Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

DE ADVERTENTIE

R&LGeplaatst door My 4Fingers za, februari 20, 2016 10:59:43

DE ADVERTENTIE

Op een prikbord ziet Dorien een klein briefje met de advertentie over zelfverdedigingstechnieken. Het lijkt haar inderdaad wel handig om te weten wat ze moet doen als ze een keer lastig gevallen zou worden. Het komt voor dat ze 's nachts in haar eentje terug naar huis moet, en ze zou zich toch wat veiliger voelen wanneer ze een paar technieken en grepen zou beheersen. Die avond fietst ze dus naar het aangegeven adres, een beetje onzeker over wat ze moet verwachten. Het blijkt een sportschool te zijn. Dat zit dus wel goed, denk ze, terwijl ze naar binnen loopt. Het is aardig druk. Volgens het briefje moet ze op de eerste etage zijn; daar is dan weer helemaal niemand. Of toch: Dorien ziet in het midden van de gang een deur openstaan en ze hoort stemmen. Vooruit dan maar, denkt ze. Ze steekt haar hoofd de deuropening binnen en ziet maar drie personen. Een man van een jaar of dertig, duidelijk een sporter, en een meisje en een jongen van hooguit twintig die bij elkaar zitten, een stelletje dus.

“Nog een kandidaat?” Vraagt de man vriendelijk. “Kom erbij, ik was al begonnen.”

Dit is wel een heel intiem clubje. Dorien gaat met een afstandje naast het stel zitten. Het meisje is knap, maar wat tenger en heeft een verlegen oogopslag, terwijl de jongen Dorien met een zelfverzekerde glimlach aankijkt als ze gaat zitten. Niet het soort jongen dat een cursus zelfverdediging nodig zou hebben. Hij is vast meegekomen omdat zijn vriendin niet alleen durfde, denkt Dorien.

“Je hebt de theorie net gemist,” zegt de man, “ik legde net uit dat het er in deze cursus om gaat om de energie van je tegenstander tegen hemzelf te gebruiken. Weet je wat, je mag het gelijk zelf proberen”.

Hij wenkt Dorien naar hem toe en vraagt haar tegenover hem te gaan staan.

“Ik zal je eerst laten zien waar we naartoe werken. Jij gaat me nu aanvallen, maar je moet je niet inhouden, je moet proberen het zo snel en zo hard mogelijk te doen. Je mag zelf weten op welke manier, zodat ik me niet kan voorbereiden”. De man blijft heel ontspannen staan terwijl Dorien wat schroom moet overwinnen om te doen wat ik haar gevraagd is. Dan springt ze naar voren en brengt haar vuist omhoog, alsof ze met een mes op hem afkomt, maar ze legt niet veel ziel in deze actie en nog voordat haar arm omlaag gaat, heeft de man haar al bij haar onderarm gegrepen, draait zich om haar heen, zodat haar arm op haar rug komt, en trekt er zo hard aan dat Dorien wel voorover moet buigen. Verrast kermt ze van de pijn. Vliegensvlug slaat hij zijn andere arm om haar keel en klemt haar helemaal vast, zijn lichaam over het hare heen gevouwen. Omdat ze voorover gebogen staat, trakteert Dorien het stel zeer tegen haar zin op inkijk in haar shirt. In deze hulpeloze houding houdt de man haar even vast, dan laat hij haar los en zegt; “nou nog een keer, maar nu goed. Wees niet bang om me pijn te doen”. Dat de vent gelijk aan haar zat en haar in een vernederende houding heeft gebracht, maakt een hoop agressie in Dorien los, al is het maar een spel. Dit zal ze hem betaald zetten. Ze hervat zich, gaat weer tegenover hem staan en stort zich plots met verdubbelde kracht naar voren, met gebalde vuist, om hem een kaakslag te verkopen. De man kan haar ternauwernood ontwijken, duikt en zet zijn schouder onder de hare, en trekt haar over zich heen. Dorien rolt op de grond, hij springt bovenop haar en drukt haar polsen boven haar hoofd tegen de harde vloer, omklemt haar onderlijf met zijn sterke benen.

“In deze houding kan ze absoluut niets doen, zoals jullie aan haar kunnen zien,” zegt de leraar opgeruimd. Ze kan haar benen niet gebruiken, en ook met de armen kan ze geen kracht zetten, omdat ze uitgestrekt liggen. Kortom, ze is aan haar belager overgeleverd. En die zal natuurlijk proberen daar misbruik van te maken. Als demonstratie buigt hij zich over Dorien heen en drukt zijn mond pardoes op de hare, dwingt zijn tong tussen haar lippen en voordat Dorien het goed en wel beseft wordt ze getongd. Als ze de verrassing te boven is, begint ze te spartelen, trekt haar mond weg en briest; wat denk je wel! Laat me los, onmiddellijk!”

“Kijk, dit is niet de goede reactie,” legt de leraar heel rustig uit tegen de twee toeschouwers, Dorien nog steeds neergedrukt houdend.

“Je woede laten blijken, beginnen te schreeuwen en te spartelen, is alleen maar verkeerd aangewende energie, die niets uithaalt. In het ergste geval maak je je belager alleen nog agressiever. Om dit te illustreren slaat hij het meisje onder hem met vlakke hand in het gezicht, hard en goed gemikt. Het geluid van de klap echoot door het lokaal. Ogenblikkelijk slaat Dorien 's woede om in pijn en angst. Ze weet niet wat hier gespeeld wordt, maar beseft dat het geen normaal spel of simulatie is. De pijn in haar wang is angstaanjagend reëel. Bang voor nog zo'n rake klap houdt ze zich nu stil.

“Dat doet mijn vriend nu ook altijd,” hoort ze het meisje opeens zeggen. “Als hij zegt dat hij me wil verkrachten, en hij pakt me beet, dan reageer ik net zo als zij, dan begin ik te schreeuwen en te spartelen, en binnen no-time is-ie mij aan het slaan.” De jongen grinnikt alleen maar. Dorien gelooft haar oren niet ze had gehoopt dat die twee zouden ingrijpen, haar te hulp zouden schieten, maar in plaats daarvan blijven ze gewoon zitten en geven ze commentaar, alsof Dorien een studieobject is in plaats van een meisje dat aangerand wordt! Dit gaat helemaal de verkeerde kant op, schiet het door Dorien 's hoofd de leraar vervolgt.

“Dat komt omdat je met je reactie je aanvaller juist tot meer geweld aanzet. Als je in zo'n hulpeloze houding ligt als onze arme vrijwilligster, en je toch geen kans maakt, kun je beter het volgende proberen. Werk mee, geef je belager tijdelijk zijn zin, en wacht je kansen af. Verspil geen kracht, maar bewaar die voor het moment dat je belager kwetsbaar is.” Hij richt zich tot Dorien, op wier bange gezichtje een vuurrode wang prijkt. We proberen het nog eens.

Weer drukt hij zijn mond op de hare en dwingt een tongzoen af. Niet wetend wat te doen (ze zit in ieder geval niet te wachten op nog zo'n klap), denkt ze aan de woorden van haar leraar. Meewerken en rustig blijven o god, denkt ze, kan ik dat aan? Ze weet zich over haar angst heen te zetten en probeert zich te ontspannen. Ze hoort de leraar goedkeurend kreunen wanneer haar lichaam verslapt en ze haar tong verkennend om de zijne laat draaien, eerst schuchter maar allengs met meer gevoel. Als ze hem weet af te leiden, maakt ze een kans begerig kust ze hem zo verliefd mogelijk. Het lijkt te werken: hij laat haar pijnlijke polsen los, begint haar langs de uitgestrekte armen te strelen en komt zo bij haar borsten uit, waar hij gevoelig in begint te kneden. Dorien onderdrukt haar natuurlijke impuls om zich te verweren en begint zelfs verleidelijk te kronkelen onder deze ruwe aanraking. Maar ze kan een gesmoord kreetje niet onderdrukken wanneer er in haar tepel geknepen wordt. Nu! Denkt ze, en duwt hem met alle macht van zich af. Ze heeft meer kracht dan ze zelf dacht. Ze rolt onder hem vandaan, waarbij ze hem hard tegen zijn schenen trapt. Maar hij herstelt zich, grijpt haar bij een enkel en sleurt haar naar zich toe.

“Niet slecht,” zegt hij, “maar je werkt het niet goed af. Je had me tussen de benen moeten proberen te trappen, dan had ik me niet zo snel kunnen herstellen. En bovendien blijft het probleem nu gewoon bestaan, voel je wel? En schaamteloos drukt hij zijn kruis tegen haar kont. Ze voelt zijn hardheid. Dorien 's vernedering is compleet. Als ze op kijkt ziet ze het stelletje opgewonden naar haar kijken. De hand van de jongen is onder het rokje van zijn vriendin geschoven. Van hun hoeft Dorien dus geen hulp te verwachten. “Jammer dat het mislukt is, vervolgt de leraar. Nu zal je belager geen geduld meer met je hebben. Hij zal je nu met geweld gaan verkrachten. Daar moet je ook mee leren om te kunnen gaan, dus we gaan nog even door”.

Hij trekt haar aan haar haar, met de andere hand begint hij aan haar broek te frunniken, knoopt hem open. Telkens als Dorien een poging tot verzet wil doen, wordt ze harder aan haar haar getrokken. Met een paar rukken wordt haar broek samen met haar slipje tot op haar knieën getrokken. Machteloos, vernedert en kermend van de pijn begint Dorien bijna te huilen. Maar de volgende stap op weg naar het onvermijdelijke is al gezet, ze voelt de warmte van een erectie tegen haar ontblote billen, een dwingende vinger wrijft over de lengte van haar kutje.

“Is ze nat?” Vraagt het meisje ademloos. Ze heeft haar rokje omhoog geschoven en laat zich bereidwillig vingeren door haar vriend. Deze kijkt met bijzondere wellust naar Dorien.

“Ze is heel nat,” zegt de leraar en laat een vinger zomaar in haar kutje glijden. Dorien kan wel door de grond zakken, want hij heeft gelijk. Haar kutje heeft blijkbaar een eigen willetje, zelfs als alles in Dorien nee schreeuwt.

“Gevaarlijk om je kutje zo nat te laten worden,” merkt de leraar op. “In een volgende les zullen we oefenen dat te voorkomen. Nu denkt de verkrachter natuurlijk dat zijn slachtoffer het zelf wil, met alle gevolgen van dien”.

Hij trekt Dorien aan haar haren naar achteren, en in een trefzekere beweging duwt hij zijn pik haar natte kutje binnen. Hij begint haar ook meteen te neuken, met lange halen.

“Oh heerlijk,” hoor je het meisje kreunen. “Verkracht haar, die schijnheilige teef, verkracht haar. Ik word bijna elke dag door mijn vriendje verkracht, en het is zo lekker om het eens bij een ander meisje te zien gebeuren”.

De leraar zet de vaart er goed in. Hij trekt Dorien steeds aan haar haren naar achteren, zodat zijn pik dieper door kan stoten. Dorien kermt het uit bij iedere stoot.

“Stel je niet zo aan, kreng” weer dat meisje met haar grote mond, en ze leek zo onschuldig! Wat haat Dorien haar!

“Ik word wel harder verkracht en dan zit ik niet zo te piepen als jij. Ik moest m’n vriend eens op je loslaten dan heb je pas reden om te jammeren. Mm…, lekker, je vinger in mijn kutje god, wat ben ik geil. Mag ik ook eens aan haar haren trekken?”

Ze laat zich op haar knieën naast Dorien zakken, en als de leraar zijn hand weghaalt, verzamelt ze een flinke streng haar en neemt het van hem over. Ze trekt Dorien nog harder over de pompende pik heen.

“Neem die pik, nu voel je ook eens hoe het is om verkracht te worden. Weet je trouwens wat mijn vriend altijd bij mij doet? Dit”. En doodleuk steekt het krengetje een vinger tegen Dorien 's anus en begint in een tegengesteld neukritme naar binnen te dringen. Dorien houdt het niet meer en schreeuwt het uit. Het meisje is nu door het dolle heen en roept haar vriend erbij.

“Snoer die teef haar mond eens,” snuift ze, en begint zijn broek open te trekken. Vlak voor Dorien 's hoofd springt een enorme pik met een grote gezwollen kop omhoog. Het meisje pakt hem beet en leidt hem tegen Dorien 's mond.

“Open die mond,” roept ze en trekt Dorien nog maar eens aan haar hoofd. Dorien 's hijgende mond opent zich onwillig en het meisje voert haar stukje bij beetje die obscene, veel te grote pik goed zo nog een stukje groot hè? Vooruit en nu pijpen”.

Om Dorien wat aan te moedigen duwt ze de vinger nog wat dieper het kontje in. Ondertussen blijft de leraar haar vrolijk neuken. Van alle kanten gevuld komt er een dwingend ritme in Dorien 's kwellingen. De pik in haar kutje in tegengestelde beweging met de pik in haar mond en de vinger, synchroon hieraan, in haar nauwste gaatje. Ze kan geen kant op, vastgepind als ze is tussen twee mannen, met die rotmeid er nog bij om het helemaal erg te maken.

“Ik ga klaarkomen,” meldt de leraar na een tijdje. Het meisje weet weer iets.

“Neuk haar nog even en spuit haar kontje dan lekker helemaal onder. Met je sperma kan ik haar kontgaatje nog beter vingeren”.

De leraar verkrampt, de eerste straal ontsnapt al in Dorien 's kutje, snel beweegt hij zijn spuitende pik tussen haar billen, en richt de rest van zijn lading op de vinger die in en uit het aarsje glijdt. De met zaad overgoten vinger neukt haar nu dieper, de hele vinger zit erin. De jongen die van dit schouwspel heeft mogen genieten, terwijl Dorien hem pijpt, houdt het ook niet meer. Dorien voelt zijn grote eikel nog meer opzwellen, ze weet niet waar ze haar tong moet laten. Het meisje heeft het door en roept dat hij moet spuiten en dat ze alles door moet slikken. Onvermoeibaar blijft ze Dorien 's kontje vingeren.

“Oh, ik kom kreunt de jongen”. Vol walging voelt Dorien hete stralen achter in haar mond schieten, op hetzelfde moment slaat het meisje haar hard op de billen.

“Slik zijn zaad, sletje! Doe het!” En ze blijft Dorien op de billen slaan tot de fontein van sperma gestopt is en de kletsnatte pik eindelijk uit haar mond gehaald wordt. Volkomen uitgeput rolt Dorien op haar zij. Haar belagers komen langzaam bij.

“Ik denk dat je nu wel begrijpt hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen verdedigen,” zegt de leraar. “De volgende keer gaan we precies hetzelfde met je doen. Eens kijken of je ervan geleerd hebt. Deze cursus is pas afgerond als je onze aanval met succes kunt afweren, ik verwacht dat dat zo'n kleine twee maanden gaat duren. Maar dan hoef je ook voor niets en niemand meer bang te zijn!”

R&L

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1547

Je stuurt een SMS

R&LGeplaatst door My 4Fingers di, januari 22, 2013 00:24:47

Je stuurt een sms.

'Sta klaar om 14.00 in korte rok zonder slip.'

Mijn hart bonst in mijn keel. Na mijn rijles haast ik me naar huis. Ik nam aan dat je me op zou halen met de auto. Snel onder douche. Smeer me in met heerlijk geurende bodymilk en verheug me op de uren die voor me liggen. Het idee met zijn tweeën te zijn wind me ontzettend op en ik voel me giechelig worden. Ik probeer mezelf onder controle te krijgen, trek mijn kleren aan en maak me op. Ik bekijk mijn eigen spiegelbeeld.

Daarin staat een vrouw die me onbekend voorkomt.

Nu pas zie ik dat het rokje wel erg kort is. Zo kort dat het amper mijn kruis bedekt. Mijn blouse is absoluut te klein. Ze zit strak om mijn borsten en de knoopjes wijken. Mijn tepels schemeren duidelijk door het dunne katoen heen. Ik zie eruit als een tippelaarster. Zelfs mijn moeder zou me zo niet herkennen. Ik had nooit gedacht dat andere make-up en deze hoerige kleding zo'n andere vrouw van mij zou maken.

Ik doe mijn naaldhakken aan en sta op. Ondanks dat de schoenen slechts kleine stapjes toelaten en mijn vrijheid beknotten, was er iets aan hun overdreven sexy ontwerp dat me een vreemd machtig gevoel geeft. Het is alsof ik, door hun poging mij te beheersen, eigenlijk proberen de aandacht van mannen te trekken die er genietend naar kijken.

Ik oefen met lopen, en besef dat als ik mijn stappen aanpas, het niet zo moeilijk is om vooruit te komen. Mijn grootste probleem is niet in evenwicht blijven. Maar, om te voorkomen dat het rokje bij ieder stap nog verder omhoog kruipt, waarbij het de ronding van mijn billen en mijn kaalgeschoren kutje bloot legt. Ik bad dat ik niet ver hoefde te lopen. Tot de auto zou ik zeker wel redden. Ik twijfel er niet aan dat je me met de auto zult ophalen en dat je me ergens naartoe brengt waar we naar binnen zullen gaan. Je kunt toch niet van me verwachten dat ik zo gekleed de straat op zal gaan?

Mijn hart begint te bonzen als ik een motor hoor en ik loop naar het raam.

Een grote zwarte motorfiets met veel chroom parkeert bij de stoeprand. De berijder is van top tot teen in strak zwart leer gehuld, een helm met donker vizier bedekt zijn hoofd. Onder zijn arm draagt hij een soortgelijke helm. Help!

Ik probeer mezelf ervan te overtuigen dat deze vreemdeling op iemand anders wacht. Hij zou dadelijk op zijn motor springen en wegrijden. Maar ondanks dat leren pak had zijn gestalte iets bekends. Als de motorrijder ongeduldig begint te toeteren, weet ik dat ik gelijk heb. Een motorfiets? Hoe moet ik in vredesnaam in dit korte rokje achterop plaatsnemen? Het is amper genoeg om mijn billen te bedekken. Als ik schrijlings zou gaan zitten, zou het waarschijnlijk tot mijn middel opkruipen. Verwachtte je echt van mij dat ik me in deze kleren, waarin ik eruitzie als een exhibitionist, in het openbaar zou vertonen? Mijn eerste reactie is woede, maar ik moet toegeven dat het idee me ook opwind. Had ik niet beloofd je te gehoorzamen? Je staat bij de machtige machine met chromen tank. Het leren pak zit je als gegoten, accentueert je schouders en heupen. Mijn ogen worden getrokken naar de bobbel achter je rits en snel kijk ik weg.

Je beweegt je hoofd nauwelijks maar ik weet dat je me keurt.

"Heel mooi!" Je stem is onverwacht duidelijk onder de helm vandaan.

"Til je rok op!" Er is niemand op straat maar desondanks gaan mijn handen beschermend naar mijn dijen.

"Maar, ik draag er niets onder," zeg ik twijfelend.

"Dat is je geraden ook!" Je geeft me de helm.

"Zet deze op!" Ik neem hem aan en houd hem vast.

"Ik kan in dit rokje niet op de motor zitten."

"Waarom niet? Het is toch warm voor deze tijd van het jaar."

Het is duidelijk waarom het niet kan en ik wijs op de kortheid van het rokje.

"Je ziet er prima uit! En nu opschieten, ik heb niet de hele dag de tijd!" Ik zet de helm op mijn hoofd en sta nog steeds naast de motor.

"Ga zitten, of ik til je op en zet je erop. Als er dan iemand langskomt die goed zicht tussen je benen krijgt, kan me dat geen moer schelen!"

De straat is leeg maar behoedzaam loop ik naar de motor toe. Ik besef dat niemand me zal herkennen zeker niet met een helm op. Laat hem maar een rondje rijden denk ik. Ik neem plaats achterop. Het zadel voelt warm tegen mijn naakte huid. Ik sla mijn armen om je middel en we scheuren de straat uit.

Het rokje kruipt onder mijn billen vandaan en ik ben me ervan bewust dat een bestuurder van een auto achter ons een goed zicht zou hebben op mijn bilspleet en billen die door mijn gewicht op het zadel worden gespreid. En ja hoor er rijdt een auto achter ons. Ik voel me verlegen worden. De auto toetert.

"Sta op!" Zeg je dwingend, "en rits je rokje los. Geef die man de dag van zijn leven!" "Neen!" Zeg ik.

"Doe het! Nu!" Je draait een zijstraatje in en de auto volgt ons. Plotseling voel ik me vrij en anoniem in deze kleren en helm op. Ik ga op de voetsteunen staan en rits het rokje aan beide kanten open. De bestuurder draait zijn raampje naar beneden en ik hoor je zeggen; "nu heb je haar kont gezien, wil je haar tieten ook zien?"

De bestuurder knikt met een geile blik in zijn ogen.

"Laat ze zien!"

Ik doe de knoopjes van de blouse los zonder na te denken. Ik schuif mijn handen onder mijn borsten en hef ze een beetje omhoog. Je man bijt op zijn lip.

"Kom we gaan!" Zeg je en ik probeer mijn kleding recht te trekken.

"Laat dat!" Beveel je "we zijn er zo!"

We staan voor een hoog hek. Je stapt af en duwt het open. De motor rijdt over een soort bouwterrein, een smal met stenen geplaveid deel, omgeven door gammele schuren en garagedeuren.

Wat doen we hier? Vraag ik me teleurgesteld af. Ik dacht dat we ergens leuks naartoe zouden gaan. Je stapt weer af en kijkt naar mij terwijl ik me van de motor laat glijden. Ik friemel wat ongemakkelijk aan mijn blouse en rok. Je komt naar me toe en bekijkt met je lichaam nog in het leren pak en je gezicht achter het donkere vizier.

"Heeft het je opgewonden?" Vraag je.

"Wat? Om me als een soort motorhoer te gedragen. Absoluut niet!"

"Je liegt!" Zeg je smalend en je hebt gelijk. Het had me vreselijk opgewonden.

Ik pak de rand van de helm en vraag me af wat je nu van plan bent met me. Zou je met meenemen naar een van die bouwvallige schuren? Me languit op de stoeptegels leggen? Weinig fantasievol, dacht ik maar wat kon je anders op een plek als deze? "Laat je helm op en ga weer op de motor zitten."

Verbaasd loop ik terug naar de motor en neem weer op de motor plaats.

"Niet op die manier! Draai je om!" Ik gehoorzaam en leun met mijn rug tegen de benzinetank, benen uit elkaar.

Je pakt 2 smalle zijden sjaaltjes uit een van je zakken. Je heft mijn handen boven mijn hoofd en leg me achterover, waarna je mijn polsen aan de handgrepen vastbindt. Je bekijkt me een ogenblik, duwt mijn rokje omhoog en streelt zachtjes mijn clitje. Oh! Ik voel mijn lippen aanzwellen. De aanraking van je in leer gestoken hand doet me naar adem snakken.

Ik verwacht dat je uw broek open zult ritsen, me zult beklimmen en mijn geilheid zal bevredigen, hoewel ik hoop dat je me eerst nog iets meer opgeilt. In plaats daarvan doe je een stap achteruit.

"Je bent bijna klaar" zeg je en draait je om.

"Heren, ze is helemaal voor jullie!" Uit een van de schuren komen vier jongens. Ze dragen een spijkerbroek en wit T-shirt en zien er fit en gespierd uit. Ik vermoed dat ze met gewichten werken. Ze komen om de motor heen staan, twee aan beide kanten en ik zie de bewondering in hun ogen.

"Ga je gang!" Zeg jij. Ze gaan zo staan dat ze gemakkelijk bij mijn lichaam kunnen en beginnen met me te spelen. Ongehaast en vakkundig. Een van hen kust mijn armen, zijn lippen trekken lijnen naar de buiging van mijn elleboog, likken en prikkelen de binnenkant ervan. Een ander streelt mijn enkel, trekt mijn schoen uit en heft mijn voet naar zijn mond. Hij zuigt op mijn tenen, een voor een en neemt er de tijd voor. De derde man kust mijn hals onder de helmband. Een vinger strijkt langs de onderkant van mijn borsten. Hij ontwijkt mijn tepels, hoewel ze duidelijk hard van verlangen zijn. Mijn vierde kwelgeest omcirkelt mijn navel met zijn tong. Ik dwing hem zijn mond naar mijn clitje te verplaatsen maar dat doet hij niet. Hij likt en kietelt mijn huid. Zijn vingers kruipen langzaam over mijn dijen, maar stoppen vlak voor mijn kaalgeschoren kutje. Het is een ongelofelijke sensatie zoveel mannen die tegelijkertijd met mij bezig zijn, mij plagen, erogene zones vinden waarvan ik het bestaan niet wist. Iemand trekt cirkels met zijn handpalm. Een ander masseert mijn schouders. Een zachte tik maakt mijn borsten aan het schommelen. De man die mijn tenen prikkelde, schuift omhoog naar mijn knie, die hij laat tintelen door zuigzoenen zoals hij die eerst op mijn voet had gedaan. De handen rond mijn borsten winden me voortdurend op, maar blijven de harde knopjes ontwijken die ik zo graag behandeld zou willen hebben. Ik onderdruk een kreun van frustratie.

Ik ben kletsnat en verlang naar een mannelijke aanraking tussen mijn benen en op mijn tepels. Je staat, in leer gestoken en met helm op, toe te kijken. Ik zie je stijve lul opbollen achter je rits en hoop dat je ongemakkelijk er onder voelt. De vingers en tongen bewegen over mijn huid. Ik ruk aan de sjaals die me gevangen houden. Handen glijden over mijn billen en heffen me iets op. Handen duwen mijn dijen verder uiteen. Ik weet dat een tong op mijn clitje me zou ontladen maar in plaats daarvan kust een mond slechts de binnenkant van mijn dijen. Ik kreun gelukzalig maar gefrustreerd.

"Je wilt dat ze je neuken, toch?" De stem uit je helm doet me schrikken.

"Dat gaan ze niet doen, ze gaan je alleen opwarmen voor mij! Wanneer je het niet meer uithoudt, kun je erom vragen en misschien zal ik gehoorzamen."

Een mond snuffelt onder mijn borst, een tong kietelt mijn buik een ander likt mijn voetzool.

"Wil je het goed en hard?" Je verwoordt precies mijn gedachten.

"Smeek er dan om! Ik wil je horen smeken!"

Maar ik voel me pervers opstandig worden. Als ik niet zou gehoorzamen want zou je ze dan nog meer met me laten doen?

"Ik smeek niet," roep ik kreunend uit. Je lacht.

"Je geniet teveel, toch? Laten we eens zien of je het leuk vindt als het een beetje ruwer wordt. Heren, draai de dame om en ga aan de gang! Warm haar kontje voor me op!"

De sjaals worden losgemaakt. Ze tillen mijn lichaam op, dwingen me wijdbeens met mijn gezicht naar beneden te gaan liggen en binden mijn polsen weer aan de handgrepen vast. Mijn voeten staan aan weerszijden van de motor op de grond. Maar niet voor lang. Ze pakken mijn enkels, tillen mijn voeten op de grond en strekken me uit. Ik voel het koude chroom tegen mijn borsten, de gladheid van het zadel tussen mijn dijen.

"Laten we eens zien hoe dit je bevalt," hoor ik je zeggen. De hand die op mijn kont beland deed mijn een gil slaken, meer van schrik dan van pijn. De klappen die volgen zijn hard en stekend. Gadegeslagen door jou achter een vizier, geven de jongens mij om beurten een pak voor mijn billen. En ze maken er geen geheim van dat ze genieten van de manier waarop ik worstel, de manier waarop mijn lichaam reageert, de manier waarop mijn heupen schokken wanneer ik zonder succes de afstraffing probeer te ontwijken Maar hoe ik ook kronkel en draai, de handen vinden altijd hun doel en laten hun vurige afdrukken achter op mijn huid. Ik vermoed dat ze opgewonden raken door de geluiden die ik maak en ik weet ook dat mijn kreten en protesten duidelijk verstaanbaar voor je zijn, hoewel je niet laat merken of ze je opwinden of niet. Maar wilde ik dat eigenlijk wel? Nog niet, dacht ik, tot mijn eigen verbazing. Ik had nog nooit eerder slaag gekregen maar het wond me net zo op als de vorige seksuele opdrachten waaraan ik me had onderworpen. Ik was kletsnat en mijn gezwollen clitje hunkerde naar bevrediging. Mijn gekreun wordt dringender. Uiteindelijk hijg ik.

"Laat ze ophouden."

"Ik dacht dat je ervan genoot?" Zeg jij licht spottend.

"Hou op" grom ik. Ik weet dat ik deze seksuele spanning niet kan verdragen en voel een orgasme opkomen.

"Dus je wilt geneukt worden?" Vraag je. Je stem klinkt hard en onverbiddelijk. "Als je het wilt moet je er om smeken, dat weet je!"

De mannen ruilen van plaats. Andere handen grijpen mijn enkels. Een andere handpalm laat zijn afdruk achter. Mijn lichaam schokt en huivert.

"Ik heb er al om gevraagd," kreun ik, "ik heb er al om gevraagd."

"Verkeerde woorden!" Bijt je me toe. "Ik wil je horen smeken en recht voor zijn raap."

"Alsjeblieft, neuk me!" Kreun ik.

"Nog eens" zeg jij.

"Oh... alsjeblieft neuk me," kreun ik harder.

"En nog eens!" Zeg je.

Nu komt het geluid uit mijn tenen. "Oh! Alsjeblieft neuk me nu!"

"Niet slecht" antwoord je. "Speeltijd is voorbij heren!" De jongens stoppen direct en deinzen terug.

"Nu is het mijn beurt!" Je klimt op de motor achter me. Je in het leer gestoken hand slaat op mijn kontje.

"Omhoog!" Ik schrik en doe wat je zegt.

"Ga je me losmaken?" Ik hoor de rits van je broek opengaan en het volgende moment leun je over me heen, je handen glijden onder mijn oksels en omvatten mijn borsten. Je stijve lul drukt tegen mijn kontje wanneer je me betast. Terwijl ik kronkel voel ik je lul nog stijver worden door de wrijving die mijn lichaam veroorzaakt. Ik vind het enorm prikkelend om zo voorover vastgebonden te liggen en te worden gebruikt. Het feit dat je helemaal gekleed bent maakt me extra geil. Je handschoenen zitten strak. Het leer geeft je vingers een sensuele gladheid. Mijn tepels waren al hard door de klappen op mijn kontje. Als je ze tussen duim en wijsvinger laat rollen, verspreiden zich trillingen naar mijn clitje en zwellen ze nog meer aan. Het geil voel ik langs mijn benen glijden.

"Mm... Je bent er klaar voor!" Je komt soepel in mijn neukgleufje. Ik ben zo kletsnat. Je begint ritmisch in me te stoten. Ik laat mijn hoofd naar voren vallen en zie de reflectie van je masserende handen in de benzinetank. Het beeld wind me nog meer op. Onwillekeurig vraag ik mezelf af hoe ik eruit zie, halfnaakt terwijl ik genomen word door een man in leer met een helm op.

Pas op dat moment besef ik dat de jongens nog steeds staan te kijken. Ook dat idee windt me op. Ik had immers nog steeds mijn helm op. Deze gedachte moedigt me aan te proberen het orgasme van je te beheersen. Wanneer ik voel dat je het ritme opvoert, trek ik me ietsje terug. Kwaad pak je mijn dijen en trekt je dichter naar me toe. Je weet het.

"Wanneer ik wil, wat ik wil. Je bent van mij!" En je stoot dieper in me en vult me helemaal. Je hele gewicht pint me vast op die motor. Mijn knieën buigen en de schoenen glijden van mijn voeten en vallen op de grond. De stoten in me veroorzaken deining van mijn borsten en je ziet ze sneller heen en weer bewegen. Je vingers glijden naar mijn klitje, halen wat geil eruit en smeren dit rond de lippen van mijn mond.

"Proef je hoe geil je bent?"

"Ja!... oh! Ja... kreun ik. Ik houd het bijna niet meer.

"Je komt pas wanneer ik dat zeg," hoor ik je zeggen. We kunnen ons beide niet meer beheersen.

"Ja! Oh! Nu, ja, nu!" Komen we beide tegelijkertijd klaar.

"Niet verslappen, je bent nog niet klaar. Lik mijn lul schoon"

Daar liggend, nog steeds vastgebonden op die motor. Doe je het vizier van mijn helm omhoog en laat je mij je lul schoonlikken. Ik proef jouw zaad vermengt met mijn eigen geilheid . Zonder waarschuwing haal je hem uit mijn mond en ritst je broek weer dicht.

"Trek je kleren recht! Ik breng je nu terug!"

Ik trek het weinige wat ik aan heb zo goed en zo kwaad het gaat rechter en stap weer achterop.

We rijden met snelle vaart het terrein af...

R&L  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post940

lekker 'gepakt'

R&LGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 02, 2012 19:38:26

Lekker 'gepakt'.

Al sinds mijn veertiende ben ik een echte aerobics fanaat en elke maandag avond ga ik mij twee uur in het zweet werken. Men zegt dat ik het niet echt nodig heb, want ik ben bijzonder slank, maar ik denk dat het mede komt door de aerobics en ik wil mijn figuur ook graag zo houden. Ik ga altijd met mijn vriendin Mia en we fietsen ook samen terug als het donker is. We hebben ook een tijdje een cursus zelfverdediging gedaan, maar ik ben eigenlijk nooit bang, ook niet als ik alleen bij de straat ben. Voor Mia ligt dat anders. Zij is soms overdag al benauwd en vooral als we 's avonds bij de sportschool weg gaan, zet ze er de trappers op. In de sportschool zit namelijk ook nog een karateclub en de jongens die daar in en uitlopen, zien er soms agressief uit en ze doet het dan bijna in de broek. Ik groet de jongens altijd even en zwaai naar ze als ik wegrijd. Sommigen zijn echte macho's, hebben leren kleding aan, hebben enorm getatoeëerde armen en dragen ringen door de neus en oren. Bij Mia lopen dan de koude rillingen over de rug, maar ik raak niet echt geïmponeerd.

"Jij wordt nog wel eens verkracht," zegt Mia en ik doe dat af met een glimlach. Dat zal wel meevallen en als het een knappe vent is, doe ik niet eens aangifte, zeg ik dan. Soms laat ik mijn fantasie wel eens de vrije loop, wat er zou kunnen gebeuren, als ze me werkelijk te pakken zouden nemen. Ik moet eerlijk zeggen, dat het mij ergens wel een opwindende situatie lijkt en krijg er dan een jeukend poesje van. Het zou mijn ego enorm strelen, om dat ze me dan mooi genoeg vinden om me te pakken.

"Pas maar op," waarschuwt Erna, "je gaat nog wel eens voor de bijl." Maar er gebeurde nooit iets, totdat ik vorige week alleen naar de sportschool moest, want Mia was op vakantie.

Ik trainde lekker twee uurtjes en peigerde mezelf enorm af. Moe, maar voldaan kroop ik onder de douche en trok daarna mijn trainingspak aan. Ik pakte mijn tas en liep naar buiten. Daar stonden vier jongens in een karatepak te praten en ik groette zoals gewoonlijk.

"Zo, mooie meid, ga je alleen op stap. Weet je mammie wel dat je hier bent. Moet je soms een beurt?" Zo gingen ze treiteren en ik probeerde om ze heen te komen. Maar ze liepen met me op en belemmerden mij de doorgang.

"Ik geloof dat ze wel wil neuken," zei er één en ik voelde een scheut van opwinding door mijn kut gaan en deze begon wat nat te worden. Toch was ik er niet gerust op en begon sneller te lopen. De jongens liepen net zo snel mee en zeiden.

"Niet zo snel, juffertje, we willen je wel eens wat beter bekijken," en ze trokken me aan me arm.

Ik moest wel stoppen en probeerde me los te rukken.

"Pak haar op," zei er een en met twee man hadden ze me zo te pakken. Ik schopte en sloeg zo wild ik maar kon, maar ze hadden me te stevig vast. Ze sleurden me mee naar hun kleedkamer en ik begon te gillen. Een persoon drukte zijn hand op mijn mond en zei. "Kop dicht, trut, want anders vallen er klappen. We gaan je eens lekker neuken, of je nou wilt of niet."

Ik keek of ik niet naar de deur kon rennen, maar een jongen stond in mijn pad en hij had door wat ik van plan was. "Dat kun je vergeten," zei hij en hij draaide de sleutel om. Ik dacht aan mijn cursus zelfverdediging en ging met de rug tegen de muur staan. 'Kom maar op,' dacht ik en toen een jongen naderde, probeerde ik hem een trap tussen zijn ballen te geven. Hij ontweek mijn voet en nam een karate houding aan. De anderen volgden zijn voorbeeld en ik snapte, dat ik hier niets aan de cursus zou hebben. Ik liet mijn handen zakken ten teken, dat ik het opgaf.

"Heel verstandig meisje, want we zijn toch in de meerderheid."

"Ik wil wel meewerken als jullie me geen pijn doen," zei ik stotterend en keek angstig de kring in het rond.

"Oké, maar dan doe je ook precies wat we zeggen, anders vervalt de afspraak en staan we nergens meer voor in. Kleed je om te beginnen maar eens uit."

Weer voelde ik een mengeling van angst en opwinding en ik moet zeggen, dat mijn kut daar nog natter van werd. Als ik zeker zou weten dat ze me niet zouden mishandelen. Dan zou ik er met volle teugen van kunnen genieten. Dan zou ik de jongens een avond bezorgen. Een avond die ze niet snel zouden vergeten. Maar, die zekerheid had ik niet. Dus was ik toch wel ongerust. Mijn ademhaling was dan ook bijzonder snel en ik wist niet hoe mijzelf een houding moest geven. Toen begon ik met mijn trainingsjack uit te doen. Ik droeg er alleen een T-shirt onder, mijn borsten staken puntig naar voren en de contouren staken duidelijk af in het difuuse maanlicht.

"Ze heeft in elk geval mooie tieten," hoorde ik er één zeggen en ik raakte meer opgewonden.

"Hup, die broek uit," hoorde ik nu. Ik maakte mijn sportschoenen los en deed ze uit. Langzaam stroopte ik de broek omlaag en ik hoorde ze fluiten, zoals ze naar elke mooie vrouw doen.

"Niet gek, en nu de rest."

Ik zag bij een paar al een flinke bult verschijnen en ik werd met de seconde geiler. Zelfverzekerd trok ik mijn shirt over mijn hoofd en direct kwam een jongen bij me staan en begon te strelen.

"Prachtig, en nu je slip."

Ik trok mijn slip omlaag en stapte eruit. Ik droeg altijd badpakken met hoog opgesneden heupen en daarom had ik mijn schaamharen bijna helemaal weggeschoren. Je kon direct mijn gleuf zien, want het restje blonde haren gaf niet veel bescherming.

Twee jongens deden hun karatepak uit en in hun onderbroek zat een stijve pik. Ik liep naar ze toe en trok hun slip uit. Meteen zette ik mijn mond op een pik en begon te pijpen. Mijn kut was nu zeiknat en ik vergat helemaal mijn angst. Afwisselend pijpte ik dan de een en dan de ander.

Ondertussen waren de overige twee andere ook naakt en wilden ook meedoen. Ik werd overeind getrokken en we liepen met z'n allen naar een massagetafel.

Ik kroop erop en ging op mijn rug liggen. Meteen ging iemand aan mijn kut likken en ik voelde hoe een vinger in mijn kont gedrukt werd. Een ander ging mijn tieten bewerken met zijn handen en tong. De andere twee, die nog niet gepijpt waren, kwamen aan weerszijde van het hoofdeinde staan en ik pijpte ze om beurten. Ik begon te kreunen, zo geil was ik. Ik geloof dat ze er van geniet, zei er iemand. Ik wist het wel zeker en het zou niet lang meer duren voor ik klaar kwam. Wat die jongen onder bij mijn kut allemaal deed, weet ik niet, maar mijn kont was bijzonder glibberig geworden en hij pookte met twee vingers in mijn darm.

Een jongen kroop op de tafel en ging op zijn knieën liggen met zijn kont voor mijn gezicht. Hij gleed met zijn pik tussen mijn tieten en stak dan zijn kont weer ver naar achteren.

"Likken," hijgde hij en ik had weinig andere keus dan zijn aars met mijn tong te bewerken. Aan weerszijden rukte ik een jongen af. De jongens rouleerden steeds van positie en zo kregen alle konten een beurt. Ik werd ook helemaal afgelikt en af een toe verdween een tongpunt in mijn kont. Opeens voelde ik mijn gezicht kletsnat worden en een jongen, die ik stond af te rukken kwam klaar op mijn gezicht. Ik zat er helemaal onder en zelf in mijn haar zaten nog vlokken sperma. De jongen, die op dat moment tussen mijn tieten bezig was, hield het ook niet meer en mijn vrijgekomen hand gebruikte ik om zijn kont te vingeren. Hij begon te spuiten en mijn tieten en buik dropen van het zaad. Hij kroop van me af en de laatste bij het hoofdeinde nam zijn plaats in.

Ik bewoog mijn hoofd naar beneden en likte over zijn zak. Hij veerde iets overeind en ik trok zijn pik naar achteren en begon hem te pijpen. Net toen hij mijn keel volspoot, voelde ik hoe diep iemand in mijn kont was doorgedrongen en de vingers van de andere hand zaten in mijn kut. Ik kwam klaar met een diepe zucht en daarna trok die jongen zijn vingers uit mijn gaatjes.

Hij kwam tussen mijn benen staan en hield zijn pik pal voor mijn gleuf. Ik dacht dat hij mij wou neuken, maar hij rukte een paar keer aan zijn pik en spoot zijn lading over mijn poes.

"Laten we haar nu echt neuken," werd er gezegd en één jongen ging op de grond liggen.

"Kruip er bovenop," zei er een en ik kroop van de tafel. Ik wilde met mijn gezicht naar hem toe erop gaan zitten, maar ik kreeg een duw en moest me omdraaien. Ik spreidde mijn schaamlippen met mijn vingers, maar vergiste me behoorlijk, want de jongen richtte zijn leuter op mijn aars. Hij gleed een paar keer door mijn glibberige bilnaad en zette hij zijn pik tegen het gaatje aan. Ik liet me zakken en langzaam gleed zijn pik in mijn darm. Ik reed op en neer, maar direct kroop een ander tussen mijn benen en manoeuvreerde zijn pik in mijn kut. Ik werd gesandwichd en ik steunde en hijgde. De jongen, die het laatst was klaargekomen, kroop op mijn tieten en zo kon ik hem pijpen.

Ik was nog steeds supergeil en genoot van iedere stoot. De vierde jongen pakte ik bij de lul en trok hem af. Na enige tijd werd mijn kut verlaten en hij nam de open gekomen plaats in. De ander kwam bij mijn hoofd staan en ik pijpte ze lul, die onder mijn eigen kutsap zat. De jongen op mijn tieten wrong zich iets naar beneden en ging tussen mijn tieten rijden. Ik voelde hem verkrampen, het zaad spoot onder tegen mijn kin aan en de rest kwam tussen mijn tieten terecht. Hij murmelde zich er tussen uit en daardoor werd ik wat minder zwaar belast.

Ik nam de pik van mijn eerste kutneuker zo diep mogelijk in mijn mond, toen stootte hij nog even door. Ik kokhalsde en direct trok hij hem terug. Opnieuw drukte hij hem tot in mijn keel, maar nu was ik er op verdacht en net toen ik moest kokhalzen, maakte ik een slikbeweging en de pik zat nu tot in mijn slokdarm.

Ik moest wel op mijn ademhaling letten, want ik hijgde zo van geilheid, dat ik op deze manier wel kon stikken. Hij bewoog drie keer op en neer en spoot mijn slokdarm vol. Zijn pik kromp snel en ik liet hem uit mijn mond glippen. Nog nooit was ik zo geil geweest en ik werd vreselijk afgeneukt.

Net op het moment dat de jongen in mijn kut klaar kwam, beleefde ik ook mijn tweede klimaks en ik werd er duizelig van. Stijf kneep ik mijn kringspier dicht en dit werd mijn kontneuker ook teveel. Hij loosde zijn lading diep in mijn endeldarm en ik stapte daarna van hem af.

Het zaad droop uit mijn kut, mijn kont en mijn hele voorkant was plakkerig van alle andere ladingen. De jongens waren bevredigd en maakten geen aanstalten voor meer activiteiten. Ik vroeg waar ik mij kon douchen en zocht mijn kleren bij el kaar. "De volgende keer kun je het gewoon vragen hoor, zei ik en hoef je niet meer met geweld te dreigen. Jullie hoeven je trouwens niet schuldig te voelen. Ik heb nog nooit zo genoten en je hoeft dus ook niet bang te zijn, dat ik aangifte doe."

Ik liep naar de douche en zorgde dat ik weer schoon werd. Toen ik naar huis fietste en terug dacht aan het gebeurde, werd ik opnieuw geil en nam me voor, om me direct na thuiskomst, nog maar een keer klaar te vingeren en wilde dan een vibrator in mijn kut en reet voelen.

Mia zou ik niets vertellen, want dan zou niet snappen, dat je zoiets opwindend kunt vinden. Maar ik hoopte stilletjes, dat de volgende aerobicles weer net zo af zou lopen.

R&L  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post837

Bij het riviertje

R&LGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 19, 2012 19:51:08

Bij het riviertje.

Helemaal in het donker liep Lea langs de oevers van het in daglicht zo idyllische riviertje ergens in Zuid-Frankrijk. Haar lang, glanzend haar danste als een mooi lied op de wind van deze zwoele zomeravond, terwijl ze tuurde in het steeds dieper wordende donker van de groeiende nacht die de kou met zich mee bracht.

Het voelde alsof iemand een warme deken van Lea 's schouders af had getrokken en deze een gooi had gegeven, zo het water in. Ze had harde tepels van de wind gekregen en haar korte rokje waaide in allerlei richtingen gedwongen door de wind.

Die middag had Lea een jongeman ontmoet op de markt van het o zo vredige dorpje vlakbij het huisje wat ze had gehuurd voor de zomer. Zijn naam was - heel toepasselijk - Pierre en hij had gitzwarte ogen, dezelfde kleur als zijn halflange haren die hadden geglommen onder de hete, opwindende zon. Hij had haar aangesproken en met een zoetsappige Franse stem had hij haar gevraagd of ze wat met hem wilde drinken. Lea kon gewoon geen 'Nee' zeggen tegen deze Zuidelijke Adonis, dus volgde ze hem als een mak lammetje naar de lokale kroeg. Het was er donker en muf, de vliegen waren hun enige gezelschap, buiten de barman om, verder was het er uitgestorven. Ze zaten aan een van de drank plakkend tafeltje met elkaar te praten over poëzie, drank, lekker eten en de romantiek. Lea was helemaal weggedreven op de zwarte meren in zijn diepe ogen en het leek erop dat ze verliefd was. Pierre had haar na letterlijk enkele uren van drinken en praten gevraagd om die avond naar de rivier buiten het dorp te komen, dan zou hij daar op haar wachten met een leuke verrassing. Nou, Lea wist zich even geen raad, maar ze besloot toch maar in te gaan op zijn uitnodiging. Je leeft tenslotte maar een keer, dacht ze bij zichzelf.

Nu stond ze aan de oever van het riviertje te turen over het kabbelende water. Ze volgde de kleine golfjes die de stroming veroorzaakte met haar ogen, tot de rivier een bocht maakte. Daar zag ze een klein, warm lijkend lichtje branden en haar gedachten gingen meteen over naar Pierre. Zo snel als ze kon liep ze richting het lokkende licht, wat hierdoor alsmaar groter en groter werd. Ze was er nu bijna en ze kon Pierre zien liggen in het droge gras aan de oever.

Maar hij was niet alleen!

Ten hoogte van zijn kruis bewoog een blond vrouwenhoofdje zacht op en neer en naast het kabbelen van het water, was het sabbelen van haar mond duidelijk hoorbaar voor Lea. Boos stapte ze op Pierre af.

"Wat is dit? Is dit je leuke verrassing? Nou, verrast ben ik zeker!" Pierre schrok op en het blonde stuk wat aan zijn lul sabbelde verslikte zich haast in haar eigen spuug. "Lea, ik kan het je uitleggen. Dit is inderdaad mijn verrassing. Ik had geen idee dat je zo zou schrikken, mijn excuses. Dit is mijn vrouw. Toen ik haar vertelde over jou, werd ze onmiddellijk geil. Ze wilde meekomen naar hier. Maar als jij dit zo niet wilt, dan kan ik je later wel alleen ontmoeten?"

Lea 's woede zakt al wat af en ze stelde Pierre gerust door op het tweetal af te stappen en de vrouw een dikke tongzoen te geven, terwijl ze Pierre zijn natte en keiharde lul af begon te trekken.

Pierre liet zich achterover vallen en genoot van het schouwspel boven zijn lul. Lea bracht haar mond richting de grote gezwollen eikel en maakte haar lippen nat. Terwijl ze Pierre wellustig aankeek, nam ze zijn dikke lul tussen haar lippen en begon keihard te zuigen. Lea schoof iets opzij, zodat Pierre zijn vrouw mee kon doen en samen likte ze aan zijn natte eikel en om de rest van zijn geile pik dat het een lieve lust was. Pierre hield het haast niet meer en kondigde aan dat hij klaar ging komen. Sneller begon het tweetal nu te zuigen, likken en trekken en binnen enkele ogenblikken spoot het witte spul recht omhoog op de uitgestoken tongen van de dames, die alles op probeerden te likken en dat wat ze niet met hun mond opvingen, droop over hun handen op Pierre zijn buik en ballen.

Zijn vrouw pakte een handdoek en veegde Pierre helemaal schoon. Tot Lea 's verbazing bleef zijn lul keihard overeind staan en gebaarde Pierre haar om op zijn lul te gaan zitten.

Dat liet ze zich geen twee keer zeggen en terwijl Lea haar slipje uittrok, wreef Pierre zijn vrouw langs haar dijen. Lea had verwacht dat ze geschrokken zou reageren, maar ze raakte door de lichte, fluwelen betasting van haar warme vingers alleen maar opgewonden.

Ze liet zich nu zakken over Pierre zijn harde lul en ze slaakte een zachte, haast inwendige zucht, terwijl Pierre 's vrouw haar klitje begon te bewerken met haar vingers. Harder en sneller begon Lea te rijden en het duurde niet lang meer of ze zou klaar gaan komen, mede door het wrijven van de vrouw over haar klitje.

"Pierre… Ik ga zo… komen!"

Pierre kondigde met een hoop gehijg aan dat het bij hem ook niet lang meer zou duren en zo kwamen ze tegelijk tot een geweldig orgasme.

Lea stapte van Pierre af en ging op haar rug liggen en ze voelde hoe zijn vrouw haar kutje leeg begon te likken. Dat was nog eens lekker nagenieten zeg. In de diepe nacht begon Pierre nu zijn vrouw in haar kleine kontje te neuken en Lea bekeek dit alles aandachtig, terwijl ze zichzelf tot een nieuw orgasme vingerde en streelde…

Pierre had de volgende nacht een nieuw "slachtoffer' weten te strikken en Lea mocht dit keer niet mee, maar op een afstandje stond ze stiekem mee te gluren en te vingeren, terwijl het verhaal zich voortzette.

Het was een schitterende vakantie, hier bij het riviertje.

R&L  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post770

Die ene speciale

R&LGeplaatst door My 4Fingers di, februari 21, 2012 23:19:10

Die ene speciale…

Ik had net een week zwaar vakantiewerk achter de rug. 40 uur vakken vullen is namelijk geen pretje. Ik was net 18 geworden en ik zou met wat oudere vrienden die ik via mijn normale vrienden ken naar een striptent in de stad gaan. Ik was nog nooit bij zoiets geweest dus het leek me wel wat. Ik was samen met Peter, Steven en Johnny ernaartoe. Toen ik daar binnen kwam zag ik dat het echt een gezellige tent was. Lekkere funky muziek waarop schaars geklede dames op een soort van catwalk met palen stonden te dansen. Ik dronk wat en ik keek wat en ik lachte wat met mijn vrienden.

Om middernacht kwam de hoofdact van die avond. Een danseres met de artiestennaam Tatjana. Echt zo'n overdreven naam vond ik, maar dat maakte me even niks uit. Het was de bedoeling dat het een soort van Russische act werd. Ik ging ervoor zitten, direct aan het "podium". Om iets over twaalven kondigde een zwoele stem "ladies and gentlemen, the astonishing Tatjana" aan.

Gelijk klonk er een zachte zwoele big bandmelodie en kwam er een prachtige vrouw op het podium. Lang, blond, bijna wit haar. Helderblauwe ogen, heel licht, maar nog net niet dat het zo eng wit is. Een heel knap gaaf mooi gezicht. Een geweldig mooi slank figuur met flinke, mooi gevormde borsten. En helemaal in lichtblauwe/witte kleding.

Daar ging ze dan ontzettend geil op die muziek staan dansen. Ze ging wat langs de mannen op de eerste rijen. De meeste mannen waren lelijke uitgezakte middelbare mannen en die dankte ze dan op zo'n arrogante manier af. Toen ze eenmaal bij mij aangekomen was, had ze al haar hesje en haar bovenste rok uit (nu dus nog een kort rokje wat daaronder zat) Ze keek me opeens op een heel speciale manier aan. Ze keek me recht in de ogen aan, ze leek wat verstoord in haar act, maar ging snel door en liep vast beraden op mij af. Ze ging extreem geil voor mij staan dansen en strippen en lekker haar lichaam showen. Ik kreeg een mooi zicht onder haar rokje op haar fel witte minuscule string die door de blacklights als felblauw werd weerspiegeld. Ze kleedde zich toen helemaal uit tot aan haar string (ze had alweer wat rondgelopen, maar ze bleef toch vrij veel naar mij kijken).

Toen ze eigenlijk al klaar was met haar act liep ze als toegift nog even op mij af en ging met haar benen heel wijd voor me wat liggen kronkelen. En dat deed ze echt op zo'n supergeile manier. Ze keek me nog heel even recht in mijn ogen aan en ik zag dat haar ogen iets wilden zeggen, alleen wist ik niet precies was... zeker was dat ze mij speciaal vond. Ik stopte nog een flinke fooi tussen haar string en ze verdween weer achter de gordijnen.

Door dit spektakel had ik toch alweer een harde gekregen. Ik pakte nog een drankje en mijn vrienden feliciteerden me omdat ik volgens hun sjans had. Ik dacht wat heb ik daaraan, het is een stripper, die zijn dus echt ongrijpbaar. Een kwartiertje na de act zat ik met de 3 mannen rond een tafel. Peter ging toen even naar de WC en Steven en Johnny gingen poolen. Ik zat dus even alleen aan die tafel.

Toen ging er achter mij opeens een deur open. Daar stond Tatjana. Ze keek me aan en wenkte me. Ze keek nogal bang en gespannen. Ik liep op haar af en zij wenkte me om sneller te zijn. Ik liep dus door en ging de deur in. Ze pakte mijn hand vast en liep naar een kleedkamer. Dit alles heel snel en de deur ging direct achter ons op slot.

"Sorry, dat het zo gehaast moest," zei ze, "maar ik mag van de baas niemand mee naar achteren nemen." Ik ging op een bank zitten die daar stond terwijl zij zich even aan het omkleden was in een afgeschermd hokje. Het was me nog steeds niet duidelijk waarom ze me hierheen had gebracht. Ik dacht wel aan seks, maar ze deed wel heel erg droog tegen me opeens.

"Pak maar wat te drinken," zei ze. Ik schonk een wijntje in en begon eraan te drinken.

"Hoe heet je" vroeg ze.

"Victor" zei ik.

"Ik ben Anna" zei ze.

"Toch geen Tatjana?" Vroeg ik.

"Haha," zei ze, "neen, dat is alleen een stomme artiestennaam, ik vind hem zelf ook overdreven maar ik heb hem zelf ook niet bedacht." We lulden nog wat door terwijl ze zich aan het omkleden was. Ze bleek net 22 te zijn en werkeloos, dus had ze dit wel aan moeten grijpen. Het verdiende goed en het was ook wel leuk werk. Alleen haar baas is een beetje irritant enz. Het verbaasde haar om te horen dat ik nog maar 18 was, zij dacht dat ik minstens 24 zou zijn. Ja, we lulden gewoon wat relaxed enz. Toen kwam ze opeens achter haar schermpje vandaan. Naakt.

Ik keek even op en ik schrok er wel van, meer dat ik het niet had verwacht dan dat ik het erg vond of zo. Mijn lul was nu goed hard. Ze keek me nu met een hele serieuze doordringende maar ook geile blik aan. Haar prachtige lichaam werd mooi belicht door de sfeervolle belichting van de kleedkamer. Ze had een mooie egaal gekleurde huid. Een prachtig lichaam, maar dat had ik net allemaal ook al had gezien. Het was op dit moment vooral haar kutje wat me zo aansprak. Je kon gewoon zien dat die strak was. Alleen een spleetje en geeneens wat roze vlees ertussenuit of zo. Nog helemaal niet uitgelebberd. Maar het mooiste aan Anna was toch haar poes. Een twee centimeter, brede, blonde, bijna witte streep die net boven haar spleetje begon en heel netjes geschoren was. Wow! Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Ze liep langzaam op me af. Ik keek haar heel doordringend aan en strekte mijn armen uit naar haar. Ze kwam toen tegen me aan staan en ik begon haar strakke buik te kussen. Er werd geen woord gezegd. Ik pakte haar bij haar billen vast en likte haar navel uit. Ik ging langzaam naar beneden, ik wilde die blonde poes proeven. Ik ging met mijn tong door haar schaamhaar. Normaal vind ik het vies om daaraan te likken, maar ik was zo gefascineerd door dit prachtige blonde kutje dat ik het niet erg vond. Haar zachte haartjes, bijna donshaartjes nog kietelden over mijn tong. Ik likte haar poes lekker af. Toen ging ik naar haar spleet. Ik moest wat moeite doen om tussen haar lipjes te komen zo strak was ze. Ik vond met mijn tong haar knopje. Toen het puntje van mijn tong haar knopje had gevonden, sijpelde er vrijwel gelijk een druppel van haar geil mijn tong op. O, God! Wat smaakte ze heerlijk. Ik had wel vaker meisjes gebeft en dat was dan soms ook niet vies of zo, maar dit was gewoon in één woord zalig, echt smullen. Heerlijk zoet sap met een hele geile pure geur en smaak. Ik ging nu door haar strakke spleet met mijn tong en ik voelde nu in mijn mond echt haar sappen met mijn speeksel vermengen. Ik kon niet stoppen met haar te beffen, zo heerlijk was het voor me. Ze begon al zacht te kreunen. Met mijn neus en ogen zat ik lekker in haar blonde donshaar terwijl mijn tong nu haar gaatje in ging.

Ik ging zo diep mogelijk met mijn tong haar warme glibberige grotje in, maar ze was zo strak dat die er snel weer uitglipte. Zo stootte ik mijn tong wat vaker naar binnen om er weer gelijk uit te glippen. Dit was wel het lekkerste kutje wat ik ooit heb meegemaakt. Zo mooi en strak en blond en lekker. Nu werd ze echt geil. Mijn tong kon steeds makkelijker door haar vleeslapjes glibberen. Ik ging steeds sneller op en neer tussen haar spleetje en het puntje van mijn tong ging steeds sneller langs haar knopje. Haar glibberige knopje was echt een hemel. Als ik daar aan kwam liet ze steeds een hele geile kreun horen. Om bij de rest van haar geslacht rustig door te blijven kreunen. Mijn tong was haar nu heel diep aan het verkennen en ieder stukje van haar glibberige kut werd door mijn tong hevig afgelikt. Ze was nu echt botergeil en drukte mijn gezicht hard tegen haar kut aan. Ze gooide haar hoofd achterover en kreunde hard dat ik door moest gaan. Ik deed mijn best en liet mijn tong snel, diep en krachtig door haar kut glijden. Ze begon te shaken en kon bijna niet meer staan. Ze was nu ook kleddernat geworden. Haar geil sijpelde in kleine druppeltjes vanuit haar spleetje langs de binnenkant van haar dijen langzaam naar beneden toe. Ze begon steeds harder te kreunen en ongecontroleerd te kronkelen. Ik likte haar diep af en stak mijn tong nog eens in haar kut.

Toen stak ik twee vingers in haar kut en begon haar er hard mee te neuken terwijl ik met mijn tong over haar knopje ging flitsen. Zo snel als ik kon liet ik mijn tong over haar knopje glibberen terwijl ik mijn vingers diep, hard en snel in haar kutje stootte. Ze moest nu helemaal shaken en onder een luide gil terwijl ik door bleef stoten en lebberen spoot ze een harde scheut kutgeil in mijn mond. Jezus! Wat smaakte dat lekker zeg. Zo heerlijk zoet en geil. Ik werd er gek van en begon nog harder te likken waardoor haar orgasme alleen nog maar langer duurde. Mijn tong zat zelfs even vast tussen haar strak aangespannen spleetje. Dat duurde nog even zo voort ze had echt een fucking lang orgasme. Ik likte rustig door toen zij wat gekalmeerd was.

De hoeveelheid zoetigheid die uit haar kutje was gesijpeld en gespoten was echt groot. Ik likte het allemaal gulzig op. Haar benen moest ik voor enkele kleine druppeltjes tot aan haar enkels schoonlikken. God! Wat was deze mooie jonge vrouw hard klaargekomen zeg. Wat had deze blonde poes een heerlijke smaak en wat had die blonde poes hard in het rond staan spuiten. Hm…, ik had nog die geile zoete nasmaak van haar kutgeil in mijn mond toen ze mijn shirt vastpakte. Ze ging er onder met haar handen en streelde mijn buik en borstkas. Ze deed mijn shirt uit. Ze begon me heerlijk te tongen en streelde me met haar handen steeds verder naar onderen. God, wat was dit een geraffineerde jonge vrouw zeg. De manier waarop ze zoende was echt supergeil. Haar lange tong gleed heerlijk langzaam over mijn tong. Haar zachte slanke handen streelden mijn lichaam en ze had al snel de knoop van mijn spijkerbroek gevonden. Die deed ze los en ze deed tergend langzaam mijn rits omlaag. Ik voelde haar slanke vingers over mijn boxer en pik strelen. Die was nu echt kei en kei hard.

Ik tilde me even wat op en met een soepele beweging had ze zo mijn broek en boxer uit. Mijn harde paal zwiepte op en neer. Ze stond me te zoenen toen ik haar zachte hand over de lengte van mijn paal voelde glijden. De toppen van haar vingers pakten mijn voorhuid vast en schoof die van mijn natte eikel af. Ze stopte even met zoenen en gooide haar mooie lichte haar naar achteren. Ze had mijn paal vast en ging er nu op me zitten. Ze richtte mijn eikel richting haar spleetje en ik voelde hoe mijn eikel langzaam maar zeker haar grotje binnendrong. Ze was zo strak en glibberig daarbinnen. Mijn eikel werd helemaal goed omsloten door haar vlees en slijm. Er sijpelde zelfs wat van haar slijm mijn pisbuis in kon ik voelen. Wat voelde dat geil aan zeg.

Toen liet ze zich helemaal op mij zakken. Heel rustig en beheerst. Ze keek me nu diep in mijn ogen aan. Zij was botergeil en ik al helemaal. Toch bleef ze zo een minuut lang stilzitten en mij aankijken. We zagen elkaars gezichten lijden en discipline hebben om het niet uit te schreeuwen van geilheid en verlangen om te bewegen. Na een minuut begon ze langzaam te bewegen. Ze zat lekker op me dus ik hoefde weinig te doen. Ze bewoog haar heupen wiegend en ronddraaiend tegen de mijne aan. Waardoor mijn pik lekker in haar strakke kutje aan het roeren was. Verd… wat deed ze dat goed zeg. Ze had haar armen in mijn nek gelegd en gebruikte haar hele lichaam om haar heupen goed te bewegen zodat mijn pik op een zalige manier door haar kutje geroerd werd. Voeg daaraan toe dat ze echt extreem strak is, nog strakker dan menig maagdje van 13 en dat ze als geen andere vrouw of meisje dat ik ooit heb geneukt haar kutspieren goed wist te gebruiken. Ze molk mijn pik lekker af. Erin ging mijn pik steeds lekker soepel en me iedere beweging dat haar kutje naar voren en naar boven ging kneep ze haar spieren vast zodat ik helemaal uitgemolken werd. Ik heb zelden zo lekker geneukt als toen.

Ze wist tegelijkertijd een soort golvende beweging naar binnen in haar kutje te maken zodat mijn pik echt bijna uitgerekt werd. Mm… wat werden mijn eikel en mijn pik lekker gemasseerd door de spieren van dat heerlijke nauwe warme kletsnatte kutje van haar. Ze ging heerlijk op en neer en van voor naar achter om mijn pik. Mijn eikel gleed zo diep haar natte warme grotje in en ze bleef me zo geil aankijken en heerlijk geil kreunen. Ze was zo technisch bezig met haar strakke kutje en ze gleed lekker strak over mijn lul heen. Ze voelde zo geil en strak aan en ik had na een tijdje echt niet lang meer te gaan.

Ze ging nu steeds harder en sneller die geile beweging maken. Haar hele mooie lichaam was helemaal bezweet en ik kreeg haar mooie stevige borsten in mijn gezicht en ik likte die lekker af.

Haar kutje begon nu samen te spannen en ik voelde mijn ballen borrelen en mijn pik kietelen. Ik zou nu echt hard klaar gaan komen. Terwijl Anne haar kutspieren extreem samenspanden persten die het sperma nog harder uit mijn inmiddels ejaculerende pik en dus spoot ik harde stralen warm sperma diep in Anne haar baarmoeder. Ze schoten er echt diep in zo hard kwam ik klaar.

Zij ook, want het slijm dat ze opeens produceerde was gigantisch. Ik gromde het uit en zij gilde het uit. Ons orgasme duurde nog heel lang en daar lagen we toen, uitgeput maar voldaan languit naakt en nog steeds in elkaar op de bank.

Elkaar aankijkend en een lange natte geile tongzoen gevend. Ik keek op de klok en het was al laat. Ik moest snel afscheid nemen van haar. Ik kreeg haar nummer en we hebben het nog heel erg vaak over gedaan.

Iedere keer als we allebei tijd hadden en geen andere partners, maakten we er een geile neukpartij van. Zo speciaal en mysterieus als die avond is het echter helaas nooit meer geweest.

R&L  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post751

Blijven slapen

R&LGeplaatst door My 4Fingers do, januari 12, 2012 21:26:12

Blijven slapen

"Je kunt gerust blijven slapen, als je wilt."

Het was laat in de nacht. Na een hele gezellige avond stappen, had ik Mia naar haar studentenkamertje teruggebracht. We waren allebei moe en de weg naar mijn huis was nog wel een eind.

"Het is echt geen probleem, hoor. Ik heb ruimte genoeg." Na even twijfelen besloot ik om op haar voorstel in te gaan. Het was ruim drie jaar geleden dat we elkaar voor het laatst gezien hadden. We woonden toen nog allebei in dezelfde studentenstad en waren destijds erg goed bevriend met elkaar. Helaas zijn we na die tijd allebei ergens anders gaan wonen en hebben het contact een beetje verloren, tot we elkaar op een feestje van een gemeenschappelijke vriend tegenkwamen. Zodoende hadden we besloten om deze avond met elkaar af te spreken en de afgelopen jaren wat bij te praten.

We liepen de steile trap op naar haar zolderkamer. Terwijl ik achter haar aan liep, viel het me eigenlijk pas nu na al die jaren op wat een fantastisch mooi figuur Mia had. Ze was niet zo groot, maar haar lichaam was heel slank en sierlijk. Dat was natuurlijk ook niet verwonderlijk aangezien ze als ballerina aan de dansacademie studeerde. Haar billen waren prachtig mooi rond en haar benen waren lang en slank. Een paar lichte lokken van haar lange blonde haar danste sierlijk langs haar hals bij iedere beweging die ze maakte. Toen we kamer binnenkwamen, deed ze een paar kleine lichtjes aan. Ze plofte op haar bed en trapte haar schoenen uit.

"Zo, dat was een fijne avond, nietwaar? Ik zou bijna vergeten hoe leuk het was om met jou te lachen."

Ik vertelde haar dat ik minstens net zoveel genoten had van deze fijne avond als zij. Ze maakte haar blonde haren los en deze vielen over haar schouders en half over haar gezicht.

Wat een prachtig haar, dacht ik bij mezelf. Ze trok even met haar neus en zei: "Ik ga nog even douchen. Het nadeel van cafés is dat je haren toch wel erg naar rook gaan ruiken. Als je nog wat wil drinken, dan heb ik beneden in koelkast nog wel wat witte wijn staan. Haal maar twee glazen."

Ik liep de trap af naar de keuken. Ik vroeg me af waarom Mia me nooit eerder echt was opgevallen. Zo'n mooi en lief meisje als zij. Ik pakte de fles wijn en twee glazen uit de kast en liep terug naar boven. Ik hoorde het douchewater in de badkamer vallen terwijl Mia een liedje aan het neuriën was. Ik legde de fles en de glazen op haar bed en zette een muziekje aan. Op het bed lagen de kleren die ze net had uitgetrokken. Een wollen truitje, haar broek daarnaast haar BH en slipje. Het idee dat ze zich hier net helemaal had uitgekleed wond me op. Ik pakte het truitje en voelde hoe zacht het was. Het rook heerlijk naar haar. Een beetje zweet, maar ook die lichtzoete geur dat zo heel erg van haar was. Stiekem keek ik naar haar slipje en raakte het aan. Mijn vingers gelden over de plek van het kruisje. Het voelde nog warm aan en misschien zelf een beetje vochtig. Of verbeelde ik me dat maar? Ik pakte het op en rook er voorzichtig aan. De intieme lucht die mijn neus omgaf had iets heel dierlijks en opwindende. Plotseling hoorde ik de deur en schrok op. Snel legde ik het slipje terug en sprong op. Mia stapte naar binnen, ik voelde me betrapt.

Hoewel ze niets gezien had, lachte ze naar me alsof ze wist waarmee ik bezig was.

"Ik heb de wijn gevonden," stotterde ik om haar af te leiden. Weer lachte ze en liep naar haar bed. Ze had een lichtblauw nachthemd aan dat net over haar heupen hing. Ze pakte de kleren van het bed en legde deze over een stoelleuning. Het slipje gleed per ongeluk van de leuning af op de grond. Ze bukte om het op te rapen. En terwijl ze voorover leunde, schoof haar nachthemd iets van achteren omhoog waardoor ik een schitterende blik op haar billen kreeg te zien. Ze had een schoon wit slipje aan dat strak en hoog aansloot. Vluchtig kon ik tussen haar dijen de vormen van haar intieme vrouwelijkheid zien. Een lichte erectie voelde ik in mijn broek opkomen. Ze draaide en schonk twee glazen wijn in.

"Misschien wil je jezelf ook eerst even opfrissen voor het slapen. Er liggen handdoeken in de badkamer."

Dat was misschien wel een goed idee, even afkoelen, dacht ik bij mezelf. In de badkamer kleedde ik mij snel uit en nam een warme douche.

Toen ik weer fris en gewassen in mijn boxershort haar kamer binnenkwam, lag Mia met haar ogen gesloten op haar bed. Was ze in slaap gevallen? Het was immers al erg laat. Voorzichtig liep ik naar de rand van haar bed. Mijn blik gleed over haar mooie lichaam. Ik boog stilletjes naar haar hoofd en fluisterde haar naam. Ze reageerde niet op het zachte zuchtje na dat aan glimlachende mond ontsnapte. Ze draaide zich op haar rug en legde haar hand op haar buik. Ze leek in een fijne droom te zijn gevallen. Mijn ogen gleden weer over haar lijfje. Het nachthemdje was gemaakt van een lichte dunne stof. Gespannen en doodstil bekeek in de vrouwelijke rondingen van haar stevige borstjes. Ze ademde diep door haar neus, waardoor ik even opschrok. Gelukkig werd ze niet wakker. Door haar nachthemdje kon ik haar tepeltjes ontwaren, die lichtjes opgezwollen leken. Weer bewoog ze met haar arm. Haar hand wreef even over haar strakke buik, waardoor haar hemdje iets omhoog schoof. Mijn adem stokte van opwinding toen ik de gladde huid van haar buik zag. Verder omlaag ging haar buik over in het witte slipje dat strak om haar vrouwelijkheid aansloot. Het slipje verried de sensuele ronding van haar venusheuvel. Tussen haar dijen kon ik de lichte plooien van haar poesje zien. Een bepaalde plooi van haar slipje leek precies tussen haar lipjes te gaan.

Mijn opwinding nam met het moment toe. Langzaam gleed ik met mijn gezicht boven haar slipje. Kleine blonde haartjes krulden langs de randen bij het kruisje. Ik herkende die geur van haar vrouwelijkheid, maar nu veel sterker. Zacht hoorde ik Mia in haar slaap kreunen. Haar hand gleed langs haar dij. Ze moest vast in een opwindende droom zijn gevallen. Haar vingertoppen gleden over haar slipje. Ze zuchtte weer diep. Haar middelvinger glijdt nu duidelijk over haar spleetje. De stof van het slipje werd iets vochtig. Het schouwspel is werkelijk fantastisch en opwindend om te zien. Ik voel wat voorvocht over mijn eikel druipen. Nog nooit had ik een meisje zich zien betasten in haar slaap. Ik leek getuige te zijn van een vrouwelijke natte droom. Ik zag hoe ze haar lippen met haar tong lichtjes bevochtigt. Tegelijkertijd zag ik hoe ze met haar hand in haar slipje gleed. Langzaam maar iets onrustig begint ze met haar heupen te bewegen. Haar andere hand gleed over haar borsten, waarvan de tepeltjes nu strak tegen het nachthemdje aan priemden. Ik hoorde nu zacht soppende geluidjes uit de richting van haar vagina komen. In haar slaap probeert met haar hand het slipje uit te krijgen. Dat lukt niet erg en rolt iets op opzij. In haar rol raakt ze tegen mijn zij aan. Geschrokken maar doodstil zit ik op haar bed. Als vanzelf kruipt ze iets tegen mij aan en legt haar hand op mijn been. Ik kijk naar haar gezicht en zie hoe ze haar lichaam uitrekt. Langzaam, half dromerig opent ze haar ogen een beetje en kijkt me aan. Verlegen en betrapt kijk ik terug. Ze lijkt er geen aandacht aan te schenken. Half slapend mompelt ze zacht dingen tegen me. Dat ze zo bijzonder heeft gedroomd. Over mij. En dat ze het zo prettig vind dat ik er eindelijk weer na al tijd ben. Ik streel haar zachtjes door haar blonde haren en zoen haar zacht op haar voorhoofd.

"Droom maar weer lekker verder," fluister ik. Ze glimlacht dromerig en draait zich weer op haar rug. Aan haar ademen hoor ik dat ze weer in slaap is gevallen. Ditmaal besluit ik om haar tegemoet te komen in haar droom. Met een lichte blos op haar wangen, ligt ze er nog steeds erg verleidelijk bij. Haar nachthemdje is half opengevallen. Ik maak voorzichtig de knoopjes los, zodat het hemdje licht naar de zijkant openvalt en haar ontblote borstjes naar voren steken. Weer hoor ik die bekende gelukzalige zucht uit haar mond. Haar tepeltjes zijn nog steeds opgezwollen. Ik buig me voorzichtig over haar en zoen zacht haar borsten. Haar zoete geur doet me naar meer verlangen. Langzaam neem ik een tepel in mijn mond en zuig er voorzichtig aan. Ik voel hoe deze geleidelijk stijver tussen mijn lippen wordt. Ik hoor haar zacht kreunen als ik met het puntje van mijn tong rond haar tepel draai. Langzaam glijd ik met mijn tong tussen haar borsten omlaag over buik langs haar navel. Haar ademhaling neem toe en ze trekt haar buik iets in als ik met mijn tong bij de rand van haar slipje kom. De natte plek in haar slipje begint echt duidelijk zichtbaar te worden. Plagend haak ik mijn vinger achter de rand van haar slipje. Ze kreunt en duwt haar onderlichaam iets omhoog. Ik kus haar venusheuvel en snuif diep haar geur door het slipje heen.

Met beide handen stroop ik het slipje langzaam van haar heupen, die ze in haar slaap optilt. Het kruisje van haar slipje glimt van haar intieme sappen. Haar poesje is glinstert van het vocht en haar schaamlippen zijn opgezwollen. Ik blaas zachtjes over haar zachte blonde schaamhaartjes. Ze huivert en trekt haar knieën iets op terwijl ze haar benen lichtjes spreid. Ik kruip nu tussen haar warme dijen en bekijk bewonderend haar poesje. Ze ziet er heerlijk uit. Haar zachtroze lipjes staan iets uit elkaar en glanzen van het vocht. Verlekkert en opgewonden druk ik mijn lippen op haar meest intieme plekje. Met een kreun trekt ze haar benen nog verder uit elkaar en haar handen strelen mijn haar. Met mijn tong glijd ik tussen haar lipjes door en proef de weelderige smaak van haar sappen. Voorzichtig trek ik haar lipjes nog verder uit elkaar. Haar gezwollen clitoris ontvouwt zich uit haar bovenste plooien. Terwijl ik langzaam een vinger in haar vagina duw, zuig ik met mijn natte lippen op haar genotknobbeltje. Haar lichaam beweegt nu heftig en haar adem is luidruchtig.

"Meer," hoor ik haar zachtjes mompelen. Gretig maar sensueel danst mijn tong over haar kittelaar. Haar vagina sopt om mijn vinger heen. Haar sappen vloeien rijkelijk tot tussen haar benen. Haar gevoelens van genot worden zo heftig dat ze in al haar opwinding ontwaakt.

Ze trekt zich naar me toe en zoent me gepassioneerd op mijn mond. Ze proeft haar eigen sappen die haar nog wilder maken. Ze gooit me achterover op haar bed en rukt mijn boxershort van mijn lijf. Mijn penis staat recht overeind, trillend van opwinding. Het voorvocht druipt van mijn eikel. Haastig plaats ze haar verrukkelijke lichaam boven het mijne. Ze lacht en kijkt me vol verlangen diep in mij ogen.

"Eindelijk," zucht ze. Ik zie hoe haar hand mijn stijve penis omvat. "Dit is wat ik nodig heb." Ze trekt mijn voorhuid een paar keer op en neer en dan helemaal naar achteren. Mijn paarse eikel is druipnat en opgezwollen. Sensueel wrijft ze de top van mijn penis over haar vagina. Het genot druipt van haar gezicht af. Alsof het haar eigen speeltje is gebruikt ze mijn penis om haar vagina te bevredigen. Ze streelt met lange halen haar kittelaar met mijn eikel. Mijn vocht en dat van haar druipt langs mijn penis omlaag. Dan richt de top op haar spleetje en zakt in een keer omlaag. We kreunen het uit van genot. Haar schede omvat mijn penis zo nauw dat ik bijna klaar kom, maar net niet. Ook zij zit heel dicht tegen haar hoogtepunt aan. Beide zitten we doodstil en bewegen niet. We kijken elkaar diep in de ogen aan, vol van verlangen en begeerte.

Heel zacht spant ze haar vaginaspieren iets aan. Ik voel mijn opwinding groeien. En ze laat dan weer los. Ze ademt zwaar. Weer knijpt ze langzaam om mijn penis. En weer los. De opwinding stijgt ook bij haar tot aan het randje. Haar hoofd is rood, haar tepels staan recht naar voren. Het spelletje dat ze speelt is tergend. Even kijkt ze opzij. Ze pakt het slipje dat nog kletsnat op haar bed ligt. Ondeugend en geil kijkt ze me aan.

"Hier hou je wel van, nietwaar?" Voor ik iets kan zeggen, drukt ze het natte kruisje over mijn gezicht. Mijn opwinding wordt nu te groot en bij haar ook. Ik voel hoe de spanning in haar vagina om mijn penis toeneemt. De dierlijke geur van haar slipje maakt me wild.

"Spuit in me, nu!" Schreeuwt ze bijna wanhopig. Met een enorme kracht trekt haar vagina om mijn penis samen. Ik bijt op haar slipje van genot. Stralen heet sperma schieten krachtig in haar binnenste. Ik hoor haar bijna gillen van genot. De samentrekkingen gaan door. Zowel van mij als van haar. We drukken onze onderlichamen met alle kracht tegen elkaar aan. Haar vagina zuigt zuigt al het sperma uit mijn ballen.

Uitgeput en bezweet vallen we in elkaars armen. Na een poosje geeft ze me een lange, intieme zoen en fluistert met stralende ogen.

"Dit is beter dan in mijn dromen."

R&L  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post723

Met Linda naar het bos

R&LGeplaatst door My 4Fingers wo, november 23, 2011 22:53:15

Met Linda naar het bos.

Linda was 18 jaar oud. Ondanks haar leeftijd zat ze nog steeds op het middelbaar. Ze was 2 keer blijven zitten, met als gevolg dat ze door zo’n beetje elke jongen op school nagekeken werd. Ze was tevens ook de grootste slet van de school. Vrienden hadden mij verteld dat ze op schoolfeesten geregeld de toiletten indook met een jongen. Linda woonde ook bij mij in de straat. Ik probeerde s 'ochtends met haar in contact te komen als ze naar school fietste, maar ze negeerde mij gewoon. Het was aan het begin van de zomervakantie, en als ik iets onthouden had van de avonturen met mijn vrienden bij Linda, dan was het dat ze in de zomer erg snel geil werd.

Ik had al twee weken over de heg bij onze tuin lopen te gluren naar Linda 's huis, schuin tegenover ons. Helaas kreeg ik niets te zien. Ik besloot om te wachten tot ze eens in haar eentje op stap ging.

Na twee dagen was het raak. Ik zat boven achter de computer, toen ik een deur hoorde dichtvallen. Ik keek uit het raam en zag Linda richting mijn huis lopen. Ze had haar blonde lange haar geknipt tot iets over haar oren. Ze droeg een paars vest dat haar mooie C cup er goed uit liet zien en ook een stuk buik. Ze droeg een oude strakke spijkerbroek. De randen van haar slipje waren te zien boven haar spijkerbroek uit. Ik ging snel naar beneden. Zoals ik verwachten liep ze mijn huis voorbij. Ik wachtte totdat ze aan het eind van de straat was. Ze ging de hoek om en ik volgde haar. Zo liep ze een paar straten door en sloeg ze een paar hoeken om. Ik kreeg zowat een stijve lul van dat strakke kontje van haar. Tot mijn verbazing nam ze de weg naar het bos. Na 200 meter kwam ze bij het bos. Ze draaide zich even om te kijken of niemand haar volgde. Deze beweging had ik voorzien en had me al verstopt. Ze zag mij niet zitten en liep het bos in. Ik wachtte een paar minuten voordat ik ook het bos inging. Uiteindelijk begon ik haar te zoeken. In de verte hoorde ik wat geluid. Ik sloop op mijn tenen verder. Ik kwam bij een groepje bomen dat dicht bij elkaar stond. Ik zag wat bewegen. Het was Linda.

Ze was echt geil geworden van de hitte, want ze zat zichzelf te vingeren. Met twee handen zat ze in haar poes, af en toe er een weghalend om haar eigen sappen op te drinken. Ik zag mijn kans. Ik sloop naar haar toe en zei: "Heb je er plezier in?"

Ze schrok zich half dood en haalde haar handen uit haar poesje. "Klootzak" noemde me ze. Ik had ondertussen we een stijve gekregen en dat zag ze. Ze zei: "Je kan het goed maken met je lul."

Dat liet ik me geen 2 keer zegen. Ik deed mijn schoenen, spijkerbroek en boxer uit. Linda schoof haar broek iets naar beneden. Haar kutje was vochtig ik zag het glimmen. Ik kuste Linda op haar mond, wat al snel een tongzoen werd. Plotseling stopte Linda met zoenen. Ze boog zich voorover en begon mij te pijpen. Terwijl ze dat deed, ritste ik haar vest open. Ik zag een mooie gele BH die haar borsten mooi omvatte. Linda begon nu echt lekker te pijpen. Ik begon te kreunen. Linda stopten even en zij, dat als ik bijna ging klaarkomen, ik dat even moest zeggen. Ze wou immers mijn zaad niet op haar gezicht. Dat had ze geen twee keer hoeven te zeggen, want ik kwam bijna.

"Ik ga klaarkomen" schreeuwde ik uit. Ze stopten meteen met pijpen. Ik kwam bijna. Ik moest even bijkomen terwijl Linda haar bh uit deed. Ze begon haar borsten te masseren. Ik zag hoe ze haar hand naar haar kutje bracht. Ze begon zichzelf te vingeren.

Ik was weer een beetje tot rust gekomen en ik haalde haar handen bij haar borsten en kutje weg. Ik pakte haar borsten met beide handen vast en begon deze te masseren. Ze begon te kreunen en te zweten. Ik nam mijn ander hand en begon haar te vingeren. Ze begon nu meer en harder te kreunen.

"Ik ga komen" riep ze. Om die reden besloot ik nog harder te vingeren en te masseren. Ze kwam met een grote gil klaar, haar sappen stroomde over mijn hand en haar spijkerbroek. Ik likte al haar sappen op rond haar kutje en spijkerbroek. Toen ik klaar was zei ik, dat ik nu ook wel eens wilde klaarkomen. Dat was goed zij ze.

Ik pakte mij lul en schoof hem in haar kutje. Ze kreunden toen ik begon te stoten. "Harder harder" gilden ze. Ik begon harder te stoten. Ik neukte zo hard als ik kon. Af en toe gaf Linda mij een tongzoen of pakte ik haar borsten vast. Ik kwam steeds dichter bij mijn hoogtepunt.

"Ik ga komen" riep ik.

"Ik ook, niet stoppen. Harder, harder."

Ik hield het niet meer en spoot drie krachtig stralen in haar kutje. Tegelijkertijd kwam Linda ook klaar. Onze sappen vermengde zich met elkaar. Ik plofte vermoeid op de grond. Linda likte haar eigen sappen en mijn zaad op. Toen ze klaar was keek ze naar mij. Ze zag mijn lul in half stijve toestand.

"Kun je nog een keer?" Vroeg ze.

"Ja, natuurlijk."

"Maar deze keer van achteren, want dat heb ik nog nooit gedaan."

Dat was geweldig! Ik stond op, terwijl Linda op haar handen en knieën ging zitten. Ik maakte een vinger nat en duwde deze in haar kontje. Hij ging er vrij gemakkelijk in. Ik pakte mijn lul en duwde hem in Linda 's kontje en begon te stoten. Linda begon te hijgen. Ze schreeuwde het uit van de pijn, maar ze wou niet dat ik stopte. Ik begon steeds harder te stoten, en Linda begon steeds langer en zwaarder te hijgen. Voor de tweede keer kwam ik bij een hoogtepunt. Ik kwam keihard in haar kontje en spoot weer drie stralen zaad. Ik haalde mij lul uit Linda, die zich nu weer omdraaiden. Ze was niet tot een hoogtepunt gekomen. Ik besloot haar nu klaar te vingeren. Ik ging voor haar zitten en begon te vingeren. Ze kwam redelijk snel klaar, en ze spoot al haar sappen op haar spijkerbroek. Deze keer kon het haar niets schelen.

Ze stond op en kleedde zich weer aan. Ze was moe. Ik kleedde mij ook aan en samen liepen we naar huis. Af en toe stopten we voor een tongzoen van 3 minuten. Toen we bijna thuis waren zij ze: "Mijn ouders gaan volgende week op vakantie. Kom je dan bij mij thuis wat dingen experimenteren?"

Ze gaf mij een laatste tongzoen en stak de straat over, mij het uitzicht geven op een lekker kontje in een spijkerbroek vol spermavlekken.

R & L  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post689

Van de appel en de boom

R&LGeplaatst door My 4Fingers di, november 08, 2011 00:00:53

Van de appel en de boom

Een willekeurige zomerdag. Na het ontbijt met haar kleinzoon ruimt Marleen de tafel af. De jongen gaat naar zijn kamer huiswerk maken en zij besluit om maar meteen de afwas te doen. Gedachteloos neemt ze het afwasteiltje, draait de warmwaterkraan open en voegt er wat afwasmiddel bij. Terwijl ze haar handen in het schuim steekt kijkt ze door het keukenraam naar buiten. Het is nog stil in de straat om deze tijd, hoewel de zon al strak aan de hemel staat. Er beweegt niets, geen sprietje gras, geen blaadje. Het is weliswaar nog vroeg. Maar wat heet vroeg, als ze op de keukenklok kijkt ziet ze dat het toch al negen uur geweest is. In ieder geval belooft het een mooie dag te worden. Haar dochter is met haar man voor zaken naar het buitenland. Vandaar dat zij op het huis moet passen. En natuurlijk op haar kleinzoon. Om de stilte wat te verbreken zet ze de radio aan voor het nieuws en de actualiteiten. Meteen klinkt er romantische muziek. Ze neuriet mee en in gedachten maakt ze een plan voor de dag. Met haar vriendin naar het winkelcentrum. Een fietstochtje, een wandeling? Opeens valt haar zo maar in om gewoon een uurtje gaan zonnen. Waarom niet? Lekker van het mooie weer genieten. Morgen regent het misschien weer. Maar eerst wil ze een bad nemen om even lekker te ontspannen en wat op te frissen.

Als de afwas aan de kant is loopt ze naar de badkamer. Ze laat het bad vollopen, maakt de ochtendjas los en staat meteen in haar blootje. Voor de passpiegel bekijkt ze haar achterkant. Ze ziet haar billen en haar bilnaad die in een donkere gleuf verdwijnt tussen haar benen. Daarna bekijkt de voorkant, haar borsten, haar buik en benen. Ze wrijft over haar onderbuik en zoekt met de vingers van haar beide handen in het schaamhaar op de tast de clitoris, haar speelknobbeltje. Ze gaat dicht voor de grote spiegel staan, drukt haar onderbuik naar voren en trekt haar schaamlippen een beetje uit elkaar. Haar clitoris, het gevoelige plekje, kan ze nu goed zien. Het is net een klein rood tongetje. Ze kijkt er even naar en ook naar haar bolle venusheuvel en haar grote schaamlippen waarvoor ze zich altijd een beetje gegeneerd heeft. Die combinatie geeft haar kut een overduidelijke vooruitstekende vorm. Met de huidige strandmode, met hoog opgesneden broekspijpen, is de vorm en grootte van haar venusheuvel altijd goed zichtbaar. Daarom is ze met de nieuwe badmode voortdurend in conflict. Die modetrend is gemaakt op slanke vrouwen. De badpakken zijn weliswaar ook in de grotere maten verkrijgbaar, maar voor de wat gezette vrouwen staan ze niet altijd even charmant. De pasvorm aan de voorzijde ter hoogte van het kruis is niet goed. Daarom moet ze in zomerdag steeds haar venusharen bijscheren. En daar heeft ze een hekel aan. Ze kan er zelf niet goed bijkomen en daardoor wordt het een geknoei met die scheerkwast en dat schuim. Haar dochter heeft haar al vaker gezegd dat ze een ladyshave moet kopen.

"Mam koop toch zo een ding, dat heeft toch elke moderne vrouw," had ze gezegd. Maar dat vindt ze de moeite niet en soms wel eens zonde van dat krullend haar. Trouwens voor wie zou ze het nog moeten doen? Een kaalgeschoren kut is fijn als je een partner hebt. Ze weet dat haar dochter haar kut helemaal kaal scheert. Helemaal kaal is misschien overdreven maar ze heeft er niet veel meer op staan dan in het midden een smal toefje schaamhaar. Nou dat moet ze maar zelf weten. Jammer dat de badpakken van vroeger die alles een beetje verhulden bij volslanke vrouwen niet meer verkrijgbaar zijn.

Als gevolg van de hoog opgesneden pijpen heeft ze aan het strand altijd veel belangstelling van mannen. Zelfs jonge jongens blijven opvallend in haar buurt hangen en blijven op en neer aan het lopen. Soms vindt ze het wel eens spannend en geeft het haar een kick. Dan doet ze net of ze slaapt als ze languit op haar rug aan het strand ligt. Omdat ze ook wel eens nalaat zich bij te scheren weet ze dat haar venusharen opzij uitsteken. Door haar oogwimpers ziet ze de jonge jongens langzaam dicht langs haar lopen. Daarbij wijzen ze vaak in de richting van haar bovenbenen en ziet dat ze van een afstand besmuikt lachen. Dat ze op haar leeftijd nog belangstelling heeft van jongemannen vindt ze wel opwindend. Niet dat ze iets wil met die jonge snuiters, maar de gedachte dat die jongens naar haar kut kijken geeft haar dan een opwindend gevoel. Zoveel belangstelling krijgen niet alle vrouwen van haar leeftijd. Maar goed, mannen zijn nu eenmaal zo, die lopen allemaal achter hun pik aan. En dat begint al op jonge leeftijd. Als ze kunnen neuken, dan willen ze met iedereen. Misschien heeft ze haar uitgedijde geslachtsdeel overgehouden van de bevallingen. Of is het een gevolg van het feit dat haar man zo zwaar gebouwd was? Immers, als jong meisje was alles toch normaal. Ja, ze is altijd wel zwaar behaard geweest, dat wel. Maar als puber heeft ze nooit enig verschil kunnen ontdekken tussen haar kutje en die van haar vriendinnen.

Gelukkig kon ze met het zware geslacht van haar man goed overweg. Ja, hij was, zoals ze dat eufemistisch zeggen, zwaar gebouwd. En daarbij wilde hij elke dag en soms wel vaker dan èèn keer. Maar dat wilde ze zelf ook wel. Hun manier van vrijen was afhankelijk van de stemming. Soms was zijn lul voor haar een stuk speelgoed, kon ze naar hartenlust haar fantasie uitleven. Dan ging haar man op zijn rug liggen en werd hij door haar vakkundig afgetrokken. Dan weer tergend langzaam en soms snel en fel met de volle hand. Altijd met het licht aan zodat ze alles goed kon zien. Hij was een echte natuurmens met zijn dikke lul en zijn zware gevulde zak. En meestal bepaalde zij dan wanneer hij klaar kwam.

Soms waren er van die dagen dat hij voor dekhengst wilde spelen. Dan moest ze van hem op haar knieën zitten en liet zich van achteren bespringen.

Als ze in de juiste stemming was dan liet ze zich soms wel eens in haar kont neuken. Dat viel in het begin niet mee. Later leerde ze zich ontspannen en toen vond ze het zelfs lekker als ze de zware lul van hem naar binnen voelde glijden. Haar sluitspier was heel soepel en sloot zich lekker strak om zijn paardenlul. Maar meestal neukte hij eerst haar kut en als hij klaar kwam stortte hij zijn zaad over haar bilnaad. Maar dan had hij aan èèn keer niet genoeg en wreef met zijn lul haar kontgat vol met zaad. Het vette zaad was een heel goed glijmiddel.

Meestal ging hij direct nadat hij was klaargekomen verder. Dan hoefde hij zijn lul maar voor haar kontgaatje te houden. Als hij even doordrukte dan schoot langzaam zijn vette lul tot aan zijn zak helemaal naar binnen. Dan werd het even volhouden met een lul van meer dan twintig centimeter in haar kontgat. Want als hij haar kontgat neukte dan ging hij diep met zijn brutale vlerk. Dan zwiepte zijn zak tegen haar kont. Maar dat had hij dan nodig om zich als man te manifesteren en dat gunde ze hem. Hij kon zo lekker lang doorgaan. Niet zoals sommige mannen erop en eraf.

Zeker op het laatst na de overgang toen ze niet meer vruchtbaar was, toen hoefde ze nergens meer naar te kijken. Als ze dan helemaal bevredigd was en een aantal keren was klaargekomen, kon hij haar kut of kont zo lekker helemaal volspuiten met zijn zware lul. Ja, hij was erg heet ook toen hij al achteraan in de zestig was. Soms hoefden ze elkaar maar aan te kijken en dan was het weer zover. Zelfs op latere leeftijd werd ze nog onverwacht in de keuken door hem gepakt staande tegen het aanrecht. Of in de garage, als hij aan het knutselen was. Dan werd ze gepakt op de werkbank tussen haar broekspijpen. Dat deden niet veel mannen hem na. En ze vond het fijn dat ze hem nog zo kon bevredigen. Ze krijgt er weer een warm gevoel van. Maar nu was ze al een paar jaar alleen. Ze miste hem wel en niet alleen lichamelijk.

Al deze gedachten winden haar een beetje op nu ze voor de spiegel staat. Ze kan zich wel een orgasme bezorgen maar als ze ziet dat de badkuip vol genoeg is verdringt ze deze gedachte. Met deze gedachten stapt ze in het bad en laat zich langzaam in het bad glijden. Wat heerlijk denkt ze als ze in het warme bad gaat zitten. Maar in het warme water gaan de gedachten aan vroeger en het opwindende gevoel niet weg. Soms heeft ze wel eens een fantasie dat ze door een hele groep mannen achter elkaar geneukt wordt. Dan stelt ze zich voor dat ze op een tafel ligt in een woonkamer en dat er een aantal mannen met grote zware lullen haar om de beurt diep neuken. Dat is haar seksuele fantasie waar ze steeds weer hitsig van wordt. Eerst probeert ze met haar handen onder water zich te bevredigen, maar dat gaat niet zo goed. Dan gaat ze over op een andere methode die ze van haar vriendin heeft geleerd. Ze draait de douchekop van de slang en houdt een vinger zodanig bij het uitstromende water dat de waterstraal zo dun mogelijk is. Ze drukt haar bovenlichaam boven het water uit en richt de dunne harde waterstraal op haar clitoris. Zo voert ze zich in minder dan een minuut zacht kreunend naar een orgasme. Een beetje beduusd laat ze zich weer in het water zakken en moet ze een paar minuten bijkomen van de emoties. Het is een tijd geleden dat ze het zo nog eens gedaan heeft maar het werkt nog altijd en ze moet er zelf bij glimlachen dat ze nog altijd zo heftig en snel een orgasme kan opwekken op haar leeftijd.

Na tien minuten stapt ze uit bad. Nadat ze zich afgedroogd heeft smeert ze haar gezicht, armen en benen goed in met zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor. Daarna doet ze een witte haarband om haar hoofd. Als ze weer in de spiegel kijkt valt haar oog opeens op de duidelijke scheiding van het badpak op haar huid. Haar borsten hangen als twee dikke witte ballonnen aan haar en ook haar buik is melkwit. Ze houdt haar beide borsten vast en voelt dat ze nog stevig zijn. Ongemerkt begint ze er zacht in te kneden zodat haar tepels hard worden. Wat zou ze graag egaal bruin zijn over haar hele lijf net als zo vele vrouwen. Maar bloot zonnen aan het strand, dat zou nooit in haar opkomen. Zelfs niet zonder bovenstuk zoals haar dochter altijd doet. Maar plotseling overvalt haar het idee om naakt te gaan zonnen in de tuin? Dat idee is nog nooit eerder bij haar opgekomen. Waarom nu niet? Er is verder niemand thuis, behalve haar kleinzoon en die zit boven huiswerk te maken. Dus heeft een badpak ook geen zin. Maar zou ze wel durven? Naakt zonnen? Stel je voor dat er plotseling toch iemand achterom komt? Nou ja, wat dan nog? Ze ziet er nog goed uit voor haar leeftijd vindt ze. Alleen haar schaamharen zijn wat dunner geworden. Opnieuw trekt ze haar schaamlippen uit elkaar en zoekt met haar wijsvinger opnieuw naar haar gevoelige plekje. Als ze het vleesknopje weer gevonden heeft maakt ze haar wijsvinger een beetje nat met speeksel en wrijft ze er even over. Ze wiebelt met haar achterwerk als het weer begint te kriebelen. Ze voelt dat haar clitoris weer stijf wordt. Als ze nogmaals dicht tegen de spiegel gaat staan, ziet ze haar kittelaartje als een hard piemeltje zo dik als haar pink, tussen haar schaamlippen vooruitsteken. Het geile gevoel van daarnet komt weer terug. Terwijl ze zich staat te vingeren begint haar fantasie weer te werken en krijgt ze herinneringen. Was er nu maar iemand die met haar wilde vrijen of tussen haar benen wilde likken. Hè ja, lekker sabbelen aan haar kut, daar houdt ze van. Dat heeft ze wel eens vaker laten doen door haar vriendin. Die was daar dol op en ook heel erg bedreven met haar spitse tong. Maar die ziet ze de laatste tijd zo weinig. Die was daar wel voor te vinden en nog voor andere dingen. Ze hebben samen heel wat uitgespookt. Hoe vaak hebben ze wel niet met elkaar liggen vrijen, elkaars kut liggen te beffen en af staan te vingeren. Haar vriendin leerde haar ook vuistneuken.

Ook kan ze zich nog goed herinneren dat ze door haar vriendin gelikt werd. Die stelde toen voor dat zij op een stoel moest gaan staan zodat zij staande aan haar kut kon likken. Ook heeft ze zich wel eens aan haar kut laten likken door de hond van haar vriendin. Maar dat kwam meer door de hond. Die was altijd tussen haar benen aan het snuffelen. Op een zekere dag moest haar vriendin even om boodschappen. 'Let jij even op de hond, had haar vriendin gevraagd. Zij zat nog maar net aan de huiskamertafel de krant te lezen toen de hond alweer begon. Omdat hij maar door bleef gaan met snuffelen, heeft ze toen haar jurk omhooggetrokken, haar benen uit elkaar gedaan en haar slipje opzij gehouden. Ze keek niet onder de tafel, deed haar ogen dichten liet de hond zijn gang gaan. Dat was een speciaal gevoel, die ruwe tong over haar kut, dat weet ze nog goed. Die hondentong bezorgde haar snel twee orgasmen. Maar het vervelende was dat de hond onvermoeibaar was. Ook als ze al een paar keer klaar was gekomen wilde hij maar doorgaan. Eigenlijk logisch want hij kwam zelf niet klaar en haar kut werd steeds natter en daardoor bleef hij maar likken.

Toen ze dit aan haar vriendin vertelde kwam ze er achter dat zij het bijna elke dag liet doen. Ze had hem het likken zelf geleerd. Het was een Labrador een mannetje. Nou ja een mannetje, het was wel een man. Tjonge, wat had die hond een lul. Ongelofelijk wat en joekel.

"Ja, nu hij het eenmaal gewend is te likken kan hij het niet meer laten," voegde ze er veelbetekenend aan toe. Vanaf die tijd lieten de beide vrouwen zich om de beurt door de hond likken, zodat de ander kon kijken.

Weer later is haar vriendin begonnen hem af te trekken als hij haar aan het likken was. Zelf durfde ze dat niet, bang dat hij zou bijten. De eerste keer dat ze dit zag was toen ze weer eens wijdbeens op een stoel ging zitten en zich door de hond aan haar kut liet likken. Ondertussen dat hij aan het likken was bij haar begon haar vriendin de hond onder zijn buik te strelen in de richting van zijn pik. Toen de hond een stijve lul had begon ze hem af te trekken. Terwijl ze achterover leunde zag ze onder aan de buik van de herdershond een donkerrode pik te voorschijn komen. Toen hij goed stijf was boog haar vriendin de hondenpik tussen zijn achterpoten naar achteren. Zij ging dan achter de hond op de grond zitten en begon aan zijn pik likken. Natuurlijk hadden ze tevoren het tapijt opgerold want toen hij klaar kwam bleef hij maar spuiten. De hele vloer was zeiknat. Haar vriendin vertelde wel eens dat ze zich door haar hond liet neuken. Maar of dat waar was weet ze niet. Ze heeft het haar nooit zien doen maar ze kan het zich wel voorstellen. Ze twijfelt er niet aan omdat ze nu eenmaal voor alles te vinden wat maar met seks te maken had. Maar zij heeft dat nooit gedaan. Trouwens in die periode leefde haar man nog en die was net zo fel als de Duitse herder van haar vriendin.

Hoe het komt weet ze ook niet dat deze gedachten nu bij haar opkomen. Ja, af en toe krijgt ze nog wel eens een wulps gevoel. Maar nu heeft ze het toch wel erg te pakken. Na een paar minuten voelt ze dat ze weer klaarkomt. Als ze een paar vingers in haar kut schuift merkt ze dat ze zeiknat is. Grommend vingert ze zich als een jonge geile vrouw opnieuw naar een hoogtepunt. Ze staat gewoon te trillen op haar benen. Nu moet ze echt van de badkamer af want het wordt anders te gek. Ze begrijpt niet waar die geilheid ineens zo vandaan komt. Ze onderdrukt de wellustige gewaarwording om door te gaan en besluit om toch maar naakt te gaan zonnen. Wat kan het haar schelen. Ze trekt alleen haar badjas aan en loopt naar beneden.

Het is de eerste keer in haar leven dat ze in de tuin van haar dochter naakt gaat zonnen. Het is wel spannend. Alleen al het gevoel naakt in een badjas buiten te lopen. Haar harde tepels schuren aan de binnenkant tegen het ruwe stof van de badjas. Dan herinnert ze zich dat de milieubak aan de straat moet. Ze groet de buurvrouw die ook net naar buiten komt. Ze ziet dat deze alleen een dunne doorzichtige nachtjapon aanheeft.

Als ze samen even bij elkaar blijven staan om een praatje te maken, ziet Marleen bij de buurvrouw haar zware borsten bewegen. De beide tepels maken in het dunne stof twee duidelijk zichtbare bobbels. En onder aan haar buik schijnt een grote zwarte vlek door het flinterdunne stof. Tijdens het gesprek wiebelt de buurvrouw onrustig heen en weer en af en toe drukt ze haar onderbuik zachtjes tegen de milieubak. Ze vertelt dat haar man een vrije dag heeft en nog met de kwast moet werken. Het klinkt een beetje gewaagd vindt Marleen en omdat de buurvrouw op het zelfde moment naar haar knipoogt en de duim tussen twee vingers schuift weet ze zeker dat het dubbelzinnig bedoeld is. Maar Marleen doet net of ze de hint niet begrijpt. Ze heeft zich eenmaal voorgenomen om te gaan zonnen. Omdat ze geen pottenkijkers in de tuin wil vertelt ze dat ze de zolder gaat opruimen.

Nadat ze het gelegenheidspraatje beëindigd hebben loopt Marleen naar de garage. Ze neemt het ligbed en loopt door de achterdeur naar de tuin. Als ze langs de waslijn loopt grijpt ze in de te drogen hangende was. Ja, lekker. Het ruikt zo lekker fris. Ze rekt zich. De lijn hangt te hoog. Oh! Ze voelt haar ochtendjas van boven wijken. De ruwe stof glijdt over haar huid. Een van haar borsten schiet uit de jas. Ze voelt haar zware tiet in de vrije ruimte. De donkere tepel wordt meteen nog harder.

Twee gevoelens strijden in haar. Een schaamtegevoel en een ophitsend gevoel. De zwoele zomerwind schiet onder haar ochtendjas tot tussen haar dijen. Eerst kijkt ze nog eens goed rond of niemand haar kan zien. Dan wipt ze behendig de andere borst ook naar buiten. Ze voelt het natte gras onder haar blote voeten. Heerlijk gevoel is dat. Het lijkt wel of ze vele jaren jonger is geworden en voelt zich opeens heel vitaal. Ze installeert het ligbed omzichtig in de uiterste hoek van de tuin afgeschermd door beplanting en de tuinmuur. Dan zet ze alle schroom van zich af en maakt haar badjas los, laat hem op de grond glijden en gaat piemelnaakt op de stretcher liggen. Ze kijkt dromerig naar haar lange bruine benen en steekt een sigaret op, heel langzaam, in trage gebaren. Ze ligt er uitdagend bij. Haar man zou zich eraan geërgerd hebben. Om haar ogen te beschermen zet ze haar zonnebril op. De warme zonnestralen prikkelen haar huid en warmen haar lijf op.

Eerst gaan haar allerhande gedachten door haar hoofd en denkt ze nog even aan haar geile buurvrouw waarvan de man nog met de kwast moet werken. Die zal wel uitgebreid geneukt worden. Dan denkt ze aan vroeger toen haar man nog leefde, waarmee ze een fijn seksleven gehad heeft. Maar na een tijdje laat ze alle zorgen los. Als haar sigaret is opgerookt dooft ze het sigarettenpeukje. Ze denkt nog even aan haar kleinzoon die na het ontbijt naar zijn kamer gegaan om te studeren. Zijn beide ouders zijn op zakenreis en oma heeft de opdracht om een beetje op te passen. Dan laat ze alle gedachten los, begint te soezen en valt in slaap.

Na een half uurtje schrikt Marleen wakker en voelt de hete zon op haar blote buik schijnen. Ze heeft het er flink warm van gekregen. Omdat ze de eerste keer niet te lang in de zon wil liggen staat ze op. "Ik ga eens kijken of mijn kleinzoon ook werkelijk met zijn huiswerk bezig is," denkt ze.

Ze trekt haar badjas weer aan en loopt in de richting van de achterdeur om via de keuken naar binnen te gaan omdat ze een glas frisdrank voor hem wil meenemen. Als ze de keuken binnen komt hoort ze keiharde housemuziek van boven komen. "Wat krijgen we nou?" Denkt ze. "Hij zal toch wel met zijn huiswerk bezig zijn?"

Dan loopt ze de trap op. Als ze op de eerste verdieping komt ziet ze de deur van zijn kamer op een kier staan. Ze klopt op de deur en wacht even. Maar er volgt geen reactie. Er zal toch niets gebeurd zijn? Ze roept zacht zijn naam. Maar er komt geen antwoord. Dan duwt ze voorzichtig de deur een beetje verder open en steekt haar hoofd naar binnen. Ze ziet haar kleinzoon met zijn kleren aan op bed liggen. Hij heeft zijn ogen dicht. De gulp van zijn broek staat wijd open en hij is bezig zich af te trekken.

R & L  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post679

De lingeriewinkel

R&LGeplaatst door My 4Fingers di, juli 19, 2011 00:55:47

De lingerie winkel

Het was zo een typische lentedag, onvoorspelbaar. Het was lekker warm toen wij (Luc & Rosette) vertrokken, doch het was regenachtig. Mijn echtgenote was optimistisch geweest en had zich zomers gekleed. Een mini met nylons en jarretelles, leuke bh gemakkelijke open schoentjes. Wij waren de stad ingetrokken. Het liep ondertussen zo tegen sluitingstijd van de winkels.

In het uitstalraam van een lingeriewinkels zag mijn vrouw wel wat aantrekkelijks en zei “kom laten wij even gaan kijken.”

Wij gingen binnen. Er was nog een klant binnen die op zoek was naar een negligé. Het was blijkbaar een moeilijke keuze want het duurde nogal vooraleer de beslissing was gevallen.

De verkoopster was een vrouw van in de dertig met een weelderige boezem. Ze liet de klant buiten en we merkten dat ze de winkel afsloot.

Mijn vrouwtje zei; “Hallo ik ben Rosette. Ik hoop dat het niet stoort dat het blijkbaar al sluitingstijd is.

“Ik ben Ellen,” zei de verkoopster, “het geeft niet hoor maar jullie zijn wel mijn laatste klanten. Met wat kan ik jullie van dienst zijn?”

“Ik wil een sexy setje” vroeg mijn wederhelft. “Het mag best tegen het hoerige aan zijn.”

Verschillende minuscule setjes werden getoond, uiteraard met bijbehorende gordeltjes.

De winkelhoudster was in een strakke mini gekleed met een wit bloesje.

Het kon bijna niet anders of ze moest een string aanhebben want een afdruk van een broekje onder haar rokje was niet merkbaar. Wij zagen wel dat ze een bh droeg, maar het moest wel iets speciaal zijn wat de vormen van haar tieten bleken goed zichtbaar onder haar bloes en ze deinden lekker heen en weer.

Wij begaven ons naar de paskamers achter in de winkel met een paar gordeltjes, bh’s en niemendalletjes van slipjes.

Mij vrouw vroeg; “Ellen, ik hoop dat U mij niet indiscreet vindt maar het is mij opgevallen dat U wel een bh draagt maar vooraan is toch net of je er geen aanhebt.”

Intussen begon ze zich uit te kleden om de nieuwe dingen te passen. Het pashokje ging niet dicht aangezien er toch niemand meer kon binnen komen.

“Och," zei Ellen "dat is eigenlijk niets speciaal. Vooraan is het eigenlijk maar een kwart cup. Dat maakt dat je borsten geheel bloot zijn en alleen onderaan wat ondersteund worden. Ik loop graag zonder BH maar ik ben nogal zwaar geschapen. Zonder enige steun voelen mijn borsten wat pijnlijk aan, op het einde van de dag.”

“Dat zou ik wel willen zien.” Antwoordde mijn vrouw.

Ik en Rosette hadden verwacht dat ze een bh uit het rek ging halen. Maar ze knoopte haar bloesje los en deed het uit. Inderdaad, twee grote borsten met dikke tepels kwamen te voorschijn ondersteund door een kwart cup bh.

“Prachtig” zei mijn echtgenote die nu in haar kaal kutje stond. “Zoiets wil ik ook wel”. De verkoopster deed geen moeite haar bloes terug aan te trekken en ging het modelletje halen. Haar tieten deinden op en neer en van links naar rechts. Wanneer ze terug kwam stond Rosette haar gordeltje aan haar nylons vast te maken. Zij had hiervoor haar voet op een stoel gezet. Ik en de verkoopster konden zo in haar spleetje zien. Het viel mij op dat haar kutlippen en clitoris gezwollen waren.

Rosette nam alle tijd en spreidde veel meer dan nodig haar benen.

De winkeljuffrouw zette zich neer en keek ongegeneerd toe. Ook zij opende lichtjes de benen.

“Kom Luc, help mij deze speciale bh vast te maken” vroeg Rosette. Ik deed zoals gevraagd. Rosette ging nu voor de spiegel staan. Ze streelde snel haar tepels, bewonderde zich, en draaide zich toen om.

“Dat ziet er perfect uit” zei de verkoopster. Wij keken haar aan, Ellen zat er nog steeds bij met blote borsten maar haar rokje was nu ietwat opgeschoven, zodat wij tegen het kruis van haar slipje keken. Haar tepels waren nu dik als knikkers.

Ze ging nu voor ons staan en spreidde haar benen.

Ellen zei “zo kan je iedereen bloedgeil krijgen.”

“Dat is waar, kijk maar naar Luc.” Antwoordde Rosette “Hij zit met een harde knots. Zou ik hem nog dikker kunnen krijgen?”

Toen bracht Ellen haar handen naar haar kut en trok haar schaamlippen open. Wij konden nu enkele centimeters diep in haar grotje kijken. Haar geil blonk in haar spleet

“Kom Luc, laat Ellen je kloppende penis zien.”

Ik stond er perplex bij.

“Akkoord” zei Ellen. “Maar eerst een afspraak? Ik wil alleen maar kijken en niet aan jullie spel deelnemen.”

“Dat is prima” antwoordde Rosette

“Nu dat afgesproken is" zei Ellen "wil ik eerst onbeschaamd mijn poes aan jullie tonen.”

Zij trok haar mini uit, gevolgd door haar doorweekte string. Zij had ook een geschoren kut en de venusheuvel was bij geschoren.

Rosette daarentegen was overal zo glad als een baby. Ellen ging liggen, zwierde haar benen achteruit, en plofte twee vingers in haar kut.

Rosette had ondertussen mijn broek en slip uitgetrokken en had mijn pik in haar mond genomen. Zij slurpte aan mijn eikel. Zij was daarbij niet vergeten haar benen open te houden.

Ik vroeg aan Rosette om naast Ellen te gaan liggen in dezelfde houding.

Zo gezegd zo gedaan. Het was het mooi gezicht twee dames met de benen achterover getrokken. Zij lagen er allebei schaamteloos bij met zowel hun kut als kontje goed zichtbaar.

Ik besprong Rosette. Snel en diep duwde ik mijn pik in haar kut.

Ellen stond recht en liep weg. Wij waren echter te opgewonden om op te houden en ik pompte er heftig op los

Bijna onmiddellijk kwam Ellen kwam terug, ze had een komkommer en een dikke wortel bij zich. Rosette had het direct begrepen.

“Ellen steek die komkommer in je natte spleet en de wortel in je kontje. Doch maak eerst je kleinste holletje vochtig door er kutgeil in te smeren. Daarna moet je de komkommer snel in je hoeren kutje op en neer bewegen.”

Gehoorzaam stak Ellen afwisselend twee vingers in haar kut en daarna in haar kontje. De winterwortel bracht ze naar haar kleine opening en zonder enige moeite stak ze hem erin. Dan was het de beurt aan de groene vrucht.

Ik zag zowel de kleine als grote schaamlippen heen en weer langs de komkommer bewegen.

Ellen zei, “Luc, ik wil nu mijn eigen vingers in mijn vagina, jij neukt mij tussen mijn borsten en zorgt dat deze hoeren bh onder het sperma zit. Indien het niet lukt tussen mijn tieten om klaar te komen moet je zelf maar rukken.”

Mijn lul droop van haar kutsap. Ik stak mijn pik tussen haar memmen en drukte ze met mijn handen samen.

Ik hoorde Ellen en Rosette tegen elkaar zeggen dat het geil uit hun pruim stroomde. Afwisselend trokken ze aan hun tepels en streelden hun clitoris. Bijna tegelijkertijd kwamen ze klaar.

Ik kom mij ook niet meer bedwingen een spoot mijn sperma over het lichaam van Rosette. Uiteraard trachtte ik in haar bh te spuiten. Dat lukte aardig.

We hadden een tijdje nodig om te bekomen. Toen Rosette zich oprichtte liepen de spermaklodders in haar kwart cups.

“Dat moeten we nog eens doen,” zei Ellen.

Zowel Rosette als Ellen trokken alleen nog hun bovenkleding aan. Dus geen slipjes noch voor Rosette noch voor Ellen. Rosette moest van Ellen wel haar bh aanhouden.

Tijd om af te rekenen. Wij kregen als extraatje van Ellen, de string, de komkommer en de wortel.

De wortel hebben wij nooit meer gebruikt de komkommer diezelfde avond nog en het niemendalletje van een string had Rosette aan bij een volgende aankoop bij Ellen.

R&L  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post598