Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Saskia heeft pret

SaskiaGeplaatst door My 4Fingers zo, november 25, 2012 19:21:14

Saskia heeft pret

Hallo,

Hier weer een verhaal van Saskia en Herman. Vorige keer heb ik geschreven over ons eerste bezoek aan een parenclub en de vrienden die we daar hebben gemaakt. Ik kan je zeggen dat is niet bij die ene keer gebleven.

Dit verhaal begint op een vroege woensdagochtend. Herman mijn man moest voor zijn werk naar Frankfurt en daarna door naar Milaan en hij zou drie dagen wegblijven. Hij had een vroege vlucht en moest al om 5 uur weg naar Zaventem. Het was de afgelopen nacht erg warm geweest en ik had niet zo goed geslapen. Het was 4 uur en ik was klaarwakker. Naast mij lag Herman heerlijk in dromenland. Het was vast een leuke droom want zijn pik was keihard. Alleen al van dat prachtige aanzicht werd ik kletsnat. Wat een pech dat ik die heerlijke pik drie dagen zou moeten missen. Ik keek op de wekker, over 10 minuten zou de wekker af gaan. Ik kreeg ontzettende zin om Herman eens te verwennen en hem op een originele manier te wekken. Voorzichtig begon ik kusjes op zijn keiharde eikel te geven. Snel nam ik helemaal in mijn mond en ik begon Herman lekker te pijpen. Ik voelde dat zijn pik begon schokken en Herman kreunde luid. Binnen een minuut kwam hij grommend en kreunend klaar en hij spoot een enorme kwak zaad in mijn mond. Gulzig slurpte ik zijn kostelijke sperma naar binnen.

"Oh...heerlijk schatje" zuchtte Herman, terwijl mij een innige knuffel gaf.

Ik was ontzettend blij dat Herman zo had genoten. We bleven nog even nagenieten tot dat de wekker genadeloos begon te loeien. We stapten uit bed en gingen snel onder de douche. Na de douche liep ik lekker in mijn blootje naar beneden om het ontbijt klaar te maken. Even later kwam Herman naar beneden, lekker strak in het nette pak. We aten wat toast en croissants en ik speelde plagerig met voeten tegen zijn kruis, terwijl ik mezelf vingerde. Ik voelde dat zijn pik weer lekker stijf werd. Ik stond op en daagde Herman uit voor een vluggertje. Ik schoof de ontbijtspullen aan de kant en ging wijdbeens voor hem liggen.

Herman dook met zijn gezicht tussen mijn benen en begon mij heerlijk te beffen. Het duurde maar even of ik voelde de golven van genot door mijn lijf stromen. Ik liet mij gaan en ik kwam al snel klaar. Herman stond op deed zijn broek omlaag en stak zijn pik tussen mijn druipende schaamlippen. Met een ferme stoot ging hij naar binnen. Meestal is Herman erg teder en voorzichtig maar nu stootte hij lekker stevig bij mij naar binnen. Herman deed geen enkele moeite om zijn orgasme uit te stellen, en kwam snel klaar terwijl hij mijn soppende kut volspoot. Nadat hij zich had teruggetrokken mocht ik zijn slapper wordende pik schoon likken. We zeiden een paar lieve dingen tegen elkaar, Herman trok zijn broek weer aan, en toen kwam de luchthaventaxi. Ik gaf Herman een afscheidskus en ik wenste hem een goede reis. Ik ging weer terug naar bed en bleef daar lekker nagenieten.

Om 8 uur ging de wekker weer, want mijn werkdag begon ook weer. Mijn kut zat nog vol met het zaad van Herman en omdat heerlijke intieme gevoel vast te houden, besloot ik om mijn kutje nu niet te wassen, ik pakte schoon slipje en een maandverband om geen last van lekkage te hebben. Ik was nog steeds ontzettend geil toen ik naar mijn werk ging. Onderweg had ik de grootste moeite om mijn aandacht bij het verkeer te houden. Op mijn werk was het niet veel beter. Ik moest een aantal contracten doornemen en het was erg moeilijk om mijzelf te concentreren. Ik zat een beetje op mijn stoel te schuiven en mijn kutje te stimuleren en ik dacht aan wat Herman en ik die ochtend hadden gedaan. Het was al bijna half elf en ik had nog maar een paar stukken gelezen. Door mijn geilheid was ik niet in staat om fatsoenlijk te werken.

Monique mijn secretaresse had door dat er iets mis was en vroeg of er iets was. Ik loog dat ik mij niet zo lekker voelde en dat last had van een opkomende griep. Ik vroeg Monique al mijn afspraken af te zeggen en mij ziek te melden.

"Ik blijf een paar dagen thuis" zei ik.

Voor ik wegging ging ik nog even naar het toilet waar ik mijn slipje uittrok.

Heerlijk sliploos liep ik ons kantoor uit. Dit had ik nog nooit eerder gedaan, spijbelen van mijn werk omdat ik te geil was om te kunnen werken! Het was lekker weer en een zwoel zomers briesje kietelde aan mijn blote kutje. Ik stapte in mij auto en ik en ging naar huis.

Onderweg bedacht ik dat als ik mijn rokje omhoog zou trekken dat vrachtwagenchauffeurs en buspassagiers mijn kutje zouden kunnen zien. Bij die gedachte werd ik weer helemaal nat. Dus ik trok mijn rokje lekker omhoog. Op de snelweg haalde ik vrij langzaam een vrachtwagen in en ik hoopte dat de chauffeur mij had gezien. Bij de eerste vrachtwagen kreeg ik geen reactie maar tweede vrachtwagen knipperde met zijn lichten nadat ik hem had ingehaald. Daarna reed ik achter een legervrachtwagen met militairen in de laadbak. Ik bleef er dicht achter rijden. Eerst keken de jonge soldaten wat verveeld, maar toen zag ik een soldaat een andere soldaat attent maken op mijn blote kutje dat schijnbaar te zien was. Toen ik de afslag nam werd ik uitbundig nagezwaaid.

Over een paar stille wegen reed ik naar huis. Ik moest even aan de kant van de weg stilstaan om een jonge boer met zijn grote tractor voorbij te laten gaan. Vanuit zijn hoge positie moet hij vast een goed uitzicht hebben gehad op mijn kruis want ik zag in mijn achteruitkijkspiegel zag dat hij mij met open mond nastaarde. Gelukkig was ik bijna thuis want ik hield het niet meer.

Toen ik thuis kwam kreeg in bijna sleutel niet in het sleutelgat want ik stond te trillen op mijn benen van geilheid. Eenmaal binnen gooide ik mijn schoenen uit en terwijl ik de trap op liep trok in mijn blouse en bh uit. Ik stapte uit mijn rok. Uit mijn nachtkastje pakte ik twee vibrators die ik een paar weken geleden had besteld.

Ik ging lekker op bed liggen en begon met een vibrator langzame rondjes te draaien over mijn schaamlippen en mijn clitje. Ik was supernat, ik schoof de tweede vibrator naar binnen en ik heb mijzelf heerlijk verwend met de twee trillende pretstaven. Ik probeerde mijn orgasme zo lang mogelijk uit te stellen, maar op een gegeven moment was er geen houden meer aan. Ik ontplofte bijna, en ik kreeg een verschrikkelijk heftig orgasme en alles werd zwart voor mijn ogen, terwijl ik intens genoot. Ik was helemaal van de wereld. Deze geweldige ontlading had ik echt nodig.

Toen ik weer tot rust was gekomen besloot ik lekker in de tuin te gaan zonnen. Ik lag heerlijk helemaal in blootje van de warme zon te genieten. Plots ging de deurbel, ik trok een badjas aan en liep naar de voordeur.

De postbode kwam een pakketje afleveren. Ik tekende snel voor ontvangst. Weer binnen gekomen maakte ik het pakketje zo snel mogelijk open. Het pakketje was voor mij geen verrassing. Een week geleden had ik een vibrerende butt-plug besteld, volgens de catalogus was dat een genot voor hem en haar. Er zaten gelukkig batterijen bij dus ik kon hem meteen proberen.

Eerst ging ik naar de badkamer om alles goed voor te bereiden. Ik ging naar de wc om mijn darmen leeg te maken. Daarna heb ik mijzelf twee keer een klysma gegeven om alles goed schoon te spoelen. Ik pakte mijn vibrators en de gloednieuwe butt-plug en ik ging weer lekker buiten in de zon liggen. We wonen buitenaf, we hebben geen buren en een tuin met heel veel privacy. Dus ik kan lekker buiten met mezelf spelen. Ik smeerde de plug in met glijmiddel en ik drukte de top stevig tegen mijn sterretje. Het ging niet gemakkelijk maar na even proberen drukte ik de plug helemaal in mijn aarsje.

Ik voelde mij erg gevuld, voorzichtig zette ik de trilfunctie in werking, steeds sneller tot ik er een lekker gevoel van kreeg. Een waanzinnig zinderend gevoel trok door mijn buik, wow wat lekker! Ik lag weer ongelofelijk te soppen. Toen pakte in mijn vibrators om lekker mijn kutje te bewerken. Ik genoot waanzinnig van mijn solosandwich. Luid gillend kwam ik klaar met een butt-plug in mijn aars en vibrator in kutje. Ik haal de plug weer langzaam uit mijn aarsje, en ik bleef voldaan en volkomen ontspannen in het zonnetje liggen.

Ik lag lekker te dommelen in het zonnetje toen mijn mobieltje ging. Het was Ilse, een vriendin die Herman en ik bijna twee maanden geleden samen met haar man Ron heb leren kennen in een parenclub.

"Heb je zin om vanavond mee te gaan tennissen," vroeg ze.

"Ja, leuk" zei ik. Ik vertelde haar dat ik spijbelde van mijn werk omdat ik zo geil was vandaag. Ilse moest lachen.

"Je hebt te veel energie, misschien raak je dat wel kwijt met een lekker potje tennis." We spraken af dat ik haar zou ophalen.

Om zeven uur haalde ik haar op, ik werd vriendelijk begroet door Ron de man van Ilse. Ilse pakte haar spullen en we gingen weg. We hebben lekker getennist en we hebben nog een partijtje gedubbeld. Daarna bracht ik Ilse weer thuis en we besloten nog even een drankje te nemen.

Ron en Ilse zijn net als ik en mijn man Herman overtuigde nudist die het liefste naakt zijn. Ron liep dan ook ongegeneerd naakt. Ook Ilse trok snel al haar kleren uit en ik bleef natuurlijk niet achter. We dronken lekker ontspannen in ons blootje gezellig een glaasje. Plots ging mijn mobieltje. Het was Herman die belde, hij zat in zijn hotelkamer in Frankfurt, morgenochtend ging hij door naar Milaan. Herman vroeg wat ik had gedaan en ik vertelde hem over mijn geile belevenissen, en natuurlijk dat de butt-plug was gearriveerd en ik hem meteen had gebruikt. Ondertussen had ik mijn mobiel op 'handsfree' gezet zodat Ron en Ilse stiekem konden meeluisteren. Herman vertelde dat hij zo geil was als boter en dat hij naar de heerlijke geur en smaak van mijn kutje verlangde.

"Ik heb zin om met mezelf te spelen, jij ook?" zei ik. Ik hoorde een tevreden gemompel. Herman vertelde dat hij fantaseerde dat ik met mijn vibrator speelde. "Zou jij je vibrator willen pakken" vroeg Herman.

"Ik weet niet of ik hem wel zo snel kan vinden" antwoordde ik. Ilse begreep de hint ging snel weg en kwam terug met een zwarte Tarzan vibrator. Ik zette de vibrator aan en hield bij de telefoon. Hoor je hem schat? Vroeg ik.

"Mm…" mompelde Herman.

Langzaam draaide ik cirkeltjes met de top van de zoemende vibrator langs mijn tepels, navel steeds lager over mijn gladde venusheuvel naar mijn klitje, terwijl ik Herman vertelde wat ik deed. Ik ging wat makkelijker zitten met mijn bekken meer omhoog en ik duwde de vibrator in mijn soppende spleet. Ik vergat alles om mij heen ik fantaseerde hardop dat Herman mij neukte. Ik voelde mijn baarmoeder samentrekken en ik verloor de controle over mijn spieren. Schokkend met mijn onderlijf en luid kermend kwam ik klaar. Herman was ook klaar gekomen, we zeiden nog lieve woordjes tegen elkaar en hingen op.

Ron en Ilse waren ook flink geil geworden van ons telefoonseksspelletje. En Ilse liet zich op z'n hondjes door Ron nemen. Het duurde niet lang of ook Ron en Ilse beleefden een heerlijk hoogtepunt. We dronken nog wat en het werd tijd om weer naar huis te gaan. Het was een heerlijke zwoele zomeravond. Ik kreeg een spannend ideetje. Ik besloot helemaal naakt in de auto te stappen en naar huis te rijden. Het was spannend en toen thuis kwam was ik weer behoorlijk opgewonden. Ik kroop onder de wol en ik besloot de dag met een heerlijk potje ouderwets vingeren, waarna ik naar dromenland vertrok.

De volgende ochtend stond ik goedgemutst weer op. Na het ontbijt nam ik een heerlijk warm bad. Mijn kutje is heerlijk glad geschoren en ik houd het altijd goed bij. De haartjes tussen mijn billen zijn het moeilijkst om te doen, meestal helpt Herman mij daar bij. Nu was ik heel acrobatisch bezig om het zelf te doen. Gelukkig ben ik behoorlijk lenig. Ik was behoorlijk ingespannen bezig om de allerlaatste moeilijke haartjes te verwijderen. Opeens hoorde ik voetstappen op de trap.

Oeps... ik was helemaal vergeten dat op donderdagochtend onze hulp in de huishouding komt schoonmaken. De badkamerdeur stond open en ik zat op de rand. Ik wist niet wat ik zo snel moest doen, maar het was al te laat. Daar zat ik oog in oog met Betty onze hulp in de huishouding. Ik weet niet wie het meeste schrok van ons tweeën.

"Oh, sorry" riep ze en ging weer snel naar beneden. Betty is een gescheiden vrouw van begin 50 die bij ons in de buurt woont. Ik ken haar alleen als hulp in de huishouding, en ik wist niet hoe ze het zou opvatten. Ik trok snel wat aan en liep naar beneden. Met een opgelaten gevoel bood ik mijn excuses aan, maar Betty geneerde zich ook, ze kreeg een vuurrood hoofd.

"Het spijt mij ook. Ik had niet zo onaangekondigd naar boven moeten lopen," zei ze. "Je bent toch niet geschrokken" vroeg ik.

"Och, ja wel een beetje, ik had dit niet verwacht" zei Betty.

"Wat had je niet verwacht, dat ik mijn schaamhaar wegscheer?"

"Nee hoor, het was de hele situatie waarvan ik schrok. Bovendien ben ik wel wat gewend hoor. Ik heb vier schoondochters tussen de 20 en 30, en die meiden snoeien hun tuintje ook regelmatig" zei Betty lachend.

"Jij zelf niet?" Vroeg ik.

"Nee hoor, mijn oksels en mijn benen vind ik meer dan genoeg. Bovendien voor wie zou ik het doen, ik ben alleen."

"Ik doe het niet alleen voor Herman, maar ook voor mezelf, zei ik. "Het is gewoon lekker fris. Als je het een keer gedaan hebt wil je nooit meer anders."

Betty lachte wat schuchter. We gingen samen aan de slag met de schoonmaak. En wanneer alles aan kant was dronken we nog een kopje koffie op het terras.

Het was heerlijk warm in het zonnetje Ina, hing lui achterover in stoel.

"Heerlijk, zo'n tuin ik zou hier de hele dag wel willen zitten als ik mijn badpak bij me zou hebben," zei Ina.

"Je hoeft hier echt geen badpak aan, hoor zei ik lachend. "Ik heb helemaal geen badpak, en mijn bikini heb ik ook al jaren iet meer aan gehad" zei ik lachend. "Ik ga altijd bloot net zo als onze lieve heer ons geschapen heeft. Er is geen mens te zien hier." Ik vertelde Betty dat Herman en ik al jaren geleden naturist zijn geworden, en dat we sindsdien als het maar even kan in ons blootje lopen. Betty vertelde dat ze ooit lang geleden in Joegoslavië op het naaktstrand was geweest omdat haar ex-man dat zo graag wilde. Ik ging naar binnen om nog wat koffie in te schenken.

Teruggekomen, zag ik dat Betty haar rok en mouwen zo hoog mogelijk had opgestroopt en van het zonnetje lag te genieten. We dronken nog een kopje en ik had het ook behoorlijk warm. Ik stond op, trok in een beweging mijn jeans en mijn slipje uit en snel trok ik mijn T-shirt over mijn hoofd.

"Je hebt mij toch al naakt gezien" zei ik. En ik ging weer rustig in mijn stoel zitten en ik begon mijzelf in te smeren met zonnebrandolie. Betty knoopte haar blouse open en trok hem uit, en daarna haar BH. Haar lichaam was spierwit. Grote niet zo stevige borsten met grote bruine tepels. Even bleef ze zo zitten en toen trok ze ook haar rok en slip uit. Ze had een enorme bos zwart schaamhaar die begon als een heel dun streepje bij haar navel en steeds voller werd in de richting van haar doos. Zelfs de binnenkant van haar witte dijen was behaard.

"Zal ik je insmeren?"

Betty ging op haar buik liggen en ik begon haar rug in te smeren. Ze genoot zichtbaar van mijn aanraking. Haar grote tepels werden keihard en stonden fier vooruit. Ik masseerde haar rug en haar billen. Betty lag te spinnen als kat. Betty vertelde mij fluisterend dat ze het ontzettend fijn vond hoe ik haar masseerde en dat ze deze lichamelijkheid en intimiteit al zo lang had moeten missen. Ik zag hoe ze genoot en ik masseerde nu ook haar buik, borsten en dijen. Onbewust spreidde Betty haar benen. Ik raakte zelf ook behoorlijk opgewonden van de reactie van Betty. Opeens als vanzelf omhelsden we elkaar. We hebben heel lang intiem geknuffeld en gezoend. Betty raakte steeds meer opgewonden. Ze wreef met haar kut heen en weer over mijn dijbeen.

"Ik heb het nog nooit eerder met een vrouw gedaan" fluisterde ze.

"Laat je maar gewoon gaan, en volg je hart," zei ik.

Ze kuste zachtjes mijn tepels en ging via mijn navel naar mijn venusheuvel. Hier stopte ze even. Maar ik spreidde mijn benen uitnodigend. Voorzichtig gaf ze kusje op mijn buitenste schaamlippen, daarna begon ze voorzichtig mijn binnenste lippen te likken. Uiteindelijk verhoogde ze snelheid van haar likbewegingen en richtte haar aandacht op mijn opgezwollen clitje. Betty befte mij heerlijk, ik lag met mijn ogen dicht te genieten. De spieren in mijn buik begonnen ritmisch aan te spannen, ik verloor de controle en ik kwam heerlijk klaar. Ik gaf Betty een heerlijke tongzoen. Langzaam zoende ik naar beneden ik kuste en likte de tepels van Betty. Ik ging verder naar mooie zachte buik met prachtige ronde vrouwelijke vormen. Ik verstopte mijn gezicht in haar kruis, dat zwaar behaard was met lang zwart krulhaar. Met de vingers van een hand drukte in haar buitenste schaamlippen naar buiten en ik kreeg een prachtig uitzicht op haar zeer grote binnenste schaamlippen. Haar lippen waren vochtig en roodgloeiend van opwinding. Eerst likte ik haar lippen en daarna concentreerde ik mij met mijn tong op haar flink gezwollen clit, terwijl ik met een vinger haar G plek stimuleerde. Al snel begon Betty met haar bekken te stoten. Snel kwam ze piepend, kermend, kreunend spuitend klaar. Een enorme hoeveelheid kutsap spoot met kracht uit haar schede in mijn gezicht. Betty schrok er zelf van. Ze dacht zelfs dat ze haar plas niet had kunnen ophouden. Maar gelukkig was het alleen haar heerlijke liefdessap.

Wij bleven ineengestrengeld liggen knuffelen, strelen en vingeren. Ik kroelde met mijn vingers door haar schaarhaar en trok er af en toe een beetje aan.

"Ik wil ook een kale kut" fluisterde ze in mijn oor. We stonden op en we liepen naar de badkamer. Ik liet ons twee persoonsbad vollopen, samen stapten we in het warme water. We zeepten elkaar in, streelden en masseerden elkaar. Ik pakte mijn onderwater vibrator en ik ging achter Betty zitten. Betty hing lekker ontspannen achterover in mijn armen, met haar benen wijd over de rand van het bad. Met de vibrator bewerkte ik haar clit en schaamlippen. Een siddering trok door haar lijf toen ik de vibrator bij haar naar binnen duwde. Ze pakte de vibrator van mij over en maakte stevig stotende bewegingen met haar onderlijf en de vibrator. Ze slaakte een paar oerkreten toen ze weer klaarkwam.

We bleven nog even knuffelen en strelen. We droogden elkaar af.

Het was nu tijd voor haar scheerbeurt. Ik pakte de tondeuse, scheerschuim, babyolie. Betty pakte de handdoeken en een teiltje warm water. We liepen weer naar het terras. Betty ging wijdbeens in de ligstoel zitten met een kussen onder haar billen. Met de tondeuse haalde ik meteen al flinke plukken schaamhaar weg. Dat zag er al een stuk beter uit. Daarna zeepte ik Betty in. Voorzichtig begon ik te scheren. Het was een hele klus, maar het resultaat was prachtig. De kut van Betty zag werkelijk prachtig uit, het was net een roos met haar roze binnenste schaamlippen die mooi naar buiten staken. Eeuwig zonde om dat onder dat haar te verstoppen. In smeerde geschoren kruis in met verzachtende babyolie. Betty voelde zich ook apentrots op haar geschoren kut.

"Ik voel me net een pornoster," lekker hoerig zei ze. We bleven de hele middag lekker van de zon genieten.

Ik nodigde Betty uit om te blijven eten, maar ik moest nog wel wat te eten in huis halen. Ik ging naar boven en trok een kort zomers jurkje aan. Voor het gemak trok ik geen slipje of bh aan. Ook Betty had alleen haar blouse en rok aangetrokken. We stapten in mijn auto en gingen eerst even langs bij Betty. Ze moest de kat voeren en ze wilde ook iets sexy aantrekken. Ze kwam terug in een kort rood jurkje met hoog gehakte rode schoenen. Ze zag er echt sexy uit. We gingen naar de Delhaize, zo zonder slip een winkel, de koele lucht van de airco gaf een heerlijk fris gevoel.

Ik genoot van Betty, ze straalde een en al geilheid uit. Bij de groenten plaagde ze mij een beetje door een komkommer onder mijn jurkje te steken. Even later greep ze mij ongegeneerd in mijn kruis. Wat een heerlijke geile vrouw. Toen we uit de winkel kwamen stelde Betty voor om een leuke film te halen bij de videotheek. Ik wilde meteen de Videoland in lopen, maar Betty wist een veel betere videotheek, zei ze. Ik voelde al wat de bedoeling was, Betty wees mij de weg naar een straat even buiten het centrum. Videotheek Amor stond op de geblindeerde ramen. We liepen langs de stellingen met "gay", "lesbian", "bizar", "animal", "teens", "big tits", "fat ladies", "SM". Betty zocht iets leuks bij "amateur" en "groepsseks". Ze kwam terug met twee video's "Geile Seksparty met Echte Hollandse Amateurs" en 50-plus Gang-Bang: One White Horny Lady and Seven Black Guys With Huge Cocks".

"Dat klink geil," zei ik. We reden weer naar huis. Onderweg vertelde Betty dat als ze masturbeerde ze vaak fantaseerde dat ze de hoofdrol speelde in een pornofilm waarin ze werd geneukt door meerdere mannen tegelijk. Thuis aangekomen bood Betty om te koken. Ik kreeg een ontzettend geil plannetje. Ik belde stiekem met mijn vriendin Ilse, en ik vertelde wat er vandaag was gebeurt.

"Oh, wat geil" kreunde Ilse "ik sta helemaal te soppen."

Ik vroeg of ze zin had om met Ron langs te komen.

"Stomme vraag Els, natuurlijk!"

"Nemen jullie de videocamera mee?"

Na het eten dronken we een kopje thee. We zaten lekker ontspannen in ons blootje op de bank.

"Zullen we een filmpje kijken." De eerste film was een echte amateur film. Juist daardoor was de film juist extra geil. Geen perfecte superslanke lijven, met opgepompte borsten maar gewone mannen en vrouwen die genieten van seks. We zaten samen een beetje te vingeren op de bank. Ik stelde Betty voor om naar boven te gaan om op bed verder te kijken. Betty ging naar boven, ik ging nog even naar de keuken om wat hapjes en drankjes te pakken. Op dat moment kreeg ik een SMS op de mobiel van Ilse. 'We zijn onderweg en we nemen een paar verrassingen mee.' Wat voerde die geile Ilse nu weer in haar schild. Ik ging naar boven en Betty lag al wijdbeens. We deden de video in de recorder en we gingen verder kijken waar we gebleven waren. Er werd flink geneukt in alle standjes, het gebruikelijke werk, pijpen, beffen, anaal, lesbische scènes, uitmondend in een orgie waarin iedereen het met elkaar deed. Een heerlijk film omdat het allemaal amateurs zijn wordt er niet

gefakete en deze mensen stralen ook uit dat er plezier aan beleven. Betty lag lekker te vingeren en kreunde.

"Dat zou ik ook wel willen. Het zo lang geleden dat ik echte pik van vlees en bloed gevoeld heb." We besloten ook de andere film te bekijken. Het begon met een knappe rijpere blonde vrouw die het stralende middelpunt is van een gang bang met maar liefst zeven zalige zwaargeschapen zwarte mannen. Ze wordt de ene na de andere keer in de sandwich genomen door die onverzadigbare negers. Tegelijk wordt ze in haar aarsje, kut en mond geneukt. De film is in volle gang, terwijl ik de bel hoor.

"Wie kan dat nu zijn" zeg ik tegen Betty, terwijl net doe of ik heel verbaasd ben. Ik loop naar beneden en ik zie de auto van Ron en Ilse al staan. Ik doe de deur open. Daar staat Ron en daarachter Ilse omarmd door Pieter en August en een derde zwarte man. Ik begroet Ron, Ilse, George, August en ik wordt voor gesteld aan Alwin. Alwin is de halfbroer van August. George en August zijn twee Surinaamse mannen die Herman en ik hebben leren kennen tijdens ons eerste bezoek aan een parenclub waar we ook Ron en Ilse voor het eerst hebben ontmoet. Ik vertelde dat Betty nu boven een beetje ligt vingeren bij een pornofilm. Dat we haar gaan verrassen met een lekker neukfestijn dat we gaan opnemen op de video. Ilse heeft de camera bij de hand en ik pak ook onze eigen camera. Snel trekken ze allemaal hun kleren uit. En de mannen sluipen muisstil naar boven. Voorzichtig doen ze de deur open en Betty ligt met haar ogen dicht zich zelf te strelen. De mannen sluipen doodstil naar het bed en als ze op het bed stappen schrikt Betty zich bijna lam.

"Verrassing!" Roepen we.

Verbaasd kijkt Betty in rond naar de mannen.

"Ja! Zeg dat wel! Wat een verrassing." Ilse en de mannen stellen zich voor aan de blijverraste Betty. De vier mannen zitten om Betty heen en beginnen haar te strelen en te masseren. Herman zit achter Betty en masseert haar rug en schouders. Alwin streelt haar borsten, Pieter haar buik en August haar benen. Ondertussen nemen Ilse en ik dit heerlijke erotische schouwspel op met twee videocamera's.

August begint haar te beffen, Betty kreunt heel erg opgewonden. August geniet er zelf ook van want zijn forse zwarte pik staat strak stijf omhoog. Behendig rolt August een condoom over zijn pik en neemt plaats voor Betty. Hij trekt Betty naar de rand van het bed en hij steekt voorzichtig zijn machtige pik tussen haar schaamlippen.

"Ja, ja neuk me, Ja neuk me, neuk me keihard met je harde negerpik schreeuwt Betty. Betty houdt van dirty talk want in uiterste opwinding schreeuwt ze.

"Neuk mijn geile hoerenkut. Ik ben je geile neuksnol."

Terwijl ze stevig wordt geneukt door August heeft ze pikken van Pieter en Alwin in haar handen. Meer een lang uitgerekte kreun komt August klaar terwijl het zweet van zijn voorhoofd gutst.

Ilse en ik proberen alles zo mooi mogelijk op de video te zetten. Betty is nog niet gekomen en wil verder. Ron rolde een condoom om zijn keiharde neukstang. En wilde de plaats van August overnemen. Maar Betty gebaarde dat zij dit keer boven wilde. Ron ging op zijn rug liggen en Betty ging boven op zijn pik zitten. Ze begon ritmisch te rijden en haar slappe borsten slingerde op en neer. Betty houdt plotseling in en buigt zich helemaal naar voren zodat Ron met gemak aan haar borsten kan sabbelen. Terwijl zich voorover buigt trekt ze met haar handen haar billen uit elkaar en ze vraagt bijna smekend of iemand haar kontje wil neuken. Pieter heeft al een condoom gepakt en smeert zijn lul en Betty haar sterretje in met glijmiddel. Ik neem plaats tussen de benen van Pieter en ik kan zo een perfecte close up maken van deze dubbele penetratie.

Voorzichtig steekt Pieter zijn flinke pik in anus van Betty. Als hij er helemaal in zit beginnen Ron en Pieter om beurten voorzichtig te stoten, steeds harder tot dat een stevig neuktempo hebben. Betty kirt en gilt en kreunt en geniet met volle teugen. Plotseling begint ze over haar hele lichaam te trillen en te bibberen. Met een jammerend kreet komt ze klaar. Ook de Ron en Pieter laten zich nu helemaal gaan en komen klaar. Pieter laat langzaam zijn slapper worden de pik uit haar anus glijden. Betty laat zich van Ron afrollen. Ze zijn alle drie nat van het zweet. Het haar van Betty plakt aan haar hoofd.

We besluiten allemaal wat te drinken. En Betty straalt een en al geilheid uit terwijl we wat drinken speelt ze al weer met de pikken van Alwin en August. Als de mannen weer wat tot rust gekomen zijn zit Betty alweer ongeduldig heen en weer te schuiven op bed. Betty wilde had nog een wens: een driedubbele penetratie met Alwin, August en George. August ging op zijn rug liggen, Betty nam zijn pik in haar mond om hem lekker stijf te pijpen. August rolde een condoom over zijn pik en smeerde hem rijkelijk in met glijmiddel. Betty ging boven hem zitten en liet zich lekker met haar anus op zijn pik zakken. Zuchtend, kreunend en steunend liet ze August binnendringen. Alwin stond al klaar om met zijn staalharde pik om haar druipende kut te penetreren. Als Alwin een August in een goed ritme bewegen neemt Betty ook nog de pik George in haar mond. Het is een prachtig gezicht hoe drie zwarte mannen het melkwitte hunkerende vrouwenlichaam van Betty omstrengelen. Betty gloeit helemaal, in lichaamsopeningen wordt ze geneukt door een zwarte pik. Samen met Ilse probeer ik zoveel mogelijk van dit ontzettend geile tafereel op de video te zetten. Het stoten van August en Alwin gaat steeds harder en feller. Kreunend en grommend gaan de drie mannen te keer, terwijl Betty kronkelt van genot. De drie mannen staan op het punt om klaar te komen. Betty roept.

"Spuit je zaad maar in mijn smoel, alsjeblieft." De mannen trekken de condooms van hun lullen, en staat stevig te rukken vlak boven het gezicht van Betty. Alwin spuit als eerste zijn zaad in het gezicht van Betty, die zichzelf ligt klaar te vingeren.

Na Alwin lozen August en Pieter ook hun zaad in het gezicht van Betty.

Betty blijft een tijdje roerloos liggen. Ze veegt het zaad met een tissue van haar gezicht.

"Ik voel me zo gelukkig, ik voel me nu echt 1000% vrouw," zegt Betty met een dolgelukkige glimlach.

We drinken wat met z'n allen. Ilse vraagt aan mij of ik geen zin heb gekregen in een lekkere zwarte vent met een grote pik. Ik ben geil en geniet enorm van het prachtige liefdesspel, maar ik wil mijn geilheid bewaren voor Herman die morgenavond weer thuiskomt van zijn zakenreis. Herman en ik hebben afgesproken dat hij alleen met andere vrouwen neukt waar ik bij ben, ik neuk alleen met andere mannen waar bij is. Want ik vind het heerlijk om te zien hoe Herman een andere vrouw neukt, en Herman vind het prachtig om te zien hoe ik door andere mannen wordt geneukt.

Ilse heeft wel zin in een triple-fuck, maar de machtige negerpikken van Alwin, Pieter en August zijn verschrompeld tot slappe wormpjes en hun zakken zijn flink leeg gemolken door Betty. Gelukkig voor Ilse was de pik van Ron alweer staalhard en stond strak gespannen omhoog. Van negers wordt gezegd dat ze grote pikken hebben. Maar de blanke pik van Ron is ook een gigantisch apparaat. Ilse en Ron kruipen op bed en knuffelen, strelen en zoenen elkaar. Ron duikt met zijn gezicht tussen de benen van Ilse en beft haar vol overgave. Ilse laat zich zelf helemaal gaan en ze komt al snel schokkend klaar. Naai me, naai me moedigt ze Ron aan. Ron steekt zijn neukstaaf tussen haar schaamlippen en begint Ilse in een langzaam tempo met lange halen te neuken. Ron en Ilse gaan helemaal in elkaar op en ze stralen uit dat ze ontzettend veel van elkaar houden. Na een paar keer zijn orgasme te hebben uitgesteld kan Ron het niet meer houden en spuit zijn zaad in de kut van zijn vrouw.

Ze blijven genietend en elkaar zachtjes kussend in elkaars armen liggen. Het zaad van Ron druipt uit de spleet van Ilse. Ilse wrijft met haar vingers tussen haar schaamlippen en likt het zaad van haar vingers.

Betty heeft zich ondertussen ontfermt over de snikkels van Alwin, Pieter en August. Trekkend en pijpend heeft Betty de machtige zwarte genotsknotsen weer op volle sterkte gebracht. Ron wenkt de mannen dat ze erbij mogen komen. Nu is het aan Ilse de beurt voor een drievoudige penetratie. De drie mannen rollen elk een condoom over hun pik. Pieter pakt de fles met glijmiddel om hem extra glad te maken voor de anale penetratie.

Ilse wordt in de sandwich genomen met Alwin in haar kut en Pieter in haar anus. Ondertussen zuigt Ilse aan de pik van August die verpakt is in en rood aardbeien condoom. Ron heeft de videocamera gepakt en legt vast hoe zijn vrouw door de drie negers wordt verwend. Pieter is de eerste die klaarkomt, en daarna kont August. Alwin blijft nog even doorstoten totdat ook Ilse klaarkomt, waarna hij zich zelf ook helemaal overgeeft aan het orgasme.

We blijven met zijn allen nog wat na praten en wat drinken. Betty is zielsgelukkig en ze vraagt zich af hoe het komt dat ze het zo lang volgehouden heeft zonder echte seks. Het is inmiddels 1 uur in de nacht, we spreken af dat we een vervolg zullen geven aan deze avond. Het lijkt mij ook wel wat een seksparty in huiselijke kring, dan kunnen we de video bekijken die we hebben gemaakt. Ron is een video hobbyist en hij heeft een hele installatie waarmee hij videobanden kan monteren. Ron neemt de banden mee om er een lekkere spannende film van te maken. We nemen afscheid van elkaar en de auto's van Ron en Betty rijden weg in de nacht.

Als ik boven terug kom ruikt de hele slaapkamer nog naar geilheid en seks. Ik besluit om de nacht maar door te brengen in de logeerkamer. Eenmaal onder de wol fantaseer ik dat Herman is thuis gekomen en we geweldige seks hebben, en ik vinger mezelf in slaap.

Saskia  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post914

Saskia doet het

SaskiaGeplaatst door My 4Fingers do, november 15, 2012 23:29:28

Hallo,

Ik ben Saskia een vrouw van 40 en ik woon samen met mijn man Herman 42 en onze tweeling van 20 Mathijs en Marleen. We zijn al ruim 20 jaar gelukkig getrouwd, ondanks dat ons huwelijk niet zo een goede start had. Het was namelijk een 'moetje' na het uit de hand gelopen eindexamenfeest bleek ik zwanger te zijn van Herman. In onze begin jaren hadden we het moeilijk ook in financieel opzicht vooral omdat we de opvoeding moesten combineren met studie en werk.

Om onze kinderen te behoeden voor dezelfde fout die wij maakte hebben wij onze kinderen vrij en openhartig opgevoed en seks en seksualiteit zijn voor ons altijd bespreekbaar geweest. Ook zijn wij naturisten, en als het maar enigszins mogelijk is dan lopen we in ons blootje. Afgelopen jaar zijn onze kinderen de deur uitgegaan om te studeren. Mathijs is aan de universiteit Antwerpen gaan studeren en Marleen aan de KUL in Leuven.

Nu onze kinderen de deur uit zijn, hebben we nog meer vrijheid. We vonden het nooit een goed idee om seks te hebben terwijl je kon worden betrapt door de kinderen, maar nu onze kinderen de deur uit zijn hebben we weer alle vrijheid. Dat heeft een enorme impuls gegeven aan ons seksleven. Er is geen plekje in en rond het huis te vinden waar we de laatste maanden geen seks hebben gehad. Gelukkig hebben we een vrijstaand huis iets buiten de bebouwde kom, dus kunnen we lekker onze gang gaan, we hebben gelukkig geen last van inkijk. We zijn ook steeds meer gaan experimenteren met standjes en hulpmiddelen, en we kijken ontzettend veel naar pornofilms. Je kunt wel zeggen dat onze tweede seksuele jeugd is aangebroken. Een tijdje geleden kwam Herman op een zaterdagmiddag met een verrassing thuis. Hij had een rood lingerie setje voor mij gekocht en mooie rode schoenen met naaldhakken. Het setje zat perfect, ik ben vrij lang en slank en ik heb nogal kleine borsten. Helaas is de meeste sexy lingerie afgestemd op de wat grotere cupmaten, maar dit zat werkelijk perfect. Het was dan ook geen goedkoop setje. Trots stond ik met de rode string, jarretels, pushup bh voor de spiegel. Herman, keek mij goedkeurend aan.

"Bijna perfect, je moet nog wel wat aan je bikinilijn doen schat."

Herman had gelijk. Ik ben voorzien van een donkere woeste bos schaamhaar en dat zag er echt niet uit bij deze prachtige lingerie.

"Dat komt wel goed" zei ik, "je mag het straks allemaal wegscheren," en ik vloog Herman om zijn nek om hem te bedanken.

"Ik heb nog een verrassing. Ik heb kaarten gereserveerd voor een parenclub."

Ik schrok wel een beetje. Het was altijd onze fantasie geweest om een keer een parenclub te bezoeken. Maar telkens als we dachten nu gaan we een keer, durfden we het op het laatste moment toch niet. Nu moest het er maar eens van komen. We gingen eerst samen onder de douche. Ik vroeg Herman om mij te helpen met het scheren van mijn overtollige schaamhaar.

Herman zei, "neen, ik heb een beter idee. We nemen de scheerspullen mee naar de club. En de eerste leuke man of vrouw die vindt dat je teveel schaamhaar hebt mag het afscheren."

Ik vond best een spannend idee, moest ik toegeven. Oké, dat doen we. Herman trok een mooie heren string aan, en ik in kort jurkje met mijn nieuwe setje. Als ik ging zitten kon je net de bovenkant van mijn kousen zien.

We gingen eerst wat eten in een restaurantje. Eerlijk gezegd waren we behoorlijk nerveus en kregen haast geen hap door onze keel. Na ons diner stapten we in de auto richting de parenclub. Hoe dichter bij de club, hoe nerveuzer ik werd. Eigenlijk was mijn geilheid helemaal verdwenen, en ik had er spijt van.

Op de het parkeerterrein van de club bleek het heel rustig te zijn. De club zou om 21.00 u open gaan het was nu net 10 over negen. Oh jee, straks zijn wij enige in de club. We stapten uit gingen naar binnen. De receptioniste had meteen door dat wij nieuw waren. Verder werden wij welkom geheten door de beheerders, een echtpaar.

"Jullie zijn nieuw hier," zei de vrouw. "Daarom zal ik jullie eerst rondleiden."

We begonnen bij de locker ruimte met kastjes voor je spullen en kleding. Wij plaatsten mijn make-up en scheerspullen in de kast. Het bleek dat we inderdaad de eerste gasten waren die avond. Verder ging het naar de doucheruimtes, de bar met restaurant, en we bekeken de erotische ruimten en de sauna, whirlpool en zwemgedeelte. Terug aan bar stelde eigenaresse ons gerust dat de zaterdag avond helemaal volgeboekt was, en dat we vast snel kennis zouden maken. We gingen op een bankje zitten en dronken onze koffie.

Gaandeweg kwamen steeds meer mensen binnen. Het waren meest vaste gasten want ze begroeten elkaar hartelijk en er werd volop gezoend. Na een tijd kwam er een stel binnen die hier net als wij duidelijk voor het eerste keer waren. Ze gingen een beetje schuchter op het bankje naast ons zitten, en praatte zachtjes met elkaar. Op een gegeven moment probeerden wij het gesprek aan te knopen.

"Zijn jullie hier ook voor het eerst?"

"Ja," was het schuchtere antwoord. Wij stelden ons voor.

Het andere stel Ilse en Ron, heten ze, waren rond dezelfde leeftijd als wij. Ron was net als Herman ongeveer 1.90 lang sportief en slank gebouwd. Ilse was iets langer dan ik, ongeveer 1.85 lang en ook slank. Haar borsten waren wel wat groter dan die van mij, maar zo te zien ook wat minder stevig. We praatten wat over van alles en nog wat. Het bleek, net als voor ons, hun allereerste parenclub ervaring te zijn. Het viel ons op dat bijna alle vaste gasten al volgens de lingeriecode gekleed of al geheel naakt waren. Wij besloten ook maar al vast aan de lingeriecode te voldoen.

We liepen met z'n vieren naar de kleedruimte. Het was er al redelijk druk. Er waren meer gasten die zich aan het uitkleden of aan het opmaken waren.

Snel trokken Herman en ik onze kleren uit op onze lingerie na. Ron en Ilse stonden een eindje verderop, en die gingen meteen volledig naakt. Met een handdoek over hun schouder liepen ze naar ons toe. Ik zag dat bij zowel Ron als Ilse geen schaamhaartje meer was te bekennen. Ron was door moeder natuur flink bedeeld, en omdat hij zich geschoren had leek zijn paal nog groter.

Ilse had prachtige schaamlippen. Haar binnenste schaamlippen waren erg groot en hingen een paar centimeter naar buiten.

"Wat staat dat mooi zo'n geschoren pik en kut" complimenteerde ik Ron en Ilse.

"Moet je ook doen" zei Ilse, "het is gewoonweg heerlijk en lekker fris."

"Mijn bos kan wel een scheerbeurt gebruiken, jij hebt ervaring zou jij mij willen scheren" vroeg ik aan Ilse. "We hebben scheerspullen bij ons."

"Ja, dat lijkt mij leuk" lachte Ilse.

Toevallig stond de eigenaresse van de club bij ons.

"Ik heb een goed idee" zei ze. "Ik zet een stoel op het podium van de club dan kan iedereen die dat wil meegenieten van jullie scheerfestijn. Als jullie dat leuk vinden tenminste."

Ik keek Herman aan en die gaf mij een veel betekenende knipoog.

"Dat is goed, doen we."

Herman en ik in lingerie en Ron en Ilse helemaal naakt liepen weer terug naar de bar

inmiddels was het al behoorlijk druk geworden, er werd zwoel gedanst op de muziek. Hier en daar werd al flink gefriemeld en gevoeld.

Wij besloten met z'n vieren richting whirlpool te gaan. We hebben lekker met z'n vieren geknuffeld in het bubbelende water. Na een tijdje zei Ilse.

"Wordt het niet eens tijd voor een goede scheerbeurt" terwijl ze plagend aan mijn schaamhaar trok. We stapten uit bad, droogden ons af en gingen weer naar de barruimte. Herman had de scheerspullen opgehaald en op het podium bij de dansvloer stond een gynaecologische stoel klaar. Een van de barmeisjes kwam al met een teiltje warm water en een stapel handdoeken aan lopen.

Ik nam plaats op de stoel en spreidde mijn benen. Ik voelde me ontzettend trots vanwege de bewonderende en nieuwsgierige blikken naar mijn kut. Ilse pakte de tondeuse en bewoog die langzaam van boven naar beneden. De tondeuse zorgde er voor dat er een siddering door mijn lijf ging. Ilse trok mijn schaamlippen voorzichtig strak en haalde laatste krulletjes weg. Daarna werd ik rijkelijk ingezeept.

Vakkundig werd ik stukje voor stukje helemaal glad geschoren, tenslotte veegde Ilse met een handdoek de laatste restjes zeep weg en smeerde me in met babyolie. Het heerlijk, de erotische spanning van het scheren had mij drijfnat gemaakt. Mijn schaamlippen glommen mooi rood en opgezwollen.

"Nu jij Herman!" Zei Ilse.

Ik maakte plaats voor Herman, en Ilse ging weer aan de slag met de tondeuse. Daarna werd Herman ingezeept. Ilse pakte voorzicht zijn zak en begon heel voorzichtig de zak van Herman te scheren. Ondertussen begon de paal van Herman flink te groeien.

Ik zat met Ron toe te kijken, terwijl Ilse af en toe het scheren onderbrak om kusjes op de pik van Herman te geven. Ik zag dat ook de paal van Ron al flinke afmetingen begon te krijgen. Ik liet me van de bank glijden zodat ik voor hem kwam te zitten. Ik kon het ook niet laten om wat speelse kusjes uit te delen op de pik van Ron. Ondertussen is alle schaamhaar van Herman verdwenen.

"Dat ziet goed uit zeg," zegt Ilse en hapt speels in de stijve pik van Herman.

Herman staat op van de scheerstoel om plaats te maken voor een ander stel dat aandachtig heeft staan kijken en ook een scheerspelletje wil uitvoeren. We zoeken een rustig plekje en de pikken van Ron en Herman staan nog fier overeind. We hebben afgesproken om alles safe te doen en snel rol ik een aardbeien condoom over de pik van Ron. Ilse pakt ook een smaakjescondoom voor de pik van mijn Herman. Likkend sabbelend en zuigend brengen we onze mannen tot een hoogtepunt. Het is heerlijk om een man zo te zien genieten. Met hun pik in een vrouwenmond zijn mannen kneedbaar als was. Wie durft nog te zeggen dat vrouwen het zwakke geslacht zijn?

Met een diep grom komt Ron klaar en ik voel dat hij het condoom volspuit met zijn warme zaad. Ook Herman heeft zijn zaad inmiddels in het condoom geschoten. Beide mannen zakken achterover op de bank.

Snel haalt Ilse het condoom zonder te morsen van de pik van Herman. En zegt tegen mij, "doe je mond eens open."

Terwijl ik mijn mond open doe laat ze het zaad van mijn Herman in mijn mond lopen. "De groeten van je man" zegt ze. Ik haal het condoom van de pik Ron en doe hetzelfde bij Ilse.

"De groeten terug."

"Dan is het onze beurt om te genieten."

Ron duikt snel met zijn hoofd tussen mijn benen en ik onderga een heerlijk befbeurt. Ook Herman laat zich niet onbetuigd en speelt met prachtige grote binnenste schaamlippen van Ilse, terwijl hij met het puntje van zijn tong het roze klitknopje van Ilse stimuleert.

Met z'n vinger stimuleert Ron mijn G plekje, hij kan ontzettend goed beffen en vingeren. Het duurt niet lang of ik krijg werkelijk een spuitend orgasme, tot groot plezier van Ron die gulzig probeert mijn liefdessappen op te slurpen.

Ondertussen heeft die weer een lekkere stijve pik gekregen. Handig rolt hij een condoom over z'n staaf, en begint mij met lange halen te neuken, heerlijk!

Een waanzinnig orgasme zwelt aan, ik voel de dikke pik van Ron in mijn kut kloppen. Met een schreeuw komen we allebei klaar.

Terwijl we nagieten komen naast ons Ilse en Herman ook tot een hoogtepunt.

Ik voel de pik van Ron uit mijn kutje glippen. Ik trek het condoom van zijn pik om Ilse weer een zaadsurprise van haar eigen man te geven. Terwijl Ilse ligt bij te komen laat weer het condoom in haar mond leeglopen. Herman trakteert op zijn beurt mij weer met een volgespoten condoom dat ik mag leeg drinken. Het is zonde om deze kostelijke drank te verknoeien. Ik lik de laatste restjes sperma van Herman z'n pik, en we besluiten een drankje te nemen.

We zijn alle vier lekker bezweet en voldaan. Na het drankje besluiten we een douche te nemen en een bezoek aan de sauna te brengen. Na een paar minuten in de sauna voelen we ons weer helemaal fris.

We besluiten te gaan gluren in de erotische ruimtes. Misschien doen we hier nog nieuwe inspiratie op voor leuke standjes en geile spelletjes. We zien een jong blond meisje dat vast niet ouder is dan 20 jaar in de weer met twee negers. Ze wordt om beurten gelikt en gevingerd terwijl een blonde vrouw van midden 40 achter haar zit en haar borsten streelt.

"Oh, mamma, kreunt het meisje, ik kom." Heftig schokkend komt het meisje klaar. Op dat moment trekt een van de negers haar op schoot en drukt zijn stijve paal in haar aarsje. Even stokt het ritme maar het meisje zakt over de pik van haar zwarte belager. Dan komt de tweede neger die zijn enorme staaf in haar kutje duwt. En met zijn drieën in het zelfde ritme wordt het meisje gesandwiched, terwijl ze uitkreunt, "Oh mamma ik ben ook een geile negerhoer net als jij..."

"Het is goed mijn meisje" zegt de oudere vrouw terwijl ze haar tepels streelt.

"Oh god" zeg ik tegen Ilse," ik moet er niet aandenken dat ik hier met mijn kinderen zou zijn."

"Ik ook niet" zegt Ilse. Even later zien we de moeder en de dochter en hun zwarte vrienden aan de bar. Ilse fluistert in mijn oor, "ik zou het ook wel eens met een neger willen doen. Ze schijnen goed te kunnen neuken."

We besluiten een gesprekje met de twee vrouwen en hun vrienden aan te knopen. "We hebben jullie bezig gezien, we hebben er erg van genoten." We stellen ons voor. De vrouw blijkt Chantale te heten en haar dochter Dominique. Dominique zegt "dit zijn Pieter en August, mijn sandwich vrienden. Dominique is deze week 20 jaar geworden en omdat te vieren mocht ze mee naar de club om te genieten van een sandwich met August en George.

"Leuk dat jullie zo ruimdenkend zijn," zegt Ilse. Plotseling vraagt Dominique aan mij, "ben jij de moeder van Mathijs en Marleen?"

"Eh… Ja, hoe weet jij dat."

"Ik herken je. Marleen en Mathijs hebben bij mij op school gezeten. Ik ben vorig jaar bij jullie thuis op hun verjaardagsfeest geweest dat was in mei en ook op hun examenfeest, ook toen heb ik je gezien."

"Dat klopt" zeg ik. "Ik ben toch een beetje geschrokken. Je vertelt het toch niet verder aan Marleen en Mathijs?"

"Neen, hoor, pappa weet ook niet dat we hier zijn met de geheime lovers van mamma. Dan hebben we samen een geheimpje" lachte ze.

Terwijl ik in gesprek ben met Chantale en Dominique heeft Ilse alleen maar aandacht voor de pikken van Pieter en August.

"Sorry, dat ik stoor" zegt Ilse, "mogen wij Pieter en August even lenen dan kunnen jullie Ron en Herman krijgen."

Dominique pakt de pik van Herman en zegt, "Nou gelukkig is de pik van Mathijs een stuk groter dan die van zijn vader."

"Nou meisje je hebt er kijk op, maar ik ben wel een stuk ervarener."

Even later zitten we met z'n allen in een hoekje. Ik zit heerlijk op de pik van August te rijden. Wat een staaf! Ik snap niet hoe Dominique dit enorme ding in haar aarsje kon ontvangen. Ik zie in mijn ooghoek dat Chantale stevig wordt gepakt door Herman. Dominique berijd als een amazone de pik van Ron. Na een zinderend orgasme vallen we uitgeput in elkaars armen. Terwijl Dominique en Chantale elkaar ondersmeren met het sperma uit condooms van August, George, Herman en Ron.

We besluiten nog wat te eten bij het buffet en nog wat te drinken. Chantale ging met August en Pieter weer richting stoeizolder om zich weer eens lekker te laten dubbeldekken.

Dominique bleef even bij ons staan praten.

"Tjonge meid, hoe heb jij die dikke pik van August in je kontje kunnen verwerken zeg. Ik had er al moeite mee in kut, en ik heb nota bene al twee kinderen gekregen" zei ik.

"Volgens mij komt dat om dat ik veel geoefend heb. Toen ik mijn eerste vibrator kreeg heb ik ook meteen in mijn kontje geprobeerd. Eigenlijk vanaf mijn 15de masturbeer ik met 3 vibrators tegelijk, een in mijn kontje een in mijn kut en een op mijn klitje. Of anders moet je het maar aan je dochter Marleen vragen die laat zich ook het liefste dubbeldekken."

Ik schrok wel een beetje van de openhartigheid van Dominique. Ik besprak bijna alles met Marleen, maar waarom heeft ze me dit niet verteld?

"Kom mee zegt Dominique ik heb een idee." Ze neemt me mee naar een van de erotische ruimtes en ze pakt een dubbele voorbinddildo waarmee ze zichzelf en gelijktijdig een ander kan laten verwennen.

"Ga maar op z'n hondjes staan" fluistert ze me toe. Ik voel dat een koele gladde substantie op mijn aarsje smeert.

"Nu moet je heel goed ontspannen." Ik ontspan mij zo goed mogelijk en ik voel dat Dominique de punt van de dildo tegen mijn aarsje drukt. Ik zet mij schrap en langzaam schuift de dikke zwarte voorbinddildo bij mij naar binnen. Langzaam neemt Dominique een stotend ritme aan. Ik weet niet wat mij overkomt anaal ontmaagd door een vriendin van mijn dochter.

Even later komt Ilse met een voorbinddildo er ook bij. We veranderen van standje zo dat Ilse in mijn kut kan komen. Ik wordt door twee vrouwen genomen, wat een fantastische lesbische sandwich. Heftig stotend, gillend, kreunend, zuchtend en steunend jagen we elkaar naar een hoogtepunt.

Als ik klaar ben gekomen, neem ik de dildo over van Dominique. Ik breng de dildo bij mij binnen en gesp hem weer vast. Nu is het de beurt aan Dominique om het middelpunt te zijn van de sandwich. Met weinig moeite floep ik haar aarsje binnen. Weer wordt er heftig geneukt. Dominique houdt van hard en stevig want hoe harder het gaat hoe geiler ze wordt. Luid schreeuwend komt ze klaar.

Als Dominique weer op adem is gekomen, dan is het de beurt aan Ilse.

"Voorzichtig hoor" fluistert Ilse "mijn kontje is ook nog maagd." Ik smeer flink wat glijmiddel op de dildo en stoot de rubberen neukstaaf in de aars van Ilse. Er is niet veel moeite voor nodig om Ilse klaar te laten komen, ze is ontzettend heet en nat geworden van onze lesbische sandwich.

Uitgeput vallen we in elkaars armen, er wordt zelfs een emotioneel traantje weggepinkt.

Nadat we weer op adem zijn gekomen besluiten te gaan douchen en ons op te frissen. We pakken nog een rondje sauna terwijl we genieten van allerlei erotische taferelen. Wat is dat toch prachtig om te zien hoe mensen met elkaar vrijen en van elkaar genieten, alle rangen en standen verdwijnen. Na wat te hebben gerelaxt besluiten we om te kijken waar onze mannen zijn.

In de erotische ruimtes ruikt het heerlijk naar geil en seks. We komen langs een kamertje en daar zien we onze mannen Ron, Herman, August en Pieter zitten met hun slappe lullen in hun hand. Achter in de kamer wordt Chantale geneukt door een onbekende man terwijl er nog vier mannen om heen staan. Als de man die Chantale neukt klaar komt wordt zijn plek over genomen door een ander. De man die net is klaargekomen knoopt het condoom dicht.

Chantale is in een soort trance gekomen, waarbij haar lichaam siddert en beeft. Ze wordt genomen door de een na de andere kerel. Als iedereen geweest is ligt Chantale uit te hijgen met welgeteld 14 gevulde condooms om zich heen. Ze is echt helemaal uitgeput en suf geneukt tijdens haar gangbang.

We ondersteunen Chantale en brengen haar naar de doucheruimte om bij te komen. Daarna duiken we met z'n achten het bubbelbad in, om lekker te ontspannen.

Ik kruip lekker bij Herman op schoot en we knuffelen heerlijk met elkaar. Nadat we weer helemaal tot rust zijn gekomen. We besluiten nog wat rond te kijken.

In een van de ruimten ligt een vrouw van rond de 50 wijdbeens terwijl haar man haar vingert. De vrouw geniet er duidelijk van. Het vocht stroomt uit haar kut. Dan stopt hij twee vingers in haar kut, dan drie vingers, dan vier en tenslotte zijn duim er ook nog bij. Met zijn hele hand maakt hij voorzichtig stotende bewegingen niet veel later zit hij met zijn hele hand in haar kut. Terwijl zijn vrouw kronkelt van genot. Als de man zijn hand terugtrekt spuit het kutsap met een straal naar buiten.

De man duikt met zijn hoofd tussen haar benen om haar liefdessappen op te likken. Wat is zo iets toch prachtig om te zien.

We gaan weer naar de bar om wat te praten en te drinken.

Aan de bar stond een wat ouder echtpaar. Ze hebben allebei een prachtig gebronsde huid en spierwit haar.

"Bevalt het hier jongelui."

"Nou, nou, jongelui wij lopen ook al tegen de veertig." De man lacht.

"Dan zijn jullie nog echt jongelui hoor." We stellen ons aan elkaar voor.

Annabell de vrouw heeft voor haar leeftijd werkelijk een prachtig lichaam. Het litteken van een keizersnee staat haar zelfs mooi. Ze heeft grote uitstulpende schaamlippen die prachtig rood roze zijn gekleurd en voorzien zijn van goudkleurige ringetjes. Haar grote slappe borsten zijn getooid met grote geringde tepels.

De man heet Joris en ziet er ook goed uit. Hij heeft ook een piercing door zijn voorhuid. Annabell en Joris blijken 69 en 71 jaar te zijn.

"Seks houdt ons jong" zegt Annabell. "We zijn al 45 jaargetrouwd en daarvan al 40 jaar swingers en partnerruilers.

"Wat leuk zeg!"

"Nu we gepensioneerd zijn hebben we alle tijd voor seks en plezier."

Even later komt er nog een ander ouder koppel bij. Het zijn Greet en Piet.

Greet is niet zo groot maar ze is zeer dik, minstens 120 kg. Haar kut is niet te zien door de overhangende huidplooien. Ook Piet is nogal stevig gebouwd, en hij heeft een heel klein piemeltje. Greet en Piet zijn al 34 jaar partnerruil vrienden van Annabell en Joris, ze wonen zelfs in hetzelfde huis. Met z'n vieren wonen ze al 25 jaar elk in een eigen deel van een verbouwd boerderijtje. Onder tussen voelt Piet met zijn hand tussen de benen van Greet.

"Het vrouwtje is goed nat, zouden jullie haar allemaal willen neuken" vraagt hij?

De gangbang van Chantale heeft van de mannen de nodige energie gekost. Hun piemels zijn behoorlijk slap. Greet neemt Pieter bij de hand en neemt hem naar een bankje. Pieter gaat zitten en Greet pakt zijn paal beet om er flink aan te zuigen. Het duurt even maar eindelijk komt er weerleven in zwarte neukstaaf van Pieter. Als zijn paal weer stijf is neemt hij plaats achter Greet, rolt een condoom over zijn pik en begint haar op z'n hondjes te naaien.

"Omdat ze zo dik is dit enige standje dat haar nog bevrediging geeft" zegt Pieter hijgerig die druk bezig is om zijn piemeltje af te trekken.

Ondertussen laat ook Herman zich door Greet pijpen. Als de pik van Herman stijf is neemt hij naaiwerk van Pieter over die net is klaar gekomen. De zak van Pieter is nu echt leeg want er zit maar een minuscuul druppeltje zaad in het rubberen zakje. Ook Herman weet niet veel zaad meer te produceren.

Joris neemt nu het neukwerk van Herman over. Ondertussen laat Annabell haar mond volspuiten door Pieter. Terwijl ze zich laat naaien door August.

Ilse laat zich nu op de bar nemen door Ron, terwijl Dominique met haar kutje boven het gezicht van Ilse hangt.

Samen met Chantale ga ik naar het podium bij de dansvloer om lekker samen te vingeren en te tongzoenen. Na lekkere lange innige vingerpartij komen we samen klaar. Wij hadden geen aandacht voor onze omgeving, maar een stuk of vijf mannen is zo opgewonden geraakt van onze lesbische vrijpartij, dat ze zich boven ons staan af te rukken. Dan vallen dikke klodders sperma op onze buik en borsten. We smeren het geile goedje over ons lijf tot dat we helemaal plakkerig en kleverig zijn.

Van de onbekende mannen krijgen we een drankje aan geboden. Het is fantastisch ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Ook de rest van de mensen is moe en voldaan. We nemen met z'n allen nog een rondje sauna om tot rust te komen.

Inmiddels is het drie uur 's nachts en het loopt tegen sluitingstijd. Er lopen heel wat mannen en vrouwen naar hun lingerie te zoeken die is kwijtgeraakt in het strijdgewoel. Bij de sauna vind ik mijn kousen en mijn jarretel gordeltje terug. In de bar mij bh en mijn string vind ik in een hoekje van de dansvloer. We wisselen adressen en telefoonnummers uit. Bij de kleedruimte valt ons op dat het allemaal doodgewone doorsnee mensen die een parenclub bezoeken. Heel anders dan we ons hadden voorgesteld.

Op de parkeerplaats nemen we afscheid van Pieter en August, Ilse en Ron, Greet, Piet, Annabell en Joris. Zelf geven we Chantale en Dominique een lift omdat die met de taxi waren gekomen en toch vlak bij ons wonen.

Moe maar met een heel blij gevoel gaan we naar huis. We zetten Chantale en Dominique af bij hun huis. Het licht brandt nog in de werkkamer van de man van Dominique. Hij is workaholic niet geïnteresseerd in seks zucht Dominique.

"Pappa denkt dat we naar het theater zijn geweest" zegt Dominique, "hij moest eens weten" lacht ze.

We nemen met een knuffel afscheid van Chantale en Dominique.

"Tot ziens!"

Thuis gekomen ontdekken we dat Chantale haar beautycase en haar tas met voorbinddildo 's in de auto heeft laten staan. We gaan gauw slapen heerlijk lepeltje lepeltje tegen elkaar. We slapen lekker uit tot een uur of 11. Het weer is erg mooi en we lopen lekker naakt te ontbijten in de tuin. De hele dag blijven we een beetje loom hangen in de tuin.

Plotseling gaat de telefoon het is onze dochter Marleen, we praten wat over koetjes en kalfjes we praten een beetje bij. Aan het eind van het gesprek zegt ze zeg "mam weet je wie ik net aan de telefoon had. Dominique, je weet wel die vriendin die een klas lager zat op het KUL."

"Oh, zeg ik, dat is leuk."

"Ja, zegt ze, "ik moest ook nog een boodschap overbrengen. Ze heeft vannacht haar dildo's bij jullie in auto laten liggen, toen ze met jullie uit de parenclub kwam."

"Wat een rotmeid, ze heeft toch door verteld," zeg ik.

"Schaam je maar niet hoor mam! Je moet genieten van het leven dat doe ik ook! Ik ben hartstikke blij voor jullie dat jullie zo genoten hebben."

Lachend hangt ze op.

Saskia  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post908