Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Mia, Peter, Ani en Theo

MoriaGeplaatst door My 4Fingers di, januari 07, 2014 23:31:53

Mia, Peter, Ani en Theo

Wat beverig en eigenlijk een beetje onzeker belden Mia en Peter aan.

Ze waren eerlijk gezegd veel liever teruggegaan, want door de zenuwen hadden ze er helemaal geen zin meer in. Ja, de eerste keer valt het meestal niet mee. Ze hadden er heel wat over gepraat voor ze gereageerd hadden op een advertentie op een van de seks sites die ze regelmatig bezochten... Lijfelijke lust was hun niet vreemd.

Op een gegeven avond zaten ze weer beiden lekker hitsig te surfen. Mia, die enorm geilde op de foto's van de half ingestoken lullen en helemaal wild werd als er maar een bij was waar ze het zaad uit zag spuiten, schoot op Peter toe.

"Oh, jongen, als ik al die lullen zie, zou ik er wel twee tegelijk willen hebben. Zo geil ik erop."

Peter, die altijd met aandacht de advertenties las, had er net een voor zich waarin een stel vrienden partnerruil zocht. De foto, die ze erbij hadden gedaan, toonde een verrukkelijk opengesperd kutje waarin een machtige paal stak. Zelf had hij al eens willen vragen of ze geen zin had om eens met een ander stel op de neuktoer te gaan, want ach, verandering van spijs doet eten en een ander kutje op de kop van zijn lul zag hij wel zitten. Hij liet haar dan ook de advertentie zien en vestigde de aandacht op die dikke leuter die zo lekker tussen de schaamlippen stak.

"Het lijkt me best leuk om eens contact te zoeken met zo'n stel. Deze lul zou jou best kunnen bevredigen." Mia schoot verschrikt op.

"Nee hoor, mij niet gezien. Die lui die hierin schrijven hebben al zoveel ervaring dat ze ons echt niet leuk zullen vinden. Bovendien vind ik het maar eng om zo bij een ander aan het neuken te slaan hoewel die lul mij best aanstaat." Peter hield nog even aan.

"Kijk, hier staat er nog een van die lui die het voor de eerste keer willen." De bijgevoegde foto's lieten een paar welgevormde mensen zien die uitgestrekt lagen op een bed. Peter wees haar op de machtige pik die uit zijn buik omhoog rees. Zelf had hij alle aandacht voor het lekkere vrouwtje en was voornemens deze keer door te zetten. Toevallig was het bij hen in de buurt, getuige de plaats die ze noemden. Na nog enig aandringen vond Mia het goed dat hij een mail stuurde en een foto in bijlage meestuurde. Ondanks de spanning die dit onderwerp had gegeven, waren ze nog niets van hun neukzin kwijtgeraakt.

Peter stond op zodat hij hoog boven haar uittorende en liet zijn stijve stang heen en weer zwaaien.

"Maar eerst stop ik deze nog even lekker in je kut om hem leeg te spuiten." Mia spreidde haar benen en trok haar kut gulzig open terwijl ze zich wat oprichtte om te zien hoe hij zijn gespannen eikel, waar al de eerste geildruppels uit tevoorschijn kwamen, in haar hete geilgang stak. Toen de hele lengte verdwenen was en zij haar spleet genotvol gevuld voelde, viel ze achterover om hem de volle vrijheid te geven. Ze strekte haar armen boven haar hoofd zodat haar borsten strak omhoog wezen. "Toe, Peter, dieper joh" zei ze met een hese stem. "Ik wil je tegen mijn hart voelen." Peter stootte met kracht toe om aan haar diepste verlangens te voldoen. Mia gaf zich nu helemaal over aan de intens verlokkende strelingen van haar intiemste vlees. Haar hoofd rolde heen en weer waarbij haar tong flitsend tussen haar lippen heen en weer schoot. Peter zat met gestrekte armen boven haar en sloeg zijn pen met regelmaat van een heimachine naar binnen. Hij zag wat zijn paal aan emoties in haar losmaakte, wat hemzelf ook naar de hoogste lust voerde. Hij was nu slechts gericht op het laten ontbranden van zijn geile bom en toen hij in een hevige kramp zijn zaad in haar schoot, kwam ook zij. Uit het diepst van haar borst welde een luide kreet op toen de orgasme- krampen bezit namen van heel haar wezen. Zij klemde zich met armen en benen aan zijn eveneens schokkende body vast om hem zo diep mogelijk in haar te hebben, terwijl zij beiden intens bevredigd in de na- krampen lagen en rustig bijkwamen.

Een dag later kregen ze al antwoord op hun mail. Naast de mail en GSM nummer kregen ze ook een nog betere foto van het tweetal, waarop Peter meteen wel aan de slag wilde. Wat huiverig keek Mia naar het tweetal, maar Peter was dolenthousiast met dit antwoord. Hij wilde meteen al bellen om en afspraak te maken. Mia kon hem hiervan weerhouden.

"Vanavond zullen we in de juiste sfeer er nog eens over denken en dan kun je een afspraak maken of het afbellen."

Die avond zaten ze weer zoals gebruikelijk hun seksbibliotheek door te kijken. Allengs werd Mia weer zo opgewonden bij de aanblik van al die stijve en spuitende lullen dat ze geregeld de foto van dat stel pakte en peinzend naar de man en zijn gereedschap keek. Ze kon zich al helemaal voorstellen hoe dat dikke ding langzaam in haar kut zou schuiven en een lekkere straal geil in haar zou spuiten. Toen Peter, terwijl ze daar wijdbeens op de bank zat, zijn eikel tussen haar schaamlippen wrong en al doordrukkend haar kut lekker opvulde met een zaligmakende wrijving, greep ze spontaan de telefoon. Ze zei tegen Peter.

"Bel maar op..." Peter draaide meteen het nummer. Het duurde even voordat er werd opgenomen en hij hoorde.

"Met Ani Pieters." Peter antwoordde.

"Ja, met Peter Beeck. Ik bel even om te zeggen dat we je mail hebben ontvangen en graag een afspraak willen maken."

"Hartstikke leuk zeg" zei Ani, en Peter hoorde haar zeggen "Het zijn die mensen van de advertentie, Theo, leuk hé?" Ze vroeg of het mogelijk was de andere dag te komen en voegde eraan toe.

"Dan hoop ik dat het net zo gezellig is als nu." Peter zei hierop terecht. "Dat hoop ik ook." Hij gaf Mia de hoorn terwijl hij geconcentreerd heen en weer begon te schuiven in haar geile warme kut.

Mia had zich inmiddels bekend gemaakt en hijgde even toen Peter zo actief haar geilgang begon te bewerken. Ani merkte dat en zei.

"Ik denk dat jullie met hetzelfde bezig zijn als wij, lekker hé?" Mia merkte op dat het vrij lang had geduurd voor ze de telefoon opnamen. Ani antwoordde.

"Ja joh, ik kwam net lekker klaar en Theo zit nu nog met zijn leuter in me om me nog een keertje te laten kreunen." Ook Mia bekende dat ze stevig vastgenageld was. Toen ze nog verder sprak viel Ani haar plotseling giechelend in de rede.

"Ik hoor aan je stem dat je eraan zit te komen. Hou het even op, dan komen we samen." Zo zaten ze nog even tegen elkaar te hijgen tot Mia het niet meer kon houden en uitriep. "Oh, ik kom!" Hierop riep Ani opgewonden uit: "Ja, ah, nou!" En ze kreunden samen hun lustkrampen uit. Ze begonnen het gesprek nu wat hortend omdat ze nog wat na- krampjes te verwerken hadden. Ze vonden dit samen een leuke kennismaking ter voorbereiding van hun samenzijn. Ani kreet ineens.

"Oh! Daar komt Theo!" Terwijl Mia hem hoorde grommen, grinnikte Ani.

"Hij spuit een hele golf in mijn handen!" Mia trok van de weeromstuit ook Peter's lul naar buiten en rukte hem stevig af, zodat ook zij met een besproeide buik zat. Ze zei.

"Het is zo best leuk hoor, maar toch vind ik het eng omdat ik nog nooit met een andere man geneukt heb." Ook Ani vond het wel spannend, maar was blij dat ze niet de enige was en zei.

"Mijn Theo is erg lief hoor en kan je kutje heerlijk heet maken. Ik hoop dat jouw Peter net zo is dan zullen we het echt wel gezellig hebben. Eerlijk gezegd kijk ik naar morgen uit." Intussen bleek dat de mannen weer behoorlijk actief geworden waren en nu hijgde Mia.

"Joh, ik ben alweer zover. Oh! Ha, wat lekker!" Ani luisterde naar de geile zuchten door de telefoon. Toen nam Peter de telefoon weer over en zei.

"Ani, geef mij je man eens, want jij zat net als Mia nu wel behoorlijk tevreden zijn, niet?" Meteen kwam Theo aan de lijn en zei.

"We zullen het, lijkt me, best kunnen vinden. Kom morgen rond acht uur dan zien we wel weer."

En daar stonden ze dan. Bang van hun eigen beslissing en vol vragen wat komen zou en hoe het zou wezen. Theo, sportief gekleed, deed open. Joviaal begroette hij hen als een paar oude bekenden die hij in lange tijd niet had gezien. Zijn uitbundigheid liet zien dat hij minstens zo gespannen was als zij en in de kamer gekomen wachtte Ani hen op. Bedaard begroette zij hen en als extra steuntje gaf ze Mia een kus.

"Ik ben blij dat we elkaar gisteren zo hebben leren kennen. Wees maar niet bang. Het zal best gaan." Ani zorgde nu eerst voor koffie. Toen Theo opmerkte dat het wel leuk was om nu eens op deze wijze met een ander vrouwtje naar bed te gaan, merkte zij op.

"Joh, Theo, doe nou niet zo lullig en spreek vrijuit over neuken en geil doen, want dat wilde je toch, nietwaar?" Ze ging naast Mia zitten en ineens begonnen ze alle vier te vertellen hoe ze hiertoe gekomen waren.

"Ach ja", zei Ani, "de mannen hadden kennelijk niet meer genoeg aan ons, maar wij zullen er ook wel van genieten, hoor." Ze greep Mia bij de hand, wees op de mannen en riep uit.

"Kijk eens hoe hongerig ze naar ons zitten te kijken. Ze vergeten dat wij het zijn die honger hebben en zij ons de monden moeten vullen." Mia dacht aan de foto en hoopte dat de werkelijkheid nog beter zou zijn. Want dat ze zin had in Theo 's lange paal dat stond voor haar vast. Zo praatten ze nog wat en Ani stond op om nog een tweede kopje koffie te halen met een specialiteit, zoals ze zei. Enkele minuten later riep ze Mia die snel naar haar toe ging en in de slaapkamer werd geloodst. Ani merkte hierbij op.

"Joh, die kerels durven toch niet te beginnen. Waarom zouden wij langer wachten terwijl ik best zin heb in een beurt." Mia was het helemaal met haar eens en stelde voor om naakt de koffie te brengen en meteen een fikse vrijpartij met elkaars mannen te beginnen, hoewel ze het nog steeds erg eng vond. Ani zei hierop. "Weet je wat, ik ben in mijn eigen huis en zal me eerst stevig door jouw Peter laten pakken. Dan komen jij en Theo lekker op dreef, waarna wij kijken hoe jullie aan de gang gaan."

Zo gezegd, zo gedaan. Giechelend stapten ze uit hun kleren waarna Mia Ani bewonderend bekeek, haar stevige borsten in de handen nam en zei.

"Nou nou, Peter zal best tevreden zijn met jou, zeg."

Hoewel ze nog nooit een andere vrouw had betast, kon ze het niet laten om zacht over Ani's iets bolle buik te strelen en terloops een vinger tussen het krullende schaamhaar in haar spleet te drukken. Ani onderging dit met gesloten ogen, waarop Mia haar vinger nog dieper door liet dringen. Toen ze merkte dat zij drijfnat geilde op haar strelingen, grinnikte ze.

"Nou zeg, ga maar gauw, want je bent er hevig aan toe." Mia trok haar vinger nu tergend, drukkend langs haar kittelaar, terug. Ani kreunde van lust, omhelsde Mia en wreef haar buik stevig tegen die van Mia. Ze bevoelde ook Mia's kutspleet en constateerde lachend dat zij minstens zo geil was, waarna ze besloten snel naar de kamer te gaan.

Beide mannen, van niets bewust, waren verdiept in een paar opwindende seksboekjes. Ze merkten pas wat er aan de hand was toen de vrouwen pardoes op hun schoot gingen zitten met een hand in hun kruis.

"Nou, heren", riep Ani, "jullie moesten zo nodig en wij zitten nu nat en hongerig te wachten tot er wat komt." Ze ging voor Peter staan en trok haar kutlippen ver uit elkaar om hem een blik in haar gulzige geilgang te laten werpen. Hij zag hoe het sap al langs haar schaamlippen droop. Nu sprongen ze eindelijk als door een wesp gestoken op en waren in de kortste tijd naakt en met stootklare sabel bezig om de voor hun onbekende vrouw te ontdekken. Mia zat met gesloten ogen onderuit op de bank en trok haar knieën op toen Theo de buitenkant van haar schaamlippen streelde. Ze kreunde zachtjes van genot toen zijn vinger onderzoekend in haar grot rondging. Ook Ani onderwierp zich in de eerste instantie geconcentreerd aan de strelingen van Peter, maar indachtig hun afspraak en inmiddels uiterst verlangend naar een diepgaande penetratie riep ze Mia en Theo toe even rustig toe te kijken. Zelf liet ze zich achterover zakken op de rand van de tafel. Ze trok nu haar knieën hoog op en hield ze met beide handen vast waarbij ze Peter ongeduldig toeriep. "Kom joh, steek hem er diep in." Peter stootte toe. Zijn lul werd gevangen in haar vochtige grot. Aan alle kanten omsloten door vochtig warm vibrerend kut- vlees begon Peter zijn stootserie. Elke keer maakte hij een zachte en lustopwekkende landing op haar buik. Zij kwam hem met elke neerwaartse beweging tegemoet om hem zo volledig mogelijk in zich op te nemen. Vrij van alle spanningen en nu alleen nog maar gedreven door het verlangen naar elkaar naar een geilend hoogtepunt te brengen, begonnen ze serieus elkaar te bewerken. Ani greep hem tussen haar benen door aan zijn zak om hem nog meer te stimuleren. Wild ramde hij zich tot haar grote genoegen keer op keer naar binnen en plots was voor hem de maat vol. Hij stootte onder het uiten van een bronstige kreet een zware zaadlozing in haar buik. Hoewel schokkend en onregelmatig bleef hij toch in haar doorpompen en onder de zuigende geluiden van dit geile geweld krijste Ani opeens.

"Oh... ah... ja, ah!" Ze trok zich helemaal samen toen de diep doordringende lustkrampen bezit namen van haar fraaie lijf en schokkend lag ze daar achterover op de tafel al haar geile lust uit te beven. Het was even stil na dat lustvolle geweld doch Mia doorbrak die stilte door zacht kreunend omlaag te zakken naar de grond. Terwijl ze haar benen zo wijd mogelijk spreidde riep ze naar Theo.

"Toe... toe... oh, kom gauw!" In een orgie van kreetjes en snikken voelde ze hoe de wel heel dikke stamper van Theo in haar doordrong. Haar kutwanden werden met onweerstaanbaar geweld tot scheuren toe uiteendreven door zijn machtige pik. De helse hete streling van dit diepe doordringen maakte haar gek, zodat ze haar onderlichaam naar hem ophief om hem toch maar zo goed mogelijk op te nemen. Theo die voelde hoe zijn lul in de betrekkelijk nauwe kut van Mia als het ware werd opgezogen, begon met verve in haar heen en weer te stoten tot Mia haar hoofd in beide handen nam en uitgilde.

"Toe... toe... ik sterf... oh, ha, ah!" Als een orkaan barstte het orgasme los door haar lendenen. Toen zij bovendien voelde hoe een hete geilstroom in haar baarmoeder doordrong, sloeg ze armen en benen strak om hem heen waarna zij onverbrekelijk door zijn zaadpijp aan elkaar geklonken de hete lusten lieten uitvieren in hun na- schokkende lijven. Nadat ze op deze manier allemaal tot een diepe bevrediging waren gekomen, vonden ze het voor deze eerste avond wel voldoende en na een drankje trokken Mia en Peter huiswaarts.

Thuisgekomen gingen zij wat stil naar boven. Na zich te hebben uitgekleed, vloog Mia Peter spontaan om de hals en beiden begonnen ze elkaar te verklaren dat de ander toch echt de enige ware was. Dat ze, hoewel ze zich bijzonder vermaakt hadden, toch nog de behoefte hadden aan elkaar waarna ze middels Peter's stijve lul elkaar nog overtuigend bewezen dat ze bepaald niet op elkaar waren uitgekeken. Het leek wel alsof Mia een nog grotere geilhonger had in haar kut, want ze trok hem met kracht naar binnen. Peter die uitzinnig van bronstige lust in haar heen en weer pompte, ervoer de geile slijmerige streling van haar kutgang als een opperste zaligheid. Op het moment dat zij in een luide gil haar orgasme onderging, spoot hij met kracht zijn lading geil in haar vertrouwde intieme beurs en vielen zij nog aan elkaar geklonken in een diepe droomloze slaap.

De volgende dag, Peter was naar zijn werk, werd Mia overmand door de herinnering aan de ronduit hemelse ervaringen van de vorige avond. In afwijking van haar normale behoeften voelde zij een enorme geildrang in zich groeien. Ze zocht naar een oplossing voor haar lustverlangen en bedacht dat ze geen afspraak hadden gemaakt voor de volgende keer. Na lang aarzelen besloot ze Ani op te bellen en schrok blij op toen ze hoorde dat Theo opnam. Ze hijgde even van verbazing, maar hervond zichzelf en vroeg wanneer ze weer eens bij elkaar zouden komen. Theo grinnikte en zei.

"Je hebt het zeker best naar je zin gehad?" Mia beaamde dat en zei.

"Eigenlijk heb ik best weer zin in een beurt van jou!" Hierop bood Theo spontaan aan direct te komen. Verschrikt reageerde Mia.

"Maar Ani dan?" Hij vertelde dat zij de hele dag werkte en hij pas die avond dienst had. Mia kon toen de hete verleiding niet meer weerstaan en zuchtte.

"Oh, jongen, kom dan maar gauw. Ik ben zo heet als een vulkaan en wil niets liever dan een stevige geilkwak in mijn gulzige kut."

Theo beloofde zo snel mogelijk te komen en legde de hoorn op de haak. Mia stond daar nog met de hoorn in haar hand en dacht, mijn hemel... wat is er met me aan de hand? Tegelijkertijd vloeide er een heerlijke stroom van hete lust door haar heen bij de wetenschap dat Theo nu snel naar haar toe kwam en er zeker zoveel zin in had als zij. Snel ruimde ze nog wat op en maakte het bed in orde toen de bel al ging.

Met een opgewonden gevoel opende ze de deur en liet Theo binnen. Hij trok zijn jas uit en Mia zag aan de bult in zijn broek dat ze hem niet voor niets had laten komen. In de kamer aangekomen ging ze voor hem zitten en ritste zijn gulp open. Theo bleef geamuseerd staan toen zijn neukklare stang naar buiten werd gehaald. Hij veerde op toen ze zijn harde lul gulzig in haar mond nam om hem heerlijk te zuigen, terwijl haar tong rond de gevoelige eikelrand speelde. Mia's handen gingen door tot zijn broek op zijn hielen zat. Nu omvatte zij met beide handen zijn balzak om hem zachtjes knedend naar het hoogste punt te brengen. Ze slikte zijn kloppende pik bijna in. Toen hij grommend aangaf dat hij zijn geil niet meer kon inhouden, begon ze hem snel af te rukken waarbij ze zijn spuitkop voor haar wijd geopende mond hield. Flitsend schoof haar hand de voorhuid over zijn rijkelijk met speeksel bevochtigde eikel tot zijn balzak schokkend opsprong en hij een witte straal recht in haar mond spoot. Hij kromp in elkaar toen zij na de eerste golf geil haar lippen weer om zijn vurige eikel sloot en gulzig zuigend de rest uit zijn pijp zoog. Dat dit nog maar het eerste begin was bleek al gauw.

"Kom joh, nou ik op bed." Samen gingen ze naar de slaapkamer. Snel schoten ze uit de kleren en Mia lag als eerste met wijd opengetrokken kut te wachten op de ophitsende strelingen van zijn tong in haar overrijpe pruim. Hij boog zich voorover en toen zij zijn hoofd met beide handen greep en zijn gezicht stevig in haar geile natte spleet drukte, stak hij zijn tong diep in haar hete lustgang en likte heerlijk rond. Zijn lippen vonden nu de steenharde kittelaar die als een vuurrode ster boven haar kutspleet straalde. Ze schokte op toen hij deze lustknop nog verder omhoog zoog waardoor een zinbedwelmende lustgolf door haar joeg en aan haar een luide kreet ontlokte. Ze hijgde van geile opwinding. Nadat Theo ook nog een paar vingers naar binnen had gedrukt, was het grote moment aangekomen waarop de orgasme- krampen als stormvlagen door haar lendenen vlogen en zij weerloos schokkend haar lusten uitvierde. Eenmaal tot rust gekomen, zag Mia dat de luststengel van Theo alweer aardig begon te groeien. Grinnikend merkte zij op.

"Heb je nu ook nog een beetje pap voor mijn onderste mond?" Hij antwoordde dat hij nog maar zelden zo'n hongerige kut had meegemaakt en zonder omwegen drukte hij zijn paal diep in haar spleet. Zijn antwoord was nu dat hij zich met gestrekte armen opdrukte en met heftige regelmatige slagen zijn paal in haar putje sloeg. Ze trok haar knieën hoog op om hem toch maar zo diep mogelijk te voelen doordringen. Al snel kwamen ze beiden op het punt waarvan geen terugkeer meer mogelijk was, omdat de geile lust nu de overhand had gekregen. Met bijna dierlijke aggressie probeerden zij beiden zo volledig mogelijk het lichaam van de ander in bezit te krijgen. Elke neergaande stoot van Theo werd beantwoord door een even heftig opslaan van haar buik, zodat gedurende enige tijd alleen het gehijg en het kletsend tegen elkaar slaan van twee bezwete lichamen te horen was. Theo's stang bleek op het hoogtepunt nog in lengte en omvang te kunnen groeien. Toen hij op het eindpunt aangekomen zijn zwellende eikel spuitend in haar baarmoeder stootte, geilde Mia rillend als van hoge koorts tegen hem op. Ze schreeuwde luid haar orgasme uit terwijl ze zich krampachtig aan hem vastklemde om toch maar niets te missen.

Nu hadden ze beide genoeg gehad en na wat rust kleedden ze zich aan.

"Eigenlijk is het helemaal niet eerlijk hé", zei Mia, "dat we zo samen tekeer gaan?" Theo opperde dat ze het allebei dan maar moesten vertellen en Mia was het daar volkomen mee eens.

"Weet je wat. Ik zal het hem zeggen en meteen vragen of hij vanavond even langs Ani gaat om een nieuwe afspraak te maken. Wat ze daarbij doen moeten ze dan zelf maar weten." Zo gezegd, zo gedaan en beiden gingen elk verder hun gang. Ani kwam die middag om vier uur thuis. Ze trof daar Theo aan die zich inmiddels gereed maakte om naar zijn werk te gaan. Opgewekt gaf ze hem een lekkere zoen.

"Zo knul, heb je jezelf nogal vermaakt?" Wat schuldig keek hij haar aan en antwoordde.

"Dat kun je wel zeggen, want ik heb Mia gezien. Het is behoorlijk uit mijn broek gelopen." Glimlachend zei Ani.

"Je bedoelt zeker dat jullie je net als gisteren bijna suf geneukt hebben." Na zijn bevestiging zei ze.

"Joh, dat geeft toch niets. Ik heb er ook nog wel zin in met Peter en misschien komt hij ook nog wel even langs."

"Ja", zei Theo, "dat heb ik afgesproken met Mia. Die voelde zich toch ook wel wat schuldig, maar ik wil niet dat je denkt dat ik nu aan een ander de voorkeur geef." Vertederd streek zij hem door zijn haar, terwijl ze zei.

"Gekke jongen, ik weet toch wel dat je alleen van mij bent. Het spelen met seks is toch iets dat hier buiten staat, dat doen we toch alleen omdat we het zo ontzettend lekker vinden." Gerustgesteld keek Theo haar aan en zei.

"Ik ga nu naar mijn werk, enne... neuk maar lekker straks. Reken erop dat wanneer ik vannacht thuis kom ik eerst jouw kutje zal opvullen." Ani gaf hem nog een dikke zoen en beloofde hem er lekker van te dromen.

Bij Mia ging het wat anders toen Peter thuiskwam. Het leek wel of alle geilremmen bij haar waren losgeslagen, wat overigens een vrij normaal verschijnsel is als de eerste drempel naar een breder seksleven genomen is. De hele dag had, ondanks de stevige beurt die ze die morgen gekregen had, de hete gloed in haar kut centraal gestaan. Toen Peter thuiskwam vond hij een over- geil vrouwtje dat eerst zijn worst wilde hebben. Bij de deur al nam ze hem bij zijn zak en zuchtte.

"Oh, lieverd, neuk me snel! Ik ben zo heet." Ze rustte niet voor hij haar, terwijl ze achterover geleund tegen het aanrecht stond, tot in haar baarmoeder penetreerde en zijn geile saus in haar pannetje stroomde. Ze stonden zo nog in de geile naschokken aan elkaar vast toen ze zei.

"Zeg, Peter, Theo is vanmorgen geweest. Ik kon het toen ook al niet harden, zodat we elkaar een stevige neukbeurt hebben gegeven." Hij glimlachte tegen haar en zei.

"Ik weet het. Theo heeft me gebeld omdat hij zich schuldig voelde. Maar ik vind dat we op deze wijze seks alleen maar lekkerder beleven. Het moet mogelijk zijn op zijn tijd eens lekker uit te geilen zonder je te moeten afvragen of dat wel mag." Een zucht van verlichting ontsnapte haar.

"Je moet na het eten maar even naar Ani gaan. Ik weet zeker dat ze op je zit te wachten. Daarna vertel je mij hoe het geweest is, dan zuig ik je en pijp nog eens lekker op." En zo ging Peter een paar uur later naar Ani voor wie lijfelijk genot ook een niet te versmaden lekkernij is. Bij zijn aankomst bleek overduidelijk dat ze hem reeds verwachtte. Haar kleding verborg letterlijk niets en het eerste wat ze deed was hem over de bult in zijn broek strijken, want toen hij haar zo zag was zijn lul op slag gaan zwellen. Ze maakten er niet veel woorden over vuil en binnen de kortste tijd lagen ze naakt voor de haard. Hij met zijn vingers diep in haar natte spleet en zij spelend met zijn reusachtige staf die alweer trillend omhoog wees, terwijl de druppels geil langs de kop dropen. "Wat is seks toch lekker he", zei ze en wreef haar harde borsten tegen hem aan terwijl ze extra stevig zijn ballen kneedde. Hij aanschouwde haar uitnodigend gespreide benen met daartussen de hemels natte genotsgrot die voor hem open stond. Hij draaide zich over haar heen om zijn boom diep in haar zaadvragende tuintje te planten. Ze ontving hem met een hese kreet van genot en voelde hoe zijn lul onverbiddelijk haar kutwanden uiteen drukte tot de punt van zijn kloppende eikel in haar baarmoedermond tot rust kwam. Dat helse hete, heerlijk opgevulde gevoel en de druk op alle gevoelszenuwen in haar kut deden haar wegzakken in een allesoverheersend gevoel van diep genot. Dit werd nog sterker toen hij zich langzaam terugtrok om daarna weer snel in haar drijfnatte kut door te stoten. Hij ging door in een hoog tempo en voelde hoe haar geilslijm uit de poriën van haar kutvlees welde en zo zijn zuiger in een uiterst genotvolle smering opnam in haar hongerige spleet. Haar schaamlippen spanden zich om de wortel van zijn lustbrengende stam om toch maar zoveel mogelijk contact te houden. Elke keer als hij bij haar naar binnen stootte, hijgde ze van intens genot. Haar bekken verwijdde zich alsof ze hem helemaal met zijn zaadgevulde zak en al wilde inslikken. Ze dreven beide van elkaars geilsap, wat duidelijk plensde in haar genotspoel. Tot Ani met een luide snik haar weerstand liet varen en overweldigend klaarkwam. Ze sloeg als waanzinnig geworden met haar hoofd heen en weer. Terwijl het speeksel uit haar wijd open mond droop, waarbij haar tong ver uitgestoken heen en weer flitste, gilde ze het uit. Toen een allesoverheersende genotskramp zweverig loskwam uit haar achterhoofd en zich, gepaard met hevige schokken, verplaatste langs haar ruggraat tot een vloedgolf van genotslagen losbarste in haar lendenen en buik waar Peter eveneens zijn lust voelde ontbranden. Hij werd opgenomen in haar overweldigende lustexplosie. Terwijl zijn zak zich helemaal optrok en ook zijn lendenen geteisterd werden door de orgasme- krampen, spoot zijn zaad het en dik in golven haar lijf binnen waar het gulzig werd opgezogen door haar vibrerende kutwanden. Haar kutspieren trokken pulserend samen. Terwijl zijn hypergevoelige eikel keer op keer werd uitgemolken, lag hij volkomen weerloos schokkend bovenop haar. Hij voelde hoe hun beider lichamen in de vloed van heet lustgenot als een heerlijk gulgeil organisme functioneerde tot de diepe bevrediging bereikt was en zij elkaar weer begonnen te onderscheiden. Ani kwam het eerst bij haar positieven.

"Phoe, zeg, ik dacht dat ik dood ging van genot." Peter richtte zich nog duizelig op en trok zijn nu half slappe lul met een zuigend geluid uit haar warme kut. Verbaasd keek zij naar haar spleet toen er een witte golf uit stroomde. Grinnikend vroeg ze.

"Je hebt toch niet alles weggegeven, zeg? Mia zal ook nog wel wat willen hebben." Wat beverig ging hij staan en stelde voor eerst maar een kopje koffie te drinken. Hij keek met ontzag naar haar energieke bewegingen.

"Ik zie nu wel dat jij tot het sterke geslacht behoort, want ik voel me kompleet leeg gemolken en suf geneukt." Speels pakte zij zijn neukgereedschap nog even in beide handen.

"Je naait heerlijk, jongen. Ik hoop dit nog heel wat keertjes in mijn lijf te voelen. Theo heeft me voor vannacht trouwens ook nog een lekkere beurt beloofd, dus moet ik ook een paar uurtjes bijkomen."

Na een half uurtje was Peter weer voldoende bijgekomen en ging na een hartelijk afscheid naar huis. Hij sprak meteen af dat ze zaterdag weer een prettig feestje zouden vieren, nu bij hem thuis. Thuisgekomen vond hij, hoewel het pas half tien was, Mia al in bed. Ze zat rustig een seksboekje te lezen en liet ondertussen haar vingers lustig ronddartelen in haar over- natte spleet. Toen hij binnenkwam, draaide ze zich op haar rug en trok haar vochtig glanzende schaamlippen ver uit elkaar. Zo toonde ze hem de gloeiend rode kittelaar die fel oprees uit de plooi bovenin haar kut. Ze keek hem glimlachend aan en zei.

"Kom gauw jongen, ik wil je nog een keer hebben vandaag."

Peter was niet zo goed of hij stond daar voor de derde keer die avond voor de taak een hete kut te vullen met zijn stang en ook, zo mogelijk, nog een lading geil weg te geven. Nu behoorde hij tot het ras van goedgeile doordouwers. Dus zijn lul was bij de aanblik van Mia alweer stevig op stootsterkte gekomen. Na al die lastige kleren te hebben uitgetrokken, drukte hij zijn zuiger zonder omwegen in haar sappige geilgang en pompte er lustig op los. Mia zoog hem naar binnen met een lustvolle kreet en drukte haar buik en borsten hongerig tegen hem aan. Ze kirde van geil genoegen en al gauw begon ze onder hem te kronkelen toen de lustkrampen loskwamen. Haar kutspieren spanden zich strak om zijn lustpen en heerlijk krimpend kwamen ze beiden tot een intens bevredigend orgasme. Hierna vielen ze, zonder dat Mia gevraagd had naar zijn ervaringen met Ani, in een diepe slaap.

Ani had, nadat Peter naar huis was gegaan, een heerlijk bad genomen. Loom geworden door het warme water en de intense bevrediging ging ze naar bed en viel vrijwel direct in slaap. Ze droomde van de meest ongelooflijke geilbelevenissen met Theo, soms samen met Peter en een weldadige, genotvolle warmte verspreidde zich door haar lijf. Ze voelde hoe haar kut op een heerlijke wijze werd open gewrongen en een lange lustpaal onweerstaanbaar haar buik binnendrong, waarna een warme, kloppende eikel zich te ruste legde in de mond van haar naar zaad hongerende baarmoeder. Kreunend tilde ze haar been op om meer ruimte te geven aan de opgewekte hartstochten. Zalig sidderend ervoer zij hoe het lustapparaat zich afwisselend terugtrok en weer binnenkwam, haar overgevoelige kutwanden zaligmakend strelend. Zij was op de grens van waken en dromen, maar wilde dat zinbedwelmende gevoel niet kwijtraken, maar toch... De geilste krachten in haar groeiden onweerstaanbaar en steeds onbeheerster gaf zij zich over. Ze spreidde haar benen nog meer om de penetratie nog indringender te beleven totdat een hand zich knedend om haar borst sloot en haar pijnlijk gespannen tepels samenkneep. Nu realiseerde zij zich dat Theo het was die zo diep in haar was doorgedrongen en haar de beloofde neukbeurt gaf. Geheel bewust nu van al dat heerlijks wat met haar gebeurde en het genot dat zinbedwelmend door haar heen spoelde, gaf zij zich volledig over. Op het moment dat ze een straal zaad in haar buik voelde stromen, liet ze alle remmen los om uitzinnig kreunend de genotvolle schokgolven los te laten en zo samen met hem, haar prijsstier, in die zo welbekende maar altijd weer overweldigende heerlijke orgasme- krampen onder te gaan. Bevredigd en voldaan lagen ze zo dicht tegen elkaar en vielen in slaap. Ze merkten niet eens dat Theo's lul slap uit haar spleet viel en zo de weg vrijgaf voor een witte golf geil die uit haar kut langs haar benen liep.

De volgende dagen gaven wat rust en kabbelde hun seksleven op de gebruikelijke wijze voort tot het zaterdag werd. Allemaal hadden zij hooggespannen verwachtingen van die avond. Peter en Theo wisten niet dat hun vrouwen de vorige dagen meermalen contact hadden gehad en een ronduit uitputtend en voor hen uiterst bevredigend programma hadden bedacht. Hoe wonderlijk het toch kan gaan! De mannen waren de drijvende kracht geweest om via een advertentie en het beantwoorden daarvan tot verruiming van hun seksleven te komen. Zoals eerder was gebleken en nu voor deze avond ook weer, waren het de vrouwen die letterlijk de laatste druppel geil en genot er uit wilden halen, waarbij de mannen overigens niet onwillig zeer nuttige werktuigen waren om dit doel te bereiken. Eindelijk was het dan zover.

Mia sprong op om open te doen toen de bel ging. Hartelijk begroette ze hen. Terwijl Theo's hand strelend langs haar borsten gleed, had zij zijn stengel al te pakken en wreef hem lekker op. Ani merkte lachend op.

"Zo zo, pas maar op dat je het kruit niet hier in de gang verschiet!" In de kamer gekomen gaven Ani en Peter elkaar een lekker geile begroeting, waarna de vrouwen direct uit hun kleren stapten. Theo en Peter riepen beiden verbaasd uit.

"Nou nou, we hebben er dolle zin in." Hierop antwoordde Mia.

"Kom op, jongens, we zijn hier om te neuken en niet om te klaverjassen. Dus kleed je maar snel uit dan zien wij tenminste ook wat we krijgen."

Al snel waren ze met elkaar aan het stoeien, een kneepje hier en een rukje daar. Ani riep opeens.

"Ik zou best twee lullen tegelijk willen hebben." Hierop speelde Mia, zoals ze al eerder samen hadden afgesproken, meteen in door Theo, die druk met haar bezig was, naar Ani te duwen.

"Goed idee, ik kijk wel toe hoe jullie leeggezogen worden, dan duurt het bij mij straks lekker lang." Zo was het trio geboren. Peter zat alras met zijn tong diep in de spleet van Ani en likte haar kutingang dat het een lieve lust was. Theo ontfermde zich over de volle, harde borsten en zoog haar tepels er bijna vanaf. Terwijl Ani waar maar mogelijk was een lul of zak in haar handen nam om stevig in te kneden. Het werd een warboel van geil likkende en knedende lichamen tot ze uitriep.

"Ja, ah, Peter... nu in mijn kut!" Hij nam meteen een duikpositie in van waaruit hij zijn stang recht en stijf naar binnen stootte. Met een kreun ontving ze hem in haar omhoog geheven onderlijf op, waarna ze de lul van Theo pakte en tot achter in haar keel liet verdwijnen. Beide mannen waren nu gevangen in haar hongerige lichaamsopeningen. Terwijl Peter in een opzwepend tempo haar neukinstrument bespeelde met zijn strijkstok, blies Ani uit alle macht een supergeile melodie op de paarse fluit van Theo. Steeds wilder werden hun bewegingen tot Peter het niet meer kon houden. Met een bronstige kreet beukte hij zijn zaadstang naar binnen om zich schokkend leeg te spuiten. Ook Theo was voldoende opgeblazen om zijn zak te laten knappen. Bijna gelijktijdig met de zaadvloed in haar kut ontving zij een warme lading in haar mond. Zij moest het geil van Theo kauwend doorslikken. Het feit dat zij nu twee geilladingen in een keer kreeg geïnjecteerd, deed haar ook losbarsten. Sidderend hing ze daar aan twee zich leegspuitende lullen en geilde haar diepe lusten tot op de bodem van haar ziel uit.

Mia had dit geile neuk- en zuiggeweld met stijgende opwinding bekeken en probeerde de vingers van beide handen in haar hete vlees te werken. Ani ging naar haar toe met een mondje van Theo's zaad. Duidelijk zichtbaar voor Mia liet ze het eerst op haar uitgestoken tong zien om het daarna diep door haar kut te likken. Mia reageerde hierop als een vuurpijl en schokte omhoog om daarna, overmand door het losbrekende orgasme kreunend terzijde te vallen. Ze waren allen dik tevreden met dit hete begin van de avond. Ze zaten nu rustig bij elkaar met een kopje koffie en spraken over koetjes en kalfjes, tot Ani, die blijkbaar nooit genoeg kreeg van het geilen, met een glinsterende blik in haar ogen Peter's lul in haar mond nam om hem weer recht omhoog te zuigen. Ze slaagde daar bijzonder goed in en wenkte Mia, die van de weeromstuit Theo's lul bewerkte met haar handen.

"Zo meid, nou krijg jij een dubbele doorsmeerbeurt en ik zal er ook lekker aan meehelpen." Mia rolde zich nu behaagziek om en riep. "Kom jongens, mijn hete lijf wacht op jullie kunsten." Hierop begonnen beide mannen meteen intensief met haar. Theo was als eerste al druk bezig om rond te likken in haar kut en had zich zo neergezet dat zijn stijve stang boven haar gezicht heen en weer zwiepte. Begrijpelijkerwijze nam Mia die uitnodigend lekkende speen meteen in de mond. Ze beantwoordde elke lik in haar kut met een zuigstoot op die harde eikel. Peter kon hierdoor niet zo goed bij haar komen. Maar terwijl hij zoveel mogelijk haar borsten onder handen nam, vatte Ani zijn neukgereedschap in haar ene hand en drukte gelijk een natte vinger diep in de anus van Mia. Zij was nog nooit langs die kant benaderd en veerde blij verrast op toen ze ook die genotvolle streling onderging. Weer was het een gekrioel van geilende lijven en naarmate de spanning steeg, zuchtte Mia luider om een diepe penetratie van haar door hete vlagen geteisterd kutvlees. Theo besloot hierop aan haar diep gevoelde verlangen te voldoen. Hij stootte in een neerwaartse slag zijn genotsknuppel over de volle lengte in haar kut waar hij een warm vochtig onthaal kreeg. Mia vatte op haar beurt, evenals Ani de eerste keer, de nog overblijvende lul tussen haar lippen en zoog uit alle macht het geilpeil in Peter's ballen omhoog. Ze waren ze gedrieën intensief bezig. Ani, die vond dat ze ook maar weer mee moest doen, ging wijdbeens over Mia staan. Ze trok haar schaamlippen ver uit elkaar en drukte haar roodnatte en nog met zaad bedekte kutvlees op het gezicht van Peter die meteen zijn tong zo diep mogelijk naar binnen stak. Het was me een gesmak en geslurp van jewelste waartussen de neergaande neukslagen van Theo te horen waren. Hij beukte zo hard omlaag dat hun bezwete buiken kletsend tegen elkaar sloegen. Ani was nu de eerste in de rij der orgasme- ontvangers en ze sloot met een luide kreet Peter's gezicht tot stikken toe in haar geilnatte vlees, waarbij ze onbeheerst schokkend heen en weer wiegde. Mia, die hoorde hoe Ani tekeer ging, kwam ook los en gelijktijdig met een enorme zaadlading in haar mond braken de lustgolven los waarin ook Theo werd opgenomen. Het was nu een in orgasme- schokken verenigd lichaam en het geil vloeide weer rijkelijk en werd gulzig opgenomen door Mia.

Zwetend en zweverig van de ondergane spanningen gingen ze uit elkaar. Mia keek naar de andere drie en riep toen uit.

"Oh, wat is seks met elkaar toch lekker!"

Zo besloten ze na een drankje ook deze avond. Nu ze allemaal volkomen verlost waren van valse schaamte en andere remmingen groeide hun vriendschap uit tot een wel zeer bevredigende genotvolle band. Regelmatig kwamen ze nu op een lustvolle manier bij elkaar.

Voor zover mij bekend hebben ze er nog lang niet genoeg van en wordt er stevig en diepgaand op los geneukt!

Moria  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1102

Saskia die geile

MoriaGeplaatst door My 4Fingers zo, november 18, 2012 18:33:28

Saskia, de geile...

Ik lag uitgeput op het luxueuze bed in de grote slaapkamer van de ouders van Joke. We hadden net heerlijke seks gehad en ik keek een beetje rozig naar het prachtige lichaam van Joke dat zich in al haar naaktheid naast me uitstrekte. Haar blonde haar lag als een waaier rond haar hoofd, haar grote tieten stonden recht overeind en ik zag hoe een straaltje zweet van haar hals tussen haar borsten liep.

Beneden klonk de deurbel. Ik keek Joke vragend aan. Ze haalde haar schouders op, liep naar het raam en gaf me zo een fantastisch uitzicht op haar spectaculaire, strakke kont.

"Het is Saskia," zei Joke verrukt. Ze klopte tegen het raam en gebaarde haar om binnen te komen. Ik stond op en wilde mijn kleren aantrekken, maar Joke zei dat ik moest blijven liggen. Ze kwam weer naast me liggen en lachte me mysterieus toe.

De deur van de slaapkamer ging open in de deuropening verscheen een mooi meisje van een jaar of twintig. Ik hield mijn adem in. Ze had donkerblond haar, heldere groene ogen, ze was erg slank maar ze had hele grote borsten die maar ternauwernood in haar strakke shirtje paste. Siliconen, dacht ik. Ze leek absoluut niet verbaasd om mij en Joke naakt te zien liggen.

"Hoi, ik ben Saskia."

"Moria," stamelde ik.

"Ik ben een goede vriendin van Joke " giechelde ze en knipoogde naar Joke. Daarna zei ze tegen mij. "Mag ik je complimenteren met je prachtige lichaam?"

Saskia was zeker niet verlegen. Ik lachte een beetje schaapachtig en vertelde dat zij er ook mocht wezen.

"Dank je, ze hebben genoeg gekost." Ze pakte haar borsten en tilde ze een beetje omhoog. "Wil je ze voelen?"

Ik moet ontzettend verbaasd hebben gekeken want Joke barstte in lachen uit. Saskia kwam echter naast me op bed zitten en leunde voorover. Het wordt alsmaar gekker, dacht ik, maar ik aaide toch voorzichtig over haar shirt. Dat was blijkbaar niet genoeg voor Saskia, want ze pakte mijn hand en leidde me onder haar shirt. Terwijl ze me strak aankeek met een brutale lach rond haar lippen voelde ik hoe stevig en groot haar tieten waren en hoe haar tepels meteen reageerden op mijn aanraking.

"Lekker?" informeerde ze. Ze leunde achterover en ik zag hoe haar harde tepels door haar shirt priemde. Joke kroop over me heen naar Saskia toe en beet door de stof in één van de tepels.

"Mm… lekker ja," zei ze.

Saskia lachte en zoende Joke die hartstochtelijk terug kuste. Ik manoeuvreerde mezelf onder Joke en zoende haar op haar kutje. Ze was alweer zeiknat. Geil begon ik fanatiek te likken terwijl ik zag hoe mijn nieuwe vriendinnen hun grote tieten tegen elkaar aan wreven. Saskia trok intussen haar broekje en onderbroekje uit. Ik zag dat ze helemaal kaal was. Ik kreeg meteen kippenvel.

Ik zoog op mijn vinger, stak die in de soppende poes van Joke en verschoof mijn aandacht naar Saskia haar vrouwelijkheid. Voorzichtig zette ik mijn lippen op haar uitnodigende kale kutje. Ze smaakte heerlijk en liet zich wat verder zakken, zodat ik er goed bij kon. Met mijn linkerhand spreidde ik haar lippen en likte gulzig door haar spleet. Ik zoog op haar schaamlippen en knabbelde en sabbelde op haar opgezwollen klitje.

Intussen was Joke tussen mijn benen gekropen, likte en vingerde mijn poesje. Saskia hurkte boven mijn gezicht dat al helemaal kletsnat was van haar sappen en begon zichzelf te vingeren. Haar openstaande poeperd was recht boven mijn gezicht en ik kon haar kontje ruiken. Ik was echter zo geil dat ik zonder aarzelen de rand van haar anus begon te likken en vervolgens mijn tong in haar poepgaatje liet verdwijnen.

Oh, wat was dit een heerlijke, geile meid. Ik vingerde haar sterretje en voelde hoe Joke inmiddels ritmisch mijn kut vingerde met twee vingers. Ik kon elk moment komen.

Op het moment dat ik klaar kwam sproeide Saskia over mijn gezicht. Ik likte

zoveel mogelijk op. Saskia boog zich voorover en gaf me een warme, lange, geile tongzoen. Ik kuste haar zo hard ik kon, terwijl ik voelde hoe Joke mijn poesje schoon likte.

Saskia ging tegen de beddensteun zit en trok haar benen op, zodat Joke en ik ongehinderd in haar kutje konden kijken. Deze vrouw geneerde zich nergens voor. "Dat was lekker," zei ze. "Ik ben er helemaal geil van geworden." Ze stond op, pakte mijn hand en die van Joke en nam ons mee naar de badkamer.

In de badkamer aangekomen, bukte ze voorover en greep de rand van het bad. Ik keek zo tussen haar benen door en zag haar grote tieten hangen. Ze keek om en wenkte Joke die tussen haar benen ging zitten en plagend haar poesje likte. Ik liep naar Joke en kuste haar heerlijke borsten. Saskia kreunde intussen en begon, plotseling zonder waarschuwing te plassen. Een warme, gele straal kletterde in het gezicht van Joke en liep naar beneden over haar borsten. Ik probeerde me terug te trekken, maar Joke greep me vast, likte mijn oor en fluisterde dat ik ervan moest genieten.

Tot mijn verbazing zag ik hoe Joke haar mond onder de poes van Saskia zette en haar zeik zo in haar mond liet lopen. Intussen vingerde ze zichzelf als een bezetene. Het was zo'n geil gezicht. Ik had een brandend gevoel tussen mijn benen en ik voelde hoe nat mijn kutje was. Voorzichtig likte ik over de borsten van Joke en proefde de pis van Saskia. Tot mijn verbazing vond ik het heerlijk en ik begon gretig te likken en te zuigen.

Joke voelde mijn opwinding en glimlachend bewoog ze mijn hoofd naar haar kutje. Nog voor ik bij haar poesje aan kwam was ze al begonnen met plassen. Voorzichtig proefde ik haar sappen. Heerlijk. Bloedgeil dook ik in haar kruis en begon haar als een bezetene te likken en te vingeren. Ik voelde haar vingers in mijn eigen poesje en zag hoe Saskia zich ook op het plassende kutje van Joke stortte. Ze dronk gretig

van Joke 's pis, speelde ermee in haar mond en opende haar mond om me te zoenen. Ik aarzelde, maar Saskia trok me naar haar toe, pakte me bij mijn tieten en zoende me. Intussen had Joke een vinger in mijn kontje geschoven en ze vingerde me keihard. Harder en harder tot ik gillend klaar kwam.

Ik zakte voldaan op de grond en bedankte de dames. Ik vroeg of ze weg wilden gaan, want van al dat vingeren moest ik nu echt poepen. Terwijl ik dat vroeg keken ze me lachend aan...

Moria  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post909

Kennismaking met Joke

MoriaGeplaatst door My 4Fingers di, november 13, 2012 22:49:58

Kennismaking met Joke

Mijn naam is Moria en ik ben een echte Brusselse, maar sinds een paar weken woon ik in Deinze. Ik heb namelijk een nieuwe baan. Omdat ik nog niemand ken en moet wennen aan de overgang van het bruisende Brussel naar het dorpse Deinze heb ik me ingeschreven bij een tennisvereniging.

De eerste keer dat ik naar de tennisvereniging ging was het een warme, zwoele zomeravond. Ik had geen baan gereserveerd, maar me ingeschreven om vrij te spelen tegen iemand anders die beschikbaar was. Ik ben trouwens 23 en, zo zeggen de meesten, een mooie vrouw. Ik heb lang zwart haar, donkere ogen en een sportief strak lijf met grote, stevige borsten. Die avond droeg ik een zwart tennisrokje en een zwart topje dat mijn strakke buik bloot liet.

Op de tennisvereniging waren alle banen bezet. Ik vroeg aan de bar wie er beschikbaar was om vrij te spelen en de barman wees een mooie, jonge blonde vrouw aan die met een kopje koffie naar de tennisbanen zat te kijken. Ik stelde me voor. Ze heette Joke en ze vertelde dat er geen baan vrij was en dat er voorlopig ook geen baan vrij kwam. Joke haar ouders hadden echter een eigen tennisbaan vlakbij het complex. Misschien had ik zin om mee te gaan?

Ik vond het best. We gingen met de auto van Joke een cabriolet. Joke was twintig jaar en haar ouders woonden op een schitterend complex met een mooie gravelbaan. We waren aan elkaar gewaagd en na een uur tennis waren we ook allebei helemaal kapot en nat van het zweet.

Joke liet mij het huis zien, haar ouders waren niet thuis. De badkamer was groot en comfortabel en Joke zei dat ze een douche ging nemen. Ik mocht gebruik maken van het bad als ik wilde. Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik had nog nooit in zo'n groot, luxe bubbelbad gezeten.

"Je vindt het toch niet erg hè?" Vroeg Joke terwijl ze haar shirt uittrok. "We zijn toch vrouwen onder elkaar, niet?"

Ik zag dat Joke grote borsten had die ternauwernood pasten in de witte sportbeha. De beha was kleddernat van het zweet en ik zag donkere tepels door de stof priemen. Ik was plotseling ontzettend benieuwd hoe de tieten van Joke eruit zouden zien zonder beha. Hoe stevig zouden ze zijn? Joke liet het bad vollopen en ging op de rand zitten. Ze trok haar schoenen en sokken uit en wreef over haar voeten. Ik liet mijn rokje op de grond glijden. Ik voelde dat Joke me bekeek en voelde me een beetje opgelaten. Ik droeg een pikante, zwarte string waarin mijn gespierde kont goed uitkwam. Joke haakte haar beha los. Ze had inderdaad fantastische tieten die recht op bleven staan. Ze pakte ze even beet en masseerde ze.

"De BH knelt," zei ze lachend. Daarna deed ze haar legging uit, samen met haar slipje. Ik merkte dat ik opgewonden raakte. Ik had een paar jaar geleden wel eens een lesbische affaire gehad, maar dat was ik al bijna weer vergeten. Het gevoel was nu echter weer terug. Joke had een keurig driehoekje en een fantastische, smalle, strakke kont die verraadde dat ze meer deed dan alleen maar tennissen. Zonder al te veel aandacht aan mij te schenken stapte ze onder de douche.

Ik trok snel mijn string en topje uit, mijn tepels waren inderdaad hard, en ik liet me zakken in het bad. Heerlijk. Ik ontspande en deed mijn ogen dicht. Pas toen een druipende Joke uit de douche kwam, deed ik ze weer open. Joke was echt een schitterende vrouw, zoals ze daar stond, helemaal naakt. Lange benen, volle heupen, een lekker buikje, niet strak, maar absoluut ook niet dik en twee joekels van borsten.

"Lekker?" vroeg ze.

"Heel lekker!" antwoordde ik, en ik liet blijken dat ik niet het bad bedoelde. Maar Joke negeerde me.

"Ik moet even plassen," zei Joke. De WC stond vlak naast het bad. "Ik hoop dat je het niet erg vindt.

"Ben je gek," zei ik. Joke ging meteen zitten en ik hoorde haar klateren. Ik moet hebben zitten staren, want ze stopte plotseling.

"Zit je naar mij te kijken?" vroeg ze. Ik kleurde tot achter mijn oren en stamelde een verontschuldiging.

"Ik vind het wel lekker hoor," lachte Joke. "Ik ben toch al een beetje een exhibitionist."

Ze zette haar ene hand op de badrand en met de andere pakte ze het handdoekenrek. Zo lichtte ze haar kont op en ik had plotseling een perfect zicht op haar wijd opengesperde kutje. Toen begon ze weer te plassen. Ik keek geobsedeerd toe. Ze plaste over de rand, op de tegels, zelfs een beetje in het bad en al die tijd hield ze haar ogen strak op me gericht.

"Lekker?" vroeg ze, toen ze eindelijk klaar was. Zonder een antwoord af te wachten stapte ze op me af en kuste me. Ik kuste onmiddellijk en gretig terug, zo geil was ik al geworden. Ik pakte haar lange haar en proefde een vleugje tandpasta op haar tong. Haar handen verkenden mijn lichaam en ik kreeg kippenvel toen haar linkerhand mijn borst eerst omsloot en daarna met mijn keiharde tepels begon te spelen. Plotseling stond ze op, pakte mijn hand en hielp me uit bad. Ze leidde me uit de badkamer.

In een grote spiegel in de gang zag ik ons lopen. Twee beeldschone, geile naakte vrouwen in een schitterend huis. Een donkere en een blondine. Mijn God wat was ik geil. Joke opende een deur naar een grote slaapkamer. Ze ging op de rand van het bed zitten en keek me aan. Uitdagend opende ze haar benen en stak een vinger in haar poesje. Ik hoorde een soppend geluid. Terwijl ze me bleef aankijken haalde ze de vinger weer uit haar zuigende kutje en wreef er mee over mijn lippen. Ik zoog haar vinger onmiddellijk naar binnen, wat smaakte ze geil. Heerlijk.

Ik duwde haar op het bed en begon haar borsten te masseren. Ze waren echt en voelden net zo stevig en spectaculair als ze eruit zagen. Mijn lippen zette ik op haar tepels. Ik beet erin, sabbelde er op, zoog eraan. Haar tepels waren keihard. Plotseling voelde ik een siddering door me heen gaan. Joke 's hand was onderzoek gegaan ik voelde haar vingers op mijn werkelijk zeiknatte poesje.

"Kom op me zitten," smeekte ze.

Ik manoeuvreerde mijn poesje boven haar mond en liet me zakken. Ik boog me voorover en snoof de geur van haar kutje op. Toen drukte ik een kusje op haar kutje, opende haar schaamlippen en begon haar te likken. Haar clit was helemaal opgezwollen en ik voelde haar schokken toen ik haar daar likte, kuste en beet. Langzaam bracht ik een vinger in haar poesje en neukte haar, terwijl ik bleef likken.

Joke lag achterover, maar haar handen wreven over mijn poesje en mijn kont. Ik voelde hoe ze haar vinger door mijn bilspleet, die kletsnat was van het zweet liet glijden en steeds even uitdagend stopte bij mijn sterretje. Toen ik niet protesteerde, liet ze haar vinger steeds een beetje in mijn poepertje verdwijnen. Oh, ze maakte me gek. Ik likte haar steeds sneller en harder en stopte nog een vinger in haar kutje. Ik voelde hoe ze onder mijn vingers klaar kwam. Schokkend, trillend en kreunend kondigde ze haar orgasme aan. Ik likte al het vocht dat ik te pakken kon krijgen op en draaide me, om haar te kussen. Ze had een vinger in haar mond en keek me geil aan.

"Vind je het aangenaam om te proeven hoe ik smaak?" vroeg ik met een gemeen lachje. Ze knikte.

"Wil je mijn kontje likken?" Meteen sprong Joke omhoog en duwde me voorover. Ik voelde hoe ze mijn billen opende en zonder enige aarzeling haar tong diep in mijn anus liet glijden. Wat een heerlijk gevoel. Ze duwde twee vingers in mijn poes en begon me te verwennen. Ik was zo nat en ik voelde dat ik elk moment kon komen. Ze liet haar middenvinger in mijn kontje glijden en likte mijn klit terwijl ze me bleef vingeren, ik hield het niet meer en gillend kwam ik klaar. Ik kuste haar, en proefde mijn eigen sappen.

Zo lagen we een half uurtje in elkaars armen. Ik maakte me los en zei dat ik even ging plassen. Ze kwam overeind en pakte me beet. Ik begreep meteen wat ze bedoelde.

Wordt vervolgd.

Moria  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post907