Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

HET OPSTEL

ZudaGeplaatst door My 4Fingers ma, november 21, 2016 16:14:24

HET OPSTEL

Er was eens een lerares met een heel strak figuurtje, zo strak dat als ze les gaf de broeken van alle jongens bol stonden. Zo kwam er eens een dag dat de studenten van de lerares een opstel moesten maken over seksualiteit. In de tweede klas waar ze les gaf die week praatte de lerares haar mondje voorbij. Ze had gezegd dat de jongen met het beste opstel een avondje met haar mocht gaan stappen. Zo gebeurde het dus dat bijna iedereen een opstel inleverde terwijl er normaal maar twaalf van de zesentwintig leerlingen een opstel inleverden, kreeg de lerares nu wel honderd opstellen. De gelukkige was Romeo. Hij was negentien jaar, had zwart haar en geilde verschrikkelijk op de lerares. Hij was verschrikkelijk trots dat hij de gelukkige was en ging op de eerstvolgende zaterdag met de lerares naar een dancing.

Ze waren binnen en Romeo bood de lerares een drankje aan. Ze praatte eerst een beetje en toen zei de lerares dat hij haar wel met haar voornaam aan mocht spreken. Zij heette Julia. Ze gingen een beetje dansen en bij het eerste slow-nummer stonden ze al samen te dansen. Julia had een parfum op die Romeo sterk opwond, dus zijn handen gleden al na de eerste minuut langzaam naar Julia’ s billen. Romeo begon er eerst zachtjes over te aaien en daarna zachtjes te knijpen. Dit vond Julia wel opwindend en zij pakte daarom Romeo’ s zijn hand en bracht die naar haar borsten. Romeo schrok in het begin wel maar daar had hij al snel geen last meer van. Julia had die avond onder haar jurkje geen BH aan, dus toen Romeo met haar borsten begon te spelen zag hij de tepels gewoon omhoog komen. Dit vond Romeo wel opwindend. Julia werd steeds geiler en kwam bijna klaar door het spelen met haar tepeltjes. Toen fluisterende ze tegen Romeo dat zij geen slipje aanhad. Eigenlijk vond Romeo dat een open uitnodiging, hij manoeuvreerde met Julia naar een stil plekje in de dancing en ging toen met zijn hand onder de jurk van Julia, hij voelde het zacht behaarde kutje van Julia. Julia keek Romeo aan met zo'n geile blik dat ze al snel zaten te tongen. Toen ging Romeo met een vinger in haar natte kutje. De vingers van Romeo waren zo breed dat het leek dat ze door een echte lul genaaid werd. Maar Julia zat ook al snel met haar hand in zijn broek. Zij kneedde zachtjes zijn ballen. Romeo zij zachtjes tegen Julia “trek me, dan komen we tegelijk klaar.” En dat deed ze.

Zodra ze klaar waren gekomen haalde Julia haar hand uit Romeo zijn broek en likte geil al het sperma van haar vingers en hand. Romeo haalde ook zijn vingers uit Julia' s geile hete kutje en likte zijn vingers af met haar geile vocht erop. Dit wond hen beide zo op dat Julia Romeo uitnodigde om bij haar thuis nog wat te drinken.

Toen ze thuis waren pakte Julia wat te drinken, ze schonk champagne. Ze dronken dit op en Julia stripte geil voor Romeo, midden in de kamer. Ze pakte het hoge, slanke lege glas en likte dit eerst helemaal nat. Daarna liet ze het glas langzaam in haar kutje glijden. Toen ging ze het glas heen en weer halen. Ze stond helemaal te kronkelen in de kamer. Toen ze bijna klaar kwam haalde ze snel het glas uit haar nu natte kutje. Ze zei dat ze ging douchen en nodigde Romeo uit om mee te gaan. Toen ze in de badkamer stonden begon Julia langzaam de knoopjes die op Romeo’ s blouse zaten los te maken. Toen ze daarmee klaar was draaide ze de douchekraan alvast open en ging daarna verder met de broek van Romeo. Ze maakte sensueel de knoopjes een voor een los maakte zijn riem los en liet zijn broek naar beneden zakken.

Toen ze de bolstaande boxershort zag werd ze zo geil als boter. Ze trok snel de boxershort uit, pakte zijn grote lul en begon eerst de grote eikel bloot te maken van de voorhuid. Toen nam Julia de eikel in haar geile mondje en ze zoog aan Romeo’ s lul of haar leven er vanaf hing. Toen Romeo bijna klaar kwam nam Julia de grote stamper uit haar mondje en begon aan zijn ballen te likken.

Toen ze onder de douche stonden liet Julia haar lenigheid zien, ze ging onderste boven onder de douche staan zodat het water zonder omwegen tegen haar klitje kon kletsen. Romeo maakte hier gelijk gebruik van en stopte zijn lul in het mondje van Julia die er als een gek begon te zuigen, en Romeo befte Julia of zijn leven er vanaf hing. Na twee minuten kwam Julia klaar, vier minuten later kwam Romeo klaar en spoot zijn zaad zowat door de achterkant van haar hoofd.

Toen Julia weer overeind stond zeepte Romeo haar sensueel in, hij begon bij haar hals en ging langzaam naar beneden. Toen hij bij haar borsten was likte hij ze eerst voordat hij ze inzeepte. Hij ging verder en kwam bij haar navel, toen pakte hij de douche kop en richtte de waterstraal op haar geile kutje. Julia kwam hijgen en puffend klaar, ze dacht zowat dat ze er was geweest.

Hierna droogden ze elkaar af en gingen naar de slaapkamer. Julia ging moe op het bed liggen. Romeo lag gelijk met zijn hoofd tussen Julia’ s benen en hij vroeg aan Julia of ze er bezwaar tegen had als hij haar kutje kaal maakte. Bezwaar had Julia niet maar dan wilde ze ook Romeo’ s lul kaal maken. Zo gezegd zo gedaan. Romeo pakte een tondeuse en maakte Julia' s kutje kaal en Julia deed hetzelfde met Romeo’ s lul.

Daarna likte Romeo Julia' s kutje nog lekkerder en haar kale kutje wond hem nog meer op, dus zijn lul die alweer zat opgesloten in Julia haar mondje begon al gauw weer te spuiten. Ze zoog en likte Romeo’ s lul helemaal schoon. Toen nam ze hem weer in de mond en de zojuist uitgebluste lul stond weer even stijf als drie minuten geleden.

Toen Julia was klaar gekomen haalde Romeo zijn lul uit Julia' s mondje en zei tegen Julia dat ze met haar rug naar hem toe moest staan en bukken. Dit deed ze en Romeo liet zijn lul in de nauwe anus glijden. Hij bewerkte Julia' s klitje met zijn vingers. Toen ze bijna klaar kwam en dit tegen Romeo zei, antwoordde Romeo dat ze nog even moest wachten zodat ze tegelijk klaar kwamen en dat deden ze. Ze schreeuwden het zo hard uit dat heel de buurt wakker werd.

Toen ze klaar waren met douchen heeft Romeo de uitgeputte Julia naar haar bed gebracht en een goede nacht gewenst. Toen Romeo thuis was heeft hij Julia gebeld en las nog enkele spannende geile verhaaltjes van 4Fingers voor. Dit vond Julia zo opwindend dat ze haar kunstlul gebruikte en ze kwam die nacht door de verhalen nog vijf keer klaar. Toen ging de wekker het was zeven uur. Romeo zei Julia gedag en gooide de telefoon op de haak. Hij pakte zijn lesrooster gleed met zijn vingers over de dagen en stopte bij donderdag. Hij had de eerste vijf uur les van...

Zuda

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1698

LEKKERE BUURMAN

ZudaGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 18, 2016 12:01:38

LEKKERE BUURMAN

Wat een vervelende week, dacht Zuda. Zijn vrouw was al de hele week ongesteld en moe, dus geen seks. Bah, ik ben geil, dacht hij. Zoals wel vaker op mooie zomerdagen, ging hij naar boven om naakt op het dakterras in de warme zon met zijn pik te gaan spelen. Boven gekomen kleedde hij zich uit en stapte de warme zon in. Hij hoefde echter helemaal niet met zijn pik te spelen, want een paar huizen verder zag hij buurvrouw Bella in bikini de was ophangen. Haar grote tieten werden nauwelijks bedekt door het stukje textiel en ze had een paleis van een kont, waarvan de billen ook meer buiten dan binnen de bikinislip verbleven. Een prachtig gezicht, dat zijn pik deed steigeren.

Stond die maar ineens voor de deur, dacht hij, voor een kopje suiker. Die zou ik dan wel eens wat anders geven. De gedachte maakte hem helemaal bloedgeil. Hij ging met gesloten ogen op de stretcher liggen met de gevulde buurvrouw nog op zijn netvlies en kwam al met een paar halen sidderend klaar. Niet ideaal, maar wel lekker.

Buurvrouw Bella was om te zien altijd een lekker geil wijf. Ze liep zomers in strakke bloesjes en korte rokjes, wat haar stevige vormen nogal uitdagend accentueerde. Een zoals je dat noemt volslanke dame was ze. Een geile ronde kont waar Zuda zijn twintig centimeter grote pik wel eens tussen wilde steken, en dan die tieten. Niet alleen heel erg groot, maar ondanks dat de buurvrouw niet echt jong meer was, zagen ze er nog stevig uit ook. Dat had hij al vaak genoeg gezien omdat de bloesjes van buurvrouw de weelde lang niet konden (en wilden?) verbergen. Ook had ze nog een mooi en vriendelijk gezicht, met hoogblond haar. Stralende ogen en geile pijplippen (vond Zuda).

Jammer alleen dat haar man John altijd thuis was, anders had hij zeker dingen geprobeerd met haar. John was echter een grote halfbloed met het uiterlijk van een profbokser en een lengte van zeker 1.90 meter. Nou was Zuda zelf ook geen kleintje met zijn 1.86 meter, maar een ruzie met John zag hij toch niet zitten. Hij had John en Bella wel eens in hun goed afgeschermde tuin bezig gezien. John had na een hevige vrijpartij Bella gewoon op hun grasveldje genomen op een manier waar Zuda zo geil van was geworden, dat hij zich op zijn dakterras staande had staan aftrekken. John had Bella op zijn hondjes genomen maar ze was volgens hem met haar grote bungelende tieten niet echt klaar gekomen. Het gegrom van de zich leegspuitende John had hij goed kunnen horen. Die Bella moest zich maar eens door hem, Zuda, onder handen laten nemen door hem, dan zou ze wel gillend klaarkomen.

Het was anderhalf uur later. Zuda ‘s paal was door zijn dagdromerij opnieuw lekker stijf geworden, toen hij ineens gezang hoorde. Nieuwsgierig keek hij naar beneden, en hij kon zijn ogen niet geloven. Daar stond Bella poedelnaakt in haar tuin de was af te halen. Ze dacht waarschijnlijk zoals altijd dat ze niet gezien werd. Zuda genoot van de deinende tieten en de trillende grote blanke billen. Even later ging ze ongegeneerd (en waarom zou ze, niemand kon haar toch zien) op haar stretcher hetzelfde liggen doen wat Zuda op zijn dakterras ook vaak deed. Ze begon zichzelf duidelijk te verwennen. Zuda zag ze wijdbeens liggen om haar kale kutlippen eens lekker diep te masseren. Het was pas twee uur en John, die in de horeca werkte, was kennelijk niet thuis.

Zuda trok zijn stoute schoenen aan. Hij snelde met alleen een sportbroekje aan naar beneden en belde bij Bella aan. Ze opende de deur op een kier en Zuda zag met een snelle blik dat ze een kamerjas had aangeschoten. Ook deze was niet in staat om de weelderige vrouw voldoende te bedekken.

“Ik was achter in de tuin en hoorde je kreunen. Ik dacht dat er misschien wat gebeurd was en dat je hulp nodig had. Buren moeten elkaar helpen, vind ik.”

Hij zag dat Bella een behoorlijk rood hoofd had, maar toen zij door de nog steeds maar half openstaande deur naar zijn broek keek, werd ze nog iets roder. Een bult van jewelste maakte duidelijk dat Zuda wat hij zag erg waardeerde.

“Wat is het trouwens warm he, buurvrouw.”

“Ja, echt wel, maar jij hebt maar mazzel dat je lekker in je blote lijf met alleen een broekje aan rond kan lopen.”

“Ha, ha,” lachte Zuda, “maar dat doe jij toch ook.” Bella werd nog iets roder, en een beetje zenuwachtig lachte ze mee.

“Ja, maar alleen achter het huis. Wil je trouwens wat drinken, misschien koel je daar wat van af,” zei ze tot zijn verrassing met een blik op zijn broekje. “Ik neem zelf ook wat.” “Goed hoor,” zei Zuda. Ze liepen het huis door en de achtertuin van Bella in.

“Wil je me even helpen met mijn bikini?” Zuda pakte het niemendalletje aan en Bella liet haar kamerjas van zich af vallen. Hij ging achter haar staan om de bikini aan te doen maar ineens drukte ze haar enorme tieten in zijn handen. Het bloed suisde Zuda achter zijn oren. Hij trok de prachtige vrouw tegen zich aan.

“Ik zag je net in je tuin,” fluisterde Zuda. “Je wond me op, ik werd er bloedgeil van.”

Als reactie voelde hij Bella’s handen naar zijn harde pik glijden. “Nou, mijn kut is anders ook behoorlijk nat van je lekkere lijf,” voel maar. Zuda ‘s hand greep meteen in een drijfnatte kut. Bella draaide zich om en trok Zuda ‘s broek in een ruk naar beneden. Meteen dook ze op haar knieën en nam geroutineerd Zuda ‘s stijve lul in haar mond. Tering die stond heet. Zuda voelde zijn zaad al opborrelen en voordat hij er erg in had, schoot hij Bella’s pijpsmoeltje vol. Ze slikte en pijpte gewoon door. Zuda trok haar overeind en duwde haar achterover op de stretcher. Hij begon aan Bella’s grote dikke tepels te sabbelen. Met een hand gleed hij omlaag en liet een paar vingers in de soppende kut verdwijnen. Hij voelde de klit en begon er hard op te zuigen. Kreunend kwam Bella klaar.

“Ik wil je,” zei ze even later met zijn al weer verstijvende pik in haar hand. “Ik wil hem in mijn reet, lekkere vent.” Tjemig, dacht Zuda, dat wilde Siska nooit. Wat een lekker geil wijf is dit toch. Bella was andersom gaan liggen met een kussen onder haar buik, zodat haar stevige kont een beetje omhoog stak. Zuda vingerde wat kutvocht in haar kontgat. Ze begon meteen te kreunen toen hij een vinger op en neer haalde. Snel stak hij er nog een vinger bij. Bella hijgde, “ik wil hem hebben, nu!”

Zuda stak snel zijn dikke lul in het krappe kontgat. Soepel gleed zijn toch niet geringe eikel naar binnen tot die er helemaal inzat. Die kont was vaker geneukt, door John, schoot het door hem heen. Ze kreunde, “oh, wat heb je een lekkere pik, neuk me in mijn reet, dieper, dieper.” Met een harde stoot ramde hij zijn 20 cm lange lul in de hete kont van Bella. Ze zuchtte van genot. “O, lekker dik,” steunde ze. “Dieper!”

Als een bezetene was Zuda zijn lul op en neer aan het halen in de kont van Linda toen hij ineens hard op de geile vrouw werd geduwd. Half opzij kijkend zag hij John naakt in de tuin staan. Hij was niet kwaad, maar grijnsde. Zijn paarsbruine pik stond recht naar voren. Het was een pik die misschien de helft van zijn eigen worst was, wel net zo lang, maar dun. John hield met zijn ene grote hand Zuda omlaag op zijn vrouw en smeerde met de andere iets vettigs in de kont van Zuda.

Toen liet hij hem los en ramde bruut zijn harde dunne in Zuda ‘s kontgat. Zuda schreeuwde van de pijn, maar die verdween en toen voelde hij hoe zijn eigen pik in de kont van Bella weer begon te zwellen. Al snel voelde hij dat zijn zaad weer omhoog kwam.

“Ik kom! Schreeuwde Zuda, terwijl hij Bella’s darmen volspoot. John lag onderhand zijn buurman keihard door te neuken. Even later werd Zuda voor het eerst in zijn leven met heet mannenzaad volgespoten, want met een paar woeste grommen leegde John zijn pik in zijn kont. Met een nog afdruipende pik stapte John van zijn buurman af.

“Jij hebt gehad wat je al een tijdje wilde, ik had het al tijden door. Maar ik heb ook gehad wat ik al tijden wilde, lekkere vent van me. En nu een pilsje.”

Bella gaf me nog een heerlijke tongzoen en zei, “bedankt, lekkere buurman van me.”

Zuda

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1678

CRUISE

ZudaGeplaatst door My 4Fingers zo, oktober 12, 2014 16:00:33

CRUISE - hetero

Ik ben Frank, een 21 jarige jongen en zou vandaag een cruise gaan maken op een luxe cruiser schip. De trip zou 15 dagen gaan duren. Ik had me er maanden lang op verheugd, en nu is het dan eindelijk zover. Het was een prachtige zomerse ochtend en de zon stond al hoog aan de hemel. Het was warm, wel 25 graden boven de nul. Ik had mijn koffers al ingepakt en in de auto geladen, en samen met moeder reden we weg, op weg naar de haven van Scheveningen. Anderhalf uur later kwamen we aan in de haven, en ik zag het grote schip al aangemeerd liggen. Ik pakte mijn koffers uit de auto, en zei mijn moeder nog gedag, en niet veel later reed ze weer naar huis.

Ik stond eens rustig stil en keek naar het machtig grote cruise schip dat voor me aangemeerd lag. Wat een schitterend wit groot schip, dacht ik bij mezelf. Ik raapte mijn koffers weer van de grond en liep naar het looprek van het schip en trok de koffers omhoog, het schip op. Er stond een medewerker bij de ingang van het schip, die vertelde me in welke kamer ik zou overnachten. Dus zo gezegd, zo gedaan, en ik ging op zoek naar mijn kamer.

Na vele gangen te hebben afgelopen kwam ik eindelijk bij mijn kamer aan. Pfff... Dacht ik. Wat een doolhof. Niet normaal meer. Ik deed de deur van mijn kamer open, ging naar binnen, en gooide mijn koffers op bed. Ik heb nu geen zin om dat allemaal uit te pakken hoor. Opeens voelde ik dat het schip in beweging kwam. Ah, daar gaan we, mompelde ik in mezelf. Ik kreeg de neiging om te gaan zwemmen, dus ik ritste 1 van mijn koffers open, en haalde er mijn korte broek uit. Ik kleedde me uit en trok mijn korte broek aan, pakte mijn handdoek, verliet mijn kamer, en deed de deur achter me dicht. Ik draaide me om en zag naast me een meisje naast. Mijn buurmeisje op het schip. we keken elkaar één seconden aan, en ik liep weer verder. Muriëlle heette ze.

‘Wat is dat een leuke jongen zeg,’ dacht Muriëlle. Ze voelde de kriebels in de buik. Ze keek hem nog even na terwijl hij al bijna aan het eind van de gang was. Wat een lekker lijf heeft hij. Hm...

Over die ontmoeting ging ik (Frank) verder fantaseren en iets schrijven voor 4Fingers.

Je had je bikini aan en je was op dat moment ook van plan om te gaan zwemmen. Een paar minuten later bevond je je bij het zwembad en je legde je handdoek op het ligbed en ging erop liggen. Je tuurde een beetje in de rondte want je hoopte me te zien. En ja hoor… je zag me. Ik lag ook languit op een ligbed. Je bekeek mijn lijf eens nauwkeurig, en je werd er toch enigszins wel een beetje opgewonden van. Ik liep weg van mijn ligbed naar de rand van het zwembad, en ik dook met een mooie duikbeweging in het water. Hm… Dit vond je mooie om zien. Ik trok een paar baantjes en genoot van het water dat ik om mijn lijf voelde stromen. Toen stond je op en je sprong ook het water in, en ook jij begon enkele baantjes te zwemmen, zo nu en dan passeerde je me.

‘Hm...’ Dacht je. ‘Ik zou nu wel zijn lekkere pik in m'n hand willen nemen.’

Ik ging weer het zwembad uit en ik liep naar mijn handdoek toe om me droog te maken. Tenslotte liep ik weer naar mijn kamer en ik kleedde me weer om. Enkele uren later was het avond. Ik verliet mijn kamer, terwijl jij ook in je kamer zat, en je hoorde me weg gaan. Je twijfelde geen moment en jij verliet ook je kamer en van een afstandje liep je achter me aan. Ik liep het achterdek op en ik stond tegen de reling aan te leunen, waardoor ik zo naar het water van de zee keek, dat belicht was door de maan. Het was donker buiten, en volle maan. Je twijfelde even, maar toch besloot je om naast me te komen staan. Je liep naar me toe, en je ging een meter van me af, tegen de reling leunen, kijkend naar de zee.

“Wat een prachtige maan,” zei je verleidelijk tegen me.

“Ja, het is zeker een mooie volle maan.” Toen was het even stil.

“Ben je hier alleen?” Vroeg ik aan je. Je knikte.

“En jij?” Vroeg je nieuwsgierig.

“Ik ook,” antwoordde ik droog. Je kwam wat dichter bij me staan.

“Is dit je eerste reis?” Vroeg je aan me.

“Ja, dit is mijn eerste reis, helemaal alleen op de zee. Geweldig vind ik het. Vrij op het water.” Het was even stil.

“Heb je zin om met me vanavond naar de bar te gaan op het schip?” Vroeg je me enthousiast. Ik knikte. “Is goed.”

“Oké, loop je dan even met me naar mijn kamer, dan kleed ik me even om,” siste je.

Ik knikte met een glimlach.

We liepen weer naar binnen, in de smalle gangetjes, en je ging voor me lopen. Ik bekeek je even van achteren. Hm... Dacht ik bij mezelf. Je had een strak T-shirt aan, en een heel kort rokje. Ik tuurde naar je benen, en ik werd er enorm opgewonden van. We waren bij je kamer aangekomen. Je deed de deur open en liep naar binnen, waarna ik de deur achter me dicht deed. Je liep naar het raampje toe, en bukte diep voorover naar een tas die op de grond stond. Ik keek naar je korte rokje, en ik kon je stringetje goed zien. Ik zag de schaamlippen tegen het dunne stof aandrukken en in het midden van je schaamlippen zag ik een dunne streep van je gleufje. Hm... Mijn pik begon een beetje te groeien.

Je stond weer op.

“Ik ga me nog even douchen” hoor, siste je met een verleidelijke stem.

“Ja is prima.” Je liep de badkamer binnen maar de deur deed je niet achter je dicht. Ik ging op je bed zitten. Na een paar minuten hoorde ik het water van de douche op de grond druppelen. Na 2 minuten liep ik voor naar de ingang van de badkamer en ik keek naar de douche. Het was een douche met schuifdeuren. De ramen waren beslagen van de warmte, maar ik kon te contouren van je lichaam aanschouwen. Hm... Die lekkere ronde kont...

Ik zag je string op de grond liggen en ik raapte hem op. Ik keek naar de plek waar je kruis heeft gezeten, en ik zag een natte plek. Ze is geil van me geworden, dacht ik lachend in mezelf. Ik drukte je string tegen me aan en ik haalde er een lange lik met mijn tong over. Hm... Wat smaakt dat lekker bitter. Ik had zin om op dat moment je hele string vol te spuiten met mijn warme vloeistof, maar dat deed ik maar niet. Ik ging weer op bed zitten, terwijl ik al een enorme stijve lul van jou kutgeil had gekregen. Een paar minuten later stopte de douche en niet veel later liep je weer in de kamer. Je liep weer naar het raam en je bukte weer eens diep, waardoor ik je verse string weer duidelijk tussen je benen zag zitten. Er stond een spiegel naast je, en je keek door de spiegel, en je zag dat ik naar je bedekte kutje stond te gluren. Je werd enorm geil van deze gedachte. Je stond weer op en leunde tegen de muur aan. Je hand gleed langzaam over je rok.

“Zo, dus jij zit naar mijn stringetje te kijken he.” Zei je op een geile ondeugende toon. Ik zei niks. Je schoof je rokje een klein beetje omhoog en wreef langzaam over je kruisje. Hm... Mijn slappe paal begon weer snel te groeien, en dat zag je. Er ontstond een hele bobbel in m'n broek.

Je zwaaide met je heupen, trok je T-shirt uit, en gooide het naast je op de grond. Daarna gleed je met je handen naar je rokje en die trok je langzaam naar beneden. Oh! Ik zag je staan in je geile string, en je bh. Zo lekker... Ik zag al een grote vochtige plek in je string zitten. Je trok op een geile manier je bh los en gooide het naast je neer. Je kwam ondeugend naar me toe gelopen en je maakte mijn knoop los. Je pakte mijn pijpen beet en je trok in een ruk mijn broek uit. Daarna trok ikzelf mijn T-shirt uit.

“Hm... Wow! Frank, wat een lekkere geile grote bobbel heb je in je onderbroek zitten.” Terwijl ik op het bed zat, kwam je hurkend met je natte string boven mijn onderbroek hangen en langzaam wreef je met je string over mijn harde paal die in mijn onderbroek groeide en groeide. Wat voelde dat lekker aan. Ik voelde mijn pik kloppen van geilheid. Ik wilde je string uittrekken maar dat stond je niet toe.

Je pakte mijn hand en ik moest je volgen. We liepen naar de douche en deden de schuifdeur open. Je drukte me tegen de muur aan, en je ging op je knieën voor me zitten. Je twee warme handen pakten mijn onderbroek beet en die trok je oplaag. Je keek even met gespleten ogen naar mijn geile grote warme paal, en met een hand pakte je hem beet en je begon er lekker hard aan te trekken.

Hm... Dit is zo lekker. . Je stopte even en je liet je tong over mijn zak heen glijden, steeds verder ophoog, en ik gleed aan de onderkant van m’n harde lul steeds hoger en hoger, tot je mijn eikel bereikte, en je cirkelde er rondjes met je tong overheen.

Ah... Ik hield het niet meer. Je liet mijn hele paal diep in je keel glijden… Hm... Je begon me lekker hard en diep te pijpen, en je vond het zalig. Hm... Je haalde mijn lul weer uit je mond, en je begon er weer lekker hard aan te trekken.

“Ik kom bijna,” hijgde ik van genot. Je bleef me lekker aftrekken, hield je mond dicht bij m'n neukstaaf en deed je mond open, zodat ik dan recht in je mond zou gaan spuiten. Hm... Je trok nog iets harder, en op dat moment spoot ik met lange stralen mijn warme vocht in je mondje, en je slikte het gewillig door. Hm... Er droop nog wat geil op m'n eikel en dat likte je heerlijk af met je warme vochtige tong.

Je gebaarde me dat ik moest gaan liggen op de grond, en braaf deed ik dat. Je trok je string naar beneden, en mijn pik begon weer langzaam te groeien, ondanks dat ik net lekker in je smoeltje gespoten had. Ik keek naar je kale natte kutje en ik werd er geiler, en geiler van. Je ging boven me staan, en je gaf wat druk op je blaas, en al snel plaste je over mijn stijve lul, en mijn buik... Hm… Ik voelde je warme urine over mijn buik lopen. Wat was dat geil. Je ging een beetje achterover op de grond zitten en je zette je armen achter je en steunde jezelf met je handen op de grond, waarna je je benen ver uit elkaar spreidde. Ik kwam tussen je benen liggen, en ik spreidde met een vinger je schaamlippen en al snel gleed mijn tong over je spleetje heen.

Hm... Ik proefde je urine en je bittere kutgeil. Zeikernat was je geworden. Ik gleed met mijn tong snel heen en weer over je clitoris en met elke aanraking ging er een schokgolf door je heen. Je werd geiler en geiler, en hijgde een beetje om je heen. Even later liet ik mijn tong naar de opening van je vagina glijden en ik liet m'n tong zo diep mogelijk in en uit je nauwe neukgat glijden. Hm… Ik neukte je steeds sneller met mijn tong en al niet veel later kwam je lekker, hijgend, en kreunend klaar.

Je ging op je knieën zitten en boog voorover. Mijn stijve warme kale neukstaaf hield ik in mijn hand, en mijn harde eikel zette ik tegen de opening van je lekkere kutje, en ik stootte hem er in één keer naar binnen. Hm... Ik begon je steeds dieper en harder te neuken, en je werd hier enorm geil van. Even later haalde ik hem uit je kutje. Ik zette mijn eikel dit keer tegen de opening van je kontje aan, en omdat ik al zo vochtig was, stootte ik hem zonder moeite en pijn diep in je kontje en ik begon je steeds harder en harder te palen.

“Hm... Neuk me lekker diep en hard in m'n kont Frank. Spuit jouw warme lading lekker diep in die reet van me. Hm... “

Ik trok mijn pik uit je kont, en ik stak twee vingers in je natte kut, en begon je weer lekker diep te vingeren, terwijl ik mijn vingers tegen de buitenkant in je vagina langsheen liet glijden. Hm... Ik vingerde je steeds sneller en sneller, en al snel kwam je weer met enorme schokken klaar. Snel stak ik mijn stijve lekkere paal in je kont en ik begon je steeds sneller en sneller te neuken. Enkele minuten later voelde ik dat ik klaar zou komen, en ik spoot je kont met volle warme stralen vol met mijn mannelijke vocht.

Na dit avontuur douchten we nog samen, en beleefden we vele avontuurtjes samen in die 15 dagen.

Zuda

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1283

Morgen, zelfde tijd en plaats!

ZudaGeplaatst door My 4Fingers ma, april 14, 2014 19:35:52

Het was een warme zomer, en ik reed met m'n fiets over een nogal verlaten weggetje waar alleen maar af en toe een paar paardrijders voorbij kwamen. Op een gegeven moment kwam er een meid aangereden op een schitterend zwart paard. Zij was ook schitterend. Ze had blonde haren tot net over haar schouders, een heel fijn gezichtje met diep donker blauwe ogen. Ze had, voor haar lengte, flinke borsten, een heerlijk kontje en ze was net 18 jaar oud. Ikzelf ben 19. Om vriendelijk te zijn belde ik en knikte vriendelijk. Het paard daarentegen was niet zo gecharmeerd van de bel, want hij steigerde waardoor het meisje er af viel. Snel stond ze op en pakte het paard bij de leidsels. Het paard kalmeerde meteen. Ik sprong van m'n fiets en vroeg of alles OK was. Lachend keek ze me aan en zei dat ze wel tegen een stootje kon.

We raakten aan de praat en de erotische spanning laaide hoog op. We praatten met elkaar alsof we elkaar al jaren kenden, we zeiden dan ook gewoon alles tegen elkaar. Op een gegeven moment zei ik dat ik haar erg aantrekkelijk vond, en tot mijn verbazing beantwoorde ze mijn opmerking door een lange innige tongzoen. Minuten langen zoenden we elkaar, ondertussen gleden mijn handen naar haar flinke borsten en voelde de al keiharde tepels. Het enige wat ze aan had was een strak truitje en een rijbroek, ik voelde zelf dat ze geen bh droeg, maar zij was degene die me in mijn oor fluisterde dat ze geen slipje droeg. Ze smeekte me of ik haar wilde vingeren.

Ik zei haar dat ze geduld moest hebben en ondertussen trok ik haar truitje uit. Mijn ogen vielen er haast uit wat een schitterende borsten; vol, stevig, rond, groot met kleine staalharde tepeltjes erop. Ze vroeg me weer of ik alsjeblieft haar kutje wilde vingeren. Ik besloot dat ze lang genoeg 'geleden' had en ik ritste haar broek open en trok deze in een beweging uit. Ze lag nu volledig naakt voor me. Mijn geslacht sprong haast naar buiten.

Langzaam begon ik haar dijen te strelen en eindigde in haar kruisje. Ze had deze in een hartje geschoren en had haartjes van allemaal ongeveer halve centimeter. Ze hield haar poesje dus goed bij. Haar spleetje was al flink nat en haar lipjes waren al behoorlijk opgezwollen. Maar het meest verbaasde ik me nog over haar clit, haar lipjes waren schitterend, goed strak en zo, maar haar clit stak er aan de bovenkant uit. Niet dat ik het niet geil vond hoor, integendeel. Vakkundig vingerde ik haar en bracht na een tijdje ook mijn tong in de aanslag. Ik bracht mijn hoofd naar haar kruis en zette mijn lippen op de hare. Gretig zoog ik haar clit naar binnen en beet heel zachtjes.

"Ja, doe het alsjeblieft, ik zal alles voor je doen" was wat ze nog net, hevig schokkend, kon uitbrengen.

Ik bleef nog even door likken totdat ze overeind kwam met haar bovenlichaam en we wegduwde. Ik viel op m'n rug. Ze boog zich over me heen en zoende me op m'n mond haar eigen liefdessappen proevend. Een hand had ze bij mijn kruis laten hangen en langzaam maar stevig masseerde ze mijn harde geslacht. Ze ritste m'n gulp open maar liet de knoop nog onberoerd. Haar hand verdween in m'n broek en in m'n boxershort. Ze pakte mijn gezwollen lid vast en begon me heel plagend langzaam af te trekken. Hoe langzaam het ook was ze maakte me helemaal gek.

"Doe het met je mond." Kreeg ik er met veel moeite kreunend uit.

"Nee," zei ze met een hele geile glimlach, "nu moet jij maar geduld hebben."

Ik liet m'n hoofd achter op het gras vallen en sloot m'n ogen. Meteen daarna voelde ik twee warme handen die me van mijn broek ontdeden. Ik kreeg toch meteen mijn zin. Ik keek nu naar beneden waar Brenda m'n nu inmiddels ontblote geslacht voor haar mond bracht. Tergend lang wachtte ze, maar toen opeens slokte ze mijn hele penis in heer gulzige mondje. Nu ben ik niet echt heel groot geschapen maar de 20 cm. haal ik toch wel, toch liet ze hem in een keer helemaal tot aan m'n ballen in d'r mond glijden. Dit gezicht maakte me zo geil. Ik vroeg haar maar meteen of ik moest waarschuwen als ik klaar kwam. Ze stopte even met het op en neer bewegen en knikte, daarna pakte ze het ritme weer op. Uit de knik die ze maakte ik op dat ze dus niet wilde slikken. Ik vond het erg jammer want dat geeft me een enorme kick. Maar dit geile meisje pijpte zo erg lekker dat ik de boel al snel vergat en gewoon genoot. Ze nam een van mijn ballen in haar mond en zoog. Daarna likte ze in de gehele lengte op en neer. Ze likte de druppeltjes voorvocht van m'n eikel af en liet m'n pik weer tot aan de wortel in haar mond glijden, ik voelde hoe m'n eikel in haar keel verdween. Dat was zo'n geil gevoel. Ik voelde dat ik echt bijna op spuiten stond.

"Ik ga komen!" Steunde ik met veel moeite.

Ze stopte met pijpen, maar ze bleef op haar knieën voor me zitten. Ze begon snel af te trekken zodat ik snel klaar kwam. Ze opende haar mond en probeerde zoveel mogelijk van de eerste straal op te vangen daarna probeerde ze zoveel mogelijk in haar gezicht en in haar haren te krijgen. Ik werd alweer geil van het gezicht dat dit meisje overal sperma wilde hebben. Ik bleef maar spuiten. Zeker 10 dikke stralen dik wit sperma kreeg ze over zich heen. Ze vond het heerlijk.

Ze ging op haar handen en knieën zitten en gebaarde dat ik achter haar moest komen. Ik dacht wel te snappen wat de bedoeling was. Ik ging op m'n knieën zitten achter haar en zette m'n pik tegen haar schaamlipjes. Ik keek naar haar en zag dat ze hoofdschuddend achterom keek.

"Het andere gaatje alsjeblieft." Ik wist niet wat ik hoorde maar ik ben gek op anaal dus ik bracht mijn pik in stelling tegen haar poepgaatje.

"Schiet op duw dat ding in m'n reet." Hoorde ik, en toen greep ik haar bij haar heupen en stootte met al m'n kracht in d'r nauwe anus.

Ze gilde het uit van pijn en genot. Ik bleef met dezelfde kracht op en neerstoten. Schreeuwend dat ik haar harder moest nemen bewoog ze wild haar heupen in de tegen gestelde richting zodat mijn stoten nog harder aan kwamen. Ze bleef maar schreeuwen en het begon me een beetje te irriteren. Ik greep haar bij d'r haren en schreeuwde tegen haar dat ze d'r mond moest houden. Ze bleef maar schreeuwen en gaf een extra luide schreeuw toen ik mijn pik uit d'r poepgaatje trok. Ik liep naar haar voorkant en zei, "je moest je kop houden, en wie niet horen wil moet maar voelen."

Ik ging op m'n knieën zitten en greep haar bij d'r haren met een ruk trok ik haar mond over m'n besmeerde lul heen. Dit wilde ze helemaal niet maar ze had geen keus zo stevig had ik haar vast. Ik hield haar hoofd vast en stootte in en uit haar mond. Ze begon het na een tijdje nog lekker te vinden ook. Weer spoot ik alles over haar heen. Het andere sperma zat nog overal op haar gezicht. Ze likte het witte spul van haar gezicht af.

We kleden ons weer aan en fatsoeneerden ons. Toen sprong ze weer op Tarzan en reed weg. Ze keek even achterom en riep: "Morgen, zelfde tijd, zelfde plaats!"

Zuda  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1162

Achter de balie

ZudaGeplaatst door My 4Fingers zo, april 06, 2014 17:34:11

Achter de balie

Het beloofde een warme benauwde dag te worden. Ik moest om negen uur op mijn werk zijn. Ik werk in een verzorgingstehuis bij de huishoudelijke dienst. Ik werk daar al een tijdje en in de pauzes ga ik altijd bij de receptioniste zitten om lekker te kletsen. Ik zit daar heel graag. Die receptioniste Dora genaamd is 25 jaar en werkt daar regelmatig. Elke man in het huis geilt op haar, jong en oud (de oudste is 96!). Ik ook natuurlijk, maar ik zit altijd het dichtst bij haar.

Ze is mooi slank en heeft om te beginnen lang goudblond haar. Een mooi gezicht met blauwe ogen en mooie strakke lippen. Ze heeft hele mooie borsten met grote tepels (die kan ik altijd zien door die strakke truitjes van haar). En ze heeft een heel strak achterwerk dat brutaal naar achteren steekt. En dan die mooie eindeloze benen je kunt er gewoon uren naar kijken. Het was tien uur, pauze dus. Ik dacht de hele ochtend aan haar en mijn lul stond de hele tijd stijf, dat het voorvocht eruit liep. Ik pakte mijn eten en liep naar de balie. Daar stond ze voorover gebogen een oude man in een rolstoel te helpen. Die man wist niet waar hij moest kijken behalve naar die twee enorme borsten. Ik ging zitten achter de balie. Het was warm. Ze was gekleed in een kort rokje met een strak truitje. Ze had het druk vandaag, terwijl het toch zondag was.

Eindelijk gingen alle bewoners eten in het restaurant. Nadat iedereen weg was plofte ze neer op haar bureaustoel. Ze keek mij aan, ze was helemaal bezweet. Ze zag het niet meer zitten vertelde ze, het was zo druk! Ik troostte haar door mijn hand op haar schouder te leggen. Dit waardeerde ze zeer. Toen gebeurde er iets wat ik niet had verwacht. Ze pakte mijn hand van haar schouder en nam hem mee op een lange reis. Eerst haar borsten, toen onder haar rokje! Ze stond op en deed snel haar slip uit en verstopte die in een lade. Toen stak ik zelf mijn hand onder haar rok, niemand kon het nu zien want het is een hoge balie en het lijkt net of we gewoon naast elkaar zitten. Ik streelde haar kutje, ik voelde geen haar. Ik wreef heen en weer en toen deed ik mijn middelvinger in haar geile natte kut en ging snel op en neer.

Ondertussen deed Dora gewoon haar werk. Ze nam de telefoon op.

"'ahh, met verzorging…ste… hhhuiss de Blauwe Reiger, waahhht kan ik voor uhhh doen? Hm… heeft u een moment ik ben bijna klaar… met mijn werk en dan bel ik u terug."

Ik voelde de spanning in haar kutje en ze kwam even later klaar, ze liet niets merken aan iedereen die voorbij liep, behalve dat ze haar ogen even sloot.

Nu verdween ik onder de balie. Ze spreidde haar benen en ik had nu volledige toegang. Ik likte met mijn tong haar schaamlippen, ze was echt drijfnat, ik likte al het geil op. Ik ging er nu in, ze heeft een mooie grote kut, zodat ik met mijn halve gezicht inzat. Dit was echt ongelofelijk. Ik voelde dat ze weer ging komen en ik wreef met mijn hand over haar clitje. Ze verkrampte helemaal. Ik kwam weer boven water, zag dat Dora helemaal rood was geworden en haar tepels keihard! Ik pakte haar hand en we liepen gewoon weg, om een rustig plaatsje op te zoeken. We gingen nu naar de opslagruimte waar niemand ons kon storen. Ik sloot de deur en deed het licht aan.

Daar stond ze. Geile Dora, helemaal voor mij! Mijn lul was nu keihard en ik deed snel al mijn kleren uit. Dora deed het zelfde. Ik liep naar haar toe, zij knielde voor mij neer en greep mijn grote lul vast en begon te trekken. Het voorvocht likte ze gretig op. Ze begon nu te pijpen. Met haar tong gleed ze over mijn eikel en ballen. Even later kwam ik klaar in haar mondje, het zaad zat overal in haar gezicht, want ik spoot hard.

Ik legde toen mijn lul op haar geile tieten en schoof 'm heen en weer. Zij genoot ervan. Ze kreunde zachtjes en telkens als ik klaarkwam likte ze haar borsten gretig af.

Nu ging ze tegen de muur staan en ik ging toen haar aarsje likken. Het was echt lekker en ondertussen gaf ik haar een klap op die strakke billen. Toen ze nat genoeg was van achteren stopte ik snel mijn paal in dat nauwe gaatje. Ze kreunde hard, ik ging steeds dieper en begon toen te stoten, het was echt lekker. Ik spoot haar lekker vol.

Dora was nu echt bloedgeil. Ik ging op een matras zitten en ze ging bovenop mijn lul zitten en schoof 'm zo in haar kutje. Ik pakte haar borsten stevig vast en ze begon op en neer te bewegen. We neukte er keihard op los ze was echt van de wereld toen ze klaarkwam, want die orgasme duurde maar liefst vijf minuten en ze schreeuwde het uit van genot.

Nu zochten we snel een douche op om ons weer te begeven in de bewoonde wereld. Ik glipte een kamer binnen van een oude vrouw die toch doof was en die lag te slapen. Daar stonden we dan, Dora en ik.

Na de douche ging ze weer achter de balie zitten en ik ging de wc's schoonmaken, maar onze vriendschap zou nooit meer het zelfde zijn.

Zuda  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1158

Het wekelijks gemiddelde.

ZudaGeplaatst door My 4Fingers zo, september 08, 2013 13:39:26

Het wekelijks gemiddelde.

Nee, het wekelijks gemiddelde dat altijd in de damesbladen stond en waaruit mijn vrouw soms enigszins smalend uit kon voorlezen, dat gemiddelde haalden we in de verste verte niet meer. Aan het uiterlijk van Annie, mijn vrouw, zal het zeker niet liggen overigens. Want die zag er, de veertig net gepasseerd, nog hoogst aantrekkelijk uit. Slank, prachtig krullerig donker haar, schitterende bijna zwarte ogen, en dankzij het frequente fitnessen met nog steeds een heerlijk strak lijf. Kleine, stevige borsten met altijd harde donkerbruine tepels. Een mooi streepje krullend donker haar tussen haar eindeloos lange slanke benen. Soms, meestal op zondagochtend, kwam ze nat van de douche onze slaapkamer in, liet de handdoek van haar af laten glijden en had dan zo'n blik in de ogen waardoor ik wist dat dit een prima weekend werd. Die zondagen brunchten we later dan anders.

Maar deze zondagochtend lag ik om tien uur al in het zwembad van het vakantiepark. Annie en de kinderen waren in het huisje gebleven. Nadat ik mijn twintig baantjes getrokken had, liet ik me neerploffen op een van de rustbedden. Zo dommelde ik weg, totdat ik me bewust werd van iemand die over me heen gebogen stond. Ik opende mijn ogen en keek recht in het decolleté van bijzonder goed ontwikkelde blondine. Ik keek omhoog en zag haar glimlachen terwijl ze rechtop ging staan.

"Sorry, dat ik je wakker maak, maar ik ben mijn oorbel kwijt en ik lag gisteren op dit ligbed."

Ik kwam overeind en keek mee of ik de oorbel zag liggen. Maar nee, ook onder het bed niet. Plots hoorde ik haar lachen. Ik voelde haar hand op mijn rug, net boven mijn billen.

"Kijk," zei ze, "je lag er op" en ze hield de oorbel omhoog. Vreemd, ik had er niets van gemerkt. Ze glimlachte en wreef met haar hand over mijn rug op de plek waar de oorbel had gezeten. Het was een heerlijk gevoel, die zachte hand over mijn rug en van mij had ze daar wel nog wel even mee door mogen gaan.

"Hoi," glimlachte ze, "ik ben Myra en fijn dat je zo goed op mijn oorbel hebt gepast."

"Azyn", stelde ik mezelf voor en gaf haar een hand. Ik ging weer op het rustbed zitten en ze kwam naast me zitten op de rand. Ze was een prachtige blondine met een weelderige bos haar, een leuk rond gezicht en een heerlijk vol figuur. Misschien iets té gevuld, maar ondanks dat ik zelf met een slanke dame was getrouwd hadden volle vrouwen me altijd opgewonden. Terwijl Myra vertelde hoe ze met haar vriend in dit vakantiepark terecht was gekomen bekeek ik haar van top tot teen.

Het zachtroze badpak deed haar gebruinde huid geweldig uitkomen. Haar borsten konden maar met moeite gevangen worden gehouden en deden alle moeite om te ontsnappen. Ze had prachtige gevulde bovenbenen en sierlijke kuiten. Haar nagels hadden dezelfde kleur als het badpak. Ze zag me kijken en legde een hand op mijn bovenbeen. Ze lachte haar prachtige tanden bloot toen ze de siddering door mijn lichaam voelde gaan. Haar hand schoof nog iets hoger en ik voelde dat bekende prikkelende gevoel in mijn onderlijf. 'Oh shit,' als ik nu maar geen erectie kreeg. Ze boog iets naar me toe en ik keek zo in de bovenkant van haar badpak. Haar volle borsten kwamen nog meer in beeld en met haar hand licht knijpend in mijn bovenbeen was mijn erectie onmiskenbaar. Ze zag het, bracht haar mond bij mijn oor en fluisterde.

"Als dit geen openbaar zwembad was kneep ik nu in die heerlijke lul van je."

Een kreun ontsnapte me toen ze even haar borsten tegen mijn bovenlijf aandrukte en ik haar vinger kort maar duidelijk langs mijn pik voelde glijden. Ik sloot mijn ogen, probeerde met alle macht aan iets anders te denken maar de druk op mijn geslacht werd zo groot dat ik wist dat ze nog maar iets hoefde te zeggen of doen of ik kwam spontaan klaar.

"Jezus," kreunde ik, "dat scheelde maar weinig."

Ze glimlachte. "Nou, weinig..." en knikte naar mijn kruis. Shit, een vlek liet duidelijk zien dat er wat ontsnapt was. Vreemd, want ik was echt niet klaargekomen. Maar toch leek het er veel op. Snel gooide ik een handdoek over de natte plek. Ze stond op en zei zachtjes."Huisje 317b." Toen draaide ze zich om en liep weg.

Ik zuchtte en stond op, met de handdoek om mijn lendenen. Snel ging ik me verkleden en toen ik mijn natte zwembroek uit deed stond mijn pik nog grotendeels stijf vooruit. Ik wist dat ik er maar drie keer aan hoefde te trekken of de wanden van het kleedkamertje zaten er onder. Maar ik wilde mijn kruit niet verschieten dus kleedde ik me zo goed en kwaad als het ging aan, mijn pik nog steeds half stijf in mijn onderbroek. In het huisje aankomend bleken de kinderen ruzie te hebben en mijn vrouw dusdanig gestrest dat mijn opwinding snel weg was. Ik had Annie eigenlijk willen vertellen wat er gebeurd was, misschien had ze het wel opwindend gevonden en was er een lekkere vrijpartij uit voort gekomen. Maar met de gespannen sfeer in dat huisje leek dat geen strak plan. Op de plattegrond van het park zocht ik snel huisje 317b op. Hm…, niet eens ver bij ons vandaan. Na het avondeten stelde ik Annie voor samen wat te gaan wandelen. Zo liepen we door het park, waarvan ik me de plattegrond richting huisje 317b goed in het hoofd had geprent. Tijdens de hele wandeling aarzelde ik of ik zou vertellen over het zwembad avontuur. Maar voor ik het wist stonden we al bij nr. 317b en precies op dat moment, oh toeval, kwam Myra naar buiten om iets in de vuilcontainer te gooien.

"Hé Azyn, aan de wandeling?" Mijn vrouw keek me verbijsterd aan en Myra zei tegen haar.

"Geweldig van je man dat hij mijn oorbel heeft teruggevonden in het zwembad vanochtend, het is een erfstuk." Ik voelde me kleuren maar goddank was het donker.

"Kom toch binnen," zei Myra, "laten we wat drinken." Ik keek Annie vragend aan en die haalde haar schouders op en knikte vaag. Terwijl we naar binnen liepen hoorde ik haar sissen.

"Waarom heb je mij dat niet verteld?" Maar voordat ik wat kon zeggen stelde Myra haar vriend Jan voor. Een boom van een kerel met een vriendelijk gezicht en zo te zien een stevig bodybuilder lichaam. Oh jee, precies wat Annie lekker vond en ik voelde haar houding in één keer veranderen. Ze keek Jan glimlachend aan, knipperde met haar ogen en gaf hem net iets te lang een hand. Myra schonk wijn in en het gesprek werd al snel geanimeerd. Als vanzelf werd het later en met meer en meer wijn werd het gesprek vrijpostiger. Myra begon te zeggen dat ze toch wel geluk had dat haar oorbel gered was door zo'n knappe man in zo'n ontzettend klein zwembroekje. Toen ik begon te ontkennen dat het te klein was begon ze te grijnzen.

"Nou... het zag mij er toch echt te klein uit voor de inhoud."

Ik kleurde en de anderen begonnen te lachen.

"Je had natuurlijk dat roze badpak aan," zei Jan glimlachend en Annie werd nieuwsgierig.

"Mm... ik zal het je laten zien Annie, wacht maar."

Ze liep naar de slaapkamer en kwam even later terug met nota bene niet meer aan dan het bewuste badpak. Haar borsten leken nog meer boven het badpak uit te komen en ik voelde dat het alweer begon te kriebelen. Annie lachte.

"Ja, ja… ik zie al waarom dat zwembroekje van Azyn te klein werd."

Jan deed intussen nog wat kaarsen aan en de andere lichten uit. Hij ontkurkte nog een fles wijn en de sfeer werd zwoeler. Het gesprek ging door over badpakken en Annie zei dat ze alleen maar bikini's droeg.

"Nu ook," vroeg Jan?

"Nee schat," antwoordde Annie vrolijk, nu alleen een behaatje en een string. De alcohol begon duidelijk zijn werk te doen. Ze keek Jan diep in de ogen en die zei. "Goh, mogen wij dat niet even zien dan? Annie keek mij even aan en zonder iets te zeggen trok ze haar topje over haar hoofd. Haar kleine stevige borstjes stonden strak in een zwart grotendeels doorzichtig behaatje. Jan zuchtte hoorbaar.

"En de string?" Vroeg Myra.

Ik zag Annie aarzelen maar toen knoopte ze haar jeans los en trok die over haar benen naar beneden. Het was haar minuscule zwarte volkomen doorzichtige string en toen ze overeind stond hoorde ik Jan kreunen. "Jezus, wat een lijf..."

Aangemoedigd draaide Annie in het rond en liet haar prachtige lichaam bewonderen. Niet alleen Jan keek gebiologeerd toe, ook Myra kon haar ogen niet van Annie afhouden. Jan zette de muziek wat harder en Annie danste uitdagend vlak voor hem. Myra kwam naast me op de stoelleuning zitten en sloeg haar arm om mijn schouder. Ze fluisterde in mijn oor.

"Wat een geile meid heb jij zeg." Op dat moment hield de muziek op en Annie pakte haar jeans van de vloer.

"Wacht, wacht," zei Jan, "kom op Azyn, wij kunnen ons niet onbetuigd laten." En hij trok zijn T-shirt over zijn hoofd en stapte zonder aarzelen uit zijn spijkerbroek. Een blik op zijn ondergoed was voldoende om te zien dat Annie 's dans hem niet onberoerd had gelaten. Ik hoorde hoe Annie haar adem naar binnen zoog toen ze Jan 's paal in zijn slip zag staan. Op dat moment gleed Myra van de leuning op mijn schoot en wreef met haar kont over mijn kruis. Ik kon niet anders en sloeg mijn armen om Myra heen die met haar rug naar mij toe zat en voelde voor het eerst haar volle borsten, nog ingepakt in het roze badpak, in mijn handen. Waanzinnig, wat een gevoel. Als je altijd de kleine borstjes van je vrouw gewend bent, voelen zulke enorme zachte volle heuvels als het paradijs. Jan had intussen de muziek weer opgezet en begon met Annie te dansen. Ik zag zijn handen over haar blote billen gaan en zij wreef duidelijk haar kruis tegen het zijne. Myra ging staan, trok mij overeind en zo dansten we met zijn vieren. Behoorlijk aangeschoten schoof ik de bandjes van Myra 's badpak al dansend naar beneden en zo voelde ik even later haar volle blote tieten tegen mijn borst aandrukken. Ik legde mijn handen eronder en tilde ze op. Wat een goddelijke zachtheid gleed daar door mijn vingers. Haar tepels werden lichtelijk stijf en toen ik haar even bij de schouders hield en iets van mij afduwde, zag ik hoe groot ze waren. Enorme tepelhoven, lichtbruin, zo groot als ik nog nooit gezien had. Mijn erectie werd volledig en deed pijn in mijn broek. Myra keek mij recht in de ogen en legde haar hand op mijn paal. Ik kreunde nu luid en voelde hoe mijn spijkerbroek tegelijk met mijn slip naar beneden getrokken werd. Het was Annie die dat deed en die mij lachend aankeek hoe ik daar stond met mijn erectie vol in beeld.

"Wauw", zei Myra, "dáár heb ik zin in." Ze ging voor me op haar knieën zitten en stak zonder omhaal mijn pik in haar mond. Ze zoog zo ontzettend lekker dat ik wist dat ik dit niet vol kon houden. Nog een paar seconden en ik zou klaarkomen. Snel trok ik me terug uit haar heerlijke zuigende mondje en dacht snel aan iets vervelends. Het scheelde maar een haartje, maar ik had het gered. Jan was intussen bezig Annie van beha en slip te ontdoen en even later lag mijn vrouw geheel naakt op de bank met haar benen wijd met Jans gezicht ertussen. Kennelijk kon hij er wat van want binnen enkele tellen begon mijn vrouw zwaar te kreunen wat er op wees dat ze niet ver van een fors orgasme af was. Myra had intussen zelf haar badpak uit gedaan en sloeg haar armen om me heen. We begonnen elkaar te kussen en mijn handen hadden vrij spel over haar verrukkelijke volle lijf. Ik genoot van die gevulde billen in mijn handen en het duurde niet lang of ik had haar poesje in mijn hand en wreef met mijn middelvinger door haar werkelijk kletsnatte spleetje. We gleden op de grond en ze duwde mij op mijn rug en gleed met haar hele lichaam over me heen. Ik voelde haar borsten over mijn borst, mijn buik en naar beneden over mijn knuppelstijve pik en ballen strijken. Ze gleed weer naar boven en ik voelde haar natte poes over mijn pik glijden. Toen maakte ze één beweging en ik gleed zonder enige weerstand vol in haar kut. Godver, zonder condoom schoot door me heen en op dat moment hoorde ik Annie met een gilletje klaarkomen. Dát was vaak het begin van een hele reeks orgasmen en ik hoorde haar zonder gêne tegen Jan zeggen.

"Geef me die pik van je, laat me die knots voelen." Ik keek opzij en terwijl Myra me wild begon te berijden zag ik hoe mijn vrouw met moeite Jan 's enorme pik in haar mond propte. Hij begon haar wild in haar mond te neuken en ik zag hoe Annie intussen haar eigen kut aan het vingeren was. Ik keek omhoog naar Myra 's enorme tieten die op en neer schokten terwijl ze mij heftig neukte. Ik greep die dikke borsten in mijn handen en kneep in de tepels.

"A! Ha! Ja, ja!" hoorde ik en ze gleed van me af, ging naast me op haar rug liggen en zei.

"Neuk me zo hard als je kan." Ik ging tussen haar benen zitten en ramde mijn pik in één keer zo diep mogelijk in haar natte scheur. Ze vouwde haar benen achter mijn nek en ik zat klemvast. Haar grote tieten gleden opzij en ik greep ze stevig beet. Ik wist dat ik nu ieder moment moest spuiten. Toen zag ik hoe Annie op haar knieën ging zitten en Jan zijn gigantische pik van achteren in haar kut stak. Ze gilde weer en ik zag het vocht uit haar kut spuiten. Dat deed ze alleen als ze supergeil was. Mijn pik glipte uit Myra 's natte spleet en ze tilde haar bekken nog verder omhoog.

"In mijn achterste en snel," kreunde ze. Oeps, dat had ik nog nooit gedaan maar al zo vaak gewild. Ik zette mijn natte eikel voor haar kontje en ze duwde naar me toe. Ik voelde weerstand maar alles was zo nat daar dat ik vanzelf tot zeker de helft in haar gleed. Ik zag haar in een waas naar me kijken en grommen.

"Neuk me in mijn kont, neuk mijn gat." Ik hoorde dat Annie weer klaarkwam en ik ramde mijn pik zo ver mogelijk in Myra 's heerlijk strakke kontgat. Het gevoel was onbeschrijflijk. Alsof mijn pik geplet werd tussen fluweel. Ik voelde mijn zaad omhoogschieten en trok me uit Myra 's kont. Ze greep mijn pik vast en rukte twee keer hard. Al het zaad dat zich daar had opgespaard spoot in één enorme lading naar buiten recht in Myra 's gezicht. Een tweede lading spoot in haar hals, een derde over haar tieten. Ik liet me over haar heen vallen en voelde dat zacht vlees overal. Mijn hand gleed als vanzelf tussen haar benen en ik begon haar te vingeren.

"Meer vingers", gromde ze en ik stak er twee, drie en uiteindelijk vier in haar blonde behaarde kut.

"Meer," hijgde ze en mijn duim volgde. Mijn halve hand zat nu in haar kut en ze beukte haar onderlijf tegen mijn vuist aan. Het duurde niet lang meer of ik voelde haar verstrakken en ze kwam werkelijk gillend klaar. Jan werd intussen stevig gepijpt door Annie terwijl ze aan zijn ballen trok. Ik zag zijn gezicht vertrekken en zonder haar te waarschuwen kwam hij in Annie 's mond klaar. Normaal moest ze daar niets van hebben maar kennelijk was ze zo geil dat ze alles begon door te slikken. Donders, mijn vrouw slikte het zaad door van een vreemde kerel... ongekend!

We lagen nu alle vier op de grond bij te komen. De hele kamer rook naar geil en seks. Helaas moesten we eigenlijk snel terug naar de kinderen, maar gelukkig hadden we nog vijf volle dagen in het vakantiepark. En saai werden die dagen zeker niet!

Zuda  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1039

Afscheid nemen

ZudaGeplaatst door My 4Fingers do, april 25, 2013 22:39:49

Afscheid nemen...

Ik zat aan een tafeltje met mijn rug tegen de muur zodat ik een goed overzicht had van het kleine maar gezellige restaurant. Ik had een rode martini besteld iets wat ik al lang niet meer gedronken had, het was waarschijnlijk de Italiaanse sfeer die me keuze deed maken.

Ze kwam binnen, een jonge mooie slanke vrouw, niet mager, niet groot, half lang blond haar, mooie boezem, bruin van vel en een heel lichte make-up. Ze ging voor me zitten aan een klein tafeltje zodat ze uitzicht had op het terras dat stampvol zat bij dit mooie weer, ik had ook liever buiten gezeten, hoewel nu zij hier was…

Het was druk ik zat al een kwartier te wuiven naar de kelner maar die zag me niet of wilde me niet zien. Ik besloot dan maar recht te staan en zelf tot aan de bar te gaan ik moest langs haar tafeltje komen en rook de geur van jasmijn. Ze keek op en ik glimlachte haar vriendelijk toe wat ze op haar beurt ook deed. Ik zette mijn weg verder tot aan de bar met de glimlach op mijn gezicht, dat is nu het type vrouw waar ik weg van ben maar ik zou haar nooit durven aan te spreken. Want ze is veel te mooi, ik ben bang van mooie vrouwen, vooral omdat de kans bestaat dat ze je negeren en je dan ook kleineren door het een of andere brutaal opmerking en trouwens die hebben aandacht genoeg van mooie mannen, niet dat ik lelijk ben dat niet, ik mag gezien worden dat zegt men toch maar ik ben klein en ook al een beetje oud.

Opeens dook er een mollige vrouw voor me op met slordig haar en onverzorgde ouderwetse kledij.

“Wat moet je,”

"Een pilsje en de weg naar het toilet aub."

“Daar die deur, en je pilsje zet ik op de toog klaar.”

“Dank je” ik ging richting WC, deed de deur open en kwam zo buiten op een binnenkoertje. In de hoek was er een deur die uitweg gaf in een achterliggende straat en rechts er van stond een klein gebouw met de toiletten. Ik deed wat ik moest doen en toe ik mijn handen aan het wassen was kwam zij op het koertje.

Ik zag ze aarzelen ze vertraagde stond stil en keek me aan. Ik glimlachte opnieuw, ze kwam recht op me af het mannen gedeelte binnen.

“Ik vertrouw het hier niet, wil jij de wacht houden voor de deur?"

"Ja” zei ik.

"Ik ga hier bij de mannen dan sta je niet voor aap bij de dames" zei ze al lachend.

Ik stond zoals gevraagd voor haar deur en willen of niet hoorde ik hoe ze alles loste, het was het geluid van een onderdruk staande straal kort en krachtig.

“Zo, ik ben klaar nu nog even mijn handen wassen."

“Goed dan. Dag." Zei ik en draaide me om weg te gaan.

“Ga je weg, wacht je niet op mij?”

“Als je dat wil dan doe ik dat graag.”

“Ik voel me hier niet zo veilig weet je.”

“Waarom” vroeg ik.

“Zie je die daar door het venster gluren”

Ik keek rond en zag een jonge kok die vanuit de keuken naar buiten keek.

“Och, ben je daarvan bang."

"Als ik op de koer kwam likte hij zijn lippen af en deed hij obscene gebaren met zijn tong je weet wel. Ik betrouw hem niet.” Ze had gedaan met haar handen te wassen en we gingen samen terug maar het restaurant. Ik ging richting mijn tafel en greep me kans.

“Kom je aan mijn tafel zitten” vroeg ik met een krop in mijn keel. Ik ga hier zeker weer af als een gieter dacht ik bij mezelf.

“Ja graag” hoorde ik zeggen en ik kom mijn oren niet geloven. Ze kwam bij mij zitten. We stelden ons aan elkaar voor en al vlug voelde ik me op mijn gemak ze was mooi maar ze had het niet hoog op in tegendeel ze was heel sympathiek en aangenaam om tegen te babbelen. Na het eten dat ons gesmaakt had stonden we recht en namen we afscheid met een handdruk en veel complimenten. We kwamen op straat en toevallig liepen we de zelfde kant uit, ik zei, ”het lot brengt ons te samen”

“Ja” zei ze en we liepen samen al pratend verder. Het weer was totaal veranderd, zwarte wolken hadden zich samen gepakt en in de verte hoorden we af en toe een donderslag. Opeens voelde ik een dikke druppel op mijn voorhoofd en nog een en nog een…. Ik keek haar aan. We waren allebei licht gekleed, ik in hemd en das zij in een wit spannend gedecolleteerd truitje. We liepen naast een rij huizen en konden niet onmiddellijk schuilen. De stortbui kwam over ons heen en in enkele seconden waren we beiden kleddernat. Ik zette het op een lopen en zij volgde me spontaan. Ik liep de volgende straat in, de parking op waar mijn wagen stond duwde op de afstandsbediening en trok in het voorbij lopen de deur open van de passagier.

Klak, we zaten naast elkaar in de wagen wie had dat gedacht. Ik keek haar aan ze was nat tot op haar vel en de kleren die ze aan had diende tot niets. Het was alsof ze met naakt bovenlichaam naast me zat, ze had geen BH aan het was me nog niet opgevallen zo’n stevige borsten had ze. Ik zag de tepels die overeind stonden en de natte stof ver vooruit duwden.

Ze zag dat ik haar bekeek en bekeek haar zelf.

"God, moet je zien ik zit hier naakt." Ze sloeg haar handen voor haar. Ik lachte naar haar, "het is mooi je moet het niet verbergen hoor."

Ze bloosde en zei “Moet ik zo op de bus?”

”Neen, ik breng je wel thuis als je dit wenst.”

"Als het niet te veel moeite kost?“

"Nee hoor, ik doe het met plezier, vertel me maar waar ik moet rijden”.

Onder weg had ik moeite om mijn ogen van haar af te houden ze had werkelijk heel mooie borsten en daarop stonden prachtige tepels, ik vroeg me af hoe ze zouden aanvoelen en in mijn verbeelding voelde ik een tepel die zacht in mijn mond zat ik begon spontaan te zuigen.

Buiten hier links en daar rechts hadden we niet veel te elkaar vertelt tot ze op een ogenblik zei” hier is het.”

Ik stopte voor haar huis en liet de wagen draaien.

“Je komt toch binnen?”

"Ho, dat moet niet hoor.“

"Jawel, je bent kleddernat en je moet je afdrogen.“

"Goed, omdat je aandringt, en ik wil me wel wat drogen”.

We gingen samen naar binnen.

“Kom maar door” en ze begeleide me naar de badkamer.

“Doe maar dat natte hemd en die natte broek uit, ik stop hem even in de droogkast”.

Ik deed wat ze zei en stond enkele seconden later in slip naast haar.

“Hier een kamerjas.”

Ik trok die onmiddellijk aan. Ze deed haar topje af en liet haar rok op de grond vallen, ze stond nu voor me met alleen een string aan en deze was dan nog doorzichtig. Ze had een pracht van een lichaam, mooie borsten, een platte buik, een streepje haar op haar kutje, stevige billen en mooie bruine benen.

“Ik doe de andere jas aan” zei ze ongegeneerd en laten we op de bank gaan zitten tot dat uw kleren droog zijn. Ik ging op de bank zitten terwijl zij een pilsje was gaan halen, ik keek wat rond en zag foto’s van haar en een man boven op de TV staan. Ze kwam voor me staan en schonk het pilsje in daarbij boog ze zich voorover en zag ik opnieuw haar mooie borsten.

“Die zou ik eens willen strelen“ flapte ik er uit. Ze keek me aan en kwam voor me op knieën zitten en deed de jas op.

“Ga je gang.” Ik greep haar borsten vast me beide handen en streelde ze tot dat haar tepels hard werden. Ik naderde met mijn mond naar haar tepels toe en zoog me vast aan een tepel terwijl ik de andere bewerkte met mijn hand en af en toe veranderde van borst. Kennelijk had ze het naar haar zin, ze hield haar hoofd achteruit en streelde mijn haar heel teder. Ik schoof wat vooruit en duwde haar voorzichtig om zodat we samen op de grond terecht kwamen en ik boven op haar. Ik duwde met onderbuik op haar zodat ze heel goed mijn penis kon voelen die tegen haar kruis aanleunde. Op haar beurt duwde ze haar onderlichaam tegen mijn penis terwijl ze van links naar rechts bewoog. Het wrijven van lichaam deed hem nog stijver worden zodat de top uit mijn slip tevoorschijn kwam en ik heel goed de stof van haar string kon voelen.

Ik schoof achteruit en kuste haar navel, bij het achteruitschuiven trok ik haar broekje af. Ze had een pracht van een poes, op haar heuveltje stond een streepje haar verder was ze kaal geschoren. Ze had twee stevige schaamlippen die haar pruim goed gesloten hield. Ik duwde tegen haar benen zodat ze iets wijder opende, ik liet mijn hoofd zakken tot voor haar mooie spleet. Ik gaf een zoentje op haar kut en likte met mijn tong aan haar schaamlippen die een zouterige smaak hadden als van een verse oester. Met mijn hand trok ik haar kut open en ik zag haar kit die gezwollen voor me stond. Het was een groot bolletje en ik bewerkte het heel voorzichtig met mijn tong. Ze kreunde en bewoog haar onderlichaam op het ritme van mijn likken. Haar kutvocht vloeide overvloedig en ik likte gretig aan haar sappen. Terwijl ze zo lag te kronkelen van genot stak ik twee vingers in haar gleuf, ik voelde hoe ze met haar kutspieren mijn vingers samen duwde en me nauwelijks ruimte gaf om te bewegen in haar kut. Ik duwde wat harder zodat mijn vinger volledig diep in haar spleet zaten. Nu ging ze met haar heupen geweldig te keer en reed ze haar kut klaar op mijn hand.

Ik kneep zacht in haar borsten en liet ze volledig uitrazen. Haar heupen vielen stil en ze verkrampte helemaal ik voelde hoe mijn vingers spanden in haar samen getrokken kut. Haar lichaam schudde en ze kreunde heel hard.

“ Ik, o ja! Ik kom!” Haar kut ontspande zich en een glimlach verscheen op het gespannen gezicht.

“Oef, was dat klaar komen” zei ze en haar ogen blonken als diamanten. Ik boog me voorover en gaf haar een zoen op haar mond dewelke ze innig beantwoorde en me tegen haar trok. Ik voelde hoe vochtig haar lichaam was van het zweet.

Ik lag boven op haar met mijn penis recht voor zijn doel.

“Wacht even.” Ze duwde me op mijn rug en ging met haar hoofd al zoenend naar beneden.

“Nu kom jij aan de beurt.” Ze nam mijn lul in haar handen en trok de voorhuid zover mogelijk achteruit zodat mijn eikel volledig zichtbaar was, ze maakte haar vinger nat en wreef vinger aan de onderkant van mijn eikel. Ik spande mijn lichaam op van genot en deed mijn benen open. Ze nam onmiddellijk mijn kloten vast en begon die lichtjes te masseren terwijl ze veder ging met haar vinger dat ze af en toe in haar mond stak om hem vochtig te houden. Ik genoot van de behandeling, en spoedig kwam voorvocht uit mijn lul die zorgde dat ze het bevochtigen kon staken. Ze speelde met het vocht en trok af en toe een siert tussen mijn lul en haar vinger.

Ze boog haar hoofd voorover en nam nu mijn paal in haar mond en zoog al het vocht uit mijn pisbuis. Ze likte aan mijn eikel en ging met haar mond op en neer op mijn lul.

“Ik ga komen” riep ik. Ze trok haar mond weg.

“Ik wil hem zien spuiten.” Ze ging vurig op en neer met haar hand en het duurde niet lang of de fontein werkte. Een eerste klodder zaad vloog recht in haar gezicht. De tweede scheut was voor haar borsten. Mijn zaad zakte langs haar neus naar beneden en bleef aan haar lippen hangen. Met een tong beweging werkte ze het sperma weg en slikte ze die door. Het sperma op haar borst wreef ze open tot haar tepels stonden. Ze kuste me op de mond en stak haar tong naar binnen zodat ik mijn eigen spul kon proeven.

“Lekker, hé!”

“Ja” zei ik terwijl ik nog aan het bekomen was. Ze stond recht en verliet de kamer. Ik had dorst en ging op zoek naar de ijskast ik de keuken. Op de koelkast ging een briefje, liefste schat tot volgende week ik hou van je. Ik trok de kast open en haalde de fles spuitwater eruit. Een glas vond ik in de kast boven de koelkast. Ik schonk me zelf een groot glas spuitwater in en dronk het in een teug leeg. Ik zette me terug op de bank en wachtte geduldig af. Ik hoorde voetstappen naderen, ze kwam de kamer binnen met een videocassette in haar hand.

“Heb je zin in een lekker filmpje?”

"Welke?"

"Seks natuurlijk." Ze ging naar de TV en liet het filmpje afdraaien. Het was het gewone werk eigenlijk niet veel zaaks maar met haar erbij deed het wel zijn werk. Na enige tijd keek mijn kleine knaap ook mee naar de film en ik moet zeggen ze deed haar best om hem steunen in zijn moedigheid. Ze gaf hem een flinke beurt met haar handen zodat hij er echt zin in kreeg.

“Nu moet je kijken “ zei ze. Op de buis waren ze anale bezig, zij lag opgerold de grond met haar benen wijd open en haar voeten naast haar hoofd, haar rug ruste tegen de bank, hij stond wijdbeens over haar met zijn penis in haar poepgat te neuken.

“Dat wil ik” zei ze.

Ze legde zich in de houding ik trok haar benen wijd open en stak mijn vinger in haar natte kut. Ik haalde mijn vinger uit haar spleet en wreef met het vocht haar sterretje in. Dat herhaalde ik enkele malen tot haar sterretje blonk van het vocht. Dan duwde ik een vinger in haar poep en ging op en neer om de spier wat te openen. Ik duwde heel voorzichtig mijn tweede vinger ook naar binnen en voelde hoe ze haar aars dicht duwde. Ze kreunde van genot en al vlug ontspande de spier zich en kon ik vlot op en neer in haar bruine gatje. Ik maakte me klaar om over haar te staan en mijn lul in haar te duwen.

“Op tafel ligt iets dat je moet aandoen.” Ze had blijkbaar daar een condoom gelegd maar ik had dit niet gezien. Ik deed was ze vroeg en duwde mijn lul in haar gat. Door het glijmiddel van het condoom en de voorbereiding van daarnet schoof mijn lul tot aan de wortel naar binnen. Ik werd geil van het mooie zicht. Ik had een mooi zicht op mijn lul die in haar gat stak en haar open gerekte kut. Ik bewerkte met mijn vingers haar klit terwijl ik mijn duim diep in haar kut stak. Ze zuchtte heel zwaar onder iedere stoot die ik gaf in haar gat. Haar borsten stoten tegen haar knieën en sprongen zo heen en weer op de cadans van het neuken.

“Ik, o! Ja, ja! Ik kom, o, ja nog! Ik kom!” riep ze.

Opdat teken begon ik harder te stoten zodat het bij mij ook niet lang duurde of ik spoot mijn warme zaad tegen het zachte rubber en vulde het voorzien zakje. Ik klom van haar af en zij liet zich naast me zaken, op de achtergrond hoorden we hoe ze klaar kwam op de TV en we keken elkaar glimlachend aan. Wat later zaten we alle twee tevreden op de bank, uit te rusten van de inspanningen en na te genieten van het orgasme.

”Ik stap dan maar eens op.”

“Ja, doe maar."

"Kom ik later nog eens langs.”

“Ho, neen! Ik trouw zaterdag met mijn vriend en dit is het mooiste afscheid van mijn jong leven dat ik kon dromen. Hij is bijlange niet zo bedreven als jij, maar ik weet dat als hij even oud is als jij dat hij even bedreven zal zijn en op dat moment zal ik samen met hem wachten."

Ze gaf me een zoen en ik heb haar sindsdien nooit meer gezien en opgezocht. Naar diep in mijn gedachten zie ik ze nog altijd voor mij klaarkomen en dat houd me jong.

Zuda  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post975

Hoe Psyche Goddelijk werd

ZudaGeplaatst door My 4Fingers di, maart 26, 2013 19:26:36

Hoe Psyche Goddelijk werd

Drie verrukkelijk mooie dochters had de koning met zijn vrouw Aphrodite. Heel het volk wist van hun bestaan en mensen kwamen vanuit de verste uithoeken van het land om de prinsesjes te bewonderen. Vooral het jongste koningskind, Psyche, kreeg veel aandacht. Zij was zo onbeschrijflijk mooi dat men dacht dat zij de belichaming van Liefde was. De liefdesgodin zou naar de aarde zijn neergedaald in de gestalte van het jonge prinsesje. Er werden tempels voor haar opgericht waar men offers bracht en tot haar bad, terwijl Aphrodite's tempels werden verwaarloosd. Jaren later, toen de twee oudste zussen al getrouwd waren, was deze situatie nog steeds onveranderd. De koningin werd verteerd door jaloezie en bedacht een plan. Middels een orakel beval ze de koning om hun dochter naar een verlaten plaats in de bergen te brengen, alwaar de goden haar een geschikte echtgenoot zouden zenden. Toen Psyche alleen was gelaten door haar diepbedroefde vader kwam Eros tevoorschijn en richtte zijn pijl op haar. Op het moment dat hij haar zag werd hij echter bevangen door haar ongeëvenaarde schoonheid. Nooit had hij een mensenkind gezien dat zo mooi was als deze prinses. Haar droevige gezichtje gaf haar iets meisjesachtigs, maar de prachtige volle rondingen van haar lichaam waren duidelijk die van een volwassen vrouw. Eros' hand trilde een moment bij deze aanblik en hij verwonde zichzelf met zijn pijl. Hij werd verliefd. Om haar te beschermen bracht hij het meisje naar een verborgen plaats. Daar zou Aphrodite haar niet vinden.

Psyche werd wakker en keek verbaasd om zich heen. Ze bevond zich in een donkere grot en lag op een dikke laag mos dat een zacht bed voor haar lichaam vormde.

Ze liep naar buiten. Ze bevond zich in een prachtige vallei, bezaaid met de mooiste bloemen en planten. In de verte klonk het geluid van stromend water. Ze liep in de richting van dat geluid en bereikte na enige minuten een kabbelend beekje. Het water was helder. Aan de overkant stond een hertje rustig te drinken, volledig op haar gemak in Psyche's aanwezigheid. Het meisje besloot zich wat op te frissen en besprenkelde haar gezicht. Het water was heerlijk warm. Ze keek om zich heen en liet, nadat ze had vastgesteld dat er geen andere mensen waren, haar gewaad van zich af glijden. De zon was een weldaad voor haar naakte lichaam. Een moment lang genoot ze van de warme gloed om vervolgens langzaam het water in te lopen. Het was niet diep en reikte zelfs in het midden van de beek slechts tot haar heupen. Ze liet zich daarom door haar knieën zakken, zodat alleen haar hoofd nog boven het water uitstak. Het hertje keek haar even aan en ging toen rustig verder met drinken. Psyche genoot van de rust en het warme water dat haar lichaam omringde. Plotseling hoorde ze stemmen en nog geen moment later renden twee meisjes lachend en spetterend het water in. Psyche kon geen kant op en het duurde niet lang voordat de meisjes haar zagen.

“Je bent er al!” Riepen ze, terwijl ze door het water naar haar toe kwamen.

“Hoe bedoel je?” Vroeg Psyche. “Weten jullie wie ik ben?”.

“Dat kun je wel zeggen” lachte het lange, blanke meisje, “jij bent de uitverkorene. Wij zijn nimfen en wij zijn hier om jou te verzorgen. Dit is Gatoula en ik ben Mouni.” Psyche was volledig verbaasd.

“Uitverkoren door wie,” vroeg ze ongelovig, “en waarvoor?” De nimfen lachten alleen maar.

“Maak je geen zorgen,” zei het kleine donkere meisje na een tijdje, “laat alles maar gewoon gebeuren en stel geen vragen. Je bent een zeer bevoorrecht prinsesje.” Psyche dacht even na.

Het beviel haar daar goed en ze had niet echt iets om naar terug te keren. Ze besloot te doen wat de nimfen zeiden en zich volledig aan hen over te leveren. Wie wist wat voor moois haar te wachten stond. Zonder iets te zeggen rende Mouni het water uit. Toen ze terugkwam legde ze een aantal spulletjes op de oever en waadde weer naar de andere toe. De nimfjes begonnen Psyche's lange blonde haren te wassen. Ze goten er water overheen en masseerden er geurige oliën in die ze even later weer uitspoelden. Daarna wasten ze de rest van haar lichaam. Psyche voelde zich een beetje ongemakkelijk toen vier vrouwenhanden over haar naakte huid gleden. De meisjes schenen het echter heel normaal te vinden en ze moest aan zichzelf toegeven dat het toch ook wel erg aangenaam aanvoelde. Toen ze volledig gewassen was gingen de drie vrouwen het water uit om zich in de zon te laten opdrogen. Psyche lag op haar rug in het gras en genoot van de warmte op haar huid, toen ze een hand door haar schaamhaar voelde gaan.

“Vind je het erg als we dit weghalen?” Vroeg Gatoula.

“Hij is namelijk verzot op kale kutjes. Dat heeft iets met zijn moeder te maken.” Psyche ging zitten en keek naar de fijne blonde haartjes op haar Venus- heuveltje.

“Hij?” Vroeg ze.

“Ik mag er niets meer over zeggen, maar vind je het goed?”

Psyche aarzelde, maar ze zag dat de beide meisjes ook geen haar op hun poesje hadden.

“Oké dan." Zei ze tenslotte, “doe maar.”

Ze ging weer liggen en zag hoe het nimfje haar haartjes begon te knippen. Mouni stond op en liep weg.

“Doe je ogen maar dicht. Het duurt niet lang.” Na een tijdje voelde Psyche iets tegen haar rechterarm, terwijl het meisje zojuist nog links van haar zat. Ze opende haar ogen en staarde naar het cacaokleurige kontje van het nimfje. Ze had haar beide knieën aan weerszijden van Psyche's lichaam geplaatst en zat voorovergebogen om goed bij haar blonde schaamhaartjes te kunnen. De twee donkere billen glansde in de avondzon die ervoor zorgde dat Psyche prachtig zicht had op de volle rondingen. Langzaam bewoog ze haar ogen over de schitterende gladde huid met de kleur die haar deed denken aan ebbenhout. Het kontje wiegde lichtjes heen en weer en leek een uitdagend dansje voor haar uit te voeren.

Geobsedeerd gleed haar blik door de glimmende bilspleet die, eerst onzeker, bovenaan de billen begon en naar beneden toe steeds dieper werd om uiteindelijk uit te monden in een donker rozetje. Daar vlak onder lag het amandelvormige heuveltje dat de bedding vormde voor het fascinerende nimfenkutje. Het was voor Psyche de eerste keer dat ze de heerlijkheden van een andere vrouw van zo dichtbij kon aanschouwen en ze voelde de opwinding in haar lichaam toenemen. Ze kon haar blik niet meer afwenden van het plassertje dat zo sensueel voor haar ogen danste. Tussen de donkere lipjes door kon ze het roze vlees te zien. Het glinsterde in het zonlicht en Psyche zag duidelijk dat de binnenkant van het poesje vochtig was. Ze bedacht dat het bij haar zelf niet veel anders was en dat Gatoula dat natuurlijk al lang gemerkt had. Het meisje was immers nog steeds bezig met het ontharen van Psyche's intiemste plekje en had haar benen daartoe steeds verder gespreid. Zo nu en dan veegde ze de losse haartjes weg met haar hand en het kon niet anders dan dat ze daarbij meerdere malen het warme vocht op haar vingers had gevoeld. Ze ging echter rustig verder, wisselde het schaartje in voor een mesje en verwijderde daarmee de blonde stoppeltjes die bij het knippen waren achtergebleven. Psyche voelde het mesje tussen haar benen. Het schuurde een beetje, maar voelde wel aangenaam. Om beter bij de onderbuik te kunnen schoof Gatoula iets naar achteren, waardoor ze haar plassertje tot vlak voor Psyche's gezicht bracht. Deze staarde naar de vochtige donkere lipjes met het natte roze vlees ertussen. Voorzichtig bracht ze haar hoofd iets omhoog en snoof de warme geur van het romige gleufje. Ze kende dat zalige aroma maar al te goed, maar had het altijd van haar eigen vingers moeten ruiken. Nogmaals inhaleerde ze, maar legde haar hoofd weer neer toen ze Gatoula's hand tussen haar benen voelde. Met zachte aaiende bewegingen werden de laatste haartjes weggeveegd. De vingers gleden daarbij meerdere malen door het spleetje en Psyche kreunde zachtjes bij deze aanrakingen.

“Zeg jongedame,” zei het nimfje plagerig, “je zal nog even moeten wachten hoor. Spaar het maar op voor vannacht.” Ze likte haar vingers af, pakte haar spullen en liep giechelend weg.

“Veel plezier" riep ze uit de verte.

Psyche bleef in het gras liggen en keek naar de ondergaande zon. De kaalgeschoren huid tussen haar benen voelde onwennig toen haar hand er voor het eerst over gleed, maar al snel vond ze het een opwindend gevoel. Ze vroeg zich af wat haar die nacht te wachten stond. Volgens de nimfen zou het iets heel plezierigs zijn en zou het te maken hebben met een mysterieuze man. Ze besloot maar te gaan slapen en af te wachten wat er gebeurde. Ze liep terug naar de grot waarin ze wakker was geworden en ging op haar buik in het zachte mos liggen. Ze sloot haar ogen en viel niet veel later in slaap.

Ze schrok wakker. Een warme hand streelde haar rug.

“Schrik niet." Fluisterde een mannenstem, “ik doe je geen kwaad. Je moet me vertrouwen.” Psyche opende haar ogen, maar zag helemaal niets. Het was volkomen donker in de grot en ze kon geen enkel detail onderscheiden. Ze dacht aan wat de nimfen hadden gezegd en besloot de vreemdeling te vertrouwen. Het idee dat ze daar zo lag, volledig naakt en overgelaten aan een onzichtbare, onbekende man, wond haar zelfs op. Ze voelde zijn adem in haar nek. Haar lichaam trilde toen zijn lippen haar huid raakte. Hij kuste haar hals, zacht en warm, terwijl zijn hand haar billen streelde. Ze bleef roerloos liggen en genoot. De intensiteit van de zoenen nam toe en verplaatste zich naar de andere zijde van haar nek. Ze voelde hoe zijn lichaam tegen dat van haar aan schoof. Zijn bovenlichaam lag gedeeltelijk over haar rug, zijn heupen raakte de hare.

Ze raakte opgewonden van de warme adem tegen de vochtige huid van haar hals, de hand die zachtjes haar billen streelde, het gespierde lichaam tegen haar aan. De kussen verplaatsten zich langzaam via haar schouders omlaag, terwijl onderweg ieder plekje van haar rug minutieus door zijn lippen beroerd werd. Het leek een eeuwigheid te duren alvorens zijn mond de blanke huid van haar billen bereikt had, maar uiteindelijk kusten zijn warme lippen toch haar romige vlees. Dat was zeer gevoelig en bij iedere aanraking sidderde Psyche van genot, hetgeen nog erger werd toen ze zijn natte tong op haar huid voelde. Hij volgde de lijn die de grens vormde tussen haar bil en haar bovenbeen en gleed zo van buiten naar de binnenkant van haar dij. Ze kon niet wachten tot zijn tong tussen haar benen zou glijden, maar toen deze daar bijna was maakte hij plagerig de oversteek naar haar andere bil en zette zijn weg voort.

“Draai je eens om." zei hij. Ze deed wat hij vroeg en ging op haar rug liggen. Hij tilde haar benen een beetje op en kuste de zolen van haar voeten. Het was een kietelend gevoel zoals zijn lippen zich openden en sloten tegen haar huid. Ze dwong zichzelf haar voeten niet terug te trekken en merkte dat ze eraan wende. Niet veel later voelde ze zijn warme tong tegen haar voetzool. Hij likte haar huid, soms hard dan weer zacht met zijn tong duwend, haar sensueel masserend. Psyche lag met gesloten ogen te genieten, terwijl zijn tong ook haar andere voet verwende. Na enige tijd bracht hij haar benen verder omhoog in verticale positie. Hij kuste haar kuiten en vervolgens haar knieholten. Vooral dit laatste was een aangenaam prikkelend gevoel. Zijn mond daalde verder naar de achterkant van haar dijbenen. Psyche boog haar knieën en trok haar benen in. Ze voelde dat zijn hand haar kaalgeschoren plassertje betastte.

“Mm…" Klonk het goedkeurend.

“Dat had iets met je moeder te maken, toch?” Psyche had het gezegd voordat ze het door had en bloosde van schaamte. Haar minnaar trok zijn hand terug en zweeg, maar al snel gleed zijn tong weer over haar dijbeen.

Ze haalde opgelucht adem. Wederom werden haar billen grondig onderhanden genomen, maar nu sneller en vuriger. Hij likte haar romige vlees gepassioneerd en liet zijn tong zo nu en dan door haar vochtige bilspleet glijden. Ze spreidde haar benen wijder. Haar plassertje was nat en warm en smachtte naar zijn mond. Het wachten duurde niet lang. Ze voelde zijn warme tong over de kaalgeschoren huid van haar venusheuvel glijden. Links en rechts van haar spleetje likte hij om vervolgens zijn lippen op die van haar te zetten. Hij kuste haar poesje alsof het haar mond was. Ze kreunde toen zijn kussen overgingen in tongzoenen en zijn tong langzaam door haar gleufje bewoog. Hij maakte draaiende bewegingen, haar roze vlees volledig likkend. Ze genoot van iedere aanraking. Zo nu en dan gleed zijn tong even over haar klitje om vervolgens weer de andere kant op te gaan en zich diep in haar schede te boren. Het tempo van de bewegingen nam toe en Psyche's ademhaling werd onregelmatiger. Gaandeweg richtte hij zich meer op haar gezwollen kittelaar en maakte snelle, kleine draaibewegingen over en langs haar genotknobbeltje. Haar adem stokte toen ze haar spieren voelde samentrekken. Eén heerlijke lange lik door haar drijfnatte poes was vervolgens voldoende om haar een verrukkelijk orgasme te bezorgen. Haar hele lichaam sidderde van genot.

Terwijl ze lag bij te komen zoende hij haar. Psyche's tong gleed door zijn mond die volledig naar haar eigen kruidige kutje smaakte.

“Nu wil ik jou proeven" hijgde ze.

Zijn mond maakte zich los van de hare, maar al snel voelde ze zijn tong weer tegen haar lippen. Ze likte eraan, maar merkte meteen dat het zijn tong niet was. Ze proefde het voorvocht dat op zijn eikel lag, ze voelde het kleine spleetje waar het uit kwam. Gretig pakte ze zijn penis met beide handen vast. Hij was dik en groot. Ze boog zich voorover, zodat hij rustig kon gaan zitten, en kuste zijn eikel met haar vochtige lippen. Ze liet het speeksel uit haar mond eroverheen lopen om hem lekker nat te maken en liet hem toen naar binnen glijden. Haar lippen sloten zich onder de rand van de eikel. Haar tong gleed over de strakke huid, de zoute smaak er vanaf likkend. Langzaam begon ze haar mond langs zijn geslacht op en neer te bewegen. Ondertussen plaatste ze een paar vingers vlak onder de balzak en drukte op dit plekje. Haar minnaar kreunde zachtjes toen ze het tempo van haar bewegingen opvoerde. Haar mond gleed vanaf het puntje van zijn penis tot ze niet meer verder kon. Dan weer helemaal terug omhoog, waarbij ze haar lippen extra stevig tegen het gevoelige randje van de eikel drukte. Steeds maar weer herhaalde ze dit. Steeds sneller gleed haar mond langs zijn harde paal. Ze dreef het tempo alsmaar verder op, totdat zijn zaad uiteindelijk hard tegen de achterkant van haar gehemelte spoot. Haar mond vulde zich met zijn bitterzoete, warme liefdessap. Toen er geen erupties meer volgden, zoog ze de verhitte eikel schoon en liet het romige vocht haar keel inglijden.

Ze klom bij hem op schoot en kuste hem hartstochtelijk.

De smaken van hun liefdessappen vermengden zich, terwijl hun tongen zich verstrengelden. Ze sloeg haar armen om zijn bovenlijf en haar benen om zijn taille, haar lichaam strak tegen het zijne drukkend. Ze voelde zijn nog altijd stijve geslacht tegen haar naakte onderbuik en ze draaide haar bekken zo dat haar vochtige schaamlipjes er tegenaan geduwd werden. Vervolgens begon ze haar plassertje zachtjes op en neer te bewegen langs de harde paal, terwijl hun natte monden hevig de liefde met elkaar bedreven. Sabbelend, likkend en zuigend raakten ze steeds verhitter.

“Ik wil je in mij. Kom alsjeblieft in mij.” Ze tilde haar heupen op en het duurde niet lang voordat ze zijn warme eikel tussen haar lipjes voelde glijden. Langzaam ging ze weer zitten, de stijve penis steeds verder in zich opnemend. Het was een goddelijk gevoel hoe haar kutje gevuld werd met het warme vlees van haar mysterieuze minnaar. Ze hervatte haar heupbewegingen en gleed op en neer langs de harde paal. Ze sloot haar ogen en concentreerde zich op het zalige gevoel tussen haar benen, dat nog verder toenam toen een vochtige vinger haar klitje begon te masseren. Haar kreunen werden gesmoord door zijn mond die nog steeds stevig tegen die van haar gedrukt was. Ze was in een soort trance, veroorzaakt door het constante pompende ritme van hun natte lijven en het extatische gevoel dat haar hele lichaam deed gloeien van genot. Voor de tweede maal die nacht voelde ze de spieren in haar schede samentrekken, waardoor deze zich nog strakker sloot om de harde penis die in haar zat. Ze had nauwelijks in de gaten dat op dat moment een grote hoeveelheid zaad ver in haar baarmoeder werd gespoten. De trilling die dat teweeg bracht op haar gezwollen clitoris deed haar zo weldadig klaarkomen dat de lange, diepe zucht die ze daarbij slaakte door de hele grot weergalmde.

Ze bleven nog een tijdje zo zitten; hun lichamen in elkaar verstrengeld, hun monden teder kussend, waarna ze gingen liggen en Psyche in zijn gespierde armen voldaan in slaap viel. Toen ze wakker werd van de eerste zonnestralen die de grot invielen, merkte ze dat ze alleen was. Ze liep naar buiten en vond de nimfjes, die duidelijk op haar zaten te wachten.

“Ja, hij is weg." Zei Mouni, die de vraag op Psyche's gezicht gelezen had. “Hij zal er alleen 's nachts zijn. Je mag hem niet zien. Het kan niet."

"Het enige dat ik hoef te weten is of hij vannacht weer bij me is.”

“Dat zal hij zijn." Lachte Mouni, “en vertel nu maar eens hoe het was.”

En zo gebeurde. Iedere nacht bezocht hij haar en bedreven ze urenlang zalig de liefde met elkaar. Iedere morgen was hij echter weer vertrokken.

Ze voelde zich soms ontzettend eenzaam overdag. Ze miste haar familie en bedacht dat haar ouders en haar zussen niet wisten waar zij was en misschien wel dachten dat zij gestorven was. Ze vroeg haar minnaar eens of hij zijn zusters voor één keer bij haar kon brengen. Hij had haar gewaarschuwd dat zij de situatie waarschijnlijk niet zouden begrijpen en haar nieuwsgierig zouden willen maken naar zijn identiteit.

“Bedenk goed" had hij gezegd, “dat ik voorgoed voor je verloren ben als je mij ziet.” Ze had toch aangedrongen en beloofd zijn vertrouwen niet te beschamen, zodat enkele dagen later haar twee zussen arriveerden. Psyche vertelde hen enthousiast over haar geweldige nieuwe liefde en ze verzweeg het feit dat ze hem nog nooit had gezien. Haar zusters begonnen na enige tijd echter iets te vermoeden en bleven vervolgens doorvragen totdat Psyche het wel moest vertellen. Jaloers op haar geluk hadden ze honend gezegd.

“Het zal wel een vreselijk monster zijn als hij zich niet wil laten zien! Je moet een lampje bij je bed zetten en 's nachts, als hij slaapt, stiekem kijken hoe hij eruitziet.”

Toen ze vetrokken waren was Psyche's onbevangen vertrouwen in haar minnaar verdwenen. Ze wist dat ze er geen goed aan deed, maar plaatste toch een klein olielampje in de grot, wachtend op het geschikte moment. Die nacht lag ze met open ogen te luisteren naar de rustige ademhaling naast zich. Ze hadden vele uren van zalige seks achter de rug en nu lag haar geliefde van zijn welverdiende rust te genieten. Met trillende vingers ontstak ze het olielampje liet het licht op zijn lichaam vallen. Haar blik gleed over zijn mannelijke voeten, de gespierde benen, de heerlijke stevige billen en het prachtige bovenlijf tot ze zijn gezicht kon zien. Er ging een schok door haar heen. Haar oogverblindende minnaar was de god van de liefde zelf! Eros was haar geliefde! Op dat moment viel er een druppel gloeiende olie uit de lamp op Eros' schouder. Met een pijnkreet schrok hij wakker en toen hij zich realiseerde wat er gebeurd was, rende hij weg om niet meer terug te keren.

Wanhopig ging Psyche op zoek naar haar geliefde, die zij natuurlijk niet vond. Ze bad vurig tot Aphrodite om haar te helpen.

Eros, die inmiddels hersteld was van zijn wond en van zijn boosheid over Psyche's woordbreuk, verlangde weer vurig naar zijn geliefde. Tegen de onverzoenlijkheid van zijn moeder kon hij echter niet op en dus wendde hij zich tot zijn grootvader, de oppergod Zeus. Deze was in het verleden al vele malen het gelukkige slachtoffer geweest van Eros' liefdespijlen en moest er niet aan denken dat zijn kleinzoon zijn boog aan de wilgen zou hangen om voor altijd te treuren over zijn verloren geliefde. Hij besloot hem te helpen en liet een kelk met goddelijke nectar naar Psyche brengen. Het verbaasde meisje dronk het zoete vocht en voelde meteen een grote kracht door haar lichaam stromen.

“De nectar heeft je onsterfelijk gemaakt." klonk een warme stem. Voor haar stond Eros in al zijn stralende goddelijkheid.

“Kom met me mee naar je nieuwe thuis. We gaan naar de berg Olympus, de woonplaats van de goden.” Dolgelukkig pakte ze zijn hand en ging met hem mee, om voor eeuwig de liefde te bedrijven met de Liefde zelf.

Zuda  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post966

Petra of de liefde

ZudaGeplaatst door My 4Fingers wo, oktober 24, 2012 23:37:52

Ik was jaren geleden student op een hogeschool, waar ik PR volgde. Petra had ik jaren daarvoor ontmoet en uit het oog verloren in de jeugdbeweging. Ze was bijna zeven jaar ouder dan ik. Ze was toen 24 vernam ik later. Dat is dan gewoon vanzelfsprekend. Ondertussen zat ik ook niet meer bij de jeugdbeweging.

Daar was ik weggegaan toen de plaatselijke proost teveel roet in het eten kwam gooien. Ik had me volledig op mijn studies gestort en vond het totaal overbodig om in het weekend zoveel tijd in iets te steken waar je dan zo hard in tegengewerkt wordt. Ik was erg teleurgesteld uit de groep gestapt. Dan verlies je al snel heel veel contacten.

Maar dit leidt ons af van het verhaal. Ik zat nu in het laatste jaar richting PR en was, zoals vele van mijn medestudenten een kruising tussen een studentikoos ettertje en een halfgeleerde bolleboos. Ach, ja, het leven zoals het komt en gaat. Ik had toen meer interesse voor computers dan voor meisjes, enzovoort… Niet dat plots de hormonen verdwenen waren. Daar kwam ik halverwege het jaar achter.

De persoon die zich bezighield met ons een beetje externe overheidscommunicatie aan te leren was zwanger en werd vervangen door een interim. Nogal gebeurt, hoor ik jullie al denken. Meestal zijn dit oninteressante broekventjes, net van school, die evenmin iets over het onderwerp te vertellen hebben als jezelf.

Dit keer verliep het anders. Mijn interesse was onmiddellijk gewekt. Nog nooit heb ik een vak met zoveel aandacht gevolgd. Wie liep er door de deur de eerste dag van haar interim-Job?

U hebt het goed geraden. Petra. In levende lijve dank u wel. Natte dromen kun je overhouden aan de manier waarop ze het lokaal binnenkwam, nee, binnen zweefde. Als Venus op haar schelp. Als een Aphrodite met pijl en boog, klaar om op onze harten te richten. Hier was geen Cupido nodig.

Sta mij toe dat ik ze (likkebaardend) voor u beschrijf.

De magere, stakerige, 24-jarige bonenstaak was uitgegroeid tot een voluptueuze brunette. Haar lichaam was nu veel voller en ronder geworden. Haar borsten leken wel twee maten gegroeid en haar ogen straalden nog steeds het vuur uit van vroeger. Haar gezicht was mee geëvolueerd. Niet mollig, maar perfect gewoon. Als de eerder vernoemde afbeeldingen van een godheid. Zalig.

Ze priemde nog steeds naar de mensen, in plaats van ze gewoon aan te kijken. Ik keek rondom mij, heel de mannelijke kant van de klas leek in zwijm te zijn gevallen.

Open monden, verhitte blikken en dies meer. Dit was ongetwijfeld de uitwerking van haar kleding.

Ze was gekleed in een poncho die in een zacht glooiing over haar lichaam viel. Haar rondingen vleierig accentuerend. Daaronder droeg ze een witte bloes, met een soort van daim vestje en een daim rok die onderaan in pluimen uitliep. Ze was een halfbloed en door de kleding leek ze nog meer oosters bloed te hebben dan anders.

Ik wist al dat haar moeder Nederlandse was en haar vader een Indiër, die ondertussen terug naar India was getrokken. Haar moeder was toen verhuisd naar Brussel, waar ze jarenlang gewoond hadden. Daar had ze een opleiding gevolgd tot communicatiespecialiste en ten tijde van het zomerkamp was ze net afgestudeerd en solliciteerde ze bij de Belgische overheid. Daarvoor had ze toen de Belgische nationaliteit aangevraagd.

Ik moet wel heel ver weg zijn geweest in mijn gedachten, want plots hoorde ik iemand meerdere keren mijn naam noemen. Met een schok belandde ik terug in de realiteit. Riep ze nu mijn naam. Ja hoor, ze verklaarde aan de anderen dat ze de meeste namen al kende (fotoboek of zoiets). Maar in haar ogen kon ik zien dat de herkenning veel verder ging. De hele les probeerde ik mijn gedachten niet meer te laten afdwalen, niet dat dit zo eenvoudig was. Trouwens blijkbaar was de stof ook niet eenvoudig, als ik zo naar de anderen luisterde. Foutieve antwoorden, gestamel, enzovoort. We leken wel een bende idioten. Petra gaf les alsof ze niets in de gaten had. De vijftig minuten leken wel een uur, een eeuwigheid.

Op het einde kwam ze vanachter haar bureau. De hele tijd had ze zittend les gegeven. Er waren dan ook veel zaken te regelen (administratief gesproken dan). Ze zette zich recht en er klonk een zucht door het klaslokaal. De verschijning van een engel, maar dan in vlees en bloed. Van waar ik zat, toevallig op de eerste rij, had ik een bijna perfect zicht op de rondingen in haar blouse. Door het gewicht van het vestje stonden een aantal knoopjes een beetje wijd. Ik keek naar de wit kanten BH. Goed gevuld. Een droomfiguur. Woest werd ik opnieuw doorheen geschud, toen ze plots vlak voor me stond.

"Ben je nu weer aan het dagdromen," vroeg ze quasi kwaad. "Kom jij straks maar eens langs mijn kantoortje, dan zullen we het er eens uitgebreid over hebben." Het klonk onaangenaam zoals ze het zei. Ik dacht nochtans dat we een goede uitvalsbasis zouden moeten hebben. Ze zei me om half vijf, stipt aanwezig te zijn. Geen gemor.

De hele dag lang dacht ik terug aan het voorval. Waarom moest ik nu weer komen, we hadden toch allemaal met een mond vol tanden daar gezeten. Of zou ze gezien hebben dat ik naar haar borsten staarde. Ging ze me daarover een standje geven. Tenslotte hadden we elkaar al een jaar of drie niet gezien. Om half vijf stipt stond ik voor haar bureau en klopte aan. Streng riep ze: "binnen."

Ik ging binnen. Ze was niet alleen. Een mannelijke collega van haar zat aan zijn eigen bureau. Die had ongetwijfeld geen zin om zijn bureau nog te verlaten. Met een dergelijke schoonheid schuins voor hem.

Ze was heel streng en eigenlijk precies ook wel boos. In het bijzijn van haar collega verweet ze me onoplettendheid, onachtzaamheid en nog een aantal "on" woorden. Het werd zelfs zo hard gezegd dat de man opstond en ook toch wel een beetje gegeneerd naar buiten ging. Toen pas zei ze: "ga eventjes zitten, Wim."

Wat was dit, een totaal andere toon, een veel meer ontspannen houding en terug die lieve stem, waar ik als jonge gast zo mateloos voor viel.

"Je kent me toch nog."

"Natuurlijk, hoe zou ik onze afspraakjes kunnen vergeten."

"Dat dacht ik er ook over."

"Waarom kafferde je me zojuist zo uit."

"Ach, dat is enkel maar om die geilaard uit mijn bureau te krijgen. En het werkt nog ook. Sinds ik hier zit, is hij niet meer van zijn boeken weg te slaan. Maar hij zit me constant te begluren, om zot van te worden."

"Oh, dat maakt de dingen al iets aangenamer."

"Hoe gaat het met je?"

"Gaat wel. Al dat studeren komt me soms de strot uit. En jij?"

"Een beetje eenzaam hier in Antwerpen, maar daarvoor heb ik je dan ook naar hier gelokt. Misschien kun jij me de stad wat beter laten kennen. Als we nu eens uitgingen? Maar niet in de week. In het weekend is beter, dan zijn er minder studenten aanwezig."

"OK. Dat lijkt me wel leuk." Ze moest eens weten, hoe leuk. Zo achter haar bureau zag ik enkel haar leuk snoetje. De rest bleef me gelukkig gespaard. Ze glimlachte als een werk van een kunstenaar.

"Goed dan, ga dan maar voor meester geilaard terug is. Ik zie je vrijdagavond half acht aan mijn flat. Dit is het adres." Ze gaf me een briefje met het adres, handgeschreven, dit was goed voorbereid geweest. Ik nam het briefje aan en glimlachte naar haar.

"Doe ik."

Dit lijkt jullie misschien een lange aanloop, maar het is nodig om het kader van het vervolg te schetsen.

Die avond om half acht ben ik stipt op post. Netjes gekleed, fris geschoren, de hele mikmak. Mijn verbazing is groot als ik arriveer voor haar deur. Het is een prachtig appartement. Beneden staat een portier. Hij laat me binnen en zegt dat hij mevrouw zal verwittigen. Ik neem de lift naar de bovenste verdieping. Daar stap ik uit en merk dat de deur al openstaat. Schuchter klop ik. Geen antwoord. Stoutmoedig dan maar treed ik binnen. Het is een prachtig appartement. Stijlvol modern aangekleed. Prachtig zicht over de stad. Alles erop en eraan. Ik roep om mijn aanwezigheid aan te geven. Zou de portier vergeten hebben haar te verwittigen. Maar waarom staat de deur dan open?

Plots klinkt haar stem vanuit een van de kamers. "Neem iets te drinken, zet een muziekje op en schenk mij ook iets in, ik kom zo dadelijk."

"Het is maar beter de moeite als je mij zo laat wachten." Probeer ik luchtig

te lanceren. Ze lacht.

"Wacht maar geduldig af. Ik stel nooit teleur."

"Dat kan je gemakkelijk zeggen, maar die bewijzen wil ik eerst op tafel zien liggen." Het ruikt heerlijk. Het lijkt wel alsof er een of ander parfum in de kamer gebrand heeft. Een doordringend geurtje wat op de een of andere manier invloed heeft op de staat van mijn lichaam. Ik lijk opgewonden te geraken. Je kent dat gevoel van spanning wel. Een afwachtende trilling in de lucht die je eerst koude rillingen doet krijgen en daarna ongelooflijk warm over je lijf trilt. Ik vraag me af wat er gebeurt.

Ik schenk mezelf wat whisky in. Dan zie ik een fles martini, half leeg. Hierdoor ga ik ervan uit dat dit haar geliefde drankje is. Ik schenk haar een flink glas in. Dan plof ik mezelf in de salon. Een moderne zetel met een enorm lange zitting. Als je met je rug tegen de leuning aan wil zitten, kunnen je voeten niet meer bij de grond. Ik besluit om vooraan te blijven zitten. Vijf minuutjes later nog steeds geen reactie.

Het blijft zelfs ijzingwekkend stil. Zou ik eventjes gaan kijken. Nee, dat is wel erg onbeleefd. Bon. Eerst vragen of alles in orde is.

"Kan ik je misschien met iets helpen?"

"Ja, gewoon rustig blijven wachten, ik kom dadelijk. Dat helpt het best."

"O, ik dacht het duurt zo lang, er is ongetwijfeld iets mis."

"Laat me nu maar rustigjes doen, nog eventjes."

Ik schop mijn schoenen los en schuif tegen de leuning van de zetel. Nippend van mijn whisky, kijk ik eens rustig rond. In de gang hangt een reusachtig schilderij dat mijn aandacht trekt. Dat had ik zo-even nog niet gezien. Het lijkt een combinatie van schilderij en foto te zijn. Op een zwart-wit achtergrond staat een naakt meisje, met haar hoofd omhoog, zodat je haar gezicht niet kan zien. Achter het meisje staat een man, gehurkt. Hij heeft beide handen op de heupen van het meisje liggen. Zij houdt een van zijn handen vast. Met haar andere hand nijpt ze zo te zien op haar eigen tepel. Met klodders kleurige verf zijn bepaalde delen van het schilderij bedekt. Soms transparant de foto doorlatend, sommige delen afdekkend. Het is een prachtig kunstwerk. Door een doorgedreven clair-obscur effect krijgt de foto iets enorm erotiserend mee. Ik ga er wat dichterbij staan. De vrouw op de foto is een prachtexemplaar. Ze straalt werkelijk een geile indruk uit. Ik ga nog dichterbij staan. Dan merk ik onder de linkerborst een donker vlekje. Wacht eens had Petra dat ook niet. Ik kijk met een meer geïnteresseerde blik naar het werk nu. Dus zo ziet ze er nu uit.

Achter mij hoor ik haar stem. "Jij speelt vals. Als je zover wil geraken, moet je eerst een beetje werken, hoor."

Ik draaide me geschrokken om. Ik wilde mijn excuses stamelen, maar ik denk dat mijn ogen eerst uit hun kassen sprongen. Ik doe haar onrecht aan om te proberen het te beschrijven. Toch moet ik het doen.

Een enkellange rok in verschillende lagen. Haar lange smalle benen en ietsje ronde dijen accentuerend. Een doorschijnend hemdje uit goudgaren gehaakt in visgraatmotief, amper haar rijkdommen verhullend. Een zwarte omvattende bustier, afgewerkt met kant. Een licht push -up model. Een mooi decolleté tonend. De gave huid van haar buik bloot latend. Haar haren vrolijk opgestoken met een constructie van bamboe-takjes. Het geheel werkt betoverend. Als magie. Waarom had deze vrouw mij uitgekozen? Waarom ik? Ik wist niet wat zeggen, ik kon niets zeggen.

"You like?" zei ze op een vrolijke toon. "Is dit goed genoeg om het wachten te rechtvaardigen." Als een stomme kamerplant kon ik alleen maar knikken en behoorlijk idioot glimlachen. Ze glimlachte terug.

"Ik merk dat het genoeg effect heeft, dus ik zal je stilzwijgen maar opvatten als een akkoord. Goed, laten we vertrekken."

Jullie vervelen met de details van de avond, zou onnozel zijn. Het enige wat ik nog wil vertellen is dat het me een half uurtje kostte om terug iets lolligs te zeggen. De begerige blikken van de mannen die we tegenkwamen, gaven het effect meer dan voldoende weer. Om een uur wou ze terug. Ze zei dat ze moe was en genoeg voor deze avond gezien had. Het was tijd voor iets anders. Wat ze daarmee bedoelde bleef in het ongewisse. Ik zette haar terug af voor haar appartement. Galant opende ik haar deur. In heel mijn leven was ik nog nooit zo zorgzaam en galant geweest voor geen enkele vrouw, hoe ze er ook uitzag.) Ze stapte uit de auto, mij een gul zicht gevende op haar ranke benen. Ze zag me kijken, maar zei niets. Ik begeleidde haar tot haar deur en wist me dan geen houding meer te geven. Nonchalant wou ik haar goedenacht wensen en haar een zedig zoentje geven op haar wang.

"Och, doe nu niet onnozel en kom toch binnen. De avond is nog jong en we kennen elkaar toch al lang. Schenk ons iets in, ik trek iets gemakkelijkst aan, en zet wat muziek op. Iets rustig." Hop, en weg was ze, mij verbouwereerd in het deurgat achterlatend.

Ik sloeg me voor het hoofd. Was ik blind of wat, of onnozel of zoiets. Deze vrouw gaf tientallen duidelijke hints en ik reageerde als een achterlijke imbeciel. Ik ging snel binnen, dimde het licht, stak een heleboel kaarsen aan, er stonden er overal tientallen. Ze had een ruime collectie jazz cd's dus zette ik een super smooth muziekje op en nestelde me behaaglijk in de sofa. Het duurde deze keer niet lang of daar was ze weer.

"Ah, je hebt het blijkbaar eindelijk begrepen. Breng de dame in de stemming en dan kan ie weer. Zo heb ik het liever. Ik vond je een beetje gespannen vandaag, zo kende ik je niet."

"Ik moest nog bijkomen van je verschijning. Je komt niet elke dag de godin van de liefde tegen." Daar moest ze heel hard om lachen.

"Dat zal ik dan zeker moeten bewijzen."

"Ben jij dat echt op die foto."

"Had je dat dan niet gezien."

"Eh… het moedervlekje gaf je weg. Je bent nogal veranderd, vind ik zo. Ik moet er nog steeds aan wennen. Ik weet niet of ik dit wel mag zeggen, maar jij bent de mooiste vrouw die ik ooit gezien heb. En wat een verschil met vroeger. Toen was ik eigenlijk al zot van je, maar nu."

"Ach, zot. Kom hier"

Ze trok me dichterbij haar en zette haar lippen in mijn hals. Daar zoog ze lichtjes en schoof met zuigende lippen richting mijn mond. Daar aangekomen wrong ze haar tong tussen mijn lippen en samen verdronken we in een eindeloze kus. Ik kwam nu in actie. Ik maakte me los en met mijn mond zakte ik richting haar hals en dieper tot aan de aanzet van haar boezem.

"Geweldig. Ik heb me dan toch niet vergist," zei ze. Met mijn handen streelde ik haar rug en de aanzet van haar fijn kontje, ondertussen likte ik met mijn tong door het visgraatmotief een weg naar haar navelbuik. Ze kreunde toen ik haar borsten passeerde. Dit zette me tot nog meer actie aan. Ik bevrijdde haar van het hemdje. Dit gaf me de perfecte toegang tot haar heerlijke bovenlijf. Overal kuste en likte ik haar zachtjes en teder. Dit had duidelijk effect. Haar armen vertoonde kippenvel en de haartjes stonden fier recht. Ook haar tepels priemden door de zwarte kanten bustier recht naar voren. Ik maakte de sluiting op haar rug los. Ze hield de BH met haar beide handen vast. Langzaam stripte ze hem los.

Ik viel aan. Met zacht knedende bewegingen bewerkte ik de ruimte boven haar borsten. Ze kreunde. Met mijn lippen beroerde ik de onderkant van haar borsten. Ze kreunde harder. Ze wil meer. Maar ik laat haar wachten. Laat ze smeken. Steeds nauwere rondjes draai ik rond de tepelhoven, soms verwijder ik me weer, soms nader ik. Ze beweegt mee met haar bovenlichaam, probeert zich te laten vangen tussen mijn lippen. Dan neem ik de tepel tussen mijn tanden en knabbel lichtjes op het uiteinde. Ze schreeuwt het uit van opwinding en opluchting.

"Stoute jongen," zegt ze. "Mij zo laten smeken." Ze zet zich recht en stroopt haar rok langzaam naar beneden. Ze draagt een ragfijne zijden tanga, die ze terwijl ze zich omdraait laat zakken. Ze bukt zich helemaal voorover om dit te doen en toont zo de totale vorm van haar achterste. Mijn penis springt bijna uit mijn broek zo opwindend is dit tafereeltje. Ik streel langs haar heupen, over haar knieholtes naar de binnenkant van haar dijen. Ik dwing haar benen zachtjes uiteen met mijn handen. Haar donkerbehaarde lipjes steken me tegemoet. Ik begin mijn kustraject vanaf de zijkant recht naar het midden. Deze keer ga ik haar niet te lang laten wachten. Ze duwt haar kontje naar me toe, dwingt me verder te gaan. Ik lik over haar schaamlippen. Ze kreunt zo luid dat het de muziek nu fors overstemt. Ik duw met mijn tong de lipjes uiteen en glij langs de vochtige warmte van haar kutje. Ze geniet, zoveel is duidelijk.

Wat is er heerlijker dan een vrouw echt zien genieten. Terwijl ik met mijn tong haar kutje bewerk, streel ik met een hand haar borsten, die ik nu kan bereiken tussen haar twee benen door. Met de andere hand streel ik haar kontje. Steeds dichter streel ik over haar aars tot ik het gaatje zelf bereik, ondertussen heftig het tempo opvoerend met mijn tong. Ze beweegt steeds feller. Het is moeilijk om me te kunnen blijven concentreren. Plots floept mijn vinger een eindje bij haar binnen.

Dit is waar ze blijkbaar op wachtte. Met een schreeuw vanuit haar diepst binnenste komt ze klaar. Verzadigd zakt ze op mijn schoot. Ze draait zich om en zoent me heftig.

"Lekker?" vraag ik. Ze vindt het heerlijk, complimenteert ze me.

"Het was lang geleden dat ze zo nog klaar gekomen was."

Leuk om te horen. Ze drinkt van haar Martini. En kust me nogmaals. Dan trekt ze me recht en ontkleedt me. "Zo dat is nog beter. Nu kunnen we overal aan."

Zachtjes streelt ze mijn penis. Ondertussen kneed ik haar borsten. Ruwer dan de eerste keer. Ze vindt het fijn zo, zegt ze. Ze likt me met haar tong terwijl ze met haar handen mijn balletjes kneed. Heerlijk hoe haar koele vingers op en neer gaan. Ik duw haar langzaam achterover en leg haar onder me. Automatisch spreidt ze haar benen. Ze neemt mijn penis vooraan vast en leidt hem bij haar binnen. "Niet te snel, ik wil je langzaam dieper voelen gaan. Dat geeft me een lekker gevoel."

"Your wish is my command, mam." Grap ik. Ik duw beetje bij beetje dieper. Tweemaal duwt ze me zachtjes een eindje terug. Het duurt eindeloos lang, het voelt eindeloos goed aan. Dan plots stoot ik met een ruk helemaal zover als kan in haar. Ze ontvangt me met een kreun.

"Zalig" schreeuwt ze.

De onderburen moeten ons nu toch al gehoord hebben, zo luidruchtig gaat het af en toe er aan toe. We genieten beiden met volle teugen. Met lange halen trek ik mijn penis in en uit haar kut. Ze is zo vochtig dat de glijdende beweging bijna geen enkele wrijving ondervindt. Ik trek me terug. Draai haar op haar buik en steek opnieuw mijn penis naar binnen. Traag eerst, de iets dikkere eikel elke keer de hindernis laten nemen. Het voelt heerlijk aan. Het is warm in haar binnenste. Dan duw ik hem helemaal naar voor. Zo diep mogelijk. Deze positie staat mij veel diepere en langere beweging toe. Ik schuif in en uit in een behoorlijk tempo nu. Ik voel haar onder me bewegen. Ik grijp naar haar borsten en streel/kneed ze en gebruik ze als houvast. Haar tepels staan als harde krenten recht vooruit. Dan komt ze voor de tweede keer. Ook ik voel een orgasme aankomen. Ik draag geen condoom dus ik kondig het aan. Ze duwt haar kontje nog feller naar achter en zegt: "kom maar schatje, spuit je crème lekker diep in me. Meer heb ik niet nodig."

Als een bronstige hengst stoot ik nog een aantal malen zo diep mogelijk en dan kom ik in haar klaar. Na de eerste stralen haalt ze mijn penis uit haar kutje en laat de rest over haar vagina en kontje spuiten. Dan neemt ze mijn nog pulserende penis en zet hem voor haar roosje.

"Stevig drukken, jongen, ik wil nog." Ik geef een forse duw en glijd voorbij haar sterretje. Ze kreunt, maar het is niet duidelijk van pijn of van genot. Plots slaat ze allerlei schuttingstaal uit. Het moment dat het voor haar te veel wordt. Ik duw mijn penis diep in haar anus.

"Zalig, doe verder klootzak, laat me je voelen, vooruit, niet aarzelen nu, hoerenjong dieper, nu." De woorden klinken vreemd uit haar mond maar sporen me toch op een bizarre manier aan om verder te gaan, heviger, ruwer. Ik neem haar haren vast en met een ruk trek ik haar hoofd naar achter. Vol plaats ik een kus op haar lippen. Ze opent haar lippen en ik wil mijn tong naar voren steken. Dan bijt ze hard op mijn onderlip. Steeds feller stoot ik in haar kontje. Steeds harder kreunt ze dat ze gaat komen. Ik roep dat ik niets liever wil. Dat als ze het nu niet geeft ik haar nog een beurt moet geven. Ze draait zich fel om.

"Belooft" smaalt ze.

"Belooft" zeg ik. Dan komt ze. Met haar aarsspieren knijpt ze om mijn pik. Harder stoot ik in en uit.

"Ik ga komen." Ze maakt zich van me los. Neemt mijn zak in haar handen en neemt pardoes mijn penis in haar mond.

"Nu, lieverd, nu. Kom maar."

Verrukt spuit ik haar mond vol. Straal na straal, diep in haar keel. Ze slikt alles door. Nog nooit heb ik zoveel gespoten. Het is zelfs teveel. Een straaltje druipt langs haar mondhoek, stille getuige van vurige passie, van intens genot.

Ik hef haar op, hoog in mijn armen en samen lopen we naar haar slaapkamer. Ik gooi haar op het bed en spreid haar benen. Dan kruip ik er zelf tussen.

Dit was de eerste in een lange rij van nachten die we samen doorbrachten.

Zuda  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post896