Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Liften

ChristaSGeplaatst door My 4Fingers do, juli 20, 2017 15:49:15

LIFTEN

Mia en Christa, twee leuke jonge meiden van 19 jaar, hadden afgesproken om in de vakantie er samen op uit te trekken. Ze wisten nog niet waarheen, maar in ieder geval naar het buitenland. De rugzakken waren al de dag voordien ingepakt om de dag nadien vroeg te vertrekken. Ze hadden besloten te gaan liften, goedkoop maar ook voor het avontuur, je weet nooit wat je tegen komt.

Christa had een kort mini rokje aan en Mia een ultra kort geknipte Jeans. De topjes die ze droegen verborgen niets van hun jonge ferme volle borsten. Na ongeveer tien minuten op de liftplaats te hebben gestaan kregen ze een lift van een nogal fors gebouwde man, ze stapten bij hem in de auto terwijl de man vroeg waar ze naar toe wilden.

“Dat maakt niet uit” zeiden beiden tegelijk, “als het maar richting grens is”. Onder het rijden keek de man in de achteruitkijkspiegel en zag de volle heerlijke borsten van de beide meisjes die er uitzagen alsof ze eens goed verwend moesten worden. Ook zag hij de al flinke tepels door hun topjes priemen en hij voelde zijn neukpaal al stijf worden. Wat zou hij graag die beide, waarschijnlijk geile, meiden een beurt willen geven met zijn nu al heel stijve en gloeiende paal. Mia die gezien had dat de man hun telkens opnam ging met haar hand over haar dijbeen en wierp geile blikken naar de man, terwijl Christa haar benen steeds verder uit elkaar deed en toen maar meteen begon met een vinger haar kutje te bewerken. De auto naderde een parkeerplaats en Mia vroeg de man even te stoppen, wat de man maar al te graag deed. Want hij wilde die twee wel eens in het aangrenzende bos een flinke beurt geven, hij was er al lang aan toe en dat leek bij de meisjes ook wel het geval te zijn.

Mia stapte uit en zei "ik ben even weg, maar ben zo weer terug" Christa was intussen al erg geil geworden ook zij stapte de auto uit en vroeg aan de man of hij het ook zo heet had. De man begreep het meteen en verliet ook de auto en liep met Christa het bos in. Op een mooie beschutte plek bleef Christa staan en keek naar de flinke bobbel in zijn broek. Langzaam deed Christa haar topje omhoog, en kwamen de mooie volle tieten te voorschijn. Hij liep naar het meisje toe en begon meteen de al harde roze tepels met z'n tong te bewerken. Christa kreunde en begon de broek van de man los te maken, die zakte direct naar beneden en alleen nog het kleine slipje hield de grote geile paal van hem tegen. Christa aaide met haar hand over het slipje en voelde z'n grote paal al flink kloppen. Langzaam deed ze het slipje naar beneden en met grote ogen en nogal verbaasd zag ze een echt grote en dikke stijve paal recht vooruit steken, groter en dikker als ze eigenlijk had verwacht. Hij stond klaar om aan te vallen.

De man al helemaal dol rukte het korte mini rokje naar beneden gelijk met haar slipje. Christa was hem behulpzaam met het slipje uitdoen die dan ook naast hun in het gras viel. Ook zij lieten zich op het gras zakken en Christa ging meteen in de aanval. Gulzig nam ze de harde stijve lul in haar mond en begon met haar tong z'n dikke eikel te bewerken waar al het nodige geil uitkwam. De man pakte Christa bij haar dijen en deed die wijd uit elkaar. Hij zag dat het geil ook al bij haar op haar geile kutje glinsterde. Hij boog zijn hoofd tussen haar benen en begon te zuigen en te likken. Hij proefde het geile sap wat uit haar hete grotje kwam, diep stak hij z'n tong in haar kutje. Christa begon al wat te voelen, ze stond onderhand in brand. Toen begon de man haar klitje met z'n tong te bewerken. Door het afwisselend zuigen en likken voelde ze een orgasme naderen. Ze trok zich wat terug van hem en ging zo liggen dat de dikke paal van hem recht voor haar geile kutje kwam. Ze wilde nu die paal wel eens in haar neukgrotje hebben.

De man begreep de bedoeling van Christa en hij stootte meteen z'n pik in de vragende en over-natte kut van haar. Christa kreunde want ze voelde die hele dikke diep in haar lichaam en ook al omdat het bij haar er moeilijk inging want ze was nogal nauw geschapen. Langzaam begon hij haar te neuken en door de flinke bewegingen en het vele kutsap ging die dikke lul er steeds gemakkelijker in en uit. Het geile kutsap begon al flink langs haar schaamlippen en over haar dijen te lopen. De dikke lul boorde zich steeds dieper in haar. Door dat flinke neuken werd ze steeds geiler en haar gekreun zo luid dat anderen die evt. in de buurt waren dit moesten horen. De rillingen gingen door haar lichaam.

De man voelde dat en deed er nog een schepje boven op door als de lul uit haar kutje ging zijn eikel over haar kittelaar te halen. Christa gilde van genoten smeekte om haar kutje vol te spuiten. De man ging ondanks haar smeken gewoon door. Bij haar kon een orgasme niet lang meer wegblijven. Iedere keer als de lul diep in haar ging drukte ze met geweld haar kontje omhoog om die dikke lul maar zo diep mogelijk erin te krijgen. Ze voelde dan hoe zijn ballen tegen haar lichaam drukten. Ook de man voelde dat hij dadelijk zou gaan spuiten. Na nog een paar flinke diepe harde stoten die Christa helemaal tot aan de top van geilheid brachten voelde ze met kracht de hete straal sperma in haar gloeiende kutje. Beiden kreunden hevig, het klaarkomen was zo intens dat ze niets merkten van hun omgeving.

Ook niet dat op een kleine afstand van hun Mia bezig was met maar liefst drie jonge knullen die ze ontmoet had. Deze drie jongens hadden haar betrapt bij het plassen. Ze stonden er opeens en nu had ze drie lekkere piemels vlak voor haar neus. Nu of nooit had ze gedacht en had haar mond geopend. Ze had wel het hevige gekreun gehoord van Christa, maar was nu veel te druk bezig om daar nog aandacht aan te schenken. Wat een genot om telkens een andere lul in m'n mond te hebben dacht ze. Op een bepaald moment had ze alle drie pikken in haar mond, wat maar nauwelijks ging. Maar ze merkte dat de ze daarmee op moest houden anders spoten ze in haar mond en dat wat ze wilden spuiten dat wou ze in haar kletsnatte en geile neukgrotje. Maar dat wouden de jongens nog niet.

“Neem er maar in elke hand een, en de andere pijp je maar lekker,” zeiden ze. Mia deed flink haar best, dat merkten de jongens ook, ze wisselden steeds elkaar af zodat Mia steeds weer een andere lul in haar mond had. “Straks neuken we jou om beurten en dan neem jij er een of twee in je mond of een in je hand of anders tussen je lekkere tieten, wat je zelf maar wilt. Wij zorgen wel dat jij flink geneukt wordt en goed klaarkomt,” zei een van de jongens. En zo gebeurde het ook. Mia was door al dat zo verschrikkelijk heet en geil geworden, mede omdat de jongens haar ook nog om beurten vingerden, dat ze al drie orgasmes achter de rug had voordat de eerste z'n lul in haar kutje duwde. Steeds maar een andere lul in haar kutje en een of twee in haar mond, het was zalig en ze voelde al weer een hoogtepunt naderen. Met hevige schokken kwam ze weer klaar.

Na enige malen door de verschillende jongens geneukt te zijn hielden de jongens op. Het verbaasde Mia dat gebeurde, zij had nog lang niet genoeg gehad. Maar opeens bemerkte ze dat de jongens alle drie naast haar knielden hun stijve pikken op haar lichaam verder af te trekken. En opeens begonnen ze alle drie tegelijk te spuiten, een precies in haar mond, de andere direct op haar tieten en de derde op haar schaamhaar en neukspleetje. Ze voelde de straaltjes sap langs haar wangen en tieten lopen. De jongens deden hun broek omhoog en verdwenen.

Mia nog lang niet voldaan, veegde met haar slipje het sperma enigszins weg, en dacht bij zichzelf, ik ga eens op de parkeerplaats kijken of er nog een lekkere bink rondloopt, want ik wil nog wel meer naaien. Ze zag een vrachtwagen staan met daarin naar haar dunk een leuke knaap. Ze deed de deur open en vroeg "mag ik bij je instappen?"

De jongen keek haar aan en dacht 'zo die is geil, daar moet ik wat aan doen' en zei "oke stap maar in".

Lode zo heette hij, liet meteen zijn handen over haar volle grote borsten gaan. Hij voelde de tepels groeien en hard worden.

"Kom mee het bos in, ik weet een leuk plekje " zei Mia. Op het plekje aangekomen ontdeden zich van hun kleren. Lode ging op z'n rug liggen, zijn harde paal stak recht omhoog. Mia knielde naast hem neer en nam meteen de harde paal in haar mond. Lode duwde wat door zodat z'n lul tot de helft in Mia d'r mond stak en er niets meer bij kon. Vol overgave zoog Mia op die lekkere stamper, verlangend naar een volgende neukbeurt. Lode haalde z'n lul uit haar mond en zei "zo nu jij op je rug"

Hij bevoelde haar hele lichaam tot ze opeens twee vingers in haar kutje voelde die meteen begonnen de natte grot te bewerken. Hij hield op, deed Mia benen heel wijd uit elkaar en begon op haar klitje te zuigen afgewisseld door z'n tong die in haar kutje ging en die uitlikte. Mia zweefde in een wereld van genot en kwam hevig kreunend klaar, daar bij flink wat geile sappen uit haar kutje persend, die hij maar al te graag op zoog. Mia was even helemaal van de kaart, het was ook al het zoveelste orgasme binnen een uur. Enigszins bedaard voelde ze nu hoe Lode z'n harde paal in haar gevoelig kutje duwde. Haar kutje werd volledig door zijn stamper opgevuld. Ze lag nu licht bewegend te genieten van het lekkere op en neer gaan. Lode stootte steeds dieper en sneller en een volgend orgasme bij Mia kondigde zich al aan. Gillend kwam ze weer een keer klaar. Lode wipte uit haar geile kut en zei.

"Ik ga nu op m'n rug liggen, jij zet je op m'n lul en laat je dan zakken tot het niet verder kan" Mia deed dat maar al te graag, het was een standje wat ze het liefste deed. Toen de lul er diep inzat zei Lode "nu neuk jij mij tot we beiden klaarkomen". Mia wipte flink op en neer steeds maar haar lichaam met geweld naar beneden duwend zodat z'n lul er flink diep inging en ook steeds sneller werden haar bewegingen. Op eens voelde ze dat de harde eikel van Lode begon te kloppen en een enorme lading heet sap spoot in haar op het moment dat ze net omhoog ging. Steeds sneller wipte ze op en neer terwijl opnieuw de sperma in haar spoot maar toen zat de lul diep in haar al volle kutje. Mia ging door want naaien met een volgespoten kut vond ze heerlijk en terwijl het sperma uit haar kutje droop voelde Mia dat ook zij weer klaar ging komen al was het niet meer zo intens als de vorige keren, maar ze voelde zich wel erg voldaan.

Na nog even heerlijk naast elkaar te hebben gelegen stil nagenietend kleedden beiden zich aan en Mia ging op zoek naar Christa. Wat ze nog niet wist was dat Christa met hun lift chauffeur al aan de derde neuk ronde bezig waren. Toen ze bij hun was waren die beiden nog hevig aan het naaien. Mia keek op korte afstand toe hoe beiden met intens genot klaar kwamen.

Nou als het zo in de vakantie doorgaat zei Christa dan mogen we wel een extra vakantie nemen om weer bij te komen.

CHRISTAS

GRAAG JOUW WAARDERING ALS REACTIE ONDER DIT VERHAAL?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1863

Op congres

ChristaSGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 17, 2017 16:18:49

OP CONGRES

Over tien minuten is Harry hier om samen naar een congres te gaan dat handelt over de kinesitherapie. Het is belangrijk om de vorderingen in de kinesitherapie te blijven volgen om te kunnen bijblijven en om betere behandelingen te kunnen samenstellen. Stipt op tijd vertrekken we. We gaan eerst onze bagage afzetten in ons hotel voor de volgende twee nachten en dan gaan we de stad wat verkennen. Daar aangekomen blijkt dat we in dezelfde kamer moeten logeren. Daar we samen geboekt hadden, dachten ze zeker dat we een koppel waren.

"Maar we zijn geen koppel! Enkel, collega's die samenwerken", zegden we aan de balie. Maar daar hadden ze niet veel oor voor, daar al de kamers volgeboekt waren. Dus maar samen in één kamer met een tweepersoonsbed en één badkamer. Dat wordt nog wat! Na onze voorbereidingen voor het congres lagen we wat op bed en ik was suf van al dat lezen en schrijven. Ik was nog altijd een beetje nors daar ik met Harry de kamer moest delen. Harry zag dit echter wel zitten en hij was van plan mij ook van mening te doen veranderen. Op een ogenblik dat ik het niet verwachtte kreeg ik een kietel-beurt van Harry. En als er iets is waar ik niet tegen kan, dan is het kietelen. Ik wilde me kwaad maken maar moest het tegen mijn wil uitproesten van het lachen. Ik dook ineen van het lachen, zijn grote handen, geoefend in het masseren, voelden eigenlijk wel zalig aan. Harry hield niet op. Nadat hij mij bijna een minuut niet aflatend had zitten kietelen kon ik de moed niet meer opbrengen om mij boos te maken. Harry hield op met kietelen, en ik lag krachteloos in zijn armen.

"We kunnen er maar beter een gezellige avond van maken", zei Harry, en ik knikte instemmend. Alleen wat we juist verstonden onder 'een gezellige avond', was nog niet helemaal duidelijk.

Harry is 38 jaar en ik net 27, beiden zijn we speels en we hebben geen schrik van avontuur. Harry is wel getrouwd en heeft 2 kinderen, en hoewel ik geen kinderen hebt, is er toch een vaste vriend die thuis op me wacht. Zowel Harry als ik telefoneerde naar huis zonder te vertellen dat we in dezelfde kamer én bed moesten slapen. We gingen nog wat tv kijken vanuit ons bed. We hadden beiden onze 'lichte' nachtkledij aan. Tja, het was niet voorzien dat we met iemand de kamer moesten delen.

Harry droeg gewoon een short met bloot bovenlijf. Hij heeft een mooi gespierd lichaam door het sporten, en een lichtbruin tintje van de zonnebank. Ik droeg een doorzichtig kort topje en shirtje. Tijdens het zappen stootten we op een zeer erotische film. Harry zapte niet verder maar bleef zonder schroom verder kijken. Plots vroeg hij of hij mijn lange golvende haren mocht kammen. Ik aarzelde en wilde eigenlijk niet 'ja' zeggen. Maar Harry pakte mij bij mijn haren, trok er zachtjes aan en vroeg nog eens of hij mijn haren mocht kammen. Omdat ik niet wilde dat hij nog harder aan mijn haren ging trekken gaf ik maar snel toe. Hij haalde nog iets om te drinken en begon daarna mijn haren te kammen.

Ik vind het enorm opwindend als iemand mijn haren kamt, ik zou er bijna van kunnen klaarkomen. Harry nam zijn tijd, zeker een kwartier kamde hij elk knoopje uit mijn haar. Hij ging met zijn grote handen door mijn haren en dit gaf me rillingen door heel mijn lichaam. Plots stopte hij en zei.

"Ok, en dan nu de rekening!"

"Wat!..." repliceerde ik.

"Wat?... Een body-to-body massage is goed", viel Harry me in de rede nog voor ik iets kon zeggen. In Harry zijn ogen zag ik dat hij dacht dat ik een preuts meisje was,... en juist dat kan ik niet hebben. Ik zou eens het initiatief gaan nemen en aan Harry tonen wie hier preuts is!

"Ok!" zei ik. En voordat Harry besefte wat er gebeurde duwde ik hem plat tegen het bed, trok mijn blouse uit en begon met mijn naakte borsten over zijn borstkas te wrijven. Mijn knie stond net tussen zijn twee benen en elke keer ik voorover boog voelde ik met mijn been hoe zijn penis steeds stijver werd. Harry begon in mijn nek te zoenen. Zijn volle lippen zochten de mijne en hij tongzoende me zoals ik dat het liefst heb. Vanaf de tv klonk een hevig gekreun van een vrijende man en vrouw. Harry vertelde me in deze bui van opwinding dat hij al lange tijd het verlangen had me eens te neuken. Dat hij al geruime tijd fantaseerde me eens diep te penetreren in mijn mondje en grotje en dat hij die gelegenheid nu niet wou laten voorbijgaan.

Hij trok mijn topje en shirtje uit en dan ook zijn eigen short. Zijn warme naakte lichaam trilde en zijn penis voelde aan als een dikke speer. Hij duwde zijn paal in mijn mond en begon dan met snelle bewegingen op en neer te gaan terwijl hij hevig kreunde. Met één hand masseerde ik zijn teelballen. Harry schudde heviger en heviger. Zijn kanon kon elk moment ontploffen. Ik kon voelen hoe zijn teelballen samentrokken, en voor ik het besefte stroomde er een warme vloed zaad in mijn mond. Zijn hele lichaam schokte na van mijn likken. Ik likte verder tot ik alles op had. Daarna kroop ik tegen hem aan en gaf hem een heerlijke zoen op zijn mond.

"Dat wilde ik al sinds het begin dat ik je leerde kende", zei Harry. "Mijn vrouwtje houdt niet van pijpen. En jij hebt zo'n mooie pijplippen dat ik me niet lang kon inhouden. Dank je." We streelden elkaar nog wat en zoenden als een verliefd koppeltje. Mijn klitje was door al die opwinding stokstijf geworden, kriebelde en verlangde naar een goede verwenning. Ik stak mijn vinger in Harry zijn mond en begon mijn hobbeltje te strelen en te masseren. Harry keek gretig toe en kroop tot tussen mijn benen om naar mijn poesje te kunnen kijken. Zijn ogen tintelden, hij stak zijn tong uit en begon me te likken. Heel zachtjes likte hij van helemaal beneden van waar mijn klein gaatje is, tot bovenaan mijn klitje. Hij stak zijn tong zo diep mogelijk in mijn spleetje en likt al mijn geil op. Als hij dit proefde wilde hij mijn knobbeltje zelf verwennen en gaf ik mij volledig aan hem over. Eerst likte hij langzaam maar hij ging steeds sneller op en neer.

Ik kreunde, mijn hele lichaam kronkelde, ik trilde van genot. Harry likte me wilder en wilder tot ik het moest uitschreeuwen en hijgend van mijn orgasme lag na te genieten. Harry keek me met glinsterende ogen aan. Hij was over zijn terug stijf geworden penis aan het wrijven. Hij kwam op me gekropen duwde zonder problemen zijn paal in mijn kletsnatte kutje en begon me daarna als een wild beest te nemen. Omdat mijn klitje nog enorm gevoelig was van het klaarkomen schokte mijn lichaam nog een aantal keren na. Ik kneep mijn spleetje zo hard mogelijk toe zodat hij met volle genot in mijn kut op en neer kon gaan. Mijn klitje was terug paraat en het deed me enorm goed te voelen dat hij met diepe stoten in en uit me ging.

Ik stak mijn hand uit en ging op zoek naar zijn teelballen. Ik merkte aan zijn reactie dat dit een stroom van hormonen door zijn aderen deed stromen. Vol lust en steeds wilder bereed hij me. Ik stond zo heet dat ik zelfs zei dat ik me ook langs achteren wilde laten berijden! Harry liet zich dit geen twee keer zeggen. Hij pakte me langs achteren. Zijn teelballen sloegen bij elke stoot tegen mijn gevoelige plaatsen en dit maakte mij volledig onderdanig. Hij vertraagde wat om me te laten smeken om heviger en meer en ging dan met diepe penetraties in en uit mij. Ik voelde zijn teelballen weer hevig tegen mijn zalig makende plaatsjes slaan en ik kreunde tot ik met een totale black-out klaarkwam. Dit maakte hem zo geil dat hij na enkele stoten ook een orgasme bereikte met hevig schokken en veel gekreun en gehijg.

We zakten samen neer op het bed, nat van ons geil. Lagen te puffen en probeerden bij te komen van ons eerste avontuurtje. Hij trok me naar hem toe en ik vleide me tegen hem aan. We keken elkaar glimlachend en voldaan aan. De tv stond nog aan en speelde wat muziek. Die pornofilm was gedaan. We kropen heerlijk dicht tegen elkaar aan tot de slaap ons overmande.

ChristaS

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1861

WRAAK

ChristaSGeplaatst door My 4Fingers di, maart 21, 2017 10:46:22

WRAAK

Ik was 20 jaar toen ik trouwde met John en 26 jaar toen we uit elkaar gingen. In het begin hadden we een goede relatie, maar daar kwam snel verandering in toen we verhuisden en hij de stripclub moest overnemen van zijn broer, die op sterven lag. Toen ik dit te horen kreeg was ik natuurlijk niet bepaald blij! Ik slikte het en het leven ging door. Toen zijn broer maanden later stierf erfde hij de club. Toen ik op een avond lipgloss op zijn overhemd zag zitten(ik had alleen lippenstift) werd ik enorm boos! Toen ik hem hiermee confronteerde lachte hij het weg en werd boos, omdat ik hem niet vertrouwde. We hebben enorme ruzie gehad. Ik was tweeëntwintig jaar toen, we hadden een dochter van drie en mijn studie duurde nog een jaar. Ik besloot te blijven en wat ik toen heb gedaan was erg laag van mij, maar die tijd maakte mij dat niet uit. Ik was verblind door haat en verdriet!

Een vriendin van mij (die John niet kende) ging solliciteren bij zijn club als barvrouw. Ze kreeg de baan en ze maakte foto’s voor mij van wat hij allemaal deed. Ik kan je wel vertellen dat het niet leuk is om te zien. Maar dat wist je waarschijnlijk al! Hierdoor zou ik gemakkelijker de voogdij kunnen krijgen. Toen begon mijn wraakactie! Er was een feestje bij mijn tante. Wat in hield; veel mannen, veel vrouwen en drank, dansen en gezelligheid.

Hier ontmoete ik G. We raakten aan de praat toen we op het balkon een sigaret aan het roken waren. Ik was toen al lekker aangeschoten. We hadden het over allerlei dingen, ook over mijn man en de situatie en over dat hij net in België, ook al was zijn Nederlands verdomd goed! Met zeven mensen (de jongeren onder elkaar) sloegen we vijf flessen Grantz naar achter. We zaten met z’n allen op het portiek, midden in de nacht, om wat anders te roken. Toen G een sms stuurde of ik op de tweede etage wou komen deed ik dat. Hij zat daar en toen hij vroeg of hij mij mocht kussen, zei ik ‘misschien later’. Op dat moment stond ik op en hij volgde. Ik keek hem aan en zoende hem vol. Hij zoende terug en daar stonden we even. Hij kon goed zoenen en ik kreeg het er warm van… Uiteindelijk hebben we nog even boven gezeten, maar op het moment dat ik en een vriendin (die ik had meegenomen) naar beneden ging, volgde de rest. Ik zat op zijn schoot, gezellig te kletsen en te zoenen tussendoor.

Toen me tante iedereen naar boven stuurde en ons zag zitten, glimlachte ze en liep naar boven, dus wij bleven zitten. Deze keer zoende we heftig ik deed ze jas over ze schouders naar beneden en voelde nu eindelijk hoe gespierd die was. Hij tilde me op en zette me op een tree. Hij ging voor me zitten en deed me benen wijd. Ik had een jurkje aan de hij hoefde alleen maar me string opzei te schuiven. Hij speelde eerst met me clit. Ik genoot er enorm van. Daarna likte hij me. Ik pakte ze haar goed vast en kreunde. M’n lichaam tintelde helemaal van de spanning. Toen hij opstond maakte ik zijn broek los en pijpte hem. Hij kreunde en pakte m’n haar stevig vast.

Toen ik de deur open hoorde gaan rende we naar boven. De rest stond nog voor de deur. Toen ik binnenkwam gingen de meeste mensen weg. We waren nu nog met vijf en natuurlijk m’n tante die al lang sliep. Toen ik en m’n vrienden aan het roken waren, was de rest binnen. G riep me en zei “kom we gaan naar boven”. Stiekem slopen we naar boven. We deden de deur van mijn neef open en daarna op slot. Hij tilde me op, duwde me tegen de muur en zoende me.

Met ze hand masseerde hij m’n borst. Ik was geile en nat! Toen hij me weer op de grond zette gaf ik hem een duw en hij viel op het bed. Ik deed ze broek uit en hij mijn jurkje. Hij trok z’n T-shirt uit en ik zag een heerlijk lichaam met tattoos. We deden standje 69 en ik genoot er van, de spanning, de wraak alles! Toen hij op me ging liggen en naar binnen ging voelde dat als een enorme opluchting. Hij ging eerst langzaam en daarna onwijs snel, het voelde bijna onmenselijk snel, maar het was heerlijk en ik kreunde het uit. Toen we doggystyle deden merkte ik helemaal hoe snel hij kon stoten. Ik pakte z’n arm vast en kreunde het uit terwijl hij m’n nek kuste. Daarna ging ik op hem. Hij pakte me heupen vast zodat ik nog hard neerkwam. Ik kwam trillend klaar, maar hij ging maar door! Hij duwde mij tegen zich aan en draaide zodat hij boven lag. Hij ging nog paar keer heen en weer en stoot me hele buik, tieten en kut onder!

Ik heb het uiteindelijk met me neef ze boxenshort afgeveegd (met me dronken hoofd), gelukkig heeft hij er nooit wat over gezegd!

Toen ik die ochtend thuis kwam, glimlachte ik van oor tot oor. Mijn man had niks in de gaten. Eerste voelde ik me kut en angstig, totdat ik de foto’s zag die m’n vriendin had gemaakt en dat gevoel ging snel weg. Nu loop ik bij een seks-dating-gigant, waar ik seks heb met andere mensen en soms ook nog met G. Ik wil geen seks met bekende, er is dan een grotere kans dat hij erachter zou komen.

ChristaS

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1769

ALS JE HET LEF HEBT!

ChristaSGeplaatst door My 4Fingers ma, december 19, 2016 19:38:42

ALS JE HET LEF HEBT!

“Ik waarschuw je hoor, Christa!” Sprak mijn man Geert met een vrolijk vermanende ondertoon in zijn stem, terwijl hij me met zijn diepbruine ogen aankeek. “Als je zo doorgaat met je kutje te tonen door steeds je dijen open en dicht te slaan, dan trek ik je over mijn knieën en geef je het grootste pak voor je billen dat je ooit hebt gehad!” Ik giechelde en deed expres nog een keertje wat hij me verbood.

We zaten elkaar al een tijdje te plagen. Geert, door me zijn pulserende grote penis te laten zien, die hij brutaal uit zijn broek liet steken als een van z’n bast ontdane boomstam. En ik had hem talloze glimpen laten zien van mijn sappige roze kutje, waar ik af en toe mijn vinger in stak en er in ronddraaide, zodat zijn roede nog stijver werd. Toen dat dreigement als ik er niet mee ophield, dan zou hij mijn kontje opzoeken. Oh, alleen al bij het idee begon ik over mijn hele lichaam te tintelen. Vanzelfsprekend kon ik zijn woorden niet laten voor wat ze waren. Op hetzelfde moment flitsten mijn dijen weer vaneen. Ik zag hem kijken met een brandende blik in zijn ogen! “Trouwens, dan zal je me toch eerst te pakken moeten krijgen!” Het klonk zo uitdagend mogelijk. Met het gevolg dat Geert meteen overeind schoot en op me toe rende. Ik sprong weg met wilde armgebaren. Luid lachend rende ik door de kamer. Ik struikelde echter over de poef. Nog voordat ik de grond raakte, had Geert me bij mijn enkels gegrepen. In een mum van tijd had hij me over de armleuning van de bank gelegd en kwam zijn hand kletsend op mijn bibs neer. Ik gilde het uit, evenwel van pure opwinding. Ik voelde de ferme tikken op een zalige manier door mijn lijf tintelen, zodat mijn tieten schokten en mijn klit de ene genotsgolf na de andere ervoer. Voor mij was dat echter nog niet genoeg!

“Zo voel ik niks!” kreunde ik gesmoord. “Sla me harder!” Ik had ‘t nog niet gezegd of zijn tikken werden harder en gingen sneller. Ik gilde het opnieuw uit, dit keer van pijnlijke wellust. Heel mijn lichaam sidderde van hete opwinding, maar het was nog niet genoeg. “Doe me pijn, schatje. Doe me echt pijn!” Ik smeekte erom, half huilend, half kermend van wulpsheid. Ik stak mijn achterste hoger naar hem toe. Die werd slechts beschermd door een vliesdun slipje zonder kruisje, waarin mijn billen zich haarscherp aftekenden, met de diepe bilkloof uitdagend ertussen.

“O ja?” hijgde Geert. “Dan moeten we ‘t zo maar eens proberen.” Hij legde al zijn kracht in de volgende serie slagen. Luid kletsend kwamen ze op mijn trillende en bij elke tik krampende kontje terecht. Ik huiverde van opperst genot. “O… o… ho…” klonken mijn langgerekte uitroepen. “Liefste!” Huilde ik terwijl mijn achterwerk tegen zijn vlakke hand op danste. “Ga door!” Mijn schaamlippen rilden zonder dat ik er enige controle op kon uitoefenen. Ze sopten overdadig door mijn rijkelijk vloeiende sap. Mijn borsten voelden aan alsof ze in brand stonden. Ik drukte ze in de zachte zitting van de bank en schuurde ze in cirkels rond.

“Wie niet horen wil moet maar voelen!” Gromde Geert. Zonder pardon bleef hij mijn bips martelen met krachtige tikken.

“Ja… ah… ha…” kreunde ik. “Meer… alsjeblieft, meer!” Ik voelde mijn kontje gloeien als hete kolen, terwijl bij elke slag van zijn volle hand een onbeschrijflijk genot door heel mijn lichaam schoot. De hitte van mijn zitvlak verspreidde zich over de rest van mijn spartelende lichaam. Toen voelde ik het einde naderen. Ik kon niet meer hebben. De geile opwinding en de brandende pijn werden te veel voor me. Ik wist zeker dat ik elk moment zou kunnen exploderen.

“Oh, stop alsjeblieft, ik heb genoeg gehad… toe!” Kreunde ik. Maar Geert liet zich door mijn smekende woorden niet van de wijs brengen.

“Je wou “t toch zo graag!”

“Ja, maar nu niet meer. Oh, ho… alsjeblieft!”

“Zal je me dan niet meer uitdagen en mijn pik verleiden met je sneetje?”

Ik hoefde niet naar zijn gezicht te kijken om zeker te weten dat er een sensuele trek om zijn mond lag. “Ja… ik beloof ‘t je. Echt waar lieveling, maar stop er nu mee!” Ik had ‘t nog niet gezegd, of hij boog zich over me heen en begroef zijn gezicht tussen m’n globes. O, wat was dat zalig! Mijn lichaam voelde aan of het in trilpudding veranderde onder het geraffineerde likken van zijn tong. Mijn kittelaar rekte tot het uiterste uit, alsof het een eigen leven wilde gaan leiden buiten mijn schaamlippen, los van de kern van mijn kutje. Ik verlangde er hevig naar dat hij me zou gaan vingeren. Even later deed hij dat. Ik kronkelde over de bank van puur onversneden genot.

“Nou weer met je tong, Geert!” smeekte ik. “O ja… steek hem in mijn gapende hete gat. In mijn krampende snee! O, wat deed hij dat zalig.” Hij tongde en vingerde me naar ‘n buitenzinnelijke wereld. Zijn tong raspte langs de wanden van mijn lustkanaal, over mijn kittelaar en volgde de gezwollen lijnen van mijn schaamlippen. Ik probeerde zijn tong te vragen met mijn huiverende lippen, maar hij dartelde en vlinderde te snel om hem te pakken te krijgen. Opnieuw likte en zoog hij aan de dikke buitenste schaamlippen, daarna zoog hij mijn kleine schaamlipjes ver naar buiten en tenslotte schoven zijn getuite lippen zuigend langs mijn stijve clitoris. Ik raakte in een sensueel delirium dat me mijn billen harder en onbeheerster tegen zijn gezicht deed stuwen. Geert reikte naar voren en greep mijn bungelende tieten beet. Terwijl hij verwoed aan mijn spenen trok, gierde de wellust door me heen. Het kwam van alle kanten. Ik bokte tegen hem op, gooide mijn kont verkrampt omhoog en huilde kreunend en hijgend. Op het moment dat mijn orgasme me in duizenden sterren uiteen deed spatten, schreeuwde ik luidkeels om uiting te geven aan de sensaties die ik ervoer. Geert stiet zijn dikke tong in mijn schede binnen. Mijn vaginaspieren klampten zich eromheen, en mijn ejaculatie gutste heet en stroperig zijn mond binnen.

De spasmen van het orgasme waren nog niet eens uit me weggetrokken, toen Geert achter me op de bank knielde en zijn prachtige, mieterse, massieve eikel tegen mijn doorweekte spleet duwde. De kloppende knop was door de glazige druppels uit zijn spleetje glibberig geworden. Ik liet een gorgelend keelgeluid horen toen hij zijn kroon tussen mijn buitenste schaamlippen op en neer begon te halen, steeds weer opnieuw. Ik hapte naar adem. Mijn bibs was nog steeds hoog opgeheven, zodat hij me moeiteloos met zijn gloeiende staaf kon bewerken. O, wat deed hij ‘t vakkundig en beheerst, want meer dan zijn eikel kreeg ik voorlopig nog niet. Ik schoof mijn hand onder me door tot tussen mijn dijen en kon juist bij zijn volle, harige ballen. De mooiste, hardste, beste kloten die er op de wereld zijn! Mijn strelingen deden hem grommen. Ik voelde zijn dijen beven. Ik kneep in zijn ballen en rolde ze tussen mijn vingers. Nu leek ‘t wel of hij in een trilpudding veranderde.

“Niet doen, Christa,” steunde hij, “anders laat je me nu al komen!”

“Nou en? Spuit me maar helemaal onder, hoor!” Ik wilde niets liever dan hem voelen en horen komen. Wat was er zaliger dan in een ritmisch tempo die gloeiende scheuten zaad tegen je kut gespoten te krijgen, zodat je kleddernat en kleverig werd? Niks toch zeker! Maar ik kon me voorstellen dat hij nog niet wilde klaarkomen. Dat hij me eerst nog wilde opvullen met die solide lul van hem. Die massieve staaf vlees in en uit laten schuiven, langs mijn ribbelende schedewanden. Hem zo diep stotend dat hij tegen mijn baarmoedermond stokte, terwijl zijn ballen tegen mijn stijve uitgerekte klit bonsden. Me zo tot razernij voerend. Ja…, daar kwam hij!

O, ik hield mijn adem in toen Geert begon te duwen. Er was nauwelijks druk voor nodig om mijn gat te doen openwijken voor zijn dikke, stijve lul. Hij ging dieper en dieper, langzaam en met grote beheersing, om van iedere centimeter te kunnen genieten. IK voelde elke gezwollen ader rondom zijn staaf. Ik voelde hem pulseren, alsof zijn hart in zijn onderbuik was afgedaald, zelfs in zijn paal doorgedrongen, en daar nu klopte en bonsde. Toen hij eenmaal volledig in mijn genotsholletje zat ingebed, zijn brede eikel tegen mijn baarmoeder aangedrukt, greep ik hem stevig met mijn schedespieren beet en riep luid: “Neuk me, lieveling… neuk me!”

Geert begon als een wild geworden dier te rammen. Op een geweldige manier raspte zijn keiharde pik langs de druipende vezels van mijn foedraal. Geert gromde terwijl zijn dijen tegen mijn elastische billen sloegen. Ik bokte verwoed tegen hem op, vurig draaiend met mijn achterste en mijn neuktube rondom zijn stampende leuter karnend. Plotseling voelde ik zijn pik sidderen. Ik kneep mijn kut nog harder samen en spietste me tot het uiterste op zijn wortel. Op het glorieuze moment dat zijn geil in dikke stroperige scheuten tegen mijn sponzige baarmoeder begon te spatten, kwam ik voor de tweede keer klaar, gespannen als een veer en rillend als een espenblad. Onze genotskreten vulden de kamer. Geert prangde zich dicht tegen me aan terwijl hij zijn room in me liet wegschieten. Ik voelde me volkomen gelukkig.

“Ik zal je nooit meer plagen met mijn kutje, lieve schat.” grinnikte ik.

“Als je ‘t lef hebt!” was zijn reactie. Toen kuste we elkaar lang en dankbaar.

ChristaS

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1714

CONTROLE

ChristaSGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 27, 2016 23:54:23

CONTROLE

Zuchtend keek Carin naar de pillen en neusdruppels op haar nachtkastje. De dokter had haar bevolen om minstens een week in bed te blijven, en nu waren er pas drie dagen om. De eerste dag had het een weelde geleken, zomaar in bed te mogen liggen, en heerlijk te kunnen luieren en lezen, maar nu begon de verveling toe te slaan. Ze deed haar nachtkastje open en inspecteerde de rommelige inhoud. Ze kon die troep eigenlijk best eens opruimen. Ze graaide in het kastje en gooide alles wat erin zat op de vloer naast het bed. Carin begon te lachen; het was beslist lang geleden, dat ze het kastje voor het laatst had opgeruimd.

Een bonte verzameling spullen was tevoorschijn gekomen; allerlei bladen, sieraden, boeken, kousen, slipjes en zelfs een doos bonbons, die ze een jaar geleden voor haar verjaardag had gekregen. Ze rommelde wat tussen de slipjes en besloot, dat ze allemaal rijp waren voor de vuilnisbak. Het waren wulpse gevalletjes, sommige helemaal zonder kruisje en allemaal heel klein en met strookjes en kantjes. In het begin van haar huwelijk met Bert had ze er nog weleens een aangetrokken, maar Bert was helaas oerdegelijk, en had haar gezegd, dat ze die onzin niet moest dragen, omdat ze anders beslist een blaasontsteking zou krijgen. Bovendien vond hij, zo zei hij, een broekje zonder kruisje onhygiënisch.

Carin pakte een uiterst minuscuul slipje beet, twijfelde even, maar trok dan resoluut haar pyjamabroek en onderbroek uit, en het slipje aan. Het zwarte satijn stak prachtig af bij het roze kutje. Zachtjes streelde Carin over de gladde stof en als vanzelf gleed haar hand naar haar spleetje. O, wat voelde dat zalig aan. Vlug trok ze nu ook het pyjamajasje uit en gooide het naast het bed. Haar handen gingen naar haar borsten, die ze zachtjes begon te kneden. Ze voelde de wellust in zich oplaaien. Hoe lang was het eigenlijk geleden, dat ze met zichzelf gespeeld had? Voor haar huwelijk met Bert had ze zichzelf vaak bevredigd, maar als getrouwde vrouw had ze het nooit gedurfd. Een keer onder de douche had ze zich er bijna aan overgegeven, maar de gedachten aan haar man had gemaakt, dat ze zich zo schuldig voelde, dat ze haar spel gestaakt had. Bert hield beslist niet van zulke dingen, en als hij haar betrapt zou hebben zouden ze wekenlang ruzie gehad hebben.

Hoewel haar man geen beste minnaar was, had hij haar toch wel vaak bevredigd, vroeger. De laatste maanden echter gingen zij steeds minder vaak met elkaar naar bed, en Carin, die van nature een hete vrouw was, werd nu erg geil van haar eigen aanrakingen. Ze zette de gedachte aan haar man resoluut uit haar hoofd en begon zich met ervaren handen te vingeren. Terwijl haar vingers door haar natte spleet sopten, kreeg zij wilde seksfantasieën.

In gedachten liep zij naar de garage om de auto te pakken. Ze maakte de deur open en liep de garage binnen. Toen ze in de auto zat en het sleuteltje in het contactslot had gestoken, hoorde ze opeens geluid achter zich. Twee mannen waren de garage binnen gekomen, en trokken de deur dicht. Een van de mannen liep op de auto af en maakte de deur open. Hij pakte haar bij haar arm en trok haar de auto uit.

“We gaan rijden, lekker wijfje, maar niet met de auto.” De man deed haar truitje en beha omhoog en kneep wellustig in haar volle borsten. “Kijk eens, Henk, wat een stuk. Dit teefje moet nodig een grote beurt hebben, vind je ook niet?” De andere man lachte en ging achter Carin staan, terwijl hij zijn arm stevig om haar middel legde. Met zijn andere hand trok hij haar rok omhoog. Carin voelde zijn stijve pik tegen haar billen aan. Haar broekje werd naar beneden getrokken en ze voelde een hand op haar kut. Al haar kleren werden uitgetrokken en de twee mannen bevoelden haar overal.

Carin rilde van genot, en begon zachtjes te kreunen. De mannen duwde haar op de grond en de ene kwam op haar liggen en zijn paal drong haar kutje binnen. De andere man kwam bij haar hoofd zitten, en terwijl hij haar met twee handen vasthield duwde hij zijn grote pik in haar mond. “Zuig hoer!” hijgde hij.

Carin zoog met wellust op zijn lid, terwijl zij haar onderlichaam wild bewoog onder de hevige stoten van de andere man. Terwijl de twee mannen hevig met haar tekeer gingen, kwam Carin luid gillend klaar. Langzaam kwam Carin weer bij haar positieven. Er waren blosjes op haar wangen, en ze voelde zich heerlijk. Ze schrok, toen de bel ging. Haastig trok ze haar pyjamajasje weer aan en liep naar de deur.

“Goeiemorgen, mevrouw Verboven, ik ben De Coninck, controle ziekenkas. Mag ik binnenkomen?”

“Ja, natuurlijk”, stamelde Carin. Dit bezoek viel haar koud op haar dak. Ze verkeerde nog een beetje in hogere sferen. Het was maanden geleden dat ze zo lekker klaargekomen was. Ze deed de deur wat verder open om de man binnen te laten.

“Komt u binnen”, zei ze, en keek de controleur aan. Deze staarde naar beneden. Carin keek nu zelf ook naar beneden en werd vuurrood. Ze had vergeten haar pyjamabroek weer aan te doen en stond in haar zwarte satijnen minislipje waar het blote kutje doorheen stak, voor de man. Snel draaide ze zich om en liep naar de slaapkamer, waar ze in bed ging liggen en de dekens hoog over zich heentrok. Ze wist niets te zeggen, en durfde de man ook niet aan te kijken. Deze kwam naast haar op het bed zitten.

“Schatje, je hoeft je voor mij echt niet te schamen hoor. Je bent een mooie vrouw, en in zulke sexy kleding kom je veel beter uit dan in die saaie pyjama, waarvan je de broek gelukkig niet aan hebt. Kijk me eens aan, hoelang is het eigenlijk geleden, dat een man tegen je gezegd heeft, dat je prachtig bent?” Zachtjes legde hij zijn hand onder haar kin en draaide haar hoofd naar zich toe. Hulpeloos keek Carin hem aan.

“Het was echt niet mijn bedoeling om u zo te ontvangen” zei ze zachtjes, “het ging per ongeluk. Ik doe zoiets nooit.”

“Ik geloof dat het beter voor je zou zijn, als je zoiets af en toe wel zou doen. Als ik zo in je lieve ogen kijk, mis je veel.” Hij boog zich voorover en drukte zijn mond op de hare. Even wilde Carin hem van zich afduwen, maar zijn tong vond de hare en dat veroorzaakte een ongekende wellust in haar lichaam. Ze sloeg haar armen om hem heen en perste haar lippen op de zijne, terwijl ze zich overgaf aan de wilde hartstocht, die nu door haar lichaam woedde. Toen hij haar ademloos losliet, keek ze hem met troebele, geile ogen aan. Haar handen gingen naar haar pyjamajasje, en vlug maakte ze de knoopjes los, zodat hij haar mooie, volle borsten kon zien.

“Neem me”, fluisterde ze heet, “ik ben helemaal van jou. Neuk me, ik heb er zo’n behoefte aan.” Hij trok het jasje uit, terwijl hij haar borsten streelde. Carin deed hijgend haar ogen dicht, zich overgevend aan zijn strelende handen. Hij trok de dekens van haar benen af en zijn handen gleden over haar dijen. Ze liet zich willoos achterover zakken en kreunde van genot.

“Ga eens op je buik liggen, ik wil die lekkere kont van je zien” hijgde hij. Ze draaide zich om en begon verhit met haar billen te draaien. Haar slipje bedekte haar kont voor de helft. Zijn hand gleed erin en hij duwde een vinger in haar poepgaatje. Zij reageerde met een geil gesteun, en hij greep naar haar borst en begon er wild in te knijpen, wat haar nog meer ophitste. Ze draaide zich om en maakte bevend zijn kleren los. Zijn stijve pik, die wel 23 cm lang was, ontlokte haar een verrukt “Oh… Wat een grote paal heb jij, wat een prachtig ding. En zo dik. Zou ik die wel kunnen hebben? Mag ik hem likken?”

“Jij mag alles, lekker wijfje. Verwen mij maar eens lekker.” Gretig nam Carin zijn penis in haar handen en sloot haar mond om zijn rode, kloppende eikel. Terwijl ze de voorhuid langzaam heen en weer haalde, likte ze zijn pik van onder tot boven. Ook zijn ballen nam ze voorzichtig in haar mond, terwijl ze alsmaar kreunde van genot. Haar handen lagen nu om zijn billen, en haar nagels trokken strepen in zijn vlees. Hij duwde haar weer achterover op bed, en trok haar benen omhoog. Toen voelde ze zijn mond op haar schaamlippen.

“Ja, lik me, heerlijk is dat, oh, wat brandt m’n kutje.” Ze gooide haar hoofd heen en weer in extase. Zijn tong gleed over haar schaamlippen en kittelaar. Het geil liep uit haar kut, en hij likte het op, waarbij hij zijn tong diep in haar neukgat duwde. Weer likte hij haar kittelaar en opeens begon haar kutje nog heviger te krampen en gillend bereikte Carin haar hoogtepunt. Met vochtige verwarde haren en gespreide benen lag ze voor hem klaar. Hij trok het kleine slipje uit en liet zijn hand weer door haar spleetje gaan. Zachtjes beet hij op haar tepels. Ze sloeg haar ogen op en trok zijn hoofd naar zich toe. “Je bent zo goed voor me” fluisterde ze, “nu zal ik ook goed voor jou zijn. Neuk me. Neuk me net zo ruw en hard als je met de eerste de beste hoer zou doen. Ik ben helemaal van jou, mijn jongen.”

Zij voelde zijn harde lid tegen haar kutje branden. Nog nooit had ze zo’n grote pik in zich gehad. Toen hij zijn pik in haar bracht, hield ze even de adem in. Wat een geweldig neukapparaat, ze had het gevoel, alsof ze helemaal vol met pik zat. Haar hete kutje zoog zich aan zijn paal vast. Nog nooit had ze er zo’n heerlijk gevoel in gehad. Zijn handen gingen om haar billen en bij elke stoot drukte hij haar hard tegen zich aan. Ze gaf zich woest bewegend aan hem over. Haar hele lichaam trilde en har nagels drongen diep in zijn rug. Zijn stoten werden steeds feller en hij greep haar borsten, waar hij hard in begon te knijpen.

“Neuk me”, kermde ze, “spuit me vol met je geile zaad. Ja, spuit me vol met die heerlijke pik van je.” Ze voelde, dat ze ging komen, en klemde zich nog vaster tegen hem aan. Half huilend kwam ze tot een hevig orgasme. Haar kutje trok samen en haar lichaam bewoog schokkend onder hem. Toen hield hij zich niet langer in, en hard in haar stotend, terwijl hij haar borsten blauw kneep, spoot hij zijn sperma tegen haar baarmoeder aan. Hun bezwete lichamen kwamen tot rust. Vijf minuten later deed hij zijn ogen open en streek het vochtige haar uit haar ogen.

“Je bent ontzettend lief, weet je dat? Ik heb zelden zo heerlijk geneukt. Heb je behoefte aan een douche, of mag je dat niet van de dokter? Want ik weet eigenlijk helemaal nog niet wat je mankeert, en daar kwam ik tenslotte voor. Tussen twee haakjes, ik heet Fred.”

Carin moest glimlachen om de situatie. Daar lag ze met de controleur van de ziekenkas nog half in zich. Ze streelde hem over zijn gezicht en kuste hem op zijn ogen.

“Ik heet Carin”, zei ze tussen twee liefkozingen door, “ik heb griep en moet nog vier dagen in bed blijven. En ik wil best onder de douche, maar dan wel samen met jou.”

Na nog een beetje gevrij gingen ze een douche nemen. Ze zeepten elkaar in, waarbij extra veel aandacht aan de gevoelige plekjes werd besteed. Toen Carin zijn lul en ballen met veel gewrijf waste, ging Fred zijn lul weer overeind staan.

“Je bent een ontzettend lekker wijf. Kom eens op me zitten.” Het warme water stroomde over hun lichamen. Fred ging op de vloer liggen en trok haar op zich. Ze deed haar benen wijd en schoof haar kutje op zijn paal. Langzaam liet ze hem in zich glijden, totdat de grote penis haar hele kut vulde. Een nieuwe golf van wellust ging door haar lichaam. Ze begon hem te berijden. Haar borsten deinden op en neer. Hij pakte haar kont beet en hielp haar met de bewegingen. Steeds wilder ging ze op hem tekeer, hun lichamen bonkten op de vloer. Plotseling begon Fred vlugger te stoten. Carin voelde dat hij ging komen en ook zij gaf zich gillend en schreeuwend aan een nieuw orgasme over. Bijna bewusteloos bleef zij op me liggen, terwijl het heerlijke, warme water over hun lichamen liep. Een half uurtje later zat Carin in bed. Haar hoofd lag op de schouder van Fred, en ze zag er stralend gelukkig uit.

“Weet je, Carin, toen ik je daar zo in die deur zag staan, met die blosjes op je wangen en dat geile slipje aan, toen voelde ik dat ik je wel moest neuken. En ik moet eerlijk zeggen, dat ik nog nooit zo’n heerlijk geil wijf als jij heb gehad. Je bent een geweldige neukster. Als mijn pik in jouw heerlijke lijfje zit, voel ik me in het paradijs. Helaas moet ik me nu weer aan mijn plichten gaan wijden, maar als het aan mij lag bleef ik de hele dag bij jou. Heb jij ook een beetje genoten, of heb je er spijt van?” Carin keek hem verliefd aan. “Spijt? Geen haar op mijn hoofd. Ik heb in jaren niet zo genoten. En toevallig had ik vandaag voor het eerst in jaren mezelf weer eens bevredigd, daardoor had ik van die blosjes op mijn gezicht. Ik begrijp nu niet hoe ik het al die jaren zonder iemand zoals jij heb uitgehouden. Nee, spijt heb ik helemaal niet. Het enige, wat me zou spijten, zou zijn als ik jou nooit meer zag. Maar zelfs dat hou ik alleen maar een heerlijke herinnering aan deze dag over.”

“Als je mij nooit meer zag, meid, ben je gek geworden? Nu ik je gevonden heb hou je mij als minnaar zolang als je wilt. Om te beginnen had ik gedacht, dat jij een patiënt bent, die beslist elke dag door de ziekenkas, dus door mij, gecontroleerd moet worden. Vind je ook niet, lekker hoertje van me?”

“Ja dokter”, antwoordde ze en drukte een kus op zijn oor.

ChristaS

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1574

HETE ZOMERDAG

ChristaSGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 18, 2016 16:34:55

HETE ZOMERDAG

Mijn leventje is bepaald niet saai te noemen, maar wat ik op die gloeiende dag tijdens de zomer van 2000 meemaakte, kon ik zelf nauwelijks geloven. En toch is het echt gebeurd! Ik had sinds een week een nieuwe vriend; Ronny, die 24 jaar oud was en een kanjer van jewelste. Ronny had een lichaam waar ik spontaan geil van werd, zodra hij het tegen me aan drukte. Het was zomervakantie en nadat ik samen met mijn ouders en een vriendin 3 weken op Mallorca had doorgebracht bleven er nog vijf lange weken over, totdat ik mijn laatste jaar op de Univ. zou beginnen. Samen met mijn vriendin ging ik naar het strand of het zwembad. Het was ook in het zwembad geweest dat ik Ronny had ontmoet en me door hem liet versieren. Ik viel gelijk totaal voor hem en mijn vriendin Sandra lag al gauw in de armen van Ronny’s vriend Sander. Sander en Ronny bleken rijke ouders te hebben, want ze woonden in een villawijk vlak bij elkaar. Bij het huis van Ronny was zelfs een heus zwembad en de jongens nodigden ons uit om daar te komen zwemmen.

Aangezien Ronny’s ouders op vakantie waren, hadden we met z’n viertjes het rijk alleen en daar maakten we dankbaar gebruik van om uitgebreid te geilen en te neuken. Weet je wel dat het extra geil is als je met een jongen ligt te vrijen en een stukje verderop zie je een ander stel liggen neuken?

Op die bewuste dag, zouden Sandra en ik opnieuw een dagje doorbrengen met Sander en Ronny bij het huis met het privézwembad. Toen ik bij Sandra’s huis aankwam en aanbelde, deed ze open. Ze zag er heel witjes uit en zei.

“Ik kan vandaag niet meekomen. Ik ben gisteravond ongesteld geworden en heb zo’n pijn in mijn buik. Doe Sander de groetjes van me.”

“Zal ik hem een kusje van je geven?” Vroeg ik.

“Doe maar wat je niet laten kunt, ik ga weer in bed,” antwoordde mijn vriendin mat. Ik kuste haar op beide wangen en ging in m’n eentje op weg naar Ronny en zijn vriend. Het was werkelijk bloedheet weer en na de beide jongens begroet te hebben en nadat ik had uitgelegd waarom Sandra vandaag niet van de partij was, ging ik in mijn hotpants en T-shirtje heerlijk liggen zonnen. Ronny zat bij me en begon al gauw aan me te voelen en me op te geilen. We tongzoenden en Ronny schoof met z’n hand mijn T-shirtje binnen en speelde met mijn tieten. Sander zat vlak bij ons, op de rand van het zwembad en keek openlijk naar ons gevrij. Arme jongen, die ie zijn hete vriendinnetje vandaag moest missen. Duidelijk zag ik hoe zich een enorme bobbel in zijn zwemslip ontwikkelde en dat maakte me nog heter dan ik al was door het gevrij met Ronny. Ik had Sander in de afgelopen week al talloze keren met mijn vriendin zien vrijen en zijn grote pik op en neer zien gaan in het gewillige, natte kutje van Sandra. Terwijl ik met Ronny lag te lebberen en te voelen, hield ik mijn ogen strak gericht op de stijve pik, die zich in Sander ’s zwembroek aftekende, en dat ontging die jongen niet.

Toen Ronny hees fluisterde, terwijl hij zijn stijve lul uit zijn sportbroek tevoorschijn haalde; “zuig me eens lekker af, Chrisje,” vond ik dat hevig opwindend om dat onder de verhitte ogen van zijn vriend te doen.

Ik zette me wijdbeens op het ligbed, met mijn kutje naar Sander toe en draaide mijn hoofd naar de joekel van mijn vriend om hem te pijpen. Steeds weer gluurde ik vanuit mijn ooghoeken naar Sander, terwijl ik Ronny van boven tot onder aan het aflebberen was, en die jongen werd ongelofelijk geil op me, dat voelde ik gewoon. Ik stroopte mijn T-shirtje naar boven, zodat mijn tieten bloot kwamen voor zijn ogen en ging onverminderd door met pijpen van Ronny’s enorm gespannen pik.

Sander stond op en kwam aan de andere kant van het ligbed naast met zitten. Met zijn handen omvatte hij mijn borsten en kneedde ze. Ik hoorde hoe zijn ademhaling stotend kwam. Nog steeds zoog ik verwoed aan de grote stijve pik van Ronny en ik kronkelde werkelijk van geilheid, toen Sander zijn handen verplaatste naar beneden en met zijn vingers mijn hotpants opzij trok, waaronder ik geen slipje droeg, zodat gelijk mijn natte kutje tevoorschijn kwam voor zijn begerige vingers. Oh, ik had het niet meer!

Ik kan onmogelijk precies zeggen wat er daarna gebeurde, maar wat ik nog wel weet is, dat ik op een gegeven moment op mijn knieën lag en dat Ronny zijn hete stamper in mijn poesje stootte, terwijl Sander, die gauw zijn zwembroek had uitgetrokken zodat zijn enorme stijve lul naar voren sprong, mij aan zijn pik liet zuigen. Die knullen voelde me overal af, zoenden me op mijn intiemste plekjes en maakten me zo waanzinnig geil, dat ik binnen de kortste keren een paar keer achter elkaar klaarkwam. Ik werd op mijn rug gelegd en kreeg opnieuw de pik van Ronny in mijn brandende kut en Sander ’s lul in mijn zuigende pijpmond. Ronny duwde mijn benen omhoog en ragde bonkend in mijn spleet op en neer, totdat hij met een hevige kreet mijn kutje overvol spoot met zijn geil. Toen werden de rollen omgedraaid en werd ik door Sander van achteren af geneukt met mijn kontje omhoog en ik mocht Ronny’s klaargekomen leuter schoonlikken. Die ging door die behandeling weer stokstijf staan, zodat mijn kutje die middag vrijwel geen moment niet opgevuld is geweest. In alle standen ben ik door die twee hete kerels geneukt; hun pikken heb ik keer op keer in mijn mondje gehad, terwijl ze nog dropen van het geil. Ik was me nergens anders meer van bewust dan van een alles verzengende geilheid, die nooit meer op moest houden. Het was in één woord fantastisch!

Aan Sandra heb ik nooit iets daarover verteld, en de jongens hielden ook wijselijk hun mond. Ik heb nog steeds verkering met Ronny, maar tussen Sandra en Sander is het al gauw daarna uitgegaan. Daardoor komt het, dat Ronny, Sander en ik zelfs tijdens de koudste winterdagen soms de heetste zomerdag van 2000 opnieuw beleefden!

ChristaS

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1523

DE BOSJESMAN

ChristaSGeplaatst door My 4Fingers di, februari 17, 2015 19:36:24

DE BOSJESMAN

Graag loop ik af en toe eens een museum binnen. Dingen waar ik graag meer over te weten kom zijn onder andere dieren die met uitsterven bedreigd worden, schilderijen van bekende en minder bekende schilders, of de gewoonten van bepaalde volkeren.

Op een regenachtige dag waren er ook een aantal klassen van een middelbare school aanwezig. Het was een expositie over volkeren die leefden in Afrika. De gids legde uit hoe de mensen daar over voortplanting, geboortebeperkingen en over seks denken. Hij zei dat de bosjesmensen een apart kenmerk hebben op lichamelijk gebied, namelijk dat hun penis en vagina wat anders zijn dan bij de rest van de wereldbevolking. De jongeren luisterden aandachtig en moesten soms hard lachen. Ik stond achteraan en luisterde en lachte mee.

Eén van hun leerkrachten kwam naast me staan. Een knappe jonge man van ongeveer midden dertig, met mooie bruine ogen en een innemende glimlach. Ook hij moest lachen met de uitleg van de gids en de reactie van de jongeren. We fluisterden elkaar wat commentaren toe over wat de gids net vertelde en we moesten lachen om de gedachte dat we dat specifieke kenmerk wel eens wilde zien met onze eigen ogen. Het was raar dat we direct zo vertrouwd met elkaar omgingen. We stonden heel open voor elkaar, konden gemakkelijk naar elkaar luisterden, we voelde dat er een soort van vertrouwen was tussen ons. We liepen verder om de jongeren en de gids voor te zijn, zodat we nog rustig verder kon kijken en wat met elkaar konden praten.

Bij één van de ramen nam hij me vast in zijn stevige armen en toonde een potloodtekening van de geslachtsdelen van een Bosjesman. We lazen wat erbij geschreven stond, we zwansden en lachten.

Plots zei hij dat hij mij wel eens naakt wou zien en mijn geslachtsdelen eens goed wou onderzoeken om na te gaan of ook ik niet van de Bosjesmensen afstamde! Ik lachte om die gedachte en zei zonder het echt te menen dat ook ik zijn geslachtsdelen dan zou moeten onderzoeken om zeker te zijn dat hij geen Bosjesman was.

“Goed,” zei hij en keek eens rond tot zijn oog op een plekje achter een paneel viel waar hij me naartoe trok. Ik was verbaasd en kon niets van protest uitbrengen. Daar stonden we dan in een donker hoekje dicht tegen elkaar. Hij was wat groter dan ik en hij kon over het muurtje heen kijken de zaal in.

“Niemand te zien dus mogen we wel wat lawaai maken,” zei hij al lachende. Hij trok zijn jas uit en vroeg of ik de mijne ook uit wilde doen. Hij had een mooi lichaam, brede schouders en een mooi kontje. Hij keek me aan zoals een dokter naar zijn patiënten kijkt en vroeg of ik mijn kleren wilde uittrekken voor het onderzoek. Hij schrapte eens zijn keel om met wat meer autoriteit over te komen, hoewel hij moeite moest doen niet in een lachbui te schieten.

Langzaam begon hij mij uit te kleden. Vervolgens rolde hij zijn mouwen op en hij legde zijn ingebeelde instrumenten die nodig waren voor het onderzoek klaar. Dan keek hij naar mij en knikte tevreden daar ik bijna helemaal in mijn blootje stond. Hij kwam voor me staan en kuste me zoals er dat maar weinige kunnen. Zijn handen duwden me tegen de muur. Hij bleef even naar me kijken en ik opende een klein beetje mijn benen. Hij streelde mijn lichaam met zijn ogen en zijn handen, fluisterde lieve dingen in mijn oor en ging met zijn vingers op zoek. Hij nam mijn borsten stevig vast en masseerde deze zacht. Zijn handen gleden dan langs mijn zij naar beneden tot aan mijn heupen. Dan begon zijn zoektocht door mijn schaamharen en mijn schaamlippen.

Mijn klitje was ondertussen wel al een stevig hobbeltje geworden en mijn spleetje was warm en vochtig. Ik liet hem doen en genoot ervan met mijn ogen gesloten. Plots voelde ik dat hij mijn schaamlippen uit elkaar trok en mij begon te likken over mijn hele schaamstreek. We hoorden dat de klassen met hun gids eraan kwamen. Dus gebaarde hij me stil te houden, maar dat was niet gemakkelijk nu ik zo opgewonden was. Zijn tong bleef mijn klitje verwennen terwijl hij zijn vingers in mijn spleetje duwde. Meermaals moest ik op de mouw van mijn blouse bijten om niet hardop te kreunen.

Plots stopte hij even daar er voetstappen te horen waren in onze buurt. We hoorden de gids uitleg geven aan zijn leerlingen. Gretig keek hij me aan en stopte drie vingers diep in mijn spleetje en likte vlijtig mijn klitje. Dat maakte mij zo wild dat ik moest klaarkomen.

Hij trok snel zijn broek, slip en pull uit en duwde zijn lichaam tegen het mijne. Zijn stijve penis had al zolang moeten wachten. Hij duwde met stevige stoten zijn kanjer diep in me. Hij moest zich inhouden om niet teveel lawaai te maken. Maar lang duurde het niet, hij werd wilder en wilder en het koste hem meer en meer moeite om niet hardop te kreunen. Hij blies als een woeste stier in mijn hals en door zijn hevig kronkelende lichaam moesten we beiden klaarkomen. Hij spoot met krachtige stoten mijn kutje vol en slaakte dan nog enkele zuchten van voldoening. Ik deed alsof ik hem iets in het oor wou fluisteren, maar beet zachtjes in zijn oorlel. Ik zei dat ik niemand meer hoorde in de zaal en begon hem af te kietelen.

Hij viel mij aan en we speelden even met elkaar. Dan kneedde ik zijn teelballen en vroeg of we elkaar nog eens zouden zien.

“Straks als we buiten zijn en de leerlingen in de bus zitten kunnen we samen nog iets gaan drinken en afspreken voor een volgende keer. Goed?” Zei hij, terwijl hij zijn kleren terug aantrok en ik de mijne. Hij gluurde over het muurtje heen en zag niemand. We liepen van achter het paneel vandaan en zagen ineens dat twee leerlingen achter waren gebleven en elkaar stevig stonden te zoenen. Zij hadden ons niet gezien en we liepen stilletjes verder. We zagen wat verderop de groep leerlingen en namen afscheid van elkaar met een vluchtige zoen.

“Tot straks,” fluisterde hij me in.

“ Tot straks man uit de bosjes.”

ChristaS

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1350

DE VALENTIJN VAN…

ChristaSGeplaatst door My 4Fingers wo, september 03, 2014 12:47:32

DE VALENTIJN VAN… - hetero - overspel

Als ik de deur van mijn kantoor open doe zie ik tot mijn verrassing een roos op mijn bureau liggen. Ik voel een elektrisch schokje door mijn buik gaan en het bloed stijgt naar mijn wangen. Valentijn! Het is vandaag Valentijnsdag en…

Snel doe ik de deur achter me dicht. Ik wil geen pottenkijkers! Ik loop erop af, pak de roos op en ruik eraan. Aan de steel hangt een kaartje met een hartje. Er staat in ingeschreven. ‘Wil jij mijn Valentijn zijn? Kus S.’

Voor de tweede keer deze ochtend stijgt het bloed naar mijn wangen. Ik voel me overrompeld en laat me in mijn bureaustoel vallen. Ik moet even op adem komen! Zo zit ik daar God weet hoe lang voor me uit te staren met die roos in mijn handen. Af en toe ruik ik er aan, haast gedachteloos. Ik probeer de fantasiebeelden, die omhoog borrelen, te onderdrukken. Maar door deze expliciete actie van S. lukt dat verdomd moeilijk! Maar er is nog iets wat me tegenhoud. Ik besef me maar al te goed dat er geen ‘Kus P.’ staat. De ‘P’ van Peter… mijn vriend. Ik voel me schuldig tegenover hem, zeker omdat ik dit allemaal wel heel spannend vind! Waarom heb ik toch zo’ n leuke baas? En waarom valt hij nou net op mij? Waarom heeft hij altijd zijn blouse een stukje open en gunt hij mij uitkijk op zijn donkere borsthaar? Waarom ziet hij er zo schandalig sexy uit; met zijn mooie, grote lichaam, zijn sterke armspieren, zijn donkere uitstraling en de kraaienpootjes rondom zijn ogen. En dan die donkere spikkels onder de oppervlakte van de huid op zijn gezicht. De plek waar ik af en toe stoppeltjes zie doorkomen. Waanzinnig... zucht…

Ik heb Peter wel verteld over Sander; ik heb hem gezegd dat het een hele aardige man is van begin veertig, niet onaantrekkelijk en dat ik dacht veel van hem te kunnen leren. Ik heb hem maar niet verteld dat hij eigenlijk wel voldoet aan mijn mannelijk ideaalbeeld. Een man waar ik nat van word alleen door naar hem te kijken! O God, ik voel dat ik alweer nat word tussen mijn benen. Ik voel een brandend verlangen en het vuur slaat me uit wetende dat hij wil dat ik zijn Valentijn ben. Wat moet ik nu? Toegeven, wat ben ik toch een secreet soms. Hang het onschuldige lieve meisje uit, maar ondertussen heb ik voor vandaag wel mijn meest sexy lingerie aangetrokken. Bij Peter deed dit setje het althans erg goed! Ik lach bij de herinnering aan die vrijpartij toen ik Peter het beste kon vergelijken met een steigerende, hijgende hengst! Uiteraard ben ik netjes geschoren en ruikt alles pico bello! Ik heb mijn mantelpakje aan; dat doet het altijd goed! Ik bekijk mezelf in het raam en knik goedkeurend. Ik voel me zenuwachtig. Zo meteen hebben we een vergadering, dan moet ik hem onder ogen komen. Hoe moet ik me gedragen?

Had ik maar nooit op zijn eerste erotisch getinte mailtje gereageerd. Tja, want toen was het hek van de dam. De spannende mailtjes vlogen heen en weer; wat een geflirt. Wat een geweldig, heerlijk, sexy gevoel iedere keer weer als ik zijn stoute woorden las. De verslavende, tintelende spanning als ik oogcontact met hem had bij de zoveelste vergadering. Voor collega’ s de schijn ophouden van gewoon baas en werknemer. Want geroddel kunnen we niet gebruiken. En dan in het geniep, als een stel pubers, elkaar soms hier en daar ogenschijnlijk onschuldig (hum) aanraken. Hoe vaak heeft hij net iets te dicht langs me heen gelopen? Kon ik zijn aftershave ruiken en vloeide het verlangen weer door me heen? O God, ik heb zelf meegedaan, het vuur aangewakkerd. Want is dit niet wat ik eigenlijk wilde? Op Valentijnsdag een roos op mijn bureau? Wil ik eigenlijk stiekem niet dat hij me neemt op het bureau. Zijn bureau, mijn bureau maakt me niet uit. Of in het kopieerhok, of misschien zelfs wel een uurtje ertussenuit piepen, hotelletje induiken, en daar de veren van het bed testen? Ik zie op de klok dat het tijd is voor de vergadering waar ik nu dus gigantisch de kriebels van krijg.

Gedachten aan Peter probeer ik weg te drukken. Zijn Valentijn ben ik in ieder geval, hij hoeft toch niet te weten dat zijn meisje ook de sletterige Valentijn is van haar baas? Ik word helemaal opgewonden van mijn eigen vunzige woorden en gedachten. Ik word blij geil ineens. Ik voel dat vandaag de dag is dat ik (eindelijk) Sander zijn pik in me zal voelen. En als hij die stap niet neemt vandaag, zal ik daar wel voor zorgen! Ik voel me op en top vrouwelijk en sexy. Ik adem even flink in en uit, pak mijn spulletjes bij elkaar en loop mijn kantoor uit op weg naar het grote avontuur!

65 minuten later: Mijn hemel wat een vergadering! Ik plof weer neer op mijn bureaustoel. Mijn lichaam voelt gespannen en tevens week aan. Ik hoop niet dat de anderen door hadden dat ik trilde en wellicht lichtelijk bloosde onder de goedkeurende en onderzoekende blik van Sander. En wat zag hij er weer allemachtig lekker uit! Ik heb al die tijd met hem zitten te flirten en op een gegeven moment streek ik zelfs met mijn voet (gestoken in pumps) langs zijn been heen. Uiteraard heb ik goed opgelet dat ik zijn been te pakken had en niet die van Jan. Hè, hm… nee! Ik heb me kostelijk vermaakt toen Sander in een hoestbui schoot. De arme schat kon niet uit zijn woorden komen. Waarschijnlijk stond zijn pik al fier overeind door mijn stoute streling langs zijn harige been. En hij moest maar serieus blijven praten. Wat heerlijk om hem zo te plagen. Wat stout ben ik eigenlijk! Ik denk aan de blik die hij me gaf aan het eind. Zo’ n hongerige, veelzeggende blik, een blik die me wilde verslinden, zo van; ‘wacht maar af meisje!’ Nou, ik wacht inderdaad maar af wat hij met mij van plan is, ik heb nu wel duidelijk gemaakt dat ik zijn Valentijn wil zijn, dus…

Nadat er weer wat tijd is verstreken, waarin ik me probeer te concentreren op mijn computerscherm, gaat ineens de telefoon. Mijn hart slaat over als ik Sander hoor. Hij vraagt heel zakelijk of ik even bij hem wil komen, hij wil iets met me ‘bespreken’. Er gebeurt weer van alles in mijn lijf, voordat ik naar hem toe ga schiet ik nog even snel de wc in. Zit mijn haar goed? Even lipgloss op een pepermuntje in mijn mond. Ik bekijk mezelf van alle kanten en knik mezelf goedkeurend en moed insprekend toe. Dan loop ik quasi nonchalant richting zijn kantoor. Als ik binnenkom is hij net bezig zijn gesprek met Anja af te ronden. Terwijl Anja de deur achter zich sluit zie ik dat ze haar blik over me heen laat glijden en vervolgens naar Sander kijkt. Weet ze iets? Heeft ze een vermoeden? Veel tijd om erover na te denken krijg ik niet. Sander is nu vlakbij me, hij kijkt me geamuseerd aan vanuit zijn draaiende bureaustoel.

“Kom Christa” en hij gebaard dat ik dichterbij moet komen. Hij rolt zijn stoel iets naar achteren zodat er voor mij ruimte is om voor hem te gaan staan met mijn billen tegen zijn bureaurand aangeleund. Ik sla mijn armen over elkaar en vraag.

“Wat had jij met Anja te bespreken?” O God, wat een jaloerse vraag! Maar inslikken kan ik hem niet meer. Ik zie hem zijn wenkbrauwen optrekken en vervolgens speelt er wederom een geamuseerd lachje rondom zijn lippen.

“Je bent jaloers?” Hij rolt zichzelf tegen me aan, ik kan geen kant meer op. Ik ruik zijn lekkere geur en het bedwelmt mij.

“Lief meisje, dat hoeft toch niet.”

“Ik ben geen ‘lief’ meisje.”

“O nee? Wat ben je dan, een stout meisje misschien?” Hij gaat voor me staan en steekt met hoofd en schouders boven mij uit. Mijn ogen zijn op borsthaar hoogte en ik voel een haast onbedwingbare drang eraan te zitten.

“Christa,” hij tilt mijn kin op en ik kijk recht in zijn ogen, “Christa, je hebt geen reden om jaloers te zijn, met jou wil ik allemaal dingen doen die ik met geen één andere vrouw zou willen doen… zelfs niet met mijn eigen vrouw.” En dan voel ik zijn lippen op de mijne. Ze zijn koel en zwoel, ik laat me meevoeren. Gaandeweg beginnen we gepassioneerder te zoenen. Onze tongen verkennen elkaar. Hij legt zijn hand op mijn achterhoofd en trekt zachtjes aan mijn haren. Mijn hoofd buigt naar achteren en ik trek hem langzaam mee, over me heen. Zo liggen we half en half over zijn bureau te kussen. Wow, gebeurt dit echt? Mijn been til ik omhoog en laat ik leunen tegen zijn heup aan. Hij pakt de ronding van mijn billen, heup en bovenbeen vast en knijpt er begeerlijk in. Ik voel dat hij me tegen zich aan drukt. Ik begin de knoopjes van zijn blouse open te maken. Nu wil ik wel eens weten hoe zijn torso eruit ziet! Mijn ogen glijden geil over zijn lijf heen. Ik zie zijn borstspieren, met mooi verdeeld zwart borsthaar. En dan die sexy lijn die naar beneden loopt tot aan zijn broekrand. Hij op zijn beurt begint de knoopjes van mijn witte blouse open te maken. Als hij mijn zwart kanten bh ziet duwt hij zijn gezicht tussen mijn borsten. Hij trekt mijn bh iets naar beneden zodat mijn harde tepels zichtbaar worden. Gulzig sluit hij zijn mond eroverheen. Ik voel zijn lippen en zijn tong die mijn knopjes bespelen. Ik geef een kreun af “o ja”, en voel de geilheid door mijn lijf razen. Ik trek zijn blouse over zijn schouders en graai in zijn haardos. Hij reageert op mijn heftige reactie en trekt harder aan mijn haren en kust mijn bloot liggende hals. Zijn ademhaling wordt zwaarder, ik voel de warme lucht die hij uitstoot tegen mijn huid. Ik laat het gebeuren, ik wil hem, ik wil hem over me heen en ook in me! Ik zie zijn gespierde schouders en zet mijn nagels erin.

“O ja lekker ding, geil sletje, wil je me, wil je dat ik je neuk?”

Er ontsnapt een klein gilletje uit mijn mond, hem die vunzige, geile woorden te horen zeggen maakt me wild van geilheid. Ik kreun.

“Ja, ja, ik wil dat je me neukt, ik ben je geile kantoorslet.”

Hij stoot ook iets van gekreun uit; dat klinkt zo lekker zwaar mannelijk en dierlijk! Ineens richt hij zich op en hij maakt zijn broek los. Ik zie zijn eikel al boven zijn onderbroekrand uit piepen. Hij kijkt me aan en ik weet wat hij wil dat ik doe. Ik trek zijn onderbroek naar beneden en zijn harde lul wordt bevrijd. Het is me een exemplaar! Groot en lekker hard, zijn eikel glimt. Deze wil ik wel in mijn natte kutje voelen stoten! Ik voel gekriebel tussen mijn benen en voel een beetje nattigheid langs mijn been glijden. Ik duw hem in zijn stoel en zijn pik veert wat heen en weer en blijft mooi rechtop staan. Ik zak op mijn knieën en sluit mijn hand om zijn Tarzan. Hij kijkt gebiologeerd toe, af en toe gooit hij zijn hoofd in zijn nek en kreunt van “o ja, geil ding, mijn kantoorsletje, lik maar aan mijn pik, zuig hem leeg, ik ga je zo lekker neuken, ik wil je warme, natte, strakke kutje voelen!”

Ondertussen glijdt mijn tong over zijn staaf en ballen. Mijn hand gaat op en neer. Ik doe alsof ik zijn pik de lekkerste lolly ooit vind. Ik heb er ook echt plezier in, ik voel een macht en ik voel me super sexy! Dan ineens gaat de telefoon.

“Ga maar door schatje,” zegt hij en neemt op. Ik ben me er ineens heel helder van bewust dat ik hier mijn baas aan het pijpen ben in zijn kantoor onder werktijd. En dit is toch ook een ander exemplaar dan die van Peter. Deze buigt iets af naar rechts. Peter moest eens weten, die is nu nietsvermoedend aan het werk. Ik hoor Sander nog zeggen dat hij nu even niet gestoord wil worden, waarbij hij mijn hoofd naar beneden duwt en me aanspoort verder te zuigen aan zijn pik. Hij kreunt alweer nog voordat hij de hoorn er goed en wel opgelegd heeft. O God! Zo meteen heeft die ander dat gehoord! Maar ik word alweer opgeslokt door zijn pik in mijn mond. Na een poosje, als hij al bijna is gekomen, duwt hij mij op zijn bureau. Hij schuift mijn rokje omhoog en ziet mijn natte zwarte slipje.

“Ben je zo lekker nat schatje?”

“Nou ik ga je verwennen hoor, dat heb je wel verdiend na die overheerlijke pijpsessie.” Hij trekt wild mijn slipje naar beneden. Ik voel het koude bureaublad onder mijn billen. Nu mijn kutje vrij is verlang ik nog meer naar zijn stijve lul. Ik wil dat hij me vult, dat hij me bevredigd, me van dat gekriebel bevrijd. Dan voel ik zijn zachte, natte tong mijn grotje beroeren. Nu is het mijn beurt mijn hoofd naar achteren te gooien en te kreunen. Als vanzelf gaan mijn heupen heen en weer en duw ik mijn natte gleufje tegen zijn gezicht aan. Gulzig gaat hij door en zegt, half gesmoord, hoe goed ik ruik en smaak. Ik hou het niet meer; zijn pik, ik wil zijn harde pik in me! Ik trek hem over me heen. Hij begrijpt me.

“O meisje toch, je wilt mijn stijve lul in je kutje hè? Je wilt wel geneukt worden door een oudere man hè? Heb je wel eens eerder zo’ n rijpe lul in je strakke kutje gehad?” Zijn woorden, deze zinnen maken me wild van verlangen. Ik wil niets liever dan genomen worden door hem, door deze oudere, rijpere man. Wat heerlijk spannend en geil allemaal! Mijn kutje is natuurlijk nog veel strakker dan die van zijn vrouw. Ik zal zijn pik helemaal uitmelken, hij zal wat beleven! In het heetst van dit vuur weet hij razend snel een condoom om te doen. Heeft hij die in zijn bureaula liggen? Of had hij die speciaal voor vandaag bij zich? Ik ben er blij om, kindertjes wil ik toch wel van Peter, het zou toch wat wezen als Sander me vol spuit met zijn sperma…

En dan komt het meest goddelijke moment; ik voel zijn eikel tegen mijn grotje aan prikken. Goede positie, beetje heen en weer bewegen en dan glijd hij naar binnen. Ik voel dat ik gevuld wordt en voel het bloed naar mijn wangen stijgen. Ik word helemaal heet en kreun diep. Langzaam laat hij zijn pik in en uit glijden, alsof hij op verkenningstocht is. Het gekriebel wordt erger, ik wil harder! Ik spoor hem aan dat te doen.

“Aha, je wilt hard geneukt worden!” En hij lacht geil. Hij grijpt mijn billen en duwt me natte neukgleufje harder tegen zijn lul aan. Die verdwijnt diep naar binnen en ik geniet van deze harde neukstaaf. Hij begint te stoten als een wilde dekhengst. Het hele bureau schudt heen en weer, spulletjes vallen er af en kletteren op de vloer. Dit maakt me nog geiler. Ik trek mijn schaamlippen verder uit elkaar om mijn grotje groter en vrijer te maken. Meer, meer… ik wil meer en harder, harder! Bij iedere stoot schiet er lucht uit mijn keel wat eruit komt als een soort van kreun, gehijg. Hij kijkt naar mij en ik kijk op mijn geilst naar hem. Ik maak hem gek en ik voel zijn vingers hard in het zachte vlees van mijn billen. Ja, Peter vind het ook altijd zo geil als ik hem zo aankijk. Jezus, hoe kan ik nu aan Peter denken, terwijl ik geneukt word een andere man. Als Peter dit eens kon zien… Ik hoor hem hijgen dat hij moet komen. O wacht, ik wil eerst!

Ik duw hem van me af, weer terug in zijn stoel. Ik zie het condoom om zijn pik, helemaal gefrummeld, wit van mijn vocht. Hij kijkt hongerig en begerig naar mijn opgezwollen, rode en natte spleetje. Het gekriebel neemt toe en terwijl ik mij laat zakken op zijn dikke lul duw ik mijn borsten in zijn gezicht. Hij hapt weer gulzig en kreunt gesmoord. Ik maak neukbewegingen. Mijn schaamheuvel wrijft ruw tegen zijn schaamhaar en onderbuik aan. Ik schep met mijn heupen, maak langzame, diepe glijbewegingen.

“O God, ja, ga door, neuk me maar sletje, melk mijn pik uit.” En dan… ik voel de aanloop, als een golf, het punt waarop ik niet meer terug kan is aangebroken en dan het vuurwerk! De ontlading is meesterlijk, zo diep ik neukbewegingen maakte, zo diep kreun ik nu. Niets kan me schelen, dit moment is van mij, van ons! Het kan me niet schelen of ze me horen, ik kreun luid van me af. Tijd om bij te komen heb ik niet, hij gooit me over zijn bureau, grijpt mijn billen, duwt die uit elkaar en stoot hard zijn paal van achteren bij me naar binnen. Hij weet van gekkigheid niet hoe hard hij tekeer moet gaan. Ondanks mijn orgasme van net, voelt dit wel nog steeds lekker aan. Volgens mij kan ik zo nog eens klaar komen!

Mijn borsten schuren wild over het bureaublad, dit maakt me geil en ik duw mijn kontje harder tegen zijn kruis aan. Dit is het punt waarop hij een ontladende kreun uit. Hij heeft mijn billen beet en hangt over me heen. Hij hijgt vermoeid en gaat nog zachtjes heen en weer in mijn poesje. Tot het laatste beetje sperma uit zijn piemel is gespoten. Als hij hem eruit haalt hangt het condoom er uit gelubberd bij. Ik zie dat het gevuld is met zijn sperma.

We kijken elkaar aan en beginnen uitgeput te lachen. Ik plak helemaal, hij ook. Ik zie de druppeltjes op zijn lijf glinsteren. Ik zweer je dat ik weer gekriebel voel diep van binnen. Wat een lekkere vent is het toch, en wat heeft hij me lekker hard geneukt! Als we een beetje zijn bijgekomen probeer ik me een beetje te fatsoeneren, hij ook. Ik zet een raam open en samen rapen we de spulletjes van de grond op. De dag is bijna om, moet nog wel even het een en ander doen. Hij ook, maar voordat ik weg loop geeft hij mij nog een kus en bedankt me. Hij zegt me dat hij nog nooit zo’ n geweldige Valentijn heeft gehad. “Je vriendje boft maar met jou,…” en ik lach en bloos schuldbewust.

“Dag Sander, het was me aangenaam deze bespreking.”

Als ik door de gang loop voel ik alles nog tintelen. De deur van Anja’ s kantoor staat open en ik steek mijn hand op. Zij steekt ook haar hand op en geeft me een blik die niet veel te raden overlaat. Het bloed stijgt naar mijn wangen en snel loop ik door naar mijn eigen vertrouwde kantoor waar ik me terug kan trekken. Ik spreek mezelf geruststellend toe; ‘oké, ze heeft ons gehoord, wat dan nog?’ Ze kan toch niets zeggen, Sander is immers de baas, en wat voor een…

Dan denk ik niet meer aan Anja en aan wat zij gehoord heeft. Ik doezel weg bij gedachten aan mijn vrijpartij met hem. Zo zit ik tot het klokje de tijd aangeeft dat ik naar huis mag. Naar huis, naar Peter. Ik sta op, sluit af en transformeer me weer naar lieve, onschuldige Christa, de Valentijn van Peter…

ChristaS

Dit verhaal krijgt van de lezers smileysmileysmileysmiley


  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1259

Lingerie Van Stechelen

ChristaSGeplaatst door My 4Fingers wo, juni 11, 2014 16:59:40

Lingerie Van Stechelen

Tijdens een avondje stappen klaagde ik weer eens tegen mijn beste vriendin Sonja dat ik bij de Carfour zo weinig verdiende.

“Nou dan weet ik wel wat anders voor je,” zei Sonja. “Ik heb toch een tijdje voor dienstmeisje gespeeld bij Mevr. Van Stechelen. Nou, zij betaalt vijftig euro per uur.” “Vijftig!”

“Ja,” zei Sonja, “het betaalt erg goed. Ze wil alleen af en toe een beetje bijzondere dingen.”

“Hoe bedoel je,” vroeg ik.

“Ach, ik ken jouw een beetje. Jij kan daar wel tegen. Ik weet dat ze op zoek is naar een nieuw meisje, heb je interesse?”

Toen ik ja zei, beloofde Sonja een afspraak te regelen voor vrijdagavond 7 uur. Die vrijdag belde ik dus een beetje zenuwachtig en gespannen aan bij Mevr. Van Stechelen. De deur werd geopend door een knappe vrouw van een jaar of vijfendertig.

“Hallo Christa,” zei ze, “je bent precies op tijd daar hou ik van.” Ze deed de deur verder open en ik liep naar binnen.

“Ga maar zitten,” zei ze, terwijl ze zelf achter een klein bureau plaatsnam. “Ik ben Fiona Van Stechelen en jij bent een goede vriendin van Sonja?”

“Ja, Mevr.” Antwoordde ik. Ze lachte en zei; “je bevalt me wel maar je moet maar eens goed nadenken. Ik betaal redelijk goed maar ik eis ook heel veel van je en waarschijnlijk weet je al van Sonja dat ik het heerlijk vind om de baas over je te spelen, heb je daar bezwaar tegen?”

“Nee Mevr.,” antwoordde ik.

“Oké, dan wil ik je een paar zeer persoonlijke vragen stellen om je wat beter te leren kennen, goed?”

“Goed,” antwoordde ik weer.

Fiona keek me indringend aan en vroeg; “Christa, wat is je eerste indruk van mij?”

Ik was even stil. “Kom op,” zei ze, “zeg maar wat je ziet als je naar mij kijkt, ik zal ook volkomen eerlijk zijn over jouw uiterlijk.”

Ik haalde adem en begon als volgt; “ik vind u een heel mooie vrouw met mooi donkerblond golvend haar. U heeft opvallend fris witte tanden, lekkere volle lippen, sprekende heldere blauwe ogen, waar mannen volgens mij als een blok voor vallen, lange benen, flinke borsten voor uw verder slanke postuur.” Ik wilde nog veel verder gaan maar tot mijn verbazing knoopte ze vervolgens haar blouse helemaal open.

“En?” Vroeg ze. Ik bekeek haar prachtige borsten en zei vrolijk; “wat een lekkere tieten heeft u.” Ze keek tevreden en knoopte haar bloesje weer dicht.

“Zo,” zei ze, “nu gaan we over tot wat jij in huis hebt.

Haar eerste vragen gingen over mijn huidige werk bij Carfour.

“Tenslotte heb ik een paar meer intieme vragen, nog steeds geen bezwaar?” Vroeg ze. Ik schudde van nee en ze ging verder.

“Ik heb je net mijn borsten laten zien om te kijken of je van zulke dingen schrikt. Ik verwacht ook van u dat jij je daar niet voor schaamt. Kom eens hier vlak bij me staan.” Ik liep naar Mevr. Van Stechelen toe. Zij bleef op haar stoel zitten.

“Trek je bloesje eens uit,” zei ze op bevelende toon. Ik twijfelde eventjes maar dacht toen ‘ach, wat kan mij gebeuren’. Ik knoopte mijn bloesje los, legde het op haar bureau. “Moet ik mijn bh ook uit doen,” vroeg ik.

“Nee lieverd, gewoon doen wat ik vraag. Doe je broek en schoenen ook even uit.”

Ik deed wat zij vroeg en stond op mijn bh en slipje na, bijna in mijn blootje, voor haar.

“Waar koop jij je ondergoed,” vroeg ze.

“Bij Carfour” antwoordde ik.

“Het zit toch niet echt goed,” morde ze. Ze deed haar vingers tussen mijn buik en de rand van mijn onderbroekje. Vervolgens deed ze hetzelfde bij de pijpjes. Terwijl ze de rek testte, gleden haar vingers liefkozend over mijn schaamhaar. Ik vond het best wel prettig.

“Laten we eens even verder kijken,” zei ze. Ze trok mijn onderbroekje een stukje omlaag en bekeek mijn poesje aandachtig. “Hm… heerlijk, maar het kan altijd beter.”

‘Wat dan,’ dacht ik bij mezelf. Ze deed mijn broekje weer omhoog en stond op. Wat ze zojuist bij mijn onderbroekje deed, deed ze nu bij mijn bh. Haar vingers rekten de slappe stof van mijn bh op en ze vond het blijkbaar niks.

“Past ook niet,” zei ze. Ze tilde de onderkant van mijn bh op een schoof hem boven mijn borsten.

“Zie je wel,” zei ze terwijl ze mijn borsten masseerde, “jij hebt lekkere stevige tieten en kleine gevoelige tepeltjes, exclusieve lingerie zal jou prachtig staan! Heb je morgenavond iets te doen,” vroeg Fiona?

“Nee?”

“Mooi, morgenavond heb ik een klein en besloten lingeriefeestje georganiseerd voor onze twee grootste afnemers. Weet je wat, ik bel wel even naar de lingeriezaak en vertel dat je er aan komt om het een en ander voor morgen uit te zoeken.”

Ze ging weer zitten en verwachtte kennelijk dat ik meteen zou gaan. Ik kleedde me aan en groette. Toen ik de deur achter me sloot, zag ik dat ze de telefoon pakte.

Bij de lingeriezaak aangekomen werd er opengedaan door een verkoopster van een jaar of veertig. Zij leek mij de eigenaresse van de zaak. Er was ook een jong meisje, achttien of zo, in de zaak die druk in de weer was met zojuist gearriveerde spullen. Toen ik de winkel binnenging draaide de dame de deur op slot en vroeg; “jij bent gestuurd door Mevr. Van Stechelen?” Ik knikte.

“Loop maar mee naar de paskamer” zei ze, “Bea help je ook even mee?” Vroeg ze aan het meisje. We gingen een ruime paskamer binnen. In de kamer stonden allerlei rekken met de mooiste lingerie en tegen de muren waren grote spiegels opgehangen. Daar aangekomen ging de verkoopster voortvarend van start.

“Zo we zullen je eens laten zien en voelen hoe fijn het is mooi ondergoed te dragen. Eerst je maten. Doe je bloesje en bh maar even uit.”

Toen mijn borsten bloot waren, pakte ze deze met beide handen vast en probeerde als het ware de zwaarte en omvang te bepalen. Ze duwde mijn borsten tegen elkaar en vervolgens weer omhoog, kennelijk om te kijken of een mooi decolleté mogelijk was. Intussen vroeg Bea waar wat voor soort lingerie ik hield. Ik vertelde dat ik zachte glimmende stoffen mooi vond met wel een beetje kant maar niet te veel. Geen bh's waar je tepels bovenuit komen, er moet iets te raden over blijven en het moet wel sjiek zijn. Bea had kennelijk genoeg aan deze informatie en begon allerlei setjes, bodystockings en lange hemdjes te verzamelen. Ik deed intussen mijn schoenen en mijn broek uit. ‘Dit is vandaag al de tweede keer dat ik alleen in mijn onderbroek voor iemand sta,’ dacht ik. Ze pakte het meetlint en vroeg of ik mijn armen helemaal omhoog wilde doen. Ik deed dat en zij mat mijn borstomvang terwijl ze het koude meetlint precies over mijn tepels spande. Vervolgens mat ze mijn heupen, mijn dijen en billen. De verkoopster trok zonder verdere aankondiging mijn slipje helemaal naar beneden en in een reflex stapte ik daar ook meteen uit. Waarom weet ik niet maar ook zij aaide een paar maal over mijn schaamhaar. Vervolgens paste ik allemaal mooie dingen. Alles wat ik echt mooi vond, werd apart gelegd. Bea kondigde aan ook meteen even het een en ander te willen passen, ze kleedde zich helemaal uit en lachte naar me toen ze doorhad dat ik haar lichaam bewonderde. Het viel me vooral op dat haar schaamhaar bijzonder mooi was bijgewerkt. Nadat Bea een slipje en de bh had aangedaan gingen wij beide voor de spiegel staan. De verkoopster pakte alle spullen en zei; “ik ga dit vast inpakken, zie ik jullie straks bij de kassa? De verkoopster verliet de kamer.

Ik keek weer in spiegel en bewonderde Bea.

“Ik vind bij jou de lingerie beter staan dan mij Bea,” zei ik tegen haar.

“Waarom,” vroeg zij, “jij hebt echt een heel lekker kontje in dat broekje en jouw borsten komen toch prachtig uit in deze bh.”

Ik keek nog eens naar haar in de spiegel. Onze slipjes schenen een klein beetje door. Bij Bea vond ik dat veel mooier.

“Wil jij je broekje even naar beneden doen,” vroeg ik. Bea schoof het slipje voorzichtig een stukje naar beneden en gunde mij een blik op haar poesje.

“Heb je dat zelf gedaan,” vroeg ik wijzend op haar schaamhaar dat duidelijk in een mooie, kleine driehoek was bijgewerkt.

“Nee,” antwoordde Bea, “dat heeft Mr. Van Stechelen voor mij gedaan toen ik de laatste keer bij hen wat lingerie showde, staat mooi hé?”

Ik was verbaasd te horen dat ze dat door een man had laten doen maar werd tegelijkertijd ook wel een beetje nieuwsgierig naar de man van Fiona. We deden beide onze eigen kleren weer aan, verlieten de paskamer en liepen naar de kassa. De verkoopster deed ook het laatste setje in een tas en gaf mij alles mee.

“Heel veel plezier bij Mevr. Van Stechelen,” zei ze. Ik verliet de winkel en liep terug naar het huis van Fiona. Daar aangekomen bleek Fiona heel tevreden met wat ik allemaal had uitgekozen. Ze vertelde dat Bea er de volgende avond ook zou zijn.

“Tot morgen?”

“Oké,” zei ik enthousiast omdat Bea ook zou komen, “tot morgen!”

Op zaterdagavond werken bleek zo zijn aangename kanten te hebben. Op het moment dat ik bij Fiona's huis arriveerde, bleek Bea er al te zijn. Zij begroette me heel enthousiast.

“Fijn dat je er ook bent,” zei ze, “kom maar even in de keuken zitten dan vertel ik het programma voor vanavond.” Het bleek dat zakenrelaties van Mr. en Mevr. Van Stechelen te eten waren uitgenodigd en dat wij in lingerie gekleed het eten op moesten dienen. Een warm gevoel schoot door mijn lijf. Dat leek me hartstikke leuk, wat een baan! Bea liep naar een kast in de lange gang en haalde het setje er uit dat ik als laatste gekozen had. “Doe dit als eerste aan,” zei ze, “dan kan ik stiekem ook genieten van dat lekkere kontje van je.”

Voor zichzelf pakte ze een kort hemdje van witte glimmende stof met bijpassend slipje. Zonder op verdere details te wachten kleedde ik mij uit en deed de lingerie aan. Bea deed haar setje aan. Ze zag er heerlijk uit. Het dunne witte hemdje zat strak over haar borsten waardoor haar tepels mooi door de stof heen prikten. Haar strakke buikje was bloot en in haar navel had ze een klein gouden ringetje. Haar slipje zat strak om haar billen, over lekkere kontjes gesproken. Ze had iets bredere heupen en dikkere billen dan ik maar alles lekker stevig waarschijnlijk het resultaat van veel uurtjes in de sportschool. “Ben je klaar voor eerste gang,” vroeg Bea.

“Ik kan niet wachten,” antwoordde ik. Bea en ik reden het karretje met schalen de eetkamer binnen. Ik had me van tevoren totaal niet afgevraagd wat we binnen zouden aantreffen. Het was echter een heel gezellig tafereel. Aan een grote vierkanten tafel zaten drie mannen en Fiona. De kamer was verlicht door middel van wel twintig kaarsen hetgeen het een gezellig maar ook enigszins spannende sfeer uitstraalde. Ze waren allen gekleed in sportieve outfits en hadden kennelijk gedoucht na tennis te hebben gespeeld of zo. Fiona stond op en stelde ons aan de heren voor.

Een behoorlijk knappe blonde man bleek Maarten Van Stechelen, de man van Fiona, te zijn. Naast hem zat Dries, zo te zien een echte fitness freak, breed geschouderd en kort donker haar. Leonard was het precies tegenovergestelde, lange golvende haren, en een heel zachte en lieve uitstraling.

“Tjonge Fiona,” zei Maarten, “je hebt jezelf weer overtroffen, de meisjes zijn werkelijk echt heel mooi.”

De mannen bekeken ons werkelijk zonder enige schroom van top tot teen. Toen we in de keuken terug waren lachte Bea; ”ha, we hebben behoorlijk indruk gemaakt op de heren, denk je ook niet?”

Voor ik kon antwoorden, ging de keukendeur open, Maarten en Fiona kwamen binnen.

“Goed gedaan meisjes,” zei Maarten. Fiona lachte naar me en vroeg; “voordat jullie je weer verkleden, hebben we Christa even nodig, kom je even met ons mee naar boven?”

Ik ging mee. We gingen met z'n drietjes een heel grote badkamer in. Maarten en Fiona gingen beide op een klapstoeltje zitten en ik stond op mijn blote voeten in mijn prachtige bh en doorschijnende slipje voor hen op een zacht badkamerkleed. Maarten legde uit waarom ik mee naar boven was gevraagd.

“Dries en Leonard zijn grote afnemers van onze collectie, belangrijke mannen dus. Fiona vertelde me dat jouw bikinilijn nog iets mooier kan en mijn vraag is of ik dat even mag bijwerken.”

“Ja hoor, als u het net zo mooi maakt als bij Bea.”

“Doe je broekje maar even uit schat,” zei Fiona en doe je bh ook maar uit voordat daar haartjes op komen. Vreemde reden maar ik voelde me helemaal warm worden bij de gedachten om helemaal naakt voor Maarten te staan. Ik deed eerst mijn bh af en vervolgens deed ik mijn slipje uit. Fiona pakte me met één hand bij mijn billen en streek met haar andere van links naar rechts en andersom over mijn poesje.

“Hier aan de randjes en de bovenkant kan het nodige weg” en terwijl ze met haar vingers in de lengte over mijn schaamlippen van achter naar voren streek,” en hier de haartjes die uitsteken. Ga maar een beetje achterover op mijn stoel zitten, til met je handen je knieën en je voetjes ietsje van de vloer en doe je dijen iets van elkaar.”

Dit moet voor Maarten wel een hele geile aanblik zijn, dacht ik. Maarten liet echter niets merken, pakte een tondeuse en scheerde me voorzichtig. De trilling van de tondeuse op mijn kut vond ik heerlijk.

“Nu je benen heel wijd uit elkaar en je knieën goed optrekken dan is het alweer bijna klaar,” zei Maarten. Ik spreidde mijn benen nog verder en trok mijn knieën tot aan mijn borsten. Maarten haalde met de tondeuse de laatste haartjes eraf die teveel uitstaken. “Volgens mij vindt ze het heerlijk,” zei Fiona tegen Maarten. Toen ik zachtjes knikte, zakte Maarten door zijn knieën en legde mijn benen over z'n schouders. Ik voelde hoe zijn tong op onderzoek uitging. De bewegingen van zijn natte tong langs mijn clitje werden steeds fijner. Met mijn handen pakte ik zijn hoofd vast en drukt zijn mond zo hard mogelijk tegen mijn kutje zodat zijn tong nog dieper kon komen. Het idee dat de man van Fiona mij zo heerlijk befte en dat zij toekeek, wond mij enorm op. Mijn ademhaling werd sneller en sneller en ik kreunde een aantal malen dat ik klaar zou komen. Mijn orgasme was fantastisch.

Tot het moment dat ik ophield met schokken hield Maarten zijn mond tegen mijn kutje gedrukt, gaf vervolgens een natte kus op mijn buikje en zei; “je bent lief. Tot zo” en Maarten verliet de badkamer.

“Was het fijn schatje,” vroeg Fiona terwijl zij me van de stoel hielp.

“Hm…, heerlijk,” zei ik zacht.

“Ga maar eerst even lekker douchen, ga dan naar beneden en dien de volgende gang op in een bodystocking. Vraag of Bea hetzelfde doet,” voegde zij eraan toe.

ChristaS  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1205

Huishoudhulp

ChristaSGeplaatst door My 4Fingers wo, maart 12, 2014 07:50:54

Huishoudhulp

Al een paar jaar ben ik hulp in de huishouding, 3 ochtenden per week, bij een echtpaar, waarvan de man vorig jaar z'n bedrijf verkocht. Hij is 43 en zij is iets jonger. Hij werkt nu veel thuis en heeft daarnaast een aantal baantjes als adviseur. Ze wonen in een mooi ruim vrijstaand huis, met een grote tuin.

Ik ben getrouwd, 34 jaar en zie er best goed uit, maar vind mezelf niet echt knap. Wel heb ik een goed lichaam, waar ik trots en zuinig op ben. Om een uur of tien zorg ik altijd voor koffie in de werkkamer van Hendrik. Vaak is Monica op stap en dan drinken we koffie met z'n tweeën, waarbij we het over van alles hebben. Net zoals bij Mark en mij is bij Hendrik en Monica het huwelijk eigenlijk een sleur geworden en daarover hebben Hendrik en ik het af en toe.

Een paar weken geleden hadden we het er weer over en Hendrik vertelde dat de seks nu toch wel teruggebracht was tot een enkel verplicht nummer. Ik vertelde hem, dat bij ons dat ook al een paar jaar zo was, maar dat ik er mee had leren leven.

"Dat is toch te gek," zei Hendrik, "je bent jong en ziet er toch prima uit. Misschien moeten wij elkaar maar af en toe verwennen." Hij stond op en kwam naar me toe.

Ik bloosde en zag een behoorlijke bobbel in z'n broek. Hij stond voor me, maar ik was verward en zei, dat ik daar niets voor voelde.

"Ik respecteer je," zei Hendrik, "maar ik vind het wel jammer, ik wil je eigenlijk heel graag."

Ik pakte de kopjes en vluchtte naar de keuken. In een roes maakte ik m'n werk af en ging naar huis. Ik rende de trap op en in onze slaapkamer plofte ik op het bed.

Ik probeerde m'n gedachten te ordenen en stelde me voor hoe het met Hendrik zou zijn. Ik had een branderig gevoel in m'n kutje en begon mezelf te vingeren. In gedachten zag ik Hendrik naakt voor me staan en zichzelf aftrekken. Het wond me zo op dat ik al snel schokkend klaar kwam en m'n geil over m'n vingers glibberde, terwijl ik met m'n andere hand hard in m'n tepels kneep. Die hele week kon ik aan niets anders meer denken en fantaseerde hoe het met Hendrik zou zijn. Eigenlijk wilde ik al die forum verhalen uit zijn Penthouse, die ik stiekem altijd las als ze er niet waren, met hem beleven. Hoe vaak ik mezelf naar een orgasme heb gevingerd die week weet ik niet meer, maar ik wist wel dat er geen ontkomen aan zou zijn. Alleen de gedachte aan Hendrik maakte me al supergeil.

Met veel aandacht koos ik die week iets verleidelijkere kleding en kocht zelfs nieuwe lingerie. M'n poesje had ik keurig bijgewerkt, zodat er nog maar een klein toefje schaamhaar overbleef. Zo was ik voorbereid op de dingen die zeker zouden gaan komen. Ik durfde hem alleen niets te laten merken en hij sneed tijdens de koffie uurtjes het onderwerp ook niet meer aan. Op een ochtend enige dagen later zei Monica toen ik binnen kwam, dat Hendrik heel laat thuis gekomen was van een vergadering aan de andere kant van het land en daarom uitsliep. Zij ging tennissen en vertrok.

Om tien uur zette ik koffie en zat alleen in de keuken met sigaretje, toen Hendrik in z'n ochtendjas binnen kwam, zo te zien net onder de douche vandaan.

"Krijg ik geen koffie meer," vroeg hij. Ik schonk hem snel een kopje in en keek eens goed naar hem. Hij zag er fris en opgewekt uit.

"Monica is al weg," zei ik en voelde hoe ik weer begon te blozen.

"Is er iets," vroeg Hendrik.

"Wel," stotterde ik, "sinds die ochtend dat je me vroeg of ik met je naar bed wilde, heb ik niets anders meer kunnen denken en eigenlijk wil ik dat heel graag."

Vertederd keek hij me aan, zette z'n koffie neer en liep naar me toe. Hij trok me overeind en kuste me voorzichtig. Ik voelde hoe m'n tepels keihard werden en hoe het vocht uit m'n kutje begon te sijpelen, m'n slipje werd helemaal vochtig. Ik trilde op m'n benen van de spanning. Onze tongen dansten om elkaar, terwijl onze handen aan vanzelf aan hun zoektocht begonnen. Hendrik kneep zachtjes in m'n tepel en een elektrische schok ging door m'n lichaam. Z'n andere hand dwaalde verder af naar beneden en streelde m'n dijen onder m'n rokje. Langzaam ging hij naar boven en voelde hoe nat ik was.

"Opgewonden," vroeg hij.

"Dood zenuwachtig," zei ik, "laten we hier niet blijven staan."

Hij trok me mee naar de logeerkamer. Terwijl we de trap opliepen, kon hij niet van me afblijven en ik stopte even. Hij duwde me voorover en schoof m'n rokje omhoog. Het slipje trok hij naar beneden en hij kuste m'n billen. Met z'n tong trok hij een spoor door m'n naad, terwijl hij met z'n handen m'n billen uit elkaar hield. Bij m'n kontgaatje aangekomen, stak hij z'n tong er in en toen hij met z'n vingers hard in m'n klitje kneep, kwam ik meteen gierend klaar. Hendrik dronk gul mijn sappen daarna op en zei dat ik heerlijk smaakte. We liepen verder naar boven en hij kuste me, waarbij ik m'n eigen sappen proefde. We stuntelden de logeerkamer binnen en ploften op het grote bed. Daarbij viel de ochtendjas van Hendrik open en ik zag voor het eerst zijn staalharde erectie. Wat zag dat er anders uit dan die van Mark. Mark heeft een lange dunne, maar die van Hendrik was misschien wel korter, maar beslist ook dikker en hij was besneden. Een druppel voorvocht stond op de prachtige eikel, ik boog me voorover en proefde het heerlijke zoutige nat. Daarna nam ik hem helemaal in m'n mond en begon eraan te zuigen, hij smaakte heerlijk. Voorzichtig likte ik aan z'n zak en zoog aan z'n ballen. Hendrik werd helemaal gek en begon te kreunen. Ik stopte en kroop omhoog om hem te kussen. Hij deed ondertussen z'n ochtendjas uit en ik kleedde me ook snel uit. Ik stond voor hem en hij keek naar me.

"Wat heb je een prachtig lijf," zei Hendrik, "mooier dan in alle fantasieën die over je heb." Hij trok me weer op het bed, deed m'n benen uit elkaar en dook met z'n mond op m'n grotje. Hij likte met lange halen over m'n schaamlippen en zoog zich vast aan m'n klitje. Met z'n vingers gleed hij bij me naar binnen en het volgende orgasme diende zich aan. M'n kut stond in brand en ik ontplofte, schokkend kwam ik klaar en trok hem aan z'n haren naar boven. Soepel gleed hij in me en vulde me heerlijk op. Tot aan z'n ballen ramde hij naar binnen en de spanning bouwde zich alweer op. Ik kneep hard in z'n ballen en pakte daarna z'n tepels, die heel gevoelig bleken. Met een schreeuw pompte hij z'n warme zaad in me. Ik voelde hoe golf na golf me opvulde. Toen hij in mijn tepels kneep ging ik weer af als een raket.

We bleven zo stil liggen en langzaam voelde ik zijn lid iets verslappen. Hij gleed uit me en keek me glimlachend aan. Ik strekte me loom uit en voelde me heerlijk. Hendrik stapte van het bed, stak twee vingers in m'n druipende opening, proefde onze sappen en liet mij ook proeven. Z'n lans was alweer helemaal op oorlogssterkte en hij draaide me om.

"Ik wil je op z'n hondjes, zei hij, ik wil je in je kontje neuken."

Dat had ik nog nooit gedaan en ik was bang dat het erg pijn zou doen. Nadat hij z'n pik in m'n grotje een paar keer heen en weer had laten gaan, smeerde hij m'n kontgaatje met ons geil. Z'n dikke eikel drukte hij tegen m'n anus en ik voelde een pijnscheut. Langzaam drukte hij door en ik voelde de vreemde sensatie van pijn die overging in puur genot. Hij was heel voorzichtig en nadat ik aan zijn vulling gewend was begon hij in en uit te bewegen. Ik pakte mijn knopje en begon het op te wrijven, terwijl Hendrik houvast zocht aan mijn tepels. Met m'n andere hand omklemde ik zijn ballen en zette een beetje druk. We hielden het allebei niet meer en kwamen gierend klaar. Hendrik zaad kwam langs z'n pik weer naar buiten en hij floepte uit me.

We kusten elkaar nog een keer uitgebreid, waarna Hendrik zich uit de voeten maakte om te douchen. Ik wilde alle geile sappen zo lang mogelijk bij me houden en kleedde me weer aan, nadat ik me zo goed als het ging gewassen had. Toen ik goed en wel weer aan het werk was, hoorde ik de auto van Monica.

Inmiddels heeft Hendrik aan mij veel meer dan een hulp in de huishouding.

ChristaS  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1139
Volgende »