Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Douche

WimGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 30, 2012 00:32:37

Douche

1-1 in sets. 15-14 in punten. Dit balletje moest het worden, anders had ik het hele spel verloren. Dit balletje ging op het hoekje van jouw tafel landen, hard en ver en hopelijk buiten jouw bereik. Ik keek nog even naar jou, waar je stond en hoe je stond, en smash dan keihard een halve meter over de pingpongtafel. Je lachte lief. “Afgeleid?”

Ik knikte instemmend. Je was eigenlijk al de hele match bezig om, op cruciale momenten, je borsten iets geprononceerder dan anders naar voor te steken, en het had ook deze keer zijn effect niet gemist.

“Je weet toch nog waarvoor we gewed hadden?”

Weer knikte ik instemmend. “60 seconden massage”.

Je kwam schuifelend naar me toe en fluisterde in mijn oor dat je die massage graag nu zou hebben, maar niet hier. Graag een beetje verder.

We stonden inderdaad nogal wat in het open hier, en iedereen die nu binnenkwam zou ons kunnen zien. Smachtende blikken, een bonzend hart en een blos op de wangen die niet alleen van het sporten kwam. We keken elkaar even aan, wetende wat er komen zou maar tegelijk ook niet. Het was allemaal zo spannend, zo nieuw, en bovenal, op-en-top verboden.

Zachtjes reikte ik naar je hand, en genoot heel even van het prille contact voor ik je mee troonde naar de omkleed-ruimtes. Het was er netjes, een tikje kil misschien, maar we waren er alleen en buiten het bereik van storende blikken. Ik wees naar een bankje en vroeg of je wou zitten voor je massage. Je schudde zachtjes van neen, en fluisterde dat je eigenlijk een massage onder de douche wou. Een ondeugende glimlach maakte de boodschap helemaal duidelijk.

Ik slikte. Het was één ding om zo’n schoonheid voor me te hebben, maar ermee onder de douche staan ging voorbij de meeste van mijn dromen. Ik slikte nogmaals, en deed daarna mijn best om te doen alsof ik het allemaal wel best vond en geen spanning voelde binnenin.

“Is ook goed hoor, wil je hier naar binnen?”

De linkse douche stond helemaal open, en er was plaats zat om met z’n tweetjes binnen te kunnen staan. Je schuifelde naar binnen, zeker van wat je wou en de controle die je nu even had. Toen ik je daar zo klaar zag staan, twijfelde ik even. Dit was zo verkeerd, en voelde zo goed aan. Dit mocht niet, en toch moest het. Ik moest nu bij jou zijn. Nu. Bij jou.

Ik weet niet of je de twijfel in mijn ogen zag, of vond dat ik gewoon te traag was, maar je deed met een hand een bandje van het topje van je linkerschouder glijden. Dan je rechter.

“Kom op joh, ik heb een weddenschap gewonnen”.

Je schijnbare zelfzekerheid deed het laatste restje weerstand wegsmelten, en ik stapte mee de douche in, de deur achter me toetrekkend. Demonstratief deed ik de deur op slot. Dan kwam ik wat dichter bij je staan, zo dicht was ik nog maar een keer geweest, en boog wat naar je toe. Je beantwoordde het gebaar, en heel even was er een pauze toen onze lippen op een gevoelsafstand van elkaar stonden. Ik hoorde, ik voelde je adem over mij stromen wanneer je mond zich een weinig opende. Ik kwam nog wat dichter, tot onze lippen elkaar ook daadwerkelijk raakten en een erotische elektriciteit door ons heen stroomde. Nog wat dichter, en nu voelde ik ook jou dicht bij me, all-over me, en het voelde zo juist. Je drukte je hele lichaam wat dichter tegen me aan (of deed ik dat?), en intensifieerde de kus. Het duurde niet lang vooraleer ik je tong voelde, we lieten elkaar volop in elkaar toe, en ik wilde meer. Jij maakte je echter vrij uit de erotische knuffel.

“Tss tss, meneer, ik heb een weddenschap gewonnen en wil nu graag mijn prijs innen”. Je deed nu ook de bandjes van de BH langs je schouders glijden, en draaide je ostentatief om.

“Mijn massage?”

Ik weet niet hoe je schouders moet omschrijven als ze zo mooi zijn, dus liet ik het praten maar voor later en legde beiden handen op je schouders. Zachtjes kneedde ik je nek en je schouders, soms enkel met mijn duimen, soms in een grote beweging waarbij ik mijn handen rond je volledige schouder legde, en af en toe gleed ik wat dieper naar beneden tot aan je BH-bandje. Het duurde niet zo lang (toegegeven, meer dan de beloofde 60 seconden) voor ik het bandje maar gewoon opende, ondertussen het flauwe excuus mompelend dat het wat in de weg zat. Ik masseerde daarna even verder, maar liet algauw de rug voor wat ie was en ging steeds verder naar voor, soms langs je schouders heen en soms langs je zij, steeds terwijl ik je huid rond de borsten wat indirect beroerde.

Jij begreep de boodschap, en deed de BH maar helemaal uit en draaide je daarna om. Je vraag of ik dit ook zou willen masseren verraste me niet, maar mijn antwoord verraste jou wel.

“Neen.”

“Enkel onder de douche.”

Je keek even verbaasd, maar dan won de geilheid het van je schaamte, en je gooide BH en topje in een hoekje.

“Goed, maar dan wel samen onder de douche hé.”

Ik volgde je tijdens het afstrippen van de kledij, niet te snel mijn kleren uitdoende om nog steeds op mijn gemak naar jou te kunnen kijken. Schoonheid is relatief, zeggen ze, maar ze hebben ongelijk want hier voor me stond de absolute schoonheid. Op dat moment was je in mijn geest de perfectie zelve (en nu ik er achteraf aan terugdenk nog steeds). Mijn t-shirt ging nog elegant de grond op, maar bij het uittrekken van de broek botsten we even tegen elkaar aan. De wederzijdse nerveuze lach werd gesmoord in een nieuwe kus, onze tongen dieper dan de eerste deze keer. Door mijn slip heen voelde je een harde lul tegen je buik duwen. Zonder het lip-contact te verbreken ging je met een hand over mijn slip, even voelend en plagend, om vervolgens mijn lul maar direct tevoorschijn te halen. Je draaide met je hand, ging op en af en beroerde vervolgens de eikel met enkele vingers, om dan weer de ballen te beroeren en opnieuw te beginnen. Het voorvocht, daarnet nog geabsorbeerd door de slip, vormde een dikke druppel bovenop de eikel. Je smeerde het eerst wat uit, als was het glijmiddel, om daarna toch maar te besluiten om te proeven.

Heel even miste ik het gevoel van je lippen op de mijne, maar heel snel belandde ik in een extase van goed gevoel wanneer je warme mond zich rond mijn eikel sloot. Je had een hand rond de ballen nu, een andere die op en neer ging langs de steeds harder wordende schaft, het voelde zo goed aan, zo goed dat ik me toch maar wegtrok. Ik wou mijn zaad nu niet verspillen, hoe leuk je mond ook was, maar ik wou dieper in je klaarkomen. Ik hielp je overeind, niet zonder terwijl jouw veel te sexy slipje te verwijderen, en leidde je de douche in.

Het water was heerlijk warm en intensifieerde de strelingen die we nu opnieuw begonnen waren. We kusten elkaar overal nu, en ik adoreerde je borsten. Ze waren niet te groot, maar perfect gevormd en de tepels leken er wel door God zelf op geplaatst. Ik draaide cirkels met mijn tong rond die heerlijke tepels, eerst links, dan weer rechts en dan terug heel lang links en dan verder naar beneden. Je trok me terug naar boven.

“Ik wil nu die diepgang wel eens voelen, hou je tong voor later.”

Je kreunde het eerder dan dat je het vroeg, maar ik aanvaardde het aanbod maar al te graag. Je draaide je om, de douche op je schouders zodat het water langs je borsten en langs je achterste naar beneden vloeide. Alles stond in een natte hete gloed, en ik zette mijn handen op je heupen. Heel even ging ik wat door de knieën. Ik positioneerde mijn lul voor je ingang, om dan zonder veel aarzelen naar binnen te gaan. Je lipjes stonden drijfnat, en niet van de douche, zodat ik vlot in je spannende genotsspleet naar binnen schoof. Als was het afgesproken, kreunden we beide gelijktijdig luidop. De spanning van je lipjes voelde zalig aan, en ik deed het traag aan om even te kunnen genieten. Traag, maar wel zo diep mogelijk en daar reageerde je wel op. Met nog steeds een hand op je heupen het tempo bepalend, wat sneller nu, verkende ik met de andere hand weer je borsten. Je steunde met beide handen tegen de douche, luid genoeg kreunend om de douche te overstijgen, en vroeg om meer en harder. Twee handen om je heupen nu, zo diep ik kon maar vooral hard en snel, gleed ik in en uit je. Het zaad begon op te borrelen, en ik voelde mijn orgasme aankomen. Jij riep met een rood aangelopen hoofd om nog meer, en toen kwam het. Het kwam in intense, diepe golven, en mijn zaad spoot met kracht in je. Ik kreunde niet meer, maar liet een oerkreet in me los. Het leek wel alsof je het voelde, want ook jij steunde nu volop mee. Ik pompte nog even na, wou de laatste druppels in je hebben, en …

Godverdomme zeg. Weeral. Dit is nu de derde keer op rij dat ik een natte droom heb. De slip heeft gelukkig wel het meeste zaad tegengehouden (en wat is het weer veel deze keer), maar dit kan niet blijven duren.

Op een dag zal ik toch eens echt moeten douchen met jou.

Op een dag…

Wim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post898

Op de achterbank

WimGeplaatst door My 4Fingers wo, juni 20, 2012 19:51:05

Op de achterbank

Dit verhaal speelt zich zowat een anderhalf jaar gelden af. Een vriend (Richard) had grote problemen met zijn vriendin Veronique. Hij nam mij in vertrouwen en wij hebben hier veel over gepraat. Uiteindelijk vroeg hij of ik zijn Veronique wilde ontmoeten. Ik stemde hiermee in en wilde wel eens weten over wie het nu precies ging. Dus na een paar dagen hadden we afgesproken samen te komen bij hem thuis. Toen ik daar aankwam was de familie aan het eten, behalve Veronique die had thuis gegeten. Dus heb ik iedereen gegroet en ben meteen door gelopen naar Veronique, die alleen in de kamer zat.

Het was een knappe Belgische meid van 18 jaar, mooi lang blond haar en niet al te grote borsten (85B), mooi kontje en tenslotte een knap gezichtje. Kortom een meid waar ik zelf ook verliefd op zou worden. We zaten daar met elkaar wat te praten en het klikte meteen. Na een tijdje kwam Richard er ook bij. Zo hebben we de hele middag daar zitten praten. Zo gingen er weer een paar weken voorbij. Maar na een tijd bleek het echt niet meer te lukken tussen die twee.

Het contact tussen Veronique en mij was ondertussen steeds beter geworden. We belden nu bijna dagelijks een uur met elkaar. Een maand nadat ik haar had leren kennen zijn ze uit elkaar gegaan. Maar het contact tussen ons was niet minder geworden, dus besloten we om eens af te spreken. Ik (Freddy) een jongen van 19 jaar, blond haar en niet slecht voorzien, pikte haar om 19.00 op bij haar thuis. Daarna zijn we met de auto doorgereden naar een afgelegen plaats op een industrieterrein. Eenmaal daar gestopt deden we beide onze gordel af en gingen gemakkelijk in de autostoelen liggen.

Ze begon te praten over haar stuk gelopen relatie met Richard. Ik zag dat ze het moeilijk kreeg. Even later barste ze in tranen uit. Ik pakte haar vast en ze kroop helemaal tegen mij aan. Ik moet zeggen dat het bij mij best wat teweeg bracht zo`n knappe meid bij je op schoot op een rustige plaats. Maar daar was het nu het moment niet voor. Na haar getroost te hebben zijn we weer aangereden naar haar thuis en ik heb haar daar afgezet.

Zo hebben we dat enkele weken na elkaar gedaan. Maar elke keer kwam ze bij me op schoot zitten ook al was er geen huilbui. Dus ik besloot eens mijn stap te wagen. De keer daarop pikte ik haar thuis op. Ze had een mooie zwarte stretch rok aan tot net boven haar knie, met daarboven een wit topje met een dito beha. Dus toen we daar stonden kroop ze weer op mijn schoot. Ik kon zo achter haar topje in kijken en dat was voor mij de druppel. Ik kuste haar zachtjes in haar nek, en ging zo langzaam naar boven totdat ik bij haar lippen kwam. Ze kuste me zacht terug.

We stopten met kussen en keken elkaar aan. Toen zei ze tegen mij dat ze daar allang op zat te wachten.

Dit moedigde me aan om verder te gaan. Ik kuste haar hevig en ging daarna langzaam naar haar oor. Later bleek dit een goede zet te zijn, want hier werd ze botergeil van. Ondertussen hoorde ik haar ademhaling steeds heviger worden in mijn oor.

Ik schoof met mijn hand langs haar been naar boven totdat ik bij haar borsten kwam. Ze kreunde het uit toen ik haar borsten voor het eerst vastpakte. Ik kneedde haar borsten door haar topje heen. Haar tepels werden steenhard. Mijn hand schoof onder haar topje in en wreef over haar beha. Ze trok haar topje uit en een maagdelijk wit behaatje kwam tevoorschijn. Zonder dat ik iets moest zeggen trok ze haar beha gelijk uit. Ik kreeg zicht op twee prachtige egale tienerborstjes. Ik moest ze gewoon likken. Ze smaakte nog heerlijk ook want ze had zich met kokoszeep gewassen! Ik sabbelde over heel haar borsten en buik. Ze kreunde van genot. Ondertussen wreef zij met haar hand over mijn broek, die ondertussen toch wel een aardige bobbel vertoonde. Ze deed mijn broek open terwijl ik haar rokje langzaam omhoog schoof. Ze trok mijn broek over mijn enkels uit en dit terwijl ik uitkwam bij een bordeaux rode string met een chinees tekentje erop. Ik begon over haar string te strelen en in haar kruisje was onmiddellijk al een natte plek te zien.

Ik wilde haar string gaan likken, maar ik werd achterover geduwd in mijn autostoel. Ze begon wild over mijn boxershort te strelen en schoof langzaam haar hand eronder. Ze likte over haar lippen toen ze voelde dat ik kaal geschoren was.

Mijn boxershort was in geen tijd uit en belandde ergens op de achter bank. Ze begon over mijn jongeheer te strelen en trok er zacht aan. Ik liet mijn hoofd achterover vallen en deed mijn ogen dicht van genot. Net toen ik dacht dat het niet beter kon, voelde ik haar warme mond over mijn eikel glijden. Voor ik haar kon aankijken had ze hem al helemaal in haar mond. Ik begon langzaam met mijn stoel achterover te draaien. Toen ik helemaal plat lag trok ik haar lichaam bovenop mij.

Haar uitdagende kruisje lag recht op mijn neus. Ik kon haar zachte geur al ruiken. Ondertussen begon ze heerlijk te sabbelen op mijn paal. Ik trok het kruisje van haar string opzij en liet mijn tong over haar lipjes glijden. Ze slaakte een kreet van genot toen ze voelde hoe mijn tong een weg baande tussen haar schaamlipjes. Ik kon niet geloven hoe geil deze meid wel niet was, ik had moeite om alle vocht opgelikt te krijgen.

Ineens stopte ze en ze commandeerde dat ik op de achterbank moest gaan zitten. Dus ik kroop tussen de stoelen door naar achter. Eenmaal toen ik daar zat zag ik dat ze haar string had uitgedaan en dat ze ook naar achter kwam. Ze kwam met haar benen wijd over mij heen zitten. Ze gaf me een kus, die uitmondde in een waar tonggevecht. Ik trok haar dichter tegen mij aan. Ik voelde hoe haar vochtige lipjes over mijn paal gleden. Ik pakte met mijn hand mijn paal vast en drukte deze langzaam tegen haar poesje aan. Ze liet zich langzaam zakken. Ik voelde hoe mijn eikel tussen haar lipjes schoof. Na een paar centimeter stopte ze. Ze schreeuwde het uit van genot. Ze keek me recht in mijn ogen en laat zich langzaam zakken tot ik helemaal in haar zat.

Ze begon me te berijden alsof ze een volleerde amazone was. Ik voelde hoe ik langs haar klitje schoof, maar ik hoorde het nog veel beter aan haar gekreun. Ze stootte stevig door en ik voelde hoe mijn paal door haar nauwe schede naar binnen werd gezogen.

Ineens begon ze hevig te schokken en ze kwam geweldig klaar. Ik voelde haar vocht over mijn ballen naar beneden lopen. Ze vertelde me dat ik al verschillende keren stevig tegen haar g plek had gezeten en dat ze het echt niet langer uithield. Ze kroop tegen me aan om even bij te komen.

Na een 10 minuten besloten we weer naar voor te gaan, maar toen ze zich omdraaide om terug tussen de stoelen door te stappen. Zag ik haar poesje weer open staan van geilheid. Ik kon deze kans niet laten schieten en trok haar bij mij op schoot. Ze vroeg wat ik van plan was, maar ik zei niets en tilde haar op. Toen ik haar terug liet zakken voelde ze hoe mijn paal terug binnen drong. Ze kreunde eerst dat ze nog wat rust wilde, maar toen ik stevig in haar poesje stootte toen wilde ze niets anders meer. Ze trok regelmatig haar kutje samen zodat ik het niet lang ging uithouden. Toen ik haar vertelde dat ik moest stoppen omdat ik anders in haar klaar kwam zonder jasje, toen zette ze nog wat extra kracht en stootte door. Zo kwam ik tot een overdonderend orgasme. Zij kwam ook voor de tweede keer klaar toen ze mijn warme zaad in haar onderbuik voelde spuiten.

Ze keek om en lachte eens naar me. Het was heerlijk zei ze. We gaven elkaar nog een lekkere tongkus en besloten om ons terug aan te kleden.

Wim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post829

Schzofreen

WimGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 01, 2012 17:59:54

Schizofreen

Het laatste mailtje was erg duidelijk. Ik had eigenlijk geen idee waar de eerste verdieping van de bibliotheek was, en al helemaal geen idee over welke grote klok ze het had, maar feit was dat ze daar op me zou wachten. Ik deed wat ik nog moest doen op het werk (eigenlijk iets minder), en vertrok dan richting bibliotheek. De eerste verdieping was snel gevonden en hoe iemand naast die klok zou kunnen kijken, dat ontging me even. Schuin onder die klok zat Fiona, druk bezig een Excel formulier aan te passen. Ik mompelde een voorzichtige hallo (ik was eigenlijk niet helemaal zeker dat het Fiona was, moeilijk in te schatten op basis van de rug en wat lang zwart haar), ze glimlachte en nodigde me uit erbij te zitten. Ze had nog even werk, vertelde ze, voor een schoolproject. Iets met virtueel verkopen van televisies.

Het laatste mailtje was erg duidelijk. Ze wou me zien, ze wachtte op me op de eerste verdieping van de bibliotheek, onder een grote klok. Ik had Fiona, een Chinese buitenlandse studente, 2 weken geleden ontmoet en sindsdien hadden we elkaar af en toe een mailtje gestuurd, maar nu zouden we elkaar eindelijk nog eens zien. Deze keer hadden we een afspraakje!

De eerste verdieping was snel gevonden, ik haastte me zo onopvallend mogelijk naar die grote klok waar ze onder zou zitten. Mijn hart sloeg een tikje sneller toen ik haar vond. Ze had me nog niet gezien en ik had dus even tijd om haar figuur te bewonderen. Ze had gitzwart, prachtig lang haar dat perfect overliep in de ideale zandloperfiguur. Ze was klein, 1m55 misschien, zacht en breekbaar, en helemaal mijn type vrouw.

5 minuutjes later waren we vertrokken, onderweg keuvelend over hoe slecht het weer er uit zag. En het weer zag er niet alleen slecht uit: bij haar fiets aangekomen voelden we de eerste druppels uit de hemel vallen. Zo’n drie honderd meter verder, bij mijn eigen fiets, begon het al wat harder te druppelen en eenmaal we vertrokken waren leek het wel met bakken uit de lucht te vallen. We schuilden even onder een bruggetje, maar besloten snel om het vieze weer maar gewoon te trotseren. Richting: diner met twee. Het duurde even voor we aan het restaurant aankwamen. Fiona reed gruwelijk traag, even moest ik haar zelfs de brug opduwen, en ik stoorde me eigenlijk wat aan haar gebrekkige conditie.

Ik bleef even naast haar zitten terwijl ze iets afwerkte, en genoot van het zicht. Fiona had een fijne huid, een zacht gezicht, fijne schouders en een vermoedelijk B-cupje. Haar zwarte lang heer bleef me fascineren en ik vroeg me af hoe het met de rest van Fiona’s beharing stond. Toen we vertrokken liep ik even onopgemerkt achter haar, profiterend van de kans om dat o zo strakke achterwerk te bekijken. Het beviel me wel. Eenmaal buiten en op de fiets waren we beiden zodanig ingepakt dat er van enige lichaamsvormen niets meer te herkennen viel. Ik was dus gehaast om naar het restaurant te gaan, maar profiteerde onderweg toch nog even: de grote brug over de Maas kostte haar wat moeite, en gentleman die ik was hielp ik haar duwend de brug op. Ik had mijn hand laag genoeg op haar rug geplaatst om goed te kunnen duwen terwijl ik zelf fietste, maar vooral laag genoeg om net haar billen te kunnen voelen. Zij voelde het niet en zag het ook niet aan me, maar ik werd even geil. Even dacht ik een schunnige opmerking te maken over het natte weer en of ze ervan hield om nat te zijn, maar een plotse windvlaag bracht mijn concentratie terug op de baan.

Het restaurant was gelukkig warm en droog. Op dit vroege uur en natte weer zat er nog niemand, de keuze van een tafel was dan ook gemakkelijk. We gingen tegenover elkaar zitten, de natte jassen en handschoenen op de stoelen naast ons gedrapeerd. Fiona sprak geen Nederlands en vroeg dus regelmatig wat vertalingen uit het menu, maar besliste al bij al behoorlijk snel dat ze een tripartite lasagne zou nemen. Ik hield het bij een pizza Hawaiën. Tijdens het eten keuvelden we over koetjes en kalfjes, maar vooral over de cultuurverschillen tussen China en Nederland. Ouderen durven tegen spreken, meewerken in de klas, een eerste vriendje, de uren waarop je gaat eten: het was verbazend hoe groot de verschillen konden zijn over op het eerste zicht onschuldige dingen. Mijn Engels, maar ook dat van haar, is niet perfect, dus we moesten elkaars woorden af en toe herhalen om zeker te zijn dat we de boodschap goed begrepen hadden, maar dat werd steeds met een grote glimlach opgelost.

Eenmaal in het restaurant aangekomen ging de overmaat aan kledij weer uit. Jas, sjaal, muts en handschoenen gingen aan de kant, Fiona gooide er zelfs een dikke pull bij. We praatten honderduit over van alles en nog wat. De keuze uit het menu was al bij al snel gemaakt en ik was blij dat ik haar had kunnen helpen met alle Nederlandse begrippen naar het Engels te vertalen. Regelmatig glimlachte ze naar me, geen geile glimlach maar wel eentje van “ik vind jou heel erg leuk”.

Ik denk dat we een klein uurtje in het restaurant zaten toen we besloten om toch te vertrekken. Eenmaal de rekening aankwam, bleek geen van beide in staat om ook maar een beetje gepast te betalen, dus stelde ik maar voor dat ik deze rekening voor mij zou nemen.

Het etentje ging veel te snel voorbij. Ik betaalde de rekening, niet omdat ik dat leuk vond, maar omdat we zo om beurt konden trakteren en ik haar op die manier ertoe bracht om nog es met mij uit te gaan. Het ging zo vlot, ze was zo gewillig om nog eens uit te gaan dat ik wist dat het allemaal wel goed kwam. Ze keek me weer even verliefd aan.

Het weer buiten was nog steeds guur, maar gelukkig wel al droog. We kropen alle twee terug onze fiets op en reden, nog heel eventjes, eenzelfde richting uit. Bij de straat aangekomen waar Fiona moest inslaan en ik rechtdoor ging pauzeerde ik even, zei een beleefde goeie dag en reed daarna rechtstreeks naar huis. Naar de droogte, naar een warm plekje in de zetel.

Toen we terug buiten stonden, beide weer helemaal ingepakt, reed ze een paar honderd meter met me mee, maar stopte toen langs de kant van weg. Het was duidelijk dat ze hier moest afslaan, en ik niet, maar dat was niet de reden om aan de kant te staan. Ze wenkte me wat dichter, en wat toen volgde was zonder twijfel het beste deel van de hele avond: we bogen beiden voorzichtig naar elkaar toe, als twee maagdelijke tieners, onze ogen gefixeerd op elkaar, de mond een weinig open. Dan voelde ik haar lippen op de mijne, een hemelse sensatie, opwinding gierde door mijn lijf terwijl ik genoot van de gezamenlijke rust waar we ons nu in bevonden. Mijn wereld stond even stil en een overdosis endorfine vulde mijn hersenen. Toen ik even later thuis aankwam kon ik niet anders dan enkele uren in de zetel zitten, dromend van wat gebeurd was, en dromend van wat nog ging komen.

Wim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post712

Er ging een wereld open

WimGeplaatst door My 4Fingers di, december 13, 2011 00:03:37

Er ging een wereld voor me open

Vandaag was het niet echt druk geweest op het werk. ’s Morgens had ik drie klanten over de vloer gehad, allen met een afspraak bij de grote baas en allen snel doorverwezen. ’s Middags was een leverancier wat komen klagen over de laattijdige bestelling die we vorige week geplaatst hadden, het duurde even voor ik die kon afwimpelen. De rest van de dag had ik opgevuld met wat boekhouding, het controleren van de agenda van volgende week en, zo af en toe, patience te spelen op mijn aftands pc’tje. Echt nuttig voelde ik me niet. Nooit eigenlijk.

Om 16u43, exact 7,5 uur na het in klokken deze ochtend, klokte ik uit en vertrok naar huis. Mijn gloednieuwe Ford Fiesta stond blinkend op de parking, alsof ie wou compenseren voor het gebrekkige zonnetje dat er vandaag maar niet wou doorkomen. Ik reed traag naar huis, er was geen haast bij. Mijn man kwam op vrijdagavond altijd veel te laat thuis, ik had nog uren tijd voor een tripje van misschien 20 km. Sinds de kinderen het huis uit waren vond ik er trouwens niets meer aan, aan “thuis”. Het voelde zo leeg aan, niet alleen dat huis, maar ook vanbinnen in mijn hart. Ik verlangde naar een knuffel, naar gewone goeie seks, naar dat dicht tegen elkaar liggen en dat verzadigde gevoel.

“Zucht.”

Even verderop lag de rotonde. De derde afslag zou me naar huis brengen, naar dat mooie huis waar ik zo lang trots op was geweest en nu niets meer voor voelde. Ik nam de eerste afslag, richting Brussel. Een kleine tinteling maakte zich meester van mijn buik en een licht maar duidelijk waarneembaar warm gevoel verspreidde zich tussen mijn benen. Ik ging naar Brussel, richting Noordstation, richting Aarschotstraat maar toch niet helemaal. De GPS deed gelukkig zijn werk, het duurde niet lang vooraleer ik op mijn bestemming was. Vergeef me dat ik het volledige adres hier niet plaats, dat zou niet gepast zijn op een openbaar forum. Ik denk dat velen, al was het via het nieuws, de Aarschotstraat zelf wel kennen: het is een lange rij vrouwen, meestal Oost-Europese, die zichzelf verhuren aan eenieder die het wil betalen. Er is echter ook een parallelle straat, met Afrikaanse vrouwen en, vooral, één Afrikaanse man. Die moest ik hebben. Ik was er al zo vele malen voorbij gereden, telkens mezelf overtuigend dat ik het niet nodig had, dat ik thuis een lieve man had die van me hield. Vandaag niet. Vandaag moest ik hem hebben, zijn seks tot mij nemen en me weer even vrouw voelen.

Ik parkeerde de auto even verderop in de straat en wandelde toen terug. Mijn hakken tikten over de kasseistenen, handig liep het niet, maar het gaf me een gevoel van vrouwelijkheid. Onbewust had ik me die ochtend wat opgekleed: nieuwe nylon kousen, een voor mijn leeftijd best wel kort rokje, mijn favoriete bloesje en daarover een ruimzittende fleece trui. Het slipje was ordinair katoenen wit, maar de BH was zorgvuldiger uitgekozen en bestond uit witte en zwarte kant, met een kriskras motiefje, die mooi aansloot op mijn borsten. Ik was misschien al 45, maar mijn C cup mocht er nog steeds zijn. Ik ging voor het raam staan en maakte duidelijk dat ik naar binnen wou. Met een brede glimlach liet hij me binnen, sloot de deur terug achter me en trok het gordijntje toe.

De ruimte was slecht verlicht, maar de combinatie van de rood geschilderde TL lamp en het daglicht dat via-via nog door het venster naar binnen scheen lieten me toe hem te bestuderen. Ik schatte hem begin dertig. Hij was best groot, een kop groter dan ik, breedgeschouderd en een klein beginnend buikje. Onbewust glimlachte ik toen 'k nog wat meer naar onderen keek en probeerde in te schatten hoe groot de penis was die onder dat kleine slipje verborgen zat. Nu ja, verborgen was een groot woord: eigenlijk kon ze de vorm best goed onderscheiden, en ze glimlachte nog wat sterker nu. Zijn benen…

“Miss?”

“Do you want to do more than just look?”

Hij keek me vragend aan.

Ik voelde me wat betrapt en knikte daarom extra hard instemmend. Het briefje van 50 euro, dat al zo lang in een speciaal hoekje in m’n handtas brandde, overhandigde ik aan hem. Hij ging even de kamer uit, maar niet zonder eerst te melden dat ik me al mocht uitkleden en op het bed plaatsnemen. Ik keurde het bed, een twijfelaar die in de dezelfde ruimte stond langs waar ik binnen was gekomen, en voelde of de matras wel zacht was. Een extra tinteling verspreidde zich in mijn buik en verplaatste zich naar beneden, de geilheid was er nu helemaal. De handtas ging naast het versleten nachtkastje, mijn trui en bloesje erbovenop. De schoenen waren snel onder bed gezet, en even later had ik ook de nylonkousen mooi opgevouwen op het bloesje gelegd. Dan ging ik op het bed liggen, nerveus afwachtend over wat komen zou. Het witte slipje leek me nu zo ordinair en contrasterend met de kanten BH, dus deed ik de BH ook maar uit.

Net op het moment dat ik naar achteren reikte om de sluiting te openen kwam hij terug binnen. Ik stond zijdelings naar hem gekeerd, de borsten wat vooruit gestoken om bij mijn sluiting te kunnen, en ik zag dat het hem beviel. Hij vond me sexy. Ik hield zijn blik vast terwijl ik de BH helemaal uitdeed en liet ze nonchalant op de grond vallen. Hij kwam tegen me aan staan, het orgaan in zijn slip wat groter dan daarnet, en keek me indringend aan terwijl hij met z’n hand tussen m’n benen ging en door het slipje heen met twee vingers mijn schaamlippen wat masseerde. Ik voelde het geil plakken aan het slipje en werd alleen maar natter. Zijn andere hand ging achterom onder het slipje door en masseerde mijn billen even, om dan het slipje naar beneden te trekken. Daar stond ik dan, helemaal in mijn blootje met m’n slipje rond m’n knieën, de rechterhand van een grote neger op mijn achterste en de linkerhand die handig een middelvinger tussen mijn natte lipjes positioneerde. Hij speelde eerst wat, ging over de kittelaar en weer weg, over de kittelaar en dan gleed hij simpelweg naar binnen.

Ik kreunde en giechelde tegelijk, mijn hersenen wisten even niet hoe ze dit gevoel moesten verwerken. De spierkracht in mijn benen verdween geleidelijk aan, maar hij hield me rechtop door me ook langs achter te benaderen. Ik stond nu niet meer op m’n benen maar werd als het ware gedragen door twee handen, waarvan er eentje met een vinger diep in me zat. We hoorden beide tegelijk het soppende geluid van een overvloedig natte vagina, maar terwijl ik me wat schaamde leek hij het wel leuk te vinden.

“I will teach you something” hoorde ik hem zeggen.

De hand die langs achter tussen mijn bilspleet zat schoof wat meer naar voor op, tot hij met z’n vingers tot bij mijn vagina kon. De houding was ongemakkelijk maar het gevoel tussen mijn benen, o zo geil. Dus ik opende m’n benen wat meer en liet hem begaan. Hij haalde even de vinger van zijn linkerhand weg uit mijn drijfnatte poesje om er dan direct met de middelvinger van zijn rechterhand in te gaan. De hoek waaronder hij binnenkwam gaf een nieuwe stimulatie en ik voelde het geil gewoon naar buiten lopen. Dan ging hij terug naar binnen, nu met twee vingers, van zijn linkerhand en trok de rechter terug naar achter. De extra opvulling deed me goed, de twee vingers van deze neger waren samen iets groter dan de stijve lul van mijn man. Ik keek hem quasi verliefd aan, hij glimlachte wat vreemd terug. Enkele seconden later waren zijn nu natte vingers van de rechterhand wat meer naar achter teruggegleden, maar niet om me te ondersteunen. Terwijl hij met zijn gezicht dichter bij het mijne kwam en we als in een automatisme zoenden, penetreerde hij me heel langzaam in mijn achterste.

Ik begaf. Ik werd bevoeld in al mijn openingen, drijfnat op alle mogelijke plekken, gestimuleerd in het kwadraat en begaf. Ik kwam daar ter plekke klaar, rechtopstaand, kort en schokkend, zonder beweegruimte om mijn orgasme de vrije ruimte te geven, mijn luide kreunen gesmoord door onze tongzoen. Heel even hield hij me nog recht, maar toen mijn benen het helemaal begaven konden zijn vingers me ook niet meer houden en gleed ik het bed op. Het gesmoorde orgasme had me niet uitgeput maar eerder op een hoger niveau van geilheid getild. Mijn verlangen naar meer werd beantwoord toen hij, met zijn nog glimmende vingers, zijn slip naar beneden liet glijden. Toen hij weer rechtop kwam, keek ik recht op zijn grote donkere lul. In een reflex nam ik die vast met beide handen.

Hij was niet helemaal stijf, maar dat kon ik wel verhelpen. Met mijn twee handen rond zijn lul was er nog wat plaats over, een plaats waar ik gewillig mijn lippen overheen liet gaan. Met mijn tong kietelde ik de hele eikel af, dat plekje onderaan maar ook af en toe in de pisbuis duwend met mijn tong, en ik voelde hem verstijven. En groter worden. Mijn god, wat had deze man een grote. Al pijpend begon ik hem af te trekken, twee handen tegelijk, het speeksel uitwrijvend over de hele lengte van de schacht. Toen ik ook nog met een hand zijn ballen zachtjes masseerde proefde ik hem. Een bitterzoet voorvocht gleed over mijn tong, het smaakte me. Voor ik verder kon gaan deed hij echter een stapje achteruit en knikte dat ik op het bed moest gaan liggen.

“Do you want a condom?”

Het leek een routinevraag, eentje waarop iedere prostitueebezoeker ja knikte, maar ik knikte nee. Ik wou hem in mij voelen klaarkomen, die pulserende genotsstaaf zijn zaad in mij voelen lozen, en knikte nog eens duidelijk nee. Hij was duidelijk blij met het antwoord en kwam op me liggen. Mijn benen hadden zichzelf wijd geopend van zodra ik op het bed lag en ik voelde hoe zijn eikel tegen mijn schaamlippen aandrukte. Ze zaten wat in de weg dus wilde ik met mijn handen ze wat opentrekken, maar hij hield me tegen en duwde gewoon zachtjes door. De overvloedige geilheid van daarnet had alles zo goed gesmeerd dat hij ze soepel passeerde. Ik legde mijn handen op zijn schouders, die sterke schouders, en wachtte op meer.

Zijn eikel duwde nu ook mijn kleine schaamlippen helemaal uit elkaar om dan verder naar binnen te gaan. De omvang van het gevaarte stelde mijn vagina op proef maar de lichte pijn van de spanning werd meer dan teniet gedaan door het enorme genot dat hij veroorzaakte. Ik zat op een plateau, een hoog plateau van genot, op korte afstand van een tweede orgasme. Hij gleed nog wat verder door, bereikte nu bijna het eind van mijn vagina, en mijn niveau steeg nog wat. Ik zette mijn nagels in zijn rug en trok mijn knieën wat op waardoor hij nu helemaal in me kon. En wat kon hij diep. Hij stootte zachtjes, bij elke stoot diepgaand, tegen de achterwand van de vagina aanduwend. Bij elke stoot voelde ik wat minder pijn en wat meer genot, en het duurde dan ook niet lang voor ik klaarkwam. Hij bleef gewoon doorstoten door mijn orgasme heen, waardoor ik nog luider begon te kreunen, gillen eigenlijk. Ik wist even niet meer waar ik was, enkel dat al mijn spieren zich ritmisch samenspanden en dat ik het geweldig vond. Dan stootte hij nóg wat dieper door, ik werd uit mijn wereld van genot teruggegooid in die van een pijnlijke te grote lul en ervaarde heel bewust hoe hij, met een simpele diepe grom, zijn zaad in mij stortte. Mijn poesje, dat al zo gevuld was met geil, werd nu helemaal een smeerboel en toen hij zich terugtrok stortte het mengsel van zaad en mijn geil zich als een klein watervalletje uit mij de lakens op. Ik voelde me zo geil en vuil tegelijk.

De tijd, die tijdens het vrijen vertraagd leek te zijn, probeerde nu om de verloren minuten weer in te halen. In geen tijd stond ik terug op straat, de bloes niet helemaal opgeknoopt en een kletsnatte slip die onaangenaam tegen mijn poesje aan plakte. Ik voelde me nog steeds vuil, maar niet meer geil. Helemáál niet meer geil. Eerder teleurgesteld. Het was leuk geweest, ja, maar ook zo kort en nietszeggend. Ik had gedroomd van leuke seks als een ontsnapping uit mijn wereld, maar werd nu terug brutaal wakker. Ik reed dan maar terug naar huis, parkeerde verkeerd, en plofte vervolgens in de zetel. Toen mijn man enkele uren later thuis kwam, de geur van geil en zaad rook dat van tussen mijn benen uit de kamer vulde en mijn kleurloze uitleg hoorde, was ik vanaf dat moment ook permanent alleen. Een gescheiden, eenzame, seksloze vrouw. Ik. De depressie lonkte.

De volgende dag, rond een uur of elf, besloot ik om toch maar eens uit de zetel te stappen: mijn honger was sterker geworden dan mijn gebrek aan levenslust. Ik slofte naar de keuken, en bakte een roereitje. Twee volledige eieren en twee dooiers, de rest smeet ik weg. Toen pas glimlachte ik. Herleefde mijn hart: ik was een eitje aan het bakken, niet voor mijn baas of mijn man of gelijk wie maar voor mezelf, omdat ik er zin in had, op het moment dat ik het wou. Op dat moment, daar in de keuken, ging er een wereld voor me open. De neger zal ik nooit meer bezoeken, die les heb ik geleerd, en het was een dure les, maar mijn vrijheid heb ik nu, en die laat ik nooit meer gaan.

Wim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post702

Bamm

WimGeplaatst door My 4Fingers zo, december 04, 2011 23:28:40

BAMM

“BAMM”

“BAMM”

“BAMM”

Zijn geklop op de deur klonk luider dan hij dacht. Het was dan ook met een verschrikte blik dat Katrien de deur kort nadien opentrok.

“Wat moet je?”

“Mag ik niet binnen misschien?”

Hij wachtte het antwoord niet af, duwde de deur verder open en stapte binnen. Hij wandelde direct door naar de slaapkamer, ondertussen de verboden van Katrien negerend.

“Aha! Ik wist het wel!”

In de slaapkamer vond hij Esther. Esther lag op bed, met haar hoofd net boven de lakens, en was duidelijk druk bezig om zich zo ongezien mogelijk aan te kleden. Hij sloeg de lakens weg en etaleerde zo haar naaktheid, op een snel aangeschoten slipje na. Het was een mooie vrouw, dat wel, maar zij had hier in dit bed geen zaken vond hij. Hij spotte Esther 's kleren voordat zij het gezien had en zwierde ze de gang in. Het meisje spurtte uit bed om ze te gaan halen en verdween dan uit het zicht.

Dan kwam de donderpreek naar Katrien toe. Dat ze moest ophouden met dat gedoe met vrouwen, dat zoiets niet natuurlijk was en dat er nooit iets goed van zou komen. Dat vrouwen, en zeker zij, een lief moesten zoeken, trouwen, kindjes misschien. Dat ze zo nooit het echte plezier zou beleven. Dat…

Hij besefte plots dat ze hem wel aankeek maar eigenlijk ook straal negeerde. Hij werd nu nog kwader en sloeg haar met de vlakke hand hard in het aanzicht.

“BAM”

Katrien verloor haar evenwicht, hield zich nog even rechtopstaande terwijl ze over een stoel struikelde maar ging uiteindelijk toch de grond op. De kamerjas die ze tot dan toe krampachtig had toe gehouden vloog open. Het was duidelijk dat ze er niets onderaan had. Ze sloeg de kamerjas quasi ogenblikkelijk weer toe, maar het was te laat: hij had alles al gezien. Haar borsten, fier rechtop zoals altijd, maar ook haar vagina die helemaal kaal geschoren was; nog zoiets dat eigenlijk niet hoorde.

Met twee grote stappen stond hij bij haar en greep haar bovenarm hard vast. Hij siste in haar oor dat hij haar wel even zou tonen hoe het wel moest en gooide haar daarna het bed op. De kamerjas vloog weer open, maar hij zal al op haar nog voor ze haar lichaam kon bedekken. Haar gezicht was begraven door wat omvallende knuffels en kussens. Hij keek naar haar lichaam, niet kwaad of geil maar simpelweg meegesleurd door zijn eigen gelijk, en toen volgde alles in een roes. Hij schoof wat verder op en plaatste zijn knieën op haar onderarmen waardoor ze effectief vast kwam te zitten. Hij betastte zo haar borsten, die stevige mooie borsten, kneedde ze, streelde ze en speelde met de tepel. Toen hij met z'n lippen een tepel vast nam hoorde hij haar voor de eerste keer die avond kreunen. Ze bracht haar borsten dichter naar hem toe, zo hoog mogelijk, en hij aanvaardde het erotische aanbod. Z'n tong flikkerde nu over haar tepels, soms links, soms rechts, soms gewoon rond het tepelhof en soms wel overal tegelijk. Met een hand nog steeds om een borst gekneld boog hij wat voorover en kuste haar in de nek. Ze gromde terug en hij vond het heerlijk.

Hij bevrijdde haar van de kussens op haar gezicht. Ze liep wat rood aan en hijgde, de mond open, klaar om iets te zeggen maar hij was haar voor. Terwijl hij z'n hand van haar borst haalde en tussen haar dijen plaatste, drukte hij zijn mond op de hare. Eén, dan twee vingers gingen in haar. Hij ademde haar adem, voelde hoe ze schokte toen hij naar binnenging en even naar adem snakte. Ze wilde hem wel, zoveel was duidelijk. Hij gaf haar armen wat meer ruimte door z'n benen meer naar onder te plaatsen. Toen hij nog meer opschoof had hij in diezelfde beweging z'n broek al geopend en half uitgetrokken. Hij lag nu tussen haar benen die hem vastklemden, zijn lul stond stokstijf klaar voor haar ingang. Hij stootte toe.

Ze gromde, neen schreeuwde, toen zijn eikel haar lipjes uit elkaar dreef en zijn weg naar binnen baande. Het gebrek aan voorspel had haar misschien wat droog gelaten, en hij stootte een paar keer vooraleer hij helemaal binnen zat. Ze keek hem verwilderd aan, de ogen wijd open gesperd. Hij kuste haar. Z'n lul gleed nu soepel in en uit haar. Bij elk naar binnen gaan voelde hij haar naar adem snakken. Hij ging wat rechtop zitten, z'n lul nog steeds in haar, genietend van zicht en gevoel. Z'n rug was nog niet gerecht of ze draaide zich al om. Haar linkerbeen dat onder druk van zijn lichaam open geplooid was draaide over het rechter uit bed. Haar voet raakte de grond. Zijn lul gleed door de wilde beweging uit haar.

Het nieuwe aanzicht beviel hem wel: Katrien met een been uit bed en een been erin, het achterwerk naar hem gekeerd. Het zicht op haar vagina, haar openstaande vagina, deed hem verlekkeren. Met beide handen nam hij haar achterste stevig vast en ramde zijn genotsknuppel weer in haar. Weer schreeuwde ze van genot. De korte neuksessie van zonet had haar nat en soepel gemaakt, hij gleed nu dan ook zonder problemen diep in haar door. Haar achterste stevig vasthoudend duwde hij haar gezicht het bed op. Met lange halen ging hij in en uit haar. Hij zag hoe haar lipjes meebewogen en hoe nauw ze zijn lul omspanden. Maar het kon nog nauwer, nog spannender en nog lekkerder. Na enkele stoten ging hij dan ook uit haar, om, met de handen haar achterste opensperrend, zijn lul voor haar poepgaatje te positioneren. Hij stootte nogmaals toe. Katrien schreeuwde van pijn en genot. Hij voelde z'n zaad langzaam opborrelen.

“BAM”

Hij lag op de grond met een barstende koppijn. De pijnlijke plaats betastend met zijn hand keek hij rond, zich afvragend wat er kon gebeurd zijn. In de deuropening stond Esther, een zware pan in de hand. Haar andere arm had ze rond Katrien geslagen, die snikkend in de deuropening stond, de handen tussen haar benen gevouwen.

“Rotzak!”

De roes van zonet was verdwenen. De pijnlijke realiteit daagde. Hij had zonet geen liefde bedreven, maar zijn geilheid aan Katrien opgelegd. Ze had hem nooit gewild, de kreunen die hij hoorde waren kreunen van onwil, en de schreeuwen waren schreeuwen van pijn. Ze had zich niet omgedraaid om zich zo nog beter aan hem aan te bieden, maar om weg te kunnen lopen. De lakens op het bed waren bebloed. Hij ook. Zij ook. Wat nu?

Hij protesteerde niet toen Esther Katrien wegvoerde, liet hen gaan, en schuifelde richting balkon. Hij kwam tot tegen de gietijzeren leuning, de leuning waarvan hij al zo vaak tegen Katrien had gezegd dat haar huisbaas die moest laten repareren. De wind waaide hard hier op het vierde verdiep en hij voelde zichzelf koud krijgen. Bloed, veel bloed, koekte aan rond zijn lul en dijbenen en vormde kregelige korstjes. In de verte hoorde hij politiesirenes. Hij dacht na over zijn leven. Zijn leven dat nu niet meer was. Hij had Katrien brutaalweg verkracht, vanwege niks en voor niks, zijn eigen vlees en bloed, zijn dochter die hij jarenlang had proberen te beschermen tegen het onheil van de wereld. Hij had gefaald, en hij had het zelf veroorzaakt.

Zijn leven was niet meer. Hoewel het eigenlijk niet meer kon, deed hij nog een stapje vooruit. De leuning gaf mee en donderde naar beneden. Nog een stapje.

“BAM”.

Wim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post696

In natura

WimGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 31, 2011 23:51:22

In natura…

Vrijdagavond. Iets te laat van het werk vertrokken om de spits te vermijden. Na enkele kilometer rijden kom ik zoals verwacht vast te zitten tussen alle andere haastige chauffeurs die op hetzelfde tijdstip de terugrit naar de thuishaven hebben aangevat. De tijd gaat in tegenstelling tot de klok tergend langzaam traag voorbij. De zenuwen gaan wild tekeer in mijn lichaam.

Na een tijdje nagelbijten word mijn concentratie afgeleid door de vrouwelijke bestuurster in de auto naast mij. Ze heeft lang blond haar en ik schat haar om en bij de 30 jaar. Maar wat me nog meer fascineert is het uniform die ze draagt. Mooi glad gestreken blauwe blouse met enkele witte strepen op beide schouders. Mijn eerste gedacht werkt ze bij de Rijkswacht.

Op een bepaald tijdstip kruisen onze blikken elkaar en op haar gezicht staat te lezen dat ze zich ook stierlijk zit te vervelen. Ze heeft het blijkbaar vlug door dat ik haar met mijn ogen zit uit te kleden. Ze glimlacht naar me en als antwoord op mijn gedachten begint ze zich in de achteruitkijkspiegel van haar wagen wat te schminken. Als de file langzaam aan uitdooft is er maar één spier die nog echt goed zijn functie kan doen en dat is die in de voet waarmee ik mijn gaspedaal bedien. In gedachten slentert ze nog steeds door mijn hoofd waardoor ik in de kortste keren de maximum snelheid al heel wat heb overschreden.

Als ik eenmaal de oprit van mijn woning oprij en nog eens de klok in de gaten krijg is het al zeven uur voorbij. Het eerste wat ik doen als ik in huis binnenkom is de open haard aansteken want ik wil het weekend toch nog gezellig aanvangen. Plots word ik afgeleid door de bel. Ik schrik en loop vlug naar de deur. Ik open de deur en op dat ogenblik word ik meteen met mijn handen tegen de muur geduwd Mijn voeten worden uit elkaar geschopt en hoor het geluid van metaal. Nog voor ik een woord kon uitbrengen was ik al in de boeien geslagen.

Een zwoele vrouwenstem vraagt of ik wel weet dat de maximum snelheid op een autostrade 120 km per uur is. Nog voor ik kan antwoorden is ze al bezig met mij te fouilleren. Ze fluistert in mijn oor dat als ze een proces verbaal opmaakt me dit een dure rit zal worden. Op dat ogenblik draait ze me om omdat ik zou kunnen zien met wie ik te maken heb. Mijn hartslag gaat nog een keer vlugger als ik zie dat dit het meisje is die ik daarnet nog in gedachten zag voorbij slenteren. Ze legt haar hand op mijn borstkas en zegt dat mijn hartslag ongeveer even vlug gaat als ik met mijn wagen op de openbare weg daarjuist.

Op dat moment komt diezelfde glimlach weer die ik al eens had gezien. Ze zegt met een zachte stem dat er een mogelijk bestaat om het deze keer te regelen in natura.

Na enkele tellen lig ik al op mijn rug voor de open haard. Ze vraagt of ik met haar mee wil over bergen en vulkanen, over zeeën en oceanen, voorbij de horizon. Ze begint zacht te strelen en ik laat me gewillig doen.

Gewoon door de streling van haar zachte handen voel ik de bobbel in mijn broek al zwellen. Na een tijdje komt ze over me heen zitten met gespreide benen en laat haar achterste zakken tot net boven mijn pik die al, moest ze m’n broek openen, tevoorschijn zou schieten.

Ik recht mijn hoofd een klein beetje en zie onder haar omhoog geschoven blauwe rokje dat ze zelfs geen slipje meer aan heeft. Ze weet maar al te goed dat mijn lul al deftig in vorm gekomen is en laat haar achterste volledig zakken. Met zachte bewegingen laat ze haar kontje over mijn lul wrijven en ze ziet aan mijn gelaatsuitdrukkingen dat ik er opgewonden van raak. Ik weet van mezelf. Als ik nu geen handboeien aan zou hebben, ik ze direct zou beet grijpen. Maar zij maakt misbruik van de situatie om me verder op te geilen.

Haar lichaam laat ze nu voorover komen zodat haar borsten bijna mijn gezicht raken. Ze heeft stevige borsten. Ik richt mijn hoofd op maar met haar ene hand duwt ze het terug naar beneden. Met haar andere hand zit ze ondertussen aan haar kutje te wrijven. Haar lippen raken de mijne maar ze laat haar mond voorlopig dicht zodat het voor mij onmogelijk is mijn tong erin te steken. Haar gezicht draait ze naar links en ze laat haar mond nu zomaar over mijn oorlelletje slepen. Nadien begint ze er sensueel op te sabbelen.

Ze verbiedt me om haar te kussen. Het enige wat ik nu nog kan doen is mijn heupen omhoog duwen en met mijn stijve pik tegen haar kutje te duwen.

Aan haar ademhaling te horen is ze ook al heftig opgewonden. Ik vraag haar heel beleefd of ze die handboeien wil losmaken. "Nog eventjes geduld," zegt ze en begint me hevig te tongzoenen.

Ik voel het voorvocht zo uit mijn lul lopen. Ze richt zich op en zegt dat ze die handboeien gaat losmaken. Maar, ze verplicht me daarna om gewoon op mijn rug te blijven liggen. Ik gehoorzaam, want ik zou niet willen dat dit spel ophoudt. Nadat ze de handboeien heeft losgemaakt komt ze gewoon met gespreide benen over me staan, net boven mijn gezicht, zodat ik een mooie kijk kan nemen op haar al nat geworden kutje.

"Zou je me willen likken?"

Ik antwoord met trillende stem dat ik haar zou likken tot ze een orgasme zou krijgen. "Nog eventjes," zegt ze en ze vraagt of ze een muziekje mag opleggen.

"Natuurlijk als je dat wilt."

Nadat ze de muziek heeft gestart begint ze op een heel sensuele manier haar kleren uit te trekken. Ik denk van mezelf dat mijn ogen bijna uit de kassen rollen. Met getimede tussenpozen opent ze eerst de knopjes van haar blouse tot die helemaal los is en doet ze dan op een geraffineerde wijze uit.

Als ik haar borsten zo zie in haar kleine, witte, kanten bh, weet ik direct wat het eerste is wat mijn handen zullen voelen. Nu begint ze de rits van haar rokje te openen. En als dit uit is doet ze haar bh uit. Ze komt over me staan zoals daarjuist en laat zich door haar knieën zakken zodat haar natte kutje net boven mijn mond zit. Ik trek haar aan de heupen iets dieper naar beneden en begin haar clitoris te likken alsof ik een ijslolly verorber. Met zachte kreetjes laat ze zich beffen.

"Je moet me likken tot ik klaarkom," beveelt ze. Mijn handen laat ik over haar borsten glijden. Haar tepels zijn stijf. Ik neem ze tussen duim en wijsvinger en draai er heel zachtjes aan. Haar gekreun neemt in volume toe en op een geheven moment voel ik haar orgasme zo over mijn tong wegebben.

Na haar orgasme helpt ze me om m’n trui en broek uit te trekken. Als mijn slipje er ook af gaat springt mijn lul tevoorschijn alsof het een lantaarnpaal is.

Ze duwt me nu weer op mijn rug en begint mijn eikel te likken. Haar tong glijdt van aan mijn ballen tot mijn eikel. Ik sluit de ogen en lig te genieten zoals ik nog nooit heb genoten van een vrouw.

Als ze hoort dat ik begin de kreunen begint ze me te pijpen. Mijn lul verdwijnt helemaal in haar mond. Steeds vlugger gaat haar hoofd op en neer en voel dat mijn zaad al begint te borrelen. Na een tijdje zegt ze dat het nu mijn beurt is om haar nog eens te verwennen. Ik duw haar achterover en ze laat gewillig haar benen openen. Ik laat mijn lul langs haar kutje glijden maar doelbewust steek ik hem er nog niet in. Ik neem mijn pik vast en met het topje van mijn eikel streel ik haar klitje.

Door haar heupbewegingen weet ik dat ze meer wil. Maar zij plaagde me ook, bedenk ik. Ik commandeer haar dat ik nu wel degelijk aan de beurt ben.

"Maar ik wil weer klaar komen," smeekt ze.

Met iets vlugger bewegingen laat ik haar klaarkomen. Op het moment dat ze door haar orgasme gilt stop ik juist mijn eikel in haar kutje. Daardoor voel ik haar spieren spannen en ontspannen op mijn lul.

Nu begin ik haar echt te neuken. Mijn lul gaat zacht in en uit haar kleddernatte poesje. Ik neem haar onder haar benen vast en duw haar knieën tot net naast haar borsten. Ik neuk haar verder en ondertussen neem ik haar tepels tussen mijn tanden en bijt er wat op. Natuurlijk niet te hard zodat ik haar geen pijn doe.

Haar nagels krabben over mijn rug en daardoor raak ik opgewonden zodat mijn neukbewegingen steeds vlugger gaan. Op een bepaald moment vraagt ze of ik verder wil op z’n hondjes. Daar heb ik geen probleem mee want dit is mijn lieveling standje zeg ik haar.

Ze gaat op handen en knieën zitten en ik neuk haar verder. Mijn lul laat ik iedere keer helemaal uit haar kutje komen om hem er vervolgens weer helemaal in te duwen. Ze kreunt nu zowat de ganse buurt bij elkaar. Terwijl ik met harde stoten haar poesje neuk trek ik haar hoofd achteruit aan haar lange blonde haar. Mijn lul staat ongeveer op springen. Ze beweegt haar kontje mee op mijn ritme van stoten. Ik houd het niet meer en spuit mijn volle lading zaad in haar kutje waardoor ze zelf ook nog een orgasme krijgt.

Na een tijdje trek ik mijn lul terug. Op dit moment draait ze zich om mijn lul weer in haar mond te nemen en de laatste druppel eruit te zuigen. Ik kreun en laat haar maar haar gang gaan.

Ik ga naar de keuken en open een fles champagne zodat we gezellig nog wat kunnen nagenieten van deze wel onvoorstelbare avond samen. Ze vertelt vrijuit dat ze mijn nummerplaat had laten checken bij de hoofdbrigade in Brussel om zo mijn adres te weten te komen. Ik nodig haar nog uit om samen te gaan eten in het pizzarestaurant aan de overkant van de straat. Nee zegt ze. Ik kan toch onmogelijk in mijn uniform een restaurant binnenstappen. Maar ik beloof u dat ik morgen wel met u mee wil. Ze doet haar kleren terug aan en verdwijnt zomaar in de nacht. Achteraf bedenk ik mij dat ik niet eens haar naam weet en zelfs niet weet waar ze woont of hoe ik haar kan bereiken. Ik hoop maar dat ze morgen hier aan de deur staat en dat het weer een prachtige avond wordt.

Wim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post674

Herontdekking van een oude liefde

WimGeplaatst door My 4Fingers ma, augustus 22, 2011 23:42:19

Herontdekking van een oude liefde

Ik werd die nacht veel te plots wakker. De blaas had me uit m'n dromen gerukt en schreeuwde om geleegd te worden. Ik bevrijdde me uit Kristiens armen die gelukkig bleef doorslapen en haastte me dan naar de gemeenschappelijke badkamer. De trap op, de deur open en ik naar binnen, de deur toe maar niet op slot want daar was geen tijd voor, om dan dat gelukzalige gevoel te ervaren van een volle blaas die zich leegde. Een dikke minuut lang stond ik daar.

Wat gestommel op de trap deed me twijfelen. Ik stond hier in m'n blootje, kon nergens naartoe en hoopte dus maar dat het mijn nieuwe vlam was. Mis. Het was mijn ex uit het kot naast me, die me gehoord had en duidelijk even wou praten. Fientje was altijd al preuts geweest, en had het ook nu weer duidelijk moeilijk met mijn naaktheid, maar ze bleef staan en sloot de deur.

“Ik heb je gehoord vanavond, en haar ook.”

“Tja, sorry dat het zo luid was.”

“Hou je van haar? Ik, ik, ..., ik wil je terug weet je. Hou je van haar?”

Hoewel ze tot dan toe haar ogen zoveel mogelijk had afgewend, keek ze me nu recht aan. Haar satijnen kamerjas kon niet verbergen dat ze zwaar ademde, en mijn antwoord zou haar gelukkig maken of voor altijd haar hart breken.

Ik maakte haar gelukkig. Vertelde dat ik niet hield van Kristien, maar bij haar was om mijn gedachten wat te kunnen verstrooien, en om, in alle eerlijkheid, eens te kunnen genieten van seks. Dat laatste deed haar weer twijfelen en ze vroeg of wij dan wel nog een kans hebben. Ik legde haar uit dat, hoewel ik met haar 2 jaar op wat details na altijd gelukkig was geweest, maar dat ons seksleven nooit echt goed was geweest. We hadden elkaar ontmaagd en we vreeën wel, maar altijd met het licht uit en nooit werd er iets geprobeerd. Ons seksleven was saai geworden nog voor het echt begonnen was.

Fientje keek naar haar voeten. Ze wou best wel meer doen mompelde ze, maar ze wist niet hoe, ze wist niet wat leuk was en durfde eigenlijk niet proberen. Als ik haar een kans gaf, zei ze, dan wou ze me tonen dat om de relatie terug te redden ze alles wou doen in bed.

“Alles”. Een magisch woord, waar ik van profiteerde.

Als ik Fientje vannacht uitnodigde om samen met mij én Kristien het bed te kiezen, zouden we allebei bijleren en zou de vonk terug in de relatie komen. Ik vroeg haar dan ook of ze, als starter, binnen een half uurtje naar mijn kot wou komen, en vertelde haar dat ze er voor vanavond Kristien zou moeten bijnemen. Fientje antwoordde niet, schudde zachtjes neen met haar hoofd en keerde teleurgesteld terug naar haar eigen bed.

Ik had gegokt en verloren, en ging zelf terug naar mijn kamer. Kristien was dan toch wakker geworden en ik vertelde haar in een opwelling dat ik Fientje tegengekomen was, dat ze me terug wou hebben, en dat ik had voorgesteld dat het dan met Kristien erbij moest zijn, en dat het schijnbaar allemaal op niets was uitgedraaid. Kristien keek me even aan, trok de schouders op en draaide zich dan wat om in bed. “Jammer” hoorde ik nog.

Een kwartier later een berichtje: “Wil je niet naar hier komen, alleen?”

Ik weet niet meer waarom ik niet antwoordde, maar feit is dat Fientje even later bij mij aan de deur stond. Haar blik stond angstig maar dapper, en ze wou het dan toch proberen. Voor mij. Voor ons. Ik checkte even of Kristien er helemaal akkoord mee was, maar het had er alle schijn van dat mijn droom zou uitkomen. Aan de hoopvolle ogen van Kristien te zien, was ik niet de enige die er zin in had. Kristien had de lakens weg geslagen en was rechtop gaan zitten. Haar ietwat afhangende borsten deinden mee met haar adem en haar tepels verraadden al wat van haar geilheid. Haar slipje was ze gisteravond reeds kwijtgespeeld, maar de gesloten benen toonden niets van het lekkers. Ik ging er naast zitten en legde een hand op haar bil, niet te ver maar hoog genoeg om duidelijk te maken dat er meer zou komen en we kusten elkaar kort.

Dan vroeg ik Fientje of ze erbij wou komen, en dat haar kamerjas nu wel uit mocht. Ik kreeg een erectie van opwinding over wat er ging komen die haar niet kon ontgaan. Ze wist wel dat ze knap was maar dit type bevestiging was altijd leuk, en kwam wat dichter staan vooraleer ze het bandje over de linkerschouder liet glijden. Ik ademde wat dieper in toen ze het rechterbandje ook liet wegglijden. De kamerjas gleed gracieus op de grond, niets verhulde nu nog het godinnenlichaam dat voor me stond. Haar lichaam had me altijd al met verstomming geslagen en dat was vandaag niet anders. Ik wenkte dan maar dat ze bij me moest komen zitten.

Fientje installeerde zich op mijn schoot. Haar benen, de mooiste benen ter wereld, waren gesloten. Met haar linkerarm bedekte ze haar borsten voor Kristien's en mijn blikken terwijl ze met haar rechterarm mij wat onbehouwen streelde. Net op het moment dat ik iets wou zeggen was Kristien me voor: “Wauw, gewoonweg wauw”.

Ze kroop nog iets dichterbij en duwde zachtjes Fientjes arm weg om zo een volledig zicht te krijgen op haar borsten. Fientje liet begaan, en ze liet ook begaan toen Kristien zachtjes een hand op een van haar borsten legde. Ze liet ook begaan toen die ene hand haar borst zachtjes kneedde en streelde, en ze liet helemaal begaan toen ik met mijn hand de andere borst nam. Fientje had de mooiste borsten die een man zich kon inbeelden. Ze waren perfect symmetrisch, mooi vol (B-C cup) en trots vooruitwijzend. Ik kneedde zachtjes en liet m'n duim even over haar tepelhof glijden. Ze keek me verliefd aan en knikte als was het om te zeggen dat ik verder moest gaan.

Nog een keer liet ik m'n duim over haar tepelhof gaan, over een klein bultje nu al, en liet dan mijn tong het werk doen. In geen tijd priemde haar tepel recht omhoog. Ik liet haar zachtjes achterover vallen, het warmere bed op, en installeerde me dan naast haar zonder ook maar een moment haar tepel los te laten. Daar lagen we dan, naakt naast elkaar, zoals we vroeger al zo veel hadden gedaan, al was het nu wel wat anders. Kristien liet Fientje even zijn en begon de binnenkant van mijn dijen te strelen. De kwaliteiten van haar lippen kennende liet ik begaan en opende m'n benen wat. Ze aarzelde niet en likte in één ruk van mijn ballen tot aan m'n eikel om dan, met de lul ín de mond, terug naar beneden te zakken. Ik kon een kreun niet onderdrukken. Fientje keek vragend op en zag wat er gebeurde. Twee jaar lang had ik donderwolken gezien telkens ik een pijpbeurt aan haar suggereerde, maar vandaag stond haar blik niet boos en onbegrijpend maar onderzoekend, alsof ze aan het bestuderen was hoe zij dit ook kon doen.

Kristien zag haar blik en nodigde haar uit om wat dichter te komen. Ik legde me in het midden van het bed, zo hoog mogelijk, om zo mijn dames alle plaats te geven om mij te plezieren. Kristien hield nu mijn lul onderaan bij de schaft vast, enkel plaats latend voor de eikel, en demonstreerde toen hoe je die eikel pijpen kon. Ze was warm, ze was nat, haar lippen sloten zo goed aan bij m'n eikel en haar zuigen terwijl ze wegtrok maakte de hele ervaring bangelijk perfect. Fientje begon zachter, met een likje aan de eikel. En nog een likje, en nog één, en toen een half soort tongkus, nog zo een maar al wat dieper, om dan uiteindelijk de hele eikel in de mond te nemen. Ze gleed weer wat achteruit terwijl ze haar lippen rond me hield, en keek me ondertussen aan. Ze had het nooit geprobeerd, ze had het nooit geweten, maar ze hield er wel van.

Ze zuchtte blij, gerustgesteld, dat hetgeen waar ze vroeger zo'n schrik van had uiteindelijk zo leuk bleek te zijn. Terwijl ze me verder pijpte, af en toe een glimlach onderdrukkend wanneer ze een druppel voorvocht proefde, zag ik Kristien zijdelings achter Fientje plaats nemen en Fientje's achterwerk strelen. Ze streelde zachtjes en kneedde voorzichtig maar baande zich wel langzaam een weg naar beneden toe. Fientje zat op haar knieën, leunend op één elleboog en met de andere hand op mijn ballen. Ze ging steeds dieper over m'n lul heen maar pauzeerde abrupt toen ze de hand van Kristien tot tegen haar schaamlippen voelde komen. Ik knikte haar toe dat alles goed kwam, Fientje liet begaan. Ze had mijn een vinger al in haar gehad en dat voelde toen goed aan, dit kon niet slechter zijn. En het was niet slechter, zeker niet!

Kristien had nu haar hele hand over de vagina van Fientje gelegd en genoot even van het warme gevoel. Traag liet ze haar middelvinger nu tussen de lipjes glijden. Haar hele hand gleed mee naar beneden en terug mee naar boven. Dan ging de middelvinger naar binnen. De hele ervaring, en dan vooral het pijpen, had Fientje al flink opgewonden gemaakt en de vinger ondervond dan ook weinig weerstand. Kristien bracht dan maar haar wijsvinger mee naar binnen. Ze genoot van de spanning van Fientje's bekkenbodem spieren en de weerstand die ze nu al glijdend ondervond. Fientje, met mijn lul in haar mond en twee vingers in haar intieme deel, wist niet goed waar ze het had. Ze kreunde en steunde, pijpte onregelmatig en kreunde dan nog meer, luid nu. Ze stopte de pijpsessie om toch wat adem te kunnen halen. Met elk naar binnengaan van de vingers bewoog ze wat mee, als het ware om het genot op te vangen, en de tepels op de nu wiegende borsten stonden stijf zoals ik ze nu nooit gezien had. Eenmaal Kristien ook nog een duim ter hoogte van de clitoris bijplaatste had Fientje het helemaal niet meer. Haar ademhaling versnelde nu helemaal en ze krulde haar rug bij elke heupbeweging. Dan stopte ze.

“Ik denk dat ik klaargekomen ben.”

Kristien schudde achter Fientje om met haar hoofd van neen. Ook ik dacht dat we Fientje nog verder zouden krijgen, tot ze haar geluk helemaal gevonden zou hebben. Met de vraag naar een nieuw standje kwam ze schrijlings op me zitten, m'n lul langszij tussen haar lipjes glijdend. Terwijl ze haar heupen ophief om wat plaats maken vroeg ze stout of ik hem in haar wilde. Ik knikte heftig van ja, maar wederom was het de ervaren Kristien die er een stokje voor stak. Haar aanwijzingen volgend draaide Fientje zich om, het gezicht naar Kristien en weg van mij. Even zoenden ze elkaar, maar daarna werd duidelijk waarom Kristien ons dit standje aanraadde. Fientje zat schrijlings over me zodat ik een goed zicht had op haar achterwerk. Toen ze zich voorover boog en de rug krulde kwam eerst haar poepgaatje en dan haar vagina perfect in beeld. Ik hield het niet meer en zette m'n lul klaar voor haar opening. Fientje voelde me klaar staan en drukte langzaam achteruit. Ik voelde m'n lul, ik zág m'n lul de lipjes uit elkaar duwen en langzaamaan het geilste geil naar binnen gaan. Eenmaal haar lippen zich rond m'n eikel gesloten hadden was ik al best gelukkig, maar zij bleef nog meer achteruit komen, totdat ik enkel nog een halve centimeter van mijn 15cm zag uitsteken. Zo diep was ik bij haar nog nooit geweest, ik wist het, en aan haar rode blos te zien wist zij het ook.

Fientje begon wat te pompen en telkens opnieuw zag ik m'n lul dat roze grotje binnengaan. Klodders wit geil hingen aan me en hoe onmogelijk het ook was ging ik toch steeds dieper. Zij bleef zichzelf klaar rijden, terwijl Kristien aan haar borsten aan het likken was, met af en toe een vinger op de clitoris van Fientje. Die begon steeds wilder te rijden, haar dijen kletsten op de mijne neer en haar gezicht liep nu helemaal rood aan. Zweetdruppels verschenen overal, en samen met hen kon ik de eerste hoge kreetjes van Fientje horen. De kreetjes werden steeds hoger maar ook steeds intenser en werden een langgerekte “oh” toen ik in een opwelling een vinger in haar poepgaatje stak. Ze pompte nu helemaal wild, de mond wijd open, en kwam dan voor de eerste keer die avond echt klaar. Ik voelde hoe haar lippen mijn lul omsnoerden in een aantal knijpbewegingen en, hoe extatisch ik ook was, zo het zaad nog even tegenhielden. Ik zag haar billen samenknijpen, ik zag hoe het geil uit haar vagina geperst werd en wilde méér.

Toen mijn ex, mijn ooit o zo preutse ex, zich uiteindelijk van mijn lul liet afglijden, keek ze verbaasd maar vooral opgewonden naar al het geil dat uit haar drupte. Ik zette mijn bevrijdde lul nu voor haar poepgaatje en trok Fientje aan haar heupen terug wat dichter bij me. Haar geil op mijn lul, in combinatie met haar totale ontspanning, zorgde ervoor dat ik in haar darmen gleed nog voor ze neen kon zeggen. Terwijl Kristien haar naar achter duwde, op mij, om haar zo goed te kunnen likken, begon ik op en af te bewegen in Fientje's achterste. Met twee handen had ik haar borsten vast, masserend en knedend maar zeker niet zacht, en ik duwde me steeds wat dieper in haar. Ze hijgde nu in mijn oren dat ze m'n zaad wou hebben, dat ze nog es ging klaar komen en dat ze dat nu samen met mij wou doen. Ik pompte wat harder, nog sneller en nog dieper, in haar spannende achterste, en voelde dat ik gauw kon klaarkomen. Fientje hijgde gelijktijdig met me mee. Kristien volgde ons ritme met haar tong op Fientje klitje en haar handen rond mijn ballen geklemd. Kort daarna kwam ik dan eindelijk.

In een orgastische krachtinspanning wierp ik mezelf omhoog en nóg dieper in Fientje. Met een bijna perfecte timing kwam daardoor nu ook zij weer klaar, en ik voelde m'n lul tussen de zaadlozingen in telkens geknepen worden door haar aarsopening. De extra stimulans tijdens mijn orgasme maakte alles dromerig perfect. Toen ik even later uiteindelijk uit haar gleed, was Kristien daar om alles op te likken. Met kleine schokjes reageerde m'n lul op haar aanrakingen, maar recht komen zat er na zo'n orgasme niet meer in en binnen geen tijd lagen we alle drie naast elkaar onder het laken.

Kristien fluisterde in m'n oor.

“Die ex van je kan er wat van, als ze wil. Die wil ik nog es bij ons hebben.”

Fientje fluisterde van de andere kant.

“Ik hou van je.”

“En die Kristien mag wel blijven als je dat wil.”

Ik viel weer in slaap. Tijd om een andere droom te vinden die ik dan later kan waarmaken.

Wim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post624

Derde afspraak

WimGeplaatst door My 4Fingers zo, augustus 07, 2011 19:40:44

Derde afspraak – goeie afspraak

Kristien versnelde wat toen ze dichterbij kwam, net niet lopend maar toch wel erg snel aan het wandelen, huppelend bijna, en knalde knuffelend dicht tegen me op. “Hoi lieverd”.

Ik glimlachte terug, één seconde misschien, daarna kwamen ook onze tongen in actie. Hoewel ik Kristien ondertussen toch al heel wat gekust had, bleef het toch geil om zo midden op straat de zachte gladheid van elkaars tong te voelen. Ik ging wat dieper en knuffelde haar wat harder, zij antwoordde door me nog steviger vast te pakken en haar tong nog meer te laten spelen. Toen we elkaar uiteindelijk los lieten, kwam het duidelijke “Gaan we naar jouw kot?” uit haar mond, de tong nog de lippen strelend.

“Eerst iets eten misschien, hier om de hoek is een geweldige Turks frietkot.”

Ik troonde haar mee naar 'mijn' frietkot', en even later zaten we tegenover elkaar uit eenzelfde grote pak wat frietjes te plukken, al dan niet met wat extra mayonaise, af en toe slurpend uit een blikje en allebei duidelijk zenuwachtig: we wisten wat er vanavond zou gebeuren.

Ik gaf haar speels een frietje en keek uitdagend naar haar borsten. Ze had deze avond een wat strakkere pull aan en ik kon de contouren van haar zachtste stukjes duidelijk zien. Ze glimlachte beschaamd en geil tegelijk terug, en de blik in haar ogen maakte duidelijk dat het tijd was om deze friettent te verlaten. Op weg naar buiten kon ik het niet nalaten haar voor te laten gaan, en kneep even in die enorme kont van haar. Ze deed alsof het niet mocht en ik gaf er nog een extra tik op, om dan uiteindelijk toch maar braaf aan de kassa 2,2 € te betalen.

Eenmaal op straat, nog geen 5m verder, hield ze me staande en tong -zoenden we weer. Het was niet zo intens als daarnet, we waren duidelijk allebei al geil genoeg om nu meer te willen dan enkel dit. Ik troonde haar verder mee en probeerde in te schatten hoe snel ik naar huis kon gaan om het voor haar een gemakkelijk tempo te maken. Die inschatting was moeilijk, maar eigenlijk ook onnodig, ze huppelde meer dan dat ze wandelde en een gebrek aan conditie was er duidelijk nog niet. We waren dan ook sneller thuis dan verwacht. Eenmaal de juiste sleutel gevonden stonden we in de gemeenschappelijke hal, en twee keer acht trappen met wat pauze voor gegiechel als ze voor me uitlopend met haar achterwerk schudde later stonden we voor de laatste deur. Ze wilde me zo graag, ik kon het zien, ruiken bijna, en ik zocht naarstig naar weer een juiste sleutel. De deur naast me ging open, en een verrast gezicht van mijn ex piepte tevoorschijn. Ze mompelde wat over iemand anders te verwachten om daarna de deur weer te sluiten. Ik voelde me wat schuldig naar haar toe, en eigenlijk ook wat beschaamd naar mezelf: mijn ex was een pracht van een vrouw, klein maar fijn, en kijk nu waarvoor ik haar had ingeruild. Kijkend naar Kristien wist ik echter direct weer waarvoor ik haar had ingeruild: ik had mijn ogen geruild voor mijn gevoel, en dat gevoel beviel me véél beter dan de frigide frigo waar ik vroeger mee uitging.

Ik stapte voor Kristien m'n kot binnen en sloot daarna zo snel mogelijk terug de deur. We keken elkaar aan en zoenden weer, deze keer heel intens, wetende wat er komen zou. De jassen gingen op stok en de pulls direct ook maar. Afwachtend stonden we elkaar even te bekijken, niet wetende waaraan eerst te beginnen. Ik zette dan maar een muziekje op en nodigde haar uit om mee op het bed te zitten. Weer gingen onze tongen naar elkaar, de lichamen tegen elkaar geleund. Ik had nog net genoeg ruimte om met m'n rechterhand haar borsten te betasten. Geen voorzichtig gedoe deze keer, en het duurde dan ook niet lang vooraleer haar shirt de grond op lag. Terwijl ik de mijne uitdeed, verwijderde ze ook haar BH en vleide zich languit neer. Ik aarzelde niet en zette me naast haar, goed geplaatst om met twee handen haar borsten te kneden. Af en toe kreunde ze goedkeurend en ik genoot voluit van haar B -cup. Een handvol, exact een handvol, was o zo aangenaam om mee te spelen. Terwijl ik haar borsten wat samen duwde liet ik net genoeg ruimte om de rechtopstaande tepels aan de vrije lucht te laten, alleen om die vrije lucht direct in te wisselen voor mijn natte tong. Ik glibberde langs haar tepels, streelde en zoog, hard soms, waarop ze een kreunende "ah" uitstootte, kuste en blies koude lucht. Ze sloot haar ogen en ging helemaal achterover liggen, zich overgevend aan mijn controle.

Terwijl ik met m'n rechterhand verder speelde, liet ik mijn linkerhand naar beneden afzakken. Mijn hand gleed snel over haar buik, mijn duim liet ik even haken in haar navel om duidelijk te maken naar waar ik op weg was, om dan onder haar broek door naar haar warmste plekje te zakken. Ze tilde haar hoofd weer wat op en opende haar ogen, enkel om met haar blik te zeggen dat ik vooral door moest gaan. Ik gleed verder over haar slipje heen, ging met m'n vingers wat naar beneden en kneep eventjes m'n had wat toe, druk zettend op haar schaamlippen. Haar slipje was nu reeds nat en het voelde alsof ik duwde op een nat, zacht stukje textiel dat in het midden wat meer meegaf. Vooraleer verder te gaan stopte ik toch even, die riem moest open en die broek uit en weg, en zetten dan m'n hand terug. Ze opende haar benen en ik had een mooi zicht op haar natte broekje en de schaamlippen die zich erdoor aftekenden. Ik streek er nogmaals langs en ging er paar keer op en af, soms druk zettend en soms speels voorbij glijdend. Haar adem versnelde wat en ze keek wat ik aan het doen was, wou duidelijk meer.

Daar ging het slipje. Ze vleide haar benen terug op het bed, niet geknield maar genoeg uit elkaar om mijn hand de gelegenheid te geven verder te doen met het plezier dat al even veroorzaakten. Kristien had mooie volle buitenste schaamlippen, haarloos bijna en lichtjes openstaand van de geilheid. Haar venusheuvel was volledig behaard maar belemmerde niks van het zicht op haar eigenlijke vagina: mooi, vol, de clitoris diep verborgen in die zachte schaamlippen, de binnenste schaamlippen waren erg klein plakten aan tegen de grote, zo plaats latend om haar ingang te kunnen zien en het druppeltje geil dat er uit gleed. Ik zette m'n middelvinger op dat druppeltje en gleed, tussen de schaamlippen door, over de ingang heen, naar boven en voelde de gezwollen clitoris terwijl ik erover ging.

“Oh!”

Een nieuwe druppel gleed naar buiten, en ik speelde het spelletje nog een keer. Deze keer geen nieuwe druppel, maar ik bleef deze beweging even herhalen, ervan genietend dat ze bij elke aanraking van haar ingang of clitoris de buikspieren aanspande en daarna goedkeurend kreunde.

Dan pakte ze m'n arm vast en vroeg om méér te doen. Ik gehoorzaamde en ging diep naar binnen met één vinger. Ze was intussen zo geil dat haar lippen die ene vinger niet eens omspanden, en binnenin voelde het aan als warme appelpudding. Ik krulde m'n vinger wat op en vond haar G -plek, een klein spotje bij haar, maar duidelijk gevoelig gezien elke aanraking gepaard ging met gespannen buikspieren en een siddering doorheen de schaamlippen. Een tweede en direct een derde vinger gingen erbij, nu spanden haar schaamlippen goed rond mijn vingers en ik ging plagend in en uit haar vagina. Ze gromde, dit is niet wat ze bedoelde toen ze zei dat ze meer wou, en steunde dat ze het dieper wou. Ik vertikte het, en ging integendeel met die drie vingers zachtjes langs haar G -plek glijden. Bij elke kreun voelde ik haar natter worden, de lippen vruchteloos opspannen tegen m'n hand en ze werd helemaal gek toen ik m'n duim op haar clitoris plaatste. Bij elke beweging van m'n vingers binnenin spande zij wat op en bewoog de clitoris daardoor onder m'n duim door, en bij elke beweging reed ze zo zichzelf wat meer klaar. Toen ik eindelijk m'n vingers weg trok, bleef haar vagina openstaan, bij momenten met schokjes nog wat pulserend. De overmaat geil aan m'n vingers was nieuw voor me maar snel aan het dekbed weggewerkt. Ik stond recht naast het bed en deed de knoop van m'n riem los. Ze kroop wat dichter bij me, zipte de rits naar beneden en rukte in een keer ook m'n slip uit. Ze likte ostentatief aan haar lippen en nam mijn genotsknuppel, háár genotsknuppel was het nu, diep in haar mond. Dan gingen de lippen op slot en ging ze langzaam terug achteruit, onderweg zuigend. Bij de eikel aangekomen gingen ze even met haar tong in mijn gaatje en proefde het voorvocht. Ze slikte het door, wees dan naar haar vagina en zei dat ze me dáárin wou. Om het helemaal duidelijk te maken, hield ze haar schaamlippen helemaal open met haar hand. Ik kon nu in haar diepste geil kijken, en wachten wou ik niet.

Het condoom was dan ook snel omgedaan. Die moest me helpen om 9 maand later geen papa te worden, maar ook om nu wat langer mijn orgasme op te houden. Kristien verschoof wat op het bed zodat ze nu in mijn verlengde lag, de benen helemaal open alsook haar vagina, en keek me vragend en verlangend aan. Ik zette m'n penis tegen haar opening aan, klaar om de eikel naar binnen te duwen, maar gleed door de overmaat aan wit vocht helemaal diep naar binnen door. Ze kreunde luidkeels en ik kon het niet nalaten te bedenken dat m'n ex dit moest horen, wetende hoe stil zij was tijdens de seks en wetende dat ze me nu miste. Ik gleed helemaal naar buiten, klodders wit hingen aan de condoom, en weer terug diep naar binnen. Weer die luide kreun, ik genoot dubbel. Weer traag uit en snel in, weer die kreun, ik genietend.

Ik versnelde het tempo nu wat en gleed sneller in en uit haar. Kristien liep rood aan, ik ongetwijfeld ook, en we wisten allebei dat dit een korte sessie zou worden. Mijn penis ging nu in en uit haar als een mes door boter, zo zacht en geil en nat was ze, mijn bekken kletste tegen het hare en mijn ballen tegen haar lippen. Kristien liep nog wat roder aan en kreunde nu luidkeels, zonder ritme soms, en ging sneller en sneller ademen. Ik versnelde het tempo nog wat meer en stootte nog harder door, zij kreunde nog luider, als je het nog kreunen kon noemen nu, en voelde m'n zaad opborrelen. Nog even pompte ik door om daarna de mannelijke oerkreet uit te stoten. Nog 1 keer stootte ik, dieper dan ik totnogtoe al geweest was, en vulde dan, de rug gekruld en luid grommend, het beschermende rubbertje. Kristien keek me voldaan en volmaakt gelukkig aan en knuffelde me bijna plat toen ik me op haar liet vallen. We hijgden beiden wat na.

Toen ik mezelf voelde verslappen trok ik mezelf terug recht en uit haar. Ik ging rechtstaan om het condoom makkelijk te verwijderen en mompelde dat het met een condoom toch wat minder opkuisen was achteraf. Ik heb haar vraag om een doekje dan ook te laat begrepen en kon alleen maar vaststellen hoe een dikke golf geil uit haar vagina naar beneden op het dekbed gleed. En nog een golf. En nog een, en nog een. Haar vagina pulseerde nog wat laatste restjes eruit terwijl haar schede maar bleef openstaan, de geilheid duidelijk nog niet voorbij. Ze keek terug op naar me, een beetje schuldig voor de immense natte plek, maar ook o zo voldaan.

Ik zoende haar gewoon.

“Je was geweldig”.

Wim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post612

Kennismaking

WimGeplaatst door My 4Fingers ma, augustus 01, 2011 23:14:43

Kennismaking

Een beetje nerveus leunde ik tegen een paaltje in het midden van het metrostation. Dit was mijn eerste blind date, iemand die ik leren kennen had via MSN -messenger, en ik had geen flauw idee hoe ze eruit zou zien, en of ze in het echt ook zo leuk zou zijn als online.

De afspraak was dat ik een grijze muts zou dragen, met een dikke winterjas, en “in het midden van het station” zou wachten. Ik speurde rond, vergeefs. Elke mooie vrouw die me passeerde keek ik half hopend aan of zij het misschien was, maar keer op keer liepen ze door. Tot er iemand twijfelend naar me zwaaide, op zo'n vier meter van me.

“Wim?”

Ik forceerde een glimlach.

“Kristien?”

We liepen wat dichter naar elkaar toe en gaven elkaar de beleefde 3 kussen. Er was geen gelegenheid tot een akelige stilte gezien er net een metro het station binnen denderde.

“Die moeten wij hebben toch?” vroeg ze retorisch, waarna we samen opstapten. Toen we tegenover elkaar zaten, konden we elkaar beter bekijken, zonder al te controlerend over te komen. Ik zag dat ze mijn gezicht erg mooi vond, erg snel over de borstkas ging (weinig te zien ook met die dikke jas), even bij mijn kruis bleef hangen en dan verder naar beneden ging. Mijn sportschoenen ontlokten een glimlachje. Daarna keek ze weer op. Ik had haar intussen ook bekeken, proberend de winterkledij weg te denken. Ik schatte haar 1m65, een schattig gezichtje met donkerbruin haar en welgevormde lippen. Maar zeker ook zo'n 90kilo. Ze had geen A -cup, dat was zeker, maar of dit nu een B of een C was kon ik zo niet zeggen. Niet echt de vrouw van mijn leven fysiek gezien, maar afspraak was afspraak dus we zouden vanavond samen een filmpje zien in de Kinepolis.

Het gesprek onderweg ging over koetjes en kalfjes. Ze was lief en probeerde hard om ook zo over te komen, terwijl ze probeerde te weten te komen of ik haar wel zag zitten. Het antwoord daarop was nee (deze vrouw zou ik niet meer naar huis willen nemen en aan mijn vrienden voorstellen), maar dat liet ik haar nu niet merken. De avond moest nog beginnen en ik wou haar nu nog niet ongelukkig maken.

De film zelf was best goed. We zaten dicht bij elkaar, een gigantische zak popcorn delend, schouders tegen elkaar. De zetels in Kinepolis waren comfortabel, en naarmate de film vorderde zakten we meer en meer onderuit en dichter tegen elkaar. Ik zag haar af en toe onderzoekend naar me kijken “wat vindt hij van deze date?”

Maar ik antwoordde met een glimlach. Nu en dan praatten we zachtjes wat verder. Ik kwam nu meer over haar te weten en kon tegen het eind van de film aan besluiten dat ze erg onzeker was maar ook goedgelovig. Kristien was dus echt zoals ze zich voordeed: lief en onschuldig. Dat ze daardoor af en toe al pijn had gehad was er bij te nemen.

Eenmaal de film gedaan escorteerde ik haar, gentlemanstille, naar het Zuid -station alwaar zij haar trein naar huis kon nemen. De blik in haar ogen toen we afscheid zou nemen sprak boekdelen.

“'t wordt niks tussen ons hé. Ik ben niet goed genoeg voor je”. Toen gebeurde het. Ik had de hele avond al zitten bedenken hoe ik haar zo zachtjes mogelijk kon laten gaan, maar toen gebeurde het. Ik vroeg haar een afscheidskusje, maar kwam met m' mond wel erg recht vooruit. Zij wist niet wat er gebeurde en ging maar mee en twee seconden later waren we aan het tongzoenen in het midden van het station. Minutenlang draaiden onze tongen rondjes rond elkaar, af en toe ging ik wat dieper en af en toe zij, terwijl we beiden onszelf voelden geil worden. Uiteindelijk lieten we elkaar los. De blik in haar ogen was veranderd naar een van grote verliefdheid, en zo heb ik haar ook op de trein laten stappen.

Eén week later zagen we elkaar terug. Deze keer hadden we bij mij op kot afgesproken. Mijn kot is niet groot, 4 op 5m, maar best gezellig. Mijn bed is mooi opgemaakt en ligt vol met knuffels. Hier en daar geeft een plantje wat groen en mijn bureau is min of meer opgeruimd. Kristien ziet dit alles in een snelle oogopslag en loopt dan wat door naar het CD -rek.

“Hoeveel zijn dat er?” vraagt ze zachtjes.

“Moh, een zestigtal” antwoord ik, en kniel naast het CD -rek om wat te kunnen kijken wat ik nu juist zitten heb. Halfstiekem kijk ik ondertussen naar Kristien, en vraag me af wat er onder die kleren zit. De billen zijn vol maar mooi gevormd doorheen een zachte broek. Ik vraag haar of ze iets speciaal wil horen maar ze durft niets kiezen en ik zet dan maar wat rustige instrumentale muziek op. Bij gebrek aan zetel gaan we samen op het bed zitten, en tongzoenen opnieuw enthousiast.

Deze keer gaan mijn handen over haar lichaam terwijl ik haar zoen, en zij doet hetzelfde. Ik knuffel wat en ga via haar zij naar haar borsten. Voor ik daar aankom, stop ik even met zoenen. Ik kijk haar vragend aan. Ze knikt goedkeurend en begint me weer te zoenen. Mijn handen gaan inmiddels over haar borsten heen en ik probeer ze te voelen doorheen de dikke pull. Zonder iets te vragen trek ik die pull uit om dan doorheen een T-shirt wat verder te voelen. Ze heeft een B -cup, erg zachte borsten, teder en als ik dat goed aanvoel al wat stijve tepels.

Ik doe zelf mijn eigen pull uit, en trek direct ook maar mijn T-shirt uit. Ze bloost wat, maar kijkt duidelijk verlekkerd. Als ik haar T-shirt vast neem om ook die uit te doen, vraag ik haar tot waar ik mag gaan. Ze is blij die vraag te horen, blij wat controle te hebben en zegt dat haar broek vanavond toch aan moet blijven. Da's geen probleem, en uit gaat het T-shirt. Ik duw haar zachtjes achterover op het bed en masseer haar borsten. De BH is een goedkoop niemendalletje en beweegt gemakkelijk mee onder mijn handen. Als ik een eerste kus geef op het zichtbare vlees van haar linkerborst hoor ik haar een beetje kreunen. Aangemoedigd ga ik verder en kus alles wat ik maar kan kussen aan haar borsten en trek dan de BH was naar beneden om mijn lippen op haar tepels te kunnen zetten. Ik lik, zuig zachtjes, lik en draai rondjes met mijn tong, zuig harder en draai weer wat rondjes met mijn tong. Zij kreunt en ondergaat, me enkel onderbrekend om de BH helemaal uit te doen.

Ik denk dat dit voor deze avond ver genoeg gaat en vraag of ze zin heeft in een massage. Ze is aangenaam verrast, knikt, en draait zich om in het bed. Haar 90kilo (of is het meer, ik wil het niet vragen) doet alles kraken maar dat stoort me nu niet. Ik ben geil. Ik gebruik mijn goede massageolie, die alles warm laat worden en masseer haar rug tot ze helemaal relaxed is. Dan vraag ik haar om te draaien en doe het nog eens helemaal over aan haar borsten. Haar tepels staan stokstijf omhoog, af en toe geef ik er een likje aan en laat de kersensmaak van de massageolie me smaken. Uiteindelijk, is het een half uur of anderhalf uur later, leg ik me naast haar neer en kijk haar met een glimlach van oor tot oor aan.

Ze vraagt of ik ook een massage wil; ik zeg niet neen. Ze heeft zachte handen en de warme olie maakt de massage extra lekker. Iets te snel vraagt ze me om te draaien en masseert op haar beurt mijn borstkas. Ook zij zuigt af en toe aan mijn tepels, die bizar genoeg ook hard komen te staan. Ze geniet duidelijk van haar sexyheid en gaat een stukje verder. Een knoop, een rits en wat onhandig trekken later ligt mijn broek op de grond. Ik lig nu in mijn slipje op het bed, met haar naast me, de bus massageolie in de hand. Die ze wegzet.

Ze neemt integendeel ook een rand van de slip in haar kleine handjes en verwijdert zonder boeh of bah ook mijn laatste kledingstuk. Ik vraag haar of ze zeker is wat ze wil doen, ze wou toch haar broek aanhouden, ze antwoordt door te zeggen dat ze mijn massage zo lekker vond dat ze een cadeautje terug wil geven. Ik protesteer niet en kreun van genot als ze haar gladde tong langs de binnenkant van mijn dijen omhoog laat glijden. Mijn penis staat keihard omhoog en leunt enkele cm boven mijn buik. Hij klopt af en toe van het genot. Zonder mijn penis met haar handen aan te raken gaat ze met haar lippen over mijn joystick en neemt hem dan, in een keer, helemaal in haar mond. Wauw! Ze gaat twee keer op en af en ik voel mijn zaad klaar borrelen. Ik ben echter nog nooit in een vrouw haar mond klaargekomen, elke vrouw die ik tot nu toe had gehad vond dat veel te vies en onsmakelijk. Ik waarschuwde Kristien dan ook dat ik zo in haar mond ging komen. Ze glimlachte en likt even verder aan mijn dijen en ballen. Ik dacht dat dit het was. Maar, dan nam ze mijn penis vast met haar handen, zei dat ik me mocht laten gaan en trok me toen al pijpend zalig af. Haar mond was zo warm, haar lippen zó zacht en haar handen begeleidden de schacht zo super dat ik enkele minuten later al mijn zaad in haar mond schoot. Het leek wel het meest intense orgasme van mijn leven, mijn zaad kwam in zes sterke golven in haar en ze slikte alles naar binnen alsof het niets was.

“Goed?” vroeg ze.

Ik kreunde goedkeurend.

Wim  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post608