Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

JOHN OP VISITE

Erotisch weekblad voor u en MyGeplaatst door My 4Fingers zo, november 05, 2017 10:16:49

JOHN OP VISITE

Zaterdagavond, rond een uur of half negen, zitten mijn vriendin en ik gezellig aan een bakje koffie en zijn wij net van plan een leuke film op te zetten via de laptop. En zoals meestal zitten wij naakt met de verwarming een tandje hoger. Heerlijk. Af en toe een knuffel… lieve kus en een tedere streling. Zit nu dan ook al met een verschrikkelijke erectie en ook zij is al zeer opgewonden maar we hebben elkaar beloofd de spanning gedurende de avond extreem te laten oplopen. Dus geslachtsdelen zijn even taboe en verboden terrein.

Op het moment dat wij de film willen aanzetten gaat mijn gsm. Verdomme denk ik bij mijzelf maar ik zie dat het John is, een zeer goede vriend van mij, dus besluit ik toch maar op te nemen. John is een leuke spontane man, je kan ontzettend met hem lachen, en als wij bij elkaar zijn, dan delen wij lief en leed. Voor de rest een normale vent, leuke kop en ooit stiekem gezien dat hij mooi en groot geschapen is. Maar dit even terzijde ha ha. Enfin, omdat hij in de buurt is stelt hij voor om even een pilsje te komen doen. Mh… Weg erotische avond denk ik bij mijzelf maar zeg dat hij natuurlijk welkom is. Na het ophangen kijken mijn vriendin en ik elkaar aan en met tegenzin, en een paar diepe zuchten, worden de kleren weer aangetrokken. Een half uur later staat John op de stoep en na het verwerkt hebben van de domper ;-) vinden wij het toch wel leuk dat hij er is.

Het is gezellig en een paar koppen koffie en biertjes en verder gaat mijn vriendin naar de keuken om een blokje kaas en worst te snijden. Eenmaal terug in de kamer probeert ze tussen ons door de kaas vast op tafel te zetten maar op een één of andere manier staat ze zeer parmantig met haar billen naar ons toe waarop John geen moment twijfelt en spontaan een hand op één van haar billen legt. Mijn vriendin (laten wij haar even Joke noemen voor het gemak) schrikt een beetje, net als ik overigens, maar blijft net even iets langer staan dan normaal waardoor John de kans krijgt haar even uitgebreid te mogen strelen. En eigenlijk vind ik het ook wel spannend en laat hem dan ook maar gaan. Zeker omdat ik zie dat Joke er overduidelijk van geniet. Gun het hem ook wel moet ik zeggen. Maar ineens zegt Joke, “ho ho ho, ben nog met de worst bezig”, en gaat nu, sexyer dan anders, weer richting keuken terwijl ze ons achterlaat met een vette knipoog. Nou, dat belooft wat, denk ik bij mijzelf en kijk lachend John aan. Ook hij laat zijn leukste glimlach zien en zonder dat ik de kans krijg wat te zeggen legt hij een hand op mijn wang, trekt mijn gezicht naar zijn gezicht en geeft mij een zeer lieve kus. Een beetje verbouwereerd en overmant door de spanning en de verrassing laat ik dit gaan en beantwoord zelfs zijn kus waarna onze tongen elkaar snel maar teder weten te vinden. Mh… nooit geweten dat een man, en dan met name John, zo geweldig kon kussen. Heerlijk…. En ik geniet!

Als vanzelf en alsof ik nooit anders gewent ben leg ik mijn hand op de binnenkant van zijn dij en streel hem in een omhooggaande richting op weg naar zijn strak gespannen kruis. Wat ik voel is een keiharde erectie wat een zeer aangename verassing is. Stoned nu van de erotisch geladen spanning streel ik hem over zijn broek en trek zeer onhandig en met trillende handen zijn rits open. Zijn knoop gaat gelukkig snel open zodat ik de ruimte krijg zijn penis te strelen en deze uit zijn onderbroek kan rommelen. Wat een exemplaar zeg. Groot, prachtig van vorm en glinsterend van het voorvocht. Ik kan nu niet anders meer dan mij vooruit buigen om te proeven en neem zijn natte, prachtig gevormde eikel teder in mijn mond. Nu ken ik mijn eigen smaak als ik nat ben maar oh… ho… oh…, ook John is heerlijk zoet. Nu kan ik mij niet meer houden en ruk John zijn broek en onderbroek uit waarna ik plaats neem tussen zijn benen. Gulzig neem ik heel zijn penis in mijn mond en pijp hem met volledige overgave. En nee, ik denk nu even niet aan Joke en geef mij nu volledig aan het moment… Mm… John blijkt erg te waarderen wat ik doe en zakt langzaam, terwijl zijn onderlichaam schokt, onderuit en laat diepe zuchten van genot horen… Geluiden waardoor ik zeker weet dat ik goed bezig ben en dat hij echt geniet en alles en iedereen ook totaal vergeten is. Dan worden wij abrupt gestoord door de woorden van Joke.

“Heren… heren. Bij jullie is het wel erg gezellig hè”. Ze lijkt boos dus allebei stamelen wij, met het schaamrood op onze kaken, “sorry schat”. Maar dan ineens verschijnt er een lach op haar gezicht en zegt ze, “ga maar door waar jullie gebleven zijn hoor. Vond het een mooi gezicht en ik krijg het er eerlijk gezegd wel erg warm van”. Nu, dit laten wij ons geen tweede keer zeggen en voor dat ik het wist had John ook mij bevrijd van alle obstakels en lagen wij binnen een mum van tijd naast elkaar op de bank elkaar innig, onze tongen in elkaar verstrengeld, te kussen terwijl onze handen hun weg baanden, via de onderbuik, naar twee zeer natte en volmaakte stijve en natte, zoete penissen. Echt keihard maar ook weer zacht. De eerste keer dat ik mij mag laten gaan met een man en wat een genot. Had dit jaren eerder moeten doen! Wij kusten… streelden elkaar en pakten elkaars penis om deze zacht en teder te masseren en af te trekken. Af en toe een duimstreling over het topje van onze natte eikels… Paars en in staat om nu alles te geven wat zij in zich hebben. Wat een ervaring…

Ineens voel ik een tong over mijn eikel en zag dat Joke de tafel zachtjes had weg geschoven en voor ons op haar knieën was gaan zitten. Nu begint ze mij te likken en verdwijnt mijn eikel tussen haar volle lippen terwijl ze John zijn penis en ballen uit mijn hand rukt om deze vervolgens met alle liefde te masseren. En terwijl zij dit doet kijkt zij zeer ondeugend omhoog en weten John en ik dat wij in zeer goede handen (en mond) zijn. Ze pijpt ons afwisselend en terwijl John en ik nog steeds in elkaars kussen opgaan voel ik dat ik al een orgasme moet gaan krijgen.

“Alsjeblieft, stop”, roep ik. “Nog niet!” En John is het roerend met mij eens want wij hebben ook nog wel wat plannen voor Joke. Dit zal een avond worden die ook zij niet snel zal vergeten ;-) Maar, het pijpwerk is toch ook wel lekker dus ga ik op de bank staan en dwing John mij te pijpen, wat hij dan ook gulzig doet. Oh…ho…ho…oh… Op dat moment laat Joke zich ook volledig gaan en neemt de lul van John, terwijl ze zijn gespannen zak met liefde masseert, diep in haar mond en pijpt zij hem vurig. John schokt en verslikt zich bijna in mijn penis… Wat een geil genot!
Het lijkt of John en ik elkaar volledig begrijpen want bijna tegelijker tijd stoppen wij het geheel om van de bank te kunnen en Joke in die positie te brengen, op haar knieën, dat ik voor haar gezicht kan plaatsnemen en John op zijn knieën achter haar de ultieme plek vindt. Dit is namelijk ook de grootste fantasie van Joke. Op zijn hondjes genomen worden door twee lieve mannen. En natuurlijk, omdat ik Joke een grotere penis gun dan ikzelf heb is de eer nu eerst aan John. Hij pakt haar heupen vast en langzaam dringt hij diep binnen in haar overvloedig natte vagina en begint haar zachtjes te neuken. Sneller en harder begint hij in haar heen en weer te bewegen en de altijd zo aardige en lieve John verandert nu in een briesende stier die voor het eerst een vrouwtje mag bespringen. Wild en meedogenloos stoot hij zijn twintig centimeter lange en dikke penis in haar en laat Joke met iedere stoot kermen van genot. Tegelijkertijd zuigt zij als een wilde aan mijn penis die tot aan mijn ballen in haar mond verdwijnt. Hongerig en in volledige extase schokt haar hele lichaam hevig en krijgt zij haar eerste orgasme. Eerste zeg ik want er zullen er meer volgen.

Om Joke even op adem te laten komen zijn wij even naast elkaar gaan liggen om te knuffelen en gewoon lief te zijn voor elkaar. Zonder schaamte kussen en strelen wij gedrieën elkaar en wordt er niemand verwaarloosd. Het gevoel van vriendschap en liefhebben is intens.

Maar ook John heeft biseksuele gevoelens en hij besluit dan ook om naast mij in standje 69 te gaan liggen om, mijn heupen en billen strelend, mijn penis zachtjes te likken. Hij geniet duidelijk van mijn zoete voorvocht en probeert mij schoon te likken. Natuurlijk is dit onbegonnen werk want het voorvocht blijft stromen waardoor hij alleen maar gulziger wordt. Zacht en teder begint hij mij nu te pijpen en terwijl Joke zegt wat te gaan inschenken draai ik mij nu richting John om 69 nu compleet te maken. Heerlijk pijpen wij elkaar en strelen elkaars lichaam. Zijn twintig centimeter en mijn zeventien centimeter verdwijnen nu volledig in elkaars mond en het gevoel is onbeschrijfelijk. Nooit had ik durven dromen dat de liefde bedrijven met een man zo mooi en intens kon zijn.

Maar wat het nu helemaal geweldig maakt is dat Joke, na wat te hebben ingeschonken, op de bank is gaan zitten om te genieten van twee mannen die zeer intiem zijn met elkaar. Ze geniet overduidelijk van wat zij ziet en is zichzelf nu aan het strelen en vingeren. Haar volle stevige borsten beginnen nu meer en meer mee te deinen met haar bewegingen want weer krijgt ze een spetterend orgasme. Ze kreunt luid en laat ontembare geluiden horen die ik nog nooit van haar heb gehoord. Nu kunnen ook wij het niet meer houden en schokkend beleven wij een orgasme die werkelijk uit het verste puntje van ons lichaam lijkt te komen. Het interesseert ons nu niets meer… Een buitenwereld is er niet meer… Niemand die ons nu nog kan stoppen en gulzig zuigen wij of ons leven ervan afhangt en slikken wij de diverse golven sperma en laten wij geen druppel verloren gaan. Onze zakken minuten lang zacht knedend om zeker te weten dat wij alles maar dan ook alles hebben geproefd. En de druppels die zijn gemorst likken wij teder en liefdevol op waarna wij nog intiemer tegen elkaar aankruipen en ons gezicht ten ruste leggen op elkaars geslacht om, al strelend, even tot onszelf te komen. Wat was dit hemels!

Joke is nu ook weer bij ons komen liggen en met z’n drieën genieten wij even van de stilte en strelen wij elkaar liefdevol en met af en toe een tedere kus laten wij de tijd even stilstaan.

Even maar want Joke…

StefanK

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom StefanK.

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1928

Weekend XXXTra

Erotisch weekblad voor u en MyGeplaatst door My 4Fingers za, juli 01, 2017 11:20:45
Vakantietip
Je mag dit nooit ongeoefend doen. Maar oefen kan ook prettige bezigheid zijn.


  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1851

Belofte maakt schuld

Erotisch weekblad voor u en MyGeplaatst door My 4Fingers za, juni 10, 2017 14:07:59

Ik had het jullie belooft. De winnaar van de ‘grote prijsvraag’ zou een klein stukje krijgen door mij (My) geschreven. Met veel bravoure kondigde ik het aan.
Maar toen puntje bij paaltje kwam, het apennootje zijn omvang in de klasse van de Spermatopsida opeiste kwam ik niet verder dan een heel korte inleiding.
Tot ik Het Licht zag in de vorm van de openingsscène van de film ‘Dom Hemingway’.

Hieronder een bijzonder vrije vertaling uit het Engels van de openingsscène.

Monoloog van Dom

Is mijn Lul niet prachtig?
Oh, natuurlijk is Hij dat.
Fijn exotisch.
Ik vind het een fijn kunstwerk.
Als een Renoir.
Of een Picasso.
Een schilderij van mijn Pik, moet in het Louvre hangen, en de glimlach van Mona Lisa is van alle mystiek ontdaan.
Vrouwen, mannen, jong een oud van zeven tot zevenenzeventig zouden de voorstudies van dat schilderij moeten bestuderen. Om dan in vervoering Zijn lof te zingen.
Lul in de kunstlessen, dure prestigieuze cursussen moeten worden opgezet, met het bestuderen van de prachtige contouren van Zijn exquise vormen.
Denk je niet!
Zij moeten hem ook bestuderen in de wetenschapsklassen omdat Hij de natuur zelf bedreigt.
Mijn Pik is moeilijk, gevaarlijk!
Hij is van metaal, Hij is van staal.
Hij is titanium!
Hij breekt niet.
Hij verzwakt niet.
Mijn Lul kan de hele dag staan zoals een goede soldaat probeert te staan om zijn superieuren te imponeren
Als mijn Pik een medaille kon winnen, het zou een gouden zijn.
Als ze een school naar hem zouden mogen noemen? Ze zouden het eerst doen.
Daarna zou het moeten!
Als Hij het kleine Somalië kon redden, waar kinderen verhongeren, Hij zou, en zou het moeten doen.Hij zal een Nobelprijs voor de vrede of gelijkaardige prijs verdienen die voor de eerste maar niet voor het laatst met wereldwijde consensus gegeven wordt aan mijn Lul!
De eerste dergelijke prestigieuze prijs ooit gegeven aan een Pik. Mijn Lul.
Mijn Nobelprijs-winnende Pik is als een cobra-slang, slank gevaarlijk en dodelijk.
Sonnetten moeten geschreven worden over, hoe gevaarlijk mijn jachtluipaard is.
Gedichten, toneelstukken, opera’s, balletten, symfonieën en lofzangen over Zijne Lulligheid!
Oorlogen zouden er voor moeten worden gewonnen, koninkrijken zouden vallen.
Mijn Lul is bliksem. Hij is vuur!
Hij is een vulkaan die het Heilige Sperma brouwt, lava…
Hm... ho… Suiker en kruiden en alles... ha…! Leuk… lekker… mm… Ja! Oh! Ja…!

Sorry, dat ik je niet waarschuwde lieveling.
Die dingen gebeuren met vulkanen.
Soms verwacht je ze, soms doen ze het niet… soms…

Liefs

My

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1830

Warme Kerstdagen

Erotisch weekblad voor u en MyGeplaatst door My 4Fingers zo, december 25, 2016 11:45:53


De redactie wenst jullie liefde, hoop en geluk, vrede in het hart, en voor 't nieuwe jaar een goede start.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1717

Vrijdag

Erotisch weekblad voor u en MyGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 25, 2016 15:38:31

VRIJDAG

Heb je even tijd?

Voor jou altijd

Ik moet een bekentenis doen… gevaarlijk…

O jee… maar dat geeft niet… gevaar is mooi

Ik heb een chat van ons op een erotische site gezet… spank me…

Wat?? Ben even sprakeloos… dat is gevaarlijk… waar?

4fingers.be

Ik kijk straks meteen… maar waarom?

Een plotselinge aanval van exhibitionisme… ik werd ineens zo wild bij de gedachte dat onbekenden het ook lezen

Als een van onze geliefden of minnaars dat onder ogen krijgen dan hangen we!!!!

Die kans is ondenkbaar klein maar dat die er is maakt me zo heet… vergeef me

Vergeven is te gemakkelijk… ik straf je liever

Doe dat alsjeblieft… heb geen genade… maak me vast… vind de roede…

Ik verwachte je binnenkort op de plek waar we ooit eerder waren

Reserveer zo snel mogelijk… ik zal er zijn… neem alles mee

De gesel die je het meest begeert en vreest… ik ga het opzoeken. Ik zal een half uur eerder aanwezig zijn en alles in gereedheid brengen

Oh lieveling…

De lezers zullen trouwens een vervolg verwachten… hoe gaan we dat oplossen? Ik eis overleg, ik wil geen herkenbaarheid

Als het onherkenbaar blijft is het minder opwindend

Wat wil je dan? Maar meteen naam en adres erbij zetten? Je bent niet goed wijs

Ik zou graag denken aan wat er dan zou kunnen gebeuren…

Dat gaat de bel en staat er ineens iemand voor de deur J

Zou je dan een aantrekkelijke dame binnen laten?

Als ze door die site gedreven is… dan zeker… zo’n schaamteloos bezoek…

Ik denk dat er weinig gezegd zal worden. Als ze zich bekend maakt als lezer is het duidelijk waar ze voor komt… je zult haar uit de jas helpen en haar voor gaan naar de woonkamer… dan zal een onmiddellijke hete omhelzing volgen… je zult haar uit de kleren scheuren… jullie zullen binnen vijf minuten verenigd zijn

Dat zal onvermijdelijk zijn

Het zal nog verder gaan… ze zal ook mij willen ontmoeten

Dan neem ik haar mee naar jou naar dezelfde plek… ze zal getuige zijn van jouw geseling

Misschien wil je haar ook straffen? Maak ons dan naast elkaar vast… laat ook haar billen gloeien… gereed voor jou…

Overbodig te zeggen waar dat op uit zal draaien…

Ja… draai in ons… woel in ons… heb ons lief

Ik heb je lief… mij zoiets te zeggen

Om en om… telkens wisselend… een steek voor haar… een steek voor mij. Als ik opzij zie hoe ze naar voren schiet door jouw stoot voel ik die ook

Ik ben zover… waar zal het heen?

Doe je laatste steek in haar en kom over haar rug…

En jij dan?

Ik zal het zien… jouw genot met elke schok door mijn ziel voelen… haar rug likken en het haar met een kus overbrengen… want zo zie je het graag

Mandolin

De lezers waardeerden dit verhaal met smiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1527

Dit is geen afbeelding van Mohammed

Erotisch weekblad voor u en MyGeplaatst door My 4Fingers vr, januari 09, 2015 00:25:26
Dit is geen afbeelding van Mohammed
(zucht)

liefs
My

  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1326

Hou was jouw dag schat?

Erotisch weekblad voor u en MyGeplaatst door De Juf di, juli 22, 2014 01:10:51


  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1232

De meiden van 4F voelen zich in stemming vandaag

Erotisch weekblad voor u en MyGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 29, 2013 13:57:04


  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post996

Voor de schoonheid

Erotisch weekblad voor u en MyGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 29, 2013 13:37:19


  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post995

Bijzondere pech verhelpster

Erotisch weekblad voor u en MyGeplaatst door My 4Fingers ma, april 29, 2013 00:34:34

Bijzondere pech verhelpster

"Shit, shit, shit," schold ik terwijl ik probeerde de, onverlichte, weg in het donker te volgen, gelukkig was het droog. Had nooit die kortere route door de landerijen moeten volgen, bedacht ik me, zoals gewoonlijk als het al te laat was. Terugrijdend van een bezoek aan vrienden leek een stuk afsnijden me wel een goed idee, maar ergens moest ik een kruising gemist hebben want ik had geen flauw idee waar ik nu was. En het klokje op het dashboard wees al bij elven aan. Gelukkig was het morgen zaterdag, dus een vrije dag, maar toch.

Opeens begon het stuur raar te doen, net of het meer kracht vergde om hem recht te houden en ik hoorde ook rare geluiden. Wat zou dat kunnen zijn? Ik kneep wat harder in het stuurwiel. Het werd steeds erger en op een gegeven moment moest ik stoppen. Gelukkig verscheen er een vlak stuk berm in het licht van de koplampen waar ik de auto kon parkeren. Wat nu?

Om me heen was het behoorlijk donker, de maan scheen wel af en toe tussen de wolken maar toen mijn ogen wat meer aan het donker waren gewend was er toch wel iets van de omgeving te onderscheiden. Mijn arm strekte zich naar de achterbank om mijn jas te pakken maar die vond niets. Ook dat nog, vergeten. Gelukkig was het niet al te koud, het moest dan maar zonder. Of ik wilde of niet ik moest poolshoogte gaan nemen. Ik opende het portier en stapte uit. Om de auto lopend probeerde ik de oorzaak van mijn problemen te achterhalen. En vond die bij het linker voorwiel, sterker nog het was het linker voorwiel. De band was volledig plat en hing nog zo'n beetje om de velg. Nijdig gaf ik er een trap tegen. De band verwisselen was geen optie, ik had dat al eens eerder geprobeerd, en zonder succes. Ik stapte weer in en pakte mijn mobieltje uit mijn tas, toen ik een knopje aanraakte werd het venster verlicht en las ik "Geen verbinding met het netwerk", moedeloos liet ik mijn hoofd op het stuur rusten, inwendig vloekte ik de wereld bij elkaar. Er zat niets anders op om op zoek te gaan naar het dichtstbijzijnde huis en dan maar hopen dat er nog iemand wakker was.

Na de auto te hebben afgesloten ging ik op weg. Nog geen tien minuten later begon het te regenen en in geen tijd was ik doorweekt. Moedeloos sjokte ik door, ondertussen uitkijkend naar een plek om te schuilen. Het leek wel uren te duren maar in werkelijkheid had ik nog geen half uur gelopen, toen ik een lichtje ontwaarde. Ondertussen tot op het bot verkleumend en rillend in mijn drijfnatte kleding liep ik een tuinpad van een klein huisje op waarvan ik licht door de ramen zag schemeren en belde aan. Het licht boven de deur ging aan en in de deur ging een raampje open waarachter ik een vrouwengezicht ontwaarde. Met bibberende stem vroeg ik of ik de telefoon mocht gebruiken omdat ik met autopech stond. De vrouw zag kennelijk mijn deplorabele toestand.

"Kom gauw binnen kindje, je ziet er uit als een verzopen kat," deed ze de deur open. Na de deur achter me gesloten te hebben nam ze me mee naar de woonkamer en bestudeerde me eens goed.

"Dat natte spul moet je onmiddellijk uittrekken voordat je ziek wordt, ik maak wat hete chocola om bij te komen," besloot ze.

Ik aarzelde, uitkleden in een vreemd huis? Ze zag mijn aarzeling.

"Er is verder niemand en ik heb al heel wat meer blote vrouwen gezien hoor. Hier is een plaid die je om kan slaan." En ze pakte er één van de bank. Ik tolde op mij benen en moest me aan de schouw van een openhaard vasthouden. Ze pakte een stoel en zette me er op neer. Het bleek een gas openhaard en ze stak die aan. Ik begreep ook wel dat ik van die natte spullen af moest en begon de knoopjes van mijn bloes los te maken maar mijn vingers waren verstijfd en trilden zo dat dit niet lukte. De vrouw schudde haar hoofd en begon me te helpen en algauw lag het kledingstuk op de vloer, een BH droeg ik niet, en sloeg ze de deken over mijn schouders dat voelde gelijk al wat beter. Mijn jeans was een stuk moeilijker. Ze hielp me overeind, maakte de sluiting los en begon de broek naar beneden te trekken. Het zat letterlijk aan mijn lijf gekleefd en stukje bij beetje lukte het haar de broek over mijn billen te trekken, waarbij mijn string als vanzelf meeging, waarna ze me weer op de stoel drukte. Ze knielde voor me en begon aan de pijpen en na veel gedoe was ook dat ding uit, het voelde al een stuk beter. Na de plaid goed om me heen geslagen te hebben vertrok ze met mijn natte spullen.

Even later kwam ze terug met een dampende beker, ik probeerde hem aan te pakken maar ik trilde nog steeds dus liet ze, zelf de beker vasthoudend, me steeds kleine slokjes drinken. Het trillen ging niet over, ze voelde bezorgd mijn huid onder de plaid.

"Je bent nog steeds ijskoud, het is belangrijk dat je snel op temperatuur komt, ik zal je warm wrijven. Ik haal even een paar handdoeken." Bij terugkomst trok ze de plaid van mijn schouders en begon met de handdoek mijn rug te bewerken, onderwijl over van alles en nog wat babbelend waarvan het merendeel me ontging.

"Ah, dat is al beter," zei ze na een tijdje de handdoek naar mijn voorkant verplaatsend. Vol overgave begon ze mijn borsten en romp met de handdoek te bewerken waarbij mijn tepels het aardig te verduren kregen. Na een tijdje gaf dat een heerlijk gloeiend gevoel.

Nu pas was ik in staat haar wat beter te bekijken. Ze was, dacht ik, een jaar of veertig, bijna tien jaar ouder dus, met een open en vriendelijk gezicht met kort donkerblond haar. Ze droeg een halflange zijdeachtige badjas, zag ik nu, waaronder slanke benen staken, door de bewegingen van het droogwrijven viel de voorkant wat open. Omdat ze op haar knieën voor me zat kon ik haar volle borsten, die een beetje hingen en op het ritme van haar bewegingen mee deinden, voor een deel zien. Mijn bovenlijf gloeide nu heerlijk, ik trilde al een stuk minder, mijn benen waren nu aan de beurt. Voordat ze daar aan begon gaf ze me nog wat chocola en deponeerde me op de bank die een stuk comfortabeler zat dan die harde eetkamerstoel. Ik zakte met de plaid om mijn schouders genoeglijk onderuit. Toen de oudere vrouw mijn ijskoude voeten voelde ging ze sokken halen en trok ze me aan, ze zat geknield voor me zette een voet op haar dij en begon van onder af het been met de handdoek te bewerken. Met een warm en een beetje suf gevoel keek ik bewonderend op haar neer, een onbekende die zo met je begaan was. Er straalde ook iets geruststellend van haar uit, ik voelde me eigenlijk wel op mijn gemak bij haar. Door al die inspanningen was de jas zo ver open geschoven dat er een borst was uit gegleden, ze scheen het niet te merken. Ondertussen was ze op dijhoogte beland en raakte, haast onvermijdelijk, haar met handdoek bedekte hand het intieme plekje tussen mijn benen. Tot mijn verbazing vond ik dat nog niet onplezierig ook. Voordat ik daar verder over na kon denken werd het doezelige gevoel sterker en zakte ik weg.

Langzaam kwam het bewustzijn bovendrijven, met de ogen nog gesloten vroeg ik me af waar ik was, ik voelde dat ik half op een sofa lag, één been rustend op de vloer de ander half opgetrokken plat op de zitting mijn rug gesteund door een aantal kussens. Het beeld werd steeds duidelijker en ik besefte wat er was gebeurd en waar ik was. Hoelang ik onder zeil was geweest zou ik niet kunnen vertellen, maar ik was er wel door opgeknapt. Heerlijk warm had ik het nu. Langzaam deed ik mijn ogen een klein stukje open, de kamer was half duister, slechts verlicht door een paar kaarsen. De plaid was weg gegleden zodat ik vrijwel onbedekt was, in de kamer was het bloedheet merkte ik, en door de stand van mijn benen lag ik er behoorlijk "open" bij. Tegenover me zat de vrouw die me zo zorgzaam had opgevangen, ik wist nog steeds haar naam niet, onderuit gezakt in een stoel tegenover me. Wat ik zag gaf me een schok.

Haar ochtendjas stond nu wijd open en toonde de volle borsten met recht opstaande tepels, daaronder een vrijwel vlakke buik met een lichte begroeiing, de wijd gespreide benen lieten het zicht vrij op een hand die met licht cirkelende vingers, naar ik veronderstel haar clitoris bewerkte, de andere hand bewoog zich in haar. De ogen van de vrouw waren strak gericht op de glad geschoren plek waar mijn benen bij elkaar kwamen. Het licht viel zodanig dat van dat gedeelte, in tegenstelling tot mijn gezicht, niets verhuld bleef. Ze zat zich op te geilen aan mijn kut, terwijl ze dacht dat ik sliep, besefte ik. Tot mijn stomme verbazing was ik niet gechoqueerd, het tafereel maakte me niet boos. Nee, het tegenovergestelde gebeurde, ik vond het ontzettend opwindend en het maakte hete gevoelens in me los. Gefascineerd bleef ik door mijn half geloken ogen naar de vrouw kijken, terwijl mijn lichaam de verschijnselen van seksuele opwinding begon te vertonen.

Tot dusver had ik uitsluitend met mannen gevrijd en nooit dat soort gevoelens voor een vrouw gehad. Maar ik moet bekennen dat ik, diep van binnen, me weleens had afgevraagd en ook wel eens had gefantaseerd hoe het zou zijn, vrijen met een vrouw en nu lag hier een kans op een antwoord. Het was de eerste keer dat de aanblik van een naakt vrouwenlichaam me opwond, het was overigens ook de eerste keer dat ik in het echt een vrouw zichzelf zag bevredigen. Hoe nu verder, vroeg ik me af. Als ik zou laten merken dat ik wakker werd, was de kans groot dat ze zou schrikken. Dat wilde ik voorkomen. Om daarna de draad weer op te pakken zou wel eens moeilijk kunnen zijn. De oplossing was simpel, er lag al een hand op mijn buik en ik hoefde deze maar een klein stukje te verplaatsen om de vingers in mijn spleet te brengen, die al aardig nat begon te worden. Met nauwelijks merkbare bewegingen duwde ik mijn hand naar beneden totdat mijn middelvinger mijn vochtigheid voelde, langzaam bewoog ik die vinger op en neer. De andere vrouw had de verandering van de situatie opgemerkt, haar vingers stopten even met hun plezierig handwerk, merkte ik op door mij oogharen kijkend. Ze keek naar mijn gezicht, kennelijk nog overtuigd dat ik sliep bleef ze gefascineerd staren naar mijn hand, terwijl haar eigen handen weer in beweging kwamen. De bewegingen van mijn vingers werden nu openlijker, met een onbeschaamdheid die ik van mezelf niet kende spreidde ik langzaam mijn benen zover als maar mogelijk was. Mijn overbuurvrouw het volle zicht gevend op mijn door mijn vingers open gehouden glinsterende vagina.

Met mijn andere hand begon ik met een tepel te spelen. Mijn god, zo geil was ik nog nooit geweest en dat bij iemand waarvan ik de naam niet eens kende. Het moest ondertussen, door de intensiteit van mijn bewegingen, wel duidelijk zijn dat ik verre van slapend was dus opende ik mijn ogen. Ze merkte het op en keek me aan, met een wulps lachje om mijn mond keek ik terug, een vinger bij mezelf naar binnen duwend. Ze likte haar lippen, haar ogen glinsterden van opwinding. Ze stond op, kwam naar me toe en stak haar hand uit.

"Laten we een comfortabeler plekje opzoeken, liefje."

"Hoe heet je eigenlijk," vroeg ik terwijl ik overeind kwam. "Ik ben Christa."

"Dorien, Dorien Vercammen" kwam het hese antwoord terwijl ze me meetrok de kamer uit de trap op een slaapkamer in. Een paar kleine lampjes verlichtte de slaapkamer in een romantisch sfeer. De badjas gleed van haar schouders, ze duwde me achterover op het bed en vleide zich half op me. Ze keek me aan terwijl ze door mijn haar streek.

"Je zag er zo lief uit, slapend en vrijwel naakt. Ik kon de verleiding niet weerstaan," zei ze een beetje verontschuldigend.

"Ik was bang dat je me zou betrappen en boos zou worden, maar ik werd zo opgewonden van je."

Als antwoord sloeg ik een arm om haar heen, streelde haar rug en billen en kuste haar op de lippen. Ze kuste voorzichtig terug. Ik opende mijn lippen iets en haar volgende kus raakte mijn tong, dat was een heerlijk gevoel, toen ik haar terug wilde kussen verscheen haar tong tussen haar lippen. Onze tongen raakten elkaar en een tel later was ik bezig met de meest heftige tongzoen ooit. Als dit al zo lekker was hoe moest de rest dan wel niet zijn vroeg ik me half versuft door genot af. Ontzettend lekker, om niet te zeggen zalig, bleek in de tijd die volgde. Ik liet me helemaal leiden door de oudere en ervaren vrouw. Na de intense tongzoen begon ze al kussend mijn lichaam te verkennen, volledig ontspannen op mijn rug liggend liet ik het me allemaal overkomen. Na mijn lippen, neus en keel belandde de lippen op de aanzet van mijn borsten die ze afwisselend kusten. Verder ging het, plagend ontweek ze een tepel, haar tong begon om de tepel heen te likken, wat een heerlijk gevoel, de opwinding raasde door mijn lijf. Ik wilde dat ze er aan zou zuigen, toen ik mijn hand bewoog om haar hoofd er naar toe te brengen legde ze die resoluut weer naast me neer.

"O, wat gemeen," kreunde ik.

Ze keek me grijnzend aan, waarna ze mijn andere borst dezelfde behandeling gaf. Plagerig verliet ze mijn borsten en ging met haar mond verder op weg naar beneden. Ik kreunde van teleurstelling, maar plotsklaps sloot een natte mond om een stevig omhoog priemende tepel en begon er aan te zuigen.

"Ja, ga door, ga door," mompelde ik, terwijl ik mijn vuisten balden om er niet zelf naar te grijpen. Ze zijn namelijk heel gevoelig, mijn tepels, bij bepaalde aanrakingen ontsteken ze mijn driften als een raket.

De mond ging verder met haar ontdekkingstocht en ik rilde van genot toen een tongetje mijn inmiddels drijfnatte spleet verkende, vakkundig werden er kringetjes om mijn clit gelikt, ik kromde mijn rug duwde en mijn bekken tegen haar gezicht. Ze duwde mijn dijen omhoog en uit elkaar en terwijl haar tong zijn prikkelende werk voortzette voelde ik haar vingers voorzichtig mijn grotje verkennen. Er gleed er één de opening in en uit terwijl de andere de lipjes die mijn spleet omzoomden masseerden. En in en uit ging de vinger en met elke beweging voelde ik me geiler worden. Mijn heupen begonnen tegengestelde bewegingen te maken terwijl er steeds meer vingers van de oudere vrouw in me gleden. Het duurde dan ook niet lang voordat een hoogtepunt zich aankondigde. Met hijgende geluidjes en stotende adem kwam ik klaar op een manier die me nog lang is bijgebleven, wat was dit lekker, ik trok haar hoofd omhoog en begon een hete opwindende tongzoen daarbij de geur van mijn eigen geslacht opsnuivend.

Ze maakte me duidelijk dat het nu haar beurt was door een hand op haar borst te leggen en ik begon aan een spannende ontdekkingstocht over het vreemde vrouwenlichaam. Nog steeds verbaast over mezelf dat ik er zo van genoot. Met twee handen masseerde ik één van die grote borsten, steeds meer naar de tepel toewerkend, ik nam ze tussen duim en wijsvinger en trok er zachtjes aan. De vrouw kreunde en vroeg om meer en harder waaraan ik maar al te graag gehoor gaf. Mijn tong nam het werk over, een aparte ervaring nu eens zelf er aan te zuigen. De mijne zijn te klein om het bij mezelf te doen. Alvorens naar lagere regionen af te dalen kreeg de andere borst dezelfde behandeling. Het spelen met mijn borsten had ik zo lekker gevonden dat ik een hand van Dorien pakte en ze er naar toe leidde, die begreep onmiddellijk de bedoeling en begon vol overgave er mee te spelen. Benieuwd naar die vreemde kut bewoog ik mijn gezicht steeds lager, een heerlijke zilte lucht kwam me tegemoet, het was vrijwel niet mogelijk maar ik raakte nog meer opgewonden. Alhoewel het betekende dat mijn borsten verstoken bleven van die heerlijke tastende vingers liet ik me tussen haar benen glijden, duwde de dijen omhoog zoals ze me geleerd had en bewonderde de natte gleuf vlak voor me.

Zoals ik al eerder had gemerkt was ze er niet geschoren maar was het haar kort getrimd, met een vinger ging ik door de zachte natte haartjes. De schaamlippen duwde ik met twee vingers opzij de roze spleet openleggend, aan de bovenkant een bescheiden knopje, lager de donkere opening van haar grotje, zeg maar grot. Nieuwsgierig liet ik mijn vinger door de spleet de opening inglijden wat een schokken van de heupen van de andere vrouw veroorzaakte. De vinger in de opening latend bracht ik mijn mond naar de venusheuvel en likte de donsachtige haartjes, steeds lager ging ik totdat een geluid, dat uit de keel van Dorien ontsnapte, duidelijk maakte dat ze een gevoelige clitoris had.

Voorzichtig begon ik er aan te zuigen, de sappen van de vrouw inslikkend, een wat andere smaak dan van mezelf maar wel lekker. Ondertussen duwde ik nog een vinger naar binnen en nog een, er was ruimte genoeg en al draaiend met mijn hand begon ik de vrouw inwendig te masseren. Gesmoorde geluiden gaven aan dat ze er volop van genoot. Vrijwel mijn hele hand was nu in de vrouw verdwenen en ik vond dat zo geil dat ik met mijn vrije hand het bij mezelf probeerde, ik kwam niet verder dan drie maar het was zalig, vingeren en jezelf vingeren met je mond zuigend en likkend in een heerlijke sappige spleet, het was te gek. De tijd leek stil te staan er was alleen nog maar pure lust, maar ongemerkt werden mijn bewegingen heftiger en ook Dorien kon nauwelijks meer stil liggen, ze draaide en kreunde van genot. De bewegingen werden heftiger het kreunen werd intenser, ongeremd maakte ik de vreemdste geluiden toen in golven het orgasme me overspoelde vlak voordat de andere vrouw door het samentrekken van haar spieren en een hoog bijna huilend geluid de toppen van genot bereed.

Even later lag ik in haar armen met de geur van haar intieme delen nog in mijn neus, mijn hoofd op een zachte borst en viel bevredigd in slaap. Het ontwaken in het vreemde bed ging wat moeizaam tot ik in de lachende ogen van die heerlijke vrouw keek. Als vanzelf begon het vrijen opnieuw. Pas laat in de morgen was ik in staat om de wegenwacht te bellen. Voor die er was konden we nog wat leuke dingen uitproberen.

Ze bracht me naar mijn auto en we namen innig kussend afscheid. Nog regelmatig zien we elkaar en spreken dan onze verbazing uit over onze eerste ontmoeting.

"Toeval bestaat niet, het heeft zo moeten zijn," zegt ze dan.

En ik lach naar die heerlijke vrouw.

ChristaS en Dorien Vercammen  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post976
Volgende »