Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Een plezierige schooldag met, de juf, Tinne en ik

WoukeGeplaatst door My 4Fingers vr, juni 06, 2014 11:53:25

Hallo allemaal! Ik ben Wouke, lang blond haar, cup C, 19 jaar oud, zonder vaste vriend, maar al meer dan twee jaar dik bevriend met Tinne.

Tinne is iets jonger dan ik, een lange brunette met mooi glanzend haar en mooie kleine ronde borsten. Ik ken Tinne van de middelbare school, waar we allebei de richting Handel volgen. Tinne en ik zijn heel open en eerlijk naar elkaar, maar ook flink aan elkaar gewaagd. We hebben samen al veel meegemaakt, maar wat er vier maanden geleden gebeurde…

Het was woensdagmiddag, ik had nog een uurtje scheikunde. Ik had s' morgens een heerlijk strak rood truitje en een kort zwart leren rokje aangetrokken tot vlak boven mijn knieën met de gedachte om alle jongens op het schoolplein weer eens flink op te geilen, maar was ik vergeten dat je bij scheikunde op hoge krukken zat aan een hoge en van onder open tafel, waardoor het dus voor personen tegenover mij mogelijk was om recht naar mijn rood kanten string te kijken. Als ik omgeven was geweest door mooie jongens had ik dat niet zo erg gevonden, maar de jongens uit mijn klas hadden of een vriendin of gedroegen zich als een klein pubertje dat alleen maar naar tieten en konten kijkt. Nu hoopte ik dat niemand het zou opmerken en al snel vergat ik het probleem en volgde de uitleg van onze lerares.

Terwijl ze verschillende formules op het bord schreef, viel het mij op dat ze voor iemand van een jaar of dertig er nog helemaal niet zo slecht uitzag en begreep ik voor het eerst ook, dat jongens graag uitleg van haar kregen als ze diep voorover in de boeken zat te lezen. Nu heb ik sinds mijn ontmaagding tweeënhalf jaar geleden al weer een handvol jongens in bed gehad, maar kijk ik al die tijd nog even intensief naar andere meisjes en vrouwen. Niet dat ik het idee heb dat ik lesbisch ben, maar gewoon om te kijken hoe ik mijn concurrentie voor kan blijven.

"Wouke, begrijp je het niet?"

Ik schrok op, merkte dat ik al een tijdje naar de juffrouw voor het bord zat te staren en toen ik om me heen keek, zag ik dat de halve klas me zat aan te gapen.

"Euh… nee juffrouw. Het gaat wel!" Gelukkig ging de lerares meteen weer verder met de bordnotities en keek ik voor de verandering maar weer eens in mijn schrift.

Opeens ging de deur van het klaslokaal open en kwam Tinne binnen. Zij zit normaal bij mij in de klas, maar aangezien ze een ander vakkenpakket heeft, hebben we soms ook apart les. In haar zomers blauwe jurk liep ze met kleine korte strakke pasjes naar de lerares en vroeg of ze even wat mocht aan mij mocht vragen over onze praktische opdracht biologie? Na de toestemming liep ze op me af en fluisterde zachtjes.

"Ik heb een probleempje, dus kom zo snel mogelijk naar de wc's dan wacht ik op je en leg het je daar wel uit."

Ik knikte instemmend en was zeer benieuwd wat er aan de hand was. De P. Opdracht biologie moest weliswaar pas over een week worden ingeleverd, maar als er iets mis was met ons werkstuk en alles over moest, kon ik de komende avonden weer lang aan mijn huiswerk zitten. Ondertussen was Tinne al weer weg en stopte de juffrouw ook met uitleg geven, dus klapte ik mijn boek dicht, legde mijn etui erop en liep snel naar de wc's.

De deur van de meiden wc's was dicht en toen ik deze opende en naar binnen stapte, zag ik dat Tinne haar jurk had opgestroopt, met één been op de wastafel hing en met een schaar aan de binnenkant van haar bovenbeen friemelde.

"Wat is er?" Vroeg ik verbaasd. Tinne kwam overeind en zette haar been weer vluchtig op de grond. Ze keek me aan.

"Met de P.O. is er niets aan de hand hoor. Maar, mijn hele panty is van mijn knie tot mijn kruis gescheurd en ik wil hem niet uitdoen, maar nu zit hij ook niet lekker. Ik hoopte dat jij me even kon helpen."

"Laat maar zien, maar ga alsjeblieft even in een wc staan, want als er dan iemand binnenkomt, worden er straks de wildste verhalen verteld over ons."

Dat deden we en ik draaide de wc op slot. Meteen deed Tinne haar benen iets wijd en zette een voet op de wc-bril. Haar panty was inderdaad behoorlijk gescheurd en ik zag boven haar knie de blote benen tussen het nylon door zitten. Toen ik de scheur volgde naar haar kruis, zag ik dat ze een spierwitte slip droeg en bleef er even naar staren.

"Wouke, ga je me nog helpen of blijf je naar mijn kruis kijken?" Tinne had door waar ik naar keek en ik voelde een enorme schaamte opkomen.

"Het maakt niet uit hoor vervolgde Wouke" en haar hand aaide even over mijn rug. Een koude rilling van de zenuwen trok door mijn lijf en ik voelde mezelf rood worden. Maar Tinne trok zich er niets van aan, pakte de schaar en gaf deze aan mij.

"Wil jij proberen om van mijn panty een soort van jarretels te maken, zodat hij niet afzakt en ik hem hier op school niet hoef uit te doen?"

Ook al vond ik het een vreemde oplossing, om mijn ongegeneerde blik van daarstraks ongedaan te maken kon ik het maar als beste proberen. Ik pakte de schaar en zette deze aan de binnenkant van haar been, vlak boven haar knie. Daar liet ik de schaar het gescheurde nylon inglijden en knipte zo recht mogelijk naar het midden van haar been. Ik draaide de schaar een kwartslag en knipte rustig naar boven. Tinne zei dat het wat kriebelde. Ze ging op de gesloten klep van de wc zitten. Nu zat ik tussen haar benen en mijn oog viel opnieuw op haar spierwitte slipje. Ik knipte in een bocht naar de witte stof, maar was iets te enthousiast en knipte zo door het elastiek aan de zijkant van haar slipje heen. Geschrokken trok ik de schaar weg en Tinne keek boos naar me en vroeg wat ik in godsnaam had gedaan. Ik kon wel huilen, maar gelukkig begon Tinne in plaats van te schelden zachtjes te lachen en zei dat ik het slipje dan eventueel maar mee weg moest knippen. Ik keek haar aan en durfde niet verder te gaan, maar Tinne pakte mijn hand met en duwde die in de richting van haar kruis.

Heel langzaam begon ik verder te knippen en weldra zag ik dat de slip zich opdeelde in twee helften en openviel, waardoor een deel van haar poesje zichtbaar werd. Vluchtig probeerde ik ernaar te kijken en dacht ik dat ik het witte slipje en Tinne d'r lipjes wat zag glimmen, maar ik besloot er verder maar niet op te letten en knipte de panty verder in een zo mooi mogelijk model.

Toen ik klaar was en naar het resultaat keek, zag ik dat de binnenkant van de panty totaal was verdwenen en er toch wel een enige vorm van jarretels in de overgebleven stof te herkennen was.

Ik keek naar Tinne, die knipoogde en zei; “eigenlijk wel geil, maar zou je het nu niet willen afmaken?"

Ik begreep niet wat ze bedoelde, maar voor ik er erg in had, duwde Tinne mijn hoofd heel voorzichtig naar haar kruis toe. Ik durfde mijn hoofd niet terug te duwen, maar ik vond het nu ook niet bepaald een lekker idee om mijn vriendin op school tussen haar benen te likken. Toch kwam mijn hoofd steeds dichter bij de snede van Tinne en rook ik de zoete geur, welke ik van mezelf herkende. Op het moment dat ik met mijn gezicht tegen het kruis van Tinne kwam, deed ik mijn tong uit mijn mond en duwde met het puntje van mijn tong tegen de al hard geworden klit van mijn vriendin aan. Ze kreunde zachtjes. Dit motiveerde mij om door te gaan en ik dacht niet meer aan de plaats waar we waren, want ik verlangde naar haar.

Tinne trok haar jurk over haar hoofd heen en legde deze naast zich neer. Ook haar bh ging af en met alleen een halve panty aan en haar schoenen, zat ze met haar ogen dicht haar eigen borsten te strelen.

Ik knipte haar slip in stukken en trok deze tussen de halfopen panty door. Toen legde ik de schaar weg, begon te likken en streelde tegelijkertijd met twee vingertoppen langs de binnenkant van haar benen.

Tinne zette haar benen nog verder uit elkaar, duwde haar mooie ronde borsten omhoog en likte vervolgens al knedend haar tepels. Ik keek naar het gezicht van mijn vriendin en likte ondertussen steeds sneller haar natte poesje.

"Zuig op mijn klitje, alsjeblieft laat me komen!" Fluisterde ze hijgend. Ik zette mijn mond om haar klit, zoog zacht op het genotknobbeltje en liet in mijn mond mijn tong er nog lekker over heen rollen.

Tinne pakte mijn hand vast en duwde deze naar haar poesje. Ik stak mijn vinger erin en deze zat meteen vol met het zoete liefdessap. Ik likte aan haar kittelaar en wreef nu zachtjes met mijn andere hand door haar dunne streepje schaamhaar, wat heerlijk kort voelde.

"Ik kom bijna, steek er alsjeblieft nog een vinger bij."

Dat deed ik en Tinne ging zo horizontaal mogelijk liggen en terwijl ik mijn vingers in haar speeltuintje in snelle regelmaat heen en weer bewoog, voelde ik steeds meer van haar liefdessap over mijn hand lopen. Ik hield mijn vingers stil, mijn gezicht vol tegen de snede aan en liet mijn tong nog eens over haar klit gaan.

Ik voelde hoe Tinne haar vaginaspieren aantrokken en haar lichaam begon te schokken. Tinne kreunde, pakte mijn bovenarmen vast en kneep er heel hard in. Heel langzaam begon ik mijn vingers weer te bewegen, maar Tinne vroeg om genade en dus gaf ik een klein teder kusje op haar klitje en trok mijn vingers uit haar heerlijkheid.

"O! Wouke, ik durfde hier geeneens van te dromen. Ga hier zitten, want nu zal ik jou eens verwennen.

We wisselden van positie en terwijl ik ging zitten had Tinne de rits van mijn rokje al los gemaakt en trok deze naar beneden. Ze sprak nog zwaar ademend van haar eigen orgasme

"Zo, wat heb jij een geile string aan. Ik ben heel benieuwd wat daaronder zit." Ze pakte het rode kanten stof bij mijn kruisje vast en voelde met haar pink naar mijn schaamhaar. Ik werd duizelig van genot, wat was dit lekker! Tinne trok mijn string iets aan en duwde hem opzij. Haar hoofd ging al naar mijn heerlijk natte hete poes toe Ze stak haar tong uit en ook zij raakte met het puntje ervan het voor mij meest gevoelige vrouwelijk plekje. Maar net op het moment dat ze begon te likken, ging keihard de schoolbel op de gang.

Allebei schrokken we enorm, Tinne kwam overeind en probeerde zo snel mogelijk haar jurk aan te trekken. Op de gang hoorden we de leerlingen luidruchtig uit de klaslokalen komen en door de gang naar de kapstokken lopen. Ik bleef doodstil zitten, doodsbang om betrapt te worden of om geluid te maken. Tinne volgde mijn voorbeeld, keek of de deur echt goed op slot zat en ging vervolgens met haar nog naakte natte poesje op mijn schoot zitten.

Het meeste geluid trok voorbij, toen we plotseling iemand binnen hoorden komen. Ze trok aan onze wc-deur, maar toen deze weigerde liep ze naar de wc ernaast. We hoorden hoe ze even later de wc doortrok, haar handen waste en weer naar buiten liep. Toen werd het stil.

Na vijf minuten nog stil te hebben gezeten, had ik nog maar een doel voor ogen Zo snel mogelijk met Tinne naar huis toe! Ik trok mijn leren rokje aan en deed mijn rits dicht, maar in de haast ging deze scheef en zat vast. Tinne had ondertussen haar bh en jurk al weer aan en wachtte geduldig op me. Ze leek niet zo nerveus te zijn als ik, of was dat maar schijn? We liepen samen snel de wc uit en net op het moment dat ik met mijn hand op mijn rits naar de kapstokken wilde rennen, hoorde ik achter mij mijn naam roepen.

Ik keek om en zag dat het juffrouw Gaby van scheikunde was.

Dadelijke besefte ik dat dit een verhaal met een staartje ging worden.

"Wouke, je tas staat nog in het lokaal en die is al op slot, maar ik heb de sleutel."

Ik liep naar haar toe, verontschuldigde me dat ik zolang wegbleef en liep samen met haar naar het lokaal toe. Met een hand op de rits van mijn rok, probeerde ik te voorkomen dat mijn rok afzakte. Juffrouw opende het lokaal, liep mee naar binnen en gooide de deur achter zich dicht. Ik liep naar mijn tafel toe en pakte met mijn vrije hand mijn etui en boek en probeerde deze in mijn tas te doen. In mijn rug voelde ik de ogen van juffrouw Gaby, die mij waarschijnlijk heel vreemd stonden aan te kijken. Omdat het inpakken echt niet lukte, pakte ik met mijn andere hand mijn tas vast en meteen zakte mijn rokje iets naar beneden. Automatisch zette ik mijn benen wat wijder en hoopte maar dat de juffrouw dit niet had gezien. Maar toen ik omkeek, zag ik hoe ze met haar benen iets uit elkaar naar me zat te kijken en ze vroeg.

"Is er iets met je rokje aan de hand?"

Ik vertelde dat ik zojuist op de wc mijn rits had stukgetrokken en dat ik daarom even op de het toilet was blijven hangen. Juffrouw zei dat het niet uitmaakte en dat ze het best begreep en vroeg of ze nog even moest kijken. Eigenlijk wilde ik zo snel mogelijk weg, maar als juffrouw de rits echt kon maken, was ik natuurlijk meteen van mijn probleem af. Ik knikte en juffrouw kwam op me aflopen. Haar borsten staken vooruit in haar witte T-shirt en haar strakke spijkerbroek maakte haar net een fotomodel. Ze ging naast me staan en pakte heel vrij mijn rokje vast. Vervolgens gaf ze er kleine trekjes aan en toen dit niet leek te helpen, stroopte ze mijn rokje wat op en pakte aan binnen- en buitenkant de zwarte stof wat hoger vast. Hierbij gingen haar vingers aan de binnenkant langs mijn nog natte string, maar juffrouw scheen het gelukkig niet te merken. Ik voelde me wel een beetje ongemakkelijk met een al wat rijpere vrouw vlak bij mijn natte poesje, maar tegelijkertijd genoot ik van de inkijk die mijn juffrouw had omdat ze iets voorovergebogen stond.

"Wil je het rokje alsjeblieft even uitdoen?" Vroeg ze.

Ik twijfelde, maar juffrouw trok mijn rokje al omlaag en pakte deze nu aan beide zijkanten vast. Doordat ze redelijk stevig trok, ging mijn string ook wat mee omlaag. Daardoor kwam mijn streepje schaamhaar al iets boven mijn broekje uit. Ze leek het niet te merken, want ze trok voor een tweede maal aan mijn rok en weer zakte mijn rood kanten lapje stof naar beneden. Ik probeerde mijn string weer op te trekken, maar juffrouw keek op en verontschuldigde zich meteen hevig.

Ze pakte de binnenkant van de natte stof, trok deze terug omhoog en haar hand raakte heel even mijn poesje.

"Zo, het laat jou ook niet onberoerd. Ik zag daarstraks wel dat je jezelf sexy gekleed had, maar dat je dat nu ook nog opgewonden bent."

Ik voelde me rood worden en wilde zo snel mogelijk weg. Tegelijkertijd was ik alweer bloedgeil aan het worden en zou de grote borsten van mijn lerares het liefst stevig vastpakken. Juffrouw Gaby trok mijn rokje uit en keek nog eens goedkeurend naar mijn ondergoed. Daarna gooide ze mijn rokje op de tafel naast haar sleutels, keek me lief aan en pakte me heel zachtjes vast. Haar blik deed me smelten en voor ik er erg in had streelde ik met mijn handen over haar borsten.

"Het is goed hoor meisje, kijk en voel maar."

Ik weet niet wat er gebeurde, maar langzaam vonden onze lippen elkaar en kusten we, hartstochtelijk en vol passie.

"Hoe komt het dat je zo heerlijk zoet smaakt?" Vroeg de juffrouw en keek me met een geile blik aan.

Ik wist niet wat te zeggen, stotterde voor me uit, maar voordat ik een smoes kon verzinnen, pakte juffrouw Gaby door het rode truitje mijn borsten stevig vast en begon deze te kneden.

Ik kreunde zachtjes en sloot mijn ogen. Ik liet mijn hand afdwalen naar mijn privézwembadje en begon heerlijk over mijn poesje te wrijven. Ik was ontzettend geil en verlangde om deze mooie rijpere vrouw naakt te zien en heerlijk al haar liefdessappen op te likken. Ik pakte haar T-shirt vast en trok deze uit. Haar borsten waren nog groter dan ik had verwacht en haar wit kanten bh kon alles maar moeilijk bij elkaar houden. Ik pakte een borst vast en kuste de door de stof drukkende tepel en beet zachtjes.

Nu was het de beurt aan de juffrouw om te kreunen. Ze haakte haar bh los en daar zag ik ze, twee grote ronde borsten met donkere harde tepels. Ik begon te zuigen, te likken en kneedde haar tieten steeds harder. Ze kreunde harder en liet zich achterover op tafel glijden.

Ik trok mijn truitje uit en met alleen nog mijn rode setje aan, begon ik het bovenlijf van de juffrouw met mijn mond te verkennen. Ik kuste van haar hals naar borsten, cirkelde met mijn tong om haar tepel en rond haar navel en kwam steeds dichter bij de spijkerstof die mij scheidde van haar zeiknatte slipje en d'r heerlijke poesje. Ik pakte haar broek vast en begon zo vlug mogelijk de knoop los te maken. Net op het moment dat ik de onderste knoop los had en de broek naar beneden trok, ging het lokaal open en stond Tinne in de deuropening.

Juffrouw en ik schrokken minstens zo erg als Tinne dat deed, maar Tinne liep het lokaal binnen en zei.

"Ik wist niet dat er van dit soort geile spelletjes op school gebeurde."

Nu was het aan juffrouw om rood te worden en toen ik Tinne aankeek, begon ik zachtjes te lachen. Ze genoot er duidelijk ook van en ging verder.

"Dat zal de directrice niet leuk vinden, dat u hier halfnaakt op een tafel ligt met een onschuldige leerlinge tussen uw benen."

Juffrouw Gaby begon te stotteren en probeerde zich in allerijl zo snel mogelijk aan te kleden, maar Tinne zei dat ze zo maar moest blijven liggen als ze tenslotte haar baan wilde behouden. Ze pakte de sleutels van de tafel, liep terug naar de deur en draaide deze van binnenuit op slot. Toen liep ze langs de juffrouw en keek onderzoekend naar het prachtige lichaam. Juffrouw Gaby was helemaal overrompeld van dit onverwachte bezoek en durfde zich niet meer te bewegen.

Ineens boog Tinne over het lichaam van de docente en zoog hard op nog harde tepels. "Hm…," sprak ze. Ik zal niets verklappen als ik mee mag doen en je me heerlijk gaat verwennen."

De juffrouw leek weinig keus te hebben en knikte. Hierop trok ik haar broek tot over de knieën en ik zag dat er op de witte stof een donker plekje zat. En, dat dit geen slipje was maar ook een string! Haar schoenen, sokjes en broek gingen uit en meteen dook ik met mijn neus tussen haar benen, het natte plekje tegemoet. Ik rook voor de tweede maal in minder dan een uur, de zoete geur van een vrouw.

Tinne was nog steeds op de borsten aan het zuigen en juffrouw Gaby streelde zachtjes door haar bruine haar. Ik pakte de natte witte stof met mijn tanden vast en trok deze omlaag. Tinne keek schuin naar beneden.

"Wow, wat een geil vrouwtje, je hebt je hele kut geschoren!"

En inderdaad, de hele venusheuvel van Gaby was kinderlijk kaal. En tussen haar benen glinsterde het geil van haar spleetje tot haar anus. Ik gooide de string in een hoek van het lokaal en bukte voorover om meteen tussen de benen van mijn docente te likken.

Ze ademde steeds sneller en kreunde steeds harder. Tinne deed al haar kleren uit en kwam naast me zitten om me te helpen het vijvertje droog te likken.

"O meisjes! Wat zijn jullie lekker. Laat me jullie alsjeblieft ook verwennen."

Maar Tinne zei dat ze stil moest wezen en genieten, waarop ze meteen drie vingers in het soppende kutje stak. Juffrouw slaakte een gilletje van pijn en genot, maar kon niets meer zeggen.

Ik liet mijn andere hand afdwalen tussen de benen van mijn vingerende vriendin en voelde dat ook Tinne alweer nat was van deze geile gebeurtenis. Mijn vinger gleed zo naar binnen en mijn pompende beweging liet ook Tinne weer kreunen van genot. Ik likte over de klit van Gaby en toen Tinne zichzelf weer over haar borsten begon te strelen stak ik drie vingers van mijn andere hand in haar poesje.

Met likken en twee vrouwen vingeren tegelijk, voelde ik hoe geil ik was tussen mij benen en liet ik me van mijn laatste twee kledingstukken ontdoen door Tinne. Daar zaten we dan, twee geile vriendinnen met de lerares, helemaal naakt.

Ik likte steeds sneller, Gaby greep de tafel vast en kreunde dat ze klaarkwam. Ik voelde inderdaad hoe mijn vingers leken te worden vacuüm gezogen in de smalle kut van mijn lerares.

Tinne bedacht zich geen moment en kroop bovenop de nog schokkende docente, die haar meteen begon te tongen.

Ik zat nog steeds tussen de benen in en spreidde mijn duim en wijsvinger. Hierdoor kon ik de twee poesjes tegelijk verwennen. Ik had mijn vingers er nog maar net in, toen ook Tinne met een gillende kreun klaarkwam. Ze lag te schokken op het naakte lichaam van Gaby en hun borsten rolden over elkaar heen.

Toen stonden beiden op en tilden me op de tafel. Ik werd achterover gelegd en weldra begon juffrouw me heerlijk tussen mijn benen te likken. Ook Tinne bleef niet stilstaan, pakte mijn borsten vast en zoende me daarna hartstochtelijk. Het was voor het eerst dat ik echt met een meisje zoende en ik moet toegeven, als het aan mij ligt was het zeker niet voor het laatst.

Ik kreunde, hijgde en trilde van genot. Juffrouw Gaby leek precies te weten wat ik lekker vond en Tinne maakte het hemelse gevoel compleet. Het duurde niet lang voor ik klaarkwam, mijn hart klopte in mijn keel, mijn tenen tintelde, mijn oogleden waren als beton en mijn lichaam ontspande totaal.

Ik wist niet dat een orgasme zo lekker kon zijn en vertoefde met mijn gedachte in de zevende hemel. Juffrouw stond op, kuste me op mijn borsten en ging vervolgens heel langzaam omhoog naar mijn hals toe en via mijn oorlelletje naar mijn mond.

We zoenden, lang, vol liefde en passie en ik genoot nog steeds van mijn eerste seksuele ervaringen met een vrouw. Hijgend lag ik bij te komen en toen ik net weer mijn ogen opende, zag ik dat Tinne zichzelf weer aan het vingeren was.

Ik keek naar haar gezicht, haar ogen gesloten en haar mond open, ik keek naar haar lichaam, wat had ze toch mooie borsten, schitterend haar en ook een meer dan perfecte venusheuvel.

Ik pakte juffrouw Gaby vast en zoende haar opnieuw. Ik hoorde haar zware ademhaling en bracht haar lichaam zo dicht mogelijk tegen de mijne. We streelden elkaar en naast ons hoorde we Tinne voor de derde keer die dag kreunend klaarkomen.

Achteraf hebben we zonder veel woorden ons gefatsoeneerd en heeft de juffrouw ons beide met onze kapotte kleren met de auto thuis gebracht.

Met Tinne heb ik nog veel plezierige uurtjes beleefd tot ze hopeloos verliefd werd op een bink. Juffrouw Gaby heeft ons speeluurtje nooit meer aangehaald. Enkele maanden later vernam ik dat ze al vele jaren een lesbische relatie had waarmee ze uiteindelijk is getrouwd toen het mocht.

En ik?

Mm… Misschien heb ik nog wel wat te vertellen, maar dat is voor een andere keer.

Wouke


  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1200

Vandaag was het...

WoukeGeplaatst door My 4Fingers do, september 06, 2012 23:17:06

Vandaag was het

Na het nieuws op de televisie gingen Wouke en Ronny naar de slaapkamer om zich uit te kleden. Met geile ogen keek Wouke naar de geslachtsdelen van haar man. Hij ging op het bed liggen en zij greep meteen zijn lul beet. Het orgaan verkeerde nog in slappe toestand maar daar had Wouke geen probleem mee. Haar vingers zorgden er voor dat zijn penis in een kort ogenblik stijf stond.

Ronny wreef met zijn hand over haar buik.

"Gaan we straks nog wat leuks doen," vroeg Wouke.

"Nu meteen of gaan we eerst vertellen wat ons is overkomen vandaag," zei Ronny. Ze vertelden altijd voor of tijdens het spel wat voor seksuele gebeurtenissen hun was overkomen. Niet elke dag was dat het geval, neuken met een ander. Maar vandaag was het wel gebeurd. Wouke had iets spannends mee gemaakt. Zij zou haar verhaal het laatst vertellen.

Ronny begon met zijn verhaal. "De laatste tijd heb ik wel eens met je gesproken over het meisje van de administratie" begon hij. Wouke knikte en streelde zijn penis. Ronny was verkoper op een slaapkamerafdeling.

"Je weet dat ze altijd in korte rokjes loopt en nu draagt ze ook nog doorzichtige bloesjes. Wanneer ik haar aan kijk krijg ik terstond een stijve. Ze kwam ieder ogenblik aan met een smoes en ik was dus al van plan om haar eens te pakken en dat deed ik dus. Ik pakte haar beet en begon haar te zoenen. Ze was er niet vies van want ze drukte zich tegen mij aan en mijn lul werd hard. Ik maakte wat knoopjes van haar bloes los en schoof haar beha omhoog en speelde met haar tepeltjes. Ik duwde haar achterover op het bed wat daar stond. Met haar rug en billen lag ze erop haar voeten bleven op de vloer en ik stond over haar heen gebogen. Ze zag er zo geil uit dat ik mijn lul te voorschijn haalde.

"Wat ga je doen, je gaat me toch niet neuken?"

"Natuurlijk wel." zei ik en viel over haar heen. Ze wilde zich verzetten nu het er op aan kwam durfde ze zeker niet. Eerst een vent gek maken en dan tegenstribbelen.

"Je hebt haar toch wel gepakt", vroeg Wouke.

"Ja natuurlijk", zei Ronny. Ze nam Ronny's hand en bracht hem naar haar venusheuvel. Zijn vinger gleed over haar vochtige schaamlippen en speelde met haar kittelaar. Wouke begon te hijgen en bewoog haar benen.

"Vertel verder," zei ze.

"Haar rokje zat al omhoog doordat ik haar achterover had geduwd ze verzette zich zodat ik haar slipje niet uitkreeg dus schoof ik het kruisje opzij en ramde mijn lul naar binnen. Ze was wel nat dus had wel zin. Ik was zo heet en begon meteen te neuken. Haar kutje was erg nauw en sloot strak om mijn paal. Ze had haar ogen gesloten om mij niet te laten zien dat ze het best lekker vond. Ik kwam klaar en heb een behoorlijke portie in haar gespoten. Zij kwam ook gelijktijdig klaar. Ze kreunde zo hard dat ik bang was dat iemand op de afdeling het zou horen. Ik trok me terug en stond op. Ze keek me met een supergeile blik aan en hield een hand voor haar kruis. Ze voelde aan haar slipje en zei. "Ik ben helemaal nat, heb jij altijd zo veel?"

"Kom straks maar eens terug dan zal ik het je laten voelen", beloofde ik. Ze liep weg met een kut vol sperma en ik wist zeker dat ze nog een beurt wilde hebben.

Wouke was zo heet geworden door het verhaal dat ze zijn paal er bijna afkneep.

"Neuk mij eens net zo," zei ze en liet haar benen buiten het bed glijden. Ze lag dwars over het bed haar benen gespreid. Ronny ging naast het bed staan, richtte zijn lul en schoof met een gerichte stoot direct in haar geile kut. Wouke kreunde van genot en Ronny bereed haar als een dekhengst en ramde zijn geile warme lichaam tegen haar buik. Wouke dacht aan de winkel en hoe hij daar dat meisje had gepakt. Met een kreun kwam ze klaar en voelde tegelijk een stroom sperma die in haar werd gespoten. Hijgend kroop ze weer in bed nadat ze een handdoek onder haar billen had gelegd. Ze wilde haar kut niet afvegen en lag te genieten van het zaad dat uit haar liep.

"Vertel verder," zei ze.

"'s Middags kwam ze terug," zei Ronny. "Ze had er nu geen enkel bezwaar meer tegen een nummertje." Ze zei dat haar broekje stijf stond van mijn geil en dat ze het wilde uittrekken. Nu heb ik achter in de zaak een magazijn die op slot kon dus gingen we daar heen. Ik kleedde haar helemaal uit. Zelf hield ik mijn kleren aan want er kon een klant komen. Ze zag er heel goed uit en ik trok haar op een paar matrassen. Ik liet mijn broek zakken en deed mijn hemd omhoog omdat ik tegen haar blote lichaam wou komen. Het ging weer net zo als de eerste keer en ik spoot een geweldige lading in haar, terwijl ze zich onder me kromde in een fel orgasme. Wouke lag op haar zij en speelde weer met Ronny 's lul.

"En wat heb jij beleefd?" vroeg Ronny.

"De behangers zijn vandaag geweest," begon ze.

"Aha," zei Ronny "die waren het dus."

"Omdat het zo warm was liep ik in mijn bikini rond. Natuurlijk heb ik eerst gekeken of ze mij bevielen."

"Heb je dat ding aan getrokken dat alleen je schaamhaar en je gleufje verbergt?"

"Ja," zei Wouke.

"Wat zullen die behangers een paal hebben gekregen."

"Ik ging in de zon liggen en zei dat ze om tien uur koffie kregen. Ik bracht de koffie naar de woonkamer. Ze hadden op dat moment meer belangstelling voor mij dan voor de koffie. Toen ik wilde weglopen gleed ik uit over een baan behang dat was ingesmeerd met stijfsel. Ik lag achterover en voelde het kleverige spul op mijn rug en billen. Het leek net of ik in een laagje sperma lag en dat zei ik ook. Dat was voor de jongens het sein om mij te pakken. Een van hen bukte zich en trok mijn tanga los. Mijn borsten waren door de val al uit mijn beha geschoten. De andere ging boven mij staan en haalde zijn pik uit de overall en ik lag er naar te kijken. Het was net een kanon met twee granaten eronder. Hij kroop boven op me en voelde hoe mijn schaamlippen uit elkaar werden getrokken. Zijn grote lul vulde me. Ik trilde terwijl zijn paal mijn kittelaar schuurde. Ik lag daar met mijn kont te kronkelen in de lijm. Het was net of ik me in een laagje geil wentelde.

"Je lag met je geile kont in het geil," zei Ronny en stak een vinger in haar kut. Hij haalde hem op en neer zodat er soppende geluidjes opstegen uit haar gleuf. Wouke trok zachtjes aan Ronny 's pik die door haar verhaal weer op volle sterkte was gekomen. Ze vervolgde.

"Ik begon te schokken en kreunde het uit. Dat deed hem klaar komen en ik geloof dat hij wel twee keer een lading in me spoot. Zodra hij was opgestaan stortte de ander zich op me. De ene lul was er nog maar nauwelijks uit of ik voelde de tweede in mij tekeer gaan. Ik werd er zo opgewonden van dat ik al gauw een tweede keer klaar kwam. Hij gromde en begon ook te spuiten. Het sperma van die twee liep door mijn billen op de baan behang en vermengde zich met het plaksel. Ik stond op en zei. Plak het zo tegen de muur met jullie geil erop.

Dat deden ze dus. Achter ons behang zit nu dus ook sperma. Ik pakte mijn tanga en liep naar de badkamer om me te wassen. Alles zat onder de sperma dus bleef ik naakt lopen. Ik hoefde niets meer te verbergen ze kenden mijn lichaam toch. Ik draaide geregeld om ze heen en dan grepen ze me waar ze maar konden.

"Dus je hebt je aardig hoerig gedragen," zei Ronny. Wouke ging boven hem staan en liet zich zakken op Ronny 's zijn omhoog staande lul.

"Tegen de middag wilden ze weer," vervolgde Wouke. "Ik nam ze om de beurt mee naar de slaapkamer en liet hen zich uitkleden. Wij lagen naakt zoals wij nu en ik klom op de eerste zoals ik nu bij jou zit. Ik wipte op en neer op zijn paal en kwam al gauw klaar. Toen ik voor de tweede keer een orgasme kreeg spoot hij zijn zaad omhoog. Ik was zo geil als boter en bleef zitten tot hij ook klaar was. Het sperma liep omlaag over zijn lul en zijn zak. Ik ging languit liggen en nummer twee ramde zijn staaf ook in me. Hij had helemaal geen moeite om er in te komen omdat ik zo geil was en er ook in zwom".

Ronny was ook alweer geil zijn staaf kwam weer overeind. Hij stampte zijn paal maar weer in Wouke want door haar verhaal bleef hij zin houden. Wouke zei nog.

"De behanger stampte diep door zodat ik zijn paal diep tegen mijn baarmoeder voelde."

Ronny kon het nu niet langer meer volhouden en stootte diep door en kwam toen kreunend en hijgend klaar. Wouke kwam ook voor de zoveelste maal klaar en gilde.

"Zo goed als vandaag heb ik het nooit eerder gehad. Voor vandaag heb ik genoeg lullen verwerkt, maar dat mag zo vaker gebeuren."

Wouke en Ronny zouden hun belevenissen van de volgende dagen blijven vertellen. Want dan hadden ze nog meer hete avonden tegoed. En zo gebeurde dit ook.

Wouke  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post876