Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

HOME ALONE

ZakkyGeplaatst door My 4Fingers wo, augustus 30, 2017 09:43:16

HOME ALONE

Lusteloos keek Ronny uit het raam en zag hoe de wolken laag overdreven terwijl een koude motregen zachtjes naar beneden drensde. Hij was al ruim een week moederziel alleen in huis want zijn ouders waren met vakantie en hij had het niet zien zitten om mee te gaan. De eerste dagen was het stralend weer geweest en met een paar vrienden had hij heerlijk rondgezworven, dan weer op het strand en zeilen op de kaag waar ze zich best vermaakt hadden en ook wel een paar kennisjes opgedaan die echter nu ook aan verre stranden lagen dus viel er weinig te beleven op deze sombere dagen. Om een uur of tien, zat hij lusteloos naar muziek te luisteren en een blaadje te lezen. De bel ging. Toen hij had opengedaan stormde de buurvrouw als een wervelwind naar binnen en vroeg of hij zin had in een kopje koffie. Opgewekt praatte ze honderduit en in het voorbijgaan pakte ze het blaadje wat hij had zitten lezen en bladerde het wat door.

“Zo, zo, ik merk dat je niet meer het kleine ventje bent van een paar jaar geleden,” en met een ondeugende blik in haar ogen vervolgde ze; “kom maar mee, anders lees ik dit eerst uit voor je koffie krijgt.”

Het was voor hem een aardige onderbreking dus liep hij met haar mee en gezellig zaten ze een uurtje met elkaar te kletsen. Ze vroeg hem uit over de wijze waarop hij zijn dagen doorbracht en met een veelbetekenend glimlach in haar ogen zei ze; “je zal wel geen moeite hebben om met aardige meisjes om te gaan, hé?”

“Ach, we gaan wel eens leuk stappen maar om nou te zeggen dat ze het einde is, nee, Dat valt meestal tegen.” Met graagte ging ze hier verder op in met de vraag.

“Wat vind je dan wel het einde?” Een blos kleurde zijn wangen en met een schouderophalen bleef hij het antwoord schuldig, waarop ze begrijpend knikte. “Ja, ja, dat vertel je zelfs je ouders niet, hé? Dat kan ik me voorstellen. Het is voor mij ook nog maar kort geleden.”

Ze ruimde de kopjes op en schonk een biertje voor hem in waarna ze naar boven ging om de wasmachine aan te zetten, want het huishouden ging door. Even later hoorde hij zijn naam roepen en liep naar de trap om te vragen wat er aan de hand was. Hij zag haar niet toen ze vroeg: “ach, zou je me even willen helpen?” Hij dacht dat er wat met de wasmachine was en liep naar de badkamer om te zien dat ze daar in elk geval niet was. Ze riep hem nu toe vanuit de slaapkamer en toen hij daar binnen stapte zag hij haar staan in een minuscuul dun slipje en haar handen op haar rug om het eveneens zeer kleine behaatje los te maken. Aarzelend bleef hij staan en staarde naar haar bekoorlijke verschijning terwijl ze zei. “Joh… ik krijg dat ding niet los, wil jij het even doen?”

Hij wriemelde aan de sluiting en op het moment dat hij het los had deed ze haar schouders naar achteren waardoor haar stevige borsten nog meer spanden en het gevalletje als het ware van haar afsprong. Verward bleef hij staan toen ze zich omdraaide en haar harde tepels liet zien, zeggend; “toe nou, zeg, daar schrik je toch niet van? Dat boekje wat je thuis aan het lezen bent, liegt er ook niet om.” Ze greep zijn handen en legde ze op haar harde punten en zei, “voel eens hoe stevig dit is”. Ronny zou geen gezonde jongen zijn geweest als zijn vingers niet voelend samentrokken. Giechelend trok ze haar buik op en enigszins hijgend “oh, ho… oh, oh, dat is lekker, zeg. Ik voel het helemaal in mijn warme nestje.” Terwijl hadden haar handen inmiddels de onvermijdelijke zwelling in zijn broek gevonden hadden en strelend de spanning in zijn lul opvoerde. Ze stapte opeens spontaan uit haar slipje en trok schaamteloos haar kutlippen uit elkaar terwijl ze zei.

“Kijk eens knul, het is helemaal nat door jouw opwindend knijpen in mijn tieten” en instinctief liet hij een vinger over haar gezwollen klitje spelen om daarbij te zien hoe zijn buurvrouw haar ogen dicht deed en met een wellustige trek op haar gezicht zijn strelingen onderging. Haar handen waren nu actief bezig om zijn gulp open te maken en zijn steenharde lul uit zijn broek te pellen. Toen zijn eikel vol en rood kloppend in haar hand rustte riep ze uit, “oh… wouw, wat een fijne stamper is dit zeg, die zou ik eens best willen voelen” en ze voegde eraan toe, “joh, we zijn nu al zover gegaan, kleed je gauw helemaal uit, dan gaan we lekker verder om het helemaal af te maken. Dat wil je toch ook wel, hé?”

Ronny die de geile stormen onweerstaanbaar door zijn lijf voelde trekken en zijn lul in haar handen voelde opzwellen had geen aansporing meer nodig en stond in de kortste tijd met een agressieve opsteker voor haar terwijl zijn handen over heel haar lichaam dwaalden wat ze met zichtbare wellust onderging, ondertussen zijn zak zachtjes knedend in haar ervaren handen. Hoewel Ronny wel eens met naakte meisjes had gespeeld en door hen was afgetrokken, had hij nog nooit echt geneukt en dat was duidelijk merkbaar, want hij maakte absoluut geen aanstalten om zijn leuter in haar warme en verlangende kutje te steken. Op een gegeven moment had zij dat dan ook goed door en vroeg: “je hebt nog nooit een lekker heet vrouwtje genaaid, hé?”

Hij schudde zijn hoofd en kromp meteen in elkaar onder een bemoedigende kneep in zijn ballen en ze vervolgde, “dan zal ik je lul nog eens extra opwarmen, waarna je hem zo diep mogelijk in mijn kutje moet leegspuiten.” Ze kwam nu overeind en legde hem op zijn rug zodat de harde rode staf dwingend omhoog stak en sloot haar lippen over de eikel waar al een paar sliertjes geil uitliepen. Met langzame halen liet ze zijn lul tot achter in haar keel verdwijnen terwijl haar tong strelend om zijn eikel speelde en machteloos in haar mond en handen kronkelde hij heen en weer. Ze voelde nu maar al te goed dat hij op het punt stond af te gaan als een maanraket en snel ging ze op haar rug liggen met wijd gespreide benen en trok haar schaamlippen zover mogelijk uit elkaar terwijl ze riep: “kom joh, we zijn allebei zover, steek hem er gauw in.”

Ronny staarde in de vuurrode drijfnatte opening die voor hem opengesteld werd en onder haar aanmoediging legde hij zijn harde eikel tussen de hongerige schaamlippen. “Smeer hem er maar lekker door” zei ze en wees op de geildruppels die uit zijn lul kwamen en met een wilde blik in haar ogen wipte ze haar onderlichaam naar hem omhoog. Nu vatte ze zijn middel en trok hem behoedzaam naar zich toe, er voor oppassend dat hij niet werd afgeschrikt en Ronny voelde hoe zijn paal hemels glad naar binnen gleed en tot de wortel werd opgenomen in haar rijkelijk met geilslijm gevulde neukgang. Nu hij zo diep mogelijk in haar was doorgedrongen en voelde hoe haar ietwat volle buik vochtig warm van de lusten tegen de zijne aandrukte, brak de stier in hem los. Hij rukte zich verblind van hartstocht van haar los en begon in driftige pompbewegingen zijn lul in haar te stampen. Met een kreet van gelukzaligheid leunde zij nu achterover en strekte haar armen hoog boven haar hoofd ten teken dat zij zich helemaal aan hem overgaf en liet met graagte zijn jeugdige felheid over haar heen komen. Ze kneep haar getrainde kutspieren krachtig samen om een zo groot mogelijke wrijving te krijgen en deed haar best om hem bij te houden, want eenmaal op gang bleek hij een natuurlijk neuktalent te zijn. Nou was dat niet zo moeilijk, want wanneer ze bijvoorbeeld in een trein of bus zat kon ze zich door zich sterk in te beelden dat een dikke lul in haar kut zat, zelf spontaan klaarkomen wat al te vaak tot gevolg had dat haar naaste passagier bezorgd vroeg “bent u ziek?” Waarop ze dan met half gesloten ogen, om de geilheid te verbergen antwoordde, “nee hoor, het gaat alweer.”

Gretig nam ze waar hoe het moment dat Ronny in haar zou exploderen vlug naderbij kwam. Zijn bewegingen werden al minder regelmatig en hij voelde een opzwepende prikkel uit zijn hoofd naar beneden dalen tot in de top van zijn lul. Met welbehagen zag ze zijn ogen een glazige uitdrukking krijgen en zijn mond open vallen, ten teken dat zijn spuit er aankwam en Ronny die zijn hele bestaan geconcentreerd voelde in zijn zwellende eikel, kreunde, machteloos gevangen in haar pulserende kut.

“Oo… ho… oh, ha... ja! Oh... ha… ja, ja!” En spoot schokkend zijn geil diep in haar. Ook zij, die hem scherp waarnam en zichzelf had voorbereid op de ontlading liet nu alle remmen los en sidderde onder de door haar lendenen rondtrekkende orgasmekrampen. Enige minuten later drukte zij hem met een moederlijke glimlach van zich af en rolde hem op zijn rug zodat zijn half slappe en nog nadruppelende lul tegen zijn buik hing en zei, “dat was lekker, he? Maar er is nog meer wat ik je wil laten voelen.”

Hij stamelde dat hij nooit vermoed had dat het zo geweldig kon zijn en bleef vermoeid liggen toen haar ervaren handen zijn kloten opnieuw onderhanden namen. Zachtjes kneedde ze zijn ballen, één in elke hand en zijn lul schokte alweer met felle stootjes omhoog. Toen de top bereikt was boog ze zich voorover en nam, alsmaar zijn ballen knedend, de gevoelige eikel in haar mond en liet haar tong geil om het genotsspiertje spelen. Gevangen in de vaart der lusten voelde hij hoe de geile spanning weer toenam en hij kon nog maar aan één ding denken. De allesoverheersende genotvolle spanning in zijn onderlijf en in haar heerlijk zuigende mond spande zijn lul zich alweer voor de volgende lustexplosie. Nu bleek zij een heel andere vrouw te kunnen zijn, want met een heersende blik bekeek ze de jongeman die in haar handen weerloos kronkelde onder de genotslagen die zij hem toebracht en vlak voordat hij aan de uitbarsting toe was ging ze wijdbeens over hem heen zitten en bracht zijn lul in haar nog druipende kut en bereed hem als een vurig paard. Hoog opgericht sloeg ze haar onderlijf keer op keer omlaag en pende zichzelf steeds weer vast tot hij met een rauwe kreet zijn zaad opnieuw in dikke stralen tot in haar baarmoeder spoot.

Nu was zij bewust iets later, en hoewel hij kreunde “nee, nee, niet meer.” Ging zij nog even door terwijl ze met een wellustige blik op hem neerkeek om even later tot een daverende explosie te komen. Met opgetrokken lippen, zodat haar tanden als bij een roofdier zichtbaar werden liet ze de lusten, opgewekt door zijn stijve dikke lul in haar kut, door zich heen wervelen en ging helemaal op in de lustkrampen tot ze vermoeid en werkelijk suf geneukt over hem heen viel.

Nog natrekkend trok zij zich met een zuigend geluid van zijn stamper en ze keken samen hoe een golf geil uit haar spleet op zijn buik droop. Met glinsterende ogen bewoog ze zich heen en weer boven hem zodat zijn hele buik nat werd om daarna neer te zakken en lekker nagenietend haar nog openstaande kut over hem heen te wrijven. Glimlachend keek ze hem daarbij aan en zei, “goh, wat is dat lekker met jou, dat had ik eerder moete weten.” En ze streek hem liefkozend door zijn haren. Even later gingen zij beiden naar de badkamer om zich onder de douche eens lekker op te frissen, want ze waren beiden bedekt met zweet en geil. Lachend wasten ze elkaar en hadden uiteraard de meeste aandacht voor elkaars genot brengende lustorganen.

Dat bleek niet gauw zonder gevolgen te blijven, want de veerkrachtige lul van Ronny bleek nog voldoende energie te hebben om weer stijf naar boven te wijzen onder haar strelende handen. Ook zij bleek nog niet aan het einde van haar geile Latijn te zijn en toen ze haar ene been op het krukje zette was hij er als de kippen bij om zijn leuter schuin omhoog weer tot het einde toe in haar kut te steken. Opgewonden door deze derde en nieuwe stand herhaalde zich het ritueel en beukte hij er lustig op los tot ze samen krimpend van genot elkaar omklemden en hij nogmaals kans zag een niet onaanzienlijke lading geil naar binnen te spuiten.

Nu was Ronny echter wél volledig leeggespoten en verslapte zijn lul al snel tot een aandoenlijk klein gerimpeld slangetje. Zij bleek echter nog wel een spelletje te willen spelen en vroeg hem, “zeg lieverd, ik zou het leuk vinden als jij mijn kut nou eens lekker schoonlikte.”

Wijdbeens ging ze voor hem staan en trok haar schaamlippen ver uit elkaar. Ronny die nu in geen enkel opzicht meer geplaagd werd door verlegenheid knielde voor haar neer en begon met lange halen zijn tong door haar spleet te bewegen. Genietend voelde ze de intieme strelingen over haar klit en veerde verrast op toen hij zijn tong ook nog eens diep naar binnen stak. Nu bleek dat de vrouw toch in de liefde het sterkst was want nogmaals hijgde ze hem toe, “joh… vlugger likken.” Met een diepe zucht kwam ze nogmaals klaar onder de lust-brengende strelingen van zijn tong. Even later waren ze allebei aangekleed beneden en schonk zij hem nog een biertje in, terwijl ze met pretlichtjes in haar ogen zei.

“Tegen niemand zeggen, hoor. Maar het was overheerlijk.” Hij grijnsde haar begrijpend toe terwijl hij die ochtend héél wat wijzer geworden, zei “bedankt voor de koffie en de geile lessen. Ik hoop nog eens meer op de koffie te worden uitgenodigd.” Wat ze hem prompt beloofde en moegestreden maar totaal bevredigd ging hij terug naar zijn eigen huis met de zekerheid dat het hem die week niet aan hitte zou ontbreken.

Zakky

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1887

OOIT...

ZakkyGeplaatst door My 4Fingers zo, augustus 13, 2017 14:01:43

OOIT…

Ik had mezelf beloofd nog wat voor school te doen maar het rode lampje van mijn telefoon blijft me afleiden. Ik had mezelf nog wel beloofd haar een avondje te negeren, maar ach wat maakt het ook eigenlijk uit. Zodra ik de berichtjes lees verschijnt er een smeuïge grijns op mijn gezicht. Mama maakt er af en toe een opmerking over vanuit de andere kant van de bank.

“Het is wel gezellig daar is het niet?” En ja gezellig is het zeker. Maar van gezelligheid komt het een en ander en voor ik het weet veranderd ‘gezellig’ in bloedje geil. Gedachtes en fantasieën gaan over en weer. Wie had verwacht dat ik zulke gesprekken zou hebben met het meisje wat ik voorheen als onbereikbaar had genoteerd in mijn hersenen.

We Whatsappen pas een week of twee met elkaar maar vertrouwen blijkt er te zijn. Subtiel geeft ze af en toe een tip; “ah ik vind het maar eng, ben helemaal alleen thuis.” Aftastend vraag ik wat de rest is doen en hoe lang ze nog weg zijn. Vragen worden als grap gesteld maar toch ben ik benieuwd naar het antwoord.

“Wat zijn jou plannen voor vanavond?” Vraagt ze dan. Daar zat ik dan, alleen op mijn kamer gedachtes te delen met een leuk meisje en wat witte papieren onder mijn telefoon.

“Ik weet niet, niet echt iets” antwoord ik, “Wat had je in gedachte dan?” Ze zegt dat ze het best gezellig zou vinden om samen met me op de bank te kletsen en een film te kijken. Voor ik het weet zit ik op mijn fiets. Door mijn lichte scherm zie ik amper waar ik fiets. Wat heb ik er toch allemaal voor over? Die vraag dwaalt door mijn hoofd. Op zich vind ik die onzekerheid juist ook wel weer leuk.

Al Whatsappend kom ik op de plaats van bestemming aan. Ik zet mijn fiets tegen de muur en bel aan. Ze doet de deur open en daar staat ze dan, met haar lieve lachje. Ze vraagt of ik ook een kopje thee wil. Ik drink normaal geen thee maar vandaag wel. Hm…, toch best lekker eigenlijk bedenk ik me weer. Het gesprek loopt lekker en we kijken samen tv. Ik heb geen idee waar het programma over gaat maar dat maakt niet uit. Ze vraagt of ik haar been wil masseren. Natuurlijk wil ik dat. Ik merk dat ze haar benen heeft geschoren. Allemaal vooraf bedacht dit, waarom zou een vrijgezelle meisje anders op een donderdagavond heerlijk gladde benen hebben? Tijdens de massage praten we lekker verder en ik merk dat ze het fijn vind. Ineens merk ik dat ik niet meer aan het masseren ben. Het is meer knuffelen wat we doen. We liggen een beetje tegen elkaar aan in de hoek van de bank en mijn ene hand wrijft over haar been. Deze andere kietelt haar onderrug. Af en toe zie ik wat kippenvel verschijnen op haar arm. Ik merk dat ze dichter tegen me aan komt liggen en mij ook steeds meer vastpakt.

Wat heb ik dit gemist zeg. Het is wel waar wat ze zeggen. Precies als je niet zoekt komen dit soort dingen naar je toe. Nu ging ons gesprek toch over het programma wat we keken. Expeditie Robinson is, maar niet voor lang. De reclame brengt een pauze in ons gesprek waar ik al op wachtte sinds het programma begon. Lang is er niet voor nodig of ze kust me op mijn mond. De kus gaat over in een rustige lange zoen en ze klemt haar benen om de mijne heen. De zoen wordt wilder en ik merk dat ze boven op me gaat liggen. Zij heeft de leiding en ik heb niets meer te zeggen. Ik hoor dat ze sneller begint te ademen, een beetje schokkerig zelfs. Ik voel dat ze haar lichaam tegen het mijne drukt. Ze begint zelfs een beetje erotische bewegingen te maken. Sexy voelt het, niets meer of niets minder. Ze stopt en vraagt of we naar haar kamer zullen gaan. Zonder te antwoorden weet ze mijn antwoord al en ze pakt mijn hand vast. Ik ren er achteraan en loop nog bijna tegen de muur omdat het donker is in de gang. Ze begeleid me de trap op en duwt de deur van haar kamer open met haar rug terwijl ze me zoent.

Al staande kleden we elkaar uit en als ik in mijn boxer sta duwt ze me op bed. De dekens liggen al opzij en het bed voelt koud aan. Zij staat daar in haar sexy lingerie en plaats haar been over me heen als ze het bed in stapt. Ze zit op me in een houding waar ik alleen maar van kon dromen. Ze trekt de dekens over ons heen en de koude dekens en haar warme lijf mengen zich perfect. We knuffelen en beginnen elkaar overal aan te raken. Alles is fijn en alles voelt zacht. Als ze in mijn nek begint te kussen hou ik het niet meer. Ik ga zitten en draai haar om zodat ik bovenop lig. Ik begin haar te kussen in haar nek en ik zak naar haar borsten. Ik lik haar tepels en ik voel haar nagels zachtjes in mijn rug knijpen. Ze doet mijn onderbroek uit; ik dat van haar. Als we weer op elkaar liggen voel ik dat ik in haar ga. Ze wou lieve seks, dat wist ik, maar dit was meer dan dat. Het voelde alsof het zo hoorde. Alles klopte. Nadat we klaargekomen waren eindigde we in elkaars armen als hoe we op de bank begonnen. We zeiden niet veel. Ik wist dat ze glimlachte zonder dat ik haar gezicht kon zien. Ik streelde haar armen en zij de mijne. Zonder dat we het merkten vielen we in slaap. Toen ik wakker werd dacht ik even dat ik alles had gedroomd. Langzaam besefte ik me dat er een arm om me heen lag, dit was allemaal levensecht. Met een gelukkig gevoel wachtte ik tot Iris wakker werd.

Ja, zo gaat dat de dag van vandaag. Alleen gebruikten wij toen stiekem SMS. Ik heb het ook zo gedaan en het resultaat daarvan is nu het onderwerp van dit verhaaltje.

Het is de natuur op zijn best om zichzelf aan de gang te houden.

Ooit in een ver en grijs verleden toen… Zo zal zijn verhaaltje dan misschien beginnen.

Zakky  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1876

NAAR DE TERMINUS

ZakkyGeplaatst door My 4Fingers do, april 14, 2016 15:09:56

NAAR DE TERMINUS

Je valt me al op als je in de grote hal van het treinstation voor me staat om een kaartje te kopen bij de kaartautomaat. Je rokje spant strak om je kontje heen als je voorover buigt om het kaartje uit de automaat te halen en als je langs me heen loopt ruik ik de betoverende geur van je parfum. Kort kruisten onze blikken elkaar en je blijft heel even staan om me taxerend op te nemen. Blijkbaar val ik bij je in de smaak want je blik blijft langer op me gericht dan nodig is en ik zie een glimlach om je mond verschijnen als je knikt en weer doorloopt. Snel koop ik ook een kaartje en loop naar het perron van waar mijn trein straks zal vertrekken. Mijn hart slaat over als ik zie dat jij voor me uit de trap op loop. Ik probeer onder je rokje te gluren maar het is net te lang om er onder te kijken. Eenmaal op het perron zie ik dat het nog even duurt voor de trein komt en zie jou in je tas naar iets zoeken en lijkt zelf in paniek te raken als je niet kunt vinden wat je zoekt. Je stop alles weer terug in je tas en kijk om je heen. Ik zie de zelfde glimlach van eerder weer op je gezicht verschijnen als je me herkent. Even lijk je nog te aarzelen maar stap dan op me af.

“Sorry, maar mag ik u een brutale vraag stellen?” Vraag je en nog voor ik kan antwoorden stel je al je vraag. “Ik moet even dringend naar huis bellen om te zeggen dat ik later ben, maar ben mijn telefoon weer eens vergeten, en…” Begin jij je verhaal. Lachend pak ik mijn telefoon en geef je die zodat je het thuisfront kan melden dat ze je nog niet hoeven te verwachten.

“Oef… Dank je.” Zeg je opgelucht als je me mijn telefoon terug geeft na je gesprek. We kletsen wat terwijl we samen op de trein wachten en omdat we er tijdens ons gesprekje achter komen dat we bijna hetzelfde reisdoel hebben besluiten we om samen verder te reizen. Er ontstaat een sensuele spanning tussen ons en we weten na een tijdje allebei waar deze plotselinge ontmoeting op zal uitdraaien.

Je bloesje staat voor het mooie een stukje te ver open en je doet geen moeite om je mooie volle borsten te verbergen als ik in je bloesje gluur terwijl jouw blik strak gericht is op de steeds grotere bobbel in mijn broek die aangeeft hoe stijf hij aan het worden is. Als de aankomende trein tot stilstand gekomen is lopen we naar de ingang toe. Het duurt even voor de deuren open gaan en ik sta dicht achter je. Ik leg mijn hand op je billen en buig naar je toe.

“Ik heb zin in je.” Fluister ik in je oor je zucht verlangend. Om aan te geven dat jij niet anders wil duw jij je kontje wat naar achteren wat mij de gelegenheid geef mijn hand even onder je rokje te duwen en kort met mijn vingers door je slipje heen de contouren van je kutje te voelen. Net als ik je slipje een stukje opzij wil schuiven en met mijn vinger langs het elastiek wil glippen om je warme kutje te voelen gaan de deuren met een hoop gesis open. We gaan naar binnen en zoeken een lege coupe. Die is gemakkelijk te vinden want het is al wat later op de avond en niet zo druk meer dus we kunnen een mooi plekje zoeken. Ik neem schuin tegenover jou plaats en je kijk me een beetje onzeker aan. Je voelt je bekeken als ik je met mijn ogen zit uit te kleden. Je ziet hoe ik met mijn hand over mijn pik wrijf en zonder wat te zeggen open jij je benen een beetje waardoor ik recht tegen je slipje aan kijk waar ik al een donker plekje zie.

“Kom eens hier” vraag ik je als de trein zich weer in beweging zet. Je staat op en wil naast mij gaan zitten, maar ik hou je tegen.

“Staan blijven.” Zeg ik strenger dan ik bedoel en zie hoe je er een beetje van schrikt, maar het valt me op dat je meteen doe wat ik je vraag. Ik heb daar zo mijn eigen gedachten over en om je te testen zeg ik dat je je benen uit elkaar moet doen en je handen op je rug moet houden. Je zucht even, maar ook dat kleine opdrachtje voer je uit waardoor ik het vermoeden begin te krijgen dat jij erg graag wil dat ik de leiders rol op me neem zodat jij je onderdanige gevoelens die waarschijnlijk diep verborgen zitten en nu naar boven komen volledig uit kan leven. Je blijft met je armen op je rug en je benen uit elkaar voor me staan en wacht af. Met een schuin oog kijk je naar de deur waar elk moment de conducteur doorheen kan komen om onze kaartjes te controleren. Ik wil wel eens weten hoe ver jij wilt gaan en sta ook op en zie dat er een huivering door je lichaam trek als ik met mijn handen door je bloes en je beha heen begin te betaste.

Knoopje voor knoopje maak ik je bloes los en streel het blote deel van je buik. Ik ga weer omhoog met mijn hand en schuif je beha over je borsten heen. Je voelt de spanning door je lichaam gieren en bent bang om betrapt te worden. Telkens kijk je verschrikt naar de deur als je een onbekend geluid hoort, maar tegelijk met de angst om betrapt te worden voel je de adrenaline door je lichaam stromen en dat geeft je een heerlijk gevoel waardoor je blijft staan en mij m’n gang laat gaan. Je kunt me gegemakkelijk tegenhouden, me wegduwen, uitschelden en vluchten, maar je doet het niet omdat het je geil maakt om in deze compromitterende houding te moeten staan. Ergens in je achterhoofd weet je dat het verkeerd is, maar je geeft toe aan je gevoelens en laat met je doen. Ondertussen streel ik je volle borsten en je tepels richten zich op als ik er met mijn vingers langs glij. Even sluit je je ogen en geniet van mijn vingertoppen die je tepels beetpakken, er even in knijpen en ze heen en weer rollen.

“Hm… mm… ja… ah…. “Hijg je en ik zie je ademhaling versnellen. “Ah… ha…” Kreun jij en probeert je aan mijn vingers te onttrekken. Langzaam raak je in de geile roes die je helemaal aan mij doet overgeven, maar je schrikt er ook net zo snel weer uit op als je plotseling een geluid hoort. Langzaam gaan mijn handen naar beneden en glijden over je heupen en langzaam trek ik je rokje omhoog tot ik er met mijn handen onder kan glijden en je dijen kan strelen. Onder je rokje glij ik omhoog naar je billen toe om die even te strelen. Met mijn duimen haak ik achter het elastiek van je slipje en schuif het naar beneden. Het ding valt over je enkels heen en je stap er uit. “Oprapen en aan mij geven.” Is mijn volgende commando. Zonder wat te zeggen buk je en pakt het slipje op om het aan mij te geven.

“Alstublieft.” Zeg jij zachtjes. Ik trek je rokje omhoog en stop het achter de band zodat ik nu gemakkelijk bij je kutje kan. Ik voel hoe nat je al bent als ik met mijn vingers tussen je benen ga en met mijn middelvinger tussen je schaamlipje glijd. Je gevoelens slingeren heen en weer tussen de angst voor de conducteur die ons kan betrappen en het genot van mijn vingers die nu je kutje binnen dringen.

“Ah… ha… ah… mm… ja… ah…” Kreun je als ik je begin te vingeren terwijl ik ondertussen met mijn duim over je klitje wrijf In de beslotenheid van je slaapkamer had je al lang dicht tegen een orgasme aan gezeten en had je volop van mijn vingers genoten, maar hier in de weliswaar lege coupe voel je toch nog teveel weerstand om echt te genieten. Je zou natuurlijk tegen de conducteur kunnen zeggen dat ik je aan het aanranden bent, maar dat zou niet eerlijk zijn, tenslotte vind jij het net zo lekker en spannend als ik en wil je juist niks liever dan dit. Ik duw nog een vinger in je kutje en begin je met twee vingers te neuken. Langzaam zie ik dat je ontspant ondanks dat je betrapt kan worden en je begint te zuchten.

“Ah… ha… ah… mm… ja… ah…” Kreun jij. Ik voel je kutje natter worden en je lichaam begint te schokken van genot als ik mijn vingers diep naar binnen duw. Je begint te grommen en ik merk aan het krampen van je kutje dat je dicht tegen een orgasme aan zit.

“Ah… ha… ah… mm… ja… ah… ik… kom...” Kreun jij terwijl je met je heupen tegen mijn neukende vingers op rijd op weg naar het orgasme waar je zo naar verlangt. Maar net als jij je over wil geven aan het kriebelende gevoel in je onderbuik stop ik trek mijn vingers uit je smachtende kutje terug, leg mijn handen op je schouders en duw je op je knieën. Je weet wat ik wil en je maakt mijn broek open, schuift hem samen met mijn slip een stukje naar beneden en pakt mijn inmiddels snaarstijve paal beet. Je inspecteert hem en likt je lippen af om mijn voorhuid strak naar achteren te schuiven met je lippen om vervolgens met je tong zo zalig langs mijn eikel te glijden dat ik moeite moet doen om niet meteen klaar te komen. Ik voel hoe jij je lippen om mijn eikel stulpt en mijn paal al rukkend in je mond neemt om me af te zuigen. Ik leg mijn hand op je achterhoofd en duw mijn pik naar binnen toe.

“Lik mijn ballen.” Zeg ik en meteen voel ik mijn pik uit je mond glippen en voel ik je tong over mijn ballen glijden. Ik word stapelgek van jou heerlijke tong die elk plekje van mijn pik aflikt en je zuigt het voorvocht zowat uit mijn eikel om het smakkend door te slikken. Ik ben door het hele gebeuren zo geil dat ik al snel voel dat ik moet klaarkomen en net als jij met je tong langs mijn schacht likt spuit de eerste straal uit mijn gaatje en komt op je voorhoofd terecht. Het druipt langs je wang naar beneden. Terwijl ik de volgende straal sperma naar buiten perst stulp jij je lippen weer om mijn pik heen. En ik vul je mond met mijn hete zaad. Je probeert het zo goed en kwaad mogelijk door te slikken, maar het loopt langs mijn pik je mond weer uit.

Als ik de laatste druppel in je mond hebt gespoten hoor ik dat de schuifdeuren open gaan en zie de conducteur binnenkomen. Geschrokken ga jij zitten, doet snel je rokje naar beneden en fatsoeneert je weer een beetje. Dat is net op tijd want de conducteur staat al bij ons en vraagt naar onze kaartjes. De man kijkt je lachend aan alsof hij weet wat wij net hebben zitten doen, en misschien heeft hij stiekem wel staan toekijken. In zijn broek zie ik een flinke bobbel in elke geval. Jij kunt van schaamte wel door de grond zakken als de man naar je kijkt en ziet dat er nog een beetje sperma op je gezicht zit, bovendien heeft mijn zaad vlekken op je bloesje gemaakt die ook moeilijk te verbergen zijn. Je durft hem niet aan te kijken als je hem je kaartje geeft.

“Gaat het mevrouw?” Vraagt hij nog. Je knikt verlegen en probeer ongezien het sperma van je wang te vegen. Even overweeg ik de man te vragen of hij ook niet even lekker afgezogen wil worden door jou, maar de trein minder vaart voor het volgende station en de man wens ons nog een fijne avond om vervolgens hoofdschuddend weg te lopen. Je zit als een rietje te trillen. Je voelt je betrapt, vernederd ook, maar toch ook weer die geile spanning van het moeten doen wat ik je vraag op deze publieke plek. Bovendien voel je zo vreselijk opgewonden door het hele gebeuren, zeg maar gerust geil, onbedwingbaar geil dat je het liefst hebt dat ik je meteen ga neuken, maar je weet dat ik vanavond de baas bent en je dus letterlijk op je beurt zal moeten wachten.

De trein stopt en ik zie op het perron twee jonge mannen en een vrouw staan wachten. De vrouw staat tegen één van de mannen aan om hem te zoenen. Ik zie ze naar de deur dicht bij onze coupe lopen en instappen. Ik verwacht dat de schuifdeur weer open gaat en het stel binnen komt, maar ze blijven op het zogenaamde balkon tussen de twee coupés staan. Wat ze daar doen kan ik niet zien, maar ik neem aan dat de vrouw al snel weer om de nek van haar vriend hangt terwijl de andere man staat te kijken.

“Uitkleden.” Zeg ik tegen jou als we weer op weg gaan naar het volgende station.

“Ui… ui… uitkleden? B... Bedoel je dat ik hier…” stotter jij en kijkt me vragend aan.

“Ja, uitkleden. Hier, waar anders.” Zeg ik streng. Aarzelend sta je op en begin wat aan je bloesje te wriemelen terwijl je onzeker rond kijkt. De twijfel slaat weer toe, maar diep in je hart wil je niets liever dan jezelf volledig over te geven aan je geile lusten. Allerlei gedachten schieten door je hoofd. Een nette vrouw zoals jij moet dit niet doen en eigenlijk is het veel te gek dat een man die je nog maar net hebt ontmoet je vraagt om je kleren uit te trekken en bovendien ook nog in een rijdende trein. Maar ik heb je in m’n macht met mijn dwingende manier van doen, en dan ook nog die gekmakende geile spanning. Het doet je besluiten mijn opdracht uit te voeren en ik zie hoe jij je langzaam begint uit te kleden. Als je naakt voor me staat zie ik het kippenvel van de nervositeit en de spanning op je armen staan en je huivert als ik je huis met mijn vingers aan raak. Je hijgt en duwt je borsten vooruit als ik ze betast. Je laat me begaan als ik je tepels beetpak en er zachtjes in knijp.

“Laat jezelf zien.” Zeg ik als ik je kontje heb gestreeld en mijn handen over je heupen laat glijden. Zuchtend laat jij je handen over je lichaam dwalen en gaat met een hand tussen je benen om mij je geilheid te laten zien. “Niet aan mij… aan die mensen die net zijn ingestapt.” Zeg ik. Hopeloos kijk je weer naar me.

“Nee, dat wil ik niet.” Stribbel jij tegen, maar je protesten klinken erg zwak en zijn alleen maar voor de vorm heb ik het idee. Je gaat met een vinger tussen je schaamlipjes door en ik kan je natte kutje horen soppen als je er een vinger in laat glippen.

“Neem me… Ik wil je pik in me voelen.” Kreun jij terwijl je voor mijn neus staat te masturberen. Je hoopt me zo te overtuigen me van mijn plan af te zien, maar zo gemakkelijk laat ik me niet overhalen, al heb ik nu een ongelofelijke zin om je te neuken. “Naar het halletje.” Zeg ik streng en pak je arm beet om je mee te trekken naar de schuifdeur. De ogen van de mannen rollen bijna uit hun kassen als ze jou naakt binnen zien komen. Je probeert je naaktheid met je armen te verbergen.

“Laat jezelf zien slet.” Zeg ik nogmaals en duw je naar de mannen en de vrouw toe. Je ziet dat er geen ontkomen meer aan is en gaat voor de drie toeschouwers staan om je lichaam te laten zien. Weer heeft je geilheid het gewonnen van je schaamte en je laat je door de drie goed bekijken. Je wilt het nog tegenhouden als een van de mannen je lichaam aan raakt en probeert zijn handen te ontwijken. Maar de man laat zich niet tegen houden en begint met zijn handen je lichaam te verkennen, trouwens hij niet alleen want ook zijn maat heeft de brutaliteit om je om je meest intieme plaatsen te strelen waardoor jij je vernedert en gebruikt voelt, maar tegelijk ook o zo geil. Ook de vrouw is kennelijk niet vies van een andere vrouw want ze doet net zo met de mannen mee je aan te raken en ze begint je buik te strelen. Langzaam gaan haar vingers naar het centrum van je lust.

“Zo hé, die slet is al drijfnat.” Roept ze verheugd als ze met haar vingers heeft kunnen voelen hoe nat je kutje is. Overal zijn nu handen en vingers. Ze betasten je borsten, stelen je billen en dringen tussen je benen om je kutje te betasten. Ongeduldig dringen de vingers van de vrouw je kutje in en je kreunt als ze je begint te vingeren. Je hele lichaam tintelt door de aanrakingen van de vele vingers. De vingers van de vrouw woelen heerlijk in je kutje en worden meteen vervangen door andere als ze die er uit trek. Terwijl ze strak naar jou kijkt likt ze jouw kutsap van haar vingers af en terwijl de twee mannen al je intieme plekjes strelen trekt de vrouw snel haar kleren uit. Ze trek haar truitje over haar hoofd heen, een beha draagt ze niet en haar borsten hangen lekker naar omlaag als ze haar spijkerbroek losmaakt en die tegelijk met haar slipje over haar heupen heen schuift. Je hebt er weinig oog voor omdat er alweer nieuwe vingers in je kutje zijn gedrongen om je nu wat ruwer maar erg lekker te vingeren.

De vrouw trekt jou uit de grijpgrage handen van de twee mannen en trekt je tegen zich aan om meteen haar lippen op die van jou te drukken. Ze streelt je billen als ze met haar tong je lippen beroerd en op zoek gaat naar je tong. Jij laat je ook niet onbetuigd en gretig beantwoord jij de kus van de vrouw en legt je handen op haar billen. Haar tepels schuren heerlijk tegen die van jou aan en je had misschien zo wel uren willen blijven staan, maar na een tijdje laat de vrouw je los en gaat op het bankje tegen de muur zitten, ze opent haar benen en laat haar vingers even over haar kutje glijden.

Jij weet wat er van je verwacht word en gaat op je knieën zitten om de vrouw te likken. Je laat je tong langs haar lipjes glijden en duwt een vinger in haar smachtende kutje terwijl je met het puntje van je tong over haar klitje glijd. Je hebt inmiddels al je schroom en schaamte laten vallen en zuigt je mond vast op het kutje van de vrouw. De twee mannen halen hun pikken tevoorschijn en staan er lekker aan te rukken terwijl ze jou staan aan te moedigen om de vrouw te beffen.

“Ja, lig dat kutje, geile slet.” Roepen ze om het hardst. Het geilt je nog meer op je en vreet het kutje van de inmiddels van genot trillende vrouw zowat op. Nu vind ik het een geschikt moment om je te neuken en terwijl jij de vouw zo lekker mogelijk met je mond, tong en vingers verwent trek ik mijn broek uit en met een heen en weer zwiepende pik ga ik achter je zitten, wrijf mijn pik even pesterig tussen je schaamlipjes door. Een smekende kreun van jou word gesmoord door het natte kutje van de vrouw die je aan het likken bent als ik mijn pik langzaam jou lustgrotje in duw en je begin te neuken. Langzaam maar zeker neuk ik je in een wisselend tempo naar je eerste hoogtepunt toe. ““Ah… ha… ah… mm… ja… ah… ik ga komen hoor…” Kreun jij en je lichaam begint van genot te sidderen. ““Ah… ha… ah… mm… ja… ah…” Kerm jij als je orgasme door je lichaam heen giert. Je beukt met je heupen tegen mijn neukende pik op als je met een langgerekte kreun en een van genot verkrampt gezicht klaarkomt.

Het is je eerste orgasme maar je bent zo geil dat je meteen weer wilt. Je gaat op je rug liggen als ik mijn pik uit je heb getrokken en kijk ons drie mannen haast smekend aan. Je opent je benen en bied ons je naar het volgend hoogtepunt smachtende kutje aan. Een van de twee mannen die staat te rukken gaat tussen je benen liggen, pakt je benen beet, legt ze over zijn schouders en duwt zijn harde lid diep in je kutje. Onstuimig begint hij je te neuken en al snel voel jij je geile kutje weer krampen van genot als hij je hard en diep neuk. Je heerlijke volle borsten schudden heen en weer en hij duwt zijn pik diep in je. De man neukt je net zolang tot je weer begint te sidderen en te kronkelen van genot en spuit zijn sperma naar binnen toe als jij gillend ligt klaar te komen. Je orgasme houd door zijn spuitende pik diep in je kutje langer aan en pas als hij zijn laatste druppeltje sperma in je hebt gespoten trekt hij zijn pik uit je terug.

De vrouw die zich even afzijdig heeft gehouden gaat nu tussen je benen zitten en begint het sperma dat de man er net bij je in heeft gespoten weer uit te likken. De tweede man en ik staan intussen als een gek aan onze pikken te rukken en werken onszelf naar een hoogtepunt toe terwijl de vrouw met haar tong in jouw met sperma gevulde kutje uitlikt. Verlangend naar veel warm en romig sperma kijk je met grote ogen toe hoe de man en ik ons boven jou lichaam staan af te trekken Hijgend krijg je nog een licht orgasme als de vrouw je klitje tussen haar lippen zuigt. Het genot is nog wat intenser als de rukkende man en ik ons sperma over jou klaarkomende lichaam beginnen te spuiten. Je voelt ons hete zaad op je lichaam spatten en het loopt van je dikke borsten af. Er blijft een sliertje aan je tepels hangen en jij wrijft het in je nog na tintelende huid die daardoor begint te glimmen.

Volledig bevredigd lig jij uit te hijgen als de trein zijn eindbestemming bereikt. Met een doekje veeg je de restanten sperma van je lichaam af en snel trekken we allemaal onze kleren weer aan. Alsof er niets gebeurd is stappen we uit de trein als die tot stilstand is gekomen. Je geeft me een zoen op mijn mond.

“Bedankt.” Zeg je als je afscheid van me neemt en zwaaiend een taxi aanhoud die je naar huis brengt.

Even denk ik nog dat het een droom is, maar als de conducteur tijdens het langslopen me lachend een knipoog geeft weet ik dat het echt gebeurd is.

Zakky

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1587

OP DE PARKING

ZakkyGeplaatst door My 4Fingers do, februari 25, 2016 14:30:38

OP DE PARKING

Roza en Lin, twee leuke jonge meiden van 19 jaar, hadden afgesproken om in de vakantie er op uit te trekken. Ze wisten nog niet waarheen, maar in ieder geval naar het buitenland. 's Morgens om acht uur waren hun rugzakken ingepakt en gingen ze op weg. Beiden hadden besloten te gaan liften, goedkoop maar ook voor het avontuur, je weet nooit wat je tegen komt.

Lin had een kort mini rokje aan en Roza een kort broekje. De topjes die ze droegen ver- borgen niets van hun volle borsten. Na ongeveer tien minuten op de liftplaats te hebben gestaan kregen ze een lift van een nogal fors gebouwde man, ze stapten bij hem in de auto terwijl de man vroeg waar ze naar toe wilden. Dat maakt niet uit zeiden beiden tegelijk, als het maar richting grens is. Onder het rijden keek de man in de achteruitkijkspiegel en zag de heerlijk volle borsten van de beide meisjes die uitnodigden om eens goed verwend te worden. Ook zag hij de al flinke tepels door hun topjes priemen en hij voelde zijn neukpaal stijf worden. Wat zou hij graag die beide, waarschijnlijk geile, meiden een beurt willen geven met zijn nu al heel stijve en gloeiende paal. Roza die gezien had dat de man hun telkens opnam ging met haar hand over haar dijbeen en wierp geile blikken naar de man, terwijl Lin haar benen steeds verder uit elkaar deed en toen maar meteen begon met een vinger haar kutje te bewerken.

De auto naderde een parkeerplaats en Roza vroeg de man even te stoppen, wat de man maar al te graag deed. Want hij wilde die twee wel eens in het aangrenzende bos een flinke beurt geven. Hij was er al lang aan toe en dat leek bij de meisjes ook wel het geval te zijn. Roza stapte uit en zei “ik ben zo weer terug”. Lin was intussen al erg geil geworden, ook zij stapte uit de auto en vroeg aan de man of hij het ook zo heet had. De man begreep het meteen, verliet ook de auto en liep met Lin het bos in. Op een mooie beschutte plek bleef Lin staan en keek naar de flinke bobbel in zijn broek. Langzaam deed Lin haar topje omhoog, toen kwamen de mooie volle tieten te voorschijn. Hij liep naar het meisje toe en begon meteen de al harde roze tepels met z'n tong te bewerken. Lin kreunde en begon de broek van de man los te maken, die zakte direct naar beneden en alleen nog het kleine slipje hield de grote geile paal van hem tegen. Lin aaide met haar hand over het slipje en voelde z'n grote paal al flink kloppen. Langzaam deed ze het slipje naar beneden. Met grote ogen en nogal verbaasd zag ze een echt grote en dikke stijve paal recht vooruit steken, groter en dikker als ze eigenlijk had verwacht. Hij stond klaar om aan te vallen. De man, al helemaal dol, rukte het korte minirokje naar beneden en daarna haar slipje. Lin was hem behulpzaam met het slipje uitdoen dat dan snel naast hun in het gras viel. Zij lieten zich op het gras zakken en Lin ging meteen in de aanval. Gulzig nam ze de harde stijve lul in haar mond en begon met haar tong z'n dikke eikel te bewerken waar al het nodige geil uitkwam. De man pakte Lin bij haar dijen en deed die wijd uit elkaar. Hij zag dat het geil ook al bij haar op haar geile kutje glinsterde. Hij boog zijn hoofd tussen haar benen en begon te zuigen en te likken. Hij proefde het geile sap wat uit haar hete grotje kwam, diep stak hij z'n tong in haar kutje. Lin begon al wat te voelen, ze stond onderhand in brand. Toen begon de man haar klitje met z'n tong te bewerken. Door het afwisselend zuigen en likken voelde ze een orgasme naderen. Ze trok zich wat terug van hem en ging zo liggen dat de dikke paal van hem recht voor haar geile kutje kwam. Ze wilde nu die paal wel eens in haar neukgrotje hebben. De man begreep de bedoeling van Lin en hij stootte meteen z'n pik in de vragende en over-natte kut van haar. Lin kreunde want ze voelde die hele dikke paal diep in haar lichaam en ook al omdat het bij haar er moeilijk inging want ze was nogal nauw geschapen. Langzaam begon de haar te neuken en door de flinke bewegingen en het vele kutsap ging die dikke lul er steeds gemakkelijk erin en uit. Het geile kutsap begon al flink langs haar schaamlippen en over haar dijen te lopen. De dikke lul boorde zich steeds dieper in haar. Door dat flinke neuken werd ze steeds geiler en haar gekreun zo luid dat anderen die eventueel in de buurt waren dit moesten horen. De rillingen gingen door haar lichaam. De man voelde dat en deed er nog een schepje boven op door als de lul uit haar kutje ging zijn eikel over haar kittelaar te halen. Lin gilde van genoten smeekte om haar kutje vol te spuiten. De man ging ondanks haar smeken gewoon door. Bij haar kon een orgasme niet lang meer wegblijven. Iedere keer als de lul diep in haar gleed drukte ze met geweld haar kontje omhoog om die dikke lul maar zo diep mogelijk erin te krijgen. Ze voelde dan hoe zijn ballen tegen haar lichaam drukten. Ook de man voelde dat hij dadelijk zou gaan spuiten. Nog een paar flinke diepe harde stoten die Lin helemaal tot aan de top van geilheid brachten voelde ze met kracht de hete straal sperma in haar gloeiende kutje. Beiden kreunden hevig, het klaarkomen was zo intens dat ze niets merkten van hun omgeving. Ook niet dat op een kleine afstand van hun Roza bezig was met maar liefst drie jonge knullen die ze ontmoet had.

Deze drie jongens hadden haar betrapt bij het plassen. Ze stonden er opeens en nu had ze drie lekkere piemels vlak voor haar neus. Nu of nooit had ze gedacht en had haar mond geopend. Ze had wel het hevige gekreun gehoord van Lin, maar was nu veel te druk bezig om daar nog aandacht aan te schenken. Wat een genot om telkens een andere lul in m'n mond te hebben dacht ze. Op een bepaald moment had ze alle drie pikken in haar mond, wat maar nauwelijks ging. Maar ze merkte dat de ze daarmee op moest houden anders spoten ze in haar mond en dat wat ze wilden spuiten dat wou ze in haar kletsnatte en geile neukgrotje. Maar dat wouden de jongens nog niet.

“Neem er maar in elke hand een, en de andere pijp je maar lekker,” zeiden ze. Roza deed flink haar best, dat merkten de jongens ook, ze wisselden steeds elkaar af zodat Roza steeds weer een andere lul in haar mond had.

“Straks neuken we jou om beurten en dan neem jij er een of twee in je mond of een in je hand of anders tussen je lekkere tieten, wat je zelf maar wilt. Wij zorgen wel dat jij flink geneukt wordt en goed klaarkomt,” zei een van de jongens. En zo gebeurde het ook. Roza was door al dat zuigen en likken zo verschrikkelijk heet en geil geworden, mede omdat de jongens haar ook nog om beurten vingerden, dat ze al drie orgasmes achter de rug had voordat de eerste z'n lul in haar kutje duwde. Steeds weer een andere lul in haar kutje en een of twee in haar mond, het was zalig en ze voelde al weer een hoogtepunt naderen. Met hevige schokken kwam ze weer klaar. Na enige malen door de verschillende jongens geneukt te zijn hielden de jongens op. Het verbaasde Roza dat gebeurde, zij had nog lang niet genoeg gehad. Maar opeens bemerkte ze dat de jongens alle drie naast haar knielden hun stijve pikken op haar lichaam verder af te trekken. En opeens begonnen ze alle drie tegelijk te spuiten, een precies in haar mond, de andere direct op haar tieten en de derde op haar schaamhaar en neuk-spleetje. Ze voelde de straaltjes sap langs haar wangen en tieten lopen. De jongens deden hun broek omhoog en verdwenen.

Roza nog lang niet voldaan, veegde met haar slipje het sperma enigszins weg, en dacht bij zichzelf, ‘ik ga eens op de parkeerplaats kijken of er nog een lekkere bink rondloopt, want ik wil nog wel meer naaien’. Ze zag een vrachtwagen staan met daarin naar haar dunk een leuke knaap. Ze deed de deur open en vroeg “mag ik bij je instappen” de jongen keek haar aan en dacht 'zo die is geil, daar moet ik wat aan doen' en zei “oké stap maar in”.

Carlos zo heette hij, liet meteen zijn handen over haar grote volle borsten gaan. Hij voelde de tepels groeien en hard worden.

“Kom mee het bos in, ik weet een leuk plekje” zei Roza. Op het plekje aangekomen ontdeden zich van hun kleren. Carlos ging op z'n rug liggen, zijn harde paal stak recht omhoog. Roza knielde naast hem neer en nam meteen de harde paal in haar mond. Carlos duwde wat door zodat z'n lul tot de helft in Roza d'r mond stak en er niets meer bij kon. Vol overgave zoog Roza op die lekkere stamper, verlangend naar een volgende neukbeurt. Carlos haalde z'n lul uit haar mond en zei “zo nu jij op je rug”. Hij bevoelde haar hele lichaam tot ze opeens twee vingers in haar kutje voelde die meteen begonnen de natte grot te bewerken. Hij hield op, deed Roza benen heel wijd uit elkaar en begon op haar klitje te zuigen afgewisseld door z'n tong die in haar kutje ging en die uitlikte. Roza zweefde in een wereld van genot en kwam hevig kreunend klaar, daarbij flink wat geile sappen uit haar kutje persend, die hij maar al te graag op zoog. Roza was even helemaal van de kaart, het was ook al het zoveelste orgasme binnen een uur. Enigszins bedaard voelde ze nu hoe Carlos z'n harde paal in haar gevoelig kutje duwde. Haar kutje werd volledig door zijn stamper opgevuld. Ze lag nu licht bewegend te genieten van het lekkere op en neer gaan. Carlos stootte steeds dieper en sneller en een volgend orgasme bij Roza kondigde zich al aan. Gillend kwam ze weer een keer klaar. Carlos wipte uit haar geile kut en zei; “ik ga nu op m'n rug liggen en jij zet je op m'n lul en laat je dan zakken tot het niet verder kan”.

Roza deed dat maar al te graag, het was een standje wat ze het liefste deed. Toen de lul er diep inzat zei Carlos “nu neuk jij mij tot we beiden klaarkomen”. Roza wipte flink op en neer steeds maar haar lichaam met geweld naar beneden duwend zodat z'n lul er flink diep inging en ook steeds sneller werden haar bewegingen. Opeens voelde ze dat de harde eikel van Carlos begon te kloppen en een enorme lading heet sap spoot in haar op het moment dat ze net omhoog ging. Steeds sneller wipte ze op en neer terwijl hij opnieuw sperma in haar spoot maar toen zat de lul diep in haar al volle kutje. Roza ging door want naaien met een volgespoten kut vond ze heerlijk en terwijl het sperma uit haar kutje droop voelde Roza dat ook zij weer klaar ging komen al was het niet meer zo intens als de vorige keren, maar ze voelde zich wel erg voldaan. Na nog even heerlijk naast elkaar te hebben gelegen stil nagenietend kleedden beiden zich aan en Roza ging op zoek naar Lin.

Wat ze nog niet wist was dat Lin met hun lift-chauffeur al aan de derde neukronde bezig waren. Toen ze bij hun was waren die beiden nog hevig aan het naaien. Roza keek op korte afstand toe hoe beiden met intens genot klaarkwamen.

“Nou als het zo de hele vakantie doorgaat” zei Lin “dan mogen we wel een extra week vakantie nemen om weer bij te komen”

Zakky

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1552

De gelovige buurvrouw

ZakkyGeplaatst door My 4Fingers di, maart 11, 2014 00:31:38

De gelovige buurvrouw

Eva, zo heette ze, was toen 50 jaar en voor de meeste mannen geen aantrekkelijke vrouw. Ze was behoorlijk streng gelovig en zag er ook zo uit. Haar steile bruine haar in een bobtailkapsel, een niet grote magere gestalte en dunne sportieve benen (omdat ze altijd alles per fiets deed). Het is daarom moeilijk te verklaren waarom ik met een stijgende wellust naar haar keek wanneer ik haar zag. Ik begon haar steeds vaker te observeren en ontdekte steeds meer aan haar lijf dat me opwond. Zo vond ik haar benen eigenlijk toch wel mooi. Ze waren puntgaaf, zeer slank maar toch met volle fraai gevormde kuiten die niet te dik maar ook niet te dun waren. De zeldzame keren dat ze een broek aanhad kon ik zien dat die benen tot aan haar bijna niet bestaande billen zeer slank doorliepen zodat er in haar kruis een grote vrije ruimte tussen was. Doordat ze meestal wijde kleding droeg, leek het alsof ze geen borsten had. Dat was natuurlijk niet zo. "s Zomers droeg ze wel eens een strak truitje zodat duidelijk was dat ze er wel degelijk waren. Ik schatte ze op een klein maatje A. Soms zag ik haar toevallig achter haar huis naar buiten komen en dan gebeurde het wel eens dat haar tepels hard van de kou werden. Ze wreef daar dan, zedig als ze was, snel met haar polsen over zodat ze opwarmden en zodoende niet meer zichtbaar waren wanneer ze merkte dat ik haar zag lopen.

Mijn verhaal begint op een doordeweekse dag. Ik was de hele week thuis geweest met een fikse verkoudheid. Die was gelukkig over, maar omdat je niets moet overhaasten had ik besloten om nog een paar dagen "lekker uit te zieken". Nu waren we zoals dat heet "goede buren" van elkaar. Dus stonden we, wanneer dat nodig was, voor elkaar klaar. Zo ook dus deze keer. Eva moest in het dorp om een boodschap en zou dan meteen een en ander voor ons meenemen. (M"n vrouw moest de hele dag werken) Toen ze terugkwam van de winkel hoorde ik haar de trap opkomen. Ik fantaseerde dat ze de slaapkamer binnen zou komen. Dat ze zich uit zou kleden en smachtend naar seks om mijn lijf zou smeken. Natuurlijk wist ik wel beter maar een fantasietje doet niemand kwaad, toch?

"Kan ik nog iets voor je doen voordat ik naar huis ga?" Vroeg ze, terwijl ze, nadat ze keurig geklopt had, een stap de slaapkamer binnenkwam.

"Je kunt even bij me komen liggen" flapte ik eruit. Ik had het willen denken en ik had willen zeggen. "Nee hoor, dank je." Maar het was te laat.

"Meen je dat?" Vroeg ze ongelovig, maar niet geschrokken!

"Natuurlijk" antwoordde ik dapper. In een flits had ik bedacht dat misschien het onmogelijke nu totaal onverwacht toch zou gebeuren. Eva had een rode kleur op haar wangen gekregen en sloot de deur achter zich nadat ze de slaapkamer nog twee passen verder ingelopen was.

"Ik weet dat ik dit niet moet doen" zei ze. "En toch doe ik het."

Met een nog roder hoofd dan dat ze al had ritste ze haar kuitlange rok open, liet die op de grond zakken en stapte er uit. Vervolgens knoopte ze haar blouse zorgvuldig los en legde die over de slaapkamerstoel. Ze trok haar pantybroekje naar beneden, ging op de stoel zitten en stroopte de panty snel van haar ranke benen. Toen stond ze daar. Een beetje hulpeloos. Onzeker. Ze droeg niets anders meer dan haar witte satijnen behaatje en haar degelijke witte slipje. Dapper spreidde ze haar armen en zei.

"Wil je nog steeds dat ik bij je kom liggen?" Hoe kon ze ook weten dat ze het lijf bezat waar ik al zolang op geilde. Ik vond haar magere schouders met de pezige armen schitterend. De benige borst met de nog geheime borstjes. Haar platte buik voorzien van slechts een plooitje, de uitstekende botten van haar bekken. De sterke dunne benen die daaronder stonden. De handbrede ruimte waar haar geslacht moest zitten. Alles, tot en met haar schouderbladen, haar duidelijk zichtbare ruggengraat en haar niet bestaande billen. Alles wond me mateloos op.

"Wat ben je mooi" stamelde ik en zwaaide het dekbed half open.

"Echt?" Vroeg ze gevleid terwijl ze naast me in bed kwam.

"Eerlijk waar" antwoordde ik gemeend. Ze was op dat moment de opwindendste vrouw die ik me maar voor kon stellen. Ik sloeg mijn arm om haar en zij legde haar hoofd tussen mijn rechterschouder en mijn borst. Haar rechterhand rustte daarnaast, op een paar centimeter afstand van mijn linker-tepel. Eva zuchtte zacht toen ik met een langzame beweging vanaf haar schouder naar haar rug begon te strelen. Haar harde schouderblad wond me op en toen ik haar ruggenwervels een voor een naar onder toe streelde werd mijn toch al stevige erectie moordend. Eva 's vingertoppen beroerden ondertussen mijn ene tepel terwijl ik op de andere het puntje van haar tong voelde. Toen ze er vervolgens aan zoog kreunde ik van genot. Ze bracht haar gezicht naar het mijn waarna we elkaar teder en onwennig op de mond zoenden. Ik streelde met het puntje van mijn tong haar smalle lippen waarop ze haar mond opende en haar tong tegen de mijne duwde. Dat was het begin van een lange intense steeds heviger wordende tongkus. Ik wreef haar daarbij stevig over de rug en zij kneep hard in mijn tepel. Ze verplaatste haar been over mijn onderbenen totdat ze met haar knie mijn pik aanraakte. Ik kon aan haar ademhaling merken dat dit haar opwond. Ik reikte naar de sluiting van haar beha en probeerde die los te maken. Zoals het schijnbaar hoort in een situatie als waar ik me nu bevond kreeg ik die natuurlijk niet open. "Wacht maar" zei Eva en ging overeind zitten. Met een routineuze beweging op haar rug haakte ze het stuk lingerie los en liet het voorwaarts van haar armen glijden. Wat ik toen zag deed mijn hart in mijn keel kloppen. Ik weet dat de meeste mannen er niets aan vinden maar ik vond en vind het schitterend! Eva had twee ruim van elkaar gescheiden ontzettend slappe borsten met op zo'n twee vingers afstand van de onderkant op elk een schitterende lange slanke roodbruine tepel, die vanuit een kleine tepelhof opgewonden naar voor priemde. Ik zoog meteen haar harde linkertepel naar binnen en rolde de rechter tussen mijn duim en wijsvinger. Eva gromde zacht van genot en streelde me door de haren. Ik slokte haar hele borst vervolgens naar binnen, zoog erop en liet die door mijn hoofd naar achter te bewegen weer, al zuigend, uit mijn mond glijden. Eva had intussen het dekbed helemaal opengeslagen en reikte naar mijn pik. Een rilling van opwinding ging door me toen ze de schacht met haar kleine knokige hand omvatte. Eva knorde goedkeurend en begon me langzaam af te trekken.

Al trekkende verplaatste ze zich met haar hoofd richting mijn pik. Ik kon zo natuurlijk niet meer aan haar tieten zuigen dus kneedde ik ze, rolde haar tepels en masseerde haar buik en middel. Even later, ze had zich nu zo geposteerd dat haar onderlichaam naast mijn schouder was, trok ik het slipje van haar harde billen naar beneden. Eva lichtte haar knieën een voor een op zodat ik de onderbroek helemaal uit kon trekken. En weer ging er een golf van opwinding door mijn lijf! Zoals ik al eerder zei had Eva hoegenaamd geen billen. Wel een beetje natuurlijk, maar ze mochten geen naam hebben. En omdat ze op haar knieën voorover gebukt zat was haar aars volledig vrij zichtbaar. De binnenkanten van haar billen waren bekleed met een dun randje bruin haar. Dat begon bij haar anus en liep, geleidelijk dikker wordend door over haar buitenste schaamlippen waarna het boven haar kut eindigde in een mooie bruine en niet al te dik behaarde poes. Haar binnenste schaamlippen hingen dik en donkerroze uit de behaarde heuvel. Door de enorme vrije ruimte tussen haar benen leken ze nog groter dan ze al waren. Ik streelde met mijn vinger vanaf haar anus over haar schaamlippen tot daar waar haar clitoris moest zitten. Op die manier opende ik haar lippen enigszins en merkte toen dat ze al behoorlijk vochtig werd. Eva kreunde weer, op die opwindende manier die ik haar al vaker had horen doen. Alleen was er in die gevallen geen sprake geweest van een erotische context. Ze ging nu schrijlings over me zitten, zodat we een volmaakte 69 zouden kunnen maken. Ze bukte zich nog verder voorover waarna ik haar kut ver open kon trekken. Nu ben ik gek op een grote kut en Eva stelde in dit opzicht alles behalve teleur. Ze had een schitterend groot roze gat met een mooie lekker grote kittelaar erboven (vanuit mijn toenmalige positie gezien: eronder). Ik begon haar naar hartenlust te vingeren en te beffen.

Eva had mijn pik intussen in haar mond genomen en was me nu heerlijk aan het pijpen. Stel je voor! Als er al eens iets geweest zou zijn waarvan ik het vermoeden had dat het ooit nog eens zou gebeuren dan was het dit toch zeker niet. Onze onaantrekkelijke streng gereformeerde buurvrouw van 50 jaar lag poedelnaakt boven op me en zoog aan mijn lul terwijl ik haar kut uitlikte! Nu pas bleek hoe vooringenomen ik geweest was over Eva. Ik was er, al fantaserende natuurlijk, altijd vanuit gegaan dat ze het nooit anders zou doen dan recht op en neer. En dat ze nog nooit gepijpt zou hebben. En dat ze, wanneer ze het met mij zou doen, ze voor de eerste keer in haar leven aan een lul zou zuigen. Of dat zo was? Ik betwijfelde het meteen. Eva zoog afwisselend hard en zacht aan mijn eikel, dan aan de hele pik. Vervolgens pijpte ze, dan likkend dan weer zuigend. Ze beet stevig in de schacht om daarna weer voorzichtig aan mijn eikel te knabbelen. Met haar hand trok ze vakkundig af. De hele hand aan mijn paal, dan de eikel in haar handpalm nemend en aldus de gevoelige kop geraffineerd stimulerend. Alles wees erop dat Eva in haar leven meer met een pik gedaan had dan hem alleen tussen haar benen krijgen. Terwijl Eva mij verwende deed ik alles om haar naar een spetterend orgasme te brengen. Ik likte en zoog. Ik tongde en beet. Ik vingerde op alle mij bekende manieren. Dat alles had gelukkig ook op haar effect. Haar kut vouwde zich gaandeweg volledig open en scheidde overvloedig slijm af. Toen ik al een aantal keren om uitstel gevraagd had (anders was ik al lang klaargekomen) voelde ik dat Eva naar een orgasme toe werkte. Ze klemde haar mond vast om mijn lul zonder te zuigen en snoof en kreunde steeds heviger. Ik likte haar klit en voelde met mijn vingerende vingers dat haar kutspieren zich begonnen te spannen en spannen, ze knepen mijn vingers bijna naar buiten. Ik likte door en toen kwam ze klaar. Geen gewoon orgasme maar ze spoot een golf warm water in mijn gezicht en in mijn mond. Ik zoog me vast op haar gat en slikte de volgende golf gretig en geil naar binnen. Het was dat typische smaakloze warme kutwater dat een vrouw kan spuiten wanneer ze een bepaald soort orgasme krijgt. Hoe het nu precies kan dat ze dan, in elk geval wat smaak en reuk betreft, gewoon water spuit is voor mij nog steeds niet duidelijk. Maar opwindend is het wel!

Nadat ze weer wat tot zichzelf was gekomen, ze was van me afgegleden en lag nu op haar zij, streelde Eva haar wang met mijn inmiddels weer half-slappe lul. Ze had haar linkerbeen opgetrokken zodat haar kut vrij zichtbaar was. Ik masseerde de opnieuw slijmerig wordende lippen weer en drong langzamerhand met twee vingers door in de grote glibberige grot.

"Speel eens met je borsten" zei ik tegen haar. "Dat lijkt me opwindend om te zien." Steunend op haar rechterzijde, haar hoofd opzij gebogen nam ze mijn pik in haar mond en de kleine slappe borstjes in haar handen. Haar sterke knokige vingers knepen erin en rolden die schitterende lange dunne tepels. Toen ze daar hard aan trok zodat ze nog langer werden dan dat ze al waren kwam mijn erectie weer op volle sterkte. Mijn harde eikel deed haar wang opbollen. Door mijn massage van de binnenkant van Eva 's kut kwam de opening weer op maximale grootte en soepelheid. Ik kon er nu met gemak mijn vier vingers in kwijt. Ik masseerde zodoende met mijn handpalm haar kittelaar en met mijn vingers de binnenkant van haar kut en, naar ik hoopte, haar G- plek. Eva raakte danig opgewonden en had mijn lul uit haar mond laten floepen. Het was tenslotte ook geen makkelijke houding geweest. Wel streelde ze haar hard geworden tepels nog steeds en lag vrijwel op haar rug in een hoek van 45 graden half op mijn onderlichaam met haar benen wijd uiteen en de knieën opgetrokken. Doordat ik er tenslotte al vier vingers in had zitten werd de verleiding wel erg groot om Eva te fisten. Al draaiende wurmde ik mijn hele hand in haar kut. Ze steunde maar wees me niet af. Toen ik haar langzaam begon te vuistneuken werd haar steunen en kreunen steeds luider en genotvoller. Al snel lag Eva op haar zij, nog steeds met opgetrokken knieën en gespreid bekken. Ze kon zo gelukkig weer wel mijn pik in haar mond nemen en deed dat dan ook, waarna ik neukende bewegingen begon te maken. Eva genoot van mijn pompende hand en ik niet minder van haar krachtig zuigende lippen zodat het onvermijdelijke niet uit kon blijven. Met een diepe en behoorlijk luid geslaakte kreun kwam ze, eigenlijk toch nog plotseling, klaar. Ik vond dat ik me nu lang genoeg had ingehouden en met een laatste stoot naar boven barstte ook ik los. Eva bleef gewoon doorzuigen! Ze zoog elke straal als het ware uit mijn lul en slikte het sperma door alsof ze niet anders gewend was. Toen ik uitgespoten was trok ze het vel van mijn pik zover mogelijk naar beneden en zoog hem krachtig schoon. Er was geen druppeltje meer te zien toen ze zich op haar rug rolde.

"Oh! Wat was dat lekker zeg!" zuchtte Eva.

"Ontzettend lekker" beaamde ik. En wilde mijn hand, die nog steeds tot aan de pols in haar kut zat, terugtrekken.

"Laat nog even zitten" zei ze "Het is zo'n lekker gevoel om zo gevuld te zijn." En zodoende bleven we nog een poosje zo liggen totdat Eva zei dat ze wel zin in een sigaretje had. Ik trok mijn vuist terug, wat op zich wel een leuk gezicht was omdat haar kleiner wordende schaamlippen zich vaster om mijn hand sloten zodat ik haar kut als het ware een stuk naar buiten trok. Mijn vingers zagen er geweekt uit, zoals ze zijn wanneer je uit bad komt.

"Heb jij straks nog zin denk je?" Vroeg ze terwijl ze haar slip van de grond opraapte.

"Als jij nog wilt."

"Ja" antwoordde ze. Daarop legde ze haar slipje bij het behaatje en de panty op de stoel, stapte naakt in haar rok en trok haar blouse aan die ze slechts vanaf het midden naar beneden toe dichtknoopte. Nadat ik mijn onderbroek en een T-shirt aan had getrokken ging ik ook naar beneden waar Eva al koffie maakte.

"Lekker" zei ik. Ik ging vervolgens plassen en toen ik terugkwam zat ze in een tuinstoel achter het huis, genietend van haar sigaret. Ik begreep dat nog steeds. Ik had vroeger ook gerookt. Zo staande, naast haar met een mok koffie in mijn hand had ik een prachtige inkijk in haar blouse. Ik zag haar opvallende borstbeen met de duidelijk zichtbare ribben. De kleine platte slappe borstjes met die opvallend mooie tepels. De tepels die niet zoals de meeste inzakten maar, ik denk doordat ze zo lang waren, als hele kleine slurfjes aan de tepelhoven hingen. Ik kreeg er spontaan een beginnende erectie door. Weer geil wordend krieuwelde ik met mijn vingers door haar dunne bruine haar, kriebelde haar nek en oor en gleed zo strelend naar haar harde schouder. Ze nam nog een diepe trek van haar sigaret waarna ze de peuk uitdrukte. Ik zag dat haar speentjes zich weer oprichtten.

"Mheu…oah…" kreunde ze zacht, zoals alleen zij dat kan. Ze wreef over de bobbel in mijn onderbroek en trok die vervolgens naar beneden. Ze greep me bij de stijve en trok meteen de voorhuid zacht naar achter, om hem vervolgens zo met ontblote kop in haar hand vast te houden. onbeschrijfelijk dat ik daar zo stond met onze buurvrouw, die al een aantal jaren pal naast ons woonde. En dan was het nog moeilijker voor te stellen als je haar zou zien. Of je haar nu mooi vindt of niet, smaken verschillen gelukkig, maar ze is toch zowat het toonbeeld van een deugdzame gelovige, evangelische vrouw. Misschien is het juist dat wat haar voor mij zo extra opwindend maakte. Mijn hand was intussen van haar schouder naar haar borst afgegleden. Ik kneedde de zachte slap aanvoelende huidplooi en kneep de harde tepel tussen mijn vingers. Eva begon ook zin te krijgen. Ze nam mijn pik weer in haar mond en begon me langzaam en nat te pijpen. Opgewonden wreef ik nu met mijn hand over haar beide borsten, over de kleine plooien van haar verder platte buik en weer terug naar haar uitstekende sleutelbeenderen. Ik hielp haar uit haar blouse, ze pijpte me overigens nog steeds, en liet haar de armen omhoog houden. Eva had ongeschoren oksels. Het toeval wil dat ik iets heb met okselhaar, en trouwens ook met ongeschoren vrouwenbenen. 'Call me kinky' ik geef het meteen toe, maar het is nu eenmaal zo. En ik doe er trouwens niemand kwaad mee.

Het bruine haar hing half nat bezweet in sliertjes onder haar armen geplakt. Ik streelde er wellustig door en snoof haar zoete zweetgeur, vermengd met deodorant op. Ik trok haar omhoog uit de stoel. Eva vouwde haar handen achter haar hoofd zodat de harige oksels volledig vrij kwamen. Haar magere borst spande zich, zodat er van haar borstjes bijna niets meer overbleef. De lange dunne tepels priemden nog feller vooruit vanaf haar bijna harde borstkas. Ik zoog ze beurtelings op en likte wellustig over de volle lengte door haar oksels. Supergeil geworden vreeën we vervolgens op de heftigste manier die je jezelf maar voor kunt stellen. Alsof we beiden lang iets tekort gekomen waren. We vergaten bijna dat we buiten stonden. De tuin was weliswaar afgesloten maar je weet tenslotte nooit wie er toevallig uit zijn slaapkamerraam kijkt. Eva pakte haar blouse, ging de keuken binnen en ik volgde met gestrekte sabel en mijn onderbroek halverwege mijn dijen. Eenmaal binnen vreeën we heftig verder en ik ritste intussen haar rok los zodat ze weer helemaal naakt was. "Ik wil neuken" hijgde ik nadat ik aan haar oor gekloven had.

"Kom" zei ze. Ze steunde met haar handen op het aanrecht en was iets door haar knieën gezakt. Zoals een keeper bij voetbal doet wanneer hij klaarstaat voor de strafschop. Zo voorover leunend zag ze er prachtig uit. De aanblik van de naar buiten stekende schouderbladen met daartussen de aanzet van haar ruggengraat die door de lichte kromming van haar rug gigantische proporties had aangenomen wond me op. Mijn tong volgde de botten vanaf haar billen tot in haar nek. Ze huiverde van genot. Ik greep met mijn hand in de brede vrije ruimte tussen haar mooie dunne benen. Haar kut liet zich meteen openen en bleek door en door gesmeerd met haar slijm. Mijn lul trilde toen ik mijn eikel, zonder handen, van haar aars naar haar kut op en neer wreef. Haar kut voelde zo heerlijk warm en glibberig aan dat ik hem meteen, zonder enige weerstand te voelen, naar binnen liet glijden. Nodeloos te zeggen dat elke stoot met gemak tot aan mijn ballen naar binnen ging. Elke stoot maakte een smakkend nat geluid en ontlokte Eva een kreun en mij een steun. Ik greep haar bij de benen en tilde haar van de grond, vanzelfsprekend mijn pik in haar houdend. Dat kon gemakkelijk want ze was zo licht als een veertje. Eva verpakte hand voor hand langs het aanrechtkastje naar de vloer, zodat ik haar als een kruiwagen vasthad. Armen gestrekt, handen plat op de grond en benen gestrekt schuin omhoog en ik ertussen, haar net boven de knieën vasthoudend. Eva kraaide het uit. Zo aan elkaar gekoppeld liepen we naar de woonkamer. Waanzinnig! Mijn pik zat op die manier zo diep dat ik haar baarmoedermond aan mijn eikel voelde schuren. Bij de eetkamertafel gekomen klom ze weer omhoog om tenslotte boven op die tafel onze wandeling te eindigen.

"Ga jij op de salontafel liggen?" Vroeg ze "Dan ga ik bovenop, als je dat wilt natuurlijk" voegde ze er aan toe.

"Wat dacht je! Ik wil je wel eens boven op me zien zitten" antwoordde ik gretig. Zo gezegd zo gedaan. Ik ging op mijn rug op de salontafel liggen en Eva ging wijdbeens boven me staan. Langzaam liet ze zich op haar hurken zakken, spreidde met een hand haar schaamlippen en voerde met de andere mijn tintelende lul naar binnen. Ze vouwde haar handen in haar nek, waarschijnlijk wetend dat de aanblik van haar bezwete okselhaar en die onvolprezen tepels op haar magere borst me bloedgeil maakte. Zo zittend begon ze me af te rijden. Dat op en neer wippen hield ze natuurlijk niet heel lang vol. Ook al had ze dan gespierde benen en nauwelijks gewicht te torsen. Ze was tenslotte geen getrainde pornoactrice. Ze zocht steun met beide handen op mijn borst en aldus voorover leunend neukte ze me met klotsende kut verder. Ik voelde dat het wat mij betreft niet zolang meer ging duren dus ik begon met mijn vingers mee te werken aan Eva 's orgasme. Het zou tenslotte niet kunnen dat ik klaar zou komen en zij niet meer omdat bij mij alle lust weggespoten zou zijn. Ik vingerde dus de bovenkant van haar kut, daar waar haar kittelaar zit. En weer voelde ik haar kutspieren knijpen, en weer kwam Eva met een diepe luide kreet klaar. Door die tijdelijke extra tegenstand van haar vagina kwam ook ik en spoot haar straal na straal vol.

Hijgend en nat van het zweet lagen we daar op de salontafel. We hadden nog ruim tijd om te douchen, wat we natuurlijk ook deden maar dan zonder seks. We waren het met elkaar eens dat we alles te lekker gevonden hadden om nooit meer te doen.

Zakky  • Reacties(44)//blog.4fingers.be/#post1138

Zaken doen in Lyon

ZakkyGeplaatst door My 4Fingers zo, november 03, 2013 14:40:21

Zaken doen in Lyon

Ik moest weer naar Lyon. Een zaak afsluiten en dus weer naar een hotel. Ik reis veel, en breng een derde van mijn tijd in hotels door. Deze keer was het hotel op het een industrieterrein. Ik hoefde dus niet eens de stad in, wat een klus is vanwege de eeuwige files in de omgeving van Lyon.

In het hotel aangekomen ging ik naar mijn kamer en zoals gewoonlijk, trok mijn zwembroek aan om eerst even te zwemmen. Na een half uurtje voelde ik me ontspannen en wilde terug gaan naar mijn kamer. Maar, zag dat er ook een sauna was. Ik keek op mijn horloge en zag dat ik nog tijd genoeg had voor het soupé met de klant en besloot om nog even wat tijd in de sauna te besteden. Zwembroek uit, handdoek om me heen en ik ging de sauna in, waar ik de hoogste rij uitkoos. Ik deed mijn ogen dicht en ontspande me, na zeven uur in de auto mocht dat wel.

Na een paar minuten hoorde ik de deur opengaan en zag dat er een vrouw binnenkwam. Ik kon haar amper zien, want mijn ogen waren zwaar van de hitte. Maar ik zag dat ze ook haar handdoek uitspreidde en haaks tegenover mij ging liggen. Uiteraard zag ik dat ze er niet slecht uitzag. Omstreeks de veertig, mooi vol figuur, halflang zwart haar en volle, echt mooie borsten. Ik deed mijn ogen weer dicht en liet de hitte zijn werk doen, maar ik voelde, dat er naar me gekeken werd. Ik liet mezelf langzaam overeind komen en ging zitten. De vrouw schonk me een goedkeurende glimlach.

"Hallo," zei ik en glimlachte terug. In het Frans antwoordde ze me.

"Hallo jij ook." Ik zag dat ze naar mijn kruis keek. Het was te warm om een seksuele sensatie te voelen, maar toch was het wel leuk. Ik keek nu naar haar lichaam. Een zalig beloftevol lichaam.

We zeiden verder niets en na een paar minuten liet de zandklok me weten dat mijn tijd om was.

"Ben je gast hier?" Vroeg de vrouw nog.

"Jazeker."

"Wel, misschien zien we elkaar nog." Zei ze en gaf me een knipoog.

Ik had nu echt niet veel tijd meer tot het soupé met de klant en ging, na een snelle koude douche, naar mijn kamer om me om te kleden. Een half uur later zat ik al aan de tafel van het hotel restaurant op de klant te wachten. Tot mijn verbazing zag ik dezelfde vrouw van de sauna binnenlopen en, nadat ze iets aan de kelner vroeg, op mijn tafel aflopen. Ze had weer die glimlach toen ze haar hand uitstak en zich voorstelde. Dit was dus de klant. Lia heette ze en zei leidde haar firma al 6 jaar met groot succes.

Ik had me iemand anders voorgesteld natuurlijk.

Ze had een witte bloes aan met een zwart kort rokje, zwarte nylons en schoenen met hoge hakken. Ik stond op, schudde haar hand, stelde me voor en hielp haar met zitten. Toen ik de stoel voor haar naar voren duwde, had ik vrij zicht op haar decolleté, maar ging snel tegenover haar zitten. We praatten wat over koetjes en kalfjes en onder het eten begonnen we over zaken te praten, wat met gemak ging, na alle e-mails en faxen was er weinig te onderhandelen. We hadden een fles Chablis besteld die snel opging en ik bestelde er nog een. We hadden al snel het nodige besproken en getekend en ik was blij dat ik voor de komende jaren weer maandelijkse orders erbij had.

"Nog wijn?" Vroeg ik haar.

"Jazeker, brengt me goed in de stemming."

"Voor wat, als ik mag vragen?" Vroeg ik beleefd. Maar, schrok aanvankelijk toen ik haar hak opeens in mijn kruis voelde.

"Luister, we zijn allebei druk met zaken, ik weet dat je gescheiden bent en waarschijnlijk net zoveel tijd voor seks heb als ik, wat dus bijna niets betekend. Ik wist in de sauna niet wie je was maar ik vind je gewoon aantrekkelijk en wil met je naar bed." Weer die glimlach. Ik kon zien dat haar tepels zich van opwinding door haar bloes priemden en voelde mijn pik steigeren. Zij voelde dat ook. En lachte weer. "Kom op, gaan we naar mijn kamer, oké?" Zei ze en stond op.

Ik moest eerst via mijn broekzak mijn pik platleggen, zodat ik niet voor gek liep. Ik liet de rekening op mijn kamer zetten en we liepen naar de lift. In de lift kwam ze naar me toen en kuste me diep, terwijl haar hand tussen mijn benen ging.

"Mm… ja, precies wat ik hoopte, lekker dik en groot." Zei ze. De lift stopte en we liepen naar haar kamer. Daar binnengekomen, zei ze.

"Kleed me uit...langzaam..."

Ik liep op haar af, omhelsde haar en begon haar te kussen. Ik maakte de knoopjes open van haar bloes en deed de bloes uit. Ik opende de sluiting van de BH en twee volle borsten met stijve tepels sprongen naar voren. 'k Deed de rits open van haar rok, en de rok viel op de grond. Ze trilde helemaal en ook ik voelde de opwinding in me. Ik ging op mijn knieën en deed langzaam haar slipje uit. Haar kut had een volle bos zwart schaamhaar en haar schaamlippen waren opgezwollen en nat. Ik bracht mijn mond naar haar kut en begon langzaam te likken. Ze begon nog meer te trillen en liet zich op het bed vallen, terwijl ze haar benen nog meer opende. Wat een smaak! Ik liet mijn tong op en rond haar kittelaar spelen en voelde dat ze komen ging. Ze kreunde zwaar, lang en verslapte toen ze kwam. Ik liet haar vocht in mijn mond lopen en genoot van de smaak. Kuste haar buik, navel, borsten en ging naast haar liggen. Ze pakte mijn hoofd en zoende me lang. Haar tong ging diep naar binnen. Terwijl ze mij zo zoende, begon ze mijn hemd open te maken, en na een paar minuten lag ik naakt naast haar. Ze kuste mijn borst, zoog op mijn tepels, en haar hand zocht mijn lul. Ze beet zachtjes in mijn tepel en ik kreunde.

"Vind je dat fijn?" vroeg ze.

"Oh, ja, ga door." Kon ik er nog uitbrengen. Deze keer beet ze hard en ik kreunde van verrukking. Langzaam begon ze ook mijn ballen te kneedden, terwijl haar andere hand me af begon te trekken. Ik was in de hemel. Opeens stopte ze en keek me aan met een ondeugende blik.

"Ik geloof dat jij wel van speeltjes houdt." Stelde ze vast, en zonder vragen liep ze naar de kast en haalde er een tas uit. Zoals ze daar liep, naakt op haar jarretels, nylons en hoge hakken na, hield ik me amper in. Ze maakte de tas open, keek me aan.

"Ga lekker liggen en geniet maar." Twee zwarte leren polsbanden kwamen uit de tas en ze deed ze om mijn polsen. Met een touw uit de tas bond ze de polsbanden aan de poten van het bed, zodat ik met mijn armen gespreid op het bed lag. Ze lachte weer naar me.

"Hm…lekker geil zo..." en ze haalde twee zwarte leren enkelbanden uit de tas, touw erbij en even later lag ik met mijn armen en benen gespreid op het bed. Ze kwam naar me toe en ging met haar rug naar me toe op me zitten. Ze bracht haar kont voor mijn lippen en ik voelde hoe ze me begon te pijpen. Haar kont en kut landden in mijn gezicht en ik begon te likken alsof de wereld elk moment kon vergaan. Ik begon haar kontgaatje te likken en voelde hoe zij hetzelfde bij mij begon te doen. Ik duwde mijn tong naar binnen en proefde haar smaak. Zalig! Opeens voelde ik haar vinger bij me naar binnen gaan. Ik wist even niet wat ik moest doen maar ze zei.

"Ontspan je sluitspier, toe maar." Dus deed ik dat en voelde hoe voor de eerste keer een vinger in mijn kont zat.

Langzaam begon ze met haar vinger mijn kont te neuken, terwijl ze bleef pijpen. Ik voelde hoe ik ging komen, maar dat voelde ze ook en ze stopte. Ze zat nu rechtop op me. Ik bleef speels haar kut en kont likken en voelde hoe ze haar kutlippen liet ontspannen. Opeens was daar die straal. Voor ik begreep wat er gebeurde, dronk ik haar urine. Wat een smaak, wat een belevenis! Toen ze klaar was met plassen stond ze op, kwam naast me liggen en likte mijn gezicht schoon. Ik wilde haar omhelzen maar kon niet vanwege de touwen, die me helemaal vast hielden. Ze glimlachte weer en liet haar tong over haar lippen gaan.

"Je komt pas als ik het je zeg, goed?" Zei ze. Ik knikte alleen maar. Ze ging nu over me heen zitten, met haar gezicht naar me toe. Liet zich langzaam op mijn pik zakken en eindelijk voelde ik die warme vochtige kut om mijn lul heen. Ze deed haar ogen dicht en begon op en neer te gaan. Haar zo zien was een goddelijk zicht. Haar borsten deinsden op en neer en haar gezicht vertrok. Met haar hand achterom kneedde ze mijn ballen en weer voelde ik dat ik ging komen.

"Nee, nee, nog niet!" Schreeuwde ze, maar het was te laat. Ik kwam schreeuwend klaar. Ze kwam van me af en toen zag ik dat ze op een gegeven moment een condoom om mijn lul had gedaan. Ik keek naar haar en zag dat ze me boos aankeek.

"Zo, zo" zei ze, "dus jij luistert niet goed naar me?"

Ik wilde wat zeggen maar ze duwde haar hand op mijn mond, terwijl de andere hand iets uit de tas haalde. Ze wisselde opeens van handen en ik voelde een rubberen bal in mijn mond, die ze snel vastsnoerde.

"Ik zal jou eens een geil lesje leren." Zei ze.

Geschrokken keek ik naar haar en zag dat ze een dildo met riemen aan trok. Ze stapte op het bed en met haar naaldhakken nog aan, ging ze op mijn borst staan. Gelukkig drukte ze niet door met de naalden. Met haar handen op haar zijde keek ze me aan.

"Je bent nu helemaal van mij en ik leer je wat echte extase is."

Ik kon niks zeggen en keek haar vragend aan. Ze ging van me af, bracht haar hoofd tussen mijn benen en likte mijn aarsgaatje weer.

"Maagd zeker?" Vroeg ze zonder me aan te kijken. Ze duwde een kussen onder mijn kont en zette zich op haar knieën tegenover mijn kruis. Haar kunstpenis drukte tegen mijn aarsgaatje en ik schudde wild nee. Ze keek niet eens naar me. Langzaam maar zeker ging dat ding naar binnen. Het deed eerst pijn en toen ineens, toen de rand van de kunsteikel voorbij mijn sluitspier drong, zat hij helemaal binnen. Ze keek me grijnzend aan, trok het ding terug en stootte weer keihard naar binnen. Ik wist niet wat me overkwam. Zij wel. Terwijl ze me zo neukte, kwam mijn pik weer omhoog. Ze stopte even, bleef in me en bond mijn ballen af met een leer riempje.

"Zo, dan kom je voorlopig echt niet." Zei ze hees en ramde zich weer naar binnen, terwijl ze me nu ook aftrok. Ik kreunde en wilde komen. Maar het lukte niet. Ik keek hoe ze me neukte, hoe haar borsten op en nier gingen en opeens zag ik, dat ze klaar kwam. Ze schreeuwde het uit en was bedekt met zweet. Zo met de dildo nog in me, lag ze op me en deed de riemen van de rubberen bal los. Ik wilde wat zeggen, maar ze pakte mijn hoofd en kuste me diep. En lang. Langzaam trok ze de dildo uit me en deed hem af. Ze haalde een potje uit haar tas en deed crème op haar handen. Ze begon me ermee in te smeren en het voelde koel en brandend tegelijk aan. Ze kuste me diep en vroeg.

"Vertrouw je me?"

"Ja…" fluisterde ik. Ze masseerde me helemaal. Deed de crème ook op mijn pik en ballen en zag dat ik tevergeefs probeerde klaar te komen. Met een erg geile blik keek ze me aan.

"Ik heb niet zoveel geluk met minnaars. Ik heb vele fantasieën en wil gewoon met jou alles proberen."

"Ja, maar maak me los alsjeblieft," zei ik. Ze knikte en even later was ik los. Ik omhelsde haar, nam wat crème op mijn hand en smeerde haar in. Ze deed haar ogen weer dicht. Ik maakte het riempje los van mijn ballen, deed een condoom om en stopte mijn pik in een keer diep in haar kut. Langzaam begon ik haar te neuken. Heel langzaam. Kuste, likte en beet ik in haar tepels. Kuste haar mond.

"Ja..." zei ze. Ik voelde dat ik nu ging komen. We kwamen tegelijk, en echt, we huilden bijna van plezier. Ze deed haar benen om mijn rug en we rolden ons op onze zijde. We kusten en praatten wat. Ik stond op, deed het condoom af en ik en haalde uit de minibar twee pilsjes. We dronken langzaam het bier, terwijl we elkaar bleven aanstaren. God, wat zag ze er goed uit! Tegen elkaar aan liggend hadden we het over van alles en nog wat. Het pilsje was door me heen gelopen en ik stond op om naar het toilet te gaan.

"Nee..." zei ze. Ik draaide me om en ze liep op me toe. Ze liet zich op haar knieën zakken en nam mijn lul in haar mond. Ik begreep wat ze wou en plaste in haar mond. Ze liet geen druppel vallen. Ondertussen was ik weer stijf geworden en deed opnieuw een condoom om.

"Ik wil je in mijn kont," zei ze.

"En wat voor 'n kont!" Antwoordde ik. Ze ging het bed op en stond op handen en knieën. Ik zag haar gretige verlangen, ging gelijk met mijn mond naar haar achterste en begon haar te likken, terwijl ik haar kut vingerde.

"Nu…nu!" Kermde ze. Ik zette mijn pik op haar aarsgaatje en ging naar binnen. Toen ik er in zat, wachtte ik even en begon te neuken. We begonnen allebei te kreunen van genoegen. Weer voelde ik haar hand om mijn ballen. Opeens kwam ze en zakte door haar knieën. Zo lagen we op elkaar, op bed. Toen haar ademhaling kalmer werd, trok ik me eruit en wilde het condoom afdoen.

"Wacht even," zei ze en nam mijn pik in haar mond. Even later deed ze het condoom eraf.

"Ik vind dit lekker."

"Kan ik me indenken," zei ik zonder meer.

"Vind je kontneuken lekker?" Vroeg ze.

"Nou, ik heb er nooit aan gedacht, maar zo met jou is alles geil." Zei ik.

"Goed. Ik wil dat je jezelf aftrekt voor me, kun je dat?" Vroeg ze. Ik knikte.

Ze legde zich neer op bed en vroeg me om op haar borsten te zitten. Zo, met mijn pik op haar gericht, trok ik me af, terwijl ze met de ene hand zichzelf vingerde en met de andere hand mij in mijn tepels kneep. Ik had niet veel tijd nodig en even later spoot mijn zaad in haar gezicht. Ze likte zoveel mogelijk op en ik legde me naast haar neer. Ze nam mijn hoofd weer in haar handen en kuste me.

"Zalig, perfect," murmelde ze en deed haar ogen dicht. Ik voelde dat ze in slaap viel en deed ook mijn ogen dicht. Wat een nacht!

Later in de nacht hebben we nog een keer geneukt en 's morgens onder de douche, konden we weer niet van elkaar afblijven.

Na het ontbijt besloten we ieder wat telefoontjes te plegen en maakten de dag vrij. We zijn tot de volgende ochtend in bed gebleven. Volgende week zien we elkaar weer.

Zakky  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1071

Een mooie zomerdag

ZakkyGeplaatst door My 4Fingers di, juli 09, 2013 23:01:44

Een mooie zomerdag

Het was een mooie zomerdag. Mijn vrouw en ik lagen achter in onze beschutte tuin heerlijk te genieten van de zon. De buren waren aan beide kanten naar de camping en achter onze tuin liepen de schapen in de wei. Lui onder de parasol zaten wij te drinken en een beetje te lezen. Mijn vrouw had haar kleine bikini aan die haar volle borsten maar net bedekten. Ook het broekje was amper groot genoeg om alles te bedekken. We waren heerlijk alleen. De twee jongste dochters waren naar het zwembad en de oudste was aan het werk en zou niet eerder terug komen dan tegen vijf uur. Door de zon en de hitte dommelde ik wat weg.

Plotseling schrok ik wakker. Het hekje achter in de tuin werd open gedaan. Twee vriendinnen van de oudste dochter kamen binnen. Ze zetten de fietsen tegen het hok en kwamen naar ons toelopen. De twee dames vroegen of Janneke al thuis was omdat ze om vier uur nog even naar het zwembad zouden gaan. Mijn vrouw vertelde hen dat Janneke pas na vijven thuis kwam.

“Mogen wij hier dan zolang wachten” vroegen ze ons. Dat was goed en ik vroeg ze wat ze wilde drinken. Toen ik terug kwam met het bestelde lagen de dames in bikini op het grasveld. Na een kwartier zei mijn vrouw.

”Moeten jullie je niet even insmeren met zonnecrème?”

“Ja, eigenlijk wel, maar we zijn het vergeten” vertelde Linda.

“Dat geeft niets ik heb genoeg. Ik zal jullie wel even insmeren” zie mijn vrouw. Gabriëlle vroeg of wij het erg vonden wanneer ze haar bovenstukje uitdeed. Daar had ik beslist geen bezwaar tegen en mijn vrouw ook niet. Margreeth ging naar Linda en Gabriëlle met de zonnebrand en smeerde ze in. Ze begon met Linda haar rug en daarna met de rug van Gabriëlle.

“Ik heb mijn handen nu toch vet zal ik jullie aan de voorkant ook even insmeren” vroeg Margreeth de dames. Dat vonden ze goed en ze begon met Linda in te smeren. Hierna was Gabriëlle aan de beurt. Langzaam smeerde Margreeth haar buik in en ging langzaam omhoog. Uiteindelijk kwam ze bij de twee C borsten van Gabriëlle. Deze werden uitgebreid ingesmeerd. Aan Gabriëlle was al snel te merken dat ze dit niet onplezierig vond. De tepels werden flink stijf. Ik werd er ook bloed geil van en liep op de dames af.

Ik pakte van achter mijn vrouw bij haar borsten en begon deze ook te masseren. Linda bleef niet achter en schoof haar hand tussen de benen van Gabriëlle die ze snel uit elkaar deed. Voor mij was dit het sein om Linda te gaan helpen. Ik bevrijde haar kleine tietjes en begon aan de harde knoppen te zuigen. Een van mijn handen ging op verkenning uit en bleef steken in de archipel driehoek. Ze was kledder nat en dat was voor mij het sein om naar binnen op te rukken. Ik trok haar broekje uit en spreidde haar benen. Langzaam ging mijn tong over haar buik richting grot van verrukking. Toen ik daar aankwam en haar klitje tussen mijn tanden nam kwam ze hijgend klaar. Dit was nog geen teken voor mij om haar los te laten. Diep ging mijn tong bij haar naar binnen en haar grot werd vakkundig onderzocht.

Onder tussen had mijn vrouw mijn leuter bevrijdt en zat er samen met Gabriëlle aan te likken. Terwijl ik aan de poes van Linda aan het schoonlikken was duwde ik een vinger in haar poepgaatje. Het ging niet zo gemakkelijk als bij mijn vrouw maar eindelijk zat hij er in. Dit was voor Linda teveel en gillend kwam ze voor de tweede keer klaar. Nu werd Gabriëlle ongeduldig en trok mij haast letterlijk en figuurlijk van Linda af.

"Nu wil ik jou in mij voelen" gebood ze en ging met gespreide benen voor mij liggen. Dit hoefde ze geen twee keer te zeggen. Voorzichtig ging ik boven haar liggen. Mijn vrouw pakte mijn pik en leidde die naar haar grotje. Langzaam drong ik bij haar naar binnen. De ingang was nauw maar al snel werd mijn pijp behoorlijk gesmeerd. Linda was ondertussen met Margreeth bezig De dames likte elkaars kutjes uit. Het was een verschrikkelijk mooi schouwspel. Gabriëlle had het ook in de gaten en kon met haar rechterhand bij het gaatje van haar vriendin en vingerde Linda. Ik lag ondertussen heerlijk op Gabriëlle te raggen. Ondertussen likten de dames zich naar een hoogtepunt en Gabriëlle zette ik op haar knieën en ramde van achter mijn pik in haar kut die droop van het vocht. Met mijn ene hand masseerde ik haar borsten. De tepels waren zo hard als kogels. Langzaam begon ze te kreunen en drukte met veel kracht haar kontje naar achter zodat mijn lul er toch maar helemaal in zat. Deze actie samen met een flink knijpende schede zorgde ervoor dat ik als een koe werd uitgemolken. Na twee drie halen kwam Gabriëlle klaar en mijn spuit probeerde haar binnen brand te blussen. Gierend kwam ze klaar en rolde vermoeid op de deken die op het gras lag.

Zodra Margreeth zag dat mijn pik vrij was kwam ze naar me toe en begon er heerlijk aan te likken. Linda liet zich ook niet onbetuigd en nam mijn ballen onderhanden. In no time stond mijn paal weer op volle oorlog sterkte. Margreeth liet zich schrijlings op mijn pik zakken en Linda zette haar knieën naast mijn gezicht en liet haar poesje landen op mijn mond die ik al verlangend had geopend. De vrouwen waren met elkaars borsten bezig en waren wild aan het tongen. Margreeth reed als een volleerde ruiter op mijn paal en Linda wreef hard over mijn mond. Haar klit was zo groot geworden dat een blind paard hem zonder te ruiken nog kon vinden. Wat een heerlijkheid. Ik zoog hem helemaal naar binnen. Linda begon er helemaal van te beven en jammerde het uit zo lekker vond ze het. Het geil liep met forse stralen uit haar kut. Het leek wel of ze mij onderzeikte. Ik werd hier heel erg opgewonden van.

Ondertussen was Gabriëlle ook weer wat tot haar zelf gekomen en begon aan mijn ballen te likken. Ondertussen kon ik ook nog een vingertje in de aars van Margreeth parkeren. Die werd hier zo geil van dat ook zij heftig begon te reageren. Het was maar goed dat de naaste buren weg waren. De rest heeft waarschijnlijk goed mee kunnen genieten. Het duurde al met al niet lang of de dames kwamen gierend klaar. Ook mijn paal stond op knappen. Margreeth rolde van mijn pik die gelijk door Linda werd ingepikt. Ze pijpte mij tot een heerlijk hoogte punt en samen met Gabriëlle likte ze het vrijkomende geil tot de laatste drup op.

“Wat is dat heerlijk” zei Gabriëlle.

“Ja” zei Linda”maar ik heb hem nog niet in mij gehad en dat is ook lekker.”

Uit alle macht probeerde Linda mijn leuter weer overeind te krijgen. Dat was na twee hoogte punten geen sinecure. Mijn vrouw stelde voor om eerst even iets te drinken te gaan halen. Zij en Gabriëlle gingen naar binnen om wat in te schenken. Linda en ik lagen nog wat na te genieten. Langzaam draaide ik mij naar haar toe en begon haar langzaam te masseren. Spontaan gaf ze me een zoen en van verbazing ging mijn mond open. Dit was voor haar het moment om haar tong naar binnen te steken en niet lang daarna lagen onze tong tikketje te spelen. We gingen helemaal op in ons spel en vergaten de omgeving. Mijn handen zakten af naar haar heuveltje en na de beklimming was de afdaling kinderlijk eenvoudig. Ik onderzocht vakkundig haar kort geknipte venusheuvel en de ietwat opgezwollen lipjes. Langzaam werd het weer vochtig en ik liet een vinger verdwijnen in haar kutje. Haar hand ging ook op onderzoek uit en begon met mijn nog steeds slappe lul te spelen. Ze masseerde mijn ballen en ging door naar mijn kontgaatje. Hier liet zij een vinger in verdwijnen. Dit wond mij toch meer op dan dat ik ooit voor mogelijk had gehouden. In een korte tijd was mijn gereedschap weer opgeladen en klopte tegen haar buik.

“Wil je naar binnen” zei Linda tegen mijn boormachine. Ze sloeg haar been over die van mij en drukte haar onderlichaam tegen die van mij aan. Met haar hand stopte ze mijn lul tussen haar benen. Langzaam haalde ik hem op en neer en vermeide om hem in haar grotje te laten verdwijnen. Langzaam wreef ik over haar klitje. Dit wond ons beide heel erg op. We gingen zo op in ons spel dat we de omgeving vergaten. Gabriëlle en Margreeth waren ondertussen weer uit huis gekomen en zaten aan de tafel te drinken en keken toe. Gabriëlle begon met haar zelf te spelen waarop mijn vrouw naar binnen ging. Niet veel later kwam ze terug met haar voorbind dildo om. Ze ging bij Gabriëlle op schoot zitten en duwde de reuze staaf bij haar naar binnen. Ook mijn staaf gleed door de olie gesmeerd bij Linda naar binnen. Deze was helemaal klaar om mij te ontvangen en kon haast niet wachten tot het moment dat hij er helemaal in zat. Tergend langzaam ging ik naar binnen en na een centimeter naar binnen te gaan haalde ik hem er weer uit en streek met de kop over haar klit. Ze werd hier zo hitsig van dat toen ik weer naar binnen ging zij een behoorlijke ongecontroleerde beweging maakte richting mijn wortelstok. In een beweging zat ik er helemaal in. Gierend kwam Linda klaar. Zo snel kon ik niet en met snelle halen neukte ik op haar door. Ze was zo geil dat ze maar steeds klaar bleef komen en hierdoor kon ik mij ook niet meer beheersen en spoot voor de laatste keer die middag mijn kwakje bij haar naar binnen.

Margreeth en Gabriëlle kwamen verschrikkelijk klaar op de dildo. Na nog wat na te hebben genoten zijn we twee aan twee wezen douchen. We waren net weer wat fatsoenlijk aan gekleed toen onze dochter thuis kwam.

“Sorry” zei ze tegen haar vriendinnen, ”ik was vergeten te bellen en te zeggen dat ik pas om vijf uur vrij was.”

“Dat geeft niets hoor” klonk het in koor ”Je vader en moeder hebben ons wel even bezig gehouden."

Zakky  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1021

De finale

ZakkyGeplaatst door My 4Fingers zo, april 14, 2013 20:39:18

De finale

Bart kwam binnen, geheel gekleed, nou ja gekleed, in leer. Een leren pet, een leren harnas, leren laarzen, het zag er nogal angstaanjagend uit. Van de muur pakte hij een zweep, kwam daar mee op me aflopen.

Uit zijn leren slip hing zijn lul, met daaronder zijn zware zak, meteen greep hij naar mijn tepels. Zijn duim en wijsvinger knepen deze samen, wat me een kreun ontlokte.

"Stil jij!" Maar dit lukte me niet, mijn andere tepel kreeg ook een beurt, een pijnkreet ontsnapte uit mijn mond.

"Goed, dan maar op een andere manier." Van een rek aan de muur kwam een leren riem te voorschijn, met in het midden een balletje.

"Mond open!" Het riempje trok hij stevig vast. Behalve een beetje slijm, wat langs het balletje naar buiten droop kwam er geen geluid meer uit.

Met twee polsboeien, die strak, maar ook weer niet te strak werden vastgemaakt, werd ik richting het midden van de ruimte gedreven.

"Omhoog, je handen," was zijn volgende opdracht. Een ketting, die aan het plafond hing, werd met een musketon vastgemaakt. Even klonk er geratel, ik voelde mijn handen vanzelf omhoog gaan. Hoger, en hoger, ik stond op een gegeven moment op het puntje van mijn tenen.

Gelukkig, stopte het takelen.

Bart liep weer richting de muur, kwam terug met een paar grote wasknijpers, die hij op mijn tepels plaatste. Het deed niet echt pijn, het meer een zeurend gevoel wat ik nu kreeg.

Om mijn enkels kreeg ik enkelboeien, met een spreidstang ertussen, stond ik nu onbepaald gemakkelijk voor hem.

"Zo! Weglopen gaat nu niet meer," was zijn volgende flauwe opmerking.

Waar ik dus altijd al bang voor was geweest, stond nu op het punt van beginnen. De eerste klap kwam op mijn rug, de 2de op mijn billen, in een steeds wisselend tempo raakte hij me, langzaam, zacht, ietsje harder, steeds iets harder, maar dit was nog wel vol te houden. Na zo'n 100 klappen stopte hij met slaan, ik dacht er af te zijn.

Maar nee dus, hij liep weer naar de muur, om met een andere zweep terug te komen. Deze was van een duidelijk ander kaliber, de 1ste klap met deze had een behoorlijke impact, recht tussen mijn schouderbladen, de 2de kwam er vlak naast, de 3de raakte mijn billen weer. Hij begon om me heen te lopen, ook mijn buik werd geraakt, af en toe een plaagstootje op mijn ballen. Ik wilde het wel uitgillen van ellende, maar het balletje in mijn mond smoorde al mijn geluiden.

Ik had inmiddels het idee in brand te staan, aan alle kanten gloeide het. En het bleef maar doorgaan, rug, billen, buik, borst, tepels, waardoor het gevoel van de knijpers nog weer versterkt werd, er leek geen einde aan te komen.

Of het 10 minuten duurde, een uur, ik weet het niet meer, alle besef van tijd was weg.

Ineens was het over, tenminste, hij hing de zweep weer aan de muur. Met een dun stokje, kwam hij weer op me aflopen.

"Dit is de cane," waren zijn weinig geruststellende woorden. Hier krijg je 10 klappen mee, en dan is het tijd voor je beloning.

Dit kon nooit zo erg zijn als met die zweep, dacht ik.

Dacht ik, met een tergend lang tempo begon hij me op te warmen, zachte korte tikjes, meer strelingen, eigenlijk voelde het lekker aan, totdat hij de 1ste keer uithaalde. Even dacht ik dat mijn billen opensprongen, wow! Wat deed dit zeer. Langzaam begon hij weer te tikken, om onverwachts weer vol uit te halen. Ik had het gevoel dat hij alle bloed uit mijn billen sloeg. Weer zachte tikjes, nr.3, volgens mij stonden inmiddels de blaren op mijn billen.

Tien had hij er beloofd, 10 heb ik er gekregen. En die 10de was erg, net onder mijn billen, op mijn bovenbenen. Ook hier ontstond een dikke striem.

Gelukkig, het was over, de spreidstang werd verwijderd, mijn polsen werden bevrijd, met de sleutel maakte hij mijn kuisheidsgordel open, het gekke was dat ik meteen na afdoen een erectie kreeg. Hij kwam voor me staan, zijn hand ging met pompende bewegingen over mijn eikel. Met zijn andere hand kwam hij tussen mijn billen, drukte een vinger diep naar binnen, begon mijn prostaat zo te masseren.

Het was een heerlijk gevoel, al snel kreeg ik een orgasme, wat in mijn tenen leek te beginnen. Mijn sperma schoot met 3 dikke stralen over mijn buik, over zijn hand, waar ik alles weer van af moest likken.

Ik mocht me even wassen, om vervolgens de kuisheidsgordel weer om te krijgen.

Toen was het weer even tijd voor hem, uit het gat in zijn slip stak zijn pik op oorlogssterkte naar voren, aan mij de taak om dit maar even op te lossen. Met zijn handen op mijn achterhoofd drukte hij me er overheen, zodat ik af en toe kokhalzend voor hem zat. Ik voelde zijn eikel beginnen te kloppen, 3, 4 stralen warm sperma schoot hij mijn keel in.

"Naar huis jij. Meld je morgen om precies 8 uur op kantoor..."

Zakky  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post969

De kuisheidsgordel

ZakkyGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 25, 2013 00:46:53

De kuisheidsgordel

Vanmorgen werd ik wakker met een pijnlijke lul, opgesloten in een kuisheidsgordel. Machteloos, ik kon me zelf niet meer bevredigen. Machteloos dus, geheel in de macht van mijn baas die de sleutel van het slot had. De voorgaande week had hij mij dingen laten doen die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

Om 8 uur kwam ik aan op kantoor, mijn collega's waren er allemaal al, vergiste ik me, of was het echt zo, dat ze me allemaal bekeken? En hoorde ik ze achter mijn rug ook niet een beetje lachen?

Snel naar mijn plek toe, de baas zat al achter zijn bureau. Nog voordat ik ging zitten begon het al.

"Uit de kleren jij! Op je knieën en verwen me maar even." Op mijn knieën voor hem zittend, maakte ik zijn broek open, ik wist ondertussen al een beetje wat hij verwachte, snel nam ik zijn eikel tussen mijn lippen. Voorzichtig begon ik zijn eikel te likken, zoog zijn eikel langzaam naar binnen, mijn hand op de stam, zodat hij niet te diep naar binnen drukte.

Een tik op mijn vingers.

"Pijpen doe je met je mondje," zijn hand greep mijn achterhoofd, en drukte mijn hoofd omlaag, kokhalzend toen zijn eikel tegen mijn huig drukte. Omhoog, en weer de druk in mijn nek, omlaag, omhoog, en weer omlaag, zijn ballen tikten tegen mijn kin.

In de hitte van de strijd had ik niet gemerkt dat Kees was binnen gekomen, maar ineens voelde ik een vinger tussen mijn billen komen.

"Hola, baas, je hebt weer een leuke p-a zeg.

"Ja, voor algemeen gebruik trouwens," bevestigde hij de vraag.

Mijn gedachten maalden nu in het rond, voor algemeen gebruik? Hij zou toch niet bedoelen? Even was er geen tijd meer om te denken. Kees drukte zijn eikel tegen mijn strakke sterretje en scheurde me open.

Nu had ik nog niet zoveel ervaring op dit gebied, mijn baas was degene geweest, die me hier ontmaagd had. Hij had dan wel een redelijk grote lul, maar die van Kees was van een iets ander kaliber. Groot! Groot en dik! In een moordend tempo begon hij me te vullen. Dit deed pijn, mijn aandacht voor mijn baas verslapte even. Niet voor lang, want hij nam nu mijn gezicht tussen beide handen, drukte me zo over zijn pik, omhoog, en omlaag, omhoog, en weer omlaag.

Achter me hoorde ik Kees kreunen, voor me hoorde ik mijn baas kreunen, en alsof het een stereo-uitzending was kwamen ze klaar. Kees spoot zijn zaad diep mijn kontje in, mijn baas had een ontlading diep in mijn keel.

Bevredigt liep Kees het kantoor uit, terwijl mijn baas ging zitten, ondertussen wilde ik mijn pak weer aantrekken, maar dat was niet de bedoeling.

"Blijf staan, ik zal je even wat regels uit leggen," begon hij. "Vanaf vandaag ben je altijd naakt hier, je bent voor iedereen hier volledig tot beschikking."

"Helemaal naakt? Maar wat moet de rest van het personeel daar van denken?" Vroeg ik hem.

"Ja, daar heb je wel een punt, beaamde hij met een lach die niet veel goeds voorspelde, weet je, het is inderdaad beter dat je wat aantrekt." Hij trok zijn bureaulade open. Een halsband, pols- en enkelboeien, voorzien van kettingen haalde hij te voorschijn, hier, trek die maar aan. Hierna moest ik in de hoek gaan staan.

Gedurende die dag kwam ook de rest van het personeel eens kijken, en ben ik overal betast. Om een kort verhaal lang te maken, het personeel ging die avond met een tevreden gevoel naar huis, terwijl ik droop van het sperma.

Door de kuisheidsgordel kon ik niet met me zelf spelen, zat dus boordevol geil, wat niet naar buiten kon. Hier baalde ik dus wel van. De situatie zoals het nu was, wond me wel op, een gewillig gebruiksdier voor iedereen. Alleen zelf kon ik me niet ontladen.

Thuisgekomen, snel wat eten gemaakt, en mijn hersens pijnigend, hoe ik toch tot een orgasme kon komen, ging de telefoon. Het was Bart. Bart werkte ook op kantoor, en had een verrassende mededeling.

"Hoi, ik heb de sleutel van je gordel, als je wilt kan ik hem vanavond wel even afdoen. Kom maar naar mijn huis toe, als je wilt."

Nou, niets liever dan dit natuurlijk. Een minuut later zat ik al op de fiets, 10 minuten later stond ik bij hem voor de deur.

Bart woonde in een leuk appartement, een grote woonkamer, open keuken, en diverse deuren, die waarschijnlijk naar de slaapkamers gingen.

"Ga maar door de linker deur, en wacht daar op je knieën, begon hij. Naakt!

Vanmiddag had ook hij zich leeg laten pijpen, mij ondertussen in mijn tepels knijpend en me uitgescholden. Het was toen al erg vernederend dat toen hij was klaargekomen, zijn lul door mijn haar had gehaald, en al zijn sperma in mijn haar uitgesmeerd.

Achter de deur schrok ik toch wel een beetje, een kamer bekleed met zwart behang, aan 1 muur een kruis, in het midden een schandblok, in de hoek een takel, aan een andere muur hingen diverse zwepen. In diverse kastjes zag ik klemmetjes, kaarsen, naalden, en ander materiaal wat me niet echt geruststelde. Een krukje met een enorme dildo, enorm is voorzichtig gezegd, een monsterlijk ding, en ook nog eens voorzien van allemaal scherpe puntjes, ik wilde nu eigenlijk hard weglopen, maar het was te laat.

Bart kwam binnen, omgekleed, helemaal in het leer. Aan zijn riem hing een lange leren zweep. In zijn hand had hij een sleuteltje. Zijn woorden waren ook niet erg geruststellend, zo, dus jij wilt graag van je kuisheidsgordel af, dat kan, maar je begrijpt dat je dat moet verdienen, was de openingszin.

Zakky  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post964

Een nieuw begin

ZakkyGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 17, 2013 23:38:41

Een nieuw begin

Het was gezellig in de kroeg. Volle bak deze donderdag, nog maar een kruk vrij aan de bar. Hierop plaatsgenomen raakte ik al snel in gesprek met mijn buurman, een groot fors wat ouder persoon. Hij vertelde me eigenaar te zijn van een klein administratiekantoor, met 4 man personeel. De zaken gingen goed op dit moment, eigenlijk had hij nog een secretaresse nodig, hoewel hij ook geen bezwaar zou hebben tegen een secretaris, mij een vette knipoog gevend.

Oh, ben je er zo een, dacht ik bij me zelf, maar begon toch even serieus te worden. Sinds ik een jaar geleden was weg gereorganiseerd bij mijn vorige werkgever zat ik werkeloos thuis. Ik vertelde hem wat over wat ik tot nu toe gedaan had, en op zoek was naar een nieuwe baan.

"Dit is geen plek om daar over te praten, kom morgen maar naar mijn kantoor dan zullen we een serieus gesprek hebben," hij pakte zijn agenda, "om 10u verwacht ik je." Hij bood me nog wat te drinken aan, en na zo'n uurtje was het tijd voor hem om naar zijn vrouw te gaan.

Ook ik ging naar huis. Ik zocht mijn diploma's bij elkaar, keek nog even een film, en rond 12 uur ging ik na bed toe om morgen op tijd te zijn.

Om 10 uur precies was ik op zijn kantoor, kreeg een rondleiding, werd aan mijn misschien wel toekomstige collega's voorgesteld.

Hierna kwam het gesprek. Het was de bedoeling dat ik zijn persoonlijke assistent zou worden, allround inzetbaar moest zijn, zeg maar zijn rechterhand. Het salaris klonk me als muziek in de oren. Er kwam een contract op tafel,waarin stond dat ik alle mij opgedragen taken naar beste kunnen zou uitvoeren, en nog meer van dit soort zinnen. Mijn handtekening was geplaatst, maandag 8 uur beginnen. Zo kon ik me vandaag af gaan melden bij de VDAB, en nog een aantal andere instanties.

Met een goed gevoel ging ik het weekend in. Het weekend was ook vlug weer voorbij, maandagmorgen om 7 uur liep de wekker af, even douchen, mijn pak aan, een kop koffie om helemaal wakker te worden, en op weg naar mijn nieuwe baan. Klokslag 8 kwam ik binnen, liep naar het kantoor van de directeur, klopte op de deur, en ging naar binnen.

"Fijn dat je er bent, ga zitten." Een korte uitleg over een aantal formulieren volgde, niet echt moeilijk, al snel was ik ze aan het invullen. Tussendoor deed ik de koffie voor hem in, en kreeg nog uitleg over het een en ander. De ochtend vloog voorbij. Tegen 11 uur stond hij op.

"Kom, ik moet naar het toilet," vertelde hij. Kom? Dacht ik, dat kun je toch zo doen. Een beetje gedachteloos antwoordde ik, oké, en ging verder met de formulieren voor me. Nogmaals zei hij nu nadrukkelijk, "kom!"

Verbaasd keek ik hem aan.

"U wilt dat ik meega?"

"Ja, je snapt het kerel, per slot van rekening ben jij nu mijn rechterhand," was zijn antwoord.

"Dat meent U toch niet?" Nu werd hij een beetje ongeduldig.

"Opschieten nu, je zit nog maar in je proeftijd, als je er zo snel uitgeschopt word, kun je vast wel je uitkering vergeten."

Even dacht ik erover na, daar had hij een punt. Ik liep met hem mee naar de toiletruimte, waar hij voor de toiletpot ging staan.

"Wel, doe je werk." Omdat hij verder geen aanwijzingen gaf, opende ik zijn gulp, haalde zijn lul naar buiten, richtte deze op de toiletpot, daar liet hij zijn plas kletteren. Nadat hij uitgeplast was, borg ik zijn zaakje weer op en we liepen naar het kantoor om rustig verder te werken.

Tegen 4 uur moest hij nogmaals naar het toilet, waar deze situatie zich nogmaals herhaalde.

'S avonds thuis dacht ik nog eens over deze dingen na, vond het eigenlijk wel een beetje gek, maar ja, de baan en het salaris waren verder goed, ik moest hier maar mee leren leven.

Dinsdagmorgen, 8 uur liep ik het inmiddels bekende kantoor in, even later kwam de baas ook binnen, zijn gezicht op onweer. Verbaasd keek ik hem aan, en vroeg wat er aan mankeerde. Zijn vrouw had hem gisteren niet willen bevredigen, nu had hij een volle zak. Ik zag de bui al hangen, toen hij mompelde dat het niet zo erg was. Hij had nu inmiddels een nieuwe rechterhand, mij aankijkend, weer klonk dat dwingende "kom hier."

"U bedoelt toch niet," begon ik.

"Kom hier, en trek me maar eens even af." Ik vroeg hem of hij helemaal gek geworden was, dat er geen haar op mijn hoofd aan dacht om dat te doen. Kwaad stond hij op, pakte mijn contract erbij, en wees op de zin dat ik voor alle hand- en spandiensten was ingehuurd.

"Dus nog eenmaal, kom hier en doe wat je gezegd wordt."

Daar zat ik dan voor hem, hij had zijn broek al uitgetrokken, zijn benen iets uit elkaar. Langzaam sloot ik mijn hand om zijn lul, voorzichtig trekkende bewegingen te maken. Kom op, harder, gaf hij aanwijzingen, trek me leeg. Na zo'n 10 minuten voelde ik hem stijver worden, luider hijgen, een schreeuw, en hij spoot zijn sperma over mijn hand.

"Aflikken, en aan het werk dan." De rest van de dag zat ik me te bedenken wat ik zojuist gedaan had, en ben een keer met hem naar het toilet geweest.

Woensdag en donderdag vlogen voorbij, behalve naar het toilet, om hem te laten plassen gebeurde er niks vreemds.

En nu moet ik even een bekentenis doen, het vernederende aspect van deze handelingen had me toch wel opgewonden, iedere avond dat ik thuis kwam, was ik onmiddellijk naar mijn slaapkamer gelopen, had me uitgekleed, en me klaar getrokken, waarbij het zaad tot boven mijn tepels kwam.

Vrijdagmiddag, zo rond een uur of 3 riep hij mij weer bij zich.

"Maak mijn broek open, en zuig me leeg."

Op mijn knieën ging ik voor hem zitten, opende zijn broek, trok deze een stuk omlaag. Voorzichtig begon ik met een hand zijn ballen te verwennen, met mijn andere hand begon ik hem af te trekken. Hierna nam ik zijn eikel tussen mijn lippen, mijn tong langzaam bewegend. Korte likjes, wat langere, met mijn hand drukte ik hem een klein stukje naar binnen. Zuigend aan zijn eikel, afwisselend met mijn tong probeerde ik hem steeds dieper naar binnen te werken. Aan zijn gekreun te merken vond hij het wel lekker. Steeds iets verder probeerde ik zijn lul naar binnen te krijgen, met mijn andere hand bespeelde ik zijn ballen.

Plots voelde ik zijn handen op mijn achterhoofd, dwong mij zo zijn pik nog dieper in mijn mond te nemen. Kokhalzend moest ik dit ondergaan, ik voelde zijn eikel kloppend achter in mijn keel. Ik probeerde me los te rukken, maar wild neukte hij me in mijn mond. Met een luide schreeuw spoot hij me achter in mijn keel, me dwingend alles door te slikken.

Het hele weekend liggen na te denken, en me afgetrokken bij deze beelden, 6 keer heb ik me zelf leeggespoten.

Maandag om 8 uur was ik weer op het werk, met een brede grijns werd ik verwelkomd door de baas.

"Zo, laten we de week maar goed beginnen, vandaag heb ik wat leuks in gedachten." Hij gaf me de opdracht onder zijn bureau te komen zitten, maar naakt ditmaal. "Vandaag ga ik je eens flink aan het werk zetten, althans je mond en handen." Na hem zijn eerste portie sperma ontlokt te hebben, die hij ditmaal recht in mijn gezicht spoot, moest ik zijn lul schoonlikken. Ik wilde onder het bureau vandaan komen, maar dat was niet de bedoeling, mijn nieuwe werkplek was vandaag onder het bureau. Zo heb ik hem de hele dag moeten opgeilen, zijn kont moeten likken, zijn ballen verwennen, en eerlijk is eerlijk, het wond me op.

Af en toe zat ik met mijn eigen pik te spelen, wat hij opeens opmerkte.

"Dat word overwerk vandaag, was zijn conclusie. Om 5 uur ga je even met me mee." De hele dag dacht ik na over wat daar de bedoeling van was. Omdat ik naakt was, kon ik niet met hem mee naar het toilet, maar ook daar had hij wat opgevonden. Niet mee naar het toilet, dan maar als toilet, 3 keer liet hij zijn plas mijn mond inlopen en liet me alles doorslikken.

Om 5 uur, de collega's waren naar huis, mocht ik onder het bureau uitkomen en moest op mijn buik er op gaan liggen.

Waar ik dus altijd al bang voor was geweest, zou nu gaan gebeuren.

Ik voelde hem een keer op mijn kontje spugen, een vinger begon me op te rekken, een 2de vinger, zijn eikel begon zich er nu ook mee te bemoeien. Zonder zich wat van mijn gekreun aan te trekken, werkte hij zich naar binnen. Niet zacht, niet teder, nee, met een geweldige stoot drukte hij zijn eikel diep tussen mijn billen. Ik schreeuwde het uit van de pijn, maar genadeloos ging hij door, zijn ballen kletsten tegen mijn billen. Zeker een kwartier paalde hij me zo door, om vervolgens met een wilde ruk zich terug te trekken. Even trok hij nog aan zijn pik, en ik voelde de nattigheid op mijn rug. Drie stralen wit sperma dropen langzaam omlaag, hij maakte er snel een paar foto's van.

"Lik nu mijn lul schoon." Vervolgens moest ik me aankleden, nog plakkend van zijn sperma.

"Meekomen, dan heb ik zo een verassing voor je."

We liepen door een inmiddels verlaten winkelstraat, richting een seksshop. Even vroeg hij wat aan de verkoper, die met een kuisheidsgordel terugkwam. Midden in de winkel moest ik nu mijn broek laten zakken, de ring ging om mijn ballen, het korfje werd er aan vastgemaakt, het slot klikte dicht. Mijn baas stak de sleutel hiervan in zijn zak, en met een luid tot morgen p-a, vertrok hij.

Zakky  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post960
Volgende »