Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Zomerse dag

Marian MonroGeplaatst door My 4Fingers di, november 28, 2017 14:32:00

ZOMERSE DAG

Mijn leventje is bepaald niet saai te noemen, maar wat ik op die gloeiende dag tijdens de zomer van 2015 meemaakte, kon ik zelf nauwelijks geloven. En toch is het echt gebeurd! Ik had sinds een week een nieuwe vriend; Dave, die 23 jaar oud was en een kanjer van jewelste. Dave had een lichaam waar ik spontaan geil van werd, zodra hij het tegen me aan drukte. Het was zomervakantie en nadat ik samen met mijn ouders en een vriendin 3 weken op Ibiza had doorgebracht; bleven er nog vijflange weken over, totdat ik mijn laatste jaar op ‘t middelbaar zou beginnen. Samen met mijn vriendin ging ik naar het strand of het zwembad. Het was ook in het zwembad geweest dat ik Dave had ontmoet en me door hem liet versieren. Ik viel gelijk totaal voor hem en mijn vriendin Kyra lag al gauw in de armen van Dave’s vriend Jaimy. Jaimy en Dave bleken rijke ouders te hebben, want ze woonden in een villawijk vlak bij elkaar. Bij het huis van Dave was zelfs een heus zwembad en de jongens nodigden ons uit om daar te komen zwemmen.

Aangezien Dave’s ouders op vakantie waren, hadden we met z’n viertjes het rijk alleen en daar maakten we dankbaar gebruik van om uitgebreid te geilen en te neuken. Weet je wel dat het extra geil is als je met een jongen ligt te vrijen en een stukje verderop zie je een ander stel liggen neuken? Op die bewuste dag, zouden Kyra en ik opnieuw een dagje doorbrengen met Jaimy en Dave bij het huis met het privézwembad. Toen ik bij Kyra’s huis aankwam en aanbelde, deed ze open. Ze zag er heel witjes uit en zei.

“Ik kan vandaag niet meekomen. Ik ben gisteravond ongesteld geworden en heb zo’n pijn in mijn buik. Doe Jaimy de groetjes van me.”

“Zal ik hem een kusje van je geven?” Vroeg ik.

“Doe maar wat je niet laten kunt, ik ga weer in bed,” antwoordde mijn vriendin mat. Ik kuste haar op beide wangen en ging in m’n eentje op weg naar Dave en zijn vriend. Het was werkelijk bloedheet weer en na de beide jongens begroet te hebben en nadat ik had uitgelegd waarom Kyra vandaag niet van de partij was, ging ik in mijn hotpants en T-shirtje heerlijk liggen zonnen. Dave zat bij me en begon al gauw aan me te voelen en me op te geilen. We tongzoenden en Dave schoof met z’n hand mijn T-shirt binnen en speelde met mijn tieten. Jaimy zat vlak bij ons, op de rand van het zwembad en keek openlijk naar ons gevrij. Arme jongen, die ie zijn hete vriendinnetje vandaag moest missen. Duidelijk zag ik hoe zich een enorme bobbel in zijn zwemslip ontwikkelde en dat maakte me nog heter dan ik al was door het gevrij met Dave. Ik had Jaimy in de afgelopen week al talloze keren met mijn vriendin zien vrijen en zijn grote pik op en neer zien gaan in het gewillige, natte kutje van Kyra. Terwijl ik met Dave lag te lebberen en te voelen, hield ik mijn ogen strak gericht op de stijve pik, die zich in Jaimy’s zwembroek aftekende, en dat ontging die jongen niet. Toen Dave hees fluisterde, terwijl hij zijn stijve lul uit zijn sportbroek tevoorschijn haalde.

“Zuig me eens lekker af, schat,” vond ik dat hevig opwindend om dat onder de verhitte ogen van zijn vriend te doen.

Ik zette me wijdbeens op het ligbed, met mijn kutje naar Jaimy toe en draaide mijn hoofd naar de joekel van mijn vriend om hem te pijpen. Steeds weer gluurde ik vanuit mijn ooghoeken naar Jaimy, terwijl ik Dave van boven tot onder aan het aflebberen was, en die jongen werd ongelofelijk geil op me, dat voelde ik gewoon. Ik stroopte mijn T-shirtje naar boven, zodat mijn tieten bloot kwamen voor zijn ogen en ging onverminderd door met pijpen van Dave’s enorm gespannen pik. Jaimy stond op en kwam aan de andere kant van het ligbed naast met zitten. Met zijn handen omvatte hij mijn borsten en kneedde ze. Ik hoorde hoe zijn ademhaling stotend kwam. Nog steeds zoog ik verwoed aan de grote stijve pik van Dave en ik kronkelde werkelijk van geilheid, toen Jaimy zijn handen verplaatste naar beneden en met zijn vingers mijn hotpants opzij trok, waaronder ik geen slipje droeg, zodat gelijk mijn natte kutje tevoorschijn kwam voor zijn begerige vingers.

Oh, ik had het niet meer! Ik kan onmogelijk precies zeggen wat er daarna gebeurde, maar wat ik nog wel weet is, dat ik op een gegeven moment op mijn knieën lag en dat Dave zijn hete stamper in mijn poesje stootte, terwijl Jaimy, die gauw zijn zwembroek had uitgetrokken zodat zijn enorme stijve lul naar voren sprong, mij aan zijn pik liet zuigen. Die knullen voelde me overal af, zoenden me op mijn intiemste plekjes en maakten me zo waanzinnig geil, dat ik binnen de kortste keren een paar keer achter elkaar klaarkwam. Ik werd op mijn rug gelegd en kreeg opnieuw de pik van Dave in mijn brandende kut en Jaimy’s lul in mijn zuigende pijpmond. Dave duwde mijn benen omhoog en ragde bonkend in mijn spleet op en neer, totdat hij met een hevige kreet mijn kutje overvol spoot met zijn geil.

Toen werden de rollen omgedraaid en werd ik door Jaimy van achteren af geneukt met mijn kontje omhoog en ik mocht Dave’s klaargekomen leuter schoonlikken. Die ging door die behandeling weer stokstijf staan, zodat mijn kutje die middag vrijwel geen moment niet opgevuld is geweest. In alle standjes ben ik door die twee hete kerels geneukt; hun pikken heb ik keer op keer in mijn mondje gehad, terwijl ze nog dropen van het geil. Ik was me nergens meer van bewust als van een alles verzengende geilheid, die nooit meer op moest houden. Het was in één woord fantastisch! Aan Kyra heb ik nooit iets daarover verteld, en de jongens hielden ook wijselijk hun mond.

Ik heb nog steeds verkering met Dave, maar tussen Kyra en Jaimy is het al gauw daarna uitgegaan. Daardoor komt het, dat Dave, Jaimy en ik zelfs tijdens de koudste winterdagen soms de heetste zomerdag van 2015 opnieuw beleefden!

Marian Monro

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1942

EEN MOOIE DAG OP DE CAMPING

Marian MonroGeplaatst door My 4Fingers ma, april 27, 2015 19:35:18

EEN MOOIE DAG OP DE CAMPING

Ik hoopte vandaag op een verrassing tijdens mijn vakantie. Het was lekker warm zomerweer en dus besloot ik om heerlijk buiten in de zon te gaan liggen. Ik deed mijn bikini aan, pakte het luchtbed en nam die mee naar het grasveld achter mijn caravan. Deze stond op ‘n rustig plekje op de camping, zodat niemand mij vanaf de weg kon zien liggen. Ik legde het luchtbed half in de zon en strekte me er languit op. Ik was een beetje opgewonden, want ik zou die dag bezoek krijgen van twee collega’s, de rillingen liepen over mijn rug als ik er aan dacht hoe dat zou verlopen. Ik was wel van plan om aan mijn trekken te komen, want ik wist dat Anton en Marc op me liepen te geilen. Ik deed mijn ogen dicht en liet mijn handen langs mijn lichaam glijden, mijn tepeltjes waren goed hard voelde ik. Ik deed mijn bh uit zodat mijn tieten ook bruin konden worden. Langzaam gleden mijn handen naar beneden tussen mijn slipje en voelde mijn klitje. Oei, die was al lekker opgezwollen, langzaam gleed ik door mijn schaamlippen mijn kutje in, wat is die al geil dacht ik bij mezelf. Ik deed mijn benen wat verder uit elkaar zodat ik met mijn hele hand mijn kutje kon verwennen. Met twee vingers diep in mijn geile grot lag ik me daar te vingeren. Ik voelde het hete kutsap over mijn vingers glijden. Oh wat was ik toch heet, ik wilde dat er een lul in de buurt was die me heerlijk klaarmaakte.

De buurman die al een tijdje naar me had staan kijken was dichterbij geslopen. Zijn grote hete lul was uit zijn zwembroek gevlogen en stond in volle glorie als een paal vooruit.

“Ik geloof dat ik jou maar eens moet helpen, hè geil stuk”, zei hij tegen me. Ik keek in een paar geile ogen en voelde me wegzinken. Hij kwam met zijn grote stamper op me af en ik pakte hem beet en stopte die blauwe eikel in mijn mond. Wat was die hard! Bart, zo heette de buurman, pakte me bij mijn tieten en begon die zalig te kneden. Oh wat heb je toch een lekker geil lichaam stamelde hij en nam mijn tepels stuk voor stuk in zijn mond, laat me je verwennen, fluisterde hij.

Ik liet me gaan; zijn handen gleden over mijn lichaam dat sidderde van genot. Zijn handen vonden mijn van geil druipende kut; hij boog zich voorover en stak zijn tong dieper en dieper in m’n kut. Ik lag te kreunen.

“Oh kom neuk me, ik wil die grote stamper van je.” Bart deed zijn zwembroek die op zijn knieën hing uit en duwde mijn benen ver uit elkaar, zo wijd mogelijk. Hij bracht zijn geile paal naar mijn doorweekte kutje en stampt zijn dikke roede er diep in. Wat voelde dat goed aan en wat is hij groot. Bart’s dikke paal pompte eerst langzaam en dan weer sneller. Ik voelde mijn hete kut samen trekken en voelde die geile lul diep in me.

“Ja… ah… ha… ja… oh… ho… ga door, ga door! Maak me klaar! Ik voel het goed die geile paal van jou. Hij zit zo diep in me. Oh… ja! Ram door, zo diep mogelijk… naai me.”

Bart kreunt diep in zijn keel en ik voel zijn ballen keihard worden.

“Geile kut ik neuk je, ik maak je klaar en ga je vol spuiten met al het geil dat in mijn ballen zit. Kom maar geil wijfje, laat je maar lekker gaan en voel hoe mijn stamper jouw geile natte spleet verwent” kreunt Bart.

Ik gil het uit van genot en duw mijn geile spleet nog een keer omhoog. Ik voel hoe Bart zijn geile zaad in me spuit. En nog eens spuit hij over mijn hete lichaam. De sterretjes kwamen me voor de ogen, toen ik de lading sperma in mijn kut voelde stromen, Bart en ik wisten niet van ophouden het geil en het sperma liep over mijn hele lichaam.

We lagen dicht tegen elkaar aan nagenietend van het neuken en droomden zalig na over onze geile bezigheid. Een droom die alweer de geilheid deed opkomen. Plotseling schrok ik wakker en keek omhoog.

“Hallo” zeiden Anton en Marc. “Dit is ‘n mooie begroeting.” Ze keken met geile ogen naar mijn naakte lichaam, en ik zag dat hun lullen het benauwd kregen in hun strakke spijkerbroeken. Ik kwam omhoog en lachte hun toe.

“Hoe lang staan jullie al hier?” Vroeg ik nieuwsgierig.

“Eigenlijk nog maar een paar minuutjes” zeiden ze.

“Ga zitten en maak het jullie gemakkelijk. Jullie hoeven hier niets aan te houden hoor, want ze zien hier toch niets.”

Ik ging even wat te drinken halen, zodat Anton en Marc hun kleding konden uitdoen en het zich gemakkelijk konden maken. Anton lag al languit in het gras en Marc lag op mijn luchtbed toen ik met het drinken naar buiten kwam. Hongerig keken Anton en Marc naar mijn naakte lichaam, en vroegen “loop je er hier altijd zo bij.”

Ik lonkte en schonk wat te drinken in. “Proost dan maar, hé.”

Ik ging tussen hen in zitten en liet me achterover vallen. Jack en Anton lieten hun handen zacht over mijn lichaam gaan, de ene nam mijn tieten in zijn handen terwijl de andere mijn kutje verkende. Ik voelde hoe ik weer lekker geil werd, en liet me helemaal gaan. Ik lag lekker goed in het midden zodat ik Marc zijn lul fijn in mijn mond kon nemen, en Anton mijn natte kut met zijn vingers en tong kon bewerken. Marc kreunde zacht toen ik zijn dikke lul diep in mijn mond stopte en hem eens even goed pijpte, ik voelde zijn eikel opzwellen en zijn ballen hard worden. De lul van Anton was zo hard geworden dat hij mijn billen uit elkaar trok en zacht zijn grote paal in mijn kokend hete kutje duwde. Ik wist niet wat mij overkwam. Oh… ho, wat groot en dik was die geile pik van Marc; de golven van genot gingen door mijn buik. Ik pakte de ballen van Marc beet en perste ze tegen mijn mond aan. Anton ging flitsend over die geile eikel die kloppend en stotend tegen mijn kin aansloegen. Anton pompte zijn enorme grote pik in mijn geile kut en riep “ik ga je vol spuiten jij geil stuk, ik ga mijn lading sperma diep in die kokende kut van je spuiten.”

Ik werd zo geil dat ik Marc zijn lul weer in mijn mond nam en er hevig op begon te zuigen. Marc rilde over zijn hele lichaam en kreunde “ik spuit alles in je mond en over je tieten en je gezicht”. Ik wil je helemaal vol spuiten!”

Ik gilde. “Ja… ha… ja! Komen jullie maar, spuit jullie lading diep en overal in me. Ik wil alles goed voelen ik wil jullie sperma over me heen hebben. Oh… ho… wat is dit geil; ik kan niet zonder jullie.”

Anton en Marc keken elkaar aan en drukten nog eens goed door zodat hun ballen inkrompen en hun sperma in grote stralen over mijn lijf spoten. Heerlijk vond ik dit, met hun lullen smeerden ze het sperma overal over mijn lichaam. De klodders zaten op mijn tepels en in mijn goed genaaide geile kut.

We bleven even rusten en genoten van een verfrissing. Marc die nog steeds een half-stijve lul had keek naar me. Ik begreep meteen zijn bedoeling, want hij had me alleen nog maar in mijn mond geneukt. Zachtjes pakte ik Marc zijn half stijve lul beet en ging met mijn vingers over zijn grote geile eikel, zijn lul sprong vervolgens in volle glorie omhoog. Marc draaide zich om en pakte mijn enkels beet en deed mijn benen ver uit elkaar. Zijn grote steigerende paal drukte hij diep in mijn super natte geile kut. Ik gilde het uit van genot.

“Oh! Ja… ah… ga door, ga nog dieper!” Riep ik want ik wilde die grote stamper van Marc goed voelen en ervan genieten. Hij beukte zijn geile staaf steeds dieper in mijn van geil overlopende kut. Ik voelde zijn ballen tegen mijn kont aanslaan, en voelde hoe steeds meer geil kutsap uit mijn druipende natte spleet kwam. Anton stopte twee vingers in mijn kontgaatje.

“Oei, wat is dat voor een heerlijk gevoel” riep ik. De een in mijn kut de andere in mijn kontje. Ik ging op mijn zij liggen om ze allebei de ruimte te geven. Marc ramde steeds harder door terwijl Anton zijn paal in mijn kontgaatje stopte. Jeminee, ik dacht dat ik er in zou blijven. Ik voelde twee lullen in me, die vol overgave mij neukten zoals ik nog nooit geneukt was. Marc die voelde hoe de kramp in zijn lul opkwam riep “ik spuit die geile grot van je barstens vol.”

Alles moest erin, hij beukte dat het een lieve lust was. Anton raakte er ook opgewonden van en riep; “ja, je krijgt twee gaten vol.”

Ik voelde de vlammen door mijn lichaam en wist dat ik op een wel zo hevige manier klaar zou komen, zoals ik nog nooit had meegemaakt. Marc hijgde en steunde.

“Ik kom, ik kom! Oh… oh, ik spuit die geile kut van je barstens vol.” Zijn als lava stromende lading sap spoot als een kokende massa in mijn vulkanisch hete grotje die overliep van geilheid en sperma. Ik gilde het uit. “Ja… ah! Ja… ah, oh… ho… heerlijk ik kom bijna, ja…ah… ik ga komen!”

Terwijl ik dit riep kneep ik hem flink in z’n kont. Anton die dit voelde en hoorde kreeg weer een hevig opkomend spuitgevoel en spoot alles in mijn kontgaatje.

Hijgend lagen we met ons drietjes afgemat en moe in het gras. Toen ik een beetje bij gekomen was ging ik de caravan binnen, op zoek naar mijn grote dildo ik had namelijk nog niet genoeg gekregen van al dat lekkers. Want wat seks betreft ben ik een erg heet en opwindend vrouwtje. Ik wilde ze namelijk nog een poosje bezighouden. Oh, wat was ik toen geil! Anton en Marc stonden dus ook stomverbaasd te kijken toen ik met mijn dildo aankwam zetten, en op het ligbed ging liggen met mijn benen uitdagend wijd open naar hun toe. Ik liet mijn dildo langs mijn dik opgezwollen klit glijden en terug langs mijn lekkere natte lipjes waardoor ik weer zo’n geil gevoel kreeg in mijn kut. Kronkelend lag ik op het bed, de beide mannen keken er naar en begonnen zich zelf af te trekken. Ik zette mijn dildo met de punt tussen de lippen van mijn kut en zoog hem met enorme kracht naar binnen. Ik voelde hoe ik het dikke ding stijf tegen mijn baarmoeder zoog. Deze zoog zich met zijn zuig-mond meteen aan de dildo vast. Ik draaide aan de dildo, zodat hij bijna de binnenkant van mijn krachtig zuigende kut stuk schuurde. Met kracht kwam ik klaar.

Het was werkelijk een te gek geil gezicht. De recht opstaande pikken van hun met die grote eikels, die met hun handen zo sterk werden samengedrukt dat ze begonnen te spuiten oh… wat een lekker geil gezicht is dat. Ik hield het niet meer uit en draaide nog harder aan mijn dildo zodat ik schokken in mijn buik voelde en nog eens klaar kwam.

We lagen samen afgemat, maar voldaan na te genieten, “het was een mooie en geile dag”, zei ik. “Dit moesten we nog maar eens een keertje doen!”

Marian Monroe

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley
  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1387

GEMASKERDE DEL

Marian MonroGeplaatst door My 4Fingers do, juli 03, 2014 16:41:19

GEMASKERDE DEL - bdsm-hetero-groep

Mijn echtgenoot kwam op een vrijdagavond thuis en had voor mij een cadeau meegebracht. Toen ik de doos open maakte zaten er 5 attributen in, 2 polsbanden, 2 enkelbanden en een masker. Ik vroeg aan hem wat wil je hiermee doen. Hij antwoordde hierop, ik bind je vast op het bed en blindeer je. Wat er verder dan gebeurd is een verrassing.

Die avond moest ik naakt op mijn rug op het bed gaan liggen, mijn benen zover als het kon uit elkaar, de enkelbanden werden omgedaan en door middel van een touw onder het bed door aan elkaar vastgemaakt. Ook met mijn armen werd hetzelfde gedaan. Ik kon geen kant meer op. Tenslotte werd ik geblinddoekt en liet hij mij daar enkele minuten zo liggen. Ik hoorde van alles maar ik zag niets.

Ineens voelde ik hoe ik gestreeld werd over mijn benen naar mijn kutje toe. Het idee dat dit iedereen kon zijn maakte me ontzettend geil. Opeens stopte hij, ik merkte dat hij opstond en hoorde gerommel in het nachtkastje. Hij kwam weer op het bed en nam plaats tussen mijn benen. Hij streelde mijn lippen en voelde dat ik kletsnat was. Zijn handen gingen over mijn buik naar mijn borsten en naar mijn tepels, hij rolde de tepels tussen zijn vingers door en ze werden keihard. Toen werd er iets over mijn tepels heen geschoven en zachtjes aangetrokken. Ik voelde hoe mijn tepels harder werden, later bleek dat het schuivende tepelklemmen waren die met een ketting aan elkaar waren verbonden. Terwijl hij mijn klitje begon te likken, trok hij zachtjes aan deze ketting, het was een gevoel of er twee mensen aan je tepels aan het trekken waren. Ik werd steeds geiler en riep oh neuk me, ik wil een pik voelen. Hij stopte met het trekken aan de ketting maar likte nog steeds mijn kutje, ineens voelde ik iets tegen mijn lippen aandrukken, ik kreunde, “ja neuk me.”

Terwijl hij doorging met aan mijn klitje te zuigen duwde hij een dikke kunstlul in mijn kutje. Met een hand begon hij aan de ketting te trekken, met zijn andere hand ramde hij die dikke lul heen en weer in mijn kut en met zijn tong likte hij over mijn klit. Ik kwam heerlijk klaar en voelde zelfs dat ik spoot. Hij liet me zo liggen met die dikke lul in mijn kut en kwam over me heen zitten en duwde zijn eikel tegen mijn mond aan. Ik opende mijn mond en pijpte hem heerlijk klaar. Het geil spoot achter in mijn keel en ik slikte alles door. Ik werd losgemaakt en hij vroeg aan mij, wat vond je hiervan. Ik zei tegen hem dat ik dit erg geil vond, doordat je niets ziet is het net of een vreemde met je bezig is.

Een paar weken later bood hij me aan het nog een keer te doen. Ik stemde hiermee gelijk in. We gingen naar boven en ik werd weer op dezelfde manier vastgebonden op het bed en geblinddoekt. Ik hoorde dat hij de deur van de slaapkamer opende en ik vroeg hem, “waar ga je heen.”

“Ik moet nog even wat pakken beneden” antwoordde hij.

Het duurde wel vijf minuten voordat ik weer wat hoorde en de slaapkamerdeur weer open ging. Weer begon hij mij te strelen en likte met zijn tong over mijn buik en kutje. Mijn tepels werden ook weer hard gemaakt door er aan te zuigen, en toen ze weer recht overeind stonden werden de schuifjes weer over mijn tepels gedaan en zachtjes aangetrokken. Hij kwam weer boven me zitten en terwijl hij aan het kettinkje trok wreef hij met zijn eikel langs mijn mond. Ik opende mijn mond en begon met mijn tong langs zijn eikel te likken. Ik hoorde hem kreunen van genot. Terwijl ik hem aan het pijpen was en hij ondertussen mijn borsten streelde met zijn beide handen, voelde ik een hand over mijn bovenbeen wrijven.

Direct had ik in de gaten dat dit niet kon, mijn man was met twee handen met mijn borsten bezig en kon dus nooit over mijn been heen wrijven. Ik trok een beetje in paniek aan de touwen en riep “wat gebeurt er.”

Mijn man zei, “rustig maar, geniet, en laat je fantasie werkelijkheid worden.”

Eerst stribbelde ik een beetje tegen maar het idee dat er meerdere met me bezig waren maakte me steeds geiler.

Mijn man bleef met mijn borsten bezig en ik pijpte hem nog steeds. De hand die over mijn been aan het wrijven was ging hoger en raakte mijn kutje aan, ik voelde dat er vingers langs mijn lippen gingen en mijn kut werd steeds natter. Ik lag te kronkelen van genot en vond het dan ook niet leuk dat er plotseling gestopt werd. Ik kreunde,” ga door, ik ben bloedgeil.”

Ik merkte dat er iemand tussen mijn benen ging zitten maar wist niet wie het was. Er werd op elk bovenbeen een hand gelegd en die gingen langzaam richting mijn kutje. Zover het mogelijk was kwam ik met mijn kontje omhoog en genoot van die strelingen. Er werd weer gestopt en er werd wat gefluisterd. De touwen werden strakker aangehaald en ik lag nu zover met mijn benen uit elkaar dat het bijna zeer deed.

Er kwam er weer een tussen mijn benen zitten en ik voelde een lul langs mijn schaamlippen gaan. Ik kreunde en riep, ”ga door, ik wil geneukt worden.”

Ik werd gelijk op mijn wenken bediend en voelde dat een lul bij me naar binnen schoof. Ik zei al dat ik kletsnat was maar ik merkte wel dat het moeizaam was om die lul bij me naar binnen te krijgen. Het was dus niet mijn man, deze pik was duidelijk veel groter. De vreemde neukte me en mijn eigen man duwde zijn pik in mijn mond. Ik werd aan twee kanten geneukt. Ik hoorde de vreemde kreunen dat hij bijna kwam, ik voelde het bij mij ook komen en toen mijn man zich leegspoot in mijn mond, kwam ik zo lekker klaar dat ik even dacht dat ik bewusteloos raakte.

Toen begon de vreemde harder te kreunen en kwam klaar in mijn kutje, ik voelde hoe zijn pik dikker werd in mijn kut en kwam daardoor nog een keer.

Mijn man zei “blijf maar even lekker liggen, dan kun je nog even nagenieten, dan laat ik ondertussen onze gast even uit.”

Toen hij terugkwam heeft hij me los gemaakt en vroeg aan me wat ik er van gevonden had. Ik heb hem verteld dat dit wat mij betreft voor herhaling vatbaar was. Wel heb ik aan hem gevraagd waarom ik onze gast niet mocht zien. Hij vertelde dat dit spannender was en ik zou hem toch niet aantrekkelijk vinden.

Ik antwoordde hierop dat hij misschien wel gelijk had maar ik wel de volgende keer zijn lul wilde voelen. Hij zei “schrik dan maar niet want zo'n grote lul had ik ook nog nooit in het echt gezien en ik was eerst bang dat hij er niet in zou kunnen, maar je kutje was zo nat dat hij er helemaal in verdween.”

“Ja,” zei ik “het voelde ook heerlijk aan en toen hij klaarkwam werd zijn lul nog dikker, daardoor kwam ik spontaan ook nog een keer.”

En zo heb ik mijzelf de bijnaam gegeven van ‘gemaskerde del’ en terwijl ik dit voor jou opschrijf lijkt het we dat ik weer blind gepakt word door jou.

Marian Monro  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1219

mijn eerste keer met Boris

Marian MonroGeplaatst door My 4Fingers do, maart 21, 2013 22:45:17

Mijn eerste keer met Boris

Dit is een verhaal, wat jaren geleden is gebeurd in Aalst. Bea woonde met haar ouders en een oudere zus in deze stad. Ze huisden daar met z'n vieren in een gezellige bovenwoning. Aan de overkant van de straat woonde een leuke jongen, Boris heette hij. Bea was stapel op hem. En dat liet ze hem ook wel blijken. Bea die een prachtig voorkomen had voor haar leeftijd, liet hem goed merken wat voor lekkers ze in huis had.

Op een dinsdagmiddag vroeg Boris of ze zin had om met een paar andere kennissen mee te gaan naar een recreatiepark waar ze konden zwemmen. Haar moeder die op dat moment thuis was, vond het goed. Ze gingen met zijn allen in de eend van Boris.

Daar aangekomen waren ze al snel uit de kleren. Ze deden wie het eerst in het water was, maar Boris gaf een knipoog naar Bea en liepen naar de bosjes. Toen ze daar met zijn tweeën lagen, voelde hij haar aan haar borsten. Ze vond dit een prettig gevoel, en liet hem zijn gang gaan. Even dacht ze, 'ik heb mijn doel bereikt' en kroop wat dichter tegen hem aan. Hij liet zijn handen verder over haar lichaam glijden, en bemerkte dat ze dat erg fijn vond. Na een tijdje vroeg hij of ze mee ging zwemmen. Met een beetje tegenzin deed ze het.

Maar Boris had hele andere plannetjes in zijn hoofd. Na het einde van de zwempartij, kleedden ze zich allemaal aan en stapten weer in de eend. Waarop Boris gelijk vroeg aan Bea, of ze direct naar huis moest.

"Neen, dat hoef ik niet."

Hij zette de anderen af, en ging met Bea richting plantsoen. Bea die helemaal geen ervaring met jongens had, werd een beetje zenuwachtig. Ze had wel veel van haar zus gehoord over jongens, maar gedaan had ze het zelf nog nooit. Hij parkeerde de auto, en ze zochten een rustig plekje op.

Ze gingen naast elkaar zitten op het plaid, en Boris kuste Bea zacht, ze voelde zich weer op haar gemak. Hij maakte de knoopjes van haar blouse los, en haalde haar mooie borsten weer te voorschijn.

"Je hebt betoverende borsten" complimenteerde hij haar. Hij drukte haar verder achterover en begon opnieuw te vrijen, maar nu wat wilder. Zijn handen vlogen over haar lichaam, en in een mum van tijd was ze van boven onbloot. Het was zo gemakkelijk gegaan omdat ze geen bh om had gedaan. Ze had namelijk al een voorgevoel dat er wat zou gebeuren.

Hij pakte haar borsten en kneedde ze stevig, en ging nu met zijn tong over haar opgezwollen knopjes, die hij een voor een in zijn mond nam. Zijn tong ging er flitsend over heen. Af en toe beet hij er eventjes hard op, en dan kneep ze hem in de armen. Toch vond ze dit eigenlijk een fijn gevoel. Boris pakte haar handen en legde deze boven haar hoofd. Haar borsten leken nu nog groter te zijn. Hij hield een hand vast, boven haar hoofd, en bewerkte met de andere haar rechter borst. Haar tepel groeide nog meer onder zijn strelingen. Hij fluisterde zacht.

"Je hoeft niet bang te zijn. Er gebeurt echt niets erg hoor." Ondanks zijn geruststelling bleef de angst toch nog wat hangen. Ze voelde zich zo hopeloos alleen met hem hier liggen. Ze kende hem eigenlijk nog maar zo oppervlakkig. Ze protesteerde, maar hij snoerde haar de mond met een lange tongzoen. Boris liet langzaam haar handen los, en zei dat ze zo moest blijven liggen.

Bea was helemaal in extase geraakt en liet haar handen maar daar waar hij ze graag wilde hebben. Dat was boven haar hoofd.

Plots ging Boris boven op haar zitten, pakte haar beide borsten vast en kneep er nu nog harder in dan voorheen. Bea vond dit eigenlijk wel fijn. Hij verlegde langzaam zijn handen richting haar tepels, en draaide er kringetjes omheen. Boris keek haar daarbij diep en strak in haar ogen.

Hij pakte toen met duim en wijsvinger haar tepels vast, en kneep er weer in. Bea die er helemaal niet op verdacht was gilde hard en kwam met een ruk omhoog.

"Dat is gemeen", zei ze. Ze wilde naar haar borsten grijpen, die nu toch wel erg pijn deden. Boris drukte haar weer naar beneden, en legde haar handen weer boven haar hoofd. Daarna ging hij van haar af, na haar een hartstochtelijke zoen gegeven te hebben. Hij bleef haar nu met een hand vast houden, sloot haar mond met zijn andere en ging met zijn mond naar haar linker tepel. Hij hoorde niets anders dan zacht gekreun. Haar borsten gingen zwoegend op en neer. Ze deden nog zeer want ze waren niets gewend. Hij ging nu over naar de andere tepel en deed daar het zelfde mee. Bea had het gevoel dat de pijn minder werd, ze gilde nu ook niet. Ze kreeg zo een raar gevoel onder in haar buik.

Hij taste met zijn handen langzaam naar beneden, voelde onder haar minirok en liet zijn vingers door haar slipje glijden. Bea spreidde haar benen langzaam uiteen. Dit ging niet zo naar zijn zin, hij hield meer van actie. Dus spreidde hij haar benen zover uiteen, zodat haar geslachtsdeel geheel toegankelijk werd voor zijn zoekende handen. Hij ontdeed haar nu verder van haar slipje en haar rokje. Hij woelde even met zijn hand door haar schaamhaar en liet zijn vingers verder zakken naar beneden toe, en kwam terecht bij een stel ongelooflijke heerlijke schaamlippen. Die even goed ontwikkeld waren als haar borsten. Het voelde lekker aan, en hij duwde langzaam een vinger in haar kutje.

"Ben je nog maagd," vroeg hij. Ze antwoordde schuchter van ja. Hij duwde zijn vinger nog verder in haar goed nat geworden kutje, hij zou haar allereerst eens lekker gaan vingeren. Zodat ze daarop klaar kwam. Hij pompte zijn vingers snel en vele malen diep in en uit haar grotje.

Bea lag te kreunen, had dit nou iets te maken met een orgasme krijgen, wat haar zuster haar had toevertrouwd.

Boris haalde zijn vingers er weer uit en ging weer op zoek naar haar borsten. Deze gloeiden enorm, weer zette hij er gemeen zijn tanden in. Hij plaatste nu twee vingers voor haar kutje en fel drukte hij ze haar buik binnen. Bea kon het gegil niet onderdrukken, en had nu het gevoel dat zowel haar maagdelijke kutje, als haar tepeltjes in brand stonden. Tranen biggelden over haar wangen.

Boris stopte toen hij dat zag, ergens schrok hij er en beetje van. Hij haalde zijn vingers terug, en ging naast haar zitten. Hij vroeg aan haar hoe laat ze thuis moest wezen. Haar vader was naar volleybal, en haar moeder naar jazzballet, en zus- lief was naar haar vriend. Dus er was niemand thuis, ze had alle tijd. Na een paar minuten was de pijn weer verdwenen.

Ze zei tegen hem dat ze zo'n raar gevoel had onder in haar buik. Maar Boris reageerde daar niet op. Alleen toen ze zei, "sorry dat ik daarnet zo gilde, maar ik kon het niet verbergen."

"Och, dat geeft toch niets, er is hier niemand die het hoort. Heb je nog zin om verder te gaan, dit spelletje af te maken?"

Bea dacht even na, en hoorde zichzelf, ja, zeggen.

Boris had zoveel over S.M. gelezen, dat hij het graag met haar uitprobeerde. Bea voelde zich best gelukkig dat hij op haar viel, en ze gaf hem, haar volledige medewerking. Alleen Bea wist niets van S.M. af, en had er nog nooit van gehoord. Misschien had ze zich wel bedacht, als ze er alles vanaf wist. Maar ze maakte een afspraak voor de volgende dag, bij haar thuis. Ze zouden er het een en ander uit proberen. Ze keek hem verbaasd aan, toen hij vroeg, om maandverband en tampons klaar te leggen.

"Wil je voor mij ook een leuke jurk aan doen? Daar hoef je niets onder te dragen."

Ze ruimden het plaid op, en stapten in de auto. Het was niet ver terug naar haar huis. Toen ze thuis kwam, zag ze dat alles nog schemer was in de kamer. Dat was een geluk dacht ze, ik kan dan even op zoek gaan. Ze groette Boris en bedankte hem voor de gezellige uurtjes die ze met hem had gehad. En sprak met hem af voor de volgende dag, s 'middags tussen 14.00 uur en 14.30 uur bij haar thuis. Ze liep naar haar huis.

Eenmaal binnen begaf ze zich gelijk naar de badkamer, en nam een lekkere douche. Onderwijl dacht ze na over wat er gebeurd was die dag, en wat of hij van plan was de volgende dag. Ze kreeg weer het zelfde gevoel onder in haar buik als vanmiddag. Bea dacht bij zich zelf 'ik zal eens in een seksboekje kijken wat of hij bedoeld met SM'.

Toen ze met het douchen klaar was, liep ze naar de slaapkamer van haar ouders, en keek in het nachtkastje, ze neusde nog even verder en vond daar een aantal seksboekjes. En ja, daar kwam ook een SM boekje te voorschijn.

Aandachtig ging ze met het boekje op haar bed zitten en las het door. Dus zo iets gaat er morgen met mij gebeuren, het lijkt interessant. Ze las nu ook over de kriebels in haar buik die ze voelde, en wat het nu eigenlijk inhield. Ze legde het boekje weer terug. Bea liep de badkamer in om maandverband te zoeken, toen ze dit gevonden had verstopte ze het onder haar bed. Ze wachtte gedwee op de volgende dag. Toen haar ouders de volgende dag aankondigden dat ze zouden gaan tennissen, was ze opgelucht. Ze kreeg even het idee dat ze al niet weg zouden gaan.

Bea liep kort nadat haar ouders weg waren gegaan naar boven, om haar lange blouse aan te trekken. Ze deed er verder niets onder. Het was nu bijna twee uur en opgelaten stond ze boven uit het raam te kijken of Boris er al aan kwam. Plotseling hoorde ze de bel. Ze ontwaakte uit haar gedachten, en liep naar beneden om hem er in te laten. Ze had inmiddels het maandverband op de trap gelegd.

"Hoi, wat zie je er goed uit."

Haar tepels werden hard van het bekijken door hem. Hij had een klein koffertje in zijn hand.

"Kom toch verder," zei ze. Boris vroeg aan haar of het erg gehorig was in huis.

"Ach, de buren zijn op vakantie, daar hoeven we ons dus niet aan te storen."

Boris legde zijn koffer op de bank, en maakte hem open. Ze zag dat er verschillende spullen in lagen. Bea schrok, toen hij er een vibrator uithaalde met een uitzonderlijk dik middenstuk. Hij lachte een beetje gemeen, en vroeg.

"Bea? Ben je bereid alles met me te doen, wat ik van je vraag."

Het leek wel of ze iemand anders hoorde praten, toen ze met een zachte stem zei: "ja, dat wil ik."

"Lieve schat ben je nog maagd?"

Ze keek hem en beetje verlegen aan en zei dat ze dat nog wel was.

"Heb je het maandverband bij de hand gelegd."

"Ja dat ligt op de bank."

"Goed zo! Ik ga een echte slavin van je maken. Maar voor dat het zover is, zal je dingen gaan meemaken wat af en toe pijnlijk is." Hij keek haar even aan. Ze kon op dit moment geen woord uitbrengen.

"Zo! Kom voor me staan!" Beval hij. Ze deed dit met een lichte aarzeling. Hij tilde haar blouse op, en liet zijn blikken rond dwalen over haar lichaam.

"Echt Bea, je ziet er geweldig uit, je hebt een heerlijk figuur." Haar kutje reageerde en werd al een beetje nat. Zacht ging hij met een vinger over haar schaamlippen en haalde ze wat van elkaar. Haar kutje werd natter en natter en Boris schoof voorzichtig een vinger naar binnen. Bea kreunde en perste haar heupen nog meer naar voren om maar niets van dit alles te missen. Boris haalde even later zijn vinger weer uit haar spleetje en trok haar blouse uit. Nu stond ze geheel naakt voor hem. Ze glimlachte een beetje verlegen.

"Ga plat met je rug op de tafel liggen" beval hij. Ze deed dit. Boris kwam met een paar armbanden aanlopen, die hij onder de tafel doorhaalde en aan haar armen vastmaakte. Haar borsten kwamen nu nog meer naar voren, ze voelde zich een beetje overgeleverd aan hem. Bea voelde weer paniek in haar op komen. Wat was hij toch van plan. Boris pakte een tube en liep weer naar haar toe en duwde haar benen omhoog.

"Bea, laat eens zien hoe lenig je bent. Leg je benen naast je hoofd op de tafel." Dat deed ze, ze was erg lenig. Hij maakte haar benen snel met en paar boeien vast aan haar handen. Nu was ze echt overgeleverd aan hem. Ze was helemaal toegankelijk voor hem, hij spoot wat crème uit het tube op haar schaamlippen.

"Oei, oei dat brand als een gek" zei ze. Hij gleed nu moeiteloos in haar kutje. Ze zuchtte en voelde zich wegglijden van genot.

"Wel meisje ik ga je volledig gereed maken voor de rest van je leven, en gelijk voor ons spelletje van nu. Ontspan je, dan gaat het veel makkelijker." Hij plaatste de grote dildo tegen haar maagdelijke kutje, en lachte een beetje gemeen. Ze voelde hoe hij het ding in haar drukte. Het verbaasde haar eigenlijk dat het zo gemakkelijk ging. Het deed wel veel pijn, maar toch niet zo als ze gedacht had. Hij haalde nu even de dildo terug.

"Nu ga je hem helemaal in je voelen". Hij drukte de dildo nu helemaal in haar natte overgevoelige kutje.

"Auw, Auuw! Dat doet heel erg pijn." De tranen liepen over haar wangen.

"Stop toch alsjeblieft, stop, stop!" Ze had het gevoel dat haar maagdelijke gaatje zou inscheuren. Boris haalde hem er uit.

Nu stopt hij wel dacht ze, maar daar had ze zich toch wel in vergist. Net toen de pijn een beetje begon af te zakken kwam hij met de tube terug. Hij nam nog iets van de crème, op het puntje van zijn vinger en smeerde het uit op haar klitje. Hij smeerde ook wat op de verdikking van de dildo, zodat hier geen weerstand zou ontstaan. Op die plaats had de dildo een doorsnee van zeker 10 cm. Die zelfs voor een rijpe kut moeilijk te verwerken is, laat staan voor een maagdelijk gaatje van amper 18 jaar. Hij masseerde heel even haar borsten, vooral het gebied rond haar tepeltjes. Nu kneep hij er even fel in. Ze bewoog ongecontroleerd haar onderlichaam. Hij nam opnieuw de dildo, en zette hem weer voor haar gaatje. En drukte hem hard naar binnen.

"Auuuw" gilde ze weer toen het door haar maagdenvlies ging, en een vrouw van haar maakte. Hij grinnikte en genoot er van. Bea had het niet meer, ze wist eigenlijk niet meer hoeveel pijn ze eigenlijk voelde, en waar het nu allemaal zat. Boris zag dat het dikke stuk nu er ook in zou moeten. Hij perste het ding in haar gezwollen kutje. Boris moest hard drukken, maar met behulp van wat crème opende de kut van Bea zich verder om de grote dildo te kunnen verwerken.

Bea gilde en schreeuwde het uit, van onbeschrijflijke pijn die ze nu weer opnieuw in haar buik voelde. Toen haar kutje inscheurde, en de dildo tot haar baarmoeder naar binnen werd gedrukt, om daar tot stilstand te komen verloor ze door de onmenselijke pijn haar bewustzijn. Hij bewoog de dildo hard heen en weer, ze merkte het niet eens meer.

Hij keek naar het verwoestende werk, dat hij had aangericht, en lachte gemeen. Hij was erg opgewonden geraakt, door het gekrijs van haar. Boris zag dat de bovenkant van haar kut ingescheurd was. Hij trok met een stevige ruk de dildo uit haar natte, druipende spleetje. Die bleef er wijd door open staan, net zoals een tunnel. Er begon bloed te druppelen. Hij maakte haar benen los, en legde een maandverbandje onder haar billen. Langzaam kwam ze weer bij bewustzijn. Ze begon vreselijk te huilen, ze dacht dat haar kutje in tweeën gescheurd was.

Boris maakte haar benen elk aan een kant vast, zodat ze uitgestrekt op de tafel lag. Het was maar goed dat het verband er onder lag want ze was behoorlijk aan het bloeden geraakt. Nou ja dacht hij, dat hoort er bij. Dat gebeurt nu eenmaal met ontmaagden. Haar kutje stond nog wijd open, hij nam de dildo weer en keek haar sadistisch aan. Op de verdikking smeerde hij nog wat van die crème, en stopte hem nu wat zachter in haar zere kutje. Ze kwam nu eigenlijk tot ontdekking, dat ze het een prettig gevoel vond. Haar onderlijf schokte, toen de verdikking bij haar ingang kwam gilde ze het weer uit. Dit was toch teveel voor haar. Boris duwde het ding ruw verder naar binnen, tot hij weer bij haar baarmoeder was gekomen. Hij begon de dildo nu langzaam heen en weer te bewegen. Toen hij het ver genoeg vond, zat het dikke stuk er ook in. Nu drukte hij hem hard en diep door in haar schede. Maar na een paar keer gilde ze niet meer.

Er kwamen wel een paar vreemde geluidjes, Boris draaide aan de kop en zette de dildo aan, eerst op zijn zachts, en steeds iets harder. De dildo begon hevig te zoemen en te trillen. Ze liet zich allerlei geluidjes ontgaan en ondanks de pijn begon ze er van te genieten. Boris duwde de dildo zo ver in haar druipende kutje, dat het niet verder meer ging en bleef steken. Toen liet hij hem los. Het bleef mooi in haar poesje zitten. Hij begon haar borsten te kneden. Door het trillen van de grote dildo, en zijn kneden aan haar borsten, werd Bea alleen maar heter en heter.

Haar borsten zwollen goed op en haar tepels waren erg groot geworden. Ze kon zich niet meer beheersen, en voor het eerst in haar jonge leven kreeg ze een denderend orgasme. Huilend en gillend kwam ze klaar. Schokkend beleefde ze dit alles, en vergat even haar pijn.

Hij trok de dildo met een ruk uit haar natte kut.

"Heb je nog zin om verder te gaan," vroeg hij aan haar.

"Boris, alsjeblieft niet meer. Ik heb angst dat ik niet meer lopen kan."

"Och, dat is met een uurtje wel over, ga maar een poosje in een warm bad liggen, dan heb je straks weinig last meer. De scheur zal nog wel een poosje blijven, want je kutje was erg smal. Maar daar heb ik nu verandering in gebracht" zei hij lachend. Boris maakte haar los en zette haar rechtop. Ze stond te wankelen op haar benen. Felle en hevige pijnscheuten schoten door haar gefolterde onder lichaam. Het bloed druppelde nog uit haar kutje. En met een beetje hulp van Boris strompelde ze naar de badkamer. Toen ze het bad had vol laten lopen ging ze er uitgebreid in liggen.

"O, o, au, het doet zo'n pijn" jammerde ze, toen het water nog steeds in haar openstaande kutje liep. Een poosje later voelde ze, hoe inderdaad haar pijn wat afnam. Ze had na een half uurtje al niet zoveel pijn meer, en stapte uit het bad Ze voelde alleen de wond nog die boven in haar kutje zat.

Nou dacht ze, dit beschouw ik dan maar als een prettige herinnering van mijn eerste avontuurtje met Boris.

Ergens in haar hoorde ze een stemmetje. Je moet nu wel doorgaan hoor Bea, er is nog zoveel te ontdekken. Ze vond het voor vandaag wel genoeg.

Boris kuste haar, en nam afscheid.

Marian Monroe  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post962

Sofie en Cornelius

Marian MonroGeplaatst door My 4Fingers do, juli 26, 2012 19:50:58

Sofie en Cornelius

Sofie, 23 jaar, werkt als hulp bij Cornelius. Het is een leuke meid, slank, half lang blond haar, lange benen en hele mooie helderblauwe ogen. Ze heeft af en toe een vriendje maar nog niet de ware ontmoet. Cornelius is weduwnaar, 59 jaar, en gestopt met werken. Hij leeft als een vorst van de rente op alle tegoeden van de familie. Het volgende gebeurde, nu enige maanden geleden.

Sofie kende Cornelius een jaar of drie. Nadat ze gereageerd had op een advertentie maakte ze elke vrijdag zijn hele huis schoon en verdiende daar zo'n 350 euro per maand mee. Om 10 uur begon ze en om 4 uur trok ze de deur weer achter haar dicht. Voor een studente een ideale baan. In het begin was het heel hard werken maar meer en meer werd de middag ingeruimd voor het met elkaar praten. Het kwam steeds vaker voor dat ze bij hem bleef eten en soms zelfs slapen. Sofie voelde zich volkomen op haar gemak bij Cornelius. Hij zag er nog altijd energiek en vol levenslust uit. En hij had zoveel meegemaakt. Cornelius vond het fijn als ze bleef slapen. Sofie leek zich niet bewust te zijn dat hij haar vaak bekeek terwijl zij met haar pyjama aan en nat haar met haar blote voeten op de bank tv keek. Langzamerhand ontstond een echte vertrouwensrelatie waarin alles besproken werd. Sofie sprak vrijuit over haar vriendjes en Cornelius vertelde mooie verhalen over vroeger.

Op een avond gaf Cornelius toe dat hij steeds meer behoefte aan seks kreeg na 5 jaar niet met een vrouw naar bed te zijn geweest. Hij vertelde veel en graag te fantaseren. Sofie was nieuwsgierig en vroeg wat hij dan precies fantaseerde. Cornelius had eerlijk geantwoord. Hij fantaseerde over een mooie jonge vrouw die tegen betaling alles deed wat hij wilde. Plotseling was Cornelius heel direct.

"Zeg eens eerlijk Sofie," vroeg Cornelius terwijl hij haar recht in haar prachtige blauwe ogen keek, "stel dat ik het jou zou vragen, zou je het doen? En voor hoeveel euro zou je het doen? Iedereen heeft een prijs toch?"

Het gebeurde haar niet vaak maar Sofie bloosde tot achter haar oren.

"Euh," hakkelde ze, "misschien voor drie maandsalarissen? "

Nadat ze het gezegd had bloosde ze bijna nog meer en haar hart klopte in haar keel. Cornelius zou toch niet…?

"Moet je heel goed luisteren," zei Cornelius, ik vraag je dit maar 1x.

"Ik betaal je 1000 euro en dan begrijp je wat ik wil. Als je vind dat ik te ver ga, mag je op elk moment stoppen en is die 1000 euro evengoed van jou. Weet je wat? Ik ga nu even naar de keuken, denk er asjeblieft over na. Als je het wilt, trek dan je schoenen uit. Als je het niet wilt, hou je ze aan en praten we er nooit meer over."

Voor Sofie had kunnen antwoorden, liep Cornelius naar de keuken. Sofie was zo opgewonden dat ze niet helder kon nadenken. Cornelius was een erg aardige vent, niet onaantrekkelijk. En 1000 euro! Met een bonkend hart trok ze haar schoenen uit en zette ze naast de stoel.

De vloerbedekking voelde zacht en prettig aan onder haar blote voeten. Cornelius kwam binnen en staarde naar haar mooie voetjes. Haar teennageltjes waren prachtig rood gelakt.

"Je doet het?"

"Ja," zei ze zacht, "ik denk het wel."

Cornelius lachte gelukkig en pakte een aantal briefjes van 100 euro uit zijn achterzak, liet ze zien en stopte ze in haar tasje dat op tafel stond.

Cornelius ging voor haar staan.

"Ik wil je eerst eens goed bekijken. Ik wil je tieten en je kut zo graag eens zien."

Sofie schrok een beetje van de duidelijke taal van Cornelius en ze was verbaasd van zichzelf dat dit haar al zo opwond.

"Trek je shirt en je broek maar uit, je slipje en je BH nog even aanhouden."

Sofie ging staan, haakte haar rok los en legde hem op een stoel. Vervolgens trok ze haar T-shirt over haar hoofd uit. Het enige dat ze nu nog droeg was een wit slipje met klein kanten randje en strakke witte push up BH die haar borsten tegen elkaar aan drukten.

"Je bent mooi," prees Cornelius haar. Hij liet zijn ogen over haar lijf dwalen, keek naar haar mooie kleine verzorgde voeten, slanke enkels, de mooie blanke huid van haar benen en het onberispelijk witte slipje met een heuveltje in haar kruis. Haar vrouwelijke heupen en d'r perfecte navel in een slanke platte buik. Zijn ogen bleven hangen even hangen bij haar borsten.

"Mm, ik heb wel vaker naar je tieten gekeken, wist je dat?"

"Nee," antwoordde Sofie eerlijk.

"Ja, eigenlijk heel vaak," zei hij, terwijl hij met één hand de huid van haar decolleté streelde, "ik wil ze graag een helemaal bloot zien."

Sofie bracht haar handen achter haar rug, maakte haar BH los en ontblote haar borsten.

"Wauw," Cornelius was even van zijn stuk. "Wat een prachtige stel tieten heb je, zonde dat je daar nooit meer van laat zien. Welke cupmaat heb je, B?"

"Ja, 75B" antwoordde Sofie trots.

"Ga eens even op je knieën zitten. Heb je wel eens gepijpt?" Informeerde Cornelius. Zonder iets te zeggen ging Sofie snel op haar knieën. Cornelius deed zijn broek los en trok hem omlaag. Sofie was verbaasd over het formaat van zijn pik. Geen van haar vriendjes haar zo een enorm apparaat. Cornelius pakte haar aan weerszijde van haar hoofd en beet haar toe dat ze hem moest pijpen. Sofie wilde zijn pik voorzichtig in haar mond nemen maar daar kreeg ze geen tijd voor. Vanaf dat ze haar lippen om zijn pik sloot, stootte Cornelius hard zijn pik in haar keel. Na een paar keer moest ze bijna kokhalzen en ze pakte met een hand de schacht van zijn pik om de lengte in haar keel te beperken. Ze was er klaar voor geweest zijn sperma door te slikken maar Cornelius stopte zonder te zijn klaargekomen. Cornelius was verbaasd dat dit nette meisje met haar mooie mond zo haar best deed om hem te verwennen.

"Ga maar op je rug op bed liggen, lieverd," commandeerde Cornelius vriendelijk. Sofie deed wat hij vroeg en Cornelius kwam naast haar liggen op zijn zij.

"Ogen dicht," zei hij.

Sofie sloot haar ogen. Voelde dat zijn hand in haar slipje ging. Zijn middelvinger op zoek naar haar gaatje. Ze deed haar dijen iets van elkaar om dat makkelijker te maken. Toen hij zijn vinger zachtjes over haar kut bewoog voelde ze pas dat ze al echt heel nat was.

"Zo," hoorde ze Cornelius zeggen, "jij hebt een geile poes. Even kijken of je zonder slipje ook mooi bent." Zijn hand verdween uit haar broekje.

"Billen omhoog," hoorde ze Cornelius zeggen. Ze bracht haar bekken omhoog en voelde dat hij haar slipje naar beneden trok. Ze legde haar billen weer op bed en deed haar voeten omhoog zodat Cornelius het slipje gemakkelijk helemaal uit kon doen. Dat deed hij.

Ze voelde dat hij haar linkervoet pakte en een kus gaf op haar wreef. Ook nam hij een haar grote teen in zin mond waar hij even aan zoog. Hij zette haar voeten bijna tegen haar billen en drukte haar benen uit elkaar door haar knieën naar buiten te duwen. Dan lag hij bovenop haar en ze voelde dat hij haar penetreerde met zijn pik. Zachtjes begon hij haar te neuken. Toen hij zijn hele pik in haar duwde, moest ze haar benen om hem heenslaan en hem vast houden om zijn stoten op te vangen. Bij elke stoot zei ze zacht "oh…"

Ze had het gevoel dat ze ging klaarkomen. Op dat moment stopte Cornelius. Toen hij zich terugtrok, liet ze een kreet van teleurstelling ontglippen.

"Kom maar met je billen op de rand van het bed en je voeten op de grond," zei Cornelius. Sofie deed het meteen. Cornelius liet zich op de grond zakken, even proeven of je alles hebt zei hij. Met zijn hoofd tussen haar zachte dijen begon hij te likken. Steeds harder duwde hij zijn mond tegen haar kut. Ze hield het niet meer. Ze pakte zijn hoofd en begeleidde hem nog verder naar binnen.

"Ik ga komen, ik ga komen! Riep Sofie.

Voor Cornelius was dit een aanmoediging om haar zachte vlees naar binnen te zuigen. Sofie begon te schokken, duwde nog een paar keer met haar kut tegen het gezicht van Cornelius en kwam klaar.

"Oh, oh ja! Ah, ja, o, ja!" Ze kwam overeind en probeerde weg te draaien.

Cornelius liet haar gaan en keek naar haar prachtige kont. Die zou hij de volgende keer gaan ontdekken, dacht hij bij zichzelf. Hij ging tegen aan haar aanliggen en pakte met een hand een van haar borsten. Zij bracht haar hand over zijn hand heen alsof ze aan wilde geven dat ze van hem waren. Het voelde heerlijk aan, die jonge stevige tieten. Het wond Cornelius weer op. Hij drukte Sofie op haar buik. Ze ging gewillig liggen en bracht haar kont omhoog zodat Cornelius zijn pik gemakkelijker in haar kut kon brengen. Sofie steunde op haar handen en knieën en Cornelius hield zich met beide handen aan haar tieten vast. Na een paar keer stoten kwam Cornelius al klaar. Ze voelde zijn warme golven sperma. Ze draaide zich naar Cornelius.

"Het is even over?" Vroeg ze glimlachend.

"Ja, lieverd," zei Cornelius, "zullen we zo samen douchen?"

"Is goed," antwoordde Sofie.

Onder de douche wasten ze elkaar. Cornelius genoot van haar. Toen hij haar borsten voor de derde keer inzeepte, lachte Sofie, dat ze nu wel schoon waren. Na het douchen kleedden ze zich aan. Bij het weggaan vroeg Cornelius of ze nog wel voor hem wilde werken.

"Ja natuurlijk," lachte Sofie, "volgende week schoonmaken of heb je me voor andere dingen nodig?"

"Als je het leuk vindt, verzin ik wel wat nieuws," zei Cornelius.

"Wat dan?" Zei Sofie nieuwsgierig.

"Dat zie je volgende week wel," zei Cornelius streng.

Marian Monroe  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post858

Op een zondagochtend

Marian MonroGeplaatst door My 4Fingers do, juni 14, 2012 19:52:39

Op een zondagochtend.

Op een zondagochtend, tegen het middaguur, werd ik wakker. Wat was dat rustig wakker worden. Ons dochtertje was uit logeren, dus ik had alle tijd van de wereld om op mijn gemak wakker te worden. Mijn man zat inmiddels al achter zijn pc. Die was dus eerder dan ik wakker geworden. Hm... lekker uitrekken. Oh, wat voel ik daar... kriebels in mijn buik. Ik voel me heerlijk geil worden. Mijn handen gaan langzaam naar mijn borsten toe, ik masseer ze, knijp in mijn tepels. Mijn kutje begint te kriebelen. Met een borst in mijn ene hand, glijdt mijn andere hand richting mijn kutje. Zachtjes steek ik mijn wijsvinger tussen mijn natte lipjes. Ik streel met mijn vinger over mijn klitje. Hm... wat voelt dat lekker aan. Hoe meer ik over mijn klitje wrijf, hoe heter ik me voel worden en hoe heter ik word, hoe harder ik mijn borst en tepel masseer. De spanning wordt groter en groter. Ik laat mijn borst los en ga met mijn vingers in mijn kutje. Ik voel hoe het vocht uit mij stroomt en ik kom met zachtjes gekreun klaar.

Ik sta op en merk dat ik nog steeds geil ben. Ik wens mijn man een goedemorgen terwijl ik naar de douche loop. Even op mijn gemak douchen, we hoeven toch niets te doen vandaag. Onder de douche scheer ik mijn kutje kaal. Er gaat niets boven een pas geschoren kutje. Zo lekker zacht en glad. Als ik klaar ben, loop ik richting de slaapkamer om mijzelf aan te kleden, ondertussen bedenk ik mij wat ik zal aantrekken. Maar blijkbaar hoeft dat niet. Mijn man heeft al wat kleding voor mij neer gelegd. Nou ja, kleding. Een kort zwart rokje en een witte strakke blouse met veter en geen lingerie. Ik voel hoe mijn kutje spontaan weer nat wordt, mijn man heeft een verrassing voor mij. Ik trek de kleding aan en ga naar de woonkamer om mijzelf op te maken en mijn haar te doen. Mijn man zegt geen woord tegen mij. Als ik vraag wat gaan we doen, krijg ik als antwoord, "dat zal je wel zien".

Terwijl ik mijn haar aan het doen ben voor de spiegel komt mijn man achter mij staan. Zijn hand verdwijnt onder mijn rokje en ik voel zijn vingers in en uit mijn kutje gaan. Met z'n andere hand wrijft hij heerlijk over mijn klitje, die steeds heter en natter gaat aanvoelen. Ik sta te kreunen en kom bijna klaar, maar mijn man stopt.

"Je mag nog niet komen", zegt hij. "Je mag pas komen als ik dat zeg." Dit gaat een zware dag voor mij worden, bedenk ik me.

Zoals ik me nu voel, wil ik zo graag dat hij doorgaat, ik verlang zo naar zijn pik. Maar mijn man toont geen enkel medeleven. Daarentegen duwt hij me op mijn knieën en maakt zijn broek open. Zijn paal staat rechtop en hij duwt hem in mijn mond. Ik zuig hem en lik zijn pik van bal tot het puntje van zijn eikel. Plagend bijt ik zachtjes in zijn eikel. Dat werd me niet in dank afgenomen. Hij duwt zijn pik hard in mijn mond, hij zit er zover in dat ik begin te kokhalzen, maar daar trekt hij zich niets van aan, hij duwt mijn hoofd nog verder over zijn pik, haalt me weer naar achteren, duwt mijn hoofd weer verder over zijn pik. Dan voel ik zijn pik kloppen en schokken, hij gaat klaarkomen. Ik voel het sperma mijn mond vullen en ik hoor hem zeggen: "slikken kreng."

Met veel moeite slik ik het vele sperma door.

Bijgekomen doet mijn man zijn pik weer in zijn broek en doet zijn broek dicht. Hij loopt naar de keuken toe om wat te drinken. Hij laat mij achter op mijn knieën met een nat kutje die snakt om genomen te worden. Ik sta op en ga verder mijn haar doen, even mijn gedachten verzetten. Mijn man zit geduldig in de auto te wachten als ik in stap.

"Waar gaan we naar toe?", vraag ik. Maar ik krijg dezelfde reactie als vanochtend, "Dat zal je wel zien", en hij rijdt weg.

Onder het rijden, grabbelt hij in het vakje in zijn deur. Hij haalt een dildo tevoorschijn en geeft hem aan mij.

"Ga je gang", is zijn enige reactie.

Ik zet mijn rechtervoet op het dashboard en streel de dildo langs mijn lippen. Deze zwellen onmiddellijk op en ik voel mijn kutje weer nat worden. Ik laat de dildo in en uit mijn kutje glijden terwijl ik mezelf met mijn ander hand over mijn klitje streel. Mijn man kijkt zo af en toe eens om, en dan zie ik een glinstering in zijn ogen. Hij geniet ervan om mij zo bezig te zien. Ondertussen passeren we een aantal vrachtwagens en ik zie hoe de chauffeurs naar me kijken. Soms gaat mijn man langzamer rijden als we langs een vrachtwagen rijden, zodat de chauffeur het beter kan zien. Mijn man weet dat ik hier niet echt van houd, maar ergens diep van binnen windt het me toch wel een beetje op. Dan zoekt hij een parkeerplek op.

We stappen uit, mijn kutje glibbert van de geilheid, zijn pik staat op kloppen. Mijn man pakt mij beet, trekt me mee naar de voorkant van de auto, buigt mij voorover, zodat ik met mijn kont zijn richting opsta. Hij duwt zijn paal zonder enige twijfel mijn kutje in.

Daar sta ik dan, voorover gebogen over de motorkap, met een dikke pik die mijn kutje vult. Ik voel hoe zijn handen richting mijn tepels gaan. Zachtjes begint hij er mee te spelen terwijl zijn paal steeds sneller en harder mijn kutje neukt. Plots stopt hij. Hij draait mij om, onze lippen gaan naar elkaar toe, onze tongen vinden elkaar, draaien om elkaar heen. Mijn hand gaat richting zijn pik, ik wil hem voelen, ik wil hem voelen glijden in mijn hand. Hij is zo lekker hard, zo nat van al mijn vocht. Zachtjes trek ik hem af terwijl onze tongen nog steeds om elkaar heen draaien. Ik voel hoe zijn handen weer richting mijn borsten gaan, hoe hij met mijn tepels speelt. Ik voel zijn hand richting mijn kutje gaan. Zijn vingers draaien rondjes om mijn klitje heen. Ik voel me steeds heter worden.

Hij neemt met mee naar het gras verder op, legt me neer op mijn rug en komt tussen mijn benen zitten, hij duwt zijn pik in mijn kutje. Vanuit mijn ooghoeken zie ik een auto aankomen, er stapt een vrouw uit en ze ziet ons in het gras liggen. Mijn man ziet haar ook en wenkt haar. Dit zal mijn eerste keer worden met een vrouw. Ze komt naar ons toe en ze knielt naast me. Zachtjes pakt ze mijn borsten en begint er aan te sabbelen. Mijn man staat op en maakt haar truitje en haar broek los. Ze gaat op haar knieën zitten en gaat aan mijn kutje likken.

Mijn man gaat achter haar staan en vingert en likt haar. Als ze nat genoeg is, duwt hij zijn pik in haar kutje. Mijn handen hebben haar borsten beet. Door haar likken en haar vingerwerk kom ik klaar.

Nu is het mijn beurt om haar te likken. Ze gaat op haar rug liggen, ze neemt zijn pik in haar mond. Voor het eerst in mijn leven lik ik een vrouw. Haar sappige kutje voelt heerlijk zacht aan. Voorzichtig steek ik 2 vingers in haar kutje, met mijn andere hand houd ik haar lipjes opzij zodat ik goed bij haar klitje kan komen. Ik lik en lik. Ik voel hoe ze onder mij ligt te kronkelen van genot en komt schokkend klaar.

Mijn man staat ook op het punt om klaar te komen. Zij en ik gaan op onze knieën naast elkaar zitten zodat hij onze mondjes kan volspuiten. We likken elkaars mond af en nemen afscheid.

Mijn man en ik gaan ook terug naar huis. Mijn man had dit allemaal geregeld. Een enorme verrassing!

Marian Monro  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post825

Ik wist het

Marian MonroGeplaatst door My 4Fingers wo, april 18, 2012 23:12:43

Ik wist het…

De hele week al was ik in een zeldzaam geile stemming. Ik zou die avond naar een vriendin gaan, die had wat collega's uitgenodigd om over seks te praten. Over seks praten! Net of het de gewoonste zaak van de wereld was om dat met je collega's te doen! Maar goed, de spanning zat er al goed in. Ik wist dat er mannen zouden komen. Mannen die verder niets te bieden hadden dan...

Ik was 24, bijna een jaar van mijn relatie af en eindelijk kon ik ervan genieten. Genieten van mijn vrijheid, en de hang naar geile vergaande seks. Zo vaak was het nog niet gebeurd, want ik was ook kieskeurig geworden. Mannen zat, maar in mijn ogen knap, dat waren er maar weinig. Knap moesten ze zijn, ik had inmiddels wel door gekregen dat ik er dan weinig tegenin kon brengen. Dat ik me dan als een slet ging gedragen. En ik vond het heerlijk.

Ik besloot de stemming wat te verhogen, door mijn kleding op het onderwerp aan te passen. Ik had het kortste rokje aangetrokken, dat ik in huis had en daarop droeg ik een laag uitgesneden, dun bloesje, waardoorheen mijn bruine tepels duidelijk door het witkanten behaatje te zien waren. En jarretels. Ik had mijn haar losjes, op een pikante manier opgestoken en droeg hoge hakjes.

Die avond was ik nog meer perplex dan ik zelf had verwacht.

Christa had maar liefst zeven collega's uitgenodigd en het waren allemaal mannen. Ik had bij minstens twee ervan duidelijk kunnen zien, dat ze niet voor een babbeltje waren gekomen, want die liepen met een duidelijke harde pik in hun broek! Toen ik binnenkwam klonk er een bewonderend gefluit. Ik keek eens rond en zag tot mijn welbehagen dat de meeste heren meer dan het aanzien waard waren. Er was van alles bij; blonde stukken, donkerharige figuren en zelfs donkerhuidige figuren. Ik voelde mijn kutje, angstwekkend leeg en hol aan. Ik dacht aan de mogelijkheden voor die avond. Ik was Christa eigenlijk best dankbaar, want het was alweer even geleden dat ik door een echt stuk intiem was benaderd. Was 'geneukt' eigenlijk meer, ik rilde bij de gedachte aan dat woord.

Ondanks alles liep de avond in het begin nog vrij normaal, er werd over van alles gepraat en vooral vrijmoedig over seks. Mannen bekenden mij een geil stuk te vinden, en ik bekende een aantal mannen dat ik hen ook wel de moeite waard vond.

Christa zat op een gegeven moment tussen twee van haar collega's in, en ineens begon de ene haar bloesje open te knopen! Het was begonnen...

Enkele tellen later zat ik in mijn blote tieten en van twee kanten werden die gekneed. Ik keek hoe Christa haar tong in de mond van één van de twee stak. Even later zat ik met mijn rug tegen zijn schouder. Hij kneedde haar borsten en de andere collega was druk bezig haar broek uit te krijgen. Onder gejuich trok hij haar spijkerbroek uit en even later haar slipje. Christa was nu naakt en iedereen begon opmerkingen te maken over haar figuur en zoentechniek.

De man die haar broek had uitgetrokken, likte haar kutje en met een zucht zakte ze achterover. Haar borsten nog steeds in de handen van de man achter haar, haar ene been over de leuning, en haar andere op de grond. Ik zag hoe de man haar kutje opensperde en met zijn tong de opgezwollen clitoris bewerkte. Christa gromde en duwde geil haar kutje tegen zijn mond. Een derde collega besloot zich ermee te gaan bemoeien en ik keek geïnteresseerd toe hoe hij zijn broek uittrok. Hij haalde een flinke grote pik tevoorschijn en bood die Christa aan.

"Zo, nu wil ik eindelijk wel eens door je gepijpt worden lekkertje!" Zei hij tegen haar en toen ze gewillig haar mond opensperde schoof hij zijn lul gelijk naar binnen. Eén van de mannen naast mij vroeg.

"Wat vind jij nou de lekkerste vorm van seks?" Tegelijkertijd maakte hij zijn broek open en haalde er een stijve leuter uit. Zachtjes trok hij eraan. Ik werd zo geil als boter. Ik keek naar Christa, die nu hevig aan het pijpen was geslagen. Ritmisch bewoog ze haar onderlijf om maar zoveel mogelijk de tong van de andere man op haar klitje te voelen. Ik keek de man even heel geil aan en opeens flapte Ik eruit. "Het lekkerste vind ik het om door een hele knappe man genomen te worden, en dan het liefst in mijn kont! Een echte vent zal me een ontzettende beurt in mijn reetje geven. Tot ik er bij neerval, met een rauw geneukte anus!"

Van verbazing vielen de mannenmonden open en ze vielen zo mogelijk nog verder open, toen ik een grote, donkere kerel aanwees en zei.

"Jij bent knap genoeg, jongen!"

Ik liep op hem af, ging op zijn knieën zitten en hij hanneste aan mijn bloesje. Ademloos keek de rest van het gezelschap toe hoe hij mijn grote prachtige borsten onthulde en in zijn handen nam. Hij kneedde ze even en trok toen het bloesje helemaal uit. Vervolgens zette hij mij op de grond en het gezelschap floot, toen hij m'n rokje omhoog trok en mijn kleine slipje en jarretels onthulde. Een tel later was ik helemaal naakt en had hij me al op handen en voeten gezet.

Ik zag tot mijn voldoening dat zijn pik niet alleen keihard was, maar bovendien behoorlijk groot. Ik wilde overeind komen, maar hij snauwde.

"Op handen en voeten, wijf!" Hij ging achter mij staan en gaf een pets op mijn stevige billen. Even trok hij de billen van elkaar en gaf er toen weer een pets op. Het volgende moment stak hij zijn duim tussen de heuvels en streelde mijn anus. Toen duwde hij de duim even in het gaatje en haalde hem heen en weer. Ik kreunde en hij haalde de duim er weer uit. Met beide handen trok hij haar hammen van elkaar en liet een druppel spuug op haar rozet lopen.

Het hele gezelschap keek echt muisstil toe hoe hij het spuug in mijn anus masseerde en met zijn vinger de opening oprekte. Toen ging hij zó achter me staan, dat zijn pik voor mijn anale opening bungelde en iedereen het goed kon zien. Ik voelde me vernederd en botergeil, Ik wist dat er nu een pijnlijk moment kwam, maar ik had het zelf gezocht!

De man hield nu mijn billen ver van elkaar en zijn eikel tegen mijn uiterst kleine kontgaatje. Het volgende moment duwde hij hem een centimeter naar binnen, terwijl ik hevig kreunde. Pure wellust glom op het gezicht van de toeschouwers, toen hij zijn lul in het meisje stak en enkele mannen zaten zonder gene met hun pik te spelen.

Hij drukte met één stoot de grote pik half in mijn kont en ik gilde het uit. Toen duwde hij hem er helemaal in en mijn gegil ging over in gebrom. De toeschouwers zagen mij op handen en voeten en mijn grote borsten bungelend, terwijl er een lul tot aan de wortel in mijn reet stak.

De man trok nu zijn pik iets terug en doordat hij de billen nog steeds van elkaar hield, kon iedereen zien hoe mijn anus om zijn penis zat gestulpt. Hij trok hem er bijna uit en stootte hem er vervolgens met één stoot weer in.

Ik kreunde en verloor bijna mijn evenwicht, terwijl de man langzaam begon te neuken.

Stoot na stoot verdween zijn lul in mijn anus. Ik werd genomen. Ik voelde me aan de ene kant vreselijk geil, doordat ik iets deed wat ik al jaren in stilte had gehoopt, namelijk op een geile manier vernederd worden in gezelschap door een lekker stuk. Aan de andere kant was het natuurlijk niet niks, zo'n grote lul in m'n kontje.

De anderen waren inmiddels ook tot actie overgegaan. Naakt trokken ze aan hun lullen en/of betastten mij en Christa waar ze maar konden.

Christa zat schrijlings over de man heen die haar borsten daarnet had bewerkt, zijn pik in haar kutje had gestoken. Nummer twee boog over haar rug heen en duwde net zijn kloppende apparaat in haar anus. Christa steunde, terwijl het gevaarte in haar kontje schoof, maar tegelijk werd weer de pik in haar mond geduwd, die ik al eerder had gepijpt. De man stond echter op het punt van klaarkomen. Opeens greep hij het donkere, korte haar van Christa, die het al moeilijk genoeg had met de twee pikken in haar lichaam, en kwam klaar. Christa wilde haar hoofd terugtrekken, maar hij hield haar vast zodat zijn spuitende zaad in haar mond en keel terecht kwam. Proestend verwerkte Christa de zaadstroom, die in haar keel werd losgelaten.

Ik werd genomen door de grote kerel, die tekenen van een naderende explosie begon te vertonen. Hij stootte in zeer hoog tempo zijn stang in en uit mijn getergde reet, terwijl hij mijn blonde haar als teugels vasthad. Bij elke stoot trok hij aan mijn haar, waardoor de tegenstoot nog krachtiger werd. Ineens kwam hij rillend klaar en al steunend en pompend spoot hij zijn zaad in mijn kont. Het werd warm bij mij van binnen.

Tevreden en nog na-rillend haalde hij zich uit mij, en keek naar de wijd openstaande opening waaruit zaad begon te lopen. Toen liep hij om me heen en bood mij zijn natte leuter aan. Ik wilde weigeren, omdat dat ding net in mijn kontje had gezeten! Ik had echter niets te vertellen, want hij wrong mijn mond open en of ik wilde of niet, Ik moest hem wel schoonlikken.

Een andere kerel had zijn plaats achter ingenomen. Deze was zeker twee meter lang, een donker, Indisch type en hij had een keiharde stijve leuter, die zeker 25 centimeter stijf naar voren wees. Zonder op mijn gesmoorde protesten te letten, duwde hij mij naar beneden, zodat ik met mijn buik op de grond kwam te liggen. Onmiddellijk kwam hij boven op mij liggen en schoof zijn paal met één haal in haar nog gladde kontgaatje. Even bleef hij zo vast gestoken liggen. Toen, fluisterend hij. "Ik zal jou eens een echte ruige beurt geven meisje! Na mij zal je niet zo snel meer iemand zijn lul in je reet laten steken!" Hij trok even zijn paal iets uit mijn hol om hem er vervolgens weer in zijn volle lengte in te steken. Ik wist niet wat mij overkwam! Ik had nog maar zelden met zo'n apparaat geneukt en zeker niet in m'n kontgaatje!

De eerste kerel was tevreden over de schoonmaakwerkzaamheden, en genoot van het uitzicht dat ik nu door iemand anders werd gepakt.

De neuker lag met z'n volle gewicht op me, mijn borsten platgedrukt op de grond. Steeds trok hij zijn paal uit mijn kontje, waardoor mijn anus om zijn lul heen gestulpt mee naar buiten werd getrokken. Vervolgens drukte hij hem er dan weer voor de volle vijfentwintig centimeter in. Ik lag met haar hoofd te schudden van de pijn en de sensatie. Ineens kon me niet meer inhouden en rillend kwam ik klaar. De donkere reageerde hierop door mij ineens heel snel te nemen, en heel woest...

Ik dacht dat 'k gek werd.

Christa werd intussen nog steeds ongenadig genaaid. Door twee kerels tegelijk, kutje en kontje. De man in haar anus kwam net klaar, en spoot pompend zijn zaad in haar darmen. Toen hij zijn pik leeggespoten uit haar lijf trok werd zijn plaats onmiddellijk door één van de anderen ingenomen. Ook die man stak zonder plichtplegingen zijn leuter in haar kont en ging vrolijk verder.

Ik werd opgepakt door een steeds overweldigender draaikolk, en ik kon er helemaal niets aan doen. Rillend en sidderend voelde ik keer op keer dat mijn lichaam door een ander werd gebruikt en genomen. Ook de mannen die mij in het begin niet zo interesseerden, namen hun kans waar en verloren zichzelf in mijn sletten-lijf.

Als in slow motion keek ik naar Christa en zag dat mijn vriendin in eenzelfde soort stemming verkeerde. Wat een beestachtigheid, wat een hel en verdoemenis. En weer spetterde er warm, dik sperma tegen mij aan.

Langzaam, heel langzaam bracht ik mijn hand naar mijn poesje en vingerde mijzelf nog maar weer eens naar een volgend hoogtepunt.

Ik wist dat het nooit meer goed zou komen...

Marian Monro  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post785

Stief, zus en zo

Marian MonroGeplaatst door My 4Fingers vr, september 09, 2011 01:08:32

Stief, zus en zo.

Toen ik 20 werd en al redelijk wat liefdesrelaties had versleten vond ik het allemaal wel welletjes. Het was zomer en studeren was dus even voorbij. Ik dacht: ik ga lekker niets doen, weinig op stap en niet zoveel op internet. Gewoon een tijdje ontspannen en geen verplichtingen naar anderen. Misschien wel lekker naar het buitenland of zo, naar een plek waar niemand me kent. Ja, dat zou wel wat zijn.

Mijn ouders gingen naar Zweden op vakantie met hun tweeën en ik mocht wel mee. Een heel aardig aanbod maar om nou 3 week met hun opgescheept te zitten leek mij ook niet zo'n succes.

Anderzijds, Zweden ja dat leek me wel wat. Ik moest er nog even over na denken en zou er wel op terug komen. Ik had mezelf bedacht dat ze me wel ergens konden afzetten en zij zelf door zouden rijden. Zo hadden we het dan ook afgesproken.

Een week later stond ik dan klaar met mijn koffer om mee te reizen naar Zweden. De heenreis was met slecht weer en veel regen. Gelukkig werd het in Denemarken iets beter en kon ik er op gaan hopen dat het weer toch nog mooi zou worden. Na een paar uur rijden in Zweden kwamen we aan op een camping waar we zouden overnachten. Wel een saaie boel, geen café, geen disco, helemaal niets. Ik wou wel rust, maar dit, nee dit bedoelde ik nou ook weer niet.

Na een nachtje gingen mijn ouders verder en ik maar weer mee. Ik had al het gevoel dat ik dit jaar wel eens 3 week met mijn ouders opgescheept kon zitten, of andersom natuurlijk.

Na zes uren rijden door een prachtig landschap kwamen we aan bij een meer. Het meer was zo groot dat je de andere oever bijna niet kon zien. We gingen op een soort grasveld staan waar nog drie andere caravans stonden en meer niet. Toen ik uitstapte hoorde je bijna niets, alleen maar vogels en een beetje wind.

Dit plekje had iets, wat dat wist ik dadelijk. Het was een geweldig mooi stukje natuur. Mijn vader parkeerde de caravan en al snel stonden er andere mannen om te helpen, dus binnen de kortste tijd stond de caravan op zijn plek met voortent en al.

Ik hoefde niets te doen, alleen maar toe kijken en dat beviel me wel.

Toen we onze spullen hadden uitgepakt en voor de caravan zaten kwamen de mannen weer terug met vrouwen en een stel met twee kinderen.

Het waren twee Deense stellen en een Belgisch stel met een zoon en dochter. Ze namen allemaal hun stoelen mee en ook wat te drinken. Mijn moeder sneed snel wat hapjes en zette die op tafel. Ik raakte aan de praat met de Belgische jeugd en het klikte best. Ik weet niet wat ik met Belgen heb maar door hun praten en redeneren, klinken ze vaak grappig.

Ik vroeg of er iets te doen was in de buurt maar dat bleek van niet, dus had ik ook niet veel keuze dan met hun om te gaan.

We dronken wat biertjes en vertelden elkaar verhaaltjes. Zijn naam was Lode en haar naam was Gerda. Hij was een grote lange jongen van bijna 2 meter maar pas 18, hij had donkerblond haar en had een bril op. Zij was ongeveer 1,80 lang en was ietwat mollig en had donker haar ook zij was 18.

Eerst had ik gedacht dat ze vriend en vriendin waren want ze leken echt niet op elkaar, maar al snel bleken 't stiefbroer en stiefzus te zijn. De avond ging snel voorbij en om elf uur zette mijn vader en ik mijn tentje nog op zodat ik er die nacht in zou kunnen slapen.

De volgende morgen werd ik wakker door de zon die op mijn tentje brandde. Het was negen uur dus eigenlijk ook de hoogste tijd om op te staan. Ik liep naar mijn ouders die al buiten zaten en ging bij hun zitten ontbijten. Mijn vader en moeder wilden die dag naar een stad 100 km verder en dan vanavond weer terug komen. Ik mocht mee maar had geen zin en ik zei dat het een mooie dag zou worden en ik me in de zon wel zou vermaken.

Om een uur of elf vertrokken mijn ouders en bleef ik alleen achter. Ik ging naar de buren om te vragen waar hun kinderen heen gegaan waren want ze hadden 's morgens wel gegroet maar nu zag ik ze niet meer. Ze vertelden dat ze veel samen optrokken en als het mooi weer was samen weg gingen naar een strandje een half uur lopen verder op.

Ik bedankte de mensen voor de informatie en vond een half uur lopen wel ver want hier voor mijn neus was ook strand.

Maar ja, zo naïef als ik ben, dacht ik er verder niet bij na. Ik trok mijn bikini met een korte broek erover heen aan. Ik nam ook wat drinken en crackers mee en natuurlijk een badlaken.

Na vijf minuten lopen kon ik kiezen tussen een pad links langs het meer of rechts langs een beekje het bos in. Ik koos voor rechts omdat het daar iets minder warm was naar mijn gevoel. Dan zou ik later wel door het bos weer naar het strand lopen.

Ik hoefde niet ver te lopen of ik hoorde twee mensen met elkaar praten. Ik hield op met lopen en volgens mij ook met ademen. Ik luisterde en hoorde dat het de stemmen waren van Lode en Gerda. Ik wilde hun bespieden dus liep ik langzaam naar het geluid toe. Daar lagen ze naast elkaar, niet op een strandje maar op een grasveldje midden in de Zweedse buitenlucht aan de rand van een klein beekje.

Ik wachtte en keek gewoon even naar hun en probeerde op te vangen waarover ze het hadden. Volgens mij hoorde ik mijn naam en zag ik de hand van Lode over zijn kleine zwembroek gaan. Wat me nu pas opviel was dat ze mooi bruin waren, alle bij. Lode had iets aan wat wel op een string leek en Gerda had een string aan en een niet te groot topje. Haar lichaam was fors en haar tieten bol met grote tepels die je duidelijk zag door de stof heen.

Weer hoorde ik mijn naam en nu besloot ik om maar door te lopen en gedag te zeggen.

"Hallo buurtjes" zei ik. Ze schrokken een beetje van de abrupte inval, maar toen ze zagen dat ik het was kalmeerden ze.

"Hallo, ook hier," zei ik om het ijs maar wat te breken.

"Eh…, ja, ja dat zie je toch", giechelde Gerda.

Zonder verder iets te zeggen pakte ik mijn handdoek en legde die naast Lode neer. Lode keek me even aan en ging op zijn buik liggen en ik wist wel waarom. Lachend keek ik Gerda aan en gaf haar een knipoog, ze begreep me en knipoogde terug. Gerda en ik praatte wat over koetjes en kalfjes. Gerda pakte wat zonnebrandolie en spoot dat op zijn warme rug. Vier handjes smeerden het uit over zijn rug benen en nek. Lode kreunde van goedkeuring en wilde wel dat verder gingen. Maar ook wij hadden behoefte aan een 'smering".

Als eerste ging ik op mijn buik liggen en liet Lode mij insmeren.

"Jij mag ook wel helpen Gerda," zei ik.

"Vind je dat wel goed," antwoordde ze.

"Dat vind ik heerlijk. Hoe meer handen hoe lekkerder en jij weet de plekjes."

Ik deed mijn ogen dicht en voelde de handen wat onwennig over mijn rug gaan. Vooral de handen van Lode gingen steeds verder over mijn kontje en richting borsten. Ik genoot ervan en viel bijna in slaap tot opeens Gerda zei.

"He Lode! Je hebt een stijve!"

Ik draaide me snel om en zag een grote pik in een klein broekje. Lode zei niets en voelde zich duidelijk niet op zijn gemak. Gerda lachte, ik gaf ook maar een glimlach en vond Lode eigenlijk vertederend.

Gerda begon nog harder te lachen toen ze naar mijn string keek en zag dat er een natte plek in zat. Ze wees ernaar alsof ze het zelf nog nooit had meegemaakt.

Lode reageerde lief. "Gelukkig nog een mens hier in de buurt."

Gerda stopte met lachen, had wel door dat ze in de minderheid was en ze zei even niets meer. Lode en ik lachten naar elkaar en hadden niet zoveel schaamte meer

"En nu jij, Gerda."

"Hoe bedoel je Mia?"

"Je snapt me wel. Op je rug liggen en dan zullen we eens kijken of jij een ijsbeer bent?"

Gerda ging wat ongemakkelijk op haar rug liggen. Het laatste stukje drukten wij haar wel even door. Doelbewust en sluw begonnen Lode en ik haar in te smeren en al snel zagen we haar tepels stijf worden.

"Dus je stiefzus is geen ijsbeer."zei ik. We lachten erom en gingen verder. Ik zag Lode zijn handen regelmatig tussen de benen van Gerda gaan en zag aan haar dat ze er van genoot. Bij elke streling van mij of van haar stiefbroer zag ik haar benen een stukje verder uit elkaar gaan. Natuurlijk zagen we dat ook haar slipje nat werd maar we zeiden niks. Het gehijg van Gerda werd harder en harder en dat had tot gevolg dat we steeds sneller en onbeschaamder gingen masseren.

Na een tijdje zag ik dat de pik van Lode echt stijf stond en hij er iets mee moest.

Ik zei niets, trok gewoon zijn zwembroek naar beneden en liefkoosde zijn pik. Een dikke niet te lange pik die hij tevreden door mijn handen liet glijden.

Gerda deed haar ogen open omdat er wat minder aandacht was voor haar. Al snel kwam er een glimlach op haar gezicht toen ze de naakte pik zag. Ze wou wat zeggen, maar ik was haar voor door haar een kus op haar mond te geven.

Ik begon met haar te tongen en streelde over haar borsten. De onderkant liet ik over aan Lode en die begreep dat vlekkeloos.

Ik zoende heftig met Gerda en ik trok daarbij haar bikini uit. De mijne zat ook niet recht meer maar bedekte nog het meeste.

Lode was zijn stiefzus al door haar broekje heen aan het vingeren en aan de schokken te zien en aan het gekreun te horen vond ze het zalig. Heel voorzichtig en zacht ontdeed Lode zijn stiefzus van haar laatste stukje kleding.

Alsof ze dronken was van liefde liet ze alles over zich heen komen. Gerda had één hand om haar stiefbroer heen en met de ander kneedde ze in een tiet van mij.

Ik en Lode wachtten het even af en op het juiste moment van haar geilheid drukte hij zijn pik bij haar naar binnen.

Ze gaf een gil van pijn, geilheid en geluk en nog geen seconde later genoot ze met volle teugen van de pik van haar stiefbroer.

Lode was een gentleman en neukte zachtjes en steeds iets dieper op het tempo van Gerda. Gerda kneep mijn tiet fijn maar ach, ik had het er voor over.

Ook ik voelde me lekker geil en had daar eigenlijk wel willen liggen. Maar ja, er was iemand vlugger geweest. Lode hield het helaas niet lang vol en begon als een gek te stoten tegen de stevige dijen van zijn stiefzus aan.

Nog een keer en nog een keer. Steeds heftiger groeiden de stoten en het kreunen aan. Toen floepte zijn half harde pik uit haar kutje en een beetje sperma en bloed viel op het zand.

Lode had zijn eigen stiefzus ontmaagd!

Na een tijdje was iedereen weer bij bewustzijn en hebben we met elkaar nog maar wat verkoeling in het water gezocht.

En tja, Lode en Gerda waren bevredigd. Maar ik nog niet!

Marian Monroe  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post638

Vanavond moet het...

Marian MonroGeplaatst door My 4Fingers do, augustus 25, 2011 00:41:21

Vanavond moet het!

Het was een zwoele zomeravond en in het café nabij werd een beach party georganiseerd. Terwijl ik mij opmaakte en een sexy jurkje met open rug uitkoos, dwaalden mijn gedachten af naar Lore. Ik had haar nog niet zo lang geleden ontmoet maar van het eerste moment dat wij mekaar in de ogen keken, was er die 'spark' tussen ons. Ze was bloedmooi. Ze had een volle krullenbos, vrij kleine borstjes en verborgen rondingen; als bij het lichaam van een jong meisje.

Vorige week hadden we de hele avond aan elkaars lip gehangen; letterlijk wel te verstaan... Ze bleek een fantastische zoenster te zijn, enkel met haar beweeglijk en nat tongetje kon ze mij al helemaal geil krijgen! Die avond hadden we het rustig aan gedaan, maar vannacht wou ik meer ontdekken.

Ik arriveerde aan het veel-bezochte café waar de party werd georganiseerd. Gelukkig was het vlakbij mijn eigen huisje. Ik was dus te voet en dit gaf mij de extra mogelijkheden om te drinken en om eventueel mijn 'prooi', Lore dus, mee naar huis te voeren. Het café was gevuld met zand en overal hingen bontgekleurde slingers en parasols. Er stond zelfs een klein zwembadje op het terras. Ik bestelde een cocktail en liet mij de blikken die de mannelijke bezoekers mij gaven, bevallen. Hopelijk had deze jurk hetzelfde effect op Lore als op hen.

Ik babbelde met enkele kennissen en dronk nog wat terwijl ik wachtte op Lore. Toen ze dan eindelijk binnenkwam, kon ik mijn ogen niet geloven. Ze zag er niet enkel bloedmooi, maar ook nog eens bloedgeil uit!

Ze had een strakke lederen broek aangetrokken, een rood topje zonder bandjes en had wetlook -haren zodat ze eruit zag alsof ze net door de regen had gelopen. Alle verborgen rondingen waren nu duidelijk zichtbaar. Vanavond moest het gebeuren, las ik in haar ogen. Ze had dus dezelfde plannen als ik. Toen ze naderbij kwam, keek ze mij aan met die verleidelijke ogen en gaf me een zoen op m'n mond. Ze proefde naar de Bacardi breezer die ze aan het drinken was.

"Hey schat, heb je er zin in vanavond?"

Ik kon niets anders dan stamelen, "ehm… ja, ja, natuurlijk, te gekke party," zo overdonderd was ik. Geamuseerd keek ze mij aan.

"Dat bedoelde ik helemaal niet, geil wijfje!" En voegde fluisterend toe "Je ziet er waanzinnig sexy uit vanavond."

Ik nam hierop het initiatief en leidde haar naar de tuin. Het geluid van de feestvierders was hier niet zo storend en we genoten van de aanblik die de tuin ons gaf. Hoewel er niemand te zien was, brandden er tientallen lampions in de bomen.

Nu was zij degene die actie ondernam. Ze nam met haar beide handen mijn gezicht vast en begon me hartstochtelijk te zoenen. Ik voelde haar tong alle hoekjes van mijn mond verkennen en weldra voelde ik mijn string doornat worden. Voorzichtig liet ik mijn hand onder haar topje glijden. Ze droeg helemaal geen bh! Ik keek haar verrast aan.

"Je moest eens weten wat ik nog meer niet aan heb..."

Hierop wou ik haar nog meer dan daarvoor. Ze maakte me helemaal gek, die griet! Ik voelde de behoefte om haar naakte borstjes te kunnen zien en schoof haar topje naar beneden. Ze waren klein en de donkere tepels ervan stonden stijf naar voren. Toen ik er zachtjes aan begon te zuigen, kreunde ze wellustig.

We besloten verder in de tuin te gaan en daar gingen we liggen. Al snel zat ook haar hand onder mijn jurkje en ze voelde hoe heet ik van haar was geworden. Tergend traag stopte ze haar middelvinger in mijn kut nadat ze mijn string uit had gedaan. Oh, wat was dat lekker. Ik smeekte haar om verder te gaan. Ze beantwoorde mijn verzoek en begon met haar duim kleine rondjes rond mijn klit te draaien. Lang kon ik dit niet houden en toen ik op het punt stond om klaar te komen, stopte ze plots en ze liet merken dat zij nu ook wel verwend wou worden.

Ik draaide haar op haar rug en begon haar zachtjes te strelen. Nadat we met een beetje geklungel de lederen broek hadden uitgekregen, kreeg ik haar heerlijke poesje te zien. Op een klein streepje na, was ze helemaal kaalgeschoren. Haar schaamlippen glommen van haar kutsappen. Ik wou haar proeven en ik stopte mijn tong diep in haar kut.

Ze was verrast en kreunde van genoegen en plezier. Ik begon afwisselend op haar clitoris en haar kleine schaamlipjes te zuigen. Ze kreunde opnieuw. Nu liet ik mijn tong op en neer gaan over die clitoris die nu helemaal opgezwollen en felroze was. Haar kut scheidde nu nog meer aroma en vocht af. Ik merkte dat ze binnen korte tijd zou gaan klaarkomen dus ik wou haar nog iets extra schenken. Naast ons lag het lege flesje Breezer dat Lore had gedronken. Ik bekeek het even en stopte het met de hals in haar kut. Ze had dit niet verwacht en slaakte een kreetje. Ze begon ondertussen toch wel heel zwaar te ademen.

Plotseling trok ze mij met mijn poes tot vlak boven haar mond en ze begon me zalig te likken. Mijn opwinding van daarnet was natuurlijk nog lang niet verdwenen en ik was zo lekker geil dat ik niets anders kon dan met mijn kut haar tong tegemoet te komen. Ondertussen bleef ik het flesje in haar poesje pompen terwijl ik haar clitoris likte. Ik voelde mijn orgasme naderen en ik versnelde mijn tempo. De explosie die ik diep in mijn binnenste voelde, is gewoon te lekker om in woorden uit te drukken. Elk deeltje van mijn lichaam voelde zich bevredigd en ontspannen.

Nog geen seconde nadat ik was klaargekomen en Lore mijn klaarkomende poes gevoeld en geproefd had, kwam zij heel traag, in intense schokken klaar.

Haar vaginaspieren duwden het flesje naar buiten maar ik duwde het er terug in zodat haar orgasme nog langer bleef duren.

We bleven zo nog lekker nagenieten terwijl we mekaar nog wat streelden tot we merkten dat de mensen van de party al tot op het terras stonden. Hoe spannend en opwindend de gedachte van betrapt te worden wel niet is, we besloten toch om ons spel thuis verder te zetten.

Marian Monro  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post626

Zilvermeer

Marian MonroGeplaatst door My 4Fingers di, maart 08, 2011 01:55:10

Zilvermeer

Ik heet Marian ben 32 jaar, hou heel erg veel van seks en ben eigenlijk altijd lekker geil. Samen met mijn vriendin Lieve en twee vrienden Ben en Ronny hadden we een paar weken geleden voor een lang weekeind een huisje gehuurd op het Zilvermeer in Mol.

Mijn vriendin en ik maken er geen geheim van dat we zo nu en dan eens lekker bij elkaar in bed kruipen terwijl we alle twee ook heerlijk kunnen genieten van geile mannen. Ben kende ik al langer en heb al meerdere malen met hem het bed gedeeld. Laats kwam ik Ben tegen toen ik samen met Lieve in de stad op een terrasje zat te genieten van de eerste warme zonnestralen van dit jaar. Ben wist van onze vrijpostige relatie. We raakten aan de praat en al snel kwamen we op het idee om eens samen een lekker weekeindje met elkaar door te brengen. Ben moest redelijk snel weg, we spraken af dat we elkaar zouden mailen voor nadere afspraken. En zo kwam het dat ik samen met Lieve op weg was naar het Zilvermeer. Ben nam een vriend mee, zij zouden eveneens met de auto aankomen en we spraken af rond 16:00 in de auto.

Met Lieve had ik afgesproken dat het een goed idee zou zijn om te proberen rond 15:00 in het huisje te zijn zodat we nog de nodige voorbereidingen konden treffen. We hadden er ontzettend veel zin in. Als verrassing bespraken we dat we schaars gekleed op de bank zouden zitten als de heren hun intrede zouden doen. Het zou voor Ben en Ronny een ontzettend geil gezicht zijn. Ze zouden binnen komen en daar ons gelijk met elkaar bezig zouden zien. Het ijs zou gelijk gebroken zijn.

Toen rond 16:15 de bel ging lag ik inderdaad met mijn benen wijd en languit op de bank terwijl Lieve me heerlijk aan het likken was. Ik riep, " kom maar binnen hoor!" Ben en Ronny bleven eventjes stilstaan en een glimlach verscheen op hun gezicht. Ik hoor Ben zeggen.

"Nou Ronny de meiden hebben er zin in. Laten we ons uitkleden en Lieve helpen."

Nog geen 5 minuten nadat ze binnen waren had ik de zwellende pik van Ben in mijn hand en waren Ronny en Lieve beurtelings bezig mijn natter wordende kutje te likken en te vingeren. Ben zakte door zijn knieën en boog zich voorover zodat ik zijn stijve pik in mijn mond kon nemen, Lieve ging met haar knieën op de grond om mijn kutje verder te likken. Ronny kroop achter haar, liet zijn pik door de bilnaad van Lieve heen glijden en penetreerde zijn pik achterlangs in het natte geile kutje van Lieve.

Jammer dat ik je de geluiden die we toen met elkaar maakten niet kan laten horen. Ben en Ronny kwamen min of meer tegelijk klaar. Ben zijn zaad liep over mijn gezicht en hals terwijl het vocht uit Lieve 's kutje liep. Ronny smeerde zijn eigen vocht uit over het kontje van Lieve. Al met al een heerlijke binnenkomer.

Nadat we weer een beetje op adem waren gekomen namen we nog even een aantal punten door die we ook al via de e-mail wisseling met elkaar hadden besproken. Alles mag niets moet. Als iemand aangeeft iets niet te willen doen of willen mag dat en wordt er naar geluisterd. S' avond, s' nachts en in de ochtend zouden we vooral besteden aan seks en vele geile spelletjes. We spraken af om vanaf 15:00 in de middag tot 20:00 in de avond droog te staan om weer wat energie op te doen en ook nog wat andere bezigheden konden ontplooien.

Het is een heerlijk weekeindje geworden waarin ik vele malen genomen ben zowel in mijn kutje als in mijn kontje. Ik denk met genoegen terug aan het moment dat Ben mij heerlijk in mijn kontje neukte terwijl ik boven op Ronny lag en zijn pik diep tot zijn ballen aan toe in mijn kutje voelde. Ik zie het beeld nog haar scherp voor met dat Ronny en Ben tegelijk hun pikken in Lieve 's kutje lieten verdwijnen. Ik proef nu ik er aan terug denk nog steeds die heerlijke zilte smaak van het kutvocht van Lieve vermengt met het zaad van Ben en Ronny. Een heerlijk gevoel was het toen ik net even aan het komen was Ben achter me kwam staan mijn slipje tot onder mijn knieën uittrok en zijn pik tussen mijn billen liet glijden om vervolgens mijn slipje weer omhoog te trekken en zijn broek zelf weer dicht te knopen. Het was immers nog geen 20:000 maar het beloofde wel wat.

Ik ben nu weer zo geil geworden dat mijn kutje al weer nat is. Ik ga nu lekker op bed met mijn dildo spelen en wellicht vertel ik binnen kort nog meer wat zich tijdens dit weekeind heeft afgespeeld in het Zilvermeer.

Marian  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post538
Volgende »