Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Skype contact

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers wo, december 27, 2017 20:00:06

SKYPE CONTACT

We hadden al een tijd geil contact gehad via Skype. Elkaar heet makend via de webcam, fantasieën uitgewisseld. Hij was eigenlijk wel een beetje jong (bijna twintig jaar jonger). Maar die aandacht van een donkere, jongere man streelde mijn ego ongelooflijk. Zijn lichaam is strak, en hij heeft een heerlijke pik. We hadden al vaker gesprekken over mijn fantasie; meerdere mannen tegelijk. Een braaf huisvrouwtje dat zich laat gebruiken. Bij voorkeur donkere mannen, maar blank mag ook. Mijn leven lang ben ik een voorbeeldige vrouw en moeder geweest, maar nu is het mijn tijd. Tijdens de laatste chat praatten we ook over werk. Toen ik vertelde dat ik in een lingeriezaak werk zag ik zijn ogen stralen. Ik heb niet verteld welke winkel het is, maar hij zei dat hij dat wel zou uitvogelen en me zou verrassen met een bezoekje. Hij zou komen kijken welk setje mij leuk zou staan. Ik grapte dat hij dan vast niet alleen zou komen.

Koopzondag was een rustige zondag. Ik had niet heel veel klanten gehad. Het druppelde af en toe binnen. En een half uur voor sluitingstijd kwam hij binnen. Ik schrok een beetje, maar voelde meteen een geilheid opkomen. Hij had de winkel gevonden. En… hij was niet alleen.

Zijn drie vrienden en ik stonden glimlachend tegenover elkaar. Een van hen was duidelijk al enorm opgewonden en keek meer naar mij dan naar de lingerie. Zijn opwinding was duidelijk zichtbaar, een enorme bobbel in zijn broek, en hij kneep er geregeld in. Ze bleven een tijdje dralen, maar er liep nog teveel winkelend publiek langs. Pffff ik werd steeds geiler, maar het was erg link. Na een minuut of twintig verlieten ze toch de winkel. Het was duidelijk dat het vandaag niet het juiste moment was. De dag erna misschien?

Maandag was zoals altijd een superrustige dag. Ik had Skype op mijn telefoon weer aangezet, en hij kwam online.

“Hoe is het in de lingeriewinkel?” Vroeg hij.

“Superrustig, ik heb pas twee klanten gehad”, antwoordde ik.

“We kunnen wel weer even langs komen, alleen is ook zo saai”, antwoordde hij.

Ik voelde meteen een tinteling in mijn kutje. Mijn string had ik ’s morgens al uitgelaten, hopend op hun tweede bezoek.

“Gezellig!” Zei ik. “Hoe meer zielen hoe meer vreugd”. Ruim drie kwartier voor sluitingstijd waren ze er weer. Ze liepen langs de rekken, en af en toe haalden ze een setje tevoorschijn, en vroegen mijn mening. Ik voelde me steeds geiler worden. Vandaag zou het kunnen. Nog vijftien minuten. Shit, een klant? Maar nee, ze was meteen weer weg toen ze de vier donkere mannen in de winkel zag staan. Nog tien minuten voor sluitingstijd. Wat duurde dat lang! Nervositeit en geilheid wisselen elkaar af. Ik wist niet eens de namen van die andere drie mannen. Nog vijf minuten... Ik zou gaan sluiten. Ik wilde niet het risico nemen dat er nog een klant zou binnenkomen. Zo, gesloten, licht uit. De mannen liepen al richting pashokje, met een setje in hun handen. Met een bonkend hart liep ik hun kant op. Ik liep het voorraadhok in dat tegenover de paskamers is, en deed het gordijn plagend dicht. Maar het gordijn ging meteen weer open.

“Ik dacht het niet!” Zei mijn Skypevriend. Even realiseerde ik me dat ik nu alleen was met vier geile mannen. Een situatie waarin ik natuurlijk volslagen weerloos was. Maar mijn geilheid zorgde ervoor dat ik niet verder nadacht over wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Ik keek ze aan en trok verleidelijk mijn jurkje uit. Hun ogen werden groter toen ze zagen dat ik geen string aan had.

“Het is ook echt een geile slet”, hoorde ik iemand zeggen.

“Kan iemand me even helpen om mijn bh los te maken?” Vroeg ik.

Nou, meteen kwamen ze alle vier naar voren en mijn bh lag in no time op de vloer. Ik stond nu in de ruimte, helemaal naakt. Met vier donkere jongemannen die hun kleren nog aan hadden. Blijkbaar had ik ze genoeg geprikkeld, want ze werden gretiger en kwamen om me heen staan. Ik bedacht me niet, deed wat ik zo graag al wilde doen. Ik ging op mijn knieën en begon hun broeken open te maken. Een voor een wipte ik hun harde pikken uit hun broek. Mm… mm…, het ene exemplaar zag er nog lekkerder uit dan het andere. En twee ervan waren echt groot geschapen. Gretig begon ik de eerste te pijpen, terwijl mijn handen zoekend de twee andere pikken vonden. Ik greep ze hard vast en begon ze af te trekken. Nummer vier wilde zich niet vervelen, en begon mijn borsten te kneden. Damn dit was zo geil. Om beurten zoog ik die harde, zwarte palen af. Een van hen moest zich al enorm inhouden om niet al meteen in mijn mond klaar te komen (iets dat ik niet erg zou hebben gevonden). De vierde man zat nu met zijn handen aan mijn kutje.

“Sjees wat ben jij ongelooflijk nat”, hoorde ik hem zeggen. En hij trok me aan mijn heupen omhoog. Voorovergebogen en pijpend voelde ik een harde pik tegen mijn kutje duwen. Zonder problemen gleed hij naar binnen en hij begon me meteen snel en hard te neuken. Mm… mm… wat voelde dit heerlijk. Ook nu wisselden ze elkaar af, en om beurten werd ik door ze geneukt, totdat mijn Skypevriendje op de vloer ging liggen. Hij wist natuurlijk als geen ander wat mijn ultieme fantasie was. Ik ging naar hem toe, en liet me over zijn heerlijke paal glijden. Zachtjes begon ik hem te neuken.

Twee mannen kwamen al snel voor me staan, het leek wel geregisseerd. Om en om verdwenen hun harde pikken diep in mijn keel. Ze werden allebei gretiger, want ze hielden mijn hoofd wel heel stevig vast, en ramden hun lul soms zo diep in mijn mond dat ik een beetje moest kokhalzen. Ik voelde dat ik nauwelijks meer controle had over wat er gebeurde. Nummer vier pakte mijn heupen vast, en ik voelde zijn eikel tegen mijn kontje. Zonder voorzichtig te zijn duwde hij zijn lul helemaal in mijn kontje. Een kleine “au” ontsnapte uit mijn mond.

“Niet zeuren slet”, hoorde ik hem zeggen “dit is toch wat je wilt.”

En hij begon zijn pik heen en weer te bewegen in mijn kontje. Ik werd nu van drie kanten gevuld. Ik was een echte slet, en het voelde heerlijk. Nummer een hield het nu niet meer, en kwam kreunend klaar in mijn mond. Ik probeerde alles door te slikken, maar het leek teveel. Een deel liep uit mijn mond over mijn kin. Mmm heerlijk, dat warme zaad in mijn mondje.

Nu was het de beurt aan nummer twee. Ik probeerde hem te pijpen, maar dat lukte niet echt meer. Zoals al eerder was hij niet echt zachtzinnig. Hij hield mijn hoofd stevig vast, zodat ik hem niet meer kon bewegen, en hij begon als een bezetene mijn mond te neuken, mijn hoofd hard over zijn pik duwend. Het feit dat ik af en toe een beetje moest kokhalzen deed hem niks, hij voerde het ritme alleen maar op, totdat hij begon te spuiten. Zijn pik verdween diep in mijn keel terwijl hij klaarkwam. Met moeite kon ik zijn zaad doorslikken.

Nu kon ik me richten op de twee mannen die in mijn kont en kutje zaten. Ik zei dat ze sneller en harder moesten. Ik wilde dat ze hun pikken keihard in mijn gaatjes ramden. Mijn Skypevriendje speelde met mijn borsten. Zuigend aan de ene tepel, kneedde hij mijn andere borst. De man achter me begon zijn lul harder in me te bewegen, het geluid van zijn onderbuik tegen mijn billen klonk steeds harder. Zijn handen omklemden mijn heupen nu wel erg ruw. Een teken dat hij bijna klaar kwam. Ik hoorde zijn adem versnellen en steeds zwaarder worden, totdat hij al grommend tot zijn hoogtepunt kwam.

Nu kon ik al mijn aandacht aan mijn Skypevriendje geven. Zittend op mijn knieën ging ik steeds sneller rijden. Mijn billen landden hard op zijn onderbuik. Ik zag aan zijn gezicht dat hij ook bijna ging komen. De geile blik in zijn ogen en het verstrakken van zijn lichaam maakten me zo geil, dat ik moeite moest doen mijn orgasme in te houden. Nog heel even, en ja… Hij hield het niet meer, en ik liet me ook gaan. Ik viel uitgeput en nahijgend op zijn borst. Wat was dit ongelooflijk geil. Dit smaakte absoluut naar meer.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1960

DE NETTE VROUW

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers do, november 30, 2017 15:18:08

DE NETTE VROUW

Ik ben altijd wat je noemt een ‘nette’ vrouw geweest. Opgevoed door mijn ouders dat je ‘het’ alleen deed met de man waar je je leven mee deelde. Eigenlijk beviel me dat wel, dacht ik. Netjes getrouwd en met twee kinderen, gingen we (ik ben nu 32 jaar) afgelopen juni op vakantie naar Zuid Frankrijk. We hadden een bungalow gehuurd op een klein park vlak aan de kust.

Al in de eerste week moest mijn man voor een paar dagen voor zaken door reizen naar Spanje. Dat is niet ongebruikelijk voor een zelfstandig ondernemer die zijn zaak draaiend moet houden, dus deed ik er helemaal niet moeilijk over. Overdag zat ik lekker bij het zwembad en de kinderen speelden met andere kinderen. Het was me al opgevallen dat er twee gezinnen waren zonder vrouwen. Met een van die mannen maakte ik een praatje toen ik de kinderen ophaalde om te gaan lunchen. Het bleken twee gescheiden mannen te zijn die met hun kinderen de twee huisjes naast ons bewoonden.

Toen ik ‘s avonds de kinderen op bed had gelegd en met een boek en een wijntje op het terras was gaan zitten, stak er plotseling een hoofd boven de heg uit. Een van de mannen van bij het zwembad. Hij vroeg of ik liever alleen bleef zitten of dat ik het gezellig vond om met hen een drankje te drinken. Nou is alleen ook maar alleen en ik stapte door de heg bij mijn buurmannen het terras op.

De avond verliep heer gezellig, de wijn vloeide rijkelijk en af en toe werden er over en weer wat erotische toespelingen gemaakt, heel onschuldig (dacht ik). Toen het donker en wat frisser werd, stelden mijn twee nieuwe vrienden voor om binnen verder te drinken. Terwijl we naar binnen liepen voelde ik een hand over mijn billen gaan. Ik vond dit niet onplezierig en reageerde niet afwijzend. Dit bleek duidelijk het teken waar de heren op hadden gewacht, ze hadden deze avond duidelijk gepland. Ik ging op de grote bank zitten, terwijl de ene zachte muziekje opzette en de ander de TV en de video aan zette. Ik vroeg waarvoor dat was.

“Wacht maar af,” zij hij. Nou dat heb ik geweten. Voor het eerst in mijn leven zag ik een snoeiharde pornofilm. Ik wist me geen raad met mijn houding, maar merkte wel dat ik er erg opgewonden door raakte. Aan de ene kant wilde ik weg, maar iets in mij hield me tegen. Ik bleef. De video ging over twee mannen en een vrouw, waarbij die mannen werkelijk alles met haar deden en ook elkaar niet onberoerd lieten.

Mijn beide vrienden waren ieder aan een kant van mij gaan zitten, ik zat op het puntje van de bank geil geconcentreerd en opgewonden naar de film te kijken. Als vanzelf deed ik mijn benen wijd waardoor mijn korte rokje omhoog ging en streelde ik mijn kutje. Ondertussen begonnen de mannen mij te strelen, eerst schrok ik een beetje maar was ondertussen zo geil geworden en verzette me (waarschijnlijk ook door de wijn) helemaal niet. Toen ze dat merkten begonnen ze me uit te kleden. Ik zat helemaal naakt met een kleddernat kutje voor ik het goed besefte tussen twee duidelijk geile mannen in. Zij kleedden zich ook uit. Ik ging wat achteroverliggen. Ik kon de video blijven zien, had in iedere hand een heerlijke stijve pik en werd door 4 handen gestreeld en bevoeld. Toen de vrouw op de video door twee mannen tegelijk werd geneukt, kwam ik spontaan met een schreeuw klaar.

“Dat wil ik ook.” Kreunde ik geil.

Als een volleerde geile teef dook ik op de pik van een van hen. De ander ging achter me zitten en neukte me terwijl ik zijn vriend pijpte. Al met al duurde het niet lang voordat we alle drie klaar kwamen. Net zoals de vrouw in de video probeerde ik al het sperma in te slikken. Het lukte maar met moeite. Languit lag ik op de bank, naakt met sperma op mijn gezicht en sperma druppend uit mijn kutje.

Langzaam kwam het besef wat ik gedaan had. Ik die nog nooit met een andere man dan mijn echtgenoot geneukt had. Ik deed het net met twee tegelijk. Ik wilde vol schaamte gauw mijn kleren pakken en weg. Daar hadden mijn vrienden duidelijk andere ideeën over. Het werd nu minder teder. Ze hadden zich duidelijk voorgenomen om mij helemaal te gebruiken. Met z’n tweeën pakten ze me vast, zetten mij op handen en knieën en bonden mijn polsen met touw aan de bank vast. Ik wist niet wat me overkwam maar in plaats van bang te worden werd ik weer ontzettend geil. Een schoof tussen de bank en mij en hield zijn pik voor mijn mond. Ik hapte meteen toe. Heerlijk om zo’n half slappe pik in de mond hard te voelen worden. Ondertussen was de ander met mijn omhooggestoken kontje bezig. Ik voelde dat hij wat op mijn aarsje smeerde en ondertussen met zijn andere hand mijn klitje vingerde. Plotseling stak hij een van zijn grote vingers in mijn kontje. Dit had mijn man ook wel eens bij me willen doen, maar dat had ik nooit toegestaan. Nu wist ik niet hoe hard te schreeuwen om meer. Toen hij mijn kontje met drie vingers had opgerekt hield hij plotseling op. Dacht ik. In plaats van zijn vingers stak hij nu zijn lange dikke pik in mijn kontje. Ik had het gevoel tot aan mijn huig van twee kanten te zijn opgevuld. Na een paar halen hield hij op en haalt zijn pik uit me. Ze maakten me los en een van mijn vrienden ging op de grond liggen. Ik ging bovenop hem zitten en hielp hem zijn pik in mijn kutje te steken. Daarna trok hij me voorover en begon me als een wilde te tongen. Terwijl hij dat deed kwam zijn vriend met zijn pik mijn kontje weer in. Ik dacht dat ik scheurde. Maar het was zo ontzettend geil en vreselijk lekker. Zo zijn de jongens nog twee keer op, in en over mij klaar gekomen. Hoe vaak ik klaar ben gekomen weet ik niet meer maar naar mijn gevoeld is die hele avond een lang orgasme geweest.

In onze eigen bungalow ben ik gaan douchen, ik zat onder het sperma en zweet en het kostte me dan ook enige tijd voordat ik weer helemaal schoon was. Ik voelde me als een geile teef gebruikt en alleen van die gedachte werd ik weer zo geil dat ik me onder de douche klaar vingerde.

Na een nacht vol geile dromen werd ik de volgende morgen vroeg wakker met een beurs gevoel van onderen en een nogal branderig kontje. Ik lag op bed te denken aan wat ik gedaan had. Ik was vreemd gegaan, en hoe! Van alles bedacht ik hoe ik dit aan mijn man moest vertellen, want wat er ook verder gebeurde dit wilde ik vaker, veel vaker.

In het begin van de middag was mijn man er weer. Hij wilde graag met de kinderen naar het strand. Ik vroeg hem of hij het niet erg vond dat ik dan in de tussentijd ging slapen. Hij vond dat een goed idee

“Je ziet er moe uit, zeker weinig geslapen toen ik er niet was.” Hij moest eens weten. Mijn man was nog niet weg of ik keek al waar mijn vrienden waren. Ze hadden het gauw geregeld. Hun kinderen naar de activiteiten en zij naar mij. Nu hoefden ze me niet meer vast te binden, maar deden dat op mijn verzoek wel. Ze bonden me vast op een bed en gebruikten me aan alle kanten. Nog hevige en heftiger dan de avond er voor. Alles hebben we gedaan wat ik in de video had gezien. Ik heb twee pikken tegelijk gepijpt, ik ben door ze gelikt ik heb hun sperma gedronken, ze hebben me allebei meerdere keren in mijn kontje geneukt en ook mijn kutje namen ze onder handen. Plotseling zeiden ze “laten we eens zien hoeveel je daar kan hebben” en terwijl ik op mijn rug lag en de een pijpte, smeerde de ander zijn hand in met glijmiddel en begon mijn kutje op te rekken. Nu dacht ik dat ik echt open zou scheuren maar wat ik nooit gedacht had; mijn kutje werd steeds wijder en tenslotte zat zijn hele hand er in. Hiervan kwam ik zo ontzettend klaar dat ik bijna flauw viel. Toen hij zijn hand uit mijn kutje haalde, bleef hij wijd open staan. Ik ging ruggelings op een van mijn vrienden zitten hielp zijn pik mijn wijde kutje binnen. De ander duwde me achterover en ging tussen onze benen zitten en stak ook zijn pik in mijn kutje. Ik wist niet wat me overkwam maar dit was absoluut de beste en geilste seks die ik ooit had gehad. Nooit meer wilde ik zonder.

Zo ging het een paar dagen door. Als ik maar even de kans kreeg liet ik me bijna onder de ogen van mijn man door mijn twee vrienden gebruiken. Daarnaast had ik ook nog minimaal twee keer per dag seks met mijn man. Maar dat vond ik toch wel een erg flauw aftreksel in verhouding tot seks met mijn vrienden. Nou weet ik ook wel dat we niet in een droomwereld leven, dat aan alle goede dingen een eind komt, maar ik wilde niet terug naar mijn oude saaie (seks) leventje. Ik moest er wat op bedenken, vooral omdat mijn vrienden een week eerder weg zouden gaan dan wij en ik me een week zonder goddelijke seks niet meer kon voorstellen.

Terwijl ik lag te zonnen gingen de afgelopen twaalf jaar van mijn relatie met mijn man door mijn gedachten. Het schoot mij te binnen dat mijn man in het begin van onze relatie erg zijn best had gedaan om mij over te halen tot allerlei geile spelletjes. Seks op vreemde plaatsen, Grieks, alles probeerde hij. Soms had ik hem zijn zin gegeven. Hij had ook wel eens over een trio met een andere man gefluisterd! Het praten over seks was de afgelopen jaren tot het nulpunt gekomen. Ik vroeg me dus af hoe hij er tegenwoordig over zou denken. Hoe zou hij reageren als hij wist dat ik het al een paar dagen met mijn twee vrienden deed? Ik besloot dat ik hem zou vertellen dat ik al een lange tijd een geile fantasie had en dat die in een dronken bui werkelijkheid geworden was. Over een paar dagen zou ik het hem vertellen, niet nu, mijn man ging boodschappen doen en ik gauw naar mijn vrienden voor een vluggertje.

Tijdens mijn inmiddels dagelijkse spelletje met mijn vrienden stelden ze voor mij van onderen te scheren. Ik was op dat moment zo geil dat ik alles wel goed vond. Ze lieten niets van mijn schaamhaar over en ik moet eerlijk zeggen; zonder al dat haar is het nog lekkerder. Maar nu zat ik wel met een probleem. Dit zou niet ongemerkt aan mijn man voorbij gaan.

‘s Avonds in onze bungalow begon mijn man op de bank met me te vrijen. Hij legde me op mijn buik op de bank en kuste, likte en streelde me overal. Hij had mijn kale kutje nog niet ontdekt! Ik dacht nog dat hij kennelijk door het mooie weer extra geil geworden was. Het was lang geleden dat hij me zo verwende. Hij masseerde mijn billen, trok ze iets uit elkaar en likte mijn aarsje. Dit had hij nog nooit gedaan! Althans dat had hij van mij nog nooit mogen doen. Ik was verward door alle gedachten die door mijn hoofd schoten, bang dat hij mijn kale kutje zou ontdekken, maar ook ontzettend geil en gelukkig dat seks met de man waarvan ik hou nog steeds zo lekker kan zijn. Hij legde me op mijn rug en zei dat ik mijn benen moest vasthouden. Niets zei hij van mijn kale kutje! Heel heftig begon hij me te likken en ondertussen stak hij een vinger in mijn kontje! Nu wist ik helemaal niet meer hoe ik het had. Terwijl hij me heerlijk bleef beffen pakte hij iets van de grond. Ik voelde dat hij wat op mijn kontje smeerde en vlak daarna voelde ik dat hij een vibrator in mijn kontje stak. Ik dacht aan niets meer, was alleen nog maar een geile slet waar hij op dat moment alles mee kon doen. En dat deed hij ook. Zodra ik gillend klaar was gekomen, haalde hij de vibrator uit mijn kontje en stak die in mijn krampende kutje. Ik wilde mijn benen naar beneden doen maar hij duwde ze ruw terug. Voor ik het wist stak hij zijn harde pik in mijn kontje. Nog steeds had hij niets gezegd. Ik merkte wel dat ook hij vreselijk geil was. Ik geloof niet dat ik ooit had meegemaakt dat zijn pik zo hard en groot was. Als een wilde neukte hij me in mijn kontje. Door de oefeningen van de afgelopen dagen kon ik hem makkelijk hebben en was het een heerlijk genot. Met ieder stoot van hem kwam de vibrator uit mijn kutje die ik er dan zelf weer hard in terug drukte. Ik kwam aan een stuk door klaar en zei allemaal geile gore dingen. Iets wat ik bij hem nog nooit gedaan had. Nog steeds zei hij niets maar kwam grommend en spetterend klaar in mijn kontje.

Hij liet zich achterover vallen en lag duidelijk na te genieten. Ik kwam overeind, kroop naar hem toe en begon zijn half slappe pik hartstochtelijk te pijpen. Ondertussen pakte ik de vibrator die nog kleddernat van mijn geil was. Terwijl ik hem bleef pijpen verwende ik zijn ballen met de vibrator. Langzaam ging ik er mee naar zijn kontgaatje. Hij trok zijn benen op om mij alle ruimte te geven. Terwijl ik met de vibrator zijn kontgaatje bewerkte viel het mij op dat hij daar helemaal onbehaard was. Nou had ik hem daar nooit bekeken dus wist niet of dit altijd al zo was geweest. Zachtjes drukte ik de vibrator zijn kontgaatje in. Ik voelde zijn pik hard worden in mijn mond. Ik had verwacht dat hij wel wat weerstand zou bieden, maar nee, de vibrator ging heel gemakkelijk, helemaal zijn kontje in. Ik was verbaasd en wat verward. Had hij dit vaker gedaan? Met een schreeuw kwam hij klaar. Hij spoot zoveel dat ik lang niet alles kon doorslikken. Daarom liet hem over mijn gezicht spuiten. Op elkaar lagen we op de bank na te genieten en nog steeds had hij niets gezegd. Ik werd er een beetje bang van. Hij stelde voor om ons lekker te gaan douchen. Hij was heel lief en teder voor me, zeepte me in en waste me overal. Spoelde me af met de douche en liet met zelfs nog een keer klaarkomen op de waterstraal waarmee hij mijn klitje bewerkte. Toen we in bed lagen erg moe maar voldaan gaf hij me een kus en zei.

“Nooit geweten dat je zo’n lekkere geile teef was. Ik kan me nu voorstellen dat je aan één man niet genoeg hebt,” draaide zich om en viel als een blok in slaap. Ik was te verbouwereerd en geschrokken om iets te zeggen. Hij lag al uitgebreid te slapen toen ik weer een beetje bij mijn positieven kwam. De hele nacht heb ik wakker gelegen, bang voor wat er de volgende ochtend zou komen. Hoe was hij er achter gekomen?

De volgende ochtend geen woord. Een warme liefdevolle omhelzing en zelfs ontbijt op bed. We hadden afgesproken die middag aan de boulevard te gaan winkelen terwijl de kinderen naar de activiteiten zouden gaan. ‘s Ochtends nog stelde mijn man voor dat hij met de kinderen zou gaan zwemmen zodat ik nog wat kon rusten. Niks rusten, hij was de deur nog niet uit of ik ging, hoe verward ik me er ook over voelde, naar mijn vrienden voor mijn heerlijke dagelijkse beurt. Ik vertelde ze dat ik dacht dat mijn man er achter gekomen was. Dat heb ik geweten. Ze gebruikten me als wilden, alsof het hun laatste neukpartij van hun leven zou zijn. Deze keer kreeg ik niet alleen een vuist in mijn kutje. Ze meenden dat mijn kontje nu getraind genoeg was. Na een paar forse neukbeurten waardoor mijn kontgat zelf open bleef staan, smeerde een zijn hand in met glijmiddel en perste langzaam maar zeker zijn hand mijn kontje in. Ik dacht dat ik de laatste dagen al heel wat had gehad maar dit sloeg echt alles. Het deed erg pijn, maar niet vervelend. Van die pijn waarvan je erg geil wordt en vreselijk van klaarkomt.

Net op tijd was ik weer terug in onze bungalow, ik stond net te douchen toen mijn man weer thuis kwam. Hij had de kinderen al naar de activiteiten gebracht. Zelf kwam hij ook even douchen. Onder de douche begon hij me op te vrijen en hoewel ik van onderen nog goed beurs was en mijn kontgat nog opgerekt was werd ik er erg geil van. Hij liet me voorover buigen en neukte me zonder aankondiging in mijn kontje. Hoewel het aardig pijn deed kwam ik aan een stuk door klaar. Zou hij het in de gaten hebben gehad dat mijn kontje nu wel erg ruim was? Aan de ene kant was ik bang voor zijn reactie maar aan de andere kant kont het me niet veel schelen. Ik was nu echt doorlopend geil. Maar ja, hij reageerde verder helemaal niet, leek echt alleen maar van me te genieten.

We droogden ons af. Hij had ook voor mij al kleren meegebracht naar de badkamer; alleen een kort dun zomerjurkje, geen BH, geen slipje. Had hij dit vergeten of was het expres? Toen ik naar de slaapkamer ging om een slipje aan te trekken hield hij me tegen “niet nodig, ik wil dat je zo met me mee gaat.”

Hoewel ik het niet tegen hem zei vond ik dat wel een geil idee. We winkelden de hele middag. Hij gaf me heel veel aandacht en ging met me mee in iedere winkel. We leken wel een net verliefd stel. De hele tijd kuste en streelde hij me. Heerlijk ik voelde me net de koningin. Overal waar hij maar kon raakte hij me aan, m’n billen, borsten en af en toe ook mijn kale kutje. Ik vond het heerlijk maar vroeg me toch af wanneer we er over zouden praten, want dat dat zou gebeuren wist ik zeker.

‘s Avonds was een herhaling van de avond er voor. Op alle plaatsen deden we het; op het terras pijpte ik hem, in de keuken befte hij mij totdat ik gillend klaar kwam, in de eetkamer neukte hij me hard in mijn kontje, op de bank verwende hij me helemaal met mond en handen. Hij smeerde zijn hand in met glijmiddel en masseerde mijn kutje totdat zijn grote hand er helemaal in kon. Hoe wist hij? Ik kwam constant klaar en had daarom te weinig tijd om er over na te denken. Toe pakte hij met zijn andere hand een vibrator, zo groot en dik had ik hem nog nooit gezien. Zijn hand ging nog steeds te keer in mijn kutje. Hij likte een paar keer aan de vibrator en stak hem toe zonder verder glad te maken in een keer in mijn kontje. Ik had gedacht dat het niet zou passen, maar tot mijn verbazing ging deze grote vibrator heel soepel mijn kontje in. Ik kreeg een orgasme waarvan ik bijna flauwviel. Uitgeput en naakt lagen we op de bank.

Toen ik weer een beetje bij mijn positieven was gekomen merkte ik dat mijn man op zijn buik lag te dommelen. Ik bedacht dat de vibrator van gisteren wel erg gemakkelijk zijn kontje in kon, zou dat ook met deze grote kunnen? Ik begon zijn billen te masseren en ondertussen pakte ik tussen zijn benen door zijn pik en ballen. Hij stak zijn kontje de lucht in zodat ik er beter bij kon, ik likte zijn kontgat en toen dat nat genoeg was stak ik zonder hem te waarschuwen die grote dikke vibrator er in. Hij schrok maar vond het duidelijk lekker. Zijn pik was meteen hard. Tot mijn verbazing kon hij ook deze vibrator gemakkelijk hebben. Toen de vibrator er helemaal in zat en ik hem op de hoogste stand zette kwam hij meteen spontaan klaar. Snel hield ik mijn hand er onder en ving alles op, daarna smeerde ik zijn sperma lekker over mijn borsten uit. Hij lag er genietend naar te kijken en likte daarna zijn eigen sperma van mijn borsten.

Ook die nacht heb ik nauwelijks geslapen. Wat was er de afgelopen dagen met me gebeurd? Waarom vrijden mijn man en ik zo ontzettend geil, deden we dingen die ik nooit eerder wilde, waarom zei hij niets over mijn geschoren kutje en hoe kwam het dat hij zo makkelijk een vibrator in zijn kontje kon hebben?

De volgende ochtend (de laatste dag dat mijn vrienden er zouden zijn) was ik al vroeg op. Vroeg me af hoe de rest van mijn vakantie zou moeten zonder mijn vrienden. Ik stond duidelijk in gedachten naar hun bungalow te kijken toen mijn man plotseling achter me stond.

“Morgenochtend vroeg gaan ze weg, is het niet?” Wat afwezig antwoordde ik ja.

“Ga maar naar ze toe en geniet er van, ik zorg wel voor de kinderen” Het drong nauwelijks tot me door wat hij had gezegd. Ik begon zachtjes te huilen en voelde me betrapt. Hij hield me tegen zich aan, kuste me, streelde me en zei “ga nou maar, geniet er van, vanavond praten we er wel over.”

Met wat gemengde gevoelens ben ik de hele dag bij mijn vrienden gebleven en heb me de hele dag door in alle standen door hun laten gebruiken. Ik voelde me de hele dag een heerlijke geile slet, een slet die alleen maar hun sperma wilde drinken. Maar vandaag gingen ze wat verder. De hele dag was ik vastgebonden, kreeg ik alles wat los en vast zat in kut, kont en mond. Ze moeten aan het eind van de dag kramp in hun ballen hebben gehad van het vele klaarkomen. Ik zat helemaal onder hun sperma. Mijn kutje was rood, rauw en uitgerekt en mijn kontje hadden ze zo ver uitgewoond dat je er doorheen bijna mijn keel kon zien. Naakt, ongewassen en zonder mijn kleren (die zouden ze de volgende dag aan mijn man geven zeiden ze lachend) zetten ze me aan het einde van de dag buiten. Ik voelde me heerlijk, supergeil en gebruikt.

Toen ik onze bungalow binnen kwam lag mijn man naakt op de bank naar een porno film te kijken. Hij zei me dat ik op de salontafel moest gaan liggen. Hij gaf me de twee vibrators, ging op de bank zitten en zei me te laten zien wat ik allemaal met die vibrators kon. Het is ongelooflijk hoe geil het is om een vibratorshow te geven voor je man. Een grote dikke vibrator in je kont en een in je kut, terwijl hij zich aftrekt.

Nadat we heerlijk met z’n tweeën gedoucht hadden zijn we lekker met een wijntje op de bank gaan zitten. Het hoge woord moest er uit. Hij vertelde dat hij mij met mijn vrienden bezig had gezien op de dag dat hij teruggekomen was. Hij ging met de kinderen naar het strand maar was wat vergeten, kwam terug, zag mij niet in de bungalow maar hoorde me wel bij de buren. Hij is toe gaan kijken en betrapt ons toen. Mijn man vertelde dat hij daar een tijdje heeft staan kijken, zich heeft staan aftrekken bij wat hij zag. Vervolgens zorgde hij dat ik iedere dag een paar uurtjes voor mezelf had en ging hij vervolgens tussen de stuiken staan kijken.

“Ben je helemaal niet boos dan?” Vroeg ik hem.

“Nee, ik vind het ontzettend geil om te zien dat mijn vrouw gebruikt wordt door anderen. Daarbij als ik vreemd ga dan mag jij dat toch ook?” Van deze ontboezeming was ik even stil.

“Ben jij vreemd gegaan?”

“Neen, ik ga nog steeds vreemd.”

Die avond vertelde hij me het hele verhaal. Hoe hij in het begin van onze relatie probeerde mij over te halen om wat spannender seks te hebben, ook eens wat andere dingen te doen. Hij was uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ik er kennelijk geen behoefte aan had. Maar bij hem werd die behoefte steeds sterker. Uiteindelijk was het er van gekomen met de oppas van onze kinderen. Op een avond dat ik weg was en zijn afspraak afgezegd werd was hij vorig thuis gekomen. Onze oppas een mooie blonde meid van eenentwintig, was die avond niet naar huis gegaan toen hij er eenmaal was. Op de TV was een van die licht erotisch programma’s geweest waarvan zij gezegd had dat ze die wel opwindend vond. Mijn man had daarop gezegd dat hij nog wel een video had die nog veel opwindender was. Samen hadden ze naar een porno video zitten kijken waarin vrouwen genomen werden door meerdere mannen tegelijk, maar waarin ook de mannen elkaar pijpten en neukten. Het had haar niet onberoerd gelaten. Ze had zich uitgekleed terwijl hij hetzelfde deed. Met haar was zijn droom uitgekomen, dit meisje genoot er van om in haar kontje geneukt te worden. Ze hadden elkaar steeds vaker ontmoet. Als ze moest oppassen en ik dacht dat mijn man ook weg was, bij hem op kantoor, in motels, op het strand. Dit was doorgegaan zelfs toen zij een vriend kreeg. Op een dag had ze verteld dat ze alles aan haar vriend verteld had en dat deze graag eens mee zou doen. Vanaf dat moment deden ze het steeds met z’n drieën. Terwijl mijn man dit vertelde voelde ik me een beetje jaloers worden. Al die tijd had ik met een droog kutje gelegen, alleen maar omdat ik dacht dat ik dat soort dingen niet wilde. Hij vertelde dat het steeds vaker gebeurde dat de vriend van onze oppas hem aanraakte terwijl ze seks hadden. Op een dag had hij de stoute schoenen aan gedaan door terwijl die vriend haar befte, hij die vriend begon te pijpen. Vanaf dat moment vreeën de mannen ook met elkaar terwijl onze oppas vingerend toe keek. Ik zei mijn man dat ik het ook een geil idee vond om twee mannen seks te zien hebben. Ik vroeg hem of hij nou bi was. Hij zei dat hij dat niet wist, alleen dat hij altijd geil was en gewoon lekker aan seks wilde doen.

De rest van onze vakantie heb ik zonder een extra man moeten doen, maar dat heeft mijn eigen kerel ruimschoots goedgemaakt. We hebben met tussenposen om ook aandacht aan de kinderen te kunnen geven, bij de hele week alleen maar seks gehad.

Na de vakantie moest mijn man weer voor een paar dagen voor zaken in het buitenland. Daar zat ik, supergeil maar alleen. Ik bedacht me niet lang en belde de oppas. Zij kon die avond maar vroeg of het goed was dat haar vriend dan ook mee kwam. Natuurlijk dat was ook de bedoeling, maar dat zei ik er niet bij. Ik ging de deur uit, ging bij een vriendin koffie drinken en was binnen een uur weer terug.

Toen ik binnen kwam was het me wel duidelijk dat ze hadden zitten te vrijen terwijl ze naar een video keken, de band draaide nog. Ik zei dat mijn vergadering afgelast was, maar dat ze rustig konden blijven. Ik ging me boven even omkleden. Boven kleedde ik me helemaal uit en deed alleen mijn duster aan. Weer beneden schonk ik voor ons alle drie een borrel in. Ik zag dat de video band nog draaide, pakte de afstandsbediening en zette de TV op het video kanaal. Ik zag ze allebei kijken en blozen. Ik vroeg ze waarvan ze schrokken, het was toch dezelfde video waar ze eerder naar keken. Schuchter zeiden ze allebei ja.

“Bovendien, als jullie allebei mijn man neuken, hoeven we ons toch niet voor elkaar te schamen.” De oppas kreeg een hoofd als een biet en nam trillend een slok van haar borrel. Haar vriend keek alleen maar naar mij en mij open gevallen duster. Terwijl de oppas nog met haar borrel bezig was, boog haar vriend zich naar me toe en trok mijn duster open. Meteen begon hij me te kussen, beet zachtjes op mijn tepels likte mijn buik en begon mijn kale kutje te likken. Heerlijk hier was ik aan toe. Ik hoorde de oppas wat uit haar tasje pakken en keek naar haar. Ze was duidelijk de schrik gauw te boven gekomen. Ze had zich helemaal uitgekleed en pakte een vibrator, een grote dildo en glijmiddel uit haar tasje. Ze kwam naar ons toe en begon mij te tongen. Ik had nog nooit wat met een vrouw gedaan, maar dit beviel me alvast prima. Daarna ging ze met haar kutje bovenop mijn gezicht zitten. Voor het eerst likte ik een kutje. Wat zonde dat ik dit niet al jaren eerder had gedaan zoals mijn man had voorgesteld. En ondertussen bleef haar vriend heerlijk mijn klit verwennen. Wij pakte de dildo, smeerde hem in en stak die in mijn kontje. De oppas pakte de vibrator en stak die bij zichzelf naar binnen.

Tot diep in de nacht hebben we alles met elkaar gedaan wat we maar konden doen. Uiteindelijk zijn ze bij mij in ons grote bed blijven slapen. Sinds die tijd zijn ze bijna iedere avond bij ons. Als mijn man thuis is dan geniet ik er weer van om door twee mannen gebruikt te worden en heb ik al meerder keren ervan mogen genieten hoe mijn man door de vriend van de oppas in zijn kontgat geneukt werd.

Binnenkort gaan we met z’n vieren naar een parenclub. Zowel de oppas als ik willen ons daar door minimaal vier man tegelijk laten gebruiken. Mijn man zegt nog nooit zo gelukkig te zijn geweest met me. En ik moet zeggen ik geniet nu veel meer van het leven, ben iedere dag ontzettend geil en daardoor ook erg vrolijk.

Het is een erg lang verhaal geworden, maar ik wist niet hoe deze enorme verandering in mijn leven van de afgelopen maanden anders op te schrijven. Voor mannen die het lezen die een vrouw hebben die is zoals ik was; breng haar in de verleidende omstandigheid, let maar op ze breekt los en is niet meer te houden. Voor vrouwen die dit lezen; de liefde van en voor je man overwint. Als je fantasieën hebt leef ze uit. Je zult zien dat je man je nog geiler en aantrekkelijker vindt.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1943

DE BAAS

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers wo, november 22, 2017 14:46:56

DE BAAS

Hallo, ik ben een dertig jarige schone met een eigen typeservice-bureautje. Op dit moment raffelt mijn printer zijn opdrachten af. Het geeft mij de tijd mijn eigen verhaal voor 4Fingers in de pc te zetten. Ik was dat al lang van plan, maar nu moet het er maar eens van komen.

De zon schijnt en het zonlicht weerkaatst op mijn beeldscherm. Ik doe de luxaflex naar beneden, zodat er een schemering ontstaat. Het geeft een intieme sfeer. Het is trouwens ook niet de bedoeling dat men mij vanaf de straat kan aanschouwen, hoewel het idee dat iemand toch door een spleetje staat te loeren, mij lichtelijk opwindt. Ik draag namelijk mijn zwarte kanten korsetje met bijpassende slip, zwarte schoenen met naaldhakken, een grijze kokerrok en een grijs/zwart geruit kort jasje, dat van voren een diepe V tot mijn navel heeft. Mijn blonde haar, zorgvuldig opgemaakte gezicht en ferme borsten completeren het geheel.

In mijn fantasie liep ik er vroeger, toen ik als secretaresse werkte, net zo bij als mijn baas belangrijke gasten ontving. Het was dan mijn taak het hen zo aangenaam mogelijk te maken. Hoe ik daarbij te werk ging laat zich raden. Nu zit ik hier in mijn kantoortje. Mijn man heeft een vrije dag en is in de tuin aan het werk. Het is tien over twaalf en hij kan ieder moment naar boven komen met de mededeling dat hij honger heeft. Het idee dat hij me zo ziet, maakt me nat in mijn broekje. Hij weet nog niet hoe ik erbij loop en hij zal daarom straks voor een aangename verrassing komen te staan. Dit zou ook net zo goed zijn fantasie kunnen zijn, want als Hoofd Inkoop (met inbegrip van knappe secretaresse) gaat hij dit avontuur van de andere kant beleven. Het maakt mijn verlangen op het bureau genaaid te worden alleen maar heviger.

Als hij de trap oploopt en het kantoor binnenstapt, doe ik mijn best zo verleidelijk mogelijk te kijken. Als ik naar zijn kruis kijk, zie ik een flinke erectie in zijn broek. Hij zal op me afkomen en zachtjes kreunend met zijn vuile handen in mijn jasje graaien om mijn borsten tevoorschijn te halen. Ik stuur hem naar de badkamer om zijn handen te wassen en trek de luxaflex helemaal dicht. Ik ga verder met mijn werk alsof er niets aan de hand is. Wanneer Robin terug komt, is hij naakt en ik bewonder zijn prachtige pik. “Zo, juffie”, zal hij zeggen. “Ik heb gemerkt dat jij zeer loyaal en toegewijd bent aan je baas, zoals dat een goed secretaresse betaamt. Ik wil nu ook graag een je discretie checken. Daarom mag je kleine Robin eens even lekker met je kleine, rode mondje bewerken. Doe je mond maar open”. Hij zal met beide handen mijn blonde hoofd vastpakken en dat richting zijn geslacht duwen. Mijn god, wat ben ik geil op ‘mijn baas’. Ik slobber en zuig en word zo heet dat ik zijn lul tot achter in mijn keel laat glijden. Met elke neukbeweging van Robin krijg ik hem verder naar binnen.

“Zo’n lekkere secretaresse heb ik zelden gehad, weet je dat? Dit kan een flinke salarisverhoging voor je betekenen”. Hij hijgt en kreunt. Ik kietel zijn ballen en laat mijn tong over zijn glimmende eikel flitsen. Dan duwt hij me weg en maakt een plaatsje op het bureau vrij.

“Trek jij voor je baas je rok en je jasje maar eens uit”, zal hij me gebieden. Mijn broekje wordt door meneer zelf verwijderd. Hij bekijkt met open mond mijn kale kutje en laat liefkozend en bewonderend zijn hand erover glijden. Hij pakt me bij mijn middel en tilt me op het bureau. ‘Mijn baas’ neemt plaats op mijn bureaustoel die hij eerst iets lager heeft gezet. Hij kijkt opnieuw naar mijn openstaande en glimmende vagina.

“Prachtig”, is het enige wat hij kan uitbrengen. Hij buigt zich naar voren en rijdt de stoel tot vlak voor me. “Zo, meisje, laat me nu maar eens zien wat je al die tijd voor me verborgen hebt gehouden”. Ik doe wat hij van me verlangt en spreid mijn benen – vlak voor zijn gezicht – nog verder. Als antwoord zet hij zijn mond op mijn klitje en laat me trillen van genot. Zijn tong glijdt mijn kutje binnen en likte daar mijn geile sap op.

“Oh meneer, ik wil dat u me neukt. Zo op het bureau”, kreun ik. Dat is niet tegen dovemansoren gezegd, want hij staat meteen op en zegt dat ik op mijn handen en knieën moet gaan zitten. Hij trekt me aan mijn billen naar zich toe en neemt het uitzicht in zich op.

“Mijn lieve secretaresse, ik ga je neuken zoals nog geen enkele baas je ooit heeft genaaid”. Tegelijkertijd stoot hij zijn paal in mijn natte kutje. Hij ramt me zo heerlijk dat ik er niet lang over doe voordat ik een gigantisch orgasme beleef en me schokkend op mijn bureau staande probeer te houden. Het windt hem zo op dat hij niet veel later klaarkomt en zijn warme lading diep in mijn schoot deponeert. Hij trekt zijn lul terug en laat die grondig door mij schoonlikken. Dan geeft hij mij een tik op mijn billen en loopt zonder iets te zeggen het kantoor uit. Ik zit nog natrillend op het bureau en vraag me af hoe vaak ik ‘mijn baas’ deze dienst nog zal moeten bewijzen. Mijn printer is inmiddels is gestopt met ratelen. Ik moet weer aan het werk. Of hoor ik Robin daar misschien de trap al oplopen?

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1938

ZWOELE ZOMERNACHT

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers wo, november 08, 2017 15:53:44

ZWOELE ZOMERNACHT

We staan nu drie dagen op deze gezellige camping in Zuid Frankrijk en we hebben het hier prima naar ons zin. Er staan hier veel jonge rugzaktoeristen om ons heen van alle nationaliteiten, waarschijnlijk studenten want de vakanties zijn net begonnen. We staan op een veldje waar wat opdringerige jonge Italiaanse en Franse jongens hun tentje hebben opgezet. Als ik alleen ben doen ze alle mogelijke dingen om me te versieren maar als Dirk er bij is gluren ze alleen maar uit hun ooghoeken en van onder hun spiegelende zonnebrillen. Gisteren is er nieuwe jongen bij gekomen uit Antwerpen helemaal op de fiets. Hij is heel aardig en ziet er goed gespierd en bruin uit. Er hangt vandaag een lome stemming op de camping, bijna iedereen heeft de schaduw opgezocht en ligt op z’n luchtbed te gluren naar elkaar. De Italiaanse jongens kijken sluiks onze richting uit en roepen dan wat naar elkaar; volgens mij maken ze geile opmerkingen over mij.

Dirk zegt; “het probleem is gewoon dat er te weinig meiden op deze camping zijn.”

Dan ineens gebeurt er iets wat het hele veldje op stelten zet. Er komt heel langzaam een open cabriolet met Nederlands nummerbord het veldje oprijden. Achter het stuur zit een enorm blond stuk en, alsof één nog niet genoeg is, naast haar zit haar tweeling zuster wat net zo’n geile spetter is. Ze zijn behoorlijk uitdagend gekleed in heel korte rokjes en een heel klein strak topje aan wat een groot stuk blote buik vrij laat. Onder het topje priemen een paar bovenmaatse tieten naar voren.

“Nou, nou,” zegt Dirk bewonderend, “toen de borsten uitgedeeld werden stonden deze zussen zeker goed vooraan.” Alle jongens op het veldje veren omhoog en zonnebrillen worden afgedaan om maar niets te hoeven missen van het schouwspel. De twee meiden stappen loom uit en hebben donders goed door dat ze van alle kanten uitgekleed worden maar ze genieten van de aandacht. Als ze zich bukken om de ondergrond te inspecteren gaan ze expres met hun kontje naar de jongens staan die dus heerlijk kunnen genieten en nog geiler worden. Het tentje wordt uit de kofferbak gehaald en op het vrije stukje grond naast onze tent gelegd en ineens worden de jongens allemaal actief. Ineens moeten ze zo nodig hun diensten aanbieden bij het opzetten. Om de beurt proberen ze het maar ze worden allemaal vriendelijk doch pertinent geweigerd.

“Ai,” zegt Dirk “dat doet pijn.” Ze druipen af naar hun eigen plekje en proberen hun afgang te verdoezelen met macho opmerkingen naar elkaar. De twee zusjes blijken heel goed in staat om het tentje snel op te zetten en bukken zich allerlei standjes om lekker bij zich naar binnen te laten kijken.

“Dat wordt veel handwerk vannacht bij de mannen aan de overkant” fluistert Dirk in m’n oor. Ik fluister terug dat ik het vermoeden heb dat ie zelf ook behoorlijk opgegeild wordt door die twee en hij is sportief genoeg om dat ook toe te geven. Ik verwacht dat ik vannacht weer een stevige beurt krijg want hij moet z’n spul toch ook ergens kwijt. De meiden hebben inmiddels het tentje opgezet, negeren alle begerige blikken en dubbelzinnige opmerkingen, stappen de sportwagen in en rijden weer weg. Er wordt eerst nog druk over nagepraat door de boys, er worden plannen gesmeed voor als ze weer terug komen en weddenschappen afgesloten om wie ze het eerste in bed krijgt. Alleen de Antwerpse jongen doet niet mee aan de algehele opwinding en gaat gewoon z’n gangetje. Ik denk bij mezelf; ‘misschien valt hij wel niet op meisjes, in ieder geval laat hij het niet merken’. Dan begint het lange wachten. Naarmate de avond vordert worden de jongens steeds nerveuzer want de tweeling laat zich niet meer zien, dus alle plannetjes om met ze uit te gaan vallen in duigen. Uiteindelijk gaat het hele stel toch maar teleurgesteld naar bed en waarschijnlijk dromen ze allemaal van dat heerlijke triootje met die supergeile tweeling.

Ook de volgende morgen laten de twee meiden niets van zich zien, niemand begrijpt er iets van en sommigen worden wat ongerust. Pas aan het eind van de middag komen ze ineens hun tentje uit en blijkt dat ze gewoon lekker uitgeslapen hebben. Waarschijnlijk zijn ze gisteravond gewoon gaan stappen en hebben ze hun auto aan de poort laten staan. De jongens staan gelijk weer op scherp en spieden of er iets te versieren valt. De twee meiden gaan aan de slag om koffie te zetten maar het wil niet zo goed lukken met het gasstelletje. Ze kijken een beetje hulpeloos om zich heen, een paar Italiaanse jongens staan al in de startblokken om hulp te bieden maar ze kiezen er toch voor om het aan die Antwerpse jongen te vragen. Hij krijgt het gasstel al snel aan de praat en mag als dank een kopje koffie mee drinken. Eén van de meisjes ziet hem wel zitten en begint een beetje aan hem te frummelen. Haar zus verdwijnt naar het douche gebouwtje. Wanneer ze na een tijdje lekker schoon terug keert ziet ze haar zus niet meer, ze gluurt door een kiertje van de tent en ziet dat haar zus ligt te rommelen met de wielrenner. Dan gaat ze maar een beetje voor de tent zitten afwachten. Ik krijg een beetje medelijden met haar en vraag of ze soms zin heeft om bij ons te komen zitten. Ze vertelt dat ze Sofie heet, ik vind haar heel sexy en aardig. We wisselen gezellig onze vakantie verhalen uit en ze vertelt dat ze samen met haar zus Karine al drie weken aan het trekken is door Frankrijk. Het wordt donkerder en stiller op de camping en we kunnen duidelijk horen dat in het tentje naast ons heerlijk geneukt wordt. Tegen de tijd dat Dirk en ik naar bed willen hebben Brigitte en de wielrenner nog lang geen aanstalten gemaakt om te stoppen, ik fluister in Dirk’s oor dat ik maar wil aanbieden dat Sofie in onze tent mag blijven slapen. Daar heeft hij geen enkel bezwaar tegen en in z’n ogen zie ik dat hij aan meer dan slapen denkt.

Zo liggen we dus onverwacht met z’n drieën in deze zwoele zomernacht in onze tent alleen gekleed in een slipje onder een dun laken. Het is een broeierige nacht, we kunnen alle drie niet in slaap komen. We liggen lepeltje- lepeltje- lepeltje” met Dirk ligt in het midden en we doen net of we echt willen slapen. Maar in ons hart is er natuurlijk niemand die aan slapen denkt, we zijn alleen benieuwd wie de eerste stap zal zetten. In het tentje naast ons hoor ik Brigitte voor de zoveelste keer klaarkomen en het maakt me zo ontzettend geil want het is maar een paar meter van me vandaan met alleen wat dun doek er tussen. Dirk heeft een enorme paal die van achteren tegen mijn kontje drukt en hij voelt ongetwijfeld de enorme prammen van Sofie tegen z’n rug. Ik voel de hand van Sofie voorzichtig door het pijpje van Dirks boxershort naar z’n stijve zoeken en ik vermoed dat ze tevreden is over het formaat. Het is doodstil op de camping en wij liggen ook nog steeds stokstijf tegen elkaar aan. Ik voel dat Dirk’s stijve pik langzaam gestreeld wordt en ik hoor dat z’n ademhaling wat sneller wordt. Mijn kutje drupt van het geil en mijn gezwollen klitje drukt tegen mijn slip. Sofie probeert nu Dirk’s short naar beneden te stropen, wat niet meevalt met die enorme recht opstaande lul die door dat strakke elastiek gewurmd moet worden. Even hoor ik Dirk zachtjes “au” zeggen maar als haar zachte hand z’n enorme liefdesstaaf weer vast heeft en zachtjes masseert is hij alles weer vergeten en kreunt hij mee op haar aftrek ritme.

Ik steek een zwak lampje aan om te zien wat er allemaal gebeurt. Sofie kijkt me vragend aan maar ik knik geruststellend dat ze door mag gaan met verwennen van mijn schat. Dirk’s glibberige neukstaaf is gigantisch hard en z’n voorgeil gulpt er uit. Sofie proeft aan z’n gevoelige rode eikel, er gaat een siddering door Dirk’s lichaam als het puntje van haar tong z’n pisgaatje raakt en als reactie hierop neemt ze de paal wat verder in haar mondje. Ik word daar toch altijd zo geil van als ik zie dat mijn eigen lover door een ander gepijpt wordt. Ik trek m’n slipje uit en spreid m’n benen uitnodigend wijd open met m’n poesje wijd opengesperd terwijl het hete geil er hier ook uitdruipt. Hoewel Sofie druk in de weer is en z’n lul af en toe tot achter in haar keel neemt ontgaat het haar toch ook niet dat er nog een hunkerende kut vol verlangen op haar ligt te wachten. Liefdevol gaat ze met haar hand m’n spleet in en verdeelt m’n sap door het hele gebied. Ze haalt de stormram even uit haar mond en vraagt of ze mij ook even mag proeven. Met een grote haal gaat haar geile tong door m’n spleet.

“Mm…, lekker sappig kutje heb jij zeg” mompelt ze zachtjes. Ik knik tevreden, pak één van haar gigantische tieten en breng de grote bruine tepel naar m’n mond. Alsof ik haar moet melken begin ik als een razende aan de keiharde opgezwollen tepel te zuigen wat bij haar een schokkende reactie in haar bekken opwekt. Ik begraaf nu m’n gezicht tussen haar twee memmen en kneed met twee handen haar tepels. Ze begint nog heviger met haar bekken te schokken en te droogneuken. Haar hete kut verlangt ontzettend naar Dirk’s zaadknuppel, dat is wel duidelijk, daarom besluit ik haar er maar als eerste van te laten genieten. Ze gaat op hem zitten, neemt de staaf tussen haar schaamlippen tot voor het neukgat en dan zie ik dat hij langzaam bij haar naar binnen gezogen word. Op beide gezichten verschijnt een gelukzalige glimlach en ik geniet in stilte met hen mee.

“Wat een lekkere strakke kut heb jij” zegt Dirk in vervoering. Ze lacht tevreden en antwoordt dat met zo’n dikke tamp als van hem het al snel strak zit. Ze begint hem nu met zwabberende borsten ritmisch te berijden. Wat kan die teef z’n lul lekker melken met haar kutspieren!. Dirk geniet zichtbaar en kan ook de aanblik van die fantastische deinende tieten niet weerstaan, hij neemt ze beide in z’n handen en kneedt ze terwijl z’n onderlichaam harmonisch mee blijft neuken op haar ritme. Heftig zwetend berijdt Sofie mijn geile beertje die het er zelf ook niet bij laat zitten maar enthousiast mee voost. Als ze allebei een adempauze nemen voor de volgende ronde benut ik de tijd om een vette kus op haar zoute lippen te drukken. Haar mond opent zich geil en we beginnen heftig te tongen. Ik fluister kreunend.

“Jezus wat ben jij een geil wijf, zeg.” Ze kijkt me triomfantelijk aan alsof ik haar het grootste compliment van de wereld geef en zegt.

“Lekker toch?” Dat kan ik alleen maar beamen, ik ben er zelf trouwens ook niet vies van. Dan gaat ze met haar mondje tot vlak bij mijn oor en fluistert, zodat Dirk het niet horen kan, in mijn oor.

“Als hij gaat spuiten is ie voor jou hoor, ik warm hem alleen maar even op en dadelijk is ie weer helemaal voor jezelf.” Dat vind ik nou toch zo lief gezegd dat ik er van binnen helemaal warm van word. Ik kijk haar verliefd aan, geef haar nog een vette kus en zeg.

“Kom naast me liggen, dan zal ik je eens lekker beffen.” Vanuit de tent naast ons hoor ik het gekraak van het luchtbed, wat heel wat te verduren krijgt want de wielrenner beukt er alweer op los. Jezus, denk ik bij mezelf, wat kan die gozer vozen. Hij heeft natuurlijk een geweldige conditie in z’n benen maar zou die dat ook in z’n pik hebben? Misschien gebruikt ie wel Epo voordat ie gaat neuken denk ik bij mezelf en ik moet er zelf een beetje om grinniken. Dirk vraagt wat er is maar ik zeg dat ik dat later wel zal vertellen. Sofie ligt nu met haar benen wijd en omhoog, haar handen om haar enkels. Ze is klaar om in deze houding gebeft te worden en ik kan het sappige kutje natuurlijk niet weerstaan. Ik zit op m’n knieën billen uitdagend omhoog tussen haar gesperde benen. Ik zie hoe ze met twee handen haar schaamlipjes uit elkaar trekt zodat de fel rode grot zichtbaar wordt. Dirk zit op z’n knieën naast me, hij heeft in één hand z’n harde knuppel en met de andere hand verwent hij achterlangs m’n natte spleet. Ik lik het sap uit Sofie’s heerlijke flamoes en proef tegelijk Dirk, wiens pik hier zonet nog in bezig geweest is. Dirk heeft al lang door welk scenario ik voor dit feestje in m’n hoofd heb. Hij rukt eerst nog een tijdje door tot z’n knuppel op maximale hardheid is en dan beklimt hij me van achteren.

Heerlijk die dikke paal zo achterlangs! Hij ramt er als een bezetene op los en vindt het zelf kennelijk heel lekker. Toch voelt hij goed aan dat m’n clitje ook wat aandacht vraagt en terwijl hij me heftig achterlangs neukt vingert hij me voorlangs. Ik begin me langzamerhand een beetje zorgen te maken voor m’n orgasme wat er aan staat te komen. Ik weet van mezelf dat ik het heel moeilijk vind om dat geluidloos te doen en ik weet ook dat als ik echt in extase ben ik in staat ben om de hele camping wakker te schreeuwen. Ik vraag me trouwens toch al af of de jongens van de overkant niet mee liggen te genieten van ons betere soppen. Dan zet ik de gedachte weer van me af en het kan me ineens helemaal niks meer schelen want ik voel aan de spanning in Dirk’s pik dat hij naar een hoogtepunt toe gaat. Inderdaad, hij komt, zoals te verwachten was na die inrij beurt van Sofie, al snel als eerste kreunend klaar en spuit met kracht al z’n warme zaad diep in m’n soppende kut. Ik voel het lopen en dat windt me zo ontzettend op dat ik met dubbel enthousiasme op de kut van Sofie stort.

Ze heeft met twee handen nog steeds haar schaamlipjes vast en trekt haar kut daarmee wijd open om mijn tong zo veel mogelijk vrij spel te geven. Dirk blijft, nadat hij al z’n geil in mijn soppige doos geloosd heeft nog even met z’n stijve stil en diep in me zitten maar voert wel met z’n vingers het masturbatie ritme hoog op. Hiernaast bereikt de wielrenner weer kreunend de eindstreep, wat een kampioen zeg! Ik voel dat ik zo kan komen en doe met m’n tong m’n uiterste best om Sofie tegelijkertijd te laten komen. Ik voel dat ze het bijna niet meer kan houden, ze beweegt haar bekken extatisch en wil nu snel komen maar ik zuig tergend langzaam aan haar uiterst gespannen clitje. Ik voel het opgestuwde bloed door haar kut stromen en nog steeds produceert ze golven glijvocht af. Zo maak ik haar bijna gek, dat weet ik; ze sist zachtjes tussen haar tanden en houdt met moeite zichzelf onder controle.

Kreunend fluistert ze; “doe het nu schat, alsjeblieft doe het!” Maar ik weet dat ik haar er een veel groter plezier mee doe om de climax uit te stellen en ik weet haar met allerlei slimme techniekjes op dit waanzinnige te gekke bijna-hoogtepunt gevoel te houden. Ik hou het bij mezelf nog even tegen totdat ik aan het wild schokkende bekken van Sofie voel dat ik mijn taak volbracht heb en dan geef ik mezelf de ruimte om het heerlijke orgasme door me heen te laten stromen. Het geluid wat ik er bij maak valt eigenlijk nog wel mee en ook Sofie weet zich nog aardig in te houden. Dat geldt niet voor haar zus die vlak naast ons luid kreunend van haar zoveelste eindeloos durende hoogtepunt ligt te genieten.

Dan valt alles stil en worden we ineens weer gewaar hoe stil het eigenlijk op de camping is. Alleen aan de overkant hoor ik een krakend luchtbed en twee jongens die zachtjes fluisteren. Ze zullen het wel over ons hebben… of ze liggen zich af te rukken... het kan me ook eigenlijk geen bal schelen. Ik voel me heerlijk!

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1930

DONDERWOLKEN en Mike Oldfield

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers zo, juli 30, 2017 14:55:44

DONDERWOLKEN en Mike Oldfield

Hallo, ik ben Mia, een slanke en redelijk knappe blondine van 20 jaar oud en wil jullie het volgende waargebeurde verhaal vertellen. Het was op een zondagavond in november van vorig jaar en ik was helemaal alleen thuis. Buiten begon het plotseling te onweren en de regen viel gelijk met bakken uit de hemel. Langzaam werd het donker. Ik had de gaskachel op zijn hoogste stand gezet en leunde achterover op de bank en met opgetrokken benen kamde ik dromerig door mijn natte lange blonde haren. Ik genoot heerlijk bij de warme kachel na zo’n verkwikkende douche. Mike Oldfield klonk sensueel op de achtergrond. Ik duwde mijn kanariegele ochtendjas aan de bovenkant iets open en keek neer op mijn kleine borstjes, waarvan de roze tepels me smekend aankeken. Dromend maakte ik de riem rond mijn middel los en liet mijn hand naar beneden glijden en voelde zachtjes de heerlijke gladde huid van mijn zonet geschoren poesje. Terwijl ik met mijn linkerhand in mijn linker tepel kneep en diep zuchtte, drukte ik met de middelvinger van mijn rechterhand tegen mijn klitje. Ik voelde dat mijn poesje langzaam begon te gloeien. Op dat moment ging de deurbel. Shit!

Ik keek op de klok het was kwart voor acht en ik vroeg me af wie er op dit moment van de zondag nog zou kunnen aanbellen. Ik liep naar de voordeur, sloot schichtig mijn kanariegele ochtendjas en keek door het kleine glaasje in de deur naar buiten. Door het weinige licht kon ik niet veel waarnemen. Buiten leek een Afrikaanse jongen van een jaar of twaalf te staan, zeker voor de een of andere collecte. Ik overwoog of ik nu wel of niet zou openmaken. Ik besloot om op mijn blote voetjes zachtjes terug te lopen naar de woonkamer, toen de bel voor een tweede keer weerklonk. Ik draaide me om en keek nogmaals door het kijkgaatje en kreeg medelijden met het jongen. Weifelend opende ik de deur en voorzichtig turend door de kier keek ik recht in de helder zwarte ogen van 'het jongetje'.

"Ik ben Acanit", zei een hoog stemmetje, "ik ben zo bang voor het onweer, mag ik misschien even schuilen"?

"Ja, hoor" antwoordde ik met een hese stem die omsloeg van verbazing "kom maar binnen, het is hier lekker warm én hier ben je veilig voor het onweer".

Voor ik het goed en wel besefte stond Acanit, een beeldschoon bijna gitzwart meisje met korte zwarte haren en een lieve glimlach om haar brede lippen, bij me op de gang. Ik schatte haar een jaar of achttien en ze was waarschijnlijk nog wat kleiner dan mijn eigen 1.70m. Mijn adem stokte bij het zien van deze verschijning. Ondanks het feit dat ze kletsnat was van de regen, kon ik zien dat ze er heel aantrekkelijk uitzag. Door haar dunne doorweekte rode T-shirt waren duidelijk haar kleine borstjes te zien, en haar tepeltjes, niet veel groter dan twee stuivers, stonden stijf van de kou. Een rilling ging door me heen toen ik wat lager keek en zag dat het veel te kleine T-shirt een gouden navelpiercing liet zien die perfect bij haar donkere lichaamskleur paste. Haar taille was ongelooflijk smal en de witte, eveneens geheel doorweekte broek liet niet onverhuld dat haar bekken behoorlijk volgroeid was. Ik slikte twee keer en probeerde niet te opvallend naar haar te kijken. Ik kreeg het behoorlijk warm bij deze aanblik, maar wilde niets laten merken.

"Misschien wil je wel een douche nemen", zei ik snel "dan krijg je het misschien een beetje sneller warm". Ze knikte verlegen en sloeg het koude water wat van zich af, zodat ik een stap achteruit moest doen. Ik schoot in de lach en sprak.

"Kom maar mee, dan wijs ik je de weg". Zo liep Acanit met soppende gympies achter me aan de hal door naar de badkamer. Ik wees haar de doucheruimte, gaf haar een handdoek en douchegel en bood haar aan mijn ochtendjas aan te trekken zodra ze klaar was met douchen. Ik zou intussen wel een nachthemd aantrekken. Terwijl ik naar de slaapkamer liep om mijn donkerblauwe zijden nachthemd aan te trekken, hoorde ik het water van de douche al lopen. Het klonk als muziek in mijn oren. Ik wist niet wat er met me aan de hand was en stond enige tijd in mijn blootje te dralen in de slaapkamer met de ochtendjas in mijn hand. Opeens realiseerde ik me wat ik eigenlijk van plan was en besloot de koe bij de horens te zullen vatten.

Ik gooide de ochtendjas op bed, sproeide nog wat extra 'White line' op verschillende plekjes van mijn lichaam, trok het nachthemd over mijn hoofd en bekeek mezelf in de spiegel. Wat rouge, ogenschaduw en felrode lippenstift deden wonderen en ik vond mezelf uiteindelijk toonbaar genoeg om de strijd aan te gaan. Ik pakte de ochtendjas van het bed en begaf me op mijn tenen lopend naar de badkamer.

Het sissende geluid van de kraan was gestopt en toen ik voorzichtig door een kier van de deur keek, zag ik de achterkant van haar welgevormde lichaam. De slanke taille en brede, mooie ronde strakke billen zagen er onaangetast uit en waterdruppeltjes glinsterden op haar vlekkeloze donkere huid. In mijn weglopen zuchtte ik diep en probeerde haar zo achteloos mogelijk toe te roepen dat ze de ochtendjas kon vinden aan de klink buiten aan de badkamerdeur. Snel liep ik terug naar de woonkamer en ging naast de bank in de ruime fauteuil zitten, wachtend op Acanit. Terwijl mijn gedachten onder de muziek van Mike Oldfield afdwaalden hoorde ik zachtjes een tik op de deur en keek om.

"Ik ben klaar", zei ze zacht. En daar stond ze dan. Haar knappe gezichtje, haar kleine handen en een stukje van haar benen, afgesloten met sierlijke donkere voetjes, staken af bij de gele ochtendjas. Wat een verschijning! Ik had moeite met ademhalen en keek haar doordringend aan.

"Ik ben zo moe", sprak Acanit weer. "Mag ik even gaan liggen?"

"Zeker mag je dat", zei ik vol overgave en tegelijk een beetje teleurgesteld. "Wil je misschien iets drinken? Een kop koffie misschien?" Ze knikte bevestigend, liep naar de bank en ging liggen. Ik liep naar de keuken, schonk een kop sterke koffie voor haar in en riep vanuit de keuken; "melk en suiker?" Ik kreeg geen antwoord. Ik zette de kop neer en liep terug naar de woonkamer en zag dat Acanit in een diepe slaap was verzonken. Ze lag op haar rug met één arm slap langs de bank, de andere hand had ze onder haar hoofd gelegd. Haar voetjes lagen over elkaar.

De ochtendjas was iets opengevallen en aan een kant was een van haar borstjes bijna geheel ontbloot. Zachtjes liep ik op haar af en ging achter haar hoofdeinde staan opdat ik wellicht iets meer van haar borstje zou kunnen bewonderen. Langzaam bewoog ik mijn hoofd naar beneden en een warme, muskusachtige lucht kwam op mij af. Ik had het niet meer en mijn hart bonkte in mijn keel. Zou ik het wagen? Zou ik haar durven aanraken? Langzaam bewoog ik mijn hand in de richting van haar gedeeltelijk ontblote welving. Mijn hand trilde en ik voelde het bloed naar mijn hoofd stromen. Zachtjes legde ik mijn hand op de kleine heuvel en liet hem verder de ochtendjas in glijden en hield stil toen ik bij haar borstje was aanbeland. Ze gaf een zucht, bewoog een beetje met haar schouders, maar bleef voor het overige roerloos liggen. Haar borstje voelde fluweelzacht aan en haar kleine tepeltje, dat langzaamaan stijf werd, priemde met een lekker gevoel in mijn hand. Zachtjes bewoog ik mijn hand heen en weer en ze begon heel zachtjes te kreunen. Voor het overige bleef ze nog steeds doodstil liggen. Mijn hoofd bonkte en mijn kutje begon te tintelen van plezier en ik voelde dat ik behoorlijk nat aan het worden was. Ik duwde de ochtendjas voorzichtig verder open zodat ik een blik op haar complete, smalle borstkas kon werpen. Nog steeds bewoog ze niet. Ik slikte en keek naar de donkere kleine heuveltjes die me met donkere rechtopstaande ogen aankeken.

Mijn drang om aan een van deze borstjes te zuigen werd onhoudbaar en ik bewoog mijn hoofd dan ook voorover en nam een van haar tepeltjes in mijn mond. Zachtjes draaide ik met mijn tong rond haar tepelhof en voorzichtig zoog ik het stevige vel van haar tepel naar binnen en ze kreunde weer zacht. Mijn hand hield haar andere borstje vast en kneedde teder haar andere tepel. Weer zuchtte ze diep, dit keer iets harder en ze bewoog haar benen waardoor een been van de bank afgleed en de ochtendjas geheel openviel. En zo kon ik dan eindelijk haar hele donkere lichaam bewonderen. Ik verslikte me bijna in mijn eigen speeksel, toen ik vanaf haar hoofdeinde naar haar lichaam keek. Haar benen lagen wijd geopend en eindigden even glad als ze begonnen, in een mooie ronde welving. Geen haartje was er te zien. Haar bekken leek enorm breed door haar slanke taille met die flitsende piercing. Ik boog mijn hoofd naar voren en keek naar haar bloem, die open lag als een grote bloeiende lelie. Haar donkere kleine schaamlippen staken zeker zeven cm naar voren, zagen er vlezig uit en eindigden in een klit zo groot als een donkere kers, met daaroverheen een heuse puntmuts.

Mijn eigen klit begon te gloeien bij deze aanblik. Ik boog mezelf nog verder over haar heen door mijn benen naast haar hoofd te plaatsen en keek naar haar roze gebied tussen haar lippen dat leek op een kelk die tot de rand toe gevuld was met liefdesserum. Het glom in het zachte licht en ik rilde over mijn hele lichaam terwijl ik mijn hand behoedzaam bewoog in de richting van haar geopende lelie. Toen ik mijn middelvinder op haar puntmuts plaatste, liet ze een langgerekte kreun horen. De kelk liep over en haar vocht liep in een brede straal tussen haar benen in, naar haar achterkant. Ik kon mezelf op dat moment niet meer inhouden en wilde en zou haar daar proeven!

Op dat moment, toen ik, liggend over haar heen, mijn mond wilde vastzuigen aan haar reuzen-klit, voelde ik hoe ze mijn nachthemd omhoogtrok, me ruw vastpakte bij mijn billen en zich vast zoog aan mijn kletsnatte, eveneens geheel geschoren kut. Ik kon niks zien, maar voelde dat mijn vocht over haar gezicht liep en ik schreeuwde het uit van genot. Ik boog mijn hoofd nog verder naar voren zodat een 69 onvermijdelijk was en zoog mijn bovenlippen vast aan haar onderlippen. Het was een onbeschrijfelijk gevoel zo'n grote hoeveelheid glibberig, warm en zoet smakend donker vlees in mijn mond te hebben. En terwijl mijn tong met haar vlezige onderlijf speelde bleef haar kelk zoveel geil makend vocht produceren dat ik het maar moeizaam kon wegslikken. Mijn handen grepen naar haar welgevormde zwarte billen en zonder dat ik er erg in had drongen twee van mijn vinders moeiteloos in haar inmiddels kletsnat geworden achter-gaatje.

Ze begon wild te schokken met haar onderlijf, terwijl ze mijn hele poes naar binnen slurpte en ook een vinger diep in mijn poepgaatje perste. Ik hield het ook niet meer en liet me op dat moment ook maar gaan en begon gelijktijdig, wild met mijn lichaam te schokken…

Ik liet me langzaam van haar afglijden, keek haar aan zonder iets te zeggen en gaf haar een flinke zoen op de mond. Zoiets had ik nog nooit meegemaakt Dat seks met een vrouw heerlijk kon zijn wist ik. Maar dit sloeg werkelijk alles.

Wat verder tussen ons nog speelde is een verhaal apart dat nog geen einde kent.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1868

LAURA, MIA EN GUNTHER

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers zo, juli 23, 2017 16:32:48

LAURA, MIA EN GUNTHER

Dagje winkelen. De boetiek trok mij geweldig aan. Ik ging naar een rek met bikini’s en haalde er een doorschijnende dunne zwarte bikini uit. Verrukt over m’n vondst hield ik hem voor m’n lichaam en bekeek mezelf in de spiegel. Ik was tevreden met wat ik zag, dat was ik altijd als ik in de spiegel keek. Een blond krullenkopje. M’n tieten waren groot en rond met altijd puntige stijve tepeltjes, misschien wat te stijf maar ik vond dat mooi. M’n kontje was stevig, rond en mooi van lijn. Ik had een rood pruilmondje, en m’n ogen waren violette cirkels op een witte ondergrond. Een knappe meid, vond ik mezelf.

“Kan ik u helpen?” Er stond een verkoopster achter mij. Wel leuk met blond haar en blauwe ogen, in een luchtig bloesje. M’n ogen bewogen van haar borsten naar haar buik en billen. “Die zal je leuk staan. Wil je hem passen?”

“Graag ja.” De verkoopster ging me voor naar een paskamer naast de toonbank en schoof het gordijn opzij. Ik ging naar binnen en schopte m’n schoenen uit. Toen draaide ik me langzaam om. De verkoopster had het gordijn niet dichtgedaan. Ik stond naar haar te kijken terwijl ik uit m’n spijkerbroek stapte en me oprichtte. Ik had een tangaslipje aan, dat niets verborg voor haar blikken.

“Je ziet er leuk uit.” Zei de verkoopster vriendelijk. Ik glimlachte.

“Dat weet ik,” zei ik en deed ook m’n T-shirt uit. Ik keek vluchtig naar de borsten van de verkoopster en zag er een naamplaatje op zitten. Laura. Haar benen waren eersteklas, vol bij de dijen, precies zoals ik ze graag mocht. Het was opwindend om m’n blote lichaam te laten zien. Ik draaide me om en keek over m’n schouder Laura aan.

“Wil je me even helpen?” Laura kwam het hokje in en deed het gordijn achter zich dicht. Ze ging bij me staan en haakte de bh los. Mijn borsten waren prachtig, de tepels groot en rond, m’n buik en billen een zachte welving en stevig. Het haar tussen m’n benen stak door m’n broekje heen. Laura kon zich niet bedwingen en greep mij beet. Ik kuste haar met m’n tong diep in haar mond. Laura’s borsten waren warm en zacht en m’n handen lagen dicht tegen haar aan. Ik tastte naar Laura’s borsten, vond m’n weg onder haar bloes, haar bh.

Het wond me ongelooflijk op, ik verlangde ernaar haar daar aan te raken. De borsten waren warm en stevig, de tepels werden hard onder m’n bewegende vingers. Ik begon te beven en maakte keelgeluidjes. Ik hield op en we bleven in elkaars armen liggen, zonder iets te zeggen. Ik liet m’n armen om Laura’s middel glijden en lichtte m’n hoofd op om gekust te worden. Laura gehoorzaamde, haar lippen waren vochtig en m’n tong gleed tussen Laura’s lippen. Ik rook haar parfum. Ik trok m’n rok op en liet m’n volle prachtige dijen zien. Ik droeg een glanzend rood slipje, ik maakte m’n rok los, liet deze langs m’n benen glijden en stapte eruit. Ik leunde tegen Laura aan en kon m’n stevige tieten tegen haar arm voelen. Laura’s vingers verdwenen in mijn slipje, speelden over m’n kontje. Mijn hand zocht verder, m’n vingers streken langs de lijn tussen Laura’s billen. Het kleine broekje dat ik aanhad zat nogal strak om m’n heupen en ik kon het mooie ronde kontje goed voelen.

“Je broekje zit aardig strak.” zei Laura.

“Dat vind ik leuk, het toont mijn billen.” Antwoordde ik en boog langzaam naar voren terwijl m’n wangen langs die van Laura streken om haar hartstochtelijk te kussen. Ik liet mij nu helemaal gaan en had alle schroom van me afgelegd. Onze tongen zaten al spoedig verstrikt en twee meisjes zuchtten. Mijn vingers gleden langs Laura’s buik omlaag en trokken langzaam het slipje dat ik tegenkwam, naar beneden. Laura kreunde in mijn mond en ik overspoelde deze met m’n zoete speeksel. Even later verkende Laura’s hand de hete plooien tussen mijn schaamlipjes. In onze omhelzing zakte ik neer op het tapijt in het paskamertje. We keken elkaar aan en Laura fluisterde.

“Je bent een verrukkelijk mooi meisje maar hoe heet je?”

“Mia en ik had al in de gaten dat jij Laura bent, lieverd.” We drongen nu met de vingers in elkaars kutje, en draaiden en duwden en wrongen en stootten, met een zacht maar duidelijk ritme. Laura had het gevoel alsof haar hand in brand stond, zo warm was het in mijn grotje. Ik prikkelde de clitoris en kronkelde m’n tong rond Laura’s opgezette tepel. Ik glimlachte om Laura’s huivering toen ik m’n benen open sperde. Laura’s strakke kutje gaapte wijd open voor mij en er kwam glinsterend vocht uit. Mijn eigen klitje voelde net zo gezwollen en strak als m’n tepels. We bewogen onze kleverige vingers over elkaars borsten en weer door onze hete sappen, elkaar zo overal betastend en knijpend. We waren zowel van binnen als van buiten helemaal vochtig.

Nadat we allebei na ons hevige vingerwerk tot een explosief orgasme waren gekomen trok Laura langzaam haar kleren aan terwijl ik nu de bikini paste. Deze bedekte m’n stevige borsten maar half en ik kon met moeite in het broekje komen, waardoor m’n billen en schaamlipjes duidelijk zichtbaar waren.

“Hij zit je als gegoten, ik kan mijn handen nauwelijks van je afhouden.” Zei Laura. Ik hield de bikini aan, en kleedde me verder aan.

We liepen samen de winkel in toen er een man de winkel binnenkwam. Het bleek de man van Laura te zijn, Gunther. Laura en ik liepen naar hem toe en hij stelde zich voor. Gunther kon zijn ogen niet van me afhouden en na een paar minuten zwijgen stak hij plotseling zijn handen uit en raakte m’n borsten aan.

“Je laat er geen gras over groeien.” Zei ik schor.

“Dat zou zonde zijn, je maakt me opgewonden met je verborgen bekoorlijkheden.” Ik voelde me gevleid, m’n tepels richtten zich op onder m’n T-shirt en waren duidelijk zichtbaar. Gunther keek me aan, begon m’n shirt omhoog te trekken en ik had het in een mum van tijd uit. Ik voelde mij ontspannen met m’n ontblote borsten, het licht van de spotjes deed m’n tepels glanzen als aardbeien. Laura wilde niet achterblijven en trok onmiddellijk haar eigen bloesje en bustehouder weer uit, en ze hield haar blote borsten tegen die van mij. Twee paar tepels verstijfden bij hun begroeting.

“De mijne zijn voller, maar die van jou zijn mooier gevormd.” Stelde Laura vast. Ik kwam nog dichterbij, met m’n tepels nog dichter tegen die van haar aan.

“Dat is de vraag,” zei Gunther. “Ik wed dat ze precies even groot zijn.” En hij omvatte met zijn linkerhand een borst van Laura en met zijn andere eentje van mij. Hij woog ze in zijn handpalmen, kneep erin en liet zijn gespreide vingers hun omtrek meten.

“Die van jou zijn inderdaad groter Laura, maar Mia heeft stijvere tepels.” Laura greep mijn nog vrije borst, draaide hem om en om tussen haar vingers en wreef ze tegen haar wangen, haar kin. Nu begon ik er echt zin in te krijgen. Ik voelde een hand die me van m’n spijkerbroek ontdeed en in m’n slipje kroop. M’n poesje was al weer aardig glibberig geworden en ik voelde er een vinger in gaan. M’n broekje, dat gestaag werd neergehaald, bevond zich al spoedig beneden m’n knieën.

Gunther tilde mij op en legde me op m’n rug op de toonbank. Ik voelde een tweede vingers m’n kutje binnengaan en ik spreidde m’n benen, liet ze over de rand van de toonbank omlaag hangen. Weer een ander e vinger drong met kracht m’n kontje binnen en “Oh… ho… oh… ho...”

Over mijn lippen ging eerst Laura’s tong, toen Gunther’s tong, toen Laura’s borsten, toen Gunther... Toen Gunther zijn dikke vlezige lul... Een voor een werden m’n openingen gevuld. Het was Laura die bovenop me klom, over mij heen gleed en met een woeste handbeweging haar eigen slipje uittrok. Ik likte aan haar kuiten en vervolgens haar dijen. Laura’s mond, die droop van het speeksel, had duidelijk een bestemming. Eer deze echter kon worden bereikt drong Gunther bij Laura van achteren binnen. Het kreunen belette Laura om aan m’n poesje te likken. Gunther draaide Laura om en drong nu in haar vagina. Zo nu en dan stak hij een hand uit naar mij, in een poging m’n erbij te betrekken. Steeds weer riep Laura mijn naam, maar m’n ogen waren half gesloten en m’n liefkozingen blind en verspreid. Gunther en Laura gingen behoorlijk te keer. M’n gekreun en de geuren die in de winkel vrijkwamen zouden op straat opgemerkt kunnen worden.

Gunther was nog steeds in broek en trui gekleed, terwijl wij, de beide meisjes helemaal in ons blootje waren en bovendien nog waren besmeurd met onze sappen, zowel die van Laura als die van mij. We stonden op en trokken om beurt Gunther een kledingstuk uit, zodat hij nu even naakt was als wij. Het gesmak van kussen was steeds vaker in de winkel te horen. Laura begon hem te strelen en binnen korte tijd had hij een enorme stijve. Ik schoof de voorhuid naar achteren en omsloot zijn roze eikel. Ik liet hem langs m’n dij wrijven en langs m’n lippen. Ik ging weer op de toonbank liggen en wurmde net zolang tot ik zijn eikelvormige kop tussen m’n schaamlippen kreeg. Als een kogel ging hij nu op zijn doel af. Zijn penis was heet en stijf terwijl hij in en uit m’n kutje stootte. We kusten elkaar weer, ik liet m’n armen om zijn middel glijden en trok hem tegen me aan. Ik voelde hem nog stijver worden en kreunde zacht. Hij bewoog in me, bewoog nog een keer, pakte me bij mijn kontje en ik kreunde luider toen hij diep in me stootte.

“Je bent zo nat,” hijgde hij. “Zo heet en lekker nat.” Hij neukte me nu met lange harde halen. Ik begon te gillen en Laura kuste me op de mond om m’n kreten te smoren. Ik voelde zijn orgasme komen, snel en onweerstaanbaar, een gevoel dat hem in me deed bevriezen. Dan het spuiten, golf na golf. Ik sloeg m’n armen om hem heen en mompelde lieve woordjes. Eindelijk lag hij stil, naar adem snakkend.

“Was het lekker?” Vroeg hij.

“Heerlijk, dankzij jou.” Antwoordde ik lief.

Hij ging naast me liggen en Laura kroop tegen hem aan. Haar knappe gezichtje toonde een afwezige glimlach, en haar vingers kropen omhoog naar zijn slappe lul. Hij keek omlaag terwijl haar mond steeds dichterbij kwam, zijn pik omringde en opslokte. En van de andere kant kwam mijn stem.

“Ah, prachtig schat, prachtig. Zo opwindend, heel goed.” Gunther deed zijn ogen dicht en wachtte. Laura’s koele lippen waren gulzig geworden, haar tong nat en onderzoekend. Haar handen grepen en trokken, zochten en streelden, knepen en plukten. Ze kreunde en gromde terwijl ze hem pijpte, maakte ze geluidjes. Ze spreidde haar benen en ging op hem zitten, draaide en wrong met haar middel, ze wipte en schokte en wreef wilder dan ik zo-even. Ze was overal en ze bedwong hem met koortsachtige hartstochtelijke aanvallen. Haar handen trokken aan zijn pik, haar vingers marcheerden langs de ene kant van zijn stijve lid naar boven en aan de andere kant weer naar beneden over zijn gevoelige balzak, langs de binnenkant van zijn dij. Hij ging met nieuwe kracht op haar af, viel aan en opende, doorboorde haar en ze genoot ervan, vocht terug, zei dat hij het harder moest doen, harder, harder. Ze draaide en bewoog tot haar hoofd de grond raakte. Haar lichaam kwam omhoog en haar benen vormden het V-teken. Hij kwam in haar en hoorde haar triomfantelijke lach.

“Meer,” zei ze “meer, meer, meer. Ik ben je wijf, neuk me.” En ze kwamen allebei klaar als in een explosie.

We waren alle drie uitgeput en vleiden ons tegen elkaar aan, dreven weg in een dromend ontspannen. Later liepen we arm in arm de boulevard af, elkaar af en toe impulsief kussend, het waren snelle lawaaierige zoenen, die nieuwsgierige blikken trokken. “Alsjeblieft Gunther,” smeekten we. “Alsjeblieft Gunther, laten we vlug naar huis gaan, alsjeblieft.” Hij kon ons natuurlijk niet weerstaan.

Hij kon nog net de deur dichtdoen voor we bij hem waren, dicht tegen hem aan, armen om hem heen, onze mondjes smachtend opgeheven. Hij liet zijn tong langs de bovenlip van Laura gaan, over haar tanden, langs de natte zachtheid van haar mondholte. Ze kneep haar lippen samen, zoog, proefde hem.

Hij voelde zich weer stijf worden en drukte mij tegen zich aan. M’n buik wreef soepel en vlot tegen hem aan, en ik ging op m’n tenen staan, liet zijn kruis tussen m’n dijen glijden. Ik kreunde in zijn oor.

“Waarom hebben we al die warme kleren aan?” Vroeg Laura en we begonnen elkaar met bevende vingers daar in de gang uit te kleden, ieder nieuw plekje huid kussend, elkaar vastgrijpend voor evenwicht. Zijn mond kuste een zwellende tepel, hij fluisterde Laura’s naam en liet zich met mij op de grond zakken, naakt en gretig, elkaar koortsachtig aanrakend.

“Wil je me pijpen?” Vroeg hij zacht.

“Nee, niet nu, ik wil je in me, helemaal in me. Steek hem in mijn kut alsjeblieft.” Ik draaide en kronkelde, tastte, leidden hem. Ik spreidde m’n benen en bracht m’n heupen omhoog, en ineens was hij weer in me. De lange trage strelende, de snelle harde stoten waarmee ik naar ons hoogtepunt ging, de zoete geur van m’n transpiratie. We schokten en draaiden met razende kracht, op en neer gaand in een stormachtige climax. Ik hing op de rand van m’n orgasme tot de druk onweerstaanbaar werd en ik hevig klaarkwam. Steeds weer achter elkaar. Ik worstelde en schokte om los te komen van zijn zoete kwelling, tegelijk smekend om meer, vastgeklemd onder zijn harde stoten, doorboord door zijn lange stijve lul. Hij kwam omhoog, zweefde boven me en met een plof viel hij neer, stootte in mij met een kracht dat mij deed schokken. Hij begon te spuiten als een vulkaan. Ik kookte, schreeuwde. Het was een voortdurende extase voor me. Eindelijk kwam ik tot rust en ging in hun slaapkamer slapen.

Laura ging nu naast hem liggen en kuste hem hard op zijn mond. Hij kuste haar en voelde dat haar borsten tegen hem aan duwde en ze begonnen te vrijen. Hij omhelsde haar en kuste haar nek. Hij pakte een borst beet en kuste de tepel. Laura rilde.

“Ik hou van je lekkere tieten, Laura” zei hij en ze kwam heel dicht tegen hem aan liggen. Ze liet haar handen rond zijn heupen glijden en drukte haar stevige borsten tegen hem aan. Ze was zo’n lekker stuk. Ze maakte een groeiend verlangen in hem los. Haar hand wreef over zijn middel en zakte naar beneden, begon hem zacht en indringend te strelen. Zijn pik werd stijf en hard, hij barstte haast van geilheid. Hij begon te groeien, een kloppend zwaard, gevuld met vurig bloed, met eigen verlangens, een eigen bestaan. Een wichelroede die zijn aanwezigheid duidelijk liet blijken door haar bewegende warme strelende hand. Hij boog zich over Laura heen en kuste haar op de mond. Hij duwde zijn tong tussen haar tanden en ze lag gewillig onder hem. Hij kneep in haar linker tiet en ze begon te kreunen, haar borst was warm en mooi rond, de tepel stijf.

“Je voelt nog lekkerder aan dan Mia.” Zei hij. Hij hield haar vingers tegen zijn lippen. “Praat niet zo luid,” zei ik. “Ik kan het horen.”

In de gloed van de ganglamp voelde hij de ronding van haar kontje, de zachte lippen van haar vagina, haar puntige tieten. De voortdurend bewegende hand. Hij voelde zijn orgasme weer komen, klaar voor het ontladen. Dan de uitbarsting. Ze trok hem lekker af, dwong hem terug op de grond, zweepte hem op tot een laatste golf.

Ze stond op en liep naar de badkamer en toen ze terug kwam had ze haar behaatje weer aan.

“Doe die bh. uit.” Zei hij en voelde zich weer stijf worden toen hij haar daar zo uitdagend zag staan met haar blote vrouwenlichaam.

“Ik ben nog niet klaar met je.” Ze gehoorzaamde en ging naast hem op haar rug liggen. “Dit keer moet jij alles doen.” Zei ze zacht “Ik blijf hier gewoon liggen en laat je je gang gaan. Je mag je helemaal op me uitleven.” Hij keek naar haar uitdagende borsten, haar gestaag op en neer gaande buik, de uitnodigend gespreide benen. Hij raakte haar warme lichaam aan en gebood haar zich om te draaien. Ze ging op handen en knieën zitten en liet haar hoofd op haar handen rusten.

“Blijf stil zitten, zo lang als ik met je bezig ben.” Zei hij en schoof zijn dikke rechtopstaande lul tussen haar billen, op zoek naar haar nauwe bruine gaatje.

“Ah,” zei hij even later “dat is lekker.” Hij duwde nog harder tegen haar aan, steeds ruwer. “God wat voel jij heerlijk aan” en zijn handen gleden over haar billen, stootte zijn lul diep in haar brandende gaatje. Ze gooide haar hoofd achterover, haar tieten priemden vooruit. Hij liet zijn mond langs haar nek gaan, hij ademde de vage geur van haar hartstocht in. Hij stootte telkens weer tussen haar nu wat wijder geopende billen, ging erin en eruit, erin en eruit. Hij schokte en stootte en hij kneep z’n ogen stijf dicht, luid hijgend en haar kontje dicht tegen zijn rammende lul aanduwend, zoekend naar zijn borende eikel. Hij kon zich niet meer inhouden en spoot zijn lading diep in haar darmen. Ze giechelde en likte aan zijn oorlelletje.

“Je zult nu al je eiwitten wel kwijt zijn. Wil je me morgenochtend weer naaien?”

“Jou en Mia samen, tot jullie druipen van mijn sperma.” Zei hij, en tilde haar lichaam op, legde haar naast mij op het bed en vleide zich tussen ons. Hij hield met zijn handen mijn borsten vast en zij omklemde zijn penis. Even later lagen we alle drie te slapen.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1864

ZO BEGON HET…

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers do, juni 29, 2017 12:47:31

ZO BEGON HET…

Hoewel ik al 22 ben, heb ik nog nooit iemand iets verteld over hoe mijn lichaam is veranderd toen ik 20 was. Ik ben een niet onaantrekkelijke meid met een normaal figuur. Ik ben slank, hen redelijk grote borsten en heb eigenlijk wel mooie benen. Mijn haar is lichtbruin en ik draag het tot op m’n schouders. Van seks houd ik wel, maar de laatste jaren is het er niet meer van gekomen en dat zal wel te maken hebben met wat mij is gebeurd. Ik woon al twee jaar in een flat in Ieper, in een van de buitenwijken waar normaal niet veel te beleven is. Gelukkig heb ik een vriendin, ze heet Cindy, waar mee ik veel plezier heb en soms wel eens iets meer dan dat…

Ik ben niet echt lesbisch en zij ook niet, maar als ze bij mij is en we zijn allebei in een geile bui, dan willen we wel eens een videootje draaien waarna we elkaar zoenen, vingeren en beffen. Als vrouw weet je toch het best wat een andere vrouw het lekkerste vindt, nietwaar? Tijdens een van onze vrijpartijen hebben we wel eens een dildo gebruikt. Ik moet zeggen; het is heerlijk om met zo‘n grote dikke lul geneukt te worden, en ook Cindy vindt het zalig om door mij met dat ding diep in haar grotje te worden geneukt. Met een man is lekkerder, dat geef ik toe, maar zo samen met een rubber dildo is bijna net zo lekker.

Twee jaar geleden ongeveer, tijdens een geil potje vrijen met Cindy, ik zat net met de dildo diep in haar poesje, verzuchtte ze opeens dat ze het toch wel heel geil zou vinden als ik een penis zou hebben. Ik schrok op van haar gedachten, maar het idee om zelf een pik te hebben wond me vreselijk op. In gedachten zag ik Cindy al met haar benen wijd onder me liggen met mijn pik diep in haar kutje, terwijl zij hijgend aan mijn borsten kwam en in mijn tepels kneep.

Die nacht had ik een opwindende droom waarin ik droomde dat ik behalve een kutje ook een pik had. In mijn droom lag ik me op mijn bed af te trekken en tegelijkertijd te vingeren tot het zaad over m’n buik spoot en het sap uit mijn kutje stroomde. Toen ik wakker werd ‘s morgens was mijn slipje zeiknat en ik wist dat ik in mijn slaap was klaargekomen. Mijn lipjes waren zelfs nog wat gezwollen, en mijn klit stak nog iets tussen mijn lipjes naar buiten.

Ik keek eens extra goed tussen mijn benen, en het leek opeens, dat mijn klitje iets groter was dan anders. Ik dacht dat ik het me verbeeldde, want ik was nog nooit eerder zo opgewonden wakker geworden. De rest van de dag dacht ik er niet meer over na, maar de volgende ochtend bleek dat mijn klitje iets verder tussen mijn lipjes naar buiten stak dan de dag ervoor, terwijl ik op dat moment niet eens opgewonden was. Ik voelde er eens aan met het topje van m’n vinger, en er schoot een heerlijk gevoel door mijn onderbuik. Meteen begon m’n klit te op te zwellen en werd nog een tikje groter. Ik had op dat moment geen tijd om mezelf eens lekker te verwennen, dus ik trok mijn kleren aan en ging verder.

Die nacht had ik weer een geile droom over mezelf en mijn pik en toen ik wakker werd ‘s morgens was mijn slipje weer zeiknat. Ik trok het uit om een schone te pakken en er viel me direct iets op. Mijn kittelaar stak overduidelijk tussen mijn schaamlipjes naar buiten en was nog weer wat gegroeid. Het leek wel of er een klein penisje bij me aan het groeien was! Het idee wond me vreselijk op en ik heb me daarna gevingerd en mijn klitje tussen mijn vingers gehouden alsof het een pikkie was.

De volgende dag versliep ik me en moest me haasten om op tijd op mijn werk te komen, maar de volgende ochtend keek ik nieuwsgierig in mijn broekje om te zien of er iets veranderd was. Ik geloofde mijn eigen ogen niet; mijn kittelaar was wel vijf centimeter lang geworden en stak parmantig tussen mijn lipjes naar buiten. Hij begon nu werkelijk op een echte penis te lijken, het glanzende knopje was zelfs veranderd in een klein eikeltje. Nu wist ik het zeker: mijn kittelaar was aan het veranderen in een heuse pik! Die avond was Cindy bij mij thuis en ik vertelde haar wat er met mij aan het gebeuren was. Ze trok meteen opgewonden mijn rok omhoog, stak haar hand in m‘n slipje en voelde tussen mijn benen. Ze merkte meteen de grootte van mijn klit op en zakte door haar knieën. Ze trok mijn slipje naar beneden en nam mijn klitje tussen haar lippen. Voorzichtig begon ze met het puntje van haar tong aan het topje te likken, wat een zalig gevoel was. Mijn klit begon op te zwellen en werd groter en groter. Ik keek eens naar beneden en zag dat mijn klit wel zo groot was geworden als mijn pink. Cindy zoog aan m’n klit alsof het een klein pikkie was en begon pijpbewegingen te maken met haar mond. Ik sloot mijn ogen en even later gierde er een heftig orgasme door mijn lichaam. Kreunend kwam ik klaar en Cindy liet m’n gezwollen klit uit haar mond glippen.

Hij stond recht vooruit en aan het glimmende eikeltje hing een druppel van Cindy’s speeksel. Gefascineerd keek ze naar mijn kittelaar en zei, dat ze hoopte dat ‘hij’ nog wat door groeide. Misschien wel tot het formaat van een echte pik, hoopte ze. En eerlijk gezegd wenste ik ook dat mijn klit zou blijven groeien tot hij net zo groot was als een echte pik. Dat gebeurde ook. Iedere dag bij het opstaan was mijn klit weer gegroeid en hij was na enkele maanden zo groot geworden dat je van een kittelaar niet meer kon spreken. Ik had onderhand een echte mooie penis, lang slank en ‘vrouwelijk’ met een glanzende eikel op de top en uit het spleetje kwam zelfs af en toe een druppel vocht. Onder een strakke broek zag je er eigenlijk niet eens veel van, maar ik maakte me meer druk om de zomer, als ik een bikini aan zou trekken voor naar het strand. Zeker als ik een erectie kreeg, moest dat toch wel opvallen, en ik wilde niet worden nagewezen als een vrouw met een pik, hoewel ik dat nu eigenlijk wel was. Een vrouw met een pik, een hermafrodiet. Was ik dat? Ik wist het eigenlijk niet.

Mijn klit was toch alleen maar uitgegroeid tot een penis, en verder niets… Mezelf aftrekken doe ik sinds die tijd ook, en dat vind ik wel een heel apart gevoel. Cindy vond het prachtig. Op een avond heb ik voor het eerst geprobeerd haar te neuken. We geilden we elkaar op tot ik een stijve kreeg. Ze haalde mijn pik uit mijn broek en zij begon me flink te pijpen. Daarna ging ze op bed liggen, en toen schoof ik mijn stijve pik tot aan mijn kutje in haar gleuf, waarna ze begon te kronkelen van geil genot. Toen we samen klaar kwamen spoot ik diep in haar buik. Waar dat nou vandaan kwam weet ik nog steeds niet maar er spoot echt een vloeistof uit mijn eikel als ik klaar kom. Ik lijk wel een man zo. Het bevalt me eigenlijk best zo. Ik kan seks hebben als een man en als een vrouw, en klaarkomen gaat ook op twee verschillende manieren. Ik weet niet hoe een man zal reageren op mijn extra attribuut, maar daar kom ik nog wel achter. Behalve Cindy hebben andere vrouwen heel enthousiast gereageerd, als ze merkten dat ik ook een penis heb, en dat waren niet alleen lesbische vrouwen, dat verzeker ik je.

Ik ben ondertussen al heel wat jaartjes ouder en nog steeds blij met hetgeen me overkwam. Maar, een vaste partner is en blijft een probleem. Een maatje voor het leven heb ik eigenlijk opgegeven. En dan denk ik nog niet eens na over het (zelf) krijgen van kinderen.

Allemaal onzin natuurlijk, maar fantaseren mag ook.

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?

  • Reacties(5)//blog.4fingers.be/#post1850

ZELFVERDEDIGINGSTECHNIEKEN

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers di, april 25, 2017 16:10:28

ZELFVERDEDIGINGSTECHNIEKEN

Op een prikbord ziet Amelia een klein briefje met een advertentie over zelfverdedigingstechnieken. Het lijkt haar inderdaad wel handig om te weten wat ze moet doen als ze een keer lastig gevallen zou worden. Het komt voor dat ze 's nachts in haar eentje terug naar huis moet, en ze zou zich toch wat veiliger voelen wanneer ze een paar technieken en grepen zou beheersen. Die avond fietst ze dus naar het aangegeven adres, een beetje onzeker over wat ze moet verwachten. Het blijkt een sportschool te zijn. Dat zit dus wel goed, denk ze, terwijl ze naar binnen loopt. Het is aardig druk. Volgens het briefje moet ze op de eerste etage zijn; daar is dan weer helemaal niemand. Of toch: Amelia ziet in het midden van de gang een deur openstaan en ze hoort stemmen. Vooruit dan maar, denkt ze. Ze steekt haar hoofd de deuropening binnen en ziet maar drie personen. Een man van een jaar of dertig, duidelijk een sporter, en een meisje en een jongen van hooguit twintig die bij elkaar zitten, een stelletje dus. Nog een kandidaat? Vraagt de man vriendelijk. Kom erbij, ik was al begonnen. Dit is wel een heel intiem clubje.

Amelia gaat met een afstandje naast het stel zitten. Het meisje is knap, maar wat tenger en heeft een verlegen oogopslag, terwijl de jongen Amelia met een zelfverzekerde glimlach aankijkt als ze gaat zitten. Niet het soort jongen dat een cursus zelfverdediging nodig zou hebben. Hij is vast meegekomen omdat zijn vriendin niet alleen durfde, denkt Amelia.

“Je hebt de theorie net gemist,” zegt de man, “ik legde net uit dat het er in deze cursus om gaat om de energie van je tegenstander tegen hemzelf te gebruiken. Weet je wat, je mag het gelijk zelf proberen.” Hij wenkt Amelia naar hem toe en vraagt haar tegenover hem te gaan staan.

“Ik zal je eerst laten zien waar we naartoe werken. Jij gaat me nu aanvallen, maar je moet je niet inhouden, je moet proberen het zo snel en zo hard mogelijk te doen. Je mag zelf weten op welke manier, zodat ik me niet kan voorbereiden.” De man blijft heel ontspannen staan terwijl Amelia wat schroom moet overwinnen om te doen wat ik haar gevraagd is. Dan springt ze naar voren en brengt haar vuist omhoog, alsof ze met een mes op hem afkomt, maar ze legt niet veel ziel in deze actie en nog voordat haar arm omlaag gaat, heeft de man haar al bij haar onderarm gegrepen, draait zich om haar heen, zodat haar arm op haar rug komt, en trekt er zo hard aan dat Amelia wel voorover moet buigen. Verrast kermt ze van de pijn. Vliegensvlug slaat hij zijn andere arm om haar keel en klemt haar helemaal vast, zijn lichaam over het hare heen gevouwen.

Omdat ze voorover gebogen staat, trakteert Amelia het stel zeer tegen haar zin op inkijk in haar shirt. In deze hulpeloze houding houdt de man haar even vast, dan laat hij haar los en zegt; “nou nog een keer, maar nu goed. Wees niet bang om me pijn te doen”.

Dat de vent gelijk aan haar zat en haar in een vernederende houding heeft gebracht, maakt een hoop agressie in Amelia los, al is het maar een spel. Dit zal ze hem betaald zetten. Ze hervat zich, gaat weer tegenover hem staan en stort zich plots met verdubbelde kracht naar voren, met gebalde vuist, om hem een kaakslag te verkopen. De man kan haar ternauwernood ontwijken, duikt en zet zijn schouder onder de hare, en trekt haar over zich heen. Amelia rolt op de grond, hij springt bovenop haar en drukt haar polsen boven haar hoofd tegen de harde vloer, omklemt haar onderlijf met zijn sterke benen.

“In deze houding kan ze absoluut niets doen, zoals jullie aan haar kunnen zien,” zegt de leraar opgeruimd. Ze kan haar benen niet gebruiken, en ook met de armen kan ze geen kracht zetten, omdat ze uitgestrekt liggen. Kortom, ze is aan haar belager overgeleverd. En die zal natuurlijk proberen daar misbruik van te maken. Als demonstratie buigt hij zich over Amelia heen en drukt zijn mond pardoes op de hare, dwingt zijn tong tussen haar lippen en voordat Amelia het goed en wel beseft wordt ze getongd. Als ze de verrassing te boven is, begint ze te spartelen, trekt haar mond weg en briest; “wat denk je wel! Laat me los, onmiddellijk!”

“Kijk, dit is niet de goede reactie,” legt de leraar heel rustig uit tegen de twee toeschouwers. Amelia nog steeds neergedrukt houdend. “Je woede laten blijken, beginnen te schreeuwen en te spartelen, is alleen maar verkeerd aangewende energie, die niets uithaalt. In het ergste geval maak je je belager alleen nog agressiever”. Om dit te illustreren slaat hij het meisje onder hem met vlakke hand in het gezicht, hard en goed gemikt. Het geluid van de klap echoot door het lokaal. Ogenblikkelijk slaat Amelia 's woede om in pijn en angst. Ze weet niet wat hier gespeeld wordt, maar beseft dat het geen normaal spel of simulatie is. De pijn in haar wang is angstaanjagend reëel. Bang voor nog zo'n rake klap houdt ze zich nu stil.

“Dat doet mijn vriend nu ook altijd,” hoort ze het meisje opeens zeggen. “Als hij zegt dat hij me wil verkrachten, en hij pakt me beet, dan reageer ik net zo als zij, dan begin ik te schreeuwen en te spartelen, en binnen no-time is-ie mij aan het slaan”.

De jongen grinnikt alleen maar. Amelia gelooft haar oren niet. Ze had gehoopt dat die twee zouden ingrijpen, haar te hulp zouden schieten, maar in plaats daarvan blijven ze gewoon zitten en geven ze commentaar, alsof Amelia een studieobject is in plaats van een meisje dat aangerand wordt! Dit gaat helemaal de verkeerde kant op, schiet het door Amelia ’s hoofd.

De leraar vervolgt; “dat komt omdat je met je reactie je aanvaller juist tot meer geweld aanzet. Als je in zo'n hulpeloze houding ligt als onze arme vrijwilligster, en je toch geen kans maakt, kun je beter het volgende proberen. Werk mee, geef je belager tijdelijk zijn zin, en wacht je kansen af. Verspil geen kracht, maar bewaar die voor het moment dat je belager kwetsbaar is. Hij richt zich tot Amelia, op wier bange gezichtje een vuurrode wang prijkt. “We proberen het nog eens”. Weer drukt hij zijn mond op de hare en dwingt een tongzoen af. Niet wetend wat te doen (ze zit in ieder geval niet te wachten op nog zo'n klap), denkt ze aan de woorden van haar leraar. Meewerken en rustig blijven o god, denkt ze, kan ik dat aan? Ze weet zich over haar angst heen te zetten en probeert zich te ontspannen. Ze hoort de leraar goedkeurend kreunen wanneer haar lichaam verslapt en ze haar tong verkennend om de zijne laat draaien, eerst schuchter maar allengs met meer gevoel. Als ze hem weet af te leiden, maakt ze een kans begerig kust ze hem zo verliefd mogelijk. Het lijkt te werken; hij laat haar pijnlijke polsen los, begint haar langs de uitgestrekte armen te strelen en komt zo bij haar borsten uit, waar hij gevoelig in begint te kneden. Amelia onderdrukt haar natuurlijke impuls om zich te verweren en begint zelfs verleidelijk te kronkelen onder deze ruwe aanraking. Maar ze kan een gesmoord kreetje niet onderdrukken wanneer er in haar tepel geknepen wordt.

Nu! Denkt ze, en duwt hem met alle macht van zich af. Ze heeft meer kracht dan ze zelf dacht. Ze rolt onder hem vandaan, waarbij ze hem hard tegen zijn schenen trapt. Maar hij herstelt zich, grijpt haar bij een enkel en sleurt haar naar zich toe.

“Niet slecht, zegt hij, “maar je werkt het niet goed af. Je had me tussen de benen moeten proberen te trappen, dan had ik me niet zo snel kunnen herstellen. En bovendien blijft het probleem nu gewoon bestaan, voel je wel?” En schaamteloos drukt hij zijn kruis tegen haar kont. Ze voelt zijn hardheid. Amelia 's vernedering is compleet. Als ze opkijkt ziet ze het stelletje opgewonden naar haar kijken. De hand van de jongen is onder het rokje van zijn vriendin geschoven. Van hun hoeft Amelia dus geen hulp te verwachten. “Jammer dat het mislukt is,” vervolgt de leraar. “Nu zal je belager geen geduld meer met je hebben. Hij zal je nu met geweld gaan verkrachten. Daar moet je ook mee leren om te kunnen gaan, dus we gaan nog even door.” Hij trekt haar aan haar haar, met de andere hand begint hij aan haar broek te frunniken, knoopt hem open. Telkens als Amelia een poging tot verzet wil doen, wordt ze harder aan haar haar getrokken. Met een paar rukken wordt haar broek samen met haar slipje tot op haar knieën getrokken. Machteloos, vernedert en kermend van de pijn begint Amelia bijna te huilen. Maar de volgende stap op weg naar het onvermijdelijke is al gezet, ze voelt de warmte van een erectie tegen haar ontblote billen, een dwingende vinger wrijft over de lengte van haar kutje.

“Is ze nat?” Vraagt het meisje ademloos. Ze heeft haar rokje omhoog geschoven en laat zich bereidwillig vingeren door haar vriend. Deze kijkt met bijzondere wellust naar Amelia.

“Ze is heel nat,” zegt de leraar en laat een vinger zomaar in haar kutje glijden. Amelia kan wel door de grond zakken, want hij heeft gelijk. Haar kutje heeft blijkbaar een eigen willetje, zelfs als alles in Amelia nee schreeuwt.

“Gevaarlijk om je kutje zo nat te laten worden,” merkt de leraar op. “In een volgende les zullen we oefenen dat te voorkomen. Nu denkt de verkrachter natuurlijk dat zijn slachtoffer het zelf wil, met alle gevolgen van dien.” Hij trekt Amelia aan haar haren naar achteren, en in een trefzekere beweging duwt hij zijn pik haar natte kutje binnen. Hij begint haar ook meteen te neuken, met lange halen.

“Oh heerlijk, hoor je het meisje kreunen. Verkracht haar, die schijnheilige teef verkracht haar. Ik word bijna elke dag door mijn vriendje verkracht, en het is zo lekker om het eens bij een ander meisje te zien gebeuren”.

De leraar zet de vaart er goed in. Hij trekt Amelia steeds aan haar haren naar achteren, zodat zijn pik dieper door kan stoten. Amelia kermt het uit bij iedere stoot.

“Stel je niet zo aan, kreng!” Weer dat meisje met haar grote mond, en ze leek zo onschuldig! Wat haat Amelia haar!

“Ik word wel harder verkracht en dan zit ik niet zo te piepen als jij. Ik moest m’n vriend eens op je loslaten dan heb je pas reden om te jammeren. Mm…, lekker, je vinger in mijn kutje god, wat ben ik geil. Mag ik ook eens aan haar haren trekken?” Ze laat zich op haar knieën naast Amelia zakken, en als de leraar zijn hand weghaalt, verzamelt ze een flinke streng haar en neemt het van hem over. Ze trekt Amelia nog harder over de pompende pik heen.

“Neem die pik! Nu voel je ook eens hoe het is om verkracht te worden. Weet je trouwens wat mijn vriend altijd bij mij doet? Dit”. En doodleuk steekt het krengetje een vinger tegen Amelia 's anus en begint in een tegengesteld neukritme naar binnen te dringen. Amelia houdt het niet meer en schreeuwt het uit. Het meisje is nu door het dolle heen en roept haar vriend erbij.

“Snoer die teef haar mond eens,” snuift ze, en ze begint zijn broek open te trekken. Vlak voor Amelia 's hoofd springt een enorme pik met een grote gezwollen kop omhoog. Het meisje pakt hem beet en leidt hem tegen Amelia 's mond.

“Open die mond,” roept ze en trekt Amelia nog maar eens aan haar hoofd. Amelia 's hijgende mond opent zich onwillig en het meisje voert haar stukje bij beetje die obscene, veel te grote pik.

“Goed zo. Nog een stukje. Groot hé? Vooruit en nu pijpen!” Om Amelia wat aan te moedigen duwt ze de vinger nog wat dieper het kontje in. Ondertussen blijft de leraar haar vrolijk doorneuken. Van alle kanten gevuld komt er een dwingend ritme in Amelia 's kwellingen. De pik in haar kutje in tegengestelde beweging met de pik in haar mond en de vinger, synchroon hieraan, in haar nauwste gaatje. Ze kan geen kant op, vastgepind als ze is tussen twee mannen, met die rotmeid er nog bij om het helemaal erg te maken. “Ik ga klaarkomen,” meldt de leraar na een tijdje. Het meisje weet weer iets.

“Neuk haar nog even en spuit haar kontje dan lekker helemaal onder. Met je sperma kan ik haar kontgaatje nog beter vingeren”.

De leraar verkrampt, de eerste straal ontsnapt al in Amelia 's kutje, snel beweegt hij zijn spuitende pik tussen haar billen, en richt de rest van zijn lading op de vinger die in en uit het aarsje glijdt. De met zaad overgoten vinger neukt haar nu dieper, de hele vinger zit erin. De jongen die van dit schouwspel heeft mogen genieten, terwijl Amelia hem pijpt, houdt het ook niet meer. Amelia voelt zijn grote eikel nog meer opzwellen, ze weet niet waar ze haar tong moet laten. Het meisje heeft het door en roept dat hij moet spuiten en dat ze alles door moet slikken. Onvermoeibaar blijft ze Amelia 's kontje vingeren.

“Oh… ik kom” kreunt de jongen. Vol walging voelt Amelia hete stralen achter in haar mond schieten, op hetzelfde moment slaat het meisje haar hard op de billen.

“Slik zijn zaad, sletje! Doe het!” En ze blijft Amelia op de billen slaan tot de fontein van sperma gestopt is en de kletsnatte pik eindelijk uit haar mond gehaald wordt.

Volkomen uitgeput rolt Amelia op haar zij. Haar belagers komen langzaam bij.

“Ik denk dat je nu wel begrijpt hoe belangrijk het is om jezelf te kunnen verdedigen,” zegt de leraar. “De volgende keer gaan we precies hetzelfde met je doen. Eens kijken of je ervan geleerd hebt. Deze cursus is pas afgerond als je onze aanval met succes kunt afweren, ik verwacht dat dat zo'n kleine twee maanden gaat duren. Maar dan hoef je ook voor niets en niemand meer bang te zijn!”

Mia Beeck

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1797

DOE ER NOG EEN BIJ

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers do, oktober 06, 2016 13:40:20

DOE ER NOG EEN BIJ

Hallo! Ik ben Mia en ben 24 jaar oud. Al een paar jaar heb ik een fantasie die ik graag zou willen doen. Maar ja heb een relatie van 4,5 jaar en hoe vertel je zoiets. Mannen hebben meestal een fantasie om het met twee vrouwen te doen. Tja, dat is leuk, ik heb een paar keer met een goede vriendin een leuke nacht gehad. Maar wat ik graag zou willen is toch wat anders. Mij lijkt het wel eens geil gewoon misbruikt te worden door een man waar je eigenlijk nooit seks me zou hebben. Een oudere man die mijn lichaam misbruikt voor zijn genot. Tja, hoe vertel je dat aan je vriend.

Zal eerst mezelf even omschrijven. Heb lang haar tot op mijn schouder in de kleur licht bruin. Heb een witte huidskleur en ben weg 60 kilo en ben 1.64 lang. Ben helemaal geschoren op mijn lichaam en heb volgens mijn vriend een heel geil klein dicht gevouwen kutje. Ik hen een 85 b-cup met hele gevoelige geile tepels. Strakke billen en ben altijd wel geil. Sinds ik seks had ontdekt ben ik er wel mee bezig. Ik heb een lieve vriend die me geeft wat ik wil en zegt altijd alles over te hebben voor mij. Ik wilde het steeds meer de fantasie echt beleven en besloot het hem toch maar eens te vertellen.

Tijdens een lekker vrijpartij vroeg ik naar zijn fantasie. Hij lachte en zei.

“Zolang het met jou te maken heeft wil ik alles wel eens doen.” Ik lachte. “Ja hoor, extra dame, extra heer. Noem het maar op.”

“Waar dacht jij aan dan?”

Ik lachte, “iets wat jij niet verwacht.” Hij lachte weer en dat vond ik net een tikkeltje te uitdagend om nog verder mijn mond te houden.

“Ik wil wel eens misbruikt worden door een vreemde rare oudere man.”

Hij lachte weer “ oké, dat is dan echt weer eens wat anders.” Hij streelde me, “vertel me maar hoe je dat ziet gebeuren.”

“Gewoon een oudere man waar je niet snel van zegt daar zou ik seks me hebben die me vast bind en alles doet wat hij lekker vind om me vervolgens helemaal suf te neuken.”

Nou moe! Ik heb het geweten hoor. Hij was er echt op gegeild en stond beenhard.

We hadden een mega geile seks partij en lagen uiteindelijk beide versuft op bed. Hij vroeg me nogmaals of ik dit echt wilde.

“Ja, lijkt me gewoon zo geil.”

“Tja, dan moeten we maar eens kijken of dit mogelijk is.”

Er gingen een paar dagen voorbij tot dat ik een mail in mijn box kreeg. Ik las deze en merkte dat mijn kanjer zich rot had gesurft op het net om iets leuk te vinden voor mij en hij had er zelf ook een fantasie van gemaakt. Het leek hem geil om mijn te zien als ik werd misbruikt en dat ik alles toe liet (wat lekker was natuurlijk) en dat het iemand was met een grote lul. Hij was via internet in contact gekomen met Bart een man van 48 jaar, singel en inderdaad een rare ventje op de foto die er bij zat. Brilletje, bijna kaal en redelijk dik. Ik moest een andere mail openen die hij had aangemaakt voor ons persoonlijk. Daar zouden nog meer foto's in staan en de rest.

Ik opende de mail en zag de man nu naakt. Lul van 21 cm en kaal. Veelbelovend veel speeltjes om hem heen met de middelen om iemand vast te binden. Het was inderdaad iemand wie ik niet snel zou kiezen. Bij het zien van zijn lul kreeg ik toch wel een geile tinteling en moest even aan mijn kutje zitten. Ja, het was precies de persoon waar ik aan dacht en ik schreef mijn kanjer terug dat ik het wel wilde.

Er ging een week voorbij en ik hoorde er niks meer over. Op vrijdag ben ik altijd vrij en ik zat lekker op de bank toen mijn mobiel ging. Ik nam hem op en hoorde iemand zeggen.

“Hooi! Ik ben Bart en straks kom ik je halen.” Ik schrok even en kan alleen maar ja zeggen. Gelijk daarna ging mijn mobiel weer en het was mijn kanjer. Hij lachte, wenste me veel plezier en hing weer op. Ik werd bloednerveus en stapte snel onder de douche. Stond daarna voor mijn kast en dacht ‘wat moet ik aan’. Ik pakte een rokje, een blouse en een paar laarzen. Ik deed mijn haar en make-up. Ik was nerveus maar werd ook steeds geiler. Mijn mobiel weer! Ik moest naar buiten komen, daar stond een grote auto. Ik stapte in en daar zat dus Bart. Gelukkig zag hij er verzorgt uit. Hij zei niks en we reden weg. Ik was nu nog nerveuzer en er hing ook nog een hele geile spanning in de auto. We reden naar de snelweg, daar keek hij me doordringend aan en zei “je bent mooie.” Opgelucht bedankte ik het complimentje. Hij keek me weer aan.

“Mia, mocht je iets niet willen of er is iets anders zeg dan gewoon ‘stop’.” Ik knikte ja en hij pakte mijn been vast en duwde mijn knieën uit elkaar.

“Laat me je kut zien!”

Ik schrok even maar trok mijn kleine string weg en liet hem mijn kut zien.

“Mm… Lekker glad” reageerde hij. Hij greep een borst, kneedde deze en lachte. “Ha! Lekker stevig.” Hij pakte mijn hoofd en trok me omlaag en duwde me boven zijn kruis. “Open mijn broek slet en pijp me terwijl ik rij.” Ik opende zijn broek en haalde daar zijn grote lul uit. Ik opende mijn mond en hij duwde me op zijn lul.

“Ga op je knieën zitten met je billen tegen het raam.” Ik deed dit en zoog verder en hij trok mijn rokje iets omhoog. Ik schaamde me. We reden op de snelweg met mijn blote kut tegen het raam en een vreemde lul in mijn mond. Hij lachte en zei die vrachtwagenchauffeur vind je kontje wel mooi. Ik voelde mijn hoofd rood worden en dorst niet te kijken. We reden door en de hele weg was ik hem aan het pijpen. We waren er en ik liep met hem mee het grote flatgebouw in. We stonden in de lift en hij greep mijn lange haren en lachte “wij gaan geile dingen doen die ik leuk vind.” We liepen zijn flat in en hij zei “blouse uit nu.” Ik trok mijn blouse uit en hij pakte mijn handen vast en bond deze vast met een zijde doek. Deed me een blinddoek voor en nam me mee naar een kamer. Ik werd op bed neergelegd en voelde zijn handen mijn borsten strelen. Mijn string ging uit en ik voelde hoe mijn kutje werd open getrokken.

Ik was kletsnat dus dat was geen probleem. Mijn benen werden wijd uit elkaar getrokken en vastgelegd. Over mijn kut werd wild gewreven en ik kreeg een tikje op mijn clitje. Zo werd ik een tijdje bepoteld. Tepels werden wild maar wel lekker aangetrokken en mijn kutje werd gevingerd en ik kreeg tikken op mijn billen. Nu maakte hij me los, pakte me wild vast en ik moest hem weer pijpen.

Ik zat op mijn knieën voelde iets achter me. Er gleed iets in mijn kut dat redelijk groot was. Het begon in en uit mijn kutje te glijden en ging steeds sneller. Ik begon meer te hijgen en pijpte die grote lul weer diep. Ik werd weer op mijn billen geslagen en mijn haren werden aangetrokken. Ik voelde een klem op mijn tepel en nog één. Dat ding in me bleef steeds sneller glijden in mijn kut en ik kwam met een gil klaar terwijl dat ding bleef glijden. Iets in me zei toen ik even rust had dat ik niet alleen met hem was.

Ik lag weer op mijn rug en voelde hoe mijn kut gelikt werd en er gezogen werd aan mijn schaamlipjes. Ik voelde hoe een paar vingers mijn kutje in gleden en mijn G-plek gek maakte. Ik hijgde steeds zwaarder en zwaarder en hield het niet meer en ging komen. Er werd op mijn blaas geduwde op het moment dat ik klaar kwam en ik voelde hoe mijn sap uit mijn kut spoot. Ik lag flink te gillen.

Ik lag onwijs na te trillen en voelde nu inderdaad twee tongen over mijn benen en naar mijn kut toe. Ik wilde eerst ‘stop’ roepen maar werd nu weer zo lekker gelikt dat ik niets zei en dacht dat het mijn vriend wel zou zijn die erbij was. Ik had nu twee lullen bij mijn mond die ik om en om zoog. Vreemd; dit was niet de lul van mijn vriend. Ik had dus twee vreemde kerels. Mijn kut werd even met rust gelaten en mijn borsten waren nu aan de beurt. Ik was nu zo geil dat het me niet meer uit maakte wie het waren. Eindelijk ik voelde een lul in mijn kut glijden en deze begon me hard en diep te neuken. Ik gilde het uit van genot. De blinddoek ging af en ik zag een oude man met grijs haar en veel borsthaar zijn grote lul in me steken.

Nu zag ik mijn vriend lopen met een camera in zijn hand. Hij lachte en me grinnikend ‘slet’. Die oude kerel naaide me echt stevig en ik kwam alweer klaar. Ik werd op mijn knieën gezet en mijn kut werd open getrokken en gelikt. Bart duwde zijn grote lul erin en ik pijpte die oude man. Ik likte zijn ballen en tussen zijn billen. Bart had echt een grote lul. Hij kwam diep en liet me flink kreunen. Bart naaide me lekker stevig, maakte mijn handen los en duwde me op mijn rug. Hij spreidde mijn benen en zei tegen die andere man.

“Pat, naai dit geile jonge hoertje.” Hij kroop op me en duwde zijn lul er weer in, zoog aan mijn tepels en kwijlde hijgend stevig in mijn oor. Ik walgde wel van hem maar genoot ook van zijn harde lul. Hij naaide me in diverse standjes en bleef me stevig neuken. Hij vingerde mijn kont en trok aan mijn haren. Pat hijgde in mijn oor en likte mijn oorlel. Hijgend zei hij “ik ga straks je lekker kont nemen en steek daar mijn oude zestigjarige pik in. Ik smeekte ‘neen’ en wist dat ik daarmee het spel niet stoorde en dat hij het toch zou doen.

Ik zat nu boven op hem, hij tilde me op, Bart duwde de lul van Pat in mijn kont en ik zakte omlaag over deze oude lul heen. Ik zoog Bart weer en werd lekker in mijn kont gepakt. Shit wat lekker. Ik lag andersom op hem en zijn pik gleed weer diep in mijn kont en hij trok mijn mega natte kale kut open. Bart hield zijn pik ervoor en voor ik ‘stop’ kon zeggen omdat ik dacht dat dit te veel zou zijn gleed zijn lul er al in. Ik werd dubbel gepakt door twee oude viezeriken. Ik werd in diverse standjes in mijn beide gaatjes genomen en ik kwam een paar keer heel geil klaar.

Ik lag suf-geneukt op bed en de heren waren mijn kontje verder aan het uitwonen. Mijn kut werd gevingerd en mijn kont geneukt. Bart naaide me stevig met zijn grote lul in mijn kont terwijl ik op mijn rug tegen de bedrand aanlag en zo mijn billen omhoog had. Hij trok mijn kut open “open houden.” Ik hield mijn kut open, hij naaide stevig door en ging komen. Bart trok zijn lul uit mijn kont en spoot zijn zaad over mijn kut heen. Pat duwde gelijk zijn lul in mijn kut en naaide me weer bij de beesten. Hij keek me aan en zei “ik ga je bekje vol spuiten slet.” Hij trok zijn lul eruit en spoot zijn zaad in mijn gezicht en over mijn borsten. Beide heren smeerde hun zaad over mijn lichaam en bleven spelen met mijn kutje. Ik kwam weer klaar en hijgde en trilde flink na. Het was nog niet klaar en ik werd meegenomen naar de badkamer en in bad gezet.

“Ga liggen met je benen wijd.” Ik lag daar en de beide heren richten hun lul op mijn kut en begonnen te plassen. Oké hier had ik nog nooit over nagedacht. Hun warme pis kletterde tegen mijn kut op en over mijn borsten heen. Ze waren klaar en lachte naar me en ik kreeg van beide een zoen.

“Jezus, wat ben jij een ongelofelijk geil jong ding.” Ik lachte, hijgde nog na en bedankte. De douche ging aan en ik maakte me schoon. Daarna liep ik naar de woonkamer. Mijn kanjer lachte en zei, “shit Mia ik heb onwijs van je genoten, wat een slet ben je zeg.” Ik lachte en zei “nou ik heb anders ook mega genoten en vond twee nog beter dan één.

Nu drie maanden later ben ik nog drie keer bij Bart geweest en heb ik een nieuwe fantasie laten uitkomen. Vier heren en vier stijve grote lullen. Twee negers en twee blanke oudere mannen. Tja, ze waren alle vier gemiddeld twintig jaar ouder dan ik. Ben toen echt hele maal uitgewoond en kon zelfs drie dagen niet aan mijn kut of kont komen. Maar ik had mega harde seks.

Twee grote zwarte lullen die mijn kut en kont opvulde en twee blanke grote lullen die mijn ook opvulde. Dubbel neuken is iets waar ik nu mega veel van hou. Echt het is mega lekker om een lul in je kont te voelen terwijl de ander zijn lul in je kut stopt en als je dan ook nog een lul pijpt ben je echt opgevuld. Ik was al een geile slet maar nu ben ik echt een grote gore geile slet. Zolang het kan blijf ik me lekker laten misbruiken en wil het ook een keer met een groep mannen in de buitenlucht doen.

Bart filmt dit allemaal en doet nooit mee. Soms kan hij me gewoon niet neuken als ik bij Bart ben geweest, ben dan echt uitgewoond. Binnenkort ga ik een keer met Bart mee naar een vriendengroep. Hij zegt niet hoe veel het er zijn maar wel dat het er genoeg zijn. Als ik er geweest ben schrijf ik het jullie.

Mia Beeck

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1671

KLUSJE GEKLAARD

Mia BeeckGeplaatst door My 4Fingers di, juni 28, 2016 19:38:34

KLUSJE GEKLAARD

Veronique was een knappe goed uitziende vrouw van 33 jaar. Ze was best lang en een beetje stevig. Maar ondanks dat had ze een strak figuurtje. Veronique was al 7 jaar getrouwd met Mark en ze hadden 1 dochtertje van anderhalf jaar. Onlangs waren ze verhuisd van een appartement naar een gezinswoning. Omdat er nog veel moest gebeuren en ze zelf weinig tijd hadden om dingen te doen en op te knappen hadden ze een klusjesman ingehuurd.

De klusjesman Erik was al een aantal weken bij ze aan het klussen en Veronique kon best met hem opschieten. Buiten dat zag hij er ook nog eens goed uit en fantaseerde Veronique wel eens over een avontuurtje met hem. Ze werd dan zo geil van de gedachte dat ze daarna even naar de slaapkamer moest om zichzelf met haar dildo klaar te maken. Zo gebeurde het een keer dat Veronique zich verslapen had en Erik om 8 uur voor de deur stond. Mark was al naar zijn werk. Vlug trok Veronique haar ochtendjas aan en snelde naar beneden om de deur voor Erik open te maken. Hij lachte toen hij haar daar zo zag staan.

"Zo heb je je verslapen slaapkop," vroeg hij. Veronique bloosde en verontschuldigde zich. "Ach, joh geeft toch niks,” zei Erik. "Kan iedereen overkomen." Achter Veronique aan liepen ze naar de keuken, waar Veronique de koffie aanzetten. Ze voelde Erik zijn ogen over haar lichaam gaan.

‘Zou hij weten dat ik naakt ben onder mijn ochtendjas,’ dacht ze bij zichzelf. Veronique en Mark sliepen namelijk altijd naakt. Zomer en winter. Ze begon zich een beetje ongemakkelijk te voelen. Toen ze zich om wilde draaien om bij Erik aan de keukentafel te gaan zitten voelde ze ineens hoe een paar handen zich van achteren in haar borsten knepen. Ze schrok zich rot en probeerde Erik van zich af te duwen.

"Laat me los,” zei ze geschrokken tegen Erik.

"Waarom zou ik zo’n lekker geil ding loslaten,” zei Erik. "Weet je, ik geil al weken op je en heb ik de kans,” zei hij. Hij draaide Veronique naar zich toe en kuste haar vol op haar mond. Eerst stribbelde ze tegen maar ze gaf zich al gauw over. Vol vuur en passie stonden ze te zoenen en ze voelde hoe zijn handen haar ochtendjas losknoopte. Eindelijk flitste het door haar hoofd. Eindelijk wordt mijn fantasie waar. Ze voelde hoe haar kutje natter en natter werd. Zachtjes tilde Erik haar op en zette haar op het aanrecht.

Hij bekeek haar van top tot teen en voelde hoe zijn lul begon te snakken naar frisse lucht. Zijn schuilplaats begon aardig te klein te worden. Met zijn handen pakte hij haar borsten beet en kuste en likte haar tepels. Veronique kreunde zachtjes. Haar tepels waren keihard en priemde recht vooruit als twee knopjes. Zacht haar lichaam kussend daalde hij verder naar beneden, tot hij bij haar kutje was. Hij duwde haar benen verder uit elkaar zodat hij een goed zicht had op dit zeiknatte, geile maar perfecte kutje. Eerst begon hij met zijn vingers haar kutje te verkennen en stak af en toe 2 vingers diep in haar. Veronique hijgde diep en een kreun ontglipte af en toe aan haar lippen.

"Mm… ja… ha… ja… lik mijn kutje,” kreunt Veronique.

Dit hoeft ze hem geen twee keer te zeggen. Als een geoefende beffer begint hij haar kutje te likken. Hij laat geen plekje onberoerd. Met zijn duim wrijft hij ondertussen hard over haar klitje dat als een klein penisje keihard uitsteekt. Veronique heeft het niet meer. Die man maakt haar gek. Haar eigen man Mark kan goed en lekker beffen maar dit slaat alles. Ze kan niet meer stil blijven liggen en ligt hevig te schokken en kronkelen onder zijn tong die als bezeten over haar kutje vliegt. Ze voelt hoe een orgasme vanuit haar tenen opborrelt naar boven om zich van haar meester te maken.

"Oh… oh… ja… ha… ga… door… ik ga bijna… komen,” kreunt Veronique. Maar net als ze op het punt staat om klaar te komen houd Erik ineens op.

"Neen, niet ophouden nu,” smeekt ze hem. "Ik wil klaarkomen, ik moet klaarkomen,” schreeuwt ze.

"Rustig maar,” zegt Erik. "Je zult ook wel klaarkomen daar zorg ik wel voor,” zegt hij. "Maar nog niet nu.” Veronique lijkt gek te worden. Haar kut schreeuwt om klaar te komen en ze mag niet klaar komen. Tenminste nog niet. Erik zet haar weer op de grond.

"Pijp me,” zegt hij. Veronique maakt zijn broek los en een behoorlijke forse lul springt uit zijn broek. In zijn volle glorie steekt hij vooruit. Veronique zakt door haar knieën en pakt zijn ferme lul in haar handen. Steekt hem in haar mond en begint hem te pijpen. Eerst rustig maar algauw dieper en harder. ‘Hm…’ denkt ze ‘wacht maar jou maak ik ook nog wel gek.’ Even later geeft ze hem een deep throat beurt en Erik hijgt diep.

"Oh…ha… ja… ga door… je maakt me gek…,” kreunt hij. Met haar andere hand kneedt ze zijn ballen. Ze voelt hoe hij staat de schokken. Zijn ballen staan op springen om zijn zaad in haar keel te schieten.

‘Ik niet klaar komen, jij ook niet,’ denkt ze. Ze laat zijn lul weer uit haar mond schieten en komt weer overeind. Weer kussen ze elkaar vurig en heet. Dan draait Erik Veronique om naar het aanrecht en duwt haar voorover. Haar rechterbeen legt hij op het aanrecht. Zo kan hij haar goed diep en hard neuken. Veronique voelt hoe zijn lul tegen haar kutje duwt en voor ze het weet stoot hij zijn lul diep in haar.

"Ah… ho… ja…,” kreunt Veronique. Met lange diepe halen begint Erik haar te neuken.

Door alle geiligheid en het gebeuren is Veronique helemaal vergeten om Erik een condoom om te laten doen. Omdat ze door een virusinfectie een antibioticakuur heeft gehad van haar huisarts is haar pil niet betrouwbaar.

De keuken is gevuld met dampen van twee hete geile mensen die met elkaar de liefde bedrijven zoals ze geen van beide ooit gedaan hebben. Hard en diep stoot Erik zijn lul in haar nu zeiknatte kut. Hij voelt haar sappen langs zijn zak lopen.

"Oh… ja… ha… ja… ja… ha… neuk me… harder… dieper…,” hijgt Veronique. Nog harder en dieper stoot Erik zijn lul in en uit haar kut. Hij voelt hoe haar kut zich begint samen te trekken en weet dat ze bijna gaat komen. Maar ook nu weer laat hij dit niet toe.

"Ah… oh… ho… ja… gr… oh… ik … ga bijna…komen…,” hijgt Veronique. Ze begint met haar hand over haar klitje te wrijven. Ze wil klaarkomen dat is één ding wat zeker is. Net als ze het weer voelt opborrelen, haalt Erik zijn lul uit haar kut.

"Nee, niet weer, neuk me, ik moet klaarkomen, ik word gek zo" gromt Veronique.

"Nee! Ik bepaal wel wanneer je klaar mag komen, en ik beloof je dat als je klaarkomt je zo klaarkomt zoals je nog nooit klaar bent gekomen.” Hij pakt haar op en zet haar op de keukentafel. Hij duwt haar achterover en duwt haar benen uit elkaar. Weer begint hij haar kutje te likken. Veronique schokt en kronkelt. Die man maakt haar helemaal waanzinnig. Het lijkt wel of hij een radar heeft want als ze weer op het punt staat om klaar te komen stopt hij met likken. Hij trekt haar billen naar de rand van de tafel en zet zijn lul tegen de opening van haar kutje. Met een ferme stoot ramt hij zijn lul er weer in een keer in.

"Aa… ah… ho… ja… oh… ja, ja… ha… neuk me… geile hengst,” schreeuwt Veronique. "Ram die lul hard in mijn hoerenkut,” gromt ze. Dit laat Erik zich natuurlijk niet weer zeggen en ramt zijn lul nog harder en dieper in haar kut. Hij voelt hoe zijn ballen tegen haar billen aan kletsen en neukt haar of zijn leven er vanaf hangt. Dan pakt hij haar benen en hij legt ze in zijn nek. Zo kan hij haar nog harder en dieper neuken.

"Ja… pak me… neuk me… vuile hoerenneuker,” gilt Veronique het uit. Het lijkt wel of haar kut in brand staat en nog maar één ding wil en dat is klaarkomen.

Maar het lijkt wel of dat haar niet gegund is want op dat moment trekt Erik weer zijn lul uit haar kut.

"Nee!…Niet weer… ik wil klaarkomen…nu!” Gilt ze. Erik kijkt haar aan en knikt neen.

"Nee, nog niet, nog even geduld,” zegt hij. Hij pakt haar hand en helpt haar van de keukentafel. "Ga op de grond liggen en doe je benen wijd,” zegt hij. Veronique doet wat hij vraagt. Hij knielt tussen haar benen en begint haar weer te likken. Met zijn duim beroert hij weer haar klitje en af en toe zuigt hij eraan. Veronique heeft het idee of ze op exploderen staat. Dan steekt hij twee vingers diep in haar kut en begint haar met zijn vingers vliegensvlug te neuken. Met zijn tong likt en zuigt hij aan haar klitje. Erik voelt hoe haar kutje zich om zijn vingers zuigt en hij weet dan ook dat ze bijna klaar gaat komen.

"Oh… ha… ja… ha… ja… ik kom bijna… ha… ja, ga… door,” gilt Veronique en weet met zichzelf geen raad meer. Haar lichaam schokt en kronkelt. Dan verplaatst Erik zijn vingers iets en vind feilloos haar G-spot. Veronique verliest nu de totale controle over haar lichaam. Ze schreeuwt het uit van genot. Erik voelt hoe haar kut zich samentrekt om zijn vingers en nog harder bespeelt hij haar G-spot.

"Ha… ah…ik … kom… mm…,” gilt Veronique. Snel trekt Erik zijn vingers uit haar zeik en zeiknatte kut en overkomt Veronique iets wat haar nog nooit is overkomen. Ze komt spuitend klaar. Haar geile kutsappen spuiten wel een meter ver de keuken in. Heel even heeft ze het idee dat ze het bewustzijn verliest van genot. Ze gilt, schreeuwt en schokt. Ze heeft zichzelf niet meer onder controle en het lijkt wel of ze klaar blijft komen. Ondertussen hebben Erik zijn lippen haar drijfnatte kut weer gevonden en likt haar geile kutsappen gretig op. Veel kans om bij te komen van haar heftige explosieve orgasme krijgt ze niet want op het moment Erik haar klitje beroerd met zijn tong komt ze weer hevig klaar.

"Oh… ha… ah… ha… ja… ho… oh… ja… ik… kom… weer… ha… ja… ja!” Hijgt ze. Haar hete kutsappen storten zich als een watervallen uit haar kut.

Als ze weer een beetje bij haar positieven is zegt Erik.

"Zo dit was pas het begin.” Hij gaat langs haar op de grond liggen en zegt haar om boven op hem te komen zitten. Moeizaam staat ze op, het lijkt wel of ze elastiek in haar benen heeft. Ze gaat boven hem staan en laat zich langzaam zakken. Pakt zijn lul beet en zet hem voor haar drijfnatte kut. Deze glijdt er zonder veel moeite in en zit tot aan zijn wortel in haar kut. Ritmisch begint ze Erik te neuken. Haar kutje en klitje zijn zo gevoelig dat ze niet veel nodig heeft om wederom kermend klaar te komen. Ook Erik begint het moeilijk te krijgen en weet dat het niet lang meer zal duren voordat hij zijn hete zaad diep in haar drijfnatte kut zal spuiten. Veronique is ondertussen de tel kwijt geraakt en weet niet meer hoe vaak ze is klaargekomen.

"Ik wil nog mijn favoriete standje met je doen,” hijgt Erik. "Ga op je rug liggen, doe je benen omhoog en leg je knieën langs je hoofd,” fluistert Erik. Veronique gaat op de grond liggen en doet wat haar gevraagd word. Erik komt achter haar staan en zet zijn lul tegen haar kutgaatje aan. In één stoot ramt hij zijn lul weer in haar kutje. Keihard en diep ramt hij zijn lul in haar gloeiende hete kut.

"Oh… ho… ja… ha… ha… ja… ja… oh… oh…ik… kom… mm…,” brult Erik. Hij voelt hoe zijn hete zaad zich een baan naar buiten baant. Grote stralen schiet hij in haar kut. Hij haalt zijn lul uit haar kut en zegt dat ze haar benen weer omlaag mag doen. Een klein straaltje sperma sijpelt uit haar kutje.

"Dan krijg je nu de finale,” fluister Erik in haar oor. Teder kussend daalt hij weer af richting haar kutje. Hij weet dat ze nu zo gevoelig is dat als hij haar G-spot weer beroerd ze nu nog heftiger klaar zal komen. Ondertussen heeft zijn tong haar kutje en klitje alweer gevonden. Ook zijn vingers hebben haar plekje alweer gevonden.

"Oh…ja… ga… door,” gilt Veronique. Nu is ze echt de controle kwijt en ligt te schudden en te schokken of ze een aanval heeft. Het lijkt wel of ze zweeft en even van de wereld is. "Oh… oh… oh… Erik… je…maakt me… gek… oh… ja… arhg… ik… kom… mm…,” schreeuwt ze. Vlug trekt Erik weer zijn vingers uit haar kut maar wrijft nu hard met zijn duim over haar klit. Dit is echt de genadeslag voor Veronique en komt nu nog heftiger en spuitend klaar. Veel kans om te bekomen krijgt ze niet want weer steekt Erik zijn vingers in haar kut en bespeelt weer haar G-spotje. Lang hoeft hij dit niet te doen of ze komt alweer heftig spuitend klaar. Dit herhaalt hij nog een paar keer en Veronique kan niet meer. Zwaar uitgeput blijft ze op de keukenvloer liggen. Als ze eindelijk weer een beetje bij haar positieven is en weer wat kan praten zegt ze.

"Dit was heftig, ik wist niet dat een vrouw ook kon spuiten als ze klaarkwam.”

"Hm… mm,” zegt Erik, “dat kan wel, vooral als je de G-spot vingert dan kom je zo intens klaar dat je spuit.”

Wanneer Veronique op wil staan lijkt het wel of haar benen haar niet kunnen dragen. Erik helpt haar overeind en zet haar op een keukenstoel. Dan ziet Veronique pas wat een zooitje het is de keuken. Overal liggen plassen van haar eigen kutgeil dat ze gespoten heeft.

Ze drinken samen nog een kopje koffie en Erik gaat aan het klussen. Veronique gaat naar boven om zich te douchen en aan te kleden. Als ze boven komt hoort ze uit haar dochters kamertje geluidjes. De kleine meid is ook al wakker.

Zo gaan een aantal weken voorbij. Erik vordert al gestaag met de verbouwing en tussen hen is nooit meer iets gebeurd. Ondertussen maakt Veronique zich een beetje zorgen. Ze had twee weken geleden al ongesteld moeten worden maar ze was het nog steeds niet. Dat was niks voor haar want ze was altijd op tijd. Als ze wat langer erover nadenkt hoe dit toch kan krijgt ze de schrik van haar leven. Ze zal toch niet……nee dat kan niet… jawel het kan wel. Ze is zwanger van Erik hun klusjesman. Hoe stom heeft ze kunnen zijn. Ze wist zo goed dat ze voorzichtig moest zijn door die kuur. Ook Mark en zij neukten met condoom, hoe kon ze die toen vergeten.

Maar goed het kwaad was geschied en nu kwam het volgende probleem. Hoe vertelde ze dit aan Mark?

Mia

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley met een smiley van de redactie wegens de unanieme stemming

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1634
Volgende »