Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Hotel with value

ZunguriGeplaatst door My 4Fingers di, juni 17, 2014 20:36:22

Hotel with value

Frederique de portier stond op wacht. Hij had de opdracht gekregen om drie jonge dames rond de twintig jaar te verwelkomen. De namen wist hij al, maar hoe ze er uit zouden zien nog niet. Een paar minuten later kwam er een taxi aangereden en stapten er drie ontzettend mooie meiden uit.

‘Zo wat een stukken’ dacht hij en voelde z’n lul in zijn broek al zwellen. De drie wierpen een kushand naar Frederique en gingen het hotel binnen. Frederique pakte de bagage en volgde de dames. Bij Carin, de receptioniste, aangekomen kregen de dames hun sleutels ze babbelden voluit en keken met hete blikken naar de mannen, die hun ogen niet konden geloven.

Chana, Wendy en Mieke, zo heetten de drie schatjes, genoten ervan om de mannen te verleiden. Daarom hadden ze elk een eigen kamer in het ‘Hotel with value’ genomen. Ze hadden alle drie afgesproken alles te pakken wat er te pakken was.

Chana had haar oog al op Frederique laten vallen en Wendy zag dat Alex een grote paal in zijn broek had en ze wilde die wel eens graag verwennen. Mieke had nog geen keus gemaakt maar dat kwam nog wel. Een ding hadden ze gemeen ze waren gek op lekker pijpen en langdurig neuken, ze lusten er wel pap van.

Alex had intussen de bagage in de lift gezet en wachtte op de dames, die al schuddend met hun geile kontjes naar de lift liepen. Ze hadden alle drie een kamer naast elkaar. Alex leverde de bagage af en wilde snel weer weg want hij had intussen een wellustig gevoel tussen z’n benen gekregen en voelde dat z’n lul al flink aan het groeien was. Chana die het in de gaten had riep Alex terug en wierp gelijktijdig een geile blik op z’n kruis. Ze trok hem de kamer in en zei, “kom hier want je kunt mij krijgen en ik wil jou.” Alex liet zich dat geen twee keer zeggen en liep op haar toe. Chana trok inmiddels al haar blouse uit en met nog alleen maar een kort rokje en broekje aan ging ze voor hem staan met haar twee parmantige tietjes die recht vooruit staken. Alex legde er zijn handen omheen en streelde de tepels die al groter en harder werden.

Langzaam liet Chana zich op de grond zakken ondertussen zijn broek los makend, ze viel op z’n voeten en nonchalant stapte hij er uit, zodat Chana volop zicht had op de harde grote lul van hem.

Chana ging op de grond liggen en Alex op z’n knieën half over haar borsten heen. Zijn flink uit de kluiten gewassen paal hing ontuchtig boven haar hoofd en als vanzelf gaf ze kusjes op dat heerlijke instrument. Na enige tijd zette ze haar tong aan het werk en likte en zoog ze aan die heerlijke paal. Alex maakte een voorzichtige stoot beweging en spoedig stootte hij sneller en dieper in haar mond. Chana masseerde bij elke stoot zijn piemel nog eens extra met haar tong.

Alex was intussen hevig in haar tietjes aan het knijpen en trok ook flink aan haar tepels zodat Chana het gevoel kreeg dat haar tieten in brand stonden.

Ze zei tussen twee stoten door “Pak m’n kutje. Pak m’n kut oh ja!”

De kreet werd gesmoord door de nu grote paal van Alex en z’n hand ging van de borst naar beneden. Hij maakte haar rok los en schoof die langs haar benen, tegelijk het slipje meenemend. Ze was nu compleet naakt en Alex ging op handen en knieën over haar.

Hij liet z’n vingers door haar spleetje glijden en daarop spreidde Chana haar benen meteen heel wijd.

“O, oh ja, pak m’n kutje, oh…” kreunde ze moeilijk door die grote pik in haar mond. Maar Alex bedacht wat beters. Hij haalde z’n pik uit haar mond om z’n grote paal wat rust te gunnen en draaide zich om zodat z’n pik boven de van geilheid glinsterende kut van Chana hing. Toen liet hij zich zakken en gleed met z’n lul langs haar spleet. Het lukte hem niet om er meteen de lul in te drukken, maar z’n lul schoof opwindend langs Chana ‘s om aandacht vragende kittelaar.

“Oh! Ja!” Was Chana ‘s reactie op die heerlijke aanraking. Alex trok zich terug en ondernam een tweede poging om haar vesting te nemen. Hij schoot er nu meteen in en hij liet zich helemaal in haar zakken, gelijk voelende hoe Chana reageerde. Hij begon te stoten terwijl Chana haar benen om zijn middel klemde en haar rode nagels striemen achter lieten op zijn rug. Zwaar ademend van opwinding fluisterde ze geile kreetjes in zijn oor. Beiden naderden steeds meer hun hoogtepunt. Alex moest zich inhouden om niet nu al klaar te komen, maar aan Chana ‘s gehijg en gekreun te horen was ook zij al niet ver weg meer om klaar te komen. Plots voelde hij haar geile kutje krachtig samentrekken en met een luide kreun kwam Chana stevig en voldaan klaar.

Alex gaf haar nu de laatste stoot en voor een ogenblik was ook hij van de kaart door een hevig orgasme. Chana en Alex nog nagenietend op de grond bemerkten nog meer geluid in de kamer dan hun gehijg.

Ze hadden tijdens hun geile spel niet bemerkt dat Frederique en Wendy in de kamer van Chana waren gekomen. Alex zag een rode blouse die op en neer ging in een maar al te bekend ritme. En Chana zag het hoofd van Frederique die met z’n ogen dicht in Wendy ‘s nek ademde. Ze zag dat de mond van Frederique vertrok, hij kreunde en schreeuwde; “ja! Ah! Ja…” terwijl Wendy gromde als een wolvin en Frederique in z’n nek beet. Schokkend spoot Frederique zijn hete lading diep in haar al kletsnatte neukholletje. Het leek wel of er geen einde aankwam, steeds kwam er weer lading uit zijn geile harde paal. Daarna liet Frederique z’n lul rustig uit haar volgespoten kutje glijden en trok Wendy ‘s rok weer naar beneden.

“Zo” zei hij “dat was nu precies het nummertje waar ik vannacht over gedroomd heb. Het was de spannendste neukpartij van deze week.”

Mieke was intussen naar het verwarmde zwembad gegaan en liet zich helemaal naakt in het water glijden. Met gesloten ogen bleef ze heerlijk op haar rug drijven toen ze plotseling beweging naast zich voelde.

Juan, de eigenaar van het hotel, kon het niet langer aanzien dat Mieke daar alleen en dan ook nog naakt in het water dreef. Juan had intussen ook niets meer aan en je kon zien dat hij, door de aanblik van Chana ‘s naakte lichaam, al danig opgewonden was geraakt. Zijn grote paal stond recht vooruit. Ook Mieke voelde een rilling van opwinding ging door haar heen.

Juan dook in het water direct richting Mieke. Met z’n nog steeds stijve paal bij Mieke aangekomen richtte hij die direct op haar mond. Mieke liet zich niet onbetuigd, ze kwam meteen op Juan af en schoof haar lippen om de gezwollen paal en paars aangelopen eikel. Langzaam schoof ze haar lippen er langs en liet de dikke en harde lul dieper in haar mond glijden. Het harde vlees vulde haar mond helemaal op en ze zoog hem letterlijk naar binnen tot ze de eikel achter in haar keel voelde. Met haar tong likte ze langs de onderkant, zodat Juan begon te grommen van het heerlijke gevoel. Met een hand voelde ze aan Juan ‘s harde en volle ballen en drukte ze tegen haar kin.

Het leek wel of z’n zaad-reservoir begon vol te lopen de ballen werden als maar groter door haar bewerking. Ook Juan ‘s lul begon nog meer te zwellen. Enige tijd vermaakten ze zich op die manier, beiden ophitsend. Tot ze het beiden wel genoeg vonden. Mieke zwom naar de kant gevolgd door Juan.

Beide gingen naar het grasveld en lieten zich daar op neervallen. Mieke trok haar knieën op en spreidde ze wijd uiteen. Zodoende etaleerde zij haar schaamstreek. Juan keek er met veel interesse naar. Die belangstelling maakte Mieke nog heter. Juan presenteerde zich in zijn naakte glorie, z’n spieren lagen als bundels onder zijn gebruinde huid. Van onder uit zijn buik priemde een immense penis omhoog. Het was de grootste die Mieke tot op heden gezien had. Bij elke beweging van Juan zwiepte zijn sjanker heen en weer. Daaronder hing een bijna vuistgrote balzak, met daarin twee bungelende ballen die als eieren zo groot waren. Er kwam een glinsterende glazige druppel uit z’n lulspleet ten teken van Juan ‘s opwinding. De druppel kwam los van de eikel trok een dunne draad achter zich en viel op Mieke ‘s buik.

“Oh, ja. Neuk me met die monsterachtige dikke lul van je.” Ze hield met haar vingers de lippen van haar seksspleet wijd uiteen. Ze opende haar schoot verder zodat Juan kon zien hoe nat en geil ze van binnen was, het geil droop als het ware uit haar over-geile neukholletje.

Mieke duwde haar bekken omhoog en Juan nam daartussen plaats. Dat ging erg gemakkelijk want zo wijd had nog niet een vrouw dat gedaan vond Juan, deze meid moet wel heel erg geil zijn. Hij liet haar niet langer op z’n dikke lul wachten en met een flinke stoot penetreerde hij haar schede.

Mieke snakte naar adem toen zijn dikke vleesboom haar kutje uitrekte. Haar roze gleuf werd een gapende holte waarin zijn polsdikke leuter zich toegang verschafte. Hij vulde haar neukgrotje helemaal op met zijn dooraderde stamper. De wangen van haar kutje rekten zich tot het uiterste om Juan ‘s lul steeds verder door te laten dringen.

Langzaam ging de onmogelijk grote lul van Juan dieper in haar weke natte pruim. Juan gromde toen hij voelde hoe zijn paal moeite had door te dringen in het toch nauwe kutje. Goh! Wat was die meid nauw, maar goed dat ze zo geil en nat was, hoewel het wel erg lekker aanvoelde. Hij voelde de schedewand hevig kloppen.

“Oh, oh, ja, splijt me met je heerlijke knuppel maar open” kreunde Mieke.

“Ja hoor, ik splijt je wel open en ga er helemaal in. Ik ga er helemaal in tot aan m’n ballen, je zult m’n eikel er diep in voelen tot aan je baarmoeder” was nog de opmerking van Juan op haar gesmeek om zijn lul helemaal te voelen.

Mieke voelde hoe Juan ‘s harde ballen tegen haar dijen kletsten, hij zat er met z’n lul nu helemaal in en ze voelde z’n eikel tegen haar baarmoeder rammen. Nog nooit had ze zo’n dikke levende harde en dikke lul zo diep in haar kut gehad. Vlammend schoten de prikkels door haar lichaam. Mieke voelde heel goed de dikke aderen van zijn lul in haar grotje kloppen. Ze tastte met haar schede z’n hele lul af.

Even bleef Juan stil op haar liggen en liet haar rillen en bewegen door de lul die in haar zat. Mieke kon niet meer stil blijven liggen. Het geweldige gevoel in haar onderbuik maakte haar nog geiler. Juan voelde dat Mieke al haar schedespieren in werking had gezet. Mieke was enigszins tot bedaren gekomen en ontspande haar kutspieren.

Juan voelde dat nu de tijd was gekomen om langzaam te gaan pompen in dat heerlijke nauwe kutje. In een langzaam maar toch regelmatig tempo bewoog hij zijn lul op en neer. Bij iedere stoot drukte hij z’n dikke paal in haar steeds natter wordend grotje en perste zijn eikel totaal tot het einde erin.

Impulsief maar ook door geilheid en genot begon ook Mieke met haar bekken terug te stoten. Ze kromde haar slanke benen om zijn billen. Elke vezel van Juan ‘s lichaam was gespannen. Hij klemde zijn tanden op elkaar en klauwde met z’n handen om de toch flinke weke borsten van Mieke. Z’n polsdikke leuter zwol nog meer. Opeens voelde hij z’n zaad door zijn lange buis naar boven komen en dan spoot het z’n eikel uit diep in haar. Golf na golf spoelde het sperma Mieke ‘s buik binnen. Het overstroomde haar. Door haar en ook Juan ‘s bewegingen kwam het uit haar kutje te voorschijn.

Het volgend moment explodeerde ook bij haar het orgasme. Zo was ze nog nooit klaar gekomen. Zo intens was het dat ze niet meer stil kon blijven liggen. Ze wipte hevig op en neer, met nog steeds de kloppende lul van Juan diep in haar kokend kutje.

Ze wist nu ook dat ze door deze naaipartij zou blijven zoeken naar hele grote en dikke lullen.

In ieder geval hadden ze alle drie hun zin gekregen door deze geile en opwindende neukpartijen in ‘Hotel with value’.

Zunguri

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1209

Het Ware Geluk!

ZunguriGeplaatst door My 4Fingers di, november 05, 2013 00:35:51

Het Ware Geluk!

Thibo zat naar een videofilm te kijken. Het ging bijzonder heet toe op het scherm. Drie wulpse meiden en een vent met een lul als een kanon waren geanimeerd aan het vozen. De beeldkwaliteit was prima en geen detail werd je door de filmers onthouden. Thibo trok zijn broeken uit en begon zichzelf te strelen. Het moest er toch uit en een film was goedkoper dan een bezoek aan een privéhuis. Hij keek even neer op zijn pik. Die stond er lekker bij. Hij voelde zich de laatste dagen bijzonder geil, kon wel drie vrouwen tegelijk aan. Wat er nu op het scherm gebeurde! Verdorie, wat was zo'n vent toch een mazzelkont! Ja, Thibo zou best eens een rolletje in een vette pornofilm willen spelen! Ging daar de bel? Of was het soms in die film? Maar nee, duidelijk ging de deurbel. Verdorie! Thibo haalde zijn broek op en deed met enige moeite de rits dicht over zijn staan leuter, die nu rechtop en plat tegen zijn buik lag gedrukt. Naar de deur, deur open en.

"Goedenavond, mijnheer, wij brengen u het ware geluk," zei een van de donkerharige vrouwen die op de stoep stonden. Ze was bijzonder aantrekkelijk, evenals haar vriendin, die hem vriendelijk toelachte en een stel gave tanden liet zien.

" Dames, het ware geluk is altijd welkom in dit huis," zei Thibo. "Zeker nu het geluk me de laatste tijd een beetje in de steek laat. Kom binnen en vertel me alles over het ware geluk."

"Daar komen we voor," zei de andere vrouw, die een prettige stem had. Haar ogen flonkerden levenslustig. Moeilijk te geloven dat deze twee snoepjes hem het geloof wilden aanpraten. Maar goed, luisteren kon geen kwaad. Thibo was zo onder de indruk van het fraaie stel dat hij vergat dat de video nog draaide. Dat had hij pas door toen de vrouwen zaten en geïnteresseerd naar het scherm keken.

"Dat is niet het ware geluk," zei de knapste vrouw misprijzend.

"Toch hebben ze veel plezier," zei Thibo lachend. Hij keek naar haar stevige knieën en rilde van verlangen. Wat een leuke meiden waren dit. Ze keek hem spottend aan en zei preuts.

"Dat is allemaal gespeeld, mijnheer."

"Willen jullie de film helemaal zien?" Bood hij aan.

"Neen," zei de woordvoerster beslist. De andere vrouw bloosde toen een opengesperde kut schermvullend in beeld werd gebracht.

"Mm… ik vind het toch wel interessant, " zei ze. "Ik heb dit nog nooit eerder gezien."

"Trek jullie jassen uit," zei Thibo. "Moet ik koffie zetten? Of hebben jullie liever iets anders."

"Wat een grote penis heeft die man," zei het meisje bewonderend.

"Het is smerig," zei haar vriendin."Dat zijn hoeren. Die twee grieten dus."

"Wat drinken jullie?" hield Thibo aan. Het ene meisje keek hem blozend aan.

"Een likeurtje graag?"

"Geef mij er dan ook maar een," zei de strenge niet al te toeschietelijk. Thibo stopte de video en spoelde terug naar het begin.

"Zo, dan kunnen jullie alles zien," zei hij. "Voor een pornofilm zit er wel een leuk verhaal in hoor."

"Bent u alleen?" Vroeg de strenge vrouw.

"Ja, een maand of wat geleden is mijn vriendin weggelopen."

"0, wat erg," zei het andere meisje. "Dan begrijp ik best dat u videofilms huurt."

"Er zijn genoeg andere vrouwen," zei de strenge misprijzend. Toch keek ze even later met belangstelling naar het begin van de film. De twee stoeipoezen op het scherm kregen opdracht een dochter van een miljonair op te sporen. Natuurlijk kregen ze eerst een beurt van de opdrachtgever, die opmerkelijk veel talent had. Het was stil. De vrouwen keken geboeid naar de verrichtingen van de filmsterren en Thibo nam beide mooie meiden eens goed op. Hij zag er wel wat in.

Na de eerste film zuchtten beide dames en ze zagen er verdacht opgewonden uit.

"Heb je nog meer?" vroeg de strenge vrouw. "O, ik heb me nog niet voorgesteld! En jij ook niet, Fiona."

"Wel, ik heet dus Fiona," zei het andere meisje. "En haar naam is Shila."

"Ik heb nog twee films," zei Thibo. "Als jullie tijd hebben."

Shila knikte. "Maar eerst het ware geluk. En dat staat in dit boekje hier. Maar we willen er ook graag met u over discussiëren."

"Ik stel voor dat we de films gaan bekijken," zei Fiona. "Die discussie kan dan nog wel op een andere avond. Maken we eventjes een afspraak voor, ja toch?"

"Goed dan," zei Shila vlot. "Gooi maar een film op de buis."

"Mag ik even naar het toilet?" vroeg Fiona verlegen. "Ik ben een beetje nat geworden door de eerste film."

"Zoiets zeg je toch niet waar een man bij is," zei Shila hoofdschuddend. "Ik heb ook een nat broekje trouwens."

"Trek het gerust uit," zei Thibo.

"Ja, dat heb jij zeker ook gedaan, je onderbroek ligt tenminste onder de tafel," gniffelde Fiona. Thibo schrok.

"Hum… ik was toevallig net, hum… ergens… hm… mee bezig toen jullie aanbelden."

"Ik kan wel raden wat je aan het doen was," zei Shila snuivend. "Mannen."

"Ja, daar heb jij ervaring mee," zei Fiona spottend.

"Jij niet in ieder geval. Ze is nog maagd, begrijp je zoiets?"

"Nee, zo'n mooie meid en dan nog maagd?" zei Thibo ongelovig.

"Ik trek even mijn broekje uit," zei Shila en ze stond op om de daad bij het woord te voegen. Thibo keek zijn ogen uit. Wat een mooie dijen, wat een zalig stel billen had die meid! Fiona volgde haar voorbeeld en even later lagen er twee blauwe slipjes op de centrale verwarming.

"En nu de tweede film," zei Shila. "Hoe lang duurt die?"

"Een zeventig minuten staat op de doos.."

"0, dat kan net. Om elf uur wil ik thuis zijn."

"Ik ook," zei Fiona.

"En de derde film dan?"

"Kom morgenavond dan maar voor de laatste film," opperde Thibo.

"Afgesproken," zei Shila en ze sloeg haar benen over elkaar, zodat Thibo even een glimp van haar donkere kruis te zien kreeg. Tot neuken kwam het die avond niet. De vrouwen trokken na de film hun broekje weer aan en namen afscheid.

Ze hadden om negen uur afgesproken. Thibo verwachtte dat de meisjes hem in de steek zouden laten. Ze konden hun blijde boodschap toch niet aan hem kwijt! Maar het pakte anders uit. Om tien over acht werd er gebeld. Daar stonden ze op de stoep.

"Daar zijn we dan," meldde Fiona.

"Kom binnen, de film zit al in de video," zei Thibo en hij liet de heerlijk naar parfum geurende vrouwen binnen.

"Ik heb een voorstel," zei Fiona toen ze haar jas had uitgetrokken. "Shila en ik hebben er lang en breed over gesproken en we zijn het eens geworden."

"Fiona is nog maagd," zei Shila nu."Ik niet. Ik zeg niet dat ik veel ervaring het met mannen, maar ik heb een poosje een vaste vriend gehad. Van seks weet ik niet bar veel, maar die film van gisteravond heeft me de ogen geopend."

"En de kut," grinnikte Fiona en ze keek Thibo uitdagend aan.

"Sjonge, wat ben ik geil naar huis gegaan," zei Shila licht blozend. "En in bed heb ik me toch gevingerd!"

"Ga door, ik ben een en al oor," zei Thibo droog.

"We zullen er niet langer omheen draaien, " zei Fiona. "We willen je penis zien."

"Ach… zo," zei Thibo aangenaam verrast. "Wel, dat kan natuurlijk. Maar op voorwaarde dat ik ook iets van jullie mag zien."

"Dat lijkt me fair," zei Shila. "En Fiona wil graag dat je haar van haar maagdelijk verlost. Met andere woorden. Je mag haar neuken. En mij trouwens ook als je zin hebt."

"Dat noem ik nou de ware boodschap van het geluk!" riep Thibo lachend uit.

"Heb je een grote penis?" Vroeg Fiona gretig.

"Bekijk dat zelf maar," zei Thibo en hij leunde achterover op de bank."Op mijn gulp staat geen 'verboden toegang' dames."

"Ga jij je gang maar, Fiona," zei Shila preuts.

"Ik heb nog nooit zo'n ding in mijn hand genomen," zei Fiona, lichtelijk in paniek "Wat is daar nu voor moeilijks aan?" zei Shila spottend. "Je maakt zijn broek los en vist het ding eruit. Ik wed dat hij meteen stijf wordt."

"Ja, jij hebt verstand van die dingen. Ik vind het wel een beetje griezelig hoor."

"Dan zal ik je laten zien hoe het moet," zei Shila met een zucht.

Ze liet zich voor Thibo op haar knieën zakken en ritste zijn broek open, trok die met onderbroek en al omlaag tot op zijn enkels en zei.

"Kijk eens, daar heb je zijn lul. Is het geen prachtstuk?"

"Goh, wat een toren!" Riep Fiona vol ontzag uit.

"Bijna net zo groot en dik als van die ene vent op de film." Ze legde een vinger tegen de onderkant van de penis, die spontaan begon te zwellen.

"Oei!" Riep ze verschrokken en trok haar hand terug. Shila legde haar vingers rond de stam van de pik en bewoog ze langzaam op en neer, waardoor de voorhuid heen en weer gleed.

"Zo moet je dat doen," zei ze glimlachend. "Niks aan toch? Hier, het vel helemaal naar achteren, kijk eens hoe mooi dat er uitziet!"

"Oh! Prachtig," fluisterde Fiona en ze raakte de eikeltop met een vinger aan.

"Neem maar in je mond," zei Shila. "Of durf je dat soms niet. Pijpen is lekker, en mannen worden er helemaal wild van."

"Hoe weet jij dat toch allemaal?"

"0, toen ik nog een vies, geil meisje was."

"Dat ben jij nooit geweest," zei Thibo en hij bracht een hand onder de rok van de knappe vrouw. O, dat voelde heerlijk aan!

"Trek je kleren uit," zei Shila tegen haar vriendin."Dan gaan we hem pijpen, die lekkere leuter. Ik heb zin om me weer als een verdorven meisje te gedragen. Alle remmen los, dat schijnt heel goed voor je te zijn."

"Ik heb zin om te neuken," zei Fiona zwaar ademend.

Ze keek strak naar de lul van Thibo en begon zich als in trance uit te kleden. Ze waren in blauwe lingerie gekleed en dat stond beide dames heel goed. Het leken wel twee zusjes, zoveel hadden ze van elkaar.

"Moet je kijken hoe ik 'm afzuig," zei Shila en ze voegde de daad bij het woord. Meteen maar zijn hele lul in haar mond nemend bewoog ze haar knappe kopje langzaam heen en weer, luid likkend en slobberend.

"O jee, zo gaat dat dus," zei Fiona ademloos. Ze voelde even aan de zak van Thibo en keek hem aan.

"Is dat een lekker gevoel, Thibo?"

"Mm…, zalig," zei Thibo en hij stak een hand tussen haar prachtige dijen.

"Ja, voel maar aan mijn kutje, dat vind ik best lekker," zei ze blozend. "Mag ik straks ook zuigen?"

"Ja, al wil je mijn pik een uur in je mond hebben," zei Thibo, een vinger tussen haar schaamlipjes stekend. Ze had een warm en vochtig kutje met meisjesachtige lippen, die gewillig weken voor zijn vinger. Fiona trilde en sloot haar ogen. Thibo schoof zijn vinger diep in haar schede en bewoog hem langzaam in en uit terwijl hij met zijn duim de clitoris zocht.

"Dit is nou voor mij het ware geluk, geilen met twee van die mooie meiden, " zei Thibo.

"Zijn we echt mooi?" Vroeg Fiona.

"Bloedmooi en geil."

"En ook gefrustreerd," zei Shila lachend. "O, je weet niet half wat het betekent om altijd met die boekjes langs de huizen te leuren en het ware geluk te verkondigen." "Dat verkondig je als je straks een orgasme krijgt," zei Thibo.

"Ik kan haast niet wachten, het geil loopt me af!"

"Mij ook," zei Fiona schor.

"En hij zit met zijn vinger in mijn kut te wroeten, Shila!"

"Dat doen die kerels altijd. Als je straks gaat liggen wil Thibo je vast wel eventjes lekker beffen."

"Wat is dat?"

"Je kut likken en al dat geile gedoe meer."

"Ja, zoals ze het op die film deden, dat lijkt me zalig."

"Het Ware Geluk," zei Thibo grinnikend.

Shila hief haar wijsvinger en zei fronsend. "Je moet me plechtig beloven dat je hierover nooit een woord tegen wie dan ook zult zeggen, Thibo. Maar dan ook echt nooit!"

"Je hebt mijn woord en dat is evenveel waard als mijn pik," zei Thibo ernstig.

"Gaan we nu eindelijk neuken?" Vroeg Fiona ongeduldig. "Dat geleuter en gevoel hangt me de keel uit hoor. Actie!"

"Die zul je hebben," zei Shila. "Jij mag eerst neuken, meisje. Thibo, ben je bereid een maagd te ontmaagden?"

"Altijd. Ik kan me geen leuker karweitje voorstellen."

"Nu moeten de broekjes uit," zei Shila lachend. "Kutjes bloot, pik erin. 0, ik ben vreselijk heet, jongens!"

"Ik ook," zei Thibo droog. "Ik blijf straks klaarkomen."

"Dat wil ik zien," zei Fiona. Shila nam zijn pik in haar hand en rukte het vel op en neer.

"Goh, wat een grote tamp is dit! Durf je eigenlijk wel, Fiona?"

"Nu wel hoor. Ik ben er nu wel aan gewend. En ik heb er toch fijn mee gespeeld?"

"Spelen is wat anders dan neuken, meisje. Die grote speer breekt je straks open en verdwijnt helemaal in je kut."

De broekjes werden uitgetrokken en nu had Thibo het druk met het bekijken en bevoelen van de heerlijke kutjes, die nat en open waren. Van liefdes- lust hijgend onderwierpen beide jonge vrouwen zich aan zijn tastende en knedende handen. Ze boden hem hun spleetjes aan en jubelden het uit toen hij langzaam zijn tong door de preutjes liet gaan. Thibo genoot, maar de meisjes niet minder. Dat stel ging finaal door het lint! Aan hun boodschap van het ware geluk dachten zij niet meer. Nee, waar ze nu mee bezig waren, dàt zou aan het eind van de rit. Of al eerder het ware geluk opleveren!

Fiona was de eerste die van de loeiharde snikkel van Thibo mocht genieten. Ze ging schrijlings op zijn buik zitten en probeerde onhandig de gloeiende eikel tussen haar schaamlippen te krijgen. Shila zat lachend toe te kijken en zei.

"Moet ik maar een handje helpen? Als je zo doorgaat heb je over een jaar nog niet geneukt, Fiona!" Alle hulp was in dit stadium welkom. Shila greep de dikke paal van Thibo en keurde de hardheid ervan.

"Sjonge, die is goed hard hoor! Eventjes omhoog met je kontje, Fiona. Ja, zo is het prima, iets naar achteren en, floep! Daar gaat die lekkere grote pik al naar binnen." "O, ik voel 'm!" riep Fiona en sidderend liet ze zich zakken.

Wat Thibo voelde was met geen pen te beschrijven. Het was alsof zijn eruptie ieder ogenblik kon komen. Fiona slaakte een diepe zucht en begon zachtjes te wiebelen terwijl ze met haar schede trok alsof ze een orgasme had. Shila streelde de borsten van haar vriendin en beet geil- makend in een harde tepel. Maar wel zo zacht dat het voor Fiona alleen maar een lekker gevoel was. Thibo voelde hoe Shila zijn ballen betastte. Hoe ze deze optilde en tussen haar slanke vingers heen en weer rolde en kneedde alsof ze van stopverf waren. Hij vond het heerlijk en kreunde zacht.

"Je moet zo gaan zitten dat ik met je kutje en tieten kan spelen, Shila," zei hij.

"Je hebt zeker altijd graag met twee grieten tegelijk willen vozen," zei Fiona lachend en ze kneep met haar kut in zijn hete pijp.

"Nou en of! Maar welke man wil dat nou niet?"

"Mannen zijn en blijven beesten," zei Shila. "En dan hebben we het nog maar niet over vrouwen! Kom, ik zal die heerlijke toverballen van je maar eens in mijn mond nemen. Zit je lul er lekker in, Thibo?"

"Verdraaid lekker," zei Thibo hijgend. "Als het neukertje van jou ook zo lekker is."

"Misschien nog wel lekkerder, jochie."

"Wat is er nou lekkerder dan de kut van een maagd," zei Fiona.

"Ik kan niet meer stoppen," riep Fiona."Oh! Ik ga er vandoor, ik kan het niet helpen."

"Draai je maar om," zei Shila. "Dan kan ik beter bij je scheurtje. Lekker likken en je klitje aflebberen. Daar ben je toch zo dol op?"

"Stil nou, hij hoeft het niet te weten!" zei Fiona verschrikt.

"Mannen weten toch wel dat meiden allerlei vieze dingen met elkaar doen," lachte Shila. "Er zijn meer meiden biseksueel dan mannen, dat is bewezen."

"O ja?" vroeg Thibo geïnteresseerd. "Vertel daar eens wat over."

"Later misschien," zei Fiona snikkend van wellust. "Daar hebben we nu geen tijd voor. Of wou je ons samen soms in een geil showtje zien?"

"Nee hoor," zei Shila. "Daar heb ik geen zin in. Met een andere vrouw geilen is best lekker, maar als er een man bij is prefereer ik zijn snikkel toch wel."

"O, daar gaat het niet om, ik geef ook de voorkeur aan een erectie," zei Fiona. Ze draaide zich om zonder van zijn leuter af te stappen.

"Zo goed, madame?" vroeg ze lachend en leunde ver naar achteren, zodat Shila haar hele hebben en houden te zien kreeg.

"Het kan niet beter," zei Shila en ze begon meteen te friemelen. "Zie, zo kan ik ook nog met zijn balletjes spelen. Nou ja, balletjes."

"Hij neukt lekker, die stijve leuter," hijgde Fiona en ze bewoog haar onderlichaam op geraffineerde wijze.

"Ik ga je tepels lekker afzuigen," gaf Shila terug. "En daarna je schaamlippen en je clitoris. Dat lekkere geile knopje bovenaan je spleet."

"Doe niet zo geil," zei Fiona amechtig. "Geil me liever op met je tong. O, dan kom ik zo lekker, meid."

"Dat weet ik toch! Ik weet precies wat jij allemaal lekker vindt. Hoor je het, Thibo?"

"Vieze meiden," zei Thibo.

"Wij brengen het ware geluk," zei Fiona.

"O ja, dat doen we graag bij jou, Thibo. Als je fijne pik maar stijf blijft staan." "Voorlopig wel. Als jullie een beetje rustig doen kunnen we het lang volhouden zonder meteen de hele boel onder te spuiten!"

Daar moesten de dames om lachen. Na een poosje wisselden ze. Shila drapeerde haar schaamlippen elegant over de spekgladde geworden eikel van Thibo en Fiona keek met grote, geile ogen toe hoe het monster in de schede van haar vriendin verdween.

"Zo, die zit, " zei Shila. "Knappe kerel die 'm er weer uit krijgt." Ze neukte Thibo met rustig bewegingen en keek neer op zijn balzak, terwijl Fiona haar tepels likte en zoog dat het een lieve lust was. Thibo genoot intens van het liefdesspel met deze geile dametjes. Dit was vele malen beter dan een pornofilm!

"Die kunnen wij ook wel maken," zei Shila toen hij zijn gedachte uitsprak.

"Als we maar een kamera hebben," zei Fiona enthousiast.

"Hoe noemen we die film dan?"

"Het 'Ware Geluk'," zei Thibo.

"Maken we eerst deze film eventjes af?" zei Shila, kreunend. "Dat zou ik namelijk heel prettig vinden."

"Prettig? Zeg maar gerust berengeil," zei Fiona gniffelend.

"Oei, ik ben werkelijk nog nooit zo heet in mijn kut geweest, jongens."

"Schaam je," zei Shila en ze proestte het uit. "Wat mag die brave jongen wel niet van ons denken?"

"Interesseert me geen lor. Als ik maar lekker geil klaarkom!"

"Daar zorg ik wel voor," zei Thibo gul.

"Ik vind dat we dit veel vaker moeten doen," zei Shila.

"Over het ware geluk praten en alles meteen in praktijk brengen!"

"Neuken, niet kletsen," zei Fiona berispend.

"Je bent een echte ouwehoer, Shila."

"Maak er een jonge van."

Ze neukten en deden van alles om het Thibo en elkaar naar de zin te maken, hetgeen opperbest lukte. De samenwerking was ideaal en optimaal te noemen. Beurtelings lieten ze zich de kut volproppen met de harde staaf van Thibo, die zich wel moest inspannen om niet alles in een van die lekkere kutjes te spritsen. Toen voor hem het grote ogenblik aanbrak zogen beide jonge vrouwen afwisselend aan zijn eikel, zodat hij in geen tijd in hun gezicht spoot.

"Delicaat," zei Fiona, met haar tong over het eikelgaatje cirkelend.

"Verrukkelijk stijfsel, geef mij maar een emmer vol van dat goedje."

"Zalig," lispelde Shila, de eikel van haar vriendin overnemend. "0 ja, dit is het absolute einde. Kijk eens wat die pik een zaad spuit, Fiona!"

"Laat mij weer," zei Fiona begerig.

En zo gingen de dames maar door. Tot de snikkel van Thibo slap viel. Toen was er niets meer te zuigen en begonnen de meisjes elkaar op te geilen, daarbij geholpen door Thibo.

Zungiri
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1072

De boerenstiel

ZunguriGeplaatst door My 4Fingers di, april 30, 2013 23:26:30

De boerenstiel.

Elke vrijdagmiddag mocht ik op de boerderij van boer Mertens meehelpen met allerlei klussen. Dat vond ik leuk om te doen en daar kwam nog bij dat ik stilletjes verliefd was op zijn dochter Hilda. Helaas had Hilda meer aandacht voor haar rijpaard dan voor mij; maar wat niet is kan nog komen. Ik was die middag niet zo erg bij de les en was blij, dat het eindelijk half vier was en ik kon vluchten naar de boerderij.

"Middag Mr. Mertens!" groette ik de boer die opkeek en terug groette.

"Is er nog iets voor mij te doen?"

"Ik heb een mooi karweitje voor jou. Je mag het oude kippenhok afbreken en alle planken die nog goed zijn leg je in de grote schuur."

"Begrepen," en ik kwam in actie. Ik ging naar de grote schuur om wat gereedschap te pakken.

Opeens hoorde ik zachtjes giechelen en ik luisterde ingespannen.

"Sst… niet doen!" klonk het weer. Dat geluid kwam van de hooizolder vandaan. Wie deed daar zo geheimzinnig? Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, dus liep ik achterom de schuur, pakte de ladder en zette die stil aan de buitenkant tegen de hooizolder aan. Boven gluurde ik door de vrij grote kier, waardoor ik op de zolder kon kijken. Ja! Daar in die hoek! Bijna viel ik van de ladder door wat ik zag en mijn bloeddruk steeg fenomenaal. Daar in de hoek op wat stro had ik de boerin gezien, spiernaakt en ze was niet alleen, oh nee! De knecht Jean was bij haar, ook poedelnaakt. Ik durfde bijna niet meer ademen, bang om ontdekt te worden. Ik was dan wel pas achttien jaar, maar ik wist drommels goed waar een kut voor diende en een lul ook. Alle mensen! De boerin zat daar de knecht zijn pik af te zuigen als een lolly. Ik vergat het hele kippenhok.

"Het komt Magda!" hoorde ik Jean steunen. Even later hoorde ik de boerin terug.

"Vooruit nu ik!" Ze ging languit achterover liggen, deed haar benen ver uit elkaar, zodat ik pardoes tegen haar zwaar behaarde kut aankeek. Dan kroop Jean tussen haar benen en ik zag niets meer dan zijn blote kont met de harige zak, die heen en weer schommelde. De boerin hijgde en kreunde en toen ze steunend klaar begon te komen maakte ik dat ik van de ladder afkwam, want het werd me toch een beetje te link. Boer Mertens moest eens onverwachts op het toneel verschijnen.

Trillend van emotie door alles wat ik gezien had, begon ik aan het afbreken van het kippenhok. Steeds weer zag ik de boerin voor me met haar grote, behaarde kut en ik kon het niet helpen dat mijn piemel telkens stijf werd als de geile beelden door me heen schoten. Het zal ongeveer een uurtje later geweest zijn, dat de boerin naar me toekwam.

"Hallo Zuni, ben je al lang bezig?" groette ze. Ik wist me geen houding te geven en stamelde.

"Eh…, ja mevrouw." De boerin deed net alsof er niets aan de hand was en waarom zou ze ook ze wist immers niet dat ik de geilpartij had gezien.

"Mooi als je dorst hebt kom je maar Zuni" en ze liep weg. Toen durfde ik pas op te kijken en ik keek haar na terwijl ze, met haar dikke kont heen en weer schommelt, naar de boerderij liep. Met een zucht ging ik maar weer aan het werk.

Een halfuurtje later kreeg ik aardig dorst van het warme werkje. Dus liep ik naar de boerderij en stapte de keuken binnen.

"Ha Zuni" groette de boerin "wil je melk?"

"Graag mevrouw" antwoordde ik. Ik was bloednerveus terwijl ik normaal nogal vrij was in mijn doen en laten.

"Ik vind je wat onrustig Zuni, hoe komt dat?" vroeg ze me. Die vraag sloeg in als een bom. Ik kreeg een kop als vuur en ze ging door.

"Verberg je soms iets voor me?" Ik wist niet wat ik moest zeggen en de boerin zei.

"Zuni? Was je soms een uurtje geleden in de schuur?" Ik knikte bevestigend. "En heb je ook wat gehoord?" vroeg ze verder. Ik besloot er alles maar uit te gooien, want ze zou er toch wel achter komen.

"Ja, ik heb U gehoord, U en Jean. En ik heb jullie gezien op de hooizolder."

"En wat heb jij verdomme gezien?" vroeg ze lijkbleek geworden.

"Wel, dat U met de knecht naakt in het hooi lag, ik wilde kijken waar het geluid vandaan kwam dat ik hoorde en toen zag ik jullie bezig" eindigde ik veelbetekenend. Het zou mij benieuwen hoe ze zich hieruit zou redden. Na een korte stilte zei de boerin heel lief tegen mij.

"Zuni jongen, je moet niets tegen de boer zeggen, beloof je dat?" Door het hele gedoe was ik opnieuw opgewonden geworden en wat me toen bezielde weet ik nu nog niet, maar opeens gooide ik eruit.

"Ik zeg niets als ik uw kut nog eens mag zien!" Het was alsof ze door een wesp gestoken werd zo vloog ze overeind en staarde me ongelovig aan.

"Je wilt wat?" Hijgde ze, en keek naar haar geweldige tieten, die op en neer gingen.

"Ik wil uw kut zien, herhaalde ik brutaal, anders vertel ik boer Mertens alles!" Ze haalde diep adem en keek me doordingend aan. Dan zei ze aarzelend.

"En als je mijn kut gezien hebt vertel je niets?" Ze gaf zich dus gewonnen! "Neen, erewoord dan zeg ik geen woord." Antwoordde ik dadelijk bang dat ze zich zou bedenken.

"Kom mee." commandeerde ze en ik volgde haar naar de schuur. Met trillende knieën klom ik achter haar verleidelijke reet de trap op naar de hooizolder. Dan ging ze in het hooi zitten en ik wist niet hoe ik moest kijken, toen de boerin haar rokken omhoog schoof en haar benen wat wijder deed. "Wel, kijk dan Zuni zie je mijn kut?" Zei zij. Ze liet zich achterover vallen schoof haar rokken tot ver over haar middel en spreidde haar benen heel wijd. Ik staarde naar haar enorme spleet en haar gezwollen schaamlippen. Mijn ogen puilden bijna uit mijn kassen want voor het eerst aanschouwde ik een vrouwenpoes in het echt! De boerin zei zacht hijgend.

"Als je er aan wilt komen mag het ook!" Ze bleef achterover liggen en het was duidelijk dat ze door de situatie geil geworden was.

"Toe jongen, steek je vingers erin!"

"Maar als de boer?" protesteerde ik. "Of de knecht?"

"Ze zijn naar het slachthuis en blijven minstens tot zeven uur weg!" Antwoordde de geile boerin. Ik ging naar haar toe een beetje onzeker en voelde aan haar spleet. Wat was ze nat maar wat voelde het heerlijk aan! Mijn pik steigerde in mijn broek en ik werd zo geil als boter.

"Je vingers erin" kreunde ze en ze pakte mijn hand en duwde deze vast tegen haar vochtige poes aan. "Erin en op en neer Zuni." Haar stem sloeg van geilheid over. Ik stopte twee vingers in haar natte kut en deed soppend mijn hand op en neer.

"Is het zo goed?" Vroeg ik haar. Ze zuchtte. "Ja, heerlijk!" En duwde haar onderlichaam tegen mijn hand aan. Dan kwam ze een beetje overeind.

"Doe je kleren uit Zuni, dan kan ik jou ook eens goed bekijken."

Ik kuchte en begon me uit te kleden. Toen ik helemaal naakt was. Mompelde ze hees.

"Mm… je ziet er lekker uit." Waarna ze doodkalm overeind kwam en zichzelf ook helemaal uitkleedde. Ik staarde in trans naar haar enorme uiers die zwaar op haar buik hingen. Trouwens alles was even groot en fors aan haar.

"Kom hier en laat me je pik voelen." vleide ze. Ik voelde me in eens erg klein bij deze forse boerin met haar grote tieten.

"Je hebt al een flinke lul zeg die mag er best wezen. Heb je al veel meisjes geneukt?"

"Nee nog nooit" bekende ik.

"Wouw, Zuni! Dat wordt dan de hoogste tijd voor je jongen!" Ze lachte me toe. Neuken! Ik zou pot­verdorie neuken met die vrouw! Ik trilde over mijn hele lichaam deels van de zenuwen en deels van opwinding. Ze knielde en nam mijn lul in haar mond. Het gevoel dat toen door mijn lijf spoelde, laat zich niet beschrijven. De warmte van dat geile wijf met haar lekkere tieten deed me huiveren van opperst genot. Ze pijpte me even liet dan mijn lul los en smakte met haar lippen.

"Zullen we nu eens lekker wippen?" nodigde ze me uit. Ze ging op de grond op haar knieën voorover liggen met haar mollige kont naar mij toegekeerd. Geilogend keek ze schuin naar me op.

"Kom op vent. Hier moet je die piemel in steken."

Ik liet me op mijn knieën achter haar zaken en richtte met trillende handen mijn pik op haar grote scheur. Dan stak ik hem erin! Op dat moment ramde de boerin haar kont achteruit waardoor ik tot aan mijn zak in haar overrijpe spleet schoot. De oververhitte vrouw gilde het uit en ik begon automatisch te bewegen. De warmte van haar kut maakte me gek. Dit was nog lekkerder dan toen ze mijn lul in haar mond had! Ik wilde het wel uitschreeuwen van genot maar het idee dat iemand me zou kunnen horen maakte dat ik me zo stil mogelijk hield. Ik begon steeds sneller te stoten en hield me stevig vast aan haar brede heupen.

"Toe maar, ja, ah! Ik ga komen! Ja, daar is het, oh!"

Opgenaaid door de geile kreten van de vrouw stootte ik onbeheerst op haar in en een ongelofelijk jeukerig, maar zalig gevoel trok door mijn onderlichaam. Dan kwam ik enorm hevig klaar. Ik was verdorie in haar klaargekomen ik had haar harige kut volgespoten met mijn zaad!

"Ja, ah, spuit je zak leeg in me kerel!" Ze schudde hevig met haar forse billen en kwam blijkbaar zelf ook nog eens klaar. Ik kreunde luid en aan mijn lozing leek geen einde te komen. Nog nooit was het zo lekker en intens geweest. Dat was toch wel heel iets anders dan je zelf aftrekken.

Langzaam ebde het orgasme weg en een moe gevoel overviel me. Ik trok mijn slap geworden pik uit haar kut terug en zag dat er een sliert geil aan de eikel hing. Ook de kut van de boerin was kleddernat, het zaad en geil dropen er langzaam uit. Ik ging naast haar zitten en keek naar de boerin die zich omdraaide en languit in het hooi ging liggen. Met haar benen wijd lag ze geheel ontspannen bij te komen van onze neukpartij.

"Dat was lang niet slecht wat jij zojuist presteerde Zuni. En dat voor de eerste keer, lang niet mis hoor." Ze keek me aan en ging verder. "We moeten gaan jongen, want straks als de boer terug komt moet alles normaal zijn, maar binnenkort mag je me weer naaien en zal ik je alles leren wat je moet weten!" Dit zeggende begon ze haar kleren aan te trekken.

"Blijf jij maar even uitrusten." Zei ze tegen mij en klom de trap af naar beneden.

Toen de boer en de knecht terugkwamen was er van het oude kippenhok niets meer te zien was. Ik kreeg een compliment dat ik het zo keurig gedaan had en kreeg €50 voor de moeite. Ik fietste fluitend naar huis en kreeg wel wat last van kramp in mijn benen maar ik wist waar die vermoeidheidsverschijnselen vandaan kwamen. Ik zou daarvan nog vaker last van krijgen.

Zunguri  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post978

Donder, bliksem en onweer

ZunguriGeplaatst door My 4Fingers do, augustus 09, 2012 20:00:48

Donder, bliksem, onweer.

Op een redelijk zonnige, beetje zwoele dag liep ik verloren door de stad te dwalen. Het werd steeds donkerder en dat overdag. Het eindigde dan ook in onweer met plensbui. Toevallig liep ik vlakbij een hetero seksbioscoop. Gauw een kaartje gekocht en naar binnen.

Het was niet erg druk en ik ging redelijk achteraan zitten. Op het scherm was een fors geschapen man bezig met een aantrekkelijke vrouw. Er kwamen nog meer mannen binnen waarvan er één naast mij kwam zitten. De handelingen op het scherm lieten mij niet onberoerd en de ruimte in mijn broek werd te krap. Ik ritste mijn gulp open en haalde mijn redelijk stijve pik eruit. Langzaam begon ik er aan te trekken.

Mijn buurman had kennelijk het zelfde probleem en zat ook aan zijn lul te trekken. Even later voelde ik zijn hand op mijn pik en nam hij het trekken van mij over. Ik deed bij hem hetzelfde en trok hem langzaam af. Zonder een woord te zeggen zaten wij beiden te genieten. Op het scherm naderende de film zijn hoogtepunt en op het moment dat daar een spuitende pik te zien was spoten wij ook onze lullen leeg.

Na weer wat tot bedaren gekomen te zijn ging ik naar het toilet om mijn halfslappe pik schoon te maken. Terug in de zaal bleek mijn tijdelijke sekspartner vertrokken te zijn. Na nog even gekeken te hebben naar de volgende film welke niet zo interessant was stond ik op en vertrok naar buiten.

Buiten werd ik opgewacht door de man welke mij zojuist binnen heerlijk had afgetrokken. Hij sprak mij aan en stelde zich voor als Mathijs. Hij vroeg of ik zin had met hem mee naar zijn huis te gaan welke vlakbij was. Ik zij hem dat ik daar geen zin in had want ik zag niets in homocontact. Lachend zij hij daar ook niets voor te voelen maar dat zijn vrouw thuis zat te wachten.

Dit veranderde de zaak en ik ging met hem mee. Wij werden door een mooie vrouw ontvangen die ons meteen een drankje aanbood. Zij was ook nieuwsgierig hoe ons contact tot stand was gekomen. Mathijs vertelde precies hoe dat gegaan was en op het gezicht van Betty, zoals zij heette, kwamen wat blosjes. Zij vroeg ons of dat wel comfortabel was in een seksbioscoop. Wij namen twee stoelen en gingen naast elkaar zitten en begonnen op de zelfde wijze elkaar af te trekken.

Het duurde niet lang of ik voelde een volle borst op mijn schouder. Betty was achter ons komen staan en boog zich voorover om aan onze pikken te kunnen trekken. Zij deed dat heel rustig maar met gevoel. Ik had mijn hand niet meer nodig voor mezelf of Mathijs en greep naar achter. Langs haar blote been gleed ik langzaam omhoog waar ik de hand van Mathijs tegenkwam. Deze maakte ruimte en ik voelde dat Betty geen slip aanhad. Haar enigszins behaarde kutje was al aardig vochtig. Toen ik mijn vingers in haar stak werd de nattigheid veel groter.

Plots liet zij onze pikken los, liep om de stoelen heen, trok haar rok op en liet zich op de stijve pik van Mathijs zakken. Binnen enkele ogenblikken kwam Betty klaar.

Ik meende dat het feest daarmee afgelopen was maar mijn teleurstelling ziende zij Betty "zo de ergste spanning is nu weg, ga je mee naar de slaapkamer."

In de slaapkamer was het aangenaam warm en op verzoek van Betty kleedde wij ons snel uit. Wij gingen op het bed liggen met Betty tussen ons in. Haar fraaie borsten werden door ons verwend. Ook haar kutje bleef niet onberoerd. Langzaam liet ik mijn mond van haar lippen en borsten afzakken naar haar zo langzamerhand kletsnatte kut. Zodra ik haar klitje begon te likken kwam zij klaar.

Betty betaste ondertussen onze stijve lullen. De pik van Mathijs was wat langer en dunner dan de mijne. Na haar orgasme richtte Betty zich op duwde mij terug op mijn rug op bed en ging op mij zitten.

Zuigend gleed mijn pik in haar kut en begonnen wij te neuken. Ik had een prima uitzicht op haar borsten welke ik betastte. Het draaien aan haar tepels veroorzaakte krampjes in haar kut waarmee zij in mijn pik kneep.

Mathijs was ondertussen achter haar gaan staan duwde haar voorover waardoor haar borsten op mijn borst kwamen te liggen en hij stak zijn pik in haar anus. Ook dit gaf extra genot voor Betty.

Al neukende voelde ik door haar kut heen de pik van Mathijs. Dit was niet lang vol te houden. De bewegingen werden steeds wilder. Betty was de eerste die het niet meer hield en kreunend klaarkwam. Ook Mathijs 's pik werd dikker, begon bijna gelijk met mij te spuiten en wij voorzagen Betty van een behoorlijk portie sperma.

Nadat de opwinding wat was weg getrokken kwamen wij op het bed tot onze positieven en trokken onze slapper wordende pikken uit Betty.

Zij was echter nog niet voldaan en begon onze pikken te zuigen. Toen deze weer stijf geworden waren beklom zij Mathijs en stak diens lul in haar kut en vroeg mij haar vanachter te nemen. Het klaarkomen duurde beduidend langer maar na een heerlijke neukpartij waren wij alle drie bevredigd.

Na gebruik van de douche waar Betty nog even klaar gevingerd werd ben ik met een afspraak voor een vervolg vertrokken.

Buiten gekomen was het onweer overgetrokken.

Zunguri  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post870

Op de parkeerplaats

ZunguriGeplaatst door My 4Fingers di, juli 03, 2012 22:13:29

Op de parkeerplaats

Hallo! Ik ben Zunguri, 24 jaar. Afgelopen zomer was ik op mijn racefiets wat aan het toeren, toen ik langs een parkeerplaats reed en daar een auto zag staan waar blijkbaar 'het een en ander' gebeurde.

Ik wist niet wat er gebeurde, al had ik natuurlijk wel een vermoeden. Maar ik wilde toch wel eens het mijn daarvan weten. Ik zette mijn fiets in de struiken en sloop naar die auto toe. En inderdaad er zat een man en een vrouw hevig te zoenen en zij had zijn lul uit z'n broek gehaald en streelde deze. Zijn hand was onder haar rok verdwenen. Zij waren beide een jaar of 35-40. Zo goed en zo kwaad ik het kon zien had zij een paar prachtige grote tieten en een slank figuurtje. Door dat die twee zo hevig bezig waren zagen ze mij niet. En daar werd ik toch wel overmoedig van, ik ging steeds brutaler kijken.

Opeens draaide de vrouw zich naar mijn kant toe en we keken elkaar recht in de ogen. Ik schrok ongelooflijk en liep direct richting mijn fiets. Het raam van de auto ging open en ik hoorde de vrouw roepen.

"He, jonge man, ben je bang?"

Ik keek om en zei. "Nee hoor."

"Waarom vlieg je dan weg?"

Ik liep langzaam terug richting auto. "Nou wat ik deed was natuurlijk niet netjes en ik kan mij voorstellen dat u en uw man boos zijn."

"Wel jongen wij worden daar niet boos om en hij is niet mijn man hoor, dat is mijn zwager. Daar rommel ik wel eens wat mee. Heb je zin om te blijven kijken? Of ga je nu echt weg?"

"Heu… als het mag wil ik nog wel even kijken."

En de twee begonnen weer als wilden te zoenen en elkaar te strelen. Haar blouse ging uit en haar bh ging uit en het waren inderdaad een paar pracht tieten. Maar ondertussen begon mijn lul ook te reageren en werd zo hard als een steen. Ik begon mijn broek te strelen en in mijn lul te knijpen.

"Word je hier geil van?" Vroeg de vrouw.

"Dat kun je wel zeggen," zei ik.

"Laat mij eens voelen" zei ze, en greep zo in mijn kruis.

"Zo! Wat heb jij een lekkere stamper. Doe jij daar wel eens wat mee, buiten het aftrekken?"

"Ja, mevrouw ik heb een vriendin."

Ze ritste mijn broek open en haalde mijn lul eruit. "Mm… een echte lekkere vette lul."

"Ik denk dat het beter is dat ik nu naar huis ga" zei ik.

"Waarom? Vindt je mij niet aantrekkelijk?"

"Zeker wel mevrouw maar…" en voor ik nog iets kon zeggen nam zij mijn lul in haar mond en begon er op te zuigen dat ik stond te tollen op mijn benen. Ik wist nu zeker dat ik deze lekkere hap niet meer zou laten lopen.

Ze stopte en zei. "Kom naast me zitten de auto is ruim genoeg." Ze schoof op richting de man zodat ik inderdaad gemakkelijk kon zitten. We sloten de deur en direct bood zij mij haar mond en onze tongen gingen als wilde slangen tekeer in onze monden. Terwijl zij onafgebroken mijn lul streelde.

Ik kneedde ondertussen die grote stevige tieten waarvan de tepels echt keihard stonden.

"Wacht," zei ze en trok mijn broek helemaal uit. Zij had hellemaal geen slip meer aan. Zij gooide een been aan de andere zijde van mij en kwam op mijn schoot zitten. Ze sloeg wederom haar armen om mijn nek en we begonnen weer heerlijk wild en lang te zoenen. Jezus! Wat kon deze vrouw dat. En opeens richtte zij zich wat op en ik voelde haar hand om mijn lul en opeens werd hij zo warm en vochtig. Ze was boven op mijn lul gaan zitten en begon nu heel zacht te neuken. Heel zacht en gecontroleerd ging zij op en neer. Met haar tong onafgebroken in mijn mond. En ik vond het heerlijk die grote tieten te kneden en in de tepels te knijpen. Haar ritme werd steeds sneller en haar wippen ging steeds meer ongecontroleerd. We kreunden en steunden en neukten nu echt wild. Ik dacht nog 'dat duurt niet lang meer of ik spuit mij leeg.' Net toen ik dat dacht spoot ik mijn lading in haar soppende kut. Direct daarop begon ze te schokken en over haar hele lichaam te trillen.

O!Oo! Ja! Ja! O, ja!" Riep ze, "ik kom klaar! Wat heerlijk en wat geil."

De man naast ons zat daar nog steeds met een ongelooflijke stijve lul te kijken.

"Sorry, hoor" zei ik tegen hem.

"Geeft niet"zei hij, "ik kom niets te kort hoor. Maar zij houdt erg van jongere mannen."

"Ik vind het erg maar ik moet nu echt naar mijn vriendin, die zit op mij te wachten en die begrijpt niet dat ik er zolang wegblijf."

"OK" zei de vrouw, "en trouwens, ik heet Carla en hij heet Frank. Zullen we je naar huis brengen, vroeg Carla.

Nee, dank je. Ik ben met de fiets."

"Heb je zin om eens een avondje bij ons langs te komen dan neem je vriendin mee."

"Mm… met mijn vriendin wordt het niets die is zo preuts als maar kan."

"Neem haar maar mee en laat de rest aan ons over. OK?"

"Wanneer dan? Vroeg ik.

"Kunnen jullie zaterdagavond?"

"Ja, dat geloof ik wel" zei ik.

"Hier is mijn kaartje," zei Carla "als ik niets hoor komen jullie OK?

"Goed dan."

Ze gaf me nog een lekkere tongzoen en toen verdween ik.

Zaterdag zijn we inderdaad naar het adres geweest maar dat horen jullie later.

Zunguri  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post838

Het ene pleziertje is het andere waard

ZunguriGeplaatst door My 4Fingers do, juni 21, 2012 20:59:12

Het ene pleziertje is het andere waard.

Ik heb een wat vage collega en buurtgenoot Chris, waar ik wel eens een praatje mee maak. Zowel op straat als op het werk spreken we elkaar dan over de gebruikelijke zaken als voetbal, kinderen, bier drinken enz.

Chris zijn vrouw Kathy komt geregeld bij mijn vrouw op visite en de meiden kletsen ook heel wat af over de school van de kinderen, baby voeding, kleren maken, speelgoed en waarschijnlijk ook over leuke kerels. Geregeld heeft Kathy het dan over de hoge positie die ik bekleed op ons werk en de lagere positie van haar man Chris. Chris en ik hebben hier helemaal geen last van en voelen dat verschil helemaal niet. Wij wonen vlak bij de zee en komen elkaar geregeld tegen op het strand terwijl de kinderen heerlijk langs de vloedlijn spelen.

Kathy draagt meestal een hoog opgesneden bikinibroekje waardoor haar heerlijke heupen goed te zien zijn. Verder heeft ze een piepklein bovenstukje waar haar kleine maar stevige borsten heerlijk in uit komen. Ze had me al eens gevraagd of ik niet iets voor haar man kon doen terwijl ze hoogst verleidelijk met haar borsten voor mijn ogen stond te wiebelen. Ik kreeg het er toen opwindend warm van. Van de zomer gebeurde het volgende.

Op een middag was ik toevallig vrij om met vrouw en kinderen naar het strand te gaan en wandelde ik eerst naar kennissen die in de buurt wonen. Ik moest langs het huis waar Kathy en Chris wonen. "Joehoe! Dirk? Kan je me even helpen met een deur los maken."

Kathy stond in de huisdeur in de bekende kleine rode bikini waar haar heerlijke figuur goed in uit kwam. Ik liep naar binnen en kon mijn ogen niet van haar af houden. Dat zag ze natuurlijk wel maar ze deed geen moeite om iets te bedekken. Sterker nog ze leek me wel iets uit te dagen.

"Wat is er," vroeg ik nieuwsgierig.

"Ik stond even bij het keukenraam, om wat te drinken te halen en zag je lopen. Ik lig lekker te zonnen want Chris en de kinderen zijn even weg en dan heb ik even tijd. Toen ik je zag dacht ik je even te vragen om de deur naar de garage los te maken want die zit vast." Ze keek me heel koket of plagerig aan, ik begreep het niet en deed wat verward. "Kom, dan zal ik het je laten zien."

Ik liep achter haar wiegende heupen aan en kwam in de bijkeuken bij een deur die vast zat. Ze bukte diep voor me en bood een riante blik op haar borsten. Ik kon net geen tepels zien maar wel dat haar borsten prachtig bruin waren.

"Kijk dat slot wil niet open." Ik bukte me en keek naar het slot. Ze knielde bij het slot zodat ik nu vlak bij haar gezicht was en haar kleine stevige borsten voor het grijpen had. Ik hield me in, uiteraard. Ik rook haar sterke lichaamsgeur en keek haar aan. “Wat is er met het slot?" Vroeg ik. Ze legde een hand op mijn schouder en zei vertrouwelijk dat de sleutel niet draaide.

"Waar is de sleutel?" Vroeg ik vervolgens. We stonden weer tegenover elkaar.

"Zeg Dirk, kan jij echt niet iets doen voor Chris zijn carrière en zijn salaris?" Vroeg Kathy opeens.

Ik wist niet wat ik hoorde en stamelde iets als "wat zeg je?"

"Je weet wel dat mijn man en ik een niveauverschil hebben maar ik houd van hem en ben gelukkig met hem. Maar toch heb ik er best wat voor over om Chris zijn positie te verbeteren en volgens mij kan jij dat regelen."

"Wat bedoel je" stamelde ik weer.

"Zoals ik al zei, ik heb er best wat voor over." Ze deed nu een hand onder haar borst en de andere hand legde ze op haar vlakke buik. "Maar dan moet je wel beloven dat je er wat voor doet."

Ik hervond mijn positieven. "Bedoel je dat ik de sleutel ergens in je bovenstukje moet zoeken?"

"Misschien" zei ze.

Ik legde mijn hand op haar hand onder haar borst en schoof mijn hand over de stof van haar bikini op haar borsten. "Hier voel ik geen sleutel." Zei ik.

"Beter zoeken" zei Kathy met een hele ondeugende trek op haar gezicht.

Ik maakte de sluiting op haar rug los en liet het bovenstukje vallen. Ze stond met een paar prachtige kleine maar stevige borsten recht voor mij. Ik raakte een borst aan, legde een vlakke hand op haar borst en duwde licht. De heerlijke vorm van haar borst drukte in mijn hand.

"Kom, de sleutel ligt ergens anders." Ze pakte mijn hand en liep voor me uit naar boven om naar een slaapkamer te gaan. Ze trok me op bed en drukte haar borsten tegen mij aan en trok daarna mij T shirt over m’n hoofd. "Kom zoek verder" nodigde ze me uit.

Ik lag naast haar op bed en schoof mijn hand over haar buik langs de rand van haar slipje. "Is daar de sleutel?" Vroeg ik.

Ze zei niets maar ging ontspannen achterover liggen. Ik schoof mijn hand in haar slipje en voelde een flinke bos schaamhaar. Via de bos schaamhaar kwam ik bij haar natte gleufje en bewoog langs haar schaamlippen.

"Is hier de sleutel?" Vroeg ik.

"Heb jij dan de sleutel voor Chris zijn carrière?" Vroeg ze.

Ik was nu zo geil dat ik wel alles wilde beloven. "Ik zal zien" zei ik.

"Nee, ik wil weten dat jij je best doet voor hem en mij."

"Maar eerst moet ik de sleutel zoeken" zei ik. Ze liet haar slipje uittrekken, hielp mij om mijn broek uit te trekken en kneedde daarbij lekker in mijn lul. Ik gleed weer met mijn vingers tussen haar schaamlippen door, om op haar klitje te eindigen. Ze genoot en kreunde licht.

"Neen!" Zei ze opeens en draaide zich naar boven. Ze duwde mij plat op mijn rug en kroop wijdbeens over me heen. Ze ging wijdbeens op me zitten en duwde haar kutje tegen het topje van mijn lul. "Zal ik je eens lekker laten genieten en klaar laten komen" zei ze plagerig.

"Ja, ja, toe" kreunde ik nu.

"Nee, eerst moet je wat beloven" zei ze.

"Toe nou" kreunde ik. Ze liet zich iets zakken waardoor haar kutje een stukje over mijn lul zakte. Ze kneep even licht met haar vaginawanden en ik voelde dat ze lekker krap was. Ze trok zich weer terug. "Kan jij Chris een goeie baan bezorgen" vroeg ze. Wat een kreng, dacht ik en keek haar aan. Ze deed haar handen onder haar borsten en bracht die vlak bij mijn mond. Natuurlijk hapte ik in haar tepels en zoog aan haar tepels. Weer bewoog ze haar kutje een stukje over mijn lul en begon me zachtjes te berijden.

"Wel, krijgt Chris een goede baan van je" zei ze weer.

"Ik kan wel wat regelen" fluisterden, nee kreunde ik.

"Oké, dan zal ik je eens lekker verwennen."

Wat volgde is nauwelijks na te vertellen. Ze liet zich met haar kutje helemaal over mijn lul zakken en begon me heerlijk te bereiden. Haar borsten duwde ze vooruit zodat mijn handen vrij spel hadden. Haar knieën drukten ze naast mijn heupen iets naar voren en legde vervolgens een extra kussen onder mijn hoofd. "Kijk maar eens lekker naar me" zei ze en streek met haar handen onder haar mooie borsten door en over haar buik naar beneden. Met twee vingers opende ze haar schaamlipjes waardoor haar klitje mooi in zicht kwam. Mijn lul zat daar direct achter en ik zag dat de grote schaamlippen heerlijk mijn lul omsloten. Ze bewoog iets en ik raakte zo diep in haar kutje dat ik tegen haar baarmoeder aanstootte. Ik stootte nu vanonder uit en Kathy bewoog heftig mee. Daar kwam haar hand weer terug en schoof tussen de kleine lipjes om op het roze genotsknopje te stoppen. Ze keek me geil aan, begon met haar vinger op haar klitje te bewegen en met haar kutje op mijn lul te draaien. Ze kreunde, zweette en wierp haar hoofd achterover. Ik had een prachtige blik op dat strakke lijf met heerlijke borsten.

"Ah, ach. O! O, ja! Kom! O, ja! Kom! Ja, ja, kom, ja! Ja!" Heftig op mijn lul wippend en vingerend aan haar klitje kwam ze klaar. Ik voelde het felle trekken van haar vaginawanden heftig in mijn lul doorwerken. Door dit heerlijke gevoel en geile gezicht kwam ik nu ook klaar en spoot mijn zaad diep in haar kutje.

Ze liet zich voorover zakken en kuste me vol op de mond.

Nu pas realiseerde ik me wat ik had gezegd.

"Je denkt om onze afspraak, hé" zei ze.

Was het een heks of was het een liefhebbende echtgenote? "Als ik het voor elkaar krijg dan wil ik je nog een keer neuken."

"Zo vaak als je maar wilt." Antwoordde ze.

Een paar weken later zag ik kans om Chris een leuke baan te bezorgen op onze export afdeling. Hij kreeg een flinke salarisverbetering en mocht ook nog geregeld naar het buitenland.

Tijdens die dagen kreeg zijn vrouw geregeld bezoek en heb ik nog vaak mijn zaad in haar kutje gespoten.

Zunguri  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post830

De laatste stoot

ZunguriGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 19, 2012 20:22:04

Die laatste stoot

Vreemd hoe het gebrek aan sigaretten je in een avontuur kan storten. Op zondagochtend ga ik met Peter en Karel biljarten. Tegen de middag stop ik er gewoonlijk mee, omdat ik op televisie de voetbalverslaggeving van de zaterdag gespeelde wedstrijden wil zien. Buiten het biljarten op zondag heb ik met die mannen geen contact. De laatste wedstrijd die ik speelde liep wat uit, zodat ik me die middag moest haasten. Te laat merkte ik vergeten te zijn van sigaretten te kopen.

Na de voetbal en het middageten ging ik terug naar het café. Er waren een paar mannen darts aan het spelen. Twee jonge mooie vrouwen waren aan het biljarten. Terwijl ik naar de toog liep sloeg ik hen gade. Het is te zeggen, ik keek hoe ze speelden. Vlug vertelde ik Janine, de bazin, waar ik voor kwam. Even later ging de bazin naar achter waar de sigarettenautomaat stond. De biljartpartij bleek afgelopen te zijn. Beide dames kwamen naar de toog, juist naast mij. Ik had een koffie besteld. Naast die koffie stonden twee halflege cola's.

"Trekken zou ik nog graag leren." Zei de kortharige brunette.

"Ik ook." Zei de rossige paardenstaart.

"Dat kun je leren." Merkte ik op.

"Kun jij biljarten?" Vroeg de brunette op een vriendelijke toon. Janine was net terug met mijn sigaretten om zich in het gesprek te mengen.

"Als er iemand is die jullie kan leren biljarten dan is hij het wel." Zei ze.

"Laat eens wat zien." Nodigde de dames me uit. De ballen lagen nog op het biljart, de biljartstokken van het café zijn in goede staat, dus niets belette me om een kleine demonstratie te geven. Al kon ik niet lang blijven. Na een paar stoten hadden de dames het wel gezien. Een serie van 25 overtuigde hen helemaal. Ik beheers het kleine spel nogal goed, dat wil zeggen als de ballen dicht bij mekaar liggen kan ik ze lang bij mekaar houden en zodoende veel punten maken. Zoals Janine een beetje later zei kon ik heel goed spelen maar het ontbreekt me vaak aan concentratie om een wedstrijd te spelen en te winnen.

"Kunnen we iets afspreken?" Vroeg de brunette. Ze bedoelde dat ik hen les zou geven.

"Het is geen kwestie van willen." Zei ik. Het wanneer was het grote probleem. Niet dat ik geen tijd kon vrijmaken maar meestal ben ik vrij als het café gesloten is. Aan de dames gaf ik te kennen liefst niet teveel pottenkijkers er bij te willen. Hoe we ook zochten we kwamen er niet uit.

"Spijtig." Pruilde rossige paardenstaart.

"Geen nood ik heb wel een oplossing, maar dan moet ik weten wat de bedoeling is. Waarmee ik wil zeggen, wat willen jullie kunnen." Zei ik.

Ze hadden de bedoeling om een redelijk niveau te halen.

"In dat geval zal ik jullie nu een paar oefeningen tonen die jullie dan moeten doen als jullie er tijd voor hebben, ik hoef daar niet bij te zijn." Stelde ik hen gerust.

Na een paar weken oefenen konden de dames al aardig overweg. Ze bereikten zowat drie gemiddelde, wat wil zeggen dat ze goede café speelsters waren. De meeste café spelers halen dat getal niet. Greta, de rossige kwam elke zondag voormiddag vragen welke oefeningen ze moesten doen. Na vier weken kwam ze kort voor de middag met de mededeling dat ze zelf een biljart had gekocht.

"Misschien kun je eens komen kijken welke vorderingen we hebben gemaakt."

Zoals afgesproken belde ik de volgende dinsdag om 2 uur bij haar aan. Greta bleek alleen te wonen. Dat deed me denken dat we het in het verleden enkel over biljart hebben gehad, van de dames wist ik niets. Sonja kwam bijna gelijk met mij aan. Greta liep ons voor naar de woonkamer. Daar stond inderdaad een nieuw biljart. "Tweedehands." Zei Greta op een bijna verontschuldigende toon. Het biljart zag er echter zo goed als nieuw uit.

"Probeer hem alvast eens uit terwijl wij ons gaan kleden." Zei de rossige vrouw. Ik nam de biljartstok die op de tafel lag en deed enkele stoten. Het biljart liep lekker. Amper vijf minuten later kwamen de twee dames terug. Ze droegen een zeer kort rokje en een blouse met een heel diepe uitsnijding. Ik zei dat de biljart heel goed liep.

"Zullen we eens een demonstratiewedstrijd spelen terwijl jij toekijkt." Zei Sonja.

Daar had ik niks op tegen. Er stond een zetel net ver genoeg van het biljart om de spelers niet te hinderen en toch dicht genoeg om het spel goed te kunnen zien. Greta ging op. Ze maakte 15 punten terwijl ze al die tijd aan de andere kant van het biljart stond. Haar spel beviel me wel. Net als haar borsten. Doordat ze zich regelmatig moest bukken en met haar voorkant naar mij stond kon ik heel diep in de uitsnijding zien.

Greta droeg geen beha, dat was duidelijk. Hoewel ze toch redelijk grote borsten had, die het moet gezegd stevig waren. Dat de tepels al hard werden kon ik beter zien wanneer ze rechtop in profiel stond.

Sonja was heel de tijd naast mij blijven staan. Nadat Greta miste was het de beurt aan Sonja. De speelbal had zich zo verplaatst dat hij dicht tegen de kant waar ik zat lag. Daardoor moest de blonde biljartster met haar rug naar mij gaan staan. Ze moest zich niet bukken om gemakkelijk bij de bal te kunnen. Bij de volgende stoot moest ze dat wel. Ze bukte zo diep dat ik zag dat ze een wit slipje droeg. Net als haar vriendin maakte Sonja een mooie reeks. Na een tiental beurten had ik van beide vrouwen de borsten gezien en hun respectieve witte en roze slipje. Tijdens de partij werd er niet gesproken. Het was de dames blijkbaar menens met het biljarten.

Greta bereikte het eerst 100 punten waardoor ze de partij afbraken. Ik applaudisseerde om hen te tonen dat ze mijn lessen goed gevolgd hadden.

"Er zijn toch nog een paar zaken waar we niet direct raad mee weten." Zei Sonja. Greta knikte instemmend.

"Zeg het maar." Antwoordde ik. Greta legde de biljartballen aan de andere kant van de lange band, dicht tegen de korte band, bijna in de hoek en de speelbal iets over de helft.

"Je kunt dat punt alleen maken als je hier staat? Bij ons is de positie snel weg." Legde Greta het probleem uit. Nadat ze dat gezegd had bukte ze zich om de bal te kunnen spelen. En inderdaad op de manier waarop zij speelde ging een gunstige positie vlug verloren. Nadat ik Sonja vroeg om de ballen terug te leggen nam ik de biljartstok van Greta over en speelde het punt zodanig dat bij de volgende stoot de ballen konden draaien en men van de andere kant gemakkelijk verder kon gaan met een gunstige positie.

Opnieuw toonde Sonja zich bereid om de ballen op dezelfde plaats te leggen. Daarbij kreeg ik een zoveelste kijk op haar peervormige stevige borsten. De tepels schreeuwden om gezogen te worden. Greta nam terug de positie in om het punt te maken. Ik ging achter haar staan om een correctie te brengen aan de plaatsing van haar voorhand. Want daar zat de fout. Op die manier kon ze de bal niet raken zoals het hoort. Om aan die hand te kunnen moest ik tegen haar steunen.

Mijn lul die tot heden toe heel braaf was geweest lag op vinkenslag. Terwijl mijn hand die van Greta in de juiste houding bracht drukte mijn stijf wordende penis tegen haar kontje. Ik voelde hoe hij tussen de billen ging, tegen haar poesje drukken. Het punt werd gemaakt en de positie bleef goed. Zelf bleef ik ook in positie. Omdat ik de biljartballen volgde had ik niet gezien dat Sonja achter mij was komen staan. Ook Greta bleef langer dan nodig zo staan.

Sonja vroeg of ik haar die stoot ook wou leren. Ze nam de plaats in van Greta. Hetzelfde deed zich voor. Nadat het gelukt was bleef Sonja gebukt staan. Greta stond achter mij.

Plots voelde ik mijn rits opengaan. Een hand zocht naar mijn penis. Lang moest ze niet zoeken, hij was al zo goed als gevechtsklaar. Greta haalde mijn lul uit mijn broek en slip. Heel even masseerde ze hem, om hem dan tegen het slipje van Sonja te duwen. Snel gingen de billen van Sonja verder uit elkaar, zodat mijn stijve lul tegen haar kutje wreef. Greta trok het slipje van haar vriendin ietwat opzij, zodanig dat het kale natte poesje vrij kwam. Voor zover nodig hielp Sonja mijn penis in het jonge kutje.

Greta duwde haar kontje naar achter om mijn lul er nog dieper in te krijgen. Langzaam begon ik haar te neuken. Door deze houding kon ik gemakkelijk haar blouse uittrekken. De peervormige borsten deden hun best om er stevig uit te zien, terwijl de tepels als kleine piemels vooruit staken. Ik nam een tepel tussen mijn vingers en trok er aan. Aan de manier waarop ze haar kontje achteruit stak merkte ik dat ze genoot van het trekken aan haar tepels. Met mijn andere hand begon ik de andere borst te kneden. Weer voelde ik daar een reactie op.

Greta had ondertussen mijn schoenen, broek en slip uitgetrokken. Nadien begon ze mijn ballen te strelen. Nu werd er met andere ballen gespeeld. Langzaam aan begon ik sneller in en bijna uit het natte kutje van Sonja te bewegen. Rossige Sonja liet al kleine kreetjes van genot horen. Dan liet ik de borst van Sonja los om mijn hand naar achter te steken. Greta zag de bedoeling en ging zo staan dat ik aan haar kletsnat poesje kon. De kittelaar stak als een kleine piemel stijf vooruit. Ik nam het kleinood tussen duim en wijsvinger en begon het af te trekken zoals het een penis past. Greta duwde haar piemelachtige kittelaar stevig tegen mijn hand. Terwijl die twee vingers haar zwaarder liet ademen stak ik een andere vinger diep in het druipende kutje. Meteen begon Greta te schokken.

Ondertussen dreef Sonja het neuktempo op door zelf met haar kontje naar achter te duwen telkens ik stootte. Sonja nam haar eigen borsten in de handen om er stevig in te kneden.

Zwartharige Greta kwam langzaam aan, voorzichtig zodat ik haar kittelaar niet moest lossen, naast mij staan. Onze tongen vonden elkaar buitensmond om een heerlijk spel te spelen. Doordat ze naast me stond kon ik een stijve tepel in mijn andere hand nemen. De tepels van Greta waren kleiner dan die van de kreunende Sonja, die fel tekeer ging. Ik moest moeite doen om mijn pik in haar kletsnatte kut te houden. Daarom draaide ik haar om.

Sonja kon net op de rand van het biljart zitten en mijn penis nam opnieuw zijn plaats in, diep in haar smekende poesje. Nu voerde ik het tempo snel op. Geen twee minuten later begon Sonja zo heftig te schokken en luide kreten van genot ontsnapte haar mond. Met een lange ja! Bereikte ze een langgerekt orgasme. Doordat ik nog even bleef doorgaan met haar te neuken in een heel hoog tempo voelde ik Sonja voor de tweede keer klaarkomen. Als een vod gleed ze van mijn penis.

Ik deed een stap opzij, tilde Greta op en schoof haar aan mijn paal. Met haar kletsnat poesje gaf dat geen enkel probleem, het liep gesmeerd. Mijn handen ondersteunden haar lekker kontje, zodanig kon ik haar optillen en laten zakken op mijn tempo. Aan de tegenstoten te voelen genoot Greta er enorm van. Mijn balzak begon pijn te doen van het inhouden. Daarom begon ik de mooie, hete biljartspeelster sneller op en neer te bewegen. Een paar tellen later, terwijl ik een stijve tepel in mijn mond nam, voelde ik haar heftig schokkend klaarkomen.

"Nog, nog, neuk me?" Smeekte ze. Om haar te plezieren bleef ik hard en diep in haar lekkende kut te rammen. Op het ogenblik dat Sonja probeerde mijn ballen in haar mond te nemen spoot ik een lading sperma in haar vriendin, die luidkeels haar tweede orgasme te kennen gaf.

Een paar minuten later stond ik met de deurknop in de hand.

"Dit was onze manier om jou te bedanken." Lachte de dames samen.

"Als ik nog eens iets kan doen." Zei ik. En ik ging mijn sigaretten aanvullen .

Zingura  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post749

Aan zee met de vrouw

ZunguriGeplaatst door My 4Fingers wo, januari 04, 2012 11:39:39

Aan zee met de vrouw

Enige jaren geleden toen mijn vrouw en ik elkaar net kenden, zijn we eens samen op reis geweest. We zaten in een rustige camping niet ver van de zee. Omdat het zo warm was gingen we dikwijls naar het strand om in de zee te zwemmen en wat afkoeling te vinden.

Mijn vrouw lag steeds monokini wat ik zeer aangenaam vind omdat haar mooie borsten mij steeds in vervoering konden en nog steeds kunnen brengen. Eén middag zal ik echter blijven herinneren.

Het was zoals gewoonlijk weer zeer heet maar het zou nog heter worden. We gingen samen in het water en om haar wat te plagen dook ik direct onder om haar voetje te lichten zodanig dat ze direct kletsnat was. Zo begon ons spel. We doken onder en probeerden elkaar onder water te trekken. Dit ging zo een poosje door tot ik plots haar bikinislipje uittrok. Daar kon ze natuurlijk al wat minder mee lachen. Ik deed alsof ik het water uit zou gaan tot ze me riep.

"Waarom kom je me dan niet neuken ik sta hier toch bloot." Ik draaide mij om en was al van plan te zeggen ben je gek, maar besefte dat eigenlijk niemand ons kon verstaan want we waren in Frankrijk. Ondertussen was mijn vrouw al onder water gedoken en had ze mijn zwembroek al half uitgetrokken terwijl ze mijn lul al in haar mond had genomen. Mijn vrouw begon mij dus te pijpen onder water en ik zag door het heldere water dat ze zich zat te vingeren terwijl er op een tiental meter afstand van ons mensen zwommen.

Na een minuut of wat kwam mijn vrouw boven water om adem te halen, maar ze bleef ondertussen lustig aan mijn staaf sleuren.

"Daar hou je wel van hé geile beer."

"Hou vooral niet op en steek hem maar vlug weer in je geile mond." Ze nam terug diep adem en zakte door haar knieën om mij verder te verwennen. Mijn begeert naar haar was intussen ferm toegenomen zodat het niet lang duurde vooraleer mijn pik in volle glorie rechtop stond. Ik trok haar boven water omdat ik het nu welletjes vond.

"Ik wil je nu in je hete grot nemen."

"Geen probleem" en sloeg haar benen om mijn middel. Het voordeel van in het water te neuken is dat je redelijk gewichtsloos bent. Ik hoefde mijn vrouw slechts lichtjes op te heffen tot ik haar in mijn schoot kon hebben. Mijn vrouw was bloedgeil want ik gleed als door boter in haar binnen.

Toen begonnen we langzaam te schommelen, wat onze begeert alleen maar deed toenemen. Het zicht voor de andere mensen moet wel grappig geweest zijn. Onze hoofden boven water terwijl wij rustig aan het schommelen waren. Geen mens kon echter geweten hebben dat wij lustig aan het neuken waren, want ze bleven allemaal rustig voorbij zwemmen.

Voor ons was het echter super spannend want we dachten dat iedereen ons bezig kon zien. Mijn vrouw werd echter steeds heter want ze begon geil in mijn oor te praten.

"Ja, neuk me, oh ik voel je lul zo graag in mijn kut"

"Oh ja steek je staaf wat dieper, neuk me lekker hard, ik wil je zaad in mijn kut, dieper, dieper oh ja".

Ze bleef dit herhalen. Omdat ik haar toen nog niet zo lang kende was het de eerste keer dat ik haar zo hoorde praten. Ik vond het eerst wat vreemd dat ik haar zo'n taal hoorde spreken maar het deed mijn pik alleen maar harder worden. Dus begon ik haar te antwoorden.

"Jij geile slet ik zal je eens te pletter neuken, neem mijn pik wat dieper in je kut" en ik duwde mijn bekken wat omhoog.

"Je bent zo heet als de pest geile teef, je spleet is drijfnat van je geile kutsap" Zij fluisterde terug.

"Streel over mijn klit dan ga ik wat vlugger komen."

Dit deed ik terwijl zij haar benen om mijn rug vastklemde. Op die manier had ik mijn handen vrij dus terwijl ik met mijn duim over haar gezwollen knobbeltje boven haar lippen begon te wrijven, ging ik met mijn andere hand naar haar kontgat. Ik streelde haar bilspleet terwijl zij zwaarder begon te hijgen.

"Oh ja, ik wil je vinger in mijn gat, neuk me anaal met je vinger."

Ik voldeed haar verzoek en ging vlotjes binnen in haar anale opening.

Zo stonden we daar. Zij schommelend op mijn hete staaf en ik met mijn ene vinger in haar kont terwijl ik met de andere hand haar klitje verwende. Ondertussen zwommen er mensen ons op een tiental meter voorbij. De ultieme climax.

Toen voelde ik de spieren in mijn vrouw haar kut samentrekken wat betekende dat ze dicht bij haar orgasme zat. Op die manier masseerde ze echter ook mijn lul, waardoor ik ook voelde dat ik ging komen. Dit bleef zo een poosje totdat we samen klaarkwamen midden in de zee. Mijn vrouw gleed van mij af en terwijl we in het water onze zwembroeken aandeden zei mijn vrouw, "met jou ben ik nog niet klaar ik heb nog zin om te neuken. Kom we gaan daar de duinen achter het strand."

Ik had eigenlijk ook wel nog zin dus namen we beiden onze handdoeken en gingen de duinen in. We waren echter nog maar net de eerste duin over en in de bosjes of mijn vrouw gooide zich recht op mij.

"Ik wil dat je me nu beft want ik ben zo heet als de pest." Ze stond ondertussen al poedelnaakt voor me waarbij ze haar spleet opentrok en ik een prachtig zicht had op haar harige kut, roze lippen en haar gezwollen klit. Was het de zon? Had die een speciaal effect op haar seksuele lust? Ik wist niet wat ik meemaakte anders was ze veel kalmer. Nu was ze bloedgeil.

Omdat ik graag bef liet ik mij echter niet kennen. Ik viel direct aan op haar kut. Het was alsof ik oesters at. Haar geile kut smaakte nog naar het zilte zeewater maar haar sappen vermengden zich met het zoute zeewater. Ik was er verlekkerd op en slobberde alles op, waarbij ik over haar klitje ging met mijn tong en al haar sappen opdronk. Het smaakte heerlijk kutsap met zilt zeewater. Ondertussen begon ze weer geil te praten.

"Ja steek je tong in mijn kut, neuk me met je tong. Eet mijn kut. Zuig aan mijn klit. Ah! Oh! Ik wil het dieper. Zuig aan mijn schaamlippen steek je duim in mijn kut. Oh ja!"

Ik deed alles wat ze vroeg, had ook weinig keuze want ze had mijn hoofd met haar beide handen vastgenomen en drukte mijn gezicht letterlijk in haar geile kut. Ze klemde mijn hoofd vast met haar benen en begon ook haar borsten te masseren. Ik ging nog wat verder met beffen en had ondertussen ook haar anale opening wat gemasseerd met mijn tong zodat ik haar ook anaal begon te vingeren. Na zo'n vijf minuten kreeg mijn vrouw nog een orgasme, waarna ze zich met mij begon bezig te houden.

Ze drukte mij op mijn rug en sleurde mijn zwembroek van mijn lijf en hapte mijn lul onmiddellijk in haar mond. Ze begon mij daar af te zuigen alsof haar leven ervan afhing. Het soppende geluid van haar mond over mijn lul deed mijn lust wel toenemen. Toen was ze ook bezig mijn ballen te masseren terwijl ze rustig aan mijn lul zat te trekken.

"Ik wil zo snel mogelijk je geile zaad zien komen en ik wil het allemaal in mijn mond"

"Steek mijn lul dan maar vlug weer in je mond want ik zal direct komen."

En inderdaad nog geen twee seconden later voelde ik mijn ballen samentrekken en spoot mijn zaad omhoog recht in haar geile mond. Mijn vrouw slikte alles door en bleef mijn lul in haar mond houden.

Doordat ze mij verder bleef pijpen duurde het natuurlijk niet lang vooraleer ik weer in geef acht stond.

"Nu wil ik je vanachter in mijn kut" zei mijn vrouw terwijl ze zich op handen en voeten zette. Ze wist dat dit een standje was waar ik verzot op ben. Dus ik plaatste mij vlug achter haar en neukte haar in haar geile spleet op zijn hondjes.

"Ja, steek je lul in mijn geile kut. Dieper. Oh ja, ik wil hem nu. Ah, ik ben zo heet. Ja, ik voel je zo graag langs daar. Oh ja lekker diep. Neuk me. Neuk me, oh ja!"

Doordat ik met mijn ene hand over één van haar borsten streelde en met mijn andere hand haar klitje bevingerde was mijn vrouw ook weer niet ver af van een orgasme. En inderdaad na een minuut of wat kwamen we weer beiden klaar.

We hebben toen beiden terug onze handdoeken genomen en zijn nog eens lekker gaan zwemmen vooraleer we samen naar de camping teruggingen.

Zungura  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post716

Voor het eerst, Sylvia

ZunguriGeplaatst door My 4Fingers do, december 15, 2011 20:56:51

De laatste schooldag was afgesloten en met vreugde kon ik iedereen vermelden dat ik was overgegaan naar de laatste middelbare. De zomervakantie was aangebroken en het moment kwam dat ik van mijn ouders moest beslissen of ik met hun mee op vakantie ging of niet. Het idee twee weken met mijn ouders op pad te moeten door Oekraïne trok me niet zo aan, dus besloot ik thuis te blijven. Daarbij kwam ook dat ik en een vriend van plan waren een soort afsluitfeest voor de klas te houden. Mijn hele schoolperiode zat ik al achter een meisje aan maar die had mij vlak voor de vakantie laten staan, dus was ik nu er aan toe om verder gaan kijken. Toen we de lijst maakten om te zien wie we allemaal gingen uitnodigen hield ik me dan ook voornamelijk bezig met het vrouwelijk volk dat langs zou komen.

Op dat moment schoot Sylvia me te binnen. Ze was niet zo opvallend in de les en omdat ik met mijn hoofd bij mijn vorige liefje zat had ik nooit zoveel aandacht aan haar besteed. Maar, nu ik over haar na ging denken begon ze mij ook steeds meer te interesseren. Ze was al een keer blijven zitten dus ze was al ruim achttien en ze zag er echt vrouwelijk uit. We maakten de lijst pas in de vakantie dus ik kon haar niet goed meer voor de geest halen, maar wat ik me ervan kon herinneren was goed genoeg voor een uitnodiging.

Toen het feest aanvatte kwamen er teleurstellend weinig mensen omdat veel op vakantie waren en er veel buiten de stad woonden die dan niet alleen naar huis wilden. Sylvia was er oorspronkelijk ook afzegger, maar nadat ze wist dat - naast een paar vrienden van me- ook Marijke hier bleef slapen, besloot ze ook langs te komen en gelijk de avond te blijven. Ik had weliswaar mijn verlegenheid al wel verloren doordat ze niet het eerste meisje was dat ik probeerde te versieren, maar om nu al met haar het bed in te kunnen duiken. Dat leek mij toch ook niet echt realistisch.

Het feest verliep wat traag en was niet echt een succes te noemen. Een groep ging dan ook snel naar de discotheek in de stad. Daardoor bleef alleen de groep achter die bleef slapen. Er moest dus niemand meer de baan op en daardoor konden we het feest een andere richting opsturen. We besloten een drankspel te doen waarbij we met 2 dobbelstenen gooiden en degene die hetzelfde getal had toegewezen als het uitgekomen getal moest drinken. Meestal werden de 6,7 en 8 door de ervaren drinkers gekozen. Tot ieders verrassing koos Marijke voor nummer 7 en Sylvia voor nummer 8. Omdat ik de gastheer was en me niet wou laten kennen nam ik nummer 6. De overige nummers werden verdeeld over de rest en het spel kon beginnen. Dit spel evolueert razend snel omdat er eigenlijk net zo snel wordt gedronken als ingeschonken. Na een half uur waren de flessen leeg en de mensen ietwat gespannen over wat er nu zou komen.

Marijke had het meeste binnen gekregen. Na een half uur op de bank liggen liep ze naar de wc toe en is ze daar tot laat in de nacht gebleven. Tot iemand haar naar bed hielp. De mensen die de lage en hoge nummers hadden voelden zich nog goed en sommigen begonnen weer voorzichtig aan het bier.

Sylvia en ik zaten er een beetje tussenin en onze hoofden waren goed duizelig maar we waren niet misselijk. In een poging dat te behouden besloten we te gaan wandelen om wat frisse lucht op te halen.

Eenmaal buiten begon Sylvia te praten over haar ex-vriendje waar ik het hele bestaan nooit van geweten had, en waarom ze het had uitgemaakt. Het ex-vriendje was al 19 en was met een paar vrienden naar Spanje gegaan, waarna hij daar naar bed was gegaan met andere vrouwen. Ze vertelde het verhaal met een boze stem en zijn naam werd al gauw vervangen door minder fraaie woorden. Nadat ze wat bedaard was gaf ze snel gniffelend toe als wraak met Frank 's vriend had geslapen. Beduusd door dit verhaal, wat ik nooit van haar had verwacht, en tegelijk beschamend omdat ik nog nooit met iemand seks had gehad en maar één keer had gezoend tot nu toe, liep ik maar wat stil naast haar mee te grinniken.

Toen we het huis weer bereikten hadden de jongens al besloten op bed te gaan liggen en nog een film te kijken. Marijke was al naar boven in mijn broer 's bed gelegd. Ik zou gewoon in mijn eigen bed gaan slapen en Sylvia in mijn zus haar kamer. In de gang vroeg Sylvia wat ik nog van plan was te doen en ik reageerde met het antwoord dat ik met de jongens nog even de film ging afkijken. Snel antwoordde ze dat ze het gesprek daarnet leuk had gevonden en of ik misschien zin had om boven nog verder te praten. Stoer antwoordde ik dat ik nog even een biertje zou pakken en er dan zo aan zou komen.

De jongens waren verdiept in de film of diep in slaap en merkten mij niet of nauwelijks op. Ik liep dan maar dadelijk terug naar boven en vroeg me af in welke kamer ze zou zitten, mijn kamer of in mijn zus haar kamer waar Sylvia zou slapen. Opeens hoorde ik haar stem uit me ouders kamer komen en ze legde uit dat ze naar deze kamer was gegaan zodat we beiden gemakkelijk konden liggen. Rond dit moment werd ik wat gespannen en probeerde al mijn geile gedachtes van dat moment uit mijn hoofd te bannen en rustig te blijven. Ik legde mijn bier weg en ging naast haar liggen. Ik kon mezelf wel voor de kop slaan omdat op het plafond een poster hing van een fotomodel. Die hadden we als geintje aan mijn pa gegeven op Vaderdag en om ons te overbluffen had hij hem boven zijn bed gehangen.

Sylvia was het al opgevallen en ze maakte een onsubtiel grapje of mijn moeder te lelijk was dat me pa zo aan zijn stijve moest komen. Beledigd door deze opmerking zuchtte ik alleen maar en hield verder me mond.

Een pijnlijke stilte viel terwijl we beiden naar het plafond staarden. Opeens ging ze door met vragen, alleen nu zeer persoonlijk. Ze vroeg of ik opgewonden werd van die foto, en of ik op dat moment ook opgewonden was. Deze situatie was volkomen nieuw voor mij en de adrenaline stroomde door mijn lichaam. Ik sloot mijn ogen om net te doen alsof ik bijna sliep en alsof het mijn weinig deerde.

"Ze ziet er wel leuk uit, maar ze hangt er al zo'n tijd dat als ik nu ernaartoe kijk ik me alleen maar voor kan stellen hoe oud en verlept ze nu wel niet zal zijn," antwoordde ik terug

"En ik," vroeg ze met gespannen stem, "wordt je van mij opgewonden?"

Nog steeds hield ik stijf mijn ogen dicht en antwoordde nerveus lachend dat een man niet voorzichtig genoeg kan zijn als een vrouw dat vraagt en dat ik dus even bedenktijd nodig had.

Er klonk geluid naast me en ik voelde aan de matras dat ze opstond. Toen ik na een poosje me ogen open deed bleek dat ze haar blouse had uitgedaan en haar ferme borsten ietwat verlegen achter de bh naar me toelachten. Tot mijn verbazing sprong mijn mond niet open en begon ik spontaan te kwijlen. Maar ik antwoordde cool met; "laat me raden, cup C." Ik glimlachte naar haar, een glimlach dat ik niet kon onderdrukken omdat ik haar zo kon zien en nog steeds met zo'n opmerking aan kon komen. Ze beantwoorde mijn glimlach niet en keek me ernstig aan. Onzeker als ze was over haar lichaam, zo zeker was ik dat ik haar lichaam tegen me aan wou hebben. Ik vertelde haar dat ze me zeker opgeilde en dat ik haar altijd al het mooiste meisje van de klas vond.

Ze ging weer op bed liggen, enigszins beschaamd dat ze zich zo letterlijk bloot had gesteld. Ik verzamelde al mijn moed bij elkaar en trok me eigen shirt uit. Niet dat dit zo een heldendaad was, maar het maakte duidelijk dat ik nog wel verder met haar wou gaan. Ze kon alweer wat glimlachen en zei dat het zo niet eerlijk was en ik me broek maar uit moest doen. Blijkbaar had ze haar zelfvertrouwen weer terug gewonnen en keek me lachend aan. Ik bekeek haar en had nog steeds uitzicht op haar ferme borsten en haar iets te ronde buik. Terwijl ik verder keek zag ik haar slipje iets boven haar broek hangen.

Geil van dit plaatje trok ik mijn broek uit en toen ik zag dat mijn paal al duidelijk door mijn onderbroek een afdruk gaf besloot ik die ook maar gelijk uit te trekken.

Naakt naast Sylvia die alleen nog maar haar blouse had uitgetrokken besefte ik in een flits dat ze een jaar ouder was en ik te ver was gegaan.

Sylvia, die al vaker met jongens in bed was geweest, knoopte haar BH los waardoor ik kon zien dat haar tepels stijf naar voren staken. Ze boog voorover, legde haar hand op mijn paal en begon eraan te trekken.

Mijn ogen sloten weer en ik dwong mezelf die te openen om haar in die geile houding te kunnen zien. Ze was half gaan liggen en keek me ondeugend aan terwijl ze nog steeds met harde halen aan mijn lul trok. Vermoedelijk had ze dit nog niet zo veel gedaan want ze begon gelijk te snel en mijn eerste lading belande al op mijn buik. Terwijl ik nog wat na zat te genieten en op adem zat te komen, stond Sylvia op en trok haar broek en slipje samen naar beneden. Beschaamd legde ik haar uit dat ik geen condoom bij me had. Ze antwoordde niet en ging op bed liggen en wreef met haar vingers over haar klitje. Ik snapte de hint en besloot dezelfde houding als zij bij mij had gedaan aan te nemen.

Ik lag op mijn zij en begon met mijn vingers over haar klitje te strijken terwijl ik haar strak aankeek. Ze raakte in het moment bevangen en sloot haar ogen. Via het gespannen en mooie strakke buikje had ik prachtig uitzicht op haar borsten waar de tepels fier naar boven wezen. Brutaal besloot ik mijn vinger in haar te stoppen, waarna ze tot mijn verbazing juist wat kalmeerde. Snel deed ik er twee vingers bij en verhoogde ik het tempo. Haar hoofd viel weer naar achteren en ze kon haar kreunen niet meer inhouden. Ik zag haar buik nog meer spannen en ik voelde het kutje strak worden. Ze kreunde nog eens erg nadrukkelijk waarna ze klaarkwam en ik mijn vingers uit haar haalde. Ik ging weer op mijn helft liggen en lag tevreden naar haar te kijken, blij met wat we hadden gedaan.

Zonder naar me te kijken liep ze naar haar tas en na wat frommelen haalde ze er een condoom uit. Behendig opende ze het pakje en even behendig rolde ze hem om mijn alweer stijve lul heen. Toen hij erom zat lag ze direct daarna op me en ik voelde haar borsten tegen me lichaam aan. Hitsig begon ze af te zetten en ik voelde me lul in haar glijden. Ik pakte haar vast bij de rug en begon zelf ook te kreunen. Op een snel ritme begon ze tegen me aan te rijen met bij elke stoot een hijg of een kreun uit haar mond. Ze had haar ogen gesloten en liet zich weer in het moment opgaan. Het tempo lag voor mij nog te hoog dus ik besloot dat ik maar de leiding moest nemen en we begonnen te rollen waardoor ik boven kwam. Ik verlaagde het tempo wat en begon met rustige maar harde en diepe slagen haar lichaam in te dringen. Ze opende haar ogen en begon me hevig te zoenen. Het orgasme was niet meer ver weg en ik begon dus het tempo te verhogen, nog steeds met harde en diepe slagen. Bij elke stoot hoorde ik haar kreunen en ik hoopte dat niemand het beneden zou horen. Ze pakte me bij de haren vast en hijgde geil dat ze ging komen. Dit wond me zo op dat ik met een laatste slag klaarkwam en stopte.

Direct begonnen we weer te rollen waardoor zei bovenop kwam en ze ging gewoon door. Enigszins verbaasd omdat ik dit nog nooit had gezien, keek ik naar haar hoe ze geil op en neer wipte op mijn steeds slapper wordende paal waarna ook zij hijgend klaarkwam.

We bleven nog even in de kamer zitten en ik dronk mijn biertje op terwijl zij nog wat met zichzelf zat te spelen. Ze vertelde dat ze nog nooit drie orgasmen op één avond had gehad met haar ex-vriendje en dat eens wou hebben. Ontspannen ging ze languit liggen en begon weer haar klitje te strelen. Waarna ik het over nam. Snel verhoogde ik het tempo weer en haar handen grepen naar het laken. Met mijn andere hand begon ik ook over haar klitje te wrijven en ik zag haar opgewonden op haar lip bijten. Als een soort van experiment liet ik drie vingers met een hogere snelheid dan mijn lul bij haar had gedaan in en uit haar kutje te schuiven. Ze kwam met een lichte piepstem voor de derde keer klaar.

Uitgeput trok ze haar slipje aan, pakte haar kleren op, gaf mij nog een zoen en mijn jongeheer nog een tongzoen en liep naar de kamer van mijn zus.

Het is nu al een paar maanden geleden gebeurd en Sylvia woont nu in Antwerpen en laat ik nu toevallig een week bij mijn familie daar logeren in de kerstvakantie...

Zunguri  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post705

Zwart is...

ZunguriGeplaatst door My 4Fingers di, december 06, 2011 19:52:21

Zwart is...

Wat ik laatst beleefd heb is niet te geloven, maar wel enorm geil. Ik ben Zunguri een zwarte Afrikaanse man.

Mijn buren een stelletje uit Zuid Amerika, vroegen of ik een keertje langs wilden komen want daar was het nog nooit van gekomen. Dus ik ging die avond erheen en we aten en dronken wat.

Na een tijdje vroeg de man van het stelletje of hij wel eens mocht zien hoe groot mijn penis was. Eerst twijfelde ik even maar ik besloot het toch te doen en zei, "dan wil ik jouw lul ook wel eens zien."

Dus even later stonden we daar met de lullen uit onze broek en toen begon het allemaal pas echt.

Victoria werd helemaal geil toen ze die twee lullen zag, pakte de mijne vast en begon deze heerlijk te pijpen. Later pakte ze de lul van Manolito er ook bij en pijpte ze alle twee tegelijk. Ik trok mijn lul weg uit haar mond, drukte hem tegen haar vagina aan en ging er heerlijk op los. Eerst lekker rustig, maar steeds harder. Ze was wel een stuk of drie vier keer klaargekomen en ik twee.

Terwijl ik haar lustig aan het naaien was drukte Manolito hem er bij Victoria aan de achter kant in en begon haar te neuken. Ze kwam keer op keer klaar tussen ons in en toen zei ik "nu neem ik haar van achter."

Zo gezegd zo gedaan. Haar kontgaatje was al klaar voor gebruik gemaakt door Manolito. Dus kon ik mijn 30 centimeter natuurgeweld er in een keer in drukken. Ze gaf wel een gil maar dat was ook alles.

Toen ik lekker bezig was voelde ik ineens een vinger in mijn aars. Manolito rekte rustig mijn aars op eerst met een en later met twee vingers. Toen drukte hij die zijn paal er in wat overigens nog best pijn deed en begon zachtjes te stoten. Steeds harder waardoor ik ook weer harder in zijn vriendin stootte. Door het genot van voor en achter kwam ik heel heftig klaar en ik voelde ook het sperma van Manolito in me spuiten.

Even daarna trok ik mijn lul uit Victoria terug en zij dat ze mij moest pijpen en alles moest doorslikken. Manolito tegen mij " en pijp jij mij."

Ik zei "natuurlijk, alleen als je mij pijpt" en Manolito stemde toe. Dus ik pakte de zijn lul en begon deze te pijpen. Dat was in het begin wel een beetje raar maar alles went en later was het heerlijk. We kwamen alle drie ongeveer tegelijk klaar.

Ik spoot de mond van Victoria helemaal vol, Manolito die van mij en we slikten het allebei door.

Daarna pakte Manolito mijn paal en begon deze nog eens te sabbelen die vent kon het echt goed, hij pijpte of zijn leven er vanaf hing.

Hij zoog aan mijn ballen en likte mijn anus die eerst door hem helemaal volgespoten was. Het was erg lekker om zo’n tong een beetje in je anus te voelen heel zacht en vochtig. Toen begon die weer aan mijn paal, die inmiddels nog groter was, krachtig te pijpen ik voelde het sperma opkomen en kwam klaar. Ik zag het sperma in zijn mond komen en hij slikte alles door.

Toen was ik zo geil geworden dat ik mijn lul uit hem wegtrok en hem zo in zijn aars duwde en hem begon te neuken.

Toen zei hij tegen zijn vriendin dat ze hem moest pijpen. Dat deed ze ook, ze ging onder Manolito liggen en begon hem te pijpen. Ik trok me terug uit Manolito en Manolito trok zich terug uit Victoria. Even daarna ging ik liggen en begon Victoria mij te berijden. Toen drukte Manolito zijn lul in Victoria der kont hij drukte hem er zo diep in dat ik zijn lul er door heen voelde. Manolito neukte haar zo hard dat ik er klaar van kwam tegelijk met Manolito en Victoria.

Sindsdien hebben we afgesproken om iedere zaterdag bij elkaar te komen.

Zunguri  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post697