Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

MARJAN 9

TaboeGeplaatst door My 4Fingers zo, mei 22, 2016 15:31:49

MARJAN 9

De dinsdag erop wachtte Marjan op Annet en wenkte haar bij de kinderopvang. Annet snapte meteen dat ze haar even wilde spreken en wist meteen dat het wel weer om een afspraakje zou gaan met een klant. Ze vond dit eigenlijk wel fijn omdat ze nu wel wist wat ze te verwachten had en niet meer zo zenuwachtig hoefde te zijn als de eerste paar keer. Maar daarnaast hoopte ze er vooral op dat Marjan haar zou vragen met haar mee te gaan! Ze durfde het niet aan haar te vertellen dat ze wel weer graag met haar zou vrijen want ze wist echt wel dat ze geen lesbienne was niemand het weten wat ze samen deden. De seks was gewoon lekker tussen hun en daar vond ze zelf niks fout mee. In het begin ja, toen was ze er zelf ook van geschrokken maar nu wist ze wel beter. Het was veel lekkerder dan zichzelf te vingeren of zo. Maar wilde er ook geen praatjes over want het ging niemand wat aan. Ze timede het zo dat ze tegelijk terug waren bij hun fietsen en zonder dat het iemand op kon vallen reden ze samen weg.

“Heb je even tijd om mee te fietsen naar mijn flatje?” Vroeg Marjan. Annet knikte enthousiast en vertelde maar niet dat ze hier al op had gehoopt! Toen ze langs het winkelcentrumpje reden zei Marjan dat ze even broodjes moest halen en Annet wachtte even bij de fietsen. Bij Marjan aangekomen bleek ze ook twee aardbeiengebakjes te hebben gekocht en zette snel een kan koffie voor ze haar aankeek en vroeg of ze nog in was voor een avontuurtje ondanks Patrick. Annet vertelde haar hoe ze het inmiddels zag, dus dat het helemaal geen probleem was.

“Maar als je het zo vraagt, bedoel je dat het dan weer zo’n probleemgevalletje is of zo?”

Marjan pakte de koffie en de gebakjes voor ze antwoord gaf en aan een nieuwsgierige Annet vertelde dat het wel een apart geval betrof maar zeker geen probleem. Integendeel zelfs stelde ze en maakte het spannend door haar toen even afwachtend aan te kijken.

“Het is maar hoe je het beschouwt” ving ze mysterieus aan. “Eigenlijk is het een vrouw die je vraagt maar haar man, Robin, die maakt de afspraak. Zijn vrouw wil zo nu en dan gewoon met een vrouw vrijen en hij heeft daar geen moeite mee. Maar een bekende willen ze er niet bij betrekken dus huren ze dan liever iemand in. En bovendien wil hij dan wel gewoon meedoen hoor, zodat je gewoon een triootje hebt snap je? Antoinette is trouwens een leuke meid die je helemaal gek kan likken en zo, maar dat is juist haar kick. En Robin mag; maar hij mag van haar niet in je klaarkomen, dat wil ze voor zichzelf houden. Nou ja, wat dat betreft wel een stel apart om het zo maar te noemen, maar hartstikke vriendelijk en ook heel gul. Ze spreken altijd af voor twee uur en dat betalen ze ook, maar ikzelf ben er wel eens na een half uur uit gezet. Toen wilden ze verder met hun tweetjes maar soms was ik er ook wel een anderhalf uur voor ze zei dat het genoeg was.”

Dat was weer heel wat nieuws! Annet nam nadenkend een slokje koffie en wist niet precies wat ze hierover moest denken.

“Het is echt een hele leuke meid hoor! Ze is begin dertig denk ik, maar ziet er echt heel mooi uit. Ze is slank en heeft best wel grote tieten maar altijd heeft ze een glad geschoren poesje en ze smaakt ook heel lekker.” Hierbij nam ze een stukje gebak in haar mond en likte haar lippen af met haar tong. “De vorige keer heb ik haar verteld dat ik samenwerk met een vriendin, met Katrien” en dat zei ze heel plagerig omdat ze wist hoe Annet die naam eigenlijk vond in het begin, hoewel ze er nu al een beetje aan gewend was. “Ik heb haar beschreven en volgens mij wilde ze mij daarna al helemaal niet meer zien!” Klonk ze gemaakt pruilend. “En nou wil ze jou heel erg graag leren kennen, maar voel jij daar wat voor? Omdat het om een triootje gaat betalen ze ook nog wat extra. Dus kun je er een weekeindje tussenuit met Merel als je wilt of zo. Maar je moet het natuurlijk zelf weten hoor.”

Annet had aandachtig geluisterd en wist al dat ze geen moment twijfelde! Dat leek haar helemaal te gek, lekker in bed met een leuk stel en dat ze dan vooral voor de vrouw zou gaan en dan lekker door haar gelikt zou worden! Dat die man haar wel mocht neuken; maar dan niet mocht klaarkomen vond ze wel raar. Maar dat moesten ze zelf maar weten.

“Ja hoor, dat lijkt me leuk!” Zei ze dan ook enthousiast. “Lekker beffen en gebeft worden daar heb ik niks op tegen, dat weet je toch wel? En dan nog een lul erbij maakt het alleen maar geiler, dus dat klinkt prima. Maar zitten er geen gekke verrassingen aan? Een vette oude kerel of zo?”’

Marjan moest lachen om haar onbevangenheid en stelde haar gerust. Ze vertelde dat het echt een leuk stel was en dat ze het eigenlijk wel jammer vond dat ze zo op variatie stonden omdat zij er zelf altijd graag naar toe ging.

“Maar hun gun ik jou voor een pleziertje en gegarandeerd dat jij er ook geen spijt van krijgt” verzekerde ze Annet. Ze ging naast haar zitten en nam een aardbeitje van het gebakje dat ze in haar mond nam. Annet strelend over haar bovenbeen liet ze de vrucht weer over haar lippen naar buiten glippen en keek haar afwachtend aan. Lang duurde dat niet, want Annet kuste haar meteen op haar mond na deze uitnodiging waarop ze al had zitten wachten. Ze vond het nog altijd vreemd om met Marjan te vrijen eigenlijk en wachtte het initiatief dus maar liever af, hoe graag ze haar ook naakt tegen zich wilde voelen, maar om dat te zeggen was wel moeilijk.

Gelukkig dat Marjan dit wel goed aanvoelde en daar minder moeite mee had, integendeel, zij had zich ook al verheugd op Annet haar bezoek. En niet alleen haar bezoek, maar vooral hoopte ze, nee, rekende ze, op een lekkere vrijpartij met haar. Annet duwde de aardbei kapot tegen haar verhemelte en gaf de vruchtenpulp terug aan Marjan die het gulzig proefde. Ze duwde zachtjes tegen Annet die haar stoel naar achteren schoof en naar haar toe draaide. Ze maakte hiervan snel gebruik door tussen haar benen te gaan zitten met haar billen nog net op de rand van de stoel en haar kontje lekker tegen de schoot van Annet gedrukt. Met haar hoofd naar achteren gedraaid kuste ze Annet die met een hand aan haar lekkere tieten voelde en met haar andere hand tussen haar benen voelde. De spijkerstof voelde warm aan en Marjan zuchtte voldaan en geile geluidjes makend in haar mond. Het knoopje van de broek en de rits waren snel gevonden en Annet haar slanke hand wurmde zich een weg in haar slipje waar ze over de kaalgeschoren venusheuvel wreef.

Hijgend liet ze zichzelf wegglijden in een seksuele euforie en sloot haar ogen om de stimulering optimaal te kunnen ervaren. Hoe had ze hiernaar gehunkerd, op gehoopt en op gerekend. Antoinette en Robin waren haar favoriete klanten en eigenlijk had ze de laatste keer haar mond voorbij gepraat bij hun door het over Katrien te hebben. Behalve de extra centen zou ze ook de kick missen hoewel ze die Annet meer gunde dan wie dan ook. Maar een hele tijd was het Antoinette geweest die haar op de meest hemelse manier tot een orgasme had gebracht. Het was ook een te gekke meid en ze had ertegen moeten vechten om niet volslagen verliefd op haar te worden. Halflang sluik donker haar, kleine tietjes en een te gek lekker kutje. Ze kon haar bilspieren nog voelen knijpen als ze haar likte en met haar vingerkootje in haar anus porde, iets wat ze bijzonder op prijs stelde. Maar ja, ze wist dat ze met swingers te maken had en Antoinette wilde ook verandering op het menu. Geen probleem natuurlijk, maar toch wel eens lastig…

Met gesloten ogen genoot Marjan gewoon van de heerlijke massage die ze van Annet kreeg. Ze drukte zich verder op de stoel zodat haar kontje tegen het kruis van Annet aan wreef en ze met haar rug de zachte borsten kon voelen.

“Weet je” zei ze zacht en keek eventjes naar Annet die haar afwachtend aankeek. “Ik heb een videocameraatje gekocht voor mijn vakantie vorig jaar” begon ze. Met gesloten ogen genoot ze van de zacht bewegende vingers van Annet en ze voelde hoe nat haar poesje al was. “Daar heb ik me laatst zelf mee gefilmd een paar keer. Gewoon op bed, toen ik me lag te vingeren en ook een paar keer met een vibrator. Het klinkt misschien wel raar hoor, maar als ik naar die filmpjes kijk dan word ik hartstikke geil van mezelf… Soms, als Fientje al naar bed is kijk ik er naar want ik heb er ook een DVD ‘tje van gebrand. Vind je dat raar?”’

Annet voelde met haar handpalm over het smalle streepje haar dat op Marjan haar buik groeide. Ze vond het wel heel leuk om te voelen altijd maar zelf vond ze het fijner helemaal kaal te zijn geschoren.

“Te gek hé! Mag ik die filmpjes ook eens zien of zijn die alleen voor jezelf?” Marjan haalde opgelucht adem want ze vond het eigenlijk zelf wel vreemd van zichzelf.

“Meen je dat?” Vroeg ze hijgend en liet zich lekker tegen de ronde tietjes van Annet aanleunen.

“Ja natuurlijk! Maar waarom vertelde je het anders?” Vroeg ze naïef. Marjan stond langzaam op en likte de vingers van Annet af in haar mond toen ze naast haar ging zitten. “Ik wilde je eigenlijk vragen of we dan zouden kunnen ruilen. Zou je jezelf dan ook voor mij willen vingeren of zo, dan kan ik dat filmen.”

Ze vertelde dat een klant van haar eens een keer zo’n filmpje van haar had willen maken. Eerst had ze het niet gewild maar toen zei hij dat hij haar gezicht niet zou filmen en het ook alleen voor zichzelf wilde hebben. Toen had ze het maar gedaan, ook omdat ze dan ook nog eens een keer extra geld ervoor kreeg. Daarna had ze de film bekeken om te checken of ze echt wel onherkenbaar was. Natuurlijk herkende ze zichzelf wel en eigenlijk had ze het wel super geil gevonden om te zien. Zo was ze op het idee gekomen om ook voor haarzelf zo’n filmpje te maken en nu had ze er al een stuk of vijftien vertelde ze.

“Maar als je wilt maak ik zo wel een kopietje van de DVD hoor, daar staan ze allemaal op” bood ze aan. “Maar mag ik jou dan ook eens filmen als jij jezelf opgeilt?”

“Als je dat zou willen doen, dan heel graag, super!” Zei ze met fonkelende ogen zonder ook maar een moment te twijfelen. “Dan kan ik ook eens een geil filmpje kijken als Mereltje ligt te slapen. Maar kunnen we dat dan niet meteen doen? Dan wil ik daarna ook graag de filmpjes van jou zien want anders ga ik je misschien nadoen. En het lijkt me super om je nog eens te laten zien hoe ik mezelf vinger. Jij hebt dat wel eens gezien maar voor de rest echt nog niemand. Ook bij vriendjes doe ik dat niet. Er zijn er die dat wel eens hebben gevraagd en voor de show deed ik dan net alsof op klaarkwam of zo, maar met jou is dat anders. Dan kan ik mezelf lekker laten gaan tot ik echt klaarkom, snap je?”

Marjan keek achterom en keek Annet in haar ogen voor ze haar lippen opende om haar te kussen.

“Ik help je wel met je belofte aan Antoinette hoor, maar dan wil ik wel NU dat je een filmpje van me maakt” zei Annet op een gemaakte strenge toon. “En anders leg je haar maar uit dat ik niks met vrouwen te maken wil hebben, wat ik ben geen ordinaire pot!”’ Ondertussen was ze opgestaan, had ze haar broek dichtgemaakt en trok haar truitje netjes strak. Pruilend keek ze Marjan aan die haar lach amper kon inhouden.

“Nou, als het zo moet dan doen we dat maar” gaf ze als repliek en ze liep snel weg om haar cameraatje te pakken. Even later toonde ze het trots en liet zien hoe ze ermee kon inzoomen en wat de mogelijkheden waren. Annet stelde voor dat ze het op bed zou doen, maar meteen bedacht ze zich.

“Gewoon hier in de keuken kan toch ook? Dan doe ik het hier op de stoel, die is nog lekker warm. Ik vinger me ook wel eens thuis in de keuken, dus ik hoef dat echt niet in te studeren; lijkt jou dat wat?” Informeerde ze alsof Marjan een strenge regisseuse was. Zij vond het een prima idee en meteen begon ze te filmen. Annet zat een kopje koffie te drinken en haar hand voelde tussen haar benen. Ze begon duidelijk opgewonden te raken en knoopte haar broek los om in haar slipje te voelen. Langzaam voerde ze een spannende striptease uit tot ze al haar kleren had uitgetrokken. Haar slipje hield ze tot het laatst aan en ze wreef duidelijk zichtbaar met haar vinger over haar spleetje onder de dunne stof van de string. Zo nu en dan duwde ze de stof opzij om haar kutje te laten zien, waarvan de lipjes geil opgezwollen waren en steeds vochtiger werden. Ze liet zien hoe ze zichzelf vingerde in haar poesje met twee vingers tegelijk, die ze daarna met een geile blik in de cameralens aflikte. Haar tong stak buiten haar lippen en een beetje speeksel liep naar buiten dat ze daarna ook weer opzoog.

Ze was de hele tijd al super geil, maar dat kwam ook door Marjan haar massage en ze haastte zich niet om klaar te komen. Ze wilde het goed laten filmen en Marjan bleef maar opnemen. Soms zat ze gewoon tegenover haar en onbewust stuurde de camera haar bewegingen. Als de lens richting borsten ging kneedde ze haar tepels die al stijf stonden, maar ook heel lekker aanvoelden. Even later knielde ze tussen haar benen en kroop zowat met haar apparaatje in haar kut! Annet vond het super geil en extra opwindend om zich zo te vingeren met een passieve toeschouwer. Als ze haar had geholpen of gelikt had ze het nog fijner gevonden maar dat ze nu gefilmd werd vond ze ook super, heel speciaal. Voor de show wilde ze haar broekje kapot trekken en opzij gooien maar dat viel wel tegen. Ze trok er aan en nog een keer, maar die stof ging maar niet kapot! In plaats daarvan trok ze haar broek uit en speelde met haar slipje dat ze strak in haar gleufje trok. Nadat ze er mee over haar klitje had gewreven duwde ze de stof in haar spleetje en het katoen verkleurde donker van het geil.

Sensueel trok ze het over haar knieën naar beneden en liet het op de grond vallen. Daarop ging ze bijna in spagaat op het randje van de stoel zitten. Met de wijsvinger van haar linkerhand duwde ze tegen haar kontgaatje en liet de vinger tot aan het tweede kootje verdwijnen. Met haar andere hand wreef ze snel over haar klitje tot ze haar orgasme op voelde komen. Nog sneller flitste haar hand op en neer tot ze echt klaarkwam. Haar buik trok samen en ze trok haar rug hol toen ze kwam en hield haar ogen strak gesloten om te genieten van de heerlijke rillingen die door haar heen trokken.

Wel vreemd, want ze vergat op dat moment alles, maar eigenlijk was zich ze ook terdege bewust van Marjan en haar camera die alles filmde. Heel langzaam duwde ze nu een vinger in haar poesje, dat nat en heet aanvoelde. Een natte vinger likte ze af en pas na een tijdje liet ze ook de vinger die in haar kontje zat langzaam naar buiten komen. Dat gaf nog een keer een laatste genotgolf en ze hees zich nu loom terug in de stoel en bleef wijdbeens zitten. Marjan filmde nog steeds tussen haar benen waar haar kutlipjes nu duidelijk zichtbaar naar buiten floepten. Om het af te maken wreef ze nog een tijdje sensueel over haar poesje en de huid tussen haar kutje en haar benen zonder haar klitje nog aan te raken.

Nog half van de wereld keek ze naar Marjan die geconcentreerd door de zoeker keek. Ze draaide nog aan wat knopjes voor ze het toestelletje uit zetten en toen pas naar haar keek. “Super!” Zei ze enthousiast. “Dat was helemaal te gek liefje, dat is een super geil filmpje geworden, dat weet ik zeker!” Een half uurtje later zaten ze in de woonkamer voor de televisie waarop het cameraatje was aangesloten.

“Ik brand het zo wel even op een DVD’tje hoor, samen met mijn eigen filmpjes. Maar ik ga het nog wel veranderen hoor, met een beetje zachte muziek en zo, dan wordt het nog veel geiler. Die geef ik je dan ook als het klaar is, beloofd!”

Annet had zich alweer aangekleed toen de film startte. In het begin waren de beelden nogal trillerig maar opeens was het scherp. Marjan legde haar snel uit dat er een stabilisatorfunctie op zat. Dat kon best zijn, maar het beeld zag er nu wel perfect uit in ieder geval! Vanaf dat moment zat Annet met grote ogen te kijken naar het scherm. Het was pas zo kort geleden dat zij zichzelf had zitten te vingeren voor Annet, maar ze werd er nu al weer geil van! Het was net alsof zij iemand anders was, maar toch ook weer niet. Ze zag ook dingen die ze eigenlijk wel wist dat ze deed, maar nog nooit was ze zich daarvan zo bewust geweest, wat heel raar was.

“Hé joh, dit is super zeg!” Zei Marjan. “Ik word er zelf hartstikke geil van! Je vindt het toch niet erg als ik vanavond de film nog eens kijk en me dan lekker vinger als ik je bekijk hè?” Annet keek haar eventjes aan en knikte snel van nee.

“Dan doe ik dat zelf ook bij mij thuis!” Vulde ze aan terwijl ze alweer naar de televisie staarde. “En dan pak ik er lekker een dildo bij” vulde ze stralend aan.

Een kijkje op de klok leerde hun dat ze geen tijd meer hadden voor een vrijpartijtje samen. Wel praatten ze nog even over Robin en Antoinette en Marjan beloofde hun nog te bellen.

“Maar dat laat ik je meteen nog even weten dan hoor” beloofde ze Annet. Daarna liep Marjan met de camera naar de computer en een kwartiertje later stopte ze een blanco DVD in het laatje. Even later was het schijfje gebrand met een paar filmpjes van Marjan en ook het filmpje van Annet stond er op. Ze pakte het doosje blij aan en stopte het zorgvuldig weg in haar tas.

Opeens werd het nog haasten. Ze wilden nog eventjes terug naar de supermarkt om wat spulletjes te kopen. Dat kwam omdat Annet had gezegd dat ze eigenlijk wel zin in pannenkoeken had en opeens had Marjan daar ook wel zin in gekregen. Lekker makkelijk en de kleintjes smulden ervan! Dus maar even meel en eieren halen, want eieren hadden ze allebei nog in voorraad.

Netjes op tijd stonden ze paraat om hun kinderen op te halen en al snel kwamen Mereltje en Fientje de gang in gerend. Ze kwebbelden honderduit over de tekening die ze hadden gemaakt en trots toonden. De juffrouw had hun een sprookje voorgelezen en daarna hadden ze mogen verven. Opgetogen over het vooruitzicht op de pannenkoeken huppelden ze mee naar de fietsenstalling waar ze allebei weer hun eigen weg gingen. Marjan seinde nog even dat ze die avond nog zou bellen en zwaaiend gingen ze hun eigen weg.

Taboe

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1612

MARJAN 8

TaboeGeplaatst door My 4Fingers wo, mei 18, 2016 16:10:57

MARJAN 8

Vrijdagmorgen stond Annet al vroeg onder de douche en eerlijk gezegd voelde ze zich best wel gespannen. Zo meteen nog even lekker eten met Mereltje en haar dan wegbrengen. Daarna zou Marjan met haar meekomen en dan op naar Patrick! Ze trok zuchtend gewoon haar spijkerbroek aan want omkleden zou ze zich altijd nog kunnen. Geschoren had ze de avond tevoren nog, dus tussen haar benen voelde het nog lekker glad aan en er was geen stoppeltje te bekennen. Ze wilde nog even een lekker geurtje opdoen maar bedacht zich nog net op tijd. Dat kon wachten!

Toen ze met Marjan haar flatje binnen liep hadden ze nog een klein uurtje de tijd voor ze moesten vertrekken. Marjan droeg een zomerjurkje maar was voor de rest helemaal niet opgetut. ‘

“Nee meid! Waarom zou je je verkleden?” Antwoordde ze Annet. “Die kerels willen een soort vriendinnetje ontvangen snap je? Als ze een opgetutte hoer willen neuken bellen ze wel een escortservice of zo, maar dat willen ze juist niet! Een leuk lingeriesetje vinden ze wel tof hoor, een klein slipje of zo, maar voor de rest hoef je echt niks te doen! Je ziet er lekker uit och, en zo valt het voor hun buren ook niet op, dus blijft het allemaal lekker discreet!” Annet voelde zich meteen gerustgesteld.

Voor Marjan leek het allemaal zo gewoon op de een of andere manier. Zij maakte zich al drie dagen druk over wat ze gingen doen. Eigenlijk belachelijk, dat wist ze zelf ook wel. Een uurtje, of anderhalf uurtje, en het was weer tijd voor afscheid van die vent en klaar was het. Zo zag Marjan het ook maar toch was ze nog best wel zenuwachtig. Annet ging nog snel even naar de WC voor ze naar beneden gingen om hun fietsen te pakken. Gelukkig hoefden ze niet al te ver te fietsen, want na een minuut of tien stonden ze al voor de winkelgalerij waar hij boven woonde. Marjan belde aan en zei door de intercom dat ze hun fietsen even binnen wilde zetten waarop de deur meteen begon te zoemen. Marjan wees naar een deur waarachter ze de fiets konden parkeren en liep meteen door naar de lift.

“Kom op meid, het is gewoon lekker vrijen, betaald worden en we zijn klaar!” Zei ze tegen Annet toen ze in de lift omhoog gingen naar de derde etage. Annet had geen tijd om hierover na te denken want de liftdeuren gingen al open en in het halletje stond een deur al open. Een man kwam naar buiten gelopen en gaf meteen een knuffel aan Marjan. “En jij bent Katrien?” Verwelkomde hij haar met een warme hand. Shit ja, dat was ze alweer vergeten! Wel vreemd hoor, dat ze Marjan gewoon Marjan noemden en zij opeens Katrien heette. Ze knikte en keek hem verlegen aan, maar hij lachte haar vriendelijk toe. “Kom binnen!” Zei hij en hield de deur voor hun open.

“Wow, Katrien! Je ziet er echt prachtig uit! Kan ik je jas aannemen?” Vroeg hij en ze voelde hoe hij haar taxerend bekeek. Het liefst was ze meteen weer weggegaan (Katrien!), maar dat kon ze nu natuurlijk niet meer maken. Ook de jas van Marjan hing hij aan de kapstok in de hal.

“Wil jij ook een glas vers sinaasappelsap?” Vroeg hij, kijkend naar Annet. “Marjan vindt dat ook altijd lekker, dus ik heb het al voorbereid hoor. Maar lopen jullie alvast door, Marjan kent de weg!” Hij wachtte haar antwoord niet eens af, bedacht ze zich. Maar ja, een glaasje sinaasappelsap was altijd wel lekker en ze liep mechanisch achter Marjan aan. Die liep meteen de grote woonkamer in waar ze aan de glazen eettafel ging zitten, haar gebarend met haar hand dit ook maar te doen.

“Zo, dus jij bent de vriendin van Marjan?” Begon Patrick toen hij ook binnen kwam met een dienblad.

“Marjan en ik kennen elkaar al een tijdje hoor, dus ze zal je wel het nodige over mij verteld hebben! Ik hoop maar dat ze geen al te slechte dingen heeft verteld!” Lachte hij. Ze dronken hun sapje op en ondertussen ratelde die vent maar door. Over zijn ex-vrouw, zijn werk en ook over Marjan. En over zijn geheime fantasietje van twee meiden die elkaar ook lief vonden. Annet vond het maar een vreemd figuur, maar ook weer niet onsympathiek. Bovendien zag hij er zelf niet slecht uit en woonde goed.

Na zijn monoloog stelde hij plompverloren voor dat ze verder zouden gaan en Marjan stond als eerste op richting de badkamer. Dat was wel eventjes luxe zeg. Het was zo groot als een slaapkamer met twee wasbakken naast elkaar, een douche, een ligbad en ook nog een douche! Annet hield Marjan goed in de gaten en zij begon zich gewoon uit te kleden zodat zij dat ook maar deed. Met haar jurkje had Marjan al snel een voorsprong maar toen zag ze dat Patrick, die zichzelf ook al uitkleedde, vooral oog had voor haar. Ze vervloekte haar spijkerbroek die zo moeilijk over haar voeten te trekken was en leunde stiekem even tegen de wasbak om haar evenwicht te bewaren. Patrick liet onbeschaamd weten dat hij haar stond te bekijken en complimenteerde haar meteen met haar billen en mooie ronde tietjes. Het vereerde haar wel, maar tegelijk schaamde ze zich ook best wel. Vooral toen ze voelde hoe zijn handen in haar billen knepen toen ze haar slipje naar beneden trok, ze verloor bijna haar evenwicht. Gelukkig liet hij haar al snel met rust omdat hij zichzelf ook uit begon te kleden.

“Sorry hoor, ik moet nog even plassen” zei Marjan toen ze hun kleren uit hadden getrokken. ‘

“Shit, wat nu?” Dacht Annet. Ze keek de andere kant op en voelde maar alvast aan de pik van Patrick die half slap naar beneden hing maar meteen harder werd toen zij haar vingers er omheen legde. Hij had zichzelf ook geschoren en dat vond ze wel cool. Een paar vriendjes maar die ze had gehad waren ook kaal van onderen en dat vond ze wel wat meer hebben dan zo’n bos kriebelhaartjes. Ze stonden met hun rug naar Marjan maar Annet zag wel hoe hij in de spiegel keek naar Marjan. Die hield haar benen ver uit elkaar en begon toen zomaar te pissen waar zij bij waren. Annet hoorde haar plas in de pot lopen maar durfde zelf niet te kijken tot hij in haar billen kneep. Toen keek ze onbewust toch in de spiegel en zag hoe Marjan de laatste druppeltjes naar buiten perste en haar kutje droog wreef met een stukje Wc-papier.

“Zo, nu even opfrissen hè?” Zei ze en pakte een washanddoekje dat ze nat gemaakt inzeepte en haar kutje schoon waste. Ze gaf het door aan Annet en nam een andere om Patrick zijn pik af te wassen boven de wasbak.

“Je weet dat ik je altijd even inspecteer hè?” Zei ze met een knipoog. “Maar netjes hoor! Schoon gewassen en geen vreemde dingen. Met jou wil ik wel mee, jij ook met mij?” En nam hem mee aan haar hand, gevolgd door Annet die op haar beurt ook werd meegetrokken door hem.

Op zijn bed proefde ze dat hij ook nog fris naar verse jus-d’orange smaakte toen hij haar op haar mond kuste en meteen haar lippen begon af te tasten met zijn tong. Zijn handen masseerden haar billen en haar tietjes maar zwierven ook over haar rug en haar buik. Ze leken wel overal tegelijk maar ze had wel door dat Marjan, op de vloer geknield, zijn pik in haar mond nam en hem begon te pijpen. Al snel begon hij te hijgen en drukte hij haar tegen zich aan tot ze Marjan hoorde vragen of ze hem een jasje aan moest trekken.

Zijn geknik maakte wel duidelijk wat hij wilde en Marjan greep in een bakje dat op het hoofdeinde van het bed stond. Hij had de condooms gewoon klaar staan!

“Hé Patrick, kom jij zo lekker klaar in mijn kutje? Ik ben er helemaal klaar voor hoor, lekker jouw pik in me. En ik weet zeker dat Katrien het heel lekker vindt als je haar lekker likt, heb je daar zin in?” Het enigste wat hij deed was ja-knikken. Heel handig duwde Marjan Annet op het bed tot ze met haar billen op het kussen zat en trok Patrick toen over haar heen. Met haar hand stuurde ze zijn pik in haar poesje en maakte zich toen klein. Patrick dook meteen met zijn kop tussen de dijen van Annet en begon als een dorstige hond aan haar kutje te likken. Begeerte deed hem iedere subtiliteit vergeten en teder gevoel was ver te zoeken in zijn tongenspel. Als een lompe hond bonkten zijn heupen op Marjan in en slurpend zoog hij aan het kutje van Annet. Marjan hiel haar hoofd opzij om hem ruim baan te bieden om ook zijn orale behoeften te laten bevredigen, maar lekker was het maar voor eentje, maar ja, die moest daarvoor ook dokken uiteindelijk...

Nog eerder dan Annet had verwacht zakte hij neer op Marjan en prevelde dat hij heerlijk was klaargekomen. Het topje van zijn condoom was inderdaad gevuld met een portie sperma zag Annet toen hij van haar af kroop en het kapotje voorzichtig vast omklemde. Zijn pik was nog redelijk stijf zodat het een beetje overdreven uitzag, maar soit.

“O dat was lekker!” Zuchtte Marjan overdreven. “Voor jou ook Katrien? Ik heb nog steeds zo’n zin” zuchtte ze en Patrick negerend liet ze zich omrollen op haar buik en nam zo de plaats in van hun lover. Zij likte Annet met heel wat meer raffinement en gevoel en Annet sloot haar ogen om de entourage te vergeten.

“Wil jij me ook lekker likken?” Vroeg Marjan. “Ik ben nou zo geil dat ik meteen nog een keertje klaar wil komen!” Voerde ze haar theaterspelletje verder op.

Het was best wel lekker, hoe kort ze daarna in standje negenenzestig lagen, maar die Patrick was bepaald geen extra stimulans als toeschouwer. Maar het was echt niet moeilijk om dat maar te vergeten, ook al voelden ze hoe Patrick op zijn knieën op het matras naar hun begon te kijken. Op de een of andere manier voelde Marjan de situatie perfect aan en Annet liet zich gewillig leiden door haar. Het was haar vriendin met ervaring en toen zij haar omrolde zodat ze bovenop kwam te liggen liet ze zich gemakkelijk leiden. Al snel lagen ze te hijgen en maakte overdreven slurpende geluiden. Met een hand bepotelde Patrick de rug en de billen van Annet, die dat maar gelaten onderging, afgeleid door Marjan die haar best deed haar dit te doen vergeten. Zijn andere hand gebruikte hij om aan zijn pik te trekken om de weer stijf te rukken, iets wat hem langzaam lukte. Marjan zoog zich zo lekker aan haar vast en likte daarbij over haar klitje en al snel lag ze echt te genieten.

Marjan nam duidelijk het initiatief en kreunend dat ze klaarkwam duwde ze Annet op haar rug. Subtiel duwde ze Annet omhoog om Patrick ook te pijpen. Hij kreunde van genot toen ze haar warme adem alleen al over zijn eikel voelde stromen en zuchtte toen haar tong over zijn toompje gleed.

“O Katrien!... Wat ben jij een lekkere meid zeg! Was het lekker met Marjan?” Informeerde hij verlustigd.

“Met jou erbij is alles nog veel lekkerder” greep Marjan in en gaf een stiekem knipoogje naar Annet. Duidelijk voor hem zichtbaar gaf ze Annet een tongzoen en leidde haar toen mee haar zijn pik, die ze tussen hun lippen namen. Zo pijpten ze hem even samen tot Marjan vroeg of hij misschien ook zin had om het kutje van Katrien eens goed te pakken.

Zelfs Annet had niet meegekregen hoe ze een Durex-pakje had gepakt maar ze scheurde het wel open.

“Jij hebt heerlijke tietjes Katrien” Zei hij tegen Annet toen Marjan zijn weer stijve pik voorzag van een rubberen hoesje “en je bent net ook weer lekker klaargekomen hè?”’ Ze knikte en zei hem dat het alleen maar nog lekkerder kon worden als hij haar lekker zou neuken. Marjan stak achter zijn rug haar duim omhoog om haar te supporteren want een betere tekst had ze haar niet in kunnen fluisteren. Ze streek met haar vinger tussen zijn billen tot ze zijn pik te pakken had en duwde die richting het poesje van Annet. Even wreef ze de eikel tussen haar lipjes en toen ze voelde dat die voor haar gaatje zag duwde ze hem naar beneden. Een duidelijk hoorbare “ah, ha…” klonk uit zijn mond toen hij in haar gleed en Marjan kon het niet nalaten hem nog eens extra te pushen. Letterlijk en figuurlijk welteverstaan, want met haar wijsvinger duwde ze in zijn kontgaatje. Ze voelde hoe zijn kringspier samentrok en zijn billen spanden als ze haar hand bewoog, wat ze best wel een amusant spelletje vond. Een lichaam is als een trekpop, letterlijk en figuurlijk, als het erop aan komt. Ze ging er maar eventjes mee door want hij ervan te genieten tot het haar tijd leek voor wat variatie.

Ze knielde voor hem neer en dat verraste hem net zoals Annet, want allebei hielden ze even op met hun pompende bewegingen. Annet gleed naar achteren over het matras en hij volgde haar maar al te graag. Ongemerkt voor Patrick schudde Marjan een beetje aan het hoofdkussen en ging daarna exhibitionistisch over Annet haar hoofd zitten. Ze trok haar schaamlippen uit elkaar zodat Patrick het vooral goed zou kunnen zien en vingerde over haar klitje, zonder daarvan echt opgewonden te raken. Maar hij krulde met zijn rug wel overeind zodat hij wel moest ophouden zijn speeksel in Annet te laten druppelen met zijn onbehouwen gekus wat ze maar al te goed kende.

“Ga je haar beffen, Katrien?” Zuchtte hij, terwijl zijn lichaam klam begon aan te voelen. Juist daaraan had Marjan altijd zo’n tering-hekel en wilde dit Annet besparen. Shit, nou gaat ie weer reuzel zweten! Had ze wel eens gedacht als hij haar weer lag te pompen voor de tweede ronde. Annet vond het aangenamer om een kutje te likken dan die bek van die vrijer te moeten kussen. Het kutje van Marjan, dat zo lekker smaakte en dat ze zo goed kende inmiddels. Ze herkende ieder huidplooitje en wist precies hoe ze haar op kon winden met haar lippen en haar tong.

Patrick ploegde voort, lomp en zonder gevoel om haar te bevredigen. Marjan wond hem op door extra veel geluid te maken en zichzelf goed aan hem te laten zien. Ze boog achterover zodat hij een goed zicht had op haar tieten en ook haar buik kon hij goed zien. Net zoals Annet haar uitlikte en op haar schaamlippen zoog en zij haar tong ver uitstak om haar klitje te kunnen verwennen. Gelukkig was het een dik en zacht matras waarop ze lag. Dat gaf lekker mee als hij weer hard op haar landde met zijn gebeuk. Hij voelde helemaal warm en klam aan voelde Annet. Ze had ook eens een keer een vriendje laten slapen die net zo had gevreeën, maar dat was voor hem dus ook een eenmalige ervaring gebleven. Maar ditmaal zou ze snel weer weg kunnen gaan en hij betaalde haar er goed voor, dus meer dan alleen maar een paar pilsjes.

Ze begon hard mee te hijgen met Marjan om hem de indruk te geven dat zij hem een geweldige vrijer vond. Maar vooral ook om hem op te winden zodat hij sneller klaar zou komen. Toen ze hem even aankeek zag ze hem staren naar Marjan, vooral naar haar tieten en haar kutje. Zijn blik gleed naar haar gezicht maar werktuiglijk keek hij daarna weer naar de op en neer hijgende tepels van Marjan. Toen ze over zijn rug wreef voelde die helemaal nat en lauw klam aan, bepaald niet appetijtelijk zogezegd. Ze moest meteen denken aan die lui die reuzel zweten want hij voelde ook heel vettig aan. Ze liet hem zien hoe ze met open mond en uitgestoken tong weer aan het kutje van Marjan begon te likken. Zij liet zich heftig steunend achterover vallen en steunde op haar handen die ze achter haar rug had neergezet. Annet snapte meteen dat ze een orgasme fakete maar dat vond ze niet erg.

“O Katrien, wat is je kutje lekker!” Murmelde Patrick duidelijk hoorbaar maar hij herhaalde dat wel keer op keer.

“Ja, lekker. Spuit me maar lekker vol! Je hebt een lekkere hete, harde pik, kom maar lekker diep in mijn kutje Patrick” moedigde ze hem aan, en niet zonder resultaat. Hij verstarde en duwde zijn buik nog steviger teen haar aan en licht voelde ze zijn pik in haar poesje kloppend verharden en weer slapper worden.

“Wow!” Zuchtte hij toen hij zich nat van het zweet languit langs hun op het matras liet rollen. Hij straalde toen hij zei dat het wel helemaal perfect was geweest omdat ze nu alle drie tegelijk waren klaar gekomen, de domme fantast! Maar ze gunden hem het pleziertje door instemmend te knikken. Marjan vulde er kies aan toe dat ze de klok zelfs compleet vergeten waren, waarna hij geschrokken op zijn wekker keek.

Het waren maar een paar minuutjes en daar zou Marjan nooit wat van zeggen bij de meeste klanten. Ze zag ook wel dat Annet er helemaal genoeg van had en kon precies indenken waarom! Die Patrick reageerde wel heel actief! Meteen stond hij op, wat een lachwekkend zicht was. Bezweet en nog steeds nahijgend stond hij daar naast het bed met een verslapte piemel waaraan het condoom nog steeds hing. Zo te zien had hij niet echt veel meer gespoten die tweede keer. Toen hij het tegen zijn been aan voelde bedekte hij het rubberen zakje snel met zijn hand en rolde het snel af. Ze zag hoe hij het in een prullenbakje deponeerde en toen stamelde hij nog een keer dat het hem speet. Dat het allemaal zo lekker was geweest dat hij helemaal niet meer op de klok had gelet.

Marjan en Annet liepen hem na naar de badkamer waar hun kleren nog lagen.

Patrick trok een badjas aan en keek verlekkerd naar hoe de meiden zich aankleedden, al het lekkere vlees aan zijn ogen onttrekkend. Stiekem had hij er nog op gehoopt dat ze zich nog zouden wassen of zo, maar ja, hij had het zelf zo laat gemaakt. Toen ze hun jassen pakten dacht Annet al aan de betaling, maar daar kwam hij gelukkig zelf mee op de proppen. Hij had het geld al klaargelegd bij de deur maar liep snel nog even naar de woonkamer. Even later kwam hij terug met twee keer twintig euro.

“Dat is voor jullie, omdat het allemaal wat langer duurde. Sorry hoor, maar het was zo lekker dat ik daar helemaal niet meer op had gelet.” Hij leek opeens wel verlegen toen hij Annet aankeek.

“Lieve Katrien, zou jij me nog eens willen komen bezoeken? Je vrijt zo lekker en bent zo mooi” stamelde hij schuchter.

“Ja hoor, je kunt me bereiken via Marjan hè?” Zei ze kortaf en had daar eigenlijk helemaal geen zin in. Maar om hem nu meteen af te wijzen vond ze ook wel wat bot want eigenlijk was hij best wel vriendelijk. Ze gaf hem nog wel een knuffel en een kusje op zijn wang voordat Marjan datzelfde deed. Ze zwaaiden nog eventjes toen ze stonden te wachten op de lift. Patrick keek hun vanuit zijn open deur na tot de liftdeuren gesloten werden.

Hij voelde zich heerlijk! Het was altijd al eens wens van hem geweest twee meiden bezig te zien met elkaar. En hij had ze allebei ook nog eens geneukt en in hun kutjes gespoten, wow! Een dan nog alle drie tegelijk klaar gekomen. Hij liep naar de keuken en pakte een koud flesje bier uit de koelkast. Zijn snipperdag was goed besteed, wat iemand anders er ook van zou denken. Na zijn biertje zou hij nog even op zijn bed gaan liggen waar het dekbed nog gekreukeld op lag. Daar zou hij de hele film nog eens herbeleven en zichzelf nog eens lekker aftrekken!

Toen Annet samen met Marjan op haar flatje waren aangekomen zaten zij al snel achter een kopje koffie. Annet had het wel smerig gevonden met die Patrick, maar ja, dat was vooral omdat hij zo zweette. Eigenlijk viel hij best wel mee en hij betaalde bovendien ook goed, dus het bleef wel makkelijk verdiend. Maar voor de kick hoefde ze het echt niet te doen, dat neuken voor geld, dat wist ze nu wel. Marjan gaf haar toe dat het voor haar meestal ook niet al te leuk was.

“Ze hebben allemaal wel wat, weet je” legde ze uit. “De een is gewoon lomp, een ander half impotent of anders zeuren ze wel over hun ex of zo. Maar voor mij is het gewoon een half uurtje of een uurtje en dan nokken weet je? Thuis douchen en klaar! Het is voor de klant een kick, anders zouden ze niet bellen of me nog een keertje vragen. Maar alleen maar een paar die kunnen het voor mij ook te gek lekker maken. Ook dat komt voor hoor! Ach, ik voer gewoon een toneelstukje op voor hun en dat wordt goed betaald. Ik zou voor hetzelfde geld iedere dag in een supermarkt moeten werken en dat gaat nu eenmaal niet. Folders bezorgen of krantjes rondbrengen is wel leuk in de zomer maar voor de rest valt dat ook tegen. Nou ja, dan is dit zo slecht nog niet, en bovendien, niemand weet het en zo kan ik wel wat extraatjes doen met Fientje, wat ik anders niet zou kunnen. Leuke kleertjes, er eens een dagje op uit en noem maar op.”

Annet knikte instemmend en relativeerde het door op te merken dat het met de vader van Mereltje ook niet altijd een feest was geweest in bed.

“En na een avondje stappen valt de beschuitjesgast ook wel eens tegen en die geven je niks” vulde Marjan aan. “Een hier weet ik tenminste wanneer ik weer weg kan gaan en voor de rest geen gezeur aan mijn kop. Maar hoe vond jij het eigenlijk als je dat zo bekijkt?”’

“Nou ja, je hebt wel gelijk eigenlijk.” Ze wachtte even en gaf toen toe dat ze het wel wat erger had voorgesteld eerst maar later ook wel leuker. Ze vond zichzelf echt geen vieze hoer maar voor het seksueel genot hoefde ze het echt niet te doen, daar was ze nu wel achter gekomen. Het was inderdaad wel een makkelijke manier om makkelijk wat extra geld te verdienen en, dat vond ze heel belangrijk, kon ze zo ook wat extraatjes voor Merel doen wat ze normaal nooit kon.

“En,” besloot ze, “ik heb er wel een heel lieve vriendin door gekregen” en keek Marjan blij en opgelucht aan.

Taboe

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1610

MARJAN 7

TaboeGeplaatst door My 4Fingers do, mei 05, 2016 11:10:47

MARJAN 7

Annet zorgde, zoals altijd, voor een lekker ontbijtje met Merel voor ze naar de crèche gingen. Ze had haar haren samengebonden in een staartje en had haar rokje weer aangetrokken. Het was wel mooi weer en haar benen waren gebruind door de zon op haar balkon, maar toch voelde het heel vreemd aan. Ze droeg altijd gewoon een spijkerbroek, maar omdat Marjan er over begonnen was vond ze het wel een geil idee voor haar het rokje te dragen. Bij Berend had het ook goed gewerkt, dus als Marjan het ook leuk vond…

Zij stond haar al op te wachten voor de ingang en Fientje riep meteen naar Mereltje dat ze met haar wilde spelen. ‘Zo moeder, zo dochter’ dacht Annet stout. Toen zag zij tot haar verbazing dat Marjan een kort zomerjurkje droeg. Dat jurkje kende ze wel, want als ze een avond gingen stappen samen en op jacht gingen had ze dat vaker gedragen. Succes verzekerd bij de jongens, maar dat was ook al weer een hele tijd geleden. Vaste relatie, huwelijk, een kindje en een scheiding, dat alles was bij hun synchroon gelopen. Sinds die tijd had zij Marjan ook niet meer gezien in een rokje of zo, maar haar hart sloeg meteen een slag over. Dat was geen toeval, dat kon gewoon niet!

Twee moeders die zich voor elkaar optutten en stiekem ook nog een bij mannen op bezoek gingen en samen geilden; die andere brave moeders moesten toch eens weten! Maar die wisten gelukkig van niets en dat wilden ze ook zo houden. Dat ze samen wegfietsen viel niemand op want ze woonden in dezelfde richting en dat hadden ze altijd al gedaan, maar nu was het toch wel erg spannend. Dit keer gingen ze eerst nog naar de markt want daar kon je lekker goedkoop verse groenten kopen en de visboer had heerlijke makreel. Ze kochten die samen, want het waren best wel grote porties die ze makkelijk konden delen en dat was stukken goedkoper dan de supermarkt. Dat ze zich netjes moesten gedragen maakten hun niks uit, want daarna gingen ze toch naar Marjan haar flat en zo hadden ze hun inkopen al gedaan.

In de lift naar boven stonden ze alleen en kusten ze elkaar vol op de mond en voelden hun handen onder hun rokjes. Annet voelde meteen de blote billen van Marjan.

“Jij sloerie! Je loopt gewoon in je blote kont onder je rokje!” Flapte ze er uit. Dat bestreed ze en tilde de voorkant van haar jurkje op om te bewijzen dat ze een tangaslipje droeg. Marjan had een van haar nieuwe slipjes aan die eerlijk gezegd ook niet veel stof bevatte. Maar lekker dun katoen en felrood, kwaliteit degelijk maar sexy vond ze zelf. Pas in de keuken, toen de koffiemachine liep was het voor het startpunt om het over hun intieme zaken te praten.

Berend kwam ter sprake en Annet vertelde Marjan dat hij zich bij haar zou melden voor een nieuw afspraakje met zijn Katrien. Lachend gaf Marjan toe dat zij het ook een belachelijke naam vond.

“Ik wilde gewoon niet je echte naam noemen en, echt waar, dat was het eerste wat mij te binnen schoot. Maar ja, het gaat toch maar om een toneelstukje voor die kerels en wat maakt het uit dat zij zichzelf nog een paar keer aftrekken en dan denken aan die lieve, geile Katrien?”

Wat dat betreft moest Annet wel toegeven dat ze gelijk had en haar artiestennaam zou gewoon zo blijven besloten ze. Tja, zo kom je dus aan een nieuwe naam. Saaie Berend met zijn standaard seks en anale lusten verdiende goed en kon dus ook goed betalen. Hij neukte alleen maar met Marjan voordat hij Annet had leren kennen. Een beetje een creep die alleen maar aan zijn werk dacht en lid was van een computerclub. Neuken met Katrien vond hij al een beetje vreemdgaan had hij tegenover haar toegegeven.

Twee mokken verse koffie stonden voor hun op tafel en Marjan kwam lekker tegen Annet aan zitten op haar stoel. Met hun blote benen en hun makkelijk te bereikbare slipjes maakten het wel heel opwindend. Opeens snapten ze waarom jongens zo kickten op een rokje of een jurkje. Het was Annet die haar been over Marjan haar schoot legde, daarbij hun benen uit elkaar drukkend. Daarna begon ze Marjan uit te vragen over hoeveel vrijers zij had en wie er interesse zou hebben in een triootje met hun beiden. En door hoeveel mannen ze zich in haar reetje had laten pakken en wat ze haar daarvoor betaalden. Hoe lang ze dat deden voor ze klaar kwamen en hoe ze zich voorbereidde.

Marjan vond het eigenlijk wel fijn daarover eindelijk met iemand te kunnen praten, zonder dat er gekke praatjes over haar in het rond zouden gaan. Zo hoorde Annet dat ze zo’n een of twee keer per week een man bezocht gemiddeld. Meer wilde ze ook niet. Al vaker hadden vriendjes zoals zij ze noemde, haar gevraagd of ze een goede vriend van hun maar daar wilde ze niet aan beginnen. Zo nu en dan een afspraakje was prima, maar een volle agenda dat leek haar niks.

Naar kontje-neuken informeerden ze allemaal wel op de een of andere manier, maar, zo gaf ze toe, was vooral iets wat ze niet graag met haar klanten deed. Haar man, Claus, de vader van Fientje, was daar verzot op. En sinds haar scheiding had ze het ook wel lekker gevonden eigenlijk, tenminste als het een geschikte jongen was. Qua bouw en instelling, zo formuleerde ze het, iets wat Annet in haar oren knoopte. Een paar keer had ze het wel goed gevonden met een van haar klanten. Maar dan sprak ze dat we van te voren af zodat ze zich kon voorbereiden. Ze smeerde zich dan van te voren goed in met vaseline, want dat bleef goed zitten. En voor ze dan op bezoek ging zorgde ze er wel voor dat ze zichzelf al had opgerekt in haar kontje met haar vingers en met een forse dildo. Vooral eentje die dikker is als zijn pik! Dan ben je er al aan gewend en doet het ook geen pijn als hij niet al te handig is en er meteen in wil. De eikel is eigenlijk het enige probleem’ vertelde ze. Annet vond het allemaal even interessant om te horen en nam nog snel een slokje koffie tussendoor.

“Als de eikel eenmaal in je kontje zit maakt het voor de rest niet meer uit. De pik is altijd dunner dan de eikel en als die verder naar binnen gaat is dat gewoon een lekker gevoel. De eerste paar keer moeten ze het langzaam en voorzichtig doen zeg ik ze altijd en ze luisteren heel braaf naar me! Echt waar, sommigen durven me ook amper echt te neuken als ik het sein veilig gegeven heb. Maar de meeste zijn net locomotieven, die komen ook langzaam op gang. Maar als het tempo er eenmaal in zit hebben ze er geen moeite meer mee. Eigenlijk vind ik het ook best wel lekker om soms eens in mijn kontje te worden geneukt” zei ze eerlijk en Annet aankijkend. “Maar dat hoeven zij niet te weten, anders willen ze het elke keer en dat vind ik nou ook weer niet nodig. Eigenlijk zijn het er maar twee of drie die het regelmatig willen en die er dan ook voor betalen. Dat zijn gewoon geduldige en toffe klanten die ik langer ken.”

Ze vonden het allebei te gek dat ze eindelijk eens vrij over seks konden praten, heel anders dan normaal. Nou ja, wat heet normaal? Als je dan geil wordt, is dat niet raar en als je dan wilt vrijen toch ook niet? En over sommige dingen is het moeilijk praten, zelfs met je beste vrienden of vriendinnen want die items zijn op de een of andere manier taboe. Eindelijk konden ze vrij babbelen over dat soort zaken en als ze daarvan geil werden dit ook gewoon laten weten aan elkaar. Dat deden ze nu ook, want die rokjes waren best wel makkelijk vonden ze al heel snel uit. In plaats van hun eigen kruisje te verwennen met hun vingers, deden ze dat nu bij elkaar en dat was nog veel opwindender.

Zo werd Annet lief bevoeld door Marjan tussen haar benen en werd ze gevraagd of ze nog echt maagd was in haar kontje. Marjan liet haar vingertopje over het slipje van Annet glijden tussen haar billen. Bijna net zoals Berend ook had gedaan, nog geen dag van te voren, maar toen was ze bloot en glad van haar eigen geil en het glijmiddel van het condoom. Dit voelde wel een stuk lekkerder aan en veel veiliger voor haar. Zo veilig dat ze Marjan opeens durfde te vragen of zij haar zou willen ontmaagden. Opeens hield ze haar hand stil en Marjan keek haar verbaasd en vragend aan.

“Ben jij soms Maria, die als maagd van Mereltje bevallen is?” Vroeg ze lachend met een twijfel in haar stem.

“Nee” zocht Annet naar woorden. “Ik vind het zo lekker in mijn kontje geloof ik, maar weet het niet zeker. Ik zou het gewoon heel graag eens echt meemaken, maar met een man lijkt me dat wel niet zo tof misschien en dan wil ik het misschien toch helemaal niet, snap je? En die voorbind-lul die je hebt, die is echt wel zo groot als een flinke pik.” Marjan liet haar worstelen met de formulering, maar wist echt wel wat ze bedoelde! Ze hield zich van de domme en liet Annet haar expliciet vragen of zij haar anaal wilde nemen. Ze had zich voorgenomen dan even bedachtzaam te kijken voor ze haar het pleziertje wel wilde gunnen of zo. Zelf vond ze het ook te gek om eens mee te experimenteren, maar dan wel als ze het om de beurt zouden doen. Zij wilde het ook wel eens meemaken dat Annet haar zou nemen in haar reetje een keer, maar niet meteen na elkaar.

“Dus je wilt gewoon dat ik je in je aars neuk met de voorbinddildo?” Vatte ze uiteindelijk kort samen. Waarop Annet opgelucht ‘ja’ knikte.

“Maar alleen maar om uit te proberen en te oefenen!” Vulde ze snel aan als excuus. Marjan speelde het spelletje verder en alsof ze gechoqueerd was legde ze uit dat dat niet zomaar ging. Dan moest ze eerst haar kontje invetten en voorbereiden omdat het anders verdraaid veel pijn zou doen, en of ze het wel zeker wist.

“Je zit me gewoon te plagen! Maar het lijkt me zo geil om te beleven, wil jij de eerste zijn?” Zei Annet verontwaardigd en ongeduldig toen ze Marjan door had. De vinger die tegen haar bilspleetje duwde en de bevestigende hoofdknik van Marjan, voor ze aan haar koffiemok lurkte, deden haar een steen van haar hart vallen.

Voor ze zelf ook een slokje koffie nam vroeg ze. “Vandaag nog?” En keek Marjan aan in haar ogen. Weer knikte ze en in een kus proefden ze de smaak van verse koffie die hun lippen en tong extra had opgewarmd.

“Maar alleen voor deze ene keer hoor!” Zei Marjan streng. “De volgende keer ben ik aan de beurt als ik dat wil en moet jij het bij mij ook proberen, beloofd?”’

Dat was een makkelijk te maken belofte voor Annet, want dat was ook iets wat ze heel graag zou willen maar niet eens zelf durfde te vragen of ze dat zou mogen.

“Ga je mee dan?” Vroeg Marjan die zich meteen onder haar uit wurmde met een slangachtig soepele beweging en haar beide handen aanbood om haar mee te voeren.

Op het zachte dekbed begonnen ze hun liefdesspel zoals ze het al vaker gedaan hadden. Hun kleren lagen dus al snel kris en kras over de kamervloer verspreid. Ze zouden daarna weer rond moeten lopen om hun kleren bij elkaar te zoeken maar dit ritueel hoorde er vanaf het begin af aan bij. Jeansbroeken gingen veel moeilijker hadden ze gelijk in de gaten maar dit ging lekker en ging ook snel. Begerig naar lust lagen ze al snel aan elkaars kutje te likken, vooral omdat de smaak hun zo goed beviel. Marjan had haar potje handcrème op haar nachtkastje staan en wreef zich daarmee in en een extra likje daarvan smeerde ze uit in de bilspleet van Annet. Zij huiverde van genot toen ze voelde hoe ze ook een dotje vet in haar reetje duwde en het daar binnenin verdeelde met haar wijsvinger. Maar Marjan was niet tevreden en zei Annet dat ze toch maar even haar potje vaseline ging pakken. Al snel was ze terug uit de badkamer, dat had Annet gehoord, en hand een potje bij zich dat ze open draaide. Annet voelde meteen het verschil toen Marjan haar daarmee instreek in haar kontgaatje. Dit voelde wat kouder aan maar ook wat dikker van structuur op de een of andere manier. Maar daarna voelde het opeens super glad aan.

“Als het pijn doet met je het zeggen hoor” zei Marjan. Maar Annet vond het alleen maar lekker aanvoelen en om dat aan te geven duwde ze haar kontje verder tegen de hand van Marjan aan. Even later trok zij haar hand terug en pakte haar doos met speeltjes onder het bed vandaan. Daar zat ook de voorbinddildo in die ze om begon te gespen. Daar zaten nogal wat riempjes aan die je kon verstellen, maar om die uit te trekken hoefde ze er maar eentje los te maken. Lenig trok ze hem aan met haar benen in de lucht. Ze wreef even over haar kutje met haar nog vette vingers om de dildo gemakkelijk in haar poesje te kunnen schuiven. Annet zag haar nog even op en neer gaan ermee tot het leer strak tegen haar buik stond. Het gespje hield alles goed op zijn plek en daar zat ze, met een reusachtig grote piemel die hard naar voren stak! In een flits hurkte Annet op het matras en stak haar kontje uitnodigend omhoog, maar haar hart klopte in haar keel.

Ze wist dat Marjan het erg voorzichtig zou doen en haar vingers hadden alweer heerlijk aangevoeld. Ze was niet bang maar vond het wel super spannend. Met een dildo kon ze het zelf sturen maar dat ging nu dus niet. Ze zag hoe Marjan nog een beetje vaseline over de dildo uitsmeerde, vooral op de dikke eikel. Zij pakte haar stevig vast bij haar heupen toen ze achter haar kwam zitten en toen voelde ze de stompe punt tegen haar aars duwen.

“Ontspan je maar Annet, dan doet het helemaal geen pijn. Ik heb je al opgerekt hoor, en de lul is echt niet dikker dan mijn drie vingers waarmee ik je heb voorbereid. Maar als het pijn doet moet je het wel meteen zeggen want mijn piemel is groter dan die van de meeste mannen.

Annet had zich voorgenomen NIKS te zeggen, want ze wilde dit veel te graag eens meemaken en met Marjan was dat de beste manier wist ze. Ze sloot haar ogen en moest wel eventjes naar adem happen toen ze de ronde punt steeds harder tegen haar kontgaatje aan voelde drukken. Even dacht ze dat het niet zou lukken maar Marjan begon opeens aan haar billen te trekken en daardoor voelde ze haar gaatje groter worden. Die rubberen pik voelde best wel koud aan en het was vreemd toen die steeds dieper in haar kwam, maar pijn deed het niet. Wel een heel raar gevoel, en ze moest haar best doen om niet voorover te duiken. Toen Marjan nog harder drukte deed het toch wel even pijn, vooral toen die eikelrand naar binnen ging en haar kringspier passeerde.

Marjan hield zich even helemaal stil en vroeg haar zachtjes of het oké was voor haar. Met haar handen streelde ze nu over haar rug en kneep ook even in haar tietjes, wat super lekker aanvoelde. Vertrouwde handen die haar rustig maakten, al ging haar hartslag nog wel wat sneller dan normaal. Voorzichtig probeerde ze een beetje naar achteren te bewegen met haar billen en voelde al snel dat dat helemaal geen pijn deed. Het was juist super lekker om die ribbeltjes op de pik naar binnen te voelen gaan. Het was net of ze die allemaal kon voelen, nog veel beter dan in haar kutje en voelde dat al lekker aan. Ze hield haar adem in toen Marjan de pik een stukje terugtrok, want dat voelde ook super weird aan. Alsof ze drol uit aan het poepen was of zo, die daarna weer terugkwam! Marjan liet haar heel langzaam wennen aan het gevoel gelukkig, want zo was het al vreemd genoeg.

“Je kunt nou ook met je kutje spelen als je het lekker vindt” fluisterde Marjan zacht, haar bezorgd helpend om het lekker te gaan vinden.

Annet trok een kussen onder haar hoofd om op te rusten en probeerde toen de raad van Marjan op te volgen. Het gevolg was wel dat haar kontje nog een beetje hoger kwam en de pik weer langs een iets andere hoek bij haar binnenkwam, wat meteen weer anders aanvoelde. Maar het was echt super lekker toen ze over haar klitje wreef en ze probeerde meteen om zichzelf te vingeren. Haar kutje was veel strakker dan normaal voelde ze en de pik van Marjan kon ze ook in haar kontje aanraken van binnenuit! Marjan zag dat het wel goed zat met Marjan en voorzichtig begon ze haar nu echt te neuken. Ze vond het zelf ook super om te zien hoe de kringspier een stukje mee naar buiten werd getrokken als ze terug bewoog en die daarna weer in haar werd gedrukt. De pik in haar eigen kutje gaf alle signalen goed door en ze kon zelfs voelen wanneer Annet haar kontje samentrok. Voor Annet werd het steeds lekkerder eigenlijk. Alsof de schrik uit haar lichaam wegvloeide of zo, werd het steeds fijner. ‘

“Dieper” hijgde ze, want ze wilde niks lever dan die hele lange pik in haar darmen voelen, die speciale nieuwe prikkeling optimaal genieten. Toen voelde dat haar billen tegen de schoot van Marjan aandrukte en ze vond het geweldig, al voelde ze wel dat haar voorhoofd nat was van zweet. Dat veegde ze af aan het kussen maar weerhield haar er niet van zich lekker te blijven vingeren, nu al met twee vingers tegelijk.

Marjan genoot van de lust die Annet uitstraalde. Ze was een beetje bang geweest dat het haar zou tegenvallen of pijn zou doen maar die vrees was overbodig! Veel meiden vonden anale seks maar niks wist ze van haar vriendinnen met wie ze het er wel eens over had gehad. Als hun vriendje dat wilde probeerden ze het wel eens maar waren blij als hij eindelijk klaar was. Een vinger ging nog wel maar ook dat vonden veel meiden iets wat ze eigenlijk liever niet hadden. En Annet die had het nog nooit geprobeerd en was er nu al zo verzot op! Ze vond het niet langer nodig om nog voorzichtig te doen en lette ook vooral op wat voor haarzelf lekker was.

Dat wil zeggen dat ze haar zo ging neuken dat de dildo in haar eigen kutje ook lekker bewoog. Ze stootte hard tegen de billen van Annet aan, omdat haar klitje dan ook iedere keek een lekkere prikkeling kreeg. Daarnaast voerde ze het tempo nog verder op en bokte nu echt tegen haar vriendin op die met een hand hard in het kussen kneep. Met haar andere hand vingerde ze haar poesje en wreef ze met haar handpalm over haar spleetje waardoor ze moeite moest doen haar evenwicht te bewaren en niet om te rollen. Toch zakte ze naar beneden om overeind te blijven en Marjan anticipeerde hierop door haar een beetje in te houden. Ze verlaagde haar tempo en vooral ook de brutaliteit van haar stoten omdat ze wel aanvoelde dat Annet voldoende te verduren had gehad en te moe werd. Heel langzaam bouwde het daarom af en drong niet meer zo diep in haar kontje door. Annet protesteerde niet maar kreunde genietend en ze zag dat zij nog steeds klaar kwam op haar vingers, dus dat zat helemaal goed!

Annet liet zich plat op het dekbed vallen en rolde meteen op haar rug om Marjan aan te kunnen kijken met een tevreden en bezweet gezicht.

“Dat was LEKKER” zuchtte ze, met haar hand nog over haar poesje bewegend. Hijgend zei ze dat ze het gek vond dat ze dit niet eerder ontdekt had, maar die schade wel in wilde halen, ook met een echte pik.

“Maar dan wel een die er goed voor betaald!” Lachte Marjan. Als Berend hier van hoort kun je het zo uitproberen, en anders kan ik je nog wel wat andere klantjes leveren hoor, die daar verzot op zouden zijn. Maar daarover hebben we het later nog wel een keertje en niet nu.

Ze ging naast Annet liggen en dat zag best wel vreemd uit, zo moest zelf gniffelen toen ze zag hoe haar pik recht omhoog bleef staan. Ze voelde hoe die op en neer wiebelde en dat gaf een geil gevoel in haar kutje en voor ze het wist lag ze zichzelf af te trekken aan die rubberen paal. Dat zag wel komisch uit maar voelde ook zo vreselijk lekker aan, omdat ze zo de dildo in haar eigen poesje ook kon sturen.

Annet lag nog bij te komen en voelde over haar kontgaatje dat nog soepel binnen te dringen was door haar vingers en beleefde nog steeds haar eigen euforie. Pas later zag ze wat Marjan aan het doen was en begon ze te gniffelen, maar ze wist wel waarom Marjan het deed. Al snel daarna kuste ze haar en wurmde een vinger onder het stug leren slipje en haar met haar wijsvinger te helpen en dat was net wat Marjan nodig had. Dat was precies het laatste zetje wat ze nodig had om zich heerlijk te laten gaan en ze trappelde met haar benen en kneep haar ogen dicht. Een fel en langdurig orgasme dat zich geniepig had opgebouwd kwam tot uitbarsting en deed haar rillen van genot.

Even later lagen ze op hun zij tegen elkaar aan en hijgend vroeg Marjan aan Annet hoe zij het gevonden had. Een vraag naar een bekend antwoord, maar ze wilde het toch ook nog een keer van Annet zelf horen.

Ze zei alleen maar. “Laat nu die echte pik maar komen!” En daarmee had ze ook alles gezegd. Ze bleven nog even liggen tot Marjan haar broekje uittrok en de dildo behoedzaam uit haar poesje liet glippen. Annet knikte toen ze daarna zei dat ze wel toe was aan eventjes een douche en ze liepen samen naar de badkamer. Eerst waste Marjan de dildo ‘s goed schoon met water en zeep en draaide toen aan de douchekraan. Annet ging gewoon op de WC zitten om nog even te plassen en zonder schaamte hield ze haar benen daarbij ver uit elkaar. Ze spoelde door en dook daarna het douchehokje in waar ze knus tegen Marjan aan ging staan, maar veel ruimte was er ook niet. Wel voldoende om elkaar lekker af te soppen met een washanddoekje dat ze om de beurt gebruikten. Even later voelden ze zich helemaal opgefrist toen ze zich afdroogden en daarna hun kleren weer bij elkaar zochten in de slaapkamer.

Ze hadden nog rustig tijd voor een kopje koffie. Vooral Annet moest even bijkomen van hun vrijpartij en alle nieuwe sensaties die ze had beleefd. Maar Marjan had al een nieuw plannetje opgevat om haar een stapje verder te laten gaan zodat ze er ook nog wat geld aan over zouden houden. Dat vrijen met Annet vond ze heel leuk maar als het ook nog een paar flapjes op zou leveren was het nog veel leuker. En gisteren belde Patrick op om te vragen of ze langs kon komen bij hem tegen het einde van de week. Patrick had haar al vaak gevraagd of ze geen vriendin had met wie ze een showtje voor hem kon houden. Hij zou haar dan eerst neuken, dan naar hun kijken en dan die andere meid een beurt geven. Een ultieme fantasie van hem waar hij het al vaker over had gehad en dus had ze ditmaal maar eens een balletje opgegooid om hem eens wat extra ‘s te laten dokken.

“Nee hoor, vrijdag is prima Patrick! Zullen we dan maar om elf uur afspreken, zoals gewoonlijk?” Voordat hij wilde ophangen vroeg ze hem, naar de bekende weg vragend, of hij het misschien leuk zou vinden als ze eens een vriendin van haar mee zou nemen. “Dan kunnen we gezellig wat met z’n drieën doen. En als jij even moet uitrusten voor een tweede ronde laten mijn vriendin en ik wel eens zien hoe twee meiden elkaar ook kunnen vermaken. Maar mijn vriendin heeft het nog nooit gedaan met een man erbij, dus misschien is ze nog wel wat verlegen.” Ze wist dat hem dit dubbel zou interesseren nu, en daar had ze gelijk in. Meteen was hij enthousiast geweest en ook toen ze hem vertelde dat hij haar vriendin dan wel ook moest betalen vond hij dat helemaal geen probleem!

“Weet je nog Annet, dat we ook oefenen voor een showtje?”

Annet knikte maar meteen sloeg haar hart een slag over. Zou Marjan? Ze hoefde niet lang te wachten, want meteen begon zij haar te vertellen over Patrick en zijn kicks. Een normale vent van achter in de twintig, altijd vriendelijk, netjes en schoon, die verder geen gekke dingen wilde.

“Ik ken hem al een hele tijd en bij hem gaat het altijd hetzelfde. Een beurtje met wat pijpen en neuken en dan komt hij al snel klaar. Daarna wil hij altijd een vinger- of vibratorshowtje zien, dan weer pijpen tot meneer weer kan, een tweede kapotje en de benen wijd. Dat vindt hij het lekkerst geloof ik, tenminste, hij vraagt nooit voor een ander standje of zo. Ik ga vrijdag weer naar hem toe en, ik heb het hem gevraagd hoor, en jij kunt ook meekomen als je wilt! Dat is voor hem een vette kick en voor ons allebei een gevulde portemonnee voor het weekend, lijkt jou dat wat? Dan kan hij zich eerst een keertje op mij klaar neuken, dan geven we een vinger- en lik-showtje voor hem weg en dan wil hij jou misschien ook nog wel een keertje neuken.” Ze keek Annet vragend aan.

Natuurlijk wist Annet wat hun afspraakje was en was dat ook niet vergeten, maar toch kwam het wel onverwacht. Ze moest even slikken en bedacht in een flits dat ze vrijdag toch niks te doen zou hebben, dus wat dat betreft zou het wel kunnen. En Marjan zou met haar meegaan en dat vond ze eigenlijk wel een veilig idee op de een of andere manier. Nou ja, en als ze Patrick al langer kende zou dat ook wel goed zitten en voor ze het realiseerde zei dat het geen probleem was.

“Dan kunnen we nog even naar jouw flat gaan als we de ons kroost hebben weggebracht, want van jou uit is het niet eens zo ver. Dus je gaat mee?” Vroeg Marjan terwijl ze nog een slokje koffie nam. Annet knikte en wist toen ook dat ze het daarmee had beloofd niet meer terug kon.

“Maar wat gaan we dan precies doen?” Vroeg ze even later nadenkend aan Marjan. Zij keek haar en vroeg haar of zij met een vriendje precies wist van te voren hoe ze zouden gaan vrijen, waarop Annet ontkennend met haar hoofd schudde.

“Nou, ik weet het ook niet precies hoor. We zien gewoon wel! We maken hem eerst lekker gek zodat hij een keertje klaarkomt en dan nemen wij het over, Hij kan kijken en doet daarna weer mee, meer weet ik ook niet. Maar weet je, het is gewoon een leuke potente man, dus die heeft echt geen moeite om hem een tweede keer omhoog te krijgen. En bovendien zit hij goed in de slappe was, want meestal geeft hij mij ook nog een extraatje; altijd leuk toch? Bovendien zijn we samen en ik vind het ook te gek om jou eens te zien neuken met een vent.” Dat laatste bracht ze er gniffelend uit, maar ze wilde dat ook echt wel een keertje zien.

Annet kleurde toen ze dat hoorde maar zei toen lachend dat zij Marjan ook wel eens wilde zien liggen met haar benen uit elkaar en een oude vent tussen haar benen.

“Eens kijken hoe goed jij je toneelstukje op voert en reken er maar op, dat ik het meteen door heb als je maar net doet alsof!” Gooide ze er zo maar uit.

Toen ze dat besloten hadden praatten ze nog over hun kinderen, over andere moeders die van niks wisten, over make-up en uitstapjes. Spontaan besloten ze dan ook maar eens samen met Mereltje en Fientje een dagje er op uit te trekken. Die twee konden sowieso goed met elkaar overweg en nu zouden ze het zich ook eens kunnen permitteren!

Marjan was opgelucht dat Annet had toegehapt, anders had ze wat uit te leggen gehad aan Patrick. En eigenlijk vond ze het zelf ook best wel spannend om met een vent te gaan liggen neuken als Annet zomaar lag toe te kijken of zo. Dat showtje geloofde ze wel. Dat konden ze makkelijk fingeren. Gewoon doen alsof. Maar dan zou ze Annet ook eens zien neuken en daar was ze wel heel nieuwsgierig naar! Ze fantaseerde over de geluiden die ze zou maken en hoe ze zou bewegen, ook toen ze zich ‘s avonds in bed nog even lekker vingerde zonder klaar te komen. Gewoon voor de ontspanning voor het slapen gaan.

De week leek voorbij gevlogen toen ze wakker werd en het was vrijdag.

Taboe

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1603

MARJAN 6 Samen naar Berend

TaboeGeplaatst door My 4Fingers zo, april 24, 2016 15:44:28

MARJAN 6 Samen naar Berend

Annet was al vroeg op en dat was niet alleen omdat ze Merel naar de crèche moest brengen. Ze aten lekker samen een boterhammetje voordat ze haar wegbracht, maar wel een kwartiertje eerder dan normaal. Ze wachtte niet op Marjan en fietste snel terug naar haar flat. Ze barstte van de zenuwen als ze dacht aan de Berend met wie ze over een uurtje zou liggen te neuken en ze kende hem niet eens. Ze had al kleren klaargelegd, de zoveelste want iedere keer had ze zich bedacht. Een spijkerbroek, een jurkje, een kort rokje, van alles had ze in haar handen gehad. Ook wist ze niet goed welk slipje ze aan zou moeten trekken. Een gewoon slipje, of zou een stringetje leuker zijn?

Shit, ze had veel te weinig aan Marjan gevraagd hierover; hoe zij het deed en wat ze aantrok voor een afspraakje. Dat moest ze de volgende keer zeker vragen! Of zou ze even bellen? Maar nee, dat kwam ook weer zo overdreven over. Uiteindelijk viel haar oog op een wat langer jeansrokje dat ze al een eeuwigheid niet meer had gedragen. Ze trok het uit de kast en zag toen tot haar schrik dat het eigenlijk al tijd was om te vertrekken, wilde ze niet te laat komen!

Ze trok snel haar spijkerbroek uit en paste het rokje. Gelukkig stond die haar nog goed. Ze nam een schoon wit slipje en trok die eronder aan. Een T-shirtje en een regenjack moesten het maar doen hoor; bovendien zou ze toch alles uittrekken, dus zo belangrijk was het eigenlijk ook niet.

‘Domme oen!’ Dacht ze toen ze al bij de voordeur stond. Snel liep ze terug naar haar slaapkamer om twee condooms te pakken die ze snel in haar jaszak stopte. ‘Was ik het bijna nog vergeten!’ En verwenste haar klunzigheid. De volgende keer zou ze alles klaarleggen, dan voorkwam ze dit soort stress. Na twintig minuten stevig doortrappen keek ze op haar horloge en zag dat ze zelfs nog een paar minuten te vroeg bij de grote nieuwbouwflat aankwam waar hij woonde. De nummers stonden groot aangegeven, dus vond ze snel de bel.

Binnen keek ze haar ogen uit. Overal vaste vloerbedekking, ook in de hal en in alle gangen. Er hingen zelf schilderijen aan de muur! Dat was wel andere koek dan in haar flat, daar kwam je hooguit wat graffiti tegen. Een van de laatste deuren in de gang ging open en er stapte een jonge vent naar buiten. Hij zag haar aankomen en zwaaide naar haar, dus dat zou die Berend wel zijn wist ze.

“Hallo, jij moet Katrien zijn, de vriendin van Marjan?” Vroeg hij.

‘Shit ja,’ Marjan had haar wel eens verteld dat niemand haar eigen naam hoefde te kennen, maar ze had haar niet verteld dat zij haar Katrien had genoemd. Een rot-naam die ze zelf nooit zou hebben gekozen, maar ja. ‘

“Ik ben de vriendin van Karin ja! Dus jij bent Berend?” Vroeg ze, hem snel bekijkend en taxerend. Het viel haar reuze mee! Een verzorgde man, netjes gekleed in trendy vrijetijdskleding die er erg duur uit zag. Hij rook fris naar zeep en aftershave en had heel verzorgde handen viel haar meteen op. Dat was alvast een meevaller.

Zijn flat was super de luxe ingericht met een wit tapijt, een lichtgrijze leren bank en een joekel van een televisie die aan de muur hing. Die viel niet te overzien, ook al omdat hij er al een seksfilm op afdraaide en ja hoor, zoals Marjan al had gezegd, een met alleen maar meiden. Die waren elkaar al druk aan het beffen en lagen lekker bovenop elkaar met hun gezichten op de kutjes. De beelden waren vooral close-ups maar Annet lette daar niet echt zo op. Berend liep naar een wandmeubel waarin hij ook een barretje had verborgen.

“Je bent een prachtige meid Katrien, maar dat had Marjan me al verteld. Het is nog wel vroeg, maar heb je misschien zin om iets te drinken? Ik heb vandaag vrij, dus heb ik wel zin in een pilsje. Maar ik heb ook iets sterkers of een glaasje port als je dat lust. Anders heb ik ook frisdrank in de aanbieding hoor, dus je hoeft het maar te zeggen. En neem rustig plaats op de bank hoor, dan kom ik zo bij je zitten.”

Berend had dus wel een vlotte babbel en ook een lekker kontje zo te zien. Ze zei snel dat ze ook wel een pilsje lustte en met hem meedeed. Ze had wel eens getongd met een jongen die bier op had en zij nog aan de spa zat. Nou ja, net zoiets als met knoflook: als je het zelf ook gegeten hebt is het oké maar anders minder jofel. Hij liep even naar een hoek van de kamer waar een open keuken was. Dat was haar nog helemaal niet opgevallen maar ondertussen keek ze snel nog in het rond.

Berend kwam al aangelopen met twee gespoelde glazen en zette ze met de flesjes op de glazen tafel voor hen. Voor hij naast haar ging zitten gaf hij haar drie briefjes van vijftig euro. Ze borg het geld maar snel weg in haar jaszak. Ze vond het eigenlijk wel gênant maar Berend lette daar niet op, want hij schonk hun glazen vol en overhandigde haar er een om te kunnen toosten.

“Meid Katrien, wat zie je er geweldig uit!” Zei hij en bekeek haar met een best wel geile blik. Annet snapte wel dat hij wat meer wilde zien dan haar spijkerjasje, dus die trok ze snel uit. Berend vroeg of ze op wilde staan om zich te laten bekijken aan alle kanten. Nou ja, hij zette er het tempo wel in! Ze vond het wel fijn dat hij niet begon over persoonlijke dingen of zo en hij de zaak regisseerde. Dan hoefde zij er tenminste niet over na te denken. Ze vond het wel vreemd dat hij zomaar onder haar rokje voelde aan haar slipje en toen ook nog eens aan haar tieten begon te voelen. Maar ja, hij had haar gehuurd zoals ze het zelf zag, dus mocht hij zijn gang gaan.

“Zullen we ons dan eerst maar eens uitkleden?” Stelde hij voor. “Ik wil je heel graag helemaal naakt zien Katrien, want volgens mij heb je een heerlijk kontje en mooie stevige en zachte borsten!”’

Berend trok zijn poloshirt al uit en legde dit, netjes gevouwen, op een stoel. Ook zijn andere kleren gingen uit en alles werd netjes opgestapeld zag Annet. Ze deed haar best zich ook zo snel mogelijk uit te kleden om hem bij te houden maar bekeek hem ook nauwlettend. Zelf legde ze haar kleren op een stapeltje naast de bank, ze vond het maar een rare situatie. Het gehijg van de meisjes op de film (het geluid stond best wel hard), Berend die zich stond uit te kleden en zij trok ook haar kleren uit alsof er niets aan de hand was. Ze voelde wel dat hij haar net zo nieuwsgierig bekeek als zij naar hem keek. Hij was van onderen geschoren, wat ze wel fijn vond. Mannen kicken erop als ze geen bos schaamhaar tegenkomen tussen de benen van hun vriendin, maar lopen zelf soms nog met een oerwoud tussen hun poten en vinden dat dan wel weer normaal. Alsof die haren niet gaan stinken als je aan het pijpen bent en als ze los in je mond komen dan, nou ja, gewoon jakkes. Zijn buik was gewoon vlak en zijn redelijk stijve piemel was, zoals Marjan al had aangekondigd, niet extreem dik of groot maar wel van een fors’ formaat in vergelijking met de pikken die ze al gezien had.

Hij bekeek haar al even taxerend en zag tot zijn vreugde dat zij haar kutje helemaal kaal geschoren had. Marjan had er meestal nog een streepje of plukje haar op staan. Hij had haar nooit gezegd dat hij dat wel vreemd vond, want dat moest ze ook zelf weten. Maar helemaal kaal vond hij wel zo mooi. Haar tietjes zou hij echt van kunnen dromen, mooi klein en stevig rond! En dan haar billen! Dat was pas echt een forse handvol geilheid.

Ze draaide spontaan een kleine pirouette voor hem en vond het eigenlijk wel geinig zo bekeken te worden. Hij stond haar kwijlend aan te kijken en, maar dat leek misschien ook maar zo, zijn pik leek wel spontaan te groeien. Ze nam langzaam een nipje aan haar bierglas en liep toen op hem af, haar borsten vooruit stekend en draaiend met haar kontje. Ze nam hem aan haar hand en mak als een lammetje liet hij zich meenemen naar de bank. Toen hij zat ging ze naast hem zitten met haar benen over zijn schoot en gaf hem een kusje. Meteen beantwoordde hij die met zijn tong voelend tussen haar lippen. Hij zag er schoon uit en smaakte fris, dat wil zeggen ook naar bier, dus liet ze hem zijn gang gaan.

Zijn pik kwam nu echt met schokjes omhoog tegen haar been, dus dat trucje was haar ook gelukt. Zonder hem wat te vragen dook ze met haar knieën op het zachte tapijt en pakte zijn plasser vast. Ze trok de voorhuid naar achteren en zag dat hij schoon was, dus kon ze hem zo ook even pijpen. Hij legde zijn hand op haar achterhoofd, maar dat deden heel veel jongens wist ze uit ervaring. Ze legde haar hand om zijn staaf zodat ze alleen zijn eikel hoefde te pijpen, zo kon hij ook nooit verder in haar mond komen dan zij zelf wilde. Toen hij met een gespannen stem vroeg of hij ook in haar mond klaar mocht komen was het voor hem afgelopen met de pret.

Ze hield haar vingers rond zijn lul en trok er langzaam aan toen ze hem aankeek en vertelde dat ze dat nooit zou doen bij een eerste ontmoeting.

“Dan moet er wel een band met iemand zijn hoor, sorry. Daar maak ik geen uitzonderingen in. Ik doe ook geen andere extreme dingen als je dat wil weten. Er is me ook wel eens gevraagd voor neuken op zijn Grieks. Als ik dat al doe; dan zeker niet bij iemand die ik voor het eerst zie en intiem zonder condoom kan helemaal niet. Nooit.” Zei ze stellig. “Dan vragen ze maar een straathoertje of een junkie, misschien dat zij dat wel doen, maar dan zijn de risico’s ook voor hun.”

Berend durfde niet verder te vragen want hij voelde zich danig op zijn nummer gezet. Annet voelde zich zeker nu ze dit gezegd had en troostte hem met een dikke knuffel. Ditmaal had ze goed opgelet en ervoor gezorgd dat ze haar condooms binnen handbereik had. Die lagen klaar tussen haar kleren en ze kon er zo bij. Voor hem ongezien had ze er al een gepakt en nog even nam ze zijn lul in haar mond. Ze rolde het condoom over zijn speekselnatte eikel zodat hij dat amper meekreeg. Toen ze wijdbeens op de bank ging zitten naast hem en haar kutje opensperde was hij alles vergeten en kroop meteen op haar. Half verstaanbaar vertelde hij hoe mooi en lief hij Katrien vond en zij wees zijn pik de weg naar haar poesje.

Ze kreunde wellustig om hem geil te maken maar dat was eigenlijk helemaal niet nodig. Al na een paar stoten gromde hij dat hij klaar kwam, kneep zijn billen hard en trilde met zijn bovenbenen. Daarna lag hij even lomp zwaar op haar maar krikte zich gelukkig snel op zijn ellebogen omhoog. Snel legde ze haar vingers om het randje van de condoom zodat hij zich veilig terug kon trekken. Het reservoirtje hing gevuld met zwaar wit sap naar beneden en hij stroopte het gelukkig zelf af. Ze kreeg nog een kusje, netjes op haar wang, en Berend liep naar de keukenhoek om het weg te gooien. Ze hoorde hem zijn handen wassen en toen hij terugkwam keek hij haar tevreden en blij aan.

“Tja, zo gaat dat dan! Het is super lekker maar duurt te kort een eerste keer! Dat komt omdat je zo super mooi bent, lieve Katrien! Maar een tweede keer kan ik me beter inhouden hoor, dan is het voor jou hopelijk ook wat lekkerder.”

Annet vond het aardig van hem dat hij dat zei maar verder deed het haar niks. Ze had helemaal niks met hem, alleen maar veel euro’s VAN hem en dat vond ze wel prettig. Al met al kon ze hem nu twintig minuten zag ze op de wandklok en ze wilde echt niet te lang bij hem blijven; afspraak is afspraak immers. Kortom, meneer Berend had nog veertig minuten.

Ze namen nog een slokje bier en toen begon Berend over haar vriendin, Marjan, en hoe goed ze elkaar kenden wilde hij weten. Annet had geen zin om daarover te praten, en bovendien ging hem dat ook geen flikker aan vond ze. Om hem af te leiden keek ze star naar het beeldscherm waarop twee vrouwen met siliconenborsten een showtje gaven en knikte zo nu en dan om hem in de waan te laten dat ze naar hem luisterde. Ze fingeerde geilheid, opgeroepen door de film en door Berend zijn aanwezigheid, door zichzelf te vingeren met een hand en de andere hand gebruikte ze om het bovenbeen van Berend te masseren. Hij hield meteen zijn mond en keek vol interesse naar haar poesje.

“O, dat is een geile film” lispelde ze zacht, maar goed hoorbaar voor haar klant. Ze begon te hijgen en greep toen naar de pik van Berend, die nog niet helemaal verslapt was en al snel weer steviger werd.

“Weet je wat ik geil zou vinden?” Vroeg ze hem lieflijk. En zonder op een antwoord te wachten vertelde ze hem dat ze graag op zijn hondjes genomen zou willen worden zodat ze ook nog verder naar de televisie zou kunnen kijken. “En als je wil mag je ook mijn kontje strelen, dat vind ik lekker. Mijn sterretje mag je ook strelen als je wilt, dat is een fijn gevoel, maar je mag er niet in hoor!” Zei ze vastberaden.

Berend kwam meteen in actie en schoof de salontafel een stuk opzij. Annet had haar tweede condoom al in haar hand toen ze hem nog even pijpte en met zijn ballen speelde om hem weer hard te laten worden. Gelukkig was hij wel een potente vent, dat maakte het allemaal wel gemakkelijk.

Ze rolde het kapotje over zijn pik en knielde toen op het tapijt, haar rug naar beneden houdend en haar kontje zo hoog mogelijk. Ditmaal liet ze hem zelf zijn piemel in haar kutje steken en zijn lul was eigenlijk wel van een aangenaam formaat. Niet te dik en niet te kort, dus een goede neuk-lat zogezegd. De film vond ze zelf een grote afknapper, maar als het hem opwond, so what! Ze hijgde krols toen hij lomp en gevoelloos in haar borsten kneep. Van de gegeven hint tot vrijheid om met haar kontje te spelen maakte hij ook gretig gebruik. Braaf speelde hij over haar kontgaatje en had zelf zijn vinger nat-gelikt voordat hij haar aanraakte. Ze had het niet erg gevonden als hij een stukje vinger in haar had gedrukt, maar zelfs dat deed hij niet. Krols schudde ze met haar billen en kneep met haar kutje, iets dat hij geweldig vond te horen aan zijn steunen.

Ze had zelf gedacht dat hij haar ook nog wel in een ander standje wilde nemen. Lekker op hun zij of plat op de vloer liggend, Katrien voorover hangend op de bank of noem maar iets op. Variaties genoeg toch, op het standje hondjes? Ze dacht er even aan om zelf het voortouw te nemen maar liet het initiatief maar van hem afhangen. Hij was de klant en moest het zelf maar weten. Heel wat vriendjes hadden er een waar neukfeestje van gemaakt met haar, maar schijnbaar miste hij die fantasie. Wel dacht ze er aan hoe zijn formaat pik in haar kontje aan zou voelen. Dat wilde ze echt wel een keertje meemaken. Zijn pik was niet dikker dan de dildo die ze had uitgeprobeerd en die ging er gemakkelijk in. Qua lengte ontliep het mekaar niet veel maar Marjan had haar gezegd hiermee te wachten en daar hield ze zich ook maar aan. Een tweede of derde afspraakje zou iedere keer goed verdienen! Hij was wel een sullige neuker maar gelukkig niet overheersend of agressief, eigenlijk veel te lief! Een beetje ruigere film of zo had haar leuker geleken dan deze softcore Hollywood seksfilm.

Ditmaal duurde het een stuk langer voor hij zich klaar wist te pompen in haar poesje en zijn tweede condoom vulde. Hij trok haar met haar heupen tegen zich aan en zijn buik drukte tegen haar billen. Ze voelde zijn pik kloppend samentrekken in haar poesje en wist dat hij weer klaarkwam, hetgeen ze beloonde met een luide kreun. Hij hield zelf zijn piemel (en dus ook het condoom) vast toen zij zich langzaam voorover liet glijden. Ze liet zich voor hem op haar rug rollen en deed nog even een masturbatieshowtje waarvan hij duidelijk genoot. Hij vrat haar zowat op met zijn ogen en trok de laatste druppeltjes sperma in het slap hangend rubberen vliesje, hetgeen geen zicht was maar hij vond het lekker dus…

Toen Berend weer terug kwam uit zijn keukenhoek en haar vroeg of ze nog zin had in een fris pilsje keek ze duidelijk naar de wandklok en gaf hem daarmee al een duidelijk antwoord.

“Sorry, maar…” en zweeg daarna heel diplomatisch, zodat hij haar verhaaltje zelf in zou kunnen vullen. Op haar gemak pakte ze haar kleren en begon zich langzaam aan te kleden. Te beginnen bij haar sokken en pas als laatste haar slipje en het rokje, zodat hij nog tijd had om te genieten van het uitzicht, wat hij ook ten volle deed.

Zelf trok hij netjes zijn boxershort aan voor hij haar naar zijn voordeur begeleidde.

“Zou ik Marjan nog eens mogen vragen of je nog een keertje langs wilt komen Katrien? Ik wil je graag beter leren kennen, want ik vind je een prachtige meid!”

Gevleid en in de wetenschap dat hij de volgende keer meer aan het betalen zou komen fleemde ze dat ze het ook ‘heel erg naar haar zin’ had gehad. Marjan zou het haar zeker laten weten als hij haar weer wilde zien en zij zou dat heel fijn vinden meldde ze met een zo zwoel mogelijk klinkende stem. Een beetje zacht en verlegen, hem van onderuit aankijkend. Ze gaf hem nog een nat kusje op zijn wang voor ze de deur uitliep richting uitgang.

Ze voelde zich heerlijk tevreden met het geld op zak. Het was allemaal meegevallen, ook dankzij de tips die Marjan haar had gegeven en ze vond dat ze het professioneel had doorstaan. Eigenlijk had ze nog even bij Marjan langs willen gaan om haar te vertellen hoe het gegaan was maar dat zou nog wel komen. In plaats daarvan ging ze een lekkere tosti eten in de stad, een luxe die ze zich al een lange tijd niet had gegund. Daarna had ze nog best wel eventjes tijd voordat ze Mereltje op moest halen en bracht die tijd door in de stad. Ze kocht een paar leuke slipjes, want die van haar waren al best wel oud eigenlijk en ze had daar nooit geld aan willen uitgeven. Bij een boekhandel waar ze voorbij liep, zag ze een sprookjesboek in de ramsj liggen. Een dik boek met mooie plaatjes zag ze en kocht dit voor Merel. Dan kon ze weer eens wat anders voorlezen voor ze ging slapen en dat was voor hen allebei wel leuk wist ze.

Bij de kinderopvang zag ze Marjan, maar die stond daar met andere moeders al te wachten. Ze stak haar duim omhoog en keek haar daarbij vragend aan. Annet straalde toen ze het gebaar bevestigde en Marjan leek zichtbaar opgelucht.

“Heb je morgenvroeg tijd?” Vroeg Annet haar toen ze elkaar zagen bij de fietsen. Marjan knikte meteen een ja en zei toen zacht, zodat de andere moeders het niet zouden kunnen horen, dat ze haar het liefst meteen wilde kussen.

“Kom lieverd” zei ze tegen Merel, “dan gaan we lekker naar huis. Mama heeft lekker verse doperwtjes gekocht. En vanavond lees ik een verhaaltje voor uit een heel mooi dik boek, dat ik speciaal voor jou heb gekocht!”

Marjan hoorde dit glimlachend aan, want nu wist ze zeker dat alles goed was gegaan bij Berend. Maar Annet kon het toch niet laten haar nog eventjes een sneer te geven en plein public.

“Die vriendin van jou, die Katrien, vind ik wel een trut hoor! Ik vind haar best wel raar doen zo nu en dan en ik krijg geen hoogte van haar.”

De andere moeders die het meekregen keken verbaasd op maar zagen niet hoe Annet een knipoogje gaf aan Marjan.

‘s Avonds tegen een uur of negen ging de telefoon van Annet en op het schermpje zag ze dat Marjan haar belde. ‘

“Hoi lieverd!” Ving ze aan. Marjan wilde horen hoe het was gegaan met Berend. Annet gaf een kort verslag van het bezoekje maar beloofde haar alles te vertellen als ze elkaar morgen weer zouden zien. Marjan was gerustgesteld zei ze. Ze was even bang geweest dat er wat fout was gelopen of zo vanwege haar opmerking over Katrien. Maar toen ze dat kort had toegelicht moest Marjan lachen en zei nieuwsgierig te zijn om alles van haar te horen.

Annet vertelde nog wel dat Merel echt genoten had van het sprookjesboek dat ze had gekocht voor haar. Ze had het verhaal over de Bremer stadsmuzikanten voorgelezen en daar had ze met rode oortjes naar geluisterd! En de tekeningen in het boek waren prachtig. Ze kon het verhaal nog vaag van vroeger, maar was eigenlijk zelf ook vergeten hoe het ging. Maar lang duurde de babbel niet. Ze maakte Annet nog wel lachend uit voor ‘kleine perverse meid!’ Toen ze zei dat ze zich nog klaar zou kezen met een vibrator waarbij ze aan haar zou denken.

“Als je nog wat geiligheid over hebt maken we die morgen samen paraat, oké?” Stelde ze voor. Annet stelde droog dat ze voor haar altijd nog een hele voorraad in de kast had liggen en ze die altijd mee zou nemen.

“En dan wil ik ook wel horen welke kerel er interesse heeft om ons samen bezig te zien, want als echte showgirl zou ik dat super vinden! Maar misschien kunnen we morgen nog even repeteren?”

“Ik ga ook maar eens vroeg naar bed vanavond om me voor te bereiden voor morgen. Maar ik zal straks aan je denken hoor” zei Marjan. “Als wij allebei hetzelfde doen!”’ Annet wilde al bijna ophangen toen Marjan haar vroeg of ze dat rokje wat ze aanhad vaker droeg. Dat ze haar nog nooit eerder in een rokje had gezien en het wel mooi vond staan…

Annet kleurde rood toen ze dat hoorde en wist meteen wat ze morgen aan zou trekken als ze Mereltje weg ging brengen.

“Ik ken jou ook alleen maar in een spijkerbroek hoor! Of met helemaal niks aan dan… Volgens mij heb jij helemaal geen rokje en, ja, dat ding lag al een paar jaar ongebruikt in de kast. Maar het paste nog.”

Ze keek nog even naar het journaal en nam toen nog eventjes een douche. Naakt liep ze naar haar slaapkamer om nog even lekker te vrijen met zichzelf en dan heerlijk haar ogen te sluiten tot de wekker haar weer zou wakker maken.

Taboe

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1596

MARJAN 5

TaboeGeplaatst door My 4Fingers zo, april 17, 2016 13:48:50

MARJAN 5

Woensdag had Annet nog haar duim omhoog gehouden naar Marjan toen ze wegfietste. Zij wist dat ze snel naar huis zou fietsen om zich klaar te maken voor een bezoekje bij een klant en dat vond Annet super spannend. Zelf voelde ze zich lekker hoerig sinds het bezoek aan haar eerste vrijer en de avontuurtjes met Marjan, op wie ze echt een beetje verliefd was. Sinds hun eerste seks samen had ze zich elke dag minimaal twee keer klaar gevingerd en het voelde hetzelfde als de gewone vlinders in haar buik.

Donderdagmorgen fietste ze weer opgewekt met haar mee naar haar flat. Ze liep over van de vragen die ze wilde stellen over hoe het geweest was, maar het relaas van Marjan stelde haar toch wel teleur. Nou ja, gewoon een oude vent van meer dan 40 jaar. Even pijpen, toen een condoom om en neuken. Een kwestie van een paar minuten voordat hij klaarkwam en toen wilde hij nog een keer. Nou ja, hij had voor een uur betaald, dus dat kon nog wel. Maar ik heb hem gepijpt en zelfs heb ik een vinger in zijn kont gestoken, dat wil nog wel eens helpen, maar niks meer hoor. Meneer kwam niet meer overeind. Hij was heel blij dat ik hem toch nog af trok en een laatste druppeltje zaad liep slap op zijn buik. Maar hij was tevreden gesteld en ik hield er aardig wat centjes aan over en daarvoor is het mij te doen. De rest kan me gestolen worden want ze willen allemaal een relatie, de beste zijn en noem maar op. Maar voor mij zijn het allemaal gewoon lullen en niet meer dan dat. Zolang ze me betalen slijm ik mee en anders bekijken ze het maar!’

Annet vond dat eigenlijk best wel grof maar hoorde haar aan zonder verdere vragen te stellen of commentaar te leveren. Ze had een vraag die ze heel graag wilde stellen en eindelijk had ze genoeg moed bij elkaar geraapt om die te stellen. Ze zaten aan de koffie en Annet had er goed over nagedacht hoe ze het aan Marjan zou kunnen vragen. Maar in plaats daarvan vroeg ze plompverloren hoe het dan zat met anale seks. Of zij zich ook in haar kontje liet neuken door vriendjes of klanten en hoe dat voelde. Of het geen pijn deed en of ze daarna nog gewoon naar de WC kon gaan.

Marjan keek haar verbaasd aan voordat ze begon te lachen. Annet kreeg een kop als een pioen en besefte dat ze het wel erg plompverloren in de groep had gegooid.

“Als je het er niet over wilt hebben is dat ook oké hoor” vulde ze maar snel aan en slurpte snel een slokje koffie naar binnen. Maar Marjan vatte het gelukkig goed op.

“Hé joh! Wat een vragen! Ik vind het lief dat je me dat zomaar vraagt, echt waar! Waar zal ik beginnen?” En ze keek even nadenkend in haar mok voor ze begon te vertellen.

Als klein meisje al had ze het lekker gevonden om met haar poepertje te spelen op de een of andere manier, zo liet ze weten. Toen ze zichzelf had leren te vingeren had ze het ook heel gewoon gevonden b.v. een viltstift in haar gaatje te stoppen omdat dat zo lekker aanvoelde. Later kwam ze er achter dat veel jongens dat ook heel interessant vonden, haar kontgaatje. Een van haar eerste vriendjes had haar daarin al willen neuken maar dat had ze helemaal niet fijn gevonden. Dat vriendje kwam en anderen kwamen, maar nooit meer mochten ze met haar kontje spelen tot ze haar (ex-)man leerde kennen. Hij deed het heel voorzichtig met alleen zijn vingertopje en dat was wel weer super geil biechtte ze op. En later deed ik ook wel eens showtjes voor hem, en hij voor mij ook hoor. Dan maakten we onszelf lekker klaar; ik met een vibrator of zo en hij lekker trekken. Toen gaf die me ook zo’n dunne vibrator en ik vroeg me eerst af wat daarvan de bedoeling was. Maar ik had hem eens verteld over die viltstift en hij vroeg me of ik het niet nog eens wilde proberen, maar dan met dat ding. Ik had toen alleen maar een potje Nivea, maar dat ging ook perfect! Ze had zichzelf ermee gevingerd en was super klaar gekomen. Daarna had ze stiekem en nieuwsgierig geworden, ook een gewone vibrator uitgeprobeerd, maar toen was ze alleen. En ook dat was heerlijk en toen… Nou ja, hij was echt lief en geduldig geweest en op zijn verjaardag had ze hem in haar kontje laten neuken. En sindsdien vond ze het heerlijk, zo vertelde ze en keek Annet uitdagend aan. “Maar met klanten doe ik dat niet hoor! Tenminste, nou ja, soms wel, maar lang niet door iedereen! Sommigen hebben gewoon een veel te grote piemel en anderen die vertrouw ik niet. Zo’n beuker mag zijn gang gaan, maar niet in mijn reetje! Ik wil nog wel op het zadel kunnen zitten als ik terug fiets, toch?”

Ze keek Annet aan die haar met grote ogen zat aan te staren, wat haar deed lachen.

“Je maakt me verlegen zeg, met je kijkers! Zo vreemd is het echt niet hoor! Griekse seks, kontje-neuken, reet-tampen, anale gemeenschap; het is van alle tijden en van alle standen, eerlijk waar! Dat jij daar nooit aan hebt gedaan zegt niks over de rest zeg! En jij vond het toch ook lekker toen ik het bij jou deed? Of ben je daarom zo nieuwsgierig opeens?”

Annet voelde zich betrapt zonder dat erg te vinden en zei dat ze gelijk had, maar ditmaal keek ze haar recht in de ogen aan.

“Ik heb het ook geprobeerd thuis met mijn eigen vibrator, en dat was ook heel lekker. Eerst was ik bang dat het pijn zou doen, maar dat was maar heel eventjes. Daarna werd het steeds lekkerder en ik zag echt sterretjes Marjan. Ik lag me te vingeren en op te wrijven en dan dat ding in je reet, ik wist echt niet wat me overkwam! En, nou ja, ik heb dat daarna nog een paar keer gedaan, daarom dat ik me af vroeg of jij… Onbewust streelde ze zich over haar buik en liet haar hand onder haar broekband verdwijnen. Niet om zich te vingeren of zo, maar gewoon omdat dat zo lekker aanvoelde. Thuis deed ze dat vaker en hier voelde ze zich ook zo thuis dat ze het niet stiekem hoefde te doen.

“Tja, die brave, nette Annet is eerlijk gezegd wel een geil loedertje!” Sprak Marjan lachend, voorovergebogen naar haar buik kijkend. Meteen trok Annet haar hand terug maar kon er ook wel om lachen.

“Jij vraagt mij om als hoer te spelen, je verkracht de maagdelijkheid van mijn rectum’ en neukt me met een voorbinddildo lieve Marjan. En dan wil je nu een zedenpreek gaan houden? Ik dacht toch van niet! Ik zal je sterker vertellen; ik wil jou zo meteen eens lekker gaan kussen. Dan knoop ik je broek open en vinger je tot je gillend klaarkomt! Ik zal je laten zweten. En ik wil ook je vingers in mijn kutje voelen ronddraaien en als je me wilt vingeren in mijn kontje zou ik dat heerlijk vinden. Ik wil lekker geil en vies met je praten en dan ga ik morgenvroeg naar jouw vrijer om hem klaar te laten neuken op mij en pluk dan zijn portemonnee leeg. Goed zo?”’

“Het muurbloempje is een wilde vamp geworden!” Zei Marjan lachend toen ze opstond en haar overeind hielp. In een soepele beweging trok ze haar tegen haar aan met een arm om haar middel en met een hand streelde ze de haren uit haar gezicht. Ze keken elkaar aan heel langzaam kwamen hun gezichten dichter bij elkaar. Marjan zag vanuit haar ooghoek hoe Annet haar lippen bevochtigde met haar tong, vlak voordat ze haar een kusje gaf op haar lippen. Toen nog een en nog een tot ze uiteindelijk haar mond opende en de tong van Annet haar lippen liet verkennen. Al snel likte ze de mond van haar vriendin en standen ze voluit te kussen waarbij ze hun heupen tegen elkaar aan persten.

Annet rilde van genot toen ze voelde hoe ze onder haar shirtje werd gestreeld door Marjan en haar andere hand gleed over haar billen…

“Kom op, dan gaan we lekker op de bank zitten” stelde Marjan haar voor. Ze stonden nog even lekker tegen elkaar op te vrijen voordat Marjan haar losliet en naar de koelkast stevende.

“Zin in?” Vroeg ze en hield een klein flesje rosé omhoog.

“Ja, lekker!” Antwoordde Annet snel. Rode wijn vond ze niet zo lekker maar een koud glaasje witte wijn of rosé vond ze heerlijk, vooral samen met Marjan want dan was het automatisch gekoppeld aan lekker seksen! Marjan bleef tegen haar aangedrukt staan maar met haar hand wist ze toch haar broekriem los te knopen. Annet gaf haar graag de ruimte maar wilde haar toch graag tegen zich aan voelen. Een geile rilling ging door haar heen toen ze voelde hoe Marjan ook haar koperen broeksknoop en de rits opende en haar hand in haar broek verdween. Ze wreef op haar gemak over haar slipje en genoot van de knijpende handen die haar eigen kontje bewerkten. Opgegeild liepen ze naar de woonkamer waar Annet zich wijdbeens op de bank liet neerploffen en zich spontaan begon te vingeren.

Marjan bekeek haar met een aanmoedigende blik en schonk twee glazen vol, waarvan ze er eentje aan Annet aanreikte. Ze nipte eraan en het smaakte heerlijk koel en fris zodat ze snel een tweede slokje nam. Marjan zette een lekker muziekje op en zat daarvoor gehurkt voor de cd-speler. Verlekkerd keek ze naar haar kontje in haar strakke spijkerbroek. Ze zat met haar benen gespreid en in gedachten keek zij door de jeans heen en zag haar lekkere spleetje voor zich. Ze verlangde naar de smaak en de warmte die ze kon voelen als ze er aan likte. Ze vond het geweldig om haar te laten genieten en haar vertrokken gezicht te zien als ze klaar kwam door haar. Nog voor de muziek startte keek Marjan achterom en zag hoe Annet alweer met haar hand in haar broek zat te spelen.

“He schaamteloze slet, lieve meid!” Op een gemaakte kibbelende toon ging ze verder. “Jij zit je gewoon aan mij op te geilen hè? Ik heb al mijn kleren nog aan en jij ligt je daar schaamteloos te vingeren en staart brutaal naar mijn kontje. Maakt dat je dan zo geil dat je je niet meer kunt beheersen zoals een nette moeder betaamt? Als dat zo is vinger je jezelf maar klaar hoor, dan kijk ik wel hoe jij dat doet. Of schaam je je soms om dat te laten zien?” Ze kwam naast haar zitten en legde haar uit dat ze dat écht heel graag zou zien; hoe zij zichzelf klaar vingerde.

“En dan doe ik daarna het ook voor jou hoor! Of durf je dat niet?”

Annet dacht geen moment meer na toen Marjan dat laatste had gezegd. Ze schaamde zich natuurlijk helemaal niet! Integendeel; ze vond het prachtig als zij zou kijken. En al helemaal als zij daarna mocht zien hoe Marjan zich vingerde tot ze klaarkwam want daar was ze wel nieuwsgierig naar. Ze had ook wel eens een showtje weggegeven voor vriendjes, maar dit was echt wel wat anders.

Die mannen zaten zich gewoon op te geilen om opnieuw een stijve te kunnen krijgen. Nou ja, met pijpen ging dat sneller, maar dat wilden ze soms niet. Nou ja, net zo makkelijk, want ze deed gewoon net alsof ze klaarkwam als ze er genoeg van had, daar trapten ze allemaal in, die sukkels. Bij Marjan hoefde ze niks te faken wist ze en kon zich gewoon laten gaan. Dus zonder wat te zeggen stond ze op en begon zich sensueel uit te kleden. Elk stukje vrijgekomen huid toonde ze vol trots en ze kneedde haar eigen tietjes en speelde met haar tepels tot die stijf werden. Haar schoenen en sokken belandden een paar meter verderop, evenals haar broek. Haar slipje hield ze nog even aan en liet Marjan zien hoe ze zichzelf vingerde over haar poesje en ook speelde met haar kontgaatje. Dat alles achter het dunne katoen van haar sexy slipje.

Marjan was ook op de bank gaan zitten, nog met al haar kleren aan, en bekeek de show die Annet voor haar opvoerde. Ze werd er echt heel heet van om te zien hoe geil en lenig Annet zich bewoog maar had zich voorgenomen zich in te houden tot het haar beurt zou zijn. Stoïcijns hield ze haar ogen gefixeerd op Annet die zich als een echte plaaggeest ontpopte. Ze kwam wijdbeens voor haar staan, net toen ze een slokje wijn nam, en drukte het kruis van haar slipje zowat in haar gezicht. Verbeeldde ze zich het, of kon zij de warmte voelen en de geur opsnuiven? Tijd om daarover na te denken werd haar niet gegeven want, nog steeds met haar slipje aan, kwam ze in een bijna spagaat op haar schoot zitten! Ze voerde gewoon een super geile lapdance op om haar op te winden en maakte kronkelende en suggestieve bewegingen.

Ze deed net of ze haar wilde zoenen, maar trok haar hoofd met een ruk naar achteren toen Marjan op haar uitnodiging in wilde gaan. Met haar hoofd achterover hangend voelde ze eerst over haar slipje en daarna verdwenen haar vingers onder het dunne katoen. Ze sloeg haar been over haar knieën en trok toen gehurkt het slipje naar beneden, ondertussen haar lippen sensueel aflikkend. Marjan zat perplex te kijken, want zoiets geils had ze echt niet verwacht van Annet. ‘Zo zie je maar weer’ dacht ze kort maar veel tijd om na te denken werd haar niet gegund. Annet wreef met het katoenen broekje tussen haar benen en rook daarna aan de stof die ze vervolgens onder de neus van Marjan hield. Zij herkende de geur van haar geil en likte over het vochtige kruisje dat haar werd gepresenteerd. Ze kreeg het verdorie moeilijk om zich te beheersen en zich niet al zelf te gaan zitten vingeren!

Dat deed Annet wel, gehurkt zittend voor haar met haar billen bijna op de vloer. Toen ze opstond bewoog ze lening op de bank en ging naast Marjan zitten, vlak tegen haar aan. Ze hield haar benen zo ver mogelijk uit elkaar, met haar billen op het randje van het leren zitvlak. Een been sloeg ze over beide benen van Marjan en begon zich toen lui te bevredigen, starend naar haar eigen kutje. Haar borsten deinden op en neer en ze haalde adem via haar buik die in een regelmatig ritme samentrok. Het leek wel of ze de omgeving helemaal vergat toen ze zichzelf naar een hoogtepunt vingerde. Dat deed ze heel geraffineerd vond Marjan die het schouwspel gefascineerd gadesloeg.

Haar kleine ronde tietjes stonden zoals gewoonlijk pront naar voren waardoor haar tepels er super groot en vlezig uit zagen. Ze was meteen begonnen zichzelf fanatiek te vingeren, eerst met haar wijsvinger maar al gauw volgden er twee andere vingers. Met drie vingers in haar poesje zakte ze hijgend verder onderuit en schoof met haar billen nog verder tegen Marjan aan. Pompend en draaiend met haar hand vanuit haar pols kwam het super opwindend en theatraal over. Dat het geen showtje was en ze zichzelf ook waanzinnig opwond maakte ze al snel aanschouwelijk.

Toen ze hijgend haar vingers uit haar poesje liet glijden waren die druipend nat van haar geil en een voor een likte ze die sensueel af met uitgestrekte tong. Marjan kreeg het nu echt wel moeilijk, want ze wilde zichzelf gewoon lekker snel zelf klaar kezen, daar was ze gewoon aan toe! Maar Annet porde weer diep in haar kutje, zuchtend en licht bezweet warm, en ditmaal zelfs met VIER vingers. Alleen haar duim liet ze over haar klitje glijden terwijl de rest in haar warme lichaam was weggeborgen. Hijgend draaide ze haar hand, trok die uit haar poesje terug en liet ze daarna gloeiend warm en nat over Marjan haar mond spelen. Zij opende haar mond en likte de vingers, stuk voor stuk zoog ze deze naar binnen en proefde de opwindende smaak van de kut van haar vriendin.

“Nat likken” lispelde Annet bijna smekend dus Marjan overdekte de vingers met haar gladde speeksel.

Annet dook als een kat van haar af en ging op haar rug liggen met haar rug leunend tegen de leuning. Een voet zette ze op de vloer en haar andere been legde ze lenig over de rugleuning van de bank. Ze wipte haar onderlichaam op en toonde aan Marjan hoe ze haar pink en haar ringvinger in haar kontje duwde tot aan haar handpalm. Haar wijsvinger en middelvinger duwde ze in haar kutje en zo begon ze zich klaar te pompen voor de ogen van een verbaasde Marjan. Verbaasd omdat zij zo’n geile show echt niet had verwacht en ze vroeg zich af hoe zij dit zou kunnen overtreffen. Maar het ergste was dat zij nog netjes aangekleed naast haar zat en zich niet eens zelf klaar durfde te vingeren, zo opgewonden als ze was. Dat moest wachten tot ze dat aan Annet kon laten zien, zo was de afspraak.

Opeens begon Annet echt te bonken tegen haar eigen hand op en verloor iedere beheersing in beweging. De souplesse ging over in houterige reflexen, in een door het orgasme gestuurde reflex. Marjan kon haar voet maar net ontwijken met een snelle hoofdbeweging en zag Annet haar benen tegen elkaar klemmen. Haar vingers klem getrokken in haar geile openingen waarbij haar onderlichaam ongecontroleerd samen kromp. Haar knieën zwiepten open en dicht en haar armspieren duwden hard in haar kruis. Even leek ze te verstillen in haar bewegingen maar toen zakte ze langzaam met haar billen tot op de vloer. Verstild liet ze haar vingers uit haar lichaam glijden en keek even hijgend voor zich uit.

Als in slow motion zag Marjan haar ogen haar kant op komen en een moment leek het stil, heel stil, ondanks de gejaagde ademhaling van Annet. Maar toen ze droog meedeelde.

“Ik ben klaargekomen” was het ijs gebroken. Marjan keek haar aan, klapte voor haar show en keek haar vol bewondering aan.

“Wow! Nu eerst een slokje wijn” zei Annet nadat ze zich moeizaam terug op de bank had gehesen. Marjan was haar zo behulpzaam haar glas aan te reiken en zag meteen dat ze ditmaal bepaald geen showtje had opgevoerd waarbij ze had gedaan alsof zoals voor haar vriendjes. Zwijgend nipten ze aan hun glazen maar toen keek Annet Marjan vragend aan.

“Nu jouw beurt hè?” Zei ze, uitdagend kijkend en ze streelde over Marjan haar bovenbeen om haar aan te moedigen. Zelf zakte ze lui onderuit op de bank, een beetje gedraaid zittend om alle aandacht aan Marjan te kunnen schenken. Die zag dat die geilerd zich al weer onbewust zat te vingeren, althans haar hand over haar poesje had liggen en de middenvinger loom op en neer liet gaan. Maar Marjan voelde zich ook opgewonden, maar daarnaast ook uitgedaagd door wat Annet haar had laten zien en ervaren. Een slokje nog voor ze haar glas weg zette en voor alles daarna had ze geen scenario of wat dan ook. Wat ze zich had voorgenomen qua showtje was een eerlijke variant bij wat ze normaliter op verzoek bij haar klanten deed. Daar wilde ze nu echt niet meer mee aankomen. Om te beginnen zette ze een heel oude CD op van een Belgische band, Vaya Con Dios. Ze ging volledig op haar gemak op de bank zitten (al klopte haar hart wel in haar keel, maar dat liet ze niet merken). Ze sloot haar ogen en haar hoofd bewoog mee op het ritme van de muziek en ondertussen begon ze zichzelf subtiel te strelen. Niet meteen in haar kruis voelend of naar haar borsten grijpend, streelde ze zacht en loom over haar bovenbenen. Ze daalde af naar haar kuiten die ze soepel kneedde onder haar spijkerbroek voor ze haar schoenen los knoopte. Haar sokken volgden waarna ze zich uitrekte en haar handen achter haar hoofd bracht.

Het ritme van de muziek volgend streek ze haar halflange sluike haren over haar gezicht en duwde de blonde lokken daarna weer tot achter haar oren. Ze liet zichzelf meevoeren door de klanken van gitaar, zware bas en zachte maar heldere zang. Het sloot haar af van de buitenwereld en gaf de vrije loop aan haar gevoel. Annet volgde alles wat ze deed met gespannen interesse en zag hoe anders Marjan het aanpakte. Zij buitte het voordeel dat zij nog netjes aangekleed was ten volle uit. Suggestief wreef Marjan over haar T-shirt, over haar schouders, buik en borsten. Ze raakte elke stukje van haar spijkerbroek aan, van het stukje aan haar enkels tot en met de stiknaad tussen haar billen. Daar ging ze een paar keer overheen het de nagel van haar middelvinger op een manier dat Annet dacht het te kunnen horen. Onbewust had ze twee vinger diep in haar poesje begraven waar ze zo warm en nauw waren opgeborgen. Zo nu en dan maakte ze een langzame draaiende beweging zodat ze wel super geil bleef maar niet met het doel om klaar te komen. Zo zag ze dat Marjan aan een langzame striptease begon. Zij droeg ook nog een BH, iets wat Annet niet nodig had. Maar daar wist ze ook nog lekker mee te spelen voordat ze die op de grond weggooide, zo de kamer in.

Daarvoor had ze haar spijkerbroek nog uitgetrokken. Ze had eerst nog een tijdje traag staan swingen op een nummer. Toen was zij het, die met haar hand in haar broek stond te voelen. Dat had Annet helemaal te gek gevonden en super opwindend. Toen Marjan haar broek liet zakken zag ze dat zij de hele tijd haar hand alleen maar over haar slipje had laten gaan en toen pas waren haar BH en haar slipje uitgegaan.

Toen kwam ze weer op de bank zitten en duwde Annet een beetje opzij daarbij. Ze zat bijna in het midden van de drie-zit en zette haar voeten tegen de rand van de zware salontafel. Zo spreidde ze haar benen en raakte Annet nog lekker op haar dijbeen. Haar open gespreide kutje trok ze met haar handen helemaal open en bekeek het alsof ze het voor de eerste keer zag. Voorzichtig tastten haar vingers haar schaamlippen, haar kittelaar, de huidplooien en het zachte natte weefsel af. Heel langzaam begon ze zichzelf te wrijven met haar handpalm en haar vingers. Met haar andere hand wreef ze over haar benen, kneedde zachtjes in haar borsten en voelde zacht aan haar zichzelf masserende vingers.

Op alle gemak werkte ze toe naar een orgasme. Het was meteen te voelen door het vaker samentrekken van haar beenspieren maar al snel begon Marjan hard te kreunen en deed geen moeite dit in te houden. Annet dacht meteen aan de buren maar was dit al weer snel vergeten. Het was haar huis immers niet en zelf had ze nooit gedurfd; zo volumineus genieten. In seksfilms had ze het wel vaak gehoord, maar ook geen van haar vrienden was zo luidruchtig geweest. Maar dit was wel te gek! Op het laatst riep ze hardop dat ze klaarkwam, maar dat was ook zo wel te zien.

Daarna ontspande ze langzaam en liet haar benen uit elkaar rusten, met gesloten ogen nagenietend en heel zacht strelend over haar kutje met drie vingers tegelijk. Pas toen die ook al stil lagen over haar poesje opende ze haar en keek ze op naar Annet. Vanuit haar onderuitgezakte positie moest ze echt omhoog kijken en ze zag dat haar vriendin haar ogen flitsten van haar kutje naar haar ogen. Zelf zat ze zich nog langzaam te vingeren met twee vingers diep in haar grotje gestoken; typisch Annet wist Marjan al. Pas toen ze haar een knipoogje gaf leek ze te ontwaken uit haar roes.

Toen ze weer naast elkaar zaten en aan hun glaasje wijn nipten begon Annet Marjan uit te horen over haar afspraakje van morgen. De man heette Berend en was begin dertig en sinds een jaar gescheiden, zo vertelde Marjan haar.

“Ik ben er al vaak geweest want hij belt me zo ongeveer om de twee weken op voor een bezoekje. Best wel een leuke vent en ook een mooi lichaam hoor, niet zo’n ouwe papzak met een buikje! Hij had me al vaker gevraagd of ik ook een vriendin had die mannen bezocht maar ik heb hem steeds teleurgesteld. Nou ja, Karin was de enige die ik kon vragen. Maar toen hij me een paar dagen terug belde heb ik hem verteld dat ik een nieuwe collega had die incidenteel een man wilde bezoeken. Ja, zo noemen we dat nu eenmaal, onderbrak ze haar relaas omdat ze Annet vragend zag kijken. Die Berend heeft een goede baan en een mooi appartement in de stad. Van vrouwen heeft hij voorlopig wel genoeg denk ik, maar neuken wil meneer nog wel. En graag ook! Reken er maar op dat hij twee keer wil en kan, dus je bent wel een uurtje met hem bezig. Hij heeft geen rare wensen, behalve dan dat hij een pornofilm op wil zetten als je met hem gaat vrijen. Vrijen is standaard op de bank en weet je wat het gekke is? Hij draait alleen maar lesbische films als hij wil neuken! Verder alles standaard, dus even pijpen en dan missionarishouding en dat gaat altijd snel, dus je moet hem bijtijds zijn jasje aantrekken. Daarna even een kwartiertje ouwe hoeren en dan de tweede ronde. Weer even pijpen, condoom om en dan in zijn hondjes, zodat hij ook naar de televisie kan kijken als hij je neukt. Nou ja, heb je zelf ook wat om naar te kijken denk ik altijd maar.”

Ze vertelde Annet dat zij standaard honderd euro vroeg, maar dat is voor een keertje. Willen ze een uur, dan betalen ze honderd vijftig, ook als ze maar een keertje klaar kunnen komen. Dat is mijn probleem niet en ik was die tijd bij hun, dus gewoon cashen van die gasten! “Die Berend is trouwens wel een linke Michiel hoor, dus je moet wel een beetje streng zijn. Hij is zo’n gast die erg geilt op kontje-neuken, dus je bent gewaarschuwd. Ik vraag daar vijftig extra voor en doe dat ook NOOIT een eerste keer. Als je ze dat hun verteld willen ze graag dat je terugkomt en vang je meestal een goeie fooi.” Die moest Annet onthouden wist ze meteen, daar kon ze wat mee.

“Standaard zeg ik altijd, geen extremen, dus dan weten ze gelijk waaraan ze toe zijn. Maar een keertje pijpen tot het einde of anaal vind ik niet zo erg als ik ze beter ken en het toffe gasten zijn. Maar dan zien ze het ook als privilege, speciaal voor hun, en dat levert altijd goed op. En je weet ook met wie je het doet. Stel je voor dat je ja zegt en die kerel blijkt ongewassen te zijn of die heeft een paardenlul tussen zijn benen hangen… Dus daar komt dan niks van in. En dan nog een hele belangrijke regel; nooit drinken of drugs gebruiken bij een kerel! Een glaasje wijn of een pilsje is nog wel oké hoor, maar soms proberen ze je zat te voeren of zo. En dan willen ze opeens zonder condoom of wat dan ook. Dat geldt ook voor een jointje of een pilletje; gewoon nooit doen en geen uitzonderingen! Het gaat wel om je gezondheid, weet je?”

Annet luisterde naar haar maar dacht er wel het hare van. Het leek haar allemaal zo streng en ergens ook wel wat bekrompen. Wat zij met haar gewone vriendjes deed zou ze ook wel afkeuren. Maar ja, aan de andere kant had zij wel meer ervaring. Ze nam het maar ter kennisgeving aan en had helemaal geen zin in een discussie. Ze wist wel dat ze het maar vreemd vond om zomaar bij iemand aan te bellen die ze niet kon om te gaan neuken. Na een avondje stappen was ze ook wel eens in een vreemd bed wakker geworden of lag er iemand naast haar. Een gozer die ze verder helemaal niet kende en dat ze ook niet snapte hoe ze die had kunnen meenemen, maar dat soort dingen gebeuren nu eenmaal. Maar van te voren een afspraak maken op een bepaalde tijd en dan zo maar uit je kleren gaan. Het levert wel een leuk extraatje op maar ze bleef het vreemd vinden. En nou morgen naar die Berend te fietsen, daar wilde ze nu nog helemaal niet aan denken. Ze zou wel zien of hij haar wel leuk zou vinden en of hij inderdaad twee keer achter elkaar wilde vrijen met haar. Zolang ze ervoor betaald kreeg vond ze het wel best en al het geld zou ze in een potje doen voor haar en Merel. Een bezoekje aan de Efteling, dat stond al vast. En wat leuke kleren voor hun allebei waren ook welkom. Een fietsje en een dagje strand of zo voor als het mooi weer was, allemaal dingen die ze nu niet kon doen.

“Hé liefje, waar zit je allemaal aan te denken?” Hoorde ze Marjan opeens vragen. Die vraag kon ze onmogelijk beantwoorden en dat niet alleen omdat het antwoord hierop zo moeilijk was. Marjan had haar hand vastgepakt waarmee ze zich onbewust nog steeds aan het vingeren was en zoog haar wijsvinger in haar mond. Ze voelde hoe die door haar tong werd afgelikt om haar meteen daarna te kussen. Ze herkende de smaak van haar eigen geil in de mond van Marjan. Hoe het precies gebeurde wisten ze vermoedelijk geen van beiden meer maar wel dat ze elkaar likten in standje negenenzestig, tenminste een variatie daarop. Op de bank was het erg smal, heel anders dan op een breed bed, en Annet klampte zich nog vast aan het rug-kussen toen ze weg gleed. Dat was ze ook nog zelf schuld omdat ze op haar rug lag maar haar benen te ver uit elkaar wilde houden.

Ze rolde zachtjes op het tapijt en Marjan dook haar gewoon na! Tussen de bank en het tafeltje was ook geen ruimte, dus kroop Annet, Marjan meetrekkend, naar de plaats voor de televisie. Daar speelde Fientje altijd en was er ruimte genoeg om te liggen. Zo likten ze elkaar in hun kutjes en maakten obsceen slurpende geluiden daarbij. Marjan had wat dat betreft het startschot gegeven en nu durfde ook Annet het aan om luid te kreunen en te zuchten.

Ze deelden het laatste restje wijn toen ze zich al weer hadden aangekleed, klaar voor het rondje supermarkt en dan naar de crèche om hun meiden op te halen.

Aan de morgen daarop, om elf uur, daar dacht Annet bewust niet aan. Dat zou ze morgen wel zien en, hoe dan ook, met een uurtje zou het gepiept zijn en kon ze op haar fiets stappen met veel geld op zak. Eerlijk verdiend geld. De naam Berend zat wel in haar hoofd vastgebakken, daar kon ze niks aan doen en ze was benieuwd hoe hij er naakt uit zou zien.

Taboe

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1590

MARJAN 4

TaboeGeplaatst door My 4Fingers di, april 12, 2016 10:57:35

MARJAN 4

Maandagmorgen voor de kinderopvang stond Annet al uit te kijken of ze Marjan zag. Haar fiets stond er nog niet, dus liep ze met Merel alvast naar binnen. Ze was nog bezig met haar jasje uit te trekken toen ze Fientje hoorde roepen! Ze was blij toen ze Marjan weer zag; ze leek wel een beetje verliefd of zo. Dat was natuurlijk niet zo, want ze was geen lesbienne, maar toch was het wel heel fijn met haar te kunnen vrijen! Marjan zei haar vrolijk gedag hoewel ze haar liever meteen om de hals was gevlogen en in haar billen had gekneed. Zoals altijd namen ze alle tijd om afscheid te nemen van hun dochtertjes voor ze naar buiten liepen en Marjan vroeg of Annet nog even tijd had voor een kopje koffie. Andere moeders luisterden mee dus wilde ze hun niks laten weten, maar het enthousiasme van Annet kon zij aflezen uit haar ogen toen ze ja knikte met verve.

Even later waren ze op de flat waar de koffie inderdaad al klaarstond in de thermoskan en ze allebei aan hun mokken nipten. Annet kon niet wachten om over hun avontuurtje te beginnen en vroeg plompverloren aan haar vriendin hoe zij zichzelf meestal bevredigde.

Ik vinger mij altijd klaar als ik zin heb en ik ben alleen. Maar jij wreef vooral over mijn poesje en klitje om mij klaar te maken. Dat was ook te gek lekker hoor! Maar doe jij dat met jezelf ook, of steek jij ook je vingers naar binnen?”

Een week geleden had Marjan wel heel vreemd opgekeken als zij haar dat had gevraagd maar nou vond ze het maar wat fijn om daarover te kunnen praten. Dat was ook iets waar nog geen vriendin van haar ooit naar had gevraagd en ze moest eerst even goed nadenken over hoe ze het eigenlijk deed.

“Dat klopt” zei ze. “Dat jij dat merkt zoiets hé! Maar nou je het zegt klopt het wel hoor… Meestal ga ik niet bij mezelf naar binnen, hooguit op het laatst weet je wel. Als ik zin heb in een poesjesvulling pak ik de schoendoos er even bij en dan maak ik dan mijn keuze, net waar ik dan zin in heb. Maar zonder speeltjes wrijf ik er vooral overheen. Vind je dat vreemd dan?”

Annet vertelde dat het haar was opgevallen toen ze voor de eerste keer samen hadden gevreeën en ze het zich pas achteraf had afgevraagd omdat het haar was opgevallen. Toen zij Marjan had gevingerd had zij vooral haar kittelaartje opgegeild en was ze ook heerlijk klaargekomen. Het was heel anders dan dat ze het bij zichzelf deed, vandaar. Zij genoot er ook van om eindelijk eens over zo’n intieme dingen te kunnen praten en schaamteloos alles kon vragen. Ze vertelde dat een vriendje van haar had gebeld om te vragen of hij langs kon komen. Hij was heel verbaasd toen ze hem zei dat ze daar geen zin in had. Dat was de eerste keer dat hij door haar was afgewimpeld, dus moest hij wel even slikken, vooral toen ze hem ook nog had gezegd voorlopig maar niet meer te bellen en had opgehangen.

“Maar ik had helemaal geen zin in hem! Ik zat nog terug te denken aan ons en ik wilde met mijn eigen vibrator ook nog eens proberen wat jij me geleerd had. Daar kon ik hem dus niet bij gebruiken en hij belt ook alleen maar als hij geil is. Komt ie, neukt die met me en is dan weer pleitte. Daar heb ik geen zin meer in” zei ze en nam een slokje koffie.

Stan, waar Annet op doelde kende ze ook wel. Zij had het altijd al een eikel gevonden die bij haar wel eens wat had geprobeerd maar bij haar had hij meteen een blauwtje gelopen. Ze had hem daarna nog zien wriemelen met Karin en toen was hij helemaal afgeschreven voor haar en ze was blij dat Annet ook geen zin meer in hem had. Snel al ratelde Annet weer verder over haar experimentje met haar vibrator en vertelde dat ze eerst dacht dat die veel te dik was voor haar kontje.

“Ik was zo geil joh, dat ik het toch wilde proberen. Ik heb er twee en de iets dunnere heb ik toen maar gepakt; die heb ik zelf een keertje gekocht. Maar meestal gebruikte ik die andere, die van Fred, als ik lekker wilde klaarkomen. Maar ik heb het net zo gedaan als jij me hebt voorgedaan. Eerst wat dagcrème, maar die is ook goed voor de nacht, op mijn reetje gedaan en me toen van achteren gevingerd. Een toen heb ik die vibrator nog glad gemaakt en weet je? Die gleed zo naar binnen! En lekker dat dat was zeg, te gek dat ik dat nog nooit eerder heb gedaan! Ik vond het jammer dat jij er niet bij was, anders was het nòg fijner geweest, dat weet ik zeker.”’

Ze hadden het ook nog over de kinderen, het eten en de televisiefilms die ze hadden gezien maar het verhaal van Annet had hun allebei alweer geil gemaakt. Uiteindelijk was het Annet die het voortouw nam.

“Weet je nog dat je erover gedroomd had dat ik je pijpte en jij me daarna neukte? Met die voorbinddildo? Zou je dat nog met me willen uitproberen?” Ze was opgestaan en voelde aan de borsten van haar vriendin. Tieten die groter waren dan die van haarzelf en heerlijk zacht en warm aanvoelden. Ze kon er geen genoeg van krijgen om daaraan te voelen. Marjan schoof haar stoel achteruit en stond op om tegen haar aan te komen staan. Een lange tongzoen waarbij hun tongen rond stoeiden in hun mond was voldoende antwoord.

Marjan legde haar handen op het lekkere kontje van haar vriendin en stootte zo met haar onderlichaam tegen haar op. ‘

“Ik neuk je te pletter!” Fluisterde ze geil en keek haar strak in haar stralende ogen. “Maar dan moet je me eerst lekker pijpen en me diep in je mond zuigen, wil je dat?”’ Toen ze Annet verlekkerd zag knikken bleven ze nog staan om elkaar te strelen en te betasten voor Marjan haar aan haar hand nam en meevoerde naar de slaapkamer. In een ooghoek zag Annet dat Marjan haar bezoek al had voorbereid, dus zij wilde hetzelfde als haar! De doos met voorbinddildo stond op haar nachtkastje de gordijnen waren nog gesloten en het dekbed was weer voorzien van een frisse overtrek.

Ze lieten zich omvallen op het bed en kropen meteen tegen elkaar en om kus- en streelpartij voort te zetten, maar niet voor lang. Als nel begonnen ze aan elkaars hemden te trekken en ieder stukje bloot gekomen huid werd betast en waar mogelijk geproefd. Hun behaatjes werden op de grond gedropt zonder dat ze keken waar ze terecht kwamen en eindelijk konden ze hun tepels weer tegen elkaar aan voelen wrijven. Ze keken en voelden hoe ze tegen elkaar werden geplet en de lustgevoelens schoten als lustflitsen door hun heen. Gretig naar meer begonnen ze aan de kleding van hun onderlichamen te plukken en gunden zich een gehaast geduld daarbij. Sokken en broeken vlogen al snel door de lucht om ergens op de vloer te landen en snel rolden ze weer tegen elkaar. Hun benen schaarden en hun handen leken overal tegelijk, ze rolden over elkaar en de een lag soms bovenop om dan weer het gewicht van de ander te mogen voelen maar hun monden bleven versmolten. Soms keken ze elkaar aan om dan weer hun ogen in lust te sluiten, hun eigen kutje wrijvend over het opgetrokken bovenbeen van de ander.

Opeens drukte Annet Marjan plat neer en het bed.

“Als ik jou mag pijpen en jij wilt me neuken, dan wil ik je eerst likken tot je klaar komt” zei ze resoluut. Haar in haar ogen kijkend kroop ze over haar naar beneden, likte over haar borsten en dook toen opeens naar beneden. Tussen haar benen gehurkt vloog ze als een hongerig roofdier op haar poesje af en zoog zichzelf daar vast. Ze likte over het smalle strookje haar erboven en drukte haar kin diep weg in het dekbed om ook haar kontgaatje te kunnen bereiken met haar tong. Toen ze merkte dat dat niet lukte duwde ze haar billen omhoog met haar handen. Marjan bewoog mee zodat ze haar tong door haar bilspleet kon voelen glijden, wat een heerlijk geil gevoel gaf. Ze was blij, maar ook verrast. Een paar dagen geleden pas had ze haar moeten vragen om voor haar in te vallen. Gewoon een keertje, want ze neukte wel vaker met een onenightstand, dat wist ze wel. En ze kende haar goed genoeg om het te durven vragen en bovendien kon ze het geld ook goed gebruiken wit ze wel. Maar nu hadden ze het zo fijn met elkaar en zij liet zichzelf gewoon verwennen omdat Annet het haar oplegde!

Ze drukte haar hoofd tussen haar dijen en het wat werkelijk hemels hoe zij haar aanvoelde, precies alles deed om het lekker voor haar te maken. Slurpend likte zij haar poesje leeg, daarbij keer op keer haar tong zacht raspend over haar klitje spelend. Dan weer dook ze diep weg tussen haar benen en liet haar d’r heupen omhoog bewegen om verwend te worden aan haar kontgaatje. Zo had nog nooit een jongen of een man haar verwend! Genietend en berustend sloot ze haar ogen om te kunnen genieten van de geile verwennerij die haar werd geschonken. Het vooruitzicht dat ze haar daarna zelf mocht neuken intensiveerde alleen maar haar libertijnse geluk.

Willig liet ze zich meeslepen en ze rilde van genot toen ze voelde hoe de slanke en warme vingers haar hete grotje verkenden. Annet vingerde haar diep en ruw maar haar geil zorgde ervoor dat het geen pijn deed. Integendeel, in combinatie met haar tonggestreel over haar klitje was het heerlijk. Haar buik ging ongecontroleerd, onbestuurbaar op en neer en haar ademhaling versnelde tot ze spontaan lag te hijgen. Ze liet zich overspoelen door genot en zich meevoeren op de golven van lust. Toen ze klaarkwam klauwde haar handen zich vast in het dekbed en stootte ze haar bekken ruw omhoog, de mond van Annet dwingend haar nog harder te likken en zuigen.

Annet klemde haar armen om haar billen en wist een ding zeker; de vorige keer was zij zo verwend door Marjan dat zij het haar betaald wilde zetten ditmaal. Ze gunde haar eventjes rust door iets rustiger te likken maar weigerde haar los te laten. Met haar tong baande ze een weg tot aan haar anus en weer terug omhoog tot ze even zacht op haar klitje kon zuigen. Haar tong werd nat van Marjan haar geil toen ze terug afdaalde en nu zette ze haar tong stevig tegen haar kontgaatje, net zo lang tot ze het open voelde gaan. Meteen duwde ze haar tong naar binnen en likte aan de binnenkant van de kringspier en wrikte het gaatje soepel. Marjan liet kreunend horen hoezeer ze hiervan genoot en bewoog haar spleetje over de tong van Annet. Dan weer kwam ze omhoog om haar kontje te laten likken en weer rilde ze van genot toen Annet wederom zacht op haar klitje zoog. Het ging zo snel dat ze overal tegelijk verwend leek te worden.

Een nieuw orgasme diende zich aan en dit was onmiskenbaar voor Annet. Het kronkelende lichaam, het geil dat overvloedig stroomde en door haar werd opgelikt en het gekreun wonden haar alleen maar verder op. Ze hield Marjan in haar houdgreep tot een derde orgasme op rij zich aandiende en toen pas liet ze haar armen los zodat Marjan weer iets vrijer kon bewegen. Maar toen ze twee vingers in haar kutje duwde en die begon rond te draaien voelde Marjan opnieuw een hoogtepunt naderen dat door haar lichaam gierde. Daarna liet ze haar lichaam verslappen en als een ledenpop liet ze zich op het dekbed neerzakken, niet meer in staat nog meer genot te beleven. Hijgend en bedekt door een dun laagje zweet lag ze uitgeput op adem te komen. Annet pleegde nog een beetje nazorg door haar nog even zachtjes te likken voordat ze naast haar ging liggen.

“Dat was helemaal te gek zeg! Dankjewel lieverd” zei Marjan voor ze haar kuste en zichzelf wel even tijd moest gunnen om bij te komen. “Zo lekker heeft nog nooit iemand me gelikt” zei ze na een tijdje toen haar ademhaling weer tot rust gekomen was. Annet was net zo opgewonden, want ze vond het heerlijk haar vriendin zo klaar te kunnen laten komen. Ze streelde de haren uit het gezicht van Marjan die daar nat van transpiratie waren vastgeplakt en bood haar aan een glaasje water te gaan halen voor haar. Maar Marjan zei dat ze wel wat beters had in de koelkast en stapte zelf van het bed af. Annet keek hoe ze naakt de gang op liep met haar wiegende billen en soepel bewegende rug.

Toen ze alleen lag af te wachten en Marjan bezig hoorde in de keuken rolde ze op haar rug en spreidde ze haar benen. Onbewust lag ze zichzelf zachtjes te vingeren. Ze voelde zich zo gelukkig, zo vrij dat ze er niet snel mee ophield toen ze Marjan terug hoorde komen.

“Dat is mooi om te zien” zei Marjan toen ze even wachtte in de deuropening met twee glazen en een klein flesje witte wijn in haar handen.

“Ga maar door lieverd” zei ze toen ze naast Annet op het bed ging zitten en de glazen op het nachtkastje zette. Ze schonk de glazen vol en reikte ze toostte met een zich vingerende Annet. Het smaakte lekker koel en fris en Annet voelde zich helemaal in de zevende hemel.

“Ik ben zo lekker geil, met jou erbij schaam ik me helemaal niet en voel ik me super. Wel raar hoor, want ik ben helemaal niet lesbisch want gewoon neuken met een jongen vind ik heerlijk, maar dit is zo anders zo speciaal. Ik heb mezelf wel eens gevingerd voor de show omdat ze dat wilde zien maar nou vind ik het gewoon lekker en voor jou schaam ik me helemaal niet.” Marjan streelde haar voorzichtig terwijl Annet maar door vertelde over hoe fijn ze het vond, dat ze Marjan zo dankbaar was en ook dat ze blij was dat Marjan haar had gevraagd om in te vallen voor haar. En dat het oefenen voor hun showtje toch ze verdomde lekker was.…

Ze namen nog een slokje wijn en toen pakte Marjan de doos met de voorbinddildo en maakte die open. Haar hart bonsde in haar keel toen zij het slipje van dik leer bevoelde, de gespen bekeek en de rubberen dildo’s aftastte. Annet volgde haar nauwlettend met haar hand over haar poesje en twee vingers in haar eigen kutje.

“Ik moet hem wel eerst even afwassen” zei Marjan en stond voorzichtig op om Annet niet te storen. Ze glipte naar de badkamer waar ze de dildo’s flink afwaste met een ingezeept washandje en veel warm water.

Voor de nieuwsgierige blikken van Annet paste ze het slipje aan. Ze duwde de kleine dildo in haar eigen poesje en maakte toen de gespjes vast, zodat het broekje goed zou blijven vastzitten. Dat was wel een heel apart gevoel! Het leer op haar huid, de vulling in haar lijf en dan ook nog een lange soepele pik die naar voren stak. Als ze bewoog wiebelde die op en neer en dat kon ze heel duidelijk terug voelen en maakte haar super geil! Eindelijk kon ze het eens uitproberen, iets waar ze al heel lang over had gedroomd en nu was het dan zo ver! Geknield op het bed nam ze nog snel een slokje wijn en voelde hoe Annet haar piemel in haar mond nam. Ze voelde het zelfs voordat ze het zag omdat de dildo in haar poesje op en neer ging. Het was echt super om te zien hoe Annet haar piemel pijpte. Ze zag hoe haar lippen om de staaf krulden en deze dan naar binnen zoog. Haar wangen trokken hol samen als de dildo in haar mond verdween en ongelooflijk diep zoog ze de staaf naar binnen. Ze voelde zich echt een man die werd verwend door haar mond, zo goed kon ze het ook zelf ervaren door de bewegingen in haar kutje.

Annet lag nog steeds met haar benen gespreid en lag zichzelf nog traag te vingeren. Haar hand glom inmiddels van haar eigen geil en het was wel duidelijk dat ze klaar was voor een echte neukpartij. Marjan hield haar pik vast toen ze zich voorzichtig terugtrok uit de zuigende mond en knielde toen tussen de benen van Annet. Ze boog over haar heen om haar te kussen en voelde meteen hoe Annet de dildo richting haar kutje trok. Steunend op haar ellebogen zag ze hoe de ronde punt door het sneetje op en neer werd bewogen en toen hoe Annet omhoog bewoog en de staaf zo in haar kutje perste. Ze kreunde van geilheid en trok Marjan toen over zich heen om haar te kunnen kussen. Hun buiken raakten elkaar en ze voelde hoe opgewonden Annet was. Haar ademhaling versnelde en haar borstkas bewoog in een onregelmatig staccato ritme. Toen Marjan zich weer omhoog bewoog voelde ze haar stukje dildo meebewegen het gedeelte dat in Annet prikte.

Ze hoefde niks meer te doen, bovendien was dat amper mogelijk. Ze bleef boven Annet zweven en Annet zelf pompte spontaan op en neer om de dildo in haar te ontvangen. Steeds fanatieker krikte ze haar heupen omhoog om zich daarna weer bedachtzaam te laten zakken, maar wel in een blijvend hoog ritme. Opeens hapte ze naar adem en tuurde Marjan aan met een verstarde blik. Die is klaar aan het komen! Wist Marjan en draaide met haar onderlichaam om haar over het laatste drempeltje heen te helpen.

Annet drukte haar buik strak tegen die van Marjan en liet zich toen langzaam terugzakken op het bed. Op dat moment greep Marjan haar kans. Het ging zo snel dat Annet amper meekreeg wat er allemaal gebeurde. Marjan draaide haar op haar buik, trok haar omhoog aan haar buik en wist in een soepele beweging de dildo weer in haar poesje te duwen. Voor Annet het goed en wel besefte werd ze nu op zijn hondjes genomen en Marjan liet haar geen moment tot rust komen maar ragde meteen op haar in. Haar buik kletste tegen Annets billen die haar hoofd begroef in het hoofdkussen en haar geluiden smoorde.

Marjan was zo geil geworden dat zij op jacht ging naar haar eigen orgasme, want ook zij wilde nog wel een keer klaarkomen. Het was zo opwindend om haar vriendin te neuken als een kerel en al haar bewegingen speelden door in haar eigen kutje en stimuleerde haar klitje. De automatische piloot nam alle bewegingen over en Marjan trok Annet tegen haar aan tot ze niet meer kon en over Annet heen viel. Samen rolden ze op hun zij waarbij de dildo uit Annet haar lichaam gleed, daarbij Marjan nog een laatste lust-boost gevend. Samen lagen ze naar adem te happen, totaal bevredigd en rijp voor een kort hazenslaapje om bij te komen.

Annet nam een slokje wijn en dat smaakte nog heerlijk koel in haar mond. Marjan volgde haar voorbeeld en keek even op de wekker. Ze hadden nog dik twee uur voordat ze hun kroost op zouden moeten halen en ze keek Annet vragend aan. Ik kan wel de wekker zetten, en dan kunnen we nog even lekker blijven liggen. Zullen we eventjes lekker onder het dekbed gaan liggen om bij te komen?’

Annet knikte loom en trok al aan het dekbed om daaronder rustig bij te komen. Marjan bewoog zo dat het dekbed vrij zou komen maar haar lul liet haar dildo weer bewegen en zo gespte de voorbinddildo los. Die glipte ook uit haar lichaam en eindelijk had haar lichaam rust… Ze wisten onder het dekbed te komen en lieten hun hoofden rusten op de kussens, een heerlijk loom gevoel overviel hun. Marjan zette snel de wekker voor ze allebei hun ogen sloten en tegen elkaar aan kropen.

Een uurtje later liep de wekker af en allebei schrokken ze wakker van de schelle pieptoon die weerklonk. Slaperig keken ze elkaar aan maar beseften al snel dat het tijd was wakker te blijven. Ze dronken het laatste restje wijn uit hun glazen en al snel daarna liepen ze de douche in. Annet ging nog snel even op de toiletpot zitten om te plassen en ondertussen draaide Marjan alvast aan de kraan om het water op de juiste temperatuur te krijgen. Meteen na haar volgde Marjan haar voorbeeld en plaste zonder schaamte in de pot. Ze wasten elkaar af met veel schuim maar verder vrijen deden ze echt niet meer, daarvoor waren ze al te bevredigd. Terug in de slaapkamer zochten ze hun kleren bij elkaar en liepen de keuken in waar Marjan nog even snel een kan koffie klaarmaakte.

Daar vroeg ze Annet of ze zin had om de donderdag weer bij haar op bezoek te komen. Morgen moest ze nodig aan het huishouden besteden en woensdagmorgen had een klant haar gevraagd vertelde ze vrijuit, ditmaal zonder zich ervoor te hoeven schamen.

“Maar als jij vrijdag tijd hebt en er nog interesse in hebt, dan kan ik wel een klantje voor jou regelen voor vrijdagmorgen. Je wilde toch ook wat extra geld hebben voor jou en Merel? Het gaat om een rustige vent hoor! Een beetje pijpen en een keertje wippen. Hij is schoon en geeft zelfs een fooi als hij tevreden is en dat is hij dus altijd. Als je daar geen zin in hebt is het oké hoor, dan ga ik zelf. Maar ik dacht dat jij het misschien zelf ook wel wilde.”’

Annet zei meteen dat ze het prima vond en graag zou doen.

“En nou weet ik ook dat ik condooms mee moet nemen en het voor de rest allemaal wel meevalt. Maar je vertelt het aan niemand door hè?” Vroeg ze nog wel. Marjan verzekerde haar dat ze dat wel uit haar hoofd zou laten.

“Als iemand erachter komt krijg je gelazer met je uitkering! Een beetje bijverdienste is toch wel handig en die klanten geven je echt niet aan bij de belastingdienst of zo. Bovendien kennen ze je echte naam niet en weten ook niet je adres. Ik regel het per telefoon en die is prepaid, dus daar hoef je niet bang voor te zijn. En het is echt een toffe gast hoor want anders zou ik hem niet eens als neukklantje hebben.”’

Annet vond het eigenlijk best wel fijn om weer eens wat extra geld te kunnen verdienen en dit leverde echt wel goed op. Beter dan een supermarkt of rondbrengen van folders of zo. En ze zou het kunnen doen zonder dat iemand het op zou vallen, dus waarom niet? Ze zei nog wel tegen Marjan dat ze zich best wel schaamde omdat zij haar zo had aangekeken omdat zij zich liet neuken voor geld. Daar had ze nu echt wel spijt van maar Marjan lachte dat weg. Snel dronken ze hun koffie op om op tijd te zijn bij de kinderopvang en Fientje en Merel waren super blij hun moeders weer te zien.

In de fietsenkelder van de flat gaven ze elkaar nog een laatste knuffel. Annet zei haar dat ze donderdag dan wel wilde horen hoe het met haar klant was gegaan, iets wat Marjan haar meteen beloofde te doen. Eigenlijk vond Annet het wel jammer dat ze Marjan de komende dagen niet zou zien. Nou ja, natuurlijk wel als ze Mereltje weg zou brengen of op zou halen, maar niet overdag. Haar huishouden wachtte natuurlijk ook en donderdag dan. Ook vond ze het super spannend dat ze op vrijdag zelf een klant zou hebben. Het geld zou ze goed kunnen gebruiken en eerlijk gezegd vond ze het ook best wel spannend, zo’n blind date met een onbekende. De eerste keer had ze het nog eng gevonden maar dat was dus echt niet nodig wist ze nu.

Gelukkig leidde Merel haar meteen af toen ze honderduit begon te vertellen. Ze hoorde dat ook Fientje het nodige te vertellen had en met een knipoog nam ze afscheid van Marjan. Die gaf haar, voor de anderen ongemerkt, een heel stiekem handkusje.

Taboe

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1586

MARJAN 3.

TaboeGeplaatst door My 4Fingers vr, april 08, 2016 15:57:21

MARJAN 3.

De morgen erop zag ze Annet staan die Fientje ook naar de opvang had gebracht. Eigenlijk had zij haar op staan wachten en ze was blij toen ze Marjan zag. ‘

“Hallo Merel, grote meid! Hoe gaat het met jou? Ga je ook weer met Fientje spelen dadelijk, hè? Zij is al binnen hoor, dus ga maar gauw kijken, jij lieverdje!” En kneep haar daarbij zachtjes in haar wang. Ze keek verlegen naar Marjan die meteen vroeg of ze nog even tijd had zo meteen voor een kopje koffie.

Precies dat was het wat Annet gehoopt had te horen en zei meteen dat ze dat gezellig vond. Dat ze de hele morgen de tijd had voegde ze er meteen met een stiekem knipoogje aan toe. Ze stond geduldig te wachten want ze wist dat Merel altijd met moeite afscheid nam van haar moeder. En die had alle geduld van de wereld met haar en ging pas weg als Mereltje tevreden was met de andere kinderen.

“Hoi, blij je te zien!” Straalde ze, toen ze naar buiten liep en Annet snel eventjes een knuffel gaf zoals vriendinnen wel vaker doen.

“Kom op, dan gaan we lekker naar mijn flatje, of wil je van tevoren nog even bij de bakker langs?”

“Nou, dat zou ze wel willen maar moest ze maar niet doen omdat ze niet dicht wilde groeien,” iets waar Marjan mee instemde.

Snel stapte ze ook op haar fiets en ging het richting Marjan. ‘Precies zoals ik had gehoopt!’ Dacht ze. ‘En zo te zien heeft zij er ook niks op tegen om verder te gaan waar we gisteren gebleven zijn!’ Maar ondertussen praatte ze over Merel en hoe leuk ze het vond om voorgelezen te worden maar zij er zelf wel eens wild van werd. “Steeds hetzelfde verhaaltje weer dat ze wil horen, weet je? Ik ken het uit mijn hoofd en zij ook hoor, dat heb ik wel eens uitgeprobeerd. Stiekem een andere wending erin aangebracht, maar dat mocht niet van madammeke, dat maakte ze wel duidelijk. Nou, dus gisteren maar weer voor grammofoon gespeeld” en zo ging het door tot in haar keuken.

Bij de koffie schakelde Marjan voorzichtig over van thema door te vragen hoe ze het gisteren had gevonden. Annet keek voorzichtig naar de keukentafel en dacht even na voor ze er uit floepte dat ze het heerlijk had gevonden en zich nog heerlijk had klaar gevingerd. Toen ze Marjan aankeek zag ze een stralend gezicht en gaf toen ook toe dat ze na een lange tijd ook haar vibrators had gebruikt. Toen Marjan haar hand op tafel legde had ze die meteen vastgepakt en teder en sensueel had afgetast.

“ Moeten we nog langer geheimzinnig doen of maar meteen toegeven dat we er nog geen genoeg van hebben?” En Marjan knikte.

Wat ze zei verbaasde haarzelf en ze durfde haar vriendin niet eens aan te kijken maar biechtte het toch maar op. Dan was het er tenminste uit.

“Ik stond je gewoon op te wachten en hoopte dat jij mij nog wilde kennen. Ik wilde met jou mee en weer zo heerlijk klaarkomen! En ook je speeltjes eens uitproberen, dat lijkt me super! Ik zeg dat eigenlijk nooit zo, tenminste, dat heb ik nog nooit gedaan. Mijn vibrators heb ik nooit aan iemand laten zien. Ja, die ene, maar die kreeg ik ook. Ik schaamde me toen ik die voor hem moest uitproberen en hij wilde kijken. Ik kwam pas echt klaar toen hij er niet bij was en toen pas begon ik dat lekker te vinden. Maar met jou…” en toen stokte haar woorden.

Marjan hoorde ze opstaan en even later voelde ze hoe zij haar over haar hoofd streelde. Nog voor ze op kon kijken liep Marjan de keuken en sloot de deur. Annet schrok. Had ze het dan verkeerd gezien en was dat van gisteren niet leuk voor haar geweest? Had ze er spijt van en zou ze. Maar toen ging de deur weer open en Marjan keek haar opgelucht en blij een en zette de schoendoos uit haar slaapkamer midden op tafel. Ze ging naast Annet zitten en zei wat ze de rest van die avond had gedaan toen Merel sliep. Annet keek haar verbaasd aan en zei dat ze precies hetzelfde had gedaan.

“Ik heb viezer gedacht!” Schepte Marjan op. Een hand legde ze op de dij van Annet en met de andere maakte ze de doos open. Een voor een pakte ze de vibrator ‘s er uit en stalde ze naast elkaar op de keukentafel. Binnen de kortste keren stond er een hele rij.

“Deze steek ik wel ineens in mijn kontje. Als je daar wat nachtcrème of zo op doet, is dat een heerlijk gevoel.” Ze zette de kleinste vibrator van glad wit plastic weer terug en pakte toen een vibrator. “Deze pijpte jij stiekem, dat heb ik wel gezien. Dat vond ik super geil om te zien en ik wist ook dat jouw spuug er nog op moest zitten of zo. Bedacht ik me. En met deze dildo heb ik me gisteravond nog helemaal klaar geneukt. Lekker op een neer gestoten met mijn benen uit elkaar.”’

Annet rilde van genot toen ze dit vertelde en haar hand heel langzaam omhoog voelde kruipen over haar been. Ik had een rok moeten aantrekken schoot in een flits door haar gedachten en deed haar benen iets verder uit elkaar. Haar been raakte nu het been van Marjan die gewoon doorvertelde.

“Het is wel een heel rare gedachte hoor, maar ja, ik lag er gewoon super op te geilen. Ik dacht dat jij zou liggen in mijn bed met mijn dildo en van te voren heb je die liggen pijpen en nat gelikt in je mond. Die pik die heb ik nu in mijn kut maar het kwam gewoon allemaal omdat ik jou daarmee had gezien, dat jij mijn pik ligt eigenlijk. En dat ik jou daarna mee neuk…” Even stokte ze verhaal en gluurde naar de reactie van Annet, die ze opgewonden en met rode oortjes naar haar zat te luisteren. Weer liet ze haar handen iets hoger glijden richting haar geile opgewonden kut voelde gaan. Net toen Marjan aanstalten maakte iets te zeggen maakte Marjan haar verhaal af.

“Weet je, dat is best wel gek maar komt door een ding wat ik in de kast heb liggen. Die heb ik vorig jaar eens gekocht toen een man me voor een triootje had gevraagd. Toen heb ik zo’n ding alvast gekocht want die had ik wel eens gezien in films. Een voorbinddildo, maar ja, van die afspraak kwam dus niks meer. En eigenlijk dacht ik dus dat ik die dildo die je pijpte ik onder mij vast zou houden. Maar daardoor dacht ik ook weer aan die voorbinddildo. Wacht maar even, dat is te gek voor woorden! Ik pak hem even, kun je lachen!” Lachend liet ze de plastic doos zien. Daar zat een leren slip in, een soort tanga. Maar in het kruis daar zat een dildo gemonteerd en een wel nog veel grotere die naar buiten stak. De foto die erop stond demonstreerde een meisje als een mannequin wat de bedoeling was.

“Wow, dat lijkt me helemaal te gek om eens te proberen! Dat wil ik wel een meemaken” riep ze enthousiast, schrikkend van haar eigen woorden. Maar ze was helemaal in de stemming voor seks en wat Annet net allemaal had verteld en ze steeds dichter tegen elkaar waren gaat zitten hadden haar super geil gemaakt. Dat waren dingen die allemaal nieuw voor haar waren en waar ze nooit aan had gedacht. Maar het een leek haar nog fijner of spannender dan het ander en ze was benieuwd naar wat ze het meest zou gaan genieten, eigenlijk wilde geen moment meer wachten met dat uit te proberen. Ze keek Marjan aan en haar hoofd ging dichter naar haar toe, een gebaar dat meteen beantwoord werd en niet veel later zaten ze weer gulzig te likken over elkaars tong, adem naar binnen zuigend door hun mond en neus. Zonder er verder bij na te denken pakte ze Marjans hand en drukte die stevig tussen haar benen, de druk opvoerend met haar eigen hand en masturberende bewegingen makend.

Marjan had zich voor niks zorgen gemaakt wist ze nu, toen ze erover nadacht hoe zij haar fantasietjes aan Annet moest uitleggen; het wees zich allemaal vanzelf! En hoe! Zo’n enthousiaste reactie had ze echt niet verwacht maar er wel heel erg op gehoopt. En nu ze wist dat ze al snel naar de slaapkamer zouden verhuizen om hun spel van gisteren voort te zetten nam ze opeens alle tijd om haar nog geiler te maken dan ze al was. Ze wilde Annet helemaal gek maken vandaag en wist zeker dat dat zou gaan lukken! Zonder hun kus te onderbreken trok ze een been van Annet over haar heen en begon toen haar lekkere ronde kontje te kneden, daarbij suggestief strelend over haar door de spijkerstof niet te voelen bilspleet.

“Lust je nog een kopje koffie Annet?” Vroeg ze daarom toen ze haar lippen eventjes van de hare had losgemaakt. “Ik lust er nog wel eentje hoor, doe je mee?”

Marjan vond het prachtig te spelen met haar geile gevoel en dat lukte wel wat ze werd verward aangekeken door Annet die zachtjes knikte en haar benen weer netjes naast elkaar zette op de grond.

“Ja, lekker hoor! Daar kwam ik OOK voor hè?” Waarbij ze dat OOK wel erg benadrukte. Marjan schonk de koffie in en gelukkig hoefde ze daar niet voor op te staan. De koffiekan stond nog op tafel en meteen nipte ze aan haar mok. Annet volgde haar voorbeeld en was blij verrast toen Marjan een dildo pakte toen ze haar koffie had teruggezet en Annet haar been weer over haar schoot trok.

Maar de verrassing was wel gelukt, dat merkte ze meteen toen ze de zilverkleurige staaf liet trillen op maximale snelheid, over het kruis van Annet heen gleed, en daarna, onder haar been door over haar eigen broek liet glijden. Daarbij wreef ze haar pols weer ruw over de bilspleet van Annet die zich nu het liefst meteen had uitgekleed, maar dat durfde ze eigenlijk nog niet goed. Marjan vond het prachtig om haar een beetje in twijfel te laten in de wetenschap dat ze er allebei nog geiler van zouden worden. Ook wilde ze uittesten hoe brutaal Annet kon worden, maar dan in een liefkozend en plagend spel. Op een antwoord hoefde ze bepaald niet lang te wachten. Annet knoopte haar broek zelf los en trok de rits naar beneden. Marjan zag al snel door haar wimpers dat ze een klein slipje droeg van blauw katoen dat op haar kutje een donkere plek vertoonde. Daaronder zag ze haar vingers langzaam op en neer gaan en haar hijgende adem stootte ze uit in haar mond. Ze draaide de vibrator ongezien wat trager voordat ze hem voorzichtig onder de hand van Annet liet glijden die hem meteen van haar overnam. Toen Marjan haar buik streelde en daarmee doorging tot ze in haar tietjes kon knijpen probeerde Annet haar benen verder te spreiden maar dat ging lastig door die strakke spijkerbroek.

“O ja, dat is zo lekker” kreunde Annet. “Ik wil heel graag weer bloot bij je zijn, jij ook?” Vroeg ze, maar door haar verlegenheid klonk duidelijk haar lust naar bevrediging.

Marjan speelde een geraffineerd spelletje om haar nog geiler te maken dan ze al was. Ze trok haar op haar schoot en liet haar toen een stukje naar beneden zakken tot ze op haar knieën rustte. Ze kon ze haar tieten nog beter bereiken want Annet boog gestrekt achterover om hun tongspel niet te hoeven verbreken. En Marjan kon met haar andere hand nog net in haar broek komen om haar helemaal gek te maken van lust en verlangen. Nu wist ze zeker dat ze samen nog heel veel zouden gaan beleven, iets waar ze wel altijd op had gehoopt maar haar nooit had durven voorstellen.

Als ze een vriendin had op wie ze geilde, was Annet het wel. Maar steeds als ze een toespeling daarop maakte zei ze dat ze genoeg aan haar vriendjes had en zich nooit meer wilde binden. En geld en liefde vond ze een tegenspraak, dus daarover hoefde ze ook niet bij haar aan te komen, maar ze voelde zich wel aangesproken hierdoor. Annet wist van haar bijverdienste en vond dat maar niks. ”Voor mezelf,” dat zei ze er wel altijd bij. Haar buikloop was eigenlijk haar redding uit deze impasse geweest, wat een bizarre toestand! Gered door de shoarmaboer, waar ze die avond tevoren nog een broodje had besteld toen ze terugkwam van een klant en geen meer had om zelf te koken! Hij moest eens weten! Het wanhoop telefoontje van haar aan Annet waar ze zo over twijfelde en nu dit!

Annet streelde verder omhoog toen ze Marjan haar hand dieper voelde graven in haar broek en trok haar eigen hand eruit om haar meer ruimte te geven. De vibrator had ze nog in haar hand maar legde die op de grond naast haar, ondertussen als een slang bewegend om haar broek meer ruimte te geven. Toen Marjan daardoor eindelijk haar aarsje aan kon raken sperde ze haar ogen open en ze verbrak abrupt haar kus.

“O wat is dat lekker” stamelde ze. “Ga je asjeblieft mee naar je bed? Ik wil je helemaal naakt tegen me aanvoelen lieverd!”

Met name dat laatste vond Marjan enorm geil klinken en ze besloot ook haar niet langer te plagen en op te geilen, want volgens haar was ze nu tot alles in staat. Bereid om alles te leren wat zij wilde en de heerlijke gevoelens die zij kende met haar te delen… Eindelijk.

Even drukte ze met haar vinger nog tegen het kontgaatje dat meteen krampend samentrok en zich daarna weer ontspande. Een gevoel dat ze zo goed kende van zichzelf en trok toen langzaam haar hand terug. Daarbij zorgde ze er wel voor dat ze geraffineerd nog even over haar klitje wreef met haar pols en daarna met haar hele terugtrekkende hand. Een kus diende als antwoord, een duidelijk antwoord.

Annet stond langzaam op, geholpen door een hand die nog nat was van haar eigen geil en keek opgewonden toen Marjan de kleine dildo en de voorbinddildo oppakte.

“Ik wil niks liever dan hé! Je weet toch dat ik al heel lang op je geilde. Alleen nu pas zijn we er allebei achter en ik krijg echt geen genoeg van je hoor!”

Maar lopen met een openstaande broek was niet te doen merkte Annet al snel toen die over haar dijen naar beneden gleed. Lachend hierover trok ze haar broek omhoog maar haar slipje liet ze naar beneden hangen. Ze knoopte hem vast, maar niet voor lang!

Marjan had haar gordijnen nog gesloten gehouden op de slaapkamer en uit de klokradio klonk een zacht muziekje. Dat alles met het oog op haar gehoopte bezoek van Annet, dus was alles niet voor niks geweest. Annet had hier geen oog voor en klemde zich staand vast aan Marjan om weer te kunnen kussen en nu ook haar billen weer eens lekker te kunnen voelen. Nog over haar broek heen maar de wetenschap dat die gauw uit zou zijn maakte het nog geiler! Ze moesten hun kus al snel verbreken omdat ze aan elkaars shirtjes aan het trekken waren en Annet vond het heerlijk weer vel tegen vel en tietje tegen tietje te kunnen wrijven. Weer zoenend en lebberend begonnen ze aan hun broeken te werken, maar dat bleek wel een lastige klus.

Marjan moest haar even los laten om Annet haar gang te kunnen laten gaan. Die vond het heerlijk om de broek open te knopen en naar beneden te duwen.

“Jouw slipje was ook niet meer droog!” Was het eerste wat ze uitbracht met een lieve stem alsof het haar positief verbaasde.

“Ja zeg, ik ben even geil als jou hoor!” Repliceerde Marjan. “Wist je dat soms nog niet dan? Ik vind het heerlijk om jou te laten klaarkomen maar wil zelf ook echt wel aan de beurt komen hoor!”

Toen al haar kleren op de grond lagen zei ze dat ze er niks voor voelde om zo eenzaam en alleen in haar blootje te staan. Meteen daarna ontdeed ze Annet ook van haar kledij en de kleren lagen in een ratjetoe op een hoop maar dat vonden ze niet erg. Daar hadden ze helemaal geen interesse in. En ze lieten zich naast elkaar achterover vallen op het netjes toegevouwen bed.

In de slaapkamer was het best wel frisjes en opeens trok Annet aan het dekbed en zorgde er al vrijend met Marjan voor dat ze het over hun heen konden trekken. Zo liggend, kussend en strelend was dat een heerlijk intiem gevoel dat ze genoten maar niet lang uithielden. Marjan begon geraffineerd aan Annet haar bilhelften te trekken zodat ze indirect haar aarsgaatje bewerkte. Dat had ze geleerd door het bij zichzelf te doen, maar Annet reageerde minimaal net zo fel als zijzelf op deze massage. Verhit duwde ze haar benen uit elkaar en wipte haar kontje omhoog zodat Marjan er ongehinderd bij kon blijven komen. Zij rolde spelend over haar heen en al snel lag het dekbed op de vloer maar de kou was uit de lucht, dat kon je wel zeggen. Annet zag dat Marjan de meegenomen speeltjes op haar nachtkastje had gelegd, dus binnen handbereik. Ze pakte de kleine vibrator en vroeg aan Marjan of zij haar daarmee in haar kontje wilde neuken.

“Ik weet natuurlijk wel van seks in je kontje, maar zelf heb ik dat nog nooit gedaan. Maar toen jij erover vertelde wilde ik dat opeens zelf ook, doe je dat?” Vroeg ze zacht.

Marjan keek haar aan en na een kusje zei ze dat ze dat natuurlijk heel graag wilde doen om het haar ook te laten voelen.

“Maar dan moet je zelf eerst je reetje invetten hoor, anders kan dat pijn doen! Wacht maar even, hier in het kastje heb ik lekkere dagcrème staan. Pak maar een likje en dat moet je dan gebruiken om je gaatje glad te maken.”

Ze had het écht goed voorbereid dacht ze trots toen ze het potje pakte en de deksel er af draaide. Annet was in zo’n seksuele trance dat ze meteen deed wat er werd gevraagd. Voorzichtig dipte ze haar vinger in het potje en wreef de gladde crème tussen haar billen, wat best wel lekker aanvoelde. Maar ook deed het haar rillen van genot! Dat werd er niet minder op toen Marjan haar zei dat zij het wel moest kunnen zien omdat ze haar geen pijn wilde doen. Met vingerlichte sturingen zorgde ze ervoor dat Annet over haar heen kwam liggen met haar billen naar haar toe. Ze leidde haar naar voren en Annet kroop wijdbeens over haar heen tot ze met haar billen boven haar buik lag.

“Wrijf je nog maar eventjes in hoor, zodat ik het goed kan zien” zei Marjan maar ditmaal trilde haar stem van opwinding. Ze hoopte maar dat Annet dat niet zou merken, maar zij had wel wat anders om over na te denken! Zij nam nog een vingertopje crème en wreef dat uit in haar bilspleet. En passant zag Marjan dat zij zich daar ook had geschoren want alleen op haar bilhelften groeiden nog wat dunne haartjes. Oog voor detail kon haar nog nooit ontzegd worden! Annet zat voor haar in de ideale positie en daar maakte ze meteen gebruik van. Toen ze had gezegd dat ze haar kontje ook aan de binnenkant moest insmeren nam ze de wijsvinger van Annet vast en zette die recht tegen haar mooie ronde kontgaatje.

Ze snapte meteen wat Marjan bedoelde maar verkrampte wel even haar bovenbenen toen ze het topje van haar vinger in haar grotje duwde. Marjan duwde die even van links naar rechts en toen ze Annet opgewonden hoorde hijgen duwde ze de vinger verder naar binnen. Heel langzaam en steeds duwend tegen haar hand van boven naar onder drukte ze haar vinger steeds dieper haar gaatje in. Al snel zat die er tot en met haar derde vingerkootje in en nog steeds hijgde ze opgewonden zonder te protesteren. Sterker nog, begon ze spontaan kleine neukbeweginkjes te maken en rekte haar anaalspier verder op zonder dat ze dat zelf wist.

Marjan voelde hoe ze haar mond op haar kuit drukte en voelde haar opgewonden adem op haar huid.

“Wow, ik wist niet dat het zo’n lekker gevoel zou zijn” klonk het kermend als een ingetogen juichkreet. Marjan hoefde niks meer te doen want voor haar ogen duwde Annet een tweede vinger in haar gaatje om onbewust nog meer van die opwinding te ervaren! Marjan trok haar billen uit elkaar om haar te laten voelen dat haar kontgaatje heel elastisch was en vond het heerlijk om te zien hoe ze geil met zichzelf lag te spelen. En zij had het uitzicht op de première, en wel als enigste en op de eerste rij. Zelf kromp ze ook in elkaar, maar van genot, toen Annet haar vrij hand naar haar kutje wist te brengen. Ze steunde op haar elleboog en Marjan zorgde er snel voor dat ze niet om zou vallen door haar tietjes te gaan kneden. Haar onderarm ondersteunde haar zij en zo kon Annet er nog beter bij. Maar toen Annet weer dreigde om te rollen trok ze de vingers uit haar kontje en leidde haar hand naar het matras om meer steun te vinden. Verrukt zag ze hoe het rozetje niet meteen weer sloot, maar uitdagend gapend open bleef staan. Ze greep snel naar de kleine vibrator en met een hand liet ze die langzaam trillen voor ze hem tussen Annet haar billen liet trillen. Ze hield hem verticaal zodat ze de trilling wel kan voelen vanaf haar stuitje voor ze hem langzaam kantelde. Verder hoefde ze helemaal niks te doen, want dat deed Annet zelf toen ze naar achteren kwam en de trilstaaf in haar reetje liet glijden.

‘Die is kontjes-geil!’ Dacht Marjan en voelde met een vinger over haar gespannen rozetje. Ze wilde niks forceren en vroeg, het antwoord bij voorbaat wetend, hoe zij het vond. Ze vond het net zo geil om haar. “Heerlijk!” Te horen steunen. Het gefriemel aan haar eigen kutje bevestigde dat het een eerlijk antwoord was en wond haar dus ook des te meer op. Langzaam kroop ze een beetje meer naar voren tot ze Annet haar kutje kon likken maar vooral ook omdat Annet haar dan ook lekker uit kon lebberen. Annet bediende de vibrator nu zelf en kermde van genot, kleine kreetjes van lust die ze smoorde tussen de benen van Marjan.

“Je smaakt zo lekker!” Wist ze nog kenbaar te maken en een beter nummertje 69 had ze zich echt niet kunnen voorstellen. Ze voelde haar geil lekken dat meteen gulzig werd opgezogen door Annet die zelf ook droop als een druipsteengrot. Bij iedere zuig- en lik-partij voelde ze vers sap in haar mond komen.

Een smaak vulde haar mond die ze zou herkennen uit duizenden, dat wist ze zeker! Ze kon haar eigen smaakt natuurlijk wel. Als ze mannen kusten die haar hadden gelikt herkende ze die meteen en ze had zichzelf ook wel eens puur geproefd aan haar vingers in een geile bui. Annet smaakte heel specifiek en anders en ze wist meteen dat geen enkele andere meid zo lekker zou zijn als haar! Ze had geen vergelijkingsmateriaal’ maar was 100 % zeker hiervan en ze kon er echt geen genoeg van krijgen. Ze genoot van het genot dat ze gaf, maar vooral ook dat haar gegeven werd. Het strakke buikje van Annet, haar lekkere billen en zijdezachte handen die intuïtief wisten wat ze deden deed haar rillen. Ze wist nog dat ze in haar eigen bed lag met haar goede vriendin Annet, maar een hele nieuwe wereld had zich geopend.

Ze voelde hoe Annet zichzelf nog steeds neukte met haar dunne vibrator in haar kontje. Ze had haar wel geholpen maar wilde dit ook zelf voelen dus strekte ze haar linker arm, hoewel dit niet eenvoudig was, om haar hand te voelen waarmee ze zichzelf bediende. Ze voelde hoe Annet haar vingers om de dildo knepen en maar bleven pompen hoewel ze eventjes leek te schrikken toen zij haar daar aanraakte. Ze leidde haar geraffineerd af door extra hard te gaan likken en daarbij genotvolle geluidjes bij te maken. Bij mannen werkte die truc altijd als zij haar vroegen hun te pijpen maar ook Annet reageerde meteen. Haar beenspieren verhardden samentrekkend van genot en ze smoorde haar luide zuchten in de schoot van Marjan. Zij genoot van alles; de geilheid van Annet, het haar leren van nieuwe dingen, samen experimenteren en op dit moment: het hemelse talent van haar om te beffen!

Dat was heel anders dan het likken zoals mannen dit deden. Die probeerden meteen hun tong in haar poesje te duwen of richtten zich alleen op haar klit. Sommigen gingen wild tekeer en gedroegen zich met hun mond alsof ze de snuit van een herdershond waren. Anderen waren veel te braaf en ze had wel eens gedacht dat ze het zelfs vies vonden maar dat niet toe durfden te geven.

Annet was een relevatie; zij voelde precies aan hoe zij het graag wilde en wist intuïtief haar op te winden met een geraffineerd spel, een natuurtalent! Marjan voelde zich zo super geil dat ze constant tegen het randje van klaarkomen aan zat maar het ging haar nu vooral om Annet. Haar plannetjes waren perfect gelopen en nu mocht ze ook Annet laten kennismaken met anale seks! Dat ze nog nooit een vriendje had gehad die haar daarom had gevraagd vond ze vreemd, ze had toch een supermooi rond kontje? Ook raar dat ze er bij masturbatiespelletjes nooit aan had gedacht, als meisje had zij al met haar vinger in haar poepertje gevoeld; dan zat haar eigen leven toch wat minder braaf in elkaar…

Kort gaf ze haar gevoelens even de vrije loop en een kort orgasme groeide vanuit haar klitje door haar hele lijf, een genot dat haar deed trillen tot in haar tenen. Ze gunde zichzelf geen tijd om er lang van na te genieten, want de première van Annet wilde ze heel close-up zien. Dus duwde ze de heupen van Annet omhoog en, verbaasd als ze daarover was, kon ze haar gemakkelijk op haar zij rollen. Ze liet zich leiden als een ledenpop en al snel had Marjan haar precies in het standje dat ze wilde. Geknield op het matras met haar kontje omhoog gestoken en ook haar kutje was binnen hand- en mondbereik.

Voor Annet kon reageren knielde ze naast haar en streelde over haar warme billen en haar hand die de dildo niet had losgelaten. Strelend over haar rug zei ze dat ze haar graag wilde helpen en vroeg haar of dat mocht. Een vraagje naar de bekende weg, want ze wachtte het antwoord niet eens af. Toch zei ze nog zachtjes “natuurlijk!” En sloot afwachtend haar ogen. Marjan stuurde haar hand en liet de dildo kleine rondjes draaien en liet haar kleine neukbeweginkjes maken om de kringspier uit te testen. Maar vooral ook omdat zij het zelf zo lekker vond op die manier onder het vingeren.

Heel lief, maar ook dwingend, trok zij aan Annet haar hand zodat de dunne dildo steeds minder diep in haar stak tot het dunne puntje naar buiten glipte. Annet zuchtte van genot en wilde al naast haar komen liggen, maar Marjan had een ander plannetje in petto dat ze onder het vrijen had bedacht. Zij stuurde de hand van Annet, die de dildo nog steeds vastgeklemd hield onder buik door naar haar poesje. Tussen de vingers van Annet door draaide ze aan het knopje en liet het staafje nog sneller trillen en liet hem toen over haar poesje op en neer gaan. Ze hoefde Annet niet uit te leggen dat dat lekker was, want zo had ze het zelf ook al vaak gedaan. Anders werd het toen Marjan haar kontgaatje bevoelde met haar vinger, dat nog heel ontvankelijk open stond. Ze voelde meteen dat Annet de crème goed had gebruikt, dus zonder haar verder in te smeren wreef ze over het spannende gaatje met een vlakke vingertop om haar niet te laten schrikken.

Dat was eigenlijk overbodig, want in plaats van weg te duiken duwde ze fel omhoog om de subtiele streling beter te kunnen voelen. De dildo deed zijn werk goed en Annet had spontaan het dekbed vastgegrepen om haar geluiden in te smoren. Marjan had daar amper oog voor, haar focus was gericht op haar kutje en haar reetgaatje dat ze wilde ontdekken. Ze was super benieuwd naar haar reacties, al twijfelde ze er niet meer aan dat ze het lekker zou vinden. Ze rilde toen Marjan met haar wijsvinger door haar bilspleet streelde en toen ze die op haar sterretje liet rusten bewoog ze spontaan omhoog. Haar vinger verdween in het gaatje en haar kringspier trok zich samen. Marjan herkende het gevoel van de knellende warmte en het gladde zachte weefsel van haar endeldarm, net als bij haarzelf! Haar middelvinger streelde aan de buitenkant, maar niet voor lang.

Annet duwde haar romp in het dekbed en kwam haar vingers tegemoet, de tweede naar binnen zuigend. “Oh…ho…, lekker!” Kreunde ze gedempt en wreef de dildo onafgebroken over haar spleetje. Voorzichtig begon Marjan haar vingers rond te draaien en dieper in haar te begraven, haar lichaamstaal nauwlettend volgend. Maar die was eenduidig, vooral toen Marjan haar vingers langs elkaar heen bewoog en ze voorzichtig uit elkaar bewoog. Met een luide zucht begroef Annet de trillende dildo in haar poesje en drukte ze in haar lichaam tegen de woelende indringers in haar kontgaatje dat pulserend samentrok. Marjan kon de trilling zelfs voelen! Het werkte elektrificerend op haar om de lust die ze zelf zo goed kende terug te herkennen in Annet.

Het hijgen culmineerde in een haast hyperventilerende oer-adem voor ze in spasme met haar onderlichaam verslapte. Ze liet zich languit onderuit zakken, de dildo uit haar kutje glijden en de vingers van Marjan uit haar aarsgaatje. Langzaam draaide ze op haar zij en keek Marjan met grote verstilde ogen aan, proberend weer op adem te komen. De haren op haar voorhoofd waren vastgeplakt door haar zweet en haar borsten pompten op neer naar adem. Ze likte haar lippen nat en vroeg toen of Marjan tegen haar aan wilde komen liggen en haar kussen.

“Het was zo lekker” zei ze met een zachte stem.

Toen ze knus tegen elkaar aan lagen nam Annet haar hand en nam de vingers in haar mond die ze zo verwend hadden. Ze zoog er aan en het was alsof ze wilde proeven wat haar lust had bezorgd om dit voor eeuwig te bewaren. Het was een bijna magisch moment toen ze zei.

“Jij hebt me voor de tweede keer in mijn leven ontmaagd. De eerste keer was het een man die in mijn mond klaarkwam. En nu jij, een vrouw, in mijn aars… En weet je, dit was veel beter, dank je wel, dit zal ik ook nooit meer vergeten Marjan”

Even leek het of ze in tranen uit zou barsten maar haar gezicht klaarde snel op en kussend bedankte ze haar voor deze ervaring. Ze zeiden weinig meer maar bleven tegen elkaar aan liggen met gesloten ogen en soms weer starend naar elkaar, genietend van de lichamelijke intimiteit die geen grenzen leek te kennen op dat moment. Of juist wel een grens, maar dan een veilige, die alleen voor hun gemaakt was. Een cocon gelukzaligheid die ze niet meer wilden, maar toch wel moesten verlaten. Ze lagen zeker nog een half uur zo toen Marjan haar voorstelde om samen nog eventjes een douche te pakken.

Annet schrok toen ze zag hoe laat het al was want ze was al bijna vier uur bij Marjan! Ze wierp nog een korte blik op de nog ongebruikte voorbindslip maar dat kreeg Marjan gelijk mee.

“Die kunnen we een volgende keer eens uitproberen? Met jou samen lijkt me dat helemaal te gek lieverd” zei ze een gaf haar troostend een zoen. Troostend, maar ook om duidelijk te maken dat dat haar menens was.

“Ik heb er geen zin in daarvan een vluggertje te maken, want dan wil ik weer echt met jou samen genieten! En wat in het vat zit hè… Maar ik fris me nu liever een beetje op, want voordat ik Merel op ga halen moet ik ook nog even naar de supermarkt, anders hebben we vanavond niks te eten. En een lekker ontbijtje met Merel doen we ook altijd als ze vrij heeft, met vers gebakken broodjes en zo.

Annet zei dat ze dan nog even met haar mee ging, want zij moest ook nog boodschap- maar verder kwam ze niet omdat Marjan haar in de rede viel.

“Ik dacht al dat je nog even met mij wilde douchen” pruilde ze theatraal.

“Dat ook hoor! Maar ik realiseerde me opeens dat we onze kleintjes morgen thuis hebben en eten moet ik ook nog halen. Maar ons even opfrissen lijkt me geen overbodige luxe hoor! “Maar… euh…” en ze keek verlegen op naar Marjan en zocht zichtbaar naar woorden. Toen floepte ze het er maar uit. Dat zij haar zo had laten genieten een heerlijk had laten klaarkomen, hele nieuwe seks had leren kennen, maar er zelf weinig aan had gehad…

“Maar ik heb er net zo van genoten dan jij hebt gedaan! Ik vond het echt geweldig om het je te leren en je was een hele goeie leerlinge! En daarvoor ben ik ook al klaargekomen hoor, toen je me zo heerlijk likte. Een reken er maar op dat je meer dan genoeg inspiratie gegeven hebt om vanavond nog eens lekker met mezelf te spelen. En morgen en overmorgen ook, en dan zien we elkaar toch weer? En als je dan tijd en zin hebt ben je welkom hoor, dan gaan we dan toch verder?”

Opgelucht en blij met dat vooruitzicht stapten ze samen onder de douche en wasten elkaar met veel schuim dat heerlijk rook. Annet zorgde er nog wel even voor dat ze Marjan klaar liet komen, gewoon met haar vingers, dat wel. Daarna wreven ze elkaar nog in met een lekkere lotion en moesten zich inhouden om niet weer overnieuw te beginnen met heel intieme dingetjes, maar de klok riep hun tot de orde van de dag. Ze namen nog snel een kopje koffie die warm was gebleven in de thermoskan maar moesten toen echt weer de straat op. Snel moesten ze hun boodschappen doen om niet te laat te komen bij de opvang. Heel intiem vonden ze het bijna hetzelfde te kopen, zodat ze van elkaar wisten wat ze zouden eten. Dat zou toch nog een stukje intieme band geven als ze elkaar een paar dagen niet zagen.

Het was wel raar toen ze elkaar gedag zwaaiden en met hun kinderen naar huis fietsten. Een beetje onnatuurlijk voelde het zelfs aan want ze konden elkaar moeilijk een tongzoen geven of zo! Stel je voor hoe de anderen dan hadden opgekeken en wat voor praatjes er snel de ronde zouden doen!

Taboe

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1583

MARJAN 2

TaboeGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 28, 2016 19:34:57

MARJAN 2

Marjan vertelde Annet dat ze het ook best wel geil zou vinden om met haar te vrijen.

“Ik neuk soms wel eens met kerels die ik zelf niet zou oppikken in de kroeg. Maar ja, jij weet nu zelf ook hoe dat is. Maar het is wel een makkelijke manier om een centje extra te verdienen en het is geen misdaad, dus. En als jij aan mijn kutje zou likken dan zou ik dat minder erg vinden als van een vreemde vent hoor! Soms vind ik dat helemaal niet leuk maar weet dan wel dat het maar voor eventjes is en dan weer weg kan gaan. Met zijn geld in mijn zak. Maar serieus, zou jij dat met mij willen doen dan?”

Marja kwam achter haar stoel staan en begon haar schouders te masseren en dat voelde best wel lekker aan. Annet voelde zich best wel geil worden maar dat kon ook wel komen door die geile praat allemaal. Marjan gleed met een hand nu wat lager en begon over haar buik te strelen waarop Annet zich achterover liet zakken. Haar hoofd leunde nu tegen de tieten van Marjan die zacht aanvoelden en heerlijk loom liet ze zich verder betasten. Onwillekeurig vond haar hand de weg naar haar broek en glipte daar naar binnen. Haar gladde kutje voelde lekker warm aan en ze vergat helemaal wat er gebeurde, al helemaal toen ze haar hoofd naar achteren bewoog en zich lekker liet kussen door haar beste vriendin. Haar mond smaakte naar het aardbeiengebakje dat ze net op hadden en gulzig zoog ze aan de lippen van Marjan om er meer van te proeven.

Even trok Marjan zich terug en biechtte haar op dat het ook nog nooit met een meisje had gedaan maar wel heel lekker zou vinden. Meteen daarna was de kus verder gegaan en voelde Annet hoe ook de hand van Marjan in haar broek verdween. Ze draaide haar stoel om en ging staan, waarbij zij ook over het kruis van Marjan voelde en haar broek in gleed.

“Zullen we alvast even oefenen? Vroeg Marjan lachend. Ik heb mijn bed net fris opgemaakt en zo te voelen ben jij even geil als ik ben, of vergis ik me? En trouwens, niemand zal het ooit te weten komen en dan drinken we van te voren nog een glaasje wijn op de bank in de kamer, oké?”’

Dat vond Annet een prima idee want ze hoopte dat dan ook haar zenuwen wat minder zouden worden want dit had ze allemaal echt niet verwacht. Een keertje invallen voor Marjan zou haar wat extra geld opleveren en nou ja, het werk viel wel mee. Maar nu ook nog seks met haar hebben? En ze had het al beloofd voor ze het wist! Eigenlijk wilde ze het best wel, eens vrijen met een meisje en zien hoe zij dan klaarkwam en hoe iemand anders het lekker vond. Maar ach, na gisteren kon dit er ook nog wel bij bedacht ze toen Marjan al binnen kwam met een flesje rosé en twee glazen.

“Ik vind het ook heel spannend hoor!” Zei ze toen de glazen op het tafeltje neerzette en ze volschonk. Alsof ze de gedachten van Annet kon weten leek het wel. Ze ging met een been op de bank zitten en hield haar andere been gebogen naar achteren, zodat ze Annet kon aankijken toen ze, opeens allebei verlegen, hun glazen tegen elkaar lieten stoten. Snel namen ze een slokje en Annet keek naar beneden op de bank naar de schoot van haar vriendin.

“Ik heb nog nooit een echte kut gezien!” Floepte ze er uit en moest er zelf van lachen.

“Ja, natuurlijk wel in het zwembad en bij de gym, dat bedoel ik niet. Maar voor de seks nog nooit, behalve op een film. Jij wel?”

Marjan gaf toe dat ze vroeger na een schoolfeestje eens in het park was beland met een vriendin. Toen hadden ze opeens zitten kussen en ook aan elkaar gevoeld, maar verder dan een los knoopje van hun broek was het ook niet gegaan dus.

“Maar mijn eigen kutje vind ik wel heel mooi! Dat klinkt wel gek misschien, maar als ik het netjes kaal scheer dan vind ik er best wel mooi uitzien en wordt ik er ook best wel geil van! En ‘s avonds vinger ik me ook wel eens in bed, maar ook wel eens hier op de bank” gaf ze verlegen toe.”

“Ja, tuurlijk! Dat doe ik ook hoor, dat is gewoon lekker toch? En bij vriendjes heb ik er ook geen moeite mee hoor, want dan kun je tenminste lekker klaar komen.”’

Annet knikte instemmend en nam toen nog snel een slokje wijn en zag dat de glazen wel heel snel leeg gingen. Verlegen legde ze haar hand over Marjans schouders en liet zich een beetje tegen haar aan zakken, net alsof ze een jongen wilde versieren. Marjan legde een hand op haar broek en keek haar eventjes aan voor ze haar ogen sloot en met haar mond naar de lippen van Marjan bewoog. Even later zaten ze te tongen en leek hun schroom weer te verdwijnen gelukkig en het strelen ging daarna vanzelf zodat hun geilheid weer terugkwam. Het duurde niet lang voor ze onder hun shirtjes voelden over elkaars warme huid en het ijs was weer gebroken voelde Marjan aan. Ditmaal zou ze het doorzetten, want eigenlijk had ze al heel lang met een meisje willen vrijen maar dit nooit durven toegeven. Pas toen een klant vroeg voor een triootje met een ander meisje erbij was ze er weer over na gaan denken en ze had zichzelf al een paar keer klaar gevingerd als ze daaraan dacht. Aan Annet had ze eigenlijk nog nooit gedacht daarbij omdat die altijd zo netjes deed en haar betaalde hobby ook afkeurde. Dan zou ze haar al helemaal als sletje zien en misschien ook niet meer willen komen en dat risico vond ze echt te groot.

Annet begon nu aan haar broek te friemelen om het knoopje los te maken, iets waar zij haar snel bij hielp, en ook de rits alvast omlaag trok. Meteen daarna deed ze bij Annet hetzelfde en voelde over haar buik waarbij ze haar vingers steeds verder naar beneden liet glijden. Ze voelde lekker glad en warm aan! Ze zetten hun zoenpartij voort tot Marjan haar vertelde dat ze haar graag helemaal naakt wilde strelen en bekijken.

“Ga je mee naar de slaapkamer?” Vroeg ze zachtjes in haar oor terwijl ze nog even zachtjes in haar oorlelletje beet.

“Ja, graag” zei Annet en ditmaal wist ze dat ze er ook helemaal klaar voor was. Ze waren gewoon allebei geil als ze mekaar zouden helpen om lekker klaar te komen was dat toch niet zo raar? Zonder wat te zeggen bewoog ze voorover om nog een slokje wijn te pakken en pakte Marjan toen bij haar hand om haar mee te kunnen nemen. Zij keek haar blij en opgelucht aan en samen liepen ze de kamer uit. Marjan wees haar de slaapkamer, hoewel ze zo ook al wist waar die was en samen lieten ze zich op het koele dekbed vallen.

Marjan begon zich meteen uit te kleden, een voorbeeld dat Annet volgde. Nieuwsgierig hielden ze mekaar in de gaten. Ze hadden elkaar nog nooit zo bekeken en vergeleken snel hun borsten en vooral ook hun kutjes.

“He, jij hebt haar op je poesje!” “Was het eerste wat Annet verbaasd uitbracht.

“Ja, joh, alleen maar een kort streepje boven mijn spleetje! Ik vind dat wel geil uitzien en… Nou ja, dat geldt gewoon voor mijzelf hoor, maar anders vind ik me er zo babyachtig uitzien… Maar dat geldt voor mij hoor, want jouw kale kutje is prachtig!” Zei ze snel en liet haar vingers voorzichtig over haar venusheuveltje glijden. ‘

“Joh, wat een mooie borsten!” Was nu de beurt aan Marjan. “Die zijn mooi rond! Die van mij meer op peren of zo. Vroeger waren die van mij ook zo sinds de borstvoeding is er toch wat verandert.”

Annet zei dat ze die van haar dan wel eens wilde proberen en zette haar lippen over een tepel van Marjan en begon er zachtjes op te zuigen en kneedde ze met haar hand. Dat was een lekker gevoeld dat haar meteen aan het hijgen bracht en ze voelde zich nog natter worden in haar kutje dan ze al was.

Haar hoofd ging weer omhoog en al snel speelden hun tongen weer om elkaar heen, waarbij ze zichzelf allebei lagen te vingeren. Marjan wreef over haar poesje om zo haar klitje te stimuleren maar Annet had een heel andere techniek. Zij gebruikte haar vingers als een vibrator en duwde ze zo diep mogelijk naar binnen en draaide er dan voorzichtig mee; dat vond zij het lekkerste! Omdat ze dicht tegen elkaar lagen voelden zij hoe de ander bewoog en dat maakte het super geil!

Annet was de eerste die hard begon te kreunen in de mond van Marjan om aan te geven dat een orgasme eraan zat te komen, wat Marjan er toe bracht ook nog een tandje bij te zetten in haar ritme. D’r vingers flitsen over haar kutje waarvan de lipjes zich nat openden en over haar genotsknopje daar boven. Het was alsof ze een wedstrijd streden om het meeste genot te voelen waarbij Annet als eerste de finish haalde. Zij hield haar vingers stil toen haar kutje klampte om haar vingers en sloeg haar benen om Marjan heen. Van genot drukte ze die tegen elkaar aan, zich daarbij tegen het onderlijf van haar vriendin drukkend, en zij onderbrak de kus op dat moment. Met open mond hapte ze naar lucht en stootte ongearticuleerde geluiden uit om aan te geven dat zij echt klaar aan het komen was. Voorzichtig liet ze haar vingers uit haar poesje glijden en wurmde die meteen tegen en tussen de vingers van haar vriendin. Met schokjes verslapte haar benen zodat ze meer ruimte kreeg om Annet te assisteren bij haar bewegingen en voor haar voelde dat aan als een turbo boost.

Zodra ze kon spreidde ze haar benen zo ver mogelijk en lag bijna in een spagaat over Marjan heen en wipte haar billen omhoog over Annet heen, zodat ze bijna op haar lag. Toen zij haar climax kreeg hield ze de vingers van Annet in bedwang met haar eigen hand, want elke verdere beweging was nu echt eventjes teveel. Ze maakte piepende geluiden hoorde Annet, toen zij klaarkwam en haar adem ging bijna hyperventilerend, zo snel. Dat vond ze zelf heel opwinden om op te merken, want schijnbaar kwam haar vriendin dus toch wel anders klaar dan zijzelf!

Toen ze was uit-gehijgd keek ze haar vriendin dankbaar aan en bevrijdde haar snel van haar last. Met nog steeds een sneller kloppend hart kusten ze elkaar weer en wisten niet goed wat nu te doen zo leek het wel. Marjan was de eerste die zei dat het heerlijk was geweest maar eigenlijk ook wel jammer vond dat ze elkaar nog niet gelikt hadden. Ze was over al haar schroom heen en zei gewoon dat ze zich daarop ook verheugd had. “Ik vind het te gek om gelikt te worden. En pijpen vind ik ook fijn maar dat is wel wat anders. Mag ik jou dadelijk ook eens proberen te likken Marjan? Als de klanten dat willen zien kunnen we dat beter ook eens een keertje oefenen, en nu ik er toch ben.”…’ Marjan schoot in de lach, vooral door die laatste opmerking.

“Ik wil je kutje ook heel graag eens proeven gekkie, maar het ging allemaal wat snel maar was heel erg lekker. Maar we hoeven toch nog niet meteen op te staan? We zijn niet bij een klant hoor, en met een jongen doe je toch ook wel eens aan een tweede ronde?” Zonder wat te zeggen boog ze over de bedrand heen en pakte een schoenendoos die ze tussen hun in zette op het matras. Even keek ze Annet aan, alsof ze het spanend wilde maken, en maakte de doos toen open. Wow! Daarin lagen wel drie of vier dildo ‘s, van heel dun tot heel dik, en ook nog een paar kunstlullen met dikke eikels en vette aderen, zo mooi als je ze in echt niet zag!

“We hebben tijd genoeg toch? De opvang gaat pas vanmiddag dicht, tot hebben tot dan de tijd aan onszelf! Speelgoed genoeg voor de meisjes en ik ga eerst even naar de kamer om voor ons allebei nog een glaasje wijn te pakken, oké?” Zonder een antwoord af te wachten stapte ze over Annet heen en kwam snel weer terug met twee glazen wijn, die gelukkig nog lekker koud was.

“Eventjes nog hoor, ik ben zo weer terug! Maar eerst even plassen maar dat heb ik wel vaker als ik lekker ben klaargekomen. Niet stiekem weglopen hè?” Zei ze lachend. Marjan zou later er ook even uit bed stappen om hetzelfde te doen maar keek intussen nog een keer naar de voorraad speeltjes. Zelf had ze ook twee dildo ‘s. Eentje had ze een keer gekregen van een vriendje en eentje had ze zelf gekocht in een gekke bui toen ze was gaan kijken in een seksshop. Maar zo’n collectie had ze nog nooit bij elkaar gezien en eigenlijk wilde ze die allemaal wel eens een keertje uitproberen!

Tevreden dacht ze dat ze nog geen dag geleden voor de eerste keer als hoer had gewerkt en nu voor het eerst al met een meisje had gevreeën. Dat had ze twee dagen geleden niet kunnen denken en als iemand haar dat had verteld had ze naar haar voorhoofd gewezen. Nou had ze er geen spijt van, integendeel. Lekker nog even doorvrijen met Marjan en eigenlijk waren er heel wat financiële zorgen verdwenen als ze haar zo nu en dan mee zou helpen! Met een man zou de volgende keer wel meevallen. Ze wist nu in elk geval wat ze kon verwachten en voor condooms zou ze een volgende keer wel zorgen. En dan hoefde ze ook niet meer zo zenuwachtig te zijn en zou het best wel lekker kunnen zijn als ze zichzelf maar wat meer zou durven laten gaan. En al helemaal als zij samen met Marjan zou kunnen gaan, dan wat dat al helemaal geen probleem. En: genot verzekert! Want dit was de eerste keer geweest, maar reken maar: zeker niet de laatste! Ze liet zichzelf lui op haar rug rollen met haar armen en benen gespreid tot de het toilet hoorde doorspoelen en wachtte even af tot Marjan er weer zou zijn.

Ze kwam al overeind toen ze haar hoorde aankomen en nog voor Marjan lag had ze haar even in de armen genomen om een kusje te geven en “dankjewel” te fluisteren. Marjan was even echt bang geweest teveel van haar vragen toen ze haar opbelde om voor haar in te vallen. Gelukkig was dat allemaal goed gegaan en meer dan dat zelfs. Dat ze nu samen konden vrijen was ook te gek en ze was zelf er ook al altijd heel nieuwsgierig naar geweest hoe het zou zijn een meisje te likken en zelfs dat zou ze nu mogen mee maken, en dan nog wel met Annet! Al heel snel kwam Annet weer terug en kwam meteen in haar armen liggen, over haar rug strelend en haar billen knedend.

“Even nog een slokje!” Zei ze en nam snel een slokje wijn. Dat voorbeeld vond meteen gevolg en heel speels, maar ook nieuwsgierig hoe dat aan zou voelen, duwde Marjan haar tepel tegen die van Marjan en begon er mee te spelen. Dat voelde ook echt geil aan en ook een geheime wens van haar was hiermee vervuld en spontaan begon ze een nieuwe kus en kneedpartij van haar kontje, iets dat spontaan werd beantwoord op eenzelfde manier. Hun kutjes werden tegen elkaar aangedrukt en ze voelden van elkaar het vocht van hun geil, wat hun helemaal in de stemming bracht voor een tweede ronde.

Als vanzelf schaarden ze hun benen toen ze op hun zij rolden en hun knieën een sensuele massage gaven in hun kruisjes. Niet afgesproken reden ze elkaars kutjes vast tegen de benen van de ander en hun kus duurde onafgebroken door, evenals de massage van hun billen. Stevig kneedden hun handen en bevorderden zo de lust die hun in de greep hield tot Annet zo geil werd dat ze eindelijk wel eens een kutje wilde likken. Onvermoed stevig rolde ze Marjan op haar en als een slang draaide ze zich soepel om zodat ze het kutje van haar vriendin van heel dicht bij kon zien (en ruiken) voordat ze haar tongzoen voort zette, maar dan op een andere plek.

Dat was echt lekker en geil! Als ze zelf gebeft was door een vriendje die haar daarna een tongzoen gaf proefde ze haar smaak ook, net zoals hij de smaak van zijn geil kon proeven maar dit was echt heel anders! Nou voelde ze zelf hoe het was te kunnen likken door een kutje, hoe warm dat was en hoe de smaak zomaar in haar mond kwam. Vooral toen Marjan haar voorbeeld volgde en door haar spleetje likte, werd ze bijna gek van genot. Dat was echt hemels en kreunend genoot ze verder want hiervan zou ze nooit genoeg kunnen krijgen!

Marjan ging het net zo en ze snapte niet waarom ze altijd te verlegen was geweest dit bij een andere meid te doen. Nou was het wel super met Annet, maar ze wist meteen dat ze heel wat had gemist! Een pik te zuigen had ze ook altijd fijn gevonden om te doen, en ook als een jongen wel eens in haar mond was klaargekomen had ze dat nooit vies gevonden. Maar dit smaakte lekker! Vol overgave trok ze aan de kont van Annet want ze wilde hiervan zoveel mogelijk genieten als maar kon. Als ze op het klitje van Marjan zoog kon ze haar neus heerlijk begraven in haar spleetje en als ze dan op en neer ging voelde dat helemaal te gek. Ze kon nou ook eens kijken hoe haar spiertjes allemaal reageerden als ze dat deed wat het helemaal speciaal maakte.

Al heel snel voelde Annet hoe ze klaarkwam maar deed haar uiterste best dit gewoon te negeren. Het moest langer duren en van dat gevoel kreeg ze echt nooit genoeg! Ook Marjan haar benen trokken samen en haar billen trilden als ze haar spieren aanspande, maar ook voor haar was dat echt niet genoeg. Ze gingen nog wel een kwartier of een half uur door, hoelang dat wisten ze echt niet meer. Maar toen hield Annet het echt niet meer langer vol en moest zich wel opzij laten rollen, anders had ze Marjan laten stikken omdat ze echt niet meer kon blijven zitten.

Hijgend lagen ze naast elkaar bij te komen tot Annet zich omdraaide en ze elkaar in de ogen konden kijken. Te moe om wat te zeggen moest ze wel lachen. Ze besefte dat zij er ook wel uit zou zien; bezweet en onder het geil dat plakte over heel haar gezicht. Ze gunden zich een paar minuutjes om op adem te komen maar toen likten ze elkaar helemaal schoon, en dat smaakte prima! Het geil, het zweet en het speeksel samen vormden een heerlijke nectar die ze nog heel vaak wilde proeven, dat wist ze meteen!

Even sloten ze hun ogen, maar echt slapen deden ze niet. Wel waren ze allebei eventjes compleet van de wereld!

“Dat was helemaal te gek, dankjewel!” Zei Annet als eerste en kon het niet laten nog even aan haar eigen poesje te voelen. Daar was het nog nat zeg! Ze likte wellustig aan haar eigen vingers om ze droog te krijgen en lachend zag ze dat Marjan haar na deed. Zij zei niks maar gaf haar nog een tongzoen met de smaak van haar eigen kutje en het speeksel dat heerlijk was vermengd. Minutenlang lagen ze nog na te hijgen en keken elkaar daarbij voldaan en dankbaar aan. Annet nam als eerste het woord.

“Dat met je speeltjes, zullen we dat dan maar de volgende keer doen? Sorry hoor, maar ik ben echt kapot!”

“Maar dat is een belofte meid, en daar houd ik je wel aan! Maar je hebt gelijk hoor; ik kan nou eventjes ook niks meer.” Ze dronken hun glaasjes wijn nog leeg, die nou wel lauw geworden waren maar dat maakte ook niet meer uit, en bleven nog even liggen strelen voor ze opstonden en hun kleren bij elkaar zochten. Toen ze de keuken inliepen bleek het maar goed, want over een uurtje ging de kinderopvang al dicht! Dat hadden ze dus helemaal niet verwacht, dat het al zo laat was. Marjan zei dat het haar goed had gedaan, want zo ziek als ze gisteren was, zo goed voelde ze zich nu weer. Samen ruimden ze alles snel nog even op en hadden nog net tijd voor een kopje thee en toen was het: op naar de kids!

“Je bent SUPER meid! Van mij ben je nog niet af! Laten we maar snel bellen voor een nieuw afspraakje, dan gaan we gewon verder waar we vandaag gebleven zijn. En dan hebben we het over de rest ook nog wel even hoor. Als je wilt, maar dat moet je zelf weten, kan ik voor de volgende week wel een afspraakje maken met een klant. Je weet nou hoe het gaat en is gezond van je portemonnee en dat zal je ook wel kunnen gebruiken. En de rest gaan we gewoon doen! Te gek als we er ook nog een toeschouwer bij hebben die er grif centjes voor geeft toch? Maar ik wil voor die tijd nog wel een keertje oefenen hoor, dan gaat het zeker goed” zei ze toen ze samen stonden te wachten voor de opvang.

Annet was het daar helemaal mee eens. Ze zag ook wat meer mogelijkheden door het geld dat ze kon verdienen maar voor haar was de ontdekking van vandaag nog veel belangrijker. Als ze geil was moest ze altijd een vriendje opsnorren of zelf maar wat aanklooien. Jammer (of maar goed!) dat ze niet eerder had geweten hoe lekker het met een andere meid kon zijn. Een nieuw hoofdstuk in haar leven was begonnen, dat wist ze zeker.

“Doei Marjan, en vanavond doen we nog eventjes een belletje hè?” Riep Annet haar na en Marjan stak alleen haar duim maar omhoog. Ook zij was verlost van heel wat sores en verlangde ook al naar het volgende bezoek van Annet. Haar vriendjes zouden pech hebben, want voorlopig wist ze genoeg te hebben aan haar klanten en aan Annet, dus die konden het wel even schudden! En ze voelde zich ook trots dat ze Annet goed had ingeschat. Een assistente voor haar bezoekwerk kon ze eerlijk gezegd goed gebruiken maar over zo’n succes had ze niet durven te dromen tot vandaag. Met Merel, haar dochtertje, achterop haar fiets fantaseerde ze al over wat ze Annet nog meer wilde leren als ze dat wilde. Die voorbinddildo had ze haar nog niet laten zien en ook hoe ze dacht over anale seks, een andere fantasie van haar, zou ze nog uit moeten vogelen. Maar haast had ze niet dus dat zal de toekomst allemaal vanzelf wijzen.

Ze moest goed op de weg letten, ze moest nog eten koken en Merel uithoren wat ze vandaag had meegemaakt. Een beetje televisie kijken mocht ze ook nog en dan moest ze naar bed waar ze haar nog een verhaaltje voor zou lezen. Maar daarna wist ze het al! Het restje wijn dat er nog over was zou ze lekker op haar gemak opdrinken en lekker geil weg zwijmelen bij de buis om dan vroeg naar bed te gaan. Het dekbed zou ze omdraaien en dan kon ze het geil van Annet zeker nog ruiken. Dan lekker vingeren en het werk afmaken met een roze dildo. Een vibrator met een zacht rubberen hoesje waaraan Annet nog had gelikt en die zelfs even in haar mond had gepijpt.

“Zo meis, we zijn weet thuis!” Zei ze toen ze haar fiets in de berging zette en met Merel op haar arm naar haar flat liep.

Taboe

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1575

MARJAN 1

TaboeGeplaatst door My 4Fingers ma, maart 21, 2016 18:38:54

MARJAN 1

Op een middag belde Marjan met haar vriendin.

“Annet, ik ben hartstikke ziek joh... Zou jij me even kunnen helpen vanavond?” Annet schrok er van haar vriendin zo te horen en ze was al bang wat zij bedoelde. Al vaak hadden ze er een discussie over gehad; over de hobby van Marjan. Zij was, net als haar, een alleenstaande moeder maar verdiende er wel wat mij met seks! Ze ontving mannen die wel dubbel zo oud waren, en dat had Annet meteen al smerig gevonden. Zelf had ze ook wel eens een vriendje dat ze liet slapen bij haar, maar een oude bok in haar bed zag ze toch echt niet zitten. Bovendien, zij neukte met jongens die ze leuk vond en wilde helemaal geen hoer zijn zoals Marjan. Wat ze voor de rest zelf deed moest ze zelf maar weten, maar het gespreksthema was al gauw taboe geworden tussen hun. Dat zij haar dochtertje en zichzelf wat extra luxe kon gunnen op die manier vond ze geen probleem maar ook geen voorbeeld voor zichzelf.

“Ja, maar je weet toch dat ik het er ook niet meer over wilde hebben” zei Marjan.

“Ik ken jouw mening wel hoor! En, nou ja, iedereen moet door de winter denk ik zelf. En als ik daarvoor een afspraakje maak met iemand vind ik dat helemaal niet vreemd. Alles gaat gewoon schoon en met een condoom hoor! Als ik mijn ogen dicht doe voelt er geen verschil tussen een leuk vriendje of de stijve pik van iemand die wat ouder is!” Ze klonk verontwaardigd en teleurgesteld. Ze legde aan Annet uit dat ze een afspraakje had voor die avond met een vaste klant. Die belde haar een of twee keer in de maand en betaalde haar goed, geld wat ze prima kon gebruiken. Toen hij haar belde voor een nieuwe date was ze al blij, want het was echt een gast die nooit problemen maakte. Maar ja, ze voelde zich nu echt ziek en was warm van de koorts, zodat ze niet naar hem kon gaan.

“Luister Annet, ik kon het toch ook niet weten!” legde ze uit. “Ik voelde me gisteren nog hartstikke goed, maar vandaag was het helemaal mis toen ik wakker werd. Ik denk gewoon een griep of zo of wat verkeerds gegeten, maar zo kan ik hem toch niet bezoeken? En zou jij, gewoon voor een keertje maar hoor, naar hem kunnen gaan? Het gaat alleen maar om een nummertje en je hoeft echt geen relatie met hem te beginnen! En trouwens, vervolgde op een felle toon als jij er zin in hebt neem je ook wel eens een vreemde snuiter mee naar huis, of wil je dat nou soms ontkennen opeens? En bovendien, je zit ook wel eens te zaniken over je geld, en nou kun je eens makkelijk wat verdienen! Is het dan zoveel van je gevraagd? Het is gewoon een toffe gozer die ik al langer ken hoor, anders had ik je echt niet gevraagd. Maar als jij het niet wil vraag ik Karin wel hoor! Besloot ze.

“Nou ja,” dat liet Annet niet op zich zitten. Die laatste zin dat deed het hem wel. Karin, uitgerekend die trut die ze allebei niet konden uitstaan, en dan zou ze die vragen? Snel beet ze van zich af dat ze echt geen sletje was en dat ook niet wilde worden. Toen ze naar de keuken liep om een kan thee te maken was ze nog steeds boos, en ook wel teleurgesteld in haar vriendin. Maar ja, ze zag ook wel in dat het maar om een keertje ging en ze Marjan zo wel kon helpen. En als alles met condoom ging en die ouwe bok wel oké was, dan was er eigenlijk niet veel aan de hand. Dan maar een keertje gek doen, en niemand zou het ooit te weten komen. En die Karin gunde ze het extra geld echt niet, want ze het kon zelf ook echt wel gebruiken…

“Ik kom zo wel effe naar je toe hoor, dan hebben we het er wel over” zei ze en duwde haar mobieltje uit. ‘

“Sorry hoor”, zei ze toen ze niet veel later de kamer van Marjan in liep. “Misschien stelde ik me een beetje aan en heb je wel gelijk.” Marjan keek blij op hoewel ze daarvoor nog bedrukt had gekeken.

“Dat zou ik echt te gek vinden Annet! Ik vond het zelf ook echt niet makkelijk om je te vragen hoor, en het gaat echt maar om een keertje!”

Zo bekeken had Annet er eigenlijk niet veel moeite mee, want een lekker neukpartijtje zag ze sowieso wel zitten. En die honderd euro waarover Marjan vertelde waren ook wel welkom. Ze dacht nog even na, hoewel ze haar beslissing al genomen had en zei dat ze haar dan voor deze ene keer wilde helpen. Opgelucht keek haar vriendin haar aan. Ze vertelde haar waar hij woonde en haar dan om acht uur zou verwachten. Zij zou hem nog even bellen om uit te leggen dat haar vriendin kwam, maar daar zou hij geen bezwaar tegen hebben verzekerde ze Annet. Ze pakte meteen haar telefoontje en belde Bouke, de man, op en vertelde hem dat ze zelf niet kon komen. “Maar een hele lieve vriendin wil wel in mijn plaats komen” liet ze hem weten. Het gesprek duurde niet lang voordat ze ophing met een. ”Oké, dat is dan geregeld! Ja, natuurlijk, om acht uur is ze bij je!”

Ze was blij en opgelucht toen ze het telefoontje gepleegd had, maar Annet keek bedachtzaam. Ze had het wel beloofd ja, maar nou zou ze ook een hoer worden, die zich voor geld liet neuken.

“Bouke is echt een toffe peer hoor!” Kwebbelde Marjan. “Meestal kan hij maar een keer spuiten maar dan wil hij nog wel een keertje lekker likken. En als je doet alsof je klaar komt als de tijd erop zit komt hij er toch niet achter dat je dat gewoon gespeeld hebt. Echt een leuke vent die het je alleen maar naar je zin wil maken.”

Een half uurtje later liep Annet naar buiten, verward maar ook gespannen. Ze zou gaan neuken met een onbekende kerel van wie ze alleen maar de naam kende en zijn adres. En ze zou er nog geld voor krijgen ook! Te gek voor woorden eigenlijk en hoe ze daarover dacht wist Marjan ook best wel. Maar ja, ze had het nu beloofd dus opgewonden fietste ze naar haar flat. Het was pas vijf uur, maar toch was ze nu al zenuwachtig. Snel nam ze een douche en scheerde haar kutje nog een keer, hoewel ze dat gisteren ook al gedaan had. Ze keek lang in haar kleerkast om uit te zoeken wat ze aan zou trekken. Opeens werd het wel heel spannend. Ze spoot nog even een lekker luchtje en vroeg zich toen af wat geile of hoerige kleren zouden kunnen zijn. Ze wilde eigenlijk nog even bellen met Marjan om haar te vragen hoe zij dat deed. Maar ja, die was er echt niet goed aan toe en zou nu wel weer slapen, anders was zij echt niet door haar gevraagd.

Na een half uurtje lagen er heel wat kleren op haar bed die ze had aangepast. Rokjes, korte broekjes, spijkerbroeken en jurkjes, alles lag er tussen. Toen bedacht ze zich ook nog eens dat ze eigenlijk helemaal geen leuk ondergoed had om aan te trekken dus begon de zoektocht overnieuw. En de klok die liep maar door! Ze was van plan geweest nog even rustig te eten maar dat zat er dus ook al niet meer in. Ze keek nog eens naar het briefje waarop zijn adres stond en zag toen dat hij in een best wel chique buurt woonde, ook dat nog! ‘What the fuck!’ dacht ze. ‘Hij moet me maar nemen zoals ik kom en anders bekijkt hij het maar en trok gewoon haar spijkerboek aan. Ze had er helemaal geen zin in om zich uit te dossen, dat deed ze wel als ze lekker naar de kroeg ging of naar een disco ging en een lekkere knul wilde oppikken. Een ouwe vent moest haar maar nemen zoals ze kwam of anders wegsturen (de beste optie!).

In de kelder pakte ze haar fiets en zonder er verder over na te willen denken ging ze naar het opgegeven adres. Een dure auto stond op de oprit, ook dat nog. Een fietsenrek was er natuurlijk niet en een boom om de fiets tegen aan te zetten evenmin. Maar de deur zwaaide al open toen ze nog rondkeek en werd haar gevraagd of zij de vriendin van Marjan was. Ze knikte naar de man die had opengemaakt en zich al snel als Bouke voorstelde.

“Nou, kom binnen meid! Zet je fiets hier maar tegen de muur hoor, dat is geen probleem. En leuk dat je toch gekomen bent hoor, want Marjan zei me dat je er eigenlijk geen zin in had! Ik had met haar afgesproken maar ja, zij is ziek en belde me op om te zeggen dat jij wel in haar plaats wilde komen. Maar kom binnen, dan babbelen we verder.”’

Nou, dat was wel een meevaller. Bouke deed tenminste normaal en was eigenlijk geen rare maar vreemd vond ze het wel. Hij had haar vader kunnen zijn! Nou ja, qua leeftijd dan, maar het was tenminste geen engerd. Wow, dat was wel een heel chique huis waarin hij woonde! Een grote hal met een marmeren vloer; maar hij liep snel door de woonkamer in. Ze liep achter hem aan en zou zo snel mogelijk weer weggaan, het liefste eigenlijk meteen al. Verlegen ging ze op de bank zitten toen hij een glas bronwater voor haar haalde en wachtte maar af, maar haar handen trilden van de zenuwen merkte ze wel.

“Nou Annet, hier is je water” zei hij toen hij terugkwam. Voor zichzelf had hij ook een glas bij zich en ging naast haar zitten zonder dat hij meteen aan haar begon te friemelen of zo.

“Ik vind je dapper meid! Je komt hier om je vriendin te helpen maar als je weg wilt moet je het gewoon zeggen hoor! Ik ben een heel stuk ouder dan je andere vriendjes, dat snap ik ook wel en bovendien doe je dit voor de eerste keer begrijp ik. Marjan ken ik al langer en ze komt regelmatig bij me op bezoek. Ik woon al lang alleen en heb soms gewoon zin in seks. Dan wil ik neuken met een leuke jonge meid, dus bel ik haar wel eens.” Nadat hij een slokje gedronken had ging hij verder. “Ik ken Marjan al lang en was zelf ook verrast toen zij me vanmorgen opbelde. Ik had me verheugd haar te zien hoor, maar ze zei zelf dat ze jouw zou vragen om bij me op bezoek te komen. Ik vind dat heel leuk, en ook spannend hoor, want ik ken jou evenmin als dat jij mij kent. Maar ja, zo gaat dat hè? Een keer is altijd de eerste keer, ook al zal jij me wel een oude zak vinden. Ik wil geen relatie hoor, daarom bel ik liever een meisje op als ik zin heb. Ik vind het lekker om gepijpt te worden en ook om te neuken. Ik hoop maar dat je het niet vreemd vindt als ik dat zomaar zeg hoor, maar dat is wel waarom het gaat voor mij. Als je meteen weer weg wilt gaan mag dat ook hoor, maar dit wilde ik je wel eventjes zeggen.”

Een stilte viel en Annet nam snel een slokje water en zonder hem aan te kijken zei ze. “Het is oké hoor.” Innerlijk trilde ze als een rietje, vooral toen hij dichter tegen haar aan ging zitten en over haar lange bruine haren streelde. Ze had er al spijt van dat ze geen wat leukere kleren had aangetrokken want dan was het misschien wat makkelijker geweest voor haar. Maar ja, de kleren die hij droeg waren ook niet op en top wat haar betrof. Snel nam ze nog een slokje water zonder hem echt aan te durven kijken.

Het voelde eigenlijk best wel tof aan toen hij zich tegen haar aan trok en ze zijn hoofd tegen zijn borst kon leggen. Ze was niet vergeten waarom ze hier op bezoek was en legde haar hand op zijn broek. Ze voelde een half stijve pik die snel groeide, eigenlijk net zoals haar eigen vriendjes. Zijn spijkerbroek voelde vreemd aan, best wel zacht en niet zo’n dik katoen als haar eigen. Hij legde zijn hand over haar schouder en voelde ook over haar rug waarbij hij voelde aan de sluiting van haar BH. Ze rilde eventjes maar keek hem aan met gesloten ogen en geopende mond. Zijn lippen sloten over die van haar en al heel snel kronkelden hun tongen om elkaar en al snel vergat ze bij wie of waar ze was. Ze voelde zich best wel geil worden en dacht snel eventjes aan Marjan.

Toen zijn hand over haar borsten gleed liet ze haar benen spontaan uit elkaar gaan. Al snel ging Bouke op haar uitdagende houding in en zijn vingers gleden over haar broek, haar warme plekje voorzichtig verkennend. Zijn pik groeide en voelde hard aan en zonder er verder bij na te denken knoopte ze zijn jeans los om te voelen over zijn ondergoed en daarna over zijn warme huid. Snel al klopte de aderen warm in haar hand en toen ze haar ogen even opende keek ze in zijn blij kijkende ogen terwijl haar tong in zijn mond bleef bewegen. Haar schroom en twijfel verdwenen en ze liet zich onderuitgezakt gaan. Bouke voelde zich opgelucht en streelde over haar borsten, voelend hoe hard haar tepels klopten tegen zijn handpalm. Hij had ook aangevoeld hoe opgelaten ze zich voelde en haar verlegenheid was hem bepaald niet ontgaan. Ook hij sloot zijn ogen en vrijend bleven ze zitten op de luxe leren bank, tongend en strelend.

Annet drukte nu tegen hem aan en spreidde haar benen voor hem want ze wilde best wel zijn vingers over haar poesje voelen gaan. Ze werd geil en snapte opeens ook hoe haar Marjan zich zo kon laten gaan. Maar opeens liet Bouke haar los en toen ze haar ogen opende keek hij haar vriendelijk aan.

“Wil je nog samen douchen of geloof je me zo dat ik me vandaag fris gewassen heb?” Vroeg hij. Ze knikte om aan te geven dat ze het wel goed vond. Hij rook fris en bovendien had zij zichzelf ook gewassen.

“Oké dan Annet, ik heb je geld in een envelop gedaan, dus dan hebben we dat ook achter de rug. Zullen we dan nu maar verhuizen naar de slaapkamer, of wil je liever in de kamer blijven? Ik kan ook nog een muziekje opzetten als je dat liever wilt of een film draaien hoor.”’

Shit, aan de betaling had ze helemaal niet meer gedacht, dus het was maar goed dat hij er over begon! Een muziekje of een pornofilm vond ze prima maar zijn slaapkamer hoefde ze echt niet te zien. Ze duwde zijn ouderwetse onderbroek naar beneden en zag toen ook zijn harde pik. Even keek ze hem in zijn ogen voordat ze van de bank afgleed om naast hem te knielen. Ze trok zijn voorhuid eerst even naar achteren en zag toen dat hij zich echt goed gewassen had, dus durfde ze zijn pik wel in haar mond te nemen. Toen ze met haar tong om zijn eikel ging, moest ze opeens aan Tom denken. Die zijn pik was net zo groot! Ze ging met haar hoofd op en neer en probeerde zijn pik zo diep mogelijk in haar mond te nemen. Dat ze goed kon pijpen wist ze wel, want al haar vriendjes vonden het geweldig, dat was haar vaak genoeg verteld.

Vreemd genoeg vond ze het best wel geil om zomaar een vreemde pik te pijpen en voor ze het wist wreef ze over haar kutje in haar broek. Ze deed het onbewust, want als ze een van haar vriendjes pijpte vingerde zichzelf ook altijd maar nu was het natuurlijk toch wel anders. Bouke duwde haar hoofd naar achteren en zei dat hij anders al zou spuiten. Dat had haar eigenlijk niet uitgemaakt, dan was ze klaar en dan kon ze weer naar huis! Hij had haar goed in de gaten gehouden en vroeg of hij haar mocht bekijken als ze zichzelf vingerde omdat hij dat erg geil vond. Annet knikte en wist ook dat het nu echt zover gekomen was dat ze zich uit moest kleden. Zonder hem aan te kijken trok ze haar kleren snel uit. Haar slipje, broek en sokken trok ze in een keer uit. Haar shirt en BH volgden al even rap en ze ging naast Bouke zitten met haar hand over haar kutje. Ze vond het best wel gênant om zichzelf te vingeren als hij haar daarbij toekeek maar nam zich voor om maar snel een orgasme te faken zodat hij tevreden was. Het voelde best wel lekker aan, maar dat kwam ook omdat hij niet echt op haar lette. Hij begon ook zijn kleren uit te trekken en voor hij die neerlegde vouwde hij ze ook nog eens netjes op! Dat was wel apart, want dat deed toch niemand? Toen hij naar haar kruis keek deed ze maar snel weer alsof ze zichzelf klaar aan het vingeren was en gunde hem ook een blik op haar kale kutje. Hij vond het prachtig zo te zien, want hij speelde zelf nog wat met zijn pik.

Ze ging nog even door, tot Bouke haar hand pakte en op zijn lul legde.

“Heb je condooms bij je of zal ik er even een pakken?” Vroeg hij. Shit! Daar had ze dus niet aan gedacht, maar Marjan had daar ook niks over gezegd! Ze knikte gewoon maar en Bouke liep even de kamer uit. Toen hij even later terug kwam was zijn pik al niet meer zo hard maar had wel een doosje Durex in zijn hand dat hij haar gaf.

Alsof ze het dagelijks deed trok ze even aan zijn pik tot die weer hard was en scheurde toen snel een pakje open. Met condooms had ze het altijd moeilijk; je moest altijd goed kijken hoe om je zo’n ding doet! Gelukkig had ze nu meteen de goede kant te pakken en rolde het rubber over zijn pik, tot die bijna aan zijn ballen kwam. Haar kutje was al een beetje nat en gelukkig zat er ook nog glijmiddel op het kapotje dus spreidde ze snel haar benen toen hij over haar heen boog. Snel greep ze naar zijn pik en zorgde ervoor dat hij meteen in haar kutje kon glijden.

Hij was best wel dik (formaatje Tom) maar dat vond ze ook wel lekker eigenlijk, dan voelde ze haar kutje tenminste lekker open gaan als hij haar neukte. Even liet hij zich helemaal in haar glijden en wachtte toen af voor hij zei hoe lekker warm en nauw haar poesje was. Dat vond ze best wel lief gezegd en keek hem lachend aan. Hij steunde met zijn ellebogen op de bank maar met zijn handen voelde hij aan haar tietjes en ook aan haar kont. Ze liet hem zijn gang maar gaan en hijgend deed ze alsof ze het allemaal heel lekker vond. Gelukkig neukte hij haar best wel snel zodat het niet al te lang zou duren en dat klopte ook wel.

Na een paar minuten kreunde hij in haar oor dat hij klaar ging komen en even later hield hij op met bewegen. Zijn gewicht drukte zwaar op haar maar toen kwam hij weer overeind en hield zijn pik goed vast om ervoor te zorgen dat het condoom er niet af zou glijden. Dat was niet overbodig, want zijn pik werd heel snel klein en slap. Nadat hij van haar af was gegaan en haar een kusje op haar wang had gegeven pakte Annet snel haar broek.

Ze had er echt geen zin in dat hij haar nog zou gaan likken of zo en nog voordat Bouke zijn condoom in een papieren zakdoekje had gedaan trok ze haar broek al op. Ze was alweer netjes aangekleed voor ze het wist, zat naast hem en nam nog een slokje water. Bouke leek verbaasd maar deed voor de rest niet moeilijk en bracht naar haar de voordeur. Zelf was hij nog bloot en bleef dus binnen toen Annet haar fietsslot open maakte. Ze zag dat hij haar nog nakeek door de deurspleet en zwaaide naar hem toen ze de oprit af reed. Toen ze wist dat hij haar niet meer kon zien pakte ze snel haar telefoon en belde Marjan op om te zeggen dat ze het had overleefd. Marjan moest lachen toen ze dit zei en vroeg haar of ze de dag erop bij haar op bezoek wilde komen om het erover te hebben.

Die ochtend stond ze bij haar op de stoep met een doosje gebakjes. Marjan maakte het gelukkig weer wat beter en Annet had er die avond en in de nacht nog over nagedacht. “Het viel eigenlijk best wel mee” zei ze toen haar vriendin vroeg hoe het gegaan was. “En, nou ja, dat geld komt wel van pas. Ik ga met Fientje volgende week een dagje naar de Efteling! Dat is zo duur dat ik dat normaal niet kan betalen, maar met deze meevaller. “Maar ik vond het wel vreemd hoor, dat je gewoon naar iemand gaat die je verder niet kent om je te laten neuken. En dan in zo’n groot huis waar alles heel chique is! Ik was hartstikke zenuwachtig, echt waar. Normaal dan ken je een jongen al en heb je lekker zitten babbelen voordat er wat gebeurt. En dan nog, dan gaat het niet zo snel, eerst lekker wat wriemelen en zo en dan pas komt de rest. Maar Bouke zat ik eigenlijk meteen al te pijpen nadat hij me had betaald. Ik dacht dat hij wel wilde dat ik wat langer zou blijven wat hij begon over een filmpje en over zijn slaapkamer. Maar ja, ik hem dus pijpen en ik had er helemaal niet op gelet, echt niet! Normaal als je een jongen pijpt wil je zelf ook wel wat geils voelen, ik wel tenminste. Dus opeens zag hij dat ik een beetje met mezelf aan het spelen was en dat vond hij machtig interessant en toen wilde hij ook nog zien hoe ik me vingerde!” Ze proestte het opeens uit van het lachen toen ze dat vertelde en ze biechtte Marjan op dat ze maar net had gedaan of ze klaar was gekomen. “Maar zo snel gaat dat echt niet en ik weet ook niet of hij dat doorhad. Maar ja, toen vroeg hij aan MIJ of ik een condoom bij me had. Stom hoor, maar daar had ik dus niet aan gedacht, wist ik veel. Maar ja, hij had er gelukkig zelf een en toen ging hij me neuken, gewoon bovenop me tot hij klaar kwam. Toen heb ik me maar snel aangekleed en weg was ik!” Ze wachtte even voordat ze opbiechtte dat het haar best wel was meegevallen achteraf gezien en er geen spijt van had.

Marjan biechtte haar op dat zo nog wel een paar vaste klanten had en vroeg haar of ze misschien nog wel eens voor haar in wilde vallen als zij niet kon of een man dat vroeg. “Niemand zou het te weten komen en bovendien was het best wel snel verdiend, dat heb je nou ook gemerkt,” drong ze aan en toen liet Annet zich al snel overhalen.

“Maar dan wel alleen overdag, zodat ik niet iemand moet vragen om op te passen, anders valt het toch wel op!” Antwoordde ze. Marjan zei dat dat voor haar niet anders was en ze meestal een afspraakje maakte om een uur of elf ‘s morgens.

“Dan is mijn kleine ook bij de opvang en heb ik de tijd gewoon aan mezelf. En je kunt moeilijk vragen aan een oppas of ze even kan komen omdat je wilt gaan neuken.” Lachte ze.

Annet vond dat prima en zei ook dat het een volgende keer dan ook niet meer zo spannend was als die eerste keer.

“En als een man me vraagt of ik samen met zou komen, zou je dat dan ook willen? Echt waar hoor, dat vragen ze me wel eens maar met Karin, daar heb ik wel eens aan gedacht, dat zou ik zelf echt niet willen hoor. Dus ik heb het nog nooit gedaan maar met jou samen is dat anders. En trouwens, dat levert helemaal een bom duiten op. Maar met jou samen lijkt het me ook best wel gezellig hoor! En dan krijgen we ook allebei gewoon betaald hoor want aan korting doe ik niet.”

Annet keek haar verbaasd aan.

“Bedoel je wij allebei bloot?” Vroeg ze.

“Ja gekkie, wat dacht jij dan? En dan willen die kerels ook nog zien hoe wij een showtje opvoeren! Ik ben echt geen lesbo hoor, maar een keertje voor de show met een meisje is voor mij geen probleem. Met jou dan, bedoel ik. Heb jij daar dan moeite mee?”

Verbluft keek ze Marjan aan maar zag wel dat ze het serieus meende.

“Ja maar, dat met ons samen, dat weet ik echt niet hoor. Ik bedoel, vind jij dat ook oké?” Marjan zei niks maar kwam achter haar staan en begon zo maar haar tieten te kneden! Marjan zou het heel vinden vertelde ze. En ze zou het heel fijn vinden om ook te kunnen genieten als zij haar uit kutje zou likken. En dat ze het ook graag bij haar zou willen doen.

Ze knikte voor ze het wist, maar durfde niet te zeggen dat ze dat wel heel spannend zou vinden en ook supergeil. Ze had er zelf wel eens aan gedacht om met een meisje te vrijen maar verder dan een tongzoen als ze gedronken had was ze nooit gekomen. Marjan was haar allerbeste vriendin en ook best wel knap vond ze, al had ze nooit durven zeggen.

Taboe

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley
  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1570

DE DERDE KEER IN DE AUTO

TaboeGeplaatst door My 4Fingers zo, maart 13, 2016 14:09:54

Lizzie 5 DE DERDE KEER IN DE AUTO

Weer maakte ik een afspraak met Lizzie die me al had gewaarschuwd: Nog niet bij mij thuis maar eerst nog een keertje in de wagen. Ik vond het best want snapte het wel van haar uit. Een auto is toch een minder onveilige omgeving dan een huis; de deur is in ieder geval altijd binnen handbereik. Een derde keer conform het oude spreekwoord: drie keer is scheepsrecht.

Ik wist wat zij niet kon weten, namelijk dat ik geen gevaarlijke gek ben die gekke dingen uit wil vreten. Dat ik geen misbruik wil maken tegen haar wil in op welke wijze dan ook. Maar ook dat de een of andere frustraat ook in een auto heel onaangenaam gezelschap kan zijn en die veiligheid dus wel erg relatief kan blijken. Maar ik snapte best wel dat ook ik misbruik maak van haar situatie. Zonder geldgebrek zou ze me echt niet zien staan en me ijskoud uitlachen als ze vernam dat ik wel interesse had in seks met haar. Hé, gore ouwe viespeuk, wat denk je wel niet? Rot op! Zou ze dan door een volle horecagelegenheid roepen om me op mijn nummer te zetten met mijn vieze voorstellen. En natuurlijk zou ze het volste gelijk aan haar kant hebben.

Ik houd mezelf maar voor dat zij het initiatief heeft genomen door een advertentie te plaatsen waarin ze seks aanbood in ruil voor geld. Daar voelde ik wel voor! Seks zonder de hele poespas van versieren, vlinders in de buik en daarna met de sores thuis te zitten opgescheept. Maar dat is een rationele overweging van een nogal afgeleefd wrak. Een jong iemand zal dat perspectief wel niet zo een twee drie herkennen. Ik weet dan ook dat mijn relatie met Lizzie alleen maar tijdelijk is. Als het haar beter gaat en ze heeft een nieuwe vriend (of vriendin) zal ik de eerste zijn die dat te horen krijgt en meteen wordt gedumpt als overbodig. En ook al zal ik dat berouwen, het zou me ook met vreugde vervullen voor haar.

Een half uurtje van te voren belde ze me op om me te laten weten waar ik haar zou kunnen oppikken. Mijn hart maakte een klein sprongetje van vreugde en ik trof snel de laatste voorbereidingen. Snel een laatste extra wasbeurt en schoon ondergoed. Stel je voor dat ze haar gezicht begraaft in mijn kruis en urineresten of andere viezigheid ruikt of gele plekken zou ontdekken op mijn slip! Ik wilde zo’n pijnlijke toestanden voorkomen, want dat gun ik geen ander. Maar, ook mezelf niet. Ik groette de buurman die op de stoep stond te praten en liep naar de wagen. Dropjes klaargelegd op het dashboard en ook een condoompje. De vorige keer had ik daar niet aan gedacht en haar zo onbewust en ongewild gedwongen tot een ongemakkelijke situatie. Shit, de telefoon lag nog op tafel! Dat kreng heb ik normaliter nooit bij me maar nu had ik die toch nodig!

Een Duitse vrouw staarde me aan vanuit een dikke BMW toen ik weer uitstapte en naar mijn huis liep. Haar man was in de koffieshop en ze voelde zich geloof ik niet echt op haar gemak. Toen ik de portier opende maakte zij tenminste snel het raampje dicht met een zoemend geluid. Het liet me koud maar vond het toch wel komisch. Wat zal zij zich later knijpen aan de grens! Toen ik terugkwam met mijn telefoon kwam haar redder ook aangelopen, een dik figuur in een designjeans van vier maten te groot. Dat was dus nog geen zicht want de stof hing los om zijn smalle kont die in geen vergelijking stond met zijn naar voren hangende bierbuik. Zo’n beeld sterkt wel mijn zelfvertrouwen! Hij scheurde met ronkend motorgeweld nog voor mij weg waarbij hij zijn banden nog maar net niet liet spinnen op de stenen. Heel mannelijk, zeer viriel!

Ik deed het op mijn gemak en reed rustig de brug over. Ditmaal was het rustig en dus was ik nog wel een minuut of tien voor de afgesproken tijd aan het parkeerhaventje waar we hadden afgesproken. Een SMS-je verstuurde ik om mijn komst te melden en ondertussen werd ik aandachtig opgenomen door twee jongens die op de hoek stonden te drinken en te roken. Ze waren daar bekend want werden verschillende keren begroet door voorbijrijdende auto’s. Vooral type Golf met luide geluidsinstallaties en bonkende danceklanken. Ze bleven mij nadrukkelijk observeren. Mijn aanwezigheid maakte hun duidelijk nerveuzer dan dat ik het me aantrok. Ik bekeek op mijn gemak het half gesloopte bejaardencentrum. Te oud, te achterhaald was het met te kleine kamertjes en brandgevaarlijk of zo. Shit, wat vliegt de tijd! Ik herinnerde me nog de nieuwbouw en de opening. Heb nog mensen gekend die daar vol trots en naar volle tevredenheid hun laatste jaren doorbrachten, maar opeens moet het alweer gesloopt…

Yeah! Daar kwam Lizzie de hoek om gelopen, recht op mijn wagen af! Ze keek weer eventjes snel om zich heen voor ze instapte, iets dat ik nu al herkende van de vorige keren. Maar ditmaal werd ik al niet meer wantrouwend opgenomen zoals bij de eerste ontmoetingen. Ik reed naar een rustig plekje, de plaats waar we de vorige keer ook hadden gestaan en miste daarbij nog bijna de afslag naar de doodlopende straat. Al snel vernam ik dat ik weer eens geluk had gehad toen ze vertelde over haar kledij. Kleren die haar goed stonden en waarin ze zich makkelijk voelde en niks geen poespas. Maar bovendien was het geen werkkleding die zo onnatuurlijk is en eerder verkoelend op me werkt dan opwindend zoals beoogd.

Zo’n maf Barbiepakje met pumps; verschrikkelijk. En dan ook nog geschminkt en ruikend naar parfum? Nee, dank je! Als iemand zich daarin happy in voelt is dat geen bezwaar ook al is dat niet mijn smaak. Net zoiets als Gotic kleding en make-up me eerder afschrikt dan opwindt, maar ach, iedereen zijn of haar eigen fetisj. Mijn fetisj op kledinggebied is tegenovergesteld aan de normale opvattingen vermoed ik. Een losse T-shirt met daaronder een oude trainingsbroek en gewone loopschoenen of slippers, dàt vind ik dan juist weer uitdagend. Makkelijk af te pellen en uitnodigend om bloot te gaan. Helemaal niet hoerig maar wel super geil. Het ontbreken van make-up ervaar ik als onverbloemd en eerlijk. Gewoon, niks verbergen, maskeren of camoufleren. Lizzie is bovendien iemand die dat helemaal niet nodig heeft. Haar natuurlijke schoonheid is sowieso al oogverblindend en iedere toevoeging zou alleen maar afbreuk doen. Lizzie in een hoerenuniform van een opwindend rokje, veel plamuur en onnatuurlijke luchtjes’ zou me doen wegvluchten en kleineren met mijn eigen voorkomen. Ik maakte te weinig complimentjes om niet overdreven voor te komen. Ze zou een betere spiegel moeten aanschaffen dan die ze heeft. Eentje die haar laat zien hoe mooi ze is, dan zou ze niet eens nadenken over dat soort dingen en vol zelfvertrouwen rondlopen met opgeheven hoofd en gepaste trots.

Het zien van het condoom deed haar vragen of ik haar nu dan wilde neuken. Nou nee moest ik toegeven. Willen en kunnen zijn er ook nog twee! Ik ben geen slangenmens en om de daad te volbrengen in een Alto vereist de nodige soepelheid in gewrichten die mijn ten ene male ontbeert. Ik ben even lenig als een harkensteel dus dat schiet niet op. Zelf een poging daartoe zou me alleen maar belachelijk maken en er hoefde geen slapstick te worden gedraaid per slot van rekening. Gelukkig had ze haar toezegging al bevestigd dat we een volgende keer ook bij mij naar huis zouden kunnen gaan. Om me te transporteren voldoet mijn autootje prima, maar als liefdesnestje is het toch wel enorm behelpen moet ik eerlijk toegeven.

Ik had de stoel al zo ver mogelijk naar achteren geschoven maar zonder de bodemplaat eruit te moeten trappen kon ik mijn benen nog steeds niet strekken. De riem werd losgeknoopt en mijn gulp open geritst. Haar voelende hand zocht naar mijn lid en probeerde deze boven de stof uit te trekken. Snel hielp ik haar maar, want demontabel was die nog niet en dat wilde ik graag zo houden. Mijn broek en slip schoof ik naar beneden zodat het doel vrij kwam te liggen voor de verwenbeurt waarnaar die zo hunkerde.

De eerste beurt was behelpen geweest om verschillende redenen maar de tweede keer was echt hemels voor mij te noemen geweest. Voor Lizzie vermoedelijk minder en dat vervulde me nog immer met een lichte gêne. Haar mond was opeens overspoeld, iets dat ik wel voelde aankomen maar haar achteraf gezien niet bijtijds had gewaarschuwd. Die fout zou ik dus geen tweede keer begaan. Dat mannen echte mietjes zijn dat zou ik voor mezelf weer eens moeten bewijzen. Haar enthousiast bewegende hand ging wild tekeer en mijn ontblootte eikel werd daarbij danig opgeschuurd. Gelukkig boog ze al snel over mijn schoot en opende ze haar mond om mijn pik te verwennen.

Haar warme vochtige mondholte deden me verrukken maar dat veranderde toen ik haar tanden voelde! Mensen zitten lastig in elkaar, want wat de ene heerlijk vindt is voor de ander wat, eufemistisch uitgedrukt, minder opwindend. Ik behoor dus tot die zielloze die dat helemaal niet zo tof vinden en mijn gaspedaal werd regelmatig diep ingetrapt. Maar goed dat het contactsleuteltje niet was omgedraaid! Dan was er een startende raketmotor gehoord, ook in de huizenrijen een blok verderop! Van schrik trok het bloed terug naar mijn tenen geloof ik, want mijn piemel probeerde zich wel klein te maken op dat moment. Ik dacht eraan die avond met Marianne Thieme te bellen, jawel, die van de Partij voor de Dieren. Zij komt toch op voor alle zwijnen? Nou, dan kon ze ook wel een goed woordje voor mij doen!

Ik weet niet hoelang Lizzie daarna me probeerde te verwennen met haar hand, maar ze begon wel te klagen over haar pols op den duur. Daar was in te komen, want ook met haar vingers klemde ze stevig om mijn pik en ik verbaasde me erover dat mijn toompje niet was afgescheurd daarna. Maar al te graag nam ik de masturbatie over van haar en had mijn penis tijd om een beetje bij te komen van de schrik. Wat daarbij zeer hielp was haar gulheid me meer te laten voelen en te tonen van haar prachtig mooie lichaam. Haar rug en haar billen, en zelfs als ik onder haar broek voelde maakte ze geen onbewust afwendende bewegingen zoals de vorige keren. Ik mocht rustig voelen aan haar weelderige borsten en ze gunde me zelfs onbeschaamd een korte blik erop toen ze die uit haar BH wipte en me ook een blik op haar tepels gunde.

De pijn was inmiddels een beetje weggezakt en mijn pik werd weer wat harder. Toen ze me vroeg of ik Viagra had geslikt verbaasde me dat. Dat lijkt me geen reden om minder snel klaar te komen. Dan kun je beter wat coke op je eikel strijken of zo en andere middeltjes bestaan daar ook voor. Nou ja, hop dan maar, dan maar verder sjorren met de nodige omzichtigheid met mijn eigen rechterhand. Dat wil dan nog wel eens helpen, zeker als ik er alleen voor zit. Mijn linkerhand kneedde wellustig in haar zachte borstvlees, ik trok me af en ze zakte over me heen om haar mond aan te bieden aan mijn kruis.

“A…ja…ja…j…!” Wederom voelde ik niet alleen haar zachte lippen en strelende tong maar ook haar gebit beroerde wederom mijn overgevoelig velletje.

Niks is zo vreemd als opwinding voor mensen. De een vindt het heerlijk als de anus wordt gestimuleerd met een vinger of een tong en een ander gruwelt daarvan. Gebruiksaanwijzingen zijn heel lastig en gecompliceerd. Een stelletje dat al een jaar samen is kan dat wel uitleggen met een beetje mazzel. Als ze allebei te verlegen zijn dan is dat een zwaard van Damocles boven de relatie. Schaamteloosheid in taalgebruik kan als confronterend worden ervaren maar is dat volgens mij helemaal niet. Het plukken’ en draaien aan tepels wordt vaak gezien als opwindend in literatuur en pornografie. Ook in de mannentaal wordt dat als plaagstoot gezien, maar hoeveel vrouwen vinden dat echt aangenaam? En hoeveel mannen stellen dat op prijs? Statistieken zijn daarbij ook oninteressant want het gaat alleen maar om DIE TWEE mensen in kwestie en dat vaak ook nog van situatie tot situatie verschillend. Om het maar makkelijk te houden…

Van wat Lizzie aangenaam vindt weet ik helemaal niks tot mijn spijt. Ik weet ook niet of ze brutaal genoeg is om me dat te laten weten op de een of andere manier. Met lichaamstaal (als ik die meteen begrijp), in woorden of in gebaren. Dat is eigenlijk ook helemaal niet belangrijk voor mij en gaat me ook geen flikker aan als ze dat voor mij geheim wil houden. Ik ben niks meer dan een betalende klootzak per slot van rekening. Als ze lekker klaar wilt komen zoekt ze wel iemand anders of doet het gewoon zelf bij gebrek aan beter. Ook zal ze mij wel niet durven te laten zien hoe zij het bij zichzelf doet in een poging mij daarvan wat te laten leren, zeker niet de eerste vele keren. Nee Martin, lang niet alles is voor geld te koop!

Ik wel, ik ben zo’n klootzak die het wel laat weten, ook al is het dan pas achteraf, vertaald in een verhaaltje. Lizzie is een kwetsbare en mooie meid en ik moet haar heel voorzichtig behandelen, mag haar niet meer beschadigen dan anderen al hebben gedaan. Het streelde op een perverse manier mijn ego toen ze vertelde dat ze alleen maar weinig andere afspraken maakte hoewel wat andere inkomsten zeer welkom zouden zijn. Hopelijk kan ze de onzin die ik uitbraak relativeren en weegt ze mijn woorden niet af op een zoutweegschaal.

Voorzichtig bewoog ik de voorhuid over mijn eikel en voelde het kloppende leven langzaam terugkeren. Ik weet niet of ze het doorhad dat ik haar hand manipuleerde rond mijn ballen, maar dat was voor mij wel heel lekker. Haar vingers in mijn bilspleet en knedend in mijn scrotum, ja hoor, dat mag best wel een beetje ruw wat mij betreft. Wat dat betreft is het ruige werk voorbehouden aan de basis maar mijn eikel is overgevoelig voor de hardere aanpak. Voor mijzelf is een gebruiksaanwijzing op dat gebied heel leerzaam. Als ik die van iemand anders ken dan zal ik die behandelen als een graal, met heel veel respect en discretie. Het pas (veel later) te vernemen vervult me met schaamte en heel veel niet meer om te keren spijt. Een vriendin van lang geleden vertelde me pas achteraf het gruwelijk te hebben gevonden als ik op haar tepels zoog, zo’n simpele dingen. Als ik dat had geweten had ik haar ermee geplaagd misschien op de slaapkamer, maar mij restte slechts een rode kop en wroeging toen ze dat vertelde.

Met mijn rechterhand trok ik voort en probeerde wel mijn eikel tegen haar lippen en haar tong te voelen. Lizzie wachtte gelaten af tot het moment dat ik mijn zaad zou spuiten. Haar blik was gefixeerd op mijn eikel maar soms keek ze me even aan om te peilen hoe het met mijn opwinding was gesteld. Ook had ze zo nu en dan tijd om de omgeving te peilen want echt opschieten deed het niet me. De daarvan oorzaak kende ik wel maar wilde ik niet botweg poneren, dus trok ik voort. Het was nog geen donker buiten toen ik toch nog klaar kwam en ik mijn vocht dankbaar mocht deponeren in haar mondholte. Godverdomme, dat blijft toch wel een erg lekker moment. Al snel daarna maakte de deur open om even naar buiten te spugen en toen vielen haar de dovenetels op die bloeiden in de berm.

Als je die bloempjes lostrekt uit de steel kun je er voorzichtig op zuigen als een rietje. De zoete nectar loopt dan zo je mond in! Die smaakt blijft herkenbaar, zelfs als een hommel je kort van tevoren voor is geweest. Een resultaat van veldonderzoek in mijn jongere jaren maar ook nu pleeg ik ze nog stiekem leeg te zuigen als ik er een onbewaakt moment voor ken. Het spuien van mijn sperma had lang genoeg geduurd en een dropje vond zijn weg. Schaamtevol bedacht ik me te laat dat ik de blikjes calorievrije cola niet had aangeboden die op de achterbank lagen. Zelf kon ik altijd genieten van de smaak van een nat kutje, maar ik heb nog nooit een vrouw ontmoet die van het mannelijke equivalent kon genieten. Misschien moet daarvoor ook wel liefde van een vrouw mede een rol spelen en dat kan ik van Lizzie niet verwachten. Ik kan me goed voorstellen dat het idee van mijn tong tussen haar benen haar al doet gruwen. Ik durfde niet eens te vragen of ik daar mocht kijken, laat staan voelen of likken. Haar huid te mogen voelen stelde me al tevreden en tot mijn positieve verbazing volgden er al ook intieme zoenen op mijn mond. Momenten die ik koester in mijn memorie en nooit zal vergeten.

Dat ik haar aanzag voor het nemen van drugs dat spijt me inmiddels zeer, vooral omdat ik haar met dat vermoeden confronteerde. Echt een zeperd, maar ja. Terugdraaien kan ik de woorden nu eenmaal niet en ze floepen soms zo makkelijk op het scherm. Het boek over Lizzie kan er best nog wel eens komen, alhoewel niet voor een groot publiek. Ik mag het schrijven en zij kan het lezen als ze wilt. Ze informeerde me daar zelf naar, een boek over Lizzie. Mijn beperkte optiek beperkt me alleen maar tot onze ontmoetingen en de puzzelstukjesinformatie die ze me geeft. Ze heeft kinderen, dat heeft ze me verteld. Een dochtertje, dat weet ik zeker, maar van aantallen, leeftijd en sekse van de rest van het kroost is me geen informatie bekend. Zelf is ze geen doorsnee maar anderen hebben haar wel enorm onheus behandeld. Ik hoop achteraf niet in diezelfde rij te worden gerangschikt maar daar ben ik eigenlijk niet zo bang voor. Straatgenootjes in onze jeugd zonder dat we dat wisten en nu dan zo’n rare relatie.

Hopelijk schiet de belastingdienst dit jaar een beetje op en mag ik haar dan nog eens ergens ophalen. En met een beetje mazzel durft ze dan inderdaad mee te komen naar mij thuis. En ach, anders doen we het gewoon nog een keertje in de auto. Een stomme sukkel voelde ik me trouwens wel toen ik hoorde dat ze ook poetsplekjes had. Een poetshulp zou ik ook wel kunnen gebruiken. Maar de combinatie van intiem en stofzuiger of zeemlap lijkt me ook niet doenlijk voor geen van beiden jammer genoeg. Ik zou failliet gaan aan de rekeningen die ik allemaal netjes zou willen afrekenen voor ik het besefte! En haar vragen om alleen maar mijn huis te poetsen (met de hoop op meer) zou al helemaal hypocriet zijn. Dan zou ik mezelf toch iedere keer afvragen of ze ook een beetje meer wilde doen dan alleen het stofzuigerwerk of het lappen van de ramen en dat kan niet.

Tja, de ouwe kale zak houdt zich voor netjes, integer en correct te zijn. Of hij beter moet weten is hem zelf niet eens bekend. Zijn lul stopt hij in Lizzie haar mond en loost zijn sperma in haar keel. Hij zou het geweldig vinden haar te mogen neuken of zijn tong onbeschaamd te laten lebberen tussen haar dijen maar snapt wel als zij dat niet op prijs stelt en haar wil is wet, hoe dan ook. Dan gaat dat niet gebeuren want ik wil nog wel normaal in de spiegel kunnen kijken; mijn kop is zo al lelijk genoeg…

Lizzie zal voor mij altijd wel een raadsel blijven en dat zal ze zelf ook wel willen. Daar is ook niks fout mee maar wel opmerkelijk in mijn ogen. Ik heb haar advertentie nog eens bekeken en wat viel me op? Ze heeft drie leeftijden tegelijk! ‘Geile meid 28 doet seksdate’ laat ze weten aan de lezers. Als je doorklikt is het een lekker halfbloedje van 27 en geeft op als leeftijd op dezelfde pagina: 29... Hopelijk jokt ze niet in die zin dat ze nog (veel) jonger is want ik heb bepaald geen zin om mezelf als verkapte pedofiel te zien. Ik durf amper door mijn eigen ogen te kijken als ik haar zie want dan is ze wel heel erg jong (geworden) inmiddels. Een duiveltje op mijn schouders prikt met zijn vinger in mijn vel en zegt dat ik me moet afvragen of ik me moet schamen. Ook omdat ik zo’n harde taal uitbraak over haar inspanningen om het mij zo naar mijn zin te maken, iets dat haar werkelijk lukt.

Als ze zichzelf zou zien zoals ik haar zie zou ze schijt hebben aan de wereld, haar eigen schoonheid beseffen en mij weghonen met mijn aanmatigend taalgebruik. Geen last hebben van twijfel en onzekerheid, en dan die de kakkerlakken van de soos uitlachen zonder last te hebben van bewind-voering op welk gebied dan ook. Lizzie zou het niet snappen misschien zou je denken, maar ik weet wel zeker van wel. We zijn immers straatgenoten en het was helemaal geen slechte buurt. Kon ik, onbehouwen als ik ben, maar een fractie van mijn rust met haar delen die ik in haar vind dan waren al mijn dagen goed.

In mijn hoofd is wat ik haar gun zonder mij als sta-in-de-weg of struikelblok. Ik gun haar heel veel klanten of vrijers zodat ze snel uit de problemen komt en hoop dat ze allemaal vriendelijk, gul naar vermogen en eerlijk zullen zijn. Dan zal ze de averij uit het verleden snel vergeten zijn en mij dan hopelijk nog kunnen groeten zonder wrok of spijt.

Caleidoscopisch voel ik haar lippen rond mijn eikel, zie de beelden van haar ontblootte borsten en mijn voelende handen over haar broek staan me bij. Een fragmentarisch geheel voor een totale bevrediging. Zullen we lekker gaan seksen? Was een vraag van haar die ze me stelde. Nou, maar wat graag! Eindelijk weer eens in het echt na zoveel jaren zou het me niet verbazen als ik geen erectie zou kunnen krijgen de eerste keer van een samenzijn. Ik zou me schamen voor haar want door Lizzie zou het echt niet komen. Wel door mijn zenuwen en mijn herwonnen onervarenheid, door mijn schaamte tegenover haar met haar als beauty en mijzelf als ‘the beast’.

Taboe

Graag jouw waardering voor dit verhaal op de DUIMPAGINA”  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1565
Volgende »