Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Tuinonderhoud

RonaldGeplaatst door My 4Fingers ma, september 16, 2013 20:05:07

Tuinonderhoud

Ik was aan het werk in een vrij dure buurt aan de rand van de grote stad, er staan veel erg dure huizen. Ik werk als onderhoudsman bij een bedrijf wat allerlei werkzaamheden doet, ik ben nu bij een van de dure huizen bezig om de laan van het hek tot de deur bij te werken. Het is best veel werk, tussen de tegels moet het onkruid uit en langs het pad willen de bewoners alleen nog maar zwarte grond zien en geen gras meer. Na een paar uur hard werken loop ik naar mijn auto en ga achterin zitten en pak een boterham. De achterdeuren van mijn busje heb ik open staan zodat ik een gemakkelijke plek heb om even te genieten van mijn lunch.

De poort zwaait langzaam open en er komt een Range Rover naar binnen, ik kijk vanuit mijn ooghoeken naar de mooie auto. Hij stopt vlak bij het huis, de deur gaat open en als eerste zie ik een paar mooie schoenen naar buiten komen. De vrouw die uit de auto stapt, ziet er heel erg goed uit, ze is vrij slank heeft donkerbruin haar en draagt een kort rokje met erop een bloes die gedeeltelijk open staat. Ze kijkt door haar zonnebril over het pad wat ik al gedaan heb en laat mij dan een heerlijk glimlach zien.

Er kruipen een paar opwindende rillingen langs mijn lichaam die eindigen in mijn kruis, ik kijk haar na terwijl ze met heen en weer gaande billen naar de deur loopt. Voor ze de deur sluit kijkt ze mij nog even heet intensief aan, ik zet mijn broodtrommel weg en doe de deuren van de bus weer dicht en ga snel verder met het werk.

De hele middag ben ik druk aan het werk en tegen het einde van de middag ben ik tegen het huis aan het werk, de zon schijnt heerlijk en het zweet loopt langs mijn gespierde lichaam. Om het huis is het erg stil je hoort alleen wat vogels die zo nu en dan een schelle kreet laten en voor de rest is het stil. Ik heb mijn gekoelde fles water leeg en zie dat het bijna tijd is om naar huis te gaan. Ik begin mijn spullen op te ruimen en leg alles netjes op zijn plek, als ik de deur dichtdoe gaat de voordeur van het huis open en komt de vrouw in met een lichte grote doek omgeslagen naar mij toe.

“Ben je morgen ook weer aanwezig?”

“Als het uitkomt wel mevrouw, ik heb het vandaag niet klaar gekregen. Ik moet alle perkjes nog doen.”

“Dat is geen probleem, ik krijg morgen alleen visite van twee vriendinnen. Ik hoop dat jij je netjes weet te gedragen naar deze dames toe.”

“Dat is geen probleem mevrouw, als u wilt dat ik mijn shirtje aan houd dan doe ik het.”

Lachend kijkt ze naar mijn bezwete en gespierde lichaam, heel even streelt ze met haar tong langs haar lippen.

“Dat zal niet erg zijn als je het uit trekt.”

Glimlachend draait zij zich om en wandelt met uitdagende heupbewegingen naar binnen. Ze doet het duidelijk met opzet. Als ze bij de deur is kijkt ze nog een keer met een lachend gezicht om en verdwijnt dan in het huis. Ik stap snel in mijn busje en rijd rustig het pad af, het hek gaat vanzelf open. Als ik in mijn spiegel kijk zie ik de vrouw naast het huis staan, ze kijkt mij na tot ik niet meer voor haar te zien ben. Ik rijd op mijn gemak naar huis, als ik daar aan kom zet ik de deuren en ramen even open om een beetje frisse lucht binnen te krijgen. Gelijktijdig begin ik met mijn eten, normaal ga ik altijd eerst onder de douche maar ik weet dat het vandaag niet zal helpen om dat te doen. De warmte in huis is erg hoog en die moet eerst maar een stukje zakken. Ik maak mijn brood voor de volgende dag gelijk ook klaar. Als dat allemaal klaar is ga ik buiten op het terras zitten. Het shirtje heb ik aan de lijn gehangen omdat het drijfnat is, genietend van de rust en de warmte zit ik lui in een tuinstoel.

“Hé buurman, was het warm om te werken vandaag? Zie dat je een nat shirtje aan de lijn hebt hangen.”

Ik lach even naar de vrouw die over de heg heen mij schalks aankijkt. Het is een mooie vrouw, ze is een beetje gezet maar nergens teveel. Haar haren hangen tot halverwege haar rug en ze heeft bijna altijd een lach rond haar mond. Ze ziet er heel leuk uit, grijze ogen met een neus die en klein beetje oploopt. Een volle mond met een goed verzorgd gebit, ze heeft grote borsten en een kont waar ik mezelf al een aantal malen op heb afgetrokken als zij in de tuin bezig was en ik stond boven naar haar te kijken.

“Het was warm vandaag buurvrouw, ik heb het shirtje maar uitgedaan want het leek wel of ik onder de douche stond vandaag. Maar ik moet wel zeggen dat ik het liever zo heb als dat het regent.”

Lachend trekt ze zich terug en ik hoor haar naar het huis toe lopen, haar man is twee jaar geleden overleden waarna ze een poosje een dip had maar daarna is ze weer volledig vrolijk het leven in gegaan. Ik heb haar de afgelopen twee jaar nooit met een andere man gezien. Ik ben vrijgezel en woon al vijftien jaar in dit huis. Ik heb er veel aan verbouwd en ook bij de buren heb ik veel geklust. Haar man was een echte kantoorklerk en kon nog geen spijker in de muur krijgen. Als ik bij hun aan het werk was hielp zijn mij altijd als ik het even niet alleen kon. Verschillende keren had zij mij toen per ongeluk op plaatsen geraakt die eigenlijk privé waren. Ook heb haar borsten en billen verschillende malen geraakt, soms had ik het idee dat ze het gewoon expres deed. Na het overlijden van haar man was ik er niet veel meer geweest. Misschien omdat zij het niet wilde of zich niet kon losmaken van haar man. Het laatste half jaar was de toenadering vanuit haar weer verbeterd, ze lachte vaak naar mij en sprak mij altijd even aan. Soms met een paar woorden en soms heel uitgebreid.

Julie, zoals zij heet, heeft twee kinderen die nu net in de twintig zitten. Ze oudste is sinds een paar maanden op zichzelf gegaan en de jongste gaat over een half jaar de deur uit. Soms heeft Julie het daar erg moeilijk mee, ik kan dat ook wel begrijpen. Ze is dan helemaal alleen in het grote huis en is dat nooit gewend.

Na het eten neem ik een lekkere koude douche en doe wat luchtigs aan, in de achtertuin is het nog steeds erg lekker en ik ga in een luie stoel zitten. Op een gegeven moment hoor ik Julie door de tuin lopen.

“Buurvrouw heb je zin in koffie? Ik ga een kopje zetten dus als je zin hebt kom dan gerust aan.”

Ik sta op en loop de keuken in, als ik weer naar buiten kom gaat de poort open en stapt Julie mijn tuin in. Ze heeft een luchtig zomerjurkje aan waar haar heerlijkheden erg goed in uit komen. Ik sta schijnbaar iets teveel te staren waardoor zij hevig begint te lachen.

“Kijk je niet al het moois er van af Ronald? Ik wil nog iets overhouden.”

Ik draai mijn hoofd geschrokken om en loop de keuken weer in, met twee koppen koffie loop ik even later weer naar buiten. Ik zet de kopjes op de tafel en ga naar binnen om een koek te halen. Even later zitten we op ons gemak in de tuin, we kijken elkaar even aan en drinken de koffie zwijgend. Het is de eerste keer dat Julie na het overlijden van haar man bij mij op visite is. Na de koffie praten we over mijn werk, en ook over de bezigheden van Julie, ik kom er achter dat ze weer vier dagen in de week werkt en het daar erg naar haar zin heeft. Als het donker is gaat Julie terug naar haar eigen woning en ik merk aan haar dat ze erg ontspannen is. Op bed kan in door de warmte de slaap niet gemakkelijk pakken, ik lig helemaal naakt en streel met mijn handen over mijn warme lichaam. Mijn gedachten gaan terug naar de gezellige avond met Julie, als mijn hand over mijn pik en ballen streelt groeit hij gelijk tot volle hardheid.

Ik pak mijn pik beet en begin hem zachtjes af te trekken, voor mijn ogen zie ik mijn buurvrouw langzaam ronddraaien en genieten van mij. Ineens kan ik mezelf niet meer in houden en schokkend spuit ik mijn zaad in een grote boog over mijn lichaam. Met mijn andere hand wrijf ik alles over mijn buik en borst uit en lik dan mijn vinger schoon. Ik blijf even rustig liggen en loop dan naar de badkamer om een snelle douche te nemen. Na de douche val ik snel in slaap, de volgende morgen ben ik weer wakker voor mijn wekker afloopt. Mijn hand ligt weer om mijn harde pik gesloten en ik voel dat ik op het punt van klaarkomen sta. Ik haal mijn hand terug en stap dan het bed uit, het is alweer redelijk warm snel stap ik onder de douche en laat de koude stralen genietend over mijn lichaam lopen.

Een half uurtje later rijd ik naar het grote huis om verder te gaan met mijn werk, ik open de poort met de sleutel die ik heb gekregen en parkeer mijn busje netjes aan de kant. Het begint alweer lekker warm te worden en ik ga snel aan het werk om zoveel mogelijk te doen zolang het nog iets minder warm is. Als ik een paar uur bezig ben gaat het hek open en komt er een mooie open Mercedes aan rijden er zit een blonde vrouw in die er ook erg goed uit ziet. Als ze uitstapt zie ik dat ze een korte broek aan heeft die heel erg strak om haar billen zit, de bilnaad staat erin af getekend. Erop heeft ze een bloes die open staat tot halverwege haar borsten die bijna uit de bloes springen. Ze heeft hoge hakken aan haar voeten en loopt met zacht schommelende billen naar binnen.

Niet veel later komen er nog een drietal dure auto’s waar ook heel mooie vrouwen in zitten. Ik probeer zo weinig mogelijk naar de vrouwen te kijken en ga verder met mijn werk. Een poosje later ga ik in mijn busje zitten en neem een paar boterhammen en trek mijn shirt uit, het is alweer erg nat van het zweet. Ik eet mijn boterhammen rustig op en drink een fles water leeg en ga dan weer aan het werk.

Vanuit mijn ooghoek zie ik dat er twee vrouwen naast het huis staan en mij in de gaten houden. Ik let iets meer op mijn lichaam en ga met een glimlach verder, de vrouwen blijven staan, kijken en praten erg veel met elkaar.

Het werk vlot lekker en tegen het einde van de dag ben ik bijna ermee klaar, de huisvrouw komt naar mij toegelopen. Ze kijkt naar de tuin en het pad en lacht mij heel tevreden toe.

“Je hebt je best gedaan, ik moet zeggen dat het er weer heel netjes uit ziet. Ik heb nog een paar werkjes voor je. Maar ik wil die liever met jou regelen en niet met je baas. Ik heb hier ook een paar kaartjes van mijn vriendinnen en die willen ook gebruik maken van jouw diensten. Ze willen het ook met jou en niet met je baas regelen, ik zie je morgen weer terug, het is dan zaterdag, kom maar op de gewone tijd ik ben dan al op.”

Ik krijg vier kaartjes in mijn hand gedrukt, even later loopt de vrouw weer het huis binnen. Ik stap met een tevreden gevoel, na alles te hebben opgeruimd in de bus. Ik rijd het pad af en ga op mijn gemak terug naar mijn huis, de dag speelt nog een beetje door mijn hoofd en zeker de mooie vrouwen die ik die dag heb gezien. Een poosje later parkeer mijn busje op het pad naar de garage en loop mijn woning in. Met de post in mijn hand gooi ik de deuren eerst open, er stroomt een zalige koele luchtstroom naar binnen. Er trekt even een koude rilling over mij heen en gelijk worden mijn tepels hard. Glimlachend streel ik even over mijn tepels en laat mijn hand in mijn korte broek verdwijnen. Snel haal ik hem er weer uit en bekijk eerst mijn post even Maar de opwinding blijft in mijn lichaam rondgaan. Even later maak ik mijn korte broek los en trek hem uit, in mijn slip loop ik naar buiten en ga even op een van de tuinstoelen zitten. Mijn hand streelt zachtjes over mijn kruis en de opwinding zorgt ervoor dat ik een harde pik krijg. De eikel komt net boven de slip uit en ik streel er met mijn vinger zachtjes overheen, ik merk dat de opwinding steeds hoger wordt. Als ik nog even doorga dan kom ik klaar en dat kan ik beter niet doen hier buiten. Ik laat mijn blik langs het hek naar Julie glijden en zie nog net dat zij staat te kijken, ik schrik hiervan en stop mijn pik helemaal in mijn slip. Met een beetje schaamte sta ik snel op en ga naar binnen, mijn ogen vallen even precies in die van haar en ik zie dat ze een bepaalde blik heeft.

In de keuken ga ik heel even tegen het aanrecht aan staan en moet glimlachen, mijn opwinding wordt alleen maar groter. Als ik naar buiten kijk zie ik dat Julie nog steeds op dezelfde plek staat, ze kan mij net zien in de keuken. Langzaam pak ik mijn slip beet en trek hem langzaam naar beneden, ik blijf naar Julie kijken en ga even iets anders staan zodat ze mij helemaal kan zien. Met mijn hand streel ik mijn volle erectie en voel het zaad met schokken omhoog komen. Dan laat ik mijn pik los en draai mij om, heel even buk ik zodat Julie een heel mooi zicht op mijn billen krijgt waarna ik de keuken uitloop.

Boven kijk ik door het raam of Julie er nog staat, heel even zie ik haar niet maar dan komt ze tevoorschijn vanachter een paar struiken. Ik zie dat ze haar hand in haar broek heeft en zichzelf verwent, mijn hand pak mijn harde pik weer beet en langzaam trek ik mezelf rustig af. Vlak voor ik klaar kom laat ik hem los en loop de slaapkamer uit, in de badkamer stap ik onder een koude douche en laat het water langzaam over mijn lichaam stromen.

Ik pak een scheermesje en scheer mijn gezicht, pik en ballen netjes kaal. Gekleed in een ruim vallende korte broek en er niets onder loop ik naar beneden en pak uit de keuken wat gemakkelijks te eten. Als ik buiten op een tuinstoel ga zitten is het bij Julie ook stil, er niets te horen ik loop even een stukje mijn tuin in en kan dan naar de achterzijde van haar huis kijken. De deur zit dicht, waarschijnlijk is Julie weg gegaan. Ik ga weer zitten, als ik mijn eten op heb zet ik alles op het aanrecht en ga even de kamer in om het nieuws te bekijken op de televisie.

Als het nieuws is afgelopen ga ik nog even buiten zitten en denk terug aan de kaartjes en de dames die ik de afgelopen dag heb gezien. Ik pak de kaartjes en bekijk ze een voor een, het zijn allemaal adressen in de betere en duurdere wijken van de stad. Een adres ken ik niet, als ik beter op het kaartje kijk zie ik dat het een dorp verder is. Binnen pak ik een kaart en kijk waar het dorp precies ligt en daarna bestudeer ik de plattegrond van het dorp. De straat is op deze kaart niet te vinden, op de computer zoek ik de straat op in Google earth. Het is een groot huis met een zwembad, een garage waar vijf of zes auto’s in kunnen. Het is een heel groot landgoed, of ik hier wel wil werken dat weet ik nog niet. Glimlachend druk ik mijn computer uit en ruim de spullen op, na de deuren op slot te hebben gedaan ga ik naar boven en kruip naakt in mijn bed.

Zaterdag sta ik weer lekker vroeg op en rijd naar het huis van de vrouw, ik heb er geen man gezien de afgelopen dagen. Met de sleutel open ik de poort en parkeer mijn busje weer op de aangewezen plaats. Als ik uit stap komt de vrouw, gekleed in een luchtig jurkje en schoenen met hoge hakken, naar mij toe gelopen. Ze gebaart mij haar te volgen, als ik achter haar loop zie ik dat ze geen bh draagt. Ook heb ik een vermoeden dat ze geen slipje aan heeft, we lopen om het huis heen en komen achter in een redelijk verwilderde tuin uit.

“Deze tuin is al jaren een doorn in mijn ogen, ik krijg het niet voor elkaar om er iets moois van te maken. Er staat erg veel onkruid en dat blijf groeien, ik zou het erg op prijs stellen als jij dit stuk eens goed onder handen nam. Alles wat je er aan moet doen om het te verbeteren daar heb je de vrije hand in. Kosten leg je maar bij mij neer en ik betaal alles, kijk maar wanneer je ermee bezig kunt zijn. Je mag iedere moment van de dag komen, ik hoop dat je eerst mijn tuin klaarmaakt voor je naar mijn vriendinnen toe gaat.”

Glimlachend draait zij zich om en loopt met heerlijke bewegingen van haar lichaam naar het huis. Terug lopend naar mijn bus om wat spullen te pakken, blijf ik naar haar kijken ze ziet er heel erg lekker uit. Nu is er ook nergens een man te ontdekken, maar ik betwijfel ook of zij alleen hier in dit huis woont. Even later loop ik met mijn gereedschap terug naar het stukje tuin en begin rustig met het werk. De grond zit vol met allerlei wortels en stukken van planten en onkruid wat er al jaren heeft gestaan. Ik graaf in de hoek een stuk grond af om te zien hoever ik daarmee moet gaan. Het zweet loopt weer met grote stralen langs mijn lichaam, na een poosje zet ik de schep neer en wil naar mijn busje lopen om iets te eten en te drinken. Als ik tussen de struiken vandaan stap sta ik ineens op tien centimeter bij de vrouw vandaan. Ik schrik ervan en doe snel een stap terug, ze kijkt mij lachend aan en boort haar mooie ogen in die van mij.

“Ben ik zo schrikachtig? Het lijkt wel of je bang van mij bent.”

“Neen, sorry mevrouw maar ik had u niet gezien.”

“Ik jou wel hoor jongen, je bent lekker bezig. Heb je het warm? Mm… je hebt een heel mooi lichaam weet je dat?”

“Dank u mevrouw, ik sport veel om er voor te zorgen dat het ook zo blijft. Ik heb waarschijnlijk een oplossing voor het probleem van dit stuk tuin. Ik moet de grond afgraven en er nieuwe grond in terug brengen. Waarschijnlijk zal het onkruid dan weg blijven.”

Ze kijkt mij strak aan en langzaam streelt haar tong langs de rode lippen, haar hand streelt heel zachtjes over haar strakke buik. Ze blijft mij aan kijken zonder haar ogen weg te laten draaien, ik voel me langzaam ontspannen en blijf met dezelfde blik in haar ogen staren, ze legt een hand op mijn arm en het lijkt net of er een elektrische schok door mijn lichaam gaat.

“Het maakt mij niet uit hoe je het doet, wat je eraan doet, als het maar een mooi stukje tuin wordt. Ik heb al gezegd dat je alles kunt regelen. Heb je honger? Ik ga een boterham eten misschien lust jij er ook wel eentje.”

Met draaiende billen draait ze zich om en loopt voor mij over het gras naar het huis, als we bij het grote terras zijn wijst ze mij een stoel en loopt zelf het huis in. Even later komt ze naar buiten met een schaal waar verschillende boterhammen op liggen. Ze zet de schaal op tafel en loopt weer naar binnen. Ze komt weer terug met een karaf vol met melk en twee glazen, ze gaat tegenover mij in een stoel zitten.

“We drinken er melk bij, neem gerust zoveel als je lust van het brood.”

Ze pakt een boterham en kijkt mij strak aan, ik pak de karaf met melk en schenk de twee glazen ermee vol. Van de schaal pak ik een boterham en ga op mijn gemak in de stoel zitten, de vrouw stelt mij allerlei vragen. We hebben een heel poosje zitten praten en eten, ik weet dat ze Annie heet en niet is getrouwd. Als de boterhammen op zijn sta ik op en ga ik weer aan het werk in de tuin, al snel stroomt het zweet weer van mijn lichaam. De zon is iets verder gedraaid waardoor mijn werkplek vol in de zon is. Het werk vlot lekker en ik heb al een heel stuk afgegraven, ik hoor achter mij een paar takjes breken en kijk even in de richting van het geluid. Annie staat op een meter bij mij vandaan en bekijkt het werk tevreden. Ik zet mijn schep aan de kant en kijk haar aan, ze heeft haar zonnebril op haar hoofd gezet waardoor ik recht in haar mooie ogen kan kijken.

“Je bent lekker bezig geweest Ronald, het schiet lekker op zo. Denk je er nog lang aan bezig te zijn?”

“Ik laat het eerst een poosje zo liggen om te zien of er uit de ondergrond veel onkruid omhoog komt. Zodra ik daar aan kan zien of het goed is dan kan ik het gat vullen met nieuwe aarde. Maar het duurt nog wel een poosje voor ik er helemaal mee klaar ben.”

Annie komt een stap dichterbij en laat haar vingers over mijn natte behaarde borst glijden, ze kijkt mij met opgewonden ogen aan.

“Weet je dat jij een heel lekkere kerel bent Ronald? Ik zou het erg leuk vinden als je vanavond hier zou blijven.”

Ik doe een stapje dichterbij en kijk haar recht in haar mooie ogen aan, ik laat mijn hoofd iets dichterbij haar gezicht komen. Ineens voel ik haar hand om mijn nek en onze lippen vinden elkaar voor een lange tongzoen. Ik voel haar handen over mijn rug strelen en laat mijn vingers zachtjes langs haar rug naar beneden glijden. Ik twijfel heel even maar laat dan mijn vinger over het kleine bikinislipje gaan. Ze bijt even in mijn tong en kreunt zachtjes, met haar hand grijpt ze hard mijn billen beet en trekt mij stevig tegen haar aan. Met een handige beweging maak ik haar bovenstukje los wat gelijk haar borsten vrij laat. Ik streel met mijn hand zachtjes over haar groeiende tepels en laat ze tussen mijn duim en vinger even heen en weer rollen. Annie laat mijn tong los en kreunt luidruchtig, ze steekt haar hand in mijn korte broek en pakt mijn harde pik. Ze trekt met haar andere hand mijn broek los en duwt hem op de grond, ik sla mijn arm om haar heen en zet haar tegen een boom aan. Met mijn lippen en tong streel ik langzaam haar heerlijke lichaam. Het smaakt zoutachtig van het zweet, als ik haar tepels tussen mijn lippen neem begint ze hevig te kreunen. Haar nagels trekken sporen over mijn rug en haar andere hand blijft strak rond mijn harde paal zitten. Met moeite kan ik nog verder zakken en ze laat mijn pik los. Ik druk mijn lippen op haar kale poesje en lik het harde knopje. Ze kreunt hard en pakt mijn hoofd met haar handen beet, als ik een vinger in haar kutje laat glijden en haar langzaam ermee neuk en streel komt ze ineens klaar.

Ze pakt mijn hoofd beet en trekt mij met een harde ruk omhoog en drukt haar lippen op die van mij, ze grijpt mijn pik beet en trekt mij naar haar toe. Met wat moeite laat ik mijn pik in haar glijden, ze slaat haar benen om mij heen en hangt voor de rest aan mijn nek. Ik druk haar tegen de boom en begin haar langzaam te neuken. Ze kijkt mij opgewonden aan in haar ogen brand een heerlijk vuur.

“Mm… ja! Ronald neuk me. O! Neuk me harder, ja! Dit is zo zalig en zo lang geleden ja! O! Ho! Ja!”

Mijn opwinding groeit zeer snel, in de ogen van Annie zie ik dat zij ook langzaam weer naar een hoogtepunt toe gaat. Met mijn vinger streel ik haar klitje en met mijn andere hand streel ik haar strakke billen. Als ik een vinger in haar kontje druk kijkt ze mij aan en bijt in mijn oor.

“Ho! O! Ja, ja! Ronald ik kom!”

Voor de tweede maal komt ze heerlijk klaar, door het knijpen van haar kutje houdt ik het ook niet meer en schokkend spuit ik mijn zaad in verschillende stralen in Annie. Ik geef haar een lange innige zoen en laat haar dan langzaam op de grond zakken. Ze kijkt mij aan en streelt met haar vingers door mijn haren.

“Dit was zalig Ronald, mm… ik hoop dat je blijft en mij vanavond nog meer geeft.”

Ze pakt haar spullen van de grond en trekt mij achter haar aan de tuin in, we lopen het grote huis in en gaan naar de badkamer waar we een heerlijke, uitgebreide douche nemen. Een poosje later zitten we buiten op het terras, Annie heeft een kort rokje aan met niets eronder, haar borsten hangen vrij zonder een kledingstuk eromheen. Ik zit in mijn blote kont en voel de warmte van de zon mijn genot weer toe laten nemen. Langzaam groeit mijn pik weer, Annie kijkt ernaar en glimlacht. Ze zet haar benen een stukje verder uit elkaar en streelt met haar vingers langs haar natte lipjes. Er komt een zachte kreun tussen haar lippen vandaan, ik sta op en ga op mijn knieën voor de stoel van Annie zitten.

Met mijn handen streel ik haar mooie lange benen, mijn tong volgt mijn vingers. Annie heeft haar benen nog verder uit elkaar gelegd en pakt mijn hoofd beet, met een zachte druk schuift mijn mond steeds dichter naar haar poesje toe. Mijn tong raakt het harde natte knopje, Annie veert een stukje op en komt zuchtend weer terug in de stoel. Mijn hand is onder haar heerlijk billen gegleden en streelt haar bilnaadje langzaam. Ze gaat verder onderuit gezakt in de stoel zitten zodat haar billen over de rand hangen, ik kan haar nu met mijn vingers en tong heerlijk likken. Langzaam zak ik langs de natte lipjes en laat mijn tong door haar bilnaad strelen, ik stop bij haar sterretje en druk mijn tong erin. Hevig kreunend pakt ze mijn hoofd beet, met mijn vingers streel ik haar klitje en neuk haar met een vinger. Ze trekt mij aan mijn haren omhoog en als mijn harde pik bij haar kutje is drukt ze mij met haar benen, die ze om mij heen heeft geslagen, in haar warme grotje. Ze kijkt mij aan en geeft me een lange hete tongzoen. Ik neuk haar langzaam met harde stoten, ze bijt in mijn tong en kreunt luid.

“O, Ronald neuk me dit is zo lekker ja, ga door jongen, dit wil ik de hele avond mm…” Ik trek mijn pik uit haar hete grotje en wrijf hem langs haar kontgaatje, heel even kijkt ze mij geil aan. Ze knikt langzaam en ik laat mijn pik in haar kontje glijden, heel even gaat het wat moeilijker maar dan glijdt hij vanzelf tot aan mijn ballen in haar darmen. Met mijn vingers streel ik haar kutje en bewerk haar harde klitje. Langzaam haal ik mijn harde paal uit haar kontje om hem dan weer hard in haar te drukken. Met haar lange nagels trekt ze strepen over mijn borst, genietend neuk ik haar steeds harder en sneller. Ineens knijpt ze haar billen krachtig tegen elkaar en kijkt mij strak aan, haar lippen gaan een stukje van elkaar en er komen een paar kreunende geluiden tussen vandaan.

“Mm… Ronald ja! Ik kom! Ho! O! Spuit me vol jongen, o, ja, ja!.”

Hevig schokkend komt Annie weer klaar, door haar knijpende beweging op mijn pik kan ik niet meer heen of weer en geniet van haar kracht, als ze haar billen iets ontspant voel ik mijn zaad ineens met kracht omhoog komen. Ik kijk Annie strak aan en in haar ogen zie ik dat ze weet dat ik ga klaar komen. Kreunend laat ik mijn zaad in haar lopen, ze streelt mijn borst en glimlachend ontvangt ze mijn zaad. Als mijn pik even later langzaam uit haar glijdt, trekt ze mij over haar heen en geeft mij een lange warme tongzoen.

We staan op en lopen nog een keer naar de badkamer om ons op te frissen. Na de douche lopen we terug naar buiten, als we zitten kijkt Annie mij aan.

“Heb je zin om iets te gaan eten? We kunnen ook hier iets eten natuurlijk. Waar heb je trek in Ronald?”

“Ik heb wel zin om iets te eten, ik heb geen schone kleding bij mij misschien is het wel het gemakkelijkste om gewoon hier iets te nemen. Maar als jij graag ergens gaat eten dan vind ik dat ook goed alleen moeten we dan even langs bij mij om wat andere kleding aan te trekken.”

Lachend staat Annie op ze komt naar mijn stoel en steunt met beide handen op de leuningen en laat zich voorover zakken. Haar lippen raken die van mij voor een vluchtige zoen.

“Geen probleem Ronald, we nemen gewoon hier iets, lijkt me wel zo leuk ook. Help je mij met het eten?”

Ik sta op en samen lopen we de keuken in, onder begeleiding van Annie maken we samen een uitgebreide maaltijd klaar. Als een poosje later alles op de tafel staat, kijken wij elkaar even glimlachend aan. We gaan zitten en genieten zwijgend van de maaltijd, ieder heeft zo zijn eigen gedachten. Na het eten zakken we beide even achteruit in de stoel, ik bekijk Annie op mijn gemak, ze zit met haar ogen dicht te genieten van de ondergaande zon. Ik geniet van haar mooie strakke lichaam, ik had dit aan het begin van deze week, nooit gedacht dat ik samen met haar zou hebben gegeten.

Langzaam opent Annie haar ogen en kijkt mij met een brede lach rond haar lippen aan.

“Zullen we alles maar eens opruimen?” Lachend sta ik op en begin met het opruimen van de overblijfsels van de maaltijd. Als ik uit de keuken kom staat Annie ineens voor mij en geeft mij een lange tongzoen, mijn opwinding groeit weer langzaam in mijn lichaam, deze vrouw heeft iets in zich waarmee ze een man iedere keer weer kan opwinden. Ik krijg een tik op mijn billen en loop dan weer naar buiten om de laatste spullen van de tafel te pakken. In de keuken is Annie bezig met het afspoelen van de vaat, ik pak het op en plaats het in de vaatwasser. Als alles erin staat zet Annie hem aan en kijkt mij met een heel glinsterende blik aan, haar tong streelt langs haar lippen. Ze legt haar warme hand op mijn blote arm en trekt mij naar haar toe, haar vingers strelen over mijn borst en buik.

“Heb je zin in koffie? Of heb je zin in iets anders? En dan bedoel ik iets te drinken.”

“Als jij koffie wilt doe ik een kopje met je mee, heb jij liever iets anders dan doe ik met alle liefde daar aan mee, zolang het maar geen alcohol is.”

Ze draait zich om en ik laat mijn armen om haar heen glijden, ze ontspant zich helemaal en laat haar hoofd achterover op mijn schouder vallen. De warmte die zij bij zich heeft is heerlijk, ik voel haar nog meer ontspannen. Er ontsnapt een lichte kreun aan haar lippen terwijl ze haar ogen sluit. Annie blijft zo een poosje staan en komt dan weer omhoog, ik krijg een kus van haar en dan maakt ze zich los uit mijn armen. Ze pakt twee kopjes en zet die onder de koffiemachine. Even later loop ik met de kopjes naar buiten, Annie loopt naast mij en heeft mijn arm beet, ze gaat op de grote tweezits tuinstoel zitten en trekt mij naast haar. Ze kruipt heel dicht tegen mij aan en legt haar hoofd weer op mijn schouder, voor de koffie koud wordt reik ik het kopje aan wat Annie glimlachend aan neemt.

We zitten zo een hele tijd te genieten van de warme avondlucht, soms denk ik dat Annie slaapt dan gaat haar ademhaling heel rustig en gelijk. Dan krijg ik ineens weer een zoen van haar, de buitenlampen zijn vanzelf aan gegaan en geven een erotische sfeer. Ik voel haar hand over mijn been strelen. Ik ben nog steeds naakt en mijn pik begint langzaam te groeien. Ik laat mijn hand over de rug van Annie strelen, ze kijkt mij verliefd aan en drukt haar lippen stevig op die van mij. Als we elkaar los laten heb ik weer harde paal staan en kijkt Annie heel erg opgewonden uit haar mooie ogen. Ze staat op en pakt mijn hand, samen lopen we naar binnen. De woonkamer is mooi groot, er staan een paar kasten met boeken. Aan de andere kant is een heel gezellige openhaard gemaakt met daaromheen een gemakkelijk zittend bankstel. Er staat nog een ruim bankstel in deze grote kamer en aan de andere kant staat een groot bureau met twee computers erop. Annie trekt mij mee naar het bankstel rond de openhaard, ze geeft mij een duw en ik val languit op de bank, gelijk laat zij zich ook vallen. Ze komt bovenop mij liggen en streelt met haar benen mijn benen en haar borsten gaan zachtjes over mij heen. Haar lippen raken die van mij voor een heerlijk opwindende zoen, als onze lippen elkaar los laten kijk ik in een paar genietende ogen. Mijn handen en vingers hebben haar rug en billen langzaam gestreeld, het broekje wat ze aan heeft zit op een vreemde manier om haar heen, ze tilt haar billen iets op en trekt het stukje stof uit. Ze legt haar lichaam weer op mij en wrijft langzaam ermee over mij heen, het genot groeit snel. Onze lippen strelen elkaar langdurig en mijn vingers gaan over haar rug en strelen de zalige billen rustig. Ik voel de warmte van haar lichaam door mij heen trekken, ze gaat omhoog en met haar billen strak op mijn pik kijkt ze mij strak aan. Haar vingers gaan door mijn borsthaar en knijpen in mijn tepels. Ik druk mijn billen iets omhoog en in haar ogen straalt een heerlijk gloed. Langzaam schuift Annie met haar billen omhoog, als ze op mijn borst zit gaat ze met haar handen naar achteren en steunt op mijn buik. Met een rustige beweging komt haar natte kutje naar mijn mond, als ze ver genoeg is laat ik mijn tong over haar lipjes glijden en neem het harde klitje tussen mijn lippen. Met mijn handen streel ik haar borsten, de tepels staat hard naar voren en die pak ik tussen mijn duim en vinger en knijp er zachtjes in. Annie drukt haar kutje strak tegen mijn mond aan en kreunt even diep.

Met haar onderlichaam wrijft ze over mijn mond en zorgt dat mijn tong haar meest gevoelige plekjes goed raakt. Ik merk dat ze weer aardig opgewonden is en het niet lang duurt voor ze weer klaar komt, ze pakt mijn pik in haar hand en houdt hem stevig beet. Ze heeft haar hoofd achterover laten zakken en geniet met gesloten ogen. Heel even zit ze stil en knijpt met haar benen mijn hoofd vast, dan begint ze hard te kreunen en komt hevig schokkend klaar. Ik krijg haar heerlijk sappen weer in mijn mond en ik lik er zoveel mogelijk van op. Annie blijft een poosje schokkend op mijn mond gedrukt zitten en zakt dan langzaam terug naar mijn borst.

Haar natte kutje laat een spoor na over mijn borst, ik voel haar billen tegen mijn pik aan komen. Ze tilt zich iets op en pakt met haar vrije hand mijn harde paal beet, even kijkt ze mij strak aan dan laat ze zich met een snelle beweging over mijn pik glijden. Hij verdwijnt helemaal in haar, mijn ballen tikken tegen haar billen aan. Met haar nagels schuurt ze over mijn borst heen en laat donkere sporen na. Annie tilt zich iets op en komt dan weer met een snelle beweging terug. Mijn pik wordt tot het uiterste verwend door haar heerlijke lichaam, ik laat mijn vingers ver haar buik glijden, als ik met mijn duim haar knopje raak schokt ze even hard heen en weer. Ik heb het gevoel dat ze mijn pik met haar kutspieren eraf wil knijpen. Ik moet heel erg mijn best doen om niet direct in haar klaar te komen. Met rustige halen blijft Annie mij neuken, ze laat zich voorover zakken en drukt haar lippen op die van mij. Ik kan niet meer bij haar klitje en borsten en leg mijn armen om haar heen en streel met overgave haar zalige billen, als ze mijn lippen loslaat en haar gezicht op mijn schouder drukt maak ik een vinger goed nat in mijn mond.

Langzaam druk ik hem daarna in haar kontje, ze schokt omhoog en kijkt mij vragend aan. Ik glimlach naar haar en laat mijn vinger helemaal in haar verdwijnen. Met rustige bewegingen laat ik mijn vinger haar neuken, Annie begint steeds harder te steunen. Ze bijt op haar lip en kijkt mij verlangd aan. Ik draai ons om en leg haar benen tegen mijn schouders aan, ik voel mijn pik nog verder in haar grotje verdwijnen. Jammerend sluit Annie haar ogen en vangt iedere stoot van mij op met haar lichaam, ze laat een hand van zichzelf tussen ons in glijden en streelt haar klitje. Haar kutje begint steeds harder in mijn pik te knijpen, ze kijkt mij aan met gelukkige ogen. Heel even blijven haar ogen wijd open dan sluit zij ze en komt kreunend klaar. Haar grotje knijpt zo zalig in mijn paal dat ik me niet meer kan inhouden en mijn zaad met grote schokken in haar spuit.

Annie kijkt mij heel gelukkig en opgewonden aan en sluit haar benen om mij heen en zorgt ervoor dat ik nergens meer heen kan. Als haar benen langzaam rond mij vandaan zakken krijg ik een innige lange zoen van haar, onze tongen strelen elkaar overal. Met haar hand pakt ze even later het slipje en drukt dat tegen haar kutje terwijl ze opstaat. Lachend pakt ze mijn hand en lopen we voor de zoveelste keer naar de badkamer. Na het douchen, laat zij zich op haar buik op het bed vallen, ik ga naast haar zitten en begin haar zachtjes te masseren.

Ze gaat er helemaal ontspannen bij liggen en geniet van iedere streling die ik doe. Een poosje later draait Annie zich om en geeft mij een zoen, ze trekt mij naast haar op het bed.

“Je bent lief Ronald, maar laten we nu even lekker rusten en alleen genieten van elkaar. Ik kan even niet meer en volgens mij kan jij ook niet meer. Je hebt mij iets gegeven vandaag wat ik al heel lang niet meer heb meegemaakt. Dank je Ronald, ik hoop dat jij ook genoten hebt.”

“Meer als genoten lieve Annie, het was zalig en ik hoop dat het niet de enige keer was.”

Glimlachend kijkt ze mij aan, haar ogen sluiten zich even als ze weer open gaan staat dezelfde glinstering er weer in.

“Houd jij maar rekening ermee dat je dit nog vaak mag komen doen, ik denk er zelfs over om alle kaartjes van mijn vriendinnen terug te vragen aan jou. Ik ben waarschijnlijk straks jaloers als ik weet dat je bij een van hun bent.”

Glimlachend kijk ik haar aan en geef haar een innige zoen, als we een poosje later beneden zitten genieten we van de afgelopen uren. Annie ziet er schitterend uit, ze heeft een dun jurkje aan gedaan met een klein slipje eronder. Haar borsten hangen los in het jurkje, de haren zijn netjes gekamd en aan haar voeten heeft ze pumps met een redelijk hoge hak. Ze heeft een zalig geurtje opgedaan, ik heb van haar een broek en shirt gekregen, het zit als gegoten en ook de schoenen zijn precies pas. Ze kijkt mij aan en gooit dan de sleutels van haar auto naar mij toe.

“We gaan even iets drinken, vind je het goed als ik zo mee ga? Of moet ik een bh aan trekken?”

“Je mag zo mee lieve Annie als je maar niet naar andere mannen kijkt.”

Glimlachend kijkt ze mij aan, ze komt op haar hoge hakken naar mij toe en drukt haar lippen krachtig op die van mij.

“Momenteel wil ik helemaal geen andere man, jij bent alles wat ik wil lieverd. Kom, jij rijdt.”

Ronald
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1044

Wat een heerlijke zomerse dag

RonaldGeplaatst door My 4Fingers zo, oktober 30, 2011 21:54:23

Een heerlijke zomerse dag

Hallo! Ik ben Ronald 44 jaar 1m73 redelijk goed gebouwd drink niet, rook niet, heb al wel grijzend haar, een kort baardje en snor en voor de rest ben ik redelijk behaard op borst en armen en benen. Ik vind dat zelf wel erg mooi en als ik zo nu en dan op de vrouwen let dan vinden deze dat ook best lekker om te zien. Het was een prachtige zomerdag. Ik ging op het terras zitten de temperaturen waren opgelopen tot een graadje of 28. Gevolg, iedereen zat in korte broek of korte rok op het terras, ik had genoeg om naar te kijken. Op een gegeven moment viel mijn oog op een tafel waar twee dames aan zaten, de ene was vrij gezet en de andere was iets minder maar ook niet z’n slank fotomodel ik vind over het algemeen ook de dames die wat forser zijn een stuk leuker om naar te kijken en eigenlijk ook mee te spelen. Dus mijn aandacht ging iets meer naar die meiden toe.

Een van de meiden zat wat achterover geleund in haar stoel en droeg een donkere zonnebril zodat ik niet kon zien welke kant ze opkeek. Ik keek zo een beetje in hun richting en zag dat de dame die mijn kant op zat haar rok iets had op getrokken en was vergeten dat zoals ze er nu bij zat ik precies tot tegen haar slip aan kon kijken, en dat deed ik dan ook gewoon.

Ze droeg een rode slip en haar benen waren goed stevig. Ik zat zo te fantaseren hoe het zou zijn als je met je hoofd ertussen zou liggen. Ze zag er goed uit. Ze had kort donker haar en was door de zon redelijk gebruind en zo ver als ik onder haar jurk kon kijken zag ik alleen maar mooi gebruinde benen. Ze had een lieve heldere lach en zat vrolijk te praten met haar vriendin, die er ook mocht wezen. Ook zij had een zomerjurk aan en had wat langer haar dat tot op haar schouders hing. Ze was donkerblond en ze had ook een paar stevige armen en ik schatte haar benen op hetzelfde in.

Ik had zo even zitten kijken en mijn gedachte hadden al een hele gevecht in bed geleverd met hun toen ik me bedacht dat ik voorlopig niet kon opstaan omdat er tussen mijn benen iets was gegroeid. Ik verzette mijn gedachten, keek een andere kant op en dacht niet meer aan de dames.

Toen ik een poosje later afrekende en opstond om weg te gaan zag ik dat de dames ook net betaalde. Ik liep langs ze heen, groette ze netjes en liep rustig weg.

Ik dacht niet meer aan de dames en liep op mijn gemak een beetje slentert weg. Ik kwam in een parkje terecht, ging daar op het gras zitten en keek even naar het meertje waar een paar eenden in rondzwommen. Ik kreeg ook een beetje zware oogleden want het was zulk mooi en lekker weer.

Ik schrok op toen ik ineens een hand op mijn schouder voelde en een stem mij vroeg of ze er bij mochten komen zitten. Ik keek op en zag de twee dames van het terras staan ze stonden iets bij mij vandaan maar ik kon bij beide net onder de rok kijken. Dat deed ik dan ook en zei gelijk dat de dames welkom waren.

De dame die op het terras met haar rug naar mij toe had gezeten, die ook het grootste was van de twee, zette zich neer en toen ze bijna op de grond zat ging haar jurk omhoog. Ik keek recht tegen haar slipje aan ik zag dat ze voor haar lekkere grote billen best een klein slipje droeg. Ik dacht dat het een tanga was maar kon het net niet zien het was wel een mooie blauwe kleur. Mijn lul reageerde er weer op en begon zich iets op te richten. Ik had zoiets van, wat kan het mij ook schelen, zij doen dit toch ook en dan mogen ze best zien dat het mij opwind met wat ze doen. We raakte aan de praat over waar ik vandaan kwam, wie ik was en wat ik deed. Daarop vroeg ik.

"Willen jullie je zelf ook eens even voorstellen?"

"Ja, natuurlijk" zei de grootste van de twee en eigenlijk ook de lekkerste. Ik had me al aardig zitten op te geilen aan haar lekkere vlezige benen en had al in gedachte een keer of tien over haar heen gespoten. Dat was ook goed te zien in mijn broek want mijn lul, die niet zo heel erg groot is 13x5 dus eigenlijk gewoon, stond al heel de tijd erg strak gespannen in mijn broek.

De dame zei: "Ik heet Ingrid en ben getrouwd. Maar zo nu en dan ga ik wel eens op het oorlogspad samen met mijn vriendin. De andere dame stelde zich voor als Miranda, was ook getrouwd en mocht ook zo nu en dan wel eens buiten de deur gaan eten.

"Dus de dames zijn op de versiertoer? En hebben jullie al wat gezien wat de moeite waard is?"

"Ja, dat kan je wel zeggen wij hebben net kennis gemaakt met een man en die willen wij eigenlijk wel eens beter leren kennen."

"O, ja? En waar is die nu? Vroeg ik.

"Die zit nu onder onze jurk te gluren met een lekker stijve lul in zijn broek en als ik zou willen dan kan ik die bijna aanraken."

Ik keek Ingrid aan en zei "bedoel je mij soms?"

"Ja, dat is precies wat ik bedoel dus als je zin hebt om eens lekker tussen twee hete zwaarlijvige meisjes in te liggen dan moet je nu opstaan en met ons mee gaan."

Ik stond op en zei,"ik volg de dames. Gaat u mij maar voor."

Ik hielp de meiden omhoog en we liepen weg ik vroeg hen, "waar gaan we naar toe meiden?"

"We gaan naar mijn huis" zei Miranda. Ik ben deze week vrijgezel dus we worden er niet gestoord en kunnen doen wat we willen."

"Goed." Antwoordde ik. "Ik volg jullie. Laten we gaan."

Ze gingen ieder aan een kant van mij lopen en staken hun arm door mijn arm heen. We liepen zo een klein kwartiertje, kwamen aan bij een mooi appartementencomplex en Miranda deed de deur open. We gingen naar binnen. In de lift pakte ik Ingrid zachtjes beet en trok haar naar mij toe en gaf haar een tongzoen die ze gelijk beantwoorde. Ze liet haar tong met veel passie tussen mijn lippen door glijden en begon een zeer aangenaam gevecht met mijn tong, ze liet ook gelijk haar handen over mijn rug naar beneden toe glijden en streelde mijn kont.

De lift stopte en we stapte uit op de 10 etage, liepen naar het einde van de galerij en daar deed Miranda de deur open. Ingrid liep als eerste naar binnen en ik na haar. Toen Miranda de deur dicht deed pakte ze me beet, trok me naar haar toe, drukte haar lippen op de mijne en liet haar tong langzaam mijn mond in glijden. Ze begon met haar tong mijn mond te verkennen. Ze likte de binnenzijde van mijn lippen, raakte mijn tong en duwde haar tong verder mijn mond in. Ze liet haar handen naar beneden glijden, maakte mijn broek los en liet die gelijk met mijn slip op de grond glijden. Ze nam mijn reeds harde lul in haar hand en begon er zachtjes aan te trekken.

Ik liet mijn mond van haar mond los en zei: "Als je nog even doorgaat dan kom ik klaar" en keek haar recht in de ogen. Ze stopte met trekken en kneep even in mijn lul op een bepaalde plaats en ik voelde de opwinding iets weggaan.

Ze pakte mijn hand en trok me mee de kamer in waar Ingrid al op de bank zat. Die keek verrast op dat ik al in mijn blote kont liep en dat mijn lul lekker stijf vooruit stond. Ze stond op en trok haar jurk uit. Ik had het goed gezien ze droeg een tanga die haar heerlijke billen helemaal vrij lieten.

Ik liep naar haar toe, pakte haar billen beet, begon in haar nek te zoenen en liet mijn tong naar haar oor toe lopen.

Ik beet zacht in haar oorlel en liet mijn tong een stukje in haar oor gaan wat haar een hele diepe zucht en een zacht gegrom deed ontlokken. Ik speelde met haar borsten die nog in haar bh zaten, maakte het bandje los en gooide de bh weg.

Ik voelde dat Miranda achter mij stond en zich tegen mij aan drukte, wat mij een heerlijk gevangen gevoel gaf. Tussen twee van die heerlijke vrouwen te mogen zitten. Heerlijk!

Ik voelde de borsten van Miranda tegen mijn rug aanprikken. Ze liet haar handen over mijn rug glijden en zoende mij in mijn nek en hals. Haar handen gleden naar mijn billen en begonnen die een beetje te masseren. Dat voelde heerlijk ontspannen aan. Ook Ingrid draaide zich om, bracht haar mond weer naar de mijne en duwde haar tong mijn mond in. Ze liet haar handen naar beneden glijden en pakte mijn lul beet. Ze begon er zacht mee te spelen, trok het velletje iets naar achter en maakte haar vinger nat. Ze gleed met die natte vinger langs mijn zeer gevoelige kop. Ik keek haar aan en zei:" Ik kom zo klaar als je zo doorgaat."

"Nou" zei ze "je kan best meer dan 1 keer hoor. Dan heb je even een beetje rust want je bent nu zo heerlijk geil dat als we niets zouden doen, je alleen bij de gedachte aan ons al klaar komt. Of heb ik het mis?" En ze ging gewoon door met lul te bespelen die echt op ontploffen stond.

Ik probeerde er alles aan te doen om het maar tegen te kunnen houden.

Miranda was nog steeds bezig met mijn billen en dat verhoogde mijn genot ook alleen maar. Ze liet mijn billen los, ging met 1 hand over mijn benen en kwam tussen mijn benen naar voren. Daar pakte mijn zak beet en voelde ik haar andere hand weer bij mijn billen. Ik stond een stukje met gespreide benen omdat ze met haar hand tussen mijn benen in zat. Ik voelde dat ze mijn kontgaatje opzocht met haar vinger en voor ik het in de gaten had stak ze een vinger in mijn kont.

Dat was het moment dat ik het niet meer kon tegenhouden en met een luide brul klaar kwam.

Ik spoot mijn zaad met krachtige stralen tegen de buik van Ingrid aan die lekker bleef doortrekken en ook de laatste druppel er uit wilde hebben.

Miranda was met haar vinger heel diep in mijn kont gegaan en neukte me met haar vinger. Ik wist echt niet meer waar ik op dat moment was. Wat een genot!

Dit had ik lang, heel lang, niet meer meegemaakt. Ik zakte iets terug op de grond, leunde op Ingrid en gaf haar een zoen.

Ingrid liet zich achterover op de bank vallen. Miranda en ik gingen tussen haar mooie volle benen zitten en begonnen haar een likbeurt te geven. Ik likte de binnenkant van haar dijen en Miranda begon met mijn zaad van de buik van Ingrid af te likken. Ze kwam naar mij toe en gaf me een tongzoen. Ik proefde voor het eerst zaad en vond het eigenlijk best lekker. Dus ook ik ging naar boeven en likte de buik samen met Miranda helemaal schoon. We zakte langzaam naar de zone waar Ingrid het meeste op reageerde en ik stak mijn tong in de zalige kut van Ingrid. Die was opgestaan en was op de bank gaan staan. Ze drukte haar kut in het gezicht van Ingrid die gelijk heel gretig haar kut begon te bewerken. Dat vond Miranda wel heel erg lekker want ze zakte langzaam door haar benen heen. Ook Ingrid wist zich niet zo lang meer in te houden. Ik had mijn vinger nat gemaakt, duwde die langzaam haar kont in en duwde mijn tong iets krachtiger op haar klitje.

Toen ik met wat meer kracht mijn vinger in haar kontgaatje drukte duwde ze haar klit hard tegen mijn mond aan, sloot haar machtige benen en kwam heel intens klaar.

Ik merkte dat ook Miranda, op de tong van Ingrid, een heel goed orgasme beleefde.

Toen het bij Ingrid weer een beetje was weggeëbd liet ze mijn hoofd los en ik bleef op haar dijen liggen. Ik speelde nog een beetje met de haartjes van haar kut, wat ze wel erg lekker vond, want ze begon weer een beetje te grommen en haar kutje een beetje te draaien zodat ik wel aan haar klitje moest zitten. Maar daar bleef ik gewoon af en streelde met mijn andere hand de billen van Miranda. Zij speelde ook met haar kutje. De dames gaven elkaar een tongzoen en bij het aanzicht van deze handeling voelde ik dat mijn lul weer zin kreeg om mee te gaan doen. Hij kwam langzaam met schokjes weer omhoog. Ik speelde verder met de heerlijke vruchten van de meiden en likte ze ieder om beurt een beetje. Al gauw waren ze alle twee weer erg op pijl en wilde eigenlijk meer.

Mijn lul was weer op volle oorlogssterkte. Toen de meiden dat in de gaten hadden drukte ze mij op de grond, ging Ingrid over mijn lul heen zitten en liet mijn lul geheel in haar zalige natte omgeving zakken.

Ik moest even aan iets anders denken, anders was ik zeker ineens klaar gekomen. Dus, toen ze langzaam begon met op en neer te gaan was ik al weer een beetje zover dat ik het wel lekker lang kon uithouden.

Ik begon met mijn hand haar klitje te bewerken en even later kwam Miranda met haar heerlijke grote billen op mijn gezicht zitten. Ze drukte haar kut op mijn mond en ik stak mijn tong uit. Ik begon haar klit te likken, met mijn vrije hand bewerkte ik haar billen en drukte mijn vinger in haar kontgaatje.

Ze begon ik haar langzaam te neuken in haar kont. Ze wipte een stukje op en ik stak er nog een vinger bij. Deed dat ook met mijn derde vinger en maakte snelle en korte neukbewegingen.

Ondertussen bleef ik haar klit likken. Ik merkte dat het niet lang zou duren eer ze geweldig zou klaar komen. Ondertussen was ook Ingrid al redelijk op hoogte en ik bleef haar klit met mijn vingers bewerken. Toen ik mijn vingers nogmaals heel snel in de kont van Miranda liet schieten kwam ze luid kermend klaar.

Ik moest erg mijn best doen om al het vocht wat ze liet lopen op te likken en dat smaakte heerlijk. Ik had nog nooit een vrouw meegemaakt die tijdens het klaarkomen ook vocht uitscheidde. Maar, het was gewoon heerlijk toen Miranda met zoveel geluid en beweging klaar kwam. Daarop kon ook Ingrid zich niet meer inhouden en kwam ook met een hele diepe zucht en halve schreeuw klaar. Ze kneep met haar kut hard in mijn lul maar ik hield me erg goed. Ondanks dat ik ook heel dicht tegen een zaadlozing aanzat kon ik me nog net inhouden.

Toen de dames iets waren op geknapt wilde ik toch wel mijn zaad even verschieten dus ik ging omhoog, pakte Ingrid beet en zette haar op handen en knieën op de grond. Ik ging achter haar zitten en duwde mijn zeer vochtige lul tegen haar kontgaatje aan.

Ze jammerde. "O, ja! Maar doe het wel voorzichtig. Ik ben nog maagd daar. Ik duwde heel langzaam en voorzichtig mijn lul in haar gaatje. Toen ik er helemaal in zat liet ik hem even zitten en begon toen langzaam te neuken.

Miranda vond dit z’n mooi gezicht dat ze onder Ingrid kroop en de kut van Ingrid begon te likken. Als mijn ballen bij haar mond kwamen dan likte ze die ook. Ingrid had zich op de kut van Miranda gestort en likte haar alsof dat het laatste was wat ze nog kon doen. Miranda voelde haar hoogtepunt op deze manier met een vreselijke gang aankomen. Ook ik voelde dat ik zo zou gaan spuiten en begon te grommen. Ik voelde dat Ingrid haar darmspieren aantrok en bijna jankend kwamen beide dames weer klaar.

Miranda duwde een vinger in mijn kont en beet zachtjes in mijn ballen. Dat was voor mij ook iets te veel van het goede en ik kwam op een ontzettende lekkere manier klaar. Ik dacht dat er geen eind aan kwam en bedacht dat de kont van Ingrid wel heel erg vol zou zitten.

Toen ik bedaarde zakte ik langzaam op de grond en bleef even liggen.

Ingrid stond op. Ze zette haar heerlijke grote billen op mijn gezicht en liet toen langzaam haar kont leeglopen. Ik ving alles op in mijn mond en dat smaakte echt naar meer. Ik wist dat dit niet de laatste keer zou zijn dat ik dit heerlijke zaad zou drinken. Toen ze alles uit haar kont had gedrukt liepen we naar de badkamer en gingen met z’n drieën onder de douche en waste ons lekker schoon.

Terug in de kamer zijde de dames.

"En heb je spijt dat je bent meegegaan met ons."

Ik keek de meiden aan en zei: "Spijt? Ik wou dat dit elke dag gebeurde. Want dit is heerlijk. Ik heb nog nooit zo genoten als vandaag."

Ronald  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post673

Mia zal nooit meer

RonaldGeplaatst door My 4Fingers do, januari 13, 2011 01:25:30

Mia, zoals het nooit meer zal kunnen.

Het is september 2009 als ik, na jaren van werkeloosheid, weer eens naar school moet. Ik moest een opleiding informatica volgen. Het was volwassenenonderwijs, dus kun je dames van allerlei leeftijden tegen komen.

In het begin moest ik wennen, maar al snel viel mijn oog op een leuk, niet heel knap, meisje. Eigenlijk was ze veel te jong voor mij. Ik, bijna 40 en zij begin 20. Ze had me dochter kunnen zijn, maar kennelijk trekt de liefde zich daar niets van aan.

Mia zat vaak achteraf in een hoekje en dat trok me bijzonder aan.

Op een dag ging ik bij haar zitten en we raakte aan de praat. Ze vertelde, dat ze net op zichzelf was gaan wonen in een dorp. Ze nodigde me uit om naar haar kamer te komen kijken. We spraken af om het de volgende week te doen.

Een week later ging ik, met een bos bloemen, naar Mia. Ze had een klein oud huisje, erg knus. Mia zette de bloemen in het water terwijl ik vanuit de kamer haar goed kon volgen. Ik vond haar al een tijdje heel leuk, maar het viel me nu op, dat ik best geil werd van haar rondingen. Mijn opzwellende pik zat flink in de verdrukking.

Gelukkig had Mia niets in de gaten. Uit de keuken riep ze of ik koffie wilde. Mijn kans om ook naar de keuken te gaan om haar lekkere lijf van heel dichtbij te bekijken. Bovendien was de keuken ook niet zo groot, dus kon ik ongemerkt haar aanraken.

Het liet Mia toch ook niet helemaal koud, dat we wat tegen elkaar aan stonden te duwen, want haar harde tepels priemden al aardig door haar bloesje. Bij dat aanzicht werd mijn lul nog harder en moest ik bijna naar de wc om de spanning eraf te halen.

De koffie was klaar en we gingen in de knusse huiskamer zitten. Mia tegenover mij. Ze droeg een niet te extreem kort rokje, maar wel kort genoeg om een goed uitzicht te hebben op haar mooie benen. Ze had niet zo een mooi hoofd, maar haar lijf maakte dat meer dan goed. Toen we de koffie op hadden, vroeg ze of ik ook het verdere huis wilde zien. Ik stemde gelijk in.

Ze liep voor mij de trap op en ik had grote moeite me in te houden, haar niet bij die lekkere kont van haar te pakken. Boven liet ze me haar studeerkamer en douche zien. Toen kwamen we bij haar slaapkamer. Een superromantisch holletje.

Mia had vaak last van haar nek. Ook vandaag. Ik stelde haar voor, om haar nek te masseren met olie. Na even geaarzeld te hebben, stemde ze toe en ging op haar bed zitten. Ik zei tegen haar, dat ik er zo niet zo goed bij kon en ze trok haar blouse uit.

Daar zat Mia voor me, in haar azuurblauwe bh’tje met haar mooie ronde tieten. Het liefste had ik ze gelijk beetgepakt en had ze wel willen masseren, maar ook dit keer hield ik me in. Mijn stijve lul protesteerde flink.

Ik legde haar op haar buik op het bed en begon, met wat olie, haar nek te masseren. Ik hoorde Mia kreunen van genot. Voorzichtig maakte ik haar bh’tje los. Ze protesteerde niet, dus legde ik de bandjes naar opzij. Langzaam ging ik van haar nek naar haar rug. Ik masseerde ook haar armen en handen. Mia ontspande zich totaal. Na een kwartier ontdeed ik haar van haar rok.

Daar lag mijn Mia. Alleen nog in haar azuurblauwe slipje en haar losgeknoopte bh’tje. Ik masseerde nu ook haar benen en vooral haar voeten. Ik hoorde haar steeds zachtjes kreunen.

Na verloop van tijd, draaide ik Mia op haar rug. Door deze beweging viel haar bh’tje af en had ik uitzicht op paar vreselijk lekkere borsten. Nog lekker strak en erg mooi van vorm met een paar ferme tepels er op.

Ik zei Mia dat de olie op was, maar ik nog wel wat anders wist. Ze zei, dat ik dat andere maar moest doen. Ik liet me dat geen twee keer zeggen en ik kuste en likte haar overal. Beginnend met haar hals, langzaam afzakkend naar haar heerlijke borsten. Over haar platte buik naar haar grotje toe. Tot mijn verbazing stonden haar lipjes al half open. Ik kon het niet laten om mijn tong in haar natte, strakke kutje te steken. Ze had me verteld, dat ze geen vriend had en nog maagd, omdat ze gelovig was en geen seks voor het huwelijk wilde.

Toen ik mijn tong in haar natte neukspleet stak, voelde ik een rilling door haar lijf gaan. Ze spreidde haar benen nog iets verder zodat ik er beter bij kon.

Het uitzicht, de geur en de smaak van haar sompige grot, deden mijn lul opzwellen tot ongekende grote. Het deed zelfs een beetje pijn.

Terwijl ik Mia met volle overgave befte, voelde ik wat gefriemel bij mijn piemel. Mia probeerde mijn gulp open te maken.

Ik besloot even te stoppen om mijn broek uit te trekken en ging weer verder met waar ik mee bezig was. Die lekkere, geile kut aan het uitlikken.

Mia had minder moeite om mijn lul te bevrijden uit mijn boxershort. Kennelijk schrok ze een beetje van de grote. Ze slaakte een kreetje en deinsde even terug. Nou heb ik niet zo een joekel van een neukstaaf, dus zal ze nog nooit van zo dichtbij een paal hebben gezien, laat staan in haar mond gehad.

Maar toch, voelde ik dat Mia mijn staaf in haar mondje nam. Een beetje onwennig sabbelde ze aan mijn geslacht. Dit wond me zeer op en stimuleerde mij om haar nog intensiever te beffen. Ik voelde dat ze moest komen. Haar hele lijf begon te trillen. Schokkend, kreunend en trillend beleefde ze haar eerste orgasme.

Mijn pik viel uit haar mond.

Toen ze weer een beetje was bij gekomen, nam ze hem als vanzelfsprekend weer in haar hete mondje en sabbelde verder.

Ik ging op mijn knieën zitten voor Mia, pakte haar hoofd en neukte mezelf klaar in haar mond. Dikke stralen sperma spoot ik in haar keel. Doordat dit de eerste keer was, kon ze niet alles doorslikken. Het sperma liep uit haar mond over haar borsten. We veegden met een handdoekje het meeste sperma weg.

Ik kuste ik haar weer in haar nek. Ik wilde nog meer. Ze vroeg plagerig of die oude man nog wel een keer kon. Liefdevol kuste ik haar gezicht en gaf haar voor het eerst een tongzoen. Ze was gewoon een natuurtalent.

Ik daalde weer af naar haar borsten, buik en die lekkere, nauwe neukgrot van haar. Ik lag haar weer lekker te beffen en zij deed haar best om mijn neukstaaf weer op oorlogssterkte te brengen. Dat lukte helemaal toen ze mijn ballen in haar mond nam. Wat een hemels gevoel. Nadat ze haar tweede orgasme had gehad, vond ik het toch wel tijd voor andere dingen.

Ik zette haar op haar knieën op het bed en zette mijn eikel tegen die lekkere zachte lipjes. Langzaam zakte ik verder en verder in haar. Tot mijn ballen haar lijf raakte. Het deed geen pijn, dus kon ik me gang gaan. Tijdens het neuken, beroerde ik haar knopje, waardoor ze weer klaar kwam, terwijl ik haar neukte. Ze had met lekker al een keer klaar gepijpt, dus kon ik lekker lang neuken.

Na een tijdje trok ik mijn lul uit haar zuigende kut en zette haar op de wasmachine. Ze leunde een beetje achterover zodat ik lekker diep in haar kon komen. Zo neukte we weer verder. Toen ik voelde dat ik bijna klaar kwam, trok ik mijn lul snel uit haar en legde haar weer terug op bed, maar ditmaal met een stevig kussen onder haar kont.

Ik priemde mijn lul nu zover in haar, dat ik haar baarmoedermond raakte. Ze zei dat het wel een beetje pijn deed, maar dat ik haar wel door moest neuken. Ik kwam weer lekker klaar. Niet veel later zij ook.

Tevreden en voldaan zakte we tegen elkaar aan. Korte tijd later stond mijn lul weer als een speer vooruit. Ditmaal wilde ik haar andere gaatje wel vullen. Langzaam ging ik naar beneden en likte aan haar aarsje. Eerst vond ze het vies, maar toen ik even bezig was, genoot ze er wel van.

Met wat vaseline op mijn vingers gleed ik haar kontje binnen. Mia was weer begonnen met me te pijpen; het ging steeds beter. Op een gegeven moment kon ik gemakkelijk met twee vingers in het poepgaatje gaan van Mia, dus dan paste mijn neukstaaf daar ook wel in.

Ik zette Mia weer op haar handen en knieën en drukte mijn snikkel met enige kracht in haar kontje. Mia verkrampte even, maar ontspande daarna.

Ik deed ontzettend mijn best om naar flink in haar kontje te stoten en korte tijd later kwam ik weer lekker klaar. Ik trok mijn pik uit haar kontje.

Moe, maar voldaan vielen we in slaap.

Na deze heftige middag ben ik niet meer bij haar weggegaan en is Mia nu mijn vrouw en hebben we 2 kinderen.

Alleen de seks is niet meer zo heftig dan in het begin, maar ben nog steeds erg blij met haar.

Ronald  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post495

St... Vertel het niet verder

RonaldGeplaatst door My 4Fingers wo, oktober 06, 2010 01:18:52

St… Vertel het niet verder…

Het was zaterdagmiddag en ik (Ronald) was klaar met werken en reed terug naar mijn studentenkamer. Het studentenhuis waar ik woon heeft vijf kamers. Eén woonkamer en vier slaapkamers. Ik woon daar samen met drie andere huisgenoten, twee vrouwen en nog één jongen.

Tegenover mijn deur was een deur naar de kamer van Hilde en bij de voordeur waren ook nog twee kamers die van Stefaan en Ilse. Stefaan en Hilde waren thuis toen ik aankwam en we gingen samen eten, want Stefaan had gekookt.

Ik vroeg aan beiden of ze vanavond ook gingen stappen, maar Stefaan vertelde me dat hij vanavond nog terug naar zijn ouders ging en daar ging stappen. Hilde zou met een paar vrienden gaan stappen, dus zei ik dat ik haar misschien nog tegen kwam die avond. Ook Hilde ging zich omkleden en ze vroeg een paar keer om mijn advies. Hilde is een mooie meid van twintig met lang donker haar. Donkere ogen, lange benen, een lekker strak figuur met een goddelijk kontje en een paar behoorlijk zware borsten (grote cup C).

Na het eten ging ik me klaar maken en stapte ik op de fiets naar een vriend van mij om daar alvast in te gaan drinken. We gingen rond middernacht naar de stad en we dronken behoorlijk wat alcohol. Om vier uur gingen de kroegen dicht en besloten we maar om naar huis toe te gaan. Redelijk beschonken pakte ik de fiets, maar ik was nog niet zo dronken dat ik niet fatsoenlijk naar huis toe kon gaan.

Toen ik thuiskwam was er niemand thuis dus besloot ik maar om direct naar bed toe te gaan. Maar net voordat ik in mijn bed lag, hoorde ik de voordeur open gaan. Hilde was thuisgekomen.

Ik hoorde aan het lawaai dat ze maakte dat ze te veel gedronken had. Ik besloot er geen aandacht aan te geven, maar opeens ging mijn deur open en stond Hilde in de deuropening.

Ze was zo dronken dat ze haar eigen deur niet kon vinden. Ze liep naar mijn bed toe en ze ging op mijn bed liggen. Ik zag dat ze al bijna in slaap viel.

Ik liep naar haar toe en ging kijken of ze nog wakker was. Ik besloot haar naar haar eigen kamer te brengen. Ik pakte haar beet onder haar rug en onder haar benen en ik liep naar haar kamer toe en legde Hilde op bed. Ze noemde met bij de naam van haar vriendje Martin en dat ze het fijn vond om zo’n fijn vriendje te hebben. Ik deed net of ik het niet gehoord had en net op het moment dat ik terug wou lopen riep ze weer Martin tegen me en ze pakte mij vast. Waarom ga je weg? Kom hier in bed liggen. Ik begreep dat ze mij voor Martin aan zag en na enige twijfeling bij mezelf, besloot ik om maar bij haar in bed te kruipen.

Hilde begon me direct te betasten en ze zoende mij vol op de mond. Ik tongde terug en begon haar een beetje uit te kleden. Eerst haar strakke T shirt en daarna haar spijkerbroek. Vervolgens begon ik haar in haar nek te zoenen en aan haar gehijg te horen vond ze dit erg lekker. Ik daalde na verloop van tijd wat af naar beneden en maakte haar bh los. Haar grote borsten kwamen te voorschijn en ik begon deze wat te kneden om vervolgens haar een beetje te plagen.

Mijn hand dook onder haar string en langzaam begon ik haar te verwennen. Ik merkte dat ze al erg geil was. Haar string bleef ook niet lang aan en ik dook verder af naar beneden om heerlijk te gaan beffen.

Ze hijgde steeds heftiger en sneller. Haar eerste orgasme kwam er aan. Ze kwam kreunend klaar.

Ze kwam iets omhoog en ze pakte mijn lul die al behoorlijk op lengte was. Ze nam hem direct in haar mond en begon me te pijpen. Ze zoog mijn lul af alsof haar leven ervan af hing. En al redelijk snel spoot ik mijn volle lading bij haar naar binnen. Ze probeerde alles door te slikken, maar het was teveel voor haar.

Niet veel later begon ze mijn lul weer op volle oorlogssterkte te maken en zei: "O, Martin ik wil je nu in me."

Ik dacht na over het feit dat ik geen condoom bij de hand had, maar liet me dit natuurlijk niet twee keer zeggen en duwde mijn lul bij haar naar binnen. Mijn lul floepte redelijk gemakkelijk naar binnen en ze begon direct te hijgen. Na elke stoot kreunde ze steeds harder.

Ik voelde haar tweede orgasme opkomen en ze kreunde nog harder.

"Ow, o, ho, ow, ja..ja..ja..ja. Martin! Ooooow. Ik kom…"

Ik draaide me op mijn rug en ze kwam op mij zitten. Ze begon me heerlijk te berijden. Haar kut omsloot mijn lul en dit was een heerlijk gevoel. Ik kneedde aan tieten en likte er aan. Dit wond haar nog meer op.

Ze bleef maar heerlijk mij neuken, maar ik wilde nog niet in haar komen. Toen merkte ik dat zij weer een hoogtepunt aan het bereiken was en voor de derde keer kwam ze luid kreunend klaar. Wat een geil wijf was dit zeg.

Haar lekkere lijf trilde helemaal van genot. Ik legde haar op haar buik en met haar kontje een beetje omhoog. Ik stopte mijn lul diep naar binnen en ik stootte vol door. Nu was ze helemaal niet meer te houden en ze kreunde zo hard dat de buren hiervan wakker moesten worden.

Ik had mijn zinnen nu gezet om in haar klaar te komen. Ik was zo geil geworden. Na een paar minuten begon Hilde wederom een hoogtepunt krijgen, maar dit keer zou het niet alleen zijn. Ze kreunde

"O. Martin….ik kom…. Ik kom!" En praktisch gelijk spoot ik mijn lading bij haar naar binnen.

Heel even bleef ik op haar liggen en Hilde viel al heel snel in slaap. Op het moment dat ze sliep, ruimde ik de paar druppels op die uit haar kut op het bed waren terechtgekomen. Waarna ik de deken over haar heen gooide, de lamp uitmaakte en me naar mijn eigen kamer begaf. Wat een lekkere, geile wip was dat zeg.

Ik deed mijn ogen dicht en ging heerlijk slapen.

De volgende ochtend/middag toen ik opstond liep ik naar de gang en keek ik door het kiertje van de deur bij haar op de slaapkamer en zag dat ze nog lag te slapen. Ik besloot me te gaan douchen en nadat ik klaar was hoorde ik dat Hilde wakker was geworden. Al vrij snel kwam liep zij naar de badkamer toe en ze zag dat ik al bijna klaar was met omkleden. Ik vroeg aan haar of het gisteravond leuk was. En ze zei dat het gezellig was, maar dat ze zich niet meer kon herinneren hoe ze thuis was gekomen. Ze had verder alleen een beetje spierpijn en vroeg zich af waar dat door zou komen.

Ik gniffelde een beetje in mezelf en zei dat het misschien kwam doordat ze een andere beweging had gemaakt dan normaal.

En jij? St…Vertel het niet verder…

Ronald  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post415

Mia is een mooie meid

RonaldGeplaatst door My 4Fingers do, juli 29, 2010 14:59:28

Mia is een mooie meid.

En dat weet ze.

Ze heeft felle blauwe ogen en lang donker haar dat ze in verschillende stijlen draagt. Hoewel ze net achttien is kleedt ze zich overwegend supersexy. Als ze in het weekend uit gaat draagt ze meestal een kort zwart rokje, zwarte leren laarzen en een topje waarin haar stevige B cup goed uitkomt. Als ze haar donkere haren dan ook nog een in twee staartjes aan de zijkant draagt, ziet ze er helemaal lekker uit. Meisjesachtig en toch volwassen.

Ik was haar zo wel eens een paar keer tegengekomen als ik met mijn vrienden op stap was. Mia houdt van flirten en heeft daar succes mee. Ze kan elke kerel krijgen die ze wil. Kort na de zomervakantie kwam ik haar weer tegen tijdens een avondje stappen. Erik was ook mee. Ik raakte met Mia aan de praat over mijn vakantie. Ik bood haar een biertje aan en stelde haar voor aan Erik die zich in ons gesprek mengde. Het werd supergezellig en ze bleef de hele avond met ons kletsen. Tegen sluitingstijd nodigde ik Erik en Mia uit om bij mij thuis nog wat te drinken. Erik had natuurlijk wel zin om Marina weer te zien maar ik moest hem teleurstellen. Marina had nachtdienst. Mia kwam tussen ons in lopen.

“Och, gelukkig hebben jullie mij nog als gezelschap”, sprak ze op vleiende toon. Ik gaf Erik een knipoog en hij wist genoeg...

Zo zaten we een half uurtje later bij mij thuis met z’n drieën op de sofa van een drankje te genieten. Erik vroeg of Mia’s ouders zich niet ongerust zou maken, gezien het tijdstip. Mia, ondertussen behoorlijk dronken, lachte uitdagend.

“Dat kan me helemaal niets schelen. Ik zit hier van een heerlijk drankje te genieten tussen twee toffe kerels in. Dan zijn mijn ouders wel het laatste waar ik aan denk. Trouwens, ze zijn een weekendje weg...

En jij dan Erik? Zal jouw vrouw niet ongerust te worden?”

Erik en ik keken elkaar grijnzend aan.

“Mwaah”, sprak hij op geheimzinnige toon. “We laten elkaar vrij”. Hij wees in mijn richting. “Net zoals hij en Marina elkaar vrij laten. Mia keek mij nieuwsgierig aan.

“Oh ja, dus ik zit nu met twee vrije mannen op de bank? Jullie gedragen je toch wel hè, in het bijzijn van een net meisje?” Ze grinnikte en de blik in ogen zei dat ze het tegenovergestelde verwachtte en wilde.

Erik en ik legden vrijwel tegelijkertijd een hand op haar knie.

“Nette meisjes gaan midden in de nacht niet met twee mannen mee naar huis. En terwijl hij dat zei gleed Erik zijn hand langzaam omhoog langs haar naakte dijbeen, richting haar korte rokje. Mia slaakte een klein gilletje en prikte mij en Erik speels met een vinger in ons middel.

“Oh, stelletje beesten, een jong en onschuldig meisje verleiden, hoe durven jullie”. Ze keek Erik diep in zijn ogen en vervolgens draaide haar zwoele blik naar mij.

Ik verplaatste mijn hand naar haar middel en schoof mijn vingers onder haar topje dat ik langzaam omhoog begon te schuiven.

“Volgens mij ben je helemaal niet zo onschuldig Mia”, zei ik op uitdagende toon.

Erik’s hand gleed ondertussen onder Mia’s korte zwarte rokje. Het geile tienertje begon sneller ademen, ze spreidde haar benen een klein stukje zodat Erik de kans kreeg om zijn vingers onder haar slipje te schuiven.

“Oh, ja…”, klonk het nauwelijks hoorbaar uit Mia’s mond. We wisten dat ze dit wilde, het hing al een uur of twee in de lucht.

Mia deed niet moeilijk en liet zich steeds luider kreunend door ons betasten. Ik schoof haar topje nu hoog genoeg en maakte met een snelle beweging haar sexy BH los. Ik kneep in haar stevige tietjes en speelde met haar steeds harder wordende tepels. Mia gaf zich nog niet helemaal maar toen ik mijn lippen op een van haar harde knopjes zette en er aan begon te zuigen veerde ze op.

“Oh, waarom ook niet”, kreunde ze. En ze draaide haar hoofd in mijn richting, pakte me vol op mijn mond en duwde haar tong tussen mijn lippen. Erik schoof het slipje van Mia’s billen, trok haar rokje uit en vingerde haar vochtige kutje. We zoenden en vingerden haar om beurten. Na een kwartiertje stond ik op.

“Kom op, we gaan naar boven”.

Mia en Erik volgden mij naar de slaapkamer. Erik nam mijn digitale camera mee en begon foto’s te maken op het moment dat ik achter Mia stond. Ik zoende haar in haar nek, betastte haar heerlijke tieten en gleed met mijn rechterhand over haar nu drijfnatte spleetje. Ze kreunde gewillig en greep mijn harde pik vast die ze uit mijn broek had bevrijd. Langzaam trok ze me af.

Erik en ik trokken nu ook onze kleren uit. Mia kwam tussen ons in staan, pakte onze pikken beet en begon te rukken. We speelden om beurten met haar kutje en tieten. Af en toe hield ze onze pikken tegen elkaar en wreef ze met onze vochtige eikels tegen haar klitje.

“Hm…, dat vinden jullie wel geil hè? Lekkere mannen van me. Ik wil jullie!”.

Ze knielde en keek me intens geil aan. Haar hand gleed over mijn harde staaf richting mijn ballen. Ze opende haar mond, gleed met haar tong langzaam over haar lippen en vervolgens over mijn vochtige eikel. Haar hand kneedde nu mijn ballen en haar tong gleed verder langs mijn pik. Omlaag en weer omhoog. Met het puntje van haar tong bewerkte ze nu razend snel mijn kloppende eikel.

“Ah, ha, ja…ah…oh, je maakt me gek schatje. Kom op, zuig me af, neem hem in je mond!”

Haar volle lippen sloten zich om mijn harde lul en ze begon mij ongelooflijk lekker te pijpen terwijl ze Erik bleef afrukken. Aan de blik in haar ogen zag ik dat ze het supergeil vond om zo te worden gebruikt.

Na een paar minuten wisselde ze van pik in haar mondje en voelde ik haar hand om mijn paal. Zo ging ze een tijdje door met ons om beurten af te zuigen. Toen pakte ze onze pikken weer vast, trok ze tegen elkaar en nam onze eikels gelijktijdig in haar mond. Ah, dit was geil zeg. We probeerden zover mogelijk door te duwen. Het wond Erik en mij op om onze pikken zo tegen elkaar te voelen.

Iets later legden we Mia op het bed.

Ik knielde op het voeteneind en begon haar kutje stevig te vingeren.

Erik ging naast het bed staan en liet zich afrukken terwijl hij foto’s bleef nemen.

Toen ik mijn tong over Mia’s klitje liet glijden en haar stevig begon te beffen liet ze Erik even met rust. Geil kreunend genoot ze van mijn tong en vingers. Ze draaide met haar slanke heupen en duwde haar natte tienerspleet tegen mijn gezicht. Erik moedige ons aan en bleef foto’s nemen. Hij pauzeerde even met fotograferen toen Mia haar hoofd richting zijn lekkere lul draaide en ze hem weer wellustig begon te pijpen. Erik kreunde van genot en legde een hand achter haar hoofd. Hij pakte haar bij haar rosse haren, hield haar hoofd op die manier stevig vast en begon haar diep en hard in haar mond te neuken. Hij keek in Mia’s nu wijd opengesperde ogen. Ze hapte naar adem, maar Erik bleef haar stevig in haar mond beuken. Uit haar keel klonken dierlijke geluiden.

Erik gromde: “Ja,ah… zuig me dan geil beest, laat me voelen dat je een lekker pijpsletje bent. Ik zal je mondje eens goed volspuiten, je gaat het slikken! Ah, wat ben je lekker, oh!”

Ik stopte met beffen zodat Erik zijn geile lusten op mijn buurmeisje kon botvieren.

Mia ging op de rand van het bed zitten en gaf Erik nu al haar hete aandacht. Ze klemde haar handen om zijn billen, duwde een vinger in zijn kont en liet zich ondertussen stevig in haar mondje neuken. Langs haar lippen droop al wat van Erik’s voorvocht, vermengt met haar speeksel. Ondertussen klonken soppende geluiden bij elke stoot in haar pijpmondje. Erik ging helemaal los. Hij gooide zijn hoofd achterover, pakte Mia’s hoofd nu met beide handen stevig vast en duwde zijn dikke lul tot zijn ballen in haar mond. Mia gromde en stikte bijna toen Erik zijn warme sperma in haar keel spoot. Na de eerste golf trok hij zijn paal uit haar mond, nam zijn pik in zijn hand en rukte zich leeg. Een, twee, drie stralen golfden over haar gezicht. Het witte goedje droop van haar voorhoofd, haar wangen en langs haar lippen. Mia haalde diepe adem en wreef vervolgens het zaad van haar gezicht met haar vingers in haar mond. Ze likte alles op en slikte het door waarbij ze ons botergeil aankeek. Haar tong gleed langs haar lippen, ze beet op haar onderlip en slaakte een diepe zucht. “Oh, ja! Mm… man, dat was geil”.

Ik vond het tijd geworden om haar eens goed te neuken en ging overdwars op het bed liggen. Mijn pik stond uitnodigend recht omhoog. Mia kwam met haar rug naar mij toe op mij zitten en ik vulde haar drijfnatte spleet met mijn dikke neukstaaf. Ze bewoog langzaam op mijn pik op en neer waarbij ik met mijn hand langs haar gevoelige klitje wreef. Toen zette ze haar handen naast mijn hoofd, richtte zich een stukje op en begon me nu uiterst geil te neuken.

Ze schoof ver omhoog maar liet mijn pik net niet uit haar kutje ontsnappen, om hem vervolgens weer diep in haar te laten glijden.

Ah…, ze maakte me gek van wellust. Erik had ondertussen het fototoestel weer ter hand genomen. Terwijl Mia me zo lekker neukte pakte ik af en toe haar tieten stevig vast. Ik kneep er in en trok aan haar keiharde tepels. Ze begon steeds heftiger te hijgen. Mijn pik begon te kloppen en ik wilde haar nu keihard nemen.

“Op je rug”, sprak ik op bevelende toon. Ze keek me als een onschuldig meisje aan.

“Neuk me dan, laat me je pik maar goed voelen, naai me!”.

Ik duwde haar benen uit elkaar en kwam tussen haar gewillige dijen staan. Ik legde mijn handen langs haar bovenbenen en ramde mijn pik nu diep in haar. Mia gilde van geilheid. Ik beukte mijn knuppel nu krachtig in haar soppende spleet, wreef met mijn vinger over haar klit en liet haar trillend klaarkomen. “Ja,ah, ja,ah, oh God! Ik kom, ik kom… Ja! Ah, oh, geile dekhengst! Wat lekker!”

Ik liet haar even bijkomen, pakte haar tieten daarna weer vast en neukte verder. Ze lag wild onder me te kronkelen en liet zich gewillig pakken. Ze merkte aan mijn gehijg en mijn snellere stoten dat ik ging komen.

“Spuit me vol, kom in me, ik wil je zaad in me voelen, lekkere dekhengst, vul me!” Mijn pik begon te kloppen, het werd zwart voor mijn ogen en ik voelde mijn zaad naar buiten schieten. Ik vulde haar neukspleetje met mijn warme zaad. Uitgeput viel ik bovenop haar.

“Hm… blijf nog even lekker in me zitten, je bent zo lekker schatje”, fluisterde ze teder in mijn oor. Ik draaide nog wat met mijn heupen en merkte dat mijn zaad voor een deel uit haar kutje droop. Ik zoende haar vol op haar mond en perste mijn tong tussen haar lippen. Wild zoenend lagen we op bed. Haar nagels duwde ze krachtig in mijn rug en ze klemde mijn lichaam met haar benen tegen het hare. Erik zat naast ons en trok aan zijn pik die ondertussen weer fier omhoog wees.

Mia liet me los en ik ging naast Erik zitten. Terwijl ze haar tieten streelde en mijn zaad langs haar dijen wreef draaide ze onze richting op. Ze ging op handen en knieën zitten en nam Erik’s lul weer tussen haar lippen.

“Wacht even, nu wil ik je neuken schat”, zei hij haar.

Mia keek hem geil aan en draaide haar kontje in zijn richting. Erik knielde achter haar, pakte haar heupen vast en schoof zijn knots tegen haar billen. “Neen! Niet in mijn kontje, dat doe je thuis maar!” Dus daar werd even een mauw aan gepast.

Nu was het Erik’s beurt om haar stevig door te neuken waarbij ik eerst toekeek. Ze genoot van zijn krachtige stoten in haar strakke kutje en kreunde hevig. Haar tieten schudden wild op en neer.

Mijn pik begon zich weer op te richten en ik kwam voor haar gezicht staan. Terwijl Erik haar nog steeds achterlangs neukte, pijpte ze mij gulzig. Ah, wat was dit geil zeg! We namen haar bruut. Ik werd hier zo supergeil van dat ik mijn zaad voor de tweede keer voelde komen. Ze pijpte me geweldig lekker! Ik trok me nu voor haar geile gezicht af en spoot tegen haar lippen en op haar uitgestoken tong. Toen werd ze door Erik met kracht op haar rug gedraaid. Hij zat nog steeds op zijn knieën, trok haar benen omhoog en duwde zijn paal weer in haar spleet. Hij neukte haar met alle kracht die hij nog in zich had en werd nog heter bij de blik op haar door mij ondergespoten gezicht.

Ze hijgde met wijd open mond, mijn zaad nog op haar lippen. En we hoorden Erik grommend klaarkomen. Hij spoot zijn lading over haar buik en tieten. Mia nam zijn staaf nog even in haar mond en likte hem schoon waarna ze zijn sperma over haar lichaam uitwreef. Uitgeput vielen Erik en ik elk aan een kant naast haar op bed. We speelden nog wat met haar borsten en ik vingerde haar tot ze wederom kreunend en trillend klaarkwam.

Hierna sprong Erik onder de douche en nam afscheid. Mia vond het ook tijd om te gaan. Over twee uurtjes zou mijn vriendin thuis komen.

“Het lijkt me wel spannend als ze ons betrapt”, zei ik tegen Mia.

Ze keek me onderzoekend aan en zei dat ik wel erg ruimdenkend was. Dat klopte wel ja.

“Maar dat is Marina ook. Ik denk dat ze jou wel lekker vindt. Zou je het niet eens met haar erbij willen doen?” Vroeg ik.

Mia grijnsde. “Oh, ik heb het wel vaker met een vrouw gedaan, maar nog nooit een triootje met twee vrouwen en een man. Lijkt me ook wel eens spannend ja”.

Ik stelde haar voor om te blijven slapen en te zien wat er over twee uurtjes zou gebeuren. Ik wist dat Marina ons buurmeisje ook erg aantrekkelijk vond, dat ze zeker in zou zijn voor een triootje met haar erbij en dat ze het als een geile verrassing zou beschouwen als ze mij met Mia in bed aantrof.

Dus bleef Mia slapen. Nog twee uurtjes voordat Marina thuis zou komen...

Wat voor geile dingen er toen gebeurden, dat is voor een volgende keer...

Ronald  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post360

Stress of seks. Seks of stress?

RonaldGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 24, 2010 21:14:02

Stress of seks? Seks of stress?

Ze komen er weer aan en alle studenten zitten weer in de stress zoals gewoonlijk. Waarom? Omdat iedereen zo laat is beginnen studeren, waaronder ik.

Aan de KBR (Koninklijke Bibliotheek Royal) is het afgeladen in deze periode en moet je er vroeg bij zijn om een studieplek te vinden. Zo ging ik afgelopen woensdag om een uur of twaalf naar de KBR. In de drukke tram had ik nog net een zitplaats maar twee andere studentes die ik vaker in de KBR gezien had waren gedoemd om te staan.

De ene studente was een lichtblonde jonge vrouw van ongeveer twintig jaar. Ze zag er echt als een modelstudente uit. Oude hoogwaardige Levi”s 501, van die bruine lederen instappers en een groene regenjas van één of andere studentenvereniging waarvan het logo al enigszins versleten op de jas stond geprint. Niet echt origineel dus. Haar tas leunde op haar rechterheup waardoor haar jas iets omhoog werd gehouden. Doordat ik zat keek ik recht tegen haar mooie ronde kontje aan. Haar gezicht was niet uitzonderlijk knap, maar haar fraai gevormde achterste deed het prima.

Ze was druk in gesprek met de medestudente. Door de drukte kon ik alleen het gezicht van de andere studente zien. Zij had een heel mooi profiel. Ze leek een halfbloed Congolese meisje. Ze had hele mooie, katachtige diepbruine, donkere ogen en een kort sportief kapsel. En een mooie donkere huidskleur.

Ik kijk graag onopgemerkt naar vrouwen. Indien ik het onopgemerkt kan doen bestudeer ik ze. Iedere vrouw is uniek en het is iedere keer weer mooi om een nieuw gezicht te zien. Dat is een van de schatten die het leven ons gratis geeft en is voor iedereen gelijk.

Ondertussen stopte de tram bij het Centraal en zeker twintig mensen stapten uit, waaronder ikzelf. Toen ik opstond en mijn onhandige volle tas eindelijk in een stabiele greep had, stond ik achter het halfbloedje en ik kon het niet laten om naar haar kontje te kijken. Ze had een korte lederen jas waardoor haar schoonheid in volle glorie stond. Ze had een soort Western- look spijkerbroek aan die ook een beetje versleten was. Vooral in de naad tussen haar dijbeen. Zij had net zoals bijna alle donkere vrouwen een atletisch kogelrond achterste wat mijn hart al sneller liet kloppen.

Toen ik achter hen richting de KBR liep zag ik even dat de blonde achterom keek en iets zat te smoezen tegen het donker meisje. Toen het donker meisje achterom keer wist ik dat zij het over mij hadden. Ik deed alsof ik niets gezien had en keek bij de draaideur quasi ongeïnteresseerd naar binnen. De meesten studeren aan de V.U.B en die komen zelden deze kant op. Zij hebben een eigen bibliotheek waar ze studeren.

Toen ik binnen was liep ik zoals iedereen naar de verplichte kluisjes om mij van jas en tas te ontdoen. Het was een erg drukke dag en ik merkte dat bijna alle kluisjes bezet waren. Ik liep iets verder om te kijken of er in de andere rijen misschien nog kluisjes vrij waren. Ik had weer eens geluk en zag dat er een vrij was. Ik haalde snel mijn benodigde boeken en pengerei uit mijn tas en deed mijn jas en tas in mijn kluisje. Vervolgens ging ik de trappen op om te kijken of in de studiezalen nog een plaatsje vrij was om te studeren. Ik zag dat de tweede verdieping helemaal vol zat en er stonden al een paar studenten te wachten tot er een vrij was. Ik zit meestal op de derde verdieping dus ging met een bang hartje ook daar kijken. Maar daar was het dezelfde situatie. Ik baalde even ontzettend en wilde toch een plaatsje hebben. Ik herinnerde mij opeens dat je ook bij de portier een kamer kunt huren. Ik had net mijn studiefinanciering gehad dus besloot ik er een te huren. Het was aan het andere eind van het gebouw en ik zette er flink de pas in.

Toen ik eindelijk bij de portier was aangekomen zag ik de twee studentes van de tram weer staan. Ze zagen mij aankomen en gaven elkaar gelijk een ondeugende blik. De portier was in discussie met de dames en ik ving op dat er nog één afgesloten kamer vrij was. De KBR heeft namelijk gewone studiezalen en aparte studiehokjes die je voor 25 Eur kunt huren. Ik kreeg het idee dat ik te laat was, maar besloot de portier voor de zekerheid toch te vragen of er één kamer vrij was. Nadat de portier tegen de twee meisjes zijn woord had gedaan zei hij, “Zoek jij ook een kamer? Sorry, dan ben je te laat, ik heb net de laatste aan die meiden verhuurd. Probeer de Letterfaculteit of ga in de kantine zitten. Ik weet het anders ook niet.”

Ik knikte teleurgesteld naar de portier en maakte aanstalten om naar de letterfaculteit te lopen die ongeveer een kwartier hiervandaan was. Toen ik weer bij de kluisjes stond zag ik dat de blonde studente glimlachend naar mij toe kwam lopen.

“Hai..eh…ik weet niet of je het wil hoor. Maar je kan wel bij ons in het kamertje, we vinden het zo lullig dat je nu geen ruimte hebt.

Ik antwoordde een beetje verlegen, “Dank je wel hoor, maar ik kan ook de bibliotheek in de Letterfaculteit wel proberen. En, eh… trouwens…het word wel erg vol om met z’n drieën op zo een kamer te zitten. En vindt uw vriendin het wel goed?”

Ik was helemaal overdonderd en wist verder eigenlijk helemaal niets meer te zeggen.

Ik zag een tinteling in haar ogen en er viel een kleine stilte. Even twijfelde ze. “Die vriendin van mij vindt het helemaal niet erg en er is nog wel ruimte voor ons drieën hoor? En het is lekker stil daar…kom nou gewoon mee.” En ze knikte vertrouwelijk.

Verlegen stemde ik in, maar van binnen begonnen mijn zenuwen als een gek te keer te gaan. Ik deed de sleutel van de kluis weer in mijn broekzak en liep met mijn boeken achter haar aan. Op de trap keek ik express naar een ander punt om niet te opvallend naar haar lekkere kont te kijken die nu op ooghoogte zat. Ze keek even om en zei, “Wat ben jij bescheiden zeg! Ben je altijd zo?” Waarop ik een beetje begon te lachen.

”Ik wil gewoon niet tot last zijn. Iedere student probeert immers een plekje te bemachtigen.” Zei ik een beetje onzeker. Wat bedoelde ze eigenlijk met die bescheidenheid? Enfin…”

Ondertussen konden we niks meer zeggen, omdat we in de studiezaal waren. Rechts van de studiezaal, naast de gang, zijn de studiekamertjes. Ze deed de deur open en ik volgde haar naar binnen. Terwijl ik het donkere meisje zacht groette hoorde ik dat de blonde studente de deur op slot deed.

“Zo, nu kan niemand ons storen.” Zei de blonde zelfverzekerd.

“Je kunt hier gewoon normaal praten hoor, de ruimte is geluidsdicht en veel studenten gebruiken dit ook als kleine discussieruimte” stelde de donkere schone mij gerust.

Er stonden al drie stoelen en ik ging op de derde van links zitten.

“Bedankt dat jullie mij even uit de brand hebben geholpen. Ik zag er echt tegen op om naar de Letterfaculteit te lopen. Thanks.” Ik voelde mij al meer op mijn gemak.

Toen we alle drie zaten vroeg het donker meisje, “hoe heet je eigenlijk?”

Ik wist bij voorbaat welke reactie ik zou krijgen en had een standaard antwoord op die vraag. Ik zei, “Jezus. En jij?”

Even twijfelde ze. Toen stak ze glimlachend haar hand uit.

“Ik heet Magdalena, aangenaam, kennen we elkaar?”

Het was een van de betere en gevatte antwoorden maar voor mij niet nieuw.

“En jij?” vroeg ik aan de blonde.

“Ik ben Maria.” Beweerde ze ernstig met een uitgestreken gezicht. En we proesten het alle drie uit.

“Wat studeer je eigenlijk? Want ik heb je hier vaker gezien.” Volgde het donker meisje.

“Vertel ons niet dat je voor Heilige Geest studeert” vervolledigde Maria. En weer ging de sfeer er op vooruit.

“Bedrijfseconomie en eh..jullie?”

Ze lachten een beetje en de blonde zei, “Wij studeren Kerkelijk Recht, maar het is een jarenplan geworden. We moeten als het goed is nog twee jaar. We hebben wel een leuke tijd samen.”

We spraken nog een tijdje door en het werd een beetje te gezellig, want eigenlijk zouden we moeten studeren. We zaten nu bijna in een kringetje en Maria bungelde haar been over de stoelleuning. Ik zag haar gezicht nu wat beter en eigenlijk zag ze er best goed uit. Ze had een scherp afgetekend gezicht met sexy lippen en een ondeugend kuiltje in haar kin. De dames verteld over hun vakantie in Griekenland in de afgelopen zomer en begonnen steeds te giechelen als ze het over het uitgaan hadden.

Opeens vroeg Maria, “heb jij het wel eens met twee vrouwen gedaan?”

Mijn oren begonnen te flapperen. Ik had het nooit met twee vrouwen gedaan. “Neen. Jullie zijn wel direct zeg? Waarom willen jullie dat weten, niet dat ik onderwerp niet interessant vind.”

De meiden giechelde weer even en Magdalena antwoordde.

“Om eerlijk te zijn, hebben Maria en ik jou al veel eerder gezien en vinden je al een hele tijd een lekkere jongen. Geef toe, je ziet er heel goed uit en je hebt een lekker gespierd kontje. Maar je zat altijd helemaal in je boeken verscholen, waardoor jij ons niet zag.”

Ik lachte even en merkte dat Maria en Magdalena steeds anders gingen zitten. Magdalena had een dun, wit truitje aan en haar donkere tepels stonden keihard naar voren. Ze had geen beha aan.

“Ik kan dat niet van mijzelf zeggen, maar ik weet dat er dames zijn die mij zien zitten. Ik vind jullie er ook goed uit zien, moet ik zeggen.”

Plots stond Maria op en kwam op mijn schoot zitten. Ze lichtte mijn kin op en zei, “Ik denk dat wij je eventjes gaan ontspannen. Jij kunt wel een stevige beurt gebruiken.”

Ik hield haar in balans door haar bij haar lekkere kont te ondersteunen. Ik voelde dat mijn pik aan het groeien was. Ik voelde de spanning in mijn aderen stijgen. Magdalena zat een beetje te glimlachen, maar bleef zitten en zei, “beginnen jullie maar vast en Jezus, nu moet je echt ontspannen. Dat examen haal je wel.”

Ik wist donders goed dat ik eigenlijk die uren hard nodig had voor dit examen, maar ik was al helemaal gefixeerd op deze dames.

Maria gaf mij een innige tongzoen en ging met haar kont naar achter op mijn schoot zitten. Ze smaakte een beetje naar een soort aardbeien snoepjes en het was best lekker. Met haar handen probeerde zij mijn trui omhoog te trekken en ik ging iets naar voren zitten om het haar gemakkelijk te maken. Met één hand hield ik haar kont vast en met de andere streelde ik haar gezicht. Opeens zei ze, “Wacht even…”

Ze stond op, deed haar trui uit en ik zag twee prachtige, roomkleurige borsten in haar beha zitten. Tot mijn verbazing deed ze gelijk haar spijkerbroek uit en gaf ze mij een supergeile blik. Ik stond op en begon mij uit te kleden, tot dat ik in mijn boxershort stond, die al helemaal vooruit stond. Ze stond alleen nog in haar zwarte tanga en zag er heerlijk uit.

Ik keek even langs haar heen en zag dat Magdalena met haar blote kut op de stoel zat!

Ik stapte weer naar Maria toe en weer volgde een heftige tongzoen. Ze likte mij in mijn oor en ik werd er helemaal wild van. Ze fluisterde met een beetje bekakt accent, “Jij gaat mij helemaal gek neuken hé? Lekkere boy van me.”

Met haar linkerhand ging ze in mijn boxershort, omvatte mijn rechtopstaande pik en begon mij af te trekken. Ze begon nu echt te hijgen en te kreunen toen ik aan haar tepels begon te likken en te sabbelen. Met mijn handen masseerde ik haar prachtige kont en voelde met mijn vinger van achter dat haar kutje kletsnat was. Toen ik met een vinger in haar kutje ging, gilde ze even. Dit was ongelofelijk. Die lekkere kont die ik in de tram zat te bekijken, zat ik nu gewoon te masseren. Zo zie je maar hoe het leven kan gaan. Ze fluisterde vervolgens weer in mijn oor.

“Ik wil die pik in mijn mond hebben. Ik wil die lekkere donkere paal van je proeven.”

Ze zakte door haar knieën en deed mijn boxer om laag. Ik keek naar beneden en schrok zelf hoe hard en stijf mijn pik stond. Met haar ene hand greep ze mijn achterste en met de andere masseerde ze mijn ballen. Ze duwde tegen mijn dijen aan om te gaan zitten en dat deed ik. Ik zag dat Magdalena haar donkere poes aan het vingeren was en ik zag dat de stoel glom van haar geil. Maria zat heel geraffineerd aan mijn harde lul te zuigen. Eerst beet ze lichtjes in mijn eikel, dan likte zij mijn ballen weer en vervolgens zoog ze hard aan mijn pik over de volle lengte. Met haar andere hand vingerde ze haar kut, die ik overigens nog niet gezien had. Ze zoog steeds harder en ik probeerde niet klaar te komen.

Het gekreun van deze twee studentes klonk als muziek in de oren.

Magdalena draaide zich om en ik kon nu haar prachtige donkere kont zien. Ze boog zich voorover en leunde met haar ene hand op de stoel. Met haar andere hand vingerde ze haar geschoren poes, die glimmend helemaal open stond.

Maria was intussen opgestaan en haalde een deken uit haar tas. Volgens mij hadden deze dames dit gepland. We schoven de stoelen op en het deken werd neergelegd.

“Denk je niet dat iemand ons zal horen?” Vroeg ik even zenuwachtig.

“Sst, niemand hoort ons schat,” zei Magdalena heel lief. De rollen werden nu enigszins omgedraaid en Magdalena vroeg mij om te gaan liggen. Ze kwam boven op mij liggen en de eerste vrijpartij met Magdalena volgde.

“Mooie jongen, je maakt mij helemaal gek!”

Een tongzoen bevestigde deze stelling, haar harde tepels waren ondersteunend bewijs. Ik kneedde haar lekkere kont en draaide haar om. Nu was het mijn beurt en ik begon haar donkere tepels te zuigen en likken. Ik zakte steeds lager tot ik bij haar geschoren kut uitkwam.

Op haar venusheuvel was nog een klein beetje haar, wat haar echt mooi stond. Haar clitoris glom en was zo groot als een kikkererwt.

Ik begon clitoris te zuigen en met mijn ene vinger vingerde ik haar kut. Ze was zo nat als de Niagara watervallen en ik deed de tweede vinger erin.

Ik zag dat Maria haar slip uit had gedaan en ze hurkte boven de mond van Magdalena.

Maria had een prachtige blonde poes die uit anticipatie al helemaal stond te kloppen. Op haar schaamhaar parelde al druppeltjes geil. Met twee vingers spreidde ze haar kutlippen en dirigeerde deze naar de wachtende tong van Magdalena. Magdalena kreunde als een gek en likte de blonde poes als een beer die een honingpot uitlikt. Maria masseerde haar eigen tieten en drukte haar poes tegen het gezicht van Magdalena aan. Magdalena had het niet meer en smeekte om haar te neuken. Ik ging op mijn knieën zitten en tilde haar benen de lucht in. Haar drijfnatte kut glom van haar geil en mijn speeksel. Met mijn eikel cirkelde ik plagend om haar opgezette klit en ze begon haar bekken naar boven te duwen en met haar kont te draaien.

“Alsjeblieft, neuk me dan, lekkere Jezus, toe dan!”

Ik legde haar benen op mijn schouder en hielde ze stevig vast. In één keer stootte ik mijn donkere knuppel naar binnen en Magdalena slaakte een kreet. Ik begon haar met lange halen te neuken en wreef met de schacht van mijn pik tegen haar dikke klit aan. Maria ging van het gezicht van Magdalena af en begon te tongen!

Met haar andere hand masseerde ze de dansende tieten van Magdalena. Toen zakte ze met haar mond, via haar hals, naar Magdalena’s tieten. Ze begon ze als een bezetene te zuigen. Deze twee dames waren superheet. En ze leken zo braaf in de tram. Stille wateren…

Ik neukte ondertussen stevig door. Uit de kut van Magdalena kwamen steeds heftigere, soppende geluiden. Maar ook af en toe zon kutscheet, wat in dit geval juist supergeil klonk. Magdalena drukte het hoofd van Maria tegen haar tieten aan en klemde mijn hoofd tussen haar benen. Ik begon haar keihard te neuken en wist dat ze klaar ging komen. Ze verstijfde en ik zag aan haar gezicht dat ze klaar kwam. Ik hield mijn hand voor haar mond om niet de hele KBR bij elkaar te gillen.

Langzaam en zwetend trok ik mijn pik uit haar. Maria kroop gelijk naar mijn pik toe en begon er aan te likken en te sabbelen. Ik deed de benen van Magdalena van mijn schouder op de grond.

Maria stopte met pijpen en draaide haar lekkere romige kont naar mij toe. Ze kroop met handen en knieën over Magdalena heen zodat Magdalena ook mee kon geilen. Ik masseerde rug en billen van Maria.

“Pak me hard van achter! Zei ze streng. Ik voelde aan haar kut en deed er twee vingers in. Ze was al supernat door de likbeurt van Magdalena. Ik haalde mijn vingers uit haar kut en duwde mijn nog steeds, kloppende pik naar binnen. Ik zette mijn vingers in haar heerlijke kont en begon haar met ferme stoten te neuken. Ik zag dat mijn pik bijna spiegelde als hij uit haar kut kwam. Mijn ballen kletsten tegen haar billen en haar kut sopte als een spons.

Magdalena was onder Maria heel bewegelijk. Even zoog ze aan de prachtige tepels van Maria, dan weer gleed ze naar beneden om aan haar kut te zuigen, terwijl ze mijn ballen vasthield en haar donkere kut vingerde. Ik voelde mijn pik kloppen en zei hijgend dat ik ging komen.

“Ik kom ook!” Hijgde Maria. Ik voelde haar kut samenknijpen en ik hield haar superkont nog steviger vast. Ze bolde haar rug en ik voelde dat ze natter en natter werd, tot ze klaar kwam.

“We willen je proeven,” zei Magdalena toen ze onder Maria vandaan kwam. Ik was nog niet klaar gekomen, maar de aanloop was wel bezig. Maria draaide zich om en ging op haar rug liggen.

“Spuit op mijn kutje, blus mijn brandende kut met je lekkere vocht!” Pleitte Maria lyrisch.

Magdalena trok aan mij pik en kneed mijn ballen met haar nagels en ik spoot mijn geil op de drijfnatte kut van Maria. Magdalena zoog de laatste druppels uit mijn pik en ik ging achteruit, want ik zag dat deze twee nog iets van plan waren. Magdalena likt mijn sperma van de kut van Maria en ik zag dat ze niet alles doorslikte. Ze kroop dichter bij Maria en deelde mijn geil in een lange tongzoen. Ik zat bijna high van de seks naar dit tafereel te kijken. Wat een vrouwen! Dit was echt super. Snel stonden we op om ons aan te kleden. Ik was gewoon aan het waggelen en het leek alsof ik een superjoint gerookt had, wat ik trouwens maar een paar keer heb gedaan.

Seks is absoluut geestverruimend. Bij het aankleden moesten we steeds lachen en zeiden eigenlijk niets. Maria kamde haar mooie lange haar, gaf mij een knipoog en zei, “dit was echt de moeite waard. Wij willen dit iedere twee weken doen. Vind je dat goed schat?”

“Ik ben sprakeloos, jullie zijn echt…mm...” Antwoordde ik dromerig. En Magdalena schreef hun telefoonnummers en e-mailadressen op een notitieblaadje en deed het in mijn kontzak.

“Ik bel jullie volgend weekend, okay?”

Maria en Magdalena gaven mij allebei nog een lekkere tongzoen. Vervolgens deed Maria de deur weer open en het leek alsof niemand iets had gemerkt en we gingen een beetje giechelend weer naar beneden.

Ik heb die dag niets meer aan mijn examen gedaan en ben mij nu aan het voorbereiden op het herexamen.

Volgende week spreek ik ze weer… Adios,

Jezus  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post317

De uitdaging

RonaldGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 19, 2010 01:09:07

De uitdaging.

Met de slaap nog in mijn ogen zette ik mijn fiets in de stalling op de universiteit. Zoals altijd is negen uur voor mijn biologische ritme veel te vroeg, maar af en toe moet je uw gezicht laten zien, zo ook vandaag.

Ik liep naar het lokaal waar we college hadden en zag dat ik de eerste van mijn groepje was. Na een minuut of twee kwam Samantha aanlopen, het enige leuke meisje van de groep. Als zij er niet was geweest zou ik het pas echt somber worden in dit blok. Zij was als de eerste zonnestraal na de winter. De rest van de groep kwam ook al snel opdagen en toen de docent arriveerde konden we beginnen.

De stof van het college was niet interessant en ik raakte dan ook al snel verwikkeld in een gesprek met Samantha en Laura, een van de anderen in de groep. In eerste instantie waren we bezig de andere jongen in ons groepje te bekritiseren, een heel irritant ventje. Een langgerekte geeuw van mij bracht het gesprek op slapen, en dat is waar het allemaal begon.

“Ik ben zo moe. Als ik thuis kom dan ga ik rechtstreeks bed,” zei ik tegen de twee meiden.

“Ja, ik ben ook wel moe, ik zou zo een hele dag kunnen slapen,” antwoordde Samantha. Voor de gein maakte ik de opmerking dat we dan misschien gezellig met zijn tweeën konden slapen, en zoals verwachten werden mijn woorden met gelach ontvangen. Toen kwam Samantha onverwacht uit de hoek.

“Dan moeten we wel bij jou gaan slapen, want mijn bed wiebelt.”

Ik keek haar aan en probeerde te ontdekken of ze werkelijk bedoelde wat ze gezegd had. Zinspeelde ze ergens op? Was het een nietsbetekenende opmerking? Daagde ze mij uit? Wou ze mij? Wou ze mij laten terugkrabbelen?

Ik probeerde er achter te komen door het onderwerp gaande te houden. Alvast opgewonden bij de gedachten aan wat er misschien te gebeuren stond. Ik vermoedde dat zij er ook niet onbewogen onder bleef.

Laura gaf ons af en toe een vreemde blik, ze probeerde ook uit te vogelen wat er nu precies aan de hand was, maar er viel geen vinger op te leggen. Er speelde iets, dat was wel duidelijk. Maar hoe zou Laura iets te weten kunnen komen dat we zelf nog niet uitgevist hadden.

Toen het college eindelijk afgelopen was liepen we samen naar de fietsstalling. Samantha was ook op de fiets en we zouden samen naar huis fietsen. Omdat een groepsgenootje van ons erbij liep werden onze opmerkingen steeds dubbelzinniger en we hadden er beide plezier in om haar met vraagtekens naar huis te laten gaan. En verder? Dat was voor later.

De vraag was duidelijk van haar gezicht te lezen; zouden ze nou echt samen gaan slapen?

Ik haalde mijn fiets van het slot en fietste naar Samantha toe die haar fiets iets verderop gestald had.

Een onbenullig gesprek deed desondanks de lucht knetteren want we wilden allebei weten waar we nu precies aan toe waren. Ik wilde van haar weten hoezeer ze haar opmerkingen van zojuist meende, en ik denk dat hetzelfde voor haar gold. Uiteindelijk werd het onderwerp toch aangesneden.

“Zou ze nu echt denken dat we samen naar huis gaan?”

Samantha keek me aan en antwoordde: “Natuurlijk, dat gaan we toch ook?” Ik nam haar in mij op en zocht naar een gezichtstrek die haar zou verraden. Waardoor ik zou weten dat ze een geintje maakte. Maar, al wat ik zag was haar gezicht waar de spanning van af viel te lezen. Ze had impulsief A gezegd en wou duidelijk, desnoods tot het einde gaan, om zeker niet af te gaan. En dat gold ook voor mij.

“OK, dan gaan we naar mij toe,” zei ik en hakte hiermee de knoop door.

De rest van de rit praatten we wat over onze studie en het project waar we mee bezig waren. Bij mijn huis aangekomen maakten we onze fietsen vast aan het rek en liepen naar binnen.

“Zo! Wat woon je hier relaxed,” was het eerste dat ze zei. Een opmerking die ik wel vaker had gehoord.

Ik leidde haar naar de woonkamer en zei dat ze plaats moest nemen. Of ze iets wilde drinken? En ik liep naar de keuken om een cola en een sinas in te schenken. Toen ik terug kwam in de kamer stond ze in de kast te kijken naar foto’s van onder andere mijn familie.

Ze ging weer zitten en er heerste een ongemakkelijke stilte. Hoe ver wilde zij…? Wanneer zou ik…? De TV ging aan. Ditjes, datjes, koetjes en kalfjes werden uitvoerig behandeld. Alleen de bloesem en de bijtjes…

Toen ik terug kwam met twee nieuwe glazen fris leek de beslissing genomen. Ze geeuwde heel overdreven en ik aanvaarde in dank de voorzet. Of ze moe was? Ze knikte. Het was duidelijk we gingen in elk geval naar het volgende niveau.

“Dan moesten we maar eens gaan slapen, niet?” Ik stond op nam haar hand en we gingen samen naar de slaapkamer. Samantha ging onwennig op het bed zitten. Wat nu?

“Maak het je maar gemakkelijk, dan ga ik even naar het toilet,” zei ik en verliet de kamer weer.

Toen ik weer terugkwam lag er op een stoel naast het bed een keurig stapeltje kleren en lag Samantha al onder de dekens. Zij had ook de voorzet dankbaar aanvaard en gescoord.

Ze glimlachte een beetje gespannen naar me en schoof een beetje op. Ik hield alleen mijn boxershort nog aan. Ze tilde uitnodigend het deken ietsje op en gunde me op deze manier een eerste blik op haar lichaam dat alleen nog bedekt werd door een bh en een slipje.

Een beetje bedeesd naast haar onder het deken. Naast elkaar, stil starend naar…Ja? Naar wat eigenlijk? Gelijk gingen we op onze zij liggen met de gezichten naar elkaar. Samantha was de eerste die de stilte verbrak.

“Dit had ik vanochtend echt niet gedacht. Niet alleen vanochtend maar helemaal nooit.” Ik glimlachte en streelde met een hand haar lokken. Ze keek me aan en ik zag de spanning op haar gezicht die waarschijnlijk ook op mijn gezicht terug te vinden was. Ik bewoog me richting haar mond, drukte er een zachte kus op en leunde weer iets achterover. Nu was zij het die het initiatief nam en ze zoende me op mijn mond. Toen ik mijn mond opende voelde ik haar warme tong in contact komen met de mijn en zo raakten we verstrengeld in een passionele zoen. De teerlingen waren geworpen. Alle gedachten aan slaap waren nu vervlogen terwijl ik met mijn handen over haar schouders gleed.

Ik streelde haar rug en ging steeds lager totdat ik de stof van haar slipje voelde. Nog verder naar beneden voelde ik het zachte vlees van haar lekker strakke kontje. Ik liet mijn hand eroverheen gaan en kneep af en toe zachtjes in haar bil. Ze drukte zich nog dichter tegen me aan. Haar hand dwaalde van mijn schouder naar mijn borstkast.

Ik liet mijn hand weer iets omhoog kruipen richting bh sluiting. Met links lukte het niet zo soepel maar toch kreeg ik redelijk vlot de sluiting los. Ik duwde haar iets van me af op haar rug en bewoog de bandjes van de bh over haar schouders en armen naar beneden.

Met een uitdagende blik in haar ogen keek ze me aan en beheerst trok ik de stof voor haar borsten weg. Haar tepels waren stijf en stonden trots naar boven. Ik gooide de bh naast het bed neer en ik liet mijn hand over de borsten glijden. Ze kreunde een beetje en sloot haar ogen. Ik ging met mijn hoofd naar haar borsten en omsloot met mijn lippen een van haar tepels.

Ze drukte haar hoofd stevig naar achteren in het kussen en een luidere kreun ontsnapte aan haar lippen. Ja, zo was het goed. Na ook haar andere borst, zoende ik haar buikje. Steeds lager. Haar navel en verder. Ik drukte mijn lippen op de stof van het slipje. Ik kon haar poesje ruiken en ik werd er enorm geil van. Toen ik mijn lippen iets steviger tegen haar aan drukte voelde ik haar onder me rillen. Ze was er klaar voor, geil, wilde niets liever dan mijn tong over haar natte kutje voelen likken. Ik ging wat rechtop zitten. Ik keek haar nog één keer beheerst en vragend aan.

Ze pakte haar tanga aan twee kanten vast en trok het langzaam naar beneden. Ze drukte haar onderlichaam wat omhoog en in een kwestie van een paar tellen lag ze nu helemaal naakt in mijn bed. Ik zag haar mooi geschoren poesje waarvan de lipjes een beetje open stonden van opwinding. Ze keek naar me en ik glimlachte naar haar alvorens ik weer voorover bukte om nu mijn mond in contact te brengen met haar geile kutje. Ik bevochtigde mijn lippen en zette in een keer mijn mond om haar hete plekje heen. Ik voelde haar spieren aanspannen, drukte mijn tong tegen haar spleetje aan. Ze hijgde nu wat heviger ‘k voelde haar hand om mijn hoofd waarmee ze door mijn haar streek.

Ik nam weer wat afstand. Plagerig begon ik haar schaamlipjes te likken. Helemaal. Van beneden naar boven en terug. Ze beefde lichtjes met haar onderlichaam en ik begon haar weer wat enthousiaster te beffen.

‘k Proefde haar geil en dat maakte me alleen maar enthousiaster. Met mijn hand streelde ik nu de binnenkant van haar bovenbenen. Beheerst, plagend met mijn tong cirkeltjes draaiend en steeds verder haar vochtige kutje naderend.

Dit maakte haar helemaal wild en ze begon steeds vuriger mee te bewegen. Kronkelend en met haar kut op zoek naar mijn tong. Ik liet een vinger voorzichtig naar binnen gaan, niet te ver en trok ik hem weer terug naar buiten. Gestaag voerde ik dit tempo op en ik voelde dat ze nu alle remmen los liet. Terwijl mijn vinger zo de binnenkant van haar poesje masseerde legde ik mijn duim op de plaats tussen haar kutje en haar kontje en zette langzaam druk, meebewegend op het ritme dat we nu als een eenheid hadden bereikt.

Het werd te veel voor haar en ik voelde achtereenvolgens haar kutje om mijn vinger ontspannen en meteen erna samentrekken. Met mijn tong bleef ik haar speciale plekje verwennen totdat ik haar weer voelde ontspannen. Ik likte nog een paar keer over haar poesje en ging weer naast haar liggen.

Ze gaf me een zoen en kneep in mijn lul die ondertussen keihard in mijn boxer stond. Op haar knieën zittend trok ze mijn broek uit.

Mijn paal sprong eronderuit en ik ging gemakkelijk liggen. Ze nam hem in haar hand, begon rustig op en neer te bewegen.

Ik zuchtte en liet ze haar gang gaan. ‘k Keek toe hoe ze haar hoofd richting mijn kruis bracht en haar warme mond opende voor mijn stijve lid. Haar mooie lippen sloten er omheen, een natte tong likte over het topje.

Ik genoot met volle teugen terwijl ze me heerlijk pijpte, af en toe mijn ballen in haar andere hand nam en ze zachtjes masseerde.

Na enkele minuten drong het tot me door dat ik op moest opletten me niet te snel mee te laten voeren in de extase. Met dit meisje was ik nog meer van plan was. Ik ging rechtop zitten en ze stopte met pijpen.

Ze begreep woordeloos wat ik wilde. Het was haar beurt om op haar rug te gaan liggen. Ze spreidde haar benen en trok haar knieën op. Ik nam plaats tussen haar dijen en drukte mijn lul tegen haar speelgrotje.

Haar kutje voelde gloeiend heet aan, en het was nog steeds lekker nat. Mijn lul ging dan ook soepel stukje voor stukje naar binnen. Toen hij er helemaal inzat hoorde ik Samantha diep zuchten en ze legde haar armen om mijn nek. Rustig begon ik haar te neuken, met lange voldragen bewegingen.

Soepel bewoog ze mee op het ritme en we lieten ons helemaal gaan. Het tempo ging iets omhoog totdat we redelijk heftig aan het neuken waren. Mijn ballen kletsten tegen haar aan en haar vochtige poesje maakte een soppend geluid.

Wat was dit lekker. Maar ik wilde meer. Ik trok me uit haar terug en ze ging meteen op handen en knieën voor me zitten.

“Neuk me! Neuk me zoals ik nog nooit geneukt ben!”

Ik was maar al te gewillig om gehoor te geven aan haar geile oproep. Ik verplaatste me iets en liet mijn paal weer in haar glijden. Op z’n hondjes is een van mijn favoriete standjes en ik kreeg het al snel moeilijk om mezelf in te houden. Wat een geile meid was ze!

Ik hield haar bij haar heupen vast en neukte haar diep. Ze kreunde bij iedere stoot en ik voelde dat ze klaar aan het komen was. Ze ging steeds harder kreunen, en haar bewegingen werden steeds meer ongecoördineerd. De bewegingen van iemand die klaar aan het komen is.

Haar kutje trok strak om mijn lul en nu werd het ook mij te veel. Ik kwam bij “the point of no return” en ik droeg nu ook bij aan het geile gehijg en gekreun. Terwijl zij nog steeds klaar aan het komen was voelde ik het sperma omhoogkomen en met een paar krachtige stralen kwam ik klaar in haar hete kutje.

Mijn benen trilden van de inspanningen. Heerlijk om nu volledig te ontspannen.

Ook Samantha begon weer wat rustiger te ademen en keek me over haar schouder met tevreden oogopslag aan.

“Dat was nou precies wat ik nodig had op deze dinsdagmiddag, Ronald.

Ronald  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post312

Verlegen, schuw of...

RonaldGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 12, 2010 04:48:50

Ik schrijf verhalen

Ik was net bezig om een verhaal te schrijven toen er aan gebeld werd. Onder het schrijven van verhalen raak ik best opgewonden en ik baalde dus dat ik gestoord werd! Toch maar even kijken wie er aan de deur stond. Toen ik open deed keek ik naar een mooi meisje met donkerbruin lang haar. Ze was ongeveer 1.70m lang, met van die prachtige lange benen er onder!

Die benen zagen er extra lekker uit onder haar rokje en in haar lange laarzen. Ze had een lief gezichtje, ze zag er nog onschuldig uit! Toch moest ze zeker een jaar of achttien zijn. Ze had een beetje een oosters trekje. Heerlijk!

Ze stelde zich voor als Deborah en ze vroeg of ze mij wat mocht vertellen over het goede doel. Het kan me eigenlijk niet zo veel schelen en liefst was ik terug gegaan naar mijn schrijftafel maar omdat ze er zo heerlijk onschuldig uit zag, liet ik haar binnen. Ze nam plaats op de bank en ik ging naast haar zitten, ze haalde een map tevoorschijn uit haar tas en wilde haar verhaal over zielige beertjes en olifanten ongetwijfeld gaan afsteken. Om dat te voorkomen bood ik haar dus snel wat te drinken aan. Ze begon een beetje te blozen en knikte verlegen ja. Heerlijk van die iets verlegen meisjes. Ze lachte onzeker naar me. Ik kwam terug met wat fris en ging weer naast haar zitten. Ik ging expres net iets te dicht bij haar zitten. Ik kan haar heerlijke luchtje ruiken, ze rook naar rozen. Roos, dat was een mooie naam voor haar geweest!

We begonnen spontaan te praten over van alles en nog wat. Mijn aandacht was al snel van het verhaal af en mijn ogen gleden langs haar lichaam! Wat zag ze er lekker uit in haar rokje met haar slanke lange benen. Met haar perfecte bovenlichaam en haar heerlijke volle C cup. Haar onschuldige gezichtje lachte af en toe naar me. Ik werd behoorlijk geil van haar schoolmeisjes uiterlijk en schoof dus nog wat dichter naar haar toe zodat we elkaar net aanraakte. Ik zag dat het haar opviel, maar ze durfde er niks over te zeggen. Ze ging druk verder met haar verhaaltje en ik werd steeds geiler van haar. Ik vroeg of ze nog wat te drinken wilde.

Ze lustte nog wel wat zei ze.

Toen ik terug kwam uit de keuken zag ik dat ze achter mijn laptop stond en dat ze mijn verhaal aan het lezen was. Nu was het mijn beurt om even verlegen te zijn. Ze grinnikte en vroeg of ik het verhaal had geschreven. Ik knikte en vroeg wat ze er van vond.

"Geil" zei ze.

Maar niet zo geil als dat jij bent was mijn reactie, het was er uit voor ik het door had.

Ze begon te lachen en zei dat ze geil geworden was van mijn verhaal. Dat liet ik me geen tweede keer zeggen en ik zette het drinken op tafel neer en liep op haar af. Ik begon haar voorzichtig te zoenen, onze lippen raakte elkaar langzaam en we begonnen met onze handen voorzichtig elkaars lichaam af te tasten. Ik voelde haar stijve tepels door haar overhemd heen komen terwijl we hevig aan het zoenen waren. Ik legde mijn handen op haar heelrijke kontje en begon haar daar voorzichtig te masseren. Ze kreunde zachtjes onder het zoenen. Haar handen gingen door mijn haar heen en ik werd behoorlijk geil van Deborah.

Als snel liet ik mijn handen in haar rokje glijden en ik voelde haar heerlijke kontje. Ik begon haar in haar nek te zoenen en net achter haar oor, ik voelde hoe zo sidderde. Ik kwam al zoenend bij haar hals en ging naar beneden. Ik haalde mijn handen uit haar rokje en deed voorzichtig de knopjes van haar overhemd open.

De geile slet had geeneens een BH aan! Voor me zag ik twee heerlijke borsten en ik begon er zachtjes mee te spelen. Met mijn tong zachtjes over haar tepels heen en met mijn andere hand met haar borsten spelen. Ze genoot zichtbaar van mijn actie.

Langzaam begon ze ook mij in mijn hals te zoenen. Terwijl zij mij aan het zoenen is ga ik langzaam met mijn hand omhoog richting het rokje van Deborah.

Met mijn andere hand streel ik zachtjes over haar rug. Zij zit ondertussen met haar hand op mijn broek en ze wrijft over mijn pik heen. Ondanks mijn spijkerbroek voelde ze dat ik al een aardig grote bobbel had in mijn broek. Ik werd ook zo geil van dit meisje!

Ondertussen wreef ik met mijn hand over haar bovenbeen. Mijn tong bleef hangen bij haar vooruit stekende tepeltjes en ik speelde er voorzichtig mee. Lang genoeg gespeeld riep ze ineens. Ik keek even verbaasd op! Deborah liep richting de bank en ze draaide haar rug naar me toe. Ze bukte voorover en deed haar rokje en tangaslipje uit.

Van achter had ik een heerlijke blik op haar natte kutje. Wat was dit een geil meisje! Mijn pik stond zo stijf als wat in mijn broek. Deborah draaide zich weer om en ging zitten op de bank met haar benen wijd. Langzaam liep ik op haar af. Ik had een prachtig uitzicht op een kaalgeschoren kutje. Van die heerlijke roze schaamlippen. Ik had zo’n zin om haar heerlijk te beffen en om straks mijn pik in haar kutje te steken. Langzaam liet ik mijn handen over haar kutje gaan. Jezus! Wat was ze al vreselijk nat! Wat een geile kut had dit meisje. Met mijn tong ging ik voorzichtig haar klitje en ik raakte hem met het puntje van mijn tong aan!

Er ging een siddering door haar heerlijke lichaam heen. Steeds iets sneller begon ik met mijn tong langs haar klitje heen te gaan. Niet meer met het puntje maar met mijn hele tong ging ik langs haar kutje. Ik liet geen plekje onaangeraakt. Voorzichtig ging ik met twee vingers in haar sappige kutje. Dat ging al een beetje moeilijk, wat was dit geile meisje strak.

Het idee dat mijn dikke pik daar straks in ging, maakte me vreselijk geil!

Met mijn twee vingers in haar strakke kutje begon ik zachtjes haar kutje op te vullen. Met mijn tong verhoogde ik het tempo ietsje en ik befte haar nu in een hoog tempo. Ik hoorde haar kreunen, wat een heerlijk geluid maakte dit meisje, ze liet zich helemaal gaan.

Met mijn vingers gleed ik steeds sneller in en uit haar heerlijke kutje. Mijn tong likte haar hele natte kut en met het puntje draaide ik snel rondjes rond haar opgezwollen klitje. Mijn tong ging erg snel langs haar klitje en mijn vingers sopte in en uit haar heerlijke kutje.

Ondertussen keek ik naar boven richting haar geile gelaat.

Ze speelde met haar eigen tieten en lag er te kreunen. Nu wil ik dat je die heerlijke stijve pik in mijn natte kut stopt, riep Deborah ineens. Ik stond er van te kijken hoe dit, in eerste instantie verlegen meisje, ineens een dominante slet geworden was. Ik wilde ook niets liever dan mijn harde paal in haar natte kutje rammen en ik trok mijn broek en boxer dan ook snel uit! Ik pakte mijn stijve pik beet en er verscheen een glinstering in haar ogen. Ik zette mijn pik tegen haar natte kutje aan en ging nog even met mijn eikel over haar klitje heen.

Ik zag een rilling door haar lijf gaan. Ik liet mijn pik in haar natte kut glijden. Wat was ze heerlijk strak, mijn lul paste er maar net in. Toen ik haar kut om mijn stijve paal heen voelde begon ik steeds dieper in haar kutje te stoten. Ze zat nog steeds op de bank en hing een beetje op haar rug. Ik stond voor haar en liet mijn pik lekker diep naar binnen glijden. Deborah ging steeds zwaarder hijgen en mijn lul klopte in haar natte kut. Onder het neuken tongden we en ik verhoogde het tempo waarin ik haar neukte nog een keer. Ik voelde mijn ballen tegen haar kont aan slaan, wat een heerlijk geil gevoel. Ik tilde haar van de bank af en legde haar op mijn bureau.

Ze lag nu met haar gezicht richting mijn bureau en ik keek dus uit op haar heerlijke strakke kont en haar geile natte kutje er onder!

“Neuk me,” riep ze!

Ik zette mijn pik dus weer voor haar strakke geile kutje en bracht mijn dikke paal dus weer naar binnen bij haar. Ik pakte haar bij haar hoofd beet en begon haar in haar nek te zoenen. Ondertussen gleed mijn paal tussen haar billen door, recht haar kutje in. Ik neukte haar zo snel dat mijn ballen tegen haar kont aankletste keer op keer. Deborah ademde zwaar en ze kreunende luidkeels. Volgens mij was haar gekreun op straat te horen. Mijn pik ging steeds sneller haar kut in. Ik liet mijn hand langs haar benen gaan en ging met mijn vinger aan de voorkant langs haar klitje.

Terwijl ik haar zo vingerde pompte mijn pik keer op keer haar kutje vol.

Na mijn pik nog een paar keer diep in haar kut gestoten te hebben haalde ik haar weer van het bureau af en legde haar op een vloerkleed midden in de kamer. Ik tilde haar benen op en legde ze in mijn nek.

Voorzichtig liet ik mijn lul weer haar drijfnatte kut inglijden. Het ging nu een stuk makkelijker en mijn hele lul verdween in haar strakke kutje.

“Neuk me tot dat ik klaar kom, met die heerlijke lange pik van je,” riep ze.

Ik begon dus snel mijn pik in en uit haar te laten glijden. Steeds sneller liet ik mijn harde lul in haar natte kut glijden. Wat was ze een geil meisje. Heerlijk die uitdrukking op haar gezicht en die ogen die pure geilheid uitstraalde. Steeds sneller en dieper zat mijn pik in haar kut.

Deborah begon zwaarder te hijgen ik verhoogde het tempo nog maar eens. Mijn pik ging razend snel in haar natte kut. Ik voelde hoe Deborah begon te trillen en hoe haar gezicht in een plooi schoot. Ze gilde en ik voelde haar spieren samentrekken om mijn stijve lul heen. Wat een heerlijk gevoel!

Die geile slet was klaargekomen met mijn pik in haar!

Ik haalde mijn stijve pik uit haar natte kut. Nu is het jou beurt om mij onder te spuiten riep ze. Ze duwde haar borsten tegen elkaar en ik legde mijn pik er tussen. Zo begon ik met mijn pik tussen haar tieten door te schuren. Elke keer als mijn pik door haar tieten heen gleed, likte ze snel over het topje van mijn eikel, wat een heerlijk gevoel was dat. Ik dacht nog even terug aan hoe ik haar net had liggen neuken.

Ik voelde hoe mijn lul ging kloppen en hoe ik ook klaar zou komen. Ik haalde mijn lul tussen haar tieten vandaan en zij pakte hem met twee handen beet en begon er wilde aan te trekken.

De stralen sperma kwamen op haar gezichtje en op haar borsten terecht. Wat zag dat er geil uit, mijn warme zaad op haar speelse gezichtje. Wat een geil meisje was Deborah!

Mail me jullie reactie, ik ben benieuwd!

Vooral reacties van dames gevraagd. Bevalt het verhaal jullie?

Ronald  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post306