Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

George 2.2

StevGeplaatst door My 4Fingers do, januari 17, 2013 21:40:42

George 2.2

(uit het oogpunt van Geert)

Ik moet bekennen dat ik wel wat jaloers was toen Linda me op de hoogte bracht van haar avontuurtje met George. Het wond me wel op maar anderzijds vond ik het maar niets zo’n geile buur die zeker niet vies was van nog een nummertje met mijn vrouw. Ik was ook niet vies van een scheve schaats te rijden op mijn reizen. Het was voor mij duidelijk dat George gekoppeld moest worden aan een andere vrouw en misschien iemand die een vaste relatie met hem aan kon gaan. Zo was hij ineens ook verlost van zijn eenzaamheid. Door mijn levenservaring wist ik dat de oplossing altijd lag te wachten totdat de tijd rijp was. En ik had daar weer eens gelijk in want enkele dagen later trok iets mijn aandacht dat alles in gang zette.

Ik had een glas wijn omgestoten. Ik moes dus wel een andere broek aantrekken. Ik zag dat het licht aan was in de slaapkamer bij de overbuurvrouw. De gordijnen waren voor het grootste gedeelte dicht maar aan de zijkant was een gedeelte niet echt goed dicht. Ik voelde dat ik even mijn verrekijker moest nemen. Mijn intuïtie liet me ook nu niet in de steek. Het geluk stond ook aan mijn kant. Juist aan die kant waar het gordijn niet dicht was stond een spiegel die zo zicht gaf op het bed. Lea lag op het bed, met grote bewegingen een rode dildo in haar spleet aan het pompen. Ik zag alles niet goed door het grotendeels gesloten gordijn, maar toch genoeg om een beeld te vormen. Hier begon mijn plannetje te rijpen. Ik ging naar beneden en vertelde Linda wat ik gezien had. Natuurlijk ging ook zij vlug een kijkje nemen. Ik vertelde haar van mijn plannetje en ze ging er dadelijk akkoord mee.

Ik wist dat Lea elke woensdag boodschappen deed. Linda was met George de stad ingegaan voor een totaal andere look en een bijpassende outfit. Het was wel nodig. George was gewillig meegegaan, zeker na de belofte dat ze daarna nog wat aandacht aan deze “nieuwe man” zou geven. We hadden wel afgesproken dat ze voor een bepaald uur thuis zouden zijn. Ze hielden zich goed aan de afspraak en de nieuwe George mocht er wel zijn. Na nog een koffietje te hebben gedronken gingen mijn geil vrouwtje en hij naar boven. Ik gaf hem de goede raad om niet al zijn kruid te verschieten. Het idee dat ik op de hoogte was en dat hij zomaar naar boven kon gaan met Linda wond hem op. Ondertussen stond ik op de uitkijk naar Lea die dadelijk zou thuis komen van haar boodschappen. Even later was het zover.

Met een voorzichtige tred kwam ze met haar caddie en nog een paar zakken de straat in gelopen. Ik ging zogezegd net op dat ogenblik de post uit de brievenbus halen.

"Hallo Lea, flink beladen, wacht in help je even."

"Dank je Geert, vriendelijk van je."

Ik nam de caddie en ze opende de deur en zonder vragen liep ik zomaar het huis is. Ik moest nu mijn stoute schoenen aantrekken. Daar ik dat huis een beetje kende wist ik waar ik moest zijn. Ik reed de caddie naar de keuken.

"Dank je wel Geert.

"Graag gedaan. Sommige spullen zien er best zwaar uit zal ik je helpen de dingen op zijn plaats te zetten."

"Graag, de melk mag je daar boven zetten."

Ik deed alles wat ze vroeg en algauw waren de boodschappen op zijn plaats.

"Lea, ik heb juist verse koffie gezet en Linda heeft gisteren een lekkere cake gebakken. Wat denk je – nemen we een koffie bij mij."

Dat sloeg ze niet af.

Eenmaal bij mij in de keuken hadden we het gauw over de buurt, het weer en andere koetjes en kalfjes. Ondertussen waren er die twee boven natuurlijk heerlijk van elkaar aan het genieten.

Ik bekeek Lea. Een echte schoonheid was het niet, maar wel uiterst verzorgd en met smaak gekleed. Het was tijd om met mijn plannetje te beginnen.

"Het verwondert me dat je geen batterijen gekocht hebt."

"Batterijen? Neen, die heb ik niet gekocht. Waarom zou ik batterijen nodig hebben."

"Misschien voor een rode dildo."

De mond van Lea viel open en ze werd knalrood. "Hoe weet jij van een rode dildo."

"Een verrekijker kan wondere doen. Maar waarom heeft zo’n knappe vrouw een dildo nodig. Er zijn toch genoeg mannen die jou zouden willen."

"Dat denk je maar. Ik ga naar zoveel verenigingen en het enige wat ze bezighouden zijn de laatste voetbaluitslagen. Een dergelijk vent moet ik niet hebben. De jeugd gaat nu internet op en vind zo vlug contacten maar ik weet nog niet hoe je zo’n ding kan aanzetten."

Ik ging achter haar staan en legde mijn handen op haar schouders.

"Misschien is zo’n man wel dichter bij dan je denkt. En weet je, ik lust wel af en toe een rijp vrouwtje."

Ze draaide zich om en keek me aan. "Bedoel je dat …"

Ik nam haar hand en legde ze op mijn bult in mijn broek.

"Zegt dat niet genoeg."

Haar hand bleef op mijn bult staan. Mijn wapen was ondertussen klaar voor actie. Ze begon erover te wrijven. Ondertussen begon ik haar knoopjes van haar bloesje los te maken. Een paar stevige borsten in een ordinaire witte bh werden zichtbaar. Ik baande mijn weg in haar bh naar haar tepels. Ik zag dat ze er blijkbaar van genoot. Haar ademhaling werd wat vlugger en ze had een blos op haar wangen.

"Lekker," vroeg ik?

"Mm…, ja"

"Weet je, boven heb ik een groot bed, dat is veel comfortabeler dan hier."

Zonder een antwoord te wachten nam ik haar hand en ging naar boven. Ze liep voor me de trap op. Even overviel me toch de twijfel, of ik hiermee kon doorgaan.

We deden de deur van onze slaapkamer open en daar lag Linda met haar benen gespreid op het bed terwijl George haar druipnat grotje aan het beffen was.

Lea zette een stapje achteruit. Ik zag dat ze zich geen houding wist aan te nemen. Dit had ze niet verwacht. Haar twee buren te zien in een bed terwijl de echtgenoot hier geen problemen van maakt.

Met haar bloesje open en haar borsten half uit haar bh was het ook wel duidelijk dat er iets gebeurd was tussen ons.

Ik nam haar mee naar het bed en deed haar bloesje en haar bh uit. Ze keek naar George die haar alleen maar een vette knipoog gaf en verder ging met zijn werk.

Ik begon ondertussen haar borsten te kneden en aan haar tepel te zuigen. Ze kwam uit haar verwondering en liet het genot haar werk doen.

Ze kon haar ogen niet afhouden van de twee die daar bezig met elkaar waren. Tot nu toe had ze nog niets gezegd maar toen ik langzaam haar slip inging en haar knopje beroerde begon ze hoorbaar te zuchten.

George deed blijkbaar zijn werk goed want de adem van Linda begon te veranderen en ze was dicht bij haar hoogtepunt. Toch maakte ze zich los van hem en ze stortte zich op mijn geslacht die door de broek heen duidelijk afgetekend stond. Ze begon me heerlijk te pijpen en ik kon voelen aan de manier waarop ze het deed dat ze genoot van heel de situatie. Ondertussen was ik nog bezig met mijn vingers in het grotje van Lea.

George was over zijn lul aan het wrijven en keek naar dit alles.

Ik vond de tijd rijp om een stap verder te gaan. Ik leidde Lea op bed. Ze liet het gewillig doen.

Linda ging scheerlings over haar gezicht zitten, zodat Lea haar goed kon likken. Tot mijn verbazing begon ze dadelijk aan dat werkje. Met haar benen wat opgetrokken op het bed lag Lea klaar voor George. Met een kleine hoofdbeweging van mij wist hij wat hij moest doen. Met zijn handen deed hij haar benen open en zette zijn lid voor de ingang van haar schede. Hij liet zijn eikel een stukje binnengaan. Lea kreunde. Dat was voor hem het teken om verder te gaan.

Aan een langzaam maar vast tempo vulde hij Lea keer op keer. Ondertussen was ze nog steeds bezig met Linda. Ze was ondertussen ook haar borsten aan het kneden. De borsten van Lea bewogen mee in het neukritme van George.

Ik ging dichterbij en gaf mijn keiharde lul in de hand van Lea. Ze begon er dadelijk aan te trekken. Het was een heel onritmisch maar toch lekker. Ondertussen was Linda ook aan haar clitoris aan het wrijven en haar ademhaling werd heel zwaar. Ook zag ik dat George het ook niet langer vol hield en hij spoot Lea vol met zijn zaad. Mijn vrouw en George die gelijktijdig klaar kwamen.

George liet zich naast Lea vallen om te bekomen. Lea vroeg aan mij om het werkje af te maken. Ze nam een kussen en rolde dat op en plaatste het onder haar bekken. Ik ging bij haar binnen. Ik voelde het warme zaad van George en Lea was ook niet echt droog te noemen. Ondertussen was Linda aan de borsten van Lea aan het zuigen. George streelde haar haren. Ik voelde mijn ballen steeds tegen Lea klets telkens als ik diep in haar ging. Die meid was onverzadigbaar. Linda haar hand zocht de weg naar het grotje die haar man zo goed aan het vullen was en al gauw vond ze het knoopje van Lea die ze met een stevige vinger begon te beroeren. Na een minuut begon Lea zwaar te ademen en een blos op haar wangen verraadde dat ze niet ver van haar hoogtepunt was. Even later begon ze te schokken. Dit alles was voor mij ook zo opwindend dat ik mijn zaad ook in haar stortte en het zich vermengende met dat van George. Ik vond mijn plannetje meer dan geslaagd.

Lea en George zijn ondertussen een koppel. Ze komen ons vaak vertellen over hun seksuele avontuurtjes en soms beleven we ook nog dingen samen.

Stev  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post938

George 1.2

StevGeplaatst door My 4Fingers wo, januari 16, 2013 01:00:45

George 1.2

Vrijdagavond. De laatste werkdag van de week. Een gewone werkweek, zonder echte uitschieters. Toch was ik blij dat ik me nu kon ontspannen. Een gezellig en ontspannend tv-avondje leek me wel wat. Geert, mijn partner was voor een paar dagen naar een congres en zou pas morgenavond thuis komen.

Ik zette de tv aan, een glaasje rode Bordeaux wijn ingeschonken en wat knabbels. Ik was nog maar net in de sofa geploft of de bel ging. Enigszins geërgerd stond ik op. Wie zou dat kunnen zijn?

Voor de deur stond George mijn naaste buurman. Een buurman zonder veel contact maar toch aangenaam in omgang en eigenlijk leefde hij een beetje anoniem.

“Sorry, voor het storen, Linda, is Geert soms thuis?”

“Neen, hij is naar een congres, maar kan ik je misschien helpen.”

“Ik denk het niet, het kan wachten. Het is gewoon een peertje dat moet vervangen worden in mijn bureau. Maar ik heb de laatste tijd wat last van duizeligheid en durf niet zo goed om de ladder te beklimmen."

“Als het dat maar is, dan kan ik je ook helpen. Kom we gaan dat eens vlug in orde brengen.”

Ik pakte de sleutel van de voordeur en stak hem in de zak van mijn korte kamerjas die ik over mijn nachtkleedje droeg.

Ik trad binnen in een somber, wat muf ruikend huis. Hij had de ladder al klaar gezet onder aan de trap. Hij wou het alleen naar boven dragen. Maar ook ik nam de ladder vast en dat droeg wel een beetje gemakkelijker.

Het was donker in de kamer. Alleen wat flauw maanlicht en wat licht vanuit de gang drong de kamer in. George zette de ladder onder de lamp. Een oud zwaar model.

“Je moet een paar schroefjes los draaien vooraleer je aan de gloeilamp kan, zei George.” Gelijk gaf hij me een schroevendraaier.

Ik ging de ladder op en George hield deze goed vast. Plots ging het licht van de zaklamp aan en George lichte bij, wat het werk een beetje gemakkelijker maakt.

Algauw had ik de schroefjes los. George gaf me een gloeilamp en draaide de lamp in. Een fel licht vulde de kamer.

“Zo zie, George, dat is ook gebeurd, geef me nu de schroefjes aan.” Hij deed dit gewillig en terwijl ik de schroefjes indraaide voelde ik dat de ladder een beetje minder stabiel stond.

Ik keek naar beneden en zag dat George met de zaklamp tussen mijn benen scheen. Ik realiseerde me nu dat ik geen slipje droeg.

Ik deed of ik het niet gezien had en werkte verder. Weliswaar aan een trager ritme. Ik was het helemaal vergeten dat ik geen slipje droeg. En daar het de laatste tijd niet van gekomen was om eens stevig van bil te gaan had ik wel zin. En wat is er fout dat een oud meneertje even het vrouwelijk schoon bekijkt.

“Lukt het, Linda.”

“Ja hoor, maar het zou eens gesmeerd moeten worden.”

“Wat de lamp”?

“Neen, mijn kutje.”

George keek naar boven en zag dat ik keek wat hij aan het doen was.

“Sorry, ik weet niet wat me overkomt.”

“Geeft niet, maar vind je het mooi."

“Mooi is zacht uitgedrukt, ik vind het prachtig, ook je benen zijn mooi."

Ik voelde zijn hand op mijn onderbenen en hij begon ze te strelen. “Ze zijn zacht."

"Houd nog even de ladder vast George zodat ik de schroefjes nog wat beter aandraai maar als je zin hebt om mijn kutje nog wat te beschijnen voor mij niet gelaten."

Ik stak mijn billen een beetje naar achteren zodat hij nog meer zicht kreeg op mijn paradijsje. De situatie had mijn geilheid alleen maar doen toenemen.

George ging door mijn grotje in het schijnsel te zetten. Zijn hand gleed ook maar steeds hoger. Maar daar ik wat hoger stond dan hem lukte het hem niet op helemaal tussen mijn benen te komen.

Zijn ruwe handen maakte dat mijn geilheid alleen maar toenam.

Ondertussen was alles hersteld en ik ging naar beneden.

“Zo George, ik heb je een dienst bewezen nu moet je mij ook een dienst bewijzen en me eens lekker beffen, daar ik heb best zin in gekregen."

George liep wat rood aan, maar hij zei geen “neen."

Ik opende mijn kamerjas en een knoopje van mijn nachtkleed.

“Misschien moet je deze twee ook maar eens verwennen" zei ik, terwijl ik over mijn borsten wreef.

George hield het blijkbaar niet meer en pakte mijn hand vast en toornde me mee naar de slaapkamer. Het was een slaapkamer zoals je nog zag in oude films. Behang die er al jaren hing en waarschijnlijk een afgesleten kleurtje gekregen had. Een groot kruis boven de deur. Vooral rook het er muf.

Ik ging op bed liggen en voelde de vering die ook al zijn beste tijd had gehad. De sprei deed ook al jaren trouwe dienst.

Toch ging ik op het bed liggen, trok mijn nachtkleedje een beetje op en begon over mijn kaalgeschoren muisje te wrijven. George stond erbij en keek ernaar. Ik opende mijn lipjes en voelde dat ik al goed nat was. Ik ging met een vinger een beetje dieper en vervolgens gleed ik wat naar boven om mijn genotknopje te bewerken. George bewoog eindelijk en ging naast mijn zitten en begon over mijn borst te wrijven. Met zijn volle handen wreef hij over het weefsel.

Ik stopte even met mijn werkje en deed mijn nachtkleed uit en lag nu naakt naast mijn buurman.

Hij keek zijn ogen uit en zei “ dat heb ik niet meer gezien sinds mijn Ida dood is." Hij begon over de andere borst te wrijven en mijn tepels wezen steevast naar boven.

Ik voelde dat ik George wat moest leiden en vroeg hem of hij aan mijn tepels wou zuigen. Hij stortte zich op mijn borsten en begon eraan te zuigen zoals een zuigeling aan de borst van de moeder. Deze jongen had blijkbaar nooit echt “lessen in liefde bedrijven” gekregen. Ik liet hem stoppen en vroeg hem zachtjes een borst te likken en daarna zachtjes een tepel, terwijl hij zachtjes een borst mocht strelen. Met wat tips wat het een goede leerling. Ik ging terug verder met mijn werkje. Ik moest zeggen, George zijn strelingen bleven niet zonder resultaat en na een paar minuten kreeg ik een orgasme.

Ik wou niet eerst even bekomen en vroeg aan George of mij me nu wou likken aan mijn muisje. Hij gleed tussen mijn benen en begon me te likken maar weer niet echt met tact.

“Open mijn lipjes en lik ze aan de buitenkant, vergeet ook mijn knopje, niet lieverd” gaf ik hem aanwijzingen. Hij had wat raad nodig maar eenmaal vertrokken kon hij goed zijn plan trekken. Ik begon steeds natter te worden en mijn tepels stonden strak naar boven. Ik kneep er voorzichtig in en dit samen met het oraal werkje van George maakte dat ik in een mum van tijd klaar kwam. George keek me geamuseerd aan. Toen viel het me pas op dat hij nog steeds zijn kleren aanhad. Hij had duidelijk een erectie. Ik ging op de rand van het bed zitten en opende zijn broek. Ik deed hem omlaag en de witte slip hield een grote lul in bedwang. Ik deed de broek omlaag en maakte kennis met zijn geslacht die niet echt klein geschapen was en waar rondom een grijze bos haar te zien was.

Het was duidelijk dat er hier een vrachtje moest gelost worden. Ik liet George gaan liggen en ging naast hem liggen en daar ik niet wist of hij fris gewassen was wou ik niet echt dat hij binnendrong of dat ik hem een lekkere pijpbeurt gaf. Ik verkoos hem af te rukken.

Hij lag in de kussens en ik wreef over zijn scrotum en penis die geen moeite had om stevig te blijven. Ik begon er zachtjes aan te rukken en ik zag dat George het wel o.k vond. Hij zag mijn borsten mee bewegen terwijl ik hem aan het af aan het rukken was. Ik opende ook een beetje mijn benen zodat hij ook zicht had op mijn kutje. Hij begon roder in zijn gezicht te worden en zijn ademhaling werd steeds sneller. Hij legde zijn hand op mijn muisje en begon me te vingeren. Ik was nog steeds nat en paraat.

“Lekker George, je doet het goed. Misschien doen we dat nog wel eens over en dan gaan we verder dan nu. Misschien mag je me volgende keer wel neuken, dat zal je wel leuk vinden hé George” wond ik hem op. “Misschien wel met meer personen, ze zullen van je snoepen." “Misschien wel met meerdere vrouwen, die …”

Mijn opwindende praat miste zijn uitwerking niet, George gromde en een stevige straal sperma landde op zijn buik en op het dekbed. Er lag een wit vrachtje net op een rood blaadje van een bloem op het dekbed.

Ik zag dat hij nu even genoeg had. Ik wou nog meer voor een andere keer houden. En ik wou zeker Geert hierin betrekken. Een jonge vent en een oude snoeper met een super-geile vrouw lijkt me een leuke combinatie.

Stev  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post937

De treinreis

StevGeplaatst door My 4Fingers ma, november 12, 2012 23:24:34

De treinreis

Het was rennen geblazen om de laatste L- trein naar huis nog te halen. Het was een gezellig concertje geweest van Flowmatic, een alternatief groepje waar mijn vriendin Lise een echte fan van was. Ik had van dat groepje nooit gehoord en het leek me een leuk idee om het ook te ontdekken.

Lise had zich lekker uitdagend gekleed. Haar decolleté was mooi diep en haar kleine doch ronde borsten hadden een goede inkijk. Het maakte me lekker hitsig en ook haar want tijdens het concert, na wat drankjes en de zwoele sfeer had ik al haar kontje beroerd. Haar bh was van een turkooizen kleur, ietwat doorzichtig.

De L-trein hebben we gehaald. We waren blijkbaar alleen in de wagon. Het was ook een weekdag dus het was wel een rare dag om een concert te geven. Maar dat zou ook in mijn voordeel spelen.

Ik plantte me naast Lise en begon haar in haar nek te zoenen. Het liet haar niet onberoerd. Ze vond mijn mond en gaf me een tongzoen. Ik wreef met mijn hand door haar bruine haren. Ik voelde dat ze de knoopjes van mijn hemd begon los te maken. Ik liet haar doen doch voelde me een beetje angstig daar er op ieder ogenblik iemand langs kon komen. Doch dat gevoel gepaard gaande met mijn geilheid nodigde uit om verder te gaan.

Ik schoof mijn hand onder haar bloesje en beroerde haar borsten. Haar tepels stonden al lekker stijf. De bh hielden haar borsten in een wurggreep. Met een slinkse beweging deed ik de sluiting los. Haar borsten hervonden de vrijheid. Ik streelde ze terwijl zij nu over mijn kruis aan het wrijven was. Die was ondertussen al aardig gegroeid. Gelukkig had ik een losse broek en een luchtige boxershort aan anders zou het groeiproces van mijn lul een onaangenaam iets worden. Ze trok haar bloesje over haar hoofd en deed de bh uit. Ze plaatste haar benen op de bank en begon haar klitje te beroeren door het stof heen. Liggend op de bank schoof het landschap voorbij met af en toe een bijkomende verlichting van een straatlamp die dan scheen op deze nimf met ontbloot bovenlijf.

"Lekker" zei ze. Met een voet ging ze over mijn bult die nog steeds een goede grootte had. Ik maakte mijn riem los, deed mijn broek wat omlaag en ging met een hand over mijn lul wrijven. Terwijl was haar broekje al wat aan de kant geschoven en was mevrouw haar kutje goed aan het bewerken. Het was een mooi zicht. Toen vroeg ze me om haar te likken. Ik keek nog even rond om te zien of er niemand aan kwam en ging toen door de knieën om me vervolgens op haar kostbaar geschoren schatje te storten, die ondertussen al lekker vochtig was. Het liet haar niet onberoerd want ze wrong zich wat naar omhoog zodat ik beter en dieper likken kon. Ze begon ook te kreunen en haar borsten te kneden. Met een vinger zocht ik een weg naar haar kontgaatje.

“Goedenavond, vervoerbewijzen a.u.b.”

Stappen kwamen dichterbij maar Lise hield mijn hoofd in een wurggreep met haar benen zodat het bijna onmogelijk was om me los te maken. Ze vond dit precies geil en wou tot het uiterste gaan.

“Zo jongelui, aan het genieten”, hoorde ik de conducteur zeggen. Zijn we lekker hitsig vandaag.

“Nou, ja “hoorde ik Lise zeggen. ”Zin om mee te doen?“

“Nou meid, het reglement verbiedt me dat.“

"O ja, meneer moet kaartjes knippen. Wacht ik zal ze even zoeken."

Daar Lise bewoog kon ik me losmaken en zag de conducteur. Zo te zien liet onze vertoning hem niet onberoerd. Zijn lid stond stevig afgetekend in zijn broek. Lise vond de vervoersbewijzen in haar handtasje en stopte ze tussen haar borsten.

“Neem ze maar, meneer. Maakt er maar lekkere gaatjes in”, zei Lise zwoel.

De conducteur pakte de biljetten van tussen haar borsten en deed zijn werk. Hij plaatste ze terug en kon het niet laten om even haar borsten te voelen.

Vervolgens pakte hij zijn smart Phone en zei "en het reglement verbied me niet om deze mooie vertoning te filmen."

"Ga je gang kerel, maakt je werk af en laat je vriendinnetje maar eens goed genieten.”

Ik stapte uit mijn broek en mijn lul die nog in volle stevigheid stond vond dadelijk zijn weg tussen de vochtige lippen.

Lise deed haar benen nog verder open en pakte me met mijn billen en gaf het ritme aan waarin ze geneukt wou worden.

Ze lachte gewillig naar de smart Phone terwijl ik op haar in beukte. Vervolgens begon ze in haar borsten te knijpen en toonde ze naar de conducteur.

"Lekker hé, geilerd, daar geniet je van hé. Ga je je straks lekker afrukken terwijl je nog eens naar je filmpje gaat kijken. Ga je dan lekker inzoomen op mijn borsten of mijn kutje? Stouterd."

Ze maakte haar vinger nat en wreef over haar tepels. Ze fluisterde in mijn oren. "Laten we hem zijn zin geven en vul me lekker." Ze sloeg op mijn billen zoals iemand een paard zou slaan om te galopperen. Ik dreef het ritme op en zei haar gekreun.

De conducteur was net een volleerde cameraman met zijn smart Phone. Hij filmde langs alle kanten en zoemde goed in op de borsten van Lise. Even later zag ik dat hij beelden aan het vereeuwigen was van hoe mijn lul haar grotje in gleed. Dat vond ik echt hot.

Even later voelde ik dat mijn zaad een weg zocht en ik kwam klaar. Ik bleef door beuken en wat later schreeuwde ze haar genot ook uit.

De trein stopte plots.

De conducteur ging weg en deed iets op het perron en kwam toen terug de wagon binnen.

“Kleed jullie aan, over enkele minuten moeten jullie eruit”. We kleedden ons vlug aan en een minuut of vier later stopte de trein aan onze bestemming. Bij het uitstappen zei de conducteur aan mijn vriendin dat hij hoopte haar nogmaals te ontmoeten als hij niet in dienst was. Mijn vriendin gaf hem een geil lachje.

Daar het stationnetje leeg was en ik nog wat zin had, zij trouwens ook, heb ik haar nog eens genomen op een bank.

Zo’n treinreis hoop ik nog eens te maken.

Stev  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post906

De Amerikaanse droom

StevGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 09, 2012 23:12:27

De Amerikaanse droom

Hier sta ik nu mijn Amerikaanse nicht aan het begluren terwijl ze zichzelf aan het vingeren is, met haar slipje over haar benen. Acht jaar geleden had ik haar voor het laatst gezien. Een tutterig meisje was het toen, maar ondertussen opgebloeid tot een 17 jarige met vormen waar men u mag tegen zeggen. Zeker haar borsten mogen er zijn. Een hand is zelf onder haar nachtkleed stevig met haar tepels aan het draaien.

De zus van mijn moeder, Claire en haar Amerikaanse echtgenoot John met hun twee kinderen Tracey en Ben waren voor een weekje op bezoek. Ondanks het koude weer waren ze naar Brugge vertrokken. Tante Claire wou Brugge zeker nog eens bezoeken nu ze nog eens in België waren. Tracey en Ben hadden geen zin. Voor hen was het duidelijk deze vakantie wilden ze cool doorbrengen dat betekent dus niksen en voor Tracey in dit geval zich klaar vingeren op het bed van haar Belgische neef die liefdevol zijn kamer had afgestaan aan de logees. Ben, was niet te bespeuren.

De adem van Tracey werd sneller en sneller. Een rode blos verscheen op haar gezicht. Ze slaakte kleine kreetjes. Ik wist dat ze klaargekomen was. Ik had een serieuze erectie. Nu had ik al opgemerkt dat Tracey regelmatig met een zwoele blik naar me keek. Misschien was het verbeelding maar toch wou ik een bevestiging hebben. Ook haar open kleding nodigde uit om te kijken, zodat we elk toch wel aan het begluren waren.

Ik moest sowieso aan mijn fotoapparatuur geraken voor een opdracht op school. Een mooier excuus kon ik niet bedenken. Ik klopte even en ging met een kordate stap mijn kamer binnen. Daar lag ze nog steeds op het bed met haar hand op haar borst. Ze sprong recht.

“O Sorry, ik wist niet dat je… met jezelf aan het spelen was.”

“Geeft niet," zei ze met een Amerikaans accent. Toch lekker handig dat tante Claire ook haar kinderen Nederlands had geleerd.

“Ik moet mijn fotoapparatuur hebben voor een opdracht op school”, zei ik.

“Lijkt me interessant, wat moet je fotograferen?”. De opdracht was om reclame en de massa op gevoelige plaat vast te leggen.

“Naakt, loog ik.”

“O, wat leuk en heb je al een model?”

“Ja hoor, een vriendin, maar die is niet zo mooi als jij.” Ze begon weer te blozen. “Mag ik?” Zonder een antwoord af te wachten begon ik foto’s van haar te trekken. Ik maakte een paar mooie close-up foto’s en liet die haar zien.

“Best goed” zei ze.

“Wil jij niet voor me poseren?”

“Tuurlijk, zeg maar wat ik moet doen.”

Nou, zei ik, je kunt al beginnen met je slaapkleed uit te doen.”

Zonder aarzeling trok ze haar slaapkleed over haar hoofd en net op dat moment drukte ik af zodat ik haar borsten in volle glorie had met haar slaapkleed over haar hoofd. Haar tepels stonden al stijf.

“Wat nu?” zei ze met een wat zwoelere stem.

“Ga op bed liggen met één been omhoog getrokken." Dat deed ze en als een professioneel model nam ze andere poses aan met haar hoofd. Ik zag haar volle borsten en haar slanke benen. Haar billen waren stevig maar niet te groot. Alles overgoten met een bruin kleurtje.

“Nu trek je beide benen omhoog en doe je benen open.”

Heel langzaam, bijna plagend, deed ze haar benen open. Kreeg ik zicht op een kutje met blonde schijn. Ik drukte vaak af. Door mijn lens zag ik alles. Ik vereeuwigde haar kutje op beeld en zo zou ik ook een paar mooie aandenken hebben van mijn nicht. Ook zag ik door mijn lens dat één vinger over haar knopje begon te wrijven. Ook dat vereeuwigde ik op de gevoelige plaat.

Ik wou het spel wat anders spelen en vroeg of ik een close-up foto van haar clitoris mocht maken.

“Je bent nu toch bezig, dus doe maar” was haar antwoord. Ik ging dichter bij haar vagina en stelde goed af en drukte verschillende keren. Een klitje had ik nog nooit van zo dichtbij gefotografeerd.

Toen trok ze me naar haar toe en zei “lik me.”

Die uitnodiging liet ik niet links liggen en begon mijn model te likken. Ze begon dadelijk te kronkelen. Ondertussen was ze weer met haar c-cup aan het spelen. Iets wat me mateloos opwond. Ik lag hier mijn eigen nicht te beffen. Ze moesten het eens weten.

Ik trok mijn kleren uit. Ik denk niet dat ze ooit in mijn leven zo snel uit waren als nu. Toen ging ik verder met beffen, terwijl ik langzaam maar ritmisch met een vinger in haar poesje bewoog. Het liet haar niet onbetuigd zo te horen. Haar sappen kleefde lekker rond mijn mond. Ze zette een voet op mijn rug zodat ik met mijn tong nog dieper kon gaan. Haar blond haarbos tekende zich fel af op haar huid en was geschoren in een vorm van een hart. Hoeveel jongens hadden dit al gezien, vroeg ik me af.

Ineens voelde ik een hand op mijn billen. Enigszins verschoten, keek ik op en zag Ben. Hij was blijkbaar gaan joggen. Hij was jonger dan ik. Ook fel veranderd in die acht jaar. De laatste keer was hij een kleine jongen en nu een puber die duidelijk kaas gegeten had van seks. Ik had geen ervaring met jongens op dat gebied, maar de situatie was me nu te geil om echt kieskeurig te worden. Terwijl ik zijn zus lag te likken ging hij tussen mijn benen liggen en begon me te zuigen. Hij nam mijn geslacht in zijn mond en draaide met een aangenaam ritme met zijn tong rond mijn paal.

“Man, dat was lekker.” Zijn handen speelden met mijn sterretje en af en toe kneedde hij ook lekker aan mijn ballen. Ik wist toen dat ik me niet meer ging beperken tot vrouwen.

Ik zag door zijn broek een aardige knoert. Al was ik ouder ik vermoedde toch dat zijn paal groter was dan de mijne. Tracey was ondertussen met haar knopje aan het spelen. Ze was wat anders gaan liggen zodat ik ook wat zicht had op haar kontgaatje. Ik maakte mijn vinger nat en na een paar kleine pogingen gleed hij haar sterretje binnen. Ze richtte haar hoofd op en zei “yes, go on.”

Ik verhoogde mijn ritme met mijn hand, maar ging toch niet te snel. Ondertussen gleed mijn tong over haar schaamlippen. Ik voelde aan de bewegingen van Tracey en aan haar adem dat ze weer bijna ging klaarkomen. Ik stopte even want ik wou niet dat het te vlug voorbij ging. Ik richtte me een beetje op en begon aan de borsten te zuigen. Ben volgde me en begon nu mijn ster te likken. Dat had ik nog nooit gevoeld. De ronde borsten van zijn zus werden door mijn handen gemasseerd. Ondertussen had ze haar ritme verhoogd van het vingeren. Ik begon haar te tongen. Ben was zeker geen amateur en dat vertaalde zich bij mij dat ik klaarkwam in zijn mond. Hij slikte alles in. Dit wond precies zijn zus ook op en ze kwam klaar met verschillende schokken.

Ik liet me uitgeput vallen op de matras. Ben keek me aan en vroeg of ik het lekker had gevonden.

“Nou en of antwoordde ik.”

“Maar vind je het niet raar het te doen waar je zus bij is?”

“Man zei hij, je moest eens weten, …”

Ik voel dat de vakantie voor ons nog véél in petto heeft.

Stev  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post720

De zwemles

StevGeplaatst door My 4Fingers zo, december 18, 2011 20:04:32

De zwemles

Ik was vroeger in het, voor mij, te koude water van het plaatselijk zwembad.

Door een ziekte in mijn kindertijd en mijn jeugd heb ik niet naar behoren kunnen leren zwemmen.

Een vrouwelijke collega van mij zou me dat even leren. Op het werk zijn we elkaar steeds discreet op aan het geilen en in mijn fantasie hebben we al stevig verboden spelletjes gespeeld. Alleen in het echt was er nog nooit iets gebeurd.

Ik zie haar aankomen. Ze draagt een blauw zwempak, dat als een tweede huid aan haar plakt. Met een diepe uitsnijding, waardoor ik een groot deel van haar borsten te zien krijg. Bij elke stap, deinen haar borsten op en neer. Is het door de opwinding dat haar tepels al stijf staan?

Haar vagina is ook duidelijk afgetekend. Ze bekijkt me van bovenuit en vraagt of het me bevalt. Ik kan dit alleen maar beamen.

Met een sprong duikt ze in het water die dan ook heel hoog opspat. Ze komt naar me toe en maakt me nat met haar handen, die meer tijd rond mijn tepels krijgen.

“Het is steeds belangrijk dat je dat doet, dan kan je wennen aan het water. Laat zien wat je al kan.”

Ik draai mij om en zwem op mijn rug wat al aardig lukt. Ik zie ze kijken maar ze heeft blijkbaar meer oog voor mijn kruis dan voor mijn povere zwemkunsten.

”Op mijn buik zwemmen, kan ik niet." Dus pakt ze mijn handen vast en trekt me vooruit en zegt hoe ik met mijn benen moet bewegen. Dat lukt al vrij goed.

“Nu de armen.” Ze komt achter me staan en drukt zich tegen haar aan. Ik kan haar borsten tegen mijn rug voelen. Ze pakt mijn handen en doet me voor hoe ik met mijn armen moet bewegen.

Ik voel dat mijn lid al aardig aan het opzwellen is. Ze vertelt me er even bij dat als ik moest kopje onder gaan ik gewoon mijn been omhoog moet trekken.

"Zo," zegt ze. Ze legt haar hand op mijn been en trekt het omhoog. Haar hand gaat hoger op en ze streelt mijn lul.

“zo, wie komt er hier bovendrijven?” vraagt ze spelend.

Ik draai me om en wil haar zoenen.

“Neen, neen, de beloning pas na de les”. Ik probeer dan maar het theoriegedeelte in de praktijk om te brengen, maar door de erotische spanning lukt dat niet aardig.

Ik, op mijn buik in het water drijvend, komt ze met haar borsten juist voor mijn ogen.

"Geef je armen en volg me. Maakt de beenbewegingen die ik je heb getoond”, zegt ze.

Dat laat ik me geen twee keer zeggen en volg de weg die haar borsten me wijzen. Ik zie dat aan de rechterkant haar tepel bijna ontbloot is.

“Vergeet je beenwerk niet” zegt ze. Ik denk alleen aan haar beenwerk die ik het liefst rond mijn lichaam wil.

Ze neemt even een pauze en kijkt me aan.

“Wil je mijn kutje strelen?”

“Ja, graag, dat verlang ik al zo lang.” Ze kijkt rond. Het weinige volk dat er is heeft geen aandacht voor ons. Bovendien is iedereen wat verwijderd van waar wij staan en de badmeester is met zijn rug naar ons toegekeerd aan het spreken met een collega van hem.

Ze trekt me naar haar toe. Ik leg mijn hand op haar venusheuvel en begin te strelen.

“Ik heb daar ook naar verlangd zegt ze.” Ik trek de textiel van haar badpak wat opzij en ga met een vinger rond haar klitje spelen.

“Je bent lekker nat”, grap ik.

Mijn vinger gaat dieper in haar kutje, terwijl mijn duim over haar knopje draai. Ik zie dat haar tepels stijf staan. Ik leg mijn hand goed zichtbaar op haar borst. Iets wat op mijn werk niet zou kunnen gezien er altijd wel mensen rond ons zijn. “Niet hier” zegt ze. “Kom we gaan naar de kleedkamers.” Voor ik iets kan zeggen gaat ze uit het zwembad richting kleedkamers.

Niet zoals bij aankomst, toen we twee aparte kleedkamers hadden genomen, nemen we nu één voor ons twee. Het is er klein en de temperatuur is er niet wat het moet zijn. Met kippenvel ontdoe ik haar van haar nat badpak. Voor het eerst zie ik de collega waarmee ik zolang heb samengewerkt, voor het eerst naakt. Het is iets anders dan dat stom uniform. Het resultaat staat me meteen aan.

Onze monden vinden elkaar en onze tongen beginnen te dansen in elkaars mond.

Ik wrijf over haar goed gevormd achterste. Hoe vaak heb ik haar niet nagekeken terwijl ze me onwetend opgeilde terwijl ze stapte. Haar bewegingen van haar achterste zijn voor mij een bron van inspiratie voor geile dromen geweest.

Ze ontdoet me van mijn zwembroek. Ze bekijkt mijn penis die in volle glorie omhoog staat. Ze gaat door haar knieën en neemt hem in haar mond. Met haar vinger beweegt ze over mijn billen en zoek mijn kontgaatje. Ze begint met mijn sterretje te spelen, wat me nog meer in staat van opwinding brengt. Ondertussen likt en zuigt ze mijn lid alsof haar leven ervan afhangt. Ondertussen is haar vinger al in mijn kontgaatje ritmisch op en neer aan het bewegen. Iets wat nog nooit gebeurd is en mij enorm opwind. Eigenlijk gaat ze te vlug en al gauw voel ik dat ik ga klaarkomen. Gezien de publieke ruimte was het niet gemakkelijk om niet te veel te kreunen en me over te geven aan mijn genot. Ik druk haar tegen mijn geslacht terwijl ik in haar mond klaarkom. Ze slikt alles in, maar is teveel en het loopt haar mond uit. Ze wrijft het weg met haar vinger en steekt het in haar kut.

“Volgende keer, wil ik je zaad hier voelen”.

Ik weet niet of ik ooit een goed zwemmer zal worden, maar de lessen bevallen me in ieder geval wel.

Stev  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post706

De derde trede

StevGeplaatst door My 4Fingers zo, november 13, 2011 16:41:07

De derde trede

Door een claxon werd ze wakker. Een barstende hoofdpijn en een immense misselijkheid maakten dadelijk meester van haar.

Ze wist dadelijk dat ze teveel Breezers gedronken had en teveel gerookt. Het was dan ook een toffe fuif. Vorig academiejaar is ze bijna nooit uit geweest. Dus dit jaar moet ze de schade een beetje inhalen, anders heeft ze toch niets gehad van haar studententijd. Deze gevolgen moest ze dan maar verdragen. Ze had geen idee van het uur. Moeizaam draaide ze zich om en keek op de wekker die 13.08 uur aangaf. Ze was nog doodop. Ze wist niet hoe laat ze vannacht thuisgekomen was en hoe ze thuis gekomen was. Eerst douche en een kop koffie en daarna zien we wel, dacht ze.

Bij het uit bed komen trapte ze op een stuk stof. Ze keek en zag haar slipje op de grond liggen. Vreemd, dacht ze. Normaal draag ik een slipje dag en nacht. Haar weelderig haarbosje kreeg dadelijk lucht. Er hing een geur in de kamer van parfum. Heel sterk. Duidelijk niet de hare. Eerder een mannenparfum. Zou ze vannacht … Ze keek vlug in bed en keek naar eventuele sporen. Niets.

Ze keek naar beneden of daar geen sperma uit haar vagina liep. Niets. Ze stak een vinger in haar, maar kurkdroog. Domme gedachte Kathy zei ze tot zichzelf. Als er iets gebeurd zou zijn dan zou ze het natuurlijk nog weten. Hoewel van vannacht weet ze bijna ook niets meer.

Ze liep naar haar kleine badkamer en liet de douche lopen, terwijl ze haar strak T-shirt uittrok die haar borsten lieten bewegen. Ze stapte onder de warme stroom. Het deed haar deugd. Het water maakte haar meer wakker en haar misselijkheid verdween wat. Ze voelde het water van haar borsten afstromen, tussen haar bilspleet lopen. Ze had dat steeds aangenaam gevonden. Ze wreef met de spons over haar tepels en ze kreeg wat zin. Ze opende haar benen en ging met de spons lekker over haar kutje wrijven. Haar opwinding nam toe. Maar ze maakte er altijd een erezaak van om haar in ideale omstandigheden te bevredigen. Ze nam er steeds ruim de tijd voor, maakte een aangename sfeer en met genoeg speeltjes. Dus kraan dicht want die misselijkheid kan alleen maar weg met koffie.

Ze stapte uit de douche en haar oog viel op de lavabo. Daar lagen haar sleutels. Hé, dacht ze wat doen die hier. Waarschijnlijk vannacht hier neergelegd. Ze pakte haar sleutelbos op en ze zag dat er zeep aan haar sleutels hing. Die van de voordeur en die van haar appartementje. En het stuk zeep was weg. Angst maakte zich meester van haar. Iemand heeft haar sleutels in de zeep gedrukt en kan nu zomaar binnenkomen als hij die sleutels zou laten bijmaken.

Ze rende de badkamer uit, richting slaapkamer en nam vlug haar slipje op. Ze onderwierp het aan een grondig onderzoek. Niets te zien. Zelf haar inlegkruisje zag er nog als nieuw uit. Ze ging richting deur. Op slot. Zou het dan toch maar fantasie zijn van haar. Neen, hier is meer aan de hand. Misschien de sloten vervangen en de huisbaas verwittigen. Hoewel, vooraleer die iets doet en hij boven is met zijn gewicht kan het kwaad al geschiet zijn.

Maar als die persoon haar kwaad wou doen, misschien was er dan al iets gebeurd. Maar alles staat hier nog en ik ben OK dacht ze bij zichzelf. Misschien moest ze maar afwachten en gebeuren er leuke dingen.

Er gingen twee weken voorbij er gebeurde niets. Stilaan begon ze het voorval te vergeten. Tot …

Een hand gleed van haar nek richting borsten. Meteen was ze wakker. Wie ben je, wat wil je? Een vinger werd op haar mond gelegd. Het was pikkedonker. Het laatste knoopje van haar pyjama werd geopend en de hand begon haar borst te strelen. Extra aandacht werd er gegeven aan haar tepels. Ze was bang, maar ze werd ook geil. De voorbije dagen had ze gefantaseerd wat er zou kunnen gebeuren als de vreemdeling zou komen. En nu was hij hier. Of zij. Neen, duidelijk een hij. De hand is echt groot. Ondertussen was de vreemdeling al haar tepels aan het zuigen. Kleine beetjes in haar borsten gaf hij ook. Ze begon meer en meer te kronkelen van opwinding. Ze pakte zijn hoofd vast. Duidelijk veel haar, gekruld. Ze duwde zijn hoofd dieper in de kloof tussen haar borsten. Ze voelde zich nat worden tussen haar benen. Het hoofd ging naar beneden. Kussen op haar buik, haar schaamhaar (verdorie, waarom had ze zich niet geschoren daar) en toen opende twee vingers haar spleetje en een tong begon te draaien rond haar knopje. Haar grotje werd gedurende minuten oraal verkend. Ze hield het niet meer. Een intens genot maakte zich meester van haar. Die kerel was ervaren. Zo was ze nog nooit gebeft. Ondertussen was ze met haar borsten aan het spelen en hij ging ritmisch met twee vingers op en af in haar kutje. Haar benen opende zich steeds meer als een uitnodiging om in haar te komen. Maar haar ademhaling ging steeds sneller en ze kwam klaar. Hij stond recht. Ze dacht nu gaat hij komen, hij doet zijn broek uit. Maar in plaats daarvan hoorde ze de deur toegaan en een sleutel in het slot draaien. Hij was weg. Ze wist niet wat denken. Het was lekker geweest, maar ze had nog zin, veel zin. Haar handen verdwenen tussen haar benen.

De volgende dagen dacht ze aan het voorval. De wond haar erg op. Elke avond was ze waakzaam om ten slotte toch maar weer in slaap te vallen.

De derde trede kraakte. De enige trede van de trap die kraakte. Het had haar menigmaal uit haar slaap gehaald. Ze hoorde het geluid van een sleutel die voorzichtig in het slot gestoken werd en omgedraaid. Hij was er weer.

Het zelfde spelletje begon weer zoals vorige keer. Maar ze liet zich niet meer klaar beffen. Toen ze bijna haar hoogtepunt bereikt had maakte ze een slimme beweging zodat haar hoofd tussen zijn benen lag. Ze voelde een jeans met daarin duidelijk afgetekend een lekkere stijve. Ze opende zijn rits. De hand hield haar tegen, maar ze duwde die weg. Ze opende verder zijn broek. Blijkbaar had hij zijn weerstand opgegeven. Een grote lul nam ze in haar mond en begon lekker te zuigen en met haar tong rond de eikel te spelen. Ze hoorde voor het eerst een lekker gekreun. Handen namen haar hoofd vast zodat ze enkel kon doorgaan met zuigen. Ondertussen was ze met haar klitje aan het spelen. God, wat vond ze dat lekker. Zijn ademhaling werd steeds sneller en een zilte smaak vulde haar mond. God, wat veel. Ze slikte alles door. Hij maakte zich los van haar en ging weg. Nu liet hij de deur open.

Haar nieuwsgierigheid over wie het zou kunnen zijn nam alleen maar toe. Ruben een jongen die twee verdiepen hoger woonde. Neen, die komt alleen maar klaar als hij de oplossing op een moeilijke wiskundige bewerking gevonden heeft, dacht ze. En de persoon kwam duidelijk van beneden. Anders zou de derde trede niet kraken. Verdorie, dacht ze plots; misschien wordt de sleutel wel doorgegeven aan verschillende mannen. Neen, want zijn bewegingen zijn steeds hetzelfde. Het kon haar eigenlijk niets schelen. Ze vond het lekker. Mijn oudjes zouden dat zeker niet goedkeuren, maar wat niet weet…

Een week ging voorbij. Toen was hij er terug. Ze had niets gehoord want ze was in een diepe slaap. Weer werden haar borsten gestreeld en even later begon het gelikt weer in en rond haar nat grotje.

Vanavond had ze zin in een lul in haar. En ze zou hem hebben. Hij liet zich niet meer pijpen deze keer. Hij had duidelijk zin in iets anders. Hij plaatste haar zo dat ze met haar bips omhoog lag op haar knieën. Ze dacht dat hij haar vanachter zou nemen. Dat was nog nooit bij haar gebeurd. Zelfs niet met haar ex-vriendje. Een tong likte haar sterretje. Ze vond het enigszins wat vies, maar ja, daar was ze nog maagd dus moest het maar. Het voelde wel lekker. Ze ontspande zich en een vinger ging in haar sterretje. Het deed een beetje pijn. Steeds sneller ging de vinger en hij begon nu ook haar achterste rondingen te likken en af en toe haar kontgaatje. Nooit gedacht dat het zo lekker kon zijn, en dit was nog alleen maar een vinger. Tot plots het geluid van een gsm de kamer vulde. Hij trok zijn vinger uit haar en liep dadelijk de kamer uit. Een gestommel op de trap en weer het kraken van de derde trede. Shit, weer niets. Haar kot-deur stond nog open en voor de voordeur dichtklapte riep ze “ik wil je lul voelen.”

Enkele dagen later werd er ingebroken op de benedenverdieping. De huisbaas heeft toen alle sloten vervangen. Ook die van de koten. Er is niets meer gebeurd. Alleen mooie herinneringen en de smaak naar meer. Maar hé, dit is een studentenstad en hier zijn genoeg hengsten die zin hebben in een avontuurtje. Door dit voorval heeft ze meer durf gekregen en wie weet wat er nog zal gebeuren.

Elke keer als de derde trede kraakte moest ze aan dit gebeuren denken.

Stev  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post682