Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

NIEUWE COLLEGA

GuidoGeplaatst door My 4Fingers do, november 10, 2016 10:13:10

NIEUWE COLLEGA

Vivianne is ergotherapeut. Haar eerste werkdag neemt zo een wending dat ze zelf in therapie moet. Ook ik kan wat begeleiding best gebruiken. Op de eerste dag van augustus start op onze afdeling een nieuwe ergotherapeut. Ik heb één keer het geluk gehad om haar tijdens de selectieprocedure te ontmoeten en ik was best wel onder de indruk. Ze noemt Vivianne, is heel spontaan, een lief snoetje, een mooi gebruinde huid, flinke borsten en knappe benen. Ze is bovendien erg assertief. Dat is op onze afdeling wel nodig want hier verblijven hoofdzakelijk door de rechter geplaatste mannen die moeten begeleid worden om weer in de normale wereld te stappen. Er zitten echt wel zware jongens bij.

Als Vivianne toe komt gaat er een rilling door me heen. Ze heeft een heel kort rokje aan en een topje. Ze ziet er enorm sexy uit. Maar, zo kan je bij onze kerels echt niet aan de slag. Ik hoop dat ze andere 'werkkledij' bij zich heeft, maar dat blijkt niet zo te zijn.

Haar entree zorgt ook bij de patiënten voor heel wat emoties. Ze heeft onmiddellijk ieders aandacht en de schuine opmerkingen zijn niet uit de lucht. Ik vraag me af hoe ze deze dag ongeschonden zal doorkomen.

We splitsen ons op in twee groepen. Ik start met de helft van de groep een communicatietraining terwijl Vivianne met de andere helft zal werken aan huishoudelijke integratie. Terwijl ik met mijn groep in het aangrenzend lokaal verblijf, kan ik niet laten om via het raam Vivianne te observeren. Ik ben duidelijk niet alleen met die belangstelling voor haar. Haar patiënten geven hun ogen gulzig de kost en als ze aan de keukentafel de groenten begint te kuisen, is er al verdacht veel 'toevallig' lichamelijk contact van de patiënten naar haar toe. Ze komen toevallig met hun hand aan haar benen of tegen haar blote rug. Vivianne negeert dit blijkbaar zoveel mogelijk. Maar de handtastelijkheden worden steeds duidelijker. Ze beginnen haar nu echt te strelen. Vivianne keert zich dan om en maakt er blijkbaar toch een opmerking over. Even blijft alles rustig.

Vivianne gaat nu naar de spoelbak en laat die vol water lopen om de groenten te wassen. Als de groeten erin zijn, buigt ze zich wat naar voor om de groenten te spoelen. Haar rokje is zo kort dat haar slipje bij de minste beweging voorwaarts zichtbaar wordt. Bij dat zicht begint mijn penis onmiddellijk te groeien. Ook haar patiënten houden zich moeilijk onder controle. Eén staat op en gaat onmiddellijk achter haar staan. Hij neemt haar armen vast en duwt haar handen verder in het water. Daardoor staat ze nog meer naar voor gebogen. Haar strak slipje laat haar kontje mooi tot uiting komen. De grote kerel duwt zijn onderlichaam tegen haar kontje aan. Vivianne probeert zich blijkbaar los te wringen, maar dat lukt haar niet. Ze zit stevig in de greep. Haar weerstand heeft ook duidelijk een omgekeerd effect. De mannen zijn nu nog meer opgehitst. Ze komen alle vijf rond haar staan. Terwijl de eerste haar stevig vast houd, beginnen de anderen over en tussen haar benen te wrijven. Vivianne probeert ze met één been weg te schoppen, maar dat lukt niet. Een kerel zet zich nu op de grond en neemt haar stevig bij de enkels. Hij duwt haar benen uit elkaar. Ik zit ondertussen met een stevige paal in mijn broek, maar ik heb ook medelijden met haar. Ik weet niet goed wat ik met deze situatie moet doen. Als ze met een keukenmesje haar slipje stuk snijden en van haar lichaam trekken, wil ik haar, zonder nadenken, te hulp snellen. Daardoor komen mijn vijf patiënten echter mee het lokaal ingestormd. Bij het zicht van Vivianne haar naakte kontje en het schaamhaar van haar kutje, raakt iedereen onmiddellijk over zijn toeren. Ik probeer te bemiddelen, maar dat lukt niet. Als ik dan, ten einde raad, Vivianne probeer te bevrijden, word ik snel overmeesterd en houden ze me vast met mijn armen op mijn rug gekneveld.

De kerel die Vivianne vasthoudt, knevelt haar armen nu ook op de rug en draait haar met haar gezicht naar me toe. Ik zie de schrik in haar ogen. Beiden beseffen we dat we deze situatie niet meer onder controle hebben, volkomen machteloos zijn we. Ik probeer bemoedigend naar haar te kijken, maar deze blik van verstandhouding brengt de patiënten op een idee.

“Jij gaat eerst” beveelt de grootste kerel me. Ze dwingen me op mijn knieën voor Vivianne te gaan zitten. Ze doen haar rokje uit. “Lik haar kutje”, klinkt de opdracht. Zowel Vivianne als ik aarzelen. Haar arm op haar rug wordt aangeschroefd zodat ze automatisch haar onderbuik naar voor duwt, benen wijder open. Iemand pakt me bij mijn haarbos en duwt mijn gezicht in schaamhaar. Er is geen ontkomen meer aan. Ik begin haar poesje te likken. Hoe stroef het in het begin ook allemaal loopt, geleidelijk aan brengt mijn warme natte tong toch beweging in haar kutje. Er komt wat kutsap vrij. Ik begin te genieten en Vivianne kan tussendoor een kreuntje niet onderdrukken.

De grote kerel vindt dat het voldoende is.

“We gaan een afspraak maken”, zegt hij, “we zullen jullie niets doen op voorwaarde dat jij haar hier in ons bijzijn eens stevig neukt.” We hebben eigenlijk geen keus. Beide zijn we tevreden dat we de schade toch zullen kunnen beperken. Ik wil meteen op haar kruipen, maar zo snel komen we er niet vanaf.

“Eerst alle kleren uit”, krijgen we als bevel. Vivianne is werkelijk bloedmooi. Ze moet geregeld naakt zonnen want ze is overal prachtig gebruind.

“Zuig eerst haar tepels hard”, is mijn volgende opdracht. Als Vivianne er klaar voor is, moet ik eerst nog haar clitoris likken. Vivianne komt schokkend klaar. Haar kutje stroomt nu vol van haar geile sappen. Als ik op haar wil kruipen om haar te neuken, trekken ze me wild weg. De smeerlappen hebben ons geflikt. Eén van hen kruipt op Vivianne en duwt zijn stijve paal met één vlotte beweging in haar soppend kutje. Voor ze het goed en wel beseft, wordt ze genaaid aan een onvoorstelbaar ritme. De kerel komt snel klaar en spuit haar kutje vol sperma. Terwijl hij zich van haar laat afrollen wordt Vivianne alweer genomen door de tweede kerel die klaar staat. Ik word ondertussen weer gekneveld in bedwang gehouden. Ik probeer hen verbaal tot andere ideeën te brengen, maar niets helpt. Integendeel. Ze dwingen mij op handen en knieën te gaan zitten. Voordat de derde kerel Vivianne een neukbeurt geeft, neemt één van de mannen met zijn hand een mengeling van kutsap en sperma van Vivianne ‘s poesje en smeert er mijn anus mee in. “Nu kunnen we op twee plaatsen rijden”, zegt hij. Voor ik mij realiseer wat er gebeurt, voel ik een stevige eikel tegen mijn kontgaatje. Ik probeer mijn anus dicht te knijpen, maar dat verergert het alleen maar. Met een stevige stoot vindt die kanjer van een lul zijn weg en met een hevige pijnscheut voel ik hem bij me binnendringen. De naaibewegingen die hij maakt, verplichten me om me te ontspannen. Ik moet me helemaal geven.

Met keiharde paalstoten geeft mijn berijder me aan dat ik inderdaad van hem ben. Nadat hij het ritme heeft opgevoerd, stopt hij plots. Ik voel hoe hij het warme zaad in mij spuit.

Hoeveel er mij genomen hebben weet ik niet. Hoe dikwijls Vivianne werd geneukt weet ik evenmin. Totaal uitgeput liggen we op de grond.

“Nu nog een dessertje!” Zegt één van de mannen. “Vivianne gaat gehurkt boven het gezicht van Simon zitten en plast. Simon moet alles opdrinken.” Een laatste marteling, zowel voor Vivianne als voor mij. Maar we hebben geen keuze. Alleen is plassen op commando niet zo eenvoudig. Ze laten het kraantje met water lopen. Het helpt. Vivianne plast, gegeneerd, het warme scherp-smakende vocht in mijn mond. Ik slik het vieze goedje naar binnen.

De kerels hebben zich inmiddels weer aangekleed. De sessie zit erop. Ze verlaten het lokaal en gaan naar hun volgende activiteit. Ze laten ons naakt achter. We hebben niet de moed om onze kleren aan te trekken. We kruipen tegen elkaar aan en zoeken bij mekaar bescherming en geborgenheid. Het was vreselijk om mee te maken. Maar tezelfdertijd is hier ook iets nieuws ontstaan. Tussen Vivianne en mij is een heel sterke band gegroeid. Misschien komt daar nog iets moois van.

Guido

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1691

ZOMERS GEIL

GuidoGeplaatst door My 4Fingers wo, september 24, 2014 12:51:41

ZOMERS GEIL – masturberen – lesbisch - buitenseks

Eindelijk was het zomer! Het was al bijna augustus en het aantal zomerse dagen dit jaar was behoorlijk achtergebleven vergeleken met andere jaren. Nu was het dan toch mooi weer geworden. Ik was die dag op mijn werk, maar ik had niet zo veel te doen. De motivatie om te werken werd er ook niet groter op als ik naar buiten keek. Ik besloot daarom al snel om de middag vrij te nemen en lekker de natuur in te gaan. Ik hield er van lekker alleen in het bos rond te lopen, en waar mogelijk lekker op een open plek in de zon te gaan liggen, ondertussen genietend van de heerlijke dennengeur.

Ik reed naar huis, pakte wat spullen bij elkaar en stapte op de fiets. Ik woon aan de rand van de stad en binnen 10 minuten stond ik in de vrije natuur. Ik zette mijn fiets tegen een hek en begon aan een lekkere wandeling. Ik kende het bos goed, want ik kwam er regelmatig. Het was er altijd vrij rustig, je kwam er niet zo veel mensen tegen. Na een kwartiertje lopen kwam ik bij een kleine open plek in het bos. Dit leek mij een goede plek om lekker te gaan liggen. Het gras was mooi droog, dus had ik niets nodig om op te liggen. Ik trok mijn T-shirt uit en liet de zon lekker zijn werk doen. Ik deed mijn ogen dicht en genoot van de warmte. Ik werd er lekker loom en slaperig van. Na tien minuten zo gelegen te hebben hoorde ik een eindje verderop wat stemmen.

Af en toe werd er een beetje gegiecheld en het klonk als twee jonge vrouwen. Ik besloot maar eens even te gaan kijken. Als man ben ik altijd geïnteresseerd in vrouwelijk schoon en ik mag er graag naar kijken. Ik ben begin dertig, maar nog altijd vrijgezel. Dat bevalt me erg goed, want ik kon doen en laten wat ik wilde en had verder geen enkele verplichting. Af en toe heb ik een kortstondige relatie, maar zo gauw het serieuze vormen begint aan te nemen haak ik af. Ik wil graag nog een tijdje genieten van dit leven, settelen kan altijd nog wel.

Ik kroop door de struiken in de richting van de stemmen. Het bleken twee jongedames te zijn van begin twintig, die vrolijk met elkaar aan het kletsen waren, terwijl ook zij genoten van de lekkere zon. Ze hadden allebei een kort rokje aan, met daarboven een T-shirt dat de buik en navel bloot liet. De ene was klein, ik schat ongeveer 1.60m, had donker haar en behoorlijk stevige tieten. Ze was erg bruin, waaruit bleek dat ze graag in de zon lag. Zo te zien was ze op vakantie naar het buitenland geweest, want zo bruin had ze hier niet kunnen worden. De ander was een stuk groter, zo'n 1.80 meter. Ze was blond en erg slank, met kleine maar stevige tietjes. Haar benen kwamen mooi uit onder dat korte rokje. Ik lag daar zo'n vijf minuten stiekem te kijken en voelde me een echte voyeur. Ik keek zoals gezegd wel vaker naar vrouwen, maar van zo dichtbij had ik nog nooit geloerd. Ik was bang dat ze me zouden zien of horen, dus leek het me goed om maar terug te gaan naar mijn eigen plekje. Kletsende meisjes kon ik ergens anders ook wel bekijken. Juist toen ik dat bedacht had, leken de meisjes bedacht te hebben dat de zon wel erg lekker was.

Ze trokken hun T-shirtjes uit en gingen zo naast elkaar liggen. Ze keken eens goed om zich heen, en kwamen blijkbaar tot de conclusie dat ze helemaal alleen waren en dat nog wel een tijdje zouden blijven. Ze trokken namelijk ook nog hun bh uit, zodat ik uitzicht had op twee blote bovenlichamen. Dit deden ze blijkbaar vaker, want hun borsten waren net zo bruin als de rest van hun jonge lichaam.

Nu zich dit tafereel afspeelde, besloot ik tóch maar niet terug te gaan. Ik wilde nog even genieten van het mooie uitzicht, en wie weet kreeg ik nog wel meer te zien. Nou, dit besluit zou worden beloond! De zon warmde de mooie lichamen lekker op. Ze genoten er zichtbaar van. Eén van de meisjes vond blijkbaar dat enige bescherming tegen de zon wel nodig was, ondanks dat ze al bruin waren.

Uit haar tasje haalde de blondine een flesje olie. Ze vroeg of haar vriendin even haar rug in wilde smeren, zodat ze op haar buik verder kon zonnen. Ze ging op haar buik liggen, de donkere liet een straaltje olie op haar rug lopen en begon te masseren. Het blondje sloot haar ogen en liet zich de massage welgevallen.

Ik hoorde de donkere zeggen dat het rokje ook maar beter uitgedaan kon worden, om geen vetvlekken te maken. De blonde rolde op haar rug, zodat ik mooi haar tietjes kon zien. De tepels waren hard geworden, ondanks te temperatuur.

Dit kon maar één ding betekenen: het smeren van haar vriendin had haar opgewonden! Ze trok het spijkerrokje uit en ik kreeg een mooie rode string te zien. Ze ging weer op haar buik liggen en de ander ging door met insmeren. Een nieuwe scheut werd op de onderrug gespoten en nu werden de bovenbenen en kuiten ook gedaan. Als laatste, om haar handen af te vegen, streek de donkere over de mooie strakke billen van het blondje. Die kronkelde nu een beetje van plezier, zo lekker vond ze het blijkbaar.

Plotseling veerde zo op, en zei dat het nu tijd was voor de voorkant. Ze ging op haar rug liggen en sloot haar ogen. Haar vriendin begon nu ook een beetje opgewonden te worden, want de tepels van die mooie dikke tieten stonden nu hard vooruit.

Een beetje olie deed ze nu op haar hand, en ze bedacht zich geen moment. Ze begon meteen de kleine tietjes in te smeren en te kneden. De blonde hield haar ogen gesloten, maar begon zacht te kreunen. Hiermee stemde ze blijkbaar in met de behandeling. Dit zette de donkere aan om alle voorzichtigheid te laten varen, en er een serieuze seksmassage van te maken.

Het kneden van de tietjes werd heftiger, en de tepels werden keihard, van allebei. De massage werd voortgezet, waarbij de handen van de brunette langzaam richting onderbuik gingen. Zonder aarzeling glipte een van haar handen onder het lapje stof van de string en greep het kutje eronder stevig vast. Nog steeds met haar ogen dicht, deed het blondje haar benen flink uit elkaar om maar vooral veel ruimte te geven aan de begerige handen van haar vriendinnetje.

Het uitzicht werd voor mij steeds beter! Door alle handbewegingen was ze blijkbaar al lekker geil geworden, want het touwtje van haar string zat tussen haar lipjes, en in de zon zag ik het vocht al glinsteren. Nu kon het spektakel goed beginnen.

De donkere was door het spel ook lekker opgewonden, en met een ruk trok ze het stringetje naar beneden, zodat het kutje van de blonde mij nu helemaal bloot lag aan te kijken. Ze spreidde haar benen weer, zodat ik in haar open kutje kon kijken. De lippen waren mooi geschoren, en op haar schaambeen stond nog een prachtig streepje donker haar. Zo zag ik een kutje het liefst. Het hele tafereel liet mij natuurlijk ook niet onberoerd. In mijn broek had zich een flinke erectie ontwikkeld. Zo sterk dat mijn eikel over de rand van mijn slip stak. Ik ritste mijn gulp los en liet mijn pik de vrije ruimte. Ik pakte mijn paal stevig vast en gaf er een paar stevige rukken aan. Ik was zo geil geworden van de aanblik van de meisjes dat het vocht al uit het gaatje van mijn eikel liep.

Het feest was nu echt begonnen, want de donkere bedacht zich geen moment en dook met haar gezicht tussen de benen van haar lekkere vriendin en begon stevig te likken. De blonde begon heftig te kreunen en te kronkelen, waarbij ik kon zien dat het vocht over haar dijen naar buiten liep. Met haar linkerhand hield de donkere de lipjes van het mooie kutje open, zodat het knopje mooi roze naar buiten keek. Het was een behoorlijk stevig klitje, zo zie je ze niet zo vaak. De donkere zette haar lippen om dit klitje en begon er verlekkerd op te zuigen.

Dit werd de blonde te veel en met ingehouden adem, om in de open lucht maar niet te veel lawaai te maken, kwam ze heftig klaar. Krampachtig opende en sloot ze haar dijbenen, zodat het donkere meisje steeds even klem kwam te zitten. Deze likte echter onverstoorbaar door tot het orgasme voorbij was.

Zonder even een pauze te nemen sprong ze op en trok heel snel al haar kleren uit. Haar mooie kleine lichaam glom in de zon. Van de opwinding was ze behoorlijk gaan transpireren. Haar mooie tieten stonden stevig rechtop, en de tepels priemden naar voren. Haar schaamstreek was helemaal kaal en ik kon haar lipjes mooi zien. Door de opwinding waren de grote lippen opzij gaan staan en keken de kleine lipjes naar buiten. Haar kleine lipjes hingen als kleine velletjes naar buiten en ook haar klitje stond fier rechtop.

Terwijl ze even zo stond, zag ik het vocht langs haar bovenbenen omlaag lopen. Wat een geil gezicht!

Ik had in pornofilms vaak genoeg gezien dat vrouwen extreem veel vocht konden produceren, maar in het echt had ik het nooit in deze mate meegemaakt. De blonde lag nog bij te komen van haar eerste orgasme, maar veel tijd kreeg ze daar niet voor.

Terwijl ze nog op haar rug lag, kwam de donkere met haar kutje op haar gezicht zitten, en wreef haar poesje stevig over haar gezicht. Hierdoor kon de blonde niet anders dan dit kutje lekker te gaan likken en zuigen. De brunette zat gehurkt over het gezicht van haar blonde vriendin en maakte met gesloten ogen rijdende bewegingen. De blonde moest behoorlijk likken en slikken om de stroom vocht op te vangen. De donkere werd hiervan nog geiler, en hield deze houding niet zo lang vol. Ze moest nu even gaan liggen, ook om wat meer te kunnen ontspannen. Ze ging op haar rug liggen, met haar benen helemaal wijd. Het blondje kon er zo goed bij.

Met twee vingers ging ze nu tekeer, waarbij ze met haar andere hand het klitje bewerkte. De twee vingers werden er drie, en toen vier. Hevig soppend gingen de vingers in en uit het kutje. De donkere kronkelde, en met haar bekken probeerde ze het tempo van de vingers te volgen. Dit lukte haar, zodat er een mooie synchrone beweging ontstond. De blonde pompte nu haar hele hand naar binnen, en telkens als ze binnendrong duwde het andere meisje haar heupen omhoog om het maximale gevoel er uit te halen. Het vocht liep over de pols van het blondje, en met de andere hand hield ze nu het schaambeen van de ander stevig vast. Blijkbaar wist ze wat ze deed, want het zag er uit alsof ze wist wat er ging komen. Steeds harder stootten de vingers in het kutje, en steeds heftiger stootte de donkere haar heupen omhoog. Plotseling schreeuwde het donkere meisje dat ze zou komen, en ik wist even niet wat ik zag: ze kwam zeer heftig klaar, en uit haar kutje kwam een stevige straal vocht, dat met een boog wel een meter verder in het gras terecht kwam! Na deze straal kwamen er nog een paar kleinere scheutjes!

Dit had ik nog nooit in het echt gezien; een spuitende vrouw! Ik greep mijn paal stevig beet en trok er een paar keer flink aan. Door het schouwspel was ik zo opgewonden dat er niet veel nodig was om klaar te komen. Na een paar rukken voelde ik het zaad komen, en een paar flinke stralen spoten naar buiten. Het was vrij heftig, want het werd even een beetje zwart voor mijn ogen.

Dit maakte je natuurlijk ook niet alle dagen mee. Het heerlijke gevoel ebde langzaam weg. Nog een paar lekkere rukjes aan mijn pik om nog even na te genieten. Ik deed mijn ogen weer open, en ik was bang dat ze me zouden hebben gezien of gehoord.

Gelukkig waren ze veel te druk met zichzelf om waar te kunnen nemen wat er om hen heen gebeurde.

De blondine glom van het vocht van haar lekkere vriendinnetje. Ze had een paar scheuten opgevangen op haar borsten, en het droop langs haar tepels naar beneden. Terwijl de donkere lag na te schudden, stak de blonde nu twee vingers in haar eigen kutje. Op haar knieën zittend begon ze zichzelf hard te vingeren. Met haar andere hand moest zich zichzelf steunen om niet om te vallen. Zo zittend stootte ze haar vingers naar binnen, steeds afwisselend met hard over haar klitje te wrijven. Het duurde maar even en ze begon aan haar tweede orgasme. Ze viel op haar rug, en met de benen wijd stootte ze haar vingers naar binnen. Gillend kwam ze klaar! Ze greep met haar andere hand haar linker tietje en kneep hard in haar tepel. Nog nat van het vocht van haar vriendin glipte deze tussen haar vingers vandaan, waarna ze er met haar volle hand overheen wreef.

Ze lag nu naast haar vriendin uit te hijgen. Twee jonge vrouwen te zien die elkaar zo lekker verwenden in de open lucht was meer dan ik me had voorgesteld van deze middag. Zacht kroop ik terug naar mijn eigen plek, pakte mijn spulletjes en liep terug naar mijn fiets. Gelukkig hadden ze me niet gehoord.

Over een paar dagen, als het mooi weer bleef, zou ik nog maar eens gaan kijken. Wie weet was dit wel een vast plekje van die twee, en kreeg ik in de toekomst nog veel meer te zien!

Guido

De lezers waardeerden dit verhaal met smileysmileysmileysmiley  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1271

MET DE GROETEN VAN WENDY

GuidoGeplaatst door My 4Fingers ma, juli 07, 2014 17:39:14

MET DE GROETEN VAN WENDY – Hetero – BDSM - werk

“Ik wil je.” wordt er zachtjes in m’n oor gefluisterd.

We staan op elkaar gedrukt in de overvolle lift van het flatgebouw waar ik werk. Ik voel een heleboel lijven tegen me aandrukken en plots voel ik ook je hand over m’n jeans strijken. De hand begint m’n kruis te masseren. Ik krijg het iets warmer dan ik het al heb in de drukke lift. Als ik voorzichtig naast me kijk zie ik een knappe vrouw staan. Ik heb haar wel eens vaker gezien, maar ik ken haar niet echt. Ze werkt op een kantoor in dit flatgebouw. Ze is me zeker positief opgevallen. Ze is in ieder geval zeer behendig want ze masseert m’n eikel door m’n jeans heen. Ze staat achter me.

“Loop zo meteen even achter me aan als je wilt?”, hoor ik haar donkere stem lispelen. De hand verdwijnt van m’n jeans. Net toen m’n lul flink begon op te stijven. Ik wil m’n hand in haar richting bewegen, om duidelijk te maken dat ik zeer geïnteresseerd ben. Maar de deuren gaan open en ze verlaat de lift. Zonder aarzeling stap ik achter haar aan. Ze kijkt niet eens om, om te zien of ik haar wel achterna kom. Wat een zelfverzekerdheid. Nu pas zie ik goed hoe lekker ze eruit ziet. Die achterkant van haar alleen al. Zwart haar tot op haar schouders, die in een kort spijkerjack gestoken zijn. Mooi gevormde benen in kousen op hakjes, die uitsteken onder een jeans minirok. En in die minirok zie ik een heerlijk kontje. Wat krijg ik veel zin om mijn stijve paal in haar te schuiven.

“Kom erin.”, zegt ze als we bij de deur van een klein kantoortje aangekomen zijn. De luxaflex is dicht. Zodra we binnen zijn doet ze de deur op slot. Als ze zich omdraait kijkt ze me met een brutale glimlach aan.

“Dan kunnen we ons in ieder geval rustig vermaken “, zegt ze. Ze loopt op me af maar pakt plots een mes uit een la van het bureau. Ze zegt me dat ik op de grote lederen bureaustoel plaats moet nemen. Deze staat zo ver achterover dat ik er bijna in lig. Ze bindt mijn polsen met touw om de zware leuningen van de bureaustoel. Nu zit ik vastgebonden in de stoel. Dit was niet bepaald wat ik voor ogen had toen ze me opgeilde in de lift. Ik had een hete neukpartij voor ogen; net als U, vermoed ik. Maar als ze voor m’n ogen zichzelf langzaam begint uit te kleden begrijp ik dat dit een geil spelletje van haar is. Ik zal maar meespelen; ik heb eigenlijk ook geen keus! Ze gooit haar spijkerjack over m’n hoofd. Ik moet erg m’n best doen om de jack van mijn hoofd af te schudden voordat ik weer wat te zien krijg.

Ze staat bovenop het bureau. Ik kijk naar haar op. Ze heeft zich ook al ontdaan van haar topje en toont me trots haar ontbloot bovenlijf. Haar mooie lange haar valt luchtig op haar blote schouders. Ze heeft lekker grote, een beetje hangende borsten. Haar donkerroodgekleurde tepels zijn al flink opgezwollen doordat ze deze stevig masseert. Wat zou ik die lekkere, zachte tieten graag in mijn handen en mond voelen. Vervolgens begint ze zich ook langzaam van haar spijkerrok te ontdoen. Ik zie het begin van de streep schaamhaar die haar poesje verbergt langzaam verschijnen. Ze heeft geen slipje onder haar jarretel aan. Ze laat het stukje spijkerstof op de grond vallen en stapt er met haar hoge hakken zeer galant uit. Ze ziet dat ik heel erg opgewonden raak door het feit dat ze poedelnaakt voor me staat, terwijl ik helemaal machteloos ben.

“Zorg eerst maar eens voor mij “, zegt ze terwijl ze m’n oor likt. Ze gaat op haar knieën op de stoelleuningen zitten en plaatst haar poesje recht tegen m’n gezicht. Lekker! Eindelijk kon ik wat doen in plaats van smachtend toekijken. Ik begon haar schaamlippen te bewerken en al gauw stond haar kutje open. Ik likte haar klitje en draaide met m’n tong in haar nauwe kutje rond. Ik zou liever m’n paal in deze pot honing geramd hebben, maar dat kan ik nu helaas niet bepalen. Zij houdt in ieder geval zeer van dit spelletje. Ze beantwoordt het flitsen van mij tong in ieder geval fanatiek met flinke stoten van haar onderlijf in mijn gezicht. Ze begint zwaar te hijgen en te kreunen. Boven me zie ik haar borsten op het ritme van het gehijg bewegen. Ik heb het idee dat ze op klaarkomen staat maar plotseling staat ze op. Vervolgens gaat ze met haar benen wijd over de stoelleuningen op m’n schoot zitten. Nu hangen haar borsten voor mijn gezicht. Ik laat me haar tepels waar ik zachtjes aan sabbel heerlijk smaken. Ondertussen zit ze met haar kutje tegen m’n kruis op te rijden en ik voel dat ze erg nat is terwijl m’n lul in m’n boxershort flink knelt.

“Bijt me in m’n tepel!”, beveelt ze me hijgend. Ze voegt eraan toe dat ze een onaardige verrassing voor me heeft als ik niet doe wat ze zegt. Maar dat is niet aan de orde, ik zal haar graag bijten en flink ook! Ze drukt m’n hoofd tegen haar rechterborst en beveelt me opnieuw te bijten. Een door merg en been gaande schreeuw is het resultaat. Ze rijdt steeds heftiger tegen me op met haar onderlijf. Ze drukt mijn hoofd nog steeds tegen haar borsten, tussen de gil door hijgend dat ik moet blijven bijten. Ik bijt en na nog meer gegil stopt ze plotseling en ik voel dat m’n broek nu zeer vochtig wordt, op de plek waar haar kutje zit. Dan begint ze snel m’n jeans los te maken. Eindelijk wordt m’n jonge heer uit z’n benarde positie bevrijdt!

“Je verdient wel een beloning!” Hardhandig trekt ze de jeans onder m’n kont vandaan. Ze ziet m’n stijve pik al in m’n boxershort zitten. Ze haalt hem tevoorschijn en ze begint me hardhandig te pijpen. Ze bijt zachtjes in m’n ballen en in m’n eikel. Vervolgens neemt ze hem zo ver als ze kan in haar mond. Haar vakmanschap zorgt ervoor dat ik al snel het gevoel heb dat ik op barsten sta. Ze heeft het gelukkig ook door en begint me langzaam te rukken. Maar dat heeft geen nut meer. Als ze merkt dat ik ga spuiten hapt ze snel toe, zodat ik mijn geil in haar mond spuit. Ze slikt een paar keer maar als ze haar lippen van m’n inmiddels enigszins verslapte pik afhaalt sijpelt er nog een mengsel van mijn sperma en haar speeksel uit haar mond. Ze laat het op haar borsten sijpelen. Ook het sperma dat nog uit m’n eikel komt smeert ze over haar borsten en ze begint ze met het mengsel te masseren.

“Dat was lekker, hé!” Nou, ik kon dat op geen enkele manier ontkennen. Maar het bleek dat ze nog niet verzadigd was. Ze begon met veel toewijding mijn slap geworden lul te bewerken om hem weer omhoog te krijgen. Ze begon eerst met kussen en likken. Het was echt een zalig gevoel. Maar ik had toch blijkbaar wat meer tijd nodig, want hij bleef slap als een vaatdoek. Maar toen ze hem met haar mond op begon te zuigen stond hij zeer snel weer fier rechtop. Vervolgens begon ze een beetje te bijten en met haar handen m’n eikel te masseren. Vervolgens begon ze me langzaam af te rukken. Tot mijn verbazing kreeg ik het gevoel dat ik zo weer zou komen. Ik baalde er eigenlijk wel van. Ik kwam echt niet vaker als twee keer. En het zou echt een teleurstelling zijn als ik nu niet tot neuken zou komen. Maar ze stopte met het opgeilen van mijn lul en plaatste haar zwartbehaarde kutje weer voor mijn mond. Maar ik kon het deze keer niet echt meer op brengen om haar kutje vol overgave te gaan bewerken. Ik baalde veel te veel van het idee dat ze zich waarschijnlijk niet wilde laten neuken. Of zou ze niet door hebben dat mijn lading geil in twee lozingen op is. Ik hoefde me echter niet lang met haar clitoris bezig te houden want ze was zo heet dat ze toch al snel weer klaar kwam, nu echter minder luidruchtig.

Maar toen werd mijn geloof in de goedheid van het vrouwelijk geslacht alsnog bevestigd. Ze liet haar poesje langzaam mijn geslacht omsluiten, totdat ik helemaal in haar zat. Vervolgens begon ze langzaam op m’n paal te rijden, terwijl ze met haar kutspieren m’n lul uitdaagde om klaar te komen. Maar dit standje was hemels, dit wilde ik zo lang mogelijk vol houden. Ze voerde het tempo waarmee ze op en neer wipte langzaam maar zeker op. Ze ging zo hard tekeer dat heel haar lichaam ervan schudde, haar volle borsten op en neer sprongen. Ze ging weer langzamer wippen en daagde me uit om haar klaar te maken. Ik begon zo goed als ik kon met m’n paal in haar onderlichaam te keer. Dit was zeker te veel voor haar, want met veel gehijg en gesteun kwam ze opnieuw klaar. Ook ik kon m’n geil niet binnen houden. Ik spoot met volle kracht mijn sperma in haar. Met haar kutspieren haalde ze de laatste druppel uit m’n slap geworden penis in haar soppende kut. Toen ze van me afstapte zag ik het witte vocht tussen haar lippen uit haar poesje opwellen. Dit was zalig. Maar dit was ook het einde van de rit.

Ze begon zich snel aan te kleden, na haar poesje met een tissue droog geveegd te hebben. Al die tijd liet ze me vastgebonden zitten. Toen ze haar kleren aan had, maakte ze me los. Ze bedankte me voor de ervaring en deelde me mede dat het in ieder geval iets eenmaligs was geweest.

“Mag ik dan misschien je naam weten?”, vroeg ik haar.

“Ik heet Wendy”, zei ze en ze sloot de deur achter me. Ik zie haar nog regelmatig in de lift. Ik word dan telkens weer opgewonden. Maar ze doet alsof ze me niet ziet, hoewel ik weet dat zij ook aan onze geweldige ervaring denkt.

Guido  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1223

Een toost op Bea!

GuidoGeplaatst door My 4Fingers vr, maart 28, 2014 00:15:37

Een toost op Bea

We waren met z'n allen lekker aan het voetballen, toen ik in de tweede helft een knap vrouwtje aan de zijlijn ontdekte. Ze zag er nog jong en fris uit en ze moedigde Patrick, een van ons team, telkens flink aan. Maar die had niets in de gaten en voetbalde even fanatiek als altijd. Fanatiek waren we wel ja, maar we verloren vreselijk vaak. We hadden te weinig goede spelers en teveel jonge spelers zonder ervaring. Het hield dus wel in dat we een grote variatie in leeftijden hadden binnen ons elftal: van 50 tot 17 jaar. En erg gezellig was het ook wel, want na afloop dronken we altijd een stevig pilsje en we werden dan ook niet voor niets 'het bierteam' genoemd'.

We stonden alweer met 3-0 achter en opeens zei Patrick 'hoi' tegen het vrouwtje aan de lijn. Hij had haar blijkbaar ontdekt en hij kreeg een vriendelijke groet terug.

"Is dat je vriendin," vroeg ik, hoewel me dat een erg rare combinatie leek, maar ja, tegenwoordig kan alles.

"Nee, mijn moeder", zei hij, maar dat wilde ik eerst niet geloven. Ik dacht, dat het een grapje was, maar onze keeper bevestigde zijn uitspraak en toen besefte ik met een schok, dat ik ook wel de vader had kunnen zijn van de jongere jongens in ons elftal, ondanks dat ik nog maar net 36 jaar was. De dame aan de lijn moest dus ongeveer van mijn leeftijd zijn, want Patrick was net 18. Ze zag er veel jonger uit en was zonder meer aantrekkelijk te noemen. Maar ze had pech, want twee minuten later kreeg Patrick een trap tegen zijn enkel en moest geblesseerd het veld verlaten. In gezelschap van zijn moeder en ondersteund door een reservespeler strompelde hij richting kleedkamer.

"Dat is me ook wat," riep schertsend ik tegen zijn moeder, hebben we een keer een toeschouwer en druipt die alweer af."

"Ik wil zo wel terug komen," zei ze en ik zei, dat ze ons dan maar flink moest komen aanmoedigen. Misschien wonnen we dan nog wel.

Inderdaad kwam ze een tijdje later terug met Patrick aan haar zijde. Zijn blessure bleek enorm mee te vallen en samen stonden ze schreeuwen om ons aan te moedigen. En zowaar scoorden we in de laatste minuut nog een tegentreffer. En wie was de maker? Ik! Met een droge knal legde ik de bal in de bovenhoek en de keeper had geen schijn van kans. 3-1 was de einduitslag dus en mijn goal leverde me, volgens afspraak in ons team, een gratis pilsje op.

"Je trapt nog een aardig balletje," zei de moeder van Patrick, "daar kunnen de jongeren nog wat van leren." Ik glom van trots en vond het leuk, dat ze me een complimentje gaf. Daarna verloor ik haar uit het oog, want ik moest als aanvoerder het wedstrijdformulier ondertekenen en daarna nog wat overleggen in de bestuurskamer met de voorzitter van de vereniging. Toen ik weer in de kantine stond, zag ik dat bijna alle jongens van ons team al gedoucht en aangekleed waren en de meesten hadden al een pilsje voor zich staan. Ik kreeg ook een onder mijn neus geduwd vanwege mijn doelpunt en die liet ik me smaken. Toen liep ik naar de kleedkamer en zag tot mijn vreugde de moeder van Patrick bij de deur rondhangen. Ze wachtte blijkbaar op haar zoon en ik zei voor de grap, "oh, moet je hem nog de rug wassen?" "Precies," zei ze, "en dan mag ik jouw rug zeker ook wel even doen."

"En mijn buik en… de rest," zei ik met een lach om mijn mond.

" Oh! Plus het spul wat er onderaan bungelt," zei ze, "hoewel dat wel niet meer zal bungelen dan."

Ik verkleurde en wilde stilzwijgend de kleedkamer in gaan. "Nou, moet ik of niet?" Vroeg ze brutaalweg. Ik kreeg een enorm geile bui en mijn pik zwol onmiddellijk op. Wat wilde dat lekkere wijfje nou? Natuurlijk moest ze, want ik wilde niets liever dan haar neuken en daar zou het toch wel op uitdraaien. "Effe wat regelen," zei ik, "wacht zolang om de hoek aan de achterkant."

Ze maakte zich uit de voeten en ik ging de kleedkamer binnen. Alleen Patrick was er nog en trok net zijn jas aan. Voor de rest was hij klaar en ik gaf hem 20 euro. Niet begrijpend keek hij mij aan en ik zei.

"Van je moeder. Ze is vast naar huis gegaan en vroeg me om jou dit te geven, opdat je ook een pilsje kunt pakken." Hij keek nog steeds of het in Keulen donderde, maar haalde zijn schouders op en ik zag hem de kantine induiken. Die was ik kwijt en snel haalde ik zijn moeder op.

"Waar is hij', vroeg ze, "want hij weet, dat ik op hem stond te wachten."

Ik vertelde, dat ik hem geld had gegeven voor een biertje en ze was daar wel blij mee, want ze had het niet zo breed.

"Gescheiden, hé," zei ze en nu snapte ik ook, waarom ze zo op mij geilde. "Kom op," zei ik en deed de deur op slot, "wil je m'n rug nog wassen of niet?" Zonder verblikken of verblozen kleedde ik me bliksemsnel uit en sprong onder de douche. Met dezelfde snelheid ontdeed zij zich van haar kleding en kwam naast me staan. Ik draaide me haar mijn rug toe en ze begon me in te zepen. Maar al snel gleed haar hand over mijn buik en daalde af naar mijn stijve pik. Haar borsten priemden in mijn rug en ze begon me af te trekken. Ik draaide me om en kreeg gelijk een tongzoen te verwerken. "Die komt tekort," dacht ik bij mezelf en beantwoordde haar kus. Onze tongen raakten haast verstrengeld en ik streelde haar mooie borsten. Ze speelde alweer met mijn pik en voordat ik haar verder kon betasten, stopte ze hem tussen haar schaamlippen. Met snelle, korte heupbewegingen begon ik haar te naaien en ze kraaide erover.

"Lekker," fluisterde ze, "neuk me verrot." Terwijl ik haar tieten verder masseerde, begon ze steeds harder te kreunen en onder de warme douchestraal kreeg ze een zalig orgasme. Ik was er ook bijna en ramde nog even volop naar binnen. Toen was het gebeurd met me en verloor ik de controle over mijn pik. Dikke stralen zaad verdwenen diep in haar onderbuik en haar baarmoedermond leed aan acute spermavergiftiging.

"Toe man, spuit mijn kut vol met je zaad," zei ze geil. Ik was niet anders van plan en dumpte mijn volledige zak inhoud in haar kut. Zwaar hijgend stond ik na te genieten.

"Valt niet mee na zo'n zware wedstrijd," zei ik.

"Je bent anders nog aardig in conditie'" lispelde ze, terwijl ze mijn nog steeds stijve pik bekeek, die met tegenzin haar kut verliet.

"Toe jongen, steek hem ook nog eens even in mijn kontje, want dat vind ik nog lekkerder dan in mijn kut genaaid te worden."

Meteen was mijn lul weer in topconditie. Zo'n aanbod sloeg niemand af, temeer omdat ze een stel lekkere billen had. Ze draaide zich om en boog voorover. Haar aars bevond zich op pikhoogte voor mij en ik boorde meteen mijn lul in haar darmkanaal. Met trage halen naaide ik haar in de kont, maar al snel moest ik het tempo verhogen, omdat ik zienderogen geiler werd. De vrouw voor mij bewerkte haar eigen klit en genoot mateloos van de heerlijke anale beurt. Ritmisch pompte ik haar en ik trok me af en toe zo ver terug, dat mijn eikel bijna helemaal zichtbaar was. Ik keek omlaag en liet mijn pik in flitsend tempo heen en weer glijden tussen haar heerlijke, ronde billen in haar bruine gaatje. Mijn ballen kletsten tegen haar schaamlippen en haar billen trilden in hetzelfde tempo als de snelheid van de stoten, die ze te verwerken kreeg en zo ineens kwam ik klaar. Het zaad schoot door mijn pik en terwijl ik haar, diep in haar darmen, vulde met sperma, brulde zij er opeens over en kreeg ook een ongenadig geil hoogtepunt. Schokkend bewoog ze onder mij en ze maakte een reeks spastische bewegingen. Met een zucht kwam ze overeind en sip omdat het alweer voorbij was, liet ik mijn verslapte lul uit haar kont ontsnappen.

"Geweldig man. Oh, ik verlangde zo naar een dikke pik in mijn kontje," zei ze terwijl ze me een zoen gaf, "je kunt bijna net zo goed neuken als je voetbalt." We lachten en spoelden ons af. Toen draaide ik de kraan van de douche dicht en met de handdoek van mij moesten we ons allebei droog zien te krijgen. Met een beetje goede wil lukte dat vrij aardig en snel kleedden we ons aan. Ik verliet als eerste de kleedkamer en ging op de uitkijk staan. Toen er niemand te zien was, riep ik haar en kon zij ook ongezien naar buiten komen. Snel maakte ze zich uit de voeten en riep nog achterom.

"Volgende week weer?."

"Nee," zei ik, "dan hebben we een uitwedstrijd."

"Een trouwe supporter gaat overal mee naar toe," zei ze en verdween om de hoek. De volgende week was het dus weer raak en ik verlangde er nu al naar. Tjonge, wat een lekker stuk. Ik gooide mijn tas in het rek en zag de materiaalman naderen, die de kleedkamers wilde gaan schoonmaken. We waren dus net op tijd weg en ik ging richting kantine.

Met gejoel werd ik ontvangen en kreeg talloze opmerkingen naar mijn kop geslingerd, waar ik toch wel zolang gebleven was. Toen ik Patrick zag zitten, vroeg ik hem.

"Hoe heet je moeder eigenlijk?."

"Bea", zei hij en ik pakte mijn pilsje. Toostend met hem zei ik.

"Op je moeder, Bea!"

Guido

  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1150

De buurvrouw gaat zwart

GuidoGeplaatst door My 4Fingers ma, september 09, 2013 20:00:46

De buurvrouw gaat zwart

Het was een warme zomeravond. Ik en mijn buurvrouw stonden wat te praten en we waren beide alleen. Onze partners waren weg en in het dorp was een groot feest aan de gang. Zij zag er zoals altijd weer smakelijk uit. Klein, slank, prachtig lichtblond halflang haar opgestoken en alleen gehuld in een zwarte, katoenen, halflange en luchtige jurk. Ze had grote, gouden ronde oorbellen in. Ik geloof dat het creolen wordt genoemd. Ze is over de 30, maar het is en blijft een stuk. Ze had zwarte open instappers aan, met een halfhoog hakje.

Tijdens ons gesprek was ik niet in staat om mijn ogen van haar af te houden. Haar goudblonde haar en haar smalle en ranke armen prikkelde mijn netvlies. Vooral haar sierlijke bewegingen maken altijd diepe indruk. Een echte dame, die voor mannen niet te bereiken of te doorgronden is. Ze opperde om even naar het dorpsfeest te gaan en dat deden we. Zij aan de witte wijn, ik een biertje. De derde hakte er al aardig in en ook zij was niet van de wijn af te houden. Nooit trouwens, maar altijd netjes. Nooit echt dronken, daar is ze de vrouw niet voor. We stonden wat te kijken naar een bandje en bewogen links en rechts wat omdat de menigte aan alle kanten langs ons schoten. Het was druk.

Een man sprak haar in het Engels aan. Door de herrie verstond ik niets. Ik zag haar praten met een enorme neger in basketbalkleding. Een grote en charmante man. Irma vond het niet erg zo te zien en stond bijna op haar tenen om het gesprek met hem gaande te houden. Ze richtte zich zoveel mogelijk op zijn oor om zich verstaanbaar te maken. Ik liep even weg om nog een biertje te halen. Toen ik terugkwam stonden er vijf van die lange negers bij haar. Zij was geamuseerd en praatte druk met de een en dan weer met de ander. Man, ze leek wel mini vergeleken bij deze, naar ik aannam, basketbalploeg. Ik ving iets op wat me deed begrijpen dat het Amerikanen waren. Ik ging erbij staan en Irma praatte mij enthousiast bij. Ik zag aan haar ogen dat ze aardig aangeschoten was. Mijn idee klopte, ze waren hier voor enkele webstrijden.

“Ik ga even met John dansen, hippie!” Zwierend liep ze op één van de zwarte mannen af die haar direct beet pakte en haar naar de dansvloer begeleide.

“Oehoe!," riep ze, duidelijk geamuseerd.

Ik raakte in gesprek met Michael, een aardige kerel. Ook met Gerald. We hadden het over Amerika en België. Het was gezellig. Ik keek even naar Irma en zag dat ze heel dicht tegen John aanstond en ik zag dat John een werkelijk enorme bobbel in zijn broek had. Mijn hartslag nam toe. Het zou toch niet zijn dat Irma dat ziet? Ik zou het wel willen, want ik geil op seks tussen zwarte mannen en blanke vrouwen. Maar die fantasie is niet voor mij weggelegd, ik zie me het al bespreken met mijn vrouw. Laat staan met de buurvrouw. Tijdens het praten, bleef ik voortdurend kijken en zag hoe de buurvrouw zich uitleefde. Mijn fantasie sloeg daarbij volledig op hol. Ze kwamen terug bij ons staan. Irma trok me mee en was uitgelaten.

“Rob, John vroeg of ik zijn geslacht wil zien, aha!” Ik was verbaasd en herkende mijn buurvrouw niet terug. Ik stamelde "heu, oké.”

“Die is echt gek,” zei ze lachend.

"Tja, dat moet je doen, als je dat wilt.”

“Vind je?” Riep ze.

“Dat kan ik toch niet maken tegenover …”? Doorpakken, dacht ik nu.

“Als je iets wilt meemaken, moet je af en toe even niet denken aan een ander”, verzon ik. Ik raakte licht in mijn hoofd.

“Nee, dat kan ik niet maken.”

“Luister, als je het doet, sta ik achter je en ik zal zwijgen als een graf. Ik bedoel, je kijkt alleen maar! What's the big deal?"

Ze was nu stil en we liepen terug naar de groep. Ze keek John aan en knikte. Ik dacht dat ik gek werd. Mijn buurvrouw, de brave buurvrouw. We liepen met de hele groep, rustig richting een bosrijk gedeelte. Ze fluisterde in mijn oor

“Ik ben gewoon benieuwd hoe groot dat ding is. En hij doet niets, dat ik niet wil.”

In de bosjes aangekomen, ging John voor Irma staan en zei dat niets moest en dat hij heel voorzichtig zou zijn met Irma. Irma haar gezicht was rood aangelopen en ze knikte. Eén van de mannen streek haar teder door haar kapsel en zei dat ze niets te vrezen had. “Don’t worry, he will be gentle”.

Ik was super geil geworden en kon het gewoon niet geloven. Ik liep al dik twee jaar te dromen over mijn buurvrouw en nu zou ze geslacht van een wilde vreemde neger aanraken. Zacht zei ze me.

“Ik kan deze kans toch niet laten lopen? Zoiets maak ik nooit meer mee! Alsjeblieft, vertel het echt nooit tegen iemand, hé? Ik vertrouw op je.”

Ik vertelde dat ik dat nooit zou doen en daarbij dat ik ook deelgenoot was nu. Ik kon ook niets doorvertellen, want ik was erbij. John vroeg Irma voor hem op de grond in het gras te gaan zitten en dat deed ze. De andere mannen stonden iets verder weg te praten. Ze knielde voor hem in haar zwarte jurkje en keek vol verwachting naar zijn kruis. Haar schoentjes had ze nog aan en ze zat als een schoolmeisje voor hem op haar knieën, netjes rechtop. Hij deed zijn gulp open en daar hing het apparaat. “Wow!” zei Irma zachtjes. Zijn stijve, zwarte paal hing naar beneden. Een lange, zwarte, vlezige pik met een besneden eikel. Ik had zoiets nog nooit gezien in het echt. Het geval was zeker 28 centimeter en over de dikte kon ik alleen maar fantaseren. Irma raakte met het puntje van haar tong de eikel aan waardoor zijn pik bewoog. De pik leek wel van rubber, zo massief en zwaar. Irma kroop nog dichterbij en liet ineens zijn eikel in haar mond glijden. Ver kwam ze niet, al ze deed wel haar best. Ik hoorde haar zachte kreunen en ook die van John.

"Yes, baby" mompelde hij. Irma gleed met haar tong over de lengte van zijn pik en weer terug. Ook mijn pik was keihard geworden. Het leek alsof ik in een film speelde. Ik stond er vlak naast. Ik had dit altijd al willen meemaken, een blanke vrouw en een zwarte man. Irma deed het! Ik zag haar kleine, zachte gezichtje speels met die enorme zwarte knuppel spelen. Zijn kanon was zo dik als haar onderarm. De anderen kwamen om Irma heen staan en John vroeg of ze oké vond dat de anderen meededen. Het leek haar niets te schelen, integendeel. Ze keek achterom en knikte vurig en wist niet waar ze moest kijken; de een na de andere lanceerde een enorm zwarte pik uit zijn broek. Vijf hingen er om haar heen. En ze pakte er twee vast. Nu trok ik het niet meer en ik knoopte mijn broek los. Ik begon me af te trekken terwijl Irma de een na de ander zoog. Haar glimmend lichtroze lippenstift was nu verdwenen. Als Irma dit durfde te doen, dan kon ik dit ook. Het idee dat ik me openlijk en in het bijzijn van Irma stond af te trekken, maakte me gek. Ik zag dat Irma steeds harder kreunde en kronkelde. Ik volgde haar arm naar beneden. Ze was zich aan het vingeren! Ik trok vrijwel automatisch aan mijn pik en voelde opeens een enorm golf door mijn lichaam gaan. Daar stond ik dan. In de bosjes met mijn broek op mijn enkels een orgasme te krijgen zoals ik die nog niet had meegemaakt. Ik knalde bijna. Haar gezicht glom nu van het vocht en één van de negers had haar jurk ophoog gerold. Ik zag haar ronde blanke billen, haar fraaie rug en hals. De creolen schommelde op het 'pijpritme' heen en weer. Eén van de negers spoot echt een enorme staal over haar gezicht. Niet één, niet twee, maar zes! De vier negers pakte haar voorzicht op en legde Irma op haar rug. Tom, die absoluut de grootste had, daarbij was die van John nog redelijk, vroeg haar of ze dit wel echt wilde. Ze knikte en antwoordde.

“Yes, please”. “Please do so”.

Ze lag op haar rug en was nu naakt. Ze had nog één ding aan en dat was een klein zwartzijde string met twee piepkleine touwtjes aan beide kanten. De zwarte zijde zat strak over haar vagina gespannen en de stof was echt kletsnat. Haar vagina was opgezwollen. Daarom heen zag ik haar bezwete, natte, roomblanke huid. En geschoren. Ze zag er verwilderd uit. Haar kapsel was een ‘mess’. En haar ogen waren waterig groen van kleur. Daar lag ze en Tom stond voor haar. Zijn enorm donkerbruine pik bungelde met de eikel naar beneden. Je zag duidelijk de dikke aders onder zijn donker bruine huid. Ze keek onafgebroken naar hem en ik kreeg het nu benauwd. Ik begon me weer af te trekken en stond met mijn mond open te kijken naar de mannen en Irma. Irma lag op haar rug en de negers bleven zich boven haar af trekken. Af en toe kletterden er enkele klodders op het strakke lijfje van Irma. Tom zit tussen haar benen en duwt haar slipje opzij. Ik zie haar rode, opgezwollen en kleverige vagina. Hij prikt voorzichtig met zijn eikel tussen haar lipjes en kreunt diep uit. Wat een enorm apparaat! Ik zie Irma naar beneden kijken en haar buikspieren aanspannen. Daar gaat hij. Met zijn grote zwarte handen pakt hij haar bij haar middeltje vast en trekt haar iets meer naar zich toe. Heel langzaam duwt hij zijn zwarte knuppel in één beweging, soepel in haar blanke lijfje. Irma kreunt en jammert. Ik trek als een bezetene aan mijn pik, terwijl John naast me komt staan. Ik vraag met een rood hoofd of ik zijn geval mag voelen. Hij lacht en zegt, “Yeah, sure man”. Met mijn andere hand pak ik ‘m beet. “Shit!” Het gewicht is niet normaal. Mijn bekken klampt en met een enorme druk spuit ik. Ik blijf trekken, ook bij hem, en zie hoe Irma totaal gevuld is. Zijn 28 centimeter penis zit tot aan zijn ballen in haar opgezwollen poesje. Ze moet echt kletsnat zijn. Hij begint langzaam te glijden. In en uit, in en uit. Ik zie dat ze steeds meer ontspant en zie ook hoe voor de zoveelste keer er een van de negers klaarkomt op haar buikje. Stoppen die gasten nou nooit? Schiet er door mijn hoofd heen. Irma begint opeens hard te gillen en één van de negers legt zachtjes zijn hand op haar mond. Ze snuift nu als een wilde terwijl Tom het ritme opvoert. Ik strompel dichterbij en voel de warmte en ruik de ‘seks’. Irma komt en komt. En Tom voert het ritme op. Ze beweegt gewoon van onder naar boven. Haar rode schaamlippen staan gespannen om zijn enorme paal, die werkelijk glimt van het vocht. Opeens kromt ze haar rug en komt als een waanzinnige klaar en het lijkt wel of ze huilt.

Tom haalt zijn paal eruit en direct duwt een ander zijn zwarte knuppel naar binnen. Direct maakt hij tempo. Irma kirt, gilt, schreeuwt; de hand op haar mond werkt niet. Dus schuift Tom zijn pik in haar mond. Ze kan niet pijpen, maar het dempt wel. Ook hij neukt Irma weer tot twee orgasmen. Ook ik kom nu klaar op haar borsten en kijk haar heel even beschaamd aan. Ik kan me niet beheersen en strijk de ladingen sperma over haar borsten uit. Haar blanke huid glimt. Die avond/nacht is ze genomen door alle vijf de basketballers. Later ook op haar knieën. Ze hebben netjes afscheid genomen en bleven alleen achter. Irma kon niet opstaan en dus ben ik bij haar gaan liggen. Volkomen van de wereld hebben we liggen tongzoenen. Ze voelde heet en kleverig aan. Irma heeft zich daarbij gevingerd en ik me afgetrokken. We hebben zo zeker een uur gelegen en onszelf loom en lui bevredigd. Uiteindelijk zijn we naar huis gestrompeld. Ik heb Irma moeten wassen met het water van een meertje. Ze kon zo gewoon niet over straat. Ze was stil en vroeg zachtjes.

“Echt, hè, niemand ooit vertellen hè?”

“Het is ons geheim.”

We hebben er na ook nooit meer gehad over die avond. Wel is ons contact gewoon als buurman en buurvrouw gebleven. Alsof het nooit is gebeurd. Wat een ervaring.

Guido  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1040

Wilde Lena

GuidoGeplaatst door My 4Fingers ma, augustus 26, 2013 23:18:18

Wilde Lena

Ik kwam haar zaterdagmiddag tegen in de stad. Op school noemden we haar 'wilde Lena'. Dat was toen we nog op in het middelbaar zaten, in de specialisatie graad. Maar in de eerste drie klassen stapte ze ook al gemakkelijk uit haar broekje, dus wat dat betreft ken ik haar niet anders dan onder de naam wilde Lena. In die tijd was zij al een mooie meid met hete ogen die je pik haast uit je broek keken, twee lekkere tietjes en een mals stel billen. Ze kreeg heel wat pikken te verwerken, maar vond tussen de nummertjes door zowaar nog tijd om te studeren, zodat ze tegelijk met mij voor het examen slaagde. Op twintigjarige leeftijd begon ze de hoer te spelen. Op school had ze ook wel geld of cadeautjes aangenomen in ruil voor haar gastvrij geopende kut, maar op haar twintigste ging ze professioneel werken, zelfs met een pooier. De eerste jaren van haar carrière zag ik haar nog regelmatig, maar toen ik trouwde en een baan kreeg in Antwerpen verloor ik Lena uit het oog. In die tijd was ze een prachtige jonge vrouw en het aantal pikken dat zij in haar kut tot spuiten bracht deed niets aan haar schoonheid af.

Zaterdagmiddag liep ik haar in een warenhuis tegen het lijf. En wat voor een lijf!

"Lena, ben jij het?" Vroeg ik verrast.

"Goed gezien, helemaal kompleet," zei ze lachend.

"Overkompleet zelfs," zei ik en tikte tegen haar buik.

"Een arbeidsongevalletje."

"0, doe je het nog steeds?"

"Ja hoor en altijd nog met plezier."

"Hoe kom je dan aan die buik. Jullie doen het toch altijd met een condoom?"

"Je bent goed op de hoogte."

"Is het geknapt? Gescheurd? Of was het al lek toen je het over de eikel van die vent stroopte."

"Wat doe je als er een leuke bink komt die met een briefje van duizend voor je ogen wappert?"

"Dan ga je liggen."

"Juist. Hij wilde er beslist zo in, geen gerommel met kapotjes, hij moest contact hebben met de kut waar hij zijn pik in stak. Ik was niet zo goed bij kas en wilde dat groene briefje graag hebben. Dus nam ik het risico en hij schoot raak."

"Wat was dat voor een vent?"

"Weet ik veel. Hij was in ieder geval vreselijk heet en had er wat voor over. Dan doe ik mijn best ook. Klanten van een paar tientjes heb ik niets aan, die ruk ik af tussen twee vingers."Ja, ze kon het mooi zeggen.

"En wat nu?" Vroeg ik. Ze haalde haar schouders op.

"Ik ben buiten dienst en verdien geen cent. Niet veel kerels willen op een zwangere hoer duiken, weet je."

"Maar zo verdien je geen cent."

"Wil jij me dan soms naaien?"Ze zag er adembenemend uit en haar borsten, onder normale omstandigheden al prachtexemplaren, waren nu fenomenaal en met melk gevuld.

"Wat kost het allemaal?" Vroeg ik, want vroeger was ik te verlegen geweest om haar te vragen.

"Vijf tientjes, helemaal naakt," zei ze zakelijk.

"En zonder hoesje dan?"

"Heb je een gezonde jongeheer? Ik bedoel..."

"Ja."

"Honderd ballen, dan mag je ook nog een standje uitzoeken."

"En een hele nacht bij je in bed?"Ze keek met spotlachende ogen aan."Bij een zwangere vrouw is niet veel plaats in bed."

"Dan ga ik de hele nacht op je liggen! We versieren wel wat, Lena. Wat doen we?"

"Je schijnt er zin in te hebben. Goed, omdat jij het bent... honderdvijftig met klaarkomgarantie, dat is een spotprijsje."

"Aangenomen, dat staat."

"Als je pik maar staat."

"Dat komt in orde."

"Als ik naakt voor je sta schrik je u dood."

"Of ik kom klaar, spetter."Ze keek me geamuseerd aan.

"Ach, weet je wat, kom maar mee, dan maken we er een leuke avond en nacht van. Je hoeft niets te betalen, we kennen elkaar al zo lang. Ik geloof dat jouw pik de enige is die ik destijds niet in me heb gehad."

Wilde Lena bleek een tamelijk luxueuze flat te bewonen en ik begreep best dat zij zonder dikke buik grof geld verdiende, doordat de mannen graag een

stukje hard vlees in die buik wilden moffelen. Die eer zou mij nu te beurt vallen, al leek het me een hele opgaaf om in haar kut te komen. Lena trok haar jas uit en ik zag dat ze een bloes droeg met knopen aan de voorkant.

"Zal ik alles maar meteen uittrekken?" vroeg ze. "Je wilt natuurlijk eerst een vluggertje maken om de ergste heetheid kwijt te raken."

"Nee, ik wil je graag uitkleden," zei ik en keek naar haar verrukkelijke dijen en knieën. Lena knikte begrijpend. Als hoer wist ze wat de mannen wilden.

"Kom dan maar, ik vind het wel fijn om wat te worden opgegeild."

"Ik dacht dat zwangere vrouwen geen behoeft aan seks hadden."

"Mis. Ik ben heter dan normaal."

"Wat doe je zoal met je klanten?"

"Alles."

"Mogen ze je tussen je dijen likken?"

"Natuurlijk. Voor het zoenen en zuigen van mijn tieten vraag ik een extra. Als een vent mijn kut wil likken komt er nog eens wat bij."

"Zoveel kan ik niet betalen."

"Ik ben buiten dienst en je hoeft geen cent te betalen, dat heb ik in de stad ook al gezegd. Je gaat maar lekker je gang."

"Dat is erg tof van je, schatje."

"Dat zeg je straks niet meer. Wel eens een zwangere vrouw geneukt?"

"Nee, nog nooit, maar ik wil het graag proberen."

"Ik geef je vrij spel."

"Waar is je vent eigenlijk, Lena? Hij kan ons toch niet op heterdaad betrappen als we in volle actie zijn?"

"Ik heb geen vent meer. Hij heeft me de straat op getrapt toen hij hoorde dat ik met een jong zat. Een zwangere vrouw verdient geen cent."

"Wat ellendig voor je, Lena."

"Ik ben er niet rouwig om dat hij er niet meer is." Ze ging op het bed zitten en knipoogde naar me. "Kom eens bij het zwangere hoertje, schat..."

Allemachtig, wat een brok van een vrouw! En ze leek in niets meer op een hoer. Ik ging naast haar zitten en nam haar knappe kopje tussen mijn handen, keek diep in haar peilloze ogen en zag de volle rode lippen langzaam en trillend opengaan.

"0 Lena, eindelijk..."

"Hete bink," fluisterde zij en drukte haar mond op de mijne. Ze zoende zalig en ik had grote moeite om haar niet meteen te nemen. Haar lippen waren zacht en vol, drukten, persten en wreven de mijne, haar tong was nat en spits, streelde de mijne en zij zoog mijn speeksel in haar mondholte, waar het zich met het hare vermengde, spuugde het terug en zoog het grommend weer in haar mond, proefde het en slikte het door. Toen was ik aan de beurt. Ik zoog haar mondsap in mijn mond, liet het genietend door mijn mondholte circuleren en perste het terug in haar gulzig zuigende mond. Zij had inmiddels nieuw speeksel geproduceerd en liet het allemaal in mijn mond vloeien, ik proefde het en slikte het beetje voor beetje door. Wat geil werden we daar van. Ik maakte ondertussen haar bloes los en verwijderde de beha, waarna ik met twee prachtige volle borsten in mijn handen zat.

"Wat een tieten," fluisterde ik en keek naar de rode tepeltjes die zich onder mijn strelende vingers oprichtten en donker werden van geilheid.

"Mm…," kreunde Lena zacht en zij drukte haar tieten hijgend naar voren. "Zoen mijn knopjes, lik er met de tong overheen, bijt erin, schatje... 0ch, wat masseer je ze lief, ach!"

"Wat een tieten, wat een harde knopjes, ben je zo lekker heet, Lena?"

"Ja, ah, heet... je moet me lekker lang neuken met je lul, doe je dat?" Ik keek naar de blauwe aderen rond de tepels en drukte mijn mond liefkozend op de enorme melkborsten.

"Zou er melk inzitten?" vroeg ik hijgend en nam een knop tussen mijn tanden.

"Zuig maar," zei Lena met een bevende stem. "Proef maar van mijn melk, drink het maar uit mijn tieten, heerlijk."

Het was al heel lang geleden dat ik aan mijn moeder haar borsten had gelegen. Hoe zou de melk van een vrouw smaken? Ik wilde alles drinken, tot de laatste druppel. Lena keek me lachend aan."Wat nu, durf je niet, het is heus lekker."

Ik nam een van die heerlijke trillende tieten tussen mijn handen en liefkoosde de van wellust gezwollen tepel, legde het fruitige nippeltje tussen mijn lippen en begon voorzichtig te zuigen. Het was een zalig gevoel toen ik de eerste druppel lauwwarm op mijn tong voelde vloeien. Lena kreunde zacht en sloot haar ogen.

"O, zuig me leeg," fluisterden haar rode lippen. "Drink de melk uit mijn tieten, het is zo'n heerlijk gevoel."

Dat vond ik ook. De tepel was hard en veerkrachtig in mijn mond en toen ik er wat harder aan begon te lurken werd de stroom melk groter. Warm en zoet liep het in mijn mond. Zalig is die moedermelk, ik kan het aanbevelen. En het kan nooit slecht zijn, want hoeveel baby's zijn er in de loop de eeuwen niet mee grootgebracht? Ik was natuurlijk geen baby meer, maar een tiet is voor een man, al is hij zeventig, altijd aantrekkelijk. Het was de linkertiet die ik eerst had genomen en toen er niet veel meer dan een enkel drupje uit kwam nam ik de andere tussen mijn lippen en begon opnieuw genotvol te zuigen aan het stijve knopje.

"Mm…," kreunde Lena. "Ik voel het tot in mijn kut, wil je me niet vingeren?" Ze had haar rok en broekje nog aan en zonder haar lieve volle tiet uit mijn mond te halen liet ik een hand over haar fluwelen dijen glijden, trok het smalle kruisje van haar slipje opzij en woelde door haar buikhaar, dat dicht en zacht krullend was. Haar buitenste schaamlippen stonden al open en toen ik er een vingertop tussen legde voelde het glibberig aan.

"Ik ben al nat, schuif er maar twee vingers in," zei Lena hijgend. Ze spreidde haar benen en toen ik eerst een vinger in haar schede stak zakte zij onderuit en voelde ik haar tepel harder worden tegen mijn tong.

"Is het lekker?" vroeg ik, haar tiet een ogenblik loslatend.

"Mm…," kreunde zij en kneep haar schedespieren samen, wat een lekker gevoel was. We waren er nog lang niet.

Ik was moe van het zuigen en pauzeerde even. Een tweede vinger paste gemakkelijk in haar vagina en ik bewoog ze nu allebei als een neukende lul in en uit haar kut die lekkere smakkende en zuigende geluidjes maakte. Ze had een beste kut, daar zou ik mijn hete lul langzaam in schuiven. In en uit, draaien en wrikken en tenslotte alles in haar buik spritsen. Wat een lekker wijf, jammer dat zij hoer was en een dikke buik had. Met het vingeren had ik daar geen last van en zij kennelijk ook niet want ze lag te schokken en te wippen onder mijn friemelende vingers.

"Lekker is dat," zei ze en kneep haar kutspieren zo stevig samen dat mijn vingerende vingers geen kant meer uit konden. Ze opende haar ogen en keek me heet aan."Man, wat is dat een heerlijk gevoel, maar je pik zal nog wel lekkerder zijn. Mijn tiet is ook nog niet leeg, zuig je niet door?"

Ik trok mijn vingers terug uit haar kut en keek naar het glibberige vocht dat er aankleefde. Het rook heerlijk kruidig en ik likte ze een voor een af.

"Goh, is dat lekker?" Vroeg ze hitsig.

"Niets is lekkerder dan kutsap en je pik wordt er zo groot en stijf van dat je hem de eerste uren niet meer slap kunt maken." Ik schoof de vingers er opnieuw lekker aan en voelde het warme melk in mijn keel spritsen. Vijf minuten en de zaak was gepiept. Ik gaf allebei die heerlijke joekels nog een kusje, beet in de tepeltjes en begon Lena van al haar kleren te ontdoen.

Ze mocht er zijn, ondanks haar enorme buik, waar vast een tweeling in zat!

"Wat ga je nu doen?" vroeg ze.

"In je kontje bijten en dan... mijn snikkel diep in je kut, dat lekkere geile dingetje."

"Mag ik eerst even met je stijve lul spelen? Likken en trekken?"

Ik trok voor de gezelligheid al mijn kleren uit en offreerde haar mijn harde lul, waar een dikke slijmdraad aan hing.

"Och, wat een harde lummel," zei Lena. "die gaat er straks mooi zonder kapotje in want ik wil hem goed voelen als hij in me klaarkomt. Er hangt een draad aan, mag ik?"

Ik hield mijn jongeheer voor haar mond en zij stak haar tong uit en likte de vette druppel van mijn rode eikel, stulpte toen haar lippen over mijn pik en begon hem grommend te zuigen. Als hoer had zij daarin natuurlijk grote ervaring opgedaan en toen ik haar vroeg of zij voor veel geld de mannen zonder kapotje afzoog schudde zij haar hoofd, liet mijn pik los en zei. "Bah, nooit. Weet je dat sommige kerels naar drie hoeren gaan? Ik bedoel op één avond."

"Nou, die zijn dan goed geil."

"Ik kreeg eens een vent die me vertelde dat ik de zesde was. Hij was om acht uur begonnen en toen hij bij mij kwam was het twee uur. Hij kreeg hem met de grootste moeite nog stijf!"

"Dat kan ik me voorstellen. Zo heet ben ik niet. Ik zou wel een keer of drie in jou klaar willen komen, maar naar zes verschillende meiden gaan... Geef mijn portie maar aan fikkie."

"Die van jou zuig ik bloot leeg en het kost je geen cent," zei Lena en zij kriebelde mijn ballen.

"Je bent een allemachtig grote schat."

"Jij ook. Maar ik kan me niet voorstellen dat je een zwangere vrouw wilt neuken, lieve jongen van me."

"Je kut is toch net zo lekker als anders? Lena, ik kan me niet indenken dat ik hem straks tussen je dijen zal steken."

Ze streelde mijn pik en ballen en keek me verliefd aan.

"Jij mag het mokkeltje straks lekker volspuiten. Zeg maar hoe je me wilt hebben. Wil je me lekker van achteren neuken? Zoals de hondjes het doen, geile beer van me? Of zittend of staande, zeg het maar. Jongen, wat ben ik blij dat ik jou ontmoet heb."

"Staande en van achteren, kan dat?" Vroeg ik en zoog aan haar grote tepels.

"Mm…," kreunde Lena. "Natuurlijk kan dat, Ik ben van alle markten thuis. Staande en van achteren, kom op met je lekkere lul."Ze ging staan en leunde met haar handen op het hoge voeteinden van het bed, waarna zij haar kont achteruit stak en haar benen uit elkaar deed, zodat ik mijn lul onderdoor in haar kut kon schuiven. Die machtige kont zal ik nooit vergeten, evenmin als de mooie benen en de open kut onder de bilnaad. De schaamlippen waren behaard en stonden open om me te ontvangen. Ik ging achter Lena staan en streelde haar kont.

"Heerlijk, nog nooit zo'n lekkere kont gezien," hijgde ik en trok de billen van elkaar om naar het sterretje te kijken. Het was mooi en lekker, om zo je lul in te steken..."Ziet er smakelijk uit," zei ik, ging door mijn knieën en drukte begerig op de mooie kont van Lena.

"Je mag je lul ook wel in mijn reetje steken," zei ze lachend."0, ik weet precies wat die mannen graag willen. Probeer eerst mijn kutje maar, smeer dan met je vinger wat sap aan mijn sterretje en steek je lul in mijn anus. De meeste mannen worden gek als ze in mijn kont zitten te porren en ik vond het ook wel lekker zo'n keertje."Ik bevoelde verrukt haar dikke buik en liet mijn handen naar haar kolossale tieten glijden."Lekkere tietjes?" vroeg ze heet en de tepels verhardden zich onder mijn vingers.

"Mm…, de grootste die ik ooit in mijn handen heb gehad. En de mooiste."

"Wil je al in mijn kut?"

"O ja, in je lekkere open kut!" Riep ik en drukte mijn harde snikkel tussen haar billen.

"Wat een grote heb je. Ga nu normaal staan, pik tegen mijn gaatje en dan druk ik hem erin. Lekker in het zwangere hoertje spuiten, mm…, wat heet ben ik op je."Ik legde mijn lul tussen haar billen en Lena nam hem tussen haar vingers en voerde hem handig tussen de open schaamlippen, zuchtte en zei schor.

"Nu moet je doordrukken, de punt van je eikel zit op de goeie plek, voel je hoe heet mijn kut is?" Ik drukte mijn pik naar binnen en toen hij er helemaal in zat legde ik mijn armen om de enorme buik van Lena en fluisterde.

"Wat heb je mooi haar, wat is je rug blank... 0, die lekkere grote buik met het kind erin. Ik neuk je zwangere kut, schatje. Als er geen kind in zat zou ik je zwanger maken, zo vol is mijn zak."

"Ja, wat jammer dat er al een kind in me zit," zei Lena en voelde aan mijn kloten. "Lekkere grote eieren, mm…, wat zal daar uitkomen straks. Een kind zou je me moeten neuken."

Ik bewoog me langzaam in en uit, keek naar mijn snikkel en haar strakke schaamlippen, voelde aan haar tieten en zocht haar kittelaar. Het was niet moeilijk die te vinden want hij stak recht vooruit en was bikkelhard. Ik begon Lena te masturberen en neukte met jeukende ballen en tintelende eikel in haar fijne warme en gladde kut.

"Mm…, dat is zalig," zei Lena hees en draaide met haar geile kont. "Ja, lange halen, langzaam en diep, toe maar, ik kan hem best hebben, dat voel je zeker wel."

"Je bent een stuk," kermde ik. "Een geile stoot, wat neuk je lekker, je kut is het einde."

"Als ik niet meer zwanger ben... 0h, wat lekker doe je hem erin, dat grote ding. Oh, als ik het kind heb mag je ... ai, wat diep pik je, bijna tegen het kind aan. Oef, wat jeukt dat, wat rol je mijn tepels fijn tussen je vingers."

"Ik geloof dat ik ga spuiten, klaarkomen in je kut," zei ik en hield haar heupen vast. Ik leunde ver naar achteren om beter naar mijn lul en haar natte kut te kunnen kijken. De aanblik van de twee geslachtsorganen, nat en geurig, maakte me gek en steunend voelde ik het komen.

"Ja, spuit in mijn buik," riep Lena en keek tussen haar benen. "0, wat een mooi gezicht is dat!"

"Kom dan," riep ik en greep haar tieten, perste me diep in haar schokkende kut en braakte mijn hartstocht krachtig in de schede.

"Oh, wat zalig, wat lekker neuk je me vol, ik voel het in me spatten, je lijkt wel een brandweerman, wat een slang, wat een dikke hete brei spuit je in mijn buik...oh, ik kom zo lekker klaar met je lul!"

Ik neukte rustig door, diep in haar kut en hoorde onze pik en kut zuigen en slurpen. Lena stond te schudden op haar benen en ik zakte haast door mijn knieën, zo hevig was het genot in mijn ballen en spuitende lul. De eikel brandde en jeukte, alle spieren klampten en de tinteling in mijn kloten was zo hevig dat ik op de lippen moest bijten om niet te schreeuwen. Langzaam neukte ik door tot ik voelde dat er geen zaad meer was. Mijn lul bleef hard in de zalige kut van het zwangere hoertje en ik hield hem binnen want Lena was nog aan het klaarkomen. Zij zuchtte en hijgde, snikte en snakte naar adem.

"Oei, wat is dat toch zalig," riep ze in extase. "Je bent al helemaal leeg maar je lul is nog zo hard als een spijker!"

Eindelijk floepte hij uit haar druipende kut en alle zaad kwakte op de vloer en liep langs haar dijen naar beneden.

"Jij had een volle zak zeg," zei ze bewonderd. "Wat een nummer was me dat. Je mag straks nog wel een keer."

"Blijf je in deze flat wonen?" Vroeg ik, op een idee gebracht.

"Nee, hij is al opgezegd. Over drie weken moet ik een ander onderkomen hebben gevonden."

"Kom bij mij wonen," stelde ik voor. "Ik ben al een jaar eenzaam."

Ze knikte enthousiast en zoende me met open mond en gretig aftastende tong.

"Fijne gast! Ja, dat doen we, ik kom bij je wonen en dan blijf ik buiten dienst."

"Ook voor mij?"

"Nee, voor jou maak ik een uitzondering." Ze zoende me weer en voelde aan mijn lul, die slap en glibberig was.

"Voor deze lieve jongen heb ik dag en nacht dienst, dat beloof ik je."

En dat ik haar aan die belofte hield hoef ik niet te zeggen.

Guido  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1032

Mijn lieve buurvrouw

GuidoGeplaatst door My 4Fingers di, juli 02, 2013 01:00:14

Mijn lieve buurvrouw,

Drie deuren verder woont Anita, een vrouw van half de vijftig. Ze woont alleen. Jaren geleden is ze gescheiden en haar enige zoon is ook al een paar jaar de deur uit.

Anita is een schat van een vrouw. Altijd heeft ze tijd voor een vriendelijk praatje. Bovendien ziet ze er heel goed uit. Een paar mooie benen, een lekkere kont en flinke borsten. Als het lekker weer is, zit Anita meestal in de tuin. Eerlijk gezegd loop ik wel eens een klein stukje om als het zonnetje schijnt. Goede kans dat ik haar dan tref.

Afgelopen augustus was het weer eens zo ver. Anita zat in haar stoel en ze droeg een korte broek en een dun truitje. We raakten in gesprek. Op een zeker moment begon Anita te vertellen over een formulier van de gemeente waar ze moeite mee had bij het invullen. Ik bood haar aan om te helpen. Ze wilde van dat aanbod graag gebruik maken en ze nodigde me uit om binnen te komen. We gingen aan de keukentafel zitten. Ze gaf me het formulier en na een kwartiertje was alles ingevuld. Anita was me erg dankbaar. Ze vroeg me wat ze me verschuldigd was. Uiteraard wilde ik geen vergoeding voor het invullen. Om er toch iets tegenover te stellen, bood ze me wat te drinken aan. Ik koos voor een glas sinaasappelsap. Anita liep naar de koelkast die vlak naast me stond. Ze deed de deur open en bukte om de fles te pakken.

Haar broek spande zich om haar billen en door de stof heen zag ik de contouren van haar slipje. Ik kreeg de neiging om haar over haar billen te strelen, maar ik kon me bedwingen. Toen ze de fles gepakt had, liep ze naar het aanrecht om een glas in te schenken. De dop van de fles zat echter nogal vast. Ze kreeg hem niet open en ze vroeg me of ik hem open kon maken. Ik liep naar het aanrecht en kreeg de fles gelukkig meteen open. Terwijl ze het glas vulde, bleef ik naast haar staan. Ik keek naar haar borsten onder het truitje. Kon ik ze maar een keer met mijn handen beroeren!

Ik kon me niet langer bedwingen. Ik ging achter haar staan, pakte haar bij haar borsten, kuste haar nek en fluisterde in haar oor dat ze een heel mooi figuur had. Anita leek mij even af te weren, maar ze zette niet door. Tot mijn verbazing stond ze toe dat ik mijn handen over haar borsten liet gaan. Toen draaide ik haar voorzichtig om en kuste haar vol op de mond. Ook dat liet ze zich welgevallen. Daarop gaf ik haar een tongzoen die ze duidelijk beantwoordde. Mijn handen gleden over haar rug naar beneden totdat ik haar billen bereikte. Ik kneedde ze zachtjes en drukte haar onderlijf stevig tegen me aan. De bubbel in mijn broek moest haar niet ontgaan zijn. Ik merkte dat haar ademhaling sneller ging.

Toen we enige tijd zo hadden gestaan, stelde Anita voor om naar de slaapkamer te gaan. Daar aangekomen, trok ik het truitje over haar hoofd. Ik keek naar haar borsten die nog omgeven werden door haar bh. Anita ontdeed mij van mijn T-shirt, broek en ook mijn onderbroek lag al snel op de grond. Ik maakte Anita 's broek los en daar stond ze voor me in haar bh en slipje. Het losmaken van haar bh kostte me gelukkig niet al te veel moeite.

Toen ik haar borsten naakt voor me zag, moest ik haar tepels eerst likken en kussen. Anita kreunde toen ik dat deed. Vervolgens was haar slipje aan de beurt. Toen dat verwijderd was, had ik eindelijk uitzicht op dat deel van haar lichaam waar ik al ettelijke malen heimelijk van had gedroomd. Voorzichtig ging ik met mijn hand naar haar kruis en voelde dat ze al aardig vochtig was geworden. Ik ging met een vinger naar binnen, terwijl ik met mijn mond de hare zocht. Mijn tong drong haar mond binnen en we kusten elkaar hartstochtelijk. Ik vingerde Anita tot ze klaarkwam.

Maar daar had ze gelukkig niet voldoende aan. Ze fluisterde in mijn oor dat de meer wilde. Uiteraard had ik daar geen bezwaar tegen en ik liet mijn harde geslacht langzaam in haar gaan. Anita kreunde dat ze het erg lekker vond en vroeg me door te gaan. Ik begon langzaam in haar heen en weer te gaan. Vervolgens ging dat steeds sneller en kwamen Anita en ik tegelijk klaar. We zijn nog een tijdje bij elkaar blijven liggen en hebben elkaar langdurig gekust. Daarna hebben we samen gedouchte en elkaar daar nogmaals bemind. Sindsdien zien we elkaar nog wel regelmatig, al hoeft er dan geen formulier meer aan te pas te komen.

Guido  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1016

Alles kan...

GuidoGeplaatst door My 4Fingers di, juni 25, 2013 23:25:04

Alles kan als…

Jij en ik lopen als twee onbekenden midden in Antwerpen. Het is een prachtige lentedag. De terrasjes zitten vol en iedereen is vrolijk aan het winkelen, genietend van een van de eerste warme dagen van het jaar. Jij weet het vast niet meer, maar we zijn elkaar al eerder tegen gekomen vandaag. We hadden op het Groenplein al even oogcontact. Ik voelde gelijk een sterke seksuele aantrekking, en het maakt me niet uit of jij dat ook voelde of niet. Ik moet je gewoon hebben en zo meteen is al te laat. Ik besluit achter je aan te lopen, totdat we in een ietwat rustiger straatje komen. We zijn dichtbij waar ik mijn auto heb geparkeerd en ik besluit je voorbij te gaan. Verderop sta ik rustig op je te wachten, je komt achteloos aangesjokt, je van niets bewust. Zodra je langs loopt grijp ik je beet. Ik neem je mee richting mijn busje dat achter dit kantoorpand staat geparkeerd.

Je sputtert wel tegen, maar in mijn optiek alleen maar naar buiten toe. Eerste dacht je dat ik je wilde beroven, maar aan de manier waarop ik je beet had, voelde je een vreemd gevoel van veiligheid. Er gaat een rilling door je lichaam, eindelijk weer iemand die je aandacht geeft. Eindelijk iemand die de dingen begrijpt die je zelf nog moet ontdekken. Je voelt het jeuken tussen je benen, zou het vandaag dan eindelijk? Terwijl jouw lichaam zonder dat je het kan beïnvloeden de opeenvolgende stappen van opwinding doorgaat en je langzaam je heerlijke sappen beginnen te vloeien, til ik je achter in de bus. Nog voor je gewend bent aan het donker hier binnen en je afvraagt waarom je eigenlijk geen echte weerstand hebt geboden, bind ik je vast met de touwen die al klaar lagen in de bus. De touwen zitten net iets strakker dan lekker is, de ruwe koorden maken de huid rond je polsen en enkels geïrriteerd, maar op een haast onbekende manier lijkt de pijn je nog geiler te maken. Een gevoel wat je lange tijd niet meer hebt meegemaakt.

Als een oude schoen omhult de opwinding je lichaam. En krampachtig probeer je het gevoel welkom te heten in de tempel, die jouw lichaam is. De spanning van de afgelopen minuten dat voor je gevoel een uur leek te zijn, hebben ook op mij ook hun invloed gehad.

Adrenaline stroom door mijn lichaam als ik de kleding van je lijf ruk, daarbij je huid her en der open krassend. Ik kan mezelf niet meer bedwingen en knoop mijn broek en shirt open. Het gevoel van macht gecombineerd met de dierlijke aantrekkingskracht die ik voel maken me gek! Ik moet mijn hoofd er goed bijhouden, om te zorgen dat alles goed verloopt. Ik kijk eens naar beneden, naar het concentratiepunt van alle soorten energie die zich in en rondom mijn lichaam bevinden. Terwijl ik zachtjes mijn lul nog wat harder streel, kijk ik nog eens goed naar hoe je daar op die vuile bodem van de bus ligt.

Je fragiele zomerjurkje hangt nog half over je lijf en van je lingerie is al helmaal niets meer terug te zien. Misschien was het geen duur setje en misschien koop ik wel iets nieuws voor je als je me tevreden stelt vanmiddag.

Tot nu toe is er nog geen woord gevallen, veel te druk waren we bezig met onze eigen gevoelens. Ook nu nog zwijgen we. Af een toe is een blik genoeg, maar zelfs die zijn op één hand te tellen. Als mijn ogen bij je voeten zijn aangekomen, de enige plekken van je lichaam die nog verborgen zijn, kan ik mezelf niet meer tegenhouden en zak langzaam door de knieën.

Op dit moment overwint het gevoel van angst je toch een beetje en enigszins geschrokken kijk je me aan. In je prachtige ogen, ogen die ik nooit van mijn leven meer zal vergeten, is de strijd in je ziel duidelijk zichtbaar. Golven van angst, geilheid, nieuwsgierigheid en lust lossen elkaar af als seconden van de tijd. Terwijl je probeert zo onschuldig mogelijk te kijken zie ik, je diepste ik, me zaadvragend aankijken. Nu weet ik zeker dat ik het juiste doe. Ik weet wat je diep van binnen wilt en dat zal je krijgen ook!

Beiden voelen we dat het moment van keuze allang gepasseerd is. Wat vanochtend begon is nu niet meer te stoppen. Zowel jij als ik realiseren dat, alleen ik ben de enige die de volgende stap kan nemen. Ik heb de macht nu en je lijkt je erbij neer te leggen en je rustig te laten meevoeren met de stroom diep in je lichaam.

Toch weer enigszins angstig maak je jezelf klaar om hard en direct door mij doorboord te worden, je bereid je voor op een verkrachting, een pure uiting en misbruik van mijn macht. Maar net op het moment dat je mijn brute entree verwacht voel je niets meer dan mijn hete eikel die zich heel rustig tussen je openstaande schaamlippen nestelt. Als een pas geboren zoogdier lijkt hij beschutting te zoeken in de warme vochtige omgeving van jouw vrouwelijkheid.

Ik van mijn kant voel hoe het meest gevoelige deel van mijn lichaam in jouw lichaam zit. Onvermijdelijk was dit moment, maar toch verrast het mij mogelijk nog meer als het jou verrast. Langzaam trek ik me nu terug en als een veer zo licht haal ik mijn lul langs het knooppunt van alle gevoelens in je lichaam, concentratiepunt van je ziel.

De volle lengte van mijn lul glijdt langs je clitje omhoog en omlaag... omhoog en omlaag... omhoog en omlaag. Zacht en teder drijf ik je tot waanzin.

Ergens ben je teleurgesteld dat ik niet deed wat je verwachtte. Diep van binnen wil je dat ik je neem, dat ik je als een brute verkrachter doorboor. Maar deze tederheid, deze zachte prachtige behandeling die je nu van me krijgt is eigenlijk nog mooier. Die spanning die we hadden opgebouwd, die op knappen staande spanning tussen de jager en zijn prooi, die vindt zijn climax in de anticlimax... Omhoog en omlaag... Langzaam wordt de spanning in je lichaam te groot voor je geest en moet je jezelf helemaal overgeven aan die warme staaf die dan weer over je venusheuvel glijdt en dan weer heel voorzichtig en heel ondiep alleen maar lijkt te kijken of je schaamlippen nog wel open kunnen. Langzaam verglijdt je zicht op de wereld en je hoort geen enkel geluid meer behalve je eigen gesteun. In de manier waarop ik je liefde laat voelen en je bevredig. Door dat zeldzame gevoel je jezelf toe al snel een orgasme te laten opkomen. Je probeert jezelf met alle macht tegen me aan te drukken om de druk op dat knopje te verhogen en je wilt niets liever dan de climax die je voelt aankomen bereiken, maar je kan je niet bewegen.

Er zit geen rek in de touwen en waarschijnlijk bloed je al een beetje, daar waar ze je lichaam vastsnoeren. Je voelt jezelf steeds verder opladen terwijl ik rustig door blijf gaan. Het ritme heb je nog steeds niet ontdekt, de regelmaat lijkt ver te zoeken en dat maakt je gek! Je weet niet wat je moet verwachten en... en dan lijkt het dan toch zo ver te zijn, zou je dan eindelijk mogen komen en zou je dan het einde van de spanningsboog mogen zien, die pot met goud vinden die nog groter is dan die aan het einde van de regenboog? Zou ik je toelaten om klaar te komen? Alles lijkt erop, je kreunt zo hard dat ik het wel moet horen, en de ongecontroleerde bewegingen in je onderbuik zeggen toch genoeg, denk je. Al tijden verlang je naar een moment als dit, zonder dat je dat zelf wist.

Hoe ik in staat ben om te weten wat jij wilt, zelfs voordat jij dat weet vraag je jezelf even af, maar dan neemt het opkomende orgasme je gedachten weer mee. Zou je dan nu mogen? Precies op dat moment houdt het op.

Het warme onderlichaam verwijdert zich langzaam van dat van jou. De mannelijkheid die al die tijd een met jou was, glijdt tergend langzaam uit je, zonder dat je er iets tegen kunt doen. Je warme, vochtige clitje stuurt een rilling door je lichaam, als er een koude lucht langs strijkt. Na een pauze die een eeuwigheid lijkt te duren voel je met je zevende zintuig weer iets naderen. Blijdschap rent door je lichaam, van je geest die het voelt aankomen naar je kutje dat zich al weer helemaal voorbereid. Je beseft je dat dit gelukkig maar een pauze was en je verbeeldt je hoe je weer naar een hoogtepunt gebracht wordt, hoe die heerlijk warme staaf je schaamlippen zal scheiden en jullie beiden teder naar een hoogtepunt zal voeren.

Maar dan opeens komt de klap, de pijn die je niet verwacht had. Zowel lichamelijk als geestelijk voel je nu pijn. Keer op keer komt de zweep op je lichaam terecht. Je weet niet waar je hem verwachten moet. Dan weer komt hij neer op je borsten, waarvan je tepels tegen beter weten in toch hard worden. En de volgende klap komt niet eens op je lichaam maar klapt vlak voor je gezicht in de lucht. Ook de aard van de slagen verschilt. De ene lijkt je meer te strelen en daar straalt een soort liefde vanuit, terwijl je bij de volgende striem op je lichaam alleen maar de macht die ik over je heb voelt. Bijna elk plekje op de bovenkant van je lichaam lijkt nu te gloeien. Door de gewenning aan de pijn en het bloed dat nu als een gek door je lichaam raast, voel je iets tegenstrijdigs. Terwijl je opkomende orgasme verdwijnt, neemt je opwinding alleen maar toe! Vooral rond het seksuele centrum van je lichaam is het een drukte van jewelste. Even plotseling als het kwam is de neerslag van pijnlijke zweepslagen weer verdwenen.

Na dit korte, maar krachtige, intermezzo is je orgasme nu compleet weggevloeid en je begrijpt er niets meer van. Wanhopig vraag je jezelf af wat er nu komen gaat. Dan opeens drukt er een keiharde paal tegen je zachte poortje en beukt tot aan zijn wortel in de diepste plekjes van je lichaam en je ziel. Pijn schiet door je getergde onderlichaam, een pijn die doorloopt tot in het diepste van je ziel. Nu voel je wat macht is, nu voel je wat verlangen met je kan doen. Nu voel je waarom ík die macht in handen heb. Nu voel je.

Met mijn paal schurend langs je schrijnende schaamlippen wordt er een vreemde opwinding naar je hersenen gestuurd, een mix van pijn en opwinding. Als een bezetene ga ik nu in je tekeer, als een brute beer misbruik ik je prachtige lichaam. Handen, nee klauwen vergrijpen zich aan je borsten, en meer. De klauwen van dit monster maken krassen in je lijf, in de bescherming van je ziel, terwijl die altijd beukende liefdesverklaring een pijnscheut tot diep in je ziel veroorzaakt. Hij lijkt veel te groot voor je. Voor je gevoel was je nooit zo diep geweest, telkens weer voel je de keiharde eikel tegen de bodem van je kutje beuken, als een heipaal gaat hij in je tekeer. Maar dan sla je voor de derde keer om. De pijn vervaagt en de sensatie neemt toe.

Je krijgt alleen nog maar geile gevoelens bij het harde gebeuk. Door het contrast tussen de zweepslagen van net, de tedere passie van daarvoor en de brute macht die nu misbruik van je maakt, gaat de spanningsboog nog verder omhoog. Wordt de trap der climax per stoot tientallen treden hoger. Nu blijkt de regenboog plots langer te zijn en zie je dat er verderop een veel grotere schat moet zijn, een snellere achtbaan, een intenser orgasme! Een gevoel begint zich in je op te bouwen, een gevoel wat je dondersgoed kent alleen wat je jezelf nog nooit in zo’n omvang had kunnen voorstellen. Het gevoel begint in je tenen, de tenen die je vanwege de afknelling bij je enkels al zeker een half uur niet meer gevoeld hebt. Het trekt door je benen naar boven maar lijkt je kutje over te slaan. Tranen, van vreugde of verdriet, verzamelen zich in je ogen. En weer vraag je jezelf af wanneer je klaar mag komen. Jouw warme vrouwelijkheid moet echter nog even wachten, zelfs na deze hele behandeling nog. Je bovenlichaam is eerst nog aan de beurt. Terwijl de klauwen nog steeds op je in haken en dat machtig mooie monster zelf ook begint te steunen en te happen naar lucht, loopt er een elektriciteit door je heen, de vonken lijken van je tepels af te springen, als de tanden van je meester erin, nee er haast doorheen lijken te bijten! Je voelt dat ook hij zijn climax nadert.

Je kunt je niet meer voor de geest halen hoe ik eruit zie. Het enige dat je voor je ziet is het beeld van een monster dat je bruut misbruikt gemixt met het beeld van eeuwig geluk. En je geniet ervan, nog meer dan hij, laat jezelf toe om te denken. Dan, als donderslag bij heldere hemel, is je climax bereikt. Van het ene op het andere moment van een totale spanning naar een totale ontspanning en heen en weer. Juist toen je het niet verwachtte! Al je vorige orgasmen had je zien aankomen, maar deze niet. Net toen je gedachten aan het dwalen waren over wat je allemaal ondergaan had, was je niet op je hoede geweest. En dat moment had je lichaam gebruikt om je te verrassen met een prachtige ervaring. De spieren, diezelfde spieren die nog steeds door het harde vlees bruut worden opgerekt en gepijnigd, proberen nu staaf te breken; als een gek gaan ze te keer.

Jouw pulserende kutspieren lijken zich op mij te willen wreken. Of proberen ze mijn beukende staaf aan te sporen niet op te houden voordat jij helemaal klaar bent? Het warme vocht, dat rijkelijk begint te vloeien, maakt de poort naar jouw verboden tuin zo glad als... nee ik heb er geen omschrijving meer voor.

Terwijl ik gedreven in je blijf stoten, nog harder en nog dieper dan je ooit voor mogelijk had gehouden, beleef jij de ene top na de andere, er lijkt geen eind te komen aan deze ketting van climaxen. Door jouw vocht en je totale ontspanning kan ik nog dieper in je komen. Precies daar waar ik wilde zijn, dieper dan iemand ook gekomen is, tot aan je ziel! In mijn hoofd gaan mijn gedachten als een dolle te keer, ik kan de spanning niet meer houden, maar ik dwing mezelf om vol te houden. Hoe langer hoe beter, hoe langer hoe intenser het straks zal zijn... Veel verder dan tien felle en diepe stoten kom ik echter niet.

Dan is ook voor mij de spanning te groot geworden en geef ik me helemaal over aan de beweging van jouw spieren. De zware ballen die tegen je schaamlippen aan liggen voel je samentrekken, door twee lagen huid heen voel je de stroom aankomen. Het lijkt wel alsof je ze tegen je baarmoederwand hoort kletsen. Golf na golf na golf. Het warme zaad vult je op, wit en warm vloeit het in je.

Terwijl we beiden op adem komen wordt het je allemaal een beetje teveel en langzaam keert de rust in je hoofd weer. Nu pas durf je toe te geven aan je verlangen om geliefkoosd te worden, om in mijn armen rustig te gaan slapen. We zijn beiden compleet uitgeput en zakken weg in een tevreden lichte vorm van slaap. Nog steeds vult mijn lichaam jouw lichaam op en nog steeds zit je vastgebonden, maar het interesseert je niet. Na dit prachtige orgasme wil je alleen nog maar bij me liggen. Als in een roes beleef je de wereld. De wereld lijkt alleen nog maar te bestaan uit 'ons' en het wegebbende gevoel van complete bevrediging. De zachte pijn van de touwen om je polsen en enkels doet je niets meer, je vindt het eigenlijk wel prettig die herinnering aan het ruwe, het harde. Dat zorgt ervoor dat de zachte droom waar je nu langzaam in wegglijdt nog zachter lijkt. Je zegt tegen jezelf dat je dat moet onthouden. Dat alleen door het contrast met de pijn het genot van een man of vrouw zo groot kan zijn.

Alles kan als… je goede afspraken maakt en elkaar kunt vertrouwen.

Guido  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1012