Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Duinenpret

MaartenGeplaatst door My 4Fingers di, mei 07, 2013 07:36:38

Duinenpret

Afgelopen zomer ben ik, op een lekkere warme dag naar het strand bij Cadzand in Zeeland gegaan. Als Vlaming ervaar ik daar de ongelooflijke luxe van een haast ongerept duinengebied met rustige stranden. Daar aangekomen was het iets frisser dan ik dacht zodat ik afzakte naar de duinen. In een mooie duinkom aangeland installeerde ik mijn handdoek en ging heerlijk zonnen. Na een halfuurtje, sliep ik bijna, maar werd gewekt door een vrouwenstem. Een leuke meid, ongeveer 30-32 jaar, met een prettig gevuld bovenstuk. Zij vroeg of ik vuur bij me had, ze lag iets verderop met haar vriend en hadden wel sigaretten maar geen aansteker. Ik gaf haar een vuurtje, stak er zelf ook een op en raakte met haar aan de praat. Ik gaf mijn ogen ondertussen goed de kost, maar ze verblikte of bloosde niet.

Ze had een mooie, iets te kleine geelgroene bikini aan, waardoor heel vaag iets van een tepel scheen. Ze vroeg of ik het leuk vond om bij haar en haar vriend te liggen, alleen is ook maar alleen, en ook vanwege het vuur niet onpraktisch. Daar had ik wel oren naar, kon ik nog wat langer van deze meid genieten.

Bij hun plek aangekomen stelde Jolanda mij haar vriend Ronny voor, een lange slanke man van tegen de 40. Ik vond beide meteen sympathiek en na nog wat heen en weer gepraat gingen we alle drie zonnen. Na enkele minuten pakte Jolanda een flacon olie en begon Ronny die op z'n rug lag van top tot teen in te smeren. Ik had de stille hoop dat ze al dan niet ongevraagd mij niet zou overslaan, maar toen ze klaar was, Ronny zo te zien met een stijve achterlatend, pakte deze de flacon over, vroeg Jolanda te gaan liggen waarop deze ook volledig maar erg teder werd ingesmeerd. Ik kon merken dat zijn handen bij haar de nodige opwinding veroorzaakte, want ze ademde iets zwaarder, haar tepels prikten nu door de bikini heen en ze had haar ogen gesloten. Bij haar bovenstuk aangekomen vroeg hij haar even overeind te komen waarna hij het met een snelle beweging uitdeed. Het was een heerlijk gezicht die 2 redelijk grote borsten zachtjes te zien schudden op nog geen meter van mij af. Ik kwam een beetje overeind om alles goed te zien en om mijn, nu duidelijke gegroeide lul, te verbergen. Ze gingen beiden volledig op in het insmeren en vergaten de omgeving. Ze ging weer op haar rug liggen waarna hij met veel geduld haar borsten insmeerde en de, veel grotere dan ik had gedacht, tepels te masseren. Ik was blij dat ik mezelf nu niet kon aftrekken, dat had geen 30 seconden geduurd, wat een geil schouwspel.

Nadat hij met haar klaar was gebeurde waar ik op hoopte, ze zei tegen Ronny dat als dank voor mijn aanwezigheid en vuur, ik ook maar ingesmeerd moest worden.

"Goed idee," zei Ronny en nestelde zich weer naast mij. Jolanda pakte de flacon en vroeg hoe ik wilde liggen.

"Op mijn rug" zei ik, tamelijk snel. Ze glimlachte lief en begon zacht mijn benen in te smeren, hoewel masseren meer in de buurt komt. Ik opende automatisch mijn benen iets en gaf haar wat ruimte om al dan niet bewust mijn zak aan te raken. Dat gebeurde dan ook enkele malen, ik had het gevoel dat mijn lul door de zwembroek heen kwam. Ze bleef echter subtiel bezig, zat op haar hurken ter hoogte van mijn borst, zette de flacon tussen mij en Ronny in, waardoor haar borsten vlak langs mijn hoofd sloegen.

Wat maakte die meid me geil, en Ronny zat naast ons leunend op z'n zij glimlachend het tafereel aan te zien.

Nu waren mijn tepels aan de beurt, ze wreef, kietelde, pakte ze tussen duim en wijsvinger vast, draaide ze en ik begon nu zachtjes te wippen van geilheid. Ze boog weer over me heen om de flacon te pakken en nu zo dat haar borsten echt over mijn gezicht heen kwamen, ik opende mijn mond en kuste een tepel.

Ze leek getroffen door een stroomstoot. Ik zette door en beet nu zachtjes in haar harde maar ontzettend grote tepels. Vanuit een ooghoek zag ik Ronny zelf over z'n ook al zo grote lul wrijven. Maar dat kon me niets meer schelen, en haar zo te zien ook niet. Haar hand gleed over mijn buik mijn zwembroek in en haalde met een snelle beweging mijn stijve alle vrijheid.

Ondertussen hadden onze monden elkaar gevonden en we gingen op in een heerlijke tongzoen. Met een vrije hand masseerde ik alles waar ik bij kon komen en voelde door de bikinistof heen dat ze drijfnat was. Hoe kon het ook anders.

Ze stond op, zei dat we alles maar uit moesten doen en gaf zelf het voorbeeld. Ik kreeg het zicht op een heerlijk behaard kutje en de enorme lange en dunne lul van Ronny. Daar viel die van mij qua lengte bij in het niet. Het viel me op dat beide wellustig naar mijn lul keken maar dat kon ook verbeelding zijn.

Ze liet zich vallen pakte mijn lul zachtjes vast en begon tergend langzaam te trekken met haar hoofd op nog geen 10 cm afstand.

"Stoppen anders kom ik," zei ik smekend.

"Oké, dan doen we het anders." Ze liet me even met rust en ging likkend naar mijn gezicht, pakte dit met beide handen vast en begon weer geweldig te tongen. Ik voelde weer een hand naar mijn lul afzakken en dacht; "wat gebeurt mij hier? Heeft zij drie handen?"

De hand trok zachtjes en zij hing haar borsten weer boven mijn gezicht, liet ze geil boven mijn gezicht hangen toen ik iets warms over mijn lul voelde glijden. Jezus! Wat lekker, maar schoot er door mijn hoofd "ik wordt gepijpt door een man..."

Alle remmen waren bij mij al lang los, dit kon mij niet meer schelen, sterker nog, ik vond het heerlijk. Jolanda bleef op haar hurken naast mij zitten, zichzelf nu zachtjes vingerend, genietend van dit geile schouwspel van haar vriend met mijn lul in zijn mond.

"Vind je het lekker" vroeg ze geil.

"Jezus! Ik kom klaar als hij nog langer doorgaat."

"Zal ik dan een handje helpen," lispelde ze?

"Ga door" stamelde ik. Ze boog ook naar beneden en trok mijn lul bijna uit de heerlijk zachte mond van Ronny en nam het zuigen over. Hij wreef zachtjes over mijn anus, nu hield ik het niet meer en met een schok kwam ik geweldig klaar. Ze ving de eerste straal op in haar mond, ging iets omhoog waarna Ronny zijn tong over mijn eikel liet schieten. Ik spoot met veel kracht want de klodders zaten over zijn hele gezicht. Ook Jolanda 's gezicht zat onder en ze liet heel geil mijn sperma uit haar mond druipen.

"Wow" zei Jolanda, en begon sensueel het sperma van Ronny 's gezicht te likken. Met haar mond nog vol boog ze naar mij en gaf me voldaan een tongzoen waarbij ze me mijn eigen sperma liet proeven.

Heerlijk.

Maarten  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post981

Meiden en Breezer

MaartenGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 25, 2012 20:19:21

Meiden en Breezer

Het was zo’n zaterdagavond waarvan ik van tevoren dacht dat hij normaal zou gaan verlopen. Ik had er zelfs de pest in dat ik, en twee vrienden van me, die avond uit zouden gaan in de stad, want ik was namelijk de BOB. Ook wel de lul genoemd, want op een avond stappen en niet mogen zuipen zat ik echt niet te wachten. Maar goed, helaas was het mijn beurt. Dus haalde ik met mijn auto mijn vrienden op, Ronny en Daniël, die allebei in hetzelfde dorp wonen. Pas aangekomen in een danstent, werd mijn stemming er niet beter op. Er werd tijdens het dansen agressief tegen me aangeduwd door een stel breezer- sletten van een jaar of negentien, die hier kennelijk al wat langer aan het feesten waren. Op een gegeven moment werd zelfs de volledige inhoud van een mixdrankje over me heen gegooid. Kwaad draaide ik me om en zag de drie meiden paniekerig richting uitgang lopen. Ik wilde ze even flink uitschelden, maar was ook wel nieuwsgierig naar wat er aan de hand was, dus liep ik ook naar buiten.

Daar bleek dat één van de drie totaal dronken in een terrasstoel was gaan zitten en haar volledige maag aan het leeg kotsen was. De andere twee keken verschrikt om zich heen naar iemand die hun kon helpen. Niemand in de buurt scheen daar kennelijk zin in te hebben, dus sprak ik ze maar aan.

“Kristie heeft zich helemaal vol gezopen met pisang,” zei één van hen, die tranen in haar ogen begon te krijgen. Het betraande meisje had blond haar tot op haar schouders, hetzelfde kapsel als haar vriendin en Kristie, alleen hadden die bruin haar. De bruinharige had zich over Kristie gebogen en probeerde haar aan te spreken. Ze was wel bij bewustzijn, maar zag er helemaal laveloos uit en ze reageerde niet echt op haar omgeving.

“We moeten haar naar huis brengen,” zei de bruinharige, die het huilen ook nader stond dan het lachen.

“Maar hoe dan?”, reageerde de blonde. “Op de fiets kan ze niet en we kunnen haar toch niet zo meenemen?” Mijn vrienden waren intussen ook naar buiten gekomen en ik zag aan hen dat ze het allemaal erg grappig vonden. Zij hadden dan ook de nodige drank op. Zij wel.

“Ik weet ook niet of ik wel genoeg geld heb voor een taxi,” vervolgde de bruinharige. Eigenlijk vond ik het wel zielig en aangezien ik er toch al bij betrokken was bood ik maar aan Kristie met mijn auto naar huis te brengen. Ze waren zichtbaar opgelucht en wilden gelijk zelf ook mee om de weg te wijzen. ‘Daar gaat mijn avond,’ dacht ik en mijn vrienden hadden moeite om niet in lachen uit te barsten.

“Hou je wel je achterbank schoon? Wij moeten zo nog mee,” grinnikte Ronny. En dus zat ik even later met drie tienermeisjes in de auto op weg naar Kristie ’s huis, dat in hetzelfde dorp bleek te liggen als waar mijn vrienden wonen. De twee logeerden bij haar, aangezien haar ouders op vakantie waren, dus dat kwam goed uit.

Kristie ’s ouders verdienden kennelijk genoeg geld, want het huis was vrijstaand en had grote kamers die luxueus waren ingericht. Kristie, die nog geen woord gezegd had, werd gelijk in haar bed gestopt. Daarna stelden de meiden zich aan me voor: de blonde heet Linda, de bruine Andres en alle drie bleken ze negentien te zijn.

“Hoi, ik heet Maarten,” zei ik met een knipoog. Nu ik ze zo bekeek, zagen ze er best lekker uit. Ze waren niet groot en zagen er erg strak uit, met stevige tietjes en konten. Allebei hadden ze bovendien een leuk topje en een strakke spijkerbroek aan. Hun gezichten waren opgemaakt, maar dat was een beetje uitgelopen door de tranen.

“Sorry voor alle moeite,” zei de bruinharige. “Wil je misschien nog wat drinken?”

Da’s weer eens wat anders, drinken aangeboden krijgen van een meisje. Eén biertje zou nog wel gaan als ik nog wilde rijden, dus daar zei ik geen nee tegen. In de woonkamer gingen we met z’n drieën op de bank zitten en de meisjes dronken zelfs een biertje mee. Ze vertelden wat er in de danstent gebeurd was: Kristie 's vriendje had het uitgemaakt en daarom had ze zich helemaal vol gezopen. Linda en Andres hadden wel vriendjes, maar die waren met hun eigen ouders op vakantie. Toen ik ze vertelde van het mixdrankje dat ik over me heen kreeg, waren ze nog meer schuldbewust.

“Dat T-shirt van je gaat gelijk de was in,” zei Linda resoluut. “Er is hier een droger, dus da’s zo gebeurt.” Ik zat dus even vast hier, met een ontbloot bovenlijf, maar dat vond ik niet zo erg. Linda zei dat ze gelijk even ging douchen, want ze gingen toch niet meer uit. Andres, die deze avond ook wel het nodige aan drank ophad, was erg giechelig en toen we met z’n tweeën naast elkaar op de bank zaten werd dat alleen maar meer.

De tv was aangezet, maar ze had meer oog voor mij. Toen ik een opmerking maakte dat ze er erg leuk uitzag in haar kleding, straalde ze helemaal. Daarna sloeg ze haar arm om me heen en gaf me een zoen op mijn wang om me te bedanken. Ik was ook niet helemaal van steen en sloeg ook mijn arm om haar heen. Bovendien groeide mijn pik irritant omhoog, wat een flinke bobbel in mijn broek veroorzaakte. Andres bemerkte dit gelijk en giechelde.

“Komt dat helemaal door mij?” Ik hoefde er niet op te antwoorden en zoende haar meteen vol op haar mond. Toen deed Andres iets wat ik niet helemaal verwacht had. Ze maakte mijn broekriem los en probeerde ook de knopen van de broek los te maken. “Eens kijken of we die lieverd wat meer ruimte kunnen geven,” mompelde ze.

Het leek alsof ik in een droom was beland en zonder tegenspraak hielp ik haar, nog steeds zittend op de bank, mee om broek en boxer uit te trekken. Andres, die nog steeds naast me zat, leek gebiologeerd door mijn pik toen hij uit mijn boxer sprong. Ze wachtte geen moment en omsloot haar lippen meteen om mijn leuter. Dat was nog iets dat ik niet meteen verwacht had en verbijsterd keek ik naar haar achterhoofd dat omlaag en omhoog ging. Ze had kennelijk vaker gepijpt, want ze wist precies hoe ze me in extase kon brengen. Vlug ging Andres nu op haar knieën tussen mijn benen zitten en speelde even met mijn pik door ‘m lachend over haar gezichtje te wrijven. Daarna spoog ze mijn piemel nat en ze zette de heerlijke pijpbeurt voort. Kleine soppende geluidjes ontsnapten nu uit haar mond, ik zag speeksel uit haar mondhoeken ontsnappen en toen ze nog eens geil naar me keek onder het pijpen had ik het gevoel dat ik het niet lang meer zou uithouden. Plotseling hoorde we Linda van boven roepen.

“Hé An! Ik ben klaar hoor. Jij kan douchen.”

Toch een beetje geschrokken veegde Andres haar speeksel van haar mondhoeken en riep. “Ik kom eraan.”

Tegen mij zei ze zachtjes glimlachend. “En jij gaat hier niet het huis uit voordat dat je jouw zaad over me hebt gespoten. Dat heb je wel verdiend.” Snel liep ze daarna naar boven, mij in verbijstering achterlatend.

Daar zat ik met mijn broek over mijn knieën en een kletsnatte pik die weer snel kleiner was geworden. Mijn hart bonsde in mijn keel als ik dacht aan wat Andres me had beloofd. Toen ik mijn broek weer omhoog deed kwam ik er pas achter dat alle gordijnen in de kamer nog open stonden. Iedereen die langs liep had me kunnen zien tijdens die pijpbeurt. Toch wel spannend, maar ik deed de gordijnen maar snel dicht. Van boven hoorde ik wat gelach en het duurde niet lang voor Linda naar beneden kwam. Haar blonde haren hingen nat over haar schouders, alsof ze nog geen tijd had genomen om ze goed droog te maken. Het opvallendste was dat ze al gelijk gekleed was voor de nacht: ze had een wijd T-shirt aan, duidelijk zonder iets eronder, en alleen een blauw slipje. Dit gezicht zorgde dat mijn pik weer wat stijver werd; dit kleine meisje zag er ook echt heel geil uit.

“He, is er nog wat op tv?” Vroeg ze lachend.

Ik had het gevoel dat Andres haar verteld had wat er gebeurd was. Ook Linda had er geen moeite mee intiem te worden. Ze ging op mijn knieën zitten, gleed zo ver naar achteren dat ze mijn pik wel moest voelen en keek naar de tv.

“Doe je benen eens uit elkaar? Dan kan ik er tussen zitten,” zei ze.

Nu zat ze met haar kont helemaal tegen mijn pik aan. Zachtjes pakte ik haar schouders beet en haalde glimlachend hetzelfde trucje uit als wat ik bij Andres deed. Ik zei dat ze er erg leuk uitzag. Lachend zei Linda. “Maar Maarten? Maken we je allebei dan zo geil?”

Met twee handen pakte ik nu haar borstjes beet die door het T-shirt heen priemden en begon ze te masseren. Linda begon te kreunen en pakte mijn linkerhand, die ze begeleidde naar haar slipje. Ik begreep de wenk en zocht in haar slipje naar haar kutje, dat ik begon te vingeren. Linda ’s kutje was zo te voelen lekker geschoren en al vrij vochtig, wat het vingeren alleen maar soepeler maakte. Met mijn rechterhand begon ik nu onder haar T-shirt te voelen. Ik genoot van haar strakke huid en haar stevige tietjes die ik flink masseerde. Het duurde niet lang of Linda begon te stuiptrekken van genot. Haar kreunen werden wat harder en met een hoog stemmetje riep ze. “Ja, harder schatje. Ik wil op je vingers komen.” Ze liet ze haar kutsappen over mijn hand stromen. Verliefd keek Linda me aan met haar grote blauwe ogen en zoende me op mijn mond. “Dank je, dat was lief van je,” zei ze.

Ik was door dit alles flink opgefokt geraakt, kan ik wel zeggen. Ik moest nu iets neuken! Desnoods trok ik mezelf ter plekke af. Dat was gelukkig niet nodig, want Linda fluisterde in mijn oor.

“En nu mag je naar de badkamer waar Andres nog een verrassing voor je heeft. Ik heb je niet voor niks al dat lekkere zaad van je laten bewaren, want ik geloof dat Andres het nog graag wil hebben.”

Ze hadden dus inderdaad met elkaar hierover gepraat. Met een licht hoofd wilde ik naar boven lopen toen Linda nariep. “Ik kom natuurlijk ook zo van je genieten, hoor. En die vrienden van je zagen er trouwens net zo lekker uit als jij. Als ze willen mogen ze ons ook verwennen.”

Tja, vrienden voor alles hé. Ik vond het een goed idee, want ik zou hier vanavond toch niet meer wegkomen en voelde me wel schuldig tegenover mijn vrienden dat ik ze niet meer zou ophalen. Dus ik belde met een schorre stem Ronny op die niet zo enthousiast was over het nemen van een taxi. Maar voor een fikse neukpartij die ik in het vooruitzicht stelde hadden ze wel wat over.

Trillend liep ik nu naar de badkamer, want ik wilde nu echt mijn pik in dat strakke vlees van Andres stoten. Ze had het grote bad vol met water laten lopen en stond al naakt op me te wachten. Zonder iets te zeggen liep ik naar haar toe en zoende de lippen van haar lieve gezichtje vol passie.

“Ik krijg het een beetje koud,” zei ze. “ Laten we in bad verder zoenen.”

Het warme water en het stoom maakte het allemaal nog meer een droom voor me. Ik lag onderop, terwijl Andres bovenop alle plekjes van mijn gezicht kuste. Daarna gingen we kreunend tongen en ze smaakte heerlijk fris in haar mond.

“Zal ik je pik nog even wat opstijven voor we gaan neuken?,” vroeg ze ontdeugend. Mijn leuter kon op dat moment al niet stijver, maar ik was benieuwd naar wat Andres van plan was.

Ze haalde overdreven adem in en ging met haar hoofd onder water op zoek naar mijn pik. Toen die eenmaal gevonden was werd het allemaal nog goddelijker voor me. Andres pijpte echt als een engeltje, hoe ze met haar tong mijn eikel wist te bewerken en met haar hand mijn pik aftrok. Af en toe haalde ze adem boven water en dan lachten we even naar elkaar. Heel lang hield ik dit niet vol, wist ik, en ik wilde haar nog even flink neuken. Op mijn aanwijzingen deden we het beste standje wat in dit bad mogelijk was: op zijn hondjes.

Terwijl ik me klaarmaakte haar nauwe kutje te penetreren en volop van het uitzicht genoot van haar roze sterretje. Bedacht ik me dat de meisjes beiden hadden gezegd dat ze vriendjes hadden. Ik moest grinniken toen ik bedacht hoe die zouden staan kijken als ze wisten dat ik hun vriendinnetjes flink ging misbruiken. Hadden ze maar niet op vakantie moeten gaan; bovendien waren het niet voor niets breezer- sletjes. Het kostte me even wat moeite om mijn flinke pik helemaal Andres kutje in te krijgen. Ze kreunde dan ook behoorlijk en moedigde me tegelijkertijd aan dieper te stoten. Toen ik eenmaal met mijn volle 18 cm in haar zat, pakte ik haar bij haar heupen vast en begon haar stevig te neuken. Het water klotste wild door onze neukbewegingen en er stroomde behoorlijk wat over de rand heen. Beiden kreunden we en fluisterden om de beurt lieve en geile woordjes tegen elkaar. Toen we even zo bezig waren, kwam Linda binnen, ook naakt. Ze zag er net zo strak uit, als haar vriendinnetje. Gebiologeerd keek ik op toen ze op ons afliep.

Linda knielde naast het bad neer en begon te zoenen met Andres.

“Waarom kom je er ook niet bij, Linda,” zei ik en dat deed ze, ook al was het behoorlijk krap met z’n drieën. De twee sletjes waren op het idee gekomen boven op elkaar te gaan liggen. Andres zat al op haar handen en knieën en Linda kroop hier bovenop. Zo kon ik zelf kiezen wie ik ging neuken.

Ik ging me dan ook behoorlijk te buiten en maakte flink misbruik van de situatie. Ik pakte ze overal waar ik pakken kon. Op een gegeven ogenblik moest ik wel komen en waarschuwde de tieners, of eigenlijk Andres, daarvoor. Want zij had me tenslotte wat beloofd.

“Als je wil mag je in me gezicht spuiten,” zei Andres giechelend. “Dat vinden jullie mannen toch altijd zo geil?”

Dat had ze goed begrepen. Andres ging op haar knieën zitten, met Linda in haar rug, die over haar schouders meekeek. Ook zij wilde geen moment missen. Ik ging staan en trok me vlug af. Lachend deed Andres niet alleen haar mond open, maar stak ook haar tong uit om me te plagen. Net op dat moment schoot een eerste straal sperma haar mond binnen wat haar een beetje deed verslikken; ik had goed gemikt. Snel legde ik mijn pik op haar gezichtje en ‘plamuurde’ Andres helemaal met mijn zaad. Een laatste straal was voor Linda, die met open mond het schouwspel had gadegeslagen. Een druppel sperma kwam bij haar op haar neusje terecht. Bij Andres droop echter alles van haar gezichtje, haar neus en wangen zaten helemaal onder. Ook in haar bruine haar waren wat spermaresten achtergebleven. Lachend keek ze me aan met haar grote kijkers en vroeg.

“Zie ik er zo geil uit?”

“Jij hebt het geilste gezichtje dat ik ooit hebt gezien,” antwoordde ik, waarna ze weer een giechelbui kreeg. Andres wilde haar gezicht afvegen, maar ik hield haar tegen. “Hier moet ik even een foto van maken,” zei ik en met mijn mobiel was dat zo gebeurd.

“Mm…, ik voel me net een pornoster,” fluisterde ze, waarna ze met haar tong uitgestoken op de foto ging.

Ik was eventjes op en wist dat ik mijn leuter voorlopig niet meer zou kunnen gebruiken. We hadden ons opgefrist en gingen weer in de woonkamer zitten. Niet lang daarna ging de deurbel.

“Volgens mij heb ik nu ook een verrassing voor jou, Andres,” zei ik.

Linda, die al wist van het plan mijn vrienden te bellen, rende lachend naar de deur om ze binnen te laten.

Ronny en Daniël hadden er zo te zien zin in en dat werd niet minder toen ze de meisjes bekeken. Allebei alleen met een slipje en een T-shirt aan.

Andres, die niet verwacht had met plotseling drie mannen tegenover zich te hebben, was een beetje verlegen met de situatie. Ze lachte, maar vond het zo te zien ook wel een beetje eng.

Linda was een stuk vrolijker. Nadat Ronny zich aan haar had voorgesteld vroeg ze gelijk: “Zullen wij eerst gaan neuken?”

Ronny had een brede grijns op zijn mond en zei. “Normaal ben ik altijd degene die dat vraagt, maar ik heb er geen bezwaar tegen.”

Voor Daniël bleef Andres over, maar dat vond hij helemaal niet erg.

Het duurde niet lang voordat ik tegen twee zoenende stelletjes zat aan te kijken. Ik installeerde me relax op de bank en wachtte af wat er komen ging. Ronny nam het initiatief om Linda met haar billen op de eettafel neer te zetten. Nadat haar slipje uit was, befte hij haar even, om vervolgens zijn leuter in haar kutje te duwen.

Daniël lag met Andres op de grond en deed het missionarisstandje met haar. Wild beukte hij zijn pik in haar, zodat haar kleine lichaam over de grond schokte. Het leek wel alsof ik eerste rang had bij een pornofilm, zo’n geil gezicht was het.

Ronny had Linda inmiddels omgedraaid op tafel en begon haar flink van achter te neuken. Ondertussen mompelde hij haar grof toe, dingen als. "Jij wilt lekker hard genomen worden hé, slet?" En "Ik zal je straks eens flink volspuiten."

Linda had er zichtbaar plezier in hem zo te horen praten en reageerde met. “Ja, ah, ik ben een vies goor sletje. Spuit je pik helemaal leeg in me.”

Ook Andres had het naar haar zin gekregen. In het begin liet ze Daniël haar gewoon neuken, maar nu had ze haar benen om hem heen geslagen en fluisterde ze dingen in zijn oren, waarvan hij zijn tempo alleen nog maar ging verstevigen. Haar wangen waren knalrood en haar ogen had ze gesloten om nog meer te genieten. Daniël was ook de eerste die klaarkwam. Hijgend en kreunend schokte hij in een laatste paar stoten zijn sperma in Andres ’s kutje.

Ook Ronny zat aan zijn climax. Hij duwde Linda bijna helemaal over de tafel heen, zo hard beukte hij zijn pik in haar. Onder een luid gekreun dropte hij zijn zaad in haar kut.

Beide breezer- sletjes waren zichtbaar toegetakeld. Het sperma stroomde langs hun benen en ze zaten flink uit te puffen. We besloten nog wat te drinken voor we verder zouden gaan, want dat er deze avond nog geneukt moest worden, dat was zeker. Het gesprek ging voornamelijk over hoe groot onze pikken waren en hoe goed de tienermeisjes konden neuken. Het duurde dus niet lang voordat iedereen weer op en top geil was. Ik had al weer een tijdje geleden mijn zak geloosd, dus ik was er klaar voor, in tegenstelling tot Ronny en Daniël. De aanblik van mijn stijve pik maakte de sletjes al heet en voordat er serieus geneukt zou worden wilden ze er nog even mee spelen. Lachend gooiden ze scheutjes Breezer over mijn leuter en zogen dat dan flink af. Ook Linda bleek een goede pijpster. Toen zei ze onder het pijpen hard. “Ik wil dat je zo meteen in mijn kontje klaarkomt. Daarin ben ik nog niet gespoten.”

Verbluft keken Daniël en Ronny naar dit geile tienersletje. Natuurlijk keken ze daarna ook naar Andres, maar die durfde dit echt niet aan zei ze een beetje beschaamd. Ronny had zijn pik weer stijf en zei lief tegen Andres dat dit hem niet uitmaakte en dat haar kutje ook hemels zou zijn. Daarop nam hij haar op zijn schoot, met haar rug naar hem toe. Langzaam zakte Andres, die zo rood als een boei was omdat we allemaal meekeken, met haar kutje over zijn pik. “Damn Daniël,” grapte Ronny. ”Ik kan je zaad nog in d’r voelen.”

Linda en ik gingen snel naar boven, want ze had me verteld dat Kristie ’s ouders een heel groot bed hadden. Lachend en zoenend vielen we op het bed, waarna ik geen tijd verloor. Ik ramde mijn pik eerst in haar kut, waarbij ik haar diep in haar ogen keek. Heel intens was dat. Ook bij Linda leek het inderdaad net alsof ik het zaad van Ronny nog kon voelen. Daarna ging ze op handen en knieën voor me zitten en ik stopte een vinger in haar roze sterretje. Nadat ik voldoende spuug op mijn pik en in haar kont had gespuugd was ik klaar voor de penetratie.

“Nou niet gaan poepen hé,” waarschuwde ik haar nog lachend. Stukje bij beetje kwam ik in haar. Ik kon merken dat Linda nog niet ervaren was in haar kontje, want ze moest me een paar keer tegenhouden als het te pijn deed. Uiteindelijk was haar sluitspier toch wat meer ontspannen en zat mijn volle lengte toch helemaal in haar kont. “Fuck! Ik wou dat hij er nooit meer uitkan,” kreunde ik, terwijl ik dit kleine tienermeisje met lange halen neukte.

“Wat zou dat heerlijk zijn,” regeerde Linda glimlachend, naar me omkijkend. Ik zag aan de tranen op haar wangen dat ze gehuild had van de pijn, maar nu genoot ze volop. Ik pakte haar bij haar tietjes en vingerde haar ook weer totdat ze gillend klaarkwam.

Daarna was het mijn beurt. Ik stootte onder luid gejammer van Linda mijn sperma in haar kont. Gelijk stroomde het weer naar buiten toen ik mijn pik eruit haalde.

Daarna zoog Linda mijn pik schoon, bedankte me voor deze sensatie en ging gelijk douchen.

Lopend door het huis kreeg ik nog door waar mijn vrienden mee bezig waren.

Daniël, zat tot mijn verrassing naast Kristie op bed, die altijd nog in diepe slaap was. Hij rukte zich flink af op haar gezichtje, dat er inderdaad erg geil uitzag, zo slapend. Hij had er wel voor een prullenbak gezorgd waar hij z’n goedje inspoot, maar de laatste paar druppels zaad smeerde hij over Kristie ’s gezicht uit.

“Benieuwt wat ze denkt als ze opstaat,” lachte hij.

Beneden aangekomen waren Andres en Ronny nog steeds niet klaar. Hij zat niet meer in haar kutje, want ook Ronny had de pijpkwaliteiten van dit breezer- sletje ontdekt. Terwijl Andres voor hem geknield zat, neukte hij haar staand in haar mond. Voorzichtigheid kwam daarbij niet in z’n woordenboek voor, want hij had haar stevig bij haar hoofd vastgepakt en beukte erop los.

“Je wilt me 'n zaad hé? Je wilt zaad hé, sletje?” Zei hij steeds.

Andres kreeg even de gelegenheid om te knikken, voordat ik Ronny stuipachtige trekken zag vertonen. Aan de ogen van Andres te zien werd haar mondje vol met sperma gepompt. Dit kon ze niet allemaal binnenhouden. Langzaam stroomden uit haar mondhoeken slierten zaad. Vlug haalde Ronny z’n pik uit haar mond en tot ieders verrassing kwamen er nog wat stralen uit die op Andres ’s gezicht belandden. “Nee hé, niet weer,” zei Andres verongelijkt. Maar aan haar lach was te zien dat het niet meende.

“Ga je maar weer douchen,” zei ik. “Ik denk dat Linda al op je wacht.”

Mijn vrienden bedankten me hartelijk voor deze nacht en gingen zelf lopend naar huis toe; ze woonden tenslotte in hetzelfde dorp.

Ik had niet zo’n geluk en bovendien had ik aardig wat drank op, waardoor ik mijn taken als BOB niet meer kon vervullen.

“Je kunt natuurlijk wel bij mij slapen,” zei Daniël met een knipoog. “Maar ik denk dat deze meisjes je ook wel eens slaapplek willen geven.” Daar ging ik wel vanuit en ik nam afscheid van mijn vrienden. Ik was ook wel toe aan een douche en verraste de tieners in de badkamer. Geneukt werd er echter niet meer, want mijn pik deed allemachtig pijn van de vele actie deze nacht. Ik sopte Linda en Andres romantisch af en met z’n drieën gingen we naar bed.

Pas rond een uur of zes ’s ochtends gingen we slapen; daarvoor deden we allemaal spelletjes met elkaar (Truth or Dare en zo).

De volgende middag werd ik heerlijk wakker. Ik lag tussen twee naakte breezer- sletjes in en zo wil ik elke dag wel wakker worden.

Plotseling hoorde ik een gilletje uit de deuropening. Het was Kristie, die wakker was geworden en opeens geconfronteerd werd met haar twee naakte vriendinnetjes en een onbekende naakte man.

“Hé! Goeie morgen, Kristie,” babbelde de ook wakker geworden Linda alsof er niks aan de hand was. Andres vervolgde. “Dit is Maarten. We hebben hem even bedankt, omdat hij jou thuis heeft gebracht.”

Ik zag een paar glimmende plekken op het gezicht van Kristie en bedacht dat dit het zaad was dat Daniël gisteren gesproeid had. Een geil gezicht. Ondanks dat mijn pik nog steeds pijn deed, voelde ik hem licht groeien.

“Nou,” zei ik grijnzend tegen de nog steeds verbijsterde Kristie. “Jij mag me ook wel bedanken, hoor.”

Maarten  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post832

Afkoelen deel 2

MaartenGeplaatst door My 4Fingers do, april 26, 2012 23:13:21

Afkoelen - Deel 2

Ik kreunde.

"Sabinne… Oh!" En voelde dat ze zacht in mijn rug beet.

De tuinslang liet ik vallen en ik voelde met mijn handen achter me en pakte haar billen stevig vast. Mijn lul was inmiddels kei en keihard geworden, ze bleef zachtjes doortrekken terwijl ze er in kneep. Ze liet mijn lul los, pakte me beet en draaide me om. Ze lachte lief naar me en begon me overal te zoenen. Ik voelde haar lippen over mijn natte borstkas steeds verder naar beneden gaan en opeens voelde ik mijn lul in haar mond zuigen. Op haar knieën begon ze me hard en diep ademhalend te pijpen. Ze had blijkbaar even lucht nodig en begon afwisselend mijn pik af te zuigen en van boven naar onder met lange halen te likken. Ik pakte haar lange vlecht beet en stopte met mijn andere hand mijn pik weer in haar mond. Ik hield haar stevig vast en begon nu zelf mee te bewegen, oh! Wat was ik geil, ik was niet meer te houden. Hard neukte ik haar in haar mond en ze liet het allemaal gebeuren. Ik zag dat ze met haar handen de touwtjes van haar bikinibroekje al had losgetrokken en ze begon met haar andere hand heftig over haar kutje te wrijven. Ze kreunde het uit.

Ik stopte haar af en stuurde haar zacht naar een droog stuk gazon waarna ik over haar heen boog en hard aan haar tepels begon te zuigen. Nog harder begon ze te kreunen. Ik pakte nu een tepel met mijn tanden zachtjes beet en ik begon er een beetje aan te trekken. Ik voelde haar lange nagels over mijn rug en ze begon steeds heftiger te ademen. Ik boog verder over haar heen en beet even in haar onderlip. Meteen begon ze me wild te zoenen. Met haar andere hand pakte ze mijn harde pik beet en begon er weer aan te trekken. Ik had wel door dat ze niet meer te houden was, want ze bewoog zich zo onder me dat het duidelijk was dat ze mijn pik in zich wilde. Ik duwde haar terug en bewoog mijn hoofd weer terug naar haar onderlichaam. Met mijn tong speelde ik met de rimpeltjes in haar strakke buik en ik duwde hem even in haar navel. Ik ging even recht op mijn knieën zitten om haar eens goed te bekijken.

Ze lag op haar rug, ogen dicht en meteen toen ik los liet, ging haar hand naar onder en haar benen uit elkaar. Op haar kutje zat een mooi geschoren bosje, maar daaronder was het glad geschoren. Haar roze schaamlippen waren flink opgezwollen en het leek wel of ik van een meter afstand haar al kon ruiken.

Ik aarzelde geen moment meer, duwde de hand weg en spreidde met mijn beide handen haar benen ver uit elkaar. Mijn tong verdween meteen diep in haar kutje en ik likte met een paar lange halen over haar clitoris. Ze kreunde het uit en begon te kronkelen in het gras. Met mijn vingers duwde ik de schaamlippen aan de kant en begon zachtjes met het puntje van mijn tong haar klitje te likken. Sabinne werd steeds natter en begon steeds harder te kreunen.

"Neuk me, neuk me, alsjeblieft, neuk me," kreunde ze.

Ik boog over haar heen en met de natte kutsappen nog in mijn mond begon ik haar hard te zoenen. Ik voelde haar tong wild door mijn mond stuiteren terwijl ze met beide handen mijn hoofd beetpakte, ze wilde alles proeven! Ik liet los, pakte mijn keiharde lul beet en richtte die op haar kutje. Langzaam duwde ik mijn eikel heen en weer over haar klitje terwijl ik hard in haar tepels kneep. Ik hield het niet meer en duwde mijn pik hard naar binnen.

Ze slaakte een klein gilletje van genot en ik begon stevig en gestaag met lange halen te neuken. Het was een geil gezicht om haar zo te zien genieten, terwijl de kleine borstjes heen en weer bewogen op het ritme van mijn pik.

Ze pakte mijn onderarmen beet en kneep er hard in met haar nagels. Na een minuut of tien in dit standje geneukt te hebben, trok ik mijn pik terug en legde Sabinne op haar zij. Op mijn knieën gezeten, pakte ik mijn pik beet en stootte hem weer naar binnen. Weer even later draaide ik haar nog iets verder en ik zag mijn pik nu goed tussen billen en schaamlippen naar binnen stoten. Ik kneep hard in de mooie billen en na een tijdje haalde ik mijn pik weer uit haar. Ik draaide nu nog wat verder tot ze op de buik lag. Haar rug zat vol met grassprietjes. Ik keek naar mijn pik, die nog steeds keihard was en glom van haar natte kutsappen in de zon.

Ik pakte de tuinslang, spoelde haar rug weer af en richtte de tuinslang ook even op mijn lul. Het koude water voelde geweldig over mijn pik, het leek wel of hij nog harder werd. Ik pakte haar billen beet en trok Sabinne omhoog tot ze op haar knieën zat. Ik duwde mijn pik naar beneden tot voor haar natte kut en schoof hem weer langzaam naar binnen. Heerlijk die afwisseling tussen het koude water en haar hete kutje. Ik pakte de tuinslang en liet het water over haar billen lopen terwijl ik steeds harder begon te neuken. Ik kneep het uiteinde van de tuinslang dicht, zodat er nu een harde straal uit kwam en richtte die nu op haar kontgaatje. Ondertussen bleef ik gestaag verder neuken. Ze begon steeds harder te kreunen, het leek wel of ze alles en iedereen om zich heen vergat.

Ik legde de tuinslang weer aan de kant en concentreerde me weer op het heerlijke warme kutje. Met haar kontje zo in de lucht, kon ik goed zien hoe mijn pik heen en weer stootte in het roze kutje. Ik duwde haar billen verder uit elkaar en begon met mijn duim stevig over het kontgaatje te wrijven. Ik spuugde er op en duwde met mijn duim haar kringspiertje steeds verder uit elkaar, tot de top van mijn duim probleemloos naar binnen ging. Opeens schoot mijn duim een heel stuk naar binnen en Sabinne kreunde het uit.

"Oh! Ja… lekker, harder" en ik begon nu op het neukritme haar kontgaatje te vingeren.

"Dat vind je wel lekker hè?" Zei ik op een gebiedende toon tegen haar. "Zo, in je kontje."

"OW… Oh, oh ja…" kreunde ze. Met een snelle beweging haalde ik mijn drijfnatte pik uit haar kutje en duwde mijn eikel tegen haar kontgaatje aan. Haar gaatje was na een paar minuten vingeren al aardig soepel geworden en ik duwde dan ook zonder heel voorzichtig te zijn mijn pik probleemloos in haar reet. Hij schoot heel gemakkelijk diep naar binnen en Sabinne gilde het uit van genot. Ik voelde haar strakke sluitspier hard om mijn pik heen sluiten en ik begon stevig in haar kontje te neuken met lange diepe halen.

Het duurde niet lang of Sabinne begon heftig te hijgen en ik voelde al haar spieren samentrekken.

"Ik kom, ja, ik kom, oh... ja! Ik kom!" Riep ze terwijl ze met haar handen gras lostrok uit het gazon. Ik hield het nauwelijks meer, dit was teveel van het goede, ik wilde klaarkomen. Nog even stootte ik door en ik trok daarop mijn pik uit haar kontgaatje. Meteen schoof ik mijn lul diep in haar drijfnatte kutje en begon door te stoten terwijl haar kontgaatje nog een beetje openstond van mijn grote lul. Ik pakte haar billen hard vast en begon in een steeds hoger tempo te stoten.

"Ik ga je volspuiten!" Riep ik tegen haar, "dat vind je lekker hè!"

"Ja! Ja! Spuit me vol!" Riep ze en een paar seconden later voelde ik een grote straal zaad door mijn pik heen schieten, diep in haar kutje. Ik bleef klaarkomen, straal na straal spoot ik diep in haar heerlijke vijfenveertig jarige kut terwijl ik mijn pik bijna voelde ontploffen. Ik hield hem er nog even in en trok mijn lange verslappende lul heel langzaam uit haar kut.

Beide verzadigt, kropen we op een droog plekje naakt in elkaars armen.

Voor we ons overgaven aan een hazenslaapje in het zonnetje mompelde ze nog.

"Ik dacht dat je even wilde afkoelen."

"Ja. Maar ik heb het alleen maar warmer gekregen" lachte ik.

Maarten  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post791

Afkoelen deel 1

MaartenGeplaatst door My 4Fingers wo, april 25, 2012 23:02:22

Afkoelen - Deel 1

Hoe je van af te koelen warm kunt krijgen.

Het was zaterdag en heerlijk warm en zonnig weer. Ik had besloten mijn mountainbike weer eens uit het fietsenhok te halen. Ik ben een sportieve slanke en redelijk gespierde jongen en was 24 jaar. In mijn korte broek, gymschoenen een T-shirtje en met mijn zonnebril op, fietste ik hard richting het strand. Op de boulevard fietste ik twee keer heen en weer en stopte bij een kraampje voor een cola. Terwijl ik van het ijskoude drankje stond te genieten, keek ik mijn ogen uit. Wat een goddelijke mooie vrouwen lagen er toch weer op het strand! Mooie gebruinde lijven van jonge meisjes tot prachtige oudere vrouwen. Zeker de helft lag topless op het strand. Er stond een fris briesje, dus de harde tepels waren al van grote afstand te zien. Het leven is mooi.

Ik sprong weer op mijn fiets en besloot even langs mijn ouders te fietsen, die woonden op een kwartiertje van het strand in een mooie wijk. Daar aangekomen, was het huis stil en leeg, ze waren er niet. Ik stapte weer op en fietste in een rustig tempo een beetje door de wijk. Opeens hoorde ik mijn naam roepen, het was Sabinne, een vrouw uit de buurt die ik nog wel kende van vroeger toen ik nog bij mijn ouders thuis woonde, ik kwam wel eens bij ze over de vloer. Een mooie slanke vrouw van een jaar of 45, met lang donker haar en een prachtig lichaam ondanks haar 3 dochters. Die dochters waren ondertussen allemaal het huis uit. Zij was al jaren geleden gescheiden en woonde sindsdien alleen in dat grote huis. Ik remde terwijl ik haar oprit opreed en stapte af.

"Dat is lang geleden" zei ze, "Hoe is het met jou?"

"Goed hoor, ik ben een eindje aan het fietsen, het is prachtig weer."

"Hard aan het fietsen zo te zien. Kom even wat drinken, je hebt vast wel dorst gekregen, dan praten we meteen even bij."

Ik zette mijn fiets tegen de garagedeur en liep achter haar door de tuin naar de keuken. Ze had een kleine paarse glimmende bikini aan met een soort doorschijnende doek om haar middel heen gewikkeld. Zo te zien had ze al aardig wat uurtjes in de zon doorgebracht. Ze had een diep gekleurde huid die mooi glom in de zon. Haar lange haar had ze in een dikke vlecht die over haar gespierde rug bungelde, sinds ik haar leerde kennen, sportte ze een paar keer per week.

Ik liep achter haar de keuken in en terwijl ze de koelkast opentrok vroeg ze wat ik wilde drinken. Op tafel zag ik een fles rosé in een koeler staan en ik wees daarop. Ze deed de koelkast weer dicht en pakte een glas uit een keukenkastje.

"Wil je er wat ijs in?" Ik knikte. Nu bukte ze bij de koelkast om een diepvrieslade open te trekken en ik keek naar haar mooie billen.

Vijfenveertig jaar dacht ik bij me zelf, ongelooflijk wat een mooi figuur. Ik had het met veel meisjes en vrouwen gedaan, maar die waren nooit zoveel ouder dan mezelf. Ze draaide zich om terwijl ik nog weg zat te dromen over haar mooie gebruinde billen. Betrapt keek ik snel omhoog, maar ze had het wel gezien.

"Je ziet er goed uit" zei ik. Met een glimlach schonk ze een glas voor me in. "Zullen we in de tuin gaan zitten?" Vroeg ze.

We liepen de warme tuin in, de hitte kon hier geen kant op tussen al die hoge hagen, binnen een minuut voelde ik de zweetdruppeltjes op mijn voorhoofd. "Warm hier hè?" Ze gooide de doorschijnende doek af en ging op een ligstoel liggen.

"Ja, ik trek ook even wat uit" en trok mijn T-shirt en gymschoenen uit. Ik ging in het gras naast haar stoel zitten en we babbelden wat over de laatste jaren. Twintig minuten later ging de tweede fles rosé al open.

Er was voor haar niet veel veranderd, ze woonde nog steeds in haar eentje, in de weekeinden kwamen haar dochters vaak langs. Terwijl we zaten te praten, keek ik achter mijn zonnebril naar haar mooie lichaam. Ze was dan wel vijfenveertig jaar en dat was een beetje te zien, maar ze was prachtig slank, ik kon mijn ogen niet van haar mooie gebruinde buikje afhouden. Door de hitte in de tuin, was ook zij een beetje aan het zweten. Op haar buik zag ik hele kleine druppeltjes ontstaan. Ik voelde me steeds meer opgelaten, ik had natuurlijk al aardig wat rosé op en voelde dat mijn pik in mijn korte broek een weg omhoog zocht.

"Zal ik je even insmeren?" Vroeg ze, en ze had gelijk, want ik brandde flink weg onder die hete zon.

"Zo meteen. Ik wil eerst even afkoelen, want het is hier bijna niet uit te houden." Terwijl ik opstond, wist ik dat mijn lul al een flink stuk was gegroeid. Terwijl ik haar aankeek, deed ik of er niets aan de hand was en duwde nonchalant mijn lul een beetje recht. Ik kon niet goed zien waar ze naar keek achter haar zonnebril, maar ze had het natuurlijk wel opgemerkt.

"Moet je kijken" zei ik en wees op mijn broek, ik had flink lopen zweten en de bovenste rand van mijn broek was zeiknat.

"Jij kunt anders ook wel wat afkoeling gebruiken" zei ik, terwijl ik bukte en met mijn wijsvinger over haar bezwete buik streek.

Ze lachte. "Ja, je hebt gelijk," maar ze bleef liggen.

"Even lekker onder de tuinslang?" Ik liep naar de tuinslang in de hoek van de tuin, pakte hem op en draaide de kraan open. Heerlijk vloeide het warme water uit de tuinslang over me heen. Na een paar seconden schrok ik even van het koude water dat opeens uit de slang kwam, maar het voelde heerlijk.

Opeens voelde ik de handen van Sabinne om mijn middel en ik draaide me om. Ik liet het water over haar lichaam lopen dat prachtig begon te glimmen in de zon.

"Hm… heerlijk, wat een goed idee van je."

"We maken er wel een rommeltje van," en ik wees op de zonnebrand die zich op haar lichaam vermengde met het water. "Het komt het allemaal in je bikini."

"Ach…, die was ik wel weer." Met twee handen trok ze haar bikinitopje achter haar rug los "Maar, misschien kan ik dit beter even uittrekken."

Haar twee mooie borstjes kwamen te voorschijn en ze gooide haar topje door de tuin richting de ligstoelen. Dat deed ze vast niet vaak, want haar bikinilijn was spierwit afgetekend op haar borstjes. Haar borstjes hingen een beetje, maar haar tepels waren keihard geworden van het koud en water en staken recht vooruit. Ondertussen voelde ik mijn lul keihard worden, want ik kon mijn ogen niet van haar afhouden en er schoot van alles door mijn hoofd.

Ze kwam weer tegen me aan staan en kreunde een beetje van de lekkere koele douche. Er was niks meer aan te doen, ze moest het nu wel voelen, mijn pik stond keihard scheef in mijn broek, recht vooruit dus. Haar handen gingen over mijn rug en borstkas heen en ik voelde haar harde tepels tegen mijn huid. Ik draaide me om en stond nu met mijn rug naar haar toe, want ik zocht een excuus om mijn lul recht te leggen, maar ik had me nog niet omgedraaid of haar handen trokken het touwtje los van mijn broek. Met twee handen trok ze snel in één ruk mijn broek naar beneden en mijn pik veerde omhoog. Binnen een seconde pakte haar rechterhand mijn lul beet. Ik kreunde.

"Sabine… Oh!" En voelde dat ze zacht in mijn rug beet.

Morgen het vervolg.

Maarten  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post790