Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

Miranda, de Spaanse secretaresse

Rik BotergeilGeplaatst door My 4Fingers do, januari 13, 2011 23:35:37

Miranda, de Spaanse secretaresse

Het volgende verhaal heb ik laatst meegemaakt op mijn werk. Ik noem de naam van het bedrijf niet omdat de kans er in zit dat het herkend wordt. Aan onze afdeling is een secretariaat gekoppeld waar twee secretaresses zitten.

Één van hen is een jonge meid van 25 jaar met een prachtig figuur en lang blond haar.

De andere is een van oorsprong Spaanse vrouw van bijna 50. Voor haar leeftijd ziet zij er ook nog erg goed uit vind ik. Wat me bij haar altijd opvalt, zijn haar volgens mij gigantische borsten.

Daarnaast vind ik dat ze alle twee een seksuele uitstraling hebben. Ik zie soms gewoon de geilheid in hun ogen.

Nu moet ik eerst even uitleggen wat voor soort relatie ik met deze twee vrouwen heb. Zelf ben ik 32 en werk alweer een tijdje bij dit bedrijf. De twee secretaressen ken ik eigenlijk ook al een tijdje. Langzaam is de verhouding van zakelijk gegroeid naar een wat meer persoonlijke. Waar eerst nog de gesprekken gingen over normale dingen zijn ze de laatste maanden steeds intiemer geworden. Zo gingen de gesprekken bijvoorbeeld over hun mannen of mijn vriendin, of waar je de beste lingerie kon kopen enz.

Ik werd gewoon betrokken bij deze gesprekken. Er werd ook steeds meer over seks gesproken. De dames grapten wel eens naar mij dat als ze mijn vriendin waren ze het wel zouden weten.

Daarnaast wist ik ook gewoon dat de secretaresse van 50, Miranda, thuis nog al wat te kort kwam. Met Sonja de 25 jarige gingen de gesprekken veel verder. Wij vertelden bijna in detail hoe we het deden. Zo hoorde ik dat zij het spannend vond om het in het openbaar te doen en dat zij het heerlijk vindt om anale seks te hebben. Haar fantasie is om met twee of meer mannen te neuken.

Als we het over dit soort dingen hadden dan zag ik altijd hoe verlegen en onwennig Miranda reageerde maar tegelijkertijd zag ik altijd weer die geile blik in hun ogen. Ik heb menig maal met een gigantische erectie aan het bureau daar gezeten en moeten wachten totdat deze weer een beetje afgenomen was voordat ik weer naar mijn werkplek kon gaan. Meestal kreeg ik de gedachten dan niet meer uit mijn hoofd en vetrok naar de WC om mijn zelf heerlijk af te trekken.

Afgelopen week was het weer eens zo'n dag. Het gesprek tussen mij en Sonja ging over het weekend. Zij vertelde dat ze met haar vriend een Porno DVD hadden gehuurd waarin een kerel voorkwam met een gigantische lul. Toen deze man klaarkwam spoot hij met grote kracht een gigantische hoeveelheid zaad.

Sonja vertelde hier zo vol overgave over dat ik gewoon aan haar zag dat ze weer geil werd. Ik keek zijdelings ook naar Miranda die ik ook stiekem zag genieten van het verhaal. Het viel mij op dat ik de harde tepels van Miranda door haar kleding heen kon zien.

Met de geile verhalen van Sonja en de verschrikkelijk lekker tieten van Miranda zat ik nu weer met een ongelooflijke harde pik in mijn broek. Tot overmaat van ramp, omdat ik eigenlijk weer naar mijn werkplek moest, begon Sonja te filosoferen over penismaten. Zij vertelde dat haar vriend een gemiddelde maat had maar dat zijn pik wel lekker dik was. Zonder schroom vroeg ze aan Miranda over de maat van haar man. Miranda kreeg een rood hoofd maar na een enkele aarzeling vertelde ze ons dat het lang geleden was dat ze de pik van haar man stijf had gezien, maar kon zich herinneren dat het een gemiddeld maatje was.

Waar ik al een beetje bang voor was gebeurde. Ik moest op de proppen komen met mijn maat. Toen ik vertelde dat mijn lul in erectie ongeveer 21cm was en ik de omtrek niet wist maar dit wel met mijn hand kon tonen, kreeg ik bewonderende blikken. Ik zag de geile nieuwsgierigheid in hun ogen. Toen Sonja hierbij ook nog grapte om even mee te lopen naar het toilet had ik het helemaal niet meer. Mijn nu wel hele stijve pik knapte zowat door mijn broek heen en ik voelde hoe mijn onderbroek nat werd van het voorvocht. Ik dacht bij mezelf dat dit echt niet kon. Ik probeerde het gesprek te draaien zodat mijn erectie iets afnam.

Intussen moest Sonja weg om een verslaglegging van een vergadering te doen. Eigenlijk moest ik ook weg want ik had daar al te lang gezeten. Ik besloot snel op te staan. Bij het opstaan waren nog duidelijk de contouren te zien van mijn halfstijve lul. Ik zag Miranda kijken en ze schrok, maar tegelijkertijd zag ik dat ze haar blik niet kon afwenden. Jezus, wat een geile blik zag ik in haar ogen. Ik moet nu echt weg zei ik tegen haar en liep de kamer af. Ik moet even stoom afblazen was al aar ik aan kon denken. Ik liep eerst naar mijn kamer waar ik tot de ontdekking kwam dat ik mijn agenda op het secretariaat had laten liggen. Ik besloot deze eerst maar op te halen om geen argwaan te scheppen. Vlak voordat ik daar terug kwam zag ik Miranda de toiletten ingaan.

Wat me overkwam weet ik niet maar ik besloot heel stil ook naar binnen te gaan. Ik zag dat een van de twee deuren op slot was. Mijn fantasie sloeg nu op hol. Ik dacht aan mezelf op een kantoor toilet neukende met twee heerlijke secretaresses. Ik sloot heel zacht de deur en legde mijn oor te luisteren. Ik moest nu ook echt mijn stijve pik uit mijn broek halen want het begon gewoon pijn te doen. Bij het eruit floepen van pik hingen de draden voorvocht naar beneden. Was mijn verbeelding nu zo op hol of hoorde ik zachte kreun geluiden.

Ik besloot om op de WC pot te gaan staan en heel voorzichtig over de muur naar de andere kant te kijken. Allemachtig, het was niet waar.

Ik zag Miranda met ontbloot onderlijf en een open blouse op de WC zitten. Voor het eerst had ik uitzicht op haar blote borsten. Ze waren nog groter dan dat ik dacht. Ze was duidelijk bezig zichzelf te bevredigen. Ik zag haar vinger glinsterend van het vocht in en uit haar kutje glijden. Tegelijkertijd ging ze met haar andere hand over haar klitje en dan weer over haar geweldige tepels. Ik hoorde haar fluisterend zeggen dat ze wel op die pik van 21 cm wil zitten.

Jezus, dacht ik bij mezelf, het gaat over mij. Ik kon het nu ook niet meer laten en begon met langzame halen aan mijn pik te trekken. Wat was dit geil zeg. Terwijl ik steeds meer moeite kreeg om me stil te houden zag ik Miranda steeds sneller met haar vingers over haar clitoris wrijven. Plots gooide ze in extase haar hoofd naar achter en keek me recht in het gezicht. Ze gaf een gil van schik en eigenlijk schrok ik zelf ook.

Met een rood hoofd verontschuldigden ze zich en wist niet hoe snel ze weg moest komen, maar ik dacht dit is mijn kans. Snel opende ik ook de deur en hield haar tegen.

Ik zei tegen haar dat ze zich niet moest verontschuldigen en dat ze een hele mooie en geile vrouw was. Tegelijkertijd trok ik haar mee terug de WC in.

"Tegen niemand iets zeggen hoor," was het eerste dat ze zei.

"Ik wil je zo graag," zei ik terug, waarop zei weer antwoordden dat ze nu door mij genomen wilde worden.

Het eerste dat in mijn opkwam was om haar blouse los te maken en die heerlijke tieten te likken en in mijn handen te houden. Ze waren gigantisch. Mijn pik was weer op volle sterkte.

"Je mag hem best pakken," zij ik tegen haar. Dat liet ze zich geen twee zeggen en greep naar mijn stijve lid. Er ging een tinteling door me heen toen ik zag dat deze vrouw vol bewondering mijn stijve pik vastpakte. Langzaam begon ze hem af te trekken maar het duurde niet lang voordat ze als een wildeman zat te sjorren. Tegelijkertijd was zij zichzelf diep aan het vingeren.

"Nu wil ik op je pik zitten," zei ze.

Ik plaatste me op de toiletpot en zag dat mijn lul gigantische proporties had aangenomen. Zo groot had ik hem zelf ook nog nooit gezien.

Miranda ging erboven staan en liet zich langzaam zakken over mijn lid. Langzaam begon zei op en neer te wippen. Maar net zoals daarnet voerde ze het tempo als snel op. Heerlijk voelde dit en met het zicht op haar heerlijk wippende borsten voelde dat ik dit niet lang kon volhouden.

"Ik ga zo komen," waarschuwde ik.

Daarop reageerde ze door te stoppen en op te staan. Ze draaide zich om en ging nu met haar kontje naar achteren.

"Neuk me in mijn kont," zij ze. Dit leek me zo geil. Bij mijn vriendin mocht dit nooit maar nu had ik de kans. Ik hield mijn lul voor haar kontgaatje en zag dat deze al helemaal vochtig was van het neuken.

Ik zag mijn lul langzaam verdwijnen in haar kont. Het voelde anders dan dat ik dacht, maar zeker zo lekker als een kut. Miranda wipte op en neer als een bezetenen. Aan de zijkant zag ik haar borsten gigantische sprongen maken. Haar vingers zaten diep in haar kutje. Plots hoorde ik een harde ontladende gil. Het was duidelijk dat ze klaar gekomen was. Ik dacht nog even dat iemand dit waarschijnlijk zou kunnen horen, maar ik was zo geil dat het me niet kon schelen.

"Ik kom!" Riep ik.

Snel schoot ze van mijn af, ging voor me zitten en pakte mijn pik.

"Ik wil alles in mijn mond," zei ze. Terwijl ze aan mijn pik rukte voelde ik het zaad omhoogkomen. Zonder waarschuwing schoot de eerste straal sperma met harde kracht over haar heen. De tweede straal spoot op haar tong en lippen uiteen. Daarna volgde er nog enkele golven die via haar kin op haar tieten dropen.

Heerlijk zeg, wat was ik gigantisch klaar gekomen. Ik zag in haar ogen dat ze er geen spijt van had en zei zachtjes dat ze dit nodig had. Nadat we onszelf hadden schoongemaakt zijn we na elkaar van het toilet afgekomen.

Dit is pas vorige week gebeurd en ik heb het idee dat er nog wel iets kan gebeuren. Misschien wel met Sonja.

Rik Botergeil  • Reacties(0)//blog.4fingers.be/#post496