Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

BOTTELEN IN BLIK

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers zo, december 03, 2017 14:40:30

BOTTELEN IN BLIK

Op die bewuste zaterdagavond zaten we Arnd een uur of negen nog lekker in het stadspark. Overal dartelden kinderen, flaneerden mensen die lieten zien hoe mooi ze waren. Mijn vriend en ik bekeken ze allemaal, maar de meiden in het park hadden onze grootste aandacht. Heerlijk al dat lente-bloot te zien. We zoeken al een tijd naar een leuke meid om met ons te vrijen, maar het gebeurt eigenlijk veel te weinig. We praten over Mia, die op ons verhaal bij 4Fingers had gereageerd en met wie we in contact kwamen via My. God, wat kon dat kind likken en ik weet niet hoe vaak ik op haar tong ben klaargekomen. Mia is een wilde en gaat regelmatig naar parenclubs en zo, da”s niets voor ons, maar daarom zien we haar maar heel af en toe. Dan kwam Katrien het veldje oplopen waar we zaten. Een kort rokje, enorm lang blond haar en een bloesje dat zo vol zat dat het bijna uit elkaar moest klappen. Ze deed haar rugzak af en plofte vlak naast ons in het gras, trok hem open en trok er een fles wijn uit. Enkele ogenblikken later dArnk ze uit een plastic bekertje de zoete ‘Alte wein tradition’, €2.98 bij Marc van de Zande. Ze had enorme ogen en als die mijn kant op keken kreeg ik het enorm warm.

“Arn, haar wil ik wel.” Zei ik tegen mijn vriend.

“Anders ik wel…,” grijnsde hij, niet als een echte verrassing. Hij pakte een sigaret, stond op en liep naar Katrien, die ook net een sigaret had opgestoken en vroeg haar om een vuurtje. Even later zaten we met z’n drieën aan een plastic bekertje met goedkope wijn. We stelden elkaar voor en Katrien deed het meeste van het praten. Over dat ze nog maar drie maanden in Maastricht was en het stadspark zo enorm leuk vond. Dat ze blij was dat het zomer werd en dat alle mensen zo heerlijk vrij waren in het park.

Ik kan totaal niet tegen wijn en wordt er enorm brutaal van. Arnulf zat alweer rond te kijken en wees me ineens op een vrouw van eind veertig met een prima figuur. “lekker hoor,” zei hij, “mooie borsten.”

Katrien keek met open mond naar ons en luisterde naar hoe Arn en ik de vrouw zaten te bespreken als een ordinair stuk vlees. Ineens klokte ze de laatste helft van haar wijn in een keer uit het bekertje naar binnen en zei “en ik dan? Dat oude mens is toch niks, mij kun je tenminste nog lekker kneden”.

Ik keek haar aan en zei “wordt je graag gekneed dan? Als dat zo is, moet je vanavond maar met ons meegaan.” Ze lachte, niet echt zeker van haar zaak en vroeg onschuldig. “Wat bedoel je dan?”

Inmiddels helemaal tipsy boog ik me naar haar toe, keek naar haar uitnodigende borsten en liet mijn hand langzaam naar haar harde tepel gaan, die recht overeind stond. Ik nam haar tepel tussen duim en wijsvinger en masseerde zachtjes. Ze kreunde onmiddellijk en drukte haar benen bij elkaar. “Oh… hm… mm...,” snakte ze naar adem.

“Je vroeg er om,” zei ik lachend.

“Weet ik. Ik klaag toch niet?” Knipoogde ze terug. Arnulf zat alleen maar te glimlachen terwijl ik echt bijna begon te lekken in mijn broekje. ‘Deze is van mij,’ schoot het door mijn hoofd.

Terwijl Katrien tussen ons in schommelde op weg naar huis, kraamde ze alleen nog maar onverstaanbaars uit. ze liet zich meevoeren naar ons appartement en toen ze boven was, begon ze zich onmiddellijk uit te kleden.

“Hey, wat doe je?” Vroeg ik.

“Zwaape..,” zei ze kordaat en met haar sokken nog aan, viel ze in slaap op de bank.

“Wat moeten we daar nou mee?” Vroeg Arn, en ik stelde dat ze daar maar lekker bleef liggen. Ik gaf haar een kus op haar enorme borsten en het viel me op hoe hard ze waren. Wat restte ons anders dan ook naar bed te gaan.

Ik denk dat ik net sliep, toen ik weer wakker werd van gestommel bij het bed. Katrien was wakker geworden en voelde onder de dekens naar waar wie lag.

“Mag ik erbij?” Fluisterde ze toen ik vroeg wat of ze aan het doen was. En zo lag die blonde dot haar ineens tussen ons in. Ik voelde met mijn teen over haar been. Haar sokken waren uit.

De volgende morgen werden we volgens mij gelijktijdig wakker. Katrien giechelde wat over dat ze daar nou zomaar lag, tussen een stel dat ze amper kende. Amper, behalve dan dat ze wist dat ik heerlijke vingers had. Waar die zo goed geoefend hadden, vroeg ze. Ik vertelde van mijn vriendin in Amerika en dat ik zelf natuurlijk voldoende op mezelf had geoefend.

“Eigenlijk moet je dat nog maar eens doen, want het is wel heel lekker, wat je deed,” zei ze en ik geloof dat ik hart hoorde bonzen.

Onmiddellijk sloeg ik dekens terug en begon met haar kunstwerkjes te spelen. Arn deed hetzelfde aan zijn kant en in no-time lag ze te spartelen en te kreunen als een wilde kat. Ik voelde haar hand over mijn been glijden en plagend streelde ze mijn liezen.

“Arn. Ze gaat me vingeren denk ik,” zei ik. Arn kreunde alleen maar en kreunde zacht, “rukken doet ze alsof ze nooit anders gedaan heeft.”

Zachtjes liet ik mijn hand over haar schaamhaar zoeken en merkte, dat ze haar lipjes keurig geschoren had.

“Ik word zo nat van jullie, ik ben van jullie, doe maar wat je wil ik ben zo nat,” kermde ze. Ik liet het topje van mijn vinger door haar spleetje glijden en mens. Ze loog niet. Ik kan nat zijn, maar wat deze dame presteerde was ongelofelijk. Haar hele billen waren nat glibberig. Ik aaide zachtjes langs haar clit en toen ik vol over haar bobbeltje aaide kromde kreunend haar rug, een luid “Aa… ah… vinger me van binnen, dan ga ik spuiten,” zei ze en ik kon mijn oren niet geloven. Een spuitende vrouw? Dat was mijn geilste fantasie. Onmiddellijk liet ik mijn lange middelvinger in haar verdwijnen en kromde ritmisch mijn vinger. Mijn vingertopje voelde het net iets ruwere huidje aan de binnenkant van haar vagina en na twee “hoger’s en één “iets naar links” van Katrien, hijgde ze ineens “zo ja, ja, zo is het goed, ja, ja, oh... ja... sneller… oo… oh... daar ga ik. Oh… ja, ga door... niet stoppen, daar ga ik, ja. Ik kom, ik kom, oh, die lul in mijn hand en je kutje, oh ja... ik kom!”

Ze sloeg voorover, haar borsten ruw uit onze monden wegrukkend. Ik voelde een golf vloeistof uit haar stromen over mijn hand, zelfs een tweede en een derde straal voelde ik, alsof ze zat te plassen. Maar het vocht was glibberig en heet en toen ik direct daarna mijn hand begon af te likken proefde ik haar heerlijke geil. Ze krijste alsof ze gek werd en sloeg met een klap terug op het waterbed.

Een enorme natte plek zat in ons waterbed en een beetje beschaamd keek Katrien naar ons. “Sorry, ik maak altijd een rommeltje,” zei ze. “ruim ik wel op, lieverd,” zei Arn, die goeierd en kroop tussen haar benen en begon haar driftig schoon te likken. Maar dat ging zo maar niet. Meteen kroop ik naast hem, om voor mezelf wat van dat goddelijke vocht veilig te stellen.

“Oh, ja... ik wil nog meer… ik wil gebeft worden, gaan jullie me beffen? Ik ben nog nooit door een vrouw gebeft. Toe dan,” zei ze gewillig. We likten om beuren en al snel gilde ze dat ze weer klaar kwam. “Steek iets in me, snel!” Commandeerde ze, en Arn schoof zijn duim in haar schede. Onmiddellijk kromde ze haar rug weer. Wat ik zag was ongelofelijk. Als Arn’s duim niet in haar had gezeten weet ik zeker dat ik een straal in mijn gezicht had gekregen. In plaats daarvan zag ik een enorme hoeveelheid, ik denk zeker een half theekopje, geil tussen haar roze schaamlippen en Arnulf’s hand opwellen.

Ik schoot naar voren en likte langs haar schaamlippen. Ik moest meer slikken dan als ik het zaad van Arn door probeer te slikken, mijn hemel wat kwam er uit deze meid, ik dacht dat ik droomde.

“Nu ga ik jou likken,” zei ze nadat ze was uitgepuft en duwde me pardoes opzij, trok mijn benen uit elkaar en staak haar puntige tong tussen mijn lippen. Eerst tergend langzaam over mijn schaamlippen, dan ineens snel langs mijn clit, ik snakte naar adem en al snel voelde ik een orgasme aan komen rollen. Terwijl ik haar heerlijk zoet ruikende haar over mijn borsten wreef, kwam ik zo zalig klaar, ongelofelijk. Maar ze stopte niet dat kreng, oh nee, ze wilde nog meer en bleef plagend langs mijn clit likken, waardoor ik wel stopte met klaarkomen, maar feitelijk alleen maar geiler werd.

Ineens stopte ze en toen ik bij kennis kwam, hoorde ik hoe ze tegen Arn zei, die blijkbaar van achteren zijn lat naar binnen wou schuiven, dat ze inderdaad haar leven lang nog maar lullen had afgetrokken. Ze had nog nooit een pik in haar kutje gehad, omdat ze door het spuiten altijd een gene had gehad om met een jongen naar bed te gaan. Arn (oh, het is zo’n goeierd hé, als het arme, onschuldige meisjes betreft) stelde haar gerust en zei, dat hij voorzichtig zou doen en dat hij het erg geil vond om haar te zien druipen.

“Ben je nog maagd?” Zei ik in een eerlijk ongeloof. Ze bekende van wel en vertelde van haar omgang met vriendjes. Zodra ze was klaargekomen, vertrokken de meesten weer, zij die het fatsoen hadden om te blijven, hadden de volgende tijd altijd heel veel ‘te doen’. Vandaar dat ze er altijd van droomde om met een vrouw te vrijen, omdat die zou weten wat al die sappen betekende. Ik besloot haar te helpen bij haar eerste penetratie en zei dat ze op haar rug moest gaan liggen om zich te ontspannen. Dat deed ze maar al te graag en Arnulf kwam lachend tussen haar dijen zitten. Ik zoende haar op haar mond, een kus die ze vurig beantwoorde. Plots voelde ik haar tong verharden in mijn mond en wist dat Arn met zijn harde eikel tot net achter het vlies was doorgedrongen. Katrien opende haar ogen en keek me aan.

“Ik neuk…” zei ze, bijna huilend, “hij zit in me... er zit een keiharde lul in me... en het is heerlijk!” Toen ze begon te lachen zoende ik haar weer en voelde dat Arn zich dieper in haar liet zakken. Ze reageerde meteen door met haar onderlijf op en neer te wippen, eerst heel voorzichtig, maar al snel met lange halen. Ik weet maar goed hoe lekker het is om je kont in het watermatras te drukken om zodoende een pik uit je te voelen glijden om hem zelfstandig weer in je te kunnen drukken. Ineens gilde ze weer, “aa… ja… ja… ah… ha…” haar derde orgasme.

“Jezus, wat glibbert ze,” zei Arnulf en ik wist waar hij het over had. Met lange halen pompte hij onze nieuwe vriendin en ze kermde als een bezetene. Ik hijgde geil dat ze weer op haar knieën moest gaan zitten en Arn van achter naar binnen moest laten glijden, zodat ik tussen haar benen onder haar kut komen en haar kon likken. Toen ik in positie lag, voelde ik direct haar mond weer op mijn lippen en voelde hoe ze me weer goddelijk begon te beffen. Zelfs mijn kontgaatje likte ze en liet af en toe zelfs haar tong naar binnenglijden. Wat een hemels kind. Terwijl ik haar clitje zachtjes maar fel likte, voelde ik Arn’s geschoren ballen over mijn neus glijden. Natuurlijk likte ik zijn grote ballen mee en ik was net zelf voor de tweede keer klaargekomen op die geile meid, toen ik Arnulf hoorde brullen dat hij ook ging spuiten. Katrien kraaide dat hij in haar mocht klaarkomen, omdat ze aan de pil was, maar beter nieuws vond ik haar “… en ik ga ook weer spuiten, ik ga ook weer spuiten, hoor je me!”

Nu kon ik alleen nog maar wachten en hopen. Ik zag Arn’s zak samentrekken en drukte een vinger op zijn zaadbuis en voelde hoe een machtige straal sperma in haar buik moest schieten. Na drie stralen zag ik Katrien’s clit nog groter worden en hun wild gebrul klonk me als muziek in de oren. Toen gebeurde het. Terwijl Arn diep in haar zat en de laatste druppels zaad in haar liet vloeien, zag ik hoe Katrien pulserend tegen zijn lijf bonkte. Ik trok haar schaamhaar naar haar buikje waardoor haar clit helemaal naar buiten kwam, stak mijn tong uit en raakte met het puntje van mijn tong haar clit. Ze gaf een schreeuw en duwde zich in haar orgasme naar voren. Arn’s verslappende lul schoot uit haar en een straal als die uit een pik schoot vol over mijn linker wang, direct gevolgd door een werkelijk ongekende hoeveelheid vocht die als een golf uit haar kwam. Een kwak vrouwengeil, vermengd de zoet-zoute smaak van het zaad van mijn vriend droop precies mijn mond in en een tweede volgde op de maat van de schokgolven in haar lijf. Ik kon het niet oplikken en gelukkig maar. Het smaakte verrukkelijk en toen ik mijn mond sloot liep een straal sappen langs mijn andere wang naar beneden. Kon dit maar in blikjes worden gekocht, wat genoot ik. Ik kroop onder Katrien vandaan en zoende haar, nog met een halve mond vol op haar mond. Ze proefde wat ik had en ik voelde duidelijk dat ze het ook zalig vond. Terwijl we tongend op het bed vielen, voelde ik ons nieuwe vriendinnetje tegen ons aankruipen.

Eens we opnieuw wakker werden, zouden we aan elkaar geplakt zitten en heerlijk naar seks ruiken.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1944

AUTO EN … DELEN

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers di, november 14, 2017 15:12:53

AUTO EN … DELEN

Het was vroeg in de ochtend. Veronique kwam uit de douche en liep naar de slaapkamer om zich aan te kleden. Arnulf sliep nog, dus ze moest niet teveel lawaai maken. Ze trok haar zwarte setje aan en zocht in de kast naar een paar kousen. Nadat ze die had aangetrokken pakte ze haar lange witte rok met het hemdje en zwarte jasje en trok deze kleren in de badkamer aan. Voordat ze naar beneden ging borstelde ze haar haar nog even en keek in de spiegel of ze er goed uit zag. Ze was tevreden. Inmiddels stond Johan al voor het huis, Veronique liep snel met haar jas in de hand naar buiten. Ze lag haar jas achter in de auto en stapte zelf voor in.

“Goedemorgen,” zei Veronique en ging zitten. Terwijl Johan wegreed dacht Veronique aan de belangrijke bespreking die ze vandaag had. Ze praatten over de gebruikelijke dingen van het werk en het nieuws en belandden zo weer eens in de file op de E19. Al pratende vielen Johan z’n ogen op de borsten van Veronique. Veronique voelde dat Johan naar haar borsten keek en kreeg het erg warm. Door het hemdje en haar push-up bh had ze best een leuke decolleté. Haar wangen begonnen te kleuren en ze voelde zich erg opgelaten. Snel praatte ze weer over wat andere dingen om de aandacht af te leiden. Langzaam kwam ze weer een beetje bij en ze reden verder naar Brussel. Voor de Craibeckstunnel was het weer raak en gleden de ogen van Johan naar het hemd van Veronique, die naar buiten zat te kijken. Toen Veronique weer merkte dat Johan naar haar zat te kijken werd ze weer bloedheet en ze was blij dat ze bijna bij het werk waren. Veronique had een drukke dag, maar moest toch steeds aan de autorit van die ochtend denken. ‘Hij bleef maar kijken, hij kon z’n ogen niet van me afhouden. Hij zal toch niet? Nee, niet zo raar denken.’ Veronique haalde allerlei vreemde dingen in haar hoofd en kon er nauwelijks van werken.

Toen de dag erop zat en Johan en Veronique weer in de auto zaten was er toch een vreemd spanningsveld gedurende de hele rit. Johan durfde Veronique nauwelijks aan te kijken en Veronique was opvallend stil. Het enige dat ze nog zei was ‘tot morgen’ toen ze uitstapte en Johan reed weg naar huis. De volgende ochtend schrok Veronique om kwart voor zeven wakker. Ze had de hele nacht van de autorit van gister gedroomd en had heel onrustig geslapen. Nu moest ze zich flink haasten, want Johan kon over enkele ogenblikken al voor de deur staan. Snel sprong Veronique onder de douche. Nadat ze zich had afgedroogd trok ze een schoon setje ondergoed aan en daarna haar nieuwe roze broek met het gehaakte hemd en witte blouse. Toen ze voor de spiegel ging staan was ze best tevreden. Ze zag er goed. Het had haar gevleid dat Johan gister zo naar haar bleef kijken en vandaag wilde ze er minstens zo goed uitzien.

Ondertussen was Johan gearriveerd. Veronique stapte in de auto en ze reden weg. Door het gehaast had Veronique het al behoorlijk warm gekregen. Na enkele minuten zag ze dat Johan weer naar haar borsten zat te kijken. Veronique deed net of ze niets door had, maar kreeg het daardoor nog warmer. Het betekende dat ze er weer goed uitzag. Toen ze zag dat Johan maar bleef kijken merkte ze dat ze het eigenlijk wel leuk begon te vinden en ze wilde wel iets verder gaan. Voorzichtig en ongemerkt deed ze het knoopje van haar blouse los zodat haar boezem beter te zien was. Johan had dat snel in de gaten en Veronique zag dat hij het er warm van kreeg. Ineens voelde Veronique dat dit eigenlijk geen spelletje was. Ze was gewoon bezig om Johan te verleiden! Ze schrok van de gedachte. ‘Waar ben je mee bezig?’ Vroeg ze aan zichzelf, maar door haar warme, opgewonden gevoel had ze geen antwoord op die vraag. Dit was zo spannend, zoiets had ze nog nooit meegemaakt.

Het werd een lange dag, want Veronique kon zich geen seconde op haar werk concentreren. De gebeurtenissen van die ochtend bleven maar door haar hoofd spelen. Het ene moment maakten die gedachten haar kwaad, maar het andere moment kreeg ze het weer warm van de spanning. Dan begon ze te fantaseren wat er zou kunnen gebeuren en die momenten duurden steeds langer. Het liep tegen vijven en de spanning begon te stijgen. Nog even en dan zou ze weer naast hem zitten. Dan zou Johan zijn ogen weer niet van haar af kunnen houden. Hoe moest ze hier mee omgaan? Wat moest ze tegen hem zeggen? Ze ging nog even naar het toilet en voor de spiegel keek ze hoe ze eruit zag. Toen liep ze naar buiten en stapte in de auto.

In de auto zag ze dat Johan ook z’n maatregelen getroffen had om er goed uit te zien. Hij had z’n overhemd uitgetrokken en zat in z’n T-shirt achter het stuur. Veronique was er een beetje door overdonderd. Hij had nog nooit zonder overhemd in de auto gezeten. Nu was het Veronique die af en toe naar Johan keek. ‘Hij ziet er best goed uit in dat strakke shirt,’ dacht ze en haar temperatuur begon weer te stijgen. Steeds vaker wierp ze een blik op Johan, die nu ook door had dat hij werd bekeken. Veronique besloot naar buiten te gaan kijken, maar kon de verleiding toch niet weerstaan. Het was niet zo dat ze verliefd werd, maar de spanning van dit spel maakte dat ze toch wel een licht gevoel in haar hoofd kreeg. Even wist ze niet hoe ze het had.

“Heb jij het ook zo warm Johan?” Vroeg Veronique.

“Ja, ik heb tenminste m’n overhemd maar uitgetrokken,” antwoordde Johan.

“Ik trek m’n blouse uit hoor! Ik heb het bloedheet.” Toen ze weer eens stilstonden trok Veronique haar blouse uit en legde het op de achterbank. Ze merkte dat Johan meteen weer naar haar zat te kijken toen ze haar blouse neerlegde.

“Zit er iets op m’n hemd?” Vroeg Veronique met een stalen gezicht. Johan schrok zich wild.

“Eh, nee, eh, sorry hoor, eh, sorry, het ging per ongeluk.”

“Geeft niks, joh. Van mij mag je kijken hoor. Er mankeert toch niks aan, hoop ik?”

“Eh nee, nee, het staat je heel goed.”

“Jij ziet er anders ook lekker uit hoor, zo in dat strakke shirt,” reageerde Veronique en ze legde haar hand op zijn been en begon te wrijven. “Zet de auto maar op de volgende parkeerplaats, dan kunnen we even afkoelen,” zei Veronique terwijl ze bleef doorwrijven. Bij Kontich zette Johan de auto aan de kant. Veronique begon weer over Johan zijn dij te wrijven. Johan wist niet wat hij meemaakte. De vrouw die al enkele jaren met hem meereed, waar hij zo vaak over gedroomd had. Die vrouw was hem nu aan het verleiden! Johan pakte nu ook de dij van Veronique vast en boog langzaam naar haar toe. Voorzichtig duwde hij zijn mond op die van Veronique en begon haar zachtjes te kussen. Veronique beantwoordde deze daad door Johan stevig vast te pakken en haar tong tegen de zijne te drukken. Hevig zoenend en elkaar betastend zaten ze nu op klaarlichte dag in de auto. Iedereen zou het kunnen zien! Vreemd genoeg kon haar dat nu niks schelen. Het opgekropte verlangen van de hele dag kwam er nu in één keer uit en alles moest daar voor wijken. Na een tijdje voelde Veronique zich nu toch wel wat opgelaten en stelde voor om weg te gaan.

“Laten we naar ons huis gaan, Johan”, zei Veronique.

“En Arnulf dan?”

“Hij komt vannacht pas thuis.” Tijdens de rit naar huis was Veronique helemaal duizelig van de spanning. Voor het eerst had ze een andere man gekust en nu waren ze op weg naar huis. Even twijfelde ze, maar al gauw kwam het verlangen weer boven om met Johan door te gaan. Het begin was er nu toch al. Toen ze eindelijk thuiskwamen gingen ze meteen naar boven. In de slaapkamer pakte Veronique Johan vast en begon hem weer te zoenen. Al zoenend trok ze zijn shirt uit en wreef met twee handen over zijn behaarde borst. Wat genoot ze van dit moment! Terwijl ze elkaar zo heerlijk aan het zoenen waren gleden de handen van Johan onder het hemd van Veronique. Met zijn rechterhand wreef Johan over haar borst, zijn linkerhand zocht de sluiting van haar bh. Snel maakte hij deze los en pakte met beide handen haar nu blote borsten vast. Voorzichtig begon Johan de borsten van Veronique te betasten terwijl ze gepassioneerd bleven doorzoenen.

Veronique zinderde van genot en kon eigenlijk niet goed bevatten wat ze op dit moment meemaakte. Ze kende Johan al zo lang en nu ineens was ze met hem in zo’n intieme situatie beland. Haar verlangen naar meer werd steeds groter. Nog nooit was ze met een ander geweest, maar het heerlijke gevoel dat Johan nu bij haar losmaakte wilde ze niet stoppen. De combinatie van spanning die dit met zich meebracht en het verlangen naar seks met Johan zorgde ervoor dat ze nog heftiger begon te zoenen. Haar tong bewoog zich als een kronkelende slang door Johan zijn mond en Johan begon haar borsten steeds steviger te kneden. Na enkele ogenblikken voelde Veronique dat Johan zijn handen naar beneden liet zakken. Langzaam gleden ze over haar billen naar beneden en even later greep hij haar stevig bij haar kont vast. Johan had inmiddels haar broek losgemaakt en liet hem naar beneden op de grond glijden. Ook haar hemdje moest eraan geloven en deze ook deze werd - samen met haar bh - op de grond gegooid.

“Wat een kanjer,” dacht Johan toen hij Veronique nu zo voor zich zag. Ze droeg nu alleen nog haar string en haar kousen. Snel pakte hij haar weer beet en begon haar nu in haar nek te zoenen. Terwijl hij dat deed trok hij langzaam haar string naar beneden. Veronique was nu in alle staten. Heerlijk vond ze dit. Zeker toen ze voelde dat Johan zijn hand over haar kortgeschoren poesje liet gaan. Heel voorzichtig liet Johan een vinger tussen de schaamlippen glijden. Ze was al behoorlijk vochtig, dus hij gleed gemakkelijk een stukje naar binnen.

“Wat een heerlijk gevoel,” dacht Veronique, maar ze wilde nu wel wat meer van Johan zien. Terwijl Johan aan haar tepels begon te zuigen liet Veronique haar hand over Johan zijn buik naar beneden zakken. Toen ze bij zijn broek was wreef ze voorzichtig over zijn kruis. Ze voelde er een keiharde paal en begon meteen zijn broek los te maken. Nadat Johan z’n broek op de grond gegleden was trok ze langzaam zijn slip naar beneden. Voor het eerst van haar leven zag ze nu de penis van een ander in het echt en ze werd gek van de spanning. ‘Wat een lekker ding!’ Dacht ze en heel voorzichtig pakte ze hem met haar rechterhand vast. Langzaam begon ze de huid van Johan z’n penis heen en weer te halen. Was dit nu illusie of voelde hij nu anders dan die van Arnulf? Hij was wel groter. Het was een knots van een ding. Ze kon niet langer wachten en zakte op haar knieën. Dit was het moment waar ze naar verlangd had.

Voorzichtig begon ze aan Johan z’n eikel likken en al snel nam ze de penis helemaal in haar mond. Hevig genietend zoog ze aan de harde staaf en hij verdween dieper en dieper in haar mond. ‘Wat smaakt dit lekker!’ Dacht Veronique. Terwijl Veronique flink bleef door zuigen begon Johan hem al te knijpen. Ze zoog zo gigantisch lekker dat hij al het gevoel kreeg of hij elk moment klaar zou kunnen komen.

“Veronique, wat lekker, oeh, wat lekker, stop even, stop maar.” Kreunde Johan. Onmiddellijk stopte Veronique met zuigen en haalde de penis uit haar mond.

“Deed ik het niet goed of zo?” Vroeg Veronique. “Ik wilde nog wel even doorgaan.”

“Het was juist heerlijk, maar anders was ik al gekomen,” antwoordde Johan. Hij pakte Veronique nu vast en legde haar voorzichtig op het bed. Minutenlang zoenden en likten ze elkaar weer. Wederom zoog Johan lekker aan Veronique haar tepels en langzaam zakte hij af via haar buik naar beneden. Toen hij bij haar poesje kwam kon hij zich niet langer inhouden en begon meteen aan haar clitoris te likken. Het drijfnatte poesje smaakte hem voortreffelijk en steeds harder zoog hij nu aan lekkere knopje. Al snel begon Veronique kleine kreuntjes te slaken van ongekend genot.

“Oh Johan, wat lekker, wat doe je dat lekker,” zei ze zacht, waarna ze Johan bij zijn benen nam en ze zo manoeuvreerde dat hij omgekeerd op haar kwam te liggen in standje “69”. Terwijl Johan haar lekker bleef likken nam Veronique zijn harde penis weer in haar mond. Beiden waren ze elkaar nu heerlijk met hun mond aan het verwennen. Steeds sneller zoog Johan aan haar clitoris, waardoor zij ook steeds sneller begon te zuigen. Kronkelend van genot zoog Veronique nu of haar leven er vanaf hing.

“Oh Johan, wat lekker, wat is dit lekker,” stamelde ze. Wederom stopte Johan omdat hij voelde dat hij bijna klaarkwam. “Niet stoppen! Niet stoppen,” smeekte Veronique, maar Johan trok zich er niets van aan.

“Ik wil nog niet komen, lieverd. Ik wil deze heerlijke momenten zo lang mogelijk rekken.” “Maar ik houd het niet meer, Johan, het is zo verschrikkelijk lekker. Ik heb in tijden niet zulke seks gehad. Kom in me, kom in me Johan. Ik wil dat je me neukt.” Veronique snakte zo naar de penis van Johan, dat ze alvast een condoom uit het nachtkastje haalde. “Hier, doe deze om,” beval ze Johan en gaf het pakje aan hem. Johan scheurde het open en haalde het condoom eruit. Behendig rolde hij hem om zijn nog altijd keiharde penis en Veronique schouwde het met groot genot aan. “Kom in me, kom maar.” Veronique ging op haar rug liggen met haar benen wijd.

Johan kroop bovenop haar en pakte zijn penis vast. Voorzichtig duwde hij zijn gevaarte tegen haar poesje aan en binnen enkele tellen gleed hij langzaam naar binnen. Een zinderende gloed ging door Veronique heen terwijl ze voor het eerst van haar leven door een andere man werd geneukt. Doordat de penis van Johan toch wat groter was dan die van Arnulf deed het in het begin een klein beetje pijn, maar al gauw maakte deze pijn plaats voor een genot dat zijn weerga niet kende. Steeds sneller en dieper neukte Johan, die zelf ook voor het eerst een andere vrouw nam. ‘Wat een vrouw,’ dacht hij terwijl hij stevig doorging.

“Dieper Johan, neem me dieper,” kreunde Veronique en Johan duwde zijn penis nu zo diep mogelijk bij Veronique naar binnen. “Oh, ja, lekker, lekker, oh… Johan wat heerlijk, oh, oh, oh.” Veronique was nu in alle staten en voelde dat nu zij aan de beurt was om bijna te komen. Ook Veronique wilde het uitstellen en haalde de penis uit haar vagina. “Wat doe je nu?” Vroeg Johan hevig teleurgesteld.

“Ik wil dat je me van achteren neemt,” zei Veronique ondeugend en gaf Johan een heerlijke tongzoen. Ze ging op haar knieën zitten en Johan kwam nu achter haar. Hij pakte haar bij haar billen vast, die nog altijd bedekt werden door haar kousen en schoof zijn penis weer naar binnen. Nu begon hij meteen als een dolle te pompen, terwijl hij haar clitoris hevig betastte. Deze hield het niet lang meer en voelde dat ze verschrikkelijk ging klaarkomen.

“Oh Johan ik kom, ik kom, ja, ja, eh, he, ja, ja, ja, ja, ja…, ja… ah… ha...” Kermend en kreunend kwam Veronique klaar en wist niet in wat voor wereld ze leefde. Wat een gevoel! Ze kon zich niet herinneren ooit zo te zijn gekomen. Johan was echter nog niet zo ver en bleef doorneuken. Veronique vond het heerlijk. Ze was vandaag niet te bevredigen, maar toen ze merkte dat Johan klaar ging komen stopte ze er abrupt mee. “Geef hier,” beval ze en ze pakte de paal weer stevig vast. Johan had het niet meer en werd helemaal gek toen Veronique het condoom eraf haalde en hem weer begon te pijpen. “Geef alles, ik wil je leegzuigen,” zei Veronique en zoog of haar leven er van afhing. Het duurde niet lang of Johan kwam tot uitbarsting. Met volle kracht spoot hij een grote lading sperma in haar mond. Johan spoot en spoot. Er kwam geen eind aan. Het zaad droop van Veronique d’r gezicht en ook haar borsten zaten er onder. Gulzig probeerde ze zoveel mogelijk op te likken. Toen Johan Veronique even later begonnen te zoenen zaten ze er beiden onder en besloten ze maar snel te gaan douchen. Tegen achten ging Johan naar huis en liet Veronique nagenietend achter.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1934

WEEKENDVERRASSING

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 24, 2017 14:39:19

WEEKENDVERRASSING

Op een zondagochtend, tegen het middaguur, werd ik wakker. Wat was dat rustig wakker worden. Ons dochtertje was uit logeren, dus ik had alle tijd van de wereld om op mijn gemak wakker te worden. Mijn man zat inmiddels al achter zijn pc. Die was dus eerder dan ik wakker geworden. Hm... Lekker uitrekken. Oh, wat voel ik daar... Kriebels in mijn buik. Ik voel me heerlijk geil worden. Mijn handen gaan langzaam naar mijn borsten toe, ik masseer ze, knijp in mijn tepels. Mijn kutje begint te kriebelen. Met een borst in mijn ene hand, glijdt mijn andere hand richting mijn kutje. Zachtjes steek ik mijn wijsvinger tussen mijn natte lipjes. Ik glij met mijn vinger over mijn klitje. Hm... Wat voelt dat lekker aan. Hoe meer ik over mijn klitje wrijf, hoe heter ik me voel worden en hoe heter ik word, hoe harder ik mijn borst en tepel masseer. De spanning wordt groter en groter. Ik laat mijn borst los en ga met mijn vingers in mijn kutje. Ik voel hoe het vocht uit mij stroomt en ik kom met zachtjes gekreun klaar.

Ik sta op en merk dat ik nog steeds geil ben. Ik wens mijn man een goedemorgen terwijl ik naar de douche loop. Even op mijn gemak douchen, we hoeven toch niets te doen vandaag. Onder de douche scheer ik mijn kutje kaal. Er gaat niets boven een pas geschoren kutje. Zo lekker zacht en glad. Als ik klaar ben, loop ik richting de slaapkamer om mijzelf aan te kleden, ondertussen bedenk ik mij wat ik zal aantrekken. Maar blijkbaar hoeft dat niet. Mijn man heeft al wat kleding voor mij neer gelegd. Nou ja, kleding. Een kort zwart rokje en een witte strakke blouse met veter en geen lingerie. Ik voel hoe mijn kutje spontaan weer nat wordt, mijn man heeft een verrassing voor mij. Ik trek de kleding aan en ga naar de woonkamer om mijzelf op te maken en mijn haar te doen. Mijn man zegt geen woord tegen mij. Als ik vraag wat gaan we doen, krijg ik als antwoord, "dat zal je wel zien".

Terwijl ik mijn haar aan het doen ben voor de spiegel komt mijn man achter mij staan. Zijn hand verdwijnt onder mijn rokje en ik voel zijn vingers in en uit mijn kutje gaan. Met z\'n andere hand wrijft hij heerlijk over mijn klitje, die steeds heter en natter gaat aanvoelen. Ik sta te kreunen en kom bijna klaar, maar mijn man stopt.

"Je mag nog niet komen", zegt hij. "Je mag pas komen als ik dat zeg".

Dit gaat een zware dag voor mij worden, bedenk ik me. Zoals ik me nu voel, wil ik zo graag dat hij doorgaat, ik verlang zo naar zijn pik. Maar mijn man toont geen enkel medeleven. Daarentegen duwt hij me op m'n knieën en maakt zijn broek open. Zijn paal staat rechtop en hij duwt hem in mijn mond. Ik zuig hem en lik zijn pik van bal tot het puntje van zijn eikel. Plagend bijt ik zachtjes in zijn eikel. Dat werd me niet in dank afgenomen. Hij duwt zijn pik hard in mijn mond, hij zit er zover in dat ik begin te kokhalzen, maar daar trekt hij zich niets van aan, hij duwt mijn hoofd nog verder over zijn pik, haalt me weer naar achteren, duwt mijn hoofd weer verder over zijn pik. Dan voel ik zijn pik kloppen en schokken, hij gaat klaarkomen. Ik voel het sperma mijn mond vullen en ik hoor hem zeggen, "slikken kreng". Met veel moeite slik ik het vele sperma door.

Bijgekomen doet mijn man zijn pik weer in zijn broek en doet zijn broek dicht. Hij loopt naar de keuken toe om wat te drinken. Hij laat mij achter op mijn knieën met een nat kutje die snakt om genomen te worden. Ik sta op en ga verder mijn haar doen, even mijn gedachten verzetten. Mijn man zit geduldig in de auto te wachten als ik in stap.

"Waar gaan we naar toe?" Vraag ik.

Maar ik krijg dezelfde reactie als vanochtend. "Dat zal je wel zien", en hij rijdt weg. Onder het rijden, grabbelt hij in het vakje in zijn deur. Hij haalt een dildo tevoorschijn en geeft hem aan mij. "Ga je gang", is zijn enige reactie. Ik zet mijn rechtervoet op de dashboard en streel de dildo langs mijn lippen. Deze zwellen onmiddellijk op en ik voel mijn kutje weer nat worden. Ik laat de dildo in en uit mijn kutje glijden terwijl ik mezelf met mijn ander hand over mijn klitje streel. Mijn man kijkt zo af en toe eens om, en dan zie ik een glinstering in zijn ogen. Hij geniet ervan om mij zo bezig te zien. Ondertussen passeren we een aantal vrachtwagens en ik zie hoe de chauffeurs kijken naar me. Soms gaat mijn man langzamer rijden als we langs een vrachtwagen rijden, zodat de chauffeur het beter kan zien. Mijn man weet dat ik hier niet echt van houd, maar ergens diep van binnen windt het me toch wel een beetje op.

Dan zoekt hij een parkeerplek op. We stappen we uit, mijn kutje glibbert van de geilheid, zijn pik staat op kloppen. Mijn man pakt mij beet, trekt me mee naar de voorkant van de auto, buigt mij voorover, zodat ik met mijn kont zijn richting opsta. Hij duwt zijn paal zonder enige twijfel mijn kutje in.

Daar sta ik dan, voorover gebogen over de motorkap, met een dikke pik die mijn kutje vult. Ik voel hoe zijn handen richting mijn tepels gaan. Zachtjes begint hij er mee te spelen terwijl zijn paal steeds sneller en harder mijn kutje neukt. Plots stopt hij.

Hij draait mij om, onze lippen gaan naar elkaar toe. Onze tongen vinden elkaar, draaien om elkaar heen. Mijn hand gaat richting zijn pik, ik wil hem voelen, ik wil hem voelen glijden in mijn hand. Hij is zo lekker hard, zo nat van al mijn vocht. Zachtjes trek ik hem af terwijl onze tongen nog steeds om elkaar heen draaien. Ik voel hoe zijn handen weer richting mijn borsten gaan, hoe hij met mijn tepels speelt. Ik voel zijn hand richting mijn kutje gaan. Zijn vingers draaien rondjes om mijn klitje heen. Ik voel me steeds heter worden. Hij neemt met mee naar het gras verder op, legt me neer op mijn rug en komt tussen mijn benen zitten, hij duwt zijn pik in mijn kutje. Vanuit mijn ooghoeken zie ik een auto aankomen, er stapt een vrouw uit en ziet ons in het gras liggen. Mijn man ziet haar ook en wenkt haar. Dit zal mijn eerste keer worden met een vrouw.

Ze komt naar ons toe en ze knielt naast me. Zachtjes pakt ze mijn borsten en begint er aan te sabbelen. Mijn man staat op en maakt haar truitje en haar broek los. Ze gaat op haar knieën zitten en gaat aan mijn kutje likken. Mijn man gaat achter haar staan en vingert en likt haar. Als ze nat genoeg is, duwt hij zijn pik in haar kutje. Mijn handen hebben haar borsten beet. Door haar likken en haar vingeren kom ik klaar.

Nu is het mijn beurt om haar te likken. Ze gaat op haar rug liggen, ze neemt zijn pik in haar mond. Voor het eerst in mijn leven lik ik een vrouw. Haar sappige kutje voelt heerlijk zacht aan. Voorzichtig steek ik twee vingers in haar kutje, met mijn andere hand houd ik haar lipjes opzij zodat ik goed bij haar klitje kan komen. Ik lik en lik. Ik voel hoe ze onder mij ligt te kronkelen van genot en komt schokkend klaar. Mijn man staat ook op het punt om klaar te komen. Zij en ik gaan op onze knieën naast elkaar zitten zodat hij onze mondjes kan volspuiten. We likken elkaars mond af en nemen afscheid. Mijn man en ik gaan ook terug naar huis.

Mijn man had dit allemaal geregeld. Een enorme verrassing.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1922

HETE ZOMER

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers di, september 12, 2017 12:11:04

HETE ZOMER

Vol goede moed sprongen ze uit de auto en haalden de surfplanken eruit. De zon brandde op hun schouders en alleen een licht briesje gaf wat koelte toen ze hun short ’s aantrokken. Wat een mooie dag om te gaan surfen! Ze vroeg zich af hoe koud het water zou zijn, aangezien ze ontzettend zweette met dat pak aan. Zelfs met de rits open was het amper uit te houden. Ze gooide haar hoofd achterover en snoof genietend de zeegeur op.

“Ben je klaar schoonheid?” Vroeg hij lachend en gaf haar een plank. Hand in hand liepen ze het strand op. Hoewel het mooi weer was, was het niet erg druk. Hier en daar lag iemand te zonnen op een handdoek, er speelden wat honden op het strand, maar de zee was nog erg koud.

“Daarom hou ik nou zo van doordeweekse dagen,” lachte ze, “als iedereen aan het werk is behalve wij.”

Hij knikte en zei: “Nou ja, technisch gezien zouden wij ook aan het werk moeten zijn. Maar goed dat ze niet kijken of je er bent tijdens een college.” Grijnzend stopte hij even en kuste haar. “Je bent mooi zo, met het strand op de achtergrond en de zon in je ogen.” Even kneep hij in haar borst.

“Alsof ik dat voel door dit pak heen!” Pestte ze hem en gaf hem een klap op zijn achterste. Lachend nam ze de benen en legde de laatste meters naar het water rennend af. De golven waren niet heel hoog, maar hoog genoeg om het heerlijke gevoel van vrijheid en nederigheid te bewerkstelligen. Vol goede moet doken ze door de brekende golven heen. Na enkele keren vallen voelde ze de zon en het zout branden op haar gezicht, maar weigerde te stoppen. Terwijl ze door de branding peddelde, keek ze naar hem en glimlachte toen hij het voor elkaar kreeg even een golf te pakken, om vervolgens overspoeld te worden door de volgende. Even later kwam hij boven, zwiepte met zijn haar en klom terug op zijn board. Met een voldane grijns en lange armslagen peddelde hij naar haar toe.

“Zag je me gaan?” Vroeg hij en ging naast haar zitten wachten op de volgende golf. Ze knikte en ze zwegen een lange tijd, genietend van de zon en de deining van de zee. Toen het water rustiger werd en de golven te klein om nog te surfen, gingen ze uit het water en liepen het strand op.

“Ik moet echt heel erg plassen,” zei ze, “ik ga wel even in de duinen daar.”

Hij knikte. “Ik ga ook even, dan kunnen we zo meteen lekker nog even in de zon bakken voor we naar huis gaan.”

Ze lieten de boards achter bij de duinrand en liepen een eindje berg op berg af tussen de plukken helmgras door. De hoogovens achter de duinen rookten hun witte stoom, die fel afstak tegen de blauwe lucht. Meeuwen vlogen krijsend boven het strand. Ze zocht een plaatsje tegen het duin en ritste haar wetsuit open. Hij keek naar haar natte borsten terwijl ze zich worstelend ontdeed van de mouwtjes. Haar tepels werden stijf door de koele wind en er vormde zich kippenvel op haar lichaam. Hij voelde wat beroering in zijn lendenen bij de aanblik. Ze stroopte haar pak verder naar beneden en hij kreeg het warm bij het zien van haar schaamhaartjes en haar gebruinde heupen. Ze ging zitten en keek hem aan terwijl een straaltje urine tussen haar voeten naar beneden liep.

“Moest jij ook niet plassen?” Vroeg ze.

“Ik zou wel willen,” zei hij, “maar moet je eens kijken wat je met me gedaan hebt.” In het kruis van zijn pak zat een grote bobbel.

“Ja, ja, dat is weer mijn schuld zeker,” lachte ze plagend en ging staan. “Kom maar hier, dan help ik je wel.”

Hij draaide zich om en ze ritste zijn pak open. Ze trok het naar beneden tot het rond zijn enkels viel en liet haar handen over zijn borst en buik glijden. “Pas maar op dat hij niet verbrand in de zon,” zei ze terwijl ze zijn stijve vastpakte, “dat zou ik toch zonde vinden denk ik.”

Hij draaide zich om en zoende haar op haar mond. Hun tongen speelden met elkaar terwijl ze hem streelde. Hij liet zijn handen omhoog gaan naar haar borsten en masseerde ze stevig. Speels beet hij in haar schouder. Hij stroopte haar pak verder naar beneden en trok het uit. “Oh, je bent zo mooi,” zuchtte hij en pakte haar billen vast. Hij zoende haar in haar nek met kleine kusjes. Wat hield ze ervan om zijn handen overal op haar lichaam te voelen. Ze voelde hoe hij haar kontje en haar schaamhaar streelde en zijn lippen zochten zich verlangend een weg naar haar tepels. Ze woelde met haar handen door zijn lange haar en drukte haar borsten tegen zijn gezicht. Zijn tong voelde koel aan op haar hete huid en ze zakten door hun knieën tot zij boven op hem lag. Ze beet hem zachtjes in zijn hals en begon hem te strelen. Met kleine likjes en beetjes ging ze langs zijn nek naar zijn tepels en over zijn buik. Hij kreunde even toen ze een likje over zijn harde schacht gaf en ze streelde zijn liezen en zijn ballen. Ineens nam ze hem helemaal in haar mond en draaide met haar tong rondjes over zijn eikel. Hij liet het gevoel over zich komen en terwijl ze hem likte en zoog, keek hij omhoog naar de witte stoom van de hoogovens in de lucht. Dit was pas zomer.

Hij begon te bewegen in haar mond en ze nam hem steeds dieper, terwijl ze tegelijk met haar handen over zijn buik en ballen ging. Ze voelde hoe zijn buikspieren zich aanspanden en besloot even te stoppen. Even zoog ze aan zijn ballen, maar hij kwam omhoog en legde haar op haar rug in het hete zand. Zuigend aan haar tepels liet hij zijn hand over haar buik glijden en kriebelde door haar schaamhaar. Toen hij haar over haar schaamlippen streelde kreunde ze en deed haar benen wat verder uit elkaar. Zijn vingers gleden ertussen en daarop stokte zijn adem even.

“Wat ben je nat,” zuchtte hij. Zijn vingers gleden soepel tussen haar lipjes van boven naar beneden, van haar kutje naar haar klit en weer terug. Twee gleden naar binnen en ze kromde haar rug van genot toen hij zijn vingers een paar keer heen en weer in haar kutje bewoog. Zachtjes gleed hij weer over haar klitje en beschreef er kleine cirkeltjes omheen. Het voelen van haar natte poesje deed zijn stijve hard kloppen en hij boog zich voorover om haar buik en benen te zoenen.

“Wil je me alsjeblieft likken schatje,” vroeg ze licht hijgend, “ik heb zo’n zin in je tong.”

Hij knikte en spreidde willig haar benen. Met zijn vingertoppen streelde hij van haar knie tot haar schaamlippen. Zacht opende hij haar natte poesje. Haar vocht lag er als een glinsterend vliesje over en droop langzaam naar beneden. Hij boog zich voorover en liet zijn tong licht over haar klitje gaan. Zachtjes zoog hij aan het velletje boven haar knopje. Ze proefde zout naar het zeewater en toen hij haar hoorde kreunen, greep hij hijgend zijn pik vast en trok zich af terwijl hij haar likte. Ze lag met haar ogen dicht te genieten van zijn tong en lippen. Met haar handen op zijn hoofd kreunde ze hard en werd steeds geiler.

“Oh…, schatje… ja… ah, zuig me maar…oh.” Ze voelde hoe hij haar klitje tussen zijn lippen nam en haar vastzoog. Sneller en sneller likte en zoog hij haar om beurten tot ze dacht dat ze gek werd. Hij stopte een vinger in haar kutje en bewoog hem erin en eruit. Steeds heftiger voelde ze de golven van genot door haar lichaam gaan en al gauw hield ze het niet meer.

“Oh, ja, ik kom!” Kreunde ze. Snel zoog hij weer haar klitje tussen zijn lippen en ze duwde haar kutje tegen zijn gezicht terwijl ze hard klaarkwam. Schokkend schreeuwde ze het uit. Even later lag ze hijgend en na-rillend met haar ogen dicht te zweten in op het zand. Zijn stijve stond strakgespannen en hij zoende haar wild op haar mond, terwijl hij zich tegen haar aandrukte. Ze begreep precies wat hij wilde en kwam overeind. Met haar kontje naar hem toe en haar benen uit elkaar ging ze op haar knieën zitten. Ze deed haar schaamlippen wat uit elkaar en begon zich kreunend te vingeren. Zijn ogen gleden van haar gebruinde rug, waar het zand aan haar vastplakte, naar haar ronde kontje en haar geopende roze kutje tussen haar benen. Het vocht droop eruit langs haar been naar beneden en hij zag hoe ze haar klitje met haar vingers verwende.

“Wil je me neuken?” Vroeg ze terwijl ze uitdagend achterom keek. Hij wachtte geen moment, botergeil door de aanblik van haar natte poesje en leidde zijn pik tussen haar benen. Ze kwam wat omhoog en hij gleed soepel naar binnen. Ze omsloot zijn schacht stevig met haar strakke warme kutje. Hij stootte kreunend een paar keer in en uit en voerde het tempo wat op toen hij haar voelde reageren. Hij liet zijn ogen over haar gebruinde rug en dijen dwalen en boog zich voorover om haar borsten vast te pakken. Door zijn handen die haar borsten kneedden en met haar tepels speelden, ging ze zich steeds sneller bewegen, tot ze het uitschreeuwde en haar heupen sidderende bewegingen begonnen te maken. Ze ging maar door met hem uit te dagen haar steeds sneller en ruwer te nemen. Hij verhief zich, greep haar dijen stevig vast en bewoog haar op zijn paal hard op en neer. Met al zijn spieren gespannen voelde hij zijn zaad razend snel van zijn ballen naar zijn eikel stromen. Met lange schokken kwam hij hijgend in haar klaar.

Even lagen ze daar, zwaar ademend en bezweet op het warme zand tegen een duin aan. Toen draaide ze zich om en hield hem in haar armen. Samen staarden ze naar de lucht en naar de schaduwen van de duinen die steeds langer begonnen te worden. De zeer ruiste, de meeuwen krijsten. Na een kwartier veegden ze giechelend het zand van elkaars lichaam af en zetten weer koers naar het strand. De lucht begon al rood te kleuren toen ze met hun spullen terugliepen naar de parkeerplaats. Met glinsterende ogen keek ze hem aan toen ze in de auto stapten.

“Wat is er?” Vroeg hij.

“Niets,” antwoordde ze glimlachend en kust hem op zijn lippen, “ik hoop gewoon dat de rest van de zomer net zo heet wordt.”

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1895

Zondagsrust

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers do, juli 27, 2017 13:21:44

ZONDAGSRUST

Op een zondagochtend, tegen het middaguur, werd ik wakker. Wat was dat rustig wakker worden. Ons dochtertje was uit logeren, dus ik had alle tijd van de wereld om op mijn gemak wakker te worden. Arnulf zat inmiddels al achter zijn pc. Die was dus eerder dan ik wakker geworden. Hm... lekker uitrekken. Oh, wat voel ik daar... kriebels in mijn buik. Ik voel me heerlijk geil worden. Mijn handen gaan langzaam naar mijn borsten toe, ik masseer ze, knijp in mijn tepels. Mijn kutje begint te kriebelen. Met een borst in mijn ene hand, glijdt mijn andere hand richting mijn kutje. Zachtjes steek ik mijn wijsvinger tussen mijn natte lipjes. Ik glij met mijn vinger over mijn klitje. Hm... wat voelt dat lekker aan. Hoe meer ik over mijn klitje wrijf, hoe heter ik me voel worden en hoe heter ik word, hoe harder ik mijn borst en tepel masseer. De spanning wordt groter en groter. Ik laat mijn borst los en ga met mijn vingers in mijn kutje. Ik voel hoe het vocht uit mij stroomt en ik kom met zachtjes gekreun klaar.

Ik sta op en merk dat ik nog steeds geil ben. Ik wens Arnulf een goedemorgen terwijl ik naar de douche loop. Even op mijn gemak douchen, we hoeven toch niets te doen vandaag. Onder de douche scheer ik mijn kutje kaal. Er gaat niets boven een pas geschoren kutje. Zo lekker zacht en glad.

Als ik klaar ben, loop ik richting de slaapkamer om mijzelf aan te kleden, ondertussen bedenk ik mij wat ik zal aantrekken. Maar blijkbaar hoeft dat niet. Arnulf heeft al wat kleding voor mij neergelegd. Nou ja, kleding. Een kort zwart rokje en een witte strakke blouse met veter en geen lingerie. Ik voel hoe mijn kutje spontaan weer nat wordt, Arnulf heeft een verrassing voor mij. Ik trek de kleding aan en ga naar de woonkamer om mijzelf op te maken en mijn haar te doen. Arnulf zegt geen woord tegen mij. Als ik vraag wat gaan we doen, krijg ik als antwoord, "dat zal je wel zien".

Terwijl ik mijn haar aan het doen ben voor de spiegel komt Arnulf achter mij staan. Zijn hand verdwijnt onder mijn rokje en ik voel zijn vingers in en uit mijn kutje gaan. Met z'n andere hand wrijft hij heerlijk over mijn klitje, die steeds heter en natter gaat aanvoelen. Ik sta te kreunen en kom bijna klaar, maar Arnulf stopt.

"Je mag nog niet komen", zegt hij. "Je mag pas komen als ik dat zeg".

Dit gaat een zware dag voor mij worden, bedenk ik me. Zoals ik me nu voel, wil ik zo graag dat hij doorgaat, ik verlang zo naar zijn pik. Maar Arnulf toont geen enkel medeleven. Daarentegen duwt hij me op m'n knieën en maakt zijn broek open. Zijn paal staat rechtop en hij duwt hem in mijn mond. Ik zuig hem en lik zijn pik van bal tot het puntje van zijn eikel. Plagend bijt ik zachtjes in zijn eikel. Dat werd me niet in dank afgenomen. Hij duwt zijn pik hard in mijn mond, hij zit er zover in dat ik begin te kokhalzen, maar daar trekt hij zich niets van aan, hij duwt mijn hoofd nog verder over zijn pik, haalt me weer naar achteren, duwt mijn hoofd weer verder over zijn pik. Dan voel ik zijn pik kloppen en schokken, hij gaat klaarkomen. Ik voel het sperma mijn mond vullen en ik hoor hem zeggen; “slikken kreng". Met veel moeite slik ik het vele sperma door.

Bijgekomen doet Arnulf zijn pik weer in zijn broek en doet zijn broek dicht. Hij loopt naar de keuken toe om wat te drinken. Hij laat mij achter op mijn knieën met een nat kutje die snakt om genomen te worden. Ik sta op en ga verder mijn haar doen, even mijn gedachten verzetten. Even later. Arnulf zit geduldig in de auto te wachten als ik in stap.

"Waar gaan we naar toe?", vraag ik. Maar ik krijg dezelfde reactie als vanochtend, "Dat zal je wel zien", en hij rijdt weg. Onder het rijden, grabbelt hij in het vakje in zijn deur. Hij haalt een dildo tevoorschijn en geeft hem aan mij.

"Ga je gang", is zijn enige reactie. Ik zet mijn rechtervoet op de dashboard en streel de dildo langs mijn lippen. Deze zwellen onmiddellijk op en ik voel mijn kutje weer nat worden. Ik laat de dildo in en uit mijn kutje glijden terwijl ik mezelf met mijn ander hand over mijn klitje streel. Arnulf kijkt zo af en toe eens om, en dan zie ik een glinstering in zijn ogen. Hij geniet ervan om mij zo bezig te zien. Ondertussen passeren we een aantal vrachtwagens en ik zie hoe de chauffeurs kijken naar me. Soms gaat Arnulf langzamer rijden als we langs een vrachtwagen rijden, zodat de chauffeur het beter kan zien. Arnulf weet dat ik hier niet echt van houd, maar ergens diep van binnen windt het me toch wel een beetje op.

Dan zoekt hij een parkeerplek op. We stappen we uit, mijn kutje glibbert van de geilheid, zijn pik staat op kloppen. Arnulf pakt mij beet, trekt me mee naar de voorkant van de auto, buigt mij voorover, zodat ik met mijn kont zijn richting opsta. Hij duwt zijn paal zonder enige twijfel mijn kutje in.

Daar sta ik dan, voorover gebogen over de warme motorkap, met een dikke pik die mijn kutje vult. Ik voel hoe zijn handen richting mijn tepels gaan. Zachtjes begint hij er mee te spelen terwijl zijn paal steeds sneller en harder mijn kutje neukt. Plots stopt hij.

Hij draait mij om, onze lippen gaan naar elkaar toe, onze tongen vinden elkaar, draaien om elkaar heen. Mijn hand gaat richting zijn pik, ik wil hem voelen, ik wil hem voelen glijden in mijn hand. Hij is zo lekker hard, zo nat van al mijn vocht. Zachtjes trek ik hem af terwijl onze tongen nog steeds om elkaar heen draaien. Ik voel hoe zijn handen weer richting mijn borsten gaan, hoe hij met mijn tepels speelt. Ik voel zijn hand richting mijn kutje gaan. Zijn vingers draaien rondjes om mijn klitje heen. Ik voel me steeds heter worden.

Hij neemt met mee naar het gras verder op, legt me neer op mijn rug en komt tussen mijn benen zitten, hij duwt zijn pik in mijn kutje. Vanuit mijn ooghoeken zie ik een auto aankomen, er stapt een vrouw uit en ziet ons in het gras liggen. Arnulf ziet haar ook en wenkt haar. Dit zal mijn eerste keer worden met een vrouw.

Ze komt naar ons toe en ze knielt naast me. Zachtjes pakt ze mijn borsten en begint er aan te sabbelen. Arnulf staat op en maakt haar truitje en haar broek los. Ze gaat op haar knieën zitten en gaat aan mijn kutje likken. Arnulf gaat achter haar staan en vingert en likt haar. Als ze nat genoeg is, duwt hij zijn pik in haar kutje. Mijn handen hebben haar borsten beet. Door haar lik en vingerwerk kom ik klaar.

Nu is het mijn beurt om haar te likken. Ze gaat op haar rug liggen, ze neemt zijn pik in haar mond. Voor het eerst in mijn leven lik ik een vrouw. Haar sappige kutje voelt heerlijk zacht aan. Voorzichtig steek ik twee vingers in haar kutje, met mijn andere hand houd ik haar lipjes opzij zodat ik goed bij haar klitje kan komen. Ik lik en lik. Ik voel hoe ze onder mij ligt te kronkelen van genot en komt schokkend klaar. Arnulf staat ook op het punt om klaar te komen. Zij en ik gaan op onze knieën naast elkaar zitten zodat hij onze mondjes kan vol spuiten. We likken elkaars mond af en nemen afscheid. Arnulf en ik gaan ook terug naar huis.

Arnulf had dit allemaal geregeld. Een enorme verrassing.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1867

EERSTE KEER DE HUWELIJKSPLICHT

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers vr, juni 23, 2017 10:32:28

EERSTE KEER DE HUWELIJKSPLICHT

Vermoeid na de lange en inspannende dag stond Veronique voor de spiegel. De witte trouwjurk stond haar nog steeds geweldig. Het was een klassiek ontwerp met blote schouders, een diepe rug en een lange sleep. Arnulf, haar kersverse echtgenoot, had tranen in zijn ogen gehad toen hij haar vanmiddag uit de auto zag stappen en haar het bruidsboeket aanbood. In gedachten liet ze de dag nog eens de revue passeren. Alles was perfect gelopen. De aankomst van Arnulf bij haar ouderlijk huis. De ceremonie op het stadhuis. De foto’s bij het oude kasteel waar ze ook het geweldige diner en aansluitend het feest hadden gehad. En nu deze prachtige bruidssuite die hun was aangeboden door haar ouders.

“Wat sta je daar nou te dromen, vrouw?” Hoorde ze Arnulf achter haar zeggen, die inmiddels prinsheerlijk in het bubbelbad zijn vermoeide spieren tot rust liet komen. In de spiegel zag ze hoe hij haar met zijn wijsvinger wenkte. Ook Veronique verlangde naar het warme bruisende water en wat daarop ongetwijfeld ging volgen.

Haar hand gleed op haar rug en met weemoed bedacht ze dat ze deze jurk waarschijnlijk nooit meer zou dragen. Misschien over tien jaar nog eens, als ze inmiddels kinderen had en om te proberen of hij haar nog zou passen. Maar nooit meer zoals vandaag. Met een ruisend geluid gleed de jurk langs haar lichaam op de grond en voor het eerst kreeg Arnulf te zien wat ze onder de witte zijden stof droeg. Het was een prachtig setje dure lingerie, eveneens van maagdelijk wit zijden. Kousen die opgehouden werden door een jarretel- gordeltje en een hoog uitgesneden G- string. Ze stapte uit haar jurk en duwde hem met haar gehakte pumps opzij. Het jarretel- gordeltje maakte ze handig los en gooide het achteloos op het enorme hemelbed. Vervolgens trok ze de opwindende slip uit en stond toen naakt, op haar kousen en pumps na, voor de spiegel. Arnulf bekeek de uitkleedpartij met bovenmatige belangstelling en zag hoe Veronique met het afrollen van haar kousen steeds verder voorover boog en hem zo uitzicht bood op haar strakke billen met ertussen haar intieme delen. Met haar hoofd ondersteboven tussen haar benen gaf ze hem een knipoog.

Veronique stapte vervolgens uit haar pumps en draaide zich langzaam om. Ademloos bekeek Arnulf haar prachtige naakte lichaam. Drieëntwintig lentes jong en een vrouw uit duizenden. Het kort geknipte donkerblonde haar gaf haar iets jongensachtig, wat echter ruimschoots gecompenseerd werd door haar fraaie rondingen. Ze was slank, maar zeker niet mager. Haar borsten waren stevig en niet te groot. Het viel hem nu pas op dat ze zich van onderen geschoren had. Niet geheel kaal, maar slechts haar geslachtsdeel, zodat de venusheuvel nog met een toefje schaamhaar bedekt bleef. Maar het buikje, dat net niet helemaal strak was, wond hem eigenlijk nog het meeste op. Eigenlijk was ze gewoon een wandelende natte droom. Het feit dat ze als maagd het huwelijk in wilde gaan had hem vaak gespeten, maar op dit moment deed het hem duizelen van geluk en verlangde hij wanhopig naar haar.

Genietend sloeg ze een diepe zucht toen ze naast hem in het warme bruisende water kwam zitten. Ze vleide zich tegen zijn gespierde lichaam aan en legde haar hoofd op zijn schouder. Ze sloot haar ogen en genoot van de ontspanning. Een restant van zijn heerlijke aftershave drong haar neusgaten binnen en teder zoende ze Arnulf in zijn nek. Haar warme lippen deden hem huiveren en hij pakte haar hoofd in zijn handen en kuste haar vol op de mond. Genietend kreunde ze binnensmonds en beantwoorde zijn natte warme tong. Minuten lang kusten ze elkaar en streelde hun handen elkaars lichamen. Veronique legde haar hand op Arnulf’s knie en gleed vervolgens tussen zijn dijen. Met haar nagels trok ze een gevoelig spoor richting zijn kruis. Daar aangekomen nam ze zijn zak in haar hand en begon voorzichtig met zijn ballen te spelen. Met schokjes begon zijn geslacht zich te verdikken en kwam langzaam omhoog. Zacht kreunend van verlangen kuste Arnulf haar in haar nek. Via haar schouders gleed zijn hand over één van haar fraaie borsten. In zijn handpalm voelde hij hoe haar tepel stijf werd. Hij boog zijn hoofd en nam hem tussen zijn warme lippen, terwijl hij met zijn vingers de gevoelige zijkant van haar borst streelde. Zachtjes beet hij in haar steeds harder wordende tepel. Ondertussen gleed Veronique met haar nagels omhoog langs de schacht van zijn inmiddels tot volle glorie gezwollen penis. Zonder druk uit te oefenen nam ze de forse stam in haar hand. Verlangend naar het zalige gevoel dat de voorhuid voor het eerst over de gevoelige eikel heen glijd, duwde Arnulf zijn onderlichaam omhoog, maar Veronique liet het niet toe en ging met haar hand mee in de beweging. Het gevoel van zijn draaiende tong rond haar tepel deed haar huiveren van genot en een intens diep verlangen maakte zich van haar meester en ze voelde zich spontaan nat worden tussen haar benen. Langzaam en zonder onderbreking trok ze plotseling zijn voorhuid naar beneden.

“Ah…”, kreunde Arnulf. Hijgend sloot hij zijn ogen toen Veronique hem tergend langzaam begon af te trekken. Een paar minuten lang ging ze hiermee door, terwijl ze plagend in zijn tepels beet.

Ze ging in het midden van het enorme bad zitten en boog zich tussen zijn benen, waar zijn rode eikel net boven het borrelende water kwam. Teder kuste ze het gezwollen vlees en likte met het puntje van haar tong langs het smalle spleetje. Ze opende haar lippen en nam zijn kloppende lul in haar warme mond, terwijl ze hem diep in de ogen keek. Vaardig begon ze hem langzaam te pijpen. Ze wist maar al te goed hoe heerlijk hij het in haar warme natte mond vond. Juist omdat ze al die tijd maagd wilde blijven waren ze allebei ware meesters in het bedrijven van orale seks. Hoe vaak had ze hem niet snel even ‘geholpen’, zoals ze dat noemde. Ze was de tel kwijt geraakt. Het maakte niet uit, in bed, onder de douche, in de keuken, achteraf in een donker steegje. Altijd was ze bereid geweest om voor hem door de knieën te gaan. Maar ook Arnulf gaf haar regelmatig waar ze behoefte aan had. Snel haar rokje omhoog, slip opzij en hup, op de keukentafel, de trap of waar dan ook. En soms tegelijk in standje 69, alhoewel dat minder bevredigend was, omdat ze zich dan moeilijk op elkaar konden concentreren. Maar nu, in het bruisende warme water zou ze hem eens heerlijk verwennen.

Met haar ene hand streelde ze zijn zak, terwijl ze het haar andere zijn kloppende geslacht stevig vasthield. Smakkend gleed het sterk geaderde vlees in en uit haar mond. Met haar tong maakte ze zalig draaiende bewegingen rond zijn gevoeligste plekje, net onder de eikel. Kreunend en kronkelend met zijn onderlichaam liet Arnulf haar weten hoe heerlijk hij het vond. Hij genoot van het uitzicht van Veronique met zijn pik in haar mond. Haar borsten hingen onder haar lichaam en haar tepels raakten telkens net het water als ze zich voorover moest buigen om zijn geslacht diep in haar mond te nemen. Hij begon harder te kreunen en sloot weer zijn ogen toen ze hem stevig begon af te trekken, terwijl ze zijn eikel met haar snelle tongetje bewerkte. De kombinatie van haar zalige behandeling en het warme ontspannende water brachten hem in snel tempo naar zijn hoogtepunt. Onbeheerst werden zijn bewegingen en met lange halen gleed Veronique ’s vaardige hand langs zijn op springen staande lul. In haar mond voelde ze hem een moment nog dikker worden, terwijl hij op hetzelfde moment een rauwe schreeuw gaf van diep en intens genot. Schokkend kwam hij klaar en spoot hij zijn hete sappen in de warme mond van zijn kersverse echtgenote. Hijgend opende hij even later zijn ogen en zag de voldane blik van Veronique die probeerde de laatste druppels van zijn langzaam slap wordende penis te likken.

“Kom, we gaan eruit,” zij Arnulf toen hij een paar minuten later was bijgekomen. Hij stond op, pakte een handdoek en droogde zich af. Vervolgens stapte hij uit bad en pakte een droge handdoek voor Veronique.

“Nee, laat mij dat maar doen”, zij hij, toen ze de handdoek van hem aan wilde nemen. Met stevige bewegingen droogde hij eerst haar haar en vervolgens haar rug af. Daarna haar borsten en bewust liet hij de stof van de handdoek langs haar gezwollen tepels schuren. Zachtjes hijgend sloot ze haar ogen. Toen droogde hij haar buik en daarna tussen haar benen. Met knikkende knieën leunde ze tegen hem aan toen de stof langs haar geslacht gleed.

“Oh, Arnulf,” kreunde Veronique amechtig toen de handdoek in zijn hand een paar keer langs haar natte kutje heen en weer gleed. Snel droogde hij de rest van haar lichaam af, bukte zich en tilde haar op in zijn sterke armen. Verlangend naar meer kuste Veronique hem vol op de mond, terwijl hij met haar naar het hemelbed liep. Voorzichtig legde hij haar op het bed. Ongeduldig trok ze haar knieën wat op en spreidde haar benen. Arnulf kroop ertussen en keek even ademloos naar haar half kale flamoesje. De schaamlippen glommen van haar vocht en een klein gezwollen klitje was net zichtbaar. Hij kuste het weinige schaamhaar op haar venusheuvel en rook haar onmiskenbaar vrouwelijke geur. Hij boog zich iets dieper en nam een lik van haar natte vrouwelijkheid. Een schok ging door haar lichaam en ze gromde van genot. Onwillekeurig beet ze op het topje van haar wijsvinger, terwijl ze met haar andere hand haar borsten streelde. Ze gaf een gilletje van genot toen Arnulf zijn mond op haar kale kruis drukte en zijn tong tussen haar lippen en over haar gevoelige clitoris gleed. Ervaren en met veel variatie in zijn bewegingen begon hij haar te beffen. Kreunend kronkelde ze met haar kontje en woelde haar handen door zijn haar, zijn hoofd zo nu en dan met kracht in haar kruis drukkend als hij haar gevoeligste plekje likte. Met zijn vingers spreidde hij haar schaamlippen zodat haar gezwollen kittelaar helemaal bloot kwam te liggen. Met snelle bewegingen likte hij het gevoelige knopje. Heftige kreunend moedigde Veronique hem aan en drukte haar kontje omhoog, verlangend naar nog meer. Krampachtig balde ze haar vuisten en gaf een lange schreeuw toen hij twee vingers in haar natte gleufje liet glijden en neukende bewegingen begon te maken. In een flits van helderheid vroeg ze zich even af hoe het zou voelen wanneer ze straks eindelijk zijn lul in zich zou voelen. Snel was ze het weer vergeten en kon ze nergens anders meer aan denken dan aan zijn zalige vingers die de gevoelige bovenkant in het binnenste van haar vagina masseerden. Met beide handen kneedde en streelde ze haar borsten en gaf gilletjes van genot bij iedere beweging die Arnulf met zijn tong en vingers maakte. Ze voelde haar orgasme met rasse schreden naderen en klemde met kracht zijn hoofd vast tussen haar dijen. Met woeste en ongecontroleerde bewegingen kronkelde ze met haar lichaam, terwijl zijn vingers met kracht haar spleetje in en uitgleden. Ergens diep in haar onderlichaam knapte er iets en gedurende een ondefinieerbaar moment was ze in opperste extase, terwijl ze het uitschreeuwde van intens genot. Het orgasme leek uren te duren al waren het slechts seconden. Hijgend kwam ze bij en verslapte de bankschroef van haar dijen. Happend naar adem kwam Arnulf naast haar liggen. Ze kuste Arnulf uit liefde en als dank voor zijn bewezen dienst. Uit haar ooghoek zag ze zijn enorm gezwollen geslacht dat kloppend op zijn buik lag en bijna tot aan zijn navel reikte.

“Nou, daar gaan we dan Arnulf,” zij ze een tikje zenuwachtig, terwijl ze over hem heen kwam zitten. Belangstellend keek Arnulf toe hoe ze zijn stijve lul pakte en hem richting haar flamoesje leidde. Ze plaatste de rode eikel tegen haar gezwollen lippen aan en liet zich voorzichtig een klein stukje zakken, zodat de eikel voor ongeveer de helft bij haar naar binnen gleed.

“Niet doen,” hijgde ze, toen Arnulf zijn billen omhoog wilde drukken. Ze was zich ervan bewust dat ze dit moment van ontmaagding slechts één keer zou meemaken en wilde het zo intens mogelijk beleven. Niet dat ze haar vlies nog had, want dat was jaren geleden door een kaars al gescheurd. Maar dat ene moment, dat voor het eerst een mannelijk geslacht zich in haar lichaam zou boren, dat wilde ze zo bewust mogelijk meemaken. Ze voelde de druk van zijn kloppende eikel tegen haar natte vaginamond. Langzaam liet zich nog een klein stukje zakken en Arnulf zag dat nu zijn hele eikel in haar verdween. Ze voelde de kleine, maar onmiskenbare, schokjes door zijn lul gaan. Ze sloot haar ogen en liet zich hijgend nog een stukje zakken. Ze was nu voor ongeveer de helft gevuld.

“Jezus, wat is hij groot!” Dacht ze en zakte nog een stukje. Het kloppende warme geslacht in haar lichaam voelde zoveel sensationeler aan dan zijn vingers of een vibrator. Naarmate ze dieper zakte voelde ze hoe ze zich verder voor hem moest openen. Met een diepe zucht van voldoening zakte ze de laatste paar centimeter. Seconden lang bleef ze doodstil zitten en genoot van het volledig gevulde gevoel.

“Oh, Arnulf, wat is dit lekker,” fluisterde ze. Zonder haar onderlichaam te bewegen boog ze voorover en gaf Arnulf een lange natte zoen. Ondertussen streelden zijn handen haar borsten en tepels. Ze kwam weer overeind en plaatste haar handen op zijn borstkas. Met gesloten ogen kwam ze langzaam omhoog en ging weer zitten. Ze maakte geen geluid, maar aan de slikkende beweging in haar keel zag Arnulf dat ze het vreselijk lekker vond. Hij drukte zich op en sloeg zijn armen om haar heen. Hij nam één van haar gezwollen tepels in zijn mond en begon er zachtjes in te bijten. Hijgend zoende Veronique hem in zijn nek, terwijl ze met haar onderlichaam langzaam draaiende bewegingen maakte. Zijn gezwollen vlees in haar natte gleufje gaf haar sensationele gevoelens die ze nooit eerder ervaren had. Zacht maar dwingend duwde ze Arnulf weer op zijn rug. Ze rechte haar rug en begon hem in een langzaam, maar regelmatig tempo te berijden. Zijn dikke geslacht gleed met soppende geluiden in en uit haar zalige neukgrotje. Met haar handen op haar dijen wipte ze langzaam op en neer. Geconcentreerd op het zalige gevoel in haar kut beet ze op haar onderlip en gromde ze binnensmonds. Ze opende haar ogen en zag aan de glazige blik in de ogen van Arnulf dat ook hij overduidelijk lag te genieten. Hijgend greep hij naar haar borsten en begon ze stevig te kneden, terwijl hij met zijn duimen de stijve tepels bewerkte. Instinctief voerde Veronique het tempo op. Kronkelend met haar kontje wipte ze op en neer. Haar gehijg ging over in amechtig kreunen. Scheuten van warm genot brachten haar in hogere sferen. Haar wereld werd slechts beperkt tot de zalige gevoelens tussen haar benen waar zijn harde paal zich keer op keer in haar natte gleufje boorde. Ook Arnulf werd meegesleept in zijn intiemste gevoelens. Kreunend kwam hij haar iedere keer met zijn onderlichaam tegemoet als ze zich met kracht over zijn gezwollen geslacht liet zakken. Haar prachtige borsten wipten op en neer bij iedere beweging die ze maakte. De geluidjes die ze maakte en de aanblik van haar, door hevige emoties vertrokken, gezicht maakte hem bijna gek van opwinding. Zijn orgasme zou niet lang meer op zich laten wachten. Sneller en ongecontroleerd werden haar bewegingen toen ze het voelde naderen. Alle energie in haar lichaam werd naar kloppende kutje getrokken. Met een woeste schreeuw gooide ze haar hoofd in haar nek, op hetzelfde moment dat Arnulf volledig verkrampte en zijn lul een enorme omvang leek aan te nemen. Verlamd door haar eigen orgasme viel ze bijna over hem heen, terwijl krampen van diep genot door haar onderlichaam schoten. Nog steeds wipte ze instinctief op en neer en ze voelde hoe zijn warme zaad zich met haar sappen vermengde. Kermend van genot werden haar bewegingen trager en trager, tot ze uiteindelijk verslapt over hem heen viel en haar hoofd in zijn nek verborg.

“Godallemachtig,” hijgde ze even later in zijn oor, “ik wist niet dat het zo lekker was.”

Ze lagen, verstrengeld in elkaars armen, bij te komen. Langzaam werd hun hartslag en ademhaling weer normaal. Eindelijk hadden ze het dan ‘echt’ met elkaar gedaan en het had hun stoutste dromen overtroffen. Veronique rolde van zijn lichaam af en met een soppend geluid gleed zijn slap geworden penis uit haar drijfnatte flamoes. Ze ging naast hem liggen met haar hoofd op zijn buik, haar gezicht in de richting van zijn kruis.

“Ach, wat is ‘tie lief nu,” zei ze met een overdreven kinderachtig stemmetje. Ze nam het slappe vlees in haar hand en gaf een kusje op de glimmende eikel.

“Veronique, wil nog veel meer van jouw en gaat jouw weer laten groeien”, sprak ze hem plagerig toe, terwijl ze hem in haar mond nam. Zachtjes knijpend in de stam begon ze te zuigen en te likken. Met schokjes begon zijn lul weer te groeien en hoorde ze hoe Arnulf ’s ademhaling weer veranderde. Langzaam voelde ze hem dikker en dikker worden in haar kleine vaardige hand. Zachtjes trok ze de voorhuid heen en weer en ze likte het gevoelige vlees.

“Kom”, zei ze, “nu mag jij het zware werk doen”. Ze rolde zich op haar rug en spreidde gewillig haar benen een beetje. Haar half-kale kut opende zich voor hem als een roos en een druppel van hun vermengde sappen gleed langzaam in haar bilspleet. Op zijn knieën kwam Arnulf tussen haar benen zitten. Hij boog zich voorover en gaf haar een warme natte zoen, terwijl hij plagend zijn geslacht tegen het hare duwde.

“Alsjeblieft”, hijgde Veronique geil in zijn oor, “ik wil je weer in me voelen”. Ze probeerde tevergeefs haar heupen zo te draaien dat zijn paal bij haar naar binnen zou glijden. Arnulf kwam weer omhoog en duwde zijn eikel tussen haar natte glimmende lipjes. Verlangend naar verdere penetratie keek ze hem aan. Ze hield haar adem in toen ze voelde hoe hij langzaam bij haar naar binnen gleed. Het gevoel van zijn warme harde penis in haar vagina was wederom allesoverweldigend. Met een diepe zucht liet ze haar adem weer ontsnappen. Ze trok haar knieën een stuk omhoog en kantelde daardoor haar heupen zodat ze hem nog dieper in zich kon voelen. Ze sloot haar ogen toen Arnulf haar langzaam maar regelmatig begon te neuken. Hijgend genoot ze van de bewegingen die hij maakte. Zijn harde pik gleed soepel door haar kleddernatte gevoelige pruimpje. Ze wilde dat het eeuwig zo door kon blijven gaan. Gewoon dag en nacht elkaar bevredigen. Likken, strelen, voelen, zuigen, neuken en ga zo maar door. Eeuwig dat intens diepe gevoel. Eeuwig zijn zalig pompende lul in haar spleetje. Eeuwig klaarkomen in zijn armen. Eeuwig, eeuwig. Ze hapte naar adem toen ze haar kut voelde samentrekken en plotseling klaarkwam. Een vreemd en haast dierlijk geluid kwam uit haar mond. Hard en onbeheerst. Het onverwachte orgasme was dubbel zo intens. Haar lichaam verkrampte volledig en al haar energie leek zich samen te trekken in haar exploderende onderbuik. Zwaar hijgend kwam ze bij, terwijl Arnulf onverstoorbaar doorging. Hij hoefde na zijn twee vorige orgasmes geen enkele moeite meer te doen om zich in te houden.

“Stop, stop”, kreunde ze, “ik wil je van achteren in me.” Ze duwde Arnulf haast van zich af en ging vervolgens op haar knieën zitten. Ze boog voorover en duwde verlangend haar kontje naar achteren. Haar billen spanden zich om haar gezwollen geslacht. Arnulf kwam achter haar zitten en positioneerde zijn harde lul voor de ingang van haar druipende neukgrotje. Met één krachtige stoot drong hij volledig bij haar binnen.

“Ah…ha…,” schreeuwde Veronique luid, terwijl ze bijna voorover viel. Hij pakte haar stevig bij haar heupen en trok zich terug om daarna met kracht weer bij haar binnen te dringen. Arnulf keek naar beneden en zag hoe zijn dikke geslacht in haar warme binnenste verdween. Langzaam maar hard begon hij te bewegen.

“Sneller, Arnulf, sneller”, hijgde Veronique, die er naar verlangde om dierlijk en hard genomen te worden. Gehoorzaam verhoogde hij het tempo een beetje. Veronique boog nog verder voorover en legde haar hoofd in haar armen op het kussen.

“Sneller, en harder, alsjeblieft,” kreunde ze, door een hemelse geilheid bevangen. Zijn dikke lul pompte meedogenloos in haar overgevoelige spleetje. De wrijving langs haar vaginamond en binnenkant van haar flamoes maakte Veronique gek van genot. Woest kronkelde ze met haar kontje, verlangend naar iedere stoot van zijn zalige neukstaaf. Het geile gedrag van zijn echtgenote bracht Arnulf in opperste staat van opwinding. Gewillig voldeed hij aan al haar verzoeken en neukte haar met forse krachtige halen. Minutenlang. Kermend van genot lag ze als een gewillig slachtoffer onder hem. Instinctief werden zijn bewegingen nog krachtiger toen zijn hoogtepunt naderde.

“Oh ja, kom!” Schreeuwde Veronique het uit toen ze voelde dat hij ging komen. Wederom trokken haar kuitspieren zich samen rond zijn beukende geslacht. Ze voelde zijn greep op haar heupen nog steviger worden. Zijn lul leek een enorme omvang aan te nemen en ze gilde het uit. Compleet van de wereld balde ze machteloos haar vuisten en bestond voor een moment slechts dat ene ultieme gevoel in haar onderbuik. In zalige eenzaamheid onderging ze het allesoverweldigende orgasme toen tegelijkertijd ook Arnulf klaarkwam en kreunend het restant van zijn sappen schokkend in haar spoot.

Langzaam kwam ze weer bij haar positieven terwijl Arnulf nog een paar keer onregelmatig stootte. Uitgeput liet hij zich even later over haar heen zakken. Ze strekte zich uit en hij rolde van haar af. Hijgend lagen ze een paar minuten bij te komen.

“Weet je,” fluisterde Veronique Arnulf in zijn oor, vlak voordat ze in slaap vielen, “zo wil ik elke avond wel mijn huwelijkse rechten en plichten vervullen.”

“Hm… helemaal mee eens”, beaamde Arnulf. Even later vielen ze in een diepe slaap en droomden van nog veel meer huwelijkse rechten en plichten.

Veronique  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1844

DE TUINMAN

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers do, juni 08, 2017 15:22:29

DE TUINMAN

Ik was bezig met de was toen ineens de telefoon ging. Ik schrok er een beetje van, want ik was erg geconcentreerd bezig met sorteren op kleur en dergelijke dingen. Snel rende ik naar beneden en nam ik de telefoon op. Het was mijn tuinman die belde of hij nog even langs kon komen om een aantal dingen te bespreken aangaande zijn werk. Ik had altijd al een oogje op de tuinman gehad en ik wilde hem maar wat graag zien, ook al was het zo maar even. Ik liet hem langskomen en trok een lekker kort jeansrokje aan en een heel strak geel topje. Het was warm weer buiten dus het stond niet verdacht, zo had ik het bedacht.

Na ongeveer een half uur ging de bel en deed ik vrolijk lachend de deur open. Ik had geen bh aangedaan, zodat mijn stijve tepels door de stof van mijn strakke topje prikten. Ik zag dat de tuinman meteen naar mijn tepels keek. Ik liet hem binnen, liet hem in de woonkamer plaatsnemen en bood hem een drankje aan. Hij bedankte en viel maar meteen met de deur in huis.

“Ik weet niet goed hoe ik dit moet zeggen, maar… ik heb al enige tijd verliefde gevoelens voor je en ik kan nu dus niet meer voor je werken. Het spijt mij, maar het is niet anders. Ik weet dat ik niet van je kan verwachten dat je hetzelfde voor mij voelt, dus is het, nee, lijkt het mij beter dat ik hier wegga. Het is erg spijtig want ik heb het erg naar mijn zin met je mooie tuin. En jij bent zelf ook mooi, helaas, dus kan ik hier niet verder werken. Anders heb ik alle aandacht op jou gericht en zal de tuin er lang niet zo mooi bijliggen. Dat was het.”

Hij stond op na deze spraakwaterval en wilde meteen weer vertrekken toen ik voor hem ging staan en hem plotseling vol op zijn mond zoende en mijn tong diep bij hem naar binnen liet gaan. Hij beantwoorde mijn tongzoen en pakte mij meteen bij m’n lekkere billen vast en begon deze te strelen en te knijpen.

Hij tilde me op en ik sloeg uit vreugde mijn benen om zijn middel. Hij voelde dat ik geen slipje droeg en mijn inmiddels wat nat geworden kutje drukte tegen zijn spijkerbroek aan en liet een geile vochtvlek op zijn been achter.

“Die was ik straks wel.” Ik moest lachen toen ik het zei en begon hem verder te zoenen, tot ik zijn paal voelde groeien. Hij zette mij neer op de eetkamertafel en maakte meteen zijn broek los, zodat ik die harde fijne leuter lekker kon voelen. Ik nam hem in mijn handen en begon lekker te trekken. Ik stapte van de tafel af en ging op mijn knieën zitten en begon hem op meesterlijke wijze af te zuigen. Hij genoot volop en nu ik zijn pik helemaal nat en hard had gezogen, ging ik weer op de tafel zitten en spreidde mijn mooie benen. Hij kwam tussen mijn dijen staan en neukte mijn lekker op de eetkamertafel. Mijn geschoren kutje glom van het geil en ik zag hoe zijn lul daardoor ook lekker nat werd tijdens het neuken. Ik gilde het werkelijk uit van genot toen ik zijn lul diep in mijn lijf voelde rammen. Ik wilde dit al zo lang en nu, eindelijk, was het dan ook zover.

Hij neukte me in een langzaam tempo met diepe lange halen zodat hij optimaal genoot van zijn eerste keer met de bazin. Het was een waar genot om mijn schaamlippen zo om zijn pik te voelen sluiten en ik keek vol bewondering naar zijn lul die in en uit mijn mooie kutje bewoog. Nu trok hij zijn lul uit mijn kut en ik tilde mijn kontje nog wat meer omhoog zodat hij lekker bij mijn anus kon. Zijn middelvinger drukte hij lekker diep in mijn sterretje en hij merkte dat ik al eerder anale seks gehad had, want ik was nou niet bepaald maagdelijk meer. Het was allemaal wat ruimer zeg maar. Dat was wel geil, nu kon hij zijn dikke leuter diep en hard in mijn kontje rammen, zonder dat ik er al teveel problemen mee zou hebben. Hij drukte zijn lul diep in mijn anus. Mijn darmkaneel werd goed opgevuld door zijn heerlijke lul die hard en diep in mijn kontje stootte. Hij streelde mijn tieten en kuste mijn onderbuik terwijl hij mijn anaal aan het bevredigen was.

Ik speelde met mijn kutje en begon harder en harder met mijn vingers over mijn klitje te strelen tot ik het geil uit mijn kutje spoot. Ik kwam gewoon spuitend klaar en spoot al mijn geil over zijn buik heen. Het was een natte bedoeling die de boel alleen maar ophitste. Nog harder en nog fermer begon hij mijn kontje te neuken. Hij legde me op mijn zij en begon nog dieper te rammen met zijn lekkere pik. Hij voelde hoe het zaad langzaam maar zeker uit zijn ballen omhoog kwam zetten. Ik moest nu van hem op mijn knieën op de vloer gaan zitten. Hij dook achter mij.

Ik rustte met mijn bovenlijf op een stoel die ik van de tafel had weggeschoven en genoot van zijn lekkere pik, diep in mijn reet. Ik voelde hoe hij mijn heupen stevig vastpakte en me nog harder begon te neuken. Het zou niet lang meer duren voordat hij zou spuiten, zo dacht ik terwijl ik intens genoot van zijn harde leuter en zijn ballen die tegen mijn klitje aansloegen. Ik had de gedachte nog niet afgemaakt of ik voelde hoe hij zijn warme zaad met ferme stoten, ondersteund door harde, basachtige kreunen, diep in mijn lekkere kontje spoot. Mijn buik werd helemaal warm van binnen. Heerlijk, dat gevoel. We gingen elkaar nog een beetje vingeren en aftrekken en likten en zogen wat over en weer aan die lekkere geslachtsdelen.

Toen het geile gevoel een klein beetje aan het afzakken was, gingen we weer op de bank zitten, ditmaal niet tegenover maar naast elkaar, de armen om elkaar heen geslagen. We knuffelden heerlijk. Toen liet de tuinman mijn los.

“Ik moet je wat bekennen. Iets wat ik misschien eerder had moeten zeggen. Maar… Ik ben getrouwd. Mijn vrouw weet niet dat ik hier ben nu, maar heeft wel zo haar vermoedens. Het schijnt dat ik jouw naam in mijn slaap roep en dat ik dan ook dingen roep over hoe jij mij lekker aan het afzuigen bent en zo. Ik weet niet goed wat ik hiermee aan moet.”

Verbaasd zat ik naar de tuinman te kijken. Hij had mij gewoon misbruikt, of gebruikt. Hoe je het ook noemen wilde, ik was lekker geneukt en dat telde voor hem. En voor mijn eigenlijk ook.

“Het kan mij niets schelen dat je getrouwd bent. Je komt maar gewoon lekker elke dag hier bij mij om mijn tuintje te onderhouden en mijn lichaam te verwennen en de rest zal mij worst wezen. Ik zou je graag helemaal voor mijzelf hebben en mijn huis staat helemaal tot je beschikking, ook als je besluit om bij mij te blijven. Ik weet gewoon dat ik je vele malen gelukkiger kan maken en dat zal ik ook zeker gaan bewijzen. Ondertussen neuk ik je lekkere pik helemaal suf en steel ik al het zaad onder de neus van je vrouw weg, totdat ze zo ontevreden is over haar seksleven dat ze wel bij je weg moet gaan, uit pure wanhoop en smachtend naar een flinke beurt. Ik wil en zal je voor mijzelf hebben. Ondertussen verdubbel ik je loon, zodat je voor mij allerlei geile pakjes en speeltjes kunt kopen, ook al is het van mijn eigen geld. Dat maakt niet uit, ik heb genoeg. Dus. Dat is de deal en daar moet je het maar mee doen”.

De tuinman moest lachen want hij hield wel van dit soort acties. Hij ging akkoord en zo ontstond er een bizarre situatie. Hij moest keer op keer zijn bazin neuken en had dan totaal geen energie meer over voor zijn eigen vrouw. Uiteindelijk is hij dan ook, om redenen die ik al heb genoemd, weggegaan bij haar en is hij bij zijn bazin ingetrokken. Zover men weet ben ik nu nog steeds gelukkiger dan wie dan ook. We verzorgen samen iedere dag de tuin, waarna we lekker in iedere kamer van het grote huis neuken.

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1829

VANZELFSPREKEND

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers vr, april 07, 2017 14:57:34

VANZELFSPREKEND

We zijn op onze afdeling met 25, een dynamische groep die houdt van feestjes en veel plezier beleven. Zoals wij als eens horen is het op sommige afdelingen een saaie boel, want hun ‘hoofd’ is veel te serieus, sommigen vergeten al eens te leven. Gelukkig is onze verantwoordelijke ook een losbol op feestjes en staat zij steeds open voor grapjes en moppen. Wel kan zij streng zijn en wil zij goed geleverd werk zien. Een vrouwelijke baas die respect geniet van iedere werknemer, om U tegen te zeggen.

Op de verjaardag van haar hadden we afgesproken haar ‘s morgens met zoveel mogelijk problemen te belasten, veel telefoons met vragen over van alles en nog wat te geven, en een simpele ‘gelukkige verjaardag’ toe wensen.

Tegen de middag was ze door al die drukte toe aan een pauze. En met een smoesje hadden we haar nog even kunnen laten wachten om de eetplaats binnen te komen, zodat wij alle 24 binnen waren samen met een medeverantwoordelijke van haar. We hadden de eetruimte op ons verdiep omgetoverd tot een gezellige dansruimte, een disco, spotten met alles erop en eraan. Een tafel met aperitief, drank en een klein koud buffet. Toen ze de deur opende was het muisstil en donker zodat we haar konden verrassen met een luidkeelse ‘lang zal zij leven’. Dan zachte muziek met een korte toespraak van die medeverantwoordelijke en klonken we op haar gezondheid. Na de hapjes was er gelegenheid om een aantal pasjes te maken. Zij opende de dans met haar collega. Hij had de eer daar hij ons gewillig wilde meehelpen dit op poten te zetten zonder dat zij er iets van zou merken. Vlug stond iedereen op de dansvloer en wisselde men van danspartner zodat iedereen elkaar eens van dichtbij kon verkennen. Nou ja, bij ons is er zo’n open relatie op het werk zodat iedereen elkaar groet met een kus. Het was vrijdag dus hoefde we ons geen zorgen te maken. Gewoon lekker genieten van elkaar. En dat werd gedaan! Ik danste met een van mijn collega’s die steeds heel grappig tegen me doet en knipoogjes geeft. Dat vind ik eigenlijk wel verleidelijk.

Als een van de andere mannelijke collega’s eens wilden dansen met me gaf hij mij niet door. Hij wilde me voor zichzelf houden. We lachten en fluisterden lieve dingen in elkaars oren, kreeg kusjes van hem en hij drukte me stevig tegen zich aan. Ik kon zijn heerlijke parfum ruiken en zij warmte voelen. Toen we toe waren aan een drankje liet hij mijn hand niet los. Zie dat ik eens zou gaan lopen! De zaal werd steeds voller daar er ook mensen van de andere afdelingen mee kwamen vieren en zich aan een dansje waagden. Het werd er steeds warmer en Arnulf vroeg of ik het niet te warm had terwijl hij twee knopjes van mijn blouse opende. Ik kon alleen wat lachend toekijken en een beetje beschoten door die champagne een roder kleurtje krijgen dan ik al had. Hij kan beter tegen al die drank, maar ik … werd er heel los en speels van.

We stonden toen in een hoekje te slowen en in mijn speelse bui vroeg ik of hij het ook niet wat te warm kreeg. Opende zijn hemd en wreef over zijn mannelijke borst en voelde een rilling en kriebeling in mijn hele lijf. Dat moet hij ook ervaren hebben want hij kneep in mijn billen en trok me harder tegen hem aan. Ik kon voelen hoe een stevige nood hij had mij tegen zich aan te wrijven. Ik werd steeds geiler op hem en voelde hoe mijn spleetje steeds natter werd en ook nood had aan een vertroeteling! Dus wat dichter tegen hem staan en mijn hand wrong zich tussen onze lichamen een weg naar zijn kruis. Hij duwde zijn kruis meer naar voren zodat ik stevig zijn kruis kon omklemmen.

Hij nam me mee naar een hoekje waar haast geen licht viel en kuste in mijn nek en kwam langzaam naar mijn mond toe. Ik beantwoorde hem met een stevige mondzoen en onze tongen strengelden in elkaar. We hielden elkaar stevig vast en hij graaide door mijn lange haren. Dat vind ik zeer opwindend, ik duwde mijn borsten extra naar voren en hij nam met stevige handen mijn borsten vast en masseerde ze. Zo gingen we even door en kregen dan zin om op een bed te liggen tussen de lakens en net of we telepathisch communiceerden met elkaar vroeg hij of ik met hem mee wou gaan. Heel graag!

We namen vlug afscheid van de anderen die gemerkt hadden dat we hevige zin in elkaar hadden en wensten ons nog een hete avond toe. Ze wisten wel dat we van het begin elkaar heel graag hadden en dat het nu een uitstekende gelegenheid was om een vaste relatie te starten. We liepen omarmd naar buiten en zoenden elkaar vurig. Tijdens het naar huis rijden lachten we wat, streelden we elkaar en zei hij dat het heerlijk was zo samen te dansen.

Bij hem thuis deden we met gedimde lichten onze kleren verleidelijk uit, streelden en zoende elkaar, en doken onder de lakens. Ik lag op mij rug en Arnulf kwam boven op me gekropen met een grote stijve penis en doorkliefde mijn spleetje. Ik was kletsnat van het geil en mijn clitoris was zeer gevoelig en stond stijf overeind. Ik sloot mijn ogen en liet hem begaan. Met intens genot kreunde ik steeds heviger en door zijn stevige stoten kwam ik al snel klaar. Hij greep ergens in de buurt van zijn teelballen om te voorkomen ook al klaar te komen. Met iets rustigere op en neer gaande bewegingen kon ik ook wat bijkomen, om dan zéér hard bereden te worden en samen klaar te komen. Uitgeput viel hij op me neer en ons zweet vermengde zich met elkaar. Na een paar gelukzalige minuten keken we elkaar verliefd aan, streelden en zoenden elkaar, en zeiden liefkozende woordjes.

Arnulf bekende dat hij al lang zin had me te berijden en dat hij zich iedere avond masturbeerde met in zijn fantasie een orgie met mij aan het beleven. En dat al sinds onze eerste contacten op het werk. Ik bekende dat ik ook sinds onze eerste kennismaking me erg tot hem had aangetrokken gevoeld en als ik me masturbeerde hem voorstelde in mijn dromen en fantasieën. Eindelijk is het ervan gekomen! We lieten een heerlijk warm bad vollopen en namen ondertussen snel een douche en kropen dan gezellig samen in bad. Wasten elkaar, vooral zijn kruis en teelballen kregen mijn aandacht en veel zeep. Ik vind het zo rustgevend en pArnulfkelend over zijn lichtbehaarde borst te wrijven en om stevig in zijn mooie kontje te knijpen. Dat zal ik zeker nog vaker doen! Mijn borsten kregen een grondige beurt en mijn spleetje begon hij te likken.

Eerst zachtjes, bijna niet aanrakend, dat maakt me zot van verlangen, dan steeds zijn neus dieper duwend in mijn lichtroze vlees. Hij likte mijn hele poesje en stak dan zo diep mogelijk zijn tong in mijn groefje. Op zoek naar mijn kittelaartje likte hij over mijn schaamlipjes. Ik slaakte een klein gilletje en mijn hele lichaam verstijfde door deze verwenning. Hij stak een vinger in mijn natte spleet en met ritmische bewegingen maakte hij me onderdanig aan hem. Hij bracht me naar de hogere sferen waarop ik met een steeds meer kronkelend lichaam en een steeds harder gekreun op antwoordde en klaar kwam. Hij keek me triomfantelijk aan en zoende me.

Mijn handen zochten naar zijn terug groot geworden broertje. Die stond al paraat en Arnulf werd zeer wild bij de aanrakingen. Met een stevig omklemmende hand had ik hem in mijn macht. Ik zoende zijn hals, kuste zijn borst, likte zijn navel en zijn eikelrand. Nam dan zijn hele penis in mijn mond en met pompende bewegingen verhoogde in zijn hormonenniveau. Toen hij zijn warme zaad voelde stromen hield hij mijn hoofd stevig vast en spoot mijn mond vol.

Ik keek naar zijn edele delen en gaf nog wat likjes die voor hem nog wat te gevoelig waren. Met oogjes vol pret keken we elkaar een tijdje aan. En op de vraag of ik wou blijven slapen, kreeg hij het overtuigende antwoord.

“Vanzelfsprekend.”

VERONIQUE

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1782

Een begin van…

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers do, februari 09, 2017 15:46:04

Een begin van…

Ik word wakker doordat de zon mijn oogleden kietelt. Terwijl mijn brein langzaam beseft dat het dag is, en mijn lichaam zich voorzichtig weer bewust wordt van zijn omgeving, schieten allerlei emoties door me heen. Verwarring, lust, verbazing, diepe, warme genegenheid… Zodra ik mijn ogen open doe weet ik waar al die gevoelens vandaan komen. Een blos en een glimlach verschijnen tegelijkertijd op mijn gezicht als ik naar je kijk, zo lief slapend.

Ik steek mijn hand uit en streel je wang. Met die aanraking komen er ook beelden van de afgelopen nacht naar boven. Mijn wangen kleuren roder, de glimlach verbreedt zich tot een grijns. Wie had ooit gedacht… Ik niet, al hoopte ik het wel, stiekem. Nagenietend denk ik terug aan alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is.

Zoals alle meiden die we ontmoeten raak je eerst in gesprek met Arnulf. Het is nou eenmaal een lekker ding en hij trekt meiden aan alsof hij stroop op zijn pik heeft. Gelukkig ben ik voor 100% zeker van zijn liefde voor mij, en het maakt me dan ook niet jaloers of ongerust. Al snel blijkt dat jullie erg goed met elkaar kunnen opschieten. Jullie kunnen uren met elkaar praten en lachen, waarbij alles bespreekbaar is. Arnulf praat vol lof over je en als ik je ontmoet begrijp ik ook waarom. Je hebt behalve je vlotte babbel ook nog eens een erg leuk koppie. Wat aan de kleine kant, geen klassieke schoonheid zoals ze dat wel eens zeggen, maar je straalt aan alle kanten en hebt een blik in je groene ogen die je kan vastpinnen, uitkleden en ontleden. Een bijzonder intrigerende dame dus. Al snel spreken wij elkaar ook regelmatig. We leren elkaar zo redelijk goed kennen, maar toch vind ik het een beetje gênant wanneer Arnulf opmerkt dat hij het wel ziet zitten om ons samen in zijn bed te vinden. Dit is een fantasietje van hem, maar ik weet niet zo goed wat ik ermee moet. Aan de ene kant vind ik het wel spannend, windt het me wel een beetje op, maar aan de andere kant… Jij dolt vrolijk met Arnulf mee, maakt overal een geintje van, mij ondertussen aankijkend met een blik die ik niet helemaal kan peilen.

De dagen daarna heb ik een onbestemd gevoel. Er broeit iets, zelfs een aantal hete nachten met Arnulf kunnen mijn onrust niet wegnemen. Wanneer ik met de website van Arnulf bezig ben en foto's van blote of half ontklede vrouwen uitzoek voor op zijn site (hij vindt dat ik een goede smaak heb; er mogen alleen mooie foto's op), merk ik tot mijn verbazing dat het me wel wat doet. Prachtige vrouwenlijven, ronde vormen en de haast voelbare zachtheid, ik krijg er vreemde kriebels van in mijn onderbuik. Ik open een foto om deze toe te voegen aan de pagina, en een kreuntje ontsnapt aan mijn lippen. Twee naakte vrouwen, zittend in kleermakerszit tegenover elkaar, waarbij ze hun benen om elkaars lijf hebben geslagen. Ze kussen elkaar, maar op de een of andere manier heb ik het gevoel alsof ik deel uitmaak van die kus. Bijna kan ik het voelen, de warmte van hun lippen… De volgende foto is al niet veel beter. Een vrouw ligt met haar hoofd op de billen van een andere vrouw, haar mond iets open, terwijl ze met haar vingers in het duidelijk kletsnatte spleetje gaat. Verward doe ik mijn ogen dicht. Het helpt niet; het beeld staat al gebrand op mijn netvlies. Het prikkelt mijn fantasie, mijn grote voorstellingsvermogen gaat acuut met me aan de haal. Ik ben degene die daar ligt, het zijn mijn handen, of mijn billen… De kriebels in mijn onderbuik worden heviger. Ik kan me niet bedwingen en mijn handen strelen mijn borsten. Hoe zou dat aanvoelen bij een andere vrouw? Mijn hand dwaalt nog verder naar beneden, streelt door mijn broek heen mijn opgezwollen lipjes. Ineens zie ik weer jouw ogen. Mijn hoofd op jouw benen, jouw mond vlakbij de mijne…

Als op dat moment de voordeur open gaat en Arnulf binnen komt, voel ik me een beetje schuldig. Alsof er niks aan de hand is ga ik verder met de site, kus Arnulf hallo en vraag hem hoe zijn dag was. Maar de beelden blijven, en de hele avond blijf ik opgewonden. Als we 's avonds in bed liggen kruip ik tegen Arnulf aan. Terwijl we elkaar strelen vertel ik hoe ik me voelde achter de pc. Hij grijnst; vindt het duidelijk geen probleem, is eerder enthousiast. Arnulf neemt het vertellen van me over. Hij zegt me, dat ik me voor moet stellen dat hij het niet is die me streelt, maar dat jij dat bent. Kreunend doe ik mijn ogen dicht. Zijn mond trekt een nat, warm spoor langs mijn tepel, mijn navel, over mijn dijen. Die nacht vrij ik afwisselend met jou en Arnulf.

We spreken af dat we een keer gaan stappen. Ik ben een beetje zenuwachtig om jou weer te zien, doe mijn uiterste best om er piekfijn uit te zien. Volgens Arnulf is dat gelukt en hij kan nauwelijks van me afblijven. Maar door mijn zenuwen ga ik er niet echt op in. Ik ben meer bezig met bedenken hoe ik op jou moet reageren. Gelukkig valt het allemaal mee, in het donker van de discotheek zie je me niet blozen en we kussen elkaar gedag. Je kletst al snel weer honderduit met Arnulf, ik merk bij jou niets van de spanning die door mijn lijf giert. Een beetje raak ik er wel van in de war. Ben ik nou teleurgesteld of opgelucht?

Schouderophalend kijk ik de zaal in, richt me op de muziek. Het is heerlijk opzwepende muziek. Een flinke bas, die je niet alleen hoort maar ook voelt in je lijf, met een pakkende melodie. Al snel kan ik niet meer stil staan. Het is alweer een poosje geleden dat we uit zijn geweest en ik ga het er heerlijk van nemen. Mijn lijf beweegt op de muziek, op deze manier kan ik alles om me heen vergeten. Warm is het wel. Het duurt niet lang of ik voel de zweetdruppeltjes tussen mijn schouderbladen glijden. Tijd voor een drankje dus. Ik vraag of Arnulf en jij ook wat willen drinken, maar Arnulf zegt dat hij wel even wat gaat halen. Daar staan we dan. Je zegt wat in mijn oor, maar ik versta je nauwelijks. Nu moet ik nog dichterbij gaan staan. Ik buig wat voorover, om je beter te horen. Jouw geur vult mijn neus, je ruikt heerlijk zoet en zwoel. Met mijn ogen dicht geniet ik even van je nabijheid, maar dan heb ik weer niet gehoord wat je zei. Verontschuldigend lach ik je toe. Je doet nog een stapje dichterbij. Nu sta je zo dichtbij dat we elkaar bijna raken en als je dan ook nog je hand op mijn arm legt, schieten de rillingen over mijn rug. Hoewel die rillingen me behoorlijk afleiden, hoor ik nog wel wat je zegt. We kletsen wat. Ik hou het gesprek gaande, want zo heb ik een excuus om mijn hand op je middel te leggen, en je geur op te snuiven.

Wanneer Arnulf terug komt met de drankjes kijkt hij me lachend aan. Hij wil weten of ik het al gezellig vind en ik grijns hem met glimoogjes toe. We blijven nog wat kletsen en drinken, maar al snel verdwijnen we naar de dansvloer. Arnulf gaat niet mee; die danst alleen als hij heel veel gedronken heeft en kijkt liever naar alle mensen die er in zo'n discotheek voorbij komen.

Op de dansvloer kan ik goed merken dat ik al behoorlijk wat gedronken heb. Ik heb benen van elastiek en ben behoorlijk licht in mijn hoofd, maar dat voelt nu extra lekker aan en het zorgt ervoor dat ik wat meer durf. Als er dus een wat langzamer nummer gedraaid wordt dans ik naar je toe, maar ze draaien maar een klein stukje en nu is het ritme weer veel sneller. We moeten er allebei vreselijk om lachen, ik merk dat jij ook al een beetje aangeschoten bent. Na nog een aantal snelle en vrolijke nummers komt er dan toch een langzamer nummer. Het is een R&B-nummer, met een ontzettende sexy ondertoon. Met een lome glimlach dans ik naar je toe, en leg mijn hand op je heup. Voordat ik van mezelf kan schrikken doe jij hetzelfde bij mij, en danst nog een stukje dichterbij. Al snel dansen we in hetzelfde ritme bijna tegen elkaar aan. Jouw blik houdt de mijne gevangen. Er is niets anders meer behalve die groene kijkers, die me onderzoekend aankijken. Je hand komt omhoog, streelt mijn wang. Ergens in mijn achterhoofd ben ik verbijsterd over wat ik aan het doen ben, maar de drank, jouw ogen en de muziek hebben me betoverd. Je hand glijdt vederlicht over mijn hals, dan weer omhoog naar mijn mond. Ook mijn handen leiden een eigen leven. De hand op jouw heup streelt je middel, tast jouw vormen af. Mijn andere hand komt ook omhoog, streelt jouw zachte wang, gaat door je haar. Mijn ogen registreren dat je mond een klein stukje open gaat, maar mijn hersens vragen zich beneveld af waarom het me nog niet eerder is opgevallen hoe perfect jouw lippen zijn.

Het volgende moment zijn jouw ogen wel heel dichtbij. Ik voel jouw hand in mijn nek, maar ook mijn hand laat jouw nek subtiel weten dat ik je dichterbij wil. Als onze lippen elkaar raken voelt dat alleen maar goed, en een kreuntje ontsnapt mijn keel. Heel voorzichtig en zacht verkennen we elkaars mond. Je lippen voelen heerlijk warm en zacht. Mijn tong gaat zachtjes langs jouw onderlip, en ik hoor je een klein geluidje maken. Dan vinden onze tongen elkaar en voor het eerst in mijn leven zoen ik écht een vrouw. Ik heb van top tot teen kippenvel, maar absoluut van opwinding. We zijn ons totaal niet meer bewust van de mensen om ons heen, maar als de muziek ineens weer sneller wordt en iedereen weer sneller gaat bewegen, raken wij ook uit ons ritme. Lachend kijk je me aan. Ik ben een beetje verdwaasd, maar als je in mijn oor vraagt of het tegenviel, moet ik ook lachen.

“Nee,” lach ik terug, “je had gelijk. Je had gelijk om eerder bang te zijn dat het bevalt, dan dat het tegenvalt.”

De muziek is niet meer echt onze smaak, en we wurmen ons terug naar Arnulf. Die staat met een grote grijns ons op te wachten, met nog een drankje voor ons allebei. Als hij vraagt of we lekker gedanst hebben kan ik alleen maar schaapachtig lachen; ik weet dat hij alles gezien, èn ervan genoten heeft. De sfeer zit er bij ons ook goed in. De hele avond blijven we elkaar aanraken en blijft het broeien. Arnulf geniet er zichtbaar van. Hij fluistert in mijn oor dat het hem allemaal ontzettend opwindt, en als ik mijn hand in zijn kruis leg voel ik daar het harde, hete bewijs ervan. Aan het eind van de avond vraagt Arnulf dan ook of je nog wat bij ons komt drinken. Ik weet wat jouw bedoelingen zijn en jij duidelijk ook, want je moet er enorm om giebelen. Maar jammer genoeg gaat dat nu echt niet; je hebt een auto geleend en die moet de volgende morgen weer vroeg voor de deur staan. Met een kus op de mond nemen we afscheid en zo gaan Arnulf en ik samen naar huis.

De volgende morgen heb ik duidelijk een kater – letterlijk en figuurlijk. Ik wil wel onder de dekens kruipen en daar de eerstvolgende week blijven, zò in de war ben ik. En hoewel ik nog steeds steken van opwinding voel als ik eraan denk, kan ik zelf nog maar nauwelijks geloven dat ik jou gekust heb. Arnulf probeert me gerust te stellen, maar ik weet dat ik het van jou moet horen. Alleen… bellen durf ik je niet natuurlijk. Uiteindelijk wordt het ons wel heel gemakkelijk gemaakt, doordat we elkaar op het internet spreken. In een chatbox praat het altijd een stuk gemakkelijker, het is heerlijk anoniem. Hier heb ik veel meer bravoure, en ik vraag je dan ook direct hoe je het vond, die avond. Jij stuurt een blozend gezichtje terug, zonder tekst. Ik wacht rustig af, weet dat je aan het bedenken bent wat je moet opschrijven. Dan blijkt dat je er hetzelfde over denkt als ik. Je vond het lekker, het wond je op, maar je weet niet zo heel goed wat je er nu mee moet. Ik zucht opgelucht. Je bent niet helemaal negatief en ik schrik van mezelf als ik merk dat ik een siddering van verwachting voel. Veel tijd heb ik niet om daarover na te denken, want dan gaat de telefoon. Ik moet lachen als ik zie dat jij het bent. Het ijs is weer gebroken, dit hadden we even nodig. We zitten die avond nog lang aan de telefoon.

Weer spreken we elkaar regelmatig, en zo af en toe gaan we wat drinken of winkelen in de stad. Ik kan niet naar je kijken zonder kriebels in mijn onderbuik te krijgen en ik denk – en hoop – in jouw ogen hetzelfde te zien. We hebben elkaar daarna niet meer zo gezoend als in de discotheek, maar bij het afscheid kussen we elkaar altijd op de mond. En altijd smaakt het naar meer. Toch doen we het niet; misschien gene voor de mensen om ons heen? In ieder geval houdt het de sfeer broeierig en onze blikken intens.

Arnulf wil je ook wel weer eens zien, en aangezien hij op doordeweeks niet zoveel tijd heeft, spreken we af dat je een keer 's avonds in het weekend wat bij ons komt drinken. Bij ons word je dan gelijk uitgenodigd voor het eten. We trekken een lekker flesje wijn open, en zitten zo de hele avond heerlijk te kletsen. Ik zit op de bank en jij ook, maar aangezien hij zo ontzettend groot is, zitten we nog een heel eind bij elkaar vandaan. Ik kan mijn ogen niet van je afhouden. Je prachtige lippen en betoverende ogen, de heerlijke rondingen van je lichaam – daar durf ik al helemaal niet aan te denken – ik zou dolgraag dichterbij je willen zitten maar durf het niet. Ik zou je zo graag in mijn armen willen nemen, je zacht kussen en met mijn handen door je haar gaan, maar ik heb geen idee hoe jij daarop zou reageren. En dan is het te laat; je zegt dat je naar huis moet. Teleurstelling schiet door me heen, maar ik durf nog steeds niets te ondernemen. Bij de voordeur nemen we afscheid. Je kust Arnulf gedag, die vervolgens roept dat hij naar de wc moet. Je doet de voordeur al open. Ik kijk je lang aan, voordat ook wij elkaar gedag kussen. En weer, die laatste kus op mijn mond. Nu blijft je mond wel dichtbij de mijne, je kijkt me diep aan. Ik ben een twijfelaar en onzeker, weet niet goed wat je van me wilt. Uiteindelijk durf ik een gokje te wagen en kus je zacht nog eens. Nu doe je een stapje dichterbij. We staan heel dichtbij elkaar, jij met je gezicht opgeheven, je zachte mond op de mijne. Eindelijk ben je dan dichtbij. Eindelijk vinden onze tongen elkaar weer, het heeft al veel te lang geduurd, zeggen jouw ogen. Nog een gokje? Zacht duw ik de deur weer dicht. Je ogen staan lachend. We hoeven niks te zeggen, onze lijven maken alles wat we moeten weten duidelijk.

Nu kunnen we elkaar dan echt uitgebreid zoenen. We doen heerlijk langzaam, stoken het vuurtje flink op. Onze tongen verkennen ieder plekje, proeven goed, draaien zachte, natte rondjes. Als onze monden weer loskomen van elkaar, kijken we elkaar donker aan. We durven het allebei niet te vragen, weten eigenlijk wel wat we allebei willen. Ik voel het aan jouw lichaam, dat warm en zacht tegen het mijne staat. Wanneer je beweegt, voel ik je borsten tegen de mijne duwen. Dat windt me ontzettend op, en als vanzelf gaat mijn hand omhoog. Langs je heup, je middel… Jouw ogen worden groter, maar nog steeds zeg je niks. Als ik bij de onderkant van je borst ben beland, doe je je ogen dicht en je zucht. Langzaam verkennen mijn vingers voor het eerst op een absoluut erotische manier een andere vrouwenborst. Zacht en rond, heerlijk stevig… Als mijn vingers je harde tepel vinden gaan je ogen weer open. Je kreunt zachtjes en trekt mijn hoofd naar je toe. Nu zoen je me harder, alsof je zonder woorden wil zeggen wat je nu voelt. Duidelijker kan niet, ik voel exact hetzelfde.

Op dat moment komt Arnulf van de wc. Quasi verbaasd merkt hij op dat je er nog bent. Hij kijkt naar ons, komt dan dichterbij en geeft ons allebei een kus. Met een lachje zegt hij, dat we ons niet aan hem hoeven te storen. En dat de bank misschien wat comfortabeler is. Of, en hij grijnst, de slaapkamer natuurlijk. Wij kijken elkaar aan. Ik zeg niks, laat dit aan jou over. Een glimlachje glijdt over je gezicht. Met een ondeugende blik naar Arnulf pak je mijn hand en trekt me richting de slaapkamer. Ik hoor Arnulf kreunen, en we moeten allebei lachen. We laten de deur open en ploffen op bed. Dan verschijnt Arnulf in de deuropening. Hij kijkt naar ons, is duidelijk opgewonden, maar wil ons eigenlijk ook niet storen. Uiteindelijk vraagt hij het dan toch. Of hij zo af en toe even mag komen kijken. Wij schieten in de lach, zeggen dat dat natuurlijk mag, en dat we het wel zeggen als we hem nodig hebben. Arnulf lacht nog wat schaapachtig en verdwijnt dan weer richting woonkamer.

En daar liggen we dan. We kijken elkaar aan en ik weet niks beters te verzinnen dan je gezicht nog maar eens te strelen. Jij bent degene die verwoordt wat we allebei denken. De onzekerheid, niet precies weten wat en hoe… Als ik zeg dat me dat niks uitmaakt, dat we gewoon ons gevoel moeten volgen, glimlach je. Niet denken maar doen dus, zeg je en je voegt de daad bij het woord. Je gaat op je buik liggen, vlak naast me, en zoent me. Ik sla mijn armen om je heen en geniet van dit gevoel. Nu verkent jouw hand mijn heup en buik. Een rilling gaat door me heen, ik zou je wel willen opjagen, want je doet tergend langzaam. Mijn tepels worden hard bij het idee dat jij ze zo aanraakt. Je kreunt een beetje als je mijn borsten aanraakt, en je kneedt en streelt me totdat ik het gevoel heb dat mijn tepels door de stof van mijn bh prikken. Ineens kom je overeind en kijkt me aan. Dan begin je je uit te kleden. Ik weet niet meer hoe ik het heb; verlangen giert nu door mijn hele lichaam. Je zegt me, hetzelfde te doen, alleen houden we ons ondergoed en een T-shirt aan. Giechelend kruipen we onder het dekbed. Nu heb ik het gevoel dat je nog dichterbij me bent. Ik steun op een elleboog terwijl jij op je rug ligt. Met mijn vingers ga ik zacht over je mond, je doet je lippen een klein beetje open. Mijn hand gaat verder naar beneden, streelt je hals, de bovenkant van je borsten. Dan vat ik je borst in mijn hand. Mijn vingers spelen met je tepel, en ik geniet van jouw reactie. Ik voel jouw handen op mijn lijf. Ze strelen de huid op mijn bovenbenen, mijn heupen, kruipen onder mijn T-shirt… Dan wil ik ook naakte huid voelen. Mijn hand gaat verder naar beneden, vind jouw dijen en streelt zacht de buitenkant. Omhoog gaat het, naar de heerlijke ronding van jouw billen. Nog meer omhoog, over je rug, dan weer naar voren. Nu kan ik je borst voelen in je bh. Maar meer wil ik, nog meer naakt. Met mijn vingers bevoel ik het randje van je bh. De elastische stof geeft mee, ontbloot steeds meer van je borst. Je borst deint op je snelle ademhaling en je adem stokt heel even als ik je naakte borst in mijn hand houd. Ook ik heb intussen het gevoel dat ik in brand sta. Jouw handen strelen mijn billen, mijn heupen, mijn slipje steeds verder naar beneden duwend. Ik kus je weer, laat mijn tong over je lippen glijden en geef kleine kusjes op je wang en je kin. Dan zak ik langzaam af. Eerst naar je oorlelletje, je hals. Dan trek ik je T-shirt zover naar beneden als gaat, om het kuiltje onderaan je hals te kussen. Terwijl ik je weer aankijk, doe ik langzaam je T-shirt omhoog. Ik wil je alle kans geven, te stoppen wanneer jij dat wilt. Maar je lacht, en helpt mee, je T-shirt uit te doen. Mijn mond wordt als vanzelf getrokken naar die zachte glooiingen, mijn tong trekt een plagend spoor van kleine likjes richting jouw harde tepels. Je ene borst ontbloot, je andere nog in de zachte stof. Ik bevrijd ze allebei en verken met mijn mond en mijn tong deze heerlijke heuvels. Mijn hand glijdt ondertussen verder af naar beneden. Je kronkelt en maakt kleine geluidjes. Jouw handen plukken aan mijn T-shirt, strelen mijn billen en borsten. Onze handen sporen elkaar aan om nog een stapje verder te gaan, geen schroom meer te kennen maar ons gevoel te volgen. Als mijn vingers de rand van jouw slipje hebben gevonden, kreun je harder. Maar dit wil ik zeker weten. Ik doe mijn hoofd omhoog en vraag of ik je mag voelen. Je siddert ja, kreunt alsjeblieft en doet je ogen dicht. Ik weet niet meer hoe ik het heb. Jouw handen maken me gek, jouw geur maakt me wild. Mijn vingers vervolgen hun ontdekkingstocht. Dit voelt zo vertrouwd, en toch ook weer zo anders. Het zijn vooral jouw reacties op mijn vingers en mijn mond die me het lef geven, door te gaan. Zacht kriebelen mijn vingers door de haartjes op je venusheuvel. Je legt jouw hand op de mijne, niet om me tegen te houden of om me te sturen, maar alsof je mee wilt voelen. Nog een klein stukje lager… Mijn vingertoppen voelen je vochtigheid, de kale natheid van je schaamlipjes. Nu duwen jouw vingers wel een beetje; raak me aan, voel me echt. Dan glijden mijn vingers door je kletsnatte spleetje, verdwalen in je warme sappen. Je pakt mijn hoofd vast, kijkt me diep aan en kust me. Je tong eist mijn mond op, terwijl mijn vinger bij je naar binnen glijdt. Je kreunt diep, vanuit je keel. Langzaam glijdt mijn vinger in en uit je hete grotje. Ik heb het gevoel alsof ik dronken ben, dronken van jouw huid, jouw smaak, jouw geur.

Dan neem jij over. Je duwt me achterover, en gaat op mijn schoot zitten. Nu jij, mompel je met een donkere blik. Je sjort en trekt mijn T-shirt uit, laat dan je handen strelend over mijn borsten gaan. Met een lachje schuif je langzaam de bandjes van mijn bh omlaag. Je schuift je handen achter mijn rug, en kust me. Dan kom je weer omhoog, met mijn bh in je handen. Lachend gooi je hem met een zwaai naast het bed. Je kust me weer, maar niet lang op mijn mond. Nu volgen jouw lippen hetzelfde spoor als die van mij net deden, en ik sidder als je mond een harde tepel omvat. Je tong geeft kleine likjes, draait kringetjes. Mijn handen hebben inmiddels de sluiting van jouw bh gevonden, en ook die gaat uit. Nu kom je iets omhoog, en gaat met je lijf op het mijne liggen. Ik kan een kreun niet inhouden. Het voelt zo heerlijk, huid aan huid. Maar je bent alweer op weg naar beneden, met je handen en je mond ieder plekje ontdekkend dat je tegenkomt. Hoe lager je komt, hoe heter ik word. Ik draai met mijn onderlijf, verlies iedere controle. Nu kan ik jou niet meer aanraken, en mijn vingers klauwen in het laken als je bij mijn natte slipje bent aangekomen. Maar je geeft me geen rust; je vingers haken achter mijn slip en trekken het langzaam naar beneden. Je mond volgt, kleine kusjes gevend die mij in vuur en vlam zetten. Dan richt je je iets op. Je stroopt mijn slipje van mijn benen naar beneden en komt weer op mijn schoot zitten. Ik grijns en murmel dat jij dan ook naakt moet. Je gaat staan en doet centimeter voor centimeter je slipje omlaag. Het uitzicht op jouw heerlijke lichaam en je kletsnatte poesje maakt dat ik gek word van verlangen. Ik voel hoe de sappen tussen mijn billen door op het laken glijden. Als je weer omlaag komt, zeg ik dat je op je knieën moet blijven zitten. Ik streel je heupen en billen, ondertussen iets naar beneden op het bed schuivend. Je hebt door wat ik van plan ben en je kreunt. Je leunt iets voorover, met je handen tegen de muur, terwijl ik kleine kusjes op je dijbenen geef. Ik zie je lipjes glinsteren van het vocht, en lik een straaltje van de binnenkant van je dijbeen. Zalig zilt is het, meer wil ik… Je zakt iets door je knieën als mijn tong je lipjes raakt. Zacht lik ik je schaamlippen van onder naar boven. Je kreunt, je doet je knieën iets meer van elkaar en nu kan ik ook je binnenste schaamlipjes likken. Je schokt, en ik weet dat ik je klitje heb gevonden. Mijn tong draait cirkeltjes om je klit, af en toe met lange halen je lipjes likkend. Het lijkt een heerlijke eeuwigheid en tegelijkertijd een tel te duren, maar ineens richt je je op. Ik wil jou proeven, kreun je, en je kust me. Als je je eigen vocht proeft, lik je mijn lippen af. Zonder omhaal kniel je tussen mijn benen. Ik voel je adem op mijn lipjes, die al behoorlijk uit elkaar staan. Dan begin je me te likken, eerst zacht, maar steeds sneller. Als je dan ook nog een vinger bij me naar binnen duwt, heb ik het niet meer. Maar alleen klaarkomen wil ik niet. Ik kreun je naam en geef aan dat je je om moet draaien. Je kruipt bovenop me, je kontje precies boven mijn gezicht manoeuvrerend.

Pas als ik gekreun hoor, kijk ik op. Ik zie Arnulf staan, die met zichzelf speelt terwijl hij naar ons kijkt. Als hij me ziet kijken, geeft hij me een kusje in de lucht. Ik wijd me glimlachend weer aan mijn heerlijke taak, en begin weer te likken. Meer tijd om erover na te denken heb ik toch niet, want jouw tong maakt me helemaal gek. Aan jouw bewegingen en gekreun hoor ik, dat ook jij het niet lang meer houdt. Ik zuig en lik totdat mijn kin druipt van jouw sappen. Met jouw klit in mijn mond kom je hard kreunend klaar. Schokkend haal je jouw mond van mijn lipjes, maar niet voor lang. Grommend sla je weer aan het likken, en al snel kom ook ik schreeuwend klaar. Na-schokkend liggen we nog even op elkaar, ons ineens weer bewust wordend van Arnulf.

Die staat, in de deuropening, met een verheerlijkt gezicht zijn handen vol te spuiten. Lachend kruipen we tegen elkaar aan en trekken het dekbed over ons heen. Arnulf komt naar ons toe en kust ons allebei. Hij kreunt als hij onze sappen proeft. Als hij meldt dat hij wel op de bank slaapt, glimlachen we dankbaar. We kussen elkaar, hoeven niks te zeggen. Zo vallen we in slaap.

Een zacht kusje op mijn mond haalt me uit mijn mijmeringen. Ik doe mijn ogen open en kijk in jouw groene ogen. Dan voel ik, hoe jouw handen mijn lichaam alweer in brand zetten. Ik lach, en zoen je terug. Op mijn voorstel om nu Arnulf er maar bij te roepen, kan je alleen maar lachend instemmen. En zo beginnen we weer van voor af aan…

Veronique

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(3)//blog.4fingers.be/#post1744

ZWART - WIT

VeroniqueGeplaatst door My 4Fingers ma, oktober 10, 2016 17:19:35

ZWART - WIT

Mijn spiegelbeeld toonde een aardig naakt meisje met een bijna witte huid, 1 meter 68 lang, kleine rechtop staande borstjes, lange rode haren die tot bijna op haar dijbenen vielen. Ken je dat reclamespotje? Dat meisje in het gras met alleen een broekje aan en die kaas naast haar lijf? Nou, daar lijk dat spiegelbeeld wel een beetje op. Mijn spiegelbeeld zei niks terug. Mijn hand gleed als vanzelf even naar beneden, woelde een beetje door het schaamhaar en vond dat heerlijke knopje. Het meisje in de spiegel deed hetzelfde. ‘Dan komen we toch lekker samen klaar,’ fluisterde ik. Het lekkere ding gehoorzaamde ook nog. Na een paar minuten was mijn ochtendritueel voltooid. Nog een beetje nahijgend schoot ik in mijn spijkerbroek en T-shirt, zocht mijn zwemspullen bij elkaar en sprong even later op de fiets op weg naar het zwembad.

Al een aantal jaren ga ik daar op mijn vaste vrije dag naar toe. Bij de fietsenstalling zag ik haar al; zwart haar, donkerbruine huid, bijna zwart zelfs. Het dunne, vrij blote zomerjurkje liet niet zo heel veel te raden over. Onze blikken kruisten elkaar. Wat zo'n kort moment soms met je kan doen. Of de bliksem insloeg! Ik heb dan wel een vriendin en ga dan ook niet zomaar met ieder ander meisje een avontuur aan, maar soms gebeurt zoiets, iedereen kent dat wel.

Toen ik even later vanuit mijn kleedhokje naar het zwembad liep, zag ik haar nog juist in het water springen. Haar badpak had niet bloter kunnen zijn, hoog opgesneden, opengewerkt aan de zijkanten, bijeen gehouden door een koordje, waardoor je heel veel naakte huid kon zien. Ook van voren diep uitgesneden, zodat haar borsten bijna geheel te zien waren. Toch wonderlijk, dat Bart of Ellen, de twee personeelsleden, er kennelijk geen aanmerkingen op hadden gemaakt.

Het was niet druk in het bad. Toen ik even naar de kant zwom, zag ik ze naar me toe komen. Ze trok zich wat op aan de rand en daarbij voelde ik even haar dijbeen tegen het mijne. Toeval? Ik dacht het niet, want de manier waarop ze zich in het bad bewoog en telkens naar me keek, de vele ‘terloopse’ aanrakingen bezorgde me de koude rillingen. Ik voelde me beurtelings heet en koud worden! Terwijl ik even op de rand zat en ze weer eens naar me toe zwom, raakte haar hand even de binnenkant van mijn dijbeen en gleed speels een moment naar boven tot bijna bij mijn kutje! Sidderen!

‘Goed, meisje, je wilt dus wat,’ dacht ik en eigenlijk begon ik ook hevig naar dat lichaam te verlangen. Maar hoe moest ik dat aanpakken? Rotzooien hier in het bad zou echt niet getolereerd worden. Ik besloot haar eerst maar eens aan te spreken. Het taaltje wat ik toen hoorde kon ik onmogelijk thuis brengen. In het Engels dan maar? Geen reactie. In het Duits? Voor zover ik dat kan. Weer geen reactie. Ze bleef maar met haar hoofd schudden. Een gesprek zou het dus nooit worden, maar met je ogen en je lichaamstaal kun je ook heel veel duidelijk maken. En duidelijk was het. Ze wilde me! En ik wilde haar ook! Verlieft? Welnee, stapelgek werd ik, oh god, dat lijf! En hoe ze me iedere keer aanraakte was om gek, zeg maar gewoon op z'n oer-Vlaams bloedgeil te worden. Wanhopig piekerde ik me suf; hoe en waar?

Onverwachte hulp kwam er hulp van Ellen, de badjuffrouw, die mij natuurlijk wel kende en een en ander natuurlijk ook niet was ontgaan. Ze wenkte me en opende even later een deur naar een kleine fitnessruimte, die al een tijdje niet meer in gebruik was.

“Ik weet van niks hoor,” fluisterde ze tegen me. “En jij ook; mondje dicht, anders krijg ik problemen.”

Ik trok de zwarte schoonheid met me mee naar binnen. Een paar oude ongebruikte toestellen stonden er en een aantal matrassen lagen her en der verspreid op de grond.

Van enig aftasten, voorspel of ander voorzichtig begin, was geen sprake meer. Enkele seconden waren maar nodig om met onze, nog kleddernatte naakte lijven op een van de matrassen te duikelen. Het moet wel een heel apart schouwspel zijn geweest: mijn bijna witte lichaam, verstrengeld met haar zwarte lijf, kronkelend, glijdend, om en om draaiend, rollebollend, zoals dat heet, alsof we elkaar nooit meer wilden loslaten. Wederzijds werden onze lichamen helemaal verkend, zowel met handen als met tongen. Geen plekje werd overgeslagen. Toen we na eindeloos gedraai en gekronkel met de kutjes tegen elkaar wreven en we met de wijsvingers ook elkaars G-plekje hadden gevonden, wist ik niet meer wat me overkwam.

Gewoonlijk kom ik niet zo vaak achter elkaar klaar, maar nu raasden de orgasmes aan een stuk door als een vloedgolf door me heen en ook haar lichaam schokte en schudde hevig bij elk orgasme. Het kon niet anders, dat er ook een moment moest komen, dat we volledig uitgeput raakten. Dat moment kwam dan ook. Heerlijk in elkaar verstrengeld lagen we daar een poosje uit te rusten.

Dan, een klop op de deur: Ellen! “We gaan sluiten, jongens, zijn jullie klaar?”

“Dat zou ik wel denken,” stotterde ik. Daar zaten we dan, in onze poezelige nakie. Ik voelde, dat ik niet alleen vuurrood haar had, maar ook nog eens een vuurrooie kop.

Het zwarte meisje verdween ijlings door de deur. Ellen sloeg een grote handdoek over me heen.

“Genoten?” Vroeg ze met een ondeugend lachje. “Kom even douchen nog, je ruikt nog helemaal naar de chloor. Dit blijft onder ons, hè?”

“Ja, ja, natuurlijk Ellen.” Oh, wat voelde ik me een heel klein, betrapt meisje op dat moment.

Toen ik thuis naakt voor de spiegel stond, zag ik weer dat andere meisje. ‘Zeg Veronique, wat ben jij een geil ding zeg, heb je nog steeds zin, zullen we nog een keer samen klaarkomen’.

Het spiegelbeeld zei, ‘ja, laten we dat nog maar een keer doen’.

De dagen er na heb ik me af en toe afgevraagd of het allemaal wel echt gebeurd was. Het was ook allemaal zo onwezenlijk, zo vreemd, zo... tja...

Maar een week later hoorde ik, dat haar badpak was gevonden, half onder de matras, die als ‘slagveld’ had dienst gedaan. Het zwarte meisje heb ik echter nooit meer in het dorp gezien.

Veronique

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1673
Volgende »