Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

GROOT, GROTER, GROOTST…

BrittGeplaatst door My 4Fingers do, september 21, 2017 13:44:18

GROOT, GROTER, GROOTST…

Mijn verhaal begint in America, het land waar alles groter is. Grote restaurants, grote auto’s, grote…nou ja… je weet wel. In elk geval was ik lekker op vakantie in Amerika met een paar vriendinnen. Gezellig drie weken met Las Vegas, feesten, partijen en lekkere mannen.

Op een dag besloot ik een ommetje te maken met de cabriolet die we gehuurd hadden. Ik vroeg wie er mee wou, maar niemand had veel interesse. Ik stapte in de auto en reed de stad uit. Eenmaal buiten de stad klapte ik het dak open om lekker de wind door mijn haren te voelen wapperen. Ik reed ongeveer 65 miles per uur waar 50 toegestaan was tot ik ineens wat blauw / roods achter me zag flikkeren in de spiegel. KUT!! Politie. Ik baalde enorm en besloot de auto aan de kant te zetten.

Een vrouwelijke agente stapte uit en vroeg om mijn papieren. Het was echt zo’n mannelijk type met een brede kaak en een fors gezette lichaam. Ik moest er een beetje van glimlachen, omdat ik dacht dat die alleen in films voorkwamen. Maar goed, zonder argwaan gaf ik de papieren en wachtte rustig af.

“would you step out of the car ma’am?”

Ik keek even verbaasd, maar stapte rustig uit de auto. Gelijk werd ik tegen de portier geduwd en ze fouilleerden me. Ik vroeg wat er aan de hand was en ze gebaarden me even in de auto te gaan zitten.

“I’m sorry Ma’am, but you have to come with us. We have a special policy against Foreign people.” Ik baalde enorm maar besloot niet tegen te werken. Ik wou dat alles zo snel mogelijk voorbij was. Ik stapte in de politiewagen en we reden ongeveer een half uur tot we in een klein dorpje waren aangekomen. Even leek het of de tijd hier stil had gestaan, maar ik zag iemand nog met een moderne I Phone lopen. Ik liep met de agente mee naar binnen en ik werd begeleid naar een oude politiecel die je alleen in films zou zijn.

Een stalen kooi met alleen een klein ligbankje tegen de zijkant een smerige wc. Ik hoopte dat het niet lang zou duren, want ik wist zeker dat ik niet lang zou volhouden in een smerige hok als deze. Ik riep een agent die verderop een krant zat te lezen of ik een telefoontje mocht plegen. Deze keek even verbaasd op, maar zakte al snel weer in zijn krant. KUT! Dat had ik weer. Mijn vriendinnen zouden zich pas vanavond afvragen waar ik bleef. Zoals zij me kenden kon ik wel laat terug komen. Ik besloot even te gaan zitten om even na te denken.

Toen ik zat begonnen mijn ogen aan het schemerige licht te wennen en keek ik even rond. Ik zag dat er vier cellen stonden en ik zat in de tweede van rechts. De kooi rechts van mij stond tegen een vochtige muur aan waar veel in gekrast was. De meeste tekeningen waren piemels, tieten en andere geslachtsvoorwerpen. Ineens schrok ik, in de hoek van de cel zat een grote man, met een lange leren jas aan. Dat ik die niet eerder had gezien. Hij keek me even aan en wende zich weer de andere kant op. GREAT dacht ik, ook geen privacy hier dus. Ik ging weer liggen toen ik ineens wat gefluister hoorde van de andere kant.

EY sexy, come over here and blow me! Ik keek recht tegen de piemel van een smerige zwerver leek het wel. Oude kleren, en een door het leven getekend gezicht keken me geil aan. FUCK YOU! go fuck yourself! Ik wende me af, maar de man bleef volhouden.

Come on, give me dick a kiss, there’s nothing else to do. Ik keerde me om en ging weer liggen.

De oude man schold me voor alles uit en noemde me slut. Ik deed mijn ogen dicht en deed net of ik niks hoorde. Ik hoopte maar dat ik snel weer werd bevrijd uit deze smerige bende. Minuten werden al snel uren en het werd avond. Het enige raampje in de achterkant van onze cellenblok zag ik snel donkerder worden en op een gegeven moment sprongen de koude TL lampen aan. Een groen/gelig licht werd verspreid en gaf de cel een akelige sfeer mee. De oude man was het nog steeds niet zat geworden om me slut te noemen en ik raakte ergerlijk geïrriteerd. SHUT UP you Moron! Ik pakte mijn vestje beet en flashte mijn borsten naar hem toe.

“Here you want a piece of this? Your not gonna get it!” Ik knoopte mijn vestje weer dicht en ik glimlachte in mezelf. Stomme lul, zal je het krijgen ook. Zijn verbaasde gezicht vertelde me genoeg dat hij de komende half uur even stil zou zijn. Ik hoorde wat gestommel uit zijn cel en ik vermoedde dat hij zichzelf nu zat af te rukken. Ik besloot om van de stilte gebruik te maken en even te gaan slapen. Het had niet lang geduurd, want ik voelde enkele druppels op mijn gezicht. Ik deed mijn ogen open en ik keek recht tegen de piemel aan van de grote donkere man uit de hoek. Hij was enorm! Amerika is groot in alles word gezegd, maar dit sloeg alles. De man zag dat ik mijn ogen open had gedaan en besloot om er snel gebruik van te maken en met zijn enorme slurf door de tralies tegen mijn mond aan te drukken. Ik sputterde even tegen en ik stond snel op. Ik keek hem aan en ik zag hem glimlachen. Dit had ik niet verwacht. Ik keek even over mijn schouder om en zag de zwever met zijn lul in zijn hand staan.

Ha, nu zou ik hem pas jaloers maken denk ik. Ik ging met mijn hand naar de lul van de Grote man toe en behandelde die met grote zorg. Ik liet mijn vingers rustig rond de paal glijden en ik keek naar de enorme bloedvaten die erdoorheen stroomde. Nog steeds was ik verbaasd naar de grote en ik had het vermoedden dat ik die nooit helemaal in mijn mond zou krijgen. Ik likte eraan terwijl ik naar de zwerver keek. Deze werd helemaal gek en schreeuwde; ME TOO, ME TOO!

Ik antwoordde gemeen terug dat hij dan zijn bek maar had moeten houden toen ik het vroeg. Om het nog erger te maken spreidde ik mijn benen uit elkaar en liet hem onder mijn rokje kijken. Terwijl ik de grote lul met mijn mond bewerkte gleed mijn hand over mijn onderbroek en voorzichtig door het stof heen vingerde ik mezelf. Ik zag dat de grote man genoot van alles wat ik deed, maar hij was niet de enige. Ik zelf genoot enorm van alle aandacht. De zwerver keek gepijnigd toe, maar hij was niet de enige. De nachtbewaker had ook door dat er iets aan de hand was en keek ook geïnteresseerd mijn kant op. Ik besloot mijn vestje uit te doen en liet mijn stevige borsten in de vrije lucht springen. Al snel omvatte de hand van de grote man een van mijn tieten en masseerde die op een harde manier. Ik kreeg het steeds warmer, en met de ongemakkelijke manier trok ik ook mijn kleine boxer onder mijn rokje vandaan. Ik had nu alleen nog mijn rokje en mijn schoenen aan en gaf alles aan iedereen bloot. Ondertussen kreeg de grote man het ook steeds benauwder en zijn grote staaf begon te schokken. Snel nam ik de top van zijn lul in de mond en dat gaf de doorslag. Grote klodders vocht gleed recht in mijn keel en ik moest kokhalzen; zo veel was het. Ik hoestte en daarmee vloog de rest van het vocht over mijn lichaam heen. Ik smeerde mezelf in met het sperma dat op mij was gekomen. Ik kreeg het zo heet dat ik ook een lul wou voelen. Ik vingerde mezelf ondertussen en ik voerde mezelf tot bijna in extase. Ik draaide me om pakte de lul beet om hem achter langs in te brengen. Voorzichtig drukte ik mezelf over de piemel heen. Mijn lippen weken uiteen toen de man ineens een grote stoot gaf. Ik piepte even toen ik de grootte lul ineens verwerken moest, maar door de geiligheid was ik zo nat geworden dat alles nog best soepel ging. Ik verbaasde me erover dat alles ook nog paste.

Voor ik verder ook nog wat kon zeggen ging de man steeds sneller. Het leek wel alsof hij het wereldrecord klaarkomen wou verbeteren. Ik hield me zo goed als dat ging aan de tralies en het bed vast en probeerde zo alle stoten op te vangen. Het ging zo snel en hard dat het voor mij niet lang duurde voor ik klaar zou komen. Mijn spieren begonnen te verkrampen en mijn kut trok zich steeds meer samen. Even leek het alsof de piemel bijna vast kwam te zitten daardoor, maar de man gaf niet toe. Hij bleef doorgaan en ik voelde een orgasme opborrelen. Ik kwam klaar en ik genoot enorm van alles. Met mijn ogen dicht voelde ik alles aanspannen en ik kneep met mijn kut de grote lul bijna fijn. Dat bleef niet onopgemerkt door de man die daarop antwoordde om weer enorme klodders in me te spuiten tegen mijn baarmoederwand aan. Het gaf een fijn gevoel en ik bleef nog een minuut staan om het orgasme te kunnen verwerken.

Voorzichtig haalde ik de lul er weer uit en ik likte hem weer helemaal schoon. Ik deed dat zo dat de zwerver alles kon zien en ik liet hem de enorme openstaande kut ook niet onopgemerkt. Ik gleed er nog even met mijn handen tussen en opende mijn lippen terwijl ik de restanten vocht van de piemel aflik. Ik ging weer liggen en ik voelde de handen van de grote man nog even over mijn lichaam glijden. Over mijn keel, borsten, buik, langs mijn benen naar beneden weer omhoog en weer even via de binnenkant van mijn dijen door mijn schaamlippen. Even leek het of hij weer opnieuw wou beginnen tot ik ineens een stem mijn naam hoorde schreeuwen.

Snel kleedde ik mijn vestje weer aan en gaf mijn onderbroek aan de zwerver.

“Here enjoy this” zei ik tegen hem. Ik liep naar de deur en wachtte tot de agent me zou komen halen.

Eindelijk vrij dacht ik bij mezelf, alleen ik had niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden in de cel. Was dit verborgen camera geweest? Gewoon een machtspelletje van de agente? Opgezet spel? Waarom ik uiteindelijk van hun grootse gastvrijheid mocht genieten is voor mij nog altijd een raadsel. Weet jij het?

Britt

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1901

CONCERTJE PIKKEN EN ZO…

BrittGeplaatst door My 4Fingers ma, augustus 14, 2017 13:58:02

CONCERTJE PIKKEN EN ZO…

Met een aantal vrienden ging ik naar een concert dat gegeven werd in een park. Het was een nachtconcert dat om 12 uur zou beginnen, maar omdat er een band op zou treden die een van mijn vrienden erg graag wilde zien waren we er mooi op tijd. Hierdoor konden we een redelijk goed plekje vooraan vinden. Het was die dag erg warm geweest en het weer was nog steeds erg zwoel. Omdat het de bedoeling was dat we na afloop van het concert nog zouden gaan stappen had ik mij heerlijk opgedoft. Ik had een strak, dun shirtje aangetrokken en mijn lievelingsrokje van zwart leer. Hij was wel erg kort, maar ik kreeg wel altijd goedkeurende blikken van mannen als ik hem aan had. (Daarentegen kreeg ik van de meeste vrouwen een zie-die-slet-erbij-lopen-blik, niet dat dat mij kon deren overigens). En ik had mijn hoge hakken met spaghettibandjes aan. Ze waren niet echt gemakkelijk op het gras, maar ik moest het maar even uithouden voor later. We stonden wat te kletsen met elkaar totdat het concert zou beginnen. Ongeveer een kwartier voor het concert kwam Erik eraan lopen. Hij was al jaren een goede vriend van mij en kende mij door en door. Hij pakte mij beet en gaf me een stevige knuffel, daarna bekeek hij mij van top tot teen.

"Zo wat zie jij er weer super geil uit." Fluisterde hij in mijn oor. Ik keek hem even ondeugend aan.

"Dat jij daar kijk op hebt, zeg. En ik heb niet eens zo'n ding tussen mijn benen hangen." "Oh, maar dat is niet nodig hoor. Ik weet heus wel wanneer een vrouw er sexy uitziet. Daar hoef je geen hetero voor te zijn."

“Okay, schat. Bedankt voor het compliment." En ik gaf hem weer een stevige knuffel. "Zeg eens eerlijk. Hoe lang is het geleden voor je?" Vroeg hij mij uitdagend.

"Iets te lang." Moest ik hem eerlijk bekennen.

"Dus je hebt er eigenlijk wel zin in." Hij keek me met pretogen aan. Ik hoefde niks terug te zeggen, want aan mijn blik had hij wel genoeg. Ondanks dat ik best zin had in een man, verwachtte ik niet dat ik vanavond nog iets geschikts tegen te komen aangezien we naar een tent zouden gaan waar je alleen maar macho's of boerenpummels tegen kwam. Ik had er in al die tijd dat ik daar kwam nog nooit een vent ontmoet waarvan je in een oogopslag al kon zien dat hij precies wist wat hij moest doen om een vrouw te behagen. We babbelden nog wat over koetjes en kalfjes en om iets over twaalf begon het concert. De muziek was wat hard, maar ze waren wel erg goed. Het werd al snel steeds drukker en ik kreeg het steeds benauwder. Ik schreeuwde in Erik's oor dat ik naar achteren ging omdat ik het niet uit te houden vond. Hij bood me nog aan om met me mee te gaan, maar ik zei dat ik me wel zou redden. Hij knikte en ik liep naar achteren.

Ergens achteraan stond een muurtje dat ongeveer tot iets boven mijn middel reikte. Ik had wel zin om er even op te gaan hangen. Het verbaasde mij overigens dat er niemand in de buurt van het muurtje stond. Maar erg vond ik dat niet. Ik vond het wel even lekker om alleen te staan. Vanaf deze plek kon ik nog steeds de muziek goed horen en het was hier een stuk aangenamer, qua temperatuur. Ik leunde met mijn armen op het muurtje en keek naar het publiek. Ik geniet er altijd van om naar mensen te kijken. Naar wat ze aan hebben, hoe ze zich gedragen, dat soort dingen.

Ineens voelde ik iemand heel dicht van achteren tegen mij aanstaan die met twee sterke handen mijn heupen stevig vast hielden. Ik wilde mij omdraaien, maar een zware, hese stem gebood mij om voor mij uit te blijven kijken. Om de een of andere duistere reden voldeed ik aan zijn verzoek. Op dat moment voelde ik hoe hij zijn kruis tegen mijn billen begon te wrijven. Dit was te bizar om waar te zijn en ik had altijd gedacht dat als mij zoiets zou overkomen, ik zo'n vent dan compleet zou neer slaan, maar tot mijn eigen stomme verbazing vond ik dit erg lekker ik begon al snel te verlangen naar meer. En meer zou ik ook krijgen.

Zijn handen gleden naar mijn borsten en begonnen die lekker te masseren. Zijn vingers vonden al snel mijn tepels door de dunne stof van mijn shirtje heen en begon er speels in te knijpen. Het bloed in mijn aderen begonnen sneller door mijn lijf te stromen en ontvlamden in hun race een branderig gevoel in mijn schaamstreek. Ik voelde intussen dat hij een enorme bult in zijn broek had gekregen, want hij schuurde nog steeds met zijn kruis over mijn billen. Met een hand ging hij door en de andere baande zich een weg naar beneden. Even draaide zijn hand stevige rondjes over mijn kruis, maar al snel ging zijn hand verder naar beneden. Hij gleed door tot aan de zoom van mijn rokje en toen liet hij ook zijn andere hand zakken. Vliegensvlug trok hij mijn rokje omhoog. Ik werd helemaal geil van het idee wat er aan zat te komen. Een van zijn handen begon mijn billen te kneden en de andere gleed in mijn slipje en krioelde wat door mijn schaamhaar. Al snel vonden zijn vingers mijn klitje, die al aardig was opgezwollen. Hij masseerde het knopje even, maar hij hoorde aan de kreunen die ik liet ontsnappen dat hij daar niet te lang mee door moest gaan, want anders zou ik wel erg snel klaarkomen.

Dus gleed zijn hand iets lager. Daar voelde hij dat ik al erg nat was. De hand die mijn billen kneedde, begon aan mijn slipje te sjorren, maar hij merkte dat hij daar toch wel even twee handen voor nodig had. Mijn slipje hing al snel om mijn enkels. Hij gebood mij eruit te stappen en ik gehoorzaamde hem onmiddellijk. Ik bleef meteen in een lichte spreidstand staan, zodat hij wat meer ruimte had voor zijn zoektocht. Zijn hand ging nu via mijn billen naar mijn kutje en ik kantelde mijn bekken wat naar voren. Zo kon hij er nog beter bij. Een vinger gleed met gemak naar binnen en dus volgde al gauw een tweede. Ik kreunde van genot. Heerlijk bewoog hij zijn vingers op en neer. Even later duwde hij een derde vinger naar binnen, maar dit ging al wat moeizamer. Voorzichtig bewoog hij zijn vingers steeds dieper naar binnen en begon mijn kutje wat op te rekken. Heerlijk neukte hij mij met die vingers van hem en ik begon ook zwaarder te hijgen en te kreunen. Toen haalde hij zijn vingers er weer uit.

Ik kantelde even mijn bekken weer wat terug, maar meteen pakte hij mij weer stevig bij mijn heupen en ik kon niet anders dan meteen weer mijn bekken te kantelen en instinctief boog ik meteen ook wat verder naar voren. In een ruwe stoot zat zijn enorme lul tot aan zijn ballen in mijn kutje. Ik begreep meteen waarom hij zoveel moeite had gedaan om mijn kutje wat op te rekken. Zo'n enorme had ik nog nooit van mijn leven erin gehad. Met langzame halen begon hij mij te neuken. Geheel onverwachts begon hij heftig te stoten om even later weer in een langzamer ritme verder te gaan. Hij wisselde het tempo regelmatig af en ik kreunde van genot. Zo was ik nog nooit geneukt. Wel had ik er vaker over gefantaseerd en die fantasie had ik wel eens met Erik gedeeld. Toen wist ik het. Erik had hiervoor gezorgd.

Hoe kon een man anders weten hoe hij mij moest bewerken? Nu genoot ik er nog heftiger van. Oh, wat was ik Erik dankbaar. Onder het neuken voelde ik hoe hij weer met mijn klitje begon te spelen. Hij begon steeds heftiger mijn gevoelige knopje te bewerken. Ik voelde een enorm orgasme naderen. En hij kon het horen aan mijn korte, heftige kreuntjes. Hij voerde het tempo weer op en begon nu steeds sneller en heftiger te stoten. Ik had het idee dat ook zijn orgasme zat eraan te komen, want hij ging onverstoorbaar door met stoten. Het was alsof een bom diep in mij explodeerde, zo heftig kwam ik klaar. Hij begon te grommen en al snel voelde ik zijn sperma met harde stralen in mijn kutje spuiten. Hij gaf me nog een paar felle stoten en bleef toen even heel dicht tegen mij aan staan, met zijn lul nog diep in me.

Toen we allebei weer een beetje bij onze positieven kwamen haalde hij hem er weer uit. Ik trok mijn rokje weer naar beneden, om vervolgens mezelf weer toonbaar te maken. Ik raapte intussen mijn slipje op van de grond en keek hem aan. Verdorie. Niet alleen een ongelofelijke neuker, maar ook nog eens een enorm lekkere vent. Erik had wel zijn best gedaan. Dat moest ik hem nageven. Het leek bijna wel of hij wat verlegen werd van mijn zeer goedkeurende blikken.

"Wil je deze misschien nog als aandenken?" Vroeg ik hem. Hij knikte. En hij stopte het in zijn jaszak. Ik kreeg nog een kus op mijn wang als dank en toen liep hij weer weg. Mijn blik bleef op zijn rug rusten.

"En, was het wat?" Hoorde ik Erik vragen. Met diepe weemoed nam ik afscheid van de man die mij net heerlijk had geneukt en keek naar mijn maatje.

"Bedankt." Was het enige wat ik eruit kon brengen. Maar meer hoefde ik ook niet te zeggen.

Britt

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1877

Britt, Dorien en Johan

BrittGeplaatst door My 4Fingers do, juni 22, 2017 11:44:47

BRIT, DORIEN EN JOHAN

Het is vrijdagmiddag en Britt zit aan een tafeltje in de kantine van de VUB en drinkt haar glas melk leeg. Ze wil net opstaan, als ze Dorien ziet binnen komen, een meer dan goede vriendin van haar. Ze volgt het mooie slanke meisje, dat naar het buffet loopt, en ze voelt weer dat merkwaardige gevoel, dat ze wel vaker heeft als ze Dorien ziet.

Die mooie lange benen, de fier vooruit staande C-cup, dat stoute kontje en die lange blonde haren, doen haar soms dromen van meer dan alleen vriendschap. Dorien ziet haar niet, pas als ze terug komt met een kop koffie en een broodje, ontdekt ze Britt en toont ze haar zo bekende sensuele glimlach.

Britt is een stevige meid van 20 jaar met donkerblond haar en een leuk open gezicht. Dat ze veel blikken van mannen krijgt, ligt vooral aan haar E-cup. Zeker als ze, zoals vaak, kleding draagt, die haar forse voorgevel goed doet uitkomen. Vaak een beetje uitdagend, soms strak, soms mouwloos, maar altijd zo dat het haar keurmerk duidelijk accentueert. Die mannen zijn echter kansloos, want Britt is al een tijd samen met Johan, een student aan de sportacademie. Dorien gaat naast Britt aan het tafeltje zitten streelt even met de rug van haar hand langs Britt’s blote arm. Die voelt een rilling door haar lijf gaan en kijkt even weg van haar vriendin, want ze is bang dat die het merkt.

“Wat ga je in het weekend doen”, vraagt Dorien, “zeker weer naar Johan?”.

Britt bevestigt dat, maar ze zegt erbij dat Johan moet basketballen met de ploeg van de academie en dat ze zaterdagmiddag dan alleen is.

“Dan ga ik toch mee”, zegt Dorien ad rem, “gaan we gezellig winkelen”. Britt kijkt haar aan en ziet de twinkeling in haar ogen. Ze vindt het eigenlijk wel een goed idee.

Die zaterdagochtend zijn ze al vroeg in de stad, waar Johan woont en ze gaan eerst even bij hem langs, alvorens te shoppen. Als Johan de deur van zijn kleine appartement opent, ziet hij twee mooie vrouwen staan, in plaats van alleen Britt. Heel even kijkt hij teleurgesteld, want hij had er naar uitgezien een heerlijk weekend alleen met Britt door te brengen, maar dan herpakt hij zich, want hij bedenkt dat Dorien op zolder kan blijven slapen, waar hij nog een reservematras heeft liggen.

Ze drinken een kop koffie en dan vertrekken de twee naar de stad. Johan kijkt ze na en hij moet toegeven dat Dorien er lekker uit ziet met die slanke lange benen en die lekkere kont. Maar Britt is voor hem nummer één. Ze kennen elkaar al jaren en als ze bij elkaar zijn hebben ze steeds heerlijke seks met alles erop en eraan.

Britt en Dorien hebben de grootste lol in de chique lingeriewinkel, waar veel erotisch ondergoed hangt. Na enig zoeken kiest Britt voor een rode string en een kanten beha van dezelfde kleur, die maar heel weinig van haar grote borsten zal bedekken. Dorien heeft een bijna identiek setje, maar dan in het zwart. Als ze naar de pashokjes lopen, zien ze dat er nog één vrij is.

“Geeft niet,” zegt Dorien, “gaan we toch samen”. Het hokje is niet groot en net als Britt haar slipje wil uittrekken, voelt ze de stevige borsten van Dorien tegen haar rug.

Ze kijkt opzij in de spiegel en ziet dat Dorien bezig is haar nieuwe string te passen. Dorien schuift het kleine broekje over haar kale kruis en trekt het nog eens goed strak aan, zodat haar spleetje door de stof zichtbaar blijft. Ze hebben elkaar wel vaker naakt gezien, na een gymles of op de sportschool, maar niet in deze setting. De dames bekijken elkaar in de spiegel en constateren dat de beide setjes hen goed staan. Vooral het rood kleurt goed bij Britt en de beha is inderdaad zo klein dat zeker 90% van haar borsten zichtbaar blijft.

“Wat heb jij toch lekkere tieten”, zegt Dorien en ze legt haar handen eronder en drukt ze iets omhoog alsof zij ze weegt. Britt voelt haar tepels zwellen en begint te blozen. Ze voelen ook lekker aan, zegt Dorien en trekt de beha iets omlaag, zodat de harde tepels er bovenuit springen. Dan buigt ze zich voorover en geeft een zacht kusje op de linker en zuigt heel even aan de rechter. Ze kijkt omlaag en haalt even een vinger langs de string van Britt.

“Die zou ik maar snel uitdoen, anders wordt het helemaal nat en kan je het niet meer terughangen als je het niet mooi vindt”, zegt ze quasi nonchalant.

Dorien draait zich en om trekt haar oude ondergoed en haar kleren aan, terwijl Britt in de spiegel verbouwereerd toekijkt. Langzaam verkleedt ook zij zich en als ze het pashokje uitkomt, ziet ze Dorien al bij de kassa staan. Ze rekenen allebei af en lopen zwijgend de winkel uit, op weg naar Johans appartement. Pas als ze binnen zijn, kijkt Dorien haar vriendin recht in de ogen en zegt.

“Sorry, het was een opwelling, maar ik kon even niet van jouw mooie lichaam afblijven”. Britt begint een beetje te lachen en bekent dan dat ze niet echt onprettig vond. Britt komt, gekleed in haar nieuwe ondergoed, de badkamer uit na een verfrissende douche. Als ze op blote voeten de slaapkamer binnenkomt, blijft ze op de drempel staan en kijkt gefascineerd naar Dorien. Die ligt naakt en wijdbeens op bed en beweegt langzaam een licht zoemende vibrator in haar kutje, terwijl ze met een paar vingers haar klitje bewerkt. Ze heeft haar ogen dicht en gaat helemaal op in haar spel, waardoor ze Britt niet heeft horen aankomen. Die voelt haar tepels weer hard worden en ziet dat de stof van haar nieuwe string weer een klein vochtplekje gaat vertonen. Haar hand beweegt bijna automatisch naar beneden en begint over het mini stukje textiel te wrijven.

“Kom je me helpen”, zegt Dorien, die haar ogen heeft geopend en Britt wenkt op bed te komen, “doe dat setje maar weer uit”. Langzaam loopt Britt naar het bed en trekt haar mooie lingerie uit. Dan gaat ze naast Dorien liggen en begint voorzichtig de borsten van haar vriendin te strelen. Die draait haar hoofd opzij naar Britt en biedt haar licht geopende mond aan. Britt besluit alle schroom te laten varen, eigenlijk heeft ze hier al een tijdje van gedroomd, maar wilde ze het voor zichzelf niet toegeven. Ze drukt haar lippen op die van Dorien en hun tongen vinden elkaar.

Dorien haalt de vibrator uit haar spleetje, draait zich naar Britt toe en slaat een been om haar middel. Dan begint ze met haar kutje tegen het onderlijf van Britt te wrijven. Ze was al opgewonden, maar hier wordt Britt nog heter van. Ze drukt de strakke billen van Dorien naar zich toe, zodat ze het natte kutje nog beter voelt. Dorien heeft haar arm om de billen van Britt geslagen en kan zo net bij Britts kutje. Ze drukt een vinger naar binnen en haalt die traag heen en weer. De beide vriendinnen kronkelen met hun lijven tegen elkaar en raken steeds verder opgewonden. Tot Dorien zich los maakt en met haar gezicht tussen de benen van Britt gaat liggen.

“Nu ga je wat beleven”, kreunt ze en ze begint Britts klitje te likken en een vinger in dat natte spleetje heen en weer te halen. Britts mond ligt vlak onder het al even natte kutje van Dorien en ze begint er gretig aan te likken. Ze maken nu allebei hijgende en kreunende geluiden, die erop duiden dat ze dicht bij hun ontlading zitten. Dorien is de eerste, maar Britt volgt nog geen 10 seconden later.

Het duurt een paar minuten voor de twee geile vrouwen weer bij hun positieven zijn. Britt is de eerste die opkijkt en een kreet slaakt. Ze duwt Dorien van zich af en gaat in één beweging rechtop zitten. Dorien kijkt, liggend op haar buik opzij en begint zachtjes te lachen.

“Hoe lang sta je daar al”, zegt ze tegen Johan, die met zijn broek op zijn knieën aan zijn forse paal staat te trekken.

“Een paar minuten,” zegt hij en hij voegt eraan toe dat hij erg heeft genoten van die heerlijke vrijpartij.

“Kom er dan maar bij,” zegt Dorien en Johan weet niet hoe snel hij zich van de rest van kleding moet ontdoen. Pas als hij naakt tussen de twee vrouwen in ligt, is Britt bekomen van de schrik. Ze begint direct aan de omhoog staande pik van haar vriend te trekken, terwijl ze hem intussen vol op zijn mond kust. Dorien is achter het tweetal gaan zitten en kneedt de ballen van Johan, ondertussen er af en toe aan zuigend. Met haar andere hand is ze weer begonnen het nog natte spleetje van Britt te bewerken. Johan raakt nog meer opgewonden, de hand van Britt is niet genoeg meer, hij wil een paar natte schaamlippen om zijn pik voelen en hij komt haast klaar bij de gedachte dat hij zijn paal eigenlijk het liefst in dat heerlijke kutje van Dorien zou willen schuiven. Alsof ze zijn gedachten raadt, kruipt Dorien ineens op hem met haar gezicht naar Britt toe, haar geopende natte kutje vlak bij boven trillende staaf. Haar mooie C-cup drukt tegen zijn borst en boven zijn hoofd hangen nu de twee geile gezichten van Britt en Dorien.

Dorien schuift haar schaamlipjes moeiteloos over de rechtop staande pik van Johan en begint direct op en neer te bewegen. Johan ziet dat Britt op haar knieën is gaan zitten, zodat Dorien goed bij haar spleetje kan komen met haar mond. Vlak boven zijn gezicht streelt de tong van Dorien de opgezwollen clitoris van Britt en op zijn harde paal wipt Dorien op en neer. Hij rekt zijn handen boven zijn hoofd en pakt de grote borsten van Britt om te aaien en in te knijpen.

Dat houdt geen man vol, weet hij en hij geeft zich helemaal over. Zijn eikel klopt in de vagina van Dorien en zijn scrotum trekt zich samen. Hij geeft een schreeuw en met volle kracht spuit hij zijn sperma bij Dorien naar binnen. Die stopt met bewegen en drukt haar onderlichaam hard op Johans pik en vervolgens komt ze voor de tweede keer met een lange zucht klaar. Ze vergeet daarbij Britt even, maar Johan heeft het likken al overgenomen en binnen een minuut brengt hij ook zijn vriendin tot een tweede, heftig orgasme. Terwijl Dorien nog bezig is het overbleven zaad met geweld uit zijn pik te zuigen, geeft hij Britt een lange intense tongzoen en zucht.

“Hier hebben we allebei al tijden van gedroomd”

Britt

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1841

ALS DE POES VAN HUIS IS

BrittGeplaatst door My 4Fingers wo, juni 14, 2017 14:12:42

ALS DE POES VAN HUIS IS

Ik werd die morgen bijzonder blij gezind wakker. Enerzijds vond ik het spijtig dat mijn boezemvriendin Veronique net de dag dat ik geen klas had op zakenreis moest. Anderzijds betekende het dat ik me ongestoord kon overgeven aan één van mijn lievelingsactiviteiten. Mezelf terug trekken in het kamertje dat Veronique speciaal voor mij langs alle vier muren, op vloer en plafond met spiegels had uitgerust. Zodat ik me in alle hoeken kon bekijken terwijl ik mezelf streelde. Ik geef het graag toe. Ik ben geen klein beetje narcistisch ingesteld, maar wat wil je, ik heb dan ook een onwijs gaaf lichaam; blond haar tot op mijn malse kont, lange benen, een paar tieten die de meest wilde verwachtingen in het niets laten verzinken, en een kutje om letterlijk de vingers van af te likken, iets wat ik dan ook regelmatig doe.

Om in de stemming te raken, besliste ik eerst een video-opname te bekijken van één van mijn masturbatiesessies. Ik beeldde me in dat het niet ik was die daar op het scherm verscheen, maar één of ander grietje dat ik had verleid om plagerig voor me te strippen en zich dan uitgebreid voor me te vingeren. Ik werd er bloedgeil van en moedigde mijn tv-versie luidkeels aan. De climaxen kwamen op hetzelfde moment. Nu was ik klaar voor de spiegelzaal. Verdraaid. Ging op dat ogenblik de deurbel toch niet zeker. Wie kon dat zijn? Ik was eerst van plan te laten overgaan, maar besliste uiteindelijk toch maar open te doen. Je weet maar nooit. Het kon belangrijk zijn. Ik schoot vlug wat kleren aan, holde naar beneden en deed de deur open.

Voor me stond een totaal onbekende vrouw, van top tot teen gekleed in een tot de hals gesloten en tot aan de rijglaarsjes reikende zwarte mantel. Waarschijnlijk een zakenrelatie van Veronique, zo dacht ik. Het zag er inderdaad iemand uit die tot de mode-scène behoorde. Ze was heel groot en rank, kleine borsten, een smal bleek gezicht met sterke beenderen en een gekroesd koperkleurig kapsel dat ze strak had weg gekamd achter haar rechteroor terwijl het aan de andere kant wijd uitstond. Op mij kwam ze heel mysterieus, haast feeëriek over en ze had een sterke uitstraling. Voor ik ertoe kon komen haar te vragen waarvoor ze kwam, stapte ze de drempel over en het huis binnen.

"Neem jij mijn mantel even van me over,” zei ze zonder zich voor te stellen. Ze draaide meteen haar rug naar me toe en begon gesp en knopen los te maken. Een beetje mijn kluts kwijt door haar optreden deed ik wat me gevraagd werd en gleed de mantel over haar schouders naar beneden. Toen raakte ik nog meer in verwarring, omdat ik tot mijn niet geringe verwarring moest vaststellen dat ze eronder spiernaakt was. Met de jas nog steeds in mijn handen, staarde ik haar aan, terwijl zij zich naar me omdraaide en me met een spottend lachje aankeek. Aan dat lichaam van haar klopte niets. Het smalle gezicht verzonk haast tegen de achtergrond van dat wijde kapsel, dat dan weer maakte dat haar hoofd te groot leek in verhouding tot de rest van haar lijf. Haar benen waren te lang in vergelijking met haar bovenlichaam. Ze had een breed bekken, haar tieten waren onbestaand en de tepels speldenknopjes op een praktische reliëf loze torso. Kwam daar nog die krijtwitte kleur bij. Toch werd ik verschrikkelijk heet van haar.

"Nou ja, ik ben nogal exhibitionistisch aangelegd,” verklaarde ze haar ongebruikelijk tenue, "ik hou er wel van dat mensen naar me kijken. Zoals jij nu trouwens".

Mijn hoogrode kleur en mijn gejaagde ademhaling lieten immers niet de minste twijfel bestaan over het effect dat ze op me had.

"Masturbeer jij je soms ook voor je publiek,” vroeg ik provocerend toen ik over mijn eerste verbazing heen was. Ze antwoordde me niet, maar wandelde voor me uit de woonkamer in, waar ze zich onderuit liet zakken in een van de zetels. Haar benen drapeerde ze over de armleuningen zodat ze wijd open voor me was. De waarheid kwetst, zegt men en almachtige god in de hemel ja, die kut, die heilige kut van haar verscheurde me. Ze had de ziel van haar kut en de kut van haar ziel. Ik was mijn herwonnen zelfvertrouwen onmiddellijk opnieuw kwijt. Die kut van haar was gewoonweg niet van deze wereld en het sterretje van haar anus was dat al evenmin. Ik staarde en staarde en staarde naar dat oneindige middelpunt van haar wezen. Hoe langer ik staarde, hoe meer het was alsof ik werd aangezogen door de draaikolk van haar kut en ik raakte haast in een tranceachtige toestand. Die staat van betovering werd pas doorbroken toen ze met haar duim cirkelvormige bewegingen begon te maken over haar opengesperde lippen en toen ze ging kreunen. De tijdloze luchtbel waarin we ons bevonden, spatte uit elkaar en de werkelijkheid nam over.

"O… oh…,” zuchtte ze, "wat goed".

Het was alsof ze mijn kutje aan het strelen was, want hoewel ik mezelf niet aanraakte, echode ik elk van haar kreunen, zo geil maakte de voorstelling me. Ze deed mijn opwinding nog stijgen door één hand achter haar rug onder haar billen door te brengen en aan haar kont-rozet te gaan frunniken. Toen ze vlak erop de rechter middenvinger diep in haar aars en de linker in haar kut dreef, wist ik helemaal niet meer waar ik het had. Nog heter en ik zou smelten. Maar ook van haar liep het liefdeszweet af. Ze was niet meer ver verwijderd van haar orgasme.

"Kleed je uit, kleed je asjeblieft uit,” kermde ze, "ik wil je naakt zien wanneer ik klaarkom".

Ik begon me langzaam voor haar uit te kleden en bij elk kledingstuk dat van me afviel, ging zij zich sneller vingeren. Zij observeerde hoe ik naar haar keek. Bloes en jeans lagen ondertussen op de grond. Hoewel ik dat helemaal niet nodig had, droeg ik een wonder-bra, die mijn borsten nog verder ophoogde en de kloof tussen ze nog meer accentueerde.

"Toon me je tieten. Nu!” Hijgde ze wild terwijl ze een tweede vinger in haar kut en reet duwde. Ik keerde echter mijn rug naar haar toe. Pas toen haakte ik mijn bh los en stroopte mijn broekje naar omlaag over mijn billen, waarmee ik plagerig wiebelde. Het geluid dat ze uitbracht kon ik niet noemen.

"Martel me toch niet zo, ik houd het echt niet meer lang". Vliegensvlug draaide ik me om en toen weer opnieuw, enkele keren om mijn as wentelend vooraleer ik uiteindelijk tot stilstand kwam, de handen op de heupen, mijn tieten trots vooruitstekend.

"O… oh… god, oh god, oh lieve god, wat een tieten, wat een memmen, wat een pramen. Dit kan toch niet waar zijn. Zeg me dat ik niet droom, laat me op ze zuigen. Ik wil zuigen, lekker zuigen,” bedelde ze.

"Eerst klaarkomen,” eiste ik ongenadig. Meteen duwde ze haar duim tegen haar klit en haalde de trekker van haar orgasme over. "Nou daar dan,” schreeuwde ze, "zie nou toch wat je met me doet. O… oh… wauw. Ik kom, ik kom, ik k…, ik kom, ik ko…". Haar climax was majestueus en hield zo lang aan, dat ik er haast ongeduldig van werd. Toen de gewelddadigheid een beetje begon af te nemen, haalde ze haar benen van de armleuningen en plaatste ze haar voeten op de grond.

Meteen ging ik schrijlings over haar ene been heen zitten en wreef mijn uitgehongerde poesje als een razende tegen haar dij aan, terwijl zij zich vast zoog op mijn ene tiet. Ik nam haar gezicht echter in beide handen, boog het mijne voorover en zoende haar. Onze kussen waren letterlijk adembenemend. Mijn tong neukte haar open mond. Haar handen trokken mijn billenhelften van elkaar terwijl haar vingertopje de binnenkant van mijn lippen streelden. Mijn orgasme was er ééntje waarvoor mannen ten oorlog trekken. Het duurde een flinke poos eer we allebei voldoende hersteld waren om te kunnen praten.

"Waar ben jij zolang gebleven, schatje? Maar vooral wie ben je eigenlijk en waaraan heb ik dit te danken?” vroeg ik glimlachend.

"Dalaa is de naam,” antwoordde ze, "en dit heb je uitsluitend aan jezelf of beter gezegd aan je reputatie te danken".

"Mijn reputatie?"

"Ja heus, onlangs ben ik in bed beland - nu ja bed, wat heet? - met een minnaar van je en die gaf zo hoog van jou neuktalent op dat ik besliste mijn stoute schoenen aan te trekken en me zelf eens te gaan overtuigen".

"Een minnaar van me? Mag ik ook weten wie?".

"Ja hoor. Onlangs werd ik via een interimkantoor uitgezonden om in te springen voor een secretaresse, die met vakantie was. Eeuwig dankbaar zal ik dat grietje zijn, want dankzij haar kreeg ik dat baPathy bij die ongelooflijk knappe directeur public relations. Nu ja, wat ons betreft, was het eerder pubic relations, als je snapt wat ik bedoel. Weet je nu al wie ik bedoel? Chifo immers, herinner je hem nog"

Terwijl zij maar bleef verder tateren, droomde ik helemaal weg. Chifo! Natuurlijk. Hoe kon iemand hem vergeten: atletisch, blauwzwart haar tot op de schouders, goudkleurig lijf en die pik, die pik, ik zou er alles voor geven om die terug in mij te kunnen hebben. "Chifo,” zuchtten we gelijktijdig en we lazen dezelfde wens in elkaars ogen.

"Zullen we? Willen we?,” klonk het simultaan. "Wacht, ik moet zijn kaartje ergens hebben,” babbelde ik opgewonden als een verliefd schoolvisje, "oh ja hier is het. Wat denk je? Zullen we hem bellen, nu meteen". De pretlichtjes in haar ogen waren voldoende antwoord. "Ik heb een prima ingeving. Kom mee naar boven,” stelde ik Dalaa voor. Nieuwsgierig volgde ze me. Ik griste snel mijn draagtelefoon en een neukharnas van mijn nachtkastje en ging haar voor naar mijn spiegelkamer, haar ondertussen vragend of ze met zo een toestel overweg kon. "Van een overbodige vraag gesproken,” schamperde Dalaa, het harnas aangespend, "ik ben geboren in één van die dingen".

Ik nam op handen en voeten plaats, steunend op mijn ellebogen zodat ik mijn handen vrij had om te bellen.

"Neuk me langs achter,” droeg ik Dalaa op, "ik krijg daar zo een lekker zwoele telefoonstem van. Zij deed wat haar gevraagd werd en - het moet me van het hart - ze deed het goed, zo verschrikkelijk goed. Toen ze me goed aan het hijgen en kreunen had, toetste ik het nummer van Chifo's mobiele telefoon in. Verdraait. Tijdelijk onbereikbaar, klonk het. Dan maar naar zijn firma bellen en hopen dat ie op kantoor was.

"Kan ik u helpen,” klonk een jonge vrouwenstem.

"Ik had graag met Chifo gesproken".

"Die is in een directievergadering op dit ogenblik, kan u later terugbellen of kan ik een boodschap noteren".

"Het is echt heel dringend,” drong ik aan. Nou en of, ik had dringend een beurt nodig. "Het is een noodgeval,” vertelde ik geheel naar waarheid. Ik hoorde niets dan stilte aan de andere kant. Verbind me dan toch door, toe nou, bad ik innerlijk. Net op dat ogenblik plaatste Dalaa wel een bijzonder goeie stoot die me door merg en been ging en me onwillekeurig een lage kreun ontlokte. De secretaresse verkoos daar blijkbaar iets anders in te zien want meteen schakelde ze mij met een ietsje bezorgdheid in haar stem door. "Hallo, ja,” hoorde ik nu Chifo's diepe bariton.

"Hoi, Hanna hier. Ik ben helemaal naakt, zit op handen en voeten en kijk in de spiegel naar mijn schommelende tieten terwijl Dalaa me langs achter neemt. Zou je niet willen dat je in haar plaats was en dat het jouw pik was, die in mijn kutje stak,” babbelde ik doorspekt met het nodige gekreun, want Dalaa bezorgde me onbeschrijflijk genot. "Schatje toch, geef me twee uurtjes, dan heb ik lunchbreak en wil ik je dolgraag komen verwennen".

"Heu… ho… ik ben geen opgewarmde kost, hoor. Deze schotel moet heet opgediend en gegeten worden,” zei ik, lichtjes boos over zijn verwaandheid.

"Begrijp me dan toch,” verdedigde hij zich, "ik zit in een erg belangrijke vergadering. De mensen rond de tafel beginnen me al vreemd aan te staren".

"Oh ja, en dan? Met hoeveel zijn jullie eigenlijk?"

"Met zijn zessen, ik durf niet vragen waarom je dat nu wil weten…"

"Allemaal mannen?"

"Ja?"

"Knap?"

"Zeg me niet dat je van plan bent wat ik denk dat je van plan bent?"

"Toch wel, je kent me toch?"

"Oh god nee, zeg me dat het niet waar is? Jij, Dalaa en wij, nu, in de zaal,” zei Chifo met van opwinding schorre stem.

"Reken maar, Zet me op luidspreker nu,” beval ik hem autoritair.

"Doe maar,” gaf hij zich gewonnen. Ik liet me luidkeels gaan in het liefdesspel met Dalaa. "O… oh… lieverd, geef het me goed, oh je neukt zo fantastisch, toe nou, neem me anaal, ik speel wel met mijn klitje. O… oh ja, duw hem helemaal naar binnen, all the way, ik voel hem tot in mijn buik,” gilde ik extatisch. Dalaa schreeuwde lustig met me mee. Niemand kon hiervoor ongevoelig blijven, wist ik zeker. Voor mijn geestesoog zag ik zes pikken overeind komen in onberispelijke pantalons.

"Haal hem eruit, heren, toe nou, wees toch niet schuw,” stamelde ik hitsig, "ik weet dat jullie het willen. Ik wil het immers ook. Oh… ja… wat een lekkere stijve pikken. Ik zie ze zo voor me. Alsjeblieft, ik wil dat jullie zich afrukken, ik wil dat jullie gaan spuiten". Onmiskenbaar hoorde ik gekreun en gehijg aan de andere kant. "Ik wil dat jullie op de conferentietafel schieten, dat ik jullie lekkere geil straks kan oplikken terwijl jullie me nemen"

"O…oh… ah,” klonk het zes stemmig uit de telefoon.

"O… oh, ik kan niet wachten om jullie pikken te zien spuiten, in mijn kut, in mijn aars, op mijn tieten, op mijn billen, in mijn gezicht, in mijn haar, in mijn mond, in mijn keel. O…oh. Ik ga klaarkomen. Dalaa, neuk me, neuk me hard. Ha… haa… hard. O… oh… ja, ik ben zover. Aa… arg… Ik kom. Ik ko... Ik kom naar jullie toe."

Ik was zo geil als boter en verschrikkelijk ongeduldig, Dalaa al niet minder. Dalaa het neukharnas weggegooid, ik snel in een minirok en bloes geschoten, dan naar beneden, Dalaa in haar lange mantel, dan op een holletje naar haar auto en snel naar Chifo's bedrijf. Ik nam plaats in de achterste zetel en speelde het hele ritje met mezelf, terwijl Dalaa me gefascineerd in de achteruitkijkspiegel gadesloeg.

"God, Chifo, had gelijk,” zuchtte ze, "wat ben jij toch een verschrikkelijk hete donder. Hoe gaat dit eindigen?"

"Dat zal ik je graag zeggen,” hitste ik haar verder op, "binnen een paar minuten al heb jij een pik in je kont, een pik in je kut, een pik in je bek, pikken in je beide handen, dat zijn er vijf, en de zesde, ja de zesde, dat is Chifo, en die neukt mij, ja o ja, toe rem niet voor die verkeersdrempel, toe ja, jaag erover heen, o… oh ik kom klaar ik kom klaar over je hele zetel". We waren aangekomen. Ik fatsoeneerde mijn uiterlijk een beetje en kwam op adem. Toen stapten we uit, naar de receptie toe.

"Kan ik jullie helpen,” herkende ik de stem die ik daarstraks aan de telefoon had gehoord. De verschijning die erbij hoorde - zei het opschrift op het opgespelde naambordje - was best knap te noemen, maar wel verschrikkelijk serieus, in een mantelpak, het haar in een knot en een strenge bril, echt het prototype van de afstandelijke en aseksuele secretaresse. Hoe zou ze eruit zien naakt, met de haren los, met de extase van het orgasme op haar gezicht? Hoe zou ze klaarkomen, ingetogen of luid, schreeuwend om meer, flitste het door me heen, terwijl Dalaa haar informeerde dat we verwacht werden bij de directie en het grietje dat telefonisch controleerde. Ze kwam van achter haar bureau te voorschijn en liep even voor ons uit om de weg te tonen. Fraaie kont, observeerde ik, terwijl ik achter haar aanwandelde en blikte Dalaa veelbetekenend aan.

"Kan ik jullie koffie komen brengen? Stelde het lieve kind voor.

"Binnen vijftien minuutjes als het kan,” vroeg ik allerliefst. Dat deed haar genoeg ontdooien om haar een kleine glimlach te ontlokken. Binnen een kwartiertje zal je nog meer ontdooien, dacht ik bij mezelf toen ze zich met deinende heupen van ons verwijderde.

Een beleefd klopje op de deur van de vergaderzaal en Dalaa en ik stapten naar binnen. Ik had gedacht de heren in adamskostuum te zullen aantreffen en begroet te worden door een erehaag van opgerichte pikken. Ze waren echter helemaal gekleed en met dicht-geritste gulpen. Enkel het opdrogend sperma op de conferentietafel bewees dat de heren niet altijd even gecontroleerd waren. Zonder een woord te zeggen, liet Dalaa haar mantel van zich afvallen, terwijl ik mijn bloes en rok uitdeed. De zes forse bobbels die zich aftekenden in de pantalons, bewees dat onze aanblik het gezelschap niet onverschillig liet.

"Aangenaam, bijzonder aangenaam, mag ik wel zeggen,” doorbrak ik de stilte terwijl ik met hongerige ogen naar die stijve pikken staarde. "Mijn naam is Hanna en dit is mijn vriendin Dalaa. Stel jij je vrienden voor?" vroeg ik Chifo. Ik observeerde de heren aandachtig.

Martin, de algemene directeur, een knappe zestiger, die ietsje weg had van Star Trek kapitein Jean-Luc Picard.

Pieter, de personeelschef, voor in de vijftig schatte ik hem.

Jünhans, hoofd van de financiële dienst, een lang slungelig type, maar wel een jongensachtige charme.

John van de marketing, het klassieke blonde type met heel mannelijke kaak en kin.

David van het sales departement, vlot met staartje en neusparel en tenslotte de knapste van het stel, Chifo zelf.

De introducties nauwelijks achter de rug stapte ik onvervaard op Chifo af en tastte hem ongegeneerd in het kruis.

"Hier heb ik op gewacht, lekkere jongen, kom ik wil je in me". Met het bovenlichaam ging ik op de tafel liggen, de benen over de rand bengelend. Voorlopig keek iedereen toe hoe Chifo zich uitkleedde. Toen ie naakt was, zag ik vijf paar afgunstige blikken. Tja, wat wil je. Wat had die man immers een prachtig lijf, een echte adonis, onweerstaanbaar voor de meeste dames. Hij had vroeger trouwens eens tegen me gepocht dat ie alle echtgenotes of vriendinnen van zijn collega-directeurs genaaid had, tijdens een nieuwjaarsreceptie zelfs eens drie tegelijkertijd in een kamertje achteraf, terwijl hun echtgenoten een plichtsgetrouwe speech afstaken. Hij was niet alleen intens mooi, maar bovendien ook een uitzonderlijk bedreven minnaar.

“Mm… Neuk me, neuk me goed,” koerde ik uitnodigend. Hij kwam langzaam naar me toe, legde mijn benen rond zijn heupen en dreef zijn pik toen bij me naar binnen.

"Oh…,” zuchtte ik. We waren alleen in de kamer. De andere kerels bestonden voor mij niet meer, enkel ik en Chifo bestonden nog, enkel ik en Chifo's pik en het was alsof zijn pik was gegoten uit de gietvorm van mijn kut en alsof de zenuwuiteinden van mijn kut zich vastkoppelden aan die van zijn pik en zijn eikel. Het was alsof zijn pik niet enkel mijn kut en mijn hart en mijn ziel beroerde maar ik hem in elk van mijn poriën in elk van mijn cellen in elk individueel haartje op mijn lijf voelde. Dit was verschrikkelijk goed, kon dit maar oneindig duren, de eb en vloed van zijn pik binnenin me, en zijn handen op mijn deinende tieten en zijn adem op mijn adem, brandend in water, verdrinkend in vuur. Het genot omgaf ons als een warme deken.

"God allemachtig,” wekte Dalaa me uit mijn roes. Geërgerd maar ook een beetje nieuwsgierig opende ik de ogen en draaide mijn hoofd opzij. Pieter, Jünhans, John en David waren spiernaakt en masturbeerden zich vlijtig terwijl ze toekeken hoe Chifo me neukten en hun beurt afwachtten. Fraaie lichamen en eigenlijk wel zalige pikken, maar toch niet zo uitzonderlijk dat ze de oorzaak konden zijn van Dalaa’s kreet.

"God allemachtig,” bleef ze zuchtten, terwijl ze geknield zat tussen de benen van Martin, lang uitgezakt in de van de tafel afgeschoven directiezetel. Toen ze het hoofd opzij trok zodat ik ook kon toekijken, werd alles me duidelijk. God allemachtig. Zo een gevaarte had ik zelden gezien. Martins pik was zo lang als mijn onderarm en de eikel vuistdik. Nu was het Chifo's beurt om jaloers te kijken. Hij mocht dan wel mooier zijn dan Martin, maar god allemachtig, zijn toch niet onaanzienlijke pik verbleekte gewoonweg in het niets vergeleken met die van Martin.

"God schatje, ik ga je neuken,” zwijmelde Dalaa.

"Oh… god, oh… god ik wil kijken,” bedelde ik, me van Chifo's pik afschuivend en me op mijn buik draaiend. "Kom op de tafel,” wenkte ik Martin. Die kwam overeind en kroop op de eikenhouten tafel, die wel een stootje kon verdragen. Hij ging er geknield op zitten, de billen op zijn hielen gevleid. De knoestige stam wees fier omhoog en reikte tot een flink stuk boven zijn navel, die er trouwens door aan het zicht onttrokken werd. Dalaa klom nu op haar beurt op de tafel. Ze ging rechtopstaand voor Martin staan en ging dan langzaam door de knieën. We keken gefascineerd toe hoe haar pruimpje die reusachtige pik naderde. Het was nog spannender dan de aftelling van de lancering van de eerste raket naar de maan.

"O… o… ah…h… ah',” kreet ze uitzinnig toen haar kut het tipje van zijn eikel aanraakte. Martin trok haar billenhelften uit elkaar en Dalaa liet zich over die enorme pik naar omlaag zakken. "Kon ik het maar zien, kon ik het maar zien,” zuchtte ze. Het was inderdaad ontzagwekkend. "Oh wauw,” kermde ze toen het ding helemaal in haar was verdwenen. Ze draaide haar gezicht over de schouder naar me toe. Het was vertrokken in een buiten-wereldse grijns. Langzaam zette ze zich in gang en begon op een neer te bewegen. Ze gooide het hoofd achterover en barstte uit in een geweldige schaterlach.

"O lieve Jezus toch, wie had dit ooit kunnen denken, dit is zo lekker, dit is gewoonweg het einde. O… o…ho…ha…".

"Komaan, neuk haar plat,” moedigden we Martin uit. David was ook op tafel komen staan en wreef zijn pik tegen Dalaa’s reizende en dalende rug. Ik schoof tot vlak tegen ze en ging Davids anus en ballen likken. Chifo, Pieter, Jünhans en John bleven niet achter, beklommen één voor één de tafel. Hun pikken ter hoogte van Dalaa’s gezicht trokken ze zich, hijgend en grommend af.

"Ik wist niet wat geluk was,” stotterde die, lachend en huilend tegelijkertijd, "ik wil jullie zaad in mijn kut, tegen mijn rug, in mijn gezicht”. Ik verliet mijn positie en sloot me bij het masturberende herengezelschap voor Dalaa aan, want voor geen geld ter wereld wilde ik de uitdrukking op haar gezicht missen wanneer ze klaarkwam en al die lullen zich in- op- en tegen haar leegschoten. Dat tijdstip was niet meer veraf.

Bij dat alles was ik de streng ogende secretaresse vergeten, die net dit ogenblik - de zoveelste verrassing van de dag uitkoos - om binnen te komen met een schotel vol dampende kopjes koffie. Een blik op ons volstond om het hele geval uit haar handen te laten glippen. Ze merkte niets van de hete koffie die tegen haar rok sloeg en had enkel ogen voor de ietwat ongewone aanblik van haar zes directeurs, die spiernaakt op de conferentietafel aan het masturberen en neuken waren. We waren even verrast door haar binnenkomst zodat zowel zij als wij bevroren tot een stilleven. Tot mijn niet geringe verbazing herstelde zij zich het eerst. Ze bracht haar hand omhoog, verwijderde de haarkam, schudde haar haren los en deed haar bril af. Ze onderging een ogenblikkelijke gedaanteverwisseling en veranderde voor onze ogen van strenge secretaresse in verleidelijke vrouw. Eén voor één sprongen David, Jünhans, Pieter, John en Chifo naar omlaag, stapten op Pathy af, die opeens het centrum van de belangstelling was geworden. In een kring bewogen ze om haar heen terwijl zij zich voor hen uitkleedde. Ze genoot ervan dat die vijf directeurs, die haar anders bevelen gaven, nu om haar heen draaiden en zich voor haar aftrokken. Jasje, rok, bh en slipje dwarrelden sierlijk naar de vloer. Naakt stond ze tenslotte in de cirkel. Sierlijk en met uitgestrekte armen ging ze door de knieën als om een ovatie in ontvangst te nemen en dat het tenslotte ook toen de vijf mannen voor haar klaarkwamen en hun zaad als bruisende champagne tegen haar lichaam aan lieten spatten.

Met zijn allen tilden ze haar op en droegen haar naar de tafel, waar Dalaa ondertussen van Martin was afgegleden en lag na te schokken van haar climax. Ze leek niet meer te zullen bijkomen, zo hevig was haar climax. Door Pathy’s intrede hadden we het ogenblik van haar orgasme echter moeten missen. Pathy moest dat maar goedmaken vond ik. Spoedig liet zij zich zakken naar Martins nog steeds torenhoge erectie toe. Pathy trilde van verwachting en hijgde wild. Met beide handen richtte ik Martins pik.

"God ja, alsjeblieft, duw hem in mijn kut,” kreunde ze me toe Op het allerlaatste ogenblik dreef ik zijn eikel echter niet tegen haar kut maar tegen haar aarsrozet aan. Ze slaakte een ontredderd kreetje en trachtte zich nog los te wrikken. Vergeefs want Martin had zijn handen stevig om haar middel geslagen. Eénmaal van de aanvankelijke verrassing bekomen, begreep Pathy echter wel best dat Martin alleen maar het beste met haar voorhad. Ze gaf al vlug haar volle medewerking en schroefde haar kontje met zichtbaar en hoorbaar genoegen op Martin vast tot haar billen tenslotte op zijn dijen kwamen te rusten.

"Wauw,” zuchtte ze net als Dalaa een paar minuten tevoren. Haar gesteun ging in crescendo toen ze ging neuken en om haar plezier nog op te drijven, vroeg ik haar het hoofd om te draaien zodat ze in mijn handspiegeltje kon meekijken hoe die monumentale pik in en uit haar prille meisjes-anus gleed. De blik die op haar gezicht verscheen is onmogelijk met woorden weer te geven, maar verviel nog in het niets bij het aanzicht dat ze bood toen ze klaarkwam. Ze kronkelde en gilde in Martins machtige armen en toen hij zijn hete zaad in haar reet begon te pompen kende haar enthousiasme maat noch einde. Zelfs Nina Hagen kon het niet halen bij het gekrijs dat zij uitstootte. Het was verschrikkelijk mooi om zien. Nauwelijks van Martin afgewenteld, stortte Pathy zich als een razende furie op David en Jünhans, alsof ze schrik had het orgasme dat ze net had beleefd nooit meer te zullen evenaren. Die angst was echter misplaatst. David en Jünhans bleken meer dan behoorlijke minnaars. Ze namen haar in een sandwich. De dubbele penetratie, de twee hete mannenlijven die haar omgaven, hadden al spoedig aan het gillen en hijgen van genot.

Dalaa was ook niet bij de pakken blijven stilzitten. Ze had zich vast gespietst op John, die zich op zijn rug had uitgestrekt en gaf een gelijktijdige pijpbeurt aan Pieter en Chifo. Pathy nam twee mannen voor haar rekening, Dalaa maar liefst drie, want betekende dat ik het met eentje moest stellen. Wat voor ééntje echter. Ik duwde Martins bovenlichaam achterover en liet me heel erg langzaam over hem neer glijden, zodat ik tijd had te wennen aan de waarlijk sensationele gevoelens die zijn pik me bezorgde. Ik zat met mijn rug naar Martin toe, die zich nu weer oprichtte, zijn handen over mijn borsten legde en ze stevig begon te kneden. Mijn tepels leken wel te branden, zo stijf waren ze. Mijn genot werd nog verhoogd door het feit dat ik vanuit mijn directeurszitjes alles kon gadeslaan wat er zich voor me afspeelde. Dalaa en Pathy gaven een beste van zichzelf en ik was een heel dankbaar publiek. We kwamen alle drie wel vijf zes keertjes klaar in allerlei standjes en houdingen voor we van neukpartner wisselden. De directievergadering liep die dag wel bijzonder laat uit en het laatste personeelslid was allang weg toen ik Chifo, Pathy, David, Pieter, John, Jünhans, Martin, Dalaa uitnodigde nog wat gezellig na te neuken bij me thuis.

Mijn vriendin Veronique had zich helemaal niet verwacht aan het onthaal dat ze kreeg toen ze thuiskwam en was de vermoeidheid van haar zakenreis snel vergeten. Assertief als ze was, regisseerde ze al snel heel het gebeuren en haalde er zowaar de videocamera bij, die ze inplugde op de tv zodat Pathy, Dalaa en ik live konden toekijken hoe we genomen werden. Vooral Pathy kwam er niet van bij dat dit allemaal echt gebeurde. Ze kreeg er niet genoeg van en zag zichzelf met verbaasde en verliefde ogen schaamteloos klaarkomen terwijl haar zes directeurs op haar ejaculeerde. De naïviteit waarmee ze van seks genoot was ontroerend en maakte dat we ons nog meer gingen inspannen en ons in onvoorstelbare bochten wrongen om telkens opnieuw die glimlach van het orgasme op haar gezichtje te toveren.

De volgende keer dat Veronique weg moest en ik alleen thuisbleef, bracht ik niet meer alleen door voor de spiegel. Pathy, Dalaa en ik spiegelden ons aan elkaar en aan elkaars erotische verbeelding. Die drie musketiers, dat waren we voortaan. Het was echter niet voor god en vaderland dat we streden. Om liefde en genot was het ons te doen en die zochten en vonden we op de gekste plaatsen en met de gekste mensen. Maar dat is dan weer voor een volgend verhaal.

Britt

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1834

NIEMANDSLAND

BrittGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 20, 2017 12:03:07

NIEMANDSLAND

Mijn moeder had een erfenis gekregen van een neef, een huisje in Frankrijk ergens in een van God en Christus vergeten gat. Ze moest beslissen wat ze er mee deed en wou hem eigenlijk zonder gezien te hebben verkopen. Ik heb haar toen aangeboden dat ik zou gaan kijken en foto’s zou maken en als het niets was kon ze hem alsnog verkopen.

Zo kwam het dat ik een week vrij genomen had en alleen naar Frankrijk reed. Ik kwam na een flinke tocht in een heel klein dorpje en belde aan bij de persoon die de sleutel had en die vertelde me waar het huisje was. Een puzzeltocht was er niets bij helemaal in het midden van niemandsland stond een schitterend huisje dik twee en een half kilometer van het dorp af aan een bosrand en je keek overal waar je keek over weilanden schitterend. Het was rond etenstijd dus ik ben binnen gegaan heb wat gegeten en heb de slaapplaats schoongemaakt en nieuwe lakens op het bed gelegd en ben gaan slapen.

De volgende ochtend werd ik wakker en ik voelde me net Heidi in de bergen heerlijk rustig. Na wat in het huisje gerommeld te hebben ben ik gaan wandelen. Ik had een topje aan en een minirokje daaronder heel charmant mijn wandelschoenen maar ik liep in niemandsland, dat maakte dus niet veel uit. Ik had wel zeker een dik uur gelopen en niets en niemand was ik tegen gekomen. Maar ik moest nodig plassen, dus niet te flauw gedaan, ik in de bosjes geplast maar niet goed uitgekeken en mijn slipje was vuil geworden. Dus, uit dat ding en ik liep vrolijk en monter verder zonder slipje. Daar werd ik best geil van en na ongeveer nog een half uur zo gewandeld te hebben heb ik mijn topje naar beneden getrokken en liep met mijn tieten bloot. Ik werd er echt helemaal gek van geiligheid. Toen ben ik midden in een weiland gaan liggen en heb daar lekker mezelf verwend mezelf gevingerd en genoten van het naakt liggen midden in het veld met een heerlijk zonnetje op mijn lijf.

Zo ben ik in slaap gesukkeld en toen ik wakker werd schrok ik wel. Er zaten vijf jongens om me heen naar me te kijken en vertelde me rustig.

“We kijken alleen maar, we doen niets wat je niet wil maar vinden het geweldig om naar je te kijken en misschien wil je ons laten zien hoe je met je eigen speelt dan krijg je je kleren terug”. Toen zag ik pas dat ze mijn topje en rokje hadden weg gelegd. Eerst wat verlegen; maar dat duurde niet lang, begon ik mezelf te vingeren en met mijn tepels te spelen en vond het heerlijk dat de jongens naar me keken. Een jongen werd er zo geil van dat die zichzelf begon af te trekken. Ik stelde vast waar het vandaan en vroeg of ik kon helpen. Dat liet hij zich geen twee keer vragen. Ik pakte zijn lul en trok hem af. Al snel kwam de tweede en zo trok ik twee jongens af de derde liep op me af en die pijpte ik terwijl de vierde me ging vingeren. Heerlijk zoveel pikken. Een vijfde jongen was stiekem alles aan het filmen maar ik had dit niet in de gaten. Toen de jongen die ik pijpte bijna klaar ging komen vroeg hij of hij me mocht neuken. Gewillig ging ik op mijn knieën, hij ging achter me zitten en ik kreeg een heerlijke lul in mij poes. Voor ik het wist stootte hij lekker in me heen en weer. Ik had weer snel een pik in mijn mond en twee pikken in mijn handen wat een goddelijk ervaring.

Zo namen de vier jongens me om de beurt ze werden eerst gepijpt en lieten zich daarna lekker gaan in mijn poesje. Terwijl de vierde in mijn poesje zich aan het uitleven was kwam de vijfde zich laten pijpen. Pas toen zag ik de camera en pijpte zijn pik helemaal stijf. Toen deze op knappen stond gaf hij de camera aan een van zijn maten en die filmde verder. Maar, hij had een artistieker oog en hij ging achter me zitten. Hij duwde zijn pik in mijn poes en haalde hem er weer uit en duwde hem daarna lekker nat van mijn geil met belijd in mijn anus. Langzaam maar heerlijk beheerst. Toen hij er in volle lengte in zat neukte hij me als of zijn leven ervan af hing. Ik genoot en liet dit ook merken. Terwijl ik nog vanachter geneukt werd kroop een knul onder me en duwde zijn pik in mijn kut en zo werd ik als beleg voor een sandwich gebruikt en werd gek van geilheid. Een ander stopte zijn pik in mijn mond en een voor een kwamen ze klaar in me.

Toen we allemaal op adem waren gekomen kleedden de jongens zich aan en lieten me zien dat ze alles hadden gefilmd. Hun ‘vakantiefilm’. Ik besefte nu dat ze met de kano waren gekomen en zo gingen ze nu ook verder. Ze lieten me alleen achter. Ik ben naar het huisje gelopen, heb me gedoucht en voelde me in het huisje ineens heel alleen. Heb me aangekleed en ben naar het dorp gereden om in de plaatselijke kroeg wat te gaan drinken. Daar aangekomen vond ik het fijn om leven om me heen te hebben en verder wilde ik niet alleen zijn.

Na wat met de plaatselijke bevolking gesproken te hebben wilde ik eigenlijk gaan en liep naar de bar om af te rekenen. Terwijl ik stond te wachten kwam iemand dicht achter mij staan en ik voelde iets onder mijn rokje. Ik keek om en het was een van de knullen van die middag.

“Je hebt nu wel je slipje aan” en toen de barman kwam en ik eigenlijk wilde afrekenen bestelde hij twee bier en zei tegen me “je blijft nog even anders laten we hier je film zien”. Hij gaf me een bier en zei dat ik mijn slipje uit moest doen en bij hun moest komen zitten. Ik liep naar de wc en heb even getwijfeld om weg te gaan maar vond de seks met vijf knullen ook wel aantrekkelijk dus deed mijn slipje uit en ging weer terug naar binnen. Toen ik bij de jongens aan kwam vroeg de ene jongen mijn slipje en voelde ook onder mijn rok of ik deze wel uit had. Ik ging bij ze aan tafel zitten en werd al snel, zodat niemand het zag, gevingerd en ik heb de jongens onder tafel bevoeld. Na een tijdje waren de heren genoeg op gewarmd en vertelden dat ik naar buiten moest gaan met hun en dat konden we ons weer heerlijk zouden uitleven.

Buiten aangekomen vertelde ze dat ze iets verder in een schuur hun overnachtingsplaats hadden en we gingen daar heen. Daar was ik al snel door hun ontkleed en werd betast en gevingerd. Het duurde dus ook niet lang of ik werd geneukt in drie gaten en volgespoten met sperma. Het bleef maar aan de gang met deze knullen. Een keer is niets betoogden ze en ze hebben me allemaal twee keer genomen. Ik leek wel een sperma container, overal hadden ze in me gespoten voor, achter en van boven.

De jongens brachten me naar mijn auto en toen ik in de auto zat moest ik mijn jurk aan hen geven en naakt naar huis rijden. Als ik al niet geil was werd ik het nu wel. Gelukkig zat ik in niemands land maar toch, naakt autorijden is wel geil. Terug in het huisje heb ik de dag mijn gedachten laten passeren en besliste dat mijn moeder dit huisje moest aanhouden kost wat kost al is het maar voor de herinnering die ik hier heb. Ik ging slapen en de volgende ochtend werd ik wakker door een klop op de deur.

Raar wie staat aan de deur hier helemaal in het midden van niets. Ik deed de deur open en mijn jurk hing aan de deur met een briefje erbij met een datum voor volgende maand “wij zijn dan weer terug misschien jij ook” stond er op. Ik keek rond zag niemand maar wist dat dit mijn vijf knullen dit hadden gedaan en was zeker van plan om er dan te zijn.

Britt

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1768

RUBBERTJES

BrittGeplaatst door My 4Fingers wo, november 02, 2016 11:29:14

RUBBERTJES

Ik ben een leuke meid van 24 jaar en woon nu twee jaar samen. De laatste tijd liep het stroef met onze relatie maar dat gebeurt wel vaker na 4 jaar. Ik begon toch te twijfel en checkte zijn mobiel en andere dingen. Daardoor was ik zeker dat hij was vreemd gegaan. Ik was pissig en boos en zocht een manier om hem terug te pakken. Ik wist dat hij de vrijdag op zaterdag nacht zou hebben. Ik wilde mezelf laten filmen en het liefst door twee mannen laten nemen.

Mijn buurman, is singel oké wel ouder maar voor veel in en hij bekijkt me altijd geil. Hij is 51 jaar en ik weet dat hij veel met porno bezig is. Ik belde aan bij hem toen mijn vriend weg was. Ik had twee Breezer op om rustiger te zijn. Ik liep naar binnen bij hem en droeg een mini rokje met een topje. Ik heb geen grote borsten, 85b en ben niet heel groot maar ook niet dik heb een mooi plat buikje. Ik droeg geen string en plofte op de bank. Ik wist dat mijn rokje te kort was en dat hij zeker uitzicht zou hebben op mijn kale kutje. Ik kreeg een borrel van hem en aan zijn gezicht kon ik zien dat hij mijn uitzicht opmerkte. Hij lachte en vroeg “waar heb ik dit bezoek aan te danken.”

Ik lachte en zei nogal nerveus “ik wil een leuke film maken voor mijn vriend.” Hij lachte en bekeek me weer heel geil.

“Tja, wat voor film” zei hij lachend. Ik keek hem aan en opende erg suggestief mijn benen. Nerveus gaf ik hem uitzicht op mijn kale kutje. Hij lachte en zei “wie moet dat dan filmen.”

“Weet je niet nog iemand” zei ik en nam een slok. Hij lachte en zei “heb geduld.” Hij belde even en kwam weer terug en plofte naast me. Over twintig minuten is een goede vriend van mij met een goede camera hier. Hij streelde mijn been en zei, “hier droomde ik van.” Zijn hand gleed omhoog en streelde de rand van mijn kutje. Ik lachte en zei, “dit wordt leuk.” Zijn vinger gleed door mijn kutje waar gelijk reactie in zat. Ik pakte zijn hand en zei “even geduld ik wil alles op film.” Hij lachte, liep even weg en pakte en foto camera en zei “mag ik wel een foto maken?” Ik lachte opende mijn benen nog meer en opende met mijn vingers mijn kleine lipjes. Hij klikte een paar keer en ging weer zitten en lachte.

De deurbel ging en daar was zijn vriend met inderdaad een knappe camera. Voorstellen handje geven en ook hij keek lachend onder mijn rokje. Biertje erbij en de camera werd klaar gemaakt. Hij vroeg wat hij moest doen en ik zei, “filmen en aankomen mag.” Hij lachte veelbetekenend. Mijn buurman zat al naast me en streelde mijn kleine borsten waarvan de tepels al strak vooruit stonden. De zenuwen gierde door mijn lijf. Ik twijfelde en werd tegelijk mega geil. Ik besloot nu door te zetten en niet te stoppen. De buurman had mijn shirt uit, likte mijn stijve tepels en wreef met een vinger door mijn klets natte kale kut. Ik sloot mijn ogen een stukje en zag de cameraman heel dichtbij, die vroeg; ”hoe oud ben je eigenlijk.” Ik lachte en zei ”vierentwintig en jij,” hij lachte en zei vijftig. Zijn hand gleed over mijn bovenbeen. “Lekker zacht;” was zijn reactie. Hij wreef met een vinger door mijn kut en lachte en zei “ook nog lekker nat.”

“Laten we naar boven gaan” zei de buurman. Met zijn drieën de slaapkamer in en de buurman en zijn vriend waren snel naakt. Ik volgde snel het goede voorbeeld. Ik lag nu naakt op bed en de buurman kroop tussen mijn benen en spreidde deze helemaal. De cameraman filmde mijn klets natte kut van dichtbij en de buurman likte mijn geile kutje. De cameraman zat naast me en streelde mijn borsten. Ik pakte zijn oude geile lul vast en trok er aan. Hij filmde lekker verder en kwam met zijn lul dichterbij mijn gezicht. Ik pakte hem goed vast en nam zijn oude lul in mijn jonge teut. Ik zoog en likte deze geile oude lul helemaal stijf en lag zelf zwaar te hijgen en te genieten van die tong van de buurman en zijn vingers in mijn kut en kontje. De buurman raakte de juiste snaar, mijn lichaam begon te tintelen en ik kwam heftig klaar. Alle zenuwen waren weg en ik wilde maar één ding; keihard genomen worden. De buurman kwam omhoog en hield zijn lul ook bij mijn mond en op slag zoog ik twee lekkere oude stijve lullen. Beide heren speelde met mijn lichaam en vingerde mijn pik-vragende kut. De cameraman keek me aan en zei, “waar zijn de rubbertjes.” Shit die was ik vergeten. Buurman lachte en zei “tja heb ik ook niet.” Ik keek ze al zuigend aan en zei “tja dan maar zonder.” Ik wilde seks hoe maakte niet uit. De camera man ging tussen mijn benen en de buurman pakte de camera. Hij wreef zijn oude natte eikel langs mijn jonge kutje.

Heel rustig duwde hij zijn pik in mijn kletsnatte kut. Ik hijgde iets zwaarder en sloot mijn ogen. Hij pakte mijn heupen en begon me nu stevig te neuken. Nu hijgde ik flink stevig en voelde me heerlijk gevuld. Hij kneedde mijn borsten en trok aan mijn tepels. Nu kwam de buurman tussen mijn benen en ik had die andere lul in mijn mond. Ik keek naar de camera en zei, “neuk me stevig laat me gillen van genot.”

De buurman pompte zijn stevige grote pik in me en naaide me diep en lekker en ik kwam weer klaar en had moeite met pijpen schoonlikken van die andere lul. De cameraman lag op zijn rug, gaf de camera weer over en ik zakte met mijn rug naar zijn gezicht over zijn lul. Ik ging zo liggen en opende mijn benen helemaal. De buurman hijgde geil en zei “dit is een heel geil gezicht” en ik werd weer heerlijk genomen. De buurman likte mijn kut terwijl er een pik in gleed. Ik ging nu recht op zitten en begon hem wild te berijden. Dit bezorgde mij weer een orgasme. Ik gilde het uit van genot.

Ik kroop nu boven op de buurman, zakte over zijn lul en hij likte gelijk mijn tepels en naaide me stevig. De cameraman likte mijn kontje, spuugde er op en duwde er een vinger in. Ik hijgde weer en hij stopte. Nu voelde ik een eikel tegen mijn kontje duwen terwijl de buurman mijn kut naaide. Heel zachtjes gleed zijn pik in mijn kont en ik lag muisstil. Heel even was het pijnlijk maar dat verdween snel toen beide lullen in me schoven. Dit was echt super lekker en ik kon alleen maar ja roepen en hijgen.

De lullen begonnen me nu echt uit te wonen en om de beurt schoven ze in mijn kontje in diverse standje. Ik zoog ze weer schoon om ze dan weer in mijn kut te voelen. Ik zat weer op mijn knieën de buurman paalde mijn kont stevig. Hij hijgde zwaar en ik riep “spuit mijn kont vol.”

Dit deed hij dus en spoot al zijn warme zaad in mijn kont. De cameraman duwde zijn lul in mijn kut en naaide me daar weer stevig, trok mijn lange donkere haren naar achteren en riep “ik spit je kut vol jonge slet.” Ik hijgde alleen maar “ja” en riep “sneller.” Hij naaide me hard en diep en ik kwam klaar tegelijk met hem. Ik voelde hoe hij een dikke lading zaad in me schoot. De buurman filmde mijn beide openingen die vol met zaad zaten. Ik perste het eruit en voelde hoe hun zaad elkaar mengde. Ondertussen zoog ik de laatste druppel uit de lul van de cameraman. Ik speelde met mijn kut en wreef het zaad over mijn kut en kont heen en smeerde het over mijn borsten.

Met twee half-slappe lullen lag ik op bed met mijn mond afwisselend om deze lullen en keek in de cameraman. Ik lachte en zei “lekker hoor.”

De dvd werd gemaakt, ik douchte me thuis en bekeek de dvd. Damm… die was echt mega geil. Ik legde deze duidelijk zichtbaar midden van de tafel. Ik vulde mijn tas en ging weg. Ik werd de volgende dag gebeld en mijn vriend was boos, heel boos.

Twee weken later bleek dat hij nooit was vreemdgegaan en dat ik het mis had. Tja, mijn relatie is nu over. Maar dit weekend ga ik toch weer naar de buurman om vreselijk lekker geneukt te worden. Dat wordt weer heel lekker.

Britt

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1685

EEN GLOEIEND HETE ZOMERDAG

BrittGeplaatst door My 4Fingers vr, april 15, 2016 10:43:18

EEN GLOEIEND HETE ZOMERDAG

Mijn leventje is bepaald niet saai te noemen, maar wat ik op die gloeiende dag tijdens de zomer van 2010 meemaakte, kon ik zelf nauwelijks geloven. En toch is het echt gebeurd! Ik had sinds een week een nieuwe vriend; Lucas, die 23 jaar oud was en een kanjer van jewelste. Lucas had een lichaam waar ik spontaan geil van werd, zodra hij het tegen me aan drukte. Het was zomervakantie en nadat ik samen met mijn ouders en een vriendin 3 weken op Mallorca had doorgebracht, bleven er nog vijflange weken over, totdat ik mijn laatste jaar voortgezet onderwijs zou beginnen. Samen met mijn vriendin ging ik naar het strand of het zwembad. Het was ook in het zwembad geweest dat ik Lucas had ontmoet en me door hem liet versieren. Ik viel gelijk totaal voor hem en mijn vriendin Emma lag al gauw in de armen van Lucas ‘s vriend Nathan. Nathan en Lucas bleken rijke ouders te hebben, want ze woonden in een villawijk vlak bij elkaar. Bij het huis van Lucas was zelfs een heus zwembad en de jongens nodigden ons uit om daar te komen zwemmen.

Aangezien Lucas ‘s ouders op vakantie waren, hadden we met z’n viertjes het rijk alleen en daar maakten we dankbaar gebruik van om uitgebreid te geilen en te neuken. Weet je wel dat het extra geil is als je met een jongen ligt te vrijen en een stukje verderop zie je een ander stel liggen neuken?

Op die bewuste dag, zouden Emma en ik opnieuw een dagje doorbrengen met Nathan en Lucas bij het huis met het privézwembad. Toen ik bij Emma’s huis aankwam en aanbelde, deed ze open. Ze zag er heel witjes uit en zei.

“Ik kan vandaag niet meekomen. Ik ben gisteravond ongesteld geworden en heb zo’n pijn in mijn buik. Doe Nathan de groetjes van me.”

“Zal ik hem een kusje van je geven?” Vroeg ik.

“Doe maar wat je niet laten kunt, ik ga weer in bed,” antwoordde mijn vriendin mat. Ik kuste haar op beide wangen en ging in m’n eentje op weg naar Lucas en zijn vriend. Het was werkelijk bloedheet weer en na de beide jongens begroet te hebben en nadat ik had uitgelegd waarom Emma vandaag niet van de partij was, ging ik in mijn hotpants en T-shirtje heerlijk liggen zonnen. Lucas zat bij me en begon al gauw aan me te voelen en me op te geilen. We tongzoenden en Lucas schoof met z’n hand mijn T-shirtje binnen en speelde met mijn tieten. Nathan zat vlak bij ons, op de rand van het zwembad en keek openlijk naar ons gevrij. Arme jongen, die zijn hete vriendinnetje vandaag moest missen. Duidelijk zag ik hoe zich een enorme bobbel in zijn zwemslip ontwikkelde en dat maakte me nog heter dan ik al was door het gevrij met Lucas. Ik had Nathan in de afgelopen week al talloze keren met mijn vriendin zien vrijen en zijn grote pik op en neer zien gaan in het gewillige, natte kutje van Emma.

Terwijl ik met Lucas lag te lebberen en te voelen, hield ik mijn ogen strak gericht op de stijve pik, die zich in Nathan ’s zwembroek aftekende, en dat ontging die jongen niet. Toen Lucas hees fluisterde, terwijl hij zijn stijve lul uit zijn sportbroek tevoorschijn haalde: “Zuig me eens lekker af, Wanda,” vond ik dat hevig opwindend om dat onder de verhitte ogen van zijn vriend te doen.

Ik zette me wijdbeens op het ligbed, met mijn kutje naar Nathan toe en draaide mijn hoof naar de joekel van mijn vriend om hem te pijpen. Steeds weer gluurde ik vanuit mijn ooghoeken naar Nathan, terwijl ik Lucas van boven tot onder aan het aflebberen was, en die jongen werd ongelooflijk geil op me, dat voelde ik gewoon. Ik stroopte mijn T-shirtje naar boven, zodat mijn tieten bloot kwamen voor zijn ogen en ging onverminderd door met pijpen van Lucas ‘s enorm gespannen pik. Nathan stond op en kwam aan de andere kant van het ligbed naast met zitten.

Met zijn handen omvatte hij mijn borsten en kneedde ze. Ik hoorde hoe zijn ademhaling stotend kwam. Nog steeds zoog ik verwoed aan de grote stijve pik van Lucas en ik kronkelde werkelijk van geilheid, toen Nathan zijn handen verplaatste naar beneden en met zijn vingers mijn hotpants opzij trok, waaronder ik geen slipje droeg, zodat gelijk mijn natte kutje tevoorschijn kwam voor zijn begerige vingers. Oh, ik had het niet meer! Ik kan onmogelijk precies zeggen wat er daarna gebeurde, maar wat ik nog wel weet is, dat ik op een gegeven moment op mijn knieën lag en dat Lucas zijn hete stamper in mijn poesje stootte, terwijl Nathan, die gauw zijn zwembroek had uitgetrokken zodat zijn enorme stijve lul naar voren sprong, mij aan zijn pik liet zuigen. Die knullen streelden me overal, zoenden me op mijn intiemste plekjes en maakten me zo waanzinnig geil, dat ik binnen de kortste keren een paar keer achter elkaar klaarkwam.

Ik werd op mijn rug gelegd en kreeg opnieuw de pik van Lucas in mijn brandende kut en Nathan ’s lul in mijn zuigende pijpmond. Lucas duwde mijn benen omhoog en ragde bonkend in mijn spleet op en neer, totdat hij met een hevige kreet mijn kutje overvol spoot met zijn geil.

Toen werden de rollen omgedraaid en werd ik door Nathan van achteren af geneukt met mijn kontje omhoog en ik mocht Lucas ‘s klaargekomen leuter schoonlikken. Die ging door die behandeling weer stokstijf staan, zodat mijn kutje die middag vrijwel geen moment niet opgevuld is geweest. In alle standen ben ik door die twee hete kerels geneukt; hun pikken heb ik keer op keer in mijn mondje gehad, terwijl ze nog dropen van het geil.

Ik was me nergens meer van bewust als van een alles verzengende geilheid, die nooit meer op moest houden. Het was in één woord fantastisch! Aan Emma heb ik nooit iets daarover verteld, en de jongens hielden ook wijselijk hun mond. Ik heb nog steeds verkering met Lucas, maar tussen Emma en Nathan is het al gauw daarna uitgegaan. Daardoor komt het, dat Lucas, Nathan en ik zelfs tijdens de koudste winterdagen soms de heetste zomerdag van 2010 opnieuw beleefden!

Britt

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de “DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1589

DE BOSWACHTERSWONING

BrittGeplaatst door My 4Fingers vr, februari 05, 2016 12:25:35

DE BOSWACHTERSWONING

Ik was een maand geleden aan het fietsen bij ons in de omgeving toen ik overvallen werd door een onweersbui. Het begon gelijk hard te regenen en mijn blouse en rokje waren zo doorweekt. Gelukkig ken ik de omgeving goed en wist dat een klein eindje het bos in, een boswachterswoning en een kapschuur stond. Ik dacht ‘als ik daar maar ben kan ik wel even schuilen’ en gelukkig haalde ik dat. Ik was wel bang toen ik het bos in reed maar ik had geen keus. Onder de kapschuur stond ik droog en veilig.

Ik stond daar nog maar net of de deur van het huis ging open en een vrouw riep, “kom snel hier naar toe”. Ik was toch al doorweekt door de stortregen dus ik liep naar haar toe en stapte binnen.

“Zo, hier is het beter” zei de vrouw, die zich voorstelde als Lena en mij gelijk een handdoek gaf.

“Ja, die bui overviel mij,” zei ik, “maar gelukkig ben ik nu veilig.”

“Zo is het meid. Maar zo kun je niet blijven lopen met die natte kleren, ik heb wel wat droogs voor jou. Kom maar even mee naar boven dan kun je wat anders aantrekken en terwijl het droogt kunnen wij binnen met Bjorn, mijn man, wat drinken.”

Ik liep achter haar aan de trap op en zag een paar mooie strakke benen met volle dijen. Boven gekomen zei ze; “trek dat natte spul maar gouw uit.” Even later stond ik in mijn slipje.

“Die kun je ook maar het beste uit doen, want anders is het rokje zo weer nat, alleen jij hebt een voller figuur dan ik, dus mijn slipjes zal je niet aan kunnen doen.”

“Nou dan moet ik maar even zonder slip door het leven” zei ik.

“En een bh heb ik ook niet voor jou want van Bjorn mag ik dat niet dragen, hij wil zo wat te pakken kunnen krijgen,” zei ze lachend.

“Ik hang je kleren even op onder de kapschuur daar droogt het altijd snel,” zei ze, pakte mijn natte plunje en hing ze op.

“En nu gaan wij eerst wat drinken.” En zo gebeurde dat ik even later met haar en Bjorn in een gezellige kamer zat.

Bjorn wat een leuke vent en zat in een korte broek met een bloot bovenlichaam en je kon zien dat hij veel buiten was, hij was mooi bruin en had een strak lichaam. We raakten gezellig aan de praat, hij vertelde over zijn werk in het bos en het was net of wij elkaar al langer kende. Port en borrel kwamen op tafel want Bjorn ging toch niet meer aan het werk, het kon ook niet want het regende steeds harder. Lena maakte wat hapjes en het was heel gezellig. Toen Lena met de hapjes bij Bjorn kwam gleed zijn hand langs haar been onder haar rokje.

“Bjorn wij zijn niet alleen” zei ze lachend.

“Trek je maar niets van mij aan,” zei ik lachend. “Ik ben al blij dat ik droog binnen mag zitten.” Toen gleed zijn hand in haar blouse en pakte haar borst.

“Zie je, dat bedoel ik nu, hij wil wat te pakken hebben,” zei Lena lachend.

“Ja, het is toch ook jammer om al dat moois te verstoppen,” zei Bjorn en ik zag hem naar mij kijken. Ik heb mooi volle borsten, vind ik en ook mijn benen mogen er zijn en ik had het idee dat Bjorn dat wel eens wilde onderzoeken. Ik voelde mijn kutje al nat worden. Bjorn ging op een gegeven ogenblik naar de keuken om de borrel weer op te halen die in de koelkast stond en toen hij terug kwam vroeg hij.

“Zijn die spullen die onder de kapschuur hangen van jou Sofie?”

“Ja,” zei ik “die moeten eerst drogen.”

Toen hij terug kwam liep hij achter mij langs en ineens pakte hij mijn blouse en trok deze wat verder naar voren zodat hij er achter kon kijken.

“Bjorn laat dat,” zei Lena lachend. “Dat kun je niet doen.”

“Waarom niet, daar zitten ook een paar mooie volle borsten hoor. Of niet Sofie?”

“Ja, ik ben er best tevreden mee” zei ik en keek hem lachend aan. Hij maakte een knoopje open en ik hield hem niet tegen, toen ging het tweede knoopje ook open. Hij begreep dat ik geen bezwaar had en haalde mijn borsten tevoorschijn.

“Kijk eens Lena wat een mooi stel” en hij kneep in de tepels die hard waren. Ik deed mijn hoofd achterover, hij drukte zijn mond op de mijne en ik voelde zijn tong drukken. Ik opende mijn lippen en onze tongen vonden elkaar. Hij trok nu flink aan de tepels en ik kreunde. Het werd nat tussen mijn benen. Ik voelde dat mijn rokje omhoog werd geschoven en dat mijn benen uit elkaar werden gedrukt. Toen voelde ik een warme tong tussen mijn lippen door glijden en werd ik heerlijk door Lena verwend. Bjorn zag dat en kwam er bij.

“Wat een kut heb je,” zei Lena “precies waar Bjorn wel eens over droomt.” Lena trok haar kleren uit en speelde met mijn borsten en Bjorn stond op, trok zijn korte broek en slip uit en daar stond een heerlijk strakke dikke lul. Mijn blouse en rokje lagen zo bij dat van Lena en ik werd op de bank gelegd en hij boorde zijn heerlijke lul diep in mijn smachtende kutje want ik had al lang geen beurt gehad. Bjorn kon geweldig neuken en nam mij diep en hard te pakken en Lena speelde met mijn tepels. Zij stond naast mij en één hand van mij gleed tussen haar lippen, zij was ook drijfnat. Ze kwam nu met haar cut boven mijn mond, liet zich zakken en ik begon haar natte vette cut te beffen.

“Wat geil is dit,” zei Bjorn “twee geile wijfjes die met elkaar bezig zijn terwijl ik deze teef neuk”.

Ik voelde dat ik ging komen.

“Ga door Bjorn… ik kom… ga door,” zei ik, en daar raasde een orgasme door mijn lijf. Ik voelde dat Bjorn het tempo opjoeg zijn lul dikker werd en daar spoot hij veel zaad hard en diep mijn kut binnen.

“Ik ben gek op zaad,” zei Lena en begon mijn kut schoon te likken. Terwijl zij gebogen stond schoof Bjorn zijn lul achter haar langs haar kutje in en nam haar flink te pakken. Even rust was voor Bjorn echter noodzakelijk. Ze kwamen samen naast mij op de bank zitten Bjorn tussen ons in en na een tijdje werd zijn lul weer hard.

“Wat ben ik blij dat jij door die bui bent overvallen,” zei hij terwijl een hand tussen mijn dijen kwam en zijn vingers mijn kutje vonden.

“Dat was echt een geile bui,” zei Lena die met de lul van Bjorn speelde “en jij Sofie?”

“Ik vind het geweldig” zei ik “en wanneer het mij nog een keer overkomt dat weet ik waar ik kan schuilen”.

“Je hoeft niet op een bui te wachten hoor,” zei Bjorn “wanneer je weer een keer in de buurt bent kom je lekker langs”.

“Ik zal eens kijken of je kleren al wat droger zijn,” zei Lena en liep naakt naar buiten.

Bjorn zei, “kom, laat je nog eerst lekker op mijn paal zakken Sofie.”

Ik deed dat en hij kwam heel diep in mij. Lena kwam terug.

“Het schiet op meid maar je moet nog even wachten” en zag mij zitten.

“Ik vind het niet erg,” zei ik en liet mij nog een keer volspuiten door Bjorn.

Een uur daarna kon ik vertrekken maar Bjorn wilde mijn slipje houden en ik zat met een blote vette kut op het zadel met de afspraak dat ik zou komen wanneer ik geil was.

En sindsdien laat ik mij elke week één of twee keer heerlijk door Bjorn en Lena verwennen. Maar ik mag alleen binnenkomen wanneer ik geen bh en slipje draag en daaraan voldoe ik graag. Ondertussen is mijn kutje net zo glad als die van Lena dat beft zo zalig.

Britt

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1535

FRANS NEUKEN MET JEAN

BrittGeplaatst door My 4Fingers do, november 05, 2015 17:11:16

FRANS NEUKEN MET JEAN

Ik was met mijn familie op vakantie in Frankrijk en verbleven op een camping vlak bij de zee. Ik sliep zoals gewoonlijk in mijn eigen tent die ik naast de caravan had gezet ergens midden op de camping. Er waren daar een heleboel mensen en ik had daar ook nog een vriendin gemaakt. Ze heette Mona, was ook Vlaams en we gingen veel met elkaar om. Elke middag spraken we af bij de tafeltennistafel.

Er waren ook erg veel knappe jongens. Eén van die jongens heette Jean. Hij was ook aan het tafeltennissen en was daar erg goed in. Ik totaal niet. Op een gegeven moment liep hij naar me toe en sprak me aan in het Frans. Ik kon het niet verstaan maar toen hij naar mijn tafeltennisbadje greep wist ik dat hij me wilde leren tafeltennissen. Dat was erg leuk.

Aan het eind van de middag liepen Jean en ik samen terug naar onze tenten. Tot onze verbazing lagen onze campingplaatsen naast elkaar. Dat ik dat nooit eerder opgemerkt heb. Maar zijn caravan stond met een schutting en al met de achterkant naar onze plaats toe gekeerd en ik was ook meer weg dan bij de caravan. Tenslotte zei hij mij gedag en we gingen ieder onze weg.

Die avond ging ik al laat naar bed. Ik zou de volgende morgen vertrekken. Mijn ouders waren de hele dag bezig met pakken. Bij elkaar had ik een hele leuke vakantie en veel lol gehad met Mona. Altijd als we op het strand waren, gingen we jongens beoordelen. Ook Jean heb ik beoordeeld. Deze avond was ik nog met mijn vriendin op het strand geweest om naar de zonsondergang te kijken. Toen ik mij uiteindelijk gewassen had en klaar was ging ik naar mijn tent. Mijn ouders en mijn zusje sliepen al in de caravan. Ik heb een tijd op mijn rug gelegen omdat ik niet kon slapen. Dat kwam waarschijnlijk omdat de maan zo fel scheen deze avond.

Op een gegeven moment werd er zachtjes op de tent getikt. Ik ging rechtop zitten en deed mijn tent langzaam open. Het was Jean! Hij had mooi half lang bruin haar en grijsblauwe ogen. Hij stond daar alleen in z'n rode boxershort. Het was daar warm genoeg voor. Hij had een mooi bruin lichaam met best gespierde armen. Toen hij tegen mij begon te praten kon ik nog net verstaan dat hij graag binnen wilde komen omdat hij niet kon slapen vanwege het teveel aan licht van de maan. Ik liet hem binnen. We praatten wat maar ik heb pas 3 jaar Frans op school dus echt makkelijk was het niet. Maar één ding wist ik wel. Dit was echt de mooiste en liefste jongen die ik in de hele vakantie ontmoet had. Ik ging weer op mijn slaapzak liggen en als vanzelfsprekend kwam Jean naast mij liggen. Mijn hart ging sneller kloppen. Toen hij merkte dat ik nerveus werd leunde hij op z’n arm, boog zich langzaam over mij heen en kuste mij zachtjes op mijn wang.

“Calme” zei hij. Maar of ik daar echt rustiger van werd, was nog maar de vraag. Toen besefte ik wat hij gedaan had en ik kuste hem wat zenuwachtig terug. Daarop kwam hij heel dicht tegen mij aan liggen. Hij was een stuk groter dan ik.

“Tu es jolie” zei hij toen en ik merkte dat ook hij wat nerveus begon te worden. Langzaam kuste ik hem nog een keer maar dit keer teder op zijn mond en langzaam veranderde die kus in een tongzoen. Hij zoende echt fantastisch! Na een tijdje met elkaar getongd te hebben, schoof hij mijn T-shirt iets opzij en streelde voorzichtig met zijn warme hand over mijn buik. Het enige wat ik op dat moment aan had, was een wit T- shirt en een kort blauw spijkerbroekje met daaronder een slipje. Verder niets. Na een tijdje over mijn buik gestreeld te hebben, bewoog hij zijn hand langzaam iets naar boven. Hij kwam voorzichtig bij mijn borsten. Rustig volgde hij het reliëf van mijn zachte huid. Eerst voelde ik me iets ongemakkelijk maar toen ik besefte dat ik dit eigenlijk al heel lang wilde, gaf ik me over.

Ik begon langzaam opgewonden te raken en ik legde mijn hand op de zijne en duwde iets aan. Ik merkte dat mijn tepels iets opgezwollen waren. Met mijn andere hand deed ik een poging om mijn T- shirt wat verder naar boven te trekken. Maar na een tijdje zat mijn T-shirt zo onhandig dat ik besloot 'm uit te trekken. Voor we het wisten, lagen we topless elkaar te zoenen. Ik voelde me net een acteur in één of andere romantische film. Nu stopte hij met zoenen en gleed langzaam met zijn tong over mijn nek naar beneden. Hij genoot er echt van. Ik voelde zijn warme lippen over mijn huid glijden. Toen hij bij mijn borsten aangekomen was, begon hij hevig aan mijn tepels te zuigen en te likken. Wow! Wat een geweldig gevoel is dat. Net alsof je hevig verliefd bent. Mijn borsten en mijn tepels waren mooi strak en hard geworden. Nu was het mijn beurt. Eerst zoende ik hem gewoon op z'n mond. Maar ik wilde ook zijn huid proeven. Ik zoende hem eerst in zijn nek en terwijl ik voorzichtig over zijn bovenlichaam streelde, ging mijn mond verder naar beneden. Zijn huid smaakte een beetje zout. Dat kwam waarschijnlijk door het zoute zeewater. Ik voelde met mijn tong dat zijn tepels wat hard waren geworden. Kan dat dan ook bij een jongen? Hij had een erg mooie bruine huid. Lekker zacht en warm. Mijn mond en mijn handen betastte zijn hele bovenlichaam. Langzaam gleed ik met mijn hand nog verder naar beneden. Toen voelde ik de rand van zijn boxershort. Het was een zachte stof. Vervolgens ging ik over z'n broekje nog iets verder naar beneden. Zijn kruis voelde lekker warm aan. Ik raakte iets wat heerlijk hard aanvoelde. Ik werd er heel erg opgewonden van en streelde er met de topjes van mijn vingers overheen. Heel zachtjes. Na een tijdje verplaatste ik mijn hand weer naar de rand van z'n boxershort. Toen staken de uiteinden van mijn vingers onder het randje. Langzaam liet ik mijn hand naar beneden zakken. Ik voelde zijn overvloedig schaamhaar. Plots raakte ik het puntje van zijn penis. Het was een kleine schok om iets te voelen wat je eigenlijk nog nooit gevoeld had. Maar mijn hand stopte niet en langzaam voelde ik zijn penis in mijn handen glijden. Hij was heerlijk groot en ik begon langzaam met mijn hand over zijn penis heen en weer te bewegen. Mmm, het geeft een heerlijk gevoel als je iemand hevig hoort ademen, maar toch bouwde ik het langzaam af. Na hem een tijdje afgetrokken te hebben zoende ik hem weer vol op z'n mond. Dit maal heel heftig. Langzaam liet ik mijn hand uit z'n broekje glijden.

Tegelijkertijd ging Jean voorzichtig met zijn hand over mijn buik naar beneden. Langzaam ging zijn hand naar de andere kant van mijn lichaam en gleed over mijn rug heen. Steeds verder naar beneden. Rustig voelde hij mijn strakke blauwe spijkerbroekje om mijn zachte billen heen zitten. Ik ging op mijn buik liggen. Nu stopte hij met zoenen en zijn lippen verplaatsten zich naar beneden. Af en toe voelde ik zijn tong over mijn rug heen gaan. Hij ging over mijn broek, stopte en begon mij heel teder op mijn bovenbenen te zoenen. Hij gleed met zijn tong telkens tot de broekspijp van mijn spijkerbroekje en tegelijkertijd kneedde hij voorzichtig met zijn handen mijn billen. Af en toe voelde hij even op de plek waar je billen tussen je benen eindigen. Hij ging daar dan met zijn vingers heen en weer.

Langzaam kwam Jean weer naar boven om met me te zoenen. Ik keerde mij weer op mijn rug. Nu gleed hij langzaam met zijn hand via mijn borsten en over mijn buik naar beneden. Toen streelde hij door mijn kruis. Ik voelde het vochtig worden en begon het erg heet te krijgen. Intussen streelde ik over zijn billen. Omdat hij een boxershort aan had, kon ik het heel goed voelen. Toen knoopte Jean heel langzaam mijn broekknoopjes één voor één open en langzaam opende hij mijn broek. Tegelijkertijd gleed hij met zijn mond met een overvloed aan speeksel over mijn tepels en verder naar beneden. Terwijl hij mijn broek naar beneden trok zoende hij mij aan de binnenkant van mijn bovenbeen heel dicht langs mijn slipje en wreef intussen met zijn hand steeds heftiger in mijn kruis. Ik had alleen mijn slipje nog aan.

Langzaam pakte hij de rand van mijn slipje en duwde dat naar beneden. Hij voelde mijn schaamhaar. Toen het slipje op de plek aankwam waar ook mijn spijkerbroekje was gebleven, duwde Jean ze allebei over mijn benen en voeten uit. Ik was helemaal naakt en dat gaf een eng maar ook een vrij gevoel. Ik lag nog steeds op mijn rug terwijl we hevig en vol hartstocht zoenden.

Jean ging naast mij zitten, streelde in mijn kruis waardoor ik begon te hijgen. Ik werd steeds vochtiger en hij schoof met zijn hele hand tussen mijn benen door. Hij voelde mijn opgezwollen clitoris en bereidwillig deed ik mijn benen wijder. Zijn vingers streelde langs mijn schaamlippen en over mijn clitoris. Ineens bracht hij langzaam zijn mond naar mijn kruis toe, daar begon hij voorzichtig en heel teder over mijn vagina te likken. Hij verkende het gebied.

Tegelijkertijd zat hij met zijn vinger in mijn vagina en vond met zijn mond mijn clitoris. Hij sloeg zijn lippen er omheen. Wow! Wat was dat lekker zeg. Dat geeft toch een ander gevoel dan bij het zelfbevrediging. Ik kwam bijna klaar. Intussen zat ik al die tijd met mijn hand in zijn broek. Nu trok ik ook zijn broek naar beneden en al snel waren we allebei naakt.

Hij stopte met beffen en vingeren en begon tegen mij te praten. Over 'la plage' en 'aller' ofzo. Ik begreep niet goed wat hij bedoelde. Hij kuste me nog een keer en deed de rits van de tent langzaam open. Ik dacht teleurgesteld dat hij weg wou gaan, maar Jean pakte mijn hand en trok mij voorzichtig naar buiten waardoor ik wist ik dat het nog niet voorbij was.

Daar stonden we dan. Helemaal naakt buiten op de camping. Hij ging achter mij staan en sloeg zijn armen om mijn bovenlichaam heen. Toen begonnen we te lopen. Ik leek wel gek. Je gaat toch niet naakt over een camping lopen, stel dat iemand je herkende! Maar het was gelukkig toch donker dus als iemand anders ons zag dan zag die persoon toch niet dat we naakt waren.

Ik voelde dat zijn penis nog steeds stijf was. Het was een fijn gevoel om zo naakt rond te lopen met een jongen waar je op dat moment heel erg veel van houdt en die al lopende met zijn armen over jouw hele bovenlichaam streelt. We liepen richting het strand dat lag ongeveer honderd meter van de camping af. Het zand was erg mul maar nog steeds lekker warm. Gelukkig zag je nog wel wat omdat de maan scheen. Midden op het strand stonden we tegenover elkaar. Hij had een erg mooi lichaam. Ik had volgens hem ook een mooi lichaam. Ik heb een mooi figuur maar toch vond ik dat ik iets aan de dikke kant was. Ik was in ieder geval de groeispurt een beetje aan het achterlaten. We waren beide erg bruin maar daar merk je niet zoveel van in het maanlicht.

Toen besloot ik instinctief in het warme zand te gaan liggen en Jean kwam even vanzelfsprekend weer naast me liggen. Samen begonnen we ons zelf te bevredigen. We begonnen allebei te hijgen van genot. Toen pakte ik zijn penis en ging verder met waar hij aan bezig was. Of het de meest natuurlijke zaak te wereld was ging ik op het bovenlichaam van Jean zitten. Met beide benen langs z'n lichaam en met mijn rug naar hem toegekeerd. Tegelijkertijd zoende ik hem op z'n bovenbenen. Mijn tong en lippen gleden langzaam iets naar boven. Ik voelde zijn schaamhaar over mijn lippen heen kriebelen en raakte met mijn mond zijn penis. Eerst begon ik eraan te likken, later sloeg ik mijn lippen om zijn eikel heen en weer. Ik zat achterstevoren op hem zodat hij mij ook met zijn mond kon bevredigen en proefde de smaak van zijn penis. Hij was lekker stijf en warm. Toch voelde zijn eikel nog steeds wat zacht aan. Het was een beetje vreemd, maar wel lekker!

We begonnen allebei te hijgen. We riepen het allebei uit van genot. Maar nog voordat we allebei klaarkwamen draaide ik me om. Ik lag nu boven op hem. Met mijn knieën en handen raakte ik de grond om niet mijn hele gewicht op hem te hoeven leggen onbesproken wisten we het allebei zeker. We keken elkaar een paar minuten aan en speelden wat met elkaars tongen. Ik gleed met mijn lichaam en al iets naar boven. Zijn penis raakte mijn clitoris. Dat gaf een geweldig gevoel. Toen ik nog verder naar boven gleed, voelde ik zijn penis tussen mijn schaamlippen door over mijn opening heen glijden. Nu bewoog ik weer iets terug, greep naar zijn penis en duwde die tussen mijn schaamlippen door naar binnen.

We bewogen voorzichtig heen en weer. We begonnen allebei te hijgen van genot. Ik ademde zijn hete adem in en hij de mijne. Het was een heerlijke ervaring, een geweldige gevoel. Zou Jean hetzelfde gevoeld hebben? Hij duwde zijn penis helemaal naar binnen en weer terug. Steeds sneller, steeds heftiger. Hij wreef over mijn billen en voelde af en toe ertussen. Ook wreef hij over mijn clitoris. We gingen nog steeds sneller en sneller, heftiger en heftiger.

Ik was bijna aan mijn hoogtepunt en hield mijn ademhaling niet meer onder controle. Ik begon het uit te gillen van genot. Op een gegeven moment voelde ik vele scheuten 'gevoel' door mijn hele lichaam heen stoten, tegelijkertijd met enorme diepe ademhalingen. Ik voelde spieren hevig samentrekken en ademden elkaars hete adem in. We zoenden zo innig dat we er pijn in de tong van kregen. We vreeën ongelofelijk en op het laatst kwamen we allebei klaar.

Daarna bleven we enkele minuten op elkaar liggen. We hadden de puf niet meer om te bewegen. Na een tijdje zijn we opgestaan en zijn we hand in hand de zee in gelopen om een beetje op te frissen. Gelukkig slikte ik de pil dus dat zat wel goed. Het was echt een heerlijke ervaring. Alleen eenmalig.

Toen we de volgende dag vertrokken heb ik hem nooit meer teruggezien. Maar ik heb er wel geweldige herinneringen aan overgehouden. En m'n vriendin Mona? Daar heb ik nu nog steeds contact mee.

Britt

De lezers gaven dit stukje smileysmileysmileysmileysmiley en omdat de stemming unaniem was krijgt het van de redactie een smiley bij

  • Reacties(5)//blog.4fingers.be/#post1481

DE GELEGENHEID MAAKT DE SLOERIE

BrittGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 15, 2015 13:56:40

DE GELEGENHEID MAAKT DE SLOERIE

In sommige beroepen heb je meer mogelijkheden als in anderen, b.v. tennisleraar of skileraar. Maar volgens mij kun je mijn beroep er in een adem bij noemen: zweminstructeur. Ik heb al vele mannelijke collega’s een jonge vrouwelijke leerlinge zien versieren en aangezien de meiden alleen een bikini of badpak dragen, duurde het maar heel even of ze lagen zo”n jong ding te naaien in een badhokje. Maar ik liet me zelf ook niet onbetuigd. Zodra ik maar even de kans kreeg, liep ik in mijn badpak met super-hoog opgesneden heupen een jonge vent te versieren en aangezien ik dan even mijn best doe om er zo geil mogelijk uit te zien, krijgen de meesten al een stijve, terwijl ze de zwembroek nog aan hebben. Dan schamen ze zich wel een beetje en ik smeer ‘m dan gauw met zo’n jonge vent in een kleedhokje en liet me daar uitgebreid neuken. Daarna hebben ze voorlopig geen last meer van een stijve!, daar zorg ik wel voor. Ik heb altijd wel zin in een wip en er gaat dan ook bijna geen dag voorbij of mijn kut wordt wel volgespoten met een lading sperma. Maar laatst had ik helemaal een te gekke dag. Daar gaat dit verhaal over.

Er was weer eens een groep jongens uit een internaat in de buurt. De meesten waren circa 18 jaar oud en er zaten enkele echte kanjers bij. Maar de groepsleider hield hen meestal goed in de smiezen en ik kreeg geen enkele kans om er een te pakken te krijgen. Ik weet zeker, dat deze jongens op seksueel gebied veel tekort kwamen en met mijn aantrekkelijke figuur en mijn ervaring, zou het totaal geen probleem zijn om er eentje zo opgewonden te krijgen, dat hij mij wel wilde pakken. Ik ben een langbenige blondine van 20 jaar met behoorlijke borsten en als ik even met ze flirt, dan komen ze volgens mij al haast klaar in hun zwembroek. Maar mijn kans kwam toch nog onverwacht.

Ik zat in mijn kantoortje en de les zou bijna beginnen. De eersten lagen al in het water en ik hoorde bij de kleedhokjes een gejoel van jewelste. Ik hoorde ook keiharde “NEEEE” roepen en dat was voor mij de aanleiding om snel eens polshoogte te gaan nemen. Ik zag drie jonge knapen een lotgenoot bijna molesteren. Ze hadden zijn zwembroek uitgetrokken en hadden hem met twee man vastgepakt. Nummer drie zou zijn lul wel eens even bewerken en wilde een vinger in zijn kont steken, tenminste voor zover ik het in de gauwigheid kon waarnemen.

“Hela, wat moet dat”, zei ik. Ze lieten de knul direct los en keken met gebogen koppies naar de grond. “Zo werkt dat hier niet”, zei ik en ik merkte dat het slachtoffer bijna in huilen uitbarstte. “Rot op naar het bad en na de les meld je je bij mij”, riep ik hen boos toe. Ze maakten zich uit de voeten en ik sloeg een arm om de geplaagde jongen.

“Loop maar even mee,” zei ik en we liepen naar mijn kantoortje. Onderweg kwam ik een collega tegen en vroeg of hij even het begin van de les wilde overnemen, omdat ik een probleem op moest lossen. Hij keek wel even vreemd, omdat ik met een naakte jongen over de gang liep, maar aan onze blikken kon hij direct zien, dat er iets bijzonders aan de hand was.

Aangekomen in mijn kantoortje, deed ik de deur dicht en vroeg, hoe dit nou allemaal zover gekomen was. Ik kreeg geen duidelijk antwoord en na twee zinnen begon hij onbedaarlijk te huilen. Ik drukte hem tegen me aan en liet hem tegen mijn schouder uithuilen. Ik streelde hem over zijn rug om hem te troosten en voelde opeens iets tegen mijn kruis aan drukken. Ik keek naar beneden en zag dat de jongen een stijve pik had gekregen. En wat voor een, een fier vooruit staande paal als van een volwassen kerel. Mijn kut begon te gloeien en een ding wist ik zeker: ik moest deze pik in mij krijgen, hoe dan ook. Ik liet mijn handen afdalen naar zijn billen en begon heel prikkelend te strelen en deed alsof zijn stijve pik mij totaal niet deerde en ik er geen aandacht aan wilde schenken. Ik droeg een witte, korte broek en voelde zijn lul tegen mijn blote dijen nog stijver worden en ik gaf hem een kus.

“Ik zie, dat het alweer wat beter met je gaat,” zei ik tegen hem en streek over zijn borst. “Ja, ja”, stotterde hij en ik liet mijn hand afglijden naar zijn kruis. Toen ik de eikel beroerde, schokte zijn pik omhoog en ik omvatte zijn staaf met mijn hand en bewoog de voorhuid op en neer. De jongen was dit totaal niet gewend en wist niet waar hij het zoeken moest.

“Wacht even”, zei ik, “dan doe ik de deur even op slot”. Ik draaide de sleutel om en liet mij op mijn knieën zakken. Geroutineerd nam ik zijn pik in mijn mond en nu wist de jongen helemaal niet meer, wat hem overkwam. Waarschijnlijk had hij nog nooit van pijpen gehoord, laat staan dat hij het had meegemaakt. Ik wist, dat zo’n onervaren jongen dit absoluut niet lang zou verdragen en dat hij binnen de kortst mogelijke keren zou spuiten. Ik zoog hem met lange halen en nam hem zo diep mogelijk in mijn mond. Zonder merkbare aankondiging begon hij opeens klaar te komen en had het me toch nog overrompeld. Ik probeerde zoveel mogelijk door te slikken, maar door de ongekende sterke prikkelingen, die de jongen niet gewend was, spoot hij een gigantische hoeveelheid zaad in mijn mond en noodgedwongen moest ik zijn lul laten glippen en trok hem verder af, zodat hij de rest over mijn gezicht spoot. Het droop van mijn kin af naar beneden en mijn shirt zat onder zijn geil.

“Als je zoveel geplaagd bent, moet je flink verwend worden,” zei ik tegen hem. “Vond je het lekker”? Hij durfde mij niet recht aan te kijken, maar knikte nauwelijks zichtbaar van ja.

“Je hoeft je niet te schamen, hoor”, zei ik. “Ik ben wel gewend aan jonge knullen, die seks met mij hebben; maar nu ik jouw verwend heb, moet je ook iets voor mij doen”.

Hij keek me met grote ogen aan, alsof hij niet wist, wat ik bedoelde.

Ik zag, dat zijn pik nauwelijks slapper geworden was en zo’n jonge vent kon ook gemakkelijk tweemaal een lading produceren. Ik trok mijn natte shirt over mijn hoofd en drukte me tegen hem aan.

“Of vind je me soms niet mooi”, vroeg ik hem en legde zijn hand op mijn borst.

“Oh, prachtig”, zei hij en begon wild en onstuimig in mijn tiet te knijpen.

“Zo niet”, zei ik, “want zo doet het zeer, je moet het voorzichtig en teder doen, zodat het prikkelend is en ik ervan kan genieten”. Maar de jongen was haast niet te houden en vond het zalig om met mijn tieten te spelen en ik drukte zijn hoofd naar beneden en vroeg hem, mijn tieten dan maar te likken. Dit deed hij minder ruw en mijn tepels werden keihard. Ik wilde nu tempo, want mijn kut schreeuwde om een vulling.

“Ik heb nog meer lekkers”, fluisterde ik tegen hem en duwde zijn hand in mijn kruis. Onbeholpen streek hij over mijn kut en ik zei.

“Stop, zo wordt het niets. Je moet het zachtjes doen en op de juiste plekjes. Laat mij je helpen en aanwijzingen geven.” Snel deed ik mijn short en slipje uit en ging wijdbeens op mijn bureau liggen.

“Steek je tong zo diep mogelijk in mijn spleet”, zei ik en ik deed mijn schaamlippen uiteen. Nou, likken kon hij en hij vond het blijkbaar heerlijk om mijn kutgeil te proeven. Ik voelde zijn tong helemaal in mij verdwijnen en hij likte al het sap uit mijn kut. Ondertussen gingen zijn handen omhoog en speelden weer met mijn tepels.

“Bovenaan tussen mijn lipjes zit een knobbeltje”, zei ik, “die moet je behoedzaam likken en als ik het zeg, moet je steeds sneller en harder erover heen gaan met je tong”.

Hij deed, wat ik hem vertelde en ik begon te hijgen en te steunen.

“Kom over me heen”, vroeg ik hem en nadat ik duidelijk gemaakt had, wat ik bedoelde, kroop hij ook op het bureau en had ik zijn leuter voor mijn mond hangen. Ik hapte deze naar binnen en pijpte zijn pik, die alweer keihard was.

“Nu moet je afwisselend mijn spleet en klit likken”, zei ik tegen hem. Ik voelde, hoe hij zijn tong vanaf mijn bobbeltje naar mijn gleuf liet afdalen en hij slurpte me helemaal leeg. Hij begon zijn lichaam te spannen, maar dit keer wilde ik zijn zaad in mijn kut. “Neuk me”, zei ik tegen hem en duwde hem van me af. Hij ging naast het bureau staan en wachtte duidelijk op instructies.

“Nou, ga op me liggen en stop je lul in mijn kut”. Dat hoefde ik geen twee keer te zeggen en snel ging hij boven op mij liggen. Ik moest zijn pik wel een paar maal goed richtten, want hij had er totaal geen slag van, hoe hij zijn lul in mijn kut moest krijgen, maar toen de kop eenmaal binnen was, gleed zijn paal soepel in mijn geile neukgrot. Wat onwennig bewoog hij heen en weer, maar het duurde maar even, totdat hij begon een zeker ritme te pakken begon te krijgen. Geil kreunend ving ik zijn stoten op en mijn kut droop van het vocht. Het duurde maar even tot ik schokkend mijn hoogtepunt beleefde en heftig steunend ontspande mijn lichaam. De knul neukte nog even door en ik omvatte zijn billen en gleed met een vinger door zijn bilnaad. Aangekomen bij zijn aars, drukte ik mijn vinger naar binnen en dat was genoeg om hem te doen klaar komen.

“Ai, ai, ai, ha… kermde hij en hevig stotend pompte hij zijn ballen leeg tegen mijn baarmoedermond en trok daarna zijn verslapte pik uit mijn drijfnatte spleet.

“Heerlijk”, zei hij.

“Dat vond ik ook”, zei ik, “maar nu moeten we naar de zwemles, anders gaan ze ons missen en er misschien iets van denken.

Ik trok mijn kleren weer aan en liep terug naar de kleedhokjes en zocht zijn zwembroek op. In mijn kantoor trok hij deze weer aan en ik gaf hem een laatste kus.

“Als de anderen weer iets tegen je doen, geef je maar een seintje, maar ik beloof je, dat ze je waarschijnlijk wel met rust laten”. Daarna liepen we samen naar de zwem-hal. Ik gaf mijn collega een seintje, dat alles onder controle was en ik het weer overnam.

Ik was nu wel klaar gekomen, maar mijn verlangen was nog totaal niet bevredigd en uit mijn kut lekte nog steeds grote hoeveelheden geil naar buiten. Ik kon de andere drie knullen prima gebruiken om dat op te lossen, maar moest dan nog wel eerst verlost worden van hun groepsleider, maar daar wist ik wel wat op. De drie onverlaten waren tijdens de les poeslief en deden gedwee alles, wat ik van hun verlangde, zelfs toen ik hun tien minuten liet watertrappelen. Halverwege de les kwam ik de groepsleider tegen en vertelde hem, dat ik drie knullen wilde laten nablijven voor een stevig standje en noemde hun namen.

“Dat is mijn taak”, zei hij en wilde weten, waar het om draaide. Ik zei, dat ze bij mij iets goed te maken hadden en dat ik het daarom moest doen en dat ze voor straf schoonmaakwerk moesten verrichten in het zwembad. De rest van de groep zou erg lang moeten wachten, voordat ze naar het internaat terug konden en die hoefden niet de dupe te worden. Ik zou er hoogst persoonlijk voor zorgen, dat de betrokkenen voor het eten op tijd terug zouden zijn.

“Oké”, zei hij, “maar ik kom bij de jongens wel te weten, waar het nou precies om draait en als het mij niet zint, krijgen ze van mij nog een portie straf toe”.

Zodra de les afgelopen was, riep ik Theo, Frank en Johan bij me. Ik nam ze mee naar mijn kantoor en deed de deur op slot.

“Zo, flinke knullen”, zei ik smalend, “wil je eens weten hoe leuk het is om vernederd te worden” en trok Johan zijn zwembroek met een beweging naar beneden tot op zijn knieën.

“Leuk hé”, zei ik en ik zag, dat zijn pik half-stijf was. Ik liep naar Theo en kneep in zijn zak.

“Lekker gevoel of niet soms”, sarde ik. Hij hield zijn adem in en ik voelde een enorme bobbel ontstaan in zijn zwembroek.

“Lieve jongetjes, hoor”, kleineerde ik Frank en stak een hand achter bij zijn zwembroek in en drukte mijn vinger tegen zijn aars. Mijn kut raakte in vuur en vlam en ik moest en zou door deze drie geile binken gepakt worden. Maar ik kon natuurlijk niet zo maar zeggen: neuk me maar, want dan was het hele effect weg.

“Fijn hoor, om een groepsgenoot zo te behandelen; als je dan zo nodig geile dingen wil doen, kom je toch gewoon bij mij”. Ik ging weer bij Johan staan en wreef over zijn blote pik. Ik begon hem af te rukken en zei. “Ja, je hoort het goed: geilen doe je met een vrouw en ik dacht, dat ik goed genoeg was om daarvoor in aanmerking te komen, of niet soms”. Driftig knikten alle drie van ja en snapten er niets van. Ze dachten een ongenadig portie straf te krijgen en nu overkwam hun dit.

“Haal die bult eens uit je broek”, zei ik tegen Theo “en blijf daar niet zo roerloos staan”. Hij stroopte zijn zwembroek omlaag en ik zakte door de knieën en nam zijn lul in mijn mond. Het was alsof ze water zagen branden; de badjuffrouw gaf als straf een orgie. “Kom hierheen”, zei ik tegen Frank en toen hij bij me stond, trok ik zijn zwembroek omlaag en begon ook aan zijn pik te rukken.

“Dit is beter”, zei ik tussen twee pijpbewegingen door en ik merkte, dat deze jongens even onervaren waren als de jonge knul hiervoor. Afwisselend pijpte en rukte ik hun leuter en toen ze op temperatuur waren, stopte ik en stond op.

“Ik kom te kort”, zei ik, “en daar moeten jullie wat aan doen”. Ik deed mijn shirt uit en mijn blote borsten kwamen vrij.

“Lik ze”, zei ik en Theo en Johan zetten hun mond op mijn tepels en maakten met hun tong mijn tieten kleddernat. Ik ging op het bureau zitten en zei.

“Frank, kom hier staan”. Frank klom op het bureau en ik begon zijn paal weer te zuigen. Johan was zo brutaal om met zijn hand richting mijn kruis te gaan en ik deed mijn benen wijd uit elkaar.

“Ga door”, moedigde ik hem aan en ik voelde, dat Frank bijna klaar kwam. Ik rukte nog steeds aan de pikken van de andere twee. Frank spande zijn lijf steeds meer en even later spoot hij zijn kwak diep in mijn keel.

“Heerlijk”, zei ik en likte mijn lippen af. Johan zat flink in mijn kruis te wroeten en mijn borsten werden helemaal afgelikt. Ik werd er bloedgeil van en mijn kut dreef in mijn slip. “Nu wij”, zeiden Johan en Theo zowat in koor.

“Nee, nu ik”, zei ik en Frank sprong op de grond. Ik liet beide pikken los en stond op. Ik deed mijn broek en slip uit en ging op de grond liggen.

“Frank likt mijn kut en jullie komen bij mijn hoofd zitten op jullie knieën”, beval ik. Gedwee gingen ze elk aan een kant bij mijn hoofd zitten en Frank stak zijn tong diep in mijn kletsnatte kut. Wild begon hij te likken en net als eerder die dag, moest ik uitleggen, hoe het op de juiste manier moest gebeuren. Daarna ging het stukken beter en ik pijpte Johan en trok aan de lul van Theo. Even later wisselde ik en zo ging ik een tijdje door. Frank had mijn reet ontdekt en likte brutaalweg mijn bruine gaatje. Ik begon nog harder te kreunen en pijpte en rukte de twee anderen met nog meer enthousiasme. “Oh, ga door”, hijgde ik en opeens voelde ik een dikke straal sperma in mijn mond terecht komen. Meteen daarna spoot Johan ook zijn lading naar buiten en mijn hele gezicht en mijn haar kwam onder het zaad te zitten. Dit gaf mij zo’n geil gevoel, dat ik helemaal begon te trillen en luidkeels kreeg ik een orgasme.

Theo en Johan schokten met hun hele lijf en ik heb zelden zo’n enorme hoeveelheid geil te verwerken gekregen.

“Zijn jullie leeg geneukt”, vroeg ik en ik keek naar Frank, die waarschijnlijk alweer het meest opgewonden was.

“Zeker weten van niet”, hoorde ik uit drie kelen.

“Gelukkig maar”, zei ik, “want ik heb ook nog niet genoeg gehad. Maar dit keer gaan we het anders doen, ik wil in elk gat tegelijk een lul voelen”. Johan en Theo werden door dit idee zo hitsig, dat hun pik alweer begon te verstijven.

“Johan is nog niet klaar gekomen in mijn mond, dus die ga ik pijpen”, zei ik, “en Frank is blijkbaar nogal gek op mijn kont, dus die naait mijn reet. En Theo gaat mijn poesje maar eens verwennen en denk erom: niet te vroeg klaar komen, want ik wil er ook wat aan hebben”.

Theo moest als eerste gaan liggen en ik begon zijn lul te zuigen. Ik plaatste mijn kut voor zijn gezicht en hij begon mijn kut te beffen. Die geile opdonder van een Frank ging mijn aars likken en stak zijn tong af en toe naar binnen. Toen de lul van Theo hard genoeg was, draaide ik mij om en ging met mijn kut op zijn leuter zitten. Zonder moeite gleed hij helemaal naar binnen en ik zei tegen Frank.

“Pak mijn handtas even”. Hij reikte mij die aan en ik trok hem voor mijn gezicht. Ik pakte een flesje crème en smeerde zijn hele pik in, totdat deze helemaal vet was. Doe een flinke klodder op mijn aars en naai me zo hard je kunt, zei ik geil en Johan kwam met een half-stijve lul voor mij zitten. Ik hapte zijn lul op en pijpte hem met lange halen. Frank was klaar met mijn kont en drukte zijn eikel in mijn darm. Ik stopte even met rijden op Theo zijn pik en Frank drukte stevig door en even later zat zijn hele pik in mijn endeldarm.

“Oh, ja, dieper”, zwijmelde ik en raakte helemaal in vervoering met zoveel pikken in mijn body. Vol overgave pijpte ik Johan en ik vroeg me af, wie het eerst klaar zou komen: de onervaren en dus zeer gevoelige knapen of ik, die altijd geil was en met drie pikken in zich knettergeil van opwinding werd. Ik verkrampte helemaal en de boys naaiden me helemaal suf.

Ik slikte de lul van Johan helemaal op en opeens werd alles zwart voor mijn ogen.

“Naai, naai, naai me dan”, gilde ik en ik maakte allerlei wilde bewegingen. Ik voelde dat ik klaar ging komen en op dat moment spoot Frank zijn zak leeg in mijn kont.

“O… oh… ho…”, kreunde ik en voelde Theo mijn kut vol spuiten. Dat was teveel van het goede en jankend kwam ik klaar.

“Ja, zalig, ga door,” riep ik en beleefde wild schokkend mijn orgasme. Toen ik iets bijkwam, ging ik verwoed door met pijpen en ramde een vinger in de kont van Johan. Dat kon hij niet verdragen en helemaal verstijfd en met gesloten ogen spoot hij zijn lading in mijn keel. Ik kon niet meer en stikte zowat in het sperma. Dapper dronk ik het op en zoog de laatste druppels uit zijn ballen.

Alle vier zaten we kapot en bleven even liggen om ons zelf te hervinden.

“Oké, wegwezen”, zei ik. “Wat er is gebeurd en waarom jullie je lotgenoot zo moesten behandelen, laat ik in het midden, maar de volgende keer kom je er niet zo vanaf. Dan zwaait er echt wat, ook als ik hoor, dat jullie hem op het internaat nog weer dwars zitten, dus laat hem met rust. Als je wat hebt kom je maar bij mij en als je wilt neuken ook, desnoods weer met z’n allen. Aankleden en buiten op me wachten, dan zal ik jullie met de auto terug brengen”.

Opgelucht, dat het zo afgelopen was en leeg geneukt, verlieten ze mijn kantoor. Ik was uitgeput en had een totaal bevredigd gevoel, maar toch verlangde ik alweer naar de volgende week, als ze weer op zwemles kwamen.

Britt

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1364
Volgende »