Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Winkeljuf

GustGeplaatst door My 4Fingers ma, december 18, 2017 12:36:55

WINKELJUF

Jaren lang lees ik al verhaaltjes bij 4Fingers. Ik moet wel eerlijk bekennen dat het me al vele uurtjes op een aangename manier heeft bezig gehouden. En maar al te vaak zat ik me te bedenken dat dit soort avontuurtjes te ver voor mij gegrepen zijn. Tot onlangs…

Een paar weken geleden toen het eindelijk weer eens mooi weer was besloot ik daar maar eens een keertje uitgebreid van te gaan genieten. Het leek me wel eens leuk om eens in de omgeving van de stad te gaan fietsen, want eerlijk gezegd was ik nooit buiten de stadsgrenzen geweest. Ik woon en studeer er alleen maar, in het weekend zit ik vaak bij mijn ouders. Ik had me wel vaker voorgenomen om wat te gaan fietsen, maar het kwam er al maar niet van, dat krijg je nou eenmaal van die prestatiedruk je moet almaar werken. Na me in m’n wielrennersbroekje gehesen te hebben en een shirtje aantrokken te hebben, pakte ik snel nog even m’n smartphone en een stel oortjes. In de schuur keek ik nog even mijn banden, remmen en verlichting na, alles zag er in orde uit en weg was ik. In hoog tempo, repte ik me de stad uit en de polders in. Het was heerlijk, de wind in mijn haren, de zon op mijn huid en lekkere muziek op. Echter na zo’n twee en een half uur begon mijn kontje toch wel erg veel pijn te doen, ondanks het wielrennersbroekje. Ik besloot door te rijden tot het volgende dorp en zou daar wel even wat gaan rusten en eten. Na zo’n tien minuten was ik er.

Het dorpje leek wel gezellig, een beetje Bokrijk-achtig, ik was er nooit eerder geweest. Ik parkeerde mijn fiets op wat naar mijn inzicht het Dorpsplein moest zijn, er waren namelijk allerlei winkeltjes rondom. Als eerste ging ik maar naar de bakker, ik had ten slotte nog niet ontbeten. Toen ik binnen kwam bleek dat ik niet de enige klant was, er waren namelijk drie van die gezellig kakelende huisvrouwtjes. De dames waren al geholpen maar moesten nog wat bij roddelen. Met een duidelijk hint onderbrak ik hen en wees hen op het prachtig weer, ‘buiten’. Ze waren het wel met me eens en gingen al kleppend naar buiten.

Het meisje achter de toonbank bedankte me hartelijk, ze dacht dat de dames nooit meer zouden vertrekken met hun geroddel. Ik vond dat ze er leuk uitzag met die lange rode krullen in een opgebonden knotje en licht wipneusje in d’r lieve gezicht. D’r werkschort zag er overigens ook goed gevuld uit, meer kon ik natuurlijk niet zien, vanwege de toonbank. Maar ik ben het type niet om meteen mijn geluk uit te dagen. Ze vroeg waarmee ze me kon helpen, en ik zei dat ik wat lekkers wilde. Uiteraard doelde ik op een zoetig broodje, maar ze keek me met een zwoele blik aan, en vroeg of ik al iets op het oog had. Een beetje naïef wees ik maar op een puddingbroodje. Ze pakte het uit de toonbank en hield het verticaal omhoog en ze zei.

“Ik vind deze broodjes altijd ergens op lijken, en jij?” Vervolgens likte ze met d’r tong heel sensueel wat poedersuiker van d’r vingers.

“Euh… ja op mijn lunch” zei ik, terwijl ik een knipoog gaf. Niet te geloven dacht ik nog, die meid zit gewoon met me te flirten en ik besloot te zien waar dit op uit zou monden. Ze lachte lief terwijl ze het broodje voorzichtig inpakte en vroeg of ze me verder nog kon helpen. Aangezien dit dorpje totaal vreemd voor me was vroeg ik haar of ik ook ergens wat te drinken kon halen bij mijn broodje. Ze dacht even na en vertelde me dat ik weinig kans maakte omdat het tegen de middag was. De plaatselijke kroeg was nog dicht en de overige winkels zouden nu wel zo’n beetje gaan sluiten. Een beetje teleurgesteld vroeg ik of ik dan maar m’n bidon kon vullen met wat water. Ze keek even bedenkelijk en zei.

“Wacht, ik weet wat beters”. Ze kwam van achter de toonbank en liep langs me heen, ze draaide de deur op slot en draaide het bordje open/gesloten om. Terwijl ze zich omdraaide zei ze.

“Je kunt wel even een kopje thee met mij drinken, ik vind dat het wel tijd is voor mijn pauze”. Een beetje verbluft, mompelde ik iets van “Oh gezellig!” Ze zei “kom maar mee”, maar liet toen ‘per ongeluk’ de sleutelbos vallen. Ze bukte om hem op te rapen en ik kreeg een mooi uitzicht op twee hele grote mooie bollen. Terwijl ze zo even bleef staan, begon er spontaan leven in dat wielrennersbroekje te komen. Ze zag het, zoiets valt natuurlijk op en keek me weer zwoel aan. Ze pakte mijn hand en trok me mee, achter de toonbank langs, zo een trap op. Nog net kon ik mijn broodje pakken, voor we de trap op gingen. Ze liep voor me en ik kon zo onder d’r schort kijken. D’r benen zagen er goed verzorgd en erg lang uit maar helaas kon ik niet helemaal alles zien. Boven was de bakkerij zelf maar er was niemand anders. Voor de zekerheid vroeg ik of ze alleen werkte die dag. Ze legde me uit dat er ‘s ochtends vroeg gebakken word en dat de bakker rond tien uur uitgebakken was, bestellingen ging bezorgen en dan meteen door naar huis reed. Zij begon om acht uur, werkte door tot zeventien uur en sloot de boel dan weer af. Ze nam, zoals gewoon is in dit soort dorpjes ‘s middags een pauze van zo’n ander half uur. Ze zette het theewater op en keek me weer aan.

“Ga zitten” zei ze, op een stoel wijzend. Terwijl we zo zaten, waren we wat aan het kletsen. Zo kwam ik er achter dat ze Ilona heette en een half jaartje jonger was dan ik. Ze kwam uit dit dorpje en had haar middelbaar gedaan en ze had ook nog op hoger onderwijs handel begonnen maar was daar halverwege mee gestopt. Inmiddels werkte ze nu al zo’n twee jaar bij de bakker en het beviel haar eigenlijk wel zo. Ik vertelde haar dat ik Sander heette en dat ik nog studeerde in de stad, dat ik van het lekkere weer wilde genieten en toen uiteindelijk dus op het fietsje bij haar terecht kwam. Na zo een klein kwartiertje gezeten te hebben, vond ik dat het boven in die bakkerij wel erg warm was. Ze zei dat, dat altijd zo was, vooral op warme dagen als deze.

“Maar als je er zoveel last van hebt trek je toch gewoon iets uit”, zei ze daarna, “doe ik ook altijd”.

“Heb jij er geen last van dan” vroeg ik haar maar meteen, terwijl ik mijn shirt begon uit te trekken.

“Euh… ja, eigenlijk wel” en ze begon meteen d’r schort open te knopen terwijl ze me intens strak aan bleef kijken. Ze droeg een leuk behaatje met een zomerse print en een bijpassend slipje, het paste goed bij d’r slanke figuurtje.

“Je ziet er leuk uit” complimenteerde ik d’r en kreeg een “je mag er zelf ook wel wezen” op terug. Ik keek in d’r diep blauwe ogen, en wist dat ik het volgende initiatief moest nemen. Dus stond ik op en terwijl ik d’r bleef aankijken, trok ik haar ook omhoog. Ik nam haar hoofd in mijn handen en kwam met mijn gezicht langzaam dichter bij de hare. Uiteindelijk raakten onze lippen elkaar en gingen we over in een hartstochtelijke zoen. Terwijl we uitbundig stonden te tongen begon ik haar teder te strelen over d’r rug, ik hoorde d’r zachtjes kreunen. Na zo een tijdje gestaan te hebben haakte ik rustig het behaatje los en ging beheerst verder met strelen, ondertussen was ook zij begonnen met mij te strelen en al doend raakten we in een erg intieme omhelzing. Langzaam maar zeker raakten mijn handen lager en lager, tot ik uiteindelijk bij het randje van d’r slipje kwam. Dat randje stoorde me echter toch wel een beetje, dus haakte ik resoluut mijn duimtoppen eronder en gaf een ferme ruk naar beneden. Het slipje zat onmiddellijk onder d’r knieën en ze schopte het snel uit. Nu d’r slipje ook uit was maakte ik me los van de omhelzing en nam ik het mooi bijgeschoren rode driehoekje op. Ik zakte op mijn knieën en wilde dat driehoekje eens nader bekijken. Terwijl ik met mijn gezicht dichter bij kwam rook ik een heerlijke, sterke, vrouwelijke geur. Wederom raakte mijn lippen de hare maar nu wel de onderste twee, ze was nat en smaakte goddelijk. Met mijn vingers hield ik d’r schaamlippen open en dronk van d’r vaginale sappen. Ilona was zo nat en heet, ik kon het gewoon niet laten om d’r een beetje te plagen. Daarom maakte ik d’r knopje vrij en begon er zachtjes op te blazen, steeds harder blies ik en ik hoorde hoe ze steeds minder gecontroleerd begon te ademen. Nadat het ademen over ging in hijgen sloot ik plotseling mijn mond om d’r klit en knabbelde er zachtjes aan. Ik deed dat nog geen vijftien seconden toen ze al zwaar kreunend klaar kwam. Trillend stond ze op d’r benen en ik zag het vocht een beetje langs d’r benen glijden.

Nadat ze weer wat op adem gekomen was begon ze mij uit mijn wielrennersbroekje te peuteren. Meteen sprong mijn plasser tevoorschijn, want onder zo’n broekje doe ik nooit een onderbroek aan, dat zit namelijk niet lekker. Ilona hield hem even goedkeurend in d’r hand en nam een ferme slok thee. Met die slok in d’r mond begon ze te spoelen en slikte het uiteindelijk door, ondertussen zat ze mijn paal te masseren. Na de slok doorgeslikt te hebben knielde ze snel voor me neer en nam resoluut mijn penis in d’r mond. D’r mond was natuurlijk nog heet van de thee, en een ware schok schoot door mijn lijf heen, dit was pas een lekker gevoel. Ilona pijpte me zeer geroutineerd, met af en toe nog een slok thee nemend. Het duurde dan ook niet lang meer of ik ejaculeerde diep in de keel van deze rode schoonheid. Ilona liet mijn pik uit d’r mond glippen en likte d’r lippen af en liet een “hm… mm… lekker”, horen.

Zeker moest ik toegeven dat dit lekker was, en dan druk ik me nog zacht uit. Vervolgens drukte Ilona me weer in mijn stoel en kwam op mijn schoot zitten. Door deze positie waren d’r tieten voor mij precies op de juiste hoogte dus begon ik er zachtjes aan te zuigen. D’r tepels die een grootte hadden van ongeveer een euro, waren mooi diep rood en kleurden goed bij d’r haar. Al zuigend voelde ik in mijn mond de puntjes nog harder en groter worden, en wederom hoorde ik d’r zachtjes kreunen. Plotseling sprong ze van mijn schoot af en zei dat ik moest blijven zitten terwijl ze naar de koelkast liep. Daar pakte ze toen een groot blik en een bakje uit, haalde ergens een lepel vandaan en ging op een tafel zitten.

Ze opende het bakje en stak de lepel er in, toen ze het er weer uithaalde zag ik dat er een ferme schep gele room op zat. Ze opende d’r schaamlipjes en smeerde de lepel er in uit, ze deed nog een paar keer en legde toen de het bakje en de lepel weer weg. Ze opende het blik. Toen pas zag ik dat het een blik vlaaivulling was, aan de diep rode kleur te oordelen leek het me kersen. Ilona smeerde zichzelf, met name d’r borsten en naveltje in met dit spul en likte daarna sensueel d’r vingers af. Daarna ging ze languit op de tafel liggen, ik bedacht me nog even dat dit waarschijnlijk de tafel was waar die morgen nog het deeg op gekneed was, en gebood ze me naar d’r toe te komen. Toen ik met een inmiddels weer keiharde, bij d’r was zei ze.

“Eet me! Of heb je liever nog een puddingbroodje?”. Uiteraard bedacht ik me geen moment en begon met likken. Eerst weer d’r borsten, geen plekje overslaand kwam ik uit bij d’r naveltje en drong daar eventjes in met het puntje van mijn tong. Daarna belande ik bij d’r heuveltje en begon daar meteen d’r sneetje uit te likken. Hoe dieper ik met mijn tong kwam, hoe smakelijker de room werd. Ik bleef daar weer een tijdje likken tot ze weer zuchtend klaar kwam. Met kramp in mijn tong klom ik nu over d’r heen en kon toen vrijwel meteen mijn harde lul diep in d’r zachte kut steken. Ze was heel erg heet en heel erg nat.

Langzaam begon ik te stoten en al vlug stootte ze met het ritme mee. Omdat ik al klaar gekomen was in d’r mond duurde het nu wel wat langer voor ik een tweede keer komen zou. Zwaar lag ze onder me te kreunen en te steunen met gesloten ogen. Plotseling begon ze op het ritmisch met d’r vagina te knijpen, ook dit had ik nog nooit eerder mee gemaakt maar vond het heerlijk. Door deze behandeling erbij werden in mijn zaadleiders compleet de sluizen opengezet. Met nog één stoot, plantte ik mijn zaad in d’r eierstokken. Waarschijnlijk door de stroom sperma zo diep in d’r buik, kwam ook zij nog een keer al gorgelend klaar. We bleven nog even zo liggen, tot mijn lul uit d’r kut gleed. Met een klein pruillipje vroeg Ilona me of het al afgelopen was. Net toen ik me wilde verontschuldig en dat er niet voor nog een derde keer in zat zag ik in mijn ooghoek een deegroller liggen.

“Maar natuurlijk niet”, antwoordde ik en fluisterde in d’r oor dat ze zich moest omdraaien en op voorovergebogen, op d’r knieën moest gaan zitten, nog steeds op de tafel. Zo gezegd zo gedaan, nu was die deegroller uit haar blikveld en pakte ik het ding. Ik gebood haar om d’r benen nog iets wijder te doen en vervolgens stak ik het voorzichtig in d’r kut. Verbaasd keek ze naar wat er nu tussen d’r benen beland was, maar sloot d’r ogen weer toen ik de roller op en neer begon te bewegen. De deegroller ging erg makkelijk in en uit d’r doos maar die was natuurlijk nog kletsnat van haar orgasmen en mijn zaad. Met mijn ene hand bleef ik de deegroller in en uit d’r scheur pompen en met mijn andere hand begon ik d’r borsten te kneden. Zwaar begon ze weer te kreunen, met d’r hele lichaam begon ze meer en meer te kronkelen en het duurde ook niet erg lang meer voor ze wederom klaar kwam.

Uitgeput zakte ze voorover op d’r buik, ik kon nog net op tijd de deegroller uit d’r kut trekken anders zou ze ongetwijfeld letsel opgelopen hebben en dat is natuurlijk zonde voor zo’n verrukkelijk poesje. Deze hele scene liet mij natuurlijk totaal niet koud, inmiddels liep ik weer met een behoorlijk harde pik rond. Terwijl Ilona half sliep smeerde ik mijn pik in met wat bakkersroom en vlaaivulling. Daarna liep ik om de tafel heen naar de kant waar d’r gezicht zich bevond. Ik schudde d’r weer wakker en wees haar op mijn lul. Verlekkerd hapte ze meteen toe en begon weer lekker te likken. Het likken ging over in zuigen en dat zuigen werd steeds harder. D’r lippen stonden gewoon hol van het zuigen en na enkele ogenblikken kwam ik dan voor een derde keer klaar. We knuffelden nog een tijdje en zeiden lieve woordjes aan elkaar. Eigenlijk wilden we ons nu wel gaan wassen maar er was geen douche in de bakkerij. We maakten elkaar dan maar liefdevol schoon met een natte theedoek en we kleedden ons daarna weer aan. D’r slipje liet ze uit en ze gaf het aan mij. Ze gaf me nog een innige zoen en fluisterde daarna in mijn oor “hier, heb je een aandenken aan me”.

We wisselden adressen uit en we beloofden elkaar dit allemaal gauw weer eens over te doen. Toen we weer in de winkel kwamen, bleek dat er alweer twee dames voor de deur stonden te wachten. Ze gaf me nog een snel kusje op mijn wang en liet me uit. Ilona wilde zondag weer langs komen maar wat er dan allemaal zal gaan gebeuren laat ik jullie nog wel weten, als het tenminste de moeite waard is.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1954

HUGH HEFNER?

GustGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 23, 2017 13:55:43

HUGH HEFNER?

Ik heet Gust, ben zevenentwintig jaar en van beroep fotograaf. Om mijn brood te verdienen werk ik freelance voor een regionaal dagblad. Het maken van fotoreportages van vrouwen beoefen ik als hobby. Misschien komt het omdat ik er niet onaardig uitzie maar als ik aan een vrouw vraag of ik foto’s van haar mag maken dan gaan ze daar heel vaak op in. Ik ontmoet dit soort vrouwen tijdens mijn werk of als ik uitga maar soms ook gewoon op straat. Over zo’n laatste ontmoeting en wat het opleverde gaat mijn verhaal.

Ze stond bij de bushalte toen ik haar zag. Een mooie slanke kortharige brunette. Ze oogde fris en goedverzorgd en paste totaal niet bij haar omgeving. Een met graffiti beklad bushokje, in ‘n hoek van het bankje een verlopen zwerverstype, naast haar een dikke huisvrouw met zware tassen. En miezerregen. Ik had in een oogopslag de situatie overzien en besloot meteen tot actie over te gaan. Ik stuurde de auto naar de kant en draaide mijn raampje open.

“Kan ik je misschien een lift geven?” Vroeg ik haar. Het meisje waarvoor mijn vraag bedoeld was trok haar jaskraag nog wat hoger. “Ik bedoel u hoor,” zei ik terwijl ik haar aankeek.

“Ik moet naar de stad,” zei ze waarop ik antwoorde; ”dan breng ik u toch even.” Ze stapte dankbaar in. Toen ze in de auto haar kraag liet zakken zag ik dat ze nog mooier was dan ik had gedacht. Een fijn gezichtje, volle wimpers, volle lippen. In gedachten zag ik haar al voor de lens.

“Moet je echt naar de stad met dit hondenweer?” Vroeg ik haar. Ze vertelde dat ze die dag een snipperdag had en dat ze wat kleding wilde kopen. Toen ik haar vertelde dat ik fotograaf was leek ze geïnteresseerd waardoor ik de moed had om haar die ene vraag te stellen. “Zou je voor mij model willen staan?” Eerst twijfelde ze nog een beetje.

”Tja, ik weet niet. Ik ken je helemaal niet.” Maar toen ik haar zei dat, als ze met mij meeging, ik haar enkele van mijn reportages wilde laten zien alvorens ze een beslissing zou nemen, wilde ze dat wel.

Later. Naast elkaar op de bank gezeten bekeken we een aantal foto’s. Foto’s van halfnaakte en naakte modellen. Mooie foto’s en beslist niet vulgair of pornografisch. Toen ze zich daarvan overtuigd had stemde ze toe. Toen ze zich van haar donkerbruine wollen rokje ontdeed en nog even wat onzeker om zich heen keek zei ik dat ze haar blouse nog maar even moest aanhouden. Het was werkelijk een schitterend gezicht! Ze was heel aandoenlijk om te zien. Ze had haar schoenen uitgetrokken en stond op kousenvoeten. Haar kousen waren hoog en vastgemaakt aan jarretels. Haar blouse hing tot net iets onder haar billen. De professional in mij was ver te zoeken. In mijn broek begin er iets als een razende te kloppen. Ik probeerde niet meer naar haar te kijken. Terwijl zij zich op het bed in de studio neervlijde ging ik driftig verder met het afstellen van de camera. Ik kon alleen maar hopen dat ze mijn erectie niet zou zien want hoe ik ook mijn best deed om tot mezelf te komen, het lukte me niet echt.

Tijdens de eerste foto’s lag ze op haar rug. Op mijn aanwijzingen bewoog ze zich en nam ze telkens andere poses aan. Toen ik haar vroeg op haar knieën te gaan zitten en zij dat voor me deed, kreeg ik het opnieuw Spaans benauwd. Vanaf iets boven haar bilspleet zag ik het smalle koordje van haar string tussen haar prachtige billen verdwijnen. Daaronder, tussen haar dijen, zag ik de bolling van haar schaamlippen. Zo, met dat perzikkleurige stofje van haar slipje eromheen gespannen leek het net een rijpe perzik met dat gleufje in het midden. Ik liet mijn camera voor wat hij was en stapte naar haar toe. Ik legde mijn handen op haar billen en streelde ze. Daarna liet ik ze van achteren langs haar fluweelzachte dijen glijden. Het feit dat ze bleef zitten was voor mij een teken dat ze het misschien wel net zo graag wilde als ik. En, toen ik mijn hand op die zachte perzik legde voelde ik haar hand ineens op de mijne. Ze drukte me er vaster tegenaan en begon hem zelfs wat heen en weer te bewegen. Het voelde heerlijk broeierig en vochtig aan. Toen ik mijn middelvinger in de gleuf drukte weken haar schaamlippen uiteen en voelde ik met mijn wijs- en ringvinger eerst de wat kriebelende haartjes en toen haar zachte schaamlipjes aan de zijkant van haar kruisje naar buiten komen.

Op dat moment draaide zij zich om. Ik liet me over haan heen vallen en we begonnen hartstochtelijk te vrijen waarbij ik haar overal betaste. Mijn handen gleden onder haar blouse en ik voelde haar kleine stevige tietjes met heerlijke harde knoppen erop. Zonder me te bedenken schoof ik de blouse omhoog en begon ze te kussen. Even later kwam ik overeind en wijdbeens over haar heen naar boven schoof, maakte zij mijn broek open en haalde ze mijn stijve lid er uit. Terwijl ze er bewonderend naar keek bewoog ze met twee handen het vel heen en weer. Ik zei dat ze me helemaal gek maakte en dat ik haar echt wilde hebben. Toen duwde ze me van zich af. Terwijl ik, op mijn rug liggend, mijn losse camera in de hand had genomen om foto’s van haar te maken, kleedde ze me uit.

Mijn lieve knappe supermodelletje bleek een superminnares te zijn en zolang ik kon maakte ik foto’s terwijl ze in actie was. Ze heeft me de eerste keer met de mond naar een hoogtepunt gebracht en daarna heb ik haar nog een keer uitgebreid genomen. De schitterende foto’s die ik nog steeds koester als een kostbaar bezit zijn voor mij een heerlijke herinnering aan een werkelijk onvergetelijke dag en nacht. Zelfs Hugh Hefner krijgt ze voor geen miljoenen.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1921

VROUWENPRET

GustGeplaatst door My 4Fingers ma, september 18, 2017 13:49:56

VROUWENPRET

Het was al bijna het einde van het feestje. Er waren niet zoveel mensen meer. Nog maar een stuk of tien. Ik zat met Evelien en Mia aan een tafeltje wat te drinken. We waren aan het praten over van alles en nog wat. We waren alle drie behoorlijk aangeschoten. De jongen achter de bar zei dat we ons biertje moesten opdrinken omdat ze zo gingen sluiten.

Zo stonden we vijf minuten later in de koude Leuvense buitenlucht. Ik zei dat ik nog wel zin had in wat drinken.

Evelien riep. “Ik ook!”.

“Ik heb thuis nog wel een flesje wijn staan” zei Mia.

“Lekker” zeiden Evelien en ik in koor. Een half uurtje later ploften Evelien en ik bij Mia op de bank. Mia opende de fles wijn en schonk voor ons in. Het duurde niet lang voor tweede fles geopend werd. Mia en Evelien waren ondertussen zo aangeschoten dat ze vrijuit praatten over hun ex en wat ze daar allemaal wel niet meer hadden uitgevoerd. Evelien deed bij Mia voor hoe haar ex altijd met haar tieten speelde en ze gierden het uit van het lachen terwijl ze aan elkaars tieten zaten.

“Maar die van mij zijn natuurlijk niet zo groot als die van jou Evelien” zei Mia lachend. Het leek of ze mij helemaal vergeten waren.

“Dat maakt niet uit, jij hebt een lekker strak kontje!” Proestte Evelien uit. “En van die lekkere rode schaamhaartjes” giechelde ze. Ik keek op. Geschrokken keek Evelien me aan. “Em… mm… dat heeft ze me eh… eens verteld” stotterde Evelien.

“Ha,ha…” lachte Mia, “je liegt, je vroeg of je het mocht zien!”. Mia werd een beetje rood. “Eh…ik geloof dat ik mijn eh… mond voorbij gepraat heb” zei Mia zenuwachtig. “We zijn niet lesbisch hoor” zei Evelien. “Het was gewoon toevallig dat ik daarna aan haar kutje zat” proestte ze weer. Het kon haar duidelijk niet veel schelen wat ik ervan dacht. Mia echter kon er minder om lachen en keek me met een kop als een biet aan. Ik keek naar Evelien. Mijn blik dwaalde af naar haar tieten. Haar tepels drukten door haar shirtje heen.

Evelien had lekker flinke borsten, ze hadden een mooie vorm. Ik vroeg me af hoe ze er naakt uit zouden zien. Verder was ze aan de korte kant, een beetje een gezette bouw maar niet dik. Ze had halflang zwart haar en had een lichtbruin huidje. Volgens mij was ze van Zuid-Amerikaanse afkomst. Verder droeg ze meestal een bril, maar die had ze nu afgezet. Ze had een aardig kontje maar niet heel bijzonder.

Mia had een heerlijk kontje. Bijzonder mooi gevormd en lekker stevig. Ze had lang rood haar dat steil omlaag viel. Ze had dan wel niet zulke grote tieten, de rest van haar strakke lichaam maakte dat helemaal goed. Ik vroeg me af of ze net zoals Evelien had gezegd rood schaamhaar zou hebben. Ik was benieuwd of ik erachter zou komen vandaag.

“Volgens mij vindt hij het leuk Gust” zei Evelien, “hij zit al een tijdje naar onze borsten te staren”. Ze barste beiden weer in lachen uit. Mia werd langzaamaan minder rood. Ze keek me nu uitdagend aan. Ik was in haar plaats een rooie kop aan het krijgen. “Misschien moeten we hem dan wat meer laten zien” zei ze tegen Evelien.

“Wat dan, wat dan? Vroeg Evelien opgewonden.

“Nou, die grote tieten van jou natuurlijk!” Zei Mia.

“Ja!” Riep Evelien, “en jouw geile rode schaamhaartjes!” Ze barstten beiden weer in gegiechel uit.

“Kom eens hier” zei Mia. Ze trok Eveliens shirt over haar hoofd heen. Eveliens bruine borsten zaten in haar witte beha gepropt. Haar tepels drukten door de zachte stof heen. “Vind je ze lekker?” Vroeg Mia terwijl ze in de zachte bollen kneedde.

“Ik zal er toch wel meer van moeten zien om dat te kunnen beoordelen” zei ik.

“Toe maar” zei Mia, “hij komt los.” Ze ging achter Evelien zitten die een beetje bevreemd omlaag keek. Blijkbaar vond ze het toch een beetje een rare situatie, maar ze was te dronken om het werkelijk erg te vinden. Mia deed Eveliens beha los en trok hem van haar tieten. Twee lekker grote bruine tieten sprongen tevoorschijn en mijn blik werd aangetrokken door twee donkerbruine tepels. Haar tepels stonden recht omhoog en Mia kneep plagerig in Eveliens tepels. Ze waren beide nog steeds giechelig, maar ook een stuk zenuwachtiger. Al gauw nam hun dronken pret weer de overhand. Terwijl ik Eveliens mooie borsten in mij opnam zei ze.

“Nu jouw rode schaamhaar nog, he Gust?” Toen keek ze mij weer aan pakte haar borsten vast. “Vind je ze lekker?” Vroeg ze terwijl ze uitdagend in haar tieten kneedde, “wil je niet lekker aan mijn harde tepels zuigen?” Voor ik kon antwoorden nam Mia een van haar tepels in haar mond en begon er verheerlijkt aan te likken en te zuigen. “Hm… mm, wat een lekkere tepels heb jij Evelien,” zei Mia. Evelien kreunde. Haar tepels waren keihard en priemden recht naar voren. Mia speelde heerlijk met haar borsten.

Ik zag dat Mia ook lekkere harde tepels had gekregen van het geheel.

“Oh, Mia, laat je tietjes ook eens zien,” zei Evelien terwijl ze aan Mia ‘s shirtje begon te trekken. Ze trok Mia ‘s shirt over haar hoofd en ontdeed haar van haar beha. Mia had kleine puntige tieten met lekkere roze tepels. Evelien begon er meteen aan te likken en te zuigen. “Oh Mia,” zei ze, “ik wil je zo graag weer likken, je heerlijk laten komen.”

“Oh ja, lekkere geile meid van me.” Zei Mia. “Wat denk je ervan Gust, zullen we deze jongen een geile show geven? Volgens mij heeft hij er wel zin in Evelien, hij zit al de hele tijd met een bobbel in zijn broek,” zei Mia. Inderdaad zat ik sinds ze aan elkaars tieten aan het zuigen waren met een enorme paal in mijn broek.

“Nou laten we maar beginnen dan,” zei Evelien en ze duwde Mia achterover. Ze knoopte haar spijkerbroek los en hield haar benen in de lucht. Ze trok Mia ’s spijkerbroek over haar billen en langs haar benen omhoog. Mia had een minuscuul zwarte stringetje aan. Mijn hart ging sneller kloppen bij het idee dat ik zo haar heerlijke kutje zou aanschouwen. Evelien wreef over Mia ’s schaamheuvel. Ze keek me aan en schoof met een vinger onder de stof van Mia ’s stringetje. Mia keek gespannen naar Evelien ’s hand, naar mij en weer terug naar de hand. Evelien streelde met haar vinger over de plek waar Mia ’s klitje moest zitten. Mia zuchtte. Evelien ging met haar vinger heen en weer. Toen haalde ze haar vinger weer tevoorschijn en rook eraan. Toen nam ze een likje van haar glinsterende vinger. “Ze smaakt nog even lekker Gust,” zei Evelien.

“Mm… mm… ,” kreunde Mia. “Nu ga ik je slipje uitdoen zodat hij je kutje kan zien Mia,” zei Evelien.

“Ja, lekker Evelien, doe hem uit en lik me, ik ben zo heet.” Kermde Mia. Evelien trok tergend langzaam aan Mia ’s slipje. Haar slipje gleed over haar billen en ik ging verzitten zodat ik goed zicht zou hebben op Mia ‘s kutje. In de schaduw tussen haar benen zag ik een rood streepje haar. Ik kon haar spleetje nog niet goed uitmaken. Evelien had Mia ‘s slipje nou helemaal uitgetrokken en keek naar mij en toen weer naar Mia. Mia lag nu helemaal naakt op bed en kromde haar rug van opwinding. Ze had haar benen tegen elkaar aangedrukt, maar ik kon nog wel een streepje rood haar zien tussen haar benen. Mijn pik voelde harder aan dan ooit.

“Ik denk dat hij tussen je benen wil kijken Mia, hij kan je lekkere spleetje niet zien als je je benen bij elkaar houdt,” zei Evelien. Evelien draaide Mia met haar benen naar me toe en duwde haar knieën uit elkaar. Net toen haar kutje zichtbaar werd deed Mia snel haar hand ervoor. Ze keek me met een rode kop aan.

“Kom op nou Mia,” zei Evelien en ze trok langzaam Mia ‘s hand weg. Toen zag ik eindelijk Mia ‘s kutje. Onder een reepje rood haar waren haar gezwollen schaamlippen te zien. Tussen haar schaamlippen was een heerlijk roze kutje te zien. Ik kon het vocht tussen haar lippen zien glinsteren. “Vind je dat nou niet geil?” Riep Evelien opgewonden. Ze duwde Mia ‘s benen nog wat verder uit elkaar zodat haar lippen wat open gingen staan. “Wat een heerlijk kutje heeft die Mia nietwaar, zou je niet gewoon je tong erin willen duwen en haar helemaal klaar likken?” Evelien keek me weer aan en toen weer naar Mia en haar ontblote kutje. Mia zei niets, maar lag zachtjes te kreunen. Evelien ging met haar hand tussen Mia ‘s benen. Haar vinger gleed tussen Mia ‘s lipjes. Mia kreunde nu wat luider.

“Oh Evelien.” Zei ze.

Ik had enorme zin gekregen om mijn paal uit mijn broek te halen en lekker mee te genieten van deze geile situatie. Het was enorm geil om Mia met haar benen uit elkaar op bed te zien liggen terwijl Evelien haar vingerde. Mia hijgde en speelde met haar tietjes en kneep in haar keiharde tepels. Ze stonden helemaal overeind

“Oh wat ben je lekker nat en heet Mia” hijgde Evelien. “Wil je mij ook vingeren?” Vroeg ze hijgerig.

“Dan moeten we eerst je broekje uitdoen lieverd” kreunde Mia.

“Ja, doe maar geil sletje van me,” zei Evelien geil. Ze ging staan en duwde haar kontje naar achteren zodat Mia haar broek omlaag kon trekken. Mia ging achter haar zitten en pakte haar broek vast. Ik kon nog steeds mijn ogen niet van haar heerlijke lichaam afhouden. Mia trok Evelien ‘s broek omlaag. Evelien had een wit slipje aan. Ik kon er een donkere plek op zien zitten. Ook zij moest nat zijn geworden van het gebeuren. Mia trok toen Evelien ‘s slipje omlaag. Evelien kirde. Ik kon nauwelijks mijn ogen geloven. Evelien had een kaal kutje. Ik kon zo haar schaamlipjes zien zitten.

“Oo… oh kijk! Hij is verrast!” Riep Mia enthousiast. Nu was het Evelien ‘s beurt om beschaamd te kijken. “Hey Evelien, ga jij ook eens met je benen wijd liggen zodat hij tussen je benen kan kijken!” Zei Mia terwijl ze over Evelien ‘s kale heuveltje aaide. Evelien ging op het bed naast Mia zitten. Ze had toch wel wat moeite om zich zo bloot te geven. Mia duwde haar met zachte dwang achterover en trok haar benen uit elkaar. Zo kreeg ik zicht op het roze vlees tussen Evelien ‘s bruine lipjes. Mia trok Evelien ‘s lipjes uit elkaar en ging er met haar vinger doorheen. Ze keek me geil aan. “Lekker he! Zou je niet je stijve pik er zo tussen willen duwen?” Zei ze. “Haal hem maar uit je broek hoor, wij vinden het wel leuk als je ermee speelt. Dan kan ik zien hoe geil we je maken.” Zei Mia.

Ik maakte mijn broek op en trok mijn keiharde pik uit mijn broek. Langzaam begon ik eraan te trekken terwijl ik van die twee heerlijke geile wijven genoot. “Oo… oh! Kijk eens Evelien! Riep Mia, “Wat is ie groot he! Zou je hem niet meteen in je grotje willen?” Evelien keek tussen haar gespreide benen naar mijn pik. Mia sprong op en zei. “Even wat halen hoor!” Ze liep naar de kamer naast de onze. We hoorden haar daar alles overhoop gooien, ze was op zoek naar iets. Evelien stond op en kwam naar me toe lopen.

“Wat een lekkere pik heb je daar” zei ze. Ze pakte hem vast, meteen stak ik mijn hand tussen haar benen.

“Wat ben je nat” zei ik.

“Ja, lekker he, dat komt omdat ik een pik in me wil voelen” zei Evelien.

“Dat kan” zei ik. Ze klom over me heen en begeleidde mijn pik naar haar natte kutje. Langzaam liet ze zich over mijn pik zakken. Ik voelde haar warme kutje om mijn pik omlaag glijden. Evelien kreunde en begon op en neer te wippen. Mia kwam de kamer binnenlopen. Ze had een dildo in haar hand.

“Oo… oh zijn jullie al begonnen! Wat geil zeg!” Zei ze. Ze ging op het bed zetten en deed haar benen uit elkaar. Terwijl ze naar ons keek begon ze met de dildo langs haar kutje te gaan. Ze zette hem aan en het ding begon te trillen en te draaien. Langzaam bracht ze het ding bij zichzelf naar binnen. Wat was het geil om Evelien op mijn pik te voelen wippen terwijl ik zag hoe Mia zichzelf met een trillende dildo aan het neuken was. Evelien keek om en keek naar Mia.

“Lekker geil teefje, ben je jezelf flink aan het neuken met de dildo, wat ben je geil!” Ze bleef op en neer wippen op mijn paal. “Wil je je harde paal niet in dat geile rode kutje steken?” Fluisterde Evelien in mijn oor.

“Dat wil ik wel” zei ik.

“Ok, wacht effe.” Ze klom van me af en liep op Mia af. Evelien haalde de trillende dildo uit de kletsnatte kut van Mia. Haar kutje bleef een beetje openstaan. Evelien likte over haar klitje en Mia schokte. Evelien keek me aan. Mijn pik was nu harder dan ooit. “Zie je dat, haar natte poesje staat helemaal voor je open, schuif je lekkere paal er maar helemaal in.”

Ik stond op en liep met mijn harde pik in mijn hand naar Mia. Ik zette mijn eikel tegen haar openstaande poes en duwde mijn paal langzaam bij haar naar binnen. Ze kreunde en ik voelde meteen haar kutspieren mijn pik vastgrijpen. Evelien boog zich over haar heen en likte over Mia ‘s kutje terwijl ik in en uit haar schoof. Vrijwel meteen begon Mia te schokken en luider te kreunen. Ze was klaar aan het komen en ze liet zich helemaal gaan. Door haar stuipen werd mijn pik steeds sneller gemasseerd en voelde ook ik mijn orgasme opkomen. Ik voelde de eerste golf opkomen en trok me uit Mia ‘s kutje. De eerste straal belande half over haar kutje en half over Evelien ‘s gezicht. Evelien sperde haar mond open en ving de volgende stralen allemaal op. Het sperma droop langs haar wangen terwijl ze de laatste drupjes zaad uit mijn pik zoog. Ik stootte tot er niets meer in mijn ballen zat. Ze wendde zich tot Mia en ze raakten verstrengeld in een intense kus. Mia likte het sperma van Evelien ‘s gezicht. Daarna bleven we nog een tijdje strelend en likkend en trekkend bij elkaar in bed liggen.

We vielen in slaap en s’ ochtends ontwaakten we alle drie in een soort roes. Evelien moest weg en ik bleef alleen met Mia achter. Sinds die dag heb ik wat met Mia, en soms doet Evelien nog mee, gewoon omdat we het alle drie leuk vinden.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1899

VERMOEIDHEIDSVERSCHIJNSELEN

GustGeplaatst door My 4Fingers ma, september 04, 2017 13:52:34

VERMOEIDHEIDSVERSCHIJNSELEN

Elke vrijdagmiddag mocht ik op de boerderij van boer Geert meehelpen met allerlei klussen. Dat vond ik leuk om te doen en daar kwam nog bij dat ik stilletjes verliefd was op zijn dochter Alice. Helaas had Alice meer aandacht voor haar rijpaard dan voor mij; maar wat niet is kan nog komen. Ik was die middag niet zo erg bij de les en was blij, dat het eindelijk halfvier was. Vlug ging ik op de fiets naar de boerderij toe.

“Middag Geert!” Groette ik de boer die opkeek en terug groette. “Is er nog iets voor mij te doen?”

“Ik heb een mooi karweitje voor jou” was het antwoord. “Je mag het oude kippenhok afbreken en alle planken die nog goed zijn leg je in de grote schuur.”

“Begrepen” en dit zeggende beende ik weg. Ik ging naar de grote schuur om wat gereedschap te pakken. Opeens hoorde ik zachtjes giechelen en ik luisterde ingespannen.

“Sst... Niet doen!” Klonk het weer. Dat geluid kwam van de hooizolder vandaan. Wie deed daar zo geheimzinnig? Mijn nieuwsgierigheid was groot en dus liep ik achterom de schuur, pakte de ladder en zette die aan de buitenkant tegen de hooizolder aan. Boven komend gluurde ik door de vrij grote kier, waardoor ik op de zolder kon kijken. Ja, daar in die hoek! Bijna viel ik van de ladder door wat ik zag en mijn hart klopte in mijn keel. Daar in de hoek op wat stro had ik de boerin gezien, spiernaakt en ze was niet alleen, oh nee! De knecht Bram was bij haar, ook poedelnaakt. Ik durfde bijna niet meer te ademen, bang om ontdekt te worden. Ik was dan wel pas achttien jaar, maar ik wist drommels goed waar een kut voor diende en een lul ook. Allemensen, de boerin zat daar knechts pik af te zuigen als een lolly. Ik vergat het hele kippenhok.

“Het komt Mia!” Hoorde ik Bram steunen. Even later zei de boerin. “Vooruit nu ik!”

Ze ging languit achterover liggen, deed haar benen ver uit elkaar, zodat ik pardoes tegen haar zwaar behaarde kut aankeek. Dan kroop Bram tussen haar benen en ik zag niets meer dan zijn blote kont met de harige zak, die heen en weer schommelde. De boerin hijgde en kreunde en toen ze steunend klaar begon te komen maakte ik dat ik van de trap afkwam, want het werd me toch een beetje te link. Boer Geert moest eens onverwachts op het toneel verschijnen. Trillend van emotie door alles wat ik gezien had, begon ik aan het afbreken van het kippenhok. Steeds weer zag ik de boerin voor me met haar grote, behaarde kut en ik kon het niet helpen dat mijn piemel telkens stijf werd als de geile beelden door me heen schoten. Het zal zo’n uurtje later geweest zijn, dat de boerin naar me toekwam.

“Hallo Gust, ben je allang bezig?” Groette ze. Ik wist me geen houding te geven en stamelde. “Eh, ja mevrouw.” De boerin deed net alsof er niets aan de hand was en waarom zou ze ook ze wist immers niet dat ik de geilpartij had gezien. “Mooi als je dorst hebt kom je maar Gust” en ze liep weg. Toen durfde ik pas op te kijken en ik keek haar na. Haar lekkere kont schommelde heen en weer. Toen ging ik weer aan het werk. Een halfuurtje later kreeg ik aardig dorst van het warme werkje. Dus liep ik naar de boerderij en stapte de keuken binnen.

“Ha Gust” groette de boerin “wil je melk?”

“Graag mevrouw” antwoorde ik. Ik was bloednerveus terwijl ik normaal nogal vrij was in mijn doen en laten.

“Ik vind je wat onrustig Gust, hoe komt dat?” Vroeg ze me. Die vraag sloeg in als een bom. Ik kreeg een kop als vuur en ze ging door “Verberg je soms iets voor me?” Ik wist niet wat ik moest zeggen en de boerin zei. “Gust was je soms een uurtje geleden in de schuur?” Ik knikte bevestigend. “En heb je ook wat gehoord?” Vroeg ze verder. Ik besloot er alles maar uit te gooien, want ze zou er toch wel achter komen.

“Ja, ik heb U gehoord, U en Bram. En ik heb jullie gezien op de hooizolder.”

“En wat heb jij verdomme gezien?” Vroeg ze lijkbleek geworden.

“Nou dat U met de knecht naakt in het hooi lag, ik wilde kijken waar het geluid vandaan kwam dat ik hoorde en toen zag ik jullie bezig” eindigde ik veelbetekenend. Het zou mij benieuwen hoe ze zich hieruit zou redden. Na een korte stilte zei de boerin heel lief tegen mij.

“Gust jongen, je moet niets tegen de boer zeggen, beloof je dat?” Door het hele gedoe was ik opnieuw opgewonden geworden en wat me toen bezielde weet ik nu nog niet, maar opeens gooide ik eruit. “Ik zeg niets als ik uw kut nog eens mag zien!” Het was alsof ze door een wesp gestoken werd zo vloog ze overeind en staarde me ongelovig aan. “Je wilt wat?” Hijgde ze en ik keek naar haar lekkere tieten, die op en neer gingen.

“Ik wil uw kut zien,” herhaalde ik brutaal, “anders vertel ik Geert alles!” Ze haalde diep adem en keek me doordringend aan. Dan zei ze aarzelend.

“En als je mijn kut gezien hebt vertel je niets?” Ze gaf zich dus gewonnen!

“Nee, erewoord dan zeg ik geen woord” antwoordde ik dadelijk bang dat ze zich zou bedenken.

“Kom mee” commandeerde ze en ik volgde haar naar de schuur. Met trillende knieën klom ik achter haar verleidelijke reet de trap op naar de hooizolder. Dan ging ze in het hooi zitten en ik wist niet hoe ik moest kijken, toen de boerin haar rokken omhoog schoof en haar benen wat wijder deed. “Nou kijk dan Gust. Zie je mijn kut?” Zei zij. Ze liet zich achterover vallen schoof haar rokken tot ver over haar middel en spreidde haar benen heel wijd. Ik staarde naar haar geile spleet en haar gezwollen schaamlippen. Mijn ogen puilden bijna uit mijn kassen want voor het eerst aanschouwde ik een vrouwenpoes in het echt! De boerin zei zacht hijgend. “Als je er aan wilt komen mag het ook!” Ze bleef achterover liggen en het was duidelijk dat ze door de situatie geil geworden was. “Toe jongen steek je vingers erin!”

“Maar als Geert komt?” Protesteerde ik. “Of de knecht?”

“Ze zijn naar het slachthuis en blijven minstens tot zeven uur weg!” Antwoordde de geile boerin. Ik ging naar haar toe ietwat onzeker en voelde aan haar spleet. Wat was die nat maar wat voelde het heerlijk aan! Mijn pik steigerde in mijn broek en ik werd zo geil als boter. “Je vingers erin” kreunde ze en ze pakte mijn hand en duwde deze vast tegen haar vochtige poes aan. “Erin en op en neer Gust.” Haar stem sloeg van geilheid over. Ik stopte twee vingers in haar natte kut en deed soppend mijn hand op en neer.

“Is het zo goed?” Vroeg ik haar. Ze zuchtte en zei. “Ja heerlijk!” En duwde haar onderlichaam tegen mijn hand aan. Dan kwam ze een beetje overeind en zei.

“Doe je kleren uit Gust, dan kan ik jou ook eens goed bekijken.” Ik kuchte en begon me uit te kleden. Toen ik helemaal naakt was. Mompelde ze hees. “Mmm je ziet er lekker uit.” Waarna ze doodkalm overeind kwam en zichzelf ook helemaal uitkleedde. Ik staarde in trans naar haar lekkere uiers. Trouwens alles was even lekker en geil aan haar.

“Kom hier en laat me je pikkie voelen.” Vleide ze. Ik voelde me in eens erg klein bij deze forse boerin met haar grote tieten. “Je hebt al een flinke lul zeg.” Prees ze me en greep mijn pik beet. “Je mag er best wezen. Heb je al eens een meisje geneukt?”

“Nee nog nooit” bekende ik.

“Nou Gust, dat wordt dan de hoogste tijd voor je jongen!” Ze lachte me toe. Neuken! Ik zou potverdorie neuken met die vrouw! Ik trilde over mijn hele lichaam deels van de zenuwen en deels van opwinding. Ze knielde en nam mijn lul in haar mond. Het gevoel dat toen door mijn lijf spoelde, laat zich niet beschrijven. De warmte van dat geile wijf met haar lekkere tieten deed me huiveren van opgeperst genot. Ze pijpte me even liet dan mijn lul los en smakte met haar lippen.

“Zullen we nu eens lekker wippen?” Nodigde ze me uit. Ze ging op de grond op haar knieën voorover liggen met haar mollige kont naar mij toegekeerd. Geil ogend keek ze schuin naar me op. “Kom op vent.” Moedigde ze me aan. “Hier moet je je piemel in steken.”

Ik liet me op mijn knieën achter haar zakken en richtte met trillende handen mijn pik op haar grote scheur. Dan stak ik hem erin! Op dat moment ramde de boerin haar kont omhoog waardoor ik tot aan mijn zak in haar rijpe spleet schoot. De oven-hete vrouw gilde het uit en ik begon automatisch te bewegen. De warmte van haar kut maakte me gek dit was nog lekkerder dan toen ze mijn lul in haar mond had! Ik wilde het wel uitschreeuwen van genot maar het idee dat iemand me zou kunnen horen maakte dat ik me zo stil mogelijk hield. Ik begon steeds sneller te stoten en hield me stevig vast aan haar brede heupen.

“Toe maar, ja… ah… ik ga komen! Ja, daar is het, ho… oh!” Opgenaaid door de geile kreten van de vrouw stootte ik onbeheerst op haar in en een ongelofelijk jeukerig, maar zalig gevoel trok door mijn onderlichaam. Dan kwam ik enorm hevig klaar. Ik was verdorie in haar klaargekomen ik had haar harige kut volgespoten met mijn zaad!

“Ja… ah…” kreunde ze. “Spuit je zak leeg in me jongen!” Ze schudde hevig met haar forse billen en kwam blijkbaar zelf ook nog eens klaar. Ik kreunde luid en aan mijn lozing leek geen einde te komen. Nog nooit was het zo lekker en intens geweest. Dat was toch wel heel iets anders dan je zelf aftrekken. Langzaam ebde het orgasme weg en een moe gevoel overviel me. Ik trok mijn slap geworden pik uit haar kut terug en zag dat er een sliert geil aan de eikel hing. Ook de kut van de boerin was kleddernat, het zaad en geil dropen er langzaam uit. Ik ging naast haar zitten en keek naar de boerin die zich omdraaide en languit in het hooi ging liggen. Met haar benen wijd lag ze geheel ontspannen bij te komen van onze neukpartij.

“Dat was lang niet slecht wat jij zojuist presteerde Gust.” Zei ze dan. “En dat voor de eerste keer, lang niet mis hoor.” Ze keek me aan en ging verder. “We moeten gaan jongen, want straks als de boer terug komt moet alles normaal zijn, maar binnenkort mag je me weer naaien en zal ik je alles leren wat je moet weten!” Dit zeggende begon ze haar kleren aan te trekken. “Blijf jij maar even uitrusten.” Zei ze tegen mij en klom de trap af naar beneden.

Toen de boer en de knecht terug kwamen was er van het oude kippenhok niets meer te zien was. Ik kreeg een compliment dat ik het zo keurig gedaan had en kreeg een tientje voor de moeite. Ik dacht bij mij zelf als de boer eens wist dat ik zijn vrouw geneukt had dan kreeg ik dit tientje vast niet, ik had dus mooi mazel. Ik fietste fluitend naar huis en kreeg wel wat last van kramp in mijn benen maar ik wist waar die vermoeidheidsverschijnselen vandaan kwamen. Ik zou hier nog vaker last van krijgen.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1890

FREYJA

GustGeplaatst door My 4Fingers ma, augustus 28, 2017 14:44:17

FREYJA

Ik begon het tempo waarin ik het gretige sletje onder mij aan het neuken was te verhogen. Godver…, wat was ik heet. Ik transpireerde als een gek en het meisje onder mij was ook zo klam als wat. Ik wist haar naam niet eens meer, alleen maar dat ik mezelf klaar wilde maken in haar strakke kutje! Had ik maar niet zo moeten zuipen! Eindelijk kwam ik klaar en spoot ik mijn condoom vol. Ik kneep in haar peervormige tieten en stootte mijn geil uit m'n pik. Toen viel ik op haar in slaap.

De dag erna... Het was elf uur 's ochtends en ik had weer een kater. Het onbekende meisje dat ik had geneukt was weg en had haar tent zeker gevonden op de camping. Moeizaam krabbelde ik overeind en struikelde richting het gebouw met de douches. Daar trof ik Marc, een van de jongens waarmee ik naar Salou was gereden voor een paar hete, natte weken. Marc had bij een roodharig meisje van achttien geslapen en hij had haar stevig gepakt. "Maar ze was geen maagd meer!" riep Marc verbaasd. Waar ging het toch naar toe met de wereld! Marc, Lode en ik! De drie musketiers van respectievelijk 19, 16 en 17. Voor het eerst op vakantie met de Mercedes van Marc's vader. De vette S-klasse Cabrio had indruk gemaakt op de camping en had ons drie teefjes opgeleverd! Zuipen, dansen en neuken. Een koffer vol met condooms hadden we bij ons. We waren jong en konden erg vaak, maar we overschatten onszelf ook wel wat. Niet elke avond werd er geneukt. Soms waren we echt veel te zat en we hebben menig black-out gehad. Hoe kwam ik in m'n tent terecht?

Die avond nadat ik 'dat meisje' had geneukt besloten we op de camping te blijven. Er waren nieuwe Zweedse meiden van achttien of zo aangekomen en we gingen op jacht in het barretje. Het bier smaakte goed en we nodigden wat meiden uit. Mijn oog viel op Freyja. Een stoot van een meid met blond lang haar en felblauwe ogen die door je heen prikten. Ze had niet al te dikke tieten en een lekker kontje. Ze zoop als een tempelier. Ongelofelijk wat die meid naar binnen goot. We babbelden wat over zus en zo en toen gingen we naar buiten. Daar stond Lode alweer te lebberen met een brunette; ook zo'n Zweeds ding. Die kon zijn kwakje ook wel weer kwijt. Ik tongde wat met Freyja en voelde haar lekkere tieten. Omdat we wilden neuken gingen we naar de Mercedes, maar daar zag ik Marc die flink gepijpt werd door een griet. Giebelend liepen Freyja en ik naar onze tent.

Meteen viel ze boven op me en verdwaalde met haar hand in mijn boxershort. Ze begon met hard af te trekken terwijl ze me tongde. Hard tongde! Ik graaide haar borsten uit haar bh en gebruikte ze om mijn pik hard te houden. Ze gleed naar beneden en begon me diep te pijpen. Oh god, ze zoog als een stofzuiger. Hard, diep, snel! Ondanks het vele bier kwam ik hard kreunend klaar en vulde haar bekje met sperma, dat ze meteen doorslikte. Freyja kwam uit Angelholm in Zweden en was net achttien. Ze was scholiere en wilde graag dokter worden. Nou mocht ze meteen met me aan de gang. Maar Freyja mocht eerst!

Ze kleedde zich uit in de donkere tent en ik werd meteen weer geil. Lekker jong wijf! Ik kneedde haar borsten, streelde haar lijf en voelde haar natte spleetje. Toen duwde ik een vinger in haar natte gleuf en toen nog een. Haar clitje pronkte vooruit als een klein pikkie. Ik speelde ermee met mijn duim en duwde een derde vinger in haar kut. Ze begon te grommen en kreunen en werd drijfnat! Toen begon ik haar te likken en duwde mijn tong in haar.

"Fuck me with it", kreunde ze. Harder en harder ging mijn tong in haar lijf en ik maakte haar gek. Haar klit werd nog steeds bewerkt en toen duwde ik ook nog een vinger in haar aars. "Oh, ho… oh", gilde ze. Ik duwde met moeite mijn tweede vinger in haar kont en begon haar van achter te neuken met mijn hand en van voren met mijn tong. Ze schokte en kreunde harder en toen kwam ze vochtig en stevig klaar! Supergeil was dat!

Toen moest ik haar neuken. Graag, want mijn lul stond fier en hard overeind. Een vers rubber ging over mijn neukwerktuig en Freyja ging op handen en voeten. Het tentje was misschien te klein, maar ze kon het krijgen. Heel gemakkelijk schoof mijn gezond gevormde penis in haar grot, waar ik niet de eerste bezoeker was. Terwijl ik haar begon te neuken vertelde ze hijgend dat ze al op haar twaalfde was ontmaagd en veel vriendjes had gehad. Dat wond me erg op en ik begon haar hard in haar gretig soppende en natte kut te neuken. Mijn handen grepen haar dikke, strakke tieten met harde tepels. Ik kwijlde mijn spuug over haar slanke rug en intussen naaide ik haar hard. Steeds harder en sneller. Harder... Oh, wat was het warm in die tent! Toen kwam ik klaar in het Durex... Fuck, wat spoot ik veel. Ik bleef hard doorpompen in die meisjeskut en liet geen drop over. Toen kusten we elkaar hevig. Freyja draaide zich om en we lagen weer met gezichten naar elkaar op elkaar. We zoenden verder en ik streelde dat klamme lijf van die jonge vrouw weer. Toen schoof ik twee vingers in haar drijfnatte gleufje. Snel begin ik haar te pompen. We keken elkaar strak aan en af en toen hijgde Freyja met het uitademen. Toen begon ze steeds meer te kreunen.

"Harder, harder", gromde de opgegeilde meid. Ze schokte en duwde het onderlijf omhoog, waardoor mijn handpalm bijna in haar grot gleed. Toen kwam ze grommend en stotend klaar. Mijn vingers en hand werden drijfnat. Ik haalde mijn hand uit haar kut en likte de sappen af. Ze smaakte heerlijk! Maar ik had gewoon nog zin. Mijn leuter was weer 80% inzetbaar en hard, maar erg gevoelig. Toen ging ik op mijn rug liggen en Freyja bood aan me lekker te pijpen. Graag. Ze zoog lekker en rukte mijn stam in niet al te hoog tempo. Met haar linker hand gooide ze haar haar over de schouder. Haar lichaam glom van het zweet.

"Fuck my ass hard", zei Freyja bevelend toen mijn piemel weer hard en dik was. Ik zocht een nieuw condoom, maar toen fluisterde ze "no rubber in my ass". Joepie! Kontje bonken zonder belemmeringen! Nu ging Freyja op ellebogen en knieën zitten en ik ging half hurkend achter haar anus en kont staan. Ik maakte mijn pik nat met zweet en wat zaadresten en hield mijn kop tegen haar strakke sluitspier. Toen duwde ik hem heel voorzichtig in haar. Redelijk professioneel bleef ze ontspannen terwijl ik mijn geslacht in Freyja 's nooduitgang liet schuiven. Ze murmelde wat geils en gromde. Toen zat hij erin. Voorzichtig, met een zwaar ademende Freyja een de andere kant van mijn penis, begon ik het strakke hete gaatje te bewerken. Steeds sneller. Steeds harder. Freyja begon zichzelf te vingeren. Ik pakte haar heupen en kneedde haar vlees. Ik neukte haar en ik voelde alles, dankzij het cadeautje van 'geen rubber in m'n reet'. En ze was geil en ze was heet en oh, wat was ze lekker. Ik spoot haar darmen en kont vol. Zeven, acht, negen stoten met vers zaad van hoge gisting. Recht in haar reet. Toen kwam Freyja al vingerend klaar en ze verkrampte daarbij ook haar aarsje en dat leverde nog een verse kwak vocht op. Uitgeput viel ik op haar rug en ik pakte haar klam natte borsten vast.

"Thank you", fluisterde ik geil in haar oor, terwijl het eerste zaad uit haar kontje op de tentvloer begon te druppelen. Het 'tik-tik-tik' klonk erg, heel erg lekker! We hebben nog een hele nacht gezoend en geplaagd, en we zijn zo in slaap gevallen. Die volgende morgen hebben we nog flink gebekt en ik ben nog even lekker door Freyja gerukt. Toen is ze weg gegaan. Ik heb haar nog wel gezien, maar niet meer gehad. De laatste vijf dagen had ik nog wat andere seksmaatjes, maar geen een zo lekker en geil als Freyja.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1886

Heerlijk wijf

GustGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 17, 2017 13:42:12

HEERLIJK WIJF

Net terug van een enerverend bezoek aan Beth, de moeder van een schoolvriendje van mijn dochter. We hebben onlangs eindelijk kennis gemaakt op een manier die normaal zou moeten zijn tussen mensen. Laat me uitleggen hoe we hiertoe zijn gekomen. Een week geleden wilde ik Maggie, m’n dochter, ophalen bij de school. Ze bleek meegegaan te zijn met Dieter, een vriendje van haar uit de klas. Ik dus naar Dieter ‘s huis, waar ik een briefje op de deur zag hangen van Beth, zijn moeder, dat ze aan het spelen waren bij de zandbak, een paar straten verderop. Ze waren daar inderdaad aan het spelen, en Beth zat een boek te lezen op een van de plastic bankjes die erbij staan. Ze groette me en ik ging naast haar zitten. Maggie kwam meteen naar me toe om te vertellen dat ze nog een hele tijd wilde blijven spelen. Ik keek naar Beth en ze knikte.

“Ok, maar over een half uurtje gaan we naar huis. Ik heb zin in een koud biertje,” zei ik. We raakten aan de praat. Wij hadden net een huis gekocht in Mechelen, en Beth en Koen waren ook bezig een huis te zoeken. Maar dan in Zemst. Zij hadden minder succes gehad dan wij tot nog toe. Koen werkt in Weerde, en het zou voor hen lekker zijn in een grote gemeente als Zemst een huis met een tuin te hebben. Ongeveer dezelfde overweging die wij hebben gemaakt dus. Het gesprek kabbelde een beetje voort. We hebben geen van beide moeite met elkaar, en meestal valt een gesprek goed te voeren. Ik was ook wel eens na het wegbrengen van de kinderen met haar meegelopen naar huis. We hadden toen koffie gedronken en zitten kletsen tot het tijd was de kinderen weer te halen, waarna we naar ons huis gingen voor de lunch en nadat we de kinderen weer naar school hadden gebracht kletsten we gewoon door bij haar thuis. Daarna kwam ik op een vrije ochtend wel eens vaker bij haar. Niemand dacht daar vreemd van, wellicht ook omdat haar dochter Miriam er altijd bij was. Miriam was in januari ook naar school gegaan, waardoor Beth vanaf nu ‘s morgens vrij was. Het was er dit jaar nog niet van gekomen bij elkaar koffie te drinken. Maar goed. We zaten dus bij die zandbak.

In de bloedhete zon en uit de wind. De plek bij die zandbak was omgeven door een twee meter hoge heg. We zaten allebei wat onderuit gezakt de woningmarkt te evalueren. Ze hadden de laatste tijd ook in de omgeving van Vilvoorde gekeken, aangezien de prijzen daar weinig verschilden met Zemst. Tijdens het praten gleden mijn ogen steeds naar beneden. Ze had een geknoopte blouse aan, en ik kon op verschillende momenten een glimp opvangen van haar borsten. Blijkbaar zat ik na een tijdje meer naar haar borsten te kijken dan dat ik haar aankeek, want op een gegeven moment hield ze met haar hand haar blouse dicht en hield ze midden in een zin stil. Ik keek haar blozend aan en zei. “Sorry, Beth, ik moet niet zo naar je kijken”.

“Ik vind het niet erg dat je naar me kijkt, maar als we praten vind ik het wel vervelend. Ik heb een gezicht en dat zit niet ter hoogte van m’n borsten”. Zei ze tamelijk pinnig. Ik voelde me vreselijk opgelaten en wist niet goed hoe het recht te breien. Het eerste dat me te binnen schoot was.

“Ik verzeker je dat ik niet meer naar je borsten zal proberen te kijken als we aan het praten zijn, sorry nogmaals”. Beth bleef stil en ik voelde me nogal lullig. “Heb ik het nu helemaal bij je verbruid?” Toen ze niet antwoordde, suggereerde ik dat ik maar beter kon gaan.

“Ik zeg niets. Voor zover ik weet, zijn we nu niet aan het praten,” zei ze, en ze leunde iets naar voren, steunend op haar knieën. Ineens begreep ik de hint. We waren niet aan het praten en dus kon ik nu wel naar haar borsten kijken. Ik lachte en probeerde nu heel opzichtig haar blouse in te kijken. Dat lukte niet erg zoals ze zat. Voordat we iets verder konden gaan kwamen de kinderen aangerend dat de een koekje en limonade wilden. Beth pakte haar tas en deelde uit. Ik bleef proberen een glimp op te vangen van haar borsten. Het was me nooit zo opgevallen hoe haar borsten er uitzagen. Zo gingen we niet met elkaar om, en bovendien droeg ze meestal een trui. Nu zag ik echter dat ze, hoewel niet zo grote, nog wel stevige en ronde borsten had. De kinderen bleven de rest van de middag om ons heen spelen. Wij vervolgden ons gewone gesprek weer; op de momenten dat we niet praatten probeerde ik weer haar borsten te zien. Na een uurtje moesten we naar huis. Koen en Liesbeth zouden beide tegen zevenen thuis komen, en wij moesten het eten verzorgen.

“Kom morgen koffie drinken,” zei Beth, “Dan zijn de kinderen op school”.

“Ok, ik zal er zijn,” zei ik hoopvol. Ik had bij haar nooit meer dan vriendschappelijke gevoelens gehad, maar nu leek het wel alsof ik verliefd was. Zingend zat ik op de fiets naar huis, en ook Liesbeth viel mijn vrolijke stemming op. De volgende morgen verwachtte ik Beth op school te zien met Dieter en Miriam, maar in haar plaats kwam Koen. Ik schrok. Was ze op andere gedachten gekomen, of had ze het aan Koen verteld? Koen kwam op me af. “Ik moest van Beth zeggen dat ze wel thuis zou zijn voor de koffie. Ze had vanmorgen geen zin om op te staan”. Zei hij. Ik was opgelucht.

“Ik zie wel wat ik doe, ik heb vandaag nog het een en ander te doen,” zei ik, maar ik wist dat ik meteen uit school naar haar toe zou fietsen. Ik leverde Maggie af en stapte meteen op de fiets. Ik belde aan en heel even later deed Beth de deur open. Ze stond, heel wakker in de deuropening. Ze had een lang T-shirt aan en verder niets.

“Kom binnen,” zei ze uitnodigend, maar zonder lach. Ze was gespannen, net als ik. Ik liep de kamer in en bleef staan. “Wil je koffie?”

“Graag, ik ben al een tijdje op,” antwoordde ik. Ze ging naar de keuken en ik hoorde haar wat rommelen. “Koen zei dat je geen zin had er uit te komen vanmorgen”. zei ik. Ze schepte de koffie uit het blik en zei, zonder me aan te kijken,”dat zei ik hem inderdaad. Maar eigenlijk had ik geen zin om me aan te kleden”. We praatten nog wat heen en weer en toen de koffie doorgelopen was schonk ze ons in en verplaatsten we het gesprek naar de huiskamer. Beth ging tegenover me zitten en gaf me goede uitzicht op haar slipje. Onbeschroomd keek ik ernaar. Als ze er weer een opmerking over zou maken zou ik wel een antwoord hebben. Op een gegeven moment keek ze me aan en zei zonder aarzeling: “Wil je nog steeds mijn borsten zien?”

Ik was wat ontsteld door haar directheid, maar ja, daar was ik voor gekomen. Ik knikte en Beth pakte haar T-shirt en trok hem zonder verdere aarzeling over haar hoofd uit. Ik keek naar haar mooie appeltjes en vroeg haar dichter bij te komen. Ze stond op en kwam heupwiegend naar me toe en wreef over haar borsten als een professionele stripper.

“Vind je ze mooi?” Vroeg ze.

“Ik vind het de mooiste borsten die ik in lange tijd gezien heb,” zei ik gemeend. Mag ik er alleen naar kijken of mag ik ze aanraken?” Beth zei niets, maar duwde haar borsten met haar handen omhoog, als om ze me aan te bieden. Ik legde mijn handen op de zachte maar stevige vleesbollen en kneep er zacht in. Beth had haar ogen gesloten en stond roerloos te wachten op wat komen ging. Ik nam een tepel in mijn mond en likte haar, zoog er aan en beet er zachtjes in. Ik zakte door mijn knieën. Mijn gezicht was op dezelfde hoogte als haar kruis. Ik voelde met mijn lippen aan haar slip, daar waar haar schaamlippen zitten. Ze duwde haar kruis naar me toe. Ik gleed met mijn handen onder de stof van haar slip en omvatte haar billen, haar naar me toe duwend. Haar billen knedend beet ik met mijn door mijn lippen verzachtte tanden in haar schaamlippen en Beth wreef haar kutje tegen mijn mond. Het werd tijd verder te gaan. Ik pakte haar slip en stroopte het ding over haar billen naar beneden. Beth stapte er uit en zette haar benen wat verder uit elkaar. Ik kneedde haar billen weer en zij drukte mijn hoofd tegen haar kruis. Toen ik met mijn tong haar kutje binnen kwam schokte ze even. Ik hapte naar haar nu gezwollen schaamlippen, en zoog ze in mijn mond. Ze was al goed nat.

“Kom mee, dan gaan we naar m’n bed,” zei ze, en ze trok me mee. In haar slaapkamer gekomen ontkleedde ik me snel en ik wierp me op Beth ‘s hunkerende lichaam. Met een snelle, gerichte stoot kwam ik in haar en we neukten snel en onbeheerst. Beth kwam na een paar stoten al schreeuwend klaar en ik volgde niet lang daarna. Golven dik sperma vonden hun weg uit mijn lichaam, diep in het hare. We bleven even op elkaar liggen, mijn verslappende penis nog in haar vagina. Beth zocht met haar lippen de mijne en lange tijd lagen we verstrengeld, wild te zoenen. Mijn penis verstijfde weer en Beth bewoog haar onderlichaam weer naar me toe. We begonnen weer te neuken, ditmaal langzamer en meer genietend. Na een tijdje vroeg Beth of ik haar van achter wilde neuken. Ik vroeg of ze bedoelde dat ze achterlangs geneukt wilde worden.

“Nee, in m’n kontje, ik wil dat je me anaal neemt”. Zei ze uitnodigend. Dat nu was iets wat ik niet zo vaak mocht ervaren, en toen Beth zich op haar buik had gekeerd legde ze een kussen onder haar buik en deed haar benen zo wijd mogelijk uiteen. Ik kwam achter haar en legde mijn eikel tegen haar roosje. De weerstand om binnen te komen was groter dan in haar vagina, maar het ging zonder problemen. Beth liet een diepe zucht toen mijn paal helemaal binnen was.

“Neuk me nu langzaam en lang. Ik wil lang genieten en je zaad in mijn darmen voelen”. Ze lag met haar ogen dicht op het bed en haar armen naast haar hoofd. Ik neukte haar langzaam. Het was een mooi gezicht mijn lul in en uit haar lichaam te zien schuiven. Het duurde nu ongeveer een kwartier eer ik tot een zaadlozing kwam. Beth was inmiddels zeker tweemaal klaar gekomen. Nu hield mijn penis zich niet meer zo sterk en hij floepte uit haar kontje. Beth rolde zich om en ging zitten.

“Je lust nu zeker wel een koffie?” Vroeg ze lachend.

“Ik geloof wel dat ik daar aan toe ben, ja”. We liepen naar de keuken en ze schonk koffie in. Nog steeds naakt gingen we in de kamer tegenover elkaar zitten, net als voor het vrijen.

“En, vind je ze mooi?” vroeg ze, over een dampende mok koffie. Ik keek haar ietwat vragend aan en ze wees op haar borsten.

“Oh, meid, je hebt de mooiste borsten op dit halfrond. Ik zou ze elke dag willen zien”. Antwoordde ik.

“Nou, wat let je, je bent welkom zo vaak je wilt”. Ik keek naar haar, zoals ze met een been opgetrokken in de stoel zat. Haar kutje stond open en uit beide gaatjes kwam mijn sperma. Wat ze zei leek me een goed voorstel. Zo vaak ik wilde zou ik haar kunnen opzoeken en zouden we kunnen neuken. Een mooie vrouw, zo dichtbij, en een liefhebster van kontneuken, wat wilde ik nog meer?

“You’ve got a deal, lady,” zei ik en ik zette mij koffie naast me neer. “Als je laat zien of je net zo goed kunt pijpen als kontneuken, zal ik je zo vaak je wilt klaar maken”.

Ze kwam naar me toe, pakte mijn lid in haar handen en binnen de kortste keren had ze hem weer stijf. Ze leek wel en beroeps, zo heerlijk pijpte ze me. En wat nog nooit was vertoond, binnen een paar minuten had ze weer een zaadlozing veroorzaakt.

“Beth, je bent de beste,” zei ik, en trok haar omhoog. Met haar zoen proefde ik mijn eigen sperma en we smeerden het met onze monden over elkaars gezicht. We moesten ons toen snel opfrissen en de kinderen uit school halen. We spraken af voor de volgende morgen dat ik weer vrij zou hebben. Dat was vanmorgen. Alles wat we die eerste keer hebben gedaan werd vanmorgen in dubbele geilheid herhaald. Dit moet ik vast zien te houden. Beth heeft Koen zo ver gekregen dat ze ook in Mechelen naar een huis gaan kijken. Nee, ik heb zeer zeker geen spijt dat ik een keer bij haar in de blouse heb gekeken. God, wat een heerlijk wijf!

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1813

SANDWICHDAME

GustGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 03, 2017 14:18:28

SANDWICHDAME

We, dat zijn Joris en ik, werken al sinds jaar en dag op de afdeling betalings- verkeer van een middelgroot bedrijf. We kunnen het altijd uitstekend met elkaar vinden en hadden beiden dezelfde soort humor. Vooral de dames op ons bedrijf namen we er graag tussen en we bedienden ons dan vaak van seksistische opmerkingen en grappen, gewoon om hun op de kast te jagen. We hadden altijd drie man nodig op onze afdeling, want anders was het werk niet bij te benen, maar de derde was meestal een oproepkracht of een parttimer. Waarom, dat weten we niet, maar om de één of andere reden was dat nooit iemand die lang bleef. Vaak was het een vrouwspersoon die die post bezette, maar altijd was nummer drie binnen een paar maanden weer vertrokken. Joris en ik wisten zeker dat het niet aan ons gedrag lag, want we mochten graag jennen en ouwe- hoeren, maar ons werk deden we goed en vooral als we een vrouw als derde op onze afdeling hadden, dan werd ze meestal door ons op handen gedragen. En als we vroegen of het aan ons lag, dan was het antwoord altijd steevast nee. Maar misschien kwam het wel omdat de promotiekansen voor nummer drie klein waren, want Joris en ik zaten er het langst en hadden de meeste ervaring, dus moesten wij alle probleemgevallen regelen en hadden samen de leiding. En vaak betrof het jonge mensen, die net van de school kwamen en als ze ergens anders een betere baan konden krijgen dan waren ze ook snel vertrokken.

Sinds begin dit jaar kregen Joris en ik weer een nieuwe collega. Ze heette Hilde en ze was een lot uit de loterij. Prachtig om te zien, altijd in voor een grap, ook al was die nog zo grof en goor en prima geknipt voor haar werk. Ook als we vrouwonvriendelijke streken uithaalden of schuine bakken tapten, had ze haar woordje wel klaar en ze was duidelijk niet op haar mondje gevallen. Ze mocht ook graag over lichamelijk contact, want een klap op de kont of in het oor knijpen, kon ze maar moeilijk laten als ze één van ons passeerde en dit was wederzijds. En ik heb haar een keer flink uit gekieteld toen ze de hele dag al in een vreselijk melige bui verkeerde en ze ondanks alle waarschuwingen er nadrukkelijk naar solliciteerde. Ze vond het prachtig en pieste zich zowat in de broek van het lachen. Joris had haar ook al een keer over de knie gehad en haar zogenaamd een flink pak voor de broek gegeven en later vertelde hij mij, dat hij daarbij op een gegeven ogenblik een van haar tieten in zijn handen had en dat was niet niks geweest. Ik kon mij daarbij wel iets voorstellen, want ze had een enorme voorhang.

Het was ondertussen hartje zomer geworden en het was een bloedhete dag. Op ons kantoortje was het amper uit te houden en toen het tegen de middag liep stelde Hilde voor om tussen de middag niet te gaan lunchen in het restaurant, maar eens lekker buiten te gaan picknicken. Joris en ik waren er gelijk voor te porren en nadat we ons een lunchpakket verschaft hadden, liepen we naar de achterkant van het gebouw en zochten aan de rand van het industrieterrein plek op een bankje, die aan het begin van een groot park stond.

Het duurde maar even of Hilde zocht een plekje in de zon en strekte zich uit in het gras. Ze trok haar rok op tot boven de knieën en ik keek regelrecht tegen het witte driehoekje van haar slipje aan. Het was niet gering wat ik zag en mijn pik begon zich wat te roeren. Wat een prachtig stel dijen had ze en ik stelde me zo voor wat zich in haar slip verborg. Joris had het ook in de gaten en zat al even verlekkerd te kijken. Hilde merkte het blijkbaar ook, want ze keek ons verstoord aan en draaide zich abrupt om. Het hielp niet veel, want nu kregen we een wonderschoon uitzicht op haar boezem en ik haar bloes hingen haar prachtige blanke bollen.

"Gluren kunnen jullie wel, hè", zei ze.

"Je vraagt er om, schat", zei ik, "want zoals jij je waren uitstalt, kun je net zo goed op blote kont gaan liggen".

"Dan zou je hard weglopen", zei ze met een uitdagende toon in haar stem, "want je zou niet eens meer durven kijken".

"Daar draaien wij onze hand niet voor om", zei Joris.

"Bluf", zei ze, "je zou al wegrennen al ik mijn bloes los deed".

"Wie zeurt, krijgt geen beurt", zei ik en Joris en ik lachten om het hardst.

"Praatjes", zei Hilde, "jullie kunnen alleen maar lullen over seks, maar als het er op aan komt ben je bang".

'Wat heeft ze toch vanmiddag', dacht ik bij me zelf, 'zo was ze anders nooit. Ze zat nooit om een weerwoord verlegen, maar nu zat ze ons regelrecht uit te dagen'.

"Kom maar hier, dan zal ik je eens lekker verwennen", ging Joris op de bluftoer, "es kijken wie het eerst weg loopt".

"Kijk, dat bedoel ik nou", zei ze, "nu moet ik weer bij jullie komen. Je durft niet eens de eerste stap te doen". Joris en ik lieten ons dit niet zeggen en Joris maakte een hoofdbeweging tegen me en samen liepen we naar haar toe.

"Nou, wat nou", zei ik, "nog steeds praatjes?". Ik maakte een beweging alsof ik haar wilde grijpen en stak daarna mijn handen weer in mijn zakken.

"Zie je", zei ze, "je doet het niet". 'Krijg nou wat, kreng', dacht ik, 'nu zal je het weten ook'. Ik zakte op de grond en pakte haar vast. Ze begon te lachen en ik bedacht me niet en greep haar bij haar tieten.

"Dat is al beter", zei ze, "en jij Joris, jij gaat zeker weg of ga je je erbij staan afrukken". 'Sterf de moord', dacht ik, 'die griet is botergeil, ze wil echt dat we haar pakken'. Joris ging ook op de grond zitten en zei; "echt? Wil je er echt aan geloven?". Haar enige reactie was dat ze haar benen spreidde en ik zag hoe Joris zijn hand op haar dijen legde en naar boven gleed.

Ze kreunde en zei; "dat is beter zo. Het begint er een beetje op te lijken". Ik had mijn hand nog steeds in haar bloes en zei; "wat wil je nu eigenlijk?".

"Jullie! Ik mag jullie twee ontzettend graag en deze week ben ik voor het laatst, want volgende maand krijg ik een andere baan. En ik wil op gepaste wijze afscheid nemen en voor mij is dat, dat jullie me tegelijk een beurt geven".

Joris en ik konden onze oren niet geloven, maar naar later bleek had ze die morgen een brief ontvangen met de bevestiging dat ze was aangenomen voor een nieuwe baan, waar ze op gesolliciteerd had. Joris en ik keken elkaar verwonderd aan en hadden even tijd nodig om de zaken op een rijtje te zetten. We vroegen haar of het echt waar was en ze bevestigde het. We zeiden dat het ons bijzonder speet, want ze was een uitnemende collega en zo eentje hadden we niet zomaar terug.

"En dat gepaste afscheid", vroeg ik, "meen je dat nou?".

"Zeker weten, want ik mag jullie beide heel erg graag, dus het ligt niet aan jullie. Dus wil ik van jullie alle twee een portie zaad ontvangen als tastbaar souvenir. Laten we daar achter de bosjes gaan, dan hebben we nog minder kans dat we gezien worden". Daar hadden Joris en ik wel zin in, want in onze fantasie hadden we haar al vele keren genaaid zowel op kantoor als in onze vrije tijd. We stonden op en zochten een beschut plekje. Toen we daar aangekomen waren, nam Hilde een uitdagende houding aan en stond erbij op zo'n manier van; komt er nog wat van?

Joris en ik lieten ons niet kennen en omdat ik voor haar ging staan, hield ik mijn mond voor de hare en gretig begon ze met te vrijen. Joris stond achter haar en pakte haar bij de borsten. Na een tijdje draaide ze haar hoofd naar hem toe en tongzoende met hem. Ik maakte haar bloes los en ook haar BH en begon haar schitterende borsten af te lebberen. Ze liet Joris los en boog zich voorover. Ik voelde hoe ze mijn broek begon los te maken en ik ging zo staan, dat ze er alle gelegenheid voor had. Joris maakte haar rok los en streelde de achterkant van haar mooie lange benen. Zijn hand gleed omhoog en hij streek met een vinger door haar kruis precies over haar kut. Er ontsnapte een geile kreun uit de mond van Hilde, die al bezig was mijn stijve pik uit mijn onderbroek te halen. Joris trok haar slipje naar beneden en snoof de geur van haar natte kut op. Toen spreidde hij haar schaamlippen en bewonderde het roze inwendige van haar gleuf.

"Lik me", stamelde Hilde heet en nam gelijktijdig mijn paal in haar mond. Ik schoof die heen en weer en liet me heerlijk afzuigen. Na een tijdje liet Hilde mij los en draaide zich om. Nu moest Joris er aan geloven en omdat haar kut uitdagend naar me lonkte, drukte ik mijn pik tussen haar labia en liet hem soepel in haar natte scheur verdwijnen.

Hilde had Joris zijn blote leuter nu te pakken en stond er vergenoegd op te sabbelen. Ze genoot er zichtbaar van en schokte bij elke stoot die ik naar binnen deed. Toch kon ze deze houding niet langer volhouden en ze bewoog Joris ertoe om op zijn rug op de grond te gaan liggen. Ze dook boven op hem en mijn lul verliet noodgedwongen haar spleet. Ze ging 69-gen met mijn collega en hij begon haar tieten te likken. Ik ging op mijn knieën tussen de benen van Hilde liggen en stopte mijn lul op de plaats, die hij kort daarvoor verlaten had. Hij sopte in haar kutsappen en ik begon nu snel in en uit te rammen.

Joris likte nu haar klit en Hilde kreunde bij elke aanraking. Ze had Joris ondertussen goed te grazen, want zijn lul was helemaal in haar mond verdwenen. Opeens hoorde ik een lange kreet en Hilde trok haar hoofd terug. Joris spoot haar mond vol, maar de hoeveelheid zaad was zo overvloedig, dat ze het niet allemaal kon verwerken. Haar mond droop al en ze kwam ook haast in ademnood, want ze zat te hijgen omdat haar eigen orgasme er aan zat te komen. Joris spoot verder en als een fontein sproeide hij zijn zaad in het gezicht van Hilde.

Ik neukte haar nu als een bezetene en ze kronkelde wild. Ze stootte hard achteruit om mijn pik nog dieper in zich te krijgen en daardoor kwam ik ook klaar. Diep grommend spoot ik haar vol en Joris likte driftig over haar kittelaar. Hilde werd het nu ook allemaal teveel en terwijl ze het zaad op haar gezicht naar haar mond werkte en het opslurpte, begon ze te schokken. Ongecontroleerd bewoog ze heen en weer en hard “hm… mm…” kreunend zakte ze voorover op het lichaam van Joris. Ik leegde mijn zak tot er geen druppel meer uit wilde komen en Joris zijn leuter begon ook te verslappen. Hij haalde zijn mond van de kut van Hilde en ik trok mijn pik uit haar grot. Meteen hield Hilde haar hand er onder om het zaad wat uit haar gleuf drupte, op te vangen. Toen het kuiltje van haar hand vol stond, bracht ze het naar haar mond en ze dronk het op.

"Ik wilde dat van jou ook proeven", zei ze haast verontschuldigend en kroop van Joris af. "Geweldig, meid", zei Joris, "ik heb nog nooit zo'n onvergetelijke middagpauze gehad". "Eigenlijk wil ik nog wel eens voor beleg op de sandwich spelen", zei Hilde op zachte toon.

"Dan doen we eerst al onze kleren uit", zei ik en even later waren we alle drie piemelnaakt. Hilde liet Joris en mij naast elkaar liggen en pijpte ons om beurten om onze pikken weer in de neukstand te krijgen. Dat duurde maar even met dat begeerlijke mondje van haar, die zeer bekwaam kon zuigen en toen kroop ze over me heen.

"Joris mag dus in dat lekkere kontje van jou", zei ik haast teleurgesteld.

"Allebei", zei ze en ze hurkte met haar hol boven mijn harde leuter. Ze liet zich er over heen zakken met haar kont en ik voelde meteen dat die zeer soepel was en nog met gemak een tweede lul erbij kon hebben. Ik pakte haar heerlijke tieten beet en Joris kroop tussen onze benen. Hilde neukte even met mij en stak in vinger in haar eigen kont om haar kringspier wat verder op te rekken. Daarna zakte haar lichaam op mij neer en ze trok haar billen uit elkaar. Ze kwam wat omhoog met haar kont en mijn pik glipte er zowat uit. Alleen de eikel zat nog achter haar kringspier en ik voelde dat Joris zijn lul er bij in probeerde te stoppen. Na twee pogingen lukte het en nu zaten we samen in haar darm te stampen. We probeerden gelijktijdig naar binnen te stoten, naar na een poosje ging het juist om en om. Als hij naar binnen stootte, trok ik mij terug en omgekeerd en aan de reactie van Hilde te meten, was dat minstens even opwindend. We vonden het alle drie een enorm geile bedoening en Hilde kreunde en steunde nog geiler dan bij de eerste keer. Ik voelde de ballen van Joris tegen die van mij aan kletsen en dat wond me nog meer op.

We hadden nog nooit zoiets geils meegemaakt en Hilde kreunde constant; “oh, naai mijn kont. Ram die lullen naar binnen”. Haar kont voelde nu vreselijk nauw aan met twee pikken erin en het duurde toen niet lang meer of mijn zaad begon te koken. Toen het begon omhoog te komen, voelde ik mijn lul in haar kont kleverig worden en Joris stopte met rammen. Hij spoot haar vol en meteen na zijn eerste twee stralen, loosde ik ook mijn sperma in haar endeldarm. Hilde had het niet meer en duwde haar kont zover mogelijk naar achteren. Onze pikken zaten tot de ballen in haar reet en ze wreef wild over haar clitoris. Helemaal in trance kwam ze klaar en terwijl ze nahijgde, kneep ze haar kringspier hard dicht om onze slap wordende lullen zo lang mogelijk in zich te houden. Toch gleden onze pikken er uit en Joris ging rechtop zitten.

Hilde ging meteen staan en stopte twee vingers in haar aars. Toen ze die er uit haalde, deed ze hetzelfde met de vingers van haar andere hand en toen beide handen onder het zaad zaten, wreef ze haar handen in elkaar alsof ze hen waste in ons sperma. Zo mengde ze onze kwakkies en likte toen haar handen met lange halen van haar tong af.

"Zalig", zei ze, "zo kan ik jullie tegelijk proeven".

"In de loop der tijd hadden we je al als een geil opdondertje leren kennen", zei ik, "maar ik wist niet dat je zo'n heet loeder was".

"Reken er anders maar niet op, dat dit nog een keer gebeurt", zei Hilde, "want het is bedoeld als afscheidscadeau en ik zal het met veel plezier in mijn herinnering meedragen".

"Anders wij wel", zeiden Joris en ik bijna in koor. We brachten onze kleding weer in orde en gingen terug naar ons kantoor. In de loop van de middag zei Hilde op een gegeven ogenblik; "ik heb jullie steeds in mijn gedachten, want ik voel mijn kont nog steeds". 'Heb je in ieder geval een voelbare herinnering', dacht ik bij mezelf. Toch werd het nooit meer wat het was en nu de derde stoel daar leeg staat, denken zowel Joris als ik nog wel eens vol weemoed terug aan die adembenemende Hilde.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1803

DE NIEUWE HUISBAAS

GustGeplaatst door My 4Fingers di, april 04, 2017 10:50:40

DE NIEUWE HUISBAAS

Marco werkte als ondernemer in de bouw, was single en had buiten zijn werk weinig verantwoordelijkheden. Hij verdiende prima had geen hobby’s en geen gezin, waardoor zijn spaarrekening steeds voller werd. De spaarrente was al lang niet om over naar huis te schrijven, daarom besloot hij zijn spaargeld in een stuk vastgoed te steken. Zo kon niet in de zakken van bankiers terecht komen en zelf aangroeien. Niet dat hij wist wat hij dan moest doen met nog meer geld, maar hij wou wel zelf bepalen wat er met zijn geld gebeurde en niet ‘legaal’ laten wegroven door een ‘grootbankier’ die er mee naar de luxehoeren en bordelen trok. Bovendien kon hij het onderhoud door zijn eigen firma laten doen. Dat leverde ook nog wat op.

Hij had een mooi wat ouder huis op het oog waar vier studio’s in waren ondergebracht. Drie van de vier waren al verhuurd en de vierde was nog vrij. Die had hij voor zichzelf bedacht, zodat hij er in kon verblijven als hij weer eens een bouwproject in de stad had. Alles beter dan in een hotelkamer te moeten zitten op locatie.

Het pand werd per opbod verkocht en hij wist het voor een zeer schappelijke prijs te bemachtigen. Op zijn verjaardag verhuisde Marco wat spullen naar zijn eigen appartementje en had hij bedacht de huurders te bezoeken om hen kennis te laten maken met hun nieuwe huurbaas. Die bleken echter al een klein welkomstfeestje te hebben georganiseerd, in de vorm van een pot thee en wat koeken in de studio op de bovenste verdieping.

Hij werd daarvoor uitgenodigd door een mooie jonge vrouw die nog maar begin twintig bleek te zijn en zij bleek niet de enige knappe huurster, ook de andere twee studio’s werden bewoon door aantrekkelijke jongedames. De vorige verhuurder leek ze er wel op uitgezocht te hebben. Linda was 22 en woonde op de begane grond, Monica was 23 en woonde op de eerste etage.

“Het was een erg aardige man” zei Anja, de knappe meid die hem had uitgenodigd en zojuist had binnengelaten. “Erg sneu dat hij zo vroeg is overleden”.

“Hij was nog maar halverwege de veertig dacht ik?” vroeg Marco.

“Ja, dat klopt. We konden voor alles bij hem terecht.”

“We hoefden zelfs geen huur te betalen” zei Linda.

Marco verslikte zich in zijn thee. “Wat zeg je nu?” vroeg hij.

“Nee, we hoefden geen huur te betalen.” zei Anja en na een korte aarzeling vervolgde ze “we hadden een… overeenkomst van seksuele aard met hem.”

“Eens per maand kwam hij langs om seks van ons te krijgen in ruil voor huur” ging Monica verder.

Marco was verbijsterd en wist een tijd lang niet zo goed wat hij moest zeggen. Maar nog voordat hij goed en wel besloten had hoe hij hiermee om moest gaan kwam Monica al naast hem zitten.

“Zou u die overeenkomst voort willen zetten?” vroeg ze hem. “Ik vind u erg leuk om te zien en we kunnen allemaal het geld wat we uitsparen erg goed gebruiken”

“Misschien kunnen we u vast een voorproefje geven zodat u erover na kunt denken?” bood Anja aan. Marco had niet eens tijd om te antwoorden want ook Anja was naast hem op de bank komen zitten en begon met haar sexy slanke handen over zijn dijen te wrijven. Deze meid zou Marco wel willen neuken want ze zag er leuk uit, slank en met twee ogenschijnlijk mooie grote tieten, maar hij zou dat toch echt liever privé doen en niet met de andere twee meiden erbij. Maar die waren niet van plan om weg te gaan en Monica begon zelfs al zijn jasje uit te trekken. Dat lukte haar vooral omdat ook Anja zelf begonnen was om zichzelf van haar kleding te ontdoen en Marco zijn aandacht daarmee even volledig voor zichzelf had.

Binnen een minimum van tijd had Anja zich van al haar kleding ontdaan en voelde zo te zien terecht geen enkele schaamte over haar prachtige lichaam. Ze knielde voor hem op de vloer en aangezien Linda zijn broek al had los weten te maken kon ze meteen beginnen met hem te pijpen. Er zat al genoeg leven in zijn lul om ruim voldoende te hebben om op aan te vallen met haar zacht lippen.

Ook de twee andere meiden ontdeden zich snel van hun kleren en gingen op de bank tegenover die van Marco zitten om toe te kijken hoe Anja hem oraal verwende. Die deed dat heerlijk, met haar beide handen, zonder zijn ballen te vergeten en dan weer heel erg diep en dan weer heel rustig met alleen haar tong.

Marc vond het met het publiek tegenover zich moeilijk om zich op de pijpbeurt te concentreren en dus sloot hij zijn ogen. Hij hoorde hoe Linda of Monica wat klassieke muziek opzetten en Anja kende het stuk duidelijk, want ze bewoog perfect mee op de maat. Dan weer snel en vol vuur, dan weer heel langzaam en teder. Het stuk eindigde met veel uptempo trompetgeschal en Anja ging daar vol passie in mee met haar mond en nu ook beide handen om zijn dikke pik. Toen de muziek tot een hoogtepunt kwam spoot zijn zaad in Anja haar mondje en die slikte alles vakkundig door.

Marco deed zijn ogen weer open en wist even niet wat hij moest doen. Hij had geen idee wat zijn voorganger nu zou doen en wilde het ook niet vragen, dus pakte hij Anja beet en begon haar mooie tieten te zoenen en likken. Dat vond Anja wel lekker en ze wreef haar inmiddels lekker natte kutje over zijn been zodat hij helemaal nat werd van haar vocht. Hier genoten ze een tijdje van om Marco weer wat te laten bijkomen en weer wat leven in zijn lul te krijgen.

Hij tilde haar op en draaide zich om zodat hij haar op de bank neer kon leggen met haar benen opgetrokken en haar kutje klaar om geneukt te worden. Hij nam niet eens de moeite om haar te beffen, want dat ze er allang klaar voor was bleek wel uit zijn glanzende natte dijbeen. Hij trok haar naar beneden totdat haar kutje perfect in lijn lag met zijn lul en stootte die toen in een beweging naar binnen, wat haar ogenblikkelijk luid gekreun ontlokte. Zijn lul was alweer keihard en hij nam haar zo diep als hij kon.

Toen trok hij haar ruwer dan zijn bedoeling was van de bank en legde haar op de grond met haar gezicht op het tapijt. Anja leek het niet erg te vinden, die wilde gewoon hard geneukt worden. Met zijn benen opgetrokken en zittend op haar billen manoeuvreerde hij zijn lul tussen haar dijen door naar haar kutje en begon haar weer keihard te nemen. Hij pakte haar blonde haren beet en trok haar hoofd ruw achterover om nog meer houvast te hebben en haar als een slet af te palen.

Nog nooit had hij dit aangedurfd om te doen bij een vrouw, maar de combinatie van de botergeile jonge Anja en Linda en Monica die op de bank hun waardering al kreunend lieten blijken deed wel wat met hem. Hij keek opzij en zag dat de twee andere meiden zichzelf aan het verwennen waren met hun vingers. Katje neukte zichzelf met twee tegelijk terwijl Monica al bijna klaar leek te komen van het wrijven over haar klitje.

Door deze aanblik verloor Marco zijn zelfbeheersing en ramde zijn lul zo diep en hard in Anja haar kutje dat hij niet anders kon dan zichzelf nogmaals in haar leeg te spuiten. Vast niet zoveel als zojuist, maar wel nog lekkerder. Hij voelde en hoorde dat ook Anja zelf inmiddels middenin haar orgasme zat. Toen hij haar kutje de laatste stuiptrekking had voelen maken trok hij zichzelf terug en viel uitgeput en nat van het zweet naast haar op het tapijt.

“Akkoord” zei Marco toen hij weer op adem was gekomen. “Maar de eerste maand wil ik het elke week een keer met jullie drie tegelijk doen” waar de meiden lachend mee akkoord gingen.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1779

VLIEGANGST

GustGeplaatst door My 4Fingers zo, februari 12, 2017 10:22:38

VLIEGANGST

Reizen deed ik niet al te vaak. Eens in ‘t jaar als ik op vakantie ga. Meestal was dat een vakantie in Spanje. Maar dit jaar wilde ik eens iets anders! Nou ja, anders…

De taal was ‘t zelfde, en de cultuur was ook praktisch hetzelfde. Dit jaar ging ik namelijk voor de verandering naar Mexico. Er was slechts één probleem. Als ik naar Spanje ging reed ik met de auto. Toegegeven, het was een lange rit. Maar zo hoefde ik tenminste niet met het vliegtuig. Eens was ik met het vliegtuig naar de broer van mijn vader geweest die in Canada woonde. Ik kan me heel goed herinneren dat ik doodsangsten uitstond bij elke lichte trilling die te voelen was. Turbulentie was voor mij een woord die gelijk stond aan marteling. Psychische marteling. Maar nu moest het maar eens gebeuren. Als je iets graag wilt, moet je er iets voor overhebben. Dus als ik dan toch eens van die onredelijke angst af wil, beter nu dan nooit. Onredelijk ja, want ik wist ondanks mijn fobie toch dat het een bewezen feit was, met behulp van keiharde statistieken, dat er meer ongelukken gebeuren in het normale wegverkeer dan in het luchtverkeer. Zo kwam het er dus van dat ik toch in het vliegtuig van BA stapte met als eindbestemming Mexico City. Eénmaal in het vliegtuig had ik mezelf zoveel mogelijk vastgegrepen aan alles binnen handbereik, om het zenuwachtige beven minder zichtbaar te maken. Alles om toch maar niet te laten merken dat ik vliegangst heb.

Het vliegtuig was al meer dan een half uur in de lucht, maar elke minuut leek een uur. “Kan ik u iets aanbieden”, vroeg één van de vriendelijkste stemmen die ik ooit had gehoord? Ik keek schuin op en keek recht in de donkere ogen van een bloedmooie donkere stewardess. Het parfum drong zich met geweld mijn reukorgaan binnen terwijl ik secondenlang stil staarde naar het prachtige gezicht van deze schoonheid, waarvan later bleek geboren uit een Nederlandse vader en Japanse moeder.

“Mijnheer? Kan ik u iets aanbieden”?

“Eh, heeft u misschien een jus ‘d Orange”, vroeg ik nerveus?

“Natuurlijk”, antwoordde Yoko Tsuno. (zo heette ze, bleek later).

Voor ze verder liep, vroeg ze alsnog: “Is alles in orde, mijnheer”?

“Ik ben alleen een beetje zenuwachtig, dat is alles. Het is pas de tweede keer dat ik met het vliegtuig reis”.

“Wilt u misschien iets om u te helpen tot rust te komen”, vroeg ze?

“Dat zou ik heel vriendelijk vinden, dank u”, stotterde ik bijna.

“Natuurlijk, ik kom zo weer bij u”.

Ik keek haar na toen ze in het looppad naar voren liep, heupwiegend met de gratie van een engel. Haar zwarte haar was stijl achterover gebonden met een elastiek en eindigde in een knotje. Haar karamelkleurige huid stak een beetje af tegen de azuurblauwe kleur van haar stewardesskledij. Haar bruine kousen pasten aan de andere kant weer perfect, dacht ik nog. En liet haar benen er bovendien nog mooier uitzien dan ze ongetwijfeld al waren. Het reizen met dit vliegtuig was nu in ieder geval al weer een stuk aangenamer geworden.

Na een minuut of twee was ze weer tevoorschijn gekomen met dezelfde vriendelijke glimlach, haar parelwitte tanden bloot lachend. Ik dacht er nog aan hoeveel respect ik heb voor mensen die zo vriendelijk hun beroep kunnen blijven uitoefenen, zoals verkoopsters en stewardessen. Alhoewel er natuurlijk ook uitzonderingen zijn. Er zijn zat chagrijnige verkoopsters, en ik heb te weinig ervaring als vliegtuigpassagier om te kunnen beweren dat alle stewardessen zo vriendelijk zijn.

“Alstublieft, mijnheer,” fluisterde Yoko, en gaf me het glas Jus ‘d Orange en een pil tegen de zenuwen. Vlak voordat ze weer verder liep, dacht ik warempel te zien dat ze haar blik over m’n lichaam liet gaan, en een nog grotere glimlach op haar gezicht toverde. Ik begin te hallucineren, dacht ik nog. En ik probeerde na het innemen van de pil maar een beetje in slaap te komen.

Na een half uur lang wat gedommeld te hebben, schrok ik me ineens het lazarus toen het vliegtuig enkele keren flink begon te schudden. Bij het rondkijken deed het me deugd dat ik in ieder geval niet de enige was die onaangenaam verrast was. Enkele andere passagiers hadden ook een ongeruste blik in hun ogen. Dit was lichtelijk verminderd na de boodschap die vanuit de cockpit over de luidspreker kwam.

“Dames en heren. We vliegen op dit moment door een klein gebied waar we een klein beetje last zullen hebben van turbulentie. Dit is heel normaal en er is dus niet om ongerust over te zijn. Hartelijk dank voor u aandacht”.

Geweldig, er valt een last van m’n schouders. We vliegen duizenden meters boven de grond en we schudden als een wagentje in een achtbaan maar er is niets om ons zorgen over te maken. Tot m’n grote spijt bleek de uitwerking van de kalmeringspil bijna nihil te zijn, al dan niet door de zenuwslopende ervaring van net. Ik rook weer die betoverende parfum en wist dus al wie naderbij kwam.

“Is alles in orde met u, mijnheer. Ik hield u een beetje in de gaten en zag dat u toch nog een beetje last heeft van zenuwen”, vroeg de dame met fluisterende toon.

“Tja, ik denk toch dat het middel dat u me gaf niet helemaal geholpen heeft”, zei ik zonder dat ik teleurgesteld probeerde te klinken. Yoko nam me vreemd genoeg weer even op met haar blik.

“Als u even met me mee wilt komen, heb ik misschien wel een manier om u gedachten even af te leiden. Als u interesse heeft, uiteraard”.

“Alles wat m’n gedachte af zou kunnen leiden van deze vlucht, zou welkom wezen”, zei ik, en stond op om de heerlijke verschijning te volgen. Ik merkte op dat enkele andere passagiers zich afvroegen waarom ik de stewardess achterna liep. Waarschijnlijk is dit niet de gewone gang van zaken aan boord van een vliegtuig. Ik keek naar de achterkant van het lichaam van Yoko en ik zag dat ze bijna een kop kleiner was dan ik. Ze zal ongeveer 1.65m geweest zijn, met een slank, bijna fragiel uitziend figuur. Echt zo’n knuffel figuurtje dat je de hele nacht vast zou willen houden. Onder andere.

Ze schoof het gordijn opzij en liet me passeren, waardoor ik heel vlak langs liep en recht in haar donkere ogen keek. Die blik samen met die mierzoete geur van haar parfum deed me bijna door m’n knieën zakken. Ik stond in het keukentje waar ook nog een andere stewardess bezig was. Yoko gebaarde naar deze stewardess om even bij haar te komen, om vervolgens iets in haar oor te fluisteren. Deze stewardess keek glimlachend om, nam me even op met een geheimzinnige blik in haar ogen en een ondeugende grijns op haar gezicht, en liep vervolgens langs Yoko het keukentje uit. Ik zou zweren dat ze iets naar Yoko fluisterde als ‘veel plezier’.

Yoko kwam langzaam op me af lopen terwijl ik tegen een kastje leunde, tot ze vlak voor me stond.

“Zo, dus alles wat je aandacht afleidt van de vlucht is welkom, hè”, vroeg ze met haar lichte stemmetje en een zwoele glimlach. “In dat geval zou ik zeggen, blijf rustig staan en laat het heft maar in mijn handen”.

Ze was nog niet uitgesproken of ze zakte langzaam omlaag tot ze gehurkt voor me zat. Haar rok schoof langs haar dijen omhoog tot het meeste ervan zichtbaar was, tot en met de band van haar kousen, en de elastieken bandjes die ze omhoog hielden. Ik was stomverbaasd om te zien dat ze m’n knoop losmaakte en vervolgens de gulp van m’n broek omlaag ritste. Tussen de handelingen door keek ze me vaak glimlachend aan. Uiteindelijk pakte ze de zijkanten van m’n broek en trok ‘m langs m’n benen omlaag. Ik voelde me enigszins overrompeld, immers; een bloedmooie donkere stewardess zat gehurkt voor me en het was me inmiddels wel duidelijk wat haar plannen waren. Yoko tilde de onderkant van mijn shirt een beetje op en keek recht naar de bobbel die zich afdrukte in mijn onderbroek.

“Hm… dat ziet er bij voorbaat zeker niet slecht uit, heu…”

“Gust”.

“Dat ziet er bij voorbaat zeker niet slecht uit, Gust”, zei ze zacht terwijl haar warme handen over mijn verstopte knots begonnen te strelen. “Mag hij buiten komen spelen”, vroeg ze lachend terwijl ze me weer indringend in de ogen keek?

“Als je goed op hem past, heu...”.

“Yoko Tsuno”.

“Als je goed op hem past, Yoko”.

“Maak je geen zorgen, Gust. Ik zal op goed op hem passen… en in me passen”.

Na deze speelse dialoog trok de bloedmooie stewardess mijn onderbroek aan de zijkant omlaag tot deze boven op mijn broek rustte. Yoko likte haar lippen terwijl haar handen soepel langs mijn benen omhoog gleden en haar donkere ogen volledig geconcentreerd waren op mijn mannelijkheid, die vreemd genoeg, misschien een beetje door de zenuwen, nog in de ruststand hing. Maar ik was er stellig van overtuigd dat dit niet lang meer kon gaan duren. Haar handen gleden langs de buitenkant van mijn benen verder omhoog, en toen via de voorkant naar binnen, om vervolgens met de vingers zacht het gebied rond mijn trots te verkennen. Speels plaagde Yoko me door steeds langs en om mijn pik en ballen heen te gaan, door mijn weelderige bos schaamhaar, langs mijn liezen en weer terug over de binnenkant van mijn dijen. Haar adem ging steeds sneller evenals de mijne.

“Het is tijd”, fluisterde ze en omvatte toen eindelijk met haar rechterhand mijn smachtende piemel. Tergend langzaam maar met stevige greep trok ze heen en weer, waardoor langzaam mijn voorhuid over mijn eikel heen en weer schoof. Na haar vingers ook over mijn van voorvocht glimmende eikel gehaald te hebben, trok ze weer verder aan mijn stam, waardoor ze praktisch mijn hele leuter insmeerde met mijn eigen geil. De warme maar stevige greep van deze schoonheid, gecombineerd met het plakkerige gevoel van haar handen op mijn pik had zijn effect; met versnelling begon mijn pik schokkend harder en groter te worden. Het was een kwestie van luttele seconden voordat Yoko een keiharde paal aan het aftrekken was, waarvan de paarse eikel trots uit haar handen stak. In een fractie van een seconde kwam de gedachte van een zangeres in me op die op het punt stond een zwoel nummer te zingen in een microfoon.

“De andere stewardessen…”, opperde ik

“Geen zorgen”, fluisterde Yoko, “ze weten dat ze even weg moeten blijven, en als ze toch komen maakt het niet uit; ze weten wat er hier gaande is”.

Na deze geruststelling nam Yoko Tsuno eindelijk de volgende stap en begon opeens met haar roze, fluweelzachte tong langs en over mijn schommelende ballen te likken, terwijl haar hand rustig verder melkte. Ik waande me in het paradijs; de zenuwen van de vliegreis waren compleet naar de achtergrond gedrukt en ik hield me niet eens meer bezig met de vraag waar ik was. Ik trilde op mijn benen terwijl Yoko langzaam bleef trekken en langs mijn kloten likte, terwijl haar linkerhand over mijn bovenbenen bleef strelen. Het haar op mijn zak was inmiddels vastgeplakt op mijn rimpelige huid door het speeksel wat Yoko achterliet. Het was wel duidelijk dat deze Oosterse stewardess hield van een beetje humor tijdens de seks; ze legde haar tong onder mijn ballen en begon ze glimlachend op en neer te stuiteren. Vervolgens nam ze één voor één m’n ballen in haar mond om er op te zuigen. Door mijn trillende benen had ik steeds meer moeite om mezelf staande te houden. Yoko had dit snel in de gaten en klopte met haar linkerhand een paar keer zachtjes op het kastje achter me, om aan te geven dat ik erop moest gaan zitten. Ik liftte mezelf op aan het kastje en ging erop zitten en spreidde mijn benen. Jammer voor haar en niet voor mij kon ze niet meer goed bij mijn ballen komen. Dit betekende dat ze nu hapte naar mijn pik. Haar lippen sloten strak om mijn paal en met veel speeksel begon ze haar mond op mijn pik op en neer te schuiven. Smakkend, kwijlend en kreunend pijpte Yoko me terwijl ik een beetje achterover leunde. Haar hoofd bewoog snel op en neer en haar warme speeksel droop langs mijn stam en ballen naar onderen. Haar tong likte continu binnensmonds over mijn eikel en maakte me gek. Regelmatig likte ze tevens langzaam met uitgestoken tong op en neer over mijn paal. Het feit dat ze me vaak aankeek als ze met haar tong over mijn pik gleed maakte de belevenis nog intenser. Ze haalde mijn broek en boxer van mijn ben terwijl ze verder bleef likken en zuigen.

“Leun verder achterover, ik heb een verassing”, fluisterde ze.

Ik leunde achterover zover mogelijk was, en zag vervolgens dat Yoko mijn benen optilde en naar me toe duwde. Om haar te helpen deed ik dit zelf maar. Ze legde haar warme handen vervolgens op mijn billen en spreidde ze wijd uit elkaar.

“Hier sta ik om bekend bij mijn voormalige partners”, fluisterde Yoko terwijl ze me glimlachend aankeek. Vervolgens verdween haar mond tussen mijn billen en voelde ik plotseling haar warme, zachte tong over mijn anus glijden. Snel en zacht kietelde ze mijn gaatje met het puntje van haar tong als een katje dat melk uit een kom likte, terwijl een gedempte, opwindende kreun van achter uit haar keel klonk. Het natte tongetje van Yoko dat nu langzaam maar vrij stevig over mijn aars likte gaf me een gevoel dat geen andere vrouw me ooit had gegeven. Yoko had gelijk, als ik me haar mijn leven lang zou herinneren, dan zou het zeker zijn om wat ze nu bij me deed, en het gevoel wat ze me ermee gaf. Met half dicht geknepen ogen keek ze in de mijne terwijl ze door bleef snoepen aan mijn kontholletje, tot ze na enkele minuten weer omhoog kwam met een “big smile” op haar prachtige gezicht.

“En? Wat vond je ervan?” vroeg Yoko retorisch.

“Je bent geweldig” antwoordde ik naar waarheid, nog steeds nagenietend. Ik pakte Yoko bij haar hoofdje en gaf haar een dikke kus. Ik proefde mezelf op haar lippen en zou normaal gesproken niet bepaald blij hiermee zijn, maar ik dacht bij mezelf; als Yoko dit normaal vind en er geen probleem mee had, moet ik zeker niet zeuren. Na wat nat gevrij en tongzoenen, draaiden we ons langzaam om, tot Yoko met haar rug tegen het kastje leunde. Ik pakte haar stevig bij de heupen en tilde haar in een beweging op en zette haar boven op het kastje. Terwijl zij langzaam de knoopjes van haar blouse opende, en ik steeds meer van haar mooie bovenlichaam te zien kreeg, concentreerde ik me op haar onderlichaam.

Ik was bezig om langzaam haar azuurblauwe rok omhoog te schuiven langs haar dijen. Tegelijkertijd streelde ik hierbij haar dijen, die hemels aanvoelden. Als er maar één vrouw zou zijn waar lingerie, en dus nylon kousen, voor uitgevonden waren, was dat in mijn ogen deze heerlijke halfbloed. Haar rok had ik inmiddels tot haar middels omhoog geschoven. Yoko, dit alle knoopjes open gemaakt had van haar blouse en haar in bh gehulde borsten fier toonde, zat nu met ontbloot onderlichaam op het kastje. Haar slipje was lichtblauw en paste op deze manier uitstekend bij haar overige kleding. Een streepje donkerblauw was zichtbaar op haar kruis. Dit was natuurlijk de vochtigheid die zich inmiddels meester had gemaakt van haar vulva, en haar ondergoed nat had gemaakt op de plek van haar spleet. Ik zakte omlaag en duwde mijn gezicht tussen haar dijen en in haar kruis. Haar vochtige slipje maakte mijn neus en lippen nat toen ik deze er stevig tegenaan drukte. Ik inhaleerde de heerlijke zoete geur van een opgewonden vrouw en wist meteen wat mijn volgende stap zou zijn.

Terwijl Yoko haar bh aan de voorkant openmaakte, en haar prachtige natuurlijke borsten vrij liet, pakte ik haar slipje bij de heupen vast en trok deze langzaam langs haar benen naar beneden. Ik dwong mezelf om gedurende deze bezigheid mijn ogen van haar kruis af te houden om mezelf te verrassen. Haar slipje drukte ik met gesloten ogen tegen mijn gezicht en ik snoof aan haar ‘natte plek’, waarna ik het kledingstuk naast Yoko op het kastje legde. Ik boog me verder voorover en zoog me langzaam en kreunend vast aan haar heerlijke en grote donkerbruine tepel. Onder mijn draaiende tong voelde ik hoe de tepel in mijn mond groeide tot de grootte van een potloodgummetje. Ik likte over en langs haar chocoladebruine tepel en gaf dezelfde aandacht vervolgens aan de andere. Yoko kreunde en liet haar linkerhand door mijn haar woelen, tegelijkertijd mijn hoofd tegen haar borst drukkend. Na haar tepels voldoende verwend te hebben haalde ik mijn mond van haar knoppen af en zag dat haar tepelhoven kippenvel vertoonden en haar tepels de grootte hadden van vingerhoedjes. Door mijn speeksel glommen ze mooi in het licht. Ik kuste Yoko wederom op de lippen en zakte toen weer verder omlaag. Ik liet intussen mijn tong over haar bovenlichaam omlaag glijden, tussen haar borsten door, en over en in haar navel. Doordat de geur sterker werd, wist ik wanneer mijn gezicht in de buurt kwam van mijn doel.

Ik voelde haar schaamhaar al kriebelen aan mijn hals en mijn kin, en vervolgens mijn lippen. Als een soort voorgerecht kuste ik haar schaamheuvel alvorens ik zou beginnen aan het hoofdgerecht. Ik kuste en likte volop in haar pikzwarte bos schaamhaar, vochtig van zweet en vrouwengeil. Langzaam zakte ik nog een centimeter verder omlaag en wist waar ik met mijn tong was aanbeland, toen ik een zacht, veerkrachtig bultje voelde. Toen Yoko vervolgens met haar lichaam schokte en schudde, en een gilletje maar net kon onderdrukken, wist ik het zeker, en begon snel en zacht met mijn tongpuntje over dit knopje te likken. Ik keek voortdurend naar het gezicht van de donkere schoonheid, terwijl ik likte aan haar genotsplekje, en het ook tussen mijn lippen zoog. Ik zoog het tussen mijn lippen, en liet het weer naar buiten glijden, om het dan weer tussen mijn lippen te zuigen. Dit herhaalde ik talloze keren, en maakte Yoko bijna gek van lust. Ze kneep en draaide aan haar tepels met gesloten ogen terwijl ze haar bekken telkens omhoog stootte, tegen mijn gezicht.

“Oh…ho… Gust, je maakte me gek met die tong. Blijf doorgaan, lik mijn clit. Zuig erop, het voelt zo goed mm…”

Ik wilde haar zeker niet teleurstellen en ging nog minuten door met het mondeling spelen met haar clitoris, en bracht haar langzaam maar zeker naar haar eerste orgasme. Ik was inmiddels afwisselend bezig met het bespelen van haar kittelaar en mijn tong door haar rijkelijk lekkende gleuf te halen. Ik genoot van de heerlijke warme sappen die ik telkens tussen haar schaamlippen vandaan likte. Haar kleverige schaamlippen werden uit elkaar gedrukt door mijn tong en nestelden zich vervolgens weer heel langzaam tegen elkaar, alsof ze liever door mijn tong van elkaar gescheiden zouden blijven. Op een gegeven moment bespeelde ik alle delen van deze prachtige kut. Ik zoog op haar clit, likte haar geil tussen haar lippen vandaan en neukte vervolgens haar bloedhete kut opening met mijn tong. Ik drong diep met mijn tong en zoog tegelijkertijd op haar opening, terwijl het schaamhaar aan mijn neus kriebelde.

Fluisterend stamelde Yoko. “Ik… Ik ga komen… Gust… zuig op mijn kut… ik ga klaarkomen in je mond… daar komt het… oh… ho… ja… zuig mijn kut… hier is het!”

Hoe ze het zo zacht kon houden weet ik niet, maar gelukkig kon niemand het horen. Yoko sloeg een hand over haar mond en gilde binnensmonds, toen ik mijn gezicht onder gesproeid voelde worden met haar geil; de warme kutsiroop straalde met tuiten uit haar genotsgrot tegen mijn gezicht en ik ving het met mijn tong op. Uiteindelijk gutste het langzamer tot slechts een straaltje uit haar vagina liep. Ik likte nog enkele keren plagend door haar gevoelige spleet, waardoor Yoko hevig met haar onderlichaam schokte.

Puffend kwam ze weer enigszins tot rust; maar niet voor lang! Ik pakte haar benen bij haar knieholtes en drukte haar benen naar achteren, tot ze tegen haar borsten drukten.

“Houd je benen zo vast” fluisterde ik tegen haar, waarna ze mijn aanwijzing opvolgde.

Vervolgens trok ik haar bruine billen van elkaar en keek recht naar haar donkere gerimpelde ster, die samentrok en weer ontspande. Ik boog voorover en liet mijn tongpuntje langzaam van onder naar boven door haar bilnaad glijden. Yoko kon een zucht niet onderdrukken toen ze voelde hoe ik was aangekomen bij haar uitgang en licht erover begon te likken. De smaak viel reuze mee, zeker in vergelijking bij wat ik me had voorgesteld, en gezien het plezier wat ik Yoko ermee bezorgde vond ik het zelfs plezierig. Snel bewoog ik mijn natte tong over haar donkere kontgaatje en een druppel speeksel liep langzaam via haar bilnaad omlaag tot op het kastje. Op een gegeven moment begon ik mijn tong een beetje naar binnen te drukken en haar anaal te nemen met mijn tong. Het veerkrachtige weefsel liet me gedeeltelijk toe om me vervolgens weer krachtig naar buiten te drukken alsof het zei; ‘tot hier en niet verder’.

Zo naaide ik haar anus met mijn tong voor een minuut of twee, tot Yoko mijn gezicht tussen haar handen nam en me zo naar boven trok. Ze keek me recht in de ogen en zei hitsig: “Naai me nu!”

Ik zette mijn lendenen tegen de hare en legde mijn erectie boven haar donkere schaambos. Ik drukte met twee vingers mijn lul van bovenaf tegen haar clitoris en begon haar zo te plagen door mijn lid heen en weer te wrijven. Yoko moest haar hand weer voor haar mond slaan om stil te blijven. Na een korte tijd gaf ze me een speels klapje op mijn hand en zei: “Plaag me niet zo, steek hem erin, verdorie!”

Ik zette mijn gezwollen paarse eikel tussen haar natte schaamlippen en voelde hoe deze zich door de druk langzaam opende rond mijn eikel. Geleidelijk aan werd mijn eikel toegelaten en opgeslokt door de hete opening van haar vagina, tot deze zich sloot en vastklemde achter mijn eikel. Plagend kneep Yoko haar vaginale spieren aan om mijn pik, tot ik weer verder begon te duwen en voelde hoe beetje bij beetje mijn stam dieper in haar warme natte vrouwelijkheid gleed. Ik stopte toen ze haar spieren weer even aantrok en dacht dat dit alles was wat ze wilde hebben.

“Verder… tot je ballen.” fluisterde de bloedmooie stewardess.

Dus ging ik weer verder en gleed vervolgens tot aan de wortel in haar hete gleuf, tot mijn zak drukte tegen haar nog vochtige aars. Nu was ik met de maximale lengte in haar lichaam gezonken. Ik haalde langzaam mijn pik weer terug tot slechts mijn eikel nog in haar was, en voelde hoe haar kut gedurende deze actie aan mijn paal zoog, alsof het niet wilde dat ik haar verliet. Haar schaamlippen trokken aan mijn pik tot het laatste moment, maar vouwden weer naar binnen toen ik weer naar binnen schoof. Zo neukte ik langzaam deze schoonheid tot de vochtigheid de grip op mijn pik verminderde. Haar sappen verzamelden zich als een schuimende witte ring om mijn pik daar waar ik na het binnendringing weer terugtrok. Ik begon het tempo op te voeren tot Yoko heen en weer schommelde boven op het kastje en mijn zak met een luidere klets tegen haar kont plofte.

Het was op dit moment dat een collega van Yoko, de stewardess die haar eerder veel plezier had toegewenst, het keukentje kwam binnenwandelen. Ook zij was een mooie dame, behoorlijk lang, blonde haren eveneens in een knot, maar duidelijk lang en krullend als het haar los zou hangen. Een mooi gezichtje met vriendelijke uitstraling, en een geweldig lichaam. Ik wist niet hoe te reageren op de plotselinge aanwezigheid van Mia, zoals ze heette, maar toen ik zag hoe ze Yoko een knipoog en een glimlach gaf, en vervolgens weer verder ging met haar werk. Ik ging gewoon verder met mijn eigen bezigheid en neukte er weer op los. Ik pakte Yoko bij de knieholtes en spreidde haar benen wijder om met lange halen in haar inmiddels drijfnatte neukgleuf te naaien. Haar mooie malse borsten wiegden heen en weer en op en neer door de schommelende bewegingen.

Toen ik me net weer volledig geconcentreerd had op Yoko, verscheen opeens het gezicht van Mia voor de mijne, en ik voelde hoe ze haar natte lippen stevig op de mijne drukte voor een heerlijke kus.

“Als je later tijdens de vlucht nog eens zin hebt ben ik ook beschikbaar. Je hoeft het alleen te laten weten” fluisterde de blondine.

Terwijl ik nadacht over de betekenis van haar woorden, boog Mia tevens over naar Yoko en gaf ook haar vrouwelijke collega een stevige kus op de mond en fluisterde vervolgens: “En ik hoop dat jij na de vlucht nog wel een beetje zin voor mij over laat, Yoko. Want het is al te lang geleden dat wij eens wat plezier met elkaar hadden”.

“Maak je geen zorgen, Mia” reageerde Yoko, “Ik heb genoeg zin voor drie.”

Mia gaf me nog een knipoog voordat ze met haar drankjes weer achter het gordijn verdween en mij en haar collega alleen achterliet. Met een vragende blik in mijn ogen keek ik Yoko aan terwijl ik mijn lul langzaam in haar hete kut bleef schuiven.

“Na elke vlucht ontspannen ik en de andere stewardessen ons in een hotel; soms onder elkaar, soms met mannelijk gezelschap. Alleen de vrouwen onder ons die een relatie hebben, doen niet mee. Althans, zolang de relatie duurt.”

Ik had inmiddels een mentaal plaatje in mijn hoofd van Yoko, Mia en een stel andere mooie stewardessen op een bed, verwikkeld in een hevig potje lesbische seks en dit voegde alleen maar opwinding toe aan het hevig potje seks waar ik zelf nu mee bezig was. Ik voerde daarom het tempo weer verder op en beukte er nu flink op los. Ik was snel op een punt aangekomen waar ik mijn orgasme voelde opborrelen en liet dit ook aan Yoko weten.

“Ik moet zo komen… ik ga spuiten. Waar wil je…?”

“Over mijn kut. Spuit je zaad over mijn kut” antwoordde ze opgewonden.

Na nog een paar harde stoten trok ik mijn met vrouwelijk geil besmeurde pik terug en Yoko pakte snel mijn paal in haar rechterhand, om me snel af te rukken. Met tanden op elkaar slaakte ik een onderdrukte schreeuw, terwijl Yoko me aftrok tot ik straal na straal van mijn zaad over haar zwarte bos schaamhaar en haar buik loste. Goed mikken was noodzaak om te voorkomen dat het op haar blouse terecht zou komen, maar toen mijn laatste druppel eindelijk door Yoko uit mijn lul gemolken werd, was mijn hele lading op haar lichaam terecht gekomen. Ik steunde voorover op mijn armen, en zag hoe Yoko haar hand aflikte.

We puften samen nog wat na, tot we uiteindelijk maar besloten ons te gaan fatsoeneren. Met behulp van wat tissues maakten we Yoko ’s kut en buik weer vlekkeloos, en ze sloot haar bh weer om haar borsten, knoopte haar blouse weer dicht en schoof haar rok omlaag na haar slipje weer om haar kont gehesen te hebben. Ze gaf me nog een warme, natte kus en zei: “Dank je. En ik hoop dat ik je gedachten even van de vlucht heb kunnen afleiden.”

“Ik heb in mijn hele leven nog niemand gekend die me zo heerlijk heeft afgeleid, Yoko. Ik moet jou bedanken.”

“Het BA-personeel staat altijd voor u klaar.” grapte ze met een glimlach. “En je hebt het gehoord; als je Mia ook wilt uitproberen, hoeft je het alleen maar te laten weten”.

Ik werd door Yoko door het gordijn en naar mijn zitplaats begeleid, waar ik nog een paar uur zou slapen. Maar voor de vlucht ten einde was, zou ik Mia inderdaad nog hebben ‘uitgeprobeerd’. En niet alleen dat. De wildste nacht van mijn leven kwam in Mexico, waar ik me op uitnodiging bij de twee dames voegde in een hotelkamer, en ik zonder afleiding en tijdsgebrek van deze lieftallige dames kon genieten.

Eén ding was zeker, als ik na deze reis ooit nog zou vliegen, dan zweer ik bij de kwaliteit van BA.

Gust

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?

  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1745

NACHTTREIN

GustGeplaatst door My 4Fingers di, december 27, 2016 12:43:13

NACHTTREIN

Het was bijna middernacht en het kleine stationnetje was bijna verlaten. Geen wonder, de laatste stoptrein uit Antwerpen zou binnen een kwartier vertrekken en de meeste mensen reizen liever overdag dan 's nachts. Ik zocht een plaatsje in een lege coupe zette mijn koffer in het bagage rek. Ik had nog net tijd om een borrel te drinken, een slaapmutsje op mijn lange avondtrip naar Charleroi. De kleine stations-bar was goddank open en hoewel de ober me niet al te vriendelijk aankeek, gaf hij me toch waar ik om vroeg. Mijn enige medeklant was een langharige blonde Antwerpse en al gauw raakten we in gesprek. Ze moest ook naar de Charleroi en ik vertelde haar van mijn lege coupe. Met een allerliefst glimlachje vroeg ze of ik er bezwaar tegen had om met haar te delen. Nou ben ik wel op privacy gesteld, maar het vooruitzicht een hele nacht met deze schoonheid samen te zitten sprak me nog veel meer aan en dus sjouwde ik even later met een loodzware koffer terug naar de trein. Ze praatte honderduit over allerlei dagelijkse gezellige gebeurtenissen.

We stapten de nog steeds lege coupe binnen en binnen de kortste keren zaten we gemoedelijk naast elkaar. Een paar momenten later zuchtte de trein het perron uit en versnelde zijn vaart, de stikdonkere nacht tegemoet. Anke maakte het zich gemakkelijk door even naar het toilet te verdwijnen en terug te komen in een doorknoopjurk, die losjes om haar lichaam viel. Ik deed de felle coupelichten uit zodat nog slechts een schemerig slaaplampje voor de verlichting zorgde. Anke kwam dicht tegen me aan zitten en legde haar hoofd op mijn schouder. Ik sloeg een arm om haar heen en zo zaten we het eerste kwartier als twee tevreden reizigers naast elkaar. Als mijn vrienden mij zo konden zien, ik met een blonde schoonheid tegen me aan geleund, die ik nog geen half uur kende! Maar misschien moesten de mensen wat meer met de avondtrein reizen, je krijgt er zo'n lekker intiem sfeertje door. Ik voelde haar huid door de stof van haar jurk heen en rook de geur van haar blonde haar. Ze verschoof een beetje en legde haar hand op mijn dij.

Ik begon visioenen te krijgen en liet mijn hand naar haar borst glijden. Ze bewoog niet en ik voelde onder de stof van haar jurk niets anders. Dan een zachte, warme vleesmassa. Mijn vingers streelden over haar jurk heen en weer over haar tepel en ik voelde de hardheid en de spanning van haar knopje. Haar hand was intussen naar mijn gulp gegleden en ik voelde haar vingertoppen over mijn beste vriend glijden. Die scheen het best te waarderen, want ik voelde hem duwend tegen mijn broek persen. Anke wist daar wel raad op, want ze verloste mijn jongen door eenvoudig mijn gulp open te ritsen. Ik had intussen de knopen van haar uiterst sexy jurkje losgemaakt bijna tot op haar ranke heupen. En hield mijn adem even in.

Ondanks het vage licht zag ik hoe mooi ze was. Haar handen omklemden mijn lul en deden hem opspringen van plezier. Ik boog mijn hoofd naar die twee prachtige heuvels en nam om beurten een spijkerharde tepel in mijn mond. Anke kreunde en gleed met haar vingertoppen over mijn eikel, die van pure vreugde begon te kwijlen. Mijn lippen gleden langs haar buik omlaag en ik rook de zoete geur van haar sappige kut. Anke gleed achterover en lag languit op de smalle bank. Een been steunde op de grond, de andere trok ze op en ik maakte de rest van de knopen van haar jurk los, zodat ze nu in volle glorie aan mijn blikken overgeleverd was. Mijn broek hinderde me en ik liet hem op de grond glijden, samen met mijn onderbroek. Ik was nog wel zo verstandig om de rolgordijnen van de coupedeur neer te laten. Mijn hoofd begroef zich in haar schoot, genietend tussen haar sappige schaamlippen. Ze klemde me met haar handen stevig vast en kreunde onsamenhangend haar genot uit.

Plotseling duwde ze me van zich af en met een verstikte stem vroeg ze me om me om te draaien. Jammer genoeg zijn die verrekte. Bankjes te smal, zodat ik ook met een been op de grond moest steunen, maar toen haar mond zich om mijn lat sloot vergat ik dat en genoot van haar zuigende lippen en likkende tong. God, wat kon die meid zalig pijpen! Dit was echt iets doen met de Friese slag, maar dan wel in de meest positieve betekenis. Trouwens haar lik en zuigwerk scheen zijn uitwerking niet te missen. Ik voelde hoe ik op het punt stond om klaar te komen en draaide me weer om, voordat ik uit elkaar zou spatten.

Ik trok haar overeind en ging met gespreide benen rechtop zitten. Met een zucht van genot schoot mijn lat diep in haar hete kutspleet. We pasten perfect in elkaar en het ritme van de trein gaf nog een extra dimensie aan ons stootgenot. Ze steunde voorover op de bank tegenover ons en ik klemde mijn handen om haar stevige billen. Ik hield me kalm en neukte rustig en met korte halen, mijn vinger dwalend door haar bilspleet en ze hijgde toen mijn vingertoppen rond haar kontgaatje streelden Het was zalig en ik wilde dat genot zo lang mogelijk houden. Maar Anke liet zich kreunend en hijgend gaan en ik voelde haar krampende kutspieren om mijn lul klemmen. Ik liet haar komen door sneller en dieper in haar te bewegen. Plotseling voelde ik haar sappen rond mijn paal stromen en daar genoot ik intens van. Maar haar schokkende lijf perste zich nog verder over mijn pik en zo bleef ze zwaar ademend op me zitten. Ze kwam wel overeind en leunde nu tegen mijn borst.

Ik verschoof mijn handen naar voor en streelde haar kutje. Ze draaide haar hoofd half om en haar tong gleed in mijn mond. Ik hield het zelf niet lang meer vol en drukte haar weer voorover. Haar billen staarden me weer uitnodigend aan en ik schoof voorzichtig mijn vinger in haar kontje. Ze kermde. Ik begreep wel dat ze genoot en ik wilde eigenlijk mijn vingerwerk stoppen om mijn pik in die strakke opening te persen. Ze scheen dat aan te voelen, want ze schoof langzaam van mijn lul af en schoof nog dieper voorover, zodat haar kontje nu beter voor me te bereiken was. Ik schoof onder haar vandaan en ze stond nu met gespreide benen en diep voorover gebogen op de tegenoverliggende bank voor me. Staande ging het niet, daar was te weinig ruimte voor, dus knielde ik op de bank en richtte mijn spuit op haar bruin-roze anus.

Ik sloeg mijn armen om haar middel en mijn vingers verdwenen in haar soppende spleet. Ze hijgde en schokte onder me en toen schoot ik met een forse stoot in haar achterste. Even hoorde ik haar een verstikte kreet van pijn slaken maar even later perste ze zich al begerig en hard tegen me aan om het kloppende lid er nog dieper van achter in te krijgen. We neukten op het ritme van de trein en ik schoot duizelend van genot naar de zevende hemel. Mijn geil scheen vanuit mijn tenen te komen en ik voelde haar hand tussen mijn benen om mijn ballen klemmen. Ze kneedde die zacht en toch stevig en ik spoot me kreunend en schokkend in haar leeg. We bleven over elkaar heen hangen, toen trok ik me uit haar strakke anus terug en zakte zij door haar knieën. Mijn vinger, die aldoor in haar kut had gezeten, was drijfnat van haar tweede orgasme. Ik hielp haar overeind en ze trok haar jurk weer aan.

Gewapend met een washandje verdween ze even later naar het toilet. Toen ze terugkwam had ze een stukje zeep en een drijfnat washandje bij zich en wat papieren zakdoekjes, die in elke trein te vinden zijn. Ik veegde me schoon en trok mijn broek weer aan. De rest van de reis hebben we half slapend doorgebracht, beiden met een fijn, tevreden gevoel over ons. Toen we pas laat in Mol aankwamen gaf ze me een snelle kus en verdween toen in de menigte. Ik weet nu een ding, ik pak liever de trein dan de auto 's avonds, want in de auto zit je helemaal alleen, terwijl je in de trein de kans loopt zeer interessante mensen te ontmoeten.

Gust

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA” en/of reactie hier onder.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1720
Volgende »