Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

De derde date

ThaleiaGeplaatst door My 4Fingers di, december 18, 2012 23:12:05

De derde date

Het is eind oktober en bar koud. Gauw loop ik van de auto naar mijn huis, het is nog donker. Het is dan ook nog geen half acht in de ochtend. Ik kom thuis van mijn werk, ik draai alleen maar nachtdienst in een verzorgingstehuis. Als ik in de kamer ben, zet ik direct de pc aan. Tijdens het opstarten geef ik de kat eten en steek ik een sigaretje

op. Dan is de pc ook klaar, en kijk ik naar mijn post. Hm… een mailtje van jou. Wat erin staat spreekt me bijzonder aan. Je hebt volgende week een vrije dag, en vraagt of ik zin en tijd heb om een dag naar het strand te gaan. Natuurlijk heb ik zin en tijd maak ik graag voor. Ik stuur direct een antwoord terug en stel gelijk een tijd voor om af te spreken. Dan sluit ik af en doe de kat naar buiten. Dan ga ik naar boven. Ik ben moe, het was druk vannacht. Bovendien was het mijn laatste nacht, dus slaap ik maar tot één uur. Ik kleed me uit, en als ik mijn bh afdoe zie ik in de spiegel dat mijn tepels hard zijn. Voorpret of is het de kou boven? Maakt niet uit, ik stap in bed en zet de wekker. Dan draai ik me om en met jou in mijn gedachte val ik heerlijk in slaap.

Als de wekker afloopt, doe ik traag mijn ogen open en de wekker uit. Even blijf ik liggen, wakker worden. Het is de dag van onze afspraak. Na vijf minuten sta ik op. Ik pak een heel sexy slipje en een schone bh uit de la en een schoon washandje, en loop naar de douche. Ik zet de sproeier aan en de slip die ik aanhad gaat in de wasmand. Ik schuif het douchegordijn open en stap de douchecabine in. O, wat lauw water! Mijn lichaam reageert direct, ik krijg kippenvel en mijn tepels staan rechtop. Ik steek mijn hand uit en draai de warmwaterkraan een stuk verder open. Het water wordt lekker warm, m…, dat is beter. Ik pak de doucheschuim en zeep me overdadig in. Als ik bij mijn borsten kom, voel ik mijn tepels, ze zijn nog steeds hard. Of alweer? Ik zeep ze zachtjes in, een heerlijk gevoel trekt door mijn lichaam. Zal ik even doorgaan? Of toch maar niet? Omdat ik weet waar het op uit draait, besluit ik toch maar om niet door te gaan. Als ik bij mijn kutje kom, komt het heerlijke gevoel weer terug, maar weer neem ik de beslissing om niet verder te gaan.

Ik pak wel even een scheermesje en scheerzeep. Ik zeep mijn lipjes in en scheer het weer helemaal glad. Als ik klaar ben, pak ik de sproeier en zet 'm even op mijn kutje, zodat de scheerzeep helemaal weg is. Mm… het is wel een heerlijk gevoel, maar toch doe ik verder niets. Ik draai de kraan dicht en stap uit de douchecabine. Zachtjes droog ik me af, en trek het sexy slipje aan. Dit is geheel tegen onze afspraak in, dat doen we geen van tweeën als we afspreken. We trekken nooit een slipje aan als we elkaar treffen. Maar deze is nieuw, en ik vind hem gewoon heel mooi, heel sexy. Dan ga ik naar de slaapkamer en kleed me verder aan.

Ik zit in de auto, onderweg naar het strand. Ik voel de erotische spanning stijgen. Ik heb moeite om de aandacht op de weg te houden, maar het lukt me toch eindelijk om in de stad te komen. In de stad, vlak bij het strand, zoek ik een parkeerplaats. Wonder boven wonder lukt me dat snel. Maar dat zal ook wel te maken hebben met het feit dat het koud is en door de week. Ik sluit de auto af. Zoekend glijdt mijn blik rond, op zoek naar je. Je bent er nog niet, ik kan je niet vinden. Maar ik ben vroeg. Snel doe ik de kraag omhoog van mijn jas, het is koud. Ik loop naar de trap waarmee je het strand kunt bereiken. Bij de trap blijf ik staan, en kijk uit over de zee.

De zee. De zee heeft me altijd al getrokken, elke keer is de zee weer anders als ik er kom. Ineens voel ik een arm om heen en een mond op mijn wang. Ik draai me om en zie je dat je naast me staat. Ik heb niets gehoord. Langzaam glijdt je mond naar mijn mond. Onze monden openen zich en je tong glijdt snel naar binnen en begint een heerlijk spel met mijn tong. Na een poosje laat ik je los en loop de trap af naar beneden. Je komt achter me aan. Beneden op het strand aangekomen slaan we een arm om elkaar heen en lopen naar de rand van het strand, daar waar de golven uitgeraasd zijn over het zand. We gaan lopen langs de zee. Af en toe vertellen we elkaar iets over het werk, maar de stiltes zijn zeker net zo aangenaam. Af en toe staan we stil. Dan zoeken onze monden elkaar weer op en strelen we elkaar. We lopen nog steeds verder. Op een gegeven moment blijven we staan, je staat achter me, mijn rug tegen jouw buik aan. Je handen glijden naar voren. Mijn hoofd laat ik iets naar achteren zakken tot hij tegen je schouder aanligt. We blijven zo een poosje staan, uitkijkend over die prachtige, indrukwekkende zee.

Dan draai ik me om, geef je een heerlijke, passievolle tongzoen. Ik druk me stevig tegen je aan, enerzijds omdat ik het koud heb, anderzijds omdat ik zin heb in seks met jou. Ik voel al iets onrustigs worden tegen mijn been.

"Zullen we terug lopen?" Vraag je, ik krijg het een beetje koud. Ik kijk je glimlachend aan.

"Daar merk ik anders niet zoveel van man, maar het is best, laten we maar terug lopen." We draaien om en lopen nu recht tegen de wind in terug. De wind voelt wel koud, maar door de erotische spanning die tussen ons hangt merken we er niet zoveel van. We zijn toch een eind verder gelopen dan we gedacht hadden, het is nog een hele trip voor we weer bij de trap zijn. Maar dat deert ons niet. Ondertussen staan we af en toe stil, wisselen heerlijke passievolle tongzoenen uit en strelen we elkaar stevig. Zo stevig dat het door de jas heen te voelen is. Je lul voel ik al reageren, hij is al half stijf. Mijn kutje is al aardig nat. Als we eindelijk bij de trap zijn klimmen we weer naar boven. Nog eenmaal draai ik om naar de zee. Dan lopen we gauw door naar een pension voor een kamer. Het geluk is met ons, het eerste pension heeft een kamer vrij. De kamer heeft een eigen douche, klein, maar netjes en schoon.

Als de deur achter ons in het slot valt, slaak ik een diepe zucht. Ik trek mijn jas uit en gooi hem over een stoel.

"Ik ga even douchen, ga je mee of wacht je even?"

"Nou ja, wat denk je? Natuurlijk ga ik mee!" Gespeeld verontwaardigt kijk je me aan. Je doet een paar stappen naar me toe en pakt me vast en begint me te zoenen. Ondertussen zijn je handen op zoek naar mijn trui, en ik voel dat je mijn trui omhoog doet. Ik laat je los en geef je de ruimte om mijn trui uit te trekken. Mijn shirt en bh volgen er direct achter aan. Je mond komt weer dichterbij. Ik begin zachtjes te kreunen. Je handen glijden over mijn blote buik naar beneden, naar de knoop en rits van mijn spijkerbroek. Als die los zijn, trek je in één beweging mijn broek uit.

"Hé, wat is dit?" Roep je verbaasd als je mijn slipje ziet. Ik kijk je aan en zie in je ogen dat je mijn sexy slipje toch wel mooi vind.

"Sorry hoor, maar ik vond het gewoon nodig dat je me zo gauw mogelijk moest zien," antwoord ik.

"Mm.. hij is wel sexy, ja," Je trekt mijn slipje voorzichtig uit. Ik sta nu naakt voor je. Je doet een stapje naar achteren en je bekijkt me even.

"Kom eens hier, lekkere meid," zeg je. Ik doe een stap naar voren en je hand raakt voorzichtig mijn borst aan.

Mijn hoofd glijdt in mijn nek en ik kreun.

"Mm…, heerlijk, ga door." Je andere hand glijdt naar mijn andere borst en begint die ook te strelen. Je duimen flitsen over mijn tepels. Ze staan zo hard dat het bijna pijn doet.

Dan houd je plots op. Ik kreun teleurgesteld.

"We zouden gaan douchen, weet je nog?" Fluister je zacht.

Ik doe mijn ogen open en kijk je aan. Ik trek de rits van je jack open en doe hem uit. Je shirt gaat er ook direct achteraan. Mijn handen glijden naar je broek, waar al een dikke bobbel zichtbaar is. Ik maak je broek open, je lul springt zijn vrijheid tegemoet. Nu ben jij ook naakt. Ik pak je hand en we lopen samen naar de douche. Als je de kraan open hebt gedraaid en wachten tot het water warm wordt, glij je even met je handen over mijn rug, verder naar beneden. Over mijn billen ga je verder naar beneden en je vingers voelen dat ik al drijfnat ben, er glijden zo twee vingers mijn kutje in.

"Mm… lekker," kreun ik wellustig. Dan laat je me weer los en duwt me rustig onder de douche. Ik geniet van het warme water en jij stapt er ook bij onder. Even blijven we staan, ieder met zijn eigen gedachten, heerlijk onder het warme water. Dan steek ik mijn hand uit en raak je schouder aan. Je draait je gezicht naar mij toe en langzaam komt je mond dichterbij. Als mijn lippen de jouwe raken, gaat er een golf van genot door mijn lichaam. Je tong dringt zich naar binnen en krult zich strak om mijn tong. Ik doe een stapje naar je toe en druk mijn lichaam tegen de jouwe aan. Ik voel je stijve lul tegen mijn buik aan. Mijn stijve tepels priemen tegen jouw borst aan. Je handen strelen mijn rug en mijn billen, mijn handen strelen die van jou.

Je ene hand glijdt van mijn rug naar voren, ik doe een stapje achteruit zodat je hand de ruimte heeft. Je vingers vinden mijn tepels weer en je rolt mijn tepel even tussen je vingers. Ik kreun in je mond. Ik streel je billen en ga ook langzaam naar voren, naar je stijve lul. Ik trek de voorhuid naar achteren en ga met mijn nagel zachtjes over je eikel. Ik hoor jou ook kreunen. Dan laat ik los en zak door mijn knieën zodat mijn hoofd op gelijke hoogte is met je heerlijke lul. Ik steek mijn tong uit en glij zachtjes over je eikel. Je kreunt hard. Dan neem ik je lul in mijn mond tot aan je ballen. Mijn handen strelen je ballen, ik zuig heerlijk aan je lul.

"O! Ja! Wat is dat lekker!" Je pakt mijn hoofd en wil 'm van je lul aftrekken. Maar ik pak je handen en duw ze weg. Ik zuig nog iets harder en proef dan plotseling je zaad. Je komt luid kreunend en met wilden schokken heerlijk klaar. Ik wil alles doorslikken, maar het gaat met zo'n kracht, dat er toch wat zaad uit mijn mondhoeken naar buiten druipt. Als je lul helemaal leeg is kom ik weer omhoog. Je tong likt je eigen zaad uit mijn mondhoeken weg.

"Mm…, lekker," zeg je zacht. Je lippen raken de mijn aan en een passievolle tongzoen volgt. Dan voel ik een hand naar beneden gaan, richting mijn poesje. Ik zet mijn benen wat verder uit elkaar, en zonder enige moeite glijden twee vingers naar binnen. Mijn hoofd zakt achterover in mijn nek en ik kreun hard. Steeds sneller beweegt je hand in en uit mijn kutje, tot ik tegen mijn orgasme aanzit. Dan stop je. Je kijkt me geil aan, zakt door je knieën en dan glijdt je tong naar binnen, mijn poesje in. Een vinger wrijft zachtjes over mijn klitje. Het duurt dan ook niet lang of ik kom ook wild schokkend heerlijk klaar. Je gaat zachtjes door tot mijn orgasme is weggeëbd. Dan kom je weer omhoog, en je tong komt weer mijn mond binnen. Ik proef mijn eigen vocht. Ik laat je los.

"Ik wil meer, we zullen ons afdrogen?" Vraag ik je. Je knikt, "is goed, meisje."

Ik pak een handdoek en droog je zachtjes af. Jij pakt de andere handdoek en droogt mij ook zacht af. We hangen de handdoeken weer terug en lopen naar de kamer. Als ik me omdraai naar jou toe, sla je jouw armen om me heen en je mond komt weer dichterbij. Ik doe mijn mond open en laat je tong weer naar binnen glijden. Jij loopt vooruit, je duwt mij achteruit tot ik het bed tegen mijn benen voel. Je houdt me vast en laat me langzaam zakken op het bed. Ik maak me los, en kruip onder de dekens, ik krijg het een beetje koud. Ik sla de deken terug voor je, je kruipt er ook onder. Ik kruip tegen je aan en hef mijn gezicht naar je toe.

In je ogen zie ik je verlangen weer terugkomen. Mijn mond komt omhoog naar jouw mond, je tong glijdt teder naar binnen. Ik kreun goedkeurend. Je ene hand ligt onder mijn hoofd doorgeschoven op mijn schouder, je andere hand zoekt en vindt mijn borst. Mijn lichaam reageert direct weer, ik voel mijn tepels al weer stijf worden. Mijn hand glijdt over jouw borst, krioelt door je borsthaar. Ik glij met mijn hand langzaam naar beneden, tot aan je lul. Die begint al weer iets te groeien onder mijn aanraking. Ik streel even verder tot hij helemaal stijf is. Ondertussen is jouw hand ook naar beneden gegleden en ik voel je vinger over mijn lipjes glijden. Ik ben nat. Je vinger gaat nog niet naar binnen, hij blijft de hele buitenkant strelen. Op deze manier maak je me helemaal gek.

Ik lig weer op mijn rug en doe mijn benen wijd zodat je er beter bij kunt. Als ik je mond op mijn borst voel begin ik weer te kreunen. Je tong glijdt nadat hij beide borsten heeft verwend, verder naar beneden tot aan mijn kutje. Met je tong streel je me overal, maar net als je vingers ga je nog niet mijn kutje in. Ik kreun nu harder.

"Mm… ga door…" Mijn hand zoekt en vindt je lul en trekt er zachtjes aan. Je kreunt zacht. Als ik even doorga stop je me te likken en maakt mijn hand los van je lul. Ik weet dat je het nu niet meer zo lang uit stelt.

Dan kom je op me liggen en ik voel je lul tegen mijn lipjes aan. Ik kreun van genot. In een harde stoot dring je naar binnen, mijn lichaam schokt omhoog. Even blijf je stil liggen maar veel geduld heb jij ook niet meer. Langzaam begin je op en neer te bewegen, ik kan niet meer stilliggen van genot. Je pakt mijn polsen, legt ze naast mijn hoofd en blijft ze vast houden. Ik kreun nu door, mijn ademhaling wordt steeds gejaagder. Als je voelt dat ik bijna klaarkom, stop je even. Of doe je dat omdat je zelf bijna klaarkomt? Ik blijf liggen met gesloten ogen. Dan ga je weer verder. Het moment van het orgasme nadert snel. Ik voel je lul nog iets dikker worden en met de laatste beweging hoor ik je roepen.

"O! Ja, ja, o, ja! Mm… O, ja!" Een paar tellen later laat je een hand los en gaat op zoek naar mijn klitje. Zodra je daar overheen streelt schok ik wild met mijn lichaam heen en weer en dan kom ik ook tot een denderend orgasme.

Uitgeput blijven we een poos liggen.

"Ik denk dat het bijna tijd is, of niet?" Ik knik en probeer op te staan. Maar je ligt nog boven op me, je maakt je extra zwaar. Het wordt nog een heel ontspannend gevecht in bed, maar uiteindelijk lukt het me toch om onder je weg te komen.

"Nog even snel een douchen en dan aankleden."

We stappen uit bed en lopen samen naar de douche. Als we weer staan te wachten op het warme water kom je nog even naar me toe en geeft me een heerlijke tongzoen, die ik gretig beantwoord. We zepen elkaar lekker in onder de douche, maar we gaan ons gauw afdrogen en aankleden. Als we buiten staan, moeten we weer even wennen aan de harde wind.

Ik geef je nog een laatste tongzoen als we bij mijn auto staan. Dan stap ik in en rij naar huis. Het is laat geworden maar dat is niet erg. Daar tegenover staat dat we een heerlijke dag hebben gehad.

Thaleia  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post925

Bouwen aan liefde

ThaleiaGeplaatst door My 4Fingers zo, december 16, 2012 17:47:11

Bouwen aan liefde

Ik ben bezig in de keuken met de rug naar de buitendeur. De muziek uit de jaren 70 lekker hard, ik sta een beetje mee te dansen op de muziek. Het nadeel is dat ik dan verder niets hoor. Ik schrik me een hoedje als ik plots keer twee armen om me heen voel. Omdat ik niets heb gehoord, sta ik gelijk helemaal stijf. Een natte zoen gevolgd door een tong verraad dat jij het bent. Je bent achterom gekomen, omdat ik door die harde muziek de bel niet heb gehoord.

"Dag meisje, wat een rotherrie heb jij opstaan, zeg!" Zo is je begroeting. Ik moet er wel om lachen, langzaam draai ik me om, je lippen raken die van mij zachtjes aan. Ik open mijn lippen en voel gelijk je tong er tussendoor glijden. Mijn tong komt jou tegemoet voor een heerlijke zoen. Ik sla mijn armen om je heen. Na een hevige tongzoen laat ik je los, en kijk je aan.

"Ook goeden morgen kerel!" Ik maak me los en loop naar de kamer. Daar zet ik de radio en cd-speler uit. Als ik weer rechtop sta, voel ik weer je armen om me heen glijden. Je bent me achterna gelopen van de keuken naar de kamer. Ik druk me wat steviger tegen je aan, mijn hoofd rust op je schouder. Tegen mijn billen voel ik je lul al een beetje bewegen. Ik sluit mijn ogen en kreun zacht van genoegen. Je draait me om en komt met je gezicht dichterbij. Ik duw je van me af, je kijkt me een beetje verbaasd aan.

"Ik wil je even bekijken, ik heb je lang niet meer gezien," zeg ik geruststellend. Door die opmerking van mij valt de schrik die ik in je ogen kon lezen, weg. Mijn ogen glijden over je gezicht, mijn hand volgt mijn ogen en ik streel je gezicht even. Ik probeer je gezicht in mij op te nemen, alsof het maanden gaat duren voor we elkaar weer zien. En misschien is dat ook wel zo. Mijn blik gaat naar beneden, mijn hand volgt. Als ik mijn ogen stil houd op je shirt, begint mijn hand je daar te strelen. Heel zachtjes hoor ik je kreunen. Ik kan het niet laten om te glimlachen. Ik geniet hier net zo van als jij dat bij mij doet, als jij me streelt en mij hoort kreunen. Ik voel dat je tepel direct reageert door het shirtje heen. Mijn andere hand gaat naar de andere tepel, maar die gaat direct onder je shirt. Je kreunt al iets harder. Langzaam glijden mijn ogen en mijn handen over je strakke buik naar beneden. Mijn handen glijden langzaam over je broek, maar die bobbel die ik duidelijk afgetekend zie in je strakke broek, raak ik nog niet aan. Zover ben ik nog niet. Ik glij er langs met mijn handen, ga verder naar beneden over je benen. Je hebt nou eenmaal een mooi lichaam, van boven naar beneden, en daar wil ik even uitgebreid van genieten. Als ik mijn handen niet verder naar beneden kan laten glijden, ga ik langzaam met mijn handen naar de achterkant van je benen weer onhoog. Als ze over je billen glijden kreun je weer.

"Ga door, meisje," hoor ik je zachtjes kreunen. Ik ga verder omhoog langs je rug. Boven aangekomen laat ik ze over je schouders liggen en kijk je aan.

Ik kijk je een beetje gemeen lachend aan, en kom dichterbij om je een vurige zoen te geven. Nu wordt jij een beetje gemeen. Je trekt je terug en laat je handen over mijn schouders naar beneden glijden. Ik wil je handen van mijn armen afschudden, maar daar trap je niet in. Helaas. Van mijn armen ga jij ook verder naar beneden over mijn benen. Ik voel een hand in mijn kruis strelen. Ik kreun hard, daar had ik niet op gerekend. Direct laat je me los, je handen glijden naar boven richting mijn borsten. Mijn tepels staan allang stijf, maar daar kom je niet met je handen. Je gaat met je handen langs mijn borsten verder omhoog, tot je mijn gezicht vast houd. Dan kom jij dichterbij, en dan pas komt die lange, vurige zoen.

Ik sla mijn armen om je heen. Na een poosje laat je me los. Je kijkt me aan, in je ogen zie ik die opwinding die me doet rillen van genot. Ik denk dat je dat ook bij mij kunt zien. Ik pak je hand en doe de kamerdeur open. Als ik voor je de trap op loop, voel ik je hand over mijn billen strelen. Ik blijf even staan, laat mijn hoofd in mijn nek glijden en kreun weer. Direct laat je mijn billen weer los. Je doet net alsof ik niet mag genieten van wat je doet. Ik draai mijn hoofd om en kijk je aan. Ik zie je lachen, een beetje gemeen.

Dan ren ik vlug de trap op naar boven, hier was jij niet op bedacht. Ik ben al in de slaapkamer voor jij boven bent. Als je de slaapkamer binnenkomt, zit ik al op bed te wachten.

"Hé, je bent er eindelijk," plaag ik je. Je komt naast me zitten, slaat je arm om me heen en geeft me een lange, passievolle tongzoen. Langzaam en voorzichtig druk je me achterover op het bed, tot we allebei liggen. Je hand glijdt vanaf mijn buik over mijn shirt naar boven. Ik druk mijn borsten naar boven, wil graag dat je mijn borsten streelt. Door mijn kleren heen is duidelijk te zien hoe hard mijn tepels zijn. Heel langzaam en zacht ga je er met je duim overheen. Ik kreun en laat je mond los. Mijn ene hand glijdt ook over jouw shirt. Je gaat van de ene borst naar de andere, ik druk mijn borsten nog verder naar boven, naar je hand toe. Je duim speelt weer zijn eigen spelletje met mij tepel, ik kreun nog harder. Je laat je hand naar beneden glijden en als je bij mijn broek bent, ga je weer naar boven, maar dan onder mijn shirt. Over mijn blote buik ga je langzaam omhoog. Je hand streelt mijn borst over mijn bh heen, je wipt mijn borst eruit en rolt even mijn tepel tussen duim en wijsvinger. Als je hand weer weggaat, wil ik me omdraaien naar jou toen, maar je geeft me geen gelegenheid daarvoor. Je komt een stukje overeind en trekt mijn shirt uit. Nu sta je op en gaat op je knieën voor het bed zitten, tussen mijn benen.

Je streelt mijn voeten en gaat heel langzaam over de broek naar boven. Mijn poesje brandt van verlangen, maar daar kom je nog niet. Je handen glijden verder naar boven, je maakt mijn broek los. Ik til mijn billen op van bed, zodat het je wat gemakkelijker lukt om mijn broek uit te trekken. Als je er mee klaar bent, lig ik in een slipje en bh voor je. Je bekijkt mijn lichaam even. Ik richt me op, als ik zit trek ik jouw shirt ook uit. Langzaam glijden mijn handen naar beneden. Ik maak je broek open en zie gelijk je lul naar voren springen. Zoals altijd als we bij elkaar zijn, heb je geen slipje aan. Je stapt uit je broek. Mijn ogen glijden over je mooie lichaam. Je legt je handen op mijn schouders en drukt me weer achterover op bed. Je komt bovenop me liggen. Even blijven we zo liggen, ik voel je keiharde lul op mijn buik kloppen. Je trekt je hoofd iets terug, je kijkt me aan.

"Wat is er, meisje?" Vraag je. Ik veeg een paar tranen uit mijn ogen.

"Niets jochie, ik geniet hier gewoon zoveel van dat ik er wel om kan janken," zeg ik. Je kust mijn tranen weg en je blijft nog even heerlijk zo boven op me liggen. Als ik wat tot bedaren ben gekomen, begin ik je zachtjes over je rug te strelen. Je kijkt me even aan, je ziet weer het verlangen in mijn ogen. Je laat je lichaam van me afglijden tot je naast me ligt en zachtjes breng je jouw hand naar mijn buik.

Ik ril even van genot. Je voelt mijn rilling, je richt je op een elleboog en kijkt me aan. "Gaat het wel, meisje," vraag je.

Ik knik, "mm… ga door, mijn lief," zeg ik zacht.

"Zeker weten?" Vraag je voor de zekerheid.

Ik knik weer, "ik weet dat je er alles wil doen om me te behagen, je zult me niet kwetsen. Dat vertrouwen heb ik in je, dat weet je."

Je blijft op je elleboog steunen, geeft me een zacht zoentje op mijn wang. Ik draai mijn gezicht naar je toe en we geven elkaar een heerlijke tongzoen. Je hand hervat zijn spel, glijdt onder mijn bh, en als ik me iets opricht maak je mijn bh in één beweging los en uit. Je hand glijdt heel voorzichtig over mijn borst, mijn tepel staat zo stijf dat hij er bijna zeer van doet. Je buigt je voorover en neemt een tepel in je mond. Je tong glijdt zachtjes over mijn tepel.

"Mm…" kreun ik zachtjes.

Je bijt heel voorzichtig in mijn tepel. Als je mijn borst loslaat, glij je met je tong naar mijn andere borst. Die krijgt hetzelfde te verduren. Intussen is je hand al weer verder naar beneden gegaan. Die is intussen bij de rand van mijn slipje gekomen en er glijdt een vinger naar binnen, onder mijn slip. Ik spreid mijn benen, ik geef je de ruimte om te doen wat je wilt doen. Mijn hand glijdt naar je lul, die is nog steeds hard. Je kreunt zachtjes als ik met mijn duim over je eikel ga.

Ondertussen is je vinger al bij mijn klitje gekomen, en dan glij je langzaam verder naar beneden. Bij mijn lipjes aangekomen merk je dat ik al kletsnat ben. Je vinger glijdt zonder moeite naar binnen, en ik voel dat ik al bijna klaarkom. Jij merkt het ook, laat nog een vinger naar binnen glijden, en langzaam begin je jouw hand te bewegen. Je voert het tempo al snel op, omdat je weet dat ik tegen mijn orgasme aanzit. Luid kreunend en met wilde bewegingen kom ik zalig klaar op je hand. Het is maar goed dat ik je lul niet meer vasthoud, anders had ik hem misschien wel fijn geknepen. En dat is niet de bedoeling.

Als ik een beetje bijgekomen ben trek je mijn slip uit. Ik duw je zachtjes achterover, zodat je weer ligt. Nu glijdt mijn tong over je tepels en ik hoor je duidelijk kreunen. Mijn ene hand gaat langzaam naar beneden naar die harde lul. Als ik je lul met mijn hand vast pak, kreun je nog harder. Ik weet dat je gauw klaarkomt, dus ik houd mijn hand even stil. Wel ga ik zelf anders liggen zodat ik je lul een heel klein likje kan geven met het puntje van mijn tong. Je veert overeind alsof je een stroomstoot krijgt. Mensen nog aan toe, wat is dit heerlijk!! Elkaar zo te laten genieten. Ineens schuift mijn mond over je lul heen, tot aan je ballen heb ik hem in mijn mond. Weer blijf ik stil liggen, heel voorzichtig begint mijn tong zijn spel met je lul. Maar niet voor lang, maar dat geeft niet. Na een paar minuten pak je me bij de schouders en drukt me voorzichtig omhoog. Ik laat je lul los die kletsnat is van mijn speeksel. Ik draai me weer om en ga boven op je zitten.

Je lul ligt nog op je buik, mijn kutje ligt daar weer boven op. Ik buig me naar voren, heel even glijdt mijn kutje over je lul naar beneden, en je kreunt. Ik ben ook zo nat, dat het ook heel gemakkelijk glijdt. Mijn hand pakt je lul en leidt hem naar mijn lipjes toe. Dan, in een wilde beweging schiet hij naar binnen door tot hij niet meer verder kan. Weer blijven we even genietend zo liggen. Je kust me op mijn wang, ik draai mijn hoofd naar je toe en mijn mond opent zich op jouw mond. Onze tongen vinden elkaar en spelen hun spel weer. Voorzichtig ga ik één keer op en neer. Je kreunt. Na even gewacht te hebben doe ik het nog een keertje. Zo ga ik even door, een keer op en neer en dan even wachten.

Op een gegeven moment voel ik dat je lul nog dikker wordt en nu ga ik door met bewegen, steeds sneller. Jij gaat nu ook mee in de bewegingen van me, en dan barst het orgasme van je los.

"O! Ja, ik kom klaar!" schreeuw je bijna. Ik ga door met bewegen totdat je lul helemaal leeg is. Met mijn kutspieren melk ik je tot er echt geen druppel in je lul zit. Ik geef je echter geen tijd om bij te komen. In een snelle beweging kom ik omhoog, laat je lul uit me glijden en ga snel met mijn kutje op je mond zitten. Je tong glijdt naar binnen, je drinkt je eigen zaad.

Je gaat door, en dan voel ik ook weer dat mijn orgasme er ook aan komt. Je voelt het ook. Een hand glijdt naar boven en je vinger heeft mijn klitje gevonden en streelt er heerlijk overheen, totdat ik ook een denderend orgasme bereik. Ik haal een been weg van de zijkant van je hoofd, en laat me voorover vallen op bed. Jij schuift omhoog, totdat we weer op gelijke hoogte naast elkaar liggen.

"O, jochie, dat was echt verrukkelijk!" Kan ik maar amper uitbrengen.

"Wat jij deed was ook geweldig, meisje!" Antwoord je met een gelukzalige uitdrukking op je gezicht.

We blijven nog een poosje zo liggen. We liggen heerlijk tegen elkaar aan, armen om elkaar heen. Af en toe geef je me een zoentje, ik geef jou ook af en toe een kus. Nog een laatste innige tongzoen sluit deze fantastische ochtend af. We staan op, gaan naar de badkamer en wassen ons. Als we aangekleed zijn, gaan we weer naar beneden. In de keuken, daar op die plek waar jij je armen om me heen sloeg, geef je me een heerlijke, laatste tongzoen. Dan ga je weg, en dat was dan het einde van een heerlijke ochtend vol passie en heerlijke seks, waar we allebei van genoten hebben.

Thaleia  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post924

eindelijke de eerste date

ThaleiaGeplaatst door My 4Fingers ma, december 03, 2012 21:34:50

Eindelijk de eerste date

Het is een heerlijke doordeweekse dag als je me oppikt van de plek waar we hebben afgesproken. Ik draag mijn wijde jurk omdat het echt fantastisch zomerweer is. Als ik je aan zie komen, krijg ik al een prikkeling in mijn lichaam. Ik wil daar nog niet teveel aan denken. Je doet je helm af, en we geven elkaar een zedige zoen op de wangen, we zijn immers vlak bij mijn woonplaats. Ik stap ik de auto, en langzaam rij ik weg. In de achteruitkijkspiegel zie ik je achter me aanrijden. Het wordt nu toch echt tijd dat ik mijn aandacht op de weg houd, anders loopt het nog verkeerd met mij af. Ik houd mijn blik dus maar strak op de weg.

Aangezien we toch op binnenwegen rijden hoef ik me niet druk te maken of je me wel kunt volgen. Langzaam rijden we verder tot we de bebouwde kom uit zijn, en dan zijn we al direct in het bos. Ik rij nog een stuk verder en zie verschillende parkeerplaatsen die ik links laat liggen. Eindelijk heb ik een plek gevonden die me aanstaat, het is echt rustig hier. Ik heb de laatste tien minuten geen mensen of auto's meer gezien. We parkeren daar en als de auto stilstaat, valt het me op hoe rustig het is. Je hoort alleen nog de vogeltjes fluiten en de geluiden van het bos.

Ik sluit de auto af en blijf tegen het portier aangeleund op je wachten tot je klaar bent. Je komt naar me toelopen, slaat je armen om me heen en begint me vol op de mond te zoenen. Ik voel hoe ik week word, het is maar goed dat je me vasthoudt.

Onze tongen vinden elkaar en spelen vol passie en voor het eerst hun heerlijke spel. Na die lange tongzoen laten we elkaar los, we kijken elkaar alleen maar aan. Ik zie in je ogen dat jij net zo veel zin in meer hebt als ik, het is dan ook de eerste keer.

We hadden elkaar tijdens een tourreis met de bus leren kennen zonder meer. Nadien al een paar afspraken gemaakt, maar die konden op het laatste moment niet doorgaan. Ik had me voorgenomen dat dit 'de laatste kans' was. Nu we zover zijn laat je er geen gras over groeien. Goed zo.

Je slaat een arm om me heen, en we gaan een eind lopen. Het is een weldaad om in het bos te lopen, onder de schaduw van al die bomen. Op een gegeven moment laat je me los, pakt mijn hand en trekt me mee het bos in. Nu gaat het wat moeilijker want we zijn het pad afgegaan. Als ik omkijk, zie ik het pad al niet meer. We lopen nog een stukje verder, het is immers niet de bedoeling dat we pottenkijkers trekken. Je drukt me tegen een boom, en langzaam komt je gezicht naar voren. Ik kan niet langer wachten, sla mijn armen om je heen, en wil gelijk beginnen met zoenen. Je trekt je terug, kijkt me plagerig aan en begint een beetje te lachen.

"Niet zo ongeduldig, meisje. We hebben alle tijd, geniet ervan," zeg je zacht en lief. 'Oei! Als dat zo begint, denk ik bij mezelf, dan red ik het niet. Ik heb gewoon niet zoveel geduld meer. We zijn geen pubers meer en weten wat de wereld te bieden heeft.' Ik probeer me in te houden.

Heel behoedzaam voel ik je lippen op mijn wang, langzaam glij je naar mijn lippen. Als ik mijn mond open doe, voel ik je tong naar binnen glijden. Dan toch. Goed zo.

Alleen van het zoenen lopen de rillingen al over mijn rug en verder naar beneden toe. Je slaat je armen nu om mij heen. Hoelang we zo staan te zoenen weet ik niet, maar naar mijn idee wel heel lang, fijn zo. En al die tijd laat je jouw handen stil om me heen. Ongewoon, en ik waardeer het. Iemand voor het eerst omarmen met het oog op meer, daar kun je best je tijd voor nemen. Dat gebeurt maar één keer.

Eindelijk komt er een beetje beweging in je armen. Je begint me te strelen. Je handen glijden naar beneden, over mijn billen. Ik laat je mond los, laat mijn hoofd naar achteren glijden tot mijn hoofd tegen de boom aanleunt en kreun waarderend. Met je tong ga je langs mijn gezicht naar mijn schouders. Eén hand gaat weer naar boven en ook gelijk naar voren. Je hand nadert mijn borst, ik kreun weer. Mijn tepels staan al stijf zonder dat je ze aangeraakt hebt. Ik druk mijn bovenlichaam naar voren toe, ik wil graag dat je hand mijn borst streelt. Maar je gaat erlangs.

Ik doe mijn ogen open, en kijk naar je. Die blik in je ogen zal ik niet gauw vergeten, geil maar ook plagerig. Ach zo, dat onthoud ik. Dan voel ik toch ineens je hand op mijn borst, ik begin deze keer onwilkeurig weer te kreunen.

Je geniet ervan, dat is te zien. Je andere hand komt nu ook naar boven en begint mijn andere borst zacht te strelen. Dan gaat één hand naar beneden en ik voel ze over mijn benen glijden. Uitnodigend plaats ik mijn benen wat wijder, zodat je beter bij mijn poesje kunt komen.

Over de jurk heen streel je daar eventjes, en dan houd je op.

Ik voel wat kriebelen en merk dat je mijn jurk omhoog plooit. Als ik je hand op mijn blote huid voel, kreun ik weer. Je gaat nu langs mijn buik omhoog, naar mijn borst. Je andere hand verdwijnt ook onder mijn jurk. Ik voel dat je mijn bh losmaakt, en dan mijn jurk en bh uit doet. Heerlijk!

Ik voel je aai over mijn tepels. Ze worden nog harder. Mijn god, wat een zalig gevoel is dat! Je gaat verder met het strelen van mijn borsten en ik sta daar weerloos tegen die boom. Ik ben drijfnat ben tussen mijn benen. Je ene hand glijdt naar mijn rug, langzaam ga je over mijn rug naar beneden. Je drukt je mond weer op de mijne. Ik reageer direct, laat je tong naar binnen. Intussen is je hand bij mijn billen en die streel je over mijn slipje heen. Dan gaat je hand naar voren en je voelt ook dat ik drijfnat ben. Met een vinger glijd je mijn slipje in en ik kreun weer, niet ter goedkeuring maar gewoon omdat het zo lekker voelt. Je vinger glijdt langzaam tussen mijn lipjes mijn kutje in, dat is bijna genoeg voor me, ik kom al bijna klaar.

Je gaat heerlijk door met het strelen van mijn kutje, steeds sneller. Tot ik sidderend klaar kom. Als het genot is weg geëbd, doe ik mijn ogen open en kijk je aan.

Ik pak je bij de schouders en draai je om zodat jij met de rug tegen de boom aan staat. Ik trek langzaam de rits van je jack open, ik vermoed dat je helemaal niets onder je pak aanhebt. Mijn tong gaat van je mond naar beneden tot ik bij je tepels kom. Ik bijt er heel zacht in en nu hoor ik jou ook kreunen. Daar zat ik op te wachten. Mijn handen glijden over je borst en krioelen door je borsthaar. Af en toe bijt ik zachtjes in je tepels. Als ik naar beneden kijk zie ik die dikke bult in je strakke broek. Langzaam glijden mijn handen nu ook naar beneden tot ze aan de rand van je broek komen. Je kreunt weer. Je drukt je onderlichaam naar voren maar nu reageer ik daar niet op en ga langzaam weer naar boven, naar je borst. Als ik je borst streel kerm je nog een keer. Dan laat ik je los, ik druk mijn mond op die van jou en we gaan weer heerlijk tongen. Mijn handen zijn intussen naar beneden gegaan zonder je aan te raken, maar je voelt wel dat ik je broek los maak. Je lul is al knap stijf, hij springt de vrijheid tegemoet.

Ik laat je mond los en zak door mijn knieën. Je lul is nu vlak voor mijn gezicht. Ik steek mijn tong uit en ga met het puntje van mijn tong over het topje van je eikel. Je schokt naar voren. Ik hoor je weer kreunen en je pakt mijn hoofd vast. Ik pak je handen en haal ze van mijn hoofd, ik wil nu zelf eventjes uitmaken wat ik ga doen om je gek van verlangen te maken.

Ineens neem ik je lul in mijn mond. Verder doe ik niets. Na even gewacht te hebben, trek ik langzaam mijn mond terug, je lul is lekker nat van mijn speeksel. Ik weet dat je vlug klaarkomt, dat heb je toch verteld, dus laat ik hem los. Ik wil nu nog niet dat je klaarkomt. Nu pak je me bij mijn schouders en trekt me omhoog. Je geeft me een diepe tongzoen, en draait me om.

Je staat nu achter me, je handen voel ik naar voren glijden, je lul drukt tegen mijn billen aan. Je streelt mijn borsten weer, je rolt mijn tepels tussen je vingers. Ik kreun van genot. Je drukt me naar beneden tot ik op mijn knieën op de grond zit. Ik snap direct wat je wilt en steun met mijn handen ook op de grond. Jij knielt ook op de grond. Ik voel je lul tegen mijn billen, langzaam voel ik hem verder naar beneden glijden tot hij bij mijn grotje aanklopt. Ik gooi mijn hoofd in mijn nek en kreun. Ja, je bent een vent.

Ik druk mijn onderlichaam gewillig naar achteren, en voel je lul in een keer naar binnen dringen tot aan je ballen. Je blijft even stil zitten. Je hand glijdt naar voren en zoekt mijn klitje, dat je al gauw gevonden hebt. Je vinger streelt mijn klitje en ik kreun steeds onbeheerster, vaker en dieper. Dan begint je onderlichaam langzaam heen en weer te stoten. Doordat je mijn klitje blijft strelen voel ik dat ik weer op het punt sta om klaar te komen.

Ik voel je lul heerlijk door mijn kutje heen en weer glijden, en voel dat jij ook bijna klaarkomt. Na nog een paar bewegingen kom jij tot een geweldige ontlading, ik voel je stralen zaad met kracht in mijn buik spuiten. Dan kom ik ook weer heerlijk klaar. We kermen allebei van intens genot. Mijn god, wat is dit lekker!

Als we allebei een beetje bijgekomen zijn, trek je voorzichtig je lul uit mijn kutje. Ik draai me om en blijf op de grond liggen terwijl je even naast me komt liggen. Je streelt zacht mijn borst en geeft me nog een heerlijke tongzoen.

Samen staan we op, fatsoeneren onze kleren weer en lopen terug naar het pad. Gearmd lopen we terug naar de plaats waar de auto en motor staan. Onderweg daar naar toe blijven we af en toe even staan en zoenen we elkaar. Bij de auto geef je me nog een laatste innige tongzoen, je streelt mijn borst nog heel even. We nemen afscheid, na afgesproken te hebben dat dit beslist voor herhaling vatbaar is. Dan rijden we ieder naar ons eigen huis.

Thaleia  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post919