Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

De tuinman

DjangGeplaatst door My 4Fingers do, december 28, 2017 21:07:02

DE TUINMAN

Laura was bezig met de was toen ineens de telefoon ging. Ze schrok er een beetje van, want ze was erg geconcentreerd bezig met sorteren op kleur en dergelijke dingen. Snel rende ze naar beneden en nam ze de telefoon op. Het was haar tuinman die belde of hij nog even langs kon komen om een aantal dingen te bespreken aangaande zijn werk.

Laura had altijd al een oogje op de tuinman gehad en ze wilde hem maar wat graag zien, ook al was het even zomaar. Ze liet hem langskomen en trok een lekker kort rokje aan en een heel strak topje. Het was warm weer buiten dus het stond niet verdacht, zo had ze het in haar hoofd bedacht. Na ongeveer een half uur ging de bel en deed ze vrolijk lachend de deur open. Ze had geen bh aangedaan, zodat haar stijve tepels lekker door de stof van haar strakke topje prikten. Ze zag dat de tuinman meteen naar haar tepels keek. Ze liet hem binnen en liet hem in de woonkamer plaatsnemen en bood hem een drankje aan. Hij bedankte en viel maar meteen met de deur in huis.

“Ik weet niet goed hoe ik dit moet zeggen, maar… Ik heb al enige tijd verliefde gevoelens voor je en ik kan nu dus niet meer voor je werken. Het spijt mij, maar het is niet anders. Ik weet dat ik niet van je kan verwachten dat je hetzelfde voor mij voelt, dus is het lijkt het mij beter dat ik hier wegga. Het is erg spijtig want ik heb het erg naar mijn zin met je mooie tuin. En jij bent zelf ook mooi helaas, dus kan ik niet verder werken. Anders heb ik alle aandacht op jou gericht en zal de tuin er lang niet zo mooi bijliggen. Dat was het.”

Hij stond op na deze spraakwaterval en wilde meteen weer vertrekken toen Laura voor hem kwam staan en hem plotseling vol op zijn mond zoende en haar tong diep bij hem naar binnen liet gaan. Hij beantwoorde haar tongzoen en pakte haar meteen bij haar lekkere billen vast en begon deze te strelen en te beknijpen.

Hij tilde haar op en ze sloeg uit vreugde haar benen om zijn middel. Hij voelde dat ze geen slipje droeg en haar inmiddels wat nat geworden kutje drukte tegen zijn spijkerbroek aan en liet een geile vochtvlek op zijn been achter.

“Die was ik straks wel.” Ze moest lachen toen ze het zei en begon hem verder te zoenen, tot ze zijn paal voelde groeien. Hij zette haar neer op de eetkamertafel en maakte meteen zijn broek los, zodat ze hem lekker kon voelen, die harde fijne leuter. Ze nam hem in haar handen en begon lekker te trekken. Ze stapte van de tafel af en ging op haar knieën zitten en begon hem op meesterlijke wijze af te zuigen. Hij genoot volop en nu ze zijn pik helemaal nat en hard had gezogen, ging ze weer op de tafel zitten en spreidde ze haar mooie benen. Hij kwam tussen haar dijen staan en neukte haar lekker op de eetkamertafel. Haar geschoren kutje glom van het geil en hij zag hoe zijn lul daar ook lekker nat van werd tijdens het neuken. Ze gilde het werkelijk uit van genot toen ze zijn lul diep in haar lijf voelde rammen. Ze wilde dit al zo lang en nu, eindelijk, was het dan ook zover.

Hij neukte haar in een langzaam tempo met diepe lange halen zodat hij optimaal genoot van zijn eerste keer met de bazin. Het was een waar genot om haar schaamlippen zo om zijn pik te voelen sluiten en hij keek vol bewondering naar zijn lul die in en uit haar mooie kutje bewoog. Nu trok hij zijn lul uit haar kut en Laura tilde haar kontje nog wat meer omhoog zodat hij lekker bij haar anus kon. Zijn middelvinger drukte hij lekker diep in haar sterretje en hij merkte dat ze al eerder anale seks gehad had, want ze was nou niet bepaald maagdelijk meer daar. Het was allemaal wat ruimer zeg maar. Dat was wel geil, nu kon hij zijn dikke leuter diep en hard in haar kontje rammen, zonder dat ze er al teveel problemen mee zou hebben. Hij drukte zijn lul diep in haar anus en haar darmkaneel werd goed opgevuld door zijn heerlijke lul die hard en diep in haar kontje stootte. Hij streelde haar tieten en kuste haar onderbuik terwijl hij haar anaal aan het bevredigen was.

Ze speelde met haar kutje en begon harder en harder met haar vingers over haar klitje te strelen tot ze het geil uit haar kutje spoot. Ze kwam gewoon spuitend klaar en spoot al haar geil over zijn buik heen. Het was een natte bedoeling die de boel alleen maar ophitste. Nog harder en nog fermer begon hij haar kontje te neuken. Hij legde haar op haar zij en begon nog dieper te rammen met zijn lekkere pik. Hij voelde hoe het zaad langzaam maar zeker uit zijn ballen omhoog kwam zetten. Ze moest nu van hem op haar knietjes op de vloer gaan zitten. Hij dook achter haar. Ze rustte haar bovenlijf op een stoel dier ze van de tafel had weggeschoven en genoot van zijn lekkere pik, diep in haar mooie ronde reet. Ze voelde hoe hij haar heupen stevig vastpakte en haar nog weer harder begon te neuken. Het zou niet land meert duren voordat hij spuiten ging, zo dacht ze terwijl ze intens genoot van zijn harde leuter en zijn ballen die tegen haar klitje aansloegen.

Ze had de gedachte nog niet laten ontsnappen of ze voelde hoe hij zijn warme zaad met ferme stoten, ondersteund door harde, basachtige kreunen, diep in haar lekkere kontje spoot. Haar buik werd helemaal warm van binnen. Heerlijk, dat gevoel. Ze gingen elkaar nog een beetje vingeren en aftrekken en likten en zogen wat over en weer aan die lekkere geslachtsdelen van hun. Toen het geile gevoel een klein beetje aan het afzakken was, gingen ze weer op de bank zitten, ditmaal niet tegenover maar naast elkaar, de armen om elkaar heen geslagen. Ze knuffelden heerlijk. Toen liet de tuinman haar los.

“Ik moet je wat bekennen. Iets wat ik misschien eerder had moeten zeggen. Maar... Ik ben getrouwd. Mijn vrouw weet niet dat ik hier ben nu, maar heeft wel zo haar vermoedens. Het schijnt dat ik jouw naam in mijn slaap roep en dat ik dan ook dingen roep over hoe jij mij lekker aan het afzuigen bent en zo. Ik weet niet goed wat ik hiermee aan moet.”

Verbaasd zat ze naar de tuinman te kijken. Hij had haar gewoon misbruikt, of gebruikt. Hoe je het ook noemen wilde, ze was lekker geneukt en dat telde voor hem. En voor haar eigenlijk ook.

“Het kan min niets schelen dat je getrouwd bent. Je komt maar gewoon lekker elke dag hier bij mij om mijn tuintje te onderhouden en mijn lichaam te verwennen en de rest zou mij zo worst wezen. Ik zou je graag helemaal voor mijzelf hebben en mijn huis staat helemaal tot je beschikking, ook als je besluit om bij haar te blijven. Ik weet gewoon dat ik je vele malen gelukkiger kan maken en dat zal ik ook zeker gaan bewijzen. Ondertussen neuk ik je lekkere pik helemaal suf en steel ik al het zaad onder de neus van je vrouw weg, totdat ze zo ontevreden is over haar seksleven dat ze wel bij je weg moet gaan, uit pure wanhoop en smachtend naar een flinke beurt. Ik wil en zal je voor mijzelf hebben. Ondertussen verdubbel ik je loon, zodat je voor mij allerlei geile pakjes en speeltjes kunt kopen, ook al is het van mijn eigen geld. Dat maakt niet uit, ik heb genoeg. Dus. Dat is de deal en daar moet je het maar mee doen.”

De tuinman moest lachen want hij hield wel van dit soort acties. Hij ging akkoord en zo ontstond er een bizarre situatie. Hij moest keer op keer zijn bazin neuken en had dan totaal geen energie meer over voor zijn eigen vrouw. Uiteindelijk is ze dan ook, om redenen die Laura al had genoemd, weggegaan bij hem en is hij bij zijn bazin ingetrokken. Zover men weet zijn ze nu nog steeds gelukkiger dan wie dan ook. Ze gaan iedere dag samen de tuin doen, waarna ze in iedere kamer van het grote huis lekker neuken.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1961

De club

DjangGeplaatst door My 4Fingers do, november 02, 2017 14:58:53

DE CLUB

Ik ben een paar keer naar een parenclub geweest, dit verhaal gebeurde zeven jaar terug tijdens mijn eerste bezoek aan sauna club Lambada in Zottegem.

Vrijdagavond, het is rot weer, nat en koud maar ik wil nog wel uit, maar waarheen? Eerder die dag had ik gechat met een stel dat altijd in parenclubs kwam. Ze hadden zulke geile verhalen verteld over een club in Zottegem dat ik dat ook wel wilde meemaken. Eenmaal besloten dat het dat moest worden, moet ik me eerst maar eens scheren en douchen. Het is nog erg vroeg 19 uur uur en de club is open tot 3 uur dus tijd genoeg.

21 Uur stap ik de club binnen en word geholpen door een mooie slanke vrouw met volle borsten. Ze is een vijftiger en de jaren staan haar goed en de lingerie met korte rokje ook.

"Bent u bekend met de club" vraagt ze. Nee dus. "Nou kijk, U krijgt van mij een sleutelbandje voor een kluisje en een handdoek en als U dan hier terug komt laat ik U alles wel even zien, het is toch nog rustig."

Ik ga op zoek naar mijn kluisje, kleed me snel uit en sla de handdoek om en meld me bij de spannende vrouw.

"Kom maar schat, laat ik alles wel even zien," ik zie nog net dat ze knipoogt naar haar manlijke collega. Ze leidt me rond, eerst naar een grote ruimte, we lopen over de dansvloer met links allemaal zitjes en rechts een videoscherm waar net een man een heerlijke pijpbeurt krijgt.

"Nou da's geen half werk" zegt ze lachend. Ze loopt door naar de bar besteld wat te drinken voor ons beide. "Proost, van het huis, op een gezellige geile avond." Terwijl we praten kijk ik rond en zie een paar of 4,5 bij de zitjes, 2 meiden met 6 mannen er omheen naast ons bij de bar.

"Is het altijd zo rustig."

"Nee, zeker niet maar ik denk door het slechte weer dat mensen er niet uitwillen. Maar dit is ook niet alles hoor, boven zijn ook nog mensen.” Ze wordt gewenkt door haar collega. "Je moet maar even alleen op verkenning ik moet weg, misschien kom ik je nog tegen" zegt ze met een mysterieus glimlachje en weg is ze. Ik hoop van wel. Ik kijk naar rechts en zie in de ruimte naast de bar een heel groot bed met een stel erop dat in 69 ligt. Ik ben benieuwd naar de rest en loop terug. Bij de deur staat een man in pak.

"Waar zijn je collega's" vraag ik. Hij maakt me duidelijk dat hij geen collega's heeft en dat ik ben gefopt, het is een stel dat heel vaak hier komt legt hij uit. De geile donder, nu ga ik zeker op verkenning. Ik loop door een smalle lange gang en kom in een donkere ruimte waar een swing hangt, aan weerskanten zijn een soort hoerenkamertjes met glazen wand en van binnen afsluitbare deuren. Er staan twee mannen te kijken naar een stel dat binnen een show weg geeft. De mannen zijn een ook een stel denk ik want ze staan te vrijen en spelen met elkaars lul. De vrouw uit de kamer doet de deur open en laat ze binnen en met ze vieren gaat het er geil aan toe. Ik blijf nog even kijken en raak aardig opgewonden. Tijd om verder te gaan er moet een sauna zijn en zwembad. Even terug kun je omhoog, ja daar is het zwembad, een Turkse en gewone sauna, douche, voetbad. In het voetbad zit een, echt gitzwarte, negerin met haar benen wijd haar roze kutje te bewerken met haar vingers waarbij ze door een blanke man wordt geholpen en aangemoedigd wordt.

"Is het lekker schat… het ziet er zo geil uit je roze natte kutje... lik je vingers eens af en proef jezelf eens.” Ze gehoorzaamt gelijk en likt haar natte vingers gretig af, "oh… wat ben ik geil, wil je me kutje proeven.” De man steekt zijn tong in haar doos en zij reikt naar zijn lul. Ook hier word ik niet rustiger van. Mijn lul staat stijf en maakt een aardige bult onder de handdoek. Maar waar is dat andere stel. Dan hoor ik gekreun van... boven... je kunt nog hoger. Ik ga erop af en terwijl ik langzaam een smalle trap op loop hoor ik vanuit een soort darkroom.

"Ja ga door zo, rij die met die natte kut over mijn staaf.” Daar is de vrouw met haar zogenaamde collega, ik kan ze nog net zien. Ze liggen op matrassen, de ruimte is redelijk groot en ze zijn er alleen, nou ja ik ook dus. Haar grote borsten heeft ze vrij gemaakt en ze zit boven op de man. Het korte rokje is hoog opgeschoven en een lekkere billenpartij lacht naar mij. Voorzichtig streel ik haar billen om te kijken of ze het toelaat. “Oh, we hebben bezoek, kom maar schatje doe je handdoek eens weg, dan kan ik je bewonderen.” Zonder omhaal pakt ze mijn kale lul en begint mijn ballen te likken. Haar man kreunt instemmend en zegt. "Zuig er maar goed aan slet, lik die ballen. Ik kreun van opwinding en geilheid "ah… ah… lekker...” met mijn hand kan ik net bij haar kut komen en voel hoe een enorme lul diep in en uit haar kut verdwijnt.

"lekkere brutale vingers zeg, wrijf eens lekker over mijn clit. Ja… ah… ja… zo! Oh, dat doe je lekker schat.” Ik haal mijn lul bij haar weg en ga door de knieën en met beide handen begin ik haar clit te bewerken het wordt een aardig natte boel maar de handdoeken doen hun werk. Dan wil ze veranderen, ze komt van de man af en knielt voor hem nu pas kan ik zie hoe groot hij is, wat een paal je zou bijna weglopen. Haar mond gaat langs zijn paal op en neer en naar zijn ballen het lijkt er zelfs op dat haar tong over zijn anus glijd. Ik hoor hem goed zuchten en kreunen "ah… ho… ga door, hoer, lik me en bied je kont goed aan, goed omhoog met die kont. Pak maar hoor ze kan ertegen.” Ja, dan moet ze er aan geloven.

Ik pak een condoom uit een mandje en schuif hem om, neem achter haar plaats en zet mijn kloppende lul tegen haar aars. Langzaam schuift mijn lul in haar kont.

"Ja… ha… ja… ha… ja… ga door, dieper, hij zit in mijn kont schat. Oh… ja! Wat lekker.” "Goed zo slet, laat je maar goed door neuken.” Haar kut sappen stromen langs haar benen alles is glad geil en glibberig, het is heerlijk. Ze kreunt. "Ik wil meer, schuif jij je paal eens bij… 0o… kut! Ik wil helemaal gevuld worden.”

De man gaat verliggen en schuift onder ons door en dan voel ik alsof er een lul bij gestoken wordt in haar kont, zo groot is de lul en zo dun is de wand tussen kut en kont. "Ja… ha… ah… oh… ja… ho…, duw door, ah! Ik wil hem helemaal, ja… pompen, neem me diep, gebruik me, ik ben een slet en zo geil.”

Jezus, wat is dit geil ik voel die lul langs de mijne gaan, haar kut is zo nat en de stuipen van haar kut en kont kneden mijn lul naar een hoogtepunt. Wild schokkend gilt ze.

"Ga, door ik kom… kom… ik… klaar.” Ieder van ons pompt nog een paar keer en we spuiten dan onze ladingen leeg. Hijgend vallen we neer. De vrouw is het eerste weer op adem en fluistert.

"Bedankt, dat was een tijd geleden dat ik zo lekker door geneukt ben.”

Ik kijk op mijn horloge, het is pas 12 uur dat word nog leuk...

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1927

Tuinfeestje

DjangGeplaatst door My 4Fingers do, oktober 26, 2017 15:15:12

TUINFEESTJE

Het was zaterdag en heerlijk warm en zonnig weer en ik had besloten mijn mountainbike weer eens uit het fietsenhok te halen. Ik ben een sportieve slanke en redelijk gespierde jongen en was 23 jaar. In mijn korte broek, gymschoenen en een T-shirtje met mijn zonnebril op, fietste ik hard richting het strand. Op de boulevard fietste ik twee keer heen en weer en stopte bij een kraampje voor een cola. Terwijl ik van het ijskoude cola stond te drinken, keek ik mijn ogen uit. Wat een goddelijke mooie vrouwen lagen er toch weer op het strand! Mooie gebruinde lijven van jonge meisjes tot prachtige oudere vrouwen, zeker de helft lag topless op het strand. Er stond een fris briesje, dus de harde tepels waren al van grote afstand te zien. Ik sprong weer op mijn fiets en besloot even langs mijn ouders te fietsen, die woonden op een kwartiertje van het strand in een mooie wijk. Daar aangekomen, was het huis stil en leeg, ze waren er niet. Ik stapte weer op en fietste in een langzaam tempo een beetje door de wijk. Opeens hoorde ik mijn naam roepen, het was Karin, een vrouw uit de buurt die ik nog wel kende van vroeger toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde, ik kwam wel eens bij ze over de vloer.

Een mooie slanke vrouw van een jaar of tweeënveertig, met lang donker haar en een prachtig lichaam ondanks haar drie dochters, die waren inmiddels allemaal het huis uit. Zij was al jaren geleden gescheiden en woonde sindsdien alleen in dat grote huis. Ik remde terwijl ik haar oprit opreed en stapte af.

“Dat is lang geleden” zei ze, “Hoe is het met jou?”

“Goed hoor, ik ben een eindje aan het fietsen, het is prachtig weer.”

“Hard aan het fietsen zo te zien” zei ze, “kom even wat drinken, je hebt vast wel dorst gekregen, praten we meteen even bij.” Ik zette mijn fiets tegen de garagedeur aan en liep achter haar aan de tuin in naar de keuken. Ze had een klein paars glimmend bikini aan met een soort doorschijnende doek om haar middel gewikkeld. Zo te zien had ze al aardig wat uurtjes in de zon doorgebracht, ze had een diep gekleurde huid die mooi glom in de zon. Haar lange haar had ze in een dikke vlecht die over haar gespierde rug bungelde, want sinds ik haar leerde kennen, sportte ze een paar keer per week. Ik liep achter haar aan de keuken in en terwijl ze de koelkast opentrok vroeg ze aan me wat ik wilde drinken. Op tafel zag ik een fles rosé in een koeler staan en ik wees daarop. Ze deed de koelkast weer dicht en pakte een glas uit een keukenkastje.

“Wil je er wat ijs in?” Vroeg Karin, ik knikte. Nu bukte ze bij de koelkast om een diepvries la open te trekken en ik keek naar haar mooie billen. Tweeënveertig jaar dacht ik bij me zelf, ongelooflijk wat een mooi figuur. Ik had het met veel meisjes en vrouwen gedaan, maar die waren nooit zoveel ouder dan mezelf. Ze draaide zich om terwijl ik nog weg zat te dromen terwijl ik naar haar mooie gebruinde billen zat te kijken. Betrapt keek ik snel omhoog, maar ze had het wel gezien.

“Je ziet er goed uit” zei ik. Met een glimlach schonk ze een glas voor me in.

“Zullen we in de tuin gaan zitten?” Vroeg ze. We liepen de warme tuin in, de hitte kon hier geen kant op tussen al die hoge hagen, binnen een minuut voelde ik de zweetdruppeltjes op mijn voorhoofd.

“Warm hier hè?” Zei ze. Ze gooide de doorschijnende doek af en ging op een ligstoel liggen.

“Ja zeg, ik trek even wat uit” zei ik, en trok mijn T-shirt en gymschoenen uit. Ik ging in het gras naast haar stoel zitten en we babbelden wat over de laatste jaren, 20 minuten later ging de tweede fles rosé al open. Er was voor haar niet veel veranderd, ze woonde nog steeds in haar eentje, in de weekenden kwamen haar dochters vaak langs. Terwijl we zaten te praten, keek ik achter mijn zonnebril naar haar mooie lichaam. Ze was dan wel tweeënveertig jaar en dat was best wel een beetje te zien, maar ze was prachtig slank, ik kon mijn ogen niet van haar mooie gebruinde buikje afhouden. Door de hitte in de tuin, was ook zij een beetje aan het zweten, op haar buik zag ik hele kleine druppeltjes ontstaan. Ik voelde me steeds meer opgelaten, ik had natuurlijk al aardig wat rosé op en voelde dat mijn pik in mijn korte broek een weg omhoog zocht.

“Zal ik je niet even insmeren?” Vroeg ze, en ze had gelijk, want ik brandde flink weg onder die hete zon.

“Zo meteen” zei ik, “ik wil eerst even afkoelen, want het is hier bijna niet uit te houden.” Terwijl ik opstond, wist ik dat mijn lul al een flink stuk was gegroeid. Terwijl ik haar aankeek, deed ik of er niks aan de hand was en duwde nonchalant mijn lul een beetje recht. Ik kon niet goed zien waar ze naar keek achter haar zonnebril, maar ze had het natuurlijk wel gezien. “Moet je kijken” zei ik en wees op mijn broek, ik had flink lopen zweten en de bovenste rand van mijn broek was zeiknat. “Jij kan anders ook wel wat afkoeling gebruiken” zei ik, terwijl ik bukte en met mijn wijsvinger over haar bezwete buik streek. Ze lachte.

“Ja, je hebt gelijk, even lekker onder de tuinslang.” Ik liep naar de tuinslang in de hoek van de tuin, pakte hem op en draaide de kraan open. Heerlijk vloeide het warme water uit de tuinslang over me heen. Na een seconde of 30 schrok ik even van het koude water dat opeens uit de slang kwam, maar het voelde heerlijk. Opeens voelde ik de handen van Karin om mijn middel en ik draaide me om. Ik liet het water over haar lichaam lopen dat prachtig begon te glimmen in de zon.

“Hm.. heerlijk” zei ze, “wat een goed idee van je.”

“We maken er wel een rommeltje van” zei ik en ik wees op de zonnebrand die zich op haar lichaam vermengde met het water. “Hou eens vast” zei ik en gaf haar de tuinslang, ik begon het uit te smeren over haar lichaam. Heerlijk voelde haar warme billen en buik aan. “Anders komt het allemaal in je bikini” zei ik.

“Ach joh, die was ik wel weer” en ze gaf me de tuinslang terug. Met twee handen trok ze haar bikinitopje achter haar rug los “misschien kan ik deze alvast maar beter even uittrekken”. Haar twee mooie borstjes kwamen te voorschijn en ze gooide haar topje door de tuin richting de ligstoelen. Dat deed ze vast niet vaak, want haar bikinilijn was spierwit afgetekend op haar borstjes. Haar borstjes hingen een beetje, maar haar tepels waren keihard geworden van het houden wateren staken recht vooruit. Ondertussen voelde ik mijn lul keihard worden, want ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en er schoot van alles door mijn hoofd. Ze kwam weer tegen me aan staan en kreunde een beetje van de lekkere koele douche. Er was niks meer aan te doen, ze moest het nu wel voelen, mijn pik stond keihard scheef in mijn broek, recht vooruit dus. Haar handen gingen over mijn rug en borstkas heen en ik voelde haar harde tepels tegen mijn huid. Ik draaide me om en stond nu met mijn rug naar haar toe, want ik zocht een excuus om mijn lul recht te leggen, maar ik had me nog niet omgedraaid of haar handen trokken het touwtje los van mijn broek. Met twee handen trok ze snel in één ruk mijn broek naar beneden en mijn pik veerde omhoog. Binnen een seconde pakte ze met haar rechterhand mijn lul beet. Ik kreunde het uit.

“Karin… oh…” en voelde dat ze zachtjes beet in mijn rug. De tuinslang liet ik vallen en ik voelde met mijn handen achter me, ik pakte haar billen hard vast. Mijn lul was inmiddels kei en keihard geworden, ze bleef zachtjes doortrekken terwijl ze er hard in kneep. Ze liet mijn lul los, pakte me beet en draaide me om. Ze lachte lief naar me en begon me overal te zoenen. Ik voelde haar lippen over mijn natte borstkas steeds verder naar beneden gaan en opeens voelde ik mijn lul in haar mond verdwijnen. Op haar knieën begon ze me hard en diep ademhalend af te zuigen. Ze had blijkbaar even lucht nodig en begon afwisselend mijn pik af te zuigen en van boven naar onder met lange halen te likken. Ik pakte haar lange vlecht beet en stopte met mijn andere hand mijn pik weer in haar mond. Ik hield haar stevig vast en begon nu zelf mee te bewegen, God wat was ik geil, ik was niet meer te houden. Hard neukte ik haar in haar mond en ze liet het allemaal gebeuren.

Ik zag dat ze met haar handen de touwtjes van haar bikinibroekje al had losgetrokken en ze begon met haar andere had hard over haar kutje te wrijven. Ze kreunde het uit. Ik stopte en duwde haar naar de grond terwijl ik over haar heen boog in het natte gras. Ik pakte de tuinslang en spoelde haar nog eens af, terwijl ik hard aan haar tepels begon te zuigen. Nog harder begon ze te kreunen en ik pakte nu een tepel met mijn tanden zachtjes beet en ik begon er een beetje aan te trekken. Ik voelde haar lange nagels over mijn rug en ze begon steeds harder te ademen. Ik boog verder over haar heen en beet even in haar onderlip. Meteen begon ze me wild te zoenen. Met haar andere hand pakte ze mijn harde pik beet en begon er weer aan te trekken. Ik had wel door dat ze niet meer te houden was, want ze bewoog zich zo onder me dat het duidelijk was dat ze mijn pik in zich wilde.

Ik duwde haar terug en bewoog mijn hoofd weer terug naar haar onderlichaam. Met mijn tong speelde ik met de rimpeltjes in haar strakke buik en ik duwde hem even in haar navel. Ik ging even recht op mijn knieën zitten om haar eens goed te bekijken. Ze lag op haar rug met haar ogen dicht en meteen toen ik haar los liet, ging haar hand naar haar kutje en haar benen uit elkaar. Op haar kutje zat een mooi geschoren bosje haar, maar daaronder was het glad geschoren. Haar roze schaamlippen waren flink opgezwollen en het leek wel of ik van een meter afstand haar al kon ruiken. Ik aarzelde geen moment meer, duwde haar hand weg en duwde met mijn beide handen haar benen ver uit elkaar. Mijn tong verdween meteen diep in haar kutje en ik likte haar met een paar lange halen over haar clit. Ze kreunde het uit en begon te kronkelen in het gras. Met mijn vingers duwde ik haar schaamlippen aan de kant en begon zachtjes met het puntje van mijn tong haar klitje te likken. Karin werd steeds natter en begon steeds harder te kreunen. “Neuk me, neuk me, alsjeblieft, neuk me” kreunde ze. Ik boog over haar en met haar natte kutsappen nog in mijn mond begon ik haar hard te zoenen. Ik voelde haar tong wild door mijn mond gaan terwijl ze met beide handen mijn hoofd beetpakte, ze wilde alles proeven!

Ik liet los, pakte mijn keiharde lul beet en richtte die op haar kutje. Langzaam duwde ik mijn eikel heen en weer over haar clitje terwijl ik hard in haar tepels kneep. Ik hield het niet mee en duwde mijn pik hard bij haar naar binnen. Ze slaakte een klein gilletje van genot en ik begon haar hard met lange halen te neuken. Het was een geil gezicht om haar zo te zien genieten, terwijl haar kleine borstjes heen en weer bewogen op het ritme van mijn pik. Ze pakte mijn onderarmen beet en kneep er hard in met haar nagels. Na een minuut of tien in dit standje geneukt te hebben, trok ik mijn pik terug en legde haar op haar zij. Op mijn knieën pakte ik mijn pik beet en stootte hem weer hard bij haar naar binnen. Weer even later, draaide ik haar nog iets verder. Ik zag mijn pik nu goed tussen haar billen en schaamlippen naar binnen stoten. Ik kneep haar hard in haar mooie billen en na een tijdje haalde ik mijn pik weer uit haar. Ik draaide haar nu nog wat verder tot ze op haar buik lag. Haar rug zat vol met grassprietjes. Ik keek naar mijn pik, die nog steeds keihard was en glom van haar natte kutsappen in de zon. Ik pakte de tuinslang en spoelde haar rug weer af en richtte de tuinslang ook even op mijn lul. Het koude water voelde geweldig over mijn pik, het leek wel of hij nog harder werd. Ik pakte haar billen beet en trok haar omhoog tot ze op haar knieën zat. Ik duwde mijn pik naar beneden totdat hij voor haar natte kut was en schoof hem weer langzaam bij haar naar binnen.

Heerlijk die afwisseling tussen het koude water en haar hete kutje. Ik pakte de tuinslang en liet het water over haar billen lopen terwijl ik haar weer steeds harder begon te neuken. Ik kneep het uiteinde van de tuinslang dicht, zodat er nu een harde straal uit kwam en richtte die nu op haar kontgaatje, en ondertussen bleef ik haar hard doorneuken. Ze begon nu steeds harder te kreunen, het leek wel of ze alles en iedereen om haar heen vergat. Ik legde de tuinslang weer aan de kant en concentreerde me weer op haar heerlijke warme kutje. Met haar kontje zo in de lucht, kon ik goed zien hoe mijn pik heen en weer stootte in haar roze kutje. Ik duwde haar billen verder uit elkaar en begon met mijn duim hard over haar kontgaatje te wrijven. Ik spuugde op haar kontgaatje en duwde met mijn duim haar kringspiertje steeds verder uit elkaar, totdat de top van mijn duim al steeds een beetje naar binnen ging. Opeens schoot mijn duim een heel stuk naar binnen en Karin kreunde het uit.

“Oh ja… ha... lekker… harder” en ik begon nu op het ritme haar kontgaatje te vingeren. “Dat vind je wel lekker hè?” Zei ik op een gebiedende toon tegen haar “in je kontje.” “Oh… ha… oh, ja…” kreunde ze.

Met een snelle beweging haalde ik mijn drijfnatte pik uit haar kutje en duwde mijn eikel tegen haar kontgaatje aan. Haar gaatje was na een paar minuten vingeren al aardig soepel geworden en ik duwde dan ook zonder heel voorzichtig te zijn mijn pik hard in haar reet. Hij schoot heel gemakkelijk diep naar binnen en Karin gilde het uit van genot. Ik voelde haar strakke sluitspier hard om mijn pik heen sluiten en ik begon haar hard in haar kontje te neuken met diepe halen. Het duurde niet lang of Karin begon heel hard te hijgen en ik voelde al haar spieren samentrekken.

“Ik kom, ja, ik kom, oh…ho... ja… ik kom!” Riep ze terwijl ze met haar handen gras lostrok uit de tuin. Ik hield het nauwelijks meer, dit was teveel van het goede, ik wilde klaarkomen. Nog even stootte ik door en ik trok mijn pik uit haar kontgaatje. Meteen schoof ik mijn lul diep in haar drijfnatte kutje en begon door te stoten terwijl haar kontgaatje nog een beetje openstond van mijn grote lul. Ik pakte haar billen hard vast en begon in een steeds hoger tempo te stoten.

“Ik ga je vol spuiten!” Riep ik tegen haar “dat vind je lekker hè!”

“Ja! Ja! Spuit me vol!” Riep ze en een paar seconden later voelde ik een grote straal zaad door mijn pik heen schieten, diep in haar kutje. Ik bleef klaarkomen, straal na straal spoot ik diep in haar heerlijke tweeënveertigjarige kut terwijl ik mijn pik bijna uit elkaar voelde springen. Ik hield hem er nog even in en trok mijn lul toen heel langzaam uit haar kut. “Blijf zitten” zei ik tegen haar, terwijl ik een vinger langzaam in haar kutje stak. De eerste druppeltjes sperma kwamen er al uit lopen en ik deed er nog een vinger bij, waarmee ik haar lippen verder uit elkaar duwde. Mijn zaad liep nu in een straal tussen haar benen door en ik stak nu vier vingers in haar kut en bewoog ze op en neer. Straaltjes met zaad liepen nu tussen haar dijbenen naar beneden en Karin bleef maar kreunen. Ik smeerde het zaad uit over haar kontgaatje en stak er weer een vinger in. Alles was zo nat, dat mijn bewegingen soppende geluidjes veroorzaakten. Ze draaide haar hoofd naar me toe en keer me aan.

“Ik dacht dat je even wilde afkoelen” zei ze “maar ik heb het alleen maar warmer gekregen” lachte ze. Samen spoelden we ons af en schonken daarna een rosétje in. Ik ben nog vaker langs geweest voor een rosétje.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1923

SEKSBIOSCOOPJE IN PARIJS

DjangGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 22, 2017 15:27:39

SEKSBIOSCOOPJE IN PARIJS

Ik zal ons eerst even voorstellen zodat je een beeld krijgt over wie deze gebeurtenis gaat. M’n vriendin Lania is een halfbloedje (Indisch/Nederlands) ze is 18 jaar, 1,58m groot/klein… een verschrikkelijk mooie meid om te zien al zeg ik het zelf. Ik ben zelf ook 18 en 1,81 groot. Qua seks kennen we beide geen andere partner, omdat we al verkering hebben vanaf de brugklas. We kennen elkaar door en door en genieten nog steeds keer op keer weer van elkaar.

Vorig jaar werd ik door de ouders van mijn vriendin uitgenodigd om met hun en haar broertje een week mee naar Parijs te gaan. Op zich hartstikke leuk natuurlijk, de stad van de liefde. Alleen zagen m’n vriendin en ik de bui al hangen dat het alleen maar cultuur snuiven zou worden. Toen we er in juni naartoe gingen was het toevallig ook nog eens een hele warme periode met iedere dag tempraturen van boven de 25 graden. Nadat we vier dagen van alles al hadden bekeken, Arc de Triomphe, Montmartre, Quartier Latin, De Eiffeltoren, Notre Dame, Sacre Coeur, Louvre, Champs-Élysées, Le Marais, Centre Pompidou etc… begonnen we het toch wel een beetje zat te worden en wilde eigenlijk wel even met z’n tweetjes wat gaan doen. Buiten dat sliepen we ook nog niet eens bij elkaar. Met dat heerlijke zomerweer in de stad der liefde en dan nog niet eens aan elkaar kunnen zitten… balen! We waren inmiddels bloedgeil geworden en deden elkaar wel dingetjes toefluisteren en elkaar even vluchtig aanraken, maar daar maakte we alleen onszelf gek mee. Na lang zeuren kreeg Lania het toch voor elkaar dat we een avondje met z’n tweetjes op pad mochten.

Op dag vijf gingen we s ’avonds heerlijk romantisch uit eten. Lania had een heerlijk dun zomerjurkje aangetrokken, zag er echt verrukkelijk en oogverblindend uit en kreeg zoals altijd vele goedkeurende blikken van mannen. Onze ober had wel bijzonder veel aandacht voor mijn Lania. Constant oogcontact aan het zoeken overdreven aardig en grappig doen…bah… zo doorzichtig…maar ja daar was ik inmiddels wel aan gewoon. Lania is nou eenmaal een lekker ding en... uiteindelijk is het lekker toch ‘mijn’ vriendin. Onder het eten hadden we inmiddels een tweede fles wijn aangebroken en ik merkte dat Lania, die eigenlijk nooit drinkt, blosjes op haar wangen kreeg. Na het eten namen we nog een Irish coffee en Lania begon steeds meer te giechelen. Aan tafel waren we elkaar een beetje aan het opgeilen en plagen. Lania zat onder de tafel met haar blote voet de bobbel in m’n broek te bewerken, we waren allebei supergeil.

We waren klaar met eten en besloten om een stuk te gaan wandelen. Onderweg kwamen we nog wat terrasjes tegen, dronken er wat en we zaten te genieten van het heerlijke zachte zwoele zomerweer en van de passerende mensen. Lania zat me uit te dagen door iedere keer langzaam, glimlachend te gaan verzitten en haar benen vluchtig even wijd te doen, zodat ik tegen haar flinterdunne stringetje aan zat te kijken. Na het terras liepen we verder en kwamen op een gegeven moment bij Place Pigalle terecht, de ene seksshop, na de andere. Lania is nogal verlegen en een seksshop bezoeken is nou niet echt iets voor haar, maar ik pakte haar bij haar hand en trok haar richting de ingang van zo’n seksshop. Ze stribbelde eerst wat tegen, maar toen ik zei van, “joh wat maakt het uit dan, niemand kent je hier,” kon ik haar toch overtuigen en liepen we naar binnen.

Binnen waren allemaal paden met dvd’s en dildo’s, vibrators etc… er liepen eigenlijk alleen maar mannen binnen die opeens gefocust waren op Lania... wat op zich logisch was natuurlijk, ze waren zich op covers dvd’s aan het opgeilen van de mooie meiden die er in voor kwamen… en Lania voldeed ruimschoots aan dat voorbeeld. Ik zag aan Lania dat ze zich wat ongemakkelijk voelde. We liepen wat door die paden heen en in een stil pad pakte ze een dvd uit het rek met afbeeldingen van een meid die met twee mannen bezig was, ik ging achter Lania staan, drukte de keiharde bobbel in m’n broek tegen haar kontje aan en fluisterde in haar oor of ze het geil zou vinden om seks te hebben met twee mannen. Ze glimlachte alleen, maar drukte geil haar kontje tegen me aan. Het was even stil in het pad waar we stonden en ik begon een beetje met haar tepels te spelen. Ze probeerde in eerste instantie om het af te ketsen maar ik fluisterde dat toch niemand het zag. Als ik met Lania d’r tepels ga spelen dan wordt ze altijd bloedgeil, toen ik met m’n hand bij d’r stringetje kwam voelde ik dat die behoorlijk nat was, zelfs doorweekt was.

“Jeetje! Schatje je bent echt super geil hé,” zei ik met een glimlach en ze lachte met een zwoele blik in haar ogen terug. Ik ging op m’n hurken zitten en ging met m’n handen onder haar jurkje, pakte de bandjes van d’r string en trok ‘m in één beweging tot op de grond uit.

“Wat doe je nou,” zei ze zacht en geschrokken, en ik lachte zachtjes. Ze wilde eerst bukken om ‘m weer omhoog te trekken, maar net op dat moment komt er een man ons pad in lopen en besloot om zo onopgemerkt mogelijk uit haar stringetje te stappen. Ik pakte het op en stopte ‘m in m’n zak. Lania wist zich geen houding te geven en bloosde. Ik weet niet of de man iets gezien had, maar hij glimlachte vriendelijk onze kant op. We liepen wat verder de winkel in. Er liepen nog drie mannen rond die hun ogen niet van Lania af konden houden. Ik fluisterde in Lania d’r oor, “ze zouden is moeten weten dat je hier in je blote kutje rond loopt” en ze kneep in m’n hand.

Achter in de winkel zag ik dat er ook een soort bioscoop was en stelde voor om er even een kijkje te nemen. Lania sputterde weer wat tegen, maar liep wel mee. Toen we binnen kwamen was het door de overgang van licht naar donker wel erg donker en we probeerde schuifelend een paar stoelen te vinden. We schoven allebei relaxed onderuit met onze nek in de rand van de rugleuning.

Toen we eenmaal half liggend zaten zagen we dat er twee mannen in het zaaltje zaten, één man zat in dezelfde rij, een stoel of vijf verder naast Lania, en vooraan een paar rijen verder zat er nog één. Er was een film bezig waar een mooie meid omringd werd door vijf mannen die ze om de beurt pijpte. Na een minuut of tien schoof ik zachtjes met m’n hand richting Lania d’r been en schoof m’n hand langzaam onder d’r jurkje. Lania liet het toe dat ik haar benen iets uit elkaar deed, toen voelde ik hoe verschrikkelijk nat haar kutje was, “jeetje! Schatje je bent echt kletsnat” fluisterde ik in haar oor.

Terwijl ik met haar kutje speelde keek ik voor Lania langs en zag in het licht van de film dat onze buurman een knots van een pik uit z’n broek gehaald had. Het was een forse man van een jaar of veertig en ik zag ‘m af en toe onze kant op kijken. Ik fluisterde in Lania’s oor, “niet schrikken hoor schat, maar die vent naast ons zit zich volgens mij af te trekken”.

Lania durfde niet gelijk te kijken, maar ik zag dat ze even later wel nieuwsgierig een beetje onopvallend die kant opkijken. Terwijl ik met haar kletsnatte kutje speelde zag ik dat Lania haar nieuwsgierigheid niet kon bedwingen en ze keek met regelmaat, ietwat stiekem naar de man keek. Ik zag dat die vent het ook door had. Ik zag ‘m verder onderuit in z’n stoel zakken en zag ‘m ongegeneerd z’n broek verder losknopen, zodat z’n grote pik goed te zien was. Een ongekend geil gevoel maakte zich meester van mij.

“Jezus!” Zeg ik tegen Lania, “die vent heeft echt een mega grote pik joh.” Lania probeerde het niet echt op te laten vallen en toch onopvallend toch die man in de gaten te houden. Ik weet niet waarom ik het deed maar ik probeerde voorzichtig Lania d’r jurkje zachtjes omhoog te schuiven, op één of andere manier wond het idee mij onwijs op als die vent Lania d’r kutje zou kunnen zien. Stukje voor stukje schoof ik Lania d’r jurkje steeds hoger. Buiten mijn verwachting liet Lania het toe. Ik keek voor Lania langs en zag dat de man z’n ogen niet meer van Lania af kon houden. Ik had het jurkje van Lania tot boven haar heupen omhoog geschoven en mijn lieve Lania d’r kutje moest nu, zeker in de lichtere scenes van de film, goed zichtbaar zijn voor de man die een meter of vier bij haar vandaan zat. Ik ging met m’n vingers langs haar kutje en voelde dat ze echt klets nat was. Ik fluisterde in haar oor.

“Jeetje Lan wat ben je nat, dit is echt supergeil, die vent zit aan z’n dikke pik te trekken terwijl die naar jou kutje zit te kijken”. Ik zie dat Lania van opwinding slikt en blijft staren naar de man die zachte trekbewegingen maakt aan z’n dikke pik. M’n hart bonkte in m’n keel en ik had een droge keel van opwinding. Ik probeerde Lania d’r benen zo weid mogelijk te krijgen zodat het zicht voor die man optimaal zou zijn en probeerde Lania d’r schaamlipjes te spreiden, maar die waren zo glibberig dat ze bij iedere poging tussen m’n vingers vandaan glipte. In het licht van de film zag je Lania d’r kutje glimmen van haar vocht. Maar toen gebeurde er iets waar we eigenlijk geen rekening mee hadden gehouden.

De man stond op en kwam onze richting op, van schrik ging deed Lania haar benen weer bij elkaar en haar jurkje bedekte haar kutje weer… oeps… de man ging direct naast Lania zitten, en we wisten onszelf even geen raad hoe hiermee om te gaan en we keken toch wel geschrokken strak naar de film. Na een paar minuten keek ik vanuit m’n ooghoek en zag dat de man ongegeneerd weer z’n pik tevoorschijn haalde. Goeie dag zeg! Van dichtbij zag hij er helemaal gigantisch uit, het was een dikke geaderde pik van, ik gok zo’n twintig à drieëntwintig centimeter lang met een forse dikke scherpe eikel erop. Ik zag Lania ook vanuit haar ooghoeken naar de dikke pik van de man kijken. Op één of andere manier, hoe krankzinnig de situatie ook was er maakte zich een ongekende opwindende spanning zich van mij meester en duidelijk te merken ook van Lania. We zaten nog steeds onderuit gezakt en ik fluisterde weer in Lania d’r oor.

“Jezus schatje, wat een mega pik heeft die vent zeg”. Ik weet niet wat me bezielde maar het idee maakte me bloedgeil dat die vent Lania d’r kutje van zo dichtbij zou kunnen zien. Samen met het in haar oor fluisteren probeerde ik weer zachtjes haar jurkje omhoog te schuiven… m’n hart bonkte in m’n keel… en Lania liet het zomaar gebeuren dat haar bovenbenen weer langzaam ontbloot werden en ik ging verder… heel zachtjes schoof ik de stof van haar jurkje tot haar kutje weer langzaam zichtbaar werd. Ik ging met m’n hand naar de binnenkant van haar dijbeen. Ze opende daardoor aarzelend en langzaam haar benen, haar kletsnatte kale kutje was weer duidelijk zichtbaar, zeker ook voor de wildvreemde man die naast haar zat. De man glimlachte goedkeurend naar Lania, met z’n rechter hand trok hij zachtjes aan die dikke pik.

Opeens zag ik hoe zijn linker hand brutaal richting de arm van Lania ging, hij pakte haar pols. Lania keek me geschrokken aan, maar ik knikte instemmend. De man bracht haar hand langzaam richting zijn pik. Lania liet haar hand glijden naar de dikke pik van de wildvreemde man. Ik zag Lania slikken van opwinding en zag hoe ze aarzelend de dikke geaderde pik van de man beetpakte. Hij was zo dik dat ze haar vingers er niet omheen kon sluiten. Mijn god, wat was dit geil.

Daar zat m’n lieve Lania met een gigantische dikke pik van een wildvreemde veel oudere man in haar hand. We vertelden elkaar weleens geile dingen om elkaar op te geilen maar dit hadden we in onze geilste fantasieën niet kunnen bedenken. Ze keek me met bloedgeile blik in haar ogen aan terwijl ze de man zachtjes begon af te trekken. De man sloot even z’n ogen en genoot duidelijk van aanraking van mijn bloedmooie vriendin. Lania’s kutje was echt klets en kletsnat, ik pakte haar linkerbeen en legde die over mijn rechterbeen, de man reageerde als een soort teamwork en pakte daarop Lania’s rechterbeen en legde die over zijn linkerbeen, zodat Lania écht zo weid met haar benen zat dat haar schaamlipjes van haar heerlijke kleine kutje vanzelf al van elkaar gingen. Haar kutje glinsterde van het vocht in het licht van de film. Wat hier gebeurde was krankzinnig! Dat ik dit liet gebeuren met m’n eigen vriendin! En al helemáál dat mijn verlegen Lania dit liet gebeuren! Op één of andere manier gebeurde dit, midden in een seksbioscoopje in Parijs met een wildvreemde ouwe vent met een mega pik. Eén ding was zeker, we waren allebei bloedgeil.

M’n hart bonkte in m’n keel in een ongekend tempo, de blik in de ogen van Lania spraken boekdelen. Ze was zo geil als boter. Na een paar minuten gleed de man met z’n grote kolenschop over Lania’s dijbeen omhoog richting haar heerlijke kleine kutje. Ik haalde m’n hand weg zodat ik als het ware toestemming gaf dat hij mijn vriendin d’r kutje mocht aanraken. Lania keek me weer aan met een zwoel vragende blik in haar ogen of ik het wel goed vond. Ik fluisterde in haar oor, “trek maar lekker aan die grote pik, laat ‘m lekker aan je kutje voelen schatje”.

Lania legde haar hoofd op m’n schouder en ik voelde haar adem zuchtend in m’n oor zeggen “ik ben zo geil, schatje… ik ben zo, ho geil.” De man was inmiddels met z’n grote hand bij Lania’s kutje, het was een supergeil gezicht die grote kolenschop die aan het kleine kutje van Lania zat. Ik zag hoe hij met z’n worstenvinger bedreven Lania’s clitje zachtjes aan het bewerken was. Lania blies kreunend in m’n oor toen de man met z’n dikke vinger Lania’s kutje binnendrong. De man was behoorlijk bedreven bezig met het heerlijke kutje van mijn vriendin. Lania genoot duidelijk van zijn aanraking, terwijl ze steeds harder aan de dikke pik van de man trok. Ik kende Lania door en door en merkte aan haar dat ze dicht tegen een orgasme aan zat. Ze begon harder te kreunen en ongecontroleerd adem te halen en ik hoorde haar in m’n oor zeggen, “schatje,…ik ga komen… ik ga… komen… ik ga komen!” Ze begon wild met haar onderlichaam tegen de hand van de wildvreemde man aan te rijden terwijl de man me triomfantelijk glimlachend aankeek, kwam Lania schokkend klaar.

Lania blies ongecontroleerd in m’n oor, en fluisterde “wow schatje… ik ben zo… ho… geil, ik ben ho… zo geil… je mag alles met me doen… ik doe alles wat je me zegt…”

Ik heb geen flauw idee waar het ineens vandaan kwam, het idee dat Lania geneukt zou worden door die grote pik, en dat notabene m’n bloedeigen lieve kleine vriendin, ik leek wel hartstikke gek geworden… maar dát idee maakte mij bloed… en bloed geil. Doordat Lania en ik al vanaf de brugklas verkering hadden was mijn pik de enige pik die ze tot nu toe in haar kutje had gehad, we hebben thuis wel zo’n dildo met een zuignap waar we wel eens mee klooien en we hadden het er wel eens over, en ze vroeg zich wel eens af hoe het met een ander zou zijn.

Ik fluisterde in haar oor, “je was toch benieuwd hoe het zou zijn om seks te hebben met een andere man? Ik wil dat je je laat neuken door die grote pik,” zei ik met m’n hart bonkend in m’n keel.

“Echt waar? Zei ze met gefronste wenkbrauwen, “maar hij is wel heel erg groot hoor, ik weet niet of…” “ssssssst” zei ik. Ik knoopte m’n broek open en zei tegen Lania dat ze me moest pijpen. Lania liet de pik van de man los en draaide zich aarzelend om naar mij. Door het ruimtegebrek werd het een beetje onhandig, dus Lania schoof van haar stoel, klapte haar zitting omhoog en ging op haar knieën schuin naast mij zitten. Hierbij kwam ze natuurlijk in een heel verleidelijk standje te zitten richting de man. Lania begon mij heerlijk te pijpen. Lania zat wel op haar knieën maar niet met haar kontje omhoog. De man naast Lania zat op het puntje van z’n stoel, met z’n ene hand aan z’n pik te trekken en de andere hand ging onderlangs Lania d’r billen en zat terwijl aan Lania’s kutje.

“Kom schatje,” fluisterde ik tegen Lania, “laat je kontje is zien, hij heeft je net zo lekker klaar gemaakt, dat heeft ie toch wel verdient”. Lania keek me weer met gefronste wenkbrauwen aan en verschoof twijfelend maar gehoorzaam een beetje en bood gewillig haar kontje op z’n hondjes aan. Haar jurkje bedekte haar heerlijke kontje. Ik trok halverwege aan de stof en trok haar jurkje zo hoog op zodat haar kontje uitdagend zichtbaar werd voor de man.

De man keek mij weer aan en ik glimlachte en knikte instemmend. Hij glimlachte terug, en begreep natuurlijk gelijk wat de bedoeling was. De man gleed ook van z’n stoel, klapte z’n zitting omhoog en ging op z’n knieën achter Lania zitten. Hij boog voorover en begon Lania d’r billetjes te kussen en te likken. Lania reageerde er eerst wat geschrokken op, en ging door met mij heerlijk te pijpen. Ik zag hoe de man met z’n tong Lania d’r naad in zakte en zo haar kutje achterlangs begon te likken. Lania begon mij onder het ervaren lik- werk van de man sneller te pijpen en kreunde tussendoor. De man likte ook Lania d’r anus en stak af en toe z’n gespitste tong in haar gaatje waarop Lania weer kreunde.

De man liet z’n broek zakken, keek mij aan en gebaarde met een vragende blik of het okay was dat ie Lania mocht neuken. Ik glimlachte en met een bonkend hart knikte ik instemmend. De man moet volgens mij ook de avond van z’n leven hebben. Hij was veertig ofzo en voor hem zat mijn bloedmooie vriendin van achttien jaar gewillig op haar knietjes en bood hem haar heerlijke kontje aan. Het contrast was wel enorm die grote vent die achter mijn kleine Lania zat. De man trok een paar keer aan z’n dikke geaderde pik en sloeg een paar keer met een kletsend geluid plagerig op Lania d’r billetjes. Lania keek me ietwat angstig aan toen de man z’n dikke eikel langs haar kutje wreef. Toen ging het gebeuren. Hij zette z’n eikel voor Lania d’r schaamlipjes.

Lania stopte met pijpen en keek me nu nog angstiger aan. Ik zag aan Lania’s ogen, die steeds groter werden, dat de man zachtjes millimeter voor millimeter met z’n dikke pik in het nauwe kutje van mijn Lania binnendrong. Lania kneep haar ogen met een pijnlijke blik dicht en kreunde bij ieder stukje dat hij dieper haar kutje binnendrong en kneep keihard in mijn pik. Toen z’n pik er voor de helft inzat begon hij voorzichtig en zacht te neuken. Iedere keer dat hij terugtrok zag ik hoe z’n pik glom van het vocht. Lania was zo geil als boter en begon naarmate het tempo hoger werd steeds harder te kreunen.

Ik weet niet hoe mijn lieve kleine Lania die gigantische pik kon verwerken, maar hij maakte lange halen en ging er nu tot aan z’n ballen in en ik hoorde z’n onderlichaam tegen te billetjes van Lania aan kletsen. Het tempo ging hoger en hoger en Lania begon nu echt te kreunen van genot zoals ik haar dat nog nooit heb horen doen. Doordat Lania over mij heen hing voelde ik de grote kracht van iedere stoot, via Lania d’r lichaam, waarmee ze keihard geneukt werd. Ik had het nog nooit voor elkaar gekregen, zonder haar clitje te bewerken Lania klaar te laten komen, maar Lania begon nu te kreunen.

“Ik ga komen! Ho… oh… ha… ja… ho… ja… ik ga komen… wow… ik ga komen!”

De man ging nu echt als een gek tekeer, hij trok z’n dikke pik spuitend uit Lania d’r kutje en spoot met grote stralen Lania d’r kontje en rug onder. Lania had mijn pik in al het neukgeweld even links laten liggen maar ik gaf er twee rukken aan en ik spoot mijn lading in haar nek en gezicht. Caramba. Wat was dit geil zeg.

De man plofte even terug in z’n stoel ritste z’n gulp dicht. Hij bood ons aan om ergens wat te gaan drinken, maar Lania en ik besloten om het hier maar bij te laten. De man lachte en gaf ons een hand en zei gedag en verliet het zaaltje. Toen de man vertrok was natuurlijk mijn eerste vraag… en? Hoe was het?”

“Mm…” kreunde Lania, “het deed eerst best wel een beetje pijn hoor, hij was écht heel groot. Maar daarna werd het onbeschrijfelijk lekker, ik werd echt helemaal gevuld! Lania keek me met een super ondeugende tevreden glimlach aan. “Moet je ook eens proberen schatje”. Na een paar minuten te hebben uitgepuft fatsoeneerde we ons, stonden op en liepen wij ook het bioscoopje en de seksshop uit. Toen we lachend, navertellend, onderweg naar het hotel liepen, zei Lania ineens “oeps! Ik loop te lekken geloof ik.” Ze liet de binnenkant van haar dijbeen zien. Er liep een druppel van het zaad van de wildvreemde man uit haar kutje langs haar dijbeen en we schoten allebei in de lach.

Bij het hotel aangekomen, vroegen haar ouders of we het leuk hadden gehad. Lania en ik keken elkaar weer glimlachend aan en bevestigde dat we het echt heerlijk hadden gehad.

Ze moesten eens weten...

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1883

De reactie

DjangGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 10, 2017 15:59:02

DE REACTIE

Het antwoordapparaat. Zo kreeg hij eindelijk reactie op de advertentie die hij twee weken daarvoor had geplaatst. Snel schreef hij het telefoonnummer op voordat het bandje afgelopen was. Het was maandag morgen en de eerste dag van de vakantie dus had hij de hele week de tijd om te bellen. Maar in plaats van het uit te stellen trok hij de stoute schoenen aan en deed het maar gelijk. Nadat hij enkele malen was overgegaan werd de telefoon aan de andere kant eindelijk opgenomen.

“Met Jolien” klonk het aan de andere kant.

“Mag ik Monica eventjes” vroeg hij. Aan de andere kant bleef het even stil.

“OK” was het korte antwoord. Na enkele minuten kwam ze aan de telefoon.

“Met Monica” zei ze.

“Met mij” zij hij, “jij had gereageerd op mijn advertentie en nu wou ik vragen wanneer wij elkaar konden spreken”.

“Oh, kom vanmiddag omstreeks 13 uur maar langs, mijn adres is...” Als door een stom toeval woonde ze maar een kwartiertje verder op.

“OK. Ik zal er zijn, tot straks”. En ze hingen beiden op.

Toen hij middags aanbelde werd er opengedaan door een lichtrood langharige meisje van een jaar of negentien. Ze had een wit T-shirt aan met een strakke spijkerbroek.

“Ik ben Monica, kom binnen” zei ze. Hij nam haar aandachtig op en liep langs haar heen de gang in, hing zijn jas op en liep de woonkamer in en ging zitten op de grote zitbank. Monica ging naast hem op bank zitten.

“Mijn vriendin is de hele dag weg dus we hebben de hele middag de tijd om… te praten, of om andere dingen te doen.” zei ze met een glimlach. “Wij beiden hebben nog geen echte seks gehad” begon ze. Hij kon alleen maar sprakeloos ja knikken. “Ik moet bekennen”, vervolgde ze, “dat ik geen echte maagd meer ben, ik heb mezelf een paar keer zelf bevredigd met zo’n lange dunne massagestaaf, maar dat telt eigenlijk niet mee”. Hierna volgde een lange pauze waarin ze elkaar bleven aankijken. “Ik kan eigenlijk niet langer meer wachten”, zei ze na deze pauze. Plotseling boog ze voorover en plantte haar lippen op de zijne. Haar tong schoot naar binnen en begon een wilde dans met die van hem. Zijn handen gingen naar de onderkant van T-shirt en gingen aan de binnenkant weer omhoog en vonden haar stevige borsten. Toen hij haar tepels vond begon ze zachtjes in zijn mond te kreunen. Hij begon zacht haar borsten te kneden en voelde haar tepels hard worden tegen zijn handen. Monica liet zijn mond los en trok haar T-shirt uit. Haar kleine maar stevige borsten sprongen te voorschijn.

“Lik ze, zuig op ze”, kreunde ze. Zijn mond vond haar borsten en begon deze te likken. Hij maakte spiraalvormige bewegingen om haar rechterborst heen. Hij begon aan de buitenkant en draaide langzaam naar het midden toe en tenslotte naar haar tepel. Ditzelfde ritueel herhaalde hij bij haar andere borst. Tenslotte nam hij het puntje tussen zijn tanden en beet er zachtjes op. Ondertussen begonnen zijn handen te zoeken naar de knopen van haar spijkerbroek. Hij liet haar borsten los en begon haar broek uit te trekken, en trok ook zijn eigen shirt en broek uit. Ze lag op de bank met alleen maar een wit kanten slipje aan. Hij stond daar naast met een onderbroek aan. Toen zij zag hoe groot de bobbel in zijn broek was zei ze, “Wat is hij groot!” En begon hem zachtjes door de stof heen te strelen. Zijn handen streelden langzaam door haar haar heen.

Ze trok langzaam zijn broek uit. Zijn paal sprong tevoorschijn en ze kon een kreet van verbazing niet onderdrukken. Nadat ze hem eventjes vol verbazing had zitten aankijken begon ze zachtjes zijn ballen te strelen. Hij duwde haar achterover op de bank en begon haar weer te zoenen. Zijn tong trok een spoor vanuit haar mond over haar kin, over haar hals naar haar borsten waar hij even stil hield om op haar tepels te zuigen voordat hij verder ging over haar buik om even halt te houden bij haar navel om tenslotte te eindigen bij haar slipje dat intussen drijfnat was. Toen hij haar klitje door de dunne stof heen begon te strelen en te masseren begon ze steeds heftiger te kreunen. Hij trok haar slipje uit en er kwam een mooie driehoek van weelderig schaamhaar te voorschijn. Hij knielde voorover en zijn tong nam het werk over van zijn vingers. Z’n tong ging razend snel over haar klitje heen en weer die intussen tot volledige grootte was gegroeid.

“Ik hou het niet meer! Neuk me, neuk me!”. Ze schreeuwde het bijna uit. Hij trok haar benen iets uit elkaar en boog tussen haar benen door voor over.

“Ben je er klaar voor?” Vroeg hij zachtjes aan Monica. Zijn paal schuurde intussen zachtjes over haar spleetje heen.

“Ja”, antwoordde ze op de vraag. Haar handen gingen omlaag en grepen zijn paal vast om hem te sturen naar dat ene hete plekje. Toen hij eenmaal de goede plek had gevonden liet ze hem weer los. Hij gleed zacht naar binnen. Toen hij eindelijk helemaal binnen was vroeg hij.

“Hoe voelt het?”.

Ze kreunde zachtjes en zei: “Ga door”. Hij begon in haar te stoten. Eerst zacht maar toen steeds harder. Hij voelde haar onder zicht verkrampen en ze schreeuwde het orgasme uit. Maar hij bleef doorstoten. Toen ze voor de tweede keer klaar kwam spoot hij alles bij haar naar binnen.

“Het was heerlijk” zei ze na afloop. “Ik ben twee keer klaargekomen, we moeten dit vaker doen”. Later, toen ze samen onder de douche stonden en elkaar stonden in te zepen, stak hij plotseling een vinger bij haar naar binnen. Ze was zo verrast dat ze zich aan hem moest vastgrijpen om niet te vallen. Al kronkelend bewoog ze om zijn vinger heen. Haar grote gezwollen tepels schuurden over zijn borst heen. Hij begon haar steeds wilder te vingeren. En tenslotte schreeuwde ze het voor de derde keer uit.

Achteraf. Ze liepen samen de woonkamer in. Zij had een badjas aan en hij had een handdoek om zijn middel geslagen. Nadat ze een hapje hadden gegeten en gedronken ging de voordeur open en stapte Jolien naar binnen. Vol verbazing bleven ze elkaar aanstaren.

“Dit is nu Jolien, mijn vriendin met wie ik de flat deel”, verbrak Monica de stilte.

“Hebben jullie het samen gedaan?” Vroeg Jolien aan Monica. Hij stond Jolien nauwkeurig op te nemen. Ze had lang blond haar, en had een leren jasje aan met daaronder een strak truitje.

“Ja” antwoordde Monica schaamteloos, “en het was fantastisch. Ik ben drie keer klaargekomen”.

“Drie keer?” Zei ze terwijl ze hem vol verbazing stond aan te kijken. “Ik heb trouwens een videootje meegenomen.” Vervolgde ze. Een paar minuten later zaten ze op de bank voor de televisie met Monica links en Jolien rechts van hem. Tot zijn grote verbazing bleek het videootje en porno film te zijn. Op het scherm was een man bezig een vrouw te beffen.

“Dat is toch zo lekker, Jolien”, merkte Monica op, “dat deed hij ook bij mij.”

Jolien begon inmiddels een bobbel op te merken onder zijn handdoek. “Ik zie dat je al een flinke paal hebt” zei ze. “Ik ga eventjes iets makkelijks aantrekken” en liep de kamer uit.

“Jolien heeft het ook nog nooit met een man gedaan”, zei Monica toen Jolien de kamer uit was. “We spelen af en toe met elkaar en gebruiken de massage staaf maar verder doen we niets, ik weet dat ze graag met een man zou willen neuken.

“Zou je het erg vinden als ik haar zou neuken”, vroeg hij aan haar.

“Nee, helemaal niet ik zou het juist leuk vinden” antwoordde ze. Inmiddels kwam Jolien weer terug. Zij had ook een badjas aangetrokken. Ze bleef naast de bank stil staan en zei. “Ik vind eigenlijk dat je bij zo’n film naakt moet zijn”.

“Ze heeft er zin in”, fluisterde Monica in zijn oor. Jolien maakte de knoop van haar badjas los en liet hem van haar schouders vallen. Haar borsten die groter waren dan die van Monica sprongen tevoorschijn. Haar schaamhaar was in tegenstelling tot dat van Monica geen driehoek maar een smalle streep. Ze ging weer naast hem zitten en trok met een snelle beweging de handdoek van zijn middel weg. “Nu jij nog Monica”, zei Jolien.

Monica stond op en trok haar badjas uit. Jolien schoof langzaam zijn kant op en fluisterde iets in zijn oor. Hij verstond het niet goed en draaide zijn hoofd haar kant op waardoor ze hem een felle tongzoen gaf. Haar hand begon zachtjes zijn ballen te strelen.

“Dat lijkt me toch zo lekker, dat zou ik nou ook eens willen doen!” Zei Monica, doelend op de video. Op het scherm begon een vrouw een man zijn ballen te likken en ging met haar tong langs zijn pik omhoog. Monica keek zijn kant op en zag dat Jolien aan zijn pik zat te trekken. Monica begon hem te zoenen terwijl Jolien bleef strelen. Toen Monica hem los liet nam Jolien het gelijk van haar over. Monica knielde tussen zijn benen en begon zijn ballen te likken. Ondertussen begon hij de tepels van Jolien likken en te kneden. Zijn hand ging naar haar kutje en hij voelde hoe nat ze was. Hij begon met zijn vinger haar klitje te strelen.

“Is het lekker, Monica,” vroeg Jolien tussen de huiveringen door.

“Het is heerlijk”, zei ze, en ze ging gauw weer verder met het likken van zijn pik.

“Ik wil geneukt worden!” Zei Jolien tegen hem.

Hij pakte haar vast en legde haar op de grond neer. Monica werd hierdoor gedwongen zijn pik los te laten. Hij knielde tussen Jolien’s benen en greep haar bij haar kont beet en tilde haar iets omhoog zodat haar kutje op pikhoogte kwam en zijn eikel bij haar naar binnen gleed. Monica kreunde van verontwaardiging, want zij had nu niets meer omhanden.

Haar blik viel op de televisie waar nog steeds de video draaide. Er was een vrouw bezig de borsten te strelen van een vrouw terwijl deze werd geneukt door een man. Door dit tafereel werd ze op een idee gebracht. Ze ging naast Jolien op de grond zitten en begon haar tieten te kneden en te strelen. Jolien keek verrast op toen ze de handen van Monica op haar borsten voelde. Ze keek Monica eerst kwaad aan maar ze werd teveel in beslag genomen door pik die haar kutje binnen gleed om er iets tegen te doen. Intussen begon hij langzaam in haar te bewegen. Toen Monica zag dat Jolien het niet erg vond begon ze op haar tepels te zuigen. Jolien begon te kreunen van genot. De hand van Jolien gleed door het haar van Monica. Door dit gebaar hield Monica op en Jolien en Monica keken elkaar aan en ze begonnen elkaar heftig ze zoenen. Ze begonnen elkaars borsten te strelen en te kneden. Door dit tafereel begon hij nog harder te stoten. Jolien rukte zich los van de mond van Monica en begon te schreeuwen.

“Ik kom! Ik kom! Ga door!” Ze sloeg haar armen om zijn nek heen en begon in zijn tempo mee te bewegen. Plotseling hield ze stil en hij voelde haar kutspieren verkrampen en ze kwamen beide tegelijkertijd klaar. Hij boog voorover en gaf Jolien en Monica een stevige zoen. Hierna gaf Jolien Monica nog een lange tongzoen.

“Jullie zijn allebei geweldig” zei ze tot slot.

Een paar uur later toen ze allemaal weer wat waren bijgekomen zaten ze na te praten over wat er daarvoor gebeurd was. Monica was duidelijk onder de indruk van de pijp-scene op de televisie.

“Zijn pik die smaakt heerlijk”, vertelde ze Jolien. “Alleen begrijp ik niet of ze dat zaad doorslikken of later uitspugen”.

“Natuurlijk slikken ze het door, waarom zullen hem anders in hun mond nemen” was het antwoord van Jolien. “Weetje wat mij nou zo geil lijkt” vervolgde ze, “dat hij zich staat af te trekken en alles tussen mijn tieten en over mijn buik spuit”. En om te tonen dat ze weer opgewonden was begon ze over zijn kruis te wrijven.

“Ik heb een idee” zei hij “laten we naar de slaapkamer gaan”. En gedrieën gingen ze naar de slaapkamer. Er stond een grote tweepersoons bed in dus ze hadden alle ruimte. “Ga jij op het bed liggen, Jolien” begon hij. Jolien ging gewillig op het bed liggen. “En doe je benen wijd”. Jolien begon te glimlachen en deed haar benen wijd. Hij klom op het bed en ging op zijn knieën tussen haar benen zitten. “En kom jij maar achter mij zitten”, zei hij tegen Monica. Zij klom ook het bed op en nam achter hem plaats. “Dichterbij, ik wil je tieten in mijn rug voelen”. Toen ze vlak achter hem zat pakte hij haar hand vast en legde deze op zijn pik. “Nu moet jij me aftrekken” zei hij tegen Monica.

Ze begon hem langzaam te strelen. Ze greep zijn pik vast en begon langzaam op en neer te bewegen. “Sneller, sneller” zei hij. Haar hand begon steeds sneller te bewegen. Hij voelde haar harde tepels tegen zijn rug schuren. Ze begon zachtjes te hijgen en voelde hem verkrampen.

“Ik kom!” Riep hij en spoot alles op Jolien ’s buik en tieten. Jolien lachte van genot. Hij rolde opzij en kwam naast Jolien te liggen.

“Als je weten wilt hoe het smaakt, moet je het van haar buik op gaan likken” zei hij tegen Monica. Zonder een antwoord te geven boog ze voorover en begon de buik van haar vriendin te likken. Toen het puntje van haar tong de buik van Jolien raakte begon ze gelijk te hijgen en kreunen.

“Dit is lekker!” zei Monica toen ze een klodder sperma had geproefd. Toen de buik van Jolien schoon was begon ze met haar borsten te likken.

“Ik wil ook iets” merkte Jolien op. Monica likte een grote klodder van haar borst en gaf Jolien een zoen waarbij ze het sperma doorgaf.

“Hm…, lekker!” Zei ze, en Monica ging verder met het likken van de borsten van Jolien. Omdat Monica op haar knieën zat en vooroverboog was haar kontje een opwindend uitzicht. Hierdoor kwam zijn pik ook weer omhoog. Hij ging achter Monica zitten. Hij wreef zijn paal langs haar kutje. Toen ze dit voelde begon ze met haar kontje te wiebelen om hem uit te nodigen. Inmiddels was al het sperma vanaf Jolien door de mond van Monica verdwenen. Monica begon met haar tepels over die van Jolien te wrijven. Jolien pakte met beide handen het hoofd van Monica vast en begon haar wild te tongen. Toen ze elkaar loslieten zei Jolien tegen Monica.

“Lik mijn kutje!”. Hij pakte de heupen van Monica trok haar naar zich toe en stak zijn eikel bij haar naar binnen. Monica keek Jolien ongelovig aan en zei.

“Nee!, dat wil ik niet!” Op dat moment werd ze door hem terug getrokken. Hierdoor kwam haar hoofd boven het inmiddels drijfnatte kutje van Jolien terecht. Jolien had nog steeds haar hoofd vast en duwde deze tegen haar kutje. Omdat hij met een stoot bij haar naar binnen drong snakte Monica naar adem. Hierdoor kreeg ze het geil van Jolien binnen en dit overtuigde haar. Monica begon vol overtuiging het kutje van haar vriendin te likken. Jolien begon hierdoor te kronkelen van genot. Met een schreeuw kwam Monica klaar zodat haar kutspieren samentrokken. Hierdoor kwam hij ook klaar en met een laatste krachtinspanning stootte hij hard in Monica. Als gevolg hiervan kwam haar gezicht hard in het kruis van Jolien waardoor deze met een gil klaar kwam.

Toen hij later wegging zei Monica met een glimlach tegen hem. “Kom morgen maar terug, dan hebben we de hele dag”.

De volgende morgen was hij al vroeg terug.

“We hebben weer een leuke film gehuurd,” zei Monica. “En we krijgen een bezoeker”, vervolgde Jolien.

“En wie is dat dan” vroeg hij.

“Karin, ons buurmeisje en ze is bloedgeil en nog geen enkele ervaring”, antwoordde Jolien. Ze namen plaats op de bank en wachten op de gast. Een paar minuten later kwam ze. Ze was een mooi halfbloedje met een donkere huid en donkere ogen. Ze werden aan elkaar voorgesteld en ze nam plaats op de bank. Jolien startte de band. Toen Karin doorkreeg wat voor soort film het was slaakte ze een gilletje, maar ze bleef kijken. Toen de film een half uurtje bezig was stopte Monica de band en vroeg aan Karin.

“Lijkt je dat nou niet lekker?”

“Ik zou het niet weten” antwoordde ze verlegen.

“Heb je zin om het te leren?” Vroeg Jolien. Karin keek haar ongelovig aan. Monica en Jolien stonden op en begonnen zich uit te kleden. Even later volgde hij hun voorbeeld. Monica liep naar de stoel van Karin en ging naast haar op de leuning zitten.

“Wij deden het gisteren voor het eerst en het was een heerlijke ervaring”.

“Kleed je nu maar uit en dan kunnen we nog een leuke dag hebben”. Ook Jolien liep naar Karin. Karin was sprakeloos bij de aanblik van twee mooie naakte meiden. Monica begon met haar hand de borsten van Karin te strelen. Karin probeerde op te staan maar werd tegen gehouden door Jolien. “Je doet jezelf en ons een groot plezier” zei ze. Karin zei nog steeds niets. Jolien begon langzaam de knoopjes van haar bloesje los te maken. Karin probeerde nog steeds op te staan maar twee paar handen hielden haar steeds tegen. Eindelijk waren de knoopjes los en Monica en Jolien trokken het bloesje uit. De borsten van Karin werden verborgen onder een grote witte ondoorzichtige BH.

“En nu haar rok.” zei Monica tegen Jolien en ze begonnen haar rok los te maken en uit te trekken. Ze bleek een stevige witte slip aan te hebben waar aan de zijkant plukjes schaamhaar tevoorschijn kwamen. Inmiddels had hij zich ook bij het drietal gevoegd. Ze trokken Karin overeind uit de stoel. Ze stribbelde nog steeds tegen maar tegen drie personen kon ze niet op. Hij ging achter haar staan en maakte haar BH los. Twee grote en stevige tieten sprongen tevoorschijn.

“Dat zijn twee lekkere”, zei Jolien. “Het zou toch zonde zijn om die te verbergen!”. Ze legden haar op de grond neer en gingen met z’n drieën er naast zitten.

“Eerst moet je leren te zoenen” zei hij en plantte zijn lippen op de hare. Ze begon wild te bewegen en probeerde eronderuit te komen. Maar toen zijn tong bij haar naar binnen drong werd ze gelijk een stuk rustiger. En even later beantwoorde ze zijn tong.

“Ze leert snel!”, zei hij tegen de twee andere meiden. “Probeer het maar eens”. Karin keek hem verschrikt aan en keek snel naar Monica die het dichtst bij haar zat. Monica begon haar zachtjes haar gezicht te kussen. Karin hield haar ogen en mond stijf dicht. Inmiddels had Jolien het slipje van Karin uitgetrokken en hij begon in haar grote tieten te knijpen. Monica kneep de neus van Karin dicht zodat deze haar mond wel moest openen op adem te kunnen halen. Snel vloog de tong van Monica naar binnen. Karin begon woest te kronkelen. Maar ze werd toch overtuigd en begon Monica wild te tongen.

Jolien zei. “En nu gaan we je tieten zuigen” want ze was het zat om niets te doen. Hij begon samen met Jolien op haar tieten te zuigen. Monica had Karin losgelaten en keek naar het schouwspel. Karin begon te kreunen en te hijgen van opwinding.

”Hm… lekker” zei ze. Monica kroop tussen haar benen en zei.

“En nu eens kijken hoe jouw kutje er uitziet”. Karin maakte zich los van het drietal en ging op de bank zitten met haar benen wijd. Want ze was inmiddels verschrikkelijk opgewonden. Er moest maar eens een einde komen aan dat gevoel in haar onderbuik. Monica kroop en naartoe en stak haar hoofd in haar kruis. Hij en Jolien bleven toekijken. “Dit is je schaamhaar”, zei ze en ging met haar vingers door het schaamhaar van Karin. “En dit zijn je schaamlippen” en ze wreef over haar schaamlippen heen. Karin begon te hijgen. “En nu gaan we naar je klitje toe” en ze stak een vinger uit naar haar klitje. “God!,” zei ze tegen de andere twee, “ze is drijfnat!” En begon over haar klitje te wrijven. Karin begon wild te kreunen en te draaien. Monica bewoog haar vinger steeds sneller tot Karin met een luide kreet en een schok klaarkwam.

“Goh, ze is al klaar” zei Jolien verrast. Toen ze zag dat zijn pik weer flink overeind stond begon ze over zijn eikel te strelen. Hij ging achterover liggen en liet haar haar gang gaan. Monica kwam zijn kant op en liet haar tieten boven zijn gezicht bengelen. Karin lag op de bank bij te komen van haar allereerste orgasme. Hij begon wild op de tepels van Monica ze zuigen die inmiddels flink hard waren geworden. Jolien likte zijn pik als een lolly. Hij lag nog steeds aan de tieten van Monica te zuigen. Jolien ging op hem zitten en pakte zijn pik beet en leidde zijn eikel bij haar naar binnen. Ze liet hem los en ging langzaam omlaag. Ze was zo geil dat ze zonder problemen over hem heen schoof. Vanaf de bank klonk een gilletje.

“Hij is zo groot!” Zei Karin verbaasd, “doet dat geen pijn?” Vroeg ze aan Jolien die langzaam op en neer ging.

“Nee hoor, dit is juist heerlijk. Jij zal er ook geen problemen mee hebben, je ben nog zo geil, en hij nu lekker glad”. “Neuk Karin maar” zei ze tegen hem. Hij stond op en legde Karin op de grond. Ze keek vol ontzag naar zijn paal die nu glom van Jolien ‘s geil. Hij boog voorover en ging een klein stukje bij haar naar binnen. Haar lichaam schokte maar ze zei niets. Hij ging steeds een stukje verder. Toen bijna helemaal binnen was zei ze “Hij is te groot!, hij past nooit!”.

“Natuurlijk past hij wel” zei Monica die nog terug dacht aan het natte kutje van Karin. Jolien en Monica gingen naast Karin zitten, en ze begonnen elkaar te vingeren en te tongen. Hierdoor was Karin zo afgeleid dat hij met een harde stoot helemaal bij haar naar binnendrong. Haar lichaam verkrampte en bleef daarna roerloos liggen. Hij begon langzaam in haar te bewegen. Hij verhoogde het tempo langzaam. Karin sloeg haar benen om zijn middel heen en begon mee te bewegen. Jolien en Monica werden steeds wilder. Hij ging steeds harder in haar heen en weer. Jolien en Monica kwamen beiden met een schreeuw klaar en begonnen elkaars vingers te likken die dropen van het geil. Hij bleef maar stoten. Haar kutspieren trokken samen en ze gilde het orgasme uit. Maar hij bleef doorgaan. Onmiddellijk na haar eerste kwam haar tweede orgasme en kwam hij ook klaar. Karin bleef verdoofd liggen. De twee andere meiden vielen in elkaars armen op de grond.

Hij stond op en ging naar de badkamer om zich op te frissen. Hij hoorde onder de douche gilletjes uit de woonkamer komen. De meiden waren weer tot leven gekomen. Na een half uurtje was hij klaar en liep de woonkamer in. Toen hij binnen kwam zaten ze keurig op de bank. Karin keek hem dankbaar aan, “zo iets had ik nog nooit gevoeld” zei ze. Hij zag op de tafel een lange dunne geribbelde staaf liggen. Monica zag zijn blik en zei snel “We hebben Karin iets nieuws geleerd, ga maar op de bank zitten”. Karin stond op en hij nam plaats tussen Monica en Jolien en sloeg zijn armen om hun heen. Ze deden zijn benen uit elkaar en Karin ging tussen zijn benen op de grond zitten.

“Ik weet het nog niet” zei Karin twijfelend. “Het is hartstikke lekker” sprak Jolien haar bemoedigend toe. Karin keek naar zijn pik en zei verbaasd. “Wat is hij klein!”. Ze gaf voorzichtig een likje aan zijn eikel. Er gebeurde niets. Hierdoor moed gevat ging ze verder. Zijn pik werd met schokjes groter. Karin vond dit wel opwindend. Eindelijk vond ze de moed om hem in haar mond te nemen. Haar lippen sloten om zijn eikel en bleef met haar tong zijn eikel likken. Jolien en Monica keken ademloos toe. Ze wisten niet wat ze zagen. Ze hadden niet gedacht dat hun buurmeisje zo geil was en dit zou durven. Hij begon te kreunen van genot. Karin kreeg een eerste klodder sperma binnen en slikte dit door. Het bleek haar wel te smaken. Ze boog haar hoofd nog verder voorover en nam hem zo ver ze kon in zijn mond. Ze bewoog haar hoofd op en neer. En ze beet af en toe in zijn ballen. Monica begon met hem mee te kreunen, ze vond dit vreselijk opwindend. Dat Karin hem zover in haar mond kreeg. Inmiddels stond hij op het punt om klaar te komen. Karin merkte dit en ging hem sneller te pijpen. Zijn ballen trokken samen en een eerste golf sperma spoot in haar mond en ze slikte dit zonder problemen door. Toen hij de tweede golf sperma in haar mond spoot zei Monica snel. “Niet doorslikken!” Karin had een mond vol maar slikte het niet door. Het liep langs haar mond hoeken omlaag.

Jolien kreeg de bedoeling van Monica door en ze ging naast Karin op de grond zitten en ging haar schoonlikken. Monica ging op de grond liggen en trok Karin naar zich toe. Karin opende haar mond en het sperma droop uit haar mond op het gezicht en borsten van Monica. Jolien snelde toe en samen begonnen ze Monica schoon te likken. Monica lachte van plezier. Hij liet de meiden hun gang gaan. Later toen ze iets zaten te drinken merkte Karin op.

“Ik heb ergens gelezen dat hoe langer je je orgasme uitstelt hoe heftiger het word”. “Goh” zei Monica, “en ik kom al zo verschrikkelijk heftig klaar. Hoe zou dat dan wel niet worden als ik het een paar keer zou uitstellen”. Monica was hiervan diep onder de indruk. “Ik weet een manier om dat uit te testen” zei hij. Ze keken hem alle drie verbaast aan. “Waar wachten we dan nog op” zei Jolien na een tijdje. Een paar minuten later waren ze in de slaapkamer.

“Wie wil het slachtoffer zijn?” Vroeg hij.

Jolien sprong op het bed en antwoordde. “Ik wil wel”. Later lag Jolien met haar benen wijd vastgebonden aan de spijlen op het bed.

“Zo kan ze niet meehelpen het orgasme te bereiken” verklaarde hij. “Net voordat ze klaar komt moet je op houden en even wachten voordat je doorgaat” Hij begon haar linkerborst te strelen en Monica volgde zijn voorbeeld en nam de rechter borst. Karin ging het kutje van Monica likken. Haar tong glipte naar binnen en naar buiten. Monica begon met haar lichaam te kronkelen. Ze stond op het punt om klaar te komen. Alle drie hielden ze op en ze kwam net niet klaar.

“Wat is ze geil!. Haar kut lijkt wel een waterval!” merkte Karin op. Hij ging op haar zitten met zijn paal tussen haar borsten. Hij drukte ze bij elkaar en ging zitten rijden. Zijn eikel kwam vlak voor haar mond maar Karin kon er net niet bij. Monica ging Karin helpen om al het geil uit Karins kutje te likken. Met hun handen gingen ze elkaars kutje vingeren. Jolien begon te hijgen en te kreunen en ze kwam voor de tweede keer bijna klaar. Karin nam de plaats van hem over en ging op haar gezicht zitten. De tong van Jolien ging omhoog ging en het kutje van Karin likken. Karin ging snel omhoog en ze was weer buiten het bereik van Jolien’ s tong. Op deze manier bleef ze haar pesten. Hij ging met zijn paal langs het kutje van Jolien. Monica likte een mengeling van sperma en geil op. Het lichaam van Jolien kwam omhoog en snel lieten ze haar alle drie los. Ze was weer niet klaar gekomen.

“Neuk me nou!” Jolien schreeuwde het werkelijk uit. Hij plofte snel zijn paal bij haar naar binnen en haalde hem er weer snel weer uit. Op deze manier kreeg Karin geen greep op zijn pik en begon heftig te bewegen. Monica ging op de buik van Karin zitten en pakte haar borsten beet en begon tegelijkertijd Karin te zoenen. Karin begon te schreeuwen en weer kwam ze net niet klaar.

“Maak haar maar los” zei hij tegen Karin en Monica. En ze maakten haar los. Toen ze los was gingen ze naar hem toe en begonnen samen zijn pik te likken. Hun tongen krulden om zijn paal heen en ontmoeten elkaar op zijn eikel.

“Stop hem in mijn kutje” smeekte Jolien. Hij maakte zich van het tweetal los en pakte Jolien ‘s benen beet en duwde deze richting Monica zodat deze bijna dubbelgevouwen op het bed lag. Haar schaamlippen puilden uit en ze glom van het geil. Door deze houding werd haar kutje krapper en het gevoel nog intenser toen hij bij haar naar binnen ging. Jolien kreunde maar zei niets. Hij gleed verder tot zijn ballen tegen haar kontje kwam. Ze was werkelijk zo geil als boter.

“Probeer het zolang mogelijk in te houden” zei hij tegen haar en begon te bewegen. Monica en Karin keken toe. Zijn stoten volgden elkaar steeds sneller op. Ze was inmiddels zo opgewonden dat al op het punt stond om klaar te komen. Hij hield zich even in en haar orgasme werd weer uitgesteld. Ze begon hem te smeken om door te gaan. Hij voerde zijn tempo op en dit keer bleef hij door gaan. Haar kutspieren trokken samen en al schreeuwend kwam ze eindelijk klaar. Maar hij stopte niet, hij bleef doorgaan. Orgasme ‘s volgden elkaar op. Het leek wel een groot orgasme. Er leek geen eind aan te komen. Uiteindelijk kwam hij ook klaar en spoot. Karin en Monica begonnen Jolien te strelen en te kussen die door dit waanzinnige orgasme verdoofd op het bed lag. Het bleek toch nog een leuke vakantie te worden.

Djang

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1857

LEKKERE BUURVROUW

DjangGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 02, 2017 15:53:41

LEKKERE BUURVROUW

Dit is een waar gebeurd verhaal. Ik heb het namelijk zelf gezien. Het van nabij meegemaakt hoewel het jammer is dat ik er niet aan deelgenomen heb. Ik woon in Berchem in een rustige 3 kamer flat. Op de derde verdieping hebben altijd wat oudere mensen gewoond. Een rustig stel. Je hoorde zelfs hun bed niet kraken. Maar goed, misschien deden ze niets met elkaar. Enfin. De man overlijdt en het vrouwmens trekt weg, naar haar zuster. De week daarop, het huis stond inmiddels te huur, komt er een jonge meid naar me toe. Ik sta net de trap te vegen.

“Die woning, hierboven, is die nog vrij, zover u weet?” Vraagt ze me heel vriendelijk. Ik gaf haar naar beste weten antwoord en vertelde dat dat inderdaad het geval was. Daarop is zij naar de huisbaas gegaan en een paar dagen later trekt ze erin. Ik vond het al vreemd. Een jonge meid, geen vriendje. Ik mag ter plekke blind worden als ik daar ooit een man naar binnen heb zien gaan. En ik zie alles wat er op de trap gebeurt. Weken gaan voorbij. Maar nooit mannenbezoek. Wel meiden. Het stierf ineens van de meiden op de trap. Nou kan dat natuurlijk best. Het hadden toch school- vriendinnen of collegaatjes van het werk kunnen zijn nietwaar? Maar een beetje vreemd vond ik het toch wel. Soms zaten er hele ploegen meiden binnen. En het gekste vond ik toch wel, dat het bed dan begon te kraken. Ik hoorde ze giechelen. Een soort kirrend geluid zou ik bijna zeggen. En dan dat bed maar kraken. Nu moet u weten dat ik absoluut niet nieuwsgierig ben. Ik zie dan wel altijd alles wat er op de trap gebeurt maar dat komt nou eenmaal zo uit. En toch he, die meiden. Dat zat me niet lekker.

Op een mooie zonnige dag hing ik op mijn dooie akkertje over de rand van mijn balkon en keek naar de dingen die zo op straat gebeurden. Toen riep ze opeens van boven: “He buurman, lekker weertje wat?”

Ik keek omhoog. Nu moet u weten dat de balkons niet loodrecht boven elkaar zitten maar een beetje schuinweg zijn gebouwd. En verdomd ja hoor, ik keek zo onder haar rok. Ze droeg een broek die roodachtig was. Ik zag het zo in levende lijve voor me.

“Ja, lekker weertje buurvrouw,” riep ik terug. “Bevalt het je nogal hier in de buurt?”

“Ja hoor, lekker rustig,” riep ze terug. Ik kreeg een stijve nek van het naar boven kijken, maar ja, een onderbroekje zien, daar moet een mens vandaag de dag al wat voor over hebben.

“Ben je al een beetje op je plaats?”

“Ik ben klaar hoor. Het is helemaal klaar, prima in orde,” riep ze. Ik kon er niets aan doen hoor, maar ik kon mijn blikken niet meer van die onderbroek afhouden. En die witte mollige billen. Man dat deed me goed.

“Je moet je bed eens oliën” zei ik “het kraakt.”

“Heb je er last van,” riep ze terug, ik schudde mijn hoofd.

“Ik niet hoor.”

“Oh, oké” riep ze. “Dag buurman, prettige dag nog verder,” en weg was ze.

Op een dag kreeg ze eens visite. Een grietje van een jaar of twintig. Nou die had een paar tieten. Wat een ballen. En ze had een korte rok aan. Ik stond net de trap te doen Ik kijk haar aan. En verrek nog aan toe. Dat mokkel had geen broekje aan d'r kont Ik keek zo die meut binnen. Die bolle billen wreven over elkaar heen toen zij de treden nam en ik zag het schaamhaar ertussen door komen. Een paar minuten later staat er weer zo'n grietje te wachten tot ze erdoor kan. Ik laat haar door. En verdomd. Dat mokkel had ook geen broek aan! Een pluk haar mensen, een pluk haar onder aan die pruim. En wat een lekkere jonge beentjes. Ik dacht daar moet ik toch het fijne van weten. Ik doe dus wat ik anders nooit doe. Ik maak meteen die trap van driehoog ook schoon. Een beetje poedelen. Toen ik bij haar deur was aangekomen, kon ik gewoon niet geloven wat ik zag. Daar zit mijn buurvrouw midden in de kamer op een stoel. Helemaal aangekleed. Maar die twee meiden hebben hun rok omhoog gedaan. Die zitten daar in hun volstrekte poedel-blote kont. Te plukken aan de kleren van mijn buurvrouw. Die ene griet zit aan het schaamhaar te likken en te slubberen. Terwijl die lange broek van de buurvrouw nog niet eens uit was. Ik durf te wedden dat dat mokkel het van geilheid bijna in d'r spreekwoordelijke broek deed. Even later kijk ik zo de spleet van de buurvrouw in. Ze hadden haar broek toch uitgekregen. Ik moest even mijn pik een beetje recht leggen, want die begon zich aardig te roeren. Toen ik weer door het sleutelgat keek, zat ineens die andere in de stoel. Ze had haar ene been hoog opgetrokken terwijl de beide anderen aan haar tieten zaten te frunniken. Ze heeft me daar een knots van een vibrator in haar hand en die steekt ze in een keer in haar malse pruim. En maar heen en weer soppen met dat ding. In uit, in uit, aan de lopende band. Met haar linkerhand friemelt ze aan haar kietelaartje. Wil je wel geloven dat ik er zelf ook bloedheet van werd. Op hun schoenen en sokken na waren ze spiernaakt. Heerlijke tieten hadden die meiden.

De bevallige meisjes gingen tekeer alsof hun leven ervan afhing. Ze poerden en peuterden bij mekaar in de warme spleetjes. Ik legde mijn oor aan het sleutelgat en hoorde ze hijgen en kreunen.

“Oh, Alie lik me,” kirde mijn buurvrouw. Ik herkende haar stem. “Stop die grote er bij me in.”

Ik keek weer snel door het sleutelgat. Een van de meisjes had een gigantische kunstpenis in haar hand. Ze duwde hem in de soppende kier van mijn buurvrouw die voorover stond. Het geile wijf gilde als een mager speenvarken toen de knots haar gapende opening binnendrong. Ik zag de bruine kont. Het was net een film. Ik draaide me een beetje, omdat mijn oude lijf verkrampt raakte door steeds maar in dezelfde houding te zitten, en wat denk je? Stoot ik me daar m'n emmer mee om. Een plons water golft over de trap. En een herrie.

“He, er is iemand op de trap,” hoorde ik mijn buurvrouw zeggen.

“Nee, dat is je buurman, die is de trap aan het dweilen.”

“Oh,” zei de buurvrouw. “Geil ventje is dat. Die buurman van jou. Je had eens moeten zien, hoe hij onder mijn rok keek. En ik maar mijn best doen om zo langzaam mogelijk de trap op te lopen.”

Mijn buurvrouw nam de kunstpik in haar hand en hield hem voor haar gezicht. “Hallo buurman,” zei ze tegen de knots. “Wil je ook een keertje bij de buurvrouw op het krakende bed. Kom maar op hoor ouwe zak.” En ze stopte de pik weer in haar malse kut. Ik zag de schaamlippen angstig uiteen wijken toen de prothese de vagina penetreerde. “Kom maar buurman, zeiden de meiden nu in koor. Alle drie hadden ze een voorwerp dat lang en stijf was. Ze poerden ze in hun kutjes en sopten ze wild heen en weer. “Lekker he, ouwe lul, met je klote emmertje.” Ik kreeg het schaamrood op mijn kaken. Dus dat was wat ze deden. Spotten met de ouderdom. Toen zag ik er een klaarkomen. God man, dat wijf tolde als een gek over de vloer. Haar dikke tieten wipten op en neer. Ze had haar hand tussen haar benen. De lange vibrator, of wat het dan ook was, stak nog in haar sappige scheur. Ze kroop van louter geilheid over de vloer en kreunde en kermde, terwijl haar kut de vibrator naar binnen zoog. Ik zag het zo voor mijn ogen gebeuren.

Toen die andere twee. Ze zoenden elkaar. Ze likten bij elkaar aan hun borsten en ze staken hun vingers en die dikke kunstpikken om beurten in hun mond en dan weer in hun kut. Mijn pik stond zo stijf als hij in jaren niet meer had gedaan. Wat had ik graag de deur opengedaan en ze stuk voor stuk een veeg gegeven die er niet om loog. Tja, in mijn tijd naaide ik alles wat los en vast zat. Er was geen vrouw in mijn buurt of ik had haar een keer aan mijn paal gehad. En niet van die kinderachtige hoor. Nee. Zuigen moesten ze, de krengen.

Enfin. Intussen bleef ik toekijken. Mijn buurvrouw begint opeens te gillen. Kwam ze klaar. Schuddebuikend. Haar tieten klapten zwaar op en neer. Toen bleef ze als voor dood liggen in de stoel. Ik keek recht in haar pruim. Die vibrator of kunstpik stak er nog in, stijf vastgezogen. Toen werd het mij te machtig. Ik stond op, ik smeet de deur open en ritste mijn broek los.

“En nou zal ik jullie eens laten zien wat neuken is,” gromde ik, terwijl ik op de derde die nog niet was klaar gekomen toeliep. Ik stak mijn paal in haar achterste en naaide haar net zo lang tot ik, tot ik... in het ziekenhuis wakker werd.

Het laatste scheen ik te hebben gedroomd. Ik was niet echt naar binnen gegaan. Van de opwinding had ik een beroerte gekregen. De mensen vonden me op de gang, naast m'n emmer. Ze dachten dat ik was uitgegleden. En uitgegleden voelde ik me ook wel een beetje. Maar zeker niet over mijn emmertje. Meer over mijn fantasie.

Djang

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1724

De twee plus een truck

DjangGeplaatst door My 4Fingers zo, september 25, 2016 14:40:29

DE TWEE PLUS EEN TRUCK

Met vrienden kamperen en terreinrijden is een van mijn grote hobby ‘s. Daarvoor heb ik een Dodge Pick-up Truck met 4-wiel aandrijving, verhoogd op stoere terreinbanden en voorzien van een lier. In België gingen we op een terrein een weekeindje kamperen. In de namiddag doen we nog een rondje, vlak voor het donker worden en Karin stapt in, samen met een andere vriend van me, Pieter. Karin ‘s man, Willem stapt bij een andere vriend in en we gaan met twee voertuigen onderweg. Karin is een roodharige stoot, net dertig geworden en heeft sinds haar borstvergroting een figuurtje als Pamela Anderson. Cup DD en een heerlijk slank lichaam. Ze is 1.75m lang, werkelijk een ontzettend lekker heet stuk om te zien, en trots op haar lichaam. Terecht, vind ik, want ze is echt om op te vreten.

We hobbelen wat over het bospad en Karin ‘s borsten bewegen op zinnenprikkelende wijze. Pieter en ik kijken met geile blikken naar haar. Het ontgaat Karin niet, en ze voelt zich gestreeld door onze bewonderende en bemoedigende blikken naar haar fraaie voorgevel, de oogappels zitten in een strak rood truitje verpakt. Karin verrast ons door plotsklaps te vragen of we haar nieuwe borsten eens naakt willen zien. Mijn hart slaat over. Wat zegt ze nou? Of ik ze wil zien? Maar natuurlijk. Ik sta boven op de rem en we kijken eerst om ons heen. Willem is inmiddels vooruitgereden en geheel uit het zicht. We staan moederziel alleen op het bospad en er is niemand die ons kan zien. Ook Pieter reageert instemmend. Natuurlijk, die geilneef is altijd wel in voor een verzetje en kan nooit zijn handen thuis houden. We zijn wat dat betreft van hetzelfde kaliber, maar hebben nooit samen wat meegemaakt.

Karin trekt haar truitje samen met haar BH omhoog en toont fier haar borsten. Geweldig zien ze eruit. Pront steken ze naar voren, eigenlijk heeft ze geen BH nodig. Prachtig gevormd en meer dan een hand vol elk. Ik kan me niet bedwingen en vraag, terwijl ik haar linkerborst omvat.

“Mag ik even voelen?” Ze kan eigenlijk geen neen meer zeggen. Het voelt geweldig aan. Warm, zacht maar toch stevig en vooral lekker groot. Ik hou wel van grote borsten. Wat zeg ik? Ik ben er gek op. Zeker die van Karin. Ik heb haar altijd al een lekker stuk gevonden en heb grote moeite gehad om van haar af te blijven. Nu ze haar borsten heeft laten vergroten is ze helemaal om op te vreten. Wat een lekker stuk. Ook Pieter laat zich niet onbetuigd. Weliswaar wat beschroomd maar doortastend voelt hij verlekkerd aan haar rechterborst. Wat een bizarre situatie, op dat bospad. Op mijn vraag of haar tepels nog goed gevoelig zijn, antwoordt Karin met een twinkeling in haar ogen dat die het nog prima doen. Ik wrijf er zachtjes over en voel deze hard worden onder mijn hand. Knijp er zachtjes in en Karin zucht op een geil makende manier. Ze heeft inmiddels blosjes op haar wangen en zit tussen ons in te gloeien. Ik krijg het benauwd in mijn broek. Spontaan heb ik een stijve lul van deze opwindende situatie en de spanning. Met een vriend zo’n snoepje tussen ons in hebbend. Ik wil net verder gaan als er in de verte een motorfiets aan komt gieren. Weg is het moment. Omlaag is het truitje. Poppetje gezien, kastje dicht. Shit. Helaas. Ik realiseer me dat dit een stomme plek is, voor zoiets. Dat moet anders.

We gaan verder en zijn weer serieus bezig met terreinrijden. Als ik als eerste een lange gevaarlijke helling oprijd en boven parkeer, stappen we met zijn drieën uit om de verrichtingen van Willem, die achter ons aankomt, te aanschouwen. Ik kan mijn ogen echter nauwelijks van Karin afhouden. Ze is zo opwindend, dat ik haar niet meer uit mijn kop kan krijgen en zo geil een beer rondloop. Als ze zich nog eens vooroverbuigt en de veter van haar minuscule string boven haar strakke spijkerbroek uitkomt, heb ik het helemaal niet meer. Na alles gezien te hebben stappen we weer in om verder te rijden. Pieter komt van ver nog aanlopen. Ik ben zo enorm opgewonden, dat ik mijn handen niet meer thuis kan houden. Ik wrijf met mijn handen over Karin ‘s benen in haar strakke spijkerbroek. Ze zegt niets, maar spreid instemmend haar benen een weinig. Ik kan met mijn hand naar haar hete kruis en wrijf over haar venusheuvel. Door de stof heen voel ik de hitte van haar venusheuvel. Quasi onschuldig kijkt ze over haar schouder naar de naderende Pieter. Ook omvat ik nog even die heerlijke borsten. Net zo dat niemand buiten de auto het kan zien. Onderwijl masseer ik, net zo quasi onschuldig, haar kruis en voel de pulserende hitte. Ik stel me voor dat ze nat wordt van mijn aanraking.

“Lekker dier” fluister ik in haar oor. “Ik ben gek van je. Je maakt me helemaal gek en als dit zo doorgaat, dan sta ik niet meer voor mezelf in. Ongelofelijk lekker ding.” Met een diepe keelklank kreunt Karin instemmend. Als Pieter instapt gaan we weer door alsof er niets gebeurt is. Klote. En dat terwijl ik wel erg ongemakkelijk achter het stuur zit. Mijn lul knapt zowat uit mijn broek en doet me zeer.

We rijden weer en nemen de nodige paden en hellingen, omhoog en omlaag. Er is echter geen kans meer op nog wat intieme aanrakingen. Het moment komt dat we achter Willem aan weer het terrein uitrijden. Dat is me toch te gortig. Ik borrel nog over van de geiligheid en straks zijn we dan weer in het kamp en kan ik dit alleen nog maar als een herinnering beschouwen. Ho even! Letterlijk stop ik mijn Pick-up truck. Kijk weer om me heen, zie alleen Willem in de verte verdwijnen, verder niemand. Ik kijk Karin en Pieter snaaks aan.

“Ik wil ze nog een keertje zien, voordat we bij het kamp zijn.” Karin twijfelt.

“Dit is niet de goeie plek” protesteert ze. “Dat gaat opvallen.”

Ik ben echter onverbiddelijk. “Ik zie niemand, dus kom op, ik ga niet verder voordat ik ze nog een keertje mag zien.” Pieter zegt niets, maar kijkt belangstellend toe. Karin geeft toe aan mijn dwingende verzoek. Aarzelend trekt ze weer haar truitje omhoog. Zowel Pieter als ik grijpen haar grote bollen weer beet en voelen verlekkerd aan die heerlijke verboden vruchten. De blosjes keren weer terug op Karin ‘s wangen. Ik krijg de onweerstaanbare neiging om haar te kussen. Ik ga met mijn lippen naar haar tepel en geef er een zoen op. Daarna zuig ik even zachtjes en lik de hard geworden tepel een paar keer, onderwijl mijn warme adem er op blazend. Pieter masseert in de tussentijd haar andere borst en Karin laat zich dit alles achteroverleunend welgevallen. Mijn linkerhand is inmiddels in haar kruis aan het wrijven en haar benen spreiden zich onwillekeurig. Heet voelt het aan, dwars door de dikke spijkerstof. Weer worden we ruw gestoord door het geluid van een tweetakt crossmotor die op het zelfde pad op ons afkomt. Weer stoppen. En dat terwijl het bloed me door de aderen giert van geiligheid. Godverdomme. Truitje weer naar beneden en we rijden weer door. Naar het kamp, achter Willem aan, die al geruime tijd uit zicht is.

Ik maak terloops een opmerking dat we eigenlijk terug moeten om Karin met zijn tweeën te misbruiken, ‘even flink uitwonen’. Karin lacht schaapachtig en Pieter giert het uit nadat Karin oppert; “dat kan niet, als we dan weer aankomen met rode koppen van de inspanning weet iedereen dat we ons niet netjes hebben gedragen.”

Glazig kijkt Karin voor zich uit, een beetje pruilend. Zo van, ja, dat is wel verPieterdig, maar ik ben ook geil en wil eigenlijk wel even lekker door jullie twee dekhengsten genomen worden… Althans, dat denk ik. Dan komt ze met de vraag.

“In welke gaatjes willen jullie me dan verwennen? Waar gaat jullie voorkeur naar uit?” Mijn verbeelding speelt direct op.

“Anaal, ja. Dat wil ik graag!” Pieter geeft schuchter een diplomatiek antwoord; “dat wisselen we af.” Ik voeg nog toe dat ik ook wel graag Russisch wil. Tussen haar mooie grote tieten… Enfin, geile praatjes en grote monden.

Als ik het kamp binnen rijd, trek ik de stoute schoenen aan. Niet alleen woorden, maar ook daden! Ik denk niet meer na, maar handel impulsief. Ik stop naast Willem en roep. “We gaan nog een keer proberen die helling waar Pieter niet vanaf durft met zijn hoogte vrees, alsnog te rijden!” Ik kijk Willem strak aan en geef gas. “Tot zo.” We rijden weg, Karin en Pieter zeggen helemaal niets.

Eenmaal uit zicht geef ik aan dat we dit als een eenmalig avontuurtje moeten beschouwen. “Geen vervolg, eenmalig.”

“Nooit over praten met niemand en we doen niets wat iemand niet wil. Maximaal 20-30 minuten kunnen we wel wegblijven zonder dat ze er wat van denken.” Beiden knikken sprakeloos instemmend op mijn uitleg van de ‘spelregels’. Karin is wel bezorgd dat Willem nog achter ons aan kan komen. Ik stel haar gerust door aan te geven dat ik in mijn spiegel hem heb zien uitstappen en een biertje zag aanpakken om bij het startende kampvuur een praatje te maken. Ik hoor ook geen enkel voertuig achter ons aankomen, terwijl we stapvoets het pad verder afrijden. We zwijgen alle drie. De erotische spanning is voelbaar.

“Nu wil ik dat je die strakke spijkerbroek uittrekt zodat ik je kan vingeren, terwijl je Pieter pijpt. In de tussentijd rij ik naar een rustig plekje in een hoek van het terrein zodat we je straks even lekker kunnen verwennen.”

Tot mijn grote genoegen geeft Karin direct gevolg aan mijn verzoeken. Als op commando knoopt ze haar spijkerbroek los en wurmt zich eruit. Haar string mee naar beneden trekkend. In haar blote kont buigt ze zich naar rechts en ritst Pieter ‘s broek open. Ik maak in de tussentijd snel mijn gulp open om mijn stijve lul te bevrijden uit zijn benarde positie. Ze steekt haar kontje gewillig in mijn richting en wrijft die krols tegen me aan. Ik streel haar heup en laat mijn hand tussen haar benen glijden. Al hobbelend over het pad vinden mijn vingers het hete grotje tussen haar dijen. Nat is ze al, helemaal goed. Een lekker nat en heet kutje. Ik wriemel wat met mijn vingers om tussen haar lippen te komen. Ze is zo nat dat het als vanzelf gaat. Al gauw kan ik met mijn middelvinger haar penetreren. Dat ze dat lekker vindt hoor ik aan haar goedkeurende gekreun. Of is het Pieter ‘s paal die soms naar meer smaakt? Karin maakt ook nog heerlijk goedkeurende bewegingen met haar onderlijf. Ze rijdt wat tegen me op, voor zover ze bewegingsruimte heeft.

Pieter zit inmiddels met zijn broek open, roerloos achterover geleund helemaal rechts tegen de deur. Hij laat zich heerlijk pijpen door Karin. Hij slaat er nu wel liederlijke geile taal uit.

“Ja, lekker, Karin. Dat doe je goed, ach… wat kan je dat lekker.” Hardop moedigt hij haar aan en blijft praten. Hij kreunt ook nog suggestief als ze met haar hoofd naar beneden gaat en hem diep in haar keel neemt. Jezus, mijn hartslag is naar 160 gestegen, zo geil vind ik dit. Ik heb van de opwinding moeite om het pad te volgen. Dit is wel zo’n opwindende situatie. Dit heb ik nog nooit meegemaakt! Dik genieten. Het begint al donker te worden en de laatste motoren zijn het terrein aan het verlaten. Als ze ons voorbij vliegen hebben ze geen oog voor mijn Pick-up Truck met ogenschijnlijk slechts twee kerels erin. Al rijdend wrijf ik met mijn vingers over haar opgezwollen kutlippen en masseer met de toppen van mijn vingers haar klitje. Met succes. Het wordt steeds natter en ik maak soppende geluiden terwijl ik zo nu en dan mijn vingers aflik. Ze smaakt heerlijk. Zo’n lekkere frisse kut met lekker veel geil. Intussen maakt ze soppende geluiden tijdens het pijpen van Pieter. Dat hoor ik boven het diepe brommen van mijn V8 uit. Als ik moet steken om een haarspeldbocht te maken heb ik even beide handen nodig om te sturen en te schakelen.

Het is voor Karin het teken om te stoppen met pijpen. Ze draait zich om en bied zich aan Pieter aan, terwijl ze haar lippen nu om mijn kloppende lid stulpt. Pieter bedenkt zich geen moment en spreid haar benen een weinig. Hij steekt zijn enorme pik in haar hete kutje. Op zijn zij ligt hij, half over haar heen. In mijn ooghoek zie ik het formaat van de lul van Pieter. Nou, dat is niet mis. Die komt zeker wel aan 20 centimeter. Zeker iets langer dan de mijne, maar daarentegen wel iets minder dik. De mijne is veel dikker, troost ik me. Karin is inmiddels wel heel lekker bezig om me een hoogtepunt te bezorgen. Ritmisch begeleid door het stoten van Pieter pijpt ze me. Ze zuigt, likt, slurpt, en trekt met haar rechterhand zo goddelijk lekker aan mijn lul dat ik langzaam maar zeker mijn orgasme niet meer kan tegenhouden. En dat terwijl ik tussen de bomen door rijd en goed moet sturen om niet in een kuil vast te komen zitten of tegen een boom aan te glijden.

Ik wil het echter nog even uitstellen en trek haar aan haar haren omhoog.

”Kappen nou, anders kom ik nu al klaar.” Ze kijkt me met zaad-vragende ogen verwijtend aan. “Karel, ik ben nog niet met je klaar” spreekt ze hees, op het ritme van Pieter ‘s stoten.

“Dat weet ik, lekker stuk, maar ik wil graag jou wat verder verwennen, en we zijn er bijna” geef ik als antwoord. “OK.” Ze concentreert zich nu op haar eigen orgasme. Ze laat zich lekker gaan in het stoten van Pieter en legt haar hoofd in mijn schoot. Regelmatig stoot ze tegen het stuurwiel. Instinctief heeft ze toch weer mijn lul vast. Haar haren als verwilderd over haar hele gezicht en ze trekt, hard knijpend aan mijn roede. Ik ben eindelijk aangekomen waar ik wil en achteruitrijdend parkeer ik de Dodge tussen de bomen. Pieter is inmiddels aan een eindspurt begonnen. Die hufter neukt zich klaar in Karin. Ik voel me jaloers worden.

Karin is inmiddels behoorlijk aan het genieten, want haar greep om mijn pik verslapt. Ze ligt te hijgen in mijn schoot. Ze kreunt en kijk me heel glazig aan. Ik trek haar truitje met BH tegelijk omhoog en omvat met twee handen haar fiere borsten. Ik masseer ze en knijp zachtjes in haar tepels terwijl Karin in mijn armen klaarkomt van Pieter ‘s harde neukstoten. Haar ademhaling is hortend en stotend en lekker suggestief vol met hijgende kreunende geluiden. Met veel geraas komt Pieter in de tussentijd ook al klaar. “O! Ho, oh, ja, ha, ja… ik kom…mm…” Met een tweetal hele harde en diepe stoten loost hij zijn zaad in de natte kut van Karin, die op haar beurt met een verwilderde blik in haar ogen, al haar spieren spant en schokkend klaar komt. Nu pas zie ik dat ze een hand tussen haar benen heeft. Ze heeft zichzelf ook nog een handje geholpen om gelijk met Pieter te komen.

Even ligt ze slap tussen ons beiden in, zwaar hijgend. Maar bijna direct neemt ze weer mijn keiharde paal tussen haar lippen. “Met jou was ik nog niet klaar” lispelt ze, met haar mond vol van mijn eikel. Dat voelt weer hemels aan, maar ik heb wat anders in mijn gedachten. Ik gooi mijn deur open en roep.

”Kom, we gaan even in de bak liggen en dat nemen we je op een manier die je de rest van je leven zal heugen.”

We klimmen in de bak en trekken onze kleding rap uit. Karin ‘s aandacht gaat uit naar ons beider pikken. Pieter ‘s lul is half-hard en de mijne slaat kloppend tegen mijn buik. Pieter gaat op de LPG-tank zitten en ze gaat op handen en voeten voor hem zitten. Instinctief neemt ze Pieter half harde lul in haar mond om hem weer stijf te maken. Ik maak gebruik van de situatie door haar van achteren te benaderen en op mijn knieën kruip ik tussen haar benen. Ik duw mijn keihard pik naar beneden en stuur deze tussen haar lippen. Met een geweldig stoot neem ik bezit van haar.

“Hier, ontvang mijn roede!” Roep ik terwijl ik mezelf uit aller macht in haar ram. Mijn ballen kletsen tegen haar vulva. Ze verslikt zich in de pik van Pieter door mijn harde stoot voorwaarts. Diep in haar keel komt hij en prikt in haar huig. Als aan het spit geregen, geniet Karin van onze behandeling. We stoten beiden beurtelings in Karin. Heen en weer wordt ze geslingerd gestoten. Genadeloos krijgt ze er van langs en ze kreunt dat het goed is. Op handen en voeten moet ze zich schrap zetten voor elke stoot. Het tempo gaat langzaam maar zeker omhoog. Helemaal goed, tot we uit fase raken. We stoten nu tegelijkertijd in haar en ook Pieter komt erg diep. Karin kan heel wat hebben, dat moet gezegd worden, maar dit is haar te veel. Ze moet kokken van die harde pik diep in haar keel. Ze laat hem noodgedwongen uit haar mond glippen. Ik vind het intussen zo geil dat ik mijn orgasme niet meer kan uitstellen.

Karin ligt van geiligheid met haar borsten op de vloer, kont omhoog en bonst met haar hoofd tegen de Lpg tank, tussen Pieter ‘s benen. Vanuit mijn tenen komt het gelukzalige gevoel van bevrijding als ik met een drietal heftige stoten mijn sperma in haar kut loos. Ik heb haar heupen stevig in mijn handen als ik haar met het klaarkomen telkens tegen mij aantrek. Wouw! Ik kijk Pieter aan terwijl ik kom en een grote grijns siert zijn smoelwerk. Karin geniet dubbel want aan haar gehijg en kermen te horen is ze al weer klaar gekomen. Slapjes laat ze zich van mij afglijden en ligt hijgend op de bodem. Tijd voor een ander Pietertje.

“We hebben nog 15 minuten. Hoe wil je het nog hebben?” Ik kijk verlekkerd naar dat heerlijke lichaam. Ze ziet er meer dan geweldig uit met die grote borsten en haar lange benen met vlakke buik: Wat een lekker ding! Een goddelijk pornolichaam als dat van Pamela Anderson en nog bloedgeil ook. Een beetje hees, maar zonder aarzelen zegt ze: “ik wil dat jullie met zijn tweeën tegelijk in me sandwich-en. Neem me diep en hard.”

Heerlijk, dat klinkt Pieter en mij als muziek in de oren. Ze kiest. Pieter mag onder en ik boven. Pieter gaat op zijn rug in de bak liggen en Karin hurkt ruggelings boven hem. Hij houdt zijn pik rechtop en ze stuurt hem met wat smeren van kutgeil tegen de nauwe ingang van haar anus. Zachtjes laat ze zich door de knieën zakken en neemt hem in haar op. Wow! Wat een gemak! Dat heeft ze zeker vaker gedaan. Karin kijkt erg voldaan terwijl ze steeds verder over zijn dikke pik zakt. Ze haalt heel diep adem, bij elke centimeter die ze verder gaat. Pieter kijkt intussen met grote ogen naar haar. Dat ook hij dik geniet is helder. Als stoute jongen zijnde, stoot hij onverwacht het laatste stukje zijn heupen omhoog om haar te laten voelen dat hij niet de regie zomaar uit handen geeft. Kreunend ontvangt Karin zijn laatste stuk lul. Grote Goden. Wat een opwindend gezicht! Die hele lange, grote lul, die zomaar in haar kont verdwijnt.

Ze laat zich achterover zakken en rust met haar rug op Pieter ‘s borstkast. Haar benen wijd, onder zich gevouwen. Diep gepaald in haar kont door Pieter ligt ze voor me uitgespreid als een lekker seks -snoepwinkeltje. Pieter heeft direct zijn handen op haar dikke tieten en masseert deze. Twee handen vol heeft hij met die stevige ballen. Hij knijpt af en toe in haar harde stijve tepels. Ze kreunt goedkeurend en geniet zichtbaar. Door roterende bewegingen met zijn heupen te maken zie ik hem op gelukzalige wijze in Karin bewegen.

Met een dergelijk schouwspel voor mijn ogen heb ik niet meer dan een paar halen aan mijn stam nodig om die weer hard te maken en ik kan niet wachten om haar weer te nemen. Genoeg gekeken! Tijd voor de dubbele penetratie. Ik kniel tussen de vier uitgespreide benen in en stuur mijn keiharde, kloppende lid tussen haar opgezwollen lippen. Ze ligt er klaar voor en alles is zo nat en glad dat ik geen moeite heb om mijn eikel in haar te duwen. Doorstoten is wat anders, door haar houding is haar vaginale kanaaltje, waar ik lekker strak in pas, wat naar beneden gekanteld. Ik moet mezelf een beetje optillen om rustig maar zeker dieper in haar te dringen. Heet, is ze. En op elke centimeter die ik nu in haar kom reageert Karin op een genotvolle manier. Ik kijk haar recht in haar ogen terwijl ik op mijn armen leunend over de twee hete lijven heen hang. Rustige heupbewegingen makend stoot ik nu ritmisch in haar.

Karin is langzaam maar zeker in een constante orgastische staat gekomen. Haar ogen draaien in haar kassen, ze kijkt heel wazig en heeft een gigantische grijns op haar gezicht. Ze brabbelt allerlei geile taal.

“Ja, ha… ja… ha… neuk me maar, dieper, dieper. Neem me met die grote lansen. Stoten jullie maar lekker. Ik heb het zo nodig. Oh…” Heel opwindend is haar gesteun en gekreun. Ze snakt naar lucht, tussen onze tongzoenen in. Wild beweegt ze haar tong in mijn mond en we ademen elkaars hete adem en delen ons speeksel. Als een weerloze ledenpop ligt ze tussen ons in. Ze kan geen kant op en Karin heeft zich volledig over gegeven aan ons, in ruil voor maximaal genot. In de tussentijd laat Pieter zich niet onbetuigd. Hoe die het voor elkaar krijgt, onder liggend, weet ik niet, maar ik voel zijn lange pik duidelijk tegen de mijne aan heen en weer bewegen. Ook voel ik zijn handen over haar grote borsten tussen onze lichamen.

Karin komt nu continue klaar. Ze is zo geil dat ze van alles overvloedig heeft. Haar speeksel kan ik drinken met het tongen, haar kut is zo nat dat haar druipende geil de perfecte smering is voor Pieter ‘s lul in haar anus. We bewegen rustig in en uit Karin en synchroniseren als vanzelf onze bewegingen. Geweldig! In een woord. Dit heb ik nog nooit meegemaakt en ik voel mijn orgasme al weer in aantocht. Hm… mm… pfff… Dat gaat me wel te snel, want ik wil ook nog andersom. Wat een bijzonder gevoel. Uniek. Ritmisch bewegen we in een cadans in dat lekkere hete ding. Het lijkt wel of Karin nu constant klaarkomt en ik voel mijn orgasme al weer vanuit mijn tenen aanzwellen. Ik realiseer me dat ik deze kans waarschijnlijk nooit meer zal krijgen en wil eigenlijk graag ook nog wel die hete Karin in haar kont naaien. Ik houd op met stoten en trek me uit haar hete kut terug. Mijn kloppende lul floept uit haar hete kut en ik voel de koele buitenlucht. Karin kijkt me verward en ontevreden verstoord aan.

“Wat doe je nou? Niet stoppen, nu, Het is zo lekker!.” Pieter blijft gewoon door bewegen. Onderweg naar zijn volgende orgasme.

“We hebben nog 5 minuten, en ik wil graag nog in je kont klaar komen,” zeg ik. “dus, jij gaat draaien, en snel.”

Ze kijkt me wazig aan. Pieter ligt rustig onder haar en wacht af. Karin heeft me inmiddels door en met moeite kruipt ze van Pieter af om zich om te draaien en weer over Pieter heen te staan. Snel laat ze zich, nu met gezicht naar Pieter toe, met haar hete kut over zijn dikke pik zakken. Ze gaat voorover op hem liggen en direct zoeken hun monden elkaar om te tongen. Ik laat er geen gras over groeien dit keer. Ik kniel weer achter het nu druk neukbeweging makende stel. Haar sterretje staat wat open na de penetratie van Pieter en ik kan haar moeiteloos innemen. Heerlijk, strak omvat ze mijn kloppende lid en ik begin direct met neuken.

Dit is magistraal! Haar opening is nu beter in lijn met mijn lul en ik kan echte diepe neukbewegingen maken. Tot mijn ballen stoot ik in haar anus. Weer voel ik de aanwezigheid van Pieter ‘s lul. Helemaal te gek. Tegelijkertijd bewegen Karin en Pieter zich heen en weer. Karin zit over Pieter en kan zich makkelijker bewegen dan in het vorige standje. Wild berijdt ze nu Pieter terwijl ik, synchroon met haar bewegingen, haar met diepe halen naai. We vormen één geile, bewegende massa. Terwijl ik mijn tempo verder verhoog gaan ook Pieter en Karin mee in mijn aanloop naar een spetterend orgasme. Ik stoot nu zo snel dat ik klaar ga komen. Een intens gevoel giert door mijn lichaam heen, Ik kom zo lekker klaar, zo ben ik nog nooit klaar gekomen. Ik ben het even kwijt, maar Karin en Pieter zijn ook min of meer gelijktijdig tot hun orgasmen gekomen.

Uitgeput leun ik over Karin en Pieter heen. Overvloedig zwetend liggen onze hete lichamen, nog verbonden, op elkaar. Zo liggen we wel even. Ik voel me uitgeblust en als mijn kleiner wordende lul uit haar kontje floept, realiseer ik opeens dat we eigenlijk al weer op de terugweg hadden moeten zijn. Klote, want ik wil nog wel verder. Ik heb zin om haar nu te beffen en me tegelijkertijd te laten pijpen. Ik wil nog wel opnieuw lekker tussen die heerlijke tieten en… en… en. Ik ben nog geil.

Met een handdoek, die ik in de cabine heb liggen, drogen we elkaar af. We trekken onze kleren weer aan en ik start de wagen om terug te rijden. Karin zit weer tussen ons in. We praten nog wat na en beloven elkaar dat we dit als ons geheim zullen bewaren. Vlak voor het kamp stop ik nog even voor een laatste tongzoen. Beurtelings krijgen Pieter en ik een innige zoen. Dan blaast Karin nog even in mijn oor en fluistert.

“Dat was heel erg lekker, Karel. Dank je wel.”

Djang

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming.

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1664

GEVOLGEN VAN SMN

DjangGeplaatst door My 4Fingers di, juni 14, 2016 14:25:38

GEVOLGEN VAN SMN

Het is 9 uur ‘s morgens en zit in de auto op weg naar Lieve. Nog een half uurtje rijden en dan zie ik haar voor het eerst in het echt. Ik heb haar leren kennen via internet. Het is nu ongeveer een maand of vier terug dat ik op een doordeweekse avond verveelde en achter de pc kroop. Na wat surfen op het net zonder doel kwam ik op een chatsite uit. Nieuwsgierig als ik was probeerde ik een gesprekje aan te knopen tot ik Lieve tegen kwam. Het klikte al vrij snel en voor ik het wist hadden we onze msn adressen uitgewisseld. Ik sprak haar zo’n twee keer in de week en we vertelden elkaar over onze hobby ‘s, onze relaties en wat we met de vakantie naar toe gingen met onze eega’s. Tot ongeveer een anderhalve week terug. Ik opende msn en zag dat Lieve online was. Ik klikte haar naam aan en tot mijn verrassing stond niet meer die foto met dat leuke koppie erop maar een wel heel sexy foto. Twee mooie ronde borsten met kleine tepels erop die fier recht vooruit staken.

“Wauw” typte ik in en zette er een lachende smiley achter. Heel even duurde het voor ik antwoord kreeg.

“O… oeps, vergeten de foto te wisselen.”

“Ik wist niet dat jij zulke mooie foto’s had” typte ik enthousiast in.

“Vind je mijn borsten mooi” vroeg ze.

“Ze zijn prachtig” zei ik terug.

“Wil je nog meer foto’s zien” vroeg ze.

“Tuurlijk” zei ik. De ene foto na de andere verscheen in beeld en met grote ogen bestudeerde ik ze aandachtig. Mijn hoofd zat zowat in het beeldscherm gedoken. Heb jij ook lekkere foto’s vroeg ze even later, ik wil ook wel iets van jou zien!

“Nee, sorry” zei ik maar ik heb wel een cam. Nou dan zet die maar eens lekker aan dan zullen we eens lekker cammen. Ik klikte mijn cam aan en even later keken kwam ook zij in beeld. Ze zat in haar bh voor het scherm.

“Hee! Jij hebt je kleren nog aan” protesteerde ze. Ik voelde verschuldigd dus trok langzaam mijn kleren uit tot ik in mijn boxershort achter de pc zat.

“Ik ben de hele dag al zo geil” zei Lieve “ik heb zo’n zin.” Ik begon het behoorlijk warm te krijgen vooral toen ze haar borsten tevoorschijn haalde en met haar tepels begon te spelen.

“Ik wil dat je mij opdrachten geeft wat ik moet doen.”

“Oké, stop 2 vingers in je kutje beval ik haar” en was benieuwd of ze dat zou doen. Ze schoof haar stoel naar achteren zodat ik haar hele lichaam kon zien. Een slipje had ze niet aan. Terwijl ze met één hand nog steeds haar tepels masseerde verdwenen twee vingers soepel in haar kutje. Haar geile ogen verraadde dat ze genoot en ik voelde mijn lid steeds groter worden.

“Laat me je natte vingers zien” typte ik weer. Gehoorzaam liet ze haar vingers zien die glinsterden in het licht van haar bureaulampje.

“Masturbeer je met me mee?” Vroeg Lieve en ze toverde een vibrator tevoorschijn. Ik was inmiddels zo geil geworden dat ook ik voor alles in was. Ik haalde mijn pik tevoorschijn en richtte mijn webcam op mijn van het voorvocht glimmende eikel. Langzaam begon ik mezelf af te trekken terwijl haar ze haar vibrator diep in haar kletsnatte kutje duwde. Met haar andere hand bewerkte ze haar clitje. Het hitste mij zo op dat ik voor de cam spuitend klaar kwam. Klodders zaad spetterde op mijn buik. Nog half nahijgend zag ik dat ze de vibrator uit haar hete kutje trok en spuitend klaar kwam. Toen ik mezelf weer een beetje schoon gemaakt had begon ik weer te typen.

“Wauw! Ik wist niet dat jij kon spuiten.”

“Wil jij me een keer laten spuiten” vroeg ze terwijl ze ondeugend in de cam keek.

“In het echt” vroeg ik vol spanning.

“Ja, natuurlijk” antwoordde ze spontaan.

“Wauw! Ja, dat wil ik wel, maar heu… ik moet nu toch echt gaan slapen.”

“Oké, dan hebben we het er nog wel over. Spreek je binnenkort schatje xxx.”

Met een kloppend hart kroop ik in mijn bedje en droomde over wat er gebeurd was. De dagen daarna spraken we elkaar erg vaak. Natuurlijk over wat er gebeurd was en wanneer we elkaar konden ontmoeten, maar ook welke fantasieën we op seksgebied hebben. Al snel bleek dat ze heel ondeugend is. In een kort rokje naar de winkel zonder een slipje aan of een naakt zwemmen in een meertje. En zo groeide we naar ons huidige date toe.

Ik parkeer mijn auto en bel aan op nummer 39. De deur gaat open. Lieve verschijnt voor me met een glimlach.

“Kom binnen” zegt ze met een lieve stem. Als ik de deur dichtdoe trekt ze me tegen zich aan en duwt brutaal haar lippen op de mijne. Een heerlijke tongzoen volgt en ik laat mijn handen over haar lichaam glijden.

“Wauw! Je hebt goed naar me geluisterd” zeg ik als we stoppen met kussen.

“Ja,” zegt ze “vind je mijn jurkje mooi.”

“Heerlijk” antwoord ik terug en ik licht haar jurkje op en kijk wat ze er onderaan heeft. Een minuscuul slipje van doorschijnende stof zodat ik haar lipjes goed kan zien.

“En wat heb jij daaronder” vraagt ze en ze pakt met haar hand vol in mijn kruis en knijpt erin.

“Nog even wachten schatje” en ik duw haar hand weg. “Hier” zeg ik en ik duw een envelop in haar handen. “Pas open maken als ik weg ben” zeg ik. Voordat ze weet wat er gebeurd verdwijn ik via de voordeur en trek deze achter me dicht.

Lieve opent de envelop en haalt er een briefje uit. Doe precies wat ik je vraag staat er bovenaan met dikke letters. Lieve leest aandachtig het briefje haalt twee balletjes uit de envelop en duwt opgewonden de balletjes één voor één in haar inmiddels kletsnatte kutje. Ze trekt haar slipje uit en haalt een sleutel uit de envelop. Ga naar het postkantoor hier op de hoek en open kluisje twaalf. Lieve pakt haar huissleutels en loopt door de voordeur naar buiten. Haar hakjes tikken op de stoeptegels als ze op weg is naar het postkantoor. Het zomerse briesje voelt ze onder haar jurkje door waaien wat een tintelend gevoel geeft aan haar hete kutje. De kleine tepeltjes priemen door het dunne stof van opwinding als ze bij het postkantoor aankomt. Snel zoekt ze het kluisje en maakt deze snel open. In het kluisje zit wederom een envelop. Deze keer zit er geld in. Ga naar de winkel en koop voor dit geld een hoerig pakje. Daarna moet je zo snel mogelijk naar de winkel komen op de tweede etage. Na een klein half uurtje loopt Lieve vol spanning de winkel binnen. Ze heeft geen idee wat er gaat gebeuren maar dat maakt haar alleen maar geiler. Ze gaat via de roltrap omhoog en kijkt in het rond. Plots schiet er een scheut van genot door haar lijf. Even sluit ze haar ogen en ze ademt een keer diep. Deugniet denkt ze bij zichzelf terwijl ze met volle teugen geniet van de balletjes die diep in haar trillen. Druppeltjes vocht voelt ze langs de binnenkant van haar dijen lopen. Ze loopt rechts af niet wetende waar naar toe tot plots het trillen ophoudt. Verwart loopt ze heen en weer tot ze richting de paskamertjes loopt en het trillen weer aangenaam begonnen is. Hoe dichterbij ze komt, hoe harder het trillen. Haar kutje begint samen te trekken en terwijl ze op haar lip bijt komt ze geluidloos klaar. Het is nu kletsnat tussen haar benen en de druppeltjes komen al onder haar jurkje uit. Dan gaan de gordijnen van het paskamertje open en zie ik haar voor me staan. Ik sluit ons af voor de buitenwereld en druk mijn lippen op de hare. Ik ruik haar zoete parfum en voel met mijn hand hoe nat ze is.

“O… schatje wat doe je met me” kreunt ze zachtjes in mijn oor. Dan zet ik haar met haar gezicht naar de spiegel til haar jurkje op en pers mijn keiharde paal diep in haar kutje. Ik voel de trillende balletjes tegen mijn eikel aan als ik met lange halen haar begin te neuken. Mijn handen kneden haar borsten en ik bijt in haar nek. Ik druk mijn duim tegen haar clitje en wrijf er stevig over. Ze begint steeds harder te hijgen en probeert fluisterend duidelijk te maken dat ze weer gaat komen. Hierop heb ik gewacht en na een paar stoten komen we tegelijk klaar. Heftig schokkend beuken onze lichamen tegen mekaar en we nemen even de tijd om na te genieten. Dan stop ik mijn pik terug in mijn broek.

Ik open de tas van Lieve benieuwd wat ze gekocht heeft. Een zwart leren setje komt tevoorschijn en opgelaten bekijk ik het.

“Vind je het mooi” vraagt ze hees.

“Ja, heerlijk” zeg ik terug. “Wil je het nu voor me aantrekken?” Ondeugend kijkt ze me aan laat het jurkje van haar af glijden, ontdoet zich van haar bh en trekt het pakje aan. Als ze klaar is neemt ze een pose aan die mijn paal alweer keihard maakt. Haar stijve tepels steken door twee gaatjes naar buiten en haar zwart leren slipje met ritssluiting ziet er geil uit. Ik zie dat haar dijen kletsnat zijn van mijn zaad en haar kutvocht. Ik lik haar dijen af en pak haar jurkje en bh van de grond. Ik overhandig haar een jasje kus haar op de mond en verdwijn uit het paskamertje.

“Ik zie je zo bij jou thuis” zeg ik met een glimlach en laat haar verbouwereerd achter. Onwennig stapt Lieve uit het paskamertje met een jasje aan dat net tot haar dijen reikt.

Na tien minuten zie ik Lieve aankomen terwijl ik bij het tuinhek wacht. Ze loopt me zonder iets te zeggen voorbij opent de voordeur en schiet naar binnen. Ik loop haar achterna en sluit de deur.

“Rotzak” bijt ze me toe, pakt mijn hoofd en bijt keihard op mijn lip. Vervolgens beginnen we hevig te tongzoenen.

“Mm… wat ben je toch lekker” zeg ik haar terwijl mijn handen over haar billen glijden. Dan til ik haar op en loop de trap op zoekend naar de slaapkamer. Ik leg haar zacht neer knoop het jasje los en kniel voor haar. Ik bewonder haal lichaam en haal een sjaal voor de dag. Ik leg een vinger op haar lippen en bind de sjaal voor haar ogen. Ondertussen neemt ze mijn vinger in haar mond en zuigt erop. Ze proeft haar eigen kutvocht dat nog rijkelijk aanwezig is. Ik trek mijn hand terug zodat ik eindelijk de sjaal vast kan binden. Haar polsen en enkels maak ik vast aan het bed van kledingstukken die rondslingeren. Snel kleed ik me uit stap op het bed en duw mijn eikel in haar mond. Gulzig begint ze erop te zuigen terwijl ik het ritsje van haar slipje opschuif. Ik duw mijn vinger erin en ga op gevoel op zoek naar haar G-spot. Af en toe duw ik mijn natte vinger langs mijn eikel of in haar gulzige mondje. Met haar tong likt ze haar eigen saus er af om vervolgens weer in haar kutje te voelen. Dan stap ik van haar af, spreid haar benen en lik met mijn tong over de binnenkant van haar dij. Een nat spoor loopt tot haar lipjes waar ik ophoudt. Lieve voelt de hete adem bij haar clitje waar ik plagerig met mijn tong kringetjes omheen maak.

Ik sta op en zoek in haar nachtkastje naar de vibrator die ik haar op de webcam heb zien gebruiken. De grote roze kop duw ik in haar en zet het trillen aan. Tegelijkertijd lik haar clitje met mijn natte tong. Hevig begint ze te kreunen en ze laat zich nu helemaal gaan. “Stop ik moet plassen” roept ze ineens. Verschrikt stop ik met verwennen en maak haar snel los. Als ze omhoog komt trek ze me onder zich en gaat op me zitten.

“Nu ben jij aan de beurt” zeg ze vastberaden. Ik laat haar begaan wat wel zo eerlijk is bedenk ik me. Voor ik het weet lig ik vast gebonden op het bed. Lieve gaat op mijn borst zitten en stopt drie vingers in één keer in haar kutje. Het soppende geluid verraad hoe nat ze is. Dan perst ze haar vingers in mijn mond.

“Proef me dan!” Voor ik het weet perst ze haar kut tegen mijn mond en met haar onderlichaam beweegt ze op en neer zodat heel mijn gezicht onder haar kutvocht zit. Ondertussen wrijft ze stevig over haar clit.

“Ik ga je neuken” roept ze opgewonden en pakt mijn pik tussen haar vingers. Plaats de eikel tegen haar lipjes en laat mijn lul diep in haar verdwijnen. Ik hap naar adem en voel het bloed door mijn lichaam razen. Ze begint me stevig te neuken dat haar billen luid kletsen. Ik kan niet anders dan hardop kreunen. Ook Lieve maakt begint steeds harder te gillen. Plots staat Lieve op manoeuvreert haar kutje tot bij mijn mond en zet haar vingers tegen haar gezwollen clitje. Haar hand gaat nu heel snel op en neer. Ze begint te schreeuwen en een hoos van vocht klettert op mijn gezicht. De druppels belanden in mijn mond en lopen van mijn gezicht. Lieve duwt haar kutje nog eens strak tegen mijn gezicht en klemt mijn hoofd tegen haar dijen. Ik voel haar lichaam schokken tot haar orgasme wat weggeëbd is.

Als ze weer op adem is draait ze zich om en neemt mijn pik weer in haar mond. Met haar hand masseert ze mijn stam terwijl haar mondje me heerlijk pijpt. Ondertussen duw ik mijn tong tegen haar clitje waar ik net bij kan. Lieve ‘s tong flitst over mijn eikel om vervolgens weer diep in haar mondje te verdwijnen. Ik voel mijn ballen samentrekken.

“Ik ga komen” kreun ik hees. Ik voel mijn zaad al komen als Lieve een vinger diep in mijn aars perst. Dikke klodders zaad verdwijnen diep in haar keel die ze gulzig door slikt. Een klein straaltje vocht beland in mijn mond als ook Lieve weer een orgasme krijgt. Langzaam voel ik mijn lichaam en het hare weer ontspannen en een tevreden glimlach verschijnt op mijn gezicht.

Dan maakt Lieve me los en kruipt dicht tegen me aan. Ik kus haar zachtjes in haar nek en ze antwoord met een kus op mijn mond.

“Dadelijk lekker samen douchen” fluistert ze in mijn oor.

‘Hoe lang gaat dit nog door’ denk ik bij mezelf en sluit mijn ogen.

Djang

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1626

HET BEDRIJFSUITJE

DjangGeplaatst door My 4Fingers do, april 28, 2016 12:01:49

HET BEDRIJFSUITJE

Het was vrijdagavond en ik ging als prille dertiger, getrouwd en vader van 2 kinderen, mee met het bedrijfsuitje van mijn werk. We hadden een gezellige avond met lekker eten en gezellige spelletjes die het contact met de collega’s sterk verbeterd. Na deze ‘spelletjesavond’ hebben we met ze alle in een herberg overnacht. Het waren 4 persoons kamers. Ik trof het, ik deelde de kamer met Dennis en Sofie. Beide collega’s waar ik goed mee kan opschieten. Beide zijn ze vrijgezel maar zagen elkaar niet, en hadden ook geen interesse voor elkaar. Toen we alle drie in ons bedje lagen hadden we behoorlijk veel lol met elkaar, de geintjes werden ook steeds spannender.

Het was al donker op onze kamer en ik vroeg gekscherend aan Sofie of ik bij haar even mocht liggen omdat ik niet gewend was alleen te liggen. Sofie is een leuke gewone meid van begin in de twintig jaar, bruin half lang haar, een lekkere b-cup en een lekkere set billen. Ik dacht daar komt wel een nee op, maar ze zei tegen de verwachting in “kom maar bij me liggen hoor.”

Na een paar tellen twijfel heb ik de stap gezet en ben bij haar in bed komen liggen. Het bed was maar 90cm breed dus moest wel tegen haar aan liggen. Dennis maakte nog de humoristische opmerking; “je bent wel getrouwd he...”

Ik antwoorde dat ik er maar even ging liggen om het warmer te krijgen. Toen ben ik lepeltje-lepeltje gaan liggen met Sofie, wat ze ook toeliet, en ik heerlijk vond.

Uit brutaliteit en nieuwsgierigheid heb ik toen mijn hand op haar buik gelegd en mijn kruis strakker tegen haar kont aan gedrukt. Ze vond het allemaal prima, dus begon ik haar buikje te kriebelen en ze begon te giebelen, dit hoorde Dennis ook en vroeg wat er gebeurde. Gelukkig wist ik me er goed uit te praten.

Even later ging ik met mijn hand onder haar shirt op haar blote buikje en hoorde een zachte kreun. Ondertussen was mijn lul keihard en lag strak tegen haar kontje aan, en ze moet dit gevoeld hebben. Toen ik de kreun hoorde ging ik verder met mijn hand tot vlak boven haar navel wrijvend, en raakte zo af en toe met de bovenkant van mijn hand de onderkant van haar borsten, ook dit werd niet verboden door haar.

Mijn hart klopte in mijn keel en ik was vreselijk geil. Ik begon toen een borst, deze was naakt omdat ze geen bh droeg onder het shirt, heerlijk gaan masseren. Ze draaide zich toen naar mij toe en fluisterde of het wel verstandig was met waar ik mee bezig was. Ik stelde haar gerust en zei “het is toch lekker?”

Daar fluisterde zij bevestigend ja op. Heb dit toen een tiental minuten gedaan maar ben toen toch weer in mijn eigen bed gaan liggen omdat mijn collega Dennis ook op de kamer lag, en voordat je het weet krijgt hij alles mee en verraad mij bij het thuisfront. Ik ben toen met een stijve lul ‘van heb ik jou daar’ in slaap gevallen.

De volgende ochtend werden we alle drie een beetje op het zelfde tijdstip wakker, zowel ik als Sofie zeiden tegen Dennis dat hij maar alvast moest gaan douchen, en dat deed hij ook. Toen ik de straal van de douche aan hoorde gaan zie ik tegen Sofie “kom je nu voelen hoe mijn bed ligt,” en ze kwam meteen. We namen weer lepeltje-lepeltje aan en ik begon haar weer op haar buik te kriebelen en vroeg of ze het fijn vond vannacht ze zei ja. Ik ging toen met mijn hand door naar haar heerlijk b-cup. Wat genoot ze daar van, op een gegeven moment draaide ze naar me toe en we begonnen heerlijk te tongen… oh heerlijk geil tongen. Ik ging toen met mijn hand naar haar billen onder haar slipje en masseerde haar billen. Tot mijn spijt hoorde ik de douche stil worden en zei tegen Sofie dat ze beter naar haar bed kon gaan. Gelukkig deed ze dat ook en Dennis heeft niets gemerkt. We hebben daarna heerlijk ontbeten met het hele bedrijf en daarna ging iedereen weer naar huis.

Maandag op het werk moesten we beiden nogal wennen wat er gebeurt was, en het duurde dan ook een paar uur voordat we elkaar mailtjes stuurde die alleen wij begrepen. Op een gegeven moment heb ik haar gemaild dat ik haar huisje wel eens wilde zien. Dat vond ze wel een leuk idee en hebben toen onze privé-mail adressen en mobiele nummers uitgewisseld.

Na een paar dagen sms-en en mailen was de date er, het doel was duidelijk, zij zou zorgen voor condooms en zou wat leuks voor me aantrekken.

Die dag had ik avonddienst had en ik tegen mijn vrouw gezegd dat ik eerst nog een vergadering had die ik moest voorbereiden en dus eerder die kant uit moest. Dit was dus geregeld.

Omstreeks tien uur zou ik bij Sofie zijn maar was er ruim op tijd. Ze deed de deur open in een mooi zwart jurkje dat perfect haar lichaamsrondingen te zien gaven. Wat zag dat er heerlijk uit, eenmaal binnen deed zij de deur achter mij dicht en fluisterde in mijn oor of ik koffie wilde of dat ik meteen naar boven wilde.

Ik was zo geil, dus we waren heel snel boven. Ze kwam heerlijk boven op me liggen en begonnen meteen heerlijk geil te tongen en we masseerde elkaar heerlijk op de buik en rug, en gingen steeds verder. Nadat ik haar heerlijke tepels gelikt had stroopte ik haar rokje omhoog en zag dat ze niets er onder aan had. Ze had een net verzorgd kutje met een plukje haar er boven. Ik ging met mijn vingers op ontdekkingsreis bij haar kutje. Ze had lekkere schaamlippen die al heerlijk naar buiten staken, en wat was ze nat. Nadat ik met mijn vingers haar kutje had gevoeld werd ik op mijn rug gelegd en van mijn kleding ontdaan inclusief mijn boxershort. Trots stak mijn stijven lul met een kopje glimmend van voorvocht heerlijk omhoog. Voor ik het goed door had zat ze me heerlijk te pijpen. O! Wat deed ze dat heerlijk. Na de heerlijke pijpbeurt ging zij op haar rug liggen en mijn taak was duidelijk, en heb haar heerlijk gebeft. Jezus, wat was zij heerlijk nat zeg.

Na een paar minuten heerlijk gelikt te hebben had ze al een condoom ontdaan van zijn verpakking en zei dat het tijd werd voor het echte werk. Het duurde ook niet lang of mijn lul gleed heerlijk haar natte grotje in en ik begon eerst langzaam te neuken. Maar blijkbaar was dat niet snel genoeg en moest ik haar harder en sneller neuken. Zo gezegd zo gedaan. Op een gegeven moment is zij lekker bovenop me gaan zitten. En ik had zo heerlijk uitzicht hoe mijn lul in haar kutje verdween en ze begon me heerlijk klaar te rijden.

Toen mijn condoom volgespoten was vielen we voldaan naast elkaar op bed. We zijn een paar minuten stil geweest en zijn tot haar verbazing doorgegaan met de tweede ronde. Na haar op zijn hondjes geneukt te hebben keek ze achterom en vroeg me of ik haar in haar kontje wilde neuken. Ik had dit nog nooit gedaan dus vertelde haar dit, maar wilde het zeker doen. Ze vertelde dat ik mijn eikel tegen haar anus moest zetten en iets moest doordrukken. Zo ging mijn eikel langzaam in haar kontje en stukje bij beetje ging mijn lul er verder in. O wat heerlijk strak was dat.

Het duurde dan ook niet lang en voelde mijn orgasme aankomen, zij merkte dit ook en zei heerlijk geil; “laat je maar lekker gaan lieverd spuit mijn kontje maar heerlijk vol.”

Ik liet me dit geen 2 keer zeggen en ik spoot met alle plezier haar kontje heerlijk vol.

We hebben ons daarna opgefrist, ik ben naar mijn werk gegaan en zij bleef thuis want ze was die dag vrij. We wilden nog eens vaker afspreken, maar plots is haar vader overleden en is er nooit meer een tweede date gekomen. Vaak denk ik hier aan terug… en denk er aan hoe geil het was.

Djang

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1599

MIJN BUURVROUW LINA

DjangGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 21, 2016 09:25:46

MIJN BUURVROUW LINA

Wat ik hieronder beschrijf is eigenlijk de eerste ‘stoute’ geile herinnering die mijn verder seksleven heeft getekend. Ik denk dat ik een doornormale jonge rukker was op mijn achttiende en had op seksueel gebied nog niets speciaal beleefd. Maar daar kwam verandering in.

De examens begonnen behoorlijk zwaar te wegen, vond ik. Wiskunde was een dikke flop geweest, informatica mocht je ook niet echt een succes noemen en dan nu, moderne geschiedenis. Het kon me allemaal niet zoveel schelen. Het maakte me niet uit wanneer Karl Marx en Friedrich Engels hun Communistisch Manifest hadden gepubliceerd of uit welke Internationale Bakoenin was geschopt. Geschiedenis is flauwekul, dacht ik terwijl ik mijn studeerkamertje uitliep.

Van op het terras kon ik in de tuin van de buren kijken. Ik hield wel van de vele bloemen en planten, van de wilde struiken en de hoge, bladerrijke bomen. De tuin van de buren was een kleine wildernis en in die wildernis lag Lina te zonnen.

De veertigjarige buurvrouw had vermoedelijk verre Aziatische roots. Ze had een lichtbruine huid en was eerder mollig te noemen. Ik zag hoe haar weelderige boezem met moeite door het bovenstukje van haar krappe bikini in toom werd gehouden. Ze had haar ogen gesloten en genoot van de warme zonnestralen die als haar tintelende vingers haar bruine lichaam streelden. Ik gaf mijn ogen de kost. Haar boezem was omvangrijk, dat wist ik, maar de piepkleine bikini zorgde ervoor dat haar tieten extra groot leken. Door de strakgespannen stof kon hij haar tepels zien. Haar dijen waren mals en zacht, haar teennagels rood gelakt en haar Aziatische uiterlijk maakte haar alleen maar mooier, vond ik. Toegeven, de buurvrouw was niet meteen hyperslank. Ze was mollig. Ik vond dat absoluut niet erg, zeker niet nu ik haar hier in haar minibikini in de tuin zag zonnen.

“Wil je een biertje, Lina?”

De stem klonk me bekend in de oren, maar het was niet de buurman. Ronny was een jongen die een paar jaar ouder was dan ik. Hij werkte in een supermarkt een paar straten verder. Ik zag hoe Ronny Lina een biertje aanbood. Ronny droeg enkel zijn kleurrijke short. Rond zijn nek hing een groot fototoestel.

“Beginnen we eraan, Ronny.” Een derde stem nu. Ik kon de man niet zien.

“Ja, 'tuurlijk. Speel je even wat met je tieten, Lin?”

Ik kon mijn ogen niet geloven! De mollige buurvrouw ontdeed zich van haar bovenstukje. Haar borsten waren groot en stevig, als meloenen. Ik voelde mijn piemel verstijven toen de veertigjarige buurvrouw in haar eigen tepels begon te knijpen. De camera flitste snel en helder. Ronny fotografeerde de mollige buurvrouw terwijl zij haar grote, ronde borsten aanbood. Het was een geil gezicht. Ik kon horen hoe Ronny 's ademhaling zwaarder werd. Ook hijzelf werd behoorlijk opgewonden door het zicht op de mollige, Aziatische vrouw die haar memmen samendrukte en haar blote tieten liet fotograferen door de jonge man.

“En nou je broekje.” Het was de derde stem die de instructies gaf. Terwijl de camera flitste trok Lina haar piepkleine slipje uit. Haar schaamhaar was netjes bijgeschoren.

“Spreiden”. Fluisterde Ronny hijgend.

De veertigjarige vrouw deed wat haar gevraagd werd. Ze spreidde haar stevige benen en gaf de jonge fotograaf de volledige inkijk.

“Stop er es een vinger in. Of twee”.

“Ja, doe maar twee.” De derde stem ging akkoord met Ronny 's voorstel.

Ik voelde mijn piemel nu stijver dan stijf worden. Zijn veertigjarige Aziatische buurvrouw zat poedelnaakt in haar tuin en propte twee vingers in haar natte gleufje. Hij hoorde de vrouw kreunen van genot. Lina pompte haar vingers snel in en uit haar natte grotje.

“Oo… oh, ja. Blijven jullie foto's nemen!” De flits flitste. Twee keer, drie keer.

“Ben je geil, Lin?”

Lina knikte. Ze bleef zich onophoudelijk vingeren.

“Wil je niet liever een komkommer?”

Opnieuw knikte Lina.

Ik zag de andere man op Lina toestappen. Hij gaf haar een komkommer. Lina nam de komkommer en wreef er mee tussen haar mollige dijen. Ik zag het puntje van de lange groente in haar kletsnatte vagina verdwijnen. Mijn hoofd tolde. Het was alsof ik ter plekke zou klaarkomen! Mijn mooie, mollige buurvrouw propte de komkommer steeds dieper in haar grotje. De twee mannen die bij haar waren, klonken enthousiast.

“Dit worden fantastische foto's, meid.”

“Ja, komaan Lina, neuk die komkommer.”

“Sneller. En lachen naar het vogeltje.”

Opnieuw de flits. Ronny had nu zijn stijve leuter uit zijn broek gehaald.

“Lachen naar het vogeltje,” herhaalde hij. Pas nu begreep ik de 'grap'.

Lina lachte geil naar de heen en weer zwaaiende snikkel.

“Wacht, hier heb ik nog een leuk speeltje voor je”.

De andere man gaf Lina een reuzenlolly. De vrouw liet de komkommer tussen haar benen even voor wat hij was en likte aan de lolly.

“Neen, je andere mondje, schat.”

Lina begreep het onmiddellijk. Ze verwijderde de suf geneukte groente en streelde zichzelf met de lolly. Ik zag nu ook de lolly in de kletsnatte kut van zijn veertigjarige buurvrouw verdwijnen. De mollige Lina kreunde geil.

“Likken.”

Lina trok de lolly eruit. Hij glom van haar geil. Ik zag haar roze tong over het suikergoed glijden. Hij zag hoe ze genoot van haar eigen sappen. Opnieuw gingen de lolly in haar kutje en opnieuw likte ze het geile snoepje schoon.

Ik zag dat Ronny en de andere man nu allebei hun lul buitenboord hadden. Ik besloot zelf niet achter te blijven. Ik knoopte de gulp van mijn jeans open en mijn stijve piemel floepte naar buiten. Terwijl ik naar Lina's kronkelende lichaam keek trok ‘k aan m'n stijve fluit.

“Heb je al eens een blokfluit gedaan?” Vroeg Ronny.

Lina schudde van neen. Ze nam de blokfluit aan, deed haar schaamlippen uit elkaar en liet de blokfluit haar lichaam binnendringen. Opnieuw flitste de camera.

“O… o… oh… ja...”

Ik hoorde Lina luid en ongeremd kreunen. Ik voelde hoe ik elk moment mijn dikke, warme lading kon spuiten, maar ik wou nog niet. Nu nog niet. Niet nu Lina Ronny de blokfluit liet aflikken, niet nu de andere man aan kwam draven met een grote plastieken smurf.

De smurf ging overduidelijk wat moeilijker naar binnen. Maar uiteindelijk lukte het. De camera flitste nog een paar keer. Toen gaf Ronny het op. Hij stapte op Lina af en liet zijn stijve piemel voor haar gezicht bengelen. De veertigjarige vrouw nam de jonge piemel in de mond. Ze zoog intens aan de harde lul, terwijl de plastieken smurf half uit haar lichaam stak. Toen kon ik me niet meer houden. Mijn zaad spoot eruit. Ik zag het natte goedje door de lucht vliegen, over de reling van het terras in de tuin van de buurvrouw. Hopelijk had niemand iets gemerkt, bad ik! Hopelijk zijn ze te druk bezig. Ik zag dat zijn vrees ongegrond was. Lina zoog nog steeds aan Ronny 's paal. De jongeman kreunde luid. De andere man zat zich rustig af te rukken terwijl hij keek naar de hitsige pijpscène.

“Zuig nog wat harder aan z'n snikken, Lin. Streel z'n ballen.” De man gilde Lina hete aanwijzingen toe. De veertigjarige buurvrouw deed wat haar gevraagd werd. Terwijl ze nog steeds de plastieken smurf in haar grotje drukte zoog ze aan Ronny 's geval en streelde ze z'n ballen.

Ronny kwam schokkend klaar. Hij spoot z'n zaad over Lina's omvangrijke boezem. Het sperma liep in warme straaltjes over haar gigantische tieten. Ik voelde m’n stamper opnieuw stijf worden. Ik hoopte op meer van dat geile schouwspel, maar het trio stond op om naar binnen te gaan. Nog even zag ik een glimp van Lina's wiegende blote kont. Toen bleef de wilde tuin leeg achter. Ik stond eenzaam op mijn terras, mijn stijve lul in de hand. Terwijl ik me klaar trok dacht ik aan de mooie veertigjarige buurvrouw, met haar Aziatische trekjes, haar dikke tieten en haar fantastische kont. Onbewust werd toen mijn seksleven door deze geile gebeurtenis totaal veranderd, een vrouw nooit meer ‘een madonna’ en mollige vrouwen hebben steeds meer mijn voorkeur.

Djang

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1548
Volgende »