Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Verzopen katje

IlseGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 16, 2014 13:28:42

Het was een november, vrijdagavond. De wind gierde om het huis en de regen sloeg hard tegen de ramen. Na een heerlijke douche zat ik ontspannen op de grond voor de open haard in mijn badjas met een glas wijn in de vlammen te staren. Op de achtergrond had ik zacht de radio aan staan. Voor het weekend had ik nog geen plannen. In ieder geval lekker vroeg naar bed.

Ik schrok op toen de bel ging. Snel liep ik naar de voordeur en mijn hart smolt bij de aanblik van het verzopen katje dat voor mijn neus stond. Ondanks haar verregende gezicht kon ik zien dat ze gehuild had. Snel liet ik haar naar binnen komen en sloeg mijn armen om haar heen. Snikkend begroef ze haar gezicht in mijn nek en hortend en stotend fluisterde ze: "Hij heeft het met een SMS uitgemaakt". Zacht streelde ik haar doorweekte haren. Mijn badjas werd kletsnat.

"Kom," zei ik zacht, "Trek je natte kleren uit. Ik heb nog wel een badjas die je aan kan trekken als jij je hebt afgedroogd en dan mag jij jouw hart luchten."

Snel pakte ik voor haar een schone handdoek en de badjas. Roos is al jaren een goede vriendin van mij. Ik heb haar leren kennen toen ik haar stage begeleidster was. Ze is bijna 20 jaar jonger dan ik. Nadat ze gediplomeerd was, bleven we contact houden. Met haar 23 jaar heeft ze nog niet veel geluk gehad in de liefde, met als triest dieptepunt deze break-up met Mark.

Uit de keuken pakte ik een extra glas, schonk het vol en ging weer lui op de grond zitten met mijn rug tegen de bank. Niet veel later kwam Roosje (zoals ik haar vaak noemde) de kamer in. Als een hoopje ellende ging ze snikkend naast me op de grond zitten, met haar knieën opgetrokken en haar hoofd gebogen. Troostend sloeg ik mijn arm om haar zacht schokkende schouders en trok haar voorzichtig tegen me aan. Hartverscheurend huilde ze tegen mijn schouder aan. Mijn hart deed pijn voor haar. Ik draaide me een beetje, zodat ik twee armen om haar heen kon slaan, en liet haar uithuilen. Na een poosje bedaarde ze een beetje, ging rechtop zitten en nam een flinke slok uit haar glas. Langzaam legde ze haar hoofd op mijn schoot.

“Zijn vrouwen ook zo hard tegen elkaar als ze het uitmaken?”, vroeg ze plotseling snikkend.

“Ik heb dit nog nooit meegemaakt”

“Mark heeft het uitgemaakt omdat ik nooit kon genieten van de seks.”

“Voor mannen schijnt seks heel belangrijk te zijn.”

“Ik heb nog nooit genoten van seks. Niet met mijn vriendjes. Wel, als ik met mezelf speel. Ik ben ook nog nooit opgewonden geweest bij die jongens.”

Terwijl ze zich helemaal blootgaf streelde ik teder haar lange zwarte haar.

Hier zat ik dan met een prachtige jonge vrouw tegen mij aan, die haar liefdesverdriet aan me toevertrouwde, terwijl ik alleen maar kon denken aan al het lekkers wat ze onder de badjas verborgen had. Zou ze misschien toch ook op vrouwen vallen?

Ik had dat vermoeden al eerder maar ze had altijd een vriendje.

Heel langzaam voelde ik haar ontspannen. In stilte genoot ik van haar aanwezigheid, haar geur, haar ademhaling, haar warmte, haar prachtige haar. Mijn vingers speelden nog steeds door het haar, zachtjes haar hoofd masserend. Een zachte zucht ontsnapte aan haar lippen. Voorzichtig streelde ik de blote huid in haar hals. Een rilling trok door haar lichaam, gevolgd door een voorzichtige kreun.

“Ilse”, fluisterde ze zacht.

“Ja lieverd?” Maar in plaats van iets tegen me te zeggen kroop ze dichter tegen me aan. Door haar beweging gleed haar badjas een stukje van haar schouder. Mijn verlangen naar haar werd steeds groter en ik boog voorover en kuste teder haar ontblootte huid. Langzaam draaide ze zich op haar rug. Met een verlangende blik in haar ogen keek ze naar me op. Haar linkerhand legde ze in mijn nek. Traag trok ze mijn gezicht naar het hare. Vlak voordat onze lippen elkaar raakten hijgde ze: “Ik raak opgewonden van je zachte strelingen. Denk je dat ik lesbisch ben?”

Met vlinders in mijn buik raakte ik licht met mijn lippen de hare. Passievol begonnen onze monden aan een opwindende ontdekkingstocht. Na een korte zoen stond Roos langzaam op. Traag maakte ze haar badjas los en liet hem van haar schouders op de grond glijden. In al haar naakte glorie stond ze voor me, stapte over me heen en ging sensueel op mijn schoot zitten. Onze monden vonden elkaar opnieuw terwijl we elkaar innig omhelsden. Tijdens het zoenen gleden mijn handen over haar blote rug. Kreunend van hartstocht onderging ze de zachte strelingen. Zonder de kus te verbreken maakte ze mijn badjas open en hielp ze me hem uit te trekken. Ik draaide een beetje zodat ik languit op de grond kon gaan liggen. Haar naakte lijf strekte ze over me uit. Elk plekje waar onze lichamen elkaar raakten leek te gloeien. Haar harde tepels gleden langs mijn tepels. Mijn handen kneedden haar stevige billen. Kronkelend van genot lag ze op me. Haar zachte borsten wreven erotisch over de mijne. Zacht kussend gleed ze langs mijn nek richting mijn borsten terwijl haar rechter hand zich tussen onze hete lijven wrong op zoek naar mijn poesje. Haar lippen sloten zich om mijn stijve tepel terwijl haar hand zich over mijn schaamlippen sloot. Van pure wellust kromde ik mijn rug en kreunde luid.

Met haar middelvinger gleed ze tussen mijn schaamlippen terwijl haar andere vingers ze heerlijk masseerden. Ik werd gek. Haar mond verplaatste zich al kussend van mijn borst naar beneden. Tot ze bij de korte haartjes van mijn schaamstreek kwam. Daar nam het puntje van haar tong het over. Tergend langzaam likte ze de huid die tussen haar vingers omhoog kwam. Haar middelvinger gleed omlaag naar mijn gaatje. Plagend streelde ze de ingang. Tot ze plotseling haar middelvinger diep in mijn smachtende kutje duwde. Op het zelfde moment sloten haar hete lippen zich om mijn klitje en zoog ze het knopje diep in haar mond. Toen haar vinger ook nog mijn lipjes masseerde hield ik het niet meer uit. Ik kwam schokkend klaar. Uitzinnig van geil genot kneedde ik mijn borsten en kneep ik in mijn tepels. Haar mond liet mijn klitje los. Met haar tong lebberde ze het geil dat ik afscheidde op.

Zodra mij orgasme was uitgeraasd kroop ze als een wulpse kat langs mijn zwaar hijgende lijf omhoog. Bij mijn hoofd aangekomen liet ze wat kwijl uit haar mond lopen. Gretig ving ik het op mijn tong op en ik proefde er mijn eigen sappen in. Als een uitgehongerd dier stortte ze zich op mijn tong en zoog hem in haar mond. De aanval duurde niet lang want als snel kroop ze verder omhoog. Ze begroef mijn hoofd tussen haar dijen en drukte haar hete, geile kutje op mijn mond.

Vol overgave begon ik haar met mijn tong te verwennen. Het puntje van mijn tong verdween in haar grotje terwijl mijn handen haar billen kneedden. In pure extase bereed ze mijn tong. Het duurde niet lang voordat ze volledig verstijfde en met een wilde kreet heftig klaarkwam. Haar sappen stroomden over mijn gezicht. Mijn vinger raakte haar sterretje wat haar orgasme een nieuwe impuls gaf.

Langzaam voerde ik de druk op en schoof stukje bij beetje naar binnen. Haar kreten namen in hevigheid toe, net als de krampen in haar onderlijf. Na wat een eeuwigheid leek te duren gingen de heftige krampen over in schokjes tot ze volledig uitgeput van me af gleed en zwaar hijgend naast me kwam liggen. Zachtjes duwde ik haar op haar zij en rolde tegen haar aan, mijn armen om haar heengeslagen, een hand op haar zachte borst. Zo lagen we lang na te genieten terwijl het vuur in de openhaard langzaam doofde.

Loom stond ik op. Ik pakte Roosje ’s hand en hielp haar op de been. Met tranen in haar ogen sloeg ze haar armen om mijn nek en teder drukte ze haar mond op de mijne. Met tegenzin trok ik me los. Hand in hand liepen we naar mijn slaapkamer waar ze opnieuw haar armen om mijn nek sloeg en me liefdevol begon te zoenen. Kussend en tongend liet ik ons op het bed vallen, trok de deken over ons heen en al vrijend vielen we in slaap

Ilse  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1207

Beach house.

IlseGeplaatst door My 4Fingers wo, oktober 09, 2013 20:08:20

Beach house.

Na weer een zakelijke afspraak in Amerika, dit maal Orlando Florida, besloot ik om er twee weken een Beach house te huren om te relaxen en veel te lezen, zonnen en zwemmen. In Yankee Town aan de Golf van Mexico vond ik een rustig plekje, in de duinen gebouwde huisjes met een plankier die direct op het strand uit kwam. Aan het einde van het plankier stond een kist waarin alle spullen zaten die je nodig had voor een dagje strand, zelfs een koelkastje was aanwezig.
Toen ik aankwam die middag was het een beetje bewolkt en na uitgepakt te hebben, boodschappen te hebben gedaan ben ik met een boek op mijn terras gaan lezen. Om me heen langs het strand stonden nog meer van deze huisjes en zoals ik kon zien waren deze allemaal verlaten.
In de avond zag ik toch nog licht in het aangrenzende huisje, maar aangrenzend betekend hier dat er zeker nog 50 meter tussen zat. Na een goede nachtrust was het de dag erna prachtig weer en na ontbijt en koffie, met een boek naar het strand gegaan, uit de kist een stoeltje gepakt en lekker in het zonnetje op het verder verlaten strand gaan lezen.
Doordat het zo stil was besloot ik om mijn bikini uit te doen. Met het zonnetje op mijn naakte lichaam doezelde ik langzaam weg tot stemmen mij wakker maakte. Ik keek om mij heen en zag mijn buren spullen klaar zetten voor ook een dagje strand.
Twee wat oudere vrouwen, voor zover ik kon zien waren het zussen of misschien wel een tweeling. Terwijl ik naar hun keek zwaaide er één naar me en uit beleefdheid zwaaide ik terug. Opvallend was wel de fel groene kleur van hun bikini’s.
Ik had even genoeg gelezen en met mijn zonnebril op keek ik uit over de golf waar je in de verte nog booreilanden kon onderscheiden en boten zag varen.

Plots zag ik beweging in mijn ooghoek en één van mijn buren kwam in mijn blikveld maar ik besloot om niet te reageren. Ze stopte even om mij te bekijken en liep daarna naar het water zodat ik wel een blik kon werpen op haar goed gevulde kont. Omdat ik niet reageerde dacht ze waarschijnlijk dat ik sliep want even later kwam nummer twee langs en bleef me wat langer bekijken. Ik had het idee dat ze me aan het keuren waren en dan werd het misschien toch nog plezierig. Toen ze verder liep en dus ook weer terug moest komen besloot ik mijn bril weer af te doen en ik volgde hun bewegingen.

Op de terugweg raakte ik met nummer één aan de praat en ook de andere kwam er bij, ik bood hun wat te drinken aan en in mijn blootje schonk ik het voor hen in. Toen ze daarna weg liepen hoorde ik ze discussiëren, waar het over ging kon ik niet verstaan. Halverwege keerde ze om. Ze kwamen weer op mij aflopen tot ze weer voor me stonden.

“We willen seks met je hebben” zij een van de dames plotseling. Mijn hart maakte een vreugdesprong maar mijn gezicht vertelde dat ik daar toch nog wel even over na wilde denken. Toen ze weg liepen begon ik met het opbergen van de spullen in de kist en met mijn boek en bikini in mijn hand liep ik het plankier op. Juist voor het bereiken van het plankier vroeg ik of ze nog mee gingen en slenterde verder naar het huis. Nog voor dat ik het huis bereikt had liepen ze al naast me en gaven me allebei een arm, stelde zich voor als Lois en Vera met een kus op mijn wang.

“Ik ga eerst even douchen” zei ik niet verwachtend dat ze met me mee zouden gaan. Ze waste me, Lois aan de achterzijde en Vera aan de voorkant en regelmatig werd ik omgedraaid. Geen enkel plekje werd overgeslagen en ik zou haast denken dat ze dit vaker deden. Mijn tepels en klitje werden stijf en nat werd ik niet alleen van het water. Mijn eerste orgasme kreeg ik dan ook onder de douche en het was maar goed dat Vera me bij mijn borstjes vast hield anders was ik zeker door mijn knieën gezakt. Twee handdoeken wreven mij droog en zachtjes werd ik op het bed gelegd. Toen pas hielpen de dames elkaar uit de bikini’s en kwamen de lekkere grote borsten en de kale poesjes te voorschijn, stil en genietend lag ik naar dit schouwspel te kijken.

“Zo dame en nu is het jouw beurt om ons te helpen” en Vera sloeg haar benen over mijn hoofd en zakte door tot ik met mijn mond haar kutje kon likken. Zien kon ik niets meer maar voelen des te meer. Lois ging op mijn heupen zitten en twee handen vonden mijn borstjes en kneden mijn tepels tot knetterharde punten. Door het genot begon mijn onderlichaam te kronkelen en wreef ik mijn kutje tegen het been van Lois. Toen werden de rollen omgedraaid en ik kreeg een nieuw poesje op mijn mond en Vera zette zich zo dat onze kut lipjes tegen elkaar kwamen. Zo ging het spel een tijdje door en de spanning in mijn lichaam werd steeds ondragelijker maar Lois en Vera zorgde ervoor dat we steeds niet over het randje gingen tot het moment dat we alle drie op klappen stonden en we met drieën tegelijk ons orgasme over ons heen lieten komen. Minuten lagen we uitgeput in elkaars armen en vielen we uiteindelijk in een lichte slaap.

Buiten was het inmiddels donker toen ik mijn ogen open deed en vlak voor me lag een lief kutje open en bloot, ik stak mijn tong uit en likte de lipjes. Bijna direct gingen de dijen uit elkaar en kreeg ik meer ruimte waar ik graag gebruik van maakte. Ik hoorde ergens boven me een kreun en een zucht en direct daarop werden ook mijn benen gespreid. Een tong vond ook mijn lipjes en klitje en langzaam likte we voort tot we beiden weer opgewonden raakte. Plotseling zonder iets te zeggen voelde ik vanachter twee handen zich om mijn borstjes sluiten en werden mijn tepels gerold. Met mijn hand vond ik de natte driehoek van deze verwenner en duwde met twee vingers haar lipjes open en duwde mijn vingers naar binnen. In mijn ooghoek zag ik mijn nachtkastje met daarin mijn trilstaafje. Ik kon er net bij en haalde het trilstaafje er uit, zette hem aan en drukte dit tegen het klitje van degene ik aan het likken was, een korte kreet een diepe zucht waren daarvoor de beloning gevolgd door een opwaartse beweging van het onderlijf. Even later kwam ze trillend klaar en rolde van mij af. Ik ging mijn aandacht verleggen naar de ander en legde mij ook hier in de 69 stand om vol overgave het poesje uit te likken en met behulp van de vibrator kwam ook zij veel eerder klaar dan ik. De oudere dames waren duidelijk aan het eind van hun kunnen en daarom maakte ik mezelf nog even klaar door de vibrator beurtelings in mijn grotje of over mijn klitje te halen en na niet al te lange tijd kwam ook ik trillend klaar.

Wederom sliepen we naast elkaar tot de volgende ochtend het al licht was toen ik weer als eerste mijn ogen opende. Ik maakte wat drinken en eten in de keuken tot ik plotseling vanachter omarmd werd en een kus in mijn nek kreeg van Vera, even later kwam Lois ook, na het eten en drinken stonden we samen weer onder de douche en werd ik als dank wederom volledig gewassen en een laatste orgasme raasde door mijn lichaam.

Ze gingen weg maar niet nadat we een afspraak hadden gemaakt voor een echt dagje strand.

Ilse.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1060

3 x in 24uur

IlseGeplaatst door My 4Fingers vr, juni 14, 2013 07:55:44

3x in 24 uur

Ik was in Delft op een cursusdag die ik nodig had voor mijn werk. Een kwartier voor het einde van het bijbehorend examen moest ik vreselijk naar de wc. Ik kon eigenlijk niet weg dus besloot ik het maar op te houden. Voordat ik daarna het toilet bereikt had was het kruisje van mijn slipje al doorweekt en liep ik naar buiten met mijn slipje in een plastic zakje en een bloot kutje onder mijn korte rok.

Omdat het vandaag prachtig weer is had ik besloten ondanks de afstand om vanmorgen op de fiets te gaan en zou ik nu met mijn blote poes op het zadel de terugweg moeten aanvangen. De eerste kilometers gingen prima tot ik wind tegen kreeg en de wind onder mijn rokje blies.

Trage zachte strelingen teisterde mijn kut lipjes, mijn zadel werd vochtig en ik begon bewust heen en weer te bewegen over mijn zadel. Later moest ik echt afstappen want klaarkomen op de fiets lijkt me niet goed voor de gezondheid. Verscholen achter wat bosjes liggend en met mijn ogen gesloten vingerde ik mezelf naar een hoogte punt.

Even uit hijgen en toen ik mijn ogen weer opende en ging zitten kreeg ik de schrik van mijn leven en wist even niet wat te doen want voor mij op nog geen meter afstand lag een jonge vrouw die waarschijnlijk mijn verrichtingen gevolgd had. Dit beseffende en kijkend naar haar brede glimlach kwam mijn opwinding weer in alle hevigheid terug. Ik spreid mijn benen weer en de vrouw komt dichterbij, blijft kijken naar mijn natte openstaande kutje. Verder gaan mijn benen uiteen en dichterbij komt de vrouw tot haar adem voelbaar is op mijn lipjes. Ondanks mijn hoop op een likje blijft de vrouw nog steeds alleen maar kijken. Dan voel ik een streling van haar vingers die zachtjes op en neer langs mijn lipjes bewegen. Ik til mijn heupen op en bied mijn kutje aan haar aan, dankbaar word deze aanvaard en mijn lipjes worden verder uiteen getrokken om ruimte te maken voor haar tong. Een diepe kreun verlaat mijn mond en ik laat mij met gesloten ogen weer achter over zakken. Tijdens het likken en vingeren laat de vrouw mij een hele tijd op het randje van klaarkomen balanceren tot ik uiteindelijk over de top ga en werkelijk een spetterend orgasme krijg.

Uitgeput blijf ik weer nagenieten van het genot wat mij is toegebracht, als ik mijn ogen weer open is de vrouw weg … is dit alles een droom geweest?

Wanneer ik loom weer opsta ligt er een briefje met naam en telefoon nummer tussen mijn benen. Geen droom dus!

Wanneer ik de laatste kilometers op de fiets afleg neemt mijn opwinding door wind en zadel weer toe en als ik thuis kom ga ik een derde orgasme krijgen vandaag. Snel eet en douche ik mij omdat ik voor vanavond beloofd heb om op een lingerieparty van een collega te komen. Liever was ik thuis gebleven nu ik zo voldaan ben maar beloofd is beloofd. Het is niet zo ver, dus ga ik lopen, de avondlucht is zwoel, we zullen het niet koud krijgen vanavond. Bij aankomst blijk ik de laatste te zijn en stel ik mij aan iedereen die ik niet ken voor.

Tot mijn blik blijft hangen op een donkerharig vrouwtje, wanneer we elkaar in de ogen kijken word ik licht rood en zij glimlacht van oor tot oor. Wat een toeval maar voor mij staat dezelfde vrouw als achter het bosje van vanmiddag. Ze trekt me aan de arm naar beneden en plof naast haar neer. We kletsen wat, stelt zich aan mij voor als Saskia en hebben het niet over vanmiddag.

De gastvrouw zegt dat de lingerieparty gaat beginnen. Er worden wat setjes getoond en wanneer de iets luxueuzere en sexy setjes aan de beurt zijn vraagt de gastvrouw of er misschien iemand is die iets kan en durft te showen omdat dit de kwaliteit ten goede komt. Saskia staat op en trekt mij mee omhoog.

“Wij doen het wel” zegt ze spontaan en ze sleept mij mee naar de kamer waar de setjes netjes op een rij hangen.

Ik ben met stomheid geslagen en loop met Saskia mee zonder iets te zeggen. Ze knoopt mijn bloesje los, verwijderd mijn BH en ook mijn rokje en slipje verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ze trekt mij een slipje aan vanaf het rek en ook een kleine BH word mij omgedaan. Maar, eerst worden mijn borsten even gekneed en de tepeltjes gerold tot ze strak overeind staan. Onderweg naar de gasten bedenk ik mij dat het best een opwindende situatie is en loop met mijn stijve tepels langs de gasten.

” Mogen we de stofjes ook voelen” vraagt een van de aanwezige dames en na toestemming te hebben gekregen gaan er vingers langs de stofjes die ik draag.

Als ik terug loop kom ik Saskia tegen die zich ook in een mooi setje heeft gehesen, ik kijk stiekem naar haar borsten die zitten in een degelijke verpakking, ze draagt wel een string zodat ik haar heerlijke billen kan zien. Het setje wat ze voor me heeft klaargelegd is kleiner en ondeugender dan wat ik nu aan heb maar ik begin er lol in te krijgen dus kan het me niets meer schelen. Voordat ik weer omgekleed ben is Saskia net weer terug om mij heerlijk over mijn billen te strelen.

De opwinding neemt toe als ik aan de tweede rond begin. Ook nu worden de stofjes bevoelt al is het nu meer het bovenstukje wat de aandacht krijgt en met wederom stijve tepels keer ik weer terug naar de kleedruimte waar ik nog net zie dat Saskia lekkere lange tepels heeft die het waard zijn om heerlijk mee te spelen. Even gaan mijn handen over de borsten van Saskia en worden haar knoppen nog langer, ze kreunt wat aangeeft dat ze ook zeer gevoelig zijn. Hoef natuurlijk niet te vertellen dat Saskia en ik die nacht bij elkaar zijn gebleven en we samen tot een heerlijk orgasme zijn gekomen, voor mij nummer 3 en 4 van die dag. Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Saskia weer verdwenen, geen briefje geen tekst geen uitleg.

Het was weer warm vandaag en na lekker uitgeslapen te hebben besloot ik om naar de plas te gaan om lekker te zonnen en naar mooie vrouwen te kijken. Na een eind gelopen te hebben langs de plas en door de vreselijke drukte besloot ik maar weer naar huis te gaan en lekker in mijn tuin naakt te gaan zonnen. Net op het moment dat ik me omdraai om dat te doen word ik aan mijn arm getrokken en voor de derde keer binnen 24 uur kijk ik in de ogen van Saskia. Ze neemt me mee naar haar plekje en praat honderd uit tegen me op de vraag wat ik hier kom doen vertel ik dat ik eigenlijk een plekje zocht waar ik wat minder kleren aan hoeft als de bikini die ik nu draag.

“Misschien op het eiland maar moeten we wel een kano huren” zegt Saskia. Goed plan en dat doen we dan ook. Een uurtje later leggen we de kano op de kant op het eiland en lopen door de bosjes naar de open plek die Saskia aanwijst, dichterbij gekomen ontwaar ik twee vrouwelijke gestaltes waarvan de achterste de voorste omarmd en samen over het meer kijken. Ik stop en Saskia botst tegen mij op en kijkt over mijn schouders wat er gaande is. Saskia neemt de zelfde houding aan als het achterste meisje en wacht af.

De hand van het meisje verdwijnt onder het shirtje van de voorste en direct daarna voel ik de hand van Saskia onder mijn shirt gaan, ze streelt mijn buikje. Het meisje word ontdaan van haar shirt en een leuk bikinitopje word zichtbaar, zou ik ook? Inderdaad volg Saskia het voorbeeld van het stelletje verderop en verdwijnt ook mijn bikinitop in het gras naast ons, mijn borstjes worden gestreeld en mijn adem komt met horten en stoten uit mijn mond. Ik geniet en wat ik zie voel ik ook. Een hand verdwijnt in het broekje van het meisje en direct volg Saskia haar voorbeeld.

Plots stapt het meisje achteruit en ontdoet zich snel van haar kleding, wanneer ze weer naar voor stapt voel ik de harde tepels van Saskia in mijn rug en haar hand glijd wederom mijn broekje in. Wat daar gebeurt, zien we niet maar het meisje kronkelt heerlijk en ik volg haar. Twee handen slaat ze naar achter en voelt aan het blote kontje van de achterst en ik volg haar voorbeeld.

Lang staan we elkaar zo te strelen tot ik neergelegd word op de grond en ook mijn broekje verdwijnt. Een mond neemt de plaats van mijn kruisje in en begint mijn clitoris en lipjes te bewerken, als ik klaarkom worden de rollen om gedraaid en proef ik de zoete sappen van Saskia in mijn mond. Wanneer Saskia ook is gekomen kijken we naar de meisjes, er is geen spoor van ze te bekennen en met onze kutjes tegen elkaar wrijven we ons nogmaals tot een hoogte punt.

Van zonnen is niet veel meer gekomen maar dat vond ik helemaal niet erg.

Ilse.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1005

Tuinonderhoud

IlseGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 13, 2013 15:29:29

Bijna zomer vakantie en 18 jaar. Ik heb een briefje opgehangen bij de supermarkt in mijn woonplaats. Ik aan bied aan om huishoudelijke klusjes te doen voor een afgesproken prijs, ook licht tuin werk en eventueel auto wassen behoorde tot de mogelijkheden. Ik wilde een beetje sparen om in de zomervakantie wat leuke dingen te kunnen doen. Ik had al wat kleine karwijtjes gedaan toen mijn moeder me op zaterdagochtend riep om aan de telefoon te komen.

"Hoi, met Ilse" zei ik.

"Goede morgen Ilse, met Diana. Heb jij het briefje in de supermarkt opgehangen?". "Ja mevrouw".

"Ik had een jongen verwacht, maar als je wilt kan je vanmiddag de auto bij me komen wassen, in de Spechtlaan 11."

"Ja, dat is goed mevrouw, ik zal er om twee uur zijn." Ik hing op en baalde er een beetje van dat ik ja had gezegd tegen vanmiddag. Het was bloedheet weer en ik had graag naar de plas willen gaan om lekker te zonnen en misschien wat te lezen. Maar goed, ik kon het geld wel gebruiken.

Om even voor tweeën stond ik bij Diana voor de deur, op mijn slippers, mijn witte bikini, een kort broekje en een shirtje. Het duurde even voor er open gedaan werd, maar toen deed een vrouw in een kimono. Ze had duidelijk net haar kimono aangetrokken na het zonnen. Ze stelde zich voor als Diana en ik mocht haar ook zo noemen. Ze was denk ik meer dan twee keer zo oud als ik was maar met haar lange gekrulde donkere haren en met haar donkere ogen en gebruinde gezicht zag ze er heel erg sexy uit.

"Kom binnen, ik heb de auto al achter op de oprijlaan gezet."

Ik liep achter haar aan naar binnen en zag bij elke stap haar lange bruine benen uit haar kimono naar voren komen. Binnen was het heerlijk koel vergeleken bij de hitte buiten. We liepen door de terrasdeuren aan de achterkant weer naar buiten. Op het terras zag ik een handdoek op het tuinbed liggen, daar had ze kennelijk gelegen. Achter in de tuin stond een grote dure donkerblauwe auto die echt aan een wasbeurt toe was. Ze liep voor me uit naar de garage, liet me zien waar de tuinslang hing en pakte een emmer, een spons en wasmiddel. Bij het voorover bukken zag ik dat ze geen topje aan had. Ik kreeg een riante blik op haar grote bruine borsten. Ik ben heel erg tevreden over mijn eigen borsten, maar ik hoopte altijd wel dat ik meer zou krijgen dan de kleine cup b die ik heb. Toen ze overeind kwam schrok ik wakker en realiseerde me dat ik naar haar borsten had zitten staren. Uit haar glimlach maakte ik op dat dit haar niet ontgaan was.

"Zo lukt het wel denk ik, Ilse toch?"

"Ja, het komt helemaal goed." Ik begon de auto nat te spuiten en uit mijn ooghoek volgde ik hoe ze terug liep en vervolgens het tuinbed omhoog klapte voor een deel zodat ze onderuitgezakt een drankje kon drinken. Ik begon te zweten, er stond geen zuchtje wind en ik merkte dat de aanblikken op Diana me niet onaangeroerd lieten. Ik had wel vaker met meisjes gespeeld, maar deze vrouw was net zo oud als mijn moeder. Over de motorkap keek ik voorzichtig haar kant op. Ze zat te lezen in een tijdschrift, een van haar benen opgetrokken waardoor haar been bloot viel en ook van boven was de kimono voor een groot gedeelte open gevallen. Ze had mooie borsten en ze waren prachtig stevig. Ik was met de spons over de motorkap aan het draaien, ik kon me helemaal niet concentreren. Ze had een zonnebril op en zat in de schaduw van het zonnescherm, ik kon niet zien of ze naar me keek of las.

Ik trok mijn shirt uit in de hoop dat dit wat verkoeling zou brengen. Ik liep naar het terras toe om hem daar op een stoel te leggen. Ik liep Diana voorbij en keek op het laatst schuin naar beneden langs haar opgetrokken been. Ik wist het bijna zeker, ze had helemaal niets aan onder de kimono. Ik gooide mijn shirt op de stoel en ik zag hoe ze zich uitrekte. Haar linker borst kwam bloot te liggen en ze had verschrikkelijk stijve tepels. Ik bleef daar net iets te lang staan, ze keek opzij en zag dat ik naar haar borsten keek. Ze deed haar kimono goed en keek me een beetje streng aan. Ik voelde mijn hart bonken en tegelijkertijd voelde ik een gevoel in mijn onderbuik alsof ik al tien minuten lag te vingeren.

Ik liep snel naar de auto terug en gelijk voelde ik de zon weer branden. Ik pakte de tuinslang weer en spetterde wat water op mijn bovenlichaam, mijn topje werd nat en het werd nu nog duidelijker dat mijn tepels minstens net zo hard waren als die van haar. Voorzichtig keek ik weer opzij en zag dat haar kimono nog verder was open gevallen. Ze moet dat expres gedaan hebben. Ik durfde niet goed te kijken want ik kon door die bril niet zien of ze keek. Ze was egaal bruin over haar hele lichaam zelfs haar in streep geschoren venusheuvel. Ik voelde me geiler en geiler worden en bleef af en toe zo onopvallend mogelijk haar kant op kijken. De losse sjerp om haar middel hield de kimono al lang niet meer dicht en ze lag een beetje met gespreide benen mijn kant op te kijken. Na twintig minuten was ik bijna klaar toen ik binnen een telefoon hoorde gaan. Diana reageerde helemaal niet. Ze moet liggen te slapen, zo zag ze er ook uit.

Nadat de telefoon gestopt was met rinkelen trok ik mijn korte broekje uit om dat ook op het terras te leggen en om een excuus te hebben om wat dichterbij te gaan kijken. Toen ik aan kwam lopen, zo stil mogelijk, ging ze een beetje verliggen. Haar been trok ze zijdelings verder op waardoor de sjerp zijn laatste grip verloor en de kimono helemaal open viel. Ik was zenuwachtig en verschrikkelijk geil ik voelde mijn hart niet alleen in mijn borst maar ook in mijn kletsnatte kutje kloppen. Ik realiseerde me dat het te zien was in mijn witte bikinibroekje en vond het niet meer zo'n goed plan om mijn broekje uit te doen, maar ik wilde niet meer terug. Heel langzaam liep ik langs Diana en bewonderde haar lichaam. Wat een borsten, wat een benen, wat een middeltje en wat een spannend gezicht hoe haar schaamlippen een beetje open stonden, zouden ze altijd zo opgezwollen lijken? Ik legde mij broekje stilletjes neer zonder mijn blik van haar af te halen. Ik hoorde een zucht uit haar mond ontsnappen en ze leek haar benen nog verder te spreiden terwijl ze haar hand over haar onderbuik liet glijden.

Mijn ogen waren nu meer gewend aan de schaduw. Ik stopte aan het voeteneind van het tuinbed vanwaar ik een geweldig uitzicht had tussen haar benen. Ik zag nu duidelijk dat ze kletsnat was. Ik bleef staan en voelde dan ik weer de werkelijkheid om me heen verloor. Ik schrok toen ik mijn eigen hand in mijn broekje voelde schuiven, maar ik kon er ook niet mee stoppen. Ik kon me niet herinneren dat mijn kutje zo nat en dik had aangevoeld, ik liet mijn vingers tussen mijn schaamlippen glijden en vanaf het eerste moment dat ik dat deed voelde ik gelijk al dat ik tegen een orgasme aan zat. Ik stond me zelf te bevredigingen terwijl ik naar deze slapende vrouw stond te kijken. Mijn vingers bewogen snel over mijn klitje heen en mijn andere hand kneep onregelmatig in mijn borsten. Gebiologeerd bleef ik naar het lichaam van Diana kijken terwijl ik in een razend tempo naar een overweldigend orgasme op weg was. Het was onwerkelijk, ik kon haar ogen niet zien, maar ik was er van overtuigd dat ze sliep. Ik zag het vocht tussen haar schaamlippen glimmen, het liep door tot tussen haar billen. Ik beet op mijn duim om een kreet te onderdrukken toen ik klaar kwam. Ik stond te trillen en na te schokken op mijn benen. Ik zag mijn tandafdruk diep in mijn duim staan maar ik voelde het niet, ik zag sterretjes en mijn lichaam stond in brand. Ik zag Diana een soort van stuiptrekking maken en schrok wakker uit mijn roes.

Ik liep snel terug naar de auto die ondertussen al weer bijna opgedroogd was in de zon. Al snel bedacht ik dat ik mijn broekje weer aan had moeten doen, mijn bikini broekje was kletsnat geworden. Ineens stond ze achter men en zei "dat ziet er mooi uit Ilse, dat heb je goed gedaan."

Diana was wakker geworden en had haar kimono weer dichtgeknoopt. Ik schrok me wild bij het horen van haar stem.

"Dank je wel", antwoord ik.

"Wil je wat drinken voor je naar huis gaat?"

Eigenlijk wilde ik niets liever dan zo snel mogelijk weg, de warmte en die spanning waren ondragelijk. Mijn orgasme was alles behalve een opluchting geweest, ik wilde naar huis en op mijn gemak onder onze douche afmaken waar ik mee begonnen was. "Nee, dank je, ik moet thuis nog wat afmaken. Diana glimlachte en liep voor me uit naar binnen, ze leek er geen behoefte aan te hebben om mijn werk te controleren. Maar goed ook, want ik had helemaal niet het gevoel dat ik het echt goed had gedaan. Ze liep de gang in en rommelde in haar handtas.

"Tien Eur was het toch?"

"Vijf" corrigeerde ik haar.

"Hier heb je tien, omdat het zo heet was." Ik bloosde en wist plotseling niet meer of ze echt wel geslapen had of ze me had gezien. Als dat zo was geweest, had ze gezien hoe ik me vlak voor haar vol overgave tot een geweldig orgasme had gevingerd in een paar minuten die nu bijna buitenaards leken. Met een knalrood hoofd bedankte ik haar en liep snel door naar de voordeur.

Met gemengde gevoelens trok ik de deur achter me dicht. Er spookte van alles door mijn hoofd. Wat was er gebeurd als ik wel wat was blijven drinken? Ik wist niet hoe snel ik naar huis moest.

Thuis aangekomen heb ik een hele lange douche genomen. Met mijn ogen dicht zag ik Diana weer voor me liggen, ik knielde aan het voeteneind van haar ligbed neer en bewoog mijn gezicht naar haar glinsterende kutje. Voordat ik mijn tong tussen haar schaamlippen kon doorhalen kwam ik weer klaar en dit keer zakte ik door mijn benen en zat op de bodem van onze douche. 's Avonds aan tafel ging de telefoon over. Dit keer was ik het zelf die de telefoon opnam.

"Hoi, met Ilse."

"Hallo, met Diana, heb je morgen ook tijd, ik wil dat je mijn tuintje ook komt onderhouden."

"Ja, dat is goed Diana." Ik was helemaal overdonderd en voor ik nog iets kon zeggen had ze al opgehangen. Ik was nu al zenuwachtig voor morgen. Morgen zou wellicht de vraag beantwoord worden waar ik nu mee zit.

Welk tuintje zou ze bedoelen?

Ilse.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post936

New York

IlseGeplaatst door My 4Fingers do, december 06, 2012 22:43:41

New York.

Een aantal jaren geleden was ik voor zaken en plezier in New York. De zaken waren binnen drie dagen afgehandeld en nu kon het plezier beginnen. Na een aantal dagen alle grote bezienswaardig heden van de stad bezichtigt te hebben was ik op mijn laatste volle dag in China Town aanbeland. Lekker weer en op een terrasje zittend zie ik in de wirwar van Chinese reclames ineens het woordje “massage” staan. Mijn interesse is gewekt en ik besluit eens te gaan kijken. Ik stap het winkeltje in en zie een oud vrouwtje achter de toonbank zitten. Het vrouwtje begint tegen me te praten maar verstaan doe ik haar niet. Ik spreek een aantal talen redelijk maar Chinees hoort daar niet bij. Wanneer ik haar probeer duidelijk te maken dat ik haar niet versta roept ze naar achter het woord Kaomi!!.

Even later komt er een jonge vrouw aan lopen en Kaomi was dus geen woord maar een naam. De jonge vrouw maakte een lichte buiging voor me en vroeg wat ze voor me kon betekenen. Ik wees haar op de tekst” Massage” en weer maakte Kaomi een lichte buiging. Ze nam me bij de hand en al pratend nam ze me mee naar een kamertje achter het winkel pand. Toen we het e.e.a. bespraken en ik mezelf ontdeed van mijn kleding vroeg ze ineens of ik geïnteresseerd was in accupunctuur?. Ik had dat nog nooit gedaan maar was zeker nieuwsgierig. Ze gaf me een kaart met allemaal Chinese tekens er op en ik keek haar niet begrijpend aan tot ze de kaart omdraaide en ik de Engelse vertaling voor mijn ogen had. Mijn blik viel op erotic en zonder verder na te denken wees ik dit aan. Een kleine glimlach kwam op haar lieve gezicht en na mij een kimono te hebben gegeven nam ze me weer bij de hand om een andere kamer te betreden.

In de kamer stond een stoel zoal bij dokters wanneer je een vaginaal onderzoek moet ondergaan en ik werd verzocht mijn kimono uit te doen en in de stoel plaats te nemen. Mijn armen en benen werden met bandjes licht vastgebonden om te zorgen dat ik per ongeluk niet de naaldjes kon verwijderen. Kaomi kwam aanrijden met een tafeltje met daarop de naalden gedrenkt in vloeistof. Kaomi begon deze naalden in mijn hoofd, wenkbrauwen, oren en lippen te steken en liet mij daarna enige minuten liggen. Er gebeurd niet veel en net op het moment dat ik dacht dat alles nep was begon zich er in mijn onderlichaam een stormpje te ontwikkelen en ik begon te kronkelen, dat was voor Kaomi teken om verder te gaan en werden er naalden in mijn kut lipjes en kittelaar gestoken. Het stormpje werd een orkaan en even later lag ik hevig schokkend en hijgend klaar te komen. De naalden bij mijn kutje werden verwijderd maar de rest bleef nog even zitten wat zorgde dat ik opgewonden bleef zonder klaar te komen en omdat mijn handen vast zaten kon ik niets doen om dit te verhelpen. De naalden werden verwijderd en Kaomi droogde mij af met een handdoek, de bandjes werden los gemaakt en Kaomi hielp mij met het aantrekken van de kimono.

“En nu massage” zei ze, nam mij bij de hand en nam me mee naar de douches, Deed wederom mijn kimono uit en ontdeed zichzelf ook van haar kleding. Onder de douche waste Kaomi mij helemaal en werden ook de erotische plekjes niet vergeten zodat ik in opgewonden staat bleef. Ik mocht op mijn buik plaats nemen op de massage tafel. “Nog één vraag” zei Kaomi, “wil je een klassieke massage of een body to body massage?”.

In de staat waarin ik mij bevond was de keuze snel gemaakt en koos ik voor de body massage. Weer maakte Kaomi een lichte buiging en haalde een grote kom vol met gel en begon deze over mij uit te smeren. Na dat ze zich zelf ook had voorzien van de nodige gel klom ze op de tafel en begon ze zich met haar lichaam over het mijne te bewegen. Van top tot teen voelde ik haar lichaam bewegen over het mijne en haar kleine borsten met harde tepels maakte een spoor vanuit mijn nek over mijn rug en billen tot aan mijn voeten en weer terug. Met haar poesje wreef ze over mijn benen en met haar knieën duwde ze in mijn kruis. Ik probeerde met mijn handen contact te maken met haar lichaam maar elke keer werden mijn handen weer langs mijn lichaam gelegd. Nu de achterzijde gedaan was werd mij verzocht om te draaien en begon ze opnieuw aan haar ritueel. Telkens als haar tepels contact maakte met de mijne schoten er vonkjes naar mijn klitje en ik werd dan ook steeds meer opgewonden, nu kon ik mijn handen beter gebruiken en was Kaomi gestopt met het weghalen van mijn handen. Steeds vaker streelde ik haar billen en wanneer het mogelijk was prikte ik ook een vinger in haar grotje. Naomi draaide zich om met haar boven lichaam mijn benen te doen en zodoende kwam haar kutje steeds dichter naar mijn mond en waren haar schaamlipjes steeds binnen mijn bereik. Terwijl Kaomi nog steeds serieus met de massage bezig was lag ik haar al vol te vingeren en likken en het duurde dan ook niet lang of ze kwam met een kreet klaar en stopte de massage even zodat ze bij kon komen van haar orgasme.

Haar been stak ze onder de mijne en schoof haar lichaam naar me toe zodat onze kut lipjes tegen elkaar kwamen, en zo begon ze te bewegen en onze kutjes tegen elkaar te wrijven. Dit kon ik niet lang volhouden en was het mijn beurt en het duurde dan ook niet lang of ik kwam met een gilletje klaar, ik moet even van de wereld geweest zijn want Kaomi had zich al omgedraaid en lag nu tussen mijn benen alweer aan mijn poes te likken en zuigen. Weer kwam ik met geweld klaar. Voordat ik besefte wat er allemaal gebeurt was stond ik samen met Kaomi onder de douche en werd ik schoon gemaakt, aangekleed en met een heerlijk gevoel stond ik even later weer in het late middag zonnetje.

Ik kreeg van Kaomi nog een kus en weg was ze.

Ilse.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post920

De zomer van 1985

IlseGeplaatst door My 4Fingers zo, oktober 28, 2012 11:06:33

De zomer van 1985.

De zomer van 1985 kende een aantal zeer warme weken. Laat in de middag, na weer een warme dag zit ik op mijn balkonnetje en bedacht mij dat bij mijn ouderlijk huis de zon nu niet meer in de tuin stond en het daar in de avond meestal heerlijk koel was. Idee! Ik spring op de fiets en leg de 3 kilometer in een rustig tempo af. De poort door en ik hoorde moeder al praten.

"Hallo!" Riep ik.

Toen ik de hoek om kwam zat moeder met twee van haar vriendinnen Lisette en Linda aan de tafel. Ik stoorde ze bij het bespreken van hun vakantie.

"Hoi, Ilse" zei mam. "Pak maar wat te drinken en een stoel meid," en verder ging hun gesprek.

Ik hoorde Linda nog zeggen “kunnen we aan Ilse vragen of ze mee wil."

Toen ik daarop vroeg of ik meewilde en waar naartoe kwam het verhaal eruit. De vierde vriendin die mee zou gaan op vakantie heeft haar been gebroken en kon dus niet mee en om de kosten te delen zochten ze een nieuwe reisgenoot. Ik wilde wel en zei het hun dat dan ook. Ik liet ze verder gaan en luisterde naar hun woorden en kwam pas weer tot leven toen ze de teams wilde formeren. Ik vroeg wat ze daar mee bedoelde en kreeg uitleg. Al jaren werd alles in het huis gedaan door een team van twee. Dat betekende; ontbijt klaarmaken, koffie zetten, boodschappen doen, avondeten klaarmaken en afwassen. Het drinken tussendoor en in de avond moest je zelf verzorgen.

"Ik begrijp het" zeg ik en luisterde verder. Ik nam aan dat alles evenredig verdeeld werd. Moeder pakte een zakje met vier knikkers erin en we moesten allemaal een knikker pakken. Ik pakte de rode knikker en zag later dat ik een team vormde met Linda. Voor mij geen probleem. Ik kende de vriendinnen van moeder en wist dat het allebei leuke en lieve vrouwen waren.

De avond voor het vertrek sliepen we allemaal bij mijn moeder thuis zodat er de volgende ochtend geen tijd verloren zou gaan met het ophalen van de rest. Voor de reis hadden we ons omdat het in Frankrijk nog warmer was luchtig gekleed.

Tijdens de rit zat ik naast Lisette en dommelde even in slaap en viel tegen haar arm en schouder, "sorry," zeg ik en ga weer overeind zitten. "Niet erg" zegt Lisette, slaat haar arm om me heen en trekt mij tegen haar aan waar ik dankbaar gebruik van maak en mijn ogen weer sluit.

Ik word langzaam wakker omdat een hand mijn arm en schouder streelt, wat mij een plezierig gevoel geeft, ik laat het gebeuren. Even later voel ik dat een andere hand de rand van het topje van mijn lijf af beweegt en zo waarschijnlijk in mijn topje mijn tietjes kan bekijken die daar zonder belemmering bungelen. De hand verdwijnt en langzaam kan ik mijn ogen open doen en laten weten dat ik weer wakker ben.

Heel laat in de middag kwamen we aan bij het huis wat ze gehuurd hadden. Een prachtig huis met een eigen zwembad midden in de natuur. Boodschappen hadden we onderweg al gedaan en besloten werd om na het uitpakken van de spullen deze avond een restaurant op te zoeken.

Toen we later op de avond vermoeid ons bed opzochten deelden we de kamer ook als team om de anderen niet te storen wanneer ze eens wilde uitslapen.

De volgende dag was het prima weer en na het ontbijt besloten we om vandaag bij het huis en zwembad te blijven. Terwijl de rest hun bikini’s aantrokken liep ik topless met mijn handdoek onder mijn arm al naar het terras. Toen ik later vroeg of zonnebrand olie smeren ook als team werd gedaan lachte ze even maar werd direct aangenomen. Ik werd op vakkundige wijze in gesmeerd door Linda en toen ik even opkeek naar Lisette lag er duidelijk een blik van jaloersheid in haar ogen en toen ik daarna Linda insmeerde kon ze haar blik niet van ons afhouden. Langzaam in de rest van de week werd mijn voorbeeld gevolgd en op woensdag lag de rest inclusief mijn moeder ook topless te zonnen.

Ik wilde eigenlijk nog een stapje verder en liet op donderdag ook mijn broekje achter op onze kamer. Dit werd door mijn moeder niet met gejuich ontvangen maar de rest had er en zeker Lisette geen aanmerkingen op. Ik had graag geprobeerd of jaloerse Lisette in was voor spelletjes maar omdat wij geen team waren was ik nooit met haar alleen.

Na een aantal keer dingen met zijn allen gedaan te hebben stelde Lisette voor om een keer te gaan fietsen, er stonden niet voor niets vier fietsen in het schuurtje. Zowel mijn moeder als Linda vond dat niet zo’n goed idee maar ik zag daarin mijn kans om met Lisette op pad te gaan al moest hiervoor wel het team voor een dag gebroken worden. Na overleg werd besloten tot een vrije dag voor allen en kon je doen en laten wat je wilde. In de ogen van Lisette lag een twinkeling die mij duidelijk maakte dat ik er aan moest geloven morgen.

De fietsen werden gereed gemaakt en om even over negen reden Lisette en ik de weg af, uitgezwaaid door de andere twee. Na een uur of twee namen we even pauze om wat te drinken en eten op een plek die warm en vol met kinderen was, hier bleven we niet lang en al snel zaten we weer op de fiets genietend van de natuur. In het begin van de middag kwamen we in een bos terecht waar het heerlijk koel was en er lag ook nog een meertje in het bos. Hier bleven we wat langer en namen ook onze lunch tot ons.

Het was een warme dag en het zweet had onze shirtjes nat gemaakt. Ik nam dan ook de gelegenheid om de kleren even op te hangen om deze te laten drogen. Onder mijn fiets kleding had ik geen ondergoed zodat ik ineens naakt voor Lisette stond, "kom geef je shirt dan hang ik het naast de mijne" zij ik tegen haar en pakte de rand van haar shirtje en trok het over haar hoofd. Op het moment dat ik haar shirtje naast de mijne hing stond ze achter me en sloeg haar armen om mij heen. "Je bent een lekkere meid" zei ze en haar handen gleden over mijn borsten en speelden met mijn inmiddels hard geworden tepels.

Terwijl ik me omdraaide vonden onze lippen elkaar en deelden een innige zoen. Mijn handen hadden de sluiting van haar bh gevonden en maakte deze los en terwijl ik de cups van haar borsten haalde streelde mijn vingers langs de zijkant van haar borsten.

"Ik ga even zwemmen" zei ik en liep naar het water met in mijn kielzog Lisette die ook haar broekje al had uitgetrokken. In het water spetterde, speelde en kuste we met elkaar tot Lisette me aan mijn hand meetrok en zei “nu ga ik je verwennen."

Op de kant aangekomen werd ik droog gewreven met de meegebrachte handdoek en volgde er een kusje op alle droge plaatsen. Toen ze uiteindelijk de handdoek tussen mijn schaamlippen door haalde en daarop haar mond volgde was ik al zover opgewarmd dat ik niet al te veel later mijn eerste orgasme kreeg.

Liggend tegen haar aan en spelend met de haartjes van haar poesje vlak boven haar klitje begon ze aan de tweede ronde. Ook ik deed deze keer volledig mee door haar kutje te likken en te vingeren in wat je noemt standje 69. Zij was er eerder klaar voor dan ik en schokkend met haar onderlijf kwam ze klaar zoals ik nog niet vaak gezien had.

Terwijl ze nog lag na te genieten bleef ik haar lipjes en klitje zachtjes strelen en als beloning werd wederom de aanval op mijn poes geopend. Na een tijdje kwam ik voor de tweede keer en terwijl ik nog lag na te hijgen kwam ze met haar gezicht naast het mijne liggen. Ik trok haar boven op me en begin haar te zoenen en met onze borsten en poesjes hard tegen elkaar duwend en wrijvend duurde het een hele tijd voor we een gezamenlijk orgasme kregen.

Nog nagenietend en elkaar strelend kwamen we tot het besef dat we weer verder moeten fietsen om nog een beetje op tijd terug te zijn voor het eten en misschien kunnen we vanavond samen nog even douchen.

Ik denk dat we over niet al te lange tijd weer een keer gaan fietsen, we hebben tot slot nog twee weken vakantie.

Ilse.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post897

School maatjes

IlseGeplaatst door My 4Fingers di, juni 05, 2012 20:48:46

School maatjes.

Zondag ochtend 10 uur gaan mijn ogen open en na mezelf gedoucht te hebben en bij een bakje koffie lees ik het plaatselijke nieuws in het dorpsblad waar ik vroeger woonde en wat door mijn zus altijd trouw naar mij toegezonden word. Opeens valt mijn oog op een door mijn zus rood omlijnde advertentie van een schoolreünie. We hadden maar een basis school in het dorp waar ik woonde en besluit om er naar toe te gaan. Aanmelden via internet en even later valt er een e-mail met een bedankje voor aanmelding en leuk om je weer eens te zien in de digitale brievenbus.

Twee maanden later is het zover en ik ben benieuwd of ik nog mensen herken. In die tijd waren Petra en Paula mijn beste vriendinnen, we waren altijd samen en omdat we in de zelfde straat woonden kwamen we ook altijd samen naar school. De anderen noemde ons altijd de zusjes PIP, wat stond voor Paula, Ilse en Petra. Bij de school aangekomen, werden we begroet door juffen en meester van die tijd. Ook mijn favoriete juf Hannie was er. Niet dat ze me direct herkende, maar na wat gepraat te hebben kwamen er toch bepaalde herinneringen bij haar boven.

Plots werden mijn ogen bedekt en een stem zei “ra ra wie ben ik. Ik had natuurlijk kunnen gokken maar bleef het antwoord schuldig, werd omgedraaid en stond oog in oog met Petra. We omhelsden elkaar en gaven een kus op de wangen en voor we los hadden gelaten hoorde we iemand onze namen roepen. We keken om en zagen Paula hard op ons af lopen en ons omhelzen. We hadden heel wat te bepraten en voor we het wisten was de dag weer voorbij, wisselde telefoon nummers uit en spraken af dat we eens bij elkaar zouden komen. Op Paula ’s idee van dit te doen in een bekend huisjes park werd enthousiast gereageerd. Paula zou alles regelen en een paar weken later was het zover.

Vrijdag op pad en in het park aangekomen maakte we een planning wat we deze week gingen doen. Besloten werd om elke dag te gaan wandelen op de Veluwe, Ons een uurtje te vermaken in het zwemparadijs en een spelletje te doen zoals we dat vroeger ook deden. Touwtje springen, knikkeren, op het klimrek, de schommel, verstoppertje, tikkertje en nog veel meer spelletjes kwamen er in de week voorbij. Op woensdag gingen we in de morgen eerst weer wandelen maar de lucht was dreigend en werd besloten om na een uur weer terug te gaan naar het huisje. Nog voor dat we terug waren barste de bui los en kwamen we als drie verzopen katjes bij de woning aan. Droogde me af en met de badjas aan ging ik lekker bij de open haard zitten om op te warmen. Later kwamen Petra en Paula bij me zitten en met een glas wijn voelde we ons snel weer behaaglijk warm.

“Wat zullen we nu gaan doen” vroeg Paula nadat we een tijdje stil in het vuur hadden zitten kijken.

“Doktertje spelen” hoorde we Petra zacht fluisteren, Paula reageerde meteen enthousiast en ik had zo mijn bedenkingen maar wilde het plezier bij de meiden niet ontnemen. Ik zou het maar over me heen laten komen en afwachten wat er ging gebeuren. We maakten briefjes met kwalen die we konden verzinnen en met het dokter, zuster of patiënt zijn.

Petra was patiënt nummer 1 en ik begon als zuster en de klacht was schouder pijn. Petra werd verzocht om haar shirtje uit te trekken en haar bh af te doen, twee wonderschone borstjes werden aan mijn ogen blootgesteld. De tafel werd behandel en onderzoekstafel en aan Petra werd verzocht om plaats te nemen.

Na grondig onderzoek door dokter Paula moest massage de oplossing bieden. Tijdens mijn massage had de dokter in het dossier gezien dat het ook tijd was voor borst onderzoek en hiermee was eigenlijk de toon voor de rest van de middag gezet. Beide moesten we ons oordeel geven over het borst onderzoek en beide kneden we de borstjes van Petra en trokken we aan de tepeltjes. Petra was patiënt af en kwam met rode wangen van de tafel en had een blik in de ogen die voor de volgende betekende dat ook deze flink onderhanden zou worden genomen.

Paula pikte het briefje lage rug pijn uit de pot en ik was de dokter. Paula trok haar jogging broek uit en met alleen haar broekje aan nam ze plaats op de tafel om onderzocht te worden. Ik liet haar op handen en knieën zitten om haar rug bij de aanzet van haar billen te onderzoeken en dwaalde af en toe af naar haar kontje. Ik keek wat Petra aan het doen was maar die was al met het borst onderzoek bezig zodat Paula opgewonden met haar heupen begon te draaien. Ik wist niet hoever de meiden wilde gaan dus beperkte ik me tot het kneden en strelen van het kontje van Paula. Ook Paula was patiënt af en was het mijn beurt. Ik grabbelde in de pot en haalde er buikpijn uit en werd verzocht om mijn badjas uit te doen. Waar ik niet bij stil had gestaan was dat ik daaronder niets aan had en ik ging lichtjes opgewonden naakt op de tafel zitten.

“Leg je maar op de rug” zei dokter Petra “dan zullen we je buikje eens goed onderzoeken.” Terwijl de dokter mijn buik onderzocht ging Paula aan mijn borst onderzoek beginnen. De handen op mijn buik gingen steeds lager en kwamen op mijn venusheuvel terecht.

“Ik geloof niet dat het aan de buitenkant te voelen is dus zal ik het binnenwaarts moeten proberen” en direct stak ze twee vingers bij me naar binnen en omdat mijn grotje al vochtig was van de eerdere handelingen ging dit vrij gemakkelijk. Een diepe zucht verliet mijn mond en de mond van Paula sloot zich om mijn stijve tepels. Ik kon het niet laten en streelde en kneden alles wat binnen mijn handbereik lag. Zo kreeg ik de billen van Petra en de borst van Paula te pakken terwijl ik nu gewoon gevingerd werd.

Opeens besluiten we om de behandeling op het bed verder af te werken, en even later liggen we op een hoop te likken en te kussen overal waar we maar bij kunnen tot we allen bevredigt en uitgeput op ons rug lagen uit te rusten. Het laatste woord is aan Petra als ze zegt “volgens mij deden we dit spelletje nooit toen we nog op school zaten.”

Ilse.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post818

Schandpaal

IlseGeplaatst door My 4Fingers zo, januari 08, 2012 22:25:52

Schandpaal.

Het is drie uur in de middag en ik kan mezelf op dit moment grof gezegd geil noemen. Na het weken met vingers en speeltjes gedaan te hebben ben ik weer eens toe aan een lekker warm vrouwenlijf. Al ben ik dan wat ouder ook ik heb zo mijn behoeftes.

Ik neem het besluit om vanavond weer eens ouderwets op jacht te gaan. Na mezelf opgeknapt en toch maar weer even verwend te hebben loop ik nerveus en opgewonden langs de haven naar het centrum. Na diverse gelegenheden bezocht te hebben blijkt dat het merendeel van de bezoekers tegenwoordig te jong is om seks mee te mogen hebben en wil mijn vingers daar niet aan branden. Het is inmiddels bijna elf uur geworden en teleurgesteld loop ik dezelfde weg langs de haven weer terug.

Het is nog steeds lekker buiten en uit het kroegje aan de haven komt gezellige muziek, ik besluit om toch nog even wat te drinken. Binnen is het niet druk, aan het biljart zijn een paar mannen bezig en een ander stel zit aan de tafel en spelen een spel. Ik besluit aan de bar te gaan zitten en bestel mijn drankje. Als ik een praatje maak met de bar dame gaat plots de deur open en een leuk zwartharig vrouwtje komt van de wc. Het vrouwtje neemt plaats een paar krukken van mij vandaan en kijkt verveeld naar de mannen aan het biljart. Plots staat ze op en komt naar mij toe, stelt zich voor als Jessie, vraagt of ze bij me mag zitten en bied me wat te drinken aan. Ik accepteer en we raken aan de praat.

Haar vriend is een van de biljarters en ze was voor de gezelligheid mee gegaan maar had daar tot nu behoorlijk spijt van. De gesprekstof raakt een beetje op en ik vraag of ze mee gaat een wandeling op de zeewering maken. “Leuk” zegt ze en we staan op, lopen naar buiten genietend van de warme nacht lucht en van het kabbelende water tegen de wering. De wering is maar een paar honderd meter lang en we zijn dan ook snel aan het einde. Ik ben hier nog nooit geweest en het verbaasd me dat hier een schandpaal staat die je normaal in het centrum van een dorp verwacht. Jessie weet me te vertellen dat dit als monument neergezet is een aantal jaren terug.

Voor de gein stapt ze op het schavot en legt haar armen en hoofd in de daarvoor bestemde gaten en jammert “niet doen alstublieft het was een ongelukje” Ik lach en geef haar als straf een paar zachte klapjes op haar billen. “Stouterd” zeg ik “zal je het dan nooit meer doen”?” Nee nee ik beloof het” jammer ze nogmaals. Ik lach weer en zeg “nu is het mijn beurt” en als ze plaats maakt zet ik mij in de zelfde houding als zij neer. Ze probeert de beugel die er aan zit en tot haar en mijn verbazing kan ze deze neerlaten zodat ik nu werkelijk opgesloten ben.

Ze gaat voor mij staan en vraag mij welke straf ik als heks verdien. “Ik ben onschuldig zeg Ik dus ik verdien geen straf. Ze grinnikt en loopt naar haar achterkant, tilt mijn rokje tot op mijn heupen en ziet tot haar verrassing dat ik geen slipje aan heb. Zachtjes slaat ze op mijn blote billen en streelt mij zachtjes over mijn schaamlipjes, Een diepe grom verlaat mijn keel. ” Ik weet al een straf” zegt ze, “als je klaar komt ben je een heks en anders ben je onschuldig” Hé, dat is niet eerlijk” roep ik maar ze luistert niet meer en begint mijn lipjes en grotje te strelen en te vingeren. Als ze mij daarna ook nog begint te likken en met mijn borsten begint te spelen gaan mijn heupen een eigen leven lijden, en kom ik niet lang daarna heerlijk klaar. Ze likt me een beetje schoon en veegt met een zakdoekje mijn kutje schoon en maak daarna de beugel weer open.

Samen lopen we zwijgend, ieder met zijn eigen gedachte weer terug naar het kroegje. Voor de deur zegt ze “het heeft me opgewonden en of we een vervolg kunnen geven aan hetgeen er op de wering spontaan gebeurt is”?. “Graag“ zeg ik en Jessie loopt naar binnen om tegen haar vriend te zeggen dat ze weg gaat.

Als ze weer buiten komt steekt ze haar arm door de mijne en samen lopen we verder de warme nacht in op weg naar hopelijk nog veel meer orgasmes.

Ilse.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post719

Zusjes trouwdag

IlseGeplaatst door My 4Fingers ma, november 28, 2011 21:29:15

Voorspel

17 juni was de dag dat mijn zusje in het huwelijk trad met Johan. Uiteraard als enig naast familielid ben ik haar getuige. Johan heeft ook een zus en wil graag dat zij zijn getuige is. Johan heeft ook nog een broer maar die is pas 13 en vind het al prachtig dat hij deze dag mag bijwonen. Tessa en Johan zouden het leuk vinden als de beide getuigen in de zelfde jurk gekleed gaan.

Op een mooie zaterdag in maart gaan mijn zus Tessa, Sandra en ik Ilse op pad om een geschikte jurk te vinden voor ons de beide getuigen. Winkel in, winkel uit en nergens vinden we een geschikt jurkje. In een van de laatste winkels, een luxe maar prijzige shop vinden we de jurk die we allemaal mooi vinden. Maten worden opgenomen en jurken worden uit het rek gehaald. Op onze vraag, waar de paskamers zijn, worden we begeleid naar een ruimte achter in de winkel.

Een kamertje met rondom grote spiegels is aanwezig als paskamer, ik stap naar binnen en nog voor ik de deur kan sluiten glipt Sandra achter mij om mee naar binnen. Ik zeg niks, kijk haar even aan en even later begint ze zich uit te kleden, ook ik kleed mezelf uit op bh en slip na en passen we onze jurken.

In de ruim aanwezige spiegels zien we duidelijk de storende aanwezigheid van ondergoed onder onze jurkjes en we besluiten om de bh er onderuit te halen.

Voor dat ik zover ben word de sluiting van mijn jurk los gemaakt door Sandra, ook mijn bh word door Sandra verwijderd en bij het afhalen van de cups raakt ze per ongeluk mijn borsten aan. Mijn tepels groeien door de aanraking en ik zie Sandra via de spiegel kijken naar mijn gezwollen tepeltjes. Keurig netjes maakt ze de jurk weer dicht en draait zich met haar rug naar mij toe en vraagt of ik haar ook even kan helpen. Natuurlijk doe ik dat en probeer de zelfde handelingen te doen die zij bij mij deed. Ook haar tepels zwellen als ik zogenaamd per ongeluk haar borsten beroer en in de spiegel zie ik Sandra glimlachen naar mij.

Wanneer ik haar jurk weer dicht maakt en mij weer omdraai naar de spiegel voel ik twee handen onder mijn jurkje mijn slipje naar beneden trekken en langs mijn benen afglijden. Ik vind het spannend, en zou ik mijn geluk best eens willen beproeven bij Sandra. Maar ik wil nog niet zover gaan op dit moment en daarom ik loop de paskamer uit om mijzelf aan Tessa te tonen.

Naast Tessa staat ook de verkoopster en samen geven zij een oordeel over mijn jurkje als ook Sandra naar buiten komt. Als ik naar Sandra kijk zie ik dat ook zij haar slipje heeft uit getrokken. Met wat aanpassingen bij borst en middel word besloten de jukjes te nemen en daarna gaan we weer terug de paskamer in. Ondanks dat we beide loeren en genieten van elkaars lichaam gebeurt er verder niets en als we later afscheid nemen van elkaar krijg ik van Sandra twee zoenen op mijn wang en een op mijn mond.

“Tot de bruiloft” zegt ze als Sandra wegloopt en terwijl ik haar nakijk zie ik haar billen schudden en vraag ik mezelf af of ze haar slipje wel heeft aangetrokken.

In de weken voor het huwelijk moet ik regelmatig aan Sandra denken en wanneer ik dat doe voel ik vlinders in mijn buik. Zou ze mij ook zien zitten of was het geen geflirt maar gewoon een onschuldige aanraking in de paskamer en misschien was de kus op mijn mond wel standaard van haar.

De Bruiloft.

17 juni was een prachtige dag, het zonnetje scheen en het was precies warm genoeg om zonder jas buiten te zijn. Wanneer de auto voorrijd stapt Tessa bij Johan in de eerste wagen en in de tweede zitten Sandra en Simon waar ik ook bij kom te zitten. Ik stap in, buig daarbij voorover en zie dat Sandra en Simon een ruime inkijk hebben in mijn openvallende jurkje. Ik hoor Simon grinniken en ga tegen over hen zitten. Tijdens de rit naar het stadhuis beweegt Sandra terwijl ze met haar broertje bezig is regelmatig haar knieën uit elkaar en meen ik steeds een glimp van haar poesje te zien, ik raak daarvan behoorlijk opgewonden en de vlinders nemen in alle hevigheid toe.

De rest van de dag zijn we veel in elkaars nabijheid te vinden en lopen we ook gearmd naar het feestzaaltje om van het diner te genieten met het bruidspaar. De avond verloopt prima en als iedereen bijna weer weg is sta ik nog even wat te dansen met Simon. Wanneer de band aan het laatste nummer gaat beginnen stop ik met dansen en als ik weg wil lopen wordt ik aan mijn arm getrokken en voor ik het weet lig ik in de armen van Sandra.

Met onze buiken, borsten en heuveltjes tegen elkaar schuifelen we op de langzame maat van de muziek naar het einde van de avond.

“Mag ik met je mee naar huis “ vraagt Sandra in mijn oor en pakt mij daarop met beide handen op mijn kont vast en drukt haar heuveltje strakker tegen de mijne.

”Ik dacht dat je het nooit zou vragen” beken ik haar en kus haar zachtjes in haar nek. Als het nummer is afgelopen nemen we afscheid van het bruidspaar en lopen we hand in hand de koele avond lucht in.

Thuis verspillen we niet veel tijd. In de gang liggen onze schoenen, op de trap onze jurkjes en wij liggen op het bed in standje 69 aan elkaars kutje en klitje te likken en te sabbelen tot we voor de eerste keer klaarkomen.

Dan besluiten we te gaan douchen en krijgen onze borsten en poesjes een grote beurt. Wanneer we weer klaar gekomen zijn vallen we nat op het bed in slaap.

De volgende morgen word ik wakker van de geur van koffie en eieren. Met een schortje voor komt Sandra mijn ontbijt op bed brengen. Wanneer ze zich omdraait zie ik dat ze ook maar alleen het schortje voor heeft en dat ze daaronder volledig naakt is. Wanneer ik mijn arm uitstrek streel ik haar kontje.

"Even wachten" zegt Sandra “eerst eten want anders word het koud.”

Sandra drinkt alleen koffie en ik heb volgens mij nog nooit zo snel mijn ontbijt naar binnen gewerkt.

Terwijl ik de laatste hap naar binnen werk duikt Sandra al onder de lakens en opent de aanval op mijn kutje, kittelaar en kontje, ze brengt me in een razend tempo naar de top en net op het moment dat ik over de top ga en klaar zal komen stopt ze haar handelingen. Als ik haar smeek om door te gaan lacht ze en begint zachtjes weer opnieuw. Deze handeling herhaalt zich een keer of vijf en ik word langzaam gek van geiligheid. Net als ik denk dat ze weer zal stoppen, blijft ze deze keer wel doorgaan en sproei ik mijn sapje over haar gezicht en tong uit.

Ik denk dat dit het meest heftige orgasme geweest is wat ik ooit heb gehad en van vermoeidheid en genot val ik weer in slaap terwijl ik nog net voel hoe Sandra haar armen om mij heen slaat en de lakens over ons heen trekt.

Ilse.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post692

Sauna pret I

IlseGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 24, 2011 22:36:06

Sauna pret 1.

Een paar weken geleden ging de telefoon en ik pakte op. Het was mijn vriendin Megan. Zij is drie jaar ouder dan ik en ze is vorige jaar moeder geworden. We deden vroeger heel veel samen, maar de laatste tijd lijkt dit niet te lukken. Zeker nu zij en haar man Vincent een kind hebben kunnen we nergens meer tijd voor vinden. Iedereen heeft het maar druk. Megan vroeg of ik de avond erop wat te doen had, want ze wilde even langskomen om gezellig wat te drinken en even bij te praten. De volgende dag was het vrijdag en had ik niks te doen dus ik vond ik prima.

We hebben de hele avond heerlijk zitten kletsen en zelfs toen het ruim na 2 uur was gingen we gewoon door. Megan vond het ook jammer dat we bijna geen tijd meer leken te hebben om samen iets te doen.

"Er komt altijd wat tussen en ik ben al blij als ik ´s avonds even kan zitten."

Vroeg in de morgen stelde Megan voor om gewoon wat af te spreken, dan stond het in ieder geval vast. Even later stond ik met mijn mond vol tanden want die vroeger zo preutse Megan vond het een leuk idee om een dagje naar de sauna te gaan, en zo zei ze "met een beautypakket maken we er een heerlijke dag van.”

De avond ervoor belde Megan op om even af te spreken hoe laat we weg zouden gaan. Het was al gauw een half uurtje rijden dus ze zou om 10.00 uur bij mij voor de deur staan. Na nog wat gekletst te hebben zei Megan dat ze ging ophangen, want ze moest de kleine in bad doen. Ik zelf ging ook onder de douche nam mijn scheermesje mee dan zou alles er morgen in ieder geval netjes uitzien.

Een uurtje later stond ik dan ook lekker onder de douche en binnen no-time had ik m´n benen en oksels weer van alle haartjes ontdaan. Ik stond nog wel even naar m´n kutje te kijken. Ik wisselde m´n schaamhaarmodel regelmatig af. Soms een streepje. Soms helemaal kaal en het driehoekje wilde ook nog wel eens lukken. Twee weken geleden had ik me voor het laatst kaal geschoren en ondertussen stonden er weer een flink aantal korte haartjes op. De haartjes waren eigenlijk te kort om er een vormpje van te maken dus besloot ik om alles maar af te scheren.

De volgende dag stond Megan precies om 10.00 uur voor de deur en ik stapte snel ik. Ik had al m´n spullen in m´n sporttas gedaan die ik op de achterbank gooide. We kletsen de hele weg door en voor ik het wist stonden we al in de hal bij de sauna. We reserveerden een beautybehandeling en liepen daarna naar de kleedkamers. We hadden een handdoekenpakket en een badjas gekregen gingen ons even omkleden. Daarna namen we eerst even lekker een bakje koffie in het restaurant van de sauna.

Na de koffie besloten we te gaan beginnen en we liepen naar de douche. Toen Megan haar badjas uittrok zag ik dat ze haar bikini had aangehouden. Ik stapte naakt onder de douche en ik zag Megan met een schuin oog naar m´n geschoren kutje kijken. Na ons lekker te hebben afgespoeld stapten we onder de douche vandaan en liepen naar de eerste saunacabine. Het was nog erg rustig, dus we waren helemaal alleen. We leggen de handdoeken op de bankjes en gingen lekker zitten. We zaten een beetje te kletsen toen Megan opeens vroeg of ik m´n schaamhaar altijd zo kort hield. Na mijn antwoord hield het gesprek over dit onderwerp op en na een tijdje liepen we de cabine uit om te koelen in het dompelbad. Het volgende was het stoombad. Hier was het iets donkerder, maar heerlijk warm en we zaten een beetje te dromen tot Megan opeens vroeg of ze m´n kale poesje eens mocht bekijken. Aangezien we toch helemaal alleen waren knikte ik en Megan schoof iets dichter naar me toe. Ze keek aandachtig naar m´n kale heuveltje en plotseling wreef ze met haar hand over m´n kutje.

"Wel lekker zacht" zei ze glimlachend. Ik keek haar een beetje schuin aan en schoot daarna in de lach.

"Je moet het ook eens doen" zei ik lachend.

Een tijd later liepen we met z´n tweeën naar de behandelkamer van de schoonheidsspecialist en liepen de openstaande deur in. Een vrouw van een jaar of vijfentwintig lachte ons vriendelijk toe en vroeg of wij de dames de Vries waren. Megan zei direct van ja en vroeg vervolgens wie er al eerste aan de beurt was. Sanne, zo bleek de vrouw te heten, zei dat ze een dubbele behandelkamer had zodat we tegelijk behandeld konden worden. Wij vonden dit prima en binnen enkele minuten lagen we beiden languit op de stoelen. Sanne vroeg wat we wilden en voordat we wat konden vragen somde ze een heel rijtje mogelijkheden op. We besloten voor het hele pakket te gaan en kozen voor een totaalbehandeling van anderhalf uur. Ze begon met het reinigen van mijn gezicht om een maskertje te doen. Ondertussen praatte ze vrolijk verder. Ze vertelde wat ze allemaal ging doen en het leek mij allemaal heerlijk. Ze zou een maskertje doen, een reiniging, wenkbrauwen epileren een heerlijke massage en de bikinilijn harsen. Megan schoot in de lach en zei, "dan ben je bij Ilse snel klaar."

Hoewel ik m´n ogen dicht had voelde ik Sanne naar mijn kale heuveltje kijken en grinnikend zei ze dat er bij mij inderdaad niet veel meer te doen was. Het was even stil toen ik Megan hoorde vragen of Sanne haar bikinilijn even flink wilde bijwerken. Sanne leek totaal niet onder de indruk en vroeg wat Megan wilde. Ze kon de bikinilijn harsen, de lippen of alles. Met een vragende toon hoorde ik Megan vragen "alles?"

"Ja hoor, geen probleem," zei Sanne. "Dat gebeurt echt heel vaak hoor!"

"Dan wil ik graag net zo kaal als Ilse," hoorde ik Megan zeggen.

De behandeling ging nu verder en na een tijdje was Sanne de laatste dingetjes aan het doen. Ze droogde m´n gezicht af en zei "zo jij bent klaar. Nu alleen je buurvrouw nog even harsen en dan is het gebeurd."

Ik stond op en deed mijn badjas weer aan. Merel bleef in de stoel liggen en keek met een vragende blik richting Sanne. Die kwam met een klein schaartje aangelopen en ging tussen de benen van Megan zitten. Na haar bikini broekje uitgetrokken te hebben zei Sanne

"Eerst even een beetje bijwerken, anders is er geen beginnen aan." Ze knipte haar schaamhaar iets bij een veegde de losse haartjes weg. Ik zag Megan achterover liggen met haar ogen dicht, benen wijd en blosjes op haar wangen. Met een warme doek maakte Sanne de huid een beetje zacht en pakte vervolgende de eerste harsstrip. Ze smeerde wat warme hars op de venusheuvel en plakte de strip. Ze trok de huid strak en zonder verder waarschuwing rukte ze de strip weer los. Ik zag Megan even ineen krimpen, maar dit trok snel weer weg. Na nog een paar van deze handeling was haar heuveltje helemaal glad.

"Nu de schaamlippen nog even" zei Sanne. "Ik moet je nu even bij je lipjes vastpakken, dus schrik maar niet, want als ik de huid niet goed strak trek loop je straks met een gloeiende poes de sauna rond." Ze legde haar hand tegen de schaamlippen aan, wreef de strip goed aan en trok in een ruk de haartjes weg. Ze deed dit ook bij de andere kant en na het nog een klein beetje te hebben bijgewerkt was Megan helemaal kaal. Sanne pakte een spiegel en hielde deze voor Megan 's poesje. Die keek verwonderd in de spiegel. "Dit ziet er anders uit zeg" zei ze vol bewondering.

"Inderdaad een stuk beter" zeiden Sanne en ik in koor. Sanne haalde de spiegel weg en ik keek nu vol naar de kale poes van m´n vriendin. Megan bracht haar hand naar het kutje en voelde zachtjes aan haar gladde onderkant. Ze wreef even over haar schaamlippen en ik zag het vocht glinsteren.

Terwijl Sanne en ik stonden te kijken liet ze haar vinger tussen haar lippen doorgaan en zei "ik ben echt nat geworden."

Zonder verder op te kijken of aan ons te storen liet ze een vinger naar binnen glijden en wreef over haar klitje.

"Ik ben echt verschrikkelijk geil." Ik keek een beetje geschrokken naar Sanne, maar die keek volkomen kalm terug.

"Dit gebeurt wel vaker hoor," zei ze zonder een spier te vertrekken.

De mooie jonge vrouw zakte door haar knieën en zet in een keer haar tong op de lipjes van Megan. Die schrok even, maar trok daarna direct haar benen op. Ze kreunde van genot en ik stond verbaasd te kijken hoe mijn ooit zo preutse vriendin zich liet likken door een volkomen onbekende vrouw. Sanne stopte even, keek naar mij op en zei, "als je de deur even op slot doet kun je gewoon meedoen."

Langzaam liep ik naar de deur, draaide deze op slot en liet op de weg terug m´n badjas op de grond vallen. Ik was best een beetje geil geworden van de aanblik van de gespreide benen van Megan, maar nu begon ik echt te lekken. Ik liep naar het hoofdeinde van de stoel verwijderde het topje en begon te spelen met de borsten van Megan.

Sanne zat nog steeds tussen de benen van Megan en befte haar traag. Ik ging wat later achter haar staan en trok langzaam het witte broekje van de billen van Sanne. Ze had een kleine witte string aan en ik liet mijn vinger langs het broekje glijden. Ik voelde haar gezwollen schaamlippen en een nat plekje in haar slipje. Ik liet de string over haar billen naar beneden glijden en ze stapte, zonder te stoppen met likken, uit de broek en haar slipje. Nu stond ze voorover gebogen Megan te likken en ik keek recht in haar kale licht openstaande gleufje. Langzaam liet ik mijn vingers over de vochtige lippen glijden en stak speels mijn vinger naar binnen.

Sanne kreunde en drukte haar kont verder naar achter. Ik ging nu schuin onder haar zitten en zette mijn tong op haar lipjes en knopje. Ik likte door haar gleufje, het smaakte heerlijk, terwijl ik Megan hoorde klaarkomen likte ik door. Ondertussen stopte ik een vinger in haar kontgaatje en draaide deze zachtjes rond. Zelf vind ik dat niet geweldig maar aan de bewegingen en de geluiden van Sanne te merken vond zij het zeker niet erg.

Megan was ondertussen bijgekomen en stapte nu van de behandelstoel af. Samen tilden we Sanne in de stoel en terwijl ik verder ging met likken kleedde Megan haar nu helemaal uit. We waren nu alle drie helemaal naakt en ik keek onder het likken naar de borsten van Sanne en zag Megan de harde tepel in haar mond nemen. Ze wreef zachtjes over de andere borst en zoog flink aan haar tepel. Terwijl ik Sanne naar haar hoogtepunt aan het likken was begonnen de dames nu met elkaar te zoenen. Ze speelden met elkaars tong en terwijl Sanne nu onder mijn tong lag klaar te komen voelde ik mijn vocht langs mijn benen omlaag lopen.

Megan en Sanne waren allebei al klaargekomen en mijn doosje was niet eens aangeraakt. Megan en Sanne bedachten dit blijkbaar ook, want ze pakten mijn hand en leidde me naar de andere behandelstoel.

"Nu is het jou beurt meid" zei ze nog steeds geil. Ze legde me neer en binnen enkele tellen voelde ik de tong van mijn vriendin door mijn natte gleufje glijden. Ze likte en likte en ik voelde het orgasme opkomen als een raket. Met de handen van Sanne aan mijn borstjes en haar mond op de mijne lag ik trillend in de stoel en toen Megan ook nog twee vingers bij me naar binnen stak was er geen houden meer aan.

Kronkelend en steunend liet ik het orgasme over mee heen komen. Uitgeput lag ik nog even in de stoel.

Nadat ik bekomen was trokken we onze badjassen weer aan en namen met een lekkere zoen afscheid van Sanne.

Terug naar het sauna gedeelte voor deel twee maar dat een volgende keer.

Ilse.

S
aunapret II

Vanuit de kamer van Sanne liepen we naar de relax ruimte waar Megan languit op de bank tot rust kwam van de vermoeienissen, ikzelf wilde niet liggen dus ik wandelde het complex in het rond tot ik langs de deur naar het stoombad kwam en besloot daar naar binnen te gaan. Het was er aardig mistig en zoals ik kon zien verlaten. Toch besloot ik even te blijven om van de weldadige warmte te genieten.

Na een vijftal minuten ging de deur open en kwam een jonge vrouw de ruimte binnen keek in het rond en omdat ik in het donkere hoekje bij de ingang zat merkte ze mij waarschijnlijk niet op. Ze liep op de bank tegen over mij af en legde zich op haar rug neer, haar benen naar mij toegekeerd. Plots komen haar handen in beweging als ze zichzelf begint te strelen. Eerst haar buikje en grote borsten dan haar benen en vervolgens haar poesje worden door de vingers beroerd. De mist is wat opgetrokken en ik zie dan ook duidelijk dat ze zichzelf ligt te vingeren. Ook ik voel mezelf weer opgewonden raken en ook mijn vingers vinden de weg naar mijn lipjes en grotje.

Dan plots gaat de deur weer open en komt Megan de ruimte binnen en zegt “o, ben je hier" en ploft naast me op de bank.

Het vrouwtje is duidelijk geschrokken, ik knik naar haar en het is dat het warm was anders had ze nu waarschijnlijk een rode kop gekregen van schaamte. Ze mompelt iets van sorry en blijft nog even naar me kijken.

Wederom gaat de deur open, stapt Sanne de ruimte in en loopt naar het vrouwtje toe, geeft haar snel een kus en gaat naast haar zitten. Als ze de ruimte doorkijkt ziet ze ons en zwaait. “Jullie ook nog hier” zegt ze en komt nog even met ons praten. Omdat ik nog steeds opgewonden ben proef ik een mogelijkheid en vraag of we met vieren ergens kunnen gaan eten als Sanne klaar is met werken.

"Over een half uur ben ik vrij maar heb op dit moment geen klant meer en daarom kom ik even hier om bij Nancy te zijn." Sanne stelt ons voor aan Nancy en ik knipoog naar haar maar zeg niets. We zitten nog een tijdje naast elkaar tot we besluiten om te gaan douchen en eten.

“Op loopafstand van het complex weet ik een leuk tentje” zegt Sanne en loopt samen met Megan voorop, Nancy en ik volgen op een paar meter afstand.

” Vond je het leuk om me te zien” vraagt Nancy aan me als we buiten gehoor afstand van de andere twee zijn.

“Prachtig en het was jammer dat je onderbroken werd ik had je wel willen zien klaarkomen" antwoord ik, steek mijn arm door de hare en trek haar dichter naar mij toe. Tijdens het eten zitten Nancy en ik naast elkaar en voel ik af en toe dat ze mijn been streelt. We lachen veel en drinken een glaasje wijn tot Sanne vraagt of we bij haar nog een kopje koffie willen drinken. Tijdens de wandeling naar het huis vraag ik of Sanne en Nancy een stelletje zijn, waarop Nancy laat weten dat ze wel seks hebben en samen wonen maar dat ze niet verliefd zijn of zo. Als Sanne koffie gaat zetten loopt Megan met haar mee naar de keuken en neemt Nancy naast mij plaats op de leuning van de bank. Met mijn arm achter haar streel ik zachtjes onder het rokje haar kontje en dat blijf ik doen als de anderen met koffie uit de keuken terug komen.Megan heeft behoorlijk rode wangetjes en gaat ook op de leuning bij Sanne op de stoel zitten. Ik zie dat daar zich ongeveer het zelfde tafereel ontwikkeld. Wanneer ik het initiatief neem door te zeggen dat we volgens mij allemaal naar seks verlangen gaat er een zucht door de kamer.

Plots komen we allen in beweging en worden er kledingstukken uit getrokken en komen de heerlijk grote borsten van Nancy weer in mijn gezichtsveld, bijna naakt drinken we eerst nog even de koffie op. Sanne en Megan gaan naar boven en Nancy en ik blijven op de bank en strelen en kussen elkaar tot we uitgehongerd naar poes in stand 69 aan elkaars schaamlippen en klitje liggen te likken. Na elkaar te hebben bevredigd besluiten we om stiekem even boven te gaan kijken en zien hoe Megan zich voorovergebogen ontfermd over het kutje van Sanne en omdat ze met haar kont omhoog staat neemt Nancy van de gelegenheid gebruik om aan het vers geschoren haarloze kutje te gaan sabbelen.

Ik kijk het tafereel even aan tot Sanne mij ziet en wenkt om bij haar te komen, als ik vraag wat ze wil moet ik op haar gezicht komen zitten zodat ze mijn grotje kan verwennen. Dit laat ik mij geen twee keer zeggen en neem plaats, als ik mij laat zakken voel ik de mond van Sanne bezit nemen van mijn kutje. Na een tijdje en een aantal malen de rollen omgedraaid te hebben vallen we vermoeid en voldaan op het bed neer.

Wanneer we later afscheid nemen van Sanne en Nancy lopen we samen terug naar de auto en wanneer we bij mij thuis aan komen belt Megan naar Vincent om te vragen of hij er een probleem mee heeft dat ze bij mij blijft slapen. Wanneer we samen in bed liggen legt Megan haar had op mijn buik en bedankt me met een haal tussen mijn lipjes door voor deze heerlijke dag.

Het is dat ik te moe ben anders had ik haar nog één maal de sterren willen laten zien maar dat is misschien iets voor morgen vroeg.

Ilse.
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post669
Volgende »