Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

MET DE BAZIN OP DE BANK

XavieraGeplaatst door My 4Fingers do, september 04, 2014 16:39:51

MET DE BAZIN OP DE BANK -lesbisch

We zaten in de vergadering en ik was druk met notities maken. Ik keek een beetje de ruimte in en mijn ogen bleven steken bij de bazin. Ze was een hele mooi bruine vrouw, lange benen en goed gekleed zodat je haar mooi figuur goed kon zien. Ze had een kort rokje aan, zo kon je haar lange benen goed zien. Het smaakvol jasje liet zien dat ze een mooie slanke taille had en een paar flinke, mooie ronde en stevige borsten. Ik denk dat ze een cup C of D had. Ik kon op een of andere manier mijn ogen niet meer van haar af houden. Ik had vroeger wel eens wat met een vrouw ‘gedaan’ maar dat was al zo lange geleden. Ik woonde nu samen met mijn vriend en we hadden een goed seksleven. We stonden open voor alles en probeerden ook bijna alles uit.

De vergadering was afgelopen en ik wilde weer terug lopen naar mijn plaats om alles uit te tikken. Ik voelde een hand op mijn schouder en ik keek om, daar stond mijn bazin, ze wilde het verslag voor de middag nog ontvangen. Ik zei dat het geen probleem moest zijn en dat ik het wel even langs zou komen brengen.

Het was rond 11u30 toen ik klaar was met het verslag en ik wilde het naar mijn bazin brengen. Ik liep langs haar persoonlijke assistente. Ook zij zag er goed uit. Ook een mooi donker kleurtje en een goed lijf. Ze had een topje aan en ze had een behoorlijke inkijk. Ik zag dat ze een rode kant BH droeg. Ik kreeg een vreemd gevoel van binnen toen ik dit zag. Ik deed alsof het me niets deed en wilde doorlopen toen ze me vroeg wat ik ging doen. Ik zei dat ik het verslag in kwam leveren en dat ze mij persoonlijk wilde zien. Oké, zei ze en ik mocht doorlopen. Ik was nog nooit op bij haar op kantoor geweest. Ik klopte drie maal op de deur en liep toen op haar teken naar binnen. Het kantoor was groot en alles was wit met rode details. Ze had een goede smaak. Ze was aan de telefoon en ik had alle tijd om even rond te kijken. Ze had een geweldig uitzicht over de stad. Er stond een grote witte bank met een mooie witte kleed.

Ze hing de telefoon op en keek naar me.

Ze vroeg hoe ik haar kantoor vond en ik vertelde eerlijk dat ik het erg mooi vond. Ze kwam achter haar bureau vandaan en liep heel verleidelijk naar me toe. Ze keek in mijn ogen, ik werd er verlegen van en keek omlaag. Ze pakte m’n kin en vroeg of ik het verslag bij me had. Ze had hele zachte handen en ze rook heel erg lekker.

Ik gaf haar het verslag dat ze het even snel door keek zonder echt te lezen en legde het op een tafeltje. Ze nodigde me uit om op de bank plaats te nemen en schonk me wat te drinken in. Ze vroeg of ik het leuk zou vinden om samen te lunchen. Ik knikte dat het goed was en ze bestelde wat te eten. Ze kwam na het bestellen naast me zitten.

Nu pas kon ik zien hoe goed ze er van kort bij uit zag. Ze had haar jasje uit gedaan en nu had ze alleen haar rokje en een zwart topje aan, met mooie zwarte hoge hakken. Ze zag er echt heel sexy en vrouwelijk uit. Ze keek me aan en begon met me te praten. Ze vroeg hoe het met me ging en hoe ik het vond om hier te werken. Ik zei dat het goed met me ging en dat ik het werk heel erg leuk vond. Ze was erg tevreden over me en dat wilde ze persoonlijk laten weten. Ik zei dat ik het leuk vond om dit te horen.

Ze kwam wat dichter bij mij zitten en gaf me complimenten hoe ik mijn werk deed en hoe goed ik er uit zag altijd mooi verzorgd enz… Ik werd een beetje verlegen en keek weer naar beneden.

Ze pakte terug mijn kin en duwde ze zacht omhoog. Nu keek ik in haar ogen, ze waren mooi groen en ze keek me geil aan. Dit verwarde me en ik wist niet goed wat ik moest doen.

Plots drukte ze haar lippen op die van mij. Ik schrok en trok mijn hoofd weer terug. Ze vroeg of ik het niet lekker vond. Ik zei dat ik het niet verwachtte en dat ik moest bekennen dat ik het wel oké vond. Ze kuste me weer opnieuw. Nu deed ik mijn mond een beetje open net als die van haar. Ik voelde haar natte tong om die van mij. We kuste teder en lief met elkaar nu wist ik ook weer hoe het was om een vrouw te zoenen. Het was lekker en ik werd er opgewonden van.

Ik voelde hoe haar hand over mijn been streelde. Ik liet het toe want nu wilde ik meer van haar. Ze kwam op me zitten en kuste me heviger, ze keek me nu echt heel geil aan. Ik voelde haar stevige borsten, haar tepels waren hard geworden. Ze staken naar buiten en waren goed voelbaar. Ze opende mijn jasje en deed het uit, ze keek naar mijn borsten en ze vond ze erg mooi zei ze. Ik was trots op mijn borsten, ze waren inderdaad mooi, stevig en vooral erg gevoelig. Haar handen streelden over mijn borsten en ze bleef bij mijn tepels steken. Ze pakte me beide tepels en speelde er mee. Ze werden nog harder en gevoeliger. Ik kreunde van genot, ze merkte dit en deed mijn topje uit.

Ook ik deed dat bij haar. Wauw! Wat waren haar borsten mooi.

Daar zaten we dan, twee bijna naakte vrouwen al zoenend op de witte bank. Ik deed haar topje uit en bekeek haar goed. Ook mijn topje lag als snel op de grond. Ik wilde haar borsten hebben, ik pakte beide borsten vast en voelde hoe zacht ze waren. Ze haalde haar eigen borsten uit haar BH. Ze drukte een tepel in mijn mond. Ik zoog er op en beet zacht in haar tepel. Deze werd nog harder in mijn mond. Mijn andere hand speelde met haar andere borst ook die tepel werd tussen mijn vingers harder. Ze genoot en haar ademhaling ging sneller. Ik zoog nu aan haar beide borsten, ze waren zo lekker en haar tepels waren heerlijk zoet, ik kon er niet genoeg van krijgen. Nu haalde ze mijn borsten uit mijn BH en ze speelde met haar handen met mijn beide tepels. Ik werd nat in mijn broekje. Wat een heerlijk gevoel was dit. Ze was teder en zacht met ze aan het spelen.

Ze stond op, ik deed haar rokje uit en deed dit ook bij mijzelf. Ze had net als ik een string aan. We waren beide kaal geschoren, alleen zij had een streepje, dat zag er mooi uit. Ik schoof haar stringetje opzij. Ze beval me om haar te likken. Ik wist niet hoe snel ik haar poesje in mijn mond wilde hebben. Ik wilde haar voelen en proeven. Mijn tong vond haar natte kutje. Wow! Wat was ze nat, haar sappen smaakte lekker. Ik opende haar benen zodat ik er beter bij kon. Eerst zocht ik met mijn vingers naar haar klitje. Dat had ik zo te horen als snel gevonden. Nu ging mijn tong er naar toe en die nam het van mijn vingers over. Ik zoog aan haar klitje en met mijn tong likte ik het. Ze pakte mijn hoofd en drukte me stevig tegen haar aan.

Ze genoot zichtbaar, haar kutje werd natter en ik deed grote moeite om haar lekker sappen te likken. Ik beet zachtjes op haar klitje en ze schreeuwde het uit. Ik beet nog iets harder en zoog tegelijk. Haar lichaam begon te schudden en ze schreeuwde dat ze zou komen. Ik zoog nog harder en likte sneller. Ik voelde hoe haar kutje samentrok en met een schok kwam ze klaar. Ze zakte op haar bank en ik keek haar geil aan. Ik ging ook weer op de bank zitten.

Nadat ze weer bij was gekomen, ging ze voor mij op haar knieën zitten. Ze opende mijn benen en keek me verleidelijk aan. Ze keek met een blik van… ‘mag ik verder’. Ik gaf haar een knipoog en haar handen gingen naar mijn natte string.

Ze deed mijn string uit en ging met haar mond naar mijn kale kutje. Ze beet gretig in mijn opgezwollen schaamlippen. Ik dacht dat ik gek werd en schokte op de bank. Met haar handen speelde ze met mijn borsten en kneep ze in mijn tepels. Oh! Wat was dit lekker. Ik wist me geen houding te geven en liet het over me heen komen. Haar tong vond mijn klit en ze likte lekker. Een van haar handen verliet mijn borst en ging naar mijn kutje. Ze opende mijn schaamlippen en deed haar middelvinger in mijn natte grot. Met haar andere hand bleef ze mijn borsten verwennen.

Daar lagen we dan. Ik op de bank, mijn bazin op haar knieën voor mij terwijl ze mij aan het likken en aan het vingeren was.

Ze stopte nog een vinger in mij en ze ging als een gek te keer in mijn kutje. Ze zoog hard aan mijn klit en dit alles veroorzaakte een enorm orgasme. Ik schreeuwde het uit van genot, zo lekker was ik in tijden niet meer klaargekomen. Hijgend op de bank kwam ik weer een beetje bij. Haar lippen vonden mijn lippen en we tongde elkaar weer. Ik genoot van mijn eigen kutsappen.

Net toen we elkaar aan het zoenen waren werd er op de deur geklopt. Ik schrok wat niet gek was want we waren beide nog steeds naakt en lagen op elkaar te zoenen. Voordat ze wat zei stond haar pa dame in het kantoor. Ze schrok niet eens van ons en ze bood ook haar excuses niet aan. Ze keek, liep naar het bureau en kwam naar ons toegelopen met iets in haar hand. Ik keek en zag dat ze een soort dildo in haar hand had. Ze keek ons geil aan, en zei tegen mijn bazin dat ze beter voortaan haar camera uit kon doen. Ze had alles gezien van ons. Ik begon me een beetje te schamen. Maar ze zei dat ik er lekker op stond en dat het oké was. Ze kwam bij ons zitten op de bank, mijn bazin wist niet hoe snel ze haar de dildo moest afpakken. Ze beval haar om haar uit te kleden. Ze deed dit en mijn bazin was met de dildo bezig. Het bleek een voorbinddildo te zijn. Ze deed hem bij haar om. De pa dame was nu naakt en ik zag de sappen uit haar kutje lopen.

“Wow! Wat ben jij nat” zei ik tegen haar.

“Ja, gek he, jullie zien er ook zo lekker geil uit” zei ze. Ze kwam naar me toe en greep mijn borsten vast. Voordat ik wist zoog en trok ze aan mijn tieten. Ik wist niet wat me nu weer gebeurde en ik liet het maar gaan. Ik vond het lekker. Hoe zij met mijn borsten speelde en zoog was helemaal anders dan mijn bazin het had gedaan. Haar harde tong ging over mijn tepels en ze maakte me weer botergeil. Ze duwde me tegen de handleuning aan en ze deed haar mooie kontje naar boven. Mijn bazin kwam achter haar staan met de voorbinddildo in aanslag. Ze maakte de dildo nat met de sappen van haar pa dame. De pa dame was nu naar beneden gedwaald met haar hoofd en zocht naar mijn kutje. Ik speelde zelf met mijn borsten. Ze duwde mijn schaamlippen aan de kant en vond al heen snel mijn opgezwollen klitje.

Mijn bazin stootte de dildo in haar kutje, ze deed dit zo hard dat het lichaam van de pa dame schokte. Ze zei dat ze heel hard genomen wilde worden. Nou dit kon ze krijgen van de bazin. Ze stopte de dildo helemaal in haar natte kut.

Ze likte mijn klit zo hard dat ik me geen houding meer wist te geven. Ik kronkelde als een slang over de bank. De bazin stootte hard de dildo in haar. Haar borsten en die van de bazin bewogen ritmisch met de neukbeweging mee. Dit was z'n lekker gezicht dat ik me nog opgewonden voelde. In de dildo zat een kleine vibrator zodat haar klit ook werd gestimuleerd. De stoten werden steeds sneller en ze likte me ook steeds sneller. Ook stopte ze twee vingers in mijn kutje. Alles bewoog in een hoog tempo. De stoten werden harder en sneller, de vingers gingen sneller in en uit en ze beet hard in mijn klit. Met een schreeuw kwamen we alle drie tegelijk klaar. Uitgeput lagen we met zijn drieën op haar witte bank. Drie mooie donkere vrouwen uitgeput op de bank. Wat moet dit een geil gezicht zijn geweest voor andere mensen. Deze middag vergeten wij niet meer snel en we doen dit regelmatig over. We genieten regelmatig van elkaar en ik ga met heel veel plezier naar mijn werk.

Xaviera


Dit verhaal krijgt van de lezers smileysmileysmiley
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1260

Winkelen met Jolie en Xaviera

XavieraGeplaatst door My 4Fingers zo, september 01, 2013 20:55:20

Winkelen met Jolie en Xaviera

Jolie had zo'n lekker geschoren kutje en met haar heerlijke borsten zag ze er geil uit. "Kom je Xaviera" vroeg Jolie "gaan we winkelen."

Zo stonden we samen in de paskamer terwijl ze een broek paste. Niet ongebruikelijk maar hoe ik naar haar keek wel.

"Leuke slip heb je aan."

"Ja, heb ik gekocht vorige week. Heb je ook een geschoren kutje Jolie." Flopte ze er zo uit.

"Ja, jij niet dan?"

"Neen, ik durf dat nooit. Kun jij me niet scheren."

"Jawel hoor geen moeite. Vinger ik je gelijk ook wel even daar zit je toch op te wachten."

De jongen in de winkel moet wel gedacht hebben 'hoor ik alles wel goed'. Ik kwam de paskamer uit om te kijken of er een maatje kleiner was. De jongen had een bobbel in zijn broekje.

"Kan ik u helpen mevrouw?" Vroeg hij verlegen en vriendelijk.

"Ja, deze een maatje kleiner."

"Ik zal even voor u kijken."

Ik gaf Jolie een teken dat de jongen een stijve had.

"Deze mevrouw?" Hij kwam ermee aanlopen.

"t' Is voor mijn vriendin brengt u het maar even." Ik liep achter hem aan en toen hij de broek aanreikte gaf ik hem een zetje en Jolie trok hem het pashokje in waar ze al naakt klaar stond. Ik belette dat hij weg kon en het verlegen ventje keek zijn ogen uit zijn kop. Jolie was vlot, ze begon gelijk zijn broek los te maken terwijl ik mijn handen over zijn lijf liet gaan.

"Stil! Niet roepen. Dan merken ze niets jochie?" Fluisterde ik hem in zijn oor terwijl Jolie zijn stijve lul al uit zijn broek trok knielde en die in haar gulzige mond nam. De jongen keek me verloren aan nu ik met hem begon te vrijen.

"Ho, ja!" Kreunde hij, waarbij ik mijn hand onder zijn trui duwde en zijn lijf begon te strelen.

"Ho, ja!" Kreunde het jochie weer en Jolie pijpte hem nu terwijl ze zijn broek al helemaal naar beneden had getrokken. Ik duwde zijn trui omhoog. Zo werd het jochie gewoon gepakt onder werktijd.

"Vinger me maar" fluisterde ik, waarbij in hem vrij toegang gaf tot mijn kutje. De jongen zuchtte toen hij mij begon te vingeren. Jolie stond op leidde zijn keiharde in haar natte spleet.

"Oho!" Kreunde de jongen.

"Neuk me maar schatje."

Geil bevoelde de jongen mijn borsten terwijl hij Jolie begon te neuken. Nu nam Jolie het over en begon met de jongen te vrijen waar de jongen haar fel begon te neuken. Ik ging naast Jolie staan likte haar heerlijke borsten terwijl ze met de jongen vrijde. Nu kon ik mijn gang gaan. Legde mijn vingers op haar geile kut. Terwijl ik die bewoog pompte de jongen zijn geile lul in haar kutje.

"Ja!" Kreunde Jolie geil. De jongen had nu de smaak te pakken neukte haar staande tegen de wand van de paskamer. Ik bleef haar borsten likkenen en haar kutje met mijn vingers bewerken terwijl de jongen haar neukte. Jolie was zo geil kreunde en kwam tot haar orgasme. Ze kreunde gedempt.

"Nu jij Xaviera." Waarbij ik op haar plaats ging staan en de jongen zijn geile lul in mijn kutje stootte. Hij keek me geil aan en begon te neuken terwijl Jolie zichzelf weer enigszins toonbaar maakte. De jongen ging nu helemaal los. Hij neukte zo zalig.

"Ja, ja!" Kreunde hij en spoot zijn zaad in mijn natte kutje. Toen zijn lul verslapte maakte ik mijn kleren in orde.

"Zo dames, ik hoop dat deze wel past."

"Ja, die van jou wel. We komen nog wel even terug."

De jongen trok zijn onderbroek over zijn verslappende lul waarop wij beide de paskamer verlieten. Nu hadden we de smaak te pakken en gingen een eettent in. Veel scholieren stonden te wachten op hun bestellingen. Jolie zag een jongen naar het toilet lopen een Marokkaanse jongen van een jaartje of negentien. Ze volgde hem gelijk en verleidde hem in het Heren toilet. Ze liet haar mobiel afgaan als teken 'kom maar'.

Ik liep naar de toiletten en per ongeluk liep ik de Heren ook in. Jolie had de deur van het toilet op een kier gezet en ik glipte erin. Ze was al met die gozer bezig. Ze had zijn broek al los en hij keek verschrikt eerst even naar me.

"Twee is lekkerder dan een hoor" en Jolie leidde zijn lul in haar geile kutje. De jongen begon haar te neuken en lachte naar me. Terwijl hij Jolie neukte vingerde hij me lekker.

"Zo!" Kreunde hij en gaf Jolie van 'Jette ketet'. Hij neukte haar ervaren. Zijn heerlijke grote lange zwarte lul pompte hij heerlijk in haar natte spleet.

"Ja, ja!" Kreunde Jolie terwijl ik haar borsten mocht likken, de jongen mij vingerde en Jolie heerlijk neukte.

"Ja!" Zuchtte Jolie even later.

"Nu wil zij hoor" dus nam ik haar plaats in. De jongen trok zijn keiharde lul uit de kut van Jolie en bracht die snel bij mij in en neukte verder.

"Ja, ha, ja! Kreunde ik nu de jongen losging. Hij neukte me zo zalig en fel .

"Ja!" Kreunde hij terwijl ik de ene na het andere orgasme kreeg en mijn kutje nog natter werd. Zijn lul was zo zalig.

"Ja. O, ja, ik kom!" Kreunde hij zacht en spoot zijn zaad in mijn geile kut.

Ik pakte toiletpapier en maakte mijn spleet schoon. De jongen lachte naar ons en liep even later weg.

Toen er een blanke jongen binnenkwam in het toilet sprak hij even met de Marokkaanse jongen en gelijk kwam hij 'ons' toilet liep binnen en sloot de deur af. Hij maakte zijn broek los en Jolie knielde om zijn nog slappe witte paal te pijpen.

"Ja!" Kreunde hij, toen Jolie zijn lul pijpte en ik mijn hand over zijn lijf liet gaan. Toen zijn paal keihard werd ging Jolie staan. De jongen stootte zijn keiharde lul in haar natte kut en begon haar te neuken.

"Goed zo jochie" kreunde Jolie en kwam tot een orgasme. De jongen speelde met mijn borsten en keek me geil aan. Jolie beet zacht in zijn hals vrijde met het joch. Die neukte haar zo zalig. Ik liet mijn hand over zijn billen glijden, speelde met mijn vinger in zijn kontje wat hem nog geiler maakte.

"Ja!" Kreunde hij, trok zijn lul uit haar natte spleet en trok zichzelf af wat ik weer van hem overnam. Met mijn ene hand trok ik hem af en de andere speelde met zijn heerlijke balletjes. Het joch spoot twee krachtige stralen sperma richting toiletpot en kreunde heftig. Ik bleef hem aftrekken tot ik al zijn zaad uit zijn lul had geknepen. "Oho!" Kreunde hij.

Jolie had zichzelf weer in orde gemaakt. Ik deed dat ook en zo lieten wij het jochie achter in het toilet.

"Dag dames" lachte de Marokkaanse jongen vriendelijk toen we naar buiten liepen. Heerlijk zo kerstboodschappen doen.

Jolie scheerde mijn kutje kaal waarna wij elkaar heerlijk verwenden, elkaar likten en vingerden.

Xaviera

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1035

Prikkende ogen

XavieraGeplaatst door My 4Fingers wo, september 05, 2012 01:19:34

Prikkende ogen!

Hij is er! Ik voel het.

Onder het laken rek ik mijn lichaam uit en doe mijn benen een stukje uit elkaar. Een slipje draag ik niet. Mijn vochtige geslacht tintelt. Hij is niet in de kamer. Hij staat ook niet buiten achter de luiken om met glinsterende ogen tussen de horizontale latjes door een glimp op te vangen, zoals een voyeur normaal zou doen. Toch wilde ik dat hij daar was en verlang ik naar zijn alles verterende blik. Ik voel het zweet tussen mijn borsten. Ook tussen de plooien van mijn dijen wordt het nat. Ik hunker en verlang. Loom laat ik mijn hand over mijn onderbuik glijden. Hoe graag wilde ik dat het zijn hand zou zijn. Ik spreid mijn benen nog meer en voel hoe ik me open. Ik ben gereed voor hem! Stevig sluit ik mijn ogen als hij in het volslagen duister naar me toe komt. Ik kronkel tegen de lakens en doezel wat. Mijn hand vindt mijn hunkerende geslacht. Teder opent het de zachte lipjes die mijn poort tot genot ommuren. Ik smacht naar hem. Genietend druk ik mijn onderlichaam tegen mijn hand in de veronderstelling dat hij het is die me raakt. Zacht glijden vingers door mijn vulkanische gewelf. Golven van genot stromen door mijn lichaam. Hij mag me hebben, ik ben van hem. Hijgend zie ik hem voor me. Hij heeft geen gezicht. Ik voel alleen zijn aanwezigheid. Alleen dat gevoel benadrukt door mijn hand is voldoende om me te laten komen. Voldaan laat ik me weg zweven op zijn aanwezigheid.

Ik draag een eenvoudig mantelpakje met een fraaie snit in onopvallende kleuren. Een mooie charmante vrouw, belezen, intelligent, met een slanke taille. Mijn man is trots op me.

"Kleed je mooi aan schat, ik wil dat je indruk maakt."

Ik kom de trap af en ga zitten. Ik glimlach naar de Italianen, die zich om me heen groeperen alsof het hagedissen zijn die een vrouwtje het hof willen maken. We bestellen een aperitiefje. Ik ben de enige vrouw in het gezelschap. En dan, opeens is hij er.

Ik voel zijn blik op de huid van mijn schouderbladen en op mijn frêle nek branden. Zijn blik glijdt langs mijn rug omlaag, tot de mooie ronding van mijn kont, die grotendeels aan het zicht onttrokken is door het rieten frame van mijn stoel.

Ik ben naakt, uitgekleed door zijn verterende blik. Ik ga iets rechter zitten en buig me vriendelijk naar de gedistingeerde Italianen. Ik voel de ogen van de stalker warm op mijn rug. Ik mompel wat, knik vanwege de aandacht die ik van hem krijg, en ben ontzettend opgewonden.

Alle mannen aan tafel voelen mijn opwinding. Ze vatten het op als een compliment aan hun eigen adres. Ze zien hoe ik reageer op alles wat ze zeggen. Ze vermaken me, ze behagen me, ze zoeken de erotische glans achter mijn vage glimlach, mijn halfgesloten oogleden. Dan, ook weer heel plotseling, weet ik dat hij vertrokken is. Ik zak in. Alle elektrische lading vloeit uit me weg.

"Wilt u me excuseren, heren. Ik ben nogal moe."

Ik trek me terug…

Een zacht zeebriesje doet de witte gordijnen bewegen. Ik weet dat ik bekeken word. Ik denk dat vrouwen het altijd weten wanneer een man hen in de gaten houdt, zelfs als ze niet zeker weten wie het is. Hij is gefascineerd door mijn voeten en polsen. Zijn verlangen brandt in mijn nek. Ik voel dat de haartjes daar overeind gaan staan onder zijn woeste blik. Ik sleep mezelf naar bed en ga liggen. De gordijnen wapperen in de aanzwellende wind. Ik kan zijn aanwezigheid nu voelen, pijnlijk dichtbij, heet tussen mijn dijen. Ik wil dat hij naar me toe komt. Ik lig met mijn benen wijd en streel mijn geslacht. Ik trek de lippen rond mijn roze heuveltje opzij en stoot mijn vingers naar binnen. Ik wil dat hij komt. Ik ben eigenlijk helemaal niet bang. Ik sta op, dim het licht en doe de deuren van het slot. Ik hoor een geluid en kom overeind…

Ik sta op de trap in een witte zijden jurk die mijn borsten goed laten uitkomen en die tegen mijn dijen wappert. Ik tuur in de verte. En daar komt hij mijn richting uit. Ik droom verder.

Weer dat gevoel. Hij is er! In versterkte mate.

Het lijkt wel alsof het vandaag krachtiger is dan anders. Ik probeer de dagelijkse dingen te doen. Boodschappen in de supermarkt, cadeautjes kopen voor een verjaardag, bosje bloemen voor op tafel. Zijn ogen volgen me, de hele dag!

Ik besluit een wandeling langs het strand te maken. Genieten langs de vloedlijn. De wind door mijn haar. Genieten van de rust en de ruige natuur. Onderweg een hapje eten bij een klein familierestaurantje niet ver van het strand. Af en toe voel ik dat hij er niet is, maar dan komt hij plotseling weer terug.

Na twee à drie uur kom ik weer thuis. Moe en voldaan. Ik snak naar een hete douche en geniet van het kletterende water op mijn lichaam. Alles tintelt. Ook van de wandeling die ik heb gemaakt maar met name van de ogen die de hele dag op mijn huid vastgeprikt zaten. Hoe meer ik mijn lichaam aanraak hoe meer het prikkelt. Eigenlijk wil ik me zelf bestasten maar ik kan me beheersen. Ik wil het niet zelf doen, ik wil hem. Ik stap uit de douche en droog me af. Trek een badjas aan en loop naar beneden. Ik heb de hele middag nog voor me; lekker relaxen. Plotseling is hij er weer! Een genottrilling trekt door mijn lichaam. Oh liet hij zich maar eens zien.

Ik loop naar de keuken. Op het aanrecht staat een glas drinken klaar. Vreemd. Met een briefje "Voor jou!"

Van wie is dat? Zelf heb ik het niet ingeschonken. Ik pak het vast en ruik er aan. Het ruikt heerlijk. Zou het van hem zijn? Die gedachte trekt me over de streep. Ik neem een slok en drink dan het glas in één keer leeg. Het is heerlijk, een goddelijke drank.

Ik pak mijn boek en ga languit op de bank liggen. Geniet van de serene rust om me heen. Ik probeer te lezen maar mijn gedachten zijn bij hem. Na een minuut of tien voel ik me zweverig worden. De lettertjes dansen op het papier. Waarschijnlijk ben ik moe van het wandelen. Ik geef me over aan het lome gevoel en leg het boek weg. Langzaam zweef ik weg…

Ik voel zijn nabijheid. Dichter dan ooit. Een soort schaduw valt over me heen. Hij staat naast me en buigt zich naar me toe. Ik voel hoe ik wordt opgepakt. Protesteren doe ik niet en wil ik niet. Alles is goed. Ik wordt op de grote eettafel gelegd. Zijn ogen glijden over me heen. Hij neemt alle tijd. Ik ril. Niet van de kou maar van genot. Ik weet dat het goed is, dat het zal gaan gebeuren. Hij opent de badjas en stelde mijn lichaam tentoon. De wind speelt met het gordijn en fluistert zachtjes. Hier lig ik naakt en weerloos voor hem. Ik voel zijn ogen uitgebreid over mijn lichaam glijden. Elke millimeter onderzoekt hij zonder me aan te raken. Ik huiver. Die alles verterende ogen, ze dringen diep in me.

Ik voel hoe mijn geslacht op zijn aanwezigheid reageert. Zonder dat hij iets vraagt of doet open ik mijn benen. Stel me schaamteloos voor hem open. Mijn hele lijf trilt van opwinding. Het roze vlees glinstert van genot. Zonder me aan te raken voel ik hoe de spanning toeneemt. Ik wil hem grijpen, naar me toe trekken, in me voelen. Ik hunker naar hem en kronkel op tafel. Mijn armen luisteren niet en liggen willoos naast mijn lichaam. Ik zweef.

Dan raakt hij me aan. Ik voel hoe hij een kus op mijn linkertepel drukt. Een trilling trekt door mijn hele lijf. Hij heeft me aangeraakt, hij gaat het doen. Ik voel hoe mijn harde knopje naar binnen gezogen wordt. Hij zuigt mijn levensenergie uit mijn borst en stopt er geilheid voor in de plaats. Ik word geiler dan ooit. Terwijl de wind zwoel met mijn vochtige tepel speelt, voel ik hem op mijn andere borst. Ook hier zuigt hij aan mijn pijnlijk gevoelige donkere knop. Ik heb niet veel nodig. Zijn aanrakingen brengen mij naar een ongekende hoogte. Hij stopt.

Telkens weer op het moment dat ik wil komen, als ik wil laten zien hoe heerlijk ik hem vind. Dan zakt het weer iets en slaat weer toe.

Daar bij mijn tenen. Hij neemt ze in zijn mond en sabbelt er aan. Alles wat hij doet maakt me geil. Zijn tong trekt een spoor omhoog. Over mijn enkel, mijn kuit, knie en bovenbeen. Langs weerszijden.

Hij staat nu tussen mijn benen. Ziet hij niet hoe hevig ik naar hem verlang? Ik druk mijn onderlichaam omhoog. Maak hem duidelijk dat ik hem wil. Ik voel zijn ogen op mijn geslacht. Mijn geilheid druipt er uit. Zo nat ben ik nog nooit geweest. Intens staart hij me aan. Alsof hij me met zijn ogen wilt klaar maken. Dan voel ik plotseling zijn tong langs de rand.

"Oh!" jammer ik, nu hij zo dichtbij is. Ik probeer mijn benen dicht te klemmen maar hij houdt mijn benen vast. Hij plaagt me. Gaat met zijn tong rondom mijn op uitbarsten staande vrouwelijkheid. Hij weet me gek te maken. Ik geef me over; neem me! Hij stopt en kijkt alleen maar. Ik kan niet meer. Hij weet het en geniet.

Dan, eindelijk voel ik zijn tong op mijn gloeiende vulkaan. Hij likt met het puntje van zijn tong langs de lengte van mijn geilheid en eindigt bij mijn klitje. Dat is genoeg. Meer had ik niet nodig. Met een rauwe kreet schreeuw ik het uit. Mijn lichaam wordt overstelpt door spasmen. Alles trilt en schokt. Ik word overvallen door een geweldig orgasme. Hijgend en jammerend lig ik op het tafelblad. Ik ben van hem…

Opnieuw word ik opgepakt.

Wat doet hij met me? Ik ben nog niet verzadigd en verlang meer naar hem dan ooit tevoren. Hij legt me voorover over de rugleuning van de grote fauteuil. Mijn voeten zweven in de lucht. Mijn kontje steekt omhoog. Weer voel ik zijn ogen die me genadeloos onderzoeken. Zijn ogen die tussen mijn billen kruipen. Druppels vocht verschijnen spontaan. Opnieuw lig ik weerloos voor hem. Hij vernedert me, maar ik accepteer alles. Hij opent mijn benen. Gretig laat ik hem zijn gang gaan. Ik wil hem in me voelen. Ik voel zijn handen op mijn billen. Hij trekt mijn billen uiteen en bekijkt me schaamteloos. Hij kijkt en staart met zijn doordringende blik in mijn hunkerende opening. Dat ben ik voor hem, een opening. Het maakt me niet uit; ik wil slechts één ding.

De koele wind speelt met mijn hete binnenste. Eindeloos blijft hij naar me turen. Ik druip. Hij ziet mijn uitnodigende zinderende geslacht. Hoe lang houdt hij dit nog vol? Hoe lang houd ik het nog vol?

Dan voel ik beweging achter me. Ik merk aan de klapperende gordijnen dat er iets te gebeuren staat. Ik houd mijn adem in en wacht vol spanning af. Plotseling voel ik iets anders.

Hij drijft zijn harde knuppel in één beweging in mijn gloeiende kanaal. Ik schreeuw het uit. Mijlenver moeten ze het gehoord hebben. Het was een oerkreet. Van diep onder uit mijn genen. Zijn penetratie was zo intens en onverwachts. Ik snak naar adem. Voel hem in me zitten, bewegingsloos. Eindelijk ben ik door hem gevuld. Hij is in me. Daar waar ik hem wil. Ik geniet van zijn omvang en aanwezigheid.

Dan is hij weer weg. Plotseling verdwenen, een enorme leegte achterlatend. Hij tart me. Ik snak naar hem. Voel mijn geslacht wijd open staan voor hem.

Het duurt uren voordat er weer wat gebeurt. Dan voel ik zijn hand. Vlak en grof pakt hij me in mijn kruis. Hij smeert mijn lichaamsvocht uit over mijn geslacht en kontje. Ik tintel onder zijn aanraking. Weer gebeurt er een tijdlang niets. Plots, pakken zijn handen mijn billen. Hij trekt ze uit elkaar. Ik voel iets tegen mijn sluitspier drukken. Ik ontspan me en wacht met ingehouden adem af. Langzaam dringt zijn enorme lid in mijn maagdelijke kontje. Opnieuw schreeuw ik het uit. Nu eerst van pijn, vermengd met genot. Hij dringt dieper en dieper in me. Hij vult me. Ik ben van hem. Hij mag me pakken waar hij maar wilt. Hier was nog niemand geweest. Hij heeft me rectaal ontmaagd. Traag begint hij me te neuken. Het voelt goed.

Dan verdwijnt hij en stoot toe in mijn ander opening. Soepel ontvang ik hem. Mijn andere opening nog opengesperd. Ook hier neukt hij me. Hij wisselt af. Elke keer dat ik bijna kom trekt hij zich terug en zoekt een ander gat.

Ik jammer, huil van genot. Hij speelt met me. Ik wil me helemaal aan hem geven. Wil alles voor hem doen.

Dan, als hij weer in mijn kont zit, voel ik mijn lichaam koken. Alles borrelt. Ik geef er aan toe. Voel me wegzweven. Slechts op één plek voel ik nog iets. Puur genot! Ik hoor mezelf te keer gaan. Kreunen, jammeren hijgen. Een eindeloos orgasme dendert door mijn lichaam. Het houdt niet op. In de achtergrond voel ik hem diep in me komen. Keer op keer. Hij weet me te raken waar nog niemand me heeft gevonden. Ik verdrink in de emoties. Heb mezelf niet meer in de hand. Mijn hele lichaam tot in elke haarvezel komt klaar. Uitgeput zak ik ineen, verdwijn in een diepe roes.

Als ik wakker word schijnt de zon. De middag is al op streek. Lui en nieuwsgierig doe ik mijn ogen open. Ik kijk om me heen. Ik lig op de bank. Nog steeds? Mijn badjas is van me af gevallen. Heb ik alles gedroomd? Het leek zo echt. Twijfelend blijf ik nog even liggen, maar wanneer ik rechtsta voel ik het tussen mijn benen…

Xaviera  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post874

Over de dwaze gevolgen deel 2

XavieraGeplaatst door My 4Fingers do, mei 03, 2012 21:01:37

Over de dwaze gevolgen, 2.2

Van het genieten van de eerste stralen lentezon.

Voor Ronny duurt het blijkbaar allemaal een beetje te lang.

"Dames?" klinkt het vanuit de slaapkamer. Zonder iets te zeggen neem ik Anna bij de hand en leid haar mee naar de plaats waar we zo dadelijk mekaar pas echt goed gaan leren kennen, van binnen en van buiten. Ronny ligt met wijd open benen op het bed te wachten, hij schrikt als we de kamer binnen komen maar zegt niets. Er komt een glimlach op zijn gezicht en hij gaat op zijn knieën op het bed zitten. Ik duw Anna naar hem toe en zie hoe de twee in een innige zoen verstrengeld geraken. Ik kleed haar ondertussen uit: ik trek haar topje over haar hoofd en kus haar schouders zachtjes. Ook haar rokje vliegt in de hoek van de kamer. Ik masseer zachtjes haar billen en laat mijn tong langs het nauwelijks een halve centimeter brede koordje van haar string gaan. Het geil staat op haar lipjes, ik lik het langzaam af en trek haar billen verder uit mekaar. Mijn tong glipt naar binnen en lijkt bijna in brand te staan, zo heet voelt haar kutje. Ik duw haar zachtjes op het bed tot ze op haar rug ligt, met haar benen aan de rand van het bed.

Ik gooi een veelbetekenende blik naar Ronny en ondanks het feit dat we mekaar nog maar een tweetal uren kennen, begrijpt hij perfect wat ik bedoel. Hij gaat op zijn knieën voor het bed zitten en kruipt tussen haar benen. Zijn keiharde staaf glijdt vlotjes in haar nauwe spleetje. Ze spert haar benen wat verder open en haar kaalgeschoren poes tovert een gezwollen genotknobbeltje voor me vrij. Ik ga in 69-standje over haar zitten en terwijl Ronny zijn pik er helemaal in ramt, lik ik haar knobbeltje. Mijn tong gaat met kleine likjes in het rond en af en toe zuig ik haar knobbeltje in mijn mond. "Oh lik mijn gleufje verder, mijn natte pruim" stamelt Anna. Ronny laat zijn gevaarte uit haar poesje schuiven en likt haar nu mee. Met z'n tweeën beffen we haar, haar bekken danst op en neer, ze knijpt in de lakens en roept.

"Ik ga spuiten". Ik sta niet stil bij haar woorden en voor ik het weet krijg ik een straal kutvocht in mijn gezicht. Ook Ronny schrikt even terug maar slikt gretig alles binnen. Als ze even bekomen is, vraag ik haar hoe ze dat voor mekaar krijgt, zo lekker spuiten.

"Je spert je kut open en laat gewoon alles eruit komen", zegt ze doodgewoon. "Probeer maar eens" lacht ze terwijl ze nog steeds onder me ligt.

Plots voel ik een tong aan mijn kontgaatje friemelen. Ze neukt mijn gaatje maar laat ook mijn kutje genieten. Ronny is ondertussen aan een nieuwe wipbeurt begonnen en laat zijn schacht weer lustig heen en weer gaan in Anna 's gaatje. Ik laat me volledig op haar tong zakken, sper mijn kut zo wijd als mogelijk open en probeer aan niets te denken. Ik voel een orgasme komen maar ook niet meer dan dat. "Ik wil een lul in mijn gleuf", zeg ik hardop, "misschien lukt dat beter". Ronny laat dat geen twee keer zeggen. Ik leg me op mijn rug op het bed en laat hem over me heen komen zitten. Ik gooi mijn benen over zijn schouders en ontvang zijn 20 cm met veel plezier.

Anna komt langs me zitten en kust mijn tepels. Ze zuigt eraan tot ze keihard staan en bijt lichtjes. Ronny 's ballen kletsen tegen mijn billen. Ik spreid mijn benen rond zijn armen en duw mezelf nog dichter tegen hem aan. Ronny schokt en spuit een lading zaad in mijn wijd openstaande scheur. Anna gaat met haar tong van mijn tepels over mijn buik, naar mijn kutje toe. Ronny laat zijn halfstijve penis op mijn poesje rusten, maar veel rust gunt Anna ons niet want ze likt het overgebleven zaad van zijn lul en ook mijn neukgaatje moet er aan geloven tot het weer vochtig staat van geilheid.

Plots gaat de bel. Iedereen schrikt recht, maar niemand weet in alle hevigheid wat er aan de hand is. Ik loop in mijn blootje naar de deur en zie door het kijkgaatje een politieagente staan. Ik neem vlug mijn kamerjas en sla hem om me heen. Ik open de deur en vraag vriendelijk wat er aan de hand is. Vanuit de kamer klinkt gekreun en ik bloos terwijl ik de politieagente aankijk. Ze nodigt zichzelf uit en komt binnen. "We hebben een klacht gekregen van uw buurvrouw, dat er hier wat veel lawaai wordt gemaakt", zegt ze en kan een glimlach niet onderdrukken. Ik bloos nog harder en weet niet goed wat zeggen. Ronny komt plots in al zijn naakte glorie uit de slaapkamer en zegt doodleuk.

"Nog een kandidate?" Pas dan merkt hij dat het een politieagente is en met het schaamrood op zijn wangen probeert hij zijn mannelijkheid te bedekken. De agente laat haar ogen over de stijve knuppel gaan en zegt langzaam dat ze een proces verbaal moet opstellen. Terwijl stapt ze op Ronny af, bukt zich en geeft hem een lik op het topje van zijn eikel.

"Maar eerst moet ik weten waar dat lawaai vandaan kwam" zegt ze ondeugend. Ik kan mijn oren niet geloven en ook Ronny 's mond valt open van verbazing.

Met z'n drieën lopen we terug naar de slaapkamer. Anna kan er maar niet genoeg van krijgen, ze zit op handen en knieën en masturbeert zichzelf. Haar kont steekt uitdagend omhoog terwijl haar vinger snel heen en weer wrijft over haar klitje. Af en toe verdwijnt er een vinger in haar spleetje. De agente begint zich spontaan, bij het zien van Anna 's vingerwerk, uit te kleden.

"Hier wil ik het fijne van weten", zegt ze. Ronny en ik kijken mekaar aan en knipogen. De agente kruipt op het bed en likt de uitdagende kont. Algauw stopt ze haar duim in Anna 's gaatje en een vinger in haar kutje. De vingers soppen aan een razend tempo in en uit de gaatjes. Ik sta als versteend toe te kijken en ook Ronny weet niet goed wat te doen. De agente zit ook al gauw met een kletsnatte spleet naar ons toe en Ronny vliegt er als een geile gek op af. Hij maakt haar rozetje vochtig met zijn eikel, likt nog wat speeksel er rond en ramt dan in één ruk zijn knuppel in haar kont.

Ik kijk toe hoe de drie daar op een rijtje liggen te vrijen en voel mijn geilheid weer opkomen. Ik loop naar mijn nachtkastje en haal een mega kunstpik tevoorschijn. Ik ga voor Anna liggen, die nog steeds gevingerd wordt door de agente, en schakel mijn vibrator aan. Ik wrijf hem eerst tussen mijn borsten en laat hem over mijn buik naar mijn kutje gaan. Het topje bibbert tegen mijn knopje maar door het overvloedige vocht dat al uit mijn gaatje komt, floept de knaap naar binnen. Ik slaak een zucht en laat hem snel heen en weer schuiven. Anna bukt haar wat naar voren en raakt even mijn knobbeltje. In één ruk kom ik klaar en tot mijn grote verbazing spuit ik mijn vocht in Anna 's gezicht. Ze glimlacht, likt haar lippen sensueel af en kijkt me met haar grote ogen aan die duidelijk willen zeggen.

"Zie je wel".

Ondertussen heeft de agente de dildo van me overgenomen en beveelt Anna om op het bed te gaan liggen. Ze neemt haar handboeien en we kijken haar allemaal wantrouwig aan. Ze knipoogt geruststellend en Anna gaat gewillig languit op het bed liggen. De agente kruipt bovenop haar en maakt Anna 's handen vast aan het hoofdeinde van mijn bed. Haar benen liggen wijd open en met z'n drieën vliegen we als gieren er op af. Ronny gaat voor haar gezicht zitten en laat zijn halfstijve piemel voor haar bengelen. Ze neemt hem in haar mond en pijpt hem. Zijn hele paal verdwijnt in haar mond tot zijn ballen tegen haar lippen duwen. Ik kus ondertussen haar borsten en geniet van het zicht. De agente heeft de dildo aangeschakeld en duwt hem zachtjes in de geile kut van Anna. Deze kreunt op haar beurt, trekt haar knieën op en opent haar benen tot haar mooie roze lipjes schreeuwen om genomen te worden. De agente vuurt haar passie er op af, het puntje van haar tong gaat van haar navel zachtjes naar beneden, langs haar lies, over haar heuveltje, over haar klitje, tot in haar grotje, bij de vibrator. Ik voel mijn eigen geil weer naar boven komen als ik links Ronny die sensuele mond zie neuken en rechts de agente het kletsnatte poesje zie beffen en de dildo heen en weer zie gaan.

Ik besluit er nog één of ander attribuut bij te halen en loop stilletjes naar de keuken. Ik vind een fles slagroom en al schuddend loop ik weer de kamer in. Mijn borsten zwieren mee op het ritme van de fles. De agente ligt verleidelijk met haar kont naar me toe en ik spuit een toefje op haar rozetje. Ze schrikt even maar algauw spert ze haar kont nog meer voor me open. Ik stop mijn tong in haar kont en voel haar sluitspier knijpen. De slagroom maakt alles lekker soepel en druipt algauw samen met het geil van haar kutje af. Ze zit nog steeds op haar knieën tussen de benen van Anna in en ik laat me er op mijn rug tussen glijden. Het geil drupt in mijn gezicht, af en toe hef ik mijn hoofd en lik haar poes van voor tot achter in één ruk door. Achter mijn hoofd gaat de dildo ondertussen heftig in en uit de gleuf van Anna.

Op dat ogenblik hoor ik Ronny klaarkomen, zijn sperma druipt langs Anna 's mondhoeken in haar hals. Zijn laatste schoten lost hij tussen haar borsten. Ook Anna komt klaar met de kunstpik in haar lijf en spuit ook weer wat van haar kutsappen vrij. Ik bef nog even mijn agente verder en voel haar knobbeltje opzwellen tot ook zij grandioos tot een climax komt.

Even later liggen we allemaal weer rustig naast mekaar. Anna vraagt of ze even kan douchen.

"Ja hoor" antwoord ik, "badkamer is eerste deur aan je linkerkant". Anna neemt haar kleren en gaat richting douche. De agente volgt haar en even later staan ze samen onder de douche. Aan de geluiden te horen, amuseren ze zich verder.

"Ik heb uiteindelijk je lul nog niet vaak geproefd vandaag", zeg ik zacht tegen Ronny, die tegen me aan is komen liggen. "Ik heb je moeten delen".

Ronny kijkt me lief aan, ik verdrink in zijn mooie ogen en kus zacht zijn lippen. Hij staat op, neemt de fles slagroom en fluistert in mijn oor "Deze mag je nog eens gebruiken". Ik laat me dat geen twee keer zeggen en spuit zijn slappe penis vol. Met kleine likjes neem ik de slagroom in mijn mond. Algauw reikt zijn piemel weer tot aan zijn navel. Ik ga bovenop hem zitten en trek hem af, eerst langzaam dan weer sneller. Mijn tempo wisselt mekaar af en bij het horen van Anna en de agente die weer klaarkomen in de douche, ram ik de knaap in mijn spleet. Ik zit bovenop

Ronny en draaf lustig op zijn steenharde paal. Ik steun op mijn voeten en ga op en neer, zijn lul floept net niet uit mijn drijfnatte poesje. Hij stimuleert intussen mijn pretknobbeltje en samen komen we tot een geweldig orgasme, een climax zoals ik er nog niet vaak heb gehad.

Ik kom rustig bij op Ronny 's buik. Zijn ademhaling gaat langzaam ook weer normaler klinken. De twee dames zijn ondertussen uit de douche geraakt en komen netjes aangekleed de kamer binnen.

"Ik ga het bij een verwittiging laten", zegt de politieagente ondeugend. We schieten allemaal in de lach. Anna heeft de documenten die ze kwam oppikken in haar handen en zegt glimlachend "En ik ga nog even werken, ik sta wat achter op mijn schema". Ronny en ik liggen zwijgend op bed. We kijken mekaar aan en tenslotte zegt hij "Ik ga me nog vlug douchen, ga je mee ?" Ik knik instemmend. Vooraleer ik me in de douche begeef, laat ik de twee dames buiten.

"Niet te veel lawaai maken" zegt de agente streng, terwijl ze me een vette knipoog geeft. Ik lach mijn tanden bloot en sluit de deur. De dampende douche wacht me op…

Xaviera  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post795

Over de dwaze gevolgen...1.2

XavieraGeplaatst door My 4Fingers do, mei 03, 2012 00:00:16

Over de dwaze gevolgen, 1.2

Van het genieten van de eerste stralen lentezon.

"Mm…" kreun ik zachtjes terwijl ik wat onderuit schuif op mijn stoel. De zon gooit haar stralen op mijn lichaam en ik vang ze met veel plezier op. Ook de mensen rondom me lijken te genieten van die prille zomerdagen. Ik leg mijn boek even opzij en veilig verscholen achter een zonnebril bekijk ik mijn "mede -terrasgenoten". Links van me een al wat oudere kalende man die maar al te graag eens in de uitpuilende borsten van zijn buurvrouw zou willen knijpen. Zijn ogen kruipen haast in haar blouse. Ik laat mijn ogen verder afdwalen en ik zie een jong koppeltje zitten die er duidelijk zin in hebben. Zijn hand glijdt over haar been en verdwijnt af en toe onder haar korte rokje. Ik glimlach en denk even terug aan mijn eigen vervlogen kalverliefdes.

De ober zet ondertussen mijn wijntje neer en gaat weer naar binnen. Ik kijk hem na en kan er niet aan weerstaan zijn toch wel lekker kontje te aanschouwen.

"Mag er wezen hé?" Hoor ik iemand zeggen. Ik kijk verschrikt voor me en zie dat er een jongeman aan het tafeltje vlakbij me is komen zitten. Ik bloos en zeg stil.

"Euh… Ja, inderdaad."

Hij glimlacht een mooie rij witte tanden bloot en kijkt me ondeugend aan. Ik ben even uit mijn lood geslagen maar concentreer me weer op mijn boek. Ik voel echter zijn ogen priemen en kijk over mijn bril heen. Hij is knap. Ik betrap mezelf erop dat ik mijn knieën wat meer spreid. Ik zie zijn blik naar mijn benen gaan en voel onmiddellijk mijn poesje vochtiger worden. Ik heb er helemaal zin in gekregen en laat mijn vinger verleidelijk langs mijn hals langzaam mijn decolleté inglijden.

Ik stop sensueel een olijf in mijn mond en laat mijn tong over mijn lippen gaan. Terwijl ik daar lekker zit te vrijen met een olijf, laat de jongeman zijn ogen over mijn lichaam gaan. Ik voel me begeerd en dat maakt me alleen maar geiler. Als ik merk dat hij aanstalten maakt om me aan te spreken, roep ik de ober.

"De rekening alsjeblief". Nog geen 20 seconden later ligt de rekening al op mijn tafeltje. Ik betaal en sta op. Ik kijk mijn 'minnaar' nog even diep in de ogen en vertrek.

Algauw huppelt hij achter me aan als een puppy. Ik reik hem de hand zonder iets te zeggen en een paar minuten later staan we aan mijn appartement. Ik neem hem mee de lift in maar daar botsen we op mijn buurvrouw die me wantrouwig aankijkt. Ik overweeg nog even hem voor te stellen als mijn neef, maar bedenk dan dat ik haar de roddels wel gun. Aan mijn deur aangekomen geef ik haar nog een veelzeggende blik en weet dat ze nu razend nieuwsgierig is. Misschien moet ik haar maar eens uitnodigen voor een triootje… haar echtgenoot zou maar al te graag mee doen. Ondertussen staan we binnen. Ik sla de deur achter ons dicht. De jongeman stelt zich voor als Ronny.

"Ik ben Mia" zeg ik zachtjes en laat mijn ogen over zijn lijf rollen. Hij voelt de vibes, neemt mijn hoofd tussen zijn handen en kust me. Eerst voorzichtig en langzaam maar algauw laait de passie in onze kus op. Onze tongen friemelen in het rond en vechten met elkaar alsof hun leven er vanaf hangt. Zijn handen vinden mijn borsten en strelen ze zacht.

Al kussend trek ik hem mee naar de slaapkamer en duw hem op het bed. Ik knoop langzaam mijn blouse open, knopje per knopje en gooi mijn hoofd naar achter. Ik schop mijn schoenen uit en zet één voet op bed. Ik zie een kanjer van een erectie in zijn broek zitten en dat windt me nog meer op. Mijn handen glijden over mijn borsten, ik laat de bandjes van mijn bh zakken en laat mijn vingers over mijn tepels gaan. Ze priemen vooruit. Ik laat mijn handen verder over mijn heupen gaan en schuif mijn rokje wat hoger. Mijn natte slipje ligt al vlug naast me op de grond, maar ik laat mijn rokje weer zakken. Even een teleurgestelde blik, maar die klaart al gauw weer op als ik mijn voet weer op het bed neerzet. Ik draai mijn knie wat naar buiten zodat hij mijn kortgeschoren kutje goed kan bewonderen. Ik masseer ondertussen mijn borsten verder maar kan het niet laten een vinger naar mijn warmste plekje te brengen. Mijn wijsvinger glijdt over mijn klitje, verder, dieper mijn poesje binnen. Ik kreun en haal hem er zachtjes weer uit. Ik stop mijn vinger in mijn mond en zuig mijn sappen op.

"Wil je ook proeven" fluister ik vragend. Hij knikt instemmend. Ik steek mijn vinger weer waar ik het zo graag heb en kruip bovenop mijn ‘slachtoffer'. Hij opent zijn mond gretig en zuigt mijn vinger naar binnen.

"Oh wat proef je lekker" sist hij, "naar meer".

Mijn rokje zit ondertussen helemaal omhoog geschoven en dat laat me toe hem nog gekker te maken. Ik schuif mijn billen naar voren en laat mijn kutje boven zijn gezicht zakken. Hij hapt gretig maar ik trek me plagerig terug. Die tong die mijn klitje af en toe raakt maakt me nog geiler en algauw laat ik me volledig op zijn mond zakken. Hij beft me diep en ik ril van genot. Zijn tong raakt elk gevoelig plekje. Hij likt me, zuigt me, kust me, ... Ik zet mijn benen wat verder uit mekaar en duw me nog dieper op zijn mond. Af en toe hef ik mijn billen weer wat omhoog om me dan weer helemaal te laten zakken. Als ik mijn orgasme voel aankomen, hef ik me weer omhoog en draai me om. Standje 69 is altijd één van mijn favorieten geweest. Ik maak langzaam de knopen van zijn broek open en kus zijn heerlijke lid dat nog in een schattige boxershort van Tom Poes verscholen zit. De jeans vliegt uit maar Tom Poes mag nog even meegenieten. Ik kus zachtjes zijn paal verder en laat af en toe mijn tong tussen de knoopjes verdwijnen.

Ondertussen heeft hij mijn wijd open poesje terug gevonden en likt langzaam verder. Zijn tong gaat van mijn klitje tot mijn kontgaatje en ook dat wordt heerlijk verwend. Ik ben intussen langs één pijp van de boxer naar binnen geglipt en kus zijn ballen teder. Ik bijt zachtjes en laat mijn tong naar boven glijden. Ik neem zijn vochtige eikel in mijn mond en laat mijn tong er omheen draaien. Ik stop weer even en omklem zijn penis met mijn hand. Ik begin hem zachtjes af te trekken, terwijl laat ik mijn tong af en toe op zijn topje neerkomt. Ik proef al wat voorvocht maar ga stevig door met hem af te trekken. Af en toe gaat mijn tong langs zijn stam. Als ik voel dat hij bijna gaat klaarkomen stop ik en doe zijn boxershort uit. Ik trek zijn billen wat uit mekaar en laat mijn tong er tussen verdwijnen. Ik draai rondjes rond zijn rozetje en steek af en toen mijn hete tong naar binnen. Een kanjer van een erectie zit tussen mijn borsten. Ik duw ze wat dichter mij mekaar en maak schuivende bewegingen, waardoor zijn voorhuid mee heen en weer gaat. Hij kreunt maar gaat gewoon verder met me te likken. Zijn tong neukt mijn poesje tot de vonken er uit slagen, ik voel dat ik het niet lang meer uit houd. Mijn kutlipjes beginnen te trillen en de kutsappen ontsnappen uit mijn grotje.

Ik kreun, zet me weer rechtop en laat mijn opengesperde kut weer op zijn gezicht zakken. Hij likt me langzaam schoon. Maar daar word ik alleen maar meer opgewonden van.

"Oh, Ronny, ik wil je zaad over mijn hele lijf voelen, in mijn kutje, over mijn gezicht, in mijn mond, tussen mijn borsten, in mijn reet, overal ..." Ik neem nog even zijn keiharde lul in mijn mond en zuig hard. Dan schuif ik mijn lichaam verder door naar achter en ga, nog steeds met mijn rug naar hem toe gekeerd, op zijn staaf zitten. Ik leid zijn versteende erectie naar mijn wijd open poes en laat me erover zakken.

"Oh", kreunt hij. Omdat ik achterstevoren zit voel ik hem lekker tegen mijn g-plekje aanschuren. Mijn tieten wiegen mee op het ritme van mijn onderlijf en dat gaat steeds sneller. Hij legt zijn handen op mijn heupen en helpt me mee bewegen.

"Oh, neuk me met je lekkere pik" gil ik. Ik voel de aders in zijn paal verdikken en bereid me voor op een kletterend orgasme van ons beiden, want ook ik voel mijn klitje weer opzwellen en verwacht een climax van jewelste. Het duurt niet lang of hij spuit zijn liefdessappen in mijn hete spleetje. Ik slaak een kreet van genot, blijkbaar harder dan bedoeld want de buurvrouw bonkt op de muur naast me. Ik hoor haar nog iets roepen maar ik trek me er niets van aan en gil verder

"Neuk me, neuk me diep". Als al onze sappen vermengd zijn, vlij ik me langs hem neer en kus hem zacht op de mond.

"Je bent nog niet van me verlost hoor", fluister ik in zijn oor. Ik kruip opnieuw langzaam tussen zijn benen en begin hem te pijpen. Af en toe stop ik, ga op mijn knieën zitten en masturbeer ongegeneerd. Bij het pijpen stop ik geregeld mijn vinger in zijn kont en dat blijkt hem erg op te winden. Ik wissel het ‘pijp- en masturbatiespelletje' nog af met een echte neukbeurt. Ik neem plaats op zijn rijtuig en wip op en neer. Pijpen, kontvingeren, neuken, masturberen, het wisselt mekaar in een razend tempo af.

In al onze geilheid merken we niet dat er iemand aan de deur staat. Tot ik plots een kuchje hoor. Ik schiet recht en zie Anna staan. "Damn", zeg ik, "ik was vergeten dat je ging langskomen". Ze kijkt verlegen naar de vloer en zegt dat ze later wel weer zal terugkomen.

"Is niet nodig", antwoord ik, "ik geef je de papieren zo meteen".

Anna is een collega van me die enkele documenten kwam oppikken.

Maar omdat ik niet zeker wist of ik thuis ging zijn had ik haar een sleutel gegeven. Mijn adonis ligt zonder enige schroom te genieten van Anna 's verlegenheid. Ik sta op en loop haar voor naar de woonkamer waar ik de documenten had klaar gelegd. Mijn borsten veren op en neer en ik zie van uit mijn ooghoeken dat Anna me observeert. Ik zie haar tepels door haar topje priemen. Ze kijkt me aan en onze blikken blijven enige seconden aan mekaar plakken. De anders zo verlegen

Anna lijkt helemaal los te komen, ze steekt haar linkerhand naar me uit en streelt mijn borst. Ik glimlach, neem haar rechterhand en leg die op mijn andere borst. Haar eigen tepels glunderen keihard door haar bloesje heen.

Xaviera  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post794

Een weekend vol passie

XavieraGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 11, 2012 18:32:26

Weekend vol passie

Ik was een meisje van net achttien jaar en ze zat middenin mijn tweede relatie met een twee jaar oudere jongen. Zijn naam was Pieter en hij had korte zwarte haren. Hij was bijna twee meter groot en droeg graag skater kleding. Dat is een stijl, waarin broeken op je knieën hangen en alles verder losjes om je lichaam hangt. In ieder geval was hij een hele populaire jongen op school en ieder meisje wilde hem hebben. Ik was niet zo 'n populair meisje maar wel aantrekkelijk om te zien. Ik kon nou eenmaal goed leren en dat was bij populaire meisjes en jongens een gegronde reden om je niet populair te vinden. Alle populaire meisjes en jongens, behalve Pieter.

Ik heb mooie blond en krullend haar dat in het zonlicht kon glansen. Ik heb ferme borsten, lange benen en een heerlijk kontje maakte het geile uitzicht compleet. Bovendien, ik was nog maagd.

Pieter had aangekondigd dat hij dit weekend wel met zijn meisje naar bed wilde. Hij wist dat ik maagd was en wilde graag de jongen zijn, die mij ontmaagden mocht. Zelf had hij al redelijk wat ervaring met seks. Ieder meisje dat iets te betekenen had op school sprak over zijn kunsten in bed. Uiteraard duurde het in de verhalen allemaal erg lang en iedere keer als ik over die verhalen tegen Pieter begon te praten, moest hij lachen en vertelde hij dat het allemaal zwaar overtrokken was.

Het weekend was aangebroken en ik was behoorlijk nerveus. Ik had die middag ervoor al condooms gekocht en liep de hele tijd met het doosje op zak, bang om ze kwijt te raken maar ook de mogelijkheid behoudend om ze weg te kunnen gooien en met het hele verhaal te stoppen. Natuurlijk wilde ik dit niet en had ik echt zin in seks met Pieter. Het was alleen zo verdomde eng allemaal.

De avond brak aan en het lot had bepaald dat ik het hele weekend alleen thuis was. Mijn ouders waren een weekend weg in verband met hun vijfentwintigste trouwjaar. Ze hadden mij erop gewezen dat ik mij keurig moest gedragen en vooral geen mannelijke bezoekers binnen mocht laten.

"Ja, natuurlijk pap, dat weet je toch. Heb ik ooit niet naar je geluisterd? Ja, ik weet dat er een flinke straf op staat. Ja, twee maanden huisarrest. Gaan jullie nu maar. Veel plezier… Daaag!" Mijn vader was een man van erg strikte regels en hij duldde absoluut geen tegenspraak.

De zon verdween achter een horizon, toen de deurbel ingedrukt werd. Ik schrok van het ineens erg hard klinkende geluid en veerde onmiddellijk op. Ik strompelde overal tegenaan lopend en stotend naar de voordeur en opende ze geheel buiten adem.

"Hoi schatje. Wat klink je buiten adem? Was je stiekem zonder mij begonnen?" Lachend kwam Pieter door de deuropening het warme huis binnen lopen. "Het is erg koud voor deze tijd van het jaar buiten."

Terwijl hij naar de kapstok liep die iets verderop stond, wreef hij in zijn handen om deze een beetje op te warmen. Hij trok zijn jas uit en hing deze op. Nu draaide hij zich snel om, pakte mij om mijn middel en trok me naar zich toe. Hij begon mij vol passie op mijn mond te kussen en al gauw kroop zijn rechterhand van mijn heup langzaam naar achter om zo mijn kleine maar ferme kontje vast te pakken.

"Hm, jij weet ook niet wat rustig aan beginnen is hé!" Ik was in letterlijk vijf tellen enorm geil geworden, rukte me los van Pieter en rende naar de huiskamer. Pieter rende achter mij aan en zag dat ik in mijn vaders stoel wilde springen. Hij haalde me echter in en ging net voor mij zitten waardoor ik op zijn schoot belandde.

Ik voelde hoe mijn kutje nu op zijn lul belandde. We raakten elkaar door stof heen en ik wilde nu eindelijk wel eens een lul in mijn kutje voelen. Ik had mijzelf al meerdere malen verwend met een grote roze dildo en was daardoor mijn maagdenvlies al kwijt. Maar een echte lul in mijn kutje. Dat was iets was ik nog graag wilde ervaren.

Ik zat nu bovenop Pieter en rommelde met zijn broek, tot het rotding eindelijk los was. Ik haalde zijn lul tevoorschijn, zoals ik dat al zo vaak gedaan had en begon als een ware slet aan zijn lul te trekken. Ik hield op en stond recht om mijn kleren uit te trekken. Binnen enkele tellen ging ik weer zitten met mijn spiernaakte lichaam bovenop zijn harde paal. Ik ging als het ware gehurkt boven zijn harde pik hangen en liet me langzaam zakken. Wat een heerlijk vullend gevoel was ik nu aan het ervaren. Een heerlijk warm kloppend stuk vlees stak nu in mijn lichaam en het vulde mij helemaal op. Langzaam bewoog ik op en neer. Ik wilde van iedere subtiele klopping die ik binnenin voelde genieten, dus bewoog ik zo rustig mogelijk en nam ik iedere stoot in mijn gedachten op. Mijn eerste keer neuken was echt fantastisch. Nu al. Hoewel ik mijzelf in principe al had ontmaagd was dit pas mijn echte ontmaagding. Zo voelde het ook.

"Oh, schat, wat past je kutje perfect om mijn lul heen?" Fluisterde Pieter geil in mijn oor. Zelfs zijn zachte stem deed mijn lichaam van binnen trillen. Ik was echt enorm geil. Nu kon ik mijzelf niet meer in bedwang houden en liet ik mezelf gaan. Ik bereed Pieter zijn lul nu als een totaal wild geworden meisje. Pieter moest mij echt tegenhouden want anders zou hij mij nu al volspuiten. Door de heftigheid van het hele gebeuren heen flitste ineens het woord condoom door mijn hoofd. Even was er een schrikreactie, die al gauw plaats maakte voor een onverschillig gevoel. Of was het geilheid? In ieder geval konden die condooms me geen ruk meer schelen op dat moment.

"Liefje, ga eens staan."

Ik steeg een beetje sneu van Pieter zijn paal af en Pieter gebaarde mij gebukt te gaan staan.

"Ik wil je in je kontje neuken."

Ik had toegestemd overal mee akkoord te gaan toen we het "hebben van seks" hadden besproken. Maar in mijn kontje. Wilde ik dit wel? Ik wilde hier nog even over nadenken, maar al gauw schreeuwde ik het uit van pijn toen ik zijn dikke paal tussen mijn billen voelde glijden. Langzaam bewoog Pieter zijn lul heen en weer, steeds het tempo een beetje opvoerend. Bij iedere stoot nam de pijn af en begon ik meer en meer te genieten totdat ik niet anders wilde dan anaal.

"Ah, Pieter, neuk mijn kleine kontje. Ja, ho, oh, wat lekker. Ja. Ja! Ja... Oh! Oh wat lekker."

Ik genoot intens en was haast verslaafd aan het raken aan anale seks, toen Pieter zijn lul terugtrok en mij optilde om me tegen een muur te drukken. Hij wilde mij meteen weer neuken maar bedacht zich en ging op de vloer zitten op zijn hurken.

Hij likte mijn overgevoelige kutje en klitje. Langzaam en dan weer snel bewoog Pieter zijn lenige en waarschijnlijk goed getrainde tong langs het gezwollen klitje van me totdat ik mijn eerste orgasme aangebracht door een ander ervoer. Het voelde alsof Afrodite zich openbaarde aan de mensheid, zo intens was mijn orgasme. Een elixer voor pure heerlijkheid was het.

Nu stond Pieter weer op en schoof zijn lange pik behendig tussen mijn kletsnatte lippen. Iedere stoot voelde machtig en intens. Weer tilde hij me op en liep met mij op zijn pik gespietst naar de trap toe.

Daar liet Pieter me op mijn rug liggen, leunde zelf als een ware acrobaat over mij heen en neukte me wild. Steeds harder en dieper neukte hij mijn sappige tienerkutje en al gauw schreeuwde hij klaar te komen.

"Ik kom!" Het leek wel alsof iedereen in de buurt het horen moest en van mij mocht dat ook. Iedereen mocht weten hoe geweldig ik met mijn eigen Pieter neukte.

Samen zakten we in elkaar van genot en verdwenen naar boven, waar we in mijn bed heerlijk in elkaars armen in slaap vielen.

Het was een weekend vol passie. De rest van de beurten gebruikten we wel condooms. Dat leek ons allebei toch wel verstandig.

Gelukkig bleek later, dat ik niet zwanger was. Toen de school die maandag weer begon keek ieder populair meisje me na en zochten sommigen zelfs contact met me. Eén keer neuken en ik was helemaal hot. Ik genoot nog steeds in mijn hoofd van iedere heerlijke stoot die mijn jonge lijf had doen schudden van wild genot.

Na school was haast iedereen al weg en stond Pieter me bij de fietsen op te wachten met een grote glimlach om zijn lippen.

"Waar heb jij last van joh?" Vroeg ik enigszins nieuwsgierig. Pieter verkleurde een beetje van opwinding en bracht zijn mond tot vlak naast mijn oor.

"Ik heb een stijve en wil dat je me klaarmaakt. Hier."

Dat was een rebels voorstel in mijn oren en ik was meer dan verbaasd toen ik mezelf akkoord hoorde gaan met het geheel. Wat een heerlijk idee.

Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en Pieter maakte zijn broek meteen los. Ik likte zachtjes langs de rand van zijn naar geil ruikende eikel en nam deze in mijn jonge mondje. Ik had hem natuurlijk in het weekend gepijpt en afgetrokken, maar nooit op school. Ik speelde zachtjes met zijn ballen en streelde langs zijn buik. Ik ging helemaal op in het spel dat zich afspeelde op zeer gevaarlijk gebied. Als iemand ons zou betrappen kon dat wel eens een schorsing betekenen voor allebei. Blijkbaar dacht Pieter er net zo over want terwijl ik zijn paal nog maar eventjes naar binnen slokte en mijn wangen hol zoog, spoot hij zijn warme zaad al achter in mijn keel.

Omdat het geheel onverwachts gebeurde moest ik kokhalzen en spuugde ik haast al het zaad weer uit, op de stoeptegels tussen de fietsenrekken in.

Een klein beetje beschaamd vervolgde we onze weg naar huis en namen halverwege afscheid met een heftige tongzoen.

Toen ik thuiskwam, was vader woest. Het bleek dat iemand van school alles had gezien via de beveiligingscamera en de goede man had meteen mijn ouders gebeld, zo zei vader althans.

Waarschijnlijk had de conciërge eerst al rukkend zijn zak geleegd in een zakdoek of iets dergelijks en had hij daarna voorzichtig de betreffende ouders ingelicht.

Heel subtiel. Ik kreeg zes maanden huisarrest en in die zes maanden zou ik Pieter niet zien. Maar ik beloofde mijzelf alles driedubbel in te halen, zodra ik weer vrij zou zijn.

Pieter en ik hebben nog heel veel geile avonturen beleefd.

Xaviera  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post765

Sofie, a black beauty

XavieraGeplaatst door My 4Fingers wo, februari 22, 2012 22:15:14

Sofie, a black beauty

Lore is blij met haar nieuwe vriendinnetje Sofie, een tenger meisje met een mooie donkerbruine huid en een weelderige bos haar vol krullen. Net als Lore houdt zij van veel vrijen. Na afloop van hun eerste gezamenlijke neukbeurt met drie grote negers, vertelt Sofie dat zij één vurige wens heeft: ze is nog nooit door een blanke lul genomen en ze vraagt of Lore haar kan helpen die wens werkelijkheid te maken. Dat wil Lore wel en vraagt haar de volgende dag terug te komen.

Als Sofie de volgende dag bij Lore komt, maken ze zich allebei eerst mooi op. Sofie heeft vandaag een felrode, gebreide korte jurk aan. De grove steken van het breiwerk zorgen voor een doorkijkeffect: je ziet haar tepelkransen door de kleine gaatjes heen en ook haar rode onderbroekje, een string, zie je zo zitten.

Lore zelf heeft een ultrakort dun zwart jurkje aan met spaghettibandjes. Lore besluit er helemaal niets onder te dragen. Beide meisjes smeren vooraf hun kutjes nog even in met wat olie. Sofie smeert ook haar anus goed en in en ze bekent dat ze al vaak anaal is geneukt. Lore dacht Sofie nog niet zo'n ervaren sletje was als zijzelf, want Sofie is nog een jaartje jonger dan Lore. Sofie legt uit dat al tijdens haar eerste vrijpartij jaren geleden haar vriendje na een pauze opnieuw een vers, nauw neukgaatje wilde hebben voor hemzelf en haar dus meteen erna tussen haar billen genomen heeft. Sindsdien vindt Sofie het lekker en laat ze zich vrijwel elke neukbeurt ook in haar achterste nemen.

Lore wordt er geil van en moet zich inhouden zich niet meteen te klaar gaan vingeren. Ze besluit wel ook haar anus maar even in te oliën.

Als ze klaar zijn, vertelt Lore dat ze een oude vriend van haar zullen gaan verrassen, Michiel geheten. Ze nemen ze de bus naar het centrum. In de bus blijft Lore liever staan, want als ze gaat zitten zullen de andere passagiers meteen zien dat ze geen broekje draagt. De meisjes hebben direct aanspraak van twee jonge slanke negers, die bij hen komen staan. Lore laat zich even bevoelen onder haar jurkje, ze krijgt wei zin in een vrijpartij met de jongens, maar Sofie wil niet, ze wil eerst haar wens uitgevoerd hebben. Ze stappen gauw uit op de volgende halte en lopen naar het huis van Michiel. Gelukkig is hij thuis. Hij doet open en zijn mond valt open van verbazing: Lore kende hij al, die staat hem geil aan te kijken en ernaast staat een klein donker meisje in een gebreid jurkje waar je doorheen kijkt. Hij laat de meiden binnen en het duurt niet lang of ze hebben een gezellig gesprek.

Het was inmiddels al weer maanden geleden dat hij Lore voor het laatst heeft gezien. Al snel komt het onderwerp op seks, en ze voelen alle drie de spanning stijgen. Plompverloren zegt Lore dat ze zelf al geil is, maar dat ze bovendien Sofie wil laten kennismaken met Michiel zijn mannelijkheid. Zonder op zijn reactie te wachten, stapt Lore op Michiel toe, gaat op zijn schoot zitten en begint brutaal haar lijf tegen hem aan te rijden. Michiel voelt hoe geil ze is en kan zich ook niet meer inhouden. Hij had al haar blote kutje onder het jurkje gezien toen ze tegenover hem was gaan zitten, maar nu steekt hij zijn hand onder haar jurkje en begint Lore te vingeren. Lore trekt in één beweging het jurkje over haar hoofd uit en zit meteen naakt op zijn schoot. Michiel geniet weer ouderwets en Lore voelt de bult in zijn broek groeien.

Dan wenkt ze Sofie erbij, waarna Lore en Michiel het mooie zwarte meisje overal beginnen te strelen. Langzaam ontbloten ze haar borstjes, trekken haar jurkje omhoog zodat ze haar dijen kunnen strelen en gaan stap voor stap verder. Sofie geniet enorm en in haar rode string ontstaat een natte plek van haar geilheid. Ze kleden haar helemaal uit en leggen Sofie op de keukentafel. Michiel herhaalt wat hij een jaartje ervoor ook met Lore heeft gedaan.

Hij spreid Sofie haar benen en bindt die vast aan de tafelpoten. Datzelfde doet hij met haar armen, dan loopt Michiel even weg. Lore streelt ondertussen haar hete lijf en glimlacht geruststellend naar Sofie, die een beetje angstig afwacht wat er nu gaat gebeuren.

Michiel komt met scheerschuim en een scheermesje terug en begint haar kutje vol schuim te spuiten. Sofie komt meteen klaar van het koude schuim hij dat in haar openstaande kutholletje spuit. Michiel spreidt het schuim uit over haar hele venusheuvel en gaat het weinige zwarte schaamhaar van Sofie wegscheren.

Sofie voelt het mesje om haar kutlipjes heen en weer gaan en weer komt ze klaar. Als haar haartjes weggeschoren zijn, pakt Michiel een flesje slaolie en gooit een flinke scheut over haar kutje. Hij smeert de mix van scheerschuim en slaolie uit over haar hele onderbuik en gaat daarbij met zijn geoliede vingers vliegensvlug in en uit haar kutje, waardoor ze haar volgende orgasme krijgt. Dan vindt hij het genoeg en wil zelf eens aan zijn gerief komen.

Het blijkt dat Lore onder de keukentafel dan al stiekem Michiel zijn penis uit zijn broek had gehaald en hem lekker stijf gemaakt heeft. Michiel had altijd al een grote dikke lul, vond Lore, maar hij had schijnbaar lang niet geneukt want vandaag was zijn opgezwollen lul extra omvangrijk.

Michiel haalt zijn lul boven tafel en eist dat Lore een condoom voor hem pakt en bij hem omdoet. Het rubbertje krijgt ze met moeite om de grote lul gespannen, maar dan is hij er klaar voor om het zwarte meisje te nemen.

Sofie ziet dat de monsterlul nu in stelling wordt gebracht voor haar kutje. Ze ligt nog steeds vastgebonden op de tafel en kan niets anders doen dan afwachten. Dan begint Michiel zijn lul in haar kleine lijfje te persen en haar met lange halen te neuken. Sofie sluit haar ogen en raakt in volledige extase. Na een kwartier komt Michiel kreunend klaar en spuit zijn lading in het condoom. Hij trekt zijn penis eruit en laat Lore een nieuw condoom pakken. Zijn penis wordt amper kleiner en Michiel trekt voorzichtig het gebruikte condoom eraf, waarbij een grote hoeveelheid van zijn zaad erin blijft zitten. Hij houdt Lore het volle condoom voor en gebiedt haar het condoom leeg te drinken! Lore klaart het smerige klusje vol overgave en likt het condoom ook van binnen uit. Daarna moet Lore zijn pik schoonlikken, droogmaken en het nieuwe condoom erop doen.

Michiel steekt dan onmiddellijk zijn nog steeds stevige pik weer in Sofie 's lijfje en blijft zachtjes in en uit haar van slaolie en scheerschuim soppende kutje bewegen. Lore vindt het een prachtig gezicht steeds de witte lul in het zwarte lijfje te zien verdwijnen en vingert zichzelf ondertussen klaar. Dan vraagt Michiel of Lore de touwen aan Sofie 's benen los wil maken en een kussen van de bank wil pakken.

Hij laat haar het kussen onder Sofie haar billen leggen, zodat haar anus goed zichtbaar wordt. Lore moet de anus van Sofie met haar vingers soepel maken van hem.

Ondertussen blijft Michiel doorgaan met zachte neukbewegingen in haar kutje. Slaolie, resten scheerschuim en kutsap lopen van haar kutje in haar anus en dat smeersel maakt Lore haar werk eenvoudiger. Sofie steunt en kreunt, ze heeft al die tijd nog geen kans gekregen om bij te komen. Als haar anus voldoende is opgerekt, verplaatst Michiel zijn enorme lul direct naar onderen. Hij perst eerst een klein stukje in haar anus en gaat dan erin en eruit, elke keer een paar centimeter dieper naar binnen. Sofie komt alweer schokkend klaar en Michiel is nog amper begonnen.

Als Michiel voelt dat hij helemaal binnen is, verhoogt hij het tempo en neukt met harde slagen haar kontje. Telkens slaan zijn ballen tegen haar billen en voelt Sofie zich tot diep in haar lijfje beroerd door de eikel van de lange lul. Michiel blijft maar gaan en pas na een kwartier voelt Sofie dat hij klaar gaat komen.

Vlak ervoor trekt hij zijn grote lul eruit, trekt snel het condoom eraf en richt zijn pik iets omhoog. Het sperma spuit over haar buik en borsten, waarna Lore de witte klodders uitsmeert over het zwarte meisje.

Sofie kijkt nog eens goed naar de grote pik en glimlacht tevredengesteld naar Michiel. Haar wens is in vervulling gegaan en hoe!

Een half uurtje later kleden de meisjes zich weer aan en besluiten weer naar huis te gaan. Sofie bedankt Michiel nadrukkelijk en ze gaan naar de bushalte. Lore loopt onderweg een beetje te mokken, want ze is niet geneukt en heeft spijt dat ze vooraf aan het bezoek bij Michiel niet de twee zwarte jongens uit de bus heeft meegenomen. Ook vertelt ze Sofie dat die toch nog één sensatie in haar neukbeurt van vanavond gemist heeft. Namelijk het lekkere gevoel als het sperma van een witte lul tot diep in je binnenste spuit. Dat kwam omdat Michiel alleen met een condoom in Sofie wilde gaan. Sofie zegt dat ze die ervaring ook nog wil hebben en ze besluiten beide de volgende dag de gemiste kansen goed te gaan maken.

De volgende dag komt Sofie weer naar Lore 's flatje, ze willen beiden nog een nieuw neukavontuur. Lore vraagt of Sofie nog leuke zwarte vrienden kent, waarmee ze misschien op stap kunnen. Sofie denkt even na en belt dan Johnny, een alleenstaande neger van dertig met een opvallende grote auto, dat lijkt haar wel wat voor Lore. Sofie waarschuwt Lore wel. Johnny is een echte egoïst en zal de meiden alleen voor zijn eigen plezier gebruiken. Lore vindt dat niet erg en ze bellen Johnny op. Sofie vertelt hem dat ze samen met haar blonde vriendin een ritje wil maken in zijn auto. Johnny heeft een grote, witte Amerikaanse slee, waarmee hij altijd veel opzien baart, vooral ook door het zware geluid dat de motor maakt. Johnny heeft wel zin in een leuke dag, vooral nu hij hoort dat er een blondine meegaat, maar stelt dat ze dan ook mee moeten naar een vriend van hem. Ze gaan akkoord en hij zegt dat hij binnen een halfuurtje bij de meiden zal zijn.

Ondertussen bedenken de meiden wat ze die dag zullen aandoen. Het weer is die dag niet zo mooi en het is fris buiten, geen weer voor dunne zomerkleding helaas. Sofie en Lore besluiten oude, lekkere shabby kleding uit de kledingkast van Lore te zoeken.

Omdat Sofie veel kleiner is dan Lore, past haar kleding niet. Haar grijze trui is veel te groot. Haar broek blijft door een riem nog net op zijn plaats hangen, maar is ook te groot. Sofie slaat daarom de mouwen en broekspijpen maar enkele slagen om.

Lore vindt nog een stapel oude kleren van zichzelf, en pakt er een roze trui en een vale, strakke spijkerbroek met gaten uit. Ze hebben er een hoop lol om en trekken de kleren aan over hun blote lijfjes. Lore krijgt de rits van haar te kleine spijkerbroek niet meer helemaal dicht. Ook de knoop van haar broek haalt het knoopsgat niet en nu staat de broek van boven open. Haar oude roze truitje is te klein, waardoor ze vanaf haar navel tot haar schaamhaar toch nog bloot is. Ze doet er een spijkerjasje over, maar dat bedekt haar openstaande gulp ook niet.

Lore vindt dat ze er zo juist lekker geil uitziet en besluit het zo te laten. Al voordat ze Johnny zien, horen de meiden de zware motor van de Amerikaanse bak. Johnny toetert en de meiden moeten naar beneden komen.

Als ze vlak bij zijn auto zijn, fluit hij tussen zijn tanden.

"Zo, jij ziet er lekker uit, kom jij maar voorin zitten!" zegt hij tegen Lore. Hij geeft beide meiden een kusje en ze scheuren met veel lawaai weg. Johnny rijdt met open raam en Lore 's lange blonde haren wapperen door de wind in de auto, Sofie leunt over de twee voorstoelen. Johnny geniet ervan terwijl hij expres met zijn opvallende auto langzaam door de winkelstraat rijdt, de twee meiden en zijn auto showend. "Kom op meiden, laat de mensen eens iets zien! Doe die truitjes even uit!" Lore en Sofie kijken elkaar even aan, maar doen toch maar wat Johnny wil. Ze trekken de truitjes over hun hoofd en zitten met hun blote borsten in de auto, terwijl Johnny door de drukke winkelstraat rijdt. Ze hebben veel bekijks, vooral door de mannen en de meiden moeten lachten als een vent ze achterna kijkt en over een paar dozen struikelt.

Daarna rijdt Johnny door naar het flatje van een vriend van hem in de buitenwijk, terwijl de meiden hun truitjes weer aandoen. Ook daar stapt Johnny niet uit, maar toetert net zo lang tot de vriend naar buiten komt. Het is een leuke negerjongen van amper 20 jaar, hij stelt zich voor als Renout, gaat achterin naast Sofie zitten en slaat meteen zijn arm om haar heen. Johnny scheurt weer weg en rijdt de stad uit. Het weer is dan al iets beter geworden en een flauw zonnetje begint te schijnen. Als Lore omkijkt, ziet ze dat Sofie en Renout er geen gras over laten groeien, ze tongzoenen flink en Renout heeft zijn handen al onder haar ruime trui.

Op een rustige weg zet Johnny de auto stil bij het hek naar een weiland, net onder een paar bomen. Lore hoort achterin al slurpende geluiden en ziet dat Sofie haar broek al op haar knieën heeft hangen en in haar kutje gelikt wordt! Lore wordt er zelf bloedgeil van, zoals ze die twee bezig ziet.

Maar Johnny zette de auto niet voor niets stil. Ze moet hem een zuigbeurt geven! Lore maakt zijn gulp open en direct springt de half opgezwollen pik naar voren uit zijn onderbroek. Lore doet haar best en zuigt en likt dat het een lust is. Ze voelt dat ze zelf ook al lekker nat is tussen haar beentjes. Dan trekt Johnny haar van zijn pik af en duwt haar terug in haar stoel. Hij pakt Lore 's broek, die van boven al openstaat en trekt hem hardhandig van haar kont. Ze schuift een stuk mee en ligt direct op haar rug, met haar benen over zijn schoot. Hij rukt net zolang aan de broek dat die helemaal uit is en duwt dan haar kleine roze truitje omhoog over haar borsten.

Nu ze zo bloot voor hem ligt, ziet ze zijn lul nog harder worden. Recht omhoog staat zijn zwarte jongeheer, met een paarsgezwollen knop erboven op. Johnny pakt haar benen beet, trekt ze ver uit elkaar en in één plof duikt hij met zijn snoeiharde pik in haar openstaande holletje. Lore hapt even naar adem als de bink met zijn hele gewicht boven op haar duikt, maar als hij daarna lekker in en uit haar natte kutje begint te schuiven, geniet ze.

Achter in de auto hoort ze Sofie steeds luidruchtiger worden en gillend klaarkomen op de pik van Renout. Ze voelt zelf ook haar eerste orgasme komen en geeft zich volledig over aan haar belager. Als Lore al drie keer is klaargekomen, trekt Johnny zijn pikt terug en kan Lore even bijkomen. Ze trekt haar truitje maar helemaal uit, want dat zat als een prop rond haar nek en dat is ook niet lekker.

Ze ziet Renout en Sofie bloot achterin zitten, een deur openzetten en een sigaretje opsteken. Ook zij zitten bij te komen van hun neukbeurt.

Johnny is echter nog steeds niet klaargekomen en zegt ineens dat Sofie maar bij hem moeten komen. Sofie stapt in haar blootje uit en laat Lore ook uitstappen om van plek te ruilen. Lore ziet dat Johnny Sofie verplicht in het gras naast de auto te knielen, zich om te keren en te bukken, zodat haar kontje omhoog steekt en Johnny haar van achteren in haar poepgaatje kan neuken. Gewillig doet Sofie wat er van haar verlangd wordt. Johnny stapt op haar toe, smeert wat van het geil en sperma uit Sofie 's kutje over haar anus en dan gebeurt het. Even later ziet Lore de nog steeds harde pik van Johnny verdwijnen in het achterste van haar kleine zwarte vriendinnetje. Al snel gaat Johnny hard te keer in haar anus, hij beukt zijn pik in haar lijfje, dat telkens een stukje verder over het gras schuift.

Lore heeft een beetje medelijden met Sofie, maar als ze die met gesloten ogen en met een glimlach op haar gezicht ziet kreunen van genot, dan weet ze dat dit niet hoeft.

Dan voelt Lore ineens dat Renout ook is uitgestapt, haar beetpakt en begint te strelen op haar intieme plaatsen. Renout heeft met zijn andere hand zijn lul gemasseerd, die dan inmiddels weer een fikse lengte heeft gekregen. En Lore houdt wel van lange negerlullen, dus ze kan die onweerstaanbare lekkere neukstengel niet weigeren.

Even later moedigt ze Renout aan haar lekker te gaan neuken, maar hij zegt dat ze dan net als Sofie moet gaan klaarliggen in het gras. Eigenlijk had Lore niet zo'n zin in een beurt in haar anus, maar als Renout tegelijk haar kutje lekker gaat vingeren, vindt Lore het toch wel lekker. Het duurt niet lang of alle vier komen klaar en spuit het sperma in de twee sletjes. Johnny trekt zijn pik terug en maant Sofie op te staan. Als afsluiting moet Sofie de maar langzaam slapper wordende pik van Johnny schoonlikken.

Hij staat nog enigszins omhoog, in het waterige zonnetje te glimmen van het kutsap van beide sletten, vocht uit Sofie 's anus, sperma van hemzelf en zijn vriend.

Sofie likt langzaam langs de stam omhoog met haar tong en slikt alles in. Als Renout dat ziet, eist hij dat van Lore ook, maar die heeft daarin geen zin.

"Vooruit, pak haar roze truitje en veeg je pik daarmee af!" Zegt Johnny. Renout doet wat Johnny gebiedt en even later krijgt Lore het vieze truitje met vlekken terug. Johnny is dan nog niet tevreden en hij pakt Lore 's spijkerbroek, doet die open en begint er in te piesen! De broek is aan de binnenkant al flink nat en vies, voordat Lore hem uit de handen van Johnny kan trekken.

"Zo, dat zal je leren, teef, je kan mij niet eens bevredigen en dan wil je ons niet eens lekker schoonlikken. Dan moet je ook maar doen, wat wij willen!" zegt hij smalend tegen Lore. Lore wil vloeken, maar ze houdt zich in, het zou het alleen maar erger maken. Lachend geeft hij Lore een zet, zodat ze omvalt in het gras en de modder. Ze is vies, veegt de modder zoveel mogelijk weg, maar moet gauw instappen, anders rijdt Johnny weg zonder haar.

In de auto trekt ze haar truitje en spijkerbroek weer aan. Het is nat en koud aan haar billen en kutje van de natgepieste broek. Sofie en Lore worden er bij de eerste bushalte in de stad uitgezet, ze worden niet eens thuisgebracht.

Sofie reageert met "Dat had ik al gedacht, zo is Johnny nu eenmaal, ik had je gewaarschuwd.", maar Lore is furieus. Ze wil nooit meer met Johnny te maken hebben.

In de bus worden de meiden met de nek aangekeken door de andere busreizigers, want ze zien er vuil en smerig uit. Lore stinkt en is blij als ze thuis aankomen, zodat ze kan douchen.

Xaviera  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post752

Pashokjesromantiek

XavieraGeplaatst door My 4Fingers wo, januari 18, 2012 00:02:19

Pashokjesromantiek

Ik had nooit durven dromen dat mijn fantasie eens werkelijkheid zou worden. Terugdenken aan die heerlijke ervaring in dat pashokje wind me nu nog steeds enorm op.

Als verkoper bij een kledingwarenhuis maak je van alles mee, maar wat ik heb meegemaakt gaat elke fantasie te boven. Het was een zonnige dag, zo'n dag dat de zwoele buitenlucht door mooie dames naar binnen wordt gedragen, hetgeen zeer opwekkend werkt als je steeds maar op een gekoelde afdeling moet vertoeven. Het is heerlijk als ze dan rakelings langs je loopt en je snuift beheerst de geur op van een jonge vrouw, geen overdreven parfum, maar de welriekende lichaamsgeur van vrijheid, wind in je haar, de niemand maakt me wat houding.

Ze was me al meer opgevallen, onbewust zoekend naar fijne stoffen en mooie kleuren, steeds haar handen zacht door de kledij strijkend en keuzes makend. Fluks zo nu en dan haar blonde krullen achterover slaand en zo nu en dan wat uitdagend om zich heen kijkend. Ze wist wat ze wilde en betrad dan ook regelmatig het pashokje om haar goed geselecteerde waar te passen. Bewust en genietend kon ik het meestal niet nalaten om zo nu en dan tijdens mijn werken door een blik te werpen richting haar paskamer. Ze had sowieso al een prachtig sportief figuur, meestal strak uitgetekend in haar kleren met, zover als ik dat in kon schatten, een paar goed gevormde borsten, een perfecte taille en een paar heerlijke benen. Het zou kicken zijn als ik daar maar ook een glimp van zou kunnen opvangen, tussen de kiertjes door. Ze wond me zichtbaar dan ook altijd op als ze stond te zoeken en te voelen tussen de rekken, terwijl haar tepels zo nu en dan opstijfden in haar strakke blouse.

Uit mijn gedachte wakker geschrokken blikte ik richting de paskamer, droomde ik nu, er was een grote kier ontstaan in haar paskamer. Vanuit mijn positie kon ik haar gedeeltelijk zien staan. Ze knoopte haar blouse los en keek onbewust naar zichzelf in de passpiegel. Ze genoot zichtbaar van haar eigen aanzien en streelde over haar borsten die nog steeds omvat waren door een zilverzijde satijnen bh. Ook haar zwarte lange broek ging langzaam uit en terwijl ze bukte, zonder besef van de kier in het gordijn, had ik zowaar zicht op haar welgevormde billen, die geraffineerd waren aangesneden door een satijnen string. Om haar schitterende benen droeg ze een ragfijne lange kousen met een mooie brede bovenrand. Ik ging uit m'n dak, mijn hart klopte in mijn keel.

Verbaasd en opgewonden keek ik in het rond, niemand had er schijnbaar erg in. Mezelf weer wat herwonnen stapte ik richting de paskamers, maar zo dat zij mij nog niet kon zien. Ik kon het niet laten en stapte het paskamertje naast haar in. Alleen een licht doorzichtig gordijn hing tussen ons in. Ik stapte wat naar haar toe en zette mijn gezicht tot vlak in het gordijn. Ze had totaal niets opgemerkt en ging rustig door met het passen van een satijnen blouse die ze ondertussen had aangetrokken. Ik rook haar lichaam en keek tussen de jute stiksels door naar haar en haar bewegingen.

Omdat de paskamers goed waren verlicht door erboven staande spots kon ik haar, met mijn neus tegen het gordijn, heel goed waarnemen. Mijn hart bonkte als een gek, de spanning was bijna ondraaglijk.

Ondertussen had ze zich een klein rokje aangepast, hetgeen bijna danste op haar billen. Ze draaide wat voor de spiegel en streek genietend over haar lichaam van boven naar beneden. Ik dacht dat ik gek werd en kon me bijna niet meer weerhouden. Ze stond nu bijna met haar rug bijna tegen mijn neus aan. Een zware zoete smaak slikte ik weg, mijn hart bonkte uit mijn borstkas. Langzaam reikte ik met mijn vingers naar haar rug. Ze schrok toen mijn vingers contact maakten en bleef ze als verstijfd staan.

"Shhhh h", fluisterde ik snel en zacht door het gordijn. Ik was als de dood dat ze zou gillen. Gelukkig bleef het stil. Ik vatte meer moed en streelde met de rug van mijn hand over haar rug, langzaam van boven naar beneden. Ze was warm en voelde sensueel aan. Ik slikte nogmaals en haalde mijn andere hand er nu ook bij. Zacht streelde ik haar over haar rug, steeds meer en meer met de volle handen. Of het nu mijn zachte handen waren of de warmte in het pashokje, in ieder geval merkte ik dat ze wat ontspande en me liet begaan. Ik streelde en masseerde haar wat steviger over haar rug.

Mijn god, hoorde ik haar nu zacht wat kreunen. Ik werd gek van geilheid. Met nog steeds het gordijn tegen mijn neus, deed ik mijn armen links en rechts om het gordijn heen. Ik had nu volledig contact met haar satijnen blouse. Langzaam werden mijn strelingen langer van boven naar onder. Zacht maakte ik cirkeltjes boven haar billen en toen weer naar boven. Een beetje pesterig herhaalde ik dat keer op keer, terwijl ik steeds wat dieper zakte.

De gedurfde strelingen over de bovenrand van haar billen maakte me behoorlijk geil, een bobbel in mijn broek kon ik niet meer onderdrukken. Zichtbaar gaf ze steeds meer toe aan mijn strelingen. Ze kreunde weer toen ik met mijn volle hand zacht haar billen streelde, heel licht en langzaam ging ik met mijn vingers tussen haar bilspleet door weer naar boven. Ik pakte voorzichtig haar kraag van haar blouse en trok deze wat omhoog. Ze snapte gelijk mijn bedoelingen en deed langzaam haar blouse uit. Ik streelde weer haar rug en genoot intens van haar warme lichaam onder mijn handen.

Langzaam en gedurfd streelde ik onder naar oksels door naar beneden. Ze zette haar handen zomaar tegen de wand tegenover haar. Ik kende nu geen remmingen meer en begon langzaam maar eerst heel teder haar borsten te strelen. Merkbaar en zichtbaar stijfden haar tepels op, want in de spiegel rechts had ik een perfect uitzicht op haar goed gevormde borsten. Ik streelde en kneedde zacht haar heerlijke borsten en kneep zo nu en dan wat speels in haar tepels. Ze kreunde weer. Vlug ontsloot ik haar bh van achteren en zie, de weldadige vrouwelijke vormen schoten hun lang verwachte vrijheid tegemoet. Ik masseerde deze heerlijk vruchten en plaagde haar met speelse kneepjes in haar tepels. Telkens kreunde ze weer. Langzaam veranderde ik het streelgebied van haar borsten naar haar buik. Steeds als ik met kleine cirkels haar onderbuik bespeelde duwde ze haar billen iets omhoog.

Ik kon het niet laten om de bobbel in mijn tegen haar aan te duwen iedere keer als ze met haar billen omhoog kwam.

Zichtbaar geilde ik haar toch op. Ik streelde haar onderrug en masseerde zacht haar billen, steeds dieper gingen mijn handen over haar billen. Zacht probeerde ik mijn vingers door haar bilspleet te laten glijden. Door de stof van het rokje was de aanraking heel teder maar toch brutaal. Ze plaatste warempel haar benen iets uit elkaar. Ik wist niet hoe ik het had. Gericht streelde ik over haar billen zover naar beneden dat ik onder haar rokje verdween. Ze kreunde weer. Ditmaal trok ik niet terug en streek zacht en beheerst tussen haar wat opengesperde benen. Ik voelde de heuveltjes van haar schaamlippen onder mijn vingers glijden en merkte op dat ze daar vochtig was geworden. Ze kreunde opeens wat harder.

Ik schrok. ""Tering, je staat wel in een paskamer, joh"" schoot het door me heen. Gelukkig had ze het zelf ook opgemerkt en maakte gelukkig nog geen aanstalten om zich te hervinden. Ik streelde zachtjes door en merkte dat ze steeds meer meebewoog onder mijn vinger.

Ze knoopte zelfstandig haar rokje van voren los, die op de grond viel. Mijn mond viel open van verbazing en genot tegelijk, een fantastisch vrouwenlichaam stond nu vlak voor mij, haar heerlijke billen door een satijnen string uitgesneden. Ik begon weer haar buik en borsten te strelen. Ze kreunde zacht en wipte steeds naar achteren met haar billen als ik haar dieper van voren streelde. Plagend ging ik via de satijnen stof over haar venusheuvel, en terwijl ze haar billen naar achteren deed, ving ik haar weer met zachte stootjes van mijn inmiddels op springen staande bobbel op. Ongetwijfeld had ik nu ook een gigantische natte plek in mijn broek.

"Niet omkijken", fluisterde ik haar zacht toe. Ik schoof het gordijn geheel opzij en trad iets naar voren. Ik kuste haar rug onderwijl haar borsten zacht masserend. Speelse beetjes gevend en heftig met mijn tong strelend merkte ik op dat ze er kippenvel van kreeg. Ze kreunde toen ik zachtjes aan haar tepels trok. Ze stonden stijf in mijn handen te trillen van genot. Langzaam ging ik door de knieën ondertussen het strelen en likken niet verzakend. Ik naderde de bovenkant van haar billen. Zichtbaar genoot ze ervan, want ze richtte haar billen steeds iets omhoog. Met mijn tong draaide ik tergend langzaam rondjes op haar linker bil en dan weer haar rechter bil, zo nu en dan speels bijtend in deze heerlijk smakende zachte rondingen. Het erbij strelen van haar dijen wond haar schijnbaar nog meer op, want ik voelde dat de stof tussen haar benen intussen doornat was geworden. Met twee handen trok ik voorzichtig haar string naar beneden. Gewillig liet ze dit toe. Steeds heftiger begon ik haar billen te likken en te strelen. Ze drukte haar billen sterk naar achteren en ging nog wat wijder staan. Met mijn tong likte ik langzaam richting haar schaamlippen. Ondertussen streelde ik met mijn vingers haar schaamlippen, die kletsnat aanvoelden.

Langzaam probeerde ik een vinger tussen de lippen door te bewegen. Ze kreunde van genot onder deze aanraking. Met mijn tong streek ik tussen haar bilspleet door naar beneden. Automatisch deed ze weer haar billen ver omhoog. Onbeschaamd bewoog ik met mijn tong over haar anus. Ze kreunde enorm. Met mijn duim omhoog probeerde ik tussen haar schaamlippen door te dringen. Mijn wijsvinger was ver naar voren gestrekt en voelde zacht de voorkant van haar schede. Ik vond haar kittelaar en wreef er zachtjes overheen. Mijn duim drong nu dieper in haar kut en ik snoof een zoete geur van geilheid. Mijn god wat was ze lekker vochtig. Smakkend likte ik haar over haar billen, steeds weer terugkerend naar die donkere roos van genot. Dieper kon mijn duim er niet meer in en zacht ronddraaiend bracht ik haar in extase. Steeds als ik haar kittelaar streelde kreunde en schokte ze een beetje. Plagend verliet ik dan steeds haar knobbeltje om heerlijk diep te likken. In mijn broek voelde ik mijn gigantisch gezwollen penis ietwat schokken. Ik werd gek van geilheid en dreef mijn tong diep in haar kontgaatje. Ze kreunde en onderwijl haar kittelaar zacht strelend met mijn duim diep in haar kut, spreidde ze haar benen nog verder en kwam ze heftig schokkend klaar. Het zou kicken zijn als een vrouw dit verhaal zou af maken vanuit haar fantasie en belevenis als tegenspeelster in het pashokje.

Xaviera  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post726