Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Kom dokter. Kom!

Bi- girlGeplaatst door My 4Fingers di, december 12, 2017 18:30:23

KOM DOKTER. KOM.

Dokter Segers keek op zijn afsprakenlijst en zag dat hij nog maar 2 patiënten had. Leo van 52 jaar en Linda van 33 jaar.

“Je kunt al naar huis gaan Betty,” zei hij tegen zijn assistente.

“Prima dokter Segers dan hoef ik me vandaag niet te haasten met boodschappen. Knipogend kneep de 55 jarige huisarts in de billen van zijn assistente.

“O… en Betty sluit je de deur even af als je buiten bent? Na deze patiënten wil ik namelijk ook naar huis”.

Oké dokter Segers, goede middag”.

“Dag Betty”.

“Leo loop je met me mee? Neem plaats Leo en vertel me wat er aan de hand is”.

Met een rode kleur van schaamte vertelde Leo dat wanneer zijn voorhuid naar achteren werd getrokken dit hem een schralende pijn bezorgde.

“Hm… niks om je voor te schamen Leo maar loop even naar kamertje vijf en ontbloot je onderlijf. Neem maar plaats op de behandeltafel en wacht tot ik bij je kom dan loop ik even naar de andere patiënt”.

“Is goed dokter”.

“Linda Vertongen. Kom maar naar binnen. Neem plaats Lind en vertel me wat ik voor je kan doen”.

“Nou dokter, ik speel al de hele tijd met het idee een kindje te willen maar dan zonder een man”.

“Zonder man Linda? Weet je dat wel heel zeker? Het heeft nogal wat voeten in aarde”. “Weet ik dokter Segers; ik heb me al geïnformeerd”.

“Zozo je wil dus mama worden… Kan ik me wel voorstellen, je bent per slotte een gezonde vrouw. Even denken… Wat kan ik voor jou nu betekenen Linda?”

“Ik had graag een verwijskaart gehad voor een kliniek dokter”.

“Je wil kunstmatige inseminatie laten doen Linda?”

“Ja dokter”.

“Ik denk dat ze je daar ook eerst een curvekaart geven om je vruchtbare periodes te kunnen vaststellen dus dan krijg je die alvast van mij zodat je meteen ermee aan de slag kunt. Laat het vooronderzoek maar aan mij over dan hoef jij niet 50 km te reizen”. Er verscheen een glimlach op de lippen van Linda.

“Loop even naar kamertje 2 Linda en ontbloot je onderlijf. Neem plaats op de behandelstoel en je benen in de beugels. Ik wil je even inwendig onderzoeken. Ben zo bij je”.

“Ja dokter,” zei Linda ietwat verlegen. Met grote stappen liep dokter Segers naar kamertje 5.

“Zo Leo even je bloeddruk meten en bloed prikken om je bloedgroep te kunnen bepalen. Zozo je bloeddruk is wat aan de hoge kant Leo maar kan de opwinding zijn omdat je hier bent”. Dokter Segers bemerkte dat Leo een stijve begon te krijgen.

“Ik schaam me dood dokter”.

“Niet nodig Leo, zelfs ik krijg ook wel eens een stijve van patiënten. Ontbloot je bovenlijf ook maar Leo en probeer te ontspannen terwijl ik even naar de volgende patiënt ga”.

Dokter Segers liep terug naar de spreekkamer om daar de spullen te halen voor het inwendig onderzoek. In zijn broek had zich een flinke erectie gevormd na het zien van Leo ‘s lul. Hij liet zijn hand op zijn kruis zakken en kneep zachtjes in zijn lul.

“Mm…” kreunde hij zachtjes bij de gedachte dat hij zich zou gaan aftrekken als beide patiënten weg waren. Hij pakte de spullen en liep naar kamertje 2 waar Linda Vertongen wijdbeens lag te wachten. Gespannen keek Linda hem aan.

“Wat gaat u doen dokter?”

“Wat slijm uit je vagina halen met een wattenstaafje en er een kweek opzetten. Doet geen pijn hoor,” zei hij knipogend tegen Linda. “Zo jonge dame deed dat pijn?”

“Nee hoor dokter”. Vluchtig liet dokter Segers even zijn vinger glijden over het genotsknobbeltje van Linda.

“Linda ik duw langzaam twee vingers in je vagina om te kunnen voelen hoe nauw je bent”. Linda wist niet hoe ze het had want ze wist dat ze hier geil van zou worden. Langzaam schoof dokter Segers zijn vingers in haar vagina. ‘Hemel,’ dacht dokter Segers ‘wat is ze nat’. Graag had hij zijn vingers willen likken om de sappen van zijn patiënte te proeven. Hij trok zijn vingers terug en hield de reactie van Linda nauwkeurig in de gaten. “Gaat het nog jonge dame?”

“Ja… ah, dokter,” bracht Linda haast hijgend eruit. ‘Oh… Linda,’ dacht dokter Segers, ‘wat zou ik graag mijn pik in je kutje steken’. Dokter Segers begon het warm te krijgen en het geile glinsterende vocht op Linda ‘s kutje maakte het er niet beter op. Hij wist dat het hetgeen hij wilde doen nu eigenlijk geen zin had. Trillend nam hij het echoapparaat uit de houder dat de vorm had van een vibrator.

“Linda ik ga dit apparaat nu diep in je vagina schuiven zodat ik via het scherm je baarmoeder kan zien. Als je wil kun je meekijken.” Het beeld bleef echter zwart. Linda lag verkrampt wijdbeens in de stoel zich inhoudend om niet klaar te komen met die staaf in haar kutje. Dokter Segers zag hoe zijn patiënte inhield. hij draaide zich nu helemaal naar Linda toe. Hij was bloedgeil, zijn pik knelde in zijn slip. Beiden waren rood aangelopen.

“Oh Linda,” kreunde hij verstaanbaar, “verzet je niet tegen je eigen geilheid meisje”.

“Dokter ik ben zo geil”. Dokter Segers schoof zijn linkerarm onder het hoofd van zijn patiënte. Hij bewoog het apparaat nu snel op en neer in haar kutje. “Oh… hm… ah…” kreunde Linda van genot.

“Laat je lekker gaan geil jonge dame, kom maar lekker klaar”. Dokter Segers had het nog niet gezegd of Linda kwam kronkelend met haar lijf geil schokkend klaar. Dokter Segers voelde zijn geile voorvocht weglopen in zijn slip. Hij trok het apparaat uit haar kutje en hielp haar overeind.

“Dank je dokter”. De dokter kneep in haar blote bil, “zodra je menstruatie begint bel je me geil jonge dame”.

“Mm… ja dokter zal ik doen”.

“Dag Linda”.

“Dag dokter”.

“Ow… Linda sluit van buiten af en gooi de sleutel terug naar binnen via de brievenbus”. “Okidoki dokter”. Gehaast liep dokter Segers terug naar Leo.

“Sorry Leo dat ik je zolang liet wachten”. Leo nu zichtbaar ontspannen ging rechtop zitten. Doe je benen iets uit mekaar Leo. Dokter Segers schoof nu de voorhuid op en neer van Leo zijn lul. “Doet dit pijn Leo?”

“Nee dokter, het doet zeer als ik een volledige erectie heb”.

“Ik vrees dat je een voorhuidvernauwing hebt Leo”.

“En nu dokter?”

“Een zalf zal je niet helpen Leo, ik zal je moeten doorverwijzen om je voorhuid te laten insnijden zodat deze makkelijker over je eikel kan rollen”.

“Oh, oké dokter”. Leo begon nu onrustig te schuiven op de tafel wat niet echt bevorderlijk was voor zijn lul. Dokter Segers voelt hoe de lul van Leo in zijn hand begint te kloppen. Zijn eigen lul had het ook niet makkelijk.

“Je hebt een geil apparaat Leo en heerlijke grote volle ballen”. Leo ging achterover leunen toen hij merkte dat dokter Segers aanstalten maakte om hem af te trekken. Leo zag de geile opwinding van zijn huisarts.

“Laat je broek ook zakken dokter”.

“Vind je dat geil Leo?”

“Doe het nou maar” zei Leo verhit. Dokter Segers stond nu zelf ook naakt tegenover zijn mannelijke patiënt.

“Goffer…” mompelde Leo, “jouw pik staat zowat op springen.”

“Vindt je het gek Leo met 2 geile patiënten?” Leo ging op zijn knieën voor hem zitten en kneedde zijn ballen. Dokter Segers legde zijn handen op Leo hoofd.

“Neem mijn pik in je mond Leo.” Plagend likte Leo eerst de ballen van zijn huisarts om vervolgens vol overgave dokter Segers te pijpen.

“Aa… ah… ha… Leo… mm… mm… oe! Stop nu Leo ik wil niet in je mond klaarkomen. Kom mee Leo”. Samen liepen ze naar kamertje 2 waar nog de geile lucht van Linda Vertongen hing.

“Ga in die behandelstoel liggen Leo en doe je benen in de beugels”. Leo lag nu wijdbeens op de stoel met zijn pik geil naar boven gestoken. Hij begon nu Leo zijn pik hardhandig af te rukken.

“Oh…ho… dokter hm… mm…”

“Kreun maar Leo, niemand hoort je hier”.

“Pijp mijn pik dokter Segers, ik wil in je mond spuiten”. Dokter Segers handen streelden Leo kronkelende lijf en liet zijn mond over de harde zaadstengel van zijn patiënt zakken. Hij zoog als een wilde op Leo harde kloppende eikel en nam hem weer diep in zijn mond. Zijn beweging werd sneller.

“Ik… ga… komen… oh… dokter ik…” met schokkende bewegingen spoot hij zijn geile vocht in de mond van dokter Segers die hem vacuüm bleef zuigen met zijn mond. “Ah mm...” uitgeblust slaakte Leo een zucht van opluchting.

“Goffer… wat ben jij geil zeg dokter”. Rood van de opwinding commandeerde hij Leo, “ga op je handen en knieën”. Dokter Segers kneedde nu de billen van Leo en keek naar het strakke kontgaatje. Pakte het potje vaseline en smeerde zijn paarse kloppende eikel ermee in.

“Ben je al eens anaal geneukt?”

“Nee dokter” zei Leo met ingehouden stem. “Aa! Ah… ha… stop… ja! Kom erin”.

“Nu wel Leo” zei dokter Segers met hese stem. Met een forse stoot had hij zijn harde pik in Leo sterretje gestoten. Hij bleef kreunend en hijgend pompen in het darmkanaal van zijn jammerende patiënt. Mm… mm… ho… oh… ah… ho… oeh… hier… Leo ik kom… mm... ik spuit… je vol...” Leo die intussen helemaal in extase was geraakt was nu toch wel nieuwsgierig geworden naar hoe het zou voelen. “Hier, Leo voel hoe ik je darmen volspuit”. De druk van de doktershanden nam af en voor het eerst voelde Leo een warme lading sperma door zijn darmen jagen. Hakkelend wist hij uit te brengen.

“Goffer wat ben jij lekkere geile dekhengst”.

“En jij hebt een lekker neuksterretje Leo”. Dokter Segers trok zijn slappe lul uit Leo kontje.

“Doen we nog eens een keer Leo?”

“Zeker weten dokter”.

“Hier heb je mijn privénummer Leo en ik hoor het wel van je”.

Twee weken later…

“Wilt u koffie dokter Segers?”

“Graag Betty en breng het maar naar mijn spreekkamer”.

“Dokter Segers?”

“Ja, Betty?”

“Linda Vertongen op lijn 1 voor u”.

“Dank je Betty”.

“Dag Linda met dokter Segers. Zeg jonge dame zou jij niet bellen als je menstrueerde”.

“Ja, dokter Segers, klonk het lief aan de andere kant van de lijn, maar de curve laat me eigenlijk zien dat ik in mijn vruchtbare periode zit”.

“Zozo Linda, ff denken, weet je wat? Kom tegen 19.00u naar mijn praktijk dan kijk ik even met de echo in je buik”.

“Ik zal er zijn dokter Segers”.

“Tot straks Linda”.

“Moet ik erbij blijven dokter Segers” vroeg Betty. Dokter Segers sloot de deur en ging op zijn stoel zitten.

“Nee hoor Betty ik hoef alleen een echo te doen dus jij mag op tijd weg”. Betty bukte voorover en schonk de koffie in.

“Hoeveel patiënten zitten er in de wachtkamer?”

“Vier dokter Segers”.

“Mooi zo lekker jonge dame dan heb ik even tijd voor mijn assistente”.

“Mm… dokter Segers”. Betty voelde de hand van de dokter in haar slipje gaan.

“Benen wijder Betty. Mm… mijn assistente is weer lekker geil.” Ruw begon hij Betty te vingeren met twee vingers diep in haar kutje. Zacht kreunend kwam ze klaar op zijn vingers. Dokter Segers liet haar het geil van zijn vingers likken en tongzoende haar geil. “Morgenmiddag krijg je meer liefje”.

“Mm… lekker dokter Segers. Zo dokter, ik ben klaar en ga naar huis”.

“Wil je geen kus van mij Betty?” Hij trok Betty in zijn armen en kuste haar hartstochtelijk. Betty kneep opzettelijk in zijn lul. “Je wil me geil maken he?” Betty trok zich lachend los en zei.

“Tot morgen schat en… uhm… Linda Vertongen is er”.

“Kom binnen Linda en neem plaats”. Zenuwachtig ging Linda zitten. Beiden een beetje nog in gedachte over de laatste keer. “Leg jij even de curve op tafel Linda dan ga ik even de deur afsluiten”.

“Je laat een mooie grafiek zien jonge dame en ik weet haast zeker dat je in de vruchtbare periode zit. Loop even met me mee naar kamertje 2 Linda. Kleed je helemaal uit en ga op de weegschaal staan”. Linda voelde hoe dokter Segers haar kontje streelde en voelde hoe haar kutje nat werd. “Ik heb het gezien Linda, neem maar plaats op de stoel en benen in de beugels”. Dokter Segers schoof weer het echoapparaat in Linda ‘s vagina.

“Ah…” kreunde ze luid.

“Nog niet klaarkomen Linda”. Grapte de dokter. “Haha oké. Kijk eens Linda, daar is de Follikel waarin je eicel zit verstopt. Zo te zien is hij nu op zijn grootst.

“En wat betekent dat dokter Segers?”

“Dat de eicel elk moment kan vrijkomen Linda, wat inhoudt dat je echt vruchtbaar bent”. Hij zette het beeldscherm uit en draaide zich naar Linda.

“Waar zit die follikel ongeveer dokter?”

“Hier ongeveer jonge dame”. Dokter Segers legde zijn hand op haar buik. “Zeg jonge dame weet je wel heel zeker dat je niet op de natuurlijke manier zwanger wil worden”.

“Ja dokter”. Linda voelde hoe haar huisarts haar buik streelde. Haar kutje werd zo nat van geilheid dat het echoapparaat er zo uit gleed. Het kamertje vulde zich met de geile lucht van Linda Vertongen.

“Blijf even zo liggen Linda ik moet de telefoon aannemen”. Er was helemaal niks te horen. Na zo’n 2 minuten kwam de huisarts weer terug. Hij keek nu in de natte spleet van Linda die opgewonden en uitnodigend open stond.

“Wil je de echostaaf nog terug in je vagina hebben Linda”?

“Mm… ja… ah… dokter”.

“Ben je geil Linda?”

“Je, heu…ja…” stamelde Linda. Dokter Segers ging nu naast haar staan en zag haar harde tepels.

“Oh… Linda je ziet er zo lief en geil uit”. Hij kneedde haar borsten en geil begon zijn patiënte onder hem te kroelen en kreunen. “Je maakt me gek met dat geile lijf van je schatje”. Met een ruk trok hij de knoopjes van zijn schort los. Hij had zich dus uitgekleed toen hij weg was. “Oh… ho… Linda laat me mijn harde geile staaf in je kutje steken?”

“Kom maar dokter Segers, neuk me,” kreunde Linda geil. Dokter Segers wilde elke millimeter van haar kutje voelen en schoof langzaam zijn neukstaaf in haar natte gleuf. “Ah… ha… ah… mm… mm… dokter!” Hierop begon hij hard en diep in haar geile vlees te stoten.

“Mijn God! Wat ben je heet jonge dame”. Zijn volle ballen kletste tegen haar sterretje. Toen ze een harde kreet liet hijgde de dokter dat zijn staaf haar baarmoeder raakte. “Oh… oh… dokter ik ga komen… oh… Linda ‘s kutje begon heftig om de dokters-lul te knijpen.

“Aa… ah… ah… ha… Linda wat ben je geil. Ik ga komen in jouw vruchtbare buik”. Hij bleef in haar pompen terwijl haar kutspiertjes zijn spuitende lul leegmelkten.

Mm… mm…mm, dokter!”

“Oh… Linda voel hoe mijn vruchtbaar zaad in je kutje spuit”. Schokkend lag Linda onder het lijf van dokter Segers.

Oh… dokter, lekker geile vent.”

“Sjemig! Linda lekkere geil jonge dame en jij wilde je laten insemineren in de kliniek?” Hij liet zich beetje voorover zakken en kuste hijgend de lippen van Linda. Zijn harde pik schoot wat dieper in haar kutje. Linda pakte de billen van haar arts stevig vast en duwde hem krachtig in haar schoot. “Oeh… oh… mm… mm… ah… ha… oh dokter!”

“Kom maar klaar schatje, zuig mijn pik maar leeg tot de laatste druppel. Het is allemaal voor jou”. Hij tilde haar op zonder zijn lul eruit te trekken en ging met haar op de stoel zitten. Dokter Segers knuffelde haar moe voldane lichaam. Mm… mijn lieve geile patiënte, ik zie je morgenvroeg om 10.00u weer in mijn praktijk voor je tweede zaadbehandeling…

Bi-girl

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1951

Doorkijkbloes

Bi- girlGeplaatst door My 4Fingers do, juli 06, 2017 13:58:12

DOORKIJKBLOES

“Ik voel me toch wel erg naakt hoor, met dat ding. Iedereen kijkt naar me, Gust”.

Mijn man drukte mijn arm en zei; “stel je niet aan, op het strand lig je toch ook topless? Zullen we aan de overkant gaan lopen? Er liggen er nog genoeg op het strand, dan val je niet zo op”.

Twee maanden later aan het Spaanse strand.

Met levensgevaar staken we over en keken naar de tientallen half blote dames, die tot het laatst van de Spaanse zon wilden genieten. Hoewel vooral de Spaanse mannen naar me keken vond ik het nu niet zo erg meer en stapte vrolijk door naast mijn zeer aantrekkelijke man. Lekkere schat van me, dacht ik, kijk jij maar lekker naar al die mooie vrouwen hoor. Vanavond ga je toch met mij naar bed, en dan kan ik profiteren van je opwinding. Gust hield er de pas in en wees naar een bijzonder mooi meisje dat met twee jongens met een bal speelde. Ze was hooguit zeventien en had prachtige borsten. Daar konden die van mij niet tegenop. En ik had toch twee mooie exemplaren, die nu zo uitdagend door het gaas van mijn doorkijkbloesje gluurden. Gust liet zijn blikken over het andere moois glijden en liet zich toen met tegenzin meeslepen. Een eind verderop waren ze nog aan het waterskiën en we bleven daar enige tijd staan. Plotseling zag ik haar, nog geen vijf meter van ons af. Misschien iets ouder dan ik, heel donkerbruin haar met een rossige gloed erover en met… mijn doorkijkbloesje. Precies, maar dan ook precies hetzelfde bloesje. Ik gaf Gust een ruk aan zijn arm en hakkelde:

“He… kijk daar eens… mijn bloesje… mijn doorkijkbloesje…” Op dat moment draaide ze zich half om en wou doorlopen. Ze botste bijna tegen me op en bleef net zo verbaasd als ik staan.

“Asjemenou…”, zei ze. Toen lachend; “zeker op de Nieuwedijk gekocht?” Ik lachte terug en knikte.

“Je zou toch niet verwachten, dat je je bloesje in Spanje tegen zou komen”, antwoordde ik en om toch nog maar iets te kunnen zeggen ging ik verder met; “’t Staat haar ook goed, he, Gust?” Gust keek goedkeurend en knikte.

“Ja, hoewel… eh… ’t bloesje van mevrouw heeft zo te zien meer inhoud.”

Waarop de vrouw zei; “vindt u dat belangrijk, meneer? U hebt toch verdorie niks te klagen”.

Nou, mijn Gust is niet op zijn bek gevallen dus die ging er gelijk op door.

“Zal ik ook niet doen, mevrouw… maar ach, je ziet ook wel eens graag wat anders he… vooral als ze zo mooi zijn… mogen wij u iets te drinken aanbieden?” Ze lachte aller charmantst.

“Ik zal maar gauw ja zeggen, voor u zich bedenkt”. Ze draaide zich in onze richting en gaf Gust onbeschroomd een arm aan de andere kant.

Wij stelden ons voor en zij lispelde:

“Aangenaam, ik ben Maria… heb ik zelf verzonnen want mijn eigen naam is zo onmogelijk… Leonida… rotter hadden mijn ouders ’t niet kunnen verzinnen”. We haastten ons haar te verzekeren, dat we Leonida een leuke naam vonden, maar met Maria graag genoegen namen. We streken op een van de vele terrasjes neer en Gust bestelde twee Cuba Libres en een halve liter pils (hoe krijgt een man het weg). Maria bleek vlak bij ons in de buurt te zitten en vertelde dat ze ongetrouwd was en ook niet van plan dat ooit te doen.

“Leve de vrijheid… en als ik zin heb… mannen genoeg…” Daarbij bloosde ze, maar zeker niet van schaamte. We namen een tweede en derde drankje en raakten iets boven ons theewater. “Heb je al gegeten?” Vroeg ik en toen ze haar hoofd schudde nodigde ik haar uit met ons te dineren. Gust zocht voor deze bijzondere gelegenheid een nogal duur restaurant uit en bij het dessert zei Maria, dat ze erop stond aan het heerlijke maal mee te betalen. We gingen dansen en Gust danste meer met haar dan met mij. Hij is van het flirterige type, zonder mij overigens te provoceren en ik ben niet moeilijk. Een of andere kleverige Spanjaard trok mij een paar keer mee de vloer op tot ik er genoeg van had en hem verder botweg weigerde. Hij begon namelijk handtastelijk te worden en daar moet ik niks van hebben. Voor handtastelijkheden heb ik Gust (en liefst zo vaak mogelijk want ik ben van het vurige soort). Tegen enen namen we een taxi en ik vroeg of ze in ons appartement nog wat kwam drinken.

Nou, dat liep volledig uit de hand. Gust vond op de ingebouwde radio leuke muziek en al gauw waren we met zijn drieën aan het dansen. Gust begon weer over de ongelijke inhoud van onze bloesjes en op zeker moment zei Maria tegen mij.

“Hij wil ze zo graag vergelijken, vooruit dan maar”. Toen, midden in de kamer staande, trok ze het bloesje over het hoofd en toonde haar appetijtelijke inhoud in volle glorie. “Vooruit, laat zien”, zei ze en trok aan mijn bloesje. Half dronken deed ik wat ze verlangde en nu gingen we gearmd voor hem heen en weer paraderen. Gust hing lachend achterover op de als bed te gebruiken bank en zei goedkeurend: “Tattetattetat”. Plotseling stond hij op en sloot zijn handen om onze borsten. Haar linker en mijn rechtertiet.

“Ja, toch wel iets groter… maar niet mooier dan van Jannie”.

“Dat zei ik toch vanmiddag al”, proestte Maria. Gust was door het dolle heen.

“Okee”, zei hij, “maar hoe zit het nu met de bipsen?” Maria en ik keken elkaar aan en proestten het weer uit. “Hij wil onze bipsen vergelijken… kan-ie krijgen”, hikte ze en stapte zonder enige terughouding uit haar strakke rokje. Ze had een frivool slipje aan, dat van achteren helemaal in haar gleuf zat geklemd, zodat haar forse billen eruit staken. Ik wou niet achterblijven en trok toch wel beschaamd mijn rokje uit.

Gust bevoelde vol genoegen onze bipsen en liet zijn hand bij mij extra ver doorglijden. Zou ie dat bij haar nou ook doen? Ging het door me heen.

“Deze keer wint Jannie duidelijk”, zei hij en ging weer zitten. Wij pakten elkaar beet en begonnen weer te dansen, een of andere wilde Paso Doble. Gust keek met waterige oogjes toe en zei: “En de driehoekjes… hoe zit ’t met de driehoekjes?”

Het ging me eigenlijk te ver, maar ik heb een prachtige driehoek en die wou ik nu perse laten zien.

Voor Maria iets kon ondernemen stapte ik uit mijn slipje en ging voor hem staan.

“Van jou weet ik ‘t… die van haar kan nooit zo mooi zijn”. Maria keek me vragend aan en ik keek zeer uitdagend terug. Toen liet ze haar slipje zakken en stapte er gracieus uit. Naast elkaar stonden we voor hem en lieten hem vergelijken. Hij voelde door mijn beharing en toen door de wanordelijke bos van Maria.

“Ja, Jannie heeft de mooiste poes, maar ik denk dat die van jou net zo lekker en net zo heet is”, murmelde hij.

“Ik weet het wel zeker”, antwoordde Maria en verzette haar ene been iets. Toen deed Gust wat ik nooit voor mogelijk had gehouden, hij stak zijn vinger er pardoes in en ragde die enige tijd in en uit. Toen trok hij hem eruit en hield hem mij voor mijn neus.

“Zie je dat Jannie, kletsnat, ze heeft een beurt nodig net als jij”. Ik stond te trillen op mijn benen, want de hele toestand had me uitermate opgewonden. Toen zei ik iets wat ik van mezelf nooit gedacht zou hebben.

“Waarom geef jij haar die beurt niet als ze zo heet is?” Maria haalde scherp adem en viel me om de hals.

“O Jannie, ik hoopte dat je zoiets zou zeggen. Ik ben zo geil geworden van al dat gedoe. Maar jij hebt ook een beurt nodig… zou-ie ons aankunnen?” Ik richtte me hoog op en zei met lallende stem: “Wat denk jij wel van mijn schat… die kan wel tien vrouwen aan… een geweldenaar is-ie… vooruit, klootzak, waar wacht je op… kleed je uit en geef haar van katoen… zoals je mij altijd pakt”. Samen trokken we hem de kleren van het lijf en ik knielde voor hem neer om de nog niet stijf geworden pik te grijpen. Maria kwam me helpen en nu stond-ie binnen twee seconden. We wankelden gearmd naar het bed en ik gaf Maria een zet, zodat ze languit op haar rug viel. Toen zag ik hoe Gust voor haar knielde en zijn kop tussen haar wijkende benen stak. Ik kwam tegen haar schouder zitten en streelde de grote borsten terwijl zij kermend en snotterend achterover lag en zich de pan liet uitlikken. Ik wist ook niet goed meer wat ik deed en begon de tepels te likken en te zuigen. Het was mijn eerste ervaring met een vrouw en het beviel me uitstekend. Bloedbotergeil ragde ze het bed door en duwde haar buik telkens omhoog tegen de likkende tong van mijn man.

“Nou ik!” Riep ik en trok hem bij haar weg... Even later kreeg ik zijn niet te evenaren tong op mijn natte snee en zelfs ver d’r in. Helemaal gek werd ik toen de tong van Maria mijn klitje ging bewerken. Gust schoof half achter me en terwijl zij door likte propte hij zijn grote geweer naar binnen. De sensatie was zo groot, dat ik onmiddellijk verschrikkelijk klaarkwam en alsmaar riep.

“Ik word gelikt en geneukt… tegelijk gelikt en geneukt…oh…ho… ha…ho… neuk me… lik me…” en meer van dat fraais. Nog twee hoogtepunten bezorgden ze me en toen was Maria aan de beurt. Ze ging op haar knieën zitten en kreeg hem er achterlangs in. Toen moest ik onder haar kruipen en de trillende klit likken en zuigen. Waar ik vroeger griezelde van contact met vrouwen genoot ik nu met volle teugen en toen zij voor de eerste keer klaarkwam kwam ik ook, zomaar vanzelf.

Het werd een goddelijke nacht waarbij we allebei zeker een keer of tien klaarkwamen op die grote janus van mijn schat. Vreemd genoeg voelde ik helemaal geen jaloezie en gunde hun elkaar. En mezelf. Want ze bleef natuurlijk bij ons pitten en toen ik wakker werd verlangde ik naar contact met haar.

Ik kroop over de snurkende Gust heen en wrong mijn hoofd tussen de iets gespreide benen. Toen begon ik haar te likken en wachtte in spanning op het resultaat. Eerst gebeurde er helemaal niets, maar toen begon ze wakker te worden. Ze kreunde af en toe en mompelde: “Lekker… wie doet dat?”

Toen was ze plotseling klaarwakker en schoot overeind. “Jezus, Jannie…”, stamelde ze toen ze zag dat ik ’t was. Ze viel terug in het kussen en opende haar schoot nog verder. Ik likte kut en kontgat en stak mijn tong ver naar binnen. Ik kroop omhoog langs het kronkelende lichaam en zoog stevig op de erecte tepels. Toen gaf ik haar mijn eerste tongzoen. We beten ons vast in elkaar en ik hoorde haar fluisteren.

“God, meisje, ik hou van je… o, wat hou ik van je”. We rolden van het bed af en gingen op de grond door. Toen kreeg ik een verschrikkelijke beurt van haar. Geraffineerd raakte ze me op de gevoeligste plekjes en zette me volledig in brand. We rommelden uren door en pas tegen tienen gingen we samen in bad. We spetterden als kinderen met het water tot het over de rand klotste en de hele vloer in een binnenzee omtoverden.

Toen liepen we gearmd naar het bed en knielden ieder aan een kant van de slapende Gust. Zonder onze handen te gebruiken likten en zogen we de heerlijke lul tot hij wakker werd en ons kreunend bekeek.

“Wie wil er geneukt worden?” Vroeg hij schor. Maar we schudden allebei ons hoofd en ik zei: “We zijn al geweest, we pijpen je samen leeg. Spuit ons maar vol met je heerlijke geil… spuit die twee geile smoelen maar helemaal vol”. Een half uur lang bewerkten onze tongen en lippen hem en toen kwam hij. Als een fontein spoot ’t omhoog en kletterde op onze glimmende wangen. Als gekken likten we de heerlijke stroop op en likten het uit elkaars monden. Toen likten we elkaar helemaal schoon en gooiden hem uit bed. We gingen naar het strand en Maria en ik flaneerden de hele dag topless vlak langs de boulevard. Uitdagend keken we de mannen aan en ik stak mijn tong uit naar de Spanjaard met wie ik de vorige avond gedanst had en die me liep te betasten. Hij draaide misprijzend het hoofd af en zei iets wat wel ‘vuile stinkhoer’ betekend zal hebben.

Om vijf uur gingen Maria en ik naar de kamer terwijl Gust nog wat naar het vrouwelijk vlees bleef kijken. Uitgehongerd vielen we weer op elkaar aan en onder het spel vroeg ik haar.

“Wees eens eerlijk, Maria, ben jij lesbisch?” Ze lachte me hartelijk uit.

“Ik lesbisch? Hoe kom je op het idee! Ik ben zo hetero als de pest. Je kunt me geloven of niet, maar jij bent de eerste waar ik zoiets mee doe”. Ik liet haar los en fluisterde.

“Da’s ook toevallig jij bent voor mij ook de eerste. Ik walgde altijd van andere vrouwen, maar met jou vind ik het lekker … ik ben voortdurend geil met jou in mijn buurt”.

We gingen er weer tegenaan en konden onze orgasmes niet meer tellen. Maria bleef de hele vakantie bij ons en elke nacht was het raak. Gust neukte ons de zevende hemel in en ’s morgens pakten we elkaar. Toen de vakantie ten einde liep stelde Gust voor, dat we contact zouden houden, maar Maria wimpelde dat gedecideerd af.

“Dat moet gewoon een leuke herinnering blijven, lieverd, je hebt een fijn wijf en het is al heel wat, dat ik van jou grote lul heb mogen genieten”.

Daarbij verzweeg ze, dat ze met mij wel een afspraak gemaakt had. We zijn al vier maanden terug, maar we zien elkaar minstens twee keer in de week. En dan leven we ons helemaal uit tot we elkaar uitgeput wegduwen en tegelijk zeggen.

“Genoeg… nou niet meer”. De arme Gust weet nergens van, maar zal er nu wel gauw achter komen…

Bi-Girl

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1855

OOSTERS KANON

Bi- girlGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 04, 2016 19:47:29

OOSTERS KANON

Het was bijna een haar geleden dat ik Vera voor het laatst gezien had. Na onze ontmoeting in een hotel in Tunesië, waar ik met mijn toenmalige vriend op vakantie was en zij met de hare, hadden we afgesproken dat we elkaar in Vlaanderen zouden opzoeken. Maar ook al woonden we beiden in Brugge, het kwam er gewoon niet van. Wel kreeg ik nog een kaartje van haar, waaruit ik begreep dat ze een andere vriend had en zich prima vermaakte. Enige tijd later ging ook mijn relatie uit en toen ik al weer zo’n drie maanden vrijgezel was, stond opeens Vera voor de deur.

Ze zag er oogverblindend uit. Ze vertelde mij dat ze al weer een tijdje met een Arabische jongen samenwoonde. Toen ze hoorde van mijn vrijgezellenbestaan, nodigde ze mij spontaan uit om die vrijdag te komen eten. Toen ik op haar adres aankwam, bleek ze in een luxe appartement aan een van de mooiste grachten van Brugge te wonen. Mohamed, haar vriend, bleek erg charmant en hij stelde mij meteen op mijn gemak. Ik vond het zo’n enorme leuke jongen dat ik het niet kon helpen dat ik zo nu en dan wat steelse blikken op zijn wel erg lekkere lichaam wierp. In gedachten herhaalde ik het gesprek met Vera van enkele dagen geleden. Ze had mij giechelend verteld dat haar vriend enorm goed gebouwd was en in bed zeer onstuimig was. Als ik hem zo bekeek, kon ik dat in mijn fantasie volledig voorstellen. Na lekker met zijn drietjes te hebben gegeten en flink wat wijn te hebben gedronken, raakte ik ineens tot mijn eigen verbazing enorm opgewonden. Dit versterkte zich nog doordat Mohamed steeds vaker heimelijk naar mijn borsten keek. Gelukkig had Vera niet door dat er een broeierige situatie tussen mij en haar vriend aan het ontstaan was. Voordat ik mij echter ongemakkelijk begon te voelen, vertelde hij dat hij een afspraak buiten de deur had en pas laat terug zou komen. We namen afscheid van hem en installeerden ons daarna gezellig voor de open haard. Al vlug voelde ik mij heerlijk loom en aangeschoten en voordat ik het wist, zaten we zeer openhartig over van alles te praten.

Vera vertelde mij dat Mohamed een heerlijke minnaar was die geduld en passie perfect met elkaar kon combineren. Ongegeneerd vertelde ze mij dat hij haar gemakkelijk drie tot vier keer tot een orgasme kon likken. Ik had al drie maanden geen vriendje meer gehad en ben niet zo dol op masturberen, dus je zult begrijpen dat deze verhalen mij erg opwonden. Doordat onze gesprekken allengs intiemer werden en ik gemakkelijk wilde zitten, deed ik mijn pumps uit en nestelde mij op hun dikke tapijt voor de open haard. Voordat ik er erg in had, masseerde Vera mijn voeten en vroeg mij na een tijdje met een enigszins hese stem of ik geen zin had in een massage. Zonder mijn antwoord af te wachten, stak ze haar handen naar mij uit en begon mijn nek te masseren. Toen ze mijn bloes uit mijn rok probeerde te halen, protesteerde ik zachtjes. Vera duldde echter geen protest en ontdeed mij van mijn rok en bloes. Tot mijn verbazing reageerde mijn lichaam heel sterk op haar strelingen. Omdat ik niet wist tot hoever ik wilde gaan, liet ik haar alleen mijn beha uitdoen. Terwijl ze zelf nog aangekleed was, kwam ze achter me zitten en masseerde mijn borsten. Al snel werden mijn tepels keihard, vooral omdat Vera doorkreeg dat ik ervan hield als er af en toe hard in geknepen werd. In de tussentijd was in erg vochtig geworden, zelfs zo vochtig dat mijn slipje kletsnat werd en ik mezelf naar seks vond gaan ruiken. Ook Vera kreeg dit door. Ze trok mijn laatste bescherming uit en legde mij op mijn rug op het tapijt. Nadat ze zichzelf eveneens had uitgekleed, begon ze mij te kussen op mijn mond. Het was een rare gewaarwording, maar ik moet zeggen dat ze het erg vakkundig deed. Daarna nam ze mijn tepels in haar mond; ze likte en beet erop. Hierna pakte ze mijn handen en geleidde die naar haar eigen borsten. Vera heeft een heel meisjesachtig lichaam. Wel voluptueus, maar nog heerlijk zacht en onschuldig aandoend. Haar tepels waren dan ook eerst nog verzonken in haar peervormige borsten. Ze verhieven zich niet lang daarna en werden hard. Op de een of andere manier was ik toen ik dat zag een beetje trots op mezelf. Lang om erover na te denken kreeg ik niet omdat Vera mijn hoofd met lichte druk naar beneden probeerde te manoeuvreren. Ik had mij nu volledig aan mijn geilheid overgegeven en tergend langzaam gleed ik met mijn tong langs haar navel. Pas na een minuut of twee maakte ik aanstalten om haar dijen te likken. Ondertussen maakte Vera geluiden als van een gewond dier en hief ze haar bekken in de richting van mijn mond. Ze was heel weinig behaard en haar schaamlippen stonden wijd open. Ze rook heerlijk en voordat ik er zelf erg in had, sabbelde ik aan haar enigszins geprononceerde clitoris. Vera werd wild en duwde mijn hoofd ertegenaan. Onder de strelingen van mijn tong groeide haar klitje. Ik werd erg opgewonden toen ik zag dat die op een gegeven moment zo gegroeid was dat het bijna leek op een klein pikje. Verlekkerd zoog ik het geheel in mijn mond. Vera’s lichaam schokte en ze maakte wilde geluiden. Toch bleef ik doorgaan met zuigen; zelfs nadat ze probeerde mijn mond van haar klit af te halen.

Pas nadat ze de ingang van haar kutje beschermde met haar hand hield ik op.

“Oh, wat leer jij gauw, je beft mij zalig”, zei ze. Nadat ze op adem was gekomen, wilde ze mij verwennen. Als een klein stofzuigertje bewoog ze met haar mond naar mijn kut. Ze begon mij uitgebreid te likken en terwijl ze even later zachtjes in mijn klit beet, stak ze een vinger in mijn kutje. Hier werd ik zo heet van dat ik haar benen op zo’n manier naar me toetrok dat we in standje 69 lagen. Ik kon op deze manier weer verder gaan met het beffen van mijn vriendin. Vera haalde haar vinger uit mijn poesje en likte mij door mijn hele spleet. Toen kreeg ik de schok van mijn leven; ze likte zonder enige aarzeling mijn anus. Terwijl Vera haar tong in mijn kontgaatje probeerde te persen, zoog ik haar inmiddels gezwollen clitoris in mijn mond.

Doordat ik zo aan het genieten was, had ik niet door dat Mohamed ondertussen was teruggekeerd. Compleet naakt, met zijn pik in zijn hand, stond hij zich af te trekken vlak voor mijn gezicht. Zijn lul bleek een fraai exemplaar te zijn. Minstens 20 centimeter lang en zo dik als ik nog nooit eerder in mijn leven had gezien. Voor ik iets kon zeggen tegen Vera, klemde ze zich met haar benen om mijn gezicht en reed ze met haar kutje tegen mijn mond. Met hese stem vervolgde ze.

“Neuk me in mijn kont, Mohamed.” Mohamed smeerde een glijmiddel op zijn lul en zette hem tegen haar nauwe kontgaatje aan. Ik kon alles van dichtbij meemaken omdat het zich maar enkele centimeters boven mijn gezicht afspeelde. In één beweging penetreerde hij haar en ik voelde haar schokken. Ondertussen beet ze in mijn clitoris – zo hard dat het bijna pijn deed – en stopte een vinger in mijn nog maagdelijke aarsje. Het verbaasde mij dat Vera niet werd uitgescheurd door dat kanon van Mohamed. Hij stopte hem er namelijk helemaal in en pompte als een bezetene. Toen ze gillend klaarkwam, trok Mohamed met een ruk zijn pik uit haar kontje en rolde Vera van mij af. Mohamed stond op, waste zich even in de keuken, kwam terug en voordat ik er erg in had zette hij zijn keiharde paal voor mijn spleet.

Toen hij bij mij binnendrong, wist ik niet hoe ik het had. Nog nooit had ik mij zo opgevuld gevoeld. Ondanks het feit dat ik door de hele situatie kletsnat was geworden, kostte het hem toch enige moeite om bij mij binnen te dringen. Gelukkig was ik al snel aan zijn formaat gewend en klemde mij aan hem vast. Zonder zijn lul eruit te halen draaide hij mij op mijn knieën, zodat hij mij achterlangs kon nemen. Terwijl hij mij afwisselend op mijn billen sloeg en in mijn borsten kneep, bleef hij mij keihard neuken. Zelfs toen ik al een keer was klaargekomen ging hij gewoon door. Pas nadat ik voor de tweede keer een orgasme had gekregen, klampte zijn lul samen en spoot hij zijn zaad bij mij naar binnen. Ondertussen was Vera al weer bij haar positieven gekomen en zoog slurpend het zaad op dat langzaam uit mijn kut sijpelde. Vervolgens ging ze door waar ze daarstraks gebleven was.

Ze stootte met twee vingers op en neer in mijn enigszins pijnlijke aars en zoog met haar mond rond mijn klit. Op het moment dat ik weer klaarkwam stak ze er nog een vinger bij en zei: “Je weet niet wat je mist als je je niet door Mohamed in je kont laat neuken.” Gelukkig was Mohamed op dat moment niet in staat om haar woorden om te zetten in de daad. En ondanks het feit dat we inmiddels al meerdere zeer bevredigende triootjes hebben gehad, heb ik mij nog altijd niet laten ompraten door Vera om mij door Mohamed in mijn kontje te laten nemen. Vera kan overigens niet anders, ze is Islamitisch opgevoed en heeft nog steeds het waanidee dat ze maagd moet blijven. Voor Mohamed is deze situatie ideaal; hij neukt Vera van achteren en mij van voren.

Bi Girl

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming
  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1637

EEN FIJNE DAG AAN ZEE

Bi- girlGeplaatst door My 4Fingers di, juni 21, 2016 14:21:14

EEN FIJNE DAG AAN ZEE

Was ik een paar jaar geleden nog een tamelijk onwetend meisje, nu weet ik me lekker geil en uitdagend te gedragen en beleef een maximaal plezier aan alle vormen van seks. Het is me allemaal niet gauw te dol en mijn vele vrienden en vriendinnen hebben mijn veelal natte en hete kut erg weten te waarderen. Ook als ik alleen ben en meestal spiernaakt in mijn flat loop, weet ik mezelf wijdbeens voor de spiegel tot heftige orgasmes te brengen. Bijna iedere week ga ik erop uit om nieuwe vrienden te versieren en het prikkelt me geweldig om er geil en uitdagend uit te zien en me schaamteloos in ieder avontuur te storten dat zich aandient.

Zo werd ik op een mooie zaterdagmorgen, de afgelopen zomer, wakker. De zon scheen en ik was meteen van plan om lekker naar het strand te gaan. Naakt en wijdbeens zittend op mijn bed trok ik mijn kutlippen uit elkaar en wreef m’n gezwollen klitje tot een sterk opgewonden gevoel zich van mij meester maakte. Soepel liet ik een grote vibrator in mijn natte spleet glijden. Ook smeerde ik mijn anus in met crème, net zolang tot de grote kunstpik ook in deze opening soepel heen en weer kon glijden.

Na een kopje koffie en een ontbijt zocht ik mijn kleinste mini tangaslipje uit en trok daar overheen een heel geil, zeer kort afgeknipt spijkerrokje aan, dat nauwelijks over mijn billen reikte. Een kort T-shirtje van gehaakte netstof, waar je doorheen kon kijken, rode sandaaltjes met hoge hakjes, lange oorbellen en een bewerkte leren riem om mijn heupen en ik zag eruit om rauw in te bijten, met mijn lange blonde haar. In mijn witte cabrio het linnen dak lekker open, reed ik naar Oostende. Ik was benieuwd hoe de mannen zouden reageren, want ik vond dat ik er nu wel erg gewaagd en uitdagend geil uitzag. De tepels van mijn tieten staken dwars door de mazen van het T-shirtje. Met kloppend hart stapte ik uit de auto, die ik net op de boulevard kon parkeren en nam alleen mijn schoudertasje mee, waarin ik behalve mijn opmaakspullen en rode lipstick nog een tube glij-crème, mijn grote vibrator en wat sensationele pornobladen had gedaan. Het was al druk en ik slenterde langs de winkelgalerij over de boulevard. In de spiegelende etalageruiten bewonderde ik mijn sexy uiterlijk en om mijn toch al forse tieten nog duidelijker uit te laten komen, trok ik mijn schouders ver naar achteren.

In en strandkledingboetiek ontdekte ik een zeer opvallende mini-string, die zo klein was dat hij alleen bestond uit een driehoekig lapje van enkele vierkante centimeters en goudkleurige koordjes. Ik vroeg of ik het niemendalletje mocht passen en in een wip stond ik spiernaakt achterin de winkel. Een leuke verkoopster hielp me zonder blikken of blozen en me wulps bewegend voor de grote passpiegel zag ik dat het kledingstukje zo klein was, dat mijn kutharen niet eens helemaal waren bedekt. Omdat het touwtje lekker kriebelde tussen mijn openstaande kutlelletjes, besloot ik het maar meteen aan te houden, me wel realiserend, dat wanneer nu mijn minirokje wat omhoog kroop, ik volledig in mijn blote kont liep. Iedere jongen die me nu zag lopen, moest nu wel met een stijve pik te maken krijgen, vermoedde ik. Het was stralend weer en over de drukke boulevard liep ik nu richting zuid-strand. Veel jongens floten me na en bleven staan om me na te kijken. Het wond me erg op. Bij het casino ging ik de trap af. Ik zocht een plaatsje en gadegeslagen door vele bewonderende blikken trok ik mijn T-shirtje en rokje uit, zodat ik alleen het minuscule nieuwe string nog aanhad en vlijde me in de warme zon.

Tegenover mij lagen een paar lesbische meiden te vrijen, ook zo goed als naakt, maar mijn belangstelling ging meer uit naar twee lekkere jeansboys, die het strand op kwamen. De grootste, en knappe blonde jongen, had een erg strak zittend, versleten rafelig afgeknipt spijkerbroekje aan. Een grote bobbel duidde erop dat hij daar heel wat lekkers verstopt had. De andere jongen was een donker type en droeg alleen een klein zwartleren slipje, waarin zijn pik en ballen zich erg duidelijk aftekenden. Om zijn pols en enkels droeg hij ook leren banden, die met spijkerknoppen waren beslagen. Hij zal ook wel een cockring om zijn pik en ballen hebben, vermoedde ik zo. Ze namen tegenover mij een plaatsje. Terwijl ik vrijmoedig naar hen bleef kijken, stroopte de blonde met een sierlijke beweging zijn spijkerbroekje af. Hij droeg toen alleen nog maar een kleine zwartleren string, die al zijn lekkers nauwelijks kon omvatten. Hij zag me naar hen kijken en gaf me een knipoogje, terwijl ik mijn benen spreidde zodat hij me goed in mijn kruis kon kijken. Mijn string schoof ik wat naar boven, zodat niets tussen mijn benen het uitzicht belemmerde. Met mijn handen dwaalde ik over mijn lichaam en controleerde of mijn tepels nog lekker stijf en opgezet waren. Verscheidene mensen hadden er plezier in mijn uitdagende gedrag te bestuderen en blikten onbeschaamd en vrijmoedig in mijn richting.

Het deed me plezier te zien, dat de twee jongens een enorme erectie kregen en ze beiden hun dikke lul niet meer in hun zwembroekjes konden houden. Het scheen ze nog plezier te doen ook en ik lachte ze daarom maar eens bemoedigend toe, draaide me op mijn buik en liet een been buiten het ligbed hangen en schoof het kussentje onder mijn schaambeen, zodat mijn kont geil omhoog kwam, en de jongens een geil en fraai uitzicht op mijn opengesperde kut en bilspleet moesten hebben, waar het gouden koordje doorheen liep. Ik zou die grote pikken vandaag in mijn kut hebben, beloofde ik mezelf. Maar tot mijn schrik pakten de jongens na en half uurtje hun tas met kleren en liepen in de richting van het naaktstrand.

Het zullen toch geen homo’s zijn, schrok ik, en ik was zo verkikkerd op ze dat ik opstond en ze achterna ging. Ze trokken de duinen in en ik volgde hen en vond het eigenlijk wel een spannend avontuur. Ik zag dat ze in een beschutte duinpan nog een andere knul ontmoetten, die daar spiernaakt lag te zonnen. Ze deden ook hun slip uit en gingen erbij liggen en begonnen onmiddellijk met elkaar te geilen. Ik was het drietal tot op een meter of twee genaderd en ging achter een struikje liggen, vanwaar ik een goed uitzicht had. Ik voelde me een echte gluurster en werd zo geil van het mooie drietal grote stijve pikken dat ik mijn slipje ook uit trok en voorzichtig mijn vibrator in mijn kut stopte. Ik durfde het motortje pas aan te zetten toen hij er helemaal inzat, zodat het geluid wat werd gedempt. De jongens lagen bovenop elkaar. Ik kon goed zien, dat die donkere jongen een strak aangetrokken lederen riempje om zijn lul had zitten (en om zijn ballen), waardoor zijn pik en kloten obsceen ver naar voren waren getrokken.

Zonder schaamte neukte hij beide andere vrienden diep in hun kont. Ik werd zo geil als boter en voelde dat mijn kut drijfnat was. Ik zag mijn blonde ‘vriend’ klaarkomen met zijn pik in de mond van de knul die in zijn mond werd geneukt. Woest pompte hij zijn geil in de keel van de jongen die moeizaam probeerde de grote hoeveelheden sperma door te slikken. Plotseling stond hij op, nadat hij zijn geile glimmende natte lul met een plop uit de keel van zijn vriend trok en liep meteen bij het tweetal vandaan en terwijl ik omhoog keek tegen zijn fraai gespierde lichaam, begon hij tot groot genoegen van de stoeiende jongens, met zijn handen op zijn heupen, te pissen.

Ik kreunde zachtjes en op dat moment draaide hij zich in mijn richting en zag me liggen. Hij plaste gewoon door toen hij naar me toe stapte en ik schaamde me dood daar zo te liggen en door die spanning kreeg ik spontaan een orgasme, terwijl hij verbaasd op me neerkeek.

“Verdomme, wat hebben we hier, ’n gluurster? Ben jij niet die geile spetter, die we net op het strandterras hebben gezien…?”

Ik krabbelde overeind en zat op mijn knieën voor hem. Met een zachte plof viel de vibrator uit mijn kut in het zand.

“Wil je niet liever een echte pik in die kut van je hebben, sletje dat je bent, kom mee, dan zullen we je eens een lekkere beurt geven. Kom er maar gerust bij liggen, we zijn biseksueel en niet vies van zo’n hete griet. Ik heet Erik, mijn vriend die je al kent van het strand is Henk en die donkere superneuker die daar op de grond nu alweer met zijn stijve pik omhoog ligt, is Jos.”

“Hallo,” zei ik bedremmeld, “ik heet Mia.”

“Zullen we je maar meteen een reuze beurt geven?” Stelde Erik voor, terwijl hij zijn hand tussen mijn benen bracht en me aan mijn bovenbenen optilde, terwijl Henk zijn arm om mijn andere dijbeen sloeg en zo mijn benen uit elkaar trok. Ik merkte dat Erik met zijn vingers in mijn anus voelde. Hij grinnikte tevreden toen hij het uitnodigende gat ontdekte en samen lieten ze mij met mijn kont naar beneden zakken, precies zo, dat de dikke natte, glibberige lul van Jos recht tegen mijn anus aankwam. Even weerstand. Een eindje omhoog en weer zakken… en toen voelde ik de dikke paarse eikel naar binnen glijden. Nog een keer op en neer en moeiteloos verdween ook de rest van de lange lul tot aan de ballen in mijn darm. Een zalig wellustig gevoel. Maar nog voor ik aan dat hete geile gevoel in mijn onderlichaam kon wennen, trok Erik me al achterover, met zijn handen om mijn tieten, zodat ik met mijn rug op Jos kwam te liggen, met mijn hoofd tussen de gespreide benen van Erik. Aan mijn onderkant begon Henk nu mijn obsceen wijd geopende kut te bewerken, eerst met zijn handen, maar al spoedig kwam zijn dikke paarse lul er aan te pas, waarop de blauwe aders sterk waren opgezwollen, door het strak aangetrokken leren riempje om zijn pik en kloten. Langzaam duwde hij zijn pik bij mij naar binnen. Jos bewoog zijn stamper in mijn kont wat terug, waarna ze gezamenlijk de beide gezwollen gevallen soppend en tegen elkaar aan in mijn naast elkaar liggende openingen stootten.

Een golf van genot doorstroomde mij toen ook Erik gehurkt boven mijn gezicht ging zitten, zodat ik met mijn tong zijn kontspleet en ballen kon likken. Het ging allemaal erg vlug. Diep in mijn kut kwam Henk schokkend en stotend klaar terwijl hij zijn nog spuitende lul terugtrok verwisselde hij vliegensvlug van plaats met Erik, die nu als tweede in mijn drijfnatte kut begon te soppen, terwijl Henk zijn lul in mijn mond stopte, zodat ik de laatste klodders geil uit zijn pik kon zuigen. Ik barstte van geiligheid en kreeg opnieuw een ongelooflijk hoogtepunt, op hetzelfde moment dat ook Erik nu gelijk met Jos samen hun pikken leegden in mijn in brand staande onderlijf.

Uit mijn ooghoeken zag ik dat twee kerels al masturberend naar ons stonden te kijken en die nu tijdens dat langdurige orgasme van me pardoes naderbij kwamen en vliegensvlug hun sperma ongegeneerd op mijn lijf spoten. Daarna waren ze zo weer verdwenen, terwijl wij na lagen te hijgen en bij te komen en het geil droogde in de warme zon. We gingen verkoeling zoeken in zee en besmeurd en naakt pakte ik mijn vrienden bij hun pikken en zo klauterden we de duinen over naar het naaktstrand. Het warme sperma liep uit mijn kont en uit mijn spleet langs mijn benen maar nadat we met zijn vieren in zee hadden gestoeid, voelde ik me weer fris en schoon.

Henk was zo wild, dat hij me, al stoeiend in twintig centimeter water nog een keer in mijn kont neukte, zich niets aantrekkend van de mensen om ons heen, die echt wel in de gaten hadden wat er gebeurde. Op het strand klonk de bel van de ijscoman en met tientallen andere naakte mannen en vrouwen dromden we om de kar met lekkers. Achter me stond een aantrekkelijke veertiger en ik kon het niet nalaten om speels mijn kont tegen zijn behaarde lichaam aan te drukken, waarop de man prompt een erectie kreeg. We kochten pils, slaatjes en dikke zure bommen en als speelse, wulpse tieners vlijden we ons neer in een grote kuil in de mulle zandstrook aan de rand van de duinen. De kuil onttrok ons een beetje uit het gezicht van de andere mensen om ons heen.

De jongens lagen wat in de kuil te rollebollen en ik stond aan de rand van de kuil en plaagde de boys door een grote augurk lekker, als een grote pik, voor mijn kut te houden.

“Je probeert ons nu wel weer op te geilen met die augurk”, zei Erik, “maar laat nu eens zien hoe ver je hem in je kut kunt krijgen… Wij helpen wel een handje.”

Ze legden me neer op mijn rug op een handdoek en ik trok mijn benen zo ver mogelijk omhoog. Erik zat op zijn knieën voor mijn geopende kut met de enorme zure bom in zijn handen. Henk trok mijn kutlellen ver uit elkaar en Jos rekte met zijn vingers en daarna met zijn hele knuist de natte opening zo ver mogelijk op, waarna Erik de vochtige augurk naar binnen duwde. Zelf lag ik nieuwsgierig toe te kijken en was helemaal niet verbaasd dat het lukte. Alleen de laatste centimeters staken er nog uit. Ik draaide me voorzichtig om, wijdbeens vooruit op mijn knieën en ging met dat grote vulgaire ding in mijn kut over Erik heen zitten, vlak boven zijn geopende mond en perste het geval centimeter voor centimeter naar buiten, tussen zijn lippen. Erik begon er vrolijk op te kauwen. “Vreet je er maar lekker aan vol, jongen,” grijnsde ik.

De middag vloog om, we bleven aan het stoeien en geilen met elkaar, maar op een gegeven moment moesten we toch huiswaarts keren en de vrijheid van het volledig naakt zijn achter ons laten. Ik stapte weer in mijn minirokje, mijn slipje had ik ergens verloren jammer genoeg, en de jongens brachten me, nu weer gekleed in hun geile strakke broeken, naar mijn cabriolet terug. Ik nam niet de moeite mijn T-shirtje aan te trekken en liep brutaal met mijn tieten bloot tussen de jongens in, de armen om elkaar heen, waarbij de handen van de jongens geregeld over mijn kont onder het rokje afdwaalden. Het afscheid was innig en omdat Jos de enige van de drie was, die me nog maar twee keer had genaaid, vond ik het goed dat hij, op de achterbank, nog een keer lekker over me heem kwam, zijn geile pik naar binnen stootte, terwijl Erik en Henk voor het geopende portier toekeken. Zo naaide hij me midden op de boulevard van Oostende! Met een volgespoten kutje reed ik daarna voldaan huiswaarts.

Bi-girl

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1630

ALS EEN KLITJE PIK WORDT

Bi- girlGeplaatst door My 4Fingers di, mei 31, 2016 11:49:14

ALS EEN KLITJE PIK WORDT

Hoewel ik al 22 ben, heb ik nog nooit iemand iets verteld over hoe mijn lichaam is veranderd toen ik 20 was. Ik ben een niet onaantrekkelijke meid met een normaal figuur. Ik ben slank, hen redelijk grote borsten en eigenlijk wel mooie benen. Mijn haar is lichtbruin en ik draag het tot op m’n schouders. Van seks houd ik wel, maar de laatste jaren is het er niet meer van gekomen en dat zal wel te maken hebben met wat mij is gebeurd.

Ik woon al twee jaar in een flat in Kortrijk, in een van de buitenwijken waar normaal niet veel te beleven is. Gelukkig heb ik een vriendin, ze heet Els, waarmee ik veel plezier heb en soms wel eens iets meer dan dat… Ik ben niet echt lesbisch en zij ook niet, maar als ze bij mij is en we zijn allebei in een geile bui, dan willen we wel eens een videootje draaien waarna we elkaar zoenen, vingeren en beffen. Als vrouw weet je toch het best wat een andere vrouw het lekkerste vindt, nietwaar? Tijdens een van onze vrijpartijen hebben we wel eens een dildo gebruikt. Ik moet zeggen; het is heerlijk om met zo‘n grote dikke lul geneukt te worden, en ook Els vindt het zalig om door mij met dat ding diep in haar grotje te worden geneukt. Met een man is lekkerder, dat geef ik toe, maar zo samen met een rubber dildo is bijna net zo lekker. Twee jaar geleden ongeveer, tijdens een geil potje vrijen met Els, ik zat net met de dildo diep in haar poesje, verzuchtte ze opeens dat ze het toch wel heel geil zou vinden als ik een penis zou hebben. Ik schrok op van haar gedachten, maar het idee om zelf een pik te hebben wond me vreselijk op. In gedachten zag ik Els al met haar benen wijd onder me liggen met mijn pik diep in haar kutje, terwijl zij hijgend aan mijn borsten kwam en in mijn tepels kneep. Die nacht had ik een opwindende droom waarin ik droomde dat ik behalve een kutje ook een pik had. In mijn droom lag ik me op mijn bed af te trekken en tegelijkertijd te vingeren tot het zaad over m’n buik spoot en het sap uit mijn kutje stroomde. Toen ik wakker werd ‘s morgens was mijn slipje zeiknat en ik wist dat ik in mijn slaap was klaargekomen. Mijn lipjes waren zelfs nog wat gezwollen, en mijn klit stak nog iets tussen mijn lipjes naar buiten. Ik keek eens extra goed tussen mijn benen, en het leek opeens, dat mijn klitje iets groter was dan anders. Ik dacht dat ik het me verbeeldde, want ik was nog nooit eerder zo opgewonden wakker geworden. De rest van de dag dacht ik er niet meer over na, maar de volgende ochtend bleek dat mijn klitje iets verder tussen mijn lipjes naar buiten stak dan de dag ervoor, terwijl ik op dat moment niet eens opgewonden was. Ik voelde er eens aan met het topje van m’n vinger, en er schoot een heerlijk gevoel door mijn onderbuik. Meteen begon m’n klit te op te zwellen en werd nog een tikje groter. Ik had op dat moment geen tijd om mezelf eens lekker te verwennen, dus ik trok mijn kleren aan en ging verder.

Die nacht had ik weer een geile droom over ik en mijn pik en toen ik wakker werd ‘s morgens was mijn slipje weer zeiknat. Ik trok het uit om een schone te pakken en er viel me direct iets op. Mijn kittelaar stak overduidelijk tussen mijn schaamlipjes naar buiten en was nog weer wat gegroeid. Het leek wel of er een klein penisje bij me aan het groeien was! Het idee wond me vreselijk op en ik heb me daarna gevingerd en mijn klitje tussen mijn vingers gehouden alsof het een pikkie was. De volgende dag versliep ik me en moest me haasten om op tijd op mijn werk te komen, maar de volgende ochtend keek ik nieuwsgierig in mijn broekje om te zien of er iets veranderd was. Ik geloofde mijn eigen ogen niet; mijn kittelaar was wel vijf centimeter lang geworden en stak parmantig tussen mijn lipjes naar buiten. Hij begon nu werkelijk op een echte penis te lijken, het glanzende knopje was zelfs veranderd in een klein eikeltje. Nu wist ik het zeker; mijn kittelaar was aan het veranderen in een heuse pik! Die avond was Els bij mij thuis en ik vertelde haar wat er met mij aan het gebeuren was. Ze trok meteen opgewonden mijn rok omhoog, stak haar hand in m‘n slipje en voelde tussen mijn benen. Ze merkte meteen de grootte van mijn klit op en zakte door haar knieën. Ze trok mijn slipje naar beneden en nam mijn klitje tussen haar lippen. Voorzichtig begon ze met het puntje van haar tong aan het topje te likken, wat een zalig gevoel was. Mijn klit begon op te zwellen en werd groter en groter. Ik keek eens naar beneden en zag dat mijn klit wel zo groot was geworden als mijn pink. Els zoog aan m’n klit alsof het een klein pikkie was en begon pijpbewegingen te maken met haar mond. Ik sloot mijn ogen en even later gierde er een heftig orgasme door mijn lichaam. Kreunend kwam ik klaar en Els liet m’n gezwollen klit uit haar mond glippen. Hij stond recht vooruit en aan het glimmende eikeltje hing een druppel van Els ’s speeksel. Gefascineerd keek ze naar mijn kittelaar en zei, dat ze hoopte dat hij nog wat door groeide. Misschien wel tot het formaat van een echte pik, hoopte ze. En eerlijk gezegd wenste ik ook dat mijn klit zou blijven groeien tot hij net zo groot was als een echte pik. Dat gebeurde ook.

Iedere dag bij het opstaan was mijn klit weer gegroeid en hij was na enkele maanden zo groot geworden dat je van een kittelaar niet meer kon spreken. Ik had onderhand een echte mooie penis, lang slank en ‘vrouwelijk,’ met een glanzende eikel op de top en uit het spleetje kwam zelfs af en toe een druppel vocht. Onder een strakke broek zag je er eigenlijk niet eens veel van, maar ik maakte me meer druk om de zomer, als ik een bikini aan zou trekken voor naar het strand. Zeker als ik een erectie kreeg, moest dat toch wel opvallen, en ik wilde niet worden nagewezen als een vrouw met een pik, hoewel ik dat nu eigenlijk wel was. Een vrouw met een pik, een hermafrodiet. Was ik dat? Ik wist het eigenlijk niet. Mijn klit was toch alleen maar uitgegroeid tot een penis, en verder niets…

Mezelf aftrekken doe ik sinds die tijd ook, en dat vind ik wel een heel apart gevoel. Els vond het prachtig. Op een avond heb ik voor het eerst geprobeerd haar te neuken. We geilden elkaar op tot ik een stijve kreeg. Ze haalde mijn pik uit mijn broek en zij begon me flink te pijpen. Daarna ging ze op bed liggen en toen schoof ik mijn stijve pik tot aan mijn kutje in haar gleuf, waarna ze begon te kronkelen van geil genot. Toen we samen klaar kwamen spoot ik diep in haar buik. Waar dat nou vandaan kwam weet ik nog steeds niet maar er spuit echt een vloeistof uit mijn eikel als ik klaar kom. Ik lijk wel een man zo. Het bevalt me eigenlijk best zo. Ik kan seks hebben als een man en als een vrouw, en klaar komen gaat ook op twee verschillende manieren. Ik weet niet hoe een man zal reageren op mijn extra attribuut, maar daar kom ik nog wel achter.

Behalve Els hebben andere vrouwen heel enthousiast gereageerd, als ze merkten dat ik ook een penis heb, en dat waren niet alleen lesbische vrouwen, dat verzeker ik je.

Bi-Girl

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1618

SM fantasie

Bi- girlGeplaatst door My 4Fingers wo, februari 24, 2016 18:02:58

SM fantasie

Ik heb geregeld de wildste seksuele fantasieën die zo weerzinwekkend zijn dat ik ze natuurlijk nooit in real live wil beleven. Maar als ik bij vriendinnen op een intiem moment hun fantasieën aftoets bekennen ze ook dat ze stilletjes van SM genieten zonder die ooit te willen beleven. Maar het is wel leuk om zo’n fantasie dan eens op te schrijven. Jullie genieten er vast van.

Ynno liep het pad op naar het grote landhuis dat even buiten de stad gelegen was. Met haar koffertje met massage olie liep ze fluitend naar de deur en belde aan. Een man van een jaar of 24 deed open en liet haar binnen.

"Zo, daar ben ik dan' zei ze en haar huid glom in het licht van de kaarsen die op tafel stonden. Haar Thaise huid, donkerbruin gekleurd leek wel wat aan de rode kant en de warmte in de kamer was heerlijk.

"Wat wil je als eerste? Vroeg ze aan de man die nog niets gezegd had.

“Ik zal je naar de kamer brengen waar het allemaal gaat gebeuren” zei Johan. Hij ging haar voor en na allemaal gangetjes en trapjes belanden ze in de kelder van het huis. De kelder was op gedeeld in verschillende vertrekken en de hal waarin ze nu stonden was voorzien van zeer zachte vloerbedekking. Alles zag er heel luxe uit en Ynno voelde zich wel op haar gemak. Johan deed een deur open en liet Ynno voorgaan. Na twee meter de kamer in te zijn gestapt gooide Johan de deur dicht en werd Ynno besprongen door twee andere mannen.

Ze probeerde ze te verzetten maar de mannen hadden haar goed in hun greep. Johan ging voor haar staan en betaste haar tieten, gleed naar beneden en masseerde haar kutje. Hij knikte naar de andere mannen en ze begonnen haar uit te kleden. Op haar bh en slipje na stond ze voor de mannen ze stond te trillen van angst en wist niet wat te doen. De mannen duwde haar naar een deur aan de andere kant van de kamer en ze kwam in een ander vertrek. In het midden van de kamer stonden vier palen in een vierkant opgesteld, tussen deze palen stond een tafel. Toen ze de muren wilde bekijken kon ze haar ogen niet geloven, aan de lange muur stonden twee vrouwen vastgebonden aan ringen in de muur, de vrouwen waren geheel naakt en stonden nederig naar de grond te kijken. De vrouw aan de linkerkant was een negerin van een jaar of twintig met een geweldig figuurtje, aan de rechterkant stond een blanke vrouw van een jaar of vijfentwintig. Ynno werd naar de muur gebracht en vast gebonden aan de ringen die nog vrij waren. Nadat de mannen verdwenen hoorde ze zachte muziek draaien en de vrouwen keken haar aan.

“Ik ben Bernadette begon de donkere vrouw, hoe ben jij hier terecht gekomen.” Ynno vertelde haar verhaal en keek de blanke vrouw aan, “hoe heet jij?” Vroeg ze.

“Ik ben Belina” zei ze “en weet je wat je te wachten staat?” Ynno ontkende en voordat ze kon horen wat Belina vertellen wilde ging de deur open en stapten de mannen de kamer binnen. Johan had een masker van een stierenkop opgedaan en zijn gespierde lichaam maakte het geheel compleet. Hij ging in een grote stoel zitten en bekeek de dames nog eens grondig.

Ynno werd losgemaakt en naar de tafel gebracht, ze werd op haar rug gelegd en haar handen en voeten werden vastgemaakt aan de vier palen. Haar hoofd lag net als haar kontje net op de rand en haar benen en armen lagen als een kruis vast gebonden. Uit een kastje haalde één van de mannen, die Ronald bleek te heten, een dildo en begon deze over haar kutje te bewegen. De tweede man, Marcel, haalde zijn lul uit zijn slip en duwde die in haar mond. “En nu zuigen kreng” riep hij.

Ze zoog of haar leven er vanaf hing, ondertussen voelde ze de dildo in haar binnen dringen. Marcel kneden haar tieten en met een harde ruk scheurde hij haar bh van het lijf. Johan, die tot nu met zijn lul zat te spelen stond op en pakte een kaars, liep naar Bernadette en liet het kaarsvet over haar tieten lopen. Bernadette kreunde want ze vond dit niet echt lekker, haar tieten zaten nu vol kaarsvet en Johan blies de kaars uit. Hij tongde haar en duwde de kaars tussen haar benen. Bernadette wilde niet en sloot krampachtig haar benen, Johan deed zijn hand in de lucht en sloeg haar vol in het gezicht.

“Wat! Niet willen slet! Ik zal je leren”. Hij gooide de kaars op de grond en pakte de riemen waarmee Bernadette 's voeten vastgebonden waren. Met een ruk trok hij ze strak en Bernadette gilde van pijn. Daar hing ze dan aan haar handen en haar benen ver uit elkaar getrokken. Johan pakte opnieuw de kaars en stak hem aan. Met de brandende kaars in zijn handen knielde hij voor Bernadette en liet de vlam tussen haar benen. Het schaamhaar schroeide weg en Bernadette krijste van pijn.

“Ik heb altijd al een hekel gehad aan schaamhaar” riep Johan en keek de andere lachend aan. Met een doekje bodylotion verzachte hij haar pijn en tongde haar volop. Al zoenend en vingerend kwam Bernadette klaar. Johan vond het wel even genoeg en liep naar Belina. Belina keek hem vol afschuw aan en voor dat ze wat kon zeggen greep Johan haar in haar kut. Zijn lul stond rechtop en al staande duwde hij zijn paal in haar grot en begon haar te neuken. Ondertussen had Ynno niet stil gezeten en ze voelde dat de paal in haar mond begon te kloppen. Met een kreun spoot Marcel een hele lading sperma in haar mond, vlug trok hij zijn lul terug en legde zijn op haar mond. Met twee vingers kneep hij haar neus dicht zodat ze geen adem kon halen. Ynno had geen keus en slikte de hele lading door. De dildo ging nog steeds op en neer in haar kutje en haar kutje was al aardig nat geworden. Ronald liet de dildo los en liep naar Bernadette, hij maakte haar los en gebood haar op de grond te gaan liggen. Hij ging bovenop haar zitten en begon haar tieten te neuken, met zijn vingers speelde hij met haar klitje en na een paar tellen kwam hij klaar. Met grote kracht spoot hij drie grote klodders in haar gezicht. Ze moest de klodders laten zitten en werd naar Ynno geduwd. Ynno die nog steeds vastgebonden op het tafeltje lag moest haar kussen en haar gezicht schoonlikken. Nadat haar gezicht schoon was moest ze met haar kutje boven Ynno d'r gezicht gaan staan. Ynno snapte wel wat ervan haar verwacht werd en begon Bernadette te beffen. Belina werd ook losgemaakt en werd met haar gezicht op het kutje van Ynno geduwd en ze moest haar ook gaan beffen. Na een paar minuten kwamen Ynno en Bernadette bijna te gelijk klaar en vermoeid zakte ze in elkaar.

Plotseling was het stil in de kamer en de meiden deden hun ogen open en besefte dat ze weer vastgebonden aan de muur stonden. Hun kutsappen liepen nog langs hun benen naar beneden en droogde langzaam op. Johan en z'n maten waren naar boven gegaan en hadden zich te goed gedaan aan pizza en een paar biertjes Marcel zette een pornofilm op en de lullen van de jongens stonden al snel weer overeind. Twee uur later zwiepte de deur open en de jongens kwamen weer binnen. De meiden werden losgemaakt en Ynno werd door Johan meegetrokken, Bernadette door Marcel en Belina door Ronald. Johan ging voor Ynno staan die op haar knieën op de grond zat en bood zijn harde paal aan bij haar mond. Ynno opende haar mond en zoog hem voor de tweede keer deze dag af. Bernadette lag op haar rug en Marcel dirigeerde zijn lul bij haar naar binnen en begon haar met harde stoten te neuken. Ronald plaatste Belina op handen en voeten en stak zijn lul achterlangs in haar kut. De meiden werden op alle mogelijke manieren genomen en na een uur of twee uur lagen ze allemaal uitgeput op de grond.

Het hele avontuur duurde nu al drie weken en elke dag werden de meiden van alle kanten geneukt. Er was zelfs eens een feestje geweest en alle genodigde konden gebruik maken van de dames als ze wilden. Daar werd gretig gebruik van gemaakt en de meiden hadden allemaal zo'n acht man gehad die avond. Hun kutjes zagen rood van de actie en hun monden proefde naar acht verschillende smaken sperma. De meiden waren nu niet meer vastgebonden aan de muur omdat ze toch niet weg konden. Langzaamaan begonnen de meiden elkaar te verwennen als er overdag niemand in de buurt was.

Het was een vrijdag avond en de jongens kwamen weer binnen voor hun dagelijkse neukpartij. Ynno moest nu boven op Marcel gaan zitten en hem neuken met haar geile kutje. De andere meiden kregen allerlei formaten dildo's te verwerken en na een uurtje lieten Johan en Ronald Bernadette en Belina met rust en ze gingen naar Marcel en Ynno. Ronald duwde zijn stijve lul in haar mond terwijl Johan achter haar ging staan. Met een beetje speeksel maakte hij zijn lul nat en duwde hem tegen haar poepgaatje. Ynno schudde haar hoofd dat ze dat niet wilde echter Johan duwde zijn keiharde lul in haar kont. Nu waren al haar gaten gevuld en de jongens ramde er op los. Steeds dieper ging Johan 's lul in haar kont en hij kon de eikel van Marcel bijna voelen binnen in. Na vijf minuten kwam Ronald klaar en spoot zijn lading in haar mond, vervolgens loste Marcel onder luid gekreun zijn lading in haar kut. Alleen Johan was nog volop aan het pompen en na een paar seconden kwam ook hij klaar en spoot diep in haar kont zijn lading. Ynno ging staan en uit alle gaten liep het sperma van de jongens. De jongens vielen vermoeid op de grond en bleven liggen.

Dit was het moment en de meiden pakten hun riemen en de vaas van de kast en begonnen op de jongens in te slaan. Na dit alles werd de politie gebeld en de jongens werden afgevoerd. Bernadette, Ynno en Belina kregen als schadeloosstelling het landhuis met de daarbij behorende grond. Ze besloten alle drie te blijven en wat betreft de kelderkamer; nou die werd nog veelvoudig gebruikt door de meiden al dan niet met jongens.

Bi-Girl

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1551

BI-GIRL VERTELT

Bi- girlGeplaatst door My 4Fingers di, mei 05, 2015 19:38:31

BI-GIRL VERTELT

Toen ik verliefd werd op Isabelle, mijn lerares Frans, was ik net eenentwintig. Zij was achter in de dertig, blond, altijd zeer mooi opgemaakt een echte Francoise. Perfect! Haar Franse accent maakte mij al opgewonden ademloos wachtend op een beurt. Natuurlijk werd ik door iedereen uitgelachen, ik viel nogal op als ik geen antwoord op haar vragen wist te geven en haar maar met open mond zat aan te staren. In mijn gedachten kleedde ik haar steeds uit en beminde haar onstuimig. Zij had het door, was zeer boos en zei me dat ik na moest blijven voor een stel extra opdrachten. Ik voelde me zeer vernederd, ook als vrouw had ik mijn eer.

Toen we elkaar troffen in haar kantoortje en ik haar mijn interesse voor de Franse cultuur en taal probeerde uit te leggen, stemde dat haar gunstig en ze vroeg me om naar haar huis te komen om wat Franse boeken op te halen en wat bijlessen te krijgen; die had ik wel nodig. Bij haar thuis bewonderde ik haar prachtige huis en spraken wij over van alles en nog wat.

Isabelle vertelde uitvoerig over haar gevoelens voor mij. Ze vond dat ik maar gelijk moest weten dat ze smoor verliefd op me was en me streng zou behandelen. In verband met de bijlessen zei ze glimlachend. We zaten nogal dicht bij elkaar op de tweepersoonsbank, vaak pakte ze mijn hand of streelde mijn wang. Ik voelde dat ze spontaan mijn borsten pakte. Van schrik morste ik 'n glas cola op mijn T-shirt Isabelle stond erop dat ik het direct uittrok, zodat ze het uit kon spoelen. Ik trok het shirt uit en gaf het haar. Nu keek ze lange tijd naar mijn lichaam. Ze bekeek en keurde haar ogen mijn 1.74 m lange lijf, keek verlangend naar mijn mooie borsten, slanke middeltje, mijn stevige heupen en mijn lange benen. Kortom ze genoot van mijn geil figuurtje. Dat vond ik best leuk, vooral als ik er anderen zoals Isabelle er mee kan plezieren. Toch bloosde ik en merkte dat mijn verstijfde tepels erg kriebelden in m'n beha. Isabelle vroeg me gelukkig ook die beha uit te doen, wat ik deed omdat die inderdaad ook plakkerig was van al die cola. Mijn tepels werden harder, en staken net als mijn stevige borsten recht vooruit.

Om mij niet al te verlegen te laten zijn, trok Isabelle spontaan haar sweater en blouse uit. Ik hield mijn adem in terwijl ik naar haar borsten staarde die omsloten werden door een zeer mooie rode met zwarte kant afgezette beha, haar kleine roze tepeltjes staken geraffineerd door haar beha naar buiten. Isabelle vroeg me om haar beha los te maken en met trillende vingers probeerde ik het, stom genoeg kon ik de voor- sluiting niet los krijgen, zo nerveus was ik. Ze lachte, en hielp me een handje. Haar peervormige roomwitte borsten vielen uit de cups en toonden zich nu in volle omvang en trilden nog na, van de vrijheid die ze kregen. Nog nooit van me leven had ik zulke leuke stevige joekels gezien, het waren echte kanjers en staken stevig vooruit! Haar tepels waren hard en glommen. Ik werd er geil van en stelde me voor hoe de rest van haar lichaam eruit zou zien.

Isabelle pakte mijn hand en duwde die tegen een van haar borsten. Ik streelde haar tepels dook met mijn gezicht er midden in en begon ze met mijn tong te bewerken. Haar tepel kromp ineen toen ik er hard met mijn tanden op beet. Isabelle wreef zachtjes mijn borsten, tilde ze op en trok ritmisch aan mijn tepels. Ze draaide met haar vingers rond mijn tepels en met haar tong likte ze mijn borsten. We werden al behoorlijk heet. Ik begon ervan te hijgen. Haar borsten werden steeds voller en tot mijn verbazing waren haar roze knoopjes aanmerkelijk groter geworden.

Isabelle trok me nu in haar armen en kuste me hevig. Haar tong glipte mijn mond binnen. Nu sloeg ik mijn benen om haar heen en drukte haar lichaam hard tegen het mijne aan. We gingen zo in elkaar op dat we van de bank vielen. Op de grond gingen we verder. We lagen zo dat onze tepels elkaar raakten. Plotseling voelde ik haar hand in mijn jeans verdwijnen maar die zat zo strak dat ze niet ver kwam.

Van opwinding kreeg ik een erg lekker gevoel in mijn kut. Mijn clitoris werd wakker en mijn roosje ontsloot zich. Mijn klit begon te zwellen. Haar borsten en haar onderlijf duwden afwisselend steeds hitsiger tegen mij aan. In de spiegel naast de open haard kon ik zien hoe we tegen elkaar aan 't rijden waren. Ik werd natter in mijn broekje Isabelle voelde aan mijn op en neer gaande bewegingen dat, we klaar waren voor de volgende ronde. Isabelle nam me mee naar haar slaapkamer waar ze me verder zou verwennen.

Ik kon mijn ogen niet geloven. In bed lag een tweede Isabelle, haar zus Mathilde leek als twee druppels water op Isabelle. Mathilde kwam naakt uit bed en taxeerde mij, ze zei tegen Isabelle.

“Jeetje! Wat een kanjer die moeten we eens verwennen! Ga even op die stoel zitten zodat ik je jeans kan uittrekken.”

Ik ging zitten en liet haar gewillig mijn jeans uittrekken, terwijl ik de lichamen van de zusjes bewonderde. Door alle opwinding merkte ik niet eens dat Isabelle in de haast mijn slipje scheurde. Isabelle en Mathilde zoenden elk een van mijn enkels en hun tongen gleden langzaam omhoog. Ze duwden mijn knieën uit elkaar en legde om de beurt hun hoofd tussen mijn dijen en verkenden mijn drijfnatte poes. Isabelle ging op haar hurken zitten om zo mijn grotje met haar tong te bewerken. Ze knabbelde zacht aan mijn lippen en genotsknopje. Mathilde had haar hand diep in haar kut gestoken, bewoog die gelijkmatig heen en weer en zoende mij, terwijl ze met haar vrije hand mijn borsten pakte.

Isabelle stak vinger voor vinger lekker diep in mijn natte kutje tot haar hele hand er in zat en ze vingerde mij tot ik bijna klaar kwam. Terwijl zij zo lekker bezig was keek ik naar haar schommelde borsten en masseerde ze. Isabelle stopte met vingeren, stond op en schoof heel uitdagend haar rokje naar beneden, wat mij weer een geweldig zicht gaf op haar prachtige lange benen. Uit de opening in haar kanten broekje stak een blond toefje schaamhaar. Ze liet mij haar kousen een voor een uittrekken. Nu stapte ze uit haar slipje wat een volle behaarde geile kut had die meid. Haar clitoris stond stijf vooruit en haar natte lippen glommen in het licht.

Isabelle en Mathilde loodsten me naar het bed en begonnen me meteen weer lekker op te geilen. Isabelle kwam naast me liggen en pakte me direct vol in mijn speeldoos en zoende mijn borsten. Ik voelde haar hand zoeken naar de ingang van mijn grotje. Haar vingers grabbelden ongeduldig door mijn schaamhaar. Toen gleed haar haar hand langs mijn gezwollen kittelaar die als een klein torentje op haar liefkozingen wachtte. Mathilde ging met haar kut op mijn gezicht zitten zodat ik haar lekker kon beffen.

Isabelle bewerkte vakkundig mijn kutje streelde mijn overgevoelige clitoris. (Ik vingerde me elke dag maar dit was wel heel iets anders) Isabelle genoot van haar verovering en deed wat ze kon. Ik zag dat ze zich zelf alweer aan t vingeren was. Mathilde pakte van onder haar kussen een hele dunne dildo en zei.

“Die is voor straks.” Ik kwam lekker soppend klaar en mijn gezicht werd kletsnat doordat Mathilde ook druppend klaar kwam.

“Laat nu maar zien wat jij kan.” Ik maakte het opgestoken haar van Isabelle los het viel als een scherm langs haar gezicht. Het kriebelde op mijn schouders en borsten. Isabelle ging op haar rug liggen. Ik ging op haar buik zitten schoof wat naar achteren en likte haar borsten die nu als enorme puddingen voor me lagen. Mathilde pakte mij nu achterlangs door een grote dildo in mijn natte roompot heen en weer te stampen, terwijl zij mijn borsten masseerde. Ik sabbelde Isabelle's borsten en beet er keihard in, zij genoot en bracht mijn hand naar haar kontje waar ik de kleine dildo soepel in stak. Mathilde wilde dat ook, we maakten wat ruimte en Mathilde en Isabelle gingen op hun rug liggen en deden nu hun benen om hoog en klemden ze vast tussen de koperen spijlen van het bed. Kun je je voorstellen hoe ze er heerlijk bijlagen?

Ik ging op mijn knieën tussen hen in liggen zodat ik optimaal van dit lekkers kon gaan genieten. De beide uitdagende openstaande kutjes lagen nu voor het grijpen. Ik stopte om beurten een dildo in de geile kutjes en begon met forse halen de dames op temperatuur te brengen. Bij het in en uit halen hoorde je een geil floppend geluid. Ik wisselde de kleine dildo s van kut naar kut, werd er zelf steeds geiler van en duwde nu mijn tong in plaats van de dildo zo diep als ik kon in de aars van de meiden.

Nu die gaatje lekker nat waren ging er bij beide een lange dunne dildo in. Die liet ik lekker diep zitten. Nu vingerde ik tegelijkertijd met beide handen zowel Isabelle en Mathilde. Ze werden erg wild. Ik kneedde de harde klitjes en Isabelle en Mathilde kwamen vrijwel gelijk met schokkende bewegingen klaar. De verse honing liep langs hun bilnaad naar beneden. Ik haastte me al dit lekkers niet verloren te laten gaan en likte alles tot de laatste druppel zorgvuldig op.

Ik haalde de kleine dildo uit hun natte kontjes en likte die ook schoon. Nu draaide ik me om en ging op Isabelle zitten zodat mijn kutje voor haar gezicht zat en ik recht in Isabelle's openstaande snoepdoos keek. Ik gebruikte beide handen om haar lippen nog verder uit elkaar te duwen zodat ik uitgebreid kon beffen. Ik masseerde haar harde klit en zoog haar dikke lippen naar binnen. Ze kwam weer klaar en likte het warme sap uit haar honingpotje snel naar binnen.

Nu kon ik Mathilde natuurlijk niet overslaan en bewerkte haar op een zelfde goddelijke wijze. Isabelle zat niet stil zij was nu met haar gezicht voor mijn liefdesgrotje gaan liggen en bewerkte die wild met haar tong. Ik voelde dat ze terrein aan het verkennen was want haar tong zat nu in diep in mijn bruine sterretje. Ze maakte het lekker vochtig en stopte onverwachts haar vinger er in, verwisselde hem snel met de dildo en ramde die onzacht in het krappe gaatje. Het was de eerste keer voor mij en deed een beetje pijn. Toch was het heerlijk en luid gillend kwam ik voldaan klaar.

Mathilde ging nu mijn grotje en mijn sterretje likken. Ik besloot Isabelle nog wat extra's te geven door met mijn gloeiende kut over haar grotje te rijden. Onze kittelaars raakten elkaar en werden stijver en we kwamen gelijk voldaan klaar. Ik had aandrang om het laatste geil uit haar kletsnatte kut te lebberen daar had Isabelle niet de minste moeite mee en ging met haar benen wijd uit elkaar liggen zodat ik haar kut goed leeg kon slurpen. Ze duwde mijn hoofd dieper in haar kut zodat ik bijna stikte. Ik zoog de knop van haar klit vast tussen mijn tanden, beet er een paar keer keihard in en herhaalde dit tot Isabelle gillend en schokkend klaar kwam.

Mathilde wilde ook, maar Isabelle was uitgeput, ik stelde gelijk mijn kut ter beschikking en liet Mathilde mijn kutje lekker leeg likken.

We waren behoorlijk moe van deze ronde en vielen voldaan en uitgeput in elkaars armen in slaap. Ik werd slaperig wakker doordat Isabelle en Mathilde elkaar aan ‘t wippen waren met een dubbele dildo. Ik werd er opgewonden van en vingerde me zelf, genietend van die twee geile zusjes, langzaam klaar. Isabelle keek naar me toen ik voldaan achterover lag na te genieten. Ze lachte, likte mijn natte openstaande flamoes uitgebreid en pakte razend snel een bus scheerschuim. Ze zeepte mijn schaamhaar en mijn borsten in. Ik dacht dat wordt iets speciaals, maar tot mijn verbazing pakte ze een scheermes en met twee forse halen haalde ze mijn bos schaamhaar weg, droogde mijn kale gleuf en keek tevreden naar het resultaat. Dit had ik niet verwacht zeker niet bij zo'n eerste bezoek, maar het ging allemaal zo snel. Isabelle en Mathilde lagen in een deuk van het lachen. Mathilde wreef het schuim op mijn borsten weg en maakte ze weer lekker hard.

Nu had ik na jaren weer een echte kale spleet. Jeetje wat geil idee van die meiden. Ik kon nu zo in mijn wijd openstaande roze roosje kijken en zag dat mijn clitoris stijf was en naar buiten stak. Isabelle likte ‘t laatste wolkje scheerschuim weg en kuste mijn klit. Ik dacht ineens aan vroeger toen ik zo'n kale spleet had en altijd van mijn zus de waterstraal voluit in mijn gleuf moest spuiten. Daar kreeg je haren van op je kut zei ze en wees dan op haar enorme bos met haar.

Mijn zus likte dan mijn gleuf en als ik dan een lekker gevoel kreeg en nat werd tussen mijn benen, zouden de haartjes snel komen, zei ze dan. Wist ik veel maar ik vond het wel erg lekker als mijn zus mijn spleet likte. Soms moest ik het ook bij mijn zus doen. Maar, vond dat toen nog niet zo fijn. Ik werd er zo nat van in mijn gezicht als ze dat lekkere gevoel kreeg. Wellicht ben ik hierdoor een beetje meer van vrouwen dan mannen gaan voelen. Hierna ging ik haast iedere dag naar Isabelle en Mathilde om te vrijen. Tegenwoordig is de dildo weer helemaal in, die van ons heet 'Pierre'.

Ze neemt me zachtjes en met lange halen zowel van voren als van achteren, terwijl ik smeek om meer!

“Harder, harder!” Gil ik het dan uit. Dan duwt ze haar grote borsten in mijn gezicht en laat 'Pierre' dan soepel zijn werk doen. Daarna wisselen we ' Pierre ' in voor een dubbele 'Rubberen Robbie' en neuken elkaar tot we uitgeput zijn.

Tot besluit likken en zuigen we ons speeldozen tot we voldaan in slaap vallen.

Isabelle besteedde ook veel tijd aan mijn toch al niet klein uitgevallen clitoris ze verzorgde hem echt met liefde, bewerkte hem extra lang met haar tong en rekte hem uit door erop te bijten en hem tussen haar tanden naar buiten te trekken. Of zette er gewoon een wasknijper op met een touwtje en trok dan zo dat mijn klit dat ie lang gerekt naar buiten kwam. Daarna draaide ze met haar tong om mijn knop tot ik klaarkwam. Het resultaat mag er zijn.

Mijn clitoris is twee keer zo groot geworden ruim het formaat van een pink. Zo groot en zo dik is die nu. Als ik voor de spiegel sta en mijn kale gleuf streel komt mijn klit als een klein pikkie naar buiten. Mijn tepels zijn ook groter en harder geworden. Maar het beste resultaat dat we bereikten door ze goed te rekken en te strekken dat ik nu zulke grote schaamlippen heb ontwikkeld dat als Isabelle of Mathilde mij beffen, hun gezichten bijna in mijn genotsgrotje verdwijnen. Bovendien is het lekker als ik mijn kut over hun grote borsten laat zakken, ik ze geheel omsluit en weer langzaam omhoog kom. Dan kruipen mijn schaamlippen weer over hun spitse borsten langzaam naar elkaar toe en op het moment dat mijn grote clitoris haar harde tepel raakt loopt er wat geil uit mijn kut op haar borst om het sappig te maken. En als mijn grote klapkut afscheid moet nemen van haar tepel hoor je het zuigende geluid van het dicht klappen van mijn lippen.

Het leukste is natuurlijk als de zusjes naast elkaar liggen, dan kan ik vier keer achter elkaar een volle tiet neuken. Isabelle wordt het 't geilst als ik haar volle natte kut met mijn stevige tieten neuk. Dan wrijf ik met mijn harde tepels over haar clitoris tot ze gillend klaarkomt. Meestal laat ze dan van schrik een paar harde kut scheten. Mathilde geniet er t meest van als ik haar tepels streel met mijn gezwollen super clitoris en zij gelijk met 'Piere' haar kut verwend.

Wat we ook graag doen is ploppen, we gaan met z'n drieën naast elkaar op de rand van het bed zitten en gaan dan achterover liggen soppen met een grote super dikke dildo in onze kut. Dan doen dan met kracht onze benen weer tegen elkaar. Met een klap schieten de dildo's er dan uit en als je het goed doet kom je in een keer klaar. Daarna steken we nog even een lange in onze kutjes om zo een langdurend orgasme te krijgen. Isabelle heeft pas een hele mooie gekocht die kun je vullen met vloeistof en op commando laten spuiten zo bereiken we keer op keer ons hoogtepunt.

Vorig jaar, op vakantie in Frankrijk heeft Isabelle mijn tepels laten piercen en er ringen in laten zetten. Wanneer ze bijt en zuigt aan een tepel, met de ring er door, kom ik gillend van genot klaar. Dat was wel beter dan tepelklemmen. Zelf vind ik het erg lekker als ik alleen ben om de ringen met een touwtje aan mijn voeten vast te maken en dan door het strekken van mijn benen rukjes te geven. Ik kan het alle meiden aanbevelen je krijgt er net zulke borsten van als ik en je komt gegarandeerd lekker klaar. Meiden doe t ook! Speel maar eens lekker met je zelf en neem een vriendin. Je hoeft echt niet bang te worden dat je lesbisch wordt of zo, het is gewoon onwijs lekker.

Isabelle is mijn grote liefde geworden. Wanneer Isabelle me kust met haar volle lippen, voel ik mijn tepels verstijven. Wanneer zij aan mijn klit trekt kreun ik het uit en wanneer zij haar gezicht in mijn poes begraaft ben ik geiler dan geil. Isabelle wil dat ik haar help ook andere vrouwen te verleiden en ik heb besloten dat te doen.

Er zijn veel knappe meisjes om uit te kiezen. Zo is er Diana 27 jaar, een echt geil dikkertje. Ze is vol rond en 1.65 groot, heeft een paar hele stevige benen, dito heupen en rood haar op haar snoepdoos. Zij heeft zulke ontzettend dikke dijen dat je haar kutje echt moet zoeken. Verder heeft ze hele kleine borsten, net eieren maar dan gebakken! Tot slot heeft ze een geheim wapen een zeven centimeter lange tong! Oei, oei, oei dames! Dat is me lekker, dat moet je maken. Laatst kwam ze onverwachts binnen. Isabelle, Mathilde en ik hadden eigenlijk niets te toen. Maar Diana stond op klappen zei ze, we hebben haar op bed vast gebonden en haar gevingerd en bewerkt met onze collectie dildo's tot ze lekker natjes was.

Wat was dat geil, om tussen die enorme dijen haar kutje te bewerken. We zijn we boven haar gaan staan en hebben haar zo als ze daar vast gebonden lag heerlijk vol geplast. Diana lag te genieten en dronk onze hete pis als of het limonade was. Zij kwam als maar klaar vooral als we onze stralen in diep en hard in haar kut spoten. Ze genoot in het bijzonder van het geile uitzicht. Zij keek recht in drie spuiende sluizen waaruit met volle kracht een waterval op haar neer stortte Zij kwam heerlijk klaar. Wij ook dat spreekt voor zich. Diana wilde de laatste druppels uit onze kutjes likken dat lieten we graag toe. We gingen een voor een voor haar gezicht zitten met onze geilgrotjes zodat Diana ons achter elkaar met haar lange tong heerlijk klaar kon beffen. Ze viel in slaap en wij hebben haar kutje toen ook maar glad geschoren.

Diana werd wakker doordat de hond van Isabelle, haar kutje aan te likken was met z'n brede ruwe tong. We hadden wat extra honing op haar kale doos gesmeerd en daar is die Sint Bernard dol op. Diana kwam geschrokken lekker klaar. Dat die hond nog veel meer kan, houden we voor onszelf dat begrijp je. Ik heb haar tieten met mijn kutje nog even lekker geneukt terwijl Isabelle Diana met een grote trillende dildo tot een hoogte punt bracht. We hebben er een fijne nacht van gemaakt reken maar.

En dan er is Barbara zij is een geweldig stuk om te zien donker golvend lang haar aan haar figuur zou je niet zeggen dat ze al 58 was, ze is een slank heeft mooie benen en een strak buikje geen rimpeltje of vet rol te zien. Verder heeft een hele mooie licht bruine huid. Ze is een verlegen type ze heeft nog grotere borsten dan Isabelle en ik. Haar borsten zijn gesierd met tepels groot als CD's, zo zie je ze eigenlijk maar zelden. Ik ben dan ook vreselijk geil op zulke vrouwen en stel me van een nieuwe relatie veel voor.

Maar even tussen door geile lezer, begin deze week ben ik eens lekker vreemd gegaan. Ik wilde weten of een gewone wip ook nog steeds de moeite waard was. Ik kwam een leuke jongen tegen van een jaar of twintig en nodigde hem uit bij mij thuis Ik heb hem gezegd dat ik wilde neuken. Nou, je had hem moeten zien blozen. Hij keek wel wat raar toen ik daar zo lag met mijn kale kut. Hij was ook verbaasd dat mijn klit zo groot was. Hij wilde solidair met me zijn en ging naar de badkamer en kwam terug met een krabbertje en scheerschuim. Hij liet mij spontaan zijn zwaar behaarde lul en zijn grote zak scheren. Ik vond dat wel tof, 't was nu een lekker pikkie. Vooral nu dat hij zijn volle lengte ging aannemen. Ik nam hem gelijk in mijn mond en likte hem om te zien hoe lang hij wel kon worden.

Nou dat zag er goed uit lekker lang dik en stevig. Die kale mocht erin. Hij was nog jong en onervaren 't was van 'broek uit en paal laden'.

Ik liet hem een beetje aan modderen en zei toen dat dit niet de bedoeling was, immers had ik hem gevraagd om me een lekkere geile beurt te geven. Ik zou 't hem wel leren. Ik deed een brede riem om mijn middel zodat ik hem gelijk Plompzakken kon leren, hielp hem een handje om zijn verslapte paal weer in de houding te krijgen, een paar rukjes aan zijn tampelourus en zijn fraaie zeker 27 cm grote harde genotsknots was klaar voor de aanval. Om hem echt goed in de stemming te krijgen masseerde ik zijn ballen en trok hem al vast een beetje af, bewerkte zijn paarse knop met mijn mond.

Nu was hij echt klaar om in mijn wijd openstaande flamoes te zakken. De eerste stoten waren gelijk al raak ik kwam schokkend klaar dat was lekker, mijn kut was gelijk door en door nat en sappig en begon als vanzelf zijn leuter naar binnen te zuigen. Mijn harde klit botste tekens bij de lange halen die hij maakte tegen zijn harde knop, en hield alles goed vochtig.

Bij elke haal hoorde je een heerlijk soppend geluid. Terwijl hij zo lekker aan t pompen was trok ik bij elke diepe stoot de riem steeds een gaatje strakker. Ik voelde zijn keiharde pik en zijn zwellende ballen steeds dieper tussen mijn lippen wegzakken. Tot dat mijn kut niet meer verder open ging en hij met zijn geschut incluis z'n volle zak diep in mijn kut vast zat. Ik deed de riem los en spande mijn kutspieren zo, dat zijn pik muurvast zat geklemd in mijn opgezette dikke kut. Ik liet me zo heerlijk door hem neuken. Na een minuut of zeven was het tijd om te ontspannen. Ik liet mijn kutspieren verslappen en gaf hem schoksgewijs wat ruimte. Hij kwam met een geweldige straal klaar en spoot mij heerlijk vol. Tegelijkertijd kwam ik ook. Als beloning mocht hij me uitgebreid beffen dat deed hij niet slecht voor een man.

Terwijl hij mij mijn geile flamoes aan het likken was kon ik hem heerlijk pijpen binnen een mum van tijd stond zijn fallus weer kaarsrecht. Ik schoof met mijn tong het vel van zijn eikel terug en draaide speels om de opgezette rand van zijn harde knop. En liet mijn mond ritmisch over zijn dikke stijve pik schuiven. Zijn paal begon langzaam te kloppen. Ik voelde dat er weer een golf geil onderweg was en zoog zijn harde fluit zo diep als ik kon naar binnen. Kneedde zijn harde ballen en kwam klaar toen hij in mijn clitoris beet. Tegelijkertijd loste hij zijn volle lading, spoot tot ver achterin mijn keel. Ik moest wel een keer of drie slikken om alles weg te krijgen. Maar hij bleef spuiten. Ik zat zo vol met dat het geil in lange draden langs mijn lippen over mijn kin naar mijn borsten liep.

Hij was echt onvermoeibaar, echt een prijs stier. Hij haalde zijn slap geworden lul uit mijn mond en zoende mij innig. We herhaalden dit enige keren tot hij bijna bewusteloos klaar kwam. Het schijnt wel zo te zijn dat bij dit 'plompzakken ' zo'n jongen een dag of vier met blauwe zak rond loopt en met zijn pikkie nog geen gat in een pakje boter kan slaan.

Maar goed, ik had de buit weer binnen je bent maar een keer jong nog niet waar! Een gewone wip is nog steeds lekker, maar laat Isabelle ‘t maar niet horen!

Laatst heb ik Barbara zien douchen na de fitness. Ze gaat altijd als laatste om de blikken van de anderen te ontwijken. Als ze zich afdroogt, pakt ze haar borsten en likt aan haar tepels. Dan staat ze zich voor de spiegel verder op te geilen en kijkt nauwlettend naar wat ze doet, en of er niet iemand kijkt. Ze gaat zo wijdbeens mogelijk staan en bewerkt haar kut met haar volle hand, tot ze bijna klaar komt dan schuift ze een haarborstel in haar kut en maakt een aantal diepe kniebuigingen en komt ze ontiegelijk klaar. Druppels geil vallen met plofjes op de granieten grond, zonde dacht ik.

Terwijl Barbara zo bezig was betrapte ik mezelf erop dat zo opgewonden was geworden dat ik me zelf aan het vingeren was en met een gilletje klaar kwam. Barbara hoorde mij liep naar me toe en zag dat ik mijn hand nog in mijn slipje had zitten. Ze was ineens niet meer verlegen kuste mij innig klemde mij stevig tussen haar borsten, stak haar hand razendsnel in mijn slipje vingerde me klaar en haalde haar natte hand eruit, likte die zorgvuldig af.

“Zo” zei ze, “mag ik je nog eens thuis komen opzoeken, ik heb nu weinig tijd maar ben zo geil van jou dat ik je eens echt wil verwennen”

Ik was zo overbluft door haar handelen dat ik mijn adres aan haar gaf. Barbara haalde nog even snel de haarborstel uit haar kut en gaf hem aan mij.

“Die is voor jou, al vast veel plezier er mee.”

's Avonds kwam ze. Barbara zag er geweldig leuk uit. Een leuk rokje en blouse had ze aan. Ze kuste me vluchtig en ging tegen over me op de bank zitten. De split van haar haar rok viel open ik werd opgewonden bij het zien van de afscheiding tussen haar kousen en haar benen die hierdoor zichtbaar werd. In haar blouse kon je de contouren van zien van haar CD's. Ze boog voorover om het pakje op tafel te pakken, ik keek in haar blouse naar twee grote hangers ze had geen BH aan. Ze gaf mij het pakje. Ik maakte het open en was erg blij met de inhoud. Een vleeskleurige dubbele dildo met echt haar erop, en een zak.

Ze had ook een videoband meegenomen om mij te kunnen laten genieten van opname 's die ze met wat vriendinnen had gemaakt. Ik ging naast haar zitten en zette de video aan. Toen ik opstond viel de ceintuur van mijn huisjasje op de grond. Het jasje liet zich van mijn schouders vallen en ik stond gelijk met mijn stijve clitoris voor Barbara. Verlangend keek ze naar mijn kale snoepdoos en kwam ook in de stemming. Ik hielp Barbara uit de kleren. We zaten nu gezellig naakt naast elkaar en beminde elkaar als jonge honden.

Ik zette de video aan en genoot van de wel bijzondere natuuropnamen. Barbara was daar met zoveel geweldige vrouwen bezig, en deed dingen die ik nog niet eens durfde te dromen.

Ik schoof de nieuwe dildo in mijn kut en ging op Barbara liggen. We reden op de maat van de opwindende achtergrond muziek elkaars kutjes klaar. Barbara vond dat we samen wel veel betere opnames konden maken. Ze had een kleine videocamera bij zich en ze installeerde die in de slaapkamer. Wat er zich toen allemaal afspeelde kan ik helaas niet beschrijven die film moet je zien. Of. Heb je zelf een idee hoe je een nacht met Barbara zou doorbrengen? Barbara beloofde dat ze volgende week voor haar vriendinnen een feestje zou geven. Isabelle en ik waren hierbij natuurlijk ook uitgenodigd. Isabelle en ik zullen beslist komen, zeker nadat zij onze videoband heeft gezien. Diana lijkt mij er een die van een flinke neukbeurt met 'Pierre' behoorlijk zal bijkomen.

Ik zie haar al kronkelen met haar geile lijf, terwijl Isabelle de dildo in haar geile kale spleet stoot zodat haar kutje ons gewenst formaat zal krijgen. In de komende weken zal ik ze stuk voor stuk meenemen naar mijn lieve Isabelle.

Of zal ik deze 'Ladies’ voor mezelf houden?

Bi-Girl

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1392

Het begon met Moses

Bi- girlGeplaatst door My 4Fingers wo, november 26, 2014 00:15:58

Het begon met Moses – hetero-overspel-groep

Hallo, mijn naam is Andreé. Mijn vriend Joris en ik hadden al een hele tijd lopen fantaseren hoe het zou zijn om een triootje te hebben. In eerste instantie met een meisje erbij, maar dat bleek moeilijker te realiseren dan we dachten en toch hebben we op veel contact advertenties gereageerd, ook hebben we zelf een heleboel contact advertenties geplaatst met de vraag om een bi-meisje. Maar elke keer kwamen we van een kouwe kermis thuis, heel België en Nederland doorgereden een aantal keer zelfs helemaal voor niks, bleek het om en grapjas te gaan die voor de lol een advertentie had geplaatst of er op had gereageerd.

Eigenlijk hadden we er ook geen zin meer in na zoveel gezeur, dus toen begonnen we maar over een 2de man erbij te praten. Die waren er in overvloed, maar ook daar vergiste we ons in want inderdaad, we kregen heel veel reacties, maar vooral van mannen die niet mijn type waren en tja… het oog wil ook wat.

Op een zaterdagavond dat we gezellig gingen stappen ontmoette we Moses een Algerijnse jongen van hier uit de stad en hoewel we hadden afgesproken niet met iemand uit de stad te beginnen klikte dit onmiddellijk. We hebben er een gezellige avond van gemaakt met veel drank en voor mij de eerste keer een jointje. Om 1.30uur besloten we om naar huis te gaan. Joris had toen ik naar de wc was Moses uitgenodigd om nog een borreltje bij ons thuis te drinken, deze had ingestemd en zo gingen we met zijn drietjes met een taxi richting ons huis.

Daar aangekomen maakte ik het nog gezellig met wat stukjes kaas en plakjes worst, Joris schonk nog een lekker mix in voor ons allen en zo werd het heel gezellig. Toen ik voor de tweede ronde naar de keuken ging om wat hartige hapjes te pakken kwam Joris achter me aan, hij fluisterde me in mijn oor dat ik wat opener tegen Moses moest zijn misschien dat het wel kon uitdraaien op een trio, maar ik vertelde hem dat ik dat wel heel eng vond en hem eigenlijk wel even beter moest leren kennen.

Joris gaf toe dat het misschien wel te snel was en dat we hem inderdaad wat beter moesten leren kennen. Toen Joris zei dat hij nog even een laatste rondje ging lopen met onze hond Flappy zei Moses dat hij ook zo ging opstappen, Joris bedankte hem voor de gezellige avond en zei “we bellen wel.” Zo gezegd zo gedaan.

Moses bleef nog even zitten om zijn glas leeg te drinken en ik begon de lege schaaltjes en bordjes naar de keuken te brengen, toen ik de spullen in de vaatwasser zette voelde ik ineens twee handen mij in mijn middel vastpakken, ik keek om en schrok mij rot want daar stond een naakte Moses achter mij, ik wist even niet waar ik moest kijken want de hele avond had hij daar geen aanleiding toe gegeven. Van schrik wist ik eigenlijk niet goed wat ik moest doen, dus ik stond daar maar een beetje en liet het maar gebeuren, zijn handen gleden langzaam omhoog en ik voelde hoe zijn handen mijn borsten omvatten en zachtjes begonnen te kneden, mijn tepels reageerde direct door stijf te worden.

Ik zag een glimlach op zijn gezicht verschijnen toen hij fluisterde dat ik er wel geil van werd, zijn handen zakte nu af naar mijn broek die hij heel handig en snel opende, ik voelde zijn vingers onder het elastiek van mijn slipje doorglijden, zijn vingertoppen raakte al mij klit aan een siddering trok door mijn lijf.

Hij pakte met zijn andere hand mijn hand en bracht die naar zijn grote slappe lul, Joris is, vind ik, heel mooi geschapen 18 cm dat vond ik al groot maar die ik nu in mijn hand had groeide al snel naar een formaat van 22 cm, ik vond het een machtig gezicht die hele grote zwarte lul in mijn hand, ik werd langzaam aan ook wat brutaler en begon nu langzaam te trekken. Terwijl hij mij ontdeed van mijn topje en bh bleef ik aan die mooie lul trekken, toen hij me vroeg mijn broek uit te trekken liet ik zijn lul los, vlug trok ik mijn jeans uit.

Toen ik daar in alleen mijn string stond pakte hij mijn hand en trok me mee naar de woonkamer, daar ging ik op de bank zitten, hij stond voor me en ik reikte met mijn hand naar zijn lul, langzaam begon ik hem opnieuw te trekken ik hoorde hem zuchten, toen bukte ik voorover en likte met mijn tong over de mooie zwarte eikel, Moses gromde tevreden ik nam zijn lul in mijn mond en begon hem langzaam te pijpen.

Opeens duwde hij mij hoofd weg en hij duwde mij achterover op de bank. Hij knielde voor me en trok mijn string uit, hij spreidde mijn benen en begon met zijn vingers over mijn klit te wrijven. Ik was al geil maar nu werd ik alleen maar geiler, zijn hoofd kwam tussen mijn benen en ik voelde hoe hij mijn klit begon te likken, intussen begon hij met twee vingers in en uit mijn kutje te rijden.

Ik kreunde zo luid dat ik niet eens had gehoord dat Joris ondertussen was thuis gekomen, hij keek hoe Moses mijn spleetje likte, Moses en ik hadden hem nog steeds niet in de gaten, maar Joris ontdeed zich snel van zijn kleding.

Ineens vanuit mijn ooghoek zag ik mijn vriendje staan, ik zag hoe hij zichzelf stond af te rukken al kijkend naar ons. Moses kwam met zijn hoofd tussen mijn dijen vandaan hij likte zich een weg omhoog via mijn navel mijn borsten tepel naar mijn mond, ik voelde zijn tong in mijn mond dringen zo lag hij tussen mijn benen met mij te tongen, mijn hand gleed naar beneden en zocht naar zijn lul. Al snel voelde ik zijn grote lul, ik wreef de eikel over mijn klit, Moses voelde dit als een aanmoediging en zonder moeite gleed de grote paal na de derde keer over mijn klitje te hebben gewreven naar binnen, ik had nooit verwacht dat ik zo gemakkelijk 23 cm zou kunnen hebben maar tot aan zijn ballen zat de grote zaadstaaf in mijn natte gleuf.

Joris was inmiddels er ook bijgekomen, ik reikte met mijn hand naar zijn harde lul deze begon ik te trekken terwijl ik die grote zwarte neuk-paal in en uit mijn kutje voelde glijden. Joris pakte mijn hoofd en duwde die richting zijn kruis, ik hapte zijn lul naar binnen, snel begon ik hem te pijpen ik hoorde hem kreunen en nog geen minuut later kreeg ik mijn eerste lading zaad te verwerken, Joris was zo geil geworden van het aanblik van mij met Moses dat hij zich niet langer kon inhouden.

Moses echter bleef me rustig door neuken en mijn spleetje werd hoe langer hoe natter, ineens trok hij zijn lul uit mijn kutje. Ik keek hem vragend aan maar hij stond op en ging naast me zitten hij trok mij boven op zich, zijn mond zoog een tepel naar binnen terwijl zijn handen mijn billen kneden, ik pakte zijn lul en plaatste die weer tegen mijn schaamlippen en liet me eroverheen zakken.

Nu was ik het die het tempo bepaalde, langzaam neukte ik de grote lul. Joris was achter me komen staan en die begon achterlangs mijn borsten te kneden. De handen van Moses trokken mijn billen uit elkaar en ik voelde hoe hij mijn anus begon te strelen. Hij duwde een vinger in mijn mond en ik sabbelde deze helemaal nat, dezelfde vinger voelde ik later mijn anus binnen dringen, hiervan werd ik bloedgeil en ik begon Moses echt te berijden, ik kwam klaar als nooit tevoren.

Opeens pakte Moses mijn heupen vast en duwde me naar beneden. Ik voelde zijn lul kloppen tussen mijn schaamlippen toen liet hij me los en ik begon hem weer neuken. Na een tijdje stapte ik van zijn lul af en zag ik dat zijn paal helemaal onder het zaad van zichzelf en mijn geil zat.

Ik stond zo naar de zwarte lul te kijken toen ik tegen mijn billen de stijve van Joris voelde, hij duwde me voorover en trok mijn billen uit elkaar, zij lul gleed zonder moeite mijn vol zaad zittende spleetje binnen, mijn hoofd was nu vlak bij de lul van Moses, deze pakte mijn hoofd en duwde die naar zijn lul. Ik likte de lul van Moses schoon en pijpte hem naar een hoogtepunt, ik voelde en hoorde Joris zijn lul soppen in het zaad van Moses. Na verloop van tijd kwam ik voor de tweede maal, Joris voelde dat goed aan en spoot nu de tweede lading zaad in mijn kutje.

Hij plofte daarna neer en hij keek toe hoe ik Moses pijpte totdat deze zijn zaad in mijn gezicht spoot, ik zat helemaal onder.

Na deze zaadlozing trok Moses mij op schoot en begon hij mij te zoenen, we lagen zo een tijdje uit te blazen, we dronken nog wat en toen zei Moses dat hij ervan doorging, hij zou de volgende dag wel bellen.

Ik heb samen met Joris een zalige douche genomen en toen zijn we als een blok in slaap gevallen.

De volgende dag belde er wel verschillende mensen maar geen Moses. Ook de daarop volgende dagen kwam er geen telefoontje van Moses. Toen, op een mooie zonnige donderdagmiddag ging de telefoon het was Moses. Hij vroeg of we zin hadden om mee te gaan naar het strand, ik vertelde hem dat Joris aan het werk was en dat ik niet zonder hem zou gaan. Hij vroeg waarom niet en toen ik hem vertelde dat het om een triootje ging zei hij dat hij alleen maar gezellig naar het strand wilde, hij zou zeker niets doen zonder dat Joris erbij was. Dus oké we hadden een deal, ik had toch wel zin om naar het strand te gaan met dit mooie weer. Ik had afgesproken met hem bij supermarkt kon ik meteen nog wat te drinken halen voor op het strand, in de auto vertelde ik hem dat we wel een stukje verder gingen zitten dan bij de strand opgang, ik zei hem dat er al snel werd geluld en als ze mij zouden zien met een andere man dan zouden de roddels al snel de ronde gaan. Hij begreep dit wel en zei; “we lopen wel een stuk door de duinen en dan het strand op.”

Nadat hij zijn auto had geparkeerd liepen we zeker 20 minuten door de duinen voordat we het strand opgingen, we kwamen precies goed uit, op het naaktstrand. Ik zei dat we iets moesten terug lopen want dit was niet de bedoeling, maar Moses zei tegen mij “hier loop je zeker niet de kans bekende tegen te komen.”

Voor ik weer wat kon zeggen trok hij zijn zwembroek uit en stond hij in zijn nakie voor me. Weer daalden mijn ogen af naar zijn lul, ik zag de mooie zwarte lul slap tussen zijn benen hangen en ik voelde me al geil worden. Hij vroeg mij waarop ik wachtte en ik zei nogmaals dat ik niet op het naaktstrand wilde zitten, hij herhaalde wat hij ervoor al had gezegd dat hij niets van plan was zonder Joris erbij. Daarna spreidde hij zijn badlaken uit op het zand en ging liggen, ik keek nog even rond en begon me toen ook maar uit te kleden. Ik zag hoe Moses naar mij keek toen ik als laatste mijn bikini broekje liet zakken, hij keek van onder zo tegen mijn kutje aan.

Snel ging ik liggen en eerlijk is eerlijk Moses hield zijn woord hij raakte me niet aan we praatte over van alles en nog wat, ik voelde me ook steeds vrijer op het naaktstrand. Op een gegeven moment stelde ik zelfs voor om even een duik te nemen om af te koelen. We dolden wat in het water, maar seksuele handelingen bleven achterwege, toen we weer op onze handdoeken lagen betrapte ik mezelf er op dat ik steeds naar de glimmende paal van Moses keek gelukkig had hij het niet in de gaten, althans dat dacht ik.

Toen ik weer naar zijn lul lag te kijken zei hij ineens; bevalt hij je?”

Ik voelde mezelf rood worden hij begon te lachen en schoof dichterbij, hij drukte ineens zijn mond op de mijne en ik beantwoorde zijn tong met de mijne. Ik lag in zijn armen te tongen, mijn lichaam gloeide door de zon en van geiligheid. Zonder schroom zocht mijn hand zijn lul, ik begon hem zo openlijk op het strand waar meerdere mensen om ons heen lagen af te rukken. Zijn hand gleed over mijn borsten naar mijn zeiknatte kutje en hij begon met vingeren. Opeens voelde ik de lul kloppen in mijn hand en daarna het warme zaad over mijn been spuiten.

Ik besefte ineens weer waar ik was en keek om mij heen ik zag dat een aantal mensen kijken naar ons.

Ik voelde me hierna niet echt prettig meer en wilde weg, zonder zelf te zijn gekomen zijn Moses en ik toen vertrokken. Hij zette me in de buurt af. Toen ik thuis kwam was Joris er al; hij vroeg me waar ik was geweest ik vertelde hem dat ik naar het strand was geweest en daar bleef het bij, ik vertelde hem niet dat ik met Moses was geweest. Ook vertelde ik hem niet dat ik de volgende dag weer met Moses had afgesproken om naar het strand te gaan.

De volgende haalde Moses weer op bij de supermarkt. Ik zei hem meteen dat ik niet naar het naaktstrand ging, hij vond het onzin en zei;” wat er gister is gebeurd dat was iedereen allang vergeten.”

Dus na een kleine discussie belande we dan toch op het naaktstrand, wel verder dan we de dag ervoor hadden gelegen want helemaal op mijn gemak voelde ik me niet.

Snel was Moses uit de kleren en hij lag van zijn handdoek toe te kijken hoe ik me ontkleedde, ik werd er wel weer opgewonden van hoe hij daar naar me lag te kijken dus zette ik mijn benen uit elkaar en ging voor hem staan zo had hij een goed zicht op mijn kaal geschoren spleetje, dat had ik de avond ervoor helemaal kaal geschoren. Ik hield mezelf wel voor dat ik het voor mezelf deed maar ondertussen deed ik het om bekeken te worden. Ik zag de lul van Moses al groeien bij de aanblik van mijn kale kutje, ik ging naast hem liggen en gaf hem een tongzoen. Na 2 uurtjes te hebben genoten van de zon zochten we voor het eerst het koude water op, daar voelde ik zijn harde lul tegen me buik aan staan we zoenden intens en ik trok onder water aan zijn stijve lul. Hij stelde voor om in de duinen een duinpan op te zoeken, ik stemde direct toe.

Dus we pakten onze spullen in en liepen in ons nakie de duinen in, dit is voor een heleboel mannen een teken dat er wat gaat gebeuren. In een diepe duinpan, legden we onze handdoeken neer, Moses duwde me meteen tegen de grond en opende mijn benen hij duwde zijn hoofd tussen mijn benen en begon mij heerlijk te beffen. Al gauw was mijn kutje zeiknat en ik was bloedgeil. Toen hij dan ook zijn onderlichaam verplaatste en zijn lul boven mijn hoofd kwam nam ik zijn dikke paal direct tussen mijn lippen en begon deze eens zalig te pijpen.

Ondertussen waren er een heleboel mannen ons gevolgd en deze zaten op gepaste afstand al rukkend naar ons te kijken, waar ik eerder een hoop schaamtegevoelens zou hebben gehad hitste het beeld van die rukkende kerels mij nog meer op. Mijn kutje sopte onder de neukende vingers van Moses die er in een snel tempo in en uit gingen.

Moses stopte en draaide mij op mijn buik en trok mijn kontje in de lucht. Daar zat ik dan als een loopse geile teef met mijn kontje in de lucht. Ik voelde de harde stijve paal van Moses tegen mijn schaamlippen persen, centimeter voor centimeter gleed de dikke lul in mijn neukgleuf ik werd op een manier gedekt door Moses zoals niemand mij ooit eerder had gedekt. Ik werd suf geneukt en bekeken door meerdere mannen, ik kwam dan ook op een zalige manier klaar. Moses spoot even later zijn dikke romige zaad over mijn kont en rug.

Drie dagen later, sprak ik Moses pas weer. Hij was buiten de stad geweest voor familiezaken, hij nodigde mij uit om bij hem van een kopje koffie te genieten.

Aangezien ik nog nooit bij hem thuis was geweest was ik wel zo nieuwsgierig. Om precies 14.00 uur belde ik bij hem aan, hij opende de deur op een kier. Ik vond dit wel bijzonder vreemd, mocht het niet gezien worden dat ik daar kwam? Maar nee het had een hele andere reden. Eenmaal binnen zag ik dat hij in zijn nakie achter de deur stond, zijn lul keihard vooruit. Hij pakte me meteen vast en duwde mij omlaag naar zijn paal die hij zonder al te veel woorden direct in mij liet glijden. Hij neukte mij in mijn mond en ik voelde zijn volle zak tegen mijn kin kletsen. Nog nooit was ik zo ontvangen. Na zo even een tijdje mij in mijn mond te hebben geneukt werd ik omhoog getrokken en mijn shirtje werd meteen omhoog geduwd. Zijn handen graaiden onder mijn bh naar mijn borsten, hij kneep in mijn tepels en kneden mij borsten. Al snel stond ik in een ontbloot bovenlijf. Daarna zochten zijn handen hun weg onder mijn mini rokje, hij wreef mijn klit door de stof van mijn tanga heen en al snel kleefde mijn slipje van het geil uit mijn kutje. Daarna was het snel gedaan met mijn rokje en slipje en zo stond ik dus ook geheel naakt in de gang. Hij kwam achter me staan en begon mijn borsten opnieuw te strelen en te kneden ondertussen voelde ik de harde paal tegen mijn billen, toen zei Moses; ”als jij nou even wat te drinken uit de koelkast pakt,” wijzend naar de keuken,” dan ga ik nog even snel naar de wc.”

Toen ik wat te drinken had gepakt en glazen had gevonden liep ik richting woonkamer, ik was alweer ontzettend geil, maar toen ik de woonkamer deur opende schrok ik mij rot. Waar ik dacht alleen Moses te treffen zat nog een spiernaakte neger, een vriend van Moses. Hij stond op en kwam naar mij toe lopen stak zijn hand uit en stelde zich voor als Mano, ik stamelde mijn naam en mijn ogen daalden af naar het geslachtsdeel van Mano. Hij was niet zo groot geschapen als Moses maar toch zeker groter dan mijn eigen vriendje.

Ik vroeg Moses wat hier de bedoeling van was, deze lachte stond op pakte me bij mijn hand en trok me naar de bank. Daar moest ik met mijn knieën op gaan zitten zodat ik met mijn kontje naar hem toe zat. Hij trok mijn billen uit elkaar en spuugde op mijn anus. Mano was er ondertussen bij komen staan en deze begon het spuug uit te smeren over mijn anus. Opeens voelde ik er zeker drie vingers ingeduwd worden het was zeer pijnlijk en ik wilde omhoog komen maar ik werd weer naar beneden geduwd door Moses. Nu begon Mano de drie vingers in mijn anus heen weer te bewegen. Op dat moment schreeuwde ik het nog uit van de pijn maar echt lang kon ik niet schreeuwen want Moses perste zijn keiharde lul in mijn mond; ik moest nu te pijpen. De hand van Moses gleed onder mijn buik door naar mijn spleetje en begon daar mijn klitje te strelen, de pijn in mijn anus werd nu een lekkere pijn.

Mano was het die me op mijn rug draaide hij plaatse mijn voeten uit elkaar op de bank en nam plaats tussen mijn benen. Ik zag de glimmende eikel tussen mijn schaamlippen glijden en werd nu geneukt door een tweede neger, terwijl ik opnieuw Moses begon te pijpen. Op een gegeven moment wisselde de twee af en werd ik genomen door Moses terwijl ik de lul van Mano pijpte.

Het was Moses die me op knieën en handen plaats liet nemen op de salontafel. Mano kwam voor me staan en ik nam zijn lul in mijn mond en begon hem te pijpen. Moses kwam achter me staan en nam me achterlangs. De harde lul gleed zo lekker langs mijn klitje en ik werd nu nog geiler, ondertussen duwde hij weer drie vingers in mijn anus.

Zo werd ik voor mijn gevoel genomen in alle drie mijn gaten.

Na een tijdje werd ik van tafel afgehaald en ging Mano op de grond liggen. Ik nam plaats over hem heen ik pakte zijn lul en liet deze soepel naar binnen glijden, ik neukte een tijdje met hem terwijl Moses toekeek. Maar dat duurde niet lang. Moses nam plaats achter mij trok mijn billen uit elkaar en ik voelde zijn eikel tegen mijn anus aan drukken, ik liet het nu gewillig toe en ik voelde hoe de centimeters naar binnen gleden. Voor het eerst van mijn leven werd ik een sandwich. Het was een genot. Ze spoten bijna gelijktijdig mijn kutje en mijn anus vol. Toen ze van me af waren gegaan en ik zo over hen heen stond zagen ze het zaad uit mijn kutje zo langs mijn benen.

Toen ik s’ avonds naar huis reed besloot ik het Joris te vertellen met alle gevolgen van dien, Joris heeft het me niet vergeven en heeft me het huis uitgegooid. Ik woon nu al weer bijna twee jaar samen met Moses en ja ik spreek Joris ook weer, sterker nog we hebben drie maanden geleden nog een triootje gedaan.

Bi-girl

De lezers gaven dit verhaal smileysmileysmileysmiley
  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1307

MET DRIE MEIDEN OP KOT

Bi- girlGeplaatst door My 4Fingers di, juli 15, 2014 22:26:11

MET DRIE MEIDEN OP KOT Lesbisch - groep

Dit gebeurde enige jaren geleden. We waren met drie meiden samen opgegroeid in een dorp, hadden samen school gelopen, jeugdbeweging, eerste vriendje, zoen, … en gingen nu samen naar universiteit in Leuven. Daar hadden we om de kosten te delen een groot “kot” gehuurd waar we met drie konden leven, studeren en… zo nog een en ander.

Ik beschrijf dit vanuit het standpunt van een toeschouwer omdat ik zelf betrokken partij was en niet graag laat blijken wie ik was.

Op een dag kwam Linda thuis van college. Buiten was het al donker. Jenny en Mia waren gaan fuiven hadden ze verteld en Linda was met opzet iets vroeger recht van het college naar huis gegaan omdat ze even rustig zichzelf wou verwennen. Als je zo met drie samen leeft is dat aspect soms knap vervelend als je al een tijd ‘droog’ staat.

Toen zij de woonkamer binnen stapte was het licht uit. Ze dacht dat Jenny en Mia op de fuif waren. Haar vingers zochten naar de lichtknop. De stemmige lamp aan het plafond wierp een zachte gloed over de kamer.

Het volgende moment stond Linda als aan de grond genageld. Ze kon haar ogen niet geloven! Jenny en Mia waren helemaal niet naar een fuif. Mia lag languit op haar bed, met haar benen wijd gespreid. Jenny zat er op haar knieën tussen en haar hoofd zat begraven tussen de trillende dijen van het andere meisje.

Linda kon haar ogen niet afwenden. Het bloed klopte aan haar slapen. Zodra het licht aanging keken de twee medestudenten op. Ze maakten geen aanstalten om iets aan hun schaamteloze te veranderen.

“Hallo Linda, dat is onverwacht?” Glimlachte Mia. “Je ziet, we zijn even bezig. We hadden je nog niet thuis verwacht. Toe kijk niet zo geschrokken liefje, we doen niets kwaads hoor.”

Nu pas duwde ze Jenny bij zich vandaan. Ze gleed van het bed af en kwam met wiebelende borsten naar Linda toe. “Of wil je soms ook even op mijn tieten zuigen, schatje? Nou van mij mag je, toe maar!”

Zij duwde haar blote borsten uitdagend vooruit. Linda keek ongelovig naar de naakte grote tieten van haar medestudente. God wat had die meid bollen. En wat stonden haar dikke bruine tepels er stijf bovenop! Linda schudde afwerend haar hoofd. Ze was er niet aan toe om zomaar met het lesbische liefdesspel van de twee jonge vrouwen mee te doen.

“Kom terug, Mia” beval Jenny vanaf het bed. Laat haar, wij waren samen bezig.”

Mia stapte heupwiegend terug naar het bed. Linda zag hoe wulps ze haar stevige billen ronddraaide. De twee studentes vielen direct weer in elkaars armen en zette onbeschaamd hun erotische avontuur voort. Linda wist zich met haar figuur geen raad. Ze ging maar gauw naar de badkamer en nam een koude douche. Toen ze terug kwam in de woonkamer, waren Jenny en Mia nog steeds met elkaar aan de gang. Linda wist niets beters te doen dan in haar eigen bed te kruipen aan de andere kant van de kamer. Zij draaide haar rug naar het vrijende tweetal toe en viel in slaap.

Linda schrok wakker. Ze keek de kamer in Jenny en Mia zaten naakt op de bank. Ze hadden iets te drinken ingeschonken. Linda deed als of ze hen niet zag. Doch toen klonk Jenny ‘s gebiedende stem.

“Linda kom hier, doe niet alsof je slaapt. We weten dat je wakker bent. Nou vooruit kom hier!”

Linda gehoorzaamde alsof ze in trance was en gehypnotiseerd door de dwingende stem van Jenny. In haar dunne doorschijnende nachthemd dat nog net tot onder haar lekkere kontje reikte liep ze naar de bankstel toe. Jenny en Mia keken met begerige blikken naar het mooie meisjeslichaam.

Ze zagen de stevige ronde borsten wippen bij elke stap.

“Kom bij mij staan!” Beval Jenny. Linda stond nu tussen de twee vrouwen in. Ze schrok toen Mia ineens haar nachthemd omhoog trok en het over haar hoofd uitdeed. Nu stond ze naakt voor Jenny.

“Beloof je dat je alles doet wat wij willen?” Vroeg Jenny. Linda schudde schuchter haar hoofd. Ze wilde niet toegeven. Op dat moment knikte Jenny met haar hoofd naar Mia. Die was sterker en groter dan Linda. Zij greep het meisje van achteren beet en nam haar in een onontkoombare omklemming. Zo voerde ze Linda naar het bed in de hoek. Ook al stribbelde ze tegen, het hielp Linda niet. Ze werd met dikke witte koorden aan het bed vastgebonden. Haar handen aan de twee posten van het hoofdeinde. Haar benen werden wijd uiteen getrokken en Mia knoopte haar voeten aan de twee buizen van het voeteneinde vast. Nu was ze helemaal overgeleverd aan de twee jonge vrouwen. Die konden nu ook zonder haar toestemming met haar doen wat ze wilden. Jenny stond dichtbij haar. Ze glimlachte triomfantelijk.

“O, wat ben je mooi!. Kijk eens hoe je blote tieten wiebelen. Ja wurm maar met je hete kontje. Je komt toch niet los! Verrukkelijk, wat een zalig dotje haar zit er op je lieflijk kutje!” Jenny boog voorover en begon de strakke tieten van het meisje te strelen. Haar tepels werden stijf, lachend kneep Jenny er in. Mia richtte zich op Linda ‘s kut. Ze trok de stramme lippen uiteen en stak brutaal een vinger in de glibberige spleet. Met haar andere hand betastte Mia de lichte welving van Linda ‘s buik. Ze kietelde de navel. Haar vingers gleden traag langs de draaiende heupen.

“Heb je het al eens eerder met een andere vrouw gedaan?” Sprak Jenny.

Gelijktijdig drukte ze een natte zoen op Linda ’s weerspannige lippen.

“Ik ben heet en geil” lachte Mia. “Ik heb net Jenny klaar gebeft, maar ben zelf nog niet aan mijn trekken gekomen. Dat moet nu met jou!” Met die woorden kroop Mia bij Linda op bed. Ze knielde schrijlings boven het gezicht van de gebondene. Haar poes was slechts enkele centimeters van Linda ‘s mond verwijderd. Zuchtend van opwinding liet Mia haar schedemond langzaam zakken. Jenny hield Linda ’s hoofd onwrikbaar vast. Het volgende moment begon Mia haar natte pruim brutaal over Linda ’s mond te wrijven.

Voor het eerst in haar leven proefde het meisje de smaak van een andere vrouw. Ze snakte naar adem. Het duizelde haar. Dat kon Mia en Jenny echter niet schelen. Jenny ’s handen gleden over Linda ’s borsten. Ze bracht haar mond er naar toe. Haar lippen sloten gulzig om de tepels. Ze begon er uitgebreid aan te zuigen. Met haar tanden trok ze de bruine knoppen ver uit de aureolen. Linda kermde. Mia ging nog steeds haar gleufje over Linda ’s mond. Ze bewoog zich zo, dat haar dikke klit heerlijk werd gemasseerd. Kreunend zat ze op het willoze slachtoffer. Haar strakke billen schoven steeds achteruit. Linda proefde het geil dat de jonge vrouw in overvloed afscheidde. Onwillekeurig likte ze haar lippen af. Ze schaamde zich ervoor, dat ze dit moment heel opwindend vond.

“Nou ga eens opzij!” Sprak Jenny even later tegen Mia.

Met mistige ogen keek Linda haar aan. Zij had een dildo om haar heupen gebonden. Het lid stak dreigend uit haar schaamhaar vooruit. Linda kon haar ogen niet geloven. Wat was dat ding groot en dik!

“ Schiet op, Mia. Kniel op handen en knieën voorover tussen Linda ’s dijen en ga stevig aan haar kut zuigen!. Dan zal ik hem van achter af in je pruim stoten. Maar eerst moet Linda de staaf afzuigen, zodat hij lekker nat wordt!”

En terwijl Mia met flitsende tong aan Linda ’s schaamspleet begon te likken duwde Jenny de plastic staaf tussen Linda ’s lippen. Ze dwong het meisje om op de harde namaak roede te zuigen en voor meer dan de helft nat te maken met haar speeksel. Het meisje stikte er haast in. Ze was blij toen Jenny hem eindelijk wegtrok. Linda voelde dat haar schaamlipjes open werden getrokken. Mia ’s tong gleed op en neer door haar vurige spleet. Het volgende moment raakte ze haar verstijfde klit aan. Het leek wel of er elektrische vonken door haar buik schoten. O, dat vond ze best fijn. Ze begon met haar bekken te draaien en haar kontje wipte driftig op en neer. Jenny stelde zich hurkend achter Mia ’s billen op en plaatste de dikke staaf tussen Mia ’s dijen door, pal voor haar sponzige gleuf. Impulsief stuwde Mia haar achterste omhoog zodat haar vriendin nu gemakkelijk bij haar kon binnen komen.

De jonge vrouw in het midden kreunde luid toen de harde staaf door haar vaginatube ribbelde. Haar gebogen lichaam schokte vooruit. Met nog meer inzet begon ze Linda te beffen. Die zou nu het liefst Mia ’s hoofd hebben vast gegrepen, om haar nog dichter tegen haar schoot te drukken. Maar haar handen waren onwrikbaar vast gebonden. Haar machteloze positie versterkte op een wonderlijke manier haar sensuele gevoelens. Het was net of ze er nu nog meer van genoot. Ze kronkelde wulps heen en weer. Mia tilde even haar hoofd op en zei tegen Jenny.

“O meid, wat pook je dat ding lekker wild in mijn kutje! Ja, ik ben je geile hoer! Ik zal mijn kont nog steviger rond draaien.” Daarna drukte ze haar mond weer op Linda ’s schede. Jenny lachte triomfantelijk. Bij elke stoot die ze aan haar vriendin gaf, wipten haar borsten fel heen en weer. Haar donkere spenen staken ver uit de ronde tepelvlekken, ten teken van haar wellust. Ze bonkte vooruit en zorgde er voor dat Mia steeds vinniger op Linda ’s gleuf zoog. Het vastgebonden meisje begon ingehouden te grommen. Haar kittelaar werd zo intens gestimuleerd dat ze langzaam maar zeker naar het hoogtepunt toe werd gedreven.

“Ga door, Mia!” Moedigde Jenny haar minnares aan. Ze begint te komen!

“Ja! Ga door” hijgde Linda smachtend. Ze wilde nu klaar komen. En ze kwam! Haar naakte lichaam spartelde in allerlei bochten. Haar tieten draaide rond. Ze trok hard aan de koorden. Met een rood aangelopen hoofd beleefde ze haar eerste lesbische climax. Linda voelde zich erg licht in het hoofd worden en viel bewusteloos. De meisjes maakten haar snel los en gaven haar iets te drinken.

“Vond je het leuk” vroeg Jenny. Linda knikte.

“Ja, het was wel leuk, maar ik vind het nu wel genoeg.” De beide meisjes begrepen haar wel en lachten.

“Ga maar lekker slapen we doen het nog weleens over. Je vond het nu lekker; dan doen we het zonder je vast te binden.”

“Jenny gaan wij ons nu nog even vermaken?” Zei Mia.

Linda voelde zich zo uitgeput dat ze zich omdraaide en in een diepe slaap weg zakte.

De beide andere meisjes gingen nog heel lang samen verder.

Bi Girl  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1228

Lady of the night

Bi- girlGeplaatst door My 4Fingers wo, december 04, 2013 00:08:58

Lady of the night - bdsm

Die avond kreeg ik een berichtje dat mijn man wou dat ik mij opmaakte en mij kleedde met de kleding die op het bed lag. Verder moest ik dan in de zetel wachten, geblinddoekt en dit tegen 21.00 uur. Zodoende begon ik mij voor te bereiden zoals gewenst; bad, parfum, nagels lakken…

Ja, het huisvrouwtje veranderde met veel plezier in 'the lady of the night' of, eerder 'the bitch of the night.' Voor fantasietjes was ik altijd in stemming, vooral als er geneukt ging worden, want de vraag was altijd hoe, en kwam er iemand mee? Dus deed ik extra mijn best, qua look en kleding, want ik wou steeds het beste geven, en hoopte dan ook het beste te krijgen en vooral de hardste en heetste.

Daar lag mijn avondkledij: een zwart lederen kleedje met ritssluitingen op borsten, dijen en waar men maar denken kon, zwarte netkousen met jarretellegordel en zwartblinkende hoge hakken, een halsband en blinddoek. Dus kleedde ik mij aan, maar, geen slipje, geen BH? Ik begreep dat ik gemakkelijk te nemen moest zijn. Dat was duidelijk, ik ging gewillig weer het onschuldige, verkracht vrouwtje zijn en zou nemen en slikken, wie en wat komen ging, want ik was onschuldig zoals een geile vastgebonden slet maar kon zijn. Weerstand zou ik zeker niet bieden, integendeel. Pijpen, zuigen, betast en geneukt worden, zoveel er aangeboden werd, want het was één van mijn fantasietjes, gebruikt te worden. Zo verlangde ik het en zo leerde ik het, en genoot ervan. Het was bijna tijd en ik mocht zeker gezien en vooral genomen worden. Ik legde me in de zetel met gedempt licht in een verleidelijke pose, met mijn blinddoek aan, te wachten, met een behoorlijke natte kut en toch een beetje bang voor wat komen zou, je wist namelijk nooit met mijn ventje?

Ik hoorde lawaai aan de voordeur en iemand die binnen kwam, plus nog ander lawaai, de muziek werd aangezet en de stem van mijn man, die zei, dat ze moeten wachten en kijken. Mijn handen werden vastgemaakt aan de halsband met boeien en toen werd mijn blinddoek afgedaan. Tot mijn grote verwondering stonden daar vier naakte mannen met een bivakmuts over hun gezicht, vier gebruinde naakte mannen, onherkenbaar, met vier stijve pikken, die naar mij wezen. De opdracht werd duidelijk, ik zat neer en de pikken bengelden voor mijn mondje, ik kon niet anders, want de lullen duwden tegen mijn lippen. Ik zoog en likte, pijpte en streelde de pikken met bezetenheid om ze zo stijf en hard mogelijk te krijgen, want ik wou ze zeker in mijn kutje. De heren genoten van mijn service. Daar was ik dan, in de zetel zittend, zonder BH, blote kut, zwart leren minikleedje, zwarte netkousen en hoge hakken, half vastgebonden; vier naakte mannen hun pik aan het afzuigen, drie vreemde pikken in het bijzijn van mijn man en zijn pik. Een geilere hoer dan mij, kon er niet zijn, en dat ze genoten hoorde ik, aan het gekreun en zuchten van mijn gebruikers. Toen moest ik stoppen en werd ik meegenomen en met mijn handen boven mijn hoofd vastgemaakt aan het plafond. De heren moesten gaan zitten van mijn man en me bekijken. Mijn handen werden dan losgemaakt en ik moest de gemaskerde heren, één voor één, een drankje brengen; telkens werd ik betast of gestreeld, waar men mij maar pakken kon. Daarna moest ik neerzitten in de zetel rechtover de heren en met mijn benen wijd open en opgetrokken blijven zitten en eveneens traag een aangeboden drankje volledig leeg drinken, wat een zicht bood ik de heren aan en wat een perverse, geile toestand voor mij, met mijn gleufje gespreid een drankje drinken terwijl vier mannen zitten te kijken naar mijn naakte kut. Zouden ze mij dan nu nemen, na het drankje? Ik was er meer dan klaar voor en mijn nat spleetje nog meer?

Maar,neen. Zodra mijn drankje leeg, werd ik terug aan de handen geboeid en vastgemaakt aan die haak aan het plafond. De drie mannen bleven zitten en keken naar mijn vastgebonden heet lijf, dat wulps kronkelde van verlangen. Ik werd wel gestreeld door mijn man en beschreven, beter nog tentoongesteld door hem als een te koop aangeboden slavin. Hij deed de ritssluitingen open ter hoogte van mijn borsten open en haalde ze er één voor één uit, speelde met mijn tieten, nam de tepels vast en neep zacht erin,hij beloofde de andere mannen,dat ze er ook mochten mee spelen en zuigen, hun pikken er tussen steken, wat ze maar wilden. Daarna streelde hij verder en opende de ritsen aan mijn dijen en deed mij ronddraaien om mijn kontje te tonen. Enkele klappen op dat lekker kontje, deed mijn achterste rood opgloeien en deed mijn lijf nog meer kronkelen. Dan toonde hij mijn kut en hij opende mijn schaamlippen om het kutvocht te tonen, dat glinsterde aan mijn roze neukgaatje. Ik werd werkelijk getoond als de geilste sloerie en dat was ik op dat moment ook; ik wou zo vlug mogelijk gepakt worden. Toen werden, de heren uitgenodigd, om mij te betasten; strelen en te likken waar ze maar wilden. Nog steeds gemaskerd kwamen de geile bokken op mij af, hun stijve lullen priemden naar hun mij, slachtoffer. Ik hing daar vast met mijn borsten naakt, en met stijve tepels hangend uit mijn kleedje; een druipende kut, naakt kontje, netkousen met hoge hakken als een seksslavin die smeekte om gebruikt, misbruikt te worden en dat ging nu ook onvermijdelijk gebeuren. Allen betasten ze mijn lijf, langs alle zijden en gaatjes, dijen, borsten, kontje, benen, enkels en zelfs in mijn kut, voelde ik vingers en tongen afwisselend, die likten, vingerden en streelden. Ik deed mijn benen zo wijd mogelijk open om goed bereikbaar en verwend te worden. Mijn geil liep uit mijn kut toen ik klaarkwam en het liep langs mijn dijen en nylons, tot het op mijn hoge hakken en de grond droop.

"Geile teef" riep mijn man "nu gaan we je neuken, slet en blijven we verder neuken, terwijl je klaarkomt, dus hou je mondje en spleet maar wijd open hoer!"

Toen werd ik losgemaakt en op de salontafel neergelegd, mijn benen gespreid en een eerste pik begon mij te neuken in mijn natte spleet. Handen betasten mijn tieten en mijn tepels werden afgezogen, een tweede lul stootte tegen mijn lippen aan en dus opende ik mijn mond en werd ik eveneens geneukt in mijn mondje. Daar lag ik dan; op mijn rug, benen wijd en ik neukte zelfs mee op het ritme van de pik die in mijn kut ramde en zoog ijverig aan de neukende paal in mijn mond, met in iedere hand een stijve pik die ik aftrok of masseerde.

Een hele tijd werd ik zo gebruikt en toen stopten de heren. Ik moest mij draaien,op mijn knieën en handen gaan zitten en dan mijn kutje en kontje zo hoog mogelijk omhoog houden, een pik schoof weer in mijn gleuf en ramde mij hevig,en vertraagde af en toe, weer stak men een tweede pik in mijn mondje, en ik zoog hevig om het zaad eruit te doen spuiten. Weer speelde men met mijn tieten en tepels, een volgende pik bood zich aan mijn pijpmondje aan en ik bediende de heren om beurt, terwijl ik in mijn kutje permanent werd verder geneukt. Wie wat deed besefte ik niet, ik voelde alleen de stijve pikken en mijn lichaam die meer wou en kreeg. Ik rook en proefde hun geil sap en zweet vermengt met het mijne. Het enige dat ik zeker wist, was dat ik gewoon als een geile teef gebruikt en genomen werd door een stel geile bokken,die pas zouden stoppen als ze leeg waren gespoten op en in mijn lijf. Zo moest het ook, dat wou ik ook; mijn kledij en lichaam hadden erom gevraagd. Toen werd ik nog een tijdje op mijn knieën door de heren geneukt, betast en gestreeld, gelikt en gekust, terwijl ik de ene achter de andere in kut of mond kreeg om af te neuken. Maar dit was slechts het begin, ik kon niet vermoeden wat perverse spelletjes mijn wulpse en geil lichaam nog ging ondergaan!

Toen stopten ze allemaal om een ander standje op mij uit te proberen. Eén van de mannen legde zich neer in de zetel,op zijn rug; ik moest op zijn paal gaan zitten. Toen ik op die ene pik schoof met mijn open gerekt poesje, werd er een andere paal in mijn mond geduwd. Ik neukte mezelf terwijl ik een pik pijpte. Opeens werd ik voorovergebogen en diegene die ik neukte met mijn kut, begon aan mijn tieten en tepels te zuigen terwijl de andere mij zacht in mijn mond verder neukte en een tong mijn kontgaatje bewerkte. Ik wist wat komen zou en ontspande mij zoveel mogelijk mijn kontgaatje. Ik onderging en verlangde ernaar met hete en geile verlangens om volledig gevuld te zijn, overgeleverd aan de perverse lusten van die hete bokken.

Na een tijdje voelde ik een pik tegen mijn poepgaatje en ik bewoog zachtjes om hem binnen te laten. Nu zat er één pik in mijn kut, één in mijn kontje, één in mijn mond en kreeg er één in mijn handpalm gestoken die ik vast omklemde. Eventjes bewoog ik niet, en ook de heren genoten stil van hun penetratie; maar dan stilletjes, neukte ik hen en zij mij, het tempo werd alsmaar harder en harder. Ik werd geramd in al mijn openingen. Ik zoog als een bezetene aan de paal in mijn mond en rukte met een hels ritme aan de lul in mijn hand. De twee die in mijn lijf zaten kwamen samen met mij klaar en ik voelde de zaadstralen in mijn kut en darmen pompend spuiten. Mijn lichaam kwam schokkend en overvloedig klaar. Twee pikken waren leeggespoten, nog twee te gaan.

Ik legde mij op mijn rug om te bekomen, maar een andere pik schoof onmiddellijk in mijn gezwollen kut en neukte mij gewoon verder. Een andere speelde en betaste alweer mijn volle borsten, men zag dat ze zeer gevoelig waren en mijn tepels zeer spits, en ik werd bijna gek van geilheid, dat men gewoon verder deed. Na een tijdje dat een man met mijn boezem speelde stak de man zijn pik gewoon weer in mijn pijpmondje en beval mij zijn paal nat te maken, nog steeds werd ik ondertussen in mijn spleetje geneukt door die andere.

Weer moest ik een nieuw standje innemen,ik moest op één pik zitten, maar met mijn rug naar de man toe en benen wijd open, toen stak de vierde en laatste stijve pik zich gewoon bij de pik die al in mijn spleetje zat. Ik voelde mij een teef die gewoon door twee pikken tegelijk geneukt en geramd werd in haar poesje en wou het namelijk ook zo. Terwijl de twee geile bokken in mijn kut in het geil en het sperma van de voorgangers neukten bood een derde zijn leeggespoten lul aan mijn mond aan en ik likte braaf en ijverig mijn eigen geil en hun sperma af. Toen kwamen de twee geilaards die in mijn overbevolkte kut zaten ook klaar. De ene haalde vlug zijn pik uit mijn poesje en spoot zijn lading zaad op mijn borsten lijf en gezicht terwijl de andere gewoon rustig zijn pik leeg spoot in mijn oververhitte kut. Ik zat gewoon onder het geil, het droop zelfs uit mijn spleet en kontje, maar ik moest mij neerzette in de zetel, benen gespreid en kutje wijd open en goed zichtbaar en ik mocht alle pikken nog eens schoonlikken of afzuigen. Zelf mocht ik geen enkel sperma of geil afkuisen van mijn lichaam, de hele avond, want die was nog niet ten einde.

Ik was een lekker stuk, een teefje en voor de ganse nacht hun seksspeeltje voor wie het wou en hoe zij het wilden.

En weerstand zou en wou ik niet bieden want ze waren in de meerderheid en ik genoot ervan.

Bi- Girl

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1088
Volgende »