Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Vrouwenclub

A.&.MGeplaatst door My 4Fingers wo, december 27, 2017 06:40:37

VROUWENCLUB

Ze gebruikte het verhaal dat ze journaliste was en een undercover verhaal over de enige lesbische club in de stad wilde maken als excuus. Eigenlijk wilde Mia gewoon genomen worden door lesbische dames met voorbinddildo’s, gelikt worden door allerlei vrouwentongen en meerdere vingers in haar kutje gepropt krijgen.

Ze kwam de club binnen en inderdaad, er was van alles aan de gang, precies zoals de geruchten deden vermoeden. Overal in de club werd er gevreeën, geneukt en gevingerd en natuurlijk ook flink gebeft. Mia kreeg er een nat kutje van en werd ineens overvallen door een bloedstollend mooie vrouw, die haar bij de arm pakte en op een zacht lederen sofa in de hoek van de club neerzette, om er vervolgens gezellig naast te komen zitten, met haar benen wijd zodat Mia duidelijk kon zien dat de vrouw zich goed had geschoren.

“Nieuw hier, zie ik,” zei de vrouw. Mia knikte en kreeg het er behoorlijk warm van. Wat zag die vrouw er toch zalig uit! Het was helemaal haar type, ook al was Mia nog niet zo heel lang uit de kast, toch wist ze al waar ze op viel. Vrouwen die er zo mooi en strak uitzagen als zij zelf er ook uitzag. Ze kon niets anders zeggen, was eigenlijk een beetje van slag door die beauty van een vrouw. Gelukkig nam die het initiatief en trok ze zo het topje van Mia naar beneden, waarna ze aan de blote tiet die verscheen begon te sabbelen en te likken. Ze nam die harde tepel van Mia tussen haar lippen, zoog eraan en draaide rondjes met haar tong om het tepelhof en om de tepel zelf, een waar genot voor Mia, die tot aan dat moment alleen maar door kerels aan haar tepels gezogen was. Die deden het meestal hard en dachten dan dat ze het wel lekker zou vinden. Het was volgens Mia toch een erogene zone? Die kerels snapten er soms niets van.

Maar dat hete vrouwtje naast Mia wel. Terwijl de muziek harder ging en de bas door haar maag dreunde, legde de vrouw Mia op haar rug en dook ze tussen haar benen. Ze trok het slipje van Mia aan de kant en begon aan haar schaamlippen te likken en spuugde op haar al openstaande kut. Mia was al geil zodra ze de club binnen was komen lopen en deze vrouw maakte het alleen maar erger, als je van erg spreken kunt als het om geilheid gaat. Ja, als je een non bent misschien, maar dat was Mia niet, integendeel, ze kwam zelfs behoorlijk los en liet haar handen door de haren van de vrouw glijden, greep ze ineens stevig beet en drukte dat lekkere lange tongetje diep in haar schaamteloos natte poes.

Mia ging vervolgens op de tafel zitten en gebood de vreemde mooie lesbo daar te gaan liggen. Ze gleed zelf ineens van de tafel af, trok die slet naar de rand toe, zodat haar kont over de rand heen hing en begon vurig aan die hete kut te likken, duwde er een tweetal vingers in, op zoek naar haar g spot, die ze al heel snel gevonden had. Ze likte en vingerde de vrouw zo hard, dat ze binnen een paar minuten ging squirten. Mia stapte opzij en liet de vrouw tot aan het tafeltje aan de overkant spuiten, waar twee andere lesbiennes het zalige sap met hun lijven opvingen.

Ineens kwamen die twee meiden erbij en waren ze al met zijn vieren aan het vrijen. Het duurde dan ook niet lang voor de hele club om het kleine tafeltje verzameld was. Mia had de lesbische orgie die ze zo graag wilde hebben, inclusief tongen, vingers en voorbinddildo’s.

Ze moest zich de volgende dag alleen wel heel erg inhouden, want als ze wat ze mee had gemaakt in de krant zou zetten, zou ze haar baantje niet lang behouden. Maar Mia kennende loste ze dat keurig op door de club op zijn netheid en klasse de hemel in te prijzen.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1959

EERSTE KEER

A.&.MGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 17, 2017 13:34:59

EERSTE KEER

Op een dag kwam Annie laat thuis van college. Buiten was het al donker. Toen zij de woonkamer binnen stapte was het licht uit. Ze dacht dat Veerle en Mia de stad in waren. Haar vingers zochten naar de lichtknop. De stemmige lamp aan het plafond wierp een zachte gloed over de kamer. Het volgende moment stond Annie als aan de grond genageld. Ze kon haar ogen niet geloven!

Veerle en Mia waren helemaal niet uitgegaan. Mia lag languit op haar bed met haar benen wijd gespreid. Veerle zat er op haar knieën tussen en haar hoofd zat begraven tussen de trillende dijen van het andere meisje. Annie kon haar ogen niet afwenden. Het bloed klopte aan haar slapen. Zodra het licht aanging keken de twee medestudenten op. Ze maakten geen aanstalten om iets aan hun schaamteloze te veranderen.

"Hallo, Annie da's ook onverwacht?" Glimlachte Mia. “Je ziet we zijn even bezig. We hadden je nog niet thuis verwacht. Toe kijk niet zo geschrokken, liefje we doen niets kwaads hoor.” Nu pas duwde ze Veerle bij zich vandaan. Ze gleed van het bed af en kwam met wiebelende borsten naar Annie toe. "Of wil je soms ook even op mijn tieten zuigen, schatje? Nou van mij mag je, toe maar!” Zij duwde haar blote borsten uitdagend vooruit. Annie keek ongelovig naar de naakte grote tieten van haar medestudente. God wat had die meid bollen. En wat stonden haar dikke bruine tepels er stijf bovenop! Annie schudde afwerend haar hoofd. Ze was er niet aan toe om zomaar met het lesbische liefdesspel van de twee jonge vrouwen mee te doen.

"Kom terug, Mia" beval Veerle vanaf het bed. “Laat haar, wij waren samen lekker bezig.” Mia stapte heupwiegend terug naar het bed. Annie zag hoe wulps ze haar stevige billen ronddraaide. De twee studentes vielen direct weer in elkaars armen en zette onbeschaamd hun erotische avontuur voort. Annie wist zich met haar figuur geen raad. Ze ging maar gauw naar de badkamer en nam een hete douche. Toen ze terug kwam in de woonkamer, waren Veerle en Mia nog steeds met elkaar aan de gang. Annie wist niets beters te doen dan in haar eigen bed te kruipen aan de andere kant van de kamer. Zij draaide haar rug naar het vrijende tweetal toe en viel in slaap.

Annie schrok wakker. Ze keek de kamer in Veerle en Mia zaten naakt op de bank. Ze hadden iets te drinken ingeschonken. Annie deed als of ze hen niet zag. Doch toen klonk Veerle ‘s gebiedende stem. "Annie kom hier, doe niet alsof je slaapt. We weten dat je wakker bent. Nou vooruit kom hier!"

Annie gehoorzaamde alsof ze in trance was en gehypnotiseerd door de dwingende stem van Veerle. In haar dunne doorschijnende nachthemd dat nog net tot onder haar lekker kontje reikte liep ze naar het bankstel toe. Veerle en Mia keken met begerige blikken naar het mooie meisjeslichaam. Ze zagen de stevige ronde borsten wippen bij elke stap. "Kom bij mij staan!" Beval Veerle. Annie stond nu tussen de twee vrouwen in. Ze schrok toen Mia ineens haar nachthemd omhoog trok en het over haar hoofd uitdeed. Nu stond ze naakt voor Veerle.

"Beloof je dat je alles doet wat wij willen?" vroeg Veerle. Annie schudde schuchter haar hoofd. Ze wilde niet toegeven. Op dat moment knikte Veerle met haar hoofd naar Mia. Die was sterker en groter dan Annie. Zij greep het meisje van achteren beet en nam haar in een onontkoombare omklemming. Zo voerde ze Annie naar het bed in de hoek. Ook al stribbelde ze tegen, het hielp Annie niet. Ze werd met dikke witte koorden aan het bed vastgebonden. Haar handen aan de twee posten van het hoofdeinde. Haar benen werden wijd uiteen getrokken, en Mia knoopte haar voeten aan de twee buizen van het voeteneinde vast. Nu was ze helemaal overgeleverd aan de twee jonge vrouwen. Die konden nu ook zonder haar toestemming met haar doen wat ze wilden. Veerle stond dichtbij haar. Ze glimlachte triomfantelijk.

"O, wat ben je mooi!. Kijk eens hoe je blote tieten wiebelen. Ja wurm maar met je hete kontje. Je komt toch niet los! Verrukkelijk, wat een zalig dotje haar zit er op je lieflijk kutje!” Veerle boog voorover en begon de strakke tieten van het meisje te strelen. Haar tepels werden stijf, lachend kneep Veerle er in. Mia richtte zich op Annie 's kut. Ze trok de stramme lippen uiteen en stak brutaal een vinger in de glibberige spleet. Met haar andere hand betastte Mia de lichte welving van Annie 's buik. Ze kietelde de navel. Haar vingers gleden traag langs de draaiende heupen.

"Heb je het al eens eerder met een andere vrouw gedaan?" sprak Veerle. Gelijktijdig drukte ze een natte zoen op Annie 's weerspannige lippen.

"Ik ben heet en geil" lachte Mia. "Ik heb net Veerle klaar gebeft, maar ben zelf nog niet aan mijn trekken gekomen. Dat moet nu met jou!" Met die woorden kroop Mia bij Annie op bed. Ze knielde schrijlings boven het gezicht van de gebondene. Haar poes was slechts enkele centimeters van Annie 's mond verwijderd. Zuchtend van opwinding liet Mia haar schedemond langzaam zakken. Veerle hield Annie 's hoofd onwrikbaar vast. Het volgende moment begon Mia haar natte pruim brutaal over Annie 's mond te wrijven. Voor het eerst in haar leven proefde het meisje de smaak van een andere vrouw. Ze snakte naar adem. Het duizelde haar. Dat kon Mia en Veerle echter niet schelen. Veerle 's handen gleden over Annie 's borsten. Ze bracht haar mond er naar toe. Haar lippen sloten gulzig om de tepels. Ze begon er uitgebreid aan te zuigen. Met haar tanden trok ze de bruine knoppen ver uit de aureolen. Annie kermde. Mia ging nog steeds haar gleufje over Annie 's mond. Ze bewoog zich zo, dat haar dikke klit heerlijk werd gemasseerd. Kreunend zat ze op het willoze slachtoffer. Haar strakke billen schoven steeds achteruit. Annie proefde het geil dat de jonge vrouw in overvloed afscheidde. Onwillekeurig likte ze haar lippen af. Ze schaamde zich ervoor, dat ze dit moment heel opwindend vond.

"Nou ga eens opzij!" Sprak Veerle even later tegen Mia. Met mistige ogen keek Annie haar aan. Zij had een dildo om haar heupen gebonden. Het lid stak dreigend uit haar schaamhaar vooruit. Annie kon haar ogen niet geloven. Wat was dat ding groot en dik!. "Schiet op, Mia. Kniel op handen en knieën voorover tussen Annie 's dijen en ga stevig aan haar kut zuigen!. Dan zal ik hem van achter af in je pruim stoten. Maar eerst moet Annie de staaf afzuigen, zodat hij lekker nat wordt!” En terwijl Mia met flitsende tong aan Annie 's schaamspleet begon te likken duwde Veerle de plastic staaf tussen Annie 's lippen. Ze dwong het meisje om op de harde namaak roede te zuigen en voor meer dan de helft nat te maken met haar speeksel. Het meisje stikte er haast in. Ze was blij toen Veerle hem eindelijk wegtrok. Annie voelde dat haar schaamlipjes open werden getrokken. Mia 's tong gleed op en neer door haar vurige spleet. Het volgende moment raakte ze haar verstijfde klit aan. Het leek wel of er elektrische vonken door haar buik schoten. O, dat vond ze best fijn. Ze begon met haar bekken te draaien en haar kontje wipte driftig op en neer. Veerle stelde zich hurkend achter Mia 's billen op en plaatste de dikke staaf tussen Mia 's dijen door, pal voor haar sponzige gleuf. Impulsief stuwde Mia haar achterste omhoog zodat haar vriendin nu gemakkelijk bij haar kon binnen komen. De jonge vrouw in het midden kreunde luid toen de harde staaf door haar vaginatube ribbelde. Haar gebogen lichaam schokte vooruit. Met nog meer inzet begon ze Annie te beffen. Die zou nu het liefst Mia 's hoofd hebben vast gegrepen, om haar nog dichter tegen haar schoot te drukken. Maar haar handen waren onwrikbaar vast gebonden. Haar machteloze positie versterkte op een wonderlijke manier haar sensuele gevoelens. Het was net of ze er nu nog meer van genoot. Ze kronkelde wulps heen en weer. Mia tilde even haar hoofd op en zei tegen Veerle.

"O meid, wat pook je dat ding lekker wild in mijn kutje! Ja, ik ben je geile hoer! Ik zal mijn kont nog steviger rond draaien."

Daarna drukte ze haar mond weer op Annie 's schede. Veerle lachte triomfantelijk. Bij elke stoot die ze aan haar vriendin gaf, wipten haar borsten fel heen en weer. Haar donkere spenen staken ver uit de ronde tepelvlekken, ten teken van haar wellust. Ze bonkte vooruit en zorgde er voor dat Mia steeds vinniger op Annie 's gleuf zoog.

Het vastgebonden meisje begon ingehouden te grommen. Haar kittelaar werd zo intens gestimuleerd dat ze langzaam maar zeker naar het hoogtepunt toe werd gedreven.

"Ga door, Mia!" Moedigde Veerle haar minnares aan. “Ze begint te komen!”

“Ja! Ga door" hijgde Annie smachtend. Ze wilde nu klaar komen. En ze kwam! Haar naakte lichaam spartelde in allerlei bochten. Haar tieten draaide rond. Ze trok hard aan de koorden. Met een rood aangelopen hoofd beleefde ze haar eerste lesbische climax. Annie voelde zich erg licht in het hoofd worden en viel bewusteloos. De meisjes maakten haar snel los en gaven haar iets te drinken.

"Vond je het leuk" vroeg Veerle. Annie knikte licht en zei.

"Ja, het was wel leuk, maar ik vind het nu wel genoeg." De beide meisjes begrepen haar wel en lachten.

"Ga maar lekker slapen we doen het nog weleens over. Je vond het nu lekker; dan doen we het zonder je vast te binden. Veerle gaan wij ons nu nog even vermaken?" zei Mia.

Annie voelde zich zo uitgeput dat ze zich omdraaide en in een diepe slaap weg zakte. De beide andere meisjes gingen nog heel lang samen verder.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1918

Zomerkamp

A.&.MGeplaatst door My 4Fingers di, juli 18, 2017 16:50:46

ZOMERKAMP

Juni liep al op zijn eind en de vakantie stond al bijna voor de deur. Sandra zou dit jaar voor het eerst ‘volwassen achttienjarige’ met haar twee vriendinnen op vakantie gaan. Voor de eerste keer zou ze zonder ouders gaan en misschien was het daarom dat ze al zo opgewonden was. Ze hadden zich in laten schrijven bij een zomerkamp in Frankrijk.

De voorwaarde van hun ouders, dat het een meisjeskamp moest zijn hadden ze maar op de koop toegenomen, ze waren al blij genoeg dat ze überhaupt mochten.

Sandra liep samen met haar vriendinnen naar huis al pratend en fantaserend over hun vakantie in Frankrijk. Ook het onderwerp jongens werd uitvoerig behandeld. Anja, de oudste van het stel, zei.

"Ik weet niet of jullie er aan gedacht hebben, maar zorg er wel voor dat je niet onvoorbereid bent als zich iets zou voordoen." Hierop antwoordde Sandra.

"Ik heb er wel aan gedacht condooms mee te nemen, als ik thuis om de pil vraag kan ik de vakantie wel vergeten."

"Ik schaam me rot als ik om die dingen in de winkel vraag", zei Linda. Anja wist zoals gewoonlijk het antwoord. In ’t station hing naast de andere automaten ook een condoomautomaat.

Thuis aangekomen ging ik snel mijn huiswerk doen zodat ik 's avonds even naar buiten kon en even een bezoekje aan de 'automatiek' kon brengen. Van al die spanning en stress was ze wel aardig geil geworden. Toch besloot ze nog te wachten totdat ze die condooms had. Ze had al een idee voor een spelletje in haar hoofd. Na het avondeten ging ze nog wat televisie kijken en om een uur of negen vroeg ze of ze even naar buiten mocht.

"Als je maar wel voor half tien terug bent,” antwoordde haar moeder. Ze pakte wat geld en begaf zich naar het station. Eerst wachten tot er niemand meer in de buurt is, dacht ze. Na een minuut of vijf zag ze haar kans schoon en fietste snel terug op huis aan.

Thuis aangekomen vroeg haar vader waarom ze zo'n rood gezicht had. Ze zei dat het van het harde fietsen kwam, maar wist wel beter. Dat geschuif over haar puntige racefietszadel had haar al aardig opgewonden. Ze liep snel naar boven en kleedde zich uit om onder de douche te gaan. Zoals een echte striptease deed ze alles lekker langzaam, de gedachte dat haar broertje waarschijnlijk weer door het sleutelgat stond te loeren wond haar nog meer op. Ze pakte haar liniaal van haar bureau en bracht deze tussen haar benen. Nu zakte ze door haar knieën en liet de liniaal voorzichtig in haar heerlijke flamoes schuiven. Nu begon ze, eerst langzaam, maar steeds sneller over de liniaal heen en weer te schuiven.

Ze kreunde zachtjes terwijl het geil in dikke stralen langs haar benen liep. Plots hield ze op en haalde de nu sterk ruikende liniaal uit haar liefdesgrotje. Ze kon precies aflezen hoe diep ze was, twintig centimeter was geen ondiepe snee, dacht ze bij zichzelf. Een lekkere lange zou er wel in passen. Ze pakte een van de condooms en snelde naar de douche. Ze glimlachte toen ze iemand bij haar deur hoorde weglopen. Haar broertje had weer alles gezien. Eenmaal in de douche rolde ze een condoom af en ze ging op haar hurken in bad zitten. Ze hield het condoom open tussen haar benen en zo probeerde ze het vol te plassen met haar engelen-sap. Toen ze uit geplast was goot ze het condoom over zichzelf leeg, een heerlijk gevoel overmeesterde haar terwijl het warme goden-sapje over haar lichaam liep. Nu het condoom leeg was zocht ze naar andere toepassingen die haar konden opwinden.

Bij het zien van de kraan kreeg ze een idee, condooms kunnen toch zoveel water bevatten, dacht ze. Ze stopte het condoom zover mogelijk in haar kutje en hield de opening met haar hand om de kraan geklemd. Ze liet nu afwisselend de condoom vol en leeglopen. Zou moest het volgens haar zijn als een geilknots in haar kwam. Ze kwam met zoveel geluid klaar dat haar vader naar boven kwam om te vragen of ze in bad gevallen was.

"Nee hoor", probeerde ze zo normaal mogelijk te zeggen. Haar vader staffelde weer naar beneden en Sandra trok haar T-shirt aan om gelijk naar haar bed te kunnen. Ze liep nog even naar beneden om haar ouders welterusten te kussen en ging toen naar bed.

Ongeveer een week later was het eindelijk zover, de vakantie kon beginnen. De vader van Linda bracht de drie meisjes naar het station en wenste ze een goede reis en een plezierige vakantie.

"Dank je wel", riepen de meisjes, die zich nu naar de trein begaven.

Binnen twee dagen waren ze op de plek van bestemming en begonnen de vriendinnen met de kennismaking van de andere meisjes in het kamp.

Het bleek dat zij de enige Hollandse meisjes waren. Ze waren bij een aantal meisjes op dezelfde kamer ingedeeld. Dolly kwam uit Engeland, maar had een paar jaar in Nederland gewoond en kende daardoor de taal, Miranda uit Spanje en Lena uit Duitsland. De eerste dagen brachten ze door met lange natuurwandelingen. Na een paar dagen kregen ze een dag om 'naar eigen inzicht' te besteden. Op een van de wandelingen hadden ze een mooie zonneplek gezien vlak bij een meertje en ze besloten daar heen te gaan. Na een uurtje wandelen waren ze op de plek aangekomen.

Wat onwennig wat te doen gingen ze aan de rand van het meertje zitten. Opeens zei Anja.

"Wat is dit nu, we zien er allemaal hetzelfde uit hoor," en ze begon zich uit te kleden. Ze rolde haar handdoek uit en ging liggen. Sandra en Linda keken elkaar aan en besloten het voorbeeld maar op te volgen. Binnen enige minuten lagen de meisjes te bakken in de zon op hun eigen nudistenstrandje. Na een tijdje hadden ze het toch wel warm gekregen en gingen Anja en Linda even het meer in om een stukje te zwemmen. Terwijl ze naar het meertje gingen keek Sandra ze na. Ze had haar vriendinnen nog nooit in hun blootje gezien en het viel haar op dat de twee in het water spelende meisjes haar best opwonden.

Al bestuderend kwam ze er zo achter dat Linda gezegend was met een paar mooie ronde borsten waarvan de tepels je recht in de ogen keken, haar venusheuvel was begroeid met goudblond engelenhaar. Anja had geen schaamhaar terwijl ze toch ouder was dan de twee andere meisjes, haar borsten waren zo mogelijk nog groter dan die van Linda, die toch al zeker niets te klagen had. Terwijl ze zichzelf aan een onderzoek onderwierp zag ze dat de handdoek waarop ze zat helemaal nat was geworden en dat haar venus-heuveltje helemaal opgebold stond van opwinding. Nu de meisjes weer uit het water kwamen ging ze op haar buik liggen om niet te laten zien hoe opgewonden ze was.

Misschien kwam het door de koude ondergrond dat haar gevoelens snel bekoelde of misschien was het wel dat ze zich schaamde voor haar gevoelens. Ze ging nu weer gewoon zitten en stelde aan Linda en Anja voor te gaan eten. Ze stemden hier mee in, maar Linda wilde zich eerst nog invetten, omdat ze met haar blanke huid snel verbrandde. Ik pakte de zonnebrand terwijl Anja begon met de broodjes te maken.

Linda ging eerst met haar rug toe voor me staan en ik begon haar in te vetten. Toen haar rug gedaan was vroeg ik of ik haar voorkant ook nog moest doen. Linda keek me eerst vreemd aan en zei toen; "ok‚".

Ze ging nu op haar handdoek liggen terwijl ik op mijn knieën naast haar kwam zitten. Ik begon met haar benen en wist eigenlijk niet waar dit allemaal naar toe ging leiden.

Nu ik haar benen ingevet had aarzelde ik even met verder gaan. Ze keek naar me op en glimlachte. Ik besloot maar verder te gaan. Haar lies en buik kwamen nu aan de beurt. Ik kon mijn ogen maar niet van van haar geilpoortje afhouden. Ik zag nu ook dat de masserende bewegingen van mijn handen Linda niet geheel koud hadden gelaten. Haar lippen stonden al aardig naar voren en waren helemaal rood geworden. Ik deed net of ik het niet zag en verplaatste mijn aandacht naar haar bovenlichaam. Haar borsten en tepels waren nog stevig en hard van het koude water. Haar tepeltjes lagen als rode kersen op een blanke ijscoupe. Nu ik haar borsten aan het invetten was kreeg ze het steeds moeilijker, totdat ze hijgend stamelde.

"Zo is het goed". Anja had eerst alles alleen van een afstand gade geslagen maar kon nu zichzelf niet meer bedwingen en toen we naar haar toe liepen zagen we dat ze zich aan het vingeren was. Ongegeneerd trok Anja Linda en mij op zich en duwde onze hoofden tussen haar benen. Het haarloze kutje maakte pulserende bewegingen en was al helemaal nat. Ik keek Linda aan die met haar tong rond de klit van Anja aan het draaien was.

Ik voelde toen ook alle remmingen van me afglijden en sloot mijn mond om haar tepel. Anja duwde mij nu naar haar hoofdeinde toe en dwong mij boven haar gezicht te hurken. Terwijl ik met mijn handen haar borsten bewerkte probeerde ze haar tong zo diep mogelijk in mijn kutje te steken. Nu Anja aan alle kanten onderhanden genomen werd kon een orgasme niet lang meer uitblijven. Na enige tijd kwam ik zelf klaar en zag het geil over het gezicht van het meisje onder mij lopen. Lachend vielen we op elkaar en kusten elkaar.

We besloten nu toch maar te gaan eten, die vrijpartij had onze honger opgewekt. Anja zei dat we de boter hadden vergeten maar dat we toch wat anders konden gebruiken. Ze stak haar mes voorzichtig in haar nog natte snee en zei.

"Ze noemen dit niet voor niets een boterpotje". We volgden lachend haar voorbeeld en waren het met elkaar eens dat het nog lekkerder was dan ECHTE boter. Na het eten gingen we een stukje lopen. Eenmaal terug op onze plek trokken we onze kleren weer uit. Linda zei dat het misschien wel een leuk idee was om een striptease voor elkaar te doen. Anja en ik vonden het een goed idee en zo kwam het dat ik even later een striptease deed voor de andere twee meisjes die er duidelijk van genoten. Na een paar minuten stond ik bloot voor ze en bracht ik mijn vinger naar de mij vertrouwde plek.

Anja en Linda volgden mijn voorbeeld en na enige tijd stonden er drie naakte vingerende meisjes aan de rand van een meer in Frankrijk. Opeens zei ik.

"Snel naast elkaar op de grond gaan liggen". Ze wisten niet goed waarom maar gingen toch liggen. Ik liep op de meisjes toe en ging boven ze staan in de spreidstand. Er kwam gelijk een hand naar boven die zijn weg zocht naar mijn meest intieme plekje. Opeens liet ik het lopen en nu wisten de meisjes wat de bedoeling was. Ik liet mijn engelen-sap op hun neerdalen. Ik keek naar de beide meisjes die zich nu in mijn weldadige sap wentelden. Het spatte op van hun buiken en zag dat het in hun kutjes liep terwijl Anja haar mond naar mijn plasgaatje bracht en er uit begon te drinken!! Dit bracht Linda op een idee en ze kroop onder me weg en pakte de fles limonadesiroop. Anja en ik moesten onze kutjes omhoog brengen. We gingen op onze ruggen liggen en staken onze benen in de lucht terwijl we de armen ter ondersteuning gebruikten. Linda goot nu bij ieder van ons een beetje siroop in de kut.

"Nu nog limonade maken, als verdunner gebruiken we alleen geil uit de kutjes van mijn beste vriendinnen", zei Linda met verkopers stem. Ze stak nu bij Anja en mij een vinger naar binnen en wreef deze over onze kittelaren terwijl ze haar andere hand gebruikte om de limonade in onze kutjes te roeren. Opeens stopte ze en zei dat het pruimensap op de juiste sterkte was. Ze bracht haar mond eerst naar de kut van Anja die ze helemaal uit-lebberde terwijl Anja een ongewoon hevig orgasme meemaakte. Ze kronkelde met haar hele lichaam terwijl ze onverstaanbare kreten uitriep.

Ik zag dit allemaal vanuit mijn ooghoek en voelde nu opeens de zuigende lippen van Linda, ze nam mijn schaamlipjes in haar mond en het leek wel of ze er op kauwde, het was een gevoel van pijn en genot tegelijk. Ik kreeg nu ook mijn orgasme, het was wild en rumoerig net als dat van Anja. Ik denk dat dat kwam door onze krampachtige 'drinkbeker-houding'. Anja lag helemaal voor pampus terwijl Linda mij opnieuw beklom en haar tong diep in me stak. Dit gevoel werd opeens versterkt doordat ze haar middelvinger zo diep mogelijk in mijn poepgaatje probeerde te duwen. Nu ze er eenmaal een vinger in had stak naast haar middelvinger ook haar wijsvinger in mijn kontje. Door

de stuwende beweging van haar vingers die Linda diep in me stak en ronddraaide ging ik steeds zwaarder ademen en na een paar minuten had ik een nieuw hoogtepunt waarna ik ook helemaal uitgeteld neerviel terwijl ook Linda moe op me ging liggen. Door al het geil zaten we als Siamese tweelingen aan elkaar gekleefd.

Na een half uur kwam er weer enige beweging in ons en maakten we aanstalten om naar het kamp terug te gaan nadat we ons eerst in het meertje afgespoeld hadden. Alles bij elkaar was het een vermoeiende dag geweest met veel voldoening. Dit zou niet de enige dag zijn waarop we zo heerlijk met elkaar vrijden.

Iedere dag die vrij besteed mocht worden gingen we samen naar ons favoriete plekje bij het meer. Onze vakantie begon al aardig op zijn einde te lopen toen we van de leiding van het kamp te horen kregen dat er een overlevingstocht werd georganiseerd. Er moesten groepen gemaakt worden die op enige dagen afstand van het kamp gedropt werden met de opdracht zo snel mogelijk weer in het kamp terug te zijn. Elke groep moest uit vier personen bestaan. En naast Linda, Anja en ik kregen we nog iemand toegedeeld. Zo kwam het dat ook Dolly deel uitmaakte van ons groepje. Diep in ons hart vonden we dit jammer omdat we al plannetjes hadden gemaakt. Dolly paste eigenlijk helemaal niet bij ons. Ze kwam uit Engeland en ging daar naar de kostschool die haar helemaal gevormd had tot een eind achttiende-eeuwse victoriaanse madam. We hadden haar weleens gezien als we op een 'vrije dag' vroeg weggingen. Ze stond elke dag vroeg op en voerde dezelfde routine uit. Wassen, okselhaar scheren en tanden poetsen. Hierna trok ze zich terug totdat gegeten moest worden. Anja had toevalligerwijs een dag te voren onze drank voorraad aangevuld. Op de koude avonden in de bergen konden we ons dan toch wat opwarmen.

Twee dagen later stonden we bepakt en bezakt bij de uitgang van het kamp om weggebracht te worden. Na een halve dag rijden werden we midden in de wildernis uit de auto gezet met onze spullen, een kompas, een landkaart en de opwekkende mededeling "zoek het maar uit". Toen het busje weg was deden we onze rugzakken om en we gingen op weg. Het was al laat in de middag toen het voorstel kwam om de tenten op te zetten en te gaan eten. We hadden onze twee tenten opgezet vlakbij een kabbelend beekje zodat we stromend water bij de hand hadden. Anja en Linda hadden ondertussen het eten klaargemaakt. Dolly en ik hadden ons bezig gehouden met de inrichting van de tenten. We besloten tijdens het eten dat ik samen met Dolly in de ene tent ging slapen, Anja en Linda namen de andere tent. Eigenlijk vond ik het wel jammer; ik zou vannacht mezelf moeten vermaken.

De volgende morgen werden we door de al vroeg brandende zon gewekt. Dolly was er het vroegst uit en was zich al aan het wassen en 'scheren' bij het beekje. Even later voegde Anja zich bij haar, natuurlijk in haar blootje. Misschien deed ze het om expres uitdagend te zijn of misschien was het onbewust, Anja strekte zich langzaam uit terwijl Dolly verongelijkt de andere kant op keek. Terwijl Dolly verder ging met het wassen van haar gezicht liet Anja zich languit in het stroompje vallen.

"Dan ben je tenminste gelijk goed wakker", zei ze tegen Dolly. Deze wist niet goed wat ze moest zeggen. Anja zei.

"Heb je dat mesje nog nodig?" Dolly was klaar en knikte van nee.

"Mag ik het dan even lenen," vervolgde Anja. Dolly gaf het scheermesje aan Anja die er tot grote ontsteltenis van Dolly haar schaamstreek mee begon te scheren.

"Het was weer nodig, het groeit net zo snel als gras en moet regelmatig geknipt worden", zei Anja. Ze ging vakkundig te werk waardoor haar schaamstreek weer binnen een paar minuten glad was. Ondertussen waren Linda en ik het riviertje genaderd en zagen wat er gebeurde.

"Dus zo doe je dat", zei ik. Ik had al eerder gezien dat ze geen haartjes had en wist nu hoe dat kwam. Geïnteresseerd vroeg Linda waarom ze dat deed.

"Gewoon omdat ik het lekker vind zo'n gladde snee te hebben", zei ze. Gechoqueerd door wat ze hoorde en zag riep ze uit.

"Dit is toch niet normaal", en tegen ons "zeggen jullie er nu eens wat van." Linda gaf geen antwoord maar liep op Anja toe en vroeg of ze haar ook even wilde scheren. "Natuurlijk", antwoordde Anja, "kom maar in het water". Boos liep Dolly naar de tent, terwijl ik keek hoe Linda onder handen werd genomen. Eerst werd haar venusheuvel vakkundig ontbost. Daarna duwde Anja Linda's benen wat uit elkaar om zo ook de haren tussen haar benen weg te halen. Toen Anja daar mee klaar was zoende ze het nu gladde heuveltje van Linda. Ze vroeg aan mij of ik ook nog wilde. Omdat het al aardig laat aan het worden was en ik toch nog wat huiverig stond tegenover het idee zei ik nee en volgden beide meisjes me naar het kamp waar Dolly alvast met opruimen begonnen was. Linda gleed met haar hand over haar gladde heuveltje en zei tegen me dat ik het zeker ook moest doen, "het is een heerlijk gevoel, net alsof je weer een klein meisje bent". Anja gaf het mesje aan Dolly terug en bedankte haar met een kus en zei, dat het haar speet dat ze zo uitdagend had gedaan. Na gegeten te hebben gingen we weer op reis.

Omdat de zon rond het middaguur zo hard brandde besloten we enige tijd te rusten en zochten we verkoeling onder een grote kastanjeboom waaronder het mos in grote

hoeveelheden de wortels bedekte. We strekten ons uit en gingen op het koele mos liggen. Dolly zonderde zich wat af en ik volgde haar om een gesprekje aan te knopen. Een paar meter verder stond nog zo'n grote boom en we gingen daar onder zitten. "Waarom doen jullie zo gek?", vroeg ze. Ik keek haar verbaast aan en antwoordde:

"Wat vind je gek dan?" Ze vertelde dat ze niet gewend was om blote meiden rond te zien lopen die elkaar nog betastten en zoenden ook. Lachend zei ik dat ik het de eerste keer ook wel vreemd vond, "Maar nu vind ik het heel gewoon", vervolgde ik.

“Het zal wel door de vrije natuur komen” zei ze. Ik vroeg haar daar op of zij ook weleens van dat soort gevoelens had gehad. Ze vertelde dat ze op school met een jongen naar bed was geweest en dat hij haar erg vernederd had. Sindsdien had ze haar seksuele gevoelens aan de kant gezet.

Terwijl ze dit vertelde zag ik dat Anja en Linda zich van hun kleren ontdaan hadden en bij elkaar in de armen lagen. Ik zei tegen Dolly.

"Kijk nu eens tegenover ons, is dat nu vies en verderfelijk".

"Ik vind eigenlijk van niet en als je diep in mijn hart kijkt zou ik het ook wel een keer mee willen maken". Sandra keek Dolly eens aan en zei tegen haar.

"Laat je hartje dan eens zien". Begrijpend wat er van haar verlangd werd opende ze haar bloesje. Ik haakte haar bh los en twee rijpe appeltjes vielen in mijn handen. Ze waren als smetteloos wit papier en haar tepeltjes waren zachtroze. Dolly keek beschaamd van haar weg en zag dat Anja en Linda inmiddels op elkaar zaten.

"Het is niets om je voor te schamen", zei ik, terwijl ik ook mijn kleren uit begon te doen. Enige momenten later zaten we naakt naast elkaar en legde ik mijn arm om haar schouders en trok ik haar voorzichtig naar me toe. Dolly sloot haar ogen terwijl ik met mijn handen door haar haren ging en haar nek kuste. Ze opende haar ogen weer toen ik mijn mond om haar tepel sloot en er zachtjes aan begon te zuigen. Dolly liet nu ook alle remmingen van zich afglijden en nam een van mijn borsten in haar hand.

Ik merkte aan haar ademhaling dat ze van het zuigen genoot en legde voorzichtig mijn hand op haar met rossig haar begroeide vulva. Er ging een korte siddering door haar lichaam toen ik haar kittelaar stimuleerde. Ze stak hierop ook haar hand tussen mijn benen, die ik wat naar buiten deed zodat ze er gemakkelijker in kon. Het tempo werd steeds versneld, totdat we allebei bijna zover waren dat we klaar kwamen. Dolly' s onderlijf schokte onder mijn pulserende vinger. Ze was ondertussen op me gaan liggen met haar hoofd tussen mijn benen. Haar tong flitste in en uit mijn gloeiende spaarpotje dat door al dat gelik kletsnat was geworden. Ook mijn climax bleef niet lang uit en even later lagen we voldaan naast elkaar uit te hijgen.

We liepen samen naar Anja en Linda die al bezig waren zich aan te kleden. Ze gaven Dolly allebei een innige kus op de mond en verwelkomden haar bij onze club. Nadat ook wij onze kleren hadden aangetrokken gingen we weer op pad. Het was pas laat in de avond toen we stopten. We hadden geen zin om de tenten op te zetten en omdat het ook zulk warm weer was besloten we om in de open lucht te overnachten.

We gingen eerst eten en daarna gingen we rond het vuur zitten en haalde Anja de flessen drank uit haar rugzak met de mededeling dat ze nu weleens lekker dronken wilde worden. Zo kwam het dat nadat de fles een aantal keren was rond gegaan iedereen weer wat los kwam en Linda begon te vertellen over 'haar eerste ervaringen in de liefde'. Ze was nogal afgeknapt op wat jongens konden en vooral wilden doen.

"Maar zo'n lekkere lange staaf in me dat mis ik soms wel een beetje", zei ze. Anja was nog nooit met een jongen naar bed geweest. Ze kon dus niet missen wat ze nog nimmer had meegemaakt.

"Daar valt wel wat aan te doen", zei Linda en pakte een van de wijnflessen. "Deze heeft een lekkere lange hals, die past er vast goed in", zei ze. Anja trok haar short uit en liet zich over de fles zakken die Linda onder haar had gezet. Anja had het spelletje nu wel door en terwijl Linda de fles op de grond hield schoof Anja over de fles op en neer. "Lekker hm…‚" zei Linda. "Weet je wat ook lekker is?" Ze trok de nu natte fles uit haar spleetje en duwde de kop ervan voorzichtig in haar nauwe kontgaatje.

Weer hield Linda de fles vast en nu stak ze een paar vingers van haar vrije hand in de nog zwetende kut van Anja die weer op en neer op de fles ging. De nu hijgende Anja had moeite overeind te blijven omdat ze alle spieren in haar onderlichaam gespannen hield en haar evenwicht moeilijk kon bewaren. Ze kwam, zoals gewoonlijk was bij Anja, hevig klaar. Anja trok de fles uit haar nu wat groter geworden poepgaatje en veegde ze in het gras schoon. Ik pakte een lege fles en vroeg of de meisjes de film Brandende Liefde kenden. Behalve Dolly, die in Engeland woonde, hadden ze de film allemaal gezien. Ik volgde nu het voorbeeld van Anja en Linda die allebei weer in hun blote kont zaten en trok mijn broek uit.

"Weet je nog wat die schilder deed toen hij Monique van de Ven wilde schilderen?", vroeg ik.

"Hij dronk haar pies", riep Anja enthousiast. Ik pakte de fles en schoof ze tussen mijn benen. Voorzichtig sturend richtte ik mijn straaltje in de fles. Toen ik klaar was gaf ik de fles door aan Dolly die nu ook begreep wat de bedoeling was. Toen alle meisjes klaar waren kreeg ik de fles weer, zette ze aan mijn mond en nam er een slok uit. Het gele water liep langs mijn mondhoeken en kin terwijl ik de fles in de groep door gaf. Toen de fles een keer rond geweest was, was ze al leeg. We waren nu echte vriendinnen die alles met elkaar aandurfden.

We zouden als een van de laatste groepen terug komen in het kamp, omdat we nogal wat 'oponthoud' hadden gehad. Nu de tijd gekomen was om afscheid te nemen besloten we nog eenmaal naar het meertje te gaan. Daar bleek de tijd jammer genoeg tekort voor en we moesten het laten bij een zoen en de belofte dat we elkaar hier volgend jaar weer zouden ontmoeten.

Ik ga nog steeds veel met mijn vriendinnen om en Dolly zie ik nu zeker drie keer per jaar. Met z'n vieren zorgen we dan voor een heerlijk feest.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1862

PORTUGESE NACHTEN

A.&.MGeplaatst door My 4Fingers wo, april 19, 2017 11:11:47

PORTUGESE NACHTEN

Dit jaar gingen we samen drie weken naar de camping in Portugal. Mooi grote plek helemaal in de hoek aan het eind van de camping. Met uitzicht op zee en aan de zijkant een houten hek met uitzicht op een groot natuur gebied. Wij spontaan stel, Frank 40 jaar oud en ik, Lea 30 jaar oud. We lezen al jaren spannende verhalen van mensen die geile dingen beleven. Iets wat we ook graag wilde. Frank is wel de aanjager op seks gebied. Spreekt zijn fantasie uit en geeft eerlijk toe wat hij lekker vind en wat hem geil lijkt om eens te doen. Ik, Lea ben daar eerder verlegen over. Vind het allemaal een beetje raar maar, als ik los kom ben ik mega geil. Heb kleine 80c borsten met kleine tepels. Ben niet al te groot en een normaal slank figuur met volgens mijn kanjer een paar heerlijke billen. Altijd een glad geschoren kutje, met kleine lipjes die mooi aansluiten aan elkaar. Beide diverse tattoos. Ik zelf een tong en neus piercing. Seks samen was altijd goed en onze mooie plek was perfect om in de avond elkaar lekker uit te dagen. Zo ging de eerst week heerlijk voorbij. Overdag lekker veel zon en ongeveer 40 graden en in de avond nog altijd een graad of 25.

Iets in me vond het een keer spannend om langs het hek te gaan en in het donkere natuurgebied heerlijk te klieren. Zo zaten we in de middag lekker aan de wijn voor het eten. Althans ik wijn, Frank aan het bier. Ik vertelde wat me spannend leek. Frank lachte en zei, “oké als jij het zegt moet het wel iets zijn wat je leuk vind. Spannend zeker doen”.

Na het eten even door borrelen en genieten van de zonsondergang. Frank vroeg waarom het mij spanend leek daar. Ik lachte en zei, “weet niet gewoon donker en vreemde plek”. Hij lachte en zei, “oké spannend. Je weet dat er in de donkere uren diverse mensen daar rond lopen”. Ik lachte en zei,” tja misschien maakt dat het nu zo spannend”. Ik wist het niet. De avond viel en het werd donker. Frank pakte een grote handdoek en een kleine koelbox met drank mee en daar gingen we. Onder het hek door en het natuurgebied in. Een stukje in de richting van het strand.

Wauw wat een mooi gezicht en wat was het stil hier. De spanning steeg echt bij mij. Mooie open plek gevonden. Handdoek neer en we zaten daar. Ik droeg een klein jurkje met een roze string eronder. Ik voelde deze string al plakken aan mijn klets natte kutje. Alleen de plek al maakte me bloedgeil. We lachten om de plek en de rust. Je hoorde alleen de zee. Ik was zo geil geworden dat ik mijn kanjer besloot te pesten. Ik ging wijdbeens zitten en trok mijn natte string opzij en speelde met mijn klets natte kutje. Ik dronk mijn wijntje en mijn kanjer lachte en spoorde me aan. Al snel was mijn jurkje uit en ik lag alleen in mijn string met mijn kutje te spelen. De drank en de plek hadden me bloedgeil gemaakt en ik liet me dan ook heerlijk gaan. Mijn kanjer zat me te filmen met een nachtlens op de camera en ik zakte over de wijn fles heen. Ik zat gewoon de wijnfles te neuken. Dat had ik niet eerder gedaan maar ik was zo geil die nacht daar en hadden heerlijk seks samen. De volgende avond trok ik ‘een stout pakje aan’ en zei “nog eens daar heen”. Hij lachte en pakte de spullen weer. Hup, daar gingen we weer. Ik droeg een doorschijnende catsuit met dan wel platte zwarte schoenen. Hakken lopen niet lekker in het zand. We zaten nu achter een soort duin en mijn kanjer pakte al snel de camera om me te filmen. Ik zat op mijn knieën en trok mijn billen open, te zien was mijn blote natte kale kutje. Ik speelde met mijn natte lipjes en trok als het lukte mijn kutje open. Het sap gleed langs mijn vingers. Ik kreeg de geile kriebels van deze plek. Mijn vriend lachte en zei, “we worden begluurd door iemand.” Even verstijfde ik.

Nog altijd met twee vingers in mijn kutje. Ik voelde hoe mijn kut natter werd bij het idee dat een vreemde kerel mij zou zien en zich aftrok op mij. Langzaam begon ik weer met mijn kutje te spelen. Frank lachte en zei, “shit je kut is echt mega nat.” Weet niet waarom ik het zo geil vond, vond het ook mega eng.

“Straks komt ie dichterbij”. Dreigde Frank. De drank en de plek zorgde er toch voor dat ik mijn kutje bleef bespelen. Lag wijdbeens en speelde lekker met mijn natte, zeg maar kletsnatte kutje. Frank lachte en zei, “oké Lea wil het nog spannender”. Ik snapte even niet wat hij bedoelde. Ik keek op en zag dat die man naast die duin stond en zich inderdaad aftrok op mij. Wauw! Ik vond het geweldig geil. Ik kwam dan ook snel tot een geil hoogtepunt.

Ik zat weer normaal en nam even een slok wijn. Frank keek me aan en zei, “ik denk dat die kerel het liefst jouw lekker komt neuken.”

Ik lachte en zei, “en jij vind dat goed”.

Hij lachte, “waarom niet, je bent een geile mooie meid”.

Ik voelde weer een super geile gloed door mijn lijf stromen. Best raar een vreemde kerel die me mag neuken van mijn vriend. Frank keek me aan en zei, “waarom ga je niet naar hem toe”.

Ik lachte verlegen en zei, “dat durf ik echt niet”.

Frank lachte en zei, “wil hem ook wel roepen”. Ik zei niks. Eigenlijk wilde ik het niet maar eigenlijk ook weer wel. Frank wenkte naar de man. Die kwam onze kant op. Het was een wat oudere man, zijn lul hing uit zijn broek met een paar flinke druppels geile-mannen-sap op zijn eikel. Frank keek me aan en filmde nog altijd.

“Nu is het jouw beurt” lachte hij, “maak maar lol”. Die man kwam naast me zitten terwijl hij zijn broek had uitgedaan en naakt naast me zat. Oké dat was wel erg spannend en eng. Straks was hij te wild. Oké mag best wel. Die man zei niks, hij had grijs half lang haar en een klein buikje. Niet meteen de man waar je seks mee zou willen hebben. Hij streelde mijn rug en gleed naar mijn borsten. Ik rilde van genot van zijn aanraking. Hij streelde mijn borsten en trok aan mijn beide tepels. Ik zag zijn lul recht vooruit staan en stak mijn hand trillend uit. Ik voelde zijn harde lul in mijn hand en trok er zachtjes aan.

Jezus, wat was dit geil en spannend. De man gleed omlaag en gleed met twee vingers door mijn onwijs natte geile kutje. Alle drempels waren weg geslagen en ik trok zijn best wel grote stevige lul lekker en speelde met zijn klets natte eikel.

Frank was druk aan het filmen.

Die man begon me heerlijk te vingeren en likte mijn tepels door mijn doorschijnende catsuit. Ik trok flink aan die grote harde lul en speelde met zijn ballen. Ik dook voorover en nam zijn lul goed vast en likte zijn kletsnatte eikel en likte zijn geil mannen-sap. Wauw! Wat een heerlijk vreemde lul. Ik zoog en likte alsof het mijn laatste was. Die man bewerkte mijn borsten en hij duwde zijn lul soms diep in mijn mond. Wauw! Ik werd mega ranzig en besloot helemaal los te gaan. Ondanks dat ik het nog altijd onwijs eng vond won mijn geile gevoel. De man duwde mij op mijn rug en deed mijn benen wijd. Mijn kut lekte als een gek, hij duwde zijn mond op mijn klets natte kut en ik wreef mijn geile meisjes-sap over zijn mond en liet me heerlijk geil likken. Ik was zo ranzig dat ik mijn onderlichaam bewoog en mijn kut helemaal liet likken. Zelf mijn kontje dwong ik hem. Hield gewoon zijn hoofd vast. Ik was ranziger dan ik ooit was geweest. Frank lachte en zei, “wauw ik zie een nieuwe Lea, geil ga vooral door”.

Al snel kreeg ik een heftige tinteling door mijn lijf en kwam trillend en met een geil genot klaar. Ik wilde maar één ding. Neuken! Veel neuken! Neuken, en met wie kon me niet meer schelen. De man kwam over me heen en begon me te tongen waar ik terug reageerde. Ik voelde zijn eikel door mijn kutje glijden en wilde deze in me voelen. Ik draaide wat en al snel gleed die heerlijke vreemde lul in me. Wauw! Mijn mond viel open en ik liet me gaan. Sloot mijn benen om zijn middel en spoorde hem aan mij te neuken. Hij begon het tempo op te voeren en ik hijgde geil en zei, “ja neuk me met je vreemde pik.”

Frank lachte en zei, “laat je lekker gaan geile slet”.

Ik hijgde “ja…” en zei, “ik ben een hele geile slet ik wil meer lullen.” Ik schrok van mezelf maar genoot zo van die lul in me dat ik er meer wilde. Oké mijn fantasie kwam eruit. Iets wat ik al heel lang eens wilde maar nooit dorst te zeggen. Ik wilde seks met meer kerels. Diverse standjes naaide die kerel mij onwijs lekker en soms hard en dan weer rustig. Jezus, ik kwam vaak klaar en zoog tussendoor Frank. Die spoot zijn zaad in mijn mond en die vreemde kerel spoot zijn zaad tegen mijn kut op. Shit ik was zojuist een kleine drie kwartier door een vreemde kerel genomen. Hij lachte trok zijn kleding aan en ging weg. Ik schaamde me rot bij de caravan maar Frank stond alweer met een harde lul en legde me op een ligstoel en begon mijn zaad-kut te neuken.

“Wat ben jij een geil wijf.” Oké hij vond het dus mega geil. Spoot snel zijn zaad tegen mijn kut en ik ging daarna douchen.

Het was nu bekend dat ik wil eens los wilde met meerdere kerels. Maar ja, hoe? Frank lachte en zei, “in het donkere natuurgebied. Was wel erg geil daar”. Ik lachte en zei, “tja dat was het zeker”.

Drie dagen later, we waren wezen uit eten en kwam met een lichte slok op terug. Ik pakte de spullen en zei, kom we gaan weer. Frank lachte en pakte de camera we liepen het natuurgebied weer in. Ik wilde seks veel seks, was dan ook wel flink aangeschoten en dan ben ik altijd erg geil. Daar zagen we een kampvuur. Er zaten vier gasten bij het vuur. Het waren Portugese gasten. Alle in de 20. Gitaar mee een ze lachte en zongen wat. We gingen erbij zitten werden uitgenodigd. Frank lachte en zei, “oké dit zijn er 4 is het wat.” Ik nam een slok wijn en zei, “echt wel, 4 pikken voor mij”. Jezus, ik leek wel een hoer een geile slet. Maar goed die ene keer was zo geil en spannend dat ik nu wel verder dorst te gaan. Ik ging zitten en zat wijdbeens. Dit keer geen string onder mijn rokje. De heren hadden gelijk uitzicht op mijn blote toch al natte kut. Ik lachte verlegen en bekeek de heren. Die hadden al snel alle vier een bult in hun korte broek. Ik stond op met een glas wijn en ging tussen de heren in zitten. Frank pakte de camera weer en begon te filmen. Ik trok mijn jurkje uit en zat naakt naast de heren. Die twijfelde geen moment en streelde mijn borsten en hun handen gleden over mijn benen en door mijn kleine klets natte kutje. Damm… twee deden hun korte broek uit en daar stonden twee flinke grote kwijlende lullen. Zelfs Frank zei “shit die zijn groot”. Beide kwamen aan een kant staan en ik had zo in elke hand een flinke harde grote lul mooi kaal geschoren. Ik zoog en trok ze om en om.

De andere twee waren ook naakt en ook daar twee mooie geile glad geschoren lullen. Die andere twee speelde met mijn borsten en likte mijn tepels. Shit ik werd mega ranzig en voelde meerdere vingers door mijn kut en in mijn kut. Ik lag op mijn rug en voelde hoe één mijn heerlijke kale natte kut likte, één mijn borsten bespeelde en likte en ik twee lullen zoog en trok. Jezus, dit was pas geil. Zoveel geile mannen die je willen. Ik kwam dan ook onwijs heftig klaar op de vingers en tong op mijn kut en tong en handen over mijn borsten. Ik lag onwijs te schudden en was klaar voor gebruik.

Eén van die gasten met flinke lul wreef zijn eikel door mijn kutje. Heel zachtjes duwde hij hem naar binnen en begon me zachtjes en lekker te neuken. Ik zoog nu drie lullen om en om. Het kwijl liep over mijn kin. Wauw, die gast naaide me heerlijk en wat kwam die diep. Hij rekte mijn hele kut op. Er werd gewisseld en de volgende gleed er lekker in. Zo werd ik door alle vier op mijn rug geneukt. Ik kwam een aantal keren heerlijk klaar. Overal handen en tongen en steeds een lul in je kut. Ik kwam dan vaak heftig klaar. Ik kroop op een grote lul en zakte lekker op en neer op die flinke grote lul. Hij raakte me diep en heerlijk en kneed mijn borsten en ik voelde een lul klaar komen over mijn borsten.

Ik werd lekker geneukt en werd nu voorover geduwd. Ik voelde hoe een ander zijn lul in mijn kontje duwde. Ik was gelukkig onwijs nat en langzaam gleed die lul in mijn kontje terwijl er nog een lul in mijn kut zat. Shit even pijnlijk maar ook onwijs geil en lekker. Dat won dan ook en al snel liet ik me steeds dubbel neuken door de overige drie. Hun lullen gleden van kut naar kont naar mond. Shit ik zweefde helemaal weg op die drie geile dekhengsten. Geen standje was te gek en steeds een lul diep in me. Langzaam kwamen de heren om beurt klaar en de laatste spoot zijn grote lul diep in mijn kut leeg. Overal zat zaad, gezicht borsten kont en in en om mijn kut.

Moe en mega voldaan zat ik bij de caravan en zoog Frank naar een hoogtepunt. Neuken ging even niet meer, was echt uit gewoond. Jezus, wat een heerlijk geile ervaring was dit.

Die Portugese gasten werkten op de camping en terwijl ik in het wc hokje stond bij het zwembad werd ik heerlijk genomen door mijn Portugese camping minnaar Juan. Hij was 25 jaar oud. Hij had echt een heerlijke grote lul. Die heerlijk diep en hard in me gleed en in elk gaatje. De laatste avond was het echt een grote orgie. Acht heren en vier dames die werkte op de camping. Ik heb een kut gelikt en werd heerlijk gelikt door een paar meiden. Om daarna heerlijk los te gaan op de heren. Frank naaide twee heerlijke dames van net twintig. Shit wist niet dat dit soort seksfeesten zo heerlijk waren. Over lullen die overal in gleden. Zelf een beveiliger die kwam kijken deed mee terwijl zijn lul uit zijn broek hing en hij het uniform nog aan had neukte hij mij flink.

Shit ik heb een nieuwe hobby, neuken met veel mensen te gelijk. Zowel mannen als vrouwen. En Frank geniet er van mee. Het kijken en meedoen en andere leuke dames neuken, hij vond het heerlijk.

Nu weer terug in Vlaanderen eens kijken hoe we dit oppakken. Eerst maar eens kijken hoe Frank een geile film maakt van alles wat hij heeft gefilmd. Elke geile vrij-feest heeft hij gefilmd ook de laatste.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1792

AFGEPAALD en AFBETAALD

A.&.MGeplaatst door My 4Fingers di, februari 21, 2017 13:53:30

AFGEPAALD en AFBETAALD

Half drie ‘s nachts. Mijn mobiel trilt tegen mijn buik. Hoewel ik er snel bij ben is Johan al wakker als ik onder de dekens het sms’je heb gelezen.

“Manu?” Vraagt hij korzelig als ik een bevestiging heb gestuurd en het berichtje wis.

Ja, wie anders! Mijn lichaam behoort hem onvoorwaardelijk toe sinds hij de schulden van mijn man heeft overgenomen. Een jaar lang mag hij met me doen wat hij wil, waar en wanneer hij maar wil. Vandaar dat ik mijn mobieltje altijd op mijn lichaam draag om zijn vibraties op te vangen, zelfs wanneer Johan me neukt, want één keer geen contact en het is afgelopen. Dan kunnen we ons huis wel verkopen.

Ik haast me naar de badkamer en hoop dat Johan me niet achterna komt als ik me douche, maar zoals altijd doet hij dat wel. In zijn ochtendjas leunt hij tegen de deurstijl en kijkt met fronsende wenkbrauwen toe hoe ik me inzeep en schrob.

“Die vent is gestoord, gromt hij: waarom moet je je altijd helemaal wássen als hij komt?”

Het is een bekende litanie en tijdverspilling, want zo wil Manu het nou eenmaal en zo lang dit jaar niet voorbij is, is zijn wil wet. Maar het vréét aan Johan, de vernedering die hij iedere keer moet ondergaan in zijn eigen huis, waar niet hij, maar Manu nu naar willekeur de scepter zwaait. Natuurlijk, Johan is zelf de reden van dit alles en ik speel de verongelijkte deerne, maar in werkelijkheid gist en borrelt het in me van opgekropte geilheid, want Manu, wat voor klootzak ook, heeft een brand in me veroorzaakt die nog lang niet is geblust. Wist ik veel welke geile potenties ik in me had, wist ik veel waartoe ik in staat was als de razernij van die geilheid me te pakken had, wist ik veel dat ik urenlang gruwelijk klaar kon komen op de schokkende palen waarop ik me liet spietsen van de vele, véle vrienden die Manu liet meegenieten van zijn oorlogsbuit, wist ik veel…

“Het is de laatste keer,” zeg ik korzelig terwijl ik met een scheermesje mijn onderbuik bewerk, want daar moet het volkomen glad en haarloos zijn, net zoals bij Manu zelf.

“De laatste keer?” Johan is verrast, want het contract loopt nog drie weken.

Ja, knik ik; “als hij me terugbrengt wordt het contract verscheurd.” Hij kan het bijna niet geloven.

“Waarom?”

“Ga jij nou maar naar beneden,” zeg ik ongeduldig, “want direct staat hij voor de deur en je weet dat hij niet wil wachten.”

De opluchting die zijn gezicht tekent vertedert me bijna. Maar als hij naar beneden loopt schud ik die zwakheid van me af en begin me ijverig te masturberen, want Manu’s sms’je heeft me op scherp gezet. Finale, luidde de korte boodschap: alles of niks. De geile, gore, heerlijke rotzak. Hij heeft alles zo nauwkeurig gepland dat hij die laatste drie weken wel cadeau kan geven als hij deze éne, speciale, bijzondere dag maar met me kan doorbrengen om het alles of niks uit me te persen, of eigenlijk: in me te persen.

Een wee gevoel dat onhoudbaar in mijn kut ontstaat verspreidt zich door mijn brandende lijf, zo erg dat ik op mijn benen begin te tollen en daarom plat op mijn gat ga zitten om niet onderuit te gaan. De harde straal uit de douchekraan gericht op mijn klitje doet de rest. Precies als de deurbel gaat beleef ik mijn eerste orgasme. Sidderend blijf ik onder de neerkletterende straal zitten wachten tot de mannen naar boven komen, want Manu houdt ervan van hier af de touwtjes in handen te nemen en het verzopen, hulpeloze katje dat ik nu ben te transformeren in de geile, wulpse vrouw die hij wil. Deze ‘badkamerscène’ is Johan een gruwel, maar juist daarom neemt Manu er gewoonlijk alle tijd voor. Johan moet het doorstaan, ook als Manu me tussen de bedrijven door wil neuken. Maar nu zal hij zijn zaad wel liever bewaren voor later, denk ik huiverend. Snikkend verwerk ik nog een nabrandertje als ik hun stappen op de trap hoor.

Manu ziet er zoals altijd weer pico bello uit in zijn strak gesneden maatkostuum. Johan steekt er schamel bij af in zijn slordige ochtendjas, ook omdat Manu met kop en schouders boven hem uitsteekt. Er wordt niet gesproken. Ik weet zo langzamerhand wel wat ik moet doen en voor Johan geldt hetzelfde.

Ik krabbel overeind en draai de kraan dicht, dan blijf ik met mijn armen slap naast mijn lijf ter inspectie staan. Manu’s donkere ogen tasten me af. Smetteloos schoon moet ik zijn en vooral; geen haartjes, niet op mijn onderbuik en vanzelfsprekend ook niet in mijn oksels. Na een hoofdknik toon ik mijn handen; geen trouw- of enige andere ring. Natuurlijk mankeert er niets aan, maar toch moet ik nog een tijdje blijven staan, totdat zich door de optrekkende kou kippenvel over mijn lijf verspreidt en mijn toch al verlangend opgestoken tepels uit hun vel dreigen te barsten. Pas dan geeft Manu aan Johan met een hoofdknikje te kennen dat hij me mag afdrogen. Het is een karweitje voor Johan, niet alleen omdat Manu zijn pak wil sparen, maar ook omdat hij er een duivels genoegen in schept om mijn man op deze manier te kleineren; het lichaam van zijn vrouw gereed maken voor de lusten van een ander. En hoewel Johan dat inderdaad verschrikkelijk vindt, voel ik de stijve onder zijn ochtendjas als hij met de grote badhanddoek alle plekjes zorgvuldig onderhanden neemt. Zo gaat het altijd. Geilheid kent nu eenmaal zijn eigen regels, zoals ik zelf in het afgelopen jaar als geen ander heb ervaren.

Als ik droog ben, op mijn halflange, kastanjebruine haren na, die in slierten om mijn gezicht hangen, zit Johans taak erop. Naakt loop ik hand in hand met Manu naar onze slaapkamer, waar ik plaatsneem op het leren krukje voor de kaptafel, voorzien van een drieluik van spiegels, waarvan de twee buitenste in een zodanige hoek van de middelste zijn gedraaid, dat mijn spiegelbeeld zowel en face als aan beide zijkanten te zien is. Het is Manu zelf die de haardroger ter hand neemt om mijn haren te drogen en te kappen. Johan kijkt zittend op de rand van het bed toe en trekt zich waarschijnlijk onder zijn ochtendjas af. Hij heeft het nooit met zoveel woorden toegegeven, maar anders kan ik de vlekken niet verklaren die ik altijd aantref als de jas gewassen wordt. Het drogen en kappen duren ruim een kwartier en al die tijd wordt geen woord gesproken; alleen het zoemen van de haardroger verstoort de nachtelijke stilte. Vertoon van macht van Manu, die er alle tijd voor neemt en met rustige, beheerste bewegingen mijn haar in de door hem gewenste vorm kamt. Johan is verworden tot een bijstander, niet meer dan een hinderlijke vlieg op het behang die nog even geduld wordt voordat hij alleen wordt gelaten, niet wetend wat zijn schuldeiser voor mij in petto heeft.

Als Manu met me klaar is, mijn haren golven weer tot op mijn schouders en ik zie eruit als om door een ringetje te halen, is het tijd om me aan te kleden. Ook dit is Manu’s privilege. Hij kiest wat hij wil en soms kan hij daar lang over doen, elk slipje en behaatje minutieus bekijkend. Maar niet dit keer. Hij pakt gedecideerd de zwarte veterlaarsjes die tot net onder mijn knieën reiken en knielt voor me neer om ze zelf om mijn benen te rijgen. And that’s it, knikt hij tevreden. Geen hinderlijke frummeltjes dit keer, die toch niet terzake doen. Ik hoef hem niet meer op te winden.

Johan wil een dwaas protest laten horen als hij begrijpt dat Manu me zó wil meenemen, maar verstomt in zieligheid als Manu met een nonchalant gebaar het contract uit zijn binnenzak haalt en op het bed gooit.

“Dit kun je houden”, zijn de eerste woorden die hij spreekt, “en verscheuren als ik Mia heb teruggebracht.” Hij noemt me altijd Mia, omdat hij vindt dat ik sprekend op Mia Farrow lijk, en ja, helemaal ongelijk heeft hij niet…

Een jas mag ik wel aan, en dat is nodig ook, want het is koud buiten. Een gure novemberregen slaat me tegemoet als ik diep in mijn kraag gedoken het huis verlaat.

Zodra we buiten zijn is Manu niet meer zo zwijgzaam. Vaak heb ik me afgevraagd of dat iets met Johans aanwezigheid te maken heeft. Heeft hij dan toch enig erbarmen in zijn heerlijke kloten? Niet dat het nú nog iets uitmaakt, maar eerder, toen het er wel toe deed, had het iets kunnen betekenen. Had Johan door een wat krachtdadiger optreden misschien nog iets van de onschuldige vrouw die ik was kunnen redden, nu niet meer. Na honderden keren te zijn geneukt door weet-ik-wie-allemaal is het een non issue geworden en ben ik verslaafd geworden aan mijn eigen lusten, een doorgedraaide neukteef, zoals Manu me liefkozend noemt als hij mijn hongerige lijf met zijn krachtige stoten uiteenrijt.

Een jaar geleden was het ondenkbaar dat ik me naakt aan wildvreemden vertoonde, nu is het spiernaakt bedienen van Manu’s gasten een van mijn favoriete geworden en laat ik me onder zijn goedkeurende blik graag als dessert smaken. Ik heb nu eenmaal een gat tussen mijn benen dat daar is om mij en anderen, genot te verschaffen, heeft Manu me geleerd, en dan doet het er niet toe wie daarin zijn stamper heen en weer haalt, als daarmee het uiteindelijke doel maar wordt gediend; puur genot en geilheid voor mij én voor hem. Johan weet daar allemaal niets van, die denkt dat het alleen Manu is die me neukt. Het contract bepaalt echter dat ik er ben om hem te plezieren en ik plezier hem ook door in zijn bijzijn mijzelf aan anderen te geven, want hij is nou eenmaal nogal visueel ingesteld, zoals hij het uitdrukt. Mijn kut in het middelpunt van de belangstelling; ik heb ervan leren genieten en nu, vandaag, deze zorgvuldig uitgekozen laatste dag, zal dat extreem het geval zijn, als ze wordt gebruikt voor haar ultieme doel.

Mijn jas gaat uit zodra ik in de Porsche 911 Targa ben gestapt, want we hebben ruim een uur te doden en een efficiënt gebruik van tijd staat bij Manu hoog in het vaandel en hij is pas tevreden met een warm kloppende stijve. Het zal dit keer weliswaar nog een tijdje duren voordat hij zich van zijn zaad zal verlossen, maar de aanmaak van sperma in zijn ballen en het rondpompende bloed in zijn neukpaal bezorgen hem altijd een extatisch gevoel en daar heb ik voor te zorgen. Terwijl hij met bijna 300 uur per uur het asfalt opslurpt zet ik mijn laarsjes tegen het dashboard en zet me aan het nijvere handwerk. Beeld en geluid in 3D en stereo laten de knopen bijna van zijn broek springen en als ik me klaar heb gestoomd buig ik me naar hem toe om zijn babymaker te bevrijden, tot en met zijn barstensvolle zaadballen. Vaak heb ik hem zo de hemel in laten spuiten, maar nu moet alles worden bewaard tot later.

We gaan naar het noorden, naar een ‘oom’ van Manu, weduwnaar en kinderarts in ruste, een zestiger die jarenlang geen vrouw meer heeft gehad en van Manu een tijdje met me mag dollen nu het nog ‘veilig’ is. Het is de zoveelste ‘oom’ die me mag gebruiken. Ik vraag me al lang niet meer af hoe dat in elkaar zit in dit wonderlijke Italiaanse netwerk van ooms en tantes, neven en nichten voor wie Manu een soort godfather lijkt te zijn. Agostino is in ieder geval blij met dit buitenkansje en neemt me van achteren terwijl Manu een kopje koffie drinkt. Agostino is de oudste man die me tot nu toe heeft geneukt, maar zijn stoten zijn krachtig als van een jonge god en ik jubel het al gauw uit van plezier.

“Voor alle zekerheid toch maar niet in haar baarmoeder,” geeft Manu aan als zijn gesnuif heftiger en heftiger wordt. Het wordt een facial Manu style, waarbij ik op de grond tussen Manu’s benen ga zitten, zijn snoeiharde lul bonkend tegen mijn rug en mijn armen achterwaarts gebogen om zijn nek voor een onbelemmerd schootsveld. De dokter schiet met volle kracht mijn ogen en neus dicht en schuift dan zijn glibberige pik tussen mijn lippen om hem schoon te laten likken.

Een kwartiertje later gaan we naar boven voor het doel van deze geheime missie. In een keurig opgeruimde slaapkamer staat in plaats van een bed het martelwerktuig van een gynaecoloog met de bekende beenbeugels. Het maakt me zenuwachtig, hoewel dat natuurlijk helemaal niet nodig is voor zo’n pietluttig ingreepje. Toch begrijpt Agostino het wel en hij streelt me geruststellend door mijn haar als ik vastgeklemd lig. Manu kijkt geboeid toe hoe hij vervolgens met draaiende vingers mijn soppende kut openspert om zijn hele hand toegang te kunnen verschaffen. Met vuist-neuken heb ik het laatste jaar wel enige ervaring opgedaan en ik raak opgewonden van zijn rondtastende vingers. Je mag best komen hoor, glimlacht Agostino als hij dat merkt. En dat doe ik dan ook.

“Nu krijg ik waarachtig weer een stijve,” lacht hij als ik me loeiend als een koe laat gaan. Even later is het gebeurd. Hij trekt met een slurpend geluid zijn hand terug en met een tíng laat hij het spiraaltje in een gereedstaande kom vallen. Voor alle zekerheid neemt hij nog even mijn temperatuur op en bevestigt dat die bij mijn stonde past. Super-vruchtbaar dus. Pak haar maar meteen nu ze nog helemaal open ligt, adviseert hij Manu.

Eindelijk kan hij zijn staalharde spermabuis in mijn baarmoeder heien, eindelijk! Eindelijk, want hierover hebben we het de laatste tijd voortdurend gehad; de blijvende herinnering die hij in me gaat neuken als de ultieme kick, als toppunt en afsluiting van de geilste tijd van mijn leven, zodat ik er later nooit meer omheen kan… Give it to me baby, kerm ik als hij begint te stoten en dan corrigeer ik het bij elke ram in mijn kut; give… me… a… ba… by…! De waanzin van de geilheid heeft me hier gebracht en nu overschrijden we de uiterste grens. Ik denk aan de eicellen die bevrucht moeten worden en het is bijna alsof ik voél dat ze dartel en met gulzige mondjes om zijn eikel spelen. Hiér met die spermatozoïden, hiér! De eerste lading ontvang ik om zeven voor half acht. Ja, ik houd de tijd scherp in de gaten en ik moet lachen als Manu mijn benen tegen elkaar drukt om alles erin te houden. Alsof dat zal helpen! Gekke papa!

Om acht uur eten we het ontbijt dat Agostino voor ons heeft klaar gemaakt. Ik nog altijd in alleen mijn laarsjes, de beide mannen helemaal naakt. En wat een copieus ontbijt! Gebakken eieren, gebakken bacon, alles wat je in Engeland zou verwachten. Maar Agostino beweert dat we goed moeten toetasten en hij zal het wel weten. Om half negen lig ik tussen de restanten van het ontbijt met mijn bovenlijf op de tafel voor een robbertje anaal met Agostino, niet zozeer om hem te gerieven, maar vooral om Manu te aan te scherpen. Ook iets wat ik het laatste jaar heb geleerd. Mijn kont was altijd een no go-area, totdat Manu daar radicaal een eind aan maakte. Met mijn tanden door mijn lippen was het de eerste keer gegaan, maar oefening baart kunst en nu is het een soepele toegang geworden met mijn endeldarm als willige pseudo-baarmoeder. Het genot is ten hemel schreiend. Met mijn benen stram op de grond en mijn armen geklemd op de tafelrand vang ik de krachtige stoten op, want Agostino neukt me furieus, de nagels van zijn vingers diep in mijn dijen begraven. Hij mag dan tweede keuze zijn, maar dit laat hij zich niet ontnemen. Geconcentreerd jaagt hij zijn paal met ijzeren regelmaat op en neer in mijn darmen en laat me krijsen en gillen van geilheid. Hij is zoals de rest van Manu’s familie, hoffelijk en beleefd aan de buitenkant, maar meedogenloos als het op neuken aankomt. Manu neemt me meteen opnieuw als Agostino klaar is, maar nu uiteraard weer in mijn kut, staande met mijn lekkende reet tegen het tafelblad.

“Het maakt toch niet of ze ligt of staat?” Vraagt hij aan Agostino, die lachend nee schudt. Het is voor tien voor half tien als hij voor de tweede keer in mijn baarmoeder explodeert. Na een rondje koffie vertrekken we tegen tienen, met de wijze raad van Agostino om twee dagen niet met mijn man te neuken…

Op de weg terug pijp ik Manu hard voor een derde poging. Het is fris buiten en daarom mag ik mijn jas aan als we op een parkeerplaats in de buurt van Waarloos de bosjes induiken. Daarbij trekken we de aandacht van een paar vrachtwagenchauffeurs, die net het tankstation uit komen.

“Hé maat!” Roept er een; “ga je haar neuken?”

Dat is een kolfje naar Manu’s hand. “Inderdaad,” roept hij terug, “kom maar kijken!”

Dat laten ze zich geen twee keer zeggen en ze komen achter ons aan gehold. Ze bieden vriendelijk aan van het bed in hun vrachtwagen gebruik te maken, maar dat slaat Manu resoluut af.

“Ze wordt vanzelf wel warm,” lacht hij. Ik ga tussen de herfstbladeren liggen en Manu knoopt mijn jas los.

“Ze is erop gekleed zoals je ziet,” zegt hij terwijl hij de panden openslaat. De mannen kijken sprakeloos naar mijn blote lijf.

“Ieder aan één kant,” knikt Manu terwijl hij de rits van zijn broek opent, “dan kunnen jullie je gang gaan, de kut is voor mij, de rest voor jullie…”

En bij die woorden duwt hij met kracht zijn snikkel naar binnen. De mannen zakken op hun knieën naast me en beginnen me opgewonden te betasten.

“Toe maar!” Snuift Manu terwijl hij me in een strak tempo begint te naaien, “neuk maar in haar mond!”

Dan breekt de hel los. Ze verdringen zich om mijn opengesperde mond en ik slok ze om beurten diep naar binnen. De kleinste van de twee houdt het al snel niet meer en begint schokkend rond te spuiten, over mijn gezicht en in mijn haar. Terwijl Manu me nu als een razende pookt, grijpt de grootste mijn hoofd beet en ramt zijn pik tot aan zijn ballen naar binnen.

“Druk haar neus niet dicht,” waarschuwt Manu en dan beginnen ze tegen elkaar op te neuken. Ik heb het vaak genoeg zo gedaan om te weten hoe ik mijn slikbewegingen moet coördineren en als hij zich ontlaadt snotter ik een groot deel van zijn sperma via mijn neusgaten naar buiten. Met een laatste beuk laat dan ook Manu zich gaan.

De finale komt in zicht. Als we verder westwaarts rijden bel ik Johan op zijn werk om te zeggen dat we eraan komen.

“Zorg dat je thuis bent,” zeg ik, “dan wordt het contract officieel ontbonden.” Nog een laatste beproeving moet hij doorstaan als Manu me voor zijn ogen nog één keer neemt. Hoewel…, zal het de laatste beproeving zijn? Het is niet omdat het contract is afgelopen en Manu blijkbaar zijn zin heeft dat ik… en Johan…

A & M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1751

TWEE EN EEN HALF

A.&.MGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 30, 2017 15:06:25

TWEE EN EEN HALF

Toet! Toet! ‘Dat gaat hier niets vooruit! Weer zo’n enorme file. En met de zon op ons is het wel bakken in de auto’, denkt Linda. Ze trekt haar jasje uit en doet een paar knopen van haar bloesje open. Een mooi decolleté wordt zichtbaar, niet onopgemerkt door voorbijrijders die haar aangapen. Maar ze let er niet op. Ze neuriet wat mee op een vrolijk deuntje van de radio als ze plots merkt dat een ander chauffeur haar beloert. Hij staat met zijn wagen naast de hare. ‘Een knappe en sympathieke man’ denkt ze. Ze tovert een speelse glimlach tevoorschijn en doet teken dat het warm is. Na elkaar enkele tekens toe te werpen doet hij zijn raampje naar beneden en begint een vriendelijk gesprekje met haar. Als er terug wat beweging in de file komt vraagt hij haar vlug of ze samen iets kunnen gaan drinken. Een afspraakje ‘s avonds komt voor hen beiden goed uit.

Het is alsof ze elkaar al jaren kennen. Terwijl dit nog maar hun tweede ontmoeting is, praten ze ronduit over elkaars privéleven. Linda verneemt zo dat Marc getrouwd is. Spijtig genoeg is zijn vrouw, Renate, verlamd geraakt bij een auto- ongeval drie jaar geleden. Daar zij geen gevoel en kracht meer heeft vanaf haar gordel tot en met haar tenen, hebben ze al lang niet meer gevreeën. Wel elkaar strelen, masseren, masturberen en pijpen. Het heeft een hele tijd geduurd voordat ze elkaar zo benaderden. Na het ongeval had Renate het moeilijk te aanvaarden dat ze niet meer kon genieten van seks zoals tevoren. Met veel geduld en liefde heeft hij zijn vrouw open kunnen krijgen om te genieten van hetgeen ze nog wel samen kunnen doen. Toch mankeert hij het zijn vrouw te kunnen penetreren. Marc houdt enorm van zijn vrouw en zou haar niet kunnen bedriegen, hoewel zijn verlagen om nog eens heerlijk te vrijen enorm is. Hij zou nog eens graag helemaal uit de bol willen gaan.

Hij vertelt dit alles aan Linda zonder enige schroom daar ze goed met elkaar kunnen opschieten. Zijn vrouw zou het hem gunnen dat hij een andere vrouw berijdt, als zij er tenminste bij mag zijn. En dat laatste is juist wat de meeste vrouwen niet graag hebben. Linda zou graag Marc ‘s vrouw ontmoeten en tegen middernacht gaan ze naar hem thuis waar Renate op hem wacht. Ze is verrast nu al Linda te zien. Marc had zijn vrouw vertelt over zijn ontmoeting met Linda in de file, maar zij had niet verwacht dat ze mee zou zijn gekomen met Marc. Linda vindt dat Renate een beeldschone vrouw is, zoals Marc haar verteld had. Ze merkt ook op dat Renate geen beha draagt onder haar kleedje met spaghetti- bandjes. Toch staan haar borsten mooi recht, een mooie vorm van volle borsten en een slanke lijn.

De vrouwen kunnen direct goed met elkaar opschieten en na een paar glazen wijn komen ze losser. Renate laat het ontvallen dat Linda gerust mag blijven slapen bij hen in hun grote bed (eentje van 2m bij 2m). En dat wil Linda maar al te graag! Marc is zo’n knappe gast die met zijn open karakter en uitbundige lach haar in zijn greep heeft. Marc draagt Renate naar boven en legt haar op het grote bed. Ze kussen elkaar hevig. Linda helpt Renate met uitkleden en Marc zijn handen glijden over het lichaam van Linda en hij trekt haar weinige kleren uit. Linda kijkt eerst naar Renate met vragende ogen. Renate zegt dat Linda haar man mag uitkleden als ze dat op een erotische manier doet! Zo te zien hebben ze er plezier in hoe Linda haar best doet hem op een erotische manier uit te kleden.

Marc kan zijn erectie niet verstoppen. Linda haar handen wrijven langzaam over zijn licht behaarde borst en sexy buikje. Gaan dan verder door naar zijn kruis om zijn grote, rechte penis en zijn gespannen teelballen heel heet te maken. Marc heeft een verleidelijk kontje om in te bijten. Linda haar klitje is ondertussen een stevig hobbeltje geworden en haar spleetje is kledernat, heet van verlangen. Haar tepels staan rechtop, evenals die van Renate, die gespannen toekijkt hoe Marc en Linda elkaar hevig tongzoenen en elkaar stevig omarmen. Renate streelt Linda die tegen haar aanstaat. Haar vingers gaan op zoek naar dat vurig klitje van Linda en verdwijnen dan in haar hete spleetje. Speels likt Renate de sappen van haar vinger af. Heerlijk! Marc geniet ervan gepijpt te worden door Linda terwijl zijn vrouwtje zijn teelbellen masseert. Zo’n verwenning door twee vrouwen, dat had hij nooit durven dromen!

Renate ligt op een dik pak kussens genietend te spelen met Linda haar borsten. Ze streelt ze zachtjes en masseert ze dan stevig. Ook haar tepels krijgen een grondige beurt. Met spijt denkt ze eraan dat zij zelf geen gevoel en kracht meer heeft vanaf haar gordel, want ze zou graag mee willen genieten. Ze zou zelf nog eens graag gevingerd, gelikt en bereden willen worden. Nog eens zo heerlijk hard klaarkomen. Gelukkig kan ze ervan genieten anderen te zien vrijen en klaarkomen, en van het feit dat er ook aan haar gedacht wordt tijdens zo’n hete momenten. Linda en Marc zoenen haar hevig, strelen haar voortdurend, masseren haar borsten en tepels … Renate streelt het poesje van Linda en masseert haar klitje.

“Wat een dikke knobbel, zèg! Jij staat wel heet, hoor!” Denkt ze luidop en steekt haar andere vinger in Linda haar spleetje dat drijfnat is. Haar verlangen hiernaar was groot. Linda komt boven Renate staan en wil blijkbaar gelikt worden door haar. Linda pijpt ondertussen Marc en masseert zijn teelballen, maar dat tongetje van Renate op haar klitje maakt haar enorm wild. Ze voelt dat ze het niet lang meer zal kunnen uithouden. Ze ademt zwaar en kreunt luidop. Linda kan zich nog enkel aan Marc rechtop houden terwijl ze klaarkomt met een kronkelend lichaam.

“Nu is het Marc zijn beurt!” Roept Renate vol plezier. De twee vrouwen vallen hem aan, ook al is Linda nog niet helemaal bekomen van haar orgasme. Ze bewerken zijn penis met hun vlijtige tongen en volle lippen. Zijn teelballen hebben een stevige massage te ondergaan. Zijn handen strelen de beide vrouwen en hij masseert hun borsten. Lang kan hij het niet uithouden en zijn gekreun maakt de vrouwen nog gekker. Hevig met zijn lichaam kronkelend en kreunend stort hij zijn warme zaad uit op de gezichten van de zegenvierende vrouwen. Ze kijken hem lachend aan en kijken dan naar elkaar.

Linda kust Renate zacht in haar hals en gaat zo langzaam richting haar mond. Tongzoenend strelen de vrouwen elkaar over het hele lichaam, masseren stevig en dan weer zacht elkaars borsten. Dit nieuwe voorspel doet Marc zijn penis weer in omvang toenemen. Hij zou nu graag Linda eens penetreren, want dat is iets wat hij al lang niet meer heeft gedaan. Eigenlijk al niet meer sinds Renate haar ongeval. Renate weet dit en merkt zijn drang hiernaar op. Hij kijkt haar en Linda vol verlangen aan. Beide vrouwen kijken eens naar elkaar en Renate ziet dat Linda er ook naar smacht. Renate gunt het haar man en haar nieuwe vriendin graag. Ze knikt met lachende oogjes naar hen beiden. Marc ‘s vreugde kan niet meer op en zoent haar liefdevol en heel dankbaar.

Beide vrouwen liggen naast elkaar als hij hen beiden masseert en streelt. Hij zoent hen om beurt en geniet van het mooie zicht dat hij heeft op de twee vrouwen. Renate grijpt de benen van Linda vast en legt ze in spreidstand. Ze maakt haar vingers nat met haar speeksel en wrijft dan over het poesje van Linda die hiervan geniet. Dan is Marc ‘s beurt en hij speelt eerst met zijn penis aan Linda haar spleetje. Hij daagt haar uit tot ze hem smeekt haar te penetreren. Om dit te benadrukken trekt ze Marc tegen zich aan en grijpt stevig zijn kontje vast. Renate is achter Marc gaan liggen en begint zijn teelballen zachtjes aan te raken, te strelen en te masseren.

Zachtjes duwt hij zijn knaller in Linda tot deze helemaal in haar verdwenen is. Hij voelt hoe krachtig haar vaginale spieren zijn penis omklemmen. Rustig op en neer gaande bewegingen worden gevolgd door krachtig diepe stoten. Renate kruipt terug naar boven en gaat naast Linda liggen. Renate speelt met Linda haar borsten en tepels die zeer stijf en hard staan. Ze streelt haar lichaam en zoent haar zachtjes. Linda haar handen gaan op zoek naar Marc zijn teelballen die gespannen zijn van deze hevige belevenis. Ze geniet enorm van zijn penetraties. Dit alles maakt Marc zo opgewonden dat hij voelt dat hij zijn zaad voor de tweede keer moet uitstorten. De diepe penetraties volgen elkaar sneller en krachtiger op. Zijn hele lichaam kronkelt en hij heeft zichzelf niet meer onder controle. De vrouwen worden wilder en zijn teelballen trekken samen. Krachtig spuit hij het spleetje van Linda vol en valt uitgeput op haar neer. De beide vrouwen kijken elkaar glunderend aan.

“Nu nog Linda haar finale”, zegt Renate op een verleidelijke toon. Ze kruipt tussen Linda haar benen en met een natte vinger en een zachte tong bewerkt ze Linda haar vurige hobbeltje en spleetje. Snel ligt Linda te hijgen en te kronkelen met haar lichaam. Marc masseert haar borsten en knabbelt aan haar tepels. Linda perst haar benen toe terwijl Renate haar hoofd er nog tussen zit. Ze krijgt een volledige black-out! Renate moeten lachen en geniet evenzeer van dit fantastisch klaarkomen. Ze ervaart het een beetje alsof ze zelf klaarkomt.

Voldaan en genietend kruipen de vrouwen naast Marc. Hij ligt nu ingesloten tussen het vrouwelijke schoon, zijn beeldschone en nog steeds hevige vrouw en Linda die zijn lang gekoesterde droom waarmaakte. Nog wat napraten, lachen en elkaar zacht strelen. “Beter afronden kan niet”, denkt Marc, en kust beide vrouwen nog eens uit volle dank voor dit onvergetelijke avontuur.

A&M

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1739

AFSPRAAKJE

A.&.MGeplaatst door My 4Fingers do, oktober 20, 2016 14:40:48

AFSPRAAKJE

Nicolle: Zin om eens af te spreken?

Vicky: Ja, waarom niet!

Oké.

Morgen? 20 uur bij mij thuis?

Mag ik je adres dan?

Natuurlijk; Polderlaan 69.

Vicky stapte uit haar wagen. Ze was wel vrij nerveus. Het was de eerste keer dat ze met Nicolle had afgesproken. Ze trok haar blouse en rok recht en ging naar Nicolles huis. Daar aangekomen keek ze even op haar horloge, ‘19.57 uur, op tijd’. Ze ademde even in en uit, sprak zichzelf een beetje moed in en belde aan. Even later ging de deur open. Nicolle deed open.

“Hallo, lieverd”

“Hey” antwoordde Vicky. “Ik ben dus Vicky.”

“En ik ben Nicolle,” ze zoenden elkaar op de wang en Vicky ging naar binnen.

“Mooi huis, zelf ingericht?” vroeg Vicky. “Ja,” antwoordde Nicolle. Ze gingen op de sofa zitten en begonnen te praten. Ze praatte over koetjes en kalfjes. Nicolle opende een fles wijn, die ze samen hellemaal opdronken. Rond half twaalf besloot Vicky om maar eens op te stappen. Ze spraken af dat ze de volgende keer bij Vicky zouden afspreken, datum en uur zouden ze via msn nog wel regelen. Nicolle begeleide Vicky naar de hal. Ze praatte daar nog even, en kusten elkaar op de wangen. Een fractie van een seconde raakten hun lippen elkaar. Ze keken elkaar in de ogen. Ze zagen allebei het verlangen naar elkaar in de ander zijn ogen.

Nicolle nam Vicky vast en bracht haar lippen naar de die van Vicky. Ze kusten elkaar eerst op de lippen. Daarna voelde Vicky, Nicolles tong bij haar naar binnen gaan. Vicky liet dit toe, en hun tongen begonnen aan een verleidelijk spel. Vicky liet haar vingers over Nicolles rug gaan. Over de stof van haar shirt naar haar kont. Het spel van hun tongen werd steeds wilder.

Vicky voelde dat Nicolle haar rok naar boven trok en haar vingers haar slipje binnendrongen. Het voelde heerlijk hoe ze met haar vingers over haar kutje ging. Vicky liet een hand over Nicolles borst gaan en masseerde deze zachtjes. Ze stopte even met Nicolle te zoenen en trok Nicolles shirt uit. Ze legde het naast haar neer en liet haar vingers over de stof van Nicolles bh gaan. Niet veel later lag deze bij de shirt.

Vicky keek even naar Nicolles borsten en bracht haar mond naar haar tepels. Ze kuste eerst haar borsten en begon haar tepels te likken. Ze nam een tepel in haar mond en begon erop te zuigen. De andere borst masseerde ze met haar hand. Nicolle duwde haar van haar af en begon zich verder uit te kleden. Nu stond ze naakt voor Vicky. Vicky kon haar ogen niet van haar lichaam afhouden. Zo mooi was ze.

Nicolle kwam op Vicky af en kuste haar. Daarna begon ze Vicky ook uit te kleden. Elk stukje huid dat ze ontblootte, kuste ze. Na een tijdje stonden ze naakt tegenover elkaar. Ze omhelsden elkaar en begonnen weer te tongen. Het voelde heerlijk hoe hun borsten en hun 2 natte kutjes tegen elkaar kwamen. Ze streelden elkaar.

“Ga je mee naar boven, naar de slaapkamer?” Vroeg Nicolle.

“Heb niets liever,” antwoordde Vicky. Al kussend gingen ze de trap op. Boven aan de trap stopten ze even. Vicky duwde Nicolle tegen de muur en begon haar heftig te tongen. Nicolle duwde Vicky van zich af en leidde haar mee naar haar slaapkamer. Daar aangekomen ging Vicky op bed zitten en Nicolle op haar schoot. Ze tongden alsof hun leven ervan af hing.

Nicolle ging rechtstaan en duwde Vicky op haar rug op bed. Nicolle ging naast Vicky zitten op de rand van het bed en lachte. Ze pakte de hand van Vicky en bracht ‘m naar haar mond en sabbelde erop. Toen ze klaar was legde ze de hand op haar borst en voelde de natte vinger op haar tepel drukken. Ze hield de hand van Vicky vast en hielp haar kleine kneed beweginkjes te maken. Nicolle kwam wat voorover en zocht de warme mond van Vicky die ze vol kuste haar tong drukte haar lippen van elkaar en zocht de tong van Vicky waarna ze haar heftig tongde. Nicolles handen gleden over Vicky s mooie lichaam. Ze daalde af tot haar knieën en duwde deze zacht van elkaar. Ze beroerde zacht en lief de binnenkant van haar benen. Nicolle voelde de spanning in haar borsten stijgen en bloosde ze draaide zich zo dat ze met haar mondje bij Vicky ’s kutje kon en begon ‘t te kussen, ze sabbelde, likte en werd opgewonden door de heerlijk geur. Nicolle haar vinger streek zacht over haar lipjes en duwde ze wat van elkaar ondertussen voelde ze de handen van Vicky op haar billen en ze trilde ervan. Ze duwde haar vinger begerig in t mooie glinsterende kutje en kreunde geil. Ze fluisterde tegen Vicky.

“Als je speeltjes wil lieverd ze liggen in het kastje naast het bed.”

“Jij bent mijn speeltje,” antwoordde Vicky. Ze zoende Nicolle hevig op de mond en daalde al zoenend af naar haar kutje. Daar aangekomen rook ze Nicolles geil. Ze liet haar tong over Nicolles kutje gaan en proefde haar geil. “Je smaakt heerlijk lieverd.”

Nicolle antwoordde met een zachte kreun. Vicky begon Nicolles lipjes te strelen, te likken en te zoenen. Met har tong zocht ze haar clitje. Toen ze hem had gevonden begon ze erop te zuigen en lichtjes op te bijten. Nicolle kreunde van de geilheid. Vicky bewerkte Nicolles kutje hevig. Ze besloot om toch een speeltje uit het kastje te halen.

“Zoveel keus,” zei Vicky. Ze nam een vibrator van 20 centimeter. Ze ging terug naar Nicolle en liet de vibrator langs Nicolles borsten gaan. Over haar buikje. Ze draaide rondjes langs haar tepels. Ze kuste Nicolle vol op de mond. Ze zette de vibrator voor Nicolles kutje en bracht hem langzaam naar binnen. Nicolle kreunde. Vicky zette de vibrator aan. Nicolle begon te rillen van geilheid. Vicky bracht de vibrator steeds verder naar binnen. Nicolles hand ging naar Vicky ‘s kutje. Ze streelde haar lipjes terwijl Vicky haar bevredigde met de vibrator. Ze ging met twee vingers tegelijk bij Vicky naar binnen. Vicky werd er blijkbaar heel geil van. Want haar kutje was verschrikkelijk nat. Vicky begon harde neukbewegingen te maken met de vibrator. Na een tijdje kwam Nicolle al kreunend klaar.

“En nu ga ik jou eens goed verwennen,” zei ze tegen Vicky. Nicolle ging wijdbeens op Vicky zitten zodat haar kutje op dat van Vicky ruste, ze maakte haar vingers nat in haar mond en spande de borsten van Vicky en ging met haar natte wijsvingers over haar strak gespannen tepels, ze gooide haar hoofd achterover en begon haar tepels stevig te wrijven en maakte met haar kutje geile draai bewegingen op het kutje van Vicky. Ze drukte zich geil en stevig tegen het warme vochtige onderlichaam van Vicky en nam haar tepels tussen haar vingers kneep er zacht in en draaide ze rond. Ze boog wat voorover en tongde Vicky zacht en lief en keek haar geil aan, ze trok Vicky ’s tepels ver vooruit en rolde er met haar vochtige tong langs terwijl zij haar natte kutje geil over het natte kutje van Vicky bewoog.

Nicolle kon zich amper beheersen want Vicky keek haar zo geil aan en zette haar mooi gelakte nagels in Vicky ’s tepels en stootte haar kutje wild op Vicky haar kutje. Plotseling hield ze op ging naast het bed staan en draaide ze Vicky om zodat ze haar prachtige billen zag, ze masseerde ze zacht en plaagde Vicky om telkens een vingertje tussen haar bilnaadje te laten glijden. Vicky kon niet veel zien en Nicolle hoorde haar kreunen, Nicolle maakte haar vinger nat in haar eigen kutje en begon tussen Vicky ‘s billen te wrijven, tussen haar kutje en kontje, afwisselend duwde ze haar vinger in Vicky ‘s kutje en tegen haar strak gespannen aarsje, ze voelde de spanning die er hing en vroeg zich af of ze wel verder kon gaan, ze drukte haar vinger rustig tegen Vicky ‘s aarsje en wachtte even af of ze wat zou zeggen, Vicky keek zijdelings naar Nicolle en glimlachte. Nicolle duwde een beetje en hoorde Vicky kreunen en voelde dat ze haar kontje omhoog duwde. Ze voelde het gaatje van Vicky ontspannen en gleed er met haar vinger moeiteloos in. Er kwamen erg geile gedachte in haar op, maar het was de eerste keer en dacht beheers je Nicolle.

Ze vingerde voorzichtig even Vicky ‘s kontje, en begon zichzelf ook te vingeren. Ze schaamde zich dat ze met haar eigen begon, maar het was moeilijk om te stoppen. Na vijf minuten stopte ze toch, ze tongde Vicky hevig, ze stond op en haalde een dubbele dildo uit haar kastje. Ze draaide Vicky zo dat ze op haar rug laag en haar benen buiten het bed hingen. Nicolle pakte haar knieën en duwde ze ver uit elkaar en pakte de dildo en maakte er geile bewegingen mee over haar borsten. Ze maakte hem nat in haar mond en duwde hem geil lachend in Vicky ‘s kutje. Ze plaatste zich zo voor Vicky dat ze het overblijvende deel van de dildo in haar eigen kutje kon stoppen. Ze bewoog zich geil op en neer en zei tegen Vicky “kom mm… beweeg mee lieverd, we gaan samen onze kutjes leeg persen.” Ze bewogen allebei op en neer steeds sneller, tot ze allebei gillend klaarkwamen.

Vicky nam de dildo en begon de kant die in Nicolle haar kutje had gezeten schoon te likken. Nicolle deed net hetzelfde. Ze legden de dildo opzij en omhelsden elkaar.

“Ik zie je graag,” zei Nicolle tegen Vicky.

“Ik jou ook,” antwoordde Vicky. Ze tongden elkaar en vielen, terwijl ze elkaar omhelsden, in slaap.

A&M

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1679

MET DANK, DJANGO

A.&.MGeplaatst door My 4Fingers do, augustus 18, 2016 15:31:14

MET DANK, DJANGO

Woest slaat het water van de Suriname rivier tegen de steven van de prauwen, als de roeiers met zwetende lichamen de rivier bedwingen op weg naar de binnenlanden. Mijn vriendin en ik zijn in Suriname met onze seksmaatjes Veronique en Arnulf, en onder begeleiding van Marrons - afstammelingen van gevluchte West-Afrikaanse slaven - op weg vanuit Paramaribo naar het Brokopondomeer voor een avontuurlijke safari.

De koperen ploert drukt een stempel op het tempo van de roeiers, maar de dames raken opgewonden van de transpirerende mannen en genieten onder de parasol van het uitzicht op plantages en opspringende dolfijnen in het water. Op enig moment besluit de gids kampement te maken en gaat de kok aan de slag om vis te vangen en vuur aan te leggen, terwijl de Marrons afdakjes voor zichzelf bouwen. Na het eten duiken we in de tent om vroeg te slapen. Bij zonsopgang staat het ontbijt klaar en bij het nemen van een duik in de rivier voelt mijn vriendin en Veronique priemende blikken op billen, decolletés en de rest van hun goddelijke lichaam. Na enkele uren bereiken we het Brokopondomeer en wordt er gebunkerd bij een kleine nederzetting vlak bij het meer, waar het restaurantje met bier lonkt terwijl Veronique heimelijk tussen de hutjes verdwijnt.

Een kajuitboot ligt klaar en de Marrons laden in en transformeren de kajuit in een boudoir, maar dan is het wachten op Veronique. Arnulf vertelt dat ze hier regelmatig bivakkeert en waarschijnlijk een beurt krijgt in een van de hutjes. De ogen van mijn vriendin gaan glimmen en ze vertrekt subiet om te zoeken en na rondvragen treft ze Veronique hevig copulerend aan met twee gitzwarte mannen. Mijn vriendin Mia raakte zo opgewonden dat haar vulva zich opende en haar clitoris opzwol. Gebiologeerd blijft ze toekijken als ze merkt dat er in de duisternis meerdere mensen toekijken. Plots wordt haar sarong losgeknoopt, haar billen vastgepakt en wildvreemde handen strelen haar melkwitte borsten terwijl een harde paal haar kutje opgerekt. Maar gelukkig heeft Veronique nog de tegenwoordigheid van geest om Veronique aan de hand te nemen en gehaast de hut te verlaten. De opwinding van de mannen in kombinatie met ‘plaatselijke kruiden’ is niet meer te stuiten. De dorpelingen zien ons vertrekken en glimlachen om de sekssafari die van start gaat.

Veronique en Mia liggen in de kajuit bij te komen van hun escapades en worden met bodylotion ingesmeerd door de jongste telg uit het gezelschap die zichtbaar van dit privilege geniet, als Veronique haar benen spreidt en uitnodigend haar vochtige flamoes toont. Arnulf roept om te kijken hoe een school piranha’s door het water schiet en hoe indrukwekkend de vraatzucht van deze roofvissen is als ze recht op hun doel afgaan en onverbiddelijk toeslaan. Het vaartuig mindert vaart, glijdt met de romp een parel wit strand op van een middelgroot eiland en stoer gaan wij, mannen, op verkenning terwijl de Marrons bivak opzetten en Veronique verkoeling zoekt in de beschutte baai. Wanneer ze uit het water stapt gaat haar bikini broekje uit en geniet ze van de warme zonnestralen op haar gebruinde huid. Dan maakt ze met Mia een strandwandeling en genieten de Marrons van de melkwitte huid van Mia en de chocolade tint van Veronique. Mijn vriendin hoog op de kut met volle blanke borsten en de kleinere Veronique met haar typisch Afrikaans-Marokkaanse billen en haar donkere parmantige stevige borstjes met een dierlijke sensualiteit waarmee ze menig man betovert.

Aan het parelwit strand liggen ze in de schaduw van een palmboom te luieren als de Marron jongeling hen komt halen voor diner. Ongegeneerd bekijkt hij hen van top tot teen wat in Suriname heel gewoon is want iedere man heeft meerdere bijvrouwen. De geur van het eten komt je tegemoet en het bier heeft rijkelijk gevloeid, want Arnulf en ik hadden hem goed zitten. De vis smaakt super en op afstand zitten de Marrons rondom hun kampvuur en spreken zachtjes terwijl ze heimelijk naar de dames kijken.

Na het eten willen we op verkenning en vertrekken met prauw en gids ondanks waarschuwing dat er slecht weer op komst is, wat het Brokopondomeer in een woeste kolkende massa zal veranderen. Nauwelijks zijn we onderweg als het onweer in alle hevigheid boven de bergen losbarst en we op een van de kleine eilandjes beschutting vinden en de tent opzetten. De storm raast over het eiland als de jongeling onverwacht de tent binnen stapt en brutaal over zijn kruis wrijft, zijn T-shirt en short uittrekt en met een harde op Veronique kruipt. Opgewonden ontvangt ze hem zonder voorspel en laat zich bruut nemen zonder acht te slaan op Mia. Mijn vriendin, die weliswaar van het schouwspel geniet, verlaat de tent en loopt naar de Marrons bij het kampvuur, waar ze haar sarong afdoet en uitdagend terugloopt. In de tent copuleren ze als beesten want de jongeling neukt Veronique als een konijn en neemt haar nu anaal. Mia houdt de tent open geritst, en de mannen kruipen stuk voor stuk naar binnen. Zes mannen vergrijpen zich aan Veronique en beminnen haar teder of nemen haar bruut, tot de een na de ander voldaan en bevredigd de tent verlaat. Het sperma druipt uit al haar lichaamsopeningen en goh wat hebben ze haar uitgewoond. Uitgeput valt ze in slaap.

In haar droom herbeleeft Veronique het genot van de gangbang. Hoe zes Marrons met harde palen haar beurtelings bevredigen en met hun gitzwarte fallus elke opening nemen en er warm zaad achterlaten; de diversiteit aan afmeting met wisselend uithoudingsvermogen, hoe die reus van een vent met een bescheiden pik tijdens een blow-job zijn gigantische lading sperma haar keel in jaagt en ze zich kokkend verslikt, terwijl een van de Marrons, vanwege de enorme omvang van zijn slurf, een halve erectie heeft en er opgewonden mee speelt. Als haar sterretje voor de zoveelste keer na een diepe penetratie het warme zaad ontvangt, gaat ze de uitdaging aan met zijn paardenlul. Rustig heeft hij toegekeken hoe deze westerse vrouw, met haar lange benen en volle boezem, meermalen is bevrucht. Ter afwisseling streelt Mia zijn stam over de hele lengte met haar tong en zuigt hem nat, haar mond gaat niet ver genoeg open voor een goede blow-job, maar als de vleesboom snoeihard tegen zijn buik staat te trillen, dan ontvangt haar zeiknatte kut stukje voor stukje zijn hunkering en kan Mia zijn volle erectie hebben. De ontlading is krachtig en Mia voelt zich onoverwinnelijk als ze hem dit genot verschaft en zijn sperma haar baarmoeder besproeit.

De volgende ochtend is er een strakke blauwe heldere lucht als Mia de tent verlaat om zich te wassen en de Marrons haar inzepen en afspoelen uitgebreid masseren en als een prinses behandelen. In de prauw naderen we het eiland en zien hoe Veronique met de viriele jongeling uit de tent strompelt en het meer induikt voor verkoeling. Na te zijn bijgepraat krijgen we een blow-job en pijpt en zuigt Veronique me nat naar een hoogtepunt, terwijl Mia het warme zaad uit Arnulf perst. Het is de hoogste tijd om de binnenlanden in te trekken op zoek naar spanning, dus wordt alles ingeladen en nemen we afscheid van de Marrons, maar Veronique heeft bedongen dat de jongeling meereist. Mijn vriendin en Arnulf zitten in de eerste jeep, gevolgd door de jeep met mij en Veronique. In de laatste jeep zit de jongeling met de kok. De chauffeurs zijn zwaar bewapend omdat guerrilla strijders in dit gebieden actief zijn, en na een prachtige rit slaan we bivak op.

De volgende ochtend gaan we te voet het oerwoud in op zoek naar spanning. Na twee uur lopen we onbedoeld een kamp van guerrilla strijders binnen en worden direct onder bewaking gesteld. De commandant blijkt een atletische dertiger, stelt zich voor als Django, en biedt ons te drinken aan. Veronique lijkt zich van geen gevaar bewust, kijkt Django uitdagend aan en stelt zichzelf voor en vertelt op zoek te zijn naar spanning en sensatie.

“Dat kun je krijgen” was het antwoord en met onverholen begeerte liet hij zijn ogen over haar lichaam glijden en neemt ook Mia van top tot teen op. Mijn vriendin huivert, ze is niet gerust over de bedoelingen van Django met zijn mannen. Het kamp blijkt een vooruitgeschoven post met veertig lichtbewapende guerrilla’s, met vrouwen en bijvrouwen, gelegen aan een beek en voorzien van aggregaat en pakezels voor transport. Na overleg met het basiskamp, blijven we in hechtenis in afwachting van meer informatie. Voor Mia en Veronique laat hij een bed inruimen in zijn eigen onderkomen en verdubbeld de wacht en toont ons douchegelegenheid. Het is inmiddels eind van de dag en een varken hing aan het spit en verspreidt een heerlijke geur, er is een lange tafel gedekt met klamboegordijnen als bescherming tegen muskieten. Een gong geeft aan dat we aan tafel kunnen en we worden als gasten behandeld.

Arnulf en ik spreken vrijelijk over de politieke aspiraties van Django, over zijn guerrilla’s en de onmacht van de politici om de rijstteelt succesvol aan te pakken en het land te bevrijden uit de wurggreep van mijnbouw. Een genoeglijke avond met overvloed aan drank en eten, en wanneer de manschappen zich terugtrekken met vrouwen of bijvrouwen staat ook Django op, verontschuldigt zich dat hij Arnulf en mij weer onder bewaking stelt, maar biedt ons Marron bijvrouwen aan.

Django’s vrouw - een gitzwarte voluptueuze Marron - schenkt Mia en Veronique te drinken, wat achteraf een ‘geestverruimend middel’ blijkt te bevatten. Dan stapt de Marron jongeling binnen (die Veronique al eens heeft uitgewoond) en spreekt in vloeiend Saramaans met de commandant. Hij kijkt brutaal naar Veronique om zich vervolgens af te zonderen met de vrouw van Django - Kwasiba. De duivelse rakker had zojuist zijn escapade met Veronique verteld. Django stapt op Veronique af en pakt haar vol op de mond, grijpt haar stevig bij de billen en kneep er goedkeurend in en gaat douchen. Veronique trekt haar kleren uit, duikt op bed en gebaard Mia hetzelfde te doen.

“Laten we er het beste van maken,” fluistert ze en kruipt tegen haar aan. Intiem strelend en vrijend trof Django hen aan, dwingt Veronique haar benen te spreiden en penetreert zonder voorspel. Hij neemt haar ruw terwijl hij opgewonden toekijkt hoe de jongeling zijn Kwasiba dekt. We weten met welk een uithoudingsvermogen en variatie deze jongeling neukt. Mijn vriendin kijkt toe en voelt begeerte als ze ziet hoe Django Veronique naar een climax neukt. Dominant en bruut heeft hij Veronique gedekt, maar Mia neemt hij teder. Beheerst glijdt zijn fallus soepel naar binnen, streelt haar volle borsten waarvan de tepels rechtop staan, terwijl zijn vinger soepel haar anus inglijdt. Ze hangt als het ware op zijn hand en samen bewegen ze ritmisch naar een climax. Als een explosie voelt Mia zijn ontlading diep in haar, gelijk ze een totaal orgasme heeft. Uitgeput valt ze in zijn armen in slaap.

Kwasiba wenkt Veronique en laat de jongeling zich op haar uitleven en zijn potente jongenspik bezorgt Veronique orgasme op orgasme tot ze vermoeid om rust smeekt, waarna hij viriel en fit Kwasiba bestijgt. Mijn vriendin wordt wakker van zacht gefluister, ziet Django in de deuropening met de jongeling en enkele manschappen, maar omdat er Saramaans wordt gesproken begreep ze niet wat de onrust veroorzaakt. Plots wordt Veronique wakker en gaat rechtop zitten en vraagt hardop wat er gaande is, op het moment dat de mannen de hut binnendringen. De volle maan werpt voldoende licht naar binnen, om te zien dat er veel opgewonden gezichten naar de naakte vrouwen staren.

De volgende ochtend verlaten we het kamp - over de groepsverkrachting is nimmer gesproken - en de terugrit naar Paramaribo verliep bedrukt en ondanks het slechte wegdek wordt de stad in de namiddag bereikt. In de villa waant iedereen zich veilig en genieten we van de verkoeling in het zwembad. Plots is er opschudding bij de poort, de bewakers komen aangelopen met bonbons, sterke drank en bloemen en op het kaartje staat, ‘Geile Mia en Veronique, met dank, Django’.

A&M

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1643

DE GEILE TRUCKER

A.&.MGeplaatst door My 4Fingers ma, december 21, 2015 12:27:16

DE GEILE TRUCKER

Het was begin augustus, ik was op terugweg vanuit Griekenland. Toen ik aan de Grieks-Joegoslavische grens stond kwam er een ongeveer veertigjarige vrouw naar me toe, die vroeg of ik op weg was naar België. Toen ik bevestigend antwoordde, vroeg ze of ze dan samen met haar vriend mee mocht rijden. Nu is het niet mijn gewoonte om zo maar iemand mee te nemen en zeker geen twee personen, maar zoals die vrouw erbij stond, leuk gezicht, lang haar, een beetje mollig, korte rok en zo te zien een paar grote borsten in haar T-shirt, zei ik.

“Als jullie niet teveel spullen bij je hebben, mag je wel meerijden.”

“Oké” zei ze, en ging haar vriend halen. Toen ze weer terugkwam bij de auto, viel het me op dat haar vriend een stuk jonger was. Ze stelde nu zichzelf en haar aan me voor. Zij bleek Anny te heten en haar vriend Dave bleek een Engelsman te zijn. We laadden de spullen in de auto. Ik ging nog even naar de douane en we konden vertrekken.

Anny vertelde dat ze samen twee maanden in Griekenland waren geweest. Met de tent. Ze hadden veel gezwommen en in de zon gelegen. Nu waren ze weer op weg naar huis. Ze bleek al drie jaar in Engeland te wonen. Nadat we een uur of vier hadden gereden, stopten we om wat te eten.

Het viel mij op dat zij steeds het woord voerde en dat Dave niet veel zei. Zelfs toen hij naar het toilet moest, vroeg hij dat eerst aan Anny. Tijdens het eten spraken we ook over het slapen en we spraken af dat zij buiten in hun tent zouden slapen. Rond een uur of tien stopten we nog een keer om een kop koffie te drinken en tanden te poetsen. Weer vroeg Dave of hij naar het toilet mocht. Anny zei dat het goed was en gaf hem een sleutel.

Toen hij weg was, vroeg ik Anny wat hij nu met een sleutel moest. Ze vroeg of het me al was opgevallen dat zij de baas over hem was. Ik zei dat me dat zeker was opgevallen. Anny zei: “Ik ben een dominante vrouw en hij is mijn slaaf… Wat vind je trouwens van mij?”

Ik antwoordde dat ik haar een echt stuk vond en dat ik best eens met haar naar bed zou willen. Ze antwoordde.

“Wie weet, ik hou van een lang voorspel en als we straks naar bed gaan, zal ik je laten zien waar Dave de sleutel voor nodig heeft.”

Toen we verder gingen, stortte opeens de regen met bakken naar beneden. Ik zei tegen Anny.

“Dat slapen in de tent wordt niets met dit weer. Als Dave het bovenste bed neemt, kunnen wij samen wel in het onderste.” Ze vond dat wel een goed idee. Rond middernacht stopte ik op een donkere parkeerplaats.

Anny gaf Dave de opdracht om zich geheel uit te kleden. Hij deed dat, alsof ik er helemaal niet bij was. Toen hij naakt was, bleek hij een leren gordel om te hebben, waarachter zijn pik zat verborgen en dit bleek met een hangslotje te zijn afgesloten. Anny legde me uit dat hij dan niet met zijn pik kon spelen als zij daar geen toestemming voor had gegeven. Zij ontdeed zich ook van haar kleren, zodat zij ook naakt in de auto zat. Ze had inderdaad een paar grote borsten en was behoorlijk bruin. Ze draaide zich naar me toe en spreidde haar benen. Ik zag dat ze een kale kut had. Ik kon recht in haar kruis kijken en zag dat ze glinsterde van het geil. Ze zei tegen mij.

“En? Ziet het er mooi uit of niet?” Ik bevestigde dat, en toen zei ze tegen Dave.

“Waar wacht je op? Doe je werk en lik mijn kut!” Meteen dook hij tussen haar benen en ik hoorde de smakkende geluiden van het gelik. Anny vroeg mij waarom ik me niet uitkleedde.

Door deze voorstelling was ik dat helemaal vergeten te doen. Maar nu ging ook ik vlug uit de kleren. Anny pakte mijn pik en begon hem geraffineerd te masturberen. Na een tijdje al voelde ik dat ik bijna klaarkwam. Anny had dit ook gemerkt en kneep mij ineens hard in mijn ballen, zodat ik het uitkermde van de pijn. Ze greep Dave bij zijn haar en trok zijn gezicht van haar natte spleet af. Op harde toon zei ze tegen hem.

“Je hebt voor vandaag je portie gehad, kruip maar in je bed!” Ik keek naar zijn kruis en zag dat zijn pik nog steeds ingepakt en achter slot zat. Ik ging in het onderste bed liggen. Anny kroop bij me, op zo’n manier dat haar kut boven mijn gezicht kwam en zij met haar mond mijn harde lul kon beroeren, wat ze dan ook gretig deed terwijl ik haar natte spleet sabbelde en likte. Heerlijk was dat.

Na een tijdje draaide ze zich om en stak mijn pik in haar kletsnatte kut. Zo neukte ze ons samen naar een hoogtepunt. Hierna speelden we nog wat samen en vielen toen vermoeid in slaap. De volgende dag reden we verder, we maakten enkele stop ‘s en kletsten wat. ’s Middags vroeg ik Anny eens enkele dingen te vertellen over haar seksleven met Dave. Ze vertelde onder andere het volgende…

Thuis had ze een groot bureau, waar ze onderaan vier haken had bevestigd. Als ze er zin in had, deed ze Dave twee banden om zijn polsen en ook twee om zijn enkels en die maakte ze dan vast aan de haken van het bureau. Dan ging ze er zonder slip aan zitten schrijven of lezen en kon Dave dan haar kut en kont met zijn tong bewerken.

De rit ging voorspoedig en we waren al gauw via Oostenrijk ’s avonds op Duits grondgebied gekomen, alwaar wij stopten om te eten en uitgebreid te douchen. We gingen rond een uur of negen ’s avonds weer verder.

Toen we een tijdje gereden hadden, zei Anny.

“Ik word zo vreselijk geil van dat schudden in deze auto, ik denk dat daar maar eens iets aan moet gebeuren.” Ze deed haar rok en slip uit en ging met haar kut zitten spelen. Je kunt begrijpen dat ik hier zelf ook bloedgeil van werd. Even later zette ze haar voeten tegen het dashboard en gaf Dave de opdracht om haar te komen likken.

Nu hield ik het niet meer uit en stopte op de eerste de beste parkeerplaats, deed de gordijnen van de truck dicht en kleedde me uit. Anny boog zich opzij en begon aan mijn pik te zuigen. Even later drukte ze me achterover en zei.

“Doe je ogen dicht, ik ga het sperma uit je lekker ballen zuigen!”

Net voordat ik klaarkwam hield ze even op met sabbelen en zuigen en ging dan opeens weer flink door. Kreunend van genot kwam ik klaar. Anny zei.

“Doe je ogen eens open en kijk wat Dave voor je gedaan heeft…”

Ik keek… en tot mijn grote verbazing moest ik constateren dat het Dave was die me had klaar gezogen! Anny vroeg of ik wel vaker een man aan mijn lul had laten zuigen. Toen ik hier ontkennend op antwoordde, begon ze te lachen en zei.

“Zie je nu wel, dat je geen verschil merkt?” Tegen Dave zei ze. “Lik zijn pik weer hard zodat hij weer bruikbaar is.”

Ik wilde eerst nog nee zeggen maar dacht toen: Ach, wat maakt het ook uit! Anny schoof haar kut in mijn richting en ik begon die met mijn vingers te bewerken. Toen mijn lul weer in vorm was, ging ze met haar rug bovenop me liggen en leidde mijn pik langs achter in haar natte spleet. Ik pakte haar borsten en begon die te kneden. Opeens voelde ik Dave met zijn tong tegen mijn pik en Anny ’s kut komen en na een paar tellen kreunde Anny dat ze klaar ging komen. Dave pakte mijn ballen in zijn mond en beet er heel zachtjes op. Nu kwam ik ook op een heerlijke manier klaar. Anny deed met de sleutel de gordel van Dave af zen zei.

“Nu heb je wel een beloning verdiend.” Ze begon hem af te trekken. Even later nam ze zijn pik in haar mond en sabbelde er aan. Hierbij kneep ze hard in zijn ballen maar hij gaf geen kik. Toen pakte ze een handdoek en gaf hem die zeggend: “Trek je slaven-lul zelf maar af en spuit dat smerige zaad hier maar in.” Ik geloof dat hij dit maar al te graag deed.

De volgende morgen reden we weer verder. Na enkele malen een pauze genomen te hebben, waren wij rond de middag in België aangekomen. Ik bracht hen naar het station, alwaar zij de trein naar de boot konden nemen, zodat ze de volgende dag thuis waren. Nadat ik het adres van Anny gekregen had en beloofd had eens langs te komen als ik in Engeland was, namen we afscheid.

Nu kom ik niet zo vaak in Engeland. Maar, laat ik nu drie weken later op een donderdag een vrachtje voor dat land krijgen met een terug lading voor maandagmorgen en nog geen twintig kilometer van de plaats waar Anny woonde.

Toen ik vrijdagmorgen in Engeland aangekomen was, belde ik dan ook meteen naar haar op om te vragen of het okay was dat ik in het weekend langs kwam. Ze zei dat ze blij was wat van me te horen en dat ik zonder meer langs moest komen. Daar ik vrijdag vrij laat leeg was, besloot ik om zaterdagmorgen naar haar toe te gaan. We hadden afgesproken dat als ik bij mijn laadadres was, ik daar zou bellen en dan zou Dave me met de auto komen halen. Toen we bij Anny thuis aankwamen bleek ze in een prachtige vrijstaande woning te wonen. Ze begroette me op een uitbundige manier.

Nadat Dave koffie voor ons had ingeschonken, stelde zij mij voor om eerst een bad te nemen, waarbij zij mijn rug zou wassen. Nou, dat vond ik natuurlijk een prima idee. Ze riep Dave en gaf hem de opdracht om het bad vol te laten lopen. Toen hij weg was, schonk ze twee glazen cognac in en gaf er een aan mij.

“Dit brengt ons alvast op temperatuur,” zei ze. Na een poosje kwam Dave zeggen dat het bad gereed was. Toen nam Anny me mee naar de badkamer. We konden gemakkelijk samen in de grote kuip. Ze pakte een grote fles met badschuim en gooide een flinke hoeveelheid in het water. Zoals afgesproken begon ze met mijn rug te wassen en mijn nek te masseren. En ze vertelde me dat ze het heerlijk vond dat ik gekomen was. Ze begon me in mijn nek te zoenen en haar handen zakten af tot tussen mijn benen, waar ze mijn staf begonnen te masseren. Terwijl ze dit deed zei ze.

“Weet je wat ik eigenlijk graag zou willen? Ik zou je graag dit weekeind als mijn slaaf willen hebben.” Ik antwoordde dat ik daar niet geschikt voor was, maar ze zei dat we het in ieder geval konden proberen. Toen ik er uiteindelijk mee instemde spraken we af dat ik ’s middags van vijf uur tot de volgende middag vijf uur haar slaaf zou zijn en alles zou doen wat zij wilde.

Nadat we van een goede maaltijd genoten hadden, sloeg de klok al snel vijf uur en Anny gaf me de opdracht om met Dave mee te gaan om me om te kleden. Dave gaf me een leren slip en een vijftal leren riempjes en zei.

“De meesteres wenst je terug te zien in deze slip en met riempjes om polsen, enkels en nek.” Dit deed ik dan maar. In de slip zat een opening, waardoor mijn lul en ballen er buiten hingen. Zo nam Dave me weer mee naar Anny, die me goed bekeek. Ze kwam dicht voor me staan en zei.

“Vanaf nu doe jij precies wat ik wil, heb je dat goed begrepen?” Ik zei “ja”. Anny kneep hard in mijn ballen en zei dat ik toch wel had geleerd met twee woorden te spreken? Ik zei: “Ja Anny,” en weer greep ze hard in mijn ballen en zei.

“Voor jou ben ik nu je meesteres en ik doe met je wat ik wil. Begrijp je dat goed?” En ik antwoordde nu braaf.

“Ja meesteres.”

“Goed, dan ga je nu op je knieën,” klonk het hard tegen mij. Ze liep naar een kast en kwam terug met een ketting, die ze vastmaakte aan de riem die rond mijn nek zat. Ze liet me als een hond een paar rondjes door de kamer maken en ondanks de situatie was ik toch enorm geil geworden en had ik een harde lul gekregen, iets wat Anny ook had gezien, want ze wees ernaar en zei.

“Daar zullen we iets aan moeten doen.” Ze nam me mee naar de keuken en pakte een bord. Ze beval me mijn knieën verder uit elkaar te plaatsen, zette het bord tegen mijn knieën en begon mijn lul van achteren op een ruwe manier af te trekken, zodat ik binnen een paar tellen mijn zaad in een paar flinke stralen op het bord spoot.

Anny pakte het bord weg en plaatste het onder mijn gezicht. “Likken!”

Toen ze merkte dat ik zou gaan protesteren, pakte ze met een hand mijn haar en met de andere hand pakte ze mijn ballen, drukte mijn gezicht met veel kracht naar beneden en snauwde me toe. “Lik op!”

Ik kon niet anders, dus begon ik mijn eigen sperma op te likken. Ik likte het bord schoon, aangespoord door de hand die mijn ballen vasthield en er af en toe in kneep. Ik kreeg als toetje nog een bakje met water op de grond voorgezet. Hierna trok ze me weer naar de kamer, waar ze plaatsnam in een stoel en de benen over de leuningen legde, zodat ze goed wijdbeens kwam te zitten. Ze wees op haar reeds glinsterende kut en zei. “Laat me nu genieten.”

Ik kroop naar haar toe en begon gedwee aan haar kut te likken. Na een tijdje begon ze te hijgen en te kreunen en kwam ze tot een orgasme. Ze nam me mee via de keuken, waar ik nog iets uit de bak met water mocht drinken, naar een andere kamer. Hier moest ik gaan staan. Ze zette me tegen de muur, waar zij mijn handen en voeten vast maakte, zodat ik me bijna niet kon verroeren. Ze pakte nog een riempje en deed dit om mijn lul, direct achter de eikel en hieraan hing ze een gewichtje. Toen ging ze weg. Na een tijdje was het gewichtje een gevoelige zaak geworden. Ik weet niet hoelang ik daar gestaan heb voor ze weer terugkwam. Ze was nu gekleed in een leren pak waar haar borsten door naar buiten priemden. Ze kwam voor me staan en grijnsde.

“En? Hoe voel je je nu?” Ik antwoordde dat het goed met me ging en ze gaf een slinger aan het gewichtje. “Daar zullen we dan eens verandering in gaan brengen,” zei ze. Ze maakte me los en nam me mee naar een brits, waar ik op mijn rug moest gaan liggen. Mijn armen en benen moest ik spreiden en zo bond ze me weer vast. Het riempje rond mijn eikel maakte ze gelukkig los. Op dat moment werd er op de deur geklopt. Anny deed open en er kwam een mollige vrouw binnen van ongeveer 45 jaar. Anny begroette haar hartelijk. Ik hoorde de vrouw zeggen.

“Ik ben blij dat je me gebeld hebt om naar je nieuwste aanwinst te komen kijken.”

“Nou, dit is ‘m dan,” zei Anny, wijzend op mij. Ze kwamen op me toe en Anny zei.

“Dit is Els, een goede vriendin van mij, nog uit België. Samen gaan we de les voortzetten.”

Els kneep hard in mijn tepels en zei. “Dat ziet er lang niet slecht uit.” Ze pakte me bij mijn kin vast en zei. “Steek je tong eens uit.”

Ik voldeed aan dit bevel. Haar reactie.

“Hm…, een lekkere lange tong. Daar kunnen we nog veel plezier van hebben!” Anny stelde voor dat Els zich uit zou kleden. Dan konden we verder met de les. Toen Els terugkwam, was ze hetzelfde gekleed als Anny, een zwart leren pak, waar haar grote, zware borsten van boven eruit puilden. Ze had een groot, open kruis, netkousen en aan paar hoge laarzen. Anny zette een paar klemmetjes op mijn tepels en Els kwam op haar knieën boven mijn gezicht zitten. Ze drukte haar grote spleet op mijn mond. Anny kneep in mijn ballen en zei.

“Lik haar kut, nu!” Dus begon ik de grote kut van Els te likken en ik vond het heerlijk om dit onder dwang te moeten doen! Na een tijdje ging Els wat naar voren zitten zodat ik haar tussen de billen moest likken. Ondertussen trok Anny af en toe zachtjes aan de klemmetjes aan mijn tepels en met de andere hand trok ze heel langzaam mijn lul af. Nadat Els was gekomen, maakte Anny mijn enkels los en zei.

“Jij hebt wel een beloning verdiend.” Samen met Els boog ze me dubbel en maakte mijn enkels bij mijn polsen weer vast. Daarna begon Els me af te trekken. Mijn lul stond precies boven mijn mond. Anny pakte me bij mijn kin vast en zei.

“Doe je mond ver open, zodat je de beloning in ontvangst kunt nemen!” Nauwelijks had ik mijn mond geopend of ik kwam klaar. Els richtte hierbij mijn eikel, zodat ik het meeste in mijn mond kreeg.

Anny maakte me los en ik kon gaan staan. Ik werd weer vastgezet tegen de muur. Samen met Els verliet ze de kamer en na een tijdje kwam Dave me wat te drinken brengen. Ik weet niet hoelang ik zo gestaan heb, maar eindelijk kwamen de beide vrouwen weer binnen. Els maakte me los. Ik moest op mijn buik op een soort brits gaan liggen. Deze was nogal hoog van de grond, zodat mijn voeten nog op de grond stonden. Els bond mijn enkels vast aan de poten van de brits en mijn armen maakte ze vast aan de voorkant.

Hierna pakte Anny een potje van een rek en zei tegen mij.

“Bereid je maar voor, je zult nu gaan meemaken wat wij vrouwen zo vaak moeten meemaken.” Ze smeerde mijn bilnaad in met zalf uit het potje en hierna pakte ze een vibrator uit de kast en hield deze voor mijn gezicht.

“Alsjeblieft,” zei ik. “Niet doen, want ik heb nog nooit wat in mijn achterste gehad.” Maar ze lachte en zei dat het dan juist hoog tijd werd en dat ik vooral niet moest gaan gillen. Ze ging achter me staan en drukte de vibrator tegen mijn aars aan. Ze drukte door en ik begon te jammeren. Nu gaf ze Els de opdracht om Dave te roepen. Toen Els weg was, maakte Anny me met de halsband vast aan de brits, zodat ik me bijna niet meer kon bewegen. De andere twee kwamen nu binnen. Anny gaf Dave de sleutel en zei.

“Maak je pik zo hard, dat je hem in zijn mond kunt steken, zodra hij weer begint te piepen.” Toen Dave zijn lul stijf had, gaf Anny da vibrator aan Els en zei.

“Stop maar diep in zijn hol!” Tegen Dave zei ze.

“Je gaat voor hem staan en zo gauw hij zijn mond opendoet, steek je je lul naar binnen!” Ik besloot om mijn mond niet open te doen, want een lul had ik er nog nooit in gehad. Toen zette Els de vibrator tussen mijn billen en ze vroeg aan Dave.

“Ben je zo ver?” Die antwoordde bevestigend. Els drukte de vibrator langzaam in mijn achterste en ik hield mijn lippen stijf op elkaar en ik hoorde Els zeggen.

“Zo, die zit er helemaal in!” Ik zuchtte heel diep. Anny zei.

“Wil je Dave geen plezier doen door zijn pik in je mond te nemen? Els… knijp hem maar eens in zijn ballen!” Els wachtte even en pakte dan mijn kloten beet en begon ook de vibrator in mijn neuk-hol heen en weer te pompen en toen opeens kneep ze hard en ik schreeuwde: “Aa…ah…!”

Meteen toen ik mijn mond opende, stootte Dave zijn lul tot achter in mijn keel, zodat ik dacht te zullen stikken. Anny prees Dave om zijn snelle reactie en zei tegen mij.

“Zuig hem klaar!” En om haar woorden kracht bij te zetten, kneep Els nog een paar keer in mijn ballen. Ik had gedacht dat het erger zou zijn een lul in mijn mond, maar het viel toch wel mee. Ik begon de pik af te zuigen. Dave hielp goed mee door zijn lul in en uit te bewegen, zodat het niet erg lang duurde dat zijn zaad achter in mijn keel spetterde. Ik slikte alles door en likte zijn lul schoon. Anny was zeer tevreden en zei.

“Dave, jij ruimt hier de boel op,” en tegen mij. “Jij mag onder de douche en naar bed.” Els trok de vibrator uit mijn kont. Enige tijd later lag ik op het bed en viel als een blok in slaap, ik was doodop.

’s Morgens werd ik ruw wakker gemaakt door Anny.

“Kom mee, het is tijd om ons te dienen.” Ze nam me mee naar haar slaapkamer, waar ik op mijn rug op het bed moest gaan liggen. Ze maakte me weer vast aan mijn pols- en enkelbanden, die ik ’s avonds na het douchen al weer aan had moeten doen. Op haar knieën kwam ze met haar kut boven mijn mond zitten en zei. “Lik me klaar!”

Ik rook dat ze net onder de douche vandaan kwam. Even later hoorde ik nog iemand de kamer binnekomen, het bleek Els te zijn. Anny kwam al gauw klaar en stapte van het bed af, zonder dat er iets over gezegd werd, nam Els haar plaats in. Ook haar lekker ruikende kut likte en zoog ik tot ze klaar was gekomen. Ze waren erg tevreden over mij en Anny stelde mij het volgende voor.

“We laten Dave hierheen komen en dan maak je hem ook klaar op de manier zoals hij dat wil. Dan mag je vanaf drie uur de baas over ons tweeën spelen.”

Ik dacht na en stemde hiermee in. Dave kwam binnen en zei dat ik hem moest afzuigen en vooral zijn zak en billen niet vergeten. Ik likte hem tussen zijn billen, zoog aan zijn zak en pijpte hem alsof ik altijd een bi-man geweest was en zo te zien kon Anny het wel waarderen. Ik had niet lang nodig om het zaad uit zijn zak te zuigen, binnen de tien minuten spoot hij het in mijn keel. Hierna gaf Anny hem de opdracht om eten klaar te maken en ik mocht gaan douchen. Onder de douche dacht ik na wat ik met de beide vrouwen zou gaan doen. Toen schoot mij het bureau te binnen, waaraan je kon worden vastgemaakt.

Na het eten, was het al na drie uur. Ik zei tegen Anny en Els dat ze pols- en enkelbanden moesten omdoen en mij naar het bureau moesten brengen waaraan je vastgeketend kon worden. Daar aangekomen zei ik tegen Els dat ze voor mij een fles wijn moest gaan openen en ik gaf Anny de opdracht om onder het bureau te gaan, waar ik haar aan polsen en enkels vastmaakte. Nadat ik haar de opdracht had gegeven mij op een zalige manier af te zuigen, ging ik op de stoel aan het bureau zitten en Anny begon met haar opdracht, ze pijpte me heerlijk en het duurde ook niet lang of ik kwam klaar.

Ik maakte Anny los en gaf Els de opdracht op dezelfde wijze als Anny onder het bureau te gaan zitten, alwaar ik haar vastmaakte. Ik zei haar dat ze mijn slappe lul nogmaals hard moest maken en daarna nog maar eens klaar pijpen.

Ik wist wel dat dit heel lang kon gaan duren, daar ik voor de tweede keer nu eenmaal meer tijd nodig heb. Ik vond dat ik met Els nog wat te verrekenen had, omdat ze er de vorige avond eigenlijk zomaar bij was gekomen. Nu moet ik wel zeggen dat ze erg goed haar best deed. Ze zoog aan mijn ballen en likte me tussen de billen, zodat ik uiteindelijk nog sneller klaarkwam dan ik uiteindelijk wou.

Nu had ik genoeg seks gehad, maakte Els los en gaf beide dames de opdracht de tafel te gaan dekken zo, dat we met zijn allen konden eten.

We zijn ’s avonds nog wat gaan drinken in een pub en daarna ging Els weer naar haar eigen huis. Ik ben die nacht nog bij Anny gebleven, waar we op de normale manier nog eens gesekst hebben. Daarna heeft Dave me op maandagmorgen weer naar mijn truck gebracht.

Ano&Niem

De lezers gaven dit verhaal smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1507

Ochtendstonde

A.&.MGeplaatst door My 4Fingers do, september 10, 2015 15:30:38

OCHTENDSTONDE

Hij had haar de dag voordien ontmoet toen de zon op zijn hoogtepunt haar huid een extra laag goudgele gloed aanmat. Ze hadden elkaar keuvelend geholpen met de zonnebrandcrème. Samen hadden ze zorgvuldig het spit gedraaid dat hun lichamen egaal bruinde, en ze alleen het intiemste van hun lichaam niet met elkaar deelden.

Tijdens de zonsondergang waren woorden overbodig terwijl ze als vanzelfsprekend elkaar woordeloos ondersteunden.

De tongen kwamen los bij de eerste cava en het zeebanket waarbij de rest van de wereld zalig buiten de lichtkring van hun tafellamp verstomde tot de kelner nadrukkelijk en ongevraagd met de rekening de betovering verbrak.

Het zand was nog warm genoeg toen ze gedekt met hun badlaken in elkaars armen het banket lieten verteren tijdens een hazenslaapje. De schuchtere zoen. De eerste gefluisterde liefkozing. Het onzekere zoekende strelen en verkennen van elkaars lichaam en ziel. Niets kon hem laten terugschrikken van haar verlangens, nu niet, morgen, na de vakantie… Niets van zijn dromen beangstigde haar.

Ze neukte graag en dat hoorde hij nog veel liever. Houden van was al mooi, maar zo in een vergeten hoek van het strand zittend met de opkomende zon na de wonderlijke avond en verkennende nacht, om dan te horen dat ze graag seks had, het liefst in de buitenlucht, dat was ultiem. Hij kreeg meteen een heftig verlangen en zag het dan ook echt als een uitnodiging om haar tegemoet te komen. Hij begon haar te betasten en ze kreunde. Ze spreidde haar benen en liet zijn hand op haar kutje, onder haar slipje glijden.

Begeleid door het gekwetter van de eerste meeuwen begon hij haar heel voorzichtig te vingeren. Eerst met één vinger maar al snel had hij er twee en toen drie inzitten.

Toen de zon helemaal ontwaakte deed ze haar slipje uit. Hij maakte ze zijn broek los zodat ze zijn pik lekker af kon rukken. Terwijl hij haar bleef vingeren serveerden ze in het hotel op de klif boven hen de eerste koffie. Hij was dol op haar lichaam, dol op haar kutje dat glinsterde door al dat geil in de opkomende zon. Het had iets romantisch, hij kon het niet goed beschrijven, maar er liep zowaar een traan door over zijn wang. De enige traan die op dat moment uniek was en nooit weer zou keren nadat hij verdamp was.

Hij tilde haar op. Met zijn broek op zijn enkels hangend nam hij haar mee het bosjes in naast de grote strand-kei. Zo dat niemand hen zien kon. Daar legde hij haar op haar rug en hij klom op haar.

De eerste strandstoel werd aangedragen en hij duwde zijn pik langzaam in haar kutje, begon haar liefdevol te neuken. Ze kreunde zacht en hij wist dat hij het goed deed. Ze beet zelfs op haar onderlip en haar tepels werden zichtbaar hard door haar topje heen en ze sloot haar mooie ogen. Dat vond hij wel jammer. Hij keek graag een vrouw recht in de ogen als hij haar neukte, zo kon hij zien hoe intens ze aan het genieten was. Maar haar ogen deden er niet toe omdat ze voor de eerste keer in hun gezamenlijk bestaan de lieve woorden in zijn oor fluisterde de hem nog decennia alle opwinding bezorgden die hij als man nodig had.

De zon tekende nu al de schaduw van het bosje op haar vlakke buik en zijn brede schouders. Gelukkig deed ze haar ogen ook snel weer open en hij werd er zo opgewonden van dat hij harder begon te neuken.

Ze dreef haar nagels in zijn rug en begon krassen te maken op de schaduwvlekken. Nog geiler werd hij daarvan, hij was dol op een beetje ruige seks.

Kreunend vroeg ze om haar nog harder te neuken, fluisterend smeekte ze hem haar te laten gillen van genot.

Het diepe pompen van zijn pik in haar hete lichaam, het voelde zo magisch, zo geweldig, zo puur. Zo zuiver als de eerste zonnestralen die hun schuilplaats, hun magische afzondering verwarmde. Voor het eerst werden ze samen, innig verbonden, verwarmd.

Hij zag in dat eerste uitbundige licht dat ze de beheersing verloor over haar zijn. Haar geschoren vrouwelijkheid was heerlijk warm, nat, ze kneep haar spieren inwendig aan en zijn pik zat daardoor extra strak in haar mooie lichaam.

Uitbundig en toch voorzichtig met het brosse lichaam dat ze hem zonder beperkingen toevertrouwde dreef hij haar genot samen met het zijne naar het eerste hoogtepunt in hun nog korte samensmelting. Hij neukte nog harder en toen ze echt de top bereikte, greep hij haar haast spontaan bij haar volle tieten en kneep er heftig in, want ook hij begon aan een uitbarsting met een voor hemzelf ongekende kracht klaar te komen.

Zijn orgasme spoot diep in haar jonge lichaam, het vulde haar helemaal op. Schijnbaar genoot ze ervan want het was nooit zijn bedoeling geweest haar vol te spuiten, maar aangezien ze niets kwalijks zei, liet hij het maar voor wat het was.

Samen lagen ze daar in het zand, genietend van de schaduw van de zon die nu volledig op was gekomen, badend in de geluiden van het tot leven komende strand.

De eerste peuters speelden met de uitlopers van de golven en door hun toekomst aangespoord rende ze samen de branding in.

A&M

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1448
Volgende »