Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Jeroen

RonZGeplaatst door My 4Fingers wo, september 18, 2013 00:26:45

Jeroen

Het was een mooie maandagmiddag, de lente was begonnen en Kim fietste vanaf haar werk naar huis. Ze had het druk gehad. Na het bijwonen van twee vergaderingen en het opstellen van twee offertes had ze het wel gehad voor die dag en was ze blij dat ze op haar fietsje zat. Na 20 minuten met de zon op haar lijf en haar hoofd in het zachte windje was het werk wel uit haar hoofd verdwenen. Onderweg had ze bedacht dat ze geen zin had om te koken. Omdat ze toch iets warms wilde eten reed ze langs de supermarkt om een pizza te halen. Ze kon moeilijk kiezen en nam drie verschillende smaken mee, thuis zou ze wel bedenken waar ze trek in had. Ze fietste snel naar huis, zette haar fiets in de schuur en deed de deur open. Zoals de meeste maandagen was er geen post, alleen een pak reclamefolders. Er zat weinig van haar gading bij, alleen een folder van een nieuw geopende erotiekwinkel trok haar aandacht. Ze legde de folder op tafel, die zou ze straks wel bestuderen. 'Wie weet hebben ze wel een leuk speeltje voor me' dacht ze met een glimlach op haar gezicht.

Daarna liep ze naar boven, kleedde zich snel uit en stapte onder de douche. De warme straal op haar lijf voelde weldadig, ze nam de douchekop in haar hand en zette hem op de massagestand. Vervolgens richtte ze de nu pulserende straal op haar borsten. Haar tepels reageerden direct, ze stonden fier overeind. Langzaam liet ze de straal omlaag gaan, over haar buik en benen, en toen weer omhoog. Ze zette haar benen iets uit elkaar en bewerkte de binnenkant van haar dijen. Nu richtte ze op haar mooi getrimde harige driehoekje, maar ze ontweek zorgvuldig haar gleufje. Ze besloot dat het genoeg was en hing de douchekop weer op voordat ze echt opgewonden raakte. Ze droogde zich af en smeerde haar hele lijf in met een heerlijk geurende bodymilk. Net toen ze haar kapsel stond te kammen ging de bel. Snel schoot ze haar badjas aan en liep naar beneden. Ze deed de deur open en daar stond Jeroen, een buurjongen.

“Sorry, dat ik u stoor buurvrouw, maar ik heb de deur achter me dichtgedaan en mijn sleutels liggen binnen. Mag ik de reservesleutel alstublieft?” De buren en Kim hebben elkaars huissleutel zodat ze in geval van nood in elkaars huis kunnen, en dit was zo’n ‘noodgeval’.

“Natuurlijk, kom maar even binnen." Hij liep achter Kim aan naar de huiskamer, ze trok een la open maar daar lag de sleutel niet.

“Ik moet even zoeken hoor, wil je intussen een biertje?” vroeg ze. Hij was drie weken geleden 18 geworden, dus dat kon ze zonder problemen aanbieden.

“Graag, buurvrouw” zei hij verrast en ging op de bank zitten. Ze zette voor beiden een flesje bier neer en ging door met zoeken.

“Is er niemand thuis vandaag?” vroeg ze.

“Nee” antwoordde hij, “mijn ouders zijn met mijn zus een paar dagen naar Parijs, dus ik ben alleen thuis.”

“Ha, hier heb ik de sleutel! Dus je hebt het rijk alleen, kook je ook zelf of heeft je moeder vast wat voor je klaargezet in de vriezer?”

“Nee, ik kan niet zo goed koken en de vriezer is leeg, ik ga straks even naar de snackbar of laat een pizza komen” antwoordde hij. Het viel haar op dat hij bijna gebiologeerd naar haar zat te kijken, en toen Kim haar blik omlaag richtte begreep ze waarom. Haar korte badjas was toen ze ging zitten omhoog geschoven waardoor hij een prachtig uitzicht op haar dijen had, en van boven hing hij iets open waardoor een deel van haar borsten zichtbaar was. Ze had plezier in zijn aandacht en besloot hem nog iets meer te laten zien. Ze pakte haar biertje en ging wat verzitten, trok een been op en legde dat op de leuning van de stoel. Als het goed was moest hij nu net tussen haar dijen kunnen kijken.

“Ik heb nog een paar pizza’s in de vriezer liggen, heb je zin om hier te blijven eten?”

Jeroen schrok op en antwoordde met een rode blos op zijn gezicht.

“Nou graag buurvrouw, als u dat tenminste niet erg vindt…”

“Dan had ik het toch niet gevraagd dommie” lachte ze terwijl ze naar hem knipoogde. Hij grijnsde en schoof wat onrustig heen en weer op de stoel.

“Ik ga even de oven aanzetten” zei Kim, terwijl ze opstond en naar de keuken liep. Toen ze terug kwam zat Jeroen in de folder van de erotiekwinkel te kijken.

“Staan er leuke spulletjes in?” Vroeg Kim met een glimlach.

Jeroen voelde zich betrapt en mompelde iets onduidelijks. Kim ging naast hem op de bank zitten.

“Mag ik even meekijken?” Vroeg ze terwijl ze de folder wat naar zich toe trok. Samen keken ze naar de sexy lingerie, de seksspeeltjes, de fun condooms en de glijmiddelen met lekkere smaakjes. Omdat ze vlak naast hem zat kon ze hem onopvallend observeren. Jeroen was duidelijk opgewonden, in zijn kruis begon zich een flinke bobbel af te tekenen. Dat liet Kim niet onberoerd, ze voelde hoe haar tepels en kutlipjes opzwollen.

“Word jij er ook een beetje geil van?” Vroeg ze zacht.

Jeroen knikte geluidloos. Ze wees naar een grote paarse vibrator. ”Die heb ik ook." Jeroen keek haar een beetje ongelovig aan. Kim stond op en liep naar de kast. Ze deed een deurtje open en pakte een langwerpige plastic doos, haalde de vibrator tevoorschijn en zette hem aan. Het was zo’n flexibele penis van siliconenrubber die zowel trilt als kronkelt, en met een zacht trillend tongetje erop om je clitoris te stimuleren. “Leuk ding hè?” lachte Kim.

Jeroen wist duidelijk niet goed wat hij zeggen moest.

“Ja, eh… grappig, maar eh…” hakkelde hij. Kim keek hem vragend aan.

“Maar eh… is dat nou lekker, zo’n eh…. namaakding?”

Kim knikte ondeugend.

Zonder zich te bedenken sloeg ze haar badjas open waardoor de jongen zicht kreeg op haar poesje. Met grote ogen keek hij naar haar fraai getrimde driehoekje en naar de gezwollen lipjes waarop kleine druppeltjes glinsterden. Ze zette de eikel van de trillende kunstpik tegen haar lipjes. Die weken uiteen en langzaam gleed het trillende en kronkelende apparaat naar binnen. Jeroen slikte en likte zijn lippen die droog waren van de opwinding. Kim ’s lipjes omsloten de kunstpik strak maar ze was zo nat dat het ding soepel in haar verdween. Ze legde twee vingers aan weerszijden van haar spleetje en trok het iets open, zodat het trillende tongetje haar clitje raakte. Langzaam bewoog ze het apparaat nu in en uit haar kutje, het soppende geluid overstemde het zachte gebrom van de vibrator. Jeroen zat met open mond en een rood hoofd toe te kijken hoe de paarse staaf, die nu glom van Kim ’s kutsap, haar liefdesgrotje penetreerde. De bobbel in zijn broek groeide en hij ademde zwaar.

“Vind je het lekker om naar me te kijken?” Fluisterde Kim. De jongen mompelde iets onverstaanbaars. Zachtjes legde Kim haar hand op zijn kruis en wreef over de bobbel. Jeroen kreunde, ze voelde de omtrek van zijn gezwollen geslacht. Terwijl ze haar andere hand gebruikte om de vibrator zijn werk te laten doen begon ze de bobbel voorzichtig ritmisch te kneden. Jeroen kreunde nog iets harder, zakte wat onderuit en sloot zijn ogen. Aan de grimas op zijn gezicht zag ze dat hij dicht tegen een orgasme aan zat. Ze kneedde iets sneller en iets steviger terwijl ze de vibrator diep in haar liefdestunnel duwde waardoor het trillende tongetje heerlijk tegen haar genotknobbeltje drukte. Toen zag ze hoe Jeroen ’s gezicht vertrok en ze voelde hoe de bobbel in zijn broek begon te pulseren en de stof onder haar hand nat werd. Toen werd het ook haar teveel, haar orgasme nam bezit van haar en trillend van genot kwam ze heftig klaar.

Langzaam liet ze de paarse kunstpik uit zich glijden en keek naar Jeroen, die haar een beetje ongelukkig aankeek.

“Wat is er, vond je het niet lekker?” Vroeg ze.

“Het was heel lekker, maar nu zit ik straks met een grote vlek in mijn broek” zei de jongen enigszins beschaamd.

“Geen probleem joh, ga maar even lekker douchen, dan was ik die broek even. Als ik hem daarna in de droger doe kun je hem weer aandoen als we gegeten hebben. Er hangt in de badkamer een badjas, die kun je zolang aantrekken." De jongen leek duidelijk opgelucht en stond op om te gaan douchen. Kim ging hem voor naar de badkamer.

“Geef je kleren maar hier” zei ze. Aarzelend trok Jeroen zijn shirt uit en maakte zijn broek los, hij was duidelijk niet gewend om zich in het bijzijn van een vrouw uit te kleden. Kim keek goedkeurend naar zijn strakke lijf dat stukje bij beetje ontbloot werd. Als laatste trok hij zijn boxer uit, waar een grote natte plek in zat. Zijn lid was nog half gezwollen, maar zelfs in die toestand had hij een behoorlijke omvang. Terwijl Kim bukte om zijn kleren op te pakken nam ze zijn pik liefdevol in haar hand en gaf er een kus op.

“Ga jij maar lekker douchen, dan was ik je kleren even en zet ik de oven aan voor de pizza’s.” Zei ze, terwijl ze de badkamer uitliep naar de ruimte waar de wasmachine stond. Ze deed zijn kleren in de machine, selecteerde een kort wasprogramma en liep de trap af naar de woonkamer. Terwijl ze het water van de douche hoorde kletteren zette ze de oven aan en pakte nog een biertje. Ze installeerde zich op de bank en streelde haar venusheuvel, nog nagenietend van Jeroen ’s opwinding en van hun beider hoogtepunt. De zachte streling en het gekriebel in haar harige driehoekje deden haar opwinding terugkeren. Boven hoorde ze de douche nog steeds kletteren, Jeroen had blijkbaar even tijd nodig om tot zichzelf te komen. Ze verheugde zich er al op om hem straks in zijn badjas naast haar op de bank te hebben, ze hoopte dat de jongen niet te verlegen was om iets te ondernemen. Een paar minuten later hoorde ze hem de trap afkomen, Kim keek naar de deur en zag Jeroen de kamer binnenkomen. Hij had de badjas zo ver mogelijk dichtgeslagen en het ceintuur strak aangetrokken, waardoor ze alleen zijn blote benen onder de jas uit zag komen.

“Ik ga de oven aanzetten” zei Kim en ze stond op. Haar badjas, die losjes om haar heen hing, viel open zodat Jeroen recht op haar fraaie borsten, haar licht gewelfde buikje en haar intieme driehoekje keek. Ze zag hoe hij direct reageerde, onder de ceintuur van de badjas tekende zich een flinke tent af. Kim glimlachte, liep naar de keuken en zette de oven aan. Toen ze terug kwam zat de jongen op de bank, nog steeds met zijn stam fier omhoog onder de badjas. Kim nestelde zich naast hem en trok zijn ceintuur los, waardoor zijn erectie de vrijheid kreeg. Ze bracht haar gezicht dichterbij en drukte haar lippen op de zijne, ze opende haar mond en liet haar tong langs zijn lippen gaan. Enigszins schuchter opende de jongen zijn mond, waarop Kim ’s tong voorzichtig op zoek ging naar de zijne. Met gesloten ogen onderging Tim de verrichtingen van zijn buurvrouw, die hem steeds heftiger en heter begon te zoenen. Toen hij iets onderuit zakte ging zij over hem heen zitten, haar knieën aan weerszijden van zijn dijen. Hij voelde hoe zij naar zijn lid tastte, de nu keiharde paal omvatte en zijn eikel in haar warme kruis drukte. Langzaam liet ze zich over hem heen zakken, zodat zijn pik in haar drijfnatte hete kutje gleed. Toen richtte ze zich op en begon langzaam op en neer te wippen. Jeroen zuchtte diep en legde voorzichtig zijn handen op haar borsten, die voor zijn gezicht op en neer dansten. Zachtjes kneedde hij haar tepels die als bruinrode kersjes vooruitstaken. Kim bereed hem steeds wilder, ze was zo geil dat haar kutsap langs zijn stam liep, zijn schaamhaar zat tegen zijn buik geplakt. Hij had wel een paar keer eerder met een meisje gevreeën, maar dat was niet half zo lekker geweest als nu. Kim voelde dat hij al snel weer zou klaarkomen en stak haar hand tussen haar dijen om haar clitje te masseren. Haar orgasme kwam snel, en toen haar kutje zich om zijn pik samenkneep hield Jeroen het ook niet meer. Hevig kreunend en stevig in haar borsten knijpend spoot hij haar tunneltje vol. Toen hun hoogtepunten waren uitgewoed bleven ze nog even zo zitten, zijn langzaam slinkende pik in haar druipende grotje. Jeroen zuchtte diep en grijnsde gelukzalig.

“Wat was dàt lekker” zei hij zachtjes. Kim grinnikte en stond op.

“Blijf maar lekker even zitten, dan schuif ik de pizza’s even in de oven” zei ze en liep naar de keuken. Toen ze terugkwam zat Jeroen nog in de zelfde houding op de bank, wat onderuit gezakt met zijn benen iets uit elkaar. Kim knielde daartussen, pakte zijn nu weer slappe lid vast en begon de resten sperma en kutsap eraf te likken. Verbaasd zag hij hoe zijn pik zich weer op begon te richten, hij had niet gedacht dat dit na twee keer klaarkomen nog zou lukken. Toen ze haar lippen over zijn eikel stulpte en hem begon te pijpen was hij al snel weer op volle oorlogssterkte.

“Wil je me op zijn hondjes nemen?” Vroeg Kim hoopvol. Hij knikte verrast, waarna ze op haar knieën voor de bank ging zitten met haar armen op de zitting leunend. Jeroen ging achter haar zitten en stak zijn stijve tussen haar dijen. Met één hand geleidde ze zijn eikel tussen haar nog steeds glibberige kutlipjes. Soepel gleed hij in haar en hij begon haar met lange trage halen te neuken. “Mm…, lekker!” Fluisterde ze. Toen bracht ze haar hand naar achteren, legde die op haar billenen begon met haar middelvinger haar sterretje te masseren. Af en toe liet ze haar vinger langs haar kutlipjes glijden, waardoor deze flink nat werd en ook haar sterretje begon te glimmen van haar sap. Ze drukte iets harder tegen haar sterretje en toen gleed haar vinger langzaam naar binnen. Wat een geil gezicht was dat, Jeroen keek ademloos hoe zijn pik in en uit haar gleed terwijl haar vinger volledig in haar kontje verdween. Kim liet haar vinger weer uit haar glijden en herhaalde het spelletje, maar nu met twee vingers. Door de wand van haar vagina heen voelde Jeroen de vingers langs zijn pik glijden, dit was hemels!

“Wil je me nu in mijn kontje neuken?” Klonk het zachtjes.

“Graag….” zei hij zachtjes en met schorre stem. Langzaam trok ze haar vingers terug, haar sterretje bleef een beetje open staan. De jongen haalde zijn pik uit haar kutje en zette zijn eikel, glimmend van haar geile sap, tegen het bruine gaatje. Voorzichtig drukte hij door, tot hij voor meer dan de helft in haar zat. Het voelde heerlijk strak en warm, en langzaam begonnen hij haar te neuken. Toen leek het ineens of ze nog nauwer werd. Kim had de paarse vibrator van de bank gepakt en was bezig die in haar spleetje te schuiven. Ze vond het heerlijk om zo volledig gevuld te zijn, en toen de dildo diep genoeg in haar zat zette ze hem aan. Jeroen rilde van genot, hij voelde het ding tegen zijn diep in haar kontje doorgedrongen pik trillen. Hij durfde nauwelijks meer te bewegen, bang dat hij meteen klaar zou komen. Ook Kim genoot volop, ze zette de vibrator nog een standje hoger en toen volgde de explosie. Kermend kwam ze klaar, haar zowel haar kutspieren als haar aarsje trokken ritmisch samen. Dat werd ook Jeroen teveel en met een luide kreet spoot hij zijn zaad in haar darmen. Uitgeput bleef hij over haar heen hangen, tot hij opgeschrikt werd door het gerinkel van een bel.

“De pizza’s zijn klaar schatje” zei ze, en toen met een brede grijns “we gaan eerst even eten en daarna lekker naar bed om het af te maken…”

RonZ  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1045

Martine - 2.2

RonZGeplaatst door My 4Fingers do, mei 16, 2013 23:50:27

"Sorry hoor, dat was niet mijn bedoeling. Maar ik heb nog nooit een pik in mijn hand gehad, ik vind het heel mooi om te zien en te voelen hoe hij groeit in mijn hand. Mag ik hem nog even vast blijven houden?" Weer knikte ik. Nog even hield ze hem vast. Toen begon ze langzaam met haar hand op en neer te bewegen…

Martine – 2.2

Haar bewegende hand had effect, mijn pik werd keihard en er druppelde voorvocht uit. Gebiologeerd keek Martine ernaar, en ze pakte mijn pik steviger vast. Ze boog voorover, ik dacht om het beter te kunnen zien maar ze kwam steeds dichter bij en kuste uiteindelijk mijn eikel. Ik kreunde weer, en zei.

"Je moet nu echt stoppen hoor!"

"Waarom?" Vroeg ze met een vilein glimlachje.

"Omdat dit echt niet kan, je bent de dochter van een vriendin en ik ben 35 jaar ouder dan jij" antwoordde ik.

"Maar niemand ziet of weet het toch?" Zei ze, nog steeds glimlachend. Ik kreeg het Spaans benauwd, was ze echt zo naïef of had dit meisje veel meer ervaring dan ik dacht? Ik concludeerde dat ze een naïef jong meisje was, maar waar had ze geleerd wat ze nu deed? Ik vroeg het haar, en lachend zei ze.

"Heb jij dan geen internet? Ik heb al een heleboel filmpjes gezien waarin mannen en vrouwen elkaar met hun handen en monden bevredigden, en ook filmpjes waarin geneukt werd, zowel vaginaal als anaal."

Ik voelde me een ouwe lul, natuurlijk wisten die tieners van nu veel meer dan ik toen ik zo jong was. Intussen ging Martine rustig verder, na het kusje begon ze voorzichtig mijn eikel te likken, ze likte het voorvocht weg en nam mijn eikel tussen haar lippen. Weer zei ik.

"Je moet nu echt stoppen hoor!"

"Waarom dan?" Vroeg ze onschuldig.

"Omdat ik het echt niet meer in kan houden als je zo doorgaat" antwoordde ik zachtjes hijgend. Dat had ik beter niet kunnen zeggen, want ze pakte mijn pik nog iets steviger vast en begon me nu echt te pijpen. Steeds dieper liet ze mijn stijve in haar mond glijden, en op een gegeven moment zelfs tot in haar keel! Dit was een echte deep throat job, ongelofelijk dat zo'n jong onervaren meisje zo kon pijpen. Ik voelde hoe mijn zak samentrok en het zaad uit mijn ballen naar boven borrelde. Toen ze mijn pik weer diep naar binnen liet glijden explodeerde ik, in vier of vijf krachtige golven spoot ik mijn pik leeg in haar mond. Ze zoog tot ik de laatste druppels eruit perste en slikte bijna alles door, alleen een klein restje liep via haar mondhoek uit haar mond. Ik was compleet in de war, maar zij niet. Nadat ze haar lippen had afgelikt en schoongeveegd kroop ze tegen me aan en kuste me op mijn mond.

"Dank je wel dat ik dit mocht doen, ik vond het geweldig" fluisterde ze zachtjes in mijn oor. Ze pakte mijn hand en drukte die tussen haar dijen. Ik voelde dat haar spleetje drijfnat was, en automatisch begon ik haar kutlipjes te strelen. Ze kreunde zachtjes en duwde haar heupen naar voren. Ik voelde haar harde knopje tussen de gezwollen lipjes, en bijna vanzelf gleed mijn vinger naar binnen in haar natte gladde kutje. Mijn god, waar was ik mee bezig? Martine schokte weer naar voren waardoor mijn vinger diep naar binnen gleed. Even verscheen er een pijnlijke grimas op haar gezicht, maar die veranderde snel in een gelukzalige glimlach. Ze reed tegen mijn hand op en mijn vinger gleed in en uit haar natte spleetje. Haar adem ging steeds sneller en ik voelde haar kutje samentrekken om mijn vinger. Met een gesmoorde kreun kwam ze klaar. Haar lichaam schokte nog wat na, daarna sloeg ze haar armen om me heen en vielen we samen in slaap.

Ik weet niet hoe lang we geslapen hebben, maar na een tijdje werd ik wakker omdat mijn borst gestreeld werd. Martine zat rechtop naast me, ik lag op mijn rug en zij streelde mijn gezicht, mijn borst en mijn bovenbenen. Mijn pik lag slap op mijn buik, maar door al dat strelen werd hij met kleine schokjes groter. Dat ontging Martine niet, ze pakte hem voorzichtig vast en kneedde hem zachtjes. In no-time lag mijn pik niet meer slap op mijn buik maar stond hij fier rechtop. Met een snelle beweging ging Martine over me heen zitten, boog zich voorover en zette haar lippen op de mijne. Ze drukte haar tong naar binnen en zocht de mijne. Al snel gaf ik mij over en we lagen heftig te tongzoenen.

Ineens voelde ik haar hand weer om mijn pik, en voor ik het wist drukte ze hem tegen haar kutlipjes. Ik raakte in paniek, dit kon toch niet! Maar ik kreeg geen tijd om tegen te stribbelen, Martine liet zich langzaam zakken en mijn pik gleed haar natte kutje binnen. Weer verscheen er even een pijnlijke grimas op haar gezicht, maar ze drukte door en begon zachtjes op en neer te wippen.

Hoe verkeerd het ook was, het was heerlijk, dat strakke kutje om mijn keiharde pik. Na een tijdje begon ik terug te stoten, ieder keer dat zij zich liet zakken drukte ik mijn heupen omhoog. Martine leek in trance, ze had haar handen op mijn borst gezet en bewoog steeds sneller op en neer. Haar ogen waren gesloten, ik streelde haar borstjes en haar keiharde tepels. Ze kreunde steeds harder, ik voelde haar kutsap langs mijn pik lopen. Toen kwam ze lang en hevig klaar, grommend liet ze haar orgasme uitrazen om zich daarna voorover te laten vallen. Met haar hoofd op mijn schouder begon ze zachtjes te snikken. Ik streelde haar donkerblonde haar tot ze weer wat tot rust gekomen was.

"Dank je wel" zei ze zachtjes, "ik wist niet dat het zo heerlijk was…."

Ik nam haar hoofd tussen mijn handen en keek haar diep in de ogen.

"Dit was ongekend heerlijk!" Zei ik. "Maar, dit mag nooit meer gebeuren hè, dit is ons geheimpje en niemand mag dit ooit te weten komen."

Ze knikte en gaf me nog een kus. We kleedden ons aan, pakten onze spullen en liepen terug naar onze fietsen. Op de terugweg spraken we nauwelijks, maar we keken elkaar regelmatig glimlachend aan. Bij aankomst thuis gaven we elkaar nog eenmaal een kus voordat ze naar haar moeders huis fietste. We hebben er nooit meer over gesproken maar vergeten doen we deze dag nooit, en als we elkaar zien wisselen we altijd een knipoog en een warme blik van verstandhouding uit.

RonZ  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post987

Martine - 1.2

RonZGeplaatst door My 4Fingers di, mei 14, 2013 23:14:27

Martine – 1.2

Het was een mooie vrijdagavond, een van de eerste avonden van het jaar waarop je het gevoel had dat de lente begonnen was. Ik was met mijn vrouw op bezoek bij een heel goede vriendin. Sinds ze gescheiden is woont ze samen met haar achttienjarige tienerdochter Martine in een gezellig oud rijtjeshuisje aan de rand van het centrum. Het was nog te fris om buiten te zitten, maar met de tuindeuren wijd open en de open haard zachtjes brandend hadden we toch het gevoel dat we buiten bij een kampvuur zaten. Terwijl we onder het genot van een glas wijn met zijn drieën zaten te kletsen en een nieuwe CD beluisterden kwam de dochter thuis. Martine is een leuk vlot meisje, met een voor die leeftijd vaak zo kenmerkend rank figuurtje en kort donkerblond haar. Ze mengde zich onopvallend in het gesprek en vertelde over school, haar sportclub en haar vriendinnen. Ik vroeg haar of ze zondag moest sporten, maar dat was niet zo.

"Jammer" zei ik, "het wordt prachtig weer, een mooie gelegenheid om lekker buiten te zijn en een kleurtje op te doen. Je gaat zeker iets leuks doen met je vriendinnen. Lekker op een terrasje zitten of zo?" Ook dat bleek niet het geval te zijn, al haar vriendinnen waren zondag weg. Het gesprek ging verder over het weekend, mijn vrouw moest beide dagen werken, onze vriendin ging zondagmiddag naar een kennis toe en ik had nog geen plannen.

"Ik denk dat ik op mijn fiets stap en naar Hoek van Holland rijd, even een paar uurtjes op het strand liggen" zei ik.

"Waarom ga je niet mee" zei onze vriendin tegen Martine, "dan heb je wat te doen en zit je niet alleen, ik ben de hele middag weg."

"Ik weet niet of ik je bij kan houden op de fiets hoor, je rijdt altijd zo hard!" Lachte Martine.

"Neem mijn fiets maar" zei mijn vrouw, "daarmee kan ik hem ook bijhouden dus dat moet jou ook lukken." Martine had er wel zin in, we spraken af dat zij om 11 uur bij ons zou zijn en dan haar fiets zou ruilen voor die van mijn vrouw.

Zo gezegd zo gedaan, die zondag stond Martine om klokslag 11 uur voor de deur. We pakten de fietsen, deden onze rugzak om en gingen op pad. Het is bij ons vandaan een klein uurtje fietsen naar Hoek van Holland, maar de tijd vloog om. Vrolijk kletsend peddelde Martine met me mee, ik deed het rustig aan en zij hield me gemakkelijk bij. Bij het strand aangekomen zetten we onze fietsen op slot en wandelden door de duinen richting zee. Er waren al aardig wat mensen op het strand, maar het kostte weinig moeite om een niet al te druk plekje te vinden. We spreidden onze badlakens uit in het zand en gingen zitten.

"Eerst maar een even wat eten en drinken" zei ik.

"Ja graag" zei Martine, "ik heb best trek gekregen." Na een broodje en een glas jus d"orange was het tijd om lekker te zonnen. We hadden allebei onze badkleding al van tevoren aangetrokken, dus we konden simpelweg onze T-shirt en short uittrekken.

"Je hebt al een aardig kleurtje gekregen van dat uurtje fietsen in de zon" zei ik.

"Ja," antwoordde ze, "ik had eigenlijk beter mijn bikini aan kunnen trekken in plaats van mijn badpak, dan had ik helemaal bruin kunnen worden maar ik dacht dat het nog wat fris zou zijn."

We vleiden ons op onze buik op de badlakens en genoten van het voorjaarszonnetje. Ondertussen kletsten we af en toe wat, draaiden ons zo nu en dan eens om en rookte ik een sigaretje. Na een klein uurtje begon het strand aardig vol te lopen, het leek wel of half Rotterdam hier naartoe gekomen was. We raakten omringd door gezinnen met kinderen, het was behoorlijk lawaaiig en er rolden regelmatig ballen over ons heen.

"Zullen we wat verderop een rustiger plekje zoeken?" vroeg Martine.

"Dat lijkt me een goed plan" zei ik, we pakten onze spullen op en liepen noordwaarts. Na een minuut of tien lopen werd het een stuk rustiger.

"Zullen we hier neerploffen" vroeg ik, "want als we nog verder lopen komen we op het naaktstrand uit." Martine keek mij verlegen aan.

"Zullen we naar het naaktstrand gaan" vroeg ze blozend, "dan kan ik mijn badpak uitdoen en lekker helemaal bruin worden." Ik was even verrast, dat had ik niet van haar verwacht.

"Als je het niet vervelend vind dat ik ook uit de kleren ga vind ik het prima" antwoordde ik.

"Nee hoor," zei ze, "als ik bij mijn vader ben loopt hij ook wel eens in zijn blootje naar de badkamer."

We liepen nog een stukje door tot we op het naaktstrand waren, legden onze spullen neer en trokken onze badkleding uit. Ik vond het wel een beetje onwennig om in mijn blootje naast mijn jonge nichtje te staan, maar zij voelde zich blijkbaar vrij en ging op het badlaken zitten om zich met zonnebrandcrème in te smeren.

"Wil jij mijn achterkant even doen" vroeg ze, en ze ging languit op haar buik liggen. Ik begon haar rug en schouders in te smeren.

"Vergeet mijn billen niet hoor" zei ze terwijl ze zich genietend uitstrekte. Mijn handen daalden af naar haar onderrug en gleden over haar mooie stevige kontje. Terwijl ik haar billen insmeerde spreidde ze haar benen een beetje waardoor ik wat schaamhaartjes zag schemeren in de verte. Ik wilde me niet laten verleiden tot dingen waar ik spijt van zou krijgen, dus ik stopte en begon mezelf in te smeren. Martine kwam overeind en zei.

"Ga maar liggen, dan zal ik jouw achterkant ook even doen". Gehoorzaam ging ik op mijn buik liggen. Ze spoot een flinke straal koele zonnebrandcrème op mijn rug en begon die rustig uit te smeren. Met haar kleine zachte handen verdeelde ze de crème over mijn huid, het leek alsof ze me masseerde. Ze begon bij mijn schouders, die werden heerlijk gekneed. Ik legde mijn hoofd op mijn armen en lag stiekem te genieten. Toen begon ze aan mijn rug, zacht maar stevig wreef ze de crème uit, steeds verder omlaag gaand. Voor mijn billen nam ze de tijd, ze kneedde ze stevig, af en toe ging er een vinger door mijn bilspleet. Ik kreeg er kippenvel van, zo lekker was het. Ik dacht dat ze nu wel klaar was, maar ze ging nog even verder met mijn bovenbenen. Een voor een nam ze die onder handen, niet alleen aan de achterkant maar ook aan de zijkanten. Steeds gleed er een hand tussen mijn benen, en daarbij werd mijn balzak regelmatig geraakt. Ik voelde het bloed naar mijn geslachtsdeel stromen en zei tegen haar dat het zo wel goed was. Ze ging op haar zij op het badlaken liggen en bekeek me zonder schroom van top tot teen.

"Je hebt best een mooi lijf" zei ze, "een stuk strakker dan mijn vader." Ik wist niet goed wat ik moest zeggen.

"Jij hebt ook een mooi lijf" zei ik. Ze lachte breed en zei.

"Vind je? Vind je mijn tietjes niet te klein?"

"Nee hoor," zei ik, "alles is mooi in proportie." Ze lachte weer en ging verder. "Ga eens op je zij liggen." Ik twijfelde, moest ik dat wel doen? Ik wist dat ik me op glad ijs begaf maar besloot om nog een keer haar zin te doen. Ze floot zachtjes tussen haar tanden.

"Wat een mooie pik heb je, mooi groot en wat een mooie bos haar erboven, lief met dat streepje dat zo naar je navel loopt." Ik kreeg het nu echt warm, maar ze deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was en ging gewoon verder.

"Ik heb niet zo heel veel haar op mijn poesje, maar het is wel lang. Ik knip het regelmatig in model, vind je het mooi?" Ik knikte, mijn keel was te droog om antwoord te geven. Ze schoof iets dichter naar me toe, stak haar arm uit en nam voorzichtig mijn pik in haar hand.

"Niet doen joh" bracht ik met benauwde stem uit, maar ze bleef hem vasthouden.

"Oh, ik voel hem groeien in mijn hand" zei ze opgewonden. Ik kreunde zachtjes, dit liep uit de hand! Vol bewondering keek ze naar mijn pik die al snel vrijwel zijn volle omvang had aangenomen. Voorzichtig bewoog ze haar hand zodat mijn eikel ontbloot werd.

"Kijk, er komt een druppeltje uit, wat schattig" lachte ze. "Dat is voorvocht" zei ik, "dat komt door de opwinding". Verbaasd keek ze me aan en vroeg. "Wordt je dan opgewonden van mij?" Ik knikte.

"Vind je het gek, ik lig hier naast een prachtig jong meisje dat mijn pik vasthoudt, welke man wordt daar nou niet opgewonden van?" Ze giechelde nerveus en zei.

"Sorry hoor, dat was niet mijn bedoeling. Maar ik heb nog nooit een pik in mijn hand gehad, ik vind het heel mooi om te zien en te voelen hoe hij groeit in mijn hand. Mag ik hem nog even vast blijven houden?" Weer knikte ik. Nog even hield ze hem vast.

Toen begon ze langzaam met haar hand op en neer te bewegen…

Wordt vervolgd

RonZ  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post986