Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Marie, Merel, Yves en ik.

Wilde ZijdeGeplaatst door My 4Fingers zo, juli 14, 2013 22:25:26

Marie, Merel, Yves en ik.

Ik lag in mijn huwelijksbed, mijn benen languit voor me uitgestrekt, het bovenlichaam rechtop. Tussen mijn dijen zat Marie, mijn kersverse bruidje. Haar fraaie kontje de hoogte in gestoken, gaf ze me een pijpbeurt van jewelste. Af en toe beet ze van opwinding hard in mijn schacht. Verwonderlijk was dat niet aangezien zij achterlangs werd genomen door Yves, mijn beste vriend en getuige.

Naast me lag zijn vriendin Merel, de tulen feestjurk en haar satijnen onderrokken opgeschort tot boven haar dijen, zich te vingeren alsof ze daarmee het einde van de wereld kon tegenhouden. Met zijn vieren hadden we het feestje afgesloten. Verhit door de drank was Marie voor mijn ogen en die van zijn vriendin beginnen flirten met Yves. Als een speels katje was ze tenslotte op zijn schoot gekropen, met haar vingers door zijn stugge krullenbol woelend terwijl ze haar laag uitgesneden boezem tegen zijn gezicht aanduwde. Je zag de spanning tussen hen zienderogen stijgen. Wat zijn handen, die onder haar japon waren gegleden, daar deden kon ik niet zien, maar haar op en neergaande lichaam en zijn onderdrukte gekreun maakten het zelf aan de meest fantasiearme kerel duidelijk wat er gaande was. Ik was te opgewonden om te reageren en had mijn hand haast buiten mijn medeweten tegen mijn kruis aangeduwd. Ik voelde mijn erectie kloppen tegen mijn pols.

Merel kon niet bevatten dat ik me op mijn eigen trouwfeest en waar ik zelf bij was de horens liet opzetten. Door haar vriend nota bene.

"Laat jij dit zomaar gebeuren?" Siste ze me in het oor. Haar hete adem en haar lichamelijke nabijheid deden me razend trek in haar krijgen. Zonder verder betoog greep ik haar hand en duwde die tegen de stijve bobbel in mijn broek. Ze trok die al even snel terug, terwijl op haar gezicht verbijstering streed met verbazing en boosheid. Ondertussen hadden Marie en Yves alle schijn laten varen. De dunne bandjes van haar jurk waren over haar schouders gegleden en ontblootten de overspelige borsten, waar Yves hartstochtelijk op ging zuigen. Met opwaarts stotend bekken dreef hij zijn pik in haar. Ze kreunde heviger als ze ooit bij mij had gedaan.

Merel hield het niet meer. Ze slaakte een kreet die door merg en been ging en verraste dan vriend en vijand door in ultieme frustratie mijn broek los te risten en mijn gezwollen lul uit mijn gulp te trekken.

"Ik zal hem eens een lesje leren", vloekte ze, vooraleer ze haar kleed en zichzelf optilde en schrijlings over mijn benen kwam zitten. Haar gezicht was vuurrood aangelopen en ondanks zichzelf was ze bloedgeil geworden. Nog nooit was ik zo blij geweest met de woede van een vrouw. Tussen onze lichamen in duwde ze het dunne reepje stof van haar tangaslip opzij, nam mijn pik beet en stak hem in zich als een mes waarmee ze zichzelf wou pijnigen om de pijn van zijn bedrog te verdringen. Haar poesje was warm en nauw als dat van mijn jonge vrouw. Ik kneep mijn anus samen zodat mijn lul zijn vuist balde in haar binnenste. Haar onderlichaam kronkelde en kreunde van extase. Ze trok haar jurk omlaag tot op haar middel, me strak aankijkend met haar tepels. Ik legde mijn handen op haar schouderbladen, haar naar me toetrekkende en mijn gezicht begravend in de warme weelde van haar borsten. Zichzelf ophitsend met de zweep van haar woede, neukte ze me keihard, als kon ze geen betere manier verzinnen om zich te wreken op Yves. Mij maakte het waarom niet uit. Enkel om het hoe maalde ik. Het was zo verdraaid lekker door die furie genaaid te worden dat ik stilaan betreurde niet met haar te zijn getrouwd. Bij haar draaide echter alles om Yves.

"Laat hem zien wat je met me doet", hijgde ze pervers in mijn oor voor ze van me afstapte en op handen en voeten knielde naast de stoel waarop Yves Marie neukte. Ik kleedde me uit en kwam bij hen staan, mijn hand enkele malen over mijn schacht pompend om Marie te laten zien wat ze in ruil kreeg voor haar ring. Bij het zicht van mijn gezwollen lul werden haar ogen groot als schoteltjes. Zich met een hand vasthoudend aan Yves schouders leunde ze zijwaarts voorover tot haar gestulpte lippen over de knop van mijn pik gleden. Mijn hand op haar achterhoofd schoof ik haar mond over de hele lengte van mijn paal tot mijn eikel geprikkeld werd door de onwillekeurige slikbewegingen van haar keel. Hoe vaak ik haar ook genaaid had, pas nu begon ik een vermoeden te krijgen van haar ware natuur want ze loste haar mond van mijn pik en lispelde me toe.

"Straks. Nu dit" en ging bij die woorden Yves met hernieuwde geestdrift berijden. "Wacht op me," kreunde ze met hortende stem. "Ik ga zo komen."

Prompt knielde ik achter Merel en heide mijn pik in haar gretige kut, die zich als een stevige hand om me sloot als wilde ze me nooit meer loslaten. Onder haar lichaam door had ze een vinger in haar poesje gestopt. Bij elke stoot voelde ik mijn eikel langs de knokkel glijden, wat me ongekende sensaties bezorgde. Alle vriendschap vergeten, neukten Yves en ik om ter hardst alsof degene die de ander zijn vriendin het eerste kon laten klaarkomen, zijn rivaal de ultieme vernedering zou bezorgen. Zoals zo vaak hadden de heren van de schepping hun krachten echter overschat en moesten wij ons als eersten gewonnen geven. Het was me daarbij een schrale troost dat ik het iets langer uithield dan Yves. Een langgerekte kreet was het enige wat hij nog voor mekaar kreeg nadat Marie haar gemillimeterde poesje met een fenomenale dreun tegen zijn ballen had aangesmakt en toen begon hij door haar ontgoochelde gilletjes heen te ejaculeren, zijn mannelijke trots leegbloedend in de valkuil van haar kut. Nu ik het van hem gewonnen had, zag ik geen enkele reden om me nog langer te bedwingen en liet ik me opgelucht gaan. Ondanks haar protest om zoveel egoïsme trok ik mijn lul uit Merels kut en spoot haar feestelijke jurk onder met een confettiregen sperma

Marie hees zich uit Yves schoot, Merel kwam overeind, onbevredigd onvoldaan terwijl wij sip naar onze na druipende, krimpende pik keken. Hoewel ik fenomenaal was klaargekomen vond ik dit niet meteen de finale die ik verwachtte van mijn huwelijksnacht. De meiden keken eerst ons en dan elkaar aan. Ik zag de verstandhouding in hun ogen nog voor ze uit één mond vroegen.

"Zullen we ze nog een kans geven?" Van vijanden ineens bondgenoten.

Zo kwam het dat we voor de verbaasde blikken van de baliebediende met vieren incheckten in de bruidsuite die voor twee was bedoeld.

Op de kamer aangekomen stripten we gretig, met uitzondering van Merel, die met haar zaadbevlekte kleed, paarsgestifte mond en gothic look de verdorvenheid zelf leek. Nauwelijks naakt ging Merel op handen en voeten op het bed liggen, haar billen met beide handen opentrekkend, mijn en Yves blikken aanzuigend naar de draaikolk van haar kut.

"Neen," wees ze me af toen ik op mijn knieën achter haar aanschoof. "Met jou zal ik nog zoveel nachten hebben. Met Yves alleen deze."

Al zijn dat niet meteen de woorden die een man van zijn bruid verwacht tijdens hun huwelijksnacht, toch was ik aangenaam verrast door Marie, die ik ondanks mijn liefde en mijn passie voor haar een stuk passiever had leren kennen en geschat had. Yves wachtte niet tot ik opzij was gegaan, maar duwde me zelf weg, legde zijn handen op Marie der malse kont en penetreerde haar in een bevrijde kreet.

Met een fikse stoot bracht hij haar jonge tietjes aan het slingeren. Over haar rug heen keek ze naar het satijn van haar zweet en naar het ritme van zijn bekken. Steunend op haar onderarm gleed ze één hand onder haar lichaam door, ermee naar zijn ballen graaiend. Onbezwaard door liefde gaf hij een pets op haar kont telkens hij het zwaard van zijn pik in haar dreef. Haar gilletjes van pijn vertolkte hij als lust. Haar verhitte brein staarde hem aan door het waas van haar ogen, zijn blik verlengde zich in het brandpunt van zijn erectie.

Op hetzelfde ogenblik verloor Merels gezicht alle vriendelijkheid. Ze keek misprijzend en wreed, wat haar een erg geile uitstraling gaf.

"Je vrouw is een slet " beet ze me minachtend toe. Dat mocht ik hopen ja! Aan een slet valt meer vreugde te beleven dan aan een saai burgervrouwtje. Aangezien 'mijn' sletje echter niet beschikbaar was focuste ik mijn aandacht nu op Merel. Met haar zware borsten en haar zinnelijke mond, was ze om in te bijten. Wat ik dan ook deed. Tot mijn verbazing duwde ze mijn hoofd echter weg toen ik me op één van haar tieten wou vastzuigen.

"Ah neen hè. Ik ben een eerbare vrouw" ginnegapte ze. "Niet op je huwelijksnacht. En toch niet in je bruidsbed". Alsof ze vergeten was dat ze zich reeds uitgebreid door me had laten nemen. Of telde achterlangs bij haar niet mee?

"Ik wil dat je me in ons bed komt naaien", zei ze schor en wierp daarbij een vernietigende blik op Yves. Stilletjes muisden we er van uit, Marie zonder enige scrupules achterlatend. En Yves? Hij kreeg zelfs de troost van de eeuwige slaap niet en moest lijdzaam toezien hoe ik en Merel er de rest van de nacht, van de dag en van ons verdere leven over deden om te ontdekken hoe dwaas het was dat we nooit eerder met elkaar naar bed waren geweest.

Wilde Zijde  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1023

Ik weet niet of...

Wilde ZijdeGeplaatst door My 4Fingers di, november 27, 2012 22:57:26

Ik weet niet of…

Ik weet niet of ik mezelf ga aanraken vannacht. Ik lig naakt in bed, op mijn buik. Mijn benen zijn uitgestrekt en liggen tegen elkaar, gekruist aan de enkels. Mijn armen zijn geplooid, de ellebogen wijzen naar buiten. Mijn linkerhand steekt onder het hoofdkussen, waar ik met mijn rechterwang tegen aanvlei. De andere hand ligt met gespreide vingers tegen mijn borst, de duim in de holte van mijn keel. Het gewicht van mijn lichaam drukt mijn geslacht tegen de matras als tegen jouw buik. Ik heb een erectie.

Ik weet niet of ik mezelf ga aanraken vannacht.

Het raam van mijn zolderkamer staat open. Ik heb de lakens van me afgeworpen. De hitte van mijn lijf zit gevangen tussen de voorkant van mijn lichaam en het bed. De koude vingers van de buitenlucht strelen over mijn achterzijde. Ik ben pool en evenaar van mezelf. Ik ben me verschrikkelijk bewust van mijn lijf. Elk lichaamsdeel, elk haartje, elk porie, elke cel is ontwaakt en voelt verschillend. Met de handen van mijn geest tracht ik mijn lichaam af te tasten, al die individuele sensaties te vergaren en op te slaan in mijn geheugen, maar het is haast onmogelijk ze te vangen, de beklemde onbestemde spanning in mijn borst, de harde zachtheid van mijn erectie om te zetten in woorden. Tussen alle sensaties die strijden om mijn aandacht, zijn het tenslotte mijn billen die zich opdringen. Ze zijn mijn gevoeligste plekje, op één na. Ik streel ze uitgebreid, met zachte vingers en met krassende nagels. Ik trek mijn ene been op, zodat ik half op mijn zij kom te liggen. De koelte speelt in mijn billenspleet. Mijn anus schrijnt.

Ik weet dat ik mezelf ga aanraken vannacht.

Ik duw mijn linkerschouder omhoog tot tegen mijn wang. Ik kus mezelf, druk lichte zoentjes tegen mijn huid. Mijn rechterhand zwerft langs mijn flank naar beneden, langs de onderrug, naar mijn achterwerk. Ik streel de binnenkant van mijn dijen, frunnik aan mijn kontroosje. Ik breng mijn arm weer omhoog, zuig mijn ringvinger tussen mijn lippen, neuk er enkele tellen mijn mondholte mee, trek hem goed bevochtigd terug en plaats hem tegen de ingang van mijn anus. Ik duw het bovenste kootje tegen de weerstand in naar binnen. Mijn inwendige is anders glad dan mijn huid. Mijn vingertip maakt draaiende bewegingen, de wand oprekkend. Ik tracht verder naar binnen te drukken, de knokkel voorbij mijn kringspier te loodsen. Ik vinger mezelf. Mijn ademhaling wordt zwaar.

Ik verwijder mijn hand en draai me op mijn rug. In het schemerduister kijk ik naar eb en hoogtij van mijn erectie. Ik begeer mezelf. Mijn lichaam en ik bestaan enkel voor elkaar. Mijn geslacht rust tussen mijn benen. Met ontzag zie en voel ik mijn pik zwellen. Hij vult zich met mijn bloed en met mijn lust. Terwijl hij zich uitrekt, streelt mijn eikel mijn dij. Mijn pik ligt dwars op mijn bovenbeen. Ik knijp mijn kringspier samen. Met schokjes komt hij helemaal overeind, zwevend boven mijn buik. Het oog van mijn eikel gijzelt mijn blik. Ik kan niet meer terug. Ik wil niet meer terug.

Ik ga mezelf aanraken vannacht.

Ik leg mijn arm over mijn geslacht, mijn vingers gekromd onder mijn ballen. Mijn eikel klopt tegen de slagader van mijn pols. Ik leg mijn linkerhand als een kom onder mijn ballen, kneed ze omhoog tegen mijn pik. Met één vinger beroer ik mijn schacht, volg een gezwollen ader tot aan de tip. Ik maak een vuist rond mijn stijve. Hij staat verschrikkelijk gespannen, ik ben verschrikkelijk gespannen. Voorlopig volsta ermee mezelf stevig te omknellen. Mijn duim streelt over mijn eikel.

Ik raak mezelf aan vannacht.

Mijn hand zet zich in gang, langzaam. Langzaam, de huid zover mogelijk terugtrekkend, zodat mijn eikel nog verder uitzet en als een zwam boven mijn stam torent. Het genot zoekt zich een eerste uitweg. Ik doorbreek de stilte. Ik kreun. Mijn bewegingen worden sneller. Mijn dijen beginnen ritmisch tegen elkaar in en tegen mijn ballen te wrijven. Mijn bekken maakt zich los van het bed. Ik voel nog steeds de echo van mijn vinger in mijn anus. De zekerheid van het genot doet vanuit mijn ballen een lach opwellen naar mijn keel. De komst van het genot annuleert de wereld, de kamer, annuleert tenslotte ook mij, mijn persoonlijkheid, mijn herinneringen. Ik ben mezelf niet meer, ik weet niet meer wie ik ben, weet enkel nog wat ik wil. Klaarkomen. Ik ben mijn lul keihard aan het aftrekken nu. Klaarkomen. Ik ruk mezelf af als bezeten nu. Klaarkomen. Mijn vuist komt keihard neer op mijn ballen nu. Klaarkomen. Lekker klaarkomen. Ja. Nu.

Het éne ogenblik is het universum geconcentreerd in mijn eikel, het ogenblik erop spat hij uitéén in een enorme vuurbal die zowel einde is als begin, de big bang, Gods oorspronkelijke orgasme, toen hij alle melkwegen de lege ruimte in heeft geëjaculeerd, de oerknal die ik in mijn orgasme opnieuw beleef. Door klaar te komen schep ik de wereld telkens opnieuw. Mijn ejaculatie trekt een lichtspoor langs de nachtelijke hemel van mijn lichaam en eindigt tegen mijn sleutelbeenderen

Ik vervlecht de draden van mijn sperma met mijn borstharen. Ik kom tot mezelf. Ik draai me op mijn buik. Ik heb een erectie. Ik weet niet of ik mezelf ga aanraken vannacht.

Wilde Zijde  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post915

From Russia with Love.

Wilde ZijdeGeplaatst door My 4Fingers di, juli 14, 2009 20:33:30

From Russia with Love.

Riga. Letland.

Zaterdagavond. Ik zat een eenzame whisky te slurpen aan de bar van het internationale zakenhotel waar ik logeerde. Mijn collega’s waren al vertrokken op vrijdag, om thuis van het weekeinde te kunnen genieten. Ik had mijn verblijf verlengd om Riga te verkennen. Morgen ging mijn vlucht. Ik had vanavond wijselijk beslist om het nachtleven niet op te zoeken. Bovendien, ik was in een donkere bui omwille van de financiële crisis en wilde ik mijn gedachten op een rijtje zetten. Ik had niet meteen behoefte aan menselijk gezelschap.

Helemaal alleen was ik echter niet. Twee meter van me vandaan zat een jonge vrouw. Met haar Zeemanachtige topje, jeans, kortgeknipt geblondeerd haar, vaal gezicht en te sterk aangezette lippen op de smalle mond, had ze niets om me aan te trekken, in tegenstelling tot het barmeisje voor me in haar elegante uniform. Ondanks die onaantrekkelijkheid was ik echter vrij zeker dat ze een hoertje was, dat zich aan uitgebluste zakenlui aanbood voor een goedkope wip, die niet zwaar op de portefeuille en nog minder zwaar op het geweten woog. Mijn vermoeden werd bevestigd toen ik haar uit mijn ooghoek naar me zag kijken, ze even later op de barkruk naast me kwam zitten en me vervolgens om een vuurtje verzocht: de meest versleten aanspreekzin aller tijden. Ze sprak Engels met een zwaar Slavisch accent. Met een naam als Nadia vertelde dat me dat ze een etnische Russin was. Dat nam me sterk tegen haar in. Ik had het namelijk meer voor de Letten, die tijdens de Sovjetbezetting hard hadden moeten knoppen voor hun taal en cultuur, en in hun eigen land ei zo na een minderheid waren geworden. Na de onafhankelijkheid hadden de Russen hun bevoorrechte positie samen met hun staatsburgerschap verloren, en moesten ze Lets leren om dat laatste terug te krijgen. Dat vond ik niet meer dan normaal. ‘Wat is de voormalige glorie van de Sovjet-Unie laag gevallen’, dacht ik terwijl ik haar aankeek. Hoewel zij natuurlijk geen schuld had aan de misdaden van de voormalige USSR, had ik toch geen greintje medelijden met haar.

Ondanks mezelf bood ik haar toch iets te drinken aan en begon ik een gesprek met haar, dat vlug ontaardde in een ruzie want ze meende bij mij als West-Europeaan sympathie te kunnen krijgen voor de vermeende discriminatie waarvan zij zich het slachtoffer waande. Bij mij was ze duidelijk aan het verkeerde adres. Onze ruzie was van het soort waarbij je mekaar boos argumenten toeroept, maar elkaar desondanks toch drankjes blijft trakteren. Tot ze mij toen we een kleine rustpauze bereikt hadden in onze ideologische oorlog, ineens vroeg: “Do you want to fuck me? Wil je met me neuken?” Ze was wat laat tot de vaststelling gekomen dat ruzie maken niet meteen de goede manier was om een potentiële klant te benaderen, bedacht ik smalend bij mezelf en hoorde me toen tot mijn eigen verbazing vragen. “How much. Hoeveel?”.

Ze kreeg opnieuw een boze blik over zich, die haar al niet knappe gezicht verduisterde. “Do you think I am a prostitute? Is dat wat je denkt? Dat een Russin in Letland noodzakelijk een hoer is?”, vroeg ze me. Nu keek ze gekwetst. “Ik verschoon je bedlakens. Dat is waar wij Russen nog goed genoeg voor zijn”, zei ze terwijl ze een minachtende blik op het barmeisje wierp, die met evenveel misprijzen terugkeek.

“Ja”, antwoordde ik op haar eerste vraag.

“Ik dacht inderdaad dat je een hoertje was. Eerst sprak je me aan door me vuur te vragen. Komaan zeg. De goedkoopste zin ter wereld. Kon het nog opvallender?”.

“Maar ik had echt geen vuur meer, “verdedigde ze zich.

“Dat kan ik nog aannemen”, repliceerde ik. “Maar dan vraag je me ineens of ik je wil neuken.” Haar gelaatsuitdrukkingen wisselden snel, want nu meende ik dat ze geil keek. “Ja”, zei ze. “Ik heb wat gedronken en bovendien: van ruzie maken word ik hitsig. So the offer still stands. Wil je neuken?”

Ik slikte het ijsblokje van mijn whisky door en zei toen “Ja” want ik realiseerde me door haar woorden dat ook ik opgewonden was en zin had in seks. Zonder verplichtingen.

Ik rekende voor ons beide af en nam haar mee naar mijn kamer, die ze zelf opende met haar loper. Zonder me zelfs de gelegenheid te geven haar te zoenen, begon ze zich uit te kleden met snelle gebaren zodat ze na nog een halve minuut naakt voor me stond. Ze had een schriel lijf, met een hoekig bekken en borsten die - op de kleine verdikking van haar tepels na - niet bestonden. Paradoxaal vond ik de afwezigheid van dat wat mij in een vrouw lichamelijk het meest opwond enorm prikkelend.

“Vind je me geil?”, wou ze weten.

Het typeerde haar dat ze niet vroeg of ik haar mooi vond.

Schor zei ik “Ja. Heel erg geil”

“Show me how much. Toon me hoe veel.”

Ik knoopte mijn hem los, stapte uit mijn schoenen, trok mijn sokken uit, daarna mijn broek en stroopte tenslotte mijn slip af. Niet alleen zij maar ook ik was verbaasd over mijn graad van opgewondenheid. Mijn pik was zo gezwollen dat ik er een hele zeehondenkolonie mee had kunnen doodknuppelen. Ze kwam naderbij en duwde een blote dij tegen mijn erectie aan. Ze kreunde van anticipatie. Daarna legde ze haar pols tegen mijn schacht. Ik voelde haar hartslag in mijn eikel.

“Ik wil je in me”, klonk het hees van verlangen. Ze deed me knielen op het bed en nam schrijlings op mijn schoot plaats. Ze nam mijn lid vast en leidde het zelf in zich, hard in haar onderlip bijtend om de pijn van de penetratie te verbijten. Ik was immers meer dan groot geschapen terwijl zij een erg strakke kut had, die ze bovendien nog samenkneep naarmate ze zich op me vast schroefde. Omdat ze me meteen in haar had gewild, ging ik er van uit dat ze ook meteen wilde neuken. Ik legde dus mijn handen op haar billen om haar op een neer te laten gaan over mijn opgerichte pik. “Waarom die haast”, hield ze me echter af. “Ik wil eerst genieten van het gevoel van je geslacht in mij.” We zoenden elkaar met strelende handen over schouders, rug en billen terwijl ik inderdaad voelde hoe de geoefende spier van haar kut elke millimeter van mijn penis in haar leek af te tasten en hoe de spanning zich tussen ons ophoopte tot het niet langer houdbaar was. “Fuck me now!”, hijgde ze ademloos toen onze monden, tong en lippen verzadigd waren. “Ik wil even al mijn miserie vergeten”.

Zij was het echter die mij neukte. Ik liet mijn bovenlichaam achterwaarts kantelen tot ik met mijn rug tegen de matras en met mijn schouders en hoofd tegen de hoofdkussens kwam aan te liggen en keek toe hoe ze me bereed met de wanhoop en de hartstocht van een vrouw. Het was geen galop met wild dansende tieten die zij niet had. Traag gestaag was het dat zij op en neer ging, haar bewegingen geritmeerd door het van opwinding steunende en kreunende bed. Ze begeleidde de wrijving van de penetratie door haar gespreide vingertoppen over haar klit te laten vibreren. Haar kut zat als een te strak gespannen condoom rond mijn pik.

Ze plaatste haar handen aan weerszijden van mijn schouders en liet zich voorover zakken zodat haar gezicht zich op enkele centimeters van het mijn bevond en haar zweetdruppels op het mijn vielen. Ze naaide me nu me achterwaarts stotend bekken, van mijn pik afschuivend en er zich dan weer aan vast rijgend. Ze was inmiddels zo nat dat het steeds vlotter ging. Ik rook haar adem en proefde haar goedkoop parfum en de geur van bittere tabak toen ze hijgerig vroeg: “Are you married? Ben je eigenlijk getrouwd?” Dat was ik inderdaad. Maar dat was van geen tel. Zij was hier. Zij was het hier en nu voor mij. Want ook ik zocht vergetelheid. In haar kut.

“Ja”, antwoordde ik naar waarheid. Meteen schoof ze van me af.

Wat had mijn huwelijk – of het hare wat dat betreft – met ons te maken?

Niets!

“Me too. Ik ook”, fluisterde ze, haar gezicht vertekent door een mengeling van verdriet en geilheid. “That’s why I really need you to fuck me hard now. Daarom heb ik er nood aan dat je me hard neukt nu”, hijgde ze van onder een oksel, want ze was op handen en voeten gaan knielen. Ik knielde achter haar, nam mijn penis en dreef hem als een mes van genot in haar. Ze kreunde hard. De klauwen van haar vingers haakte zich vast in het laken als in de bezwete rug van een minnaar. Ik nam haar met korte en harde stoten. Dat was waar we beiden behoefte aan hadden op dit ogenblik en in dit bed. Ik neukte haar en mijn zorgen van ons af.

“Kom”, zei ik en trok me terug. Ze begreep me onmiddellijk want we waren zo goed op elkaar afgestemd als enkel onbekenden kunnen zijn. Ze ging op haar zij liggen, het bovenliggend been geplooid bij de knie, de voetzool stevig op het laken. Ik kroop dicht tegen haar aan, borst en buik aan rug en billen, huid aan huid, zweet aan zout zweet en drong opnieuw in haar. Ze draaide haar hoofd over haar schouder naar me toe. Kwijlend likten we over elkaars tong terwijl zij me bij de hand nam en we zo met mijn ballen, haar schaamlippen en klit speelden. Ik gaf het haar goed en hard en vuurde me nog verder aan door me een spiegel in te beelden waarin ik onze copulerende lijven en het stoten van mijn pik in haar kut zag.

“Ik ga zo komen”, kreunde ze. Ogenblikkelijk wist ik wat ze van me verlangde. Ik trok me net lang genoeg uit haar terug opdat ze op haar rug kon rollen, kwam dan met mijn volle gewicht op haar liggen en penetreerde haar opnieuw. Haar handen grepen me bij de billen en hielpen me bij het stoten. Het was niet goed of niet slecht wat we met elkaar aan het doen waren. Het was noodzakelijk. Haar benen openden zich wijder en knelden zich om mijn rug, die inmiddels spekglad was van het overdadige zweten, zodat ik nog dieper in haar kon gaan. Ik neukte haar ogen met de mijne.

“Ik kom”, fluisterde ze. Meteen voelde ik haar kut krampen en pulseren. Bevrijd ejaculeerde ik, dankbaar dat die hevige flits van het genot me alles deed vergeten waarvoor ik naar Riga gekomen was, me mijn vrouw, mijn gezin en familie, me mijn verleden en toekomst deed vergeten, en maakte dat ik enkel in het nu bestond, in mijn orgasme, in haar kut, waar ik me verloor en me terug vond.

Leeg en bevredigd rolde ik van haar af, mijn heup tegen de hare. Ik strekte een arm uit naar het pakje sigaretten op het nachtkastje. “Heb je een vuurtje voor me?”, hoorde ik haar vragen. Ik stak eerst haar sigaret aan en dan de mijne. Zwijgend bliezen we rookkringen omhoog, die zich opstijgend verstrengelden als onze neukende lijven daarnet. Hoewel mijn geslacht verslapte, voelde ik een geweldige hunkering in mijn liezen. “Want to fuck some more? Wil je nog wat neuken?” raadde ze mijn gedachten.

“Ja”, antwoordde ik. “Straks. Maar eerst wil ik praten.”

“Ja”, zei ze en kwam tegen mijn borst aanliggen. “Me too. Ik ook.”

Wilde Zijde  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post48

Adel dient

Wilde ZijdeGeplaatst door My 4Fingers wo, juli 01, 2009 21:21:09

Noblesse oblige.

Ik had nooit gedacht een vrouw in mijn bed aan te treffen, toen ik die avond laat de sleutel van mijn hotelkamerdeur omdraaide. Ze zat rechtop, het haar opgestoken en het witte laken opgetrokken tot net onder haar kin.

“De hotelklerk heeft me binnen gelaten”, zei ze ongevraagd waarbij ze de speld uit haar haren trok en die in een sluike waterval losschudde op haar blote schouders.

“Ik heb me altijd later vertellen dat goede dansers ook goed zijn in bed”, ging ze verder.

We hadden inderdaad gedanst die avond. Allereerst de tango. Por Una Cabeza.

Het was een erg chique bedoening, dat dansfeest van de Franstalige liberalen. Ik voelde me als een vreemde eend in de bijt. Maar goed, ik had een uitnodiging ontvangen en ik was best nieuwsgierig naar dat wereldje.

Het kostte me niet veel moeite haar te herkennen. Ze droeg een zwartsatijnen enkellang kleed met ragfijne schouderbandjes en een bescheiden halsuitsnijding tussen de cups. Die soberheid stak niet enkel fel af tegen het fonkelende halssnoer waarvan de pendant tussen de zwelling van haar borsten hing, maar bedroog vooral, want toen ze zich even omdraaide zag ik dat de jurk in de rug haast tot op haar billen was uitgesneden en bovendien aan één zijde een dijhoge split had die de adem benam telkens haar naakt been te voorschijn kwam bij elke andere stap die ze zette. Haar haren droeg ze opgestoken en de afwezigheid van die omkadering benadrukte haar jukbeenderen en de ronding van haar wangen nog sterker. Eigenlijk was haar gezicht te breed, en haar neus te klein en vooral te kort, maar het waren die gebreken die maakten dat je naar haar bleef kijken tot je begreep wat het mankement was, en die haar tot een uitzonderlijke schoonheid maakten.

«Danst u?», vroeg ik zodra de gelegenheid zich voordeed. Ze monsterde me als een vrouw die keuze te over heeft in haar mannen en haar minnaars en knikte ja met een trilling van haar oorsieraden. Ik verstrengelde mijn vingers met de hare, zij een hand op mijn schouder, ik de andere in de schakels van haar blote ruggengraat, en zijwaarts tegen elkaar aangeklemd schreden we. De tango. Seks is discreter dan deze paringsdans, dan dit verleidingsritueel.

«Ik dacht dat ik iedereen hier kende», zei ze.

Ik liet haar een volledige draai maken in mijn armen en keek haar opnieuw aan.

“Mij kent u ook. Ik heb zelfs een persoonlijke uitnodiging van U ontvangen”

“Is dat zo?” zei ze laatdunkend.

Met lange passen ging ik voorwaarts, zij achterwaarts. Ik had mijn hand in haar nek geplaatst. Met een buitenwaartse zwaai van mijn arm liet ik haar van me wegdraaien, achteroverleunen, haar nek steunend in de kom van haar hand, en dan overeind komen.

“Ik weet ook hoe ik in uw adressenbestand terecht ben gekomen.”

Ze keek me vragend aan.

Ik liet haar armen even los. Ze draaide zich om, de rug naar me toe; ik liet mijn handen over haar schouders en armen glijden en plaatste ze dan in haar zij. We dansten verder, rug aan borst.

“Tijdens de verkiezingen”, vervolgde ik. “U was toen kandidate”.

Opnieuw liet ik haar van me wegdraaien in een buitenwaartse cirkel en achteroverleunen, zij haar hand in het gewricht van mijn elleboog, ik de mijne in die van haar. Nu trok ik haar naar me toe, elkaar schuin aankijkend. “En ik heb u toen een berichtje gestuurd.”

Ik herinner me nog levendig hoe ik inderdaad op een zaterdagochtend voorbij de verkiezingspanelen aan het Elsense Flageyplein was gelopen. Tussen alle affiches, van alle aangeprezen kandidaten, verschillend maar toch gelijk, was de hare me meteen opgevallen omdat hij er tussen uit sprong. De foto was vanuit een hoek gefotografeerd en zij keek omhoog naar de camera. Net als vanavond droeg ze een feestjurk, een blauwe, die zelfs geen vermoeden van haar borsten toonde, maar de schouders bloot liet en zo de klemtoon legde op haar sleutelbeenderen. Ik had haar naam genoteerd – Marie Monnoyer Galand de Carnières, adellijker kon niet – en was zodra ik thuis gekomen kwam, gaan Googelen tot ik haar e-mailadres had gevonden. “En passant ce matin devant les panneaux électoraux à Ixelles j’ai été charmé par votre beauté », had ik haar geschreven.

Ik zag de herkenning ineens in haar ogen dagen. «Toen ik deze morgen langs de verkiezingsborden in Elsene liep, was ik gecharmeerd door uw schoonheid», prevelde ze, oog in oog met me. Nu was ik het die achterwaarts stapte, en haar leidde, de hand onderaan haar rug. De handen in elkaar slaand ging het weerom voorwaarts, elk van ons voor zich uitkijkend, wang aan wang.

We veranderden van richting. Ik keek nog steeds voor me uit, maar zij had haar gezicht gedraaid en keek naar mij. “Ik was toen wel geïntrigeerd door je”, zei ze. Ik merkte op dat ze van het afstandelijke U naar het vertrouwelijke jij was overgeschakeld.

Ik had haar losgelaten. Ze danste naar me toe, legde haar vingers in mijn nek en haar geplooide en blote been in de vouw van mijn arm, het andere been achter zich gestrekt. Ik sleepte haar enkele passen achter me aan, haar hoofd lichtjes in de nek gekanteld en naar me opkijkend.

“Ik dacht dat je me wou versieren.”, zei ze. We veranderden van houding en ik liet haar achteroverkantelen, nu eens naar links – “Ik heb je ook geantwoord” – dan weer naar rechts – “Maar je hebt de kans niet benut”. Ze kwam overeind, haar linkerarm en mijn rechterarm de hoogte in. Ik bleef ter plaatse en zij draaide achterlangs een volle cirkel om me heen, liet haar hand over mijn schouder strelen, tot ze weer voor me stond. “Toen niet”, zei ze suggestief terwijl de laatste maten van de muziek wegstierven.

We praatten die avond niet veel meer. Dat was ook niet nodig. Want we dansten. En ons lichamen verstonden elkaar perfect. Althans dat dacht ik. Tot ze om klokslag tien ineens afscheid van me nam. “Is het Assepoesteruur al aangebroken?” had ik mijn teleurstelling met een luchtige opmerking trachten te verbijten. Ze had slechts geknikt en me dan het nastaren gegeven op haar blote rug en deinende billen.

En dus was mijn verrassing en mijn vreugde des te groter toen ik haar uiteindelijk toch nog aantrof in mijn bed, rechtop zittend en het witte laken opgetrokken tot net onder haar kin.

“Ik heb me altijd later vertellen dat goede dansers ook goed zijn in bed”, zei ze.

“Het heeft alles te maken met ritme”, antwoordde ik hanig.

“Pocher”, pruilde ze en liet het laken dan vallen als de perfecte allumeuse.

Hadden haar gelaat, haar opmaak, haar kapsel, haar juwelen, haar kleed die avond van luxe, elegantie en verfijndheid gesproken, dan werd dat imago brutaal tegen gesproken door de dierlijkheid van haar blote borsten. Die waren zwaar met grote tepelhoven, als was het rood van haar spenen uitgelopen. Ze zag me naar ze kijken en met haar handen volgde ze mijn grote ogen over tieten, buik en ronding van haar heupen naar de belofte van de schemering tussen haar dijen.

Ik was me beginnen uitkleden. De maan scheen achter me door het raam naar binnen en wierp mijn erectie eenmaal ik naakt was als een slagschaduw over haar lichaam en haar gezicht. “Kom”, fluisterde ze me een stem die haast onverstaanbaar was van schorheid. Ze was op haar knieën naar de rand van het bed geschoven en ik kwam voor haar staan. Ik kreunde schaamteloos toen ze haar warme adem als een zoen tegen mijn eikel aanblies en er haar fluwelen lippen vluchtig tegen aan drukte. “C’est beau un sexe d’homme”, zuchtte ze zwoel “Si fort et plein de vigueur. Ik hou van mannenpikken. Zo sterk en vol kracht.” Ze legde een tengere vuist rond mijn schacht en trok de huid zo ver mogelijk naar omlaag zodat de knop van mijn pik nog meer aanzwol. Toen gleed ze me voorin haar mond, haar wangen hol zuigend op mijn eikel. Ondanks haar jeugdige leeftijd, was ze heel erg bedreven. Heel de tijd dat me pijpte, bespiedde ze mijn gezicht met angstvallig opgeslagen ogen, stoppend telkens ze merkte dat ik op het punt stond te komen.

Vier vijf keer bracht ze me op de rand van het orgasme, om zich dan tenslotte op haar rug te laten vallen. En zich aan mijn blikken onderwierp. Haar blos was niet langer die van het rouge op haar jukbeenderen toen ik mijn ogen meteen naar haar dijen richtte. Haar geslacht was geschoren op een indiscreet driehoekje na, waarvan de punt uitdrukkelijk naar haar kut wees. Met slanke vingers pulkte ze haar schaamlippen van elkaar, terwijl ze me schaamteloos in de ogen keek, en daar haar ogen zelf naar beneden richtte, naar haar kut.

“Kom” zei ze voor de tweede maal die avond. Ik kwam tegen haar aanliggen en nam haar in mijn armen. Het gevoel van dat naakte vrouwenlichaam, en van mijn geslacht en haar borsten die tussen onze lichamen werden geplet, was overweldigend. Hoewel ze drijfnat was tegen mijn dij, drong ik niet onmiddellijk in haar. Ik was immers zo opgewonden dat ik vreesde onmiddellijk te zullen afgaan. Ik kuste haar vol op de mond. Haar lippen waren voluptueus en zoenden als die van een negerin. Met het scherp van haar nagels trok ze een beendiepe voor door mijn rug, om onderaan aangekomen uit te zwermen over mijn billen. “J’aime ton cul. Je hebt een lekker kontje”, hijgde ze toen onze monden zich enkel tellen van elkaar losmaakten. Ik was heel gevoelig aan mijn billen en was er bijzonder tuk op daar gestreeld te worden. Haar aanraking deed me echt wel zin krijgen haar te penetreren om het plezier naar een hoger niveau te schakelen, maar het waren haar borsten die zich aan me opdrongen.

Ik hield op met haar mond te zoenen en kliefde haar borsten met mijn hoofd doormidden. Ze kneedde de zachte helften tegen mijn wangen terwijl ik door de smalle geul omlaag zoende. Ik duwde de onderkant van haar borsten omhoog, de onderkant likkend of kleine beetje huid tussen mijn lippen nemend en oprekkend. Ik legde mijn rechterhand als een grijpklauw op haar linkertiet, de stijve speen klemmend tussen wijs- en middenvinger, en gaf met mijn tong een lange haal over de zwelling van haar andere borst, het tipje tenslotte tegen de opgerichte tepel aantikkend. Ik opende mijn kaken wijd en ging op haar borst zuigen, zwelgend in het contrast tussen het malse vlees en de harde pit van haar tepel.

Marie kreunde van welbehagen. De geur van haar parfum had plaats geruimd voor de eerlijker reuk van zweet en seks. Haar kut vulde de kamer, vulde mijn neusgaten, vulde mijn gedachten. Ik streelde haar ribben, haar buik en het gebinte van haar bekken met mijn vingers, mijn tong en mijn lippen. De warmte van haar dijen, daar waar de huid op haar zachtst is, vlakbij de gekartelde jaap in haar gave vlees, sloeg me in het gezicht. Ik ademde tegen haar kut aan. Ze reageerde hevig en vanonder mijn wimpers zag ik hoe haar tepelhoven rimpelen. Ik zoende haar daar waar alles zin krijgt. Ze kreunde rumoerig, maar trok mijn gezicht meteen met een felle ruk aan mijn haren van tussen haar dijen. “Non”, fluisterde ze. “Fais moi l’amour. Neen. Vrij met me”.

Ik kwam overeind in knielende zit zodat ze goed kon zien hoe mijn opwinding zich in een reusachtig uitroepteken tegen mijn buikwand aftekende. Ze keek onbeschaamd naar mijn stijve lul en zuchtte wellustig. “Mon dieu. Viens chéri. Viens. O mijn god. Kom lieverd kom”. Ik strekte me echter niet onmiddellijk op haar uit, maar nam een van haar benen beet en legde het met de slanke enkel op mijn schouders. Ze had prachtige benen, rijzig en elegant. Ik streelde langs de stevige binnenkant van haar dij, langs de holte van haar knie, naar de malse kuit en de voet, die ik tenslotte van mijn schouder haalde en vast nam. Dat was een meesterwerk in miniatuur. De tenen waren lang en slank, de wreef en de haast doorzichtige huid aan de zijkant mooi dooradert. Ze reageerde verrast toen ik de zool kuste en daarna mijn tong tussen haar individuele tenen likte en die dan tenslotte een voor een diep in mijn mond zoog, de malse kussentjes binnensmonds tongent. Door haar voeten te liefkozen, liet ik haar merken dat ik haar in de geringste stukjes en beetjes van haar lichaam wilde beminnen. Ze apprecieerde dat. “Tu est un amant extraordinaire. Mais viens maintenant. Je bent een buitengemeen minnaar. Maar kom nu”.

Ik nam op gestrekte armen boven haar plaats. Haar hand ging naar mijn gezwollen lid en ze leidde het in zichzelf. Haar blik kreeg ineens iets van kinderlijke verbazing over zich, als was het plezier haar nieuw. Haar kutspieren verrieden echter ervaring en geoefendheid in de wijze waarop ze mijn bewegingloze pik aftastten en bevoelden. Mij kwam het voor alsof ik haar schoonheid, haar wimpers, haar huid, haar borsten pas nu ik in haar was echt kon begrijpen.

“Je bent mooi”, zei ik en zette me in beweging.

Zij legde haar benen hoog over mijn schouders zodat ik diep in haar kon gaan. We waren een prachtig mechaniek van man en geneukte vrouw, van vrouw en neukende man, een mechaniek van in liefdeszweet geoliede lichamen. Elk onderscheid van rang en stand, van taal en politieke overtuiging was gewist tussen ons nu seks ons met dwang wees op de onontkoombaarheid van het genot. Maries tieten deinden geil als de van een rijpe vrouw op de golfslag van mijn stotende pik, haar gezicht daarentegen leek jonger geworden en haar trekken kregen een haast kinderlijke gretigheid. Ze had een slanke arm tussen onze lichamen in gebracht om haar klit te strelen, de andere arm boven haar hoofd gevouwen in een gebaar van overgave. De tedere holte van haar oksel ademde zuivere kwetsbaarheid. Hoe slaagde zij er toch in om tegelijkertijd vrouw en meisje en kind te wezen in dat zieltogende lichaam van haar, terwijl ik al mijn intelligentie nodig had om me die allereenvoudigste beweging te herinneren en te blijven herhalen, dat in en uit van mijn pik in haar, dat gestage pompen en stoten van een man in een vrouw, dat concentrische golven van vreugde door ons beider lichamen zond. “Viens mon amour viens”, streelde ze me met de zachte vingers van haar woorden. “Kom mijn geliefde kom”.

Toen kwam zij. Haar orgasme verraste me als een plotse regenvlaag. Haar kut trok in een kramp samen. De inwendige storm joeg in schokken door haar brede bekken. Haar lichaam, haar wimpers en haar wenkbrauwen zweetten lust. Mijn bewegingen in haar waren puur instinctief geworden, nu ik voelde hoe al mijn herinneringen en al mijn kennis onweerstaanbaar naar het uiterste puntje van mijn wezen werden aangezogen, naar mijn eikel. Die barstte en mijn zaad bevrijd deed juichen. Een ondeelbare seconde was ik gelukkig. Maar reeds in dat hoogtepunt begon mijn genot af te nemen, naarmate mijn pik zich in haar leegspoot. Ik liep helemaal leeg in haar tot ik nog slechts een holle huls was.

Ik liet me op haar neerzinken, mijn piemel uitlekkend in droevig sperma, dat koud aanvoelde tegen haar warme dij. Mijn wang rustte tegen een borst, die een moment lang niet zozeer erotisch dan wel begrijpend was.

“C’était génial. Het was overheerlijk”, zuchtte Marie als een verzadigd dier. Ik richtte mijn gezicht naar het hare op. In haar ogen vond ik mezelf terug.

Ik vermande mezelf tot oppervlakkigheid.

“Wat wil je voor ontbijt?” vroeg ik terwijl ik haar tengere hand suggestief naar mijn verslapte maar nog steeds zware geslacht bracht.

Zij kwam overeind in kniezit. “Waarom?” zei ze en plaatste haar handen onder haar tieten plaatste. “Ben je nu al slaperig?”.

Ik lachte schor, geprikkeld in weerwil van mijn uitgebluste ejaculatie.

“Wind ik je niet langer op”? Vroeg ze met een lome pruillip.

Ze was verdorven, dat besefte ik nu. En gewent haar aller-geringste gril ingewilligd te zien. Noblesse oblige.

Ik mocht haar ineens een stuk minder.

Maar begeerde haar des te meer.

Wilde Zijde  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post34

Verstrengelde vingers

Wilde ZijdeGeplaatst door My 4Fingers di, juni 30, 2009 16:09:17

Verstrengelde vingers

Ik zat met mijn blote reet op mijn computerstoeltje en speelde in het zicht van de camera schijnbaar achteloos met mijn harde lat. Het opgewonden gezicht van Anne, mijn chat vriendin, staarde van me op het scherm. Verder dan dat gezicht en haar blote borsten, kon ik niet zien, maar aan de toenemende tikfouten in het dialoogvenster kon ik aflezen dat ze haar andere hand in haar broekje had. Het was pas de tweede keer dat we online waren met elkaar. De eerste keer was ze zonder enige inleiding meteen aan het geilen gegaan en zich na nauwelijks vijf minuten uitgebreid voor me zitten vingeren. Ze verontschuldigde zich daarvoor toen ze wat was afgekoeld en vertelde me dat ze net uit een pijnlijke (v)echtscheiding was gekomen. Op aanraden van jonge collega’s en internetwijze vriendinnen had ze zich een computer aangeschaft en zich meteen een profiel laten aanmaken op cu2day. Niet zonder enige gretigheid, was ze de grenzen van haar hernieuwde seksuele vrijheid gaan aftasten, waarvan de piercings door haar tepels en gezwollen schaamlippen de zichtbare affirmatie waren. De vijftig reeds voorbij was Anne een stuk ouder dan ik, maar met haar open gezicht, haar stugge korte rosse haren, en prachtige zware borsten stelde ze menig meisje in de schaduw.

Na haar persoonlijke biecht moest zij van mij weten of ik soms op oudere vrouwen geilde en zonder het antwoord af te wachten was ze me opnieuw gaan uitdagen. Vele uren, enkele orgasmen en leuke gesprekken later, logden we uit. Het klikte.

Vandaag was het alsof we elkaar reeds jaren kenden. Ik zowel als zij waren duidelijk minder gespannen dan die eerste keer en speels trachtte ik haar uit haar slipje te lullen, toen plots twee slanke armen over mijn schouders naar het toetsenbord gleden en in mijn plaats begonnen te tikken. “Leuk kennis met je te maken”. Meteen werd de webcam verbinding verbroken en zag ik hoe Anne offline ging.

“O schatje. Heb ik je speeltje weggejaagd? Wat eng nou”, klonk de stem van mijn vrouw achter me. Ze wist dat ik camde, maar kon er niet minder om malen dat ik me af en toe masturbeerde, zoals zij het neerbuigend noemde. “Hé, waarom deed je dat nou?”, zei ik. Ze gaf de wieltjesstoel een draai zodat ik haar aankeek. “Wat als ik zin gekregen om mee te spelen?” Zwijgzaam draaide ik me weer naar de computer toe en mailde snel naar Anne in de hoop dat ze haar post zou bekijken. “Kom opnieuw online schat. Je bent toch niet preuts geworden? En je dacht toch heus niet dat ik een monnik was?”. “Ze is niet mis”, commentarieerde mijn vrouw inmiddels, “al is ze wel wat oud voor je. Ik wist niet dat je daarvoor viel. Je zal wel op zoek moeten naar een andere, vrees ik, want deze zie je nooit meer terug. Maar goed, ik heb wel nog ergens een oudtante voor je”

“Dat zullen we nog wel zien”, repliceerde ik nors op haar voorlaatste zin, maar echt geloven deed ik er niet meer in. Net had ik de hoop opgegeven of ik zag haar opnieuw online komen. “Aha”, zei ik triomfantelijk. Ik seinde haar een boodschap om de cam terug op te starten en na amper een paar tellen verscheen ze opnieuw in beeld. Ze had wel een topje aangetrokken. “Sorry dat ik je laten schrikken heb”, typte mijn vrouw van over mijn schouders. “Ik ben Els”. “En ik Anne”. Aan haar blikken kon ik zien dat ze zich nog wat onwennig voelde. Els was niet van plan van het haar gemakkelijk te maken en ging prompt in de aanval. “Daarstraks was je niet zo schaars met jezelf meid. Komaan, laat me eens bekijken waar mijn man zo opgewonden van werd.” Anne twijfelde slechts kort en trok dan het topje over haar hoofd. Ze was naakt eronder. Ze had kippenvel rond haar tepels, die stijf overeind stonden. “Je hebt prachtige tieten moet ik zeggen.”, tikte Els. “Rudi krijgt er in elk geval een lekkere stijve van. Lekkerrrr”. In de webcam was inderdaad onmiskenbaar te zien hoe mijn pik overeind kwam. “Nou jij”, probeerde Anne, die duidelijk haar zelfvertrouwen herwonnen had. “Ik heb nooit het leuke van die computerspelletjes begrepen”, antwoordde Els, “maar ik begin stilaan in te zien dat ik misschien wat voorbarig was”. Prompt stelde Els de webcam bij en stripte tot op de huid. “Van de ene vrouw tot de andere”, typte Anne. “Je mag er best weten”. Toen stokte ze. Hoe moet dit nu verder, vroeg ik me af. Ik had Els beter moeten kennen. “Het is niet echt handig zo over Rudi’s schouders te tikken”, schreef ze. “Heb je er iets op tegen als ik het me makkelijker maak. “ Bij die woorden kwam ze bij me op schoot zitten, haar benen aan weerszijden van de mijne bengelend. “Maar wacht. Ik zit nog niet lekker. Er zit nog iets in de weg”, las ik. Plaagfeeks. Els tilde haar billen van mijn dijen, nam mijn pik beet en liet zich dan kronkelend over mijn stijve pik zakken tot die aan de ballen in haar stak. “O god”, verscheen er op het scherm. Ik zag hoe Anne overeind kwam en haar broekje over haar brede heupen naar omlaag sjorde. In close-up verdween een beringde vingers in haar kutje. “Mmmmm”, hijgde Els terwijl ze zich gestaag op en neer liet gaan langs mijn schacht. “Ik begin te begrijpen waarom je hier op kick. En dan tikkend “Jaaaa schatje. Vinger dat lekkere kutje van je. Ik wil je zien klaarkomen”. Anne’s vrije arm bewoog naar het klavier. “Ik ben zo geil. Ik wil hem zien spuiten”. We waren alle drie zo op kijken ingesteld dat we niet langer wilden wachten. Els schoof van mijn moddervette pik af, die glom van haar geil. Een paar harde halen volstonden om me te doen klaarkomen. Gedrieën zagen we in de webcam hoe mijn zaad in dikke kledders uiteenspatte tegen Els haar dijen, buik, schaamlippen, kutje en klit, waarover ze naarstig roffelde met roodgelakte nagels. Het zicht was zo geil dat alleen dat al volstond om eerst Anne schuddebuikend te doen klaarkomen.

“OOOO IK KOM OOK”, zag ik in hoofdletters verschijnen terwijl mijn pik zich straal na straal bleef leegspuiten. Anne veranderde de camerastand zodat we konden toekijken hoe het orgasme zich op haar gezicht aftekende. Haar huid leek voor onze ogen zachter en soepeler te worden, als had veegde haar orgasme de spons over groeven en rimpels. Ze zag er opeens jaren jonger uit en een intense gloed leeg haar gezicht van binnenin te verlichten. Weinig zaken zijn zo mooi als een vrouw zien komen. Ik werd het nooit moe daar naar te kijken. Het schouwspel joeg hevige lustscheuten door mijn eikel. “Wat mooi”, hijgde Els in mijn oren. “Nu jij nog. Laat haar ook kijken”, antwoordde ik. Ze jankte van anticipatie “Mmmm”. Anne’s gezicht kreeg een blik van concentratie, met een hand haar schommelende borsten knedend, de andere nog steeds tussen haar dijen. “Kom”, zag ik haar fluisteren met sprakeloze lippen. Terwijl Els ze het laatste genot uit mijn lul melkte met haar kleine vingers, ging ik haar klitje masseren met hete druppels zaad. Haar bekken begon onweerstaanbaar te schokken, maar climax aankondigend. Met mijn verslappende piemel gaf ze klopjes tegen de binnenkant van haar dijen, tegen haar openstaande schaamlippen en tegen haar klit om mijn eikel tenslotte tegen dat gezwollen bolletje aan te wrijven. Toen kwam ze. Ik sloeg mijn armen om haar heen en trok haar dicht tegen me aan, haar hete woordjes in haar oren fluisterend. Anne keek gefascineerd toe en kreeg hevige naweeën toen ze Els zag klaarkomen.

Het bleef een tijdje stil omdat we alle drie op adem moesten komen. Anne herstelde zich het eerst. “Dat was grandioos.”, typte ze. “Je neemt me de woorden uit de mond.”, antwoordde Els. “Ik wist niet dat kijken zo opwindend was.”. Ze legde haar benen over de armleuningen van de stoel en richtte de webcam op haar poesje, terwijl ze haar schaamlippen van elkaar deed met gespreide vingers. “Mmmm”, kreunde ze terwijl ze met onvervalst narcisme naar haar kutje keek in het beeldscherm. “Ik wil best nog een keertje kijken”, zag ik haar slanke vingers schrijven.

Anne rees ogenblikkelijk uit haar stoel zodat haar kut op zijn beurt in beeld kwam. “Neen schatje, dat bedoel ik niet”, tikte Els snel toen Anne opnieuw een vinger in zich deed. Anne ging terug zitten. “Wat wil je dan…?” “Ik wil zien wat jij zag?” “Bedoel je?” en ik zag een groot vraagteken op Anne’s gezicht verschijnen. Els nam mijn pik beet en gaf er een paar trekjes aan. “Dat is precies wat ik bedoel. Ik hoop enkel dat je niet te ver uit de buurt woont.”

Dat bleef gelukkig mee te vallen: een kwartiertje van deur tot deur. Els had enkel een regenjas aangeschoten over haar naakte lijf en hield haar hand de hele rit niet van mijn pik af. Amber bleek vrij krap maar knus te wonen. Ze had evenmin de moeite genomen om zich opnieuw aan te kleden en slechts een nachtpon om haar schouders gegooid, die openviel in het midden, zodat onze ogen onvermijdelijk naar de diepe geul tussen haar bengelende borsten en naar haar poesje getrokken werden. Ze geurde nog sterk naar seks.

Ze trok ons elk bij een hand naar binnen en viel dan in Anne’s armen, haar een zoen vol op de mond gevend, als waren ze jarenlange vriendinnen. “Ik kan het nog steeds niet geloven”, zei ze opgewonden terwijl zij Els’ regenjas over haar schouders gleed en Els hetzelfde bij haar deed, zodat ze naakt voor elkaar stonden en elkaar bewonderend bekeken. Els doorbrak de stilte. “Jij bent best een lekker wijf”, zei ze vulgair. “Ik zal blij zijn als ik op jouw leeftijd nog zo een mooi lijf heb als dat van jou”. “Jij bent ook mooi”, fluisterde Anne oprecht. En dan opnieuw. “Ik kan het nog steeds niet geloven”. “Geloof je dit dan?”, greep Els haar bij de hand en duwde die tegen mijn kruis aan. “O god. Wat ben ik heet”, kreunde Anne. Met stuntelige bewegingen begon ze mijn riem los te maken terwijl Els achter me was komen staan, mijn jasje uittrok en mijn hemd open knoopte. Mijn broek was ondertussen tot op mijn schoenen gevallen. Ik stapte er uit zodat ik enkel nog in mijn boxerslip voor Anne stond. Els was gaan knielen en stroopte het broekje over mijn heupen. Mijn pik stond mooi overeind en van louter opwinding gingen er kleine trillinkjes door mijn paars aangelopen eikel. Ik trok Anne tegen me aan zodat mijn geslacht tegen haar buikwand aanduwde en zoende haar. Ze was heel erg vurig en zoog mijn dubbel geplooide tong diep in haar mondholte terwijl ze mijn rug en kont streelde, met haar nagels lichtjes in mijn huid krassend, wat me verrukkelijke sensaties bezorgde. Els, die nog steeds achter me zat, nam Anne’s handen in de hare, trok er mijn billenhelften mee van elkaar en legde haar vingertoppen dan in mijn bilnaad. Mijn anus schrijnde. Els had één vinger beetgenomen en drukte die nu tegen mijn kontgaatje aan. “Vinger hem in zijn reet”, siste ze. Anne masseerde haar vinger voorzichtig in mijn aars. Het gevoel van de knokkel die voorbij mijn kringspier gleed, maakte me zo geil dat ik haar mond haast uit haar gezicht beet. Ik gleed één van mijn handen tussen onze lichamen, pakte mijn lul vlak onder mijn eikel stevig beet, duwde hem naar beneden, tussen haar dijen en wreef hem tegen haar schaamlippen en haar klitkapje. Haar mond maakte zich los van de mijne om te kunnen kreunen. “Ga je me neuken?”, vroeg haar fluisterstem, haar gezicht één en al hunkering.

“Ja, maar niet hier”, doorbrak Els de magie. “Waar staat je webcam?” Anne troonde ons mee naar haar leefkamer. De computer stond op een tafeltje tegen een blinde muur, de webcam bovenop het scherm. “Aanzetten dat ding. In opnamestand”, commandeerde Els, die duidelijk een plannetje in haar hoofd had. Dat bleek toen ze ook nog om een kleine spiegel vroeg die ze op het scherm plaatste, tegen de muur aanleunend terwijl ze de webcam op een kleine afstand op de vloer zette, het oog omhoog gericht. Els duwde de stoel een eindje van bij het bureau vandaan en vroeg Anne dan als een ervaren filmregisseur om voor de tafel te komen staan, voorover leunend, de armen uitgestrekt, de handen plat op het tafelblad. “Ja. Zet je voeten aan weerszijden van de webcam”. Die liet ze inzoomen op Anne’s kutje. Vervolgens kwam ze achter Anne staan, keek over haar schouder en stelde dan de spiegel bij zodat Anne’s gezicht en schommelende borsten erin gekaderd werden. Anne keek recht in haar eigen gezicht en in haar eigen kutje. Ze bloosde hevig en zuchtte “O god. Wat geil”. Els plaatste nu haar handen op Anne’s kont en trok haar billenhelften van elkaar zodat ik de krop van haar geslacht zag schemeren. “Kom” zei ze schor. Ik kwam dichterbij. Els greep mijn lul en trok me ermee naar Anne’s billen toe. Voor onze ongelovige ogen zagen we mijn stijve pik in close-up in Anne’s kut schuiven. “Ooooh” fluisterde ze schor. “Nog eens”. Ik dreef mijn pik in slow motion naar binnen en keek als even opgeslorpt als zij naar de penetratie.

Els was in de regisseursstoel gaan zitten en begon zich te vingeren. “Neem haar”. Maar op dat beval had ik niet gewacht. Over Anne’s blote schouder keek ik in haar en mijn gezicht, terwijl we vanuit een ooghoek staarden naar het in en uit van mijn lul in haar kut, en het zware schommelen van mijn ballen, met op de achtergrond het beeld van Els die zich streelde terwijl zij op haar beurt naar ons gluurde.

Maar het meest van al genoot ik nog van Anne en ik die mekaar in de ogen staarden in de spiegel terwijl ik haar nam. Ze steunde nog slechts op één arm. De andere had ze vrijgemaakt. Ze prikkelde haar klit door haar gestrekte vingers in ijltempo over het kapje te laten roffelen. Ik legde een hand over de hare en spreidde mijn vingers tussen de hare, haar klit samen met haar strelend. Anne hijgde zwaar. Aan het willekeurige trillen van haar bekken en het pulseren van haar kut, merkte ik dat haar orgasme niet meer lang kon uitblijven. Zelf werden mij stoten ongecontroleerd en voelde ik het zaad opstuwen in de holle buis van mijn schacht. Ik begon te ejaculeren en beet op hetzelfde ogenblik in haar schouder. “Ik kom”, hoorde ik een stem schreeuwen. Maar het was niet die van Anne, het was Els.

Anne ging te zeer op in het schouwspel van mijn en haar gezicht, van onze gezichten die in de spiegel voor ons veranderden en vertekend werden door het genot. Het was alsof we in elkaar ziel hadden gekeken. We hadden zoveel meer gedaan dan enkel geneukt. Toen het over was, nam ik haar in mijn armen en zoende haar dankbaar. Daarna draaiden we ons, zonder een woord te hoeven zeggen naar Els. “Dank je”, zeiden we.

Die nacht sliep ik tussen beide vrouwen in, Els tegen mijn borst, en Anne tegen mijn rug, hun vingers verstrengelt rond mijn geslacht. Droomden we dezelfde droom? Ja!

Wilde Zijde  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post33

Laarzen

Wilde ZijdeGeplaatst door My 4Fingers zo, juni 28, 2009 09:13:36

Laarzen

Ik val op gelaarsde vrouwen. Dat is niet bijster origineel. Ik weet immers zeker dat de overgrote meerderheid van de mannelijke wereldbevolking iets heeft met vrouwen en laarzen. Dat zal wel iets te maken hebben met de geheime fantasie om gedomineerd te worden.

Al weken stond zij op hetzelfde tijdstip op het perron. Dag in dag uit droeg ze een strak zittende spijkerbroek. En laarzen. Ze had een goed figuur en deed geen moeite om dat weg te stoppen. Integendeel. Ik schatte haar op een jaar op veertig. Spijtig genoeg had ze volgens mij veel te veel zon gezien, want de huid van haar gezicht was erg verweerd. Vroeger was ze ongetwijfeld een grote schoonheid geweest. Nu echter niet meer. En toch was ik reddeloos verloren. Omwille van die laarzen.

Mijn werkcollega en vriend Willem kon niet anders dan opmerken hoe mijn blikken elke ochtend onweerstaanbaar door haar werden aangezogen. “Wat zit je zo naar die vrouw te staren”, had hij me de eerste dag al gevraagd. “Die is toch lelijk man. En blijkbaar beseft ze het niet eens. Zie nou toch eens hoe ze loopt te pronken.” Dat deed ze inderdaad. Ze liep heel zelfbewust, met lange haren en vooruitgestoken tieten. “Pijnlijk vind ik dat”, ging Willem ongenadig verder. “Veel te lang in de zon gelegen. En jij ook blijkbaar. Dat je daar voor valt”. “Vroeger is ze mooi geweest”, verdedigde ik me. “Vroeger”, haalde Willem de schouders op. “Vroeg is mijn grootmoeder ook mooi geweest. En die is inmiddels al tien jaar dood. Man toch.”. “Ik weet het”, zei ik. “Maar die laarzen … die laarzen.”

Dus bleef ik naar haar kijken. Als een konijn naar een lichtbuis.

Eén week.

Twee weken.

De derde week. Maandag.

Daar was ze. Alsof het de eerste keer was, keek ik naar dat verweerde gezicht, dat ooit mooi was geweest, naar haar grote borsten, naar haar langbenige jeans en … naar haar laarzen. Hooggehakt krokodillenleer. “Aangezien jij om voor mij totaal onbegrijpelijke redenen op haar valt, waarom spreek je haar dan eens niet aan?”, stelde Willem voor, die het niet meer aan kon zien. “Ze is vermoedelijk getrouwd”, zei ik. Hij drong niet verder aan.

De metro stopte. De deuren gingen open. We stapten naar binnen. De zeurtoon klonk. De portieren sloten zich luidruchtig. Het stel zette zich in gang. We stonden recht en hielden ons staande door ons met gestrekte arm aan de hangende handsteunen vast te houden. Zij stond vlakbij ons. In profiel. Ik deed vergeefs mijn best om niet te kijken toen Willem haar ineens aansprak. “Mijn vriend valt op je.” Ze draaide haar hoofd en keek me aan. Voor het eerst. Ondanks mezelf raakte ik opgewonden. “Ik weet het”, zei ze. Haar stem klonk naar hese whisky en nachten sigarettenrook. “Ik weet het. Waarom denk je dat ik laarzen draag?”

Een dergelijk antwoord had Willem duidelijk niet verwacht. Aan zijn gelaatsuitdrukking merkte ik dat hij zijn opinie over haar snel bijstelde. “Heb je zin om wat te gaan drinken straks?”, vroeg ik. “Ja”, zei Willem, ineens een en al belangstelling. “Ik dacht anders dat jij helemaal niet op me viel”; confronteerde ze hem. Hij grijnsde haar in het gezicht en richtte dan zijn blikken een seconde lang lager, naar haar borsten, voor hij haar weer aankeek. “Dat was voor ik goed gekeken had naar je … laarzen”. Ze lachte luidkeels. Het was een opwindende lach. “Ja. Is goed”, zei ze. “Om een uur of zes in de Metteko?”

Zij stapte eerst uit. “Ik dacht dat je haar lelijk vond”, zei ik tegen Willem. “Lelijk? Misschien wel ja. Maar wat een vrouw!”. Meer hoefde hij inderdaad niet te zeggen. Wat een vrouw.

Een werkdag later Willem en ik ons net aan de toog genesteld toen ze binnenkwam. We schoven onze krukken opzij zodat zij tussen ons in kon komen zitten. “Voor jou een pils zeker Connie?”, vroeg de barman, die haar blijkbaar kende. Ze knikte en stak een sigaret op, terwijl hij haar glas tapte en ons dan vroeg “En voor jullie jongelui?” We waren inderdaad een stuk jonger en je moest onze leeftijden bij elkaar optellen om in de buurt van de hare uit te komen. We bestelden ook elke een pils. En dan nog eentje. En nog eentje.

De tijd vloog in haar gezelschap. Nochtans ging ons gesprek eigenlijk nergens over. Ze bleek gewoonweg heerlijk gezelschap en flirtte vrolijk met ons en met de barman. Toen ik na een half uurtje het toilet te hebben opgezocht, terug kwam, was ze het stadium van het flirten echter voorbij want ze was intens aan het zoenen met Willem. Ik had moeite om mijn teleurstelling te verbergen toen ik me neerzette. Heel die tijd had hij geen ogen voor haar gehad en nu dit. Verdomme! Stilzwijgend nipte ik aan mijn glas. “Nu is het mijn beurt”, zei Willem toen hun monden zich na wat mij een eeuwigheid leek van elkaar losmaakten. Terwijl hij achter haar rug weg stapte, gaf hij me een knipoog. Ik had hem kunnen slaan.

Toen draaide zij haar gezicht naar me toe. In eender welke andere omstandigheid had ik gedacht dat ze door me wilde gezoend worden. Want dat soort blik was het. Maar gezien wat ik net gezien had, moest het wel om een valse uitnodiging gaan. Toch niet. “Waarom kus je me niet?”, vroeg ze immers. Ik keek haar niet begrijpend aan. “Wees niet zo ernstig”, zei ze en gaf me haar warme mond en haar tong, die naar bittere tabak proefde. “O”, hoorde ik ineens een stem. “Nauwelijks ben ik weg of je bedriegt me met mijn beste vriend.” Connie brak de zoen af. “Ik wist niet dat jij rechten op me kon laten gelden”, zei ze. Maar aan haar stemgeluid hoorde ik dat ze het niet ernstig bedoelde. Evenmin als Willem trouwens. Connie was een vrijgevochten vrouw. En heet. Zo eenvoudig kon dat soms zijn. We reageerden dan ook niet verbaasd toen ze ons voorstelde mee te gaan naar haar appartement. Ze voegde er zelfs niet aan toe “om nog iets te drinken.” We wisten wel beter.

Bij haar aangekomen ging het dan ook rechtstreeks naar de slaapkamer. Het bed was ruim en groot genoeg voor drie. Ze ging op de rand van het bed zitten en trok haar laarzen uit. “Vind je me nog aantrekkelijk zonder mijn laarzen”, vroeg ze grappend. Zonder me de tijd te geven daarop te antwoorden, had ze echter haar topje over het hoofd en de weelderig haren getrokken en haar bh losgehaakt zodat Willem en ik met vier ogen tegelijk naar haar tieten keken. Haar borsten waren erg zwaar en hingen desondanks slechts lichtjes door. De tepelhoven waren groot als schoteltjes, precies waar ik verzot op was. “Je hebt prachtige borsten”, zei Willem, de stem schor van opwinding. Connie stond recht. Op haar blote voeten leek ze een stuk kleiner. Ze maakte haar jeans los en stroopte de tweede huid over haar benen af terwijl nu ook Willem en ik ons begonnen uitkleden en na nog een halve minuut naakt voor haar naakte zelf stonden. Uit mijn ooghoek zag ik dat hij een joekel van een erectie had. Ik was niet minder opgewonden. Op slankte tenen stapte Connie naar me toe en vleide ze haar tieten tegen mijn borst, me haar mond gevend. Een hand ging tussen onze lichamen. Toen ze bezit nam van mijn pik, werden haar kussen hartstochtelijker. Ze strekte haar andere arm uit en trok Willem aan zijn harde penis dichterbij. Hij ging achter haar staan en zoende haar in de hals terwijl hij zijn harde geslacht tegen haar billen aanwreef. Ze stopte met zoenen en kreunde opgewonden. Ze legde haar armen achterwaart om zijn nek terwijl hij zijn handen over haar tieten plaatste en ze stevig kneedde. Ik ging door de knieën zodat mijn gezicht zich vlak voor haar geslacht bevond. Ze was glad geschoren. Ik ademde tegen de inkeping van haar kut wat haar deed rillen. “Neem me naar bed”, fluisterde ze.

Willem legde een arm in de vouw van haar knieën, tilde haar op en vleide haar voorzichtig op het bed, om zich dan in de volle lengte van zijn erectie naast haar uit te strekken. Ik kwam aan de andere kant liggen. Ditmaal schurkte ze zich tegen hem aan Als hij daarstraks kuste ik haar nek en zoende dan mijn vingertoppen achterna, die langs elke individuele wervel van haar ruggengraat streelden, naar haar billen. Met mijn tong frunnikte ik aan haar anus. Haar lichaam reageerde in een felle rilling. Aangemoedigd duwde ik een vinger tussen haar schaamlippen en dreef hem tot voorbij het kootje in haar kutje, dat zij in een automatische reactie samenkneep. “Lik me”, hoorde ik haar hijgen.

Ik draaide me op mijn zij terwijl zij zich op hetzelfde ogenblik op haar rug deed kantelen en een been over mijn schouder legde zodat ze helemaal open voor me was. De geur van haar vrouwelijkheid was sterk bedwelmend en ik moest me bedwingen om niet in die malse vrucht te bijten. Ik was er eenvoudigweg dol op van een vrouw te eten. Ik zoende de binnenkant van een dij terwijl mijn slecht geschoren wang langs haar poesje raspte Of was het misschien haar geslacht dat stoppelig aanvoelde? Ik verplaatste mijn aandacht en zoende haar kut. Een oncontroleerbare onderhuidse rilling ging door haar bekken. Ze kreunde en haar ogen keken me groen aan van onder de lange wimpers terwijl ik haar schaamlippen van elkaar deed, de vlezige randen met twee vingers vastpinde en het rozige glanzende weefsel van haar geslacht likte, het gaatje van haar vagina plagend met de tip van mijn tong. Haar vinger kromden zicht tot klauwen en haakten zich vast in de klamme lakens als in de zwetende rug van een minnaar. Ze was volledig in de ban van het genot. Zij niet alleen, want ook Willem was er zo sterk door gefascineerd dat hij vergat met zichzelf te spelen.

Ik was inmiddels vurig op de schaamlippen gaan sabbelen. Ze was erg nat en smaakte naar hete vrouw. Ik maakte mijn mond van haar kut los en ademde er lichtjes tegenaan. Zij was inmiddels zo gevoelig dat er een hevige schok door haar heen ging. Met een lange haal haalde ik mijn tong door de sleuf van haar geslacht en gaf dan een tik tegen haar klit. Connie hapte hikkend haar adem. Ik liet haar tot rust komen en sloeg opnieuw toe, mijn tong hanterend als een liefdeszweepje. Haar lichaam veerde op. “Toe”, kreunde ze. Haar eigen tong was tussen haar lippen tevoorschijn gekomen als wilde ze het likken van de mijne imiteren. Ditmaal nam ik haar klit tussen mijn lippen. Hij was haast zo groot als een jongenspiemeltje. Ik zoog er vurig op. Ik had mezelf ondertussen zo gemanoeuvreerd dat ik plat om mijn buik lag en het gewicht van mijn lichaam mijn gezwollen geslacht hard tegen de matras aanduwde. Aan de onwillekeurige bewegingen van haar Connie’s bekken kon ik aflezen dat ze niet ver van haar climax was. Ik liet alle voorzichtigheid varen en zoog haar hele kut in mijn mond, er wild op kauwend. Haar stevige dijspieren klemden zich als een bankschroef om mijn hoofd, dat ze met beide handen dieper in zich duwde. Boven het geruis van de zee in mijn oren hoorde ik haar “Ik ga komen” gillen. Toen kwam ze. Met pulserende kut. Het was of ze helemaal leegbloedde in mijn mond, zo hevig was haar climax.

Ik meende haast dat ik zou stikken in haar genot toen de ijzeren omknelling van haar dijen zich ontspande en ze mijn hoofd aan mijn wilde haren uit haar schoot trok. “Wow”, bracht ze moeizaam uit, haar stem broos van geluk. En dan met een tikje schaamte: “Je gezicht is zeiknat schatje. Je hebt me echt wel heel hard doen komen.” Die laatste woorden klonken haast verwijtend. Alsof het erg was dat zij zo overvloedig was gekomen. “Heerlijk”, nam ik haar verwijten voor een compliment. “Je bent over mijn hele gezicht klaargekomen.” Verliefd drukte ik een kus op haar kut. Ze schokte fel. “Neen. Ik ben even te gevoelig daar nu. Laat me effen tot rust komen lieverd.”

Ik schoof omhoog en stelde me er tevreden mee haar voorzichtig te strelen. Het was genieten. Willem sabbelde begerig aan een van haar borsten terwijl zij haar vingers teder door zijn haren woelde. “Wil je me neuken lieverd?”, vroeg ze na een vijftal minuten zwoel. Een flard lang dacht ik dat ik meer rechten kon laten gelden na het fenomenale orgasme dat ik haar had bezorgd. Maar ik wist dat ik heus wel aan mijn trekken zou komen.

“Kom boven op me”, zei Connie heet. “Ik wil die mieterse pik van je in me. Diep in me”. Willem nam op gestrekte ellebogen over haar plaats. Haar hand ging naar omlaag en ze leidde hem zelf in haar. Het was een vreemd opwindend gezicht toe te kijken hoe ze gepenetreerd werd. Willem drukte meteen helemaal door. “Neem me”, fluisterde Connie en zetten haar nagels diep in zijn billen. Willem nam niet de tijd het tempo gestaag op te bouwen, maar ging haar meteen aan een verschroeiend ritme neuken alsof hij de honderd meter liep. Ik zou het anders hebben aangepakt. Connie genoot echter met volle teugen. “Ja neuk me. Geef het me goed en hard. Ik wil je ballen in me”. Gefascineerd keek ik toe hoe zijn spieren zich spanden en ontspanden onder de huid van zijn rug en hoe haar tieten schokten bij elke stoot. Nu ging hij toch trager bewegen. Hij stootte niet langer, maar helemaal in haar, gaf hij zijn bekken draaiende en duwende bewegingen mee, zodat zijn penis in haar kut roteerde en ze tegen de matras gepind werd. Het was erg geil om naar te kijken en was mezelf gaan masturberen, klaar om tegelijk met hem en met haar te komen. Connie draaide haar hoofd alle kanten op, nu eens van me weg, dan weer naar me toe, en bleef me tenslotte aankijken, haar ogen pendelend van mijn ogen naar mijn geslacht, waarlangs mijn vuist op en neer ging.

“Jij. Jij nu”, stamelde ze. Willem wentelde zich zonder morren van haar af en begon zich op zijn beurt te masturberen terwijl hij zich de rol van toeschouwer aanmat. Ik wilde zijn plaats innemen. Connie hield me echter van zich af en ging op handen en voeten zitten, de borsten zwaar doorhangend tussen de peilers van haar gestrekte armen. “Neem me achterlangs”, hijgde ze.

Vrouwen zijn verlekkerd op dit standje. Door mannen in die houding de illusie te geven dat zij domineren, maken ze des te duidelijker wie de echte baas is. Zij wist dat ik dat wist. Maar deed alsof niet. Ik speelde het spel graag mee. Ik vatte achter haar post, nam mijn pik beet en gaf met de eikel enkele flinke petsen tegen haar kont. Ze kreet klaaglijk als deed het haar echt zeer. Maar toen ik haar vervolgens bij de haren greep en daar een harde ruk aan gaf zodat hij haar in haar nek kantelde terwijl ik tegelijkertijd mijn pik ruw in haar kut joeg, was de pijnkreet niet langer gespeeld. “Auuu.”. Ik liet me echter niet afschrikken want dit was wat ze wou. Gek gefokt worden door een stelle jonge gozers. Ik liet haar los. “Pijp hem”, beval ik haar vervolgens te doen wat ze sowieso van plan was geweest. Maar de schijn van verplichting kruidde het spel extra pittig. Willem knielde vlak voor haar. Hij kreunde toen haar mond over zijn lul schoof. Ik neukte haar inmiddels flink en hoopte dat ik het vol zou houden. Het petsen van mijn ballen tegen haar billen wond me als vanouds sterk op en ik beeldde me in dat ik het begeleidende slingeren van haar zware tieten zag. Dat was meteen het enige nadeel aan deze positie. Dat ik de borsten en het gezicht van mijn partner niet kon zien. Doorgaans behielp ik me met een spiegel. Nu was Willem mijn spiegelbeeld. “Wat doe je toch met haar”, kermde hij: “Ze slikt mijn eikel haast door”. Aangemoedigd door die woorden pakte ik haar bij de billen en begon haar pas echt hard te neuken alsof ze niet langer een persoon was, alsof ze nog slecht kut&kont voor me was en alsof die kut de hand was waarmee ik me in eenzame nachten aftrok. Willem nam haar bij de slapen en neukte zichzelf met haar gezicht. Toen er echter gesmoord protest weerklonk, liet hij af. Ze schoof haar mond van zijn lul af terwijl ik verstilde. Vond ze het toch te ruw? Daar bleek het niets mee te maken te hebben. “Ik ben zo geil”, hijgde ze. “Ik wil jullie allebei”.

Jezus Christus! Was dit een droom. Of bestonden vrouwen als zij echt? Blijkbaar wel. Ik trok mijn penis terug. “Ga jij op je rug liggen lieverd”, vroeg ze. Die gehoorzaamde graag en richtte zijn gezwollen penis, glimmend van haar mondsappen, van anticipatie de hoogte in. Connie ging schrijlings over zijn middel zitten, het gezicht van hem weg en naar mij toe gekeerd, en nam zijn penis van hem over, de botte knop tegen haar poeperd duwend. Ze keek verschrik alsof ze zelf niet geloofde wat ze ging doen. “Ik ken mezelf niet langer”, prevelde ze en drukte toen kort door tot de eikel voorbij haar kringspier drong. De inspanning had haar in zweet doen uitbreken dat in dikke droppels op haar wangen biggelde. Ze verbeet de pijn op haar onderlip en door met haar klit te spelen terwijl ze zich millimeter voor moeizame millimeter of zijn lange lul vast schroefde. Het duwde vijf volle minuten eer hij tot zijn ballen in haar kont stak. Ook hij zweette overdadig en trok pijnlijke grimassen. Voorzichtig liet ze zich vervolgens achteroverkantelen tot haar rug tegen zijn bovenlichaam rustte. Met een hand hielp ze hem haar borsten kneden terwijl ze de andere naar beneden leidde en met een van zijn vingertoppen haar clitoris stimuleerde. Met zijn tong neukte hij haar oorschelp en verlegde zijn handen dan naar haar bekken. Op die manier liet hij haar traag langs zijn lul over en weer schuiven. Het was een obscene aanblik, enorm ophitsend door de pure vulgariteit ervan.

Connie keek met aan met troebele blik en fluisterde toen met stille lippen. Ik kwam boven op haar, mijn gewicht afleidend naar mijn gestrekte armen en handpalmen, die ik naast haar schouders en die van Willem in het laken plantte. Ze nam mijn penis en wreef de paarse kop tegen haar gekartelde schaamlippen en haar klit. Toen ze me vervolgens in haar leidde, rilde ik uit puur dierlijk plezier met haar mee. Door het dunne vlies van haar kut voelde ik warmte en vorm van zijn geslacht in haar. Toen ik in haar zat, trok Willem zijn anus samen want ik voelde zijn eikel verdikken tegen de mijne. Het was een onwennige en opwindende sensatie. Langzaam begon ik haar te neuken, eerst tegendraads, in haar gaand elke keer dat Willem haar aars van zijn lul afschoof en me terugtrekkend wanneer hij in haar anus ging. Het gevoel van zijn eikel die daarbij telkens lang de mijne gleed was haast nog verrukkelijker dan de nauwte van haar kut. Mijn zweet druppelde op haar gezicht en verfde haar wangen nat terwijl zij het zout van mijn tong en lippen likte. Haar slanke handen zwierven met krassende nagels over mijn schouders en rug. Mijn huid kriebelde plezierig onder die kittelige aanraking. Toen ze mijn billen streelde, moest ik moeite doen om niet meteen te komen, zo gevoelig ben ik daar. Ik nam haar met lange en diepe halen, gelijktijdig met Willem nu, stotend terwijl hij in haar kontje ging. Ik wreef mijn buik bij het neuken dicht tegen haar aan om haar klit te prikkelen en hielde heel de tijd haar ogen met de mijne vast, me koesterend in de illusie dat ik alleen met haar was.

Tot Willem kreet: “Ik hou het niet meer”. Connie draaide het hoofd en fluisterde. “Laat je gaan. Vul me met je hete zaad”. Met bevrijd gezicht begon Willem meteen hevig in haar te ejaculeren. “Jij ook”, zei ze lief tegen me. Ik gaf toe aan het orgasme en spoot me in haar leeg vanuit mijn verkrampende tenen.

Bevredigd wentelde ik me van haar af en keek toe hoe zij zich met vlijtige vingers klaarmaakte. Ze sidderde hevig in haar climax, spartelend aan de lul van Willem waaraan ze nog steeds was vast gespietst. Pas toen het onweer voorbij was, schoof ze van hem af en vleide zich meteen tegen zijn borst aan, hem dankbaar zoenend terwijl ze zijn verslappende penis met tissues schoon maakte. Een werk van liefde.

Ik ging bij ze liggen. Het orgasme had haar huid opnieuw jong gemaakt en kortstondig was ze weer mooi. Ze keek Willem en mij beurtelings in de ogen en lachte toen een hese lach terwijl ze onze hoofden naar omlaag duwde, naar haar borsten en de vurige bakens van haar tepels. “O god”, lachte ze geil toen we beiden begonnen zuigen: “Die laarzen waren echt een gouden aankoop”.

Wilde Zijde  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post32