Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Gezinsvriendelijk

JohanT.Geplaatst door My 4Fingers di, december 19, 2017 12:02:39

GEZINSVRIENDELIJK

Johan was het zat om de hele tijd thuis te zitten, wachtend op zijn vrouw die ooit wel eens thuis zou komen en als ze er eenmaal was, niets zou vertellen over wat ze nou eigenlijk allemaal had uit lopen spoken. Hij kon haar voor zijn gevoel niet meer vertrouwen en daarom besloot Johan om het ergens anders te zoeken. Zijn vrouw verlaten wilde hij nou ook niet meteen, hij wilde liever lekker vreemdgaan, zo had hij ook een geheim waar zij helemaal niets vanaf wist.

Nu wilde het zo zijn dat ze een gezamenlijke vriendin hadden die al menig keer Johan in haar bed had proberen te krijgen. Eerst wilde hij er helemaal niets van weten, maar gezien de huidige situatie waarin hij verkeerde, wilde hij wel. Er was maar één telefoontje voor nodig en hij kon langskomen. Meteen sprong hij in de auto en ging er naartoe, hij had zin om te neuken met een vreemde vrouw zonder dat zijn eigen wijf er vanaf wist, de spanning die sprak hem wel aan.

Ze liet hem binnen toen hij na een kwartier rijden voor haar deur stond en liep meteen voorop de trap op, op weg naar de slaapkamer, waar ze al snel uit de kleren ging en Johan haar waanzinnig mooie lijf even stond te bewonderen, terwijl zijn pik groeide en hij vervolgens ook uit de kleren ging. Die mooie grote tieten en dat kleine kutje en kontje waren om op te vreten zo lekker. De vriendin dook op haar knieën en kroop als een tijgerin op hem af, nam zijn pik in haar handen en likte aan zijn eikel, waarna ze die lul helemaal naar binnen zoog, zodat hij goed nat en extra gevoelig klaar werd gemaakt om te neuken.

Zodra zijn pik goed hard was, draaide ze zich om en ze schudde haar kontje naar hem toe. Hij had alleen geen zin om op zijn knieën te gaan zitten om haar te neuken. Hij trok haar omhoog en tilde haar op, waarbij zij haar benen om Johan heensloeg. Hij hield haar met één arm vast en met zijn vrije hand stuurde hij zijn kloppende pik in haar natte kutje. Hij drukte diep in haar en voelde hoe strak die natte doos om zijn leuter heen zat. Hij liep naar de muur en drukte haar er tegenaan en begon haar heel hard en in een moordend hoog tempo te palen. Als hij nog harder zou doordrukken, zouden ze door de niet al te dikke muur heengaan. Daarna liep hij met haar naar de keukentafel en legde haar erop, trok haar naar de rand toe en begon tussen haar benen in staand te pompen in die hete geile spleet. Hij voelde hoe zijn zaad omhoog kwam zetten en hij trok snel zijn lul uit haar kutje en drukte deze op haar onderbuik, terwijl het sperma er vanzelf uit kwam spuiten. Zijn lul spoot helemaal over haar onderbuik leeg en zelfs een beetje op haar mooie tieten.

Hij speelde nog wat met zijn lul, toen ineens de deur openging en er iemand binnen kwam lopen. Het was Johan zijn vrouw, met een dildo in haar hand, die ze zojuist uit haar handtas had getrokken. Ze had de kamer nog niet ingekeken.

“Schatje, mijn man is weg, dus hier ben ik om lekker met je te spelen en…” ze hield op met praten toen ze haar man met zijn leeggespoten pik over hun gezamenlijke vriendin zag staan. Ze dacht dat hij boos zou worden, hoewel zij het was die hem betrapte. “Schatje,” zei hij nog nahijgend van de snelle, keiharde wip, “als ik dit had geweten, konden we gewoon triootjes doen!” En vanaf dat moment zou dat ook zo zijn.

Hij keek even toe hoe de twee vrouwen tekeer gingen, tot zijn pik weer klaar voor de strijd was. Toen sprong hij tussen beide vrouwen in en neukte hen in ieder gat, tot ze geen pap meer konden zeggen.

JohanT

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1955

Geeuwen

JohanT.Geplaatst door My 4Fingers ma, november 27, 2017 17:16:03

GEEUWEN OP DINSDAGOCHTEND

Met de slaap nog in mijn ogen zette ik mijn fiets in de stalling op de universiteit. Zoals altijd is negen uur voor mijn biologische ritme veel te vroeg, maar af en toe moet je je gezicht laten zien, zo ook vandaag. Ik begaf me naar het lokaal waar we werkcollege hadden en zag dat ik de eerste van mijn groepje was. Na een minuut of twee kwam Rachel aanlopen, het enige leuke meisje van de groep. Als zij er niet was geweest zou ik echt somber worden in dit blok omdat de rest echt nog te lelijk is om naar te kijken. Afijn, de rest van de groep kwam ook al snel opdagen en toen de docent arriveerde konden we beginnen.

De stof van het college was niet interessant en ik raakte dan ook al snel verwikkeld in een gesprek met Rachel en Sofie, een van de anderen in de groep. In eerste instantie waren we bezig de andere jongen in ons groepje te bekritiseren, men moet weten dat het een heel irritant persoon is. Een langgerekte geeuw van mij bracht het gesprek op slapen, en dat is waar het allemaal begon.

“Ik ben zo moe, als ik thuis kom dan ga ik rechtstreeks mijn bed in” zei ik tegen de twee meiden.

“Ja, ik ben ook wel moe, ik zou zo een hele dag kunnen slapen” antwoordde Rachel. Voor de gein maakte ik de opmerking dat we dan misschien gezellig met zijn tweeën konden slapen, en zoals viel te verwachten werden mijn woorden met gelach ontvangen. Toen kwam Rachel onverwacht uit de hoek.

“Dan moeten we wel bij jou gaan slapen, want mijn bed wiebelt”. Ik keek haar aan en probeerde te ontdekken wat ze nu bedoelde. Zinspeelde ze ergens op, of was het een nietsbetekenende opmerking? Ik probeerde er achter te komen door de hele tijd er over bezig te blijven. Ik raakte opgewonden bij de gedachten aan wat er misschien te gebeuren stond, en ik vermoedde dat zij er ook niet geheel onbewogen onder bleef. Sofie gaf ons af en toe een vreemde blik, ze probeerde uit te vogelen wat er nu precies aan de hand was, maar er viel geen vinger op te leggen. Er speelde iets, dat was wel duidelijk.

Toen het werkcollege eindelijk afgelopen was liepen we het lokaal uit en gingen richting de uitgang van het gebouw. Rachel was ook op de fiets en we zouden samen naar huis fietsen. Omdat een groepsgenootje van ons erbij liep werden onze opmerkingen steeds dubbelzinniger en we hadden er beide plezier in om haar met vraagtekens naar huis te laten gaan. De vraag was duidelijk van haar gezicht te lezen; zouden ze nou echt samen gaan slapen?

Ik haalde mijn fiets van het slot en fietste naar Rachel toe die haar fiets iets verderop gestald had. Toen we van het terrein af fietsten hadden we een onbenullig gesprek. De lucht knetterde bijna want we wilden allebei weten waar we nu precies aan toe waren. Ik wilde van haar weten hoezeer ze haar opmerkingen van zojuist meende, en ik denk dat hetzelfde voor haar gold. Uiteindelijk werd het onderwerp toch aangesneden.

“Zou ze nu echt denken dat we samen naar huis gaan?” Rachel keek me aan en antwoordde.

“Natuurlijk, dat gaan we toch ook?” Ik nam haar in mij op en zocht naar een gezichtstrek die haar zou verraden, waardoor ik zou weten dat ze een geintje maakte, maar wat ik zag was haar gezicht waar de spanning van af viel te lezen.

“Ok, dan gaan we naar mij toe” zei ik en hakte hiermee de knoop door.

De rest van de rit praatten we wat over onze studie en het project waar we mee bezig waren. Bij mijn huis aangekomen maakten we onze fietsen vast aan het rek en liepen naar binnen.

“Zo wat woon je hier relaxed” was het eerste dat ze zei, een opmerking die ik wel vaker had gehoord. Ik leidde haar naar de woonkamer en zei dat ze plaats moest nemen. Ik vroeg of ze iets wilde drinken en liep naar de keuken om een cola en een fruitsapje in te schenken. Toen ik terug kwam in de kamer stond ze in de kast te kijken naar foto’s van onder andere mijn familie. Ze ging weer zitten en er heerste een ongemakkelijke stilte. Om deze te verbreken zette ik de tv aan. We hadden het verder over nog wat ditjes en datjes, of ze ook naar het feestje zou gaan dat onze vereniging deze week organiseerde, of ze ook naar het gala zou gaan, en met wie. Toen ik terug kwam met twee nieuwe glazen fris geeuwde ze heel overdreven en ik vroeg haar of ze moe was. Ze knikte en ik zei.

“Dan moesten we maar eens gaan slapen, niet?” Ik stond op en nam haar hand. Ze kwam ook overeind en ik liep de gang door naar mijn slaapkamer. Ik opende de deur en liep naar binnen. Rachel kwam achter me aan en ging op het bed zitten.

“Maak het je maar gemakkelijk, dan ga ik even naar het toilet” zei ik en ik verliet de kamer weer.

Toen ik weer terugkwam lag er op een stoel naast het bed een keurig stapeltje kleren en lag Rachel al onder de dekens. Ik zette de glazen fris die ik onderweg nog even had gepakt op het nachtkastje. Ze glimlachte naar me en schoof een beetje op. Ik trok mijn kleren uit en hield alleen mijn boxershort nog aan. Ze tilde de deken ietsje op en gunde me op deze manier een blik op haar lichaam dat alleen nog bedekt werd door een bh en een slipje. Ik kroop naast haar onder de deken en ging op mijn zij liggen, met mijn gezicht naar haar toe. Rachel was de eerste die de stilte verbrak.

“Dit had ik vanochtend echt niet gedacht. Niet alleen vanochtend maar helemaal nooit”. Ik glimlachte en streelde met een hand haar haar. Ze keek me aan en ik zag de spanning op haar gezicht die waarschijnlijk ook op mijn gezicht terug te vinden was. Ik bewoog me richting haar mond en drukte er een zachte kus op. Ik leunde weer iets achterover en keek haar aan. Nu was zij het die het initiatief nam en ze zoende me op mijn mond. Toen ik mijn mond opende voelde ik haar warme tong in contact komen met de mijne en zo raakten we verstrengeld in een passionele zoen.

Alle gedachten aan slaap waren nu vervlogen terwijl ik met mijn handen over haar schouders gleed. Ik streelde haar rug en ging steeds lager totdat ik de stof van haar slipje voelde. Nog verder naar beneden voelde ik het zachte vlees van haar lekker strakke kontje. Ik liet mijn hand eroverheen gaan en kneep af en toe zachtjes in haar bil. Ze drukte zich nog dichter tegen me aan, ik voelde haar hand van mijn schouder naar mijn borstkast gaan. Ik liet mijn hand weer iets omhoog kruipen richting de sluiting van haar bh. Met links ging het niet zo soepel maar het lukte me toch de sluiting los te maken. Ik duwde haar iets van me af op haar rug en bewoog de bandjes van de bh over haar schouders en armen naar beneden. Met een geile blik in haar ogen keek ze me aan en langzaam trok ik het stof voor haar borsten weg. Haar tepels waren stijf en stonden trots naar boven. Ik gooide de bh naast het bed neer en ik liet mijn hand over borsten. Ze kreunde een beetje en sloot haar ogen. Ik ging met mijn hoofd naar haar borsten en omsloot met mijn lippen een van haar tepels. Ze drukte haar hoofd stevig naar achteren in het kussen en een luidere kreun ontsnapte aan haar lippen.

Na ook haar andere borst aan een grondige beurt te hebben onderworpen zoende ik haar buikje, steeds lager. Ik zoende haar navel en likte er speels aan. Ik ging nog wat verder en drukte mijn lippen op de stof van het slipje. Ik kon haar poesje ruiken, en ik werd er enorm geil van. Toen ik mijn lippen iets steviger tegen haar aan drukte voelde ik haar onder me rillen. Ik wist dat ze nu hartstikke geil was en niets liever wilde dan mijn tong over haar natte kutje voelen gaan. Ik ging wat rechtop zitten en pakte haar stringetje aan twee kanten vast en trok het langzaam naar beneden. Ze drukte haar onderlichaam wat omhoog en in een kwestie van een paar tellen lag ze nu helemaal naakt in mijn bed. Ik zag haar mooi geschoren poesje waarvan de lipjes een beetje open stonden van opwinding. Ze keek naar me en ik glimlachte naar haar alvorens ik weer voorover bukte om nu mijn mond in contact te brengen met haar geile kutje.

Ik bevochtigde mijn lippen en zette in een keer mijn mond om haar hete plekje heen. Ik voelde haar spieren aanspannen en drukte mijn tong tegen haar spleetje aan. Ze hijgde nu wat heviger en ik voelde haar hand om mijn hoofd waarmee ze door mijn haar streek. Ik sabbelde op haar klitje en nam weer wat afstand. Plagerig begon ik langzaam haar schaamlipjes te likken, helemaal van beneden naar boven. Ze schudde lichtjes met haar onderlichaam en ik begon haar weer wat enthousiaster te beffen. Ik proefde haar geil en dat maakte me alleen maar enthousiaster. Met mijn hand streelde ik nu de binnenkant van haar bovenbenen, langzaam cirkeltjes draaiend en steeds verder haar vochtige kutje naderend. Dit maakte haar helemaal wild en ze begon steeds vuriger mee te bewegen op het ritme van mijn tong. Bij haar kutje aangekomen liet ik een vinger langzaam naar binnen gaan, niet te ver, en steeds trok ik hem weer terug naar buiten. Langzaam voerde ik dit tempo op en ik voelde dat ze nu alle remmen los liet. Terwijl mijn vinger zo de binnenkant van haar poesje masseerde legde ik mijn duim op de plaats tussen haar kutje en haar kontje en zette langzaam druk, meebewegend op het ritme dat nu door twee personen werd aangehouden. Het werd nu te veel voor haar en ik voelde achtereenvolgens haar kutje om mijn vinger ontspannen en meteen erna samentrekken. Met mijn tong bleef ik haar speciale plekje verwennen totdat ik haar weer voelde ontspannen. Ik likte nog een paar keer over haar poesje en ging weer naast haar liggen.

Ze gaf me een zoen en kneep in mijn lul die ondertussen keihard in mijn boxer stond. Ze ging op haar knieën zitten en trok mijn broek uit. Mijn paal sprong eronderuit en ik ging gemakkelijk liggen. Ze nam hem in haar hand en begon rustig op en neer te bewegen. Ik zuchtte en liet haar haar gang gaan. Ik keek toe hoe ze haar hoofd richting mijn kruis bracht en haar warme mondje opende voor mijn stijve lul. Ik zag haar mooie lippen eromheen sluiten en ik voelde haar natte tong over het topje gaan. Ik genoot met volle teugen terwijl ze me heerlijk pijpte en af en toe mijn ballen in haar andere hand nam en ze zachtjes masseerde. Na enkele minuten drong het tot me door dat ik op moest letten me niet te snel mee te laten voeren in de extase, aangezien ik met dit meisje nog meer van plan was.

Ik ging rechtop zitten en ze stopte met pijpen. Ze begreep wat ik wilde en het was weer haar beurt om op haar rug te gaan liggen. Ze spreidde haar benen en trok haar knieën op. Ik nam plaats tussen haar dijen en drukte mijn lul tegen haar kutje. Haar kutje voelde gloeiend heet aan, en het was nog steeds lekker nat. Mijn lul ging dan ook soepel stukje voor stukje naar binnen. Toen hij er helemaal inzat hoorde ik Rachel diep zuchten en ze legde haar armen om mijn nek. Langzaam begon ik haar te neuken, met lange, rustige bewegingen. Soepel bewoog ze mee op het ritme, en we lieten ons helemaal gaan. Steeds ging het tempo iets omhoog totdat we redelijk heftig aan het neuken waren. Mijn ballen kletsten tegen haar aan en haar vochtige poesje maakte een soppend geluid. Wat was dit lekker. Maar ik wilde meer. Ik trok me uit haar terug en ze ging meteen op handen en knieën voor me zitten.

“Neuk me! Neuk me zoals ik nog nooit geneukt ben!” Ik was maar al te gewillig om gehoor te geven aan haar geile oproep dus ik verplaatste mezelf iets en liet mijn paal weer in haar glijden. Op z’n hondjes is een van mijn favoriete standjes, dus ik kreeg het al snel moeilijk om mezelf in te houden. Wat een geile meid zeg! Ik hield haar bij haar heupen vast en neukte haar diep. Ze kreunde bij iedere stoot en ik voelde dat ze klaar aan het komen was. Ze ging steeds harder kreunen, en haar bewegingen werden steeds minder gecoördineerd. De bewegingen van iemand die klaar aan het komen is. Ik voelde haar kutje strak trekken om mijn lul en nu werd het ook mij te veel. Ik kwam bij the point of no return’ en ik droeg nu ook bij aan het geile gehijg en gekreun. Terwijl zij nog steeds klaar aan het komen was voelde ik het sperma door mijn lul omhoogkomen en met een paar krachtige stralen kwam ik klaar in haar hete kutje. Mijn benen trilden van de inspanningen en ik ontspande me helemaal. Ook Rachel begon weer wat rustiger te ademen en keek me over haar schouder geil aan.

“Dat was nou precies wat ik nodig had op deze dinsdagmiddag!”

JohanT

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1941

OUDE SCHOOL (old school) - 2

JohanT.Geplaatst door My 4Fingers ma, augustus 07, 2017 14:02:23

De gedachten dat ik hier vroeger over droomde. Nu de muffe lucht van het lokaal ruik en dan toch nog mijn juffrouw Cecile mag neuken, laten mij ook komen.

“Oh… Cecile,” kreun ik na de laatste druppels diep in de lekkende kut van Cecile te hebben gespuwd. “Mijn vulpen is leeg!”

Met een zuigend geluid laat ze mijn slap wordende pik schieten en gelijk openend ze een doosje in haar la. Met een prop tissues veegt ze de druppels van haar druipende lipjes af. “Zo, dan maar snel je pen vullen he,” lacht ze en trekt haar rok goed. “Of ben jij uitgeschreven?”

“Ik niet!”

“Half acht bij mij thuis?”

“Ja oké,” zeg ik en knoop mijn broek dicht.
Samen lopen we naar onze auto’s en rijden we weg naar huis. Onderweg laat ik een tafel vrijhouden bij een kennis van mij die een restaurant heeft in het centrum. Thuis gekomen ga ik even snel douchen en kleed ik me snel om. Geen ondergoed denk ik en trek een spijkerbroek met een rits aan. Lekker gemakkelijk zo. Een uurtje later rij ik de oprit bij het huis van Cecile op. De deur staat open en van boven hoor ik dat ik maar even wat drinken moet pakken of zo. Met een glaasje water loop ik door de woonkamer en bekijk ik de foto’s die in een groepje bijeen aan de muur hangen.

“Dat is mijn man,” hoor ik ineens Cecile achter me zeggen.
Ik draai me om en zie een compleet andere vrouw staan als de juffrouw Cecile die ik ken. Een donkerblauw cocktailjurk met daaronder transparante nylons en donkerblauwe, bijna dezelfde kleur als het jurkje, halfhoge hakken. Uit haar donkere lange haren trekt ze een paar krulspelden. Haar haren vallen met grove golven over haar schouders. Haar gezicht is opgemaakt met lichte natuurlijke kleuren wat haar bruine ogen heel mooi maken.

“Pff… hallo! Juf Cecile,” zeg ik fluitend. “Wat een schoonheid zo!”

“Nou nou,” zegt ze en ze draait om de krulspelden op een tafeltje te leggen. “Wil je nog met deze ouwe juf eten?”

“Ouwe juf,” roep ik. “Ik zie een super mooie en inderdaad oudere vrouw staan. Geloof me! Vele jongere dames zijn niet zo mooi als u!”

“Tjonge zeg, wat een charmeur,” roept ze terwijl ze de hal inloopt. “Wat gaan we eten eigenlijk?”

“Italiaans bij een goede kennis van mij in het centrum,” terwijl ik haar jas aanbied! Een kleine twee uur later zitten we weer in de auto op weg naar huis.
“Het eten was geweldig Johan,” zegt Cecile nadat ik naast haar in mijn auto ben gestapt. “En wat een gezellig restaurant is het. Ik ga het zeker aanraden bij collega’s en vrienden!”

“Ja, het was inderdaad super,” zeg ik terwijl ik de parkeerplaats afrij. “Naar huis? Of wil je nog ergens anders heen?”

“Neen, laten we thuis een afzakkertje nemen,” zegt ze terwijl ze een hand op mijn arm legt. “JohanT! Ik heb in jaren niet meer zo’n dag als deze gehad. Dank je!” Gelijk krijg ik een zoen op mijn wang.

“Ik ben blij dat u zich zo voelt,” glimlach ik terug en zie hoe ze straalt.
Bij haar huis aangekomen wil ze even het bos inlopen. “Een klein stukje,” om mij over te halen. “Dit moet je echt zien met deze maan!” Nieuwsgierig als ik ben stem ik in en loop samen met Cecile het bos achter haar huis in. “Jaren geleden liepen we ook zo,” zeg ik als Cecile mij een hand geeft!

“Ja, alleen wel overdag,” lacht ze zacht. “Nu stil zijn!” Langzaam lopen we verder tot op een klein heuveltje. “Kijk, zegt ze zacht!” We staan op het heuveltje en voor ons strekt zich een dalletje uit met in het midden een bosvijver. “Daar komen vaak reeën en soms een paar zwijntjes te voorschijn,” gaat ze zacht en wijzend verder. “En daar! Als we geluk hebben komt dan een groot hert uit de struiken.” Stil zitten we op het bankje wat door haar man daar is geplaatst. De tijd tikt verder en ik laat mijn ogen weer eens ver in haar decolleté vallen.

“Daar lopen geen herten hoor,” zegt ze zacht. “Je gluurt de hele tijd al. Trouwens jouw kennis van het restaurant kan er ook flink wat van. Zit het in de generatie of zo?”

“Geen herten daar?” Vraag ik terwijl ik mijn neus tussen de aanzet van haar tieten duw. “Ik dacht toch dat ik iets moois zag!” Cecile lacht zacht maar duwt me weg.

“Sttt,..” zegt ze en wijst naar de overkant. “Daar!” Ik zie niets en ga staan. “Blijf nou even zitten,” zegt ze, mij aan mijn arm weer op het bankje trekkend. “Zie je al herten?”

“Nee Juf Cecile,” zeg ik. “Zullen we gaan?”

“Zag je geen herten,” zeg ze lachend. “Wat dan wel JohanT?” Ineens zie ik dat ze in haar decolleté zit te kijken.

“Oh daar,” lach ik nu ook. “Dat weet ik niet meer!”

“Misschien moet je dan nog eens goed kijken,” lacht Cecile terwijl ze tegen de rugleuning gaat zitten. Ik ga weer zitten en draai me zo dat ik Cecile bijna recht aan kan kijken. “Kijk dan,” zegt ze nadat ze waarschijnlijk de twijfeling bij mij ziet. Zachtjes en voorzichtig kus ik haar nek. Langzaam in kleine bewegingen ga ik naar haar decolleté. Cecile gaat zwaarder ademen en wrijft over mijn rug en woelt door mijn haar. Ik pak haar tiet en even zit ze stil. Na een fractie van een seconde gaat ze weer verder terwijl ik gewoon rustig haar tiet kneed. Likkend onder de rand van haar jurk door raak ik de stof van haar BH. Mijn andere hand glijdt over haar been op en neer. Kussend en likkend van haar hals naar haar decolleté, knedend en masserend in haar tiet en wrijvend over de binnen en buitenkant van haar benen merk ik dat Cecile steeds zwaarder gaat ademen. Steeds wilder en ruiger wrijft ze over mijn rug, armen en schouders terwijl ze met haar andere hand bijna de haren uit mijn hoofd trekt als ik haar stijf geworden tepel aanraak. Ik voel hoe een bewerkte rand op haar benen aangeeft waar de dunne transparante nylon ophoudt.

“Mm… kousen,” zucht ik en ik verder door onder haar jurkje wil. “Geil!”

“Ja! JohanT?” zucht Cecile diep.

“Ja supergeil,” zeg ik en door de stof van haar jurkje in de stijve tepel knijp!

“Oh Johan,” roept ze verschrikt! Even is het stil als ik door haar reactie ook stop.

“Ja, weet je,” zucht ze diep. “Vroeger had ik dit soort kleding nooit aan. Ik bedoel het ondergoed en de kousen en vanmiddag die panty. Maar sinds jij in je slaap! Nou ja ik hoef je niet te vertellen wat jouw fantasieën zijn. Maar sindsdien ben ik… eh! Eerst voorzichtig mijn euh... Jij noemt het anders maar ik vindt poesje netter klinken, kaal gaan scheren. Inderdaad is dit een frisser gevoel. Daarna toen ik hoorde dat jij toch bij mij kwam, in plaats van die Van der Zande. Toen ben ik met lood in mijn schoenen ondergoed en kousen gaan kopen. Tja… juf Cecile had ook een wensje!”

“Juffie,” zeg ik na haar verhaal te hebben gehoord. Ik vind het supergeil dat u dit ook durft te doen!” Gelijk kus ik haar weer in de hals en zak ik door mijn knieën op de grond. “JohanT wat doe je nu,” roept Cecile verschrikt. “Doe je zelf geen pijn?”

“Neen,” zeg ik en schuif haar jurk omhoog. “Ik ben alleen erg benieuwd naar wat u nu voor sexy broekje aanheeft. Die van vanmiddag was niet echt om te zeggen opwindend!” “Nee,” zegt ze terwijl ze haar benen iets spreid. “Ik durf nog niet met wat ik aan heb les te geven!”

“Nou kom op,” zeg ik en schuif haar jurk nog verder op. “Laat eens zien!”

“Niet lachen he,” roept ze en ze zakt iets onderuit. Voor mij in het maanlicht zie ik een champagnekleurig kanten broekje met tussen haar benen een donkerde vlek van het vocht.

“Oh! Juf Cecile,” zucht ik diep en wrijf over het stukje stof. “Er valt niets te lachen. Het is goed!” Gelijk lik ik over het vochtige plekje in haar broekje.

“Oh Johan lekker,” zucht Cecile. “Dit… heb ik … nog nooit … mee… gemaakt. Oh! Johan wat doe je?”

“Juf,” zeg ik en trek haar omhoog. “Het is dat uw poesje al kaal is…”

“Anders,” vraagt ze?

“Dan bef ik hem wel kaal,” roep ik en ik neem haar aan de hand mee. “Binnen gaan we verder!”

“Oh Johan,” zegt ze met een in het maanlicht duidelijk te zien rood hoofd. Ik geloof dat ik nog nooit… eh gebeft ben! Ik kan het me niet herinneren!”

“U bent dan te kort gekomen,” roep ik!

“Mijn man was meer van hup geen gezeik,” verteld ze terwijl we het bospad weer aflopen en nu richting de voordeur lopen. “Als ik in mijn periode zat moest ik hem wel likken of trekken. Maar voor de rest was het altijd gewoon recht erop!”
“Dat gaan we veranderen,” zeg ik als ik achter me de deur dicht duw en Cecile achteruit tegen me aantrek! Cecile schrikt even maar blijft wel gelijk in mijn armen stilstaan. Kussend in haar nek wrijf ik over haar beide tieten. “Weet je,” zeg ik kussend. “U bent echt een mooie en opwindende vrouw!”

“Hou op joh,” zegt ze lachend en laat haar hoofd iets opzij hangen!

“Nee echt,” zeg ik en laat een hand over haar schouder en decolleté haar jurkje in glijden!” Zoals ze er uitziet geef je Cecile geen vijftig jaar. Haar haren die waarschijnlijk wel een kleurtje hebben gehad zijn goed verzorgd. Haar lichaam is mooi slank en strak. “Komt door de boslucht en het trainen ieder week” zegt ze. Cecile begint weer zwaar te ademen en nog zwaarder als ik haar jurkje aan de voorzijde optrek. Met een beetje behendigheid zit ik snel in haar broekje terwijl ik aan de bovenzijde van haar jurk door de bh heen over de stijve tepels wrijf. Langzaam duw ik mijn hand omlaag over haar kale poes.

“Mm… Johan,” hijgt ze terwijl ze tegen de bult in mijn broek staat te rijden. “Dit vind ik hm… zo lekker!”

“En dit,” zucht ik kussend in haar nek terwijl ik een vinger tussen haar natte kutlippen duw?!

“Nog lekkerder,” hijgt ze nog zwaarder!

“En dit,” vraag ik weer terwijl ik mijn duim over haar klitje draai.

“Oh… Super!” Gilt ze met een rilling over haar lijf. “Lekker is dit!” Zo vingerend komt ze klaar. Dan maakt ze mijn rits open en ze haalt mijn stijve eruit. Ik laat haar even gaan terwijl ik nu met beide handen stevig in haar tieten kneed. Langzaam dirigeer ik haar richting de trap.

“Naar boven,” hijgt ze zwaar en ze al trekkend zich omdraait!

“Nee zitten,” zeg ik en ik haar handen van mijn lul afhaal! Zonder nadenken gaat ze zitten terwijl ik voor haar op mijn knieën gaat zitten.

“Oh… Neen… JohanT…” hijgt ze als ik aan de binnenzijde van haar benen onder haar jurk schuif en haar broekje opzij trek. “Kunnen we Oh…!” Ze kan haar zin niet afkrijgen doordat ik een vinger in haar natte doos duw. Met mijn vrije hand schuif ik het jurkje nog verder op en gelijk erna trek ik haar broekje over haar benen. Even kijk ik waar haar andere hakje ligt. Bij de deurmat zie ik. Haar kale kutje met mijn vinger soppend in en uit; laten mij bijna komen. Ik duw haar benen verder uiteen en lik over haar klitje.

“Oh Johan,” kreunt Cecile en weer komt ze klaar. “Oh… lekker Ja! Ha! Ga door, dit is oh… zo ho… lekker!” Ik leg een been van haar op mijn schouder en gelijk trek ik haar iets onderuit. Haar kutje kan ik nu van boven naar beneden helemaal aflikken. Als een ijsje lik ik en met mijn vinger draai ik in en uit haar luid soppende kutje. Cecile trekt me nog verder tussen haar benen en legt haar andere been ook op mijn schouder. Met haar handen trekt ze in haar knieholte haar benen nog verder uiteen. Volledig buiten zinnen gilt ze dat het lekker is en dat dit hemel op aarde is en dat ik door moet blijven gaan. Ik trek haar op de rand van de traptrede en houd haar bij de billen tegen terwijl zij haar voeten op mijn schouders afzet. Met mijn tong ga ik in en uit haar kutje, er overheen van beneden naar boven. Flink zuigen aan haar klitje en weer tussen haar lippen door terug. Ik stop twee vinger in een keer diep haar kutje in en gelijk komt ze.

“Jee! JohanT,” hijgt ze. “Ik… ik ben al tig keer klaargekomen!”

“Nou,” zeg ik puffend. “Als ik het goed begrijp heb je nog heel wat in te halen!” Ze kijkt me dromerig aan en laat zich optillen.

“Waar is je slaapkamer,” vraag ik terwijl ik de trap oploop met Cecile in mijn armen!” Op de aanwijzingen van Cecile duw ik een deur open en staan we in een ruime slaapkamer. Cecile laat zich uit mijn armen zakken en loopt met mij aan haar hand naar het bed.
“JohanT,” zegt ze en mijn overhemd openmaakt. “Ik euh… ben…”

“Jij ben wat,” vraag ik terwijl ik Cecile mijn overhemd laat uitdoen.

“Geil,” zegt ze twijfelend.

“Je bent wat?” Vraag ik expres nog een keer terwijl Cecile mijn broek open trekt en mijn stijve pakt?

“Geil!” Roep ze hardop met iets minder twijfel. “Ik ben geil JohanT!”

“Oh Cecile,” hijg ik als ze door haar knieën zakt en gelijk mijn lul in haar mond neemt. “Je bent oh… wat?”

“Mm… lekker,” hijgt Cecile terwijl ze mijn pijpt en trekt. “Ik ben super geil JohanT!” Binnen een paar tellen kom ik nu ook klaar en Cecile probeert alles binnen te houden wat niet lukt.

“Sorry Johan,” puft ze. “Ik ben niet echt een geslaagde. Hoe noem je het?”

“Nou juffie,” lach ik, probeer mezelf te herstellen. “Het was anders toch echt lekker. Maar euh… wat was u ook alweer?”

“Ik JohanT,” lacht ze en probeert mijn pik stijf te houden. “Ik ben supergeil! Zo geil dat je alles met me mag doen!”
Gelijk laat ze zich achterover op het bed vallen. Ik duik gelijk naast haar en begin haar te kussen. Van haar nek over haar decolleté naar haar grote tieten. Knedend in haar tieten rolt ze om.

“Het ritsje Johan,” hijgt ze terwijl ze nog steeds aan mijn pik trekt. “Kom Johan!” Ik trek het ritsje open en wrijf gelijk met mijn hand over de sluiting van haar bh. Met een simpele beweging is hij los en draait Cecile weer op haar rug. Lachend kijkt ze me aan en sluit haar ogen. Ik duw haar jurk op haar buik en trek haar bh over haar armen weg. Onder mijn neus zie ik hoe haar zware borsten met een stijve tepel erop wat opzij vallen. Met een hand pak ik een tiet terwijl ik bij de andere over de tepel lik.

“Oh… Johan,” kreunt Cecile zwaar. “Je maakt me zo nog geiler!”

“Nog geiler,” vraag ik likkend en zuigend aan haar tiet?

“Ja Johan,” kreunt Cecile zwaar. “Ik voel m’n poesje nog meer…knijpen!” Gelijk trek ik haar jurkje van haar benen op haar buik en draai ik een been tussen de hare.

“Juf,” hijg ik als ik helemaal tussen haar benen lig. “Ik ga je neuken!”

“Oh ja,” kreunt ze half lachend als ik mijn eikel tegen haar lipjes duw. “Kom meneertje. Neuk je… juffrouw maar goed!”

“Oh ja juf,” hijg ik als ik in een stoot diep in Cecile doorstoot. “Ik ga mijn juffrouw een beurt geven!”

“Oh! Ja! JohanT,” gilt Cecile uit als ik diep in en uit haar kutje stoot. “Eindelijk… een… leerling die mij neukt!”

“Een oud-leerling Cecile,” hijg ik terwijl ik haar kousen afstroop en haar op handen en knieën laat zitten. “Een oud-leerling die je op zijn hondjes neukt! Juf Cecile!”

“Oh. Ja, ga door met de Juf,” kreunt ze hard en komt weer klaar. “Nu jij op je rug!” Gelijk ga ik op mijn rug liggen en Cecile kruipt op me. Met haar hand tussen ons in stuurt ze mijn eikel tussen haar natte lippen in. Met een gilletje glijdt ze ineens over mijn nog harder geworden lul. “Oh… Johan,” kreunt Cecile terwijl ze haar jurkje die nog om haar middel zat over haar hoofd weg slingert. “Ik ga jou nu klaar neuken!” Ik haal een paar haren uit haar mond en uit haar gezicht. Haar tieten schommel heen en weer bij iedere beweging die ze maakt. Met haar handen steunt ze op mijn borst terwijl ze mij aankijkt en rustig met lange bewegingen over mijn lul glijdt. Ik pak haar tieten beet en knijp zacht in de tepels. “Oh Johan,” hijgt ze en weer voel ik haar kutje knijpen. “Dit is … te veel voor me!” Met nog een puf en een diepe zucht gaat ze voorover op mij liggen. Met haar middel gaat ze nog een paar keer op en neer. Buiten adem en volkomen de weg kwijt laat ze zich op haar rug draaien terwijl ik mezelf gelijk onder haar door duw. Met Cecile op haar rug bovenop me begeleid ik mijn lul tegen haar kontgaatje.

“Nee,” hijgt ze en zakt dan suf zakt. “Oh, JohanT Nee!” Zonder aarzelen duw ik zacht door. “Ontspan Cecile,” zeg ik zacht en pak haar beet. “Ontspan maar!”

“Nee,” zegt ze maar ik voel hoe ze zich dan toch over geeft. Langzaam schuif mijn eikel naar binnen terwijl ik Cecile over haar klitje en stijve tepels wrijf.

“Ah… Johan,” hijgt Cecile. “Dit is mijn eerste keer!”

“Geef niets,” hijg ik en langzaam duw ik verder. “Ik zal zachtjes doen!” Dan kan ik niet verder. En ik blijf zo met Cecile half op me liggen. Langzaam voel ik Cecile bewegen en speel ik zacht met de stijve tepels en haar klitje.

“Mm… JohanT,” hijgt ze. “Ik… oh… Doe maar!” Ze ontspant en langzaam trek ik mijn stijve terug in haar kontgaatje.

“Oh Johan,” begint Cecile als ik haar langzaam op en neer duw. “Ik ga dit lekker vinden.” “Ja Cecile,” vraag ik toch voorzichtig. “Weet je het zeker?”

“Oh ja… mm…,” hijgt ze en ze zelf wat heviger beweegt. “Dit is lekkerder dan ik had verwacht!”

“Ga op je knieën,” vraag ik en gelijk draait Cecile zich op haar knieën. “Komt ie weer!” Met mijn stijve in de aanslag hurk ik achter haar. “Kom ik,” hijg ik terwijl ik mijn stijve weer haar nog iets openstaande kontje induw!” Met mijn handen in haar middel trek ik Cecile nog verder tegen me aan

“Aa… Ja!” Gilt Cecile als ik zachtjesaan een stuk door duw en gelijk weer terug. “Oh… Johan. Ik ga weer komen!” Ik voel hoe ze zichzelf vingert en dan klaarkomt.

“Ik oh… ga je kont vol spuiten Juf. Ik kom!” Gelijk stoot ik pulsend mijn zaad diep in haar kontje!
Beide zijn we kapot en vallen we in slaap. Laat op de volgende dag worden we wakker. Voortaan moet ik bij haar huiswerk maken. Minimaal moet ik dan een keer mijn vulpen leeg schrijven hebben we lachend afgesproken. Na de eerste maand heeft ze op een logeerkamer een bureau, een bord en een lessenaar laten zetten. Nog eens een paar weken later hebben we sexy lingerie gekocht en de week erna moest ik op een woensdagavond naar haar werk, mijn oude school komen.

JohanT

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1873

OUDE SCHOOL (old school) - 1

JohanT.Geplaatst door My 4Fingers zo, augustus 06, 2017 16:42:02

OUDE SCHOOL (old school)

Ik loop door de supermarkt als er op mijn schouder wordt getikt.

“Ben jij niet JohanT, hoor ik een damesstem vragen?”

Ik kijk om en zeg. “Ja, dat klopt”, als ik een oudere vrouw met een glimlach zie staan. Gelijk zie ik dat het juffrouw Cecile is. Van haar heb ik tekenles gehad op de school waar ik op zat.

“U bent toch juffrouw Cecile?” vraag ik toch voorzichtig.” Dat blijkt dus inderdaad zo te zijn. Samen pratend lopen we door de Delhaize richting de kassa.

“Zou je misschien en keer trek hebben in een kopje koffie of thee,” vraagt Cecile dan voordat ze de boodschappen in haar tas zet.”

“Ja,” zeg ik gelijk. Op school of…”

“Gewoon bij mij thuis joh,” lacht ze en ze schrijft op de achterkant van het kassabonnetje een adres. “Hier dit is het adres. Na zeven uur ben ik altijd wel thuis. Kijk maar wanneer je tijd heb.”

“Oké, juf Cecile,” lach ik en neem het adres op. “Ik kom zeker een kopje koffie drinken!”
Een aantal weken gaan voorbij als ik besluit naar het huis van juffrouw Cecile te rijden. Het is half acht als ik een kleine oprit opdraai bij een huis aan de rand van het bos. ‘Zo zo’, denk ik bij mezelf. De juf heeft goed verdiend.’ Ik druk op de bel en een zware gong klinkt aan de andere kant van de deur. Een paar tellen later gaat de deur op een kier open en zie ik het gezicht van juffrouw Cecile verschijnen.

“Oh! Hoi Johan,” roept ze en gelijk de deur verder opentrekt. “Kom binnen!” Gelijk geef ik de grote bos bloemen die ik op de weg hierheen heb gekocht.

“Oh wat lief van je,” roept ze lachend. “Mag ik je bedanken!” Zonder antwoordt af te wachten geeft ze mij een zoen op mijn wang. “Wat een mooi bos,” zegt ze terwijl ze zich omdraait. “Kom verder. Hier is de woonkamer. Ga zitten, dan zet ik de bloemen even in een vaas. Koffie of thee?”

“Koffie graag,” zeg ik en rond kijk terwijl ik ga zitten in een grote stoel bij de haard. “Leuk ingericht!”

“Dank je,” klinkt het vanuit de open keuken. “Maar dit heeft eigenlijk mijn man gedaan.”
Uit verdere gesprekken blijkt dat haar man twee jaar geleden is omgekomen bij een auto ongeluk. Nadat ze dit verteld heeft is ze even stil. Ik zie haar denken. Het tweede kopje koffie is al even op als ze opstaat en de kopjes oppakt en gelijk vraagt of ik misschien wat sterkers wil. Een glaasje lijkt mij geen probleem en ik stem in. Het tweede glaasje verdwijnt ook al snel. Het derde, vierde, vijfde (en daarna weet ik het niet meer) verdwijnen als sneeuw voor de zon. Van het ene gesprek rollen we in het andere tot plots het gesprek draait op liefdes in het leven.
Voor mij is het op het moment niemand die mijn huisje deelt en zoals ik al vertelde was de man van Cecile overleden. Na wat gesprekken over de ware liefde komen we op verliefd zijn en uiteindelijk beken ik dat ik vroeger weleens van juffrouw Cecile droomde.
Lachend luistert ze na mijn verhalen over hoe ik en de andere jongens vaak wilde nablijven bij haar. Vreemd kijkt ze hiervan op want volgens haar was en is ze niet echt aantrekkelijk. Dit geheel in tegenstelling van wat wij altijd zagen en ik nu weer zie. Cecile is een oudere vrouw van rond de vijftig. Een goed figuur met lang donkerbruin haar wat ze altijd opgestoken heeft. Wat mij vaak opviel was dat ze altijd in een lange rok liep. Net als nu ook weer een lange rok met een dubbele rij knopen van boven naar beneden. Soms zat ik dan zo te kijken of ik per ongeluk een stukje been zag. Een enkele keer lukte dit maar over het algemeen niet. Op de vraag waarom vertelde ik dat ik altijd een vreemd gevoel kreeg als ik dan een stukje been zag met een nylon. Waarom dan van haar was weer de vraag terwijl er zat andere benen, jongere benen zijn dan die van haar.
Dat was juist het gekke. Bijna alle jongens van toen in de klas hadden geen antwoord als je vroeg waarom juffrouw Cecile. Juffrouw Cecile had het gewoon werd er dan gezegd. Blozend luistert ze verder. Terwijl ze even goed gaat zitten en doet waar ik al die tijden op school mee bezig was. Onder haar lange rok draagt ze een zwarte nylon. Even moet ik slikken en sla ik het zoveelste glaasje achterover.

“Had je verder nog bepaalde fantasieën over mij,” vraagt Cecile na een tijdje stilte.” Nou was dit wel het geval maar dat kon ik toch niet vertellen. Graag had ik nagebleven en dan gedaan wat bijna iedere jongen met zo’n leuke en mooie lerares zou willen doen. Maar dat vertelde ik natuurlijk ook niet.
De volgende ochtend word ik wakker op een bank met een laken over mij heen. Mijn schoenen staan bij mijn blouse die over de leuning van een stoel hangt. Ik moet even goed nadenken waar en wat er is gebeurt. Snel kom ik bij mijn positieve als juffrouw Cecile in een ochtendjas beneden komt en vraagt of ik goed geslapen heb.

“Je was ineens in slaap gevallen, zegt ze en de keuken inloopt om met brood en beleg weer terug te komen. Wil je een ei?”

“Neen, dank u,” zeg ik terwijl ik mijn schoenen weer aantrek!

“Tja”, gaat Cecile verder. “Toen je dus lag te slapen heb ik je schoenen en overhemd maar uitgedaan. Na bijna twee flessen voelde ik hem ook wel,” lacht ze. “Maar het was heel gezellig. Dit heb ik in tijden niet meer gehad!” Na nog veel gepraat en een heerlijk ontbijt ben ik vertrokken. Gelukkig is het zaterdag en kan ik rustig aan doen.
Twee maanden later krijg ik een envelop thuis van mijn oude school. Een brief ondertekend door de directie die vraagt of ik misschien voor een klas mijn opleiding en mijn ervaringen op de school wil vertellen. Het is geen verplichting maar het zou zeer gewaardeerd worden als ik hieraan mee wil doen. Erg veel toeval nu ik ook nog eens bij mijn oud-juffrouw op de koffie ben geweest. Toch lijkt het mij een leuk plan. De volgende dag bel ik om te bevestigen dat ik meedoe. Tegen de tijd dat het uitgevoerd moet worden krijg ik een brief met daarin een schema of een puntenlijst waar ik extra aandacht aan kan schenken.
Nog eens een maand later loop ik mijn oude school binnen. Ik zie nog een aantal bekende gezichten vanuit mijn klas en andere klassen. Van de huidige directeur krijgen we een rondleiding langs de diversen lokalen die later zijn aangebouwd en daarna in de kantine krijgen wij het lokaal door waar we zijn ingedeeld.
Samen loop ik met een oud-klasgenoot de trappen op en dan stapt hij een lokaal binnen. Even luister ik hoe hij de opening doet en hoe de klas reageert. Dan loop ik verder naar het lokaal op mijn lijstje. Ik klop aan en hoor dat ik binnen mag komen.
“Hallo JohanT,” klinkt het gelijk vanaf achter uit het lokaal!

“Juf Cecile,” roep ik echt verbaasd en ik begin te lachen! Cecile geeft dus les in dit lokaal en heeft de klas al ingelicht over de komst van een oud leerling die een verhaaltje gaat doen.

“Ik wist niet dat jij hier zou komen,” zegt ze lachend. “Leuk je te zien!”

“Ja, dat geloof ik best,” zeg ik ook lachend en ik omhels haar net zoals in de Delhaize drie maanden geleden. “U wist natuurlijk van niets!”

“Nee, Nou. Ja twee dagen geleden ineens,” lacht ze terug en zich omdraait naar de klas. Ze verteld de klas wie ik ben en wat ik dus ga vertellen.
De klas luistert geboeid naar mijn verhalen over mijn tijd op deze school en mijn lessen bij juffrouw Cecile en wat ik nu als beroep doe. Niet alleen de leerlingen luisteren geboeid maar ook Cecile die er weer zeer goed uitziet. Ineens gaat er een zoemer en de leerlingen stappen op. Een voor een geven ze mij een hand en bedanken mij.

“Goed gedaan hoor,” zegt Cecile die een paar ramen dichttrekt. “Ze vonden het echt leuk. Ik kan dat aan hun houding en opgewekte praatjes merken. Netjes gedaan!” Voldaan met het goede resultaat ga ik vooraan aan een tafeltje bij het bureau van Cecile zitten totdat Cecile zelf ook gaat zitten. Samen praten we na over bepaalde kinderen en hun vragen. De intercom rinkelt, die overigens niet veranderd is.

“Ja oké,” zegt Cecile in de zwarte bakeliethoorn. “Ja, dat doe ik dan wel!” Ze hangt de hoorn op en loopt naar het raam. “Wil je misschien zo meteen een hapje eten, vraagt Cecile terwijl ze naar buiten kijkt?”

“Een hapje eten kan geen kwaad,” zeg ik lachend. “Eerst me even omkleden en dan pik ik u wel op. Hoe laat?” Geen antwoordt. Ze lijkt in gedachten te staren naar wat er buiten te zien is. Haar zwarte lange rok zit onder de vegen van het witte krijtje. Eigenlijk kan dat niet in deze digitale tijd met een krijtje op het bord. Maar zoals ze zelf al aankondigde kan ze bepaalde dingen niet uitleggen zonder schetsjes op een groot bord. Haar witte blouse schijnt iets door en laat een zwart bh-bandje zien als ze wat voorover buigt of haar arm strekt. Eigenlijk is het gewoon weer als toen ik les kreeg van haar. Stiekem gluren in de hoop iets verbodens te zien.

“Zo die is ook weg,” zegt Cecile ineens als ze van het raam wegloopt.

“Hoe bedoelt u,” vraag ik onnozel?”

“De directeur is weg,” zegt ze en weer naar het raam terugloopt. “Iedereen is al weg.” “Oké, dan gaan wij ook,” zeg ik en sta op.
“Nee meneertje,” roept ze streng. “U blijft zitten!” Verbaasd kijk ik haar aan terwijl ze in een lade van haar bureau rommelt.

“Hoe bedoelt u,” vraag ik nog steeds verbaasd en ga toch maar weer zitten. “U wilde toch een hapje eten? Of laten we iets hier brengen?”

“JohanT hier hebt u een pen en papier,” roept ze nog steeds streng. “Ik wil dat u dit A4 volschrijft!”

“Wat,” zeg ik met een beetje een zenuwachtig lachje. “Hoe bedoelt u?”

“U schrijft een A4 vol,” gaat ze verder, “met…euh… tja.”

“Mijn werk of mijn verhaal voor de klas,” zeg ik en maak aanstalten om op te staan. “U krijgt dat nog wel. Eerst een hapje!”

“JohanT,” roept ze nog steeds streng. “U gaat nergens heen en u schrijft een A4 vol over… Ja! Over waarom u steeds naar mij zit te staren.”

Nu zie ik ineens een klein glimlachje maar die verdwijnt snel als ik terug lach.

“Nu meneer,” roept ze hardop. “En ik heb alle tijd om een goed verhaal te verwachten!”
Ik begin door te krijgen wat ze wil. Ze wil natuurlijk zo meteen een klacht of iets dergelijks doen. “Kom maar op,” denk ik hardop.

“Zei u iets meneer,” vraagt Cecile direct.

“Neen, niets mevrouw,” zeg ik netjes en pak de pen op. “Ik was aan het denken hoe ik zou beginnen.” Eigenlijk is het niet eens een leugen maar ik moet wel uitkijken dat ik niet een graf voor mezelf graaf. Maar ik speel het spelletje nu even mee. Met een hand onder mijn hoofd raak ik in gedachte hoe ik zal beginnen.
“Wil het niet lukken,” vraagt Cecile na een tijdje op een geheel andere toon?

“Niet echt,” zeg ik. “Maar het komt wel goed!”

“Misschien kan ik je helpen,” zegt Cecile. Ik kijk op als ik merk dat ze blijft zitten. Met haar neus nog in een boek kijkt ze mij even over haar brilletje aan. Een glimlach die weer gelijk vertrekt als ik ook een glimlach laat zien. Ik probeer weer wat op papier te krijgen.

“Moet ik u nog helpen,” zegt Cecile weer terwijl ze blijft zitten. Ik kijk onder mijn wenkbrauwen en tussen mijn vingers door naar haar. Ik zie dat ze is gedraaid in haar stoel en een been over de armleuning heeft gelegd. Dit deed ze vroeger ook al en gelijk moet ik weer aan ons gesprekje bij haar thuis denken. Ze wrijft over haar scheenbeen en trekt daarbij haar jurk iets op. Een zwart stukje nylon wordt zichtbaar en ik moet even gaan verzitten. Nog steeds gluur ik tussen mijn vingers door naar juffrouw Cecile. Het lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan en vreemd genoeg kijk ik om mij heen naar andere klasgenoten. Niemand natuurlijk. We zijn ook al een jaar of twintig verder. Zoals ik al vertelde speel ik mee en steek ik mijn hand.

“Juf? Het wil niet echt lukken!”

“Wat wil niet lukken,” zegt Cecile terug en heel even zie ik een klein glimlachje. “Je opstel of wat anders?”

“Euh… mijn opstel juf,” zeg ik en gelijk bedenk ik ‘wat bedoeld ze met wat anders’. “Ik krijg geen beginnetje.”

“Hm… wil je een aanknopingspunt,” zegt ze en legt haar brilletje af. “Of wil je dat ik je help met het begin?”

“Ik zou graag hebben dat u mijn helpt met het begin,” zeg ik opgaand in mijn rol van leerling.

“Oké,” zegt Cecile na een tijdje stilte. “Jij schrijft dan als de donders je verhaaltje. En daarna mag jij mij trakteren!”

“Ja oké,” zeg ik met een lach. “Hoe gaat het begin beginnen?” Weer is ze stil en ze lijkt diep in gedachten te zijn. Ze staat op, loopt weer naar het raam en tuurt naar buiten.
“Oké,” zegt ze en gaat weer in de stoel zitten met een been over de armleuning. “Ik denk dat het een mooi begin is als jij…” Vanzelf kijk ik op waarom ze haar zin niet afmaakt. Voor mij op nog geen twee meter afstand zit juffrouw Cecile met haar jurk tot op haar knie opgetrokken. Stil kijk ik van haar halfhoge zwarte schoen naar haar knie die de zwarte nylonstof nog dunner uiteen trekt. Cecile kijkt me aan en snel kijk ik op mijn nog steeds lege A4 papiertje.

“Is er al een begin,” vraagt Cecile. “Of lukt het nog niet?” Ik weet even niet wat ik nu moet zeggen en Cecile vraagt of ik eens bij haar kan komen. Ik blijf zitten en kijk haar aan.

“Nee JohanT,” zegt ze weer op een strenge toon en met haar vinger naar de grond naast haar wijst. “Ik bedoel! Bij mij komen!” Ze zit weer in haar rol en ik sta op en ga naast haar staan. “Met je A4 meneertje,” zegt ze nog steeds streng. “En neem gelijk je stoel mee!” Ik pak het vel papier en mijn stoeltje op en ga weer naast haar staan. “Zitten,” beveelt ze en haar been buigt iets om mij de ruimte te geven om te gaan zitten. “Zo! Waar wil jij over schrijven? En kijk me aan als ik tegen je praat!”

“Sorry juf,” zeg ik weer in mijn rol die zo stilletjes aan irritant begint te worden. Ik draai mijn hoofd en kijk doordat ik een stukje lager zit net langs haar knie. Mijn ogen worden wel in de richting van haar knie getrokken maar ik kan het toch behoorlijk camoufleren.

“Wel JohanT,” zegt ze weer. “Wat gaan we schrijven.” Ik heb geen flauw idee en haal mijn schouders op. “Misschien kan ik een hint geven,” zegt Cecile weer en ze laat haar opgestoken kapsel los vallen. “Wat denk je nu?”

“Dat u mooi haar heeft juf,” zeg ik met een brok in mijn keel en een licht zwelling in mijn broek voel komen als Cecile ook nog eens over haar been wrijft.

“Vindt jij dat,” vraagt ze met een klein lachje. “Nou misschien heb je dan nu een mooie start. Of is het niet genoeg?” Of ze het expres doet of niet maar ineens voel ik haar kuit langs mijn rug wrijven. Ik negeer het en blijf rustig door schrijven met als start dat Juffrouw Cecile mooi donkerbruin haar heeft…
“Ben je klaar,” vraagt Cecile weer als ik even niet schrijf. Ik ben geen schrijver geworden en spelling is niet echt mijn ding.

“Ik weet even niet of ik het goed schrijf,” zeg ik en kijk op naar Cecile. “Kunt u even helpen?”

“Ja hoor,” zegt ze, steekt haar hand uit en zet haar brilletje op. “Geef maar met wat je hebt.” Ik rek me uit en geef het papiertje. Daarbij hang ik even tegen de leuning en half tegen de benen van Cecile. Ze zou toch zo langzaamaan wel een doodgevoel in haar been moeten hebben.

“Kijk JohanT,” begint ze weer terwijl ze iets op het blaadje krabbelt. Ik probeer mee te kijken wat niet echt wil lukken vanaf het stoeltje. Ik sta op en buig iets voorover en zie dat ze met een rode pen het een en ander corrigeert. Ze buigt schuin achterover en ik zie hoe haar stevige tieten in het witte blouseje trekken. Snel kijk ik omlaag en zie nu van bovenaf haar ontblote nylonbeen verdwijnen in de halfhoge schoen. Even wrijft ze met haar been langs mijn been en komt ze weer overeind met een blanco A4-papier. Heel even, heel vluchtig zie ik haar mij bekijken van boven naar beneden en weer terug. Ik hoop dat ze niet heeft gezien wat ik al even voel.

“Euh…mm… JohanT,” zegt ze glimlachend. “Ik vind dat het je goed afgaat. Op een paar spelfouten na, ga zo verder.”

“Dat is nu juist een probleem Cecile,” zeg ik. En gelijk word ik gecorrigeerd dat het juf of juffrouw is. Ik weet even niets meer.

“Juffrouw Cecile!” Ze lacht zachtjes en zet haar bril weer af.

“Ik ga je even helpen,” zegt ze. “Ga zitten en let op.” Ik neem weer plaats op het stoeltje en kijk naar Cecile die weer in gedachten is gezonken.

“Ja,” zegt ze ineens. “We maken het verhaaltje. Daarna gaan we op jouw kosten ergens eten en dan is het verhaaltje klaar. Oké?” Bedenkelijk kijk ik haar aan en stem in met het plan aangezien ik het spel zat wordt.

“Let op,” zegt Cecile nadat we het samen eens zijn om het snel af te ronden. Zittend op mijn stoeltje naast Cecile die hoger op haar eigen stoel zit, kijk ik hoe ze haar andere been ook over de armleuning wil leggen. Dit wordt verhinderd door mij en ik draai iets zodat ze het wel kan. Gelijk trekt ze haar rok omhoog tot op haar knieën.
Voor me zie ik na jaren gluren en diversen pogingen ineens de twee benen. De benen waar ik verschillende keren met natte vlekken in mijn broekje wakker van werd. Nu vanaf haar schoenen tot aan haar knieën, binnen handbereik nog wel; heb ik zicht op haar nog steeds goed gevormde benen.

“Een juiste hint,” vraagt Cecile die over haar benen wrijft. “Of is het nog geen goed begin.”

“Nou eh,” zeg ik gewoon heel brutaal en spuugzat van het spel. “Misschien moet u eens een betere hint geven. Of gewoon zeggen wat ik moet schrijven.”

“Ga eens staan,” zegt Cecile ineens met een lach. “Let op he! Wat ik je ga zeggen blijft onder ons!”

“Eh… ja oké,” zeg ik, nieuwsgierig wordend naar haar geheim.
“Luister en hou je mond,” gaat Cecile verder. “Toen die avond bij mij thuis was heel gezellig. We hebben gepraat over van alles en ook over wat jij altijd deed in de klas als je les kreeg van mij. Ik voel me zeer gevleid.”

“Graag gedaan,” zeg ik aarzelend.

“Ssst…” gaat ze weer verder terwijl ze zenuwachtig met haar pen begint te spelen. “Toen jij eigenlijk te veel op had ben jij in slaap gevallen. En euh...”

“Excuus voor dat,” zeg ik in de stilte van haar gesprek. “Het was niet mijn bedoeling om zo ver te gaan. Maar ik…”

“Hou alsjeblieft je mond,” roep Cecile. “In je slaap praat jij. En gezien jij me al het een en ander had verteld ben ik verder gaan vragen.” Ik kijk met een rood hoofd naar Cecile die nog steeds met haar pen bezig is.

“Ik sliep,” stamel ik met schaamte. Ik weet niet wat ik heb gezegd maar neem het me niet kwalijk als ik verkeerde dingen heb gezegd….”

“Luister nou eens,” roept ze nu ook met een rood hoofd. “In je slaap heb jij dingen gezegd van toen je waarschijnlijk hier op school zat. Samen met andere klasgenootjes hadden jullie bepaalde ideeën of fantasieën over mij. Nu gaan wij samen een verhaaltje maken!”

“Ik begrijp er niets van,” roep ik nog verbaasder en roder dan ik al was. “Wat wilt u nu?” “Jullie hadden fantasieën maar ik ook,” zegt ze ineens en ze gooit de pen op de tafel gooit. Nu wrijft ze over de binnenkant van haar dij. “Schrijf je fantasie over mij op!”

“Cecile,” roep ik iets te hard. “En kom nu niet weer aan met juf of juffrouw. Neen! Nu is het gewoon Cecile. Wat ik waarschijnlijk heb gedroomd en heb verteld was iets van toen. Nu zijn we allebei ouder en waarschijnlijk; als ik nu les zou krijgen zou ik het ook doen. Maar het is een fantasie, een droom!”

“Ik had ook zo’n droom,” roept Cecile nu nog harder dan ik, waarna ik haar verbaasd en vragend aankijk.

“Ja. Ik fantaseerde weleens over een leerling na laten blijven. En dan…! De rest vul je zelf maar in. Ik heb het nooit gedaan omdat het strafbaar is. Maar nu zou ik…” Ze maakt haar zin niet af maar trekt haar rok op haar bovenbeen en blijft met een hand tussen haar knieën zitten. Terwijl ze dit doet woelt ze met haar andere hand door haar haren en kijkt mij doordringend aan. Ik kijk haar aan en voel dat ik weer een harde begin te krijgen. Snel probeer ik de bult in mijn broek te verbergen.
“Zo meneertje,” zegt Cecile weer streng maar met een glimlach en ze laat duidelijk merken wat ze het heeft gezien. “Zullen we eens verder gaan?”

“Cecile”, zeg ik en draai mij, om te gaan zitten. “Ik be…”

“Juf Cecile is het,” zegt ze streng met een kleine glimlach. “Blijf staan! Pak je pen en let op,” gaat ze streng verder terwijl ik de balpen van het tafelblad pak. “Niet die balpen. Jouw vulpen!”

“Vulpen?” Vraag ik verbaasd en kijk rond naar een andere pen? Gelijk hoor ik dezelfde woorden van Cecile en voel ik een been tegen de bult in mijn broek.

“Jouw vulpen,” zegt ze en met beide handen tussen haar benen haar rok verder opschuivend. “Ik wil dat jij jouw vulpen pakt!” Ik kijk en lach als ze met beide handen verder onder haar rok wrijft en haar benen iets spreid.

“Juffrouw Cecile,” zeg ik lachend nu ik dit hele tafereel ineens begrijp. Hoe stom kan je zijn denk ik bij mezelf. Je oud juf, die straf geeft terwijl je al jaren van school bent. Een bekentenis laten schrijven wat ik eerst dacht dat het zou worden, werkt natuurlijk ook niet na al die jaren. Mijn oprechte gesprekken toen ik aangeschoten was. Weet ik veel wat ik nog meer heb gezegd in mijn slaap. Uit eten na de zogenaamde strafregels. En… Wat stom van me!
“Juf,” ga ik verder en zie hoe Cecile nog verder onder haar rok is gegaan. “Hoe veel moet ik dan schrijven?”

“Hm…,” zucht ze zacht. “Tot je niet… mm… niet meer kan!”

“En waarover dan,” vraag ik weer. De ogen van Cecile schieten even vuur als ze haar ogen even opent. Gelijk begint ze te lachen en trekt haar rok nog verder op.

“Genoeg inspiratie?” zucht ze, als ze met nog een hand onder haar rok verdwijnt. “Of heb je misschien meer nodig?” Langzaam maakt ze twee knoopjes van haar blouse los. “Meer?” Zucht ze. Mijn lul is ondertussen keihard geworden en klemt behoorlijk in mijn broek. “Meer?” Kreunt ze zacht en de bekende bewegingen onder haar rok verraden wat ze doet. “Je heb nog steeds niet je pen gepakt!”

“Sorry juf,” zeg ik terwijl ik mijn knoopjes van mijn broek openmaakt.

“Heb je meer nodig,” vraagt Cecile die haar benen wat wijder uit elkaar legt. “Kom leg je hand maar op mijn been.” Met een hand maak ik mijn broek verder open terwijl ik zacht mijn hand op het bovenbeen van Cecile leg. “Kom maar verder,” kreunt ze zacht en kijkt hoe ik mijn broek laat zakken. “Mm… goed gevuld. Kijk maar hoe veel meer je nodig heb voor een… oh… verhaaltje.” Ik leg mijn ander hand op haar andere been en kijk haar aan. “Kom verder,” zucht ze diep en trekt mijn handen aan mijn pols verder onder haar rok. “Kom ik wil een goed verhaal.” Mijn handen glijden over de gladde nylonstof en haar rok schuift op mijn armen mee verder omhoog. Een rand voel ik niet en met mijn andere hand voel ik nog steeds nylonstof. Nieuwsgierig til ik met mijn arm haar rok op en gelijk legt Cecile een hand over haar kruis.

“Stoppen?” Vraag ik? Ze schudt nee en spreidt haar benen nog iets verder. Haar rok schuif ik verder omhoog en dan zie ik ineens een panty in de vorm van kousen met een jarretel. Dit is alleen een geheel als een panty.

“Ik eh,” zucht Cecile. “Ik… eh wist niet of… Ik heb nog nooit zo’n soort panty gekocht. Ik oh… is het goed?”

“Goed!” Zeg ik. “Het is supergeil!”

“Zeker weten,” zucht ze opgelucht. “Ik heb zoiets nog nooit durven te kopen en…”

“Sssttt juf Cecile,” zeg ik en leg een wijsvinger over haar mond. “Het is echt super. Kijk maar, wijs ik naar het vochtige plekje in mijn boxer. Genoeg bewijs juf?”

“Oh… ja ha…,” zucht Cecile weer terwijl ze flink in haar kruisje wrijft. “Ik geloof je!”
Gelijk hapt ze over mijn vinger en zuigt erop terwijl ze mijn andere hand weer op haar been legt. Zacht schuift ze mijn hand hoger op haar been tot op het blote stukje huid in haar lies. Ze kijkt me aan terwijl ze op mijn vinger zuigt. Ik duw mijn vingers onder het randje van haar slip door. Een kleine rilling schiet door haar heen. Als ik terug wil trekken houdt ze mijn hand tegen en duwt hem verder tegen haar kruis. Ik voel een vochtige warme plek aan de binnenzijde van haar slip en draai mijn hand om. Cecile ligt met gesloten ogen en heeft de hand waarvan ze net een vinger in haar mond had beet.
“Weet je het zeker,” vraag ik nogmaals als ik haar iets angstige gezicht zie. “Geeft niets hoor!”

“Neen, nee,” zucht ze diep. “Ik euh… het… Ik vind het erg oh… Spannend! Ik euh… Het is lang geleden snap je dat euh…”

“Ja, ik snap u juf Cecile,” zeg ik zacht en geef een kus in haar nek. Ze lacht en holt haar rug.

“Wil jij nog wel,” zegt ze zacht vlak bij mijn oor. “Zo’n oude juffrouw als ik bedoel ik?” Ik zeg niets maar duw mijn nog steeds gevangen lul tegen haar bovenbeen en pak met beide handen haar volle tieten beet.

“Ik wel,” zucht ik diep terwijl ik nog een keer mijn stijve tegen haar bovenbeen duw. Gelijk voel ik hoe ze met een hand de onderste knoopjes van mijn overhemd opent. Haar andere hand zoekt het elastiekrandje van mijn boxer. Snel verdwijnen haar vingers achter het randje als ze hem heeft gevonden. Knedend in haar zware tieten voel ik hoe een vinger over mijn natte eikel glijdt. Net zo snel verdwijnen de vingers van haar andere hand achter het elastiekrandje waarna bijna gelijk mijn lul wordt ontbloot.

“Euh… mm…” kreun ik diep als ze mijn lul beetpakt. “Lekker juffrouw” Trekkend aan mijn stijve laat ik een hand omlaag glijden naar haar slip. Met twee vingers achter het kruisstukje trek ik het vochtige stukje stof opzij. Cecile kijkt me aan als ze mijn stijve door haar handen laat glijden. Vlakbij hoog tussen haar bovenbenen zie ik een kaal kutje die bijna wordt bedolven door de steeds terugvallende rok.

“Oh… oh… Juf dit gaat het zo niet worden,” kreun ik zacht.”

“Nee he,” lacht ze en stopt met trekken.

“Zal ik…” Gelijk draai ik haar met stoel en al zo dat een been op haar tafelrand kan steunen en de andere over de armleuning of met haar voet op het stoeltje kan steunen.
“Hm…,” kreunt ze zacht als ik haar rok ver over haar middel gooi. “Dit is beter ja!” Gelijk pakt ze mijn stijve en begint weer te trekken. Mijn natte eikel laat een paar vlekken achter op de zwarte panty en Cecile probeert ze weg te vegen. “Gaat in de was wel weg,” zucht ze!

“Oh… Juffrouw Cecile,” kreun ik als ze met haar nagel net onder mijn eikel draait. “Ik oh… koop wel nieuwe voor u!”

“Is het zo lekker meneertje,” lacht ze terwijl ze mijn eikel omlaag duwt. “Geef mij dan ook een goed gevoel?” Ik pak haar bij beide bovenbenen beet en laat haar mijn eikel tussen haar natte kutlippen begeleiden. “Ja,” kreunt ze zacht vlak bij mijn oor. “Daar in meneertje!” Met een korte stoot schuif ik mijn lul in de warme en zeiknatte doos van mijn oud juf Cecile.

“Oh! Oh…!” Gilt Cecile als ik verder door stoot en gelijk terugtrek. “Oh! Ha… Ja!” Ik pak haar bovenbenen nog wat steviger beet en begin met lange krachtige stoten Cecile te neuken. “Oh… Johan,” gilt Cecile. “Dit is zo… lang… zo lang… geleden. Ik… Oh… Ga Komen! Oh… Ja! Oh… Oh! Ja… ha…ha… aa!” Een klemmend gevoel rond mijn stijve en een rilling volgen gelijk na de laatste kreun. Langzaam laat Cecile mijn stijve glippen.
“Oh! Johan,” rilt Cecile nog een keer. “Dit was heerlijk zeg. Na al die jaren. Tjonge heerlijk! En jij?” Ik schud nee en trek rustig aan mijn stijve. Ik had vanochtend mijn zak nog geleegd met het beeld van een lekker meisje uit de film van gisterenavond. Nu had ik het voordeel dat ik het klaarkomen goed kan tegenhouden wat soms echt een genot was voor mijn afspraakjes. “Neen, nog niet,” lach ik terwijl ik mijn stijve in haar hand leg. Gelijk gaat ze verder met trekken. Met lange halen en draaibewegingen laat ze mijn stijve door haar handen glijden. “Zal ik eh…,” vraagt ze en ze met een vinger over mijn eikel rolt? Ze maakt haar zin niet af maar zakt wel voorover en neemt mijn stijve in haar mond.

“Oh ja!” Kreun ik als ze ook nog eens mijn zak kneed en likt. “Oh… Juf Cecile toch!” Ze lacht even en gooit haar hoofd opzij om mijn zak op te zuigen. “Oh ja juffie,” kreun ik en haar lange bruine haren uit haar gezicht veegt. “Oh ja lekker diep juf!” Wat een geil gezicht zo. Juffrouw Cecile die langzaam mijn lul in en uit haar mond laat glijden. Ze kijkt iets op en laat dan ineens mijn lul ver achter haar keel in glijden. Gelijk begint ze te kokken en trekt ze direct terug. “Sorry,” puft ze. “Zo diep kan ik niet!” Gelijk neemt ze mijn lul weer in haar mond trekkend en pijpend verwent ze mij verder. “Pff…,” zucht Cecile terwijl ze al trekkend overeind komt. “Ik krijg kramp in mijn kaken.”

Ze wil opstaan en gelijk draai ik haar voorover op haar bureautafel en trek ik haar rok over haar billen. Haar slip krijg ik gelukkig snel omlaag en achterlangs lik ik even langs haar nog natte kutje.

“Oh nee,” kreunt ze gelijk als ik mijn vinger in haar soppende kutje duw en mijn tong langs haar billen omhoog trek. “Niet in mijn kontje!” Ik moet lachen en laat mijn vinger over haar kontgaatje glijden. “Oeh! Nee JohanT,” gilt ze.
Ik pak haar in de middel beet en duw mijn eikel omhoog tussen haar natte lipjes in. “Oh…,” kreunt Cecile weer en ontspant als ze mijn stijve achterlangs haar kutje voelt opvullen. “Ik… dacht dat… mijn kontje… wilde nemen! Oh… lekker Johan! Ga je… dan ook komen?”

“Kom,” zeg ik terwijl ik langzaam stotend Cecile naar het kleine stoeltje laat draaien. “Oh… ja! Juf… ja… pak die… stoel!” Ze begrijpt me en buigt verder voorover als ze steun zoekt op het lage stoeltje.

“Oh… Johan,” gilt Cecile. “Hij gaat… nog… Ja! Dieper JohanT!” Steeds harder en krachtiger stoot ik diep in het kutje van juffrouw Cecile. De gedachten dat ik hier vroeger over droomde. Nu de muffe lucht van het lokaal ruik en dan toch nog mijn juffrouw Cecile mag neuken, laten mij ook komen.

“Oh… Cecile,” kreun ik na de laatste druppels diep in de lekkende kut van Cecile te hebben gespuwd. “Mijn vulpen is leeg!”

JohanT
Vervolg morgen  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1872

Het is mij teveel

JohanT.Geplaatst door My 4Fingers wo, april 26, 2017 13:45:10

HET IS MET TE VEEL

Op een mooie zonnige middag zat ik in de tuin bij mijn beste vriend Erik. Erik en ik kenden elkaar al van de middelbare school en daarna hebben we samen gestudeerd. Nu we begin 30 zijn heeft onze vriendschap nog niets aan kracht ingeboet. Ook niet door de vele vriendinnen die in de loop der jaren voorbij zijn gekomen. Alhoewel ik het toch nooit echt leuk heb gevonden dat hij Rozet ‘kreeg’. Ook ik had een oogje op haar. Erik en ik zaten samen met Rozet, zijn vrouw, in de tuin koffie te drinken en wat te praten over koetjes en kalfjes. Rozet was een aantrekkelijke blondine met bruine ogen en kort haar. Ze was gekleed in een zwarte bikini met daarover half- open een lichtblauw overhemd van Erik. Ze zag er zeer opwindend uit. Erik en Rozet kregen tijdens hun studententijd een relatie. Het was me nog steeds niet duidelijk waarom ze voor hem had gekozen en niet voor mij. Of wist ze niet dat ik toen verliefd op haar was? Dat kon toch bijna niet.

Plotseling ging de telefoon. Erik griste zijn mobiel uit zijn borstzakje alsof hij op het belletje zat te wachten. Het gesprek was kort en eindigde met “Ik kom er zo aan”. “Sorry, jongens, ik moet weg, dat krijg je als eigen baas” zei Erik en weg was hij.

“Dat gebeurt nu zo vaak. Uren blijft hij weg,” verzuchtte Rozet.

“Hoe kan hij nu zo’n mooie vrouw lang alleen laten,” vroeg ik ironisch.

“En dan nog wel met zijn beste vriend!,” antwoordde Rozet schalks. “Jij nog wat drinken?”. Zonder mijn antwoord af te wachten pakte ze de glazen en liep naar de keuken. Ik keek haar na. Rozet was nog steeds een mooie vrouw. Slanke benen met lekkere stevige billen, een sensuele mond en naar verhouding grote borsten. Het leek alsof ze voelde dat ik naar haar keek, net of ze met opzet draaide met haar kontje. Ik verzonk in gedachten; ‘Ach… had ik toen maar, jaren terug op dat feest’.

Ik schrok op toen Rozet terugkwam met twee flesjes bier. Haar borsten schommelden toen ze terugliep naar haar stoel. Toen ze me het flesje aanreikte zag ik dat ze haar bikini had uitgedaan. De bovenste knoopjes van haar blouse waren los en ze gunde me een blik op haar gebruinde borsten. Ik slikte.

“Proost” zei ze en ze nam een slok uit het flesje, daarna likte ze langs de flesrand. “Proost en ik nam gauw een slok. ‘Ik droom toch niet? Het lijkt net of ze me hier zit op te geilen’ dacht ik bij mezelf. Ze trok haar benen op en zette haar hielen bij elkaar op de rand van het zitgedeelte van de bank. Ze zat met de knieën van me af en ik zag haar mooie benen. Ik begon het warm te krijgen.

“Mag ik je een vraag stellen?”

“Ga je gang,” antwoordde ik.

“Waarom heb jij eigenlijk geen nieuwe vriendin, na Sylvia? De directheid van de vraag overviel me en ik verslikte me bijna in mijn bier. Rozet zag het en zei: “Het verbaast me, zo’n leuke vent als jij”. Daarbij keek ze me recht in mij ogen om vervolgens me van top tot teen op te nemen.

“Sylvia was heel bijzonder, we hadden het heerlijk samen in alle opzichten. Maar ja, uiteindelijk voelde ze zich toch meer aangetrokken tot een vrouw. Ze wilde dat niet combineren met een relatie met mij”. Het verbaasde me dat ik dit zomaar aan haar kon vertellen. Sylvia had me deze mededeling zo’n jaar geleden gedaan en was vervolgens vertrokken. Voor welke vrouw wist ik nog steeds niet. “Bovendien,” vervolgde ik “hebben mijn vrienden, en met name Erik, inmiddels alle mooie vrouwen ingepikt”.

“Nou ja gepikt,” zei ze, “ik kan nog wel wat hebben hoor”. Ze keek me aan met een geile blik.

Ze ging voor me staan en knoopte langzaam haar blouse verder open. “Volgens mij ben jij een echte borstenman” zei ze en ze duwde haar stevige bollen in mijn gezicht. Ik twijfelde even, maar toen ze langzaam haar borsten heen en weer schudde kon ik me niet meer bedwingen. Ik drukte ze tegen elkaar met mijn handen en begon haar tepels om beurten te likken. Ik beet zachtjes in haar harde knoppen en draaide ze rond tussen duim en wijsvinger. ‘Ja, ik ben een borstenman’, dacht ik bij mezelf. Ze kreunde zachtjes en fluisterde.

“Ga eens staan”. Ik stond op. Rozet trok mijn poloshirt over mijn hoofd. We keken elkaar in de ogen en onze monden raakten elkaar. Onze tongen stoeiden, haar handen streelden mijn rug. Ik trok haar blouse over haar armen omlaag en ging met mijn nagels over haar ruggengraat Ik streelde haar billen en drukte haar onderlichaam dichter tegen me aan. Onze monden maakten zich los. “Oh Rozet ik...”

“Ssttt…, fluisterde ze, “niets zeggen”. Ze zoende mijn hals, haar handen streelden mijn schouders en daarna mijn rug. Mijn handen gingen via haar billen over haar buik omhoog naar haar borsten. Ik ‘woog’ ze met mijn handen om ze daarna te kneden met mijn duimen over haar tepels. Rozet streelde mijn borst en mijn tepels. Die zijn zeer gevoelig. Ze likte aan mijn linker tepel en zoog zachtjes. “Hm… lekker”. Terwijl ze met mijn tepels speelde knoopte ze mijn broek los. Ze trok de broek gelijk met mijn slip op mijn enkels. Ik stapte eruit. Ze drukte haar harde tepels tegen mijn borst en met haar linkerhand streelde ze mijn zak en ballen. Langzaam schoof ze naar beneden. Haar harde tepels streelden mijn lijf. Een heerlijke sensatie. Ondertussen bleef ze mijn tepels masseren met haar duim en wijsvinger. Ik had veel fantasieën over Rozet gehad, maar dit overtrof alles. Ze ging verder naar beneden en nam mijn harde paal tussen haar borsten. Ik drukte ze bij elkaar en maakte voorzichtig stoot bewegingen.

“Ja… ah… toe dan,” spoorde ze me aan en ze kneep daarbij in mijn tepels. Ik stootte harder en mijn pik zwol verder. Oh… ho… wat was dit lekker. Het leek alsof ze precies wist wat ik lekker vond. ‘Die Erik boft,” dacht ik bij mezelf. Ze liet zich op haar knieën zakken en begon mijn paal te likken.

Ze nam mijn eikel tussen haar warme lippen en zoog mijn paal dieper haar mondje in. Met haar linkerhand kon ze nog net mijn linker tepel strelen, haar rechterhand kneedde mijn ballen. Ik nam haar harde tepels tussen duim en wijsvinger en draaide ze rond. Ze pijpte me op het ritme van mijn draaien. Precies zoals ik het graag had. Mijn pik begon te kloppen.

“Oh Rozet, ik ga komen,” kreunde ik. Ik wilde me terugtrekken, maar ze liet het niet toe. Ze legde haar handen op mijn billen en begon me sneller en harder te pijpen. Ik greep me vast in haar korte haren en na een paar korte felle stoten kwam ik klaar. Mijn zaad spoot haar mondje in en ze slikte. Mijn pik klopte na en ze kneep ook de laatste druppels eruit. Ze zoog en likte mijn eikel schoon. Ze keek omhoog en haar ogen glimlachten.

Rozet liet zich achterover vallen in het gras. Goddelijk lag ze daar. Rozet, de vrouw waar ik altijd naar had verlangd. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten en duwde zachtjes haar benen uit elkaar. Ik streelde met mijn nagels de binnenkant van haar dijen. Ze kreunde. Ik had voor het eerst uitzicht op haar kutje. Geschoren, met aan de bovenkant nog een plukje haar. Prachtig. Haar geil druppelde op haar lipjes. Mijn nagels gingen wat harder over haar dijen. Ze kreeg kippenvel. Mijn armen schoven onder haar benen door over haar buik richting haar borsten. Ik zoende en likte de binnenkant van haar linkerdij. Ik gaf een kusje op haar kutje en begon haar borsten te kneden. Mijn tong ging door haar lipjes en over haar clitje. Ze sidderde even.

“Oh…oh… lekker,” fluisterde ze. Ik zoog aan haar clitje. Daarna gleed mijn tong weer door haar speeltje. Ik trok zachtjes aan haar tepels. Ik neukte haar met mijn tong en nam haar clitje vervolgen tussen mijn lippen. Ik wisselde af en speelde met d’r clit. Rozet begon zwaarder te ademen en heftiger te kreunen. Het puntje van mijn tong flitste over haar clit en ze begin te schokken. Haar spieren spanden zich en ze drukte haarbenen bij elkaar. Mij hoofd zat klem, maar ik bleef likken.

“Ja… ah… oh… ja… ja… mm…”. Even later ontspande ze en trok me aan mij haren naar haar toe.

“Lekker,” fluisterde ze, “bedankt”.

“Jij ook bedankt” zei ik zacht. Haar hand gleed richting mijn pik. Die was inmiddels al weer hard geworden. “Ik vind het zeer opwindend een vrouw te bevredigen,” zei ik.

“Ik weet het,” antwoordde ze. Als je me wilt neuken, moeten we naar binnen, want daar liggen de condooms”. Voordat ik van verbazing was bekomen, was ze al bijna in het huis.

Ik liep snel achter haar aan. Ik begreep er niks van. Ze was altijd enigszins afstandelijk tegen me geweest en nu verleidde ze me, de beste vriend van haar man. Waarom? Kwam ze tekort bij Erik? Toen ik haar slaapkamer binnenkwam zat ze op haar knieën met haar benen wijd. Ze lachte naar me.

“Kom maar mannetje, ik weet wel wat jij wilt”. Ik stond aan de rand van het bed. “Hm… die moet nog wat harder” en ze begon me te pijpen. Ik kneedde haar heerlijke tieten. Ik voelde haar tepels verstijven. Ze stopte met pijpen en vroeg me te gaan liggen. Ze nam een condoom uit het nachtkastje en maakte de verpakking open. “Sorry, lieve Jan, maar ik gebruik geen pil en ik wil geen kindjes”.

“Maakt niet uit,” antwoordde ik. Routineus rolde ze het condoom over mijn paal. Vervolgens ging ze schrijlings op mij zitten, pakte mijn pik leidde hem naar binnen. Even stopte ze toen ik helemaal in haar was en daarna begon ze zachtjes te rijden. Ze sloot haar ogen en rechtte haar rug. Op die manier zat ik zo diep mogelijk in haar. Haar tieten priemden naar voor. Ze versnelde wat en haar prachtige grote borsten deinden. Ik pakte die heerlijke prammen. “Ik zei toch, een borstenman,” kreunde ze. Met haar linkerhand streelde ze mijn buik. Haar rechterhand speelde met mijn ballen. Ik duwde mijn duim tegen haar clit aan. Ze kreunde opnieuw en begon me sneller te neuken. Want dat was het, zij neukte mij op een manier die ik het liefste had. ‘She’s the boss,’ flitste door mijn hoofd. Ze zette haar handen naast mijn schouders. Haar borsten bungelden voor mijn gezicht heen en weer. Ze liet mijn paal bijna uit haar kutje gaan om hem vervolgens weer diep in haar te laten dringen. Ik pakte haar billen en verhoogde het tempo nog wat. Ze begon sneller te ademen, haar mond open en haar ogen gesloten

“Hm… mm… lekker,” smoorde ze. Haar tong ging langs haar lippen. Ik trok haar billen wat uit elkaar en sloeg erop. “O… oh, ja, toe dan…” Met mijn wijsvinger streelde ik haar aarsje. Ik duwde mijn vinger zachtjes in haar kontgaatje. Haar kutje spande zich en met een gil kwam ze klaar. Ik stootte nog twee keer en toen liet ze zich uitgeput op me vallen.

“Oh Jan, wat lekker. Ik wist dat het lekker zou zijn met je, maar dit”.

“Ik ben nog niet klaar met je wijfie, fluisterde ik. Ooit heb ik mijn kans laten lopen, maar dat gebeurt me geen tweede keer.

“Toen op het feest bedoel je?” Rozet keek me tegelijk vragend, uitdagend en geil aan. “Ga eens op je handen en knieën,” zei ik. Ze deed wat ik vroeg. Ik ging achter haar zitten en duwde mijn pik opnieuw in haar natte spleetje. Ik trok haar aan haar heupen naar me toe. Haar borsten schommelden. Wat een heerlijk geil gezicht. Nu eindelijk neukte ik haar in plaats van omgekeerd. Ik neukte met lange rustige halen. Ik wilde lang genieten van haar, van Rozet, de vrouw die ik heimelijk al zo lang begeerde. Bij elke stoot gaf Rozet wat tegendruk door haar kontje naar achteren te duwen. Ik trok haar billen wat van elkaar en streelde met mijn duim langs haar kontgaatje. Ik masseerde het gaatje en duwde mijn duim voorzichtig naar binnen.

“Oh ja… Jan, neuk me alsjeblieft in mijn kontje”. Ik trok mijn pik uit haar kutje en zette mijn eikel tegen haar kontgaatje. Ze duwde haar kontje achteruit en langzaam schoof het topje van mijn eikel naar binnen. Ik pakte haar heupen en trok haar voorzichtig verder over mijn paal. Toen ik helemaal binnen was wachtte ik even. Langzaam begon ik te stoten. Hijgend en kreunend zei ze, “Jan, ah… ha…, het nachtkastje”. Ik trok het deurtje open en zag een enorme dildo liggen. Ik begreep wat ze wilde. Ik pakte de dildo en hield hem voor haar natte poes. Toen ik hard in haar kontje stootte, duwde ik de dildo in haar natte kutje. Ik neukte haar met lange halen in haar kontje en met snelle bewegingen neukte ik met de dildo haar kutje. Ze gilde, kreunde, vloekte en smeekte. Het leek alsof golven van orgasmen door haar lijf sidderden. Ik hield het ook niet lang meer.

“Oh Rozet, wat lekker. Ik ga komen,” kreunde ik.

“Nee, wacht nog even. Ik wil dat je het echt lekker hebt”. Ze trok de dildo uit haar kutje en schoof naar voren. Mijn keiharde paal floepte uit haar kontje. Ze pakte het condoom en rolde het van mijn pik. “Kom... tussen mijn tieten,” hijgde ze. Ze ging op haar rug liggen en ik ging schrijlings over haar heen zitten. Ik legde mijn pik tussen haar borsten. Ze duwde haar borsten bij elkaar en ik begon met lange halen te stoten. Steeds als mijn kloppende eikel boven haar borsten uitkwam, probeerde zeer even aan te likken. Het was net of Rozet mijn seksvoorkeuren kende. Mijn pik begon te kloppen en na een paar stoten kwam ik klaar. De klodders spermakwamen over het gezicht van Rozet en in haar haar. Ze kneep de druppels uit mijn eikel en likte hem schoon.

“Oh… Rozet dat was zalig, zo lekker heb ik nog nooit gevreeën”.

“Ook niet met Sylvia,” vroeg ze, maar de vraag drong nauwelijks tot me door. Ik liet me naast haar op het bed vallen.

“Had ik maar doorgepakt op dat feest,” verzuchtte ik.

“Nee Jan, dat was niks geworden” hoorde ik haar zeggen.

“Maar waarom nu dan wel? Omdat je tekort komt bij Erik?” Vroeg ik verbaasd en een beetje beledigd.

“Wil je het echt weten?” Vroeg ze zacht.

“Ja natuurlijk wil ik het weten”.

“Ik ben de vrouw waarvoor Sylvia je heeft verlaten” zei ze. Ik staarde haar verbijsterd aan. “Ze heeft me verteld over jullie vrijpartijen, wat jij deed om het haar naar de zin te maken en ze heeft me alles verteld over je voorkeursplekjes en zo. Ze is niet weggegaan omdat het vrijen niet goed was. Om de een of andere reden kon ze je niet delen, denk ik”.

Ik wist niet wat is moest zeggen. Ik had geneukt met de vrouw van mijn dromen, op een manier die ik nooit had durven dromen en ze blijkt mijn concurrent op liefdesgebied te zijn. Ik staarde voor me uit. Rozet pakte mijn hoofd tussen haar handen en zoende me. “Ik heb het hier van tevoren met Sylvia over gehad, ze wilde graag dat ik dit deed. En ik wilde het ook graag. En het was heerlijk”.

Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ik ben de kamer uitgelopen, heb mijn kleren uit de tuin gepakt en ben weggegaan. Tot op de dag van vandaag heb ik Sylvia, Rozet en Erik niet meer gezien of gesproken. De gedachtegang wat, waarom… en wat uit de antwoorden op deze vragen zou kunnen volgen… Het is met te veel.

JohanT

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1798

ZELFBEDROG

JohanT.Geplaatst door My 4Fingers zo, maart 26, 2017 15:24:43

ZELFBEDROG

Ze zat daar op een terrasje in het zonnige Italië achter een kopje koffie. Ze droeg een pruik en een bril die ook niet normaal de hare was. Ze is namelijk haar man in België ontvlucht. Aan de overkant van de straat staat een man, die haar al een paar dagen onopvallend in de gaten houdt. Vandaag had hij de stoute schoenen aangetrokken, en vroeg of hij bij haar mocht komen zitten. Eerst schrok ze er van, en als hij haar op de man af vroeg of zij Linda Bosuit was, wist ze helemaal niet meer waar ze het had. Even probeerde ze er nog om te liegen, maar hij had haar door.

"Doe alles met me wat je wilt, maar laat m'n man niet weten waar ik ben. Het is zo'n perverse smeerlap. Hij liet me neuken door de staljongens in de smerige varkensstal, vol met varkensschijt. Dat deed voor mij de deur dicht. Ik ben gevlucht met een aardig sommetje, zodat ik het hier wel een tijd uit kan zingen in het warme Italië. Maar nu ben ik toch ontdekt, dus wat zullen we gaan doen, naar mijn appartement dan maar?" Daar kreeg hij letterlijk geen woord tussen.

Daar aangekomen zakte hij achterover in het zacht lederen bankstel, terwijl zij vast naar boven ging om zich om te kleden. Eigenlijk kon hij het als voyeur niet laten om naar boven te sluipen. Daar stond ze. Haar blonde haar was niet echt, nee ze was een prachtige brunette. En oh… wat stond dat sexy zwarte ondergoed setje haar fantastisch! Een mooi gevulde zwart kanten BH, een minuscuul zwart slipje, een opwindende jarretelgordel met een paar kanten kousen om de fantastische, niet te beschrijven, lange slanke benen. In de spiegel had ze hem aan zien komen, maar ze was niet bang van hem. Hij nam haar in zijn armen en haar lippen zochten de zijne. Ze werd op het bed gelegd en hij maakte haar BH los. Zijn warme handen pakten de mooie volle borsten en zijn mond ging richting tepel. Hij likte er eens aan en een rilling van genot schoot door haar lichaam. Al zoenend en likkend zakten zijn handen over haar heerlijke lichaam naar beneden. Ze schokte van genot onder zijn streling. Bij haar onderbuik aangekomen, gleden zijn handen in haar slipje. Hij woelde wat over haar venusheuvel en zakte af met het slipje in zijn handen.

Ze deed haar benen uit elkaar en alsof hij er op had gewacht, begroef hij zich in haar holletje. Heerlijk wat een kut had die meid, wat een zak is die man, om haar zomaar te verwaarlozen. Heerlijk die warme kittelaar. Hij zoog er eens flink aan, zijn tong gleed van boven naar beneden haar gaatje in. Intussen had ze zijn broek al uit getrokken en zijn inmiddels flink gezwollen leuter te pakken gekregen. Ze begon er heftig aan te sabbelen. Toen de eikel zo vochtig was geworden van haar gelik, liet ze hem helemaal naar binnen glijden. Ze zoog zijn hele staaf naar binnen. Haar handen rommelden wat onder zijn ballen en zijn pik was tot aan haar handen in haar mond verdwenen. Dat was nog eens een deep-throat behandeling. Zijn eikel bonsde in haar keel, terwijl hij al met drie vingers in haar kutje aan het roeren was. Dat stel was nog eens lekker bezig.

Ze was blij dat hij had toegestemd om de zaak in bed te regelen. Ze beleefde nu eindelijk zelf ook eens lol aan seks. Met haar man was dat dus wel even anders. Die dwong haar altijd tot van die perverse handelingen waarvan ze echt helemaal niet goed werd.

"Steek die dikke pik hier in alsjeblieft!" En ze hield haar kut wijd open. "Neem me ik ben er voor jou, ik wil klaarkomen, ik voel dat het gaat lukken, oh… wat een heerlijk gevoel, dat heb ik echt jaren gemist!"

Oh wat was die meid nat. Hij haalde zijn lul er uit om die eerst nog eens af te drogen. Het werd hem allemaal een beetje te glad. Ze droop werkelijk van geiligheid. Hij nam zijn lul en stopte die weer terug in het warme gladde holletje, waar hij hem net uit had gehaald. Met zijn warme eikel wreef hij nog eens langs haar gezwollen kittelaar en floepte in en uit haar liefdesgrot.

"Ik wil dat je in m'n mond spuit", kermde ze. Hij haalde zijn pik uit de positie en liet haar doen waar ze zin in had. Hij was al een beetje vermoeid geraakt, dus ze mocht doen waar ze zin in had, als hij maar kon spuiten. Op zijn rug liggend ging zij aan de slag met zijn slagwapen en ze zoog als een bezetene op zijn dikke pik die op klappen stond. Haar hand maakte op en neer gaande bewegingen, dan weer langzaam, dan weer wat sneller. Even deed ze net of ze wilde stoppen en dan zoog ze zonder handen die hele pik weer naar binnen. Hij hield het bijna niet meer. Ze versnelde het tempo weer en voelde aan het kloppen van zijn dikke, dat het er aan zat te komen. Daar was het, hij spoot haar hele mond vol, ze liep er van over, maar ze likte alles op. Gek op sperma, heerlijk warm. Wat een meid. Dat was nog eens een zaakje afmaken.

Toen werd ik wakker. Ik had gedroomd dat ik een detective was die een echtgenote op moest sporen. Hee, m'n lakens waren helemaal nat. Had ik zo liggen zweten?

JohanT

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1772

VOOR EEN LUL EN EEN JOINT

JohanT.Geplaatst door My 4Fingers do, november 03, 2016 12:10:58

VOOR EEN LUL EN EEN JOINT

Na mijn scheiding kwam ik in een nieuwbouwwoning van een grote sociale wijk terecht. Ik woon in de een na laatste woning. Naast mij in de hoekwoning woonde een gezin met 3 meiden, 2 waren het huis al uit alleen de jongste woonde nog thuis. De ouders van waren beide heel stevig gebouwd en zijn in de 50. Ook de 2 dochters die het huis uit zijn hebben een stevig postuur, alleen de jongste is 20 jaar en erg slank.
Met mijn 30 jaar vond ik het ook wel leuk om een praatje te maken met haar. Ik begreep van haar ouders wel dat ze heel wat te stellen met haar. In weekend kwam ze vaak pas tegen de ochtend thuis, met iedere keer weer een ander vriendje.

In het weekend rook ik graag een jointje, zit dan lekker thuis te roken onder het kijken naar een porno en trek mijzelf er heerlijk op af. Zo ook vorige zaterdagmiddag. Weer een paar jointjes in de coffeeshop, en wie zat er ook, mijn buurmeisje. Ze was er met een vriendin en schrok toen ze mij zag. Ze kwam gelijk op mij af.

“Niet tegen mijn ouders zeggen hoor, anders kom ik het weekend niet meer weg.”
Ze droeg een kort T-shirtje en wat stonden haar kleine borsten daar mooi in, ik knipoogde even “nee hoor ik zeg niets.”
Toen ik weer thuis was maakte ik de auto schoon en de buurvrouw kwam een praatje maken. Echt een stevig stuk en wat een borsten! Ik dacht bij mijzelf ‘vanavond een dvd kijken met dikke tieten’.

“Ik hoop dat je geen last van ons Selma heeft want ze heeft soms de muziek hard aan of rent veel te hard de trap op.”
“Valt nog wel mee hoor, ik ga ‘s avond toch nooit vroeg naar bed en in het weekend is ze zelf ook altijd laat thuis en slaapt ze dus ook lang.” Ik vertelde maar niet dat ik haar vooral op zaterdagavond vaak hoorde neuken. En door de week hoorde ik niemand neuken.

Ik had de gordijnen al vroeg dicht gedaan, keek porno en zat naakt op de bank, want voor half elf was er toch niets op tv waar ik naar keek. Moest een paar keer stoppen met trekken anders was ik klaar gekomen en dat was mij nog te vroeg.
Onder het sportnieuws rookte ik een jointje en wat werd ik geil. Mijn lul stond echt op barsten en ik had zin om te neuken. Ik was al wel eens eerder in zo’n stemming naar de buurtkroeg, geweest en had toen ook succes gehad. Ik controleerde of ik Durex bij mij had en trok de deur achter mij dicht. Het was 10 min lopen naar de kroeg en het was er gezellig druk. Er waren net als de vorige keer mensen van allerlei pluimage, jong en oud.
Ik probeerde oogcontact te maken met een leeftijdgenoot maar dat lukte niet en toen stapte het buurmeisje binnen met haar vriendje, ze had duidelijk al te veel drank op of het kwam door een jointje. Ze kwam gelijk op mij af.

“A, ha! Buurman, al de 2de keer vandaag hé” en ze stelde haar vriendje voor die nog slechter uit zijn ogen keek dan zij. Ik bestelde voor hen ook wat. Wat liep ze er bloot bij, heel kort rokje en de blouse een eind open.
“Zo de buurman is op vrouwenjacht, had ik niet gedacht. Dacht dat je homo was.”

“Je moest eens weten kind waar ik nu behoefte aan heb.”

“Ha, heb je ook al een jointje gerookt. Wij ook, dan is de seks altijd geweldig, maar als ik mijn vriendje zo zie met zoveel drank op wordt het niets denk ik.”
En dat was ook zo. Zijn hoofd viel voorover op de bar en hij sliep gelijk. De barman kende hem ook wel. “Daar schrik ik niet van hoor, we bellen dan later een taxi.”
Selma bleef de hele tijd bij mij en wat kletste ze lekker, de tijd vloog voorbij. Af en toe wierp ik terloops een blik op haar tietjes.
“Hoe kan het eigenlijk” vroeg ik “je ouders zijn stevig, je zussen ook en jij bent zo dun?” En ik keek zo veelbetekenend naar haar borsten dat ze het ook wel moest zien. Ze dronk haar glas leeg en ging met haar mond naar mijn oor.

“Mijn vader is niet mijn echte vader, mijn ma heeft zich door een ander laten neuken, maar wie de vader is, zeg het maar. Dat is gebeurd toen mijn vader ook een ander had, is mij verteld door mijn oudere zussen.”
Ze moest plassen en zeer onvast liep ze heen en weer waarna ze zich weer op de kruk naast mij liet ploffen. Haar rok was ver omhoog gekropen. Wat een mooie benen zag ik. “We nemen er nog een en dan ga ik naar huis” zei ik tegen haar.

“Dan kan ik beter met je meelopen, want met mijn vriendje wordt toch niets.”
Ze gaf mij een arm en dat moest ook wel want ze kon nog nauwelijks lopen. Af en toe zwikte ze door haar enkels op die hoge schoenen.

“Maar goed dat ik er ook was je was zo nooit thuisgekomen.”

“Ik kom altijd weer thuis hoor, ook al is het 6 uur, ochtends dat weten mijn ouders wel.”
“Ze zullen schrikken als je nu om 2 uur al thuis komt.”

“O! Ik dacht dat ik van jou nog een borreltje kreeg, of moet jij op bed” zei ze. Neen, ik moest niet op bed en die borrel, geen probleem. We stommelden bij me binnen en ze liet zich gelijk languit op de bank ploffen en trok haar schoenen uit. “O… wat heerlijk voor de voeten.”
Ik pakte glazen en drank, ik had maar een klein stukje van de joint gerookt en hij lag nog in de asbak. “Wat lief van je dat je nog wat bewaard hebt” en ze stak hem aan, nam een paar trekken en gaf hem toen aan mij. Ik nam ook een paar trekken. En ging naast haar op de bank zitten. Ze legde gelijk haar benen op mij, maar ze lagen akelig dicht bij mijn kruis. Ze kwam wat voorover om haar voeten te masseren en ik zag weer haar kleine borstjes. Toen ze haar hand terug trok masseerde ik haar voeten. “Ja dit is heerlijk” en ze keek mij glimlachend aan. Toen ik klaar was met de rechtervoet legde ze hem ook mijn kruis neer. Toen ik haar andere voet begon te masseren drukte ze af en toe met haar voet op mijn kruis, en mijn lul reageerde daar gelijk op wat ze ook merkte.

“Vindt je lekker he? Met mijn voet, dat merk ik wel. Ik kan ook iets wat nog lekkerder is” zei ze, en ze boog zich na mij toe en begon mij te kussen wat overging in een tongzoen.
Ik begon haar te strelen en zat gelijk aan haar tietjes, wat ze heerlijk vond en ze wreef nu over mijn kruis en pakte mijn lul er uit. Toen hij uit de broek was begon ze gelijk te pijpen, hij stond nu hartstikke stijf en ik ging tussen haar benen en bij haar string langs vingerde ik haar. Wat was ze geil en ze was drijfnat.
“Toe neuk me toch met je dikke lul. Ik veronderstel zeker 20 cm, veel beter wat ik ooit gehad heb.” We gingen staan en trokken elkaars kleren uit. Wat een mooi lichaam had ze haar borstjes stonden parmantig voor uit, en ze toonde een mooie kale kut en stevig kontje.
“Wil graag op bed” zei ze. Ze liep voor mij aan naar boven terwijl ik een vinger in haar kutje had. We begonnen eerst heftig te kussen en ik ging toen naar haar borsten en toen naar haar klein kaal kutje. Volgens mij had ik een kut nog nooit zolang gelikt als die van Selma. Wat ging ze te keer, en wat een lekkere geile muts had ze. Ik likte steeds alles op. Toen moest ik op mijn rug liggen van haar. Wat kon ze pijpen en het strelen van mijn ballen, was geraffineerd. Toen hoorde ze dat haar ouders ook aan het neuken waren. “Moet je eens horen wat gaat mijn ma ook te keer, ik dacht die ouwe mensen neuken niet meer, dus dat doen ze als ik laat thuis kom ’s nachts. Dan is het maar goed dat ik bij jou ben. Wat een geile gedachte; liggen we gezamenlijk te neuken met een dunne muur er tussen, en ze weten het niet.”
Ze ging boven mij staan en liet zich langzaam op mijn lul zakken, wat een geile blik had ze in haar ogen. Ritmisch begonnen we te neuken. Ze begon steeds feller en ze schreeuwde het steeds harder uit, ik drukte ook steeds mijn bekken ver omhoog. Wat kon ze mijn dikke lul goed voelen.

“Ik hou het niet meer” kreunde ik en met een schreeuw spoot ik de condoom vol. Toen mijn lul wat slapper werd trok ze de condoom er af, zoog mij verder leeg en beet af en toe in mijn ballen. Met mijn sperma op haar mond gingen we weer kussen wat geil was het. Het was naast ons ook rustig geworden.

“Zo mijn ma heeft dus ook weer een beurt gehad, of ze heeft zich weer klaar gemaakt met de dildo” zei Selma. Ik keek haar verbaasd aan.
“Het was lekker met jou te neuken” zei ze. “Ik weet nu dat als ik zin heb waar ik terecht kan voor een lul en een joint.”

JohanT

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1687

DE PUINHOOP

JohanT.Geplaatst door My 4Fingers do, juli 07, 2016 14:59:46

DE PUINHOOP

"Wat een puinhoop zeg,” moet ik, Johan, die ochtend gedacht hebben. Ik kwam mijn redelijk grote slaapkamer binnen en zag links en rechts cd's, boeken en cd-roms liggen. Net op het moment dat ik de spullen bij elkaar wil zoeken, gaat de bel. Snel rende ik naar beneden en opende de deur, waar twee vrienden stonden, de lange Edward en de o zo prachtige Vera. Vera is een mooie brunette van eenentwintig jaar. Ze is niet echt groot maar haar borsten des te meer. Terwijl ze me voorbij loopt op weg naar de woonkamer, kijk ik neer op haar strakke T-shirtje, wat ze op deze mooie zomerse zaterdag droeg. Edward schudt me de hand en begint meteen over de voetbalwedstrijd van afgelopen woensdag. Ik ken Edward al jaren. Ikzelf ben 24 en hij is drie jaar jonger, maar ziet voor zijn leeftijd een stuk ouder uit. En Edward weet ook wel dat ik geil op Vera.

De koffie pruttelt, de lepeltjes staan recht in de koffiemokken en Edward en Vera nemen plaats op de bank. Tijdens het inschenken van de koffie hoor ik de herrie van mijn slaapkamer; de stereo. Hoe ik de deurbel überhaupt heb kunnen horen wordt me een raadsel, want zelfs Vera merkte meteen op dat die muziek zo hard staat. Ik zei: "Loop maar even mee naar boven, dan helpen jullie maar even mee met de kamer opruimen.” Edward gaat voorop de trap omhoog en Vera volgt. Tactisch wacht ik nog even met de trap oplopen, zodat ik de prachtige vormen van Vera ‘s billen kan volgen. Boven aangekomen, begint Vera meteen in mijn cd-rom collectie te snuffelen, terwijl Edward plaatsneemt op mijn bed.

"Wat is dit nou weer?,” vraagt de verbaasde Vera, die met een geil cd-rom schijfje naar me zwaait. Edward fronst. Op het schijfje staan, ongeveer, vijfhonderd geile foto's van amateurs, die zich, net als ik, maar al te graag met seks bezig houden.

"Wat staat hierop?” Vraagt Vera, terwijl ik in haar ogen kan zien dat ze zelf goed weet wat erop staat.

"Laat eens zien." Ik ruim mijn bureau een beetje op en start de computer. Ik start de schijf op en terwijl ik dat doe, voel ik al dat er iets staat te gebeuren. Ik laat Vera zitten op de bureaustoel en Edward en ik schuiven ernaast. Weer kijk ik naar die prachtige tieten, waarvan ik zag dat de tepels hard werden. Wat een geil wijf ook eigenlijk, hé. Een tiental foto's flitsen voorbij en ik hoor haar zuchten.

"Oh, dat lijkt me ook lekker zeg,” zegt ze als er een foto voorbij komt, waarop te zien is dat een mooie blonde griet genomen wordt door een man of vijf. Spontaan schiet er 19cm lul in mijn broek omhoog. Ik kreeg me toch een geile gedachte.

"Nou,” vijf is wel erg veel, vind je niet? Wat dacht je van...(knipoog naar Edward)... twee mannen?" Edward schiet in de lach, maar merkt snel dat ik het meen. Waarom niet? Vera draait zich naar Edward toe en glimlacht.

"Lijkt me wel geil, Edward. En je weet dat ik het met een extra man in bed wil." Edward bedacht zich nog even, maar voor hij en ik het wisten, zat Vera al met alleen haar bh en stringetje aan op mijn bureaustoel. Het zal me wel een natte plek worden op die stoel, want haar kutje scheen door het slipje heen. Ik kon me ook niet meer houden en stond op en ging achter Vera staan. Ik sloeg m'n armen om haar heen en kuste haar in d'r hals. Edward was intussen het kletsnatte slipje van Vera aan het ontdoen, en kuste haar heerlijke poes. Ik wist niet wat me overkwam, maar besloot er maar van te genieten. Kon ook niet anders, want zo'n geile griet als Vera kom ik nergens meer tegen. Vera begon hevig te kreunen toen Edward haar poes begon te likken als een bezetene. Haar benen waren ver gespreid en haar bh was inmiddels drie meter verderop beland. Ik trok mijn spijkerbroek uit en liet mijn boxershort zakken. Mijn T-shirt trok ik in een snel tempo uit en mijn paal stond natuurlijk fier overeind.

Terwijl Vera het hoofd van Edward dicht tegen haar kut aanhield, begon ze me heerlijk te pijpen. Met lange en korte halen, zoog ze aan m'n pik, die volgens mij nu nog langer was dan normaal, als-ie stijf is. Mijn god, wat lekker. Ik kon aan Edward ook zien, dat-ie ervan genoot. Dat zijn eigen geile Vera aan mijn lul zat te zuigen. Ik ben honderd procent hetero, maar ik moet zeggen, dat het me ook opwond, hoe Edward er van genoot. Vera kwam klaar. Zelfs de buren moeten het gehoord hebben. We klommen

Alle drie, inmiddels helemaal uitgekleed, op mijn bed. Vera ging op haar rug liggen en spreidde opnieuw haar benen. Ik ging voor haar zitten en keek recht in die heerlijke neukgrot van haar. Haar klitje lag keihard tussen haar kletsnatte schaamlippen. Ik wilde eigenlijk meteen gaan neuken, maar ze zei meteen.

"Bef me! Bef me helemaal gek!" Ik bukte om bij haar poes te komen, en proefde de heerlijke kutsappen. Ik begreep ook meteen dat de rollen werden omgedraaid, want Edward 's lul werd gulzig in haar mond genomen. Edward mocht trouwens ook niet klagen qua lengte van zijn neukstaaf. Maar dat weerhield Vera niet om de hele twintig in haar mond te nemen. Mijn tong draaide rondjes om haar klitje, haar schaamlippen en soms duwde ik mijn tong in haar neukgaatje. Ik voelde gewoon hoe haar spieren in haar benen begonnen samen te trekken. Weer kwam ze gillend klaar, tegelijk met Edward, die met grote bogen zaad over haar gezicht klaarkwam. Dit zullen ze wel vaak geoefend hebben, dacht ik nog.

"Ik wil je neukpartijtje niet verpesten,” zei Edward, "want ik laat jou wel neuken. Laten we geen risico nemen, dat we allebei ons lekkere Vera neuken, dus pak jij haar maar." Hoe is het mogelijk dat iemand die zo geil is als Edward, toch nog zo’n verstandige opmerking kan maken. Maar ik had ook geen zin om hier nog over na te denken en voor ik het wist lag ik op mijn rug in haar natte poes te pompen. Haar handen zette ze op mijn borst en ik voelde haar nagels in mijn huid drukken. Edward zat er geamuseerd naar ons te kijken maar daar raakte ik langzaam aan gewend. Haar grote tieten zweefde boven mijn borst. Ze strekte zich uit naar achteren en zet haar armen op mijn bovenbenen. Ik zie hoe mijn pik in haar poes verdwijnt en haar klitje dat recht vooruit steekt. Dan heeft Edward een idee DP. Dubbele penetratie. Vera weet nog niet of ze dat wil, maar we weten haar gauw over te halen. Ik blijf zo liggen en Vera ook. Dan kruipt Edward achter Vera en dringt z'n dikke lul zonder aarzelen in haar kont. Ik kijk Vera aan of ze het lekker vind maar haar mooie ogen kijken me zo aan, alsof het lijkt dat ze nog meer wil. Ik voel Edward 's benen en zelfs zijn lul als ik weer diep in haar poes stoot. Dit duurt zo'n vijf minuten als ik met een enorme kracht voel dat ik klaar ga komen. Ik probeer me in te houden maar gelukkig red Edward me. We melden allebei Vera dat we ons zaad over haar heen willen spuiten. Snel gaat ze in op de rand van het bed zitten. We knielen naast Vera en met beide handen trekt ze ons af.

"Kom maar jongens! Kom maar lekker over m'n gezicht klaar. Spuit dat hete zaad over m'n tieten!" Voordat ze het woord 'tieten' zei, spoot ik met een enorme kracht mijn hete zaad over haar grote tieten. Vlak na mij kwam Edward, die ook niet flauw was met de hoeveelheid zaad, ondanks dat hij een kwartier daarvoor ook al klaargekomen was. Heerlijk uitrustend op het bed en met de lekkerste sigaret die ik ooit gerookt had, spraken we meteen af, om dit nog regelmatig te doen. Wat zal ik daarna nog vaak van haar mooie lichaam genieten.

Dit is trouwens allemaal echt gebeurd. En mijn slaapkamer is nog steeds een puinhoop.

JohanT

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1639

WINTERSPORT

JohanT.Geplaatst door My 4Fingers do, oktober 15, 2015 09:34:15

WINTERSPORT

Hallo ik ben Johan en was 24 jaar toen ik het volgende beleefde op wintersportvakantie. Al meer dan 20 jaar ben ik bevriend met de buurjongen Marc. We wonen dan wel niet meer thuis maar de vriendschap is er nog steeds. Al 5 jaar gaan we samen op wintersportvakantie. Marc woont al een jaar samen met mijn tweelingzuster Marianne. Door mijn werk was het onmogelijk om gelijk met hen te gaan. Marc en mijn zus waren zaterdagmorgen aangekomen ik arriveerde om 8 uur in de avond. Onderweg had ik al gegeten. We begroeten elkaar en gingen naar de bar om wat te drinken.

“Ik verlang naar een bad” liet ik mij ontvallen. Marianne vroeg om de sleutel en zei dat ze het bad wel even zal gaan vullen. Na wat gedronken te hebben ging ik naar mijn kamer. Ik was stomverbaasd dat ik een tweepersoonskamer had en geen eenpersoons. Eerst maar een bad was mijn devies. Ik kleedde mijn uit haalde de bad spullen uit mijn tas en ging de badkamer binnen je kan begrijpen dat ik stomverbaasd was Christianne in bad te zien zitten. Christianne is achttien jaar en de jongere zuster van Marc. Het bad was vol schuim dat je alleen haar hoofd maar zag.

“Verrassing!” Riep ze en ze kwam uit bad, vloog me om de hals en begon me te zoenen. Haar tietjes prikten tegen me aan. Christianne is een flinke lange meid met lange slanke benen. Toen ik nog thuis was hebben we wat gestoeid met haar. Dat hield op toen ze 12 was en haar tietjes begonnen te groeien. Maar we hebben wel steeds gemeten wie de langste was. De laatste jaar delfde ik het onderspit. Door dat gezoen wat overging in tongzoenen en die tietjes tegen me aan begon mijn lul te groeien ze grinnikte.

“Wat een grote lul heb je, dat is wat anders dan die kleine jongenslullen.”

“Zo dus je hebt nog nooit een mannen-lul gezien” grinnikte ik en ze begon te blozen. “Alleen kleine jongenspikjes” vertelde ze me.

Ik tilde haar op en zette haar in het bad en ging tegenover haar zitten.

“Weet je hoeveel dieren er nu in bad zitten” vroeg ik haar. Ze schudde van neen.

“Twee roodborstjes, een natte poes en een kwikstaart” gaf ik als antwoord.

“Dan eet die poes de kwikstaart op” lachte ze en pakte me bij mijn lul. Dat liet ik niet op me zitten voelde met mijn handen aan haar tietjes. Het waren kleine tietjes en de tepeltjes waren hard. Mijn hand ging verder naar beneden in beroerde haar kutje en ze begon te kreunen. Ze ging staan en showde ze haar tietjes en schaarsbehaarde behaarde kutje. Ze vroeg me hoe ik haar tietjes vond.

“Klein maar fijn” antwoordde ik. Ik ging ook staan en we spoelden elkaar af. Daarna droogde ik haar af, en droeg haar de kamer in. Ik ging naast haar liggen en begon haar te zoenen. Onze tongen vonden elkaar en mijn hand begon haar tietjes te strelen. Ze begon licht te kreunen. Mijn hand verdween tussen haar benen. Ze was zo geil als boter want uit haar kutje kwam wat kutgeil.

“Ik wil dat je me neukt want ik ben allang genoeg maagd geweest” zij ze. Mijn lul begon weer te steigeren.

“Hij heeft er wel zin in” lachte ze. Met moeite kon ik mijn wijsvinger in haar kutje naar binnen krijgen.

“Je bent wel erg nauw dus het zal wel wat pijn doen vertelde ik haar.” Sinds mij veertiende jaar heb ik al wat afgeneukt. Al had ik wel wat meer meiden ontmaagd, deze maagd was wel erg nauw. Met mijn hoofd verdween ik tussen haar benen en opende met mijn handen haar kutje. Algauw had mijn tong haar klit gevonden en begon hem te strelen. Spoedig daarna begon ze steeds sneller te ademen en te hijgen, en er klonken enkele kreten. Het zou haar laatste orgasme als maagd zijn. Ik pakte een condoom om mijn lul te doen, maar Christianne wilde met de blanke sabel geneukt worden. Ze was al drie maanden aan de pil vertelde ze. Ik legde een handdoek van mijzelf op het bed, ik wilde niet het hotelbed en de hotelhanddoek besmeurd zouden worden. Zelf ging ik erop liggen en vroeg haar zelf haar kut over mijn lul te schuiven. Mijn lul plaatste ik voor haar weinig behaarde spleetje. Steeds verder liet ze zich over mijn lul zakken. Ik voelde wat weerstand, en opeens liet ze zich neervallen. Een korte kreet en tranen liepen over haar wangen. Ik nam haar in mijn armen en begon haar tranen weg te likken en spoedig vonden onze tongen elkaar weer.

“Het gaat wel weer, ga maar verder,” fluisterde ze. Met de lul nog in haar kut draaide ik haar op haar rug.

“Sla je benen om me heen dan voel je alles beter” fluisterde ik haar toe. Heel langzaam begon ik mijn lul in haar kutje te bewegen. Steeds feller werden mijn stoten. Ze begon langzaam te hijgen en kreunen. Ik voelde mijn zaad naar buiten spuiten in haar kutje, en gelijk kwam zij ook klaar. Haar eerste niet maagdelijke orgasme. Uit haar kutje kwam wat bloed van de ontmaagding vermengd met haar kutgeil en mijn sperma. Het was maar goed dat we mijn handdoek onder haar kontje gelegd hadden. Een bloedvlek en een natte plek van haar geil sierde mijn handdoek. Ze sloeg haar armen om me heen en begon me hartstochtelijk te zoenen en fluisterde “bedankt Johan het was hartstikke lekker” in mijn oor. Ze vertelde me dat ze al vier jaar lang verliefd op me was en ze ervan droomde door mij ontmaagd te worden. Ook vertelde ze dat ze Marc en Marianne overgehaald had mee te mogen op vakantie. Met een krantenwijkje had ze het geld voor de vakantie bij elkaar gespaard. Marc en Marianne hadden de boeking van mijn eenpersoons in een tweepersoons omgezet. Dat was makkelijk want zij hadden de hele reis georganiseerd.

We gingen weer naar de badkamer en gingen samen douchen. Teder waste ik haar kutje schoon en zij mijn lul. We gingen terug naar de slaapkamer en zij bukte zich om mijn handdoek weg te halen. Ik keek zo tegen haar kutje aan, en mijn lul begon weer te steigeren. Sloeg toen mijn handen om haar heupen en fluisterde “blijf zo staan dan neem ik je van achteren.”

Zo zijn we tot diep in de nacht doorgegaan. Hierna gingen we naakt tegen elkaar aan slapen.

De volgende morgen werd ik wakker van de telefoon. Tien uur was het en dan konden we niet meer ontbijten. Marianne was aan de telefoon om te zeggen dat Marc met een ontbijt voor de deur stond. Ik deed een badjas aan en opende de deur. Een lachende Marc en Marianne stonden voor de deur.

“Roomservice” riepen ze. Ze hadden een thermoskan met thee en broodjes met beleg bij zich. Ik maakte Christianne wakker en we hebben ontbeten. We kleedden ons hierna aan en gingen naar beneden, en met z'n allen zijn we Saint Martin ingegaan. Christianne wilde gaan skiën en les nemen maar had daar niet genoeg voor gespaard, dat heb ik voor haar betaald. Je moet toch wat over hebben voor je nieuwe vriendin.

De hele vakantie hebben we geneukt als beesten in alle mogelijke standjes. Op een keer heb ik honing over haar kutje gesmeerd en daarna grondig het 'honingpotje ' zoals ik het noemde schoongelikt. Het was dus een geile wintersportvakantie. We zijn samen met de auto teruggereden. Haar ouders willen dat ze eerst haar hogere graad afmaakt, en daar heb ik alle begrip voor. Wel mag ze om de veertien dagen bij me slapen, de andere week ben ik dan bij haar.

JohanT

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley en omdat de stemming unaniem was een bijkomende smiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1469

EEN GEILE CHAT

JohanT.Geplaatst door My 4Fingers zo, februari 22, 2015 20:16:45

EEN GEILE CHAT

Het overkomt me de laatste tijd steeds vaker dat ik bij de chatbox een lekker geile chat heb met een druipend natte vrouw. Na wat heen en weer gepraat gaan we al snel even privé om meer gedetailleerd te geilen. Nou typ ik vreselijk slecht als ik geil ben, maar het komt er eigenlijk altijd op neer dat zo'n lekkertje mij weer snel zo gek krijgt dat ik even later met een harde kloppende lul aan de tafel zit. Als een razende zit ik dan te typen over wat ik mij voorstel dat ik met zo'n vrouw aan het doen ben. Ik heb blijkbaar genoeg ervaring opgedaan om zo'n lekkere meid met mijn fantasie in no time de kut te laten overstromen. Alleen komt het er meestal op neer dat Linda, of Diana, Natasha, Ann, of hoe ze ook maar mogen heten, de verbinding verbreekt om zich over te geven aan een heerlijk orgasme waarbij mijn fantasie via haar vingers op haar natte grotje wordt overgebracht.

Ik zit dan met een dikke rechtopstaande pik en kokende ballen te wachten op haar verhaal voor mij. Maar ja na een orgasme door geile-rukker denk je natuurlijk niet aan typen. Misschien aan roken, wat drinken of een gebakken ei met spek, maar typen; geen denken aan. Ik veroordeel mij er dus keer op keer toe dat ik, voor mijn gevoel halverwege een geile chat, niets anders meer kan doen dan mijzelf in het donker onder de douche aftrekken en fantaseren over de geile donkerharige doos die ik net gecyber-neukt heb. Ik heb daarom besloten om voor alle dames ook mijn fantasieën op papier te zetten. Dit wordt de eerste fantasie. De andere komen alleen als jij mij jouw uitgebreide reactie mailt op ons eigen geil druipend emailadres johan.typens@gmail.com

Vertel me eens. Hoe heb je ‘het’ het liefst schatje. Hard, grijpen, broekje opzij en met lange halen stevig diep in je kut neuken tot je achter in je grotje volgespoten wordt? Of heb je liever eerst een krachtig voorspel met je tepels en je billen als vurig middelpunt, waarna ik ons, met mijn leuter in jouw kutje dansend, naar het hoogtepunt breng?

Weet je wat? Ik ga gewoon achter je staan en sla mijn armen om je heen. Heel even blijven we zo stil staan terwijl wij genieten van de dampende geilheid waarmee we beiden bevangen zijn. Vergis ik mij of kan ik je al ruiken? Zachtjes druk ik je tegen mij aan een streel met mijn handen over je rug, je buik, je borsten, je heupen en je kontje. Alles voelt precies goed aan. Ik druk mijn kruis tegen je kont. Voel je de bobbel in mijn broek? Die is nu voor jou alleen. Mijn beide handen willen je borsten. Via je heupen, over je buik en langs je zij, kruipen ze over de zijkant van je tieten naar voren. Ik voel de beide rondingen. Door je jurk heen voel ik de randen van je dunne bh. Ik geef je een natte dwingende tongzoen, waarbij ik je mondvocht naar binnen zuig en je tong met mijn tong vinger alsof het je klitje is.

Jij staat te draaien met je kont tegen mijn lul. Ik voel hoe mijn pik steeds even in het dal tussen je billen komt. Heerlijk. Mijn voorvocht loopt in mijn spijkerbroek langs mijn linkerbeen naar beneden.

Via de oksels van je mouwloze zomerjurk glijden mijn zoekende handen naar je borsten. Eerst naar de plek tussen je tieten en dan onderlangs de ronding van die heerlijke bollen. Door de stof van je bh masseer ik je lekkere geile tieten. Ze zijn zo lekker zacht en stevig tegelijkertijd. Je kreunt weer van genot en mijn handen draaien rondjes om je tepels. Ze priemen door je bh heen. Zacht draai ik ze tussen duim en wijsvinger.

Direct ontsnapt weer een liter voorvocht uit mijn harde eikel. Ik haal mijn handen uit je jurkje en geef je nogmaals een lekker hete tongzoen. Je trekt mij bijna af met die draaiende billen van je. Langs de onderkant van je jurk voel ik je blote benen die als vanzelf iets uit elkaar gaan. Mijn handen verkennen je heupen en je billen, je zijkant en je buik. Ze zakken langzaam naar beneden. Ik voel het geile kutvocht dat door je broekje is opgenomen. Je venusheuvel is bedekt met lekkere krulhaartjes die ik goed door de stof van je slipje kan voelen. Mijn handen verkennen heel langzaam heel voorzichtig verder en gaan via je heupen naar je kontje. Ik steek beide handen in je broekje en voel je lekkere billen. Met beide handen masseer ik die twee heerlijkheden. Mijn rechter middelvinger aait daarbij steeds plagend tussen je billen over je poepgaatje.

Ik merk dat je ongeduldig wordt, maar besluit om niet toe te geven. Mijn plagende vinger komt gevaarlijk dicht bij je kutje. Onwillekeurig leun je iets voorover, waardoor ik met mijn hele hand je grotje streel. Je bent zo geil, zo nat, dat ik het niet laten kan om twee vingers tussen je lipjes te steken en heel langzaam tot aan mijn knokkels bij je naar binnen te glijden. Met mijn linkerhand masseer ik je linker tepel die nog steeds lekker geil buiten je bh hangt. Met mijn vochtige soppende vingers masseer ik je klitje terwijl jij achter je rug probeert mijn broek open te maken.

Het is een knoopbroek met een riem. Je wordt ongeduldig en ik duw je handen grinnikend weg. Je buigt voorover over de bank en gaat met je benen wijd staan in de hoop dat ik je met langzame halen diep in je kut zal neuken. Maar ik pak je vast, draai je om en we geven elkaar een lange stevige tongzoen waar menig puber spontaan van in zijn broek zou spuiten.

Langzaam knoop ik je jurk knoopje voor knoopje open. Onderweg heb ik genoeg tijd om te spelen met je heerlijke tepels en borsten, je buik en je benen. Zachtjes ruisend valt je jurkje als een jas van je schouders. Je bh zit nog geil onder je borsten, waardoor ze hoerig aanbiedend naar voren staan. Ze vragen gewoon om gesabbeld te worden. Ik zuig me vast aan je borsten. Ik sabbel op de rondingen van je tieten en draai met mijn tong kringetjes om en over je harde tepels. Met je hand schuur je over de dikke pik in mijn broek. Ik voel mijn ballen koken van genot. Zacht druk ik je achterover op tafel en neem een slok Campari. Ik ga tussen je benen staan. Je ligt hulpeloos, ongeduldig geil, te wachten. Mijn ogen glijden over je buik, je hals, je mond, je neus, je gezicht, je heerlijke geile opgezwollen borsten en naar je heerlijk sappig ruikende kutje.

Rustig ga ik op mijn stoel zitten en lik zachtjes aan je knie. Mijn tong kruipt tergend langzaam naar boven. Waar ik over je linker kut-lipje lik. Met mijn rechterhand begin ik je genietend te vingeren en lik over je drijfnatte klitje. Ik ga staan en kleed me uit. Ik ben zo opgewonden dat mij pik niet naar voren staat maar als een vlaggenmast de lucht insteekt. Zachtjes duw ik mijn eikel in je poesje en strijk ermee tussen je lipjes door over je kittelaar. Mijn linker wijsvinger doop ik ondertussen in je kut en wrijf ermee over je rozetje.

Pardoes steek ik mijn harde lul ineens tot aan mijn zak ik je kut en draai met lange ingehouden halen in je schatkamer heen en weer. Je begint jezelf te vingeren, maar dat wil ik niet hebben, want dat is het meest geile dat ik me kan voorstellen. Dat een vrouw zich voor mij vingert. Om niet gelijk achter tegen je baarmoeder aan te spuiten neem ik daarom met mijn rechter duim het vingeren van je over.

Ondertussen lig je daar dus naakt op de eettafel in je woonkamer met je gordijnen open. Iedereen kan je zien liggen. Je kreunt om meer en ik begin je poepgaatje te vingeren. Nu ben ik geen anaal artiest, maar je kont vingeren vind ik een heerlijk geil plagerijtje. (Wat ik ook lekker bij mij vind als jij mij aan het pijpen bent.) met veel ongeduldig gekreun lig je te draaien op de tafel. Je bent je er helemaal van doordrongen dat ik je tegelijkertijd, begluur, neuk, vinger en in je aars zit te spelen. Ik haal mijn lul langzaam uit je soppende grotje, maar jij wilt dat niet hebben en slaat je benen om me heen. Ik stoot twee keer langzaam en diep in je kut en blijf vervolgens stilstaan met een dikke lul in je, die in kutje klopt. Onder jammerende tegenspraak van jou kruip ik op je buik en leg mijn pik tussen je tieten. Ik teken met mijn eikel, druipend van ons vocht, patronen op je borsten en je buit. Zachtjes neuk ik met mijn lul tegen je tepels. Achter mijn rug blijf ik je klitje masseren en je kutje vingeren. Je klemt mijn neukstaaf tussen je borsten en probeert hem met je tieten af te trekken onwillekeurig stoot ik tussen die heerlijke bollen van je. Ze zijn inmiddels glad van het geil.

Ik kruip weer van de tafel af en neem rustig een slok Campari terwijl ik je kuiten op mijn schouders leg. Terwijl ik nog een slok neem begraaf ik ineens mijn keiharde lul diep in je lekkere neukholletje. Met diepe stevige halen dans ik door je kut. Elke keer als ik bij je naar binnen ga stoot ik naar boven. Elke keer als ik uit je ga trek ik mijn lul langs je klit naar buiten. Ik neuk je langzaam met een regelmatig tempo. Met beide handen trek ik je aan je heupen nog strakker tegen me aan en begin met mijn duim weer je kittelaar te bewerken. Met mijn linkerhand masseer, aai, streel, en trek ik aan en over je borsten. Je tepels draaien tussen mijn duim en wijsvinger. Jij doet driftig mee en mishandelt, streelt, aait en geilt zelf met je linker tiet. Ik laat je borsten los en concentreer me weer helemaal op het ritme van het neuken. Even later pak jij ook zelf je andere borst. Bloedgeil word ik daarvan als ik zie hoe jij met jezelf geilt lekker sletje van me.

Jij ligt als koopwaar voor mij op de tafel uitgestald. De gordijnen open met de kans dat iemand ons ziet en betrapt. Ik pak me van geiligheid vast aan je heupen en stoot fel en diep in je kut. Direct begin je jezelf je vingeren. Terwijl mijn pik door je kutlippen glijdt voel ik je vinger steeds even tegen mijn leuter aan komen. Je kut begint te krampen. Je buik begint te schokken. Je kreunt. Je tepels worden nog harder en in mijn zak begint het te bruisen en te borrelen.

Met een gigantische snelheid schiet het zaad uit mijn zak, door mijn pisbuis naar mijn paarse eikel. Ik voel dat jij krimpend klaarkomt. In een flits bedenk ik dat ik op je gezicht wil klaarkomen. Nee, tussen je borsten. Of op je buik. In je mond. Tussen je billen. Tegen je kut en dan je klitje met mij zaad inwrijven. Nee, ah… spuitend en schreeuwend kom ik in je hete kutje klaar.

Jouw orgastische schreeuw ontgaat me bijna, maar je kut knijpt mijn pik er bijna vanaf. Oh wat lekker schat. Mijn hele lul doet pijn van de stijfheid en het orgasme. Hij staat nog driftig na te kloppen in je sopgrotje. Met je hoofd opzij kijk je me veel betekenend aan.

We hijgen nog na en ik drink mijn glas Campari leeg. Zwijgend lig jij onder me. Wezenloos sta ik voor je en ruik onze gemengde sappen. De hele kamer ruikt neukerig. We genieten met volle teugen. Dan klim ik op je en trek een geil spoor van je kut tot aan je borsten. We tongen tevreden en drukken ons tegen elkaar aan. Dan begin ik je te kussen van je mond via je borsten naar beneden. Alle het geil dat ik tegen kom lik ik weg. Je tepels kunnen mijn tong nu niet verdragen. Ook je buik maak ik schoon. Als laatste lik ik één keer over je kutje, maar laat je overgevoelige klitje met rust. Een kusje erop kan ik niet na laten.

Geschrokken trek je je heupen terug. Rustig maar schatje ik ken je. Door en door...

JohanT

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1352
Volgende »