Megamastos Nieuws

extraAphrodite

Posted by My 4Fingers Sat, September 08, 2018 09:58:56Your mobile does not support playing flash video.

Seks op de werkvloer bij BoobStripZeos nieuwsflits

Posted by Zeos Fri, June 15, 2018 10:37:03

Blog image
Vandaag heb ik weer een vergadering gehad met de eindredactrice van BoobStrip, de uitgeverij waar mijn strips met plezier worden gelezen.

En ik heb goed nieuws: ik mag er als vaste medewerker aan de slag. Vooral de stripreeks over 'seks op de werkvloer' zijn een succes en is perfect normaal.

Thuis werkte ik naakt en blijkbaar vinden de medewerkers van BoobStrip dat mijn 'outfit' heel goed past in hun leef- en werkwereld. Dus in mijn blootje aan de slag!

De vergadering met Tanja verliep super en we hadden reeds meteen een 'klik': ik ging akkoord met hun contract en meteen werd er een glaasje Cava geserveerd.

Tanja vond mijn nieuwe 'outfit' super 'spannend' en wou wel eens weten hoe 'hard' ik die job wel wou. Ze trok meteen haar bloes uit en toonde wat ze in huis had.

Ik moet toegeven dat ik elke dag heel veel 'boobs' te zien krijg, maar elke vrouw is toch anders en Tanja weet hoe ze haar lekkernij kan 'verkopen' aan mij.

Seks op het werk? natuurlijk is dat erg plezant en erg stimulerend voor het groepsgevoel en werklust. Na een inspanning komt de beloning.

Seks op de werkvloerAphrodite

Posted by My 4Fingers Mon, January 29, 2018 18:41:07

Seks op de werkvloer: het gebeurt veel meer dan je zou denken.smiley

Er wordt natuurlijk gewerkt op de werkvloer. Maar toch een paar onthutsende cijfers.

Dat op het werk stiekem internet voor “privédoeleinden” gebruikt wordt kan zelfs ik afleiden uit de leescijfers van 4Fingers. Pieken tussen 9.30u en 10.30 en 14.00 en 15.00 uur.
De #metoo heeft heel wat in beweging gezet. Onder andere een groot onderzoek naar het gedrag van +/- 20.000 werknemers en hun bazen.
De bedrijfstelefoon dient voor 25% om privégesprekken te voeren. Maar dat is maar bijzaak.

Als je honderd collega’s hebben achtentwintig van hen al wel eens bijzonder innig gezoend. smiley Vijftien van hen hebben al eens orale seks gegeven en het leuke aan de cijfers is dat er ook vijftien van de honderd orale seks heeft gekregen. smiley Iedereen gelukkig!
Veertien mannen geven toe dat ze werden afgetrokken en vijftien van je vrouwelijke collega’s werden gevingerd. Geen echte discriminatie vind ik.

Van de mannelijke collega’s hebben er 20 gemasturbeerd en van de vrouwen komt het onderzoek uit op 16 vrouwen die met de vingers aan de poes zaten. smiley

En ja, zeventien onder hen hebben ‘het’ smileyook al wel eens gedaan met elkaar, bij voorkeur op het toilet. Alleen kussen en porno-kijken gebeurt hoofdzakelijk op de werkvloer. smiley

Slechts dertien procent van de ondervraagde mensen had nog geen enkele seksuele activiteit op het werk. smiley Statistisch gezien betekent dit, dat als er honderd collega’s in een vergaderzaal zitten, er slechts tien tot vijftien nog helemaal ‘clean’ is.
Eigenlijk is er algemeen genomen niet echt sprake van discriminatie. Alleen het loon verschilt nog +/- 15 tot 20% smiley

Gezondheid smileyen op een gelukkig nieuw jaar. smiley

Liefs

MyArme mannenAphrodite

Posted by My 4Fingers Sun, December 17, 2017 09:22:25

Zweedse mannen mogen binnenkort ook in het buitenland niet meer naar de hoeren

Het is alom bekend dat prostitutie het oudste beroep ter wereld is. Straffer nog: het is zelfs een beetje dierlijk. Er zijn immers apensoorten waarvan de vrouwtjes seks hebben met de mannetjes in ruil voor voedsel. Maar als het aan de Zweedse regering ligt, dan behoort het beroep ‘prostituee’ binnenkort voorgoed tot het verleden.

In 1999 trad er een nieuwe wet in werking in het Scandinavische land: prostituees mochten hun diensten nog steeds aanbieden, maar mannen die er gebruik van maakten werden streng bestraft. Louche figuren roken Zweedse Kronen, want hoe illegaler iets is, hoe duurder. In de schemerzone verkochten dames hun lichaam tegen, nu ja, hoerenprijzen onder het waakzaam oog van hun pooier, die meteen toekeek of de arm der wet ver genoeg wegbleef.

Maar de wereld wordt steeds kleiner natuurlijk. Een ticket naar landen waar prostitutie wel is toegestaan, steeds bereikbaarder. En de meisjes zijn er nog een pak goedkoper ook.

Wel, de Zweedse regering wil nu nog een stapje verder gaan. “Betalen voor seksuele diensten is onacceptabel, of dat nu in Zweden gebeurt of elders”, aldus de Minister van Justitie Morgan Johansson. Een studie die het land onlangs uitvoerde, wijst immers uit dat er heel wat Zweedse heren in het buitenland op zoek gaan naar erotisch vertier.

Zweedse burgers kunnen – uiteraard – in Zweden gestraft worden voor een misdaad die ze in het buitenland pleegden. Dat kan enkel als dat ook in het land van uitvoering een strafbaar feit is. Maar nu wil de Zweedse regering een wetswijziging doorvoeren, waardoor mannen die in het buitenland een prostituee gaan bezoeken eveneens vervolgd kunnen worden in Zweden.

Die nieuwe wet zal waarschijnlijk van kracht zijn vanaf 1 juli 2018. Al vragen we ons wel af hoe ze zoiets gaan controleren. Iedere man die zonder partner naar het buitenland vertrekt een penisslot omdoen en wiens slot bij terugkomst geforceerd blijkt, in de gevangenis steken?De complete cast van Megamastos!Zeos nieuwsflits

Posted by Zeos Thu, December 07, 2017 16:10:34

Blog imageDit zijn ze dan....Teveel om op te noemen, maar allemaal lieve schatjes.

De eindredactrice TanjaZeos nieuwsflits

Posted by Zeos Fri, December 01, 2017 13:47:22

Blog imageDit is Tanja, de eindredactrice van BoobStrip. Met haar heb ik elke week een 'onderhoud'. We bespreken de inhoud van de strips en welke figuurtjes we zullen gebruiken Ook de naaktmodellen worden vastgelegd. Onze meetings zijn zeer verrijkend...

Uitgeverij BoobyStripZeos nieuwsflits

Posted by Zeos Fri, December 01, 2017 12:29:09

Blog imageIk werd gecontacteerd door een uitgeverij die interesse had in mijn strips. Ons eerste contact was geweldig plezant en prikkelend. Ze hebben er geen dresscode! Ons partnership is heel 'close' te noemen.

Megamastos stripreeks...Zeos nieuwsflits

Posted by Zeos Wed, November 22, 2017 20:47:12

Blog image

Sta mij toe een tipje van de sluier op te lichten - of het topje van mijn vriendin Natasha - over mijn stripreeks Megamastos. Het is een virtuele wereld waar alles rond seks draait. Personages zijn zinnenprikkelend mooi en hebben elke dag seks. De stripfiguren zijn gebaseerd op echte vrouwen, naakt modellen die graag hun tieten of lekkere kont getekend willen zien in een geil verhaal. En hun fantasie op papier tekenen is erg plezant.