Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Een specialleke

FredGeplaatst door My 4Fingers di, mei 15, 2012 19:49:45

Een 'specialeke'

Onlangs verkeerde ik in een erg geile bui. Ik had dringend nood aan een goede beurt, maar als vrijgezel is dat niet altijd zo evident. In het weekend kan je uitgaan en iemand versieren met hetzelfde gedachtegoed, maar op een doordeweekse dinsdag zwemmen er heel wat minder vrouwen in die vijver der gewilligheid.

Ik probeerde het eerst op te lossen door eens goed te masturberen, maar dat bleek slechts te werken op korte termijn. Een half uur nadat ik enkele klodders in wat keukenpapier gelost had kreeg ik immers weer last in mijn boxershort. Dus toch maar voor een duurzame oplossing gaan.

Ik nam de telefoon en belde Brigitte. Zij is, spijtig genoeg, geen seksvriendin. In tegenstelling zelfs. Zij is de bazin van een escortbureau. Ik heb haar het laatste jaar al wel vaker aan de lijn gehad. Er heerst dan ook een gevoel alsof we elkaar goed kennen. Belachelijk eigenlijk, want we hebben elkaar nog nooit gezien. Maar allé, Brigitte zorgt er altijd voor dat ik op mijn wenken bediend wordt. En ik zorg er van mijn kant voor dat de meisjes correct ontvangen en behandeld worden. En juist betaalt natuurlijk.

Toen ik haar vroeg wie er die avond beschikbaar was, zei ze dat ze een "specialeke" had voor mij. Er was een meisje die zich eenmalig wou aanbieden aan een vreemde man. Ze had echter twee eisen. Als eerste wou ze de hele tijd geblinddoekt zijn, want anders had ze niet het gevoel dat het om een onbekende man ging. Haar tweede eis ging eerder om haar veiligheid, want ze wou dat Brigitte de hele tijd aanwezig was in de kamer. En aangezien de prijs hetzelfde bleef hoefde ik niet lang te twijfelen.

Niet veel later vertrok ik richting het afgesproken hotel. Het idee dat Brigitte zou toekijken leek in het begin super opwindend, maar nu ik meer tijd had om na te denken deed het mij eigenlijk twijfelen. Brigitte was immers een pro en dus waarschijnlijk wel wat gewoon. Een amateur als ik zou haar dan ook alleen maar aan het lachen brengen.

Toen ik de parking opdraaide stond ze mij al op te wachten. Leuk mantelpakje met nylons, lange blonde haren, stevige boezem, mooi opgemaakt. Een echte vamp, net zoals ik haar altijd voorstelde. Na de hartelijke begroeting gingen we naar de kamer, waar het meisje reeds op ons wachtte. Brigitte ging als eerste naar binnen, waarna ze mij binnenliet en direct naar de badkamer stuurde zodat ik eerst kon douchen. Niet veel later klopte ze op de deur om te zeggen dat ze klaar waren.

Ik was best zenuwachtig toen ik de kamer binnenging. Normaal loop ik altijd over van zelfvertrouwen en staat mijn paal lekker stijf. Maar nu niet. Ik was onder de indruk van de situatie en leek te bezwijken onder de druk. Het gedacht dat die blonde vamp ging toekijken was bijzonder intimiderend. Normaal zou ik altijd naakt buiten gaan, geslacht lekker bloot en vooruit. Nu was ik heel bedeesd en ik sloeg een handdoek rond mijn middel. Mijn paal was eerder een klein pikje.

Toen ik buitenkwam wachtte er echter een leuke verrassing op mij. Brigitte had haar vest en rokje uitgedaan en stond daar in een mooi maar vooral sexy lingerie setje. Bovenaan had ze een witte bustier die haar borsten stevig bijeen drukte, onderaan droeg ze pumps, nylons met jarretelle en een minuscuul wit slipje. Terwijl ze op mij afstapte gaapte ik haar aan. Ze zei dat ze haar dresscode even had aangepast aan de situatie en vroeg mij of ik het mooi vond. Ik knikte, maar kon geen woord uitbrengen.

"Mag ik" vroeg ze, terwijl ze de handdoek rond mijn middel vastpakte en eigenlijk ook reeds wegtrok. Weer ontbrak aan reactie van mijn kant. Ze onderwierp mij even aan een onderzoekje, vooral om te zien dat mijn jongeheer proper gewassen was. Haar aanrakingen gaven tintelingen over mijn ganse lichaam. Met het nodige resultaat, want in haar warme handen groeide mijn geslacht uit van een slapjanus tot een stoere jongeheer. Haar bewonderende blik gaf mij een enorme boost van zelfvertrouwen. Ze nam mijn eikel even tussen haar lippen en liet hem zachtjes in haar mond glijden.

Ik zou het bijna vergeten, maar in bed lag nog een naakte jongedame te wachten op mij. Ik keek haar aan, van onder naar boven.

Twee schattige voetjes, teennagels niet gelakt. Verder naar boven, heel slanke kuiten die opvallend wit waren van kleur. Het slanke en witte kwamen trouwens nog veel terug, want ook haar benen en buik hadden deze kenmerken. Tussen die twee in was er een mooi kaalgeschoren poesje. Haar benen waren toe waardoor er enkel een streepje te zien was, maar het zag er daar duidelijk veelbelovend uit. Nog wat hoger bevonden zich twee mooie borsten met hele kleine tepels. Haar maat kon ik zo moeilijk schatten, maar later zou blijken dat het om een b-cup ging. Een grote zwarte blinddoek verborg de helft van haar gezicht, maar liet haar mond, neus en haren vrij. Die fijne lippen en dunne neus deden me trouwens denken aan Lies, een collega van mij. Net als dat korte donkerblonde haar.

FUCK. De schrik sloeg mij om het hart. Dit kon toch niet waar zijn. Lies!

Ik keek nog eens. En nog eens. Hoe meer ik keek, hoe duidelijker het werd. Dit was gewoon mijn collega die daar poedelnaakt voor mij lag. Mijn hartslag, die ontzettend de hoogte in ging, was te voelen tot in mijn paal. Brigitte liet hem los en vroeg of alles OK was. Ze dacht even dat ik al ging klaarkomen.

Ik stotterde met trillende stem dat er geen probleem was. Amper een paar woorden, maar aan de reactie van Lies te zien genoeg om mij kenbaar te maken. Althans dat vermoedde ik toch, want ik zag dat zij reageerde op mijn stemgeluid. Plots kreeg ze kippenvel over gans haar lichaam. Haar tepels veerden helemaal op en staken fier naar boven.

"Maak maar kennis" zei Brigitte, "ik zie dat jullie er nood aan hebben".

Aarzelend kroop ik op bed, eigenlijk niet goed wetende wat ik moest doen of hoe ik het moest aanpakken. Kon ik hier wel mee doorgaan? Dit was immers een collega. Langs de andere kant. We waren hier beide uit vrije wil. En laat ons eerlijk zijn, Lies is best wel een lekker ding. Uiterlijk is ze volledig mijn type, maar tot nu toe hield ik de boot of omdat ik haar onderbracht in de categorie "te braaf." Na mijn vorige relatie zocht ik immers iemand met meer pit.

Onder druk van Brigitte 's ogen die priemden in mijn richting, stak ik mijn hand uit en streelde heel lichtjes over Lies haar benen. Bij de minste aanraking trilde haar hele lichaam. Ik dacht eerst dat het van de schrik was en wou eigenlijk stoppen. Maar dan merkte ik dat haar mond een lichte kreun liet ontsnappen. Ik aaide haar nogmaals waarna ze nu diep uitademde. Had ze mij dan toch niet herkend?

Mijn hand schoof verder naar boven en streelde de binnenkant van haar dijen. Haar benen gingen lichtjes open, geen spreidstand, maar gewoon enkele centimeters om mij te vertellen dat de aanwezigheid van mijn hand niet ongewenst was. Terwijl ik de omgeving van haar geslacht bleef bewerken liet ik mijn hoofd zaken naar haar borsten toe. Ik stak mijn tong uit en liet het zachtjes kennis maken met het puntje van haar tepel. Ze schrok en trok zich even weg, maar duwde luttele seconden later haar lichaam weer in mijn richting. Haar ademhaling was ondertussen al serieus versneld, het leek zelfs of ze al op de rand van een orgasme zat.

Ik nam haar tepel tussen mijn tanden en beet heel zachtjes. Ongeveer gelijktijdig baande mijn wijsvinger zich een weg tussen haar twee schaamlippen. Ze krulde haar rug en duwde haar borst verder in mijn mond. Haar ademhaling veranderde in gekreun. Ik liet mijn wijsvinger rustig rond haar lippen glijden, afwisselend tussen de binnen en de buitenkant. Telkens ik tussen haar lippen ging duwde ze haar bekken vooruit, alsof ze wou dat mijn vinger in haar natte grotje gleed. Ik gaf toe aan haar vraag en liet een vinger in haar schede gaan. Het werd een blijde intrede want enkele tellen later kwam ze een eerste keer klaar.

Ondertussen had ze zelf ook de weg naar mijn paal gevonden. Eerst gewoon met haar handen, maar al snel bood ik hem ook aan voor haar mondje. Gretig slokte ze hem binnen, waarna ze als een bezetene heen en weer ging met haar hoofdje. De opgebouwde spanning eiste ook bij mij zijn tol. Amper twee minuten later voelde ik mijn zaad opborrelen en zich een weg banen naar de buitenwereld. De afspraak met Brigitte 's meisjes is dat klaarkomen in de mond niet mag, dus uit gewoonte maakte ik kenbaar dat ik bijna ging komen. Lies herkende weer mijn stem, maar deze keer geen kippenvel als reactie. In tegendeel. Ze nam mijn paal nog wat steviger in haar mond en deed het woord 'zuigen' alle eer aan. Enkele tellen later schoot ik alles tot diep in haar keel, waarna zij alles doorslikte zonder ook maar één druppel te morsen.

Nadat ik even iets genomen had om te drinken konden we starten met ronde twee. Ik ging weer op het uiteinde van het bed zitten en baande mij terug een weg van onder naar boven. Deze keer al kussend. Ik opende haar benen en legde haar enkels in mijn nek. De binnenkant van haar dijen blonk mooi van haar sappen en verspreiden een ongelooflijke lekkere geur. Van een lekkere bloemetje gesproken. Ik drukte mijn lippen op de hare en liet mijn tong kennis maken met haar kabbelende beekje. Ik likte gretig over haar lipjes en sabbelde aan haar knoopje. Ze genoot, zonder gêne en met volle teugen.

Na een tijdje voelde ik plots hoe Brigitte mijn paal begon te bewerken. Ik moet eigenlijk eerlijk toegeven dat ik haar aanwezigheid bijna helemaal vergeten was. De oase waarin ik momenteel vertoefde was dan ook overheerlijk. Brigitte zorgde ervoor dat mijn paal weer op volle sterkte kwam te staan, waarna ze een rubbertje in haar mond nam en hem professioneel over mijn eikel drapeerde.

Ik schoof vooruit tot mijn eikel tegen Lies haar grotje kwam te staan. Ik sloeg hem eerst enkele keren tegen haar poesje aan, iets wat telkens een luide kreun uitlokte bij Lies. Zachtjes duwde ik mijn kloppende eikel tussen haar lippen. En ik liet hem binnenglijden. Er was inmiddels al genoeg vocht gevloeid om alles vlot te laten verlopen.

Brigitte was ondertussen op het bed komen zitten om alles van dichtbij te kunnen volgen. Terwijl ik heel zachtjes bleef stoten verwenden Brigitte Lies haar klitje met haar handen. Door haar houding keek ik vol tegen haar stevige en wiebelende boezem aan. Ik kon het mij niet laten en sloeg mijn hand rond haar borsten. Ze keek mij even aan en nadat ze mijn bewonderende blik gezien had deed ze haar bustier toch maar uit. Twee heerlijk grote en stevige tieten sprongen als het waren uit de veel te kleine verpakking. Het waren duidelijk bijgewerkte exemplaren, maar ik moet toegeven dat het door een vakman gedaan was. Lies was ondertussen al een keer of twee klaargekomen, maar door mijn eerdere orgasme leek ik het nu veel langer vol te houden.

We wisselden van positie waarbij ik Lies nu op z'n hondjes zou nemen. Brigitte deed ondertussen ook haar slipje uit en ging voor Lies op het bed zitten. Heel zachtjes begeleidde ze Lies haar hoofd in de richting van haar poesje. Vol spanning keek ik toe, benieuwd hoe haar reactie zou zijn en of ze effectief wel zou beginnen likken. En ja hoor, als een volleerde slet stak mijn anders zo stille collega haar tong in Brigitte 's kale grotje. De blik van die geile veertiger met valse borsten die verwend werd door Lies was zo heerlijk dat ik toch weer moest toegeven aan moeder natuur.

Ik stootte nog enkele keren hard door waarna ik mijn resterende zaad netjes in de condoom achterliet. Brigitte werd ondertussen ook naar een hoogtepunt gebracht zodat we niet veel later alle drie uitgeput op bed vielen.

Enkele minuten later kwam Brigitte haar zakelijke kant weer naar boven. Het uur was bijna voorbij, en dus werd er mij gevraagd om mij terug aan te kleden. Het financiële plaatje werd geregeld, waarna ik nog twee heerlijke tongkussen kreeg voor ik weer de baan op ging.

De volgende dag was ik extra vroeg op het werk, net als Lies trouwens. Toen we elkaar zagen schoten we spontaan in de lach, waarna we afspraken om het die avond allemaal nog eens te herhalen.

Maar dan wel zonder blinddoek. En zonder Brigitte...

Fred  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post803

Casting

FredGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 25, 2011 20:02:14

Casting.

Een tijdje terug vertelde ik jullie al hoe Shanna, de zus van mijn ex, haar ultieme fantasie mocht beleven. Zoals afgesproken was het nu mijn beurt. Maar wat moest ik kiezen? Het zou trouwens onze laatste seksuele uitspatting worden. Shanna wou haar relatie niet verder op het spel zetten en wou nu liever afsluiten in schoonheid. Het moest dus een spetterend einde worden.

Sinds ik hier al die fantastische verhalen gelezen heb van BDSM droom ik ervan om dat ook eens te beleven. De macht en controle volledig uit handen geven. Niet weten wat gaat komen, de spanning die wordt opgebouwd. Wie? Wat? Waar? Wanneer? Het ondragelijke. Het lijkt mij fantastisch. Maar dit was misschien niet echt het ideale moment om dat te proberen?

Langs de andere kant droom ik ook al lang van een castinggesprek voor een pornofilm. Een ietwat onschuldig ogende meid filmen terwijl ze uit de kleren gaat om ze dan wat te laten masturberen. Later moet ze je dan voor de camera pijpen en zich in verschillende standjes laten nemen. Om af te sluiten spuit ik mijn goedje dan half in haar mond en half op haar gezicht. Alleen dat zicht al. Zalig.

Maar er was ook nog een derde mogelijkheid. Een triootje met 2 dames. Maar dan wel een echt triootje, zo eentje waarbij de vrouwen elkaar ook verwennen. Shanna had laten verstaan dat ze geen taboes had, alles binnen het fatsoenlijke was toegestaan. Misschien moest ik dit wel opvatten als een subtiele hint.

Die bewuste dag melde ik mij ruim op voorhand aan in het afgesproken hotel. Ik installeerde eerst mijn computer, fototoestel en camera om vervolgens nog even onder de douche te springen. De resterende tien minuten liep ik zenuwachtig te ijsberen. Ik speelde het hele verhaal nog eens af in mijn hoofd, maar elke keer veranderde er wel iets. Enkele klopjes op de deur verlosten mij uit mijn lijden.

Showtime.

Ik ontving Shanna plechtig alsof we elkaar nog nooit gezien hadden. Ik liet ze plaats nemen in de zetel en bood haar eerst iets aan om te drinken. Ze zag er trouwens weer verrukkelijk uit in dat zomerse kleedje. De zonnebril die in haar weelderige blonde krullen stak en de hoge hakken maakten het beeld compleet.

We keuvelden even over het weer en het verkeer toen er weer op de deur geklopt werd. Shanna ’s blik verstijfde en ze sloeg helemaal wit uit. Ook mijn hartslag bereikte ongekende limieten. Dit was het moment. Misschien wel de allerbelangrijkste seconden van de hele dag. Dit moment maakte of kraakte mijn fantasie. Met klamme handen opende ik de deur.

Het was Sophie, de inmiddels 20 jarige meid uit mijn massageverhaal. Haar advertentie voor het geven van massages heeft ze na enkele dagen van het net gehaald. Het was haar ding niet. Maar dat wil niet zeggen dat ik er niet meer van mag genieten. We spreken nog geregeld af voor een leuke babbel en een lekker etentje. En als dessert geven we elkaar dan een overheerlijke massage. Het rare hierbij is echter dat we nog geen enkele keer geneukt hebben. Maar als alles goed verliep kwam daar vandaag hopelijk verandering in.

Sophie zag er trouwens weer ontzettend, tja hoe zou ik het noemen, onschuldig uit. Ze had haar haren in 2 staartjes gedaan en droeg een redelijk klassiek grijs geruit rokje met witte blouse. Door haar jonge leeftijd leek het echt of ze kwam zo van de schoolbanken. Het deed mij denken aan Britney Spears in haar eerste clipje. Hit me baby one more time.

Met een bibberende stem stelde ik de meisjes aan elkaar voor. Shanna was nog steeds het noorden kwijt en stammelde iets dat leek op welkom. Sophie had duidelijk ook last van de zenuwen want ze reageerde met dezelfde begroeting.

“Ook welkom.”

Nadat ik Sophie ook van een drankje had voorzien nestelde ik mij tegenover hen. Ik startte rustig met een inleidend gesprek.

We babbelden een beetje over onze levens, vooral dan over onze hobby's en het werk. Ik deed mij voor als een talent scout die op zoek is naar nieuwe modellen. Ik zoek daarbij niet echt naar piepjonge meisjes voor op de catwalk of in modeblaadjes. Mijn zoektocht focust zich eerder op dames die de leeftijd van achttien jaar gepasseerd zijn. Meisjes die er geen probleem mee hebben om hun lichaam te tonen aan de wereld. Er is een hele grote vraag naar modellen die naakt willen poseren, maar het aanbod is echter heel laag. Dat zorgt er dan ook voor dat ze voor zo’n shoot veel betalen. Naargelang de opdracht konden ze van enkele honderden euro’s tot meer dan duizend euro per dag verdienen. En dat gewoon om een beetje plezier te beleven voor de camera.

Ze toonden allebei nog steeds interesse en dus ging ik verder met mijn verhaal.

Om te beginnen stelde ik voor om enkele test foto’s te nemen. Gewoon om te zien hoe ze op foto overkwamen. Ik liet ze even poseren voor de lens en toonde dan de foto’s op mijn computer. We bespraken de resultaten waarna ik hen enkele tips gaf. Zo deden we een tweede, derde en zelfs vierde ronde. Telkens gaf ik hen ook een opdracht mee. Eerst moesten ze poseren met een zwoele verleidelijke blik. Dan met een blik waar genot uitstraalde. Als laatste liet ik hen een orgasme nabootsen.

Het was best leuk om doen, een luchtige en vooral heel leuke start. De foto’s waren redelijk hilarisch en zorgden ervoor dat de meesten zenuwen verdwenen.

Het werd tijd om een stapje verder te gaan. Voor de volgende reeks foto’s vroeg ik hen om in lingerie te poseren. Als we alleen zijn gaan ze allebei snel uit de kleren, maar nu merkte ik toch enige vorm van schroom op. Aarzelend trokken ze hun kleren uit, ondertussen stiekem glurend naar de ander om toch maar niet de eerste te zijn. De sfeer werd direct een heel stuk serieuzer. Daar waar ze enkele minuten geleden bijna de slappe lach kregen als ze poseerden stonden ze nu een beetje preuts en aarzelend voor de lens. Vooral de gezichtsuitdrukkingen waren dag en nacht verschil.

Bij de start van elke reeks foto’s verdween nu een stukje textiel. Eerst even topless poseren, dan volledig naakt. Ik nam rustig mijn tijd en liet ze eerst wennen aan het naakt zijn. Om af te wisselen pakte ik ook even de camera en filmde ik hoe ze door de kamer wandelden of gewoon samen iets zaten te drinken. Allemaal heel onschuldig, maar eigenlijk ook wel leuk om te doen en te zien.

Het werd echter ook tijd om terug een stapje verder te gaan en dus toonde ik hen op mijn PC enkele foto’s die ik van het net geplukt had. Het waren meer expliciete beelden. De dames hadden de benen gespreid en gaven een mooie inkijk in hun intieme delen. De lipjes werden opengetrokken en de roze grotjes werden mooi in beeld gebracht.

Tot nu toe had ik mij redelijk goed kunnen bedwingen, maar toen ze daar allebei voor mij lagen met hun benen gespreid had ik het toch moeilijk. Ik voelde mijn paal kloppen in mijn broek, smachtend om vrij gelaten te worden en binnen te dringen in die heerlijke kutjes. Het stond op de planning, maar mijn lul begreep niet dat hij nog even moest wachten.

Ik zag dat ook de dames in de juiste stemming raakten. Ze raakten steeds meer en meer gewoon aan elkaars gezelschap en onderwierpen zich volledig aan mijn bevelen. Ik vroeg hen om even met hun poesjes te spelen zoals ze dat thuis ook zouden doen. Wat hierbij opviel was het verschil in techniek, misschien ook deels te maken met de leeftijd. Shanna bleef redelijk rustig en bewerkte vooral haar klitje. Met twee vingers maakte ze mooie cirkeltjes terwijl haar duim en wijsvinger van de andere hand speelden met haar stijve tepels. Sophie was veel onstuimiger. Zij kneep hard in haar borsten om dan met beide handen af te zakken naar haar geslacht. De vingers die in haar gleufje verdwenen zorgden voor een mooi soppend geluidje.

Toen we ook die beelden even bekeken op mijn PC merkte ik hoe aandachtig de vrouwen waren toen de andere in beeld was. De geilheid droop uit hun ogen en dus stelde ik vlug voor om weer verder te doen.

Ik vroeg hen om recht te staan en elkaar te kussen. Ze keken mij allebei even aan om te zien of ik dat meende, maar toen ik knikte deden ze toch wat ik vroeg. Ze namen een aarzellende start, maar na enkele seconden zoenden ze toch met volle overtuiging. Ik liet ze even doen voor ik hen nieuwe aanwijzingen gaf. Het zicht van twee kussende dames voor jouw neus is gewoon super zalig.

Ik vroeg hen om elkaar een beetje te betasten. Handjes op de kontjes, borsten en tenslotte de poesjes. Terwijl ze bleven tongen gleden de handen over elkaars naakte lichaam. Het leek wel een jong stelletje dat elkaar liefkoosde. Ik had het zo mooi niet kunnen dromen. Ik stond achter mijn camera te genieten van het prachtige schouwspel. In mijn broek was mijn paal aan het schreeuwen om vrijgelaten te worden, maar ik kon en mocht nu niet storen. De meisjes moesten hun aandacht volledig op elkaar kunnen richten.

Het was weer tijd om ook dit stukje af te spelen op de PC. De meisjes bloosden toen ze de beelden zagen en geconfronteerd werden met hun eigen genot. Dit hadden ze zelf nooit verwacht, en het beste moest dan nog komen. Ik vroeg hen namelijk of ze elkaar oraal wilden verwennen. Deze keer geen geaarzel, want beide dames wilden als eerste likken. Soixante neuf dan maar...

Shanna lag bovenaan en dus had ik op haar poesje het beste zicht. Sophie ’s tong gleed heerlijk langs die vochtige lipjes en lieten ze lekker glanzen. Ik zoomde in zodat ik het topje kon volgen toen het dat vlezige roze gleufje binnengleed en via de bovenkant van de tunnel terug naar buiten kwam. Dan drukte ze gans haar mond tegen Shanna ’s geslacht. En ze zoog al het vocht op dat vrijkwam.

Langs de andere kant kroop ik tussen Sophie 's benen en volgde ik Shanna ’s gelik van dichtbij. Ze keek mij aan en knipoogde even. Ze zei het niet luidop, maar haar lippen maakten duidelijk dat ze “dank u” zei. Ze moest eens weten hoe dankbaar ik haar was.

De pijn in mijn broek was ondertussen niet meer te harden. Ik moest ruimte maken voor mijn kloppende paal en dus zat er niets anders op dan zelf uit de kleren te gaan. Shanna richtte zich op en hapte mijn eikel direct in haar mondje. Even had ik het moeilijk om de juiste combinatie te vinden tussen genieten en filmen. Vooral in het begin leek ik wel te sukkelen, maar na een tijdje kon ik het toch mooi in beeld brengen.

Het is best raar om dit zo mee te maken. Ik stond zo heet dat ik dacht dat ik het amper twee minuutjes ging volhouden. Maar op één of andere manier kon ik mijn orgasme super lang uitstellen. Ik genoot van de verwenning, maar moest mij ook concentreren op het filmen. Daar zag ik diezelfde verwenning weer, maar het besef dat dit mijn lul was drong daarbij niet tot mij door.

Even later wisselden we van positie en was het Sophie 's beurt om haar pijpkunstjes op beeld te laten vereeuwigen. Ze had ontzettend veel geleerd sinds onze eerste ontmoeting. Ik had het haar als het ware geleerd zoals ik het zelf graag heb. Ze wisselde het zuigen af met lange tonghalen over de schacht van mijn lul. Dat neemt bij mij altijd de druk even weg, zeker als ze ook mijn ballen even in haar mond neemt.

Shanna en Sophie zaten allebei op hun knieën voor mij en ik realiseerde mij dat dit de kans was om hun gezichtjes onder te spuiten. Ik liet hen dicht tegen elkaar aankruipen en Shanna trok mij naar een eerste hoogtepunt. Mijn sperma schoot in enkele stevige stralen door de lucht en belande deels op hun gezichtjes. Delen belanden echter ook in hun haar en op de grond, maar dat maakte mijn genot niet minder.

Om te bekomen bekeken we ook deze beelden. Alleen hitste het de sfeer alleen maar op. Toen ik Sophie 's kutje zag blinken op mijn PC kon ik mij niet meer beheersen. Hier zou zo dadelijk mijn geslacht in verdwijnen.

Ik liet haar plaats nemen op haar knieën en vroeg aan Shanna of zij Sophie 's blik wou filmen als ik mijn paal in haar kutje stopte. Het was een beeld dat ik niet wou missen. Ik gaf een kusje op mijn hand en bracht het naar mijn donkerrode eikel. Hier had hij zo naar uitgekeken. Ik duwde hem tegen de ingang van die roze smalle pijp. Sophie kreunde al van bij de eerste aanraking tegen haar lipjes. Heel zachtjes gleed ik naar binnen. De eerste keer stopte ik halverwege, maar bij de volgende stoten ging ik telkens een beetje verder. Ik keek naar beneden en zag mijn fierheid steeds verder verdwijnen in dat heerlijke jonge poesje.

Shanna was ondertussen met de camera in mijn richting gekomen en filmde hoe mijn ballen tegen Sophie 's heerlijke billen kletsten. Ik voelde mij geweldig, ik was de koning ter rijk. Ik kreeg zo’n boost van vertrouwen dat ik het gevoel had dat ik kon blijven doorgaan. Sophie bereikte ondertussen hen ene orgasme na het andere. Ze schreeuwde het uit.

Shanna tikte tegen mijn schouder en wees naar haar poesje. Het stond in brand en moest zeer dringend geblust worden. Ik ging in op haar vraag en liet de dames wisselen. Zelfde standje, maar wel een ander poesje. Van het moment dat ik mijn lul in haar kutje duwde viel mijn oog eigenlijk al op dat roze sterretje. Bij Sophie was mij dat eigenlijk niet opgevallen, maar van zodra Shanna die geweldige kont in mijn richting steekt valt mijn oog erop. Ik liet er al wat speeksel op druppen en masseerde dat in met mijn duim. Geregeld liet ik die al even verdwijnen om de weg al een beetje vrij te maken.

Terwijl Sophie dit schouwspel filmde keek ze mij vragend aan. Ze wou weten of ik dit ook bij haar ging doen. Ik knikte even waarop er een ware schokgolf door haar lichaam ging. Alleen het gedacht was blijkbaar genoeg om haar een nieuw orgasme te bezorgen.

Ik trok mijn drijfnatte en glinsterende paal uit Shanna ’s kutje en liet hem langzaam in haar kontje glijden. Ik hoorde Shanna ’s gekreun toen ze de aanwezigheid van mijn fierheid in haar endeldarm verwerkte. Maar ze was duidelijk niet de enige. Sophie leefde en kreunde mee van achter de camera. Ze was duidelijk onder de indruk en liet haar emoties de vrije loop. Ik nam de camera weer zelf vast en liet Sophie nog even Shanna ’s kutje bewerken. Ze kroop onder ons door en een half minuutje later hoorde ik hoe Shanna begon te brullen. De dubbele verwenning deed haar duidelijk deugd.

Ik voelde ook bij mij iets opborrelen, maar ik moest mijn orgasme nog even uitstellen. Ik trok mij dus terug en vroeg de meisjes nogmaals om te wisselen.

Ik drukte mijn lul eerst nog even in Sophie 's natte poesje om hem extra te bevochtigen voor ik in haar kontje gleed. De eerste keer ging heel stroef, maar ik herhaalde deze beweging tot mijn eikel vlotjes in haar kontje verdween. De oerkreet van Sophie bevestigde mijn aanwezigheid.

Shanna bewerkte op haar beurt Sophie 's poesje. Iets wat ook nu weer snel het gewenste resultaat opleverde. Ik hield het zelf ook amper twee minuten vol en met mijn laatste krachten gebood ik de meisjes om weer op hun knieën voor mij te zitten. Met enkele stevige snokken bracht ik mezelf naar een nieuw hoogtepunt. Ik spoot de laatste restjes uit mijn lijf en viel uitgeput neer in bed.

Wat is de realiteit toch zoveel beter dan de fantasie. Super Zalig.

Toen we achteraf de beelden bekeken hadden vertelde ik aan Shanna wie Sophie eigenlijk was. Ze konden het duidelijk ontzettend goed met elkaar vinden. Zo erg zelfs dat Shanna gevraagd heeft aan Sophie of zij een fantasie heeft die we met z’n drietjes kunnen waarmaken. Dus wie weet komt er wel nog een vervolg op dit verhaal…

Fred  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post603

De sollicitatie

FredGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 25, 2011 00:17:07

Sollicitatie

Enkele weken geleden kreeg ik een email binnen van een zekere mevrouw Janssens. Ze werkte voor een headhuntersbureau en had naar eigen zeggen de geknipte job voor mij in de aanbieding. Ze vroeg dan ook of we elkaar even konden ontmoeten voor een nadere kennismaking.

Ik was ontzettend gecharmeerd door het mailtje en reageerde onmiddellijk dat ik op haar uitnodiging wou ingaan. Om privacy redenen verkoos ze de eerste afspraak op neutraal terrein te laten doorgaan, namelijk de bar van een Brussels hotel. Zo was er minder kans dat mijn huidige werkgever zou te weten komen dat ik op zoek was naar een andere job.

Enkele dagen later reed ik pikfijn uitgedost richting Brussel. Het was die dag aangenaam warm weer, maar door mijn das en de zenuwen veranderde het aangename als snel naar ondragelijk. Met knikkende knieën ging op zoek naar mevrouw Janssens, maar er was nog niemand te zien in de bar. Ik was dan ook een kwartiertje te vroeg.

Vijf minuten later viel mij oog op een dame die aan de receptie stond. Ze droeg een klasse mantelpakje dat haar slanke lijn en knappe benen mooi liet uitkomen. Haar blonde krullen, modieuze bril en de hoge stiletto's vervolledigden het sexy plaatje. Om de look van zakenvrouw volledig af te maken had ze ook nog een paars boekentasje bij. Ik kreeg droge lippen van het aanschouwen van zoveel moois, zeker toen ze ook nog eens mijn richting uitkwam.

“Mijnheer Flinstone” sprak ze mij op een vriendelijke doch plechtige manier aan.

“Me…me… Mevrouw JJJJanssens” stammelde ik, compleet onder de indruk van de combinatie van schoonheid, klasse en vooral sexappeal.

We bestelden ons allebei een aperitief en bleven nog even in de bar voor een eerste kennismaking. Ze ging naast mij zitten en kruiste haar benen. Daarbij schoof het korte rokje nog een beetje naar boven waardoor je nog iets meer kreeg te zien van haar knappe benen. Haar mooie decolleté werd dan weer versterkt door twee stijve vooruit priemende tepels. Waarvoor airco allemaal niet goed is.

Ik probeerde mij deftig te gedragen en mijn blik af te wenden, maar mijn vlees was te zwak. In mijn kostuumbroek tekende zich ondertussen al een serieuze erectie af, iets wat haar ongetwijfeld moet opgevallen zijn. Om het allemaal nog wat erger te maken zocht ze geregeld fysiek contact met mij. Een schouderklopje of een hand op mijn knie, het hoorde er allemaal bij.

Toen ons glas op was nodigde ze mij mee uit naar haar kamer. Daar hadden we iets meer privacy. Konden we overgaan tot een dieper gesprek.

Ze trok haar vest uit en een mouwloze witte blouse kwam tevoorschijn. Haar stijve tepels tekenden zich nu nog beter af in de witte doorzichtige stof. Het feit dat ze geen BH aanhad liet trouwens niets meer aan de verbeelding over. Deze keer zaten we recht over elkaar en ik had dus ook een beter zicht op haar benen.

Ze veranderde geregeld van positie waarbij haar rokje telkens weer wat hoger kroop. Ze deed daarbij ook geregeld haar benen open, zoals Sharon Stone het ooit zo mooi had voorgedaan. En net als in de film was ook hier geen slipje te zien.

Mijn erectie was ondertussen niet meer te verstoppen. Het zweet brak mij uit en het werd steeds moeilijker om een goede positie te vinden om te blijven zitten. Gelukkig stelde ze voor om even recht te staan zodat ze eerst enkele foto’s kon nemen om haar dossier te vervolledigen.

De poses die ik moest aannemen waren op zijn minst eigenaardig te noemen, zeker voor een sollicitatie. Zo vroeg ze ook of ik wou poseren met enkel mijn boxershort en das. Zo’n ludieke foto’s geven onmiddellijk een ander beeld over iemand, zeker als het iemand is met een goed onderhouden lichaam.

Na zo’n compliment kun je natuurlijk moeilijk weigeren. Zonder er echt bij na te denken trok ik mijn kleren uit. De bobbel in mijn broek was er echter nog steeds en was duidelijk afgetekend te zien in mijn boxershort. Ze omschreef het echter als een technische storing die vrij gemakkelijk kon verholpen worden.

Ze kwam dichter, bukte zich en haalde de bobbel uit mijn broek. Terwijl ze mij heel verleidelijk aankeek bracht ze mijn paal dichter bij haar mond. Ze tuitte haar lippen en gaf mijn kloppende eikel een zacht kusje. Ze nam daarbij een heel klein stukje tussen haar lippen en likte er heel zachtjes aan met haar tong. Scheuten van genot vlogen door mijn lichaam. Ik wou mijn lul diep in haar keel rammen, maar gelukkig had ik nog enkele werkende hersencellen die mij tegenhielden.

“Mag ik u helpen om de druk weg te nemen” vroeg ze met een hele zwoele stem.

“Natuurlijk mevrouw Janssens,” kreunde ik.

Mijn eikel gleed in haar mondje en speelde enkele spelletjes met haar tong. Haar nagels gleden over mijn rug en haakten achter mijn boxershort om hem volledig uit te doen. Op de terugweg liet ze haar nagels langs de achterkant van mijn benen krassen. Hoe hoger ze kwam hoe gevoeliger het werd, zeker toen ze over en tussen mijn kont ging en mijn ballen opzocht. Ik trilde op mijn benen en voelde de spanning in mijn lul alsmaar toenemen. Ze greep met beide handen mijn kont vast en zoog mijn lul tot diep in haar keel.

Het was best geil om dat handenvrije pijpen aan te zien. Haar hoofdje ging tegen een strak tempo heen en weer. Soms ging ze te ver naar achter waardoor mijn lul met een smakkend geluid uit haar mondje kwam gefloept. Dan blonk hij even van het speeksel vooraleer hij weer met een gulzige hap in haar mond verdween. Ik voelde mij zaad opborrelen en maakte haar duidelijk dat ze moest oppassen. Ze wou zeker geen vlekken op haar kleren en dus hield ze mijn eikel ver genoeg in haar mondje. Ze masseerde nog heel even mijn ballen waarna ik mijn goedje tegen de achterkant van haar keel schoot.

Haar rokje was ondertussen zo hoog gekropen dat haar kale poesje volledig zichtbaar was. Ik liet mijn hand erover glijden en stak mijn middelvinger even in haar natte grotje. Ze vertrok geen spier op haar gezicht, maar in haar ogen kon ik zien dat het deugd deed. Ik liet mij uitzakken en legde één been over mijn schouders. Hierdoor kwamen haar lipjes mooi open te staan en kon ik mijn tong op verkenning laten gaan. Aangezien ze maar op één been meer stond zocht ze extra steun om niet om te vallen. Mijn haren waren daarbij het eerste waar ze aan dacht. Hoe harder ze aan mijn haar trok hoe harder mijn tong tekeer ging. Het duurde dan ook niet lang voor ook zij een eerste orgasme bereikte.

Op weg terug naar boven nam ik haar bloesje mee en trok het over haar hoofd. Twee heerlijke grote borsten kwamen tevoorschijn. Mijn tong tikte heel zachtjes tegen de stijve tepels die mooi naar voor stonden. Een lichte schrikreactie en kreun lieten verstaan dat ze nog steeds heel gevoelig was na haar orgasme.

Mevrouw Janssens nam mijn lul vast en trok me mee naar het dressoir. Daarboven stond een spiegel zodat we ons zelf konden bekijken. Ik bekeek haar langs achter en besefte dat dit één van de geilste zichten was die ik ooit had mogen aanschouwen. Door de hoge haken die ze nog steeds aanhad waren haar slanke benen ook mooi gespannen. Geweldige billen die overgingen in een heerlijk kontje dat afgebakend werd door haar opgetrokken rokje. Nog hoger keek je in de spiegel op haar heerlijke borsten om dan langs achter weer te genieten van die heerlijke blonde krullen.

Ik kon mij niet meer inhouden en plantte mijn paal tussen haar benen. Met een harde diepe stoot drong mijn paal haar sappige grotje binnen. In de spiegel zag ik haar ogen wegdraaien, de mond wijd open. Ik liet mijn ballen tegen haar billen kletsen, keer op keer op keer. Ze pakte het dressoir nog wat steviger vast en kreunde het uit. Haar kutje klemde nu stevig rond mijn lul. Luttele seconden later riep ze dat ze kwam, iets wat bevestigd werd door de soppende geluiden die mijn gebeuk nu veroorzaakten.

Ik draaide haar om en zette ze op het dressoir. Ze sloeg haar benen om mijn middel en drukte mijn poep tegen haar aan. Mijn lul werd daarbij als het ware in haar poesje gezogen. Heel zachtjes begon ik haar weer te neuken terwijl we elkaar recht in de ogen keken. Gaandeweg verhoogde ik terug het tempo, daarbij genietend van de veranderende blik in haar ogen. Haar genot was zo af te lezen, iets wat mij duidelijk niet onberoerd liet.

In een ultieme poging mijn orgasme nog wat uit te stellen verminderde ik terug vaart en nam ik enkele stevige happen uit die overheerlijke borsten. Maar uitstel is geen afstel. Van zodra ik het tempo terug opdreef voelde ik de stralen door mijn lul schieten. Met enkele diepe stoten schoot ik alles in haar kutje, waarop ook zij nog een laatst orgasme kreeg.

Moe maar voldaan sleepten we ons naar het bed en lieten we ons vallen. Ik kuste haar op de mond waarna Shanna mij bedankte voor deze geweldige ervaring. Ik had het spel perfect meegespeeld, het was zelfs nog beter dan in haar fantasie. Wat is de zus van mijn ex toch een fantastisch wijf.

Als beloning mag ik nu mijn fantasie uitwerken...

Dat belooft…

Fred  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post584

Massage

FredGeplaatst door My 4Fingers di, maart 29, 2011 01:12:21

Massage?

Een tijdje geleden was ik op internet aan het surfen op een zoekertjessite. Helemaal bovenaan zag ik bij de nieuwe berichten een advertentie over een jonge meid die ontspanningsmassages gaf. Ze adverteerde onder de naam Sophie. Sinds mijn scheiding heb ik al enkele keren van een massage genoten, al dan niet met een erotisch karakter. Ik besloot dan ook om haar een kans te geven en telefoneerde voor een afspraak.

Een half uurtje later belde ik aan. Het was inderdaad een jonge meid, amper 19 jaar. Ze had donkerblonde haren die mooi in een paardenstaart waren gedaan. Koning winter was in het land en dat was te merken aan haar kledij. Ze droeg een strakke jeans met een zwarte pull met rolkraag. Ondanks de winterse kleding kon je toch een mooi en slank silhouet waarnemen.

De ontvangst en het inleidende gesprek verliepen bijzonder chaotisch. Sophie was super zenuwachtig. Begrijpelijk, want ze bekende dat ik haar allereerste klant was. Je kon kiezen tussen een gewone massage of een erotische. Ik koos voor optie 2 en betaalde de afgesproken prijs.

Enkele minuten later lag ik naakt op bed. Sophie spoot een beetje massageolie in haar bibberende handen en masseerde heel voorzichtig mijn achterkant. Nu ja masseren. Het leek eerder op het insmeren met zonneolie. Ze gleed over mijn schouders, mijn rug en mijn benen. Maar het belangrijkste vergat ze echter, namelijk mijn billen en poep.

Na enkele minuutjes mocht ik mij al omdraaien. Mijn lul was nog slap, maar in haar handen groeide hij al snel tot een fiere vlaggenmast. Als een bezetene begon ze aan mijn stijve paal te trekken. Op en neer tegen een hels tempo, zonder interval, zonder strelen of geplaag, zonder mijn ballen te bewerken. Trekken tot de dood. Haar greep was zo stevig dat het eigenlijk pijn deed.

Ik besefte dat ik zo nooit zou klaarkomen en liet haar dan ook even stoppen. Ik maande haar aan om het rustiger te doen. Ik vroeg ook of ze haar kleren wou uitdoen. Een streepje bloot heeft immers altijd een positief effect op een man. Dit had ze duidelijk niet verwacht, maar toen ik vertelde dat andere dames dit ook deden ging ze toch akkoord. Althans toch voor een deel. Ze zou haar slipje en bh aanhouden, maar om te compenseren mocht ik haar betasten boven haar ondergoed.

Sophie droeg een setje van “hello Kitty”. Niet echt super sexy, maar het paste wel bij haar onschuldige voorkomen. Ze had een mooi lichaam, lekker puur en ongerept. Super zachte benen, een gladde buik en lekker stevige borsten. Het getrek ging ondertussen weer verder en al snel herviel ze in haar oude gewoonte. Ik kon niet anders dan haar weer te doen stoppen. Ze was duidelijk gegeneerd en vroeg mij hoe het dan wel moest. Ik stelde dan maar voor om de rollen even om te draaien.

Niet veel later lag Sophie op bed. Ik deed haar BH los en trok haar slipje over haar heerlijke billen. Ik druppelde wat olie op haar rug en masseerde die zachtjes in. Ik startte aan haar bilspleet en wreef zo naar boven tot aan haar schouders. Om terug naar beneden te komen gleed ik langs de zijkant van haar lichaam.

Ik startte braafjes, maar naarmate de tijd vorderde startte ik mijn beweging iets lager zodat ik ook haar billen masseerde. Ook de terugweg zakte zodat mijn vingers langs de zijkant van haar borsten streelden. Ik deed alles heel traag en nam ruimschoots mijn tijd om alles op te bouwen.

Sophie ’s versnelde ademhaling verklapte mij dat ze duidelijk genoot van wat ik deed. Ik ging dan ook verder op mijn elan. Ik liet haar rug en schouders nu gerust en concentreerde mij op haar billen en de binnenkant van haar dijen. Ik maakte constant cirkeltjes die steeds kleiner werden. Het middelpunt was natuurlijk haar poesje.

Hoe dichter ik kwam, hoe harder ze ademde. Op het einde kreunde ze zelfs al lichtjes. Met mijn vingertopjes raakte ik heel zachtjes haar lipjes aan. Een rilling schoot door haar lichaam. Ik pestte haar nog een beetje door de cirkels terug even te vergroten. Toen mijn rondjes terug kleiner werden opende ze haar benen een beetje zodat mijn handen meer ruimte kregen. Ik liet de cirkeltjes zo verkleinen tot ik eigenlijk enkel nog haar klitje bewerkte. Ze duwde haar kont omhoog en kreunde dat het een lieve lust was. Ze zat echt op de rand van een orgasme, maar ik wou haar nog wat langer laten afzien.

Ik ging boven haar zitten en liet mijn stijve lul over haar lichaam glijden. Over haar billen en onderrug tot aan haar schouders. Ik liet hem zelfs even naast haar gezicht glijden zodat hij contact maakte met haar kaken. Ze opende haar mond en nam het topje van mijn eikel even in haar mond.

Ik zakte terug en liet hem tussen haar billen glijden. Haar kont kwam weer omhoog, waardoor ik haar even kon droog neuken. Ik penetreerde niet, maar er was wel genoeg contact om mijn eikel te laten glimmen met haar lekkere sappen.

Het was nu tijd voor de laatste ronde en dus vroeg ik haar om zich om te draaien. Het geil stond in haar ogen, het schuim op haar lippen. Ik masseerde nog even haar borsten, maar deze keer wel zonder olie. Niet dat ik het vergeten was, maar ik wou ze achteraf nog met mijn tong bewerken en dan had ik liever niet te veel oliesmaak. Eén hand verdween naar onder om met haar poesje te spelen, met de andere hand drukte ik lichtjes op haar onderbuik..

Ik zat zelf op mijn knieën naast haar met mijn stijve paal naar voor gericht. Ze pakte hem vast en speelde er weer even mee. In het begin nog zachtjes, maar naarmate ze dichter en dichter bij een orgasme kwam werd haar getrek ook harder en harder. De greep werd verstevigd, het gehijg ging sneller. Ze duwde haar bekken omhoog en met een lange kreet schreeuwde ze het uit. Ik bleef haar klitje bewerken. Haar lichaam schokte op en neer, het geil bleef uit haar kutje stromen. Ik ging door tot ze mij smeekte om te stoppen.

Ik liet haar eventjes uitrusten en masseerde ondertussen haar benen. Ik startte onderaan aan haar voeten en werkte mij zo een weg naar boven. Deze keer gebruikte ik niet alleen mijn handen, maar ook mijn mond en tong. Sophie was amper bekomen van het eerste orgasme of ik startte al met het vervolg. Ik likte het plakkerige sap van de binnenkant van haar dijen en liet mijn tong daarbij geregeld over haar poesje glijden.

Ze was duidelijk nog gevoelig want elk likje werd gevolgd door een kreun. Mijn tong gleed door haar donzige blonde schaamhaartjes over de buitenkant van haar lipjes. Ze stonden mooi open, net een bloem in bloei die glimt van de dauw. Een heel lekkere eetbare bloem trouwens. Ik gleed van de buitenkant naar de binnenkant van haar lipjes en liet mijn tong haar lichtjes penetreren. Ik zoog wat vocht op en likte dan met een lange haal over haar klitje. Meer had ze niet nodig. Ze klemde haar benen rond mijn hoofd en kwam een tweede keer klaar.

Ik ging nog even verder naar boven en via haar borsten ging ik naar haar mond. Ze kuste mij hartstochtelijk en bedankte mij voor de heerlijke massage. Ze richtte zich al kussend op en duwde ze mij achteruit.

Ze bukte en nam mijn kloppende paal in haar mondje. Met haar hand kneedde ze mijn ballen terwijl haar hoofdje heftig op en neer ging. Door het geven van die massage was ik zelf zo heet geworden dat ik het niet lang meer uithield.

Ik hield haar hoofdje vast en met enkele neukbewegingen spoot ik mijn ballen leeg in haar keelholte. De lading was iets te veel waardoor ze zich verslikte en mijn sperma uit haar mond liet vloeien. Maar een plekje meer of minder op die handdoek maakte niet meer uit.

Achteraf wou ze mijn geld teruggeven, maar dat hoefde helemaal niet. Ik had misschien geen massage gekregen, maar ik had wel super genoten van deze namiddag. Om mij te bedanken heeft ze mij 2 dagen erna een gratis massage gegeven.

En ik kreeg ook het telefoonnummer van haar beste vriendin, die kon blijkbaar ook een massage gebruiken...

Fred  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post554

Voetbalavond

FredGeplaatst door My 4Fingers di, maart 15, 2011 00:41:55

Voetbalavond

Ik ben al vele jaren een trouwe supporter van een voetbalploeg uit onze eerste klasse. Als ze thuis spelen zit ik altijd op de tribune, maar de verplaatsingen heb ik echter al een tijdje opgegeven. Die ga ik dan meestal bekijken bij mijn ex haar zus en schoonbroer. Zij hebben Belgacom TV. Ik deed dat vroeger al toen we nog samen waren en onze breuk heeft daar niets aan veranderd. Om het met de woorden van mijn ex-schoonzus te zeggen.

“Het is niet omdat jullie uit elkaar zijn dat wij ook ruzie moeten hebben hé”.

Onlangs moest onze ploeg in het midden van de week spelen. Het was op verplaatsing en dus ging ik naar hen om de match te zien. Shanna, zo noemt mijn ex-schoonzus, schrok duidelijk toen ze mij zag. Ze stond daar in haar badjas en had duidelijk geen bezoek verwacht. Haar gezicht was rood aangelopen, ze klonk redelijk verward. Blijkbaar was haar ventje op business trip voor het werk en was hij mij vergeten te verwittigen dat hij er niet was. Weer typisch natuurlijk.

Ik verontschuldigde mij voor het storen en zei dat ik dan maar op café zou gaan zien. Maar dat hoefde helemaal niet voor haar. Ik mocht daar blijven zien, dan had ze tenminste gezelschap. ’s Avonds alleen zijn vond ze maar niets.

Shanna zette de TV op het juiste kanaal. Ik nestelde mij in de zetel en zag naast mij een vochtige plek op het leren salon. Ik veegde het weg waarna ik even met mijn hand langs mijn neus gleed. Wat rook ik daar, die indringende geur, zo lekker. Dat was… dat was vrouwengeil.

Nu viel mijn frank. Shanna had hier een beetje liggen spelen met haar kutje. Dat verklaarde alles, haar verwarring, haar rode kaakjes, de druppeltjes kutsap.

Ik keek even rond om te zien waar Shanna was, maar die was plots verdwenen. Mijn oog viel op een half openstaande lade. Ik trok ze voorzichtig verder open en zag daar een hoesje van een pornofilm liggen samen met een glimmende dildo. Mijn vermoeden werd bevestigd, die hete meid had zonet zichzelf verwend bij het kijken van een pornofilm.

Ik nam het hoesje van de film vast en bekeek de foto’s even op de achterkant. Ik nam ook de dildo uit de schuif om te zien wat ze zonet in haar kutje had gestoken.

Ik ben zelf redelijk groot geschapen, maar dit paarse ding moest zeker niet onderdoen. Ik bracht het ding tot tegen mijn neus om de heerlijke geur van haar kutje nog eens te kunnen opsnuiven. Ik verloor de controle over mezelf en zonder het te beseffen stak ik dat immense paarse ding ik mijn mond zodat ik Shanna’s heerlijke sappen kon proeven. Ik stak hem zo diep mogelijk, maar mijn keel was duidelijk minder diep dan haar kutje.

Plots kwam het besef dat ik daar gewoon een dildo stond te pijpen. Ik schrok van mezelf en gooide alles terug in de schuif. Net op tijd trouwens, want daar kwam Shanna weer aan. Hoe was het in hemelsnaam zo ver kunnen komen met mij.

OK; het was al even geleden dat ik nog iets met een vrouw gedaan had en Shanna is inderdaad wel een lekker dier. Maar om als man nu een dildo beginnen te pijpen moet je toch wel al vergevorderd zijn. Gewoon compleet zot van geiligheid.

De voetbal stond op, maar ik was niet echt aan het volgen. Ik probeerde mij constant voor te stellen hoe Shanna hier had liggen masturberen. Ik zag ze hier in de zetel liggen, haar poesje ongeveer op de plaats waar nu mijn hand lag. Zou het kaal zijn, of bijgeschoren. Ik verbeelde mij hoe ze met 1 hand haar borsten kneedde. Ze had, net als haar zus trouwens, redelijk grote borsten, zeker een D-cup. Alleen hingen ze bij haar zus al redelijk hard door, sporen van de twee zwangerschappen. Shanna had echter nog geen kinderen, dus misschien waren ze bij haar nog lekker stevig. Zo stelde ik het mij toch voor.

Als ik het goed en slim aanpakte zou ik ze misschien wel kunnen zien. En ermee spelen. Zij had duidelijk iets nodig, iets wat ik haar misschien wel kon geven. Alleen, hoe moest ik het aanpakken?

Aangezien de DVD zelf niet in het hoesje van de pornofilm zat ging ik er van uit dat hij nog in de DVD speler stak. Toen Shanna even naar de keuken was drukte ik vlug op play. De TV sprong onmiddellijk over op het DVD kanaal Op het scherm was onmiddellijk actie te zien. Een mooi jong ding werd gebeft door een mannelijke kleerkast. Met het schaamrood op de wangen kwam Shanna uit de keuken. Ze stammelde iets onverstaanbaar en maakte aanstalten om de afstandsbediening te pakken. Ik hield haar echter tegen en zei dat ze familie mocht laten staan. Ik had deze aflevering toch gemist. Ze lachte ietwat onwennig, maar kwam toch in de zetel zitten.

Het was de eerste keer dat ik samen met iemand anders naar porno keek. Normaal gezien ben ik dan alleen en lig ik te sleuren aan mijn slurf, maar nu zat die nog gekneld in mijn broek. Ik bewoog constant in een poging om hem wat meer plaats te bieden, maar zonder succes. Shanna zag dit en zei dat ik het mij gerust wat makkelijker mocht maken.

Wat een dubbelzinnige opmerking. Bedoelde ze nu dat ik mijn broek mocht uitdoen, of wou ze gewoon zeggen dat ik mij mocht neerleggen. Ik gokte op het eerste en trok al mijn kleren uit. Ze keek verbaasd toe, zeker toen ik mijn kloppende paal boven haalde. Ik genoot van haar blik en zette mij terug in de zetel alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Haar ogen veranderde in fonkellende sterretjes. Spijtig genoeg volgde ze mijn goede voorbeeld niet en bleef ze zelf in haar badjas zitten.

Het was ongelooflijk geil om daar zo te zitten. Het koude leer plakte tegen mijn billen terwijl ik samen met mijn ex-schoonzus naar een pornofilm keek. Dit had ik een jaar geleden nooit durven dromen. Ik nam mijn lul in mijn hand en begon er heel zachtjes mee te spelen. Shanna zette zich recht en even dacht ik dat ze mij kwam helpen. Maar het enige wat ze deed was een sigaret opsteken. Ze zat op amper een meter van mij rustig een stokje te roken terwijl ze toekeek hoe ik masturbeerde.

Toen haar sigaretje op was ging ze gewoon terug in de zetel zitten.

Ze trok haar benen op tot haar hielen haar billen raakten. Daarna manoeuvreerde ze een beetje in mijn richting zodat haar poesje binnen mijn handbereik kwam. Ik beantwoorde haar bewegingen door mijn hand uit te steken en tussen haar opengesperde badjas op zoek te gaan naar het beloofde land. Ik gleed over de binnenkant van haar dijen. Hoe dichter ik bij haar kutje kwam hoe vochtiger de omgeving werd. Het geil liep gewoon over haar benen. Aangezien ze ook geen slipje aanhad gleden mijn vingers direct in haar kletsnatte grotje.

Het geluid van Shanna ’s soppende kutje werd plots overstemt door het gekreun op de TV. We keken beide toe hoe die gozer zijn zaad over de kont en rug van die meid kwakte. Ik volgde zijn voorbeeld en liet mijn zaad gecontroleerd op mijn buik terecht komen. Het zicht van 2 klaarkomende mannen werd Shanna teveel waardoor ook zij uitriep dat ze kwam.

Toen we een beetje gefatsoeneerd en bekomen waren bekende Shanna dat ze mij bezig gezien had met haar dildo. Ze was naar achter gegaan om iets anders aan te trekken, maar toen ze mij bezig gezien had is ze alles terug gaan uittrekken. Ze vond het zo’n geil zicht dat ze mij smeekte om het nog eens te doen. Ze beloofde zelfs alles na te doen wat ik met die dildo deed. Ik twijfelde even, vooral uit schaamte, maar toen ik de geile smekende blik in haar ogen zag ben ik toch gezwicht.

Ik nam dat paarse ding weer in mijn handen waarna Shanna mijn lul vastpakte. Ik behandelde de dildo als een ijsje en likte langs alle kanten.

Ze deed hetzelfde met mijn lul. Ik sabbelde aan het puntje waarna zij aan mijn eikel sabbelde. Ik stak hem zachtjes in mijn mond, heel traag maar ook heel diep. Met veel gevoel pijpte ik die reuze dildo. Maar het leuke was dat ik ook met veel gevoel gepijpt werd. Shanna deed elke beweging die ik maakte na. En dat bracht mij op een geweldig idee.

Tot nu toe had ze haar badjas altijd aangehouden en had ik haar borsten dus nog niet kunnen aanschouwen. Maar daar zou snel verandering inkomen. Ik pakte de dildo uit mijn mond en liet hem naar beneden glijden. Met het topje van het paarse gevaarte streelde ik mijn tepels.

Shanna lachte eens maar volgde al snel mijn voorbeeld. Ze stond recht en liet de badjas van haar goddelijke lichaam glijden. Ze liet zich, met recht, even fier bewonderen. Wat ik mij een half uurtje ervoor ingebeeld had bleek er niet zo veel naast te zitten.

Haar borsten waren iets kleiner dan die van haar zus, maar wel nog veel steviger. Haar slanke taille en bijgeschoren poesje vervolledigden het mooie plaatje. Ze kwam weer tussen mijn benen zitten en gleed met mijn lul langs haar borsten en tepels. Ik legde de dildo nu op mijn borstkas en duwde langs de zijkant tegen mijn tepels. Ze begreep wat ik wou en klemde mijn lul nu tussen haar borsten. Wat een geil zicht. Ik had mijn volgende lading graag op haar kin gespoten, maar ik had echter nog andere plannen.

Ik liet mijn borstkas voor wat het was en zakte nog een beetje verder. Ik liet de dildo kennis maken met mijn lul en deed alsof ze aan het schermen waren. Er kwam weer een vettige lach, waarna ze de dildo afpakte en hem opzij legde. Ze kwam op mijn schoot zitten en liet mijn lul in haar kutje glijden. Ik pakte haar borsten vast en kneedde ze alsof het zoete broodjes waren. Ze duwde haar tong tussen mijn lippen en liet haar gehijg sterven in mijn mond. Ze bereed mij heel traag, maar liet mijn lul wel telkens goed diep gaan. Ik sloeg mijn hand rond haar middel en wreef voorzichtig over haar kontgaatje. Ze liet mij doen, ook toen ik het topje van mijn vinger liet binnendringen. Het bracht mij plots op een waanzinnig idee.

Ik deed ze stoppen en zei dat ik van standje wou wisselen.

“Eerst voordoen” zei Shanna met een geile lach op haar gezicht. Ze wist duidelijk wat ik wou en pakte de dildo al vast. Ik ging op mijn handen en knieën zitten en stak mijn bibberende kont achteruit. Shanna liet enkele fluimen speeksel op mijn gaatje vallen. Ze duwde heel zachtjes het puntje van de dildo in mijn aars. Ik kreeg de tranen in mijn ogen, maar ik kon en wou niet opgeven.

Ik weet niet hoe diep ze hem gestoken heeft, maar het was toch genoeg om het gevoel te krijgen dat ik anaal genomen werd. Met één hand bediende ze de dildo, met haar andere hand speelde ze met mijn lul.

Het deed pijn. Ik voelde mij vernederd, beschaamd dat ik dit toeliet. Maar het voelde ook oh zo geweldig. Ik zou het direct opnieuw doen want het bracht mij echt in een ware roes.

Het werd tijd om te wisselen en dus nam Shanna mijn plaats in. Ik duwde mijn lul tegen haar sterretje en liet hem zachtjes binnen glippen. Net zoals ik wisselde ze de ah ’s en oh ’s af met oeh ’s. Langzaam dreef ik het tempo op. Mijn lul verdween telkens wat verder in haar kontje. Kwam het door de voorafgaande actie of door haar spannende kontje, alleszins duurde het niet lang vooraleer ik mijn zaad voelde opborrelen. Met enkele harde diepe stoten ronde ik mijn actie af waarna ik mijn goedje in haar kontje achterliet.

Ik was uitgeput, maar ik kon en wou niet stoppen voor Shanna ook een tweede orgasme bereikt had. Aangezien mijn lul bekaf was deed ik beroep op mijn vingers en tong.

Met mijn laatste krachten kroop ik tussen haar benen en kuste ik mij een weg naar haar lekkere kutje. Ik streelde met mijn tong over haar lipjes, zowel de binnen als de buitenkant. Ik nam haar knopje tussen mijn lippen en zoog eraan. Toen mijn uitgestoken tong haar grotje binnendrong klemde ze haar benen. Een waterval stroomde over mijn gezicht.

Moe maar voldaan keken we verder naar de film. De uitslag van de voetbal vernam ik later op de radio.

Fred  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post544

Fotoshoot

FredGeplaatst door My 4Fingers wo, december 08, 2010 23:25:16

Fotoshoot

Ik ben een man van tweeëndertig jaar en ik krijg wel eens te horen dat ik een goed onderhouden lichaam heb. Ik ben 1m90 groot, slank gebouwd en redelijk gespierd. Geen overdreven toestanden bij mij, maar gewoon gezond sportief gebouwd. Afgaande op de blikken van de vrouwen worden mijn inspanningen wel geapprecieerd, en dat verzacht natuurlijk de pijn van het harde labeur in de fitness.

Een tijdje geleden werd ik daar aangesproken door een meisje. Ze was ongeveer twintig jaar, halflange bruine haren, mooi snoetje, mooie ronde vormen met een lekker kontje en een mooie stevige boezem (ik gok op een d -cup), kortom een aangename verschijning. Ze vertelde mij dat ze een opleiding volgde om fotografe te worden en dat ze om te oefenen geregeld fotoshoots doet. Nu plande ze een shoot in de fitness studio en ze vroeg mij of ik niet wou fungeren als model. Ik lachte haar voorstel weg, ik was immers totaal geen model. Ze vertelde mij echter dat ze geen ervaren modellen kon veroorloven en ze daarom gewoon beroep deed op goed uitziende mannen en vrouwen. Dus heb ik maar toegegeven, deels omwille van haar eerlijkheid, maar ook omdat het bijzonder ego -strelend is om zo’n compliment te horen uit de mond van een mooie jonge meid.

We mochten de fitness ruimte gebruiken op de vaste sluitingsdag zodat we ongestoord te werk konden gaan.

De “we” stond in dit geval voor drie, want buiten mezelf en Lisa (zo noemde onze knappe fotografe) was er ook nog een vrouwelijk model uitgenodigd, namelijk Kim. Ik schatte ze rond de vijfentwintig, lange blonde haren, slank figuurtje, b -cup (weeral een gokje) afgewerkt met een mooi gezichtje. Kim was ook klant in de fitness en haar aanwezigheid ging eigenlijk nooit ongemerkt voorbij. Ze droeg meestal een kort shortje met een topje waardoor je haar mooie lichaam goed kon zien, iets wat al de mannelijke klanten best konden smaken. Ik dus ook...

Ik was best zenuwachtig toen we begonnen, gewoon al omdat ik niet goed wist wat mij hier te wachten stond. Maar eigenlijk viel het allemaal goed mee. Om beurten moesten we gewoon enkele oefeningen doen op verschillende toestellen zodat de spieren mooi tot uiting kwamen. Ons gezicht kwam amper in beeld, het was vooral ons lichaam en de gespannen spieren die belangrijk waren.

We moesten ook geregeld van outfit veranderen en ons insmeren met body -lotion om alles lekker te laten glimmen. In het begin gebeurde dit nog in de kleedkamer, maar naarmate de shoot vorderde deden we dat gewoon in de fitness zelf. Ik genoot van het zicht toen Kim zich omkleedde, vooral toen ze van broekje wisselde en ze daar in haar string haar billen aan het insmeren was.

Ik was blijkbaar niet de enige die ervan genoot want Lisa zei dat Kim geweldig mooie billen had. Ze vroeg zelfs of ze niet even in haar string wou poseren. Kim twijfelde heel even, maar met een wegwerpgebaar maakte ze al snel duidelijk dat ze er eigenlijk geen probleem mee had. Het werd zelfs nog beter, want iets later verdween ook haar topje zodat het nu eerder leek op een lingerie shoot.

Dit mooie schouwspel had echter ook een negatief gevolg want niet veel later vroeg Lisa aan mij of ik ook wou poseren in mijn ondergoed. Ik wou mij natuurlijk niet laten kennen, maar het aanschouwen van Kim in lingerie had ondertussen beneden alles een beetje in beweging gezet. Het was nog geen volledig erectie maar het was wel al genoeg om opgemerkt te worden.

Kim was de eerste die het zag en maakte dan ook de klassieke opmerking.

“Is it a gun in your pocket or are you happy to see us?”

Ik voelde mij een beetje beschaamd maar de meisjes konden er duidelijk mee lachen. Het werd zelfs nog erger. Het besef dat de meisjes naar mijn kruis keken zorgde voor extra groeischeuten in mijn broek. Al snel zag je in mijn spannende boxershort de vorm van mijn stijve paal, iets wat bij de meisjes op luid gejuich werd onthaald.

Lisa vroeg mij of ze er close-up foto’s mocht van trekken.

Voor ik iets kon antwoorden zag ik echter de flits al afgaan. Het schaamrood stond mij nu echt op de wangen. Ik wou mijn handen voor mijn lul houden, mijn kleren terug aantrekken. Ik dacht er zelfs over na om ermee te stoppen en naar huis te gaan. Maar toen merkte ik de gedrevenheid waarmee Lisa mijn jongeheer fotografeerde. Het was niet om te plagen of te lachen, ze ging echt gepassioneerd te werk.

Haar wangen waren ondertussen rood aangelopen en door haar topje zag ik twee stijve tepels priemen. Ik keek ook naar Kim, maar die had enkel oog voor mijn jongeheer. Met grote zaad-vragende ogen staarde ze naar mijn lul. En ook bij haar zag je de tepels nu duidelijk priemen door haar BH.

Twee minuten geleden was ik nog super beschaamd en wou ik vertrekken. Maar nu liep ik over van vertrouwen. Ik had het gevoel dat ik alles aankon, ik was onoverwinnelijk.

Aangezien de meisjes zo’n gezonde interesse toonden in mijn lul besloot ik om nog een stapje verder te gaan. Ik trok heel zachtjes mijn boxershort over mijn billen en liet hem zakken tot op mijn enkels, om hem dan soepel uit te sjotten richting Kim.

Hier stond ik dan, volledig naakt, met mijn harde paal die fier naar het plafond wees. Ik had mij nog nooit zo goed gevoeld in mijn leven.

Ik genoot van hun verbaasde gezichten, van hun geile grote ogen, hun lippen die een beetje open stonden en de tong die er lichtjes over gleed om ze nat te maken.

Ik gaf hen even de tijd om te genieten, maar niet om te bekomen. Ik zei dat ik nu van hen ook iets verwachte. Kim begreep wat ik bedoelde en trok onmiddellijk haar BH en string uit.

Ik genoot van het zicht, van haar mooie borsten, niet te groot, maar perfect symmetrisch met mooie fijne tepels. Ondertussen ging ook Lisa uit de kleren en kreeg ik ook een zicht op haar goddelijke lichaam. Lisa had ongelooflijke borsten, groot maar toch nog heel stevig. Ze priemden recht vooruit, net zoals haar stijve tepels. Onderaan was Lisa netjes geschoren, bij Kim en mezelf was het daar haarloos.

De shoot ging verder en om beurten poseerden we terug op de fitness toestellen, alleen was het deze keer een pak uitdagender. Vooral bij Kim sloegen de vonken eraf. Haar ogen straalden geilheid uit en als ze haar benen spreidde kon je haar poesje prachtig zien glimmen op de foto’s.

Lisa liet ons nog een stap verder gaan en vroeg of we samen wilden poseren.

Langs de ene kant was dit een godsgeschenk, zeker omdat we allemaal beseften waar dit toe zou leiden. Maar in het begin was het ook een ware martelgang want de eerste foto’s waren nog zonder echt contact.

Onze lichamen raakten elkaar, maar we hielden onze handen nog mooi thuis. Ik drukte mijn paal tegen haar billen, zij wreef met haar stijve tepels over mijn rug. Mijn hoofd bevond zich tussen Kim ’s benen, maar ik mocht er niet aankomen. Ik kon de geur van haar lekkere poesje opsnuiven, maar mocht nog niet proeven. Het was daar super aangenaam vertoeven, maar langs de andere kant was ik ook opgelucht toen we moesten wisselen want de drang om te likken werd te groot.

Nu was het Kim ’s beurt om af te zien, alleen had zij (gelukkig) niet zo’n sterk karakter als ik. Ze nam mijn lul in haar handen en begon ze er heel zachtjes mee te spelen.

Toen ze mijn lul in haar handen nam ging er een ware tinteling door mijn lichaam. Het gaf bijna hetzelfde gevoel als klaarkomen, maar dan wel zonder de zaadlozing. Kim bracht mijn lul voorzichtig tot tegen haar lippen. Weer ging die tinteling door mijn lichaam, zeker toen ik voelde hoe haar hete adem neersloeg op mijn eikel. Haar lippen tikten tegen mijn eikel, gevolgd door een zachte tong-streling over de schacht van mijn lul.

Op de achtergrond hoorde ik Lisa kreunen dat het goed was. We waren geweldig bezig en moesten vooral zo doorgaan. Ik merkte dat ze zelf ook goed bezig was, want geregeld kneep ze in haar borsten of wreef ze met haar handen over haar poesje. Ik wrong mij een beetje opzij en strekte mijn hand uit in haar richting zodat ik net bij haar poesje kon. Ik stak mijn wijsvinger voorzichtig tussen haar lipjes en gleed zo van onder naar boven. Haar poesje was drijfnat en aan haar gekreun te horen kon ze mijn vinger best verdragen. Ik gleed verder tot aan haar gezwollen klitje en maakte daar enkele rondjes, om dan weer naar onder te gaan en twee vingers in haar poesje te steken.

Ik wou haar proeven en dus deed ik teken om op mijn gezicht te komen zitten. Zo kon ik haar heerlijke sapjes oplikken terwijl zij foto’s trok van Kim die mijn jongeheer verwende.

Haar poesje smaakte heerlijk en ik likte haar dan ook met volle kracht. Lisa kreeg het ene orgasme na het andere. Ik probeerde alles op te likken, maar voelde ook hoe druppeltjes over mijn lippen en wangen rolden.

Ondertussen gaf Kim mij de pijpbeurt van mijn leven. Er zat zoveel gevoel in haar handelingen. Gewoon ongelooflijk. Toen ze mijn lul weer eens tot diep in haar keel nam voelde ik dat een orgasme niet lang meer zou uitblijven.

Ik deed vlug teken dat ik wou wisselen van standje, dat zou mij toch enkele minuten uitstel moeten geven.

We wisselden van plaats zodat ik nu Kim’s poesje kon verwennen. Ook haar grotje was een delicatesse en dus liet ik mijn tong weer eens goed gaan. Aangezien Lisa deze keer foto’s aan het trekken was van mijn werk deed ik het wel anders dan normaal. Ik had een andere houding aangenomen zodat ze de ruimte had om alles op de gevoelige plaat vast te leggen.

Net als Kim nam ik rustig mijn tijd. Het duurde dan ook even voor Kim een eerste orgasme bereikte, maar het was dan ook direct een super intens gebeuren. Ze drukte haar benen samen waardoor mijn hoofd klem kwam te zitten en ik dus niet anders kon dan haar waterval van sappen over mijn gezicht heen te laten lopen. Ze trilde helemaal, ik denk dat het meer dan dertig seconden duurde, om dan luid te gillen dat het fucking great was.

Lisa had ondertussen haar fototoestel langs de kant gelegd en begon mij heel stevig en diep te pijpen. Tijdens het vorige standje had mijn lul een beetje rust gehad, en dus kon ik er weer even tegen.

Toen Kim een beetje bekomen was ging zij naast Lisa zitten, en wisselden ze allebei af. Het zicht van die twee heerlijke pijpmondjes die om beurten mijn jongeheer verwenden was er teveel aan. Met een luide oerkreet kondigde ik mijn orgasme aan, waarna die twee sletjes met open mond mijn stralen zaad probeerden op te vangen.

Onze gezichten zagen er echt niet uit. Het mijne plakte van de opgedroogde kut -sapjes, dat van Lisa en Kim hing vol met stralen sperma, zelfs tot in hun haren. Ook dit zicht werd vastgelegd op de gevoelige plaat, meteen de laatste foto van deze shoot.

Maar geen nood, ondertussen hebben we al een nieuwe shoot gepland...

Fred  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post462

Ochtendgeil

FredGeplaatst door My 4Fingers do, oktober 28, 2010 19:59:50

Ochtendgeilheid

Ik ben een 32 jarige man en heb mij een tijdje geleden een nieuw doel gesteld in mijn leven, namelijk het lopen van een marathon. Maar dat vraagt natuurlijk geregeld training. Dus was ik die zondagvoormiddag ook op pad toen het weer plots omsloeg. In amper 5 minuten veranderde het van een stralende zon naar donker grijze lucht, en al snel vielen ook de eerste druppels. Ik keek rond of ik ergens kon schuilen, maar zo ver ik kon zien was er niets waar ik even beschutting kon zoeken. Ik dreef het tempo dan ook wat op, maar hoe harder ik liep hoe harder het begon te regenen.

Tot er plots een wagen mij passeerde en stopte. Het raampje ging open, waarna de bestuurster mij vroeg of ik even wou schuilen in haar auto. “Oh dat is vriendelijk” antwoordde ik, maar toen ik de deur wou opendoen bleek dat alles nog op slot was. “Maar dan wil wel jouw lul zien,” zei ze plots, “een stijve lul." Ik schrok van haar vraag, en wist niet wat ik hiermee moest aanvangen. De regen gutste ondertussen naar beneden, maar veel tijd om na te denken kreeg ik niet, want al vlug zei ze “OK, als je liever in de regen blijft staan”, waarna ze aanstalten maakte om door te rijden.

“WACHT” riep ik, “’t is goed.”

Ze klikte de deur open, en terwijl ik instapte trok ik mijn broek naar beneden zodat ik op mijn blote kont naast haar plaatsnam. Door de regen en mijn spannende loopbroek waren de contouren van mijn lul naar een minimum herschapen, en nog voor ik iets kon doen kreeg ik al de opmerking dat hij nog niet stijf stond. Ik zocht wat naar excuses, de regen, de kou, mijn broek…

Het was eigenlijk best een aantrekkelijke meid, ik denk tussen de vijfentwintig en dertig jaar. Ze droeg een jeans met topje, had korte blonde haren, een leuk gezichtje, twee fonkellende ogen en een sexy mondje. Onder het topje zag je de contouren van haar borsten, en op het eerste zicht mochten die er best wezen. Ik wou die gerust ook even bewonderen, en dus besloot ik een gokje te wagen.

“Van een blote borst wordt hij meestal direct stijf” zei ik terwijl ik nog aan het uithijgen was van het lopen.

Ze moest eens lachen met mijn opmerking, maar zonder te antwoorden trok ze plots haar topje en BH omhoog, zodat ik zicht kreeg op twee mooie borsten. Ze hingen een heel klein beetje door, maar daardoor stonden haar kleine stijve tepels recht naar voor gericht. Het aanschouwen van zoveel moois had zijn effect, want plots begon mijn lul te groeien, en groeien… tot het een kloppende paal was. Ze was duidelijk gecharmeerd dat haar borsten zo’n effect hadden op mijn lul.

Ze draaide een beetje opzij en kwam iets dichter naar mij toe gebogen. Daar waar ze voordien heel zelfzeker overkwam vroeg ze nu ietwat bedeesder of ze hem even mocht aanraken. Maar nog voor ik iets kon antwoorden had ze hem al vast, waarna ik het natuurlijk niet kon laten om haar borsten te betasten. Ze voelden lekker soepel aan en het was alsof ze echt op maat van mijn handen gemaakt.

Ze verzette zich weer, kwam verder voorovergebogen en plofte haar mond op de mijne. Met de mond wijd open begonnen we hevig te tongen, toch voor de volle vijf seconden, waarna ze zich verder liet zakken en mijn lul in één keer tot diep in haar keel zoog. Ze leek wel een uitgehongerd roofdier dat al enkele dagen geen eten meer had gehad. Als ze dit tempo bleef behouden zou ik het niet lang volhouden, en dus maande ik haar aan om het iets kalmer aan te doen. Maar daar had ze geen oor naar. In een heel strak tempo ging haar hoofdje op en neer, telkens nam ze mijn lul tot diep in haar keel, en dat terwijl ze haar vuist om mijn lul balde en er stevig mee speelde.

“I want to taste your cum” sprak ze, alsof het een volleerde pornoactrice was.

Omdat ze zo voorovergebogen zat kreeg ik uitzicht op haar bilspleet. Ik wrong mijn hand in haar broek, maar geraakte net niet tot aan haar poesje. Ik speelde even met dat stukje tussen de twee gaatjes (weet niet wat de benaming daarvan is), om daarna een vinger in haar kontje te laten verdwijnen. Ze verschoot een beetje van mijn actie, maar spijtig genoeg verhoogde ze daardoor nogmaals het tempo.

Vijf minuten geleden was ik nog aan het joggen en nu spoot ik mijn lading al in de mond van een onbekende vrouw. Hoe het leven toch kan keren.. Ze slikte alles gretig door, ook het vocht dat uit haar mond over mijn lul gelopen was.

Daar waar ze in het begin enkel stevig pijpte, mondje in en uit, deed ze het nu veel beter. Ze speelde met mijn ballen, likte over de schacht van mijn lul, en liet haar tong spelen met mijn eikel. Het was nu veel plagender, waardoor ik eigenlijk ook onmiddellijk paraat stond voor een 2de ronde.

“Willen we even tot bij mij thuis rijden” zei ze, “daar kun je ook schuilen voor de regen.”

Enkele minuten later stapten we haar appartement binnen. In de gang hadden we ons nog gedragen, maar de deur was amper toe of ze besprong mij weer als een beest.

Ik legde ze neer op de tafel in de eetkamer, waarna ik haar broek losknoopte en in één ruk alles uittrok. Een mooi kaal en glimmend poesje kwam tevoorschijn dat uitnodigend op mij riep. De geur die vrijkwam was zo opwindend dat ik, net zoals zij in de auto, aanviel om te hebben.

Ik plofte mijn gezicht tussen haar benen, mijn neus tegen haar gezwollen klitje en mijn tong zo ver mogelijk in haar kletsnatte grotje. Als een bezetene ging ik tekeer en ik likte alsof mijn leven ervan afhing. De reactie bleef dan ook niet uit, want twee minuten later knelde ze haar benen rond mijn hoofd en schreeuwde ze het een eerste keer uit. Ik likte al de vrijgekomen sappen op, waarna al snel een tweede golf volgde, en een derde...

Ik bleef doorgaan, tot ik voor het eerst in mijn leven last kreeg van tongkramp. De inspanning was teveel geweest, het ritme te hoog, mijn tong was te moe na dit geweldige festijn.

Ik deed mijn broek uit, haalde mijn stijve lul boven, en drukte hem zachtjes tegen haar lipjes. Ik ging een beetje op en neer, om dan plots te stoten en haar natte kutje binnen te dringen.

Ze had het niet verwacht en kreunde dan ook enorm hard, ik ben zeker dat de buren dit gehoord hebben. Terwijl ze mij constant aanmoedigde met geile vuile praat neukte ik haar hard en diep.

“Ik wil uwen dikke paal in mijn kont voelen” kreunde ze plots, "Take me in my ass"

Tja, dat moest ze mij geen twee keer vragen. Het was iets waar ik al lang van droomde om eens te doen, maar ik had nog geen enkele vrouw bereid gevonden.

Ze draaide zich om zodat ze met haar buik op tafel lag, en nadat ik mijn eikel en haar kontgaatje nog wat had ingesmeerd met haar sappen penetreerde ik haar zachtjes. In tegenstelling tot het brutere werk van zonet deed ik het nu heel voorzichtig, niet te diep en zeker niet te snel.

Haar kontje spande rond mijn lul en haar gehijg verraadde deels genot, maar volgens mij zat er ook wat pijn bij. Ik denk dat ze net als ik hier nog niet veel ervaring mee had.

Ik sloeg mijn hand rond haar middel richting haar poesje en draaide met mijn vingers rondjes over haar klitje. Ik voelde dat ik bijna ging komen, dus verhoogde ik het tempo, zowel van mijn stoten als van de draaibeweging van mijn vingers. Met een luide oerkreet kondigde ik mijn hoogtepunt aan, waarna zij mijn voorbeeld volgde en luidkeels "Ja, ja! Ja! Ah!" Begon te roepen.

We nestelden ons even in de zetel om bij te komen, en op het salontafeltje zag ik het hoesje liggen van een pornofilm. Ze vertelde mij dat ze was opgestaan met ochtendgeilheid, en het bekijken van die film had het alleen maar erger gemaakt. En dus was ze op zoek gegaan naar een man om haar behoeften te bevredigen, en ik was de gelukkige die ze tegengekomen was.

“En? Heb je ervan genoten?” Vroeg mijn vrouw toen ik een uur later weer thuiskwam.

“Ja,ja” zei ik, “maar ik ben wel serieus diep moeten gaan, ben echt stik kapot."

Ze moest eens weten bij wie ik zo diep gegaan ben...

Fuck! Ik ben helemaal vergeten om haar naam te vragen.

Fred  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post433