Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Weekend XXXTra

Peter De GroteGeplaatst door My 4Fingers za, oktober 07, 2017 13:38:08

MIJN BAR-MEID

Soms probeer ik mijn vrouw over te halen om iets spannends of opwindends te doen. Dat lukt helaas niet vaak maar een enkele keer verrast ze me. Zo zaten we laatst te praten met een vriendin (Monique) die in het zuiden van het land woont. Ze runt daar een cocktailbar. We zaten gezellig te keuvelen over de gezelligheid van Luxemburg en haar werk. Ze vertelde onder andere hoeveel ze ongeveer op een zaterdagavond aan tip verdiende. Toen ik vroeg of het nog wat uitmaakte voor de hoogte van de tip hoe ze er bij liep moest ze lachen. Typisch een mannenvraag grijnsde ze maar je hebt inderdaad gelijk. Als ik bijvoorbeeld een rokje of mijn super strakke spijkerbroek aan trek dan krijg ik meestal iets meer dan gemiddeld. Ik zag haar al voor me door de zaak lopen.

"En gebeurt er dan wel eens wat?" Vroeg ik haar. Ze vroeg wat ik bedoelde en ik legde haar uit of er ook klanten waren die haar aanraakten.

"Ja hoor, dat gebeurt ook wel. Het is dan de kunst om je niet te laten kennen en het met een grapje af te doen." antwoordde ze luchtig.

"Zou dat wat voor jou zijn?" Vroeg ik aan mijn vrouw. Kaat begon hard te lachen.

"Ja, ja dat zie jij wel zitten! Dan ben jij zeker één van die klanten die aan mijn kont zit!" daagde ze me uit.

"Nou je kontje mag er zeker zijn en inderdaad ik zou er waarschijnlijk niet vanaf kunnen blijven." We kletsten nog wat verder onder het genot van de nodige glaasjes wijn. Toen de flessen leeg waren gingen we slapen. Mijn vrouw was blijkbaar toch wel een beetje opgewonden geraakt van het gesprek want zodra we in bed lagen sloeg ze haar armen om me heen.

"En lekkere vent, wil je me nog aanraken?" Ik liet mijn handen over haar lichaam glijden. Ze had nog een heerlijk strak lichaam en een paar parmantige borsten. Haar kutje was inderdaad al kletsnat.

"Zozo jij bent behoorlijk geil!" Merkte ik op. "Vond je het soms toch wel erg opwindend?" Ze grijnsde alleen maar en vroeg of ik in haar wilde komen. Zo'n verzoek kan je natuurlijk niet weigeren, dus liet ik mijn stijve geslacht soepel in haar geoliede kanaal glijden. Terwijl ik haar heel rustig en loom begon te neuken vroeg ik of ze het een keer wilde doen. Ze moest er over nadenken antwoordde ze. Ik liet het daar voorlopig bij want als ik haar ga pushen doet ze het absoluut niet. In plaats daarvan nam ik haar met trage lange diepe halen. Met mijn vingers bewerkte ik intussen haar klitje en zo stoomden we samen op naar een heerlijk hoogtepunt.

Drie weken later onder het eten vertelde ze opeens dat ze het toch wel een heel spannend idee vond om een keer als serveerster rond te lopen. Ik moest inwendig grinniken maar antwoordde haar dat ik wel even een afspraak met Monique, onze vriendin, zou maken. Twee weken later konden we bij haar op de zaterdagavond terecht. Eén van haar collega's kon die avond niet dus het zou mooi zijn als Kaat dan kon meehelpen. Zo dat was geregeld. Ik kreeg meteen allerlei fantasiebeelden voor ogen.

De twee weken kropen om en eindelijk was het zaterdag.

"Schat, zal ik je tas met kleren inpakken, terwijl jij naar de kapper gaat?" Stelde ik haar voor.

"Ja, da's goed, dan ga ik nu en gaan we zodra ik terug ben weg." de deur viel al dicht voordat ik nog iets kon zeggen. Ik had voor die zaterdagnacht een hotelkamer in het centrum geboekt zodat we 's nachts niet terug hoefden te rijden. Dat wist ze nog niet. Maar dat zou ik haar onderweg wel vertellen. Eerst ging ik haar kleren inpakken. Ik pakte de weekendkoffer en liep naar haar kast. De kleren die ze aan zou doen hingen al aan de kast: een strakke spijkerbroek en een kleurrijk T-shirt. Hm… dat was niet helemaal wat ik voor ogen had maar daar kon ik voor de heenreis weinig in veranderen. Ik besloot voor de avond andere kleren in te pakken. Ook had ik nog speciaal een sexy lingeriesetje voor haar gekocht. Dat zou ik vanavond als verrassing aan haar geven.

Twee uur later waren we onderweg. We luisterden naar de muziek en keuvelden gezellig wat. In Luxemburg aangekomen reed ik tot haar verrassing een oprit van een hotel op. "Blijven we hier slapen?" Vroeg ze enthousiast.

"Ja, zeker schatje!" Antwoordde ik en prompt kreeg ik een stevige pakkerd op mijn wang. We checkten in en hadden nog alle tijd voor het eten. Rond negen uur hadden we met Monique in de bar afgesproken.

"Laten we nog even de stad in gaan misschien zien we nog wat leuke kleren" stelde ik voor. Slenterend in de heerlijke nazomerzon bekeken we de mooie en interessante winkels van Luxemburg. Het liep tegen het einde van de zomer en daarom was het overal opruiming van de zomerkleding. In een winkel zagen we een prachtig zomers setje bestaande uit een witte rok en blouse van linnen. Kaat was er meteen dol op en even later had ze het aan. Perfecte kleding voor vanavond dacht ik toen ze het aan had en zich zelf in de spiegel bekeek.

"Hé, jammer, je kan behoorlijk door de stof heen kijken" wees ze me aan.

"Ach, dat geeft toch niet, in de zomer hoort juist luchtige kleding. Ik betaal wel!" Stelde ik voor. Dat haalde haar over en even later liepen we met onze aankopen de winkel uit.

Na nog een borrel op een gezellig terrasje te hebben genomen kwamen we rond half zes weer terug in het hotel. Kaat ging zich eerst even opknappen en ik reserveerde alvast een restaurant. Terwijl ze onder de douche stond legde ik haar nieuwe kleding op bed en knipte de prijskaartjes er af. De kleding bestond uit; een spannend zwart lingeriesetje bestaande uit een string en een mooie kanten push up beha, een paar prachtige zwarte fantasiekousen met kousenband en het nieuwe witte zomerse setje.

"Kom je er nog bij?" Hoorde ik haar roepen. Ik begreep dat ze zin had en dat was een goed teken voor de avond.

Ik wilde dolgraag maar hield me in en riep; "kom er maar uit, dan gaan we eerst gezellig eten." Even later kwam ze naakt uit de badkamer. Ze zag er zoals altijd geweldig uit. "Dat is voor het eerst, dat jij niet wil" zei ze plagend. Ze keek naar de kleding op bed. "Zozo, je hebt uitgepakt! En nu wil jij natuurlijk dat ik dat aan doe?" Plaagde ze me verder. Ik gaf geen antwoord, maar wachtte rustig af. Met stijgende geilheid keek ik toe hoe ze achtereenvolgens haar kousen met een brede kousenband aantrok en daarna haar string en behaatje.

"Zo ventje, is dit opwindend genoeg denk je?" Ze pareerde voor mijn ogen en het kostte me de grootste moeite om haar niet te bespringen. Wel nam ik haar even in mijn armen, kuste haar teder en liet mijn handen over haar lichaam glijden. "Je ziet er fantastisch uit" fluisterde ik in haar oor. Ik voelde hoe haar tepels onder mijn aanraking hard werden. "mm…" kreunde ze zachtjes. Met tegenzin liet ik haar los. Ze trok haar rokje en bloes aan en bekeek het geheel in de spiegel.

"Hè vervelend, je kan mijn ondergoed er doorheen zien" sprak ze en ze wilde al uit haar tas een ander setje pakken.

"Dat is juist de bedoeling schatje" sprak ik tegen haar. "Je gaat toch vanavond in een bar werken, dan hoort dat juist. Het is de laatste mode om te laten zien wat voor ondergoed je draagt." Na veel vijven en zessen besloot ze het gelukkig toch aan te houden.

Eerst gingen we een hapje eten in een heel gezellig restaurant. Met het goede weer konden we heerlijk buiten in de tuin zitten. Het was gezellig en romantisch en vormde een goede basis voor het vervolg later op de avond. Door het gezellige etentje leek het wel of mijn vrouw in de wolken was en daardoor meer durfde. Zelfverzekerd liepen we rond negen uur naar de bar. De bar was uiteraard al open en een groepje bezoekers zat buiten op het terras te genieten van de laatste zonnestralen. Toen Kaat langs liep zag ik de mannen haar met hun ogen uitgebreid opnemen en haar volgen. Dat zat goed vanavond dacht ik bij mezelf. Binnen werden we enthousiast verwelkomd door Monique. "Wat fijn dat jullie er zijn. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat je het zou doen Kaat, maar het komt vanavond wel erg goed uit. Tenminste als je het nog steeds wilt doen." Kaat kuste haar vriendin op beide wangen en bevestigde dat ze haar graag zou helpen. "Mijn vaste kracht is helaas ziek en de oproepkracht kan maar tot elf uur blijven. Ik sta er dus vanaf dat moment alleen voor en er is juist vanavond door een groep van twaalf personen een mid-night loungeborrel gereserveerd. Zou je me daarbij willen helpen?" "Natuurlijk" antwoordde Kaat "vertel me maar wat ik moet doen!"

"Mooi, maar we nemen eerst even iets te drinken. Je ziet er trouwens spetterend uit!" complimenteerde Monique haar. Kaat gloeide helemaal bij dat compliment.

"Dank je, Peter heeft mijn kleding uitgezocht. Blijkbaar wil hij graag dat ik er vanavond goed uit ziet!"

Monique keek me ondeugend aan "zozo Peter, weer spelletjes aan het spelen!"

Ik moest lachen. In het verleden had ik Monique mijn fantasieën verklapt. Het is zo'n heerlijke gezellige meid waardoor je al snel allerlei intimiteiten uitwisselt. Ik onthield me van commentaar. Ze keek me strak aan en grijnsde toen "ik weet genoeg!"

"Heb je aan deze twee handjes ook nog wat vanavond?" Probeerde ik het gesprek op een ander onderwerp te gooien.

"Zeker, je kunt mooi achter de bar de boel in de gaten houden!" zei Monique terwijl ze weg liep om een bestelling op te nemen. Even later kregen we een uitgebreide rondleiding van Monique door de bar en de kelder er onder. De vaten, taps, wijn, gedistilleerd alles werd ons in een spoedcursus verteld en voorgedaan. "Zo nu weten jullie alles, kan ik lekker vrij nemen vanavond!" grapte Monique. Ik zocht mijn plekje achter de bar en Kaat ging haar eerste bestelling opnemen.

Inmiddels was de zon ondergegaan en was iedereen binnen komen zitten. Ik keek toe hoe mijn vrouw bij een groepje jongens een bestelling opnam. Ze was eerst nog wat nerveus maar al snel raakte ze gewend en beantwoorde ze de opmerkingen van de jongens ad rem. Naarmate de avond vorderde bewoog ze zich steeds gemakkelijker; ze was geknipt voor het werk. Als ze achter de bar kwam om iets in te schenken kuste ik haar snel even en fluisterde in haar oor dat ze er geweldig uit zag. Ik zag dat ze daar van genoot. Mijn hand gleed dan snel even over haar heerlijke strakke kontje. Rond half twaalf kwam het gezelschap binnen. Het bleek een vriendenclub van mannen van rond de veertig te zijn die éénmaal per jaar een weekend uitgaan. Ze brachten meteen een gezellige sfeer binnen. Ze waren naar de bar toegekomen om een cocktailproeverij te houden. Ik zette wat gezellige latin music op en verheugde me op de avond. De invalkracht was inmiddels al naar huis gegaan, dus we stonden er alleen voor. Kaat werd door de mannen uitgebreid bekeken en als ze dan weg liep zag ik de kerels onder elkaar allerlei opmerkingen en grapjes maken. Dit paste prima in mijn plannetje. Ik fluisterde tegen Kaat dat ze de mannen uit haar hand kon laten eten want ze waren allemaal enorm onder de indruk van haar.

"Nou dat zal wel meevallen" antwoordde ze lachend. Ik besloot haar wat uit te dagen. Ik pakte een bierviltje en schreef er een boodschap voor haar op. Toen ze weer langs kwam gaf ik het aan haar. Ze pakte het aan en las: - wees opwindend en doe een extra knoopje van je blouse open! -. Lachend keek ze me aan. Ik maakte een smekend gebaar en keek hoe ze naar achter liep. Toen ze terug kwam zag ik dat ze inderdaad een knoopje had opengemaakt. Yes dacht ik bij mezelf. Het was weliswaar nog niet genoeg maar wel een begin. Tien minuten later gaf ik haar weer een bierviltje - nog een knoopje -. Ook nu voldeed ze aan mijn verzoek. Het bloesje begon al uitdagend open te staan. Je kon de welving van haar heerlijke borsten zien en als ze voorover boog zag je de rand van de zwarte kanten push up beha. Ze keek me uitdagend aan toen ze weer terug liep naar de gasten. Het leek wel alsof ze over een drempel gestapt was; zelfverzekerd nam ze de bestelling op. Het spel was echt begonnen. Achter de bar liet ik mijn hand over haar strakke bilpartij glijden. Ze vond het lekker en liet het toe.

"En ben je in de stemming schatje" vroeg ik zachtjes aan haar. "Voor jou altijd!" fluisterde ze zwoel terug. Een rilling van geilheid liep over mijn lijf. Snel schreef ik een nieuwe opdracht op het viltje en gaf het aan haar. - ga uitgebreid de tafeltjes schoonmaken! - even keek ze me niet begrijpend aan, maar toen had ze door wat ik bedoelde. Ze pakte een vochtige doek en liep naar de lege tafeltjes. Voorover gebogen nam ze de tafeltjes af. Ze zorgde er voor dat de andere gasten die er nog zaten haar goed konden observeren. Ook vanaf de bar kon ik zien dat haar bloesje heerlijk open hing en een groot deel van haar borsten verpakt in de mooie beha toonde.

Toen één van de mannen naar de bar kwam zag ik mijn kans. Ik nam hem in vertrouwen en vertelde dat hij met zijn vrienden geluk had. Hij keek me vragend aan.

"Nou kijk, de bediening die we vanavond hebben is een invalster. Normaal werkt ze in een striptent en doet ze heel ander werk!" Vertelde ik met een knipoog. Hij begreep me direct. "Als je nou een fooi geeft dan mag je die bij haar zelf in de kousenband stoppen."

"Meen je dat" vroeg hij me nog voor de zekerheid. Ik knikte. Opgewonden liep hij terug naar zijn maten. Toen Kaat even later terug kwam van de tafeltjes complimenteerde ik haar dat ze er zo goed uit zag. "Je ziet er uit om rauw in te bijten!" Ze glom helemaal.

"Ik vind het ook wel leuk en spannend om te doen" antwoordde ze.

"Zie je nou wel!" Ik schreef weer iets op een bierviltje en gaf het aan haar. Ze las: - laat de fooi door de gasten zelf onder je kousenband stoppen.- ze moest lachen.

"Nou dat dacht ik toch van niet!" Fluisterde ze toen ze weer een bestelling ging opnemen. Ik keek aandachtig toe hoe ze bij de groep de bestelling opnam en even later de drankjes ging brengen. De mannen wilden meteen even afrekenen. Kaat begreep niet goed waarom dat nu moest en niet aan het einde van de avond maar vond het best. Ze schreef de bon uit en gaf het aan de mannen. De man die aan de bar had gestaan gaf haar het geld.

“Nu wil ik je ook nog graag mijn tip geven” zei hij vervolgens. Kaat begreep hem niet helemaal, maar had toen door waar hij op doelde. Ze draaide zich om naar mij en keek me vuil aan. Intussen wilde de kerel haar het geld geven en tilde haar rokje al op. Even dacht ik dat Kaat hem zou slaan maar toen berustte ze zich erin. De man trok het rokje nog iets verder op dan noodzakelijk en stopte de vijf euro persoonlijk tussen de kousenband. Ondertussen hadden hij en zijn maten genoten van de prachtige benen en het sexy slipje van mijn vrouw.

De paar andere gasten hadden ook in de gaten wat er gebeurde en één voor één wilden ze graag tussentijds afrekenen. Grijnzend keek ik toe hoe de kerels het rokje van mijn vrouw optilden om de fooi tussen haar kousenband te stoppen. Niet zelden gleden hun handen dan brutaal over haar been. Toen ze weer terug kwam achter de bar keek ze me geil aan.

"Mm… ik heb zin in je!" Fluisterde ze in mijn oor "ik word gewoon geil van die spelletjes van jou!" Verlekkerd liet ik mijn hand over haar kontje gaan. Ik had ook wel zin in haar maar wilde eerst nog even verder spelen.

"Ja, we moet nog even doorwerken tot sluitingstijd. Dus nog een uurtje te gaan." "Jammer" fluisterde ze terug en liep toen de bar weer in om een bestelling op te nemen. Even later kwam opnieuw één van die kerels aan de bar om iets speciaals te bestellen. Ik zei zachtjes tegen hem dat als ze met elkaar 20 euro fooi zouden geven die meid waarschijnlijk wel haar beha uit zou willen doen. Met een vette knipoog verdween hij naar zijn maten. Ik keek toe hoe ze het voorstel bespraken en toen even later de beurs te voorschijn kwam wist ik dat ze het zouden doen. Ik wenkte Kaat en gaf haar een bierviltje. - trek voor 20 euro fooi je beha uit. Daar word je pas geil van! - ze begon te schateren.

"Nou schat troost je niemand is zo gek om dat te doen" liep ze lachend terug. Ik keek naar haar lichaam en genoot van de zwarte beha die duidelijk zichtbaar door de dunne stof van haar bloesje scheen. Hoe lang zou het daar nog blijven zitten? Toen ze bij het tafeltje van de kerels kwam werd ze door de man geroepen die aan de bar had gestaan. Hij wapperde met een briefje van twintig euro en probeerde aan haar uit te leggen wat hij daarvoor wilde. De andere kerels zaten haar allemaal aan te moedigen en probeerden haar over te halen het te doen. Ze keek me hulpeloos aan. Ik gaf haar een luchtzoen terug en keek toe hoe ze zich zou redden. Uiteindelijk liet ze de man toe het briefje tussen haar kousenband te stoppen. Uitdagend keek ze me aan toen ze door liep naar achter. Na een paar minuten kwam ze terug en gooide haar zwarte beha in mijn schoot. "Zo heb je nu je zin, geile vent!" Ik keek haar aan en mijn ogen gleden verlekkerd over haar borsten die duidelijk zichtbaar door de stof van het bloesje te zien waren. De donkere tepels priemden hard naar voren.

"Wauw!" fluisterde ik. Het zag er adembenemend uit. "Ga maar gauw verder bedienen" de mannen aan het tafeltje zaten al wild te gebaren dat ze iets wilden bestellen. "En gun ze een mooi uitzicht!" Riep ik haar nog toe.

Monique die het allemaal van een afstandje zat te bekijken moest lachen toen ik haar aankeek. "Je bent een vreselijke vent!" Sprak ze me vermanend toe "je gooit je vrouw gewoon te grabbel. Maar het is wel ontzettend geil!" Eindigde ze met een knipoog. "En volgens mij vindt Kaat het nog leuk ook! En wat nog veel mooier is, we hebben nog nooit zo'n goede omzet gehad!"

Ik keek toe hoe Kaat de mannen verleidde door ze af en toe een blik in haar bloesje te gunnen als ze voorover boog. Misschien konden sommigen haar tepels al zien als ze zo stond als nu. Goh ik was er zelf ook enorm geil van geworden en kon bijna niet wachten tot sluitingstijd. Toen ze even later weer bij de bar stond stelde ik haar voor om even pauze te nemen en gezellig aan de bar te gaan zitten. Ze voldeed aan mijn verzoek en nam voor de bar plaats.

"Ben je erg geil?" Vroeg ik haar zachtjes.

"Oh, je moest eens weten, mijn broekje is werkelijk kletsnat!" antwoordde ze geil.

"Mm… heerlijk" fluisterde ik terug en liep om de bar heen naar haar toe. Ik bekeek haar van top tot teen.

"Je ziet er werkelijk fantastisch uit en ik zou je hier terplekke wel willen nemen!" Fluisterde ik in haar oor terwijl ik me tussen haar benen drong. Ze opende haar benen om me dichterbij te kunnen laten komen. Ik raakte haar niet aan omdat ik niet wilde dat de mannen dachten dat we bij elkaar hoorden en stapte tussen haar benen vandaan. Ze wilde haar benen weer netjes dicht doen maar dat hield ik met één hand tegen.

"Toe, laat de mannen ook wat van die mooie benen zien!" moedigde ik haar aan.

"Nee!" Dat kwam er duidelijk uit.

"Maar ze mogen toch wel een beetje genieten. Ze kennen je hier toch niet en zo'n kans krijg je nooit meer!" Ik bleef op haar inpraten en zag langzaam maar zeker haar houding veranderen. Het leek wel alsof ze in een soort trance terecht kwam. Uiteindelijk bleef ze met half geopende benen aan de bar zitten. De groep mannen had in de gaten wat er gebeurde en zaten geboeid te kijken. Ik liep terug achter de bar, schreef wat op een bierviltje en gaf het aan Kaat. - toon je aan die kerels, mijn geile meid! - stond er op. Ze aarzelde nog even maar na een paar minuten draaide ze schoorvoetend een kwart slag hun richting op.

"Goed zo" moedigde ik haar aan "Je bent echt een geil sletje aan het worden!" Ik wist dat, wanneer ze in een hitsige bui was, het heerlijk vond om geile woorden te horen. "Laat zien wat je in huis hebt!" Ik hoefde nog maar weinig aanmoedigingen te geven, want ze draaide zich nu helemaal naar de groep toe. Ik besloot om bij hun even een bestelling op te nemen en zodoende ook een blik op mijn vrouw te werpen. De mannen hadden nauwelijks oog voor mij maar staarden met zijn allen naar Kaat. Vanwaar ik stond kon ik recht in haar kruis kijken. Een klein zwart driehoekje was duidelijk zichtbaar onder haar korte witte rokje.

"Wat een geil wijf, hè!" Fluisterde ik tegen een van de mannen. "Volgens mij is ze in staat om haar slipje uit te trekken!" Ging ik tegen hem door.

"Denk je?" Vroeg hij me terwijl hij bijna kwijlde bij de gedachte.

"Als jullie het met zijn allen vragen en een goede fooi geven is ze tot veel bereid!" Ik keek mijn vrouw aan en zag dat ze haar benen ongegeneerd over elkaar sloeg. De man draaide even naar zijn kornuiten en legde zijn voorstel aan de anderen voor. Ik liep terug naar de bar en gaf de bestelling door aan mijn vrouw. Toen ze de drank bracht werd ze door de groep aangesproken. Gelukkig spraken ze nogal luidruchtig en kon ik horen wat ze zeiden. Ze noemden haar een heerlijke geile stoot! Toen ik het hoorde voelde ik een tinteling in mijn kruis. Dit was precies waar ik op gehoopt had. Inmiddels liep het tegen sluitingstijd en was de bar op de groep van twaalf na leeg. Ook Monique had in de gaten dat er wat stond te gebeuren en deed alvast de deur dicht om te voorkomen dat er nog nieuw volk binnen kwam. Ze keek me even aan en gaf me een vette knipoog. Een gemene glimlach verscheen op haar gezicht. Ze trok aan het touw van de bel en iedereen keek op.

"Mannen, voor de geïnteresseerden is er nog een laatste ronde; een wijnproeverij in de kelder. Kaat zal daar voor de liefhebbers nog iets inschenken." Een gejuich ging op. "Kaat, Kaat, Kaat!" Mijn vrouw werd er helemaal beduusd van en wist niet goed wat te doen.

"Ga jij haar ook maar helpen, geile vent!" Fluisterde ze tegen mij "de wijnen in het eerste rek mogen open, maar ik weet niet of er nog veel gedronken wordt!" zei ze met een glimlach op haar mond. Ik trok het luik van de kelder op. Ik riep mijn vrouw en klom voorzichtig naar beneden. Kaat kwam even later ook omlaag. Van beneden had ik een prachtig uitzicht onder haar rokje en keek tegen haar kleine zwarte stringetje aan.

"Heb je dat nou nog steeds aan!" Daagde ik haar uit "en je was zo geil zei je!" Ze keek me quasi kwaad aan met een blik van; wacht maar ventje, mijn tijd komt nog wel! Achter haar verscheen de hele groep. Ze wilden allemaal wel de kelder in. Of het voor de wijn was betwijfelde ik echter. Het werd een beetje dringen want erg groot was de kelder niet. Terwijl de anderen naar beneden kwamen pakte ik een fles en ontkurkte die. Ik schonk veertien glazen in en reikte ze uit toen iedereen beneden was.

"Wie wil er een toast uitbrengen?" Vroeg ik.

"Op het slipje van Kaat!" Hoorde ik iemand roepen. Dat leek me wel een toepasselijke toast. Ik duwde mijn vrouw in de kring van mannen zodat ze midden van hen stond.

"Op het slipje van Kaat dan!" Proostte ik luidkeels. We namen een slok.

"Nee, op het uittrekken van het slipje van Kaat wil ik proosten!" Hoorde ik iemand anders roepen. De anderen vielen hem direct bij. Ik keek mijn vrouw aan en knipoogde. Ze stond er nu alleen voor. Terwijl ze daar stond zag ik al af en toe een hand die haar quasi toevallig even aanraakte. Haar billen werden het meeste betast. Maar omdat ze niet kon

zien wie het was, kon ze niet reageren.

"Slipje uit! Slipje uit!" Riepen nu alle mannen in koor. Ze keek me nog even vertwijfeld aan en nam toen een besluit.

"Oké, jullie je zin!" Riep ze. De mannen maakten meer ruimte voor haar en keken toe hoe ze haar handen onder haar rokje bracht. Een gefluit en gejoel braken los. Kaat had de smaak te pakken en begon tergend langzaam het kleine zwarte slipje omlaag te trekken. Toen het eindelijk onder het rokje te voorschijn kwam, ging er een applaus op. Ze draaide in het rond en liet nu ongegeneerd iedereen zien dat haar slipje op haar knieën hing. Ze probeerde er uit te stappen maar bleef achter de stof hangen en viel bijna om. Bereidwillige handen vingen haar op en hielden haar vast. Terwijl ze uit haar broekje stapte gleden de handen over haar lichaam. Iedereen probeerde haar ergens aan te raken. De handtastelijkheden namen hand over hand toe. Toen het slipje eindelijk uit was werd het direct uit haar handen getrokken. Een van de kerels hield het onder zijn neus en rook er aan.

"Mm… zo te ruiken heeft hier een lekker geil en kletsnat kutje in gezeten!" De opmerking schoot direct in mijn kruis. Kaat wist niet meer hoe ze de kerels van haar af kon houden en voelde nu ook hoe een paar handen haar bloesje open maakten. Ik keek toe hoe haar prachtige tieten werden ontbloot. Als een troep hongerige wolven stortten ze zich er massaal op. Vele handen kneedden haar goedgevormde tieten. De tepels stonden hard vooruit en zo te zien moest ze wel bloedgeil zijn. Toen was het rokje aan de beurt. Tijd om het uit te trekken nam men niet. Het werd omhoog geschort en rond haar heupen gerold. Daar stond ze in haar blote kut te midden van twaalf mannen. Handen gleden over haar billen en haar kruis. Plotseling werd ze opgetild en hing ze midden tussen de mannen. Ik zag hoe sommige zelfs al een of meerdere vingers in haar kletsnatte kutje stopten. Aan het gehijg en gekreun van Kaat te horen genoot ze met volle teugen van het spel. Iemand boog voorover en nam haar linkerborst in zijn mond. Een ander likte met zijn tong haar navelputje uit. Ik keek toe hoe haar benen verder uit elkaar werden getrokken. Wijdbeens hing ze tussen de mannen. Haar geile kutje glinsterde van het vele vocht en stond schaamteloos en uitnodigend voor iedereen open. Het leek te zeggen; kom maar, kom maar!

Een van de mannen stapte er tussen en duwde zijn hoofd in haar kruis. Ze werd wat hoger opgetild zodat hij er met zijn mond goed bij kon. Gulzig begon hij haar te likken. Mijn vrouw kreunde en kronkelde van genot en aan de piepende ademhaling te horen zou het niet lang meer duren voordat ze zou klaar komen. Ze zoog ondertussen aan twee vingers die in haar mond waren gestoken. Terwijl de man haar op heerlijke wijze stond te beffen zag ik dat een ander zijn hand van onder tussen haar benen stak. Een vinger drong onder het likken eerst in haar glibberige kutje en verplaatste zich toen naar haar andere gaatje. Toen hij daar naar binnen drong hield ze het niet langer. Luid kermend en schokkend kwam ze klaar.

"Aa… ha… ah… oh… ja! Ja… oh…" ze was helemaal van de wereld. Haar ogen draaiden alle kanten op maar zagen niets meer. De mannen om haar heen juichten. Ik genoot van het feit dat mijn vrouw daar hing en genoot van alle aanrakingen. De mannen lieten haar zakken tot op heuphoogte. Ik begreep wat er ging gebeuren en wist eigenlijk niet of ze dat wel zou willen. Stoppen met zoveel man kon ik echter niet. Plotseling klonk er een schreeuw van boven.

"Mannen, politie voor de deur; de bar moet dicht; einde van het feest!" Het was Monique die redding bracht. Gelukkig luisterden ze naar haar en zetten ze mijn vrouw weer netjes op haar benen. Eén voor één klommen ze naar boven.

"God, wat ben jij een lekker geil wijf!" Hoorde ik iemand tegen Kaat zeggen en een ander vroeg of ze geen zin had om het feestje elders voort te zetten. Ze reageerde resoluut door te antwoorden dat het mooi was geweest en bedankte hen allen voor het genot. Toen de laatste omhoog klom draaide ze zich naar mij.

"En? Tevreden met je spelletje?" Vroeg ze uitdagend. Ze stapte op me af en greep me in mijn kruis. Mijn lul stond nog steeds in volle glorie overeind.

"Dit wil ik nu van je hebben." Ze maakte mijn broek open en trok mijn harde paal te voorschijn. Ze schortte haar rokje opnieuw op, plaatste haar handen op de trap en keek achterom. "Kom neuk me zoals je nog nooit gedaan hebt!"

Een betere uitnodiging had ik niet kunnen krijgen. Ik stond de hele tijd al op springen. Ik keek naar haar openstaande kwijlende spleetje waar het geil vermengd met speeksel gewoon langs haar benen omlaag droop. Ik pakte haar heupen beet en ramde in één keer mijn lul diep in haar gloeiende kanaal. " Ja… oh…" kreunde ze luidkeels toen ik bij haar binnen drong. Met lange halen nam ik haar hard en stevig. Ze had niet veel nodig. Het soppende geluid gaf aan dat ze botergeil was en binnen een paar minuten kwam ze opnieuw hevig klaar. Ze gilde het uit en stond te trillen op haar benen. Haar hele lichaam schokte van de genotsgolven. Blijkbaar had het spel haar lichaam tot in de haarvaten op scherp gezet. Zelf hield ik het ook niet meer. Ik stootte nog éénmaal diep in haar en voelde een orgasme van me bezit nemen. Ook bij mij was het heel intens. Straal na straal spoot ik mijn zaad in haar onderbuik, totdat ik uitgeput over haar heen zakte.

"Jullie zijn een mooi stel!" hoorde ik Monique boven mijn hoofd zeggen. Ik keek op en zag haar laconiek op de bovenste tree zitten. Ze had alles gevolgd en keek ons lachend aan. "En was het spel naar tevredenheid?"

Ik moest lachen om de wijze waarop ze die avond had meegewerkt en nu ongegeneerd bovenaan de trap zat.

"Opwindend hoor in een bar werken!" antwoordde ik. We trokken onze kleren aan en klommen naar boven. Kaat was nog steeds een beetje beduusd van alles wat ze had meegemaakt.

"Ik heb nog nooit zo'n goede omzet gedraaid!" Deelde Monique ons mee. "Dus mocht je ooit nog eens een avondje willen helpen dan ben je van harte welkom!" We namen van haar afscheid en liepen samen naar het hotel terug.

"Goh… wat heb ik me schandalig gedragen" merkte Kaat ineens op "maar aan de andere kant was het wel ongelooflijk geil en lekker!"

Ik zag een glinstering in haar ogen toen ze dat zei. "dus voor herhaling vatbaar?" Vroeg ik haar uitdagend. Ze keek me aan.

"Daar moet ik eerst nog eens even over nadenken." Innig omstrengeld liepen we terug naar het hotel. Ieder met zijn eigen gedachten.

Dit lieve lezers was het verhaal over een avondje werken in een bar. Laat me weten wat je er van vond en of het een vervolg moet krijgen.

Peter DeGrote

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1911

SLAPPE TUBE

Peter De GroteGeplaatst door My 4Fingers di, mei 09, 2017 14:17:20

SLAPPE TUBE

Met haar achttien jaar is Katrien duidelijk de jongste van het stel fanatieke wielrenners, dat een paar keer per week de Limburgse wegen onveilig maakt, maar ze is ook de fanatiekste. De meeste andere leden van de fietsclub zijn in de twintig of nog ouder en het is een gemêleerd gezelschap. De samenstelling wisselt per keer, er zitten studenten bij, kantoormensen, huisvrouwen en de studente Katrien dus.

Dat er geen tieners bij zitten, vindt Katrien niet erg, integendeel. Ze heeft het niet zo met haar leeftijdsgenoten, ze gaat graag om ouderen, die zich veel volwassener gedragen. Ze is een sportieve meid van ongeveer 1.70 met een slank lichaam en gespierde benen. Haar stevige B-cup komt tijdens het fietsen goed uit, want ze houdt er niet van een beha te dragen, ze heeft dan liever een strak topje onder haar wielershirtje.

Die zaterdagochtend is het al vroeg warm en het belooft een hete dag te worden. Dit keer is de groep niet groter dan 6 mensen. Ze overleggen welk route ze dit keer zullen nemen en besluiten eerst een stuk vlak te rijden en dan toch maar de Postelberg op, ondanks de hitte. Dat had wel weer als voordeel dat ze een heel stuk door een bosrijk gebied kwamen, zodat de zon niet de hele tijd op hun lijf zou branden.

Het eerste deel ging hard, ondanks de warmte, Katrien hield ervan, die snelheid, de wind langs je lichaam, het geluid van de zuigende bandjes op het asfalt. Soms kreeg ze er zelfs erotische gedachten van als de zwoele wind haar blote armen streelde, en de trappende beweging van de benen, die ze soms zelfs maakte als ze eens een van haar weinige onenightstands had.

En vooral het schuiven van haar kruis naar het puntje van het zadel, ondanks de beschermende stukjes leer in haar wielerbroek. Ze kon zich voorstellen, dat sommige leeftijdgenootjes gingen paardrijden, die moesten ook dat gevoel krijgen; maar ze hield niet van paarden.

Katrien heeft veel op kop gereden, maar als ze in het bosrijke deel komen, laat ze meer naar achteren zakken om even bij te komen. De Postelberg neemt ze vrij gemakkelijk in laatste positie, maar dan in de afdaling klinkt het bekende sissende geluid; lekke band. Haar voorganger kijkt om en remt af en schreeuwt dan naar de voorste vier dat ze door kunnen rijden, hij blijft wel wachten. Het duurt even voor ze stilstaan, want remmen in een afdaling en dan ook nog met een platte band is niet leuk.

Gelukkig staan ze stil onder de bomen, anders was het weer in orde brengen van de smalle tube niet zo lekker geweest in de zon. Als Katrien haar fiets aan de kant heeft gezet, ziet ze pas wie er op haar gewacht heeft. Het is Paul, een wat stille jonge, die ze eigenlijk niet echt goed kent. Ze weet dat hij studeert aan de universiteit van Antwerpen en dit jaar zal afstuderen als ingenieur. Hij is lang, zeker 1.85 en heeft krullend zwart jaar, donkerbruine ogen en een slank lijf. Ze schat dat hij zeker een jaar of vierentwintig is.

Paul heeft zijn fiets weggezet en begint Katrien te helpen met het maken van de lekke band. Hij is er erg handig in, want binnen een paar minuten is de band weer vol lucht. “Bedankt”, zegt Katrien en als beloning geeft ze hem spontaan een kusje op zijn wang. Paul bloost er een beetje van.

“Ik maak meteen van de gelegenheid gebruik om even te plassen,” kondigt ze aan.

“Ik ook,” zegt Paul en ze lopen met de fietsen aan de hand een eindje het bos in. Eerst over een smal pad en dan stuiten ze op een kleine open plek met hoog gras.

Mooi stukje, zegt Katrien en zet haar fiets tegen een boom.

“Voor jou is het makkelijk”, zegt ze lachend tegen Paul, maar ik moet toch een eindje het bos in. Ze loopt de open plek op en gaat aan het einde ervan zitten. Paul is blijven staan aan het begin.

“Wel de andere kant op kijken hoor”, zegt Katrien grappend, als ze ziet dat Paul aarzelt om verder te gaan. Hij draait zich half om en probeert zijn penis langs de strakke pijp naar beneden te duwen. Dat kost enige moeite, want hij heeft dan wel geen grote (hooguit een centimeter of 14 in vol ornaat), maar wel een dikke.

Slinks kijkt hij even opzij en ziet daar twee blanke billen, net boven het gras uitkomen en hoort hij een straal kletteren. Op dat moment kijkt ook Katrien opzij en brutaal zegt ze.

“Vind je het mooi, wat je ziet”.

Paul bloost nu echt voluit en kijkt dan naar beneden, maar zijn dikke pik, die net onder de broekspijp uitkomt. Voor hij kan antwoorden, zegt Katrien, dat zij vindt dat ze wel een mooi uitzicht heeft. Ze gaat staan en draait zich om. Hij heeft nu vol uitzicht op een mooi helemaal gladgeschoren poesje. Dat is een beetje te veel voor zijn geslacht, dat zich terstond probeert op te richten, maar tegen gehouden wordt door de broek.

Katrien loopt op hem af, nog steeds met haar broek op haar knieën en kijkt naar zijn zwellende penis.

“Die moet je meer vrijheid geven, dat kan toch niet zo,” zegt ze lachend en ze trekt snel zijn broek naar beneden, inclusief het kleine slipje. Pauls pik reageert verheugd op de vrijheid en floept in volle lengte en vooral breedte omhoog. “Jeetje, wat een lekkere dikke zeg”, roept Katrien, verheugd.

Voor Paul er erg in heeft, pakt ze zijn dikke staaf beet en gaat er op haar hurken voor hem aan zitten trekken. Hij is te verbijsterd om te reageren, maar het lekkere gevoel begint te overheersen, zeker als ze die dikke rol ook nog in haar mond stopt. Wordt hij hier zomaar in het bos bij Postel gepijpt door een leuk jong ding, het kon slechter, bedenkt hij dan. Hij legt een hand op haar hoofd en beweegt dat heen en weer met het ritme van haar pijpbewegingen. Katrien smakt dat het een lust is en af en toe laat een klodder spuug langs zijn benen lopen. Paul voelt zich steeds geiler worden en begint nu ook met zijn onderlichaam bewegingen in de richting van haar mond te maken. Hij voelt dat dit niet lang gaat duren, ook al omdat Katrien nu zijn ballen aan het kneden is, alsof ze zijn zaad zo snel mogelijk wil oppompen. Dat lukt aardig, want na een paar minuten begint Paul te schokken, hij stoot steeds harder in haar mond en Katrien zuigt steeds wilder aan zijn pik. Dan komt hij klaar in haar mond, lading voor lading spuit hij haar keel binnen. Ze slikt en slikt, maar krijgt niet alles in een keer weg en laat een deel langs haar mond in het gras lopen. Ze blijft zuigen totdat ze voelt dat er weinig tot niets meer in zijn ballen zit en laat zich achterover op het gras vallen.

“Dat was lekker zeg,” kreunt Katrien, en ze schuift haar broek helemaal uit en gaat zich wijdbeens liggen vingeren. Paul heeft nu vol uitzicht op haar geopende natte spleetje en zijn dikke pik begint alweer te zwellen. Zeker als Katrien haar wielershirt en het topje uittrekt en met haar ene hand haar klitje bewerkt en met de andere haar stevige borstjes, die rechtop boven het gras uitsteken. De tepels zijn al hard en afwisselende streelt en kneedt ze beide borsten.

“Kom eens helpen”, spoort Katrien hem aan, “en trek die broek uit, het is geen gezicht”.

Nog steeds verkeert Paul in een roes, maar hij doet gewillig wat hem wordt opgedragen en gaat op zijn buik in het gras liggen voor de gespreide benen van Katrien. Voorzichtig begint hij aan haar kutje te likken en zuigt hij even op haar klitje. Katrien slaakt direct een kreetje en moedigt hem aan.

“Stop je vingers erin, harder zuigen, ja”. Met zijn vrije hand pakt hij een van de borstjes beet en knijpt erin, hij rolt de harde tepel heen en weer. Katrien raakt in extase en begint te schudden en te hijgen. Paul voelt zijn geslacht weer op volledige sterkte komen en eigenlijk wil hij wel meer dan dit. Voor het eerst sinds hun aankomst op de open plek neemt hij het initiatief. Hij komt overeind en gaat bovenop Katrien liggen, die onmiddellijk zijn pik beetpakt en die bij haar binnen duwt. Paul begint wild te stoten, hij wil snel nog een keer klaarkomen, maar Katrien kan hij niet bijhouden. Die slaakt steeds hardere kreten, duwt haar onderbuik tegen hem aan en met haar armen om zijn rug drukt zij hem heel dicht tegen zich aan. Haar tepels priemen op zijn borst, haar benen klemmen zich om zijn onderlijf, en dan komt ze. Niet zomaar, maar heftig, heel heftig, ze gaat helemaal uit haar dak. Ze beweegt wild heen en weer en schreeuwt het uit van genot; dat moeten ze tot in Postel horen. Paul blijft stoten tot hij voelt dat zijn scrotum zich weer samentrekt, zijn ballen bewegen naar binnen zijn sperma vindt de weg naar Katrien haar samengetrokken schede. Als ze zijn warme zaad naar binnen voelt komen, geeft Katrien nog een harde schreeuw en dan laat ze zich helemaal los achterover vallen.

Minutenlang blijven ze op elkaar liggen, tot Katrien hem van zich afduwt en met een tissue, dat ze uit haar wielerbroek tovert, haar spleetje schoon veegt.

“Kom, we gaan”, zegt ze heel neutraal of er niets gebeurd is, “anders denken de anderen er wat van als we te lang wegblijven”.

Peter de Groote

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1807

Slappe tube

Peter De GroteGeplaatst door My 4Fingers ma, april 17, 2017 12:56:17

SLAPPE TUBE

Met haar achttien jaar is Katrien duidelijk de jongste van het stel fanatieke wielrenners, dat een paar keer per week de Limburgse wegen onveilig maakt, maar ze is ook de fanatiekste. De meeste andere leden van de fietsclub zijn in de twintig of nog ouder en het is een gemêleerd gezelschap. De samenstelling wisselt per keer, er zitten studenten bij, kantoormensen, huisvrouwen en de studente Katrien dus.

Dat er geen tieners bij zitten, vindt Katrien niet erg, integendeel. Ze heeft het niet zo met haar leeftijdsgenoten, ze gaat graag om ouderen, die zich veel volwassener gedragen. Ze is een sportieve meid van ongeveer 1.70 met een slank lichaam en gespierde benen. Haar stevige B-cup komt tijdens het fietsen goed uit, want ze houdt er niet van een beha te dragen, ze heeft dan liever een strak topje onder haar wielershirtje.

Die zaterdagochtend is het al vroeg warm en het belooft een hete dag te worden. Dit keer is de groep niet groter dan 6 mensen. Ze overleggen welk route ze dit keer zullen nemen en besluiten eerst een stuk vlak te rijden en dan toch maar de Postelberg op, ondanks de hitte. Dat had wel weer als voordeel dat ze een heel stuk door een bosrijk gebied kwamen, zodat de zon niet de hele tijd op hun lijf zou branden.

Het eerste deel ging hard, ondanks de warmte, Katrien hield ervan, die snelheid, de wind langs je lichaam, het geluid van de zuigende bandjes op het asfalt. Soms kreeg ze er zelfs erotische gedachten van als de zwoele wind haar blote armen streelde, en de trappende beweging van de benen, die ze soms zelfs maakte als ze eens een van haar weinige onenightstands had.

En vooral het schuiven van haar kruis naar het puntje van het zadel, ondanks de beschermende stukjes leer in haar wielerbroek. Ze kon zich voorstellen, dat sommige leeftijdgenootjes gingen paardrijden, die moesten ook dat gevoel krijgen; maar ze hield niet van paarden.

Katrien heeft veel op kop gereden, maar als ze in het bosrijke deel komen, laat ze meer naar achteren zakken om even bij te komen. De Postelberg neemt ze vrij gemakkelijk in laatste positie, maar dan in de afdaling klinkt het bekende sissende geluid; lekke band. Haar voorganger kijkt om en remt af en schreeuwt dan naar de voorste vier dat ze door kunnen rijden, hij blijft wel wachten. Het duurt even voor ze stilstaan, want remmen in een afdaling en dan ook nog met een platte band is niet leuk.

Gelukkig staan ze stil onder de bomen, anders was het weer in orde brengen van de smalle tube niet zo lekker geweest in de zon. Als Katrien haar fiets aan de kant heeft gezet, ziet ze pas wie er op haar gewacht heeft. Het is Paul, een wat stille jonge, die ze eigenlijk niet echt goed kent. Ze weet dat hij studeert aan de universiteit van Antwerpen en dit jaar zal afstuderen als ingenieur. Hij is lang, zeker 1.85 en heeft krullend zwart jaar, donkerbruine ogen en een slank lijf. Ze schat dat hij zeker een jaar of vierentwintig is.

Paul heeft zijn fiets weggezet en begint Katrien te helpen met het maken van de lekke band. Hij is er erg handig in, want binnen een paar minuten is de band weer vol lucht. “Bedankt”, zegt Katrien en als beloning geeft ze hem spontaan een kusje op zijn wang. Paul bloost er een beetje van.

“Ik maak meteen van de gelegenheid gebruik om even te plassen,” kondigt ze aan.

“Ik ook,” zegt Paul en ze lopen met de fietsen aan de hand een eindje het bos in. Eerst over een smal pad en dan stuiten ze op een kleine open plek met hoog gras.

Mooi stukje, zegt Katrien en zet haar fiets tegen een boom.

“Voor jou is het makkelijk”, zegt ze lachend tegen Paul, maar ik moet toch een eindje het bos in. Ze loopt de open plek op en gaat aan het einde ervan zitten. Paul is blijven staan aan het begin.

“Wel de andere kant op kijken hoor”, zegt Katrien grappend, als ze ziet dat Paul aarzelt om verder te gaan. Hij draait zich half om en probeert zijn penis langs de strakke pijp naar beneden te duwen. Dat kost enige moeite, want hij heeft dan wel geen grote (hooguit een centimeter of 14 in vol ornaat), maar wel een dikke.

Slinks kijkt hij even opzij en ziet daar twee blanke billen, net boven het gras uitkomen en hoort hij een straal kletteren. Op dat moment kijkt ook Katrien opzij en brutaal zegt ze.

“Vind je het mooi, wat je ziet”.

Paul bloost nu echt voluit en kijkt dan naar beneden, maar zijn dikke pik, die net onder de broekspijp uitkomt. Voor hij kan antwoorden, zegt Katrien, dat zij vindt dat ze wel een mooi uitzicht heeft. Ze gaat staan en draait zich om. Hij heeft nu vol uitzicht op een mooi helemaal gladgeschoren poesje. Dat is een beetje te veel voor zijn geslacht, dat zich terstond probeert op te richten, maar tegen gehouden wordt door de broek.

Katrien loopt op hem af, nog steeds met haar broek op haar knieën en kijkt naar zijn zwellende penis.

“Die moet je meer vrijheid geven, dat kan toch niet zo,” zegt ze lachend en ze trekt snel zijn broek naar beneden, inclusief het kleine slipje. Pauls pik reageert verheugd op de vrijheid en floept in volle lengte en vooral breedte omhoog. “Jeetje, wat een lekkere dikke zeg”, roept Katrien, verheugd.

Voor Paul er erg in heeft, pakt ze zijn dikke staaf beet en gaat er op haar hurken voor hem aan zitten trekken. Hij is te verbijsterd om te reageren, maar het lekkere gevoel begint te overheersen, zeker als ze die dikke rol ook nog in haar mond stopt. Wordt hij hier zomaar in het bos bij Postel gepijpt door een leuk jong ding, het kon slechter, bedenkt hij dan. Hij legt een hand op haar hoofd en beweegt dat heen en weer met het ritme van haar pijpbewegingen. Katrien smakt dat het een lust is en af en toe laat een klodder spuug langs zijn benen lopen. Paul voelt zich steeds geiler worden en begint nu ook met zijn onderlichaam bewegingen in de richting van haar mond te maken. Hij voelt dat dit niet lang gaat duren, ook al omdat Katrien nu zijn ballen aan het kneden is, alsof ze zijn zaad zo snel mogelijk wil oppompen. Dat lukt aardig, want na een paar minuten begint Paul te schokken, hij stoot steeds harder in haar mond en Katrien zuigt steeds wilder aan zijn pik. Dan komt hij klaar in haar mond, lading voor lading spuit hij haar keel binnen. Ze slikt en slikt, maar krijgt niet alles in een keer weg en laat een deel langs haar mond in het gras lopen. Ze blijft zuigen totdat ze voelt dat er weinig tot niets meer in zijn ballen zit en laat zich achterover op het gras vallen.

“Dat was lekker zeg,” kreunt Katrien, en ze schuift haar broek helemaal uit en gaat zich wijdbeens liggen vingeren. Paul heeft nu vol uitzicht op haar geopende natte spleetje en zijn dikke pik begint alweer te zwellen. Zeker als Katrien haar wielershirt en het topje uittrekt en met haar ene hand haar klitje bewerkt en met de andere haar stevige borstjes, die rechtop boven het gras uitsteken. De tepels zijn al hard en afwisselende streelt en kneedt ze beide borsten.

“Kom eens helpen”, spoort Katrien hem aan, “en trek die broek uit, het is geen gezicht”.

Nog steeds verkeert Paul in een roes, maar hij doet gewillig wat hem wordt opgedragen en gaat op zijn buik in het gras liggen voor de gespreide benen van Katrien. Voorzichtig begint hij aan haar kutje te likken en zuigt hij even op haar klitje. Katrien slaakt direct een kreetje en moedigt hem aan.

“Stop je vingers erin, harder zuigen, ja”. Met zijn vrije hand pakt hij een van de borstjes beet en knijpt erin, hij rolt de harde tepel heen en weer. Katrien raakt in extase en begint te schudden en te hijgen. Paul voelt zijn geslacht weer op volledige sterkte komen en eigenlijk wil hij wel meer dan dit. Voor het eerst sinds hun aankomst op de open plek neemt hij het initiatief. Hij komt overeind en gaat bovenop Katrien liggen, die onmiddellijk zijn pik beetpakt en die bij haar binnen duwt. Paul begint wild te stoten, hij wil snel nog een keer klaarkomen, maar Katrien kan hij niet bijhouden. Die slaakt steeds hardere kreten, duwt haar onderbuik tegen hem aan en met haar armen om zijn rug drukt zij hem heel dicht tegen zich aan. Haar tepels priemen op zijn borst, haar benen klemmen zich om zijn onderlijf, en dan komt ze. Niet zomaar, maar heftig, heel heftig, ze gaat helemaal uit haar dak. Ze beweegt wild heen en weer en schreeuwt het uit van genot; dat moeten ze tot in Postel horen. Paul blijft stoten tot hij voelt dat zijn scrotum zich weer samentrekt, zijn ballen bewegen naar binnen zijn sperma vindt de weg naar Katrien haar samengetrokken schede. Als ze zijn warme zaad naar binnen voelt komen, geeft Katrien nog een harde schreeuw en dan laat ze zich helemaal los achterover vallen.

Minutenlang blijven ze op elkaar liggen, tot Katrien hem van zich afduwt en met een tissue, dat ze uit haar wielerbroek tovert, haar spleetje schoon veegt.

“Kom, we gaan”, zegt ze heel neutraal of er niets gebeurd is, “anders denken de anderen er wat van als we te lang wegblijven”.

Peter de Groote

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1789

DE OOSTENRIJKSE MOTOR-FAN

Peter De GroteGeplaatst door My 4Fingers vr, april 17, 2015 13:43:14

DE OOSTENRIJKSE MOTOR-FAN

Ik ben Peter; een man van 36 jaar en fanatiek motorrijder (Kawasaki Vulcan 1700 Voyager), ik ben lang (1.85) en redelijk slank (75 kg) en heb kort blond stekeltjeshaar. Afgelopen zomer heb ik ook verschillende ritten gemaakt, op één van mijn meerdaagse ritten had ik een leuk voorval.

Ik was twee dagen van huis en vanuit een hotel in Oostenrijk had ik al enkele ritten gemaakt, deze middag reed ik op mijn gemak door een landelijk gedeelte toen ik een meisje met haar scooter zag lopen. Toen ik dichterbij kwam zwaaide ze naar me en ik stopte naast haar. Haar scooter was ermee gestopt, ik heb ernaar gekeken maar kon geen oorzaak vinden. Zij bleek nog bijna 15km van huis te zijn en vroeg of ik haar kon brengen dan haalde haar vader de scooter later wel op, ik vond het geen probleem. Zij stapte achterop en kroop dicht tegen mij aan en sloeg haar armen om mijn middel, binnen niet al te lange tijd reed ik via haar aanwijzingen over enkele bochtige wegen naar haar huis aan de rand van een gehucht.

Ik had gemerkt dat ze genoten had van deze rit en haar ogen schitterende van plezier toen ze naast mijn motor stond, ze bedankte mij voor het thuisbrengen en vroeg waar ik naar toe ging. Ze vroeg of ze niet mee mocht toen ze hoorde dat ik zonder echt doel rondreed. Zodra ik zei dat dit goed was zat ze al achterop en reden we verder. Ik merkte dat ze genoot van deze rit hoewel ze stil was, we reden ongeveer 45 minuten toen ze weer aanwijzingen begon te geven. Ze stuurde ons over kleine wegen en zelfs een enkel zandpad door een bos waar ik anders nooit gekomen was tot we bij een open plek kwamen met een klein bergmeertje en liet me daar stoppen.

Ze vertelde dat weinig mensen op deze plek kwamen maar dat zij hier wel eens kwam om te zwemmen, in het gefilterde zonlicht zag ze er mooi uit (1.70 lang, geschat 50 kg en lang blonde haren, ze was denk ik 18 of 19).

Ik zag niet dat ze haar kleren uittrok toen ik mijn helm afdeed maar zag haar naakt naar het water rennen, ze draaide even om en vroeg of ik ook kwam en liep het spetterend het water in.

Ik stond nog verbaast te kijken toen ze riep “durf je niet”, dit kon ik niet op me laten zitten en trok mijn pak uit en holde naar het water en sprong erin. In het water spetterende we elkaar nat en duwden elkaar onder, tot ze mij probeerde onder te duwen en vol bovenop mij lag. Haar harde tepels duwde tegen mijn borst en gelukkig was het water koud en belemmerde de groei bij mij.

Op het gras in het zonnetje lagen we op te drogen, haar ogen waren dicht terwijl ik haar bekeek. Tussen haar benen had ze een klein bosje blond krullend haar, haar buik was strak en haar borsten waren klein met kleine harde tepels.

“Vind je ze mooi?” Vroeg ze terwijl ik haar borsten bewonderde. Ze lag me met haar diep blauwe ogen aan te kijken, ik voelde mij betrapt, maar haar borst slechts een klein stukje van mij verwijderd.

Ik beantwoordde haar vraag door haar borst te kussen en haar tepel tussen mijn lippen te nemen en er zacht op te zuigen, ze kreunde zachtjes, mijn hand zocht haar andere borst en kneep zachtjes in haar tepel. Haar hand vond mijn harder wordende lul en begon mij zachtjes af te trekken, ik kust haar borsten en zakte langzaam af, haar ribben, haar buik en haar venusheuvel verwende ik met mijn kussen en mijn lul bevond zich nu buiten haar bereik. Tussen haar benen streelde ik haar dijen en raakte telkens bijna haar kutje aan, haar heupen draaiden om aan deze plagerij een eind te maken en eindelijk verwende ik nu haar kutje met mijn tong en vingers. Dit jonge geile kutje was drijfnat en zoog mijn vingers bijna naar binnen, ze kreunde en kronkelde onder deze behandeling en haar handen duwde mij dichter tegen dit verrukkelijke kutje. Ik gaf extra aandacht aan haar klitje toen ze bijna klaarkwam, haar lichaam verstijfde en haar rug kromde toen ze gillend van genot klaarkwam en haar kutje golven vocht liet lopen.

Terwijl ze lag bij te komen klemde haar dijen zich nog steeds rond mijn hoofd en bleef dus tegen haar kutje aanliggen, toen ze me losliet trok ze mij ook omhoog tot we elkaar kuste. Mijn harde lul raakte haar gevoelige kutje en we keken elkaar aan, ik wilde een condoom pakken maar ze hield me tegen en duwde mij op mijn rug en kwam bovenop mij zitten.

Langzaam zakte ze over mijn lul en voelde ik dit warme, strakke natte kutje rond mijn lul. Langzaam bewoog ze, net genoeg om haar borsten te laten dansen en haar armen steunden op mijn borst. Ik kneedde haar borsten met mijn handen en masseerde haar tepels terwijl ze mij neukte. Dit langzame tempo was martelend lekker en het leek een eeuwigheid te duren voordat ik kwam, ik pakte haar heupen en trok haar naar beneden toen ik mijn zaad diep in haar buik spoot.

Langzaam liet ze zich opzij zakken en we kusten elkaar, mijn lul zat nog in haar en werd daar langzaam slapper totdat deze uit haar gleed. Zo bleven we genieten van elkaar totdat ze mijn slappe lul begon schoon te likken en tenslotte helemaal in haar mond nam. De heerlijke behandeling die ze mij gaf was niet zonder resultaat, ik had binnen korte tijd weer een stijve. Zij ging op handen en knieën zitten en riep me, ik nam plaats tussen haar gespreide benen en aaide haar billen en voelde aan haar kletsnatte kutje. Mijn handen gleden over haar rug en vonden haar borsten terwijl ik haar nek kuste, zij probeerde bewegend met haar heupen mijn lul al te vinden.

“Neem me, neem me hard” smeekte ze.

Ik plaagde haar nog even door te wachten, legde één hand op haar heup en leidde met de andere mijn lul naar haar grotje. Met mijn lul tegen haar kutje aan hield ik haar nu met beide handen vast en drong met een harde stoot in haar begeleid door haar kreunen, ik neukte haar met harde stoten, haar billen trilden en haar borsten schudden onder dit geweld.

“Harder, harder” moedigde ze mij aan en ik neukte dit grietje nu met al mijn kracht, ze kwam gillend klaar en ik voelde haar kutje krampen om mijn lul en spoot toen mijn zaad in haar. Na enige tijd hebben we ons aangekleed en heb ik haar thuisgebracht, de volgende dag ben ik naar huis gereden.

Het vreemde is dat ik haar naam niet eens weet maar ik zou zo naar haar huis kunnen rijden hoewel dat 1000km verder ligt.

Peter De Grote

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmiley

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1380

GEIL OP HET STRAND

Peter De GroteGeplaatst door My 4Fingers zo, september 07, 2014 18:25:05

GEIL OP HET STRAND - hetero

We lagen op een klein strandje te zonnen. Ik zon meestal naakt, terwijl mijn vrouw een enkele keer naakt gaat, maar meestal haar badpak strak tussen haar billen trekt, en hem vervolgens helemaal naar beneden rolt. ‘s Zomers scheert zij altijd haar poesje zodat haar rossige schaamhaar niet uit haar broekje puilt. Doordat zij haar badpak zo strak trekt kun je de vorm van haar schaamlippen door de stof heen zien.

In het water voor ons zwom een stelletje. Ik schatte ze achter in de dertig. De man was groot en droeg een zwembroekje die maar net zijn zaakje kon bedekken. De vrouw was voorzien van een grote boezem en ronde heupen, zij was topless. Zij zwommen niet echt, maar zochten meer verkoeling in het water. Af en toe raakten ze in een innige omstrengeling. Hij zat dan aan haar borsten te voelen. Als ze dan haar armen losliet, bleef ze aan hem hangen door haar benen om zijn middel te slaan.

Soms keek ze om zich heen of er niet te veel aandacht aan ze geschonken werd. Nu ook weer had ze haar armen om zijn nek, en ik meende haar geile beweginkjes te zien maken. Haar hoofd ging een beetje op en neer ten opzichte van het zijne. Na een tijdje liet ze een arm los en bleef ze met haar andere arm aan zijn nek hangen. De losse arm verdween onder water tussen hun lijven in. Voorzichtig deed ze iets ter hoogte van hun kruis. Even later bewoog ze op en neer ze waren voorzichtig aan het neuken volgens mij. Kort daarna zwommen ze nog even.

Ik lag loom op mijn rug, steunend op mijn ellebogen met toegeknepen ogen te kijken. Mijn vrouw lag op haar rug te zonnen, en ik deed haar verslag van hetgeen ik voor me zag. Gekscherend zei ze dat ik niet al te opgewonden moest raken. Toch liet de situatie me niet helemaal koud. Mijn jongeheer had zich al een klein beetje opgericht. Toen de vrouw even later alleen uit het water kwam bleef hij nog even zwemmen. Ze liep langs ons heen op weg naar hun handdoeken. Ik zag duidelijk dat er was gerommeld aan haar broekje, de zijkant van haar kruis was omgeslagen zodat haar voering er uit piepte. Haar groten borsten deinden bij elke stap die ze maakte. Ze had stijve tepels zo dik als mijn pink. Ongegeneerd keek ik naar haar lichaam.

Toen ze vlak bij ons was bleef ze even stil staan. Ze keek quasi geïnteresseerd waar haar partner bleef. In lichte spreidstand stond ze in het warme zand. Ze draaide haar bovenlijf en showde zo haar lichaam van alle kanten. Ik snoof de geur van haar zonnebrandolie op. Even bleven haar ogen gefixeerd op mijn zwelling daarna keek ze mij hitsig aan. Deze situatie deed mijn lul verder opzwellen. Ik voelde mijn voorhuid terug schuiven en de warmte van de hete zon gloeide op mijn ontblootte eikel. Ze bleef nu starend naar mijn pik kijken, en voelde met een hand aan haar tepels.

Terwijl mijn vrouw niets in de gaten had hurkte die ander op nog geen twee meter afstand, nadat ze haar broekje had uitgetrokken, voor mij en keek gefascineerd naar mijn stijve lul. Nu keek ik op mijn beurt gefascineerd naar haar geslacht. Ze had een klein toefje schaamhaar op haar buik en voor de rest had ze een compleet kaal geschoren kut. Door haar houding waren haar schaamlippen uiteen geweken. Ze had van die heerlijke dikke lellen die helemaal uitpuilden. Ik lag nog steeds op mijn rug en mijn geaderde paal stond recht omhoog. Ongegeneerd zat ik te geilen met een vreemde vrouw. Ze likte met haar tong langs haar lippen en schoof twee vingers in haar vagina. Drijfnat haalde ze haar vingers er weer uit en likte ze af. Mijn eikel perste een grote druppel voorvocht naar buiten. Geil keek ze er naar. Plotseling stond ze op en terwijl ze knipoogde liep ze verder. Ik volgde haar met mijn ogen en zag dat ze een meter of dertig verder lagen. Ondanks het windscherm kon ik ze nog goed zien.

Even later constateerde mijn vrouw dat mijn lul kwijlde op mijn buik.

“Het ging er nogal heftig aan toe daar in het water?” Ik vertelde haar wat er was voorgevallen en ze moest toegeven dat dat wel reden was om bloedgeil te worden.

We besloten ook even verkoeling te zoeken. Aangezien ik bloedheet was probeerde ik mijn vrouw over te halen een potje te neuken in zee. Ze liet me even in haar kutje. Na een paar stoten duwde ze me van zich af.

“Bewaar je zaad nog maar even” zei ze.

Ze vroeg of ik met zo’n paal het strand op durfde te lopen. Ik aarzelde even. Er waren immers geen andere mensen op het strand.

“Tuurlijk durf ik dat” zei ik. Precies toen ik uit het water kwam ging onze buurvrouw rechtop zitten. Ze had ons dus ook in de gaten gehouden. Mijn vrouw liep gelijk mee terug. Met mijn pik vooruit liepen we naar onze handdoeken.

We zagen dat onze buurvrouw nu ook naakt was. Mijn vrouw stroopte haar natte badpak van zich af. Ik ging zo staan, dat mijn pik goed zichtbaar was voor mijn buurvrouw. Terwijl ik naar dat geile mens keek voelde ik de warme mond van mijn vrouw over mijn eikel schuiven. Wijdbeens, zittend op haar knieën begon ze mij te pijpen. Onze buurvrouw stootte haar man aan en gebaarde naar ons. De vrouw begon zichzelf te vingeren. Ik kon duidelijk zien dat ze af en toe een paar vingers in haar vagina schoof die ze vervolgens in haar mond aflikte.

Ik zei tegen mijn vrouw dat die mensen misschien haar kut ook wel eens wilden zien. Mompelend, met mijn pik helemaal in haar mond kroop ze met haar kont richting dat andere stel. Ze deed haar knieën nog eens extra wijd en holde haar rug. Mijn vrouw heeft een heerlijke dikke kut, met van die uitpuilende lippen. Ik wist zeker dat zij recht bij haar naar binnen konden kijken.

De man had nu zo’n zin, dat hij zich begon af te trekken. Nu waarschuwde ik mijn vrouw want zij wordt altijd ontzettend geil van vreemde, aftrekkende mannen. Ze liet zich op haar rug vallen en spreidde haar benen helemaal. Haar glinsterende kut klaar voor de aanval. Ik knielde tussen haar dijen en begon haar te beffen. Mijn vrouw zorgde dat ze steeds die trekkende man kon zien. Hij had een gigantische paal die veel groter was dan de mijne. Onze buurvrouw was met bungelende tieten dichterbij gekropen.

Op een kleine meter bleef ze op haar knieën zitten. Haar lippen aflikkend kneep ze met een hand in haar tieten en met haar andere hand graaide ze in haar druipende kut. Haar dijen glommen van haar geil. Als een hongerige wolf keek ze naar mijn snikkel waaraan lange draden geil hingen. Haar partner was nu ook bij ons komen zitten.

Ik was door het dolle heen. Steunend op mijn handen en voeten met mijn lichaam gestrekt liet ik zeer demonstratief mijn pik langzaam tot aan mijn ballen in de kut van mijn vrouw verdwijnen. Zo bleef ik haar neuken. Mijn vrouw keek gebiologeerd naar die stijve lul vlak naast haar. Glimmend en geaderd zag ze hem door de gespierde knuisten glijden. Aan het gezicht van die man was te zien dat hij bijna ging spuiten.

Gelukzalig keek ze in mijn ogen. Zo geil had ik haar nog nooit gezien.

Plotseling spoten dikke stralen sperma uit die pik. Ze belandden overal in het zand. Een enkele spetter kwam op het lichaam van mijn vrouw. Hierdoor verloor zij de controle over haar spieren, en kwam tot een zinderend hoogtepunt. Schoppend en kermend beleefde zij haar orgasme terwijl ze die vreemde pik niet uit het oog verloor. Kreunend liet mijn vrouw zich neuken. Ik rook ondertussen die geile kut die ik nog nooit eerder had gezien.

Hoewel de verleiding ongekend groot was om mezelf op die vreemde vrouw te werpen en haar helemaal vol te spuiten, besloot ik mijn zaad ook in haar richting te spuiten. Ik richtte mijn glibberige apparaat in haar richting. Zij liet zich wijdbeens masturberend achterover vallen in het zand. Terwijl mijn eigen vrouw me aanmoedigde liet ik mijn eerste dikke stralen sperma over die dikke tieten kletsen. Ik mikte nog eens goed, en spoot de rest pardoes tegen die vreemde kut. We zagen dat mijn zaad in haar kut liep, en vervolgens werd uitgesmeerd. Met een werkelijk soppend geluid kwam tenslotte die vrouw ook klaar.

Nadat we elkaar hadden bedankt voor de geile belevenis gingen zij weer terug naar hun handdoeken. Mijn vrouw bekende mij dat dit altijd al een fantasie van haar geweest was. Een vreemde man die zich aftrekt terwijl hij naar haar lichaam kijkt. Ik op mijn beurt had ook nog nooit zo’n geile belevenis gehad.

Peter De Grote

Dit verhaal krijgt van de lezers smileysmileysmileysmiley


  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1261

Geen probleem.

Peter De GroteGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 19, 2014 23:49:27

Geen probleem.

Al vanaf het eerste moment dat zij lachend de deur binnen kwam lopen wist ik dat ik haar wilde. Haar strakke truitje verraadde de mooie vorm van haar borsten, en haar kontje zat lekker strak in de broek. Met een lieve glimlach en reebruine ogen die straalden groette ze mij en stelde ze zich voor. Haar naam was Monique, een naam die de schoonheid van haar lichaam goed tot uitdrukking bracht. Ik schatte haar op een jaar of 18, zo’n 2 jaar jonger dan ik was op dat moment. Zij zou de nieuwe stagiaire worden van mijn chef, in het hotel waar ik werkte. Dit betekende ook dat zij in een van de knusse hotelkamers speciaal ingericht voor personeel dat van verre moest komen haar intrek zou nemen. Aangezien mijn chef even in vergadering zat, besloot ik om haar maar gezelschap te houden.

Ik bood haar wat te drinken aan, maar zij had geen dorst, althans, nog niet! Ik aanschouwde haar even en zag haar tepeltjes, ondertussen stijf geworden, door haar strakke truitje heen. Tegelijkertijd voelde ik dat mijn penis harder en harder werd en haar kant begon uit te wijzen. Ik besloot om het ijs maar te breken en vroeg haar of ze een vriend had. Deze vraag beantwoordde ze ontkennend. Haar lieflijke glimlach veranderde nu ook langzaam in een uitdagende, en ze stelde dezelfde vraag aan mij, waarop ik antwoordde dat ook ik nog vrijgezel was.

We praatte nog wat verder en spraken af dat ik haar die avond even wegwijs zou maken in de stad.

Het was even na achten, toen ik voor haar kamerdeur stond. Ik tikte met mijn vuist zachtjes tegen het hout en ze riep dat de deur open was. Ik stapte binnen en bemerkte dat ze de gordijnen al dicht had. Ik hoorde geluiden vanuit de badkamer en riep haar toe dat ik wel even zou wachten. Ik ging op het bed zitten, en bemerkte dat ze haar bh en slipje daar had laten liggen. Ik keek even naar de deur van de badkamer en zag dat deze dicht was. Ik pakte het slipje beet en rook er intens aan. Heerlijk, de geur van haar lichaam hing er nog aan, en die rook net zo lekker als zij eruit zag.

Ik keek in de spiegel aan de muur en daarin zag ik dat ze de deur van de badkamer op een kiertje had gezet. Snel ging ik weer rechtop zitten, maar kon mijn ogen niet van de spiegel afhouden. Daarin kon ik namelijk precies zien hoe ze zich stond af te drogen. Haar lichaam verdween half achter de half open deur, maar ik kon nog net genoeg zien om mij opnieuw opgewonden te doen voelen.

Ik zag een klein stukje borst, en dat was niet mis. Niet te groot, niet te klein, precies goed! Haar tepel stak recht vooruit. Datzelfde lot onderging overigens mijn geslachtsdeel.

Ze riep of ik even kon helpen, iets wat ik maar al te graag deed. Ze wilde wat crème in haar nek gesmeerd hebben, en kon er zelf net niet bij. Ik opende de deur en zag hoe ze zich snel in een handdoek wikkelde. Maar ik had nog wel even snel kunnen zien hoe mooi haar lichaam echt was. Ik deed wat van de crème op mijn handen en masseerde dit rustig in haar nek. Ze zuchtte even diep, en vroeg mij of ik ook wat lager, op haar rug, crème kon smeren. Ik zei dat dat wel kon, maar dat de handdoek dan in de weg zat. Zonder twijfel trok ze deze een beetje naar beneden. Langzaam masseerde ik nu ook haar rug, en opnieuw zuchtte ze. Ik besloot om iets verder te gaan, en voorzichtig bewoog ik mijn handen naar haar borsten.

“We moeten geen plekje overslaan” zei ik speels. Met mijn handen wreef ik zachtjes over haar borsten, en ze schokte even. Ik ging verder en langzaam begon ik haar borsten te masseren, waarop haar tepeltjes nog stijver werden. Ze zuchtte opnieuw diep, en gooide haar hoofd naar achteren.

“Ga door” moedigde ze mij aan.

Ik ging door en zoende haar zachtjes in haar nek. Mijn paal schoot zowat door mijn broek heen, en ik ging dichter tegen haar aan staan. Ik denk dat ze mijn paal voelde, want plotseling draaide ze zich om, de handdoek op de grond werpend en we eindigden in een heerlijke tongzoen.

Na een paar minuten ging ze op haar knieën zitten en trok mijn broekriem los.

“Ik wil je, je maakt me geil” hijgde ze. Mijn broek lag op de grond voor ik het wist en ze trok mijn onderbroek naar beneden. Mijn paal genoot van de vrijheid en richtte zich recht naar voren. Monique pakte hem beet en schoof langzaam de voorhuid naar achteren.

“Hij is lekker stevig.” na deze woorden likte ze zachtjes over het topje van de eikel, wat een heerlijk gevoel opleverde. Ik trok mijn T-shirt uit, en Monique klom overeind. Opnieuw raakten we verzeild in een heerlijke tongzoen, waarna haar lippen afgleden naar beneden. Ze likte me over mijn borst en buik, totdat ze in de ‘lagere’ delen terecht kwam. Daar aangekomen likte ze opnieuw speels over de eikel en glimlachte toen ze zag hoe ik daarvan genoot. Nu pakte ze hem met een hand vast en langzaam begon ze met haar tong te strelen over mijn genotsknots. Ik hijgde eventjes.

“Ga door” moedigde ik haar aan, en zij sloot haar lippen om de eikel en begon zachtjes te zuigen. Ik raakte steeds meer opgewonden van haar en gaf me totaal aan haar over. Ze bleef mij heerlijk pijpen, haalde af en toe haar lippen even van mijn lul om adem te halen, en ging weer verder.

“Ik kom” hijgde ik, waarop ze stopte met pijpen, en het zaad, dat met grote kracht naar buiten spoot ving ze op met haar handen. Langzaam begon ze dit over haar prachtige borsten uit te smeren.

Daarna stond ze weer op en gaf me een, opnieuw, geweldige tongzoen. Ik tilde haar op en droeg haar voorzichtig naar het bed, waar ik haar op haar rug oplegde. Gewillig ging ze liggen. Ik ging met mijn knieën naast haar dijen over haar heen zitten en begon haar borsten te likken. Ik voelde hoe haar ademhaling versnelde. Mijn tong gleed af naar onderen en bij haar schaamstreek aangekomen duwde ik haar benen wat verder uit elkaar. Ze had een mooi roze kutje, en dat was mooi behaard. Verlangend keek ze mij aan, terwijl ik mijn tong langs haar klitje haalde.

“Ik wil meer” kermde ze. Ik ging door, zoals ze wilde. Ik kuste haar lipjes, en streelde er met mijn tong langs. Ook haar klitje liet ik verder niet met rust. Met een vinger streelde ik er langzaam langs en ze begon te kreunen. Ook mijn tong liet ik nu nog een keer langs de clitoris gaan, en haar lichaam begon een beetje te schokken.

“Ga door, laat me komen” hijgde ze. Steeds harder gingen mijn vinger en tong afwisselend langs haar klitje, totdat haar lichaam wild schokte, en er wat vocht tussen haar mooie lipjes door kwam. Dit alles ging gepaard met een luide kreet uit haar mond. Na haar orgasme liet ik mijn tong over haar lichaam omhoog glijden, om opnieuw aan haar borstjes te likken. Ze genoot zichtbaar.

“Ik wil je in me voelen.”

Dat liet ik me geen tweede maal zeggen. Ik likte nog even aan haar borstjes en verplaatste mijn benen naar de andere kant van haar dijen, onderwijl haar benen nog verder uit elkaar drukkend. Ik bewoog mijn lichaam iets naar beneden, en mijn lul stootte tegen de ingang van haar kutje.

“Weet je het zeker?” vroeg ik.

“Ja, ga door, spuit me vol.” Was haar antwoord. Ik drukte haar benen nog een iets verder uit elkaar en schoof mijn keiharde pik tussen de wijd openstaande lippen door naar binnen. Ze kreunde toen ik naar binnen kwam en rustig begon ik mijn pik op en neer te bewegen.

“Harder” moedigde ze mij kreunend aan, en steeds harder bewoog mijn paal in haar kutje op en neer. Haar lichaam schokte onder mijn bewegen en ze hijgde steeds harder, net als ik deed. Nog steeds bewoog mijn pik op en neer, om vervolgens een volgende lading zaad te spuiten, deze keer in haar kutje. Mijn lichaam schokte bij het klaarkomen, en Monique zuchtte diep.

“Dat was heerlijk, “ zei ze. Ze draaide zich om en ging op haar knieën zitten.

“Neem me nu van achter” commandeerde ze op een vragende toon. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten en stak mijn nog steeds harde lul opnieuw bij haar naar binnen, en begon weer de bekende pompbewegingen te maken. Monique hield zich vast aan het hoofdeinde van het bed en bewoog mee op mijn ritme. Steeds sneller ging ik weer op en neer bij haar binnen en allebei hijgden en kermden we luid. Voor de tweede keer spoot ik haar vol.

De volgende dag toen ik op mijn werk kwam zat zij daar ook weer. We glimlachten naar elkaar, en mijn chef stelde ons aan elkaar voor.

“Jullie kennen elkaar nog niet denk ik.” Allebei moesten we even lachen, de herinnering aan die geweldige avond nog vers in ons geheugen gegrift hebbend. Mijn chef liep even weg, en ze fluisterde me iets in mijn oor.

”Vanavond wil ik boven.” Iets waar ik totaal geen problemen mee heb...

Peter de Grote

Dit verhaal waardeerde de lezers met smileysmileysmiley
  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1251

Linda en Lana

Peter De GroteGeplaatst door My 4Fingers di, april 22, 2014 21:47:30

Linda en Lana

Als het mooi weer wordt, zoals gelukkig elk voorjaar, vind ik het een lust om door de stad te lopen. De eerste warme zonnestralen zorgen er voor dat de mensen lekker luchtige, zomerse kleding aantrekken. Ik let dan natuurlijk in het bijzonder op al het vrouwelijk schoon wat er zo rondloopt. Ik hou ervan naar de dunne kleding te kijken, en vooral de doorschijnende soort. Het lijkt er de laatste jaren op dat de kleding steeds een beetje dunner wordt.

Met een beetje geluk kijk je dan eenvoudig onder het zomerrokje, tegen het slipje aan. In een heel enkel geval heb ik wel eens meegemaakt dat er een meisje zat dat helemaal niets onder haar rokje had: ik keek zo tegen haar spleetje! Ik heb wel een kwartier aan de grond genageld gestaan. Ik moet bijna hebben staan kwijlen, zo geil vond ik het! Dit meisje had een rokje aan tot ver boven haar knieën. Ze zat op een lage trede, een beetje met haar benen wijd, te praten met haar vriendinnetje…

Sinds dat moment doe ik er alles aan om zo veel mogelijk te zien. Een verslavende bezigheid kan ik je zeggen!

Die middag liep ik weer door de stad, op zoek naar lekkere dingen. Het was lekker warm, een graad of 25, en het was druk in de stad. Ik had twee meisjes in de peiling, en volgde ze zo onopvallend mogelijk. De ene was klein en blond, met een strakke stevige kont en voor haar lengte wel erg dikke tieten. Mooi compact gebouwd, met stevige benen. Ze droeg een topje waar haar tieten bijna uitpuilden! Daaronder had ze een witte korte broek, met daaronder zo te zien niet meer zo veel. Haar billen bewogen met elke stap lekker heen en weer. De ander was niet veel groter, maar had donker haar. Ze was iets slanker, en had in ieder geval veel kleinere tietjes. Onder haar mouwloze T-shirtje had ze zo te zien geen beha. Haar tepels waren goed zichtbaar! Ze droeg een luchtige wijde rok tot net onder de knie. Deze scheen zodanig door dat haar benen helemaal te volgen waren als ze ‘tegen het licht’ in liep. Ze droeg een gewoon slipje dat zich lekker aftekende onder de dunne stof. Ik schatte de meisjes op een jaar of 18, 19. Ze gingen winkel in, winkel uit en ik probeerde te volgen. Soms ging ik maar even een andere winkel binnen om niet te opvallend te doen. Uiteindelijk gingen ze bij H&M naar binnen. Bij ons in de stad is dat een heel grote, waar heren- en dameskleding op dezelfde verdieping zit, en ook de kleedkamers bij elkaar. Ik volgde ze naar boven en snuffelde zelf ook tussen de kleren.

Ik zorgde er voor dat ik op hetzelfde moment in een pashokje ging, pal naast hun hokje. Ze zaten samen in één, en hadden een hele zooi kleren meegenomen om te passen. Ik hoorde ze naast me giechelen en zachtjes praten. Soms was het even helemaal stil, en ik vroeg me af wat ze deden. De hokjes zijn van elkaar gescheiden door een tussenwand die net niet helemaal doorloopt tot aan de grond. Het gordijn ligt wel op de grond, dus van voren is niet te zien wat er binnen gebeurt. Ik ging op mijn hurken zitten en gluurde voorzichtig onder het dunne wandje door. Ik zag twee paar blote voeten dicht bij elkaar staan en hun eigen kleren lagen in een hoek. Ik probeerde zo ver mogelijk naar boven te kijken, maar verder dan halverwege de blote benen kwam ik niet. Ik had wel een oplossing. Mijn telefoon met fototoestel. Heel voorzichtig hield ik hem onder de afscheiding en knipte snel een paar foto's. Vlug stond ik op om het resultaat te bekijken en was erg verrast. Het was me gelukt de meisjes grotendeels op de foto te krijgen, en wat ik al dacht was waar. Ze stonden zo goed als naakt tegen elkaar aan te rijden en te zoenen! Ik kreeg er acuut een stijve pik van! Snel probeerde ik nog een paar foto's te maken, maar moest erg oppassen niet gesnapt te worden. Op deze foto's was te zien dat de donkere met haar hand tussen de benen van de blonde zat! Ik had een lesbisch stelletje gevolgd en betrapt bij het vrijen! Ik luisterde aandachtig verder en hoorde nu soppende geluidjes. Ze stonden elkaar te vingeren en ik kon hun ademhaling horen. Ik hoorde ze ingehouden zuchten en kreunen. Het soppen werd een beetje luider, en ik kon horen dat de vingertjes vlugger in en uit de jonge kutjes gingen. Plotseling stopte het, en begonnen ze weer te praten en te giechelen. Kennelijk durfden ze niet zo ver te gaan dat één van beide klaar zou komen. Dit zou wel eens een onbedoeld kreetje teweeg kunnen brengen die ook buiten, waar de nodige mensen stonden te wachten, te horen zou zijn.

Ik hoorde dat ze zich weer aankleedden en ik zorgde er voor dat ik zelf ook snel weer het pashokje was om ze weer te kunnen volgen. Ze hingen de ‘gepaste’ kleren weer terug en liepen samen naar buiten. Ze gingen rechtstreeks naar de ingang van de grote parkeergarage onder het grote plein. Ik volgde op gepaste afstand en nam de roltrap naar beneden. Het is een erg grote garage, met een goede verlichting. Samen liepen de meisjes naar een wat rustiger hoek, achter een paar palen. Het was een deel van de garage waar gereserveerde plaatsen waren, uitsluitend voor goed betalende abonnees. Ik hoopte dat ze gingen doen wat ik verwachtte. Kennelijk waren ze geil van het spelen met elkaar in het pashokje, dat ze niet langer konden wachten, en het niet wilden uitstellen tot ze thuis waren. Ze stonden dicht bij elkaar en begonnen met elkaar te zoenen. Al kussend zag ik hun handen graaien in elkaars kruis. De donkere met het rokje spreidde haar benen een beetje, zodat de ander met haar hand tussen haar benen kon. Met haar ogen dicht stond ze te genieten van de vingers van haar vriendinnetje in haar jonge kutje. Met haar heupen maakte ze draaiende bewegingen om maar vooral alles goed te voelen. Ze knoopte de broek van de blonde los en ging nu met haar hand naar binnen. De broek zat een beetje strak, dus ze moest hem laten zakken. Zonder verder om zich heen te kijken trok het blondje de broek uit, daarbij meteen maar haar string meenemend. Met alleen haar toch wel kleine topje aan stond ze nu voor haar vriendin. Deze greep haar vol in haar kruis en begon haar met twee vingers tegelijk te vingeren, terwijl ze haar een heftige tongzoen gaf.

Zoenend en vingerend stonden ze daar, terwijl ik op ongeveer 10 meter afstand, verstopt achter een auto, stond te kijken. Ik had er een wel heel dikke pik van gekregen, en moest hem even naar buiten laten om te ontspannen. Ik stond zo, licht gebogen om niet boven de auto uit te steken, aan mijn pik te trekken. Ik moet daarbij iets te veel geluid hebben gemaakt, want plotseling keken beide grieten mijn kant op… Zonder al te veel moeite te doen om zaken te bedekken kwamen ze naar me toe lopen! Wat voelde ik me betrapt! Met mijn broek op mijn knieën en mijn pik in mijn hand…

Kon het nog beschamender? Maar…giechelend kwamen ze op me af en gaven me niet eens de kans mijn broek dicht te doen.

“Ho, ho, wacht even! Nog niet opruimen,” zei de blonde.

“Wij willen ook wel even spelen,”, zei de ander. Terwijl ze dat zeiden kwamen ze om me heen staan. De donkere sloeg haar armen om me heen en zoende me op de wang.

“Niet schrikken joh! Dacht je nu echt dat we je niet doorhadden? Je volgt ons de hele middag al, en toen we in het pashokje een telefoontje onder de afscheiding door zagen komen wisten we het zeker.”

De blonde ging verder. “En hebben we dit plannetje bedacht; jou meelokken en opgeilen, en dan met z'n allen… Of wil je dat soms niet?”

Stomverbaasd stond ik daar, met een kleur op mijn wangen omdat ik betrapt was, en met mijn broek nog steeds los. Mijn pik was van schrik een stuk kleiner dan daarnet. “Mm… eh, ja, natuurlijk wel, maar, heu…” stotterde ik

“Kom, kom, net was je ook een flinke vent, dus nu ook hoor!” Riep het blondje uit.

“Ik ben Linda, en dat is Lana,” ging ze verder. “En we gaan nu samen leuke dingen doen. Hoe heet jij?”

“Eu, Peter, maar…”

“Niks maar! Niet bang zijn, gewoon doen. Wat wil een vent nu nog meer; twee meiden die wel willen meedoen aan zijn spelletjes!”

Daar hadden ze natuurlijk een punt. Dit was toch waar ik altijd van droomde, en de echte reden waarom ik meisjes begluurde? Ik had ook geen keus.

Linda pakte mijn pik met haar hand en begon hem te kneden. Ze kreeg onmiddellijk reactie en hij begon al weer te groeien. Ze ging op haar hurken zitten en nam mijn pik in haar mond. Op een geweldige manier begon ze te zuigen en te likken. In korte tijd stond hij weer stijf rechtop. Met haar hand om mijn ballen en mijn eikel diep in haar mond genoot Linda met haar ogen dicht. Haar andere hand zakte naar beneden, om haar kutje te bewerken. Omdat ze wijdbeens op haar hurken zat, waren haar lipjes wijd gespreid. Met haar vingers streek ze door haar spleetje, en liet daarna twee vingers in haar gaatje verdwijnen. Dit was blijkbaar erg lekker voor haar, want al zuigend begon ze te kreunen en dieper te zuchten. Lana stond dit spel te bekijken, en had haar rok omhoog gedaan. Ze had geen broekje meer aan, zodat ik tegen haar kale kutje aan keek. Ze leunde tegen de auto aan, en was met twee handen haar spleetje aan het bewerken.

Met de vingers van haar ene hand gleed ze over haar klitje, en met haar andere was ze zichzelf stevig aan het vingeren. Ze was zo nat dat dit lekkere geile geluidjes maakte. Op de betonnen vloer waren al wat druppels zichtbaar van het lekken van haar kutje, en langs haar dijbenen waren een paar spoortjes zichtbaar van naar beneden lopende druppels geil vocht.

“Oh, ik ben zo geil, je moet me nu even neuken hoor,” zei Lana zuchtend. Ze draaide zich om en ging voorover over de motorkap van de auto liggen, met haar kontje uitdagend naar me toe en haar benen een beetje gespreid op de grond. Haar natte spleetje keek tussen haar lekkere billen door.

Ik haalde mijn pik uit de heerlijk zuigende mond van Linda en ging achter Lana staan. Ik had mijn schoenen uitgeschopt en trok snel mijn broek uit. Het risico dat een van de eigenaren van een auto naar dit deel van de parkeergarage zou komen was groot, maar ik was zo geil dat me dat even niets kon schelen. Twee jonge grieten die er om vragen om genomen te worden, dat laat je niet schieten! Nu we zo ver waren gekomen, wilden we het kennelijk ook afmaken. Ik plaatste mijn pik tegen het natte kutje van Lana en drukte in één keer diep door. Tot mijn ballen zat ik er in, en het ontlokte een hoog kreetje bij het geile donkere ding. Voor alle zekerheid ging Linda een paar meter verder op de uitkijk staan, om op tijd te kunnen waarschuwen mocht er iemand aankomen. Leunend tegen een pilaar kon ze mooi toekijken hoe haar vriendinnetje door mij genomen werd. Terwijl ze toekeek speelde ze met haar klitje en ging met twee vingers heel langzaam in en uit haar natte kutje. Haar beurt kwam ook nog wel, zal ze gedacht hebben.

Ik was inmiddels in een redelijk hoog tempo in en uit aan het pompen bij Lana. Ze moest haar kreunen en kreten een beetje smoren, want het galmde nogal in de parkeergarage. Ze beet in haar onderarm om het gekreun te dempen. Mijn pik maakte soppende geluiden, en elke keer dat ik diep naar binnen stootte, kletsten mijn ballen tegen haar kontje. Met de vingertoppen van twee vingers wreef ze over haar klitje, terwijl ik in een onverminderd hoog tempo stond te neuken. Ze was warm, erg nat, maar toch lekker strak. Mijn pik gleed soepel in en uit en ik voelde de binnenkant van haar kutje heerlijk warm om mijn pik heen sluiten.

“Oh, ja, ga lekker zo door, lekker hard! dan ga ik zo klaarkomen,” zei ze terwijl het niet probeerde uit te schreeuwen. Ze ging met haar vingers nog sneller over haar klitje en ik voelde haar nog strakker worden. Met een gesmoorde kreet en een diepe grom begon haar orgasme. Ik voelde haar kutje krampen.

“Toe, vlug, trek hem er uit, nu!” Ik deed dat in een reflex, want liever was ik blijven zitten. Op hetzelfde moment begreep ik waarom; met een paar dikke stralen spoot het kutvocht uit haar spleetje en kletterde op het beton. Zonder het te beseffen had ik één van de zeldzame meisjes getroffen die spuitend kunnen klaarkomen! Ik had daar veel over gelezen, en erg veel pornofilms gezien met meisjes die hetzelfde kunnen. In het echt had ik het nog nooit meegemaakt. Ik vond het een super geil gezicht!

Met moeite kon ik mijn eigen orgasme tegenhouden, maar het was zo lekker om te zien dat ik bijna spontaan zelf begon te spuiten. Lana stond nog heftig na te schokken van dit orgasme, en het geil liep langs haar benen naar beneden.

“Heb je dat nog nooit gezien?” Vroeg Linda, die weer naar ons toe was gekomen.

“Alleen maar van gedroomd en op films gezien,” antwoordde ik. “Op internet is er veel over te vinden en te downloaden, er zijn zelfs hele websites over,” ging ik verder.

“Wij kunnen het allebei,” zei Linda. “En eigenlijk kan iedereen het leren, als je maar weet hoe en welk plekje je moet hebben. Wil je het zien?” Natuurlijk wilde ik dat!

Linda ging achterover op de motorkap liggen met haar benen gespreid. Ze had haar topje inmiddels uitgedaan, en haar grote tieten hingen een beetje naar opzij. De tepels waren mooi hard en het was een geil gezicht zoals ze daar lag.

“Moet je me eerst even stevig neuken, anders lukt het niet zo snel,” zei ze.

Dat hoefde ze niet nog een keer te zeggen. Ik pakte haar beide benen achter haar knieën en hield ze wijd. Zonder mijn handen te kunnen gebruiken prikte ik mijn eikel tegen haar spleetje aan. Ook zij was warm en erg nat van haar eigen vingerspel.

Ik duwde langzaam door en gleed naar binnen. Ik probeerde er zo lang mogelijk over te doen om helemaal door te dringen. Haar kutje omsloot mijn pik. Ze was niet zo strak als haar vriendinnetje, maar het voelde natuurlijk super. Ze had mooie dikke schaamlippen, die nu door mijn pik uit elkaar gedrukt werden. Toen ik helemaal binnen was, ging ik weer net zo langzaam terug. Heel langzaam voerde ik het tempo op, daarbij steeds haar benen vasthoudend. Haar tieten begonnen langzaam mee te deinen in het ritme. Hierdoor begon ik sneller in en uit te gaan. Al haar ronde vormen begonnen mee te bewegen. Met haar vingers gleed Linda over haar knopje, en met haar andere hand duwde ze twee vingers er bij naar binnen. Met mijn pik in en uit glijdend en zichzelf vingerend werkte ze zichzelf naar een orgasme. Haar vingers gingen steeds sneller in en uit, en haar klitje werd stevig bewerkt door haar andere hand. Ik voelde haar vingers steeds langs mijn eikel schuiven, wat het gevoel voor mijn nog lekkerder maakte. Haar kutje werd nu toch strakker, en het orgasme was in aantocht. Ik stootte nog even een paar keer diep door, tot ze zei; “ja, nu!”

Ik trok terug en met een hoge kreet kwam ze klaar. Het vocht spoot tussen haar volle lippen vandaan en kwam in een boog op de grond terecht. Ze bleef zich hard over haar klitje wrijven en drukte haar hand op haar buik, net boven haar schaambeen. Drie grote stralen, en daarna een paar kleinere, steeds in kracht afnemend, kwamen uit haar gaatje.

Net na de laatste straal drukte ik mijn dikke pik weer bij haar naar binnen en duwde diep door. Met grote halen begon ik haar weer te neuken. Linda moest nu in de zijkant van haar hand bijten om niet alles aan elkaar te gillen van genot, en van overgevoeligheid. Door het hevige orgasme was ze nu zo gevoelig dat mijn pik haar bijna pijn moest doen. Door haar nog na krampende poes en door het geile spuiten van beide meisjes duurde het voor mij nu ook niet lang. Na nog een paar lange halen voelde ik het zaad komen. Ik duwde diep door en met mijn eikel zo diep mogelijk spoot ik haar vol. De scheuten waren zo krachtig dat ze gevoeld moet hebben hoe ik tegen haar baarmoedermond spoot. Ik drukte mijn gezicht daarbij tussen haar dikke tieten. Even werd het zwart voor mijn ogen, zo lekker kwam ik in haar klaar.

Onder mijn eigen armen door kon ik achter me kijken en achter ons stond Lana zich ondertussen klaar te vingeren tegen de pilaar aan. Met een ingehouden kreet kwam haar tweede orgasme en ook deze keer droop het vocht uit haar spleetje. Met schokkende heupen stond ze met haar ogen dicht, haar benen wijd en iets door haar knieën klaar te komen. Langzaam werden de bewegingen rustiger, en uiteindelijk haalde ze haar vingers, die helemaal onder het geil zaten, uit haar kutje.

Veel tijd om bij te komen hadden we niet. Ondanks alle nattigheid en een kutje vol sperma, moesten de kleren weer aan. We waren al te lang bezig geweest en er kon zomaar iemand aankomen. Linda en Lana waren sneller aangekleed dan ik. Terwijl ik nog bezig was met mijn broek, die een paar flinke spetters van de meisjes had meegekregen, aan te trekken kreeg ik van allebei een dikke kus op de wang.

“Het was heel lekker hoor, moeten we misschien nog eens doen…” zei Lana.

Zonder verder nog iets te zeggen liepen ze gearmd bij me vandaan, mij met een voldaan gevoel achterlatend. Ik hoorde hun gegiechel steeds verder weg.

Waarom heb ik geen telefoonnummers gevraagd?

Peter de Grote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1167

Miriam uit de kroeg

Peter De GroteGeplaatst door My 4Fingers wo, december 11, 2013 22:12:49

Miriam uit de kroeg

Het was een vrijdagavond in het najaar. Zoals meestal het geval was, ging ik met een aantal vrienden (Lode, Mark en Theo) naar de plaatselijke kroeg. Iedereen kent bijna iedereen in deze kroeg. Het was best gezellig en het bier vloeide rijkelijk. Opeens kwam Mark naar mij toe en vertelde dat hij een onbekende meid in de kroeg had ontdekt. Dit was natuurlijk erg interessant. Hij wees mij aan waar ze stond. Ze zag er zeker niet slecht uit. Een blonde slanke meid met een zwart laag uitgesneden topje met mooie stevige borsten daarin en een strakke spijkerbroek aan. Die mocht er wel zijn! We bestelden weer een biertje en hielden haar nauwkeurig in de gaten. Ik zag haar af en toe onze kant op kijken. Theo kwam naar me toe zei dat hij toch minstens verwachte dat ik haar zou pakken.

"Geen probleem" snoefde ik.

Daar stond ik dan met mijn grote bek, zo’n held was ik nu ook weer niet, maar ik kon nu geen kant meer op. Nog maar snel even een biertje bestellen en dan er op af. Ik liep richting de bar en bestelde nog een biertje. Toen ik me omdraaide stond ze opeens naast me aan de bar en lachte naar me. Ik moest nu wel iets zeggen.

“Nieuw hier?” vroeg ik. Ze vertelde dat ze uit Limburg kwam en in Hasselt studeerde. Maar dat ze door de kamernood in Hasselt hier in ons dorp op een kamertje terecht was gekomen. Ze heette Miriam en was 19 jaar oud. Ze had een vriend. Dat was klote. Ik kapte het gesprek min of meer af en ging weer bij mijn vrienden staan. Op een gegeven moment kreeg ik in de gaten dat ze af en toe naar me keek. Het begon weer iets interessanter worden! De avond vorderde en we raakte weer aan de praat. Ze vertelde nog het een en ander en toen kwam ik er achter dat ze 2 straten voorbij mijn huis woonde. Ik zag aan haar dat ze al veel gedronken had. Het was half 3 en de kroeg ging dicht. Ze vroeg of ik met haar mee wilde fietsen omdat ik dezelfde kant op ging. Dit vond ik uiteraard geen probleem. Toen we halverwege waren vroeg ze of ik nog een biertje bij haar op de kamer kwam drinken.

Eenmaal op haar kamertje aangekomen bleek het ook echt een klein kamertje te zijn. Er was net genoeg plek voor een bed en voor een bureau. We gingen op bed zitten en ze pakte een fotoalbum. Ze liet mij een aantal foto’s zien. Hier had ik dus helemaal geen zin in. Ik kwam voor iets anders!

Ik greep haar bij haar middel en begon haar te zoenen. Ze zoende terug. Opeens voelde ik dat ze aan mijn riem aan het prutsen was. Ze opende mijn broek en mijn lul kwam te voorschijn. Ze ging op haar knieën voor me zitten begon me met lange halen te pijpen. Ik trok haar topje omhoog, ze stopte met pijpen om haar topje uit te doen en ging weer verder. Wat was die Miriam een geile slet. Ik maakte haar BH open en pakte haar lekker borsten vast. Ze pijpte heerlijk maar ik had op dit moment alleen maar zin om haar kutje vol te spuiten. Ik stond op en zette haar op het bureau. Ik begon haar spijkerbroek open te maken en trok deze samen met haar string naar beneden. Wat een geil kutje zeg, helemaal kaal en glimmend van het vocht! Ze lag op haar rug. Ik ging voor haar staan een ging met mijn eikel over haar kutje heen. Ik kon me niet meer inhouden en schoof mijn lul langzaam haar kutje in. Wat was ze strak. Ik zag aan haar gezicht dat ze pijn had. Het interesseerde me niet, ik wou op dat moment alleen maar neuken.

Ze begon te kreunen en zei “dit kan ik niet, ik heb een vriend”.

Ik zei dat ze haar kop moest houden en dat ze een geile dronken slet was die het lekker vond om te worden geneukt door een vreemde. Ze kreunde weer. Ik draaide haar om en ging achter haar staan. Ik schoof mijn lul weer in haar strakke natte gleuf en neukte haar keihard. Ik kon het niet meer houden en spoot haar kutje helemaal vol. Ze bleef liggen en ik trok mijn lul er uit. Sperma liep langs haar benen naar beneden. Ze stond op en ging op haar bed liggen. We praatte nog even wat. Daarna ging ik er vandoor omdat ik er de dag erna weer vroeg uit moest.

De vrijdag daarna ging ik weer met mijn vrienden naar de kroeg. Deze keer was ook Daniël er bij. Zijn vriendin was een paar dagen terug voor het werk voor 4 maanden naar Canada vertrokken. Hij had het er niet gemakkelijk mee. Op een gegeven moment kwam het gesprek op Miriam en ik vertelde mijn vrienden hoe Miriam zich de week er voor door mij had laten neuken als een goedkope slet. Ze vonden het allemaal prachtig. Miriam was vanavond nergens te bekennen. We dronken bier en whisky en het werd steeds gezelliger.

Opeens zag ik Miriam, ze was dus toch weer gekomen. Ik liep er naartoe en deed net of er niets gebeurd was. Daniël kwam er ook bij staan en we zopen er lekker op los. Het liep weer tegen half 3 aan en we besloten te gaan. Miriam vroeg of ze bij mij achter op de fiets mocht want ze had zelf geen fiets meegenomen. Ik zag het al weer helemaal zitten. Daniël besloot ook met ons mee te fietsen. We waren alle drie behoorlijk aangeschoten. Miriam vroeg onderweg of we nog zin hadden om iets te drinken. Ik stemde toe en ook Daniël vond dit een goed idee. Ik vond het jammer dat Daniël ook mee naar binnen ging, want nu zou het wel eens zo kunnen zijn, dat er geen herhaling kwam van de week ervoor. We dronken een biertje bij Miriam op de kamer. Ik besloot even naar de wc te gaan. Toen ik terug kwam kon ik mijn ogen niet geloven. Daniël, die zijn vriendin een paar dag ervoor nog met tranen in zijn ogen had uitgezwaaid, zat met zijn handen aan de borsten van Miriam. Ze leek een beetje versuft door de alcohol. Daniël keek me aan en knipoogde. Dit beloofde toch nog een hele leuke avond te worden.

Terwijl Daniël haar zoende en haar overal aanraakte, begon ik haar broek open te maken en trok deze uit. Ik keek naar Daniël en we hadden de grootste lol. We gingen dit sletje eens even lekker met z’n twee gebruiken. Ik begon Miriam te vingeren terwijl Daniël haar ontdeed van haar laatste kledingstukken. Op een gegeven moment kleedde Daniël zichzelf uit en ging met zijn lul voor het gezicht van Miriam staan. Deze nam zijn lul in haar mond en begon hem te pijpen. Ik begon mezelf ook uit te kleden en ging naast Daniël staan. Om de beurt pijpte ze ons. Ik zei tegen haar dat ze gehurkt moest gaan zitten en dit deed ze. Ze pijpte Daniël weer. Ondertussen ging ik achter haar zitten en schoof mijn lul in haar strakke kutje en begon haar lekker te neuken. Daniël wou haar ook neuken en vroeg of ik even opzij ging. Ze ging op haar rug liggen en Daniël neukte haar ook. We wisselden af en toe af, dan neukte ik haar, en dan neukte Daniël haar weer. Toen ging Daniël op bed liggen en trok Miriam boven op zich. Miriam ging boven op zijn lul zitten en liet zich langzaam zakken. Ik smeerde wat speeksel op mijn lul en ging recht achter Miriam zitten. Ik drukte mijn eikel tegen haar kontgaatje en ramde hem er in een keer in. Miriam schreeuwde het uit. We neukten haar lekker in haar beide gaatjes. Toen had Daniël ook wel zin om haar in haar kontje te neuken. We wisselden van positie en ik ramde mijn lul in haar natte kut. Daniël neukte haar hard in haar kont. Ik voelde dat ik klaar ging komen en spoot mijn zaad diep in haar kutje. Ik trok mijn lul er uit. We gingen staan en Daniël legde haar op haar rug. Hij ging op haar liggen en begon haar in haar zojuist volgespoten kut te neuken. Hij ramde er op los en kwam ook klaar. Daniël stond op en we lachte naar elkaar. Wat hadden we die slet toch lekker te grazen genomen.

Miriam was door het hele gebeuren en de alcohol in slaap gevallen. Het sperma drupte nog uit haar kutje. We hebben een paar foto’s van haar gemaakt met onze telefoons en zijn daarna gegaan. We hebben daarna afgesproken dat we het er nooit meer over zouden hebben omdat Daniël z’n vriendin hier niet achter mocht komen. Miriam zijn we nooit meer tegengekomen in onze kroeg.

Peter De Grote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1092

Nikita of Anna

Peter De GroteGeplaatst door My 4Fingers di, mei 07, 2013 20:07:40

Nikita of Anna

Ik had net een maand vakantiewerk achter de rug. Ik was net 18 geworden en ik zou met wat oudere vrienden die ik via mijn normale vrienden ken naar een striptent in de stad gaan. Ik was nog nooit bij zoiets geweest dus het leek me wel wat. Ik was samen met Gerd, Joris en Karel ernaartoe. Toen ik daar binnen kwam zag ik dat het echt een gezellige tent was. Lekkere funky muziek waarop schaars geklede dames op een soort van catwalk met palen stonden te dansen. Ik dronk wat en ik keek wat en ik lachte wat met mijn vrienden. Om 00.00 uur kwam de hoofdakte van die avond. Een danseres met de artiestennaam Nikita. Echt zo'n overdreven naam vond ik, maar dat maakte me even niks uit. Het was de bedoeling dat het een soort van Russische act werd. Ik ging ervoor zitten, direct aan het "podium".

Om iets over twaalven kondigde een zwoele stem "ladies and gentlemen, the Astonishing Nikita" aan. Gelijk klonk er een zachte zwoele big bandmelodie en kwam er een prachtige vrouw op het podium. Lang, blond, bijna wit haar. Helderblauwe ogen, heel licht, maar nog net niet dat het zo eng wit is. Een heel knap gaaf mooi gezicht. Een geweldig mooi slank figuur met flinke, mooi gevormde borsten. En helemaal in lichtblauwe/witte kleding. Daar ging ze dan ontzettend geil op die muziek staan dansen. Ze ging wat langs de mannen op de eerste rijen. De meeste mannen waren lelijke uitgezakte middelbare mannen en die dankte ze dan op zo'n arrogante manier af. Toen ze eenmaal bij mij aangekomen was, had ze al haar hesje en haar bovenste rok uit Ze keek me opeens op een heel speciale manier aan. Ze keek me recht in de ogen aan, ze leek wat verstoord in haar act, maar ging snel door en liep vastberaden op mij af. Ze ging extreem geil voor mij staan dansen en strippen en lekker haar lichaam showen. Ik kreeg een mooi zicht onder haar rokje op haar fel witte minuscule string die door de blacklights als felblauw werd weerspiegeld. Ze kleedde zich toen helemaal uit tot aan haar string. Toen ze eigenlijk al klaar was met haar act liep ze als toegift nog even op mij af en ging met haar benen heel wijd voor me wat liggen kronkelen. En dat deed ze echt op zo’n super-geile manier. Ze keek me nog heel even recht in mijn ogen aan en ik zag dat haar ogen iets wilden zeggen, alleen wist ik niet precies wat... zeker was dat ze mij speciaal vond. Ik stopte nog een flinke fooi tussen haar string en ze verdween weer achter de gordijnen.

Door dit spektakel had ik toch alweer een harde gekregen. Ik pakte nog een drankje en mijn vrienden feliciteerden me omdat ik volgens hun schans had. Ik dacht wat heb ik daaraan, het is een stripper, die zijn dus echt ongrijpbaar.

Een kwartiertje na de act zat ik met de 3 mannen rond een tafel. Gerd ging toen even naar de WC en Joris en Karel gingen poolen. Ik zat dus even alleen aan die tafel. Toen ging er achter mij opeens een deur open. Daar stond Nikita. Ze keek me aan en wenkte me. Ze keek nogal bang en gespannen. Ik liep op haar af en zij wenkte me om sneller te zijn. Ik liep dus door en ging de deur in. Ze pakte mijn hand vast en liep naar een kleedkamer. Dit alles heel snel en de deur ging direct achter ons op slot.

"Sorry, dat het zo gehaast moest, maar ik mag van de baas niemand mee naar achteren nemen."

Ik ging op een bank zitten die daar stond terwijl zij zich even aan het omkleden was in een afgeschermd hokje. Het was me nog steeds niet duidelijk waarom ze me hierheen had gebracht. Ik dacht wel aan seks, maar ze deed wel heel erg droog tegen me opeens.

"Pak maar wat te drinken."

Ik schonk een wijntje in en begon eraan te nippen.

"Hoe heet je" vroeg ze.

"Peter."

"Ik ben Anna" zei ze.

"Toch geen Nikita?" Vroeg ik.

Ze lachte, " neen, dat is alleen een stomme artiestennaam, ik vind hem zelf ook overdreven maar ik heb hem zelf ook niet bedacht." We lulden nog wat door terwijl ze zich aan het omkleden was. Ze bleek net 21 te zijn en werkeloos, dus had ze dit wel aan moeten grijpen. Het verdiende goed en het was ook wel leuk werk. Alleen haar baas is een beetje irritant en opdringerig. Het verbaasde haar om te horen dat ik nog maar 18 was, zij dacht dat ik minstens 24 zou zijn. Ja, we lulden gewoon wat relaxed. Toen kwam ze opeens achter haar schermpje vandaan. Naakt. Ik keek even op en ik schrok er wel van, meer dat ik het niet had verwacht dan dat ik het erg vond. Mijn lul was nu goed hard. Ze keek me nu met een hele serieuze doordringende maar ook geile blik aan. Haar prachtige lichaam werd mooi belicht door de sfeervolle belichting van de kleedkamer. Ze had een mooie egaal gekleurde huid. Een prachtig lichaam, maar dat had ik net allemaal ook al had gezien. Het was op dit moment vooral haar kutje wat me zo aansprak. Je kon gewoon zien dat die strak was. Alleen een spleetje en geeneens wat roze vlees ertussenuit. Nog helemaal niet uit gelebberd. Maar het mooiste aan Anna was toch haar poes. Een 2 cm brede, blonde, bijna witte streep die net boven haar spleetje begon en heel netjes geschoren was. Wow ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Ze liep langzaam op me af. Ik keek haar heel doordringend aan en strekte mijn armen uit naar haar. Ze kwam toen tegen me aan staan en ik begon haar strakke buik te kussen. Er werd geen woord gezegd.

Ik pakte haar bij haar billen vast en likte haar navel uit. Ik ging langzaam naar beneden, ik wilde die blonde poes proeven. Ik ging met mijn tong door haar schaamhaar. Normaal vind ik het vies om daaraan te likken, maar ik was zo gefascineerd door dit prachtige blonde kutje dat ik het niet erg vond. Haar zachte haartjes, bijna donshaartjes nog kietelden over mijn tong. Ik likte haar poes lekker af. Toen ging ik naar haar spleet. Ik moest wat moeite doen om tussen haar lipjes te komen zo strak was ze. Ik vond met mijn tong haar knopje. Toen het puntje van mijn tong haar knopje had gevonden, sijpelde er vrijwel gelijk een druppel van haar geil mijn tong op. En o god wat smaakte ze heerlijk.

Ik had wel vaker meisjes gebeft, maar dit was gewoon in één woord zalig, echt smullen. Heerlijk zoet sap met een hele geile pure geur en smaak. Ik ging nu door haar strakke spleet met mijn tong en ik voelde nu in mijn mond echt haar sappen met mijn speeksel vermengen. Ik kon niet stoppen met haar te beffen, zo heerlijk was het voor me. Ze begon al zachtjes te kreunen. Met mijn neus en ogen zat ik lekker in haar blonde donshaar terwijl mijn tong nu haar gaatje in ging. Ik ging zo diep mogelijk met mijn tong haar warme glibberige grotje in, maar ze was zo strak dat die er snel weer uitglipte. Zo stootte ik mijn tong wat vaker naar binnen om er weer gelijk uit te glippen. Dit was wel het lekkerste kutje wat ik ooit heb meegemaakt. Zo mooi en strak en blond en lekker. Nu werd ze echt geil, en mijn tong kon steeds makkelijker door haar vleeslapjes glibberen. Ik ging steeds sneller op en neer tussen haar spleetje en het puntje van mijn tong ging steeds sneller langs haar knopje. Haar glibberige knopje was echt een hemel. Als ik daar aan kwam liet ze steeds een hele geile kreun horen. Om bij de rest van haar geslacht rustig door te blijven kreunen.

Mijn tong was haar nu heel diep aan het verkennen en ieder stukje van haar glibberige kut werd door mijn tong hevig afgelikt. Ze was nu echt botergeil en drukte mijn gezicht hard tegen haar kut aan. Ze gooide haar hoofd achterover en kreunde hard dat ik door moest gaan. Ik deed mijn best en liet mijn tong snel, diep en krachtig door haar kut glijden. Ze begon te shaken en kon bijna niet meer staan. Ze was nu ook kleddernat geworden. Haar geil sijpelde in kleine druppeltjes vanuit haar spleetje langs de binnenkant van haar dijen langzaam naar beneden toe. Ze begon steeds harder te kreunen en ongecontroleerd te kronkelen. Ik likte haar diep en af en stak ik mijn tong nog eens in haar kut.

Toen stak ik twee vingers in haar kut en begon haar er hard mee te neuken terwijl ik met mijn tong over haar knopje ging flitsen. Zo snel als ik kon liet ik mijn tong over haar knopje glibberen terwijl ik mijn vingers diep en hard en snel in haar kutje stootte. Ze moest nu helemaal shaken en onder een luide gil terwijl ik door bleef stoten en lebberen spoot ze een harde scheut geil in mijn mond.

Damn! Wat smaakte dat lekker zeg. Zo heerlijk zoet en geil. Ik werd er gek van en begon nog harder te likken waardoor haar orgasme alleen nog maar langer duurde. Mijn tong zat zelfs even vast tussen haar strak aangespannen spleetje. Dat duurde nog even zo voort ze had echt een heftig lang orgasme. Ik likte rustig door toen zij wat gekalmeerd was. De hoeveelheid zoetigheid die uit haar kutje was gesijpeld en gespoten was echt groot. Ik likte het allemaal gulzig op. Haar benen moest ik voor enkele kleine druppeltjes tot aan haar enkels schoonlikken.

Damn! Wat was deze mooie jonge vrouw hard klaargekomen zeg. Wat had deze blonde poes een heerlijke smaak en wat had die blonde poes hard in het rond staan spuiten.

Hm… ik had nog die geile zoete nasmaak van haar geil in mijn mond toen ze mijn shirt vastpakte. Ze ging er toen onder met haar handen en streelde mijn buik en borstkas. Ze deed mijn shirt uit. Ze begon me heerlijk te tongen en streelde me met haar handen steeds verder naar onderen. Damn! Wat was dit een geraffineerde jonge vrouw zeg. De manier waarop ze zoende was echt super-geil. Haar lange tong gleed heerlijk langzaam over mijn tong. Haar zachte slanke handen streelden mijn lichaam en ze had al snel de knoop van mijn spijkerbroek gevonden. Die deed ze los en ze deed tergend langzaam mijn rits omlaag. Ik voelde haar slanke vingers over mijn boxer en pik strelen. Die was nu echt kei en kei hard. Ik tilde me even wat op en met een soepele beweging had ze zo mijn broek en boxer uit. Mijn harde paal zwiepte op en neer.

Ze stond nog voor me en me te zoenen toen ik haar zachte hand over de lengte van mijn paal voelde glijden. De toppen van haar vingers pakten mijn voorhuid vast en schoof die van mijn natte eikel af. Ze stopte even met mij zoenen en gooide haar mooie lichte haar naar achteren. Ze had mijn paal vast en ging nu op me zitten. Ze richtte mijn eikel richting haar spleetje en ik voelde hoe mijn eikel langzaam maar zeker haar grotje binnendrong. Ze was enorm strak en glibberig daarbinnen. Mijn eikel werd helemaal goed omsloten door haar vlees en slijm. Er sijpelde zelfs wat van haar slijm mijn pisbuis in kon ik voelen. Wat voelde dat geil aan zeg. Toen liet ze zich helemaal op mij zakken. Heel rustig en beheerst. Ze keek me nu diep in mijn ogen aan. Zij was botergeil en ik al helemaal.

Toch bleef ze zo een minuutlang stil zitten en mij aankijken. We zagen elkaars gezichten lijden en de discipline hebben om het niet uit te schreeuwen van geilheid en verlangen om te bewegen. Na een minuut begon ze langzaam te bewegen. Ze zat lekker op me dus ik hoefde weinig te doen.

Ze bewoog haar heupen wiegend en ronddraaiend tegen de mijne aan. Waardoor mijn pik lekker in haar strakke kutje aan het roeren was. Damn! Wat deed ze dit goed zeg. Ze had haar armen in mijn nek gelegd en gebruikte haar hele lichaam om haar heupen zo goed te bewegen zodat mijn pik op een zalige manier door haar kutje geroerd werd. Voeg daaraan toe dat ze echt extreem strak zat, nog strakker dan menig maagdje net ontloken, en dat ze als geen andere vrouw of meisje dat ik ooit heb geneukt haar kutspieren goed wist te gebruiken. Ze molk mijn pik lekker af.

Erin ging mijn pik steeds lekker soepel en me iedere beweging dat haar kutje naar voren en naar boven ging kneep ze haar spieren vast zodat ik helemaal uitgemolken werd. Ik heb zelden zo lekker geneukt als toen. Ze wist tegelijkertijd een soort golvende beweging naar binnen in haar kutje te maken zodat mijn pik echt bijna uitgerekt werd. Damn! Wat werden mijn eikel en mijn pik lekker gemasseerd door de spieren van dat heerlijke nauwe warme kletsnatte kutje van haar. Ze ging heerlijk op en neer en van voor naar achter om mijn pik. Mijn eikel gleed zo diep haar natte warme grotje in en ze bleef me zo geil aankijken en heerlijk geil kreunen. Ze was zo technisch bezig met haar strakke kutje en ze gleed lekker strak over mijn lul heen. Ze voelde zo geil en strak aan en ik had na een tijdje echt niet lang meer te gaan. Ze ging nu steeds harder en sneller die geile beweging maken. Haar hele mooie lichaam was helemaal bezweet en ik kreeg haar mooie stevige borsten in mijn gezicht en ik likte die lekker af. Haar kutje begon nu samen te spannen en ik voelde mijn ballen borrelen en mijn pik kietelen. Ik zou nu echt hard klaar gaan komen.

Terwijl Anne haar kutspieren extreem samenspanden persten die het sperma nog harder uit mijn inmiddels ejaculerende pik en dus spoot ik harde stralen warm sperma diep in Anne haar baarmoeder. Ze schoten er echt diep in zo hard kwam ik klaar. Zij ook, want het slijm dat ze opeens produceerde was gigantisch. Ik gromde het uit en zij gilde het uit. Ons orgasme duurde nog heel lang en daar lagen we toen, uitgeput maar voldaan languit naakt en nog steeds in elkaar op de bank. Elkaar aankijkend en een lange natte geile tongzoen gevend.

Ik keek op de klok en het was al laat. Ik moest snel afscheid nemen van haar. Ik kreeg haar nummer en we hebben het nog heel erg vaak over gedaan. Iedere keer als we allebei tijd hadden en geen andere partners, maakten we er een geile neukpartij van. Zo speciaal en mysterieus als die avond is het echter helaas nooit meer geweest...

Peter De Groote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post982

Opruimen van...

Peter De GroteGeplaatst door My 4Fingers vr, juli 06, 2012 11:05:25

Opruimen van… En dan…

Voordat ik mijn waargebeurde verhaal vertel, wil ik me eerst graag even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Peter, ik ben 21 jaar en heb geen vriendin of zo. Ik zie er normaal uit en mijn grootste hobby’s zijn motor rijden en als ik thuis ben, kijk ik graag een seksfilm. Ik ben begonnen toen ik nog vrij jong was met het kopen en huren van zulke films, en ik heb ondertussen al een aardige collectie opgebouwd.

Op een zondagmiddag stond ik me, nu ongeveer een week of drie geleden, thuis gekomen na een lange rit op de motor, te douchen om een beetje warm te worden. Buiten was het guur weer en eigenlijk niet echt geschikt voor de motor. Onderweg had ik tot drie keer toe een regenbui op mijn kop gehad en was doordrenkt. Ik had er flink de balen in en beloofde mezelf om lekker te douchen en daarna mijn films een beetje op orde te brengen. Door mijn slordigheid waren er films in de verkeerde hoezen terecht gekomen, en het leek me een ideale middag om dit vervelende klusje, te klaren.

Nadat ik, en het leek wel een uur, onder de douche had gestaan en me afgedroogd had, ging ik naar beneden. Het was toen al ongeveer een uur of 18.00 en het begon al heel licht te schemeren buiten. Het was nog iets te licht buiten om de gordijnen dicht te doen, maar ik dacht “ach, wat… stel je voor dat er iemand voor het huis langsloopt en ik zit net een filmpje te kijken “ dus ik trok toch de gordijnen, vroeger dan normaal, dicht.

Mijn kasten puilen uit met dat soort films en ik wist niet goed waar ik moest beginnen, dus trok ik de dichtstbijzijnde kastdeur open en de eerste banden kwamen me al tegemoet. Ik moest lachen om mijn eigen slordigheid en pakte de stapel van de grond om ze vervolgens uitgespreid over de hele vloer neer te leggen. Zo kreeg ik van kast nr. 1 een compleet overzicht.

“Tering wat een zooi “dacht ik bij mezelf. Ik opende de eerste hoes en zag dat de titel bepaald niet overeenkwam met de titel op de hoes, dus dat werd zoeken…ik vond de bijbehorende band niet snel, dus dat werd zoeken geblazen. Nu wil het feit dat niet alle banden voorzien zijn van een etiket. Er zat dus niets anders op dan de tv en de videorecorder aan te zetten om te controleren wat waar bij hoorde. Na verschillende banden te hebben bekeken, had ik de juiste eindelijk gevonden! Het moet één van mijn allereerste banden geweest zijn denk ik. Het beeldmateriaal kwam me slechts vaag voor en de kwaliteit liet ook te wensen over. Na een minuut of tien van de film gezien te hebben, besloot ik om de band verder te bekijken……ik moet toegeven dat het me wat deed en ik had al een minuut of wat geleden door dat mijn pik al een iets andere vorm had aangenomen. Natuurlijk gebeurde het vaak dat wanneer ik geile film zat te kijken, dat ik een stijve kreeg en me tijdens het kijken lekker begon af te trekken.

Ook nu zou het zo gaan… ondertussen had ik wat te drinken gepakt en was er echt even goed voor gaan zitten. Buiten was het ondertussen aardedonker geworden en was blij dat de gordijnen al dicht waren. De film zal ongeveer halverwege geweest zijn toen ik mijn broek los deed en mijn lul eruit haalde. Ik keek naar mijn pik en zag dat mijn eikel al licht glom van geil…voorzichtig begon ik mijn ballen iets te strelen en begon me in een langzaam tempo te masturberen.

Mijn lul mag er best wezen in deze toestand…een fijne harde pik en ik vond het heerlijk om er weer eens mee te spelen. Het was zeker al een week of twee geleden dat ik mezelf verwend had, dus ik was er wel behoorlijk aan toe. Het duurde niet lang voordat ik dat heerlijke gevoel bereikte en ik wist mezelf tot rust te manen. Snel liet ik mijn lul los en bleef er even af. Ik wou het orgasme nog even uitstellen. Ik heb de ervaring dat wanneer ik dat doe, het uiteindelijke klaarkomen en het spuiten van mijn geil dan met veel meer kracht naar buiten komt. Als een explosie als het ware. Nog even keek ik zonder mezelf af te trekken naar de hete film en ik werd er steeds geiler van. Ik kon het daarna niet meer echt lang volhouden en pakte mijn pik weer vast… ondertussen had ik mijn hele onderlijf ontbloot en kneedde af en toe even in mijn ballen die, waarschijnlijk door de warmte in huis, heerlijk vol en losjes in mijn balzak hingen. Een mooi klokkenspel… bijna kogelronde ballen die ik om de paar dagen scheer. Ik vind het heerlijk als ze zo glad zijn.

In een niet al te snel tempo begon ik mezelf weer af te trekken en toen zag ik het!

De schrik sloeg me om het hart en liet van schrik mijn lul los… hard en geil als die was bleef dat ding natuurlijk gewoon rechtop staan. Tijdens een geile bui, en het kijken naar een film, ben ik vaak alle realiteit om me heen vergeten en heb me helemaal ingeleefd in dat waar ik naar zit te kijken. De vriendin van mijn oudste zus! Ze kwam wel eens vaker, maar dan s’ middags… nooit s’ avonds dus. En dan kwamen ze meestal met hun beiden om even bij te kleppen. Daar stond ze nu…achter het huis met haar neus bijna tegen het raam gedrukt.

“Hoelang stond ze daar al? Wat heeft ze gezien? Wat moet ik doen?”

Ik voelde me enorm betrapt en zag even geen uitweg. Verschrikt en met een rode kop stond ik op en trok vlug mijn broek naar boven, met een weinig moeite wist ik mijn lul ook terug te stoppen. Normaal zou die binnen een seconde natuurlijk gelijk slap zijn geweest, maar uitgerekend nu moest het stijf blijven.

Ik liep naar de achterdeur, bijna mijn nek brekend over alle films… die kon ik natuurlijk nooit meer zo snel opruimen! Ik kon geen excuus bedenken en liet het maar wezen. Ik zou bij de achterdeur gewoon vragen wat er is en haar niet binnenlaten. Een wijs besluit! Die klote achtergordijnen ook… ik had er niet aan gedacht om die ook dicht te doen…sukkel die ik er ben.

“Hoi, Mie… wat kom je doen?”

Ik noemde haar meestal Mie, maar ze heette eigenlijk Mia… Ze had natuurlijk alles gezien … ik kon het aan haar kop wel zien. Achteraf gezien keek ze zelfs al een beetje wazig.

“Hoi, Peter… ik heb een probleempje en weet even niemand om erover te praten” Dan zoek je Anja toch op? ze is tenslotte je beste vriendin”… gaf ik als antwoord. “Nou, vervolgde ze, dat is ook het probleem… ik kan haar nergens bereiken, en aangezien ik jou ook heel goed ken.”

De blik in haar ogen veranderde naar pure onschuld en ik besloot haar binnen te laten. Ze had duidelijk een probleem en ik ben niet van steen. Ik verontschuldigde me door te zeggen dat ze maar even niet op de troep moest letten en ging haar voor de kamer in.

“Ga zitten Mie… wil je iets te drinken? Vroeg ik nog…

Mie keek verbaasd op de grond en haar bezorgde blik veranderde al snel in een ondeugende … ze leek wel een kameleon of zo… ze nam plaats op de bank waar ik gezeten had…

”Lekker warm plekje dit zeg…” zei Mie.

Ik fatsoeneerde mijn kleren zo snel en ongezien mogelijk en zei dat ik daar net gezeten had.

“Ja, ik heb je net wel zien zitten hoor…” zelfs Mia bloosde een beetje nu. OK… ze had me betrapt en ik zag plotseling geen reden meer om me nog langer te verschuilen voor het feit dat ook Peter, het broertje van haar beste vriendin wel eens een geile bui had.

“Zeg eens Mie… heb je daar lang staan kijken?" Ik wou weten wat ze gezien had, en wat niet… misschien viel het allemaal nog wel mee! Mie gaf eerlijk antwoord en bekende dat ze al meer dan een kwartier had staan kijken. Vanaf het moment dat ik me opnieuw begon te strelen was ze het tuinpad opgelopen en had vanaf dat moment alles gezien dus.

“Nou mooi is dat dan… en? Vond je het prettig om er naar te kijken?" Vroeg ik.

Mie kleurde opnieuw en bekende dat ze normaal was weggegaan, maar nu niet…ze vond het een opwindend gezicht hoe een jongeman zichzelf bevredigde. Mie wond er niet langer doekjes om en vroeg. “Zou je het nu ook durven Peter? Ik bedoel … met jezelf spelen terwijl ik naar je zit te kijken? Ik heb je nu toch al gezien…”

Het was best een lachwekkende situatie… het ene moment kleurde zij… en nu kreeg ik weer een rode kop! Wat moest ik daar nou op zeggen? Ik kon toch niet zomaar verder gaan waar ik gebleven was zeker? Stel ik zou het doen…wat dan? Het zou Mia zeker niet onberoerd laten…ik keek wel vaak naar haar en het was me natuurlijk allang opgevallen dat ze een gezonde jonge Hollandse meid was met alles erop en eraan… maar op die manier had ik haar nog nooit bekeken. Ik kon lullen wat ik wou, maar blijkbaar was Mie vastbesloten…

“Ik wil het graag van dichtbij zien Peter… doe je het?”

Even kreeg ik het Spaans benauwd …

“Maar Mie toch… als ik het al zou doen, je denk toch niet dat ik nog steeds een stijve heb?" Mia’s blik ging even snel onderzoekend richting mijn kruis en moest ook constateren dat dit niet het geval was.

“En als je nou de videorecorder weer aanzet? Na het zien van z’n filmpje krijg je toch wel weer een harde lul?” Alleen al bij deze woorden voelde ik mijn pik weer harder worden en was het geile gevoel van daar straks nog niet vergeten… langzaam kwam het weer boven borrelen en besloot het spelletje mee te spelen.

“Goed … ik zal kijken of ie nog weer hard wil worden." Ik pakte de afstandsbediening van de video en drukte op ‘play’… snel daarna waren de beelden al te zien… de tv vertoonde een stelletje verwikkeld in een soort van standje 69… beetje moeilijk uit te leggen…. Ik keek natuurlijk naar de film, net als Mie, maar keek net zo vaak naar haar om te zien hoe ze reageerde op de film… zo onopvallend mogelijk hield ik haar in de gaten.

Mia droeg een oversized wollen trui en een strak zittende lichtroze legging. Ik zag dat haar trui steeds een klein beetje verder omhoog ging en naar enkele minuten zien van de film leek het alsof haar benen vanzelf steeds iets verder uiteen gingen…

Mie lette helemaal niet meer op mij, ze ging helemaal op in de tv, wat mij de mogelijkheid gaf om haar van top tot teen te bekijken. Ik bedoel; een geile film kan lekker zijn, maar als er écht iemand naast je zit, die er dan ook nog eens lekker uitziet…

Ik was gefascineerd door haar lippen in haar kruis. Het leek alsof de twee helften bijna uit haar broek puilden… zou ze zó geil zijn? Vroeg ik me af, of had ze gewoon dikke schaamlippen? Iets wat me bijzonder opwindt bij vrouwen is dat wanneer ze lekkere volle schaamlippen hebben. Ik kon mijn blik er dan ook niet vanaf houden. Opeens hoorde ik mezelf zeggen.

“Jullie vrouwen hebben maar mooi geluk zo hé?"

"Wat bedoel je?” vroeg Mie.

“Wel… gewoon… als jullie geil zijn, zie je het niet, maar als wij geil zijn, hebben we een probleem als we het willen verbergen!”

Mie lachte en haar blik dwaalde weer af naar de tv. Ik zocht een weg om dichterbij haar te komen. Wat kon ik bedenken om te voelen of haar kut echt zo dik was? Ik waagde de sprong en zei: “Of heb ik het mis, en ben je geil geworden van hetgeen je allemaal ziet?”

Mie lachte alweer… ”Ik heb geen stijve hé … dus kun je het ook niet zien!”

Ik vervolgde mijn poging … "Die bultjes in je broek zijn anders aardig dik Mie, misschien heb je toch iets stijf?”

Toen zei ze het… als ik eraan terugdenk krijg ik weer een harde pik.

“Zeg Peter… als ik nou mijn legging eens uitdoe, en met mijn benen iets uiteen ga zitten, kun je het nog beter zien hé… dan weet je of ik dikke lippen heb."

Het duizelde me heel even voor de ogen….ik wist niet wat ik hoorde! “ Geen slecht idee Mie…”stamelde ik. Mia voegde de daad bij het woord en stond op. Ze hield haar trui iets omhoog en stak die onder haar kin. Ik dacht even dat ik gek werd en voelde dat er van alles met me gebeurde… wat een geil gezicht. Mie had een heerlijke string aan, wit…afgezet met kleine roosjes. Ik had gelijk ook nog! Mie ging weer zitten en zoals ze gezegd had… haar benen in ieder geval zover uiteen dat ik een prima kijk had op haar kruisje. Op band had ik al heel wat kutjes gezien, en ook met dikke schaamlippen… nu zag ik ze écht. Ik keek nu recht in haar kruis terwijl Mie weer naar de film keek… ze gaf me alle gelegenheid om haar goed te bekijken. Wat een heerlijke volle lippen… de twee hete helften van haar kut staken heel duidelijk af in haar slipje, en niet alleen dat. Dat ze ook geil was geworden was nu wel heel duidelijk… een flinke natte plek was nu goed te zien.

“ Wat heb jij een heerlijk kutje zo te zien Mie… wat ziet dat er lekker vol uit…en je bent ook behoorlijk geil hé, je slipje is zeiknat."

“Vindt je het gek… eerst zie ik je stiekem met je lul spelen en nu zit ik hier met een geile vent naar een pornofilm te kijken… zou mijn kutje echt zo nat zijn als het slipje doet vermoeden?”

“Ik heb geen idee… zal ik eens voelen dan?” Vroeg ik.

Mie keek me aan… ”Onder één voorwaarde… Je mag aan mijn kutje voelen, als je me laat zien hoe je met jezelf aan het spelen bent… dan mag het” zei Mie.

Dat was niet tegen een dove gezegd en ik haalde mijn lul uit de broek. Natuurlijk was ie al zo hard als steen … het zien van haar geile volle lippen, de film… haar natte slipje…

Zonder schaamte pakte ik mijn stijve lul vast en begon de voorhuid langzaam op en neer te bewegen… elke keer als mijn eikel even tevoorschijn kwam, zag je dat die al nat was van mijn voorvocht. Telkens keek ik even naar mijn lul en dan weer naar Mia’s kruis… het leek alsof ze steeds natter begon te worden en was de tv bijna vergeten… vol aandacht keek ze wat ik aan het doen was.

“Mag ik ook eens?" Vroeg Mie… Zonder een woord te zeggen wenkte ik haar met mijn vinger en daar kwam ze al aan… ze ging naast me zitten en liet haar hand naar mijn lul gaan. Ik voelde hoe stevig ze mijn geile pik vasthield.

“Wat is ie hard zeg… zal ik nu op en neer bewegen?” Heel langzaam deed ze me na… Ik keek ernaar en zag opnieuw hoe elke keer bij het naar beneden schuiven van de voorhuid mijn eikel even zichtbaar werd.

“Je vergeet mij niet hé? Ik mocht je kutje voelen… je hebt het beloofd…”

Mia stopte even. "Je hebt gelijk… nu mag je even aan mijn lipjes voelen.” Ze draaide een beetje bij en opnieuw zag ik haar lippen strak in het broekje staan, alleen al van het aangezicht kon ik wel klaarkomen… eindelijk… ik liet mijn hand voorzichtig via de binnenkant van haar been naar boven gaan. Eerst streelde ik een beetje langs het randje van haar slipje… dit hield ik niet lang vol en liet vervolgens mijn vingers over haar kut gaan. Ik voelde hoe haar geil dwars door het slipje heen kwam. Voor een paar tellen bleef ik haar zo strelen, maar ik wilde haar nat voelen… dat heerlijke geile kleverige geil wilde ik het liefst proeven! Met één hand schoof ik het slipje opzij, terwijl ik met mijn andere hand haar lippen streelde… wat was ze nat zeg… ze dreef… met mijn vingers begon ik nu rondjes om haar klit te draaien… af en toe duwde ik haar heerlijke volle lippen iets uit elkaar en dreef twee vingers tegelijk in haar.

Met het grootste gemak ging ik in en uit… ik werd helemaal dol en haalde mijn vingers weer uit haar. Ik wou het proeven … Ik zou en moest haar geil proeven. Mia genoot volop en haar handen zochten een weg naar mijn lul.

“Wat heb je een ongelooflijke lekkere geile kut Mie. Zou je het erg vinden als ik je hete plekje met mijn tong bewerk?”

Mie zweeg in alle talen en had mijn stijve paal weer gevonden. Af en toe moest ik haar even stoppen… ik stond op knappen en doorgaan betekende ‘einde oefening‘. Ondertussen wilde ik haar het liefst helemaal naakt hebben, ik wou haar huid tegen de mijne voelen en stelde het haar voor.

Enkele minuten later waren we naakt. Mie droeg geen bh. Kleine ronde tietjes sierden haar bovenlichaam, daar bovenop staken twee mooie donkerbruine tepels af op haar vrij blanke huid. Ik deed een stap dichterbij en liet mijn handen via haar rug naar beneden gaan. Zacht en toch ook weer stevig begon ik haar billen te kneden en zocht haar mond op. Ze beantwoorde mijn kussen direct…ik voelde hoe vol en warm ze haar tong in mijn mond roerde, met een vlot en opgewonden hoorde ik haar tijdens het heerlijke geile tongspel kleine geile geluidjes maken. Mijn handen waren nu overal tegelijk… ik voelde haar billen en borsten en alles geloof ik… af en toe bracht ik mijn mond even naar haar borsten en zoog zachtjes aan haar tepels.

Terwijl we daar zo een poosje midden in de kamer stonden, voelde ik mijn keiharde pik tegen haar buik aan schuiven… Ik merkte dat ik kleine neukbewegingen maakte en als ik zo doordeed, dan zou het niet lang meer duren.

Ik duizelde, was helemaal dizzy van al dat geil gedoe.

Staan hield ik ook bijna niet meer vol en ik leidde haar weer naar de bank. Mie plofte op de bank en ik liet me voor haar op de grond vallen. Ik duwde haar benen weer uiteen en kuste mezelf een weg naar boven. Nu zou ik haar geil proeven. Ik hield het bijna niet meer… met mijn duimen masseerde ik opnieuw haar natte schaamlippen en duwde ze nu uiteen…ik zag haar gezwollen klit, bijna afwachtend, tussen haar vrouwelijke plooien zitten.

Nu kon ik het helemaal niet meer uithouden… vol nam ik zoveel mogelijk van haar kut in mijn mond en begon te likken en te zuigen op alles… ik kreeg moeite om mijn mond op die plaats te houden want Mie draaide alle kanten op… ondertussen voelde ik telkens hoe dikke druppels geil uit mijn pik naar buiten stroomden.

Haar geil smaakte heerlijk, de geur die haar poes verspreidde rook pittig en kruidig… ik kon er geen genoeg van krijgen.

“Mie… zal ik mijn lul eens in je steken?" Mia was blijkbaar niet meer in staat om ook nog maar iets zinnigs te zeggen, dus ik nam aan dat ze alles wel goed vond. Ik lag al voor haar, het enige wat ik hoefde te doen was iets omhoog komen en in haar gaan… zo ging het dus ook.

Even hield ik mijn eikel tegen haar lippen aan en liet het wat over haar klit glijden… zonder mijn handen te gebruiken schoof ik mijn geile lul in haar. Ik pakte haar tietjes en begon nu op en neer te bewegen.

Mie kroop zowat ineen en bewoog alle kanten op. Ze was al net zo wild als ik geloof ik.

”Ow, Peter… ik hou het niet meer hoor… ik ga komen… kus me … ik wil je tong in mijn mond voelen."

Opnieuw zocht ik haar mond op en begon wild met haar te tongen. Ik voelde hoe haar kut-spieren zich om mijn lul spanden… onze gezichten waren drijfnat van het tongen nu. Ik verhoogde het neuktempo en voelde hoe het hoogtepunt naderde. We kwamen tegelijk klaar… of eigenlijk was ze iets eerder dan ik.

Luid kreunend kwam Mie en kort daarna trok ik mijn loeiharde pik uit haar schede en spoot met een enorme kracht alles wat ik in me had over haar buik en borsten heen. Daarna bleven we nog even door vrijen.

"Ik wou eigenlijk mijn video collectie opruimen vandaag" zei ik.

Ik was weer bij zinnen en het drong nu pas door wat er gebeurd was.

"Ik wil je er wel mee helpen hoor!"

Mia’s aanbod was leuk, maar van opruimen zou er dan niet veel van terecht komen was ik bang.

“Het hoeft ook nu niet direct toch? Ik kom je een ander keertje wel helpen" zei Mia. “Trouwens, ik dacht dat je een probleempje had, wat was dat nou Mie?” Vroeg ik. “Mijn probleempje is opgelost Peter, ik was van tevoren al enorm heet, en kon dit alleen maar hopen. Gelukkig zag ik je spelen en toen kon het eigenlijk niet meer stuk”. Mie lachte ondeugend naar me.

Ik kon haar ook niet anders dan gelijk geven dat ze het zo gespeeld had. Zo af en toe kijken we nog wel eens naar een lekkere film. Hoewel het niet nodig is…van nature zijn we al heet genoeg, alleen met een film erbij wordt het extra geil.

Binnenkort koop ik weer een nieuwe, en dan nodig ik Mie weer uit… alleen doen we dan wel alle gordijnen dicht!

Peter De Grote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post840
Volgende »