Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

LEEN, LEE EN CLOË

KoenGeplaatst door My 4Fingers di, februari 19, 2019 13:28:56

LEEN, LEE EN CLOË

We wonen sinds enkele jaren in Brugge. De eerste keer dat we kennismaakten met onze buurvrouw voelde ik mijn lichaam al meteen reageren. Ze zag er mooi verzorgd uit, was hartelijk, en bovenal had ze een prachtig en sportief gebouwd lichaam. Vanaf dat eerste moment is het blijven kriebelen, ik moest en zou ze ooit eens neuken…

Om mijn verlangen kracht bij te zetten stuurde ik haar na enige tijd een vriendschapsverzoek via Facebook. En reageerde ik op één van haar geplaatste foto’s met de mededeling dat mijn testosteronbalans tilt slaat bij het zien van zo’n prachtige en sexy vrouw. En of we eens konden afspreken. Ze liet weten zeer gecharmeerd te zijn door mijn bericht, maar met getrouwde mannen wou ze niet verder in zee gaan. Wat niet leuk was om te horen, maar ik legde me er bij neer. Voorlopig toch.

Mijn vrouw en ik zijn ondertussen meer dan vijf jaar getrouwd en we streven naar een open relatie. Niet dat het evident is om altijd onmiddellijk open kaart te spelen, maar laten we het een ‘work in progress’ noemen. Zo vertelde Leen mij dat ze graag nog eens Lee ’s bezwete lichaam tegen haar billen aan wou voelen rammen. Lee is een ex-partner van haar, een donkerhuidige en gespierde Afrikaan. En hoewel Leen in de verste verte geen behoefte meer heeft aan een relatie met hem, blijkbaar waren zijn bed-prestaties van die aard dat ze er nog steeds niet genoeg had van gekregen. Ze had me zijn foto getoond, en ook enkele doorgestuurde filmpjes waarin hij zich aan het aftrekken was. Tot mijn eigen niet geringe verbazing constateerde ik dat mijn eigen lul bij het zien van deze zwarte adonis niet mis te verstane proporties aannam. De dagen en weken nadien dwaalden mijn gedachten regelmatig af naar Lee, en werd het onweerstaanbare verlangen om met hem te neuken steeds groter. En daarom besloot ik Lee zelf te contacteren. Zonder medeweten van Leen zocht ik in haar gsm stiekem Lee ’s contactgegevens. Zo kon ik hem via Facebook een vriendschapsverzoek sturen, wat hij tot mijn verbazing al snel accepteerde.

‘Waar ben ik toch aan begonnen’, dacht ik bij mezelf. Maar het verlangen om zijn negerlul in mijn anus te voelen glijden was sterker dan de schroom of de schrik dat hij neen zou zeggen. Of sterker nog, dat hij alles aan mijn vrouw zou vertellen zonder dat ik haar op de hoogte had gebracht! Dagenlang zat ik in een tweestrijd verwikkeld. Ik had al een bericht geschreven, maar had nog niet op de verzendknop gedrukt. Tussendoor zat ik naar zijn foto’s op Facebook te kijken, en beeldde me dan in hoe zijn lichaam er zou uitzien onder zijn kleren. Hoe gespierd zijn lichaam en zijn kont waren. En hoe groot zijn ballen en zijn lul waren, uren had ik er al over gefantaseerd. ‘Dag Lee, ik weet dat je Leen wil neuken, ik vroeg me af of je er voor open staat dat ook bij mij te doen. Ik ben haar man, en wil al zo lang eens een echte lul in mijn kont. Groeten, Koen’. Het bericht bleef maar voor mijn ogen knipperen, misschien toch maar opnieuw wissen?

Toen ik me op een dag weer aan het verlekkeren was op zijn foto’s kwam Leen plots de slaapkamer binnen. Snel en schijnbaar ongemerkt klapte ik het hoesje dicht. Gelukkig had ze niets in de gaten. We keken nog wat Netflix, terwijl ze met mijn lul en ballen aan het spelen was. Heerlijk is dat, telkens opnieuw is dit één van de meest hemelse ervaringen die ik me maar kan inbeelden. Alleen was ik die avond niet gefocust op de TV, in gedachten dwaalde ik af naar Lee, en zijn lul.

Bij het opstaan ‘s ochtends zag ik een bericht via Facebook. Ik opende het en las - Ja hoor, dat wil ik wel. Laat maar weten waar en wanneer. Ik denk dat mijn lul wel in jouw kontgat past. Lee’. - Ik werd lijkbleek en hapte naar adem. ‘Shit’, dacht ik, ‘ik heb het bericht per ongeluk verstuurd!’. De ganse ochtend voelde ik spanning en ongemak, maar ik merkte dat mijn lul er anders over dacht. Hij bleef urenlang hard rechtop staan, en als ik ook maar even durfde fantaseren over hem nam de spanning in mijn ballen voelbaar toe. Ik antwoordde niet onmiddellijk op zijn bericht, maar ook in de dagen erna bleef het door mijn kop spoken. Ik had de kans om Lee ’s lul in mij te voelen, en te voelen hoe het is geneukt te worden door een Afrikaan.

Na enige tijd deed ik mijn stoute schoenen aan, en ging op zijn aanbod in. We spraken af onder zijn voorwaarde, en dat was dat hij na mij ook Leen nog een keer mocht neuken. Ik antwoordde dat dit oké was voor haar, alleen, ik durfde het haar niet te vertellen. Ondanks onze open relatie was seks met een man, nota bene haar ex, toch een horde die moeilijk te nemen vielen.

Het was op een maandag dat hij aanbelde, stipt om 16u. Met bonzend hart deed ik open. Daar stond hij voor de deur. Zijn donkere ogen keken me doordringend aan, en ik verstijfde helemaal. Het voelde alsof ik op het punt stond een grens over te gaan, en dat er geen weg meer terug was. Omdat ik niet onmiddellijk reageerde stapte hij zelf binnen en hij stak zijn hand uit. Ik beantwoordde door ook mijn hand uit te reiken, en hij gaf mij een stevige handdruk. Ik voelde rillingen over mijn rug lopen.

“Neuken is oké, mannen zoenen doe ik niet”, sprak hij vol zelfvertrouwen. Hij vroeg me waar Leen was, en ik vertelde dat ze een uur later zou thuiskomen, na het werk. We wisselden een paar woorden uit, en ik schonk hem een biertje in. Hij dronk enkele slokken, en trok toen zijn boven kledij uit. Een prachtig strak en gespierd negerlijf kwam tevoorschijn. “Waar wil je het doen”, vroeg hij, en ik antwoordde dat de slaapkamer geen optie was omdat Leen en ik van in het begin hadden afgesproken om in ons eigen bed geen seks te hebben met anderen.

“Nou, hier dan maar hé” grijnsde hij, en hij trok zijn broek naar beneden. Hij had warempel geen onderbroek aan, en een grote bengelende negerlul werd zichtbaar. Hij was zwart van kleur, met aan de oppervlakte van de huid enkele dikke aders. De eikel was bloot omdat hij besneden was. Ook de eikel had een zwarte tint, met een wat rozige schijn. Ik aarzelde omdat we open en bloot in de woonkamer stonden, en we vanop de straatkant zeker zichtbaar waren voor alerte voorbijgangers. Toch trok ik met al mijn verzamelde moed mijn boven kledij uit, en stapte ook uit mijn broek en onderbroek. Ik zette mijn verstand niet op nul, maar ver daaronder, want dit lag mijlenver uit mijn comfortzone.

Lee stapte op me toe, en gebood me met mijn buik op de tafel te gaan liggen. Gelukkig maar, hij had hier duidelijk al ervaring mee. Hij nam wat olijfolie uit de keuken, liet die op zijn wijs- en middelvinger druppelen, en begon mijn anus te masseren. Opnieuw gingen rillingen over mijn rug, maar deze keer was het van genot. Wat was dat heerlijk ! Ik kon een kreet nauwelijks onderdrukken. De spieren van mijn kont ontspanden zich geleidelijk aan wat meer, en ik voelde me geil worden. De handen van Lee waren magisch, en masseerden de rondingen van mijn anus, en af en toe gleed er een vinger in. Hij ging vervolgens door zijn knieën, en zakte tot onder mijn kont. Daar lag ik dan, met mijn gezicht richting televisie, en mijn kont onbedekt naar de andere kant. Hij stak nu een tweede vinger bij zijn eerste vinger, en bewoog beide behoedzaam in en uit. Het deed wat pijn, maar het verlangen naar zijn pik werd desondanks groter waardoor ik me opnieuw wat meer ontspande. Hij bleef maar doorgaan, en het voelde steeds gelukzaliger zijn vingers rond en in mijn kont te voelen glijden.

Mijn lul was ondertussen helemaal stijf geworden, maar werd platgedrukt door de druk van mijn bovenlichaam op tafel. Toen Lee opnieuw was rechtgestaan keek ik achter mij, en zag hoe hij zichzelf met zijn andere hand aftrok waardoor ook zijn lul gigantische proporties had aannam. Het zicht op zijn gigantisch grote negerstaaf maakte me super opgewonden, en ik wou nog maar één ding: genomen worden door Lee! Het kon me niets meer schelen of er iemand op straat ons kon zien, alle remmingen waren de kop ingedrukt door mijn geilheid. Lee kwam achter me staan, duwde zijn blote eikel tegen mijn kontgat, en duwde toen door.

Ik voelde hoe zijn eikel naar binnen gleed, en de pijn van het open rekken van mijn anus. Hij hield even halt, en liet me even op adem komen. Na enkele seconden verdween de pijn zachtjes, en maakte plaats voor het genotvolle gevoel van zijn eikel die mijn kontgat vulde. Ik kwam bijna klaar, wat een zalig gevoel was dit! Maar dit was nog maar het begin, want toen hij voelde dat ik opnieuw ontspannen was duwde hij zijn lul dieper naar binnen. Het voelde alsof ik openscheurde, maar mijn verlangen naar hem diep in mij was zo groot dat ik de pijn steeds minder voelde. Hij trok zich wat terug, en duwde opnieuw naar binnen, deze keer iets dieper. Bij elke stoot van zijn lul in mijn kont voelde ik hem wat dieper schuiven.

Hij dreef het tempo langzaam op, en hij neukte mijn kont steeds dieper, harder, en sneller. Ik gleed met mijn bovenlichaam over de tafel bij elke stoot van zijn gespierde heupen. Ik dacht en zag niets meer, ik hoorde niets meer en ik voelde alleen de extase die mijn lichaam overwelfde. Het genot van Lee ’s lul die mij aan het neuken was. Na enkele tientallen seconden kwam ik klaar, en spoot mijn ballen leeg op tafel. Lee hoorde en voelde me schokken op tafel, en ging langzamer bewegen. Toen de laatste schokgolf door mijn lichaam gegaan was zakte ik weer in de realiteit. Lee stopte zijn neukbewegingen, en liet zijn glimmende zwarte lul uit mijn kont glijden.

“Zo, dat zag er lekker uit Koen”, en hij knipoogde naar mij. “wellicht vind je het niet erg als ik mijn sperma opspaar om je vrouwtje eens goed onder handen te nemen”, zo sprak hij. Het maakte niet uit wat ik zei, hij had duidelijk beslist om zijn lading sperma voor Leen voor te behouden.

Toen keek ik naar de klok, en zag dat het al richting zeventien uur ging. Zo vlug ik kon sprong ik terug in mijn kleren, en stapte richting voordeur. Leen kon elk moment thuiskomen, terwijl ze van niets op de hoogte was laat staan wat ik aan Lee had beloofd. “Ze komt zo dadelijk thuis Lee”, en voor hij kon antwoorden had ik de deur al dichtgetrokken. Ik liep in de richting van het huis van Chloë, en verstopte me wat tussen de klimop naast de oprit. Vanaf die plaats had ik een goed zicht op de woonkamer, waar Lee zijn kleren terug had aangetrokken en languit in de zetel had plaatsgenomen, benen op de salontafel. Het schouwspel tussen Leen en Lee wou ik voor geen geld missen. Met een opgewonden maar bang hartje wachtte ik haar thuiskomst af. Mijn aandacht werd afgeleid door mijn gsm die piepte. Ik deed mijn gsm open en las op Messenger ‘Zo buurman, nooit gedacht dat ik zo’n heerlijk geil schouwspel zou te zien krijgen’, met nog een knipogende smiley erbovenop. ‘Shit, betrapt!’ Dacht ik, en met rode kaken draaide ik mijn hoofd achterom. Mijn ogen vielen recht in die van Chloë, die achter het raam van haar woonkamer stond, en ik zag een lach op haar gezicht verschijnen. Ze wenkte me om via de achterdeur naar binnen te komen. Nog een beetje in de war ging ik toch op haar aanbod in, en stapte binnen. Chloë verscheen halverwege de achterkamer, en bleef toen stilstaan. Ze keek me recht in de ogen, en liet haar kamerjas van zich afglijden. Haar bovenlichaam ontblootte zich, en op haar atletische bovenlichaam pronkten twee heerlijk volle borsten met donkere priemende tepels. Verder naar beneden werd ook haar venusheuvel zichtbaar, met een volle bos licht getrimde schaamhaar. Haar bekken, heupen en benen waren mooi gespierd, en het idee tegen haar gespierde kont te kunnen stoten zorgde ervoor dat ik weer opgewonden werd. Ze wenkte me mee naar boven, en we stapten de kamer binnen die uitgeeft op ons keukenraam. De kamer was goed verlicht, want de gordijnen waren opzijgeschoven en het raam stond open.

“Ik heb gezien hoe je geneukt werd daarnet, denk je dat jij dat bij mij ook zou kunnen?”, en ze draaide zich elegant om zonder mijn antwoord af te wachten. Ze boog voorover, en stak haar kont uitnodigend in de lucht. Mijn lul stond nu helemaal stijf en gezwollen, ik was opgewonden en klaar om haar een goede beurt te geven. Ze spreidde haar benen, en haar kut verscheen, met aan weerszijden vlezige glimmende schaamlippen die smeekten om open gebeukt te worden. Ze drukte haar onderrug nog wat dieper naar beneden, en wiegde wat met haar heupen waardoor ze me nog meer opgeilde. Ik ging achter haar staan, en duwde mijn gezwollen lul tussen haar lippen in één beweging diep door in haar kut. Een ietwat gedempte kreun was hoorbaar, waarna haar ademhaling hoorbaar dieper werd.

“Neuk me Koen, ik wil jou zo graag voelen!”

“Wat heeft jou van gedachten doen veranderen Chloë, jij wou toch geen seks met getrouwde mannen?”

“Klopt, maar het schouwspel van daarnet heeft me zo geil gemaakt dat ik geen genoegen neem met mijn vibrator. Ik wil een echte lul in mij, en ik heb daarnet gezien dat jouw exemplaar er best mag wezen. Genoeg gepraat, neuk me nu Koen, laat me voelen wat je in huis hebt!” Van een aanmoediging gesproken. Ik trok mijn heupen wat terug en voelde mijn lul wat meer naar buiten komen, waarna ik hem weer diep in haar doordrukte. Onze ademhalingen versnelden, en onze lichamen botsten keer op keer met een duidelijke klap tegen elkaar. Ik pompte mijn lul steeds sneller en harder in die hete kut van haar, en voelde ook mijn ballen bij elke neukbeweging tegen haar billen slaan.

Ik keek even op, door het raam en door ons keukenraam, en voelde mijn hart even opschrikken. Ik zag Leen helemaal naakt staan, gehurkt, terwijl ze de lul van Lee hevig aan het pijpen was. Haar mond ging snel heen en weer, en ze streelde en kneep met beide handen in zijn ballen. Het ritme werd af en toe onderbroken door lange halen van haar tong die over zijn lul gleed. Haar tong cirkelde over zijn eikel, waarna ze zijn lul weer diep in haar keel nam.

Dit zicht maakte me opnieuw bloedgeil, en ik pompte en beukte verder tegen Chloë ’s billen aan. Chloë zuchtte en kermde nu duidelijk hoorbaar.

“Ga door Koen, mijn god wat ben je lekker!”

Leen was gestopt met pijpen, en hield nu de zwarte neukstaaf van Lee voor haar gezicht. Ze trok hem met op- en neerwaartse bewegingen met beide handen krachtig af. Salvo’s van Lee ’s sperma spoten in haar gezicht en op haar hoofd. Leen draaide haar hoofd opzij, en keek me recht in mijn ogen aan. Ze stak haar tong tussen haar lippen, en likte wat naar beneden druipend sperma op terwijl ze mijn blik niet losliet. Wat was het heerlijk om mijn vrouw te zien genieten van andermans sperma! Dit was zonder twijfel het geilste wat ik ooit gezien had, en ik kwam al spuitend en schokkend klaar tegen Chloë ’s baarmoeder.

Leen zag mijn extase, en het alles vervullende orgasme in mijn ogen. Wat voor haar het sein was om op haar rug op tafel te gaan liggen, en haar benen te spreiden om mij volledig zicht te geven op haar gapende en glimmende kut. Nu was het haar beurt, en ze wilde dat ik elke seconde kon meegenieten, zo kon ik aflezen in haar ogen. Heerlijk om zo’n geile vrouw te hebben! Lee ’s hoofd nam plaats tussen haar benen, haar blik verraadde hoezeer ze ernaar verlangde om genomen te worden door hem. Met haar handen duwde ze zijn hoofd krachtig tussen haar benen, ze kromde haar rug wat, en ze liet haar hoofd naar achter vallen om zich volledig over te geven aan Lee ’s zwarte handen, tong en lul.

Koen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal of rechtstreekse mail.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1962

Ochtendpret

KoenGeplaatst door My 4Fingers wo, maart 16, 2011 02:00:27

Ochtendpret

Op een ochtend word ik gewekt door de tsjilpende gezangen van enkele vroege vogels. De eerste priemende zonnestraaltjes van de ochtendzon gluren van achter het gordijn de kamer binnen en verlichten de kamer met een warm- gele kleur. Het is een heerlijke nacht geweest. Ik voel me zalig loom en geniet nog even van de warmte van mijn bed en het gewicht van het donsdeken op mijn naakte lichaam. Hm…, lag er nu maar iemand naast me. Mijn hoofd zegt opstaan, maar mijn ganse lijf verlangt naar een goede portie seks.

Tot voor kort deelde ik nog de lakens met mijn toenmalige vriendin, dan konden we er enorm van genieten als ik 's morgens tegen haar kroop en mijn harde paal tegen haar billen duwde. Het duurde nooit lang voor ze haar bekken naar achter duwde, het signaal dat ze klaar was om mij te ontvangen.

Dan nam ze mijn paal in haar hand en begeleidde die tussen haar natte lipjes. Met een trage beweging naar voren, drong ik zo langs achter bij haar naar binnen, genietend van haar warme, natte kut die zich vast zoog rond mij.

Slaapdronken, de ogen gesloten, om elke gewaarwording zo intens mogelijk te kunnen beleven, zo konden we dan minutenlang heel traag in en uit elkaar gaan.

Jammer genoeg lag ik die morgen alleen in bed, met een dikke knoert tussen mijn benen. Langzaam streelde ik mijn geslacht en kneedde ik mijn gezwollen ballen. Tot ik ineens besef kreeg van tijd en dat ook op de wekker bevestigd zag: hoog tijd om op te staan, want de wekker had het laten afweten en ik moest dra naar het werk! Het ochtend ritueel gebeurde in versneld tempo. Koffie zetten, PC opstarten, scheren. En voor ik mij douchte en aankleedde had ik ook de gewoonte mijn mail nog even te checken. Zo zat ik daar aan mijn PC, in mijn kamerjas, met een geurige kop koffie bij de hand.

In mijn inbox zit een bericht van Sarah. Sarah is een ex-vriendinnetje van mij en hoewel ze een vriend heeft blijft er nog altijd een heel geladen en prikkelende sfeer hangen als we contact hebben met elkaar. We vinden het ook heel opwindend om elkaar wat op te geilen en precies het onbereikbare van onze verlangens maakt het des te spannender. Er is helemaal geen gêne tussen ons en we vertellen elkaar ook altijd in geuren en kleuren onze laatste erotische ervaringen.

Ze werkt als verpleegster in een ziekenhuis en ze was gisteren op haar werk getuige van een stoeipartij tussen Mia, haar hoofdverpleegkundige en één van de artsen van de afdeling, Dr. Maazouf.

Zoals je uit de naam kunt afleiden, Dr. Maazouf is van Afrikaanse afkomst en hij staat bekend om zijn niet geringe libido. Mia is een vrouw van middelbare leeftijd, best een streng uitzicht, maar met een heel slank en aantrekkelijk lichaam, met hele pronte borsten onder haar steeds strakke witte uniform.

Die dag was Sarah onverwacht naar de kelderverdieping moeten gaan om er een doos met infusen te gaan ophalen. In de kelder is er normaal geen levende ziel te bespeuren, er staan enkel wat oude machines die niet meer gebruikt worden en ook wat reservemateriaal onder een hele dikke laag stof.

Daar aangekomen hoorde Sarah uit één van de kamers een gedempt hijgen en kreunen. In een eerste reactie wou ze rechtsomkeer maken en de kelder verlaten, maar uiteindelijk bleef ze toch stilstaan. De natuur was haar te sterk.

Het toeval wilde dat ze die morgen geneukt had met haar vriend, maar hij had weinig tijd gemaakt voor haar en ze was onbevredigd achtergebleven. De hele dag was het al wat klam geweest tussen haar benen en ze moest haar uiterste best doen om haar gedachten niet te laten afdwalen.

Zelf draagt ze altijd een string onder haar witte verpleegstersjurk en het was niet altijd gemakkelijk als ze geil rondliep, want er durven al eens druppeltjes vocht uit haar spleetje langs haar benen naar beneden sijpelen.

Het geluid in de kelder deed zijn werk, want ze voelde al gauw hoe ze vochtig werd en hoe de eerste straaltjes kut-vocht over haar bovenbenen parelden. Geruisloos bewoog ze zich voort richting de lichtstraal die door een kier van de kamer naar buiten viel en die de gang met een flauwe schemering verlichtte.

En ja hoor, door een nauwe deurspleet zag ze Mia op haar knieën zitten. Haar uniform afgezakt tot aan haar middel terwijl ze met haar ene hand haar stevige borsten en priemende tepels masseerde en met haar andere hand de grote en glimmende zwarte lul van Dr. Maazouf in haar mond begeleidde.

Dr. Maazouf had zijn broek laten afzakken tot op zijn enkels en hij was duidelijk opgetogen met het gretige gezuig en gelik van Mia, want hij had zijn ogen gesloten en maakte grommende geluiden, terwijl hij zachtjes zijn bekken heen en weer bewoog tussen Mia's zuigende lippen.

Verdomme, wat was Mia een sletje! De anders zo correcte en plichtbewuste hoofdverpleegster waar niets op aan te merken viel en alles en iedereen steevast goed in de gaten hield, was zich tegoed aan het doen aan de mega- lul van Dr. Maazouf!

Sarah, als getuige van dit schouwspel, kreeg het zelf ook heel lastig. De druppeltjes kutvocht bereikten haar knieën en ze schoof haar rok omhoog. Met haar vingers gleed ze over het kleine stukje stof van haar string dat ondertussen doorweekt was en ze gleed met één vinger tussen haar al wat gezwollen lippen die de toegang tot haar poesje verleenden. Toen we nog een stel waren had ik dikwijls Sarah's poes verwend met mijn mond en tong, zodoende kende ik haar kut ook van binnen en buiten. Een prachtexemplaar, met gladde en mooi sluitende lippen, met hierachter een klitje die als een parel lag te glinsteren in haar warme en dampende vocht. Snel schoof ze haar string een beetje opzij en liet ze een vinger in haar warme kutje glijden. Over haar lichaam ging een lichte siddering.

Als een volleerd voyeur stond ze zichzelf zowaar te vingeren terwijl de twee hoofdrolspelers, bovendien haar bazen, niets in de gaten hadden!

Dr. Maazouf was duidelijk opgewarmd, want zijn dikke zwarte paal glom onder Mia's speeksel.

"Zo heet sletje, draai je nu maar eens om. De dokter wil je ook aan de achterkant onderzoeken!" Gewillig draaide Mia zich om, zocht steun op de leuning van een afgedankte zetelstoel en boog diep voorover. Met één hand trok ze haar uniformkleed naar boven, terwijl ze zich met de andere hand vasthield aan de zetel. Sarah had nu een mooi uitzicht op de gezwollen pruim van haar hoofdverpleegkundige die enkel nog verhuld was met een doorweekt slipje.

Dr. Maazouf liet eerst een vinger in haar slipje glijden en knikte goedkeurend.

"Zo mag ik het zien, ik denk dat je klaar bent voor een grondig en diep onderzoek." Hij trok het slipje van Mia met beide handen naar beneden en bracht zijn zwarte staaf tot tegen de lippen van Mia's kut.

Mia stond nu heel diep voorovergebogen met gespreide benen en hield zich met beide handen vast aan de zetelleuning. Sarah was ondertussen zo opgewonden geraakt dat ze haar spleet nu verwende met drie vingers die ze hevig in en uit bewoog.

Dr. Maazouf stond vlak achter Mia en duwde zijn zwarte paal met een stevige stoot tussen de melkwitte lippen van Mia's kut naar binnen. Mia kreunde het uit als zijn dikke paal haar helemaal open duwde en Sarah kon een kleine zucht niet onderdrukken toen ze zichzelf op hetzelfde moment klaar vingerde.

Blijkbaar was ze toch iets te luidruchtig geweest, want Dr. Maazouf draaide zijn hoofd richting deurspleet en keek nu recht in Sarah's ogen. Verschrikt bleef Sarah roerloos staan. Zou hij haar kunnen zien?

Ze zag hoe Dr. Maazouf zijn mobieltje uit zijn borstzak nam en snel een nummer intoetste.

"Verdorie! Ik heb mijn mobieltje nog aanstaan" en zo vlug Sarah kon zette ze haar toestel op stil. Nauwelijks enkele seconden later lichtte het schermpje van haar mobieltje op en het nummer van Dr. Maazouf begon te knipperen. Verbijsterd bleef Sarah enkele tellen roerloos staan.

Mia had haar hoofd achterom gedraaid en vroeg aan de dokter of hij verder wou gaan met het onderzoek.

"Wat doe je nu dokter? Heb je assistentie nodig? Ik houd het bijna niet meer uit hoor!"

Sarah was ondertussen terug bij haar zinnen. Ze was betrapt door Dr. Maazouf terwijl ze hem aan het begluren was, dus hoefde ze geen verstoppertje meer te spelen. Ze nam haar mobieltje op zonder een woord te zeggen.

"Morgen zelfde tijd zelfde plaats" sprak Dr. Maazouf en hij legde onmiddellijk dicht. "Zo," sprak hij tegen Mia, "we gaan verder met het onderzoek!"

Mia liet haar hoofd willoos naar voren hangen en hield de leuning goed vast met beide handen. Ze strekte haar armen en boog nog dieper voorover. Dr. Maazouf had haar heupen met zijn krachtige handen vastgepakt en duwde zijn paal in een ritmische beweging in en uit Mia's kut. Hij was echter zo zwaar geschapen dat bij elke stoot naar binnen Mia een kreet niet kon onderdrukken.

"Hij ramt hem gewoon tegen haar baarmoeder" dacht Sarah en het idee dat het morgen haar beurt kon zijn, maakte dat ze weer opgewonden werd.

Ze nam haar borsten vast en begon ze zachtjes te masseren doorheen haar uniform. Ze werd weer helemaal warm vanbinnen en ook haar poes begon weer volop sappen te produceren. Ze stelde zich voor dat zij in Mia's plaats stond en hoewel ze wat schrik had of zo'n dikke zwarte stormram niet te pijnlijk zou zijn voor haar nauwe spleetje, verlangde ze er toch hevig naar.

Dr. Maazouf neukte haar hoofdverpleegkundige met krachtige stoten vanuit zijn gespierde bekken, waarbij zijn ballen telkens tegen de billen van Mia kletsten, haar borsten heen en weer geslingerd werden en ze haar ganse lichaam nodig had als stootkussen voor zijn ongenadige stormram.

Af en toe draaide hij zijn hoofd even richting deur en kon Sarah in de dierlijke blik van zijn wellustige ogen kijken. Mia kreunde het uit.

"Ja dokter, zo gaat het goed! Doe voort alsjeblieft, neuk me harder, doe me pijn, ik wil pijn!"

Het duurde niet lang of Sarah kwam een tweede keer zuchtend klaar. Ze deed geen moeite meer alle geluid te onderdrukken, want voor Dr. Maazouf hoefde ze zich nu toch niet meer te verbergen en Mia zou het toch niet horen want ze was volledig in extase en was enkel gefocust op haar onderonsje met de dokter.

Toen ze zich een tweede maal had klaar gevingerd vond ze het toch stilaan tijd om terug naar de afdeling boven te gaan, want ze bleef nu toch wel al een tijdje weg. Haar string trok ze uit, want die was kleddernat en met zo'n natte koord tussen haar billen was toch niet echt comfortabel. Ze kreeg opeens het idee haar string daar gewoon achter te laten. Benieuwd of haar hoofdverpleegkundige het zou opmerken en wat haar reactie zou zijn. Ze trok haar kleed terug in de plooi, grabbelde in de haast wat infusen mee en liep met haar blote poes onder haar witte jurkje terug naar boven.

Pas een half uur later kwam Mia terug op de afdeling. Ze had een rood aangelopen gezicht en haar ogen stonden paraplu.

"Suf geneukt," dacht Sarah, maar ze liet niets blijken.

"Neem jij het even voor me over vandaag Sarah, ik voel me niet zo lekker en ga vroeger naar huis."

"Geen probleem, soms kan het eens teveel zijn hé" en ze knipoogde naar Mia.

Opeens werd ik opgeschrikt door de deurbel. Verhip, ik zou me nu al moeten haasten om op tijd op het werk te geraken, dus een onverwachte bezoeker was allesbehalve gewenst. Bovendien priemde mijn stijve lul tussen de slippen van mijn kamerjas. Ik wachtte even, maar daar ging de bel voor de tweede keer en voor de derde keer! Mijn auto stond voor de deur, dus wellicht dacht de bezoeker dat ik wel thuis moest zijn.

Ik opende de deur, maar bleef er achter staan om mijn geslacht niet te openbaren en stak mijn hoofd naar buiten. Ik stond even aan de grond genageld, want het was Carolijn, de nieuwe inwoonster in de straat een paar huizen verderop.

Carolijn had een prachtig lichaam en twinkelende speelse donkere ogen. We hadden al eens eerder kennisgemaakt op straat, maar dat was van korte duur geweest. Ze was van Indische afkomst en had golvend lang zwart haar, een mond met licht rode lippen en stralend witte tanden als ze lachte. Ze droeg een geel topje tot boven de navel en een korte uitgerafelde spijkerbroek.

Ze keek me glimlachend aan en vroeg op een gespeelde verongelijkte toon of ik mijn tong verloren was en of ze even mocht binnenkomen. Dat kon ik uiteraard niet weigeren en ik deed de deur verder open zonder een woord te zeggen. Toen ze binnenstapte dwaalde haar blik even naar mijn kruis en zo gauw ik kon flapte ik mijn kamerjas zo goed en zo kwaad als mogelijk over mijn lid. Ze stapte rustig binnen en ik zei dat ze het even zonder mij moest doen. Het was immers al heel laat en ik moest me nog douchen en aankleden en dan nog proberen op tijd te geraken op het werk.

"Doe maar rustig aan buurman, ik schenk mezelf wel een kop koffie in." Eens in de douche verkrampte ik plots bij de gedachte dat mijn PC nog open stond en dat Carolijn toegang had tot de mail die ik zonet gelezen had. Daar stond ik dan, poedelnaakt, een stijve paal, met in de kamer ernaast een beeldschoon meisje dat nu misschien het verhaal van Sarah aan het lezen was. Ik hield het bijna niet meer uit, ik was bloedgeil en mijn ballen vroegen maar één ding: verlossing!

Toen gebeurde wat ik niet voor mogelijk hield. Zonder te kloppen ging de deur open en ik hoorde Carolijn binnenstappen.

"Je vindt het toch niet erg hé buurman," zei ze en ik keek tussen de douchegordijnen hoe Carolijn zonder enige schaamte haar topje over zich uittrok. Er floepten 2 hele mooie en stevige lichtbruine borstjes tevoorschijn, met donkere licht gezwollen tepels.

"Verrek, ze heeft het verhaal gelezen!" Ze gooide haar zwarte lange haar naar achter en deed die in een staart. Zonder onderbreken trok ze ook haar spijkerbroek uit.

"Ik heb het zo warm gekregen van de koffie dat ik ook wel een douche kan gebruiken" zei ze met enige ironie in de stem. Ze had nog een klein slipje aan, die ze heel elegant uittrok.

"Wat een stoot!" Dacht ik, terwijl ik keek naar haar kale kutje.

Ze wist dat ik aan het gluren was en boog zich voorover om haar kleren op te rapen. Maar ze wist precies wat ze deed en ik keek nu recht op haar gladde bruine pruim, met van die heerlijke glimmende lippen die een al klein beetje geopend stonden.

"Zo buurman, ik kom er aan hoor" hoorde ik Carolijn zeggen en voor ik het wist stonden we verstrengeld onder het stromende water van de hete douche. Ik ben die dag niet meer gaan werken, maar dat hoeft niet te verwonderen...

Koen  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post545