Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Femke verrast

BonuxGeplaatst door My 4Fingers zo, december 10, 2017 13:41:17

FEMKE VERRAST

Ik ben Niels, op het moment dat dit verhaal zich afspeelt was ik net dertig geworden. Ik werkte al een tiental jaar in hetzelfde bedrijf en een paar maanden voor deze gebeurtenissen had ik promotie gemaakt. Ik was hoofd geworden van mijn dienst en ik had het heel erg naar mijn zin in deze nieuwe job. Ik ben nogal een eenzaat en het feit dat ik een bureel voor mezelf had gekregen kwam mijn werkvreugde erg ten goede.

Die dag had ik bewust geen afspraken in mijn agenda gepland. Ik was de laatste weken wat achterop geraakt en het was hoogst noodzakelijk dat ik de grote hoop werk die zich op mijn bureau had verzameld kon aanpakken. Ik was al zeer vroeg op kantoor en absoluut van plan om de ganse dag in absolute rust door te werken om zoveel als mogelijk gedaan te krijgen.

Privé ging het mij die tijd een stuk minder voor de wind. Mijn huwelijk zat al bijna een jaar in het slop en thuis volgde de ene ruzie de andere op. Van seks was dan ook al maanden geen sprake meer. Ik had me volop op mijn werk gestort en bracht daar dan ook het meeste van mijn tijd door. Dat maakte de problemen er niet minder op en het was de vraag of ons huwelijk dit zou overleven.

Net voor de middag keek ik met enige voldoening op de stapel papier die zich verzameld had op mijn stapel ‘afgewerkt’. Door de drukte was ik achterop geraakt met een groot aantal onkostendossiers van mijn ploeg. Verschillende collega’s hadden hier al hun beklag over gedaan en ik wou dit zo snel mogelijk regelen. Daarom besloot ik om de dossiers onmiddellijk af te leveren op de personeelsdienst, met een beetje geluk konden die vandaag nog allemaal betaald worden.

Blijkbaar waren veel collega’s in verlof want Femke was de enige die aanwezig was op de dienst. We waren ongeveer rond dezelfde tijd begonnen in dit bedrijf en daardoor hadden we altijd een zeer goede band gehad. We hadden bijna nooit contact buiten de uren maar toch konden we goed met elkaar opschieten. Femke was iets jonger dan ikzelf, blond en ongeveer een meter zeventig. Ze had lang blond haar. Ze had mooie, volle vorsten en een lekker kontje, maar zelf was ze zich daar niet echt van bewust. Ze kleedde zich nogal onopvallend en daardoor waren haar mooie rondingen me nog nooit echt opgevallen.

Ze beloofde me om de dossiers met voorrang te behandelen en we raakten wat aan de praat. Ik had aan één stuk doorgewerkt tot nu en het was leuk om even wat te praten bij een kop koffie. Zoals vaak gingen onze gesprekken vooral over het werk met hier en daar wat small talk. Het was ook fijn om wat te spreken met iemand die niet tot mijn dienst behoorde, dan moest ik me even niet als verantwoordelijke gedragen maar kon ik wat meer mezelf zijn.

“Ik heb je al een tijd niet meer gezien Niels, hoe gaat het met je?” Vroeg ze enthousiast.

“Ik heb het heel erg naar mijn zin. Zeer druk, maar ik ben me nog volop aan het inwerken” antwoordde ik.

“En met Sylvie?” (mijn vrouw)”

“euh… ja goed” aarzelde ik even.

Femke had meteen door dat er iets schortte en uiteindelijk deed ik haar het hele verhaal. Het was fijn om eens alles kwijt te kunnen en ze was zeer begripvol. Ik vertelde haar dat we momenteel een grotendeels gescheiden leven leidden en dat ik me wat op mijn werk had gestort om mijn gedachten te verzetten. We praatten een tijdje.

“Wanneer hebben jullie het laatst…” vroeg ze me plots. Onze gesprekken hadden nog nooit iets seksueel gehad maar om de één of andere reden had ik geen moeite om haar te vertrouwen.

“Bijna een jaar…” zei ik schaapachtig

“Ai… “

Ze stond recht, kwam naar me toe en gaf me een knuffel. Het was al een hele tijd geleden dat iemand me nog eens zo had vastgepakt en mijn lijf reageerde direct. Ik voelde onmiddellijk dat haar warmte zich over mijn ganse lichaam verspreidde. En dat miste zijn effect niet, Op een paar seconden tijd kreeg ik een erectie. Ik deed mijn best om die voor haar te verbergen maar ze had dat natuurlijk onmiddellijk door. Ze keek me lief aan en zei dat dat niet erg was en ik me niet hoefde te schamen.

“Wel goed voor jezelf zorgen hé” en ze maakte een subtiel trekgebaar en giechelde ondeugend. Ik was vooral opgelucht dat ze geen aanstoot nam aan de paal in mijn broek. Ze vertelde dat ze zelf al een tijd geen vriendje meer had maar dat ze het nogal druk had en daar dus ook niet echt mee bezig was. Plots pauzeerde ze even…

“Misschien moeten we elkaar maar helpen” zei ze terwijl ze me ondeugend bleef aankijken. Ik wist even niet waar ik het had, dit was me nog nooit overkomen.

“Ik, nee, ik… Ik ben getrouwd Femke, dat kan ik niet doen. Ik zou nooit mijn vrouw bedriegen, zelfs niet nadat ze me een jaar geen aandacht had geschonken… toch?”

“Dat siert je, maar jij hebt toch ook je noden? En ik heb momenteel niemand dus we kunnen ons gerust even laten gaan, hier is toch niemand anders” ze giechelde ondeugend. Ik voelde dat ik vuurrood werd en het leek alsof de kamer plots tien graden warmer was geworden. Ik kon hier niet langer blijven anders zou de verleiding te groot worden om in te gaan op de avances van deze mooie vrouw. Ik draaide me om en vertrok zonder nog iets te zeggen. Onderweg stopte ik nog even in het toilet om wat koud water in mijn gezicht te spatten. Zo kon ik mezelf terug onder controle krijgen en kon de temperatuur in mijn lijf terug naar een normaal punt zakken. Ik ging terug naar mijn bureau en werkte de rest van de dag verder aan mijn stapel werk. Ik deed mijn uiterste best om niet meer aan het voorval te denken. Zoals vaak werkte ik die avond wat langer door dan de rest van het personeel. Ik was net van plan mijn computer af te sluiten toen er iemand op mijn deur klopte. De deur ging open en het lieve snoetje van Femke verscheen.

“Ik wou je gewoon even laten weten dat ik die dossiers allemaal verwerkt heb, je collega’s krijgen deze week nog alle onkosten terugbetaald” zei ze opgewekt.

“Bedankt…” ik wist niet hoe ik mezelf een houding moest geven.

“Sorry, voor deze morgen, ik wou je niet bang maken” zei ze schaapachtig.

Ik voelde dat de spanning tussen ons minder werd. “Geeft niet, als ik niet getrouwd was had ik wellicht ja gezegd” floepte ik er uit.

Toen gebeurde er iets wat ik niet verwacht had. Femke was blijkbaar aan een loper geraakt. Ze kwam binnen en sloot de deur achter zich. Ze vergrendelde het slot. Ze drukte op de schakelaar voor de zonwering en die ging zoemend omlaag. Ze deed in een beweging haar shirt en haar trui uit en klikte haar BH los. Haar mooie volle borsten kwamen tevoorschijn. Femke schopte haar schoenen uit en deed in één beweging haar broek en slipje uit. Daar stond ineens een adem benende jonge vrouw naakt voor mij. Ik kreeg meteen een enorme erectie en kon bijna niet meer ademen. Femke had meteen door dat ze een groot effect had op mij en kwam zelfverzekerd op mij af gelopen. Ze nam mijn handen en legde die op haar blote borsten. God, wat had waren die heerlijk. Ze kuste me vol op de mond en begon een hevige tongkus. Instinctief begon ik haar borsten te masseren. Haar tepeltjes werden onmiddellijk stijf onder mijn aanraking. Ik was duidelijk niet de enige die wat aandacht nodig had… Ik onderbrak haar en probeerde nog een laatste keer weerstand te bieden.

“Femke, dit kan echt niet. Je mag niet…”. Ze reageerde meteen door haar hand op mijn kruis te leggen. Zachtjes kneep ze in mijn stijve lul.

“Komaan, ben jij een echte vent? Je vrouw heeft geen aandacht voor je en ik wil gerust even jouw stoeipoes zijn. Je zou gek moeten zijn om te weigeren”.

Ze kuste mij opnieuw. Ondertussen knoopte ze mijn broek open en ze liet haar hand in mijn boxer glijden. Zachtjes masseerde ze mijn stijve paal.

“Dit is deal: zolang ik geen nieuw vriendje heb en zolang jij geen liefde krijgt kunnen we elkaar verwennen. Dit is geen liefdesrelatie, puur seks, geen verplichtingen. Niemand hoeft dit te weten”.

Ik kon niet langer weerstand bieden, ik kuste haar en verloor mezelf helemaal in een sensuele tongkus. Ze had mijn broek ondertussen helemaal uitgedaan en knoopte mijn hemd los. Daar stonden we dan, allebei naakt te kussen in mijn bureau. Sensueel maar beslist trok ze mijn harde lul af terwijl we tongden. Toen liet ze zich op haar knieën zakken en ze begon mijn paal te likken. Met lange halen liet ze haar tong over mijn staaf glijden. Daarbij hield ze telkens even halt bij het toompje net onder mijn eikel. Dit meisje was duidelijk niet aan haar proefstuk toe. Ze liet mijn paal in haar mond glijden en begon me te zuigen. Met haar rechter hand trok ze me verder af terwijl ze met haar linker hand mijn ballen masseerde. Ik voelde dat ik dit niet lang meer zou houden en ik wou haar ook bevredigen dus liet ik mijn piemel uit haar mond glijden. Ze keek me vragend aan. “Anders kom ik nu al en dat wil ik nog niet, dit is te lekker”.

“Dan weet ik wel iets” zei ze lachte even. Ze liep naar mijn bureau (die ondertussen leeg was door het vele werk van die dag). Ze ging op mijn bureau zitten en plaatste haar voeten op de leuningen van mijn bureaustoel. Ik werd getrakteerd op een adembenemend zicht op haar poesje. Ze was niet kaalgeschoren maar ze zorgde duidelijk goed voor zichzelf. Boven haar lipjes was een mooi getrimd lijntje blond schaamhaar te zien.

“Aan het werk jongen!” Zei ze speels en ik had de hint onmiddellijk gesnapt. Ik ging op mijn bureau stoel zitten en streelde de binnenkant van haar dijen. Ze kreunde zachtjes en wou duidelijk niet wachten. Nadat ze mij zo verleid had vond ik dat ik haar geduld wel even op de proef kon stellen. Ik gaf haar kleine kusjes op de binnenkant van haar dij en schoof zachtjes op in de richting van haar poesje. Ik bleef even afwachten toen ik bij haar zachte lipjes kwam. Ze zuchtte diep, ze kon mijn warme adem op haar heuveltje voelen en dat maakte haar duidelijk nog meer opgewonden Er vormde zich een druppeltje geil op één van haar lipjes. Deze meid was duidelijk botergeil. Ik likte haar gaatje en liet mijn tong naar binnen glijden. Femke werd gek en begon te hijgen terwijl ik haar naaide met mijn tong. Traag likte ik haar over de ganse lengte van haar poesje. Ik begon bij haar liefdesgrotje en ging toen zachtjes omhoog tot aan haar clitje. Daar gaf ik haar wat meer aandacht door zachtjes over haar clitje te likken. Femke begon te kreunen terwijl ik haar genotsknopje traag likte. Ik ging nog wat verder en liet één vinger naar binnen glijden terwijl ik haar nog steeds verder likte. Ze was drijfnat en haar poesje zoog mijn vinger naar binnen. Ik vingerde haar terwijl ik haar steeds sneller begon te likken. Haar ademhaling versnelde mee met het tempo van mijn inspanning. Ik schoof een tweede vinger bij haar naar binnen. Haar g-plek was duidelijk voelbaar aan de bovenkant van haar gleufje en ik begon dat plekje met twee vingers te masseren terwijl ik mijn vingers steeds sneller in en uit haar poesje liet glijden. Ondertussen begon ik ook haar clitje steeds sneller te likken. Dat miste zijn effect niet.

“Oh, ik kom, niet stoppen” hijgde ze tussen het kreunen door.

Ik voelde haar grotje samentrekken rond mijn vingers en smaakte almaar meer van haar geil in mijn mond. Kreunen en hijgend kwam ze klaar. Toen haar orgasme uitgeraasd was ging ze languit op mijn bureau liggen. Tussen het hijgen door kon ze enkel “Waw!...” uitbrengen. Ik ging naast haar liggen en begon haar opnieuw te kussen. Na enkele minuten voelde ik haar hand tussen mijn benen glijden. Ze begon zachtjes opnieuw aan mijn piemel te trekken en keek me breed glimlachend aan.

“Waar waren we gebleven?” vroeg ze lief. Ik kuste haar opnieuw terwijl ze mijn jongeheer opnieuw op volle sterkte masseerde. Ze gleed van de tafel en ging op haar knieën zitten met vragende blik. Daar moest ik niet lang over nadenken, ik ging voor haar staan en ze begon me opnieuw af te trekken terwijl ze mijn ballen met haar andere hand masseerde. Ze flitste met haar tong over mijn eikel en ik voelde dat ik dit niet lang ging volhouden.

“Ben je ooit al in iemands mond gekomen” vroeg ze me hees terwijl ze me aankeek met die grote indringende ogen van haar.

“Nee…” kon ik hijgend antwoorden

“Dan brengen we daar nu verandering in” lachte ze lief.

Ze liet mijn lul opnieuw in haar mond glijden en haar lippen gleden over de volledige lengte van mijn staaf. Ze masseerde mijn ballen terwijl ze me stevig begon te zuigen. Met haar vrije hand begon ze me nu af te trekken. Dit kon ik niet houden, wat was dit fijn! Kreunend waarschuwde ik dat ik zou gaan komen en ze versnelde haar rite verder. Met een luide grom spoot ik de eerste straal tegen haar verhemelte. Er volgen er nog vijf… zes, het leek alsof dit orgasme een eeuwigheid duurde. Femke liet mijn zaad langs haar mondhoeken uit haar mondje lopen en ook dat vond ik een geil zicht. Ze zoog de laatste druppels sperma uit mijn stijve lul en ik moest even gaan zitten om te bekomen. Ik gaf haar een tissue zodat ze het sperma dat nu van haar kin droop en op haar borsten hing kon afvegen. Ze kuste me opnieuw en de smaak van mijn eigen zaad vermengde zich met de zoete smaak van haar kutje. We namen elkaar stevig vast en bleven nog even knuffelen.

“Dit moeten we vaker doen” grapte ze. En ja, dit zou zeker niet onze laatste ontmoeting zijn…

Bonux

4Fingers verwelkomt met plezier een nieuwe auteur waar we allemaal veel geile pret aan zullen beleven. Welkom Bonux

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.  • Reacties(1)//blog.4fingers.be/#post1949