Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Slemppartij met Sofie

WillemGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 03, 2014 22:03:18

Slemppartij met Sofie

Sofie heette ze en ze woonde in het volgende blok huizen in onze straat in het hoekhuis. Vanaf het begin dat wij hier kwamen wonen trok ik al erg veel op met haar. Ik was toen vijf jaar en zij was vier. Al snel waren wij vrienden geworden en hadden wij min of meer besloten om voor altijd vrienden te blijven.

Toen ik elf jaar was begon ik seksueel te ontwikkelen en experimenteerde ik met de techniek van de zelfbevrediging. Ik was een behoorlijk geil ventje en trok mijzelf bijna iedere dag af, maar mijn interesse in meisjes werd vreemd genoeg niet sterker, wat waarschijnlijk te danken was aan het feit dat ik erg verlegen was. Toch hield ik de ontwikkeling van Sofie goed in de gaten. Toen wij negentien en achttien jaar oud waren gebeurde het nu volgende verhaal.

Sofie's ouders waren op vakantie en dit was voor het eerst dat Sofie voor zo'n lange tijd alleen thuis was. Ik ging haar vaak opzoeken zonder echt een bijbedoeling te hebben. Op een dag liep ik binnen, ik ging altijd via de achterdeur en trof haar niet aan in de woonkamer. Misschien is ze weg, heeft ze vergeten de deur op slot te doen, dacht ik. Juist was ik van plan om rechtsomkeert te maken toen ik boven wat hoorde. Ik liep in de richting van de trap en wilde haar naam roepen toen ik een vreemd gevoel kreeg in mijn keel. Ik voelde mijn hart kloppen in mijn keel en bedacht ineens dat ze misschien wel in de badkamer zou kunnen zijn of zoiets. Nooit eerder had ik Sofie in mijn seksuele dromen en gedachten durven gebruiken, maar nu ineens schoten er van allerlei wilde fantasieën door mijn hoofd. Langzaam en zonder enig geluid te maken sloop ik de trap op. Over de vijfde tree moet ik heen stappen wist ik, want die kraakt. Boven gekomen sloop ik naar haar kamerdeur en zag dat de deur op een kier stond. Ik keek naar binnen en kon mijn ogen niet geloven.

Ik zag Sofie geheel naakt en dubbelgevouwen op haar bed liggen zodat haar voeten achter haar de matras raakten. Ze had een vibrator in haar hand waarmee ze wild tussen haar benen heen en weer ragde. Ze lag hevig te schokken en ze draaide wild met haar gezicht van links naar rechts. Ik was zo verbaasd over wat ik zag dat ik vergat om mijzelf in evenwicht te houden waardoor ik ineens tegen de deur bonkte.

Sofie schrok overeind en keek met verschrikte blik mijn kant op. Terwijl ze van de verwarring gebruik probeerde te maken door de vibrator weg te moffelen vroeg ze met een bevende stem.

"Hoe kom jij nou binnen?"

Ik zei haar dat de achterdeur niet afgesloten was en dat ik geen idee had dat ik haar zo hier zou aantreffen.

"Schaam je maar niet hoor" zei ik.

Ze probeerde haar gezicht nog enigszins te redden door mij te vertellen dat ze net in bad geweest was en op haar bed in slaap gevallen was. Ik wilde haar niet kwetsen en liet niet merken dat ik meer gezien had dan zij hoopte. Ik liet mijn blik eens over haar prachtige lichaam gaan en had voor het eerst vrij zicht op haar prachtige borsten. Door de jaren heen had ik al gezien dat de omvang uiterst bevredigend was, maar ik had ze nog nooit bloot gezien en ik moet zeggen dat ze mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Twee bijzonder stevige borsten hingen boven haar platte buik. Meer dan een flinke hand vol en ieder met een zeer mooi gevormde roze tepel. Perfecte vorm dacht ik bij mijzelf en Sofie wist waarschijnlijk waaraan ik dacht. Ze had al die tijd haar hand voor haar poesje gehouden, maar liet hem langzaam zakken.

"Willem, ik heb altijd stil gehoopt dat dit nog eens zou gebeuren" zei ze en stak haar armen naar me uit. Ik liep op haar toe en kuste haar op haar lippen. Ze beantwoorde mijn kussen en sloeg haar armen om mijn nek en trok mij tegen zich aan. Na de nodige kussen en liefkozingen moest ik snel naar huis omdat ik een belangrijke afspraak had lopen. Ik sprak met haar af de volgende dag weer samen te zijn en met een warm gevoel in mijn hele lichaam snelde ik naar huis.

De volgende dag trof ik haar aan in de keuken en merkte op dat alle zonwering op de benedenverdieping gesloten was. Het huis had een modern ingerichte huiskamer met mooie warme parketvloer en een open keuken. In het midden had ze de keukentafel op een groot stuk plastic neergezet. Ze liep rond in haar bikini (het was hartje zomer en behoorlijk warm) en begroette mij hartelijk.

"Wat doe je?" Vroeg ik haar en ze keek mij met een flauwe glimlach aan. Ik kende haar nu lang genoeg om te weten dat ze iets bijzonders in haar schild voerde en wachtte maar niet op antwoord. Ze liep op mij af, kuste me en vroeg "heb jij het niet warm?"

Ik begreep wel wat ze wilde, dus begon ik mij uit te kleden. Ik had er rekening mee gehouden dat we misschien zouden gaan zwemmen en had dus mijn zwembroek al aangedaan voordat ik het thuis vertrok.

"Je bent een mooie jongen," zei ze tegen me toen ik in mijn zwembroek voor haar stond.

"Jij bent anders ook moeders lelijkste niet" zei ik.

Ze gniffelde, sloeg haar armen om mijn middel en gaf me een tongzoen. Ik reageerde hierop door vurig terug te zoenen en liet mijn handen langs haar body omlaag glijden. Met mijn rechter hand voelde ik langs de gladde stof van haar witte bikini tot ik het warmste plekje gevonden had. Ze gaf wat tegendruk toen ik zachtjes in haar heuveltje kneep en ze liet een licht kreun ontsnappen. Toen werkte ze zich los uit mijn armen en ging op haar rug op de tafel liggen. Ik liep naar haar toe en begon haar lichaam te kussen. Bij iedere aanraking van mijn lippen bewoog ze in mijn richting en liet ze duidelijk horen wat ze lekker vond. Ik liet mijn tong langs haar been omlaag glijden en likte de knokkels van haar enkels. Ze reageerde hevig en trok haar been iets op waardoor haar voet mijn tong raakte. Ze kreunde hard en ik likte met mijn tong over de bovenkant van haar voet naar haar grote teen. Toen nam ik haar teen tussen mijn lippen, zakte er met mijn mond overheen en begon pijpbewegingen te maken. Haar reactie was enorm en ze raakte hiervan duidelijk in extase. Ik liet mijn tong nu over en tussen al haar teentjes glijden en ze genoot hier duidelijk van.

Toen begreep ik wat de opzet was. Op het aanrecht stonden allerlei dingen klaar om onze dag te vullen. Ik pakte een banaan van het aanrecht en liet hem in mijn mond glijden. Ik liet er een flinke dosis speeksel op achter en pakte het kruisje van haar bikinislipje beet. Ik trok het wat opzij en liet de punt van de banaan via de bovenkant van haar poesje naar beneden glijden tot ik de ingang ervan bereikte.

"Ja… ah… ga door, oh" kreunde ze en ik liet de banaan langzaam naar binnen glippen. Ze bewoog helemaal met het ritme waarop ik de banaan naar binnen en naar buiten bewoog. Toen keek ze op en zei.

"Haal de schil er maar af. Hou je van banaan?" Ik begreep de bedoeling haalde de schil eraf en dreef hem weer in haar warme en zeer nat geworden poesje. Toen hij half naar binnen was brak ik het uiteinde af en ging met mijn mond naar voren. Ik sloot mijn lippen om haar schaamlipjes heen en zoog een vacuüm. Ik houd helemaal niet zo van banaan, maar met een bijkomend aroma als deze kun je zelfs poep nog lekker laten smaken dacht ik bij mezelf. Ik zoog het stuk vrucht uit haar kutje in mijn mond om het vervolgens weer met mijn tong naar binnen te duwen. Dit ging zo een tijdje door, totdat het stuk banaan stuk ging en ik het doorslikte.

Toen wees ze naar een aantal toetjes (van die drilpuddinkjes in een plastic verpakking) en keek mij geil aan. Ik pakte een frambozen toetje en opende het dekseltje. Ze pakte met haar duim het elastiek van haar broekje en trok het wat naar voren. Ik hield het bakje ondersteboven en na enig schudden viel het ding stuiterend in haar slipje. Toen liet ze het elastiek los en ik zag de roze bobbel door de witte stof heen zitten. Ik sloot mijn hand eromheen en oefende er wat kracht op uit. Dit was kennelijk precies wat ze lekker vond, want ze spreidde haar benen wat meer en gaf tegendruk. Ik voelde hoe het spul bij haar naar binnen spritste en duwde door totdat slechts een klein beetje nog in haar broekje zat.

Ik was hiervan wel botergeil geworden en zij niet minder. Ze trok met een snelle beweging haar bovenstukje uit waardoor haar tieten weer vrijuit gingen. Ook haar broekje trok ze uit, ze ging op haar rug liggen en trok haar benen langs haar hoofd. Ik stak mijn tong uit en likte het restant van het toetje van haar kutje af toen ze opeens haar benen recht omhoog in de lucht stak en de roze massa uit haar pruimpje over haar buik naar beneden stroomde. Wat een geile griet dacht ik bij mezelf en verloste mijn vreselijk stijf geworden pik uit mijn nu iets te strakke zwembroek.

Ze ging weer plat op haar rug liggen en smeerde de roze troep nu uit over haar hele bovenlijf. Het was een prachtig gezicht om het blonde meisje zo te zien liggen met die glimmende roze massa over haar body uitgesmeerd. Ze keek mij nu verwachtingsvol aan. Ik dacht snel na en maakte een beweging waaruit ze moest opmaken dat ze moest omdraaien. Ze gehoorzaamde me en draaide zich op haar buik. Ik legde mijn handen nu op haar mooie billen en trok ze wat uit elkaar. Ik keek nu recht op haar poepsterretje en boog met mijn hoofd er naar toe zodat ik een kusje op haar kontje kon geven. Wederom reageerde ze hierop met tegendruk.

Ik liet mijn blik nog eens over het aanrecht gaan en zag een flesje met stroop. Ik pakte het en opende het dopje. Het spul was lekker dun en langzaam liet ik een straaltje tussen haar billen langs haar anus lopen. Ze vond dit kennelijk erg lekker want ze lag helemaal te kronkelen van geilheid. Ik zette de fles nu neer, stak mijn tong uit en likte langs ze zoete stroopstroom. Toen duwde ik mijn tong een eindje haar kont in, waardoor ze zo geil werd dat ze tot een orgasme kwam.

Toen ze uitgeschokt was draaide ze zich om en gleed met haar billen nog wat heen en weer door de slijmerige massa op de tafel.

"Godverdomme, wat een geil ventje ben jij joh" lachte ze tegen me. "Ga jij nu maar eens op de tafel liggen, dan zal ik eens wat lekkers met jou doen." Ze haalde een doekje over de tafel en ik klom er bovenop. Ik moest van haar op mijn buik gaan liggen. Ik gehoorzaamde en wachtte af.

Toen stak ze ineens een natgemaakte vinger in mijn kont. Ik reageerde wel een beetje geschokt, want hier had ik niet op gerekend. Maar toch wond het mij op. Opeens trok ze haar vinger weg en ik voelde iets zachts. Ze had de andere helft van de banaan tegen mijn anus gezet en begon hem langzaam naar binnen te duwen. Ik gaf wat tegendruk en moest mijzelf dwingen om de banaan niet gelijk weer naar buiten te drukken. Ze boog haar hoofd naar mijn anus en liet de banaan in haar mond floepen, waarop ze hem stuk kauwde. Ze bleef echter met haar mond in de buurt van mijn kont en plotseling voelde ik een warme golf mijn kont in stromen. Ze had de banaanmassa in mijn darmen gespoten, heerlijk geil werd ik hiervan! Langzaam liet ik het weer naar buiten stromen en zij ving het op in haar mond, waarop ze het over mijn kont weer uitspuwde en het vervolgens uitsmeerde.

Ze beval mij om van de tafel af te komen en pakte een fles chocoladesaus van het aanrecht af. Ze ging dicht tegen mij aanstaan, ik legde mijn armen om haar middel en tilde haar iets op. Ik richtte mijn penis op haar kutje en liet haar langzaam over mijn pik heen zakken. Ik zag haar gezicht vertrekken toen mijn dikke lul haar kutlipjes open rekte. Inmiddels had zij de dop geopend en liet een dikke straal van de donkerbruine saus vanaf haar sleutelbeen over haar borsten tussen onze lichamen lopen. Heerlijk gleden wij langs elkaar en de saus liep langs onze bezwete buiken naar beneden. Minuten lang stonden wij zo te neuken, totdat ik het niet meer houden kon en als een vulkaan liet ik mijn hete liefdessappen met hete golven in haar natte kut schieten. Toen ze dit voelde kwam zij ook tot een uitbarsting en schreeuwend liet ze haar hoogtepunt over zich heen komen.

Druipend van de rotzooi stonden we daar tegen elkaar aan, toen plotseling Sofie in een daverend gelach uitbarstte. Ik kon mijn lachen toen ook niet meer houden. Toen we omlaag keken naar onze, met prut besmeurde lichamen, liet we ons gillend op de grond zakken. Gelukkig dat ze de plastic over de grond had uitgespreid want de rotzooi zat bijna tot aan het plafond over de keuken verspreid, zo waren we tekeer gegaan die dag.

We hebben ons toen ter afsluiting van die dag lekker gedoucht.

Willem  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1118

Het begon in de wagen

WillemGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 03, 2011 21:38:00

Het begon in de wagen

Op zaterdagmiddag moest mijn vriendin werken en omdat ik die avond de auto nodig had bracht ik haar wel even naar het werk. Daar aangekomen, bleek het een gekkenhuis te zijn. Marijke was er dus ook nog terwijl ze eigenlijk al om 15:00u (het was ondertussen 17:00u) weg moest. Marijke is een collega c.q. buurmeisje van ons, en ik ken haar al sinds ze een jaar of 3 was, maar nu is ze 18 (ik ben 23)en ik moet zeggen ze ziet er zeer appetijtelijk uit. Nu mijn vriendin er was kon Marijke dus eindelijk naar huis en omdat ze zo moe was, en ik toch de goede kant uit ging vroeg ze of ik haar wilde brengen, mijn vriendin zou dan op haar fiets naar huis gaan, dan hoefde ik ook niet vroeg thuis te zijn om haar te halen.

Voor ze de auto in stapte dacht ik al dat ze een bepaalde geile twinkeling in haar ogen had, maar aangezien ik al langer op haar geilde dacht ik dat het aan mij lag.

Eenmaal in de auto praatte ze honderd uit. Speels legde ze haar hand op mijn been waarbij ze per ongeluk tegen mijn licht gezwollen lul stootte.

"Zo, krijg je altijd een stijve van autorijden? En ze haalde hem in een keer uit mijn broek. Ik was totaal overrompeld, dit verwacht je niet van je buurmeisje van 18. Een beetje beduusd vroeg ik wat de bedoeling was.

“Ik zie je wel vaker geil naar me kijken lekker stuk” antwoordde ze. “Ik houd jou ook al een hele tijd in de gaten, maar als niet wilt moet je het zeggen.”

Ik was ondertussen zo opgegeild dat ik niets liever wilde dan een potje goede seks. "Vooruit dan maar," zei ik een beetje speels. Voor ik er erg in had begon ze me als een volleerde slet te pijpen, dit nog steeds onder het rijden. Ik voelde een gigantisch orgasme opkomen, maar ik wilde geen geknoei in de auto. Ik duwde haar zachtjes weg en zei haar even te wachten tot we thuis waren.

Eenmaal thuis aangekomen, gingen we bij haar naar binnen we hadden de voordeur nog niet dicht of ze begon hartstochtelijk te zoenen. De vonken sloegen er werkelijk vanaf. Ze pakte mijn hand en langzaam liepen we naar boven.

"Ga maar vast op bed liggen, ik ga even vlug douchen." Ze leidde me naar haar ouders slaapkamer, onder het motto “die zijn toch op vakantie, en vinden het vast niet erg als we hun bed even gebruiken.”

Na een paar minuten kwam ze de kamer binnen. Ze had zich voor de gelegenheid bijzonder geil gekleed in een zijde nachtpon, het leek of het nauwelijks haar prachtige lijf raakte, alles kwam heel mooi uit. Haar flinke tieten voor iemand van 18 haar prachtige heupen en haar dito kontje.

Ze kroop bij me op bed en pakte mijn opgezwollen lul vast en terwijl ze me een dikke tongzoen gaf begon ze langzaam af te trekken, ze begon overal te zoenen en voor ik het wist lag ze me heerlijk te pijpen.

"Kom eens met je kutje?" Vroeg ik en of ze precies wist wat ik bedoelde trok ze haar japon uit en draaide ze haar prachtige geschoren poesje boven mijn gezicht zodat ik lekker met mijn tong haar pruim kon bewerken, hoe dichter ze bij haar orgasme kwam hoe harder ze begon te zuigen en te kreunen. Plots hield ze op met pijpen, begon te kreunen en te gillen, en kwam ze voor de eerste keer klaar.

Ze stond er op mij ook klaar te pijpen. Ik was zo geil geworden dat het niet veel moeite meer kostte en voor ik het wist spoot ik alles in haar geile mond. Gulzig slikte ze alles door.

"Nu wil ik hard geneukt worden" zei ze en ze draaide haar kontje naar me toe.

"Waar wil je hem vroeg ik in je kutje of in je kontje?

"Ik ben daar nog maagd" antwoordde ze "maar als je het voorzichtig doet mag je mijn poepgaatje wel neuken."

Ik drukte mijn gezwollen eikel tegen haar anus en langzaam duwde ik hem naar binnen. Marijke begon te kreunen en te steunen van genot.

“Stop, nee ga door, oh ja, ja, ja, neuk mijn aarsje oh, wat lekker” klonk het terwijl mijn neukstaaf steeds verder in haar darmen gleed. Na een tijdje zat mijn lul helemaal in haar heerlijke strakke kontje. Langzaam begon ze te rijen en te steunen, "neuk me harder" smeekte ze bijna.

Ik voerde langzaam het tempo op, en het zag er naar uit dat ze voor de tweede keer ging komen, “oh ja, ja, ja! Wat heerlijk” klonk het. “Nu mag je mijn kutje met jouw geil vullen als wilt.”

Of ik dat wilde. Ze ging op haar rug liggen en ik stopte mijn lul in haar kutje, ik verbaasde me er over hoe strak deze was. Ik vroeg speels of ze soms nog maagd was, en tot mijn verbazing, was ze ook in haar kut nog maagd. Ze had alleen eerder iemand gepijpt, en was al een paar keer gelikt zei ze kreunend.

Dit gaf mij energie om haar nog harder in haar heerlijke strakke grotje te rammen, ik voelde mijn orgasme vanuit mijn tenen opkomen.

"Ik kom" riep ik.

"Ja, spuit me vol" kreunde ze.

Wat ik toen voelde had ik nog nooit meegemaakt. Vlak voor ik klaar kwam, kwam zij voor de derde keer klaar en daarbij leek het wel alsof haar kutje zich vacuüm rond mijn paal zoog en met een schreeuw pompte ik al mijn geil in haar warme, drijfnatte neuk hol.

Uitgeput lagen we naast elkaar op bed en vielen in slaap. Na een tijdje werd ik ergens wakker van. Tot mijn verbazing zat de kleine slet mij weer te pijpen. Het was ondertussen 19:00u en mijn vriendin was voorlopig toch nog niet thuis, dus waarom ook niet dacht ik.

Ik begon langzaam te kreunen, vlak voordat ik weer ging komen, stopte ze en kneep hard in mijn lul om het orgasme uit stellen.

Ik bleef op mijn rug liggen en zij ging boven op mijn lul zitten, zo had ik prachtig uitzicht op haar memmen, die vrolijk heen en weer dansten.

Ze begon steeds harder en wilde te rijden en met een schreeuw kwamen we allebei klaar. Zij voor de vierde en ik voor de derde keer.

Nu was ik echt uitgeput, en Marijke overigens ook. Ik stopte haar in bed en keerde voldaan terug naar huis.

Ik breng mijn vriendin de laatste tijd vaker weg om daarna Marijke naar huis te brengen, we hebben dus nog geregeld seks. En als zij niets tegen mijn vriendin zegt doe ik het ook niet, wat kan het leven van een man toch mooi zijn.

Willem  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post655

Willem wil wel...2

WillemGeplaatst door My 4Fingers ma, mei 09, 2011 23:28:40

Willem wil wel…

Met Frank erbij

Toen dan eindelijk het weekeinde is aangebroken, maakte ik snel alles in orde om het hele weekeinde te kunnen geilen met z'n vieren. Ik zorgde voor voldoende drankjes, hapjes, condooms en video's om aan alle wensen tegemoet te komen. Ook zorgde ik voor voldoende lingerie en slipjes voor zowel de dames en de heren en voor enkele seks. Seks -speelattributen die ik in de seks -shop uitzocht.

Ik ging met mijn A8 L Security naar Amsterdam om het stel op te halen. Terug thuis aangekomen, zet ik eerst mijn gasten een heerlijk diner voor, zodat zij niet met een lege maag hoeven te neuken.

Frank blijkt een goed gebouwde en goed uitziende neger te zijn. Ik heb al steels naar zijn kruis in de strakke spijkerbroek gekeken en wat ik zag lijkt me ruim voldoende. Een flinke bult is zichtbaar. Dan moest ik er nog van uitgaan dat Frank 's lul nog slap was.

Na het heerlijke eten gaat het gezelschap nog wat natafelen in de gezellig ingerichte salon. Ik krijg veel complimentjes over de smaakvolle inrichting en toen men naar buiten keek, zag men het verlichte zwembad dat naar binnen doorliep.

"Daar kunnen we straks lekker in zwemmen," joelden Laura en My tegelijk.

Dat lijkt de ons ook wel een aardig idee.

"Maar ik ben mijn zwemspullen vergeten" grapte Frank nog.

"Nou dan gaan we toch lekker naakt zwemmen?" merkt Laura pienter op. "Dan kunnen de heren gelijk aan elkaars lichaam wennen zonder die hinderlijke kleding".

Zo gezegd zo gedaan, iedereen kleedde zich aan de rand van het zwembad poedelnaakt uit. Hetgeen ik aan de buitenkant van Frank 's spijkerbroek al vermoedde blijkt juist te zijn. Frank is bedeeld met een grote besneden lul en een flinke zak met daarin zo te zien volle kloten.

Ongegeneerd grijpt Laura Frank 's lul beet en geeft een kusje op de eikel, deze reageert direct door met kleine schokjes zich met bloed te vullen en langzaam grotere vormen aan te nemen.

Frank 's eikel toonde al een parel voorvocht alleen bij het zien ervan al. My gaat gelijk op haar knieën, likt de druppel eraf en slikte deze genietend door. Zij wenkt Frank naderbij en laat mijn eikel aan hem zien.

Frank neemt de top van mijn lul voorzichtig in zijn mond. Ik weet dat het de eerste keer voor mij is dat een man mijn lul naar binnen zuigt. Ik sluit genietend mijn ogen en kreun zacht van geilheid.

Laura is dichterbij gekomen en zuigt ook aan mijn tepels, die zich dadelijk oprichtten. My knielt achter mij, krabt zachtjes met haar nageltjes aan mijn zak en laat haar middelvinger in mijn aars verdwijnen.

Ik zak bijna door mijn knieën van genot. Zo geil ben ik nog nooit geweest en dit is nog maar het begin van een weekeinde vol sekspret. Dat belooft nog veel goeds. Frank slikt mijn lul tot aan de wortel in zijn mond op en door de dikke lippen van Frank lijkt het net alsof ik een lekker kutje aan het neuken ben.

"Oh, wat word ik hier geil van" kreun ik en terwijl My mijn aars met haar middelvinger verwende, laat Laura zich ook niet onbetuigd. Ze bied me haar kale kutje aan zodat ik haar een lekkere befbeurt kan geven.

Alle vier komen wij aan ons trekken want Frank vingert ondertussen My 's kutje. Meet een diep gegrom leeg ik als eerste de inhoud van mijn ballen in Frank 's mond. Die laat het geil genietend over zijn tong rollen en nadat ik mijn geil via tongzoenen met My en Laura gedeeld heb stel ik voor om dan nu eerst een beetje te gaan zwemmen.

Om af te koelen en weer op krachten te komen voor de volgende ronde, het weekeinde is immers nog lang niet voorbij?

Na een poosje lekkere te hebben gezwommen, kruipt Laura als eerste op de rand van het zwembad en geeft aan My te kennen dat ze wel zin heeft om wat verder te gaan. My heeft daar wel oren naar.

"Ga lekker achterover liggen op de stretcher, doe je benen wijd, dan zal ik je eens lekker beffen!"

Laura geeft dadelijk gehoor aan het verzoek van My en installeert zich lekker achterover op de stretcher.

"Als je nou komt 69'en, dan hebben we allebei lol. Dan kan ik jouw harde tietjes en klitje lekker likken. Geil toch?"

De meiden liggen elkaar lekker te verwennen.

Ik en Frank liggen nog in het zwembad ernaar te kijken. We voelen onze lul langzaam weer stijf worden. Frank grijpt mijn lul zachtjes beet en trekt de voorhuid helemaal terug over mijn eikel.

"Heerlijk, dat koele water op mijn eikel" zucht ik.

Ik kijk naar Frank en als vanzelf gaat ook mijn hand onder water naar zijn lul.

"Toe maar, maak me maar lekker geil," moedigt Frank me aan.

Voor de eerste keer in mijn leven neem ik een warme kloppende lul in mijn hand en begin Frank zachtjes onder water te masturberen. We raken alle twee al snel opgewonden.

"Laten we uit het water gaan en het ons op de stretchers comfortabel maken" stel ik voor. "Als ik zo meteen klaar kom, ben ik bang dat ik verzuip, zo geil voel ik me op dit moment".

We klimmen uit het zwembad en gaan op een stretcher liggen. Frank knielt naast mijn stretcher en neemt mijn lul in zijn mond.

"Wacht even anders kom ik veel te vlug klaar" kreun ik geil. "Ik wil ook wel eens proberen of ik er iets aan vind om een andere lul af te zuigen."

Frank wisselt van plaats en ik kijk met bewondering naar de als een snaar zo stijf staande donkere lul van Frank. Die, omdat Frank besneden is zijn eikel in volle glorie tentoon spreid. Er parelde al een druppel voorvocht op. Ik steek voorzichtig mijn tong uit en lik de druppel op.

"Best lekker" constateer ik en neem Frank 's lul dieper in mijn mond.

De meiden hebben in de gaten dat ik voor het eerst een man pijp en komen om ons heen zitten. Laura kneedt mijn ballen die gespannen en opgezwollen in de harige zak hangen en My begint mijn aars met een vochtige vinger te bewerken. Alle vier raken we opgewonden.

Ik begin nu ook Frank 's ballen met mijn handen te bewerken en merk dat Frank zijn lul en zak heeft geschoren en helemaal kaal is, tot in zijn bilnaad toe.

Als ik hiernaar vraag zegt Frank dat hij dit speciaal heeft gedaan voor mensen die het schaamhaar van een neger niet gewend waren. Dat is nogal stug en vaak minder prettig om tegen je billen of mond te voelen schuren, zodoende.

"Het lijkt mij ook wel wat om mijn lul en kont te scheren."

"Dat nemen wij dan wel voor onze rekening" zeggen Laura en My.

"Wij kunnen je zodanig ontharen dat ze voorlopig niet terugkomen, het gaat niet jeuken en er komen geen stoppels."

"Doen!" Zeg ik en ga achterover op de stretcher liggen.

De meiden knippen met een schaar eerst de langste haren af en gaan dan met een speciale ontharingsolie aan de gang. De rest van de haren lossen volledig op, ook tussen mijn billen en het enige dat ik nog hoef te doen is een douche te nemen en alles af te spoelen.

Daarna masseert Frank speciale olie op mijn lul en ballen en met zijn vingertoppen ook tussen mijn billen. Af en toe laat ik zijn vinger even in mijn aars. Ik lig te genieten en de meiden voeren intussen een dildo show voor ons op zodat ze allebei met een stijve als van een paard staan.

Frank stelt voor dat ik een zgn. cock-ring om zal doen. Dat is een ring die om je lul geschoven wordt en eventueel ook een om je ballen. Je houdt dan een flinke stijve lul en omdat je ballen enigszins van je lichaam af blijven zitten, kom je minder snel klaar. Je lul wordt dikker omdat de bloedtoevoer enigszins afgebonden wordt. De aderen op je lul zwellen daardoor meer op en je eikel zet meer uit.

"Ik stel dit voor, omdat je misschien een slappe lul krijgt als voor het eerst een man in je kont neukt, bovendien kan ik wel een dikke lul in mijn aars hebben."

Zo gezegd zo gedaan. Ik krijg door de meisjes een cock-ring omgedaan en bovendien nog een om mijn ballen.

Mijn lul neemt direct flink in omvang toe en de aderen zwellen mooi op. De meisjes komt het water in de mond bij het zien van zo'n harde paal. Om de beurt pijpen zij me even. Niet te lang, want als zij zachtjes aan mijn gezwollen zak krabben, kom ik bijna spontaan klaar.

Dat is niet de bedoeling en de meisjes smeren vervolgens mijn lul in met een glibberige gel, waarvan zij ook het nodige in Frank 's kont spuiten met een speciaal flesje. Mijn eikel glimt, niet alleen van de gel maar ook van het voorvocht dat nu uit het pisgaatje opwelde. Frank gaat ontspannen op bed liggen, met zijn billen omhoog en ik kniel achter hem op het bed.

Laura en My grijpen mijn beenharde staak beet en plaatsen de harde eikel voor Frank 's kontgaatje. Langzaam druk ik mijn eikel in Frank 's aars. Frank knijpt eerst zijn sluitspier wat dicht om me meer te laten werken voordat hij zich laat neuken. Plotseling schiet mijn eikel langs Frank 's sluitspier en langzaam glijd mijn lul tot aan mijn gezwollen ballen naar binnen.

Wat een geil gevoel is dat, zonde dat ik er zo lang op heb moeten wachten, maar misschien is het daarom des te lekkerder. Ik voel de hete ribbelige darmwand langs mijn eikel glijden en ik stop even met mijn lul diep in Frank 's aars begraven.

"God wat is dit geil" kreun ik. Terwijl ik mijn best doe om niet direct Frank 's aars vol te spuiten.

De meisjes besluiten om mij niet langer te laten lijden en op het moment dat Laura met haar nagel aan mijn ballen krabbelde, steekt My haar wijsvinger in mijn aars en masseerde mijn prostaat.

Dit is voor ik het sein om mij volledig te laten gaan.

"Ik kom klaar" kreun ik luid.

Schokkend bereik ik mijn climax en spuit Frank 's kont vol romig geil. Er komt geen eind aan en Laura trok halverwege mijn lul uit Frank 's kont en laat de rest op haar gezicht spuiten.

Genietend likte My mijn geil van Laura 's gezicht af.

Met knikkende knieën laat ik mij van Frank afrollen en hijgend kreun ik, "God, wat is dat lekker, als ik dat eerder heb geweten, dan had ik veel vaker dit experiment uitgehaald."

Frank en de meisjes grinnikten en zijn blij dat zij weer iemand bekeerd hadden tot biseksuele handelingen.

Het hele stel maakt het zich vervolgens gemakkelijk in de salon. Onder het genot van een drankje en een sigaretje komen zij even op adem en doen nieuwe energie op voor de volgende ronde, die zeker komen zal.

Nadat zij een beetje bekomen zijn van de inspanningen die zij geleverd hebben stellen de meisjes en Frank voor om mij ook van kontneuken met een besneden lul te laten genieten.

Ik ben hier direct voor te porren en mijn lul zwelt alweer op in het vooruitzicht dat ik straks in een geil nauw en nat kutje gestoken zij worden, of met een warme mond leeg gepijpt zal worden terwijl ik geil in mijn kont geneukt zal worden door de dikke lul van Frank

De meisjes pijpen de lul van Frank terwijl ik Frank 's kloten masseer en zijn aars met mijn tong neuk. Laura die dit in de gaten heeft, pakte een dubbele voorbinddildo met een flinke lul aan weerskanten. Zodoende kan zij Frank en zichzelf neuken door de ene kant in Franks kont te steken en de andere kant diep in haar eigen kutje kan laten glijden. Ik bef My 's kutje totdat het geil langs haar gespreide dijen stroomt. Ik doe mijn cock-ring weer om mijn lul omdat ik dit toch wel een lekker gevoel vind, ik plaatste een brede stalen cock-ring om mijn ballen, zodoende kunnen mijn kloten niet gemakkelijk omhoog komen op het moment dat ik klaar wil komen en daardoor mijn orgasme uit kan stellen.

Frank pakte van achteren mijn monster lul beet en plaatste deze voor de druipende kut van My. Zacht kreunend laat ik mij zakken en langzaam glijd mijn tot barstens toe gezwollen paal in My 's nauwe kutje.

My laat zacht hijgend merken dat ze geniet. Als mijn ik tot aan mijn gezwollen ballen in My 's kut ben weggezonken, doe ik mijn billen een beetje omhoog om Frank de gelegenheid te geven mijn aars te penetreren.

Laura brengt met haar tong wat vocht in mijn aars, pakt Frank 's lul beet en drukt die tegen mijn sluitspier aan.

Kreunend laat ik mijn aars ontspannen en voel Frank 's supereikel langzaam mijn sluitspier uitrekken. Frank drukt iets door waardoor de stijve leuter met de eikel langs de sluitspier schuift en langzaam dieper mijn endeldarm binnen dringt. "Godverdomme," hijg ik als de warme kloppende lul in mijn kont een beetje gewend ben. "Wat is dit geil, ik kom er bijna van klaar."

De ring om mijn ballen en de zacht knijpende hand van Laura zorgen ervoor dat ik mijn geil niet te snel in My 's kutje spuit. Frank houdt op met stoten en wacht op Laura om de dildo van haar in mijn kont geramd te krijgen.

"Je zou dit eigenlijk moeten filmen" zegt Laura als wij alle vier op de een of andere manier met elkaar aan het neuken zijn.

Ik in My 's kutje en met mijn vinger in My 's kontje. Frank in mijn kont en met zijn handen mijn zak knedend.

“Dat houden we tegoed voor de volgende keer,” zeg ik.

Laura die op haar beurt zichzelf neukt met de dubbele dildo, Frank die met de andere kant van de dildo in mijn kont neukt en Laura die mijn zak kriebelt met haar nagels.

"Dan zouden wij vast voor een porno Oscar in aanmerking komen."

My kreunt als ze haar orgasme snel voelt opkomen. Even later komt zij dan ook schokkend en kreunend klaar op mijn kloppende lul.

Omdat de ring om mijn ballen goed zijn werk doet kom ik niet zo snel klaar en My stelt voor zich om te draaien zodat ik mijn van het kutvocht glimmende lul in haar kontje zal kunnen steken. Dat lijkt me wel wat en zogezegd zo gedaan.

My gaat op zijn hondjes voor mij op het bed zitten, ik trek My 's billen van elkaar en plaats de eikel van mijn lul tegen het naar haar knipogende kontgaatje, druk mijn eikel langs de sluitspier en begraaf mijn lul ballendiep in My' s kontje.

Ik voelde My 's gloeiende darm zich strak om mijn gezwollen lul sluiten. Door de hitte en de verhoogde wrijving van mijn eikel lijkt het wel of ik op ontploffen sta. Zwaar hijgend gaat mijn ademhaling en doordat mijn lul hevig werd gestimuleerd door het superstrakke kontje van My, reageert mijn sluitspier door heftig samen te trekken om Frank zijn lul die mij nog steeds diep aan het neuken is.

Allemaal genieten wij van de geile situatie. Laura verhoogt plotseling ieders genot door de vibrators van de dubbele dildo in te schakelen.

De zware trillingen plantten zich tot diep in haar buik voort zodat zij heftig schokkend tot een fantastisch orgasme komt. Doordat de dildo in Frank 's kont plotseling heftig zijn prostaat stimuleert komt deze luid kreunend tot een spetterend hoogtepunt, waarbij hij zijn geil diep in mijn kont spuit.

Ik voel via Frank 's lul de vibrator van Laura diep in mijn kont trillen en dat is het laatste zetje dat ik nodig heb.

Cock-ring of geen cock-ring, stalen ring om mijn ballen ten spijt maar ik ga zowat van mijn stokje als ik mij hevig spuitend in My 's kutje leeg.

Deze trekt halverwege mijn gigantisch gezwollen lul uit haar kutje en richt de stralen sperma op haar tieten en haar gezicht. Vanaf haar voorhoofd tot aan haar navel druipt het geil van haar lijf en dit brengt Laura er weer toe om haar heerlijk schoon te likken. Nu zij toch bezig zijn trekt My Laura 's kutje boven haar mond en zo likken de meisjes zich nog eens naar een daverend orgasme.

Met ons vieren gaan wij onder de douche en spoelden de spermaresten van elkaars lijf. Daarna vallen wij ineengestrengeld op het grote bed in een ontspannen slaap. Voordat ik inslaap neem ik me voor dit nog vaak te herhalen.

Willem  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post572

Willem wil wel 1.2

WillemGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 08, 2011 12:29:13

Willem wil wel.

Ik ben wat je een geslaagde zakenman kunt noemen. Ik heb eigenhandig een goedlopend bedrijf van de grond gekregen. Het enig nadeel dat ik ondervind, is het feit dat mijn vrouw Jacqueline me al enige jaren geleden in de steek heeft gelaten. Ik heb veel te weinig tijd en aandacht aan haar kunnen besteden. Ik moest immers geld verdienen! Geld dat Jacqueline ook hielp opmaken.

Gelukkig waren er geen kinderen, dus de scheiding verliep niet al te stroef. Jacqueline is goed verzorgd achter gelaten en ik kan dus nog meer tijd in mijn zaak steken. Wat ik dan ook doe en met succes. Ik ben miljonair en de ambitie om multimiljonair te worden is net te hoog gegrepen.

Maar, aan mijn geluk ontbreekt toch wel een zacht vrouwenlichaam waar ik mijn moede lichaam tegenaan kan vlijen na een drukke werkdag. Ik heb dus besloten hier wat aan te doen en wel door het bezoeken van een seksclub.

Niet een ordinaire snol op de Wallen uitzoeken maar met een behoorlijk opgeleid en zeer goed uitziend stuk in de club apart gaan. Dat lijkt me wel wat, na jaren van onthouding en handenarbeid. Ik vind dat ik mijzelf deze traktatie best mag veroorloven.

Ik besluit eerst uitgebreid te douchen en mezelf uitzonderlijk goed te verzorgen. Ik trek die nieuwe zijden boxershorts aan en daar overheen een maatkostuum. Ik bekijk mijzelf in de spiegel en nadat ik mijn das recht heb getrokken, pak ik mijn autosleutels en stapte in mijn Audi A8 L Security die op de oprijlaan voor mijn kantoorgebouw met loft geparkeerd staat. Ik zet mijn favoriete CD aan en reis rustig en comfortabel naar Ferrières in de Belgische Ardennen waar ik een middeleeuws kasteel bezit "La Margalette" dat ik heb laten ombouwen tot een liefdesnestje voor vrienden en zakenrelaties die ongestoord van de genoegens van het leven willen genieten.

Permanent verblijven er een tiental meiden, vanuit de hele wereld, die opereren over de hele wereld en toplui begeleiden in alles waar toplui zich mee bezig houden. Voor hen heb ik wereldwijd dergelijke behuizing voorzien waar ze veilig kunnen verblijven tijdens of tussen twee contacten in, en nieuwe contacten kunnen leggen. Daardoor wisselt het 'personeel' constant en vinden de 'klanten' er steeds top gezelschap.

Het is gezellig druk in de bar en er zijn nog enkele zeer charmante vrouwtjes beschikbaar. Ik laat mijn oog vallen op een Oosters meisje dat My blijkt te heten en oorspronkelijk uit Vietnam komt. Uit die regionen komen de mooiste vrouwen ter wereld. Wij raken in een geanimeerd gesprek gewikkeld en My nodigt mij uit om mee te gaan naar een andere ruimte waar een liveshow opgevoerd wordt.

In de andere ruimte aangekomen, die schaars verlicht is, valt mij op dat bij de meeste aanwezigen al een verregaande staat van opwinding waarneembaar is.

Overal zie ik blote lichamen, borsten, gladde en behaarde kutjes, slappe en stijve pikken van allerlei omvang, grootte en kleur.

Oorzaak van al deze opwinding is de show die op het podium word opgevoerd door twee mannen en een fantastisch meisje dat beide heren volledig bediend.

Terwijl zij door de ene geneukt word, pijpt zij de andere, of trekt de ene af, terwijl de andere haar beft. Ik vind deze combinatie echt super en het tafereel geilt me op. Ik krijg het ook wel een beetje warm, wat mee wordt veroorzaakt doordat My zachtjes over mijn gulp strijkt.

"Je maakt me botergeil," fluister ik in haar oor. My lacht met haar parelwitte tanden.

"Leg je kleren dan in een kluisje en maak het je gemakkelijk."

Ik stop mijn kleren in een kluisje en krijg van de club een superkleine string aangereikt. Aldus uitgedost slenter ik weer naar de liveshow. Ik stel vast dat de stemming er goed in zit en dat My ook slechts in een string gekleed loopt. De harde tepels op haar kleine, puntige strakke borsten smeken om een zoen. Ik voel tussen haar benen aan haar glad geschoren kutje.

"Wat ben je al lekker nat en wat is je klitje al lekker hard. Ben je van mij zo geil geworden?"

Dat vind ik het lekkere aan de meisjes in een club, die genieten er duidelijk van.

Op het podium is ondertussen een nieuwe show aan de gang. Een prachtig meisje wordt geneukt door een atletische man, die op zijn beurt door een donker gekleurd meisje met een voorbinddildo in zijn kont wordt geneukt. De man geniet zichtbaar van de behandeling.

Ik krijg een geweldige stijve lul. Ik ben namelijk behoorlijk biseksueel ingesteld, hoewel ik nog nooit iets met een man, of twee vrouwen tegelijk heb gehad. Laat staan in mijn kont geneukt ben.

Dat zou Jacqueline nooit goed hebben gevonden. My krijgt in de gaten dat mijn string te klein word voor mijn stijve knoert en trekt de slip dus meteen maar uit. "Word je daar zo geil van?" Terwijl zij met haar slanke vingers de eerste grote druppels voorvocht over mijn eikel uitsmeert.

Zo zit ik dus naakt met een paal waar je u tegen zegt naar de show te kijken. My buigt zich voorover en neemt de eikel, waar al een grote druppel voorvocht uit komt, in haar mond en begint langzaam te pijpen. Intussen bewerkt zij mijn ballen, die gespannen in mijn zak staan, met haar nagels. Zachtjes krabbelde zij langs mijn zak. Heerlijk is dat. Een andere vinger, die zij eerst met haar eigen kutsap glad heeft gemaakt perst zij langzaam in mijn kont. Als die er helemaal in zit, kromt zij de vinger en masseert zodoende mijn prostaat.

"Oh ja, wat is dat lekker geil," hijg ik terwijl ik niet weet waar ik het moet zoeken en de grootste moeite heb niet direct in haar mond klaar te komen. Maar, ik weet dat hoe langer ik mijn orgasme kan uitstellen des te heftiger ik zal klaar komen. En dan niet in haar mond maar in My 's strakke kutje, of in haar nauwe aarsje. In haar lekkere pijpmondje kan ik later altijd nog mijn geil spuiten. My kijkt op, laat mijn lul uit haar mondje glippen en terwijl zij over haar schouder wijst, vraagt zij aan mij.

"Zou jij ook wel eens in je kont geneukt willen worden? Lijkt het je wel geil? Zo te voelen wel, man wat heb je een rock-hard lul."

Ik knik van ja, dat ik dat wel zal willen.

"Met een vrouw erbij, of met een man?" vraagt My, terwijl zij mij zacht aftrekt. "Laten we het eerst maar proberen met een geil vrouwtje erbij proberen. Ik doe dit voor de eerste keer, maar wordt al supergeil bij de gedachte alleen al."

"Dan vragen we of Laura mee wil doen" zegt My.

Laura blijkt een slank Vlaams meisje te zijn, die als specialiteit, zoals later blijkt, pijpen heeft. Zoals Laura kan pijpen, zo kan zelfs My het niet. Het lijkt wel of Laura voor de liefde geschapen is.

Zij heeft lekkere stevige tieten, een strak buikje, strak kontje, waarin het ook heerlijk neuken blijkt te zijn, maar dat vind ik later uit. Alles bekroont met een lekker strak kutje, waarop zij haar vachtje in een hartvorm heeft geschoren. Met de kutlipjes lekker kaal, zodat je geen haren in je mond krijgt met beffen. Op haar strakke buikje heeft zij een klein hartje laten tatoeëren, vlak boven haar snoezig kutje.

"Laten we met zijn drieën naar boven gaan, dan kunnen we lekker tekeer gaan" stelde Laura voor.

Op de kamer aangekomen, beginnen My en Laura eerst elkaar een beetje op te geilen door van een standje 69 op het waterbed te genieten.

Ik kijk onder het genot van een drankje toe en voelde mij steeds geiler worden. Lange slierten voorvocht hangen aan mijn stijve lul, als voorpret op de dingen die komen.

Als Laura en My allebei zijn klaargekomen, richtten zij hun aandacht op mij.

Laura neemt mijn lul tot diep in haar keel. Ik kan haar keelspieren voelen als ze slikt. Ondertussen steekt zij haar tong uit en likt aan mijn zak terwijl zij mijn superstijve lul heerlijk pijpt. Ik geniet zoals ik nog nooit heb genoten. Jacqueline heeft ooit een keer geprobeerd mij te pijpen maar begon al snel te kokhalzen en aan het doorslikken van geil hoefde ik al helemaal niet te denken.

Wel, Laura heeft er geen enkele moeite mee. Zodra zij merkt dat ik bijna klaar kom, trekt zij snel haar heerlijk mondje van mijn lul en wacht tot mijn opwinding wat is afgenomen. Door net achter de paars aangelopen eikel met haar vingers druk uit te oefenen, laat ze erg effectief, mijn genot afnemen en voorkomt een voortijdige ejaculatie. Dan gaat My op bed liggen en spreid haar goddelijke benen. Terwijl zij zacht haar kaal geschoren kutlipjes als een bloemkelkje voor mij openvouwt smeekt ze.

"Kom stop je harde lul diep in mijn neukgrotje en geef me een lekkere beurt."

Ik ga op haar liggen en schuif mijn beenharde snikkel tot aan mijn zak in haar knijpende kutje. Laura heeft haar middelvinger in de vaseline gedoopt en stopt haar ingevette vinger langzaam in mijn kont.

Langzaam begint zij mij te vinger- neuken, terwijl ik met My aan het geilen ben. Als ik aan een vinger gewend ben, stopt Laura er nog een vinger bij. Langzaam drukt zij door de weerstand van mijn sluitspier heen en begint mijn kont nu met twee vingers te neuken. Heerlijk vind ik dat, geneukt worden terwijl ik een heerlijk Aziatisch vrouwtje een beurt geef.

Als mijn kont wat opgerekt is, is het tijd om tot andere actie over te gaan. Laura bindt een middelgrote lul om en smeert deze in met kutsap en vaseline. De lul druipt van plezier en het is een supergeil gezicht om Laura met haar stevige borsten en een stijve lul door de kamer te zien lopen.

Zij knielt achter mij op het bed. Zij trekt mijn billen uit elkaar en plaatst de kop van haar kunst- lul tegen mijn aars. Langzaam voert zij de druk op en mijn sluitspier geeft vrij gemakkelijk de weg vrij om binnen te dringen.

"Oh, ik kom bijna klaar van geilheid", kreun ik en ontvang de lul in mijn achterste. Laura begint nu langzaam mijn kont te neuken. Op het moment dat ik mijn lul terugtrek uit het overstromende kutje van My stopte Laura de kunst- lul in mijn kont en op het moment dat ik naar voren ga, beweegt Laura naar achteren. Zo stemmen zij hun ritme op elkaar af.

Gedurende enige tijd is de kamer gevuld met kreunende en soppende geluiden van neukende mensen. Ik weet niet meer waar ik het moet zoeken, zo geil word ik van het gevoel van de kunst- lul in mijn kont. Op een gegeven moment trekt Laura de lul uit mijn aars en doet hem af.

"Ik zal jullie eens lekker beffen, terwijl jullie aan het neuken zijn." Zegt Laura en schuift op haar rug onder My 's buik door naar haar lekkende kutje, waar ik mijn lul soppend in en uit laat glijden. Zij legt een klein kussen onder haar hoofd en terwijl zij haar middelvinger weer in mijn kont laat glijden, begint zij aan My 's kutje en kittelaar te likken. mijn lul wordt daarbij niet vergeten.

Zodra hij naar buiten glijd likt Laura met haar geile tongetje langs de hele lengte van mijn pik. Dit kan natuurlijk niet lang zo doorgaan. Ik kom luid kreunend klaar.

Als Laura mijn ballen omhoog ziet gaan, ten teken dat ik ga klaarkomen, trekt zij de schokkende pik vlug uit My 's kutje en laat mijn zaad op My 's wijd openstaand neukgrotje spuiten. Zij richt de stralen precies op My 's kittelaar. Hierdoor komt ook My luid kreunend klaar. Laura likt ook My 's kutje schoon en zuigt de laatste druppels geil uit mijn lul.

Het duurt even voor we met z'n drieën weer op adem zijn gekomen. Wij drinken hierna nog een glaasje, ik zoen om beurten de meiden en bedank hen voor de heerlijke ervaring die ik met ze gedeeld heb.

"Dat vraagt om herhaling" laat ik de meisjes weten.

"Wat denk je. Zullen we de volgende keer ook voor een lekkere kerel voor je zorgen?" vragen de meisjes.

"OK. Na deze ervaring met een dildo, wil ik ook wel eens een echte in mijn kont hebben."

"Dat is dan afgesproken, we vragen Frank."

"Frank is een knappe neger met een heerlijke lul, die wel drie keer achter elkaar kan klaarkomen en tussendoor niet verslapt" legt Laura uit.

"Dat klinkt goed, zullen we de volgende keer bij mij thuis tekeer gaan? Dan kunnen we desnoods de hele nacht doorgeilen."

"Nou je bent nogal wat van plan" zeg My. We spreken af dat ik Laura, My en Frank zal komen ophalen bij de club en hun dan mee naar huis nemen.

Ik word nog lang nadat ik bij My en Laura ben geweest geil, alleen bij de gedachte al dat ik binnenkort van My, Laura en Frank tegelijk zal kunnen genieten. Dan kan ik eindelijk eens mijn biseksuele geaardheid laten mee geilen.

Willem  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post571

Ibiza

WillemGeplaatst door My 4Fingers di, april 26, 2011 23:36:59

Ibiza

Vorige zomer ging ik samen met twee vrienden (allemaal 20 jaar) naar Ibiza. We hadden al veel van dat "vakantieparadijs" vernomen en we keken er dan ook al vrij lang naar uit om het zelf te ontdekken. We gingen langs bij een vakantiebureau, en we kozen voor een last- minute- reis. We hadden er eigenlijk niet zo'n goed oog in, maar bon, de reis lag vast. Twee weken later zaten we op het vliegtuig.

We hadden alle drie wilde plannen en we zaten dan ook op het vliegtuig er al op los te fantaseren. Toen we aankwamen op het vliegveld was het al broeierig warm en daar hadden we ons bij ons vertrek in alle opwinding niet echt op voorzien. Onze jeans plakte al aan ons lijf.

In de luchthaven was er een busje voorzien dat ons rechtstreeks naar ons hotel bracht. Dat hotel, "Casino Royal", lag midden in een drukke straat, waar veel volk passeerde om naar het strand te gaan. Het hotel zag er ideaal uit. Een modern gebouw met een groot zwembad in de binnenplaats, tennisterreinen, fitness- zaal, voetbal- en basketbalveld en een bar die open was tot in de vroege uurtjes.

Om te bekomen van de vlucht besloten we een duikje te gaan nemen in het frisse zeewater. We pakten vlug een handdoek, een zwemshort en een voetbal uit onze bagage en begaven ons met ontbloot bovenlijf richting strand. Omdat we alle drie in de Koninklijke militaire school zitten, officierenschool van het leger, zijn we gewoon om iedere dag te fitnessen. We zijn dus alle drie nogal afgetraind.

Op het overvolle strand aangekomen, gooiden we onze handdoeken op een hoopje en spurtten we richting het water. We lieten ons enkele minuten gaan en probeerden elkaar onder water te duwen. Al gauw was ik vermoeid en zei dat ik een leuk plaatsje zou gaan zoeken tussen al die zonnende mensen. Ik vond een plaatsje waar nog net drie handdoeken pasten, en spreidde onze spullen over deze plek uit.

Twee handdoeken naast de onze lagen er verlaten bij. Ik smeerde mijn buik en schouders in en legde me op mijn rug, zonnebril op het gezicht en begon een beetje te soezen. Na een tijdje werd ik wakker gemaakt door mijn twee vrienden, die luidruchtig uit het water gelopen kwamen. Ze keken goedkeurend rond.

"Hoe heb je dat gedaan, heb je hiervoor betaald?" vroegen ze al lachend.

Ik wist niet wat ze bedoelden, maar voor ik het kon vragen hadden ze geld uit hun tas gehaald om drank te gaan halen.

Ik keek rond me en zag dat de handdoeken naast ons nu wel bezet waren. Twee beeldschone meisjes keken me over hun zonnebril glimlachend aan. Ik glimlachte terug en vroeg in gebrekkig Spaans van waar ze waren. "Somos de Hollanda," zeiden ze giechelend. Ze hadden ons natuurlijk al bezig gehoord en hadden door dat wij ook Nederlands spraken.

"Ik ben Tom, aangenaam!"

Ze stelden zich voor als Anja en Mischa. Er waren geen woorden voor. Allebei hadden ze lange blonde krulletjes, helderblauwe ogen en een lichtgebruinde huid. Hun piepkleine bikini speelden tot mijn verbeelding. Ik draaide me op mijn buik, want er begon beweging in mijn zwemshort te komen.

"Da 's wel gevaarlijk, zo in de zon liggen zonder je rug in te smeren," zei Anja, de langste van de twee. Zonder het te vragen pakte ze mijn zonnecrème en begon mijn rug in te smeren. Ze begon mijn schouderbladen rustig te masseren en zakte steeds verder naar omlaag. Na een paar halen gleed ze onder mijn short en voelde aan mijn lul die dan al strak stond. Ze ging op mijn achterwerk zitten en vroeg me in welk hotel ik zat. Ik gaf haar de naam en het adres, en het nummer van onze kamer. Nogmaals pakte Anja mijn zonnecrème en begon nu haar vriendin in te smeren. Ze ontdeden elkaar van hun bovenstukje en ik dacht dat ik het zowat kreeg. Twee paar lekkere tietjes die geil door evenveel paar handen ingewreven werden. Ik kreeg het er zowaar nog warmer van. Ik zag hoe ze elkaar begonnen toe te fluisteren en onopvallend achter mekaars slipje begonnen te voelen. Die slipjes zagen er behoorlijk nat uit, en dat kwam niet van het zeewater.

Ze pakten hun spullen bij elkaar en zeiden dat ze de volgende dag op ongeveer dezelfde plaats zouden liggen. Ze graaiden hun spullen bij elkaar en liepen arm in arm weg. Mijn vrienden kwamen terug met drie blikjes cola. Ik vertelde hen van het voorval en ze lachten.

"Jij hebt genoeg zon gehad voor vandaag," zeiden ze. Misschien wel, en ook wij pakten onze spullen in.

We wandelden richting ons hotel en haalden onderweg wat eten en een paar flesjes bier uit. Thuisgekomen ging ik als eerste onder de douche en maakte mij daarna klaar om uit te gaan. Tegen elf uur waren we alle drie klaar en kwamen we samen in mijn kamer. Dat was de enige kamer met terras en eerst dronken we nog een paar biertjes voor we weggingen.

In de eerste dancing was het bijzonder druk. Hete lichamen dansten tegen elkaar op het opzwepende ritme van de muziek. Na amper een kwartier waren we elkaar kwijt. Ik ging naar de bar om me wat te drinken te halen toen tegen per ongeluk tegen een meisje aanliep.

Ik kon ook mijn ogen niet geloven. Het was een van de meisjes van op het strand. Ze zag er nog mooier uit. Haar haren los naar achteren, mooi opgemaakt gezicht, en een ongelooflijk mini kleedje. Om over het zomerse topje nog maar te zwijgen. Ze had duidelijk geen bh aan en haar tietjes dansten vrolijk op en naar achter het veel te kleine bloesje. Meteen nam ze me beet en danste richting haar vriendin. Na enkele minuten waren onze lichamen verstrengeld, en verkenden we elkaar met onze handen. Ik voelde dat een paar slanke handen me bij mijn kontje grepen en ik werd dichter tegen Anja aangedrukt. Ze likte geil aan mijn oor. Hierdoor werd ik zo opgehitst dat ik meteen initiatief toonde en haar vurig op de mond kuste. Mischa nam daarna mijn plaats. Het was een geil zicht, de twee meisjes, en ik mijn lul stond op springen. Ze zagen dat en trokken me mee naar buiten.

"We zitten hier heel dichtbij op hotel. Geen zin om even mee te komen."

Ik was mijn vrienden natuurlijk vergeten en zei zonder aarzelen ja.

Op haar hotelkamer stond het raam op een kier. Ze sliepen samen op een kamer en hadden een tweepersoonsbed. Anja trok mij hier meteen op en begon mij al van mijn T-shirt te ontdoen. Mischa trok zich even terug in de badkamer. Ik begon Anja hevig te zoenen en onze lichamen lagen te kronkelen van genot.

Ze liet er geen gras over groeien en deed meteen mijn en haar broek uit. Het leek wel of ze dit elke avond deed. Ze zakte naar onder en begon geil aan mijn pik te likken. Ik wist niet meer waar ik was en liet me volledig gaan. Haar mondje zakte steeds dieper over mijn lul die zowaar op springen stond. Mijn handen gleden over haar rug en ik wreef over haar borsten die vrolijk heen en weer bengelden. Haar tepels stonden stijf en werden nog stijver als ik erover wreef. Ik kwam heerlijk klaar en spoot haar mond vol. Na een haal haalde ze mijn pik uit haar mond en ik kwam verder klaar op de lakens. Mijn lul werd na de heerlijke lozing niet slap en dat zag Anja. Ze kroop omhoog en begon me te berijden.

Ondertussen zag ik dat Mischa tegen de muur leunend naar ons aan het kijken was. Ze was bezig met zichzelf te vingeren. Ik riep haar en ze zette zich boven mijn gezicht. Gulzig begon ik haar schaamlipjes en haar klitje te likken. Anja, die nog altijd druk bezig was haar rit tot een goed einde te brengen kwam kreunend een eerste keer klaar. Ze perste haar kut dicht en deed nog een laatste wip. Dit was er teveel aan en ik spoot haar vol. Ook Mischa was al vrij vlug bij haar eerste hoogtepunt en ook zij schreeuwde het uit. Nu was het aan haar om mijn lul even stijf te pijpen. Ik rolde haar van me af en merkte dat Anja de hoek omging richting badkamer. Eindelijk kon ik me volledig op Mischa concentreren.

Ik masseerde haar stevige tieten en likte aan haar harde tepels. Ze werd er heel geil van en trok aan mijn haar. Ik kroop verder naar beneden en begon haar een tweede keer oraal te bevredigen. Haar hete sappen lekten op het bed en ze zag er ongelooflijk geil uit.

"Genoeg gelikt, ik wil dat je me nu neukt." Zei ze kreunend en zette zich op haar handen en knieën. God, hoe zalig. Haar kontje, strak naar achter, ik wilde eerst nog even likken aan die sappige schaamlipjes, maar bedacht me. Het werd tijd voor een heerlijke neukbeurt.

Mijn lul gleed moeiteloos bij haar naar binnen en ik greep haar bij haar borsten. Ze kreunde en zei dat ik haar klit moest masseren. Automatisch opende ze haar benen een ietsje meer waardoor ik alles gemakkelijker kon bereiken. Sneller en sneller gleed mijn lul in en uit haar natte kut en ik greep haar bij haar billen.

"Vlug, neuk nu mijn kont." Zei ze en voor ik het zelf besefte trok ze haar kontje terug. Mijn lul was glad van al dat vocht en ik zette mijn paal tegen haar kleine kontgaatje. Ik drukte een keer stevig door en mijn lul gleed moeiteloos binnen. Ze was zo strak dat ik na een paar seconden haar kont volspoot.

Uitgeput viel ik op bed naast het hete lichaam van Mischa. Anja kwam tussen ons liggen en had iets in haar handen. Een vleeskleurige kunst lul verdween in haar kut. Mischa begreep dat haar vriendin bloedgeil was en hielp haar een handje. Alleen plaatste zij de lul in Anja's kontgaatje. Ik begreep meteen waarom ik daarjuist zo gemakkelijk naar binnen kon. Terwijl ze de dildo in Anja's gaatje op en neer liet gaan, zette ze zich achterstevoren op het lichaam van haar vriendin. Deze begreep de boodschap en likte meteen aan Mischa 's poesje. Ook Mischa likte uit volle overtuiging de kut van haar vriendin. Dit wond me zo op dat ik achter Mischa plaatsnam. Haar kut werd al gelikt door Anja en dus bleef er nog maar een ding over: haar nogmaals in haar kontje nemen. Ze kreunde en dit hitste de twee geile meiden zo op dat ze zich meteen naar een hoogtepunt likten.

Anja voelde zich een beetje achtergesteld, want haar had ik nog niet geneukt. Ze zette zich op de rand van het bed en zei dat ik haar moest neuken. Ik pakte haar benen bij haar kuiten en ze stak haar benen in de lucht. Hierdoor kreeg in een prachtig zicht op haar bijna kaalgeschoren kutje. Vlug drukte ik mijn eikel tegen haar ingang en duwde ik mijn lul helemaal bij haar binnen.

Mischa had achter mij plaatsgenomen en ik voelde dat ze de kunstpik tegen mijn kontgaatje duwde. Ik schrok en hield even op met in Anja haar kut te beuken. Maar die lul was superglad en gleed moeiteloos mijn gat binnen. Het was de eerste keer dat zoiets gebeurde maar ik moet eerlijk zijn; het deed behoorlijk goed. Ik kwam veel sneller klaar en spoot Anja's kut vol.

Mischa gooide zich op het bed, en Anja ging in 69-standje boven haar zitten. Weer kwam er zo een plaats vrij achter Anja, en ik neukte haar weer in haar kut. Terwijl likte Mischa haar vriendin. De combinatie van mijn paal die haar beukte en de tong van haar vriendin, maakte Anja zot.

Ze kneep in Mischa 's borsten en alle drie kwamen we een laatste keer klaar.

Ik mocht van de meisjes van hun douche gebruik maken en kleedde me terug aan. De meisjes lagen nog wat de zoenen in bed en zeiden dat ze gingen blijven liggen. Ik nam afscheid en stapte op. Onderweg naar mijn hotel kwam ik mijn vrienden tegen en vertelde hun mijn verhaal. Ze waren onder de indruk en zeiden dat hun avond vrij rustig was geweest. De mijne anders niet. We gingen naar ons hotel en kropen in bed.

Wat er verder tijdens die vakantie nog gebeurde, vertel ik later wel.

Willem  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post564

Ik ben Willem

WillemGeplaatst door My 4Fingers vr, februari 18, 2011 02:07:17

Willem doet het Bi

Ik ben Willem en ik heb zo nu en dan een ontmoeting met vrouwen en heel soms ook met mannen. Ik ben namelijk Bi en dat is best lekker, je bent vaak bezig met een vrouw maar ook wel eens met een man en dan heb je in je mond wat je zelf ook hebt. Dat is zeker heel aangenaam kan het iedere man aan raden om het eens te proberen, al was het maar voor één keer.

Zo heb ik een tijdje geleden een vrouw leren kennen via de chat die het wel zag zitten om eens met een andere man dan haar eigen seks te hebben. Ze wilde ook alleen seks en voor de rest niets. Dat is ook mijn motto, ik wil seks en dan voor de rest geen gezeur erom heen die heb ik thuis al genoeg. Maar wat ik thuis niet heb zoek ik dus buiten de deur.

Deze vrouw beschreef zich als een volle dame die middenin het leven staat en niet al te mager, mijn interesse was hierdoor wel gewekt. Ik begon een gesprekje met haar, wat na een poosje veranderde in waarom ik op de box was en zo.

Ik vertelde haar dat ik thuis seks te kort kwam en eigenlijk op zoek was naar een vrouw die mij dat kon geven. We hebben een tijdje zitten praten en hielden contact via de box. Na een tijdje zei ze dat ze me een keer wilde ontmoeten om eens in het echt te zien of dat we misschien iets konden doen. Ik had haar ook al een paar keer gebeld dus onze stemmen waren al bekend bij ieder, en haar stem beviel me erg goed.

We hadden het over verschillende dingen en ook dat ik het wel lekker vond om eens een trio te doen met een tweede man erbij. Als die ook maar Bi zou zijn.

Ze vertelde dat ze een kennis had die ook Bi was en best eens wilde kennis maken met een man en daar ook seks mee wilde hebben.

Ik zag toen mijn kans om met haar tot een afspraak te komen, want ook zij wilde best eens twee mannen zien vrijen en er zelf dan ook aan mee te doen. Ik stelde haar voor om eens een afspraak te maken met haar vriend op een zaterdag zodat we dan beide konden. Om een afspraak te maken op een moment dat we alle drie konden dat viel niet mee. Maar toch, het lukte. Ze regelde die afspraak en op de dag ging ik er naar toe.

Toen ik werd binnen gelaten door een goed uitziende man zag ik dat mijn chat vriendin er ook al was. We begroete elkaar en stelde ons voor, na wat gepraat te hebben zei Ingrid.

"Ik wil eens zien dat twee mannen elkaar zoenen en niet zomaar. Maar wel een echte tongzoen."

Ik keek de man aan en ging bereidwillig recht staan, hij ook en we liepen naar elkaar toe. Ik sloeg mijn armen om zijn nek en zette mijn lippen op de zijne. Ik merkte dat hij dat nog niet had gedaan maar ik merkte ook dat hij het wel wilde leren. Ik duwde mijn tong tussen zijn lippen door, streelde met mijn tong langs de zijne en die zoen begon hij te beantwoorden. Ik voelde dat zijn tegenstand brak en hij begon mij met veel passie terug te zoenen. Zijn armen lagen om mijn lichaam. Ik liet mijn handen over zijn rug gaan en begon ook langzaam zijn billen te masseren. Ik voelde aan de voorkant dat dit hem niet onberoerd liet want langzaam werd zijn lul hard in zijn broek. Ik ging met mijn handen naar voor, deed zijn broek los en schoof die langzaam naar beneden.

Ik keek even naar de stoel waar Ingrid in zat en zag dat het schouwspel haar ook al aardig had opgewonden want ze zat met haar handen onder haar rok en streelde zichzelf met half gesloten ogen.

Ik ging met mijn hand in zijn slip, pakte zijn halfharde paal beet en begon er rustig mee te spelen. Wat tot gevolg had dat deze heel snel op volle sterkte stond en dat was best een lekkere paal iets groter dan de mijne. Ik pakte hem beet met mijn hand, keek hem recht in zijn ogen aan en zakte langzaam naar onder. Ik stroopte gelijk zijn slip af, zijn harde paal kwam omhoog en kletste tegen zijn buik aan.

Ingrid zat met een hele geile blik te kijken en toen ik zijn lul in mijn mond nam en er zachtjes op begon te zuigen draaide ze haar ogen weg en zag ik dat ze zichzelf naar een hoogtepunt had gevingerd.

Ze zuchtte, sloot krampachtig haar benen en bleef even zitten. Toen kwam ze overeind en liep naar ons toe. Ze zette haar mond op de mond van haar vriend en begon wild met hem te tongen. Hij streelde haar volle lichaam, ik pijpte hem nog steeds, stak een hand uit naar Ingrid en liet deze onder haar rok verdwijnen.

Daar voelde haar kletsnatte slip, liet er mijn hand in glijden, pakte het beet en trok haar slip uit. Dat liet haar een licht gegrom ontlokken.

Ik had de lul niet uit mijn mond laten gaan en voelde dat het niet lang meer zou duren eer hij zijn zaad zou spuiten. Ik ging met een vinger in de kut van Ingrid, begon haar te vingeren en liet er nog een vinger bij naar binnen gaan. Zo bewerkte ik gelijk haar klitje wat haar deed grommen en niet zo zeker meer op haar mooie machtige benen liet staan.

Ik duwde langzaam een vinger in haar kontje en dat was bijna te veel voor haar. Ze klampte zich vast aan haar vriend, beet hem in zijn tong en ik liet een vinger in de kont van haar vriend glijden. Dat was te veel voor hem.

Hij zei ineens,"ik ga klaarkomen hou je bek er omheen en drink mijn zaad."

Hij maakte wat neukbewegingen, zuchtte, gromde en kwam met heel veel kracht klaar.

Toen Ingrid dit merkte kon ze zich ook niet meer inhouden en kwam ook klaar over mijn hand. Haar sappen vloeide rijkelijk en mijn mond liep over van het zaad van haar vriend. Ik deed wel moeite om het allemaal in te slikken maar er liep toch wel heel wat langs mijn lippen en wangen naar buiten. Toen ze wat waren gekalmeerd ging ik omhoog. Ingrid gaf me een zoen en likte al de resten zaad van mijn lippen en wangen af.

Haar vriend deed het ook en likte zijn eigen zaad op.

Ze zei, "dit is echt geweldig. Ik geniet als twee mannen met elkaar aan het vrijen zijn." Ze keek mij aan, trok me naar zich toe, drukte haar lippen op de mijne, liet haar tong in mijn mond glijden en begon een heerlijk gevecht met mijn tong. Ondertussen ontdeed ze mij van mijn kleding. Ze pakte mijn lul beet die ze langzaam begon af te trekken.

Ik liet haar even los en keek haar aan.

"Als je nog even doorgaat dan kom ik klaar," ze keek me aan en zei.

"Neen, je gaat klaarkomen in mijn kut en drukte me op de grond. Ze kwam op me zitten, pakte mijn lul beet en liet die in haar kut glijden.

"O! meisje. Als je beweegt dan spuit ik je vol." Ze bleef even stil zitten en begon toen langzaam te neuken.

Ik zag dat haar vriend er ook weer bij kwam. Hij ging over mij heen staan en Ingrid pakte zijn lul in haar mond. Ik begon zijn billen te strelen en liet gelijk een vinger die ik goed nat had gemaakt in zijn kont glijden.

Hij begon te grommen en zei "ik wil neuken."

Zijn lul was al weer hard, Ingrid keek mij aan en zei.

" Ja, je mag Willem neuken," ging van mij af en gebood mij om op handen en knieën te gaan zitten. Ze pijpte de lul van haar vriend goed nat en maakte met wat spuug mijn gaatje ook goed nat.

"Kom jongen, stop die mooie lekkere paal in zijn gat. Ik wil je hem zien neuken. Kom op!"

Hij nam plaats achter mij, zette zijn lul tegen mijn gaatje, drukte hem eerst langzaam iets naar binnen en bleef even zitten.

Ingrid was achter hem gaan zitten en drukte hem ineens met kracht naar voren zodat hij ineens helemaal in mijn kont gleed. Dat deed mij even kreunen van pijn, maar hij trok zich daar niet veel van aan en begon mij te neuken. Eerst langzaam maar dat ging al snel een heel stuk harder.

Ingrid zei ineens" Ho! Even stoppen."

Ze ging onder mij liggen, pakte mijn op springen staande lul beet, schoof die in haar kut en gebood ons om te neuken.

Ik voelde hoe de paal van haar vriend mijn darmen in worden gestoten en dat was een zalig gevoel. Ik begon ook langzaam Ingrid te neuken maar ik voelde ook dat ik dit geen tien seconde meer kon volhouden eer ik haar kut zou volspuiten.

Ik keek haar aan. "Ik ga je volspuiten, ik ga klaarkomen meisje, ik kom!" en gelijk spoot ik mijn zaad in een paar krachtige stralen haar kut in.

Doordat ik mijn kont dichtkneep kon ook haar vriend zich niet meer inhouden, kwam jankend klaar en spoot zijn zaad in krachtige stralen mijn kont in.

Bij het zien en voelen van deze explosie kwam Ingrid ook nog een keer klaar, haar ogen draaide weg en ze kwam zuchtend en grommend klaar. Haar kutje kneep erg hard maar heel lekker in mijn lul en ze zuchtte."

"Dit is heerlijk! Dit zou ik wel iedere dag willen."

We rolde van elkaar af en ik ging met mijn hoofd tussen haar dijen en likte het zaad wat uit haar kut liep op. Ik gaf haar een zoen en liet mijn zaad haar mond inlopen wat ze gretig inslikte.

Toen we even later wat waren bijgekomen liepen we naar de douche en daarna hebben we nog even wat gepraat en ook afgesproken dat dit niet de laatste keer was maar zeker een begin van een mooie en misschien wel lange relatie zou kunnen zijn zo met zijn drieën.

Maar dat is het vervolg dat ik hoop zeer snel gaat komen.

Willem  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post525

Ik ben Piet Heet. Hoe heet bent u?

WillemGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 26, 2010 02:12:39

“Hallo! Ik ben Piet Heet. Hoe heet ben jij?”

Met deze standaardgrap stelde onze chat -vriend zich voor. Aangezien wij op zoek waren naar een leuke biseksuele jongen om een triootje mee te vormen namen we die kreet voor lief. We wilden wel meer van hem weten.

Ons chat verliep voorspoedig,. We schakelden over van schrijven naar praten en ook het video praatje verliep fijn. De jonge man “Heet Piet” bleek een uiterst geschikte kandidaat te zijn.

Jong, slank en onervaren. Hij had alleen nog maar met mannen en vrouwen apart seks gehad, dus ook voor hem was een trio de eerste keer. We besloten diezelfde avond nog af te spreken.

Daar stond hij dan.

Nerveus aan een sigaretje trekkend op de hoek van de straat, wachtend op zijn eerste ontmoeting met mij, Willem, en mijn vriendin Birgit.

We besloten om eerst wat te gaan drinken in een café om het ijs te breken.

Piet vertelde honderduit, maar was duidelijk erg zenuwachtig. Dat vonden we allebei wel schattig, dus na een goedkeurende knik aan elkaar nodigden we hem uit om met ons mee te gaan naar ons appartement.

We hadden het vooraf al gezellig gemaakt, met zachte geurende wierook en sfeervolle verlichting. Toen we ook nog een zacht muziekje opzetten en de kaarsen aandeden was het plaatje compleet.

Birgit verkleedde zich snel en kwam terug in een mooi doorschijnend jurkje, waaronder opwindende lingerie schuilging.

Ik schonk voor Piet intussen een drankje in, en maakte het mezelf gemakkelijk naast hem op de bank.

Birgit begon een opwindend dansje uit te voeren, en knoopte haar jurkje tergend langzaam los. Dat liet Piet niet onberoerd, en de bobbel in zijn broek werd groter.

Ik besloot het initiatief te nemen en liet mijn hand over zijn bobbel glijden. Piet beantwoordde mijn aanraking met een hand die zijn weg zocht naar mijn lul, die intussen al staalhard was geworden.

Birgit’ s jurkje was ondertussen op de grond beland, en werd snel gevolgd door haar tanga. Ze ging op Piet zijn schoot zitten en kuste hem vol op zijn lippen.

Piet reageerde met een zachte grom en een kneep in mijn voelbaar flinke paal. Ik knoopte zijn broek open en haalde zijn heerlijkheid tevoorschijn.

Piet had ondertussen de BH van Birgit opengemaakt, en masseerde haar volle borsten. Hij kneep in haar tepels wat bij Birgit zacht kreunen opwekte.

Ik stond op en ontdeed me snel van mijn kleding, en poedelt naakt knielde ik voor Piet neer.

Ik trok zijn schoenen, sokken en broek verder uit en streelde de binnenkant van zijn bovenbenen. Birgit kwam naast me op de grond zitten en samen kusten we zijn zalige lul.

Hij was besneden, en had een paar teeltballen om u tegen te zeggen. Wel was hij netjes geschoren. We wisselden het kussen af met zachte likjes, en daarna lieten we om beurten die heerlijke neukstaaf in onze mond verdwijnen. Hij genoot zichtbaar van alles, en liet zich dan ook alles goed welgevallen.

Ik besloot Piet te laten proeven van mijn paal, en ging op de bank staan, met Piet tussen me in en mijn paal voor zijn gezicht.

Piet opende zijn mond en ik stootte mijn lul naar binnen. Hij sabbelde, zoog en liet zijn tong langs mijn ballen glijden. Ik pakte zijn hoofd vast en begon zijn mond te neuken.

Birgit wisselde intussen haar mond af met haar borsten, en klemde Piet zijn paal tussen haar volle tieten, en dat was echt teveel voor Piet.

“Even wachten, anders kom ik nu al klaar!”

We hadden ons ondertussen op de grond neergevleid, en Birgit ging boven Piet zijn hoofd gehurkt zitten. Piet flitste met natte tong over haar natte kut en Birgit bereed zijn gezicht zichtbaar genietend.

Nadat de pik van Piet schoon was vond ik het tijd om zijn kontje eens onder handen te nemen. Ik gebaarde Birgit dat ze op de bank moest gaan liggen, en Piet ging op zijn knieën verder met beffen.

Dat gaf mij de gelegenheid om mijn tong voorzichtig over zijn maagdelijke anus te laten glippen. Piet keek even op, maar ging daarna onverstoorbaar door met likken. Mijn tong verkende nu zijn kontje en de zoete smaak maakte me wild. Ik wilde meer.

Terwijl ik zijn paal stevig bewerkte en hem begon te rukken rimde ik hem uit volle kracht om zijn gaatje soepel te maken voor de volgende aanval.

Mijn tong werd vervangen door mijn vinger, die het gezelschap kreeg van een tweede vinger.

Hij gromde, kreunde en likte dat het een lieve lust was, terwijl Birgit met haar kut tegen Piet zijn gezicht reed.

Nu was het moment dat ik me niet meer kon bedwingen, en duwde mijn paal tegen zijn gaatje aan. Zonder pardon ramde ik hem erin, zijn kontje glad en glibberig van mijn speeksel.

Piet gaf een schreeuw en begon terug te stoten. Op zijn hondjes neukte ik hem nu stevig door, terwijl Birgit het hoofd van Piet stevig tegen haar soppende kut aandrukte.

“Ik ga komen!” Kreunde ik en met een laatste diepe stoot pompte ik Piet zijn kontje vol met mijn zaad.

Ook Birgit hield het niet langer en kwam schokkend en luid kreunend klaar. Nog steeds trok ik Piet af en ook hij kwam zowat gelijktijdig al grommend klaar, mijn hand onderspuitend.

Ik trok mijn lul uit zijn hete kontje en zakte uitgeput naast hem op de grond. Piet boog zich voorover, zoende me op mijn mond, en likte mijn hand schoon.

Birgit was intussen opgestaan en had nog eens wat te drinken ingeschonken.

“Jongens, alles leuk en aardig, maar ik heb intussen nog geen pik in me gevoeld!” Zei ze quasi teleurgesteld. Natuurlijk was het een beetje plagerig, maar de boodschap was duidelijk.

“Piet is een jonge vent dus die zou nog wel een keertje kunnen,” zei ik uitnodigend en ik keek hem vragend aan.

“Zo’n mooi lijf kan toch niemand weerstaan!” Zei hij lachend en trok Birgit naar zich toe.

“Ik wil graag in beide gaatjes gevuld worden, en jij mag kiezen welk gaatje je wilt hebben,” zei Birgit.

“Hm… Volgens mij heb je een erg lekker strak kontje, dus daar wil ik wel van genieten,” antwoordde Piet.

Hij kuste Birgit vol op haar mond en liet zijn tong naar binnen glijden.

Met natte kussen en likken ging hij naar beneden, trok Birgit haar billen uit elkaar en gaf een lange lik over de bilspleet van Birgit. Birgit kreunde zacht. Ik pakte zijn paal vast om hem alvast stijf te maken. Afwisselend trok ik zacht aan zijn neukstaaf en nam hem in mijn mond om hem goed nat te maken.

Piet likte Birgit’ s kontje lekker glibberig en positioneerde zich daarna op de grond. Birgit zakte langzaam op zijn pik. Voor Piet was het teveel en hij ramde zijn lul met één stoot in Birgit’ s geile kontje.

Birgit was wel aan dergelijke invasies gewend, dus gaf ze geen kick. Nu hij volledig in haar was kon ik me op mijn knieën voor Birgit manoeuvreren, en tikte met mijn eikel plagerig tegen Birgit’ s druipende kut. Ik was nu zodanig opgewonden dat ik me ook geen moment bedacht, en mijn lul direct volledig in mijn geile vrouwtje duwde.

Birgit liet zich achterover op de borst van Piet zakken, die met zijn handen haar tieten masseerde. Langzaam kwam onze hete sandwich in beweging.

De aanblik was fantastisch. Ik voelde bij elke stoot de lul van Piet in en uit haar kontje glijden.

Birgit kreunde het uit en gilde bij elke stoot.

“Oh! Ha! O, Lekker, geef me alles wat jullie hebben! Ja! O ja nu! Harder!”

Het duurde dan ook niet lang voordat Piet aankondigde dat hij het niet meer hield en met een laatste ferme stoot pompte hij Birgit’ s kontje vol met zijn geil.

Twee stoten daarna liet Birgit zich volledig gaan en schreeuwde zichzelf naar een heerlijk orgasme.

Snel trok ik mijn lul uit Birgit’ s geile kut en trok me verder af, om ook op een heerlijke manier klaar te komen. Ik spoot over de naakte lijven van Birgit en Piet. Ik zakte door mijn knieën en liet me naast hen op de grond vallen, voldaan en uitgeput.

We kusten elkaar en waren het erover eens dat het niet geslaagder had kunnen aflopen.

Willem  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post318

Wij zijn toch achtien

WillemGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 23, 2010 22:44:06

We zijn toch achttien!

Toen om vijf voor twee de bel ging plofte ik tevreden in de bureaustoel en keek nog even hoe alle mooie heupwiegende tienermeisjes het klaslokaal uitstroomde. Er van uitgaande dat iedereen weg was draaide ik mij om en begon het lesmateriaal wat ik gebruikt had bij elkaar te zoeken en in mijn tas te stoppen.

Diep in gedachten over het verloop van deze eerste lesdag ontging het mij dat de twee mooie meiden met de brutale opmerkingen van achter in de klas naast mijn bureau waren gaan staan en zacht giechelend wachtten tot ik besef had van hun aanwezigheid.

Pas toen een van de twee zei “mijnheer?” Ontwaakte ik uit mijn dagdroom en realiseerde me dat ze er stonden. Nu de rest van de klas weg was en er dus geen andere afleidingen meer waren had ik de kans deze twee beeldschone tieners die nu pal naast mijn bureau stonden eens goed van dichtbij te bekijken. Ik kon met moeite mijn ogen van de twee afhouden. Het waren twee meiden uit een 6de atheneumklas en ik schatte ze beide al achttien.

De linker had blond lang golvend haar, een mooi vragend gezicht met twee prachtige blauwe ogen en twee heerlijke volle lippen waar mijn fantasie van op hol sloeg. Haar lichaam sloot perfect aan op de heerlijkheid van haar gezicht, twee mooi ronde borsten, ik schat cup c, een slank heerlijk gevormd lichaam met twee perfecte lange benen. Het was nog zomer en die dag best warm, haar sexy open topje wat net genoeg bedekte en een minirokje wat haar heerlijk gevormde kontje strak omsloot maakte haar voorkomen als geile tiener dan ook helemaal compleet.

De vriendin naast haar was een brunette van dezelfde lengte, ik schat net geen één meter zeventig, en was minstens net zo knap. Ze had donker krullend haar en een ietwat ronder gezicht dan haar vriendin, maar met twee donkerbruine ogen, een wat getinte huid en net zulke heerlijke volle lippen kwam ze exotisch over. Ook haar lichaam was om uren naar te kunnen kijken, twee prachtig gevormde borsten, net zo’n heerlijk slank lichaam een goddelijk kontje wat doorliep in twee ongelofelijk mooie lange gebruinde benen. Ook zij was niet vies van een zomerse uitdagende kledingkeuze. Een draperend wit topje wat haar schouders net wat bloter legde dan in eerste instantie de bedoeling was, het aansluitend strak rood minirokje liet niks meer te wensen over.

“Dag dames, zeg het eens” antwoordde ik, terwijl ik ze beide strak aankeek. “Wij wilde u wat vragen mijnheer” begon de brunette.

“Oh, en wat mag dat dan wezen dames, het zal toch niet gaan over wat jullie tijdens de les van mij wilde weten hoop ik? Ik sta hier als leerkracht, niets meer.” Ze keken elkaar even vlug aan en vervolgens antwoordde de blonde met een ondeugende schittering in haar ogen

Wel…Heus… Vergeeft u ons mijnheer. Eigenlijk wilden we wel iets persoonlijk vragen, en nu de les gedaan is...”

Dit moet ik voorzichtig aanpakken dacht ik bij mezelf, ze mogen dan wel achttien zijn, maar dit is nog maar dag één van het jaar, als ik ze te veel laat merken hoe ze mijn hoofd op hol kunnen brengen wordt de rest van het jaar een ramp.

“Dames, laten we het volgende afspreken. Ik beantwoord nu al jullie vragen en dan spreken we af dat we hier de volgende les niet meer over beginnen, goed?” Ik moest voor mezelf toegeven dat deze manier van aanpakken wel gevaarlijk was, maar aan de andere kant vond ik het ook wel heel spannend dat twee zulke mooie jonge meiden meer van mij wilde weten dan alleen mijn naam. Nu was het de brunette weer die het woord voerde.

“Wij vroegen ons af of u misschien zin had iets te gaan drinken in de stad, dan kunt u ons ook beter leren kennen.”

Dit antwoord had ik niet helemaal verwacht. Daar ging mijn plan. Ik heb nooit gezegd waarover ze me alles konden vragen, alleen dat ze dat konden. In principe had ik me hier vrij gemakkelijk onderuit kunnen lullen, maar omdat deze twee mooie meiden het me zo aardig vroegen had ik eigenlijk ook geen zin om neen te zeggen, daarnaast wilde ik eerlijk gezegd ook wel meer van ze weten.

“Iets drinken in de stad? Zozo, ik ben benieuwd wat jullie allemaal van me willen weten.”

“Ach, gewoon wat drinken moet toch kunnen? We zijn immers allebei al achttien, dus wat dat betreft kunnen ze ons niks maken.”

Ik moest ze hierin toch zeker wel gelijk geven en besloot daarom dan maar definitief in te stemmen.

“Goed, daar hebben jullie gelijk in, waarom ook niet, wat spreken we af?” Aan hun reactie was te zien dat ze blij waren met mijn antwoord.

“Om 3 uur gaat dat?”

“Moet lukken en zeg maar jij hoor, wat is trouwens jullie naam dames?”

“Ik ben Brenda en dit is Maya.” Antwoordde de blonde meid enthousiast “Tot vanmiddag dan?” Met een ondeugend lachje draaide ze zich om en liepen het lokaal uit.

Zag ik dat nou goed, of deden ze alle twee hun best zo sexy mogelijk weg te lopen? Hoe dan ook zag het er bloedgeil uit. Ik ben gek op meidenbillen en deze hadden echt twee kontjes om van te dromen!

Om tien voor drie, ruim op tijd kwam ik aan bij het afgesproken cafeetje. Tot mijn verbazing zaten de twee meiden al aan een tafeltje met ieder een drankje op me te wachten. Brenda zag me het eerste en zwaaide enthousiast naar me gebarend dat ik er bij moest komen zitten.

“Goeie dag meiden, hoe lang zitten jullie hier al?”

“ Nog niet zo lang mijnheer, we waren alleen even langs huis gefietst om ons op te frissen.”

Ik schoof aan bij ze aan het tafeltje en bestelde een biertje. De eerste paar minuten waren een beetje ongemakkelijk en vreemd, maar al gauw en mede dankzij de biertjes en wijntjes kwamen de twee en ik ook lekker los en begonnen we te praten over van alles en nog wat. Op een gegeven moment werden de meiden wat persoonlijker.

“Ik neem aan dat je geen vriendin hebt hoop ik?” Vraagt Maya op een bepaald moment.

“Ja inderdaad,” vervolgt Brenda, “dat zou zonde zijn!” Na twee biertjes en een wat minder gespannen sfeer besluit ik mijn stoute schoenen aan te trekken en in te spelen op hun uitdagende vraag.

“Ik zou twee vriendinnen anders veel leuker vinden” zeg ik terwijl ik de meiden lachend aankijk. Kennelijk is dit het spelletje wat Maya en Brenda wilde spelen, dus ik dacht ik speel het leuk met ze mee.

“Oh, maar meester waar doelt u nu toch op” zegt Maya met een ondeugende lach op haar gezicht.

“Dat hangt er helemaal af waar jullie met dit gesprek naartoe willen, meiden.” De twee kijken elkaar even aan en dan zegt Brenda met een sexy stem.

“Is het een idee dit gesprek bij jou thuis voort te zetten meester?” Even weet ik niet hoe ik hier op moet reageren, wat zijn deze twee lekkere tieners wel niet met mij van plan? Maar op dat moment kan me dat echt helemaal niks meer schelen. Na dik een uur met deze twee heerlijke meiden te hebben gepraat wil ik niks liever dan ze mee naar mijn huis nemen.

“Kom op dames we gaan, ik woon niet zo heel ver.”

“Yes!” zegt Brenda enthousiast, “ik hoop dat je een lekkere bank hebt om op te zitten, want van deze terrasstoelen krijg ik echt een zere kont!”

Na tien minuten fietsen komen we bij mijn huis aan. Ik ben drieëntwintig woon nog niet zo lang op mezelf, en was blij dat ik met een beetje geluk dit appartementje heb kunnen bemachtigen.

“Vierde verdieping dames, en de lift is stuk, dus dat wordt lopen”

“Geeft niets” zegt Maya “des te lekkerder zit je bank straks!

“Het is niet groot, maar voor een persoon, meer dan genoeg” zeg ik als hen mijn appartement binnenlaat.

“Daar staat de bank, maak het jezelf maar gemakkelijk, dan ga ik even wat te drinken pakken.” In de keuken moest ik even zoeken maar als ik de kamer binnen kom lopen met 3 glazen en een lekkere fles rode wijn reageren de meiden die languit op mijn bank zijn gaan liggen enthousiast.

“Lekker!” Roepen ze in koor. Ik ga tussen hen inzitten en schenk de drie glazen in. Ik moet hiervoor een beetje vooroverbuigen en om bij het tafeltje te komen en kan dus niet ziet wat links en rechts achter me gebeurt. Als ik bezig ben het eerste glas in te schenken voel ik twee handen over mijn been richting mijn kruis gaan. Ik schrik hier toch wel een beetje van en stoot bijna het glas wijn van tafel.

“Laat die wijn maar even staan,” fluistert Brenda in mijn oor, terwijl ze ondertussen met haar hand over mijn kruis aan het wrijven is.

“Dames, wat is dit nu?” Weet ik nog net te stamelen. Ik leun achterover en draai mijn hoofd richting Maya die mij vervolgens vol op mijn mond pakt. Een zalige lange tongzoen volgt, en dit meisje weet wat tongen is hoor! De aanraking van Maya’s heerlijke volle lippen en de handen van Brenda over mijn kruis, weten in rap tempo al het bloed naar mijn lul te doen stromen en in een minimum van tijd zit ik op mijn eigen bank met een stijve lul die op knappen staat. Brenda merkt dit al snel en terwijl ik nog innig met Maya aan het zoenen ben stapt ze van de bank en gaat op haar knieën voor me zitten. Langzaam maakt ze mijn riem los, knoopt ze mijn gulp open en met een soepele beweging weet ze mijn broek en boxershort tot op mijn enkels af te stropen waarmee ze mijn twintig centimeter te voorschijn haalt.

“Oh, wat is die lekker groot zeg,” zegt Brenda verrast. Maya stopt met zoenen en verplaatst haar aandacht naar mijn geslachtsdeel.

“Hm…” zegt Maya verlekkerd. “Ik denk dat ik je daar maar even bij moet helpen Brenda.”

Op dat moment zit ik in de zevende hemel. Als een team beginnen de twee bloedgeile dames mijn lul te bewerken. Maya buigt zich op handen en knieën over mij heen, waarbij haar heerlijke kontje opwindend in de lucht steekt, en neemt met volle overtuiging mijn dikke staaf zo ver mogelijk in haar mond. Ik voel hoe de warmte van haar volle lippen die ik zojuist heerlijk heb gezoend mijn lul omsluiten en vervolgens langzaam in ritmische bewegingen op en neer bewegen. Ondertussen heeft Brenda de rest van mijn edele deel onder handen genomen en voel ik hoe ze een voor een mijn ballen in haar mond neemt en er heerlijke op zuigt. De dames houden dit langer vol dat ik had gehoopt. De heerlijke warmte van het mondje van Maya in combinatie met die van Brenda zorgen ervoor dat ik het zaad al op voel komen borrelen. “Oh, als jullie zo doorgaan houd ik dit niet lang meer vol dames,” waarschuw ik ze. En beide stoppen ze meteen

“Dat zou zonde zijn” zegt Brenda met een geile blik in haar ogen.

“Ik wil nog wel meer genieten van die heerlijke pik van je.”

“Dan maar naakt,” zegt Maya. En terwijl ik op de bank lig na te genieten en bij te komen van de heerlijke pijpbeurt van net beginnen de twee bloedgeile meisjes elkaar voor mij uit te kleden. Beide meiden hebben een prachtig lichaam, bij het zicht ervan word mijn pik nog stijver. Alle twee kleden ze zich helemaal uit op hun minirokje na, iets wat me botergeil maakt.

Brenda komt op me aflopen en gaat voor me staan.

“Hoe wil je me hebben?” Zegt ze met de geilste stem die ik ooit heb gehoord. Achter haar zie ik hoe Maya in een stoel is gaan zitten, kennelijk met de intentie naar ons te kijken en met haar hand haar kutje aan het vingeren is “Draai je maar om,”zeg ik tegen Brenda en gehoorzaam draait ze zich langzaam en geil om en gaat met haar rug naar me toe staan. Kennelijk begreep ze wat ik wilde, want ze bukt zich een beetje naar voren en langzaam laat ze zich op mij zakken. Ik zie hoe mijn staaf beetje bij beetje in haar nauwe gaatje verdwijnt. Een ongelofelijk geil gezicht om dit heerlijke meisje van achttien met haar ongelofelijk lekkere kontje over mijn lul heen te zien schuiven. “Oh wat voelt dat lekker zeg, ik heb nog nooit zo’n lekkere dikke pik in me gevoelt,” zegt ze kreunend. Ik hoef verder niets te doen als Brenda met haar zalige warme strakke kutje op en neer begint te bewegen. Al snel begint ze het tempo op te voeren en merk ik dat naarmate ze steeds natter wordt ze steeds harder begint te kreunen. Ik word hier ontzettend geil van en begin mee te bewegen met de neukende bewegingen van Brenda. Telkens als Brenda weer naar beneden zakt ram ik mijn lul omhoog om hem zo nog harder en dieper in haar te krijgen. Harder en harder begint ze te kreunen

“Oh, ja! Ram hem er dieper in, ik wil hem dieper in me, wat is dit heerlijk, neuk me lieverd, neuk me.”

Ik merk dat het voor haar te veel wordt en bij de zoveelste beweging komt ze sidderend klaar. “Oh ja! Ja, ja, o, ja! Hm…, neuk me, ik kom!” Haar orgasme lijkt wel eindeloos.

Met schokkende bewegingen voel ik hoe haar kutsappen langs mijn ballen loopt terwijl ze, met mijn lul diep in haar, klaar komt en zich achterover op me laat vallen. Ik kus haar in haar nek en ze beantwoord deze met een heerlijke tongzoen.

“Dat was hemels schat, ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen,” zegt ze tot slot hijgend.

Op dat moment staat Maya op en loopt op ons af,”Jezus wat ben ik daar geil van geworden zeg, om jullie te zien.”

Ik lach en zeg, “dan is het nu jouw beurt lieverd.” Ze kijkt me recht in de ogen geil aan en zegt, “eindelijk, maar bij mij heb je minder voor het zeggen.” Ze draait zich om, gaat op handen en knieën op de grond voor de bank zitten en legt vervolgens haar hoofd op haar handen waardoor haar vreselijk lekkere kontje ongelofelijk geil omhoog steekt en zegt terwijl ze achterom naar me kijkt, “komt er nog wat van?”

Ik wist even niet waar ik het had, dit prachtige achttien jarige meisje gaat op handen en knieën met haar minirokje nog aan voor me zitten en eist van me dat ik haar neuk, ik ben in de hemel beland zeg ik tegen mezelf en neem op mijn knieën plaats achter Maya. Ik richt mijn pik op haar kutje en ik probeer hem langzaam naar binnen de duwen.

“Nee, zegt Maya, mijn kutje heb ik net al bewerkt, ik wil je in mijn kontje hebben.”

“Gaat dat wel passen?” Vraag ik haar.

“Er is maar een manier om daar achter te komen.” Antwoord ze met een stem om doden te wekken. Ik verplaats mijn stijve pik een paar centimeter naar boven voor haar nauwe kontgaatje en probeer hem langzaam naar binnen te duwen, maar ondanks dat mijn lul nog helemaal nat is van Brenda’s kutje krijg ik mijn dikke eikel toch niet naar binnen. Ik probeer het nog een keer en duw dit keer iets harder, maar wederom zonder succes.

“Godverdomme,” mompel ik en besluit dat het dan toch echt harder moet. Ze wil het zelf denk ik bij mezelf.

Ik plaats mijn pik tegen haar sterretje en pak Maya stevig bij haar heupen vast. In een keer ram ik met grote kracht mijn volle twintig centimeter in haar nauwe kontje.

“Auw! Oh!” Kreunt ze, en kijkt achterom. Wat een geil gezicht was dit zeg. Terwijl ik in mijn ooghoek Brenda zichzelf zag vingeren was ik dit vreselijk geile meisje keihard in haar kont aan het neuken.

Als een bezetene begon ik te rammen, af en toe wist ik mijn pik nog maar net in haar kontje te houden zover als ik hem in en uit roste. Maya kreunde en schreeuwde het uit van genot.

“O, ho, o, oh, ja, ja! Ja, vooruit. Neuk me lieverd, neuk dat lekkere kontje van me, dat wil je toch! Ja, ga door, harder, oh, ja! Nog!”

Het was echt het geilste wat ik ooit gezien had. Dit heerlijke meisje wat met haar kontje omhoog door mij in haar reet genomen werd. Een zalig achttien jarig meisje, en ik was haar aan het neuken. Met deze gedachte en het ongelofelijk lekkere gevoel en gezicht van dit meisje wat ik zo hard aan het neuken was werd voor mij te veel.

Ik voelde een enorme lading zaad opborrelen vanuit het diepst van mijn ballen die hard tegen Maya’s kontje aankletste.

“O, oh, ja, ha, ja, ik ga komen lieverd, ik houd het niet meer, je bent zo vreselijk lekker en geil!”

“Oh ja! Spuit me vol schatje, kom maar, geef me al je zaad, ik wil je zaad in mijn kontje voelen lieverd, spuit me maar lekker vol met die heerlijke dikke pik van je, kom maar ja! Doe het! Nu, vlugger! Ja! O Ja! Spuit verdomme!”

Bij die laatste uitdaging hield ik het echt niet meer. Een enorme lading zaad vond zijn weg naar mijn eikel en met mijn pik zo ver mogelijk in haar spoot ik met grote stralen Maya’s kontje helemaal vol.

O! O, oh ja! Hier slet! O ja! Super heerlijk. Geweldig! Ik spuit je vol! Zo vol als een ei.”

“O, o, ja, o ja! oh ja! Ik voel het, ik voel je zaad in me ontploffen, oh!”

Met onbeheersbare schokken onderging ik mijn orgasme.

Uiteindelijk liet ik mij uitgeput op Maya neerzakken. Even bleven we zo liggen en kuste ik Maya liefdevol in haar nek.

“Wat was dat vreselijk lekker zeg. Fluisterde ik in haar oor.

Dat geld ook voor mij, lekkere geile hengst.” Antwoordde Maya hitsig terug. Ik draaide mijn hoofd om en kreeg een heerlijke lange tongzoen van Brenda die naast ons was gaan zitten.

“Zo.” Zegt Brenda met een lach op haar gezicht. “Ik denk dat we elkaar nu wel ietsjes beter kennen of niet?”

“Tja…, ik weet het nog niet zo goed. Ik denk dat we dit de komende weken nog maar een paar keer moeten herhalen” antwoordde ik lachend.

Willem  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post316