Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Een zak met kloten

Miss IshaGeplaatst door My 4Fingers ma, april 10, 2017 11:39:32

EEN ZAK MET KLOTEN

Gisteren was ik hem tegen het lijf gelopen en ik moest zeggen, hij was inderdaad geen spat veranderd. Hij zag er nog steeds heerlijk uit en hij had een geweldige bouw. Zijn lichaam was precies het soort lichaam waar ik echt helemaal gek van geilheid van werd. Hij had vast een heerlijke pik tussen zijn benen gangen, zo dacht ik bij zichzelf. Ik had hem eerder een jaar of 10 geleden ontmoet en was meteen op slag verliefd geweest. Ik had hem gezien op een verjaardag van mijn zus en daar raakte ik aan de praat. Joris, zo heette hij, was een vriend van de man van mijn zus en hij was een druk bezet man, maar had echt een heleboel tijd vrij weten te maken in zijn drukke schema om meer tijd met vrienden en familie door te kunnen brengen. Nu had hij dus ook tijd voor mij gehad en we gingen dan ook een paar keer uit en groeiden dichter en dichter tot elkaar, tot op een gegeven moment Joris weg moest naar het buitenland voor zaken. Dat was ook de laatste keer dat ik hem zag want hij had daar een vaste aanstelling kunnen krijgen voor een heleboel geld. Ik was verdrietig geweest maar ging wel verder met haar leven, omdat ik toch iets moest doen om verder te kunnen gaan.

Ik was mijn huidige man tegen het lijf gelopen en was redelijk gelukkig met hem. Ik miste alleen iets. Iets wat Joris wel in zijn bezit had. Een bepaald soort charme, waar ik simpelweg vanaf dag één voor was gevallen. Ik moest en zou gewoon, nu ik Joris had gezien weer, met hem gaan neuken. Ik schrok van de gedachte, ik was immers toch getrouwd? Maar aan de andere kant was ik ook absoluut niet blij met het idee dat mijn man een lul was. Hij was al meerdere keren vreemdgegaan en had het zelfs toegegeven. Dus besloot ik er een eind aan te breien. Maar eerst maar eens een wraakactie tegen mijn man. Ik zou Joris neuken. Hij zou me zo hard mogen nemen… mijn man zou woedend zijn als ik hem alles in detail vertelde. En dat was dus precies wat ik wilde. Ik zou Joris gaan gebruiken maar dat maakte hem niets uit. Ik had het hem al gevraagd en Joris kreeg meteen een harde lul bij het aanhoren van mijn voorstel. Dat kon ik namelijk zien, zijn broek was nogal van een dun materiaal gemaakt en de bobbel was een duidelijk bewijs van een stijve leuter.

Dus ik was op weg naar het hotel waar Joris verbleef en kwam op zijn kamer aan, waar hij overal rozen had neergezet en kaarsen brandden overal. Het was al donker buiten en het zag er erg gezellig uit in de hotelkamer. Hij had een fles champagne klaarstaan maar dat kon me nu eerst niets schelen. Ik wilde hem en dat was ook meteen wat ik hem duidelijk maakte. Die champagne kon natuurlijk altijd nog, maar eerst wilde ik die dikke lul in me voelen en dat was iets waar ik niet veel langer op kon wachten. Ik trok mijn kleren uit en stond naakt voor hem terwijl hij zijn badjas uitdeed, waar hij allang bloot onder was, dat had ik allang kunnen raden. Daar hing zijn pik en het was meer dan ik ooit had durven dromen. Hij was behoorlijk dik en de lengte was volgens mij best in orde, zover ik dat beoordelen kon in die slappe toestand. Ik liep naar hem toe en pakte zijn lid vast en begon hem zachtjes tussen mijn handen te kneden, terwijl ik hem zachtjes op zijn lippen begon te zoenen.

Het voelde allemaal heerlijk aan en zijn fluwelen lippen maakten me nog geiler dan ik al was. Ik liet zijn zak in mijn linkerhand rusten en het was een behoorlijk volle zak, dat was al een heel positief ding, want dat betekende hoogst waarschijnlijk veel zaad wat in of over mij zou komen straks. Ik ging nu langzaam op mijn hurken zitten en nam zijn pik in de mond. Ik begon aan zijn eikel te likken waarna ik met veel kracht zoog. Hij schrok er zelfs een beetje van, maar dan op een aangename wijze. Zijn lekkere pik schoof steeds dieper in mijn mond en ik kon hem weliswaar niet allemaal verwerken, maar toch was hij behoorlijk ver bij me naar binnen geschoven. Joris pakte me bij de haren vast en trok mijn hoofd zachtjes naar zich toe, zodat hij me in de mond aan het neuken was. Ik liet hem alles dirigeren en speelde ondertussen met men kutje en tieten. Ik was lekker nat geworden van dit hele spel wat al lekker wild aan het worden was. Ik liet zijn lul lekker tegen mijn huig aantikken en ik slokte zo veel als ik kon naar binnen, ook al ging ik bijna over de nek door dat lange en vooral dikke ding achterin m’n mond, bijna in mijn keel rammend. Nu trok hij mij zacht maar dwingend omhoog en hij begon me weer te zoenen, waarna hij mij optilde. Ik sloeg m’n benen om Joris heen en voelde dat zijn pik tegen m’n kut aan het drukken was. Hij gleed er soepel in. Ik was behoorlijk strak geschapen, maar men kut kon zich behoorlijk goed aanpassen aan lullen die erg dik waren.

Dat was een enorm voordeel wat ik had en terwijl Joris me op en neer aan het bewegen was, voelde ik zijn steeds harder wordende pik diep in mijn kutje glijden, alsof het niets was. Hij drukte mij tegen de muur en kon me nu nog vele malen harder neuken dan hij eerder kon. Ik sloot mijn ogen en kreunde bij iedere stoot. Ik schrok toen hij me ineens omdraaide en op het bed neergooide. Hij stond te glimlachen en ook ik schoot in de lach. Ik had niet alleen een geile, maar ook een leuke tijd samen. Ik werd hard genomen op het bed. Hij draaide mij om en nam me op zijn hondjes, zoals ik het altijd al het lekkerst had gevonden. Mijn kleine billen schudden met iedere stoot mee en mijn tieten schudden geil op het ritme van zijn bijna klaarkomende pik, dat kon ik namelijk aanvoelen.

Ik hoopte dat hij me helemaal vol zou gaan spuiten maar over mij heen zou minimaal zo geil en lekker zijn. Ik had een geweldige sensatie in m’n kutje en ineens voelde ik wat het was. Ik kwam gillend, of meer hijgend en gillend klaar en ik voelde men hele lichaam samentrekken. Iedere spier deed mee en ik was zo intens blij met die heerlijke pik van Joris in mij.

Joris kon niet meer en trok zijn pik uit m’n kut. Ik draaide me om en Joris trok zich af maar ik nam het van hem over. Joris kon ontspannen en ineens spoot het eruit. Het leken in mijn ogen wel liters zaad die over me heen kwamen het voelde zo lekker warm en intens. Het was net alsof ik de meest lekkere spermadouche ooit kreeg.

Ik trok, likte, zoog en deed alles om iedere druppels sperma uit die geile pik te krijgen, waar ik eigenlijk al jaren en jaren op aan het azen was. Nu was hij helemaal leeg en likte en zoog ik door tot het een slappe hap geworden was. We lagen daar wat in elkanders armen en keken elkaar diep in de ogen aan. We zouden nog vele malen met elkaar neuken. Tot m’n man erachter kwam.

Ik ging scheiden en toen zag Joris mij ineens niet meer als interessant. Ik was teleurgesteld in hem maar had nog altijd de herinnering aan zijn dikke pik. Het was heerlijk, vreemdgaan met een oude bekende, dat was een ding wat zeker was. Wat ook zeker was; Joris was een zak; een grote zak met kloten; een klootzak.

Miss Ischa

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1784

VAKANTIEPRET

Miss IshaGeplaatst door My 4Fingers di, maart 07, 2017 14:47:07

VAKANTIEPRET

Hallo, ik ben Hannelore. Als ongetrouwde vrouw van vierenveertig (slank, bruine ogen, kort, pittig rood haar, stevige borsten en kleine stevige bilpartij) ga ik af en toe graag spontaan en onverwacht op vakantie. Ik moet er dan gewoon tussenuit om de sleur achter mij te laten. Mijn laatste reisbestemming was India en met mijn rugzak en sporttas werd ik door mijn vriend op Brussels Airport afgezet.

“Tot over zes weken” zei ik en na een laatste zoen liep ik door de douane op. Kolkata was mijn eerste bestemming. Oorspronkelijk was dat Calcutta maar begin van de eeuwwisseling (2001) werd de naam officieel veranderd.

De reis ging voorspoedig maar na een paar dagen, had ik het er wel gezien. Ik had gehoord dat het op de Andaman Islands goed vertoeven was en dus boekte ik een boottrip naar Havelock. Daar aangekomen bleek het echt een palmboom-eiland te zijn met schitterende witte stranden. Leuke resorts met bamboehutten dicht bij het strand, een eiland dat goed met de scooter te berijden was, en alles heeft wat je hart begeert in de buurt. Ik vestigde mij in een van de bamboehutten bij een Beach-resort en installeerde me voor een paar weken heerlijk relaxen in de tropische zon. De bevolking was vriendelijk en geheel ingesteld op het toerisme, vooral duiktoerisme. Het water rond het eiland is het beloofde land voor onderwaterliefhebbers.

De eerste dagen hield ik me bezig met het verkennen van het eiland. Van de ene kant naar de andere en ‘s-avonds lekker een hapje eten en een borreltje drinken in de bar van het resort. Als vrouw alleen heb je dan al snel de aandacht van de mannen die er rondlopen. Natuurlijk willen ze allemaal een praatje beginnen, maar ik wilde de eerste dagen echt even tot mezelf komen.

Het was halverwege de eerste week dat ik na het eten weer even een biertje ging drinken. Ik zat alleen aan een tafeltje, en werd aangesproken door een door de zon gebruinde man. Hij vroeg of hij en zijn maat even bij me mochten komen zitten. Ze zagen er leuk en sportief uit, ergens midden in de dertig. Ze bleken uit Australië te komen en waren hier verzeild geraakt om te duiken. Albert en Ron. Na eerst gewoon wat gebabbeld te hebben zei Albert dat ik al eerder was opgevallen en natuurlijk wilden ze weten wat een vrouw alleen op dit eiland zocht. Ik vertelde ze dat ik gewoon even een paar weekjes tussenuit was voor een lekkere vakantie. Van het ene biertje kwam het andere en na verloop van tijd vroegen ze me of ik wel eens een jointje had gerookt.

“Daar ben ik niet vies van;” zei ik. We konden dat alleen niet aan de bar doen dus we besloten even naar het strand te lopen op twee minuten afstand. Even later zaten we in het witte warme zand onder de sterrenhemel te genieten van een heerlijke joint. En natuurlijk werden we er steeds vrolijker en frivoler van.

“We gaan even zwemmen,” zeiden de mannen en voor ik het wist stonden ze naakt voor me en liepen naar het water. “Kom je ook?”

‘Ach, waarom ook niet’ dacht ik, liet mijn kleding ook in het zand glijden en dook in het aangename water. Een voor een kwamen de mannen naar mij toe en we stoeiden wat. Ik vond het een lekker gevoel om zo aangeraakt te worden onder water en als je het eerlijk aan me vroeg, ik was wel weer toe aan een lekkere vent. Albert hield me vast en deed net alsof hij me onder water wilde duwen. Hij stond achter me met zijn armen om mij heen. Hulpeloos spartelde ik tegen. Ron had het een beetje aangekeken en zwom ook naar ons toe. Hij dook voor me op uit het water. Een man achter me, die mij een beetje vasthield, de ander vlak voor me. En alle drie waren we lekker stoned. De armen van Albert nog steeds om mij heen en maar zijn handen lagen op mijn borsten. Ik voelde dat zijn lul was gaan groeien en voelde hem tegen mijn billen aan. En voor mij nog zo’n heerlijke bink van wie het lid ook groter werd. Ik stond in een sandwich tussen twee mannen in de branding. Wat een zalig gevoel, twee stevige mannenlichamen tegen mij aan. Ze begonnen me een beetje aarzelend te betasten en ik liet het natuurlijk toe. Ik werd heerlijk geil van al die aandacht. De handen dwaalden over mijn tepels, mijn buik, billen en onder water langs mijn kutlippen. We zoenden, kronkelden tegen elkaar aan en ik pakte de twee lullen stevig in mijn handen.

“Kom naar het strand, dan zal ik jullie eens lekker verwennen.” Met de armen van de twee mannen om mij heen liepen we naar onze kleren.

“Kom maar schatten” zei ik en ging voor hen op mijn knieën zitten. Met de twee heerlijk grote fallussen nog steeds in mijn handen begon ik ze zacht op hun eikel te zoenen. Wat een heerlijke palen hadden die twee. Ik sloot mijn lippen om de erectie van Ron en begon hem te pijpen, terwijl ik Albert zijn ballen masseerde. Toen wisselde ik naar Albert. De eikel schoof in mijn mond en ik zoog er aan. Ik bewoog mijn hoofd op en neer en neukte zijn staaf met mijn mond. Ik wisselde af en om de beurt pijpte ik de twee heerlijke knotsen. Harder, dieper en sneller en ik voelde ze alsmaar groter en steviger worden. Ik kneedde hun ballen en de zakken werden steeds strakker.

“Shit Hannelore, wat ben jij en lekkere pijpslet” zei Albert. “Gewoon een lekkere snol”. Ik voelde dat hij zowat op klappen stond en deed er nog een schepje bovenop. Hij begon te kreunen en hoe meer geluid hij gaf, hoe beter ik mijn best deed. Ik voelde de paal tegen mijn huig, zoog er flink aan tot… Een enorme straal zilt zaad spoot mijn mond in, en nog eens en nog eens. Het droop langs mijn kin en nek naar mijn borsten. Hij spoot zichzelf helemaal leeg. Ron, ook bijna tegen het hoogtepunt, stond aan zijn stam te rukken. Ik sloot mijn mond om zijn knots en kreeg ook van hem de volle lading. Zes stralen spoot hij in mijn mond en gezicht. Het sperma van de twee binken droop van me af en het smaakte geweldig naar meer. Nu zij hun eerste lozing hadden gehad, was ook ik wel toe aan een lekker orgasme, maakte me verder niet uit hoe. Ik wist alleen dat ik nu een lul in mijn natte kut wilde voelen.

“Ok lieverds, wie van jullie gaat Hannelore nu verwennen?” vroeg ik. Dat hoefde ik maar een keer te zeggen. Ik werd door Ron opgetild die mij zacht op mijn rug op het strand legde. Hij spreidde mijn benen en zijn mond zocht een weg naar mijn neukgrotje. Zijn tong drong tussen mijn schaamlippen en vond als snel mijn clitoris. Hij begon te zuigen en te likken. Ik merkte hoe het bloed naar mijn schaamlippen vloeide en voelde ze langzaam zwellen. Dan weer lange halen langs mijn schaamlippen, dan weer korte stootjes mijn zijn tong voor mijn geopende schede. Ondertussen kneedde Albert mijn hard geworden borsten, tepels en zoende hij me waar hij maar kon. Ik stond op klappen en wist dat ik snel tot een eerste orgasme zou komen. Onverwacht stak Ron twee vingers in mijn schede en begon me als bezeten te vingeren terwijl hij mijn klit met zijn tong teisterde. Steeds dieper duwde hij zijn vingers in mijn kut. Ik kermde, kreunde, voelde mijn buik verkrampen en het inwendige kutvlees zwellen. Ik kermde het uit en explodeerde. Een enorme straal vocht spoot uit mijn vagina. En nog een en nog een. Ik had een verschrikkelijk orgasme en ik ejaculeerde. Keer op keer. De mannen juichten bijna toen ze de straal uit mijn kut zagen schieten. Mijn kut en billen dropen van het vocht en ik wilde meer. Albert, ga op je rug liggen.

“Kom, ik wil boven op jouw lul zitten”. Albert zijn staaf torende nog steeds omhoog en toen hij daar op zijn rug lag was er maar een ding wat ik wilde doen. Mijn favoriete houding. Ik ging op mijn hurken over hem heen zitten, trok mijn schaamlippen uit elkaar en liet mijn schacht over zijn harde paal zakken. Eerst de eikel, even lekker voorin in mijn kutje, toen wat dieper en daarna… Ik zakte met een ruk over zijn harde paal en voelde hoe hij tot diep in mijn kut penetreerde.

“Oe… wow! Ja… ah… ha… ja!” Langzaam veerde ik op en neer over de genotsknots die in mij verankerd zat. Steeds sneller met ritmische bewegingen. Ik liet mijn kut ver over zijn paal zakken tot ik helemaal op zijn ballen zat en kwam dan weer overeind om hem daarna opnieuw in mijn kutvlees te vangen. Ron was ondertussen achter mij gekropen en ik voelde hoe hij me beetpakte. Hij veranderde mijn houding en even later lag ik plat voorover op Albert met zijn lul nog diep in mijn kut. Mijn benen gespreid en mijn kontje omhoog. Ik droop van het sap dat uit mijn kut stroomde. Ron kneedde mijn billen en ik voelde hoe hij ze uit elkaar trok. Met zijn vinger bewerkte hij mijn anus. Hij schoof hem langzaam naar binnen en vingerde zacht mijn poepgaatje terwijl ik nog steeds over Albert zijn staaf lag te pompen.

Ik keek achterom en zag hoe hij achter mij knielde met een enorme staaf in zijn hand. Hij trok mijn billen uit elkaar en ik voelde dat hij zijn staaf tegen mijn nauwe sterretje duwde. Zacht, toen met iets meer druk en langzaam gleed de eikel achterlangs bij me naar binnen. Met kleine haaltjes zakte hij steeds verder in mijn tweede neukholletje. Ik voelde het een beetje oprekken maar het was geen onprettig gevoel. Na een minuut was ook hij verankerd in me en lag ik met twee lullen in mijn neukopeningen tussen twee mannen. Ron begon me te neuken. Albert duwde van onderen zijn bekken ritmisch op en neer en schoof zijn fallus in mijn kut. Oh… ho… oh… kolere. Wat een zalig gevoel. Ik werd genaaid door twee heerlijke mannen. Ik werd gillend gek en was zo geil als een pakje boter.

“Neuk me mannen, neuk jullie geile hoer Hannelore, naai me helemaal schraal,” riep ik uit. Keer op keer voelde ik de palen in mijn onderbuik stoten. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Maar ondertussen voelde ik alweer een hoogtepunt naderen. Was het net al een geweldig orgasme dat ik had, volgens mij zou er nu een aankomen dat alles zou overtreffen. Ik kreeg het tegelijk warm en koud, alles begon aan me te verkrampen. Mijn onderbuik werd als van steen. Door de zwelling van binnen voelde ik de twee lullen nog beter. Ik werd heet van binnen, mijn kutvlees begon te gloeien en toen.

“Oh… ho… oh… ja… ja…ho… ho… oh… ja! Ik explodeerde, voor de tweede keer. Ik voelde hoe het kutsap uit mijn schede spoot, straal na straal. Het bleef komen en bij iedere kramp in mijn kut spoot er weer een vloed naar buiten. Ook de mannen hielden het niet meer en schokten onbeheerst. Terwijl ik mijn kutsap eruit spoot, spoten hun golven heet zaad in mijn schede en kontgaatje. Aan alle kanten perste het neuk-sap uit mijn openingen.

Toen vielen we, alsof het was afgesproken, alle drie stil. Een zwaar, warm leeggespoten mannenlichaam boven op me, en een er onder. We hadden het even gehad. Ron trok langzaam zijn fallus van achteren uit het foedraal en ging naast ons liggen. Voorzichtig schoof ik de lul van Albert uit mijn kut en kroop van hem af. Daar zaten we, moe, voldaan en helemaal platgeneukt. Het duurde een minuut of wat toen Ron mijn optilde en naar het water droeg, Hij zette me voorzichtig in het lauwe water en spoelde met liefde mijn kutje af. Na nog een sigaretje brachten ze me met de armen om mij heen naar mijn bamboe-hut waar ik onder de klamboe direct in slaap viel. Morgen zou ik wel weer zien. En daarbij, ik had nog tien dagen op dit zalige eiland dat voor mij de rest van mijn leven het neukeiland bij uitstek zou blijven.

Ondertussen was al weer twee dagen geleden dat ik Albert en Ron had ontmoet en een geil avondje op het strand met hen had beleefd. Ik moest er de volgende dag toch wel even van bijkomen. En niet alleen van de seks die we hadden gehad maar ook de drank en de joint hadden me een behoorlijke koppijn bezorgd. Ik kwam die vrijdagmiddag net terug van een tripje dat ik had gemaakt op het eiland met een leuke Franse vrouw die ik daags daarvoor had ontmoet. Nog even een drankje aan de bar, want met deze temperatuur moet je er wel voor zorgen dat het vochtgehalte op peil blijft.

“Hé, hallo!” hoorde ik achter me. Ik draaide me om en zag Ron die net terug kwam van het strand. We wisselden een paar kussen uit en hij kwam naast me zitten aan de bar. Met een schalkse blik in zijn ogen vroeg hij me of ik er nog last van had gehad.

“Nee hoor,” verzekerde ik hem en bood hem een drankje aan. “Ik heb er echt van genoten en zal dat avondje niet zo snel vergeten”. We praatten wat over de dingen die we de laatste twee dagen hadden ondernomen en Ron vertelde me dat ze gisteren hadden gedoken. Vandaag een rustdag, luieren op het strand maar voor morgen hadden ze met een paar anderen een boot gehuurd om nog eens te gaan duiken op een andere locatie. Hij nodigde me uit om een dagje mee de zee op te gaan. Ik vertelde hem, dat ik nog nooit had gedoken, maar dat een boottripje wel een aangename afwisseling zou zijn. “Ok, dan zie ik je morgenochtend om een uur of tien aan de pier. Het is een wit motorjacht, je kan er niet omheen”. Met een kus namen we afscheid en we spraken af voor de volgende morgen.

Het was weer prachtig weer en al lekker warm toen ik naar de pier liep. Voor een dagje op zee had ik niet veel nodig en ik had me gekleed in mijn bikini, een dunne omslagdoek die ik als jurkje om mij heen had geknoopt en een paar platte sandalen, die ik op de plaatselijke markt had gekocht. Aan het einde van de pier lag een jacht dat er wezen mocht. Ik heb geen verstand van boten dus vraag me niet wat voor type het was. Wel zag ik dat het gauw een meter of tien, twaalf lang was. Langer dan mijn woonkamer thuis die acht meter lang is. Albert stond bij de reling en hielp me aan boord. Met een kus begroetten we elkaar en hij stelde me meteen voor aan de anderen die al aan boord waren. Er was een ander Vlaams echtpaar, Marc en Suzy. Hij was duiker, zij niet. Ze waren achter in de dertig en zagen er allebei leuk uit, hij redelijk goed in vorm en zij blond en een leuk lichaam. De ander die ik nog niet kende was een Noor, Pelé. Na alle plichtplegingen en begroetingen gooide Albert het touw los en kozen we het ruime sop.

De zon was heerlijk op het dek en we genoten er allemaal van. Suzy en ik lagen al in onze bikini en de mannen hadden ook alleen nog maar hun zwembroek aan. Na een half uurtje varen uit de kust minderden we vaart en kregen we te horen dat we op de plek van bestemming waren. De mannen gingen hun duikspullen klaarmaken en Suzy stelde mij voor om samen even te gaan snorkelen. Zo gezegd, zo gedaan en een paar minuten later lagen we op onze buik in het water. De mannen waren ondertussen klaar en lieten zich een kwartier later ook in het water glijden voor hun eerste duik van een half uur. Tijd voor ons om weer aan boord te gaan.

Suzy en ik gingen weer languit boven op de boot liggen maar omdat we echt wilden bruinen besloten we onze bikini uit te trekken. Daar lagen we dan, twee geschoren kutjes naast elkaar. Ik had mijn ogen dicht en voelde na een paar minuten ineens een hand op mijn borst. Suzy was op haar buik gedraaid en keek naar me. Ze vond me leuk, zei ze en zou graag even met me willen kroelen. En aangezien ik dat ook een aardig idee vond duurde het niet lang of onze monden hadden elkaar gevonden en zoenden we elkaar. Heerlijk geil, zo met een leuke vrouw. Onze handen streelden elkaars lichaam, zacht en teder, anders dan mannen dat doen en we vonden elkaars intiemste plekje. Onze vingers speelden met de schaamlippen en clitorissen, gleden zachtjes bij elkaar naar binnen en we vingerden elkaar. En daar bleef het niet bij. Ook met onze tong lieten we elkaar genieten van het heerlijke gevoel als je kutje wordt gezoend en gelikt. Hoe lang we bezig zijn geweest, ik weet het niet maar opeens kwamen er vier duikers boven water die het schouwspel aanzagen. We deden alsof we het niet in de gaten hadden en gingen gewoon door. Albert was de eerste die zich van zijn tuig had ontdaan en naar ons toe kwam. Hij had voor het gemak ook zijn zwembroek maar uit gedaan en stond in volle glorie bij ons.

“Zo dames, genieten jullie een beetje,” vroeg hij. “Als ik dit zo zie heb ik wel zin om even mee te doen”. En de daad bij het woord voegend kwam hij tussen ons in zitten en pakte mij bij mijn knieën. Hij duwde ze licht uit elkaar en spreidde zo mijn benen.

“Zal ik eens afmaken waar we van de week mee bezig waren?” zei hij. Hij lag boven op me voor ik het wist en voelde ik zijn erecte lid in mijn vagina naar binnen glijden. Hij had er zin in en zonder mij maar tijd te gunnen er op te reageren neukte hij er stevig op los.

Ook de drie andere mannen waren inmiddels klaar en hadden zich ontdaan van hun duikspullen en zwembroeken. Zes naakte lichamen bemanden nu de boot. Suzy nodigde de drie mannen uit om bij haar te komen en ging op haar knieën zitten. Ze pakte een voor een de lullen in haar handen en mond en begon ze stijf te maken. De fallussen groeiden uit tot flinke neukstaven en in mijn ooghoek zag ik dat de Noorse lul we echt enorm was. Zeker een centimeter of 25. Wat een leuter! Ondertussen lag Albert nog steeds zijn penis in mijn inmiddels natte kut te stoten.

“Ik geloof dat ze klaar zijn,” hoorde ik Suzy zeggen, niet wetende wat ze er mee bedoelde. Albert keek op en trok langzaam zijn pik uit me.

“Ok. Ik heb jullie verteld hoe we dit lekkere hoertje Hannelore van de week een flinke beurt op het strand hebben gegeven. Ik heb haar natuurlijk niet zo maar uitgenodigd, want volgens mij lust ze er wel pap van. We gaan haar vandaag eens lekker met z’n allen een paar lekkere pikken laten voelen”.

Ik was verbaasd toen ik dit hoorde. Hadden ze me met voorbedachten rade uitgenodigd? Ik ging rechtop zitten en zag dat ze alle vier lachend voor me stonden. Ron en Marc kwamen naar me toe en pakten me op. Wat ging er gebeuren? Ze legden me op mijn rug op het dak van de kajuit en lieten mijn benen over de rand hangen. Suzy zat naast me op het dak en pakte me zachtjes vast. De mannen trokken mijn benen uit elkaar zodat ze ertussen konden staan. Mijn natte kut stond open en Ron was de eerste die er gretig op af kwam. Hij stond tussen mijn benen, drukte zijn eikel tegen het voorportaal en stootte zijn fallus in mijn schede.

Suzy hield nog steeds mijn handen vast en ik werd, geheel weerloos, geneukt. Minutenlang voelde ik hem in mijn onderbuik stoten. Keer op keer.

“Dat is lange genoeg,” zei Marc, terwijl hij de plaats van Ron in nam. “Kom maar eens hier lekkere slet. Ik zal je wel eens laten voelen om echt als een hoer genaaid te worden”. En met een ram priemde hij zijn pik bij me naar binnen. Als een bezetene boorde hij zijn paal in mijn kutvlees. Forse stoten, zijn ballen sloegen tegen mijn billen. Hij gromde, kreunde en na een paar minuten voelde ik de eerste spermagolf in mijn kut naar binnen schieten.

Hij trok hem er uit en duwde meteen Pelé met zijn enorme paal tussen mijn benen. Die had al een poosje staan rukken en hij was echt enorm en hard geworden. Zonder moeite wist hij mijn inmiddels zaadlekkende neukgat te vinden en duwde voorzichtig de halve lengte naar binnen. Ik voelde de eikel langs mijn kut-wand binnendringen. De bijna polsdikke lul werd er weer een beetje uitgetrokken en opnieuw ingestopt. Nu weer wat dieper. Hij herhaalde dat nog een paar keer en toen... Met een forse stoot voelde ik hem naar binnen schieten. Hij moest zo’n beetje in mijn baarmoeder zitten, ik voelde de enorme druk van binnen tegen mijn buikwand. Met lange halen bewoog hij zijn fallus in mijn vagina op en neer. Steeds er bijna uit en dan weer helemaal er in.

Albert was ondertussen naast mijn hoofd komen zitten en dwong me mijn mond open te doen. Zijn glimmende eikel plaatste hij voor mijn lippen en ik kon niet anders dan er aan te gaan zuigen. Met kleine neukbewegingen bewoog hij hem in mijn mond. Pelé stootte onverstoord verder. Hij had mijn heupen vast en iedere keer als hij bij me binnendrong drukte hij me nog steviger op zijn paal. Het gevaarte zat diep in me verankerd en aan de blik in zijn ogen, zag ik dat hij bijna klaar kwam. Nog een keer diep voelde ik hem in mij komen, hij hield me vast, op zijn paal gespietst en toen… Een enorme lading heet zaad werd mijn buik in gespoten, ik voelde het langs zijn paal naar buiten persen.

Door het constante gepomp in mijn vagina was ik ook zo ver en liet mijn eerste orgasme de vrije loop. De dikke paal die in mijn kut en het sperma dat er in spoot… De kramp in mijn onderlichaam. Ik kronkelde, slaakte een gil en op het ogenblik dat Pelé hem er uit trok liet ik mijn kutsappen lopen. Een straal warm vocht spoot tegen zijn buik. Ik kwam klaar alsof ik lag te pissen. Ron ook niet gek, zag het gebeuren, duwde Pelé weg en plantte direct zijn pik in mijn krampende, nog ejaculerende vagina. Hij deed het nog eens dunnetjes over en stootte zijn pik diep in me. Ik had het niet meer. Dit orgasme ging niet over. Zolang hij in me bewoog, moest ik komen. Hij naaide me helemaal gaar, mijn kut was zeiknat. Vermoeid en na-schokkend gaf ik me over aan zijn stotenregen. Mijn lichaam was even willoos en de pik in me deed zijn werk. Opnieuw voelde ik een boom in mij zwellen, opnieuw kwam een van de mannen in me klaar. Een derde zaadgolf zocht zijn weg naar binnen. De enige die nog geen orgasme had gehad was Albert. Nadat Ron zijn pik uit me had getrokken was hij de vierde die me neukte totdat hij klaarkwam.

Suzy ontfermde zich over me terwijl de mannen een biertje gingen drinken. Ze hielp me bij het opstaan, maar dat ging bijna niet. Mijn knieën knikten, waren week als pudding. Uit mijn schede voelde ik traag het sperma langs mijn benen naar buiten sijpelen. Ze pakte een handdoek en liet me er op zitten. Met de punt veegde ze de kleverige massa van mijn benen af.

“Hoe voelt dat nou?” vroeg ze. Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Ik was volkomen overrompeld. Twintig minuten lang hadden vier mannen mijn kut helemaal schraal genaaid en hun sperma in me gespoten. Ik vertelde haar, dat ik in eerste instantie wel was geschrokken van wat er ging gebeuren, maar toen ze eenmaal bezig waren ik er zelf ook steeds geiler van was geworden. Anders had ik nooit zo’n orgasme gehad. Suzy lachte en vertelde me, dat het haar met dit ploegje ook was overkomen.

“Ze doen het er om, dit is net zoveel sport als dat duiken. Het hoort er gewoon bij. En als jij er vandaag niet was geweest, hadden ze mij weer de volle lading gegeven. Ze zochten gewoon weer nieuw bloed aan boord en volgens mij heb je de vuurdoop doorstaan”. Nu moest ik ook lachen. We trokken een biertje open en wachtten af wat de rest van dit boottripje ons beiden nog zou brengen. Het werd nog warmer en ik heter.

Hoewel ze nog flink geil waren, die vier lekkere spetters, lieten ze mij en Suzy het uurtje daarna lekker even relaxen. Dat was wel nodig ook, want mijn kutje stond nog steeds in brand. Even lekker zonnen, een hapje eten en een koud biertje. Het deed wonderen. Ik voelde me weer helemaal bijkomen. De duikflessen waren inmiddels verdwenen naar binnen en achter op het dek hadden we voldoende ruimte om even te luieren in de brandende tropenzon.

Suzy en ik zaten dicht bij elkaar en de mannen hadden goed zicht op onze gebruinde, naakte lichamen. Om ze te plagen deed ik regelmatig mijn benen een stukje uit elkaar, waardoor ze zicht hadden op dat plekje waar ze me graag weer even zouden pakken. Het was ook wel een lekker gevoel die brandende zon zo op mijn schaamlipjes te laten inwerken. Een heerlijk warm gevoel gaf dat. Het vrijpartijtje eerder deze dag met Suzy had me wel bevallen en ik schoof een klein beetje dichter naar haar toe. Ik legde mijn hand op haar ene dij en begon zachtjes te wrijven. Ze had meteen in de gaten waar ik op uit was, deed haar benen iets uit elkaar en leunde loom achterover. Haar geschoren kutje was binnen mijn bereik en ik wreef met twee vingers langs haar, ze genoot van de lichte massage en het duurde ook niet lang of haar genotgrotje werd al een beetje vochtig. Onze kleine vrijage bleef niet onopgemerkt door de mannen die het op een afstandje zaten aan te kijken.

“Is ze al een beetje nat?” vroeg Albert schalks. Hoewel het niet nodig was bevestigde ik hem dat het zo was en vroeg hem of hij alweer een beetje hard was. Hij kwam naar ons toe en terwijl ik Suzy met mijn ene hand bleef masseren pakje ik Albert bij zijn groeiende lul.

“Ik zal hem nog even een beetje harder maken,” zei ik en sloot mijn lippen om de glanzende eikel. Ik gaf hem een stevige pijpbeurt tot hij klaar was voor het hunkerende kutje dat voor hem lag te wachten. Suzy, die vandaag nog geen lul in haar schede had gevoeld, ging er goed voor liggen en nodigde Albert uit. Die liet er geen gras over groeien en schoof zijn pik langzaam in haar naar binnen. Wat een geil gezicht was dat, die twee zo te zien liggen neuken. En hoewel ik er al een paar had gehad vandaag, was ook ik er wel weer klaar voor.

“Wie is het volgende slachtoffer?” vroeg ik. En drie mannen stonden bijna tegelijk op. “Ho, ho, niet zo haastig, één tegelijk lijkt me om te beginnen genoeg!” lachte ik.

“Dan ik maar,” zei Marc, “kom maar eens lekker bij mij op schoot zitten.” Hij zat klaar op de bank met zijn knots recht omhoog. Hij moest er wel opgewonden van zijn hoe Albert zijn vrouw lag te neuken. Ik ging met mijn kontje naar hem toe staan, deed mijn benen uit elkaar en ging zitten. Meteen in de roos. Zijn fallus vond mijn roosje en ik liet me er bevallig over heen zakken. Mezelf even goed nestelen op de harde pik en dan… Heerlijk langzaam op de lekkere hengst rijden. Het begon al weer flink te kriebelen in mijn kut en er moest echt weer wat aan gedaan worden. Marc had zijn handen om mijn tieten gesloten, die hij zacht kneedde. Ik liet me langzaam achterover zakken tegen hem aan en bewoog mijn onderlichaam behoedzaam op en neer. Ik wilde niet dat hij er door een onverhoedse beweging uit zou schieten, nee hij moest in me blijven.

Pelé had zich ondertussen naar Albert en Suzy begeven en gaf aan hem te willen aflossen. De pik schoof in haar naar binnen, ik had er goed zicht op, en Albert liet zich door haar verder lekker afzuigen. Bleef alleen mijn maatje Ron nog over die inmiddels ook wel trek had in een sappig kutje. In vol ornaat stond hij voor mij te kijken hoe ik Marc bevredigde. Hij ging op zijn knieën en begroef zijn hoofd tussen mijn dijen. Hij likte mijn clitoris en van dat zalige gevoel werd ik natuurlijk alleen maar geiler.

“Wil jij ook?” vroeg ik. Domme vraag natuurlijk, waarom zou hij niet willen. Hij keek me glimlachend aan en zei een voorstel te hebben. Hij had gezien hoe de polsdikke lul van Pelé zo gemakkelijk bij me naar binnen was gegaan en vroeg zich af of ik ook twee pikken tegelijk kon hebben.

Dat was me nog nooit overkomen, maar het idee leek me heel opwindend. Ik stemde toe, leunde nog wat makkelijker achterover tegen Marc aan en met zijn pik nog diep in mijn roze neukvlees leunde Ron over ons heen. Ik bood hem mijn kutje aan door mijn schaamlippen ver uit elkaar te trekken. Zijn erecte pik zag er geweldig uit. Hij plaatste hem voor het reeds gevulde gaatje en duwde zacht tegen het hete vlees. Ik was al knap nat en voor ik het in de gaten had zat hij al met zijn eikel binnen. Ik voelde het van onderen een beetje oprekken maar het was een heerlijk gevoel. Langzaam op en neer bewegend liet hij zich verder over mij heen zakken en schoof zijn penis langs die van Marc bij me naar binnen. Twee pikken in mijn kut, dat had ik nog nooit gehad.

De mannen voelden elkaar aan en begonnen beurtelings hum lichamen te bewegen. Ze schoven hun heerlijke knotsen langs elkaar heen bij me naar binnen. Wat was dat zalig! Ze rekten me uit, maar het was een enorm bevredigend gevoel.

Het moet een minuut of drie hebben geduurd. De neukbewegingen, de handen over mijn lichaam, de kussen in mijn nek en op mijn tepels… Ik werd er gillend gek van.

“Oh schatten, jullie Hannelore gaat zo meteen op een verschrikkelijke manier klaarkomen. Houd me vast!” En dat was iets wat ze niets liever wilden. Ze hadden me al een paar keer zien spuiten en dat wilden ze weer. De bewegingen in mijn kut werden heviger. Ze deden er nog een flink schepje bovenop. Ik begon te hijgen en te steunen. “Oh! Ja… ah, naai me, neuk jullie geile sletje! Oh… ho… oh… ja… ja…ho… ho… oh… ja!” De krampen in mijn onderbuik werden heviger, ik voelde het van binnen weer zwellen, waardoor de twee pikken nog vaster in mij kwamen te zitten. En dat is het moment, dat ik het niet meer kan beheersen. En of de mannen het in de gaten hadden. Ze stootten nog een keer flink diep in me en ik barstte uit elkaar. “Oh… ho… oh… ja… ja…ho… ho… oh… ja!” En liet mijn hete kutvocht lopen. Ron trok zijn pik er snel uit en dook tussen mijn dijen. Het geile sap dat mijn schede verliet dronk hij met gulzige teugen. Met de pik van Marc nog diep in me likte hij mijn hele vagina totdat ik mijn laatste vocht er uit had geperst.

Ik liet me van Marc af op de bank glijden en lag uitgeput op mijn rug. Ron en Marc stonden naast me, nog steeds met twee grote fallussen. Een voor een kwamen ze dichterbij en ik zag twee glanzend natte pikken boven mijn gezicht hangen. Ze stonden er stevig aan te rukken en het was duidelijk dat ze hun zaad nog een keer kwijt wilden. Ik zocht de glimmende eikels die dicht bij elkaar waren, opende mijn mond en dat was een uitnodiging die ze niet in de wind sloegen. Bijna tegelijk begonnen de twee hun zilte zaad te spuiten, zes, zeven keer een dikke warme straal in mijn mond en gezicht. Ik likte, slikte en genoot van het orgasme dat de jongens hadden.

Suzy en de andere twee had ik eigenlijk niet meer zo in de gaten gehouden, maar ook die hadden het zo te zien goed gehad. Want ook van Suzy ‘s gezicht dropen dikke, witte druppels sperma. Zo te zien waren ze op een idee gekomen en hadden haar ook een flinke facial gegeven. Ze kwam naar me toe en kuste me vol op mijn mond. Onze gezichten waren nat en glad van het zaad en we wreven ze tegen elkaar. We likten elkaar af, zoenden en genoten nog even na van de heerlijke beurt die we hadden gehad.

Een paar pilsjes verder en een half uurtje later waren we al weer onderweg, terug naar het eiland. Terug waar het allemaal voor mij was begonnen en waar ik zeker nog een week zou verblijven, met alle verrassingen die het nog voor mijn in petto had.

Miss Isha

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1760

PUNK VERPLEEGSTERS

Miss IshaGeplaatst door My 4Fingers di, januari 17, 2017 15:28:40

PUNK VERPLEEGSTERS

Toen ik vorig jaar van school kwam, met een pracht van een diploma nog wel, bleek alras dat ik niet aan de slag kon komen. Men deed alles voor me, vooral de mensen op het arbeidsbureau hebben zich voor me uitgesloofd, maar niets mocht baten, geen baas zag iets in me.

Net toen ik een maand of drie thuis had rondgehangen kwam er nóg een ramp over ons huisgezin. Mijn vader kreeg ontslag omdat de fabriek waar hij al twintig jaar had gewerkt over de kop ging. Wegens financieel wanbeleid van de directie, zo kankerde pa toen hij het aan ons had verteld. We zaten te eten en natuurlijk had niemand meer trek na zijn korte mededeling. De tent stond op z'n kop en moeder huilde alvast een potje, waardoor het er niet vrolijker op werd.

"Financieel wanbeleid?" snikte ze. "Wat bedoelen ze daar nu weer mee."

"Tja," zei pa hulpeloos, "dat weet ik ook niet precies, schat. Op de fabriek zeggen ze dat de directeuren de boel verzopen en verhoerd hebben. Achter de wijven aan, geld over de balk smijten, je kent dat wel van die hoge heren."

"En wij moeten het bezuren!" Ze had gelijk, dat besefte ik donders goed, maar wat kon ik er aan doen? Niets, maar dan ook helemaal niets. De wanhoop van mijn ouders maakte me een beetje verdrietig en ik begreep dat ik, nu ik geen werk had, een dubbele zorg voor hen betekende. Zij verweten mij natuurlijk niets en na een paar weken ging alles zijn gangetje weer in ons gezin.

Op een nacht werd ik wakker uit een bijzonder heldere droom, waarin ikzelf de rol had gespeeld van kamerverhuurder. Ik verhuurde aan mooie meiden kamers en neukte ze iedere dag. Zij hoefden geen huur te betalen, maar betaalden met seks. Dat voldeed natuurlijk zo goed dat ik in mijn pyjamabroek had gespoten en hitsig wakker werd. Zo werd het idee geboren. De volgende morgen zei ik tegen mijn moeder.

"Ma, als je eens kamers ging verhuren?"

"Dan zijn we onze vrijheid kwijt, jongen," zei ze. "Ik heb het ook al in mijn hoofd om het door te laten gaan, maar ik zie er toch niet veel in."

"Ik zou het toch maar eens aan pa voorstellen," hield ik aan. "We kunnen de logeerkamer en de mijne nemen. Dan richt ik de zolder als slaapkamer voor mij in."

"Zou jij je mooie slaapkamer willen opofferen?"

"Het is voor een goed doel." Ze dacht er lang over na, maar kwam nog niet tot een besluit. Drie dagen later sprak ze er met pa over. Ik was met een buurmeisje naar de duinen geweest. Ik had me er heel wat van voorgesteld, want Anneke, zo heette het kind, stond bekend als een wilde, maar verder dan zoenen en vingeren kwam ik niet. Zij trok me af tussen twee vingers en scheen er niet veel aan te vinden toen ik met twee vingers diep in haar zat te wriemelen. Ik wist toen ook niets over de belangrijke functie van de kittelaar!

"Je bent laat," zei pa, die was wezen vissen.

"Ik ben toch nog op tijd," zei ik.

"Ja, hij is toch nog op tijd, Karel," zo hielp ma me. We gingen aan tafel en moeder vertelde dat ze van plan was een of meer kamerbewoners te nemen. Pa keek haar geschrokken aan en begon ons uit te zegenen dat het niet mooi meer was. Gelukkig wist ma hem over te halen en toen we aan de yoghurt begonnen, gaf pa sputterend toe. "Kerels of meiden," vroeg hij.

"Verpleegsters," zei ma. "Geen mannen, die zijn meestal zo laat thuis, en wie weet wat ze mee naar huis nemen."

"Zijn verpleegster dan zo lief?" vroeg hij schamper.

"Wat heb jij opeens tegen verpleegsters, toen je een jaar of wat geleden in het ziekenhuis lag werd je er bijna uitgeknikkerd omdat je met je hand tussen de benen van die knappe zwarte zat te...”

"Zwijg!" brulde pa. "Ik had daar al veertien dagen op een droogje gelegen. Iedere morgen werd ik gewassen door zo'n mooie poes, zou een man dan niet opstandig worden?" Ik zat me wild te lachen, want ik zag het tafereel al voor me; pa in bed, een knap verpleegstertje dat blozend zijn pyjamabroek uittrok en zijn pik begon te wassen, en daar kwam me dat ding toch omhoog! Nee, geen wonder dat hij zich na veertien dagen niet meer had kunnen beheersen.

"Zit jij niet te lachen, snotaap," grauwde hij.

"De appel valt niet ver van de stam," zei ma wijsgerig en knipoogde naar mij.

"Nou goed, we zullen beginnen met een advertentie in de krant," zei hij. "En we zien wel wat er op de stoep staat." Mijn moeder zou de hele zaak verder afhandelen. Ik was erg benieuwd naar onze kamerbewoonsters. Meisjes zouden het worden. Die waren volgens mij ma erg rustig, in tegenstelling tot mannen, die er een bende van maakten. Toen ik weer eens met een meisje dat ik van school kende naar de duinen was geweest en voldaan huiswaarts keerde, maakte ik kennis met de nieuwe huursters. Het waren twee jonge meiden en ze zagen er aller-vreemdst uit. Punk! Ja, die argeloze ma, wist zij veel! Daar had ze twee punkmeiden in huis genomen. De ene had zwart haar dat naar alle kanten uitstond en de tweede was rood. Twee brutale meiden van een jaar of zeventien. “Hoe heb je je zo in de luren kunnen laten leggen," zei pa later, nadat de meisjes naar boven waren gegaan om zich te installeren.

"Het zijn lieve meiden," zei ma. "Dat ze er nu een beetje vreemd uitzien, maar daarom zijn ze heus niet slecht. Ze hebben me verzekerd dat we geen last zullen hebben van harde muziek en mannenbezoek. Ze zijn ontzettend blij dat ze eindelijk een kamer hebben."

"Het zijn punkmeiden," zei ik minachtend.

"Dat geloof ik direct," zei pa en ik ontdekte de ziekenhuisblik in zijn ogen. De dames hadden een gezonde man namelijk wel het een en ander te bieden. Ze hadden enorme vleestieten, vooral de rode. Ik zag wel mogelijkheden en zou mijn best doen. In de duinen was ik namelijk nog niet ver gekomen. Ik had een kutje gevingerd, een beetje gelikt, tegen een rond buikje gespoten, maar dat was alles. Bij elkaar opgeteld was het zelfs weinig en ik snakte naar meer. Met de rode meid, want haar vond ik de knapste van het stel.

"Hai," zei de rode in de deuropening. Ze rookte en droeg een zwarte glimbroek en een strak truitje. Ze leek wat hoerig en een ogenblik werd ik erg verlegen.

“Zeg, hoe bevalt het je hier?" Vroeg ik arrogant en bleef voor haar staan.

"Heel goed. Wil je zien hoe het er binnen uitziet?" vroeg ze. Dat wilde ik wel, was het een dubbelzinnige opmerking? Ik wist het niet, zoveel verstand had ik niet van vrouwen. Er was natuurlijk altijd een kansje dat ze iets met me wilde beginnen. Daar zou ik gauw genoeg achter komen. Binnen trok ze me tegen zich aan en zoende me met open mond, drukte haar weelderige bergen tegen me zaan en begon heet te hijgen.

"Heb je een fijne grote?" Vroeg ze ondubbelzinnig.

“j... ja..," stamelde ik en bevoelde haar grote borsten, die ontzettend stevig waren onder het truitje.

"Je mag wel even voelen," zei ze. "Maar niet lang, want Hedwig komt zo terug en die is niet gemakkelijk."

“Ik wil wel met je naar bed, Corrie," zei ik hitsig en tastte onder het truitje waar een beha zat. Glorieuze tieten, ik kwam handen tekort!

"Jezus, wat ben jij geil," fluisterde ze. "Daar moeten we toch eens wat aan doen."

"Hoe eerder, hoe beter," zei ik en wilde het truitje uittrekken.

"Nee, niet doen, Hedwig mag me niet zo met jou zien. Ze is razend jaloers."

"Is ze dan verliefd op mij?" Vroeg ik lachend.

"Dat zou je wel willen. Nee, ze is verliefd op mij!"

"Dus jullie zijn van de klets?" Vroeg ik ontsteld.

"Nee, dat ook weer niet. We houden van mannen en vrouwen. Dat is ideaal, man."

"Ik hou alleen maar van vrouwen."

"Dat had ik al aan je ogen gezien. Je vader lust er anders ook wel soep van."

"Hoe weet je dat? Of ben je soms verpleegster geweest in het ziekenhuis waar hij lag." "Je bent een gek jong. Lekkere tietjes?"

"Ik word er gek van. Wat een uiers!"

"Heb je een lekkere grote lul?"

"Ik zal hem vannacht laten zien, goed?"

"Dat kan niet. We moeten het doen als Hedwig er niet is."

"Ach wat, jij met je Hedwig! Ik wil je neuken."

"O, je krijgt echt je zin wel. Streel mijn tepels nog maar eventjes, dat vind ik altijd erg fijn." Maar ik hoorde al gestommel beneden en trok mijn handen terug van de hete tieten. Ze brandden in mijn handen en mijn pik stond als nooit tevoren.

"Jongens, wat een joekels," zei ik nog een keer. "Heb je ook een lekker kutje?" Het meisje lachte geheimzinnig. "Wacht maar tot ik het je laat zien. Je mag er in, heel lang en heel vaak." Voetstappen op de trap, ik maakte dat ik de trap naar zolder opkwam en hielp me direct van mijn geilheid af. Wat een tieten had ik in mijn handen gehad!

Toen ik op een middag bezig was met het rondbrengen van mijn kranten begon het haast pijpenstelen te regenen. In een oogwenk was ik totaal doorweekt, maar die kranten moesten rond, regen of geen regen. Sneller dan ooit jakkerde ik langs mijn adresjes, vergat hier en daar een krant en was daardoor veel eerder dan gewoonlijk thuis. Doorweekt was ik; ik liet gewoon een spoor na door het hele huis. Ik sopte in mijn schoenen en voelde me behoorlijk vies en koud. Toen ik op de eerste etage was hoorde ik gelach en herkende de stemmen van onze huursters, die blijkbaar erg vrolijk ergens mee bezig waren. Ik drukte mijn ene oog rillend tegen het sleutelgat en gluurde de kamer binnen. Wat ik toen te zien kreeg bezorgde me een hevige schok. Van lesbische vrouwen had ik wel eens gehoord, maar ze bezig zien is wel wat anders! En verdomd, ik zag dat hitsige stel bezig! Corrie had dus wel tegen me gelogen toen ze zei dat ze niet van de verkeerde kant waren. Het was een hele schok voor me. In een klap lagen al mijn hete dromen over neuken met Corrie aan gruzelementen. Maar laat ik eerst rustig vertellen wat de dames uitspookten. Het wekte de indruk dat zij als een stel kwajongens aan het stoeien waren, maar bij aandachtiger beschouwing zag je dat ze elkaar overal probeerden te grijpen. En dat lukte maar al te vaak! De kleren waren al los en hier en daar gluurde een fijne volle borst naar me. Grijp, pak, streel! Ja, zo ging het daar. Op een gegeven moment begonnen die meiden elkaar geil af te lebberen. Ik kreeg al een stijve tamp van toen de donkere Hedwig aan de tieten van Corrie begon te sabbelen. Haar handen deden alsof zij aan het melken waren en dat wond me nog meer op. Ze hijgden nogal wat en zo nu en dan hoorde ik een kreet van opwinding. Mensen, die waren gewoon aan het geilen! Ik voelde mijn tamp danig kloppen, hij wilde maar al te graag aan die lekkere spelletjes meedoen. Welke normale vent zou dat niet willen met zulke rondborstige meiden En ik hoopte dat ik nog wel wat meer te zien zou krijgen dan die lekker grote tieten. Ze stelde me niet teleur.

Ze kleedden zich rap uit en toen kon ik de twee lijven goed vergelijken. Het was alles de moeite dubbel en dwars waard, laat ik je dat vertellen! Tot mijn grote verrassing bleek nu dat niet Corrie maar Hedwig de grootste tieten had. Toen ik haar geil vanonder tot boven bekeek, met mijn ogen dat heerlijk wulpse vlees strelend, kwam ik tot de slotsom dat Hedwig het over de hele linie van haar vriendin won. Wel vond ik Corrie de knapste, maar de rest deed de balans overslaan ten gunste van de zwarte Hedwig. De meisjes begonnen elkaar te strelen en te zoenen, waardoor ik nog heter werd. Corrie streelde de kut van Hedwig en Hedwig zoende de tepels van Corrie. Wat een geil stel was dat. Ik kreeg het aardig heet op de gang en het liefst had ik mijn pik te voorschijn gehaald om me af te strekken, maar er kon natuurlijk altijd iemand naar boven komen en dan was ik de lul. Ik liet hem dus waar hij was, hoezeer hij daartegen ook protesteerde, en keek naar de meisjes, die lekker met elkaar doorgingen. Ze deden heel wat bij elkaar tussen de dijen en opeens kon ik me niet meer inhouden en spoot alles in mijn broek. Hoe kreeg ik dat weer droog? Het was een eindeloze spermastroom die mijn lul snel krampend in mijn onderbroek spoot en ik stond daar maar schokkende bewegingen te maken voor de deur van de twee hete meiden.

Toen ik klaar was smeerde ik hem naar mijn eigen kamer en ontkleedde me. Bij de wastafel waste ik mijn besmeurde lul en ging me toen op de rand van het bed nog eens fijn aftrekken met een boekje erbij want vreemd genoeg was ik nog niet bevredigd. Toen het zaad weer kwam, niet veel deze keer, kreunde ik en liep voor de tweede keer naar de wasbak. Een van de meisjes zou ik moeten naaien, zo besloot ik. En dat het Hedwig zou moeten worden wist ik heel zeker. Zou ze echter van mijn avances gediend zijn? Dat zou ik de volgende dag uit moeten zien te vinden. Die nacht droomde ik van enorme tieten die boven mijn bed zweefden en me uitdaagden. De tieten van Hedwig? Het kon niet anders, ze hadden in ieder geval de vorm en afmetingen ervan. Weer kwam ik klaar. Bijzonder vervelend want alles zat in de lakens. Enfin, de wasmachine was er goed voor. De volgende middag had ik geen school. Het was mooi weer en ik wilde gaan zwemmen. Met mijn zwembroek in een handdoek gewikkeld daalde ik de trap af. Het was stil in huis, pa en ma waren de stad in en de meisjes naar school, naar ik veronderstelde. Toen ik op de eerste etage was aangeland ging de deur van Hedwig en Corries kamer open en keek Hedwig me lachend en een beetje zwoel aan. Ze zag er wild uit, dat haar verafschuwde ik gewoon, maar de rest maakte veel, zo niet alles goed...

"Waar ga jij heen, vent?" Vroeg ze.

"Zwemmen."

"Zal ik met je meegaan?"

"Moet je niet naar school "

"Nee hoor, vandaag voelde ik er niet veel voor. Ik heb een lastige leraar, die altijd aan mijn borsten of billen zit. Hij is een smeerlap."

"Ik denk dat alle mannen dat wel bij jou willen doen."

"O ja? Zo, denk jij dat, jongetje. Waarom zouden ze dat dan wel willen doen?"

"Omdat je een stoot van een meid bent" zei ik vermetel.

"Ik ben ook niet blind. Heb je nog geen meisje?" informeerde Hedwig.

"Nee, ik zou best willen dat jij met me ging zwemmen."

"En dan zeker zonder bikini," spotte het meisje.

"Nou, dat zou ideaal zijn!"

"Kom eens binnen."

"Ik wil zwemmen, het is bloedheet."

"Op onze kamer is het ook bloedheet, als je begrijpt wat ik bedoel."

"Nee, ga mee zwemmen, Hedwig. Ik weet een plekje waar we naakt kunnen."

"Naakt wel, maar dat andere kunnen we niet doen."

"Wat bedoel je daarmee?"

Ze wenkte mij met een vinger en trok mij toen eenvoudig over de drempel. "Heeft Corrie jou al eens aangesproken?" Vroeg ze.

"O ja, maar nergens in het bijzonder over, hoor."

"Heeft ze je geen bepaalde... eh... voorstellen gedaan?"

"Nee hoor. We babbelden over koetjes en kalfjes."

"Over kutjes en kalfjes zeker! Ik ken Corrie langer dan vandaag. Ze heeft je zeker laten voelen."

"Hedwig, nee!"

"Ik zie aan je ogen dat je liegt. Mannen kunnen mij niets wijsmaken." Ze bleef aandringen en ik viel tenslotte door de mand.

"Goed, ze heeft me aan haar borsten laten voelen, Hedwig," zei ik. "Maar wat geeft dat? Waarom zou ik niet aan die prachtige tieten mogen voelen? Hedwig, zeg jij dat nu eens." Ze lachte kort en schamper. "Wil je dat echt weten?"

"Ja, want ik wil graag nog eens aan die tieten voelen, ze zijn prachtig."

"De mijne zijn groter en mooier," zei Hedwig uitdagend en stak ze vooruit.

"Dat weet ik," flapte ik er onnadenkend uit.

"Hoe weet je dat?"

"Ik heb jullie gezien. Naakt. En wat jullie allemaal deden...”

"Zo, een kleine voyeur dus. Enfin, zoals ik zei, mijn tietjes zijn groter en mooier dan die van Corrie, dus... Wat zou je ervan denken als wij eens een leuk punk geilfeestje gingen bouwen?"

"Daar ben ik voor te porren," zei ik.

"Dat dacht ik wel. Ik heb tegen Corrie gezegd dat ik je wilde hebben en nu heeft ze het toch geprobeerd. Hoe ver zijn jullie gekomen?"

"Een beetje voelen en zoenen," zei ik waarheidsgetrouw.

"Mooi, dan gaan we vanmiddag alles doen. Hoor je het? Alles!" En dat was heel wat. Hedwig sloot de deur af en trok me mee naar de bank waar het grote feest zich zou afspelen. Alles uit, en dan van dik hout zaagt men planken.

"Heb je een grote punk pik?" Vroeg ze belangstellend.

"Een lul als een hengst," zei ik en zag dat er een hete gloed in haar ogen verscheen. Reken maar dat die meid er zin in had. "En ik heb altijd gedacht dat punkmeiden niet van neuken hielden," zei ik.

"Ts…, geen hetere meiden dan punkmeiden, dat zal ik je bewijzen. Heb je al eerder geneukt? Hebben ze je al eens lekker gepijpt. Ben je al eens van achteren geweest?" "Jezus, wat ben jij een heet stuk," zei ik en kreeg al een stijve.

"Jochie, je hebt geen verstand van vrouwen, dat hoor ik al en ik zie het ook aan je. Eerst zullen we een lekker potje vrijen en dan gaat alles uit."

"Waarom niet direct alles uit?"

"Als ik mijn kleren uittrek kom jij al klaar. Ik heb jou in de gaten, mannetje. Ik wil er zelf ook een beetje plezier van hebben."

"Punkmeiden kunnen er niets van."

"Dat zeg je over een uur niet meer," zei Hedwig en ze begon me voortvarend te zoenen. Ik hoefde haar niets meer te leren, dat wist ik natuurlijk al, maar toch wil ik het nog een keer aanhalen. Ze zoende me met een happende mond en scherpe tanden, zodat ik hoopte dat zij niet ook zo zou omgaan met mijn lul! Grwoems-hams, njam, slik..., deed de mond van het meisje en ze drukte haar geweldige tieten tegen me aan.

"Lekker jong, kom op met je tong, dat is lekker geil, of heb je nog nooit een tongzoentje gegeven?" Ik begon in haar lippen te happen en stak mijn tong in haar mond. Dat was inderdaad wel erg heet en ik voelde mijn lul harder en harder worden. We zoenden en likten elkaar hartstochtelijk en met veel speeksel. Hedwig was erg goed in het zoenen en wist precies hoe zij zichzelf en mij heet kon maken. Onder het vrijen voelde ik vrijmoedig aan haar kolossale tieten en werd daar nog hitsiger van. Ze had enorme joekels en tepels die hard als knikkers waren. En als ik zeg knikkers dan bedoel ik ook knikkers! Ze vond het fijn dat ik aan haar tieten zat en de tepels tussen mijn vingertoppen rolde, maar ik vond het nog fijner en kreeg er maar geen genoeg van om met die heerlijke dingen te spelen. Ze ging door met zoenen en haar lippen en tong werden alsmaar brutaler. Eindelijk zei ze met een diepe zucht.

"Kom, nu wil ik hem zien, anders is hij straks klaar en slap. Ga maar eens liggen, dan bekijk ik je punkertje...” Ik ging maar al te graag liggen en met vlugge bewegingen die een zekere routine deden vermoeden maakte zij mijn gulp los en trok mijn broek naar beneden. Stil keek ze een ogenblik naar mijn forse lul, zuchtte diep en drukte haar lippen bevend op de grens van lul en zak. "O, wat een zaligheid," riep ze en overdekte ballen leuter met haar hete zoenen, likte langs de onderkant van de stam en begon opnieuw. Het beviel me wonderwel en ik lag te rillen van genot. Haar volle lippen schoven de voorhuid helemaal terug over de eikel en toen werd het pas goed! Ze likte en streelde, schoof met haar lippen heen en terug, liet haar natte tong rond de eikel dwalen en slorpte toen mijn hele lul zo ver mogelijk in haar mond. Toen flitste haar tong, zoog ze haar wangen bol. Alles trilde, vibreerde, klokte. Het speeksel liep uit haar mondhoeken. Lang was ze zo met me bezig en de jeuk in mijn teelballen en eikel werd haast ondraaglijk.

"O, wanneer maak je me klaar!" Riep ik gekweld. "Ik voel je tong overal, zuig het spul uit mijn pik, ik kan niet meer!" Ze hield warempel op en vroeg hijgend: "Kan een punkmeisje geilen of niet, zeg het nu maar eerlijk."

“Je bent goddelijk," zei ik en keek naar mijn pik die dik onder het speeksel zat en dikker was dan ooit.

"Wat een snikkel, ik weet er geen ander woord voor," zei ze bewonderend. "Dat moest Corrie eens zien."

"Corrie mag het ook wel eens zien, Hedwig."

"O nee, deze lekkere grote neuker reserveer ik voor mezelf," zei ze beslist.

"Je hebt niets te reserveren, Hedwig. Als ik mijn pik in d'r bekje wil steken, doe ik dat!" "Dan kun je je nu verder aftrekken," zei ze bits.

"En jij gaat je kutje maar vingeren. Mijn pik krijg je er niet in, schat."

"Verdorie, nu heb je me te pakken," riep ze uit. "Meen je dat nou?"

"O ja, net zo goed als jij het meent, lekker ding." Ze nam mijn eikel weer tussen haar lippen en zoog en streelde me extra lekker. Ik kronkelde en probeerde uit haar mond te komen, maar ze hield me tegen en maakte het nog lekkerder. Ik schreeuwde het uit en sloot mijn ogen voor de eindspurt. Maar dat voelde ze zeker aan mijn zwellende pik, want ze liet hem er snel uit floepen en keek me heet aan.

"Neuken?"

"Ik was er bijna, waarom ging je niet door?"

"Omdat ik het in mijn kutje wil hebben, daarom." Ze nam mijn hele zak in haar mond, sabbelde grommend en kreunend, bewoog haar hoofd op en neer en liet plotsklaps los. Tien seconden later was ze naakt en kon ik geen woord meer uitbrengen, want tussen haar forse, stevige dijen zag ik haar schaamlippen open staan. Rood blonk het binnenste van haar flamoes me tegemoet en ik tastte ongegeneerd toe. Waarom ook niet? Ze zat op haar knieën voor me en gromde toen ik haar natte prut greep en masseerde.

"Mm… lekker kutje?" vroeg ze gesmoord. Ik stak er twee vingers in en streelde de kittelaar, die ik heel makkelijk vond, met mijn duim tot ze met haar lichaam begon te schokken. Het sap liep over mijn hand en met de andere verkende ik haar billen die ook al bijzonder stevig waren. Ik kneep en kneedde, streelde en probeerde in de anus te dringen. Dat vond ze geen succes en ik kreeg een tik op mijn hand.

"Neuk me, anders neuk ik jou," zei ze heet.

"Ik wil eerst je kut likken en zoenen, dat heb je bij mij ook gedaan."

"Toegestaan," zei ze en drukte me met kracht achterover. Ze kwam over me heen, haar sterke dijen aan weerskanten van mijn hoofd en zei: "Lik maar, steek je tong erin en drink mijn geil." Van haar geur werd ik gek, haar sap was als honing zo zoet, maar tegelijk prikkelend en bedwelmend. Ik likte en zoende, trok de gezwollen schaamlippen verder open, zoog de kittelaar tussen mijn lippen en bewerkte het dingetje met tong en tanden. Ze maakte de vreemdste kreun en kermgeluiden, ging toen met haar blote kont op me zitten en roste met haar hete spleet over mijn neus en mond. Fel waren haar bewegingen en ik hoorde dat ze klaarkwam.

"Grotegotegrotjes," stamelde ze en het ritme werd nog sneller. "O jee, wat jeukt m'n ! kutsnee... ah…ha... oh…ho... mm… aai…"

"Kom maar lekker," zei ik met een mond vol kuthaar en sap.

"Doe ik ook... oh…ho… ik ben er toch al? Het jeukt zo in mijn kut! Ga door met die tong van je, steek 'm erin, heel diep, zuig, zuig, zuig m'n spleet!" Ik deed wat ik kon, maar kreeg het idee dat het nog niet genoeg was en legde er nog een schepje bovenop, tot groot genoegen van het hete meisje. Zij kronkelde als een slang, haar tieten, groot en gezwollen als ballons, schudden, trilden, schommelden voor mijn ogen als verrukkelijke, oneetbare puddingen, de tepels waren zo hard dat je er een spijker op krom kon slaan! "Ja… oe… ach, dikke lul, grote spuiter, doe het, oh…ho... neuk, peuk, spuit me vol tot in mijn keel!" Kon ik dat maar, dacht ik en neukte haar als een dol geworden stier. Nee, tot haar keel kwam ik niet, maar toen ik spoot dacht ik dat ik toch een heel eind kwam. Jubelend van extase kwam ze, tilde haar billen op en liet het orgasme sidderend komen. Ik greep haar tieten en bewerkte ze alsof het kleibulten waren waar ik een beeld van moest boetseren. Ze waren hard, maar toch ook soepel onder mijn strelende en masserende vingers.

"Punk-lul, punk-pik, punk-neuker... oh…h..., punkzaad in m’n punk-kut!" stamelde Hedwig en ik ging maar door met naaien en strelen, knijpend in haar dikke billen en alles wat ik maar kon beknijpen. Ze zat lekker op me en samen dansten we tot er niets meer te dansen viel. Mijn ballen werden gemarteld, maar spoten en spoten, gooiden haar vol met mijn zaad, dat ik anders in een handdoek had moeten spuiten. Of... in de kut van Corrie, die andere lekkere, hete meid! "O, dat is neuken, dat is punk, mijn kut gloeit en jeukt, ik voel je lul krampen, spuiten, oh… ho...!" Ik kreunde maar wat mee. De meest bespottelijke woorden en geluiden kwamen over mijn lippen, ik tilde haar op, liet haar zakken, tilde haar op tot mijn spuitende pik haast uit haar kut floepte en liet haar snel zakken.

"O, wat kom ik lekker in je klaar, Hedwig," stamelde ik en liet mijn handen naar haar hotsende en zwiepende tieten gaan, kneep de tepels tussen twee vingers, rolde ze en trok er aan omdat ik dacht dat zij dat lekker zou vinden. En zij vond alles wat ik deed inderdaad lekker. Ben ik dan zo'n bijzondere jongen? Ik vroeg me dat in alle ernst af terwijl mijn lul nog aan het spuiten was. Toen er niets meer viel te neuken en mijn lul uit haar lekkere zuig-kut glipte sloeg ik mijn armen om haar heen en drukte haar weelderige lichaam tegen me aan, stak mijn tong in haar lekkere bekje en zoende haar wild. “Schat van me, lekker neukpunkertje met je hete zuigpoesje!"

“Eindeloos," zei ze met een diepe zucht die uit haar kut leek te komen. We zoenden elkaar nog wat en toen maakte ze mij en haarzelf schoon, waarna we afscheid namen. Ik wilde wel eens weten of ze het ook tegen Corrie zou zeggen, al geloofde ik dat niet. Ze wilde mij voor zichzelf houden, of ik moest me al heel sterk vergissen.

Die avond stond ik voor de deur van de dames en luisterde naar hun gesprek. Ze hadden het eten op en zaten te roken op de bank. Ik gluurde door het sleutelgat en zag de mooie benen van Corrie, de roodharige schat. Ze blies net een grote rookwolk uit en zei: "Ik blijf erbij dat je er bevredigd uitziet. Wat heb je vandaag uitgespookt?"

“O… Niets. Ja, gevingerd, maar dat geeft toch niets?" zei Hedwig onschuldig.

“Mag ik aan je kut voelen?" Vroeg Corrie.

“Waarom? Je lijkt wel niet goed snik."

"O nee? Ik voel toch wel meer aan je lekkere snee? En jij aan de mijne."

"Waarom wil je voelen?"

"Omdat ik denk dat er zaad uit je kutje komt." Hedwig zuchtte en maakte haar sigaret uit. "Je mag natuurlijk voelen en dan voel je wat ik vandaag gevoeld heb. Zaad, zaad en nog eens zaad."

“Juist. Wie was de gelukkige die dat zaad in je mocht achterlaten?"

"De jongen," zei Hedwig.

"Hoe was het?"

Hedwig lachte kort. "Punk, geweldig punk."

"Mooi, dan maken we het morgen dubbel punk," zei Corrie. "Of denk je dat hij geen twee punkkutten aan kan, schatje?"

"Dat zien we morgen wel," zei Hedwig. "Hij kon zich met mij in ieder geval best redden. Ik gun hem niet aan jou, weet je dat?"

“Ja, maar we moeten eerlijk delen, anders komen we nergens."

Ik stapte naar binnen en zei grijnzend: "We komen klaar! Hoe vinden jullie dat?"

Corrie stond op en trok haar truitje vlot uit. Ze smeet het op de grond en presenteerde haar blote tieten.

"Het lijkt me hartstikke punk!" riep ze. "Kom binnen en laat zien waarmee je ons klaar wilt maken."

Miss Isha

Graag jouw waardering als reactie op dit verhaal  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1732

CIRKELS INRIJDEN

Miss IshaGeplaatst door My 4Fingers di, februari 23, 2016 15:09:06

CIRKELS INRIJDEN

Beneden zie ik ze staan. Links op de parkeerplaats mijn gloednieuwe, gitzwarte, kleine Duitse sportwagen, fonkelend onder de straatlantaarns. En een stukje rechts in de straat, schuilend bij een bushalte, een lange, jonge kerel met zijn weekendbagage. Zelfs van drie hoog ziet hij er mooi uit, zijn lange lichaam geleund tegen het reclamevenster. Zijn volle zwarte haren nog glanzend van de regen en half hangend voor zijn jeugdige gezicht. Hij lijkt toch zo’n tien jaar jonger dan ik. Een student die deze vrijdagavond zijn moeder gaat verblijden met de vuile was.

Als ik de flat uitstap, hoop ik dat hij naar mij kijkt. Helaas! Het regent een beetje, maar net als ik naar mijn wagen loop, valt het met bakken uit de hemel. Mijn zomerjurkje is redelijk doorweekt en ik val opgelucht in de leren sportstoel. Ik doe mijn pumps uit en met mijn blote voeten betast ik de koude, harde pedalen. Vanuit de auto kan ik hem nog steeds zien, de bus is nog niet geweest. Ik wil eigenlijk dat jonge studentje wel verleiden. Met het geluid van de startende motor vang ik zijn aandacht. Mijn voetjes voelen de macht van de motor en door die kracht voel ik mij onoverwinnelijk en op zoek naar een prooi.

Langzaam rijd ik een rondje over de parkeerplaats en dan de weg op. Hij blijft kijken. Ik stop bij de bushalte en laat de zijruit rechts zakken. Hij zet automatisch twee stappen naar voren en ik zie alleen nog maar z’n benen. Wat een lange kerel. Als hij mij dan eindelijk voorovergebogen door het raam aankijkt, vraag ik hem of hij een lift wil naar het station. Hij trekt de deur open, propt zijn weekendtas en zak met wasgoed lomp langs mij op de achterbank. Daarna vouwt hij zichzelf op, valt in de bijrijdersstoel en duwt de stoel ruw nog een stukje naar achter.

“Oké”, zegt hij en verder niets. Verbijsterd kijk ik hem aan, zo mooi, maar zo onbehouwen. Ik heb mijn auto niet uitgezocht op mensen van zijn lengte. Hij is zeker twee meter. Zijn knieën zitten geklemd tegen het dashboard, zijn hoofd gebogen onder het dak en zijn lichaam voorovergebogen.

Als ik wegrijd kijk ik hem aan en zie dat hij ongegeneerd naar mijn benen en schoot zit te staren. Ik kijk nu zelf ook. Mijn natte jurkje is op de lederen kleding ergens onder mijn billen blijven plakken en zit op-gefrommeld tot bijna op mijn kruis. Mijn naakte benen maken indruk op hem. Hij kijkt mij vragend aan en ik geef hem een uitdagende blik. Nog voor het eerste stoplicht heeft hij zijn gordel al afgedaan en streelt hij met zijn hand over mijn rechterbeen. Meneertje is blijkbaar een man van weinig woorden. We rijden ondertussen door de drukte van de stad. Zijn hand reikt nu naar de bovenste knoopjes van mijn jurkje en maakt ze bijna allemaal lomp los. Hij steekt zelfvoldaan zijn hand naar binnen en omvat mijn blote linker borst. Hij gromt als hij constateert dat ik geen bh draag. Hij heeft een hele stoere houding. Opgewonden probeer ik op het verkeer te letten, maar ook of anderen kunnen zien wat er hier binnen gebeurt.

Zijn hand daalt weer af naar mijn benen en met zijn vuist duwt hij mijn benen verder uit elkaar. Ik voel wat er gaat komen en schakel mijn auto in op de cruise control. Mijn linkerbeen kan ik dan iets verder opzij zetten. Zelfverzekerd en lomp graait hij met zijn lange vingers achter mijn slipje en ik hoor de naden kraken. Naast mij stopt een bus, de regen maakt het hopelijk moeilijk om naar binnen te kijken. Zijn vingers duiken rechtstreeks in mijn drijfnatte kutje en beginnen mij hard te nemen. Ik word keihard gevingerd, sta midden in een drukke stad en moet ook nog op het verkeer letten. Hij blijft maar doorgaan en ik vind het geweldig. Met zijn andere hand bevrijdt hij mijn borsten uit het jurkje en knijpt in mijn super harde tepels. Auw! Mijn kutje wordt steeds natter. Ik durf mij niet helemaal te laten gaan, omdat ik bang ben dat ik dan niet meer kan rijden en dat het ook buiten op zal vallen. Ik probeer mijn orgasme zo lang mogelijk weg te drukken, maar eigenlijk wil ik niet dat hij stopt. Ik houd het niet meer en trek met een ruk zijn hand weg.

“Waar moet je eigenlijk naar toe?” Vraag ik hijgend. Hij noemt alleen de naam van een dorpje, vlakbij in de polder. Ik moet meer hebben en besluit hem naar zijn mama te brengen. Als hij ziet dat we niet meer naar het station rijden, wordt hij ineens heel schuchter. Hij laat zijn vingers weer over mijn benen lopen. Alleen nu is hij wat behoedzamer, banger. Ik probeer mij langs de weg naar zijn dorpje een stil plekje te herinneren, maar er is niets. Wanhopig rijd ik over de provinciale weg de stad uit, en vrees te snel bij mama voor de deur te staan. Er is nog maar een mogelijkheid.

Ik duik met mijn auto een kleine vluchthaven op en zet de auto abrupt stil. Ik kijk hem gretig aan en hij kijkt bedeesd terug. Eigenlijk wil ik alleen maar neuken, maar hoe doe je dat met iemand die zo opgevouwen naast je zit? Ik draai me opzij en trek zijn broek open. Als ik in zijn onderbroek graai, voelt het net alsof ik een pond verse worst in hand heb. Wat een apparaat! Ik draai me verder naar hem toe en trek zijn broek onder zijn billen vandaan tot op zijn knieën. Met twee handen begin in aan zijn lul te trekken. Heel snel ontstijgt er een enorme paal uit zijn beknelde schoot. Kijk, daar kunnen we wat mee! Ik kruip naar zijn kant en ondertussen trek ik mijn slipje uit. Hij heeft het ding helemaal gesloopt, maar dat interesseert me niet meer.

Net als de auto is ook het condoom niet op zijn afmetingen gemaakt, en met moeite krijg ik het rubber om de dikke schacht gerold. Gehurkt ga ik op hem zitten met mijn voeten op de randjes van de stoel. Mijn knieën drukken tegen zijn schouders, zijn benen zitten vast onder het dashboard en met mijn bovenlichaam duw ik zijn lijf tegen de stoel. Langzaam laat ik mijn kut over zijn lul zakken, voorzichtig de lengte en dikte aftastend. De hele rit heb ik hier al naar verlangd en dat harde, dikke ding in mij voelt als een weldaad. Over de weg komen continue wagens langs gereden en ik moet telkens mijn ogen dichtknijpen voor hun koplampen. Ze kunnen vast niet zien wat er hier gebeurt. Ik laat zijn stoel nog wat verder kantelen, en om voldoende bewegingsmogelijkheden te hebben druk ik mijn borsten in zijn gezicht. Hij kan geen kant op en kan alleen maar afwachten wat er gaat gebeuren.

Als een bezetene berijd ik hem en voel mijn orgasme weer terugkomen. Al heel snel begint hij steeds heftiger te kreunen, blijkbaar toch jong en onervaren kan hij zijn zaakje moeilijk lang vasthouden. Kermend komt hij in mij klaar, maar ik ben nog niet zo ver. Zijn lekkere lul blijft stijf genoeg om door te gaan. De tintelingen in mijn voeten zijn mijn knieën al gepasseerd en ik voel mijn hoogtepunt aanzwellen. De voorbij flitsende koplampen winden me erg op. Schokkend kom ik ook klaar. Bezweet glijd ik van hem af. Beduusd als een jongetje zit hij stilletjes naast mij te kijken. Hij weet niet wat te doen. Ik haal de goed gevulde condoom van zijn lange pik en maak hem schoon met mijn slipje. Onopvallend stop ik het volledig kleverige stukje kant met het condoom erin in zijn tas met vuile was.

Ik zie hem al blozend voor zijn moeder staan…

Miss Isha

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1550

Fantasietje, of toch…

Miss IshaGeplaatst door My 4Fingers zo, december 27, 2015 14:09:48

Fantasietje, of toch…

Hallo, ik ben een 28-jarige schone met een eigen typeservice-bureautje. Op dit moment raffelt mijn printer zijn opdrachten af. Het geeft mij de tijd mijn eigen verhaal voor 4Fingers te schrijven. Ik was dat al lang van plan, maar nu moet het er maar eens van komen.

De zon schijnt en het zonlicht weerkaatst op mijn beeldscherm. Ik doe de luxaflex naar beneden, zodat er een schemering ontstaat. Het geeft een intieme sfeer. Het is trouwens ook niet de bedoeling dat men mij vanaf de straat kan aanschouwen, hoewel het idee dat iemand toch door een spleetje staat te loeren, mij lichtelijk opwindt. Ik draag namelijk mijn zwarte kanten korsetje met bijpassende slip, zwarte schoenen met naaldhakken, een grijze kokerrok en een grijs/zwart geruit kort jasje, dat van voren een diepe V tot mijn navel heeft. Mijn blonde haar, zorgvuldig opgemaakte gezicht en ferme borsten completeren het geheel. In mijn fantasie liep ik er vroeger, toen ik als secretaresse werkte, net zo bij als mijn baas belangrijke gasten ontving. Het was dan mijn taak het hen zo aangenaam mogelijk te maken. Hoe ik daarbij te werk ging laat zich raden.

Nu zit ik hier in mijn kantoortje. Mijn man heeft een vrije dag en is in de tuin aan het werk. Het is tien over twaalf en hij kan ieder moment naar boven komen met de mededeling dat hij honger heeft. Het idee dat hij me zo ziet, maakt me nat in mijn broekje. Hij weet nog niet hoe ik erbij loop en hij zal daarom straks voor een aangename verrassing komen te staan. Dit zou ook net zo goed zijn fantasie kunnen zijn, want als Hoofd Inkoop (met knappe secretaresse) gaat hij dit avontuur van de andere kant beleven. Het maakt mijn verlangen op het bureau genaaid te worden alleen maar heviger.

Als hij de trap oploopt en het kantoor binnenstapt, doe ik mijn best zo verleidelijk mogelijk te kijken. Als ik naar zijn kruis kijk, zie ik een flinke erectie in zijn broek. Hij zal op me afkomen en zachtjes kreunend met zijn zwarte handen in mijn jasje graaien om mijn borsten tevoorschijn te halen. Ik stuur hem naar de badkamer om zijn handen te wassen en trek de luxaflex helemaal dicht. Ik ga verder met mijn werk alsof er niets aan de hand is. Wanneer Steven terug komt, is hij naakt en ik bewonder zijn prachtige pik. “Zo, juffie,” zal hij zeggen. “Ik heb gemerkt dat jij zeer loyaal en toegewijd bent aan je baas, zoals dat een goed secretaresse betaamt. Ik wil nu ook graag eens je discretie checken. Daarom mag je kleine Steven eens even lekker met je kleine, rode mondje bewerken. Doe je mond maar open.”

Hij zal met beide handen mijn blonde hoofd vastpakken en dat richting zijn geslacht duwen. Mijn god, wat ben ik geil op ‘mijn baas’. Ik slobber en zuig en word zo heet dat ik zijn lul tot achter in mijn keel laat glijden. Met elke neukbeweging van Steven krijg ik hem verder naar binnen.

“Zo’n lekkere secretaresse heb ik zelden gehad, weet je dat? Dit kan een flinke salarisverhoging voor je betekenen.” Hij hijgt en kreunt.

Ik kietel zijn ballen en laat mijn tong over zijn glimmende eikel flitsen. Dan duwt hij me weg en maakt een plaatsje op het bureau vrij. “Trek jij voor je baas je rok en je jasje maar eens uit,” zal hij me gebieden.

Mijn broekje wordt door meneer zelf verwijderd. Hij bekijkt met open mond mijn kale kutje en laat liefkozend en bewonderend zijn hand erover glijden. Hij pakt me bij mijn middel en tilt me op het bureau. ‘Mijn baas’ neemt plaats op mijn bureaustoel die hij eerst iets lager heeft gezet. Hij kijkt opnieuw naar mijn openstaande en glimmende vagina.

“Prachtig,” is het enige wat hij kan uitbrengen. Hij buigt zich naar voren en rijdt de stoel tot vlak voor me. “Zo, meisje, laat me nu maar eens zien wat je al die tijd voor me verborgen hebt gehouden.” Ik doe wat hij van me verlangt en spreid mijn benen – vlak voor zijn gezicht – nog verder.

Als antwoord zet hij zijn mond op mijn klitje en laat me trillen van genot. Zijn tong glijdt mijn kutje binnen en likte daar mijn geile sap op.

“Oh meneer, ik wil dat u me neukt. Zo op het bureau,” kreun ik. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd, want hij staat meteen op en zegt dat ik op mijn handen en knieën moet gaan zitten. Hij trekt me aan mijn billen naar zich toe en neemt het uitzicht in zich op.

“Mijn lieve secretaresse, ik ga je neuken zoals nog geen enkele baas je ooit heeft genaaid.”

Tegelijkertijd stoot hij zijn paal in mijn natte kutje. Hij ramt me zo heerlijk dat ik er niet lang over doe voordat ik een gigantisch orgasme beleef en me schokkend op mijn bureau staande probeer te houden. Het windt hem zo op dat hij niet veel later klaarkomt en zijn warme lading diep in mijn schoot deponeert. Hij trekt zijn lul terug en laat die grondig door mij schoonlikken. Dan geeft hij mij een tik op mijn billen en loopt zonder iets te zeggen het kantoor uit.

Ik zit nog natrillend op het bureau en vraag me af hoe vaak ik ‘mijn baas’ deze dienst nog zal moeten bewijzen. Mijn printer is inmiddels uitvertelt. Ik moet weer aan het werk. Of hoor ik Steven daar misschien de trap al oplopen?

Miss Isha

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1509

Een gewone wip

Miss IshaGeplaatst door My 4Fingers do, juni 13, 2013 00:25:11

Een gewone wip

Ik kwam haar tegen in een koffieshop was net 18 en had deze maand voor het eerst geneukt met een jongen van 19. Het was een geile beer maar ik vond er niet veel aan. Mijn vriendin zei dat ik eens een vrouw moest proberen dan kwam ik wel los. Dus ik heb diverse vrouwtjes zo tussen de 18 en de 23 gebeft ik was door 't dolle heen en viel op alles wat sexy was. Vrouwen vond ik overigens spannender dan mannen, ze hebben meer van datum en uithoudingsvermogen. Maar ik had nog geen ervaring met vrouwen en mannen tegelijkertijd gehad dus ging ik op zoek. Pas dan kon ik mijn keuze maken dacht ik. Een mooi mollig blondje bood me een kop koffie aan en raakte in gesprek ze vertelde. Een koetje en een paar kalveren later vertelde ze dat ze 'pas' 44 was. Ik schrok. Wat nu, ze had mijn moeder kunnen zijn? Maar we vonden elkaar al snel erg aardig.

Ze vertelde dat ze op 29 jarige leeftijd weduwe was geworden en er geen spijt van had dat ze niet hertrouwd was. Ze woonde nu samen met haar zus Miriam en haar man een Arabier. Tja, denk je zo'n belegen tut dat is niks. Nou meiden, vergis je niet, dat is echt "geil" die maakt van je kut een snoepdoes of even met de heren gesproken van je lul een kurkentrekker.

Ze vroeg me of ik haar eens wilde opzoeken om eens gezellig te stoeien of een triootje te maken. Ik zou er hoe dan ook geen spijt van krijgen dat beloofde ze me. Eenmaal bij haar huis ging alles vanzelf. Renilde vertelde me dat ze een nachtje met mij wilde geilen. Ze had er op gerekend.

We verkenden elkaar snel, ze speelde met mijn borsten en wreef over mijn dijen. Ik kreeg 't er warm van en deed mijn trui en mijn broek uit.

Ze viel gelijk op mijn tieten, daar was ze gek op zei ze en greep ze dan ook met volle hand. Met haar andere zat ze gelijk diep in mijn kut te vingeren. Renilde trok haar blouse uit en haar peervormige joekels sprongen vooruit. Ze speelde met mijn geile lichaam, trok me in haar armen en kuste me. Haar tong glipte naar binnen. Plotseling voelde ik haar hand weer in mijn kut verdwijnen Mijn schaamlippen werden plotseling dik en vochtig. Ik voelde dat het geil met golfjes uit mijn kut stroomde en ik begon spontaan klaar te komen. Dat was nog eens wat anders dan gewoon recht op en neer geneukt te worden. Renilde nam me mee naar haar slaapkamer. Ik kon mijn ogen niet geloven. Haar zusje Miriam (41 jaar) was haar man Awad aan het pijpen erg opwindend om dat te zien, vooral de kuiltjes in Miriam 's wangen als ze zoog.

Hij was een echte mooi gebouwde Arabier zo uit de woestijn. Hij duwde haar gezicht net weg, draaide Miriam om en ramde zijn tamp in haar kont. Ik schrok me rot, wat een end lul ging daar in. Ik hoorde zijn volle zak hard tegen haar schaamlippen klappen. Ik verlangde wel naar zo'n neuk partij. Hij wisselde van gaatje en ramde met lange halen de kut van Miriam klaar. Awad stapte uit bed en kwam naast mij staan. Ik pakte gelijk zijn dikke lul en likte zijn paarse knop. Ik wilde pijpen.

Hij vroeg me te wachten en zoende me intens. Ik kon mijn ogen niet van Miriam 's rijpe lichaam af houden, ze zat op haar knieën met haar brede kont naar me toe ik keek recht in haar grote kut met brede hanglippen. Haar mollige dijen maakten me erg opgewonden. Miriam keek naar mij en vroeg of ik haar wilde beffen! Ze was geil zei ze. Wat een lichaam had ze, geil sexy zoiets had ik nog niet eerder gezien.

Ja, graag zei ik, met volle hand pakte ik haar kut en haar duwde haar lippen opzij - t leek wel een kameel die uit je hand een suiker klontje opvreet - en duwde mijn hand naar binnen, met mijn andere pakte ik haar borsten. Ze was er klaar voor. Ik ging met mijn gezicht onder haar natte kut liggen en likte me naar binnen. Haar kittelaar had ik snel te pakken en het geil liep met stralen uit haar tutje ik slikte en slikte. Renilde likte ondertussen mijn snoepdoos. Ik zag dat zij ondertussen door de man van Miriam van achteren werd genomen. We kwamen met zijn drietjes bijna gelijk klaar. Awad had nog niet genoeg en stopte, zijn bruine pik eindelijk in mijn mond. Hij liet zijn paal tergend langzaam tot aan zijn zak naar binnen zakken. Ik kon hem nu intens en pijpen. Miriam nam mij nu van onderen en maakte me weer lekker klaar. Awad zijn pik, groeide sneller dan kool op het land. Ik genoot en proefde de heerlijke zout zoete smaak van Renilde 's kutje! Awad kwam stotend klaar en een geweldige golf geil liep uit mijn mond naar beneden. Ik verslikte me in zijn dikke lul en de aanhoudende stroom geil die met kracht naar binnen spoot.

Ik kon het niet nalaten in zijn zak te knijpen en mijn tanden in zijn knop te zetten, ik zoog hem leeg en slikte 't laatste kwakje zorgvuldig naar binnen. Renilde ging op haar hurken zitten om zo mijn grotje goed met haar tong te kunnen bewerken. Ze likte mijn doos, haar lange tong tolde in het rond. Ze knabbelde zachtjes aan mijn knopje dat inmiddels naar buiten stak. Ik bleef klaarkomen. Ik moest op mijn knieën op het bed gaan zitten Miriam had haar hand diep in mijn kont gestoken wat geil was dat. Ze bewoog haar hand gelijkmatig heen en weer terwijl ze met haar vrije hand mijn borsten pakte. Renilde stak vinger voor vinger diep in mijn kut tot haar hele hand er in zat. Ze vingerde mij tot ik bijna klaar kwam. Awad stak nu zijn lul in mijn kont, eerst langzaam masseerde met zijn knop het strakke gaatje tot het een heel sappig holletje werd en stootte door. Wat was dat lekker van twee kanten tegelijk genomen te worden.

Ik bleef klaarkomen, onwijs, ik werd er niet goed van. Awad kon het niet laten om mij ook nog even in mijn kut te naaien. Ik werd weer zo geil! Renilde stond op en schoof haar clitoris van wel 2 cm tegen mijn tepel haar schaamlippen liet ze zachtjes over mijn borst naar beneden zakken. Ik werd hier weer zo geil van dat ik spontaan klaar kwam. Renilde en Miriam gingen mij nu op hun gemak beffen tot we uitgeput in slaap vielen. Na een uurtje of drie werden we wakker en begonnen ze mij weer op te geilen. Renilde kwam naast me liggen en pakte me direct vol in mijn nog kletsnatte speeldoos. Ik voelde haar hand zoeken naar de ingang van mijn grotje. Haar vingers grabbelden ongeduldig door mijn schaamhaar. De hand van Renilde gleed inmiddels langs mijn gezwollen kittelaar die als een klein torentje op haar liefkozingen wachtte.

Miriam ging direct met haar grote natte kut op mijn gezicht zitten zodat ik haar nu kon beffen.

Renilde kneedde vakkundig mijn kut, streelde mijn dikke, genoot van haar verovering en deed wat ze kon. Ik zag dat ze zich alweer aan 't vingeren was. Mijn gezicht werd kletsnat doordat Miriam plotseling als een waterval klaar kwam. Renilde ging op haar rug liggen. Ik ging op haar zachte buik zitten schoof wat naar achteren en likte haar borsten die nu voor me lagen. Miriam pakte mij nu achterlangs door een dildo in mijn natte roompot heen en weer te stampen, terwijl zij mijn borsten masseerde. Ik sabbelde Renilde 's borsten en zij genoot en bracht mijn hand naar haar kontje waar ik twee vingers in stak. Miriam wilde dat ook, we maakten wat ruimte en de dames gingen op hun rug liggen en klemden hun lange benen vast tussen de spijlen van het bed. Kun je voorstellen hoe ze er bijlagen? Ik ging op mijn knieën tussen hen in zitten zodat ik optimaal van dit lekkers kon gaan genieten. Awad kwam achter mij zitten en ramde zijn snikkel in mijn kont.

Onder dit genot ging ik verder. De openstaande kutjes lagen nu voor het grijpen. Ik stopte om beurten een dildo in de kutjes en begon met forse halen de dames op te geilen. Ik voelde dat Awad tegen zijn hoogtepunt aanzat ik kwam gillend klaar. O! Wat gloeide mijn kontje. Nu onze kutjes en kontjes lekker nat waren stopte Awad zijn tamp om beurten in onze kontjes en gleuven tot we om de beurt klaar kwamen. De verse honing liep in golfjes langs onze bilnaden naar beneden. We likten elkaar haastig om dit lekkers niet verloren te laten gaan. Nu even rust. Maar dat duurde niet lang, Awad zijn lul ging weer staan. Awad begon zich af te rukken dat was toch wel te gek met drie geile wijven in zijn buurt.

Dus ik ging op zijn paal zitten en liet mijn kut heerlijk over zijn lul op en neer zakken ik had de smaak te pakken. Dat was me even lekker wat kon die vent naaien heerlijk. En spuiten dat hij kon! Ik kwam als een raket.

We moesten weer even bijkomen niet waar kun je dat voorstellen? Ik besloot Renilde nog wat extra's te geven door met mijn gloeiende kut over haar grotje te rijden. Onze kittelaars raakten elkaar we kwamen hierdoor gelijk klaar. Ik had zin om het laatste geil uit haar kletsnatte doos te lebberen daar had Renilde niet de minste moeite mee en ging met haar benen extra wijd uit elkaar liggen zodat ik haar kut goed leeg kon slurpen. Ze duwde mijn hoofd dieper in haar kut zodat ik bijna stikte. Ik zoog de knop van haar klit vast tussen mijn tanden, en beet er een paar keer keihard in en herhaalde dit tot Renilde gillend en schokkend klaar kwam. Miriam wilde ook maar Renilde was uitgeput. Ik stelde gelijk mijn kut ter beschikking en liet Miriam mijn flamous lekker leeg likken. Nu namen we tot besluit nog even Awad. Renilde en ik likte gelijkertijd zijn lul terwijl Miriam zijn kontgaatje likte.

Awad spoot weer en met zijn drietjes likten we alles op. We waren moe van deze ronde en vielen voldaan en uitgeput in elkaars armen in slaap. Wat we daarna deden was ploppen, we gingen met z'n allen naast elkaar op de rand van het bed liggen stopten een grote dikke dildo in onze kut en deden met kracht onze benen weer tegen elkaar. Met een klap schieten de dildo's er dan uit, als je het goed doet kom je in een keer klaar. Probeer het maar. Er werd gebeld Diana ze kwam binnen en kleedde zich gelijk uit. Ze is vol rond, heeft een paar stevige benen en dito heupen en rood haar op haar muts. Zij heeft ontzettend dikke dijen dat je haar kutje echt moet zoeken. Tot slot heeft ze een geheim wapen een lange tong!

Oei, oei, oei dames dat is lekker, dat moet je mee maken. Renilde, Miriam en ik hadden eigenlijk niets te toen. Maar Diana stond op klappen zei ze, we hebben haar op bed vast gebonden en haar gevingerd en bewerkt. Awad neukte haar tot ze lekker nat was.

Wat was dat geil, om tussen die enorme dijen haar kutje te bewerken. We zijn boven haar gaan staan en hebben haar zo als ze daar vast gebonden lag heerlijk vol geplast. Diana lag te genieten en dronk onze hete pis als of het limonade was. Zij kwam als maar klaar vooral als we onze stralen diep en hard in haar kut spoten.

Ze genoot in het bijzonder van het geile uitzicht. Zij keek recht in drie spuiende sluizen waaruit met volle kracht een waterval op haar neer stortte. Zij kwam heerlijk klaar. Wij ook dat spreekt voor zich. Diana wilde de laatste druppels uit onze kutjes likken dat lieten we graag toe. We gingen een voor een voor haar gezicht zitten met onze geilgrotjes zodat Diana ons achter elkaar met haar lange tong heerlijk klaar kon beffen. Ze viel tevreden in slaap.

Ik ging na deze geile dagen tevreden naar huis. Maar even tussen door geile lezer, begin deze week ben ik eens lekker vreemd gegaan. Ik wilde weten of een gewone wip ook nog steeds de moeite waard was. Van al die kutwijven wordt je droog! Ik kwam een leuke man tegen van een jaar of dertig en nodigde hem uit om te neuken. Nou, je had hem moeten zien blozen. Hij keek wel wat raar toen ik daar zo gelijk klaar lag met mijn kut. Mijn lippen stonden wijd open, hij was verbaasd dat mijn kut zo groot was voor een meisje van 18.

Wist hij veel dat ik een ruig weekend achter de rug had. Hij liet mij spontaan zijn zwaar behaarde lul pijpen om in de stemming te komen. Wat een lekkere pik was 't Vooral nu dat hij zijn volle lengte ging aan neme. Ik nam hem gelijk wat dieper in mijn mond en likte hem intens om te zien hoe lang hij wel kon worden.

Nou, dat zag er goed uit, lekker lang, dik en stevig. Die lange lul mocht mijn kut in. Uit de la haalde ik een penisring en schoof die om zijn harde pik tot aan zijn ballen. Zo die werd dus het eerste uur niet meer slap. Zoals je weet! Ik liet hem een beetje terrein verkennen en zei toen dat ik er klaar voor was dat hij me een lekkere geile beurt kon geven. Ik deed een brede riem om mijn middel zodat ik gelijk kon plompzakken dat hielp hem een handje om zijn stijve paal in de houding te krijgen, een paar rukjes aan zijn 'tamp a la rus' en zijn fraaie harde genotknots was klaar voor de aanval. Om hem echt goed in de stemming te krijgen masseerde ik geduldig zijn ballen en trok hem al een beetje af, bewerkte zijn knop met mijn mond. Nu was hij echt klaar om in mijn openstaande flamoes te zakken.

De eerste stoten waren gelijk al raak. Ik kwam gelijk schokkend klaar dat was lekker, mijn kut was gelijk door en door nat en sappig en begon als vanzelf zijn leuter naar binnen te zuigen. Mijn harde klit botste telkens bij de lange halen die hij maakte tegen zijn brede knop, en hield alles goed vochtig. Bij elke haal hoorde je een heerlijk soppend geluid. Terwijl hij zo lekker aan 't pompen was trok ik bij elke diepe stoot de riem steeds een gaatje strakker. Ik voelde zijn pik en zijn zwellende ballen steeds dieper tussen mijn lippen zakken. Tot dat mijn potje niet meer verder open ging en hij met zijn geschut incluis z'n volle zak diep in mijn kut vast zat. Ik deed de riem los en spande mijn kutspieren zo, dat zijn pik muurvast zat geklemd in mijn opgezette dikke kut. Ik liet me zo heerlijk door hem neuken.

Na een minuut of zeven was 't tijd om te ontspannen. Ik liet mijn kutspieren verslappen en gaf hem schoksgewijs wat ruimte.

Hij kwam met een geweldige straal klaar en spoot mij heerlijk vol. Gelijkertijd kwam ik ook.

Als beloning mocht hij me uitgebreid beffen dat deed hij niet slecht. Terwijl hij mij mijn geile flamoes aan het likken was kon ik hem heerlijk pijpen binnen een mum van tijd stond zijn fallus weer kaarsrecht.

Ik schoof met mijn tong het vel van zijn eikel terug, draaide speels om de opgezette rand van zijn harde knop en liet mijn mond ritmisch over zijn dikke stijve pik schuiven. Zijn paal begon langzaam te kloppen. Ik voelde dat er weer een golf geil onderweg was en zoog zijn harde fluit zo diep als ik kon naar binnen. Hij genoot ervan. Ik kneedde zijn ballen en kwam klaar toen hij in mijn clitoris beet. Gelijkertijd loste hij zijn lading, spoot tot ver achter in mijn keel. Ik moest wel slikken om alles weg te krijgen. Maar hij bleef spuiten. Ik zat vol dat het geil in lange draden langs mijn lippen over mijn kin naar mijn borsten liep.

Hij was echt onvermoeibaar, een prijsstier Hij haalde zijn slap geworden lul uit mijn mond en zoende mij innig. We herhaalden dit enige keren tot hij bijna bewusteloos klaar kwam. Hij zou volgende week weer komen. Ik verheug me er nu al op.

Een gewone wip is nog steeds erg lekker dames, laat Renilde 't maar niet horen!

Miss Isha  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1004

Met Miss Ischa naar de film

Miss IshaGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 10, 2013 22:42:20

Met Miss Ischa naar de film

Kinepolis Brussel. Uit een witte Audi A1 stapt een knap meisje van ongeveer 20. Ze heeft de juiste rondingen op de juiste plaats, grote blauwe ogen en lang glanzend zwart haar. Modieus is ze ook. Een minirokje laat haar bruine benen perfect tot hun recht komen en dat spannende bloesje van haar gunt iedereen een blik op haar goedgevulde witte BH. Onze jongedame gaat richting bioscoop en stapt er binnen. Ze gaat naar de kassa en koopt een ticketje voor een film met Brad Pitt. In de zaal zit nog niet veel volk. Ergens in 't midden een koppeltje of twee en dat zal het zo wel zijn. Onze knappe griet zit het liefst helemaal achteraan in 't midden en zo gezegd, zo gedaan.

Al snel gaat het licht uit en begint de reclame en de voorfilm.

Een kwartiertje later komt er een man naast haar zitten. Ze kijkt opzij. Ze schat hem zo'n 25 jaar. Hij lacht vriendelijk naar haar en stelt zich voor als Carl.

"Aangenaam, ik ben Ischa." Carl wil nog iets zeggen, maar hij ziet dat de film gaat beginnen en dus houdt hij zijn mond maar. De film begint erg spannend en Ischa is meteen verdiept in het verhaal. Daarom schrikt ze erg wanneer ze plots een hand voelt op haar blote linkerknie. Ze kijkt naar beneden en ziet dat het Carl 's hand is. Ze kijkt opzij. Hij lijkt echt geboeid te zijn in het verhaal van de spannende film, maar niets is minder waar.

Het meisje naast hem windt hem ongelofelijk op en hij kan haar gewoon niet weerstaan. Hij voelt dat ze schrikt en fluistert in haar oor.

"Laat me, ik heb ongelofelijk veel zin in je. Gun me dit pleziertje." Ischa spert eerst haar ogen open. Ze is het niet gewoon dat mannen zo'n dingen aan haar vragen, maar dan ontspant haar zachte gezicht en knikt ze Carl lief toe.

"Ga je gang maar," zegt ze en Carl kan zijn geluk niet op.

Hij streelt haar zachte knie en laat zijn hand langzaam langs de binnenkant van haar dij naar boven klimmen. Ischa ontspant zich en opent haar benen lichtjes. Carl 's handen gaan tergend traag naar boven. Ischa opent haar benen nog wat meer om Carl aan te sporen. Eindelijk raken zijn vingers de rand van haar slipje aan, in haar lies. Hij streelt de kanten randjes teder en Ischa begint al serieus nat te lopen. Carl merkt dat het kruisje behoorlijk vochtig wordt en laat zijn vingers voorzichtig over het natte kruisje glijden. Hij voelt haar gezwollen schaamlippen en haar lekkere kittelaar. De warmte van al dit heerlijks is zo aanlokkelijk, dat hij zich niet meer kan bedwingen.

Hij glijdt uit zijn stoel en komt op zijn knieën voor haar zitten. Ischa weet wat de bedoeling is en haakt haar benen over de armleuningen van haar zetel. In plaats van meteen de aanval in te zetten, begint Ischa de binnenkant van haar rechterdij te likken. Zijn tong gaat zachtjes op en neer en draait kringetjes op dit verleidelijke deel van haar bekoorlijke lichaam. Wanneer hij zijn doel net niet heeft bereikt, zakt hij met zijn zachte tong naar beneden en gaat ermee naar haar linkerdij. Ischa wil zijn tong voelen en begint hem te smeken.

"Alsjeblief, lik mij, bef mij, ik hou het niet meer! Plaag me niet zo." Carl kijkt haar heet aan, maar gaat door met haar linkerdij te verwennen. Tergend langzaam klimt hij naar boven, tot zijn tong eindelijk het kruisje van haar witte slipje bereikt. Mm… wat is ze heerlijk nat! En wat ruikt ze daar lekker! Carl kan zich echt niet meer houden en scheurt het slipje van haar benen.

Ischa zit nu met een opengesperd kutje voor zijn neus. Wat is ze mooi! Carl buigt zich voorover en begint met zijn tong in haar schaamhaar te woelen. Daarna begint hij krachtig op en neer te gaan tussen haar schaamlipjes. Bovenaan vindt hij haar prachtige klitje. Hij draait er rond met zijn tong en merkt dat het een geweldig effect heeft op dit schattige meisje. Ze moet de rug van haar hand tegen haar sensuele mond persen om het niet uit te schreeuwen van genot.

Carl begrijpt dat hij goed bezig is en likt haar met lange halen, traag van beneden naar boven en terug. Ischa houdt het niet meer en komt zalig klaar. Carl steekt zijn tong in haar hete Hof van Eden en laat zijn tong daar wild rond woelen. Hij rekt haar open, net alsof hij haar wilde voorbereiden voor wat komen zou…

Ischa houdt het niet meer en duwt zijn hoofd zachtjes weg.

"Mijn beurt," zegt ze met een stem, zwoel van genot.

Hij begrijpt wat er zal gebeuren en gaat in zijn zetel zitten. Ischa opent zijn benen en ritst de rits die haar zal leiden naar een heerlijke lolly. Ze steekt haar zachte hand in de opening en voelt dat hij haar echt wel wil. Dat windt haar ongelofelijk op. Deze man vindt haar zo sexy en geil dat hij haar, zonder haar echt te kennen, wil bevredigen op welke manier dan ook. Ze haalt zijn mannelijkheid uit zijn broek en kijkt er eens naar. Mm… wat ziet hij er lekker uit… Ze buigt voorover en likt de paarse eikel voorzichtig. Ze draait er kringetjes rond met haar hete tong en gaat dan traag naar beneden en terug even traag naar boven.

Plots slikt ze hem helemaal in. Carl moet zich echt bedwingen om niet klaar te komen en Ischa voelt dat. Ze wil niet dat hij nu al komt en pakt het wat rustiger aan. Ze masturbeert hem berekenend met die warme zwoele mond van haar. Ze likt plagend zijn eikel en gaat dan richting ballen om daar wat op te zuigen. Ze zuigt net hard genoeg zodat het net geen pijn doet. Dit meisje is gewoon een expert!

Carl wordt stilaan gek en wenkt haar.

"Kom alsjeblief op mij, ik wil in je zijn."

Ischa kijkt hem geil aan en klimt bovenop hem. Met haar wijd openstaande lippen zoekt ze zijn hete staaf en wanneer ze die gevonden heeft, laat ze zich met een kreun over hem heen zakken.

"Wow, ze is zalig gewoon!"

Veel tijd om te denken gunt Ischa hem niet want ze begint hem te berijden. Met lange trage halen neukt ze hem en rijdt ze zichzelf naar een lang heet hoogtepunt. Carl begint langzaam de knoopjes van haar bloesje eraf te bijten. Dat is niet simpel want het meisje dat op hem zit gaat behoorlijk hevig te keer. Toch slaagt hij erin en nu ziet hij haar sensuele witte BH. Hij ziet dat de opening van voor zit en peutert aan de haakjes. De BH valt open en hij ziet nu haar gebruinde boezem.

Haar prachtige borsten zijn lichtjes gezwollen van geilheid en haar tepels staan puntig vooruit. Carl aarzelt niet en neemt haar linker tepel in zijn mond. Hij zuigt erop tot de tepel niet stijver kan en draait er kringetjes rond met zijn gele tong.

Plots voelt hij iets wriemelen ter hoogte van zijn navel. Hij kijkt eens wat daar gebeurt en ziet dat dit zalige meisje met haar eigen klitje zit te spelen terwijl ze hem neukt tegen de sterren op. Dit beeld windt hem zo op dat hij zich echt niet meer kan inhouden. Hij spuit haar helemaal vol en daardoor komt zij nog eens hemels klaar.

Ze blijft nog even op hem zitten en kijkt hem lief aan. Op de achtergrond loopt de aftiteling van de film.

Ischa kruipt van Carl en rust even uit in haar zetel. Ze trekt haar rokje naar beneden en sluit haar BH.

"Gaan we naar buiten?" Vraagt ze, en Carl knikt. Ze staan op, gaan naar de inkomhal en blijven daar staan.

"Ik moet naar rechts, zegt Ischa."

"Ik naar links," zegt Carl.

"Oké, bedankt dan voor de wel heel gezellige avond," grapt Ischa en geeft Carl een zoen.

"Jij ook," zegt Carl. Ischa en draait zich om naar buiten te gaan en naar haar auto te gaan. Carl kijkt nog eens naar haar prachtige bruine benen en wat ziet hij? Hij ziet zijn eigen sperma gewoon van haar benen lopen. Alsof ze het voelt, draait Ischa haar hoofdje om en knipoogt naar hem…

Miss Ischa  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post956

Sofie kijkt op de wekkerradio

Miss IshaGeplaatst door My 4Fingers zo, juli 01, 2012 19:17:33

De wekkerradio

Sofie kijkt op de wekkerradio. Over 2 minuten gaat de wekker af en normaal staan Sofie en haar man Richard dan samen op om te gaan werken. Vandaag zal Richard echter alleen opstaan want gisteren heeft Sofie onverwachts haar ontslag gekregen. Wegens reorganisatie werden 10 mensen aan de deur gezet.

8u30:

Langzaam ruimt Sofie de keukentafel af, haar man is net vertrokken. Ze neemt de krant en gaat op zoek naar de werkaanbiedingen. Bij de firma De Schepper zoeken ze een parttime administratieve kracht, Sofie neemt de telefoon en maakt een afspraak met de secretaresse van de personeelsdirecteur, vanmiddag om 14u mag ze langskomen voor een sollicitatiegesprek.

14u05:

Zenuwachtig treedt Sofie het kantoor van de personeelsdirecteur binnen. “Komt U binnen mevrouw Sofie Overtomen, ik ben John, U kwam solliciteren voor de parttime administratieve functie?”

Het gesprek verloopt vrij vlot, John is een sympathieke jonge veertiger met licht grijzend haar, Sofie vindt hem wel knap ook al is hij heel wat ouder dan zijzelf. Eigenlijk fantaseert Sofie al een tijdje om eens seks te hebben met een oudere meer ervaren man dan haar eigen man. Als ze de verhalen uit de boekjes zou mogen geloven zouden oudere mannen veel betere minnaars zijn.

14u30:

Einde van de sollicitatie, Sofie mag volgende week op proef beginnen op de orderadministratie. Het contract zal klaar liggen om 19 uur.

18u55:

De fabriek ligt er verlaten bij, de personeelsdirecteur opent de deur en laat Sofie binnen, hij doet de deur achter haar terug op slot. Eigenlijk vindt Sofie het wel spannend, alleen met een andere vreemde man in een groot bedrijf. Ondanks vele avances op haar vorige bedrijf was Sofie tot nu toe haar man altijd al trouw gebleven in die 2 jaar dat ze nu al getrouwd waren. Waarom eigenlijk, Sofie wist dat ze knap was en wou eigenlijk het ook wel eens weten hoe het zou zijn om seks te hebben met een andere man. De gedachte dat ze misschien met deze vreemde man seks zou hebben windt haar op. Zou hij ook met haar naar bed willen? Tijdens de sollicitatie had hij haar enkele keren nadrukkelijk in de ogen gekeken en ze had ook wel gezien dat hij zijn ogen niet van haar kon afhouden. Misschien kan ik hem proberen verleiden en daarmee een hoger salaris bekomen.

Samen nemen ze het contract door, John stelt haar voor iets te drinken. Met een glas water in de hand komt hij naast haar zitten, Sofie kijkt toch wat verlegen naar rechts recht in de ogen van John, hij glimlacht en zet het glas water voor haar neer.

“Het salaris zou ook iets hoger kunnen zijn Sofie, als je me tenminste af en toe een dienst zou willen bewijzen?”

19u30:

John buigt zich dichter naar Sofie, kust haar zachtjes op de mond, Sofie voelt de opwinding stijgen in haar buik. Gelukkig heeft ze vlak voor ze naar hier kwam nog condooms kunnen kopen bij de apotheker om de hoek. Ze wil wel graag met John seks hebben om een hoger salaris te krijgen maar haar laten volspuiten door hem en misschien in verwachting geraken vindt ze toch iets te ver gaan. John streelt haar kleine stevige borstjes door de stof van haar blouse, Sofie legt haar hand op het kruis van John en vindt daar al een stevige bobbel. John knoopt de knopjes van de blouse open, maakt haar BH los en begint zachtjes te zuigen op haar tepels. 5 minuten later liggen ze volledig naakt op het zachte tapijt van het kantoor van John. John steekt een vinger in het natte kutje van Sofie en begint haar langzaam te vingeren. De opwinding stijgt, Sofie trekt aan de alsmaar groeiende penis van John. Opgewonden steekt John zijn hoofd tussen de slanke dijen van Sofie. Hij begint Sofie te beffen zoals Sofie nog nooit is gebeft, haar man Richard heeft dat eigenlijk nog nooit bij haar gedaan. Sofie wil ook niet achter blijven en begint de harde pik van John te pijpen.

“Ik wil je neuken” fluistert John tussen twee likbeurten.

“Ik heb condooms in mijn handtas” hijgt Sofie.

“Ik zou je zo graag zonder condoom neuken Sofie, ik zal oppassen en je niet volspuiten.” Sofie twijfelt, ze wil natuurlijk die extra bonus die John heeft beloofd en eigenlijk wil ze ook wel die harde pik zonder condoom in haar voelen. Als hij inderdaad haar niet volspuit wil ze het wel proberen.

"OK, John, steek hem er maar in maar je mag me niet volspuiten hé, ik wil geen kind van jou."

Sofie gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen, John glijdt snel zonder condoom haar kut binnen en begint onmiddellijk te pompen in haar natte kut. Sofie gilt het uit van genot.

“Ah, wat lekker zo een grote pik in mijn kut, ah …, hij is zoveel groter dan de pik van mijn man”

John vertraagt even het tempo, als hij haar zo blijft neuken komt hij binnen de minuut klaar. Sofie slaat haar benen rond het lichaam van John om hem nog dieper te kunnen voelen stoten. Wat is het toch heerlijk om zo lekker geneukt te worden. John is duidelijk een veel betere minnaar dan haar man. Doordat ze zo opgewonden is voelt Sofie haar orgasme al opkomen.

“Ik kom bijna klaar” hijgt Sofie in het oor van John. John is ook bijna zover maar probeert zich zo lang mogelijk in te houden.

“Ik wil op je zitten als ik klaar kom John, trek hem eruit”. John stopt zijn neukende bewegingen en gaat op zijn rug liggen. Sofie klimt onmiddellijk op John, ze wil zo snel mogelijk verder neuken. Ze laat zich in één beweging op zijn harde leuter zakken en begint snel te wippen. John kijkt naar zijn buik en ziet hoe zijn penis in en uit Sofie schuift. Hij hoopt dat ze snel klaar komt want hij voelt aan zijn ballen dat hij zich niet meer lang zal kunnen beheersen. Sofie versnelt nog het tempo, ze is nu dicht bij haar orgasme.

“John, ik ga klaarkomen, blijf me neuken, het is zo lekker, Ah …”

"Ik kan het niet meer ophouden Sofie, ik moet spuiten, ik kan me niet meer inhouden, …” Sofie voelt haar orgasme komen, ze drukt haar onderlichaam nog dieper op John zijn pik.

“Ik kom klaar John, ah, spuit me maar vol, het kan me niet schelen!”

Twee seconden later spuit John al zijn sperma diep in de klaarkomende Sofie.

“Oh ja John, ik voel het in me spuiten, ah wat lekker veel sperma in mijn kut, ik hoop dat er geen kindje van komt!”

08:00

Een week later. De wekkerradio doet zijn plicht. Sofie ook.

Gelukkig voor Sofie (en haar huwelijk) had John niet raak geschoten, ze hield er wel een extra bonus van € 250 per maand aan over, de moeite waard om het risico eens te nemen

Miss Isha  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post836

Ter afwisseling

Miss IshaGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 05, 2012 00:14:33

Ter afwisseling

Het was een warme dag in augustus, ik had een dag vrij en had mezelf beloofd weinig tot niets te doen. Om ongeveer 3 uur kwam mijn vriend al thuis, ik hoorde de deur open gaan beneden, het kon niet anders dan dat hij het was. Ik zat namelijk lekker in bad met een boek en een beetje muziek. Niet veel later ging de badkamer deur open, hij kwam is even kijken hoe het met me ging. Ik vroeg hem waarom hij zo vroeg thuis was, en hij zei dat vanwege de warmte iedereen op kantoor eerder naar huis mocht. Hij begon zich uit te kleden en stapte bij me in bad, waar hij in eerste instantie best even van schrok omdat het water voor meer dan 90% uit koud water bestond, maar hij beet door en zat binnen geen tijd bij me.

Ik las rustig even mijn hoofdstuk uit, legde mijn boek weg en begon met mijn voeten zijn heerlijke lul een beetje te masseren. Hij kwam meteen overeind en streelde mijn benen. Ik kwam naar voren en begon hem te kussen. Niet veel later kwam hij met zijn enorme lul bij me binnen. We neukten bijna de badkuip leeg en kwamen samen heerlijk klaar.

We besloten er uit te gaan en elkaar af te drogen. Daar raakten we allebei alleen maar meer opgewonden van en al snel stonden we elkaar te verwennen in de badkamer, hij gleed met zijn vingers langs me buik richting mijn supernatte kut, en daar stak hij twee vingers heel langzaam in me. Een lichte schok ging door mijn lichaam. Ik wilde meer en hij begreep me. Hij ging voor me zitten en likte al mijn sappen uit mijn kut. Ik genoot hier enorm van en dat hoorde hij, waarop hij besloot net iets harder te zuigen zodat ik sneller mijn hoogtepunt haalde. Ik kwam klaar in zijn mond en hij likte wat langs mijn benen liep ook nog even op.

Hierna stond hij op en gaf me een vette tongzoen, zodat ik mezelf ook kon proeven. Ondertussen waren we door de hitte van buiten en nu ook in de badkamer weer behoorlijk aan het zweten geraakt en bijna weer net zo nat als toen we uit bad kwamen.

We liepen richting de slaapkamer, maar ondertussen voelde ik hem dichterbij komen en hij wreef van achter tegen me aan. Ik voelde zijn lul tegen mijn kont aan. Ik werd alsmaar geiler en hij ook. Hij vroeg me of ik wou bukken zodat hij van achter bij me naar binnen kon. Ik deed dit en voelde zijn lul eerst tegen mijn kont en daarna gleed hij langzaam naar beneden, om daar met één harde stoot mij me binnen te komen. Oef! Dat voelde lekker, ik wilde hem diep en hard. Ik vroeg of hij zijn tempo wat op wou voeren en dit deed hij, hij neukte me zo diep en hard dat ik moeite had me staande te houden. Hij kwam klaar en spoot zijn heerlijk warme zaad zo diep als nooit te voren.

We zijn toen toch eindelijk de slaapkamer gegaan, waar ik de restjes sperma van zijn lul likte. Ik draaide me met mijn kont naar hem toe zodat we in standje 69 terecht kwamen. Ik zoog zo hard ik kon aan zijn lul, dat wond niet alleen hem maar ook mijzelf erg op, terwijl ik aan de andere kant ook flink bewerkt werd.

Hij zoog me in hem en likte me als bezeten, het duurde dan ook niet lang voor ik weer klaarkwam. Ik viel in eerst instantie op het bed om even bij te komen maar dat duurde hem te lang.

Hij begon me te strelen en te zoenen. Ik besloot hem even het werk uit handen te nemen en zelf wat te gaan doen. Ik liet hem op z’n rug liggen en zoog nog even aan zijn lekkere lul, waarna ik mezelf heerlijk langzaam over zijn dikke lul liet glijden. Ik begon rustig, maar al snel voerde ik het tempo op.

Ik begon met mijn tieten te spelen en de rest te strelen, waardoor hij alleen maar heter werd en het niet veel langer meer ging volhouden. Ik stopte dan ook met hem te neuken en ging met mijn mond verder, omdat ik weet dat hij er op geilt als hij in je mond mag komen. Dit liet niet lang op zich wachten en hij spoot me helemaal vol. Ik kreeg het moeite weg en besloot ook hem iets van zichzelf te laten proeven door hem een ferme tongzoen te geven.

Nog even lagen we bij te komen, tot de bel ging. Ik sloeg een handdoek om me heen en liep naar de deur, daar stond M een collega en tevens goede vriend van mijn vriend. Een goed uitziende lekkere vlotte kerel. Hij vroeg of mijn vriend thuis was en of hij even binnen mocht komen. Ik zei hem dat hij wel even binnen mocht gaan zitten zodat ik mijn vriend kon halen en wat aan kon trekken.

"Voor mij hoef je niks aan te trekken hoor dit uitzicht bevalt me zo ook wel." Ik gaf hem een vette knipoog en een glimlach. Dit had me aan herinnerd aan een fantasie die mijn vriend en ik samen deelden. We hadden het wel is over een trio gehad. Ik dacht; ik zeg gewoon tegen mijn vriend wat M zojuist tegen mij zei.

Ik kwam boven en vertelde het, hij zei tegen me dat ie het wel is even zou voorleggen aan M.

Hij ging naar beneden en besprak het een en ander met hem. Ik had niet veel zin om me aan te kleden en besloot dan ook om maar gewoon op bed te gaan liggen mijn boek verder te lezen.

Na ongeveer een half uurtje hoorde ik voetstappen op de trap. Ik had nog geen voordeur had gehoord. Dat kon maar één ding betekenen. Ja, even later kwamen ze samen gehuld in handdoek en verder niets de slaapkamer binnen.

M vroeg "je vindt het toch niet erg hé?"

"O nee hoor, ik heb het zelf voorgelegd aan D (mijn vriend) dus nu moet ik ook niet tegenstribbelen."

Hij moest lachen en kwam langzaam dichterbij het bed. Een beetje onwennig lagen we met z’n drieën op bed en schoten in de lach. Ik besloot toen om hem een beetje op z’n gemak te stellen en gaf hem een zoen, vol op z’n mond. Hier reageerde hij heel rustig op en zoende terug. Ondertussen was D mijn kutje een beetje aan het verwennen met zijn vingers en ik werd gek van geilheid. Ik vroeg M omhoog te komen zodat ik zijn lul in mijn mond kon nemen, en dit deed hij. Ik bewerkte M met mijn mond en D bewerkte mij met zijn mond. Dit voelde goed, iets te goed zelfs want ik kwam vrij snel klaar.

M vroeg of ik me om kon draaien omdat hij me graag is van achter wou nemen. Ik stond dit toe en hij kwam bij me binnen. Niet om D af te katten, maar M mocht er ook zijn. Ik denk dat hij nog groter geschapen is dan D, en dat was duidelijk voelbaar. Hij vulde mijn hele kut met zijn super lul. Ondertussen pijpte ik D. Was er nou mooier dan verwend worden door 2 geile mannen?

Ik vroeg M of hij op de rand van het bed wou gaan zitten zodat ik bij hem op schoot kon gaan zitten, hij deed dit en ik gleed met mijn kut over zijn hete lul heen.

Omdat hij dus best groot was koste dit een beetje moeite, maar toen hij eenmaal zat ging alles gesmeerd.

Ik was zo nat dat we sopten tot en met.

D had gezegd dat hij wel is even toe wou kijken hoe zijn vriendin hard geneukt werd en ging aan de andere kant van het bed zitten. Hij genoot ervan om te kijken, en dat was dan aan zijn lul ook duidelijk te merken.

Toen M me helemaal vol gespoten had legde hij me op bed en likt me schoon, dit maakte me gek en ik kwam klaar.

Ik besloot M nog even lekker te pijpen en vroeg of D achter me wou gaan zitten. Ik pijpte M en ik werd geneukt door D. Heerlijk, dat we hier niet eerder op gekomen zijn in een raadsel.

We zijn alle drie nog een keer gekomen en zijn toen gaan douchen, daarna hebben we een flinke grote pizza besteld en hebben die gezellig met ze drieën op gegeten. Toen de avond voorbij was en M naar huis wou gaan vroegen D en ik of hij niet wou blijven slapen. Hier stemde hij mee in, en we hebben nog een hele leuke, gezellige en sexy nacht gehad…

Groetjes,

Miss Isha  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post759

Lekker warm deze winter

Miss IshaGeplaatst door My 4Fingers do, januari 26, 2012 00:00:13

Lekker warm deze winter

Een maand geleden nam mijn vriend de benen. Een rotstreek, anders kan ik het niet noemen. Nadat we vier jaar het bed - en nog meer - hadden gedeeld, liep hij tegen een dommig maar wel erg knap verkoopstertje in een schoenenwinkel op. Ze verkocht hem een duur paar schoenen en deed zichzelf erbij cadeau.

Ik was natuurlijk woedend op mijn ontrouwe vriend, die zo zwak in zijn oude schoenen had gestaan, maar ik kon hem niet tegenhouden. Dat wilde ik ook niet, want vroeg of laat komt er dan toch weer narigheid. Mannen? Ik kon ze wel schieten!

Toen mijn ergste woede gezakt was besloot ik wraak te nemen op alle mannen die in mijn buurt kwamen. Ik gedroeg me als een lellebel, maar kwam nooit aan mijn trekken. Wat? Nee, ik had geen mannen nodig. Ik kocht een stel prachtige dildo's, die zo nu en dan mijn flamoes mochten vullen, pikte mannen op of liet me versieren. Stakkers van mannen, want bij mij kwamen ze niet aan hun gerief. Ik beloofde veel, maar ze kregen niets! Dat kon natuurlijk nooit lang goed gaan, dat wist ik ook best. Het was voor mij een spel dat als volgt verliep.

Ik nam een kerel mee naar huis of ging met hem naar zijn flat of huis. Dan werd er uitgebreid gespeeld en ik liet me overal betasten en likken... Als dan het grote gezwollen apparaat van de man in kwestie bij me naar binnen wilde glippen stopte ik. Beentjes dicht en afgelopen. Je kunt je voorstellen hoe de mannen dat spelletje vonden. Het liep altijd goed af voor mij, maar de spelletjes wonden me wel op. Nadat de teleurgestelde man afgenokt was, ging ik me lekker bevredigen met een dildo. Een halfjaar hield ik dat vol, maar toen had ik er schoon genoeg van. Ik besloot te stoppen en dacht er serieus over om opnieuw een vaste vriend te nemen. Geen Adonis. Nee, een gewone knul, niet te lelijk, niet te knap. Een knul die naar vastigheid verlangde, geen rokkenjager die iedere week op een andere kut lag te raggen.

Net toen ik dat belangrijke besluit had genomen, ik had een vrije dag, belde er een man bij me aan. Je zou zeggen dat die als geroepen kwam, maar nee, het was een verkoper. Geen potloodventer, maar een man die dekens aan de man of vrouw trachtte te brengen. Nu had ik vaak horen verkondigen dat die lui met gestolen waar leurden, dus nooit kopen. Deze kerel zag er betrouwbaar uit en gedroeg zich bepaald niet als een dief die een partij dekens had gestolen. Ze waren goedkoop, maar ook weer niet zo spotgoedkoop dat je aan diefstal dacht. Hij gedroeg zich ook goed. Vriendelijk en niet opdringerig.

"Wil mevrouw misschien een mooie warme deken voor de winter kopen?" Vroeg hij. De dekens zagen er goed uit. Dit was een mooie kwaliteit, dat zag ik direct.

"Ze komen uit en failliete boedel," verklaarde hij. "Mijn baas, tijdelijke baas dan, heeft tienduizend van die krengen gekocht en ik moet er per week honderd verkopen, anders kan ik naar de sociale dienst gaan."

"Dat is geen prettig vooruitzicht," zei ik. "Maar zulke dekens raak je toch altijd kwijt?"

"Dat had je gedroomd," zei de man zuchtend. "Ik loop nu al vier dagen met die krengen te leuren. Tien verkocht.

"Ik zou graag twee dekens willen kopen, maar ik verdien ook geen kapitalen."

"U weet nog niet wat ik er voor moet hebben," zei hij.

"Voor vijfentwintig eur per stuk neem ik er twee," zei ik.

"Vijfenveertig euro per stuk, absolute bodemprijs," zei de man spijtig.

"Dan neem ik er toch eentje?"

"Dat is prima. Elf dekens verkocht."

"Ik zal u de adressen van mijn vriendinnen geven, die kopen vast ook wel. Een van mijn vriendinnen zei vorige week net dat ze er hard aan toe was. Aan nieuwe dekens dus. Ze heeft drie kinderen en alle dekens worden slecht. Die neemt er wel een stuk of vier. Ik zal haar even bellen…"

"Als mevrouw die moeite wil nemen..."

"Ik vond het een aardige kerel. Nee, niet knap, maar hij kwam gewoon sympathiek over.

"Welke zal ik kiezen?" Vroeg ik me hard op af, "hij moet wel bij mijn slaapkamer passen. Ik heb net alles nieuw behangen en geverfd, dus..."

"We kunnen de proef op de som nemen," zei hij enthousiast. "Ik adviseer wel meer dames en dat gaat altijd goed."

Ik kreeg een idee. Ondeugend, ik weet het, maar eenmaal op de slaapkamer... Hij was een man en hij zou onderweg best eens trek kunnen krijgen. Of hij moest niet van blondjes houden... Maar dat doen de meeste mannen wel. Trouwens, als er maar een gat in zit! En dat gat van mij mocht er best wezen! Verdorie, liefhebbers genoeg. Ik leek wel gek om mezelf zo frustrerend te gedragen. Ik besloot dus mijn gat weer open te stellen voor mannelijke bezoekers. Naar boven en...

De dekens werden een voor een op mijn brede bed gedrapeerd en de beslissing was moeilijk. Ik had alle hulp van de man, dat moet gezegd. Gelukkig was ik op het grote avontuur gekleed: een klein tangaslipje, geen beha, een kort rokje en een truitje dat zeer onthullend was als ik me voorover boog. Ik trok ten strijde en ieder aan een kant van het bed begonnen we de dekens uit te leggen, waarbij ik dus lekker bukte en lang gebukt bleef staan. Zo was er alle gelegenheid voor het mannelijk oog om te zien wat ik voor hem had: kleine harde tietjes. Nu maar hopen dat hij niet op grote joekels viel, want dan viel er geen eer voor me te behalen.

Ik had beet! Terwijl ik voorover stond en het zoveelste deken op het bed uitlegde zag ik dat de man in mijn truitje loerde. Met erg grote belangstelling. Nu kwam hij om het bed heen.

"Ik vind dit wel de mooiste deken. En als ik het zeggen mag, dit lijkt me een prima bed."

"Om op te slapen wel, maar verder... Als je eens lekker wilt ravotten met je man dan val je zo overboord."

"Heb je een man? Ik neem aan van wel."

"Nee, ik doe aan los vaste verhoudingen. M'n laatste vriend is er vandoor. Maar ik red me wel hoor."

Ja, met zo'n lekker lichaam moet dat niet moeilijk zijn," zei hij en hij stak een hand naar me uit. Hij kneep lachend in mijn kont.

"Hm… Dat zit wel goed bij jou. Zeg eens eerlijk, zijn we hier werkelijk alleen maar om te kijken of die dekens passen?"

"Ja, zou je soms iets anders willen doen?" Vroeg ik uitdagend. "Buiten in m'n billen knijpen dus?"

"Ik weet wel iets, maar als ik dat zeg... Ik krijg wel vaker een aanbod, maar meestal zijn dat vrouwen die nog te lelijk zijn om je te laten afrukken."

"Zo? En hoe klasseer je mij dan wel?" Vroeg ik.

"Topklasse, superheet en lekker. Ik denk... nee, ik weet het wel zeker dat je een heet stuk bent. Ik vergis me niet vaak als ik dat van een vrouw zeg. Volgens mij heb je al een maand of wat niet lekker geneukt."

"Dat gaat jou niets aan, maar je hebt gelijk. Je hebt mensenkennis, of moet ik vrouwkennis zeggen?"

Hij grinnikte en begon me warempel uit te kleden. Daar was hij handig in, dat moet ik zeggen. Terwijl hij me uit de kleren pelde zat hij overal aan en toen ik achteloos aan zijn gulp voelde zat daar een flinke paal achter. Dat was mooi meegenomen. Hij schoof een hand in mijn broekje en betastte mijn billen. Ik hoorde zijn adem steeds sneller gaan en gaf hem alle gelegenheid alles te keuren. Hij was zo brutaal als een hond, maar ik vond het opwindend om me door een wildvreemde kerel te laten bevoelen. Hij kneedde hijgend mijn billen.

"Dit mag niet van mijn baas. Maar wat niet weet wat niet deert. Hij komt er toch niet achter en ik weet zeker dat jij dit op prijs stelt, wijfje. Oei, wat een lekker kontje heb jij."

Tritssjjj, daar ging zijn gulprits open en ik tastte toe. Ik had zijn pik zo gevonden, hij was volledig tot wasdom gekomen en ik wurmde de enorme neukstaaf naar buiten door de gulp van zijn slip. Dat was een ferme knaap! Ik trok er een beetje aan en schoof het pikvel een eindje over de eikel, die glom van genoegen. In geen tijd waren we allebei spiernaakt en toen ik mijn schoenen wilde uitschoppen zei hij: "Niet doen, dat vind ik mateloos geil."

"Mij best," zei ik lachend. Ik keek bewonderend naar zijn grote mast. Ik had nog maar zelden zo'n fiere toeter gezien en ook wat er in de zak onder het apparaat hing mocht gezien worden. Ik nam het zaakje in beide handen en voelde hoe mijn spleet zich opende. De lul rook naar lul, als je begrijpt wat ik bedoel. Niet penetrant, maar dat prikkelende aroma van een lul die wel iedere dag gewassen wordt. Er blijft desondanks altijd een bepaalde geur aan, een lucht die me altijd aantrekt en heet maakt.

"Hij is groot en stijf," zei ik, wetend hoe graag mannen dat horen uit een vrouwenmond.

"Het is een echte neuklul, dat moet ik zeggen. Ga eens op het nachtkastje," zei hij, zijn leuter tegen mijn buik drukkend, wat een heerlijk gevoel was.

Ik kriebelde onder zijn teelballen en rilde van genot toen een vinger tussen mijn schaamlippen drong en het neukgat zocht.

"Het is toch wel safe?" vroeg ik.

"Bij mij wel. En bij jou? Kijk eens, ik neuk heus niet iedere hitsige huisvrouw die ik tegenkom."

"En ik laat me niet door iedere leverancier pakken," zei ik.

"Wel, dan zit het dus wel goed, lekker dier. Ik hoop tenminste dat m'n lul er lekker in mag."

"Hij moet," zei ik verlangend. "Je weet niet half hoe frustrerend het is als je vriend weggelopen is."

"Ach, voor zo'n mooie meid is dat toch geen probleem? Jij kunt wel tien kerels aan iedere vinger krijgen."

"Ja, maar ik ben geen type die met iedere vent tussen de lakens schiet als ik jeuk heb. Tot vandaag heb ik me moeten redden met dildo en vibrator. Ik voel me vandaag pas weer in staat om met een man naar bed te gaan.

"Ik wil de lacune in je leven best opvullen," zei hij en hij hielp me op het nachtkastje.

Toen begon hij piano te spelen. Ja, met vijf vingers bewerkte hij mijn klavier en ik moet zeggen dat hij de gevoelige snaar zonder moeite wist te raken. De muziek die ik voortbracht moet inspirerend zijn geweest want ik voelde hoe zijn zaadknuppel tegen mijn billen drukte en me nat maakte. Een voor een sopten zijn vingers in mijn schede rond en met zijn andere hand deed hij leuke dingen met mijn borsten, zodat ik mijn hele lijf voelde tintelen. Het geil liep van me af en ik was zo heet dat ik met die friemelende vingers klaar kwam en schokkend van het kastje viel. Of bijna dan, want Mr. Dekemans wist me op mijn plaats te houden en vingerde welgemoed door. Ik trilde van top tot teen en liet me ongeremd gaan op de golven van het schroeiende genot, dat zich scheen te concentreren in de omgeving van mijn kittelaar. Slap viel ik tegen de koopman aan en nu drukte zijn leuter als de loop van een pistool tegen mijn naad. Die wilde natuurlijk graag naar binnen.

Ik fluisterde loom; "Hij mag zo in m'n kutje, maar ik wil eerst de smaak proeven... Ik wil je pijpen en met je ballen knikkeren. Je moet me beloven dat je niet in m'n mond klaarkomt."

"Prima. Als je maar niet te lang aan m'n lul zuigt, want dan krijg ik het moeilijk." We voelden elkaar goed aan. Ik ging met m'n reet op het nachtkastje zitten en nam zijn speer behoedzaam tussen m'n lippen, waarna ik kalm begon te pijpen. Het was een heerlijke piemel; stijf en groot, dik en mals als een biefstuk, zodat ik me in m'n element voelde toen ik het hete ding langzaam in en uit m'n mond liet glijden, waarbij ik m'n lippen lekker strak hield. O, die machtige eikel! De kerel piepte het uit toen ik m'n tong over de gladde kop bewoog en m'n wangen hol zoog. Dat voelde hij in z'n ruggengraat, zeker weten. Maar terwijl ik aan zijn speer zoog groeide in me het besef dat ik er niet goed aan had gedaan om meteen al, na zo'n lange tijd van onthouding, zo tekeer te gaan met een man. Het gemis aan echte erotiek, aan heerlijke ontspannen seks met een man waarvoor je meer dan geilheid voelt, deed zich nu gelden. De wellust die ik voelde was zo hevig dat ik m'n orgasme niet meer kon tegenhouden. Snel liet ik de paal los.

"Nu moet hij er direct in, anders kom ik zonder meer klaar."

"Je bent een hete," zei de dekenverkoper lachend. "Zo heb ik de vrouwtjes het liefst."

Hij wachtte tot ik m'n benen had opgetrokken en ging voor me staan, de grote druipende lul op mijn kut gericht. O, wat zou die er heerlijk diep inglijden! Hij greep m'n benen en nestelde de punt van zijn snikkel tussen mijn schaamlipjes, drukte de rode kop naar binnen en bewoog hem zachtjes neukend in en uit. Meer dan de eikel kreeg ik er niet in, maar het gevoel was zalig. Het apparaat streelde de ingang van m'n neukertje, de schaamlippen en maakte me zo bloedheet dat ik niet meer nodig had dan die vurige lulkop. De man keek me aan en fluisterde: "Is dat geen lekkere leuter voor een vrouwtje als jou? Voel je 'm goed? Of wil je alles in je hete kutje hebben."

"Mm… " kermde ik en daar trokken mijn schedespieren krampachtig samen. Ik kwam als een idioot, schreeuwde het uit en liet alle remmen los. Het was een hevig en zeer kort orgasme, maar zeker niet minder lekker dan een lang. In ieder geval was het bevredigender dan een orgasme dat ik bij mezelf opwekte met dildo of vibrator. Toen ik er bijna was porde de kerel zijn lul met een enorme stoot helemaal in m'n flamoes en een laatste schroeiende wellustscheut daverde door mijn buik. Nu neukte de man flink door, zodat mijn snee floppende en zuigende geluiden begon te maken. Hij lette goed op mijn gezicht en mijn kreten, en pas toen ik helemaal rustig was geworden trok hij zijn spuiter terug uit mijn druipende liefdesgrotje.

"Dat was kort maar krachtig," zei hij lachend. "Was het een beetje lekker?"

"Wow! Dat heb je zeker wel gehoord!" Riep ik uit. "Dit was misschien een beetje te vlug, maar daar kon ik niets aan doen. Als je zo lang niet hebt geneukt kom je nu eenmaal sneller dan een vrouw die 'm er iedere nacht in krijgt."

"De mijne kun je er ook wel vaker in krijgen," zei hij gul.

"Ja, dat snap ik nog wel! Als het maar gratis is!"

"Ja, betalen doe ik niet," zei hij, opeens een beetje stug. "Dan kan ik ook wel naar de hoeren gaan en aangezien dat tegen m'n principes is…

"Hebben mannen dan principes als het op vrouwen aankomt?" Daar gaf hij geen antwoord op. Zijn principes interesseerden me ook niets, ik was lekker klaargekomen en dat was het belangrijkste, nietwaar?

Al heel snel was ik weer opgewarmd en toen ging meneer er eens flink tegenaan. Op het nachtkastje, jazeker! Hij schoof zijn hete paal langzaam in mijn neukertje en begon in een gestaag ritme te neuken. In, uit, in, uit, langzaam maar onverbiddelijk in me stotend. Soppen en zuigen, dat deed m'n kut. De ballen van de kerel sloegen kletsend tegen mijn billen en ook dat was een heerlijk stimulerend geluid. Ik voelde de jeuk weer aangloeien in m'n schaamlippen en kittelaar. Ik kermde het uit bij iedere stoot van de eikel tegen m'n baarmoedertje. Die aanraking was wel het summum van genot, een elektrische schok door je buik, elke keer weer. Was het een wonder dat ik binnen enkele minuten een nieuwe klimaks bereikte? Een lang niet te stuiten orgasme was het deze maal en ik kromde m'n tenen en rug toen de hete golven door me heen schoten. Het was alsof een pols- dikke paal in en uit m'n kutgat werd gedreven, zo diep dat ik bijna bang was dat hij me zou beschadigen. Maar het genot was zo hevig dat ik er niet lang over nadacht. Ik genoot van het laaiende genot, dat als een vuur in me brandde en heviger en heviger werd. Tot ik het voelde wegebben. Snel en onregelmatig, gelijk op met de stotende leuter van de hijgende kerel. O, ik kreeg wel een beurt zoals ik die in jaren niet had gehad, zelfs niet toen ik nog een man in huis had. Het orgasme vloeide als een langzame, zacht nagloeiende jeuk weg en geknakt lag ik op het nachtkastje, de hete leuter nog ferm in me stotend.

"Ga maar door," fluisterde ik. "Neuk maar tot ik weer klaarkom, ik wil niet dat je stopt."

"Zo lekker? Vroeg hij.

"Mm…, nog nooit zo lekker geweest," lispelde ik en nam zijn kloten in mijn ene hand. Hij haalde zijn lul even uit mijn bijna gevoelloze snee en droogde het ding af aan mijn slipje. Lekkere knoeiboel, maar enfin, met al die uitstekende wasmiddelen van de TV was dat geen enkel probleem... Toen het apparaat droog was schoof hij het weer naar binnen, maakte snelle rukkende neukbewegingen en streelde mijn harde knopjes. Langzaam maar zeker begon het weer te komen, dat fijne, haast hemelse gevoel in m'n neukdoosje. Ik liet me gaan en kneedde de ballen van de geile kerel wellustig tussen mijn vingers. Wat een kloten had die vent, ik had ze nog niet zo groot in m'n vingers gehad. En dan die machtige fluit, die hengstenleuter! Hij ging nu zo snel dat zijn grote snikkel uit m'n spekgladde snee floepte. Ik keek naar het enorme ding en zei: "Wil je van achteren? Lekker tussen m'n billen, dan kom ik niet zo snel klaar. Zie je, als ik in dit tempo blijf komen ben ik straks helemaal beurs. En dan hoef ik de eerste dagen geen pik meer!"

"Zoals je wilt," zei hij. "Lekker in je reetje, ook fijn voor de ware liefhebber."

"En dat ben jij wel," zei ik. Ik bood hem mijn aars aan en die vulde hij heerlijk met zijn fruitige staaf. Vullen? Ja, ik was vol. Ik had nu het gevoel dat er een boomstammetje in me aan het werk was. Ik kreeg het er benauwd van toen hij begon te peuken. Hij streelde me al neukend overal. Vooral m'n klitje en schaamlippen werden nijver bevingerd. Ik raakte in extase, dat moet ik eerlijk bekennen. Maar het was opwindend, geil. Ik kwam niet klaar, maar dat vond ik niet erg. Pas toen de koene kutridder aankondigde dat hij gewoon op me wilde liggen voelde ik het weer gloeien. Hij nam me heerlijk terwijl ik op m'n rug lag, fijn ontspannen en in de stemming. Hij zoende me op m'n mond en we tongden grommend terwijl we naar de eruptie gleden.

Hij was attent en toen hij merkte dat ik het moment suprême naderde hield hij zelf in en wachtte tot de orkaan in me losbrak. Toen stootte hij snel in me, diep in m'n pulserende vagina wroetend met zijn lul, die nog dikker en gro ter aanvoelde nu hij zijn zaadexplosie naderde. Ik voelde het komen en wist welk risico ik nam. Maar ik wilde het sperma in me voelen spritsen en hield mijn adem in toen dat gebeurde. Warm en dik, zo spoot het in m'n kut en duidelijk voelde ik de leuter krampen. Het was een geweldige ervaring voor me en van de weeromstuit kreeg ik ook nog een toegift in de vorm van een klein en snel orgasme.

De kerel trok zijn lul terug uit mijn neukgrot en liet me snel trekkend zien hoe de rest van de smurrie uit het apparaat sprong en op mijn edele delen landde. Ook dat was om een kick van te krijgen en die kreeg ik dan ook wel. Nee, geen orgasme, maar het zien van die spuitende pik was even heerlijk als een orgasme. En ik had immers al meer dan genoeg gehad?

"Meid, wat een prachtige deken!" Riep mijn vriendin Wendy uit.

"Aan de deur gekocht," zei ik niet zonder trots. "En een koopje hoor."

"Zestig euro, zei Wendy lachend.

"Nee, vijfenveertig," zei ik verbaasd.

"O, ik heb zestig moeten betalen."

Ik beschreef de kerel die me het deken had verkocht en dacht aan het zalige nummer dat we gemaakt hadden.

"Ja, dan hebben we van dezelfde kerel gekocht," zei Wendy. "Maar waarom jij zo goedkoop? O, misschien omdat je zo'n stuk bent!"

"Nee, ik denk dat ik een beter nummertje heb gemaakt," zei ik fijntjes. Toen keek ze me toch zó vreemd aan! Toen ze van de schrik bekomen was begon ze te lachen. "Heb jij dan ook met hem geneukt?"

"Ja. En hij zou nog eens langskomen."

"Bij mij ook," zei Wendy. "Ik wil best weer met hem neuken maar dan moet ik een deken gratis en voor niets hebben!"

Miss Ischa  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post732
Volgende »