Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

LEKKERE BUURMAN

ZudaGeplaatst door My 4Fingers di, oktober 18, 2016 12:01:38

LEKKERE BUURMAN

Wat een vervelende week, dacht Zuda. Zijn vrouw was al de hele week ongesteld en moe, dus geen seks. Bah, ik ben geil, dacht hij. Zoals wel vaker op mooie zomerdagen, ging hij naar boven om naakt op het dakterras in de warme zon met zijn pik te gaan spelen. Boven gekomen kleedde hij zich uit en stapte de warme zon in. Hij hoefde echter helemaal niet met zijn pik te spelen, want een paar huizen verder zag hij buurvrouw Bella in bikini de was ophangen. Haar grote tieten werden nauwelijks bedekt door het stukje textiel en ze had een paleis van een kont, waarvan de billen ook meer buiten dan binnen de bikinislip verbleven. Een prachtig gezicht, dat zijn pik deed steigeren.

Stond die maar ineens voor de deur, dacht hij, voor een kopje suiker. Die zou ik dan wel eens wat anders geven. De gedachte maakte hem helemaal bloedgeil. Hij ging met gesloten ogen op de stretcher liggen met de gevulde buurvrouw nog op zijn netvlies en kwam al met een paar halen sidderend klaar. Niet ideaal, maar wel lekker.

Buurvrouw Bella was om te zien altijd een lekker geil wijf. Ze liep zomers in strakke bloesjes en korte rokjes, wat haar stevige vormen nogal uitdagend accentueerde. Een zoals je dat noemt volslanke dame was ze. Een geile ronde kont waar Zuda zijn twintig centimeter grote pik wel eens tussen wilde steken, en dan die tieten. Niet alleen heel erg groot, maar ondanks dat de buurvrouw niet echt jong meer was, zagen ze er nog stevig uit ook. Dat had hij al vaak genoeg gezien omdat de bloesjes van buurvrouw de weelde lang niet konden (en wilden?) verbergen. Ook had ze nog een mooi en vriendelijk gezicht, met hoogblond haar. Stralende ogen en geile pijplippen (vond Zuda).

Jammer alleen dat haar man John altijd thuis was, anders had hij zeker dingen geprobeerd met haar. John was echter een grote halfbloed met het uiterlijk van een profbokser en een lengte van zeker 1.90 meter. Nou was Zuda zelf ook geen kleintje met zijn 1.86 meter, maar een ruzie met John zag hij toch niet zitten. Hij had John en Bella wel eens in hun goed afgeschermde tuin bezig gezien. John had na een hevige vrijpartij Bella gewoon op hun grasveldje genomen op een manier waar Zuda zo geil van was geworden, dat hij zich op zijn dakterras staande had staan aftrekken. John had Bella op zijn hondjes genomen maar ze was volgens hem met haar grote bungelende tieten niet echt klaar gekomen. Het gegrom van de zich leegspuitende John had hij goed kunnen horen. Die Bella moest zich maar eens door hem, Zuda, onder handen laten nemen door hem, dan zou ze wel gillend klaarkomen.

Het was anderhalf uur later. Zuda ‘s paal was door zijn dagdromerij opnieuw lekker stijf geworden, toen hij ineens gezang hoorde. Nieuwsgierig keek hij naar beneden, en hij kon zijn ogen niet geloven. Daar stond Bella poedelnaakt in haar tuin de was af te halen. Ze dacht waarschijnlijk zoals altijd dat ze niet gezien werd. Zuda genoot van de deinende tieten en de trillende grote blanke billen. Even later ging ze ongegeneerd (en waarom zou ze, niemand kon haar toch zien) op haar stretcher hetzelfde liggen doen wat Zuda op zijn dakterras ook vaak deed. Ze begon zichzelf duidelijk te verwennen. Zuda zag ze wijdbeens liggen om haar kale kutlippen eens lekker diep te masseren. Het was pas twee uur en John, die in de horeca werkte, was kennelijk niet thuis.

Zuda trok zijn stoute schoenen aan. Hij snelde met alleen een sportbroekje aan naar beneden en belde bij Bella aan. Ze opende de deur op een kier en Zuda zag met een snelle blik dat ze een kamerjas had aangeschoten. Ook deze was niet in staat om de weelderige vrouw voldoende te bedekken.

“Ik was achter in de tuin en hoorde je kreunen. Ik dacht dat er misschien wat gebeurd was en dat je hulp nodig had. Buren moeten elkaar helpen, vind ik.”

Hij zag dat Bella een behoorlijk rood hoofd had, maar toen zij door de nog steeds maar half openstaande deur naar zijn broek keek, werd ze nog iets roder. Een bult van jewelste maakte duidelijk dat Zuda wat hij zag erg waardeerde.

“Wat is het trouwens warm he, buurvrouw.”

“Ja, echt wel, maar jij hebt maar mazzel dat je lekker in je blote lijf met alleen een broekje aan rond kan lopen.”

“Ha, ha,” lachte Zuda, “maar dat doe jij toch ook.” Bella werd nog iets roder, en een beetje zenuwachtig lachte ze mee.

“Ja, maar alleen achter het huis. Wil je trouwens wat drinken, misschien koel je daar wat van af,” zei ze tot zijn verrassing met een blik op zijn broekje. “Ik neem zelf ook wat.” “Goed hoor,” zei Zuda. Ze liepen het huis door en de achtertuin van Bella in.

“Wil je me even helpen met mijn bikini?” Zuda pakte het niemendalletje aan en Bella liet haar kamerjas van zich af vallen. Hij ging achter haar staan om de bikini aan te doen maar ineens drukte ze haar enorme tieten in zijn handen. Het bloed suisde Zuda achter zijn oren. Hij trok de prachtige vrouw tegen zich aan.

“Ik zag je net in je tuin,” fluisterde Zuda. “Je wond me op, ik werd er bloedgeil van.”

Als reactie voelde hij Bella’s handen naar zijn harde pik glijden. “Nou, mijn kut is anders ook behoorlijk nat van je lekkere lijf,” voel maar. Zuda ‘s hand greep meteen in een drijfnatte kut. Bella draaide zich om en trok Zuda ‘s broek in een ruk naar beneden. Meteen dook ze op haar knieën en nam geroutineerd Zuda ‘s stijve lul in haar mond. Tering die stond heet. Zuda voelde zijn zaad al opborrelen en voordat hij er erg in had, schoot hij Bella’s pijpsmoeltje vol. Ze slikte en pijpte gewoon door. Zuda trok haar overeind en duwde haar achterover op de stretcher. Hij begon aan Bella’s grote dikke tepels te sabbelen. Met een hand gleed hij omlaag en liet een paar vingers in de soppende kut verdwijnen. Hij voelde de klit en begon er hard op te zuigen. Kreunend kwam Bella klaar.

“Ik wil je,” zei ze even later met zijn al weer verstijvende pik in haar hand. “Ik wil hem in mijn reet, lekkere vent.” Tjemig, dacht Zuda, dat wilde Siska nooit. Wat een lekker geil wijf is dit toch. Bella was andersom gaan liggen met een kussen onder haar buik, zodat haar stevige kont een beetje omhoog stak. Zuda vingerde wat kutvocht in haar kontgat. Ze begon meteen te kreunen toen hij een vinger op en neer haalde. Snel stak hij er nog een vinger bij. Bella hijgde, “ik wil hem hebben, nu!”

Zuda stak snel zijn dikke lul in het krappe kontgat. Soepel gleed zijn toch niet geringe eikel naar binnen tot die er helemaal inzat. Die kont was vaker geneukt, door John, schoot het door hem heen. Ze kreunde, “oh, wat heb je een lekkere pik, neuk me in mijn reet, dieper, dieper.” Met een harde stoot ramde hij zijn 20 cm lange lul in de hete kont van Bella. Ze zuchtte van genot. “O, lekker dik,” steunde ze. “Dieper!”

Als een bezetene was Zuda zijn lul op en neer aan het halen in de kont van Linda toen hij ineens hard op de geile vrouw werd geduwd. Half opzij kijkend zag hij John naakt in de tuin staan. Hij was niet kwaad, maar grijnsde. Zijn paarsbruine pik stond recht naar voren. Het was een pik die misschien de helft van zijn eigen worst was, wel net zo lang, maar dun. John hield met zijn ene grote hand Zuda omlaag op zijn vrouw en smeerde met de andere iets vettigs in de kont van Zuda.

Toen liet hij hem los en ramde bruut zijn harde dunne in Zuda ‘s kontgat. Zuda schreeuwde van de pijn, maar die verdween en toen voelde hij hoe zijn eigen pik in de kont van Bella weer begon te zwellen. Al snel voelde hij dat zijn zaad weer omhoog kwam.

“Ik kom! Schreeuwde Zuda, terwijl hij Bella’s darmen volspoot. John lag onderhand zijn buurman keihard door te neuken. Even later werd Zuda voor het eerst in zijn leven met heet mannenzaad volgespoten, want met een paar woeste grommen leegde John zijn pik in zijn kont. Met een nog afdruipende pik stapte John van zijn buurman af.

“Jij hebt gehad wat je al een tijdje wilde, ik had het al tijden door. Maar ik heb ook gehad wat ik al tijden wilde, lekkere vent van me. En nu een pilsje.”

Bella gaf me nog een heerlijke tongzoen en zei, “bedankt, lekkere buurman van me.”

Zuda

Dit verhaal kreeg van de lezers smileysmileysmileysmiley

  • Reacties(0)