Megamastos Nieuws

Megamastos Nieuws

MEGAMASTOS NIEUWSBLOG

HomeBlog - 2Blog2 - MegamastosBTW paginaInsturen

FOUTJE VAN DE SCHEPPER

AphroditePosted by My 4Fingers Sat, May 20, 2017 15:15:06
Foutje van de Schepper: het libido van de man piekt om 07.54, dat van de vrouw om 23.21 uur.

De erotische speelgoedketen Lovehoney liet een studie uitvoeren waarbij 2300 koppels werd gevraagd naar hun seksuele voorkeuren. Vooral het onderdeel rond het tijdstip waar mannen en vrouwen zin in elkaar krijgen is opvallend.

De gemiddelde vrouw zou graag het liefst de liefde bedrijven tussen elf uur 's avonds en twee uur 's nachts, terwijl op dat moment slechts 16 % van de mannen zin heeft. Andersom wil de gemiddelde man het liefst de lakens delen met een partner tussen zes en negen uur 's ochtends terwijl op dat moment slechts 11 % van de vrouwen 'goesting' heeft.

Meer bepaald stelde het onderzoek: het libido van vrouwen piekt om 23.21h. Mannen zouden dan weer het liefst seks hebben om 07.54h.

Dit geeft aan mannen natuurlijk de mogelijkheid gegrond weerwerk te leveren als de vrouwelijke partner het excuus inroept dat "het al te laat is", of dat ze "te moe is" om nog even met elkaar van bil te gaan.

Het bovenstaande leidt vervolgens tot een verbijsterend inzicht. Het is nu ook duidelijker wat koppels bij elkaar doet blijven of wat koppels 'succesvol' maakt. Op onnavolgbare wijze zou het instinct van mannen en vrouwen elkaar op determinerende wijze bij elkaar brengen aan de hand van de partners hun innerlijke 'seksklok'. Stellen die lang samenblijven zouden net die stellen zijn waarbij de seksdrift van de man en de vrouw het meest gelijk lopen. Met andere woorden mannen en vrouwen 'scannen' elkaars innerlijke seksklok om dan die partner te kiezen wiens seksklok het meest met de hunne gelijk loopt.

Uit het onderzoek leren we ook, maar dat is eerder een dooddoener, dat mannen een constante seksdrive hebben, daar waar de seks bij vrouwen stemmingsafhankelijk is.  • Comments(0)//megamastos-nieuws.4fingers.be/#post27