Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

MEMOIRES VAN HAGAR. 2

Hagar DelieverdGeplaatst door My 4Fingers do, september 07, 2017 14:10:56

MEMOIRES VAN HAGAR. 2

Op een dag was er een feestje bij Guy en Evelien, waar wij, ondanks de teleurstelling bij Guy, nog steeds goede contacten mee hadden. Onder andere was op dat feestje een stel, dat wij kenden van de tuinvereniging, aanwezig, genaamd Manu en Nelly. Het was gezellig. Er werd een biertje gedronken, gelachen en wat gedanst, in een kamer naast de woonkamer. Al enige tijd bemerkte ik dat Grace weg was. Ook Manu was al enige tijd niet meer te zien. De rest van het gezelschap, zat in de woonkamer. Alleen Evelien, ging af en toe naar die keuken om hapjes te halen. Bij haar terugkomst, keek zij mij af en toe op een bedenkelijke manier aan. Mijn nieuwsgierigheid werd daardoor gewekt en onder het mom van even naar de wc gaan, keek ik snel even in de zijkamer. Daar zag ik Grace met Manu: Ze waren niet aan het dansen, maar stonden midden op de ‘dansvloer’ en kusten elkaar hartstochtelijk. Er ging een schok door me heen. Hoe is dat mogelijk. Grace, die niet meer wilde, stond daar, kennelijk zonder zich te schamen, in het huis van Guy en Evelien, te vrijen met Manu. Ik ging weer in de woonkamer zitten. Evelien keek me aan om een reactie van mij te zien. Ik keek Evelien aan, hief het glas en zei tegen haar “proost”. Ze begon te lachen en was kennelijk opgelucht, dat ik op die manier reageerde.

Het feestje was verder gezellig. Ik heb Grace nadien niets over mijn waarnemingen gezegd. Op de tuinvergaderingen nadien, zaten we daarna veelvuldig bij Manu en Nelly aan de tafel. We konden gezellig met hen praten. Manu danste af en toe met Grace en ik Met Nelly. Nelly was een heel andere vrouw dan Grace. Grace was klein van stuk en brunette en Nelly was groot, fors gebouwd en blond.

Op een dag werden Grace en ik, door Manu en Nelly bij hen thuis uitgenodigd. We bleken het goed met elkaar te kunnen vinden. We konden gezellig babbelen en lachten er heel wat af. Af en toe sloeg Manu, die naast Grace op de bank zat, zijn arm om haar heen. Ik begreep wel waarom. Die twee mochten elkaar. Op een bepaald moment, zei Nelly tegen mij.

”Wil je boven eens zien?”

“Ja, dat is goed”. Ik stond op. Nelly ging mij voor. Kort voor ik de kamerdeur sloot, zag ik dat Manu, Grace omhelsde en begon te kussen. Voor dat wij de trap opgingen, pakte ik Nelly bij de schouder, waarna zij zich omdraaide. Zonder verder iets te vragen begonnen wij hevig te vrijen. Zo gezegd. Nelly was een grote vrouw en gaf een heel ander gevoel dan de kleine Grace. Na en tijdje in de hal met elkaar gevrijd te hebben, wilden wij de woonkamer weer ingaan. Daartoe klopte Nelly op de deur. Binnen gekomen zag ik aan Grace, dat zij met Manu ook een paar fijne minuutjes gehad had.

We gingen laat in de nacht weer naar huis en maakten een afspraak voor de volgende keer. Weer bij Manu en Nelly thuis. In de auto vroeg ik Grace.

“Heb je lekker gevrijd?”

“Ja en jij?”

“Ik ook.” Die avond bij ons thuis in bed was Grace weer als vanouds. Ze had weer vuur tussen haar benen. Ik hoefde mijn pik niet voor te bereiden. Die stond als een paal. Ik begon het kutje van Grace eerst heerlijk te likken. Daar werd ik zo wild van, dat ik zelfs mijn neus in haar schede liet verdwijnen. Door mijn likken was ze zo geil geworden, dat haar kutsappen, zich met mijn speeksel vermengden. Ik plaatste mijn zware, kloppende paal tegen de gezwollen schaamlippen, die dankbaar plaatsmaakten voor mijn neukstaaf. Haar kut was nat en heet. Grace begon mij in een ritme te neuken en ik beantwoorde dit ritme. Omdat ik de nodige biertjes gedronken had, kon ik het uithouden totdat Grace een orgasme kreeg. Ze kreunde en schokte en kwam op een mannelijke manier klaar. Bij dit orgasme was ik bang dat zij mijn pik, met haar kutje af zou knijpen. Ik voelde de krampen van het binnenste van haar schede om mijn pik trekken. Door dit spel was ik zelf totaal vergeten om een orgasme te krijgen. Dit lukte later ook niet meer en heb het maar zo gelaten.

De volgende keer dat wij bij Manu en Nelly waren begon het al snel. Manu begon op de bank in de woonkamer met Grace te vrijen en ik begon met Nelly te vrijen. Later verdwenen Grace en Manu achter de bank, op de vloer. Het geluid van kusjes, strelingen en licht gekreun kwamen achter die bank vandaan. Ik vrijde met Nelly, maar omdat wij redelijk in zicht zaten, werd er bij ons alleen gestreeld en gekust. Ik kneedde zacht de borsten van Nelly en werd het een erotische avond, met muziek, drank en gevrij. Een heerlijk ontspannen avond zonder jaloezie en dergelijke zaken. We namen weer afscheid in de kleine uurtjes. Manu en Nelly kwamen een keer bij ons thuis en daar gebeurde hetzelfde. Niet te ver. Lekker vrijen, geen probleem.

De keer dat wij weer bij Manu en Nelly kwamen, nam al vroeg in de avond Manu het woord.

”Moet je luisteren. We kennen elkaar zo goed. Ik heb met Nelly gesproken. Zij heeft Hagar ook graag en Grace en ik kunnen het samen prima vinden. Wat zouden jullie er van vinden, wanneer wij eens van partner ruilden.” Ik keek Grace aan, maar die had alleen maar belangstelling voor Manu.

“Ik heb daar geen problemen mee”, zei ik en keek Nelly aan. “En jij?” Vroeg ik aan Grace. Zij antwoordde dat zij het goed vond.

“Dan moet de kogel maar door de kerk!” zei Nelly en stond op.

Uit haar antwoord maakte ik op dat zij met Manu wel degelijk een discussie had gehad om dit wel of niet te doen. In ieder geval stond Nelly op en vroeg aan mij. “Ga je mee?” Ik voelde wat er te wachten stond en m’n pik begon alweer strak in m’n broek te staan. Nelly voerde me mee naar de zolder, waar een matras op de grond lag. Ze kleedde zich uit en ging op die matras liggen. Ik kleedde me ook uit. Toen ik als laatste mijn onderbroek uit deed, sprong mijn pik, achter het elastiek vandaan en deinde op en neer. Nelly lag met de benen wijd te wachten tot ik toe zou slaan. Ik knielde tussen haar benen en richtte m’n genotstaaf op de weinig behaarde spleet tussen haar benen. Nelly en ik hoefden niets te doen. Het leek wel alsof mijn pik de weg kende en als vanzelf smolt hij in haar weg. “Zit hij er in?” vroeg ik.

“Ja…”

“Wat ben je ruim. Ik kan mijn knots ongehinderd helemaal doorstoten.” Ik zei dat omdat dit, in bepaalde standjes met Grace niet mogelijk was. Dan stootte ik tegen haar baarmoeder. Bij Nelly geen probleem.

“Ik voel met zo heerlijk vol” zei Nelly en langzaam begonnen wij te neuken. De spanning, de geiligheid, alle gevoelens kwamen bij mij naar boven en af en toe gingen kleine rillingen door mijn lichaam. Langzaam voelde ik de druk tussen mijn benen groter worden. M’n pik begon kleine krampjes te krijgen en plotseling hield ik mijn adem in. Het leek wel of m’n pik voor het orgasme een aanloop nam.

“Ik houd het niet meer!” Zei ik tegen Nelly.

“Geeft niet, laat gaan!” Ze had het nog niet gezegd of m’n pik begon zich te ontladen. Met een orgasme had dit niets te maken. Ik voelde het als leeglopen. Het sperma gutste uit m’n lul, die ik na elke spuitpartij iets verder naar buiten trok, omdat ik het gevoel dat het sperma anders geen plaats had. Later gingen wij weer naar beneden. In de kamer, achter de bank waren Grace en Manu nog steeds bezig. Toen zij ook uitgespeeld waren, babbelden we nog gezellig verder onder het genot van een drankje. Onderweg naar huis zij ik niet veel. Ik pakte Grace bij de hand en zij kneep er in. Kleine tekentjes, dat wij beiden tevreden waren.

In bed begon ik met haar te vrijen.

“Heb je met Manu geneukt?”

“Nee, en jij met Nelly?”

“Ja…”

“Hoe was het” vroeg zij.

“Heerlijk. Wat heb jij met Manu gedaan?”

”Je weet ik gebruik de pil niet en hij geen condooms, maar hij heeft mijn kutje bewerkt heerlijk. Kun je bij mij eens proberen wat hij bij mij gedaan heeft?”

“Wat dan?”

“Hij heeft volgens mij z’n hele hand in mijn kut gestopt!” Ik geloofde niet dat zoiets kon, maar Grace deed haar benen uit elkaar en op haar aanwijzingen begin ik het te proberen. Eerst één vinger, dan twee, dan drie en vervolgens vier vinger, met de duim in mijn hand verstopt en mijn hand zo rond mogelijk makend. Telkens iets naar beneden drukkend, schoof ik mijn hand in haar neukgrot. Ik kreeg mijn hand er maar voor de helft in, maar dat was al heel wat en Grace, genoot zichtbaar van mijn handelingen. Daarna hielden we het niet meer. Ik stopte ik mijn bijna exploderende pik, in de door mij opgerekte kut en begon ik als een bezetene te neuken, daarbij woorden uitsprekende als.

“Je bent gemaakt om te neuken. Je bent wel zo’n geil wijf. Je maakt alle mannen gek. Je zuigt m’n pik gewoon naar binnen.” Zij antwoordde.

“Jullie zijn ook zulke geile jongens, jullie maken me helemaal gek.”

“Dat moet ook. Je moet elke dag een pik in je kut krijgen, daar heb je recht op… ik kom!” Opnieuw golven van sperma. Dit keer in de kut van mijn Grace.

Dan volgt een periode van jaren waarbij ik af en toe Nelly neukte en Grace de pik van Manu bij haar naar binnen liet glijden. Geen jaloezie: Geen ruzies. Het liep allemaal alsof het heel normaal was. Voor Nelly had ik eigenlijk geen grote gevoelens. Ik verlangde er niet naar om weer bezit van haar te mogen nemen. Het deed zich eenvoudig voor. Met Grace en Manu was het volgens mij anders. Die voelden zich naar elkaar toegetrokken.

Manu kreeg werk in het buitenland. Acht weken weg en vier weken thuis. In de jaren dat hij dit werk deed, heb ik één keer een afspraak met Nelly gemaakt. Grace wist er van. Ik zei haar dat ik Nelly ging neuken. Omdat dit in de auto moest gebeuren, had ik het mij gemakkelijk gemaakt en geen onderbroek aangetrokken. Alleen een wijde dunne zomerbroek. Grace zag natuurlijk mijn half gezwollen pik in mijn broek en zei tegen mij: “Veel plezier he…”

“Dank je” zei ik en vertrok met mijn auto. Op de afgesproken plek stond Nelly al met haar auto te wachten en stapte vervolgens bij mij in. Buiten de stad op een eenzaam doodlopend weggetje, deed ik mijn broek open, die als vanzelf naar beneden zakte, waardoor mijn pik voor het grijpen was. Alleen de spanning naar het zoeken van zo’n plekje had mij hevig opgewonden. Veel werk maakte Nelly en ik er niet van. Ik voelde of zij nat tussen haar benen was. Alleen de aanraking van de, ook door de spanning kletsnat geworden kut, deed mij bijna een vroegtijdig orgasme krijgen. Toen wij uiteindelijk het standje gevonden hadden, die het mogelijk maakte om tot de paring over te gaan, liet ik mijn hevig gezwollen pik, de weg zoeken naar het smachtende kutje van Nelly. Hij gleed door al dat vocht zeer gemakkelijk naar binnen. Langzaam begon ik mijn pik te bewegen, daarbij Nelly vurig kussend. Onze tongen krulden om elkaar. Dan voel ik mijn pik samentrekken.

“Ik kom… oh… ik kom…” Het sperma stroomde uit mijn pik in de hete kut van Nelly. We bleven nog een beetje nazitten puffen en zijn toen weer naar de auto van Nelly gereden. Zij stapte uit en reed weer naar huis en ik naar mijn Grace.

“Hoe was het?” Vroeg Grace. Onmiddellijk begon ik Grace te kussen en te strelen. Eén hand liet ik in haar slipje glijden en bemerkte dat Grace ook hevig opgewonden was geworden. We zochten snel de slaapkamer op en ik wist niet hoe snel ik mijn pik in het kutje van Grace moest stoppen. Grace neukte heel anders dan Nelly. Grace neukte met haar kut echt mee. Ze zoog daarmee als het ware m’n pik leeg, alsof ze wilde zeggen. “Geef hier je zaad, het is van mij!” Dit bevel nam ik dan ook letterlijk en ik kwam die avond voor de tweede keer hevig klaar. Grace was nog niet zo ver en ik bevredigde haar met de hand. Bij haar orgasme moest ik haar bijna in toom houden, zo ging ze te keer.

De vier weken, die Manu thuis was, werden door Grace en Manu, zeer nuttig gebruikt. Nelly en ik moesten werken. Daarom hadden Grace en Manu alle tijd om elkaar op te zoeken. Ze gingen regelmatig bij elkaar ‘koffie drinken’. Dat dit koffie drinken bijzaak was, begreep ik maar al te goed. Wanneer Grace, voordat ik naar m’n werk ging tegen me zei. “Manu komt straks koffie drinken”. Was dat voor mij een schok. Alles ging door m’n hoofd, zoals

‘Manu komt, Grace spreid zo ver ze kan haar benen en laat Manu zijn pik vrij in haar neukgrotje steken. Hij beft haar, stopt z’n hele hand in haar kut en laat Grace op een geweldige manier klaarkomen’. Ik kreeg hier een onrustig, maar ook opgewonden gevoel van. Zo’n werkdag duurde voor mij enorm lang. Het kwam wel eens voor dat ik thuis kwam en Grace boodschappen aan het doen was, daar had ze overdag natuurlijk geen tijd voor gehad. Ik ging dan naar de badkamer, waar de wasmand stond. Daar bemerkte ik dan een met sperma besmeurde handdoek en een slipje, waar het kruis nog nat van was. De hele fantasie kwam weer naar boven. Wanneer Grace thuis kwam, deed ik of er niets aan de hand was. Ik deed m’n uiterste best om niets te laten merken. ’s Avonds in bed, begon ik met haar te vrijen.

“Is Manu nog geweest?” Vroeg ik haar onder het vrijen.

“Ja… ah…”

“Alleen koffie gedronken?” Ze gaf geen antwoord, maar begon nog heftiger met me te vrijen en pakte m’n bijna exploderende pik in haar handen. Ik masseerde haar gezwollen schaamlippen, waartussen het vocht uit droop.

“Heeft hij niets gedaan?” Ze gaf weer geen antwoord. Ik plaatste m’n pik voor de ingang van haar intieme plekje. Zij spreidde haar benen wijd uit elkaar, om mijn enorme pik goed te kunnen ontvangen. Op het moment dat haar schaamlippen door de eikel uit elkaar gedrukt werden, begon ze te zuchten. “Wat hebben jullie gedaan?” vroeg ik met hese stem, daarbij aan haar gevoelige oorlelletje zuigend.

“We hebben geneukt! Dat wist je toch wel?”

“Lekker geneukt?”

“Hij heeft me twee keer klaargemaakt. Eerst met de hand en later met z’n pik. Fantastisch was het!”

“Dat wilde ik horen. Daar word ik geil van!” Ik begon onbevangen mijn pik in haar te stoten. Grace nam direct het ritme over en zij bepaalde hoe er geneukt moest worden. Samen kwamen het heerlijk klaar.

Wel heel erg extreem was het koffie drinken van Manu, wanneer ik nachtdienst had gehad. Grace vroeg mij de eerste keer of ik het erg vond, wanneer Manu kwam koffie drinken, terwijl ik dan in bed lag omdat ik nachtdienst had gehad. Ik zei haar dat mij dat niet uitmaakte. Natuurlijk loog ik tegen haar. Ik vond het extreem en kon mij er de eerste keer geen voorstelling van maken, hoe ik dit, zou overleven.

Die ochtend kwam ik van de nachtdienst thuis en schoof naast Grace in bed. Het was ongeveer acht uur. Grace sliep, of deed alsof zij sliep. Alhoewel ik hevig opgewonden was en Grace eigenlijk direct een beurt had willen geven, liet ik mijn arme pik in de gezwollen stand. Ik sliep slecht in. Ik had een kort moment geslapen, toen was Grace al uit bed en was zich aan het douchen en opmaken. Om tien uur ging de voordeurbel en ik hoorde de stem van Manu, die met Grace op gedempte toon sprak. Ik hoorde kopjes rammelen en daarna werd er een poosje niet gesproken. Ik begreep dat Manu, Grace nu aan het opwarmen was, voor het grote werk. Op de benedenetage was een logeerkamer. De deur piepte op een bepaalde manier. Deze hoorde ik open gaan en weer gesloten worden. Hierna hoorde ik niets meer. ‘Ze zijn nu samen aan het neuken’ dacht ik en keek naar mijn enorme pik, die boven mijn buik ik het ritme van mijn hart klopte. Dit kloppen was extreem. Na ongeveer anderhalf uur, hoorde ik weer stemmen in de woonkamer, weer kopjesgerinkel en kort daarop de voordeur. Manu verliet de woning en reed met zijn auto weg.

Kort daarop kwam Grace naar boven. Bij elke stap dat zij dichterbij kwam, begon m’n hart harder te bonzen. Ze kwam de slaapkamer binnen en kleedde zich uit en ging naast me liggen. Ik hoefde en wilde nu niets vragen, omdat ik bijna alles meegekregen had. Het gebeuren in de logeerkamer kon ik wel nagaan. Ik wilde weten hoe Grace er na zo’n neukbeurt met Manu voelde. Haar tepels waren gezwollen en bij mijn aanraking begon Grace te huiveren. Ik liet een hand naar benden glijden en pakte haar schaamlippen tussen mijn vingers. Wat waren die dik en opgezwollen. Om ze nog een beter dikker te maken, gaf ik er kleine tikjes op en kneedde heel voorzichtig. Je zou het beste kunnen zeggen dat ze een ‘stijve’ kut had. Toen ik tussen haar benen ging zitten en Grace mijn hevig kloppende pik zag, zei ze.

“Wat is ie groot. Wil je die in mijn kut stoppen? Oké, kom op met die lul, jullie maken me helemaal gek!” Tijdens deze woorden trok ze haar schaamlippen uit elkaar en nodigde mij uit, mijn pik diep ik haar kut te laten glijden. Ik liet mij dat geen twee keer zeggen en richtte m’n pik op het gaatjes, dat kortgeleden nog door Manu werd gevuld. Bij het naar binnen glijden bemerkte ik dat de kut inderdaad strak en stijf was. Alle spieren in- en om haar kut waren bezig mee te helpen aan ons liefdesspel. Bij mijn orgasme liet ik mijn pik bij iedere schok iets uit haar kut komen, zodat alle sperma plaats had. Iets dat ik bij Nelly nooit hoefde te doen. Heerlijk was het. Op die manier ontstaat een soort verslaving. Volgens mij kreeg ik een overdosis adrenaline. En dit gevoel laat je je leven niet meer los.

Zoals gezegd vergingen vele jaren in onderlinge tevredenheid. Ik kon wel zonder Nelly maar Grace niet meer zonder Manu, dat begon ik te beseffen. Toch was ik niet bang dat ons huwelijk op de klippen zou lopen. Grace en ik hadden dit beiden nodig voor ons seksleven. Ik besefte pas jaren later dat ik een vrouw had, die altijd hunkerde naar aandacht van andere mannen en seks. Zij wilde zich hier steeds tegen verzetten, maar kon dat niet net als ik dat ook niet kon.

Dit ging zo door totdat Grace te horen kreeg dat ze ernstig ziek, was en dat de kans op genezing voor haar een zeer lange en zware weg zou worden. De schrik was voor ons groot en Grace werd van het ene op het andere moment een andere vrouw. Ze richtte zich geheel op haar mogelijke genezing. Chemotherapie volgde. Uiteindelijk viel Grace geheel op mij terug en wilde niets meer weten van haar Manu. Af en toe een bezoekje, maar meer ook niet. Zelfs Nelly kreeg in die periode het gevoel dat zij iets verkeerd had gedaan. Ik stelde haar gerust en vertelde haar dat Grace in haar eigen wereld leefde met haar ziekte. Veel bezorgde mensen om haar heen. Aandacht had ze genoeg en dat deed haar ook goed. We kregen zoveel aandacht, dat ik ook in mijn eigen wereld ging leven. Perioden volgden van blijdschap wanneer er verbetering was opgetreden en perioden van verdriet, wanneer het weer slechter ging.

Uiteindelijk, na jaren hoorde Grace dat ze niet meer beter zou worden. Door de chemotherapie was ons seksleven tot een minimum gezonken. Grace kon het niet meer verdragen en ik accepteerde dat natuurlijk. Wanneer het mij te veel werd, bevredigde ik mijzelf. Toen werden we door een groep vrienden, die we al jaren kenden uitgenodigd om een korte vakantie te houden binnen Nederland. Met deze groep hadden wij normale contacten zonder erotiek. We zaten in verschillende zomerhuisjes. Op een avond werd er gedanst. Grace kon niet meedoen. Op een gegeven ogenblik danste ik met een jonge vrouw, genaamd Mia. Ik kende haar dus al langer en zag nooit iets bijzonders in haar. Haar man, John, vond ik sowieso een vreemde vogel. Hij kon geen drie woorden zeggen of bedoelde al weer iets dubbelzinnigs. Iedereen accepteerde hem zoals hij was. Aan Mia kon je af en toe wel zien, dat zij het niet altijd eens was met de praatjes van haar man. Het dansen ging op een discotempo, los van elkaar. Toen kwam er een langzaam nummer, waar je alleen maar op kon schuifelen. ‘Zal ik verder dansen?’ dacht ik. Ik deed het, pakte Mia beet en danste met haar op het ritme van deze rustige en romantische muziek. Onze lichamen raakten elkaar niet aan. Niemand danste verder en iedereen keek dus naar ons. Af en toe schoof mijn onderlichaam even tegen haar buik. Héél even maar en héél kort. Onopvallend. ‘Zou dit per ongeluk gaan?’ dacht ik. Dat moest wel zo zijn, maar in mij begon iets te branden en te gloeien. Ik dacht. ‘Ik leef nog! Ik ben nog een man’. Ik kreeg langzaam maar zeker een erectie. Ik kon het niet in bedwang houden. Er volgden nog een paar schuifelnummers. Opmerkingen kwamen al.

“Zie die twee eens verliefd wezen”. Daarop werd gelachen. Op het laatst, zonder na te denken, drukte ik mijn erectie stevig tegen de buik van Mia. Ik wist niet wat er nu zou gebeuren… Mia bleef gewoon door dansen en drukte haar buik ook tegen mijn erectie. Ik werd wild, maar kon niets laten merken. We gingen weer zitten. Mia dronk rode wijn en ik bier. Het was al laat. De meeste waren al weer naar hun respectievelijke huisjes gegaan.

Mia en haar man, sliepen in ons huisje. Grace was al naar bed en John lag te slapen op de bank. Hij had kennelijk teveel gedronken. Mia en ik ruimden de flessen en glazen op. Op een bepaald ogenblik waagden wij het er op om elkaar een snelle kus te geven. Het leek wel of mijn batterij, die al een jaartje leegstond, ineens weer werd opgeladen. Ik ging naar bed en lag met kloppend hard en een hevige erectie naast Grace. De volgende dag gingen we met de hele groep zwemmen in een zwemparadijs. Via waterglijbanen viel je in grotten en het duurde even voor te beseffen waar je precies was.

Mia gleed voor mij uit als eerste. Ik vlak achter haar. Toen zij en ik nog onder water waren, grepen we elkaar was. Ik liet snel mijn handen over haar lichaam glijden, daarbij kort haar intieme plekje aanrakend, daarbij gaf ik haar een snelle en vurige kus. Mia liet snel één van haar handen over mijn zwembroek glijden, daarbij kort maar bewust m’n pik aanrakend. Dit kon niet lang duren, want de anderen kwamen ook in de grot.

’s Avonds, toen wij allen bij elkaar zaten, konden Mia en ik het niet laten elkaar in de ogen te kijken. Ik werd daar warm van en moest oppassen dat de anderen niets merkten. Wat ik in die paar dagen voor Mia was gaan voelen, had ik nog nooit zo meegemaakt. Ik was totaal in de war en zij was voortdurend aanwezig in mijn hoofd. Ik hoefde m’n ogen maar te sluiten en ik zag haar. Gek, want ik kende haar al zo lang. Kwam dat omdat ik al lang geen vrouw meer had gehad en dat ik mijn Grace steeds meer ging zien als een patiënt, die ik verzorgen moest. Ik weet het niet. Op de één of andere manier voelde ik mij ook niet schuldig tegenover Grace. Ik wist wel dat ik haar ontrouw was, maar mijn allesoverheersende verliefdheid, maakte mij blind voor alles.

“Ik bel je een keer op!” Fluisterde ik tegen Mia, kort voordat we weer vertrokken.

“Dat is goed, ik ben overdag altijd wel thuis”.

’s Maandags ging ik weer naar m’n werk. Ik kon Mia niet uit m’n hoofd verdrijven. ‘Zal ik bellen’ dacht ik. Ik durfde het niet. Ik keek op de klok. Het was 11.00. Ze zou thuis moeten zijn. Op het werk, toen ik even alleen was belde ik haar nummer.

“Met Mia”

“Hallo met mij. Ik mocht jou bellen”

“Ja, dat is goed.” Ik vervolgde

“Ik kan je niet uit mijn hoofd zetten. Kan ik je misschien een keer ontmoeten?” Mia antwoordde.

“Ik wil jou ook graag zien. Kun je morgenvroeg tegen 10.00 uur niet komen? Dan zijn we zeker alleen.”

“Ik doe m’n best, tot morgen dan.”

Ik werkte op dat moment buiten onze stad en kwam toevallig in de gelegenheid. Die avond en nacht deed ik geen oog dicht. Wat zou er morgen gebeuren. Komt niemand er achter. Kijken de buren van haar niet vreemd, wanneer er een vreemde man aan de deur komt.

De volgende dag reed ik met bonzend hart richting de woning van Mia, parkeerde mijn auto buiten het zicht van de buren en ging naar de voordeur. Ik belde aan en Mia deed open. De deur was nog niet dicht of Mia greep mij vast en begon hevig met mij te vrijen. Ze rook heerlijk en ik beantwoordde haar kussen vurig. Ik pakte haar borsten beet en schoof kort daarop haar BH naar boven, zodat haar prachtige borsten vrij kwamen. Daarna liet ik een hand in haar slipje zakken en zocht haar intieme plekje op. Mia was heerlijk vochtig. Ze kreunde op mijn bewegingen en werd zo wild dat ze mijn broek opende en deze naar beneden trok. Mijn pik kwam vrij en stond strak ophoog. Al vrijend begon Mia mijn pik af te trekken. Het duurde niet land of golven zaad spoten uit mijn pik. De eerste golf spoot ik per ongeluk tegen de muur. Ik zakte bijna door m’n knieën tijdens dit orgasme. Ik was nu helemaal verkocht. Dit keer deed ik het stiekem. Ik ging echt vreemd, maar ik wilde en kon het niet opgeven. Ik begon verslaafd aan haar te raken.

Ik was een keer alleen thuis. Voor die tijd had ik Mia gebeld en gevraagd of zij langs wilde komen. Natuurlijk kwam zij langs. Toen zij binnen was, zijn wij direct naar boven gegaan en op de logeerkamer begon een hevige vrijpartij. Onze tongen krulden om elkaar en onze adem werd steeds zwaarder.

“Heb je dit wel eens eerder gedaan?” Vroeg ik.

“Nee, dit is de eerste keer”. Ik deed haar truitje uit en daarna haar BH omhoog. Ik begon aan haar prachtige borsten te likken en aan haar dikke tepels te zuigen. Daarna deed ik haar jeansbroek open en schoof deze samen met haar slipje omlaag. Ik stopte even met alles en bekeek haar lichaam. Wat een prachtige vrouw! Mooie borsten, platte buik en een echt vrouwelijk bekken. Mia lag met haar ogen dicht.

“Je trilt met je oogleden.”

“Dat doe ik altijd als ik opgewonden ben.” Was haar antwoord.

“Wat gaat er nu verder gebeuren.” Haar prachtig kutje met hoge schaamheuvel, lagen uitnodigend voor me en ik had zo’n enorm verlangen naar haar. Ik likte haar kutje en liet mijn tong zo diep mogelijk bij haar naar binnen glijden. Mia kreunde. Dit wond me nog meer op en ik probeerde haar nu met mijn tong te neuken. Toen werd het me teveel. Ik liet mijn broek zakken en mijn enorm gespannen en schokkende genotstaaf kwam tevoorschijn. Mia keek mij aan en zei.

“Zal ik je even helpen?” Ik begreep direct dat zij niet wilde dat ik mijn penis in haar natte kutje zou steken. Met een schok kwam ik weer bij m’n positieven.

“Ja dat is goed.” Ik ging op mijn rug liggen wachten op de dingen die komen gingen. Het werd tijd ook dat er zaad gespoten werd, want mijn ballen deden gewoon zeer van opwinding. Héél voorzichtig en heel behendig masseerde ze mijn pik totdat deze het niet meer hield en ik onder de ogen van Mia klaarkwam. Nadat ik klaar was, vroeg ze.

“Vond je het fijn.”

“Heerlijk, ik ben in tijden niet zo lekker klaargekomen.”

Ik bemerkte dat ik steeds meer verslaafd aan haar begon te raken. Ik kon aan niets anders meer denken. We kregen een keer de gelegenheid om samen op pad te gaan. Ik moest ergens naar toe en toevallig moest Mia daar ook in de buurt zijn. Ik haalde haar van huis op. Onderweg konden wij niet van elkaar afblijven. De rit duurde zo’n anderhalf uur. En ik heb echt de hele rit met een stijve pik in de auto gezeten. Dan streelde ze eens over m’n korte broek, want het was mooi weer en dan liet ze al rijdend een hand via m’n broekspijp naar binnen glijden en masseerde m’n pik en ballen. Ik werd zo geil, dat ik het ook niet kon laten, hetzelfde bij haar te doen. Ze had een heerlijk kletsnatte kut. Uiteindelijk, in de middag, vonden we een stil plekje. We parkeerden de auto en liepen een bos in. Daar ging Mia op de grond liggen en deed haar korte broek en slipje uit. Ik liet mijn broek ook zakken en weer stond mijn pik voor haar natte kutje. Dit keer wilde Mia dat ik mijn pik daarin zou laten glijden. Ik vond het ook logisch want haar kutje was er voor mijn pik. Dat vond ik heel natuurlijk. Ik wilde van dat unieke moment genieten en liet mijn eikel tegen haar schaamlippen rusten.

Ik drukte heel langzaam iets verder en voelde haar lippen langzaam openen. Ik genoot intens van dat moment. Toen pakte Mia mij bij de kont en trok mij naar haar toe, waardoor mijn pik geheel in haar verdween. Ik was zo gespannen, dat het maar een vier tot vijf stoten duurde, toen ik voelde dat ik haar vol begon te spuiten. Tijdens dit orgasme hield zij mijn hoofd vast en keek mij diep in de ogen. De rillingen liepen over m’n rug. Zo intens had ik nog nooit geneukt. Voor mij was Mia de vrouw zoals ik mij die altijd had voorgesteld. Ik kon opeens ook voelen en begrijpen dat iemand jaloers kan zijn. Een gevoel dat ik bijna nooit heb gekend. Ik begon nu jaloers op haar man John te worden.

Daarna was ik een keer de hele dag alleen thuis. Ik vroeg Mia of zij zin had om langs te komen. Natuurlijk wilde zij dat. Om alle verdenkingen van buurtjes uit te sluiten, ging zij met haar fiets achterom. In huis gekomen gingen wij direct naar de slaapkamer en kleedden ons uit. Iets stijf of nat maken hoefde niet, want we waren beiden zo geil als boter. Ze ging op bed liggen en strekt haar handen uit. Dat wilde ik niet, gezien mijn ervaring van de vorige keer. Ik knielde tussen haar benen en begon haar kutje te likken. Ik zoog op haar klitje en liet mijn tong diep naar binnen gaan. ‘Wat ruikt zij lekker’ dacht ik. Ik kon duidelijk merken dat ik haar helemaal dol maakte, want af en toe trok ze aan m’n haren en op het laatst trok ze me helemaal omhoog. We kusten elkaar en lieten onze tongen elkanders mond doorzoeken. Toen bemerkte ik dat mijn pik als vanzelf bij haar naar binnen gleed.

“Zit hij erin?” Vroeg ik. “Wat dacht jij dan!” Antwoordde zij. Ik begon haar langzaam te neuken. Mia kreunde van genot. Ik vond het een prachtig gezicht. Die mooie, hete vrouw onder mij, die niet van mij was, maar die ik wel bezat. Plotseling begon ze me te knijpen en haar hele lichaam begon te schokken. In haar kutje voelde ik hoe haar spieren mijn pik samenkneep. Ze kreeg een geweldig orgasme. Nadat ze een beetje bij haar positieven gekomen was, neukte ik haar nog steeds langzaam door.

“En jij dan gekkie?” Vroeg ze. Ik had helemaal niet aan mij gedacht. Ik had alleen maar bewonderend naar die vrouw gekeken. Ik ging rustig door en genoot elke stoot in haar warme en natte grotje. Ik concentreerde me nu meer op mijn gevoel en langzaam voelde ik m’n pik samentrekken. Even dacht ik dat de wereld stil stond. Zo ook mijn hart, mijn adem, alles leek te stoppen, Daarna ontlaadde mijn pik golven sperma. Ik dacht dat m’n pik uit elkaar zou barsten, toen hij begon te spuiten, waarna een overweldigende rust in mij opkwam. We bleven samen nog wat met elkanders lichaam spelen en vrijen. Toen moest zij weer naar huis. Natuurlijk kreeg ik schuldgevoelens. Ik wist dat zoiets niet kon, maar ik kon niet anders. Ik had haar nodig en wilde haar niet kwijt.

Na ongeveer een half jaar. Ik had wat teveel gedronken, noemde ik in bed mijn Grace per ongeluk Mia. Ik kon er niet meer omheen en biechtte mijn verhouding op. Natuurlijk veel verdriet. Ook Mia voelde zich daardoor genoodzaakt alles op te biechten bij haar man. Met z’n vieren hebben we alles uitgepraat en ik heb Grace beloofd, niets meer met Mia te beginnen.

Deze belofte heb ik tot op heden waargemaakt. Maar Mia zit nog steeds tussen mijn oren en blijft daar volgens mij ook een heel leven lang zitten.

Alhoewel dit niet het einde van mijn levensverhaal is, is dit wel het einde, van hetgeen ik aan het papier toevertrouw.

Hagar DeLieverd

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal?  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post1892