Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Wasbord op kantoor

SandraTGeplaatst door My 4Fingers di, juli 11, 2017 14:03:21

WASBORD OP KANTOOR

Het was in de maand mei. Vrijdagavond, de week was voorbij. Ik was bijna klaar met mijn werk. Naast mijn studie maakte ik in de avonduren verschillende kantoren schoon. Vaak ergerde ik me aan de puinhoop die mensen achter kunnen laten. Ik had altijd het gevoel dat die mensen dat met opzet deden. Maar ja, het hoorde er bij en het verdiende best redelijk.

Maar vanavond was het een beetje anders dan anders. Ik was voor het eerst op dit kantoor aan het werk geweest. Dit was net een nieuw project die mijn baas had kunnen toevoegen. Hij had al meerdere kantoren in dit pand. Een paar op de eerste verdieping en op de derde tot de achtste waren ook verschillende kantoren die door mensen van mijn baas werden schoon gemaakt. Dit kantoor zat op de elfde verdieping. Je had een prachtig uitzicht en hoger kon je ook niet.

De directeur van dit bedrijf was erg kritisch. Het vorige schoonmaakbedrijf had er een rommeltje van gemaakt en nu zou hij de boel goed in de gaten houden. Dus ik was gewaarschuwd. Ik moest het tot in de puntjes verzorgen. Het maakte niet uit hoelang het duurde. Ik moest alle uren opschrijven als het er maar netjes en schoon uit zag. Als ik mijn werk goed had gedaan en deze directeur tevreden was, zou er een beste bonus voor mij bij kunnen zijn. Ik had mijn uiterste best gedaan. Ik was een behoorlijke tijd bezig geweest. Maar zelfs de koffievlekken had ik uit het tapijt gekregen. De ramen waren gelapt en de bureaus glommen weer. Ook het directiekantoor was schoongemaakt. Niet dat hij er echt een rommel van maakte maar toch. Je kon duidelijk zien dat er weinig schoongemaakt was.

Toen ik het licht uit deed in het grote kantoor van de directeur en nog een keer alles controleerde bij de andere bureaus, mijn spullen netjes opruimde en het licht wilde uit doen om vervolgens het pand te verlaten hoorde ik het belletje van de lift.

Er kwam iemand aan. Ik dacht dat het Karel zou zijn. Dat is de nachtwaker. Karel was een aardige man. Had een gezin en hij kletste regelmatig met me voor ik naar huis ging. Ik was laat vandaag. Ik werkte mijn urenlijstje bij en dacht: Tjonge ik heb er echt heel veel werk van gemaakt. Ik was hier al om 18.00 uur en het is nu al 21.00 uur. Ik hoop dat deze directeur het niet erg vind. Nou anders hoor ik het wel van mijn baas. Eigenlijk was ik een beetje verbaasd.

Ik had toch duidelijk het belletje van de lift gehoord en meestal hoorde ik Karel wel roepen. Maar nu bleef het stil. Raar, dacht ik nog. Ik kan me ook vergist hebben. Toen zag ik nog licht branden in het kantoor van de directeur. Ik snapte het niet. Ik wist toch zeker dat ik het licht had uitgedaan.

Snel liep ik terug om het uit te doen. En kreeg bijna een hartstilstand toen iemand riep: “He! Doe dat licht terug aan, ik zie niets”.

In een reflex deed ik het licht weer aan en met een rood hoofd keek ik in twee prachtige donkerbruine ogen. Mijn hart sprong over en mijn ogen gleden over het mooiste gezicht wat ik ooit gezien had. Prachtige zwart golvende haren. Niet te lang maar gewoon netjes. Een brede kaaklijn. Goed geschoren en de rest van het lichaam was gewoonweg goddelijk. De huid was licht getint. Hij had iets zuidelijkst over zich. Iets Italiaans of zo. Brede schouders van een man die zeker vijf keer in de week in de sportschool moest staan. Dat was te zien aan de erg goed ontwikkelde spieren. Die bovenarmen waren bijna nog dikker dan mijn bovenbenen. Een en al spiermassa. Door het strakke T-shirt zag je het wasbord op de buik. De benen waren bedekt onder de spijkerbroek maar konden niet verbergen ook deze er goed uit zagen.

Er liep een rilling over m’n mijn rug toen ik weer in die prachtige ogen keek. Ook had ik de enorme opwinding in mijn lichaam voelen stromen bij het zien van deze prachtige man. Mijn slipje begon langzaam nat te worden en ik kon niet anders dan opmerken dat ik wel heel erg geil werd van deze man. Ik schrok van mijn eigen gedachte en vermaande me. Ik zag de glimlach op zijn gezicht.

“Bevalt het wat je ziet,” voeg hij mijn plagend.

Ik hield wel van dat soort opmerkingen en zei: “Nou eigenlijk bevalt me prima hoor”. Ik stak mijn hand uit om kennis te maken. “Ik ben Sandra en ik ga proberen hier de boel schoon te houden. Als er nog opmerkingen zijn dan hoor ik die graag en klachten kunt u uiteraard kwijt bij mijn baas. Al hoop ik dat die er niet zullen komen natuurlijk!” Ik maakte er meteen een zakelijke introductie van, om te voorkomen dat mijn fantasie meteen met mijn aan de haal zou gaan.

De man stelde zich voor met Tony. Hij was de directeur van dit kantoor. Ik trok mijn stoute schoenen aan en zei: “U brengt zeker aardig wat uurtjes in de sprotschool door, want van alleen achter een bureau te zitten krijgen nooit zo’n wasbord”.

Tony lachte weer. Hij vond het wel leuk zo’n bijdehandse tante. “Als het me lukt ga ik iedere dag een uurtje ja. Maar jij mag er ook wezen dame”. Zei Tony. “Wat doe jij dan wel om zo’n prachtig strak lijfje te houden”.

Ik vond het geweldig; “ach een beetje hardlopen, wat zwemmen en verder niet te vet eten”.

“Ja, ja en daar krijg jij zo’n strak lichaam van. Ach, weet u het ziet er nu niet echt aantrekkelijk uit in dat schort, dat moet ik toegeven maar aan de aandacht van de heren durf ik op te maken dat mijn aanwezigheid regelmatig erg op prijs gesteld wordt”.

“Zo, zo”. zei Tony, “nogal erg zelfverzekerd mag ik wel zeggen. Nou laat maar eens zien dan hoe het er onder dat schort uit ziet”.

Tony wilde mijn uitdagen. Ik zag er prachtig uit. En hij wilde eens weten hoe ver ik zouden gaan samen. De spanning bouwde zich aardig op in het kantoor. Een hele erotische spanning. Ik liet me niet snel uit het veld slaan en begon langzaam de knoopjes van mijn schort los te maken. Het leek bijna of ik aan het strippen was, maar onder mijn schort had ik nog een strak T-shirt en een korte broek aan. De string maakte het geheel af dus het zou een tijdje duren voor alle kledingstukken uit zouden zijn. Maar zo ver wilde ik het eigenlijk niet laten komen, hoewel, als ik mijn gevoel moest volgen zou ik deze geweldig mooie man meteen aanvallen en een tongzoen afdwingen.

Ik deed mijn schort uit en keek Tony uitdagend aan. Tony nam mijn volledig in zich op. Ik had het gevoel of ik door zijn ogen werd uitgekleed. Tony deed een stap in mijn richting. Ik twijfelde, of ik niet een stap achteruit zou zetten, maar ik bleef staan. Heel langzaam kwam hij op mijn af lopen tot hij vlak voor mijn stond. Toen fluisterde hij in mijn oor met een zware stem dat ik verschrikkelijk mooi was en of hij mijn mocht aanraken. Ik huiverde en beantwoorde de vraag met een voorzichtige zoen op zijn wang. Dat was voor Tony voldoende. Hij nam mijn gezicht tussen zijn handen en zoende mijn heel teder op mijn mond. Ik werd licht in mijn hoofd, maar wist me weer te herstellen. Ik zoende hem terug en het duurde niet lang of we stonden samen heel heftig te tongzoenen. Het subtiele spel maakte plaats voor hartstocht en passie. Onze ademhaling werd steeds zwaarder en ze hoorbaar overging in ongecontroleerd gehijg.

M’n slipje werd kletsnat. Wat werd ik geil van deze man. Ik wilde hem nu. Heel banaal en platvloers. Ik voelde me bijna goedkoop maar het kon mijn niets schelen. Tony kon zich ook niet meer inhouden. Hij trok mijn T-shirt uit en zocht met zijn mond, mijn tieten, nam een tepel in zijn mond en begon eraan te sabbelen en te zuigen. Ik trok zijn T-shirt uit en streelde door zijn haren en over zijn breed gespierde schouders.

Ondertussen had Tony mijn korte broek opengemaakt en stroopte die naar beneden.

Behendig stapte ik er uit en Tony tilde mijn op. Al zoenend zocht hij zijn bureau op en schoof alles van zijn bureau op de grond. Zette mij op het bureau neer en duwde me op mijn rug naar achter. Hij schoof mijn billen zo naar voren dat ik precies op het randje lag en mijn voeten op de tafel kon laten rusten

Met een beweging had hij mijn slipje aan de kant gedaan. En ik voelde zijn tong door mijn lipjes flitsen. Ik slaakte een kreet van genot en toen Tony mijn klit begon te bewerken duurde het niet lang of ik kwam gillend klaar. Tony had zijn broek laten zakken en zijn heerlijke neuker kwam te voorschijn. Tony was goed geschapen en ik wist dat ik een heerlijke beurt zou krijgen. Ik verlangde er naar dat hij me zou nemen. Nu meteen, hard stotend tot ik weer klaar zou komen want bevredigd was ik nog lang niet.

Tony zette zijn heerlijke pik voor mijn ingang en duwde hem heel voorzichtig naar binnen. Ik kromde mijn rug van genot. O! Wat was dit heerlijk met deze mooie man. Heel langzaam voerde hij het tempo wat op. Ik voelde een nieuw orgasme opkomen. “Harder Tony,” schreeuwde ik, “sneller harder, toe maar stoot die lekkere pik van je maar hard naar binnen. Ik wil het voelen, ik wil je zaad in mij voelen. Harder Tony, sneller, ik wil weer klaar komen”.

Tony voldeed aan mijn wens en voerde het tempo zo op dat zijn ballen tegen mijn kont aan kletste. Toen hij met zijn duim mijn klitje nog eens bewerkte hield ik het niet meer uit. Zwaar hijgend en met een gil kwam ik voor de tweede keer klaar. Door het samentrekken van mijn kutspieren hielt Tony het ook niet meer en grommend kwam ook Tony klaar en spoot mijn hele kut vol met zijn zaad.

Het duurde even voor beiden weer op adem waren gekomen.

Tony liet zich van me afglijden, en hielp me overeind. Hij kuste mijn lief op mijn mond. “Wat een wereldmeid ben jij zeg, ik moet eerst maar eens verzinnen hoe ik jou hier morgen weer krijg”.

Ik lachte. “Mm…, wat zou je er van zeggen dat je over de rommel in jouw kantoor nog niet te spreken bent. Dat moet ik dan morgen, op een zaterdag in mijn vrije tijd maar eens even grondig komen schoonmaken”.

Tony lachte “ja, ik verwacht je weer om 18.00 uur. Voor een grondige beurt in mijn kantoor”. Zei hij dubbelzinnig. Ik gaf hem een kus, pakte mijn kleding bij elkaar en toen ik weer enigszins gefatsoeneerd was liep ik zijn kantoor uit. Ik verheugde me al op wat er morgen zou gebeuren.

Reken maar dat ik op tijd zal zijn.

SandraT

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1858

GASTCOLLEGE

SandraTGeplaatst door My 4Fingers di, maart 08, 2016 15:56:54

GASTCOLLEGE

Mijn eerste dag als gast-docente verliep niet geheel gladjes. Hoewel ‘gladjes’… hihi… Ik ben normaal jurist. Ik had beloofd aan een collega dat ik een introductie college ‘format & content’ recht zou geven aan 2de jaar ‘s studenten Rechten. Het zou de meest geile dag van mijn leven worden…

Vooraf had ik bedacht dat het college verpletterend moest zijn. Ik had in een aangeschoten bui samen met wat vriendinnen bedacht dat ik in een kort jurkje wel de nodige opschudding zou veroorzaken.

“Met dat lijf van jou maak je ze helemaal gek” had Veronique gezegd. Ik kreeg bijna een rood hoofd van het compliment. Samen met haar trainde ik al 4 jaar, 5 dagen per week. We zaten op zwemmen, hardlopen en tea-bo. Ik was vroeger wel een beetje dik, maar nu op mijn 28e was ik strakker dan ooit en trots op mijn lichaam. Ik ben 173 cm hoog, weeg 62kg en heb halflang krullend blond haar. Ik heb wel een grappig gezicht met mooie ogen. Trots ben ik op mijn strakke kont en mijn smalle taille. Mijn borsten zijn mooi, maar ik vind ze vaak wel wat te groot. Dat is niet erg maar wel onhandig. Zo is het voor mij onmogelijk om een triangel bikini te dragen zonder dat mijn borsten eruit knallen. Het dragen van een beetje krap bloesje is ook een probleem; de knoopjes staan dan bijna altijd op knappen! Ik draag het wel. Maar soms wilde ik dat ik gewoon een B cup had.

De zondag voor het collega liep ik alleen door de stad. Ik wandelde op de Paleisstraat een leuk klein winkeltje binnen, op zoek naar een stijlvol en sexy jurkje.

“Wat zoek je?” Vroeg de verkoopster.

“Ik zoek iets zomers” antwoordde ik. “Een jurkje of zo”.

“Kom maar even mee dan, ik heb wel iets leuks voor je”. Ze liet een aantal jurken zien, maar het was niks. Te truttig of te frivool. Ik paste wel enkele jurkjes maar voelde me er niet prettig in.

“Waarom neem je niet een leuk topje met een rokje?” Zij de verkoopster, die doorhad dat een jurkje er niet inzat. Ze liet een kort grijs wollen plooirokje zien. “Zoals Britse schoolmeisjes ze dragen,” zei ze. Ik zag ook een wit topje met roesjes en blote schouders. Ik nam ze allebei het pashokje in en ontdeed me van een zwart jurkje. Ik paste ze allebei en liet het resultaat aan mezelf zien in de spiegel. Het topje zat goed. Al was het wel wat te sexy omdat mijn borsten, zoals altijd, iets te groot waren voor het topje. Mijn tepels zag je een beetje door de dunne stof heen en het topje had een lage decolleté waardoor de rondingen van mijn borsten nadrukkelijk zichtbaar waren. Ik boog een beetje voorover en keek naar mezelf in de spiegel. Sexy, dat zeker al moet er wel een kleinere BH onder want anders zie je de BH. Het rokje was zakelijke grijs met een onopvallend ruitjes design, maar sexy wijd van onder en kort, erg kort voor mijn doen. Het rokje had een riempje en die trok ik wat aan zodat mij slanke taille geaccentueerd werd. De aanblik wond me op en ik kocht het setje direct, samen met een paar zwarte leren laarzen met redelijk hoge hak en een stoere puntvormige neus

In de ochtend werd ik te laat wakker. Ik rende onder de douche en waste me snel. Scheerde de stoppeltjes op mijn benen, oksels en venusheuvel weg. Ik scheer me altijd helemaal. Ook mijn poesje. Ik zalfde mijn gladde doosje en deed mijn minuscule zwarte doorschijnende stringetje aan en stapte in mijn nieuwe kleren. Een lichte rilling van angst ging door me heen. Nog nooit had ik zulke sexy kleren aangetrokken. In de kroeg stoer doen is gemakkelijk en sexy kleren kopen durf ik ook nog wel. Zo heb ik een hele serie sexy kleding die ik nooit aandoe. Jurkjes met te diepe decolleté, jurkjes die doorschijnen, BH’s met opening bij de tepels, string Bikini’s, etc. Ik doe zo nooit aan omdat ik eigenlijk maar weinig lef heb.

Lef…? Ik voelde mezelf beven van angst toen ik naar mezelf keek in de spiegel. Het rokje leek nu wel nog korter. Ik draaide me om en keek naar mijn achterste. Het rokje kwam wel net over mijn billen maar doordat mijn taille vrij smal is, plooide het rokje van onderen wijder naar buiten dan normaal: Je kon er gemakkelijk onder kijken als ik iets voorover boog. En dan mijn decolleté. Het topje liet wel erg veel borst en schouder zien. Zeker omdat de enige BH die eronder past, één die doorschijnende plastic schouderbandjes heeft, een beetje klein is en mijn borsten behoorlijk omhoog duwt. Mijn borsten werden echt een beetje omhoog geduwd door de BH en het topje. Ik sprong even om te kijken of ze niet uit het topje zouden zwiepen. Ik zag me grote borsten zwaar heen en weer gaan. Gelukkig zijn ze nog rond en stevig, dacht ik. Ik vermande me en pakte de fles Port van gisteravond. Ik slokte de overgebleven helft naar binnen en trok mijn jas aan.

Bijna te laat kwam ik aan gestormd op de universiteit. Ik kon het lokaal eerst niet vinden en kwam het lokaal verhit binnen. Het was een klein lokaal met daarin maar 4 studenten. Ik zette mijn zware tas met laptop op de docententafel en deed mijn jas uit. Ik keek naar mijn publiek en groette hen met een korte knik.

“Het is maandag mevrouw, dan zijn er bijna nooit studenten” zij iemand vanuit de banken. Ik nam nogmaals mijn schaarse publiek goed in me op. Er zaten weinig mensen, maar wel zeer mooie mensen in deze zaal. De jongste jongen, 25 jaar schatte ik hem, keek me brutaal aan. Hij zag er goed uit. Zijn medestudent zag er ook niet verkeerd uit. Hij was groot, zeker 2 meter en donker. Verder zaten er twee meisjes van jongere leeftijd, zo’n 21 a 22 jaar oud denk ik. Allebei hoogblond en bloedmooi. Eén van de meisjes had een zwart overslagtruitje aan met een zeer diep decolleté die bijna tot haar buik doorliep. Het decolleté werd met overslagtouwtjes bij elkaar gehouden. Ze had opgestoken haar met pijpenkrulletjes. Het andere meisje droeg een kort rafelig spijkerrokje. Dat kon ik zien omdat ze als enige nog niet op haar stoel zat maar op een tafel. Verder droeg ze een rood T-shirtje met daarop geschreven: ‘Don’t stare at me, fuck me!’ Ze had lang stijl haar, blauwe ogen, volle lippen en mooie kleine jonge puntige borsten. Ze droeg geen BH. Haar tepels priemden door de integrerende zin heen. Ik moest oppassen niet te staren. Uitzonderlijk stel, dacht ik en installeerde de Laptop.

Ik begon rustig met mijn introductie en liep heen en weer in het lokaal. Mijn publiek had duidelijk meer aandacht voor mijn uiterlijk, dan voor mijn woorden. Ik begon te praten over zaken als de privacy aspecten van e-commerce maar ik voelde ogen priemen op mijn borsten, benen en billen. Ik liep heen en weer voor de klas. Ik voelde mijn rokje heen en weer bewegen. Ik voelde de dunne wol langs mijn benen en billen glijden en de achterkant van het rokje schommelde tegen mijn billen aan. Ik zag de grote jongen ongegeneerd naar mijn benen en billen staren en vervolgens zag ik langzaam zijn blik richting mijn borsten gaan. Ik werd me bewust van de aanwezigheid van mijn borsten en voelde dat mijn borsten stak werden getrokken door een scheut kippenvel. Ik wist nu dat mijn tepels keihard waren. Duidelijk zichtbaar, zeker in het dunnen topje wat ik nu droeg. Ik dacht aan het natte plekje dat nu zeker aanwezig zou zijn op mijn dunne, pantystof-achtige, slipje want ik was best geil aan het worden (leve de Port!).

Onbewust merkte ik dat ik de dames en heren eigenlijk aan het opgeilen was. Ik merkte dat ik tijdens mijn lezing al een paar keer naar voren gebogen had, zogenaamd om een papiertje dat op tafel lag, beter te kunnen lezen. Hierdoor gaf ik mijn publiek een intieme blik op mijn borsten cadeau. En nu stond ik met de rug naar de studenten toe iets op te schrijven op het bord en merkte dat ik mijn kontje een beetje omhoog stak en met mijn benen zeker een halve meter uit elkaar stond! Ik realiseerde me dat ik toch wel een beetje dronken moest zijn.

Ik kwam weer uit mijn roes en prepareerde een Powerpont presentatie. Ik introduceerde het korte filmpje en vertelde dat het ongeveer 10 minuten zou duren.

Ik dimde de lichten en ging achteraan op een tafel zitten. Ik vervolgde mijn college terwijl we met z’n allen naar de laptop presentatie via een beamer keken. De presentatie liet naast vele cijfers en toekomstverwachtingen, toevallig ook enkele foto’s zien van mooie dames in badkleding (online te koop). Eén foto liet een model zien in een string-bikini.

“Hm…!” Hoorde ik een meisje kreunen. Ik kwam weer ‘in the mood’, kreeg wat meer lef en ging in kleermakerszit op het tafeltje zitten. Het rokje schoof nu in mijn schoot en liet mijn dijen geheel bloot. De jongens keken af en toe achterom om mijn blote benen te zien. Ook konden een beetje onder mijn rokje kijken. Ik voelde dat door de kleermakerszit, het dunne slipje aan één kant tussen mijn schaamlipjes was getrokken. Het zoompje van mijn slipje zat lekker strak tegen me clitje. Dit wond mij verder op en ik ging nog wat verder met het opgeilen van deze jonge heren. Ik trok één knie op tot tegen mijn borst aan en het andere been liet ik over de tafelrand bungelen. De heren kregen nu een direct zicht op mijn kruisje (al was het schemerig).

Toen de voorstelling was afgelopen deed ik het licht weer aan. Ik ging weer voor de klas staan en pakte een krijtje om wat op te schrijven.

“Hoe oud bent u?” Vroeg de jongste jongen.

“Achtentwintig” zei ik.

“Je hebt harde tepels, ben je geil?” Ik lachte. “Zou je wel willen” zei ik.

“Ik wel”, zei het blonde meisje die het zwarte truitje met de diepe decolleté droeg. Het viel me nu pas op dat ze forse borsten had. Ik zag ze in haar truitje heen en weer schudden. Ze droeg geen BH volgens mij. Raar dat het me nu pas opviel want haar borsten waren echt groot in vergelijking met het ranke postuur van het tengere meisje. “Wat jij wel? Vroeg ik bij-de-hand, ondoordacht en veel te snel.

“Ik wil wel dat u geil bent” zei ze terwijl ze me recht met haar mooie ogen in mijn ogen aankeek. Ik stond perplex. Ik keek haar aan en wilde zeggen dat ik het eigenlijk alleen maar koud had maar voor dat ik wat kon zeggen zei de grote jongen.

“Ik zou ook wel willen dat u nu lekker geil zou zijn… Juf...”

“Jongens… ik heb het echt alleen maar koud…”. Zei ik.

“Volgens mij niet juf, volgens mij bent u een beetje geil op ons juffrouw,” zei het blonde meisje met het mooie lieve gezichtje, zware borsten en pijpenkrulletjes.

Weer kon ik het niet laten mijn ogen op haar borsten te richten, het meisje zag dat. Het zonlicht scheen nu deels op haar borsten en ik kon nu goed zien dat ze geen BH droeg en dat haar borsten perfect gevormd waren: groot, vol, jong, stevig, omhoog-staande tepels…

“U heeft grote borsten juf, mag ik ze zien?” Zei het krulletjesmeisje. Dit werd mij gewoon gevraagd!

“Ja, U heeft ook een lekker rokje aan, Juf.’

“… Mogen we daar even onder kijken?...”

“U heeft toch wel een slipje aan?

Vragen werden op mij afgevuurd. Dit was duidelijk een apart groepje. Ik vergat het college en stond daar maar een beetje. Ik keek even naar mezelf, toen naar mijn publiek en zei.

“Jongens... ik waardeer jullie bewondering voor mijn uiterlijk maar ik ben hier toch echt niet gekomen om met wat te vozen met studentjes…”

Het mooie blonde meisje met het rode shirtje stond op en boog naar me toe. Ze stond een klein metertje van me af. Ze pakte haar kleine borstjes met haar handen. Ze masseerde ze op nam haar tepels tussen haar vingers.

“Vind je mijn borsten mooi? Wil je ze zien?” Vroeg ze. Ze klom over haar tafel heen. Ik zag haar mooie slanke benen. Ze ging voor me staan. Haar gezicht vlak voor de mijne. We waren ongeveer even groot. Ze streelde mijn hals en haren. Met haar hand wreef ze over mijn blote schouders. Daarna stak ze één vinger net onder mijn topje. Ze liet deze vinger van rechts naar links door mijn decolleté glijden. Over mijn borsten. Met haar nagel raakte ze een tepel. Ik deed niks. Weer ging er een rilling door me heen en voelde ik het kippenvel op mijn borsten. Ik durfde niks te zeggen en liet haar haar gang gaan. Wel was ik inmiddels bloedgeil geworden. Nu greep ze mijn borsten vast! Met beide handen kneedde ze mijn tieten. Eerst met het stof van mijn topje en BH ertussen, maar al snel kropen haar handen onder de stof door. Ik keek haar strak en geil aan.

“Hm… Geil teefje bent u, Juf.”

Het meisje ging achteruit staan. Mij achterlatend terwijl mijn topje nog verder naar beneden geschoven was. Ze trok haar shirtje over haar hoofd uit.

“Kom dames en heren,” zei ze. “Naakt college!” Riep ze luid. Haar puntborstjes schudde een beetje heen en weer en ik zag haar kleine harde roze tepeltjes. Vervolgens trok ze haar rokje omhoog en ze trok haar slipje uit. Dit werd naar één van de jongens gegooid. Toen deed ze ook haar mini spijkerrokje af. Ik zag haar strakke blanke billen, haar kale kutje met een toefje lichtblond haar. Haar vrij grote en gladde gezwollen schaamlippen stonden een beetje uiteen.

Het meisje sloeg haar armen om me heen en drukte zichzelf tegen me aan. Haar mond zocht mijn mond. Ik beantwoorde haar en stak mijn tong diep bij haar naar binnen. Ik voelde een hand van haar onder mijn rokje langs mijn liezen gaan. Mijn handen gleden over haar heupen naar haar slanke billen.

Ik zag uit mijn ooghoek dat het andere meisje (die ik eigenlijk het mooist vond, sterker nog; ik was enige minuten gelden acuut verliefd op haar geworden) naar ons toekwam. Ik keek haar recht in haar ogen aan. Ik zag nu dat ze een dunne rode broek droeg die mooi strak om haar kruisje, billen en heupen zat. Naar onder liep de broek wijder. Ze maakte de touwtjes van haar zwarte overslagtruitje langzaam los. Ik zag eerst haar mooie buik tevoorschijn komen. Toen alle touwtjes los waren hield ze met haar handen het truitje om haar heen geslagen. Ze trok daarna sensueel en langzaam haar truitje open en ik zag in volle glorie haar majestueuze borsten. Ze waren zo groot als ik hoopte dat ze waren. Wat waren ze mooi. Grote stijve tepels met een klein tepelhofje. Tepels die vrolijk schuin omhoog keken. Volle borsten met een strak gespannen huid die geheel egaal was en een beetje leek te glimmen. Het waren borsten die een beetje uit elkaar stonden, en een ietsi-pietse gezakt waren maar tegelijkertijd ook fier recht vooruit stonden. Borsten die mij geil maakten. Haar truitje gooide ze op de grond, schopte haar pumps uit en liet haar broek naar beneden vallen. Met alleen een simpel rode stringetje aan stond ze voor me. Ze had een licht getinte huid. Ze was ietsje kleiner dan ik. Ik schat 1,70 m. Ze was slank en ze had vrij gespierde bovenbenen en armen. Ze had een smal, maar toch rond en vrouwelijk lichaam. Ik reikte mijn hand naar haar uit en zij pakte deze. Ik trok haar naar me toe en gaf haar een tongzoen. Ik greep direct haar zware tieten en voelde met beide handen de volheid en hardheid van haar borsten.

Het andere meisje schoof haar hand onder mijn rokje en slipje en stak een vinger in mijn kut. Een heerlijk gevoel van geilheid golfde door mijn lichaam. Ik voelde mijn stoppen doorslaan.

Ik liet de borsten van mijn godinnetje los en trok mijn stringetje uit terwijl het andere meisje mijn rokje omhoog hield. De twee meisjes gingen op hun knieën zitten en stopten hun hoofdjes onder mijn rokje. Ik voelde een warme tong langs mijn dijen glijden en een warme tong in mijn bil-spleet. Ik zag de jongens kijken naar mij terwijl ik onder mijn rokje werd gelikt. Ik gooide het doorweekte slipje naar de jongens. De jongens stonde op kwamen naar me toe. Ik zag ze geil kijken en schoot in de lach. De meisjes stopten. Ik rende dollend weg.

“Blijf van de juf af, jongens!” Riep ik acterend. Al snel hadden ze me te pakken. Ik voelde een hand om mijn middel en tegelijk onder mijn rokje verdwijnen. “Hm…” gromde ik in het oor van een van de jongens. Ik werd opgetild door de grote jongen met één hand vol op één van mijn borsten en de andere hand vol in mijn kruis. Zo droeg hij me naar een tafel en ik werd op mijn rug op die tafel gelegd. Mijn topje rukte de andere jongen stuk en van mijn lichaam af. Mijn borsten lagen half uit mijn BH-tje.

“Wacht!” Riep het meisje met stijl blond haar. “Mogen wij eerst nog even?”

“Dames gaan eerst weet je nog wel. Ik wil haar billen wel eens goed zien”. De grote jongen pakte me bij mijn heupen en draaide me op mijn buik. Ik werd door de dames onderworpen aan een grondige inspectie. De jongens pakte ieder een been en hielden mijn benen wijd. Mijn rokje werd omhoog geschoven. Hun handen gleden over mijn benen en kont. Mijn billen werden uit elkaar gedrukt en ik voelde een nagel over mijn sterretje schuren.

“Ja, lekker juffie, mooie billen. Is ze kaal?” Ik voelde direct een hand over mijn kut en schaamheuvel glijden.

“O oh… voel eens, haar kutje is helemaal warm en nat.” Ik voelde hoe ze mijn schaamlippen stevig uit elkaar trokken waardoor het roze binnenste van mijn doosje zichtbaar werd.

“Deze dame moet nodig geneukt worden jongens” zei het meisje met de enorme borsten. Ze boog zich naar mijn hoofd en gaf me een zoen. “Ik laat je niet alleen hoor schoonheid” fluisterde ze in mijn oor.

Ik ging weer op mijn kont op de tafel zitten en ontkleedde me helemaal.

De jongens kleedden zich ook uit. De kleine jongen had een aardige piemel maar die van de grotere jongen was zeer omvangrijk. Een lange dikke stam met een grote rode eikel. Ik gaf tegelijk met de dames een gil.

“Jezus, wat een ding,” zei een meisje terwijl ze onbewust in haar kruisje kneep. De jongen liep naar me toe en ik pakte zijn pik vast. Ik kon mijn hand er net aan omheen krijgen. Nooit eerder had ik zo’n grote pik gezien. Ik trok hem langzaam af en zag dat de jongen zijn ogen dicht deed. Ik liet hem even los en ging op ellebogen en knieën op de tafel zitten. Ik boog voorover en likte aan zijn pik en bewoog mijn tong rond zijn paarse eikel. Ik liet wat speeksel op zijn eikel glijden zodat deze mooi begon te glimmen. De dames hielpen me en likte zijn ballen. Ik probeerde hem te pijpen en de pik zo diep mogelijk in me te nemen. Ik voelde de eikel tegen me huigje komen. Ik liet mijn tong langs zijn eikel flitsen en zoog daarna weer lekker stevig zijn paal naar binnen. De jongen begon opeens te trillen en spoot vrij onverwachts zijn lading zaad vol in mijn keel. Hij trok zich terug. Ik opende geil mijn mond en ik voelde een paar warme stralen mijn mond, wangen en neus komen.

De meisjes namen om de beurt de piemel nog even in hun monden totdat het sperma was opgelikt.

“Lik nu onze kutjes, Juf” riepen ze. Ze gingen met hun billen voor me staan en bogen zich ver naar voren. Twee ronde meisjesbillen verschenen voor mijn ogen. Benen een beetje uiteen en ik kreeg een geil uitzicht op twee heerlijke sappige, glinsterende kutjes. Het ene kutje, die van het meisje met de grote borsten was vrijwel één strak gleufje met kleine strakke lippen en een klein rood/roze gezwollen clitje op een vlak heuveltje. Het andere kutje had gezwollen grote en kleine kutlippen die geil uit elkaar stonden. Ik zag het roze van haar binnenste. Haar kut was drijfnat en ik zag enkele sporen van geil wat langs haar benen naar beneden was gedropen. Haar clitoris liet zich nadrukkelijk zien en glom van het geil. Hier had duidelijk iemand onlangs met zijn vingertjes aangezeten…

Ik zoende beide kutjes en liet wat sperma achter. God wat een malse grotjes. Ik zocht het kleinste clitje op en zoog zacht op die clit.

A… ah… ha…” hoorde ik. Vervolgens likte ik met grote halen het tienerkutje. En zag dat het kutje begon te glimmen van de sappen die ze produceerde. Haar gleufje werd ietsje voller en mijn tong werd bijna automatisch naar binnen gezogen. Daarna zoog ik met kracht het grote, gezwollen clitje van het andere meisje tussen mijn boventanden en tong. Ik voelde haar sappen langs mijn kin stromen.

Tegelijkertijd voelde ik een vinger in mijn kut. Ook voelde ik zeker drie handen langs mijn dijen, billen en middel wrijven. Ik stond in vuur en vlam! Twee jonge gozers die me lekker verwende… Ik voelde dat een tweede vinger bij me naar binnen ging. En nog een. Toen begonnen de vingers me rustig te neuken. Ik holde mijn rug nog meer en drukte mijn kontje omhoog. Mijn benen zette ik nog ietsje wijder uiteen en mijn knieën trok ik iets naar voren zodat mijn kontje nog meer naar achteren wees. Dit moedigde de jongen zeker aan. Ik voelde een tong langs mijn gezwollen clit glijden. Mijn billen werden stevig gemasseerd en uit elkaar geduwd. Tegelijkertijd gingen vingers per drie of vier in- en uit mijn kletsnatte doos. O… oh… Wat lekker. Ik werd plots opgetild. Ik stond nu weer met mijn benen op de grond. Met mijn benen bij elkaar en mijn kont naar achteren. Mijn ellebogen leunde op de tafel en mijn borsten lagen ook op de tafel. Nu gaan ze me neuken, dacht ik. Weer voelde ik iets tegen mijn grotje drukken. Het was de pik van de jongere jongen. Hij bleef eerst een tijdje met zijn eikel langs mijn lipjes en clit glijden. Ik dacht dat ik gek werd. Ik was al lang niet meer geneukt en kon niet wachten om door een harde neukstaaf gevuld te worden. Mijn wens kwam uit. Ineens stootte hij hem direct diep naar binnen. Ik voelde mijn kut gevuld worden, de lul schuurde tegen mijn binnenste en zijn ballen knalde tegen me aan. Hij pakte mijn heupen stevig beet met beide handen en ramde zijn pik met grote snelheid in en uit mijn gladde spleet.

Terwijl ik lekker werd geneukt, gingen de andere meisjes naast me staan in dezelfde houding. Drie geile, strakke kontjes staken naar achteren, klaar om geneukt te worden. Ik zag de grote borsten van het meisje ook half op de tafel leunen. De grote jongen ging achter het kleinste meisje staan en duwde zijn paal in haar meisjeskutje.

“Au!” Riep ze, “rustig aan, alsjeblieft”. Toen ze een beetje was opgerekt en bijna klaarkwam, liet de jongen haar openstaande kutje met glinsterende lipjes achter en neukte het openstaande kutje van het andere blonde popje. Onderwijl genoot ik van de geile gezichtjes van de dames en de borsten die heen en weer

Ik voelde plots een vinger in mijn anus glijden. Dit had nog nooit iemand bij me gedaan. Langzaam poerde hij zijn vinger heen en weer. Het voelde heerlijk en ik bewoog mijn kontje nog heen en weer op het ritme van zijn vinger. Ik legde mezelf met mijn borsten op de tafel en pakte met mijn eigen handen mijn billen vast en duwde ze geil uiteen. De jongen stopte met neuken.

“Zullen we onze juf leren wat een goede sandwich is?” De grote jongen. “Lijkt me geen slecht plan!” De jongen met de enorme lul ging op de grond liggen.

“Klim maar op me juf,” zei hij. Ik stond op en liep naar hem toe. Zij piemel glom van het geil. Ik boog voorover, keek hem strak aan en nam toen heel even zijn brute pik tot in mijn keel naar binnen. Toen ging ik op hem zitten en liet me rustig over zijn dikke pik naar beneden zakken. De pik vulde me helemaal en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoederwand drukken. De andere jongen begon direct mijn anus met kutsappen van de andere meisjes nat en soepel te maken. De meisjes hielpen mee en staken hun middelvingers eerst in hun kutjes en daarna in mijn reet. Soms tegelijk. Zo rekten ze me wat op. Toen ging de jongen achter me staan. Ik voelde zijn eikel tegen mijn gaatje, Hij drukte zijn pik hard tegen me sterretje. Opeens floepte hij naar binnen. Ik werd heerlijk opgevuld. Wat een geile ervaring!. Ik voelde de pikken. Ze bewogen langs elkaar en mijn tussenwandje werd extreem goed gemasseerd. Ik verloor bijna mijn bewustzijn. Ik voelde mijn borsten rollen over de borstkas van de onderste jongen op het ritme van het geneuk. Zuigende geluiden kwamen uit mijn kut en kont. Ik voelde het gehijg van de kont-neukende jongen in mijn oor. Ik kwam klaar en weer klaar en weer. Golven van onbekend genot gierde door mijn lichaam. De lul bewoog snel in mijn kont. Ik voelde de jongen verkrampen. Hij gaat zo komen voelde ik. De grote dikke pik die mijn kutje tot het uiterste tergde ging ook zo spuiten. Snel stopte ik en ging op mijn rug liggen.

“Spuit alles in mijn mond, beesten” riep ik. De meisjes gingen direct naast me liggen met de mondjes open. De jongens rukte aan hun pikken en spoten tegelijk het zaad recht onze geile mondjes in. Ik kreeg klodders in mijn haar, in mijn ogen en in mijn mondje. We, de meisjes, zoende elkaar en ik smeerde de sperma met mijn mond over de grote borsten van mijn favoriete. Ik ging op mijn knieën over haar buik zitten en haalde mijn hand door mijn doorweekte kut. Met de sappen smeerde ik de grote borsten weer in. Ik stak mijn vingers ook in de kut van het andere meisje en haalde het sap eruit. Ook dit smeerde ik op de van sperma en kutsap glimmende borsten. Daarna gaf ik beide meisjes een zoen en zei gaven het sperma wat in hun mondjes zat aan mij. Ik liet het sperma uit mijn mond glijden boven haar borsten.

De grote jongen duwde me van het kleine meisje af en ging over haar heen zitten. Zijn pik was weer op sterkte. Hij legde zijn pik tussen de borsten van het meisje. Ik duwde de natte borsten om de lul. Hij begon te neuken. Het meisje stak haar tong uit en likte zo bij elke stoot de eikel. Ik en het andere meisje likten nu ook overal rond de piemel. Soms likte ik een tepel, dan weer een eikel, dan weer een tong. De andere jongen stond zich naast ons af te trekken. Ik dacht dat ze zo wel zouden komen. Ik pakte beide lullen vast en dirigeerde ze naar de mond van het meisje met de kleine punttietjes.

“Open je mond” zei ik. Ze opende haar mond wijd en ik duwde twee eikels bij haar naar binnen. Bijna directe begonnen ze te spuiten. Ze slikte alles naar binnen. Niets droop naar buiten. Ik likte de piemels schoon en zij gaf mij een zoen.

Uitgeput lagen we een tijdje tegen elkaar aan, naakt op de grond van het leslokaal.

“Ik denk dat we de les volgende week moeten voortzetten, jongens” zei ik.

“OK juf!” Riepen ze in koor.

SandraT

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1562

GASTCOLLEGE

SandraTGeplaatst door My 4Fingers do, februari 11, 2016 15:10:02

GASTCOLLEGE

Mijn eerste dag als gast-docente verliep niet geheel gladjes. Hoewel ‘gladjes’… hihi… Ik ben normaal jurist. Ik had beloofd aan een collega dat ik een introductie college ‘format & content’ recht zou geven aan 2de jaar ‘s studenten Rechten. Het zou de meest geile dag van mijn leven worden…

Vooraf had ik bedacht dat het college verpletterd moest zijn. Ik had in een aangeschoten bui samen met wat vriendinnen bedacht dat ik in een kort jurkje wel de nodige opschudding zou veroorzaken.

“Met dat lijf van jou maak je ze helemaal gek” had Veronique gezegd. Ik kreeg bijna een rood hoofd van het compliment. Samen met haar trainde ik al 4 jaar, 5 dagen per week. We zaten op zwemmen, hardlopen en tea-bo. Ik was vroeger wel een beetje dik, maar nu op mijn 28e was ik strakker dan ooit en trots op mijn lichaam. Ik ben 173 cm hoog, weeg 62kg en heb halflang krullend blond haar. Ik heb wel een grappig gezicht met mooie ogen. Trots ben ik op mijn strakke kont en mijn smalle taille. Mijn borsten zijn mooi, maar ik vind ze vaak wel wat te groot. Dat is niet erg maar wel onhandig. Zo is het voor mij onmogelijk om een triangel bikini te dragen zonder dat mijn borsten eruit knallen. Het dragen van een beetje krap bloesje is ook een probleem; de knoopjes staan dan bijna altijd op knappen! Ik draag het wel. Maar soms wilde ik dat ik gewoon een B cup had.

De zondag voor het collega liep ik alleen door de stad. Ik wandelde op de Paleisstraat een leuk klein winkeltje binnen, op zoek naar een stijlvol en sexy jurkje.

“Wat zoek je?” Vroeg de verkoopster.

“Ik zoek iets zomers” antwoordde ik. “Een jurkje ofzo”.

“Kom maar even mee dan, ik heb wel iets leuks voor je”. Ze liet een aantal jurken zien, maar het was niks. Te truttig of te frivool. Ik paste wel enkele jurkjes maar voelde me er niet prettig in.

“Waarom neem je niet een leuk topje met een rokje?” Zij de verkoopster, die doorhad dat een jurkje er niet inzat. Ze liet een kort grijs wollen plooirokje zien. “Zoals Britse schoolmeisjes ze dragen,” zei ze. Ik zag ook een wit topje met roesjes en blote schouders. Ik nam ze allebei het pashokje in en ontdeed me van een zwart jurkje. Ik paste ze allebei en liet het resultaat aan mezelf zien in de spiegel. Het topje zat goed. Al was het wel wat te sexy omdat mijn borsten, zoals altijd, iets te groot waren voor het topje. Mijn tepels zag je een beetje door de dunne stof heen en het topje had een lage decolleté waardoor de rondingen van mijn borsten nadrukkelijk zichtbaar waren. Ik boog een beetje voorover en keek naar mezelf in de spiegel. Sexy, dat zeker al moet er wel een kleinere BH onder want anders zie je de BH. Het rokje was zakelijke grijs met een onopvallend ruitjes design, maar sexy wijd van onder en kort, erg kort voor mijn doen. Het rokje had een riempje en die trok ik wat aan zodat mij slanke taille geaccentueerd werd. De aanblik wond me op en ik kocht het setje direct, samen met een paar zwarte leren laarzen met redelijk hoge hak en een stoere puntvormige neus

In de ochtend werd ik te laat wakker. Ik rende onder de douche en waste me snel. Scheerde de stoppeltjes op mijn benen, oksels en venusheuvel weg. Ik scheer me altijd helemaal. Ook mijn poesje. Ik zalfde mijn gladde doosje en deed mijn minuscule zwarte doorschijnende stringetje aan en stapte in mijn nieuwe kleren. Een lichte rilling van angst ging door me heen. Nog nooit had ik zulke sexy kleren aangetrokken. In de kroeg stoer doen is gemakkelijk en sexy kleren kopen durf ik ook nog wel. Zo heb ik een hele serie sexy kleding die ik nooit aandoe. Jurkjes met te diepe decolleté, jurkjes die doorschijnen, BH’s met opening bij de tepels, string Bikini’s, etc. Ik doe zo nooit aan omdat ik eigenlijk maar weinig lef heb.

Lef…? Ik voelde mezelf beven van angst toen ik naar mezelf keek in de spiegel. Het rokje leek nu wel nog korter. Ik draaide me om en keek naar mijn achterste. Het rokje kwam wel net over mijn billen maar doordat mijn taille vrij smal is, plooide het rokje van onderen wijder naar buiten dan normaal: Je kon er gemakkelijk onder kijken als ik iets voorover boog. En dan mijn decolleté. Het topje liet wel erg veel borst en schouder zien. Zeker omdat de enige BH die eronder past, één die doorschijnende plastic schouderbandjes heeft, een beetje klein is en mijn borsten behoorlijk omhoog duwt. Mijn borsten werden echt een beetje omhoog geduwd door de BH en het topje. Ik sprong even om te kijken of ze niet uit het topje zouden zwiepen. Ik zag me grote borsten zwaar heen en weer gaan. Gelukkig zijn ze nog rond en stevig, dacht ik. Ik vermande me en pakte de fles Port van gisteravond. Ik slokte de overgebleven helft naar binnen en trok mijn jas aan.

Bijna te laat kwam ik aan gestormd op de Universiteit. Ik kon het lokaal eerst niet vinden en kwam het lokaal verhit binnen. Het was een klein lokaal met daarin maar 4 studenten. Ik zette mijn zware tas met laptop op de docententafel en deed mijn jas uit. Ik keek naar mijn publiek en groette hen met een korte knik.

“Het is maandag mevrouw, dan zijn er bijna nooit studenten” zij iemand vanuit de banken. Ik nam nogmaals mijn schaarse publiek goed in me op. Er zaten weinig mensen, maar wel zeer mooie mensen in deze zaal. De jongste jongen, 25 jaar schatte ik hem, keek me brutaal aan. Hij zag er goed uit. Zijn medestudent zag er ook niet verkeerd uit. Hij was groot, zeker 2 meter en donker. Verder zaten er twee meisjes van jongere leeftijd, zo’n 21 a 22 jaar oud denk ik. Allebei hoogblond en bloedmooi. Eén van de meisjes had een zwart overslagtruitje aan met een zeer diep decolleté die bijna tot haar buik doorliep. Het decolleté werd met overslagtouwtjes bij elkaar gehouden. Ze had opgestoken haar met pijpenkrulletjes. Het andere meisje droeg een kort rafelig spijkerrokje. Dat kon ik zien omdat ze als enige nog niet op haar stoel zat maar op een tafel. Verder droeg ze een rood T-shirtje met daarop geschreven: ‘Don’t stare at me, fuck me!’ Ze had lang stijl haar, blauwe ogen, volle lippen en mooie kleine jonge puntige borsten. Ze droeg geen BH. Haar tepels priemden door de integrerende zin heen. Ik moest oppassen niet te staren. Uitzonderlijk stel, dacht ik en installeerde de Laptop.

Ik begon rustig met mijn introductie en liep heen en weer in het lokaal. Mijn publiek had duidelijk meer aandacht voor mijn uiterlijk, dan voor mijn woorden. Ik begon te praten over zaken als de privacy aspecten van e-commerce maar ik voelde ogen priemen op mijn borsten, benen en billen. Ik liep heen en weer voor de klas. Ik voelde mijn rokje heen en weer bewegen. Ik voelde de dunne wol langs mijn benen en billen glijden en de achterkant van het rokje schommelde tegen mijn billen aan. Ik zag de grote jongen ongegeneerd naar mijn benen en billen staren en vervolgens zag ik langzaam zijn blik richting mijn borsten gaan. Ik werd me bewust van de aanwezigheid van mijn borsten en voelde dat mijn borsten stak werden getrokken door een scheut kippenvel. Ik wist nu dat mijn tepels keihard waren. Duidelijk zichtbaar, zeker in het dunnen topje wat ik nu droeg. Ik dacht aan het natte plekje dat nu zeker aanwezig zou zijn op mijn dunne, pantystof-achtige, slipje want ik was best geil aan het worden (leve de Port!).

Onbewust merkte ik dat ik de dames en heren eigenlijk aan het opgeilen was. Ik merkte dat ik tijdens mijn lezing al een paar keer naar voren gebogen had, zogenaamd om een papiertje dat op tafel lag, beter te kunnen lezen. Hierdoor gaf ik mijn publiek een intieme blik op mijn borsten cadeau. En nu stond ik met de rug naar de studenten toe iets op te schrijven op het bord en merkte dat ik mijn kontje een beetje omhoog stak en met mijn benen zeker een halve meter uit elkaar stond! Ik realiseerde me dat ik toch wel een beetje dronken moest zijn.

Ik kwam weer uit mijn roes en prepareerde een PowerPoint presentatie. Ik introduceerde het korte filmpje en vertelde dat het ongeveer 10 minuten zou duren.

Ik dimde de lichten en ging achteraan op een tafel zitten. Ik vervolgde mijn college terwijl we met z’n allen naar de laptop presentatie via een beamer keken. De presentatie liet naast vele cijfers en toekomstverwachtingen, toevallig ook enkele foto’s zien van mooie dames in badkleding (online te koop). Eén foto liet een model zien in een string-bikini.

“Hm…!” Hoorde ik een meisje kreunen. Ik kwam weer ‘in the mood’, kreeg wat meer lef en ging in kleermakerszit op het tafeltje zitten. Het rokje schoof nu in mijn schoot en liet mijn dijen geheel bloot. De jongens keken af en toe achterom om mijn blote benen te zien. Ook konden een beetje onder mijn rokje kijken. Ik voelde dat door de kleermakerszit, het dunne slipje aan één kant tussen mijn schaamlipjes was getrokken. Het zoompje van mijn slipje zat lekker strak tegen me clitje. Dit wond mij verder op en ik ging nog wat verder met het opgeilen van deze jonge heren. Ik trok één knie op tot tegen mijn borst aan en het andere been liet ik over de tafelrand bungelen. De heren kregen nu een direct zicht op mijn kruisje (al was het schemerig).

Toen de voorstelling was afgelopen deed ik het licht weer aan. Ik ging weer voor de klas staan en pakte een krijtje om wat op te schrijven.

“Hoe oud bent u?” Vroeg de jongste jongen.

“Achtentwintig” zei ik.

“Je hebt harde tepels, ben je geil?” Ik lachte. “Zou je wel willen” zei ik.

“Ik wel”, zei het blonde meisje die het zwarte truitje met de diepe decolleté droeg. Het viel me nu pas op dat ze forse borsten had. Ik zag ze in haar truitje heen en weer schudden. Ze droeg geen BH volgens mij. Raar dat het me nu pas opviel want haar borsten waren echt groot in vergelijking met het ranke postuur van het tengere meisje. “Wat jij wel? Vroeg ik bij-de-hand, ondoordacht en veel te snel.

“Ik wil wel dat u geil bent” zei ze terwijl ze me recht met haar mooie ogen in mijn ogen aankeek. Ik stond perplex. Ik keek haar aan en wilde zeggen dat ik het eigenlijk alleen maar koud had maar voor dat ik wat kon zeggen zei de grote jongen.

“Ik zou ook wel willen dat u nu lekker geil zou zijn… Juf...”

“Jongens… ik heb het echt alleen maar koud…”. Zei ik.

“Volgens mij niet juf, volgens mij bent u een beetje geil op ons juffrouw,” zei het blonde meisje met het mooie lieve gezichtje, zware borsten en pijpenkrulletjes.

Weer kon ik het niet laten mijn ogen op haar borsten te richten, het meisje zag dat. Het zonlicht scheen nu deels op haar borsten en ik kon nu goed zien dat ze geen BH droeg en dat haar borsten perfect gevormd waren: groot, vol, jong, stevig, omhoog-staande tepels…

“U heeft grote borsten juf, mag ik ze zien?” Zei het krulletjesmeisje. Dit werd mij gewoon gevraagd!

“Ja, U heeft ook een lekker rokje aan, Juf.’

“… Mogen we daar even onder kijken?...”

“U heeft toch wel een slipje aan?

Vragen werden op mij afgevuurd. Dit was duidelijk een apart groepje. Ik vergat het college en stond daar maar een beetje. Ik keek even naar mezelf, toen naar mijn publiek en zei.

“Jongens... ik waardeer jullie bewondering voor mijn uiterlijk maar ik ben hier toch echt niet gekomen om met wat te vozen met studentjes…”

Het mooie blonde meisje met het rode shirtje stond op en boog naar me toe. Ze stond een klein metertje van me af. Ze pakte haar kleine borstjes met haar handen. Ze masseerde ze op nam haar tepels tussen haar vingers.

“Vind je mijn borsten mooi? Wil je ze zien?” Vroeg ze. Ze klom over haar tafel heen. Ik zag haar mooie slanke benen. Ze ging voor me staan. Haar gezicht vlak voor de mijne. We waren ongeveer even groot. Ze streelde mijn hals en haren. Met haar hand wreef ze over mijn blote schouders. Daarna stak ze één vinger net onder mijn topje. Ze liet deze vinger van rechts naar links door mijn decolleté glijden. Over mijn borsten. Met haar nagel raakte ze een tepel. Ik deed niks. Weer ging er een rilling door me heen en voelde ik het kippenvel op mijn borsten. Ik durfde niks te zeggen en liet haar haar gang gaan. Wel was ik inmiddels bloedgeil geworden. Nu greep ze mijn borsten vast! Met beide handen kneedde ze mijn tieten. Eerst met het stof van mijn topje en BH ertussen, maar al snel kropen haar handen onder de stof door. Ik keek haar strak en geil aan.

“Hm… Geil teefje bent u, Juf.”

Het meisje ging achteruit staan. Mij achterlatend terwijl mijn topje nog verder naar beneden geschoven was. Ze trok haar shirtje over haar hoofd uit.

“Kom dames en heren,” zei ze. “Naakt college!” Riep ze luid. Haar puntborstjes schudde een beetje heen en weer en ik zag haar kleine harde roze tepeltjes. Vervolgens trok ze haar rokje omhoog en ze trok haar slipje uit. Dit werd naar één van de jongens gegooid. Toen deed ze ook haar mini spijkerrokje af. Ik zag haar strakke blanke billen, haar kale kutje met een toefje lichtblond haar. Haar vrij grote en gladde gezwollen schaamlippen stonden een beetje uiteen.

Het meisje sloeg haar armen om me heen en drukte zichzelf tegen me aan. Haar mond zocht mijn mond. Ik beantwoorde haar en stak mijn tong diep bij haar naar binnen. Ik voelde een hand van haar onder mijn rokje langs mijn liezen gaan. Mijn handen gleden over haar heupen naar haar slanke billen.

Ik zag uit mijn ooghoek dat het andere meisje (die ik eigenlijk het mooist vond, sterker nog; ik was enige minuten gelden acuut verliefd op haar geworden) naar ons toekwam. Ik keek haar recht in haar ogen aan. Ik zag nu dat ze een dunne rode broek droeg die mooi strak om haar kruisje, billen en heupen zat. Naar onder liep de broek wijder. Ze maakte de touwtjes van haar zwarte overslagtruitje langzaam los. Ik zag eerst haar mooie buik tevoorschijn komen. Toen alle touwtjes los waren hield ze met haar handen het truitje om haar heen geslagen. Ze trok daarna sensueel en langzaam haar truitje open en ik zag in volle glorie haar majestueuze borsten. Ze waren zo groot als ik hoopte dat ze waren. Wat waren ze mooi. Grote stijve tepels met een klein tepelhofje. Tepels die vrolijk schuin omhoog keken. Volle borsten met een strak gespannen huid die geheel egaal was en een beetje leek te glimmen. Het waren borsten die een beetje uit elkaar stonden, en een ietsi-pietse gezakt waren maar tegelijkertijd ook fier recht vooruit stonden. Borsten die mij geil maakten. Haar truitje gooide ze op de grond, schopte haar pumps uit en liet haar broek naar beneden vallen. Met alleen een simpel rode stringetje aan stond ze voor me. Ze had een licht getinte huid. Ze was ietsje kleiner dan ik. Ik schat 1,70 m. Ze was slank en ze had vrij gespierde bovenbenen en armen. Ze had een smal, maar toch rond en vrouwelijk lichaam. Ik reikte mijn hand naar haar uit en zij pakte deze. Ik trok haar naar me toe en gaf haar een tongzoen. Ik greep direct haar zware tieten en voelde met beide handen de volheid en hardheid van haar borsten.

Het andere meisje schoof haar hand onder mijn rokje en slipje en stak een vinger in mijn kut. Een heerlijk gevoel van geilheid golfde door mijn lichaam. Ik voelde mijn stoppen doorslaan.

Ik liet de borsten van mijn godinnetje los en trok mijn stringetje uit terwijl het andere meisje mijn rokje omhoog hield. De twee meisjes gingen op hun knieën zitten en stopten hun hoofdjes onder mijn rokje. Ik voelde een warme tong langs mijn dijen glijden en een warme tong in mijn bil-spleet. Ik zag de jongens kijken naar mij terwijl ik onder mijn rokje werd gelikt. Ik gooide het doorweekte slipje naar de jongens. De jongens stonde op kwamen naar me toe. Ik zag ze geil kijken en schoot in de lach. De meisjes stopten. Ik rende dollend weg.

“Blijf van de juf af, jongens!” Riep ik acterend. Al snel hadden ze me te pakken. Ik voelde een hand om mijn middel en tegelijk onder mijn rokje verdwijnen. “Hm…” gromde ik in het oor van een van de jongens. Ik werd opgetild door de grote jongen met één hand vol op één van mijn borsten en de andere hand vol in mijn kruis. Zo droeg hij me naar een tafel en ik werd op mijn rug op die tafel gelegd. Mijn topje rukte de andere jongen stuk en van mijn lichaam af. Mijn borsten lagen half uit mijn BH-tje.

“Wacht!” Riep het meisje met stijl blond haar. “Mogen wij eerst nog even?”

“Dames gaan eerst weet je nog wel. Ik wil haar billen wel eens goed zien”. De grote jongen pakte me bij mijn heupen en draaide me op mijn buik. Ik werd door de dames onderworpen aan een grondige inspectie. De jongens pakte ieder een been en hielden mijn benen wijd. Mijn rokje werd omhoog geschoven. Hun handen gleden over mijn benen en kont. Mijn billen werden uit elkaar gedrukt en ik voelde een nagel over mijn sterretje schuren.

“Ja, lekker juffie, mooie billen. Is ze kaal?” Ik voelde direct een hand over mijn kut en schaamheuvel glijden.

“O oh… voel eens, haar kutje is helemaal warm en nat.” Ik voelde hoe ze mijn schaamlippen stevig uit elkaar trokken waardoor het roze binnenste van mijn doosje zichtbaar werd.

“Deze dame moet nodig geneukt worden jongens” zei het meisje met de enorme borsten. Ze boog zich naar mijn hoofd en gaf me een zoen. “Ik laat je niet alleen hoor schoonheid” fluisterde ze in mijn oor.

Ik ging weer op mijn kont op de tafel zitten en ontkleedde me helemaal.

De jongens kleedden zich ook uit. De kleine jongen had een aardige piemel maar die van de grotere jongen was zeer omvangrijk. Een lange dikke stam met een grote rode eikel. Ik gaf tegelijk met de dames een gil.

“Jezus, wat een ding,” zei een meisje terwijl ze onbewust in haar kruisje kneep. De jongen liep naar me toe en ik pakte zijn pik vast. Ik kon mijn hand er net aan omheen krijgen. Nooit eerder had ik zo’n grote pik gezien. Ik trok hem langzaam af en zag dat de jongen zijn ogen dicht deed. Ik liet hem even los en ging op ellebogen en knieën op de tafel zitten. Ik boog voorover en likte aan zijn pik en bewoog mijn tong rond zijn paarse eikel. Ik liet wat speeksel op zijn eikel glijden zodat deze mooi begon te glimmen. De dames hielpen me en likte zijn ballen. Ik probeerde hem te pijpen en de pik zo diep mogelijk in me te nemen. Ik voelde de eikel tegen me huigje komen. Ik liet mijn tong langs zijn eikel flitsen en zoog daarna weer lekker stevig zijn paal naar binnen. De jongen begon opeens te trillen en spoot vrij onverwachts zijn lading zaad vol in mijn keel. Hij trok zich terug. Ik opende geil mijn mond en ik voelde een paar warme stralen mijn mond, wangen en neus komen.

De meisjes namen om de beurt de piemel nog even in hun monden totdat het sperma was opgelikt.

“Lik nu onze kutjes, Juf” riepen ze. Ze gingen met hun billen voor me staan en bogen zich ver naar voren. Twee ronde meisjesbillen verschenen voor mijn ogen. Benen een beetje uiteen en ik kreeg een geil uitzicht op twee heerlijke sappige, glinsterende kutjes. Het ene kutje, die van het meisje met de grote borsten was vrijwel één strak gleufje met kleine strakke lippen en een klein rood/roze gezwollen clitje op een vlak heuveltje. Het andere kutje had gezwollen grote en kleine kutlippen die geil uit elkaar stonden. Ik zag het roze van haar binnenste. Haar kut was drijfnat en ik zag enkele sporen van geil wat langs haar benen naar beneden was gedropen. Haar clitoris liet zich nadrukkelijk zien en glom van het geil. Hier had duidelijk iemand onlangs met zijn vingertjes aangezeten…

Ik zoende beide kutjes en liet wat sperma achter. God wat een malse grotjes. Ik zocht het kleinste clitje op en zoog zacht op die clit.

A… ah… ha…” hoorde ik. Vervolgens likte ik met grote halen het tienerkutje. En zag dat het kutje begon te glimmen van de sappen die ze produceerde. Haar gleufje werd ietsje voller en mijn tong werd bijna automatisch naar binnen gezogen. Daarna zoog ik met kracht het grote, gezwollen clitje van het andere meisje tussen mijn boventanden en tong. Ik voelde haar sappen langs mijn kin stromen.

Tegelijkertijd voelde ik een vinger in mijn kut. Ook voelde ik zeker drie handen langs mijn dijen, billen en middel wrijven. Ik stond in vuur en vlam! Twee jonge gozers die me lekker verwende… Ik voelde dat een tweede vinger bij me naar binnen ging. En nog een. Toen begonnen de vingers me rustig te neuken. Ik holde mijn rug nog meer en drukte mijn kontje omhoog. Mijn benen zette ik nog ietsje wijder uiteen en mijn knieën trok ik iets naar voren zodat mijn kontje nog meer naar achteren wees. Dit moedigde de jongen zeker aan. Ik voelde een tong langs mijn gezwollen clit glijden. Mijn billen werden stevig gemasseerd en uit elkaar geduwd. Tegelijkertijd gingen vingers per drie of vier in- en uit mijn kletsnatte doos. O… oh… Wat lekker. Ik werd plots opgetild. Ik stond nu weer met mijn benen op de grond. Met mijn benen bij elkaar en mijn kont naar achteren. Mijn ellebogen leunde op de tafel en mijn borsten lagen ook op de tafel. Nu gaan ze me neuken, dacht ik. Weer voelde ik iets tegen mijn grotje drukken. Het was de pik van de jongere jongen. Hij bleef eerst een tijdje met zijn eikel langs mijn lipjes en clit glijden. Ik dacht dat ik gek werd. Ik was al lang niet meer geneukt en kon niet wachten om door een harde neukstaaf gevuld te worden. Mijn wens kwam uit. Ineens stootte hij hem direct diep naar binnen. Ik voelde mijn kut gevuld worden, de lul schuurde tegen mijn binnenste en zijn ballen knalde tegen me aan. Hij pakte mijn heupen stevig beet met beide handen en ramde zijn pik met grote snelheid in en uit mijn gladde spleet.

Terwijl ik lekker werd geneukt, gingen de andere meisjes naast me staan in dezelfde houding. Drie geile, strakke kontjes staken naar achteren, klaar om geneukt te worden. Ik zag de grote borsten van het meisje ook half op de tafel leunen. De grote jongen ging achter het kleinste meisje staan en duwde zijn paal in haar meisjeskutje.

“Au!” Riep ze, “rustig aan, alsjeblieft”. Toen ze een beetje was opgerekt en bijna klaarkwam, liet de jongen haar openstaande kutje met glinsterende lipjes achter en neukte het openstaande kutje van het andere blonde popje. Onderwijl genoot ik van de geile gezichtjes van de dames en de borsten die heen en weer

Ik voelde plots een vinger in mijn anus glijden. Dit had nog nooit iemand bij me gedaan. Langzaam poerde hij zijn vinger heen en weer. Het voelde heerlijk en ik bewoog mijn kontje nog heen en weer op het ritme van zijn vinger. Ik legde mezelf met mijn borsten op de tafel en pakte met mijn eigen handen mijn billen vast en duwde ze geil uiteen. De jongen stopte met neuken.

“Zullen we onze juf leren wat een goede sandwich is?” De grote jongen. “Lijkt me geen slecht plan!” De jongen met de enorme lul ging op de grond liggen.

“Klim maar op me juf,” zei hij. Ik stond op en liep naar hem toe. Zij piemel glom van het geil. Ik boog voorover, keek hem strak aan en nam toen heel even zijn brute pik tot in mijn keel naar binnen. Toen ging ik op hem zitten en liet me rustig over zijn dikke pik naar beneden zakken. De pik vulde me helemaal en ik voelde zijn eikel tegen mijn baarmoederwand drukken. De andere jongen begon direct mijn anus met kutsappen van de andere meisjes nat en soepel te maken. De meisjes hielpen mee en staken hun middelvingers eerst in hun kutjes en daarna in mijn reet. Soms tegelijk. Zo rekten ze me wat op. Toen ging de jongen achter me staan. Ik voelde zijn eikel tegen mijn gaatje, Hij drukte zijn pik hard tegen me sterretje. Opeens floepte hij naar binnen. Ik werd heerlijk opgevuld. Wat een geile ervaring!. Ik voelde de pikken. Ze bewogen langs elkaar en mijn tussenwandje werd extreem goed gemasseerd. Ik verloor bijna mijn bewustzijn. Ik voelde mijn borsten rollen over de borstkas van de onderste jongen op het ritme van het geneuk. Zuigende geluiden kwamen uit mijn kut en kont. Ik voelde het gehijg van de kont-neukende jongen in mijn oor. Ik kwam klaar en weer klaar en weer. Golven van onbekend genot gierde door mijn lichaam. De lul bewoog snel in mijn kont. Ik voelde de jongen verkrampen. Hij gaat zo komen voelde ik. De grote dikke pik die mijn kutje tot het uiterste tergde ging ook zo spuiten. Snel stopte ik en ging op mijn rug liggen.

“Spuit alles in mijn mond, beesten” riep ik. De meisjes gingen direct naast me liggen met de mondjes open. De jongens rukte aan hun pikken en spoten tegelijk het zaad recht onze geile mondjes in. Ik kreeg klodders in mijn haar, in mijn ogen en in mijn mondje. We, de meisjes, zoende elkaar en ik smeerde de sperma met mijn mond over de grote borsten van mijn favoriete. Ik ging op mijn knieën over haar buik zitten en haalde mijn hand door mijn doorweekte kut. Met de sappen smeerde ik de grote borsten weer in. Ik stak mijn vingers ook in de kut van het andere meisje en haalde het sap eruit. Ook dit smeerde ik op de van sperma en kutsap glimmende borsten. Daarna gaf ik beide meisjes een zoen en zei gaven het sperma wat in hun mondjes zat aan mij. Ik liet het sperma uit mijn mond glijden boven haar borsten.

De grote jongen duwde me van het kleine meisje af en ging over haar heen zitten. Zijn pik was weer op sterkte. Hij legde zijn pik tussen de borsten van het meisje. Ik duwde de natte borsten om de lul. Hij begon te neuken. Het meisje stak haar tong uit en likte zo bij elke stoot de eikel. Ik en het andere meisje likten nu ook overal rond de piemel. Soms likte ik een tepel, dan weer een eikel, dan weer een tong. De andere jongen stond zich naast ons af te trekken. Ik dacht dat ze zo wel zouden komen. Ik pakte beide lullen vast en dirigeerde ze naar de mond van het meisje met de kleine punttietjes.

“Open je mond” zei ik. Ze opende haar mond wijd en ik duwde twee eikels bij haar naar binnen. Bijna directe begonnen ze te spuiten. Ze slikte alles naar binnen. Niets droop naar buiten. Ik likte de piemels schoon en zij gaf mij een zoen.

Uitgeput lagen we een tijdje tegen elkaar aan, naakt op de grond van het leslokaal.

“Ik denk dat we de les volgende week moeten voortzetten, jongens” zei ik.

“OK juf!” Riepen ze in koor.

SandraT

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1540

Een geile bui

SandraTGeplaatst door My 4Fingers di, december 02, 2014 19:36:17

Een geile bui - lesbisch

Aangezien ik laatst een keer in een super geile bui was, heb ik mezelf die ochtend dan ook zo aangekleed. Om mezelf nog wat verder op te geilen heb ik voordat ik me aan ging kleden eerst nog op elke borst een klein klemmetje gezet heerlijk voelde dat aan! Niet te strak hoor ik moest het er de hele dag mee vol kunnen houden het lijkt met van die klemmetjes net alsof iemand continu aan je tepels zit en, het zal je waarschijnlijk niet verbazen, mijn tepels werden dan ook keihard. Tijdens het vastklemmen van deze klemmetjes kon ik het dan ook niet laten om heerlijk mijn klitje te vingeren en ik kwam al bijna klaar door alleen mijn klitje aan te raken! Vervolgens pakte ik een middelgrote anaalplug en smeerde deze in met een beetje spuug. Ook mijn kontgaatje smeerde ik in met een beetje spuug en langzaam bracht ik vervolgens de plug in ah… wat een heerlijk gevoel! Tijdens het inbrengen vingerde ik mijn klitje en ik kwam heerlijk klaar! Ah… wat een begin van de dag. Met de plug nog in en de klemmetjes nog op mijn tepels heb ik me vervolgens verder aangekleed.

Ik koos voor een korset met push up cups, een kanten broekje en zwarte kousen met kanten randjes hierover een zwart bloesje en het geheel werd gecompleteerd door een kort zwart rokje en zwarte laarzen met hak tot slot keek ik nog eens bewonderend naar mezelf in de spiegel en wat ik zag maakte me al weer helemaal nat als je goed keek kon je de klemmetjes door mijn korset en bloesje heen zien oh… Wat een opwindende gedachte!

Hierna ging ik dan toch maar naar mijn werk. Tijdens de fietstocht voelde ik heerlijk de plug in mijn kontje heen en weer schuiven en ik kwam dan al bijna voor de tweede keer klaar. Maar ik kon mezelf bedwingen en liet mezelf een paar keer bijna komen. Ik voelde me ontzettend geil en wilde elke andere meid wel uitnodigen om met me te spelen! Tijdens mijn werk schoot de dag niet echt op de tijd leek te kruipen. Maar gelukkig was het dan toch middagpauze.

In ons kantinetje zat ik samen met een collegaatje van mij. Zij is een blond meisje van negentien. Ze is blond, heeft blauwe ogen en is echt super lekker. Waar ik heel erg op geil zijn haar kinderborstjes, echt van die heerlijke mierentietjes. Ik denk dat het misschien net maatje a is oh… als ik er al weer aan denk!

Tijdens het eten zat ik haar dan ook zo ongeveer uit te kleden met mijn ogen. En ik werd steeds meer opgewonden plots stond ze op en liep naar me toe.

Vlak bij mij zei ze; “zeg Sandra, mag ik misschien jouw klemmetjes eens proberen?” En terwijl ze het zei pakte ze door mijn kleren heen een klemmetje beet ah… ik kwam spontaan bijna klaar. En het enige dat ik uit kon brengen was; “ga door!”

Haar reactie was een hele lange tongzoen en hierna pakte ze weer de klemmetjes op beide borsten beet!

Ze had ze dus de hele dag al door mijn kleren heen zien zitten al zoenend trok ik haar hierna naar de wc toe. In de wc aangekomen kon ik me niet meer beheersen en trok snel al haar kleren uit. Tijdens het uittrekken van haar kleren zoende ik haar overal op haar lichaam. Onder haar normale kleren droeg ze een heerlijk geile rode body met jarretels eraan ook deze graaide ik van haar lichaam en daar stond ze dan; een heerlijk strak negentien jarig meisje met een bijna kaal grotje en heerlijke tienerborstjes! Ik bleef even staan kijken en begon haar daarna overal te strelen en zoenen.

Ze sloot haar ogen en liet het allemaal heerlijk over haar heen komen. Na haar hele lijfje met tedere en soms ook wilde kusjes te hebben bedekt, voelde ik met mijn vingers eens aan haar grotje. Oei! Wat was die meid nat! Ik denk dat het er bijna uitdroop. Ik hoefde dan ook maar een paar keer met mijn vinger over haar klitje te gaan of ze kwam al schokkend met heerlijk dierlijke kreunen klaar!

Na de voor haar heerlijke verwennerij begon zij mij langzaam en erg teder uit te kleden. Toen ze mijn korset, slip en kousen zag floot ze zacht; “zo… wat loop jij er geil bij was haar reactie.” Ze tilde mijn borsten uit het korset en begon er heerlijk aan te sabbelen. Hierna pakte ze een klemmetje en maakte het los vervolgens plaatste ze het klemmetje op haar eigen tepel. Ah… een siddering voelde ik weer door haar lichaam gaan. Het tweede klemmetje bleef op mijn andere borst zitten. Met een ongeduldige ruk trok ze vervolgens mijn slipje naar beneden en greep gelijk met haar volle hand in mijn kruis. Hierbij raakte ze het voetje van de plug aan en had dit niet verwacht. Al voelend ontdekte ze wat het was en werd hier duidelijk nog meer opgewonden van. Ze kleurde rood en begon zonder dat ik aan haar zat kreunende en steunende geluiden te maken ze zakte door haar knieën en begon super aan mijn klitje te likken. Het duurde dan ook niet lang of opgewonden kreuntjes ontsnapten uit mijn mond.

“Ah… oeh… hee… ah… Om mijn opwinding nog verder te verhogen bewoog ze de plug heen en weer in mijn anus. Dat samen met haar tongetje dat over mijn klitje ging zorgde ervoor dat ik me helemaal liet gaan.

“Ah… ga door oeh… ik ga komen! Met een oh, ah… oei… liet ik me helemaal gaan.

Na dit vluggertje tijdens de lunchpauze heeft ze de hele dag een klemmetje van mij op haar tepel gehad. Ik liep de rest van de dag nog steeds met het andere klemmetje en de plug in mijn kontje. Zoals je misschien wel kunt begrijpen lachten wij de rest van de dag geil naar elkaar en ik heb mezelf bij thuiskomst heerlijk verwend met nog veel meer speeltjes.

Sinds dit avontuurtje hebben wij regelmatig heerlijke verwenpartijen waarbij bijna alles mag als het maar lekker is.

SandraT

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(2)//blog.4fingers.be/#post1311

Moet er nog champagne zijn?

SandraTGeplaatst door My 4Fingers wo, juni 05, 2013 23:23:18

Moet er nog champagne zijn?

Hallo, ik ben Sandra. Samen met mijn broer Joris run ik een goedlopende slijterij. Als extra service bezorgen we drank aan huis bij feesten en partijen. Onze laatste levering was wel heel bijzonder. We moesten enkele kisten champagne brengen bij een feest in een riante villa buiten de stad.

Toen we de oprijlaan van de villa opreden zei Joris dat hij de kistjes wel even zou afgeven zodat ik even zou kunnen uitrusten. Daar was ik dankbaar voor want ik was doodmoe van de hele dag kratten en kisten sjouwen.

Joris ging naar binnen en ik leunde achterover en deed een dutje. Na een kwartiertje schrok ik wakker en stelde vast dat Joris nog niet terug was. Ik stapte uit het busje en liep naar de voordeur. Deze stond op een kier. Voorzichtig keek ik om het hoekje en zag dat de champagne nog in de hal stond. Ik liep voorzichtig de hal binnen en ging naar een deur waarachter ik zachtjes muziek en stemmen hoorde. Onbevangen maar discreet opende ik de deur.

Wat ik toen zag kon ik nauwelijks geloven. Aanvankelijk schrok ik en wou weg rennen. Maar, ondertussen realiseerde ik mij dat zich hier een levendig tafereel afspeelde dat je normaal alleen in een film te zien krijgt. Daarom bleef ik staan en nam alles in mij op.

De hele kamer was gevuld met naakte en halfnaakte mensen die met elkaar aan het vrijen waren. Elk hoekje en alle meubelstukken werden gebruikt door een paartje of een groepje dat enthousiast de liefde bedreef. Met open mond liep ik naar binnen.

Naast de deur was een man een vrouw tegen de muur op aan het neuken en voor me op de grond lag een paartje in standje 69. In het midden van de kamer op een tweezitsbank waren twee vrouwen en twee mannen bezig. De ene vrouw werd van achteren genomen en de ander werd geneukt terwijl ze op haar rug lag. Ondertussen tongden de vrouwen stevig met elkaar. Er tegenover op een driezitsbank zat een meisje met haar mond boven een ander meisje en liet geconcentreerd enkele druppels mannelijk zaad tussen haar lippen glijden. Het andere meisje deed haar mond open en ving het sap gretig met haar tong op. Ernaast lag een jongen het tafereel grijnzend te bekijken terwijl hij met de vingers over zijn net klaargekomen pik streelde. Voor de bank zat een derde meisje op de knieën en maakte zich op om de lul van een nieuwe pijpbeurt te voorzien.

Ik liep door de kamer in de richting van de trap. Daar hing een meisje half over de leuning terwijl een man en vrouw haar van haar broek en trui ontdeden. Blijkbaar was ze wat later binnen gekomen. Toen ik bij de trap aankwam, was ze helemaal naakt en zeeg zuchtend neer op de pik van de man. De vrouw likte aan haar borsten. Ik liep de trap op en keek bovenaan om. Onder me had ik een goed overzicht over de krioelende en kreunende lichamen. Een raar gevoel maakte zich van mijn meester. Niemand lette op mij en het leek alsof ik tussen deze mensen zweefde en niet echt aanwezig was.

Op de eerste verdieping aangekomen, kwam ik weer wat tot mezelf. Op de overloop was het wat rustiger en kon ik weer helder denken. Waar was mijn broer? Ik opende een deur aan de linkerkant en kwam in een badkamer uit. Op de grond zat een jongen die me verdwaasd aankeek. Voor hem zat een andere jongen die hem enthousiast pijpte. Ik hoorde hoe zijn mond smakkende geluiden maakte. Naast dit stelletje knielde een meisje die het schouwspel voor haar ogen verrukt bekeek. Ze streelde haar borsten en zat met een hand tussen haar benen. Ze boog zich naar voren, kuste de jongen die gepijpt werd.

"Dit heb ik altijd al eens willen zien, mijn vriendje die zich laat pijpen door een jongen, het maakt me zo geil."

Ze greep daarop met een hand tussen de billen van de pijpende jongen, en pakte zijn lul vast. Langzaam begon ze hem af te trekken. Ik deed de deur dicht en liep door de gang naar en andere deur aan de rechterkant.

Toen ik die open deed kwam ik in een slaapkamer terecht. In het midden stond een groot bed met daarop twee vrouwen die over een man gebogen zaten die op zijn rug lag. Ik herkende nog net mijn broer Joris voordat zijn gezicht verborgen werd door de kont van een van de vrouwen die op zijn gezicht was gaan zitten. Zijn stijve pik verdween in het kutje van de andere vrouw die hem nu in flink tempo bereed. Ik schrok hier erg van en deed deur meteen weer dicht.

Op de gang stond ik tegen de muur terwijl ik een paar keer diep inademde. Ik gloeide over mijn hele lichaam en was door al deze tafereeltjes ondertussen bloedgeil geworden. Het liefst smeet ik mijn kleren hier ter plekke neer en stortte me op de eerste de beste kerel die ik tegenkwam. Er was echter één probleem. Als het op naakt zijn aankomt ben ik een grote schijter. Ik durf me nog niet eens in mijn ondergoed aan iemand te vertonen, laat staan dat ik me durf uit te kleden in het bijzijn van anderen. Ik had wel vaker seks gehad, maar had er altijd voor gezorgd dat het licht dan uit was.

Er zat maar één ding op. Ik liep snel de trap af en passeerde het triootje onder aan de treden waarvan de man net klaarkwam in het vers uitgeklede meisje. Bij de driezitsbank was de jongen net voor de tweede keer klaargekomen in het gezicht van het knielende meisje. De andere meisjes maakten haar gezicht met hun tongetjes schoon daarbij het zaad onderling uitwisselend. Op de tweezitsbank waren de posities enigszins gewijzigd. Een van de vrouwen werd in haar kontje èn haar kutje geneukt door de mannen en befte de andere vrouw.

Ik ging op zoek naar de keuken. Daar aangekomen zag ik op het aanrecht enkele flessen drank staan. Gelukkig stond er ook een fles bessenlikeur tussen. Ik pakte de fles en zette hem aan mijn mond. Er was maar één manier om mijn remmen te kunnen losgooien zodat ik aan deze megaorgie kon deelnemen, namelijk flink dronken worden. Het was al vaker gebleken dat ik met een slok op volledig door het lint kon gaan en van bessenlikeur werd ik lekker rondom dronken zonder ziek te worden. Na enkele teugen pauzeerde ik even. Ik voelde de alcohol langzaam naar mijn hoofd stijgen. Ik kneep in mijn borsten en wreef met een hand in mijn kruis. Daar werd het ondraaglijk heet.

Ondertussen had voor mij op de keukentafel een paartje plaatsgenomen waarvan het meisje op het tafelblad flink geneukt werd. Ze schreeuwde het uit van genot en bewoog heftig mee met de stoten van haar partner. Haar borsten gingen wild heen en weer.

Ik zette de fles neer en liep op het stelletje af. Even wankelde ik en moest ik me aan de keukentafel vasthouden. Het laatste sprankje verlegenheid en schaamte had ik weggedronken en ik wilde nu alleen nog maar meedoen met al deze heerlijke seks. Ik pakte het gezicht van het meisje met twee handen beet en tongde haar. Ze beantwoordde mijn kus met haar tong en een geile kreun. Vervolgens liep ik in de richting van de kamer en zag dat twee mannen in mijn richting kwamen. Ik bemerkte tot mijn genoegen dat ze allebei een enorme stijve lul hadden. Ik liep glimlachend op hen af en met een geile blik.

"Ik geloof dat ik vergeten ben mij uit te kleden toen ik binnenkwam. Willen jullie mij misschien even helpen?"

"Met genoegen." Antwoordde de grootste van de twee en binnen in een oogwenk hadden ze me van alle kleding bevrijd.

"Ik ben zo geil. Sla het voorspel maar over en neuk me meteen." Een overbodige opmerking, want de kleinste man had mijn benen al uit elkaar geduwd en prikte zijn lul rechtstreeks in mijn kletsnatte kut terwijl ik nog rechtstond. Ik boog me voorover en nam het lid van de grootste man in mijn mond. Ik likte en zoog als een wilde en werd van achteren tegen de man voor me aangeneukt.

Het duurde niet lang of ik werd van twee kanten volgespoten. Zelf was ik ondertussen ook heftig klaargekomen. Ik keek de mannen dankbaar aan en gaf hen beiden nog een geile kus.

Ik liep de kamer in op zoek naar nieuwe bevrediging. Bij de driezitsbank was het triootje van twee meisjes en een jongen nog steeds bezig pikroom uit te wisselen. Een van de meisjes had haar hele gezicht en borsten vol zitten met glinsterend sap. Zonder verdere aankondiging begon ik het geil van haar borsten te likken. Ze drukte mijn gezicht tegen haar aan en streelde door mijn haren.

Ik voelde hoe van achteren mijn billen werden vastgepakt en er iets in mijn kutje werd gestopt. Ik keek niet op of om, zo geconcentreerd was ik met mijn gelik. Ik was inmiddels zo geil geworden dat het me niets uitmaakte wat er in me werd gestopt, als er maar iets in me we werd gestopt. Het voelde gigantisch in mijn kutje. Toen ik omkeek zag ik dat een van de meisjes haar halve arm in mijn poesje had geschoven. Ik werd nu wild van geilheid en schreeuwde het uit. Ik kreeg een enorm orgasme en zakte onderuit van de bank af.

Even moet ik weg zijn geweest want toen ik mijn ogen opendeed, was het triootje opgedeeld over andere vrijende groepjes.

Ik liep naar een hoek van de kamer waar een grote slaapbank stond. Daar waren vier vrouwen bezig elkaar te verwennen met een aantal fikse dildo's. Ik kroop over de bank naar hen toe en keek hen vragend aan. Een van de vrouwen kwam naar me toe met een grote, zwarte kunstpik. Ze begon ermee over mijn lichaam te wrijven, over mijn borsten en langs mijn kruis. Toen ze bij mijn gezicht kwam stopte ze de dildo in mijn mond en schoof hem op en neer. Ik zoog en lebberde eraan. Een andere vrouw was erbij gekomen en duwde me zachtjes voorover zodat mijn kontje naar boven wees. Een tweede dildo verdween tussen mijn billen in mijn kutje. Langzaam werd ik op mijn rug geduwd.

De dildo in mijn mond werd verwisseld door het kutje van de derde vrouw. Ze was met gespreide lipjes bovenop mijn gezicht gaan zitten en schoof rusteloos heen en weer. Ze smaakte heerlijk en ik likte al haar sappen op. Ik voelde dat ik zelf ook werd gelikt door een heerlijke hete tong. Het geheel werd gecompleteerd door twee monden die over mijn borsten gingen en mijn tepels zalig bewerkten. Als er een hemel was dan moest ik er nu in beland zijn, dacht ik. Ik voelde een geweldig orgasme in me opkomen en begon heftig te schokken.

Ook het kutje boven me stond op het punt van ontploffen. Ik kreunde en schreeuwde en liet me volledig gaan. Het ene orgasme na het andere vloeide door mijn lijf, het leek niet op te houden. De vrouw die ik befte kwam ook schokkend klaar en weinige minuten later lagen we met zijn vieren uitgeput in elkaars armen, kletsnat van het geil en het zweet.

Ik moet even in slaap zijn gevallen, want toen ik mijn ogen open deed, stond Joris boven de slaapbank glimlachend naar me te kijken. Ik lachte tevreden terug.

"Ik heb je daarnet bezig gezien met die drie vrouwen, en ik moet zeggen dat ik nog nooit naar zoiets geils gekeken heb."

Ik kon alleen maar glimlachend knikken, maar voelde me lekkerder dan ooit. Om ons heen lagen overal naakte, slapende mannen en vrouwen. Snel zochten we onze kleding bij elkaar en verlieten de villa.

De kistjes champagne stonden nog steeds onaangeroerd in de hal, waarschijnlijk wachtend op volgende orgie.

SandraT  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1000

Vakantie met intermezzo

SandraTGeplaatst door My 4Fingers do, maart 07, 2013 23:46:48

Vakantie met intermezzo

Samen met mijn vriend Nico en een bevriend koppel gingen we voor een midweek*vakantie naar het bekende bungalowpark in Lommel. We hadden een vier persoon bungalow geboekt.

Maar laat ik ons even voorstellen. Ik ben negentien, mijn vriend Nico vijfentwintig en Ans en Pieter zijn allebei twintig jaar oud. Wij wonen in dezelfde buurt en ik ken Ans omdat we samen op school hebben gezeten. Ik heb halflang bruin haar, meet 1meter 62 en weeg 52 kg. Wij kwamen aan in de Vossemeren rond 13h30. Omdat we pas vanaf 15.00 uur onze bungalow binnen konden besloten we eerst wat rond te kuieren.

Nadat we dan toch onze spullen in de bungalow hadden uitgepakt gingen we naar het subtropisch zwembad. Na een beetje gestoei in het water wilde ik uitrusten in een bubbelbad. Mijn vriend Nico wilde liever nog wat zwemmen en glijbaantjes uitproberen en dus ging ik alleen in een bubbelbad relaxen. In zo'n bubbelbad kan je met vijf of zes gemakkelijk zitten. Er zat al een ouder koppel in toen ik er aan kwam. Zij hadden er niets op tegen dat ik bij hen kwam zitten. Na een tijdje merkte ik dat er twee jonge mannen steeds langs "mijn" bubbelbad wandelden en naar mij staarden.

Toen het ouder koppel het bubbelbad verliet kwamen zij weer langs. Nu kwamen ze bij mij zitten. Ze begonnen onmiddellijk tegen mij te praten, zo van "Wie ben je, vanwaar kom je" en dergelijke. Maar weldra veranderden ze van onderwerp en begonnen over seks te praten. Zo van "Wat een mooi slank figuur heb jij" en zo.

Ik was er niet gerust in en vroeg hen of ze me alleen wilden laten, maar ze antwoorden dat ze dolgraag bij mij wilden blijven zitten. Ze bleven me vleien met lieve woordjes over mijn lichaam en over mijn kapsel en zo. Eigenlijk vond ik dat wel tof. Ik voelde mij ook een beetje blozen. Toen begonnen ze te zeggen dat ze mij heel sexy vonden in badpak, maar, dat ze liever eens zouden willen kijken wat ik in mijn badpak te verstoppen had.

Ze kwamen links en rechts naast me zitten. Nadat ze nog enkele lieve woordjes zegden, begonnen ze mij stilaan aan te raken. Eerst mijn hand, dan mijn arm, schouder, been en mijn rug. Langzaam gleed er een hand onder mijn oksel en vandaar langs de zijkant onder mijn badpak. Maar ik trok onmiddellijk zijn hand terug.

"Heb je dat niet graag" vroegen ze mij.

Ik vertelde dat ik mij niet wilden laten bepotelen door twee wildvreemden. Daarop nam één van hen mijn hand beet en stak het in zijn zwembroek.

"Jij hebt een stijve!" riep ik. Waarop de andere vroeg om ook in zijn zwembroek een te voelen. Hij had ook een stijve paal verdorie!

Nu moet je weten dat ik mijn vriend nog nooit bedrogen had. Dat ik mij had laten overhalen om in hun zwembroek te gaan leek mij achteraf onwaarschijnlijk, want ik ben geen losbandig type. Ik kan mij enkel herinneren dat ik enorm opgewonden geraakte.

Om die reden bleef ik hun harde lullen vasthouden en zei voelden aan mijn tietjes. Daarna verdween er een vinger in mijn poesje en werd ik gevingerd. Even later vroegen ze of ik met hen mee wilde gaan om iets te doen. Ik zei dat ik hier was met mijn vriend, dat het onmogelijk was en ik ging het bubbelbad uit.

Zij konden het bubbelbad niet uit vanwege hun 'bubbel' in hun zwembroek, haha!

De volgende dag wilde mijn vriend gaan tennissen met Pieter. Ans wilde naar het solarium gaan. Ik besloot wat te wandelden.

Het was 27 graden buiten, ik had enkel een kort rood rokje aan en een geel sexy topje. Toen ik voorbij het minigolfterrein wandelde hoorde ik opeens mijn naam roepen. Ik draaide mij om en zag dat de twee mannen van gisteren in het bubbelbad aan het golven waren.

"Kom mee doen" riepen ze. Ik stapte naar hen toe.

"Hier, je mag in mijn plaats spelen" zei één van hen. Ik ben echter geen kei in minigolf en al snel bood hij zijn hulp aan. Hij ging achter mij staan en nam mijn polsen vast. Zo probeerde hij het mij te leren. Maar bij elke bal die we speelden duwde hij zich steviger tegen mij aan en nam mij steeds hoger beet tot hij de onderkant van mijn topje voelde. Opnieuw begonnen ze mij te verleiden met lieve woordjes zoals "wat een mooie slanke sexy benen" en "wat een sexy topje heb jij aan".

Ik voelde mij gecharmeerd en ik kreeg opnieuw datzelfde geil gevoel van de dag voordien. Stilaan durfde ik ook al eens naar zijn kruis te pakken en dat gaf hem het signaal om mij mee te vragen naar hun bungalow.

Toen we hun bungalow binnenstapten zag ik overal rommel liggen. Schoenen, T-shirts, zakjes, enz. Ze vertelden me dat ze met z'n vieren in deze bungalow sliepen, allen mannen tussen 25 en 32 jaar. We besloten naar een slaapkamer te gaan en ik werd romantisch uitgekleed door de beide mannen. Toen zij hun broek lieten zakken kwamen er twee stijve pikken tevoorschijn. Ik knielde neer en pijpte hen om beurten. Daarna werd ik op bed gelegd en werd ik door de één gebefd terwijl de andere met mijn tietjes speelde.

Na een tiental minuutjes verliet deze laatste de kamer om terug te komen met een pakje condooms. Hij gaf er één aan zijn vriend en deze deed hem om zijn lul, waarop hij zijn pik bij mij naar binnen duwde.

Hij had niet zo'n grote lul, waarschijnlijk ronde de 15 centimeter. De andere liet zich verder door mij pijpen. Hij had een veel grotere pik, zeker twintig centimeter. Ze neukten mij om beurten, in verschillende standjes. Op mijn rug, op handen en knieën, hard, zacht en soms reed ik op hen.

Opeens hoorde ik de buitendeur open en dicht gaan.

"Er komt iemand binnen" fluisterde ik.

"Dat zullen onze vrienden wel zijn" zegden ze. En inderdaad, het waren hun vrienden. Ze kwamen de slaapkamer binnen en bleven verwonderd kijken.

"Willen jullie meedoen?" Vroeg diegene die mij net aan 't neuken was.

"Dat mag toch?" Vroeg hij onmiddellijk aan mij. Ik wist niet wat in moest antwoorden.

"Zou je het niet geil vinden om met vier mannen te neuken?" Vroeg hij nogmaals, terwijl hij mijn tietjes stevig kneedde en mij met enkele ferme stoten deed klaarkomen. Ik riep het uit van genot en knikte dat ze konden meedoen.

De man die me aan het neuken was kwam klaar met enkele krachtige stoten en haalde zijn lul uit mijn poesje. Hij liet me zijn volgespoten condoom bewonderen terwijl er een andere lul in mijn kut verdween. Het was één van de twee nieuwelingen die mij op z'n hondjes begon te neuken.

Terwijl pijpte ik de twee andere om beurten. De andere nieuweling had niet zo'n lange lul, maar wel een erg dikke. Een wc-rolletje zou er zeker niet rond kunnen dacht ik.

De vierde nieuweling stond zo heet dat hij niet kon wachten tot hij aan de beurt was om mij te neuken. Hij kwam klaar in mijn mond en op mijn gezicht.

Even later kwam ook de andere nieuweling die mij aan 't neuken was klaar met enkele ferme pikstoten.

Toen hij zijn lul uit mijn kutje haalde zag ik dat hij geen condoom aanhad. Ik keek naar mijn spleetje en zag zijn sperma er zachtjes uitglijden.

Nu was het nog de beurt aan de laatste om klaar te komen. Hij deed een condoom rond zijn pik en kwam mijn poesje in. Hij neukte mij heerlijk en spoot zijn condoom vol. Ze waren allen voldaan en ik had ook meerdere orgasmen gehad.

Ik heb over dit intermezzo tijdens onze vakantie tegen niemand wat verteld. Och, wie weet wat de anderen hebben uitgespookt terwijl ik…

SandraT  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post955

Ultieme fantasie

SandraTGeplaatst door My 4Fingers vr, april 20, 2012 00:17:54

Ultieme fantasie

Hier is mijn ultieme fantasie, waarvan ik weet dat het ook altijd een fantasie zal blijven. Stel je voor dat dit ooit werkelijkheid zou worden. Ik zou me geen raad meer weten als ik mensen onder ogen kwam. Daar komt hij aan…

Ik ben jarig en ik nodig al mijn collega's, vrienden en buren met hun partners uit voor een feestje bij mij thuis. Ik nodig bewust geen familie uit. Iedereen die mij aardig vindt is gekomen. Mijn huiskamer is vol. Ik had de kamer helemaal leeg geruimd, met alleen in de hoekjes een paar stoelen. Ook staat er nog een tafel tegen de muur met drankjes en hapjes. Als de stemming er een beetje in komt en iedereen is met iedereen aan het kletsen, sluip ik stilletjes de kamer uit. Ik ga naar boven en kleed mezelf helemaal uit, poedelnaakt. Ik kijk tevreden in de passpiegel op mijn slaapkamer. Geen stoppeltje te zien onder mijn oksels, op mijn benen en in mijn schaamstreek. Ik werk mijn lippenstift nog wat bij en stap in mijn rode open pumps met hele hoge spitse naaldhakken. Ik buk me om de enkelbandjes vast te gespen. En ik kijk nogmaals in de spiegel. De blote wreven van mijn voeten wijzen parmantig naar voor en mijn kuitspieren staan schitterend gespannen. Mijn tepels zijn iets harder geworden van de opwinding die ik voel.

Ik loop langzaam de trap af en stap onverschillig de kamer binnen. Als ik binnen sta leg ik even mijn hoofd in mijn nek om mijn haar los te schudden. Dan loop ik alsof er niets aan de hand is naar de tafel om een glas rode wijn in te schenken. Een paar gasten, zien mij en verstommen. De meeste hebben het nog niet in de gaten. Ik loop met mijn glas wijn door de menigte en ik zie steeds meer ogen op mij gericht. De blikken gaan van mijn borsten naar mijn benen naar mijn vagina. Ik voel de opwinding in mijn lichaam stijgen omdat ik zo begerig bekeken word. Mannen glunderen, vrouwen kijken argwanend naar mij, dan naar hun partner en dan weer naar mij. Ik ga op een stoel zitten naast een mannelijke collega van me met wie ik veel samenwerk. Ik begin te praten over de drukte van de afgelopen week op kantoor. Ik merk dat hij er zijn gedachten niet bij kan houden en zijn ogen glijden steeds naar beneden over mijn lichaam. Ik glimlach en zeg terwijl ik een borst met mijn hand iets oplicht.

"Je mag me wel aanraken hoor."

Hij bloost en legt voorzichtig zijn hand op mijn bovenbeen. Door glimlachend mijn ogen even te sluiten laat ik merken dat ik het prettig vind. Een paar gasten hebben het gehoord en gezien. Ik sta op en ga bij hen staan.

"Geldt voor iedereen hoor," zeg ik lachend. De brutaalste wrijft met zijn hand over mijn buik terwijl hij me complimenteert met mijn mooie lichaam.

"Wat ben je van plan?" Vraagt hij. Ondeugend kijk ik hem aan, en zeg.

"Hoezo?" Ik merk dat de gesp van een schoen los is. Ik buk me voorover om hem vast te maken. Terwijl ik gebukt sta voel ik dat iemand een vinger tussen mijn bilnaad beweegt en even met een vingertop mijn anus aanraakt. Een tinteling huivert over mijn rug en ik blijf nog even gebukt staan om ervan te genieten alvorens ik weer overeind kom.

De gasten blijven wat schuchter. Ik loop de kamer door en blaas alle kaarsjes uit. Dan loop ik naar de lampjes en doe die ook één voor één uit. Na het laatste lampje, als het pikdonker is geworden, gaat er een licht gejuich op.

Plotseling voel ik overal handen aan mijn lichaam. Ik hoor gegiechel en niet-gemeend verontwaardigde kreetjes veroorzaakt door handen die bij de verkeerde personen uitkomen.

Iemand kust me op de mond. Ik ruik een heerlijk parfum en ga met mijn handen naar het hoofd. Ik voel aan het lange haar dat het een vrouw is. Ik weet niet wie, maar ik blijf haar hoofd vasthouden en zuig haar zachte vochtige tong diep naar binnen om er mijn mond mee te vullen. Iemand roept.

"Sandra, waar ben je?" Ik laat de tong even los en roep lachend.

"Hier ben ik. Komen jullie allemaal naar me toe?"

Ik neem de zalige tong weer in mijn mond. Intussen voel ik een gedrang om me heen ontstaan. Ik voel heerlijk strelende handen op mijn rug, buik, benen, billen, borsten en vagina. Ik voel een streling van een vinger tussen mijn schaamlippen. Ik kan een kreun van genot niet onderdrukken.

Na een poos heerlijk genoten te hebben van de aanrakingen, ga ik in het donker op zoek naar de lichtschakelaar van een lampje. Ik maak weer licht. Het ijs is gebroken, want het betasten van mijn lichaam houdt niet op. Zowel mannen als vrouwen willen me aanraken aan de meest vitale delen. Ik laat het gewillig toe. Er wordt veel gegiecheld en er worden opmerkingen gemaakt over mijn durf en geilheid. Ik zet een CD met swingende muziek op en ik begin te dansen. Armen in de lucht, met slangbewegingen om mijn as draaiend, door mijn knieën zakkend en weer overeind, met gestrekte benen handen naar mijn schenen en langzaam weer omhoog langs mijn borsten in de lucht.

De gasten houden het niet meer. Iedereen is door het dolle heen en iedereen probeert bij mij in de buurt te komen. Iedereen danst met me mee. Sommige vrouwen ontbloten al dansend hun borsten en laten die betasten door wie het maar wil. Ik vind het geil om te zien ook al zijn ze niet de mooiste. Die begerige mannen en die wulpse vrouwen, die anders zulke keurige moedertjes zijn.

Als de muziek afgelopen is ga ik een spel spelen. Ik bind mezelf een blinddoek voor en de gasten mogen één voor één naar met toe komen om me te kussen, te betasten en als ze durven mogen de mannen zelfs met hun penis in me komen. Maar wel ten overstaan van alle andere gasten. Ik zal op de tast proberen te raden wie het is. Tot mijn verrassing is het eerst een vrouw die haar volle hand op mijn vagina legt en me begint te tongen. Ik herken haar gelijk aan haar korte haar. De stille buurvrouw van twee huizen verder, moeder van twee jongetjes van 4 en 6. Dan komt een man. Ik herken hem niet. Dan een nog een man en nog een. De eerste drie hebben me alleen maar betast en gezoend.

Dan komt er een man die mijn been optilt en ik voel een grote harde penis naar binnen schuiven. Dan begint iedereen te juichen en applaudisseren. Ik geniet met volle teugen. 'John', denk ik bij mezelf, maar het raden is niet belangrijk meer. Om de beurt komen mannen en vrouwen naar me toe. Steeds meer mannen komen in me. Ik hijg, ik zweet, ik kreun, ik ga op de grond liggen. Iemand tilt me op en de kussens van de bank worden onder me gelegd. Ik zie niets, maar ik voel en ik ben in extase. Het ene orgasme na het andere overkomt me. Ik raak uitgeput maar ik voel me volkomen bevredigd.

Dan sta ik op doe mijn blinddoek af. Weer applaus. Ik knipper met mijn ogen door het licht. Alles draait een beetje. Ik bedank alle gasten die er zijn en zeg dat ze me de beste verjaardag van mijn leven hebben bezorgd. Ik zeg dat ik moe ben. De gasten begrijpen het en gaan langzaam aanstalten maken om naar huis te gaan. Ik bekijk de massa. Allemaal bekende gezichten. Een voor een neem ik afscheid van ze en ik vertel alle mannen en vrouwen afzonderlijk dat ze altijd welkom zijn als ze ooit eens een keer alleen met me willen neuken of vrijen. Ik leg uit dat ik niks liever wil dan vrije seks te hebben met al mijn collega's, buren en vrienden.

Hier eindigt mijn ultieme fantasie die om begrijpelijke redenen ook altijd fantasie zal blijven.

SandraT  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post786