Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Timmeke - 6

LovemeshewroteGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 13, 2011 15:31:47

Ella

Ella was even oud als Tim. Het was jaren geleden dat ze mekaar nog gezien hadden. Van op de universiteit. Beide deden ze lichamelijke opvoeding. Voor zover hij wist gaf ze les in Momegem, toch zowat zestig kilometer verder. Er was een reünie bijeen geroepen door een paar oud-studenten van de school waar Tim zijn opleiding kreeg. Tegen de middag waren er zowat zeventien komen opdagen. In de klas zaten ze indertijd met een dertigtal.

Er werd eerst een glas Cava of fruitsap gepresenteerd. Er waren al een paar oud medestudenten de revue gepasseerd bij Tim. Zijn beste vriend kwam niet opdagen. Van de vrouwelijke mede studentes zag Tim, Ella aan komen wandelen. Ze was duidelijk zwaarder geworden. Ja, hij heeft al vier keer een geboortekaartje gekregen van haar.

“En Ella hoe gaat het, met je man, met de kindjes.” Vroeg Tim uit beleefdheid.

“Met de kindjes gaat het goed. Ze gaan al allemaal naar de hogeschool. Met mijn man is het minder. Die vier kinderen waren er teveel aan. Hij is sigaretten gaan kopen en kwam niet meer terug.” Legde ze haar gezinssituatie uit.

“Ik dacht dat hij niet rookte, toen toch niet.” Zei Tim een beetje verbaasd.

“Nu ook niet, daarom dat ik wist dat hij het hazenpad gekozen had.” Lachte ze haar verdriet weg. Ze leed er onder, dat zag je.

“Dan ben je hier alleen.” Vroeg ik overbodig.

“Ja, en jij nog niet aan de haak geslagen?” vroeg Ella.

“Nee, ik ben nog vrijgezel. Weet je, vrijgezel is eigenlijk een afkorting van vrij- gezellig en ga dan naar huis.” Zei ik. Ze kon er om lachen.

Ella herinnerde ik me als een zacht, lief meisje dat nooit kwaad sprak, of iets fout deed. We hadden toen een goede band. In het laatste jaar zaten we naast mekaar. Dat was gezellig. We hielden het deftig. Het is maar één keer gebeurd dat ik mijn hand, langs haar onderrug in haar kutje stak. Ze moest een zucht onderdrukken. Meer is er nooit gebeurd.

"Willen we samen wat rondwandelen?” vroeg ik.

“Voor mij goed, lang stilstaan is pijnlijk voor mijn rug.” Vertelde ze. Onbewust van het effect dat het had gaven we elkaar de hand om te wandelen.

“Is er iets te doen of krijgen we een drankje en een maaltijd?” vroeg Ella.

Het eten dat we kregen was ook niet om over naar huis te schrijven. Tegen vier uur was de bijeenkomst, de reünie voorbij. Iedereen vertrok terug naar huis, of elders anders.

“Wat ga jij doen?” vroeg Tim aan Ella.

“Ik weet het nog niet, de jongens trekken thuis hun plan wel. Ze zijn blij dat moeder eens weg is.” Zei ze trots.

“Ik denk naar huis te gaan. Ga je graag mee?” vroeg ik. Ze dacht even na en stemde toe. We reden elk met onze eigen auto. Vier kilometer verder was ik thuis.

Ella vleide zich neer in een zetel.

“Iets drinken?” vroeg ik.

“Doe mij maar een heerlijk geurende koffie, puur.” Zei de jonge vrouw van in de twintig, wel achteraan de twintig. Tim zorgde voor de koffie en zette muziek op. Zeemzoete muziek, om op één tegel te dansen. Hij herinnerde zich dat Ella daar verzot op was. Nat King Cole was haar favoriete zanger, en die van Tim ook. De voice of Nat King Cole klonk door de woonkamer. Het leek alsof ze gedwongen werden om te dansen. In diepe romantische gedachte, zweefde Ella naar Tim toe Hij ontving haar met open armen. Heel dicht tegen mekaar bewogen ze amper. De muziek, de stem reisden door hun opgezweepte hoofden. Ella legde haar handen in zijn nek. Hij bracht zijn handen bij mekaar rond haar taille. Hun hoofden naast en tegen mekaar. Ze dansten als in een roes. Drie liedjes lang, Smile, Darling je vous aime beaucoup en Stardust lang. Bij het volgende nummer, Too Young kuste Ella de nek van Tim. Eerst een vluchtig kusje, daarna een kus vol passie. Ze bracht haar hoofd naar voor, keek in zijn ogen en vroeg.

”Oh, Tim laat ons vrijen met Nat King Cole op de achtergrond.” Dan kuste ze Tim vlak op de mond. Beide deden gelijktijdig hun mond open, de speeltuin der tongen. Het leek alsof het losgelaten kinderen waren. Tim trok snel de trui over haar kort blond kapsel. Haar borsten zaten gevangen in een zeer mooie beha sport beha van het merk Peter Hahn. Niet direct goedkoop te noemen. De beha in lichtroze. Het kon niet snel genoeg gaan, de borstenhouder werd onmiddellijk verwijderd. Ella droeg een lange rok uit Schotse ruit. Het stond haar beeldig. Ella trok ook de pul van Tim uit. En begon aan zijn broeksriem te prutsen. Omdat het niet direct lukte deed Tim zelf zijn broek.

“Willen we nog eens dansen?” vroeg een geile moeder van vier kinderen zonder man. “Graag.” Antwoordde Tim. Ze plakten tegen mekaar. Hun tongen kregen vrijspel. Ze mochten met mekaar doen wat ze wilden. Tim voelde haar opstijvende tepels tegen zijn tepels wrijven. Hij had een hand op haar rug. Die hand zakte af, om op haar kont met een kilootje meer te eindigen. Om verder te kunnen reizen in en op het toch wel mooie lichaam, al zijn er wat kilootjes meer. Een tijdje streelde hij haar kont. Vervolgens ging die hand dieper, daar ontdekte hij een grot. Onmiddellijk liet hij er twee vingers op verkenning gaan. Ella duwde haar lichaam naar voor, om de vingers meer ruimte te geven. De vingers van holden door de spleet door.

“Wacht, wacht, niet te vlug. Ik wil nu nog niet klaarkomen.” Fluisterde Ella in zijn oor. Daarom trok Tim zijn vingers terug. De vrouw die al twee jaar zonder man, zonder penis is, nam zijn stijve penis uitzijn onderbroek. Ze speelde er mee. Dat is haar lang onthouden. Veel te lang? En als ze dan de vergelijking maakt, met de penis van jaar man. Dan heeft ze nu wel het grote lot gewonnen.

“Mag ik?” vroeg geile Ella.

“Natuurlijk.” Zei Tim, toen ze door haar knieën ging om zijn prachtige grote stijve penis in haar mond te nemen.

“Zullen we op het bed gaan liggen, dat praat beter.” Zei Tim.

Ella was onmiddellijk akkoord. Ella gebood Tim om op zijn rug te gaan liggen. Ze kroop op hem. De blonde vrouw ging met haar zwaar behaarde vagina boven zijn lul zitten. Duidelijk is er nog nooit een schaar aan te pas gekomen. Het bos was nat alsof het geregend had. Even masseerde ze de grote stijve penis, om hem dan in haar spaarpot te steken. Tergend langzaam liet ze zich zakken, om dan langzaam terug omhoog te gaan. Even later stak Tim een vinger in haar holletje. Dat gaf haar een boost. Direct verhoogde ze het tempo. Haar borsten zaten op de paardenmolen. Tim probeerde de flos, zeg maar tepel, te pakken maar dat lukte niet meteen.

Plots, nog wat onverwacht kwam de oud medestudent van Tim klaar. Heftig schokkend bleef ze op zijn penis zitten. Nee ze wou er niet af, in geen honderd jaar.

“Nog Tim nog, ja neuk me beuk in me.” Smeekte de jonge vrouw. Spijtig genoeg was ze wel niet van de lichtste. Toch zeker vijf en tachtig kilo’s.

“Weet je wat, draai je om. Dan kan ik je langs achter binnen doen." In een oogwenk zat ze in de juiste positie. Tim ging tussen haar benen. Eerst lebberde hij aan haar zeiknatte kut. Haar kittelaar begroette de tong van Tim hartelijk. Daarna was het de beurt aan zijn stijve penis, om op zijn beurt iets te tonen. Razend vlug stootte hij in de kut die veel weg had van een rivier. Na tien stoten kreeg Ella haar tweede heftig ongecontroleerd orgasme. Tim haalde zijn stijve lul uit haar soppend geluid makende kut.

“In mijn mond!” riep Ella. Tim spoot bijna alles in haar grote gulzige mond. Een kwartier later trokken ze terug naar de plaats van bijeenkomen.

De school was leeg. Ella stapte in haar auto, gaf Tim nog een heerlijke tongkus en vertrok.

Lovemeschewrote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post542

Timmeke - 5

LovemeshewroteGeplaatst door My 4Fingers do, maart 10, 2011 22:52:35

Hoofdstuk 8 Joske

Joske was een zuster van Iris. Ze was veel kleiner dan haar zus, tenger, bijna borstloos. Met heel kort purper haar, dat wel niet van nature zo zal zijn. Toevallig ontmoeten de zussen op de openbare markt Tim. Eerst werd er kennis gemaakt. “Met die wil ik ook wel eens tussen de lakens kruipen.” Zei Joske openhartig. Ze droeg het hart op de tong.

“Je zus laat er geen gras over groeien”merkte Tim op.

“Joske, ik ben beschaamd, zoiets zeg je toch niet.” Zei Iris kwaad.

“Geeft niet, ze is eerlijk.” Lachte Tim het accidentje weg. Tim ging verder zonder er nog aan te denken. Maar een uur later stond Joske voor de deur van Tim te wachten. Hij liet haar binnen.

Nog maar net sloot hij de deur of ze deed de rits van zijn broek open. Voor hij besefte wat er gebeurde hing zijn penis buiten zijn broek. Joske nam hem in haar mond. Buiten de wil van Tim om kreeg hij een stijve penis. Terwijl de tengere zus van Iris hem op professionele manier pijpte deed ze zijn broek uit. Tim wou zich verzetten, doch hij kon het niet. Deze vrouw was wel erg creatief. Terwijl ze hem pijpte trok ze haar rokje en slipje uit. Tim stond machteloos te ondergaan. Toen hij naar beneden keek zag hij dat ze zichzelf aan het vingeren was. Een tijdje later liet ze zijn grote stijve penis los. Ze draaide zich om, bukte zich heel diep, ze raakte met haar kutsap bevattende vingers de grond. Haar open druipende kut bijna ter hoogte van zijn naar neuken verlangende penis. Door nog een voet achteruit te gaan raakte haar druipende kut zijn eikel.

Buiten zichzelf stak Tim de grote stijve penis diep in haar vagina. Hij begon haar zowaar te neuken. Ze stootte tegen op zijn tempo. Deze tengere jonge dame bezat de kunst om met haar kutspieren te werken. Terwijl hij in haar ramde trok ze hem af met haar kut. Tim kromde zijn rug om zo nog dieper in het hete kutje te dringen. Opvallend was dat de grote penis helemaal in haar vagina ging. Dat heeft hij nog maar zelden meegemaakt. Met groot gemak schoof hij in en bijna uit de harige kut. Niet dat het wildgroei was. Neen, Joske knipte duidelijk het haar rond haar spleet. Ze hield het op een lengte van een centimeter. Opvallend, maar niet uitzonderlijk, de haarkleuren kwamen niet overeen.

Hoe feller Tim in haar ramde, hoe meer ze achteruit duwde met haar mager kontje. Zowel zichtbaar als hoorbaar aan hun geluiden was het seks van eerste kwaliteit. Om haar nog meer op te hitsen, stak Tim een vinger in haar kontgaatje.

"Oh ha, vinger mijn gat."

Een tijdje houden ze die pose vol. Tot slot kan de tengere vrouw zo niet blijven staan. Plots draait ze zich om. Steek de grote stijve penis terug in haar kut. Ze slaagt haar armen rond zijn nek en haar benen rond zijn lende. In een razend tempo wipte ze op de stijve penis. Als ze borsten had zouden die dansen, maar Tim had meer borsten dan zij. Ook die houding was geen lang leven geschoren. Tim wandelde met de jonge tengere geile vrouw, met zijn stijve penis nog in haar kletsnatte behaarde kut in haar, naar de slaapkamer. Hij legde haar op het bed. Zijn penis viel uit haar natte kut. Hij zette haar op zijn hondjes en ging onmiddellijk tot de aanval over. Zijn groot geweer schoof in haar kletsnatte kut. Onmiddellijk naaide hij haar heel wild. Nu kwamen er toch kreetjes van pijn.

“Niet zo wild, niet zo diep, je doet me pijn!” riep ze uit. Nog drie keer stootte hij in haar, iets zachter, iets minder diep. Dan kwam ze zwalpend klaar. Haar lichaam schokte naar alle kanten. Ze had er geen controle meer over. Tim draaide haar om. Misschien besefte ze het niet. Tim spoot zijn zak leeg op haar gelaat. Uitgeteld bleef ze liggen. Tim ging douchen.

Een beetje later kwam hij terug. Joske was weg. Op het bed lag een brief. Het zag er officieel uit, van een labo. Er stond op:” Voor de test van “Dorpstier krijgt u grote onderscheiding” Het was getekend

“Joske.”

Leila

Leila had ter gelegenheid van haar eenentwintigste verjaardag van haar opa een bon gekregen van twintig tennislessen. Opa kende lang geleden menig succes binnen de club. Tim kende de man al van vroeger. Toen Tim nog een broekie was zat de opa op zijn top. Zeker vijf keer werd hij clubkampioen. Het was opa die met het idee voor de dag kwam. De kleindochter, Leila dus, kende Tim niet. Opa vergezelde zijn kleindochter naar de eerste les. Tim was in de wolken. Leila zag er uit als een roos. Na de kennismaking en een babbel met opa begon de eerste les. Dat ging al vlot. Daar zal opa wel voor iets tussen zitten. Na een half uur mocht Leila wat rusten. Tim nodigde de opa uit om een balletje slaan.

Die liet zich niet pramen. Tim sloeg uiteraard de ballen bereikbaar voor de oude kampioen. Langer dan vijf minuten duurde het spelletje niet. Leila klapte in haar kleine handen. Dan was het weer haar beurt.

Na een uur eindigde de eerste les. Ze spraken af voor de volgende dag.

Langzaam aan begonnen Tim en Leila vrienden te worden. Tijdens de rust pauzes kregen de korte gesprekjes een andere wending. Na vijftien trainingsessies vroeg Leila aan Tim af het waar is dat tennisleraars niet alleen op het tennisveld les geven. “Nee, dat is niet zo. Wel is het zo, dat de leerlingen verliefd worden op de leraar. Maar dat is niet exclusief op het tennisveld.” Verdedigde Tim zichzelf en zijn collega’s.

“En gebeurt dat bij jou ook?” wou ze weten en lachte schalks.

“Wel Leila uit respect voor je opa zal ik eerlijk zijn, het gebeurd wel een enkele keer. Laat me zeggen één op de dertig.” Legde Tim naar waarheid uit. Tim voorspelde dat dit gesprek een gevaarlijke richting uitging.

“Kom we doen verder, een half uur met de back hand.” Zei Tim.

Duidelijk had Leila zeker zo graag verder gebabbeld. Ze zag deze knappe goed gebouwde man wel zitten. Haar vriend zit bij het leger en is nog drie maanden weg. En vingeren is toch niet alles. De les was gedaan. Tim was blij dat opa haar kwam afhalen.

“Morgen gaan we binnen spelen.” Zei Tim. Leila glimlachte.

“Ik bedoel wel tennissen.” Lachte Tim. Opa lachte mee. Net voor ze weggingen zei opa nog.

”Ik kom morgen niet, ik moet op controle in het ziekenhuis."

De tennispleinen lagen wel op enkele kilometer van de woonplaats van Leila. De vorige dagen bracht opa haar naar de tennispleinen en kwam haar een uur later halen. Hij ging dan om de hoek een borreltje drinken.

“Kan je Leila brengen?” vroeg Tim.

“Moeilijk, kan jij haar komen halen?” vroeg opa.

“Dat komt in orde.” Zei Tim.

De volgende dag mocht de autorit niet langer duren. Leila vroeg of zij bij die één op dertig hoorde. Tim antwoordde niet, zelfs niet na tweemaal aandringen van de een en twintigjarige. Vlug begon Tim met de les. Hij legde er de pees op. Daarmee dat ze moe genoeg was, zelfs te moe om aan iets anders te denken. Nochtans had ze meer energie en kracht dan Tim hoopte.

“Ik heb oma gezegd dat het later zou zijn want dat er nog twee meisjes komen om dubbelspel te trainen.” Zei Leila met een beetje zwoele stem. “Kunnen we hier douchen?” vroeg de jonge dame.

“Nee, hier zijn geen douches, dit is een oud veld, normaal word het niet meer gebruikt, enkel mannen zoals ik komen hier privé lessen geven.”

“Oei, wat dan.” Vroeg Leila met zekere teleurstelling in haar stem. Tim wist natuurlijk allang waar het meisje naartoe wou. Hij bekeek haar nog eens en ja ze mocht bij hem douchen.

“Je kan bij mij thuis douchen, alleen.” Zei Tim. Ze vloog hem rond de hals en plande haar lippen op de zijne. Tim hield de lippen op mekaar. Een beetje later stapten ze in de auto en reden naar het huis van Tim.

Binnengekomen wees Tim waar de badkamer was. Ondeugend, uitdagend zelfs begon Leila zich onderweg uit te kleden. Haar tanga lag voor de deur van de badkamer. Tim raapte haar kleren op en nam ze mee in de woonkamer. Hij hoorde het water lopen. Op een gegeven moment stopte het water. Leila droogde zich af. Aan een haak hing een witte badjas. Ze trok die aan en ging naar de woonkamer. Tim had zich ook uitgekleed. Leila zag hem niet zitten.

“Hallo!” riep ze.

“In de slaapkamer!” riep Tim.

Toen Leila Tim zag liggen vloog de badjas weg. Helemaal naakt stormde naar hem toe. Zijn grote stijve penis wees naar het plafond. Gretig nam ze hem in haar hand. Langzaam en zacht trok ze hem af. Ondertussen likte ze de buitenkant alsof het een ijsje was. Dan nam ze de grote penis in haar mond. Ze likte achter de eikel. Om daarna hem te pijpen. Tim trok haar op het bed in een 69 houding. Haar geschoren kutje moest hij niet meer opendoen. Het stond al uitnodigend open. De lipjes licht gezwollen, het klitje stijf. Er liepen wat druppels als parels uit haar vochtig kutje. Leila had mooie stevige tieten, misschien een c cup. Haar tepels waren al gaan slapen, ze waren amper te zien. Tim kneedde haar stevige borsten, maar de tepels reageerde niet. Haar kutje stond open en riep,”Kom maar binnen.”

Tim stak zijn tong diep in haar grotje. Hij likte overal. Dan begon hij neukbewegingen te maken met zijn tong. Tim werd gewaar dat ze heel dicht bij een orgasme kwam aan de manier waarop ze hem pijpte.

Hij draaide haar om, zodat ze met haar rug op het bed lag. Ze opende haar benen zover ze kon. De grote stijve penis vond het zijn moment gekomen. Door het vele vaginale sap schoof hij er gemakkelijk in. Langzaam ging hij in en bijna uit het sappig kaal een en twintig jarig kutje. Haar stevige borsten bewogen van links naar rechts. Tim nam de bijna onbestaande tepels in zijn mond.

Eenvoudig was dat niet, eigenaardig. Hij dreef het tempo op. Terwijl hij traag zijn penis in haar bewoog zei Tim.

"Je word een en twintig, weet je dat er meer dan een en twintig standjes in de Kamasutra staan.”

“Wablief?” vroeg Leila. Het werd stil. Gelukkig dat Tim harder begon te vogelen. Leila voelde de grote stijve penis bijna helemaal in haar kutje schuiven.

In haar buik kwam leven. Steeds sneller ging Tim in haar rammen. Leila was helemaal opgewonden. Niks kon haar nog schelen. Ze wou een orgasme of twee, of meer, ze moest dringend klaar komen. Om daarbij te helpen gingen haar handen naar beneden. Met beide handen hield ze de kale, druipende kut open. Met haar hielen spoorde ze de hengst Tim aan om heviger te rammen. Haar lichaam had ze niet meer bij de hand. Alles bewoog zonder dat ze er om vroeg. Haar hersens volgde haar lichaam niet meer. Ongecontroleerd schokte ze zo hevig, dat haar borsten wild in het rond sloegen. Leila kwam overeind. Hun gezichten waren nu dicht bij mekaar. “Laat me komen, Tim toe laat me klaarkomen, nu!”

Tim had nog twee heftige stoten nodig. Dan ontplofte Leila. Ze trok Tim nog dichterbij. Zijn grote stijve penis verdween helemaal in haar lekkend kutje. Plots riep ze luid.

”Ja! Ja! Oh, ja!O! Ja!Oh ja! Oh!Ja, ja, oh! Oh, Ja, nu! Nu! Oh wat is dat! Oh ik kom nog. Tim ik blijf komen. Ja! Oh, ja!O! Ja!Oh ja! Oh!Ja, ja, oh! Oh. Ja, nu! Nu! Stoot nog eens heel diep.”

Tim stootte nog een keer zo diep hij kon. Opnieuw klonk het

"Ja! Oh, ja!O! Ja!Oh ja! Oh!Ja, ja, oh! Oh! Ja, nu! Nu!" Dan viel ze stil.

Tim haalde zijn penis uit haar. Dan ging hij voor haar gezicht zitten en spoot een lading lauwwarm sperma op haar gezicht.

Wat in de buurt van haar mond kwam likte ze op. De rest schepte ze met een vinger op en stak het sensueel in haar gulzig likkende mond.

Vijf minuten bleven ze liggen.

”Ga je graag douchen?” vroeg Tim.

“Ga je mee?”vroeg de jonge vrouw.

“Het is best dat we apart gaan.” Zei Tim wijselijk. Terwijl ze douchte maakte Tim een maaltijd klaar. Het was een eenvoudige maal. Aardappelen, groenten uit blik en een hamburger uit de vriezer. Hij had haar ouders verwittigd dat ze bij hem was komen douchen, omdat ze te bezweet was en er op de tennis geen douches zijn.

”Ze blijft ook eten.” Zei Tim nog.

“Geen probleem, ze is in goede handen.” Zei de moeder nog.

“We gaan toch seffens weg.” Voegde de moeder er nog aan toe.

“Ma, Tim heeft een gastenkamer en het is hier zo rustig, mag ik vannacht blijven?” vroeg Leila schalks.”

"Als Tim geen bezwaar heeft, geef me Tim nog eens” Zei de moeder.

“Neen normaal is het geen bezwaar, tenminste als ze niet te luid snurk, want ik ben normaal alleen” lachte Tim.

Samen gingen ze aan tafel, naakt. Ze gingen naast mekaar zitten. Het eten smaakte lekker. Hoewel ze daar niet op gefocust waren. Terwijl Leila de laatste hap in haar mond stak, was haar hand zijn slappe penis al aan het strelen. De handen van Tim jeukten. Hij wou met de stevige borsten te spelen.

Heel even moest de een en twintig jarige over zijn penis strelen of hij stond weer paraat. Ze begon hem lichtjes af te trekken. Tim was aan het ravotten met haar prachtige borsten. Leila, weer zo geil als wat schoof op zijn schoot. Haar kaal geschoren kutje zocht de eikel, en vond hem vlug. Ze open de poort naar de hemel. Tim mocht er binnen. Daar kwam hij veel bekenden tegen. Leila begon stilletjes aan traag te wippen op de stijve penis. Niet lang echter, ze draaide zich met haar gezicht naar Tim. Hun tongen vonden mekaar. Het was een sensuele kennismaking. Plots sloeg Leila haar hoofd in de nek. De borsten dansten een sirtaki. In een heel hoog tempo wipte ze op de grote stijve penis. Na een minuut schreeuwde ze het uit.

"Ja! Oh, ja!O! Ja!Oh ja! Oh!Ja, ja, oh! Oh! Ja, nu! Nu! Ik kom klaar, oh Tim ik kom opnieuw, wat gebeurd er toch.”

Ze stopte met wippen. Tim nam het over. Zijn grote stijve penis boorde zich telkens in haar lekkend, heet kutje. Hij voelde zijn sperma komen. Nog een halve minuut misschien. Leila zat er half versuft bij toen hij zijn zaad in haar grotje spoot kwam ook zij weer klaar, hoewel ze het blijkbaar niet besefte.

Tim tilde haar op en droeg haar naar de gastenkamer.

Leila sliep tot de morgen.

Lovemeshewrote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post541

Timmeke 4

LovemeshewroteGeplaatst door My 4Fingers di, maart 01, 2011 02:03:22

Kate en Iris

Er volgde nog een laatste sessie. Slechts twee vrouwen hadden ingeschreven. De ene noemde Kate en de andere Iris. Kate was nog maar een week in de buurt gaan wonen met haar man en een dochter van drie. Met haar vijf en twintig één van de jongste. Ook wel de mooiste. Kate was duidelijk een dame met klasse. Haar witte deux pieces van zuivere scheerwol was daar getuige van. Ze droeg het gitzwarte haar plat tegen haar mooi ovale hoofd. Achteraan droeg ze een dot.

Uit een gesprek tussenin begreep ik dat zo mannequin was. Inderdaad haar figuur leunde bij het ideale beeld dat ik en veel andere mannen, ook wel vrouwen denk ik, heb. Een meter tachtig, vijf en vijftig kilo en haar maten logen er niet om. 90-60-90.

De andere cursiste, Iris had bijna dezelfde maten en was ook mooi. Toch zag men dat er verschil zich manifesteerde. De lessen waren uiteraard gemakkelijker voor Tim. Het programma afwerken ging dan ook vlotter dan de vorige keren. Op de laatste dag stelde Kate voor om met ons drietjes bij haar thuis iets te komen drinken. Daar de grote knappe villa in Spaanse stijl op vijf minuten stappen lag gingen we te voet.

“Is je man thuis?” vroeg Iris om een gesprek op gang te brengen.

“Nee, we zijn met ons drie.” Antwoordde Kate. Het was al te laat om een nieuwe vraag te stellen. Kate nodigde ons uit plaats te nemen in het prachtige salon. Ze verdween in de keuken en kwam terug met een fles Moet et Chandon brut en drie glazen. Even later nipten we aan een glas heerlijke godendrank. Er werd nog nagepraat over zelfverdediging. De beide dames vonden het heel leerrijk en nuttig. “Het is te hopen dat jullie het nooit nodig hebben.” Kwam Tim ertussen.

De zevenentwintig jarige blonde Iris bleek toch wel genoeg letters gevreten te hebben want in het taalgebruik deed ze niet onder. Kate van haar kant liet niet blijken dat ze heel veel geld verdiende op de catwalk. De twee vrouwen konden het goed met mekaar stellen. Onoverkomelijk ging het gesprek richting seks.

“Wij hebben een heel gewoon seksleven. Eens per maand vrijen we uitgebreid.” Vertelde Iris bedgeheimen. Tim en Kate glimlachten.

“Bij ons is dat om de drie weken als mijn man in het land is.” Gaf Kate op haar beurt een geheim prijs.

“En jij Tim?” vroeg Iris onverwacht.

“Ik ben vrijgezel.” Zei ik.

“Ik heb een ideetje Iris.” Zei Kate. Ze wenkte Iris naar de keuken. Even later kwamen ze lachend terug. Ze gingen voor Tim staan nadat Kate een muziekje had opgelegd. Samen begonnen ze aan een striptease. Tim genoot er van. Hij liet het gebeuren, keek vanuit zijn zetel toe.

Na de schoenen en het mantelpakje en haar jurk was het de beurt aan haar met kant afgewerkte beha. Haar prachtige borsten stonden stijf recht naar voor. De tepels reageerde toen ze er met haar duim over wreef.

Naast haar stond Iris haar best te doen Tim te verleiden. Haar tieten waren kleiner, fijner met minder grote tepel. Dan was het de kunst om hun muis bedekkers op zulke geraffineerd mogelijke manier simultaan weg te toveren. Tim had niet anders verwacht, Kate droeg een string van een grote ontwerper. Iris droeg een prachtig satijnen slipje van de Wibra.

“Allebei even mooi.” Vond Tim.

Iris had een driehoekje haar boven haar vagina, terwijl Kate een gladgeschoren ruimte rond haar genitaliën had. Ze stapten samen naar Tim.

“En nu jij.” Lachten ze in koor.

Samen begonnen ze Tim te strippen, heel traag. Nog voor ze aan zijn slip kwamen kwam zijn grote stijve penis recht vooruit te staan. Samen trokken de zwarte en de blonde de slip uit. Ze knielden en gingen elk aan een kant zijn penis likken. Als ze aan de eikel kwamen gingen hun tongen verder, voorbij de paarse eikel. Daar ontmoeten hun tongen elkaar. Even speelde ze, om dan terug de stijve penis zijdelings te likken tot aan zijn balzak. Zo gingen ze een tijdje door.

Doordat de vrouwen op hun knieën zaten en hij rechtstond kon Tim weinig doen. Tot ze eindelijk rechtkwamen.

Tim viel op zijn knieën. Een vinger schoof in het kutje van Iris, terwijl hij Kate begon te beffen. Onmiddellijk drukte Kate het hoofd van Tim tegen haar kletsnet kutje. Ondertussen vingerde hij Iris in een hoog tempo. Tim stopte met beffen, stond recht en zei.

”Kom we gaan naar de slaapkamer.” Daar hadden de dames wel oren naar. Ze duwde Tim op de rug. Kate zette zich boven hem. Met haar open druipende kut recht boven zijn grote stijve penis. Ze liet zich zakken tot haar spleetje zijn eikel voelde. Iris nam plaats boven zijn hoofd. Met haar gezicht naar Kate. Ze liet zich een klein beetje zakken. De tong van Tim schoot als een raket in haar kruis. Hij begon haar heftig te beffen. Tim was heel geil geworden. Kate liet zich op zijn penis zakken, zo ver ze kon. Dan begon ze traag op en neer te gaan. Al gauw ging dat sneller. Kate en Iris zaten naar mekaar. Hun monden gingen open en de tongen kwamen hun speelkameraad al tegemoet.

Ze begonnen mekaars borsten te kneden, te strelen en de tepels daar trokken ze aan. Kate ging nu heel snel wippen op de stijve penis van Tim. Hij befte Iris zo heftig dat ze een orgasme bijna niet kon tegen houden. Ook Kate was er kort bij. Tim bedacht een plan. Hij moest wel rap zijn. Zijn zaad was onderweg.

Hij tilde Kate vlug op en zijn sperma spoot op haar buik. Dan legde hij haar neer in 69 houding met Iris. Beide dames beften mekaar alsof hun leven er van afhing. Het was voor beid ook de eerste keer dat ze het met een vrouw deden. Amper een minuut hielden ze het vol. Zwaar schokkend, zwetend tegen de hel op kwamen ze gelijktijdig klaar.

Uitgeput lagen ze naast mekaar uit te blazen. Tim moest wat duwen en wringen om tussenin te geraken. Na vijf minuten van complete stilte, niemand sprak, niets bewoog. Tim likte zijn vingers nat. Dan ging hij eens poolshoogte nemen. Hij voelde met de linkerhand bij Kate, met de rechterhand bij Iris of hun kutje al droog waren. Dat bleek het geval. Om daar verandering in te brengen zou wel gaan maar hij besloot dat het genoeg was. Hij ging recht zitten.

“Dames, ik ga eerst douchen en daarna mogen jullie.” Zei Tim en kon het niet laten om een vinger in hun heerlijk kutje te steken.

“Trouwens, Kate waar is de douche?” voegde Tim er aan toe.

“Wacht, we kunnen samen in het binnenzwembad, dat is in de kelder.” Zei Kate.

Een paar minuten later waren ze alle drie aan het zwemmen in Adamskostuum. Een half uur later moesten Tim en Iris wel naar huis want Kate verwachte haar man.

Selma

Wie naar de lessen zelfverdediging wilden komen waren waarschijnlijk al geweest. Dus zette Tim daar een punt achter. Maar de tamtam had zijn werk gedaan.

Op een dag, zo tegen negentien uur belde men aan. Tim verwachte wel niemand maar je weet nooit. Een jonge vrouw, zo rond de dertig, stond voor hem.

“Bent U Tim?” vroeg ze.

“Dat klopt.” Antwoordde Tim.

“Is er geen belet?” vroeg de jonge vrouw beleefd.

“Nee, komt u binnen.” Nodigde Tim haar uit.

“Laat me met de deur in huis vallen. Van die lessen weet ik, ik heb ze zelf gevolgd. Maar je gaf hier nog bijlessen in iets anders.” Sprak de mooie jonge vrouw.

“Dat ga ik niet ontkennen. Om te vrijen moet je met twee zijn.” Repliceerde ik.

“Dat is juist.” Gaf ze toe. “Bij mij is het iets moeilijker. Als je op mijn voorstel niet ingaat even goede vrienden.” Begon de vrouw. “Mijn man en ik zouden graag kinderen willen. Omdat het na jaren nog niet lukte ben ik naar een gynaecoloog geweest. Met mij was er niets fout. Nu had ik een spelletje bedacht om aan sperma van mijn man te komen. We gingen op het bed liggen. Hij zou me moeten neuken op de ouderwetse manier en hij zou zijn sperma op mijn buik moeten schieten. Ik vertelde hem dat ik het dan in een potje zou doen en wegen. Ja, ik wou weten hoeveel zulke lading wel woog. Hij geloofde me. Een paar minuten later had ik zijn sperma in een potje. De volgende dag ben ik er mee naar de gynaecoloog geweest. Mijn vermoeden werd bevestigd. Mijn man was niet in het vermogen om kinderen te verwekken.” Legde ze uit.

“Als ik het goed begrijp zou je willen dat ik je een kind maak?” vroeg Tim.

“Daar komt het op neer.” Antwoordde ze. De jonge vrouw kreeg een sterk vermoeden dat het op een sisser zou aflopen.

“En kunstmatig?” vroeg Tim.

“Ik wil dat het normaal gemaakt word.” Zei ze een beetje bitter. Tim nam haar in zijn armen. Zuiver rekening houden met seks, had Tim zeker geen bezwaar. Selma straalde een zekere aantrekkelijkheid uit. Alleen het doel hield Tim wat op afstand. Hij was wat bang voor de gevolgen. Wat als het kind geboren word. Tim vreesde voor zijn emotie dan. Hij hield haar armen vast, duwde haar een beetje achteruit. Ze bekeken mekaar in de ogen.

“Luister Selma, ik wil best een kind bij jou verwekken. Er is echter een maar. Als we het doen wil ik echt vrijen, zonder de gedachten aan het maken van een kind.” Legde Tim uit.

“Zonder vrijen gaat het niet, niet gewoon jou piet stijf maken, mijn vagina vochtig maken en er in?” Vroeg Selma.

“Neen, zo werkt dat niet.” Zei Tim kordaat.

Selma moest er over nadenken. Met een andere man vrijen is overspel. En dat is niet haar bedoeling. Ze heeft een goed huwelijk.

“Het is best dat je komt als het de beste tijd is, de vruchtbaarste periode.” Zei Tim. “Dat is vandaag.” Zei Selma met gebogen hoofd.

“Wel Selma, het is aan u.” zei Tim. Hij verwachte dat ze de boot zou afhouden. Even bleef het stil. Tim wou niets forceren. Hoewel hij het wel zou zien zitten. Ze had een prachtig figuur, mooi glanzende blonde lange haren. Haar ogen drongen door jou als ze je bekeek, gaven je rillingen, gaven je stroomstoten in je penis.

Tim trok Selma dicht bij hem. Hij streelde haar rug. Een kus in haar nek hoorde daarbij. Even later voelde Tim lippen op zijn hals. Selma sloeg haar armen rond zijn taille. Tim liet haar rustig aan het idee wennen. De knappe blondine wist niet goed hoe ze zich moest gedragen. Tim stapte een paar centimeter achteruit. Hij nam haar hoofd in zijn handen. Ze keek naar beneden. Tim hief haar hoofd omhoog. Hij keek haar in de groenblauwe ogen. Kreeg een scheut in zijn piemel. Zijn mond ging naar haar met rode lippenstift gekleurde lippen. Hij opende zijn lippen en zij, na enige terughoudendheid ook. Het duurde even vooraleer haar tong de zijne wou ontmoeten. Eens het zover was, kwam de passie los.

Tim streelde haar onwaarschijnlijk mooie borsten over de pull heen. Haar tong vertelde aan zijn tong dat ze het lekker vond. Dan ging dezelfde hand onder de pull. Tim maakte de beha los. Daardoor kwamen haar borsten vrij. Voor zover hij kon voelen waren het echt prachtige borsten. Haar prachtige lichaam vertoonde schokkende bewegingen. Tim nam haar op, legde Selma in zijn armen en droeg haar naar de slaapkamer. Daar legde hij haar op het bed.

Neen, Selma protesteerde niet echt. Haar pull trok Tim over haar blonde hoofd. De rok werd ook verwijderd. Tim ontkleedde zich tot op zijn slip. De slip hield hij nog even aan, net als de tanga van Selma. Hij ging naast haar liggen. Tim speelde met haar stevige borsten. De tepels mochten zijn tanden voelen. Selma rilde. Zijn hand aaide haar vlakke buik. Plagend ging hij van haar borsten tot aan het klein plukje schaamhaar, om dan terug naar boven te gaan en in een cirkel rond haar borsten wandelde. Die weg deed de hand van Tim, eigenlijk een vinger, verschillende keren. Tot Selma plots zijn hand nam. Ze legde de open hand op haar vagina. Tim voelde enige vochtigheid.

“Oh, ja” fluisterde ze. Dan begon ze zijn borst te strelen. Na enige aarzeling zocht haar trillende hand zijn penis. Haar hand sloop binnen in zijn slip. Ze voelde de grote stijve penis van Tim.

“Oh, wat is die groot!” riep ze uit.

De platte hand van Tim streelde uitvoerig haar vagina. Tot er meer vocht kwam. Dan liet hij een vinger in haar kut schuiven. Tergend langzaam. Zo langzaam dat Selma zijn hand nam om zo de vinger dieper in haar laten schuiven.

Tim begreep wel dat het niet te uitvoerig mocht zijn. Het kwam er niet op aan om vaak en heel intens klaar te komen. Zijn gelegenheidspartner moest niet zo nodig menig orgasme krijgen. Pijpen en beffen, daar had hij zijn twijfels. Beter liet hij het initiatief daarvoor aan Selma over.

De knappe blondine gebruikte een voet om zijn slip naar beneden te duwen. Vervolgens nam ze zijn stijve penis in haar hand. Zachtjes begon ze er aan te trekken. Het vingeren ging nu al veel intenser. Het leek meer op neuken. Dat ze er van genoot voelde Tim wel aan de snelheid waarmee ze aan zijn piemel trok. Selma duwde Tim op zijn rug. Hij verwachte dat op hem zou gaan zitten om zodanig vlug zijn zaad in haar te krijgen.

Neen, ze boog zich voorover en nam zijn stijve grote penis in haar gretig likkende mond. Van pijpen had ze blijkbaar kaas gegeten. Ze likte en zoog als de beste. Dan sloeg ze een been over Tim zodat hij zicht had op haar open kut met de gezwollen lippen en de parels sap. Ze schoof iets naar achter zodat de tong van Tim er gemakkelijk inging. Hij befte haar heel heftig.

Selma verhoogde het ritme waarmee ze hem afzoog. Lang kon dat niet duren, ze begon al krampachtig te doen.

“Hoe wil je het?” vroeg Tim.

“Maak me niet uit, neuk me vlug, oh ik sta zo heet, doe met mij wat je wil.” Zuchtte ze.

Tim trok haar half van het bed. Legde haar op de rug en ging voor haar staan. Gemakkelijk schoof zijn grote stijve penis in haar lekkende kut. Niet meer dan vijf stoten waren er nodig om Selma een orgasme te bezorgen.

Tim ramde ondertussen verder en harder in haar. Een paar tellen later spoot hij zijn warme zaad tegen haar baarmoeder. Tim tilde haar een beetje op en legde de blonde vrouw helemaal op het bed. Hij ging er naast liggen. Selma draaide haar hoofd naar hem.

”Bedankt.” zei ze zacht en gaf Tim een kus op de mond, maar die bleef gesloten.

Na enige tijd waren ze beide bekomen. Nog een tas koffie dronken ze samen.

“En viel het mee?” vroeg Tim. “Eigenlijk mag ik het niet zeggen, ik heb er zalig van genoten. Ik weet dat was niet de bedoeling. Begrijp je me?” vroeg ze dan.

“Ik kan er goed inkomen, ik kon er goed inkomen ook. Neen, ik begrijp je volkomen. Maar kinderen maken zonder er van te genieten is pas zondig. Pas op er is hier geen sprake van overspel. Het was het nuttige aan het aangename voegen."

Na een half uur ging Selma, vol zaad en vol goede moed naar huis.

“Mocht het niet gelukt zijn mag je altijd terugkomen.” Had Tim nog gezegd.

Zes weken later kreeg Tim een kaartje in de bus. Geen afzender, alleen de tekst: “Het is gelukt.”

Lovemeshewrote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post534

Timmeke! Wat doe je nu? - 3.6

LovemeshewroteGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 20, 2011 17:56:36

Georgette

De zelfverdediging cursus had zijn effect niet gemist. Vrouwen in het dorp spraken er over. Georgette kwam bij Tim om te vragen nog eens een sessie te houden.

“Och, waarom niet, maar het moet op een woensdagvoormiddag, anders heb ik de zaal niet ter beschikking.” Antwoordde hij. Georgette was opgetogen over de vlotte afhandeling.

“Tim, mag ik nu eens iets vragen, ik er wel geen zaken mee maar toch. Heb je na de lesuren iets gedaan met de cursisten?” vroeg Georgette ernstig. “Liegen heeft geen zin. We zijn allen meerderjarig en ongetrouwd. Waarom niet vraag ik me het dan af.” Repliceerde Tim.

“Natuurlijk, je hebt volkomen gelijk. Als ik wat jonger en mooier was, nou ik zou er niet nee tegen zeggen.” Flapte Georgette haar droom er uit.

“Kom Georgette nu overdrijf je toch. Je bent nog heel knap. En oud, je bent net zo oud als je het wil.” Bracht Tim haar in de war.

De bal lag nu in haar kamp. Hier zat ze toch wel even klem. Vraag was of ze zichzelf zou blootgeven, of zou ze haar verlangens verdringen. Tim had genoeg mensenkennis om de mensen door te hebben. Waarschijnlijk had ze wel tijd. Het was een feit dat ze naar Tim kwam. Hij wou de keuze wat vergemakkelijken.

“Georgette kom eens bij mij zitten.” Nodigde Tim haar uit. “We kennen mekaar al lang genoeg. Voor mij ben je altijd een droom van een vrouw geweest. Marilyn Monroe was een favoriete actrice, en jij trekt er werkelijk op. Wat kan een man nog meer wensen dan met zo iemand als jij te kunnen vrijen. “Luchtte Tim zijn hart.

Georgette ging onmiddellijk naar Tim toe. Ze zette zich naast hem en met een verlossend gevoel opende ze haar mond en haar tong drong diep in de mond van Tim waar ze op zoek ging naar zijn tong. Tegelijkertijd knoopte ze haar kanten witte blouse los. Tim trok alvast zijn jeansbroek uit. Ook zijn hemd knoopte de blonde vrouw helemaal open. Ze streelde zijn sterke, licht behaarde, borstkas. Tim nam de maat van haar stevige borsten. Het waren pronkstukken. De stijve tepel in een klein tepelhof trokken zijn aandacht. De beha had een sluiting vooraan. Dat maakte het hem gemakkelijker om dat stukje fijn textiel te verwijderen. Hij kneedde de prachtige tieten stevig. Duidelijk genoot de knappe vrouw er van.

“Kom.” Zei Tim en begeleide haar naar zijn bed. Zij ging onmiddellijk op haar rug liggen. Vlug trok ze de slip van Tim uit en slaakte een kreet.

”Amaai, wat een grote!”. Ze nam hem in haar hand en begon er meteen aan te trekken. Aanvankelijk trok ze de grote stijve penis langzaam af.

Tim liet zijn hand naar haar kale kut gaan. Er hingen al dauwdruppels aan. Heel voorzichtig trok hij haar string omlaag. Even bedacht hij; ” Een vrouw op die leeftijd met een string.” Veel tijd om te denken had hij echter niet.

“Ja Tim, vinger me, oh ja laat je vingers in mijn kut binnendringen.” Smeekte de blondine.

Dat moest ze geen drie keer vragen. Diep drongen drie grote vingers in haar vagina. Na de wand te hebben afgetast gingen zijn vingers haar stevig neuken. De vijf en veertig jarige knappe slanke vrouw wist zich zo te draaien dat ze de penis in haar mond kon nemen. Gedeeltelijk toch. De rest was nog genoeg om er haar hand rond te leggen om hem af te trekken, wat ze dan ook deed. Al zuigend aan de eikel van de grote stijve lul trok ze hem gelijktijdig af.

Zijn vingers gingen in een hoog tempo in en uit haar kletsnatte kut. Terwijl ze hem pijpte en aftrok streelde ze met haar vrije hand zijn balzak. Op zijn beurt draaide Tim zich in een 69 houding. Door dat manoever was de grote stijve penis uit haar gulzige mond gegleden. Heel gauw nam ze de eikel terug in haar gretige mond. Direct ging ze verder met pijpen.

Tim van zijn kant stak gretig zijn tong in haar druipende kut. Hij likte haar overal binnenin. Om daarna zijn tong uit haar kletsnatte kut te halen en haar te likken langs de buitenkant. Met lange halen ging zijn tong over heel haar vagina. Met zijn duim wreef hij over haar kittelaar, die nog meer zwol. De andere hand speelde met haar tepels. Hij nam een tepel tussen twee vingers er rolde er mee, soms trok hij er aan.

Georgette pijpte hem op een verbluffende manier. Ze nam de rand van de eikel tussen haar tanden, beet er zachtjes op en liet dan een groot gedeelte van de enorme grote stijve penis in haar mond gaan, om er dan zo verrukkelijk aan te zuigen.

Tim voelde dat hij zou kunst en vlieg werk moeten doen om niet te vlug, dat wil zeggen voor haar, een orgasme te krijgen. Voorzichtig haalde hij zijn penis uit de gulzige mond van de vijf en veertig jarige blonde vrouw. Verbouwereerd bleef ze liggen met haar benen open, Het sap stroomde uit haar open kut. Tim ging naast haar op zijn rug liggen.

“Kom op me Marilyn?” vroeg Tim.

Ze voelde zich vereerd en ging op de bijna dertig jarige knappe bink zitten. Vrij gemakkelijk kreeg ze een stuk van zijn grote stijve penis in haar geopende kletsnatte kut. Haar Venusheuvel met alles daar rond blonk van haar sappen. Zachtjes liet ze zich neer gaan op zijn stijve penis. Om dan een beetje terug omhoog te gaan. Niet te ver. Want hem er terug insteken elke keer zou wel pijnlijk kunnen worden. Langzaam aan verhoogde ze het ritme. Tim begon tegen te stoten.

“Niet doen Tim niet bewegen, maar met mijn tieten spelen als je wil.” Zei ze. De man bleef dan stil zitten. Plots voelde hij hoe ze met de spieren van haar vagina ging werken. Ze trok zijn stijve penis af met haar spieren. Door sneller op en neer te wippen begonnen haar borsten fel te dansen. Tim hield ze niet meer onder controle. Een tijdje later ontspande ze haar kutspieren. Ze begon heftig te wippen. Plots sloeg ze het prachtige langen blonde haar naar achter samen met haar hoofd. Ze schokte op een moment zo hard dat de enorme grote stijve penis van Tim tot haar baarmoeder kwam. Ze gilde het uit van de pijn, gevolgd door een nooit ervaren orgasme. Ze viel van hem af. Uitgeteld als een bokser die een uppercut had gekregen.

Tim was onderweg naar een orgasme. Het was heel dichtbij. Georgette rolde op haar rug.

“Kom spuit alles maar in mijn mond.” Smeekte ze.

Een paar tellen later proefde ze het zaad van Tim. Na een kwartier rusten en wat bij praten verliet de vijfenveertig jarige vrouw voldaan het huis van Tim. De volgende week zou de nieuwe lessenreeks beginnen.

Men kon inschrijven bij Georgette.

Anke

Net als de vorige sessie liep het op wieltjes. Er waren acht dames komen opdagen. Ze namen de cursus ernstig op. Daar was Tim blij mee. Qua schoonheid stak er niemand bovenuit. Allen waren slank of een maatje meer. Echt zwaarlijvige of sprieten waren er niet bij. Na de laatste sessie kwam Anke naar mij.

“Tim, mag ik eens iets vragen?”

“Vraag maar."

“Mijn man is twee jaar geleden verongelukt, aangereden toen hij de straat overstak. Laat ons een kat een kat noemen, ik ben twee en dertig, dan heb je nog gevoelens en verlangens. In het begin, na de rouwperiode heb je daar nog geen behoefte aan, later is het vingeren en nog later de dildo. Maar een dildo is geen man. Begrijp je.” Legde Anke eerlijk haar toestand uit.

“Daar heb ik begrip voor.” Zei een aangeslagen Tim.

“Ik moet zeggen dat ik nogal goed bevriend ben met Annette, de vrouw van de agent. Annette woont in onze wijk met hulp van haar ouders. Vijftien jaar geleden is haar moeder overleden en tien jaar geleden haar vader. Vader stond aan het hoofd van imperium, hij had in vier en twintig landen winkels. Hier in Vlaanderen vijftien. Schatrijk was die man, en Annette enige dochter. Ze heeft het bedrijf verkocht voor ettelijke miljoen. Maar ik wijk af, Annette vertelde me ook dat je thuis –bijlessen- geeft.” Legde ze uit. Tim zag dat haar hand trilde van de zenuwen.

“Kijk Anke, ik ga eerlijk zijn. Je tekort aan seks wil ik wel opvullen. Een relatie zal het nooit worden. Zo eens in de maand lekker vrijen dat kan, verwacht niets meer.” Verduidelijkte Tim zijn standpunt.

“Het is zoals Annette zei, jij bent een eerlijk en heerlijk man.” Zei Anke. Ze spraken af de volgende dag.

De twee en dertig jarige mooie vrouw kwam op tijd bij Tim aan. Anke was nu niet direct een –wauw- vrouw maar menig man zal haar toch wel achterna kijken. Haar ovale gelaat zag er gewoon uit. Haar figuur niet echt superslank maar toch bijna slank te noemen. Haar steekkontje was prachtig, niet breed maar achteruit. Wat Tim aan haar opviel tijdens de gewone sessie waren haar lange benen. Anke was dan ook een meter vijf en tachtig. Zoals ze tijdens de pauzes in de cursus vertelde hield ze van korte rokken en strakke T-shirts. Dat droeg ze dan ook toen ze naar Tim kwam. Na een frisdrank gedronken te hebben ging ze naast Tim zitten. Ze keken mekaar diep in de ogen, die van Anke waren grijsblauw.

“We weten waarvoor ik gekomen ben.” Zei Anke met een zekere vastberadenheid in haar stem.

“Ja.” Zuchtte Tim en sloeg zijn arm om haar heen. Met geopende mond benaderde ze zijn mond. Hun tongen kenden mekaar nog niet en gingen verstoppertje spelen. Anke had niet te kleine en niet te grote borsten. Zoiets tussen een B en een C cup. Tim wreef over het T-shirt heen over haar borsten. Een beetje peervormig waren ze. De tepels sprongen op bij de eerste aanraking. Om op adem te komen gingen de lippen van mekaar. “Zullen we ons alvast uitkleden?” vroeg Anke.

Tim had geen bezwaren. Even later zaten ze naakt op de zetel. Dezelfde houding werd aangenomen. Alleen dat Tim nu ten volle van haar peertjes kon genieten. Hij kon de tepels tussen zijn vingers rollen. De tongen werden moe en zochten ander werk. Die van Tim vloog al direct naar de stijve tepels. “Kom op mijn schoot zitten, zijdelings.” Zei Tim.

Anke voelde al onmiddellijk dat er iets onder haar kutje aan het groeien was. Annette had niet overdreven. Hun tongen waren uitgerust en begonnen de tweede helft.

Tim kneedde haar peervormig tieten. De andere hand ging op verkenning daar beneden. Net boven haar vochtig kutje had ze een streepje haar van een centimeter breed en vijf centimeter hoog. De vinger van Tim liep voorbij het streepje donker haar. Op haar hoofd was het haar blond. Tim kwam haar klitje tegen en aaide het fel. Daardoor vloeide er meer sap naar buiten. Toen hij zijn vinger in haar kutje stak rilde en zuchtte ze. Even lichte ze haar kontje om zijn hand meer vrijheid te geven. Dat was een misrekening, door haar kontje omhoog te brengen kreeg zijn stijve grote penis de vrijheid rechtop te gaan staan. Toevallig schoot hij recht in haar nat open kutje. Anke liet zich zo diep mogelijk zakken.

“Oh dat is zalig.” Zuchtte ze. Even bleef ze gewoon zitten genieten van een penis in haar kutje. Met die zaligmaker nog in haar eng kutje draaide Tim haar om. Ze zaten nu met hun gezicht naar mekaar.

Tim hield haar vast in de lende om ze bij het wippen te helpen. Zachtjes begon ze er aan. Traag en voorzichtig ging ze op en neer. Ze dreef het tempo op. Een beetje voor ze een orgasme ging krijgen tilde Tim haar van zijn stijve penis. Hij droeg haar naar het bed. Hij droeg de twee en dertig jarige vrouw tot aan het bed, zette haar op de benen en boog haar bovenlichaam tot op de matras. Anke opende haar benen zover ze kon. Tim ging achter haar staan en schoof zijn grote stijve penis in haar gleuf.

In een gezapig tempo begon hij haar te neuken. Na een paar minuten begon hij te rammen in haar lekkend kutje. Om de seks te kort komende vrouw behulpzaam te zijn, besloot Tim nog een andere houding aan te nemen.

Hij draaide haar om, stak zijn stijve penis in haar druipend kutje, tilde haar een beetje op, nam haar lange benen en sloeg ze elk aan een kant van zijn taille. Daarna liet hij haar op zijn stijve penis wippen.

Een orgasme was op komst. Aan de noodrem trekken zou niet meer helpen. Inderdaad, de twee en dertig jarige vrouw kwam voor het eerst sinds de dood van haar man klaar. Een orgasme om U tegen te zeggen. Gelukkig dacht Tim er op tijd aan dat ze misschien wel geen pil gebruikt.

Ze was nog bezig bij te komen van dat fantastische orgasme.

“Ik ga komen!” riep Tim plots. Een bijdehands Anke boog zich en nam de peniskop in haar mond. Gretig zoog ze bijna alles op. Een paar druppels liepen uit haar likkende mond. Beide waren moe en gingen wat op het bed liggen. Ze hadden allebei tijd genoeg.

Na een uur of twee werd Anke wakker.

“Jij verdient je hemel wel, zulke goede mens kom je niet vaak tegen.” Fluisterde ze in zijn oor.

Tim had het niet gehoord. Pas toen Anke zo vrijpostig was geweest om te douchen in zijn huis deed Tim zijn ogen open. Ze spraken af geen afspraak te maken.

“Als ik zin heb dan bel ik.” Zei de vrouw. Tim vond het goed.

De volgende dag nog voor de middag belde Anke. Die dag kon Tim onmogelijk want zijn vrouw had verlof. De daarop volgende dag kon het wel.

Lovemeshewrote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post527

Timmeke, wat doe je nu? 1 & 2.6

LovemeshewroteGeplaatst door My 4Fingers ma, februari 07, 2011 01:59:26

Timmeke, Timmeke wat doe je nu?

Hoofdstuk 1.6

Sofie

In wat men in het dorp de rijke buurt noemde omdat het een wijk was met prachtige villa’s woonde Georgette. Het laatste half jaar werden daar verschillende vrouwen lastig gevallen. Met haar vijfenveertig jaar zag Georgette er nog knap uit, slank, maatje veertig en een C cup. Haar tieten hingen wel een iets maar van hang tieten kon men nog niet spreken. Haar lang van nature gekruld blond haar, gaf haar een soort Marilyn Monroe uitzicht. Dat moest ze vaak horen.

Het buurtcomité van vrouwen hielden een vergadering. Daar had Georgette Tim bij gevraagd. Ze kende Tim nog van de tennisclub. Tim gaf haar zoon les. Hij was achter in de twintig, goed gebouwd en vooral eerlijk en rustig. Er waren tien dames naar de vergadering gekomen. Nadat Georgette de inleiding had gedaan gaf ze het woord aan Tim.

“Ja dames ik zie dat jullie niet gekleed bent om te vechten, en dat is wat de cursus inhoud.” Begon hij. “Misschien is het mogelijk wat kledij uit te doen. Ik zie dat jullie allemaal dure jurken dragen dus die trekken we best niet aan flarden.” Ging hij verder.

De dames keken mekaar aan, met twijfels. Tot Anita haar jurk uittrok. Ze stond er nog met enkel een behaatje, maat B en een bijpassende slip. Daarna volgden de andere dames.

“Goed als we er allemaal klaar voor zijn dan kunnen we starten. Wat we vooral gaan leren is zelfverdediging. Als er iemand U lastig valt kan U er voor zorgen dat zijn feestje niet doorgaat. Wat we nu gaan doen zijn eenvoudige dingen. Vorm maar een paar. Ga een halve meter van mekaar staan. Goed zo. De dames aan de linkerkant gaan proberen een mep te geven. Let op doe dat rustig en traag. De dames aan de rechterkant gaan leren die slag af te weren. Kijk allemaal goed. Ik ga het even demonstreren. Wie wil mij een mep geven?

Iemand, zo te zien de jongste, stak haar hand op.

En u bent?” vroeg Tim.

“Sofhie” zei de vrouw. Ze gingen in positie staan. Sofhie haalde uit. Snel haalde hij zijn arm naar boven en hield zo de slag tegen.

“Dames doe dat na maar wees voorzichtig, het komt er nu niet op aan om te kunnen raken. Doe deze oefening vijf keer en wissel dan om.”

Dat lukte vrij goed.

“Kijk dames voor de volgende oefeningen zou ik het op prijs stellen dat we individueel gaan werken. Het kan gemakkelijk in het zaaltje van de judo. Wat we nu nog gaan doen is een aanval langs achter afweren. Sofhie komt u nog eens."

Sofhie ging achter Tim staan en sloeg haar arm rond zijn nek. Toen ze dacht hem goed in de tang te hebben stak Tim vliegensvlug zijn twee armen tussen haar armen en sloeg dan zijn armen naar buiten. Arme Sofhie moest lossen.

“Kijk we gaan het daar niet bij laten. Aan de afslagen komt nog een vervolg, we gaan de aanvaller leren overmeesteren. Maar dat doen we nu niet. We kunnen wel eens proberen wat ik en Sofhie daarnet deden. Wel voorzichtig zijn."

De dames hadden het ieder om beurt vijf keer gedaan en de eerste kennismaking met zelfverdediging zat er op.

“Kijk dames woensdag voormiddag zou het kunnen voor mij.” Zei Tim.

Voor iedereen ging dat. Tim had per woensdagvoormiddag drie dames gepland. Elk een uur. Hij drong er op aan om sportieve kledij te dragen.

Sofhie, de jongste met haar achttien kwam als eerste. Zij was ook de enige die een string droeg de eerste keer. Nu droeg ze een heel strakke legging en een T-shirt dat niks verborgen hield. Net als Samantha had ze een C cup. Maar bij deze jongedame stonde de tieten nog rechtop. Tim deed met haar verschillende oefeningen. Ze was er vlug mee weg. Na een uur namen ze afscheid met een kus. Tot zijn verbazing stak Sofhie haar tong in de mond van Tim. Hij schrok even.

“Vanavond bij mij thuis, ik woon alleen.” Zei ze met een zachte stem en gaf haar adreskaartje.

Tim moest nog even bekomen. Dat was niet zijn gewoonte. Daarbij heeft hij een prachtige vrouw en twee kinderen thuis. Er was geen reden om het ergens anders te zoeken.

De klok wees negentien uur aan.

“Ik zou nog graag een uur les willen gaan geven, er is iemand bij die traag van begrip is.” Zei hij tegen zijn schattig vrouwtje.

“Goed ga maar, ben je thuis tegen dat Thuis begint?” vroeg ze.

“Absoluut” riep hij nog toen hij de deur dicht trok.

Een vijftal minuten later stond hij in de woonkamer van Sofhie. Ze bood hem drinken aan en ging tegenover hem zitten.

Nu droeg ze een ultra kort rokje en een blouse waarvan de vijf bovenste knoopjes los waren. Haar borsten hingen er half uit. Tim zag al direct dat ze geen slipje of beha aan had.

“Ik vlinder niet van de ene naar de andere.” Zei Sofhie op een bijna verontschuldigende toon. Tim keek haar aan, diep in haar ogen.

“Echt het is al bijna een jaar geleden dat ik gevreeën heb.” Voegde ze er aan toe.

“Ik geloof u.” zei Tim. De jonge knappe vrouw met grasgroene ogen kwam naar hem toe. Op amper twintig centimeter stond voor hem. Sofhie nam zijn hand en legde die op een dij. Langzaam schoof ze de hand omhoog, tot op vijf centimeter van haar vocht sterk behaarde kut. Als hij verder wou hield ze hem tegen. Ze begon aan zijn broeksriem te frunniken. Al gauw lagen zijn kleren op een hoop in een andere zetel. Ze deed haar rokje uit. De blouse nam Tim voor zijn rekening. Een paar ferme stevige tieten met kanjers van tepels werden helemaal vrij gegeven. Tim nam een borst in zijn grote hand en ging op verkenning. Even later zat hij er mee te spelen. Ze stonden vlak bij elkaar. Terwijl Tim zich geconcentreerd had op haar prachtige borsten, ging haar kleine hand naar zijn enorme penis.

Een korte zachte streling was genoeg om hem een erectie van jewelste te geven. “Hallo moeder, is me dat een groot exemplaar!” riep de jonge dame uit. Dan probeerde ze haar hand rond de stijve penis van Tim te leggen. Langzaam begon ze er aan te trekken. Duidelijk dat ze geen groentje meer was.

Tim liet een borst los en zijn hand ging naar beneden. Langs haar vlakke buikje over haar prachtige dijen tot aan haar zwaar behaard kutje. Het leek wel of ze hield haar spleetje verborgen. Als Tim ’s hand aan haar kutje kwam voelde hij dat het kroezelige haar vochtig was, als de dauw op een groen gazon.

Sofhie ging nu vlak voor Tim staan, ze was iets groter. Terwijl ze aan zijn grote stijve penis trok stapte ze nog dichterbij. Nu raakte zijn eikel haar kutje. De lippen zwollen op en het vocht vermeerderde voelbaar. Tenminste Tim voelde dat. Met het sap uit haar nauw kutje bevochtigde ze zijn stijve leuter. Vervolgens hield ze de paarse eikel tegen haar spleetje. Door op haar tenen te staan om hem toegang te geven, zich vervolgens te laten zakken, zat de stijve knots half in haar kutje.

Terug met haar voetzolen op de grond herhaalde ze die op en neergaande beweging geregeld. In een gezapig tempo bleef ze Tim neuken. Hij nam en stijve tepel in zijn mond. Met de andere hand hield hij haar in evenwicht door zijn hand onder haar kontje te houden.

De achttien jarige dreef het tempo op. Haar hoofd sloeg naar achter, haar prachtige tieten naar voor. Omdat Tim het in de mot had dat het niet lang meer zou duren of ze zou klaarkomen, zakte Tim even door zijn knieën. Zijn grote stijve penis floepte uit het enge spleetje. Met gemak tilde hij de jongedame op en droeg haar naar haar bed. Hij legde haar neer op de rug.

Dan ging hij met zijn stijve lul achter haar hoofd op zijn knieën zitten. Instinctief nam Sofhie de paal in haar hand en bracht hem naar haar mond. Gulzig begon ze hem te pijpen. Met een vrije hand speelde ze met zijn ballen.

Tim boog zich een beetje naar voor zodat hij aan haar prachtige stevige tieten kon. Hij zoog de tepels om beurten in zijn mond om er dan zachtjes op te bijten. Met een beetje rekken kon hij haar vingeren. Hij hoorde haar zuchten. Even dacht hij er aan te vragen of het goed was, maar dat vond hij niet veilig. Hij kroop nog verder omlaag en kon zijn tong in haar grotje steken. De tong was blij want ze draaide toertjes in haar vagina.

Sofhie begon te schokken, te zuchten en kon haar lichaam niet meer onder controle houden.

Tim kroop recht. Hij draaide zich om en ging op zijn rug liggen. Sofhie begreep de hint en ging op hem zitten. Ze zat met haar rug naar zijn gezicht.

“Zo gaat hij dieper.” Zei ze met een glimlach. Haar kutje lekte uit. Gemakkelijk schoof ze over de stokstijve penis van Tim. Onmiddellijk begon ze wild te wippen. Tim had alle moeite van de wereld om haar borsten in zijn handen te kunnen houden.

Plots, hoewel te verwachten hield ze het niet meer.

Met een luide schreeuw kwam ze klaar. Ze bleef lang komen. Haar orgasme duurde zeker drie minuten.

Tim hield haar vast en zette haar op handen en voeten. Zijn penis was in haar gebleven. Dan begon hij in haar nauwe kutje te rammen. Een minuut later spoot hij een lading lauw sperma op haar kontje. Tegelijkertijd brulde de jongedame een tweede lang orgasme uit.

Nog voor ‘Thuis’ begon kwam Tim thuis, moe maar zeker voldaan.

Hoofdstuk 2.6

Angel

De volgende dag was er weer zelfverdediging les. Deze keer was het een rossige, met kort haar en redelijk wat sproeten. Dat sierde haar. Angel heette ze. De rossige vrouw bleek vijfenveertig te zijn. Zo te zien waren dat vijfenveertig mooie lentes. Op het eerste zicht had ze nog een mooi slank figuur. Een beetje een steekkontje dat wel. Maar het stond haar beeldig. Pas toen ze haar joggingvest uittrok kon Tim vermoeden dat ze heel mooie tieten zou hebben. Nog vooruitsteken dat kan natuurlijk niet op die toch al een beetje gezegende leeftijd. Voor zover Tim er van kende. Ze deden samen een paar oefeningen. Dat lukte goed. Na de break, die vijf minuten duurde, tijd genoeg om Angel de kans te geven buiten een sigaret te gaan roken. Terug binnen gingen we verder met al wat ingewikkelder verdedigingstechnieken.

Tot we aan een oefening kwamen dat Angel achter Tim stond. Het was de bedoeling dat Angel Tim langs achter moest aanvallen. Daarbij zou Tim tussen zijn benen door een been van Angel nemen en naar voor trekken zodat de aanvalster op haar rug zou vallen. Angel was echter iets te vlug en bracht zelf haar been naar boven zodat ze recht in zijn kruis stampte.

“Auw!” Riep Tim en pakte naar zijn kruis.

“Oei, wat heb ik gedaan,” vroeg de vijfenveertig jarige slanke vrouw.

“Kom, ik zal er eens over wrijven.” Zei ze met spijt in haar stem. Dat had ze beter niet gedaan. De penis van Tim was de pijn al vergeten als een zachte vrouwenhand hem streelde. De grote penis van Tim had het blijkbaar verkeerd begrepen en kwam recht vooruit. Stijf als een lat, een stijve lat. Doordat Angel bleef wrijven kwam plots de eikel boven de rand van zijn joggingbroek uit.

“Amaai, dat is een stuk!” riep ze uit. Toch stopte ze niet met wrijven. Meer nog ze trok zijn broek naar beneden. De stijve penis sprong op. Angel viel op haar knieën. Nu likte ze de grote stijve lul over heel de lengte. Dan nam ze de eikel in haar gretige mond. Ze zoog een stuk lul naar binnen. Angel begon aan een pijpbeurt zoals Tim het nog niet ondergaan had. Hij kon niet anders dan zijn hand op haar ros achterhoofd te leggen om zijn penis dieper in haar gulzige mond te duwen. Zonder dat ze zijn mond los liet draaide ze zich om.

“Trek mijn broek en T-shirt uit!” riep ze geil. Duidelijk stond de rossige vrouw heet. Tim gehoorzaamde. Dan ging hij in de 69 houding liggen. Hij stopte onmiddellijk twee vingers in haar kletsnatte kut. Haar lippen waren erg gezwollen. Aan haar vagina te zien was deze vrouw geen jonge dame meer.

Tim vingerde haar op het tempo waarmee zij hem pijpte, heel snel. Even later viel zijn penis uit haar gulzige mond.

“Je moet me neuken, nu!” riep ze geil en ging op haar rug liggen met haar benen open. Tim deed alsof hij thuis was en gehoorzaamde. Met een flinke stoot ramde hij zijn grote stijve lul in haar open spleet. Ze slaakte een kreet toen hij er helemaal in ging. Hij ramde er op los. Geen twee minuten later schreeuwde Angel het uit.

”Ik kom, ja, ja! Ik kom! Oh! Tim niet stoppen, blijven rammen, ja! Oh, ja! Sneller, ja!"

Dan zweeg ze en enkel haar lichaam sprak, ze kwam heel lang klaar.

“Ik ga schieten!” riep Tim.

“In mijn mond.” Smeekte Angel.

Tim kroop omhoog. De eerste druppels vielen op een borst om tenslotte de volle lading in haar gulzige mond te spuiten.

Angel begreep dat de les gedaan was.

Annette

De volgende dag kwamen er nog drie dames. Vermits de eerste twee al wat oudere dames betrof moest Tim de oefeningen aanpassen. De eerste twee verliepen vlotjes met het broodnodige geduld.

Dan was het de beurt aan Annette, een prachtig ogende dertig jarige gehuwde vrouw. De anderen waren vrijgezellen of weduwen.

Nee, Annette had niet het ideale figuur. Annette had kleine tietjes. Haar kontje was ze misschien wel ergens vergeten. Maar toch was ze aantrekkelijk. Tim mocht haar wel. Hij hield van vrouwen met zwart haar. Zeker als het zo lang is als dat van deze getrouwde vrouw. Ze kan met het gitzwart haar gemakkelijk haar poepje afvegen. Ze kwam de judozaal in met een rok en een sweater.

“Sorry, maar ik ben helemaal niet sportief en heb dus geen sportkledij. Trouwens als je mij bekijk zie je dat ik dat niet nodig heb.” Verontschuldigde ze zich bij Tim.

“Geen punt.” Zei Tim. Ze deden enkele afweer oefeningen.

“Het gaat uitstekend.” Zei Tim naar waarheid.

“Mijn man is politieagent, en die heeft me ook al wat willen leren. Maar dat vlotte niet goed. Het is hij die me naar hier gestuurd heeft.” Verklaarde de jonge vrouw hoe het kwam dat ze al zoveel wist.

Ze namen een koffiepauze. Het was wel automaatkoffie maar beter dan niks.

"Voor de volgende oefeningen kun je best de rok uit doen.” Zei Tim. Hij liep naar de deur en deed ze op slot.

“Pottenkijkers kunnen we missen.” Zei Tim lachend.

“Mij goed, als het met minder kleren beter gaat, mij niet gelaten.” Zei Annette en trok haar sweater over haar hoofd. Tim zag dat haar tietjes niet veel groter waren dan zijn borsten.

“Stelt niet veel voor hé.” Lachte ze en wreef even over haar borstjes.

“Nee, groot durf ik ze niet noemen.” Zei Tim. Dan ontdeed ze zich van haar rok, een lange smalle rok. De jonge getrouwde vrouw droeg nog enkel een slip. Een doodgewone onderbroek. Niks sexy.

De oefeningen waren voor gevorderden. Dat ze de rok niet kon aanhouden bewezen sommige oefeningen.

Op een gegeven moment stond Annette achter Tim. Ze zou haar handen rond zijn nek leggen om hem te wurgen. Tim moest dan haar handen pakken en haar over zijn schouder op zijn rug leggen, om daarna door te kunnen trekken zodanig dat ze met haar rug op de grond voor hem kwam te liggen. Tim had door die doorgedreven oefeningen te doen een half stijve penis gekregen. Hij trok Annette over zijn hoofd, haar arm gleed weg. Daardoor gleed haar hand in zijn jogging. Ze kon afremmen door zijn halfstijve penis vast te pakken. Tim pakte haar in de lende en zette haar op de grond.

“Kom we doen deze oefening nog eens.” Zei Tim. Met tegenzin liet ze los wat ze vast had. Na drie pogingen lukte het.

“Kom en nu doen we het snel. Als je op de tatami, zeg maar mat valt dan doet het geen pijn.” Stelde hij haar gerust.

“Ik zal het nu niet doen, ook omdat de geslachtstoestand nu anders is dan het normaal zou zijn. Normaal is het een man die aanvalt en ben jij diegene die zich moet verdedigen.” Legde Tim uit.

De oefening ging goed maar toen Tim de jonge vrouw op de grond had liggen zei hij, “De volgende stap zal hem voor een tijdje uitschakelen, de tijd om hulp te zoeken. We zullen even de rollen omdraaien, ik ga op de grond liggen en jij staat boven mij.” Zei Tim en voegde de daad bij het woord.

“Kijk als je zover bent stamp dan maar eens goed tegen zijn ballenbak. Hij heeft zeker tijd nodig om te bekomen, en dan kan je weg.” Legde Tim uit.

Ze hielden het voor bekeken. Om wat uit te rusten namen ze plaats op een bank. Annette vertelde dat ze heel veel had opgestoken van de lessen. Ze voelde zich al veel veiliger. Ongewild, waarschijnlijk, legde ze haar hand op mijn bil.

“Wat was dat daarstraks toen ik uitgleed?” vroeg de jonge bijna naakte vrouw.

“Niet erg.” Lachte Tim.

“Heb ik je toch geen pijn gedaan?” vroeg de gitzwarte harige dertig jarige vrouw. Tim had niet de indruk dat ze op seks uit was. Het zag er een doodbrave vrouw uit. In al haar braafheid wreef ze over mijn kruis, waar ze mijn opstijvende penis tegen kwam. Dan pas besefte Tim dat ze nog enkel haar onderbroek droeg. Doordat ze bleef wrijven kwam mijn penis helemaal stijf te staan.

Annette voelde het. Ze bloosde.

"Heb ik dat gedaan?” vroeg ze met een glimlach.

“Inderdaad, jij bent de schuldige.” Lachte Tim.

“En wat nu?” vroeg ze gegeneerd.

“Nu moet jij ervoor zorgen dat het terug normaal gaat worden.” Zei Tim met een ernstig gezicht. Annette stond recht, ging voor hem staan.

"In orde. Maar, je zult moeten helpen. Bij ons is het de missionarishouding en niks meer. Maar ik wil leren.” Zei ze met blozende kaken.

Tim begrijpt eigenlijk niet dat zulke mooie vrouw alleen maar de missionarishouding kent. Tim zat er mee verveeld.

“Luister Annette, het is niet dat ik het niet wil maar hier en nu ligt nogal moeilijk. Het is al laat, binnen tien minuten komt de judo club oefenen. Om alles goed te leren is er meer tijd nodig.” Legde Tim uit. Aan zijn stijve grote penis te zien had hij wel zin. “Spijtig.” Zei ze met een pruilmondje. Ze begon zich terug aan te kleden.

“Weet je, morgen heb ik niks gepland. Wanneer kan jij? Vroeg hij.

“Liefst in de namiddag, mijn man moet om dertien uur beginnen.” Zei ze vol verwachting.

De volgende dag was Annette op tijd. Voor de gelegenheid had ze een heel kort plooienrokje aan, zoals vroeger bij tennis. Het T-shirt deed vermoeden dat er niet veel volk thuis was. We gingen zitten. Ze nam mijn hand in de hare.

"Zullen we eerst kussen?” vroeg Annette. “Daar word ik heet van.” Zei ze met een floeren stem. Onmiddellijk stak ze haar tong in de mond van Tim. Daar vonden twee vrienden mekaar. De gitzwarte dertig jarige begon zijn rug te aaien. Tim huiverde. Even lieten ze mekaar los. Vlug trokken ze hun kleren uit. Annette hield nog wel haar onderbroek aan. De hand van Tim streelde de kleine borstjes. Frappant was dat ze heel grote stevige tepels had. Tim speelde er mee. Ze genoot.

“Dat doen we thuis ook wel.” Zei de jonge dame. Omzichtig nam ze de grote stijve penis in haar hand. Dat doe ik thuis ook wel.” Ging ze verder.

"En me aftrekken ook?“ vroeg Tim.

“Ja dat wel.” Gaf ze toe.

“En likken? Vroeg Tim".

“Nee dat niet.” Zei ze met neergeslagen ogen.

“Ik ga hier geen theorieles geven, doe gewoon waar je zin in heeft.” Probeerde Tim haar gemoedsrust bij te brengen. Hij nam haar vast en zijn tong nodigde buiten zijn mond haar tong uit tot een spelletje. Ze beantwoorde de uitnodiging. Hij streelde haar kleine borstjes en grote tepels met een hand, de andere ging naar haar onderbroek. Hij wreef met zijn volle hand over de witte onderbroek heen haar vaginale omgeving. Ze was behaard. Niet overdreven veel maar er waren geen tekens van knipbeurten. Het was allemaal naturel.

“Kom we gaan op het bed liggen, dat is gemakkelijker.” Zei Tim en tilde haar op. Tim ontdeed Annette van haar onderbroek. Annette lag op haar rug. Ze wist niet wat te verwachten. Tim ging voor haar liggen. Even streelde hij het harige kutje. Door zijn streling kwam er vocht uit het spleetje. Tim trok zijn hand terug en stak zijn tong in haar harig poesje. De tong verkende heel de vagina tot groot jolijt van Annette. Haar lichaam schokte al een beetje. Dan ging Tim haar heel intens beffen.

“Oh, oh! Dat is geweldig, ja ga verder, oh ja!” Schreeuwde ze.

Tim verhoogde nog de intensiteit. Een paar minuten later begon Annette te schokken dat het een kunst was voor Tim om in haar druipende kutje te blijven. Plots, wel niet onverwacht, kwam ze luidkeels klaar. Zeker twee minuten lang bleef het orgasme duren. Het ebde weg.

“Nu het volgende.” Zei Tim.

“Is er nog iets dat ik niet ken?” vroeg ze blozend.

“Kom, ik ga nu op mijn rug liggen.” Zei Tim rustig. “Kom nu naast me zitten zodat je mijn penis gemakkelijk kan vastnemen.”

Ze ging op haar knieën naast hem zitten en nam de grote stijve penis in haar hand. Annette begon hem af te trekken zoals ze bij haar man deed. Normaal ging dat goed. Tim was er tevreden mee. Hij streelde haar kleine tietjes en grote tepels.

“Annette nu iets dat je nog niet gedaan hebt, lik langs mijn penis zoals bij een lolly maar niet in bijten. Als je er klaar voor bent mag je mijn penis in je mond nemen. Dan bewerk je hem met je tong en je mag er op zuigen. Klaar? Begin maar.” Zei Tim.

De dertigjarige getrouwde vrouw begon aan zijn penis te likken. Aanvankelijk twijfelend of hij het wel meende, of dat het geen grap was. Ze deed dat behoorlijk. Na een tijdje nam ze zijn eikel tussen haar lippen. Ze lijkt de eikel. Ook de rand eronder kreeg speeksel van haar. Na een beetje beraad nam ze een heel stuk van de grote stijve penis in haar gretige mond. Het duurde zowat tien minuten eer ze het spelletje doorhad. Vanaf dan begon ze hem heftig te pijpen. Na een vijftal minuten voelde Tim dat zijn sperma onderweg was naar buiten.

“Annette niet bang zijn, ik ga klaarkomen.”

De jonge vrouw liet zijn penis uit haar gretig zuigende mond vallen.

“En wat moet ik dan doen?” vroeg ze angstig, omdat ze in het onbekende terecht ging komen.

“Gewoon verder doen, je doet dat prima, seffens ga ik spuiten en dat kan in je mond of over je borsten. De keuze is aan jou. Als ik er bijna ben roep ik ja.” Vertelde Tim. Ze leek het te hebben begrepen.

De grote stijve penis verdween weer voor een gedeelte in haar gulzig zuigende mond. Nog geen minuut later riep Tim het magische woord

”Ja!”

Annette deed niks en pijpte verder. Ze probeerde alles in te slikken. De laatste druppel likte af.

Ze gingen naast mekaar liggen.

“Kun je nog? Of maken we een nieuwe afspraak?” vroeg Tim.

“Wat nog kunnen?” vroeg Annette nog na-schokkend.

“Kan je nog klaar komen?” vroeg Tim.

“Nu?” vroeg de dertig jarige vrouw.

“Seffens.” Lachte Tim en masseerde een borst. Met de andere hand aaide hij haar vlakke buik. Dat wond haar op. Ze streelde zijn borst. Haar hand ging naar beneden, daar lag het goud, daar zou seffens een grote stijve penis naar haar lachen. Annette nam de half stijve penis in haar hand. Dat was genoeg om hem opnieuw stijf te krijgen.

De hand van Tim bereikte de oase. Hij draaide zich in een bijna 69 houding.

Annette zag de enorme grote stijve penis plots boven haar mond verschijnen. Ze twijfelde geen seconde en nam hem in haar mond. Gulzig begon ze Tim te pijpen. Ze aaide zijn balzak. Tim van zijn kant zag de bijna droge beboste oase onder hem. Gretig likte hij dat prachtige kutje. De lipjes zwollen op het deurtje ging open.

“Kom maar binnen” fluisterde de vagina.

Tim nam de uitnodiging aan en zijn tong gleed naar binnen. Bijna onmiddellijk maakte hij neukbewegingen. Aan haar manier van zuigen werd hij gewaar dat ze er van genoot.

Annette zoog en likte zijn penis in een hoog tempo. Soms beet ze achter de rand van de eikel.

Ook Tim verhoogde de snelheid waarmee hij haar befte.

Een paar minuten waren voldoende om de slanke vrouw een nieuw orgasme te laten krijgen. Haar hele lichaam schokte heftig tot ze de top bereikte. De oh,s en de ah,s gingen een lange "ja!" Vooraf.

Annette kwam half recht greep het achterhoofd van Tim en drukte hem nog dichter bij haar bijna spuitende vagina. Tim stikte bijna.

Wonderlijk genoeg bleef ze komen. Tim kon het niet meer houden en verliet het kletsnatte kutje. Haar ietwat weelderige haar drupte alsof het motregende. Tim kwam recht draaide zich zodat hij met zijn penis in de omgeving van het druipende in kramp trekkende kutje kwam. Tim nam haar vast keerde haar met haar gezicht naar beneden.

Vervolgens zette hij haar armen en benen. Zoals een hondje. Annette wist niet wat hij ging doen. Ze had nog teveel werk met het verwerken van haar tweede orgasme. Tim zette zich achter haar en schoof zijn grote stijve penis traag in het ver openstaande spleetje. Om dan over te gaan tot het grote werk. Hij ramde zijn paal er in en in een fel hoog tempo naaide hij haar. Op zijn Antwerps gezegd ze waren aan het vogelen. Of nog anders, hij deed haar binnen.

Voor de arme, rijke, Annette werd het te veel. Na een minuut voelde ze het opnieuw opkomen.

“Nog, nog ja! Neuk me hard!” riep ze en viel omver.

Onmiddellijk viel ze in slaap.

Tim besefte dat dit het einde van de namiddag betekende. Even dacht hij er aan om zelf met zijn fluit te spelen en het zaad op haar te spuiten, maar daar zou zij niks aan hebben. Hij fatsoeneerde zichzelf en om vijftien uur maakte hij haar wakker. Een tas geurende warme koffie bracht Annette terug op de wereld.

“En hoe beviel het je, dit was meer dan de missionarishouding, niet?” vroeg Tim. “Och Tim, deze namiddag was geweldig, ik heb enorm genoten van alle standjes. Kan het dat ik drie maal ben klaar gekomen?” Vroeg ze op een heel tevreden klinkende manier, als een kind dat van Sinterklaas komt met veel lekkers.

“En thuis?” wou Tim weten.

“Mijn man, een schat daar niet van, houd niet van condooms en we hebben al twee kinderen, dus voor het zingen de kerk uit. Hij spuit dan gegarandeerd op mijn buik, en ik, ja ik blijf verweest achter.” Vertelde ze met een zekere droefheid in haar zachte stem.

“En de lessen zijn voorbij zeker?” vroeg ze in de hoop dat Tim de lessen wou vervolgen.

“Voor vandaag toch wel.” Zei Tim lachend. Hij nam de dertigjarige vrouw in zijn armen, kuste haar op de blozende wang.

”Niets belet je om een nieuwe afspraak te maken. Je kan bijvoorbeeld om de twee weken komen. Wat denk je? Denk er goed over na, bel me op het einde van de week maar. Je hebt een gelukkig gezin, ik wil dat niet kapot maken. Ik wil evenmin, laat dat duidelijk zijn, een relatie. Als we nog afspreken is het enkel om te neuken en te vrijen. Liefde is hier niet in het spel.” Legde hij zijn spelregels uit.

Met veel vragen en twijfels nam Annette afscheid.

Tim zag haar nooit meer terug. Ze had duidelijk voor haar gezin gekozen.

lovemeshewrote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post513

Naar het Gardameer

LovemeshewroteGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 23, 2011 16:41:07

Pech onderweg

Het was zomer. Heerlijke blauwe lucht, geen zuchtje wind en achtentwintig graden. Serge en Margareta Vertrokken naar de zon. Meer bepaald naar het Gardameer. Om acht uur genoten ze nog van en Vlaams ontbijt, spek en eieren. Dan vertrokken ze. Margareta reed als eerste. Het was nog niet te druk op de snelweg. Ze genoten van heerlijke muziek in de auto. Ze hadden een paar goede cd’s meegenomen. Serge had voorgesteld om met de bestelwagen te reizen. Daar kon meer bagage in dan in hun Porsche Carrera. Na twee uur rijden hielden ze halt aan een wegrestaurant. De benen strekken en een lekkere verse koffie drinken was hun doel. Er zat al behoorlijk wat volk, de meeste met koffie thee of een ontbijt. Na een half uur rijden ze verder. Het was de beurt aan Serge om het stuur in handen te nemen. Na amper tien kilometer reden ze Duitsland binnen. Daar begonnen de eerste beklimmingen al. Een tiental kilometer ging het nogal steil. Dat kon je merken aan de vrachtwagens en caravans, die kropen vooruit. Er kwam hoe langer hoe meer verkeer.

Voor de gelegenheid droeg Serge een korte broek en T-shirt. Margareta hield het bij een korte plooien rok en een T-shirt met nogal diepe uitsnijding. Beide zijramen stonden open zodat de zucht er doorheen kon, wat toch een beetje verkoeling gaf. Serge, een dertiger met kort bruin haar, normaal postuur, zeker geen machotype reed driehonderd kilometer tot de volgende grote parkeerplaats. Toen ze uitstapte zagen ze drie jonge vrouwen, meisjes misschien, rond de achttien misschien, aan een auto staan met de motorkap open.

“Zal ik eens gaan kijken dat ik kan helpen?” vroeg Serge aan zijn vrouw.

“Mij goed maar ik ga eerst binnen, ik moet dringend plassen.” Zei ze.

Serge stapte naar de meisjes toe.

“Problemen?” vroeg hij.

“Hij wil niet meer starten.” Zei het blonde meisje.

“Probeer eens.” Zei Serge tegen haar.

Het meisje kroop achter het stuur en deed een poging om de motor aan de praat te krijgen. Serge boog zich over de motor en zag vlug wat er mis was. De bougies waren blijkbaar vuil. Maar hij zei dat niet meteen.

Het zwartharig meisje was achter hem gaan staan.

Haar hand ging tussen zijn benen naar zijn kruis, nam zijn penis en zei: “Als je de auto kan starten mag je dit gereedschap bij mij gebruiken."

De brunette, die wel de grootste tieten had, zei dat hij bij haar ook wel mocht aan haar kutje likken. Ze tilde daarbij haar te kort rokje op en liet haar haarloos kutje zien. Een slip was er niet bij.

De blonde, die met het mooiste figuur, stapte uit de auto en bood Serge aan hem te pijpen.

De getrouwde dertigen dacht na. Kom zeg nu zelf zulke gelegenheid laat je als echte man toch niet schieten. Hij lachte binnensmonds bij de gedachte dat zij hem zouden laten schieten.

“Meisjes, willen jullie even wachten dan ga ik mijn vrouw vertellen dat de klus wel een uur kan duren." Hij knipoogde en ging naar het restaurant.

Even later kwam Serge terug bij de meisjes. Toen hij er aan kwam toonden ze alle fier hun beha’s en string. Dat beloofde. Serge keek in de koffer en vond er een vod. Hij draaide de bougies eruit en kuiste ze. Amper twee minuten later draaide de motor als nieuw.

Serge nam de meisjes mee naar zijn bestelwagen. Samen kropen ze er in. De blondine opende zijn broek, trok ze uit. Zij slip ook. Dan nam ze de halfstijve penis in haar mond en zoog er gretig aan. In een mum van tijd stond de penis van Serge op volle lengte en dikte. Hij groeide in de mond van de blonde griet.

Intussen kwam de brunette boven zijn gezicht staan met gespreide benen. Ze liet zich zakken tot hij met zijn tong in haar kale kutje kon. De druppels sap drupten op zijn neus. Met lange halen likte hij over heel de lengte van het natte kutje. De lipjes iets gezwollen maar veel is dat poesje nog niet buiten geweest. Terwijl de blonde hem probeerde te pijpen, ze was duidelijk onervaren, likte hij de kut van de brunette.

Lang duurde het niet of de brunette kon haar evenwicht niet meer houden. Heel vlug bereikte ze een hoogtepunt. Misschien wel haar eerste met een man. Ze rolde naast hem.

Het zwartharig meisje stond er op te kijken met twee vingers in haar weinig behaarde grotje. Ze bewoog de vingers traag om niet te vlug klaar te komen. De blondine nam de plaats in van de uitgebluste brunette en de zwartharige ging pardoes op zijn stijve grote penis zitten. Haar grotje was al nat genoeg zodat hij er gemakkelijk in ging.

De blondine was de tweede die de eindmeet bereikte. Ook de zwartharige kwam vlugger dan gehoopt klaar. Die stapte van Serge af en ging naast hem zitten. Serge had zijn ogen dicht, zo goed deed het met drie meiden.

Plots voelde hij opnieuw een sappige kut over zijn paal schuiven. In een hels tempo werd Serge bereden. Niet veel later spoot hij zijn warme zaad in een kletsnatte vagina. Serge opende zijn ogen en zag, zijn eigen vrouw. Ze lachte en zei: “Wel meiden laat jullie auto hier maar staan en ga met ons mee naar het Gardameer.”

De meisjes moesten wel eerst hun paspoort laten zien aan Margareta om te zien dat ze wel achttien waren, dat klopte.

“Weet je Serge, ik zal nu rijden dan kan jij hier achter wat rusten."

“Ik zal wel bij hem blijven.” Zei de blonde.” Dan is hij niet alleen.

Iedereen lachte en de reis ging verder.

lovemeshewrote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post503

Internaat deel 3

LovemeshewroteGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 17, 2011 01:48:01

Internaat 3.3

In de namiddag was er tennisles. Alles liep zoals gehoopt. De ouders van Jannie waren in de wolken omdat dochterlief gewonnen had.

De volgende dag, de donderdag kwam Jannie voor haar laatste seksles.

“Kom zet je.” Nodigde ik Jannie uit.

“Dit is de laatste keer dat we ons in deze omstandigheden zullen ontmoeten.” Begon ik ietwat plechtig. “We, jij zeker gaat vandaag de dingen doen die we deze week geleerd hebben. Pas op, ik speel het spel mee, het is niet te zeggen dat ik er onbewogen ga bij liggen, nee ik zal ook actief zijn. Maar je zal, dat hoop ik toch een moment komen dat je meer wil. Dat je zo’n groot verlangen hebt naar neuken. Ergens zal er een punt komen dat je tot het einde wil gaan. Dat je mijn penis in je vagina wil. Dat kan vlug zijn. Dat kan ook lang duren. Meestal is dat voor je klaarkomt. Tenzij je al vlug een orgasme krijgt dat je niet kan tegenhouden.” Legde ik uit.

“Ja.” Meer antwoordde ze niet.

“Kom dan gaan we er aan beginnen.” Ik stond op en nam haar bij haar hand. We gingen naast mekaar op het bed liggen met ons gezicht naar mekaar. Jannie opende haar mond, kwam naar mijn mond en liet haar tong zacht bij mij binnensluipen. De speelkameraadjes vonden elkaar in een meeslepend dans.

Mijn seksstudente, ik bleef het gek vinden dat een meisje van achttien nog in 't algemeen zo weinig wist over vrijen. Maar, achteraf bekeken vond ik het niet erg.

Jannie begon mijn borst te strelen. Ik nam een borst van haar in mijn handen en kneep er heel zachtjes in. De tepel kreeg een vermoeden dat er wat op til was en sprong rechtop. Nog maar net stond de tepel stijf of hij werd tussen twee vingers gerold.

Jannie rilde even. Haar hand ging naar lagere regionen. Daar vond ze mijn penis die net als haar tepels naar de kermis wou. Nadat ze hem aanraakte en streelde over heel de lengte, werd hij stijf als een soldaat op wacht. Hij deed zijn plicht en wachtte op instructies.

Ik schoof een beetje naar boven omdat ze nu er moeilijk bij kon. De greep werd vaster. Ze begon mijn stijve middelmatig grote penis af te trekken.

Een hand van mij ging over haar gladde buikje met een huid van perziken. Langs haar kale venusheuvel bereikt mijn hand haar spleetje. Het was een beetje vochtig. Dus het voorspel had nog wat tijd nodig. Om haar nog wat natter te laten worden, straks nodig voor de penetratie, streelde ik haar spleetje zonder binnen te gaan. Even over haar klitje wrijven deed haar huiveren, schokken. Om het gemakkelijker te maken gingen we naast elkaar liggen. Terwijl een hand van mij haar toch wel wat kleine borstje bespeelde wandelde de andere hand over haar vochtig wordende spleetje.

Jannie trok me af om dan latere mijn stijve penis in haar gulzige mond te steken. Ze zoog hem op, helemaal in haar mond. Wonderbaarlijk hoe deze achttienjarige op zulke korte tijd zoveel geleerd heeft. Waarschijnlijk heeft dat wel te maken met wat we soms een dierlijk instinct noemen.

Ze pijpte me geweldig. Dan haalde ze haar mond weg en mijn penis leek ineens een lekstok voor haar tong. Haar tong gleed over mijn stijve als een schaatsster over glad ijs. Tijd om eens kijken hoe het in haar kaal spleetje zou voelen. Voorzichtig duwde ik twee vingers naar binnen.

“Oh.” Liet ze zich ontvallen. Mijn vingers waanden zich op een atletiekpiste, ze draaiden rondjes. Tot groot jolijt van Jannie.

Dan begon ze me weer te pijpen. Zonder dat mijn penis uit haar natte mond ging en ik mijn vingers uit haar heerlijk nauw spleetje haalde, draaiden we tot we aan de 69 houding bereikten.

Dat had ze nog niet meegemaakt. Mijn tong gleed als een mes door boter in haar opengesperde spleetje. Al gauw liet ik mijn tong haar neuken. Het pijpen heftiger.

Na een tijd was het kreunen en zuchten niet meer te tellen en vermoede ik dat een orgasme op de loer lag. Voorzichtig haalde ik mijn tong uit haar sappig spleetje. “Nog, nog ik wil klaarkomen. Ja laat me klaarkomen.” Smeekte de achttienjarige studente.

Even twijfelde ik maar besloot toch om door te gaan met beffen. Zij nam ook opnieuw mijn penis in haar mond en zoog gretig. Na enige tijd begon haar lichaam aan te tonen dat een orgasme voor de deur stond. Er rees twijfel bij mij. Zou ik haar al beffend laten klaarkomen of zou ik even wachten om dan over te gaan op penetratie. De natuur besliste in mijn plaats. Amper twee stoten met mijn tong waren voldoende, Jannie kreeg haar orgasme.

Kreten van vreugde en geil verlangen vulden de kamer.

Moet ik zeggen dat het orgasme lang aanhield. Ze liet mijn penis los en genoot met volle teugen van haar orgasme. Het was nog beter dan eergisteren. Maar, toen kende ze het fenomeen nog niet, nu wel. Nu leefde ze er naartoe, omdat ze wist wat ze kon bereiken, het hoogste goed, klaarkomen. Langzaam ebde dit orgasme naar de achtergrond.

“En nu de volgende stap.” Zei ik.

"O ja.” Glunderde ze. Jannie ging op haar rug liggen, spreidde haar benen. Ik ging bijna op haar liggen. Heel voorzichtig schoof mijn stijve penis in haar kletsnat spleetje. Voorlopig viel dat best mee. Jannie was wel heel gespannen, ik voelde het aan haar spleetje. Het bleef onbewogen.

“Pas even op, ik ga waarschijnlijk je maagdenvlies breken, dat kan heel even pijn doen.” Vertelde ik haar.

“Daar heb ik al wel les gehad, over het maagdenvlies.” Zei ze.

En korte stoot deed wat we verwachten. Jannie riep het uit van de pijn. Ik bleef stil liggen, haalde uiterst voorzichtig mijn stijve penis uit haar pijnlijke vagina. Na een tijdje nam Jannie mijn stijve penis in haar hand.

”Kom laat ons verder doen de pijn is weg.”

Mijn penis schoof weer in haar spleetje. Langzaam ging hij zo diep mogelijk in haar. Er was geen sprake meer van pijn of ongemak. Aanvankelijk liet ik mijn stijve penis in en bijna uit haar kletsnet spleetje gaan. Om een beetje later het tempo op te drijven. Jannie begon mee te doen. Ze begon tegen te stoten. Haar slanke lichaam begon te schokken.

“Wacht even.” Zei ik. Opnieuw ging mijn penis uit haar spleetje.

“O! Het is zo goed.” Zei ze met spijt in haar stem.

“Kom.” Zei ik en ging op mijn rug liggen. “Kom boven me zitten met aan elke kant een knie en je spleetje net boven mijn penis."

Jannie moest wat uitmeten hoe ze die positie kon waarmaken.

“Nu moet je traag zakken met je spleetje, tot mijn penis inschuift."

Ze deed dat goed. Heel mijn stijve penis verdween in haar nat kutje.

“Nu moet je even omhoog gaan met je kontje om dan terug te zakken.” Gaf ik haar uitleg.

De eerste keer floepte mijn penis er uit.

“Sorry.” Zei ze.

“Geeft niet dat is normaal.”

Ze begon opnieuw. Na een paar keer werd ze gewend aan het gevoel en wist ze perfect hoever ze kon zakken en omhoog gaan om het fijne gevoel zo lang mogelijk vast te houden. Uit zichzelf dreef ze het wippen op. Na een tijdje was er echt sprake van wippen. In korte tijd wipte ze zo fel dat haar lichaam zwaar begon te schokken. Haar borsten dansten voor mijn ogen.

“Oh, ja ik ga klaarkomen, ik kan niet meer wachten, ja! Ja! Ha! Ja, ha, ja! Ha! O, Ja! O, o, ja, ja! Ja! O! Ik kom!” Schreeuwde ze uit.

Even liet ik haar bijkomen.

“En?” vroeg ik.

“Ongelooflijk zalig, ik heb het niet voor mogelijk gehouden.” Flapte Jannie er uit.

“Er is nog wel iets dat ik je wil leren.” Zei ik.

“Oh ja joepie.” Riep ze.

“We nemen dezelfde houding aan als daarnet.” Stelde ik voor.

Nog net voor haar spleetje mijn stijve penis zou opslurpen liet ik haar stoppen.

“Kijk wat je nu nog kan doen is wel moeilijk maar ik wil het je toch meegeven. Als mijn penis in je kutje zit kan je met de spieren die in je vagina zitten mijn penis melken. Door je spieren te ontspannen en daarna op te spannen is het mogelijk met je kutje hetzelfde te doen als met je hand. Je kan dan de penis aftrekken terwijl hij in je steekt. Probeer het maar eens.”

Jannie liet zich zakken. Ze voelde mijn stijve penis in haar kutje schuiven. Wat onhandig probeerde ze de spieren van haar vagina op te spannen en te ontspannen. In het begin lukte dat niet al te best maar ze hield vol en het begon beter te gaan. “Jannie nu nog met je spieren werken terwijl je aan het wippen bent.” Zei ik en gaf haar een tik op haar mooi kontje.

De achttienjarige begon op me te rijden in een gezapig tempo.

Het is al een tijd geleden dat ik zulke heerlijke rit heb mogen ervaren. De sluitspieren van Jannie deden hun werk meer dan ik had verwacht. Terwijl ze op me wipte trok ze me af met haar kutspieren.

Om afleiding te krijgen en niet te vlug een orgasme te krijgen speelde ik met haar tepels. Ik nam na lang proberen er een in mijn mond en beet er op.

Dan liet ik een vinger naar haar klitje gaan en bespeelde het geraffineerd.

Plots hield Jannie het niet meer en kwam hevig schokkend klaar.

Het orgasme bleef aanhouden. Nog een stoot van mij en er kwam een nieuw vloedgolf. Ik tilde haar van me af en zette haar op handen en knieën.

Dan nam ik plaats achter de jonge klaarkomende studente. Moeiteloos schoof mijn stijve penis in haar druipnatte helemaal open kutje. Na amper vijf stoten kwam er en derde orgasme bij Jannie. Vlug draaide ik haar om, legde haar op de rug en spoot mijn warme sperma op haar borsten.

We bleven nog even liggen uitblazen. Na vijf minuten vroeg ik of ze genoten had van de les of ze er geen spijt van had.

“Spijt, ja. Spijt omdat het gedaan is. Maar ja? Hoe moet het niet verder? Hoeveel jaren moet ik nog wachten op iemand die met mij op deze manier wil vrijen.” Zuchtte ze. Ik dacht even na.

“Weet je Jannie ik ben bereid om je elke week een herhaling te geven van de lessen. “Oh ja, zalig” Daarbij vloog ze me om de hals en plantte haar tong in mijn mond. Na een minutenlange tongkus namen we afscheid.

Tot Jannie de school verliet kwam ze nog elke woensdag na de middag. Tijdens de daarop volgende vakantie kreeg ik uit Aruba een uitvoerige brief van haar. Ook nu nog krijg ik met tussenpozen een brief waarin ze een update geeft van haar gelukkig leven.

Lovemeshewrote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post497

Internaat deel 2

LovemeshewroteGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 09, 2011 16:07:46

Internaat 2.3

Net zoals gisteren verscheen Jannie net op tijd op de afspraak. We gingen in de zetel zitten.

“Wel Jannie, hoe voelde je u gisterenavond.” Vroeg ik.

“Geweldig. Oh toen ik me op mijn kamer uitkleedde en mijn kale, je weet wel, zag, oh dat zag er prachtig uit en het voelde zo heerlijk aan. Toen ik er even over aaide kwam er net als gisteren hier wat vocht uit.” Legde ze uit met stralende ogen.

“En wat heb je dan gedaan?” vroeg ik.

“Ik durfde niet verder gaan, heb mijn nachtkleed aangedaan en ben gaan slapen."

“Goed, we gaan vandaag verder met de les, als je dat wil.”

“Oh ja.” Zei ze heel enthousiast. Ze nam mij bij mijn hand en trok me mee naar mijn bed. Vlug trok ze alle kleren uit.

“Jij ook.” Zei ze opgewonden.

Even later lagen we op het bed. Ik herhaalde wat we gisteren deden. Mijn wijsvinger ging op ontdekkingsreis in een nauwe kale kutje. Het beekje bevatte al genoeg water om in te varen. Wat mijn vinger maar al te graag deed. En zij was er ook niet rouwig om. De kreetjes en oh ’s waren amper te tellen. Met moeite kon ik een tepel in mijn mond houden zo ging ze tekeer. Een beetje onverwacht voelde ik haar kleine hand rond mijn stijve penis. Nu was het overduidelijk dat ze nog niks afwist van seks of vrijen. Ze hield hem vast, niet meer niet minder. Ik nam haar hand die rond mijn stijve penis, een normaal stuk van dertien centimeter, en begon de beweging te maken waarmee je een penis aftrekt. Langzaam hielp ik haar om mij af te trekken. Na een tijdje had ze het door en kon ik haar hand loslaten.

“Langzaamaan mag je steeds sneller pompen.” Gaf ik de jonge dame instructies. Ze deed het heel goed. Mijn vinger begon neukbewegingen te maken. Dat was weer iets nieuw voor Jannie. Ze kreunde. Dat voelde ik aan mijn penis, het ging feller, de greep werd steviger.

Mijn vinger kreeg gezelschap van een tweede vinger. Samen neukten ze de jonge vrouw tijdens de seksles. Mijn duim vond haar klitje en wreef er zacht over. Nu trok ze me stevig af, ondertussen zuchtte en kreunde ze. Haar slanke mooie lichaam begon ongecontroleerde bewegingen te maken. Langzaam haalde ik mijn vingers uit haar stromend beekje. Dat maakte soppende geluiden. Ik legde me naast Jannie neer. Ze bleef me aftrekken, heel heftig. Bij haar was nog geen orgasme onderweg, het stond in de startblokken. Bij mij was het net zo. Daarom liet ik haar begaan en speelde met haar tietjes. Jannie hield er een heel hoog tempo op na. Af en toe stopte ze met trekken om haar arm wat rust te gunnen.

“En?” vroeg ik.

“Oh dat is niet te geloven hoe goed dat doet in mijn buik. Hier vanonder staat het in brand.” Zuchtte ze en legde een hand op haar vagina.

“Het gaat nog beter worden.” Maakte ik haar nieuwsgierig.

“O ja, wat gaan we doen?” vroeg ze met een gejaagde stem. Ze kon bijna niet wachten.

“Hou maar even op.” Zei ik. Onmiddellijk liet ze mijn stijve penis los. Langzaam liet ik een natte vinger over haar slanke lichaam glijden, van aan haar borsten tot aan het kabbelde beekje. Ze huiverde ervan.

“Kijk nu hebben we al met de tong gekust. Ik heb met je borsten of tieten zegt men ook wel, gespeeld, met je tepels en met je kutje, of poesje zoals je wilt. En je muisje, dat mag je ook zeggen, heb ik gevingerd. Jij hebt mij af getrokken, of gemasturbeerd. Seffens gaan we leren om mij te pijpen en ik ga jou kutje likken. Men noemt dat ook beffen.” Legde ik uit.

“Ja kei tof.” Riep ze.

Ik ging op mijn rug liggen en zei dat Jannie naast mij moest komen zitten. “Neem nu mijn penis in je hand. Houd hem stevig vast. Ga er dan met je mond naartoe en laat hem in je mond toe. Als je er dan aan zuigt en likt dan ben je aan het pijpen. Uiteraard word ik daar heel geil van. Of word ik heel heet. Probeer het maar eens.”

Het was nog meer blazen dan zuigen maar stilaan begreep ze de bedoeling. “Je mag dan ook met een hand mijn balzak aaien.” Zei ik en bracht haar kleine hand naar mijn zak. Dat aaien deed ze goed.

“Nu ga ik jou kutje likken.” Zei ik en we namen een andere houding aan. Ik zat voor haar nat kutje en stak mijn tong er in. Heel het beekje werd door mij gelikt. Overal kwam mijn tong zelfs haar klitje deelde in de vreugde. Zelfs haar kontgaatje kreeg een korte lik. Dat was genoeg om haar zwaar te horen kreunen. Aan het schokken van haar lichaam vermoede ik dat een hoogtepunt dicht bij was. Ik haalde mijn tong uit het kletsnatte ongeremd kutje. Onmiddellijk zette ze haar mond op de mijne. Onze tongen verstrengelden. Na een minuut of twee trok ze haar tong terug.

“Smaak ik zo vanonder?” vroeg ze met een glimlach.

“Inderdaad, lekker niet.” Zei ik. Jannie nam mijn penis vast en begon er aan te trekken.

“Wat we vandaag nog gaan leren is het klaarkomen, ze noemen dat officieel een orgasme.” Zei ik. “Je mag met mij beginnen. Wat ga je nu doen, mijn penis aftrekken, hem kussen, likken en pijpen, dus afzuigen. Je doet het zolang ik je een teken geef dat ik ga klaarkomen.” Gaf ik de jonge studente instructies.

Om het proces wat te versnellen speelde ik met haar borsten. Ik moet zeggen dat ze alles al goed onder de knie had. Op het moment dat ze me pijpte voelde ik mijn zaad opborrelen. Op het moment dat het er aan kwam haalde ik mijn stijve penis uit haar gulzige mond en spoot mijn warme sperma op haar bosten. Jannie schrok. Wat overkwam haar nu? Stelde ze zichzelf de vraag. Even later gaf ik haar een doekje om het af te vegen. Ze nam wat sperma op een vinger en stak die in haar mond.

“Dat is ook lekker.” Zei ze gemeend.

“En dan is het nu aan jou om klaar te komen. Je hoeft niet bang te zien, het zal wel raar aanvoelen in je buik maar het zal zalig worden.” Maakte ik haar nieuwsgierig. “Ga gewoon op je rug liggen, steun op je voeten trekken je benen op en doe ze uit elkaar.” Gaf ik haar mee.

Een paar tellen later was ze zover. Mijn penis was nog half stijf. Die had voor vandaag zijn werk gedaan. Voorzichtig stak in twee vingers in haar lekkend kutje. Ze genoot er zichtbaar van. Da stak ik er mijn tong bij. De tong en de vingers deden wat er van hen verwacht werd. Amper vijf minuten later begon ze rare kronkels te maken, te schokken en vooral heel hard te kreunen en zuchten. Plots kwam ze met een luide lange kreet klaar.

Even liet ik haar op adem komen. De jonge knappe slanke vrouw van achttien ontegensprekelijk mooi lentes was bekomen.

“En hoe was het, om klaar te komen?” vroeg ik.

“Oh, dat is onbeschrijflijk, zo zalig, zo intens, een ongekend genot. Ik wil dat nog eens.” Zei ze en greep naar mijn penis.

"Jannie overmorgen gaan we nog een stap verder. Dan gaan we neuken.” Zei ik.

“Wat is dat?” vroeg Jannie met gefronst voorhoofd.

“Dat wil zeggen dat mijn penis in jouw vagina gaat en we door bepaalde bewegingen, ik heb ze daarstraks met mijn vingers gedaan, dat we dan een orgasme krijgen.” Legde ik haar uit. We kleden ons terug aan.

“Is dat dan de laatste les al?” vroeg met duidelijk spijt in haar stem.

“Nee, er komt nog een les voor morgen gaan we tennissen.” Zei ik lachend. “Hoezo tennissen.” Vroeg ze verbaasd.

“Kijk, ik zal het je uitleggen. Volgens de directeur kun je al aardig wat tennissen.” Begon ik.

“Dat is waar.” Bloosde ze. "

De directeur heeft mij aangesteld als tennisleraar voor de internen. Op verzoek komen morgen je ouders naar een tennisles kijken. Dus spelen we morgen tennis. Voor alle zekerheid breng ik een meisje mee van jouw leeftijd. Ze kan heel goed tennissen. Wat gaan we nu doen? Martina, zo heet dat meisje, zal de ballen naar jou spelen, zodat het voor jou gemakkelijk is en je ouders denken dat je heel goed speelt. Je mag zelfs winnen van Martina.” Legde ik het plan uit aan het achttien jarige meisje.

Tot volgende keer

Lovemeshewrote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post491

Internaat 1.3

LovemeshewroteGeplaatst door My 4Fingers di, januari 04, 2011 00:35:50

Internaat 1.3

De vraag van een gewaardeerde persoon bracht me in verwarring. Nee, dat had ik totaal niet verwacht.

“Donaat.” Begon hij. “Jij bent de man die wij zoeken.”

“Toch niet voor een overval.” Lachte ik.

“Wel je weet, ik mag toch je zeggen, dat we in onze school internen hebben.” Ging de man verder. “We zitten met een probleem aangaande voorlichting.”

“Welke voorlichting.”

“Seks.” Fluisterde schooldirecteur.

“Leg dat eens uit, en wat heb ik daar mee te maken?” vroeg ik.

“Wel kijk de tijd dat de voorlichting over bloemetjes en bijtjes ging is passé. Maar onze handen zijn gebonden. In de school kunnen we niet verder gaan. Zelfs het uitleggen wat een condoom is gaat volgens onze schoolreglementen te ver. Begrijp je? Legde hij me uit.

“En concreet.” Wou ik weten.

“Wel we hebben een meisjes van achttien op internaat. Die zou graag meer willen weten over seks. Je moet weten dat die al van hun zeven jaar hier zijn. Die het meisje of jonge dame als je dat liever hoort, krijgt thuis een heel diepe christelijke opvoeding. Met andere woorden, die moet zeker geen vragen stellen.” Zei de man met toch wel zweetdruppels op zijn voorhoofd.

“Kan ik die jonge dame spreken, best apart.” Vroeg ik.

“Dat is te regelen.”

We spraken af dat ik me meld als tennisleraar. In de cafetaria spraken we af.

De volgende avond na de lessen zat ik tegen een mooie jonge dame.

“Juffrouw, zoals de directeur voorstelde, kan ik u wat inwijden in het seksleven. De lessen worden om negentien uur gegeven bij mij thuis.” Legde ik uit. We lieten het een paar dagen bezinken. Op maandag begon de eerste les.

Er werd gebeld. De studente melde zich.

“Ik heet Jannie.” Zei ze beleefd en stak haar hand uit. Ik schudde die kleine hand en nodigde haar uit om binnen te komen.

“Wil je wat drinken, iets fris of zo, bier heb ik niet in huis?"

“Een cola dat mag.” Sprak ze beleefd.

Jannie zag er mooi uit. Ze had kleine muisgrijze oogjes. Een guitig gelaat en een mooie gevormde mond. Haar kort zwart kopje gaf haar een jeugdig uiterlijk.

“En vertel eens Jannie wat verwacht je van mij?”

Ze ging een beetje achterover leunen in de zetel.

“Ik weet het niet precies. Je weet wel dat ik thuis geen vragen moet stellen. Ik, zou graag meer willen weten over seks. Het doen.”

Ik keek haar aan. Ze hield het knappe zwarte kopje een beetje naar beneden.

“Ik wil het jullie wel leren maar schrik vooral niet. Ik doe niks dat niet door de beugel kan. Ik zal misschien dingen doen, of jullie laten doen waarvan jullie geen benul van hebt. Wat ik wel wil zeggen, als je wil kan je ten alle tijde stoppen.” Daarmee dacht ik toch haar gerust gesteld te hebben. “Zullen er dan maar aan beginnen.” Stelde ik voor.

“Ja.” Zuchtte ze. De jongedame had wel zin in avontuur.

“Wat we gaan doen is vrijen. Heb je al gekust met de tong?” vroeg ik. Er verscheen iets als een blos toen ze ontkende.

“Geeft niet, laat het allemaal maar gebeuren en laat je vooral gaan. Als je ergens zin in hebt doe het, als het verkeerd is zal ik het wel zeggen.” Probeerde ik de jonge vrouw op haar gemak te stellen.

Ik ging naast haar zitten, sloeg een arm rond haar nek en trok haar hoofd naar mij. Onze monden waren dicht bij mekaar.

“Doe je mond maar open.” Gaf ik haar instructies. Jannie deed exact wat ik vroeg. We zetten onze lippen op mekaar. Mijn tong schoof voorzichtig in haar fraaie mond. Ze ontmoette haar tong en die twee werden vrienden. Dartel speelde ze pakkertje. Mijn hand ging naar een borst over haar T-shirt heen. De borst voelde zacht aan. Ze leek niet groot te zijn. Nu ook niet echt plat te noemen. Als ik met mijn hand de contouren voelde moest het toch wel een stevige borst zijn. Ik voelde haar trillen. Mijn hand ging onder het T-shirt. Jannie droeg geen beha. Daarom waren die borsten zo zacht. Langzaam trok ik haar T-shirt over het korte zwarte kopje. De jongedame liet me begaan. Voor mijn ogen kwamen een paar ietwat kleine maar vooruitstekende tietjes. De tepels die opstijfde door de aanraking van mijn duimen waren in vergelijking met de borst zelf groot te noemen. Al kan dat optisch bedrog zijn. De tepels lijken groot omdat wat er rond is kleiner is. Even liet ik haar bekomen, op adem komen. Ik haalde mijn tong uit haarmond en nam een stijve tepel in mijn mond. Zachtjes beet ik er op. Er ging een rilling door haar heen.

“Gaat het?” vroeg ik.

“Oh ja, het geeft me een zalig gevoel.” Zei ze zacht.

“Nu zal ik een tijdje met je borsten en tepels spelen.” Met beide handen masseerde ik de kleine borstjes. Jannie kuste me in mijn hals en streelde mijn ros krulhaar. Dan verliet ik de borsten en mijn tong likte over haar gladde buik. Om haar niet op te jagen duurde die weg langer dan normaal.

“Misschien toch best je jeans uittrekken.” Zei ik met een glimlach.

Vlug deed ze wat ik vroeg. Jannie had een wit slipje aan. Een gewoon slipje. Vlug ging ze terug naast me zitten. Ik liet een hand langs de bovenkant in haar slipje gaan.

“Oh.” Zuchtte ze. Eigenlijk verbaasde het me niet dat ze veel haar had rond haar vagina. Niemand zal haar ooit verteld hebben dat je dat mag knippen. Mijn wijsvinger wandelde door het bos. Dan kwam hij aan een spleetje. Een maagdelijk kutje. Mijn wijsvinger bracht toch wat te weeg. De lipjes zwollen een beetje op. Er kwam wat vocht uit het spleetje. Mijn hand verliet het slipje.

“Nog.” Zuchtte de jonge dame.

“Ik ga eerst mijzelf ontkleden en dan gaan we naar de slaapkamer.”

“Ga je me nog meer leren?” vroeg ze terwijl we naar de slaapkamer gingen.

“Alles wat je wil.” Zei ik en aaide haar kontje. Wat een zucht opleverde.

Vlug trok ik mijn kleren uit. Alleen mijn slip hield ik aan. We gingen naast mekaar liggen. Mijn hand verdween weer in het slipje.

“Is dat niet lastig zoveel haar?” vroeg ik terwijl mijn hand door het bos liep naar het kleine beekje.

“Ja.” Antwoordde ze.

“Je mag dat knippen en zelfs scheren.” Zei ik.

“Ja?” vroeg ze.

“Kom.” Zei ik en nam haar mee naar mijn pc. Daar zocht ik een foto op met een vrouw met kaal kutje.

“O dat zo ik ook wel willen.” Riep ze uit.

“Dan doen we dat toch, maar dan moet je wel je slipje uitdoen.” Zei ik.

Onder haar kontje legde ik een handdoek. Eerst sneed ik met een schaartje de lange haren weg. Daarna nam ik de tondeuse en schoor haar bijna kaal. Toen ik stopte vroeg Jannie. ”Kan je alles eraf doen."

"Dat kan.” Zei ik en nam mijn scheergerief. Voorzichtig schoor ik alles we. “Kijk nu heb je ook een kaal kutje.” Lachte ik. Ze voelde hoe glad het was.

“Je bent een schat.” Zuchtte ze en plande haar lippen op de mijne. Automatisch gingen onze monden open. Nog een beetje aarzelend stak ze haar tong in mijn mond. Een lange tongkus volgde.

Dan nam ik de handdoek en scheergerief weg. Ik begon haar borstjes te bespelen. Over strelen er eens in nijpen, masseren en op de tepels bijten, zacht bijten. Mijn ander hand vertrok op ontdekkingstocht naar beneden. Het bos was omgehakt. Mijn hand kwam direct bij het beekje. Haar kale kutje was al behoorlijk vochtig, zeg maar nat. Mijn wijsvinger ging over heel de lengte van het beekje zonder onder water te gaan. Spontaan begon Jannie mijn borst te strelen. Nu kon ik twee kanten uit. Of ik ging verder maar dan moest het tot het einde of ik kon nu stoppen.

“Jannie, ik denk dat het beter is nu te stoppen. Morgen kunnen we verder gaan. Als we nu verder gaan zou het voor jou wel eens te veel in één keer kunnen zijn.” Legde ik uit.

“Denk je, het is zo heerlijk, zalig gewoon.” Mopperde ze.

“Ik denk dat het beste is.” Zei ik.

Met tegenzin kleedde het zwartkopje zich aan.

“Verheug je al maar aan morgen.” Sprak ik haar bemoedigend toe. Een schouderklopje werd opgevolgd door een lange hete tongzoen. Daarbij wreef ze haar slanke lichaam tegen het mijne. Lang heb ik mijn erectie kunnen tegenhouden, plots sprong mijn penis omhoog. Dat deed hij tegen het lichaam van Jannie. Je had haar glunderende ogen moeten zien. Even legde ze haar hand er op.

“Dat is voor morgen” zei ik.

Lovemeshewrote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post487

Ik in Hasselt

LovemeshewroteGeplaatst door My 4Fingers di, december 28, 2010 00:37:47

Ik in Hasselt

Zoals jullie al zullen gelezen hebben in ‘Ik in New York’ heb ik mijn diploma vertaler tolk behaald. Een paar dagen later kreeg ik een baan bij het ministerie van buitenlandse zaken. Inmiddels ben ik zelfstandige geworden en kies welke opdracht in aanneem. Sinds mijn vorige opdracht diende ik een maand thuis te werken. Een schrijver wou zijn boek ook in andere talen, dus zette ik me aan het vertalen van die boek. Gelukkig kwam er wat seks in, wel geen porno maar het was niet een saai boek te noemen. Maar ja met dat thuis te werken was er niet veel te beleven voor mijn kutje. Tenzij mijn eigen vingers maar dat is geen penis.

Soms kon ik niet direct in slaap geraken en dan dacht ik terug aan Kinsjasa. Dan gingen mijn vingers mijn kutje wel troosten.

Het boek was klaar en ik snakte naar buitenwerk. Er bleek een Braziliaans dansgroep naar Hasselt te komen. Een tolk zou wel best handig kunnen zijn. De afspraak was dat ik na twintig uur vrij zou zijn. Daar konden ze mee leven in Hasselt. Vroeg in de morgen kwam de groep aan. Het bleken allemaal vrouwen te zijn. Misschien wel spijtig. Bij wijze van spreken stond mijn kutje droog en een penis zou mooi meegenomen zijn.

De dames maakten deel uit van een carnavalsgroep. In de kleedkamer hadden ze me nodig. Buiten de danseressen met heel weinig aan en een pluim vanachter was er een vrouw van de organisatie van Hasselt. Ze begreep de vragen niet.

“Ik los dat wel op.” Stelde ik haar gerust.

Ik vroeg wie van de danseressen de woordvoerster was. Een pekzwarte knappe jonge dame bleek de leiding te hebben.

Zoals het hoort heette ik haar welkom.

“Sorry, ik moet me nog kleden.” Zei ze.

“Dan kom ik straks terug.”

“Neen, blijf maar hier, je zal toch al wel eens een vrouw gezien hebben.” Lachte ze. Op een moment stond ze poedelnaakt voor ons. Prachtige peervormige iets neerbuigende borsten lachten naar ons. Of ze van nature zwart is kon ik niet zien, vanonder stond geen haar. Ze was redelijk slank en groot.

In korte tijd waren alle vragen beantwoord. We namen afscheid.

“Kom je naar de repetitie kijken?” Vroeg de Braziliaanse schone.

“Waarom niet, ik blijf hier tot twintig uur.”

Kort na de middag zette ik me vooraan de zaal. De repetitie begon. Het pekzwarte meisje wuifde naar me. De show zag er veelbelovend uit.

Het meisje kwam na de repetitie naar mij en nodigde me uit in haar loge.

Och, ik wou zulke loge wel eens zien. Zonder zich om mij te bekommeren begon ze zich uit te kleden. Langzaam kwam ze op me af.

“Dat is niet eerlijk, ik ben naakt en jij niet.” Zei ze plots. Daarbij streelde ze mijn borsten over mijn T-shirt heen.

Even was ik zo verrast dat ik als aan de grond genageld stond. Alhoewel ik niet terugtrok.

Daardoor aangemoedigd liet ze haar hand zakken naar mijn kruis. Over mijn lange wollen broek heen streelde ze mijn kutje. Weer trok ik niet weg, integendeel ik duwde mijn kutje naar voor.

Een Braziliaanse vrouwenhand ging onder mijn T-shirt op zoek naar mijn mooie borsten. De tepels sprongen op toen de vrouw een tepel aanraakte en er even over wreef. Zonder dat ik me verzette trok ze mijn T-shirt over mijn hoofd.

De groene satijnen beha met Brugse kant haakte de Braziliaanse danseres vlug los. Voorzichtig nam ik die over om hem op een stoel te leggen. Mijn lange grijze wollen broek maakte ze los en trok die uit. Nog enkel mijn groen satijnen met Brugse kant afgewerkte string hield ik aan.

Teder streelde ze mijn opstaande borsten. Een tepel verdween in haar warme mond. Ze zoog er op als een baby.

Aarzelend stak ik mijn hand uit. De hand ging in de richting van haar wat hangende grote borst. Haar tepels waren omgeven door een grote tepelhof. Zelf heb ik amper iets rond mijn tepels. De aanraking van haar borst bezorgde me een rilling. Er bewoog wat in en rond mijn vagina.

Zeker wanneer de Braziliaanse mijn vagina, over mijn string heen streelde. Ontegensprekelijk werd mijn kutje vochtig, heel vochtig. Dan schoof ze mijn string opzij. Ze aaide mijn vochtige opengaande kutje. Ze ging er niet in, nog niet.

Mijn klitje vond ze ook en dat mocht meespelen.

Om niet achter te blijven begon ik haar toch iets groter kutje te strelen. Haar lippen waren groter, ruwer van bouw.

Daardoor besloot zij een vinger in mijn nat kaal kutje te steken. Ze bewoog de vinger naar alle kanten. Oh, dat voelde zo zalig aan. Onze borsten wreven tegen mekaar, als twee hartsvriendinnen.

Aangemoedigd door haar vingeren stak ik een vinger in haar natte kut. Nee van een kutje kan ik niet spreken, het was een kut.

Steeds sneller gingen onze vingers in en uit onze poezen. Ik begon te rillen, te schokken, ik kon mijn lichaam niet stil houden.

Ook de zwartharige danseres schokte heftig. Met een lange ja! Ha, ja! Ha… kwamen we samen klaar.

We hingen nog tegen mekaar toen mijn gsm belde.

Ze vroegen of ik even kon komen want men begreep elkaar blijkbaar niet.

Vlug trok ik mijn kleren aan en liep naar de zaal. Er was een heftige discussie aan de gang. Gelukkig kon ik de gemoederen nogal vlug bedaren. Na een uur was de rust teruggekeerd. Nog een kwartier en de show begon.

Terug gaan naar de danseres zag ik niet zitten. Ze moest zich nog klaarmaken, voor de show, klaargekomen was ze al.

Na de show reed ik naar huis. Na een verkwikkend bad dook ik onder de wol.

lovemeshewrote  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post480
Volgende »