Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

De expat

NicoGeplaatst door My 4Fingers vr, maart 01, 2013 00:49:06

De expat,

Ik woon in een luxe appartementencomplex aan de noordkant van Den Haag met een mooi uitzicht over het Oostduinpark. Het appartement onder mij staat al een paar jaar te koop, maar met de verkoop wil het niet vlotten. De eigenaar heeft daarom besloten het te verhuren. Van de buren naast mij hoorde ik dat er voor een halfjaar een Française in zou trekken die werkte bij de Franse ambassade. Het was maandagmorgen en ik had mij net aangekleed. Een zwarte spijkerbroek met een zwart overhemd waarvan ik de kraag seminonchalant open liet staan met hierover een nauwsluitende leren jas.

Toen ik de deur uitging om naar mijn werk te gaan zag ik haar bij de lift staan. Ze drukte net op het knopje van de lift. Dit betekende dat ik moest wachten tot de lift haar naar beneden had gebracht alvorens ik de lift kon nemen. Toen ik even later zelf ook beneden aankwam zag ik haar staan, wachtend bij het voetbalveldje voor de jeugd. Om dit voetbalveldje is een kooi gemaakt zodat de jeugd naar hartenlust met de voetbal kan schieten zonder met de ramen rekening te moeten houden.

In gedachten verzonken stond ze te wachten terwijl haar rechterhand speelde met een van de tralies. Ze zag er fantastisch uit, zwart haar, hoge hakken en een zwartgrijs gestreept mantelpakje met een witte blouse waarin haar rondingen goed uitkwamen.

Ik liep op haar af.

“Bonjour Mademoiselle, c'est une cage passionnante“. Ze schrok duidelijk want ze had mij niet zien aankomen. Tegelijkertijd zag ik ook een opwinding in haar ogen toen ze naar mij keek. Ze reageert verbaasd.

“Pardon, ken ik u”.

“volgens mij bent u de nieuwe medewerkster van de Franse ambassade en woont u onder mij”. Ze is duidelijk van slag. Ik blijf haar aankijken en hou haar met mijn blik gevangen, ondanks haar hoge hakken toren ik hoog boven haar uit.

Ik stel mij voor, “mijn naam is Nico”.

Onzeker, maar toch met een bepaalde uitstraling pakt ze mijn vaste hand en zegt dat ze Angeline heet, er is duidelijk een spanningsveld tussen ons. Om het ijs te breken vraag ik of ze gisteravond last heeft gehad van mijn muziek.

“In mijn vrije tijd maak ik muziek, maar als u er last van hebt dan hou ik hier rekening mee”. Angeline zegt dat ze mijn muziek wel zacht gehoord heeft, maar dat ze er van genoot. Ik vraag haar of ik haar een lift mag aanbieden naar de Franse ambassade (hiervoor hoef ik maar een klein stukje om te rijden). Wijzend naar de bushalte zegt dat ze dat ze al heeft afgesproken om samen met een collega de bus naar het werk te nemen. Ik wens haar een fijne werkdag toe en neem afscheid. De rest van de dag laat het beeld van deze mooie Française mij niet los. Ik besluit te zorgen dat ik morgen op tijd bij de bushalte ben om haar opnieuw een lift aan te bieden.

Als ik beneden kom zie ik Angeline al beneden staan, haar hand weer rustend op de tralie. Ze ziet er weer prachtig uit in haar blauwe mantelpakje met bijpassende hoge hakken waarin haar figuur weer prachtig uitkomt. Ik begroet haar en vraag haar hoe het gaat. Rustig neem ik in mij op hoe Angeline er uit ziet, ze wordt zenuwachtig onder mijn blik. Ik vraag haar of ik haar vandaag een lift kan aanbieden, maar helaas heeft ze weer afgesproken met haar collega.

Terwijl ik mijn hand naast haar hand op de tralie leg vraag ik met enig plezier, “staat u morgen ook weer bij deze kooi te wachten”. Angeline 's reactie op mijn suggestieve vraag stelt mij niet teleur. Ik zie haar zenuwachtig glimlachen.

“Ja, zeker, het is een prettige plek om hier te staan”.

Ik neem afscheid en zeg “hopelijk kan ik u morgen wel een lift aanbieden”. Ik voel weer het grote spanningsveld tussen ons. Als ik wegloop naar mijn auto zie ik Angeline blozen en geniet hiervan, het maakt mij zeker.

Regelmatig droom ik ook vandaag weer weg bij het nieuwe beeld dat vandaag op mijn netvlies is gebrand. Ik verlang er naar haar uit te kleden, en al strelend haar hele lichaam te verkennen.

Woensdag staat Angeline alweer te wachten als ik bij de bushalte kom. Ze ziet er onweerstaanbaar uit, als Angeline mij naar buiten ziet komen zwaait ze al. Rustig kom ik op haar af, ik geniet ervan om naar haar te kijken. Angeline legt haar hand op mijn arm en zegt dat ze met haar collega heeft afgesproken dat ze de gehele week samen de bus zouden nemen en dat ze dat niet af wilt zeggen. Angeline belooft volgende week maandag graag gebruik te maken van mijn lift.

Een heel weekend wachten was wel het laatste wat ik van plan was. Ik zorgde dat ik haar donderdag en vrijdagmorgen niet zag en wachtte vrijdagmiddag in mijn auto voor ons appartementencomplex. Toen ze uit de bus stapte zag ze mij in auto zitten en zwaaide naar me. Ik stap uit en laat de deur achter mij dichtvallen en loop rustig naar haar toe. Angeline vraagt of ik op haar zat te wachten, ik geef geen antwoord en vraag of ze zin heeft om bij mij naar mijn muziek te komen luisteren die zij zo mooi vind en een glaasje wijn te komen drinken.

“Graag, dat lijkt mij leuk."

In mijn appartement heb ik een grote foto hangen van mijn vorige lief/vriendin (nu nog een gewone vriendin). Het is een zwart-wit foto waarbij haar polsen boven haar hoofd gebonden zijn, verder is haar rechterbeen omhoog getrokken door een touw dat aan de ene kant is vastgemaakt om haar enkel en aan de ander kant aan het touw bij haar polsen. Door deze bondage is haar lichaam op een erotische manier in een boog getrokken. Haar borsten staan recht vooruit wat nog eens geaccentueerd wordt door haar stijve tepels. Door haar omhoog getrokken rechterbeen komt ook haar vulva mooi uit. Aan de voorkant is de foto goed verlicht wat een mooi effect geeft op haar lange blonde haren, terwijl de achtergrond via de rug door allerlei grijstinten langzaam over gaat in zwart. Ik was benieuwd hoe Angeline op deze foto zou reageren (alhoewel ik geen negatieve reactie verwachtte). Toen wij naar binnen gingen zei ik “ga maar zitten” wijzend naar de bank, terwijl ik alvast de wijn ging inschenken.

“Heééh!!!”, hoor ik Angeline plots roepen. Ik draai mij om en zag dat ze keek naar de foto.

“Wat vind je ervan?” vroeg ik. Ik kreeg geen antwoord, maar ik zag wel een bepaalde fascinatie in haar gezicht. Tenslotte ontwijkt ze mijn vraag met een tegenvraag.

“Is dat je vriendin?”

“Het is een vriendin. Het is net als kunst, ik hou ervan”.

Ik ga achter Angeline staan en streel haar gespannen nek. Omdat ze niets zegt laat ik mijn hand verder zakken langs haar hals.

“Choqueert het je?”

“Nee” zegt Angeline, terwijl ze langzaam met haar rug tegen mij aan leunt. Plots draait ze zich om.

“Ik denk dat ik maar beter weg kan gaan”. Terwijl ze weg wilt lopen leg ik mijn linkerhand op haar schouder en hou haar tegen. Na een korte stilte laat ik mijn rechterhand vanaf haar hals langzaam naar haar middel zakken.

“Wil je echt weg Angeline?”

Angeline wacht en leunt tenslotte weer met haar rug tegen mij aan. Ik kus voorzichtig haar hals.

“Als je weg wilt mag je weg. Maar ik geloof niet dat je dat wilt."

“Nee” fluisterde Angeline. Ik draaide Angeline om en sloot mijn mond om haar lippen. Mijn tong verkende haar mond, heel even voorzichtig, maar al snel doortastend en onderzoekend. Ik sla mijn arme stevig om haar heen.

“Ik wilde al met je toen ik je maandag zag.”

“Ik jou ook” zegt Angeline.

Ik trek haar rok omhoog, sla mijn handen onder haar billen en til haar op. Angeline slaat haar armen en benen om mij heen en begint met haar buik tegen mij aan te wrijven. Ze moet nu mijn erectie voelen, maar ze zegt niets. Dan leg ik haar over de tafel.

“Ik moet eerst met je neuken voor ik verder iets zinnigs met je kan doen.”

Ik trek haar slip uit en zeg haar dat ze haar blouse los moet maken, zelf trek ik ook mijn overhemd uit. Ik zie haar met een begeerlijke blik naar mij kijken als ik mij voorover buig om haar BH naar beneden te trekken. Ik neem haar tepels die al hard zijn in mijn mond, ik zuig erop en neem ze voorzichtig tussen mijn tanden. Dan druk ik haar benen van elkaar en streel de binnenkant van haar dijen, mij snel omhoogwerkend naar haar schaamlippen. Ik druk haar benen nog verder van elkaar zodat de lippen zich nog verder openen en laat mijn hand vluchtig naar binnen gaan, haar vochtigheid voelend en raak even haar clit aan. Als ik mijn eigen broek naar beneden doe zeg ik, “ik ga je nu hard neuken, ik heb al te lang naar je verlangd.”

Ik pak een condoom, scheur de verpakking open en rol het over mijn pik. Ik trek Angeline naar voren, haar kont over de rand van de tafel en haar benen over mijn schouders. In één stoot dring ik naar binnen en beweeg daarna ritmisch met harde stoten verder. Even schreeuwt Angeline, maar daarna gaat het over in een wild gekreun. Vlak nadat Angeline klaar komt volg ik.

“Kom we gaan eten. Je moet goed eten als je het hele weekend bij mij wilt blijven”.

We gaan naar een restaurant op loopafstand en ik vraag aan Angeline of er dingen zijn die ze niet lust. Ze lust alles, maar ze wilt nu graag eens de Hollandse keuken proeven. In het restaurant vraag ik een afgelegen tafeltje. Voor ons beide bestel ik hetzelfde, witte wijn en als voorgerecht gegratineerde oesters met een mousselinesaus en als hoofdgerecht asperges. Twee gerechten die zich lenen om te voeren. Als wij zitten te wachten zegt Angeline “die foto….”,

“ja?” zeg ik langzaam voorover leunend.

“Die vrouw…, is dat je vriendin.”

“Het is mijn ex, het is nu een goede vriendin.” Angeline zegt niets. Ik probeer haar met mijn blik te vangen, maar Angeline kijkt opzij.

“Vind je het vervelend?” Het is even stil en Angeline zegt “neen”, maar ze blijft erg stil. Om het gesprek een andere wending te geven en de aandacht op haar te richten zeg ik “je hebt een heel mooi gezicht.”

Angeline bloost, ik beweeg mijn vinger langs haar wang en kin.

“Ik wil jou, als jij mij ook wilt tenminste.” Angeline glimlacht en wrijft met haar voet langs mijn been.

Weer thuis gekomen bekijk ik Angeline.

“Kleed je uit.” Ze kijkt me even aan begint zich dan uit te kleden.

“Ga je mij ook zo vastbinden als je ex.”

“Neen, ik ga het langzaam opbouwen. Ik wil eerst dat je me volledig vertrouwd. Vertrouw je mij?”

“Ja, ik vertrouw je.”

“Wat ik doe, doe ik puur voor genot. Ik wil je geen pijn doen, als het pijn doet moet je het zeggen”

“Ik kan wel wat hebben, ik ben geen klein meisje meer.”

“Ik wil dat je het zegt als het pijn doet, beloof het!” Gebied ik streng. Angeline schrikt en belooft het te zeggen.

Ik pak een spreidstang met aan beide kanten een leren band. Beide polsen maak ik met een leren band vast, zodat Angeline haar armen nu gespreid zijn. Aan het plafond heb ik een lamp aan een haak hangen, maar eigenlijk hangt deze lamp er alleen ter camouflage van de haak. Ik haal de lamp weg en haak de spreidstand aan de haak zodat Angeline nu strak gespannen rechtop staat. Een prachthouding die mij alle kans geeft om Angeline haar lichaam te verkennen, haar borsten staan nu strak vooruit en de stijve tepels verraden ook haar opwinding. Vluchtig laat ik even mijn hand langs haar borsten en haar kut gaan om haar vochtigheid te controleren. Ik streel mijn vochtige vingers langs haar mond en laat Angeline haar eigen geil proeven. Ik stap wat naar achter en van korte afstand laat ik nu op mijn gemak mijn ogen over haar hele lichaam glijden en laat mijn blik rusten op haar rondingen. Dan ga ik achter haar staan, streel langzaam met mijn wijsvinger over haar ruggengraat. Angeline rilt. Om de spanning nog verder te verhogen blijf ik achter haar staan en laat ik mijn vingers langs haar flanken gaan. Als ik aangekomen ben bij haar heupen ga ik langzaam omhoog naar haar borsten en verken ook hiervan elk plekje.

Angeline huivert, maar doordat ze zo strak is vastgebonden, heeft ze geen bewegingsruimte, iets wat ik ten volle benut door alle tijd te nemen. Ik lik in haar nek en om mijn macht te laten blijken zeg ik.

“Als je weg wilt, mag je weg. Wil je weg?” Angeline schudt van nee. Ik ga voor haar zitten, strijk met wijs en middelvinger over haar schaamlippen en draai met mijn duim voorzichtig over haar clit. Alle bewegingsruimte die Angeline nog heeft benut ze om met haar lichaam te draaien. Dan laat ik Angeline met rust, ik kijk alleen en wacht tot ze tot rust is gekomen. Als Angeline tot rust is gekomen maak ik haar los, neem haar in mijn armen en kus haar op haar mond. Ik voel hoe onze lippen zich verstrengelen en haar tong de mijne zoekt.

Ik vraag aan Angeline of ze het hele weekend wilt blijven.

“Ik zou niet anders willen, maar ik wil nog wel wat kleren en toiletspullen uit mijn appartement nodig."

“Kleren zal je niet nodig hebben, maar je toiletspullen wil ik wel even halen." Angeline wilt de toiletspullen zelf halen, maar ik ben onvermurwbaar en tenslotte geeft ze toe.

Om zeker te zijn dat ze op mij wacht bind ik haar met een paar van mijn zijden stropdassen vast over het bedeinde, haar armen aan de zijkant van de bedspiraal en de enkels aan de bedpoten. Ik zoek in haar handtas de huissleutels en vraag waar ik alles kan vinden. Ze zegt in de badkamer.

Dan word ik verleid door haar kruis dat zich zo nadrukkelijk aftekent tussen haar billen. Ik kom op een idee en vraag of ze ook een vibrator of een ander seksspeeltje heeft. Ik krijg geen antwoord en steek daarom drie vingers in haar spleet die wijd openstaat. Ik beweeg mijn vingers heen en weer en als Angeline flink met haar kont begint te draaien pak ik haar clit beet en knijp er zachtjes in. Dwingend vraag ik haar.

“Heb je me niet verstaan.”

“Jawel” zegt Angeline.

“Waar liggen je speeltjes?” Duidelijk aangevend dat ik een antwoord wil.

“In mijn nachtkastje” zegt Angeline. Ik haal mijn vingers van haar clit en steek die in haar mond zodat ze die kan schoonlikken, in haar ogen lees ik de opwinding.

In Angeline 's badkamer verzamel ik haar toiletspullen en in haar nachtkastje vind ik twee vibrators. Een kleine roze en een grote zwarte, beiden neem ik mee.

Als ik terugkom zet ik Angeline haar toiletspullen bij mij in de badkamer en neem de vibrators mee naar de slaapkamer.

Op mijn gemak bekijk ik hoe Angeline zich aanbiedt met haar kont omhoog. Ik zet de kleine vibrator aan en laat die trillend over haar ruggengraat gaan. Dan pak ik ook de tweede vibrator en beweeg nu beide langs haar flanken, via haar liezen beweeg ik de vibrators langzaam naar haar kutlippen. Als ik Angeline wild aan de stropdassen zie rukken om los te komen ga ik een glas water halen. Ik hou het glas bij haar mond.

“Je moet drinken, anders droog je uit.” Ze kijkt me aan.

“Ik wil dat je neemt, ik wil jou vocht proeven”.

"Drink! Anders laat ik je hier nog langer vast zitten."

Nadat ze een paar slokken genomen heeft sta ik op en kleed ik mijzelf ook uit.

“Ik ga je nemen, maar ik wil ook weten hoe het voelt als ik dit kleine roze ding je kont doet trillen.”

Ik zie Angeline vertwijfeld kijken. Ik wil de onrust wegnemen.

“Als het pijn doet moet je het zeggen, beloof je dat?” Angeline schudt van ja.

Dan verzamel ik wat kutsappen en smeer deze langzaam in haar kontgaatje uit. Als ik denk dat ik genoeg verzameld heb zet ik de vibrator aan en haal deze langs haar schaamlippen om ook de vibrator vochtig te maken. Ik wacht tot Angeline ontspannen is en druk dan de vibrator langzaam naar binnen. Als Angelina weer ontspannen is en haar kutlippen weer wijd openstaan pak ik een condoom en rol hem uit over mijn pik. Langzaam schuif ik mijn pik naar binnen en geniet ervan hoe Angeline wild haar kont heen en weer beweegt, met lange halen beweeg ik mee op haar ritme. Het is lekker hoe ik de vibrator voel meetrillen. Ik hou me in en wil pas klaarkomen nadat Angeline ook klaar gekomen is. Ik merk dat Angeline zich ook inhoudt, maar toch lukt het mij om klaar te komen nadat Angeline is klaargekomen.

Ik gooi het condoom weg en maak Angeline los.

Ze blijft nog even vermoeid over het bedeinde liggen. Ik maak haar los en lig haar neer op het bed, daarna ga ik naast haar liggen en sla mijn armen om haar heen. Omdat ze te snel vermoeid is zeg ik dat ze beter moet eten. Als ze wat terug wilt zeggen sluit ik mijn mond om haar mond en speel wat mijn tong in haar mond. Angeline geeft zich weer over en feilloos vinden onze tongen elkaar.

’s Morgens als Angeline nog ligt te slapen sta ik op en ga een ontbijt maken. Ik pers wat sinaasappelen, bak een paar spiegeleieren en maak een omelet. Verder maak ik een paar croissants en koffie klaar. Als afsluiter doe ik wat appels, kiwi en peer in een schaaltje. Als ik weer terug ben begint Angeline net een beetje wakker te worden. Ik zet het dienblad aan mijn kant van het bed. Ik loop om het bed heen en trek het dekbed van Angeline af. Ik kijk bewonderend naar haar mooie lichaam. Ik zoen haar lippen, speel wat met mijn tong tussen haar lippen en zak af naar haar oren, nek, schouders en armen. Angeline begint nog half slapend al heerlijk te draaien. Met mijn tong draai ik om haar tepels en begin er op te sabbelen. Als ze naar mijn schouder reikt om mijn kamerjas af te schuiven hou ik haar tegen, ik wil dat ze stil ligt en alleen maar van haar lichaam genieten. Als ik afgezakt ben tot haar navel spreidt Angeline haar benen.

“Toe, neem me?” Maar dat wil ik helemaal nog niet, ik wil mijn genot zolang mogelijk rekken. Aangekomen bij de liezen verken ik eerst de binnenkant van haar dijen om mij daarna langzaam omhoog te werken naar haar spleet die wijd openstaat. Met mijn lippen sabbel ik op haar lippen en verken met mijn tong de binnenkant van haar kut. Haar clit klem ik tussen mijn tong en tanden en beweeg mijn tong langzaam heen en weer.

Tenslotte als ik maximaal van haar lichaam heb genoten doe ik mijn kamerjas uit. Ik rol een condoom over mijn pik heen die al lang hard is. Langzaam stop ik mijn pik in Angelina 's sappige kut. Ik buig me over Angeline heen, pak haar polsen beet en houd haar armen boven haar hoofd zodat haar lichaam maximaal gerekt is. Langzaam beweeg ik mijn pik heen en weer genietend van wat ik voel.

Als ik tenslotte klaar kom doe ik het condoom af en maak ons beide schoon met een tissue. Daarna ga ik op het bed naast Angeline liggen en trek haar over me heen.

Ik zeg haar dat ze moet eten. Angeline protesteert en zegt dat ze helemaal nog geen trek heeft. Maar ik vind het belangrijk dat ze goed eet.

Ik pak een croissant, breek een stukje af en doe dat in haar mond. Steeds kleine hapjes voerend eet ze toch alles netjes op. Ik zeg dat ik blij ben dat ze toch gegeten heeft en begin haar weer te zoenen.

Zondagavond zegt Angeline dat ze naar huis wilt omdat ze geen zin heeft om maandag met een doorgeneukt hoofd op het werk te komen.

Als ik maandagmorgen bij haar aanbel ziet ze er weer heerlijk uit in haar strak zittende mantelpakje. Ik wilde haar meteen weer kussen, maar Angeline had er geen zin in.

“Kom, verknal mijn make-up niet.”

In de auto vroeg ik Angeline of ze het leuk vond om nog eens langs te komen.

“Jij kunt vragen stellen. Graag, natuurlijk”.

“Als je wilt dan wil ik de foto van mijn ex wel vervangen door een foto van jou”. Angeline denkt een poosje na en ik denk dat ze, neen, gaat zeggen, dan zegt ze tot mijn verrassing met een glimlach.

“Dat lijk mij spannend”.

Nico  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post952

De dokters assistente

NicoGeplaatst door My 4Fingers ma, juni 04, 2012 19:56:36

De dokters assistente

Ik ben een man 34 en het is alweer 2 jaar geleden dat mijn relatie die 10 jaar heeft geduurd op de klippen is gelopen. Het enige wat ons de laatste maanden nog bij elkaar hield was de seks, iets wat we af en toe nog steeds hebben. Ondank dat ik er goed en gespierd uit zie heb ik in de afgelopen 2 jaar toch geen echte relatie gehad, ik had mijn tijd nodig om over deze breuk heen te komen. Een paar maanden geleden kwam daar verandering in. Van mijn werk moest ik een periodieke medische controle laten doen en liet dit doen bij mijn eigen huisarts. Maandag was mijn vrije dag en ik had dan ook afspraak voor maandag gemaakt. Bij de dokter moest ik mij tot op mijn onderbroek uitkleden waarna de longen en dergelijke werden gemeten. De laatste metingen liet hij door zijn assistente doen omdat die wat langer duurden. Nog steeds in mijn onderbroek werd ik naar de naastgelegen kamer gebracht waar ik op een behandeltafel moest gaan liggen. De assistente Chantal is een leuk uitziende meid die ik op ongeveer 30 jaar schatte (later hoorde ik dat ze 32 is). Chantal sloot allerlei meetinstrumenten op mij aan, op mijn polsen, mijn borst en mij enkels. Toen ze hiermee klaar was zei ze, “zo nu ben je helemaal in mijn macht.”

Mij niet meteen realiserend wat ze zei antwoordde ik niet veel meer dan met een slap “ja.”

Toen de assistente weer verder ging met haar werk gingen er allemaal dingen door mijn hoofd, ik schraapte al mijn moed bij elkaar en zei met een ondeugende blik.

“Ik ben wel erg benieuwd wat je met je macht gaat doen.” Ze kwam terug, glimlachte wat en streek zachtjes haar hand over de bolling in mijn slip.

“Als je dat graag wilt weten moet je maar eens bij mij langs komen.”

“Lijkt mij spannend" zei ik, "wanneer?”

"Heb jij vrijdagavond en zaterdag wat te doen" vroeg ze. Hiervoor maakte ik graag tijd dus de afspraak stond voor vrijdagavond 8 uur. Onverwacht trok ze de rand van mijn slip omlaag en keek naar mijn pik die al wel wat was gegroeid.

“Ik wil eerst controleren of je geen geslachtziekten hebt" zei Chantal en trok de voorhuid over mijn eikel weg. Nadat ik haar keuring had ondergaan deed ze de slip weer terug en zei, “Die haren moet je wegscheren.”

Vol spanning keek ik de hele week naar het weekend uit en kreeg regelmatig een stijve als ik er aan terugdacht hoe Chantal maandag zonder veel plichtplegingen mijn slip omlaag trok om naar mijn pik te kijken. Vrijdagmiddag scheerde ik al mijn schaamhaar boven mijn pik af. Vlak voor ik naar Chantal zou toegaan besloot mij eerst zelf nog maar even af te trekken zodat ik bij Chantal niet meteen op scherp zou staan. Terugdenkend aan wat er maandag gebeurd was kwam ik heerlijk klaar. Hierna nam ik douche en besloot in verband met het warme weer niet meer aan te doen dan een zwarte slip, korte broek, overhemd met korte mouwen en mijn sandalen.

Precies op afgesproken tijdstip sta ik voor de deur. Ik zie dat Chantal in een eenvoudig rijtjeshuis woont, de zonneschermen zijn neergelaten zodat ik verder niet veel kon zien. Ik bel aan en Chantal doet open, ze ziet er adembenemend uit in een leuk rood leren jas en rokje.

“Kom er in” zegt ze, nadat ik was binnen gestapt sluit ze de deur achter mij en zegt ze “kleed je maar uit.”

Hierdoor was ik wel verrast, ik had gedacht dat wij eerst wat zouden gaan drinken en elkaar een beetje zouden leren kennen. Toen ze mij zag aarzelen vroeg ze.

“Heb je met niet gehoord wat ik zei?"

“Jawel” zeg ik en doe vervolgens mijn overhemd, sandalen en korte broek uit. Nu sta ik voor haar slechts gekleed in mijn slip, met haar ogen op mij gericht. Ik voel mij wel ongemakkelijk, zo in de gang van een voor mij vreemd huis slechts gekleed in mijn slip, maar Chantal 's keurende blik winden mij ook wel op.

“Kom, kom, niet zo preuts wij zijn hier niet bij de dokter” zegt Chantal, “die slip moet ook uit.” Met een rood hoofd doe ik ook mij slip uit.

“Geef je kleren maar aan mij” zegt Chantal en bergt ze op in een gangkast en doet de deur op slot. Even laat ze mij alleen om de sleutel in een kamer op te bergen. Nu ik zelfs niet meer bij mij kleren kon voel ik mij wel heel erg naakt, zo alleen in wachtend in een vreemde gang, maar tegelijkertijd voel ik mij nog geiler worden en mijn pik groeien. Beschaamd sloeg ik mijn handen voor mijn pik als Chantal weer terug komt.

“Weg die handen” zegt Chantal, “in dit huis ben je altijd naakt en ik wil altijd je pik kunnen zien." Ik laat mijn handen zakken. Chantal loopt eens om mij heen en bekijkt mij grondig, ze streelt met haar rechterhand over mijn ruggengraat. Langzaam van boven naar beneden. Hierna gaat ze langzaam met 2 handen over mijn billen en voelt naar de stevigheid.

”Lekker kontje” zegt ze. Vervolgens loopt ze naar voren en zegt dat ik mijn benen moet spreiden omdat ze mijn pik en ballen wilt controleren, ik gehoorzaam. Langzaam gaan haar handen over mijn borstkas, bevoelen mijn armspieren en zakken langzaam af via mijn buik naar mijn liezen. Ondertussen is mijn pik al flink stijf geworden. Langzaam haalde Chantal haar beide handen langs de zijkant van pik om tenslotte te eindigen met beide handen onder mijn balzak. Doordat ik in de gang zo gekeurd wordt voel ik mij snel geiler worden.

Chantal zegt “je hebt een lekkere pik, maar je hebt je balzak niet geschoren, doe je dit voor je eerste keer." Ik beken dat dit voor mij de eerste keer is dat ik mee doe aan een dominant spelletje.

“Dat geeft niet, dat lossen we zo wel op." Chantal pakte met haar rechterhand mijn pik beet en trekt mij mee naar de woonkamer. Ik schrik want hier zat nog een vrouw van ongeveer 30 jaar in een kort zwart leren jasje en een bijpassende korte rok.

Ze laat mij staan vlak voor de vrouw en ik sla mijn handen weer snel voor mijn pik. Chantal wordt boos en zegt, ”ik heb je gezegd dat ik altijd je pik wil zien, weg die handen." Snel doe ik wat ze zegt.

Vervolgens stelt Chantal de vrouw in het zwart voor als meesteres Lieve. Ik moet Chantal aanspreken met meesteres Chantal. Chantal zegt verder dat ik haar dienaar ben, ze houdt niet van het woord slaven. Lieve is echter een strengere meesteres, een vriendin die Chantal heeft uitgenodigd om dit weekend ook met mij te spelen en mij harder zal aanpakken dan Chantal zou doen. Lieve zou mij aanspreken als slaaf. Als de meesteressen het over mij hadden zou ik slet genoemd worden.

Nadat we op deze manier aan elkaar voorgesteld waren bekeek Lieve mij grondig. Zonder op te staan steekt ze haar linkerhand uit naar balzak en trekt mij hieraan dichterbij. Vervolgens pakt ze met haar rechterhand mijn pik en maakt met een flinke ruk aan mijn voorhuid mijn eikel bloot. Dit is vrij pijnlijk, maar ik weet een pijnkreet in te houden. Ik schaam mij diep zoals mijn pik hier gekeurd wordt door een vrouw die ik amper ken. Tegelijkertijd voel ik mijn pik verder groeien in Lieve ’s handen.

Van Chantal krijg ik ondertussen de regels te horen. Als dienaar mag ik nooit zonder toestemming klaar komen. Ik moet in huis altijd naakt rondlopen. Ik mag in de nabijheid van een meesteres nooit mijn pik aanraken tenzij mij dit opgedragen word. Wanneer een meesteres mij wilt gebruiken moest ik eerst haar kleren uitdoen en nadat ik gebruikt was moest ik de meesteres proper likken en haar kleren weer aan doen. Als ik een overtreding maakte zou ik gestraft worden. Ik had mijn eerste straf al verdiend omdat ik mijn pik had bedekt voor meesteres Lieve. Doordat Lieve bezig is met mijn pik valt het mij moeilijk om mij op de regels te concentreren, toch probeer ik ze te onthouden.

Nadat Chantal mij de regels heeft uitgelegd zegt Lieve, “die slet van jou is inderdaad een pracht stuk, maar hij heeft wel veel haar aan zijn ballen." Chantal beslist om dit maar meteen aan te pakken en naar de zolder te gaan om te beginnen met mijn 'opleiding.'

Op de zolder zie ik meteen dat ik niet Chantal 's eerste dienaar ben. Ik zie onder andere een soort gynaecologenstoel, een kleine springbok en een tafel met allerlei attributen zoals tepelkleppen en een voorbinddildo. Ik krijg een halsband met 6 ringen en om mijn polsen 2 armbanden met een ring zodat mijn armen vastgemaakt kunnen worden. Chantal gaf mij nog 2 leren boeien en zegt.

“Vastmaken om je enkels, een meesteres gaat niet op haar knieën voor haar dienaar."

Nadat ik de enkelbanden heb vastgemaakt, moet ik op gynaecologenstoel plaats nemen. De rugleuning wordt helemaal naar benden gedraaid en mijn knieën worden met de band in de beugels vastgemaakt. Chantal draaide de beugels naar beneden zodat de twee meesteressen een goed uitzicht hebben op de binnenkant van mijn benen en vooral op mijn pik en ballen. Ondanks dat ik het vrij obsceen vind hoe ik er hier bij lig en bekeken wordt, wind het mij behoorlijk op en het eerste voorvocht verschijnt al mijn eikel. Lieve ziet het en zegt.

“Die slet van jou is echt een vieze slet." Chantal en Lieve maken ieder een arm vast aan een stoelpoot zodat ik nu helemaal overgeleverd ben aan wat de dames voor mij in gedachten hebben. Gevoelens van spanning, schaamte en geilheid gaan door mij heen. Het liefst zou ik mijn benen nog verder openen om meer aanrakingen uit te lokken, maar mijn benen zitten goed vast. Chantal zegt.

“Wij gaan van jou nu eens echte slet maken, wij gaan eerst die ballen van jou ontharen." Chantal haalt wat scheerspullen en smeerde mijn balzak in mijn scheerschuim. Tegen Lieve zegt ze.

“Trek jij die zak even strak want loshangende ballen geven alleen maar snijwonden en die wil ik niet hebben." Lieve trekt met een ferme ruk mijn balzak helemaal naar beneden zodat deze goed strak staat. Met haar linkerhand houdt Chantal mijn pik een beetje opzij en met haar rechterhand scheert zij mijn balzak helemaal kaal. Hierna kreeg mijn bilnaad van Chantal een zelfde behandeling. Ik werd afgedroogd en nu waren de haren op mijn pik aan de beurt, Chantal pakt een pincet en begint één voor één de haren er uit te trekken.

Nadat ik helemaal kaal gemaakt ben word ik uitvoerig gekeurd, vol schaamte hoor ik hoe commentaar geven wordt op mijn, pik, balzak en anus, maar tegelijkertijd voel mij weer geiler worden. Het vocht druipt nu volop van mijn pik en het liefst zou ik nu genomen worden.

Vervolgens word ik losgemaakt en moet op mijn buik op de stoel gaan liggen. Mijn handen worden weer aan de stoelpoten vastgemaakt en mijn enkels aan de steunen waaraan eerst mijn knieën waren vastgemaakt. Lieve pakte een klein leren bandje met een metalen oog en maakte dit vast rondom mijn pik en mijn ballen. Vervolgens pakt ze een lerenband met een haak. De haak haakt Lieve door het oog en trekt de band strak door mijn bilnaad naar mijn halsband om die strak vast te maken aan een oog in mijn halsband. Mijn ballen liggen nu helemaal tussen mijn billen en om de pijn wat te verlichten richt ik mijn nek wat omhoog zodat er minder spanning op de leren band zit. Chantal zegt.

“Je krijgt nu straf en je straf bestaat altijd op slagen op je ballen. Je krijgt nu omdat het de eerste keer is maar 5 slagen. Ze liggen nu mooi open zodat ze goed geraakt worden."

Ik was nog nooit op mijn ballen geslagen, maar dit leek mij wel erg pijnlijk. Tot mijn schrik vraagt ze ook nog aan Lieve of zij de straf wilde geven omdat ik mij tegenover haar misdragen had (bij het voorstellen is Lieve immers als de strenge meesters voorgesteld).

“Graag,” zegt Lieve. Gelukkig zegt Chantal dat Lieve het voorzichtig aan moet doen omdat ik dit mijn eerste keer is.

Lieve pakt een zweep met een plat leren lapje aan einde, ze loopt een keer paar achter mij langs en onverwacht krijg de eerste klap boven op mijn ballen. De pijn schiet door mij heen en ik schreeuw het uit, vervolgens krijg ik nog een klap links en rechts op mijn ballen.

“Je moet wel tellen” zegt Lieve en geeft mij weer een klap, “vier” tel ik.

“Je kunt slecht tellen” zegt Lieve, “tellen begint bij 1” en geeft mij weer een klap. “Eén” tel ik.

“Het is '1 meesteres' en je bedankt mij voor al die inspanningen die ik doe om jou iets bij te brengen, een beetje dankbaarheid kan er wel vanaf." Ik krijg weer een klap, onder mijn ballen, de pijn schiet door heel mijn onder lichaam, nadat de ergste pijn uit mij weggezakt zeg ik “Eén, dank u meesteres.” Zo krijg ik nog vier goedgeplaatste klappen. Na deze tien klappen heb ik het gevoel alsof ik geen ballen meer heb en wil er graag over mijn handen opleggen, maar ik weet dat dit in nieuwe straf zal resulteren en weet ik deze neiging in te houden.

Gelukkig is Chantal lief voor mij, ze geeft mij een kus en zegt dat ze blij is dat ik het heb doorstaan. Ze streelt zachtjes mijn ballen en smeert ze in. Ik voel het gevoel alweer een beetje terugkomen. Hierna word ik los gemaakt en moet gaan staan.

Chantal zegt dat ze me nu van achteren wilde nemen en vraagt mij of ik wel eerder in mijn anus ben genomen. Ik zeg dat dit de eerste keer wordt en ik zie er eigenlijk ook wel tegenop. Ik moet op mijn handen knieën gaat staan, waarna Chantal haar jas, rok en slip uit doet. Ze heeft nu alleen nog een mooie groene sexy BH aan. Vervolgens pakt ze een dubbele voorbind dildo en doet 1 dildo in haar eigen kut. Tegen Lieve zegt ze, “houdt hem goed bij zijn halsband vast en doe je jasje wat verder open zodat hij goed je tieten kan zien.”

Lieve gaat wat gebogen voor mij zitten en pakt mij stevig bij mijn halsband vast. Door de gebogen houding zit Lieve met haar borsten vlak voor mijn gezicht en heb ik een pracht uitzicht op haar stevige borsten, ik voel mij weer opgewonden raken ondanks dat ik weet dat ik zo voor de eerste keer in mijn anus wordt genomen. Chantal smeert mijn anus en de dildo goed in met vaseline en drukte zachtjes de dildo tegen mijn anus. Chantal pakt mij bij mijn heupen en zegt dat ik mij moet ontspannen. Dat is niet zo eenvoudig aankijkend tegen een paar mooie borsten, na enige tijd voelt Chantal dat ik meegeef en drukt zachtjes verder. Ondanks dat de dildo niet zo dik is heb ik toch het gevoel dat mijn sluitspier uiteen gerukt wordt en ik in tweeën gescheurd wordt. Pijnlijk kreun ik en Lieve stopt even, rustig spreekt ze tegen mij “ontspannen."

Als ze langzaam verder drukt voel ik hoe langzamerhand mijn gehele anus gevuld wordt. Chantal blijft even zo zitten zodat ik kan wennen aan de dildo in mijn anus. Als mijn gekreun wat minder wordt begint ze hem zachtjes heen en weer te halen, na een paar minuten begin ik eraan gewend te raken en gaat mijn pijnlijk gekreun over in een geil gekreun. Chantal buigt zich over mij heen en begint in mijn tepels te knijpen. Eerst zachtjes maar als ik harder begin te kreunen verstevigt ze haar greep en begint de dildo sneller heen en weer te bewegen, ik voel haar kutgeil over mijn billen druipen en moet moeite doen om niet klaar te komen. Chantal roept tegen me.

“Ik ga je nu verkrachten geile slet” en ze beweegt steeds sneller de dildo heen en weer. Lieve vuurt Chantal nog eens extra aan. “Neem die geile teef, laat hem zien wat je kunt” en ze verhoogt haar grip op mijn halsband. Het begin weer pijn te doen en ik begin weer pijnlijk te kreunen. Chantal verlaagt haar tempo, maar aan haar geile geluiden hoor ik dat het niet lang meer zal duren voordat ze klaar zal komen. Ook ik voel mij bijna klaar komen, maar ik wil geen straf en probeer ergens anders aan te denken. Met die mooie borsten van Lieve voor mijn neus valt dat niet mee. Gelukkig komt Chantal klaar voor ik moet klaar komen.

Chantal doet de dildo af en ik moet deze en haar kut proper likken.

Lieve zegt dat ze ondertussen erg opgewonden is geraakt en dat ik haar rok en slip uit moet doen en haar met mijn mond moet klaar maken. Voorzichtig maak ik haar rokband en rits los, maar dit was niet naar haar zin.

“Haast je een beetje, slaaf” zegt ze, snel trek ik haar rok en zwarte slip naar beneden, ik zie in haar slip een vochtige plek. Lieve ziet mij kijken en geeft mij een klap.

“Slet, zit niet zo onbeschaamd te kijken, doe wat ik je zeg." Snel ga ik op knieën zitten en begin ik haar te likken. Eerst de buitenkant van haar lippen, voorzichtig neem ik haar lippen tussen mijn tanden en bijt er zachtjes op. Langzaam laat ik mijn tong langs de binnenwand gaan om vervolgens verder omhoog te gaan. Ik voel Lieve ’s geil over mijn gezicht druipen. Lieve pakte mij bij mijn haren en drukte mij wild tegen haar kut aan. Ik word half gesmoord, maar ik probeer toch te doen wat er van mij verlangd wordt, vooral omdat ik ook zelf steeds meer opgewonden raak. Met moeite kan ik met mijn mond om Lieve ’s klit krijgen om deze met mijn tong te strelen. Wild roept ze tegen me “slet, lik me, maak me klaar."

Ik voel haar steeds meer opgewonden raken, het moment dat ze met een grotere schreeuw klaar komt is voor mij dan ook geen verrassing, wel de hoeveel geil die er nu over mijn gezicht stroomt.

Toen ze tot rust gekomen was zei ze, “maak me weer proper en kleed mij aan." Zorgvuldig lik ik haar met mijn tong schoon, eerst de buitenkant van haar lippen, maar ik voel weer nieuw vocht komen.

“Doorgaan slet, lik me schoon” zegt Lieve. Langzaam likkend en zuigend op haar klitje breng ik Lieve weer tot een nieuw hoogtepunt. Hierna kan ik Lieve wel proper maken. Ik doe haar slip en rok weer aan. Zelf sta ik ondertussen ook op springen en ik vraag aan Chantal of ik ook klaar mag komen. Chantal weigert en zegt dat ik haar weer moet aankleden.

Hierna zegt Chantal dat ze even pauze wil. Ik moet mij zelf schoonmaken aan de wasbak die daar staat. Vervolgens moet ik voor mijn 2 meesteressen een glas wijn in schenken uit een fles die daar klaar staat, zelf mag ik een glas water pakken. Mijn 2 meesteressen gaan op een stoel zitten waar ik op grond tussenin moet gaan zitten, op mijn knieën met mijn benen gespreid.

“Zo,” zegt Chantal. “Je weet nu wat er van je verwacht wordt en hoe je behandeld gaat worden. Het staat je nu nog vrij om weg te gaan, anders moet je jezelf aan mij onderwerpen. Wil je hiermee doorgaan?"

Dat er zo openlijk aan mij gevraagd wordt om mij als een slet te laten behandelen brengt mij in de war, en ik voel mij plotseling weer beschaamd en heel geil worden. Ik kan nauwelijks nog iets zeggen, met moeite vraag ik “word ik ook geslagen als ik geen straf heb." Chantal antwoord.

“Soms, maar dan alleen op je billen of de binnenkant van je dijen. Straf krijg je altijd op je ballen."

Ik voel hoe mijn keel dichtgeknepen wordt door mijn verwarring en toenemende geilheid. Het enige waartoe ik in staat ben is om mijn benen nog meer te spreiden. Chantal ziet het en pakt de bovenkant van mijn pik en schuift de voorhuid langzaam op en neer, “zeg het dan, zeg dan dat je alles goed vind wat ik met je wil doen en dat ik je deel met mijn vriendinnen."

Zwak zeg ik, “ik doe alles wat u wilt."

Glimlachend keek Chantal op mij neer en zei “je mag nu klaar komen.” Langzaam gaat haar hand nog een paar keer op en neer waarna een ik een paar stevige stralen sperma de ruimte in spuit. Ik voel dat alle geilheid nog lang niet uit mijn lichaam is verdwenen, maar ik durf me zelf niet opnieuw klaar te maken, bang voor nog meer straf

“Lik het op slet” zegt Chantal, gehoorzaam kruip ik naar voren om mijn eigen sperma op te likken. Hierna moet ik weer mijn oude plaats innemen met mijn benen gespreid. Chantal en Lieve bespreken wat ze mij gaan doen alsof ik er niet bij ben. Chantal zei “ik wil eerst een paar foto’s van mijn nieuwe sletje maken zodat ik deze aan mijn vriendinnen kan laten zien. Ik moet midden in de zolder gaan zitten mijn benen goed gespreid en mijn armen achter mijn hoofd zodat mijn borst spieren zich goed spannen. Ik krijg een blinddoek voor, volkomen overgeleverd voel ik mij weer bloedgeil worden, vooral als ik de camera weer vele malen hoor overgaan…

Nico  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post817