Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Nat in de steeg

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers zo, december 17, 2017 13:25:01

NAT IN DE STEEG

Het was donker en nat in de steeg waar Dorien net uit de taxi stapte. Ze voelde de regen door haar jas dringen. Haar witte, strakke stretchjurkje werd drijfnat. Dorien stopte even om haar schoenen uit te trekken. Op haar kousen rende ze de laatste vijftig meter naar de droge portiek. Haar haren plakten aan haar gezicht doordat ze drijfnat waren. Snel stapte ze in de lift en drukte het knopje in voor de zesde verdieping. Terwijl de deuren sloten en de lift omhoog bewoog trok ze vast haar lange jas uit.

Dorien bekeek zichzelf in de spiegel en kon een glimlach niet onderdrukken. Haar jurkje had zich doordrenkt met vocht helemaal aan haar jonge lichaam vastgezogen. De rondingen van haar borsten waren goed zichtbaar door de stof en haar tepels waren helemaal stijf geworden van de kou. Ze priemden bijna door haar jurk heen. Ze liet haar blik langs haar lichaam glijden en merkte dat ook haar schaamhaar goed zichtbaar was door het jurkje. Gelukkig hoef ik nergens meer heen, dacht Dorien bij zichzelf. Een lekker warm bad, dat is wat ik nu wil.

De deur van de lift opende zich langzaam en met haar jas en haar schoenen in haar handen wandelde Dorien naar haar voordeur, een spoor van natte voetstappen achterlatend. Ze opende de deur en liep de gang in. Meteen door naar de slaapkamer, dan ik al deze natte kleren direct uittrekken. In de slaapkamer aangekomen gooide ze haar natte jas over een stoel en zette haar schoenen eronder. Ze keek nog eens in de spiegel en vond dat ze er best lekker uitzag zo. Haar tepels staken nog steeds hard vooruit en het was eigenlijk wel een opwindend gezicht dat ze haar schaamhaar door haar jurkje heen zag. Langzaam zette Dorien een voet op het dressoir en rolde met haar vingers de witte kous van haar dijbeen naar haar enkel. Terwijl ze dit deed bleef ze in de spiegel kijken.

Haar jurkje was, doordat ze haar been omhoog had, omhoog gekropen en Dorien keek naar haar mooie venusheuvel met daarop de schaamhaartjes die ze eens in de paar maanden eraf haalde, omdat dat haar zo een heerlijk gevoel bezorgde. Nadat ze de kous van haar ene been had verwijderd zette ze deze weer op de grond en tilde haar andere been op het dressoir. Dorien gleed met haar vingers langs haar been. Van haar enkels, langs haar knie en haar dijbeen naar haar lipjes. Zachtjes spreidde ze met twee vingers haar lipjes. Een rilling trok door haar lijf, wat langzaam opgewonden werd. Haar schaamstreek was behoorlijk nat geworden. Niet alleen van de regen, maar ook van de opwinding die ze bereikt had door naar haar eigen lichaam te kijken. Met haar hand zakte ze langs haar been weer naar beneden terwijl ze de kous meetrok. Dorien gooide de kous op de grond en trok toen haar jurkje uit.

Met haar handen gekruist pakte ze het jurkje van onderen beet en trok het langzaam over haar hoofd. Haar borsten deinden op en neer doordat ze door het natte jurkje even werden meegetrokken naar boven. Dorien had het koud gekregen en wilde zo snel mogelijk een warme straal water over haar koude lijf voelen. Ze liep dan ook naar de badkamer, waar ze de kraan van het bad opendraaide. Badolie werd aan het water toegevoegd en snel stapte ze over de rand in de kuip. Eerst even de douche aanzetten, dan kan ik terwijl het bad volloopt mijn koude lichaam vast verwarmen. Dorien pakte de douche kop en richtte de straal warm water op haar slanke lijf. Een siddering trok door haar heen, zo lekker was die douche.

Met de waterstraal masseerde ze haar borsten. Eerst om de borst zelf, dan rond haar tepel. Hm… dat is lekker, dacht Dorien. De straal water zakte over haar buikje, door haar navel, naar haar poesje. Het warme water gleed door haar natte spleetje. Dorien opende haar lipjes met haar vingers en liet de waterstraal ertussen spuiten. Zacht begon ze te kreunen van genot. Ze wiegde met haar heupen heen en weer en liet zich langzaam door haar knieën zakken. Haar knieën waren nu wijd uit elkaar en Dorien kon dan ook makkelijk met haar vingers en de douchekop tussen haar benen komen. Terwijl met de warme waterstraal haar kittelaar masseerde duwde ze zacht twee vingers in haar natte grotje. Ah… wat lekker, wat nat…

Dorien draaide steeds sneller met haar vingers tussen haar gezwollen lipjes en kon gewoon niet stil blijven zitten. Diep stootte ze haar kleine vingers in haar drijfnatte poesje op het moment dat ze klaarkwam. Zalig….! Het bad was inmiddels volgelopen en Dorien liet zich dan ook met een zucht van genoegen in het schuimende, hete water glijden. Ze was helemaal geil geworden van de vingerbeurt die ze zichzelf net gegeven had. Ik wil wat groots in mijn kut voelen, dacht ze en ze keek om zich heen. Het enige wat in de buurt stond was de roze fles Palmolive shampoo, maar die kon dan ook uitstekend gebruikt worden. Dorien liet haar hand langs de fles glijden, van het smalle dopje, langs de steeds breder wordende hals tot aan de onderzijde van de fles die zeker zeven centimeter in doorsnede moest zijn.

Met de fles in haar hand liet ze zich onderuit in het bad glijden. Dorien spreidde haar benen en legde haar hielen aan weerszijden van het bad op de rand. Door het schuim kon ze haar eigen kutje zien, waarvan de lipjes nog uiteen stonden van de lekkere vingerbeurt, die ze zichzelf net gegeven had. Dorien duwde de fles onder water en bracht deze met de dop tussen haar geopende schaamlippen. Langzaam bewoog ze de fles heen en weer van de boven naar de onderkant van haar spleet. Met haar vrije hand had ze haar stevige borst vastgepakt en kneedde deze.

Hm… Ja! Die fles moet dieper mijn grotje in. Terwijl ze de fles dieper en dieper in haar natte kutje bracht kneep ze in haar keiharde tepel. Hoe dieper de fles binnen in haar drong, hoe harder ze kneep. Ze kon het kreunen niet meer inhouden en bewoog haar onderlijf ritmisch over de fles. Het duurde niet lang of een zinderend orgasme kondigde zich aan… Dorien duwde de fles nog net iets verder in haar wijd geopende kutje en bewerkt met haar vrije hand haar gezwollen klitje. Een daverend orgasme overmeesterde haar en zeker vijf minuten heeft ze nog met de fles diep in haar kutje na liggen genieten, alvorens zich te gaan afdrogen.

Buiten was het was donker en nat in de steeg…

Dorien Vercammen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1953

Adriaan

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers ma, december 04, 2017 16:10:00

Op een doordeweekse dag was ik boodschappen aan het doen in de stad. Toen ik na het drinken van mijn kopje koffie wilde opstaan, knalde ik met een vaart tegen een man aan, waardoor mijn pakjes op de grond vielen. Eigenlijk was ik een beetje kwaad, hoewel die man er niets aan kon doen. Hij hielp me met het oprapen van de pakjes en ik zag daarbij zijn prettig mannelijk gezicht. Hij stelde zich voor als Adriaan van Aerschot en vroeg of hij van dienst kon zijn. Na enig aandringen van zijn kant gaf ik toe. Om ongeveer half een vroeg hij of ik iets met hem wilde gaan eten. Hij bracht me in zijn oude eend naar een strandtent in Nieuwpoort, die aan een vriend van hem bleek toe te behoren.

De maaltijd was prima en we dronken er een heerlijke rode wijn bij en ik voelde me helemaal warm van binnen worden. Ik voelde me echt gelukkig toen we later samen over het strand liepen. Adriaan kwam dicht bij mij lopen en in tegenstelling tot de vorige uren werd hij nu vrij stil. Ik voelde een trilling door me heen gaan toen hij mijn hand pakte en ik draaide me naar hem toe. Toen sloeg hij zijn armen om me heen en zijn mond zocht de mijne. Eerst heel voorzichtig en lief maar direct daarna vurig en heet. Ik drukte me stijf tegen hem aan en voelde zijn stijve lul door de stof van zijn broek heen tegen me aandrukken en ik werd heet door zijn handen die over mijn lichaam dwaalden. Even kwam ik tot bezinning en fluisterde.

"Toe niet hier." Zei hij hees tegen me.

"Ik vind je zo lief en mooi. Ik verlang heel erg naar je, Dorien. Weet je schat, ik woon hier in Nieuwpoort. Wil je met me mee gaan?" Hij keek me zo lief aan, dat ik onmiddellijk ja knikte. Zodra de deur van zijn flat achter ons dicht was gevallen lag ik al in zijn armen. Ik voelde me overal toe bereid wat hij zou willen. Zijn handen zaten onder mijn rok en in mijn bloes en mijn tepels zwollen op door zijn strelende handen en ik huiverde van genot, toen hij zijn mond op mijn borst drukte, en aan mijn tepel begon te zuigen. Al vrijend belandde we in de slaapkamer, waar een grote kast stond, waarvan de deuren spiegels waren. Als ik af en toe mijn ogen opende, zag ik hoe hij mijn lichaam streelde, en me langzaam al mijn kleren uittrok, totdat ik volkomen naakt in zijn armen lag. Ik voelde me zo geil als boter; klaar om geneukt te worden. Maar Adriaan had helemaal geen haast om aan zijn gerief te komen, al stond zijn grote stijve lul, die ik even later in mijn hand had, volgens mij bijna op springen.

Ik voelde het warme ding kloppen in mijn hand en ik liet me door mijn knieën zakken, om zijn heerlijke penis in mijn mond te kunnen nemen. Ik hoorde hem zuchten toen ik zijn lul begon af te likken, helemaal van de zak af tot de grote blauwachtige eikel. Er droop wat voorvocht uit zijn pik, en dat likte ik begerig op. Heerlijk, zo'n warm neuk- apparaat in je mond. Langzaam bewoog ik het velletje met mijn hand heen en weer, en lebberde hem aan alle kanten af. Toen tilde Adriaan me op bed, en drukte me neer. Plagend bewogen zijn handen over mijn buik en dijen, en ik trilde en moest me beheersen om mezelf niet te gaan liggen vingeren zo geil was ik. Hij zag schijnbaar de beweging van mijn hand, die ik naar mijn hete kutje uitstrekte maar toen weer terugtrok, en hoorde hem hees fluisteren dat ik me in de liefde nooit in moest houden en altijd precies moest doen waar ik zin in had.

"Vooruit liefste, verwen jezelf maar even, laat mij maar eens zien hoe je dat doet," moedigde hij me aan. Ik gaf toe, en begon mezelf van onderen te strelen. Met mijn ene hand masseerde ik mijn tieten, terwijl ik met mijn andere hand door mijn spleet wreef, en mijn vingers in mijn kut sopte en dan weer over mijn kittelaar liet glijden. Ik was zo geil dat het in een halve minuut gebeurd was; ik voelde het aankomen, het zalige gevoel van een naderend orgasme, dat altijd in mijn kut begint en dan door mijn hele lichaam explodeert en je enige minuten uitgeteld laat liggen. Maar in dit geval was ik nog steeds bloedheet, ondanks dat ik een heerlijke ontlading had gehad, want naast me, en even later bovenop me, lag een heerlijke man met een warme lul, die gereed was om mij te berijden.

Ik hield mijn adem in toen zijn dikke penis zich in mij naar binnen drong en me helemaal opvulde. Zeer heet joeg het bloed door mijn lijf, en mijn onderlichaam begon zijn stoten te beantwoorden. Hij kneep mijn tieten bijna fijn terwijl hij met me bezig was, maar het kon me niets schelen, hij mocht alles met me doen, als hij me maar neukte met die heerlijke pik van hem. Mijn snee zoog zich aan zijn lul vast en mijn handen grepen zijn billen, waar ik heftig in kneep uit pure geilheid. Hij drukte zijn mond hard op de mijne en zijn tong drong heftig mijn mond binnen. Ik werd razend door het neuken en de wellust, die hij bij mij opwekte en ik beet in zijn tong en in zijn nek en ik liet mijn handen nog steviger op zijn billen neerkletsen en toen, plotseling, voelde ik weer dat ik komen moest, en ik gilde het uit en kneep hard in zijn reet, terwijl het orgasme door me heen raasde. Mijn kutspieren trokken samen en ontspanden zich weer, heel vlug, en heel vaak achter elkaar. Horen en zien verging me; ik was alleen nog maar een vrouw, die door een man vakkundig een goede beurt gegeven wordt.

Uitgeput bleef ik stil liggen. Ook Adriaan bleef nu stil op me liggen en ik begreep hieruit, toen ik weer een beetje bij mijn positieven kwam, dat hij zijn lading in me gespoten moest hebben. Ik had er echter niets van gemerkt, zo was ik met mezelf bezig geweest. Na een minuut of vijf maakte hij zich van me los, en zijn verslapte piemel trok zich uit me terug. Ik voelde me heerlijk en helemaal bevredigd. Heel lief en zachtjes kuste hij me op mijn mond en ogen en toen liep hij weg naar de badkamer. Na een tijdje stond ik op om te kijken waar mijn geliefde was gebleven. Hij stond nog onder de douche en wees uitnodigend op het ligbad.

"Als je zin hebt moet je erin gaan hoor," zei hij. Nou zoiets laat ik me geen twee keer zeggen want ik ben dol op een ligbad en kan me heel die luxe niet veroorloven. Ik zette de kraan open en liet me even later in het warme water glijden. Adriaan was intussen onder de douche vandaan gekomen en stond zich af te drogen. Toen hij daarmee klaar was, kwam hij naakt op de rand van het bad zitten. Ik had badschuim in het water gegooid en daaronder zat ik verstopt, maar mijn tieten staken parmantig boven het schuim uit. Adriaan begon ze te strelen en duwde het schuim opzij om de rest van mijn lichaam te kunnen zien. Hij liet zijn handen over mijn hele lijf glijden en ik sloot mijn ogen om volkomen van dat heerlijke gevoel te genieten. Ik had gedacht, dat ik helemaal bevredigd was, maar nu begon mijn lichaam opnieuw naar deze man te verlangen. Toen ik mijn ogen weer opendeed, zag ik, dat het verlangen wederzijds was; zijn lul stond weer stijf rechtop, en ik streelde het heerlijke grote ding met mijn handen.

"Je kunt er best bij als je wilt," fluisterde ik tegen hem. Onmiddellijk liet hij zich bij me in het warme water glijden. Ik draaide me om, zodat mijn kont naar hem toegedraaid was en ik stond op mijn knieën in het bad. Hij masseerde mijn billen en mijn anus en ook mijn nu weer gloeiende klitje. Even dacht ik dat hij me in mijn kont zou gaan naaien, want zijn lul drukte er tegen aan. Maar hij duwde hem verder en achterlangs, terwijl hij mijn kittelaar bleef strelen, duwde hij zijn penis in mijn hete kut naar binnen. Het water klotste over de rand terwijl we aan het neuken waren. Ik was weer zo geil geworden dat ik binnen een paar minuten klaar kwam, maar Adriaan had gelukkig langer nodig, doordat hij al een keer klaar gekomen was. Toen ik een beetje uit gehijgd was, trok hij zijn pik uit mijn zuigende vagina terug en tilde me uit het bad. Hij deed een groot badlaken om me heen en nam me toen weer mee naar de slaapkamer. Hij ging op zijn rug liggen, zijn lul stijf vooruit in de aanslag, en vroeg me om op hem te komen zitten.

Langzaam liet ik me op het enorme gevaarte neer, totdat hij helemaal in mijn gleuf verdwenen was. Toen begon ik hem te berijden, mijn borsten zwiepten heen en weer en zijn handen lagen om mijn achterwerk, waar hij behoorlijk hard in kneep. Hijgend en kreunend pompte ik op zijn heerlijke neukstang heen en weer en opnieuw kreeg ik na enkele minuten weer een zalig orgasme. Even liet hij me een beetje bijkomen, toen duwde hij me van zich af en trok me neer op het bed. Ik moest op mijn buik gaan liggen en Adriaan kwam achter me zitten en begon mijn kont te likken. Zijn handen graaiden nogal wild over mijn lijf en toen liet hij me door mijn knieën zakken, om zijn heerlijke penis in mond te nemen. Eerst heel voorzichtig en lief maar direct daarna vurig en heet. Waarna hij z'n zaad diep in mijn keel spoot. Hij gaf me nog een heerlijke tongzoen kleedde zich aan en sloeg de deur achter zich dicht.

Zo was het 25 jaar geleden begonnen en herhalen we elk jaar weer.

Dorien Vercammen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1945

VETTE BEURT

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers vr, november 10, 2017 09:28:41

VETTE BEURT

Ja, eindelijk heb ik weer eens een vette beurt gehad en wel voor mijn verjaardag. Drie jaar geleden is mijn man er van door gegaan en liet mijn dochter en ik in de steek. Het duurde wel even om de draad weer op te pakken want begrijpen konden wij het niet, maar je moet toch weer verder en dat lukt wel een beetje.

Toen ik vijftig werd besloot ik alles te vernieuwen in huis. Ik kocht nieuwe meubels en ook voor de slaapkamer kwamen nieuwe spullen. Daarbij behoorde een kast en die moest in elkaar gezet worden en ja dan heb als vrouw een probleem, een groot probleem want hoe doe je dat. Ik had er met mijn vriendin over en die zei, “het is geen probleem ik stuur Maarten wel,” dat is haar man. “Hij is handig op de slaapkamer,” zei ze lachend. “Ja, dat geloof ik, dat was mijn ex ook in alle gevallen.”

“Nou Maarten zal je graag helpen meid en je zult je er wel mee redden denk ik en je ziet maar wat jullie doen.”

“Nou de kast in elkaar zetten,” zei ik.

“Meid begrijp mij goed, ik zeg jullie moeten maar zien wat jullie doen.”

Ik keek haar aan, “is dit een uitnodiging om met Maarten het bed in te duiken,” vroeg ik. “Hé, hé, het kwartje valt, ja wanneer jij een beurt van hem wil hebben dan doe jij maar lekker je goddelijke benen uit elkaar want wij hebben weleens tegen elkaar gezegd, die Dorien staat ook al een tijd droog, ze zal er ook wel flink jeuk aan hebben want jullie neukten toch altijd zo veel.”

“Ja, dat kun je wel zeggen hij heeft mij wat afgepaald, maar dat wilde ik zelf ook.”

“En nu dan nu speel je met je zelf,” vroeg ze.

“Ja, wat moet ik wanneer ik geil ben speel in met mijn kutje en helemaal wanneer ik mijn dochter te keer hoor gaan want haar vriendje haar te pakken heeft, ze is al net zo geil ding als dat ik ben.”

“Nou zie het maar als een verjaardagscadeau wanneer je door Maarten laat neuken en ik weet zeker hij zal het graag doen en je zult er van genieten.”

Op die zaterdag kwam Maarten, mijn dochter moest toch werken in de winkel dus de kust was vrij en ik zou die kans pakken. Ik hielp Maarten met het aangeven met de onderdelen en de schroeven maar deed dit niet goed.

“Waar zit jij met je gedachten Anette” vroeg hij op een keer.

“Wat dacht,” zei ik,” ik zal het je vertellen, in gedachten liggen wij al in bed en neem jij mij goed te pakken.”

“O nu kan ik het begrijpen,” zei hij, “maar dan moet je toch wel even wachten eerst de kast in elkaar want dan kun je ook mooi in de spiegel kijken wanneer je op mijn lul zit te wippen. Het is beter dat wij daar maar even niet aan denken,” ging hij verder “want kijk eens waar ik nu mee zit.” Zijn lul tekende zich flink af in zijn broek en ik kneep er even in.

“O! Maarten wat groot wat heb jij een machtige paal ik kan haast niet wachten, mag ik hem even zien” en ik wachtte niet op zijn antwoord maar maakte zijn broek open en haalde zijn paal er uit. Ik ging op mijn hurken zitten en nam hem diep in mijn mond en hij kreunde. Hij liet mij even gaan en zei.

“Dorien eerst even de kast afmaken daarna ga ik jou afmaken.” Ik stopte zijn lul weer terug. Na een half uurtje waren wij met de kast klaar en hij ruimde zijn gereedschap op en maakte het andere gereedschap klaar om mij te neuken. Onze kleren lagen zo op de stoelen en ik ging liggen en trok mijn benen op.

“Je hebt een mooie vette kut,” zei hij, “mooi volle lippen dat heeft Denyse niet zo” en hij zette zijn lul tussen mijn lippen en stootte diep toe.

“O wat heerlijk” zei ik. “Wat lekker om weer eens een echte paal in mijn scheur te hebben. Je moet maar niet opkijken van mijn taal Maarten. Wanneer ik geil ben, en dat ben ik nu, dan laat ik mij gaan.”

“Doe maar lekker” zei hij, “dat doen wij ook en Denyse noemt zich dan een geile teef.”

“Dat is ze toch ook,” zei ik. Hij ramde zo lekker diep en hard door en ik genoot. Toen trok hij zijn lul uit mijn kut en zei.

“Zo nu laat jij je er op zakken en kun je kijken in de spiegel van de kast hoe je er op zit.”

En dat was een geil gezicht. Steeds kwam zijn vette paal glimmend tussen mijn lippen uit en hij greep mijn tieten vast en kneep er in. Hij drukte mij ook voorover en trok mijn billen uit elkaar.

“Je hebt een geile kont Dorien”, zei hij, “kun je daar ook een lul in hebben.”

“Ja hoor, ik was er al jong bij om mij ook heerlijk anaal te laten verwennen.” En zo gebeurde het dat alle openingen die middag van een flinke lading zaad werden voorzien. Na drie heerlijke beurten namen wij een douche en dronken gezellig een glaasje en toen hij afscheid nam zei hij.

“Wanneer er wat met de kast is kom ik graag je helpen en wanneer er wat met je kutje is bel je maar op ook al ben je niet jarig.”

Hij was net weg toen zijn vrouw belde en vroeg “is het gelukt met de kast?”

“Ja, mm… meid alles is gelukt.”

“En kan hij neuken,” vroeg ze.

“Geweldig, ik denk dat hij nog wel eens meer bij de kast moet komen.”

“Hij mag zo vaak je wilt naar je toen Dorien want je hebt het nodig.”

En dat kon ik niet ontkennen

Dorien Vercammen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1931

STUDENTENWAS

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 31, 2017 13:58:55

STUDENTENWAS

Beneden zie ik ze staan. Links op de parkeerplaats mijn gloednieuwe, gitzwarte, kleine Duitse sportwagen, fonkelend onder de straatlantaarns. En een stukje rechts in de straat, aan de grote baan bij Delhaize, schuilend bij een bushalte, een lange, jonge kerel met zijn weekendbagage. Zelfs van drie hoog ziet hij er mooi uit, zijn lange lichaam geleund tegen het reclamevenster. Zijn volle zwarte haren nog glanzend van de regen en half hangend voor zijn jeugdige gezicht. Hij lijkt toch zo’n tien jaar jonger dan ik. Een student, die deze vrijdagavond zijn moeder gaat verblijden met de vuile was.

Als ik de flat uitstap, hoop ik dat hij naar mij kijkt. Helaas! Het regent een beetje, maar net als ik naar mijn wagen loop, valt het met bakken uit de hemel. Mijn zomerjurkje is redelijk doorweekt en ik val opgelucht in de leren sportstoel. Ik doe mijn pumps uit en met mijn blote voeten betast ik de koude, harde pedalen. Vanuit de auto kan ik hem nog steeds zien, de bus is nog niet geweest. Ik wil eigenlijk dat jonge studentje wel verleiden. Met het geluid van de startende motor, de trillingen van de macht vang ik de vlinders in m’n buik. Mijn voetjes voelen de kracht van de motor en door die kracht voel ik mij onoverwinnelijk en op zoek naar een prooi.

Langzaam rijd ik een rondje over de parkeerplaats en dan de weg op. Ik maak een ommetje om langs de verkeerslichten links af te slaan en in zijn richting te rijden, naderbij te sluipen. Ik stop bij de bushalte en laat de zijruit rechts zakken. Hij zet automatisch twee stappen naar voren en ik zie alleen nog maar z’n benen. Wat een lange kerel. Als hij mij dan eindelijk voorovergebogen door het raam aankijkt, vraag ik hem of hij een lift wil naar het station. Hij trekt de deur open, propt zijn weekendtas en zak met wasgoed lomp langs mij op de achterbank. Daarna vouwt hij zichzelf op, valt in de bijrijdersstoel en duwt de stoel ruw nog een stukje naar achter.

“Oké”, zegt hij en verder niets. Verbijsterd kijk ik hem aan, zo mooi, maar zo onbehouwen. Ik heb mijn auto niet uitgezocht op mensen van zijn lengte. Hij is zeker twee meter. Zijn knieën zitten geklemd tegen het dashboard, zijn hoofd gebogen onder het dak en zijn lichaam voorovergebogen.

Als ik wegrijd kijk ik hem aan en zie dat hij ongegeneerd naar mijn benen en schoot zit te staren. Ik kijk nu zelf ook. Mijn natte jurkje is op de lederen kleding ergens onder mijn billen blijven plakken en zit gefrommeld tot bijna op mijn kruis. Mijn naakte benen maken indruk op hem. Hij kijkt mij vragend aan en ik geef hem een uitdagende blik. Nog voor het eerste stoplicht heeft hij zijn gordel al afgedaan en streelt hij met zijn hand over mijn rechterbeen. Meneertje is blijkbaar een man van weinig woorden. We rijden ondertussen door de drukte van de stad. Zijn hand reikt nu naar de bovenste knoopjes van mijn jurkje en maakt ze bijna allemaal lomp los. Hij steekt zelfvoldaan zijn hand naar binnen en omvat mijn blote linker borst. Hij gromt als hij constateert dat ik geen bh draag. Hij heeft een hele stoere houding. Opgewonden probeer ik op het verkeer te letten, maar ook of anderen kunnen zien wat er hier binnen gebeurt.

Zijn hand daalt weer af naar mijn benen en met zijn vuist duwt hij mijn benen verder uit elkaar. Ik voel wat er gaat komen en schakel op de automaat. Mijn linkerbeen kan ik dan iets verder opzij zetten. Zelfverzekerd en lomp graait hij met zijn lange vingers achter mijn slipje en ik hoor de naden kraken. Naast mij stopt een bus, de regen maakt het hopelijk moeilijk om naar binnen te kijken. Zijn vingers duiken rechtstreeks in mijn drijfnatte kutje en beginnen mij hard te nemen. Ik word keihard gevingerd, sta midden in een drukke stad en moet ook nog op het verkeer letten. Hij blijft maar doorgaan en ik vind het geweldig. Met zijn andere hand bevrijdt hij mijn borsten uit het jurkje en knijpt in mijn super harde tepels. Auw! Mijn kutje wordt steeds natter. Ik durf mij niet helemaal te laten gaan, omdat ik bang ben dat ik dan niet meer kan rijden en dat het ook buiten op zal vallen. Ik probeer mijn orgasme zo lang mogelijk weg te drukken, maar eigenlijk wil ik niet dat hij stopt. Ik houd het niet meer en trek met een ruk zijn hand weg.

“Waar moet je eigenlijk naar toe?” Vraag ik hijgend. Hij noemt alleen de naam van een dorpje, vlakbij op linkeroever. Ik moet meer hebben en besluit hem naar zijn mama te brengen. Als hij ziet dat we niet meer naar het station rijden, wordt hij ineens heel schuchter. Hij laat zijn vingers weer over mijn benen lopen. Alleen nu is hij wat behoedzamer, banger. Ik probeer mij langs de weg naar zijn dorpje een stil plekje te herinneren, maar er is niets. Wanhopig rijd ik over de provinciale weg de stad uit, en vrees te snel bij mama voor de deur te staan. Er is nog maar een mogelijkheid.

Ik duik met mijn auto een kleine vluchthaven op en zet de auto abrupt stil. Ik kijk hem gretig aan en hij kijkt bedeesd terug. Eigenlijk wil ik alleen maar neuken, maar hoe doe je dat met iemand die zo opgevouwen naast je zit? Ik draai me opzij en trek zijn broek open. Als ik in zijn onderbroek graai, voelt het net alsof ik een pond verse worst in hand heb. Wat een apparaat! Ik draai me verder naar hem toe en trek zijn broek onder zijn billen vandaan tot op zijn knieën. Met twee handen begin in aan zijn lul te trekken. Heel snel ontstijgt er een enorme paal uit zijn beknelde schoot. Kijk, daar kunnen we wat mee! Ik kruip naar zijn kant en ondertussen trek ik mijn slipje uit. Hij heeft het ding helemaal gesloopt, maar dat interesseert me niet meer.

Net als de auto is ook het condoom niet op zijn afmetingen gemaakt, en met moeite krijg ik het rubbertje om de dikke schacht gerold. Gehurkt ga ik op hem zitten met mijn voeten op de randjes van de stoel. Mijn knieën drukken tegen zijn schouders, zijn benen zitten vast onder het dashboard en met mijn bovenlichaam duw ik zijn lijf tegen de stoel. Langzaam laat ik mijn kut over zijn lul zakken, voorzichtig de lengte en dikte aftastend. De hele rit heb ik hier al naar verlangd en dat harde, dikke ding in mij voelt als een weldaad. Over de weg komen continue wagens langs gereden en ik moet telkens mijn ogen dichtknijpen voor hun koplampen. Ze kunnen vast niet zien wat er hier gebeurt. Ik laat zijn stoel nog wat verder kantelen, en om voldoende bewegingsmogelijkheden te hebben druk ik mijn borsten in zijn gezicht. Hij kan geen kant op en kan alleen maar afwachten wat er gaat gebeuren.

Als een bezetene berijd ik hem en voel mijn orgasme weer terugkomen. Al heel snel begint hij steeds heftiger te kreunen, blijkbaar toch jong en onervaren kan hij zijn zaakje moeilijk lang vasthouden. Kermend komt hij in mij klaar, maar ik ben nog niet zo ver. Zijn lekkere lul blijft stijf genoeg om door te gaan. De tintelingen in mijn voeten zijn mijn knieën al gepasseerd en ik voel mijn hoogtepunt aanzwellen. De voorbij flitsende koplampen winden me erg op. Schokkend kom ik ook klaar. Bezweet glijd ik van hem af. Beduusd als een jongetje zit hij stilletjes naast mij te kijken. Hij weet niet wat te doen. Ik haal het goed gevulde condoom van zijn lange pik en maak hem schoon met mijn slipje. Onopvallend stop ik het volledig kleverige stukje kant met het condoom erin in zijn tas met vuile was. Ik zie hem al blozend voor zijn moeder staan…

Dorien Vercammen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1926

VERLIEFD VERLANGEN

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 31, 2017 13:51:41

VERLIEFD VERLANGEN

Voor de haard, in het licht van de fladderende verwarmende vlammen lagen we voor het eerst naakt naast elkaar. In de verte kreunde de hese stem van Sade.

Ik steunde op mijn elleboog en leunde met mijn bovenlichaam over haar heen. Heel voorzichtig en teder streelde ik haar welvingen. Wat vond ik haar toch vrouwelijk! Alleen het zien van haar naakte opgewonden lichaam bezorgde me al schokken in m’n onderbuik. Heel zacht en geconcentreerd raakte ik ieder plekje van haar lichaam aan met m’n grote ruwe handen. Haar lichaam sidderde bij iedere aanraking. Vooral door de plagende en uitdagende kneepjes die ze overal op haar verlangende huid voelde. Mijn warme naakte huid tegen haar gevoelige borsten veroorzaakte zo'n heerlijk gevoel dat ze zich helemaal liet gaan.

Ik legde haar met gespreide benen en uitnodigende lipjes in de richting van de vlammen die willekeurig flakkerend en vlammend haar vrouwelijkheid verwende. Ieder druppeltje geil werd weg gelikt door de warmte van de vlammen. Tevergeefs probeerde ze de kreetjes die ze slaakte te smoren en haar knieën bij elkaar te brengen om aan de zoete marteling te ontsnappen. Moeiteloos ontsloot ik iedere keer weer de barrière van haar knieën, om de speelse warmte van de haard haar geil genot te laten opdrijven. De spanning in haar lichaam werd steeds sterker. Ze genoot van mijn strelingen en kon het niet laten om haar heupen tegen me aan te duwen.

Ze was er al klaar voor om de mijne te worden, maar ze hield zich in; want ze wilde dat dit moment eeuwig zou duren. Ze sloeg haar armen om mijn hals en drong met haar tong mijn mond binnen. Eindeloos speelden onze tongen met elkaar. Ze wilden meer. Meer van mij, voor elkaar. Ze wilden één worden. Haar handen gleden over mijn rug naar mijn ronde billen. Terwijl onze ogen elkaar niet loslieten pakte ze met haar handen stevig mijn billen vast en begon ritmische bewegingen te maken. Ze voelde mijn mannelijkheid op haar onderbuik. Ze kreunde zacht. Nadat ze me had losgelaten nam ik haar in m’n armen en samen draaiden we om. Ik streelde een weerbarstige krul in haar kapsel en keek mijn geliefde doordringend in de ogen. Heel zacht en zeker kroelde zij met haar slanke vingers door mijn krullende haar op m’n benen. Ik kreunde in haar oor. Door m’n kreunen verlangde ze steeds meer naar me.

Ik beet in haar tepel en maakte het harde puntje met m’n tong nat. Ze week achteruit en ging naast me zitten. Ze bevochtigde haar volle lippen en opende haar mond. Met haar ene hand hield ze d'r haar omhoog zodat ik kon zien wat ze ging doen. Met haar andere hand omvatte ze langzaam mijn harde penis. Ze vulde haar natte geile mondje ermee. Mijn lichaam schokte en ik kreunde voor meer. Met een heel langzaam ritme begon ze me te pijpen. Ik voelde keer op keer mijn eikel langs haar tong en gehemelte glijden. Ik wilde sneller en meer. Mijn heupen begonnen sneller te bewegen, maar ze plaagde me en stopte.

Zuchtend ontspande ik mijn lichaam en dit was voor haar het moment om weer te beginnen. Het kreunen werden heviger en zij proefde mijn voorvocht op haar speelse tong. Zo ineens stopte ze ermee en keek geil en brutaal in mijn ogen. Ze zag verlangen en voelde zich week worden. Ik draaide haar op d'r rug en kuste haar in d'r hals. Ze pakte m’n schouders en trok me bovenop haar warme naakte huid. Ik plaagde en maakte d'r gek van genot door met mijn penis aan de binnenkant van d'r dijen te wrijven. Plagend drong ik een heel klein stukje bij haar naar binnen. Wat was ze nat en heet! Ze krulde spontaan haar rug en drukte haar harde tepels tegen mijn behaarde borst. Vechtend met mezelf, omdat ik nu eigenlijk verder bij haar naar binnen wilde dringen om haar te zien schokken en gek te zien worden van het gevoel dat ik haar zo kon geven, trok ik toch zachtjes mijn harde penis uit haar geile kutje.

Ze ontspande zich en voelde mijn handen haar dijen uiteen drukken. Wat verlangde ze nu naar mijn tong op haar klitje! Haar benen trilden helemaal van verlangen naar me en ze moest kreunen van mijn kussen op haar dijen. Ik kuste haar eerst van beneden naar boven tot aan haar gladde kale poesje en sloeg het over tot aan haar andere been en kuste daar verder naar beneden. Ik draaide me om en keek nu in de richting van haar voeten. Nog voordat ik haar kon verwennen door te spelen met haar natte en gevoelige klitje, voelde ik mijn penis nat en warm worden. Met haar lippen om mijn penis heen geperst begon ze me wild en gulzig af te trekken.

Al schokkend zoog ik aan haar klitje. Met m’n vingers voelde ik dat ze echt heel nat was! Plagend ging ik met m’n middelvinger haar kutje binnen. Terwijl ik zachtjes op haar klitje beet, werd ik geiler en geiler van haar gekreun en gekronkel onder me. Met haar tong draaide ze rondjes om mijn eikel, en net als ze ermee ophield en ik zuchtte en kreunde van het genot dat ik net had ondergaan, nam ze mijn penis helemaal in haar mond. Ik schokte en kon het niet laten om te stoten in haar gulzige mondje.

Mm... ze proefde hoe geil ik was en nu kon ze niet langer wachten, ze wilde me in haar voelen. Ze gleed onder me vandaan en ging uitnodigend op haar buik liggen. Ik tilde haar voorzichtig omhoog zodat ze op handen en knieën steunde. Een enorme golf overspoelde haar toen ik in haar nauwe kutje binnendrong. Het langzame ritme dat ik aannam werd onderbroken door de snelle bewegingen van haar heupen. Met een hese stem maande ze me door te gaan. Aan haar ademhaling kon ik duidelijk merken dat ze bijna kwam. Ik stootte steeds sneller en harder. Onze lichamen waren warm en bezweet. Met mijn rechterhand gleed ik over haar billen naar haar klitje. Dit was helemaal opgezwollen! Ik vingerde haar en bleef tegelijk stoten. Ze werd gek en een golf doorspoelde haar lichaam, ze hijgde steeds vlugger en toen ik haar onder me voelde klaarkomen, kon ik het niet langer tegenhouden. Ik kwam schokkend in haar klaar.

Ineengestrengeld lieten ze zich zakken en we omarmden elkaar. De cd was ondertussen afgelopen, buiten was het donker de haard bouwde zichzelf af. We voelden ons voldaan en uitgeput. Toen ik de dekens over ons heen sloeg was zij al in slaap gevallen. Met m’n handen streek ik door haar haren en kuste haar slapen. Ze krulde helemaal tegen me aan en door de warmte van haar lichaam viel ik ook in slaap. Niets maakte nu meer uit, alles was goed. Van de wereld om ons heen hadden we geen besef meer. Tevreden bleven we de hele nacht dicht tegen elkaar aanliggen, alsof we elkaar nooit meer los zouden laten.

Dorien Vercammen

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1869

EN NU, IS HET AAN U

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers ma, augustus 04, 2014 08:54:24

EN NU, IS HET AAN U. - lesbisch - masturberen

In uw reactie op mijn advertentie heb je uw telefoonnummer gezet.

Met bonzend hart heb ik gelezen wat je zoekt. - Een lekkere vrijpartij met gewillige vrouw.- U hebt jezelf beschreven en bent precies de vrouw die ik zoek. Bevend pak ik de telefoon en toets uw nummer.

“Hallo?” Klinkt uw zachte stem, als je de telefoon hebt opgenomen.

“Hoi, met Dorien.” Antwoord ik.

“Dorien?” Vraag je. “Van de advertentie. U hebt gereageerd.”

“Ja? Oh... Ja,” lach je, “ik was een beetje dronken en heu... Goh, wat leuk dat u belt!”

Het ijs is gebroken.

Je verteld hoe u er al lang van droomt om met een vrouw te vrijen, maar hoe moeilijk het is om ook daadwerkelijk een leuke meid te vinden. Ik ken dat en vertel dat het me erg leuk lijkt u te ontmoeten, “waarom niet vanavond nog?” Vraag ik spontaan.

De zenuwen gieren door mijn keel, maar tien minuten en een douche later zit ik in de auto. Als ik aanbel twijfel ik nog, maar als de deur eenmaal open gaat zet, ik alles opzij en stap naar binnen. Boven aan de trap staat jouw vriend Tonny, hij geeft me een hand en drie zoenen, dan laat hij me verder lopen. Ik kijk u aan en zie in uw ogen dat wat je ziet u bevalt. Je zoent me op mijn wangen, ik ruik uw heerlijke parfum en voel uw borsten tegen die van mij.

We drinken een glas wijn en u vraagt of ik dit wel eens vaker doe.

Als ik vertel dat ik wel eens massages geef aan vriendinnen van mij, er is eigenlijk niets liever dan mijn zachte handen over hun huid te voelen.

“Kom maar,” zeg ik en klim achter u op de bank. Zachtjes laat ik mijn handen over uw schouders gaan en kneed ik de gespannen spieren.

“U bent gespannen zeg”, fluister ik in uw oor. We lachen wat en terwijl er mooie muziek op staat, begint u jouw mooie blouse los te maken.

“Kunt u er nu beter bij,” zeg je gewillig. U hebt een zwarte kanten bh aan, waarvan ik de bandjes met mijn vinger van uw schouder laat zakken. Uw huid voelt heerlijk en ik ruik je heerlijke lichaam. Teder zoen ik in uw hals en op je schouder en zuchtend ontspan je. “Heerlijk Dorien.”

Mijn handen gaan over uw hals langs je nek en uw armen en voorzichtig laat ik ze over de gladde huid boven de borsten gaan. Ik voel uw hart slaan en de iets te haastige ademhaling.

“Fijne borsten,” zucht ik zacht. Mijn handen laat ik over de randjes van uw bh gaan en zie dat uw tepels verstijven. Ik neem uw borsten in mijn hand en weeg ze zorgvuldig. Tonny geeft me de massageolie aan en ik clip de bh bandje los. De warme lotion voelt heerlijk over uw rug en schouders, vertel je, tijd dus om ook mijn topje ook uit te doen. Een bh heb ik niet aan.

Ik druk mijn lijf tegen uw rug en masseer je rug met mijn borsten. Mijn tepels drukken hard tegen uw rug, terwijl mijn handen uw borsten en buik strelen. Met mijn handen glij ik van nek tot je buik en dan weer terug, elke keer voel jij mijn borsten langs uw rug op en neer glijden.

“Ga je mee naar de slaapkamer?” Vraagt u.

In de slaapkamer stapt u gewillig uit je rokje, ik doe hetzelfde. Alleen uw slipje houd je aan, het is ook al zwart. Ik zie uw mooie billen en bewonderend kijk ook jij naar mijn lijf. Ik houd mijn kousen en jarretelles aan en leg u op je rug op het imposante waterbed. Ik smeer uw benen en buik verder in met de olie en kom bovenop u liggen. Jij bent geschoren, net als ik en ik voel hoe uw borsten onder die van mij weg glibberen. Als een man lig ik tussen uw benen en glij over uw lijf heen en weer. Ik voel elk detail, elke ronding van uw lijf en het vocht dat uit me loopt mixt zich met de olie.

Ik glij naar beneden en laat mijn gezicht over uw buik glibberen. Je staat open en ik ruik de heerlijke lucht van uw geilheid. Ik laat mijn tong door uw liezen gaan en plaag u door van lies naar lies te gaan via uw billen, zonder uw smachtende poesje aan te raken. Zachtjes kreunt u als ik langs het uiteinde van uw schaamlippen lik met het puntje van mijn tong. Je drukt uw onderlijf omhoog in de hoop meer spanning op uw lippen te krijgen, maar ik blijf plagen. Mijn handen blijven over uw lijf glijden, met mijn nagels kras ik voorzichtig over uw borsten en buik.

Dan gaan mijn handen naar het restje schaamhaar en ik druk uw huid omhoog, zodat u helemaal voor me open staat. Uw clit staat recht overeind, bijna trillend. Mijn tong zoekt het zachte huidje er net naast en als ik u aanraak slaak je een gilletje.

“Meer, meer…” kreun je zacht, “ lik me Dorien, lik me dan.”

Maar ik blijf plagend over de randjes van uw vagina likken. Ik zie hoe belletjes geil op uw schaamlippen verschijnen, terwijl mijn tong plagend langs uw clit blijft vlinderen en mijn vingers jouw tepels masseren. Steeds sneller maak ik cirkelende bewegingen langs uw clit en jij drukt met uw buik ritmisch omhoog en naar beneden.

Dan druk ik mijn tong tussen uw schaamlippen en proef uw heerlijke hete sap. Ik drink je.

“Ja… O!... Ja…” kreun je luid en hijgend neem ik grote likken van uw sleufje, steeds sneller, diep en tot net onder uw clitje. Ik lik als een poes die een bakje melk leeg likt en zo lik ik ook u leeg. Steeds sneller en sneller, in het ritme van uw ademhaling, tot ik voel dat jij gaat komen.

Als ik voel dat u gaat komen, knijp ik iets harder in uw tepels en lik vol over uw clitoris, je krijst dat je komt en ik laat u komen. Op mijn mond. Ik voel uw spieren in jouw buik samentrekken en uw benen klemmen mijn hoofd vast. Nog meer van uw sappen lekken en smaken heerlijk, terwijl je meer en meer komt.

Uw orgasme ebt langzaam weg terwijl ‘k zacht uw dijen blijf strelen. Uw lipjes dansen ritmisch op en neer met elke scheut van het orgasme.

Heerlijk om iemand deze vreugde te kunnen geven.

Aan u, beste lezer, wens ik het vervolg van dit verhaal.

Dorien Vercammen  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1239

De nieuwe buurman

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 23, 2014 17:19:22

De nieuwe buur.

“Is het huis van de buren al verkocht?”

“Ja, aan een singel jonge man,” als ik de buurvrouw mag geloven.

Ik kijk stiekem door het kleine zijraampje van de erker, er ronkt een verhuiswagen en ik kan mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Ik hoorde al de wildste verhalen die ik allemaal beantwoorde met “ik zal het wel zien.”

Maar ondertussen heb ik een glimp opgevangen en visueel als ik ben krijg ik direct beelden bij enkele verhalen die ik heb gehoord die me eerder weinig deden. Maar nu stijgt de rode kleur naar mijn wangen, potverdorie!

Ik ren de trap op en hijs mezelf in mijn hardloop kleding, veter mijn sportschoenen en stop de doppen van mijn smart Phone met mp3 speler in mijn oren. Ik ga even een rondje rennen zodat ik een geldige reden heb voor mijn rode kleur. Ik steek de voordeursleutel in het kleine achter-vakje van mijn hardloopbroek en trek de deur achter me dicht. Ik kijk vooral niet naar rechts en begin mijn rondje direct linksom in een indrukwekkend tempo waarvan ik weet dat ik het nooit vast zou kunnen houden. Mijn lichaam komt in een ritme en mijn hoofd blijft thuis, in de straat, bij de nieuwe buurman. Bah, wat een lekkere vent!

Mijn hoofd zoekt koortsachtig naar alles wat het over deze man heeft gehoord, waar ik nog zo op antwoordde “ik zal het wel zien”, waarom had ik niet beter geluisterd en alles beter in me opgenomen? Ik kan me te weinig herinneren naar mijn zin en mijn hoofd valt in herhaling al was het over de grote lijnen duidelijk dat hij knap moest zijn en een schokkende reputatie moest hebben. Ik ben doorgaans niet snel onder de indruk van een eerste blik, maar nu…, ik begrijp dat hij niks hoeft te doen om de dames aan zijn voeten te krijgen.

Het is avond en hij is voor zover ik weet niet aan de deur geweest, hij zal het ook wel druk hebben met alles een plek geven. Dan zie ik Miriam, mijn overbuurvrouw, voorbij komen met een pakje in haar handen. Ze belt aan bij de buurman, ik hoor hun stemmen maar kan ze niet verstaan. Na een poosje hoor ik de deur dicht vallen en de stemmen zijn verdwenen, maar ik zie de buurvrouw niet vertrekken. Ze is binnen! Ik besluit dat het belachelijk is om me er zo mee bezig te houden, waarom ben ik zo van mijn stuk van mijn nieuwe buurman. Heb ik misschien interesse? Nee, ik wil geen man die zoveel vrouwen heeft gehad en waar alle vrouwen in een straal van zoveel kilometer helemaal wild van worden.

Maar dat, dat was voornamelijk het standpunt van mijn hoofd, mijn lichaam was het er allerminst mee eens. Daar zou ik later achter komen.

Maanden gingen voorbij en hoewel ik me niet gek laat maken zag ik natuurlijk wel bijna alle vrijgezelle dames uit de buurt langskomen en vertrekken in en uit het huis naast de mijne. Aan aandacht had hij geen tekort en hij had zich nog steeds niet aan me voorgesteld al groette hij netjes als we elkaar tegen kwamen. Zijn naam was me een raadsel al had ik er probleemloos achter kunnen komen. Ik maakte mezelf wijs dat ik het niet belangrijk vond.

Zaterdag, de weersvoorspellingen voor het weekend zien er niet best uit, dus besluit ik direct ‘s morgens mijn boodschappen in huis te halen en parkeer daarna mijn aftandse Citroentje op de stoep voor het huis om gemakkelijk uit te laden. Er is een onweeralarm afgegeven voor de late middag en avond en ik neem het zekere voor het onzekere al zitten de voorspellers er negen van de tien keer naast. Terwijl ik de laatste tas uit de auto til stapt de buurman naar buiten.

“Zal ik je even helpen,” luidt de vraag.

“Neen, dank je” stamel ik een beetje geschrokken en overdondert, “het is de laatste en dan zet ik mijn auto weer op het parkeervak”. Waarop hij zegt, “och, geen moeite hoor,” en hij heeft de tas al in zijn handen en wandelt zo mijn huis in. Ik loop er verward achteraan en ergens ook geïrriteerd, want waarom denkt hij dat hij zomaar mijn huis in kan lopen, In mijn eigen keuken staat hij boodschappen uit te laden.

“Sorry buurman, maar dat kan ik zelf ook wel,” zeg ik kribbig.

Hij kijkt een beetje beteuterd op. “Oh, Sorry. Mijn naam is Dieter en geen dank” en zo loopt hij langs me heen de gang in en hoor ik de buitendeur dicht slaan.

“Jezus,” wat was dat, was ik te kort door de bocht. Hij is er natuurlijk niet aan gewend dat een vrouw zo op hem reageert en ik moet toch grinniken om die gedachte en zijn beteuterde gezicht. Ik richt me op mijn boodschappen en na een paar minuten staat alles waar ik het hebben wil. Nu ga ik toch even met een tas koffie aan de eettafel zitten. Wat nu Dorien?

Ik zou vandaag naar mijn ouders gaan maar heb hen afgebeld. Ik vertrouw het weer niet en Citroentje, snelweg en noodweer zijn dingen die in mijn beleving niet samen gaan.

Na een bordje pasta ruim ik de vaat op. De regen tikt ondertussen tegen het raam, grote druppels trekken hun sporen. Als ik klaar ben, tegen schemer, schenk ik mezelf nog een wijntje in die ik mee naar boven neem om van te nippen als ik in bad zit. Ik kleed me uit, laat me in bad glijden en sluit mijn ogen. Mijn gedachtestroom neemt af en ik ontspan in een aangename leegte met alleen de geur van lavendel. De regen die tegen het raam tikt maakt dat ik me extra behaaglijk voel en ik geniet ervan. Ondertussen is het donker buiten.

Dan trilt alles, de ramen rammelen en het licht valt uit… Buiten denderen fikse onweersklappen, de wind giert door alle kieren en het is donker. Waarom wilde ik ook alweer jaren 30 wonen met dat oude enkel glas. Waarschijnlijk om datzelfde gevoel van nostalgie al de aanschaf van Citroentje. Ik hijs mezelf uit bad, droog me slordig af en ga op de tast richting de slaapkamer. Ik kan niets zien, dus zoek ik op gevoel wat uit de kast om aan te trekken. Lukraak trek ik ondergoed uit de la, sokken uit de volgende, een gemakkelijke harembroek en een shirtje met lange mouwen. Of het bij elkaar past mag Joost weten, maar ik trek het aan en bij gebrek aan beter pak ik mijn nette hoog gehakte laarzen omdat ik me niet kan herinneren waar ik mijn gympen gelaten heb. Nu weet ik zeker dat ik me kapot zou lachen bij het zien van mezelf in de spiegel, maar dit is geen moment om kritisch te zijn. Dan graai ik nog naar mijn haarelastiekje op de rand van het badkamermeubel en draai mijn lange haar in een slordige knot. Langzaam en tastend zoek ik naar de trapleuning terwijl de grond weer dendert van de zoveelste klap, de lampen knipperen aan en direct weer uit en ik vang een glimp op van waar ik ben en ga op de tast de trap af. Beneden probeer ik me te herinneren waar mijn mobiel is. Potverdorie, waar is dat ding als ik ‘m nodig heb? En waarom had ik ook alweer geen vaste telefoon meer? Shit! Zie je wel dat nostalgie ook nuttig is.

Waaah Miauw! O, mijn God, Tompé ben jij dat…? Ik schrik me een rot kat! Direct daarop aai ik zijn kop en stel ik hem gerust, hij kan er ook niets aan doen dat hij wel en ik niet in het donker kan zien.

“Ik denk dat ik even naar de buren moet om te bellen Tompé,” leg ik de kat uit. Ik pak mijn jas en hou hem boven mijn hoofd terwijl ik de deur uit loop, het natuurgeweld tegemoet. Ik probeer het eerst bij de nieuwe buurman. Gewoon omdat het de kortste afstand is, want ik regen zeiknat en terwijl ik aanbel hoor ik mijn voordeur dichtslaan en besef ik dat ik geen sleutels bij me heb gestoken. Shit, shit, shit! Doe de deur open alsjeblieft buurman. Shit, shit, shit! Ik loop het tuinpad af en loop al richting de volgende tuin. Maar dan doet de buurman toch nog open en ik ren op een drafje terug.

“Ik kon de weg naar beneden niet zo goed vinden in het donker,” mompelde hij, “maar kom snel binnen.”

Hij loodst me naar boven de trap op, wat ik in de eerste instantie een beetje zorgelijk vind. Boven gekomen snap ik het, want hij heeft daar een knapperend vuurtje branden wat zorgt voor een aangename warmte en het benodigde licht. Logisch dat hij beneden niet goed de weg kon vinden, zijn ogen waren nog minder aan het donker gewend dan de mijne. Ik voel dat hij me opneemt in het schemerlicht en zijn ogen stralen pret uit. Als ik naar mezelf kijk snap ik maar al te goed de lol in zijn ogen. Ik heb mijn zwarte hoge sexy laarzen aan, met daarop een soepele en elastische donkerpaarse harembroek die ik uitsluitend binnenshuis draag als pyjamabroek en een rood nauwsluitend shirt met wijde hals.

“Ik lag in bad toen de stroom uitviel…” begin ik mijn verklaring, maar in plaats van verder te praten neem ik de tijd om hem op te nemen.

Hij heeft iets weg van een marinier, mannelijk, alleen heeft hij geen uniform aan, maar zijn haar is zeer kort. Een kort gemillimeterd hoofd en wat beginnende stoppels die me vanmorgen eigenlijk niet waren opgevallen. Hij is gespierd, heeft een mooie brede rug en zijn schouderkoppen zijn vol. Dat alles kan ik goed bekijken omdat hij alleen een zwart hemd draagt samen met een los vallende zwarte trainingsbroek.

Hij volgt mijn blik en zegt "… en ik stond op het punt wat te trainen."

Ik kijk naar hem en of ik het wil of niet, mijn lichaam reageert. Hij is lang! Zeker 1.90 m of misschien zelfs iets langer. Prachtige grijsblauwe ogen kijken naar me terug. Maar ik ben alweer afgeleid want kan mijn ogen niet afhouden van die prachtig gevormde volle mond. O nee. Ik mag hier geen potje kwijlen, deze man heeft elke vrouw in de buurt gehad, onthoud dat. Onthoud dat voor alles! Beveel ik mezelf.

“O, ja! Bellen wilde ik, hm… zou ik je telefoon mogen gebruiken?”

“Als jij mijn mobiel kan vinden mag je hem zeker gebruiken” antwoord hij.

Tsjonge, geweldig hoor! Hij komt op me aflopen en ik voel lichte paniek opkomen. Hij neemt de kletsnatte jas uit mijn handen en hangt hem over een stoel heen. Dan begin ik eigenlijk pas te kijken naar deze bovenverdieping, het is één grote ruimte in een L vorm. Op de korte muur staat een gigantisch licht bruin antiek houten hemelbed opgemaakt in de kleur zwart met zilveren stiksel. Ik staar ernaar en slik, wat voel ik me hier ongemakkelijk. Als ik me omdraai kijk ik naar de houtkachel, de bank die ervoor staat en het schitterende wollen kleed er tussenin. Het bloed stijgt me naar de wangen. Als ik verder kijk zie ik een grote glazen inloopdouche met een middenstuk van matglas en een wastafel. Alles is zo… Niets standaard of logisch… Ik voel me niet op mijn gemak en loop terug richting de deuropening maar daar staat Dieter.

“Ik denk dat ik dan maar weer naar huis ga, naar Tompé,” zeg ik.

Dieter kijkt me een beetje verward en vragend aan.

“Mijn kat,” zeg ik “Weet je wel... Tom… de poes, Tom en Jerry, Tom… poes… Tompoes… TomP…Tompé... ” Waarom licht ik dat toe, sta ik hier te stotteren als een overjaarse tiener?

Hij staat met een grijns in de deuropening en kijkt me aan. “Je kunt ook hier blijven, samen is gezelliger dan alleen.”

Ik slik, maar kan eigenlijk niks zeggen.

“Je was niet zo vriendelijk vanmorgen en je kunt op zijn minst een kopje thee met me drinken.”

“Thee drinken? We hebben geen stroom en ik drink koffie!” Bot, botter, botst…Dee! Stop!

“Ik heb een thermoskan verse muntthee,” zegt hij ondanks alles vriendelijk. “Ga maar even op de bank zitten, dan kunnen je kleren meteen een beetje drogen bij de kachel. Je mag ze natuurlijk ook uithangen” laat hij met een plagende knipoog weten.

‘Dorien! Kun je jezelf nog belachelijker maken? Maar och, wat maakt het uit. Het is maar een vent! Een wandelende kleerkast, dat wel. Met blijkbaar een peperkoekhart. Ogen om in te verdrinken… Nou moe! Ik kan zwemmen. En terwijl ik de brokstukken van mijn ego bij elkaar raap ga ik ‘manhaftig’ op de bank zitten. Hm… Toch lekker dat open vuur… Dorien!’

Ik krijg een glas heerlijk geurende thee in mijn handen en dat samen met het haardvuur maakt dat ik stop met rillen. Ik zit hier inderdaad misschien wel beter dan thuis. Dieter komt naast me zitten en ik begin op slag weer te twijfelen. Hij kijkt me aan en blijft kijken, hij zegt helemaal niks. Ik kan hem niet aankijken, laat ik maar gewoon gauw mijn thee drinken en weg gaan. Na twee lange minuten staat hij op en zet zijn theeglas neer. Ik sta daardoor ook op, zet mijn glas neer en maak aanstalten om te gaan. Hij loopt voor me uit en draait zich weer om in de deuropening, dit keer lacht hij niet. Hij bekijkt me van top tot teen, kleed me uit met zijn ogen! Hij kijkt naar me als een roofdier en ik slik, mijn keel is droog. Mijn hart gaat tekeer en ik loop met mijn blik op hem gericht achteruit. Maar hij loopt met me mee, de afstand blijft hetzelfde tot ik bijna tegen de muur sta. Als ik probeer te besluiten of ik richting hemelbed zal gaan of richting bank of douche staat hij pal voor me. Hij staat zo dichtbij dat ik hem voor het eerst goed kan bekijken, die mond, o die mond…

Hij neemt me gevangen tussen de muur en zichzelf, zijn handen steunen aan weerskanten van mij tegen de muur. Hij komt nog dichterbij, zijn gezicht nadert, ik voel zijn warme adem en wang aan wang fluistert hij, “ik wil jou, de hele nacht voor mij alleen.” Hij neemt iets afstand en kijkt me doordringend aan. Ik smelt van die blauwgrijze ogen, maar ik wil niet smelten. Hij ziet mijn twijfel en verwarring, hij kust me zacht als voorproefje van wat het zou kunnen zijn.

Ik voel zijn warme volle lippen op de mijne, mijn knieën knikken. Ik voel me overgeleverd. Maar dat gaat niet gebeuren! Ik geef hem een duw tegen zijn borst. Door de stap naar achteren kan ik er snel tussenuit knijpen. Ik loop snel naar de bank en draai me om. Hij stond het dichtst bij deuropening dus dat was geen optie. Hij loopt ook naar de bank en staat aan de ene kant en ik aan de andere kant. Zijn blik laat weten dat hij niet zal stoppen met jagen tot ik me overgeef en laat vangen. De gevoelens en gedachten buitelen door mijn hoofd, opwinding en vluchtgevoelens strijden om voorrang. Hij komt al kijkend naar mij klimmend over de bank en voor ik het weet staan we samen aan één kant en heeft hij mij vast in zijn armen. Het zijn sterk armen, handen, schouders groot, rond en hard gespierd. Mijn handen liggen tegen zijn borst aan, van gekheid weet ik niet of ik moet duwen of grijpen. Hij zoent me en ik zoen hem voorzichtig terug, maar al gauw gaan we er beiden in op. Ik ga met mijn handen over zijn hoofd, naar zijn stoppelige mannelijke kaak, ik druk mijn lijf tegen het zijn. O! Help, help!

Mijn hoofd krijgt weer de overhand ondanks de hitte die door mijn aderen stroomt, waardoor er een spel ontstaat van trekken en duwen als op de golven van mijn innerlijke strijd. Ik duw hem van me af en ren naar de deuropening maar hij is veel sneller en snijd me af. Nu zit ik weer gevangen tussen hem de muur en het grote hemelbed. Hij loopt naar me toe, ik geef me over en laat me achterover op het prachtige grote bed vallen. In één beweging trekt hij de harembroek omlaag over mijn laarzen uit. Zo lig ik daar met mijn laarzen, zwarte slipje en mijn rode shirt. Ik ben heet, geil! Maar wil ik dit wel? Hij staat daar en kijkt naar me terwijl ik half op het bed lig, genoeg tijd om te bedenken dat ik nu kan gaan! Ik sta op maar hij staat zo dichtbij, mijn voorhoofd tegen het zijn, hij pakt mijn armen en brengt ze boven mijn hoofd. In één korte beweging trekt hij mijn rode shirt over mijn hoofd, mijn armen zitten nog in de mouwen en zo zitten mijn armen ineens vast half achter mijn rug. Ik voel me kwetsbaar voor hem, staande op mijn laarzen in mijn lingerie, met mijn armen gevangen in mijn rode shirtje. Hij kijkt me ondeugend aan en geeft me een zetje zodat ik wederom op bed val met mijn armen straks langs mijn lijf. Ik probeer mijn armen los te wurmen maar hij komt tussen mijn knieën staan. Hij buigt zich voorover, zoent me in mijn nek, hij daalt langzaam af. Dit overleef ik niet…!

Hij kust de bolling van mijn borsten en zakt richting mijn buik, de sensaties die ik voel maakt dat ik kreun en ik fluister, ”stop alsjeblieft.” Maar ik weet donders goed dat het weinig overtuigend is en meer een aanmoediging dan een serieuze vraag is om te stoppen. Zijn handen strelen mijn borsten en zelfs door mijn bh heen is het bijna onhoudbaar. Mijn lichaam kronkelt onder zijn handen en het ene na het andere kreetje verlaat mijn mond. Zijn rechterhand gaat over mijn slipje en hij kijkt me zelfvoldaan aan.

“Volgens mij vind jij het helemaal niet erg om hier een nachtje door te brengen” zegt hij. Ik voel hoe ik woest word, hij speelt met me. Ik til mijn benen op, rol me opzij van het bed af, van hem af. Ik wurm me gefrustreerd uit mijn shirtje en kijk hem boos aan.

“Jij, jij, jij… Gr…,” er komt geen passend woord in me op, want hij heeft gelijk en mijn hersenen werken maar minimaal.

Hij loopt rustig om het bed heen pakt me vast, draait me om zodat ik met mijn rug tegen hem aan sta en streelt met één hand mijn borst en met de andere hand maakt hij een afdaling van mijn buik naar mijn slipje. Hij glipt soepel onder het randje door en ik bezwijk bijna als hij met me speelt. Ik kronkel tegen hem aan en hijg van verlangen, hij maakt me gek! Dan stop hij, maakt hij mijn bh los aan de achterkant en neemt een stap terug… Door de plotselinge afstand voel ik me onvast op mijn voeten, onzeker en naakt. Mijn bh hangt half los, maar zit nog steeds om mijn borsten. Ik draai me om en kijk hem aan, hij staat in zijn zwarte boxer en trekt net zijn hemd over zijn hoofd. O, dat lijf! Ik laat mijn zwarte bh op de grond vallen en zie dat hij net zo opgewonden is als ik. De vluchtig gemaakte knot valt uitelkaar als het elastiekje op de grond valt en mijn vochtige lange haren vallen los op mijn rug.

We staan tegenover elkaar en ook al weet ik heel goed dat ik dit niet wil, wil ik het ook wel. Wil ik het wanhopig wel. Hij komt naar me toe en tilt me op, draagt me op zijn heupen terwijl ik zijn mannelijkheid tegen mijn kruis voel kloppen. Bij de muur zet hij me neer, trekt mijn slip naar beneden en ik stap er gewillig uit. Ik sta op mijn laarzen na volledig naakt voor hem en kan hem wel opvreten. Ik trek zijn boxer omlaag en bekijk zijn naakte lichaam. Ik trek hem naar me toe, sla mijn been om zijn middel zodat hij vrij baan heeft. Hij dringt binnen en ik kreun in zijn oor. Samen vinden we het ritme dat sinds de oertijd de mensheid bindt. Terwijl de hitte toeneemt, voeren we ook het ritme op. We zoenen, ik zuig op zijn lip en fluister hem in zijn oor.

“Ga door. Hm…, sneller, harder… O! Ja, neem me.”

Hij trekt mijn hoofd naar achteren aan mijn haren en ik krom mijn rug. Dan tilt hij me op en draagt me richting het bed. Hij gaat op bed zitten, met mij bovenop, ik mag het ritme bepalen.

Mijn tijd om hem te plagen. Ik voer het ritme op en blijft dan roerloos zitten. Hij kijkt me gekweld aan en probeert te bewegen, maar ik heb hem klemvast en ik lik en zuig aan zijn tepels. Dan begin ik weer langzaam te bewegen en maak me lang, mijn rug hol, mijn handen gaan door mijn haar en hij legt zijn handen op mijn heupen. Beiden voelen we de spanning oplopen, toch vertraag ik het ritme weer, maar hij kan het niet langer verdragen. Met één snelle beweging van hem lig ik op mijn rug en begint hij te stoten Ik voel de hitte, spanning, de sensatie een hoogtepunt bereiken, mijn lichaam trilt, schokt en ongecontroleerde kreunen en kreten vullen de stilte. Zaad vult mijn binnenste, de spanning neemt af. Wat heb ik gedaan?

We glinsteren van het zweet en hij kijkt me aan. Zijn blik is liefdevol, warm en tevreden wat mij enorm in de war maakt… Deze man heeft het met de hele vrijgezelle en zelfs de niet vrijgezellen buurt gedaan en ik ben de zoveelste. O, mijn God, waarom was ik niet sterker.

Ik bevrijd me uit de verstrengeling en been met grote passen door de kamer. Ik trek mijn harembroek snel over mijn laarzen heen aan en mijn rode shirt over mijn hoofd want ik zie zo gauw mijn slip en bh niet liggen. Ik kijk hem nog één keer aan en zie hem verward en een beetje geschrokken terug kijken, ik neem de trap met twee treden tegelijk en weg ben ik als ik de deur achter me toe sla.

Was dat nu zo moeilijk Dee!

Ik loop om mijn huis heen naar de achtertuin en gelukkig heb ik de achterdeur niet afgesloten. Binnen doe ik de deur op slot, mijn laarzen uit en plof met mijn benen opgetrokken op de bank. Als ik dan het liefst in het kleinste donkerste hoekje wil kruipen is daar weer elektriciteit en zit ik vol in het licht. Ik voel nog de tintelingen van het meest intensieve orgasme ooit. Uitgerekend bij hem… In mijn onrustige dromen voel ik zijn strelende handen, zijn warme volle mond en kijk ik in zijn plagende blauw grijze ogen...

Met knikkende knieën sta ik van de bank op om de gordijnen dicht te doen, lampen uit, ik ben niet thuis! Ik sleep mezelf naar boven, giet mijn glaasje wijn in één keer naar binnen en zet de douche aan. Ik kleed me uit ga eronder staan, voel me verkrampt en ellendig. Ik hou het niet meer, ik snik… mijn schouders schokken en de tranen rollen over mijn wangen. Mijn verdriet is zo heftig, maar tegelijkertijd ben ik zo ontzettend boos op mezelf. Waarom heb ik het laten gebeuren? Vind ik mezelf niet meer waard dan dit.

Mijn laatste tranen rollen met het water mee het putje in. Ik maak ter plekke de beslissing om me niet uit het veld te laten slaan en recht mijn rug. Morgen een nieuwe dag en ik ga die met opgeheven hoofd tegemoet. Maar de nacht zit vol onrustige flarden, grijsblauwe ogen, strelende handen en heerlijk warme lippen. Het is wellicht makkelijker gezegd dan gedaan.

Zondagmorgen, alle gordijnen blijven dicht, ik loop in mijn pyjama en heb besloten om therapeutisch schoon te maken en zo ben ik de hele morgen in de weer met sop, stofzuiger, dweil, zeem en wisser. Het geeft voldoening en een gevoel van een frisse start. Als ik genoeg moed heb verzameld kleed ik me aan, trek ik de rolgordijnen omhoog en lap ik de ramen aan de buitenkant. De zon schijnt en maakt mijn verwarde hart een stukje lichter terwijl ik op mijn keukentrapje klim om het hele raam in te kunnen soppen.

Als ik achter mij een deur dicht hoor slaan staat mijn hart stil, gaat er een siddering over mijn ruggengraat en sta ik roerloos op mijn trapje. Ik kijk langzaam over mijn schouder en kijk naar de brede rug van Dieter die met elke stap die hij neemt verder van me verwijderd. Zucht… van mijn frisse start is niks meer over. Ik wisser het raam schoon en druip met half werk en een verslagen gevoel af. Het was leuk bedacht en ik heb een schoon huis, maar daarmee is alles ook wel gezegd. Met een tas koffie trek ik me terug op de bank en mijn wangen kleuren als ik terug denk aan gisteravond. Al vind ik mezelf een stomme trut, het was ook geweldig. En al wil ik er eigenlijk niet aan denken, mijn lichaam herinnert me er voortdurend aan, net als mijn vochtige slip.

Dan val ik met Tompé op schoot in slaap op de bank. Als ik wakker word is het laat in de middag en als ik de gang in loop om een zak kant en klare soep uit de voorraadkast te pakken zie ik een briefje op de mat liggen. Op zondag komt er toch geen post, vreemd. Ik raap het op, vouw het open en lees, “zou je om 20.00 uur vanavond bij me langs willen komen, Dieter.”

‘O, jee, wat moet ik nu?’ Allerhande gedachten buitelen chaotisch door elkaar. Eerst maar even wat eten en dan een verkwikkende douche om mijn slaapkop om te toveren tot een fris gezicht.

Twee uur later droog ik mijn haren af en sta ik voor de kast, gelukkig kan ik nu zien wat er in mijn kast ligt al weet ik niet zeker of dat het nu echt makkelijker maakt. Nadat ik me heb aangekleed schenk ik mezelf een glaasje wijn in, ik ben gespannen en voel me onzeker met deze situatie. Waarom wil hij dat ik langs kom?

Omdat ik niet weet wat ik moet verwachten voel ik me ongemakkelijk, maar ik ga toch. Er liggen nog kledingstukken die ik terug wil, vooral mijn jas. Nog één glaasje wijn om me een beetje te ontspannen, nog een kwartiertje en dan word ik verwacht.

Tik, tik, tik, ik volg met mijn ogen de secondewijzer van de klok. Tik, tik, mijn hart bonst hard in mijn borstkas terwijl ik mijn laarzen aantrek. Bewust laat ik dit keer de achterdeur van het slot terwijl ik de voordeur achter me toe trek. De zenuwen gieren door mijn keel en mijn lichaam voelt aan alsof het onbeheersbaar vibreert van verwachting. Mijn lichaam houdt er een eigen leven op na.

Ik moet onthouden dat ik alleen wat op kom halen. Ik kom alleen wat ophalen herhaal ik voor mezelf als mijn vinger op de bel druk. Ik hoor de voetstappen de deur naderen. Ik onderdruk de neiging om te vluchten, klik, daar staat hij, onweerstaanbaar als altijd. Ik slik en begin, “ik kom mijn spullen ophalen.”

Hij kijkt me aan, maar ik kan zijn blik of emotie niet ontcijferen.

“Kom maar binnen” zegt hij en hij gaat me voor. Dit keer gaan we de trap niet op maar recht de gang door een grote ruimte binnen. Ik kijk om me heen en sta op de natuurstenen vloer van een grote woonkeuken. Het is een prachtige teakhouten keuken met zwart granieten aanrecht, kook eiland en bijpassende teakhouten eettafel met bank en 3 stoelen. Er staan verse kruiden op het aanrecht en een kookboek opengeslagen in een houder op quiche recept. Hij kijkt hoe ik de ruimte opneem en zijn blik blijft hangen op mijn zwarte laarzen.

“Momentje” zegt hij terwijl hij door dubbele schuifdeuren een andere ruimte in loopt. Ik ben nogal nieuwsgierig en gluur naar binnen. Aan deze prachtige keuken grenst een kantoorruimte, boekenkasten staan tegen de wand en een statig bureau met laptop staat in het midden van de ruimte. Hij staat bij het raam naar buiten te kijken, de tuin in en ik vraag me af wat ik zal doen. Moet ik wat zeggen?

Ik kom naast hem staan en kijk hem aan, zijn blik is ernstig en gesloten. Ik vraag me af waarom, maar durf ik dat wel, Hij ziet geen enkele vrouw voor de tweede keer dus hij zal me vast zeggen dat het een eenmalig iets was en ik er verder niks van moet denken of verwachten. Ben ik zover dat ik dat kan horen. Ik zucht, morgen of vandaag zal niet veel uit maken, laat het dan maar op zijn minst duidelijk zijn.

Hij draait zich naar me toe. Daar komt het. Zet je schrap en houd je sterk! Hij begint. “Waarom vertrok je zo snel? Besef je dat ik niet eens weet hoe je heet?”

“Ik…, ik heet Dorien, maar iedereen noemt me Dee,” antwoord ik.

“En…? Wat is je antwoord op de eerste vraag?”

Ik voel het bloed naar mijn wangen stromen en antwoord. “Het was een vergissing, ik wil geen man die…” en dan stop ik geschrokken met praten en kijk met grote ogen op. Shit… shit, wat wilde ik zeggen.

Hij kijkt me ernstig aan, “een man die… ?” Zegt hij.

Ik maak de zin met lood in mijn schoenen af…”die zoveel vrouwen gehad heeft” en staar naar de punt van mijn laarzen. Ik voel een vinger onder mijn kin die mijn gezicht opricht naar het zijne. Hij is heel dichtbij en mijn hart begeeft het bijna.

“En jij denkt precies te weten hoeveel vrouwen ik in mijn bed heb gehad,” vraagt hij met een gespannen gezicht.

“Ik heb zoveel verhalen gehoord,” begin ik, maar besef meteen hoe slap het is om af te gaan op verhalen van anderen. “En ik heb talloze vrouwen naar binnen zien gaan,” verdedig ik mezelf.

“En die hebben allemaal in mijn bed gelegen?” Vraagt hij.

Hij beent het kantoor uit, door de keuken de trap op en ik blijf alleen en verward achter. Waarom doet hij zo moeilijk. Waarom lijkt hij zo aangeslagen. Moet ik naar boven gaan, achter hem aan gaan.

Ik besluit dat duidelijkheid rust zal geven en bovendien moet ik nog steeds mijn spullen vinden en met dat idee loop ik de trap op. Ik stap door de deuropening de kamer in en zie hem niet direct dus loop ik richting de douche, maar als ik hem daar ook niet zie en terug loop staat hij wederom voor de deurpost. Mijn hoofd vult zich direct met beelden van de voorgaande avond en probeer me ondanks dat een houding te geven. Hij begint te praten.

“Ik heb altijd veel belangstelling gehad van vrouwen en ik weet dat er een reputatie is ontstaan, maar als je wilt leg ik het uit.”

O…nee, waarom kan dit niet snel, waarom moet het zo slepend, pijnlijk en langzaam. “Je hoeft je niet te verantwoorden Dieter, het is goed, zeg ik terwijl ik mijn jas van de stoel pak.

Met een paar grote passen staat hij voor me, zijn geur vult mijn neusgaten en het duizelt me, wat ruikt hij hemels! Heel even sluit ik mijn ogen en dan voel ik weer die zachte, volle en warme lippen voorzichtig op de mijne, mijn jas valt op de grond. Wat! Dit gaat de verkeerde kant op, ik moet mijn spullen pakken en vertrekken!

“Mijn bh en slipje alsjeblieft Dieter…" mompel ik.

Dat vat hij iets anders op dan ik bedoel want één van zijn handen verdwijnt onder mijn spijkerbloes op zoek naar een bh sluiting. Zijn hand gaat van mijn rug naar mij zijde, naar voren naar mijn borst en mijn adem stokt, waar is hij mee bezig, Zijn andere hand maakt de knoop van mijn jeans los en trekt me aan mijn broek tegen hem aan. Mijn hoofd lijkt vol watten en mist, wat kwam ik hier ook alweer doen… hm… zucht. O, hemel!

Hij tilt me op en loopt met me naar het bed, legt me neer en maakt stuk voor stuk de drukknopjes van mijn bloes open. Een wit hemdje en een paar harde tepels daaronder worden duidelijk zichtbaar als hij de bloes uit trekt. Ik kijk naar hem, terwijl hij eerst mijn laarzen verwijdert en dan mijn billen optilt om me uit mijn jeans te bevrijden. Liggend in een wit hemdje en een wit stringetje zie ik hoe hij tussen mijn benen komt staan. Trap ik hier echt een tweede keer in vraag ik me af en kruip in mijn overpeinzing op mijn rug en ellebogen naar achteren terwijl hij me gevangen houdt met zijn blik. De spanning in mijn lichaam neemt toe als hij zijn broek en boxer uit doet en zijn shirt over zijn hoofd trekt. Hij kruipt naakt naar me toe terwijl mijn denkvermogen weer een dieptepunt bereikt en ik alleen maar kan voelen en kijken. Hij hangt bijna boven me terwijl ik hem leunend op mijn ellebogen met mijn ogen volg. Hij trekt aan mijn handen en trekt daarmee mijn ellebogen onder me vandaan, ik plof neer als hij vervolgens mijn handen boven mijn hoofd brengt. Hij houdt mijn beide polsen vast met één van zijn grote handen terwijl de andere hand langs mijn gezicht gaat, al strelend langs mijn nek naar mijn linkerborst. Zijn ogen zijn en blijven op mijn gezicht gericht en ik voel me enigszins begluurd terwijl hij me verder en verder meevoert in zijn spel. Ik kreun en draai mijn heupen tegen hem aan en voor het eerst vandaag krijg ik een ondeugende glimlach en is de ernst even verdreven. Hij laat me los om mijn string uit te doen en begint de binnenkant van mijn dijen te zoenen, likken, te strelen. Hij plaagt, kijkt, bereikt mijn gevoeligste plekje met zijn tong en mijn lichaam kronkelt van genot. Hij trekt zijn spoor door omhoog en neemt mijn hemdje mee terwijl ik mijn onderlijf tegen hem aanklem. Hij likt aan mijn bloot gekomen borsten, tilt mijn billen op en glijd moeiteloos naar binnen. Hij beweegt tergend langzaam en kijkt plagend in mijn ogen, stoot een paar keer hard en gaat terug op langzaam terwijl mijn handen gefrustreerd in de lakens grijpen.

Hij tilt me omhoog in zit-stand en ik zak dieper over hem heen. Ik hijg in zijn oor terwijl hij mijn hemdje over mijn hoofd trekt. Eindelijk twee naakte lichamen zonder enige weerstand, verstrengelt en genietend. We bewegen ritmisch, al zoenend, kreunend, strelend en hijgend als één. Als ik bijna mijn hoogtepunt bereik legt hij me op mijn rug neer, draait me om op mijn buik en ik voel hem opnieuw binnen dringen. Ik hou mijn billen iets omhoog, mijn rug hol en beweeg met hem mee. Zijn adem kietelt in mijn nek terwijl hij zachtjes tegen me praat, “blijf bij me, blijf bij me, je bent prachtig, zo mooi, blijf bij me…” Maar voor het tot me doordringt wat hij zegt voel ik de sensatie in mijn kruis, stoot hij hard terwijl mijn lichaam ontlaad en al schokkend en rillend tot bedaren komt. Hij blijft nog even op me liggen en drukt kleine kusjes op mijn rug

Opnieuw neemt onrust bezit van mij, ik moet hier weg, maar de houding waarin ik me bevind laat dat niet toe. Hij voelt mijn onrust en begint tegen me te praten, zacht en dicht tegen bij mijn oor.

“Elke vrouw hier aan de deur heb ik binnen gelaten, wat te drinken aangeboden en kennis mee gemaakt. Met geen enkele vrouw die hier aan de deur geweest is heb ik het bed gedeeld. Omdat mijn reputatie zegt dat ik mijn kans grijp met elke vrouw die zich aanbiedt, gaan vrouwen hier na de kennismaking doorgaans hoogst waarschijnlijk met een teleurgesteld gevoel weg en laten anderen denken dat er wel degelijk iets gebeurt is omdat de waarheid nogal pijnlijk is. Als je goed hebt opgelet komen de vrouwen maar één keer en blijven daarna weg omdat ik ze stuk voor stuk heb afgewezen alleen houden ze dat voor elkaar geheim. Ik had er weinig last van, tot nu, tot jij in beeld kwam. Tot dat moment interesseerde die reputatie me geen donder. Pas sinds een paar weken zit hij me blijkbaar in de weg. Maakt dit enig verschil voor jou?” Vraagt hij terwijl hij me omdraait en me aan kijkt.

Mijn ogen vullen zich met tranen, maar ik houd me groot en vraag.

“Wat ben ik dan voor jou?”

“De laatste weken, al was het op afstand, het middelpunt van mijn leven!”

Nu voelde ik mij een over-geromantiseerd, nostalgisch trutje die haar koektrommel op wielen Citroentje en de kat Tompé noemt. Maar gelukkig slim genoeg om eindelijk te beseffen dat hij op mij hetzelfde effect had.

En zo eindigt mijn verhaal over de nieuwe buurman die nu geen ‘nieuwe buurman’ meer is.

Dorien Vercammen

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1212

Ik wil nu sterven

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 09, 2014 20:52:29

Ik wil nu sterven

Ik hoorde dicht bij een claxon toeteren en een klok slaan. Ik telde de slagen. Dertien. Dat kon niet. Waar was Anja naartoe gegaan?

Ik voelde zachte vingers die de bandjes aan de voorkant van mijn nachthemd losmaakte en een huivering van verlangen trok door mijn lichaam. Anja's aanraking was zo vastberaden, zo wetend. Het nachthemd viel open en ik voelde dat de stof werd weggetrokken, waardoor mijn borsten en kruis ontbloot werden.

Ik opende mijn ogen en keek op naar mijn minnaar. De kamer was pikdonker. Ik zag niets, alleen een vage schaduw die zich aan het voeteneind over me heen boog. Ik probeerde mijn hand uit te steken om het bedlampje aan te knippen. Een hand pakte de mijne en hield ze vast.

"Anja?" Ik draaide men hoofd om en spande mijn ogen in.

"Wat doe je? Doe het licht aan. Ik wil je zien." Ik had moeite mijn gedachten te ordenen. Ik herinnerde me niet waar ik was of hoe ik hier was gekomen. Ik wist niet eens zeker of ik wel wakker was. Het leek op een of andere manier meer op een droom.

Mijn onzichtbare minnaar pakte ook mijn andere arm vast en hief men beide armen boven mijn hoofd. Ik voelde dat er een koord om mijn polsen werd geslagen en dat ik aan het hoofdeind werden vastgebonden.

"Wat doe je?" Herhaalde ik, rukkend aan het koord.

Ergens vlakbij sloeg een deur dicht en ik hoorde voetstappen op de gang. Natuurlijk. Ik was in mijn hotelkamer. Ik moest de zware luiken voor de ramen hebben gesloten. Daarom was het zo donker. Wat deed Anja in mijn hotelkamer?

"Doe je ogen dicht en ontspan je." Ik voelde iets over mijn buik strelen. Het was zo zacht als fluweel. Een huivering kroop over mijn ruggengraat en ik kreeg kippenvel over mijn hele lichaam. Onwillekeurig kronkelde ik van verrukking.

"Goed zo. Doe je ogen dicht en geniet."

Waar had hij geleerd me zo zacht aan te raken? Het duurde een ogenblik voordat die gedachte bij mij opkwam. Het was een mannenstem die in het donker tegen mijn sprak. Gesmoord en vermomt, maar ongetwijfeld de stem van een man. Wie was hij? Waar was Anja? Wat was er in vredesnaam aan de hand? Waarom kon ik niet helder denken?

"Wie is daar? Wat gebeurt er?" Een golf van paniek joeg door me heen en ik trok harder aan het koord rond mijn polsen. Een fluweelachtige aanraking bewoog zich over mijn lichaam en streek luchtig over mijn tepels. Ik snakte geschokt en genietend naar adem. Jezus! Hoe deed hij dat?

"Je hoeft nergens bang voor te zijn. Je droomt, weet je. Ontspan je."

De woorden waren bijna hypnotiserend. Het zachte fluweel ging verder met mijn borsten te plagen. Het was de meest ongelooflijke ervaring die ik ooit had gehad. Tintelingen van genot stroomden door mijn kronkelende lichaam. Iedere streling zond huiveringen door mijn heen. Mijn clitoris klopte alsof ik mijn vibrator had gebruikt, maar toch was ik daar nog door niets aangeraakt. De stem had gelijk. Ik moest dromen.

"Goed zo. Doe je ogen dicht." De stem was dichterbij. Zijn tong streek langs mijn hals omhoog naar mijn oor. Tanden knabbelden aan mijn oorlelletje en een warme adem fluisterde in mijn oor.

"Geniet."

Ik jammerde heftig. Mijn lichaam voelde alsof het in brand stond en ik kon het niet stilhouden. Het zachte ademen in mijn oor maakte dat de spieren in mijn benen trokken. Onzichtbare vingers leken op en neer over mijn dijen te lopen. De fluwelen aanraking bleef mijn borsten stimuleren. Hij moest een of andere bonthandschoen dragen. Mijn tepels stonden inmiddels stijf rechtop. Ze waren zo pijnlijk en mijn vocht vloeide al tussen mijn schaamlippen. Ik was nog nooit zo bereid geweest.

"Neem me. Alsjeblieft." De woorden rolden van mijn lippen voor ik er erg in had. Ik rolde weer met mijn heupen, trachtte wanhopig mijn dijen tegen elkaar te wrijven. Als mijn handen niet vastgebonden waren geweest, zou ik mijn vingers diep naar binnen hebben gestoken. Mijn clitoris en vagina klopten hevig. De fluwelen aanraking begon langzaam, heel langzaam over mijn buik te dwalen. De lippen streelden mijn hals en begaven zich naar mijn harde tepels.

"0, Jezus! Alsjeblieft." Ik snikte nu ongecontroleerd. Ik voelde natte lippen op mijn borsten en zijn tanden die aan de verharde tepels knabbelden. Mijn onderlichaam trok samen en een heftig orgasme overspoelde mij. Het was de eerste keer dat ik zonder stimulering van mijn clitoris of vagina was klaargekomen, en de plotselinge heftigheid ervan overviel me. Ik schreeuwde het uit van genot.

"Goed zo. Laat je gaan." De stem was zo zacht en zijdeachtig als de fluwelen hand. Wie was hij verdomme? Wat gebeurde er met mij?

"Johan?" Fluisterde ik. "Jij bent het, nietwaar?" Mijn onderlichaam beefde nog steeds en mijn benen waren zo slap als gelatine.

"Als jij dat wilt," antwoordde de stem zacht. "Wat maakt het uit?"

Het kon ook Benny zijn, dacht ik. Ik had aldoor gedacht dat Benny een wat duistere kant had. Ik herinnerde me zijn aanbod om mij te komen instoppen.

"Hoe ben je binnengekomen?" Ik voelde dat zijn fluweelzachte hand mijn dijen weer begon te strelen, en kon haast niet geloven dat ik zo snel alweer reageerde.

"In een droom is alles mogelijk." De stem leek mijn gedachten te beantwoorden. Zijn tong begon mijn tepels weer te plagen. Die waren nog steeds hard en gezwollen. Ik zuchtte zacht, deed mijn ogen dicht en liet de verrukkelijke gevoelens over me heen komen. Het moest Johan zijn. Terwijl hij doorging met het stimuleren met zijn tong en handschoen, begon mijn klit te tintelen en te pulseren van hernieuwd verlangen. Mijn hele lichaam was zo gevoelig geworden dat ik, toen het dekbed over mijn buik flapte, schreeuwde alsof ik was geslagen. Ik slaakte een zucht van verlichting toen hij het zacht wegduwde en mijn brandende huid kalmeerde met zijn koele lippen.

Ik begon te fantaseren dat hij zijn stijve pik diep in mijn drong. Ik verlangde ernaar mijn benen rond zijn rug te slaan en zijn schacht zo diep mogelijk in mijn vagina te laten doordringen. Ik wilde hem met mijn spieren knijpen en plagen, hem kwellen tot hij het niet meer uithield en zijn zaad in mij moest verliezen. Het idee was zo opwindend dat ik nauwelijks wist wat ik met mezelf aan moest. Ik kronkelde heen en weer, mijn adem kwam met horten en stoten, en ik hoorde mezelf smeken dat hij me moest nemen.

"Alsjeblieft. Ik wil je in me hebben," snikte ik.

"Zoals dit?"

Ik snakte naar adem toen zijn vingers bij me binnendrongen. Ik sloeg mijn benen onmiddellijk rond zijn pols en probeerde hem dieper in mij te pompen. Ik voelde dat hij de randen van mijn vagina zacht streelde. Zweet druppelde tussen mijn borsten en vormde een poeltje in mijn navel, terwijl ik brandde van verlangen naar hem.

"Ja, o ja!" Ik duwde me tegen hem aan.

"Of misschien zoals dit?" Ik kreunde toen ik voelde dat hij zijn vingers terugtrok en schreeuwde het geschrokken uit toen er iets ijskouds in mij werd geduwd.

"Christus!" Ik beet op mijn lip in een poging mijn snikken te bedaren. Wat hij ook in mij had geduwd, het was zo koud tegen mijn brandende huid dat het me de adem benam. Hulpeloos voelde ik dat ik weer een climax bereikte.

Toen ik me geleidelijk ontspande, voelde ik vocht uit mijn lichaam vloeien. Een vreselijk moment dacht dat ik had geplast. Toen drong de waarheid tot mijn door. IJs. Hij had een ijsblokje in mij geduwd. Ik voelde het smelten, voelde het water langs mijn dijen lopen. Vervolgens voelde ik dat hij me zacht afdroogde met een handdoek.

Ik haalde diep adem en schudde mijn hoofd. Dit kon niet waar zijn. Als mijn handen niet vastgebonden waren geweest, zou ik mezelf hard hebben geknepen om wakker te worden.

"Wie ben je? Wat wil je?" Fluisterde ik zwak.

"Ik ben wie jij wilt dat ik ben, en het enige wat ik wil is jou gelukkig maken. Je bent gelukkig, toch?" Ik herkende de stem nog steeds niet.

Hij was klaar met mij af te drogen. Ik voelde dat zijn vingers weer over mijn tepels wreven en zijn fluwelen hand streelde zacht over mijn schaamheuvel en klit. Die was nog steeds zo gevoelig van mijn laatste orgasme, dat zelfs het zachte fluweel meer was dan ik kon verdragen.

"Ja, maar niet meer," fluisterde ik. "Ik kan niet meer verdragen."

"0, dat heb je helemaal mis," antwoordde hij rustig. "Echt mis. Geloof me. We zijn nog maar net begonnen."

Ik likte mijn droge lippen en jammerde zacht, deels uit angst, deels uit verwachting. Hij was degene die het mis had. Dat moest wel. Ik kon onmogelijk nog eens klaarkomen. Ik was volkomen bevredigd. Totaal verzadigt. Ik wilde alleen maar slapen. Ik zuchtte van verlichting toen zijn handen mijn loslieten.

De kamer was zo stil en zo donker dat ik na enkele ogenblikken dacht dat ik alleen was. Ik spitste mijn oren maar hoorde niets. Had ik me alles verbeeld? Nee. Dat kon niet. Mijn handen waren nog steeds vastgebonden en mijn hele lichaam beefde als gevolg van mijn hartstocht. Was hij weggeslopen en had hij mij zo achtergelaten? Paniek golfde door me heen bij de gedachte dat de hotelmanager mij zo zou vinden, vastgebonden en naakt.

"Waar ben je? Maak me los." Ik rukte aan het koord rond mijn polsen, trachtte te gaan zitten.

"Nog niet." Ik schrok toen hij zijn naakte lichaam hard tegen het mijne drukte. Ik voelde dat hij me ging nemen. Verbazingwekkend genoeg, ondanks mijn vermoeidheid, trilde ik alweer van hernieuwd verlangen.

Ik schrok weer, hield mijn adem in, toen zijn pik stevig tegen mijn dij drukte. Automatisch spreidde ik mijn benen en hief men billen naar hem op. Ik voelde dat hij zichzelf met zijn vingers bij me binnen leidde.

0! Na het koude ijs voelde zijn pik kokend heet aan. Instinctief sloeg ik mijn benen om hem heen en zuchtte van genot. Ik wachtte gespannen op het verrukkelijke gevoel tot hij in en uit mijn begon te pompen.

Hij bewoog zich niet, lag daar maar gewoon boven op mij met zijn stijve pik in mij geschoven. Ik kon het trekken en kloppen in mezelf voelen. Het gevoel maakte me gek. Waar wachtte hij op?

Ik perste mijn billen zo stevig mogelijk tegen het matras. Daarna duwde ik mijn bekken heftig naar voren en trok hem dieper naar binnen. Tegelijkertijd kneep ik mijn vaginale spieren samen, trok me terug en duwde mijn heupen weer omhoog. Ik hoorde hem zacht zuchten en voelde z'n lichaam verstijven in verzet tegen mij. Zijn pik klopte in reactie op mijn bewegingen.

"Dat is het, geniet maar." Ik hoorde de intense concentratie in zijn stem terwijl hij zijn best deed om niet te reageren. Het gevoel van zijn pulserende pik binnen in mij, terwijl hij weigerde te reageren op mijn wanhopige inspanningen, was een pure kwelling. Hoe kon hij het weerstaan? Enkele ogenblikken geleden had ik gedacht niet nog eens een climax te kunnen bereiken. Nu was ik er net zo zeker van dat ik het niet meer kon inhouden.

Ik trok me terug en duwde weer, verstijfde toen zijn vingers tussen mijn benen grepen om mijn gekwelde seksknop te zoeken. Met vlinderlichte bewegingen begon hij hem te strelen. Diep vanbinnen voelde ik zijn gezwollen pik kloppen.

"0, God!" Het kon mij niets meer schelen of iemand mij misschien kon horen schreeuwen. Het enige wat ik wilde was dat hij op mij reageerde. Hoe kon hij daar zo bewegingloos blijven liggen? Hij was niet menselijk. Ik werd door de duivel in eigen persoon geneukt. Ik snikte weer en duwde me met al mijn kracht tegen hem aan. Het koord rond mijn polsen sneed in men huid, maar de pijn verhoogde alleen mijn hartstocht. Ik probeerde mijn benen steviger om hem heen te slaan en hem dieper naar binnen te trekken. Zijn lippen dwaalden weer over mijn tepels. Zijn vingers bleven mijn klit wrijven en zijn enorme pik pulseerde en klopte kwellend binnen in mij.

Mijn orgasme leek bij men haarwortels te beginnen. De tinteling liep langs mijn nek en ruggengraat, verspreidde zich over mijn borst en buik. Rillingen van genot stroomden door mijn kruis en vagina. Mijn spieren trokken samen rond z'n pik alsof ik probeerden het zaad uit hem te persen. Hete huiveringen reisden langs mijn benen naar men voeten, deden mijn tenen krullen.

Met een laatste rilling, die van mijn hoofd naar mijn tenen schoot, zonk ik duizelig achterover op het bed. Ik was zo verzwakt dat ik dacht nooit meer op mijn benen te kunnen staan. Ik hijgde en snikte, trachtte mijn ademhaling te kalmeren.

"Gaat het een beetje?" Vroeg hij.

Ging het? Hij maakte vast een grapje. Ik vroeg me af of iemand van extase kon sterven. Als dat zo was had ik dat punt waarschijnlijk bijna bereikt. Bijna, maar niet helemaal.

"Ja," fluisterde ik. "0, ja, ik wil nu sterven."

Ik hoorde hem tevreden grommen. Plotseling begon hij heftig in en uit mij te pompen, hij ramde zijn pik steeds dieper in me, en zijn ademhaling kwam raspend en haperend. Ik besefte dat zijn hele lichaam stijf was van de spanning en de enorme zelfbeheersing die het hem had gekost om zichzelf zo lang in te houden. Ik was hem er intens dankbaar voor. Nu was het zijn beurt.

Vechtend tegen mijn vermoeidheid en de protesten negerend van mijn verzadigde lichaam en supergevoelige clitoris, hief ik mijn lichaam en perste me met opgeheven heupen tegen hem aan. Hij kreunde luid en versnelde zijn ritme, pompte in en uit mij in een krankzinnig hartstochtelijk tempo.

Het zweet gutste van hem af en liep in stroompjes over mijn lichaam. Ik rook zijn lichaamsgeur, wild en muskusachtig. Zijn pik was zo groot en stijf dat ik het gevoel had doormidden te breken. Ik hoorde mezelf jammeren met een mengeling van ruwe passie en pijn door zijn enorme erectie.

Toen hij kwam, was dat zo krachtig, zo opwindend dat ik zelf weer klaarkwam door de krachtige stralen die uit hem vloeiden. Nu hij zich eenmaal had laten gaan, leek het of hij niet meer kon ophouden. We snikten beiden hulpeloos, onze lichamen trilden en beefden door de kracht ervan.

Toen het ten slotte voorbij was bleef hij bewegingloos op mij liggen, te vermoeid en uitgeput om zich terug te trekken.

Ik deed mijn ogen dicht en viel uiteindelijk in slaap.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd stroomde het zonlicht door de ramen naar binnen. Het verbaasde me niet dat ik alleen was. Ik moest hebben gedroomd. Dergelijke seks kon niet echt zijn. Geen enkele man kon doen wat mijn droomminnaar had gedaan. Ik weigerde naar de vochtige plek in het bed te kijken of aandacht te schenken aan de vage pijn tussen mijn benen.

Na een lange, hete douche begon ik me langzaam uiterste geconcentreerd en zorgvuldig aan te kleden, mijn haar op te maken en make-up aan te brengen. Ik wilde niet alleen 's nachts sterven.

Dorien Vercammen  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1122

De totale overgave

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers di, januari 28, 2014 19:56:42

De totale overgave

De zee was turkoois, en het uitzicht was ronduit adembenemend. Voor de deur van het hotel lag een breed wit zandstrand, hier en daar een grote palmboom. Precies wat je van een tropisch eiland verwachtte. Voorspelbaarheid kan ook heel fijn zijn.

Ik draaide me om en liep terug naar de bar die aan het strand lag. Francis was ongetwijfeld boos. Ik was vertrokken zonder hem zelfs maar gedag te zeggen. Francis had me gevraagd te blijven, maar wat had het voor zin? Weer zo'n af­faire die niets op zou leveren, ik kende geen relatie die werkte. Het huwelijk van mijn ouders stelde al jaren niets meer voor. Aan de muur in de woonkamer de foto's van lachende gezichten, armen om elkaar heen, vakantiekiekjes van momenten dat iedereen samen was en gelukkig, of althans tamelijk gelukkig. Het was een werkelijkheid die allang niet meer bestond. Het behang van een huwelijk. Verliefdheid overvalt dan misschien twee mensen tege­lijkertijd, maar het tempo waarin verliefdheid liefde wordt en lief­de verdampt is maar al te vaak verschillend. Later, over een paar jaar, als ik weer thuis woonde, kon ik altijd nog proberen iemand te vinden om gemoedelijk hand in hand mee te lopen, net als die stelletjes hier.

Iemand legde zijn hand op m'n schouder en ik draaide me om. Er schoot een rilling over mijn ruggengraat en m'n maag leek gevuld met gloeiend ijs. Het was Francis. Hij was me achterna ge­reisd. Almachtig! Hij was de halve aardbol over gevlogen, alleen maar om bij me te zijn. Hij moest de dienst gebeld hebben.

"Hoe kun je weten? Waarom kom je naar me toe, wat als ik…"

Francis lachte, zweeg en keek me ineens serieus aan. Ik slikte. Als je de liefde van uw leven tegenkwam en weg rende, dan moest je wel vreselijk dom zijn. Dom of arrogant. Als diezelfde man niet opgaf en jou achterna reisde, en je zei dan weer nee, wat was je dan? Was er iets erger dan dom en arrogant?

"Als ik zeg dat ik over een week terug thuis moet zijn, stelt dat je dan gerust? Of ben je dan teleurgesteld?"

Ik had geen flauw idee.

"Hoe dan ook," zei hij. "Ik moest zeker weten dat ik niet gek was."

Ik moest hem wegsturen. Als ik dat nu niet deed dan zou ik het niet meer tegen kunnen houden. Ik wilde niet kwetsbaar zijn. Met recht. Als je de luiken openzet moet je niet zeuren als er meer dan alleen maar zonneschijn naar binnen komt.

"Je bent niet gek," ik zweeg en hij streelde m'n hoofd, kuste mijn gezicht.

Ik slikte. "Ik was op weg naar een cocktail."

Hij pakte zijn rugzak en sloeg zijn arm om mij heen, mij voorzichtig meetrekkend. "Ik was op weg naar jouw hotel."

Toen we naakt tegenover elkaar stonden, had ik de vreemde gewaarwording dat mijn armen, buik en m'n borsten naar hem toe gezogen werden en dat tegelijkertijd mijn hoofd en be­nen weg wilden. Een veilige afstand nemen. Of blijven, m'n ogen sluiten voor alles wat mis kon gaan, ontkoppelen, hersenen schakelen op standje onnozel, lichaam op standje ontvangen. Neen, handelen, aanraken, geven. Niet bang zijn.

Francis kwam naar me toe en liet zijn vingers langs m'n gezicht gaan, hij streek langs m'n hals, mijn borsten, vond hij ze niet te groot? Mijn buik, te gewelfd? Hij knielde om mijn heu­pen, dijen en benen, te kunnen strelen. Ik sloot m'n ogen en concentreerde me op zijn aanraking. Hij kwam overeind en volgde hetzelfde pad over mijn lichaam nog eens met kussen. Zijn lippen lagen warm in mijn nek en op m'n borsten, ze beroerden m'n buik en dijen zo zacht dat het haast onmerkbaar was. Er trok een warme golf door m'n lijf. Zou het niet heerlijk zijn als hij me perfect vond, als hij ook die duizeling zou voelen?

Ik trok hem overeind en zoende hem. Hij smaakte naar de wijn die we ooit gedronken hadden, naar hazelnotenchoco bij het ontbijt en naar het schaaltje zoutjes bij de Martini.

Als hij wilde kon hij nu iets gruwelijks zeggen, iets gemeens, precies zoals mij broer dat vroeger deed. Over het vreemde kos­tuum dat ik droeg in het toneelstuk in de zesde klas. Over mijn bikinitopje dat nooit helemaal goed bleef zitten, zeker niet als ik badminton speelde. Over het strakke bovenstuk van mij strapless galajurk. Kon ik ooit zeker weten dat Francis mij echt mooi vond? Dat wilde ik zo enorm graag dat het bijna pijn deed. Het kon toch? Waar­om niet?

Hij klemde zich tegen mij aan. Zijn lichaam was warm, heet zelfs en ik voelde een rilling door hem heen trekken. Hij verlang­de naar mij en niet alleen naar mijn lichaam. Voor een potje seks vloog je toch niet de halve wereld over?

"Ik vind je mooi," fluisterde hij in mijn oor. Hij keek me la­chend aan. "Je kunt zo verbaasd kijken. En dat voor iemand die zelfstandig de hele wereld over reist."

"Van mensen weet ik niets."

"Verbazen is goed. Anders wordt het saai." Hij zoende mij vu­rig en duwde me op het bed. "Ik wil bij je zijn. Jou beter leren ken­nen en durf nu niet te vragen waarom."

Hij kwam op mij liggen en klemde m'n benen stevig vast met de zijne, sloeg z'n armen als kettingen om mij heen en kuste ruw mijn wang, kin en m'n hals, ademde zwaar in mijn oor. Als warme was lag hij over m'n lijf en tussen mijn benen gloeide en brandde het. Ik kon nergens heen. Kon alleen bij hem zijn, hij eiste mijn volledige aandacht op. Zijn erectie was hard en met m'n handen greep ik zijn billen die hij aanspande toen hij z'n heupen tegen me aan drukte.

"Ik zal niet vragen waarom," zei ik, toen ik kracht zette om mijn benen te spreiden en hem in mijn verlangen trok. "Nog niet."

Die keer hebben we er lang over gedaan. Telkens als ik dacht dat hij klaar zou komen, was hij gestopt en had me gestreeld. Hij was zo teder, zo overtuigend, zo voelbaar verliefd. Ik had hem aan willen raken. Maar, hij had m'n handen terug op het bed geduwd. Het was de eerste keer geweest dat hij zacht een zijden halsdoek om mijn polsen wond en zei dat ik die niet los mocht trekken.

Ik was te verbaasd geweest om nee te zeggen. Sterk zijn, noemde hij het.

Sterk genoeg voor de totale overgave.

Dorien Vercammen
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1115

De bezichtiging

Dorien VercammenGeplaatst door My 4Fingers ma, januari 20, 2014 19:46:13

De bezichtiging

"En nu gaan we het huis bekijken. Op een bijzondere manier. Kom." Hij nam mij bij de hand. "We beginnen in de keuken."

Door de achterdeur kwamen ik een ruime keuken binnen. Op de vloer lagen grote grijze plavuizen, de witte keukenkastjes liepen langs de hele muur en het zwartgranieten aanrechtblad liep in een hoek onder het raam door. Midden in de ruimte stond een enorme, robuuste houten tafel, waarover vreemd genoeg een dik opgevouwen tafelkleed lag.

"Prachtig!" Liet ik mij ontvallen. Het was strak en toch had het iets landelijks. Het klopte precies bij de indruk die ik van Francis en het huis had.

"Net als jij," zei hij en me in de nek. "Liggen."

"Wat?"

"Liggen graag. Op de tafel, toe maar."

Hij pakte mij beet en zoende me wild. Hij hijgde en ik voelde zijn erectie tegen m'n lijf.

"Francis, wat?"

"Voor elke ruimte die ik je laat zien, heb ik iets bedacht, maar als je niet wilt, dan gaan we maar weer aan de picknicktafel zitten." Hij nam een slok champagne en hield zijn glas op. Ik dronk ook. Ik mocht het huis alleen vrijend zien. Oké, even wennen, even op de reset- knop van mijn gemoed drukken. Waarom niet? Hij drukte zijn lijf weer tegen mij aan en duwde zijn tong in m'n mond. Nat, zacht en onderzoekend. Hij wilde me. Wat zou hij bedacht hebben? Speciaal voor mij. Hij had altijd van die bijzondere dingen. Mijn hele onderlijf werd warm en het leek of iemand lauwe stroop over m'n onderrug goot. Aarzelend ging ik op de tafel zitten, dronk de rest van de champagne in een teug op en liet me achterover zakken. Francis maakte mijn schoenen los, stroopte de jurk omhoog en trok m'n slipje uit. Hij trok mij iets naar zich toe en legde mijn benen opzij, m'n onderbenen bungelden aan weerszijden van de tafel. Hij ging voor me staan en wreef over zijn broek. Daarna boog hij zich naar mij toe en likte me. Ik sloot mij ogen en dacht aan die eerste avond, aan zijn lange benen in die dunne linnen broek, zijn mooie gezicht, die lach. Stoer, zelfverzekerd. Als hij niet ophield kwam ik nu al klaar. Hij kwam overeind en begon mij benen te strelen. Zijn vingertoppen vlogen over mij huid en ik voelde de spanning over mij dijen naar mij vagina trekken. Weer kuste hij me, streelde, zoende, likte en betastte.

"Kom," fluisterde hij. "Volgende ruimte. En nog een glas."

Hij vulde de glazen en van de keuken liepen ik de hal in. Ik had het gevoel dat ik dronken was maar ik wist niet zeker of het van de champagne kwam. In mijn hoofd en lijf hing een onrustige, warme trilling. Ik ademde een paar keer diep in omdat ik dacht dat ik te weinig zuurstof binnenkreeg. Francis opende de eerste deur links, naar de slaapkamer, een ruimte van ongeveer twintig vierkante meter, helemaal wit, met een groot raam dat uitkeek op de boomgaard achter het huis. Er waren geen gordijnen. Midden tegen de wand stond een grote boxspring. Op de vensterbank, op de grond, langs de muren, overal, stonden vazen en potjes met veldbloemen.

"Hier hoort het natuurlijk allemaal te gebeuren," zei hij en hij duwde mij naar voren tot ik met mij knieën tegen het bed stond. "Maar vandaag doen we hier maar een deel van het spel."

Hij legde zijn hand tussen m'n schouders, duwde mij naar voren en trok met de andere hand het jurkje omhoog. Meteen voelde ik zijn vingers op zoek gaan. Ik hoorde dat hij zijn riem losmaakte en even later drong hij zonder pardon bij mij naar binnen. Hij kreunde, gromde. Ik strekte mijn armen naast me uit op het bed, stak m'n kont in de lucht en schoof mijn benen iets verder uit elkaar. Zonder enige barrière wilde ik van hem zijn. Hij mocht het allemaal bepalen, ik zou het allemaal doen.

Hij sleurde zijn broek omhoog en grijnsde.

"Nu de stalling. Maar voordat we daarheen gaan, moet je alles uit." Hij trok mijn jurk over m'n hoofd en daarna maakte hij mijn bh los. Naakt stond ik voor hem. Hij gaf mij het glas aan en tikte het zijne er tegenaan. Weer pakte hij m'n hand en nam mij mee.

"Aan de stalling is nog weinig gedaan. Al jaren niet meer in gebruik natuurlijk."

Wat ooit als stal gebruikt werd was nu een grote open ruimte met een betonnen vloer. Op de grond was nog te zien waar de schotten ooit hadden gestaan. Je kon de beesten nog vaag ruiken.

De zacht zure lucht was vermengd met de flinterdunne geur van benzine en petroleum. De raampjes in de hoge raamkozijnen waren afgedekt met karton, zodat het schemerig was in de ruimte. Overal brandden waxinelichtjes. Hij had een paar tafeltjes neergezet waarop kandelaars stonden en aan sommige houten palen waren lantaarns met brandende kaarsen opgehangen. Hij duwde mij voor zich uit en ik vroeg me af wat hij hier in vredesnaam van plan was.

Hij zette mij neer tegen een dikke houten paal in het midden van de ruimte en stapte naar achteren.

"Ik vind je vreselijk mooi," zei hij. "Weet je dat?"

Ik lachte onwennig en bedwong de neiging om mijn ogen neer te slaan. Ik moest leren complimenten te accepteren. Ik nam nog een slok van de koude, frisse drank. Hij stapte naar voren en begon mij te zoenen, hij kuste mijn hals, gezicht, borsten, m'n buik. Ineens pakte hij m'n glas weg en knoopte een touw om mijn pols. Hij trok het touw door een ijzeren oog dat aan de houten balk boven mij hoofd bevestigd was en knoopte het losse eind aan mijn andere pols. Ik stond met mijn armen omhoog.

Voor volledige overgave, had hij een keer gezegd, is moed nodig. En wat is seks anders dan volledige overgave? En bij geliefden gaat het om overgave aan iemand die van je houdt, van wie jij houdt. Als het echt is maak je geen voorbehoud. Toch?

Weer kuste hij m'n hals en mijn borsten. Hij goot zijn glas over me leeg en likte de drank van mijn lijf. Langzaam daalde zijn mond over mijn buik naar m'n kruis. Hij likte en kuste mij hard. Zoog mijn clitoris en ik dacht dat ik zou exploderen. Hij richtte zich op en plaatste zijn handen onder mij billen, nam me terwijl ik met mijn armen omhoog aan de touwen hing en met mijn rug tegen de houten paal schuurde.

"Maak me los," hijgde ik. "Ik wil jou ook aanraken." Hij ging door.

Ik was bij een rockconcert, ging totaal op in de muziek, schudde mij hoofd als een hippie tot mij haren in het rond dansten. Nu gromde ik ook.

Opeens stapte Francis naar achteren.

"Kom terug, kom nou terug. Maak me los. Ik wil die spelletjes niet altijd."

Hij grijnsde alleen maar. Van zijn broek die op zijn knieën hing trok hij de riem los en gespte die om mij hals.

"Nee, Francis, dat niet."

"Jij hebt er niets over te zeggen."

"Ik wil het niet. Ik wil gewoon. Gewoon jou."

"Volgens mij ben ik hier de baas."

Hij liet de riem los en tilde mij weer op, drong opnieuw bij mij binnen. Ik wilde iets tegen hem zeggen maar kon niet bedenken wat. Ik wilde dat hij stopte en dat hij door zou gaan. Mijn lijf reageerde los van m'n hoofd. De zinderende spanning balde samen in mijn buik en tegelijk was ik vreselijk bang. Ik kreeg geen lucht. Mijn hart sloeg als bezeten. Het stopte zelfs. Nee, kan niet. Hartkloppingen, wat doet een hart anders dan kloppen? Zwart. Ik zag niets, ging flauwvallen. Ik moest iets doen. Iets. Gierend haalde ik adem. Helpt niks. Meer... lucht. Ik rochelde. Schudde mij hoofd omdat ik wilde dat hij stopte. Benauwd, het was zo benauwd. Ik viel. Deze boom was eindeloos hoog. Ik bleef maar vallen. Het einde van de val was het eind van alles. Ik moest zeggen dat ik niet wilde. Nooit meer iets doen wat je niet wilt. Nooit…

Hij schuurde tegen mij clitoris.

Nu!

Alles balde zich daarbeneden samen, vanzelf, zonder dat ik daar invloed op had, alles stroomde naar één punt.

Hij hield van mij.

Ik opende mijn mond, maar er kwam geen geluid. Mijn lichaam verkrampte.

Francis kreunde, gromde, duwde zich diep naar binnen en bleef daar terwijl zijn hele lichaam schokte.

Dorien Vercammen  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1110
Volgende »