Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Seks is frustratie deel 2

RealaGeplaatst door My 4Fingers ma, april 23, 2012 21:06:30

Seks en frustratie 2.2

De GSM ging over.

“Hans? Marc hier. Zeg, ik zal rond 19.00 uur in het depot aankomen. Vroeger kan echt niet. Pokkedruk op de weg, OK?”

Een metalen stem bromde iets dat het in orde was. Ze zaten niet op hem te wachten. Hij was altijd laat. Klantenbinding noemde Marc dat.

Nu, effectief was het wel. Hij was geliefd bij zijn klanten. Hij was niet voor niks de nummer 1 verkoper van het bedrijf en dat vanaf de tweede maand dat hij er werkte.

Hij haakt in en zijn oog glijdt over de foto van Jeanne die aan zijn dashboard hangt. Een flauwe glimlach speelt om zijn lippen. ‘Juist’, denkt hij bij zichzelf.

Terwijl hij een kruispunt over rijdt, tasten zijn ogen de contouren van Jeanne 's naakte lichaam af. Hij had de foto zelf van haar gemaakt, nu toch al enkele jaren geleden. Ze wist hoe ze moest poseren voor een camera. Niet vulgair, maar o zo opwindend. Je zag eigenlijk weinig, maar haar ogen op de foto spraken boekdelen.

Terwijl hij dacht aan die periode, toen ze geregeld op pad gingen om op verlaten plaatsen erotische foto’s van elkaar te nemen, pompte zijn penis zich vol moed, heftig verlangend naar die tijd, om korte tijd later weer als een vodje in elkaar te zakken.

De realiteit beent de fantasie altijd weer bij, helaas.

Marc nam nog een stuk chocolade van op de passagierszetel. Terwijl het bruine spul smolt op zijn tong, bekroop hem opnieuw dat gevoel van nutteloosheid, twijfel en uiteindelijk futiliteit. Wat er ook misgegaan was, hij kon het op geen enkele manier goed krijgen. Hoe meer hij zijn best deed, hoe meer de band tussen hen verdween.

En wat waren alweer de oorzaken van het verkeerd lopen? Eigenlijk kon geen van beiden zich dit nog herinneren. Maar allebei klampten ze zich aan de flauwe halmen van de hoop vast. De hoop op elkaar terug te begrijpen, er zijn voor elkaar, naar elkaar verlangen.

Hij propte het laatste stuk chocolade in zijn mond. Hij wist dat zijn vetlaag enkel diende om de pijn in zijn binnenste te houden, te maskeren, te verdoven.

Op automatische piloot reed hij verder, kilometer na kilometer in zijn nutteloos leven.

Aan het Shell tankstation draaide hij in. Benzine bijvullen en een andere vaste gewoonte, net voor hij thuis zou zijn. Hij zette de auto op zijn favoriet parkeerplaatsje – hij hield van routine – en slenterde het mannentoilet in. Het was een van de weinige goed onderhouden toiletten die hij kende in een tankstation.

Riem open, broek naar beneden en zijn halfwakkere penis met eerst langzame halen tot betere gedachten proberen te brengen. Hij nam zijn voorhuid vast en bewoog hem vlugger en vlugger over zijn eikel die langzaam aan grootte won. Met een zeker gevoel van trots zag hij zijn eikel zwellen. Die grote paarse eikel vond hij zelf altijd zo’n geil gezicht.

Al vlug was zijn paal klaar voor het echte werk en hij nam hem vol in de rechterhand, volop genietend van het zalig gevoel dat het rukken hem gaf.

Zijn gedachten gingen zoals altijd naar dezelfde scène: hij die samen met Jeanne een trio bezig was. De combinatie was niet belangrijk. Soms liet hij Jeanne neuken met een andere man terwijl zij zijn penis naar binnen slokte. Soms liet hij haar spelen met een andere vrouw, in alle mogelijke standjes en situaties. Hij had geen voorkeur.

Wel belangrijk was dat het altijd hem en Jeanne was, of het gezelschap nu uit een andere man, vrouw of een hele groep bestond.

Deze maal was het zijn favoriete scène. Hij had er behoefte aan.

Hij en Jeanne en een ander koppel, plaats onbelangrijk. In enkele seconden liet hij Jeanne tongen met de vrouw van het koppel, haar kut likken terwijl ze genomen werd door de man van het koppel. Dan hun laten lullen afslobberen door de beide vrouwtjes op hun knietjes, helemaal dicht tegen elkaar, zodat hun tongen niet alleen de eikels likten, maar ook elkaar.

Om dan uiteindelijk te komen tot de climax: Jeanne die op haar rug in haar beide gaatjes werd geneukt: de vreemde man in haar soppend kut en hij in haar uitgetrokken kont onder haar, dit alles terwijl de vrouw over Jeanne en hem heen plaste, waarop Jeanne schreeuwend klaarkwam, in pure extase.

Op dat moment borrelde het zaad in hem op, zocht zijn weg zoals een stormende wildwater rivier naar open terrein en bevrijdde in vier verlossende gulpen zijn lichaam van zijn teveel aan geilheid.

‘Ahh, heerlijk’, zuchtte hij bij zichzelf, nog licht nahijgend.

Hij deed nog enkele langzame halen, als een liefdevolle afsluiter, en perste de laatste druppels uit zijn nu niet meer zo majestueuze eikel.

Net toen hij wou doorspoelen, hoorde hij een klop op de deur.

“Alles in orde? Hebt u een ziekenwagen nodig? Of een dokter?”

De eerste schrikreactie sloeg al snel over in een heimelijk lachje.

“Hah, nee, John. Alles OK hier!” ‘Blijkbaar toch iets te luid bezig geweest…’

De uitbater van het tankstation klapte al lachend de buitendeur dicht. Ja, hij kende Marc al zo lang…

‘En dan nu op naar huis. Benieuwd wat het daar gaat geven. Seks zal er wel weer niet inzitten. Waarom ben ik toch vervloekt.’

Hij doelde daarmee op zijn nogal onverzadigbare seksuele drift. Al van in zijn jeugd had hij een onstuitbare drang naar seks, die blijkbaar alleen maar groeide. Op zich niet erg, maar als je partner hierin niet meewil, dan heb je een probleem. Hij realiseerde zich ten volle dat dit niet aan Jeanne lag, maar aan hem. Nu ja, ook niet aan hem. Gewoon aan de combinatie van beiden. Maar hoe dan ook maakte het zijn leven bepaald niet gemakkelijker.

De auto draaide de oprit op en even later duwde hij de achterdeur open.

“Hallo, lieverd”, gooide hij haar ietwat geforceerd vrolijk toe, in de hoop dat ze dan ook wat blijer zou reageren. Maar er kwam geen reactie. Of wel, ja, weer die zure blik. Die ondervragende blik.

“Ik zie zo aan je dat je weer ergens gezeten hebt.”

Marc deed eerst nog zijn mond open, maar sloot hem meteen weer en ging in een ruk verder naar de woonkamer. ‘Geen zin in ruzie, kan het nu nooit eens goed gaan’ mummelde hij vol zelfmedelijden tegen zichzelf.

Reala  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post788

Seks is frustratie 1.2

RealaGeplaatst door My 4Fingers zo, april 22, 2012 18:17:29

Seks is frustratie. 1.2

Dat had ik altijd zo ondervonden.

Het was altijd iets wat mij overkwam. Ik werd gesekst.

Of het nu ging over het misbruik in mijn jeugd door mijn stiefbroer of later door mijn twee echtgenoten die me eigenlijk maar als object behandelden.

De eerste bleek een verdoken homo te zijn die mij gebruikte als excuus om in parenclubs met mannen aan de gang te gaan.

De tweede, daar ben ik nu nog bij. Die heeft zichzelf volledig laten gaan, waarom weet ik niet. Na zo’n 10 jaar huwelijk blijft van hem niks meer over dan een berg blubber en een bier-adem. Vreselijk. Ik walg van hem.

Seks met hem is foltering: dat lomp gewicht boven op je, half verstikt onder die blubber-berg. En dan nog eens die bierlucht die hij in je gezicht walmt!

Waarom doe ik het dan? Dat wil ik ook niet, maar wanneer hij dronken is, is er gewoon geen huis mee te houden. Dan moet en zal hij seks hebben. Trieste seks, zeker, maar wel met mij als slachtoffer.

Slachtoffer van seks. Zo heb ik het altijd gevoeld. Ik vind het woord op zich al vreselijk.

Ik zonder me daarom meer en meer af. Ik leid een leven in de schaduw en ben maar een schim van wie ik ooit was of van wie ik ooit zou kunnen zijn. Dat besef ik, nog wel.

En misschien hoop ik stiekem dat ik vlug in het stadium zit dat ik het niet meer besef. Want dat ik hier niet meer uit geraak, dat weet ik wel. Ik heb geen job, ik werk bij mijn man en heb drie kinderen. Waar moet ik heen, hoe moet ik het betalen?

Vroeger kreeg ik regelmatig aanvallen van radeloosheid, gevolgd door vlagen van opstand. “Doe er iets aan, ga weg! Maak nog iets van je leven!”

Maar mettertijd verminderden deze oprispingen en zag ik mezelf uitgespeeld op het toneel van het leven.

Ik vul mijn dagen met het tellen van de uren, minuten en seconden. Met het luisteren naar het bloed dat door mijn aderen stroomt…

“Jeanne, goedemorgen, hoe is het met je?”

De buurvrouw even op bezoek. Toch altijd even een verademing. Ze weet dat het niet goed gaat met me en is best wel bezorgd. Het is een schat, maar eigenlijk zit ze in hetzelfde straatje als ik. Alleen beseft zij het niet. Al 15 jaar getrouwd met een man die haar, nou ja, toch geregeld slaat. Niet te erg. Nooit erg genoeg om haar te laten inzien dat ze weg moet. Maar wie ben ik om haar raad te geven. Van deze mislukking kan ze best niet te veel leren.

Ach, we hebben steun aan elkaar en dat is best.

“Gaat wel. Zijn gangetje, hé. Zo, nieuw kleedje gekocht? 't Staat je!”

“Ja”, zei ze met ietwat terneergeslagen ogen. Een blik die ik meteen herkende.

“Heeft hij weer…?”

“…dit is om het goed te maken.”

Ze wou nog iets zeggen, maar barstte in snikken uit en ik ving haar op in mijn armen. Ik kreeg zelf de tranen in mijn ogen. ‘Godverdomme’, dacht ik bij mezelf. ‘Klootzak’.

“Marc is niet thuis?” snikte ze tegen me.

“Nee, zoals altijd op de baan, hé. En dan dronken thuis komen van al die bezoeken bij zijn klanten.”

“Schat, toch. Zie ons hier nu zitten. Hoe is het in godsnaam mogelijk?!”

Ze keek me aan met haar grote bruine ogen, rood doorlopen, met het nat van haar tranen in haar wimpers en over haar wangen. En ik weet niet precies wat er toen gebeurde, maar het volgende moment gaf ze me een zoen, vol op de mond!

Ik schrok, en zij ook!

Ze keek me verschrikt aan en ik wist zelf niet meteen wat zeggen.

“Waaat, eh, waarrr, nou…” Ik stamelde een beetje en uitte wat nerveuze lachjes.

“Sorry,” zei ze uiteindelijk. “Wat ongepast. Wat moet je wel van me denken?”

“Nee, nee. Ben je gek? Helemaal niet. Ik was alleen nogal geschrokken.”

Ze gluurde vanonder haar wimpers naar me toen ze zachtjes vroeg: “vond je het lekker?”

“Euh, wel.” Opnieuw stond ik met mijn mond vol tanden. Ik nam de vraag even in me op en liet hem rondgaan in mijn hoofd. Vond ik het lekker? Instinctief zou ik zeggen van niet; zoenen met een vrouw?

Maar, naarmate ik meer en meer, met mijn voetjes op de grond terecht kwam, besefte ik en zij ook.

“Ja, eigenlijk wel, Tine. Eigenlijk wel.”

Terwijl ik dit zei, voelde ik van alles diep in me gebeuren. Wat, weet ik niet, maar een vreemd gekriebel in mijn buik kwam langzaam naar boven. Voor ik het besefte, had ik mijn lippen tegen die van haar gedrukt en voelde ik onze adem als een gedeelde warmte.

“Dit voelt goed”, fluisterde ik haar zacht toe.

Ze knikte alleen maar, met gesloten ogen en verkende met haar lippen de mijne. Toen opende ze kort haar ogen, keek me met een onbekende blik aan en het volgende moment proefde ik de zalige warmte van haar tong in mijn mond.

Ik ging mee in de beweging. ‘Wat een zalig gevoel is dit!’ dacht ik bij mezelf. ‘Dit kan toch niet. Zo’n gevoel heb ik nog nooit gehad.’

Ik kuste de tranen uit haar ogen en van haar wangen en vanaf dat moment liet ik alles varen. Alle vooroordelen, heel mijn verleden, mijn frustraties en liet mezelf opgaan in het moment. Een moment van zoveel warmte, genegenheid, vriendschap en misschien wel… liefde.

Een gevoel dat ik nooit eerder voelde, zoveel is zeker.

Ik besloot te genieten van dit moment, voor het eerst in mijn leven. Misschien ook wel voor het laatst, maar daar dacht ik nog niet aan.

Het gevoel van haar tong die speelde met de mijne bracht me in extase. Tine was geen fotomodel, zeker niet. Maar ik had ze altijd wel een mooie vrouw gevonden. Een vrouw waar veel meer in zat dan eruit kwam. En hoewel ze toch al 41 was, had ze een mooi lichaam, vond ik toch. Ik was altijd al jaloers geweest op haar borsten.

Ik ben gek op grote borsten, maar heb zelf maar een B-cup. Die van Tine, ja, dat was een D…

En ja, ze had een buikje. En ja, haar borsten hingen. En ja, de leeftijd was af te lezen van haar gezicht. Maar haar ogen die hadden iets onbestemd. Iets wat ik nooit gehad had.

Iets wilds.

Ze zoende en likte me steeds heftiger.

Haar adem werd zwaarder. Ze streelde me met haar zachte handen. Door mijn haar, over mijn gezicht, mijn armen. Voorzichtig legde ze haar rechterhand op mijn linkerborst. Met zo’n liefdevol gebaar, het voelde perfect aan, zo natuurlijk.

Tine begon mijn beide borsten te strelen nu, met haar beide handen. Eerst zacht, daarna met wat meer nadruk, alsof ze de vorm van mijn borsten exact wou bepalen.

Een golf van genot ging door me en rilde langs mijn ruggengraat. Ik voelde mijn tepels hard worden onder mijn kledij. Mijn lichaam schreeuwde het uit van vreugde. Ik wou meer…

“Jeanne… schat… ik moet je laten. Bart komt zo meteen terug en ik moet zijn eten nog maken. Je weet wat er gebeurt als…

…”ja, ja, natuurlijk”, schrok ik wakker uit mijn roes. “Euh, natuurlijk moet je gaan.”

Tine trok haar kledij wat recht terwijl ze opstond. Ik trok haar aan haar mouw.

“Tine, wat gebeurt er n…?”

“Lieverd, dit is pas een begin. Ik kom straks terug en ik kom altijd bij je terug. Je bent een super-vrouw.”

Ze trok me dicht tegen haar aan en gaf me een innige knuffel. Terwijl ze me nog een zoentje gaf, fluisterde ze dicht tegen me: “blij dat ik het gedurfd heb.”

Ik antwoordde niet, maar knikte gewoon, met een onuitwisbare glimlach op mijn lippen en ogen die straalden van geluk.

Reala  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post787