Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Ik ben jarig vandaag

Jacob(a) van HollandGeplaatst door My 4Fingers di, maart 13, 2012 19:57:17

Ik ben jarig vandaag.

Ik ben zo 'n 3 jaar geleden een vrouw tegen het lijf gelopen, die mij introduceerde bij een groep mensen die erg in aparte seks waren verdiept. Daarmee bedoel ik alle andere soorten seks dan het gewone. Dus ook smerige dingen. Ik kon mij daar helemaal niets bij voorstellen. Ook niet, omdat ik een katholiek opgevoede jongen ben die alles netjes en volgens het boekje moest doen. Alles standaard. Maar die avond zou alles gaan veranderen. Ik zal mijn verhaal aan jullie vertellen. Mijn naam is Marc en ik ben nu 26 jaar oud. Op mijn 23ste verjaardag was ik moederziel alleen. Inmiddels is dat allemaal anders, door de ervaring van die avond.

Ik was naar de kroeg gegaan, was van mijn geloof afgestapt en was alles beu in het leven. Geen vriendin, geen werk, noem maar op. Kommer en kwel alom. Ik besloot voor het eerst in mijn leven het op een zuipen te zetten. Ik bestelde een meter bier en betaalde deze meteen. Net toen ik alles op wilde zuipen, werd ik op mijn schouder getikt.

"Jij ziet er eenzaam uit. Ik voel mij net zo eenzaam als jij. Kom je bij me zitten?"

Ik keek recht in de ogen van een fantastisch mooie vrouw die ongeveer net zo oud als ik was. Ze had lang, blond haar en een prachtig gevormd lichaam. Een zandloper figuur, zoals ze dat noemen. Ik was even van slag af, maar een moment erna wist ik mij te hervatten.

"Ik ben jarig vandaag." Ze glimlachte naar mij en pakte mijn hand vast. Ze had zelf erg warme en liefdevolle handen, althans, zo voelde het.

"Gefeliciteerd." Ze keek mij dieper in mijn ogen en keek heel serieus.

"Ik ga je de avond van je leven bezorgen." Ze trok mij van mijn kruk af en stuurde mij naar buiten.

"Wacht hier, ik bel even iemand op. Daarna kom ik bij je staan." Ik vertrouwde haar wel, omdat ik haar diep in haar ogen had gekeken. Ze was puur en oprecht. Een echte recht door zee meid, die niet met zich liet sollen en ook niet met je zou sollen als je eerlijk tegen haar was. Ze kwam naast mij staan. Het duurde ongeveer een minuut of vijf voor ze er aankwam, maar ik had het gevoel dat dit het wachten wel waard zou zijn.

Even later kwam er een busje aanrijden en dit stopte voor de stoep waar wij op stonden. De schuifdeur ging open. Ik zag twee vrouwen en twee mannen zitten die stuk voor stuk van oor tot oor aan het glimlachen waren. Ik stapte met de vreemde vrouw in de bus en de deur ging weer dicht.

We gingen rijden en de chauffeur had de snelheid er flink in zitten. We reden naar een verlaten buurt, zo leek het. De huizen zagen er allemaal verlaten uit en sommigen waren ook verlaten, de ramen waren dichtgetimmerd en de deuren half verrot getrapt. We reden tot een gebouw waar de lichten aan waren. Het was ongeveer het enige gebouw wat er goed uitzag. We stopten en de deuren gingen open. Nog steeds zonder een woord te hebben gewisseld liet ik mij naar binnen leiden en wat ik daar zag, had ik nog nooit gezien.

Ik had natuurlijk een zwaar gelovig leven achter de rug en was niet veel gewend, maar dit sloeg werkelijk alles. Ik zag allemaal mensen die van alles met elkaar aan het doen waren. Mijn nieuwe vriendin uit de bar zou mij even een tour geven van het hele gebeuren.

"Wij zijn een soort commune. We komen hier iedere avond samen en hebben een hele open opvatting aangaande seks. We doen alles, behalve dieren en kinderen. Daar trekken we gewoon de grens. Ik wil dat je vanavond kijkt en leert en dan beslist of je mee wilt doen met ons of alleen verder wilt gaan." Ze liet mij de bovenverdieping als eerste zien.

Daar lagen stellen met elkaar te vrijen, die niet vies waren van poep en plasseks. Ik zag een knap stel en bleef hier even bij staan. De vrouw was helemaal bloot en zat gehurkt boven het gezicht van de man. Ik werd helemaal misselijk en kon mijzelf er nog net van weerhouden te kotsen. Het scheelde erg weinig.

"Je hoeft niet met alles mee te doen," sprak de barvrouw tegen mij. Terwijl uit verschillende hoeken de geuren van urine en stront mijn neus invlogen.

Nu gingen we naar de kelder. De begane grond sloegen we over, omdat daar "gewoon" geneukt werd.

In de kelder was SM te zien. Ik zag groepjes mensen vastgebonden liggen op grote ronde wielen, terwijl ze bewerkt werden met zwepen, tepelklemmen, lederen riemen en wat al niet meer. Ik vond dit wel interessant. Ik bekeek een man die aan een kruis stond, als ware hij Jezus. Zijn pik was hard en een vrouw met een masker op liet heet kaarsvet op zijn eikel druppelen. Tot mijn verbazing kwam de man hier van klaar. Ik had in mijn hele leven nog nooit zulke dingen gezien en ik was nu toch wel benieuwd waarom deze mensen van pijn hielden, terwijl liefde en geluk er in mijn ogen altijd los van stonden.

Ik wilde hier nog langer blijven staan en dat gebeurde ook, want mijn broek werd door mijn bardame losgemaakt en mijn half stijve pik werd eruit gevist. Ze nam mijn lul in haar mond en terwijl ik als het ware geil werd van alle pijn om mij heen, zoog ze mij liefdevol en teder af, tot ik tot een spetterend en wild orgasme kwam. Ik vond dit zelfs gewoon! Zo tussen allerlei vreemden werd ik afgezogen, voor het eerst in mijn leven, en ik vond het prima. Ze slikte alles door, trok mijn broek weer omhoog en alsof er niets was gebeurd, gingen we naar boven om wat te drinken.

"Nou, wat vind je ervan?" Ik keek haar even aan en het schaamrood gloeide op mijn wangen.

"Ben jij hier vaak?" Ze lachte naar mij en zei dat ze iedere avond hier was, omdat het haar huis was en ze beloofde mij de eerste week extra aandacht te geven. Ik besloot mij aan te sluiten bij deze commune en ben inmiddels getrouwd met mijn bardame. Ze heet Elise en maakt mij erg gelukkig.

Jacob  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post767

Verjaardagscadeau

Jacob(a) van HollandGeplaatst door My 4Fingers wo, augustus 17, 2011 22:36:34

Verjaardagscadeau

Hieronder zal ik beschrijven hoe ik samen met 2 vrienden op de verjaardag van mijn vriendin haar aangenaam verraste met een opwindend seksspelletje dat uitliep in een orgie waar zij de laatste tijd steeds vaker over fantaseerde.

We gaan nu bijna 5 jaar met elkaar en op haar verjaardag besloot ik haar te verrassen en toe te geven aan haar verlangen om eens met meerdere jongens te vrijen. Ik besloot 2 vrienden erbij te betrekken die altijd al graag naar Veerle hebben gekeken. Op een mannenweekend in Tsjechië heb ik Erwin en Julius voorzichtig gepeild naar interesse en zij waren een en al oor. Om de plankenkoorts van mijn vriendin weg te nemen besloten we een spelletje in scene te zetten zodat ze langzaam kon wennen aan het idee terwijl wij steeds meer van haar lichaam en intimiteit te zien zouden krijgen.

Haar verjaardag in januari zou het ideale moment worden dat onze plannen en haar fantasieën werkelijkheid worden. De creativiteit vooraf zal ik jullie besparen terwijl dit voor ons natuurlijk een belangrijk onderdeel was van de pret, de avond zelf stak hier echter met kop en schouders bovenuit en ik zal daarom jullie over deze gebeurtenissen uitvoerig verslag doen.

Erwin, Julius en ik hadden 's middags al afgesproken om de benodigde cadeautjes te kopen. Veerle was op de hoogte dat we een spelletje bedacht hadden waarbij er kleine opdrachtjes uitgevoerd moesten worden voordat zij haar pakje(s) mocht hm… 'uittrekken'.

Ze had hier mee ingestemd en was zeer benieuwd naar onze ideetjes. In de stad verzamelde we alle benodigdheden voor vanavond, en vertrokken richting appartement waar Veerle al op ons wachtte in een kort rokje en strak Buma truitje. Ze ziet er goed uit met halflang donkerbruin haar en bruine ogen. Vooral haar borsten hebben alle aandacht van de mannen, met haar DD -cup en altijd dat strakke truitje trekt ze graag alle aandacht. Vanavond had ze weer haar best gedaan want ze had stiekem wel een beetje door dat het spannend ging worden vanavond maar dat het zo uit de hand zou lopen had ze niet durven dromen.

Na het eten, de nodige wijntjes (Veerle) en bier (wij) besloten we te beginnen met de cadeautjes. Ik legde de spelregels uit aan Veerle en allemaal waren we een beetje zenuwachtig voor haar reactie en wat zou gaan komen. De spelregels waren simpel. Iedereen moet met 4 kledingstukken aan rond de tafel komen zitten, om beurten werd er met een dobbelsteen gegooid en als er 1,2 of 3 gedobbeld werd moest degene een kledingstuk uittrekken, bij 4 of 5 werd er een vraag of opdracht voor hem/ haar bedacht en bij het gooien van 6 moest er verplicht een glas drank gedronken worden. Omdat het Veerle haar verjaardag was kreeg zij voordat ze moest dobbelen een cadeau van ons, bij het cadeau zat elke keer een opdracht die zij moest uitvoeren voordat er verder gespeeld kon worden. Door de opdrachtjes in ranzigheid te laten toenemen en de sfeer te laten stijgen naarmate we meerdere van ons essentiële kledingstukken verliezen wisten we dat het een leuke avond zou worden.

Veerle stemde in, en keek geil de tafel rond toen ze het eerste cadeau kreeg. Een fles wodka, de opdracht die erbij hoorde was dat we alle 4 een glas wodka moesten drinken om nog meer in de stemming te komen en de spanning een beetje weg te nemen. Iedereen dobbelde om beurten, ik verloor mijn blouse, Veerle moest vertellen hoe vaak en waar ze zich vingerde, Erwin moest ook iets uittrekken en Julius dronk. Het tweede cadeau was een bh. De opdracht die we bedacht was even simpel als doeltreffend. Ze moest naar de slaapkamer gaan, zich verkleden en een van ons naar binnen roepen om te keuren hoe het stond. Ze moest nummer 1,2 of 3 naar binnen roepen en wij maakte vooraf uit wie welk nummer was zodat zij niet wist wie kwam kijken totdat de deur openging. Omdat het niet te controleren was voor haar hadden we besloten dat ik ging kijken wat ze ook zei. Aan haar reactie konden we dan kijken hoe geil ze was, of ze het jammer vond of juist opgelucht was. Ik ging kijken en Erwin en Julius gingen in gespeeld protest omdat ik het al vaker gezien had. Ze wilde dat Veerle nogmaals zichzelf tentoonstelde, ze trapte erin en Julius mocht ook komen kijken.

Het spel ging door, Veerle verloor haar shirtje en ze vond de aandacht die wij schonken aan haar door onze BH bedekte borstjes verre van vervelend. Het derde cadeau was een slipje, dat bij de BH paste, de opdracht was dezelfde, deze keer werd Erwin naar binnen geroepen om te komen keuren en ze bleven naar mijn mening iets te lang in de slaapkamer. Veerle moest drinken en ze werd langzaam flink aangeschoten.

Ik verloor weer een kledingstuk en het spelletje ging door. Het 4de cadeautje is een blinddoek. De opdracht is dat je de blinddoek omknoopt en je uitvoering laat betasten door ons drieën overal, maar we mogen niets uittrekken.

We deden dit om beurten en zij moest raden wie, wie was. We hadden allemaal twee sessies, dus ze moest in totaal zes maal raden. Bij het maken van twee fouten ging een bh bandje omlaag, bij drie fouten de ander, bij vier fouten ging een cup omlaag zodat we ook daar aan mochten komen. Bij vijf de ander cup ook en als ze alles fout had ging de bh voorgoed uit.

Ze maakte vier fouten, volgens mij een beetje expres maar dat heeft ze nog niet toegegeven. Geil werd ze er wel van. Hoe wij om beurten met haar tepeltje speelde zodat het lekker stijf werd. Ik had verwacht dat ze iets meer tegen zou stribbelen maar niets van dit alles, ze liet zich graag bekijken en betasten en schaamde zich nergens voor.

Het plannetje vouwde zich uit zoals we hadden verwacht, ik kon niet wachten tot de echt leuke opdrachtjes begonnen.

Het 5de cadeautje. Ik zat in mijn boxershort, Erwin ook, Veerle in haar lingerie, Julius had nog 2 kledingstukken aan. We hadden allemaal al flink wat gedronken en ook een aantal geile gebeurtenissen waren verteld aan de tafel. Het cadeau was een dildo, waar Veerle een beetje van schrok. Zo snel had ze het niet verwacht denk ik. Julius legde het opdrachtje uit wat hij zelf bedacht had overigens. Veerle moest op de knietjes voor ons komen zitten, de dildo tegen onze boxershorts aanzetten en deze dan langzaam gaan pijpen zodat het leek alsof ze ons aan het pijpen was.

Ze had iets meer overredingskracht nodig voor deze opdracht maar het leek er een beetje op dat ze dit alleen maar deed voor de show. Toen ze begon gaf ze ook alles. Ze pijpte de dildo als een volleerde hoer en streelde met de hand waar ze de dildo vasthad langzaam over mijn ballen door mijn boxer heen. Na een paar goede bewegingen ging het andere handje tussen haar beentjes. Ze keek me met geile grote oogjes aan en wreef over haar slipje heen terwijl ze met haar tongetje de dildo bewerkte.

Mijn pik groeide, terwijl hij al op volle sterkte leek te zijn. Hetzelfde ritueeltje draaide ze af bij Erwin en Julius. Bij Erwin, ging de slet op haar rug op de bank liggen. Met 2 handen greep ze naar haar kutje. Noodgedwongen hield Erwin de dildo zelf vast en maakte pompbewegingen richting haar mondje. Erwin stond voor haar met de dildo voor zijn slip mijn vriendin in haar mondje te neuken terwijl haar vingertjes over het klitje streelde helaas over haar slipje heen.

Ze trok haar slipje een beetje omlaag zodat we haar landingsbaantje konden aanschouwen. Maar nu moest ik haar toch echt tot orde roepen voordat het allemaal te snel uit de hand zou lopen.

Het spel ging weer verder nadat ze op adem gekomen was. Zij verloor haar BH en we konden haar tieten in volle glorie bewonderen, ik verloor mijn boxer samen met Erwin. Julius had alleen nog maar een boxershort aan. Het cadeau was een vies boekje, een Seventeen. Ze had deze vaker gelezen, we hebben namelijk een redelijk stapel in de slaapkamer liggen. De opdracht was dat ze moest doorbladeren naar de fotosessie met de jongen en het meisje samen ongeveer halverwege het blad. Deze foto's moest ze goed bestuderen en hiervoor kreeg ze 30 sec de tijd.

Dit was natuurlijk erg kort maar dat was de bedoeling. Ze legde het vieze boekje terug op tafel en ik legde haar de opdracht uit.

Ze moest een van ons pijpen, ze mocht zelf kiezen, in alle standjes zoals ze gefotografeerd waren in het seksboekje. Al haar schaamte had ze verloren en ze knielde voor me neer. Dat ze mij zou kiezen had ik wel verwacht, waarschijnlijk durfde ze niet Erwin of Julius te kiezen bang dat ik dat vervelend zou vinden. Ze begon met pijpen en Julius pakte het boekje erbij en riep of ze een standje erop had zitten. Ze was botergeil, ik kneedde langzaam haar borstjes terwijl ze haar uiterste best deed om een geil showtje op te voeren voor ons. Ze pijpte lekker, maar ze vergat een standje. Na ongeveer 5 minuten dacht ze alle standjes uitvoerig volbracht te hebben maar eentje had ze gemist.

Ze begon te experimenteren, heel goed maar dit was niet wat het meisje op de foto aan het doen was. Ze deed te goed haar best en ik haakte voortijdig af, ik wilde niet in haar mondje spuiten dus werd ze doorgeschoven en Julius nam snel mijn plaats in. Ook bij Julius, schoot haar het standje niet te binnen. Erwin wilde niet achterblijven en Veerle ging ook voor hem op de knietjes om zijn pik in haar mondje te stoppen. Ze genoot ervan en wij genoten ervan om naar te kijken. Haar slipje vertoonde een natte plek welke goed zichtbaar was. Het weinig verhullende slipje was door het strelen tussen haar lipjes geschoven zodat een mooi gewelf duidelijk zichtbaar was. Toen ze doorhad dat we uitzonderlijk veel oog hadden voor haar kutje schoof ze haar kontje verleidelijk naar achter. Ze spreidde haar beentjes voorzichtig terwijl ze ondertussen Erwin bleef verwennen.

Alle 4 waren we botergeil en ik had niet verwacht dat ik zo trots op mijn geile sletje zou zijn als wanneer ik haar een vreemde pik zou zien afzuigen. We namen weer plaats aantafel, Wij deden niets meer aan, alleen Veerle zat er nog in slip. We gaven haar direct het 7de cadeau. Dat waren wijzelf namelijk.

De opdracht was om op de bank te gaan liggen haar beentjes te spreiden en dat wij ons met handjes en tongetjes mochten vergrijpen aan haar geile lichaam en rijkelijk stromende sapjes.

Julius deed haar slipje uit en begon haar te vingeren. Ze kreunde en sloot haar ogen. Ik kuste haar op haar mond terwijl Erwin zich vergreep aan haar borsten. Haar tepeltjes leken van steen en priemden kaarsrecht de lucht in. Het vingeren ging over in beffen en ze kreunde en schreeuwde dat we verder moesten gaan. De kutsapjes waterde uit haar grotje door haar bilspleet richting bank.

Alles plakte en was lekker glibberig. Julius likte volleerd haar kutje terwijl twee vingertjes voorzichtig haar kutje verkende. Ik keek toe hoe mijn vriendin genoot van alle aandacht.

Erwin manoeuvreerde Julius aan de kant en nam plaats tussen de benen van mijn vriendin. Ook hij stortte zich uitgehongerd op haar gleufje en vingerde haar kutje fel met twee vingers. Ze schreeuwde het uit, geile woordjes vlogen door de kamer, zoo geil had ik haar nog nooit gezien en wat ik zag en hoorde beviel me goed. Ik heb haar zelf ook eventjes gelikt als dank voor alle aandacht die ze ons gegeven heeft tot nu toe dan. Ik schoof haar beentjes de lucht in en speelde een beetje met haar kontje. Door haar eigen kutsap was alles lekker glibberig zodat mijn vinger gemakkelijk opgeslokt werd door haar nog maagdelijke kontje. Ze kreunde en piepte alleen een beetje.

Erwin en Julius zagen mogelijkheden die ze nog niet eerder vermoed hadden maar eerst moest het laatste cadeautje nog uitgepakt worden.

Een pornovideo, dat was wat we haar gaven als laatste cadeau voor haar verjaardag. We zette de video op, we dronken allemaal wat en keken wat komen ging. Het eerste meisje dat in beeld kwam riepen we Julius en ik in koor, kijk dat is Veerle. En ze had direct door wat we van haar verwachtte.

De eerste man was ik. En ik moet zeggen Veerle imiteerde verrekte goed. Ze begon te pijpen zoals ook op de film te zien was. Haar kontje de lucht in en een vingertje tussen haar eigen lipjes. Julius en Erwin keken er aandachtig naar. Ze hielden het kijken niet lang uit, en bemoeide zich al snel met het Veerle en mij. De condooms werden gepakt en Veerle spreidde haar beentjes nog iets meer. Erwin positioneerde zich achter haar en Veerle deed alsof ze niets merkte. Ze pijpte me geil door maar moest toch even stoppen toen ze werd gevuld door Erwin. Ze hapte naar adem en een rauwe kreet ontsteeg haar schraal gepijpte keeltje. Erwin neukte haar eerste voorzichtig maar liet zich gemakkelijk aanmoedigen en al snel werd Veerle hard door elkaar geschut. Erwin had zijn duim in haar kontje gestoken terwijl hij haar op z'n hondjes aan het pakken was.

Veerle pijpte verder, althans dat probeerde ze. Ze had het vanavond toen ze nog alle aandacht had beter gedaan. Maar ik nam het haar niet kwalijk. Erwin spoot in haar kutje en maakte snel plaats voor de volgende.

Veerle draaide zich om op haar buik, we waren naar de slaapkamer gesneld om het onszelf wat comfortabeler te maken dan op de grond. Op haar rug liggend neukte Julius haar kutje en speelde met haar grote deinende tieten. Ik spoot in haar mondje, zonder condoom en ze slikte braaf zoals ik haar geleerd heb alles door. Erwin en ik keken afkoelend toe hoe Julius zich vergreep aan mijn meisje. Ook hij hield het niet lang vol. Zij kwam voor de derde maal klaar en werd volgespoten door Julius. Zonder condooms zou het een hele rotsooi zijn geweest maar dat viel momenteel nog wel mee.

Ze vingerde zich voor ons en likte hierbij uitvoerig haar vingertjes af. Iets wat ze vooral speciaal voor mij deed omdat ik wist dat ze daar eigenlijk helemaal niet van houd. Toen ze met het kontje uitdagend naar ons toe draaide en zich bleef vingeren en kreunen kwam ik snel terug op sterkte.

Mijn pik schoof ik voor haar kontgaatje en duwde langzaam een beetje om haar duidelijk te maken wat er ging gebeuren. Ze keek verschrikt om en ze greep zich vast met beide handjes aan de bedspijlen. Ik duwde door en schoof mijn pik in haar strakke kontje. Een heerlijk gevoel overmande me. Ze was zoo strak, ze schreeuwde hard en kermde van pijn en genot. Erwin ging voor haar zitten en bood zijn suf geneukte pik aan. Ze hapte toe en begon voorzichtig met dichtgeknepen ogen van de pijn aan haar strakke kontje aan zijn pik te likken.

Ik ging langzaam maar voerde het tempo gestaag op. De grote meid begon er steeds meer van te genieten totdat ik mijn condoom volspoot die ik omgedaan had voordat ik haar kontje introk.

Julius nam het over en begon ook haar kontje te bereiden. Erwin vond dat hij te weinig aandacht kreeg van Veerle en duwde haar rechtop zodat ze zittend naar achterboog met de pik van Julius in haar kont. Met een beetje manoeuvreren had hij zich zo geplaatst dat hij zijn pik moeilijk in haar kutje kon stoppen. Het was wel een grappig gezicht om ze bezig te zien prutsen om hem erin te krijgen.

Het lachen verging Veerle overigens zeer snel. Toen Erwin eenmaal in haar kutje zat en Veerle liggend op Erwin geduwd werd en nu van twee kanten geneukt werd zag je dat ze er nog niet van genoot.

Gelukkig verdween het vertrokken gezichtje snel en begon ze het plezier er van in te zien. Alle drie kwamen ze klaar onder luid gekreun en rolde ze uitgeput op bed.

We sliepen die avond als roosjes. Samen. Met Erwin en Julius had ik afgesproken om er geen opmerking over te maken en 's morgens vroeg en snel te vertrekken.

Ze begreep het in eerste instantie niet maar ook Veerle hield haar mond totdat ze beide weg waren.

Toen bedankte ze me voor het heerlijke verjaardagscadeau.

Jacob  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post621

Dikke zwarte tieten

Jacob(a) van HollandGeplaatst door My 4Fingers wo, februari 02, 2011 02:16:11

Dikke zwarte tieten.

Ik was een avondje stappen in Amsterdam op een behoorlijke warme zomeravond. Ik ging op een terras zitten en stak een sigaret op. Ik keek een beetje rond en zag een mooie negerin zitten, die me duidelijk observeerde, ze zag er geweldig uit. Ik schatte haar rond de 40 jaar, ze had een paar geweldige borsten die uit haar strakke T shirt naar voren staken. Ik trok aan mijn sigaret, toen ze op stond en mijn richting op kwam lopen. Ze droeg een witte broek die strak om haar lichaam sloot, ik zag duidelijk haar kut zitten, ook haar schaamlippen kon je duidelijk zien.

"Mag ik naast jou zitten," vroeg ze.

"Ja hoor, dat is goed."

Ze zette zich neer op de stoel en sloeg haar benen over elkaar heen.

"Ik ben Rilja," zei ze.

"O, ik ben Johan."

Ze gaf me een hand en bekeek me van top tot teen. Haar blik bleef hangen bij me stijve pik die ik ondertussen had van haar mooie lichaam.

"Ben je hier al lang," vroeg ze.

"Nou nee, net." Zei ik.

Ze boog wat naar voren zodat ik een behoorlijke inkijk had. Ze had een paar harde tepels, en een paar grote tieten.

"Lekker wat je ziet?" En haar been streelde langs mijn been. Ze lachte met een geile blik naar me.

"Heb je wel eens een negerin geneukt?

"Wat?

"Je hoort me toch?" Ze kwam dichterbij en haar hand wreef over haar kut.

"Wil je die pik daar niet eens insteken, in die zwarte doos van me. Ik sta al een tijdje droog en moet nodig geneukt worden. En jij bent een lekkere knul.

Ineens voelde ik haar hand op mijn pik.

"Zo! Die is lekker hard." Ze kneep in mijn pik. "En volgens mij ben je flink bedeeld." Haar lange nagels gingen over mijn pik wat me een geweldige stijve pik bezorgde.

"Ga je met me mee naar huis om me eens flink te neuken?"

"Nou dat wil ik wel, wat ben jij een hete donder."

"Ja, ik ben altijd wel geil," ze wreef over mijn pik, pakte mijn hand en zei.

"Voel maar." "Ik voelde aan haar kut.

"O, je bent nat." lachte ik.

"Ja, lekker hé. Kom mee." Ze stond op en trok me overeind. "We gaan nu naar mijn huis en dan gaan we lekker neuken of durf je niet?

Ik stond op en zei," natuurlijk wel."

We liepen bij de dam, ze gaf me een arm en zo liepen we naar haar huis. Daar aangekomen gingen we naar binnen.

"Loop maar even door, ik ben zo terug." Lachte ze.

Ik liep naar binnen en nam plaats op de bank. Ineens stond ze in de deuropening volledig naakt. Ze had een witte body stocking aan en ik zag haar mooie kut die goed geschoren was.

"Kom eens hier, of durf je dat niet?"

Ik stond gelijk op en liep op haar af.

"Kus me lekker ding," ze wreef over mijn keiharde pik.

"O! Je hebt al een stijve pik in je broek." Ze knoopte mijn broek los en nam me stijve pik in haar hand.

"Hm… lekkere grote pik heb jij, gelukkig." Ze masseerde mijn ballen trok aan mijn pik en duwde me omlaag richting haar zwarte kut. Ik zat voor haar natte spleet.

"Geef er eens een likje op," zei ze, "kom doe het maar."

Ik begon aan haar zwarte schaamlippen te likken.

O! Dat is lekker." Ze trok haar schaamlippen uit elkaar en een heerlijke roze kut opende zich voor mij.

"Lekker hé, zo een rood kutje. Toe, steek je tong in me zwarte kutje."

Ik deed wat ze vroeg.

Ja! Lekker likken schatje."

Ik begon aan haar roze spleet te likken.

"Ja! Toe maar geile knul. Lik me zwarte spleet maar lekker zodat ik goed nat word om je grote pik te kunnen voelen in me zwarte spleet."

Ik stak een vinger in haar kut.

"O! Geile knul. Doe het, steek er nog maar een geile vinger bij."

Op een gegeven moment zat ik met drie vingers in haar zwarte kut terwijl ik haar klit stevig likte. Ze was zeiknat van geiligheid.

"Toe maar, lik me maar aan mijn geile zwarte doos lekkere jonge vent, ik hou nu eenmaal van jonge kerels met een stevige grote paal, en die van jou mag er wezen hoor. O! Ja, je likt lekker, toe dan geile knul lik me maar eens goed. Je hebt een heerlijke tong."

Ze wreef met haar kut langs me gezicht.

"O, lekkere vent! Ga je me nog neuken. Ik ben toe aan een flinke pik in me geile zwarte kut. Sta op en neem me met je grote pik."

Ik stond op en schoof me pik tussen haar schaamlippen. Ik pakte haar dijbeen en deed die omhoog, ze hield zich vast aan mij en fluisterde zwoel in mij oor.

"Ga je die grote pik in me kut steken lekkere knul."

Ik duwde mijn pik een stukje in haar soppende spleet.

"O! Toe maar, duw hem dieper in me. Zit me niet te pesten ik heb een pik nodig in me geile zwarte lijf. Schiet op, neem me met je lekkere pik."

Ik schoof ineens me hele pik in haar zeiknatte kut.

"Ja! A, ja! Ja! O! Ja! Ja! Eindelijk. Neuk me. Naai me in mijn zwarte doos. Stoten met je pik, kom op nou! Ik moet nodig gevuld worden. Ja! A, ja! O, ik word genaaid door een jonge vent. Ja! A, ja! Toe maar. Vind je me zwarte lichaam lekker knulletje?"

"Ja, ik heb nog nooit zo een mooie negerin geneukt." kreunde ik.

"Zeg maar Rilja hoor!"

"Ja! A, ja! Rilja, je bent zo lekker strak. Je kut melkt me pik. O! Wat kan jij lekker neuken.

"Ja lekker hé. Die masserende zwarte kut over je pik heen. Ja heerlijk. Stop eens even."

Ze duwde me weg en zakte naar beneden.

"Ik ga je pijpen."

Ik keek haar aan en haar grote zwarte lippen sloten zich om mijn pik heen. Dit was een heerlijk gevoel.

"Zo ben ik nog nooit gepijpt." Ze keek omhoog en lachte geil.

"Dat dacht ik wel, je hebt een heerlijke mast." Ze nam mijn eikel in haar mond en masseerde mijn ballen terwijl ze alleen mijn eikel in haar mooie mondje nam.

"Hm… Je hebt dikke ballen daar zit zoveel zaad in." Ze ontdeed zich van haar BH en een paar heerlijke grote borsten sprongen naar voren, met een paar keiharde tepels die behoorlijk groot waren.

"Wat een mooie tieten," kreunde ik.

"Ja, geil hé" Ze deed me pik tussen haar grote borsten.

"Neuk me tussen me tieten"

"O! Neen!. Dit hou ik niet hoor!"

"Dat geeft niet lekkere knul. Kom maar lekker klaar met die lekkere pik tussen me tieten geef me je geile zaad."

"O! Ja! A, ja! Ik ga spuiten. Ik trilde op mijn benen en voelde me zaad naar boven komen. "Ja. Ja! A, ja! Ik kom klaar." Gilde ik van geilheid.

"Ja! Toe maar, geile knul, spuit alles over mijn geile tieten."

"O! Ja! A, ja! Daar is ie!" Zei ik en ik spoot mijn eerste straal over haar borsten. Ze hapte naar mijn pik en de tweede en derde straal slikte ze in.

"O! Wat een hoop sperma heb jij in jou geile pik!"

"Ja! En nog! Kreunde ik.

"O, geile knul heb je nog meer?"

"Ja! A, ja!" En ik spoot nog twee grote stralen uit me lul die ook in haar mond terecht kwamen.

"Oo, wat een hoop zaad heb jij!" Ze bleef aan me pik zuigen en slikte en zoog me hele pik naar binnen. Ze stond op.

"Kom mee, ik wil ook klaarkomen."

We gingen naar haar slaapkamer.

"Ga liggen." Zei ze. Ik ging liggen.

"Jezus! Kijk eens, je pik is nog hard." Ze kwam op me zitten. "En nu ga ik je pik leeg melken tot je geen pap meer kan zeggen."

Ze zakte met haar kut over mijn pik heen.

"O, wat is die toch lekker en alweer keihard daarom hou ik van jonge knullen." Ze begon me pik af te rijden

"Ja! A, ja! Lekker op en neer op je lekkere pik. Ja! A, ja! O! Ja God! Neen! Ja! A, ja! Ja! A! Ga je diep in met je grote pik. Je vult me lekkende kut helemaal." Ze tongde met me en bleef me berijden.

"O! Je hebt zo een mooie dikke pik in me geile zwarte kut gestopt. Neuk ik lekker? Zit ik lekker op je grote pik lieverdje van me?" Ze zakte tot aan mijn ballen op me en bleef stil zitten.

"O! Neen! O. Ja! A, ja! O! Je zit tot aan je ballen in me geile spleet. O. Ja! A, ja! O! wat vult jou lekkere pik me toch. Niet bewegen hoor." Ze kneep met haar kutspieren.

"Lekker hé. Als ik dat doe." Ze ging weer helemaal omhoog en zakte weer neer "O. Ja! A, ja! O! Zo diep in me zwarte kut kreunde ze. Ik kom! O. Ja! A, ja! O! Ik kom! O. Ja! A, ja! O! Op jou dikke pik! A, ja! O! Ik kom! Op jouw grote dikke lul! A, ja! O! Ik kom!"

Ze kronkelde op mijn pik en ik voelde haar kut samen knijpen. "O! Neen! O. Ja! A, ja! O! Ik stroom leeg." Kreunde ze weer. "Nog stoten, "O! Neen! O. Ja! A, ja! O! Johan stoot je pik in me. Geile klootzak!"

Ik begon omhoog te stoten in deze geile negerin.

"O! Neen! O. Ja! A, ja! O! Pompen met je dikke staaf. A, ja! O! Ik kom! Ik blijf komen. Toe blijf stoten met je geile pik. A, ja! O! Ik kom!"

Ze stroomde inderdaad als een vulkaan leeg op mijn pik ze was echt een hete donder die duidelijk van seks hield.

"O! Geil bok! Dat was lekker lieve dekker van me. Ik wil nog! Maar…"

En ze dommelde mompelend weg in mijn armen, met haar dikke tieten en nog steeds harde tepels op mijn borst.

Nou moe! Als je spreekt van iemand de pleuris te neuken! Dan was dat zeker aan haar besteed. Moet ik het vervolg voor je opschrijven?

Laat het mij dan weten via de redactie.

Jacob  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post509

Zusterliefde 2.2

Jacob(a) van HollandGeplaatst door My 4Fingers vr, januari 21, 2011 00:40:58

Zusterliefde 2.2

Wat vooraf ging

Jacob slaap voor het eerst bij zijn vriendin thuis zonder dat haar ouders thuis zijn. Haar zus echter is geen katje om… te douchen

's Avonds zaten Monique en ik tv te kijken, terwijl Claudia door de nieuwe Yes zat te bladeren.

"Ha, een nieuwe test. Zin om m in te vullen?" Vroeg ze aan mij.

"Waar gaat hij over?" Antwoordde ik voorzichtig.

"Over of je seksueel bij elkaar past" was het uitdagende antwoord. Monique moest lachen.

"Dat lijkt me wel interessant ja," zei ze nog steeds met een glimlach op haar gezicht. "Dan doen wij 'm daarna ook en kunnen we zien of je de juiste zus als vriendin heb."

Dus pen en papier werden erbij gepakt en Monique las de vragen voor.

"Wel eerlijk antwoorden he!…"

De eerste vragen waren vrij algemeen.

"Ben je wel eens met iemand naar bed geweest?"

"Hoe belangrijk vind je seks in een relatie?"

"Hoe vaak heb je zin in seks."

"Denk je dat je vriend (ik maakte daar maar vriendin van) het lekker vindt als jullie seks hebben?"

Soms keek ik even op naar Monique of Claudia en moest dan wel glimlachen. Maar na een paar vragen, werden de vragen plotseling wat specifieker.

"Heb je een vriend wel eens met je mond bevredigd?"

"Wanneer heb jij voor het laatst zin in seks gehad? En heb je toen ook seks gehad?"

Bij deze vragen keek Monique me strak aan om vervolgens haar blik af te wenden naar Claudia.

"Eerlijk antwoorden he…"

Enigszins ongemakkelijk schreef ik mijn antwoorden op.

"Ok, pennen neer," klonk het van onze spelleidster.

De antwoorden werden vergeleken en bij de eerste vragen liepen onze antwoorden nogal uit elkaar. Nee, had Claudia geantwoord bij de vraag of ze wel eens met iemand naar bed was geweest. Hoe belangrijke vindt je seks? Zeer belangrijk was het antwoord.

Monique glimlachte en Claudia kreeg een rode kleur…

Regelmatig had ze zin in seks en ze dacht wel dat haar vriend het lekker vond als ze seks hadden. Terwijl Monique de antwoorden voorlas en de punten noteerde, keek Claudia mij aan en gaf me een knipoog.

Net op het moment dat de specifiekere vragen aan de beurt waren, ging de telefoon en Monique stond op om op te nemen. Niets bijzonders, een vriendin die even wilde babbelen en toen ze na een half uurtje de hoorn neerlegde was ze alweer vergeten dat ze met die test bezig was.

Claudia en ik zeiden niets en nadat het tv programma was afgelopen gingen we op weg naar bed. Claudia ging naar haar kamer op de eerste verdieping, terwijl Monique en ik onze kleren uittrokken in haar kamer op zolder. Beide meiden sliepen het liefst naakt, maar omdat ik erbij was hadden ze allebei een nachthemd aangetrokken toen we onze tanden gingen poetsen.

Plotseling opperde Monique tegen Claudia, "En wie moet je nou instoppen, nu pa en ma er niet zijn?"

Claudia keek via de spiegel mij aan en zei, " dat moet de oudste van jullie dan maar doen." Monique glimlachte, spoelde haar mond en zei, "Dan ga ik ons bed maar vast opmaken. Wel nog even een verhaaltje voorlezen hè, anders kan ze niet slapen." Claudia moest lachen en de spetters tandpasta vlogen tegen de spiegel. Terwijl Monique de badkamer verliet en de trap naar zolder op liep, pakte ik een handdoek om de tandpasta van de spiegel af te halen.

Claudia boog voorover om haar mond te spoelen waardoor haar nachthemd een klein stukje omhoog kroop en haar naakte billen zichtbaar werden. Het was duidelijk dat ze inderdaad het liefst geen lingerie aanhad als ze ging slapen, want onder haar nachthemd was geen slipje te zien. Enigszins afgeleid door dit schitterende schouwspel, greep ik mis naar de handdoek en verloor bijna mijn evenwicht. In een uiterste poging om te blijven staan sloeg ik mijn armen uit en een van mijn handen lande precies op de rechterbil van Claudia. Zonder te schrikken keek ze even op, waarna ze weer verder ging met het spoelen van haar mond. Ik pakte alsnog de handdoek en begon de spiegel schoon te maken.

"Ik kruip vast in bed hoor," hoorde ik Claudia zeggen."Verzin jij vast een leuk verhaaltje.” En ze liep de badkamer uit.

In gedachte verzonken keek ik hoe haar billen langzaam op en neer bewogen onder haar nachthemd terwijl ze de gang doorliep naar haar kamer. Misschien was het mijn inbeelding, maar deed ze nu extra haar best om haar heupen sensueel te bewegen? Als ze het al probeerde, dan lukte het haar erg goed, want de kriebel in mijn onderbuik verraadde dat ze me nog steeds opwond. Daar staand in de badkamer in alleen mijn strakke onderbroek bleek maar weer eens duidelijk wat het effect van vrouwelijke schoonheid op mij was. Mijn onderbroek bolde weer op en mijn gedachten dwaalden af naar vanmiddag. Snel maakte ik de spiegel verder schoon, hing de handdoek op en verliet de badkamer.

Claudia lag al in bed met het dekbed opgetrokken tot haar kin. Haar nachthemd lag midden in de kamer en een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze mij er naar zag kijken.

"Dat vind je toch niet erg?" Vroeg ze met een blik op mijn kruis. Ik nam plaats op de rand van het bed en stopte het dekbed tussen haar naakte lichaam en het matras.

"Nu heb ik het wel koud," zei ze. "Kan je me niet even opwarmen?" Terwijl ze het dekbed aan een kant open sloeg en haar naakte lichaam in het schemerdonker van haar kamer aan mij toonde.

"Maak je maar geen zorgen over Monique’ zei Claudia "die weet dat een verhaaltje wel even kan duren…"

Ik kroop dicht tegen haar aan en voelde hoe haar lichaam zich tegen dat van mij drukte. Haar zachte warme borsten tegen mijn borstkas, haar buik tegen die van mij. Haar benen om mijn benen heen geslagen en haar heupen tegen mijn harde lul aan gedrukt. Met haar handen streelde ze m’n rug, soms even haar nagels in mijn vlees drukkend. Langzaam daalde haar handen af naar mijn billen en verdwenen soepel onder mijn onderbroek. Met haar vingertoppen wreef ze over mijn billen, soms er eentje tussen door halend en voorzichtig de korte haartjes rond mijn gaatje kietelend. Haar ademhaling begon onregelmatig te worden, terwijl haar vingers steeds duidelijker mijn gaatje opzoekend. Ik legde mijn ene been wat opzij zodat mijn billen wat uit elkaar gingen staan. De hint duidelijk begrijpend duwde ze met haar wijsvinger wat tegen mijn gaatje. Nog nooit beroerd, bleek het gaatje toch wel enigszins nauw te zijn, maar na haar vinger even nat gemaakt te hebben, duwde ze hem toch naar binnen.

Een zachte zucht ontsnapte aan mijn lippen toen Claudia haar vinger verder en verder naar binnen duwde. Nu was haar vinger volledig in mijn gaatje verdwenen en in kleine cirkels bewoog ze hem in mij rond. Een vreselijk geil gevoel maakte dat ik nog maar aan een ding kon denken en dat was dat ik haar wilde. Ik wilde in haar komen en haar verwennen zoals ze nog nooit verwend was.

Waarschijnlijk las ze mijn gedachte, want op dat moment opende de ze met haar vrije hand de lade van haar nachtkastje en haalde er een condoom uit. Ze trok haar vinger uit mijn gaatje en met een handige beweging trok ze m’n onderbroek uit. Allebei volledig naakt lagen we daar, met alleen mijn hard kloppende lul tussen ons in. Ze scheurde de verpakking van het condoom open en haalde het eruit. Onhandig probeerde ze het over mijn lul te schuiven en met wat hulp van mij rolde ze het af tot mijn ballen. Toen ging ze op haar rug liggen en keek mij vragend aan.

"Weet je het zeker?" Vroeg ik nog.

"Al 3 jaar …" Was het antwoord. Ik ging bovenop haar liggen en plaatste mijn eikel zachtjes tussen haar lipjes. Ze sloot haar ogen en langzaam liet ik mij zakken. Haar vreselijk nauwe kutje probeerde nog te voorkomen dat ik in haar zou komen, maar langzaam voerde ik de druk op. Claudia kreunde zachtjes toen mijn eikel in haar doosje verdween. Even verscheen er een pijnlijke grimas op haar gezicht, maar al gauw veranderde die weer in een glimlach toen ik verder en verder zakte. Mijn stijve lul vulde langzaam haar hele kutje en uiteindelijk voelde ik haar baarmoeder tegen mijn eikel aan.

"Dieper," vroeg ze "dieper…"

Ik duwde verder en terwijl mijn ballen tegen haar heupen aan kwamen begon ze steeds harder te kreunen. Langzaam trok ik mijn lul weer terug om daarna met een snelle stoot weer in haar te komen. Ze genoot er duidelijk van en haar gehijg werd steeds duidelijker hoorbaar.

"Sneller, alsjeblieft, sneller…" smeekte ze.

Het tempo opvoerend stootte ik steeds harder en dieper in haar supernauwe kutje. Bij iedere stoot voelde ik mijn huid over mijn eikel heen en weer gaan en mijn lul langer en harder worden. Soppende geluiden kwamen tussen haar lippen en mijn lul vandaan en haar gehijg werd harder en sneller. Mijn heupen maakten een kletsend geluid iedere keer dat ze tegen die van haar aan kwamen en ik voelde hoe mijn eerste vocht langzaam uit mijn eikel begon te druppelen.

"Harder, harder!"

Ik neukte haar zo hard en diep als ik kon en haar gekreun maakte duidelijk dat het niet lang meer zou duren…

‘Ja, ja, ja, ha, ja, ha, ja, ja. Ho! Ja, ja…" Ze schreeuwde het uit en al schokkend en trillend kwam ze klaar.

"Ga door! Nog, ga door!"

Ik ramde mijn lul nog dieper in haar kut en kneep hard in haar borsten. Hijgend en steunend bewoog ze haar hoofd van links naar rechts over haar kussen. Haar nagels dreven diep in mijn rug en al haar spieren in haar lichaam trokken zich samen. Nog eens voelde ik haar kut samentrekken, zo hard dat mijn lul bijna fijn werd geplet. Daarna ontspande ze zich en keek mij lachend aan.

Plotseling voelde ik een tweede paar handen over mijn rug en mijn billen glijden en toch wel enigszins geschrokken keek ik om, recht in het lachende gezicht van Monique. Met een dikke kus op m’n mond maakte ze duidelijk dat ze het helemaal niet erg vond.

Claudia had het verhaal van die middag al verteld en eigenlijk vond ze het wel heel opwindend. Ik wilde mijn lul uit het lekkere warme kutje van Claudia trekken, maar Monique hield me tegen.

"Ga maar lekker verder, ik wil nog wel even kijken…"

Dit hoefde ze maar een keer te zeggen en met een harde stoot duwde ik m’n nog steeds kloppende lid weer terug. Claudia keek even naar Monique om vervolgens aanstalten te maken om op haar buik te gaan liggen. Alsnog haalde ik mijn lul tussen haar lippen vandaan en wachtte tot ze op haar buik was gaan liggen. Ze tilde haar billen wat op zodat ik makkelijker bij haar kutje kon komen en met een vloeiende beweging kwam ik weer in haar. Ik ging op mijn knieën zitten en duwde mijn lul stevig tussen haar benen. Claudia begon direct weer te hijgen en duwde haar hoofd diep in haar kussen. Nu had ik vrij zicht op haar vreselijk mooie billen en mijn handen gingen daar dan ook lustig over heen. Ze waren zo mooi en zacht… Ik kneep er in, duwde ze omhoog en speelde ermee.

Monique vond het duidelijk ook opwindend, want achter mij hoorde ik haar zachtjes kreunen.

Langzaam begon ik mijn lul weer heen en weer te bewegen en dit was duidelijk een zeer opwinden standje voor Claudia, want binnen de kortste keren begon ze weer hevig te kreunen.

Met forse stoten neukte ik haar, terwijl de beweging van haar billen me nog extra opwonden. Ook Monique begon te hijgen en wilde duidelijk een wat beter beeld, want ze kwam ook op bed zitten, naast het hoofd van Claudia.

Ook zij was volledig naakt en had duidelijk al even met zichzelf zitten spelen, want haar kaalgeschoren kutjes glom van het vocht dat eruit gekomen was. Met 2 vingers vingerde ze zichzelf terwijl ze met haar andere hand haar klitje beroerde. Dit schouwspel was de druppel en binnen enkele harde stoten voelde ik mijn spieren samentrekken en spoot ik de condoom vol. Claudia voelde dit duidelijke ook en vond de gedachte blijkbaar zo opwindend dat ze met een paar enorme kreunen opnieuw klaar kwam.

Terwijl wij even pauze namen, speelde Monique verder met zichzelf. De 2 vingers waren er ondertussen 3 geworden en haar hele onderbuik was vochtig van de opwinding. Ze bewoog haar vingers soms langzaam, soms snel, in en uit haar natte doos en met haar andere hand duwde ze hard tegen haar knopje. Claudia leek dit duidelijk wel een leuk idee en nam plaats naast Monique. Nu had ik uitzicht op 2 zussen die uitgebreid met zichzelf aan het spelen waren en ik voelde dat mijn slap geworden lul al weer wakker begon te worden. Ik ging zitten met m’n gezicht naar de twee meiden, haalde de condoom van m’n lul en pakte hem stevig beet. Al snel werd hij weer stijf en al kijkend naar de twee masturberende meiden begon ik mezelf af te trekken.

Alle drie raakten we steeds opgewondener en het gekreun en gehijg werd dan ook steeds luider. Natuurlijk had Monique een behoorlijke voorsprong opgebouwd en zij kwam dan ook als eerste klaar.

Vanuit mijn oogpunt kon ik duidelijk haar kutje zien samentrekken, haar bovenbenen zien aanspannen en het vocht tussen haar lippen uit zien komen.

Uitgespeeld met haarzelf draaide Monique zich richting haar zus om haar even te helpen. Terwijl Claudia met haar vingers tussen haar lippen speelde, pakte Monique haar borsten beet en begon er zachtjes aan te sabbelen. Met haar tong draaide ze kleine rondjes rond de tepels van Claudia, terwijl ze met haar handen de borsten bij elkaar duwde.

Daarna daalde haar handen af om zich bezig te gaan houden met het knopje van Claudia. Een paar harde duwtjes op haar knopje en een paar kneepjes in haar lipjes waren genoeg om Claudia voor de 5e keer die dag schreeuwend tot een hoogtepunt te brengen.

Met een knipoog naar Monique en een lichte hoofdbeweging richting mij, maakte Claudia duidelijk wat ze van plan was. Met z’n tweeën kwamen ze naar mij toe en legde me op m’n zij. Claudia kwam aan de voorkant van mij liggen met haar hoofd tussen mijn benen en haar natte kutje bij m’n gezicht, terwijl Monique haar geschoren doosje tegen mijn billen aan drukte en haar borsten tegen m’n rug. Met mijn handen pakte ik Claudia d’r billen beet en duwde mijn gezicht diep in haar onderbuik. Tegelijkertijd voelde ik hoe de mond van Claudia om mijn stijve lul heen ging en Monique haar natte vinger in mijn gaatje boorde.

Dit triootje overtrof mijn stoutste dromen. Ik befte Claudia alsof mijn leven er vanaf hing, terwijl zij mijn lul probeerde los te zuigen.

Ondertussen duwde Monique eerst een en daarna twee vingers mijn nauwe gaatje in en speelde ze met haar andere hand met mijn billen. Binnen de kortste keren voelde ik de spanning in mijn onderbuik al weer toenemen en na nog een paar stevige bewegingen van Claudia trok ik mijn lul uit haar mond en rolde op mijn rug.

Op dat moment spoot het laatste beetje sperma dat ik nog had uit m’n pik en lande op mijn buik. Beide meiden kropen er naartoe en likten net zo lang tot ieder druppeltje in hun mond was verdwenen.

Voldaan en gelukkig lagen we daar met z’n drieën op het bed van Claudia.

Van ons mochten hun ouders wel vaker een avondje weg…

Jacob  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post501

Zusterliefde 1.2

Jacob(a) van HollandGeplaatst door My 4Fingers wo, januari 19, 2011 20:45:33

Zusterliefde.

Omdat Monique aan de andere kant van België studeert, ziet ze haar familie maar weinig, dus regelmatig brengen we een weekendje door bij haar ouders in Geraardsbergen. Samen met haar ouders en haar jongere zusje kijken we dan tv of spelen we een spelletje risk. Zo ook afgelopen weekend. Monique was zaterdag thuis gekomen en nadat ze gebeld had, ben ik in de auto gestapt en naar haar ouderlijk huis gereden. Monique was bezig met het eten, want haar ouders waren een avondje weg en haar zusje zat in de kelder een video te kijken. Omdat ik in de keuken niet echt handig ben, liep ik de trap af naar de kelder om d’r zusje maar even te gaan plagen. Zonder lawaai te maken kwam ik beneden en zachtjes duwde ik de deur open naar de hobbyruimte.Net op het moment dat ik met veel kabaal naar binnen wilde springen, zag ik dat Claudia met haar hand wat aan de rand van haar spijkerbroek zat te friemelen. Geïnteresseerd wachtte ik nog even met naar binnen gaan en sloeg ik haar gade door de kier tussen de deur.

Vanuit mijn positie kon ik haar precies over de rand van de bank languit zien liggen met haar voeten op een bankje. Haar strakke spijkerbroek sloot nauw om haar mooie strakke billen. Door haar iets te kleine topje tekende zich duidelijk 2 harde tepeltjes af en haar halflange donkerblonde haar hing soepel over haar blote schouders. Met de vingertoppen van haar ene hand speelde ze wat met de knopen van haar broek terwijl haar andere hand langzaam over haar borsten en door haar kapsel streek.

Langzaam knoopte ze haar spijkerbroek los en duwde hem wat naar beneden en een mooi wit slipje kwam tevoorschijn. Nu had ik haar al vaker in haar ondergoed gezien, maar het idee dat zij niet wist dat ik naar haar stond te kijken maakte dat er de bobbel in mijn broek langzaam begon te groeien. Claudia speelde nog wat met het elastiek van haar slipje, waarna ze haar vingers een voor een liet verdwijnen achter de strakke witte stof. Ze streelde haar kort geschoren haartjes en wreef ze gevoelig over haar heuveltje. Ze had het duidelijk naar haar zin, want een zacht kreunend geluidje ontsnapte aan haar mond. Haar andere hand was ondertussen onder haar topje verdwenen en ik kon duidelijk zien hoe ze over haar borsten ging en soms even in haar tepels kneep. Omdat het topje toch wel in de weg zat, schoof ze deze omhoog en verschenen haar mooi gevormde kleine borstjes in mijn zicht. In mijn fantasie had ik ze wel eens gezien, maar nu ik ze in het echt zag waren ze nog mooier dan ik me had voor kunnen stellen. Twee mooie ronde vormen, stevig vooruit staand met twee zacht roze, keiharde tepeltjes.

Terwijl mijn spijkerbroek pijn begon te doen van de druk die mijn lid er in veroorzaakte, duwde ze haar eerste vinger tussen haar lippen naar binnen. Weer ontsnapte er een zachte kreun aan haar lippen en ze sloot haar ogen. Dat was voor mij het teken om zachtjes de deur wat verder op te doen en wat dichter bij te komen. Ik was nu tot op nog geen twee meter genaderd zonder dat ze wist dat ik haar aanschouwde. Haar vinger bewoog langzaam op en neer tussen haar schaamlipjes en bij iedere beweging kreunde ze zachtjes. Nog steeds met haar ogen dicht bewoog ze haar andere hand naar de rand van haar slipje en schoof deze ook verder naar beneden. Nu had ik uitgebreid zicht op heuveltje en haar vinger die half verdwenen was tussen haar mooie kleine schaamlipjes. Wat gerommel in de keuken deed Claudia haar ogen openen en zag mij daar staan.

Geschrokken trok ze haar vinger terug en probeerde met haar handen haar borsten en haar kutje te bedekken. Toen dwaalde haar ogen af naar de enorme bult in mijn spijkerbroek en verscheen er een glimlach op haar gezicht.

"Hoe lang sta je hier al?" Vroeg ze.

"Lang genoeg om er goed van genoten te hebben" antwoordde ik.

‘O….’ Met een onhandige beweging probeerde ze haar slipje omhoog te trekken, maar met 1 hand lukte dat niet. Enige twijfel maakte zich van haar meester en vragend keek ze me aan.

"Wil je even omdraaien?" Met enige tegenzin gaf ik gehoor aan het verzoek en achter me hoorde ik wat gerommel. Net op het moment dat ik wilde vragen of ze weer netjes aangekleed was voelde ik haar arm om mij heen en bleef hand op de enorme bobbel in mijn broek rusten.

"Helaas was dat het voor nu…" fluisterde ze in mijn oor, terwijl ze met stevig in mijn lul kneep.

Het geluid van Monique die van de trap af kwam, bracht me terug in de werkelijkheid en terwijl Claudia vast naar boven ging, bleef ik nog een moment vertwijfeld achter. Eigenlijk had ik na dit alles weinig zin in eten en ik kreeg dan ook geen hap door m’n keel. Iedere keer zag ik haar weer voor me. Haar mooie ronde borsten, haar strakke billen en haar supergeile doosje. Beide zussen glimlachte naar me en ik moest mijn best doen om niet gek te worden. Na het eten ging Claudia even douchen en samen met Monique deed ik de afwas. Plotseling klonk er een gil van boven. Monique liet de afwasborstel vallen en rende de gang in.

"Wat is er?" Riep ze naar boven en Claudia antwoordde

3Er komt alleen maar koud water uit de douche!"

"Wacht maar," zei ik. "Ik ga wel even kijken."

Monique ging terug naar de keuken en ik liep de trap op en de badkamer in. Maar in plaats van dat ze rillend stond te wachten, stond Claudia zich net in te zepen onder de douche. Met langzame bewegingen van de spons bracht ze het schuim aan op haar borsten, terwijl het warme water het verder naar beneden bracht. Via haar strakke buik omlaag, over haar geschoren onderbuik, tot het bleef hangen op haar kort geschoren schaamhaartje.

"Het water was toch koud?" Vroeg ik, terwijl ik de glimlach op mijn gezicht niet kon onderdrukken.

"Het werd plotseling weer warm" antwoordde ze "Voel maar," en ze stapte naar voren, pakte mijn hand en legde hem op haar linker borst.

De aanraking bracht een siddering door mijn hele lichaam en mijn langzaam harder wordende lul, was binnen een seconde keihard.

"Voel je wel?" Zei Claudia plagend "Het water is weer hartstikke lekker warm…" terwijl ze mijn hand over haar borsten heen en weer bewoog.

"Ja," stamelde ik "het is inderdaad lekker zacht, eh.. warm," en ik voelde dat ik rood werd.

"Volgens mij heb jij het ook warm" vervolgde Claudia en nadat ze mijn hand los had gelaten, legde ze haar hand op mijn wang.

"Misschien zou een koude douche wel een goed idee zijn," en ze glimlachte terwijl ze langzaam dichterbij kwam.

"Dit kan ik niet maken…" dacht ik nog "je zus is mijn vriendin…"

Toen duwde ze haar lippen tegen die van mij en de warmte van haar kus brak mijn verzet. Lust maakte zich van mij meester en opgewonden zoende ik haar terug. Mijn handen vlogen over haar lichaam, door haar kapsel, over haar borsten, haar buik, haar billen. Ik trok haar tegen mij aan, mijn heupen tegen die van haar drukkend. Ondertussen hadden haar handen ook mijn billen gevonden en kneep ze er hard in. Ik liet haar mond met rust en zakte al zoenend langzaam door mijn knieën. Ik kuste haar nek, schouders, borsten en buik, langzaam op weg naar haar kutje. Licht kreunend liet ze me mijn gang gaan, duidelijk makend dat het precies was wat ze wilde. Mijn tong speelde met haar korte haartjes, terwijl mijn handen kleine rondjes maakten op haar billen.

Toen ik voor het eerst haar knopje met mijn tong beroerde, voelde ik haar verstijven en met een plotselinge beweging duwde ze haar heupen in mijn gezicht. Ik voelde hoe haar kutje tegen m’n gezicht werd gedrukt en proefde haar geile warme vocht op mijn lippen. De geur van haar doosje, vermengt met het restje badschuim dat er nog zat, trok in mijn neus en maakte me zo mogelijk nog opgewondener dan ik al was. Met snelle bewegingen begon ik haar te beffen en iedere lik van mijn tong tussen haar lippen door en over haar klitje deed haar trillen.

Haar gekreun werd steeds harder, maar gelukkig overstemde de douche het geluid. Plotseling verstijfde ze en met een enorme gil kwam ze klaar. Mijn gezicht werd nat van het vocht dat uit haar kutje stroomde en al likkend keek ik omhoog. Haar borsten waren hard en rond en haar tepels staken als kleine, harde puntjes naar voren. Haar ogen waren nog gesloten en haar nog natte haar van de douche hing over haar schouders. Dit beeld maakte me zo geil dat ik voelde dat mijn lul ieder moment kon gaan ontploffen.

"Lukt het allemaal daar boven?" Hoorde ik Monique roepen.

Claudia sloeg haar ogen op. "Ja hoor, tenminste, dat denk ik?"

"Nou, nog niet helemaal" riep ik "maar ik denk dat ik weet waar het aan ligt"

"Ok, ik ga even koffie zetten."

Langzaam stond ik op en zoende Claudia nogmaals.

"Dat was lekker" zei ze "maar heb jij er wel van genoten?"

Met twee handen greep ze de rand van mijn spijkerbroek en met een paar vlugge bewegingen waren de knoop en de rits open. De plotselinge ruimte deed mijn onderbroek uitbollen en nadat ze die met moeite over mijn lul naar beneden had geschoven, stond ik daar met m’n broek op m’n knieën en m’n lul keihard recht vooruit tegenover de naakte zus van m’n vriendin.

Enigszins geschrokken van de afmetingen deinsde ze wat achteruit, maar de schrik was gauw voorbij en een glimlach verscheen weer op haar gezicht. Dit keer was zij het die door haar knieën zakte en zachtjes kusjes op mijn borstkas en buik plaatste. Aangekomen bij mijn stijve lul, nam ze deze tussen haar lippen en met haar handen pakte ze mijn ballen. Terwijl ze deze tussen haar vingers door liet rollen, sabbelde ze zachtjes op mijn eikel en duwde met haar lippen de huid naar achteren. Nog voor ze goed en wel mijn lul in haar mond had, kon ik het niet meer houden en kreunend spoot ik mijn sperma in haar mond. Een moment aarzelde ze, maar toen ze de warmte van mijn vocht voelde en de lekkere smaak proefde, begon ze zo hard als ze kon te zuigen. Alle spanning die zich had opgebouwd in de afgelopen uren kwam eruit en de hoeveelheid sperma die ik spoot was gewoon te veel voor haar. De witte druppels liepen langs haar mondhoeken naar beneden, over haar kin en vielen op haar borsten. Nadat ik alles gegeven had wat ik in me had, hielp ik haar overeind en likte de restjes van haar lichaam. Na een vluchtige kus trok ze m’n onderbroek omhoog, knoopte m’n spijkerbroek dicht en draaide zich om weer te gaan douchen. Enigszins verbouwereerd keek ik hoe ze zich afspoelde en haar haren begon te wassen.

"Ga nou maar" zei ze "dit vervolgen we nog wel een andere keer…"

Jacob  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post500

Linda

Jacob(a) van HollandGeplaatst door My 4Fingers di, november 09, 2010 01:22:38

Linda

Ik kende Linda van school. Ze was zo ongeveer het mooiste meisje dat er rondliep. Negentien jaar, slank, 180 lang en benen zonder einde. Verder een perfect gevormd kontje en een goddelijk gezichtje met reebruine ogen. Ze had wel iets weg van Natalie of Shania Twain maar dan langer en slanker. Ze had maar één nadeel. (of eigenlijk drie als ik haar iets te kleine borsten mee tel)

Linda was een ongelofelijk kutwijf en een arrogante trut. Ze was heel erg op zichzelf en ze maakte zelf uit tegen wie ze wel of niet praatte. Ze hoorde half bij onze vriendengroep want ze was te mooi om te negeren. Alle jongens van school hadden het al eens bij haar geprobeerd maar zelfs de meest gladde en gespierde knullen hadden bot gevangen, ik dus ook.

Er gingen zelfs verhalen rond dat ze pot zou zijn, maar daar waren geen bewijzen voor, behalve dat ze nooit vriendjes had. Maar toch had ik het idee dat ze me wel aardiger vond als de rest. Af en toe kon ze heel lief uit de hoek komen en hadden we diepzinnige gesprekken.

Toch negeerde ze mij meestal ook. Ze vergat te groeten of me succes te wensen met examens of zo. Op een gegeven moment had ik hier genoeg van en negeerde ik haar net zo hard als de meeste mensen al deden.

Op een mooie zonnige dag in mei gingen we met een groep zwemmen in een recreatiedomein net buiten de stad en tot onze verbazing wilde Linda ook mee.

Ze zag er natuurlijk goddelijk uit in bikini! De meeste meisjes die mee waren vonden het maar kut dat zij er ook bij was want alle aandacht ging naar Linda. Zelf leek ze zich daar niet van bewust te zijn.

Ik besteedde niet zoveel aandacht aan haar want ze had het aardig verneukt bij mij. Aan het einde van de middag hadden de meesten het wel gezien voor die dag. De een na de ander vertrok richting stad, maar ik had nog zin om een flink eind te zwemmen. Ik zwom naar de overkant van de plas en toen ik een kwartier later terugkwam bij mijn handdoek lag alleen Linda er nog.

Ik vroeg of ze ook wat wilde eten en ging wat halen bij de frietkraam achter het strand.

Toen ik terug kwam waren er een aantal sukkels op crossbrommers op het strand die indruk probeerde te maken op Linda. Die bleek hier niet van gediend en vroeg of ik meeging ergens anders liggen.

We pakten onze spullen en liepen rond de plas totdat we bij een rustige beschutte plek kwamen. We praatten een tijdje en daarna wilde ze nog even zonnen en hield ik mijn mond maar. Ze kon wel leuk zijn als ze haar best deed. Op een gegeven moment wilde ik wel gaan, maar tot mijn verbazing vroeg ze of ik nog even wilde blijven, onder andere om haar rug in te smeren met zonnebrandspul.

Ik kwakte een liter van dat spul op haar rug en begon het in te masseren en het viel me op hoe perfect egaal haar huid was, geen enkel litteken, moedervlekje of haartje. Ik wreef per ongeluk over haar bikini en kwaad zei ze dat ik uit moest kijken voor vlekken. Ik mompelde sorry en zei dat haar topje ook wel erg in de weg zat. Ze draaide haar hoofd naar me toe en lachte onzeker met haar mooie bruine ogen en zei dat ik hem dan wel los mocht maken om alle plekjes te kunnen bereiken met de zonnecrème.

Dat liet ik me geen twee keer zeggen en voorzichtig haakte ik haar bikinitopje los. Ik zou morgen in ieder geval een leuk verhaal aan mijn vrienden kunnen vertellen en ze op kunnen geilen met het perfecte lichaam van hun klasgenote. Ik had al eens over Linda gedroomd en hoe het zou zijn met zo'n perfect meisje en die droom leek nu uit te gaan komen?

Ik masseerde zachtjes vanaf haar nek naar beneden tot vlak boven haar kontje; en ze had een lekker kontje!

De meeste meisjes van die leeftijd begonnen al wat uit te zakken daar, en als die later 3 kinderen hadden dan was er van hun kontje en figuur niks meer over. Maar Linda zou op haar 40ste nog ontiegelijk strak zijn bedacht ik. Omdat ik teveel crème had gebruikt smeerde ik de rest op haar bovenbenen en kuiten.

Ook hier masseerde ik langzaam van onder naar boven tot vlak bij haar broekje. Ik ging expres extra langzaam over de grens tussen been en kontje en Linda kreunde zachtjes. Ik vroeg haar of ik door mocht gaan? Zwoel antwoordde ze; "Als je het leuk vindt dan mag je nog wel even door gaan." "Je bent mooi" zei ik toen en zachtjes kuste ik haar in haar hals.

"Meen je dat echt?"

"Je bent het mooiste meisje dat ik ooit heb gezien"

Ik kuste haar nog een keer, maar nu op haar mond. Ik kon makkelijk een klap voor mijn bek krijgen, maar het was het risico waard om nu door te zetten en om voor mekaar te krijgen wat nog geen enkele jongen was gelukt. Tot mijn hele grote opluchting kuste ze nu langzaam terug en voelde ik haar tong tegen de mijne.

Ze draaide zich om, haar topje gleed op de grond. Ik kuste haar kleine ronde borsten en de harde tepels. Voorzichtig kuste ik verder tot ik bij haar navel kwam en daar cirkelde ik even rondjes met mijn tong. Daarna ging ik verder naar de rand van haar broekje langs haar kutje naar haar benen en enkels. Daar aangekomen draaide ze zich om en liet mij mijn gang gaan terwijl ze me geil aankeek.

Ik ging over haar kuiten naar boven en ik proefde de zonnebrand op mijn lippen. Weer besteedde ik veel aandacht aan de overgang van been naar bil. Ik was gek van verlangen naar dit beeldschone meisje.

"Nu is het jou beurt" en ik liet me naast haar vallen.

Ze kuste me op mijn mond, hals en borst en toen gleden haar handen meteen in mijn zwembroek. Ze trok hem langzaam uit en streelde mijn keiharde lul. Toen mocht ik haar natte krappe broekje uitdoen en ging ze langzaam bij me op schoot zitten.

We begonnen in het zelfde ritme te bewegen en mijn lul gleed tussen haar drijfnatte lipjes die perfect strak aanvoelden.

Ik had wel eens eerder meisjes geneukt, maar ik wist dat dit het beste moment van mijn leven zou worden. Ze moest wat bijsturen om mijn lul in haar gleufje te krijgen en terwijl we elkaar aankeken en bleven kussen schoof ze over mijn lul heen en voelde ik haar natte grotje samenknijpen.

Zo bleven we bewegen en ik wilde dat er nooit een einde aan zou komen. Ik drukte haar lichaam dichter tegen me aan en fluisterde in haar oor.

"Je bent een droom."

"Ik wil niet dat je in me klaarkomt, want ik ben niet aan de pil."

Condooms hadden we natuurlijk niet bij ons.

Op een gegeven moment werd ik zo gek van geilheid dat ik het bijna niet meer kon houden en ik duwde haar van me af.

"Bedankt, het overige bewaren we maar voor de volgende keer."

Ze duwde me op de handdoek en ging met haar mond naar mijn lul die nog nat was van haar strakke kutje. Voorzichtig ging ze met haar tong over mijn eikel en langzaam nam ze hem steeds verder in haar warme mondje terwijl ze me met stralende ogen en een blos op haar wangen aankeek om te peilen wat ik hiervan vond.

Ik kreunde het uit en ik wilde niets anders als haar ook proeven.

We manoeuvreerden in standje 69 en ik proefde van haar maagdelijke kutvocht. Mijn tong gleed heen en weer tussen haar strakke lippen en over haar klitje. Het viel me op dat ze mooi kaal was.

Het bleek dat Linda nog heter was dan ik. Haar spieren spanden zich en kreunend sproeide ze al haar vocht over mijn gezicht en tong en ik likte als een gek om alles door te slikken.

Na een paar minuten liet ze zich uitgeteld vallen en keek me verlegen aan. Maar ik was nog niet zo ver en toen ze dat doorhad richtte ze haar aandacht weer op mijn harde pik die nog nat was van haar speeksel. Zonder te aarzelen nam ze diep hem in haar mond en zoog en likte alsof haar leven er van af hing. Na enkelen minuten hield ik het niet meer en schokkend spoot ik mijn zaad in haar mondje.

Hier schrok ze van en de tweede stoot kwam in haar gezicht, maar ze herstelde zich en de laatste lading slikte ze ineens door en ze bleef doorgaan totdat mijn lul helemaal schoon was. Als laatste drukte ze een zacht kusje op de top mijn eikel.

Met de handdoek veegde ik mijn zaad van haar gezicht en daarna kwam ze in mijn armen liggen en zo zijn we blijven liggen totdat het donker werd.

Jacob  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post441

Hartenvrouw

Jacob(a) van HollandGeplaatst door My 4Fingers di, mei 11, 2010 01:39:42

Hartenvrouw!

Haai, mijn naam is Patricia, ik ben 22 jaar en mijn kamergenote Liesbeth, een clubje van wat meiden en ik hebben ongelofelijk wilde en bloedhete meidenavonden. Zo ontzettend schandalig dat ik het niemand kan vertellen. Het zou mijn reputatie als een net en welopgevoed meisje volkomen ontwrichten.

Nu ik dit schrijf word ik alweer bloedheet, door te weten dat honderden mijn ervaringen zullen lezen en daarbij masturberen en lekker klaarkomen.

Mijn kamergenote en ik wonen dus in een studentenhuis in Amsterdam en in dit studentenhuis bewonen de meisjes de ene kant van het gebouw en de jongens de andere kant. We worden gescheiden gehouden door een brede gang met een streep in het midden, niemand mag zonder goede reden deze streep overschrijden.

We proberen die scheiding strikt zo te houden, hoewel dat natuurlijk niet altijd lukt. Bovendien ligt de conciërge natuurlijk niet altijd op de loer, en knijpt ook wel eens een oogje toe.

De vriendschappen die zich onder de bewoners ontwikkelden zijn vaak ongelofelijk hecht, sommigen hebben vriendschapsbanden gemaakt die hun leven lang zullen duren. Mijn vriendinnen zijn meisjes met een actief seksleven en volledig baas over hun eigen doen en laten. Ons meidengroepje is in feite de toonzetter in het meisjesgedeelte van het studentenhuis, het heeft geen zin bescheiden over onze status te zijn.

Wij heersen. Punt.

We hebben allemaal wel eens een of meer vriendjes maar van tijd tot tijd houden we meiden avond, of een lady`s night, en dan zijn we vrije meid, anders zou er niets aan zijn. Om de avond op gang te brengen beginnen we eerst met een borreluurtje, gewoon iets lekkers te drinken. Tegen de tijd van de lege flessen, zijn alle meiden een beetje lacherig en ontspannen geworden. Door de gespannen verwachtingen van de avond is iedereen een beetje opgewonden geraakt, kortom zijn we in voor de wildste spelletjes.

De laatste keer hebben we op de meiden avond weer eens ons oude vertrouwde kaartspelletje uit de kast gehaald, dit spelletje heet "Hartenvrouw". Meestal zijn we met zijn vijven of zo, en we vinden het allemaal hartstikke spannend en doen er graag aan mee.

We nemen een spel kaarten en schudden dit degelijk. De rest van het spel is echt heel simpel, degene die de kaarten heeft geschud maakt een waaier van de kaarten en laat ieder om de beurt een kaart trekken en gaat met de kaarten ronddelen door tot alle kaarten uitgedeeld zijn. Degene die de Hartenvrouw in handen krijgt is de spelleider, die is dan dus de baas en wie de joker in zijn handen krijgt is de pineut en moet alles doen of uitvoeren wat de Hartenvrouw haar opdraagt. De rest van de speelsters moeten, uiteraard geheel naakt, toekijken, of als dat zo uitkomt ook opdrachten vervullen. Jezelf vingeren of alleen maar op je lekkere plekjes aanraken is natuurlijk verboden. In het geval dat een en dezelfde speler de Hartenvrouw maar ook de Joker heeft, schudden we de kaarten en delen we opnieuw.

Op een keer moest mijn kamergenote Liesbeth, het meisje met de Joker, een jongen van de jongensafdeling halen, hem blinddoeken en daarna afzuigen tot hij klaar kwam. Ze moest zijn zaad met haar geopende mond aan ons tonen en daarna doorslikken.

Toen de jongen van geiligheid diep in haar mond doorstootte stikte ze er zowat in, moest bijna overgeven en kon niet verder doorgaan.

De Hartenvrouw was op dat moment in bezit van Rachel, en de straf voor Liesbeth was, dat ze van ons allemaal onze kutjes moest likken tot we klaarkwamen.

We wisten dat die twee, Rachel en Liesbeth, al eens eerder met elkaar aan het geilen waren geweest, dus het zou geen probleem mogen zijn, dit was echter wel de eerste keer dat ze hun lesbische spelletjes speelde met ons als toeschouwers erbij en ons erbij betrokken. Als je niet doet wat de Hartenvrouw zegt lig je uit het spel en mag je nooit meer meedoen, dus er staat een boel op het spel.

Soms draagt de Hartenvrouw iemand iets heel moeilijks op, zoals een meisje dwingen zich volkomen naakt met haar benen wijd gespreid met een grote dildo te masturberen terwijl wij allemaal toekijken. Of die ene keer dat Sheila een ander meisje dwong voorover gebukt te staan terwijl Sheila haar van achteraf in haar maagdelijke anus neukte met een voorbindpenis terwijl ze dat meisje hevig vingerde. Het ergste was wel, dat Sheila stopte precies op het moment dat het andere meisje klaar zou komen.

Alles gebeurt dus volgens de wil van degene die Hartenvrouw is op dat moment.

De laatste keer dat ikzelf Joker was, had ik het ongeluk dat Rachel Hartenvrouw was. Ze wist overduidelijk dat ik nog nooit seks met een vrouw had gehad, ik ben hartstikke hetero, maar dat hield haar niet tegen mij op te leggen een voor mij volkomen vreemd meisje haar kutje te likken.

Mijn opdracht op dat moment was dus, een meisje uit het studentenhuis te vinden die zich in de keuken wilde laten likken terwijl iedereen van ons wilde meidenclubje toekeek.

Het was niet zo eenvoudig als het klinkt, de keuken is gemeenschappelijk gebied, dus iedereen, jongen of meisje, zou daar op een willekeurig moment binnen kunnen stappen. Een gewillig slachtoffer vinden binnen de beperkte tijd was ook nogal lastig. Het kon immers niet een meisje zijn dat wist van onze vriendenclub, maar ik kreeg het toch voor elkaar binnen de limiet van een half uur. Ik zocht en vond een meisje, Jolien, dat geen relatie had, thuis zou blijven die avond, en die bereid was mee te doen aan onze perverse fantasie.

Ze was een schatje, 20 jaar, blond, slank, jong, sportief gebouwd, mooie en strak, en met weinig sekservaring.

Het was intussen twee uur s’nachts dus de kans dat we in de keuken betrapt zouden worden was klein, maar niettemin behoorde dat heel goed tot de mogelijkheden. Dit maakte het natuurlijk extra spannend, in elke vrouw schuilt immers iets van een exhibitionist.

In het begin, waren Jolien en ik wat onzeker en verlegen met elkaar, het was immers onze eerste keer, en nog wel onder de toeziende ogen van vreemden. Maar toen we eenmaal begonnen en elkaar langzaam gingen uit kleden, elkaar streelden en kusten, kregen de hormonen de overhand, werden wij bloedgeil en onze poesjes drijfnat van verlangen.

Ik draaide haar om zodat haar buik op het aanrecht lag met een been op de grond en een been languit op het aanrecht, zodat haar kleine roze kutje wijd openstond. Ik spreidde genietend haar dijen en billen en drukte zonder aarzelen mijn gezicht tussen haar blanke billen, afwisselend haar kutje diep likkend en haar kontje vingerend. Om dan weer haar kontje te likken en haar kutje diep te vingeren.

De wetenschap dat mijn vriendinnen toe stonden te kijken en me aanmoedigden, maakte de spanning en het genot alleen maar sterker. Tot mijn slachtoffer kreunend en kronkelend klaarkwam en een geweldig orgasme had.

Ik wist dat om de opdracht naar voldoening uit te voeren, haar klaarlikken alleen voldoende zou zijn, maar het was lekker en het ging goed tussen ons. Tot iemand een voorbind-penis tevoorschijn toverde. Ik kon de verleiding niet weerstaan nog veel verder te gaan en haar met dat ding in al haar gaatjes te neuken.

Het was voor haar ook haar eerste keer met een meisje en ze vond het heerlijk!

Zoals ik al zei, het was de eerste keer in mijn leven dat ik lesbienne speelde, maar het was een overweldigende ervaring en ik zal het zeker nog een paar keer vaker doen. Niet dat ik nu lesbienne ben, maar gewoon, een spleetje meer erbij; het is lekker!

Alle meiden van ons groepje waren zo dolenthousiast over mijn uitzonderlijk geile optreden, dat toen het afgelopen was, me verteld werd dat ik volgende keer Hartenvrouw zou mogen zijn en Rachel de Joker, zelfs zonder eerst de kaarten te schudden en te delen!

We ontdekten dat Rachel nog nooit eerder Joker geweest en ze draaide de hele week om me heen. Ze smeekte me haar te vertellen wat ik in gedachten had voor haar. Ik weerstond echter alle smeekbeden en liet niets los over wat ik met haar ging doen. Ik was van plan om er een spetterende avond van te maken!

Dat verhaal bewaar ik echter voor een volgende keer!

Jacob  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post304