Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Levenslang

Veerle.GGeplaatst door My 4Fingers di, mei 30, 2017 16:30:25

LEVENSLANG

Ik had helemaal geen zin om dit weekend te werken op die rotboerderij. Maar ja, straf was straf. Had ik maar geen graffiti moeten spuiten. Met tegenzin zag ik de boerderij aan de horizon opdoemen. De bus had nog twee haltes te gaan, maar vanuit de verte zag ik al iemand op het erf lopen. Toen ik uitgestapte en even later het erf opliep, zag ik hem staan. Hij had een grote blauwe overall aan, die tot zijn middel openstond. Zijn wijdbeens geplaatste voeten staken in groene laarzen. Zijn lange, blonde haren golfden zacht op de lichte, zwoele bries, en zijn hemelsblauwe ogen boorden zich spottend twinkelend in de mijne. Bij het zien van zijn lichaam voelde ik kriebels en dacht: ‘Misschien is het toch niet zo erg hier’. Hij stapelde balen hooi op in de schuur, alsof het pakjes maandverband waren. Ik rilde toen ik zag hoe zijn spieren zich onder zijn zonverbrande huid spande. Ik werd bevangen door een intens, nauwelijks te bedwingen verlangen om zijn lijf aan te raken. Met kleine stapjes tippelde ik naar hem toe. Hij liet een baal hooi vallen, ging erop zitten en zei.

“Hoi! Dus jij komt hier werken.”

Ik kon geen woord uitbrengen en staarde als gehypnotiseerd naar die felle blauwe ogen. “Wat ben jij verlegen zeg! Ik zal me maar even voorstellen; ik heet Erik.” Ik voelde dat ik begon te blozen en hoorde hoe ik zachtjes “Hoi” fluisterde. Hij grinnikte.

“Ik zal je je kamer wijzen, dan kun je daar je spullen opbergen. Maar tussen twee haakjes, hoe zei je ook alweer dat je heette?” Ik schoot in de lach.

“Veerle,” zei ik “en dat had je trouwens nog niet eens gevraagd.” Hij keek me verrast aan. Dat had hij niet verwacht. Misschien was ik toch niet zo verlegen als hij dacht. Hij wenkte mij om mee te komen en begeleide me door de grote boerderij naar mijn kamer. Hij opende een deur en keek me ondeugend aan. Ik liep de kamer in die donker was.

“Ik zal een beetje licht maken, wacht maar.” Zei hij. Toen hij naar het raam liep om de zware gordijnen open te trekken, raakte zijn schouder in het voorbijgaan de mijne. Weer rilde ik. Toen hij weg liep, bleef hij even weifelend in de deuropening staan. Het was alsof hij nog iets wilde zeggen, maar had besloten dat niet te doen. Langzaam trok hij de deur achter zich dicht.

Ik ruimde m’n spullen in, schikte nog even snel mijn haar in de spiegel en zocht mijn weg naar de keuken. Daar was de tafel al gedekt en wachtte iedereen op mij. Nadat ik me had voorgesteld aan de ouders van Erik, werd er gegeten. Zijn vader informeerde vriendelijk wat ik op m’n kerfstok had, omdat ik deze straf had gekregen. Terwijl ik het hele verhaal vertelde voelde ik plotseling, heel zacht, de hand van Erik op mijn bovenbeen. Heel zachtjes gleden zijn vingers naar boven, naar mijn kruis. Zijn vingers begonnen de binnenkant van m’n dijen te strelen en maakte uitstapjes naar m’n meeste intiem plekje. Mijn huid leek te branden van verlangen. Ik begon te blozen.

“Je hoeft niet te schamen hoor kind” zei zijn moeder. ”Alle kinderen halen wel eens kattenkwaad uit.” Ik zei verder maar niets en Erik haalde even plotseling als dat zijn hand op mijn been lag, zijn hand weer weg.

Na te hebben afgewassen en buiten nog wat te hebben opgeveegd, ging ik het stof van de reis van me afdouchen. Het water streelde mijn lichaam, beroerde m’n tepels. Onbewust gleden m’n handen over mijn lijf. Ik sloot mijn ogen en kreunde zachtjes. Toen werd er hard op de deur gebonkt. Erik!

“Veerle, kom vlug! Je moet me helpen!” Ik droogde me half- half af, schoot een badjas aan en opende de deur. Hij nam me van top tot teen op en ik zag hoe hij wellustig met zijn tong zijn lippen bevochtigde. Hij pakte me bij een mouw en voerde mij mee richting de stallen.

“Er staat een koe te kalveren. Vlug, we moeten haar misschien helpen!” Bij de koe aangekomen, bleek dat het kalf al geboren was. De koe likte de kleine met lange, langzame halen van haar tong schoon. Ik keek vol vertedering toe. Plotseling voelde ik zijn armen om mij heen en hoorde ik zijn bijna verstikte stem in mijn oor fluisteren.

“Ik heb zin in je.” Hij kuste m’n nek. Ik voelde me helemaal warm worden en draaide mij om zijn kus te beantwoorden. Hij was enorm opgewonden. Hij scheurde de voorpanden van mijn badjas opzij en liet zijn handen vanaf m’n heupen naar boven glijden, op zoek naar mijn borsten die hij vol betastte. Ik voelde hoe mijn tepels onder de aanraking van zijn huid zich oprichtten en verharden. De ruwe stof van zijn overall kwam, vooruit geduwd door zijn erectie, tegen mijn buik aan. Vlug knoopte ik zijn overall helemaal los. Verlangen stuurde onze handelingen toen we elkaar met korte, driftige, opgewonden rukken de kleren van het lijf trokken. Onze kussen werden wild en hartstochtelijk. Hij gromde. Langzaam ging ik door mijn knieën, liet me op mijn hurken zakken en schoof zijn stijve lid in mijn mond. Hij kreunde. Zijn handen woelde door m’n haar en gingen zachtjes mee op de cadans van mijn hoofd. Hij bukte zich zo goed en kwaad als dat ging en ik voelde hoe zijn handen een weg zochten naar mijn kruis. Zijn vingers gleden over m’n schaamlippen en dat deed me rillen van genot. Langzaam schoof hij twee vingers naar binnen en begon met zijn duim m’n klit te bewerken. Zijn vingers deden hun werk goed. Ik verhoogde mijn hoofdritme, stopte dan plotseling en roffelde met het puntje van m’n tong razendsnel tegen zijn kloppende eikel. Ik nam zijn ballen in mijn hand en begon deze zachtjes te masseren. Erik kreunde weer van genot en verhoogde zijn tempo van het vingeren, hij ging als een razende te keer in mij en bracht zijn andere hand naar m’n kontgaatje.

Ik schrok toen hij met een vinger naar binnen ging, maar de schrik ging snel over in genot. Ik voelde hoe hij op springen stond en hoe nat ik zelf geworden was. Bijna smekend keek hij me aan. Glimlachend ging ik staan en leidde hem zachtjes bij mij naar binnen. Hij begon te stoten. Eerst voorzichtig, dan ruwer, wilder, sneller. Ik hijgde, kreunde en gilde van genot. Oh, wat voelde het goede. Hij draaide me om, ik sta nu met mijn gezicht naar de muur. Ik doe een been omhoog en zet dat op een hooibaal zodat hij makkelijker in mijn natte poes kon pompen en steun met mijn armen op een grote balk. Ik voel hoe zijn eikel langs mijn lippen gaat en naar binnen dringt. Hij begint weer te stoten en leunt voorover om met zijn handen mijn borsten te strelen. Ritmisch duw ik mijn kontje steeds naar achteren zodat hij er dieper in komt.

“Stop!” Zei ik ineens en draaide me om. Erik zakte door zijn knieën en duwde zijn tong tussen mijn benen. Ik kreunde van hartstocht. Hij trok mijn benen weer uiteen en liet zijn tong op m’n klitje los. Het maakte lekkere smakkende geluiden met al dat vocht. Met mijn handen in zijn haar, drukte ik hem nog dieper naar binnen. Zijn tong ging als een razende tekeer over m’n kutje en ik kwam. En hoe!

“Ík… ik… ik… ko… ko… o… m…!” schreeuwde ik. Na te zijn bijgekomen van mijn orgasme, zag ik hem nog steeds aan die snoeiharde paal snokken en duwde hem achterover.

“Nu is het mijn beurt weer, om jou te verwennen.” Zei ik. Ik ging bovenop hem zitten en streelde sensueel met mijn handen door m’n haar. Ik wipte zachtjes maar snel op zijn pik. Mijn lipjes spande alsof ik zijn lul nooit meer wilden laten gaan. Hij greep me bij mijn borsten en begon die te masseren. Hij wilde rechtop komen, maar dat lukte hem uit puur genot niet. Na enkele stoten begon ik hem, gepaard met steeds luider wordend gekreun, steeds harder en wilder te berijden. Hij ging met zijn handen langzaam over mijn benen die glanzend van het zweet op zijn lichaam lagen. Ik bracht mijn hand bij m’n kutje en begon mezelf weer te verwennen. Met mijn andere hand streelde ik m’n gezicht en bracht af en toe een vinger in m’n mond.

Ons gekreun werd luider en mijn pompende bewegingen op zijn pik werden ongecontroleerd. Ik stond op het punt om klaar te komen. Ook Erik hield het bijna niet meer, hij begon extra hard en snel mee te stoten. Ik zweefde en kreeg het gevoel dat ik op het punt van ontploffen stond. Toen dat daadwerkelijk leek te gebeuren, kwam ook hij tot ontlading. Hij duwde zijn pik zo diep als hij kon en spoot uit volle kracht. Een langgerekt “aa… ha… ah… ah…!” uit twee kelen deed sommige koeien lodderig omkijken. Samen uithijgend, zag ik hoe het kalfje de uier van zijn moeder vond en begon te drinken. Ik keek naar mijn eigen stoere stier en dacht: ‘Waarom heeft die rechter me niet levenslang gegeven?’

VeerleG

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1822

Onverwachte mogelijkheden

Veerle.GGeplaatst door My 4Fingers zo, november 23, 2014 13:55:25

ONVERWACHT MOGELIJKHEDEN - lesbisch

Misschien is het je nooit opgevallen, maar de meeste vrouwen die een vliegreis maken dragen geen rok. Waarschijnlijk vinden ze dat niet gemakkelijk, maar ik draag graag een lange wikkelrok. Die zit gemakkelijk, warm en toch luchtig. En tijdens mijn laatste vliegreis bleken er ook nog eens onverwachte mogelijkheden...

Mijn man moet voor zijn werk vaak naar het buitenland. Meestal blijf ik thuis, maar een enkele keer ga ik mee. Zo ook deze keer, toen hij naar Los Angeles moest. Een lange reis, een uur of negen, dat wel, maar je komt wel ergens! We zaten achter in het vliegtuig terecht; naast ons was nog een stoel leeg, aan het gangpad. Ik had genoeg te lezen bij me, want mijn man ligt de meeste tijd toch te slapen. De stoel naast me bleef lang leeg. Maar vlak voor vertrek kwam er een jonge vrouw aan. En wat voor een vrouw. Ze stal meteen mijn hart, want ook zij droeg een rok. Bovendien was het een mooie vrouw, en ze bleek nog aardig ook. Mijn man was onmiddellijk opgesprongen om haar te helpen de handbagage weg te bergen, en ik zag heel goed hoe hij naar haar borsten gluurde. Groot gelijk, vond ik. Lindsay had inderdaad prachtige, stevige rondingen. Ze had geen beha aan, en die had ze ook niet nodig. Net zo min als ik, overigens, want mijn jongens mogen er ook zijn.

Mijn man was inderdaad een uurtje later in diepe slaap. Die was met geen kanon meer wakker te krijgen. Lindsay en ik raakte aan de praat. Ze was een echte Amerikaanse, woonde met haar man in LA, waar ze werkte als journalist. In verband met een artikel waar ze mee bezig was had ze in België moeten zijn. We konden het goed met elkaar vinden. Na een tijdje verontschuldigde ze zich; ze moest wat aantekeningen uitwerken op haar laptop.

"Werk gaat voor het meisje?" Zei ik en ze lachte. Ik probeerde wat te lezen, maar al gauw kreeg ik slaap. Ik deed mijn boek weg, nestelde me - voor zover dat kan in een vliegtuigstoel- met een kussen in mijn stoel en trok de deken die op mijn stoel lag over me heen. Ik viel in slaap.

Een half uur later werd ik wakker. Later hoorde ik dat ik in mijn slaap tegen Lindsay 's schouder was gaan liggen. Maar ik werd van iets anders wakker. Ik voelde een hand op mijn bovenbeen, onder mijn rok. Heerlijk voelde dat. Ik werd op slag geil. Ik keek opzij. Mijn man was het niet, die lag nog steeds in diepe slaap. Ik keek naar Lindsay. Die keek me met grote ogen aan.

"Je lag zo lekker tegen me aan," fluisterde ze, "ik werd er helemaal opgewonden van."

Ik fluisterde terug; "ga door, ik ben helemaal nat!"

Lindsay schoof haar hand verder omhoog, stak een vinger onder het elastiek van mijn slipje en schoof hem naar binnen in mijn natte gleuf. Ik kwam onmiddellijk klaar. Lindsay zocht mijn klitje en begon me te vingeren. Wat was dat opwindend. Ik ben zo hetero als wat, had een stel vriendjes gehad voor ik mijn man leerde kennen. Dit was dus helemaal nieuw voor me en ik vond het geweldig. Ik deed mijn benen wat uit elkaar en keek naar Lindsay. Haar tepels staken door haar T-shirt, zo hard waren ze. Ik keek even naar mijn man. Die sliep, en het zag er naar uit dat hij voorlopig nog niet wakker zou worden. "Maak me ook klaar," hijgde Lindsay in mijn oor. Lindsay had voor ik wakker werd ook haar deken over zich heen gelegd, zodat niemand kon zien wat zich daaronder afspeelde. Ik schoof mijn hand onder haar rok en ik was verrast; ze had geen slipje meer aan. Ze was even nat en geil als ik. Haar kut stond wijd open, haar klit was opgezwollen. Langzaam begon ik haar te vingeren.

Allebei probeerden we zo stil mogelijk te zijn, maar zo af en toe ontsnapte toch een zucht van genot. Ik kneep mijn benen bij elkaar toen ik klaar kwam. Het was eindeloos. Voor het eerst was ik door een vrouw klaargekomen! Ik wist niet dat het zo fantastisch zou zijn. Toen kwam Lindsay ook klaar op mijn vingers. Een klein kreetje van genot kon ze maar amper onderdrukken.

We fatsoeneerden ons wat. Lindsay ging haar handen wassen en toen ze uit het toilet kwam stond ik voor de deur. We zoenden elkaar kort, maar lang genoeg om elkaars tongen te proeven. Toen ik weer zat werd mijn man wakker. Lindsay en ik zaten weer met elkaar te praten. Ik vertelde enthousiast tegen mijn man dat Lindsay me LA zou laten zien, zodat ik niet alleen op pad hoefde als hij aan het werk was. Ik kreeg haar telefoonnummer; ik kon haar altijd bellen.

De eerste dag deed ik dat meteen. Lindsay zat te wachten op mijn telefoontje.

"Ik kom je halen," zei ze, "nu meteen."

Mijn man was al naar zijn opdrachtgever, dus toen Lindsay op de hotelkamerdeur klopte trok ik haar binnen. We omhelsden elkaar, kusten elkaar onstuimig. Ik leidde haar meteen naar het bed en we kleedden ons uit. Ik trok haar prachtige naakte lichaam over me heen en ik zag voor het eerst haar borsten. Ze waren prachtig, stevig en opwindend. Ik kuste haar gevoelige tepels. Met mijn tong likte ik haar borsten, haar buik, tot ik de zilte geur van haar opwinding rook.

Ik spreidde haar benen zodat ik haar kut goed kon bekijken. Glinsterend vocht parelde op haar roze vlees. Haar klit stuk tussen haar schaamlippen omhoog.

"Lik me," vroeg ze met hese stem, "lik mijn kut." Ik aarzelde geen moment, al had ik nog nooit iemand gebeft. Grommend likte ik haar tussen haar benen, terwijl ik ondertussen haar schaamlippen spreidde, zodat de weg naar binnen en naar haar harde kittelaar open lag voor mijn begerige tong. Ik likte haar klit, ik zoog haar leeg, ik beet haar klit, ik stak mijn vingers in haar snee. En Lindsay kwam klaar, schokkend en trillend. Ik kuste haar mond, de smaak van haar eigen geil vermengde zich met haar en met mijn speeksel. Ze lachte.

"Je bent de eerste vrouw met wie ik het doe," zei ze.

Ik antwoordde; "en jij bent de eerste vrouw met wie ik het doe!"

Lindsay liet er geen gras over groeien. Het was mijn beurt om gebeft te worden, ik zou haar tong tussen mijn dijen voelen. Ik lag wijdbeens, mijn borsten stonden strak, mijn tepels staken hard vooruit. Lindsay likte mijn kut alsof het een ijsje was. Met lange halen van haar tong kwam ze diep in mijn snee, waar mijn vocht uit droop. Toen ze mijn klit raakte voelde ik mijn spieren spannen. Ik kwam overweldigend. Nog nooit had een man mij zo kunnen bevredigen.

Trillend lag ik op bed, terwijl mijn orgasme langzaam wegebde. Ik trok Lindsay omhoog, tegen me aan. Haar borsten tegen de mijne, haar lippen tegen mijn lippen, onze tongen in elkaars mond. Met onze buiken maakten we neukbewegingen, we kronkelden op en over elkaar. We hadden nog niet genoeg gehad. We draaiden onze lijven zo, dat we elkaar konden beffen, mijn hoofd tussen haar benen, zij met haar mond op mijn kut. Ik voelde haar tepels tegen mijn buik en ik was zo geil als ik nog nooit geweest was. Mijn kin droop van haar kutvocht, mijn tong gleed in en uit haar natte snee. Ik streelde haar billen, zocht haar kontgaatje en stak er een vinger in. Dit was groots, goddelijk en geil, geil zoals ik nog nooit met iemand had meegemaakt.

Die dag zag ik nauwelijks iets van LA. Lindsay reed me wel door de stad, liet me dingen zien die ik gezien moest hebben, maar we konden niet van elkaar afblijven. Al snel zette ze koers naar de woning van haar en haar man. En daar belandden we weer in bed. De rest van de week verliep niet veel anders. Als ze me ophaalde was ik naakt en zij had alleen een rokje en T-shirt aan. We vreeën als beesten, een uur. Daarna reden we een uur door de stad, sightseeing, maar ons ondergoed bleef uit. En in haar bed gingen we weer tekeer, waarbij haar uitgebreide collectie vibrators en dildo's goed van pas kwamen. Als ik ‘s avonds naast mijn man in bed lag was ik doodmoe. Ik had geen zin in zijn lul, ik was gewoon te moe van alles wat ik gedaan en gezien had. Zei ik tegen hem. Hij moest zichzelf maar aftrekken als-ie zo nodig wou. Voor mijn part stak-ie zijn pik in een ander gat. Want deze twee weken zijn mijn tieten en mijn kut alleen voor Lindsay!

VeerleG

De lezers gaven dit verhaal smileysmileysmileysmileysmiley
  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1305

Ultieme vrijheid

Veerle.GGeplaatst door My 4Fingers di, augustus 07, 2012 19:37:45

Ultieme vrijheid.

Het was warm in de hal toen ik eindelijk binnenkwam. Mijn korte hemdje en broek waren alweer doornat van de regen, en terwijl ik de portier zijn ruwe handen over mijn lichaam liet gaan, zocht ik in de zakken van mijn jasje naar mijn kaartje. Door de natte stof heen zijn mijn harde tepels te zien, iets waar ik me niet echt aan kan storen. Ik hou er van om in mijn eentje uit te gaan naar grote feesten. De anonimiteit spreekt me aan. Niemand die je kent, je kunt iedereen zijn die je wilt, alles doen, overal gaan, het is het ultieme gevoel van vrijheid.

Deze avond was er een van de vele met harde muziek, house, hitte, pillen, en veel mannen. Ik had eerder die dag al langer voor de spiegel gestaan om mijn kleding uit te zoeken. Net iets te strak, iets te kort, goed zo, toch niemand die me kent. Toen ik tegen twaalven uit de bus stapte bij het feestterrein was alles al in volle gang. Grote groepen mensen liepen af en aan, vreemden, groepen, mensen in leer, rubber, zwart, kant, weinig en strak. Op de een of andere manier word ik daar toch al geil van. Ik steek uitdagend mijn kin omhoog, voel me de koningin van de zaal als ik binnenkom, en wil alle ogen op mij. En dat voelt ook zo, ook al zijn vele anderen om mij heen vooral met zichzelf en de mensen in hun omgeving bezig.

Ik geef mijn jas af, loop de dansvloer op, waar een groep mensen volledig aan het opgaan is in de muziek. Ik kijk uitdagend om mij heen, dans mee, en voel de muziek door mijn hele lichaam. Het golft, en kabbelt soms door je lichaam heen, lijkt soms te stoppen, om later weer in volle snelheid op te komen. Ik dans door, let op het meisje dat naast mij staat, en kijk haar af en toe strak aan.

Ze heeft een lief klein zwart topje aan, ravenzwart lang piekerig haar, en kijkt onbeschaamd terug. Ik dans door, mijn lichaam beweegt mee op de muziek, en zij blijft kijken. Lief is ze, maar ook zo geil, haar kleine borstjes huppelen mee op de muziek, en ze blijf me aankijken. Ik voel haar tepels tegen mijn borsten, zachtjes prikkend en lik aan mijn vinger om er even een speelse haal overheen te geven.

Ze lacht, en geeft me een lange zoen op mijn mond. Ik voel mijn tepels hard worden en een golf van opwinding door mijn onderlichaam gaan. Meisjes zijn zo anders, zo veel zachter en ik weet er ook nog zo weinig van, heb er weinig ervaring mee en wil meer voelen.

Midden op de dansvloer begin ik haar te strelen, langzaam gaat mijn vinger over haar schouder heen, ik volg haar arm naar beneden, langs haar hand die op mijn borst ligt, en even zacht over mijn eigen tepel. Ik besef dat mensen om ons heen ons bekijken, zie een koppel ons aankijken, iemand aait over mijn rug, ik krijg er kippenvel van.

In het donker is er voldoende schuilplaats om rustig met mijn vinger onder het zwart van haar string te glijden, langs haar heup, en even zacht langs haar schaamlippen. Ze klemt zich dichter tegen mij aan, drukt haar tong diep in mijn mond en kreunt zacht. Langzaam draai ik met mijn vinger rondjes langs haar schaamlippen, over haar klitje, en af en toe voel ik het vocht van haar kutje langs mijn vinger. Ik merk dat ik zelf ook nat wordt, onze borsten prikken tegen elkaar, en ik lik langs haar lippen. Ze klemt haar been een beetje om mijn dij heen, en beweegt loom mee op de muziek, terwijl mijn vinger in en uit haar kutje gaat.

Aan haar bewegingen merk ik dat ze steeds geiler wordt en ik trek haar aan haar haren naar achteren om in haar ogen te kunnen kijken. Ze kijkt terug, verrast, maar daarna met zo'n geile blik in haar ogen dat het niet anders kan dat ze keihard klaarkomt.

Ik voel haar spieren verkrampen, ze duwt haar hoofd in mijn nek, en zet haar tanden in mijn hals. Ze bijt, zacht, maar genoeg om me nog geiler te maken. Ik zie mensen om ons heen kijken, fluisteren, geile blikken overal, schimmen in de duisternis.

Tot ik die hand voel op mijn schouder, ze glijdt naar mijn arm, pakt mijn pols en draait hem op mijn rug. Een sterke hand trekt mij naar de rand van de zaal. Een jongen kijkt mij aan, zwarte zonnebril, groot, en hij sist in mijn oor. "Blijf van mijn vriendin af" zegt hij, en slaat me met zijn vlakke hand op mijn wang.

De alcohol en de muziek maken het allemaal een dichtte waas, ik voel de klap, maar niet bewust, en lach terug naar de jongen. Strakker omklemt hij mijn pols, en ik merk dat ik er steeds geiler van wordt. Hij kijkt me aan, en trekt me mee, naar achter, achter het podium, tussen de hekken en achter de boxen. De harde bas klapt in mijn oren als hij me over een kist heen gooit.

Ik voel me bang worden, als hij met zijn grote handen mijn hemdje omhoog trekt. Ik kan niets doen, voel de alcohol overal in mijn lichaam zich vermengen met de adrenaline, en hij voelt mijn angst.

"Zo" zegt hij. "Geil, hé? Ja toch, teefje?"

Ik kan hem niet aankijken, wil niet, en voel zijn handen naar mijn slipje gaan.

"Mm... mijn vriendinnetje was leuk, dus…"

In één ruk trekt hij mijn slipje doormidden en draait me om op de kist. Ik wil me nog optrekken aan een van de rekken tegenover me, maar met zijn knie duwt hij hard mijn benen uit elkaar. Mijn knieën schaven tegen de kist, ik voel hoe hard hij is en zijn lul tegen mijn schaamlipjes duwt. Ik ben nat, snap er niets van, maar mijn lichaam wil meedoen, en zonder veel te moeten doordrukken glijdt zijn pik naar binnen.

Ik hap naar adem, wil schreeuwen, niemand hoort me, 120 decibel op 1 meter naast mijn oren, en ik voel alleen maar. Zijn hand graait naar mijn tepels, knijpen in mijn tieten, terwijl zijn andere hand nog steeds mijn pols strak op mijn rug klemt.

Ik voel zijn pik in mij, zijn ballen tegen mijn lipjes aankletsen en ik voel me smerig, maar ook bloedgeil. Zijn hand kruipt over mijn rug naar beneden, naar mijn kontje, en hij duwt hard een vinger in mijn poepgaatje. Het schokt me, terwijl hij hard doorneukt, en ik voel alles in mijn hele lichaam. De pijn in mijn pols, nog steeds op mijn rug, vastgepind aan zijn net te grote pik, en af en toe zijn vinger in mijn strakke gaatje.

Hij houdt niet op, gaat alleen maar door, met lange halen, en elke keer als hij bij me naar binnenschuift krijg ik een elektrische schok. Hij beweegt nu harder, en ruiger, en hij duwt mijn arm nog verder omhoog, en ik gil het uit van de pijn. Hij ziet het, glimlacht, en met een stoot komt hij klaar.

Dan wordt het ook voor mij te veel, de pijn, de muziek, ik word bang, voel me vernederd, maar kom dan op een ongelooflijke manier klaar. De muziek overal om mij heen, en zijn pik in me.

Dan laat hij me los, laat me gewoon liggen op de kist, en loopt een keer om mij heen.

"Tja," schreeuwt hij in mijn oor, "Als je mijn vriendin leuk vindt, moet je mij er ook maar bij nemen." En hij pakt een stift uit zijn zak en ik vraag me af wat hij ermee wil doen. Op mijn natte dijbeen schrijft hij een nummer.

"Bel ons, je hebt het nummer."

Ik val terug op de kist, en zie hem weglopen, het lieve meisje naast hem. Ze kijkt om, glimlacht en maakt een telefoongebaar met haar hand.

Ik wrijf over mijn pijnlijke schouder, maar kijk terug.

Ik bel morgen wel. Misschien. Ik ben vrij.

VeerleG  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post868

Bart Pitt

Veerle.GGeplaatst door My 4Fingers do, mei 24, 2012 20:11:07

Bart Pitt

We bevinden ons aan een grote bioscoop in Brussel. Uit een wit autootje stapt een knap meisje van ongeveer 20. Ze heeft de juiste rondingen op de juiste plaats, grote blauwe ogen en lang glanzend bruin haar. Modieus is ze ook. Een minirokje laat haar bruine benen perfect tot hun recht komen en dat spannende bloesje van gunt iedereen een blik op haar goedgevulde witte BH. Onze jongedame gaat richting bioscoop en stapt er binnen. Ze gaat naar de kassa en koopt een ticketje voor een film met Brad Pitt.

In de zaal zit nog niet veel volk. Ergens in 't midden een koppeltje of twee en dat zal het zo wel zijn. Onze knappe griet zit het liefst helemaal achteraan in 't midden en zo gezegd, zo gedaan.

Al snel gaat het licht uit en begint de reclame en de voorfilm.

Een kwartiertje later komt er een man naast haar zitten. Ze kijkt opzij. Ze schat hem zo'n 25 jaar. Hij lacht vriendelijk naar haar en stelt zich voor als Bart.

"Aangenaam, ik ben Veerle."

Bart wilt nog iets zeggen, maar hij ziet dat de film gaat beginnen en dus houdt hij zijn mond maar. De film begint erg spannend en Veerle is meteen verdiept in het verhaal. Daarom schrikt ze erg wanneer ze plots een hand voelt op haar blote linkerknie. Ze kijkt naar beneden en ziet dat het Bart 's hand is. Ze kijkt opzij. Hij lijkt echt geboeid te zijn in het verhaal van de spannende film, maar niets is minder waar.

Het meisje naast hem windt hem ongelofelijk op en hij kan haar gewoon niet weerstaan. Hij voelt dat ze schrikt en fluistert in haar oor.

"Laat me, ik heb ongelofelijk veel zin in je. Gun me dit pleziertje." Veerle spert eerst haar ogen even open. Ze is het niet gewoon dat mannen zo'n dingen aan haar vragen, maar dan ontspant haar zachte gezichtje en knikt ze Bart lief toe.

"Ga je gang maar," zegt ze en Bart kan zijn geluk niet op.

Hij streelt haar zachte knie en laat zijn hand langzaam langs de binnenkant van haar dij naar boven klimmen. Veerle ontspant zich en opent haar benen lichtjes. Bart 's handen gaan tergend traag naar boven. Veerle opent haar benen nog wat meer om Bart aan te sporen. Eindelijk raken zijn vingers de rand van haar slipje aan, in haar lies. Hij streelt de kanten randjes teder en Veerle begint al serieus nat te lopen. Bart merkt dat het kruisje behoorlijk vochtig wordt en laat zijn vingers voorzichtig over het natte kruisje glijden. Hij voelt haar gezwollen schaamlippen en haar lekkere kittelaar. De warmte van al dit heerlijks is zo aanlokkelijk, dat hij zich niet meer kan bedwingen. Hij glijdt uit zijn stoel en komt op zijn knieën voor haar zitten. Veerle weet wat de bedoeling is en haakt haar benen over de armleuningen van haar zetel.

In plaats van meteen de aanval in te zetten, begint Bart de binnenkant van haar rechterdij te likken. Zijn tong gaat zachtjes op en neer en draait kringetjes op dit verleidelijke deel van haar bekoorlijke lichaam. Wanneer hij zijn doel net niet heeft bereikt, zakt hij met zijn zachte tong naar beneden en gaat ermee naar haar linkerdij. Veerle wil zijn tong voelen en begint hem te smeken.

"Alsjeblief, lik mij, bef mij, ik hou het niet meer! Plaag me niet zo." Bart kijkt haar heet aan, maar gaat door met haar linkerdij te verwennen. Tergend langzaam klimt hij naar boven, tot zijn tong eindelijk het kruisje van haar witte slipje bereikt. Mm… wat is ze heerlijk nat! En wat ruikt ze daar lekker!

Bart kan zich echt niet meer houden en scheurt het slipje van haar benen. Veerle zit nu met een opengesperd kutje voor zijn neus. Wat is ze mooi! Bart buigt zich voorover en begint met zijn tong in haar schaamhaar te woelen. Daarna begint hij krachtig op en neer te gaan tussen haar schaamlipjes. Bovenaan vindt hij haar prachtige klitje. Hij draait er rond met zijn tong en merkt dat het een geweldig effect heeft op dit schattige meisje. Ze moet de rug van haar hand tegen haar sensuele mond persen om het niet uit te schreeuwen van genot. Bart begrijpt dat hij goed bezig is en likt haar met lange halen, traag van beneden naar boven en terug. Veerle houdt het niet meer en komt zalig klaar. Bart steekt zijn tong in haar hete Hof van Eden en laat zijn tong daar wild rond woelen. Hij rekt haar open, net alsof hij haar wilde voorbereiden voor wat komen zou…Veerle houdt het niet meer en duwt zijn hoofd zachtjes weg.

"Mijn beurt," zegt ze met een stem, zwoel van genot. Hij begrijpt wat er zal gebeuren en gaat in zijn zetel zitten. Veerle opent zijn benen en ritst de rits die haar zal leiden naar een heerlijke lolly. Ze steekt haar zachte hand in de opening en voelt dat hij haar echt wel wil. Dat windt haar ongelofelijk op. Deze man vindt haar zo sexy en geil dat hij haar, zonder haar echt te kennen, wil bevredigen op welke manier dan ook. Ze haalt zijn mannelijkheid uit zijn broek en kijkt er eens naar. Mm… wat ziet hij er lekker uit… Ze buigt voorover en likt de paarse eikel voorzichtig. Ze draait er kringetjes rond met haar hete tong en gaat dan traag naar beneden en terug even traag naar boven. Plots slikt ze hem helemaal in. Bart moet zich echt bedwingen om niet klaar te komen en Veerle voelt dat. Ze wil niet dat hij nu al komt en pakt het wat rustiger aan.

Ze masturbeert hem berekenend met die warme zwoele mond van haar. Ze likt plagend zijn eikel en gaat dan richting ballen om daar wat op te zuigen. Ze zuigt net hard genoeg zodat het net geen pijn doet. Dit meisje is gewoon een expert! Bart wordt stilaan gek en wenkt haar.

"Kom alsjeblief op mij, ik wil in je zijn." Veerle kijkt hem geil aan en klimt bovenop hem. Met haar wijd openstaande lippen zoekt ze zijn hete staaf en wanneer ze die gevonden heeft, laat ze zich met een kreun over hem heen zakken. Wow, ze is zalig gewoon! Denkt Bart.

Veel tijd om te denken gunt Veerle hem niet want ze begint hem te berijden. Met lange trage halen neukt ze hem en rijdt ze zichzelf naar een lang heet hoogtepunt. Bart begint langzaam de knoopjes van haar bloesje eraf te bijten. Dat is niet simpel want het meisje dat op hem zit gaat behoorlijk hevig te keer. Toch slaagt hij erin en nu ziet hij haar sensuele witte BH. Hij ziet dat de opening van voor zit en peutert aan de haakjes. De BH valt open en hij ziet nu haar gebruinde boezem. Haar prachtige borsten zijn lichtjes gezwollen van geilheid en haar tepels staan puntig vooruit. Bart aarzelt niet en neemt haar linkertepel in zijn mond. Hij zuigt erop tot de tepel niet stijver kan en draait er kringetjes rond met zijn geile tong.

Plots voelt hij iets wriemelen ter hoogte van zijn navel. Hij kijkt eens wat daar gebeurt en ziet dat dit zalige meisje met haar eigen klitje zit te spelen terwijl ze hem neukt tegen de sterren op. Dit beeld windt hem zo op dat hij zich echt niet meer kan inhouden. Hij spuit haar helemaal vol en daardoor komt zij nog eens hemels klaar.

Ze blijft nog even op hem zitten en kijkt hem lief aan.

Op de achtergrond loopt de aftiteling van de film.

Veerle kruipt van Bart en rust even uit in haar zetel. Ze trekt haar rokje naar beneden en sluit haar BH.

"Gaan we naar buiten?" Vraagt ze en Bart knikt. Ze staan op, gaan naar de inkomhal en blijven daar staan.

"Ik moet naar rechts," zegt Veerle.

"Ik naar links," zegt Bart.

"OK, bedankt dan voor de wel heel gezellige avond," grapt Veerle en geeft Bart een zoen.

"Jij ook," zegt Bart.

"Daaag," zegt Veerle en draait zich om naar buiten en naar haar autootje te gaan. Bart kijkt nog eens naar haar prachtige bruine benen.

Alsof ze het voelt, draait Veerle haar hoofdje om en knipoogt naar hem...

VeerleG  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post811

Spontaan genot

Veerle.GGeplaatst door My 4Fingers wo, december 07, 2011 20:46:28

Spontaan genot

Dit gebeurde allemaal zo'n jaar geleden. Ik ben ondertussen negen jaar getrouwd en heb twee kinderen. Mijn relatie met mijn man is goed maar we zijn al wel in het tijdperk van een vibrator aangeland, de hulpstukken die er voor zorgen dat we af en toe nog geweldige seks hebben. Mijn kinderen spelen regelmatig met twee kinderen van Merel. Merel is ongeveer van mijn leeftijd, dus ook vijfendertig, en we kunnen het net als de kinderen goed met elkaar vinden. Ze woont vlak in de buurt, de kinderen zitten op dezelfde school en we zitten op dezelfde sportschool. We krijgen hierdoor steeds meer contact en samen gaan we steeds meer dingen doen. Even naar de stad of naar een buurtfeest. Ook gaan we regelmatig bij elkaar op bezoek. In het begin alleen 's middags met de kinderen maar naar verloop van tijd ook 's avonds om even bij te kletsen. We hebben allebei een man die 's avonds nog vaak moet werken en pas laat thuis is dus wanneer haar man op een avond weer eens laat thuis gaat komen belt ze me op of ik zin heb om een kopje thee te komen drinken.

Rond half acht bel ik bij haar aan. Ze doet open en ik loop meteen de woonkamer. Ik zie nog net de Wehkamp open liggen op de bladzijde met 'persoonlijke verzorging', vibrators dus. Gekscherend zeg ik, "goh, een nieuw speeltje aan het uitzoeken?"

Ze krijgt een beetje een kleur en ze keek snel de andere kant op maar ik zei meteen dat ik er ook een had. Ze is meteen gerustgesteld en vroeg hoe het bevalt. Ik zei dat het minder was dan een 'echte' maar heerlijk voor het voor- en naspel. "Ik zou in het begin maar ook niet een al te dikke nemen," grapte ik een beetje.

Mijn ervaring had me geleerd dat je juist met een iets kleinere veel gerichter de intieme plekjes kunt opzoeken. We bladeren een beetje door het blad heen en we komen bij de lingerie setjes uit.

"Die moet ik misschien toch ook maar eens aanschaffen. Ik ben benieuwd hoe mijn man daarop zal reageren." Zei ik.

"Heb je nog geen lingerie dan," vraagt ze verbaasd. En ze vertelt me dat ze boven een hele kast heeft vol hangen met de meest uiteenlopende setjes. Ik vertel haar dat ik allemaal van die Sloggi onderbroeken heb en eigenlijk nog nooit lingerie heb gedragen.

"Wil je het eens aanpassen," vraagt ze.

Ik dacht waarom ook niet en voor we het wisten waren we op haar slaapkamer en opende een kast open die inderdaad helemaal vol hing.

"Welke wil je proberen," vraagt ze. Ik bekijk wat slipjes en zie een grappige witte hangen. Bovenaan alleen een touwtje en een lapje van voor naar achteren.

"Dat is wel een heel oud model, maar probeer maar uit." Ik trek de slip over mijn onderbroek aan.

"Dat ziet er echt heel sexy uit," grapt ze. 'Ik denk dat als je zo vanavond je slaapkamer in stapt je ook niet met een smoes hoeft aan te komen dat je hoofdpijn hebt. Doe die onderbroek nu maar even uit dan kun je zijn hoe het er echt uit zou moeten zien."

Ik trek mijn onderbroek uit en trek snel de slip aan. Ik heb me al een paar dagen niet geschoren dus er komt wat schaamhaar aan de zijkanten uit.

"Je moet je natuurlijk wel even bijscheren, want zo ziet het niet uit." Ze pakt een ladyshave voor mij en ik scheer weer een mooie bikinilijn.

"Je moet het net iets verder op scheren, wacht maar ik doe het wel even." En heel bedreven scheert ze mijn schaamhaar weg zodat er nog een mooie rechte lijn over blijft. Door het trillen van de ladyshave merkte ik wel dat mijn schaamlippen een beetje naar buiten kwamen. Samen staan we voor de spiegel, zij vlak achter mij.

"Je moet hem wel een beetje fatsoenlijk aantrekken en niet als een tent. Trek hem van achteren een beetje in je bilnaad." Ik klungel een beetje en ze komt achter me staan en trekt een klein beetje aan mijn slip. Ik krijg het een beetje warm en voel ook dat ik nog vochtiger aan het worden ben. Ik schaam me daarvoor omdat mijn en dus eigenlijk haar slip ook een beetje vochtig begint te worden. Merel merkt er niets van of doet in ieder geval alsof.

"Nu moet die aan de voorkant ook een beetje smaller," zegt ze en voor dat ik het wist drukt ze de randjes van de voorkant van de slip naar elkaar toe. Ze staat achter me dus haar armen liggen om mij heen en ik voel haar borsten zachtjes tegen mijn rug rusten. Terwijl ze bezig was de voorkant te fatsoeneren voelde ik haar aanraking net op het plekje dat ze net had geschoren. Het was maar heel zachtjes maar net genoeg om een rilling door mijn lijf te jagen.

"Je hebt een beetje kippenvel," zegt ze."Nu zal ik eens aantrekken wat ik mooi vind."

Uit de kast kiest ze een zwarte iets doorschijnende slip die enorm hoog is opgesneden. Ze doet haar broek en onderbroek uit en ik zie dat ze bijna helemaal kaal is op een klein streepje na. Ze ziet dat ik kijk en zegt,"dat voelt zo lekker als hij me beft."

Ik schrik een beetje van haar taalgebruik maar vind het ook wel weer leuk dat ze dingen bij de naam noemt. Terwijl ze haar slip aan trekt moet ze even haar been omhoog doen en ik zie dat ze een klein pareltje vocht aan haar schaamlip heeft hangen. Ze ziet me weer kijken en zegt,"ja, jij bent niet de enige die een beetje vochtig is dus je hoeft je nergens voor te schamen." Ze heeft het dus toch gevoeld en ik vraag me af waar dit gaat eindigen. Ik merk dat ik me ineens ook lichamelijk tot haar aangetrokken voel en vraag me af hoe het zou zijn om haar een enorme tongzoen te geven. Die gedachte alleen al zorgt ervoor dat ik enorme kriebels krijg in mijn onderbuik terwijl mijn (haar) slip langzaam maar zeker doorweekt wordt. Dit zijn gevoelens die ik echt nog nooit heb gevoeld.

"Als je uw man nu echt een beetje wil opwinden dan moet je hem onder een beetje tussen je schaamlippen trekken, zo dus." En ze trekt hem iets tussen haar schaamlippen wat inmiddels makkelijk gaat omdat ze redelijk open staat. Onmiddellijk begin ik ook aan mijn slipje te trekken en ze ziet me stuntelen.

"Wacht maar, ik help je wel even." Ik voel me een beetje gegeneerd op het moment dat ze mijn schaamlippen iets uit elkaar trekt, zeker omdat ik op dat moment behoorlijk nat begin te worden. Heel zachtjes trekt ze mijn slipje tussen mijn schaamlippen terwijl ze zachtjes over mijn schaamlippen strijkt. Ze staat weer achter me en terwijl ze bezig is beweeg ik me iets naar achteren totdat ik tegen haar aan sta zodat ik haar volle warmte kan voelen. Ik merk dat ze wel erg lang bezig is maar het windt me zo op dat ik er heerlijk van geniet. Ik beweeg mijn handen iets naar achteren zodat ze op de zijkant van haar heupen rusten.

"Vind je het lekker," vraagt ze.

"Ja," kreun ik zachtjes.

"Heb je wel eens seks gehad met een vrouw?"

"Neen," zeg ik en dat was de waarheid.

"Ik ook nog nooit maar het lijkt me wel spannend."

Op dat moment draai ik me om en kus haar heel zachtjes op haar mond. We waren allebei wat onwennig in het begin maar langzaam voelde ik haar tong mijn mond binnendringen. Ik beantwoorde haar kus heel teder. Voorzichtig laat ik mijn vinger door haar bilnaad glijden en ik voel hoe ze huivert. Ze trekt mijn T-shirt uit en kust me heel zachtjes op mijn tepels. Langzaam beweegt ze naar beneden en kust mijn schaamlippen die ondertussen ver over de rand van mijn slip heen zitten. Ze duwt me naar achteren richting het bed en zodat ik achterover op het bed lig. Zachtjes begint ze mijn binnenkant van mijn dijen te strelen. Met haar vlakke hand streelt ze mijn schaamheuvel. Ik voel hoe ik helemaal warm wordt van binnen. Ze duwt de slip opzij en likt heel zachtjes over mijn schaamlippen. Ik word zo opgewonden dat ik haar bovenop me trek met haar kruis boven mijn gezicht. Ik begin haar slip hartstochtelijk te zoenen en ik proef haar geil door haar onderbroek heen. Ik trek haar slip opzij en laat mijn tong helemaal in haar vochtige gleuf glijden. Dit is de eerste keer dat ik het geil van een andere vrouw proef en ik werd er enorm opgewonden van. Ondertussen is Merel ook niet onberoerd gebleven. Ik voel dat ze mijn schaamlippen nu helemaal uit elkaar trekt en me begint te beffen of haar leven er van af hangt. Mijn onderlijf begint al te schokken op het moment dat ze even een rust pauze in last. Ze draait zich om en begint met een heerlijke tongzoen. Ik proef hoe haar geil zich met dat van mij vermengd in mijn mond. Met mijn dijbeen wrijf ik tegen haar kletsnatte spleet en ondertussen rij ik met mijn kut op haar dijbeen. Tegelijker tijd beginnen we enorm te schokken en ik voel hoe het warme geil onder uit mijn kut loopt. Mijn bovenbeen wordt helemaal nat van haar geil en ik merk dat haar bewegingen steeds krampachtiger worden. Zoenend komen we allebei tot een orgasme. Ze draait zich om al mijn geil op te likken en ik verdrink haast in het geil van haar. Steeds heftiger gaan onze tongen op en neer. Ik voel nu dat ze niet alleen mijn kut likt maar ook mijn anus aan het bewerken is. Zachtjes streelt ze met haar tong over mijn gaatje en ondertussen stimuleert ze met haar vingers mijn kutje. Ik voer het tempo ook langzaam weer op en schokkend bereiken we ons tweede orgasme. Pas dan bemerken we dat we al die tijd nog steeds onze lingerie aan hadden en dat deze in ieder geval rijp zijn voor de wasmachine.

Knuffelend koelen we langzaam weer een beetje af. Minstens vijftien minuten hebben we zo nog uitgeput op elkaar gelegen terwijl ik met mijn tong heel zachtjes haar schaamlippen streel. Daarna kleden we ons weer aan en spreken af dat we dit in ieder geval nog eens over moeten doen.

VeerleG  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post699

Veerle die Schone

Veerle.GGeplaatst door My 4Fingers zo, augustus 21, 2011 23:08:47

Veerle die Schone

Hij liep door de donkere gangen richting het zwakke schijnsel aan het eind van de gang. Voorzichtig zonder geluid te maken tastte hij langs de muur om zich een weg te banen door de duisternis. De zoete geur van wierook kwam hem tegemoet. Bij de herinneringen aan deze geur verscheen er een glimlach op zijn gezicht. Hij bleef even staan om er zeker van te zijn dat er niemand was die hem kon zien. Zelfs bij die glimlach voelde hij zich al betrapt. Hij hoorde niks en iets zien was onmogelijk in deze doordringende duisternis. Alleen het flikkerende kaarslicht ongeveer zeven meter van hem verwijdert. Zijn hand ging weer naar de muur en hij vervolgde zijn geluidloze tocht. Hij dacht terug aan de woorden die Veerle die middag tegen hem gezegd had toen ze van de herberg terug liepen naar het kasteel van zijn vader.

"Je mag altijd langskomen als je wilt hoor..." waren de woorden die ze stiekem in zijn oor had gefluisterd. Haar moeder was net op dat moment aan komen lopen. Veerle had me een ondeugende glimlach gegeven voordat ze meeliep met haar moeder.

Hij was al sinds zijn kinderjaren verliefd op haar geweest. Sinds een paar weken moesten ze samen werken in de herberg. Zijn vader vond het een goede manier om hem discipline bij te brengen. En Veerles moeder had het geld hard nodig. Het baantje dat haar moeder had als schoonmaakster in het kasteel verdiende niet genoeg geld om normaal van rond te komen. Hij had er enthousiast mee ingestemd om daar te gaan werken. Dat was zijn kans geweest om dichter bij Veerle in de beurt te komen.

Het was eigenlijk niet toegestaan voor hem om met het personeel om te gaan in het kasteel. Daarom sloop hij nu zo als een dief door de gang. Op dit uur waren er geen bewakers meer in deze gangen, maar toch. Het zou kunnen gebeuren dat er iemand langskwam en dan zou hij flink de pineut zijn. Zijn vader zou laaiend zijn als hij hierachter kwam. Vol verlangen naar de lieve glimlach van Veerle had hij vannacht in bed besloten om een kijkje te gaan nemen bij haar kamer. Aan de ene kant hoopte hij dat Veerle hem zou zien, maar aan de andere kant was hij bang voor haar reactie.

Gelukkig stond haar deur op een kier. Die is vast door de tocht weer open gegaan. Tergend langzaam kwam hij dichterbij. Op twee meter afstand van de deur hoorde hij een zacht geneurie. Het was Veerles stem. Het waren droevige tonen. Hij bleef weer even staan om er zeker van te zijn dat hij niet opgemerkt was. Toen tilde hij een voet op en zette hem zacht weer neer. Nog een stap, en hij was bij haar deur. De bekende geur waar hij zo van hield was hier sterker dan een paar meter terug. Hij snoof zijn longen weer vol, net als hij altijd deed als Veerle hem passeerde in de herberg. Even kon hij niet nadenken en verloor zichzelf in het aroma van zoete oosterse wierook. Zijn ogen sloten zich en bijna droomde hij weg. Tot hij plotseling het plonsen van water hoorde.

Veerle gooide warm water van de ketel in het houten bad. Ze had hem hierover verteld. Dat bad had ze van haar moeder gekregen voor haar verjaardag twee weken geleden. Het deerde haar niet dat haar moeder het gekocht had van het geld dat ze verdiend had in de herberg. Ze was allang blij geweest dat ze een bad had gekregen. Hij had haar sinds ze hem dat verteld had vaak in dat bad voorgesteld. Rechtop zittend, zoals ze altijd deed, en boenend met een zachte spons. Rondjes makend over haar mooie lichaam. Haar mooie haren nat en achterover gekamd. Hij hoorde het plonsen weer.

De zenuwen begonnen nu wel heel erg te worden. Het idee dat hij haar misschien zou zien maakte dat hij toch besloot de laatste stap te wagen en een kijkje te nemen door de kier. De deur stond maar twee centimeter open, maar toen hij keek zag hij genoeg om het midden van de kamer te zien. Precies waar het bad stond. Allen, Veerle was niet te zien. Ze was net iets teveel aan de rechterkant van de kamer. Waarschijnlijk was daar de openhaard waar de ketel boven hing. De damp van het warme water steeg uit het bad op. Er lag al een handdoek klaar en er dreef een spons in het water. Overal stonden kaarsen te branden. In combinatie met de zoete wierook kwam haar kamer over als een paradijs waar je jezelf na een lange reis onder kon dompelen in rust en tevredenheid. Het feit dat Veerle zo dichtbij was maakte het nog spannender. Hij besloot om heel even te blijven kijken voor hij aanklopte. Hij kon niet wachten om haar in het bad te zien stappen. Ze begon weer te neuriën. Een ander liedje maar minstens zo droevig. Dat had hij eerlijk gezegd niet van haar verwacht. Ze was altijd zo vrolijk als hij haar zag. Ze stond bekend als het meisje dat breed lachend door het kasteel huppelde. Hij had er nooit over nagedacht dat zij ook wel eens droevig kon zijn.

Plots voelde hij spijt dat hij haar aan het bespieden was. Hij zou het zelf ook niet fijn vinden als hij wist dat hij bespied werd. Even verkeerde hij in tweestrijd of hij wel moest blijven kijken. Net op het moment dat hij besloten had om aan te kloppen, zag hij haar. Ze liep rustig naar het bad toe met de ketel in haar hand. Ze had een dunne nachtjapon aan. Bij het zien van haar bloten armen was hij al de twijfel die hem even tevoren overspoeld had vergeten. Wat was ze mooi. Zo onschuldig zag ze eruit. Haar donkerbruine haar was los en viel tot halverwege haar rug. Het bewoog zacht heen en weer terwijl ze naar het bad schrede.

Ze liet het water langzaam in het bad lopen en zette de ketel naast haar neer. Even stak ze een vinger in het water om de temperatuur te controleren. Al die tijd zong ze nog steeds het droevige liedje. Dit maakte het levensecht. Hij was er wel blij om dat ze zong, want zijn ademhaling begon zwaarder te worden bij het zien van zo’n puur mooi meisje dat zich er niet bewust van was dat ze bespied werd. Ze pakte het schouderbandje van haar schouder en langzaam alsof ze er niet bij was met haar gedachten haalde ze haar arm er doorheen. De japon viel van haar schouder en werd net boven haar borst omhoog gehouden door het andere schouderbandje.

Hij hield zijn adem in en keek met grote ogen naar het sierlijke droevige meisje dat hij kende als de vrolijke Veerle.

Nog even en de jurk zou van haar afglijden. Ze pakte het andere band vast en begon haar arm er doorheen te halen. Halverwege stopte ze en keek naar de spiegel aan de andere kant van de kamer. Hij kon deze net nog zien. Ze liep er heen. Voor de spiegel stopte ze en bekeek haar evenbeeld. Hij zag haar nu van de achterkant en in de spiegel zag hij haar spiegelbeeld van voren. Handen gingen door het haar en hielden het vast in een staart. Ze draaide een kwartslag en bekeek zichzelf van de zijkant met het haar nog steeds omhoog. Door de handen boven haar hoofd werd haar boezem tegen de dunnen stof gedrukt. Hij kon de vrouwelijke vormen duidelijk onderscheiden.

Het was een adembenemend gezicht. Hij vergat bijna een nieuwe teug lucht naar binnen te zuigen. Dit was meer dan hij ooit van een meisje gezien had. En al die tijd was het maar een bandje dat haar jurk omhoog hield. Zo’n dun stukje stof scheidde hem nog maar van het zien van de onthullende naakte schoonheid van Veerle. Nog steeds zichzelf van de zijkant bekijkend legde ze een hand op haar buik. Haar blik gleed van beneden naar boven tot haar fijne gezichtje. Haar spiegelbeeld in zich opnemend pakte ze het bandje beet en haalde haar arm er op een verleidelijke manier doorheen. De japon hield ze nu alleen nog maar met een hand vast. Hij begon weer ernstig te twijfelen, maar hij kon nu niet meer aankloppen. Dan zou Veerle zich waarschijnlijk erg ongemakkelijk voelen. Maar het geheel was te hypnotiserend. Hij bleef als genageld aan de grond staan.

Ondertussen streelde ze met haar andere hand over de voorkant van haar schouders. Langzaam liet ze de japon naar beneden zakken. Wat hij daar te zien kreeg was meer dan hij ooit had durven hopen. Hij stond te trillen op zijn benen terwijl hij ingespannen naar het opwindende schouwspel keek. Hij zag hoe ze haar japon over haar borsten naar beneden trok en hem vervolgens liet vallen. Haar lichaam was perfect. Haar rug was half bedekt door haar dikke haar. Zijn blik gleed verder naar beneden en gefascineerd bleef deze halverwege steken.

Zonder dat hij het door had leunde hij steeds meer tegen de deur. Deze bewoog een stukje meer naar binnen. Doordat hij hiervan schrok verloor hij zijn evenwicht en viel Veerles kamer binnen. Er schoot van alles door zijn hoofd. Maar het was vergeefs, het was al gebeurd. En weg rennen zou niet gaan want hij voelde een flinke pijnscheut door zijn been heen trekken.

Veerle keek verschrikt achterom naar de deur die zo hard open zwaaide.

Wie was dat die haar kamer binnenviel. En wat had hij allemaal gezien. Ze voelde zich heel erg betrapt. Snel pakte ze haar japon en hield deze voor haar lichaam. Even wist ze niet wat ze moest doen en bleef staan kijken naar de jongen die op zo’n onsubtiele wijze haar kamer binnen gevallen was. Toen zag ze het.

Die jongen was Roeland. Ze werkte met hem samen in de herberg. Dat was een hele aardige leuke jongen waar ze sinds ze samen werkten veel mee omgegaan was. Dit had ze alleen niet van hem verwacht. De zoon van een koning, die zou toch beter moeten weten.

Het zag ernaar uit dat hij veel pijn had en zich daarbij ook nog doodschaamde. Dus nam ze een besluit en liep naar hem toe met haar japon voor haar lichaam. Ze ging op haar knieën zitten, legde een hand op zijn schouder en vroeg of alles goed was. Hij werd helemaal rood en stamelde dat dit niet zijn bedoeling was en dat hij niks gezien. Tenminste dat kon ze zijn gebrabbel opmaken.

Haar schrik was verdwenen, nu voelde ze alleen nog maar bezorgdheid. Stiekem vond ze het wel schattig hoe hij daar op grond zich lag te schamen. Ze raakte zijn been aan om te voelen of het gebroken zou zijn, met als gevolg dat Roeland zijn been gepaard met een pijnkreet terugtrok. Snel trok ze haar arm terug.

Wat moest ze doen?

Ze besloot hem op haar bed te laten liggen. Ondersteund door Veerle wankelde Roeland dus even later naar het bed. Hij legde zich neer en liet zijn hoofd ook achterover vallen. Wat een situatie, dacht hij. Toen besefte hij ineens dat Veerle nog steeds naakt was behalve de japon die ze voor zich hield. Toen wist hij al helemaal niet meer wat hij met de situatie aan moest. Hij durfde niet meer naar haar te kijken en was ook nog eens half verlamd door de pijn.

Veerle zag dit en kon het niet laten om te glimlachen. Wat een schatje is het eigenlijk, schoot er door haar hoofd. Blijkbaar voelt hij zich niet zo op zijn gemak en weet hij niet hoe hij hiermee om moet gaan.

"Blijf hier liggen," zei ze resoluut tegen hem. Ze stond op en liep weg naar het bad. Ze voelde of de temperatuur nog aangenaam was en bleef even staan om na te denken over wat ze van plan was.

Ze wilde het hem flink ongemakkelijk maken. Ze wist dat hij zó lag dat hij het bad hoe dan ook zou zien als hij zijn ogen open deed. Ze wist ook hoe hij zich schaamde voor zijn gluur actie. Hij had haar op een erg privé moment betrapt. Eigenlijk vond ze het wel opwindend. Dat was ze sowieso al geweest toen ze voor de spiegel stond. Ze was ook gewoon meisje dat in een jonge vrouw aan het veranderen was. Zij had ook seksuele gevoelens zoals elke jonge vrouw. Ze besloot het plannetje ten uitvoer te brengen.

Roeland schrok een beetje van de toon waarop ze zei dat hij hier moest blijven liggen. Hij durfde zijn ogen bijna niet open te doen maar kon het niet laten. Toen hij ze opende zag hij Veerle bij het bad staan, met haar japon zo tegen haar aangedrukt dat hij net niks kon zien. Dit was niet te geloven, wat ging ze doen?

Gefascineerd bleef hij kijken naar het meisje waar hij zo verliefd op was. Hij vergat de rare situatie in zijn verlangen meer van haar te zien. Wat zag zij er mooi uit zo in het kaarslicht. Het liefst wilde hij hier altijd blijven liggen om naar haar te blijven kijken.

Voor ze haar plannetje ten uitvoer wilde brengen, keek ze nog een keer op. Ze zag Roeland begerig en een beetje betrapt naar haar kijken. Dit maakte nog meer seksuele gevoelens in haar los. Ze voelde zich helemaal warm worden en haar buik begon te tintelen. Wat was dit opwindend zeg. Ze bleef hem aankijken en glimlachte op dezelfde manier zoals ze vanmiddag had gedaan.

De hand die de japon tegen haar aangedrukt hield liet ze langzaam naar beneden zakken. Haar borsten kwamen langzaam tevoorschijn. Ze zag zijn ogen groot worden en dat maakte dat ze nog meer moed kreeg om verder te gaan. Haar tepels werden langzaam hard van die begerige blik in zijn ogen. Ze voelde het tussen haar benen warm worden en kon niet wachten op wat er komen zou.

Roeland kon zijn ogen niet geloven. Ze was aan het strippen voor zijn ogen. Als zijn zere been hem niet had tegen gehouden was hij opgesprongen om haar vol lust te zoenen. Hij was volledig opgewonden en voelde zijn broek kleiner worden. Het deed bijna zeer. Wat een lef had Veerle. Dit had hij nooit gedurfd. Hij voelde een liefde in hem opkomen die hij nog niet eerder gevoeld had. Wat wilde hij haar graag in zijn armen sluiten en samen weg vliegen naar het land van extase. Ze liet haar japon nog een stukje zakken en ontblootte daarmee haar buik. De hand die de japon vasthield raakte nu haar vagina aan. Ze kon het niet laten om hem even op en neer te bewegen. Het vocht dat op haar hand kwam bij deze beweging was het bewijs dat ze vreselijk opgewonden was. Om niet te spreken van het fijne gevoel dat het gaf.

Ze liet nu haar japon vallen en stond in vol ornaat voor Roeland, de koningszoon. Ze pakte de spons en deed hier een beetje zeep op. En begon haar buik in te smeren. Gelijkmatige ronde bewegingen maakte ze. Vervolgens zeepte ze haar borsten in. Ze kreeg een rilling van genot toen ze haar tepels aanraakte. Een hand deed ze weer naar beneden, terwijl de andere met de spons haar dorsten verder beroerde. Dit was teveel, ze wilde nu haar opwinding uitleven op Roeland.

Ze liet de spons vallen en liep langzaam richting de verbaasde en opgewonden jongen toe. Ze voelde zich machtig. Ze wist dat ze mooi was. Dat was haar vaak genoeg verteld door de dienstleden van het kasteel. Alleen dat waren allemaal oude mannetjes geweest en ze moest er niet aan denken om met hun deze ervaring te beleven. Neen, Roeland was een mooie jongen en had niet zoveel eigendunk. Sterker nog hij scheet bijna in zijn broek van deze situatie. Ze kon echter wel zien aan de bobbel in zijn broek dat hij erg opgewonden was.

Bij hem aangekomen duwde ze Roeland achterover. Ze ging op haar knieën over Roeland heen zitten. Zo bleef ze even zitten en keek Roeland aan. Hij wist niet wat hij moest doen en keek haar alleen maar verbaast doch opgewonden aan. Ze boog voorover en kuste hem op zijn mond.

Eerst ging het een beetje onwennig maar al snel hadden ze het te pakken.

Zijn mond opende zich, waarop zij zijn lip naar binnen zoog en vervolgens haar tong naar binnen duwde. Waarop hij haar tong streelde met de zijne. Het voelde ongelofelijk zacht aan.

Roeland hield het niet meer en moest iets met zijn handen doen. Hij raakte haar buik aan waarop Veerle kreunde. Dit moedigde hem aan en hij ging verder langs haar zij naar boven om zo via de zijkanten van haar borsten weer naar beneden te gaan. "Hm…" zei ze al zoenend. Ze begon zijn blouse los te knopen en trok hem opzij. Haar mond bewoog zich nu naar de torso van Roeland en begon hem daar te zoenen. Hij zag haar hoofd over zijn borst bewegen en voelde haar tong. Ongewild stootte hij met zijn middenlijf omhoog van genot. Zijn handen streelden haar schouders en armen om weer bij haar borsten uit te komen. Wat waren die heerlijk en stevig. De tepels waren perfect rond en keihard. Hij kneep er een beetje in waarop zij weer kreunde. Ze richtte haar hoofd op en Roeland kon de opwinding van haar gezicht lezen. Ze zoende hem weer op zijn mond. Nu wilder dan tevoren. Haar handen vlogen door zijn haar heen en grepen hem stevig vast. Zijn handen hadden haar zachte ronde billen bereikt en kneedde deze.

Ze voelde dit en duwde haar kruis tegen de bobbel in zijn broek. Ze besloot dat het tijd was om hem van zijn broek te ontdoen en ging aan de slag met haar handen. Dit lukte haar niet helemaal dus Roeland hielp mee. Het bleek moeilijker te zijn dan hij dacht om een broek uit te trekken met zijn zo’n pijnlijk been. Maar na even stoeien lukte het. Hij was nu helemaal naakt en zijn lul staak fier naar boven.

Zij dook weer op hem begon zijn nek te zoenen. Hij voelde haar buik tegen zijn lul aan bewegen en dat voelde ongelofelijk goed. Hij trok haar weer helemaal op zich en greep haar bij haar billen vast. Haar vagina kwam halverwege zijn lul terecht en hij voelde hij dat deze uit elkaar week. Ze bewoog met haar onderlichaam over zijn lul heen. Hij werd hier bijna gek van en hij was nog niet eens in haar. Het zoenen werd hartstochtelijker.

In deze strijd die ze samen voerde vergat hij de pijn aan zijn been en duwde haar naast zich op bed. Hij kroop tussen haar benen en legde zijn borst op haar borsten. Wat een heerlijk gevoel was dat. Het topje van zijn lul raakte haar lippen lichtjes aan.

Veerle reageerde hierop door haar bekken omhoog te gooien met als resultaat dat zijn lul haar lippen aan de kant duwde en een klein stukje in haar schoof. Toen hij dit voelde moest hij even stilliggen om niet gelijk klaar te komen en om haar even te laten wennen aan de grootte van zijn lul. Deze was niet supergroot maar het was wel de eerste keer dat zij er eentje in zich had.

Het duurde niet lang voordat Veerle hem aan zijn nek naar beneden trok en met haar bekken begon te bewegen. Hij schoof helemaal in haar. Hij keek in haar ogen.

"Voel je dat?" Ze knikte en zoende hem, op een andere manier. Ze zoende hem alsof ze verliefd was. Hoe kon ze ook anders in zo’n mooie situatie. Hij begon door te stoten in zijn opwinding. Ze kreunde bij dit gevoel van genomen te worden door zo’n sterke jongen.

Ze ging met haar hand naar zijn billen en begon hem nog harder naar binnen te trekken. Er golfde een onbeschrijfelijk gevoel door haar heen. Het werd steeds sterker en sterker. Ze kon er nu echt niks meer aan doen dat ze hardop aan het kreunen was. Hij voelde het ook en wist dat het niet meer zou duren voordat hij klaarkwam.

Zij had echter nog nooit zo’n gevoel gehad en wist niet wat haar overkwam. Ze begon helemaal te tintelen en voelde haar tepels nog harder worden. Ze wist niet wat het was maar ze wilde in ieder geval niet dat het ophield. Ze voelde haar knopje tintelen. Haar hand ging als vanzelf naar haar clitoris toe en op het moment dat ze deze aan raakte. Leek het wel alsof ze ontplofte. Golf na golf ging door haar heen. Haar vagina trok zich helemaal samen en weer los en weer samen. Met als gevolg dat Roeland het niet meer hield en zijn zaad in haar uitstootte. Hij kreunde en zoende haar in het moment. Haar handen vlogen om zijn nek en trok hem dicht tegen zich aan. Het duurde maar voort en zo samen, in elkaars armen beleefden zij wat het was om samen klaar te komen.

Het heerlijke gevoel ebde langzaam weg. Ze bleven zacht tegen elkaar aan liggen. Nahijgend en zoenend, voelden ze verliefdheid voor elkaar. Hij dacht weer, wat is ze mooi. En zij dacht, wat een mooie, sterke jongen. Zo bleven ze even liggen.

Plots leek het Veerle wel aangenaam om dat bad nog te nemen alleen dan samen met Roeland.

Ze maakte zich vrij uit de liefdevolle omhelzing van Roeland en liep naar het bad en voelde of het water nog warm was. Dit was het geval.

Ze hielp Roeland naar het bad toe en ze zetelden zich samen in het warme water. Zij achter met hem tussen haar benen. Elkaar een beetje zoenend en liefkozend maakten ze elkaar schoon met de zachte spons.

Zij leefden gelukkig en kregen lange kindertjes.

VeerleG  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post623

Het geheime leven van mijn vriendin...

Veerle.GGeplaatst door My 4Fingers zo, juli 24, 2011 23:54:48

Het geheime leven van mijn vriendin Marina Vercammen

Marina was een lange, blondine van rond de vijfenveertig jaar. Haar turkooizen ogen straalden van medeleven en levenslust. Ze had een gebruinde huid en een atletisch figuur. Als ze sprak, gebaarde ze met haar handen. Haar trouwring, het symbool van haar verbintenis, glinsterde in de middagzon.

Tussen het afzetten en het ophalen van de kinderen bij voetbaltraining, zondagsschool en scouting bespraken Marina en ik het leven en de liefde, en hoe haar affaire haar het gevoel van schoonheid en eigenwaarde had teruggegeven, een gevoel dat was gesleten gedurende de jaren met haar echtgenoot Fons. Fons zei altijd wel dat ze aantrekkelijk was, maar zijn gebrek aan interesse in de slaapkamer bracht haar aan het twijfelen. Afgezien daarvan was Fons verder een goede echtgenoot. Marina was al achttien jaar gelukkig getrouwd en hoopte daar nog zeker even zo vele jaren aan toe te voegen.

Mae West zei.

“Ik was Sneeuwwitje, maar ze is me ontglipt.” Dat geldt ook voor mij, vertelde Marina. Ik kan mijn man niet de schuld geven. Hij kwam elke avond thuis, hij was goed voor mij en voor onze kinderen en was een goede kameraad. Toch pleegde ik overspel. Als ik een reden moet geven waarom ik hem bedroog, zou ik zeggen dat het was omdat we nauwelijks een seksleven hadden. Ik ben nu langer getrouwd dan dat ik vrijgezel ben geweest.

lk heb Fons op de universiteit ontmoet. Hij was vier jaar ouder en de broer van een van de meisjes op mijn kot. Hij kwam altijd langs in zijn Volkswagen bus en nam ons mee naar een film om ons daarna op ijs te trakteren. We reden allemaal mee in zijn busje, luisterden naar muziek, praatten, giechelden en leerden de wereld kennen, wat vooral fijn was voor degenen die van buiten de stad kwamen.

Maar Fons was geen wilde, gekke hippie. Hij was een gladgeschoren, normaal uitziende jongen die voor ingenieur studeerde. Hij werkte voor zijn vader, die bouwkundig ingenieur was en zijn eigen zaak had.

Ingenieurs zijn eng! Ze kunnen het zien, en zeggen het ook, als je rok aan de achterkant een kwart- centimeter korter is dan aan de voorkant. Fons was er geknipt voor. Hij was geordend, gewoon en nauwkeurig.

Hij had een goed gevoel voor humor en de regelmaat en veiligheid waar hij voor stond bevielen me, vooral omdat ik in een gezin was opgegroeid dat wat losser was.

Mijn vader was handelaar, levendig en liefhebbend, maar hij veranderde vaak van baan, zodat ik opgroeide in een gezin dat leed onder wisselende financiële omstandigheden. Het leek of hij altijd probeerde vooruit te komen, maar daar steeds niet in slaagde. Mijn moeder gaf pianoles en trad op in het plaatselijke theater, dus was ze niet veel thuis. Ik was het typische middelste kind en bleef dat ook toen ik al volwassen was. Het gevolg was dat ik op zoek was naar structuur, en Fons (ook het middelste kind) deelde mijn levensvisie.

We wilden nog even wachten met seks. Ik had tijd nodig om zeker te zijn van mezelf en mijn partner. Veel meisjes om me heen klaagden dat hun vriendjes het alleen maar de hele tijd wilden doen en verder nergens om gaven. Fons drong niet aan op seks. Hij respecteerde me en ik vond dat ik het getroffen had. Hij is ook behoorlijk net op zichzelf en dat respecteerde ik ook.

Fons en ik trouwde in de zomer na mijn afstuderen, waarna we beiden onze maagdelijkheid verloren. Dat was niet zo erg als het klinkt. We hadden allebei boeken gelezen over seks. Vele daarvan waren huwelijksgeschenken en ik keek er weleens in, meestal in mijn eentje. Een of twee keer lazen we er samen in. Dat was best. Fons was een man die zwoer bij boeken. Maar hij was gevoelig, en bij het minste of geringste verloor hij zijn erectie. Dat was ook vervelend voor mij, want ik dacht dat het gebeurde doordat ik iets fout deed of hem niet genoeg opwond. Na verloop van tijd, toen we met elkaar vertrouwd raakten, werd het wel iets beter, maar seks is nooit het hoogtepunt van ons huwelijk geweest.

Twee jaar nadat we getrouwd waren, wilde ik een kindje. We waren een weekendje weg en ik had mijn eisprong. Ik zei. “Het is tijd om te vrijen. Dit is het goede moment!”

Fons penetreerde me plichtmatig en kwam heel snel. Daarna bracht hij me met een vibrator naar mijn hoogtepunt. Dat was niet ongebruikelijk voor ons. Zodra ik was gekomen, sprong hij uit bed en zei: “Kom op, ik heb trek. Ik ga een ontbijt maken.”

Sinds die tijd is het altijd zo geweest. Hij springt elke ochtend uit bed en kan haast niet wachten om met de dag te beginnen. Ik heb het altijd fijn gevonden dat hij van zijn werk houdt, maar ik wou dat hij iets langer bleef liggen.

Ik hou mezelf fit, ik doe aan tennis en ik zorg ervoor dat ik er goed uitzie, maar ik heb veel jaren getwijfeld aan mijn sexappeal. Het leek onnatuurlijk dat ik een hoger libido had dan mijn man. Seks was minder belangrijk dan een liefhebbende, aardige, toegewijde echtgenoot, zei ik tegen mezelf.

Ons leven was perfect, als in een film. We hadden een huis in een rustige straat waar ongeveer vijftien kinderen onder de twaalf jaar woonden. Jarenlang werd er maandelijks een wijkfeest georganiseerd op zondagavond. We verzamelden ons allemaal in een van de voortuinen, zaten op strandstoelen, dronken wijn, namen allemaal iets te eten mee en vertelden grappige verhalen over de kinderen.

Tijdens een van deze bijeenkomsten hoorde ik dat mijn zoon voor het eerst gezoend had. Hij zou het mij nooit verteld hebben, maar mijn buurvrouw wist het. Haar dochter Jenifer was op een feestje geweest met mijn zoon Ron en ze hadden een zoenspelletje gespeeld. Jenifer had gezien hoe Ron een van de andere meisjes gezoend had. De avond dat ik over de zoen had gehoord, stopte ik Ron in en vroeg hem of hij het lekker had gevonden. “Ja,” grijnsde hij. “Ik had verwacht van niet, maar ik vond het fijn.”

Ik was blij voor hem, maar vond het jammer dat Fons en ik niet meer echt wenden. Het leven ging door en in veel opzichten was het niet zo slecht.

Na tien jaar huwelijk en drie kinderen maakte ik kennis met een jonge dokter.

Het was zondagochtend en ik was een watermeloen aan het snijden voor een feestje later die dag. Ik schoot uit met het mes en sneed in mijn handpalm. Het hield maar niet op met bloeden, dus belde ik mijn huisarts, maar die was er niet. Ik kreeg een jonge vervangende arts aan de lijn. Ik vond zijn geruststellende toon en de humor in zijn stem direct prettig. Hij zei dat ik mijn hand in een handdoek moest wikkelen en dan naar hem toe moest komen. Fons was weg met de kinderen, dus moest ik zelf rijden met mijn verpakte hand.

Er was geen receptioniste in de praktijk toen ik aankwam, dus nam ik een stoel en ging zitten. Het was warm, de airconditioning stond zeker uit en ik begon te zweten. Ik maakte wat knoopjes van mijn blouse los en veegde net met een zakdoek het zweet uit mijn decolleté toen de dokter binnenkwam. Hij struinde op mij af met een jongensachtige grijns op zijn gezicht. Hij droeg een pet, een spijkerbroek en een T-shirt. Hij stelde zich voor als Daniël en verontschuldigde zich voor zijn kleren. Hij zei dat hij in een ijzerwinkel stond toen hij werd opgepiept. Ik begon de knoopjes van mijn blouse dicht te maken.

“0, dat hoeft niet, hoor,” glimlachte hij, “we doen hier niet moeilijk, zoals je ziet.”

Hij leidde me door de gang naar de behandelkamer, waar hij voorzichtig de handdoek van mijn hand haalde en naar mijn wond keek. Ik zag dat hij geen gouden ring aan zijn linker ringvinger droeg en dat er vuil onder zijn nagels zat. Hij zei dat het gehecht moest worden. Ik vroeg: “Gaat het erg veel pijn doen?” Hij grijnsde en zei: “Wat de een pijnlijk vindt, vindt de ander lekker.”

Terwijl hij voorbereidingen trof om me dicht te naaien, keek ik de behandelkamer rond en zag tot mijn verbazing op de bul aan de muur dat we aan dezelfde universiteit gestudeerd hadden en dat we ongeveer even oud waren.

Hij maakte de wond schoon en diende een plaatselijke verdoving toe. Daarna hechtte hij de wond, zorgvuldig, met finesse. Hij had mooie, goedgevormde handen. Ik voelde dat er geruststelling en vriendelijkheid van uitgingen. De manier waarop een man zijn handen gebruikt. Dat zegt veel over hoe hij het er in bed van afbrengt.

Ik betrapte mezelf verbaasd op die gedachte. Ik keek naar zijn gezicht. Het oogde jong, gebruind en zelfverzekerd terwijl hij zich op zijn werk concentreerde. Ik wilde iets zeggen om contact te leggen, maar ik zat daar in stilte en hoopte dat hij de zweetdruppels op mijn voorhoofd niet zou zien. Ik was zenuwachtig, van mijn stuk gebracht, een beetje schrikachtig. Misschien was het de adrenaline van de verwonding, of misschien was het de nabijheid van een zeer aantrekkelijke man. Hij leek het allemaal wel grappig te vinden. Toen liep hij met mij naar de balie, schudde mijn hand en zei me gedag.

Twee weken later belde hij om te vragen hoe het met de hechtingen was. Het leek ongebruikelijk voor een dokter om dat expliciet te vragen, vooral omdat ik hechtingen had die er vanzelf uit zouden vallen. Ik bedacht dat hij wel net nieuw zou zijn en dat hij probeerde patiënten aan zich te binden. Er volgde een pijnlijk moment waarop geen van ons tweeën iets zei, en uiteindelijk zei ik dat ik mijn zoon op moest halen.

Ik zag de dokter een halfjaar lang niet, totdat ik een vinger blesseerde tijdens het tennissen. In plaats van mijn eigen huisarts te bellen, maakte ik een afspraak met zijn vervanger. Waarom…?

Terwijl hij mijn hand onderzocht, zei hij dat hij mijn nagellak mooi vond. Ik zei dat we op dezelfde universiteit hadden gezeten en knikte in de richting van zijn bul.

We spraken over onze ervaringen met het studentenleven en over wat we na ons afstuderen waren gaan doen. Op de een of andere manier kwamen onze huwelijken ter sprake. Hij en zijn vrouw waren al zes jaar uit elkaar en hij had geen kinderen omdat zij er nooit klaar voor was.

Op een gegeven moment stak de assistente haar hoofd om de hoek van de deur en zei dat de wachtkamer vol zat. Ik stond op.

Hij leunde naar me toe om me te omhelzen en afscheid te nemen. We stonden helemaal tegen elkaar aan gedrukt. Ik voelde door onze kleren heen dat hij een erectie kreeg. Hij bewoog zich niet en ik bewoog me niet en ik stond daar met mijn armen om hem heen, helemaal opgewonden. Het was ongelooflijk. Iets in mijn vrouwelijke geest reageerde op deze man op een manier die helemaal nieuw voor me was. Langzaam liet hij me los en hij keek me aan met een glimlach en verliet zonder een woord te zeggen de kamer. Ik pakte mijn tas en mijn jas en ging naar de balie. De assistente had mijn dossier en trok er een recept uit, dat ze aan me gaf. Ze zei dat het tegen de zwelling was. Boven aan het papier stond het nummer van Daniël 's pieper met de woorden: -Je kunt me altijd bellen.-

Ik voelde dat ik begon te blozen, maar de assistente leek het niet te merken. Ik frommelde het papier in mijn zak en rende naar mijn auto. Onderweg naar huis stopte ik bij een winkel -centrum om wat rond te lopen en weer tot mezelf te komen in de serene sfeer van winkels met airconditioning. De etalage van een lingerieboetiek trok mijn aandacht. De winkel was een sensuele doolhof en lokte me met weelderig satijn en luchtig kant. Het was onmogelijk om het niet aan te raken en er niet naar te verlangen. Ik paste een beha met bijpassende string van zwart kant. Het voelde als een streling. Ik keek naar mezelf in de spiegel van de kleedkamer met gedimd licht en stelde me voor hoe Daniël 's handen langs de randen van de stof zouden glijden. Ik bloosde en voelde me opgewonden. Ik zette de gedachten aan Daniël uit mijn hoofd en herinnerde mijzelf eraan dat ik een getrouwde vrouw was.

Ik kleedde me snel aan en betaalde mijn aankopen. Ze waren duurder dan het ondergoed dat ik normaal kocht. Ik mompelde iets over “verrassing voor mijn man...” tegen de man achter de kassa, die me aankeek met zo'n blik van “maak dat de kat wijs.”

Intussen brandde het papiertje met Daniël 'ss nummer erop in mijn zak. Eenmaal buiten pakte ik het, keek ernaar en wandelde naar een vuilnisbak om het erin te gooien. Natuurlijk deed ik het niet.

Die avond nam ik een warm bad. Ik bepoederde en parfumeerde mezelf en trok mijn nieuwe, verleidelijke zwarte kanten setje aan onder een witte zijden pon. Ik ging in bed liggen met een tijdschrift. Fons kwam binnen en snoof (hij merkt altijd alles aan me) en zei. “Je ruikt heerlijk, Rientje!”

Tot mijn verbazing kleedde hij zich tot op zijn shorts uit en kroop naast me. Hij kuste me en knabbelde aan mijn nek en oren. Hij nam bijna nooit het initiatief.

Ik trok mijn pon uit, waardoor het nieuwe zwarte ondergoed tevoorschijn kwam. Zijn reactie was alles waar ik op gehoopt had; we rollebolden en lachten en hijgden en giechelden. We hadden een ongebruikelijk lange en bevredigende sessie, maar de hele tijd dat we vrijden, fantaseerde ik over Daniël. Ik dacht aan het verfrommelde recept met zijn telefoonnummer erop dat nog in mijn zak zat.

Ik hield het een paar lange, triomfantelijke dagen vol maar moest uiteindelijk de duimen leggen.

Benepen draaide ik zijn nummer. Om kort te gaan.

De knappe jonge dokter kwam op maandag naar mijn huis, de dag dat mijn hulp vrij had en mijn man op zijn werk was. Het was fantastisch, want we waren beiden getest, dus hoefden we geen condoom te gebruiken. Als we boven waren, keek hij op hoeveel manieren hij me kon laten klaarkomen voordat hij bij me naar binnen ging. Er waren zat manieren, allemaal nieuw voor me, en dingen waar mijn man nooit aan gedacht zou hebben. Ondanks de opmerking over pijn toen hij de hechtingen zette, hield deze man vooral van genot. Hij nam heerlijk geurende olie mee en masseerde die in mijn dijen. Hij nam de tijd en liet me wachten alvorens het volle genot van de geslachtsgemeenschap op me los te laten. Op deze manier kwam ik meerdere keren klaar. We experimenteerden uren in de logeerkamer. Hij hielp me zelfs de lakens verschonen voordat hij ging.

“Tot de volgende keer,” zei hij altijd met een ondeugende grijns.

De dokter had een erg drukke praktijk, maar ik wilde zo vaak seks met hem als enigszins mogelijk was. Soms zette ik de kinderen af op school, liet mijn nagels doen, kocht een sexy string en wurmde mezelf erin voordat ik hem op een parkeerplaats in mijn auto ontmoette tijdens lunchtijd voor een spannende zoenpartij. We plaagden elkaar met onze vingers als een stel tieners.

Ik denk niet dat mijn man enig idee had van wat er speelde. Soms ging ik onderweg naar Daniël even langs Fons zijn kantoor om hem te vertellen, min of meer dan, waar ik naartoe ging. Hoewel het altijd een leugen was, had hij het nooit door. Hij zei altijd: “Ga maar, veel plezier. Ik zie je thuis wel weer.” Soms leek hij zelfs opgelucht, omdat mijn geheime leven met Daniël de druk om te presteren van hem afnam. Hij leek tevreden met 's avonds in bed rollen, televisiekijken en in slaap vallen, snurkend in mijn oor. Voor mij was het rozengeur en maneschijn, een bijna perfecte regeling.

Op een middag was ik onverwachts vrij, omdat de kinderen bij iemand waren gaan spelen, dus ging ik langs de dokterspraktijk. Ik kwam net van een bestuursvergadering op school en was gekleed in een net, roze pak met bijpassende hoge hakken. Hij was net klaar met een patiënt. Hij nam me mee naar zijn privékantoor en opende de deur naar een kleine opslagruimte, gevuld met oude dossiers, dozen en andere spullen. In dat donkere kamertje nam hij me voor een vluggertje tegen de muur.

Hoe we seks hadden, deed er niet echt toe; genieten deed ik in ieder geval.

Op een dag, nadat ik een weekje met mijn gezin weg was geweest, reageerde Daniël niet toen ik hem oppiepte. Enkele dagen verstreken en ik probeerde het opnieuw. Deze keer belde hij terug, maar zei hij dat hij over een week pas tijd had. Dat verraste me, dus vroeg ik naar de reden. Hij kwam met een slap excuus, maar toen ik nog even aandrong, bekende hij dat hij een ander had. Iemand ongehuwd en dat hij deze relatie een toekomst wou geven.

Ik was verdrietig, want het was zo fijn geweest. En het was moeilijk om mijn seksuele verlangens in te dammen nadat het voorbij was. Ik snakte naar zijn lichaam, ik verlangde naar zijn aanraking, maar ik miste vooral zijn geur. In een weekendtas bewaarde ik een T-shirt dat hij had gedragen. Soms haalde ik het er stiekem uit en dan snoof ik de geur die me zo had opgewonden diep op. Soms begroef ik mijn gezicht in het shirt en huilde, omdat ik wist dat het onherroepelijk voorbij was.

Maar mijn andere leven wenkte me, dus verzorgde ik de tuin, hielp mee met schoolreisjes en tenniste veel. De enige aanwijzing die ik had dat mijn man iets opviel, was dat Fons na de episode met Daniël vriendelijk zei: “Je begint een beetje een huismus te worden.” Ik had niet beseft hoeveel tijd mijn affaire met Daniël opslokte.

Ons gezinsleven ging door, schijnbaar onaangedaan door mijn kleine vlaag van egoïsme. De enige persoon die van mijn avonturen op de hoogte was, was een vrouw van mijn boekenclub aan wie ik een en ander opbiechtte nadat we The Bridges of Madison County gelezen hadden. Ze lachte en zei dat ze ook een minnaar had. Ik las toen veel. Romantische romans, boeken voor de doe- het- zelf. Als ik maar niet aan de dokter hoefde te denken. Ik miste hem niet, maar wel de opwinding van onze afspraakjes. Mijn seksleven met Fons was saai en routinematig. Ik probeerde kleine dingetjes om het wat afwisselender te maken. Pittig ondergoed, sexy blaadjes, video's voor boven de achttien. Fons deed wel mee om mij te plezieren, maar ik merkte dat hij er vaak niets aan vond. “Het is zo gemaakt, Rientje,” zei hij.

Op een avond liet ik Fons zelfs een quiz over liefde en seks in het blad Cosmo doen. Hij moest er wel om lachen, maar het veranderde niets aan onze slechte communicatie of zijn verlangens. Fons en ik hadden andere behoeften.

Door de nuchtere fysieke pleziertjes die ik met de dokter had gehad, had ik het zelfvertrouwen gekregen om Fons voor te stellen ons seksleven te verbeteren. Tot mijn verbazing was hij het ermee eens.

We vonden een geweldige seksuele therapeut. Ze maakte het heel leuk en gemakkelijk om over seks te praten. Ze bracht de discussie op gang zonder onze privacy te schenden.

Ik zie nu dat het programma bestond uit een aantal logische stappen. Fons en ik voelde ons binnen die structuur direct op ons gemak.

Ons 'huiswerk' was altijd heel sexy. Ze gaf ons opdrachtjes: rollenspel, seksspeeltjes, kleding, allemaal dingen die ik wel had zien zitten, maar die Fons veel te ver vond gaan en die hem nerveus of beschaamd hadden gemaakt. Maar omdat het van de therapeut moest en het een vervolg had, deed hij het.

Fons zijn natuurlijke drempels werden langzaam afgebroken onder de geduldige leiding van de therapeut, en het feit dat Fons zich tot haar aangetrokken voelde, gaf onze sessies iets pittigs en intrigerend.

Zoals bij alle goede therapieën werd het pas echt leuk nadat we het kantoor hadden verlaten, omdat we steeds iets hadden om naar uit te kijken. Ik weet niet wat er gebeurde tijdens Fons zijn privésessies met de therapeut. Wat ik wel weet, is dat het verbeterde tussen ons. Fons zijn verlegenheid verdween en hij was in voor dingen waar ik vroeger alleen van kon dromen. Hij nam er de tijd voor, hij was geïnteresseerder en minder terughoudend, en sprong naderhand zelden direct uit bed om naar zijn werk te gaan. Fons boekte nu de weekendjes weg voor ons.

Eindelijk was het tussen ons zoals ik altijd had gewild.

Veerle  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post602

De inwijding

Veerle.GGeplaatst door My 4Fingers wo, juli 13, 2011 00:11:48

De inwijding.

Het was alweer een tijdje geleden dat ik Adriaan in me had, maar ik moest vaststellen dat hij er van onder door was gemuisd. Ik trof hem aan in mijn slaapkamer, op mijn bed, een sigaretje rokend.

"Even op krachten komen," legde hij verontschuldigend uit.

Zijn lul was in rusttoestand. Ik vond het wel een vertederend gezicht. Die zachte piemel languit op zijn dijbeen, meedeinend op het ritme van zijn baasjes ademhaling.

"Ik zie dat je bengel ingedommeld is," grapte ik. "Hij heeft zich helemaal teruggetrokken in zijn slaapzak. Heb je er iets op tegen dat ik hem wakker maak," vroeg ik.

"Och, ik denk wel dat hij uitgerust is," antwoordde Adriaan.

Ik ging op de rand van het bed zitten en drukte een vlinderlicht kusje op zijn pik. Meteen kwam de rakker zijn kopje te voorschijn. Eerst wat slaperig rekte hij zich langzaam uit, tot hij klaarwakker tegen Adriaans buikwand aanstond, als een gigantisch uitroepteken.

"Zonde, zo een fraai exemplaar verloren te laten gaan," zei ik en ging prompt schrijlings over hem heen zitten, zijn pik veilig opgeborgen in mijn… inderdaad. "Hier hoor jij thuis," mompelde ik tevreden, toen hij helemaal in me verdwenen was.

"Mm…, hij maakt het zich lekker naar zijn zin", zuchtte ik.

Spoedig waren we zalig aan het wippen. Je moet vreugde scheppen in de eenvoudige dingen des levens. Ik kreeg rijles. Maar toch wilde ik meer.

"Heb je zin in wat avontuur," vroeg ik Adriaan met schokkende stem.

"Ik sta open voor suggesties," gaf hij te kennen.

"Wat zou je ervan denken… ja wat zou je er van denken als we..." dacht ik luidop.

"Kom op! Vooruit met geit," onderbrak hij me.

"Ja, wat zou je ervan denken als we… als we Marijke op ons seksfeestje zouden uitnodigen."

"Dat meen je niet," klonk het ongelovig uit Adriaans mond, terwijl ik het nummer al intoetste op mijn draagtelefoon en hem die overhandigde.

"Je bent op je hoofd gevallen Veerle," schudde hij zijn hoofd.

Je moet namelijk weten dat Marijke de aller braafste meid was uit de klas. Echt mooi was ze niet, maar net het vooruitzicht dat lelijke eendje haar onschuld te doen verliezen, wond me radeloos op.

"Ik word er kletsnat van. Toe! Kom op Adriaan, speel toch mee. Jij bent de enige die dat voor elkaar kan krijgen. Je weet toch immers dat ze smoor is op je. Ze heeft het me gisteren nog bekend. Toe? Toe! Ik zal het je de moeite doen lonen," zei ik, terwijl ik me een extra harde dreun op zijn ballen liet neerkomen. Zijn bekken schokte wild omhoog.

Net op dat moment nam Marijke de telefoon op en werd het initiatief hem uit handen genomen.

Ik moet zeggen dat hij zich prima uit de slag trok, een volleerd improvisator. Hij maakte het nietsvermoedende meisje wijs dat hij en ik met een probleem in onze wiskundetaak zaten. Of ze alsjeblieft niet langs wou komen om ons te helpen.

Kreng dat ik ben, maakte ik het hem natuurlijk niet gemakkelijk om zijn aandacht erbij te houden. Ik wiebelde mijn borsten wellustig vlak voor zijn gezicht en trok daarbij de geilste smoelen.

"Jij feeks," bromde hij, toen hij het telefoongesprekje niet zonder enige moeite tot een goed einde had gebracht. "Je had het spelletje haast verbrod."

"Het was sterker dan mezelf. Jou te neuken hetzelfde ogenblik dat je haar aan de lijn had", hijgde ik. "Haar hartje harder te horen kloppen terwijl die zalige boor van jou aan het kloppen was in mijn… juist. Mm… Ik moet er niet aan denken dat zij, oh ja, ga zo door! Dat zij straks op die zalige pik van jou zit. Ach, oh God! Wat is dat lekker! En jij je leeg schiet in haar!" bracht ik moeizaam uit door mijn naderend orgasme.

"Ben je zeker dat het ons lukt?" kreunde Adriaan.

"Vast wel. Maar houd je nu verdomme met mij bezig."

Een beetje in zijn wiek geschoten, duwde hij meteen een vinger keihard in mijn kont, met een andere mijn gezwollen klit bespelend.

Ik hees me tot het topje van zijn mast, met mijn bekken draaiende bewegingen makend rond zijn eikel en liet me vervolgens aan een razende snelheid langs zijn paal naar beneden suizen, zijn ballen verpletterend onder het gewicht van mijn billen.

"Aai," kermde hij in een mengeling van pijn en genot.

"Ja, ja, o ja! Ja, ja, ik kom klaar!" Huilde ik onbedwingbaar, toen de hete stromen sperma in mij kolkten.

"Wow!" Hijgden we gelijktijdig.

We schoten vlug wat spulletjes aan en stoven achter elkaar de trap af. Daar kwam Marijke al aangefietst.

"Zet je beste beentje voor," knipoogde ik en gaf hem veelbetekenend nog snel een kneep in zijn kruis. Ik had me geen zorgen hoeven maken.

Meteen nadat hij de deur had opengedaan en haar "Hoi Marijke" had toegelachen, legde hij zijn armen om haar schouders en gaf haar teder een zoen op de mond.

"Adriaan!" Zei ze, blij verrast door zoveel onverwachte aandacht vanwege haar droomprins, die haar vroeger haast niet zag staan en nu onmiddellijk haar rok begon los te maken.

"Wat doe je nou toch." Strubbelde ze tegen, zijlings naar mij kijkend.

Haar protest totaal negerend, ging hij echter verder haar uit te kleden.

"Lieve Marijke," sprak hij, terwijl haar rok al naar beneden gleed en hij haar verzet verder ondermijnde door haar te bedelven onder steeds onstuimiger kussen. "Ik wil je. Ik ben totaal weg van je. Ik dacht jij ook van mij?"

"Ja…, maar toch niet hier… waar zij bij is."

"Schatje. Je zou Veerle dankbaar moeten zijn dat ze ons haar huis ter beschikking wou stellen. Het was Veerle die met die smoes van het huiswerk te voorschijn kwam om je naar hier te lokken, toen ik haar vanavond toegaf hoe dol ik op je ben," jokte hij onvervaard.

Ondertussen haar bloes knoopje per knoopje openend.

"Ik moest en ik moet je hebben. Vanavond, nu meteen. Dat wil je toch immers ook," trok hij haar bloes over haar schouders, terwijl zijn armen al achter haar rug gingen om haar bh los te maken.

"Ja… maar…" bracht ze moeizaam uit, van opwinding nog nauwelijks uit de woorden komend.

Meteen begon hij haar blote borsten te strelen en brak daarmee haar laatste weerstand. Stilzwijgend stond ze toe dat hij haar slipje naar omlaag stroopte. Toen stond ze poedelnaakt voor hem, trillend op haar benen.

Een mooi lichaam had ze niet. Daarvoor was ze te mager en haar tieten te klein. Toch deed het me wat, dat meisje dat op het punt stond zich voor het eerst te geven aan een man. Ook Adriaan was ontroerd.

"Wat ben je mooi, lieve Marijke," bracht hij haast ondanks zichzelf uit.

Gewillig liet ze zich door hem optillen. Haar armen rond zijn nek, droeg hij haar naar de sofa en strekte haar op haar rug daarin uit.

Mijn aanwezigheid leek ze helemaal vergeten. Ze had enkel nog ogen voor hem, die zich tergend traag voor haar uitkleedde en haar alle tijd gaf zijn gespierde lijf te bewonderen. Zijn slipje trok het hij laatst uit. Toen zij zijn fiere pik te zien kreeg, viel haar mond open in een nauwelijks hoorbare, “oh!” van verbazing.

Ze spinde weldadig toen hij op haar ging liggen en zijn piemel teder bij haar naar binnenbracht. Ze ging totaal in hem op. Zodanig zelfs dat ze niet eens merkte dat ik me ondertussen eveneens had uitgekleed en mezelf begon te strelen. Adriaan ging met lange halen heen en weer in haar. Aan haar verkrampt smoeltje en de manier waarop ze op haar onderlip beet, kon ik merken dat ze een en ander allesbehalve onplezierig vond.

Lang duurde het niet of haar onderlichaam begon oncontroleerbaar te schokken. Haar rug kromde zich en ze slaakte een lang aangehouden zucht. Ze bleef voor dood liggen toen Adriaan zich uit haar terugtrok, zijn pik nog steeds stijf en glinsterend van haar sappen.

"Kom schatje," zoende hij haar vederlicht op de lippen, "in bed zal je er nog meer van genieten."

Gewillig liet ze zich de trap opleiden, terwijl ik achter hen aan sloop. Adriaan loodste haar natuurlijk niet mijn, maar mijn ouders slaapkamer binnen. "Mevrouw Verboven! Mijnheer!" Schrok het lieve kind, toen ze mijn moeder te zien kreeg, die zich langs achteren liet nemen door paps.

"Ronny! Alexander! Ronaldo! Apolonia! Maaike!" Viel Marijke van de ene verbazing in de andere naargelang ze de rest van het gezelschap herkende.

Ze maakte onmiddellijk aanstalten de kamer opnieuw te verlaten.

Ik kwam echter vlak achter haar aan. Voor ze de gelegenheid had zich om te draaien, legde ik mijn handen knedend over die kleine borsten van haar. De mijne wreef ik stevig tegen haar blote rug.

Onwillekeurig ging er een siddering door haar heen. Haar tepels zwollen onmiddellijk tegen mijn handpalmen aan. Ik liet haar niet de kans aan het woord te komen maar stak mijn tong speels in haar oor.

"Laat je toch gaan," trachtte ik haar met mijn zwoelste stem te overtuigen, "ik heb immers toch gezien hoe je daarnet genoten hebt beneden. Blijf alsjeblief, we willen je toch alleen maar laten genieten." Sabbelde ik verleidelijk op haar oorlelletje.

Moeder kwam ondertussen met haar loodzware uiers naderbij geschommeld en knielde voor haar. Ze legde haar handen op Marijke ‘s heupen en drukte gulzige lippen tegen het malse pruimpje.

"Oh," zuchtte het lieve kind hulpeloos, "ik geef me over, jullie kunnen alles met me doen wat jullie willen."

"Wees niet bezorgd," lachte ik haar toe, "dat zullen we ook." Ik hield haar stevig beet en hielp haar met mijn liefste kooswoordjes over haar laatste remmingen heen. Ik rolde haar tepels tussen wijs en ringvinger, trok zachtjes aan die spenen, haar borsten stevig masserend met het vlak van mijn handen. Moeders tongkunsten deden de rest. Spoedig verstrakte Marijke in mijn liefdevolle armen en loosde ze een hese kreun.

Moeder kwam overeind, haar gezicht drijfnat met liefdessappen.

"Wel, wel, meisje. Jij bent me een ware liefdesfontein," plaagde ze haar.

Met de rug van haar hand veegde ze de overduidelijke bewijzen van Marijke ‘s orgasme van wangen en kin. Het meisje bloosde tot in haar haarwortels, als leek ze zich te verontschuldigen.

"Dat is toch niets om je over te schamen," troostte moeder haar. "Ik vind het een fijn compliment voor mij dat ik je zo heb laten genieten."

"Heb je zin in wat meer, Marijke?" Onderbrak ik vragend.

Nog steeds te verlegen om te dat luidop toe te geven, vond de schat er niks beters op dan bedremmeld ja te knikken. Ik nam me voor haar wat mondiger te maken. Het was haast niet te geloven dat wij dezelfde leeftijd hadden - in feite was ze zelfs enige maanden ouder dan ik - en dat ik haar steeds moest vragen mij te helpen bij mijn taken.

Wat seks aanging, dat bleek nu, was het net omgekeerd. Op dit terrein was ik haar lerares. Ze bleek volledig bereid zich aan mijn gezag te onderwerpen en mijn geringste aanwijzingen op te volgen.

Nadat ik het bed had laten ontruimen door de andere spelers, gaf ik mijn gastvedette een zachte klap op haar billen. Ik vroeg haar zich lekker languit te installeren.

Ik ging schrijlings over haar zitten, naar het voeteneind gekeerd en gaf haar een uitgebreide tongmassage. Te beginnen met haar tenen, die ik een voor een in mijn mond zoog, wat haar een gekieteld lachje ontlokte. Maar het lachen verging haar spoedig. Ik werkte mij langzaam langs haar eindeloze benen naar boven. Toen ik bij haar bekken was aanbeland bevond mijn poesje zich ter hoogte van haar hoofd, er een tiental centimeters boven zwevend, wat haar een goede inkijk gaf.

Ze was nog te bescheiden om zomaar mijn spleetje beginnen te zoenen. Ik liet haar dan zelf maar zien waartoe tong en lippen dienen. Ik drukte een vederlicht kusje op haar sneetje wat haar onwillekeurig haar benen deed spreiden.

Over mijn schouder riep ik Alexander om assistentie. Hij legde zijn handen op mijn achterste en schoof bij me naar binnen zodat Marijke van op de eretribune goed kon toekijken hoe zijn gigantische pik tussen mijn gezwollen lippen heen en weer schoof. Dat was pas aanschouwelijk onderwijs.

Het arme kind wist ongetwijfeld niet meer waar ze het had. Ze steunde zachtjes.

"Toe," bedelde ze, haar pruimpje ongeduldig tegen mijn lippen aanwrijvend.

Ik gebaarde echter of ik niets gehoord had. Ik negeerde het mij zo gretig aangeboden poesje en schonk al mijn aandacht aan de satijnzachte binnenkant van haar dijen die ik zacht zoende en likte. Tegelijkertijd frunnikte ik met een vinger plagerig aan haar kontrozetje.

Om haar nog verder op te jutten kwam ik zelf opzettelijk heel luidruchtig klaar, vlak daarop gevolgd door Alexander.

Ik wentelde mij van Marijke af. Haar gezicht was kletsnat van mijn geil en Alexander zijn stroperig sperma. Ze staarde mij smekend aan.

"Alsjeblief," jankte ze, haar hand tussen haar dijen drukkend. Ik bleef er echter nog steeds het zwijgen toe doen en stapte zelfs het bed af.

Ik gebaarde Apolonia en Maaike aan weerszijden van haar te gaan liggen, op hun rug. Dan dirigeerde ik vader en Alexander om de dames te bestijgen.

Marijke wist zich geen raad meer, met die neukende koppeltjes vlak naast haar terwijl zij er zo eenzaam bijlag.

"Wil er mij in godsnaam iemand komen neuken," bracht ze uiteindelijk uit haar laatste trots opzij zettend.

"Ik dacht dat je het nooit zou vragen," zei ik. Ondertussen schortte ik mijn neukharnas, met naar binnen en naar buiten gedraaide lul, aan. Ik stapte op het bed om over haar heen plaats te nemen.

Ze was zo opgewonden dat ze nog voor ik mijn dildo volledig in die nauwe schacht had geperst, begon klaar te komen

"Oh! Eindelijk. Ik kan me niet meer inhouden!" kreunde ze met achterover gekanteld hoofd. Haar bekken schokte wild tegen het mijn aan.

Ik bleef door haar climax heen doorstoten, zodat ze wel twee drie orgasmen op een rij kreeg. Ze was helemaal door het wilde heen en zette het op een gillen als een brandweersirene.

"Ah, je komt zo lekker klaar," moedigde ik haar volop aan. "Had ik maar een echte lul. Ik wil je hele lijf volspuiten."

"Oh, ja! Neuk me te pletter met die lat van jou! Ram me! Beuk me!" Schreeuwde Marijke losgeslagen.

Ik voelde nu zelf de dijk van mijn orgasme breken, terwijl ook de twee paartjes langszij begonnen klaar te komen.

"Marijke! Ik kom!" Gilde ik.

Ik liet me bovenop haar vallen, haar kreten smorend door mijn hete mond tegen de haar lippen te pletten. Ik wreef mijn tieten wild tegen de hare terwijl ik nog steeds in haar bleef doorstoten.

Toen we eindelijk waren uitgeraasd en naast elkaar lagen, ik nog steeds in haar, overstelpte ze me dankbaar met kussen en zoentjes.

"Oh Veerle het was zo heerlijk. Ik kon me echt niet meer inhouden, zo heet had je me gemaakt. Wat heb je in hemelsnaam met me uitgericht? Het kan me verdomme ook niet schelen. Ik wil alleen nog maar neuken."

Meteen draaide ze me op mijn rug, ging schrijlings over me heen zitten en prikte zich vast op mijn kunstpik.

"Zalig," lachte ze als een kind dat net een nieuw speelgoed heeft gekregen.

"Wat is dat toch mooi," hijgde ze, zichzelf in de spiegel aan het bedeinde bewonderend terwijl ze me bereed.

"Buig je," beval ik, "ik heb zo een vreselijke zin om op je tieten te zuigen."

Ze voldeed maar al te graag aan mijn verlangens en leunde onmiddellijk voorover.

"Mm…" zuchtte ze verzaligd toen ik op haar tepels begon te sabbelen. Ze had er geen flauw vermoeden van dat ik met mijn wens een tweede bedoeling had. Haar seksuele opvoeding was immers ver van voleindigd.

Haar opgeheven billen waren voor vader een onuitgesproken uitnodiging. Hij kroop op zijn knieën achter haar en legde zijn handen stevig om haar middel zodat ze geen kant meer op kon.

Dan begon hij zijn pik in haar reet te duwen.

Daar had ze zich totaal niet aan verwacht. Haar ogen ging wijd open van verbazing. Een grimas van pijn verspreidde zich over haar gezicht. Geleidelijk ging die echter over in een van genot, eens vader helemaal in haar was. Langzaam begon hij in haar te bewegen…

"Wow, wow, ho ja!" Gromde ze. "Ik voel dat ik hiervan zal houden! Ik dacht dat niets lekkerder kon zijn dan een pik diep in me. Maar, ik moest beter weten. Twee is verdraaid nog leuker."

Ze liet het initiatief een tijd aan vader. Toen ze het ritme eenmaal goed te pakken had, was zij het, die zich met achterwaarts stotende bewegingen van haar bekken over zijn en mijn lat over en weer schoof.

"Het is zo goed in mijn spleet en mijn kont genaaid te worden. God, ik voel jullie twee pikken tegen elkaar schuiven in mijn buik. Kon er nog maar eentje bij! Kwam er maar nooit een eind aan", jankte ze. "Neen, nee! Nog even langer! Ik wil nog niet! Nee! Ja! Toe dan maar! Ah, ja! Ik kom zo lekker klaar!"

Het woord schaamte kende Marijke ondertussen niet meer.

Het Marijke dat zich vroeger nauwelijks samen met andere meisjes van de klas had durven uit en aankleden voor en na de zwemles, lag weldra open en bloot voor ons, de benen wijd open, zich voor ieders ogen aan het masturberen.

"Ik wou dat heel de wereld me kon zien terwijl ik me lig te vingeren", zei ze brutaal. "Ah, vinden jullie mijn kutje niet mooi?" Koerde ze. "Kijk dan toch hoe ik me vinger. Het voelt zo lekker. Een vinger naar binnen, twee, toe maar drie. Zalig. Eentje in mijn kont. Kijk dan toch in mijn grot", richtte ze zich nu tot Adriaan, paps, Alexander, Ronny en Ronaldo, die zich met zijn vijven aan weerszijden van haar hadden opgesteld.

"Daar worden jullie heet van hé, van die natte pruim van me," kreunde ze hen toe.

En inderdaad, ze kon zich onmiskenbaar in de stijgende aandacht van de aanwezig pikken verheugen.

"Aftrekken die stijve lullen!" Beval ze.

De heren gehoorzaamden haar graag en vijf paar handen begonnen bedrijvig op en neer te gaan.

"Mm… mooi," kreunde ze, terwijl ze hongerig naar dat kwintet piemels staarde en haar vingers tegelijkertijd alsmaar sneller over haar vulva, kont en stijve klit gingen.

"Wat maken jullie mij heet. Ah! Ik sta in brand. Wie wil er mij komen blussen," hijgde ze in de aanloop naar haar orgasme.

De kerels begonnen zich dadelijk op haar leeg te schieten.

"O, ja! Verdomme, ik ben er," brulde ze buiten zichzelf toen het zaad haar tegen benen, dijen, buiken, tieten en gezicht begon te kletsen.

Haar lichaam schokte oncontroleerbaar. Ze bleef maar klaarkomen, ondertussen het sperma over heel haar lijf uitsmerend en van duimen en vingers likkend, tot de weeën van haar orgasme uiteindelijk wegstierven.

"Oh, dat was zo goed, zo verdraaid goed," hijgde Marijke na. "Daar kunnen jullie je geen idee van vormen. Een paar uur geleden wist ik nauwelijks dat ik een spleet had en nu... Dat heb ik allemaal aan jou te danken, lieve Veerle. Hoe kan ik je daarvoor ooit bedanken?" Sprak ze.

“Ach liefje. Ik weet nog wel wat hoor.”

Jullie toch ook?

VeerleG.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post594

De enige keer

Veerle.GGeplaatst door My 4Fingers zo, juli 03, 2011 18:13:28

De enige keer

Ik ben maar één keer met een jongen in bed beland. Met Tony, na een fuif waar hij me min of meer voor had uitgenodigd. Mijn vaste vriendinnen waren er die avond niet en zo was ik vooral rond Tony blijven rondhangen. Om wie weet welke reden hadden we wel behoorlijk wat gedronken, tegen elkaar aan geschuurd bij het dansen, het voelde allemaal behoorlijk oké. Ik vond Tony trouwens wel aantrekkelijk, hij had lang blond haar, en zag er een beetje een artistiek type uit. Best knap, al wist ik niet of hij al veel ervaring had met meisjes, hij was eerder verlegen. Het zal wel geweest zijn omdat ik gedronken had, of omdat ik me die periode niet zo goed in mijn vel voelde als gewoonlijk, maar ik liet het allemaal wat gebeuren: dicht op elkaar staan dansen, tegen mijn buik voelen dat hij opgewonden was, een beetje zoenen, nog wat meer zoenen, wat buiten gaan staan en nog wat zoenen. Een beetje strelen.

Om eerlijk te zijn; we stonden elkaar gewoon op te geilen. Drijvend op onze driften.

“Mijn ouders zijn er niet dit weekend, heb je zin om even mee te komen?” Vroeg Jelle. “Het is toch jouw kant uit.”

Ik had verschrikkelijk zin om met hem mee te gaan en vond het vreselijk toen we zo los van elkaar het korte stukje naar het huis van zijn ouders fietsten.

Het was lang geleden dat ik daar nog was geweest. Als kind kwamen wel eens bij elkaar thuis over de vloer want we woonden in elkaars buurt en waren even oud, maar daarna waren we mekaar eigenlijk uit het oog verloren, ook al zaten we op dezelfde school. Tot we het laatste jaar weer zo half en half bevriend geworden waren, maar ik was niet meer bij hem thuis geweest al die tijd.

Binnen in het huis, en na de fuif en de rit door het donker, deed het licht in de woonkamer pijn aan mijn ogen. De frisse nacht had me ondertussen een beetje ontnuchterd. Niet meer zo voortvarend nu, ik had helemaal geen zin om me zonder kleren te tonen in al dat licht maar snakte tegelijk naar zijn lichaam.

“Ik heb een idee”, zei ik. “Ik wil je overal goed kunnen voelen.” Ik keek hem in zijn ogen. “Zullen we samen douchen?”

Tony keek wat verward, verrast door wat ik vroeg, maar zei, “ja, ja, goed.”

“Maar dat is veel geiler in het donker,” fluisterde ik. “We doen het zonder licht, oké?”

Tony knikte, ik had helemaal geen idee wat hij er eigenlijk van vond of wat hij dacht. Maar we gingen naar de badkamer, mijn hand in de zijn, en sloten de deur. Er kwam een zwak schijnsel door het matte badkamerraam, misschien van de maan of van een licht uit een ander huis. Maar het was echt heel donker en pas na een paar minuten zouden we mekaar toch een beetje zien. We deden onze kleren uit, trillend op onze benen van de opwinding en de kilte. Tony zette de douche aan, had wat moeite met het regelen van de kraan en vroeg me toen om bij hem te komen.

Het was koud in de badkamer en dus zalig om onder de warme straal te gaan staan. We zagen nauwelijks iets, maar onze armen en onze lippen vonden elkaar moeiteloos. Tegen mijn buik voelde ik zijn kompasnaald, die bijna helemaal naar het Noorden wees.

Ik keek even naar beneden maar zag in het donker vooral mijn borsten en mijn tepels, hard geworden, misschien door de opwinding, misschien door de koude lucht. Ik draaide me om en hij deed precies wat ik wilde, zijn handen op mijn borsten leggen. Ik werd helemaal geil van zijn handen die me verkenden en kreunde boven het geklater van de douche uit. Zijn totempaal reed zich tegen mijn bilspleet aan. Zijn ene hand gleed naar beneden en vond mijn navel waar zijn duim in bleef haken terwijl zijn vingers verder naar benden streelden, tot in mijn schaamhaar. Hij drukte zich nog steviger tegen me aan en nu volgde ook zijn andere hand de weg naar mijn poesje. Eerst wat krabbelend door mijn schaamhaartjes, dan nog meer naar beneden om mijn schaamlippen te bereiken. Daarvoor moest hij zich wat bukken zodat hij niet helemaal tegen me aan kon staan.

Ik had nog geen zin in een vingersessie en maakte van zijn beweging gebruik om me half om te draaien en door mijn knieën te zakken. Het was alleen maar omdat het donker was dat ik het zomaar durfde.

Ik raakte met mijn mond zijn penis aan. Voor het eerst in mijn leven ging ik een jongen pijpen. Ik gaf er wat kusjes op, likte helemaal langs zijn geaderde levenslust en kwam uiteindelijk aan het topje. Hij had niet echt een smaak. Alleen zijn eikel smaakte wat zoetig. Hij blonk in het weinige licht dat door het badkamerraam kwam. Het was best een nieuwe, opwindende ervaring om er wat aan te sabbelen. Ik hoorde, geloof ik, Tony hijgen. Maar ik had weer zin om hem dicht bij me te voelen en veel lichaamscontact bood deze pijpsessie anders niet.

Ik stond recht, ging achter hem staan en nam zijn lul vast terwijl ik met mijn andere hand zijn borst streelde, met zijn tepels speelde. Ik had nog nooit een jongen afgetrokken maar het ging behoorlijk vanzelf, al weet ik eigenlijk niet wat Tony er zelf van vond.

Hij probeerde met zijn hand achter zijn rug te vingeren wat maar matig lukte. We genoten van het warme water, kronkelde strelend rond elkaar en begonnen elkaars lichaam steeds meer te zien nu onze ogen aan het donker wenden. Ik zag zo niet direct ergens doucheschuim waarmee we elkaar nog hadden kunnen wassen of zo, en besloot dat het tijd was voor iets anders.

Ik ging weer achter Tony staan, legde mijn hoofd in zijn nek bespeelde zijn lul in mijn hand en fluisterde, “gaan we op je bed liggen?”

Tony reageerde door de kranen dicht te draaien zich om te draaien en mijn mond te zoeken. We zoenden en stapten uit de douche. Hij stak het licht aan, wat ik niet prettig vond omdat de sfeer plots helemaal verbroken was, en hij me nu gewoon zonder kleren zag terwijl ik me stond af te drogen.

Ik keek maar zijdelings naar hem, zijn grote wijzer stond nu loodrecht naar voor en ik vond het maar een vreemd zicht. Zijn schaamhaar was ook blond, dat vond ik dan wel weer leuk om weten. Er liep een streepje haartjes naar boven tot aan zijn navel. Borsthaar leek hij niet te hebben, en ook dat vond ik wel fijn. We droogden ons snel wat af en liepen naar zijn kamer aan de overkant van de gang. Ook hier ging de lamp aan. Maar, het was mooie sfeerverlichting en ik vond het wel goed zo. Toch kroop ik snel onder zijn donsdeken. Zijn bed was zo een twijfelaar, tussen enkel en dubbel in. Tony kwam bij me liggen en kuste me in mijn hals. Hij liep met zijn vingers naar beneden en zo liet ik hem het laken steeds een beetje meer daar beneden duwen en mijn borsten ontdekken.

“Zo mooi,” zei hij, kuste ze en zoog op mijn tepels. Dat wond me erg op, en hem blijkbaar ook want toen hij weer wat rechter ging zitten zag ik dat zijn slagwapen weer stijf omhoog stond, bijna tegen zijn buik aan. Ik haalde zelf het laken van mijn onderlichaam weg en Tony keek in vervoering naar mijn poesje. Hij streelde door mijn schaamhaar en begon meteen de binnenkant van mijn benen te kussen. Ik wilde hem voelen en opende mijn benen wat, iets wat hij direct opmerkte en hij ging tussen mijn benen zitten. Van mijn buik zakte zijn mond naar mijn venusheuvel en lager. Ik zag zijn hoofd tussen mijn benen verdwijnen en Tony begon me verwoed te beffen. Zijn haar was nog nat, wat een erg fijn gevoel gaf aan de binnenkant van mijn benen. Jammer dat beffen niet Tony zijn specialiteit was, hij deed maar wat.

Ik kreunde maar en had zin om mezelf te vingeren. Nu en dan raakte Tony toch een gevoelige snaar en ik voelde me steeds natter worden. Ik voelde dat hij het na een tijdje wat lastiger kreeg, hij stopte zo af en toe een paar seconden.

“Nu jouw beurt,” kreunde ik en ik trok zijn schouders naar boven.

Ik zag dat zijn staaf tijdens het beffen een pak kleiner was geworden en weer naar beneden wees.

Ik bedacht me, trok zijn gezicht naar beneden en begon hem te zoenen. We rolden wat heen en weer en ik kwam op hem te liggen. Zijn lul kwam ergens tussen mijn benen terecht en ik voelde hem zo groeien. We wreven onze intiemste delen tegen elkaar, zodat zijn lul in het gootje van mijn vagina lag en heen en weer schoof. Het gleed geweldig omdat ik door de opwinding kliedernat was geworden. Ik kon zelf het tempo bepalen en het leek wel alsof we op een zachte manier aan het neuken waren. Zo verschrikkelijk geil, het leek me het fijnste wat je met een jongen kan doen. Tony hijgde steeds sneller, en ik was bang dat hij zou komen.

“Beetje wachten,” kreunde hij en wat geschrokken ging ik van hem af. Verdomme, het was nu juist zo fijn. Ik ging wat hoger zitten, dacht even om met mijn poesje boven zijn gezicht te gaan zitten, maar bedacht me. Het verlangen nam het gewoon over, en ik begon me zo een beetje boven hem uittorenend, te strelen.

Mijn clitoris was super gevoelig en ik streelde er omheen met mijn vingers. Met mijn andere hand kwam ik langs achter door mijn benen en streelde ik langs mijn schaamlippen. Tony had er een mooi uitzicht op en genoot ervan. Toen ik mezelf tot een voorlopig hoogtepunt had gestreeld ging ik naast hem zitten. Ik zakte met mijn gezicht naar zijn speelknaap af. Het was de eerste keer dat ik een penis van zo dichtbij zag. Een dubbel gevoel, zo groot, een beetje angstaanjagend zelfs, en ook zo sterk. Ik verbaasde me erover dat er dikke blauwige aders onder zijn huid lagen. Dat moet natuurlijk wel met zoveel bloed bijeen. Maar ik had er nooit zo over gedacht. Zo hard, zo stevig, en toch bovenaan zo zacht.

Ik begon met zijn boompje te spelen, maakte kringetjes rond zijn eikel, die half bedekt was door zijn voorhuid. Dat was fijn, want ik kon met mijn vinger tussen zijn natte eikel en zijn voorhuid en hem zo ronddraaien. Ik bracht het topje van zijn penis naar mijn tepel en trachtte die met zijn voorhuid te bedekken, wat maar half lukte, maar ik vond het een geil idee. Tony bleek er vooral verbaasd over maar liet het evengoed gebeuren. Het aftrekken van Zijne Hoogheid ging me deze keer niet af, ik vond het goede ritme niet. Misschien omdat ik vorige keer achter hem stond, dat leek natuurlijker. Het leek me fijner om hem nog eens met mijn lippen te voelen.

Ik kuste hem onderaan op zijn penis, zijn ballen vond ik maar rare dingen die liet ik links liggen en streelde met mijn lippen over de lengte van zijn lieverd, langs het dunne lijntje dat van tussen zijn ballen tot bij zijn eikel liep. Ik herkende mijn eigen smaak. Ik besteedde veel aandacht aan het stukje vlak onder zijn eikel, want dat schijnt erg gevoelig te zijn en dat bleek ook, aan Tony ‘s gekreun en zijn aanmoedigingen te horen. Ik likte voorzichtig aan zijn eikel. Lekker zoet. Het voorvocht druppelde er beetje bij beetje uit, een doorzichtig draadje verbond mijn lippen en zijn eikel toen ik er even van los kwam. Ik nam hem even in mijn mond. Tony kreunde en deed zijn bekken wat naar boven om me nog meer aan te moedigen. Heel diep liet ik hem niet komen, maar ik ging met mijn lippen op en neer, nu eens wat zachter, dan weer meer opgespannen. Aan Tony ‘s gekreun hoorde ik dat hij snel maar niet al te stevig op en neer gaan het fijnste vond. Het duurde niet zo lang voor hij aangaf te zullen komen en ik trok me snel weg. Hij nam gauw zijn penis vast, trok nog een paar keer en kwam klaar. In kleine straaltjes, vier of vijf na elkaar, spoot zijn sperma op zijn borst en zijn buik.

Het was de eerste keer dat ik een jongen zag klaarkomen. Ergens wel opwindend, maar ik leek het vooral op een soort wetenschappelijke manier interessant te vinden; ha, zo gaat dat dus.

Tony hijgde ondertussen luid en combineerde dat met iets wat op een vreemde manier op een soort slappe lach leek. Hij verschoof een beetje om een straaltje sperma te stoppen dat naar zijn zij afliep en dat hij verder wegveegde met zijn hand. Terwijl hij even niet keek haalde ik haalde een vinger door zijn sperma, bracht het naar mijn mond en proefde er even van. Een smaak die ik helemaal niet kende, niet echt kon vergelijken. Maar alleszins niet aangenaam, het leek te bijten op mijn tong en achteraf duurde het nog lang voor de smaak weg was. Dan was voorvocht heel wat lekkerder.

Nadat hij zich wat had schoongeveegd met een papieren zakdoekje, er stond een hele doos op zijn nachtkastje, herinner ik me nu, lag hij wat uitgeteld passief te zijn.

“Ik ga even naar het toilet,” zei ik. In de badkamer keek ik in de spiegel, zoals ik altijd doe als me iets speciaals overkomt, goed of slecht. Ik trok een weifelende blik, knipoogde naar mezelf en nam mijn kleren. Meer moest dat niet zijn voor vanavond. Tony lag schattig van onder het laken te kijken hoe ik binnenkwam met mijn kleren in mijn armen.

“Ga je al weg?”

“Ik moet op tijd thuis zijn hé, Tony. Maar ik doe nog een omgekeerde striptease voor je, goed?”

En zo liet ik hem mij bekijken en hem zeggen dat ik mooi was, terwijl ik ronddraaiend en waarschijnlijk weinig elegant kleine dansjes doend één voor één mijn kleren aantrok. Ze roken naar de fuif, en zodra ik thuis was en op mijn kamer trok ik ze weer allemaal uit.

Weer zonder kleren heb ik mezelf nog gevingerd die nacht. Maar, die warmte van Tony, glijdend tussen mijn lipjes, miste ik toch. Ik heb dat sinds die keer niet meer teruggevonden.

VeerleG.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post587

De vriend van mijn dochter

Veerle.GGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 22, 2011 16:09:35

De vriend van mijn dochter

Ik ben Veerle, 38 jaar en woon sinds de scheiding alleen met mijn 17 jarige dochter Shara. Sinds een aantal maanden heeft zij een hele leuke vriend, Benno, een vrij lange 21 jarige jongen. In het weekend blijft hij vaak bij ons slapen op haar zolderkamer.

Zo ook enkele maanden geleden toen ze een strandfeestje hadden. Rond 3 uur hoorde ik ze thuis komen en toen ik een half uur later naar het toilet moest, ik slaap zelf op de eerste verdieping naast de badkamer, hoorde ik Shara zachtjes kreunen en Benno heftig ademen. Het was duidelijk dat ze na een avondje stappen even lekker een wip aan het maken waren. Ik wilde eigenlijk niet luisteren maar toch bleef ik uit nieuwsgierigheid even staan en merkte dat ik er erg opgewonden van werd. Na een paar minuten begon Benno ook zachtjes te kreunen en ik vermoede dat hij klaar aan het komen was waarop ik me snel naar het toilet haastte. Met het licht uit ging ik op het toilet zitten en voelde me enigszins schuldig dat ik had staan luisteren, maar was er wel kletsnat van geworden.

Na een halve minuut ging ineens zachtjes de deur open, direct weer dicht en Benno knipte zachtjes het licht aan. Hij schrok zich rot toen hij mij daar in een T-shirtje, met mijn slipje op mijn enkels op het toilet aan trof en ik schrok me ook wezenloos, maar meer om een andere reden.

Hij had echt een ongelofelijk grote pik, niet meer normaal. Ik heb met redelijk veel mannen het bed gedeeld in mijn leven maar hier was ik echt even sprakeloos van. Hij stond daar helemaal naakt met zijn gespierde jongenslichaam en zijn nog half stijve pik was kletsnat van het zaad.

Hij kwam om zijn pik te wassen en had absoluut niet verwacht mij daar aan te treffen midden in de nacht met het licht uit! Ik zag dat hij schaamteloos probeerde tussen mijn benen te kijken en als reactie deed ik brutaal mijn benen wijd zodat hij kon zien wat hij wilde zien. Zijn pik sprong gelijk weer omhoog en ik gebaarde dat hij naar me toe moest komen. Met een glimlach van oor tot oor liep hij naar me toe en ik voelde mijn hart in mijn keel bonzen. Waar was ik in godsnaam mee bezig? Toch boog ik me voorover toen hij naast me stond en ik nam zijn harde pik in mijn mond. Ik proefde de zoute smaak van zaad en begon hem te pijpen en, omdat ik weinig tijd had, tegelijk met lange halen af te trekken.

Al na een minuut of 2 voelde ik zijn lichaam schokken en ik proefde hoe hij een warme lading zaad in mijn mond spoot. Ik stond direct op trok mijn slipje omhoog, gaf hem een kus op zijn wang en haastte me snel naar mijn slaapkamer.

Overstuur ging ik op bed liggen en schaamde me voor wat er was gebeurt. De volgende ochtend was ik er al weer vrij vroeg uit, want van slapen was niet veel meer terecht gekomen. Een dubbel gevoel van schuld en opwinding had me de rest van de nacht zo goed als wakker gehouden. Tegen elven hoorde ik Shara en Benno de trap af komen en ik werd bevangen door een gevoel van paniek.

"Goedemorgen," zei Shara en Benno liep achter haar aan alsof er niets gebeurd was. Dankzij zijn relaxte houding voelde ik mijn lichaam ook direct ontspannen en ik was even in de veronderstelling dat ik alles gedroomd had. Benno liep in zijn boxer en Shara in een slipje met daarop een T-shirtje. Net zo als altijd alleen was alles nu net even anders. Ik had, omdat ik me toch wat ongemakkelijk voelde, een ochtendjas aangetrokken. Ze hingen wat voor de TV en ik maakte wat tosti's voor ze. Toen Benno de tomatenketchup uit de koelkast kwam halen wisselde we vluchtig onze blikken en hij gaf me een knipoog. Direct ging er een tinteling van opwinding door mijn lichaam en ik moest moeite doen om niet voortdurend naar hem te kijken. Dit was gewoon te erg, ik merkte dat ik gewoon hard op hem aan het geilen was!

Vrijwel direct daarna kwam de gedachte in me op dat Shara na het ontbijt altijd als eerste gaat douchen en dat Benno dan meestal nog even beneden blijft. De gedachte hieraan bleef voortdurend door mijn hoofd spoken en ik kon Shara nu nauwelijks meer aankijken als ze tegen me sprak. Wat onhandig bleef ik in de keuken staan rommelen. Het leek een eeuwigheid te duren maar op een gegeven moment hoorde ik Shara eindelijk opstaan om naar boven te gaan, douchen.

Terwijl Shara de deur achter zich dicht trok en de trap op liep, draaide ik me om en zag dat Benno waarschijnlijk op hetzelfde idee was gekomen als ik. Hij keek me geil aan, liep op me af en begon me zonder iets te zeggen direct op mijn mond te zoenen. Hij knoopte mijn ochtendjas los en liet deze van mij af glijden.

"Wacht even dat de geiser van de douche aangaat," maar hij was te opgewonden om te stoppen en ik voelde zijn enorme erectie tegen me aan stoten.

Hij begon mijn tepels te likken, die onmiddellijk hard naar voren priemden, waarop hij er zachtjes in begon te bijten. Hij zakte wat, likte mijn navel en buik, kwam weer omhoog en likte mijn borsten. Op datzelfde moment hoorde ik de geiser aanslaan en, enigszins opgelucht, zakte ik door mijn knieën.

Ik trok zijn Bjorn Borg boxer omlaag en was, net als vannacht, met stomheid geslagen door zijn enorme pik. Zijn lul stond kaarsrecht omhoog, op een manier zoals je dat alleen bij tienerjongens ziet.

Gek van geilheid begon ik hem direct wild af te zuigen en keek hem daarbij onschuldig aan. Ik zag dat hij zich moest beheersen om niet al direct klaar te spuiten en ik begon hem toen maar zachtjes aan zijn dikke glimmende eikel te likken. Ook nu merkte ik na enkele minuten weer dat hij de grootste moeite had om zijn zaad binnen te houden. Hij tilde me omhoog, zette me op het aanrecht en trok mijn slipje uit. Hij duwde mijn benen uit elkaar en begon gulzig maar zachtjes mijn kut te likken. Benno mocht dan pas 21 zijn maar hij wist precies waar hij zijn tong langs moest laten glijden en ik voelde hoe hij af en toe stiekem zijn tong net iets te ver naar beneden liet gaan, waardoor hij net mijn kontje raakte.

Als reactie stond het kippenvel op mijn benen en had hij onmiddellijk door dat ik hier ongelofelijk geil van werd. Terwijl hij mijn kutje likte begon hij nu met zijn wijsvinger zachtjes over mijn kontje te wrijven en ik begon, hoe ik mijn best ook deed om stil te zijn, zachtjes te kreunen.

Het was een heerlijk gezicht om Benno zo bezig te zien tussen mijn benen en net op het moment dat ik een hoogtepunt ging bereiken sloeg de geiser uit. Shara was klaar met douchen.

"Shit" riep ik en duwde Benno tussen mijn benen vandaan.

Dit was wat je noemt een anticlimax! Benno pakte zijn boxer van de grond en trok deze wat onhandig aan, wat natuurlijk kwam door zijn erectie.

"Wat ben jij lekker Veerle. Je maakt me helemaal gek!" Ik stak mijn tong een stukje uit en keek hem geil aan, waarop hij naar boven ging. Ik kon wel raden wat hij ging doen ...

Zachtjes sloop ik even later de trap op en op mijn tenen liep ik naar de badkamer, aan het einde van de gang, waarvan de deur op een kier stond. Shara zat met de rug naar me toe op de wasmachine, met haar benen uit elkaar. Ze heeft nog echt een meisjeslichaam en doordat ze vrij mager is schatten mensen haar altijd een paar jaar jonger dan ze werkelijk is, wat ze erg irritant vindt.

Ikzelf wordt, mede dankzij mijn strakke lichaam, ook nog altijd voor begin 30 aangezien en mensen reageren vaak vol ongeloof als ze horen dat ik al een dochter van 17 heb.

Benno zat gehurkt voor haar, met zijn benen wat uit elkaar, waardoor ik recht in zijn kruis keek. Zijn grote lul stond kaarsrecht omhoog en zijn eikel glom van het vocht, waarschijnlijk doordat Shara er zojuist aan gelikt had. Ze aaide met haar hand door zijn haar en kreunde af en toe zachtjes. Ik wist dat het gewoon echt niet kon wat ik aan het doen was, maar op de een of andere manier moest ik blijven kijken!

Mijn harte bonkte als een gek en de adrenaline gierde door mijn lijf. Hij likte haar rustig en beheerst, al kon ik het helaas niet zo goed zien, en met zijn handen hield hij haar benen uit elkaar. Aan de geluiden te horen moest ze echt kletsnat zijn.

Het verbaasde me dat zijn pik nog steeds bewegingsloos en kaarsrecht omhoog stond, net als toen ik aankwam. Hij was haar nu al zeker 5 minuten aan het likken en had zijn pik met geen vinger aangeraakt!

Shara zei zacht dat hij haar moest neuken. Ik schrok en besefte dat ik nu echt weg moest gaan, maar de gedachte om Benno te zien neuken was sterker dan het besef dat degene die hij ging neuken mijn eigen dochter was!

Benno kwam langzaam overeind, likte haar navel, buik, nek en hij likte haar oorlel, waardoor Shara moest giechelen. Hij duwde haar naar achteren, pakte met elke hand een been en duwde deze omhoog, waardoor Shara nu op haar rug lag en met haar kont los kwam van de wasmachine. Hij keek haar geil aan en stak zijn pik langzaam een stukje bij haar naar binnen. Ik hoorde Shara zacht kreunen. Direct haalde hij zijn pik er weer uit en stak deze er onmiddellijk weer in, iets dieper ditmaal. Hij herhaalde dit enkele malen en Shara kreunde van genot, iedere keer dat Benno zijn lul in haar stak. Doordat Shara nu op haar rug lag kon ik precies goed zien hoe zijn grote pik rustig op en neer gleed in haar.

Shara had speels een vinger in haar mond gestoken en aaide met haar andere hand over haar lichaam. Ze keek hem vermoedelijk erg uitdagend aan want ik zag Benno 's geile blik snel over haar lichaam glijden, waarop hij direct daarna zijn ogen sloot om zijn zaadlozing nog even uit te stellen.

Benno begon nu wat sneller te stoten en ik zag hoe zijn grote lul glom van het vocht. Shara kon zich nauwelijks meer stil houden en kreunde harder dan ze wilde. Ze had absoluut geen idee dat ik vlak achter haar stond toe te kijken hoe ze een wip aan het maken was. Ik probeerde uit schuldgevoel zo min mogelijk naar haar te kijken en staarde voornamelijk naar het lekkere strakke jongenslichaam van Benno. Snel ging hij nu in haar op en neer en hij begon nu ook te kreunen. Na een minuut trok hij zijn pik uit haar en hij sproeide vrijwel direct een gigantische lading zaad over Shara heen. Hij rukte langzaam aan zijn pik en bleef hierdoor maar spuiten. Benno kreunde heftig, zijn lichaam schokte heen en weer en ik rilde van genot om hem zo te zien klaarkomen.

Shara zat echt helemaal onder. Haar gezicht, haar borsten maar vooral haar buik. Het dunne zaad droop letterlijk van haar lichaam af. Mijn God!

Ze kwam overeind, drukte zich tegen hem aan en zoende hem op zijn mond. Vervolgens liet ze zich van de wasmachine glijden, ging door haar knieën en likte plagerig zijn lul af. Ze giechelde en veerde overeind, waarop ik mijzelf razendsnel uit de voeten maakte.

De eerste dagen na dat weekend had ik aardig wat moeite de beelden van Shara en Benno uit mijn hoofd te krijgen en ik voelde me nog steeds schuldig dat ik had staan kijken naar ze. Ik had besloten dat dit geen tweede keer mocht gebeuren en dat het avontuurtje met Benno geen vervolg zou krijgen. Het was maar goed dat hij niet bij ons in de buurt woonde en Shara en hij elkaar alleen in het weekend zagen, want zo kon alles weer een beetje tot rust komen.

Het weekend erop zou Shara bij hem logeren en het weekend daarna moest ik voor mijn werk naar een cursus in Brussel. Zo gingen er een aantal weken voorbij en brak er weer een weekend aan dat Benno bij ons bleef slapen.

Vrijdag had ik na werktijd een borrel en toen ik rond 8 uur thuis kwam zaten Shara en Benno op de bank. Toen ik binnen kwam reageerden ze betrapt en het rook naar seks. Ik vermoedde dat ze een nummertje lagen te maken op de bank en geschrokken waren van het geluid van mijn auto.

Shara wist dat ik een borrel had en dan normaal nooit zo vroeg thuis kwam, maar het was deze keer niet zo gezellig dus ik was eerder weg gegaan. We zeiden elkaar gedag, Shara gaf me een kus en het leek erop dat Benno, net als vorige keer, erg ontspannen was; alsof er nooit iets gebeurd was.

Ondanks dit alles lukte het me toch niet te ontspannen. Direct schonk ik een glas wijn in, in de hoop dat ik daar wat rustiger van te worden. Ondanks alle goede voornemens, merkte ik dat ik erg opgewonden werd om Benno weer te zien. Ik moest moeite doen om niet telkens naar hem te kijken.

Een uur later stond Shara op om zich om te kleden, want ze hadden om 10 uur met vrienden afgesproken te gaan stappen. Direct gierde de rillingen door mijn lijf want dit was het moment suprême.

Opgewonden ging ik naast Benno op de bank zitten en vroeg hoe het met hem ging. Benno was schijnbaar niet zo ontspannen als ik dacht want hij had duidelijk moeite om me aan te kijken als hij tegen me sprak. De spanning tussen ons was enorm. Ik was botergeil en had zin om hem te neuken maar wist me in te houden. We kletsten over van alles en nog wat, maar niet over hetgeen enkele weken terug gebeurd was. Ik vermoede dat ook hij zich gerealiseerd had dat het bij die ene keer moest blijven. Toen ik Shara de trap af hoorde komen zei Benno toch nog even snel dat ik er erg lekker uit zag en hij aaide me zachtjes over mijn wang.

Ik had een strak T-shirtje en een spijkerrok aan, met daaronder hoge laarzen. Shara kwam de kamer binnen en ik stond snel op om nog een wijntje in te schenken in de keuken. Ik merkte dat ik gloeide van opwinding. Ik bloosde en zag dat mijn tepels hard door mijn T-shirt priemden. Ze gingen gelukkig direct weg en ik wenste ze veel plezier toe.

Later die nacht, rond een uur of 4, werd ik even wakker van Shara en Benno die thuis kwamen, maar ik viel direct daarna weer in slaap. Ruim twee uur later schrok ik opnieuw wakker, ditmaal omdat ik iemand zachtjes mijn slaapkamer binnen hoorde sluipen. Langzaam en voorzichtig ging de deur open en dicht en ik voelde dat Benno bij me in bed kroop. Direct was ik klaarwakker, maar bleef bewegingsloos liggen. Hij begon me zacht in mijn nek te likken, sabbelde aan mijn oorlel en ik voelde hoe hij zijn strakke jongenslichaam tegen me aan drukte. Ik wist dat ik hem weg moest sturen maar mijn geilheid won het van mijn verstand.

Rustig liet hij zijn handen over mijn naakte lichaam glijden en een tinteling van opwinding gierde door mijn lijf. Zachtjes raakte hij mijn borsten aan en mijn kleine tepels priemden zich opnieuw hard naar voren. Hij liet één hand naar beneden glijden en kriebelde over mijn schaamhaartjes.

Ik deed mijn benen een beetje uit elkaar zodat hij er goed bij kon, maar in plaats van dat hij zijn hand verder liet zakken voelde ik hoe hij zijn grote harde pik tussen mijn benen prikte.

Hij begon rustig tegen me aan te rijden en schoof langzaam met zijn pik langs mijn kut. Ik voelde hoe enorm hard zijn lul was aan de kracht waarmee zijn pik tegen me aandrukte. Ik deed mijn arm wat naar achter, wreef over de zijkant van zijn been, voelde aan zijn strakke jongenskont en draaide mijn hoofd wat opzij, zodat hij me kon zoenen. Ik deed één arm naar achteren en met mijn hand aaide ik hem door zijn korte haar terwijl ik mijn andere hand tussen mijn benen liet glijden.

Ik voelde dat ik kletsnat was. Ik draaide mijn hoofd terug, keek naar beneden en zag hoe mijn vocht van Benno zijn dikke eikel af droop, terwijl hij ondertussen lekker tegen mijn kut bleef aanrijden. Hij fluisterde in mijn oor en vroeg.

"Mag ik je neuken Veerle?" Ik bedacht me dat de condooms beneden in mijn tas zaten en ik wilde absoluut niet het risico nemen om Shara wakker te maken. Dan moest het maar een keer zonder, per slot was Benno pas 21 en hij had vast nog niet zo gek veel rond geneukt.

Benno zelf leek niet eens stil te staan bij het gebruik van een condoom, want hij schoof zonder aarzelen zijn pik naar binnen. Niet langzaam en voorzichtig, zoals ik hem het bij Shara had zien doen, maar snel en vastberaden. Het was een heerlijk gevoel om zijn lange dikke lul in me op en neer te voelen gaan en ik kon het niet laten om wat harder te ademen. Benno ging ook harder ademen en ik voelde hoe zijn adem kriebelde langs mijn oor. Hij duwde me van mijn zij op mijn buik en kwam achterop me liggen. Stevig begon hij me te neuken en Benno had deze keer absoluut geen moeite om zijn zaad binnen te houden.

Stil bleef ik liggen en liet me lekker nemen. Steeds sneller ging hij in me op en neer en ik hoorde zijn pik soppen tussen mijn benen. Het idee dat ik lag te neuken met het vriendje van mijn dochter maakte me ineens gek van geilheid en ik kwam piepend klaar. Vrijwel direct daarna neukte hij zichzelf klaar, terwijl hij nog in me zat. Ik voelde zijn lichaam schokken en hoorde hoe hij een kreet onderdrukte. Hij rolde nat van het zweet van me af en we begonnen stilletjes nog even te zoenen. Ik wou dat ik nog even van hem kon genieten maar hij kon nu echt beter terug naar boven gaan. Hij stond op en keek me verlekkerd aan. Zijn lul stond kaarsrecht omhoog ik zag hoe er nog wat zaad uit druppelde.

Hij sloop zachtjes mijn slaapkamer uit en ik realiseerde me dat hij heel brutaal zonder boxer naar beneden gekomen moest zijn.

Bewegingsloos bleef ik liggen en luisterde vol spanning of Shara wakker was geworden. Gelukkig hoorde ik niets en na een paar minuten liep ik voor de zekerheid zachtjes naar de trap, maar het was muisstil. Ik pakte een handdoek, veegde het zaad tussen mijn benen vandaan, ging weer op bed liggen en merkte dat ik me lang niet zo schuldig voelde als vorige keer, terwijl ik hem toen alleen maar even snel afgezogen had.

VeerleG.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post581
Volgende »