Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

De buurman

Wants YouGeplaatst door My 4Fingers zo, juli 17, 2011 19:40:46

De buurman

Natuurlijk had ik wel naar hem gekeken maar nooit was het bij mij opgekomen dat er echt iets tussen mij en Peter 's beste vriend en onze buurman Wim zou kunnen gebeuren. Ze deden van alles samen. Ze deelden hun hobby’s: vissen, schaken en autoraces bezoeken in Zandvoort en soms in Duitsland en Frankrijk.

Toen opeens hadden ze om een of andere reden besloten om samen te gaan hardlopen. Het was een paar keer per week bij ons vandaan een rondje door het bos en dan bij ons uitpuffen en natuurlijk een pilsje voor de dorst.

Nooit eerder was hij me zo opgevallen en als ze dan ook nog hun T shirt uitdeden en zijn bezwete boven lichaam showde deed het me wel wat. Niet een atleet of zo maar gewoon wel leuk om te zien.

Ook de bobbel in de shorts was interessant en helemaal als hij zo’n strak lopers broekje of eigenlijk fietsbroekje aan had.

Op een zomerse dag kwam hij dus weer en Peter was niet thuis.

“Tja, sorry overwerk, lopen overslaan en meteen maar eens pilsje misschien?”

We kletsten wat en ik kon het niet laten mijn ogen langs zijn blote gespierde benen te laten glijden en naar de bobbel in zijn short te kijken. Toen ik hem zijn pilsje aanreikte beroerde hij even, onnodig, mijn arm en een stroomstoot ging door me heen.

“Heb je de foto’s al gezien van jullie loop in Weerde?” En zo zat ik even later naast hem op de bank samen de foto’s te bekijken.

Zijn blote been tegen het mijn.

Zijn arm tegen de mijne.

Zijn hand die op mijn knie bleef liggen. Langzaam omhoog kroop.

Vreemde vingers die aan de rand van mijn slipje peuterde.

Een hand om mijn borst die me zachtjes kneedde.

Ik was helemaal verkocht.

Een vinger zocht en vond mijn kittelaartje. Hijgend van opwinding kneedde ik zijn penis door de stof van zijn broekje. Toen opeens duwde hij wel vier vingers tegelijk in mijn natte spleet. Hij kuste me en ik ontweek zijn mond. Hij beet zachtjes in mijn nek.

“Oh nee!” Dacht ik. Wat doe ik?

"Sorry, maar dit kan niet, jij bent Peters beste vriend en onze buurman, dit kan beter niet”

Volgende dag, zaten wij bij Wim en Gerda thuis voor de borrel.

“Een hapje zou er best lekker bij zijn" zei Gerda. En Wim vertrok naar de keuken voor bitterballen en pizza hapjes. Het duurde wat lang en we grapten al dat hij waarschijnlijk de pizza cremeerde en de ballen zelf op had gegeten.

“Ik help hem wel even” zei ik en ging naar de keuken.

Hij stond bij de frituurpan in de bijkeuken met zijn rug naar me toe. Ik zag zijn lekkere achterwerk en gespierde benen. De gevoelens van de dag ervoor kwamen weer terug. Hij had me niet gezien of gehoord en onverwachts stond ik achter hem en had mijn armen rond hem geslagen. Mijn handen graaiden in zijn kruis.

Hij schrok geweldig maar herstelde zich snel en zijn lul deed dat ook in rap tempo. Hij draaide zich om en zijn tong vond de mijne.

Zijn paal was hard, lang en ik verlangde ernaar. Ik ging op mijn knieën en likte zijn ballen. Beet in zijn stam en bewonderde de eikel. Toen zoog ik er zachtjes aan. Hij verdween diep in mijn mond.

Steeds wilder werd hij. Helemaal als ik langs de rand van zijn eikel likte of aan het pisgaatje. Diep stootte hij terwijl ik zijn ballen kneedde en even een vinger langs zijn kontje liet gaan.

Toen spoot hij, in mijn mond kwam de eerste stoot, toen tegen mijn gezicht en op de grond.

“Uh… ja… uh… de bitterballen verbranden” stamelde hij.

Ik ging snel naar het toilet om me schoon te maken en even later zaten we onschuldig bij onze echtgenoten.

Volgende morgen net na 9 uur, de kinderen waren nog maar net weg naar school, stond hij al voor de deur. In de gang al liet hij mijn borsten uit mijn T shirt hoppen en likte en zoog mijn tepels. Mijn borsten kregen een heerlijke beurt. Ik wilde eigenlijk naar boven, naar bed maar had zijn lul al mijn mond terwijl we nog in de gang waren. Mijn grootste hobby: pijpen!

Toen namen we niet eens meer de moeite naar boven te gaan. In de woonkamer, op de bank hebben we zo heerlijk geneukt. Ik zat boven op hem. Hij kon mijn tieten goed zien wippen en ik voelde zijn paal diep in me stoten. We hadden een heerlijke morgen want eigenlijk ben ik een morgen mens maar Peter is altijd weg. En hier was nu toch een heerlijke lul om me te verwennen.

Natuurlijk bleef het niet bij die ene keer en vooral het spel van verleidingen spel deed mijn kruisje goed nat worden. Als Peter en/of Gerda erbij waren stiekem even een aanraking. Zijn kont of soms zelfs een vlugge greep in zijn kruis. Of een kneepje in mijn tepel, een hand onder mijn rok. Net iets meer inkijk geven dan normaal. Als hij dan zo naar mijn borsten staarde werden mijn tepels als vanzelf hard.

Op een keer zaten ze aan tafel te schaken. Ik zat in een makkelijke stoel tv te kijken. Ik zat recht achter Peter en dus precies in beeld voor Wim. Toen ik merkte dat ik Wim ’s aandacht had kneedde ik eerst mijn borst. Hij zat al te draaien. Toen Peter blijkbaar niets in de gaten had durfde ik meer. Ik deed mijn benen wijd en rokje een stukje omhoog.

Wim keek nu tegen mijn kruisje aan. Geiler en brutaler duwde ik zelfs het kruisje van mijn slipje opzij zodat Wim nu in mijn blote kutje keek. Botergeil was ik. Toen Wim weg was stond ik nog steeds geil en zei Peter dat ik iets moest vertellen.

Ik vroeg hem mijn kutje te likken. Hij ging voor me zitten en deed mijn slipje uit. Daar op de luie stoel pelde hij mijn lipjes open en likte en kuste mijn dijen, mijn buikje, mijn haartjes en toen voelde ik hoe zijn tong zacht om mijn klitje cirkelde. Hij zoog mijn knobbeltje. Ik kwam razend klaar.

“Ik moest je iets vertellen of eigenlijk vragen” zei ik weer. “Hoe zou je het vinden om iets met z’n drieën te doen.”

Hier werd hij wel geil van en ik vertelde mijn voorkeur voor Wim zonder te veel te vertellen over wat gebeurd was.

Hij moest er over denken. Meer later!

Want You  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post597

De lift

Wants YouGeplaatst door My 4Fingers vr, juli 08, 2011 01:03:26

De auto lift

Gatver…, het was zulk mooi weer toen ik weg ging, even lekker naar het winkelcentrum. Maar daar stond ik dan, in de regen te wachten op de bus. Als ik ergens een hekel aan heb…

Piepend komt er een VW busje tot stilstand, een meisje springt eruit en roept me vrolijk. Ik kijk verbaasd en zie dat het mijn buurmeisje is. Ik heb vroeger nog op haar gepast en ze is een oude vlam van Arnoud (mijn zoon).

“Kom,” zegt ze, “de bus duurt nog wel even.”

En ik stap achter in de auto. Bianca volgt me en pas dan zie ik dat er al twee achter in zitten. Er zit een wat oudere jongen van begin 30 schat ik en een leuke meid van eind twintig. Ze zijn druk in gesprek over een of ander festival.

Bianca duwt me wat verder en ik eindig half op schoot bij een ongeveer 21 jarige neger met stevige benen en half op schoot bij Bianca.

“Dag mevrouw,” zeggen de jongens bedeesd.

Bianca klets vrolijk tegen me en laat haar nieuwste aankoop zien: een paar zomerschoentjes met wel heel hoge hakken. “Is sexy,” zegt ze, “toch George?” Mm… gromt de donkere jongen.

“Wint hem op als ik dit aan heb met een heel kort rokje, of beter, helemaal niks, giechelt ze. He George?”

“Mm… mm…,” bromt George weer. Terwijl we langzaam door rijden en vooral veel stoppen in het drukke stads verkeer zie ik dat mijn rokje wel een beetje omhoog is gekropen. Opeens besef ik ook dat Bianca haar hand al pratend op mijn blote boven been heeft gelegd. Ook voel ik een beweging onder me. Ik weet nu dat haar neger vriendje niet alleen stevige benen heeft maar ook knap zwaar is geschapen. Tjeetje! Dit kan en mag niet vertel ik me zelf. Maar intussen voel ik hoe George het steeds ongemakkelijker krijgt en dat is voor mij een lekker gevoel. Ook voel ik het zachte vlees van Bianca ‘s borsten tegen mijn arm strijken. Of verbeeld ik me dat nu. Ik kijk haar aan en zie aan haar ogen dat ik me dat niet verbeeld. Ik voel haar tepels langzaam verstijven. Hoewel ik me eigenlijk wil verzetten voel ik mijn kutje langzaam open gaan en vochtig worden. George ‘s hand komt onder me in beweging en streelt mijn kontje en bovenbeen. Ik raak licht in paniek maar laat alles gaan alsof ik het niet echt merk. De zwarte hand schuift langs onderen steeds hoger over mijn been. Bianca streelt van mijn knie tot het randje van mijn rokje die flink omhoog is geschoven. Ze ligt nu achterover en verbaasd zie ik hoe de blonde jongen door haar kapsel streelt en ze dan lachend aan zijn vingers sabbelt en likt. Hij glimlacht en knijpt veel betekenend in zijn kruis, wrijft over zijn bult en zucht.

Op dat moment voel ik hoe George opeens tot de aanval overgaat en er een vinger in mijn kruis verdwijnt.

“Shit,” zeg ik.

“Mm…” gromt George.

Bianca giechelt en neemt mijn bovenbeen stevig vast met twee handen. Haar harde tepels tegen mijn rug.

“Lukt het daar achter in,” vraagt de bestuurder.

“Als ik de gezichten zie dan hebben ze dikke lol hoor” zegt de meid naast hem. Ze ziet er leuk uit. Daarna praten ze verder alsof er niets aan de hand is. We staan nu voor een stoplicht in een file van zeker 2 km naast en tussen andere auto ‘s.

Mijn God waar ben ik in beland. Wat anders kan ik doen dan er van genieten hoe nu twee vingers in mijn kutje rammen en behendig mijn klitje bewerken.

“Wees niet bang mevr. Jansen” zegt Bianca, “niemand zal dit ooit weten hoor.” En ze streelt nu langs de onderkant van mijn borsten en glimlacht tevreden. Haar hand verdwijnt nu onder mijn T-shirt en ze streelt mijn tepels over de kanten bh heen. De blonde jongen buigt zich wat en volgt haar voorbeeld. In paniek kijk ik om me heen en besef dat de mede weggebruikers niet echt zien wat er hier gaande is. Dit doet me wat relaxen en ik geniet nu van de aanrakingen. Mijn klitje dat bewerkt word door George, zijn harde bult tegen mijn kontje. De zachte hand van Bianca om mijn linker tiet en de ruwe hand van de slungel die aan mijn rechter tepel trekt.

Dan buigt de slungel zich en likt aan mijn knie, mijn dij en kust mijn buik. Ik duw hem weg, bang dat iemand ons bezig ziet maar hij blijft dwingend doorgaan. Door mijn houding kan hij me niet beffen maar hij hapt en mijn plukje haar terwijl George me naar een hoogte punt vingert.

Opeens word ik even opgetild en voel hoe George ‘s paal nu in me verdwijnt. Dit doet me elk besef van de wereld om me heen verliezen. Ik leun achterover en mijn lippen ontmoeten die van Bianca die mijn tong gretig opzuigt en ik voel hoe haar hand zich nu bij die van George voegt om me samen met hem te vingeren terwijl zijn paal diep in me zit. Ik zie hoe de dame voorin ondertussen zichzelf helpt. Even kijk ik om me heen en zie tot mijn verbazing dat in de auto ‘s om ons heen niemand naar ons staart dus men zal wel niets in de gaten hebben redeneer ik, mezelf moed in pratend.

De neger heeft een geweldig uithoudingsvermogen en als we eindelijk rijden, in het verkeer bedoel ik, durf ik op hem te gaan rijden. Zijn lange lat is hard, dik en lang. Ik durf nu ook voorover te buigen en rits slungels gulp open. Ik schrik van de afmetingen van zijn paal. En zijn eikel…

Gulzig lik ik eraan en voel hoe Bianca mijn kontje bepoteld terwijl ze zoent met George. Met moeite neem ik zijn grote eikel in mijn mond. Hij kreunt luid. Ik speel met zijn ballen en trek zijn voorhuid ver terug terwijl ik zijn eikel diep in me neem. Voor ik het weet komen er dikke klodders hemels vocht uit zijn eikel. Hij komt luid klaar en de bestuurder klaacht nu dat hij word vergeten. Slungels lul blijft hard en ik lik er aan alsof ik nog nooit een lul heb gezien.

“Shit we zijn er,” zucht Bianca.

“Ho” en ik dan, informeert de bestuurder.

“Rij maar door ons laantje op” zeg ik en dirigeer de auto naar de lege plek onder onze dubbele carport naast de garage.

“Kom” zeg ik en verdwijn de garage in. Bianca is er als eerst en ze omhelst me innig. Onze tongen vechten even, dan zakt ze door de knieën en zuigt aan mijn tepels. Ik zie hoe de dame van voorin de dikke lul van slungel in haar kutje laat verdwijnen en de mysterieuze bestuurder komt achter me staan, weegt mijn borsten en terwijl Bianca ‘s likkende tong nu naar mijn kutje zakt speelt hij ruw met mijn tepels.

Ik voel hoe zijn paal eerst tegen mijn kontje duwt en dan langzaam in mijn druipende grotje verdwijnt. Hij duwt me op de knieën en dan heb ik opeens de zwarte paal van George beet. Ik lik zijn zoute ballen en chocolade paal. Bianca gaat over me heen staan zodat George bij haar kut kan. Het duurt niet lang of ik krijg de volle laag in mijn kut en in mijn gezicht. Bianca komt hijgend klaar en zakt naast de slungel die ook op het punt staat klaar te komen. Ze haalt hem net op tijd uit de zwaar behaarde zwarte kut van de vriendelijke dame van voorin en drinkt gretig zijn zaad op.

Totaal uitgeput zit ik op de grond.

“Eh…, ik denk dat we maar beter weer gaan” zegt de jonge man die zijn kwakje net in mijn kutje deed ploffen.

“Eh…, ja” zegt Bianca.

En ik ben nu uit mijn roes en besef wat voor stoms ik nu weer gedaan heb.

“Dit kan nooit meer gebeuren Bianca,” zeg ik zachtjes.

“Ja, ik weet het” zegt ze.

“Dit is nooit gebeurd” bromt George. En ze lopen naar de VW.

“Bedankt voor de lift” zeg ik nog.

“Mag ik je slipje houden” vraagt de slungel en hij ruikt en likt er aan met een veel betekende blik in zijn ogen. Dan rijden ze weg. Het zaad druipt uit mijn kut en langs mijn nek.

Want You  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post592

Kom vlug thuis..

Wants YouGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 11, 2011 20:15:02

Kom vlug thuis…

Het was 9 uur morgens. De kinderen waren naar school vertrokken en Irène zat dromerig in de canapé, bezig met een derde tas koffie. Zij was nerveus zonder te weten waarom. Na het vertrek van de kinderen, kroop ze normaal terug onder de dekens voor een paar uren extra rust, alvorens een nieuwe eenzame dag aan te vatten in haar houten blokhuis.

Irène was een veertigjarige, zwartharige vrouw van 1,62 meter, ietwat aan de mollige kant met een goed ontwikkelde boezem en een knap ovalen gezicht. Zij was geen werkelijke schoonheid, maar de meeste mannen vonden haar nochtans attractief.

Zij nipte opnieuw aan haar tas en zuchtte haast onhoorbaar. Ze droeg een wit kort nachthemd dat slechts de helft van haar volle, licht gespreide dijen bedekte. Alleen zijnde hoefde ze zich niet te bekommeren om de zichtbaarheid van het witte strookje stof dat nauwelijks haar intieme plaatsje bedekte.

Haar linker hand viel als bij toeval tussen haar benen, terwijl ze zich achterover liet zakken in de zachte rugkussens. De duim raakte het vochtig reepje stof dat zich tussen de twee volle lippen had geperst. Deze toevallige aanraking veroorzaakte een heel bekend aangenaam gevoel, maar zij wilde niet opnieuw tot masturberen laten verleiden. Zij had dit pas gedurende de onrustige nacht gepraktiseerd en het had haar niet de verwachte voldoening gegeven. Nochtans bleef ze de duim bewegen, en de lange nagel schuurde hoorbaar over de dunne barrière.

Zij spreidde haar dijen iets verder naar buiten. Ze sloot de ogen en genoot van de groeiende opwinding teweeggebracht door die de zachte aanraking over dat verborgen knopje dat hunkerde naar meer attentie. Zij wist dat er geen terugweg meer zou zijn indien ze niet onmiddellijk ophield met zichzelf te kwellen. Maar het gevoel was zo overheerlijk en haar duim cirkelde rond het duidelijk afgetekende knobbeltje, trillend tegen de doorzichtige stof.

Ze was zo ijverig geconcentreerd op die aangroeiende lawine diep in haar onderbuik, dat ze de wagen niet hoorde die voor haar huisdeur stopte. Het was de brood leveringsdienst, verzekerd door Robert .

Ze had juist de hinderende stof van het minuscule slipje terzijde geschoven en haar middelvinger tussen de gezwollen lippen laten glijden, toen de deurbel genadeloos rinkelde en haar wanhopige poging om die ondraaglijke opgekropte seksuele kwelling kwijt te geraken abrupt stopte. Zij begreep meteen dat zij het brood moest aannemen en betalen, maar ze besefte eveneens dat ze slechts een nachthemd droeg. De bel rinkelde voor een tweede maal en ze besloot te openen. Per slot van rekening kende ze Robert goed genoeg en hij was een vriend aan huis, de boezemvriend van haar man. Zijzelf onderhield een vriendschappelijke relatie met zijn oudste dochter, sinds de dood van de moeder, enkele maanden terug. Ze stond recht en opende de deur.

“Goede morgen,” zegde de 1,80 grote vriendelijk uitziende man. Robert naderde de vijftig, maar hij zag er wel tien jaar jonger uit.

“Goede morgen, excuseer, maar ik ben nog niet volledig wakker…”, antwoordde zij met hese stem. Hij gaf haar het brood.

“Kom binnen, ik moet het geld nog bijeen zoeken, en ik ben zeker niet gekleed om hier in de deuropening te blijven pronken,” meende zij, terwijl ze hem voorop ging. Hij volgde haar in de kleine hall nadat hij de deur halfdicht had gedaan, betrad de woonkamer en bleef aan de achterkant staan van de canapé. Zij gaf hem even later het gepaste kleingeld.

“Dank u,” Hij borg de munten in zijn speciale lederen handtas en vroeg terloops.

“Hoe gaat het? Nieuws van Harry?

“Neen, hij is op speciale zending en kan geen contact met mij opnemen. Ik weet zelfs niet wanneer hij met verlof komt.” Ze stonden nu tegenover elkaar, want er was weinig plaats achter de zetel.

“Dat is het leven. Moet hard zijn om hier alleen te leven…”

“Inderdaad, de kinderen zijn naar school en je weet, er is niet zoveel te doen om een volledige dag bezig te zijn.”

Zij voelde plots een warmtegolf naar het hoofd stijgen en ze was ervan overtuigd dat ze bloosde. Het was de eerste keer sinds maanden dat zo dicht bij een man stond. Haar lichaam was nog steeds onder invloed van de onderbroken zelfbevrediging enkele minuten terug. Zij had Robert altijd als een vriend beschouwd zonder ooit dubieuze gevoelens gekoesterd te hebben, maar ditmaal bezorgde zijn aanwezigheid elektrische schokken doorheen haar geprikkeld lichaam. Daar hij een kop groter was moest zij het hoofd heffen en ze voelde plots dat haar tepels harder werden, ervan bewust dat dit niet onopgemerkt zou blijven. Hij zag inderdaad de donkere knopjes hoog opgericht tegen de doorzichtige materie van haar nachthemd en hij voelde zich verlegen.

“Denk dat je het koud hebt…”

Een poging om met humor de situatie recht te zetten, terwijl hij naar haar tepels wees. Haar zwakke glimlach maakte het alleen maar erger en hij aarzelde een kort ogenblik, alvorens de linker tepel lichtjes aan te raken.

Ze was geparalyseerd. Hij streelde nu langzaam over de verborgen punten en voelde dat ze harder en langer werden. Zij wist dat ze onmiddellijk moest ingrijpen om dit gevaarlijke spel te stoppen, maar ze had de kracht niet meer om aan de verleiding te weerstaan. Hij stapte op haar toe en hun lippen vonden elkaar in een hongerige kus. Zijn rechterhand gleed over de voorzijde van het nachtgewaad en kneedde zacht de grote borsten. Zij zuchtte in vervoering en drukte haar lichaam tegen het zijne. Ze voelde duidelijk de harde zwelling tegen haar dij. Hun monden schuurden wijd open over elkaar en hun dartelende tongen vonden startten een meedogenloze maar opwindende schermutseling. Hun speeksel vermengde zich en zijn rechterhand gleed verder omlaag, over haar buik en verdween onder de rand van het korte hemd. De harde vingers gleden langs de linkerdij omhoog en bereikten het middelpunt, het vochtige lapje stof midden de warme gezwollen lellen van haar vagina geperst. Zijn middenvinger gleed eroverheen, drukte de hindernis ter zijde en verzonk in de slijmerige tunnel. Zij spreidde haar benen wijd open, haar onderbuik heftig tegen de hand drukkend. Bij elke aanraking van de pompende vinger op haar clitoris, voeren heftige schokken haar onderlichaam. Zij steunde luid en ze was heel dicht bij een heftige explosie. Ze probeerde zijn opdringerige strelingen te vertragen, door haar lichaam terug te trekken telkens het knopje in aanraking kwam met zijn vinger. Zij was zo dichtbij. Haar handen gleden omlaag en werkten onhandig aan de ritssluiting van zijn jeans. Ook zijn ademhaling ging in horten en stoten. Wat een erectie! Zeker tweemaal zo groot als die van haar man.

De trillende dikke staaf klopte hevig in haar hand en hij kreunde hees. Hij kon dit niet langer uithouden en stond op het punt zijn lading te lozen. Dat wilde hij niet. Hij deed een stap terug, ontdeed zich van zijn broek en onderkleding en greep haar terug vast. Met een wilde beweging draaide hij haar om haar eigen as en trok haar slipje naar beneden, waar het rond haar linker enkel bleef hangen.

Zij was gedwongen om haar bovenlichaam over de leuning van de canapé te buigen terwijl ze vrijwillig haar benen spreidde, haar achterwerk omhoog drukkend. Hij justeerde gedurende enkele seconden zijn pilaar in de juiste richting tussen de behaarde opening en penetreerde de slijmerige grot met een korte voorwaartse stoot van zijn gespierd onderlichaam. Ze snakte naar adem en kreunde luidruchtig:

“Neem mij hard… Ja, da 's goed.” Zij voelde de lange penis diep in haar schuren en zij verplaatste haar lichaamshouding teneinde de krachtige wrijvingen naar de juiste plaatsen te loodsen, gelegen aan de voorkant van haar lust kanaal. Zij voelde zijn naderend orgasme en zij wilde samen met hem de top bereiken. Zij bracht haar rechterhand naar beneden, terwijl het ritme van zijn stotende bewegingen versnelde. Zijn sterke bakkershanden folterden haar borsten, spelend met de harde tepels doorheen de stof, terwijl zijzelf de schacht van haar clitoris tussen duim en wijsvinger klemde, en heftig als een penis masturbeerde.

“Jammer dat zijn pik niet over mijn klit kan wrijven", schoot het door haar hoofd. Ze begon te schreeuwen en stond op het punt over de rand te gaan. Zij voelde het zwellen van zijn penis diep in haar en wist dat ook hij heel dicht bij een explosie stond. De snelheid werd nog opgevoerd en zijn grommen had niet menselijks meer. Zij verhoogde het tempo en de druk van duim en wijsvinger, hijgend en snakkend naar adem. Haar onderlichaam begon te schokken en de hevige orkaan diep in haar onderbuik barstte los juist op het ogenblik dat ze in de verte Robert ’s verlossingskreet waarnam.

”Irène, ik kan niet meer.…”.

Zijn staaf ontplofte tegen haar baarmoeder na een heftige laatste stoot en zij voelde de enorme ontlading tegen haar uiterst gevoelige vagina wanden uiteenspatten, terwijl haar vulkaan tot eruptie kwam en zijn hete lava naar buiten spoot. Haar secreties vermengden zich met zijn sperma. Zij krijste het uit.

“Ja, ja, ja...” Haar achterwerk schokte nu ongecontroleerd tegen zijn onderlichaam, haar benen trilden.

Ze dacht in onmacht te zullen vallen, terwijl haar vagina in spasmen trilde rond de verschrompelende staaf die stilaan zijn energie en rigiditeit begon te verliezen. Hij trok zich voorzichtig terug en een beekje melkachtige slijm, gleed vanuit de licht geopende donkerrode lippen, langs haar naakte billen omlaag. De storm was geluwd. Zij bleef nog enkele minuten na hijgen, gebogen over de leuning, terwijl hij al zijn kledij in orde bracht. Tenslotte draaide ze zich om, een tevreden glimlach op haar bezweet gezicht. Hij lachte eveneens, boog zich voorover en kuste haar zacht op haar licht gespreide vochtige lippen. Beiden waren in de realiteit terug.

“Excuseer,” probeerde hij uit te leggen, maar hij meende het niet. Zij ook niet trouwens.

“Mijn fout denk ik,” antwoordde zij voor de vorm, maar het kon haar niet schelen.

“Het was goed”, Zij hadden er beiden van genoten, dat was duidelijk. Ook hij was maanden zonder vrouw geweest. Zij probeerden terug een normale houding aan te nemen, zonder succes. Uiteindelijk zei Robert.

“Dit was een eenmalig moment, maar het mag niet meer gebeuren. Akkoord?” “Akkoord, heb geen angst, ik ben niet op zoek naar een andere man. Het spijt me niet, maar een reeks van toevalligheden hebben dit mogelijk gemaakt. Het is nooit gebeurd.”

Zij was opgelucht dat hij dit zo wilde en dat er geen complicaties in de toekomst zouden optreden. Zij hield trouwens werkelijk van haar man. Robert knikte en opende de huisdeur. Zonder verder een woord te uiten keerde hij naar zijn dienstwagen terug, nog steeds met draaiende motor. Hun avontuur had niet langer dan tien minuten geduurd. Hij kroop achter het stuur, groette een laatste maal in haar richting en gaf gas.

Irène sloot de deur en was opnieuw alleen, ditmaal echter met schuldgevoelens.

Want You  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post574

Kort en krachtig

Wants YouGeplaatst door My 4Fingers vr, maart 18, 2011 01:32:36

Kort en krachtig

Ik kan nu een heel lang verhaal gaan schrijven maar het gaat om de seks. Ik heb een heel goede relatie en mijn vriend. Die is 10 jaar ouder als ik.

Tijdens een dronken bui vertelde ik hem dat ik graag eens geneukt wilde worden door twee vreemde terwijl hij keek. Na wat zoek werk had ik contact gelegd met twee jongens.

Mijn vriend zou alleen maar kijken en niks zeggen of doen. Hij dacht toch dat ik het niet durfde. Die twee jongens kwamen bij ons thuis en ik droeg een mega kort rokje met een doorschijn shirt. Hoge laarzen en plak panty's. Ik had de jongens van te voren gevraagd of ze als ze binnen waren gelijk aan me te zitten.

De jongens kwamen binnen en gelijk werd ik op mijn mond gepakt. Ik voelde overal handen en mijn string was al snel uit. Ik had ook gezegd dat ik harde seks wilde en ik moest lekker misbruikt worden.

Mijn vriend zag ik met grote ogen kijken hoe deze jongens snel aan mijn geile borsten zaten en er bedreven drie vingers in mijn geile natte kut zaten.

Ik werd op de bank geduwd en keek mijn vriend aan.

"Kijk jij laat".

Ze trokken mijn benen open, staken er weer een paar vingers in en likte mijn kutje. Ik kreeg een lul in mijn bek en zoog hier lekker aan. Deze was lekker stijf en groot. Ze trokken wild aan mijn tepels en mijn kut werd wild gevingerd.

Eindelijk de eerste lul in mijn kut. Deze was ook groot, hij kwam lekker diep en hij neukte me lekker hard. Die ander neukte mijn mond en trok nog steeds aan mijn tepels. Ze wisselde van plaats en de volgende ramde zijn lul erin. Dit alles ging zonder rubber, ik wilde deze twee grote jongens naakt in me voelen.

Ik was na een tijdje al een paar keer klaar gekomen en mijn kut en alles er om heen was klets nat. Ik zag mijn vriend met zich zelf spelen en ik kreunde onder het geweld van deze jongens. Ook mijn kontje kreeg er van langs door deze twee stijve pikken. Lekkere harde en stevige anale seks.

Ik kroop op een lul en duwde deze in mijn ver openstaande kut en smeekte om die andere lul in mijn kont. Dit kreeg ik en na een paar tellen werd ik heerlijk hard dubbel genomen. Daar lag ik dan als 21 jarige slet met twee pikken in me. Ze ramde flink hard en ik weet niet hoe vaak ik klaar kwam op deze lullen. Als raketten spoten ze mijn beide gaatjes vol.

Ze kleden zich daarna weer aan en liepen de deur uit. Dit alles heeft twee uur geduurd en mijn vriend was klaar gekomen door zijn eigen getrek.

Want You  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post548

Ook Valentijn

Wants YouGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 14, 2011 02:04:00

Jouw lippen zijn de reden waarom hij opleeft,

jouw lippen het wonder waarom hij leeft.

Hij verdeelt alles tussen die twee,

ze zijn de reden van wel en wee.

't Zijn de lippen van jou,

die hem doen zweren.

Ik hou van

die lippen

van jou.

Love

Wants You

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post522

Naar een club

Wants YouGeplaatst door My 4Fingers vr, december 24, 2010 00:44:29

Naar een club

Ik ben een jonge dertiger en heb een fijne relatie met mijn man met wie ik al 16 jaar samen ben. Vanaf het begin vertelden we veel aan mekaar en stonden we open voor andermans ideeën. Toch duurde het tot zo'n twee jaar geleden vooraleer we onze fantasie tot uitvoering wilden brengen. We wilden allebei een triootje uitproberen en besloten om eens naar een parenclub te trekken. Als was het alleen om toe te kijken.

Die bewuste avond was het zo ver.

Na een heerlijk bad koos ik een pikant setje uit. Ik probeerde er enkele, maar uiteindelijk koos ik voor een tijgerkleurige string in lekker zacht fluweel en een kleine zwarte BH waar eveneens fluweel in was verwerkt en toch voor een deel doorzichtig was door de kant.

Onderweg bespraken we weer de wildste fantasieën. Alleen dat al maakte dat we allebei serieus opgewonden waren.

We werden ontvangen door een rijpere dame die ons kort de gewoontes van het huis uitlegde en die ons meteen een geruststellend gevoel overbracht. We kleedden ons allebei uit en in onze lingerie gingen we meteen in de discotheek zitten. Koppeltjes van allerlei leeftijd en alle mogelijke lichaamsbouw waren er aanwezig. Maar wat me opviel was dat er nog ogen waren die een onzeker blik hadden en andere die me bijzonder uitdagend leken.

We gingen naar het buffet en terwijl we het lekkere eten verorberden maakten we kennis met andere koppels.

Weer in de discotheek had de drank al duidelijk voor een losser sfeertje gezorgd.

Tijdens het dansen voelde ik niet alleen de brandende blikken maar ook af en toe een warme adem of een strelende hand op mijn lichaam. Mijn string werd er vochtig van. Een slow werd aangekondigd.

Een man van ongeveer 35 met groene ogen en zwart haar, had me al een tijdje in 't oog en vroeg me ten dans. Hij stelde zich voor als Joris. Zijn bruingebrande lichaam dat zijn spieren mooi aftekende, raakte het mijne. Zijn witte aanpassende boxer liet nog weinig aan de verbeelding over. Ik kreeg een goedkeurende blik van mijn man en liet me leiden door de muziek.

Joris en ik wisselden weinig woorden, maar onze handen verkenden verkende zacht glijdend mekaars lichaam, slechts enkele blikken volstonden om te weten dat we van mekaar genoten.

Ik voelde zijn fijne zwarte haren, zijn gespierde nek en schouders, zijn fijn kontje, met daarop wat zachte haartjes waar ik mee speelde.

Ik kuste hem vochtig naast zijn tepel en likte er net niet aan. Als reactie voelde ik gesabbel aan mijn oorlelletje. Onze monden vonden mekaar en daaruit volgde een zeer hete kus waar de nodige sappen zich vermengden. Zijn handen gleden over mijn rug naar mijn billen die hij zacht kneedde. Zijn lange vingers volgden mijn bilnaad en reikten tot op mijn vochtig muisje. Hij likte smaakvol zijn vinger en gaf me een dankbaar kusje. Aan de voorkant van zijn boxer te voelen, wist ik dat deze heer meer dan opgewonden was. Samen trokken we naar het kamergedeelte waar hij me voorstelde aan zijn vriendin, Els, die het poedelnaakt blijkbaar goed met mijn man kon vinden.

We nestelden ons in hetzelfde kamertje waar verschillende matrassen op de grond lagen en waar je op je knieën naar binnen moest kruipen. Zijn vriendin streelde me zodanig dat ik er rillingen van kreeg. Ze nam mijn hand en toonde me de weg naar haar vochtige kut. Dit wou ik nu al lang eens proberen, een kutje zuigen. Terwijl Joris mij ontdaan had van mijn BH en nu ook mijn slipje veroverde, boog ik me voorover. Haar blonde, kort geknipte schaamhaartjes plakten al van haar vocht. Haar klitje blonk van opwinding. Ik draaide er zacht omheen met mijn puntige tong en zoog dan meteen haar klitje volledig binnen. Ik kreeg een kronkelig antwoord.

Ondertussen voelde ik mijn spieren zich opspannen als reactie op de hete tong die mijn vochtig spleetje likte. Het sikkenbaardje liet me weten dat dit mijn man was. Joris ontfermde zich ondertussen over het bovenlichaam van zijn vriendin.

Onze bezwete lichamen gleden over elkaar. Ik kwam klaar terwijl ik de sappen likte van Elsje die mijn hoofd tussen haar benen klemde en kreunde van voldoening.

Joris gleed met zijn naar mijn onderbuik, hij trok aan mijn korte schaamhaartjes, duwde met zijn middenvinger over mijn klitje en gleed mijn grotje binnen. Zijn volledig lichaam vleide zich tegen me aan. Zijn paal duwde tegen mijn benen. Mijn tepeltjes keken fier vooruit. Hij duwde me op mijn rug en gleed over mij. Ik proefde zijn zoute zweet, onze tongen dansten met elkaar en hete adem verraadde ons verlangen.

Hij likte mijn nek, mijn borsten, rolde mijn tepeltjes tussen zijn twee vingers en hield halt net boven mijn schaamhaar. Ik ontplofte bijna van opwinding. Hij pakte mijn benen, duwde die in spreidstand omhoog en duwde me zo ver dat dit even leek op een turnoefening. Alleen mijn schouders raakten de matras, mijn kutje stak wijd opengesperd in de lucht en zijn drie vingers verkenden mijn grotje dat overliep van verlangen. Vrij brut draaide hij me op handen en knieën en nadat hij een condoom had aangetrokken, genoot ik van het klutsende geluid van zijn ballen die tegen mijn kutje kletsten.

Het soppende geluid van een op en af gaande lul in mijn hete kut. Of dit alles nog niet genoeg was, nam Elsje plaats onder mij, knabbelde aan mijn tepels en gaf me afwisselend een hete tongkus. Mijn man likte Elsje naar een hoogtepunt. Ik schreeuwde het uit van genot. Ik kreeg er maar niet genoeg van en Joris kon zich blijkbaar zeer lang inhouden. Toen ik er om vroeg liet hij me even bijkomen, maar al snel kreeg ik twee fiere lullen boven mij, die ik één voor één aflikte en volledig in mijn mond nam.

Tenslotte likte Elsje mijn muisje schoon terwijl beide mannen zich voor me aftrokken. Het warme goedje droop van mijn gezicht. Ik proefde de mengeling van de zilte sappen. Wat een ontlading!

Moe en voldaan wasten we elkaar schoon onder de douche.

En wij die dachten dat we alleen gingen toekijken die eerste keer! Het bleef niet bij deze ervaring die avond!

Wants You  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post477

Het loopt soms...

Wants YouGeplaatst door My 4Fingers do, september 02, 2010 00:13:49

Het loopt soms…

Ik belde aan en ze deed open, een satijnen badjas had ze aan en ik kon alleen maar vermoeden wat daar onder moest zitten. Ze pakte mijn hand en zonder veel te praten nam ze me mee naar haar slaapkamer. Ik liet me achterover vallen op haar grote bed en was zo geil.

Ze zette een muziekje aan en speels deed ze een klein stukje van haar badjas open, ik zag nog net een rood kleurige bh...wat zag ze er lekker uit! Ze danste verder op de muziek en draaide zich om. Ze tilde haar badjas iets op en mijn ogen zagen twee heerlijke volle billen met een rode string ertussen. Dit was zo geil, ik voelde hoe ik een stijve kreeg. Ze draaide zich weer om en liet de badjas vallen. Ik had nog nooit zo'n knap meisje gezien, dit meisje was perfect. Ze danste nog even door op de muziek en klom daarna bij me op bed.

Ik pakte haar stevig vast en gooide haar op haar rug. Ik klom bovenop haar en begon zachtjes te zoenen achter haar oor, ik voelde haar rillen. Mijn kusjes verplaatste zich richting haar hals steeds verder naar beneden tot ik bij haar bh uit kwam. Mijn handen masseerden haar borsten, ze deed haar ogen dicht en kreunde licht. Ik tilde haar op en deed haar bh los. Die zou ze voorlopig niet nodig hebben. Ik zoende haar tepels die recht overeind stonden. Ze was er klaar voor.

Na nog een poosje gespeeld te hebben met haar tepels liet ik mijn tong verder naar beneden gaan. Zij deed niks dan genieten en drukte mijn hoofd verder naar beneden. Ik kwam uit bij haar bovenbenen en begon ook deze te kussen. Mijn hand daalde af naar haar string en liet mijn nagels over de plek gaan waar haar schaamlippen bedekt werden door dat rode lapje stof. Ze trilde weer.

Ik wilde net haar string opzij schuiven toen ze mij van haar afgooide.

Ze sprong bovenop me en ik mocht me niet verroeren zei ze. Ze trok mijn trui uit en begon mijn tepel te strelen. Langzaam met haar tong rondjes maken rond mijn tepel. Dit voelde heerlijk aan! Haar nagels liet ze over mijn buik gaan en ik voelde al mijn spieren tintelen. Met haar tanden maakte ze mijn broek los en vakkundig trok ze hem uit. Daar lag ik dan met negentien centimeter stijve lul die boven mijn boxer uit kwam. Ze daalde af met haar tong en gaf een likje over mijn eikel, ik genoot.

Ze ging met haar kutje bovenop me zitten en begon zachtjes op me te rijden. Ik voelde hoe mijn boxer tegen haar string aan wreef. Heerlijk gevoel. Ze kreunde zachtjes en ik pakte haar beet bij haar borsten en kneedde ze zachtjes.

Na een tijdje zo gereden te hebben liet ze zich weer op het bed vallen en zei

"Mijn kutje is zo nat, wil je me likken?"

Ik trok haar string uit en begon zachtjes met mijn tong over haar schaamlippen te gaan. Mijn tong drong er tussendoor en ik kwam haar klit tegen en begon zachtjes erop te zuigen. Mijn tong ging heen en weer over haar opgezwollen klitje, wat was deze meid geil en nat! Steeds sneller liet ik mijn tong over haar klitje flitsen en met mijn ene hand masseerde haar borst en de andere liet ik over haar natte gaatje glijden. Ik liet een vinger naar binnen gaan terwijl ik haar bleef beffen.

Een gilletje kwam uit haar mond. Een tweede vinger ging naar binnen en ik voerde het tempo waarop ik haar likte op. De combinatie van twee vingers in haar natte kut en een tong die haar befte werd haar te veel en ze begon zwaar te kreunen.

Met een hand duwde ze mijn hoofd dieper tussen haar benen, ik likte zo snel ik kon. Ze ging steeds zwaarder ademen en ik sneller likken.

Een gilletje en ik voelde haar trillen. Deze geile meid was klaar gekomen.

Ik liet haar even nagenieten door nog een paar keer met mijn vingers in en uit haar kutje te gaan.

Ze was nu zo geil en sprong bovenop me. Ze trok mijn boxer uit en gaf een lik over mijn stijve pik. Toen ze bovenaan kwam gaf ze een kusje op mijn eikel. Daarna deed ze haar lippen zachtjes over mijn paal. Helemaal in haar mondje past mijn lul niet maar ze deed haar best. Haar lippen schoven langzaam op en neer over mijn paal.

Ik voelde dat een van haar handen met mijn ballen begon te spelen. Zachtjes begon ik ook op en neer te bewegen en neukte ik haar in haar zalige mondje. Na een tijdje haalde ze mijn pik uit haar mondje, ging met haar tong naar beneden, begon zachtjes mijn zak te likken en ondertussen voelde ik haar hand om mijn pik heen.

Met twee handen begon ze me zachtjes af te trekken, dit was zo geil. Ze trok steeds sneller en ik voelde dat ik moest komen. Ik pakte haar hoofd beet en duwde haar mondje weer richting mijn pik.

Ze begreep wat ik wilde en zoog haard aan mijn lul. Ik kwam heerlijk klaar in haar mondje, een straaltje liep uit haar mond over haar gezichtje.

Gulzig likte ze ook dat beetje met haar tong op. Ik vroeg of ze klaar was om "het" te doen. Ze stemde daarmee in alleen met condoom natuurlijk.

Terwijl ze bezig was om de condoom om te doen hoorden we geluiden beneden.

Ma en Pa kwamen thuis.

Daardoor liep het minder mooi af dan gewoonlijk en zeg ik…

Want You!  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post388