Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Lusteloze Pieter

BenGeplaatst door My 4Fingers do, februari 23, 2012 20:49:51

Lusteloze Pieter

Lusteloos keek Pieter uit het raam en zag hoe de wolken laag overdreven terwijl een koude motregen zachtjes naar beneden drensde. Hij was al ruim een week moederziel alleen in huis want zijn ouders waren met vakantie en hij had het niet zien zitten om mee te gaan.

De eerste dagen was het stralend weer geweest en met een paar vrienden had hij heerlijk rondgezworven, dan weer op het strand en zeilen op het meer waar ze zich best vermaakt hadden en ook wel een paar kennisjes opgedaan die echter nu ook aan verre stranden lagen, dus viel er weinig te beleven op deze sombere dagen. Om een uur of tien, zat hij mokkend naar wat muziek te luisteren en een blaadje te lezen, ging de bel. Toen hij had opengedaan stormde de buurvrouw als een wervelwind naar binnen en vroeg of hij zin had in een kopje koffie. Opgewekt praatte ze honderduit en in het voorbijgaan pakte ze het blaadje wat hij had zitten in lezen en bladerde het wat door.

"Zo, zo, ik merk dat je niet meer het kleine ventje bent van een paar jaar geleden," en met een ondeugende blik in haar ogen vervolgde ze. "Kom maar mee, anders lees ik dit eerst uit voor je koffie krijgt."

Het was voor hem een aardige onderbreking dus liep hij met haar mee en gezellig zaten ze een uurtje met elkaar te kletsen. Ze vroeg hem uit over de wijze waarop hij zijn dagen doorbracht en met een veelbetekende glimlach in haar ogen zei ze: "Je zal wel geen moeite hebben om met aardige meisjes om te gaan, hè?"

"Ach, we gaan wel eens leuk stappen maar om nou te zeggen dat het 't einde is, nee..., dat valt meestal tegen."

Gretig ging ze hier verder op in met de vraag.

"Wat vind je dan wel het einde?"

Een blos kleurde zijn wangen en met een schouderophalen bleef hij het antwoord schuldig, waarop ze begrijpend knikte.

"Ja, ja, dat vertel je zelfs je ouders niet, hè? Dat kan ik me voorstellen. Het is voor mij ook nog maar kort geleden."

Ze ruimde de kopjes op en schonk een biertje voor hem in waarna ze naar boven ging om de wasmachine aan te zetten, want het huishouden ging door. Even later hoorde hij zijn naam roepen en liep naar de trap om te vragen wat er aan de hand was. Hij zag haar niet toen ze vroeg.

"Ach, zou je me even willen helpen?" Hij dacht dat er wat met de wasmachine was en liep naar de badkamer om te zien dat ze daar in elk geval niet was. Ze riep hem nu toe vanuit de slaapkamer en toen hij daar binnen stapte zag hij haar staan in een minuscuul dun slipje en haar handen op haar rug om het eveneens zeer kleine behaatje los te maken. Aarzelend bleef hij staan en staarde naar haar bekoorlijke verschijning terwijl ze zei: "Joh, ik krijg dat ding niet los, wil jij het even doen?"

Hij wriemelde aan de sluiting en op het moment dat hij het los had deed ze haar schouders naar achteren waardoor haar stevige borsten nog meer spanden en het gevalletje als het ware van haar afsprong. Verward bleef hij staan toen ze zich omdraaide en haar harde tepels liet zien.

"Toe nou, zeg, daar schrik je toch niet van? Dat boekje wat je thuis aan het lezen bent, liegt er ook niet om." Ze greep zijn handen en legde ze op haar harde punten.

"Voel eens hoe stevig dit is."

Pieter zou geen gezonde jongen zijn geweest als zijn vingers niet voelend samentrokken. Giechelend trok ze haar buik op en enigszins hijgend.

"Oh, dat is lekker, zeg... ik voel het helemaal in mijn warme nestje," terwijl haar handen inmiddels de onvermijdelijke zwelling in zijn broek gevonden hadden en strelend de spanning in zijn lul opvoerde. Ze stapte opeens spontaan uit haar slipje en trok schaamteloos haar kutlippen uit elkaar. "Kijk eens knul, het is helemaal nat door jouw opwindend knijpen in mijn tieten."

Instinctief liet hij een vinger over haar gezwollen klitje spelen om daarbij te zien hoe zijn buurvrouw haar ogen dicht deed en met een wellustige trek op haar gezicht zijn strelingen onderging. Haar handen waren nu actief bezig om zijn gulp open te maken en zijn steenharde lul uit zijn broek te pellen. Toen zijn eikel vol en rood kloppend in haar hand rustte riep ze uit: "Oh... wat een fijne stamper is dit zeg, die zou ik eens best willen voelen" en ze voegde eraan toe. "Joh, we zijn nu al zover gegaan, kleed je gauw helemaal uit, dan gaan we lekker verder om het helemaal af te maken..., dat wil je toch ook wel, hè?"

Pieter die de geile stormen onweerstaanbaar door zijn lijf voelde trekken en zijn lul in haar handen voelde opzwellen had geen aansporing meer nodig en stond in de kortste tijd met een agressieve opsteker voor haar terwijl zijn handen over heel haar lichaam dwaalden wat ze met zichtbare wellust onderging, ondertussen zijn zak zachtjes knedend in haar ervaren handen. Hoewel Pieter wel eens met naakte meisjes had gespeeld en door hen was afgetrokken, had hij nog nooit echt geneukt en dat was duidelijk merkbaar, want hij maakte absoluut geen aanstalten om zijn leuter in haar warme en verlangende kutje te steken. Op een gegeven moment had zij dat dan ook goed door en vroeg.

"Je hebt nog nooit een lekker heet vrouwtje genaaid, hè?"

Hij schudde zijn hoofd en kromp meteen in elkaar onder een bemoedigende kneep in zijn ballen.

"Dan zal ik je lul nog eens extra opwarmen, waarna je hem zo diep mogelijk in mijn kutje moet leegspuiten."

Ze kwam nu overeind en legde hem op zijn rug zodat de harde rode staf dwingend omhoog stak en sloot haar lippen over de eikel waar al een paar sliertjes geil uitliepen. Met langzame halen liet ze zijn lul tot achter in haar keel verdwijnen terwijl haar tong strelend om zijn eikel speelde. Machteloos in haar mond en handen kronkelde hij heen en weer.

Ze voelde nu maar al te goed dat hij op het punt stond af te gaan als een maanraket ging snel op haar rug liggen met wijd gespreide benen en trok haar schaamlippen zover mogelijk uit elkaar terwijl ze riep.

"Kom jongeman, we zijn allebei zover, steek hem er gauw in."

Pieter staarde in de vuurrode drijfnatte opening die voor hem opengesteld werd en onder haar aanmoediging legde hij zijn harde eikel tussen de hongerige schaamlippen.

"Smeer hem er maar lekker door" zei ze en wees op de geildruppels die uit zijn lul kwamen. Met een wilde blik in haar ogen wipte ze haar onderlichaam naar hem omhoog.

Nu vatte ze zijn middel en trok hem behoedzaam naar zich toe, er voor oppassend dat hij niet werd afgeschrikt. Pieter voelde hoe zijn paal hemels glad naar binnen gleed en tot de wortel werd opgenomen in haar rijkelijk met geilslijm gevulde neukgang. Nu hij zo diep mogelijk in haar was doorgedrongen en voelde hoe haar ietwat volle buik vochtig warm van de lusten tegen de zijne aandrukte, brak de stier in hem los. Hij rukte zich verblind van hartstocht van haar los en begon in driftige pompbewegingen zijn lul in haar te stampen.

Met een kreet van gelukzaligheid leunde zij nu achterover en strekte haar armen hoog boven haar hoofd ten teken dat zij zich helemaal aan hem overgaf en liet gretig zijn jeugdige felheid over haar heen komen. Ze kneep haar getrainde kutspieren krachtig samen om een zo groot mogelijke wrijving te krijgen en deed haar best om hem bij te houden, want eenmaal op gang bleek hij een natuurlijk neuktalent te zijn. Nou was dat niet zo moeilijk, want wanneer ze bijvoorbeeld in een trein of bus zat kon ze zich door zich sterk in te beelden dat een dikke lul in haar kut zat, zelf spontaan klaarkomen wat al te vaak tot gevolg had dat haar naaste passagier bezorgd vroeg: "Bent u ziek?" Waarop ze dan met half gesloten ogen, om de geilheid te verbergen antwoordde: "Nee hoor, het gaat alweer."

Gretig nam ze waar hoe het moment dat Pieter in haar zou exploderen vlug naderbij kwam. Zijn bewegingen werden al minder regelmatig en hij voelde een opzwepende prikkel uit zijn hoofd naar beneden dalen tot in de top van zijn lul. Met welbehagen zag ze zijn ogen een glazige uitdrukking krijgen en zijn mond open vallen, ten teken dat zijn spuit er aankwam en Pieter die zijn hele bestaan geconcentreerd voelde in zijn zwellende eikel kreunde, machteloos gevangen in haar pulserende kut.

"0h... 0h... oh, ha...," en spoot schokkend zijn geil diep in haar.

Ook zij, die hem scherp waarnam en zichzelf had voorbereid op de ontlading liet nu alle remmen los en sidderde onder de door haar lendenen rondtrekkende orgasmen-krampen.

Enige minuten later drukte zij hem met een moederlijke glimlach van zich af en rolde hem op zijn rug zodat zijn halfslappe en nog nadruppelende lul tegen zijn buik hing. "Dat was lekker, hé? Maar er is nog meer wat ik je wil laten voelen."

Hij stamelde dat hij nooit vermoed had dat het zo geweldig kon zijn en bleef vermoeid liggen toen haar ervaren handen zijn kloten opnieuw onder handen namen. Zachtjes kneedde ze zijn ballen, één in elke hand en zijn lul schokte alweer met felle stootjes omhoog. Toen de top bereikt was boog ze zich voorover en nam, alsmaar zijn ballen knedend, de gevoelige eikel in haar mond en liet haar tong geil om het genotspiertje spelen. Gevangen in de vaart der lusten voelde hij hoe de geile spanning weer toenam en hij kon nog maar aan één ding denken... de allesoverheersende genotvolle spanning in zijn onderlijf. In haar heerlijk zuigende mond spande zijn lul zich alweer voor de volgende lustexplosie.

Nu bleek zij een heel andere vrouw te kunnen zijn, want met een heersende blik bekeek ze de jongeman die in haar handen weerloos kronkelde onder de genotslagen die zij hem toebracht en vlak voordat hij aan de uitbarsting toe was ging ze wijdbeens over hem heen zitten en bracht zijn lul in haar nog druipende kut en bereed hem als een vurig paard. Hoog opgericht sloeg ze haar onderlijf keer op keer omlaag en pende zichzelf steeds weer vast tot hij met een rauwe kreet zijn zaad opnieuw in dikke stralen tot in haar baarmoeder spoot.

Nu was zij bewust iets later, en hoewel hij kreunde; "Nee, nee, niet meer..." ging zij nog even door terwijl ze met een wellustige blik op hem neerkeek om even later tot een daverende explosie te komen.

Met opgetrokken lippen, zodat haar tanden als bij een roofdier zichtbaar werden liet ze de lusten, opgewekt door zijn stijve dikke lul in haar kut, door zich heen wervelen en ging helemaal op in de lustkrampen tot ze vermoeid en werkelijk suf geneukt over hem heen viel.

Ze trok zich met een zuigend geluid van zijn stamper en keken samen hoe een golf geil uit haar spleet op zijn buik droop. Met glinsterende ogen bewoog ze zich heen en weer boven hem zodat zijn hele buik nat werd om daarna neer te zakken en lekker nagenietend haar nog openstaande kut over hem heen te wrijven. Glimlachend keek ze hem daarbij aan.

"Goh, wat is dat lekker met jou, dat had ik eerder moeten weten." En ze streek hem liefkozend door zijn haren.

Even later gingen zij beiden naar de badkamer om zich onder de douche op te frissen, want ze waren beiden bedekt met zweet en geil. Lachend wasten ze elkaar en hadden uiteraard de meeste aandacht voor elkaars genotbrengende lustorganen. Dat bleek niet gauw zonder gevolgen te blijven, want de veerkrachtige lul van Pieter bleek nog voldoende energie te hebben om weer stijf naar boven te wijzen onder haar strelende handen. Ook zij bleek nog niet aan het einde van haar geile Latijn te zijn en toen ze haar ene been op het krukje zette was hij er als de kippen bij om zijn leuter schuin omhoog weer tot het einde toe in haar kut te steken.

Opgewonden door deze derde en nieuwe stand herhaalde zich het ritueel en beukte hij er lustig op los tot ze samen krimpend van genot elkaar omklemden en hij nogmaals kans zag een niet onaanzienlijke lading geil naar binnen te spuiten.

Nu was Pieter echter wél volledig leeggespoten en verslapte zijn lul al snel tot een aandoenlijk klein gerimpeld slangetje. Zij bleek echter nog wel een spelletje te willen spelen en vroeg.

"Zeg lieverd, ik zou het leuk vinden als jij mijn kut nou eens lekker schoonlikte."

Wijdbeens ging ze voor hem staan en trok haar schaamlippen ver uit elkaar. Pieter die nu in geen enkel opzicht meer geplaagd werd door verlegenheid knielde voor haar neer en begon met lange halen zijn tong door haar spleet te bewegen. Genietend voelde ze de intieme strelingen over haar klit en veerde verrast op toen hij zijn tong ook nog eens diep naar binnen stak. Nu bleek dat de vrouw toch in de liefde het sterkst was want nogmaals hijgde ze hem toe.

"Ja..., vlugger likken," en met een diepe zucht kwam ze nog eens klaar onder de lustbrengende strelingen van zijn tong.

Even later waren ze allebei aangekleed beneden en schonk zij hem nog een biertje in. Met pretlichtjes in haar ogen zei ze.

"Tegen niemand zeggen, hoor..., maar het was overheerlijk."

Hij grijnsde haar begrijpend toe terwijl hij die ochtend héél wat wijzer geworden. "Bedankt voor de koffie en de lessen. Ik hoop nog eens meer op de koffie te worden uitgenodigd."

Wat ze hem prompt beloofde.

Moegestreden maar totaal bevredigd ging hij terug naar zijn eigen huis met de zekerheid dat het hem die week niet aan hitte zou ontbreken.

Ben  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post753

Zal ik eens wat vertellen

BenGeplaatst door My 4Fingers di, november 08, 2011 19:45:54

Zal ik je wat vertellen… tieners+18

Mijn moeder was 18 jaar oud toen ze mij kreeg. Ik was het bekende 'foutje', maar ben met veel liefde opgegroeid. Door mijn moeder dan, mijn vader verliet ons toen ik dertien was. Mijn moeder betrapte hem met een andere vrouw in haar eigen bed. Ik was enigs kind en dat zou ook altijd zo blijven, daar mijn moeder nooit een man over de vloer kreeg. Ze bleek er totaal niet meer geïnteresseerd in. Die dag in juli zou ik achter komen waarom.

Het gebeurde op een zaterdag, ik zou een weekend weggaan met drie vrienden, maar uiteindelijk ging dat niet door omdat we geen zin meer hadden. We hadden wat leuke meisjes in onze stad leren kennen en vonden die veel interessanter. En dus ging ik een dag later mijn spullen naar huis terug brengen. Ik had wat smoesjes bedacht voor mijn moeder om te vertellen waarom we niet weg waren gegaan, daar vrouwen niet echt een goeie is. Helaas was een van onze vrienden plotseling ziek geworden!

Ik opende de voordeur en het viel me op dat het zo stil in huis was. Normaal heeft mijn moeder keihard Pink Floyd en Zeppelin op staan. Ik had al menigmaal gehoord hoe lekker mijn vrienden mijn moeder vonden en toen ik haar eens thuis goed had bekeken, moest ik bekennen dat dit inderdaad zo was.

Ze had een zeer gladde, mooie getinte huid en doordat ze elke dag gymde, had ze een mooi figuur. Twee maanden geleden had ik er eens naakt uit de douche zien komen en gezien dat ze mooi volle borsten had, een cup C weet ik nu! Ik trapte mijn schoenen onder de kapstok en slofte naar boven.

Al gauw stopte ik. Mijn oren spitsten zich. Wat hoorde ik nu?

Ik liep verder naar boven en ik kon duidelijk geile kruingeluiden onderscheiden. Daar ik enigs kind was moest het wel uit mijn moeders kamer komen. De deur stond op een kier en via de spiegel die ik door de kier kon zien, zag ik me toch een geil tafereel!

Ik kon het hele bed overzien en ik zag mijn moeder daar naakt op bed liggen, haar vingers diep in haar eigen kut gedrukt. Ze ging heel snel op en neer en doordat ik al wel wat ervaring had met vrouwen, wist ik dat ze al snel zou klaarkomen. Ik hoorde hoe nat haar kut wel niet was en hoewel ik eerst gillend wilde wegrennen, omdat ik mijn moeder zo zag, schoot er opeens een supergeil gevoel door mijn onderlijf en voelde ik mijn lul hard worden. Ik besloot te blijven kijken, al vond ik het op zich wel raar om je moeder zo te bespieden.

Ik hoorde harde soppende geluiden en opeens zag ik haar zeer natte vingers naar boven in haar mond glijden. Ze likte ze af alsof ze een waanzinnige haast had, maar dit betekende gewoon dat ze supergeil was. Al snel verdwenen haar natte afgelikte vingers weer in haar natte liefdesgrot. Ik merkte op dat ze helemaal geen schaamhaar had en dat maakte me nog geiler. Ik voelde mijn harde lul tegen mijn korte broek aanduwen. Plotseling vloog er een schreeuw uit haar mond en zag ik haar heerlijk klaar komen. Weer zag ik haar vingers naar haar mond gaan en op dat geile moment wilde ik weggaan. Ik moest me gewoon trekken en klaarkomen en daar ik wist dat mijn moeder me toch niet zou storen, wilde ik naar mijn kamer lopen.

Maar net op tijd zag ik het volgende, wat me nog meer geilplezier zou bezorgen. Vanuit de spiegel zag ik links van het bed een naakte vrouw opdoemen. Ik schrok. Die had dus ook zitten kijken naar mijn moeder. Ze had een grote glimlach op haar mond en kroop langzaam op het bed, haar hoofd en grote puntige borsten op het bed geduwd, haar kont de lucht instekend. Toen ik zag wie het was, schrok ik weer, maar werd hoe geiler en geiler.

Het was onze overbuurvrouw, die ook nog maar een jaar of 28 moest zijn. Haar tepels staken ver voor zich uit. Voordat ik wist wat er gebeurde, zag ik haar hoofd diep in mijn moeders kut begraven. Mijn moeder begon meteen weer hard te kreunen en ik hoorde de soppende geluiden van de tong die diep in mijn moeders kut doordrong. Ik zag de overbuurvrouw lange halen maken, afgewisseld door weer korte, maar wel snellere. Ik zag mijn moeder met haar eigen tepels spelen en ik wist dat ik het niet lang meer zou uithouden. Maar ik dwong mezelf te blijven kijken. Waarschijnlijk zou dit de enige keer in mijn leven zijn.

Plotseling stopte de overbuurvrouw en kon ik haar handen en hoofd opeens niet meer zien. Maar al snel kwam ze terug en ik zag dat ze een lange dikke dildo bij zich droeg. Die stopte ze zonder iets te zeggen diep in de soppende kut van mijn moeder. Het geil zag ik eruit komen en die likte de overbuurvrouw meteen op. Ze slurpte alsof het een heerlijk soepje was en ik besloot toen mijn broek gewoon daar uit te trekken. Ik pakte mijn lange stijve lul vast en begon te trekken, terwijl ik door de kier bleef kijken. Ik zag en hoorde dat mijn moeder weer heerlijk klaarkwam en toen werden de rollen omgedraaid. Mijn moeder pakte de overbuurvrouw vast en gaf haar een volle tongzoen. Meteen zochten haar handen haar kutje en zonder pardon stopte ze er meteen vier vingers in, zo nat scheen de overbuurvrouw al te zijn.

Ook zij begon meteen hard te kreunen en ze gooide haar hoofd in de nek. Ze zat op haar knieën, haar rug recht, hoofd naar achteren. Wat was dit geil! Ik voelde dat ik al snel ging komen en begon me steeds sneller te trekken. Een heerlijk gevoel volgde en na nog even door te gaan, spoot ik de hele gang onder. Ik moest me wel zo erg inhouden niet te kreunen, anders was ik goed genaaid geweest. Of dat letterlijk of figuurlijk zou zijn wist ik niet, maar ik besloot het er niet op te wagen.

Ook al was ik heerlijk klaargekomen, ik kon me niet inhouden, ik bleef kijken.

Ik ging weer voor de kier staan en zag dat de buurvrouw nu met haar ellebogen op het bed zat, haar kont recht omhoog, waarin mijn moeder die dikke dildo had ingezet. Die dildo zat gewoon in haar aarsje, dit had ik nog nooit gezien. Ik voelde opnieuw een gevoel van geilheid in me opkomen en ik voelde mijn Janneman alweer ophoog komen. Mijn moeder stootte snel en hard door en gillend kwam de overbuurvrouw klaar. Dit moesten de buren gewoon gehoord hebben, maar dat scheen hen niks te schelen.

Kutgeil droop uit haar kut, die mijn moeder vakkundig leeg slurpte. Heel even hielden ze stil, maar al snel gingen ze door voor de volgende ronde. Ik wist niet wat ik meemaakte. Ze gingen op hun knieën recht voor elkaar zitten en zoenden heftig. Ondertussen zat er van allebei een hand in hun kut. En zo vingerde ze elkaar weer klaar. Ik zag dat het bed volliep van het kutgeil. Zelf hield ik het niet meer en ik vluchtte naar mijn kamer. Ik rukte me af, zoals ik me nog nooit gerukt had en ik spoot zoals ik nog nooit gespoten had.

Dit was nog beter dan om echte seks te hebben. Ik hoorde de doucheknop aangaan en ik wist dat de show voor mij over was. Ik schrok, bedacht opeens dat de gang nog vol met sperma lag en rende naar de gang en daar stond ik plotseling oog in oog met mijn moeder...

Ben  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post680

Een vriendendienst deel II

BenGeplaatst door My 4Fingers vr, augustus 19, 2011 00:30:49

Vriendendienst - 2

Daar zat ik dan. Op een mooie nacht, in een prachtige tuin, terwijl mijn 'preutse' vrouw een goede beurt had gekregen van haar vroegere vriend. Je zou denken dat je op zo’n ogenblik naar binnen stormt en die klootzak zijn lul afsnijdt juist boven zijn ballen, zodat die nog in haar overspelige kut blijft zitten.

Maar een mens is een raar dier. Ik bleef gewoon zitten wachten. Niet dat het me allemaal ongevoelig liet, maar het waren tegenstrijdige gevoelens. Enerzijds was ik woedend, anderzijds lichtelijk opgewonden en nieuwsgierig, ik had een stijve lul van hier naar ginder maar was niet opgewonden genoeg om mij daar af te rukken.

Die vrouw die daar neukte voor een open glazen wand, al was het huis omringd door groen, was anders bang dat men haar zou horen of dat de kinderen iets zouden merken, stel je voor een vrouw van 45 die nog met haar man neukt. Wat had voor deze transformatie gezorgd?

Ondertussen was er terug beweging gekomen bij het koppel op de sofa. Hij trok zijn langzaam verslappende lul uit die gevulde kut, het geil van hen beide liep in lange slierten van tussen die schaamteloze lippen, over haar billen op de sofa.

"Wat is dat een lekkere kut, zei hij, ik was bijna vergeten hoe zacht en vochtig het daarbinnen is. Ik heb bijna de top van mijn lul geschoten, zo lekker was het."

"Ik heb anders ook niet te klagen gehad, zei zij weer, je hebt mijn poes toch weer lekker uitgerekt. Lekkere lul van me, ik heb je gemist. Ik wil nog wel een stuk van dezelfde taart, heb jij nog wat kruit over? We kunnen misschien, net als vroeger, nog even samen douchen. Te laat kan ik het nu ook niet maken. Kom hier."

Dit zeggende trok zij hem aan zijn lul naar de trap die naar boven leidde.

"Langs hier?"

"Ja, eerste deur rechts."

Dit is vervelend, dacht ik ondertussen. Hoe kan ik dit blijven volgen? De oplossing bood zich als vanzelf aan. Een licht ging aan op de eerste verdieping, een raam dat uitgaf op een schuin dak dat eindigde op ongeveer een meter boven de begane grond.

Ik naar boven. Bingo, eerste rij op het balkon.

Stel je een grote badkamer voor, met in één hoek een douche, lichtjes verzonken in de bodem zodat je enkel een zacht hellend vlak had, geen randen. Verder een enorm hoekbad, groot genoeg voor twee en dan nog de vaak voorkomende inrichting. Zij stonden ondertussen al onder de douche, lieten het geil van hun lichamen spoelen. Mijn vrouw had haar hand niet meer rond zijn lul, maar nu wel haar lippen. Voor hem zat ze geknield, zijn penis aan de basis omvattend zodat de eikel sterk geaccentueerd werd, donkerrood van geilheid. Ze liet zacht krullend haar lippen over de eikel zakken en begon cm voor cm worst te eten. Zacht liet zij zijn penis in en uit haar mond gaan, zo dat de eikel telkens door haar getuite lippen was gevangen en daarna terug werd opgeslokt door een gulzig zuigende mond. Steeds op en neer ging haar hoofd, zijn volledige tamp naar binnen slokkend. Willen of niet, je werd al geil bij het kijken alleen al, voorstellen dat die mond rond jouw lul lag, dat jij door haar werd gepijpt, bij jou zoals het zou horen.

Het scenario was enigszins veranderd, hij stond achter haar en omvatte haar borsten met beide handen, ze lichtjes knedend. Op zijn twee handen rustend, kneep hij steeds met duim en wijsvinger rond de tepels, die recht vooruit wezen, tot het uiterste geprikkeld. Van waar ik stond, kon ik telkens zijn eikel tussen haar dijen tevoorschijn zien komen, duidelijk schurkend tegen haar venusheuvel. Lichtjes haar kutlippen spreidend, er tussen heen en weer gaand, wat ze duidelijk op prijs stelde, getuige haar lippen die een beetje van elkaar waren geweken, ze bevochtigend met het puntje van haar tong. Hij zoog zich vast aan haar oorlelletje, zakte naar haar hals en liet een nat spoor achter tot op haar schouders. Eén hand liet hij zakken tot op haar buik, lager tot aan het donkere krulletjesbos, kneep zachtjes de lippen van haar poes samen, ze daarna weer spreidend en maakte een kringetje rond haar klit met een vinger, hem juist niet rakend, plagend.

Dit alles gebeurde in stilte, voor mij toch want het raam schermde elk geluid effectief af. Met haar billen achteruitduwend reed zij langzaam op zijn paal die haar kut in volle lengte open ploegde, haar kut glansde vochtig in het licht van de lampen. Hijgend waren haar lippen geopend, haar tanden tonend, het tempo van haar bewegingen langzaam opvoerend tot ze stevig stotend steeds die lul opzocht die zalig heen en weer ging.

Aan de beweging van haar lippen kon je zien dat ze kreetjes uitstootte en steeds wilder begon ze te stoten, lekjes vocht liepen langs haar benen naar beneden, steeds wilder werden haar bewegingen tot ze uiteindelijk een laatste rukkende beweging plaatste en haar kont tegen zijn onderbuik gedrukt hield, duidelijk een hoogtepunt bereikend.

Met enkele korte pasjes vooruit waren ze tot bij de toilettafel gekomen waar ze haar handen op liet rusten, voorovergebogen. Hij haalde zijn penis van tussen haar dijen, zo haar kut in al haar glorie tonend aan al wie het wou zien. Ik in eerste instantie, want ik stond nog steeds met mijn neus tegen het venster geplakt. Ik had ondertussen besloten niet tussenbeide te komen. Wie trok altijd aan het kortste eind? Juist, je moet maar denken de aanhouder wint.

Een tot het uiterste gespannen eikel drukte tegen die opgezwollen kut, ze splitsend als een rijpe perzik, gleed met gemak naar binnen, geolied door de reeds geproduceerde sappen. Opgenaaid door die sappige pruim ging hij met één enkele stoot tot aan zijn ballen, die duidelijk afgetekend stonden in zijn gespannen zak, in die kut. Trok nog niet terug maar liet zijn lul diep zitten en maakte draaiende bewegingen met zijn heupen zodat hij alle kanten van die zachtjes knedende tunnel kon voelen.

Ook door haar op prijs gesteld, getuigend de glimlach die rond haar mondhoeken speelde. Langzaam trok hij terug tot alleen zijn eikel nog tussen haar kutlippen stak en dreef zijn penis dan met een plotselinge stoot weer diep in haar. Dit werd steeds herhaald, eerst langzaam, maar allengs sneller. Telkens zijn lul naar buiten werd gehaald, bleef een ring van haar kut rond zijn lul geklemd en werd zo een beetje naar buiten getrokken, hem niet graag eruit latend. Door de kracht van de stoten richtte haar bovenlichaam zich steeds een beetje op, bij elke diepe stoot deinden haar volle borsten op en neer, een vloeiende beweging vormend met die neuklat die haar kut steeds terug vulde. Hij had haar heupen in zijn handen genomen, meer kracht zettend achter elke por in die zuigende neukkut, haar kont met kracht tegen zijn buik pletsend, die memmen heen en weer bungelend bij elke neukbeweging. Bij elk terugtrekken zag je de vochtige stam van zijn lul, bevochtigd door de kutsappen van mijn vrouw die als een geile teef voorovergebogen stond, haar volle kut steeds achteruit stotend om toch zoveel mogelijk lul naar binnen te krijgen. Met open mond stond ze daar te hijgen, het zweet liep in straaltjes langs haar lichaam, tussen haar borsten, lekkend van haar stijve tepels, plasjes vormend op de vloer. Steeds sneller heen en weer.

Ze verloor alle kracht in haar armen, kwam met haar borsten op de tafel terecht en met haar kut rond die gespannen lul trekkend kwam ze duidelijk klaar.

Hij nog niet.

Ben  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post622

Vriendendienst - 1.2

BenGeplaatst door My 4Fingers zo, augustus 14, 2011 23:08:01

Vriendendienst 1.2 - overspel

Een bezoekje aan vroegere vrienden. Dat was alles, zei Bea.

En dat klonk met net iets te "doodgewoon" in de oren.

Gewoon, vrienden?

Zij vertrok, zaterdagavond. Na een oppoetsbeurt van ongeveer een uur. Ook niet haar dagelijkse doen.

Ik was heel achterdochtig, dit was nog niet eerder gebeurd. En die vrienden kende ik, van vroeger. Een hiervan was haar vroegere vriendje waarover ze me nooit de volledige waarheid had verteld.

Dus ik ging achter haar aan. Het huis was midden tussen het groen gelegen, modern, met veel open ruimten en glas, een eindje van de weg. Ik koos een goed plekje in de tuin en zag een viertal koppels aankomen, de eerste drankjes werden rondgedragen en het werd plezierig. Wat zij (mijn vrouw) niet had verteld, was dat Lode, haar vroeger vriendje, single was geworden.

Na een gezellige avond, zo rond twaalf, gingen de eersten naar huis. Behulpzaam als zij is, ruimde mijn vrouw de laatste glazen een beetje op, terwijl iedereen vertrok.

Daarna gingen zij nog eventjes in de zetel zitten voor, dacht ik, een laatst glaasje. Stil over koetjes en kalfjes pratend, lachend om enkele grappige voorvalletjes van vroeger.

Lichtjes tipsy scheen zij niet te merken dat zijn hand op haar bovenbeen was blijven liggen. Zachtjes strelend ging die hand heen en weer, hij schoof stilletjes dichter bij haar en bracht zijn arm achter haar op de zetelleuning. Een kusje op haar wang volgde.

"Hij had al een tijdje aan haar gedacht, zeker nu hij terug alleen was. Deze reünie had hem de geschikte gelegenheid geleken om haar nog eens te zien." Een likje aan haar oorlelletje, dan een duidelijke zoen op haar mond die overging in een tongzoen. "Zij was verrast door zijn telefoontje, had hem nog wel eens willen terugzien, zo van vroeger en zo."

Ondertussen was zijn hand al hoger gedwaald en ondersteunde hij een zachte borst, die hij streelde door de dunne stof van haar blouse heen. Zij had zich een beetje gedraaid, haar arm op zijn bovenarm rustend, vol overgave zijn kus beantwoordend.

Waren de knoopjes vanzelf opengesprongen? Zijn hand was in ieder geval in haar blouse verdwenen, haar conische borsten met prachtig stijve tepels zachtjes knedend, zonder tegenstand van enige beha die ze blijkbaar in de auto 'vergeten' was. Haar hand zakte naar beneden. Een kleine heuvel gaf aan dat er iets groeide. Waar ze even haar vingers op liet rusten voordat ze recht ging zitten om een vervelend kledingstuk uit te doen, zodat hij uitgebreid zijn aandacht kon toespitsen op haar nu naakte borsten.

"Net als vroeger," steunde ze, "toen je ouders weg waren en wij alleen thuis, naakt." Zijn lippen sloten zich rond een vooruitspringende tepel, wat zij ontzettend lekker vond, hijgend haar hoofd achterover werpend. Zijn mond sprong van de ene borst naar de andere, de tepel lichtjes uitrekkend. Dan ging hij mat zijn tong rond de tepel, de tepelhof volgend, naar de kloof tussen haar borsten, aan de andere kant omhoog naar die tweede punt, nogmaals rond die andere tepel.

Haar rokje volgde de bloesje zodat zij enkel nog een klein slipje aanhad, nog nieuw, dat meer accentueerde dan verborg. In haar kuthaar kroezelend zakte zijn hand naar haar reeds vochtige poes, lichtjes de lipjes spreidend met een vinger.

"Je bent nog steeds een hete donder, je bent zijknat, lekker neukwijf."

Dit was voor haar blijkbaar een stimulans om ook in actie te komen. Zij richtte zich op en maakte snel de knoopjes van zijn hemd en de broeksriem los en trok de rits naar beneden. In een wip (what’s in a name) was hij beide kledingstukken kwijt en zat ook in een slipje op de zetel met een duidelijke aftekening van een al redelijk stijve lul. Haar hand gleed in het broekje en trok zijn penis boven de broekrand uit, na een aarzeling ging het slipje ook uit, zodat hij met ontblote lul in de zetel onderuit zat.

"Net zoals ik hem nog herinner, lachte ze, lekker stevig in het vuistje." Haar hand sloot zich onderaan, boven de zak, rond de schacht en gleed helemaal tot boven, de voorhuid over de eikel trekkend, de lul nog stijver makend zodat hij rechtovereind bleef staan met gezwollen eikel.

Zacht op en neer ging haar hand. Zich voorover buigend nam ze de eikel tussen haar lippen (de trut, als ik het vroeg wou ze het niet doen) en zoog hem zo zachtjes in haar mond zodat haar lippen zich rond de rand krulden wat hem blijkbaar heel wel scheen te plezieren aan zijn glazige blik te zien. Langzaam nam ze bijna de gehele lul in haar mond, zachtjes op en neergaand met haar hoofd. Om toch enige steun te hebben nam ze zijn ballen in haar hand en rolde zijn knikkers heen en weer, terwijl haar hoofd op en neer bleef gaan, de lippen tot tegen de eikel, of van het topje van zijn pik met haar lippen over de stam, waar de aders dik gezwollen waren, tot tegen zijn zak.

Hij begon langzamerhand naar adem te snakken en zijn bekken naar voor te brengen, daarmee aangevend dat het zaad in zijn testikels begon te koken en een uitweg wilde. Alles zoog zij naar binnen, tot de laatste druppel.

Snelde duwde hij haar achterover in de zetel, haar slipje over haar kontje naar beneden trekkend, haar zijknatte kut blootleggend.

"Lekker dier, dit doet me denken aan de vele namiddagen dat ik je kut gebeft heb, je ruikt nog altijd even lekker." Van haar navel trok hij met zijn lippen een nat spoor tot in haar kuthaar en plofte zijn mond op haar kut, de sappen opslurpend. Met zijn vingers opende hij zachtjes de kutlippen en liet zijn tong van boven naar onder door die scheur spelen, een beetje dieper indringend, zijn tong in haar openstaande kut brengend. Naar boven, waar het topje van haar klitje reeds zijn kopje liet zien, dit voorzichtig plagend met die ruwe tong.

Van het genot dat dit haar gaf krulde zij haar bovenlichaam, haar borsten naar voor stekend, luide zuchten slakend.

Van haar kut ging hij in één ruk naar haar borsten toe, de tepel diep in zijn mond zuigend, de borsten stevig knedend. Met zijn lippen rond haar tepels cirkelend, liet hij zijn lul op haar poes rusten, lichtjes drukkend. Zij bracht zacht haar bekken omhoog, haar benen spreidend. Met de volledige lengte van zijn lul ging hij op en neer, tussen de kutlippen, een druk uitoefenend op haar klit, tot dat zijn ballen tegen haar kut drukten. Dan de weg terug tot de eikel tegen haar poes drukte, lieflijk omzoomd door de erg gezwollen lellen.

"Wil je die staak van mij nog eens heel diep in de prachtige poes van jou, tot aan mijn ballen?"

"Leg het niet uit, maar stoot die dikke lul van jou er helemaal in, ik heb wel nog tijd, maar je maakt me zò heet dat ik hem in mijn keel wil voelen."

Met een plotse stoot gleed zijn penis tot aan de basis in die gesmeerde kut, zijn schaambeen drukkend boven op haar kut. Langzaam trok hij elke centimeter terug uit haar lichaam en stootte terug toe, tot aan haar baarmoeder, wat haar kreetjes ontlokte.

"Geile neuker, wat heb ik dit gemist, lekker diep, komaan heen en weer in die natte kut van me, voel je ze rond die heerlijke tamp van je? Het is net of ik hem in mijn keel voel, lekkere spuiter."

"Wat een nauwe poes, ik voel haar spannen rond mijn lul, je melkt me leeg, jij geil neukwijf, heerlijk in en uit die gesmeerde kut van jou."

Langzaam werd de snelheid van zijn stoten opgevoerd, soppende geluiden makend in die natte kut. Zijn lul tot aan de eikel uit haar kut halend, plofte hij steeds de volle lengte, tot tegen zijn ballen, in die trekkende poes. Telkens bracht zij haar bekken naar boven als hij zich terugtrok, die pook in haar volgend, hem niet kwijt willend. Steeds luider werden haar kreten, haar hoofd heen en weer rollend.

"Schiet diep in me, alles wat je in je zak hebt zitten, ik wil je voelen, je lul voelen samentrekken en spuiten."

Grommend voerde hij de snelheid van zijn stoten nog op, haar mond opende zich voor een lange kreet terwijl ze spuitend klaarkwam, hem helemaal nat makend, steeds opnieuw kreten slakend. Met een diepe grom stootte hij extra diep in haar en voelde van binnenuit de vloed zich een weg banen, spuitend in die melkende kut onder hem, spuitend, spuitend.

Moe liet hij zich op haar vallen, zijn verslappende penis nog in haar.

Ben  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post618