Verhalen voor de 4Fingers

Verhalen voor de 4Fingers

OF U ER ZELF BIJ WAS.

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

ONVERWACHTE DATE

LidnaëGeplaatst door My 4Fingers zo, september 10, 2017 12:59:22

ONVERWACHTE DATE

Nog enigszins beduusd zit ik naast mijn los-vaste scharrel Frank in de auto. Zijn Volvo station rijdt intussen rustig de straat uit.

“Waar gaan we heen?” Mijn nieuwsgierigheid is sowieso al niet mis maar als ik op vrijdag na mijn werk zonder bericht vooraf opgehaald word stijgt deze naar grote hoogtes.

“O gewoon, stukje rijden.” Franks nietszeggende antwoord helpt me ook geen steek verder. Zuchtend zet ik m’n zonnebril op mijn neus en schik me in het feit dat mijn nieuwsgierigheid voorlopig nog onbevredigd blijft. Al snel heeft Frank ons de stad uit geloodst en koersen we richting snelweg.

“Heb je wel wat anders voor me om aan te trekken voor wat je ook van plan bent?” Probeer ik het gesprek weer op gang te krijgen.

“O, wees maar niet bang schatje, om je kleding moet je je niet druk maken, ik heb voor alles gezorgd.” En dat is maar goed ook, met mijn afgewassen spijkerbroek en lekker zittende maar niet echt flatteuze trui maak je zomaar niet de blits natuurlijk.

“Mag ik het echt niet weten, wat we gaan doen bedoel ik?” Probeer ik het nog één keer. “Gewoon, lekker even weg, plezier met werk combineren. Zo spannend zal het allemaal niet worden. Weet je Eef. Als het tussen ons serieuzer zou worden kan ik voor honderd procent voor jou zorgen.” Deze opmerking schiet me direct in het verkeerde keelgat, mijn reactie is dan ook fel.

“Kom ik op jou over als de eerste de beste bimbo die je zoet kan met seks en prosecco? Ik heb meer in mijn mars Frank!” De blik in zijn ogen verraadt de schrik.

“Shit Eef, zo bedoelde ik het toch niet, ik wilde alleen… ach laat het maar zitten ook.” Hij richt zijn aandacht weer op het verkeer en voegt in op de snelweg. De stilte die nu in de auto hangt is verpletterend. Natuurlijk had hij het niet bedoeld zoals ik het opvatte. “Frank”, begin ik voorzichtig.

“Hm”, is zijn antwoord, met niet eens aankijkend.

“Sorry.”

“Geeft niks Eef”, ik hoor het gekwetste in zijn stem en besluit de situatie maar even te laten voor wat hij is. Als we beiden even afkoelen komen we vast wel tot een oplossing. Zodoende rijden we stilzwijgend verder. Frank wisselt nog eens van snelweg en ik zie op de navigatie dat we deze nog ruim vijfendertig kilometer moeten volgen. Bij mij heeft het schuldgevoel zijn intrede gedaan, voor mijn gevoel is het aan mij om het weer goed te maken, laat ik daar nou toevallig een trucje voor hebben wat zo ongeveer altijd werkt. Het is de eerste keer dat ik dit in de auto toepas maar het lijkt me eigenlijk wel eens geil om te doen. Ik doe de kruislingse gordel achter mijn rug en vouw mezelf dubbel tot ik met mijn hoofd tussen Frank zijn stuur en zijn kruis uitkom. Niet geheel toevallig komt de band van de roze kanten string die ik aanheb boven mijn spijkerbroek uit. Voor Frank door heeft wat ik van plan ben heb ik zijn broek al losgeknoopt en gulp naar beneden geritst. Met mijn rechterhand neem ik zijn netjes geschoren pik, die al wat harder aan het worden is uit zijn boxershort en in mijn mond. Nu wordt ie pas echt stijf en ik moet mijn hoofd wat terugtrekken om geen kokhalsreflex te krijgen van zijn flinke knaap. Gehinderd in mijn bewegingsruimte doe ik vooral sabbelen en werk met mijn tong.

“O fuck Eef”, hoor ik Frank zuchten. Hij zakt wat opzij en laat zijn hand over mijn heupen gaan. Met een hand krijg ik het voor elkaar om mijn spijkerbroek los te maken en wurm het ding wat naar beneden. Frank schiet direct met zijn hand mijn string in. Hij knijpt mijn lipjes ruw samen en begint ze daarna wat zachter te kneden. Ik voel, terwijl mijn tong nu wild over Franks pik gaat mijn broekje nat worden. Mijn clitje krijgt nu weer de aandacht, met zijn middelvinger geeft Frank er kleine snelle duwtjes op. Het is nog lang niet genoeg voor mij om te komen maar alles bij elkaar vind ik het een behoorlijk geile bedoening hier in de auto. En waar ik nog te weinig stimulans heb geldt dit niet voor Frank. Hij slaakt, slechts een halve seconde voor hij mijn mond volspuit een klein kreetje. Even ben ik verrast en een deel van zijn zaad drupt uit mijn mond zó terug op zijn gladde zak. De rest van het witte vocht verdwijnt achter mijn kiezen. Frank is bij mij ook meteen stilgevallen, dat mag hij later goedmaken.

Ik duw zijn hand weg en ga terug rechtop zitten, mijn broek schuif ik nu helemaal over mijn voeten. Ik draai een kwartslag tot ik met mijn gezicht naar hem toe zit en trek mijn string opzij. Ik laat eerst mijn wijs- en ringvinger in m’n behoorlijk natte grotje glijden, als ik mijn bekken wat kantel kan ik precies bij mijn g-spot. Deze beroer ik dan ook lekker met mijn vingers. Als ik mijn orgasme voel naderen trek ik mijn vingers uit me, het lijkt me niet handig om Franks auto vanbinnen helemaal onder te squirten. De man achter het stuur heeft intussen de grootste moeite zijn aandacht bij de weg te houden. Ook al is het levensgevaarlijk wat we nu doen, ik ga echt niet meer stoppen nu ik zo dicht bij een orgasme ben. Met twee vingers houd ik mijn lipjes ietwat uitlekeer en met twee andere vinger ik mijn gevoeligste knopje. Al snel voel ik de warmte die voorafgaat aan het echte klaarkomen al door mijn lijf trekken. Ik laat me volledig gaan nu, ik hijg en kreun en voel me prima. Nog buiten adem trek ik mijn string weer aan, m’n broek laat ik nog even uit. En mijn trucje heeft gewerkt want Frank grijnst en geeft me een kus. Ik klap m’n stoel wat achterover en leg m’n voeten op het dashboard, laat Frank nog maar even naar me loeren.

“Eef, ik bedoelde net niet…”

“Weet ik schat”, zeg ik loom, enigszins doezelend zelfs. Het is nog steeds stil in de auto, maar nu is de stilte anders, het is er een van tevredenheid. Langzaam zakken mijn ogen dicht in de avondzon.

“Eef, broek aandoen.” De por van Frank in mijn zij doet me wakker schrikken, we rijden inmiddels over een verharde b-weg onder een dicht bladerdak door, de zon is al een redelijk eind gezakt.

“Uhm, heeft iemand me gezien zo?”

“We stonden zelfs nog even in de file.” Franks grijns is van oor tot oor, ach wat zou het ook, ik had m’n benen vanochtend nog geschoren.

“We zijn er zo, kleed je aan.” Een spijkerbroek aandoen in de auto is lastiger dan en spijkerbroek uitdoen ondervind ik nu. Slechts halvelings krijg ik de lichtblauwe stof over mijn billen, mijn string er ongemakkelijk tussen trekkend. Als we de parkeerplaats oprijden stap ik dan ook al uit voor we goed en wel stilstaan. Trekkend en sjorrend manoeuvreer ik alles weer in positie.

“Mag ik dan nu weten waar we zijn?”

“Ons verblijf voor het weekend natuurlijk. Ik heb vanavond nog een zakendiner maar dat zal wel los lopen. Kom.” Besluit hij zijn nietszeggende antwoord. In zijn linkerhand heeft hij een klein tasje en ik vraag me weer behoorlijk nieuwsgierig af wat waar in zit, maar ik kan me inhouden ernaar te vragen. Ik pak Franks rechterhand en loop me hem het grindpad af een bocht om. Wat ik daar aanschouw doet me stilstaan. Een riant landhuis, meer een kasteel verscholen tussen de bossen met een prachtig aangelegde tuin.

“Is dat een hotel?”

“Meer een… herenclub.” Frank aarzelt ietwat met zijn antwoord maar ik ben te overdonderd om het op te merken. Aan de voordeur worden we begroet door een portier die Franks autosleutels aanneemt en hem een andere sleutel toestopt. Alsof het niet de eerste keer is dat Frank hier komt loopt hij doelbewust door de gang, de trap en verder door een gang tot hij blijft staan voor een deur. Het valt me op dat er vrij weinig deuren zijn, de kamers moeten vast groot zijn. Frank opent de deur, ik volg hem naar binnen. De ruimte is mooi, niet zomaar mooi maar kunstig mooi. Maar nog voor ik de kans heb gehad eens goed rond te kijken ben ik al op bed gesmeten.

“Mij zomaar een beetje zitten opgeilen in de auto, hé.”

“Je kwam wel lekker, kaats ik terug.” Enthousiast is hij intussen al zijn broek aan het losknopen. Hij grijnst en helpt me, nadat hij zijn eigen kleren uitheeft, uit mijn trui en broek. Uit het tasje waar ik al eerder zo nieuwsgierig naar was betreffende de inhoud haalt hij twee bekende leren banden. Waarschijnlijk worden het de spijlen van het bed. En jawel, al snel lig ik met alleen mijn string nog om mijn heupen op bed. Frank heeft mijn polsen aan elkaar gekneveld en vanaf daaruit uit ketting aan het bed verbonden, op deze manier kan ik ook op mijn rug gedraaid worden, wat hij ook doet. Met zijn vlakke hand slaat Frank hard op mijn billen en een kreun ontsnapt aan mijn mond. Nieuwe slagen ontvang ik nog wellustiger als de eerste. Ruw word ik weer omgedraaid en trekt Frank mijn string tot aan m’n knieën naar beneden. Mijn benen worden door één van zijn sterke armen in de lucht getild en ik voel zijn tong tussen mijn lipjes. Het vocht moet nu rijkelijk uit mijn poesje vloeien want ik knap bijna uit elkaar van geilheid. In mijn boeien probeer ik naar beneden te kruipen en mijn poes nog dichter tegen zijn gezicht aan te duwen. Mijn orgasme overvalt mij zelfs, volgens mij heeft het nog geen minuut geduurd voor ik klaarkom tegen Franks gezicht. Dit betekent niet dat Frank stopt met likken, in tegendeel, nog wilder gaat zijn tong nu tekeer tussen mijn openstaande lippen.

“Ik wil je in me voelen”, hoor ik mezelf fluisteren. “Neem me”, zeg ik als ik niet direct krijg wat ik wil. Frank gaat op zijn knieën voor me zitten en houd zijn eikel voor de ingang, er plagerig tegenaan maar geen centimeter erin. En ik kan echt niet meer verder naar beneden! Me strak aankijkend haalt Frank zijn eikel tussen mijn roze lipjes door maar weigert vooralsnog om me te nemen, iets waar ik nu intens naar verlang.

Tot hij opeens zonder dat ik het aan zag komen in me is. Ik hap naar adem als ik de kop van zijn lul tegen mijn baarmoedermond voel stoten. Mijn string verlaat nu mijn knieën en landt op de grond. Hard word ik genomen, Franks stevige heupen kletsen tegen mijn billen als hij me – zelf zittend op zijn knieën - met wat optilt en in me blijft stoten. Ik kan niet anders dan bij iedere diepe stoot en keelgeluidje laten ontsnappen. Nu mijn benen vrij zijn wil ik hem daarmee aanraken, aangezien het met mijn handen niet kan. Mijn tegen kriebelen langs zijn oren. Maar dat is van korte duur. Frank gaat uit me en gooit me op mijn zij. Lepeltje-lepeltje komen we te liggen. Zijn eikel zoekt opnieuw zijn weg tussen mijn lipjes maar schuift dit keer verder door. Tegen mijn anus aan houdt hij stil. Ik wacht af, tot ik merk dat hij op mij wacht.

Ik knik en langzaam schuift hij een stukje bij me naar binnen. Zijn penis is dan wel glad van mijn vocht maar misschien was wat glijmiddel toch wel een goed idee geweest. Neemt niet weg dat ik het fijn vind langs achter genomen te worden. Franks rechterhand glijdt af naar mijn clitoris en later naar binnen. Met de palm van zijn hand op mijn clitoris, twee vingers een klein stukje in mijn grotje en zijn penis voor de helft in mijn kont beleef ik een ongekend heftig orgasme. Ik ben dan ook dankbaar dat Frank direct al zijn ‘instrumenten’ terugtrekt. Ik voel het eigenlijk maar half hoe Frank zichzelf klaarmaakt. Pas als zijn warme zaad over mijn schaamlippen vloeit heb ik door dat hij zich afgetrokken heeft tussen mijn benen.

“En dit is slechts het begin”, is het laatste wat ik hoor voor ik wegdoezel.

Lidnaë

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

Met veel plezier verwelkomen wij bij de redactie weer een nieuwe auteur en hopen dat er fijne reacties volgen

My

  • Reacties(1)

Geplaatst door My 4Fingers za, september 16, 2017 18:50:35

Geen anonieme reacties toegestaan